توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتش سرخ جلد سوم- بازگشت خليلي- پيش به سوي قهرماني
Masoud
02-23-2009, 07:55 PM
ایرج سلیمانی در گذشت
ایرج سلیمانی بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس که سهم بسزایی در حماسه 6 تایی ها داشت، صبح امروز دوشنبه پنجم اسفند ماه در شهرستان کرج دار فانی را وداع گفت.
گفتنی است؛ ایرج سلیمانی در بازی معروف 6 تایی ها زننده دو گل از 6 گل سرخپوشان بود.
به همین مناسبت باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) طی اطلاعیه ای، ضایعه درگذشت ایرج سلیمانی پیشکسوت پرسپولیس را به جامعه ورزش کشور، هواداران، پیشکسوتان و خانواده محترم آن مرحوم تسلیت گفت.
http://f.imagehost.org/0311/SOLEIMANI.jpg
Masoud
02-23-2009, 07:56 PM
چه ماه بعدی هست
دو تا از اسطوره هامون رو از دست دادیم
منم به نوبه خودم به همه پرسپولیسی ها تسلیت میگم.
واقعا ادم ناراحت میشه وقتی یکی یکی فوت شدن نسلها قبلی رو میبینه
خدا بیامرزدش
ali_red boy
02-23-2009, 08:21 PM
در گذشت ایرج سلیمانی از پیشکسوت های خوشنام پرسپولیس رو تسلیت میگم غم ایرانپاک کم غمی نبود که دوباره پرسپولیسی ها عزیز دیگه ای از دست دادن
Hojat
02-23-2009, 08:44 PM
بدون اینکه ازشون یادی بشه یکی یکی فوت می کنن.:20:
omidperspolisi
02-23-2009, 10:09 PM
واقعا امسال سال فوتبالی بدی رو داریم تموم میکنیم یکی یکی بزرگان فوتبالمون دارن از پیشمون میرن خدا رحمتش کنه
AmiR TiFo36
02-23-2009, 10:26 PM
تورو خدا دعا کنید تو این روزهای عزیز حداقل اگه قهرمان نشدیم با اختلاف کم دوم بشیم...
Karim
02-23-2009, 11:52 PM
خدا رحمت کنه ایرج سلیمانی رو.او رفت، همچون ایرانپاک،درسکوت وتنهایی،در غربت وناپیدایی
روحش شاد ویادش گرامیباد
mona_casillas
02-24-2009, 12:03 AM
هر روز خبر درگذشت یکی از بزرگان پرسپولیس رو میشنویم ....ای کاش تا وقتی زنده در میان ما هستند یادی از اونها بکنیم .
در گذشت ایرج سلیمانی پیشکسوت پرسپولیس رو به همه پرسپولیسی ها تسلیت میگم . روحش شاد .....
redsun
02-24-2009, 12:11 AM
من هم تسلیت می گم
ما ها همیشه عادتمونه تا وقتی هستند قدرشونا نداریم وقتی می رند می گیم ای کاش بیشتر بین ما بودند
هر روز یکی از افتخارات را داریم از دست می دهیم اما باز هم به این فکر نمی افتیم که حداقل یک تجلیل کوچک ازشون انجام بدهیم
افتخار واقعی پرسپولیس بازیکنانی بودند که بخاطر غیرت وتعصبشون بازی می کردند نه پول
ای کاش هیچگاه فوتبال با پول همراه نمی شد
Pars_Redboy
02-24-2009, 01:41 AM
من هم در گذشت ایرج سلیمانی را به همه پرسپولیسی ها تسلیت میگم روحش شاد و صلواتی نثار روح پاکش
omidperspolisi
02-24-2009, 01:23 PM
جمعه یه بازی کاملا حساس و حیثیتی(درست نوشتم؟)داریم چون این بازی با همه بازیها فرق میکنه سپاهان تیمی که الان به اندازه پرسپولیسی بازیش برای ما مهم هست و آن هم به خاطر اتفاقاتی بود که تو چند سال و تو چند بازی مختلف رخ داد که همتون به اندازه کافی ازش خبر دارید ان شاالله با یه ترکیب مناسب و روحیه خوب و بدون استرس به میدان بریم و برد رو رقم بزنیم تا بتونیم جایگاهمون رو تو سوم تثبیت کنیم راستش رو بخواهید من دوست دارم ما همین 3بمونیم چون منظور شما از 2قهرمانی استقلال هست که خوب من این حرکت رو دوست ندارم و همون 3رو به 2با قهرمانی استقلال ترجیح میدهم
Hojat
02-24-2009, 02:08 PM
انگار نرسیدن کریمی و پتروویچ حتمیه و باید یک بازی سخت جلوی سپاهان داشته باشیم...
اگر بخواهیم ببازیم همون مساوی هم بکنیم خوبه فقط ولی چیز که مهمه باید ببریم تو کورس باشیم که من امیدوارم ببریم...
پرسپوليس
02-24-2009, 04:57 PM
منم در گذشت ایرج سلیمانی رو به همه تسليت ميگم ! ايشالا خدا صبر بده به خانوادش.. روحش شاد
redsun
02-24-2009, 06:06 PM
ما در مورد بازی استقلال و فجر ننوشتیم استقلال فقط به یکی از بازیکناش وابسته است و اگه نباشد می بازه
اما حالا باید بگیم پرسپولیس هم بدون کریمی امیدی به بردش نیست
هرچند نا امید شدن در مرام پرسپولیسی ها نیست اما امیدوارم حداقل مساوی بشیم
mona_casillas
02-24-2009, 06:12 PM
بازی با سپاهان جنبه حیثیتی داره وانشالله که بازیکنان با چاشنی غیرت و تعصب وارد میدون مسابقه بشن و بتونن با ارائه یه بازی خوب امتیاز هم از تیم سپاهان بگیرند .
Pars_Redboy
02-24-2009, 07:10 PM
بازی با سپاهان جنبه حیثیتی داره وانشالله که بازیکنان با چاشنی غیرت و تعصب وارد میدون مسابقه بشن و بتونن با ارائه یه بازی خوب امتیاز هم از تیم سپاهان بگیرند .
انشالله .
امسال پرسپولیس بدبیاری هم زیاد داشته این بارهم پترویچ و کریمی نسیتن ولی ایشالله بازنده نیستیم گرفتن یه امتیازهم در اصفهان خوبه
zamara
02-25-2009, 08:43 AM
از اميدوارى هاى قطبى تا نااميدى وينگادا
سرمربى پرسپوليس به استقلالى ها روحيه مى دهد
وينگادا پس از بازى با برق شيراز در اظهار نظرى عجيب اعلام كرد استقلال شانس بسيارى براى قهرمانى دارد! اين اظهارات با واكنش تند برخى رسانه ها روبه رو شد.
در حالى كه هنوز ۶ هفته تا پايان ليگ برتر فرصت باقى است و تجربه نيز ثابت كرده بازى هاى ليگ تا هفته هاى پايانى داغ و حساس دنبال مى شود. نلو وينگادا در اظهار نظرى غير حرفه اى پس از بازى با برق شيراز اعلام كرد: حالا بايد استقلال را قهرمان ليگ برتر دانست! اين اظهار نظر باعث شد صبح ديروز تعدادى از رسانه هاى ورزشى به شدت از نوع سخنان سرمربى پرسپوليس انتقاد كنند. وينگادا در حالى پس از بازى با برق شيراز، استقلال رقيب سنتى پرسپوليس را شانس مسلم قهرمانى اعلام كرد كه اين تيم در فاصله ۵ امتيازى استقلال صدرنشين قرار داشت و تيم هاى اول و دوم جدول رده بندى با يك روز تأخير يعنى از ساعاتى ديگر مقابل حريفان خود قرار مى گيرند. باعث تعجب است كه وينگادا چگونه قبل از روشن شدن نتيجه بازى هاى رقيبان، با اين اظهار نظر غير حرفه اى تيمش را از كورس قهرمانى عقب مى بيند و اعلام مى كند استقلال از شانس بيشترى برخوردار است. درباره حرف هاى وينگادا مى توان چنين نتيجه گرفت كه يا سرمربى پرسپوليس از علم پيشگويى برخوردار است كه مى دانست استقلال مقابل پاس همدان پيروز خواهد شد و ذوب آهن هم در اصفهان از سد تيم مقاومت خواهد گذشت! يا اساسا هيچ برنامه اى براى قهرمانى پرسپوليس ندارد. وينگادا با تحليل هاى خودش پس از بازى با برق شيراز به نوعى باعث تقويت روحيه بازيكنان استقلال شد! وقتى سرمربى پرسپوليس كه بى ترديد جدى ترين رقيب استقلال محسوب مى شود، استقلال را مدعى قهرمانى مى داند بايد باور داشت كه استقلالى ها با وجود اينكه طى اين چند روز در محافل خصوصى شان تنها پرسپوليس را مدعى اصلى قهرمانى مى دانستند از اين پس هيچ حسابى روى پرسپوليس باز نكنند زيرا وينگادا خود درحالى كه هنوز ۱۸ امتياز ديگر باقى مانده تيمش را از كورس قهرمانى عقب مى بيند و در واقع كارى مى كند كه استقلالى ها از حرف هايش بهره تبليغاتى ببرند. بايد از وينگادا خواست رجوعى به تاريخ ليگ برتر فوتبال ايران كند و ببيند بسيارى از قهرمانى ها در روز پايانى مشخص شده است كه پرسپوليس خود نيز ۲ بار طعم شيرين قهرمانى در ليگ را در روزهاى پايانى چشيد و توانست قهرمان ليگ برتر فوتبال ايران شود. نااميدى وينگادا وقتى با اميدوارى بى حد و حصر افشين قطبى روى كفه ترازو قرار مى گيرد، متوجه مى شويم فصل پيش اگر پرسپوليس توانست به قهرمانى دست يابد فقط به اين دليل بود كه قطبى با وجود كسر ۶ امتياز از تيمش مدام مى گفت: پرسپوليس قهرمان مى شود، پرسپوليس قهرمان مى شود.
Masoud
02-25-2009, 11:39 AM
بازی فوق العاده سختیه.
هرچند که دیگه قهرمانی واقعا از دست رفته هست ولی اگه نبریم حتی جز سه تیم قرار گرفتن واسه اسیا هم به خطر میوفته.
زرینه هم به طور قطع اعلام کرده کریمی و پترویچ نیستن و این خیلی خیلی بد هست البته بعضی ها میگن برای به هم ریختن سیستم کاظمی هست که نمیدونم راسته یا دروغ.
قرار شده 1000 نفر هم بیشتر به پرسپولیسی ها جا ندن.
کاظمی مربی هست که هر موقع دست و بالش تو بازیکن باز بوده واقعا خوب نتیجه گرفته امیدواریم این بار این طور نشه
omidperspolisi
02-25-2009, 11:42 AM
به نظر من ما باید واقعیت رو بپذیریم به هرحال ما دیگه شانس آنچنانی نداریم و این که سر خودمون رو کلاه بذاریم زیاد جالب نیست البته باید بگم ما الان به شخصه باید از ذوب آهن حمایت کنیم و من دوست دارم ذوب قهرمان بشه اگر تیمی مثل سپاهان تو کورس بود دوست داشتم استقلال قهرمان بشه ولی حالا دوست دارم ذوب قهرمان بشه چون صحبت های سال پیش استقلالیهارو هنوز یادم نرفته
Masoud
02-25-2009, 11:54 AM
چه حرفی زدن و داشتن بزنن ؟
وقتی به اون خوشگلی قهرمان شدیم ؟
شک ندارم استقلال شنبه امتیاز از دست میده.
راستی بچه ها تا حالا به این موضوع فکر کردید که چرا تو اون زمانی که کل لیگ از برنامه های مزخرف فدراسیون انتقاد میکردن قلعه نویی یه دفعه تغییر موضع داد و کلی تشکر کرد ؟ و حالا داریم میبینیم چندین هفته هست و تا هفته 34-33 هم که برنامه لیگ اعلام شده استقلال یا یک روز دیرتر به میدان میره یا اخرین بازی هست.
یعنی نتیجه رغیبهاش رو میدونه !!!!!!!!!! این دو موضوع به هم ربط پیدا نمیکنن ؟ به نظر من که میکنن
Karim
02-25-2009, 12:14 PM
من چون نیمه پرلیوان رو میبینم همیشه میگم ربطی نداره!
omidperspolisi
02-25-2009, 03:53 PM
منم حرف کریم رو تایید میکنم هتره الکی دنبال بهانه نری مطمئن باش اگه ما اینجوری بهونه بگیریم استقلالی ها هم حرفهایی رو پیدا میکنند که به ما نسبت بدهند یه مدت ما دیرتر بازی میکردیم حالا استقلال به نظر من اتفاقی هست این موضوعات همیشه نباید با بدبینی نگاه کرد به قضایا
Pars_Redboy
02-25-2009, 04:28 PM
چه حرفی زدن و داشتن بزنن ؟
وقتی به اون خوشگلی قهرمان شدیم ؟
شک ندارم استقلال شنبه امتیاز از دست میده.
راستی بچه ها تا حالا به این موضوع فکر کردید که چرا تو اون زمانی که کل لیگ از برنامه های مزخرف فدراسیون انتقاد میکردن قلعه نویی یه دفعه تغییر موضع داد و کلی تشکر کرد ؟ و حالا داریم میبینیم چندین هفته هست و تا هفته 34-33 هم که برنامه لیگ اعلام شده استقلال یا یک روز دیرتر به میدان میره یا اخرین بازی هست.
یعنی نتیجه رغیبهاش رو میدونه !!!!!!!!!! این دو موضوع به هم ربط پیدا نمیکنن ؟ به نظر من که میکنن
میتونه ربط داشته باشه وقتی نتیجه تیمهای رقیبش رو میدونه اگه برای پرسپولیس اینطوری برنامه میریختن تا حالا هزار تا حرف در اورده بودن همینطوری هم برای پرسپولیس حرف در میارن
Pars_Redboy
02-25-2009, 04:34 PM
بخدا پرسپولیسی ها باید خیلی برای بازی با سپاهان غیرت بخرج بدن از یه طرف عمادرضا میگه بازم به پرسپولیس گل میزنم از یه طرف جمشیدی هافبکشون میگه ارزوی پرسپولیسه یه امتیازاز ما بگیره از طرف دیگه تابش قائم مقام تیم سپاهان گفته هوادران ما استادیوم رو پر میکنن و با توجه به اینکه استادیوم در حال تعمیره پس جای پرسپولیسی ها نیست و بهتره از پای تلویزیون بازی رو ببینن همه اینا یعنی میخوان هم پرسپولیسو شکست بدن هم با ناجوانمردی کاری مثل کار پارسالشون بکنن خودشون هم میدونن اگه مردونه بازی کنن همین پرسپولیس بدون کریمی و پترویچ با هزار و یه مشکل بازم میتونه جلو سپاهان مقاومت کنه از خدا میخوام یار پرسپولیسه مظلومه ما باشه و بازیکنان هم ازجون و دل و از غیرتشون برای این بازی مایه بذارن .
Masoud
02-25-2009, 04:43 PM
من هنوز هم سره حرفم هستم
من هیچ موقع به مسائلی که رایج هست و ملت میگن گوش نمیدم و اونها رو قبول نمیکنم مثل تبانی و خیلی چیزهای دیگه که میگن.
ولی این مسئله فرق داره و مطمئنم همچین چیزی هست
برای چی استقلال باید یه روز دیرتر بازی کنه بازیهای هفته اخر که مهمترین بازیها هست رو ؟
Pars_Redboy
02-25-2009, 04:58 PM
برای بازی با سپاهان دلشوره دارم برای دربی اینقدر دلشوره نداشتم سپاهانی ها همه چیز رو برای خورد کردن پرسپولیس آماده کردن حتی نمیخوان بذارن اون تعداد که باید تماشاگر پرسپولیسی بیاد بچه ها بیاین همه برای پرسپولیس نذر کنیم همه علیه این تیم هستن ما هم خدائی داریم تیم تلاشش رو بکنه ما هم دعا و نذر کنیم .
Abadan
02-25-2009, 05:56 PM
با سلام خدمت دوستان من مدتی هست که اینترنتم خراب هست و نمیتونم وصل بشم از همه دستان معذرت میخوام
mona_casillas
02-25-2009, 09:39 PM
بازی با سپاهان با کارهای عجیب و غریب ساکت مدتی میشه از حساسیت خاصی برخوردار شده بالاخره سپاهانی ها اینطوری تا مدتی نام تیمشون سر زبونها میفته تیمی که وقتی دربی شهر اصفهان برگزار میشه نصف ورزشگاهش هم پر نمیشه حالا برای پرسپولیس کری میخونه هنوز حوادث تلخ و تاسف برانگیز سال گذشته اصفهان از خاطره ها پاک نشده که دوباره ساکت و دارو دسته اش فیلشون یاد هندوستان کرده برای سپاهان که ادعای قطب فوتبال رو داره و عنوان نایب قهرمانی آسیا رو متاسفم که از وحشت روبرو شدن با پرسپولیس چنین جنگ روانی به راه انداخته .به هر حال هوادران پرسپولیس در اصفهان روز جمعه این تیم رو تنها نخواهند گذاشت و مهم تر از همه خداست که همیشه و همه جا یارو یاور مظلوم هست و به قول مهدی ما که در تهران کاری از دستمون برنمیاد حداقل میتونیم برای سربلندی تیم محبوب و عزیزمون پرسپولیس همیشه سرافراز دعا کنیم .
omidperspolisi
02-25-2009, 10:04 PM
امیدوارم مشکلی پیش نیاد ولی بازی خیلی حیثیتی شده باید تیم تمام توانش رو به کار بگیره تا بازی رو ببره تا دیگه اینجوری شاخ نشن این سپاهانیها
Masoud
02-25-2009, 10:21 PM
الشارجه هم همون طوری که انتظار میرفت حریف سوم پرسپولیس تو اسیا شد.
بازهم گروهمون راحترین گروهه و صعود از این گروه کار خیلی مشکلی نیست
به امید رسیدن به مراحل بالاتر
mona_casillas
02-25-2009, 10:32 PM
الشارجه هم همون طوری که انتظار میرفت حریف سوم پرسپولیس تو اسیا شد.
بازهم گروهمون راحترین گروهه و صعود از این گروه کار خیلی مشکلی نیست
به امید رسیدن به مراحل بالاتر
انشالله .
پرسپولیس پتانسیل رسیدن به فینال رو داره اگه کار رو برای خودمون سخت نکنیم .
در مورد سپاهان هم باید بگم این تابویی که ساکت و دارو دسته اش راه انداختن و توسط تاج هم از فدراسیون حمایت میشن باید شکسته بشه. فوتبال جنگ گلادیاتورها نیست که برای سه امتیاز چشم جوون مردم کور بشه و هر بار که در اصفهان مسابقه ای هست برپرونده قطور ساکت افزوده بشه پرسپولیس در دور رفت بازی زیبایی انجام داد و جوانمردانه این تیم رو برد بدون هیچ هیاهو و جنگ روانی راه انداختن . فصل گذشته با حضور بیش از صدهزار هوادرا تا ثانیه آخر جوانمردانه جنگید و با گل دقیقه نودو شش سپهر سر طلایی این تیم رو شکست داد. به امید خدا روزجمعه هم پرسپولیس برای یک بازی جوانمردانه وارد میدون میشه و تلاش خودش رو میکنه تا حقش رو در زمین بگیره .
Karim
02-25-2009, 11:20 PM
درمورد قضیه کور شدن چشم سرباز احمدی این همه نکوبید طرفدارای سپاهان رو...
هوادارای فوتبال توایران ازهر رنگ ونژاد وازهر شهر وطرفدار هرتیمی خوب وبد دارند.
بازی 4-1 پرسپولیس وسپاهان در جام حذفی 3سال پیش من خودم تواستادیوم بودم.بالا سر سپاهانیا.به چشم دیدیم تکه های سنگ وبتونی که به سمتشون پرتاب میشد.به چشم خودم دیدیم چند تاشون مصدوم شدن یاغش کردند و...
مشکل فراگیره.به شهر وتیم و..ارتباط نداره.
--------------------------------------------------------------------
ایشالا با درخشش باقری،زارع،محمد ونوری سپاهانو بزنیم!(گرچه پیش بینیم باخت پرسپولیسه!)
redsun
02-25-2009, 11:43 PM
امید وارم این آسان شدن گروه باعث نشه ما حریف ها دست کم بگیریم به هر حال جام باشگاهاست و تیم ها دست و پا بسته نیستند و تمام تلاششون را برای حفظ آبروی کشورشون انجان می دهند
ما باید با تمام توانمون آماده باشیم تا سر بلند بیرون بیایم
Masoud
02-26-2009, 01:25 PM
مثل اینکه دیگه خوده وینگادا هم به طور کامل امیدش رو از لیگ قطع کرده و به خلیلی هم اجازه همراهی تیم به اصفهان رو نداد و گفته به تو زیاد احتیاج داریم و نباید به خطر بیوفتی.
ولی به نظر من هرچقدر هم شانس نداشته باشیم باید بجنگیم
mona_casillas
02-26-2009, 02:49 PM
شانس قهرمانی کم شده اما پرسپولیس باید برای مقام دوم و سومی لیگ بجنگه . دو تا خبر ضدو نقیض در باره خلیلی و بازی فردا داشتیم فکر میکنم خبر دوم که وینگادا اجازه همراهی تیم رو به خلیلی نداده صحت داشته باشه .
به دستور وينگادا
خليلي به اصفهان نميرود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران با دستور وينگادا به اصفهان سفر نخواهد كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0582/A0582243.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا سرمربي پرتغالي تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از جلسه بعد از تمرين امروز قرمزپوشان به خليلي اجازه سفر به اصفهان را نداد.
وينگادا خطاب به خليلي گفت: ما براي بازيهاي آينده به تو بيشتر احتياج داريم و فعلاً لازم نيست كه خود را به خطر بيندازي مخصوصاً در بازي سنگيني كه در اصفهان برگزار ميشود.
خليلي نيز مجدداً اعلام آمادگي خود را براي حضور در تركيب پرسپوليس اعلام كرد و خطاب به سرمربي پرتغالي گفت: من براي بازي 90 دقيقهاي در تركيب پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم؛ اما تابع كادر فني هستم.
Hojat
02-26-2009, 03:02 PM
برنامه كامل ديدارهاي پرسپوليس در جام باشگاههاي آسيا
سه شنبه 87/12/20
پرسپوليس - الشارجه امارات (آزادي)
ساعت 15
سه شنبه 87/12/27
الشباب عربستان - پرسپوليس (الفهد رياض)
ساعت 20:30
چهارشنبه 88/1/19
پرسپوليس - الغرافه قطر (آزادي)
ساعت 16
سه شنبه 88/2/1
الفرافه - پرسپوليس ( الغرافه دوحه)
ساعت 18:30
چهارشنبه 88/2/16
دمپو هند يا الشارجه - پرسپوليس
ساعت: متعاقبا اعلام ميشود
چهارشنبه 88/2/30
پرسپوليس - الشباب (آزادي)
ساعت 17
mona_casillas
02-26-2009, 03:17 PM
انشالله که پرسپولیس در جام باشگاههای آسیا سرافراز بشه و بتونه به فینال این جام برسه . کار مشکلی هست ولی غیر ممکن نیست پرسپولیس اگه خودش برای خودش مشکل ساز نشه بعد از چند سال که از آسیا دور بوده میتونه دوباره نامش رو در آسیا پرآوازه کنه . به امید روزهای آفتابی پرسپولیس
Karim
02-26-2009, 04:09 PM
به نظرم الشارجه رو راحت میبریم با وجود علی کریمی
Masoud
02-26-2009, 04:35 PM
کلا تیمهای گروهمون از خیلی از تیمهای لیگ برتر ضعیفترن
صعود از این گروه خیلی خیلی راحته
پرسپوليس
02-26-2009, 05:09 PM
من با حرفت موافق نيستم مسعود اصلا هم اين نيست ! شما فكر ميكني الشباب چيزي از التحاد كم داره ؟؟؟ همين الشباب بود كه التحاد رو تو جام حذفي حذف كرد امسال ! يا فكر ميكنيد الغرافه تيم نيست ؟؟ الغرافه تو ليگ قطر صدر جدوله ولي حريفه قطريه استقلال تو ليگ 7 جدوله يا مثل اينكه داره سقوط ميكنه .
