PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داور دربی؟

AMED
01-19-2009, 05:54 PM
به نظر شما داور دربی باید ایرانی باشه یا خارجی؟

AMED
01-19-2009, 05:56 PM
به نظر خودم باید خارجی باشه چون هرداور ایرانی باشه بدجور نابود میشه

Masoud
01-19-2009, 06:02 PM
نه داورهای خارجیه مگه چی کار کردن ؟
جز اشتباه چیزی داشتن ؟
به شدت با داور ایرانی موافقم و گزینه خودم رو محسن ترکی اعلام میکنم.هرچند که مضفری زاده هم عالی هست برای قضاوت دربی

Hojat
01-19-2009, 06:22 PM
داور ایرانی قابل اعتماد نیست...داور ایرانی هر دقیقه یه جور سوت میزنن...

همون داور خارجی عالیه...

omidperspolisi
01-19-2009, 06:28 PM
من داور خارجی رو بیشتر قبول دارم داور ایرانی اگه اشتباه کنه باید زندگیش جمع کنه و از ایران بره

AMED
01-19-2009, 06:46 PM
داوران ما بازیهای عادی لیگ را نمیتونند قضاوت کنند چه برسه به دربی

Masoud
01-19-2009, 11:39 PM
ما به ایرانیها اعتماد نداریم وگرنه به خدا خیلی بهتر از داوران درجه چندمی هستن که تو این چند ساله اومدن ایران.
ما جز چند بازی داور خوبی نداشتیم .
ولی خیلی خیلی راحت میشه جلوی فحاشی رو گرفت و اونم به این طریق که لیدرهای تیمها رو بیارن و اونا رو توجیح کنن و بگن که واسه هوادارها صحبتی کنن.
بازیکنها هم باید کمی مراعات کنن و جو رو به هم نزنن
فقط همین و همین وگرنه به خدا داور ایرانی هیچی از امثال اون کره ای ها و نا کجا ابادهای اروپایی کم نداره

KARIM
01-20-2009, 12:07 AM
داوران ما بازیهای عادی لیگ را نمیتونند قضاوت کنند چه برسه به دربی
این کم لطفیه.مگه داور بازی رئال واوساسونا خوب قضاوت کرد؟!
همه جای دنیا اشتباه میشه توداوری.ولی کم وزیاد .باید بهشون فرصت داد.نباید دست کمشون گرفت.

AMED
01-20-2009, 06:26 PM
یک چیز میگم:
بازی پرسپولیس-مس زیاد حساس نبود و مرادی هم داور با تجربه بود
اون سوت را نزد باعث شد روحیش از دست بده و جام جهانی هم نره
حالا دربی که اینقدر حساس است و یک داور جوان مثل مظفری زاده بخواد سوت بزنه
همان صحنه بازی با مثل انجام بشه مظفری زاده سوت بزنه و پنالتی بگیره استقلالی ها میکشنش نزنه و نگیره پرسپولیسی ها میکشنش
در هر صورت اون داور نابود میشه و بدون شک آخرین قضاوت مهم فوتبالیشه پس بهتره داور خارجی بیاد که اگه سوت زد فرداش از کشور بره بیرون و نفهمه چی در موردش میگن

پرسپوليس
01-20-2009, 07:06 PM
منم با داور خارجي موافقم ! داور ايراني اگه فقط يك اشتباه فقط يك اشتباه بكنه ...... هيچي ديگه..........

omidperspolisi
01-20-2009, 11:31 PM
ببینید قضیه اصلا بد بودن داوران ایرانی نیست بحث سر اینکه این بازی خواه ناخواه مهم هست و سرنوشتی رو برای خودش تعیی مکنه پس یه نفر اگه اشتباه بکنه اوضاع بدی براش تو جامعه رقم میخوره با شعار و حرف نمیشه کاری کرد باید با واقعیت کنار آمد و اینکه هیچکس نمیتونه اشتباه یه ایرانی تو این بازی به حساب بی طرفیش بذاره

KARIM
01-20-2009, 11:53 PM
ازاین به بعد داورایرانی بذارن نتیجه فرهنگی هم خوادداشت.2تابازی داورتهدید بشه بعد کم کم...

sogand
01-21-2009, 03:22 PM
به نظر منم داور دربی باید خارجی باشه اگه ایرانی باشه که فاتحش خوندس هنوز داورای ایرانی به اون سطح نرسیدن بتونند یه بازی بزرگ مثل دربی و قظاوت کنند که این همه هوادار برای دو تیم میاد

مونا
01-21-2009, 04:57 PM
من هم فقط با داور خارجی موافقم ولی داور درجه یک خارجی نه مثل داور کویتی که اسمش یادم نیست و خوب داوری نمیکرد و بقول کارشناس برنامه نود بیشتر مدیریت میکرد تا داوری

Masoud
01-21-2009, 05:41 PM
بالاخره شما یعنی میگید تا وقتی این بازی میخواد برگزار شه باید داور خارجی بیاریم ؟
پس کی به داور ایرانی اعتماد شه ؟
کی داور ایرانی رو تو همچین بازیهای مهمی محک بزنیم ؟
بعد از این همه سال که داره داور خارجی میاد بالاخره وقتش رسیده داورهای خودمون رو محک بزنیم که هیچ فرقی با خارجیها ندارن.
داور بازی اوساسونا و رئال خیلی معروف بود و به نظرم ال کلاسیکو رو سوت زده ولی دیدید چه اشتباهاتی کرد ؟ اشتباه همه جا هست ولی برای پیشرفت باید هزینه کنیم و هزینه اش هم اینه به داور ایرانی تو این بازیهای مهم اعتماد کنیم

مونا
01-21-2009, 06:15 PM
مسعود جان خودت بهتر میدونی که مسئله دربی تهران با همه دربی های دنیا فرق داره و فرهنگ پذیرش اشتباه از جانب داور ایرانی بین همه اعم از تماشاگران تا بازیکنان و .....خیلی کمه . از این گذشته داوران مثلا معروف و بین المللی ایران گاهی اشتباهاتی میکنند که قابل توجیه نیست مثل قضیه مسعود مرادی که چندین بار برای پرسپولیس اتفاق افتاد. بنظر من هزینه داور خارجی رو بدیم بهتره تا خدای نکرده روی سکوها اتفاقاتی بیفته که قابل جبران نباشه .

تا مدتی باید داوران خوب ایرانی در بازی های بزرگ( به جز دربی )کم نقص سوت بزنند تا اعتماد جماعت فوتبالدوست ایرانی جلب بشه و تا قبل از اون موقع بنظر من از داوران درجه یک باید استفاده بشه .

Masoud
01-21-2009, 06:20 PM
خودت یه مقایسه بین سوتهای فعلی و سوتهایی که چند سال پیش میزدن بکن.خیلی بهتر شدن و من به نظرم الان وقتش رسیده که این ریسک رو داوری ایران کنیم
داورهای خارجی خوب الان نمیان ایران به خاطر برگزاری بازیهای کشورشون که شنبه و یکشنبه هست هیچ داوری نمیاد اینو مطمئن باشید مگه داور اسیایی که نیاز به تعریف نداره.
باید یه جا این ریسک بشه و فرهنگ رو درست کنیم نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنیم.

مونا
01-21-2009, 06:23 PM
بهتر شده ولی هنوز برای دربی زوده .....با پاک کردن صورت مسئله موافق نیستم ولی ریسکش باید طوری باشه که جان هواداری به خطر نیفته .

KARIM
01-22-2009, 12:06 AM
من باداورایرانی موافقم 100% باهر قضاوتی که داشته باشه دراون بازی.
به نظرم مظفرزاده بهترینه

Abadan
01-22-2009, 12:27 AM
100% خارجي چون اگه هم به نفع بگيره كسي بش چيزي نميگه

مونا
01-22-2009, 01:35 AM
من که گفتم با داور خارجی موافقم . چون هم داوران ما به سطح قضاوت دربی نرسیدن و یه دفعه کار دست همه میدن و هم هنوز کار فرهنگی لازم داره و فرهنگ هم تزریقی نیست و باید کار بشه وقتی فرهنگ انتقاد پذیری بین مسئولین اونقدر کمه که سر برنامه نود این بلا رو آوردن از مردم عادی چه توقعی میتونیم داشته باشیم که در اوج هیجانات وقتی حس کنند داور به ضرر تیمشون سوت زده جنجال به پا نکنند ؟

KARIM
01-22-2009, 02:08 AM
داورایرانی باید دربی قضاوت کنه تا اعتمادبه نفسش بره بالا وترسش بریزه..وگرنه تا 100سال دیگه به سطحی نمیرسن که دربی قضاوت کنن!
وقتی ماهی داریم توگوش داورایرانی میخ.نیم به درد لیگ ایران هم نمیخورید انتظاردارید داورایرانی بره فینال جهانی قضاوت کنه؟چطوره تو المپیک قضاوت میکنن سطحشون بالاست ولی تو لیگ ماسطحشون به دربی نمیخوره.
اولاش مشکلاتی پیش میاد درصورت اشتباه در قضاوت اما کم کم عادت میشه وبه نوعی فرهنگ سازی میشه

behnam3638
01-22-2009, 02:18 AM
من که گفتم با داور خارجی موافقم . چون هم داوران ما به سطح قضاوت دربی نرسیدن و یه دفعه کار دست همه میدن و هم هنوز کار فرهنگی لازم داره و فرهنگ هم تزریقی نیست و باید کار بشه وقتی فرهنگ انتقاد پذیری بین مسئولین اونقدر کمه که سر برنامه نود این بلا رو آوردن از مردم عادی چه توقعی میتونیم داشته باشیم که در اوج هیجانات وقتی حس کنند داور به ضرر تیمشون سوت زده جنجال به پا نکنند ؟

منم با داور خارجی کاملا موافقم :5:
هم اینکه داوران ما هنوز به سطحی نرسیدن که بتونن بازی دربی رو داوری کنن ......

