PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مديرعامل

rahman_rahmatzadeh
01-15-2009, 01:02 AM
نظر شما هواداران نسبت به مديريت باشكاه _بخصوص انصاريفرد را بيان كنيد_

Karim
01-15-2009, 10:39 AM
به نظرمن عابدینی بهترین واقتصادی ترین مدیرتاریخ پرسپولیس بوده.کسی که خیلی چیزاتومغزشه

حبیب کاشانی گرچه زیاد دووم نیاورد ولی نفوذش باعث سرازیر شدن ثروت زیادی به پرسپولیس شدوصادق ترین مدیرپرسپولیس بوده.و اگه باعلی آبادی اختلاف نداشت وضع پرسپولیس فعلی به مراتب بهتر از فصل قبل بود.
درموردعباس انصاریفردزیاد اطلاع ندارم.اما هرچه باشه سهامدارپرسپولیس بوده.ویکی از کسانی که باعث دوری پروین ازپرسپولیس شدو...
به عابدینی رای دادم

rahman_rahmatzadeh
01-15-2009, 02:03 PM
بله دقيقا اقا كريم _خوب اشاره فرموديد_عابديني يكي از برافتخار ترين مديران برسبوليس بوده__البته عباس انصاريفرد ميتواند با تجارب قبلي خود بخصوص اسيايي اش تيم را به سوي موفقيت رسانده_و البته با حمايت سازمان_

redsun
01-15-2009, 07:17 PM
آخه چه فایده دارد که ما نظرمون را در باره ی مدیریت بدهیم آقایان هر کدوم که به منافعشان بخوره را می گذارند سر کار
اما زمان عابدینی اوضاع پرسپولیس بهتر از این حرفا بود زمان محمد حسن انصاریفرد هواداران راضی از ورزشگاه بیرون می رفتند

Masoud
01-15-2009, 10:22 PM
اره زمان انصاریفر که انصافا هوادارا راضی میرفتن بیرون از ورزشگاه
زمان حبیب کاشانی هم تقریبا این طور بود ولی من هم بهترین مدیر پرسپولیس رو عابدینی میدونم چون با کوهی از مشکلات تیم رو به قهرمانی میرسوند

rahman_rahmatzadeh
01-15-2009, 11:57 PM
يكي از بزركترين معضل فوتبال ما سياسيت جرخشي بودن مديرها بوده_كه خيلي لطمه به فوتبال ما بخصوص ارتش سرخ زده_

Karim
01-16-2009, 07:27 AM
تواین فوتبال دولتی باید پس ازتغییرات سیاسی منتظر تغییرات فوتبالی هم بود!

Masoud
01-16-2009, 12:14 PM
وقتی به مدیری اجازه ندن چند سال کار کنه و ببینن اگه موفق هست سریع کله پاش کنن تا کسایی مثل علی ابادی سره کار هستن این دو تیم هیچی نمیشن
ثبات مدیریتی مهمترین چیزه .
چیزی که سپاهان رو تو اسیا به اونجا رسوند و یه باشگاه حرفه ای ازش درست کرد.
امیدوارم تیم ما هم تو همین راه قدم برداره و به یه مدیر لایق مثل کاشانی یا عابدینی 5-4 سال وقت بدن تا تیم رو از بیخ و بنیان درست کنه

RedHuman
01-19-2009, 04:54 PM
هيچ چيز نميگم و فقط يه سوال دارم؟؟؟

آقاي كاربر Omidperspolisi مدير عزيز و محترم و كاركشته ي سايت؛ لطفا"
منت نموده؛ اين بنده ي حقير پرسپوليسي خواهش دارم زحمت بكشيد
و يه بار ديگه تمام حروف و كلمات تاپيك لوكا بوناچيچ رو بررسي كنيد. و در
حالي كه فرموده ايد بدليل """""توهين""""" به سرمربي عزيز و بادانش تيم
اين تاپيك بسته مي شود. لطفا" بگوييد: چه توهيني به سرمربي عزيز و متفكر
تيم در تاپيك مربوطه وارد شده كه شما اقدام به بستن تاپيك كرديد؟؟؟؟؟؟؟