پس نبايد گفت گروه ما گروه اسانيه . به نظر من گروه ما از گروه سپاهان سخت تره
با سلام خدمت دوستان محترم
پرسپولیسم تا آخرش هم هستم http://images.google.com/imgres?imgurl=http://i27.tinypic.com/ivlbur.jpg&imgrefurl=http://pirozi.anzaliblog.com/14571/index.html&usg=__ssJ8lAxyI1XwWNuF6eibBuHw1qI=&h=400&w=600&sz=61&hl=en&start=13&um=1&tbnid=D4yLfQ7oQ3HIaM:&tbnh=90&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%25D9%2 587%25D8%25A7%25DB%258C%2B%25D8%25A8%25D8%25A7%25D 8%25B2%25DB%258C%25DA%25A9%25D9%2586%25D8%25A7%25D 9%2586%2B%25D9%25BE%25D8%25B1%25D8%25B3%25D9%25BE% 25D9%2588%25D9%2584%25DB%258C%25D8%25B3%26um%3D1%2 6hl%3Den%26rlz%3D1T4SNYN_en-GBQA314QA314%26sa%3DN
http://images.google.com/imgres?imgurl=http://i27.tinypic.com/ivlbur.jpg&imgrefurl=http://pirozi.anzaliblog.com/14571/index.html&usg=__ssJ8lAxyI1XwWNuF6eibBuHw1qI=&h=400&w=600&sz=61&hl=en&start=13&um=1&tbnid=D4yLfQ7oQ3HIaM:&tbnh=90&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%25D9%2 587%25D8%25A7%25DB%258C%2B%25D8%25A8%25D8%25A7%25D 8%25B2%25DB%258C%25DA%25A9%25D9%2586%25D8%25A7%25D 9%2586%2B%25D9%25BE%25D8%25B1%25D8%25B3%25D9%25BE% 25D9%2588%25D9%2584%25DB%258C%25D8%25B3%26um%3D1%2 6hl%3Den%26rlz%3D1T4SNYN_en-GBQA314QA314%26sa%3DN
با نطر ت موافقم پرسپولیس از این گروه به راحتی بالا خواهد آومد
انشا الله امسال در آسیا تیم پرسپولیس کارها داره فقط ببینید وبازیها را تماشا کنید
با این همه ستاره حرفی برای گفتن خواهیم داشت
پرسپولیس خونمه قرمز خونمه
http://i36.tinypic.com/nqzgox.jpg
mona_casillas
02-27-2009, 12:08 AM
اگر پرسپولیس خودش باشه نه تنها از این گروه صعود میکنه بلکه یقین دارم به مراحل نهایی هم می رسه .
redsun
02-27-2009, 12:08 AM
بازی با سپاهان بازی حیثیته امیدوارم بتونیم سر بلند بیرون بیایم
باید اول از همه نویدکیا و عماد رضا و خطیبی را محار کنمی تا بتونی پیروز میدان باشیم
omid_figo
02-27-2009, 03:13 AM
من فکر میکنم نویدکیا مصدوم باشه ونتونه بازی کنه.
به خدا هیچی نیستند این سپاهانی ها،این یه مسئله روانیه که چون اونا خودشون به ضعف خودشون واقفن الکی دارن سروصدا میکنند که به خودشون روحیه بدن.فقط فردا شب بشینید تو برنامه ورزش از شبکه دو مصاحبه ساکت رو ببینید که چجوری داره باخت تیمش رو توجیه میکنه:taslim
Abadan
02-27-2009, 09:04 AM
بعد مدتها ما هم اومدیم. مشکل نت هنوز حل نشده. اما خوب فرصتی شد که چند تا پست بدم. در مورد سختی یا اسونی گروه باید بگم که همه این تیم ها قهرمانها یا نائب قهرمانهای سال قبل کشورشون هستن و نمیشه گفت که این تیم رو راحت میبریم یا به فلان تیم راحت میبازیم. تیمهایی رو هم که خیلی ضعیف بودن مثل نماینده کشورهای لائوس و ...... از دور مسابقات حذف شدند. به جرات میشه گفت که الان بهترین های اسیا دور هم جمع شدند.
Abadan
02-27-2009, 09:37 AM
اما در مورد بازی با سپاهان باید بگم روز سختی رو داریم. باید واقع بین بود. کریمی و ایوان که نباشن نصف تیم نیست. بازیکنای جایگزین هم مال این حرفا نبودن که بگیم از فرصت پیش اومده استفاده کنن و یا سوپر استار باشن. باید امیدوار بود که امروز روز خوب سپاهان نباشه
Pars_Redboy
02-27-2009, 12:23 PM
انشالله با دعای هوادران و غیرت بازیکنان تو کل بخدا امروز پرسپولیس دست خالی از اصفهان بر نمیگرده .
دعا فراموش نشه .
Abadan
02-27-2009, 03:35 PM
خبرگزاري فارس: با هجوم هواداران چند خودروي شخصي كه بيرون ورزشگاه فولاد شهر پارك شده بودند، دچار خسارت شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، با هجوم هواداراني كه براي تماشاي مسابقه به ورزشگاه آمده بودند و به علت پر شدن ظرفيت ورزشگاه از حضور آنها جلوگيري شده بود يكي از دربهاي ورزشگاه شكسته شد و تعدادي از تماشاگران دچار جراحت سطحي شدند. علاوه بر اين چند دستگاه خودرو كه در جلوي دربهاي ورودي ورزشگاه پارك شده بود براثر هجوم تماشاگران دچار خسارت شدند.
*محمد رضا ساكت، مديرعامل سپاهان با اشاره به اشتياق تماشاگران اصفهاني براي حضور در ورزشگاه گفت: اين مسئله نشان ميدهد پتانسيل حضور بيش از 75 هزار تماشاگر در مسابقات آسيايي را داريم و در صورتي كه ورزشگاه نقش جهان براي ديدار هاي آسيايي اين تيم حاضر نشود با مشكلات زيادي روبرو خواهيم شد.
ساكت با عذرخواهي از هواداران سپاهان گفت: در اين مورد ملاحظه هواداران پرسپوليس را كرديم و بيش از حد قانوني به آنها ظرفيت اختصاص داديم.
انتهاي پيام/ا
------------------------------------------------
تا جایی که یادم میاد پارسال به ما میگفتن هوادارا این کارو میکنن و نشانه .......... هست. حالا شده نشان دهنده پتانسیل. عجب روزگاری شده
RED STORM
02-27-2009, 03:43 PM
چقدر بد بازی میکنن
بدون علی کریمی واقعا قدرت پرسپولیس نصف میشه
Abadan
02-27-2009, 03:48 PM
نصف که چه عرض کنم. در حد محلات هست. شیراز میگفتن زمین خراب بوده. حالا چشونه؟
Masoud
02-27-2009, 04:00 PM
من با حرفت موافق نيستم مسعود اصلا هم اين نيست ! شما فكر ميكني الشباب چيزي از التحاد كم داره ؟؟؟ همين الشباب بود كه التحاد رو تو جام حذفي حذف كرد امسال ! يا فكر ميكنيد الغرافه تيم نيست ؟؟ الغرافه تو ليگ قطر صدر جدوله ولي حريفه قطريه استقلال تو ليگ 7 جدوله يا مثل اينكه داره سقوط ميكنه .
پس نبايد گفت گروه ما گروه اسانيه . به نظر من گروه ما از گروه سپاهان سخت تره
منظورت رو از جام حذفی نفهمیدم.
التحادی که قوی هست ماله عربستانه نه امارات و من نمیدونم منظورت چی بود.
گروه ما هم به نظر من و باقی افراد اسوون ترین گروهه بین ایرانی ها.البته هرکی یه نظری داره
Masoud
02-27-2009, 04:02 PM
نیمه اول تموم شد و اونها انصافا چند تا موقیعت خطرناک داشتن
فقط امیدوارم بازنده این دیدار نباشیم که اگه خدای نکرده این طور بشه باید قید اسیا سال اینده رو هم بزنیم.
منصوری واقعا به نظرم افتضاحترین بود
کلا اصلا خوب نبودیم و چیز خاصی از هیچکی ندیدیم.
محمد و علی عسگر بهتر از بازیکنهای دیگه از نظر دوندگی بودن
Pars_Redboy
02-27-2009, 04:22 PM
پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوست داریم .
یا علی مدد
RED STORM
02-27-2009, 04:23 PM
خدا کنه نیکبخت بتونه یه کاری بکنه
جز ضعیفترین بازی های این فصل بوده تا حالا
Abadan
02-27-2009, 04:38 PM
ما که بار فنی ندیدیم. اگه کسی دید به ما هم خبر بده
Abadan
02-27-2009, 04:42 PM
توره بازیش همش رو به عقب هست. به نظرم شرایط این رو که توی یه سیستم که تک فوروارد هست رو نداره
پرسپوليس
02-27-2009, 04:52 PM
منظورت رو از جام حذفی نفهمیدم.
التحادی که قوی هست ماله عربستانه نه امارات و من نمیدونم منظورت چی بود.
گروه ما هم به نظر من و باقی افراد اسوون ترین گروهه بین ایرانی ها.البته هرکی یه نظری داره
داداش من اصلا حرفي از امارات زدم ؟؟ من ميگم الشباب عربستان امسال تو جام حذفي التحاد عربستان رو حذف كرد پس الشباب كمتر از التحاد نيست !
الغرافه هم تو ليگ قطر اول هستش ولي حريف قطري استقلال داره سقوط ميكنه .
منظورم اينه كه تيم هاي كه تو گروهمون هستن خيلي بردنشون آسان نيست كه شما مي گيد
Abadan
02-27-2009, 04:55 PM
بازی مساوی شد. نتیجه بدی نبود. ذوب اهن هم بازیش رو برده. اگه استقلال ببازه بازم 6 هفته و اختلاف تا صدر 7 امتیاز. به یاد پارسال. البته با این تیم بعیده
Pars_Redboy
02-27-2009, 04:56 PM
من که خوشحالم تو شهر اصفهان از تیم پر ادعای سپاهان یه امتیاز گرفتیم و آرزوی بردن پرسپولیس به دلشون موند .
mona_casillas
02-27-2009, 05:03 PM
بازی بار فنی قابل ذکری نداشت اما انصافا رسپولیس نیمه دوم هجومی تر بود و با همه مافیایی که ساکت و دارو دسته اش راه انداخته بودن گرفتن یک امتیاز با ارزش بود و هوادران هم به نسبت تعدادشون خوب تیم رو تشویق کردن درسته امید به قهرمانی بسیار کم شده ولی مقام دوم و سوم هم با ارزش هست و یادمون باشه چه امتیازهایی رو راحت و مفت در اوایل فصل با قطبی ازدست دادیم و حالا باید حسرتش رو بخوریم .
Masoud
02-27-2009, 05:08 PM
بازی خیلی بد بود
واقعا هیچی نداشت که بخوایم راجبش حرف بزنیم
بازیکنی هم نبود که بگیم خوب بود.
امیدوارم مصدومیت محمد جدی نباشه که تو اسیا بهش خیلی احتایجه.
نیکبخت یه هد قشنگ زد ولی اخه اون تو محوطه چی بود یه پا دو پا میزد ؟ :taslim
Karim
02-27-2009, 05:13 PM
خدا رو100هزار مرتبه شکر که نباختیم.نیمه اول ضعیف ترین بازی درطی فصل روانجام دادیم.
ازبین مهاجمان پرسپولیس فقط خلیلی شرایط تک مهاجم بودن رو داراست.نیکبخت نیمکت نشین بیشترازقبل انگیزه داشت.
اگه فجر سپاسی روبردیم که هیچ.اگرنه که مطمئن میشم ازگروهمون تو آسیا هم صعود نمیکنیم!
پرسپوليس
02-27-2009, 05:16 PM
باز نتيجه مساوي هم مقابل سپاهان تو اصفهان راضي كننده است اما خب خوشحال هم نشدم
RED STORM
02-27-2009, 05:17 PM
با این بازی مساوی عالی بود برامون
mona_casillas
02-27-2009, 05:21 PM
خدا رو100هزار مرتبه شکر که نباختیم.نیمه اول ضعیف ترین بازی درطی فصل روانجام دادیم.
ازبین مهاجمان پرسپولیس فقط خلیلی شرایط تک مهاجم بودن رو داراست.نیکبخت نیمکت نشین بیشترازقبل انگیزه داشت.
اگه فجر سپاسی روبردیم که هیچ.اگرنه که مطمئن میشم ازگروهمون تو آسیا هم صعود نمیکنیم!
در مورد نیمه اول بازی با نظرت موافقم اما شرایط فعلی پرسپولیس و بازی در اصفهان رو هم در نظر بگیر نیمه دوم بهتر بودیم نیکبخت هم با نیمکت نشینی با انگیزه تر شده .
انشالله محسن هم میاد و کریمی و پترویچ و به امید خدا در آسیا هم نتیجه میگیریم .
اینقدر نا امید نباش ...........
Masoud
02-27-2009, 05:27 PM
من میخوام از وینگادا کمی انتقاد کنم ..........
به نظرم پرسپولیس خیلی با زمان پیروانی فرق نکرده و بازم برنامه خاصی واسه حمله نداریم.
البته وینگادا هم از بدشانسیش خورده به دوره افت بازیکنها و این خیلی بد شده واسش.
البته این هم هست که وینگادا لیگ رو بیخیال شده و این رو از نبردن خلیلی به اصفهان هم میشد فهمید ولی باز هم نظرم اینه که در سطح مصطفی دنیزلی نبوده.
البته امیدوارم واسه اسیا چیزهای جدیدی روو کنه وگرنه با این وضع فاتحه ما خوندست
پرسپوليس
02-27-2009, 06:55 PM
بچه ها ما 5بازي داريم هنوز كه 4تاش تو تهرانه و اگه بتونيم 4تا بازي هاي كه ميزبانيم رو ببريم شانس براي قهرماني داريم ! چون استقلال هنوز بازي هاي سختش مونده مثلا فردا با پيكان تو قزوين هفته بعد تو اصفهان با ذوب .
اگه استقلال امتياز از دست بده ما عالي ميشه :por ro:
Masoud
02-27-2009, 07:06 PM
به نظرم رو قهرمانی تو لیگ برتر فکر نکن
اگه ایشالله استقلال نتیجه نگیره ما به قهرمانی ذوب اهن دلخوشیم و ما رو خوشحال میکنه.
ولی قهرمانی پرسپولیس به نظرم خیلی خارج از تصوره
RED STORM
02-27-2009, 07:14 PM
با استقلال اهواز و صبا تو زمین اونا بازی داریم
بازي اصلا قابل تحمل نبود به نظرم نبود كريمي و پترويچ تو اين دوتا بازي خيلي حس شد اين از شانس ماست تا اومديم با يك مربي بريم رو نوار برد دوتا بازيكنمون مصدوم شدن.
نيكبختم امروز الله وكيلي خوب بازي كرد.
اميدوارم تو بازي بعدبا مقاومت مثه دور رفت نبازيم
سلام من خودم بازی رو نگاه نکردم ولی تا جایی که می دونم سپاهان توی ورزشگاه خودش
خیلی خطرناکه نمی دونم پرسپولیس امروزچطوری بازی کرده که سپاهان نتونسته شکستش بده
http://tabnak.ir/files/fa/news/1387/2/29/9257_487.jpg
با استقلال اهواز و صبا تو زمین اونا بازی داریم
مطمن باش این دو تیم را شکست خواهیم
داد
http://www.goaldaily.ir/Template1/CrthGallery.aspx?Pic=785251271_IMG_6084.jpg
mona_casillas
02-28-2009, 01:18 AM
سلام من خودم بازی رو نگاه نکردم ولی تا جایی که می دونم سپاهان توی ورزشگاه خودش
خیلی خطرناکه نمی دونم پرسپولیس امروزچطوری بازی کرده که سپاهان نتونسته شکستش بده
http://tabnak.ir/files/fa/news/1387/2/29/9257_487.jpg
نیمه اول دفاع کردم و بد بودیم ولی نیمه دوم تا حدی بهتر شدیم و موقعیت گل هم داشتیم در کل بنظر من با جوی که سپاهانی ها درست کرده بودن و مشکلات پرسپولیس مساوی در اصفهان نتیجه بدی نبود رفت و برگشت امسال 4 امتیاز از سپاهان گرفتیم رفتارشون هم مطابق انتظار با تیم میهمان خوب نبوده و همه خبرگزاری هم مخابره کردن .پرسپولیس مساوی هفته گذشته اش مقابل برق درد آوربود و باعث شد از قهرمانی کاملا دور و ناامید بشیم برق امروز سه گل از راه آهن خورد .
شنیدم تیم های وینگادا دفاعی بازی میکنند اگه وینگادا به عنوان سومین سرمربی پرسپولیس در این فصل بتونه دفاع تیم رو مستحکم کنه شاهکار کرده هر چند همه پرسپولیس رو تیمی هجومی میخوان ولی با واقعیت هام باید کنار اومد .
omid_figo
02-28-2009, 02:46 AM
من میخوام از وینگادا کمی انتقاد کنم ..........
به نظرم پرسپولیس خیلی با زمان پیروانی فرق نکرده و بازم برنامه خاصی واسه حمله نداریم.
البته وینگادا هم از بدشانسیش خورده به دوره افت بازیکنها و این خیلی بد شده واسش.
البته این هم هست که وینگادا لیگ رو بیخیال شده و این رو از نبردن خلیلی به اصفهان هم میشد فهمید ولی باز هم نظرم اینه که در سطح مصطفی دنیزلی نبوده.
البته امیدوارم واسه اسیا چیزهای جدیدی روو کنه وگرنه با این وضع فاتحه ما خوندست
عیار وینگادا داره معلوم میشه،آخه این چه وضع بازی کردن بود؟!!!
مگه میشه نزدیک به 70 دقیقه از بازی بگذره و پرسپولیس حتی یک موقعیت نصف و نیمه هم رو دروازه حریف نداشته باشه؟!!! به خدا من که یادم نمیاد همچین چیزی رو،داشتم دیوونه میشدم!
مگه ما پارسال کریمی و پتروویچ رو داشتیم که همش میگید کریمی و پتروویچ؟!
درسته،ما پارسال دو بر یک به سپاهان باختیم تو اصفهان،ولی اون باخت شرف داشت به صد تا از این مساوی ها.به خدا آرزو میکردم سه هیچ ببازیم ولی حداقل یه حمله از تیمم ببینم.خدا پدر اون نیکبخت رو بیامرزه که به خاطر انگیزه ای که داشت تو 20 دقیقه آخر دو تا حرکت کرد.آخه چرا کریم باقری که فقط تو این بازی داشت توپ لو میداد باید تا آخر تو بازی میموند؟ چرا به بادامکی حتی یه فرصت 10 دقیقه ای هم داده نشد؟!
بابا اگه قراره بیخیال قهرمانی بشیم یا شایدم من نمیدونم تا الان شدیم،چرا این بازی های افتضاح رو جوونای تیممون نکنن؟ حداقل اینه که براشون یه تجربه میشه.
هنر یه مربی بزرگ این نیست که با بازیکنهای بزرگی مثل کریمی و پتروویچ و توره یک تیم ضعیف مثل داماش و پیام و... شکست بده،خوب این کارو نعیم سعداویه تنها هم میتونه انجام بده! هنر یک مربی بزرگ اینه با بازیکن هایی مثل علی عسگرو هادی نوروزی یک بازی خوب در برابر تیم خوبی مثل سپاهان انجام بده،حتی اگر منجر به شکستش بشه.
نممیدونم بازی برگشت فینال سه سال پیش جام حذفی رو یادتون میاد با سپاهان؟ همون فینالی که بازی رفتش یک بر یک شده بود تو آزادی.یادتون میاد چجوری سپاهان اون موقع رو که به نظرم از این سپاهان خیلی قویتر و منسجم تر بود تو زمین خودشون حبس کرده بودیم و انقدر بهشون فشار آوردیم تا تونستیم بهشون گل بزنیم.بگذریم که آقای مرادی تو اون بازی جام رو دو دستی به سپاهانی ها هدیه داد که اگر نمیداد اصلا سپاهان به آسیا نمیرفت و اینقدر گنده نمیشد.
من خودم اون بازی نیمه نهایی جام حذفی رو که چهار به یک تا از سپاهان باختیم رو تو استادیوم بودم.الحق و والانصاف که اونا تا قبل از دقیقه 83 که داور براشون پنالتی گرفت هیچ حرفی برای گفتن نداشتن!
من که امروز خجالت کشیدم از این پرسپولیس،پرسپولیسی که حتی جلوی بایرن مونیخ جوری بازی کرد که بزرگی خودش رو نشون داد.با این مربی جام آسیا که جای خود داره،یه جام محلی هم نمیتونیم بگیریم! چی فکر میکردیم چی شد...
Karim
02-28-2009, 10:28 AM
ازموقع اومدن وینگادا تیم فقط مشکلات دفاعیش تاحدودی برطرف شده...
Masoud
02-28-2009, 12:29 PM
تو بازی سه شنبه جلوی مقاومت پترویچ - علیرضا محمد - علی عسگر نیستن و این مشکلاتمون رو افزایش میده.
هرچند از لیگ قطع امید کردیم ولی باید حداقل برای سومی بجنگیم دیگه
redsun
02-28-2009, 02:43 PM
دیروز صفحات برای من باز نمی شد
من نتونستم تو بجثها شرکت کنم
اما بازی ما اقتضاح بود هر چند نتیجه زیاد بد نبود
الان استقلال یک گل از پیکان دقیقه 35 دریافت کرد
امیدوارم پیکان بتونه اس اس را ببره
Abadan
02-28-2009, 03:34 PM
توی این فوتبال باید به یاد بگیریم که نتیجه بهتر از بازی زیبا هست. اصلا واسم مهم نیست تیم حمله کرده یا نه. نتیجه مهم تره که توی اصفهان نتیجه خوبی بود. بازی با صبا بازی سختی هست و نمیشه گفت اون بازی رو میبریم. به نظرم صبا از سپاهان هم بهتر بازی میکنه
mona_casillas
02-28-2009, 03:48 PM
به وینگادا باید فرصت داده بشه اصلا نمیخوام بحث قطبی رو پیش بکشم چون دلخوشی ازش ندارم ولی با کدوم منطق گفته میشه باخت سال گذشته به سپاهان به این مساوی شرف داشت اگر اعاهای سال گذشته قطبی یادتون بیاد به خوبی متوجه منظور من میشید .
این تیم با نظر عده ای بسته شده و تمرین داده شده بعد جناب قطبی با کلی حاشیه که با خودش آورد 14 هفته با پرسپولیس کار کرد و چون مرد میدون نبود خیلی راحت از کنار پرسپولیسی که برای نام و نان و شهرت آورده بود گذشت و رفت بعد افشین پیروانی با تکیه بر تعصبش این تیم رو پیش برد در حالی که هر روز نام یه سرمربی خارجی مطرح میشد و تکذیب میشد و این روند مدتها ادامه داشت تا بالاخره وینگادا اومد . وینگادا هم سه هفته است که پرسپولیس رو با بازیکنانی مصدوم و خسته تحویل گرفته و زمان میخواد تا بتونه اندیشه های تاکتیکی خودش رو پیاده کنه .
به هیچ وجه تساوی با سپاهان راضی کننده نیست اما نگاهی به شرایط مسابقه ورجز خونی سپاهانی ها نشون میده که زیاد هم نباید ناراضی بود .
بیشترین امید پرسپولیس الان کسب مقام سومی در لیگ و ادامه حضور در جام حذفی و بالا رفتن تا مرحله فینال جام باشگاههای آسیاست که همه برنامه ریزی ها باید به این آخری ختم بشه .
Masoud
02-28-2009, 04:06 PM
فعلا بازی با مقاومت به مراتب سختر از همه بازیهاست
نه علیرضا محمد هست نه پترویچ و الان اعلام شد بازهم کریمی نیست.علی عسگر رو هم به این لیست اضافه کنید.