مخصوصا این فصل که ماشالا داوران یک از یک بدتر کار کردن

یادتونه بعد از اون بازی پرسپولیس که مسعود مرادی اشتباه کرد چقدر تهدید شد؟
درسته مسعود مرادی باعث باخت پرسپولیس بود ولی تهدید کردنش اصلا کار درستی نیست..فرض کنیم سعید مظفری داور بازی دربی باشه...یه پنالتی به سود یکی از تیما بگیره..بعد از بازی تماشاگرا چه بلایی سرش میارن؟ چقدر در بازی بهش توهین خواهند کرد؟

mehdi
01-22-2009, 12:35 PM
من هم برای دربی با داور خارجی موافقم

Masoud
01-24-2009, 07:34 PM
به به . به به
داور دربی هم ایرانی شد و از فردا بحثش هزار برابر داغتر
من هم مثل فدراسیون موافق بودم که یه جایی باید به داورها این فرصت رو داد امیدوارم سربلند از این امتحان بیاد بیرون.
گزینه من محسن ترکی هست

AMED
01-24-2009, 07:53 PM
این دربی با این مربی و این وضعیت تیم همین داور ایرانی را کم داشت کامل بشه

Masoud
01-24-2009, 07:58 PM
هرچیش بد باشه همین داور ایرانی میتونه یه حرکت خیلی خیلی مثبت باشه و انگزه و جرات و وجود رو بندازه تو داورها.
من به نظرم حتی اگه بازی اشتباهی هم داشته باشه بازم یه نکته مثبته که این دربی رو ایرانی قضاوت میکنه

AMED
01-24-2009, 08:10 PM
من هنوز امید دارم اینشالا تغییر عقیده بدن و داور خارجی بیارن

mehdi
01-24-2009, 08:51 PM
فقط داور خارجی

Masoud
01-24-2009, 09:04 PM
چه تغییری بدن دیگه ؟
اعلام کردن داور ایرانیه صد در صد.
دیگه تغییری نیست . فقط امیدوارم بزارن دواری خودشون رو کنن و اسیر حاشیه قبل بازیش نکنن

AMED
01-24-2009, 09:09 PM
ایران تا لحظه آخر نظرها و تصمیم ها عوض میشه
از افغانستان هم بیارن داور بهتره تا از ایران

SaRa
01-24-2009, 09:14 PM
حالا كه معلوم شده داور ايرانيه بيچاره اون داور كه اگر خوب هم سوت بزنه بدبخت ميشه.
من خودم با داور ايراني موافقم چون داوراي ما چيزي از اونا كم ندارن اما فقط از عاقبت اون داور ميترسم .
تلويزيون كه داور 15 سال پيش دربي رو نشون داده بود چند وقت پيش مثل اينكه از اون موقع به بعد ديگه هيچوقت تا الان داور دربي ايراني نبود .
ايشالا هر داوري شد چه ايراني چه خارجي با عدالت سوت بزنه و راي الكي نده .

AMED
01-24-2009, 10:02 PM
داور ایرانی همین هفته خودش را نشان داد مس با دست گل زد قبول میشه دو تا پنالتی برای صبا نگرفت
این بازیها حساسیتش نصف دربی هم نیست نتونستند قضاوت کنند

Masoud
01-24-2009, 10:11 PM
حالا كه معلوم شده داور ايرانيه بيچاره اون داور كه اگر خوب هم سوت بزنه بدبخت ميشه.
من خودم با داور ايراني موافقم چون داوراي ما چيزي از اونا كم ندارن اما فقط از عاقبت اون داور ميترسم .
تلويزيون كه داور 15 سال پيش دربي رو نشون داده بود چند وقت پيش مثل اينكه از اون موقع به بعد ديگه هيچوقت تا الان داور دربي ايراني نبود .
ايشالا هر داوري شد چه ايراني چه خارجي با عدالت سوت بزنه و راي الكي نده .

داور رو که گفتن ایرانیه ولی باید با لیدرها هماهنگ کنن که هرچی شد فحش رو نکشن.
چون اونا میتونن طبقه اول رو کنترل کنن و همه جا اروم میشه.
ترکی - افشاریان - مظفر زاده هم گزینه ها هستن
من میگن ترکی

Tesoke
01-24-2009, 10:40 PM
ترکی بهترین گزینه ...

Abadan
01-25-2009, 12:19 AM
بابا تركي هر بازي عادي 2 تا كارت قرمز ميده. بازي رو داغون ميكنه. احتمال 70% مظفري زاده هست. حالا ببينيد من اينو چه موقع دارم ميگم

KARIM
01-25-2009, 12:21 AM
من میگم 100%مظفری زاده و بهترین انتخابه

Abadan
01-25-2009, 12:26 AM
اره اگه جنجال بازي با مس نبود من ميگفتم مرادي ولي مرادي عمرا باشه. همين مظفري زاده رو ميزارن

redsun
01-25-2009, 12:33 AM
من هم فکر کنم مظفری زاده است
اما چه فایده من مطمئنم با داور ایرانی پرسپولیس نتیجه نمی گیره

مونا
01-25-2009, 03:15 AM
باز هم میگم داور خارجی درجه یک برای دربی مناسبه .

KARIM
01-25-2009, 11:03 AM
من اگه مطمئن باشم که پرسپولیس به خاطر اشتباه داوری دربی رومیبازه هم به داورایرانی رای میدم!

مونا
01-25-2009, 02:29 PM
اشتباه میکنی کریم . برای چی اصرار روی داور ایرانی که در بازیهای به مراتب ساده تر از دربی هم اشتباهات فاحشی داره ؟

mehdi
01-25-2009, 04:35 PM
داور ایرانی بذارن اگه خوب بود چه بهتراگه بازم بازی خراب کرد دیگه برای همیشه دور داور ایرانی خط کشیده میشه . داور دربی فقط خارجی اونم درجه یک یک

Masoud
01-25-2009, 05:21 PM
درجه یک یک چند ساله الان پاشو تو ایران نزاشته ؟
داور ایرانی یه اعتماد به نفسی میگیره که تو کل سال مطمئنن میتونه عالیتر قضاوت کنه
داور ایرانی از هر جهت واسه این بازی بهتره با توجه به شرایط فعلی
ما به داورامون دربی رو نمیدیم بعد میخوایم واسه جام جهانی بیان انتخابشون کنن ؟
دیگه دربی از جام جهانی که حساستر نیست که کل دنیا میبیننش

AMED
01-25-2009, 06:11 PM
من تازه نظرم اینه واسه گل لیگ داور خارجی یبارن تا حق تیمها کمتر ضایع شه
حلا دربی را دارن میدن به داور ایرانی

KARIM
01-25-2009, 11:34 PM
اشتباه میکنی کریم . برای چی اصرار روی داور ایرانی که در بازیهای به مراتب ساده تر از دربی هم اشتباهات فاحشی داره ؟
دربی برگشت پارسال داورخارجی (اگه اشتباه نکنم گونزالس بود)3پنالتی دربازی نگرفت!2تاواسه ما یکی واسه استقلال.داور به این مشهوری و پرسروصدایی این همه اشتباه میکنه.شاید تا اخرعمرش دیگه اینجور اشتباهی نکنه!
کولینا هم اشتباه میکرد.
همه چیز تو قضاوت واسه 2تیم شانسیه!اشتباهاتشو میگم.یه روز به نفع یه روز به ضرر.
مهم نیست روز کی باشه.مهم اینه که به خودی بها بدیم وجوابشو چه در اون روز یا روزهای بعد بگیریم.

Masoud
01-25-2009, 11:51 PM
با حرف کریم 1000% موافقم

mehdi
01-26-2009, 02:42 PM
با حرف کریم صد در صد مخالفم اینا گندکاریهای داوراشون و نمیبینن گیر دادن به داور ایرانی اونم واسه دربی

Masoud
01-26-2009, 06:35 PM
بالاخره باید یه روزی به تیم داوری ایرانی اطمینان میشد و منم به نظرم بهترین روز همین دربی بود.
خیلی امیدوارم که قضاوت خوبی انجام بدن.حالا چه مظفری زاده باشه چه ترکی

mehdi
01-31-2009, 07:21 PM
با داوری افتضاح بازی پرسپولیسو پیام بازم بگین داور دربی ایرانی باشه یکی از اینکارا تو دربی یعنی رو هوا رفتن استادیوم

Masoud
01-31-2009, 07:38 PM
اقا جون به این داوری نگاه نکن به قضاوت های عالی ترکی و مظفری زاده نگاه کن.
اونا قراره قضاوت کنن نه این

mehdi
01-31-2009, 07:59 PM
دربی محل آزمایش و خطا نیست این داورهامرد دربی نیستن

Masoud
01-31-2009, 08:02 PM
محسن ترکی و مظفری زاده مرده دربی هستن و این رو روز بازی ثابت میکنن.
نگاه به این داور نکن.
داور خارجی بر میدارن از شرق اسیا میارن تو میشناسیشون ؟ اسمشونو شنیدی ؟ به خدا مسعود مرادی خودمون تو جامعه داوری جهانی از اینایی که اینا بر میداشتن می اوردن مشهورتر بود

KARIM
01-31-2009, 11:35 PM
اگرداروایرانی درهربازی 3تاپنالتی اشتباه اعلام کنه،3تاگل مردود روبذیره و...بازهم نظر من داورایرانیه.

Masoud
02-01-2009, 12:01 AM
نمیدونم ترکی یا مظفری زاده این هفته قضاوت داشتن یا نه ولی باید عملکرد اونا رو ببینی نه داور این مسابقه رو

مونا
02-01-2009, 12:31 AM
خدا به دادمون برسه با داور ایرانی در دربی
اینکه دوست داشته باشیم داور ایرانی به حدی برسه که بتونه چنین بازی سنگینی رو قضاوت کنه چیزی دیگه است و اینکه آیا رسیده یا نه چیزی دیگه .
به هر حال امثال داوری های امروز شک و تردید رو زیاد میکنند من بیشتر از اینکه نگران نتیجه بازی باشم نگران جون مردم بی گناهی هستم که در جریان بازی و هیجان و استرسش با اشتباهات داوری نتونند کنار بیان و خدایی نکرده اتفاقی بیفته وگرنه فوتبال بردو باخت داره و علیرغم همه حرفها و کارشناسی ها و غیره یه تیم نمیتونه همیشه برنده از زمین خارج بشه .

