PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخراجي ها

RedHuman
01-19-2009, 05:22 PM
با سلام به همه چاكر شما امين هستم. و حضور دوباره ي خودم رو به انجمن به خودم تبريك ميگم.
با اجازه ي شما 2هفته اي بر اثر كم لطفي مديران سايت حبس بودم و در اوج اتفاقات گذشته فرصتي براي اظهار نظر نداشتم. با اين تاپيك نظرم رو در مورد مديريت سايت اعلام ميكنم.
از اونجايي كه ماشالا تعداد مديران اين انجمن از تعداد كاربران سايت هم بيشتره و عمدتا" بالاي هر عكس آواتور كلمه ي مدير كل سايت نوشته شده؛ كاربر رو در اين مسئله دچار مشكل ميكنه. اين كه ازدياد مديران يك انجمن مشكل سازه به دلايل مختلفي مثل اظهار نظرهاي مختلف در مورد يك مسئله؛ عدم هماهمنگي در تصميم گيري؛ وارد كردن مسايل شخصي و درگيري هاي شخصي در كنار بحث مديريت و سوء استفاده از مقام مديري در مسايل شخصي با افراد و............. ميتونه باشه. اين مسئله رو از اين جهت ميخوام به اخراجم از انجمن برگردونم؛ به نظر از اونجايي كه درگيري من و شخص مدير Abadan كاملا شخصي و برگرفته از توهين اول ايشون به عتقادات من بود؛ جواب من به ابن توهين رو نپذيرفت و فرق من و ايشون تنها در مدير كل سايت بودن بود از اين رو كاري راحت تر و بي دردسر تر از اخراج من با عنوان ""توهين به اعضاي انجمن""" نديد و مسئله ي شخصي رو وارد مسئله ي مديريت كرد؛ غافل از اينكه هيچ كس نفهميد كه توهين ابتدا از كدام طرف بود؛ و تنها مزيت اين بستن دهن يه مخالف به عقيده ي شخصي ايشون بود.
اين مسئله رو دنبال نميكنم و انتظار هيچ كونه جوابي از شخص ايشون و هيچ مدير سايتي رو هم ندارم.

دلايل اصلي افتتاح تاپيك اخراجي ها (كه شايد ابزاي براي حذف نشدن تاپيك باشه...)
1- توضيح مديران سايت از چگونگي اعمال تصميمات در مورد يك مسئله و شرح اختيارات ايشان
2-ذكر دليل اخراج هر فرد اخراج شده پس از خراج در اينجا براي نمايش عموم توسط مدير مربوطه
3-هشدار از عدم پيگيري يك مطلب در تاپيك هاي مختلف كه باعث اخراج شدن خواهد شد توسط مديران سايت

4-گفت و گوي بچه هاي حبس كشيده
5-اظهارات حال و هواي زمان حبس و توضيح در مورد علت اخراج توسط فرد اخراج شده بعد از حظور مجدد

Masoud
01-19-2009, 05:28 PM
جناب اقای ایمن خان خدمت شما بگم که پستهای شما موجود هست که به تمامی مدیران سایت توهین کردید و خصوصا به امین ابادان که تمامی پستهاش موجوده.
شما هم لطفا به مسائل حاشیه ای نپردازید و بحثهای خودتون رو تو تایپیکهای مربوطه کنید و سعی هم نکنید جو رو متشنج کنید که این انجمن بر پایه دوستی استواره.

mona_casillas
01-19-2009, 05:42 PM
امین من پست شما رو که کاملا دور از شان یه پرسپولیسی به آبادان (که در درجه اول یه هوادار و عضو انجمن به حساب میاد و بعد مدیر )توهین کرده بودین خوندم و خیلی متاسف شدم از برخورد شما و لحن و کلماتی که به کار برده بودین . امیدوارم در بازگشت دوباره به انجمن شاهد فعالیت خوب و پست های مفید شما باشیم و در دفاع از عقاید خودتون به عقاید و نظرات و شخصیت افراد دیگه توهین نکنید .

AMED
01-19-2009, 06:32 PM
داش امین گل اول کار خوبی کردی اومدی
منم موافقم امین آبادان بد درمورد قطبی حرف زد منم جوابش دادم
ولی توهین نکردم جوابی دادم که دیگه نتونست ادامه بده اینجور جواب درسته نه این که بریم فهش بدیم
ولی اینم قبول دارم امین باید در مورد قطبی بهتر حرف میزد
یادت باشه الگو من و تو قطبی است پی باید مثل خودش رفتار کنیم همانطور که اون به مخالفاش مثل دایی-مایلی کهن-قلعه نویی-پیوس و... احترام گذاشت

omidperspolisi
01-19-2009, 07:26 PM
بچه ها به خدا این تایپیک ها هیچ ربطی به این تایپیک و موضوعش نداره اگه الان باز ببندم آقا امین ناراحت میشه بهتره برای باز کردن تایپیک با مدیر هماهنگ کنید تا مشکلی پیش نیاد خیلی خیلی ممنون

Masoud
01-19-2009, 09:05 PM
این تایپیک یکی دو روز باز میمونه تا امین خان صحبتش رو کنن خالی شن بعد بسته میشه.
امید درست میگه برای ایجاد تایپیک هماهنگ کنید وگرنه در صورت بسته شدن یا حذف شدن گلایه نداشته باشید.

Abadan
01-19-2009, 10:45 PM
توي يك خانواده بحث پيش مياد و قضاوت سريع هم اتفاق ميفته. اما خوب همه ما طرفدار پرسپوليس هستيم. من ازشما كينه اي به دل ندارم.
اما ميخوام چند نكته رو بگم. زماني كه شما اون الفاظ رو بكار برديد من اصلا توي انجمن نبودم و 2 روز بعد از ارسال شما از انجمن ديدن كردم و جالبه بدونيد بنده اون زمان از اخراج با بن شدن شما اصلا اطلاعي نداشتم.
خوش باشي

seedorf10
01-20-2009, 01:39 AM
اه من که فکر کردم تاپیک فیلم اخراجی ها هست.بابا بی خیال آدمی زاد جایزالخطاست و بلاخره باید این بحث رو تموم کرد کاری ندارم توسط کی شروع شد.یالا بیان همدیگه رو ماچ کنین سریع ...:moong:

Masoud
01-20-2009, 01:44 PM
تایپیک قفل و به ارشیو منتقل شد.