واقعا وضع مصدوم ها بدجوری نگران کننده هست.
باشگاه هم برای باره دوم دست به دامن فدراسیون شده که اجازه بده به جای دیکارمو کسی رو بخرن ولی مثل اینکه هیچ رقمه قبول نمیکنن که اسم اون از لیست خارج شه
mona_casillas
02-28-2009, 04:13 PM
بد بیاری های پرسپولیس تمومی نداره از شانس بدش دو هفته دو هفته لیگ رو بخاطر تیم ملی تعطیلی میکردن و الان هر 4 یا 5 روز یه بار داره مسابقه برگزار میشه و مصدومیت بازیکنان پرسپولیس هم ادامه پیدا میکنه . این دیکارموی بی خاصیت که فقط یه پولی به جیب زد و کلی هم وقت پرسپولیسی ها رو تلف کرد یه جا هم تو لیست گرفت تا دسته گل های جناب قطبی در لیگ هشتم هر روز جلوی چشمامون رژه بره .
Abadan
02-28-2009, 04:27 PM
با این حساب باید بازی سختی رو با مقاومت داشته باشیم. کی میخواد بازی کنه خدا میدونه
Pars_Redboy
02-28-2009, 04:34 PM
به وینگادا باید فرصت داده بشه اصلا نمیخوام بحث قطبی رو پیش بکشم چون دلخوشی ازش ندارم ولی با کدوم منطق گفته میشه باخت سال گذشته به سپاهان به این مساوی شرف داشت اگر اعاهای سال گذشته قطبی یادتون بیاد به خوبی متوجه منظور من میشید .
این تیم با نظر عده ای بسته شده و تمرین داده شده بعد جناب قطبی با کلی حاشیه که با خودش آورد 14 هفته با پرسپولیس کار کرد و چون مرد میدون نبود خیلی راحت از کنار پرسپولیسی که برای نام و نان و شهرت آورده بود گذشت و رفت بعد افشین پیروانی با تکیه بر تعصبش این تیم رو پیش برد در حالی که هر روز نام یه سرمربی خارجی مطرح میشد و تکذیب میشد و این روند مدتها ادامه داشت تا بالاخره وینگادا اومد . وینگادا هم سه هفته است که پرسپولیس رو با بازیکنانی مصدوم و خسته تحویل گرفته و زمان میخواد تا بتونه اندیشه های تاکتیکی خودش رو پیاده کنه .
به هیچ وجه تساوی با سپاهان راضی کننده نیست اما نگاهی به شرایط مسابقه ورجز خونی سپاهانی ها نشون میده که زیاد هم نباید ناراضی بود .
بیشترین امید پرسپولیس الان کسب مقام سومی در لیگ و ادامه حضور در جام حذفی و بالا رفتن تا مرحله فینال جام باشگاههای آسیاست که همه برنامه ریزی ها باید به این آخری ختم بشه .
با تمام حرفات موافقم . از قطبی که بگذریم نمیخوام حتی اسمش بشنوم این تیکه آخرش :
بیشترین امید پرسپولیس الان کسب مقام سومی در لیگ و ادامه حضور در جام حذفی و بالا رفتن تا مرحله فینال جام باشگاههای آسیاست که همه برنامه ریزی ها باید به این آخری ختم بشه
Abadan
02-28-2009, 05:08 PM
منم همین رو میگم که باید رتبه سوم رو حتما داشته باشیم تا بتونیم سهمیه اسیا رو داشته باشیم
Masoud
02-28-2009, 05:31 PM
صد در صد مهمترین چیز الان حفظ سومی لیگ هست که فرهاد کاظمی مربی محبوب من از نظر اخلاقی خیلی بهش چشم دوخته . حرفهاش هم بعد بازی که گفت پرسپولیس به هدفش یعنی یه امتیاز رسید و برنده اونا هستن خیلی به خوردبین برخورده و امروز یه مصاحبه تندی کرد که البته من بهش حق میدم که از اینکه کسی بخواد راجب تیم محبوبمون حرف بزنه جلوی گیری کنه ولی کاظمی هم بی ربط نگفت :taslim
اين درست كه قهرماني پرسپوليس خارج از تصوره اما ديديد يهو يه فرجي شد ذوب و اس اس باختن و پرسپوليس اومد بالا يا جام حذفي قهرمان شديم كه ايشالا يكي از اينا ميشه
Mostafa United
02-28-2009, 07:21 PM
http://i32.tinypic.com/flyz7.jpg
Masoud
02-28-2009, 07:28 PM
اين درست كه قهرماني پرسپوليس خارج از تصوره اما ديديد يهو يه فرجي شد ذوب و اس اس باختن و پرسپوليس اومد بالا يا جام حذفي قهرمان شديم كه ايشالا يكي از اينا ميشه
نه دیگه سارا واقعا خیلی خوش بینی :4:
اگه سپاهان رو میبردیم کورسوی امید خیلی خیلی کمی بود ولی الان اگه سوم شیم کلاهم رو 10 متر میندازم بالا.
بعد چجوری ذوب اهن و استقلال ببازن ؟ با هم دیگه بازی دارن و اگه برنده داشته باشه بازیشون مطمئن باش تیم برنده اش قهرمانه.
فقط خدا کنه استقلال بیوفته رو دوره نتیجه نگرفتن که من خیلی خیلی امید دارم
Masoud
02-28-2009, 11:44 PM
به نظرتون این اندیشه وینگادا درسته که بعد از بازی با برق که مساوی کرد قید همه چی رو زد و فقط به فکر اسیا شد ؟ اگه ما بازی سپاهان برای برد میرفتیم تو زمین و به امید نتایج این روزهای دو تیم بالامون بودیم بهتر نبود تا مثل الان که هول و ولای این رو داریم که نکنه به اسیا نریم ؟
وینگادا به نظرتون کم خواه نیست ؟ حس جاه طلبی توش کم نیست ؟
اینا چیزهایی هست که تو یه مدت کم یه سری ها رو نسیت به وینگادا دلسرد کرده
Karim
03-01-2009, 12:03 AM
بازی باالشارجه عیار وینگادا مشخص میشه...
Masoud
03-01-2009, 12:05 AM
بازی باالشارجه عیار وینگادا مشخص میشه...
یعنی تو میخوای بگی وینگادا هرچی داشته و نداشته رو جمع کرده تا تو اوون بازی روو کنه ؟
به نظرت اصلا همچین چیزی درسته ؟ یعنی یه مربی باید خودش رو فقط برای یه جام اماده کنه ؟
بعد به یه بازی میشه عیار یه مربی رو دید ؟
Karim
03-01-2009, 12:11 AM
وقتی ازلیگ ناامید شد،یعنی اینکه نهایت توانشو نمیذاره چون معتقده بی فایده است!
بازی باالشارجه بازی 5.6وینگاداست نه اولیش!
مطمئنم باتوجه به ذهنیت وینگادا ،بازی پرسپولیس در بازیهای جام حذفی ولیگ قهرمانان آسیا با بازی درلیگ تفاوتهای زیادی داره
mona_casillas
03-01-2009, 12:17 AM
بازی تو جام باشگاهها باید با بازی تو لیگ تفاوت داشته باشه ولی قطعا نمیشه گفت عیار وینگادا در این بازی معلوم میشه خیلی عوامل دیگه هم دست اندرکارن وینگادا هم هنوز آنچنان در پرسپولیس و فوتبال ایران جا نیفتاده . هر چی که هست همه آرزو میکنیم با انجام یه بازی خوب الشارجه رو ببریم تا هم روحیه دوباره ای بگیریم و هم خودمون رو در آسیا به رخ رقبا بکشیم .
redsun
03-01-2009, 01:14 AM
من هم با مونا موافقم
ما حتما باید الشارجه را ببریم تا بتونی قدم اول را محکم برداریم
Masoud
03-01-2009, 12:35 PM
به اون مشکلاتی و غایبان تو بازی با سپاسی رحمان رضایی رو هم اضافه کنید که امروز دیگه قطعا اعلام شد که سه کارته شده و نیست.
هیچکی رو نداریم.خدا به دادمون برسه
ali_red boy
03-01-2009, 01:22 PM
بازی تو جام باشگاهها باید با بازی تو لیگ تفاوت داشته باشه ولی قطعا نمیشه گفت عیار وینگادا در این بازی معلوم میشه خیلی عوامل دیگه هم دست اندرکارن وینگادا هم هنوز آنچنان در پرسپولیس و فوتبال ایران جا نیفتاده . هر چی که هست همه آرزو میکنیم با انجام یه بازی خوب الشارجه رو ببریم تا هم روحیه دوباره ای بگیریم و هم خودمون رو در آسیا به رخ رقبا بکشیم .
با نظر مونا جان موافقم . همه ما آرزوی سر بلندی پرسپولیس در جام باشگاهها رو داریم و دور از دسترس نیز نیست .
ali_red boy
03-01-2009, 01:27 PM
پرسپولیس بخاطر فشردگی بازی های لیگ داره لطمه میبینه بازیکنان هم ساده و ابتدایی کارت میگیرن و محروم میشن با این اوضاع و اینکه پرسپولیس چندان خوب هم یارگیری نکرده مشکلات تیم زیاده اما همیشه باید امیدوار بود امید منطقی به اینکه پرسپولیس مقام سومی رو حفظ کنه و سال دیگه در آسیا باز هم سهمیه داشته باشیم .
Abadan
03-01-2009, 03:02 PM
من نمیدونم شما چتونه به وینگادا میپرین. مشکل دفاعی تیم حل شده. هر بازی سکته میکیردیم. یه گل میزدیم 2 تا میخوردیم. حالا بزار نه گل بزنیم و نه گل بخوریم.
بیخیال این حرفا بشیم. بازی با سپاهان همه میدونیم با نبود کریمی و ایوان باختمون محتمل بود اما نشد. بازی با استقلال همه ار دفاع وحشت داشتیم ولی بازی 1-1 شد.
در شرایطی با بهترین تیم های لیگ بازی کردیم که امیدی نداشتیم. بیخیال این حرفا بشید لطفا. بعد از بازی با سپاهان هم وینگادا به خبرنگارا گفت لطفا هر چی میگم رو منعکس کنید و تعبیر نکنید. گفت من بعد از بازی با برق گفتم که شانس استقلال واسه قهرمانی بیشتره اما روزنامه ها نوشتن که ما شانسی واسه قهرمانی نداریم.
اينم بايد قبول كنيم كه وينگادا تازه به تيم اومده و هنوز كاملا آشنا نشده و در همين موقع هم دوباره بدشانسي هاي پرسپوليس شروع شدو وينگادا 2 تا بازي مجبور شد از علي عسگر استفاده كنه و كريمي و پترويچ رو نداشت اما بازم نباختيم و مساوي كرديم من مطمئنم اگه تو اين 2تا بازي كريمي و پترويچ بودن ما يكي از بازي هارو ميبرديم.
الانم فقط بايد دعا كنيم بدون نبودن كريمي و رضايي پرسپوليس به مقاومت نبازه .
Masoud
03-01-2009, 05:47 PM
علی عسگر امروز تمرین کرده و پترویچ لنگ لنگون تمرین کرده دقایقی
احتمال اینکه این دوتا باشن زیاده ولی باقی و خصوصا کریمی .........
امیدوارم بزنیم تا لااقل سوم شدنمون به اگه و اما نرسه
من که از عصری که این سپاهانیای بی همه چیز بر علیه محمود خان خوردین بیانیه دادن عصابم داغونه.
omid_figo
03-01-2009, 05:52 PM
من هم مثل شما خوشحالم از اینکه به سپاهانی ها با اون همه کری که برامون خوندن نباختیم،ولی این خوشحالی به چه قیمتی؟!!!
به نظر شما قشنتگتر نبود یک هیچ میباختیم ولی حداقل تا قبل از دقیقه 70 یه خودی نشون میدادیم؟! بابا ناسلامتی ما پرسپولیسیم،داماش نیستیم که 70 دقیقه جلوی سپاهان تو زمین خودمون حبس باشیم،برای من افت داره به خدا،منی که 25 ساله به عشق پرسپولیس زندگی میکنم.
مگه استقلال به سپاهان نباخت تو اصفهان؟ خداییش اونا چجوری بازی کردن جلوی این تیم پر مدعا؟ شاید اگه علیزاده اون کار احمقانه رو نمیکرد با مساوی یا حتی برد از زمین میومدند بیرون،من که یه پرسپولیسی متعصبم از جنگندگی استقلال تو اون بازی لذت بردم،به عنوان یه تماشاچی فوتبال.
اگر بنا به نباختن باشه خوب از این به بعد با سیستم 1-4-5 بازی کنیم که دیگه به هیچ تیمی هم نبازیم.
یه مثال میزنم: مگه قرار نیست ما تو آسیا اول بشیم؟؟!!
با این وضع بازی ،اونم جلوی تیمهای کره ای و ژاپنی؟
نمیدونم شما اون بازی تیم ژاپنی که قهرمان آسیا شد و الان متاسفانه اسمشو یادم نمیاد با منچستر(بهترین تیم باشگاهی حال حاضر جهان) دیدید؟ دیدید که چطور مردونه و با تعصب بازی کردند با منچستر،من که افتخار کردم بهشون،با اینکه 5 بر 3 باختن.
ما قراره با یک همچین تیمهایی بازی کنیم تو آسیا.
من هیچ وقت اون مقام سومی زمان دنیزلی رو با یک قهرمانی که به این سبک بخواد به دست بیاد عوض نمیکنم،چون طرفدار پرسپولیسم،تیمی که به بازی هجومی معروف بود،تیمی که همه حریفاش حتی استقلال هم میدونستند که یک ربع اول بازی باید آماج حملات پرسپولیس باشن.
کدم یک از شما قهرمانی سال 2004 یونان به دلتون نشست یا قلبا اونا رو قهرمان واقعی دونستید،اونا فقط روی آمار قهرمان شدند،نه تو دلها...
emperatour
03-01-2009, 06:31 PM
امید وارم که پرسپولیس برای سومین بار تو لیگ قهرمان بشه و روی این استقلالی های دوپینگی رو کم کنه
mona_casillas
03-01-2009, 06:49 PM
من هم مثل شما خوشحالم از اینکه به سپاهانی ها با اون همه کری که برامون خوندن نباختیم،ولی این خوشحالی به چه قیمتی؟!!!
به نظر شما قشنتگتر نبود یک هیچ میباختیم ولی حداقل تا قبل از دقیقه 70 یه خودی نشون میدادیم؟! بابا ناسلامتی ما پرسپولیسیم،داماش نیستیم که 70 دقیقه جلوی سپاهان تو زمین خودمون حبس باشیم،برای من افت داره به خدا،منی که 25 ساله به عشق پرسپولیس زندگی میکنم.
مگه استقلال به سپاهان نباخت تو اصفهان؟ خداییش اونا چجوری بازی کردن جلوی این تیم پر مدعا؟ شاید اگه علیزاده اون کار احمقانه رو نمیکرد با مساوی یا حتی برد از زمین میومدند بیرون،من که یه پرسپولیسی متعصبم از جنگندگی استقلال تو اون بازی لذت بردم،به عنوان یه تماشاچی فوتبال.
اگر بنا به نباختن باشه خوب از این به بعد با سیستم 1-4-5 بازی کنیم که دیگه به هیچ تیمی هم نبازیم.
یه مثال میزنم: مگه قرار نیست ما تو آسیا اول بشیم؟؟!!
با این وضع بازی ،اونم جلوی تیمهای کره ای و ژاپنی؟
نمیدونم شما اون بازی تیم ژاپنی که قهرمان آسیا شد و الان متاسفانه اسمشو یادم نمیاد با منچستر(بهترین تیم باشگاهی حال حاضر جهان) دیدید؟ دیدید که چطور مردونه و با تعصب بازی کردند با منچستر،من که افتخار کردم بهشون،با اینکه 5 بر 3 باختن.
ما قراره با یک همچین تیمهایی بازی کنیم تو آسیا.
من هیچ وقت اون مقام سومی زمان دنیزلی رو با یک قهرمانی که به این سبک بخواد به دست بیاد عوض نمیکنم،چون طرفدار پرسپولیسم،تیمی که به بازی هجومی معروف بود،تیمی که همه حریفاش حتی استقلال هم میدونستند که یک ربع اول بازی باید آماج حملات پرسپولیس باشن.
کدم یک از شما قهرمانی سال 2004 یونان به دلتون نشست یا قلبا اونا رو قهرمان واقعی دونستید،اونا فقط روی آمار قهرمان شدند،نه تو دلها...
خوشحالی از نباختن در زمین اصفهان با وجود همه اقداماتی که از قبل برای تحمیل شکستی سنگین به پرسپولیس کرده بودن کرده بودن و هنوز هم به تعداد تماشاگران پرسپولیسی درورزشگاه اعتراض دارند و حرفها و بهانه های مختلفی میارن اینکه با وجود حملات آنها دروازه پرسپولیس بسته ماند و این یعنی امیدواری به بهبود وضع دفاع و همینطور آسیب ندیدن و کور نشدن مردم بیگناه .....این معنی خوشحالی از نباختن به سپاهان در اصفهان از دیدمن و بسیاری دیگر بود و بهایی هم نباید می پرداختیم بالاخره هر تیمی که مشکلاتی مثل پرسپولیس داشته باشه ناچار میشه گاهی هم به لاک دفاعی بره و این ناراحت شدن نداره باید با واقعیات روبرو شد .
اینکه گاهی تیم برای نباختن به زمین میره بستگی به شرایط تیم و مسابقه داره بنظر من یک یک امتیاز این مسابقه هم ارزشمند بود ووینگادا بدون شعار و شعر و قلب شیر و دم از فوتبال بین المللی زدن خوب و حرفه ای عمل کردوواقعیات امروز فوتبال پرسپولیس رو پذیرفت و تیم رو برای مسابقه با تیمی زهردار و کینه جو مثل سپاهان به زمین مسابقه فرستاد .
امید جان خودت هم میدونی همه ما پرسپولیس هجومی رو دوست داریم و همیشه این تیم به هجومی ترین تیم ایران معروف بوده و شعار پرسپولیس زلزله که توسط استقلالی ها از پرسپولیس دزدیده شده معرف همین هجومی و غیر قابل کنترل و پیش بینی بودن پرسپولیسه ولی مگه تو از مشکلات عدیده امسال پرسپولیس خبر نداری ؟
تا زمان افشین قطبی اکثر عشاق ایشون مدعی بودند در فوتبال نتیجه مهم هست نه بازی زیبا (به تبعیت از قطبی ) در حالی که عده زیادی هم از بازی های زیبای پرسپولیس در زمان دنیزلی یاد میکردند ولی ما زمان حضور قطبی هم کمتر بازی زیبا از پرسپولیس دیدیم در حالی که مشکلات امسال رو هم نداشتیم مشکلات امسال که شاید نیمی از آن ها ساخته و پرداخته شخص قطبی بود چطور حالا از افشین پیروانی و وینگادا توقع فوتبال زیبا داریم ؟
البته من خودم هم فوتبال زیبا رو ترجیح میدم ولی در حال حاضر و با واقعیاتی که در پرسپولیس وجود داره برام نتیجه ثبت شده در پایان بازی مهم تر از فوتبال زیباست اگر بتونیم دفاعی محکم و بتونی مثل یونان داشته باشیم .
برای جام باشگاهها هم کم مشکل نداریم بنابراین چون تیم در مرحله گذر از این دوران است باید به وینگادا و افکار تاکتیکش فرصت داده بشه حتی اگر در شروع جام باشگاهها هم طوفانی ظاهر نشیم ولی بازی ها رو ببریم بسیار ارزشمند هست .
mona_casillas
03-01-2009, 06:58 PM
ببخشید دوتا ارسال پشت هم شد البته بحث در باره بازی با سپاهان اشکالی نداره و میشه این مسابقه رو ازابعاد مختلف و از دیدگاههای متفاوت هوادران نقدوبررسی کرد ولی بهتر نیست دیگه این مسابقه رو تموم شده بدونیم و به بازی با مقاومت شیراز بپردازیم ؟
بازي با مقاومت با اين اوضاع به نظرم خيلي سخته ولي پرسپوليس . پرسپوليسه و هميشه همه چي ازش بر مياد
RED STORM
03-01-2009, 10:02 PM
مقاومتو میزنیم راحتم میزنیم
حتی اگه کریمی هم نباشه
خلیلی بازی میکنه؟
omid_figo
03-01-2009, 10:17 PM
من تمام سایتهارو زیرو کردم،خبری از اینکه کریمی نمیتونه بازی کنه پیدا نکردم.
من سه شنبه به هر قیمتی شده میرم استادیوم،فقط به خاطر محسن،چون مطمئنم که برای چند دقیقه هم شده بازی میکنه.
باید یک استقبال باشکوه ازش بشه،چون لیاقتشو داره،همونجوری که برای کریمی ورزشگاه پر شد این بازی هم باید بشه،باید بهش نشون بدیم که چقدر برامون عزیزه.
omid_figo
03-01-2009, 10:21 PM
راستی یادم رفت بگم دیشب خواب دیدم تو بازی با مقاومت خلیلی با سانتر علی نیکی با هد یه گل زیر طاق زد،ایشالا که تعبیر بشه:namaz:
Pars_Redboy
03-01-2009, 10:55 PM
خوشحالی از نباختن در زمین اصفهان با وجود همه اقداماتی که از قبل برای تحمیل شکستی سنگین به پرسپولیس کرده بودن کرده بودن و هنوز هم به تعداد تماشاگران پرسپولیسی درورزشگاه اعتراض دارند و حرفها و بهانه های مختلفی میارن اینکه با وجود حملات آنها دروازه پرسپولیس بسته ماند و این یعنی امیدواری به بهبود وضع دفاع و همینطور آسیب ندیدن و کور نشدن مردم بیگناه .....این معنی خوشحالی از نباختن به سپاهان در اصفهان از دیدمن و بسیاری دیگر بود و بهایی هم نباید می پرداختیم بالاخره هر تیمی که مشکلاتی مثل پرسپولیس داشته باشه ناچار میشه گاهی هم به لاک دفاعی بره و این ناراحت شدن نداره باید با واقعیات روبرو شد .
اینکه گاهی تیم برای نباختن به زمین میره بستگی به شرایط تیم و مسابقه داره بنظر من یک یک امتیاز این مسابقه هم ارزشمند بود ووینگادا بدون شعار و شعر و قلب شیر و دم از فوتبال بین المللی زدن خوب و حرفه ای عمل کردوواقعیات امروز فوتبال پرسپولیس رو پذیرفت و تیم رو برای مسابقه با تیمی زهردار و کینه جو مثل سپاهان به زمین مسابقه فرستاد .
امید جان خودت هم میدونی همه ما پرسپولیس هجومی رو دوست داریم و همیشه این تیم به هجومی ترین تیم ایران معروف بوده و شعار پرسپولیس زلزله که توسط استقلالی ها از پرسپولیس دزدیده شده معرف همین هجومی و غیر قابل کنترل و پیش بینی بودن پرسپولیسه ولی مگه تو از مشکلات عدیده امسال پرسپولیس خبر نداری ؟
تا زمان افشین قطبی اکثر عشاق ایشون مدعی بودند در فوتبال نتیجه مهم هست نه بازی زیبا (به تبعیت از قطبی ) در حالی که عده زیادی هم از بازی های زیبای پرسپولیس در زمان دنیزلی یاد میکردند ولی ما زمان حضور قطبی هم کمتر بازی زیبا از پرسپولیس دیدیم در حالی که مشکلات امسال رو هم نداشتیم مشکلات امسال که شاید نیمی از آن ها ساخته و پرداخته شخص قطبی بود چطور حالا از افشین پیروانی و وینگادا توقع فوتبال زیبا داریم ؟
البته من خودم هم فوتبال زیبا رو ترجیح میدم ولی در حال حاضر و با واقعیاتی که در پرسپولیس وجود داره برام نتیجه ثبت شده در پایان بازی مهم تر از فوتبال زیباست اگر بتونیم دفاعی محکم و بتونی مثل یونان داشته باشیم .
برای جام باشگاهها هم کم مشکل نداریم بنابراین چون تیم در مرحله گذر از این دوران است باید به وینگادا و افکار تاکتیکش فرصت داده بشه حتی اگر در شروع جام باشگاهها هم طوفانی ظاهر نشیم ولی بازی ها رو ببریم بسیار ارزشمند هست .