RED STORM
02-01-2009, 12:45 PM
داور خارجی اشتباه میکنه داور ایرانی هم اشتباه میکنه ولی بحث اینجاست که اگه داور خارجی باشه اشتباهاتش رو کسی از روی عمد نمیدونه حالا کافیه داور ایرانی همون اشتباهو بکنه قبول کنید که جو استادیوم اونم تو یه همچین بازی ای بدجور به هم میریزه .جون تماشاچی فکر میکنه داور از روی قصد وغزض این کار رو انجام داده
پس همون داور خارجی باشه بهتره

Masoud
02-01-2009, 01:10 PM
يك كارشناس:شرايط براي قضاوت داور ايراني مهيا نيست (http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=3148)

داور ديدار پرسپوليس و استقلال در سالهاي شصت و نه و هفتاد گفت : شرايط براي قضاوت داور ايراني در شهرآورد شصت و شش مهيا نيست و اميدوارم اين بازي را داور خارجي سوت بزند.
هادي دزفولي روز يكشنبه در گفت وگویی خاطر نشان ساخت: در حال حاضر حاشيه‌هاي زيادي براي قضاوت داور ايراني در بازي شهرآورد وجود دارد كه اين موضوع شرايط را براي قضاوت داوران ايراني مشكل كرده است.
وي افزود: در زماني كه من بازي اين دو تيم را قضاوت كردم بازيكنان حاشيه هاي حال حاضر را نداشتند و احترام به داور را در دستور كار خود قرار مي دادند.
داور ديدار پرسپوليس و استقلال در سالهاي ‪ ۶۹‬و ‪ ۷۰‬در خصوص گزينه‌هاي اعلام شده از سوي كميته داوران براي قضاوت دربي ‪ ۶۶‬گفت: سعيد مظفري زاده در حال حاضر بهترين گزينه براي قضاوت اين بازي است.
وي افزود: مظفري زاده از محبوبيت خاصي نزد بازيكنان و هواداران دو تيم برخوردار است و او مي‌تواند از اين ويژگي خود براي كاهش حاشيه‌هاي اين ديدار به بهترين شكل ممكن استفاده كند.
دزفولي تصريح كرد: تركي و افشاريان هم توانايي قضاوت در اين ديدار را دارند اما فكر مي‌كنم شرايط مظفري زاده از اين دو گزينه مناسب تر است.
كارشناس داوري فوتبال ايران اظهار كرد: از داور شهرآورد مي‌خواهم كه احساس و عقل بر او چيره نشود و در تمامي دقايق خونسردي خود را حفظ كند.
وي گفت: خونسردي داور در اين ديدار، مهمترين عامل موفقيت او است و هر داوري كه بتواند خونسردي خود را تا پايان ديدار حفظ كند موفق خواهد بود.
دزفولي در خصوص درگيري‌هاي احتمالي در اين ديدار خاطر نشان كرد: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال بايد براي خاطيان اين بازي مجازات‌هاي سنگيي را در نظر بگيرد تا داور با آرامش بيشتري بتواند در ميدان قضاوت كند.
وي افزود: به طور حتم با در نظر گرفتن مجازات‌هاي سنگين حاشيه‌هاي دربي نيز بسيار كاهش پيدا خواهد كرد.
ديدار دو تيم فوتبال استقلال و پرسپوليس ‪ ۲۵‬آبان ماه جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي‌شود.

Masoud
02-03-2009, 12:36 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0529/A0529276.jpg

يكشنبه يا دوشنبه آينده نام داور دربي اعلام مي شود

عليرضا سليماني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره اينكه گفته مي شود گزينه هاي فدراسيون براي انتخاب داور دربي به 2 نفر رسيده است؛ اظهار داشت: كساني كه چنين اخباري را مي نويسند افكار خود را منتشر مي كنند. كميته داوران هنوز از بين 5 گزينه اي كه قبلا اعلام شده بود نفر نهايي را انتخاب نكرده است.
وي افزود: عنايت قبل از سفر به مالزي صحبت هاي لازم را با مسئولان فدراسيون داشته است. از بين مرادي، مظفري زاده، تركي، ممبيني و افشاريان يكشنبه يا دوشنبه يكي براي قضاوت دربي انتخاب مي شود.
سليماني در پاسخ به اين سئوال كه در صورت منتفي شدن حضور داور ايراني چطور مي خواهند در كمتر از يك هفته داور خارجي انتخاب كنند؛ عنوان كرد: براي اين اتفاق هم تمهيداتي انديشيده شده است. آقاي عنايت با توجه به ارتباطاتي كه دارد با داوران مورد نظر خود در آسيا صحبت هايي انجام داده تا اگر داور ايراني منتفي شد دچار مشكل نشويم.
عضو كميته داوران در مورد ادعاي مسئولان ملوان مبني بر توهين محسن قهرماني و اظهارات رئيس كميته داوران انزلي؛ تصريح كرد: هيچ داوري براي خود دنبال دردسر نمي گردد. قهرماني مي گويد هيچ توهيني نكرده است و اين هواداران ملوان بوده اند كه از دقيقه 52 به بعد به خانواده وي توهين كرده اند.
سليماني ادامه داد: داور بايد از جنس فولاد باشد كه در برابر اين توهين ها واكنشي نشان ندهد. با اين حال قهرماني خود را كنترل كرده و عكس العملي نشان نداده است.
وي درباره ازقنبري؛ رئيس كميته داوران انزلي گفت: او را نمي شناسيم و تازه به اين سمت گمارده شده است. ما با هيات فوتبال گيلان طرف هستيم و از آنها خواستيم تا رئيس كميته داوران انزلي را توجيه كنند. او بايد بازوي اجرايي فدراسيون باشد نه اينكه بر مشكلات بيفزايد.

KARIM
02-03-2009, 01:01 PM
من میگم مظفرزاده هست نام این داور بدبخت!

Masoud
02-03-2009, 01:06 PM
داور بد بخت ؟
مطئنم الان هم مظفری زاده هم ترکی رفتن امام زاده دارن دعا میکنن که اونها داور دربی باشن
میدونی چه افتخاریه بعد چندین سال داور ایرنی دربی باشی ؟ و این خبر تو چند تا شبکه تلوزیونی میپیچه ؟
من دوست دارم ترکی باشه ولی به نظرم مظفری زاده رو میزارن.
البته مظفری زاده خیلی خوشگلتره :4:

Masoud
02-03-2009, 01:11 PM
http://media.farsnews.com/Media/8610/Images/jpg/A0368/A0368691.jpg

مظفري زاده داور دربي خواهد بود
به گزارش خبرگزاري فارس، در حاشيه مراسم معرفي اسپانسر تيم ملي، مهدي تاج در پاسخ به اين سئوال خبرنگاران كه داور دربي كدام گزينه ايراين خواهد بود اعلام كرد كه به احتمال زياد داور سعيد مظفري زاده است و در صورت تغيير اين گزينه اعلام خواهد شد.
همچنين يكي از كمك هاي او در اين مسابقه عليرضا فغاني خواهد بود.

Masoud
02-03-2009, 04:14 PM
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0590/A0590681.jpg

تيم احتمالي قضاوت دربي پايتخت مشخص شد

به گزارش خبرگزاري فارس، فدراسيون فوتبال با بررسي‌هاي مختلف و گرفتن مجوز استفاده از داور ايراني در بازي پرسپوليس و استقلال، از بين 5 گزينه خداداد افشاريان، مسعود مرادي، هدايت ا... ممبيني، سعيد مظفري زاده و محسن تركي در نهايت، سعيد مظفري زاده را به عنوان داور دربي 66 انتخاب كردند.
كمك هاي وي در اين مسابقه، حسن كامراني فر و رضا سخندان خواهند بود. عليرضا فغاني نيز داور چهارم اين بازي است.
اين تصميمي است كه فدراسيون تا اين لحظه اتخاذ كرده و شايد تا هفته آينده و با بازگشت مسعود عنايت از مالزي، تغييراتي در تركيب داوري ايجاد شود.

مونا
02-03-2009, 08:17 PM
سلیمانی در گفتگو با مهر:

اعلام تیم داوری دربی صحت ندارد / هنوز نام هیچ داوری قطعی نیست

عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال ضمن تکذیب هرگونه اعلام اسامی تیم داوری دیدار استقلال و پرسپولیس تاکید کرد: در فاصله 10 روز مانده به برگزاری این مسابقه اعلام نام داوران منطقی نیست.غلامرضا سلیمانی عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود: در حالیکه فردا هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر در شهرهای مختلف کشور برگزار خواهد شد و داوران کشورمان باید در این مسابقات به قضاوت بپردازند و عملکرد آنها مورد ارزیابی قرار گیرد، اعلام تیم داوران دربی چندان منطقی به نظر نمی رسد.
وی اضافه کرد: کمیته داوران تاکنون هیچ گونه تصمیم گیری در خصوص داوران دربی نداشته و اعلام هرگونه نامی در این زمینه غیر واقعی و تنها گمانه زنی برخی رسانه هاست.
سلیمانی اضافه کرد: برخی رسانه ها به نقل از آقای تاج اعلام کرده اند که مظفری زاده به عنوان داور دیدار استقلال و پرسپولیس انتخاب شده است که ایشان در تماس با کمیته داوران طرح هرگونه نامی را به نقل از خود قویا تکذیب کردند.
وی با بیان اینکه همچنان مرادی، مظفری زاده، افشاریان و ترکی چهارگزینه اصلی برای قضاوت دربی به شمار می روند، اظهار داشت: با وجود اینکه هنوز حتی ایرانی یا خارجی بودن دربی مشخص نیست، همچنان این چهار داور به عنوان گزینه های اصلی برای قضاوت دربی به شمار می روند و احتمالا 48 ساعت قبل از مسابقه نام داوران دربی اعلام خواهند شد.
دیدار برگشت تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس روز 25 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

omid_figo
02-04-2009, 02:50 AM
داور بد بخت ؟
مطئنم الان هم مظفری زاده هم ترکی رفتن امام زاده دارن دعا میکنن که اونها داور دربی باشن
میدونی چه افتخاریه بعد چندین سال داور ایرنی دربی باشی ؟ و این خبر تو چند تا شبکه تلوزیونی میپیچه ؟
من دوست دارم ترکی باشه ولی به نظرم مظفری زاده رو میزارن.
البته مظفری زاده خیلی خوشگلتره :4:

خدا کنه گلزارو بذارن که از همه خوشگلتره

Abadan
02-04-2009, 12:29 PM
دربی 66 و ترس بی دلیل ترسوها

Hojat
02-06-2009, 02:22 PM
تكليف داور دربي يكشنبه مشخص مي شود

خبرگزاري فارس: مسئولان فدراسيون فوتبال براي مشخص شدن داور دربي تهران يكشنبه هفته آينده جلسه تشكيل خواهند داد.

http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0538/A0538493.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، در شرايطي كه از مدت ها قبل بحث حضور داور ايراني در دربي 66 مطرح شده بود، فدراسيون فوتبال براي بررسي همه جانبه اين موضوع قصد دارد جلسه اي تشكيل دهد تا تكليف اين مورد را روشن كند.
در اين جلسه علي كفاشيان، مهدي تاج و مسئولان كميته داوران حضور خواهند داشت.
مسئولان فدراسيون قرار است نظرات مديران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را درباره استفاده از داور ايراني جويا شوند.
پيش از اين گفته مي شد تيم داوران ايراني دربي مشخص شده است اما فدراسيون فوتبال قصد دارد با بررسي بيشتر داوران اين مسابقه را انتخاب كنند.

