PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتش سرخ جلد سوم- بازگشت خليلي- پيش به سوي قهرماني

صفحه ها : [1] 2 3 4

Abadan
01-23-2009, 09:03 PM
دوستان عزيز اينم جلد سوم. اميدوارم كه بردهاي زيادي رو داشته باشيم. اميدمون به قهرماني شايد كم باشه ولي هيچ وقت نا اميد نيستيم. توي اين تاپيك احتمال ميدم كه يه مربي عوض كنيم.
يا حق

http://i41.tinypic.com/25g7b55.jpg

SaRa
01-23-2009, 09:42 PM
تايپك جديد مبارك . ايشالا اين جا جشن قهرماني بگيريم. اميدوارم دست آقا امين خوب باشه و همش واسه تيم پيروزي بياره.

Pars_Redboy
01-23-2009, 09:56 PM
ایشالله جشن قهرمانی میگیریم لیگ زیاد امید نیست ولی حذفی هست در آسیا هم اگه زودتر تصمیم بگیرن راجب به سرمربی میتونیم بالا بریم در تاپیک قبلی در باره بازگشت قطبی خوندم که صد در صد مخالفم و ازش هیچ حمایتی نمیکنم ولی سرمربی خارجی لازم داریم صد در صد

Hojat
01-24-2009, 01:24 AM
تایپیک جدید تبریک میگم...

امین اگه دستم بهت برسه می کشمتhttp://www.pic4ever.com/images/126fs2277341.gif.چرا بدون اجازه من تایپیک زدیhttp://www.pic4ever.com/images/ugly004.gif.

شوخی کردما نوشه جانت...:4:

redsun
01-24-2009, 01:50 AM
تایپیک جدید مبارک
بگذارید اولین بحث را من شروع کنم امسال که دیگه استقلال قهرمانه از ما که گذشت اما چیزی که هست اینکه از اول فصل برای پرسپولیس از زمین وآسمون بلا می آمد تا قهرمان نشه
اول همه رفتن کاشانی آمدن مصطفوی بعد مصدومیت خلیلی که کلی روش حساب باز کرده بودیم بعد پاره شدن رباط پای میثاق معمار زاده که می تونست یکی از خریدهای خوب پرسپولیس باشد
مصدومیت های پی در پی واعظی و مشکلات دروازه ودفاع رفتن ناگهانی قطبی اشتباهات مسلم داوری که همگیش به ضرر پرسپولیس بود
اتفاقاطی که برای نیکی افتاد نیکبختی که تو اوج بود داشت صدر جدول گل زنان را می گرفت به یکباره باید طلسم بشه و بد بیاره
رفتن مصطفوی استقلالی و آمدن انصاری فردی که هیچ اراده ای از خودش ندارد و حالا هم تعویض هر روزه ی مربی و کادر فنی
شاید چند تا از این موارد به شانس باشد اما بقیه اش خبر از دست های پشت پرده ای میده که دوستان: پرسپولیس نباید نتایج خوب بگیره و قهرمان بشه

Masoud
01-24-2009, 01:51 AM
سلام به همه دوستای انجمن
بعد غیبتی که داشتم برگشتم
دلم خیلی تنگ شده بود واسه انجمن ، ضمن اینکه بازی رو ندیدم فقط پنجشنبه شب از یکی شنیدم بازی 1-1 شده و گل اول رو هم ما زدیم.
خلاصه استقلال هم افتاده رو دوره برد.خدا به دادمون برسه ببینیم چی پیش میاد.
راستی یکی بگه بازیکنها چجوری بودن جلوی مس ؟

RedHuman
01-24-2009, 02:07 AM
به نظرم ازهمین حالا باید استقلال روقهرمان لیگ بدونیم

جون كريم با اين پست و اون يكيت تو تاپيك دربي يوتش يواش دارم بهت شك ميكنم.