با نظر مونا موافقم امسال پرسپولیس از مصطفوی و قطبی یعنی از داخل خیلی ضربه خورد .
در بازی با مقاومت هم باید برنده بشیم انشالله کم کم بازیهای پرسپولیس تهاجمی میشه یعنی هم دفاع تیمی درست بشه هم پرسپولیس بشه همون زلزله ولی این وقت زیادی میخخواد باید صبرداشته باشیم .
Masoud
03-02-2009, 12:27 AM
پیش بینی مسابقات هفته سی ام و 11 مرد بازی با مقاومت رو فراموش نکنید
Masoud
03-02-2009, 01:30 PM
واقعا این درخشان دیگه شورش رو در اورده !!!!!!
مثلا جز تیم هست الان و اعلام نظر میکنه و هر چند وقت یه بارم جلسه میره با پیشکسوت ها.
روز به روز داره میزنه تو سر تیم و براش حاشیه درست میکنه
امروز هم مصاحبه کرده که پرسپولیس مطمئنا جام حذفی و اسیا رو هم از دست خواهد داد با وینگادا.
واقعا ادم تاسف میخوره که به اینها باید بگه پیشکسوت یا پرسپولیسی
http://www.ghatreh.com/news/3075980.html
Abadan
03-02-2009, 01:45 PM
مسعود جان این خبرهایی که میخونی یه لینک هم بده
mona_casillas
03-02-2009, 02:56 PM
مثلا جز تیم هست الان و اعلام نظر میکنه و هر چند وقت یه بارم جلسه میره با پیشکسوت ها.
امروز هم مصاحبه کرده که پرسپولیس مطمئنا جام حذفی و اسیا رو هم از دست خواهد داد با وینگادا.
واقعا شرم آوره . من نمیدونم هدف امثال درخشان که همیشه در زمان تمام مربیان منتقد هستن چیه ؟
هدفي جز درست كردن حاشيه ندارن
چون نميتونن موفقيت هارو ببينن
Abadan
03-02-2009, 03:10 PM
به نظرم حرف بدی نزده. یه استاد داشتیم یه مثال واسمون زد خیلی جالب بود. گفت یک نفر فشارش میفته و غش میکنه. یکی دلش میسوزه ولی اطلاعی نداره و میاد دست طرف رو میگیره و سعی میکنه از رو زمین بلندش کنه.
یکی دیگه هست هم اطلاعات داره و هم دلش میسوزه. میاد پای طرف رو میگیره تا خون به مغزش برسه.
به نظر من انتقاد بدی نکرده. بله همه ما میدونیم با این نوع بازی در اسیا و جام حذفی جایی نداریم. پس شنیدنش نباید ازرده خاطرمون کنه. یه جاهایی تعدادی از دوستان وینگادا رو محکوم میکردن. حالا میگیم چرا این اینجور گفته. باید تعادل داشت. نه رومی روم و نه زنگی زنگ
mona_casillas
03-02-2009, 03:15 PM
ولی افرادی مثل درخشان و پیوس دیگه شورش رو در آوردن و از آری هان و دنیزلی و قطبی و پیروانی و وینگادا همه و همه رو به شدت نقد و محکوم میکنند ووقتی جوابی هم بهشون داده میشه توهین آمیز برخورد میکنند .
در مورد وینگادا هم بنظر من الان یا طرف خیلی فوتبال نفهم باید باشه که ازش انتظار تغییر و تحولات اساسی در تیم رو داشته باشه یا از عشاق سینه چاک و چشم و گوش بسته قطبی که هر دو گروه بیراهه میرن .
بازی بعدی پرسپولیس با چه تیمیه:red boy::red boy::red boy2:
http://www.tinypic.info/files/7g70nqqdv7f0m83pyp6o.jpg
Pars_Redboy
03-02-2009, 04:48 PM
ولی افرادی مثل درخشان و پیوس دیگه شورش رو در آوردن و از آری هان و دنیزلی و قطبی و پیروانی و وینگادا همه و همه رو به شدت نقد و محکوم میکنند ووقتی جوابی هم بهشون داده میشه توهین آمیز برخورد میکنند .
در مورد وینگادا هم بنظر من الان یا طرف خیلی فوتبال نفهم باید باشه که ازش انتظار تغییر و تحولات اساسی در تیم رو داشته باشه یا از عشاق سینه چاک و چشم و گوش بسته قطبی که هر دو گروه بیراهه میرن .
با نظرمسعود و مونا موافقم اینها مثلا پیشکسوت پرسپولیسن ولی فقط انتقاد بی جا رو بلدن کمک نمیکنن به همه ایراد میگیرن
Pars_Redboy
03-02-2009, 04:49 PM
بازی بعدی پرسپولیس با چه تیمیه:red boy::red boy::red boy2:
با صبا قم روز 14 فروردین
Masoud
03-02-2009, 05:15 PM
مهدی بابا به این بنده خدا دوستمون شهاب بازی بعدی رو میگفتی نه 2 تا بعدی رو :4:
سه شنبه با سپاسی داریم اقا شهاب
ali_red boy
03-02-2009, 06:39 PM
درسته از پیشکسوتان پرسپولیس بیشتر توقع داریم اینجاست که باید گفت : از ماست که بر ماست
بازی بعد فردا با مقاومت هست و جالبه بازی بعدی روز 14 فروردین برگزار میشه این همه فاصله !!!!!!!!!!!!!
اين همه فاصله به ضرر همه تيم هاست
تمام كارشناسا و مربيا **** گفتن واسه تيما خوب نيست اما كو گوش شنوا
تو اين مملكتم كه دهنتو بازكردي سريع ميشوننت سر جات
ویرایش شد - تذکر مدیر : کابر محترم در انتخاب لغات خود دقت کنید . در صورت تکرار برخورد خواهد شد.
omidperspolisi
03-02-2009, 10:13 PM
بعد از غیبت چند روزه که به خاطر دانشگاه و کارهای شخصی بود برگشتیم برای بازی با سپاهان زیاد حرفی ندارم چون گذشته فقط بگم لیگ رو بیخیال به بازی با شارجه فکر کنید که باید ببریم راستی این بازی تو چهارشنبه سوری هم هست با برد یه حال اساسی هممون میکنیم
Karim
03-02-2009, 11:25 PM
من دل خوشی از پیوس ودرخشان ومصاحبه هاشون ندارم!
الشارجه روبا کریمی وخلیلی میبریم ایشالا
redsun
03-03-2009, 12:10 AM
اینکه الشارجه را ببریم باید شرایط روحی تیم را بالا ببریم و خوشبختانه حاشیه ها تقریبا از زمانی که وینگادا آمده کمتر شده
اما در مورد پیوس و درخشان و بقیه آنهایی که کاری به غیر از به چهار میخ کشیدن مربیان پرسپولیس ندارند باید بگم
اگه این آدمها لالایی می دونند چرا خودشون خوابشون نمی بره
ننمونش فرشاد خان پیوس
بازم پیروانی تونست چند تا نتیجه ی خوب با پرسپولیس بگیره این آقا بجز باختن با برق چکار کرد
Masoud
03-03-2009, 12:14 AM
بازی فردا شاید از نظر جدولی زیاد مهم نباشه ولی به نظرم واسه وینگادا خیلی مهمه.
چون کم کم داره صدای اونایی که نشستن پرسپولیس نتیجه نگیره و حاشیه درست کنن رو داره در میاره نتایج و بازیهای معمولیش.
امیدوارم ببریم.کسایی مثل نیکبخت و توره هم که چند بازی گل نزدن گل بزنن تا از فشار در بیان.
راستی به نظرم باید منتظر بازگشت خیلی باشیم که امیدوارم شکوهمند باشه
mona_casillas
03-03-2009, 12:14 AM
من دل خوشی از پیوس ودرخشان ومصاحبه هاشون ندارم!
الشارجه روبا کریمی وخلیلی میبریم ایشالا
درست مثل من !
انشالله میبریم بی حرف و حدیث .
redsun
03-03-2009, 01:11 AM
باید مواظب ضد حمله های فجر باشیم چون تا فردا شب دیگه نمی تونم بیام فقط آرزو می کنم که بتونیم نتیجه ی خوبی بگیریم و در موقعیتی که احتمال شکست اس اس زیاد بتونی اختلافمون را کم کنیم به امید پیروزی پرسپولیس:red boy2:
Masoud
03-03-2009, 01:14 AM
اختلاف ما با صدر دیگه خیلی مهم نیست.
ارزوی برد دارم و تساوی سپاهان و مس که هر دوشون از سومی دستشون کوتاه بمونه.
این جریان پرسپولیس - سپاهانم خیلی باحاله ها.
ولی اون بیانیه که در جواب حرفهای خوردبین دادن واقعا اتیش رو از گوشام زد بیرون از بس عصبی شدم.مخصوصا دست رو نقطه حساس یعنی پیش کشیدن بازی 4-1 رو کرده بود که ......
این ساکت واقعا یه موجود عجیبیه و خیلی خیلی ازش متنفرم.
به امید پیروزی ارتش سرخ ایران
RED STORM
03-03-2009, 02:04 AM
فجر تیم با انگیزه اییه ولی خوب جلوی پرسپولیس زلزله چاره ای جز شکست نداره
omid_figo
03-03-2009, 02:09 AM
[quote=مونا;25577]واقعا شرم آوره . من نمیدونم هدف امثال درخشان که همیشه در زمان تمام مربیان منتقد هستن چیه ؟[/quot
هدفشون اینه که خودشون بشن سرمربی و به خیال خودشون تیمی بسازند رویایی:4:
Karim
03-03-2009, 10:46 AM
به نظر من اگه امروز نبریم باید به رده پنجم جدول فکرکنیم تاانتهای فصل!
mona_casillas
03-03-2009, 02:27 PM
انشالله بازی امروز رو می بریم البته با ارائه یک بازی هجومی و رو به جلو در غیر اینصورت در لیگ حرفی برای گفتن نداریم .
اگر پرسپولیس میخواد در لیگ مقام سومی رو حفظ کنه تنها راه چاره اش پیروزی در بازی امروز هست و بس .
اميدوارم امروز پرسپوليس تو ورزشگاه آزادي يه زلزله به پا كنه و با برد امروز بتونيم تو كورس بمونيم
Abadan
03-03-2009, 03:03 PM
من بر خلاف دوستان نه زلزله میخام و نه سیل. فقط 3 امتیاز مهم هست و بس
Ali_mm
03-03-2009, 03:51 PM
از پرسپوليس استانكو تا پرسپوليس وينگادا
اين پرسپوليس نيست
۱- پرسپوليس را تيمى مى شناختند كه در ۲۰ دقيقه ابتدايى بازى كار را يكسره مى كرد. معمولاً كمتر تيمى مقابل آن هجوم اوليه كه با تشويق هاى شديد تماشاگرانش همراه مى شد توان مقاومت داشت. آنقدر در آن ۲۰ دقيقه عالى بودند كه ۷۰ دقيقه پايانى تشريفاتى مى شد.آن پرسپوليس تيمى بود كه ورزشگاه ها را پر مى كرد، «ستاره» مى ساخت، تيم ملى را تغذيه مى كرد و... فرشاد پيوس، على دايى، ادموند بزيك و... محصول آن تفكر هجومى در پرسپوليس بودند.
۲- استانكو را بهترين مربى خارجى پرسپوليس بعد از انقلاب مى دانند. در تيمى كه او ساخته بود همه گلزن بودند از رضا شاهرودى دفاع چپ گرفته تا رضا ترابيان مهاجم. استانكو به خوبى روح پرسپوليس را شناخت و آن را به مجموعه اش تسرى داد. در آن پرسپوليس مهدوى كيا، كاويانپور، ترابيان، ميناوند و... به اوج فوتبال خود رسيدند و بازى هاى زيبايى از آن تيم در خاطر همگان مانده است. تيمى كه حتى وقتى در خانه حريف (آليماى قزاقستان) ۳ گل دريافت مى كند، نگران نمى شود و در تهران با ۵ گل آن تيم را در هم مى كوبد!
۳- وينگادا در ۴ ديدارى كه در نقش سرمربى پرسپوليس ظاهر شده يك مشخصه بزرگ از تفكرات خود نشان داده است؛ اول گل نخوردن و بعد گل زدن! اين يعنى بردن با حداقل گل و تساوى هاى پرتعداد. تساوى يك بر يك با استقلال، برد يك بر صفر مقابل ابومسلم، تساوى با برق شيراز و متعاقباً سپاهان! به خوبى تفكرات وينگادا را عيان مى كند. تفكراتى كه در هر تيمى مى تواند پياده شود جز پرسپوليس. سيستم دفاع- ضد حمله اى كه وينگادا از آن استفاده مى كند در تضاد كامل با روح پرسپوليس و همين طور ابزار موجود در پرسپوليس است. در سيستم دفاع- ضد حمله بزرگترين مشخصه تيم انتقال توپ در كمترين زمان ممكن از دفاع به حمله است. مشخصه اى كه در پرسپوليس اين فصل و با توجه به مهره هاى توپ نگه دار و تكنيكى حاضر در اين تيم اصلاً وجود ندارد. پرسپوليسى ها در اين فصل معمولاً با پاس هاى فراوان و باز كردن لايه هاى دفاعى و ارسال پاس هاى در عمق به دروازه حريفان مى رسيدند و اين امر اتفاقاً در بيشترين زمان ممكن اتفاق مى افتاد كه نشان مى دهد «سرعت» حلقه مفقوده پرسپوليس اين فصل است.
۴- در افكار وينگادا چه مى گذرد! شايد الان بهترين موقع باشد كه اطرافيان وينگادا در مورد پرسپوليس و سابقه اش و بسيارى چيزهاى ديگر توضيحات مبسوطى به او بدهند. با اين طرز فكر او حداكثر تا پايان فصل ميهمان پرسپوليس است. شك نكنيد، مگر آنكه تغيير روش بدهد.
منبع:www.abrarnews.comhttp://www.abrarnews.com/sport/logo/NoPix.gif http://www.abrarnews.com/sport/logo/botleft.gif
انشالله بازی امروز رو می بریم البته با ارائه یک بازی هجومی و رو به جلو در غیر اینصورت در لیگ حرفی برای گفتن نداریم .
اگر پرسپولیس میخواد در لیگ مقام سومی رو حفظ کنه تنها راه چاره اش پیروزی در بازی امروز هست و بس .
با سلام پرسپولیس امروز بازی داشته بنده اصلا با خبر نبودم:4:
انشا الله می بریم 3 بر1 می بریم:red boy2:http://www.theiranianhome.com/upload/thumb/thumb3_7832176.jpg
Abadan
03-03-2009, 04:35 PM
بابا این گزارشگر دیگه کیه؟ از کجا اوردن؟ ارزون خریده؟ بگن از کجا اوردن ما هم بخریم
Abadan
03-03-2009, 04:42 PM
یه گل زدیم. من میگم این علی عسکر اینده دار هست و میتونه در اینده واسمون خوب کار کنه. داور هم هیکلش موزونه ای ول خدایی
RED STORM
03-03-2009, 04:59 PM
گل اول خیلی مهم بود
بعد گل یه کمی بهتر شدیم
ولی بازم این پرسپولیس خیلی تا تیم شدن راه داره
Abadan
03-03-2009, 05:53 PM
همینطور که گفتم نه زلزله میخوام نه سیل. 3 امتیاز مهم هست. بازی رو باختیم ولی خدایی بازی تیمی ما خیلی عالی بود. به این تیم من امیدوار شدم
RED STORM
03-03-2009, 05:57 PM
این تیم از زمان علی پروینم بدتر بازی میکنه
بدون کریمی هیچیم
Abadan
03-03-2009, 06:05 PM
این تیم از زمان علی پروینم بدتر بازی میکنه
بدون کریمی هیچیم
خیلی ببخشید دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟
Masoud
03-03-2009, 06:05 PM
یه گل زدیم. من میگم این علی عسکر اینده دار هست و میتونه در اینده واسمون خوب کار کنه. داور هم هیکلش موزونه ای ول خدایی
واقعا تو اینده ای تو علی عسگر دیدی ؟
میشه دو تا صحنه ای که مفید بود رو بگی ؟
جز توپ لو دادن چی کار کرد ؟
به قران اینها تا 6 سال اینده هم در سطح پرسپولیس نستن
بازیکنی که از روی ترس از 6 قدم پاس بده با سر پشت هیجده که نیکبخت شوت بزنه چه بازیکنی هست ؟
این وضع عسف ناکه بابا . بازیکن انقدر از هم حساب میبرن علی عسگر هم به خاطر اینکه چهره شه اومده مصاحبه کرده نیکخت هنوز هم بهترین چپ ایرانه.
واقعا واسه این تیم با این بازیکنهاش باید تاسف خورد
Masoud
03-03-2009, 06:07 PM
خیلی ببخشید دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟
خوب شما توضیح بده امین جان
این بازی افتضاح توجیه داره ؟
شما که منتقد درجه یک پیروانی بودی میشه بگی تیم چقدر روند رو به جلو داشته ؟ تیم چه تاکتیکی واسه گل زدن داره ؟ چند کار تاکتیکی کردیم ؟ گلی که زدیم واقعا گل بود ؟ یه خورده شما توضیح بده لطفا تا ما هم فوتبال رو بتونیم درک کنیم
Masoud
03-03-2009, 06:10 PM
با این وضع فکر قهرمانی اینا که هیچی صعود از گروه هم باید از سرمون بیرون کنیم.
واقعا این چه بازی بود ؟ این چی بود اخه ؟
یه کریمی و پترویچ رو نداریم یعنی باید تعطیل کنیم بریم خونه ؟
والا بابا اینا بی غیرتن.
حسین بادامکی دوران مصدومیتش فقط خورده خوابیده و الان در سطح لیگ یک هم نیست با این اضافه وزنش بعد میخواد توپ رو ور داره حرکات عرضی هم کنه.
علی عسگر ، نوروزی خیلی خیلی کوچیکتر از اینین که بخوان پیراهن مقدس پرسپولیس رو بپوشن.
نوری عالی و تعصب بود.
راجب نیکبخت هم هیچی نمیگم فقط یاد حرف محمد خانی میوفتم که میگفت وقتی بازیکنی با وسط سرش هد بزنه دیگه باید فاتحه اش رو خوند.
Abadan
03-03-2009, 06:12 PM
به نظر من کار تیمی خیلی خوب بود. تیم مقابل بسته بازی میکرد نیمه اول. شما نظرتون چیه؟ وینگادا رو بندازیم بیرون؟ نظرت اینه؟
والا تیم متحول شده. منم اولش گفتم 3 امتیاز مهم هست ولی خدایی این تیم + کریمی و ایوان واقعا خوب میشه. بازی با الشارجه رو ببینید تا به این حرف من برسید. تا اون موقع حرفی نمیزنم. ولی این تیم حرف واسه گفتن خیلی داره
RED STORM
03-03-2009, 06:15 PM
در تکمیل صحبت های مسعود عزیز
من از نظر تاکتیک میگم شما تواین تیم برنامه ای دیدی؟
هر کی واسه خودش توپو میگرفت میاوورد تا وسط زمین از اونجا هم میزدن زیرش
تعداد افساید ها رو دیدید؟که نه حاصل هوشیاری مدافعان فجر !بلکه حاصل بی برنامگی پرسپولیس بود
این تیم بدجوری به فرد وابسطه شده به علی کریمی وابسطه شده به دریبل های کریمی وابسطه شده
من هیچ پبشرفتی تو این تیم از زمان اومدن وینگادا ندیدم
فقط یه خرج اضافه بود تو این مقطع
Masoud
03-03-2009, 06:17 PM
به نظر من کار تیمی خیلی خوب بود. تیم مقابل بسته بازی میکرد نیمه اول. شما نظرتون چیه؟ وینگادا رو بندازیم بیرون؟ نظرت اینه؟
والا تیم متحول شده. منم اولش گفتم 3 امتیاز مهم هست ولی خدایی این تیم + کریمی و ایوان واقعا خوب میشه. بازی با الشارجه رو ببینید تا به این حرف من برسید. تا اون موقع حرفی نمیزنم. ولی این تیم حرف واسه گفتن خیلی داره
مقاومت اصلا بسته بازی نکرد جز 15 دقیقه اخر که ما هم وقتی جلویی این کار رو میکنیم ولی تو همون 15 دقیقه هم ضد حمله های خیلی خوبی داشتن.
نه وینگادا رو نندازیم بیرون . چون خاله بازی نیست که هر روز یکی بشینه رو نیمکت.
فقط میخوام بگم به این رسیدید که تو اون زمان هیچ مربی هیج کاری نمیتونست کنه و پیروانی بهترین گزینه بود واسه ادامه ؟ دیدید حالا چی شده ؟ وینگادا شناختم پیدا کرده اینه.
راجب اسیا و اینکه میگی تیم + کریمی و ایوان بشه باید بهت بگم خودت داری میگی اگه اینا بیان.یعنی تیم تایکتیکی نداره که اگه حرکات انفرادی اینا نباشه به جایی برسه و این تاسف انگیزه وگرنه زمان دنیزلی هم باخت دادیم تو ازادی ولی تیم نه رو یه نفر میچرخید نه اینکه فقط سانتر میکشید تازه 20% توان تیم امسالم نداشت
اگه اگه اگه تیم نتیجه ای بگیره فقط و فقط و فقط به خاطر بازیکنهایی مثل کریمی و خلیلی و نوری خواهد بود نه تاکتیکهای مربی
Abadan
03-03-2009, 06:24 PM
در تکمیل صحبت های مسعود عزیز
من از نظر تاکتیک میگم شما تواین تیم برنامه ای دیدی؟
هر کی واسه خودش توپو میگرفت میاوورد تا وسط زمین از اونجا هم میزدن زیرش
تعداد افساید ها رو دیدید؟که نه حاصل هوشیاری مدافعان فجر !بلکه حاصل بی برنامگی پرسپولیس بود
این تیم بدجوری به فرد وابسطه شده به علی کریمی وابسطه شده به دریبل های کریمی وابسطه شده
من هیچ پبشرفتی تو این تیم از زمان اومدن وینگادا ندیدم
فقط یه خرج اضافه بود تو این مقطع
این دفعه اوله میشنوم که افساید زیاد به دلیل بی عرضگی هست. اگه انجور هست پس اینزاگی اخر بی عرضه هاست.
کار تیمی خوب بوده ولی خوب برای خیلیها نتیجه مهم هست. واسه منم هست ولی در اینده این تیم حرف واسه گفتن خواهد داشت
RED STORM
03-03-2009, 06:31 PM
بابا من کی گفتم بی عرضه؟گفتم بی برنامه
10 تا به نظرت زیاد نیست؟
یه موقع هست افساید میلیمتریه
ولی وقتی بازیکن 5-6 متر تو افسایده بعد بهش پاس میدن این اسمش چیزی جز بی برنامگی نیست!
Hojat
03-03-2009, 06:40 PM
این چه بازی ای بود اخههههههههههه...
نمیدونم گریه کنم.نمیدونم برقصم.نمیدونم چیکار کنم با این وضع بازی کردن باید قید لیگ + جام حذفی + لیگ قهرمانان رو بزنیم.
این علی عسگر هم چی بلده به غیر از دویدن.دیگه شرایط پرسپولیس جایی رسیده که این بشر بشه فیکس..
این آقایون پیروانی انصاریفرد بجای اینکه بیان مصاحبه کنن به فکر تیم باشن...
فکر کنم خلیلی که بعد از مدت ها برگشت از اون نیکبخت و توره خیلی بهتر بازی کردو چیزی نمونده بود اون شوت قشنگش گل بشه...
فکر کنم این اولین باری که توی این فصل که گل میزنیم ولی بعدش میبازیم.
به امید روز های بهتر برای پرسپولیس....
Hojat
03-03-2009, 06:49 PM
مسئول باخت نه وینگادا بود نه پیروانی بود نه عابدزاده ما به بازیکنامون باختیم که به قول وینگادا اروپایی بازی نکردن...