مونا
02-06-2009, 05:17 PM
غلامرضا سليماني درباره اينكه گفته مي شود در صورت عدم حضور داور ايراني در دربي 66 قرار است داور سال آسيا اين مسابقه را قضاوت كند؛ اظهار داشت: هنوز چيزي معلوم نيست اما اگر قرار بر اين باشد كه داور ايراني در دربي نباشد بايد از داوران آسيايي كه نزديك به ايران هستند استفاده كنيم.

وي افزود: ايرماتوف؛ داور سال 2008 آسيا از ازبكستان و سوبخيدين از مالزي از گزينه هاي آقاي عنايت هستند. به عنايت كه هم اكنون در مالزي است اطلاع داده ايم كه شايد داور ايراني نباشد. او صحبت هايي داشته تا در صورت اتخاذ اين تصميم با اين داوران صحيت هاي نهايي را انجام دهد.دبير كميته داوران در پاسخ به اين سئوال كه داور اروپايي براي اين بازي مد نظر نيست؛ گفت: فرصت چنين كاري وجود ندارد. حتي داوران آسيايي هم كه مد نظر هستند بايد نزديك به ايران باشند تا فرصت داشته باشند كه به ايران بيايند. البته شايد هم داور ايراني باشد. يكشنبه اين موضوع روشن مي شود.

مونا
02-06-2009, 05:53 PM
در گفت و گو با فارس
تاج: اشتباهات داوران خارجي راحت تر پذيرفته مي شود
خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با توجه به حساسيت هاي دربي اشتباهات داوران خارجي راحت تر پذيرفته شده است.

http://media.farsnews.com/Media/8611/Images/jpg/A0389/A0389586.jpg

مهدي تاج در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره تصميم نهايي فدراسيون فوتبال براي قضاوت داور ايراني يا خارجي در دربي اظهار داشت: واقعيت اين است كه رويكرد فدراسيون براي داور دربي داخلي است و خيلي هم دنبال محقق شدن اين موضوع هستيم.
وي افزود: به دليل نگاه خاصي كه رسانه ها به اين بازي دارند اين مسابقه داراي حساسيت هاي خاص شده است. اين توجهات ويژه نگراني هايي را براي ما دارد كه مربوط به توانمندي هاي داوران ايراني نيست بلكه بابت حساسيت هاي موجود است.
تاج ادامه داد: عموما اشتباهات داوران خارجي راحت تر مورد قبول قرار گرفته است اما در مورد داوران ايراني اين موضوع صدق نمي كند. البته گاهي اوقات انتظارات خود ما هم از داوري هاي موجود بر آورده نشده است. ما نمي توانيم منكر اشتباهات داوري شويم و بايد اين موارد را به حداقل برسانيم.
نايب رئيس فدراسيون فوتبال با بيان اينكه با اين نگراني ها قرار است يكشنبه تصميم نهايي در اين باره گرفته شود تصريح كرد: هنوز هم اصرار داريم داور دربي ايراني باشد. اگر به اين جمع بندي برسيم كه داوران ايراني مي توانند اين مسابقه را سوت بزنند، نظر خود را تغيير نخواهيم داد.
تاج در مورد اسپانسر جديد تيم ملي گفت: قرارداد بين فدراسيون و شركت سايپا قطعي است و قرارداد رسمي بين دو طرف امضا شده است. بهتر از ساپيا براي تيم هاي ملي نداشتيم. آنها هم با انتخاب فدراسيون فوتبال نفع خواهد برد. در واقع دو طرف از اين قرارداد سود مي برند.
وي تاكيد كرد: فدراسيون به هيچ وجه دنبال اسپانسر ديگر نيست و اين شايعات را تكذيب مي كنم.
نايب رئيس فدراسيون درباره ديدار ايران و كره جنوبي اظهار داشت: بازي بسيار حساسي است كه بايد تمام تمركز خود را روي اين بازي بگذاريم. كره اي ها براي اين بازي 16 روز ليگ خود راتعطيل كرده اند. مربيان ما به تحليل خوبي از اين بازي رسيده اند. با حضور 100 هزار نفري مردم در ازادي به استقبال پيروزي تيم ملي مي رويم.

KARIM
02-06-2009, 06:10 PM
باید به سیم آخر زد وتابوی قضاوت داورایرانی دردربی روشکست

مونا
02-06-2009, 06:13 PM
باید به سیم آخر زد وتابوی قضاوت داورایرانی دردربی روشکست

این کار خطر داره کریم :4:

KARIM
02-06-2009, 06:16 PM
خطرش برای من وتونیست(ازلحاظ جانی البته!شاید یه طرف از طرفین متضررشه ولی به امتحانش می ارزه).وقتی ترکی ومظفری زاده و..که داورهستند خطرشو به جون خریدن ما نباید کاسه داغ ترازآش بشیم

مونا
02-06-2009, 06:20 PM
من داورررررررررررررررررررررر رررر خارجی رو ترجیح میدم ......................

Abadan
02-06-2009, 06:40 PM
داور فقط خارجي و فقط جمال شريف. هر وقت داوري ميكرد ما ميبرديم

SaRa
02-06-2009, 07:45 PM
چرا داور خارجي؟ داور ايراني مگه چشه مگه ما چي از خارجي ها كمتر داريم ولي بحث اصلي اينه كه اون داور بعد از بازي بدبخت ميشه ولي وقتي از اول هميشه داور ايراني دربي رو قضاوت ميكرد دربي هم ميشد مثه بقيه يازي هاي ليگ و اينقدر حساسيت سر داورش نبود اين فرهنگ سازي بايد از اول ميشد

Abadan
02-06-2009, 08:33 PM
بحث چي كم داريم يا زياد داريم نيست. بازيهاي قبلي هم اشتباهات داوري بوده نه كه نبوده اما چون داور خارجي بوده كسي اعتراض اينجوري نكرده مگه يادت نيست سر افشاريان و مرادي چي اومد؟
فرهنگش رو اقاي ابهران با اون داوري الكيش درست كرد

Masoud
02-06-2009, 09:02 PM
داور ایرانی از این میدون برنده میاد بیرون
چه ترکی باشه چه مظفری زاده تو این شک نداشته باشید

RED STORM
02-06-2009, 09:14 PM
بحث چي كم داريم يا زياد داريم نيست. بازيهاي قبلي هم اشتباهات داوري بوده نه كه نبوده اما چون داور خارجي بوده كسي اعتراض اينجوري نكرده مگه يادت نيست سر افشاريان و مرادي چي اومد؟
فرهنگش رو اقاي ابهران با اون داوري الكيش درست كرد
منم کاملا باهات موافقم
داور که خارجی باشه از اشتباهشم راحت چشم پوشی میکنن
به خدا اگه داور ایرانی یه سوت اشتباه بزنه و با همون سوت یه کدوم از دو تیم متضرر بشن بیا ببین چه الم شنگه ای به پا میشه:shamshir:

SaRa
02-06-2009, 09:26 PM
خب منم دارم همينو ميگم كه چرا بايد اشتباهات داوراي خودمونو ببينيم ولي واسه خارجيارو نه؟
ممكنه تو بازي داور خارجي خيلي بيشتر از ايراني اشتباه كنه اما چون خارجي بوده كسي هيچي نميگه اما واسه ايراني اگه يك اشتباهم بكنه پدرش در مياد . نبايد اينجوري باشه

مونا
02-06-2009, 10:36 PM
داور ایرانی همون کاری رو میکنه که باعث شد تا چندین سال از آوردن اسم داور ایرانی در دربی همه وحشت داشته باشن( اسمش اگه اشتباه نکنم عسگری بود ) داور خارجی هم اشتباه میکنه اما تماشاگران تا حد زیادی بیطرفیش رو قبول دارن اینکه بگیم اونها بیشتر اشتباه میکنن اصلا درست نیست کمک داورهای ایرانی هم که در آفساید گیری شاهکار میکنن . چه مائی که از پای تلویزیون بازی رو میبینیم و چه کسانی که به ورزشگاه میرن همه در مقابل اشتباه داور ایرانی حساس ترن و اون رو دلیل بر جانبداریش از یکی از دوتیم میدونن البته داور خارجی هم باید بازی رو داوری کنه و هم مدیریت داشته باشه . بنظر من با اوضاع و احوال خاصی که دربی امسال پیدا کرده بهترین تصمیم استفاده از داور غیر ایرانیست .

Masoud
02-06-2009, 11:01 PM
مردم به یه درک خوبی رسیدن مونا و دیگه مثل قدیم نیست.
این رو مطمئن باش همه کمک میکنن و داربی به خوبی و خوشی بدون بحث داوری و جنجال تو زمین تموم میشه.
دو تیم هم بد جوری توجیح شدن.
ترکی و مظفری زاده هیچی از داورهای خارجی کم ندارن.

مونا
02-06-2009, 11:08 PM
من هم امیدوارم همینطوری بشه که شما میگین ولی در بقیه بازی ها که خیلی کمتراز دربی حساسیت داره تا داور اشتباه میکنه بدترین شعارها رو میشنویم و هواداران هم گناه باخت یا مساوی رو گردن دارو میندازن .

به هر حال هرکسی نظری داره من خودم داور خارجی رو بیشتر می پسندم و اگر داور خوبی بیارن به قول کارشناسان یه کلاس داوری هم میشه برای داوران ما .