redsun
01-24-2009, 02:14 AM
سلام به همه دوستای انجمن
بعد غیبتی که داشتم برگشتم
دلم خیلی تنگ شده بود واسه انجمن ، ضمن اینکه بازی رو ندیدم فقط پنجشنبه شب از یکی شنیدم بازی 1-1 شده و گل اول رو هم ما زدیم.
خلاصه استقلال هم افتاده رو دوره برد.خدا به دادمون برسه ببینیم چی پیش میاد.
راستی یکی بگه بازیکنها چجوری بودن جلوی مس ؟
خیلی بد بودند اما نسبت به قبلشون به اندازه ی اپسیلونی بهتر بودند حقیقی خیلی خوب بود اما بقیه نه زیا پاس های کریم همش اشتباه بود پژمان خوب بود
نیکبخت بهتر از قبل می دوید کریمی یک ذره بهتر کار می کرد دفاعمون طبق معمول پوکیده بود

RedHuman
01-24-2009, 02:15 AM
رفتن مصطفوی استقلالی و آمدن انصاری فردی که هیچ اراده ای از خودش ندارد و حالا هم تعویض هر روزه ی مربی و کادر فنی
[/b][/color]

داداش من فقط نميدونم شما از رو چي اين حرفو ميزني: (آمدن انصاری فردی که هیچ اراده ای از خودش ندارد و حالا هم تعویض هر روزه ی مربی و کادر فنی)
والا از اون روزي كه اين آقاي انصاريفرد اومدهچيزي جز تكذيب خبر ازش نشنيديم. اومده پرسپوليس كه همش همه چيز رو هي تكذيب كنه. عشقش تكذيبه. بعد از روزي كه امده هي داره اين و اون رو تكذيب ميكنه ولي كادر فني دست نخورده مونده و هر روز مربي تعويض نشده.

Karim
01-24-2009, 02:18 AM
جون كريم با اين پست و اون يكيت تو تاپيك دربي يواش يواش دارم بهت شك ميكنم.
شک کنی یا نکنی نظرمن اینه.

mona_casillas
01-24-2009, 02:20 AM
امشب بازهم فرخزادی در ورزش از شبکه 2 در باره سرمربی خارجی دوپهلو حرف زد انگار متوجه وضعیت پرسپولیس نیستن . اینکه صحبت از بازگشت قطبی شده من هم با وضعی که امسال برای پرسپولیس بوجود آورد کاملا مخالف برگشتش هستم .

Karim
01-24-2009, 02:21 AM
نیکبخت بهتر از قبل می دوید بود
مسعود باورت میشه نیکبخت میدوید؟!
قبلا فقط راه میرفت جدیدا میدوه ماشالله.مسعود!2بارهم پاش به توپ خورده این طوری که اخبارگفت

AMED
01-24-2009, 02:22 AM
اول تاپیک را تبریک میگم
من از این به بعد به بردهای پرسپولیس امیدوار میشم
آخه امین 1 بار به من ثابت کرده چقدر دستش خوبه
واقعا طلایی ترین روزهای فوتبالیمو در تاپیک که امین زده بود تجربه کردم امیدوارم تکرار بشه

mona_casillas
01-24-2009, 02:24 AM
مسعود باورت میشه نیکبخت میدوید؟!
قبلا فقط راه میرفت جدیدا میدوه ماشالله.مسعود!2بارهم پاش به توپ خورده این طوری که اخبارگفت

خوب بازی نکرد ولی دوباره علیه نیکبخت جبهه نگیرن لطفا

Karim
01-24-2009, 02:26 AM
بدترین اشتباه پیروانی این بودکه دقیقه 10 به بعد کریم باقری روبیرون نکشید...
به قول مهدی طاهرخانی کریم فقط به خاطر گلای اول فصلش توترکیبه وگرنه مدتهاست چیزی ازش ندیدیم

RedHuman
01-24-2009, 02:27 AM
آقا امين عزيز سعي كنيد در اين تاپيك همراه با بحث و گفتگوي ساير اعضا به پيش برويد و مسايل شخصي را در اينجا قرار ندهيد .