:red boy2::red boy2::red boy2:
:red boy::red boy::red boy:
omid_figo
03-03-2009, 07:14 PM
آینده دار؟! تو رو خدا مارو نخندونید!
هی این بچه های سایت میگفتن هیچی نیست، ولی من جو گرفته بودتم میگفتم آیندش خوبه!
امروز فقط به بازیش خندیدم.فکر کرده بود داره تو محلشون گل کوچیک بازی میکنه!
تیم اون قدرا خوب نبود ولی انشاء الله در بازیهای بعدی خوب میشه امید اینو داریم
در مورد خلیلی اینوبگم نیاز به زمان می خواد تا به شرایط آرمانی خود برسه
ولی الحق وانصاف امروز خوب ظاهر شدباید در بازیهای بعدی ثابت به زمین برهhttp://www.tinypic.info/files/7g70nqqdv7f0m83pyp6o.jpg
RED STORM
03-03-2009, 07:22 PM
داش امید نظر خودت چیه ؟من و مسعود و حجت و آبادان(اسمشو نمیدونم شرمنده) نظرمونو گفتیم
به نظرت امیدی هست؟؟؟؟
omid_figo
03-03-2009, 07:22 PM
بابا چرا هی گیر دادید به کریمی و ایوان؟؟؟؟؟
اومدیم و تا آخر فصل هیچ کدومشون نتونن بازی کنن،تکلیف چیه؟
باید همش ببازیم؟!
من که گفتم با این مربی و این سبک بازی یه جام محلی رو هم نمیتونیم بگیریم،چه برسه به لیگ و جام آسیا
RED STORM
03-03-2009, 07:23 PM
آره تنها نکته امیدوار کننده همین محسن بود
تو همون دقایق کم خیلی از توره و نیکبخت بهتر نشون داد
باید (اگه بهش فشار نیاد) تو بازی های بعدی فیکس بازی کنه
:red boy2::red boy2::red boy2:
:red boy::red boy::red boy:
omid_figo
03-03-2009, 07:33 PM
من خود یکی از منتقد های سرسخت پیروانی بودم،ولی الان با شهامت اعلام میکنم کاملا در اشتباه بودم،آوردن وینگادا تو اون شرایط اصلا به صلاح تیم نبوده و نیست
به نظر من تیم داره دوباره داره میره به یک خواب چند ساله دیگه!
مثل زمانی که تو اولین دوره لیگ برتر اول شدیم و بعد چند سال تو بحران بودیم تا دوباره تیمی درست شد که تونستیم بهش افتخار کنیم،این تیم هیچی نداره جز یک فوق ستاره به اسم کریمی که اونم مطمئنم سال دیگه به لیگ امارات بر میگرده.پتروویچ هم مطمئنم با یک پیشنهاد خوب از یک تیم لیگ برتری دیگه از تیممون میره.
اونوقت ما میمونیم با یک مدیر عامل بی صلاحیت و چند تا بازیکن بی لیاقت و یک مربی دست چندم و یک دنیا آرزو که برای رسیدن بهشون باید چند سال دیگه صبر کنیم...
من فقط یک سوال از منتقد های قطبی دارم.
تو زمان قطبی وقتی تیم عقب میوفتاد چجوری بازی میکرد؟
نمونش بازی پارسال با ابومسلم تو تهران،تمام داربی هایی که قطبی مربی بود،بازی امسال با ابومسلم تو مشهد،بازی امسال با فولاد تو اهواز و...
Masoud
03-03-2009, 07:48 PM
اخه این که نمیشه با 3 تا بازیکن به اسیا امید داشته باشیم.
میشه ؟
تیمهای دیگه انقدر بوق تشریف دارن که نیان جلوی اون 2-3 تا رو بگیرن و ببندن بازیشونو تا تیم رو فلج کنن و به این روز بندازن ؟
دوست ندارم این حرف رو بزنم ولی به اسیا و حذفی کاملا نا امید هستم
Spring_red
03-03-2009, 07:55 PM
قربونش برم هر چند 3 جدولیم اما ما همیشه میگیم
پرسپولیس اول باشی آخر باشی دوست داریم
محسن جونمونم که اومد به امید گل زنی های پی در پی محسن رفت و برگشت
در لیگ و آسیا
mona_casillas
03-03-2009, 08:14 PM
یاد گرفتم در شرایط ناراحتی زیاد و عصبانیت چیزی نگم ولی بازی امروز پرسپولیس در نیمه دوم خیلی برام جای سوال داره چرا باید نتونیم در آزادی از گل زده خودمون حفاظت کنیم ؟چرا به این راحتی دو تا گل خوردیم و چرا جز دقایقی از بازی کار هجومی برای فشار آوردن و باز کردن دروازه مقاومت شیراز نداشتیم . امروز پرسپولیس دل هوادرانش رو شکست جزو اون عده ای نیستم که وقتی تیم میبازه نا امید بشم و هر چی خواستم بگم ولی بازهم پرسپولیس کار خودش رو سخت کرد الان برای سوم شدن در لیگ هم باید دست و دلمون بلرزه تنها نکته امیدوار کننده در این بازی حضور محسن خلیلی و بازی خوبش بود .
در جواب امید در مورد قطبی و بازی های زمان قطبی هم باید بگم اولا در چنین شرایطی مطرح کردن نام مربی دیگه و یا مقایسه پرسپولیس فعلی با پرسپولیس زمان قطبی کار درستی نیست من جواب حرفت رو دارم ولی اگر خواستی در پیغام خصوصی بهت میگم . بسیاری از مشکلات گره خورده امسال پرسپولیس رو من از چشم مصطفوی و قطبی میبینم و از منتقدان جدی و سرسخت قطبی هستم .
در مورد وینگادا هم باز تاکید میکنم فرصت میخواد تا ایده های خودش رو پیاده کنه و بقول شما اگر هم چیزی نداشت پرسپولیس چیزی از دست نداده ووضع ازاین بدتر نمیشه .ولی مطمئنم وینگادا در دراز مدت موثر واقع میشه هوادار باید صبور باشه چاره ای هم جز صبوری نداره باید از پرسپولیس حمایت کرد هر روز هم نمیشه سرمربی عوض کرد خیلی ها زمان افشین پیروانی لحظه شماری میکردن برای رفتش در حالی که مشکلات پرسپولیس به پیروانی مربوط نبود الان هم مقصر این باخت عوامل متعددی هست و البته سرمربی اصلی ترین عامل و باید پاسخگو باشه اما مشکلات ریشه ای پرسپولیس و مشکلاتی که امسال در پرسپولیس وجود داشته به وینگادا مربوط نمیشه .
اين جمله رو من فكر كنم هزاربار تا به حال اين جا گفتم كه پرسپوليس وقتي مياد به يه چيزي اميد پيدا ميكنه اميدش نا اميد ميشه.....
امروزم قرار بود با بردي كه تو آزادي مقابل مقاومت به دست مياريم تو كورس بمونيم و لااقل به سومي اميدوار باشيم اما بازم نشد......
امروز تو نيمه اول بد بازي نكرديم يعني اينقدر خوب بوديم كه تو دقايق اول گل زديم اما نيمه دوم ...
چيزي ندارم كه بگم ولي امروز همه ي اميدامون نا اميد شد و باز برگشتيم سر پله اول
ايشالا با دعاي همه ي هوادارا و تلاش تيمي بتونيم تو باشگاه هاي آسيا و جام حذفي خودي نشون بديم.
RED STORM
03-03-2009, 11:19 PM
سرعت پایین بازی و متکی بودن بیش از حد به فرد مشکل اصلیه تیمه
Masoud
03-03-2009, 11:28 PM
نیمه اول هم خوب نبودیم بابا.
چی کار کردیم مگه نیمه اول که میگید ؟
کلا یه روز افتضاح بود و واقعا باید تبریک گفت به غلام پیروانی که به نظرم بهترین مربی هست که با دست خالی این همه ساله داره بهترین نتیجه ها رو میگیره
Pars_Redboy
03-03-2009, 11:29 PM
با انتقادهایی که به تیم شده موافقم امروز انتظار این بازی رو نداشتیم من هنوز شوک هستم امیدمون برای سومی هم کم شده یعنی سخت شده باید به تیم خودمون متکی باشیم ولی الان نشستیم ببینیم که سپاهان و مس چیکار میکنن یا ذوب بیاد و اس اس رو شکست بده تا ارزوی قهرمانی به دلشون بمونه .
لنظر من هم مشکلات پرسپولیس بیشتر مصطفوی و قطبی مقصرن و الان پیروانی و وینگادا هر کاری از دستشون بر میاد انجام میدن باید امیدواربمونیم و اینقدرم زود هوادران تو استادیوم علیه تیم شعار ندن بخدا برای پرسپولیس افت داره درسته میبازیم ولی اینکار هوادران از باخت هم بدتره
Karim
03-03-2009, 11:32 PM
من بازی روندیدم.شنیدم افتضاح بودند بچه ها.خلیلی هم نشون داده که اماده است و...
خداکنه فردا مس وسپاهان نتیجه شون طوری بشه که مناسب باشه واسه ما
zamara
03-04-2009, 08:03 AM
نه! تو پرسپوليس نيستى
پرسپوليس يك- مقاومت سپاسى ۲
سه شنبه ۱۳/۱۱/،۸۷ هفته سى ام از هشتمين دوره ليگ برتر،
ساعت: ۱۶:00،
ورزشگاه: آزادى،
تماشاگر: 15 هزار نفر
پرسپوليس يك
گل: پژمان نورى (۴۰)
مقاومت سپاسى شيراز ۲
گل ها: سيامك كوهنورد (۵۳) و مصطفى صبرى (۵۹)
داور: محسن قهرمانى
كمك ها: محسن فرح نيا و حسين فريمانى
اخطار: حميدرضا على عسگر (پرسپوليس)، سيامك كوهنورد و على ممبينى (مقاومت)
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871214/html/209820.jpg
پرسپوليس:
مهدى واعظى (۲)، سپهر حيدرى (۵/۲)، مجتبى شيرى (۳)، عليرضا محمد (۵/۳)، مسعود زارعى (۵/۲) (محسن خليلى ۶۲)، مازيار زارع (۵/۳)، پژمان نورى (۵/۴)، حميدرضا على عسگر (۳)، كريم باقرى (۳) (حسين بادامكى ۶۲)، عليرضا واحدى نيكبخت (۵/۲) و ابراهيم توره (۲) (هادى نوروزى ۷۱)
سرمربى: ادواردو وينگادا
مقاومت سپاسى:
مسعود همامى (۶)، ميرهانى هاشمى (۵)، محسن نيسانى (۵/۶)، جمال عباسى (۵/۴)، مصطفى صبرى (۴)، محمد صادق كرمى (۵/۴)، سيامك كوهنورد (۵/۵)، على ممبينى (۵) (محمود محمدى ۸۷)، هادى رمضانى (۵/۵)، شهرام گودرزى (۵) (رضا خالقى فر ۷۶) و امين متوسل زاده (۴) (ايمان موسوى ۸۲)
سرمربى: غلامحسين پيروانى
افشين با وينگادا هم باخت، شاغلام برادر كوچكترش را دابل كرد و بدتر اينكه پرسپوليس حالا در آستانه از دست دادن رتبه سوم قرار گرفته است. امروز يك مساوى سپاهان را بالاى سر پرسپوليس مى آورد و وقتى موقعيت حضور در فصل آينده ليگ قهرمانان از بين برود چه كسى مى تواند تضمين دهد اين تيم هزار مشكل در جام حذفى يا به صورت كاملا خوشبينانه تر در رقابت هاى قاره اى عنوانى براى خود دست و پا كند
پرسپوليس چهل و پنج دقيقه خوب فوتبال بازى كرد. در ۲۵ دقيقه اول ميل به گل زدن آنقدر در بين قرمزها زياد بود كه حمله وران اين تيم ۹ بار در تله آفسايد مدافعان حريف گرفتار شدند. تيم دونده شاغلام يك نيمه مجبور بود دفاع كند چون پرسپوليس اجازه جلو آمدن را به آنها نمى داد. تا قبل از دقيقه ۴۰ هر تيم دو موقعيت مناسب گلزنى به دست آورد اما به نتيجه نرسيد ولى سرانجام تيمى كه حمله مى كرد از تيم مدافع پيش افتاد.
هميشه مى گويند برد يك گله تضمينى براى پيروزى نيست آن هم جلوى تيمى مثل مقاومت كه غيرقابل پيش بينى ترين مجموعه ليگ است. در همان ربع اول بازى پرسپوليس كمى شل كرد تا عجيب ترين تيم ليگ جرى شود و به مدد اشتباهات متعدد مدافعان قرمز به كلى نتيجه را به سود خودش تغيير بدهد. دو گل شاگردان شاغلام پرسپوليس را آنقدر گيج كرده بود كه از آن تيم يكدست نيمه اول يك پيكر نيمه جان باقى مانده بود.
تعويض هاى نااميدكننده وينگادا كه دفاع راست را با بيرون كشيدن زارعى خالى كرد تا با توپ لو دادن هاى بادامكى سريال ناكامى ها را تكميل كند در شكست هفتم قرمزها نقش اساسى بازى كرد. حسين بادامكى آنقدر كند و نااميدكننده بازى كرد تا ثابت كند ظرفيت نشستن روى نيمكت پرسپوليس را نيز ندارد.
پرسپوليس از فاصله گل دوم مقاومت يعنى از دقيقه ۵۹ تا دقيقه ۷۷ به جاى اينكه با اين تعويض ها جان بگيرد دچار انفعال وحشتناكى شد تا جايى كه مى شد انتظار گل سوم را نيز از حريف با انگيزه اش كشيد.
محسن خليلى در روزى كه توره دوباره روى دور بدقلقى افتاده بود و مثل مبتدى ها موقعيت ها را لو مى داد بالاخره به بازى آمد.
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871214/html/209700.jpg
با اين وجود خليلى بدشانس بود كه بعد از ۹ ماه وقتى به بازى آمد كه پرسپوليس براى رسيدن به گل مساوى مقابل يك تيم با انگيزه نه تركيب درستى داشت و نه تاكتيك مناسبى را برگزيده بود. در لحظات آخر كه بازى پرسپوليس احساسى شد فوتبال مستقيم خيال پيروانى بزرگتر را راحت كرد تا فاصله تيم جوان شيرازى با مجموعه متمول پايتخت را در ۴ هفته به پايان ليگ به ۶ برساند. از كجا معلوم شايد در همين ۴ هفته پرسپولس آنقدر بد باشد كه اين فاصله ۶ امتيازى هم پر شود.
گل ها
صفر - يك
دقيقه ۴۰: سانتر توره در يك فعل و انفعال با ضربه پاى چپ نورى توأم شد و توپ با برخورد به همامى درون درواه غلتيد.
يك - يك
دقيقه ۵۳: يك و دوى بلند زردپوشان از راست با حركت سريع كوهنورد و ضربه تمام كننده او از زاويه بسته وارد دروازه شد.
۲-يك
دقيقه ۵۹: ارسال از راست و دفع ناقص مدافع، توپ برگشتى از روى خط عرضى با ضربه برگردان صبرى به گل برترى زردها تبديل شد.
بازيكن برتر
محسن نيسانى (مقاومت)
مدافع ميانى مقاومت مثل هميشه تمام توپ هاى اول را زد و نقش ويژه اى در رهبرى خط دفاع زردپوشان داشت. نيسانى در آفسايدگيرى هاى منظم مقاومت رهبر خط دفاع بود و تقريباً هرگز اشتباه نكرد.
Masoud
03-04-2009, 10:58 AM
برادر بزرگتر مهدی مهدویکیا هم فوت کرده که از اینجا به این خانواده پرسپولیسی تسلیت میگیم.
امروز نمیدونم تمرین چرا تعطیله و واقعا این نکته خیلی عجیبه !!!!!!!
خدا کنه تو اسیا مثل بازی دیروز نباشیم و حرفی واسه گفتن داشته باشیم
Karim
03-04-2009, 11:37 AM
خدا رحمتش کنه.
بچه ها توجه کردین امروز در بازی مس-سپاهان هرنتیجه ای رقم بخوره پرسپولیس به رتبه چهارم میرسه؟!
Masoud
03-04-2009, 12:14 PM
اره حتی اگه مساوی هم بشن سپاهان با 2 تا تقاضل بالاتر میره بالا سرمون.
ولی خدا کنه حداقل مساوی بشه تا امیدی بمونه وگرنه اگه سپاهان با برد بره بالا سرمون دیگه پایین کشیدنش خیلی بعیده
omidperspolisi
03-04-2009, 01:25 PM
بهنظرم دیگه نمیتونیم 3بشیم یعنی خیلی سخته و باید برای جام حذفی یه فکری بکنیم واقعا الان تو بازیها خلا انگیزه از هر چیز دیگه ای بیشتر احساس میشه چند روز پیش بود فکر کنم که یکی از بچه ها گفته بود چرا به بادامکی بازی نمیدهند فکر کنم جوابش رو گرفته بود من الان بعد از 2سال دوری از فوتبال میرفتم تو زمین بهتر از بادامکی بازی میکردم واقعا یعنی این بازیکن که مصدوم شده بود چیکار کرده بود بماند که این آقا چندین بار تو قهوه خونه های با کلاس غرب تهران در حین قلیون کشیدن دیده شده واقعا جای تاسف هست که یه بازیکن به صورت حرفه ای پول بگیره ولی نتیجه اش این باشه
Pars_Redboy
03-04-2009, 02:13 PM
خدا کنه اس اس امروز به ذوب ببازه و بازی مس و سپاهان هم مساوی بشه هنوز جای امید برای سومی هست و جام حذفی هم هست انشالله تو جام باشگاهها سربلند بشیم .
Abadan
03-04-2009, 02:40 PM
دوستان عزیز من نمیگم حمایت بی پرده اما خدایی باید به وینگادا وقت داد. دوستانی هم که طرفدار قطبی بودن خیلی بش وقت دادن. به پیروانی هم وقت داده شد. اگه بازی رو با کمی دقت و دید فنی ببینید میبینید بار فنی تیم بالا رفته.
Pars_Redboy
03-04-2009, 02:43 PM
دیگه برای همه عادی شده بعد از باخت پرسپولیس دوباره درخشان شروع کرده به انتقاد این رفیقش پیوس که بجز انتقادهای بیجاش خیلی هم دوسش دارم که شیش هفته هم تو برق بود بیرونش کردن خودش چقدر ادعا داره راجع به کار همه مربیا بعد از باخت نظر میده هیچکی رو قبول نداره جز خودش
در گفت و گو با فارس
درخشان: پرسپوليس با وينگادا سنتي بازي ميكند
خبرگزاري فارس: عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس با مربي پرتغالي خود فوتبال سنتي دهه 60 را برابر مقاومت سپاسي انجام داد.
http://media.farsnews.com/Media/8503/Images/jpg/A0201/A0201278.jpg
حميد درخشان در گفت و گو با خبرگزاري فارس تصريح كرد: پرسپوليس در ديدار با مقاومت با تفكر دفاعي به ميدان آمد؛ در حالي كه تفكر تيمي مثل پرسپوليس بايد هجومي باشد. پرسپوليس روز گذشته شرايط خوبي نداشت. اين تيم تا پشت محوطه جريمه حريف با ارائه يك فوتبال سنتي مربوط به دهه 60 حضور پيدا ميكرد و دل به سانتر از جناحين براي ابراهيم توره بسته بود.
وي افزود: تيمي مانند پرسپوليس كه در خانه خودش و با حمايت تماشاگرانش به ميدان ميرود بايد هجومي بازي كند. اين تيم در ديدارهاي گذشته نيز با تفكر دفاعي به ميدان ميرفت. بايد براي حضور در محوطه جريمه حريف برنامه داشت.
سرمربي اسبق پرسپوليس تاكيد كرد: در ديدار با مقاومت سپاسي؛ پرسپوليس فقط به سانتر از جناحين و ضربات ابراهيم توره دل بسته بود و زماني كه اين مهاجم مهار شد تيم كارآيي خود را از دست داد. ضمن اينكه هافبكهاي پرسپوليس در اين مسابقه خوب بازي نكرد.
درخشان در مورد اينكه وينگادا چه تاثيري در پرسپوليس گذاشته است، يادآور شد: من معتقدم بايد حداقل 5 هفته به وينگادا مهلت بدهيم تا تاثيرش را بر تيم نشان دهد. البته اين مربي پرتغالي 4 هفته است كه تيم را در دست دارد و در اين مدت تغييرات زيادي در تيم به وجود نيامده است. اين مربي تاثير خاصي نداشته، به جز اينكه پرسپوليس محتاطتر و دفاعيتر بازي ميكند و شايد با ترس و لرز به ميدان ميآيد.
عضو كميته فني تيم پرسپوليس در مورد اينكه نظرات فني خود را به مديريت باشگاه منتقل ميكند يا نه، اظهار داشت: من نظرات خود را به انصاريفرد ميگويم و او اين نظرها را به كادر فني منتقل ميكنند.
درخشان در مورد اينكه چند درصد از نظرهاي فني او در تيم پرسپوليس اعمال شده است، عنوان كرد: به دليل مشغله زياد انصاري فرد جلسه فوقالعادهاي نداشتهايم و من نظرات فني خود را در دو سه ديدار اخير به مديرعامل باشگاه منتقل نكردهام.
درخشان در مورد اينكه وينگادا ميتواند در پرسپوليس دوام بياورد يا نه، خاطرنشان كرد: اين مربي اگر تفكراتش را عوض كند ميتواند دوام بياورد در غير اين صورت در فصل آينده بايد تغييراتي در كادر فني تيم پرسپوليس به وجود آيد.
zamara
03-04-2009, 04:05 PM
سلام
بچه ها ما هواداران هم بايد انتقاد پذير باشيم و با شنيدن هرگونه سخن يا انتقادي فورا لبه تيز شمشير خود را بسوي شخص منتقد نشانه نگيريم كه اين خود يكي از دلايل به حاشيه رفتن تيم و باشگاه ما است . اگر توجه كرده باشيد تمامي عكس العمل هاي هواداران در ورزشگاه ها نشآت گرفته از صحبت هاي ما و ساير هواداران در سايت هاي مختلف است و اين نوع عكس العمل ها اكثرا تعيين كننده تصميم گيري هاي مديران هم شده است . پس بياييم و عادلانه قضاوت كنيم و براي هر گونه انتقادي دامنه صبر خود را بالا ببريم و براي بهتر شدن اوضاع تيم نظرات خوب و سازنده ارايه بدهيم . باشد كه مورد توجه قرار بگيرد و تيم از اين وضعيت نجات يابد .