omidperspolisi
01-19-2009, 07:20 PM
هيچ چيز نميگم و فقط يه سوال دارم؟؟؟

آقاي كاربر omidperspolisi مدير عزيز و محترم و كاركشته ي سايت؛ لطفا"
منت نموده؛ اين بنده ي حقير پرسپوليسي خواهش دارم زحمت بكشيد
و يه بار ديگه تمام حروف و كلمات تاپيك لوكا بوناچيچ رو بررسي كنيد. و در
حالي كه فرموده ايد بدليل """""توهين""""" به سرمربي عزيز و بادانش تيم
اين تاپيك بسته مي شود. لطفا" بگوييد: چه توهيني به سرمربي عزيز و متفكر
تيم در تاپيك مربوطه وارد شده كه شما اقدام به بستن تاپيك كرديد؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز من نگفتم شما به شخص مربي توهين کرديد بلکه ارسال من حاوي اين مطلب بود که شما با اين تايپيک شخصيت افشين قطبي رو زير سوال برديد و با اين کار توهين مستقيمي به سمت سرمربي تيم محبوبمون انجام داديد مورد دوم اين هست که ما تو هيچ تايپيکي تو کلوپ پرسپوليس گفتگوي اختصاصي نداريم و همه بحث ها که راجع به پرسپوليس باشه در تايپيک ارتش سرخ انجام ميشه پس حضور تايپيک لوکا بي مورد بود و تايپيک قفل شد من که نگفتم شما عقيده ات رو نگو گفتم انتقاد و حمايتت از لوکا رو تو تايپيک ارتش سرخ انجام يده به هرحال قانون اين کلوپ ميگه که تمام بحث هاي مربوط به پرسپوليس در تايپيک ارتش سرخ

Karim
01-20-2009, 01:10 AM
بابا جون هرکی دوست دارین بحثا رو علنی نکنید.
من توجریان نیستم ولی تمومش کنید.این دومین تاپیکیه که توش مجادله 2کاربر هست.
ازمدیران عزیز هم خواهش میکنم در صورت ایرادداشتن پستها تاپیک تعطیل نکنید.پشت روویرایش کنید.دلیلش هم اون پایین بنویسید جسارتا

Masoud
01-20-2009, 01:12 AM
این تایپیک که قراره بسته بشه.طبق اعلام قبلی
فقط باز موند که سنگا وا کنده شه.
وگرنه تایپیکی نیست که بخواد باز بمونه

RedHuman
01-20-2009, 04:33 PM
دوست عزيز من نگفتم شما به شخص مربي توهين کرديد بلکه ارسال من حاوي اين مطلب بود که شما با اين تايپيک شخصيت افشين قطبي رو زير سوال برديد و با اين کار توهين مستقيمي به سمت سرمربي تيم محبوبمون انجام داديد مورد دوم اين هست که ما تو هيچ تايپيکي تو کلوپ پرسپوليس گفتگوي اختصاصي نداريم و همه بحث ها که راجع به پرسپوليس باشه در تايپيک ارتش سرخ انجام ميشه پس حضور تايپيک لوکا بي مورد بود و تايپيک قفل شد من که نگفتم شما عقيده ات رو نگو گفتم انتقاد و حمايتت از لوکا رو تو تايپيک ارتش سرخ انجام يده به هرحال قانون اين کلوپ ميگه که تمام بحث هاي مربوط به پرسپوليس در تايپيک ارتش سرخ

واي خدا؛ چي؛ """""افشين قطبي""""" من بميرم؛ فنا بشم؛ نابود بشم اگه شخصيت افشين قطبي (پدرم) رو زير سوال ببرم. شما با اين كارها دقيقن دارين من رو تحريك ميكنين و همش پا رو نقطه ضعف من ميزاريد. لطفا" هركس اين رو ميخونه 1 پست من تو تاپيك لوكا رو هم بخونه بعد قضاوت كنه آخه من غلط كنم شخصيت قطبي رو زير سوال ببرم؛ اصلا" اونايي كه نوشتم چه ربطي به قطبي داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Masoud
01-20-2009, 04:45 PM
منظور امید پیروانی بود اشتباه نوشته.
لطفا اینجوری هم پست نداه راجب تیم بحثی داری بکن وگرنه ......
این پستهای شما داره به انجمن لطمه میزنه.لطفا تموم کن و درست حسابی پست بده و نظرت رو بیان کن و موضوعی که تموم شده رو دوباره وسط نکش