اوخ اوخ بچه ها عمو اسماعيل اومد ديگه .....ويرايش شد.. و گرنه پس گردني عمو اسماعيل خيلي درد داره.
آقا امين لطفا نسبت به نوع ارسال هاي خود دقت بيشتري داشته باشيد. zamara

behnam3638
01-24-2009, 02:30 AM
سلام
ممنون تاپیک جدید رو تبریک میگم
ایشالا در این تاپیک شاهد این باشیم که یه سرمربیه خوب بیاد بالا سر تیم و همچنین مشکلات تیم حل بشن

منم با الهه خانوم موافقم ..پرسپولیس در این فصل یه شدت مشکل داشت...فکر می کنم اگر جناب علی آبادی کاشانی رو مجبور به استعفا و رفتن نمی کرد خیلی از این مشکلات کمتر بوجود میامد
مصدوم شدن میثاق و همچنین محسن و رفتن یک باره امپراطور واقعا ذربه ی سنگینی به تیم زد

RedHuman
01-24-2009, 02:43 AM
بچه ها به نظرتون ميارزيد بازي فولاد رو ميباختيم يا مساوي ميكرديم ولي لوكا ميومد؟؟؟
آخه فقط يه گل با امضاي لوكا فاصله بود. حالا نميدونم انصاريفرد از اون بازي (چيزي راجع به بازي نگم بهتره) چي ديد كه گفت با اين شرايط زير همه چي ميزنيم.

redsun
01-24-2009, 02:46 AM
داداش من فقط نميدونم شما از رو چي اين حرفو ميزني: (آمدن انصاری فردی که هیچ اراده ای از خودش ندارد و حالا هم تعویض هر روزه ی مربی و کادر فنی)
والا از اون روزي كه اين آقاي انصاريفرد اومدهچيزي جز تكذيب خبر ازش نشنيديم. اومده پرسپوليس كه همش همه چيز رو هي تكذيب كنه. عشقش تكذيبه. بعد از روزي كه امده هي داره اين و اون رو تكذيب ميكنه ولي كادر فني دست نخورده مونده و هر روز مربي تعويض نشده
چرا یک مدیر عامل هر روز باید تکذیب کند اگه واقعا می دونست داره چیکار می کنه یک حرف قاطعانه می زد این همه حاشیه درست نمی شد و همه می دونستن واقعا از افشین حمایت می کنه یا نه
چون کار ها به دست خودش نیست کس های دیگه دارند تصمیم می گیرند کسایی مثل هدایتی چون پول دارند

mona_casillas
01-24-2009, 03:10 AM
بچه ها به نظرتون ميارزيد بازي فولاد رو ميباختيم يا مساوي ميكرديم ولي لوكا ميومد؟؟؟
آخه فقط يه گل با امضاي لوكا فاصله بود. حالا نميدونم انصاريفرد از اون بازي (چيزي راجع به بازي نگم بهتره) چي ديد كه گفت با اين شرايط زير همه چي ميزنيم.

تعیین سرمربی باید خیلی سنجیده باشه و به بردو باخت بستگی نداشته باشه . من با لوکا بخاطر بعضی خصوصیاتش و حاشیه هایی که به احتمال زیاد با خودش میاورد مخالف بودم ولی هنوز فرصت هست اگر زودتر بجنبن میشه سرمربی خوب هم آورد یا اینکه اینقدر همه رو بازی ندن و افشین پیروانی رو هم از بلاتکلیفی در بیارن .

redsun
01-24-2009, 03:12 AM
لوکا نه اما فرصت به افشین با حمایت کامللللللللل

RedHuman
01-24-2009, 04:02 AM
تعیین سرمربی باید خیلی سنجیده باشه و به بردو باخت بستگی نداشته باشه . من با لوکا بخاطر بعضی خصوصیاتش و حاشیه هایی که به احتمال زیاد با خودش میاورد مخالف بودم ولی هنوز فرصت هست اگر زودتر بجنبن میشه سرمربی خوب هم آورد یا اینکه اینقدر همه رو بازی ندن و افشین پیروانی رو هم از بلاتکلیفی در بیارن .