موفق باشيد
Masoud
03-04-2009, 06:56 PM
جادوگري كم نبود حالا نفرين هم آمد به ميان
چند وقتي است كه حكايت جادو و جادوگري به شدت در فوتبال ما رواج پيدا كرده است . بعد از داستان جادوگري در تيم برق و بعد از آن در باره پنالتي گرفتنهاي جادوئي وحيد طالب لو امروز صحبتهاي ديگري پس از باخت پرسپوليس به كاكوهاي غلام پيرواني به گوش مي رسد . ناصر ابراهيمي مربي اسبق پرسپوليس اعلام مي دارد كه پرسپوليس مي بازد چون نفرين پشت سر اين تيم است !! براستي اين نفرين مشكل پرسپوليس است ؟اگر نفرين پشت پرسپوليس اينقدر كار ساز است پس چرا اين همه عشق پشت اين تيم چاره سازي نمي كند ؟ چرا اين نفرين باعث باختهاي پياپي گريبانگير تيم پرسپوليسي را هم گرفت كه همين جناب ابراهيمي در آن مربيگري مي كردند ؟ چرا اين نفرين سال گذشته گريبانگير سرخها را نگرفت و در دقيقه 96 قهرماني را به اين تيم داد؟آيا زمان آن نرسيده كه علتهاي ناكامي را از درون خود بجوئيم ؟ براستي پرسپوليس چرا اين گونه ضعيف بازي مي كند؟ بازي ضعيف پرسپوليس در خانه در مقابل فجر سپاسي چه عللي جز علتهاي ماورا طبيعي داشت ؟!!نگاهي به برخي از اين علل مي كنيم
تغيير تاكتيك
از هنگام ورود وينگادا به پرسپوليس اين تيم دست به يك تغيير تاكتيكي صحيحي زد . پرسپوليس كه بعلت اشتباهات فراوان در فصل نقل و انتقال از مدافعين كناري در مضيقه و از مدافع مياني احساس فراواني مي كرد و از اين رو به دفاع سه نفره و تغيير تاكتيك نهاد اما با سه اخطاره شدن رحمان رضائي در بازي با سپاهان اين تيم در بازي با فجر سپاسي با چهار مدافع به ميدان رفت سوال اين است تيمي كه در سه بازي قبل خود پيشرفتهاي آشكاري در امر دفاع با استفاده از اين تغيير تاكتيكي داشت چرا بايد در اين بازي با يك دفاع خطي به ميدان رود و بر اثر اشتباه مسلم دو مدافع كناري خود زارعي در گل دوم و محمد در گل اول حريفش را شادمان سازد؟ اگر رحمان رضائي سه اخطاره و باقري ها مصدوم بود چرا از آتسو استفاده نشد ؟ اگر آتسو شرايط بازي را نداشت چرا از شيري در جناح چپ دفاعي بجاي رحمان و باقري در قلب دفاع استفاده نشد ؟ و يا اين كه چرا از نوري بجاي رحمان رضائي بهره نگرفتند ؟ پرسپوليس نمي دانست با دفاع خطي كه از 4 مردي كه كنار هم در اين سيستم بازي نكرده اند نمي تواند بهره گيرد ؟زوج شيري و سپهر حيدري در بازي رفت با ابومسلم مگر مسبب آن اتوبان قلب دفاعي پرسپوليس نبود پس چرا دوباره از آنان در سيستم دفاع خطي بهره گرفتند؟
شرايط آمادگي بازيكنان
از كادر فني پرسپوليس مي پرسيم به چه علت خليلي از اول بازي به ميدان نيامد ؟اگر جواب به اين سوال عدم آمادگي او است سوال دوم را مطرح مي شود پس چرا نيكبخت با آن شرايط بدني در ميدان بود ؟ و سوال سوم اين است كه چرا بازيكني چون بادامكي بايد با آن شرايط نا آمادگي آشكار فيزيكي در لحظه هاي بحراني وارد ميدان شود ؟ و چهارمين سوال چرا زارعي كه يكي از بهترينهاي پايان فصل گذشته بود تا اين حد افت كرده به ميدان باز مي گردد ؟
تعويضها
تعويض يك راهكار مهم براي تغيير شرايط بازي و رسيدن به موفقيت است حال مي پرسيم حضور بادامكي در ميدان به جاي كريم باقري چه دليلبود ؟ بخاطر داريم پرسپوليس در سيستم 1-3-2-4 آغازفصل از سه بازي ساز در پشت تك مهاجم خود بهره مي گرفت كه اين سه بازيكن كريمي و پتروويچ و باقري بودند سوال اين است در غيبت كريمي و پتروويچ با تعويض باقري چه كسي قرار بود بازي سازي كند و توپ براي مهاجمين بفرستد ؟تعويض بعدي مربوط به توره بود مي پرسيم حميد علي عسگر تا چه حد برتري نسبت به توره داشت كه او در زمين ماند اما اين بازيكن با تجريه كه به شدت مدافعين فجر سپاسي را مشغول خويش كرده بود از جريان بازي خارج شد . سوال سوم اين است با حضور ضعيف نيكبخت در جناح چپ و عدم كاررائي او به چه علت نوروزي به ميدان آمد و از منصوري بجاي نيكبخت استفاده نشد تا پرسپوليس بتواند از دو جناح حمله كند؟ وسوال بعدي اين است كه اگر نوروزي به ميدان آمد كه به تعداد مهاجمين اضافه شود پس چرا توره از زمين بيرون رفت ؟
شرايط تاكتيكي تيم بعد از خوردن گل
تيم پرسپوليس براي رسيدن به گل تا قبل از گل خود بسيار منظم و با حوصله بازي مي كند اما بعد از زدن گل به عقب مي نشيند و اين عقب نشيني در مصاف با دو حريف شيرازيش كار دست آنها داده است . مي پرسيم علت اين عقب نشيني بعد از زدن گل چيست ؟ و در همين راستا سوال ديگري مطرح مي كنيم و آن اين است كه چرا پرسپوليس بعد از خوردن گل تساوي و حتي گل برتري حريف اين گونه بي برنامه و شتاب زده و كند بازي را دنبال مي كند؟
شرايط بدني و روحي بازيكنان
اين روزها شاهديم كه تيمهاي اروپائي تا چه اندازه از فاكتورهاي آمادگي بدني و روحي كه منجر به بازي قدرتي و سرعتي و پر انگيزه آنها مي شود بهره مي گيرند . حال از وينگادا مي پرسيم اين تيم پرسپوليس تا چه حد از آمادگي جسمي و روحي براي حضور در رقابتهاي بين المللي ليگ باشگاههاي آسيا برخور دار است ؟ به نظر مي رسد كه وينگادا و خصوصا همكارانش نظير پيرواني و عابدزاده نتوانند جواب اميدوار كننده اي به اين سوال دهند
بهرحال با جميع اين نكات نبايد به اين نتيجه برسيم كه مشكل پرسپوليس نفرين و جادو نيست و همان حكايت " از ماست كه بر ماست" بر اين تيم نيز صادق است؟
-----------------------------------
نویسنده : تورج عاطف
منبع : ارتش سرخ دات کام
RED STORM
03-04-2009, 07:47 PM
آقا نظرتون راجع به اومدن رجب زاده چیه؟
به نظرم به همچین بازیکنی احتیاج داشتیم
به عنوان فروارد دوم
هرچند که نمیدونم با وجود علی کریمی چجوری میخوان ازش بازی بگیرن
mona_casillas
03-04-2009, 08:16 PM
با نظر پویا موافقم رجب زاده خرید خوبیه مهاجم موقعیت شناس و گلزنیه . البته فقط در جام باشگاهها میشه ازش استفاده کرد .
Masoud
03-04-2009, 08:52 PM
اره امسال فقط جام باشگاهاست.
ولی دارن خواهش تمنا فدراسیون رو میکنن که بزاره 4 تا بازی لیگ و حذفی رو باشه.
ولی کلا خیلی خوب بود قبلا . ولی باید دید تو تیم پرسپولیس چی کار میکنه.
چون پرسپولیس و استقلال با همه جا فرق دارن.
مثلا امسال چقدر به منصوری امید داشتیم ولی 30% پارسال هم نبود یا محمد 60% پارسالم نبود.
امیدوارم این خریدهای نجومی یه کاری واسه تیم تو اسیا کنه
اميدوارم اين بازيكنايي كه ميان تو تيم ارزش پولايي كه پاش ميديم رو داشته باشن و بتونن با جون و دل از خودشون مايه بذارن.
من كه زيادد از رجب زاده چيزي نميدونم ولي اميدوارم بتونه تو اين شرايط به تيم كمك كنه.
Karim
03-05-2009, 12:01 AM
عنصر گمشده پرسپولیس دراین فصل سرعت بود.
رجب زاده هم سرعتیه
،هم شوت زن،هم هافبک ومهاجم!تکنیکی هم هست!
البته اینا که گفتم تاقبل ازاینکه بره امارات بود!الانشو باید ببینیم تا...
پرسپوليس
03-05-2009, 12:38 AM
به نظر من خريد خيلي خوبي بود !!! بازيكني مثل رجب زاده نياز داريم چون پرسپوليس بازيكن سرعتي اصلا نداره , واقعا به اين خريد خيلي احتياج داشتيم ! البته نه آخر فصل...... :1:
omid_figo
03-05-2009, 02:28 AM
یاد گرفتم در شرایط ناراحتی زیاد و عصبانیت چیزی نگم ولی بازی امروز پرسپولیس در نیمه دوم خیلی برام جای سوال داره چرا باید نتونیم در آزادی از گل زده خودمون حفاظت کنیم ؟چرا به این راحتی دو تا گل خوردیم و چرا جز دقایقی از بازی کار هجومی برای فشار آوردن و باز کردن دروازه مقاومت شیراز نداشتیم . امروز پرسپولیس دل هوادرانش رو شکست جزو اون عده ای نیستم که وقتی تیم میبازه نا امید بشم و هر چی خواستم بگم ولی بازهم پرسپولیس کار خودش رو سخت کرد الان برای سوم شدن در لیگ هم باید دست و دلمون بلرزه تنها نکته امیدوار کننده در این بازی حضور محسن خلیلی و بازی خوبش بود .
در جواب امید در مورد قطبی و بازی های زمان قطبی هم باید بگم اولا در چنین شرایطی مطرح کردن نام مربی دیگه و یا مقایسه پرسپولیس فعلی با پرسپولیس زمان قطبی کار درستی نیست من جواب حرفت رو دارم ولی اگر خواستی در پیغام خصوصی بهت میگم . بسیاری از مشکلات گره خورده امسال پرسپولیس رو من از چشم مصطفوی و قطبی میبینم و از منتقدان جدی و سرسخت قطبی هستم .
در مورد وینگادا هم باز تاکید میکنم فرصت میخواد تا ایده های خودش رو پیاده کنه و بقول شما اگر هم چیزی نداشت پرسپولیس چیزی از دست نداده ووضع ازاین بدتر نمیشه .ولی مطمئنم وینگادا در دراز مدت موثر واقع میشه هوادار باید صبور باشه چاره ای هم جز صبوری نداره باید از پرسپولیس حمایت کرد هر روز هم نمیشه سرمربی عوض کرد خیلی ها زمان افشین پیروانی لحظه شماری میکردن برای رفتش در حالی که مشکلات پرسپولیس به پیروانی مربوط نبود الان هم مقصر این باخت عوامل متعددی هست و البته سرمربی اصلی ترین عامل و باید پاسخگو باشه اما مشکلات ریشه ای پرسپولیس و مشکلاتی که امسال در پرسپولیس وجود داشته به وینگادا مربوط نمیشه .
مونا جان چرا پیغام خصوصی؟ اگر چیزی میدونید بگید همه بچه ها بدونند! بچه ها که غریبه نیستند،ما شاید اختلاف سلیقه داشته باشیم، ولی هممون قلبمون برای پرسپولیس میتپه و هدف همه ما یک چیزه و اونم موفقیت پرسپولیسه.
نه میخوام کالبد شکافی گذشته رو بکنم و نه میخوام از قطبی یا مصطفوی حمایت کنم.
من فقط از بعد فنی مقایسه میکنم و من به دلیل شغلم با خیلی از فوتبالیستهای معروف دوست مشترک دارم و خیلی از مسائل پشت پرده این فوتبال کثیف رو میدونم و این مسئله قلیون رو که یکی از بچه ها مطرح کرد توی مسائل بدتر هیچی به حساب نمیاد،ای کاش فقط قلیان بود!
من خودم میدونم که قطبی فقط و فقط به خاطر پول به پرسپولیس برگشت و دی کارمو و اوی یارو کمک مربی رو فقط وفقط به خاطر به خاطر کمیسیونی که گیر خودشو مصطفویه ذاتا استقلالی میومد به پرسپولیس آورد،من حتی دلیل 3 اخطاره شدن توره قبل از داربی رو از زبون یکی از بزرگای آبی که تو باشگاهشون سمت هم داره شنیدم و حتی یک درصدم بهش شک ندارم،آره مونا جان اینا فقط یک از هزار بود که من میدونم و نمیتونم بقیشو بگم.ولی ما چه کنیم؟ ما عاشقیم،عاشق پرسپولیس...
این مشکلات ریشه ای هم که شما میگید تا ابد با پرسپولیس هست،شاید بعضی وقتها کم بشه ولی همیشه هست،تا زمانی که تیم دست سازمان باشه،تا زمانی که تیم کاملا خصوصی نشه.
omid_figo
03-05-2009, 02:39 AM
بهنظرم دیگه نمیتونیم 3بشیم یعنی خیلی سخته و باید برای جام حذفی یه فکری بکنیم واقعا الان تو بازیها خلا انگیزه از هر چیز دیگه ای بیشتر احساس میشه چند روز پیش بود فکر کنم که یکی از بچه ها گفته بود چرا به بادامکی بازی نمیدهند فکر کنم جوابش رو گرفته بود من الان بعد از 2سال دوری از فوتبال میرفتم تو زمین بهتر از بادامکی بازی میکردم واقعا یعنی این بازیکن که مصدوم شده بود چیکار کرده بود بماند که این آقا چندین بار تو قهوه خونه های با کلاس غرب تهران در حین قلیون کشیدن دیده شده واقعا جای تاسف هست که یه بازیکن به صورت حرفه ای پول بگیره ولی نتیجه اش این باشه
امید جان راست میگی،من اشتباه کردم،الانم از همه معذرت میخوام،من فکر میکردم شاید انگیزه داشته باشه بتونه به تیم کمک کنه.این قضیه قلیون هم که گفتی در نظر نگرفتم،چون فکر نمیکردم مهم باشه،آخه همون جور که تو تایپیک قبلی توضیح دادم بدتر از قلیون هم... ولی دارن بازی میکنند!
(یکیشون بازیکنیه که منم خیلی ازش حمایت کردم تا حالا،متاسفانه)
omid_figo
03-05-2009, 02:47 AM
رجب زاده هم سرعتیه
دقیقا با نظر آقا کریم موافقم،من دلم میخواست تو این فصل در کنار این همه بازیکن خوب یکی مثل کاظمیان داشتیم،چون واقعا این تیم همه جور بازیکن داشت به غیر از بازیکن سرعتی که بیشترین ضربه رو هم از همین قضیه خوردیم،حالا درسته رجب زاده کاظمیان نمیشه ولی اگر مثل اون موقع ها باشه که تو ذوب آهن بود و با ضد حمله های سرعتیش به هر تیمی ضربه میزد خیلی به کارمون میاد.فقط خدا کنه آماده باشه و برای پول و وقت گذرونی نیومده باشه پرسپولیس و انگیزش فراتر از این چیزا باشه...
mona_casillas
03-05-2009, 02:59 AM
امید جان الان پرسپولیس به اندازه کافی مشکلات و حاشیه داره . قطبی هم از پرسپولیس رفته . من جزو منتقدان جدی قطبی هستم ولی وقتی در پرسپولیس نیست دلیلی نداره در باره عملکرد فنی قطبی و بنظر من رفتار بسیار غلط و توهین آمیزی که امسال با پرسپولیس داشت بخوایم بحث کنیم همین مقدار هم که در باره اش بحث شده باعث ناراحتی وسوئ تفاهم دوستداران قطبی شده و تصور کردن به کلی زحمات سال گذشته قطبی نادیده گرفته شده در حالی که اینطور نیست ولی من همه قهرمانی پرسپولیس رو نمیتونم به قطبی نسبت بدم حداکثر 40 % قهرمانی متعلق به قطبی بود من در باره قطبی در انجمن های مختلف بحث زیاد کردم متاسفانه دوستداران افراطی قطبی کلا معتقد به انتقاد از قطبی نیستند (تا جایی که من برخورد کردم ) و قطبی رو تافته جدا بافته میدونند و بالاتر از فرهنگ ایران وفوتبال ایران !! با این حال نمیدونم چرا موقع باخت پرسپولیس یادش میفتند و آرزوی بازگشتش به این فوتبال بی فرهنگ و مردم قدر نشناس رو دارن !!!!!!
من هم مثل شما معتقدم ما عاشق پرسپولیسیم و در نهایت باید در کنار هم غم و شادی ای پرسپولیس رو داشته باشیم حالا شما پسرها که خوبه هنوز در فرهنگ ما جا نیفتاده که دخترها میتونند طرفدار فوتبال باشن و فوتبال بفهمن و با عشق به تیم مورد علاقه اشون زندگی کنند .
علاوه برمصطفوی و قطبی که امسال مشکلاتی بر مشکلات پرسپولیس اضافه کردند من حضور هدایتی رو هم بر خلاف تصور اولیه ام مضر به حال پرسپولیس دیدم این عابر بانک خیلی موذیانه اهدافی رو در پرسپولیس دنبال میکنه و مهره های مورد نظر خودش رو به پرسپولیس میاره .
به اعتقاد من اگر قرار بر خصوصی شدنپرسپولیسه کسانی مثل علی پروین سهام این تیم رو بخرند که ریشه در پرسپولیس دارند و یک تار موی اونها ارزش داره به صد تا هدایتی .
Pars_Redboy
03-05-2009, 03:11 AM
امسال جای بازیکن سرعتی در پرسپولیس خالی بود مثل جواد و مهرزاد خدا کنه رجب زاده همونی باشه که نیاز پرسپولیسه البته بقول مونا در جام باشگاهها میتونه بازی کنه ولی خودش خیلی با ارزشه امسال یکی از ضعفهای اساسی پرسپولیس سرعت نداشتن بازیکناش بود .
omid_figo
03-05-2009, 03:38 AM
امید جان الان پرسپولیس به اندازه کافی مشکلات و حاشیه داره . قطبی هم از پرسپولیس رفته . من جزو منتقدان جدی قطبی هستم ولی وقتی در پرسپولیس نیست دلیلی نداره در باره عملکرد فنی قطبی و بنظر من رفتار بسیار غلط و توهین آمیزی که امسال با پرسپولیس داشت بخوایم بحث کنیم همین مقدار هم که در باره اش بحث شده باعث ناراحتی وسوئ تفاهم دوستداران قطبی شده و تصور کردن به کلی زحمات سال گذشته قطبی نادیده گرفته شده در حالی که اینطور نیست ولی من همه قهرمانی پرسپولیس رو نمیتونم به قطبی نسبت بدم حداکثر 40 % قهرمانی متعلق به قطبی بود من در باره قطبی در انجمن های مختلف بحث زیاد کردم متاسفانه دوستداران افراطی قطبی کلا معتقد به انتقاد از قطبی نیستند (تا جایی که من برخورد کردم ) و قطبی رو تافته جدا بافته میدونند و بالاتر از فرهنگ ایران وفوتبال ایران !! با این حال نمیدونم چرا موقع باخت پرسپولیس یادش میفتند و آرزوی بازگشتش به این فوتبال بی فرهنگ و مردم قدر نشناس رو دارن !!!!!!
من هم مثل شما معتقدم ما عاشق پرسپولیسیم و در نهایت باید در کنار هم غم و شادی ای پرسپولیس رو داشته باشیم حالا شما پسرها که خوبه هنوز در فرهنگ ما جا نیفتاده که دخترها میتونند طرفدار فوتبال باشن و فوتبال بفهمن و با عشق به تیم مورد علاقه اشون زندگی کنند .
علاوه برمصطفوی و قطبی که امسال مشکلاتی بر مشکلات پرسپولیس اضافه کردند من حضور هدایتی رو هم بر خلاف تصور اولیه ام مضر به حال پرسپولیس دیدم این عابر بانک خیلی موذیانه اهدافی رو در پرسپولیس دنبال میکنه و مهره های مورد نظر خودش رو به پرسپولیس میاره .
به اعتقاد من اگر قرار بر خصوصی شدنپرسپولیسه کسانی مثل علی پروین سهام این تیم رو بخرند که ریشه در پرسپولیس دارند و یک تار موی اونها ارزش داره به صد تا هدایتی .
با شما موافقم،این آقا موفقیت پرسپولیس براش مهم نیست،پرسپولیس براش یه سرگرمیه،یه سرگرمیه مهیج و همچنین معروف شدن،درست مثل چلسی که قهرمانیش برای آبراموویچ لذت قهرمان شدن تو مستر لیگ پلی استیشنه(pes2009) ، بچه های پلی استیشن باز میفهمن من چی میگه،لذت آوردن یک تیم از دسته 2 به لیگ برتر وقهرمان شدن با اون تو لیگ قهرمانان.
ولی برای این آقایون این بازی ابعاد بزرگتری داره و اشتباه تو بازیشون به قیمت شکسته شدن دل میلیونها هواداره.منم موافقم که این تیم رو کسی مثل علی پروین بخره که واقعا براش دل بسوزونه،به شرطی که تو مسائل فنی دخالت نکنه:4:
zamara
03-05-2009, 09:23 AM
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871215/html/209952.jpg
وينگادا هم نيكبخت را نمى خواهد
نيكبخت: كميته انضباطى فقط مرا مى بيند
عليرضا نيكبخت هنوز بابت امتيازات منفى انضباطى اش درگير است البته مى گويد كه از اعتراض هواداران براى بخشش اش اطلاعى ندارد: از جمع شدن تومار براى اينكه كميته انضباطى من را مورد بخشش قرار دهد مطلع نيستم، فقط اين را مى دانم كه هيچ كارى انجام نداده ام كه مستحق مجازات باشد.
مراقب هستم هيچ گونه بى انضباطى انجام ندهم كه كميته انضباطى بخواهد دوباره از من امتياز كسر كند. ظاهرا كميته انضباطى فقط درانتظار من است تا امتياز كسر كند، به همين دليل من نيز هيچ گونه بهانه اى به آنها نمى دهم.
نيكبخت در پايان با اشاره به شرايط پرسپوليس مى گويد:
پرسپوليس هم شرايط بسيار خوبى دارد و نبايد به شكست مقابل مقاومت اهميتى بدهيم چون اينگونه اتفاقات براى هر تيمى حتى استقلال هم كه حالا صدرنشين ليگ برتر است رخ مى دهد.
وينگادا، نيكبخت را نمى خواهد.
سرمربى پرسپوليس به يقين رسيده است كه اين بازيكن نمى تواند كمك حال پرسپولس باشد و حضور او براى فصل آتى نه تنها نقطه قوت نيست بلكه اين بازيكن كه اين روزها بسيار ضعيف است چه بسا دردسرساز هم شود.
سرمربى پرتغالى از همان روزى كه آمد به ساختن تيمى متفاوت براى فصل بعد فكر مى كرد و از همين رو همه بازيكنان حاضر در ليگ برتر را زير نظر گرفت.
به علاوه او نام چند سرخپوش را كه در تفكراتش جايى ندارند يادداشت كرده و جالب است كه نام عليرضا نيكبخت در اين ليست مازاد بدجورى به چشم مى خورد.
حتى افراد مطلع به صراحت مى گويند كه آقاى سرمربى نسبت به ادامه حضور نيكبخت در پرسپوليس اعلام بى نيازى كرده.
البته خود عليرضا نيكبخت هم براى اثبات توانايى هايى كه دايم از آن صحبت مى كند، تلاش چندانى نداشته تا مرد پرتغالى هر روز بيش از قبل نسبت به او بى اعتماد شود.
اين بى اعتمادى البته تنها مختص شماره ۱۰ نيست و مثل او، حسين بادامكى هم در جلب نظر موافق سرمربى هرگز موفق نبوده.
به طورى كه نيمكت نشينى هاى اخير آنها به واضح ترين شكل، بيانگر بى اعتمادى و بى توجهى وينگادا نسبت به اين دو سرخپوش است.
نيكبخت كه در تمام هفته هاى گذشته تنها نقش «سوهان روح» را در پرسپوليس ايفا كرده و بادامكى كه نمى شود جز همان چند دقيقه كوتاه حضور در ميدان حق بيشترى به او داد، حالا بيش از هميشه خطر كنار گذاشته شدن را احساس مى كنند چرا كه همين ديروز مديرعامل پرسپوليس از كوتاهى برخى سرخپوشان خبر داد و حسين هدايتى هم هشدار داد كه بازيكنان كم كار و تنبل روزهاى آخر حضورشان در پرسپوليس را مى گذرانند و زمان زيادى تا اخراج شان نمانده.
http://www.iran-varzeshi.com/1387/871215/html/209889.jpg
هرچه هست، فقط دو ماه فرصت مانده.
4 ديدار باقيمانده ليگ و مرحله نخست ليگ قهرمانان تنها مهلت پيش روى سرخ ها و به ويژه نيكبخت و بادامكى است تا با چهره اى متفاوت خودى نشان دهند و با عملكردى خارق العاده نظر منفى سرمربى را برگردانند.
در غير اين صورت در همين چند بازى هم جايى بهتر از نيمكت، نصيب شان نخواهد شد و چند هفته بعد از آن هم بايد براى هميشه با پرسپوليس وداع كنند چرا كه در آن صورت هر دوى آنها سرآمد بازيكنان مازاد پرسپوليس و وينگادا در پايان فصل خواهند بود و به قول هدايتى از همين امروز بايد به دنبال تيم جديدى باشند.