Masoud
02-06-2009, 11:36 PM
دیگه چند سال کلاس ؟ چند سال استاد باید درس بده ؟ بالاخره نباید یه جا اون درسهایی که گرفتن رو پس بدن ؟
باید یه روز اون رسیک رو میکردن که امروز روزشه

KARIM
02-06-2009, 11:39 PM
خوشم میاد داورایرانی تواین سایت 3.4تا موافق داره.
1.من.2.مسعود.3.سارا و...

zamara
02-07-2009, 09:14 AM
ظاهرا با توجه به داوري هاي ضعيف و مسئله دار هفته هاي اخير در ليگ برتر گويا مسئولين امر تصميم گرفته اند براي دربي از داور خارجي استفاده كنند و امروز در برنامه ورزشي صبح راديو ورزش آقاي تاج هم به اين موضوع اعتراف كردند و به احتمال 90 درصد از داور خارجي استفاده خواهد شد .
اميدوارم كه چنين شود و بازي به اين مهمي را در اختيار داوران ايراني قرار ندهند تا با سوت هاي اشتباه خود كه البته هر داور بين المللي هم بي اشتباه نيست ، باعث حساسيت بيش از حد نشوند .

KARIM
02-07-2009, 11:32 AM
من هم یه چیزایی خوندم واحتمالا یه داورآسیایی بارن.ولی اینجوری ضربه روحی بزرگی به داورایرانی میخوره و...
باید شهامت داشت وتابوی قضاوت داورایرانی رودردربس شکست

به احتمال زیاد یا ایرماتوف(بهترین داروسال آسیا)یا سوبخیدین دربی روقضاوت میکنه.گویا شورای تامین مخالف داورایرانیه

Masoud
02-07-2009, 01:00 PM
واقعا اگه همچین کاری کنن فقط میشه تاسف خورد واسه این فدراسیون و کمیه داوران و مسئولین سازمان لیگ.
اگه بنا به داور خارجی بود از 1 ماه قبل میرفتن دنبالش تا یه داور درست حسابی !!!! بیارن که الان 4 روز مونده به مسابقه دنبال داور درجه چندم اسیایی نیوفتن
فقط میشه تاسف خورد اگه داور ایرانی نزارن
داور ایرانی 100% از پس این بازی بر میاد.

RED STORM
02-07-2009, 07:09 PM
همین جوری هم دارن وقت رو از دست میدن
به نظر من همین تاخیر ها هم میتونه حساسیت ها رو تشدید کنه!!!!!!!

Masoud
02-07-2009, 07:21 PM
امروز عزیز محمدی جوری حرف زد که باید داور رو خارجی دونست.
هرچند به شدت خودش مخالف بود ولی گفت فقط ما نیستیم که باید بگیم و کسای دیگه هم نظر میدن.
منتظر یه داور درجه چندم چشم بادومی باشید

Abadan
02-07-2009, 07:51 PM
اين داورا همينجوري شپل هستن و با اين چيزا چيزي به روحيشون برخورد نميكنه. ميخوام سر به تن يك يك شوم نباشه با اين دسته گل هايي كه به اب دادند امسال.

zamara
02-07-2009, 08:17 PM
واقعا اگه همچین کاری کنن فقط میشه تاسف خورد واسه این فدراسیون و کمیه داوران و مسئولین سازمان لیگ.
اگه بنا به داور خارجی بود از 1 ماه قبل میرفتن دنبالش تا یه داور درست حسابی !!!! بیارن که الان 4 روز مونده به مسابقه دنبال داور درجه چندم اسیایی نیوفتن
فقط میشه تاسف خورد اگه داور ایرانی نزارن
داور ایرانی 100% از پس این بازی بر میاد.
مسعود جان در اينكه داوران ايراني ميتونن سوت بزنن شكي نيست چرا كه اگر غير از اين باشه ما بايد براي تمام بازيهاي ليگ از خارج داور بياريم . اما حساسيت اين بازي طوري كه اگر داوران ايراني هر چقدر خوب بزنن باز هم براي يكي از تيمها جاي حرف و حديث داره و ممكنه باعث اتفاقات عجيب و غريب بشه .
به نظر من اگر حتي درصد اشتباه داوران ايراني در حد صفر هم باشه (كه بايد توي خواب ببينيم !!) باز هم بايد از داوران خارجي استفاده بشه و استفاده از داور ايراني اشتباه محضه و اگر فدراسيون اينكار رو بكنه دچار بزرگترين خطا و اشتباه شده و شايد ساليان سال نتونه از پس جبران اين اشتباه بربياد .
اتفاقا اگر از داوران ايراني استفاده كنند بايد به حال اين فدراسيون تاسف خورد . فقط تنها ايرادي كه الان وارده اينه كه چرا تا الان اينكار رو نكردند و تا حدودي دير بفكر افتادند كه البته باز هم نميشه به اين موضوع يقين داشته باشيم و ممكنه داور از قبل انتخاب شده و براي اينكه دو تيم نتونن با استفاده زد و بند داور رو به سمت خودشون بكشونن تا الان چيزي رو افشا نكردند !!

Masoud
02-08-2009, 12:03 AM
اين داورا همينجوري شپل هستن و با اين چيزا چيزي به روحيشون برخورد نميكنه. ميخوام سر به تن يك يك شوم نباشه با اين دسته گل هايي كه به اب دادند امسال.

مسعود جان در اينكه داوران ايراني ميتونن سوت بزنن شكي نيست چرا كه اگر غير از اين باشه ما بايد براي تمام بازيهاي ليگ از خارج داور بياريم . اما حساسيت اين بازي طوري كه اگر داوران ايراني هر چقدر خوب بزنن باز هم براي يكي از تيمها جاي حرف و حديث داره و ممكنه باعث اتفاقات عجيب و غريب بشه .
به نظر من اگر حتي درصد اشتباه داوران ايراني در حد صفر هم باشه (كه بايد توي خواب ببينيم !!) باز هم بايد از داوران خارجي استفاده بشه و استفاده از داور ايراني اشتباه محضه و اگر فدراسيون اينكار رو بكنه دچار بزرگترين خطا و اشتباه شده و شايد ساليان سال نتونه از پس جبران اين اشتباه بربياد .
اتفاقا اگر از داوران ايراني استفاده كنند بايد به حال اين فدراسيون تاسف خورد . فقط تنها ايرادي كه الان وارده اينه كه چرا تا الان اينكار رو نكردند و تا حدودي دير بفكر افتادند كه البته باز هم نميشه به اين موضوع يقين داشته باشيم و ممكنه داور از قبل انتخاب شده و براي اينكه دو تيم نتونن با استفاده زد و بند داور رو به سمت خودشون بكشونن تا الان چيزي رو افشا نكردند !!

وقتی خودمون به داورهامون پشیزی بها نمیدیم دیگه چی از باقی میخوایم ؟
منم حرف شما رو قبول دارم که کوچیکترین سوت اشتباهی باعث حرف و حدیث میشه تا ماه ها ولی حرف من اینه ما باید خودمون رو عوض کنیم.
داور خارجی میاد هر گندی میخواد میزنه همون شب بازی هم میره کسی هیچی نمیگه بعد فقط به خاطر اینکه داور ایرانی یه سوت اشتباه زده باید اعدام شه ؟
واسه هیچکی و هیچی نمیشه متاسف بود جز خودمون که هیچی ایرانی رو قبول نداریم

مونا
02-08-2009, 12:18 AM
با نظر آقای رازقندی کاملا موافقم اتفاقا باید تاسف خورد که چرا دیر به فکر استفاده از داور خارجی افتادن . دربی تهران جدای از همه بازی هاست حتما باید از داور خارجی استفاده بشه .

KARIM
02-08-2009, 12:23 AM
گویا داروایرانی قطعی شد...
خداکنه اینطورباشه

Masoud
02-08-2009, 12:57 AM
با نظر آقای رازقندی کاملا موافقم اتفاقا باید تاسف خورد که چرا دیر به فکر استفاده از داور خارجی افتادن . دربی تهران جدای از همه بازی هاست حتما باید از داور خارجی استفاده بشه .

بزرگترین بازی کشور اسپانیا یا به قول خوده بارسایی ها بازی بین دو تا کشور که به خون هم تشنن رو داور غیر اسپانیایی سوت میزنه ؟
نگید اونا اشتباه نمیکنن که اشتباه داوری همه جا هست ......
اون فیلمهای اموزشی فیفا که یه بار نصیرزاده فکر کنم اورده بود تو 90 چه صحنه های مضحکی از بالاترین لیگهای اروپایی نشون میداد ؟!!!!!!
پس همین جوری که فوتبالمون رو عقب نگه داشتیم داریم با دست خودمون داوری هم عقب نگه میداریم.
انقدر مهم نیست که دست و پای همه داره میلرزه که داور ایرانه

Abadan
02-08-2009, 01:23 AM
وقتی خودمون به داورهامون پشیزی بها نمیدیم دیگه چی از باقی میخوایم ؟
منم حرف شما رو قبول دارم که کوچیکترین سوت اشتباهی باعث حرف و حدیث میشه تا ماه ها ولی حرف من اینه ما باید خودمون رو عوض کنیم.
داور خارجی میاد هر گندی میخواد میزنه همون شب بازی هم میره کسی هیچی نمیگه بعد فقط به خاطر اینکه داور ایرانی یه سوت اشتباه زده باید اعدام شه ؟
واسه هیچکی و هیچی نمیشه متاسف بود جز خودمون که هیچی ایرانی رو قبول نداریم

همش تقصير ابهران هست با اون داوريش

Masoud
02-08-2009, 12:17 PM
بحث داور خارجی به کل تموم شد و فردا تو جلسه ای که برگزار میشه نامه تیم داوری ایرانی رو میگن که از همه بیشتر مظفری زیاده شانس داره.
در کل داور خوبیه و من خیلی قبولش دارم و کلا خیلی با تجربه هست از نظر من.
هرچند ترکی هم میتونست این بازی رو خوب قضاوت کنه

KARIM
02-08-2009, 12:22 PM
کامرانی فر هم کمک اول داور دربی است مثل اینکه

Abadan
02-08-2009, 03:16 PM
مظفری زاده دستش واسمون خیر و برکت داشته. انشاالله این بازی هم اینجور میشه. همون اولش هم من گفتم مظفری زاده از بین داخلی ها انتخاب میشه. البته باید صبر کرد و دید بصورت رسمی چه کسی اعلام میشه

مونا
02-08-2009, 03:42 PM
همه چيز به داور خارجي ختم مي‌شود؟!
بهترين داور آسيا گزينه نخست داربي 66 پايتخت