چند مسآله داره:
1- به نظر من پيرواني يه سرمربي جوون و كم تجربست بعدشم به خاطر اخلاق بسيار آرومش بازيكنا اون رو به چشم يه سرمربي نگاه نميكنن و فقط اون رو يه دوست ميدونن واسه همين هركاري كه بخوان و نخوان انجام ميدن.
2- بازيكناي پرسپوليسم ماشالاه كه هركدومشو يه تيم رو ميچرخونه پخته و مغرور هستن و چون زوري از طرف سرمربي سرشون نيست زياد خودشون رو به زحمت نميندازن.
3- از اونور هم لوكا بوناچيچ يه مربي بسيار سخت گير؛ منظم و با اصول ارتشيه و ميتونه سركردگي بازيكنا رو كنترل كنه. كه ديگه بازيكنا جرآت سرپيچي از حرفاشو ندارن. اگر هم كسي رو از اين بابت اخراج كنه چندتا جوون با انگيزه اگه بياره فكر كنم بهتر از اينا بازي كنن.
"""لوكا بوناچيچ سرمربي است بسيار سخت گير كه از عادات او اين است كه با بزرگان مغرور تيم ها سرشاخ ميشود و شاخ آنها را ميشكند."""

پس نتيجه ميگيريم كه: فقط لوكا

mona_casillas
01-24-2009, 04:10 AM
چند مسآله داره:
1- به نظر من پيرواني يه سرمربي جوون و كم تجربست بعدشم به خاطر اخلاق بسيار آرومش بازيكنا اون رو به چشم يه سرمربي نگاه نميكنن و فقط اون رو يه دوست ميدونن واسه همين هركاري كه بخوان و نخوان انجام ميدن.
2- بازيكناي پرسپوليسم ماشالاه كه هركدومشو يه تيم رو ميچرخونه پخته و مغرور هستن و چون زوري از طرف سرمربي سرشون نيست زياد خودشون رو به زحمت نميندازن.
3- از اونور هم لوكا بوناچيچ يه مربي بسيار سخت گير؛ منظم و با اصول ارتشيه و ميتونه سركردگي بازيكنا رو كنترل كنه. كه ديگه بازيكنا جرآت سرپيچي از حرفاشو ندارن. اگر هم كسي رو از اين بابت اخراج كنه چندتا جوون با انگيزه اگه بياره فكر كنم بهتر از اينا بازي كنن.
"""لوكا بوناچيچ سرمربي است بسيار سخت گير كه از عادات او اين است كه با بزرگان مغرور تيم ها سرشاخ ميشود و شاخ آنها را ميشكند."""

پس نتيجه ميگيريم كه: فقط لوكا

با بعضی قسمت حرفهات موافق نیستم :

1- پیروانی جوان و کم تجربه هست اما احترام داره از طرفی هیئت مدیره تو این مدت سردرگمش کردن و تکلیفش معلوم نیست با استعفای خودش هم کاری درست نمیشه .

2 - سخت گیری بیش از حد و بد اخلاقی هایی که از لوکا سراغ داریم با نظم و انضباط تیمی فرق داره . لوکا یه مشکل جدی هم با عابد زاده داشت که احتمالا منجر به رفتن عابدزاده از تیم میشد که بخاطر زحمات عابدزاده وکارهای مثبتش طی این مدت برای دروازه بان ها و محبوبیت فوق العاده عابدزاده حتما تیم رو وارد حاشیه های جدید میکرد .

Abadan
01-24-2009, 12:52 PM
اول تاپیک را تبریک میگم
من از این به بعد به بردهای پرسپولیس امیدوار میشم
آخه امین 1 بار به من ثابت کرده چقدر دستش خوبه
واقعا طلایی ترین روزهای فوتبالیمو در تاپیک که امین زده بود تجربه کردم امیدوارم تکرار بشه

عامد جان لطف داري اما خوب پارسال تيم همه يه دل بودن اما امسال نه. توكل به خدا
در كل اين تيم با اين وضع شانس زيادي نداره واسه قهرماني اما خوب كم هم نيست. اما با پيرواني اين شانس كمتر هم ميشه.