البته ممكن است مسئولان باشگاه پرسپوليس براى حفظ آرامش مجموعه خود خيلى سريع اين خبر را تكذيب كنند اما پايان فصل و زمانى كه نقل و انتقالات به پايان رسيد معلوم مى شود كه ما درست نوشته ايم يا پرسپوليسى ها از تصميم امروزى خود منصرف شده اند!
afshoon
03-05-2009, 10:42 AM
به نظر من بايد با بازيكنان بي انگيزه و كم كار برخورد شود تا درسي شود براي بقيه و بدانند كه در پرسپوليس بازي كردن فرق ميكند با هرتيم ديگري اين پرسپوليس غيرت مي خواهد وتعصب تيمي كه بيشترين طرفدار را در آسيا و ايران دارد نبايد اين جوري باشد بايد قاطعانه برخورد كرد واين تيم را براي اين هواداران آماده كرد
Karim
03-05-2009, 11:43 AM
خوشحالم که صحبت ازکنارگذاشتن احتمالی نیکبخت وبادامکی برای فصل بعد هست.
Masoud
03-05-2009, 12:03 PM
رجب زاده هم سرعتیه
کدوم فصل دیگه کریم.
فصلی که 3 تا مربی و 2 تا مدیر عامل عوض کردیم ؟
دیگه چیزی ازش مونده که مهره گمشده رو پیدا کنیم ؟
تیم به نظرم اگه از بیخ و بنیان ایراد داشته باشه یه نفر نمیتونه کاری کنه
ببینیم تو اسیا هم عاجزیم از رسیدن به دروازه حریف یا نه !!!
البته من بازی الشارجه با اون تیم هندیه رو دیدم.خیلی ضعیفن هیچی ندارن.فقط امیدوارم اینجا امتیاز ندیم که دیگه .....
Pars_Redboy
03-05-2009, 12:37 PM
کنار گذاشته شدن نیکبخت و بادامکی خوشحالی نداره بلکه اینکه باعث انگیزه بشه تا این بازیکنان و بقیه بازیکنان که در اندازه های خودشون بازی نمیکنند دوباره اوج بگیرن خوشحالی داره .
کاش منبع خبر و لینکش هم گذاشته میشد تا اینگونه خبرها ارامش هوادران رو نگیره و خودش باعث حاشیه های جدید و قوز بالا قوز نشه .
omidperspolisi
03-05-2009, 12:45 PM
مهدی جان این دو بازیکن آنقدر تنبل و کند شدند که حالا حالا ها باید کار کنند بادامکی که من دیدم دو دوره فشرده بدنسازی هم بره نمیتونه بدنش رو به نرم ایده آل برسونه خیلی بدنش افتضاح شده بود
Karim
03-05-2009, 12:47 PM
کدوم فصل دیگه کریم.
فصلی که 3 تا مربی و 2 تا مدیر عامل عوض کردیم ؟
دیگه چیزی ازش مونده که مهره گمشده رو پیدا کنیم ؟
تیم به نظرم اگه از بیخ و بنیان ایراد داشته باشه یه نفر نمیتونه کاری کنه
ببینیم تو اسیا هم عاجزیم از رسیدن به دروازه حریف یا نه !!!
البته من بازی الشارجه با اون تیم هندیه رو دیدم.خیلی ضعیفن هیچی ندارن.فقط امیدوارم اینجا امتیاز ندیم که دیگه .....
فصلی که سپری شد دیگه!تو لیگ که نمیتونه بازی کنه.اگه یکی مثل رجب زاده تو تیم بود(رجب زاده با اون مشخصات سابق!)الان اینجای جدول نبودیم.
رجب زاده فقط میتونه تو آسیا بازی کنه که اونم قطعی نیست هنوز!انصاریفرد گفت حتی شاید امروز قرارداد فسخ شه!!!
Pars_Redboy
03-05-2009, 12:57 PM
من جزو کسانی نیستم که وقتی بازیکن یا مربی رو دوست دارم اونقدر بالا ببرمش که از پرسپولیسم بالاتر ببینمش و مثل بعضی ها از توهین به دیگران و راه انداختن بحث های بیخودی و بی دلیل در تاپیک ها هم خوشم نمیاد ولی اینم درست نیست که ابراز خوشحالی کنیم از اینکه دو سه بازیکن خوب در پرسپولیس افت کردن و دچار مشکل شدن و از تیم کنار گذاشته میشن هر چند هنوز نه منبع خبر معلومشده و نه قطعی شدنش این خوشحالی کردن نداره نباید با بازیکن پرسپولیس اینطوری برخورد بشه انگار که باهاش پدر کشتگی داریم ولی هر کسی از مربی و مدیر عامل و عابر بانک و بازیکن فوق ستاره هم اگه به ضرر پرسپولیس باشن باید کنار گذاشته بشن اونم اگه عرضه داشته باشن موقعی اینکارها رو بکنن که حاشیه برای تیم درست نشه و بازیکن جایگزین هم جذب شده باشه تا دوباره تو فصل نقل و انتقالات بازار گرمی ها شروع نشه یا بازیکنانی نگیریم که کیفیت پائین تری دارن و یا نمیتونند در تیم های بزرگی مثل پرسپولیس خودشون رو نشون بدن امثال هم نمونه این بازیکنان رو کم نداشتیم .
Abadan
03-05-2009, 02:11 PM
به نظرم توبه گرگ مرگه.
هر سال این نیکبخت یه بامیول در میاره. اخه مرد حسابی به چه قیمتی میخوای بری رو صفحه روزنامه ها؟ من دوست دارم شریفی اینو بفرسته لیگ 1
پرسپوليس
03-05-2009, 04:41 PM
بايد اينا خط بخورن از ليست پرسپوليس >>> خيرخواه , نيكبخت, عبدي, بادامكي, نوروزي , رحمان رضايي و واعظي ! اينا به درد نميخورن .
ما به بازيكناني مثل كاظميان يا معدنچي نياز داريم كه خدارو شكر سال ديگه كاظميان مياد پرسپوليس و همينطور معدنچي !! هيچي ديگه اگه اينا بيان 100% قهرمان ليگ ميشيم دوباره !!!!
Masoud
03-05-2009, 05:21 PM
اخه حجت جوون play station نیست که هر بازیکنی رو میخوای بخری.
واسه دونه دونشون باید چند صد میلون پول بدی و راضیشون کنی و دونه دونه ناز بخری.
اونایی که تو گفتی بندازیم بیرون دیگه باید از خیابوون واسه تیم ذخیره بیاریم.
تیم از بیخ و بنیان خرابه و باید از اول ساختش.
از بحث زمین تمرین و امکانات ( که امسال عالی بوده ) بگیر تا بحث خصوصی سازی و .....
الان این تیم فقط جنبه سیاسی داره و تو تصمیماشون به من و توی هوادار کاری ندارن که.
خودم منتقد شماره 1 نیکی هستم و فکر نمیکنم کسی اندازه من ازش بدش بیاد ولی نمیگم خدا کنه بره لیگ 1 چون 300 ملیون کمه کم بهش پول دادیم تا برامون خدمت کنه . میگم خدا کنه درست بشه و بتونه اون بازیهایه زمان دنیزلی که حداقل 10 کیلو لاغرتر از الان بود رو انجام بده .
نیکبخت اصلا به نظر من حاشیه نداره بلکه خودش حاشیه هست . یعنی خوده حاشیه خلاصه شده تو نیکبخت ولی اگه بزاره کنار و فقط فوتبال بازی کنه یه بازیکن خوبی هست که خیلی خیلی به درد تیم میخوره چون شخصیت داره و روش حساب باز میکنن.
یه بازیکنی مثل علی عسگر هرچقدر هم خوب و بی حاشیه باشه مطمئنا نمیشه روش حساب باز کرد ولی نیکبخت هرچی باشه اسمش نیکبخته
mona_casillas
03-05-2009, 06:49 PM
در اینکه پرسپولیس نیاز به یک خونه تکونی حسابی داره شکی نیست میانگین سنی بازیکنان پرسپولیس بالاست بازیکنان کم انگیزه ظاهر میشن و تمرینات خوبی انجام نمیدن و مسائل و مشکلاتی دارند که بعضا در ارسال ها اشاره شده ولی اینکه بخوایم در این موقعیت دوباره یه بازیکن رو به دلیل خوش نیومدن آماج حملات خودمون قرار بدیم کار درستی نیست لیست کردن اینکه چه کسانی برن و چه کسانی بیان بیشتر شبیه به شوخی بیمزه است تا بحث فنی در باره تیم و بازیکنانش .....
اولا صحت و سقم اینگونه خبرها معلوم نیست و الان هم زمان مناسبی برای برای اینگونه خبرها نیست هم ایجاد تنش و حاشیه بین هوادران میکنه و هم انگیزه بازیکنان رو کمتر میکنه بازیکنانی مثل نیکبخت و بادامکی که توانایی خودشون رودر زمان دنیزلی نشون دادند نیکبخت که دو فصل بهترین بازی هاش رو در پرسپولیس کرد وبه گواه آمار و ارقام جزو امتیاز آورترین بازیکنان پرسپولیس بود وحتی در نیم فصل اول همین لیگ هم بیشترین امتیاز رو برای پرسپولیس آورد باید جدی تر تلاش کنند و مسلما اگر با اخطار وینگادا به خودشون نیان و فرصت سوزی کنند جایی در تیم نخواهند داشت و مصلحت تیم بر فرد ارجحیت مطلق داره .
دوما باید بازیکنانی که قراره جایگزین بشند هم سطح یا بالاتر از این افراد باشند و از قبل دور از هیاهوی فصل نقل و انتقالات در نظر گرفته شده و حضورشون قطعی بشه تا دوباره شاهد یارگیری غلط و غیر اصولی و خریدهای ویترینی نباشیم هنوز یادمون نرفته فصل گذشته بازیکنانی مثل شیث . آقایی . آشوبی . رودباریان و کعبی رو چقدر راحت از دست دادیم بدون اینکه جانشینان مناسبی برای اونها در نظر گرفته باشیم و خلاء حضور بعضی ازاین بازیکنان کاملا در پرسپولیس به چشم میاد .
سوماتمام خریدها باید دقیق و کارشناسی شده و با نظر و حضور مستقیم وینگادا صورت بگیره تا این مربی پرتغالی در فصل آینده از هر لحاظ دستش برای پیاده کردتن تاکتیکی که در نظر داره باز باشه . امیدوارم هیئت مدیره تصمیم به تغییر سرمربی نداشته باشه که دوباره وقت زیادی از دست میره تا شخص جدیدی بیاد و با محیط و فضای فوتبال ایران و پرسپولیس خو بگیره بنابراین نگه داشتن وینگادا بدون توجه به نتایج فعلی که کسب میکنه اولویت داره .
من شخصا امیدوارم تغییراتی هم در هیئت مدیره داده بشه و اول از همه عذر هدایتی از پرسپولیس خواسته بشه فکر نمیکنم پرسپولیس به اینگونه افراد نیاز داشته باشه با پول کم بهتر از حضور و دخالت این افاد میشه تیم رو بدون حاشیه مدیریت کرد امسال کمر پرسپولیس از حاشیه های درون هیئت مدیره شکست و از همونجا به روح و روان تمامی اعضای تیم رسوخ کرد .
Hojat
03-05-2009, 07:06 PM
برای فصل آینده باید خلعتبری رو بخریم تا از شر گلزنی هاش به پرسپولیس راحت بشیم و یه زوج تاریخی رو با خلیلی بشه...
اگه نصرتی رو هم برگردونیم بد نیست...
Karim
03-05-2009, 11:51 PM
یکی مکثل خلعتبری وجان واریو تو تیم فصل بعد باشه کاربقیه تیمها زاره!
من برای دفاع چپ که پرسپولیس دفاع چپ تخصصی نداره هم آل نعمه رومیپسندم.اگه بخرنش چی میشه!
Pars_Redboy
03-06-2009, 01:10 AM
دمت گرم مونا جون چه متنی نوشتی با تک تک حرفهات موافقم .
RED STORM
03-06-2009, 01:58 AM
شنیدم دوباره میخوان شیث رضایی رو برگردونن!
درسته؟
دست مامانی رو بگیره دوتایی باهم بیان
یه چیزی اول درمورد نیکبخت بگم اول که اگه از تیم اخراجش کنن حقشه چون بازیکنی که واسه تیم کاری نمیکنه و این همه مدت نتونسته یه گل بزنه و یه بازی خوب از خودش نشون بده عاقبتش همینه. تا قبل از این وقتی کسی کاری بهش نداشت فکر میکرد همه بیخیالش شدن اما با این خبر امیدوارم به خودش برگرده و مثه اول فصل گلزن بشه.این حرفایی هم که ماها درموردش میزنیم به خاطر خودشه چون ازش انتظار داریم و حالا که نمیتونه انتظارات مارو برآورده کنه تو تیم نباشه بهتره. درمورد شیث هم بگم که اونم دست کمی از نیکبخت نداره با این که دفاع خوبیه اما حاشیه هم داره. اگه بیاد که به ضرر تیم نیست ولی شیطونی هم نباید بکنه مثه پارسال.
پرسپوليس
03-06-2009, 06:17 PM
فصل بعد شك نكنيد معدنچي و كاظميان ميان پرسپوليس !!! همين 2تا بيان كافيه واسه قهرماني تو اسيا همراه كريمي , باقري, نوري, زارع , خليلي و رجب زاده
Karim
03-06-2009, 06:32 PM
یه چیزی اول درمورد نیکبخت بگم اول که اگه از تیم اخراجش کنن حقشه چون بازیکنی که واسه تیم کاری نمیکنه و این همه مدت نتونسته یه گل بزنه و یه بازی خوب از خودش نشون بده عاقبتش همینه. تا قبل از این وقتی کسی کاری بهش نداشت فکر میکرد همه بیخیالش شدن اما با این خبر امیدوارم به خودش برگرده و مثه اول فصل گلزن بشه.این حرفایی هم که ماها درموردش میزنیم به خاطر خودشه چون ازش انتظار داریم و حالا که نمیتونه انتظارات مارو برآورده کنه تو تیم نباشه بهتره. درمورد شیث هم بگم که اونم دست کمی از نیکبخت نداره با این که دفاع خوبیه اما حاشیه هم داره. اگه بیاد که به ضرر تیم نیست ولی شیطونی هم نباید بکنه مثه پارسال.
موافقم باهات.چطوره که وقتی میره رو نیمکت یا حرف از نیمکت نشینیش میشه بهتر بازی میکنه؟بازی با فجر اندازه 2تابازی دوندگی داشت!این یعنی اینکه بازیهای دیگه ازکل انرژیش استفاده نمیکنه وبی انگیزه بی تعصبه.
فصل بعد شك نكنيد معدنچي و كاظميان ميان پرسپوليس !!! همين 2تا بيان كافيه واسه قهرماني تو اسيا همراه كريمي , باقري, نوري, زارع , خليلي و رجب زاده
من به اومدن جفتشون(کاظمیان ومعدنچی)خیلی خوشبینم.تیمی برنده است که سرعتش بیشتر باشه!
درمورد شیث هم باید بگم یکی از3مدافع راست فعلی فوتبال ایرانه.که متاسفانه از بعد حاشیه بدتراز نیکبخت بود!
به نظرم الان عوض شده.وبا بوسیدن سر قطبی(که خیلی متنفر بود ازقطبی)نشون داد که شیث سابق نیست.البته محمد الان عالی کارمیکنه ها...
اگه شیث امسال مثه پارسال نباشه(حاشیه) تیم واسه خودش خدایی میشه اما من زیاد به اومدنش امیدوار نیستم
[HTML]http://media.farsnews.com/Media/8702/ImageReports/8702281674/21_8702281674_L600.jpg:red boy:سلام قضیه آومدن شیث رضایی چیه مگه می خواهد به پرسپولیس بیاد:red boy2:
redsun
03-07-2009, 12:41 AM
من کاملا با آمدن شیث موافقم اما با رفتن نیکی نه چون نیکبخت تا قبل از بحران یک مهره ی اساسی بود و همین الان هم خیلی نسبت به بقیه که می شه گفت افتضاحند بد نیست
نیکبخت تو بحرانه و یک بازیکن تو بحران را چون دیگه فایده ای برای تیمی که یکی از عنصرهای قهرمانیش آن بوده و شاید به زودی بر گرده نباید مثل یک تیکه آشغال دور انداخت
بهتره یکم از تیم رقیب هم یاد بگیریم نیکی بد تر از آرش برهانی فصل پیش نیست اما آیا آنها هم آن را از تیم بیرون کردند
نه این منصفانه نیست یکم بهتره انصاف داشته باشیم
zamara
03-07-2009, 10:10 AM
http://www.abrarnews.com/sport/1387/871217/html/090006.jpg
۱- همان طور كه پيش بينى مى شد، پرسپوليس با آن سبك و سياق فكرى، ذهنى و حركتى، حتى رده سوم جدول را هم در سال ۸۷ از دست داد تا سال پيش رو را با هزار و يك استرس آغاز كند.
استرس از آن بابت كه آيا ارتش سرخ با آن همه ريخت و پاش در فصل نقل و انتقالات و در طول فصل، يكى از ۴ سهميه آسيايى را از آن خود مى كند؟
در اصل با پول مى خواستند هر كارى بكنند اما نمى شد با پول معجزه كرد؛ مثلاً نمى شد به داريوش مصطفوى كه زيرساخت هاى استقلالى بيشترى داشت شور پرسپوليسى تزريق كرد.
در همان ابتداى راه نوشتيم كه اين همه بازيكن اسمى دردى از آلام پرسپوليس نمى كاهد اما اصلاً گوشى نبود تا بدهكار باشد.
يك سرى اسم را دور هم جمع كردند و دچار توهم قهرمانى هم بودند اما همان طور كه نوشتيم و حادث شد، همان توهم بود و لاغير.
۲- افشين قطبى كه فصل قبل پرسپوليس را قهرمان ليگ برتر كرد، اصلى ترين عامل ناكامى پرسپوليس در فصل كنونى است.
قطبى كه همانند فصل قبل در تايم نقل و انتقالات در ايران حاضر نبود و به تفريح و تفرج در نقاط مختلف دنيا مى پرداخت، محكم ترين ضربه را به تيم متبوعه زد.
قطبى نديده و نشناخته بازيكنانى را براى پرسپوليس «پرو» مى كرد كه در قواره پرسپوليس بزرگ نبودند.
ديكارمو شاخص ترين بازيكنى بود كه قطبى به پرسپوليس تحميل كرد و همين بازيكن در نهايت باعث خروش و هجمه طرفداران عليه افشين شد.
قطبى در ادامه با عدم نتيجه گيرى مطلوب، عرصه را بر خود تنگ كرد تا داد و قال طرفداران عليه او به آسمان برسد و بهترين راه از نظر سرمربى وقت، ترجيح فرار بر قرار بود.
قطبى رفت تا لشكرى كه شباهت بسيارى به دسته شكست خوردگان داشت به دستان صاحب ديگرى سپرده شود.
۳- داريوش مصطفوى، مديرعاملى با سابقه آبى نيز از جمله عاملان ناكامى پرسپوليس بود.
تصميمات اين مدير در بيشتر موارد به ضرر پرسپوليس مى شد و چون طرفداران او را نمى خواستند، حاشيه هاى بسيارى را براى پرسپوليس خريد.
حرف هاى ضد و نقيض او نيز بعضاً پرسپوليس را به كانون حاشيه تبديل كرده بود تا اينكه در نهايت تصميم به حذف او گرفته شد. البته اين تصميم در ادامه ما را به ياد آن مثل قديمى انداخت كه بد رفت و بدتر آمد.
البته بايد اشاره كرد كه در دوران مديريت مصطفوى، پاى دلالان دونبش به پرسپوليس باز شد تا برخى از يارگيرى هاى ناكارآمد جاهاى خالى را نابجا پر كند و اكنون پرسپوليس ۵ هفته مانده به پايان رقابت ها هنوز گلزن ششدانگ، گلر مطمئن و دفاع چپ كلاسيك ندارد.
۴- براى پرسپوليس انگار آسمان سوراخ شده بود تا براى سومين مرتبه، مديرعامل امتحان پس داده اى به نام عباس انصارى فرد وارد گود شود.
انصارى فرد در بدو ورود اصرار داشت كه مربى خارجى دواى درد است.
درد پرسپوليس اما اشتباهى تشخيص داده شده بود.
درد پرسپوليس اين بود كه نطفه تيم در فصل نقل و انتقالات بد بسته شده بود.
جنس پرسپوليس از نظر منابع انسانى جور نبود اما انصارى فرد نمى خواست اين واقعيت ملموس را درك كند.
حتى على كريمى نيز بدين خاطر عصبانى شد و مصاحبه تندى را عليه مديرعامل انجام داد. اتفاقى كه كريمى را تا لبه تيغ اخراج پيش برد اما انصارى فرد نمى توانست كريمى را از پرسپوليس اخراج كند.
انصارى فرد از دوستانش درخواست كرد كه يك بازيكن خارجى را جذب پرسپوليس كنند كه قوى تر از كريمى باشد اما اين پروژه شكست خورد تا شاهد يكى ديگر از شكست هاى انصارى فرد باشيم.
انصارى فرد اما در نهايت حرفش را به كرسى نشاند.
ادوارد نلو وينگادا مربى اخراجى اردن كه چندى پيش نيز از تيم هاى حاشيه خليج فارس با لفظ اخراج بدرقه شده بود، به عنوان سرمربى پرسپوليس معرفى شد.
وينگادا اما همچنان كه تصور مى شد، كار خاصى انجام نداد.
كسب ۶ امتياز از ۵ بازى -كه با احتساب شكست احتمالى مقابل صبا در قم- وينگادا را به معدل يك امتياز در هر بازى مى رساند كه بيلان بشدت ضعيفى است.
البته مديران پرسپوليس با اين ادله كه وينگادا از تيم هاى آسيايى شناخت دارد، او را «مربى» مناسبى براى ليگ قهرمانان مى دانند اما چشم ما كه آب نمى خورد.
هر چند كه اولين حريف پرسپوليس يعنى الشارجه، تيم ضعيفى است و از حالا ما ۳ امتياز را به حساب پرسپوليس مى ريزيم.
۵- پرسپوليس طبق شنيده ها، بيشترين هزينه را براى اين فصل فوتبالى انجام داده و با يك مديريت صحيح مى توانست قهرمان بلامنازع ليگ باشد اما ادله ا ى كه در بالا آمد، دست به دست پرسپوليس را بيچاره كرد.
در چرايى ناكامى پرسپوليس، رد پاهاى برخى از اعضاى هيأت مديره پرسپوليس نيز به سهولت رويت مى شود؛ اعضايى كه به نظر مى رسد برخى از آنها «هستند تا باشند» فقط همين!