در حالي كه گفته مي‌شد داور داربي 66 پايتخت، ايراني خواهد بود؛ در فاصله‌ي شش روز مانده به اين ديدار، احتمال اين كه يك داور خارجي ديدار حساس پايتخت را سوت بزند افزايش يافته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ "روشن ايرماتوف" ازبكستاني و بهترين داور قاره آسيا در سال 2008 مطرح‌ترين گزينه براي قضاوت حساس ترين ديدار هفته بيست‌وششم ليگ برتر است.
"صالح سوبخيدين" داور مالزيايي و "روشن ايرماتوف" ازبكستاني دو گزينه فدراسيون براي قضاوت اين ديدار هستند كه ايرماتوف 31 ساله از بيشترين بخت برخوردار است و گفته مي‌شود هر دو باشگاه استقلال و پيروزي هم از قبل نسبت به اين مساله آگاهي پيدا كرده بودند.
مسوولان فدراسيون فوتبال مصمم به انتخاب داور ايراني براي داربي 66 بودند اما با توجه به حساسيت‌ اين ديدار اين موضوع در پرده‌اي از ابهام قرار دارد. براين اساس كميته داوران فدراسيون پيش از اين مذاكرات خود را براي حضور داوران خارجي با برخي از فدراسيون‌ها انجام داده بود اما هيچ چيز قطعي نشده بود.
با توجه به تصميم فدراسيون فوتبال براي قضاوت داور ايراني، مشكلي كه اكنون فدراسيون با آن روبروست اين است كه آيا در اين فرصت كم داور خارجي حاضر به حضور در تهران مي‌شود يا خير؟
ايرماتوف از سال 2003 به عنوان داور بين المللي فيفا شناخته شد. وي در رقابت هاي جام جهاني زير 20 سال در سال 2007 به قضاوت پرداخت و ديدار مرحله گروهي دو تيم گامبيا و مكزيك و همچنين كونگو و شيلي را سوت زد. او در سال 2008 به عنوان بهترين داور قاره آسيا انتخاب شد و ديدار نهايي رقابت هاي جام باشگاه هاي جهان ميان منچستر يونايتد و دكوئيتو را قضاوت كرد.
ايرماتوف همچنين روز 24 اكتبر 2008 در فهرست اوليه فيفا براي قضاوت در رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي قرار گرفت.

مونا
02-08-2009, 04:03 PM
فرمانده تیپ پاسداران امام خمینی ورزشگاه آزادی گفت:« به دلیل حساسیت های بازی داربی در نامه رسمی ، خواستیم که داور مسابقه خارجی باشد.»

درحالی که همه شرایط مهیا شده بود تا داور ایرانی بازی تیم های استقلال و پرسپولیس را سوت بزند ، تردیدهای شورای تامین این انتخاب را در دقایق پایانی با تردید مواجه کرد. سردار بابایی ، فرمانده انتظامی ورزشگاه آزادی و یکی از اعضای شورای تامین ، یکی از مخالفین حضور داور ایرانی برای داربی است. او در این باره می گوید:« همان طور که می دانید شرایط یکی از دو تیم حاضر در مسابقه به دلیل مشکلات مدیریتی چندان مهیا نیست. این اتفاق فشار روانی را بر داور بازی بالا می برد. تنها کافی است یک اشتباه کوچک سر بزند تا همه چیز به هم بریزد. حفظ امنیت جانی و روحی افراد در زمان برگزاری بازی از هر چیز دیگر در روز جمعه برای ما اهمیتی بیشتر دارد. به همین دلیل هم هست که ما می گوییم داور خارجی بیاورند.»
البته شورای تامین مجوز لازم را پیش از این به فدراسیون برای گزینش داور ایرانی داده است؛ بابایی در این باره می گوید:« در نهایت آنها تصمیم می گیرند و ما هم انجام وظیفه می کنیم. قضاوت ایرانی در داربی افتخار بزرگی برای همه ماست اما مهمتر از آن تامین امنیت بازی است. ما دیروز به فدراسیون نامه زدیم و حضورا هم به آقایان تاج و کفاشیان دلایلم را گفتم و قرار شد تا آنها امروز تصمیم بگیرند. »

سردار بابایی درباره تمهیدات ویژه پلیس برای برگزاری بازی داربی هم گفت:« البته ما معتقد بودیم که بلیت های بازی پیش فروش شود که این اتفاق نیفتاد بر اساس مصوبه شورای تامین بلیت فروشی باید در ساعت 6 صبح روز جمعه آغاز شود اما دوستان محبت کرده و مسئولیت برقراری نظم را به فرمانده مستقر در میدان داده اند که این مجوزی برای ماست تا بتوانیم با توجه به شرایط روز بازی تصمیم بگیریم و نگذاریم اطراف ورزشگاه شلوغ شود.»
سردار بابایی درباره نحوه برخورد با تماشاگران در روز بازی گفت:« پلیس همیشه یار و نگهبان هواداران عزیز است اما چنانچه عده ای شیطنت کنند برای دفاع از حقوق عموم حاضرین در ورزشگاه با متخلفین برخوردی قانونی خواهیم داشت.»
تناه 48 ساعت قبل از داربی نیروی انتظامی مسئولیت تامین امنیت مسابقه بزرگ ملی با کره را بر عهده دارد. سردار بابایی که خود یکی از علاقمندان دو آتشه تیم ملی است به همین دلیل صبح امروز به اردوی تیم ملی رفته بود؛« خدا را شکر بچه های تیم ملی حسابی آماده بودند و علی آقای دایی هم به پیروزی تیم امید زیادی داشت . انشاالله به راحتی از سد کره عبور می کنیم و در این راه نیاز به حمایت پر شور مردم داریم که چهارشنبه ورزشگاه را لبریز از جمعیت کنند.» او درباره اقدامات نیروی انتظامی برای بازی ملی با کره هم گفت:« مشکلی در آن بازی نداریم. تماشاگران در آن بازی با ما همکاری می کنند.»
سردار بابایی درباره خاطره تلخ بازی ایران و ژاپن هم گفت:« مطمئن باشید دیگر هیچگاه چنین اشتباهی تکرار نمی شود. در آنجا مسئولیت ها تفکیک نشده بود و کسی فرماندهی نمی کرد اما حالا شرایط با آن زمان تفاوت زیادی دارد. خیالتان راحت باشد که مردم در سلامت کامل می آیند و بر می گردند.»

Tesoke
02-08-2009, 04:53 PM
مظفری زاده دستش واسمون خیر و برکت داشته. انشاالله این بازی هم اینجور میشه. همون اولش هم من گفتم مظفری زاده از بین داخلی ها انتخاب میشه. البته باید صبر کرد و دید بصورت رسمی چه کسی اعلام میشه
با توجه به اتفاقات اخیر اون تیکه رو که آبی رنگ کردم میشه توضیح بدی ؟:4:

:24:

یه سر باید بیام ببینم ریش گذاشتی؟:moong:

almas_zigma
02-08-2009, 05:50 PM
[quote=Masoud;13470]نه داورهای خارجیه مگه چی کار کردن ؟
جز اشتباه چیزی داشتن ؟
به شدت با داور ایرانی موافقم و گزینه خودم رو محسن ترکی اعلام میکنم.هرچند که مضفری زاده هم عالی هست برای قضاوت دربی[/qu
به نظر من بايد خارجي باشه چون اگه ايراني باشه هر تيمي كه ببازه ميگه تباني بوده يا اگه يه سوت اشتباه بزنه ميگن يه طرفه بوده

zamara
02-08-2009, 06:21 PM
[quote=Masoud;13470]نه داورهای خارجیه مگه چی کار کردن ؟
جز اشتباه چیزی داشتن ؟
به شدت با داور ایرانی موافقم و گزینه خودم رو محسن ترکی اعلام میکنم.هرچند که مضفری زاده هم عالی هست برای قضاوت دربی[/qu
به نظر من بايد خارجي باشه چون اگه ايراني باشه هر تيمي كه ببازه ميگه تباني بوده يا اگه يه سوت اشتباه بزنه ميگن يه طرفه بوده
سلام به دوست عزيز و تازه وارد به جمع ما :
دوست عزيز شما موضع خودتان را مشخص كنيد ، هم به نعل ميزني و هم به تخته !!!؟
از يكطرف ميگوييد كه: "به شدت با داور ایرانی موافقم و گزینه خودم رو محسن ترکی اعلام میکنم" و از طرف ديگر ميگوييد :"به نظر من بايد خارجي باشه چون اگه ايراني باشه هر تيمي كه ببازه ميگه تباني بوده" .
اين دو نظريه اصلا با هم همخواني ندارند !
اما به هر حال از اينكه حضور را شما در جمع خود ميبينيم خوشحال و از فعاليت شما تشكر ميكنم .
موفق باشيد

پرسپوليس
02-08-2009, 06:38 PM
من با مظفری زاده موافقم چون تنها داوري بوده كه مقابل پرسپوليس خوب قضاوت كرده :4:

Masoud
02-08-2009, 06:49 PM
[quote=almas_zigma;19794]
سلام به دوست عزيز و تازه وارد به جمع ما :
دوست عزيز شما موضع خودتان را مشخص كنيد ، هم به نعل ميزني و هم به تخته !!!؟
از يكطرف ميگوييد كه: "به شدت با داور ایرانی موافقم و گزینه خودم رو محسن ترکی اعلام میکنم" و از طرف ديگر ميگوييد :"به نظر من بايد خارجي باشه چون اگه ايراني باشه هر تيمي كه ببازه ميگه تباني بوده" .
اين دو نظريه اصلا با هم همخواني ندارند !
اما به هر حال از اينكه حضور را شما در جمع خود ميبينيم خوشحال و از فعاليت شما تشكر ميكنم .
موفق باشيد

اقا اسماعیل این بنده خدا پست من رو نقل قول کرده که مثلا جواب بده بعد اینجوری افتاده.
در هر صورت به جمع ما خوش اومدی و منتظر حضور فعالت هستیم

Madridista
02-08-2009, 09:08 PM
فکر نکنم کلا داورای ایرانی قبول کنن قضاوت دربی رو مگه اینکه مغز خر خورده باشن http://qsmile.com/qsimages/257.gif ولی ترکی از بین این مشنگا بهتر از همشونه فکر کنم

Abadan
02-08-2009, 09:55 PM
با توجه به اتفاقات اخیر اون تیکه رو که آبی رنگ کردم میشه توضیح بدی ؟:4:

:24:

یه سر باید بیام ببینم ریش گذاشتی؟:moong:

بتركي نياي اين وارا وايسا دربي رو ببين كه با اون چشاي نحست استقلال رو ببازوني

KARIM
02-08-2009, 11:21 PM
ایرماتوف گزینه نخست قضاوت داربی.جلسه انتخاب داور دربی بی نتیجه ماند.فردا مشخص میشه...