Karim
01-24-2009, 02:36 PM
تواین شرایط به نظرم بهترین سرمربی ایرانی هم کاری ازدستش برنمیاد.این نهایت تلاش پیروانیه.درضمن تیم روهم خودش بسته
یه مربی خوب خارجی باکارنامه خوب.زیادهم پیرنباشه

redsun
01-24-2009, 02:48 PM
اصلا مربی می خواهیم چیکار تا هدایتی داریم
طرف فکر کرده پول داره از فوتبال هم سر رشته دارد بابا به خدا صد رحمت به زمان بی پولی حالا که
بد بخت تریم تا آن زمانها

Pars_Redboy
01-24-2009, 03:12 PM
صددر صد سرمربی خارجی میخوایم بقول مونا اینها انگارحالیشون نیست چی داره به سر پرسپولیس میاد ولی منم بااومدن قطبی مخالفم و با لوکا هم مخالفم چون زیاد هم تعریفی نیست عابدزاده رو هم از دست میدادیم و بدتر میشد

مربی خارجی صد در صد با احترام به پیروانی

Masoud
01-24-2009, 03:24 PM
لوکا که دیگه اگه بگه مجانی هم میام به خاطر اینکه انصاریفرد اون قدر محکم گفت دیگه نمیاریمش نمیاد
با حرف الهه خیلی موافقم . پرسپولیس الان هر مربی ای بیاره تا با تیم اشنا شه و تا بخواد یه خورده تغییرات بده فصل تموم شده.
نا سلاتی 20 روز دیگه دربی هستا.
من زمان بی پولی و هیچی نداشتن حسن انصاریفرد رو به 1000 بار پول دار بودن الان پرسپولیس ترجیح میدم.
ارزو میکنم یه روز دیگه اون بازیهای پرسپولیس زمان دنیزلی رو بازم تو ازادی ببینم که هیچ موقع یادم نمیاد پرسپولیس اون جوری بوده باشه

Pars_Redboy
01-24-2009, 03:29 PM
لوکا که دیگه اگه بگه مجانی هم میام به خاطر اینکه انصاریفرد اون قدر محکم گفت دیگه نمیاریمش نمیاد
با حرف الهه خیلی موافقم . پرسپولیس الان هر مربی ای بیاره تا با تیم اشنا شه و تا بخواد یه خورده تغییرات بده فصل تموم شده.
نا سلاتی 20 روز دیگه دربی هستا.
من زمان بی پولی و هیچی نداشتن حسن انصاریفرد رو به 1000 بار پول دار بودن الان پرسپولیس ترجیح میدم.
ارزو میکنم یه روز دیگه اون بازیهای پرسپولیس زمان دنیزلی رو بازم تو ازادی ببینم که هیچ موقع یادم نمیاد پرسپولیس اون جوری بوده باشه

انصاریفرد بود که پای مربیای بزرگ به پرسپولیس باز کرد حرف دله ما رو زدی یادش بخیر بازی های زمان دنیزلی با اون همه بی پولی و گرفتاری

Hojat
01-24-2009, 06:56 PM
3 گزینه برای مربیگری در پرسپولیس مطرح شدندhttp://www.pic4ever.com/images/19.gif.

اودموس سرمربی هلندی که سابقه مربیگری در الهلال عربستان، آژاکس، اندرلخت، وردربرمن، تیم ملی امارات و ... رو داره

http://en.wikipedia.org/wiki/Aad_de_Mos

خسوس رامیرز سرمربی تیم زیر 21 ساله های مکزیک

http://en.wikipedia.org/wiki/Jes%C3%BAs_Ram%C3%ADrez

اسکار تابارز سرمربی اروگوئه که در مقطعی مربیگری تیم های میلان و بوکاجونیورز هم برعهده داشته

http://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_Tab%C3%A1rez

Pars_Redboy
01-24-2009, 10:18 PM
بازم اسم ها ردیف شد ولی هیچ کاری نمیشه که نمیشه تا دربی بیست روز مونده !

omidperspolisi
01-24-2009, 11:47 PM
تایپیک جدید مبارک ان شاالله مصادف بشه با برد من مطمئن نیستم استقلال از الان قهرمان شده چون به شرایط پارسال خودمون نگاه میکنم به این نتیجه میرسم فوتبال بالا پایین زیاد داره استقلال با یک باخت میتونه وارد بحران بشه یا یه فشار روانی به هرحال همه چیز تموم نشده فقط کمرنگ شده پس امیدتون رو از دست ندهید

SaRa
01-24-2009, 11:50 PM
من كه چشم آب نميخوره استقلال امسال با يه شك بره تو بحران . ديديد بازي با صبا كه بدون برهاني تونستن ببرن اما خودمونو ببينين يه بازي اگه يكي از مهره هاي مهم نباشه بدبختيم.