omidperspolisi
01-20-2009, 11:49 PM
فکر کنم اشتباه نوشتم منظورم پیروانی بود که قطبی نوشتم:4:من دیگه جوابی ندارم اینجا اگه خواستی پ خ بده تا باهم صحبت کنیم اینقدر تجربه و فعالیت تو انجمن های مختلف دارم که بتونم جواب منطقی بهت بدهم

Karim
01-21-2009, 12:44 AM
دعوای 2تاغریبه هم 2روزطول نمیکشه چه برسه بحث 2تا دوست تو انجمن.تمومش کنید زودتر خواهشا

redsun
01-21-2009, 12:49 AM
حالا این بحث به چه درد پرسپولیس می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Karim
01-21-2009, 12:55 AM
از 2طرف حاضر درمجادله خواهش میشود سوال بالایی روجواب بدن جسارتا

omidperspolisi
01-21-2009, 12:59 AM
من جواب شمارو میدم:قضیه برمیگرده به زدن تایپیکی برای آمدن لوکا و رفتن افشین پیروانی و ضایع کردن نوع سیستم و مربی گری این فرد و چون زدن این تایپیک خلاف قوانین و درست بحث اصلی این تایپیک با ارتش سرخ یکی بود تایپیک لوکا قفل شد که با مخالفت این دوستمون و ارسال این مطالب مواجهه شده

redsun
01-21-2009, 01:12 AM
اما من جواب سوالم را نگرفتم حالا دیگه افشین قطبی رفته لوکا نمیاد و پرسپولیس هم خیلی تغییر کرده این بحث ها دیگه فایده ای ندارد از شما که یکی از مسئولین انجمنید بعیده که بحث بی جا بکنید آن هم توی قسمتی که هیچ ربطی به آن بحث ندارد ما ها همگی پرسپولیسی هستیم و آرزومون موفقیت پرسپولیسه

omidperspolisi
01-21-2009, 01:18 AM
فکر کنم متوجه منظور من نشدید بحث سر آمدن و رفتن کسی نیست بحث سر این هست که این تایپیک با ارتش سرخ یکی هست و لزومی به بودنش نیست پس نباید باشه ولی دوستمون ناراحت شده و این متن رو نوشته و از من خواسته بود جواب بدم که دادم و گفتم که دیگه ادامه هم نخواهم داد

redsun
01-21-2009, 01:21 AM
بسیار خوب
ممنون از اینکه این بحث را تمام میکنید

zamara
01-21-2009, 09:22 AM
بچه ها از شما خواهش ميكنم اين بحث را در همينجا خاتمه بدهيد و تمام نيرو و انرژي خود را صرف حمايت و پشتيباني از تيم مخبوبمان پرسپوليس بكنيد . و كدورت ها را در همينجا بدور بريزيد و از دوست عزيمان هومن هم ميخواهم كه ديگر پيگير اين مسئله نباشند و بمانند ساير كاربران با شور و شوق و اعتمواد بنفس بالا به فعاليت بپردازند .
هومن عزيز شما هم مانند سايرين براي ما عزيز هستيد و مطمئن باشيد كه همه ما تورا دوست دارم و هيچگونه دلخوري و ناراحتي از شما نداريم چرا كه شما اصلا كار بدي انجام نداديد و شايد من هم اگر بودم ممكن بود در لحظه اي ناخواسته حرفهايي بزنم كه از دل نباشد و فقط از روي احساسات باشد .
اين تاپيك هم بعلت عدم نياز براي انجمن قفل و بعد از 24 ساعت حذف خواهد شد .
تمامي بحث هاي اينجا را ميتوانيد در تاپيك ارتش سرخ پيگيري كنيد .
موفق باشيد