مونا
02-09-2009, 12:17 AM
فردا تعیین داور دربی، داور ایران-کره دربی را هم سوت میزند؟

نشست عصر امروز مسئولان فدراسیون فوتبال با اعضای کمیته داوران برای انتخاب داور دربی بدون نتیجه ماند و انتخاب نهایی داور این دیدار به فردا موکول شد.

در حالی که قرار بود در نشست امروز مسئولان فدراسیون فوتبال ، سازمان لیگ و کمیته داوران ، داورشصت و ششمین دیداراستقلال و پرسپولیس نهایی شود این جلسه بدون نتیجه گیری خاصی پایان یافت و مقرر شد در جلسه ای که فردا به همین منظور برگزار خواهد شد ، فدراسیون فوتبال با بررسی تمامی جوانب در خصوص ایرانی یا خارجی بودن داور دربی تصمیم نهایی خود را اعلام کند.
در نشست امروز اعضا نقطه نظرات خود را در خصوص ایرانی یا خارجی بودن داور این دیدار مطرح کردند ولی در نهایت اعضا برای انتخاب داور دربی به جمع بندی نهایی نرسیدند تا این موضوع به جلسه نهایی مسئولان رده بالای فدراسیون واگذار شود.

در این نشست که با حضور مهدی تاج ، نایب رئیس فدراسیون فوتبال، مهدی محمد نبی ، دبیرکل فدراسیون فوتبال، عزیز محمدی ، رئیس سازمان لیگ ، غلامرضا بهروان ، نایب رئیس کمیته داوران، حسین خوشخوان، منوچهر نظری و غلامرضا سلیمانی اعضای کمیته داوران برگزار شد تعیین تکلیف داور دربی به فردا موکول شد.

قرار است مسئولان فدراسیون فوتبال پس از انجام رایزنی های لازم در نشست ویژه ای که بعد از ظهر فردا برگزار خواهند کرد ، داور دربی را معرفی کنند.

کمیته داوران فدراسیون فوتبال بر ایرانی بودن داور این دیدار تاکید دارد و حتی به گفته مسعود عنایت رئیس کمیته داوران ، تیم داوری دربی به فدراسیون ارائه شده ولی مسئولان فدراسیون فوتبال به دلیل برخی مصالح هنوز برای تصمیم گیری در این زمینه دچار تردید هستند.

دیدار استقلال و پرسپولیس را 13 سال است که داوران ایرانی قضاوت نکرده اند. طبق شنیده های مرجع خبری در آخرین لحظات مذاکرات برای انتخاب داور دربی به علت مخالفت مسئولان امنیتی نظر اعضا به سمت داور خارجی بازگشته است و احتمال قضاوت داور استرالیایی بازی ایران- کره هم در دربی شصت و ششم وجود دارد.

Abadan
02-09-2009, 09:40 AM
به نظر من داور ايراني هست و اينا همش فيلم هستن. ميخوان واسه داور حاشيه رو كم كنند.يه وقت ديدي پنجشنبه اعلام كردن. كاراي اينا نوبره. احتمال 90% مظفري زاده هست

KARIM
02-09-2009, 12:06 PM
ورق برگشت.به احتمال زیاد داوردربی خارجی هست.شاید همینی که بازی کره وایرن روقضاوت میکنه!!!
اعلام کردند اگه داورایرانی باشه اون شخص افشاریان هست

Masoud
02-09-2009, 01:53 PM
اگه واقعا همچین اعلامی کردن که داور ایرانی افشاریان خواهد بود به خدا پناه میبریم و از میخوایم فرجی کنه ما رو از داشتن همچین داوری عفو کنه.
یا ترکی یا مظفری زاده و یا حتی مرادی به خاطر تجربه جهانیش.
غیر از این سه تا من با هیچ داوری موافق نیستم و بهتر که خارجی بیارن که لا اقل شناختی نداشته باشیم ازشون

Masoud
02-09-2009, 04:59 PM
http://media.farsnews.com/Media/8708/Images/jpg/A0529/A0529276.jpg

داور دربي پايتخت ايراني خواهد بود

به گزارش خبرگزاري فارس، قرار بود امروز بعد از جلسه مسئولان فدراسيون با اعضاي كميته داوران، نام داوران دربي مشخص شود. البته نتيجه نهايي اين جلسه به دليل عدم حضور مسعود عنايت به فردا موكول شد؛ اما تصميم قطعي براي استفاده از داوران ايراني در دربي گرفته شد.
به گفته طاهريان يكي از اعضاي كميته داوران فدراسيون، فردا با حضور عنايت در جلسه از بين سعيد مظفري زاده، خداداد افشاريان و محسن تركي يكي به عنوان داور دربي66 انتخاب مي شود.
فدراسيون فوتبال براي جلوگيري از تنش هاي احتمالي، نام داور انتخابي را تا روز پنجشنبه اعلام نخواهند كرد.

مونا
02-09-2009, 07:26 PM
اگر تصمیم قطعی گرفته شده برای داور ایرانی هم آرزوی توفیق در داوری سالم و کم نقص در بزرگترین و حساس ترین بازی لیگ رو میکنم .

Masoud
02-10-2009, 01:15 AM
گرفته شده و به نظرم کار منتطقی کردن که نگفتن کیه
تا اون داور وارد حاشیه نشه.
ولی اون گزینه ی افشاریان داره دست و پای من رو میلزونه.
ولی گویا مظفری زاده انتخاب شده

Shima Ghermezeteh
02-10-2009, 06:31 PM
به نظر من بهتره برای جلوگیری از بروز حاشیه داور خارجی بیارن ولی از بین داورای ایرانی مظفری زاده بهترین گزینه میتونه باشه!

SaRa
02-10-2009, 06:57 PM
بلاخره كه يه روزي بايد حاشيه ها جمع شه چه بهتر از الان همه عادت كنن به داور ايراني

Masoud
02-10-2009, 08:08 PM
افرین سارا تو هم بالاخره عاقل شدی
واقعا هم همینه.هرچیزی یه بهایی داره و واسه داشتن داور بزرگ باید همچین بهایی رو پرداخت کرد یه جا.
هیچ اشکالی هم نداره اگه اشتباه بزرگی کنن که ایشالله نمیکنن .
تو این چند ساله چند تا اشتباه فاحش داورها داشتن ؟ چند تا اخطار و اخراج ندادن ؟ چند تا پنالتی نگرفتن ؟
اینها هم اگه خدای نکرده اشتباه کردن مثل اونا
با اونا چی کار کردن ؟ با اینها هم همون کار رو کنن

مونا
02-10-2009, 09:20 PM
حالا که تصمیم گرفته شده وظاهراقطعی است همه دوست داریم داوران ایرانی هم موفق باشن اما همه هم میدونیم که اگر داور ایرانی موفق نباشه باید بهای گزافی پرداخته بشه که شاید ارزش امتحان کردن رو هم نداشته باشه !

Abadan
02-10-2009, 09:22 PM
ايراني100 سال ديگه هم نبايد قضاوت كنه

مونا
02-10-2009, 09:50 PM

خیلی با حال و قاطع گفتی !

KARIM
02-10-2009, 10:59 PM
اینو میگن خودباوری!

Masoud
02-10-2009, 11:45 PM
حالا که تصمیم گرفته شده وظاهراقطعی است همه دوست داریم داوران ایرانی هم موفق باشن اما همه هم میدونیم که اگر داور ایرانی موفق نباشه باید بهای گزافی پرداخته بشه که شاید ارزش امتحان کردن رو هم نداشته باشه !

مطمئنا هر چیزی تو این دنیا ارزش امتحان کردن رو داره !!!!
سره این قضیه هم ضرری نمیکنیم و این رو مطمئن باشید

Masoud
02-11-2009, 12:09 PM
تركي داور ديدار پرسپوليس و استقلال شد

http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0421/A0421934.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، فدراسيون فوتبال اعلام كرد تركي دربي 66 را قضاوت خواهد كرد.
اسامي داوران اين ديدار به شرح زير است:

داور وسط:محسن تركي
كمك داور اول:رضا سخندان
كمك داور دوم:حسن كامراني فر
داورچهارم:خداداد افشاريان
كمك داور ذخيره:عليرضا يزداني
ناظر داوري:مسعود عنايت
ديدار پرسپوليس و استقلال ساعت 14 روز جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

مونا
02-11-2009, 02:04 PM
در گفت‌ و گو با فارس
عنايت: تركي به قاطعيت، عدالت و بي‌طرفي معروف است
خبرگزاري فارس: رئيس كميته داورن فدراسيون فوتبال گفت:‌ محسن تركي داوري است كه به قاطعيت، عدالت و بي‌طرفي معروف است.

http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0475/A0475934.jpg

مسعود عنايت در گفت‌ و گو با خبرگزاري فارس، در پاسخ به اين سئوال كه محسن تركي براي قضاوت در دربي 66 آماده و توجيه شده است؛ اظهار داشت: تركي را براي قضاوت در دربي توجيه نكرده‌ايم. دفعات گذشته كه داوران خارجي به ايران مي‌آمدند هم توجيه نمي‌شدند. تركي داور باسابقه‌اي است و فقط حكم قضاوت در اين مسابقه را به او ابلاغ مي‌كنيم.
وي درباره تيم داوري دربي تصريح كرد: تيم داوري را با توجه به رفاقت ديرينه و رابطه بسيار صميمانه‌اي كه بين آنها برقرار است انتخاب كرديم. تركي 8 سال است كه در ليگ برتر قضاوت مي‌كند و تجربه قضاوت در بازي‌هاي پر تماشاگر را دارد.
عنايت ادامه داد: كميته داوران تمامي جوانب را براي سپردن اين بازي به تركي درنظر گرفته است. او به خوبي توانسته از بازي‌هاي پرسپوليس و استقلال بربيايد. همه مي‌دانيم كه تركي به قاطعيت، عدالت و بي‌طرفي معروف است.
رئيس كميته داوران با بيان اينكه نبايد ذهنيت منفي در مورد حضور داور ايراني در مسابقه پرسپوليس و استقلال وجود داشته باشد تصريح كرد: اينكه همه دنبال اين هستند كه آيا حضور داور ايراني در دربي تبعات دارد اشتباه و فكر غلطي است. داوران در همه جاي دنيا اشتباه مي‌كنند و تماشاگران و مجموعه دو تيم بايد بپذيرند كه ممكن است در اين بازي اشتباه داشته باشد.
عنايت با تاكيد بر اينكه تركي داور شناخته شده‌اي در آسياست عنوان كرد: من از كفاشيان، تاج و از محمدي ممنون هستم كه انتخاب دربي را به عهده كميته داوران گذاشتند و ما را در محقق شدن اين امر پشتيباني كردند.
رئيس كميته داوران با رد شايعه استفاده از داور چهارم امروز بازي ايران مقابل كره جنوبي در دربي گفت: به طور كلي چنين فكري با عقل جور در نمي‌آيد. اگر چنين اتفاقي رخ دهد و ايران هم امروز بازي را مقابل كره ببرد فردا ممكن است همين تيم كره به اين موضوع شك و به كنفدراسيون فوتبال آسيا شكايت كند.
عنايت با اشاره به اينكه استفاده از داور ايراني در دربي بعد 14 سال موفقيت نيست اظهار داشت: من اين مسئله را موفقيت نمي‌دانم، مطمئنا روساي قبلي كميته داوران دوست داشتند كه اين اتفاق رخ دهد اما اين شرايط مساعد نبوده است.
رئيس كميته داوران ادامه داد: تركي مورد قبول دو تيم است اما من هيچ وظيفه‌اي نداشتم با مسئولان دو تيم تماس بگيرم و از آنها بخواهم كه نسبت به اين انتخاب نظر مساعد داشته باشند.