redsun
01-25-2009, 12:18 AM
جالب اینجاست که بازیکن مس خودش اعتراف کرده که گل را با دست زده آن موقعه میگند اشتباه داوری برای همه است پس چرا هر دفعه جلوی مس سر پرسپولیس را میبرند چرا یک دفعه به نفع ما اشتباه نمی کنند آن موقعه تازه برای داور دربی هم پیشنهاد ایرانی می دهند دوستان از همی الان بدانید تو دربی هم ما بازنده ایم حتی اگه بهترین باشیم چون داور ایرانیه و پرسپولیس نباید نتیجه بگیره

Karim
01-25-2009, 12:51 AM
الهه جان اشتباه داوری همیشگی هست وعمدی نیست.وبحث درموردش بی فایده است.بعضی مواقع به نفعمون هم بوده
مشکل پرسپولیس داوری نیست

redsun
01-25-2009, 01:50 AM
اینکه درسته اما دیگه خسته شدم از اینکه تو هر بازی نتیجه نمی گیریم حالا با اشتباه داوری یا بدون اشتباه داوری اما خداییش اگه جلو مس آن اشتباه نمیشد الان اوضاع بهتر بود

behnam3638
01-25-2009, 02:00 AM
الهه جان اشتباه داوری همیشگی هست وعمدی نیست.وبحث درموردش بی فایده است.بعضی مواقع به نفعمون هم بوده
مشکل پرسپولیس داوری نیست

به شدت مخالفم :kasra:
اشتباه داوری اجتناب ناپذیره ولی نه در تمامیه موارد

اگر بازیه اوساسونا و رئال رو می دیدی فکر می کنم این پست رو نمی دادی :shamshir:

بازی پرسپولیس و هم رو هم دیدیم همگی..به نظر من کمک داور دید که بیگدلی توپ را با دست زده ولی هند اعلام نکرد :5:

دربازی استقلال و صبا هم داور دید که مدافعان اس اس در محوطه جریمه روی مهاجمان صبا خطا کردند ولی پنالتی نگرفت http://www.pic4ever.com/images/1650.gif

Abadan
01-25-2009, 02:07 AM
جالب اينجاست همون كمك داور توي نيمه اول گل استقلال رو تشخيص داد ولي بعد از اون مشكل بينايي پيدا كرد

Masoud
01-25-2009, 03:09 PM
مشکل داوری همه جا هست ولی من میگم از رو قرض نیست.
راستی داور دربی هم به احتمال فراوون ترکیه.

بازی با پیام هم پیروانی گفته ایوییج تو ایرانه و بازی رو از نزدیک میبینه
اومدنش دیگه قطعی شده

mona_casillas
01-25-2009, 03:25 PM
مسعود جان بعضی داورها تسلط کامل ندارن و اشتباه میکنند ووقتی اشتباه یه داور در مورد تیمی زیاد تکرارمیشه هوادران نمیتونند بی غرض بودن داور رو باور کنند مثل مسعود مردای که در تمام بازی هایی که برای پرسپولیس داوری کرده مشکل جدی داشته و حاضر هم نیست اشتباهش رو قبول کنه .

داور دربی هم ایرانی نباشه بهتره حالا چه ترکی چه مظفری ........

ایویچ هم با تجربیاتش ژمیتونه برای پرسپولیس مفید باشه اگر این بنده خدا رو هم سردرگم نکنند .

mona_casillas
01-25-2009, 04:46 PM
این مقاله در یکی از سایت های پرسپولیسی بنظرم جالب رسید :

بيمارى دوران قطبى به قوت خود پا برجاست / پرسپوليس بيشتر گل ها و امتيازاتش را مديون كريمى است

پرسپوليس در كرمان همانگونه بازى كرد كه انتظار مى رفت. يك تيم «دفاعى» و محتاط، تيمى متشكل از تفكرات منطقى كه حتى صداى مفسر

محتاطى چون حاج رضايى را نيز در آورد!ماحصل اين رويكرد كسب يك امتياز باارزش از يك بازى دشوار بود اما آنهايى كه ميلياردها