Masoud
03-07-2009, 02:01 PM
سيستم نلو وينگادا چه خواهد بود؟
به نظر مي آيد پس از باخت خانگي پرسپوليس به تيم مقاومت سپاسي در خانه و در مقابل چشمهاي هزاران طرفدار سرخهاي تهران دوران ماه عسل وينگادا در پرسپوليس به اتمام ر سيده است و از اين به بعد اين مرد پرتغالي بايد سعي و دقت بيشتري براي موفقيت داشته باشد كه در غير اين صورت كسي به يارگيري نامناسب اول فصل و مديريت ها نا كار آمد تيم و دستياران ناكار آمد او كه بيشتر بار ناكامي در يارگيري بر عهده آنها است ايراد نمي گيرد و با او همان گونه برخورد مي كنند كه با ديگر مرد شال گردن چرخان اين تيم يعني بگوويچ كرده اند و از اين رو است كه تيم پرسپوليس بايد در ادامه مسابقه ها كمترين اشتباه را داشته باشد و براي اين آغازدوباره نخستين قدمش اولين بازيش در ليگ قهرماني باشگاههاي آسيا است
وينگادا در اين روزها تمرينات سختي را براي بازيكنانش در نظر گرفته و فشار اين تمرينها برخي از بازيكنان تمرين نكرده سرخها را آزار داده است از سوي ديگر برخي از ياران ارتش سرخ اعتراض به سيستم نلو وينگادا و تفكرات تاكتيكي او مي كنند اما وينگادا اعلام كرده هر كس كه از اين سيستم خوشش نمي آيد مي تواند برود!! همين صحبت وينگادا خود باعث كنجكاوي مي شود كه وينگادا بر روي چه سيستمي اين گونه اصرار دارد ؟ نحوه آرايش تيم چگونه خواهد بود ؟ نگاهي به انتخابهاي وينگادا مي اندازيم
خط تدافعي
وينگادا در 4 بازي از 5 بازي اخير خود با سيستم 3 مدافع به ميدان رفت و در طي اين 4 بازي 2 گل خورد كه يكي از اين گلها از تيم استقلال و يكي ديگر بر اثر اشتباه مسلم داوري در اعلام يك پنالتي در بازي در برابر برق شيراز بود اما پرسپوليس در تك بازي كه در تهران با دفاع 4 نفره به ميدان رفت به همان اندازه اي گل خورد كه در 4 بازي قبل خود خورده است . سوال اين است آيا وينگادا در سيستم مورد علاقه خود باز هم سعي در استفاده از 4 مدافع و سيستم خطي مدافعين دارد ؟ آيا تجربه بازي با مقاومت اين تفكر را از وينگادا نگرفته است ؟
خط مياني
پرسپوليس در اين 5 بازي خود در 4 بازي با 5 هافبك به ميدان رفته است كه اين هافبك ها گاهي با سيستم 3-2 يعني استفاده از دو هافبك تدافعي و سه هافبك تهاجمي آرايش يافته اند و يا با سيستم 2-1-2 يعني چون بازي با فجر سپاسي از كريم باقري بعنوان حلقه اتصالي هافبكهاي تدافعي و تهاجمي بهره گرفته و تنها در بازي با سپاهان 6 هافبك يعني سيستم 2-4 كه استفاده كرده است . بازگشت كريمي و پتروويچ و حتي رجب زاده مي تواند دست وينگادا را در ارائه روش هاي گوناگون باز گذارد . سوال اين است آيا وينگادا همچنان در بازي با تيم اماراتي با دو هافبك تدافعي (نوري – مازيار زارع ) و استفاده از شبه مدافعين كناري بهره مي گيرد ؟ به نظر مي آيد در بازي اول در ليگ باشگاههاي آسيا وينگادا بايد عناصر تهاجمي تيمش را اضافه كند ضمن آن كه حضور خليلي و پتروويچ و كريمي و احتمالا رجب زاده چاره ديگري براي وينگادا نمي گذارد
خط حمله
پرسپوليس در 5 بازي اخير خود با تك مهاجم به ميدان رفت كه حاصل آن تنها 4 گل در اين 5 بازي بود كه دو گل اين 4 گانه از روي ضربه هاي پنالتي بوده و دو گل ديگر را باقري و نوري هافبكهاي تدافعي تيم زده اند . بايد گفت با حضور توره در تيم پرسپوليس اين آمار بسيار نا اميد كننده است از وينگادا بايد پرسيد آيا او اين بار نبايد از زوج خليلي – توره كه روي كاغذ زوج بسيار خوبي هستند بهره بگيرد ؟ آيا حضور توره – خليلي اگر با پشتيباني پتروويچ – كريمي - باقري همراه شود تيم پرسپوليس را موفق تر نمي كند ؟
به نظر مي آيد با توجه به جميع اين جوانب سيستم 2-2-1-2-3 بتواند سيستم جالبي براي شروع ديگر پرسپوليس باشد سيستمي كه در جلوي آن مربعي خوفناك حريفان سرخها يعني خليلي – توره – پتروويچ – كريمي باشند و كريم باقري حلقه اتصال آنها به دو هافبك مياني يعني نوري – مازيار زارع شود و مرداني چون رحمان رضائي ( سپهر حيدري ) – شيري و عليرضا محمد مردان خط تدافعي را تشكيل دهند . آيا وينگادا نيز چنين مي انديشد ؟ بايد به انتظار بنشينيم
--------------------------------------
نویسنده : تورج عاطف - ارتش سرخ دات کام
Abadan
03-07-2009, 02:09 PM
نه اومدن شیث ه صلاح هست و نه موندن نیکبخت. یه عده هستن عقده دارند و میخواند همیشه روی صفحه روزنامه ها باشند.
redsun
03-07-2009, 08:00 PM
من امروز شنیدم که علی کریمی استارت زده
اگه خدا بخواهد با خوب شدن کریمی مشکلاتمان هموار تر بشه
در مورد ممنوع المصاحبه شدن پرسپولیسی ها نشان میده که وینگادا هم باز با مشکل حاشیه های فوتبال ایران رو به رو شده حاشیه هایی که در دنیا تکه و یک عده افراد سود جو درست می کنند
امیدوارم این ترفند خودش باعث ایجاد حاشیه ی بیشتر نشه
این درسته که کریمی یکی از بهترین بازیکنا و ستاره تیم ماست اما یک تیم به یه بازیکن نیست . علی کریمی هرکاری هم بکنه اگه بقیه باهاش همکاری نداشته باشن که تیم موفق نمیشه برای موفق بودن تلاش تیمی لازم است که ایشالا با همت همه این تلاش موجب پیروزی بشه.
درمورد ممنوع المصاحبه شدن بازیکنا هم فکر میکنم فکرخوبی بوده و به قول الهه باعث کمترشدن حاشیه ها میشه
omidperspolisi
03-07-2009, 11:18 PM
بچه ها بابا خریدن بازیکنان و نقل و انتقالات رو بیخیال 3شنبه تو آسیا بازی داریم بعد از 6سال دوری از این مسابقات قراره بازی کنیم من یکی که خیلی منتظر این بازی هستم بعد 6سال واقعا دلم برای آسیا تنگ شده باید در خور نام پرسپولیس بازی کنیم و باید ورزشگاه رو پر کنیم ما همیشه تو تعداد تماشاگر رکورد دار بودیم توروخدا تیم رو تنها نذارین 3شنبه هم بیاین ورزشگاه
Mostafa United
03-07-2009, 11:34 PM
ناگفته های افشین فطبی در bbc persian
این مصاحبه دوشنبه 19 اسفند 87 ساعت 18.30 از کانال بی بی سی فارسی
پخش خواهد شد
در این مصاحبه افشین قطبی میگه چرا به ایران امد چرا از ایران رفت
میگه در بازی دربی سال پیش پدرش به تهران میاد و در همون بازی یکسری
افراد کامپیوترش را میشکنند و پدرش بهش میگه به امریکا برگرده
خلاصه این مصاحبه داغ را از دست ندید
mona_casillas
03-08-2009, 12:23 AM
افتخارات باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس ايران
با توجه به حضور پرسپولیس در جام باشگاههای آسیا نگاهی داشته باشیم به تاریخچه پر افتخارترین و محبوب ترین تیم سرخ آریایی
ابتدا قابل ذکر است پرسپولیس از سوی afc (کنفدراسیون فوتبال آسیا)به عنوان پر طرفدارترین تیم قاره ی کهن معرفی شده است.
اما افتخارات این باشگاه :
نایب قهرمانی جام حذفی ایران۱۳۴۷
مقام دوازدهم باشگاههای تهران۱۳۴۸
قهرمانی مسابقات مقدماتی جام منطقهای۱۳۵۰
نایب قهرمان باشگاههای تهران۱۳۵۰
مقام سوم لیگ منطقهای ایران۱۳۵۰
نایب قهرمان جام باشگاههای تهران۱۳۵۰
قهرمان اولین دوره لیگ تخت جمشید۱۳۵۲
نایب قهرمان دومین دوره لیگ تخت جمشید۱۳۵۳
قهرمان سومین دوره لیگ تخت جمشید۱۳۵۴
نایب قهرمان چهارمین دوره لیگ تخت جمشید۱۳۵۵
نایب قهرمان پنجمین دوره لیگ تخت جمشید۱۳۵۶
نایب قهرمان ششمین دوره لیگ تخت جمشید۱۳۵۷
قهرمان جام شهید اسپندی۱۳۵۸
قهرمانی در لیگ دسته اول تهران۱۳۶۰
نایب قهرمان جام حذفی تهران۱۳۶۰
قهرمان جام وحدت۱۳۶۰
قهرمان جام حذفی تهران۱۳۶۱
قهرمان جام باشگاههای تهران۱۳۶۱
نایب قهرمان جام باشگاههای دسته اول تهران۱۳۶۲
قهرمان فوتبال باشگاههای دسته اول تهران۱۳۶۵
قهرمان فوتبال باشگاههای دسته اول تهران۱۳۶۶
قهرمان جام حذفی تهران۱۳۶۶
قهرمان جام حذفی ایران۱۳۶۶
قهرمان باشگاههای دسته اول تهران۱۳۶۷
قهرمان باشگاههای دسته اول تهران۱۳۶۸
نایب قهرمان اولین دوره لیگ آزادگان۱۳۶۸
قهرمانی در فوتبال دسته اول تهران۱۳۶۹
قهرمان اولین دوره جام در جام آسیا۷۰-۱۳۶۹
نایب قهرمانی در فوتبال دسته اول تهران۱۳۷۰
قهرمانی جام حذفی ایران۱۳۷۰
مقام سوم در لیگ ازادگان۱۳۷۰
قهرمان جام حذفی کشور۷۱-۱۳۷۰
نایب قهرمان لیگ ازادگان۱۳۷۱
قهرمان سوپرجام تهران۱۳۷۱
نایب قهرمان سومین دوره جام در جام آسیا۱۳۷۱
نایب قهرمان لیگ کشور۱۳۷۲
مقام چهارم لیگ آزادگان۱۳۷۳
قهرمان لیگ ازادگان۱۳۷۴
مقام چهارم جام باشگاههای آسیا۱۳۷۴
قهرمانی لیگ کشور۱۳۷۵
مقام سوم جام باشگاههای آسیا۱۳۷۵
قهرمان لیگ آزادگان کشور۱۳۷۷
نایب قهرمان لیگ آزادگان کشور۱۳۷۷
مقام سوم جام باشگاههای آسیا۱۳۷۸
قهرمان لیگ آزادگان کشور۱۳۷۸
نایب قهرمان لیگ آزادگان کشور۱۳۷۹
مقام سوم جام باشگاههای آسیا۱۳۸۰
قهرمان اولین دوره لیگ برتر ایران۸۱
نایب قهرمان جام حذفی ایران ۱۳۸۵
قهرمان هفتمين دوره ليگ برتر ايران 1386
به امید سربلندی و موفقیت پرسپولیس در این دوره از جام باشگاههای آسیا
omidperspolisi
03-08-2009, 12:34 AM
امروز توره تو ذخیره ها تمرین کرده و به نظر میرسه خلیلی از ابتدا بازی خواهد کرد مگر اینکه شرایط عوض بشه به نظرم از اول بازی کردن محسن یکم ریسک هست بازی با مقاومت هم که به میدان آمد من همش نگران بودم که یهو مصدوم تنشه امیدوارم با عاقبت اندیشی کافی دقایق بازی محسن رو بالا ببرند
mona_casillas
03-08-2009, 12:43 AM
امید جان برای جام باشگاهها باید این ریسک رو کرد و محسن رو از اول به زمین آورد .
Masoud
03-08-2009, 01:13 AM
به نظر من که اصلا با یه فوروارد بازی کردن ریسک هست و باید یه ذره احتیاط رو بزارن کنار
بازی اول تو تهران خیلی خیلی مهمه و نبردنش خیلی بده.
باید با دو مهاجم بازی کنیم.
همون جوری که تو مقاله تورج عاطف که گداشتم گفته بود زوج خیلی - توره حداقل رو کاغذ رویایی هست.
امیدوارم کمی دست از این احتیاط برداره وینگادا و با دو مهاجم بازی کنه.
------------------------------
مصاحبه قطبی هم واقعا باید دیدنی باشه.من که ساعت موبایل رو کوک کردم یادم نره.
پرسپوليس
03-08-2009, 01:18 AM
به اميد قهرماني تو اسيا :8:
Karim
03-08-2009, 01:19 AM
افشاگری قطبي پس از مدتها انتظار درمورد علت کناره گیری اش از پرسپولیس و ... / قطبی با کنایه به استیلی و شرکا : مشكل فوتبال ايران باندبازي است / پرسپولیس خانه من است / دستهایی بودند که نمی خواستند موفق باشم
سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران، مشكل فوتبال ايران را باند بازيهاي مختلفي ميداند كه لطمات جبران ناپذيري را بر پيكره اين ورزش وارد كرده است.
افشين قطبي در گفت و گويي، به تفصيل در خصوص دلايل كناره گيري خود از تيم فوتبال پرسپوليس و شرايط حاكم بر اين تيم سخن گفت.
وي در ابتدا سخنان خود به جدايياش از اين تيم اشاره كرد و گفت: فكر مي كنم بيان دلايل جدايي ام از تيم پرسپوليس خيلي طولاني و پيچيده است، اما تنها توضيحي كه ميتوانم بدهم اين است كه پرسپوليس هميشه خانه و تيم من است و هوادارانش را خيلي دوست دارم.
سرمربي پيشين تيم پرسپوليس با اشاره به اينكه يك سال و نيم حضور در تيم پرسپوليس تجربهاي است كه هيچوقت فراموش نخواهم كرد، افزود: فكر ميكنم كسب آن قهرماني بعد از ۶سال، نه تنها براي من بلكه براي همه هواداران اين تيم عزيز و بياد ماندني باشد.
وي که در این بخش از صحبتهایش با ادبیاتی مشابه قلعه نویی از دستهای پشت پرده یاد می کرد گفت: فكر ميكنم كساني كه با ايران آشنا هستند ميدانند كه هر كسي كه در كارش موفق باشد محبوبيت پيدا ميكند. به همين خاطر عدهاي به خاطر حسادت دوست ندارند آن شخص به كارش ادامه دهد.
قطبي خاطرنشان كرد: در ۵۱بازي كه در تيم پرسپوليس بودم داورها فقط سه ۳ پنالتي گرفتند، اما از زماني كه پرسپوليس را ترك كردم تا كنون ۱۱پنالتي براي پرسپوليس گرفته شده است.
سرمربي پيشين پرسپوليس در پاسخ به اين سئوال كه، عدهاي از هواداران معتقدند شما يك سال قبل در پرسپوليس و ايران مربيگري كرده بوديد و شرايط فوتبال ايران، جنجالها و مسائل حاشيهاي آن را خوب ميدانستيد، بنابراين چرا بار ديگر اين مسووليت را پذيرفتيد؟، گفت: من واقعا شرمنده ي هواداران پرسپوليس هستم. بخاطر آ نها برگشته بودم. خيلي دوست داشتم كه به تمام اين هواداران دوباره شادي را برگردانم، ولي وقتي بعد از يك بازي عدهاي كه خط گرفته بودند به ماشين من حمله ميكنند، اين فضا را مقداري عوض ميكند.
وي گفت: وقتي در باشگاهي چنين فضاي وجود داشته باشد، ديگر آن باشگاه اقبال موفقيت نخواهد داشت، زيرا آن چارچوب و فضايي را كه بايد براي موفقيت داشته باشد، ندارد.
قطبي ادامه داد: سال دوم كه به پرسپوليس بازگشتم، دوست داشتم تيمي بسازم كه بازيكنان، كادر فني و مديريت همه با هم مثل يك خانواده باشند، اما از روز اول اين فضا بوجود نيامد. در تمرينات تيم شعارهايي عليه عضو هيات مديره، بازيكنان و يا هركسي داده ميشد و اين موضوع، كار مربيان و بازيكنان را مشكل كرد و من واقعا احساس كردم با رفتنم از پرسپوليس مي توانم به اين تيم كمك كنم.
وي خاطر نشان كرد: خيليها گفتهاند قطبي براي پول برگشت. در حالي كه اگر قطبي براي پول برگشته بود تا آخر ميماند و يا اگر براي پول بود، وقتي رفت پول را پس نميداد.
افشين قطبي با تاكيد بر اينكه كساني كه مثل من ۳۰سال از كشورشان دور بودند، هر روز عشق آنان به كشورشان بيشتر ميشود، افرود: اما زماني كه ديدم با رفتن من كار مثبتي انجام ميشود و ممكن است فوتبال ايران خودش را با يك ميكروسكوپ نزديك تر نگاه كند و شفاف تر شود، اين كار را كردم.
وي گفت: فوتبال ايران بايد ياد بگيرد كه وظيفه هيات مديره، مربي و بازيكن چيست، بودجه باشگاه چيست و چگونه استفاده شود. فوتبال ايران به امكانات بهتري نياز دارد تا عشق فوتبال، كيفيت فوتبال و بازيكنانش با هم هماهنگ باشند. زيرا عشق به فوتبال در ايران خيلي زياد است و شايد زيادتر از هر جاي ديگر در دنيا.
سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس تصريح كرد: عشق به فوتبال در ايران انرژي است كه با مهيا كردن امكانات و شفافيت بيشتر، ميتواند ايران را در آسيا و جام جهاني به عنوان يكي از بهترين تيمها مطرح كند.
قطبي در پايان خاطر نشان كرد: من يك ايراني هستم و دوست دارم در فوتبال ايران تفكري ايجاد شود كه زمينههاي رشد و پيشرفت آن را بيش از پيش فراهم سازد.
Masoud
03-08-2009, 01:33 AM
بچه های عزیز لطفا بحث قطبی رو فعلا تموم کنیم تا بعد بازی با الشارجه.
دوشنبه هم بی بی سی ببینیم این چیا میخواد بگه تو هفته اینده اگه بحثی بود میکنیم و هرکی نقطه نظراتش رو میگه . هرچند کسی که تو تیم نیست و احتمالا تو این مصاحبه خیلی از مردم ایران و پرسپولیس هم گلایه میکنه رو نباید ببریمش خیلی بالا .
حالا فعلا ازتون خواهش میکنم بحث قطبی رو بیخیال شیم و راجب بازی سه شنبه حرف بزنیم
mona_casillas
03-08-2009, 02:15 AM
گوش دادن به مصاحبه اش خالی از لطف نیست ولی بحث درباره کسی که الان در تیم نیست و مدتها قبل یا به خواسته خودش و یا مسائل و مشکلاتی که هر سرمربی حرفه ای باید بتونه تحمل کنه دردی از پرسپولیس دوا نمیکنه ضدو نقیض هم در اینگونه مصاحبه ها و مصاحبه ها و گفتارها و رفتارهای قبلی زیاد میشه پیدا کرد و جلوی هر کدوم علامت سوال گذاشت ولی بازهم فایده ای نداره .
omidperspolisi
03-08-2009, 12:24 PM
من که دوشنبه دانشگاه هستم شماها گوش کنید و به ما بگین چی گفته ولی بهتره راجع به بازی با شارجه صحبت کنیم
ali_red boy
03-08-2009, 12:34 PM
گوش دادن به مصاحبه اش خالی از لطف نیست ولی بحث درباره کسی که الان در تیم نیست و مدتها قبل یا به خواسته خودش و یا مسائل و مشکلاتی که هر سرمربی حرفه ای باید بتونه تحمل کنه دردی از پرسپولیس دوا نمیکنه ضدو نقیض هم در اینگونه مصاحبه ها و مصاحبه ها و گفتارها و رفتارهای قبلی زیاد میشه پیدا کرد و جلوی هر کدوم علامت سوال گذاشت ولی بازهم فایده ای نداره .
با نظر مونا موافقم . قطبی یکسال در خدمت پرسپولیس بود ولی در سال جاری مسائلی داشت و حاشیه هایی با خودش اورد که الان جای بحث در باره اش نیست ودردی هم از پرسپولیس دوا نمیکنه .
الان تمام فکر و ذکر پرسپولیسی ها باید جام باشگاهها باشه .
انشالله با قدرت در این بازی ها ظاهر بشیم و بچه ها هم آزادی رو روز سه شنبه پر کنند و یکصدا فقط مشوق پرسپولیس باشند .
omidperspolisi
03-08-2009, 12:45 PM
صد در صد نکته مهم این حضور تماشاگران هست نباید به خاطر آن باخت مقابل مقاومت ذره ای از علاقه بچه ها برای حضور تو ورشگاه کم بشه خواهش میکنم حتما بیاین ورزشگاه ضرر نمیکنید دیگه چه جوری بگم بیاین بیاین دیگه:4:
Mostafa United
03-08-2009, 12:49 PM
من که دوشنبه دانشگاه هستم شماها گوش کنید و به ما بگین چی گفته ولی بهتره راجع به بازی با شارجه صحبت کنیم
شاید من خواب نما شدم ضبط کردم براتون آپ کردم ! :funi:
ali_red boy
03-08-2009, 12:50 PM
الان وقت کوبیذن این و بالابردن اون نیست الان وقت حرفهای گذشته رو به میون آوردن نیست الان فصل نقل و انتقالات نیست که بخوایم بگیم کی باشه و کی نباشه و باشگاه هم تکذیب کنه الان فقط وقت حمایت از تیمی با میلیون ها قلب عاشقه تیمی به نام پرسپولیس که باید تشویقی بشه در آزادی که صداش به گوش تمامی آسیا برسه . دوست دارم روزی با بچه های این فروم آشناتر بشم و با قرار قبلی به آزادی بریم .
الان فقط پر کردن آزادی و تشویق پرسپولیس .
Ultra_Red90
03-08-2009, 01:24 PM
افشين قطبي هم شده مثل امثال حميد درخشان و فرشاد پيوس وقتي كه بهش تيم نمي دن مياد و عليه تيم مصاحبه مي كنه . اما كسي نيست بگه تو اگه چيزي حاليت بود مي موندي و شرايط و تحمل مي كردي نه اينكه فرار كني و پول باشگاه و به جيب بزني و از عشقت به مردم بگي . هوادار پرسپوليس اگر منطقي فكر كنه مي فهمه كه در اين فصل افشين قطبي باعث تمامي مشكلات پرسپوليس بود . مشكلاتي كه هنوزهم از تيم بيرون نرفته و نتيجه اش و داريم مي بينيم . قطبي كه انقدر در حرفه اي بودن دم ميزنه و همه رو مي كوبه بهتره يك مقدار به مغز خودش رجوع كنه كه هيچ جاي دنيا يك مربي نميره كيف و حالشو بكنه و يك هفته قبل از شروع ليگ برگرده ايران ...
در مورد بازي 3 شنبه هم شك ندارم با اختلاف 2 گل الشارجه رو مي بريم و استارت خوبي واسه آسيا مي زنيم . البته اميدوارم مصاحبه به ظاهر افشاگرايانه ي افشين قطبي لطمه اي به تيم و شرايط حاشيه اي تيم نزنه . قطبي يك بار با رفتنش تيمو به حاشيه كشيد كه هنوزهم اين مشكلات و اين زخم ترميم نشده و ثمره اش از دست رفتن ليگ بود اين بار هم مي خواد با يك چنين مصاحبه اي تيمو در آستانه ي بازي حساس آسيايي با مشكل روبرو كنه .
بازم صد رحمت به امثال استيلي كه امسال صداش در نيومد ...
این قبول که افشین قطبی امسال باعث بیشتر بدبختیا بود اما بهتره یک طرفه نریم سمته قاضی و وایسیم حرفای اونم گوش بدیمو بعد راجبش نظر بدیم.
الانم بهتره درمورده بازی با الشارجه بحث کنیم.
یه سوال اینکه رجب زاده تو بازی سه شنبه هست یا نه؟
omidperspolisi
03-08-2009, 01:40 PM
نه رجب زاده نیست اصلا مجوز بازیش رو هم صادر کنند بازی دادنش حماقت هست چون نه با تیم تمرین کرده نه تو جو تیم پرسپولیس هست بهتره فعلا رو نیمکت باشه به نظرم این خرید بیشتر برای فصل بعد اثر خواهد داد چون از حالا یه بازیکن جدید رو وارد لیستمون کردیم که این خودش یه قدم به جلو هست
Masoud
03-08-2009, 02:09 PM
ادامه بحث در تایپیک ارتش سرخ جلد چهارم که یکی از مدیران انجمن یعنی مونا خواهد زد
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.