Masoud
02-11-2009, 02:50 PM
همون جوری که از روز اول گفتم واقعا ترکی بهترین گزینه بود.
همین جا خدا رو شاکرم و از اقای عنایت تشکر میکنم که به نظر من احترام گزاشتن و ترکی رو واسه این قضاوت انتخاب کردند

KARIM
02-11-2009, 07:13 PM
خوشحالم که داورایرانی داور دربی شد .حتی اگه سه پنالتی به ضررپرسپولیس بگیره هم من داورایرانی روانتخاب میکنم

مونا
02-13-2009, 05:24 PM
هرچند در مسابقه صحنه حساس و خاصی پیش نیومد اما انصافا ترکی هم خوب قضاوت کرد فقط زیاد خطاها رو میگرفت که این هم بخاطر کنترل بازی بود .

مونا
02-13-2009, 06:48 PM
مسعود عنايت رئيس كميته داوران فوتبال گفت: محسن تركي قضاوت خوبي انجام داد و با قضاوت خود آبروي داوري ايران را خريد.
عنايت ضمن بيان مطلب فوق گفت: محسن تركي هفت سال در ليست داوران بين‌الملل قرار داشته در حالي كه سعيد مظفري تازه يك سال است وارد ليست بين الملل قرار دارد. ‌ما قصد داشتيم در اين ديدار از يك داور باتجربه استفاده كنيم تا در آينده حضور داوران ايراني در دربي ميسر شود.

محسن تركي بعد از 14 سال اولين داور ايراني بود كه دربي را قضاوت كرد در پايان بازي گفت:‌ قصد ندارم درباره بازي صحبت كنم، چرا كه اين هم يك بازي بود.

وي افزود: از تمامي مطبوعات و رسانه‌ها تشكر مي‌كنم كه از حضور يك داور ايراني در دربي حمايت كردند و باعث شدند اين اتفاق مهم رخ دهد.

KARIM
02-13-2009, 07:39 PM
خوشحالم که داورایرانی دردربی سربلند شد...

پرسپوليس
02-13-2009, 09:06 PM
داوري خدايي خيلي خوب واقعا خوشحالم كه بعد از چندين سال از داور ايراني تو دربي استفاده كردن . اميدوارم همينجوري ادامه داشته باشه

SaRa
02-13-2009, 09:21 PM
داوري عالي بود اما اشكالش اين بود كه تركي خيلي زود دست به جيب ميشه و كارت ميده

Albourz2000
02-13-2009, 10:03 PM
ولی به نظر من سوای اعلام پنالتی که نقطه ی روشن داوریش بود ! در جریان بازی اشتباهات زیاد ی داشت مانند اون اعلام کرنر از سوی خط نگه دار و مردودشدنش از سوی ترکی ! و دادن آوانتاژهای بیجا در مکان های حساس و تاثیرگذار ! مانند پشت محوطه ی جریمه ی حریف ! و در صحنه ی اخطار به حقیقی باید به این برهانی هم کارت می داد ! ( انگار کارت نداده !)

مونا
02-13-2009, 11:57 PM
محسن ترکی:

ثابت کردیم داور ایرانی می تواند قاضی دربی باشد/ خارجی ها اشتباه داشتند

داور دربی شصت و ششم گفت: دیروز با پیشکسوتان گذشته صحبت کردم و از آنها برای قضاوت این دیدار راهنمایی گرفتم که این راهنمایی ها در قضاوت این بازی به من کمک شایانی کرد.به گزارش خبرنگار مهر، محسن ترکی پس از پایان دربی 66 در جمع خبرنگاران گفت: شاید داوران مختلف ایرانی دیگری هم بودند که از من بهتر می توانستند قضاوت این دیدار را انجام دهند اما خدا به من وهمکارانم کمک کرد تا با قضاوت خوب این مسابقه به قضاوت داوران خارجی در این دیدار سنتی پایان دهیم.
وی ادامه داد: من دیروز با پیشکسوتان داوری صحبت کردم و از آنها تشکر می کنم زیرا راهنمایی بسیاری به من کردند که برای قضاوت خوب این بازی به من کمک کرد.
داور دربی شصت و ششم ادامه داد: من بازیهای متعددی را در این ورزشگاه بدون هیچ مشکلی قضاوت کردم. قضاوت این بازی برای من با سایر بازیها هیچ فرقی نداشت.
وی با بیان اینکه قضاوت خوبی در این بازی داشتیم گفت: ثابت کردیم که داوران ایرانی می توانند در چنین بازیهای نیز قضاوت کنند.
http://www.mehrnews.ir/mehr_media/image/2009/02/428419_orig.jpg
محسن ترکی پس از 14 سال امروز به عنوان یک ایرانی دربی تهران را قضاوت کرد
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم این قضیه ادامه داشته باشد و داوران ایرانی بازیهای بعدی این دو تیم را بدون مشکلی قضاوت کنند.
ترکی تاکید کرد: متاسفانه من نباید این حرف را بزنم چون داوران خارجی هم همکاران من هستم اما در بازیهای گذشته دربی اشتباهات فاحشی داشتند که خوشبختانه در این بازیها نشان دادیم که می توانیم بهتر از آنها قضاوت کنیم.
وی با بیان اینکه ضربه پنالتی این بازی درست بود گفت: بازیکن استقلال برای دفع توپ از دست استفاده کرد این صحنه را ابتدا خودم دیدم و بعد از آن کمکم نیز پرچم زد.
محسن ترکی از اظهار نظر در مورد اتفاقات دیگر در جریان بازی با بیان این جمله که درباره صحنه ها صحبت نمی کنم، خودداری کرد.

مونا
02-14-2009, 12:00 AM
عزیز محمدی اعلام کرد:

داوران دربی تشویق شدند / طبیعی است که استقلالی ها باید ناراحت شوند

رئیس سازمان لیگ برتر با ابراز رضایت از عملکرد محسن ترکی و کمک هایش از پرداخت پاداش به کادر داوری دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس خبر داد.به گزارش خبرنگار مهر، عزیز محمدی پس از پایان دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و استقلال گفت: هم بازی خوب بود و هم هماهنگی های بعد از بازی خوب بود. ضمن اینکه با هماهنگی شورای تامین استان تهران از ساعت 5 صبح و با حضور خودم بلیط های بازی مقابل درب های ورودی فروخته شد و تا ساعت 9 صبح هم طبقه پایین پر شد.
وی خاطرنشان کرد: فکر می کنم امروز بازار سیاه بلیط وجود نداشت و من هم با تعدادی از تماشاگران صحبت می کردم آنها با رضایت از نحوه فروش بلیط ها سخن می گفتند.
رئیس سازمان لیگ برتر خاطرنشان کرد: این بازی یکی از زیباترین دربی های استقلال و پرسپولیس بود زیرا دو تیم 90 دقیقه روی دروازه های هم حمله کردند.
وی در مورد قضاوت محسن ترکی و همکارانش گفت: وضعیت داوری خیلی خوب بود و داوران ایرانی نشان دادند می توانند به راحتی این بازی بزرگ را قضاوت کنند. به همین دلیل به کادر داوری داور چهارم و کمک داوران ذخیره پاداش دادم.
محمدی در پایان گفت: چون استقلالی ها بازی برده را با نتیجه مساوی عوض کردند طبیعی است که واکنش منفی به این نتیجه نشان بدهند. شاید اگر چنین اتفاقی برای پرسپولیس ها هم می افتاد آنها هم همین کار را می کردند.

Masoud
02-14-2009, 12:03 AM
مونا چند سال بود همچین قضاوتی ندیده بودی
خیلی خوشحالم که از روز اول گفتم ترکی اخرم ترکی شد و انقدر خوب داوری کرد
20 دقیقه اول یه خورده نفس بازی رو گرفت ولی دیدید چقدر نزدیکه صحنه ها بود.
به خدا عالی بود نسبت به داورهای خارجی که چند ساله میارن

مونا
02-14-2009, 12:22 AM
بنظرم اگه یکی دو دربی دیگه هم به همین خوبی پیش بره دیگه مشکل و نگرانی خاصی نداشته باشیم .

Masoud
02-14-2009, 12:26 AM
از اول هم نباید میداشتید مثل من و کریم و سارا
چون دربی هم بازی خاصی نیست فقط واسه ما هوادارها حساسه وگرنه مثل باقی بازیهاست با یه سطح فنی خیلی پایین تر.
ترکی کاری کرد که سره همه بالا باشه.
به نظرم از 10 باید 9.5 بگیره

KARIM
02-14-2009, 10:50 AM
اون 22نفری که به داورخارجی رای دادند باید بیان اینجا وبه اشتباهشون اعتراف کنن!

Masoud
02-14-2009, 02:04 PM
ترکی کاری کرد که تو سالهای اینده وقتی اسم داور ایرانی رو واسه دربی میشنویم خوشحال شن همه.
500 هزار تومان هم پاداش بهش دادن که به نظرم خیلی کم بود.
500 هزار تومان پول 1 شب اقامت اون 3 تا داور خارجی هم نبود که یه شب بیان ایران . واقعا مرغ همسایه قازه یعنی همین