تومان خرج اين تيم كرده اند آيا از نمايشى كه ديديم و ديديد رضايتى دارند؟يعنى پرسپوليس همه آن خرج ها را انجام داد و همه اين ستاره ها را

گرد هم جمع كرد تا تبديل شود به تيمى كه در كرمان ديديم؟ قطبى اين تيم را بيمار كرد و رفت، افشين هر چند كه به نسخه اى «نتيجه گرايانه»

دست يافته است اما به لحاظ كيفى نمى توان به پرسپوليسى كه مقابل فولاد و مس ديديم نمره قبولى داد. تيم ميهمان البته تا پيش از ثبت گل اول

اين بازى، نبردى پاياپاى با ميزبانش داشت اما بعد از گل كه منطق حكم به دفاع مى داد، ارتش سرخ ها نبايد در ضد حملات را هم به روى خود

مى بستند.پرسپوليس تا لحظه دريافت گل مساوى شباهتى به «گرانترين» تيم حاضر در ليگ نداشت و بعد از گل هم خيلى براى جبران مساوى

تلاش نكرد. البته مساوى از باخت بهتر است و به لحاظ فنى حرجى به سرمربى جوان قرمزها وارد نيست اما اگر بناست

تا شيوه اى كه در تهران و كرمان ديديم تبديل به ادبيات جديد سرخ پوشان شود لازم است تا حداقل طورى تمرين كنند و تدارك ببينند كه بتوانند
به شاخص و شاخصه هاى اين نوع بازى دست يابند.

على كريمى، بازيكنى است كه «افشين قطبى» او را نمى خواست آرى، سرمربى مستعفى ديكارمويى كه هم اينك مفقود شده است را به

جادوگر ترجيح داده بود اما با نگاهى به آنچه ظرف ماه هاى اخير گذشته است مى توان پى برد كه اگر قطبى موفق به جلوگيرى از جذب

كريمى مى شد چه اتفاقى براى پرسپوليس مى افتاد. على از روزى كه به تيم سابقش بازگشته روى بيش از ۸۰ درصد گل هايى كه پرسپوليس

به ثمر رسانده نقش داشته است. او در بازى با فولاد از مدافعان تيم ميهمان پنالتى گرفت و در كرمان هم اين ريباند ضربه كريمى بود كه تبديل به

گل پژمان نورى شد. در برد همدان، مساوى مقابل استقلال و ده ها ميدان ديگر نيز بازيكنى كه مى گويند -و درست مى گويند- دوباره انگيزه

روزهاى ابتدايى به فوتبال ايران را به دست آورده روى امتيازهايى كه تيمش گرفته تأثيرگذار بوده است. در واقع اگر بنا به الگوى لزوم بهره

مندى از يك دروازه بان خوب، يك مدافع مطمئن، يك هافبك درگير شونده، دونده و فيزيكال و يك پلى ميكر و يك مهاجم خلاق جهت كسب

قهرمانى، سرخ پوشان را بسنجيم متوجه خواهيم شد كه اين تيم فقط آن مهاجم خلاق را در اختيار دارد؛ كه تازه او هم بنا به مقتضيات تيم مجبور است تا در خط میانی به ایفای نقش بپردازد .

SaRa
01-25-2009, 04:54 PM
من با همه ي حرفاي اين مقاله موافقم . خط به خطش و تاييد ميكنم. قطبي امسال اصلا نبايد ميومد . اومدو تيمو اينطوري گذاشت رو دستمونو رفت. من كه بازيهاي تيمو ميبينم به نظرم هيچ انگيزه اي ندارن بچه ها . حدودا 2 هفته ديگه دربي هست اميدوارم بچه ها يه بار ديگه غيرت خودشونو نشون بدن و نشون بدن كه پرسپوليس از استقلال سر تره.

SaRa
01-25-2009, 04:56 PM
فكر كنم جمعه بود كه تو برنامه ورزشو مردم داشت زمين تمرين پرسپوليس رو نشون ميداد . يه زميني كه پر از سنگ بودو كارگرا داشتن كار ميكردن. يعني پرسپوليس كه پرطرفدار ترين تيم ايرانه بايد تو همچين زميني تمرين ميكرد؟

Masoud
01-25-2009, 05:00 PM
مقاله خوبی بود و همون حرف ماهاست که قطبی پرسپولیس رو زمین زد و این فصل هرچی بشه من از چشم قطبی میبینم.همون طور که قهرمانی فصل پیش رو هم به قطبی نسبت میدم.

واسه زمین تمرین هم تازه 50 ملیون هم با کلی منت گزاشتن حسن انصاریفر گرفته تا گزاشته تو راه اهن تمرین کنن.

SaRa
01-25-2009, 05:03 PM
چرا ما نبايد واسه خودمون يه زمين داشته باشيم؟
پول همه چيو ميدن كه پول زمينو نميتونن بدن؟ جايي كه خيلي مهمه واسه فوتبال همين زمين تمرين خوبه

behnam3638
01-25-2009, 05:08 PM
به چه دلیل نویسنده این مقاله گفته قطبی کریمی رو نمی خواست؟

اگر قطبی کریمی رو نمی خواست در سال اول ورودش و در همون بازیهای ابتدایی بازوبند کاپیتانی رو به کریمی میداد؟

به نظر من ما خیلی بازیکنان خوبی داریم فقط همونطور که بچه ها گفتن بازیکنا بی روحیه هستن

البته از کسی مثل رحمان نباید انتظار داشت خیلی براش مهم باشه نتیجه بازی پرسپولیس....

به نظر من کریمی واقعا این فصل خیلی به درد تیم ما می خوره

راستی ایمان مبعلی گفته نمی خوام دیگه در الوصل بمونم..امیدواریم بیاد پرسپولیس

Masoud
01-25-2009, 05:10 PM
بابا زمین چیه ؟ زمین میخوام چی کار ؟
این انصاری فردم یه .... مثل همون مصطفوی
مرتیکه الان مصاحبه کرده که به طور کامل از پیروانی حمایت میکنیم بعد میگه با هیچ گزینه ای هنوز به طور کامل به توافق نرسیدیم واسه سرمربی گری !!!!!!
اخه پیروانی واسه چی باید رو نیمکت بشینه وقتی میدونه به محض اینکه با یکی به توافق برسن میندازنش بیرون ؟
پرسپولیس امسال وحشتناکترین پرسپولیس چند ساله اخیر از نظر مدیریت هست.

متن مصاحبه اش :

عباس انصاري فرد در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت‌: در روزهاي اخير اسامي زيادي را به عنوان سرمربي پرسپوليس معرفي كرده‌اند. اين در حالي است كه هيات مديره پرسپوليس هنوز با هيچ گزينه‌اي به توافق نرسيده است.
وي افزود: مسائلي در داخل تيم داريم كه خودمان در حال پيگيري‌ آن هستيم. اميدواريم با بيان حرف‌ها و احتمالات، به تيم استرس وارد نشود. كادرفني و بازيكنان بايد با آرامش به كار خود ادامه دهند. ما از پيرواني و كادر فني حمايت مي كنيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: دوست ندارم بيشتر از اين حرف بزنم چون مي‌خواهم در نشست مطبوعاتي‌ عملكرد خودم را بازگو و از كارهايي كه قرار است انجام دهم دفاع كنم.
انصاري فرد يادآور شد:‌ در صورتي كه خبري باشد آنرا از طريق رسانه‌هاي گروهي و سايت باشگاه در اختيار علاقمندان مي‌گذاريم.

Masoud
01-25-2009, 05:13 PM
به چه دلیل نویسنده این مقاله گفته قطبی کریمی رو نمی خواست؟

اگر قطبی کریمی رو نمی خواست در سال اول ورودش و در همون بازیهای ابتدایی بازوبند کاپیتانی رو به کریمی میداد؟

به نظر من ما خیلی بازیکنان خوبی داریم فقط همونطور که بچه ها گفتن بازیکنا بی روحیه هستن

البته از کسی مثل رحمان نباید انتظار داشت خیلی براش مهم باشه نتیجه بازی پرسپولیس....

به نظر من کریمی واقعا این فصل خیلی به درد تیم ما می خوره

راستی ایمان مبعلی گفته نمی خوام دیگه در الوصل بمونم..امیدواریم بیاد پرسپولیس

بهنام این حرف که قطبی میگفت من صد در صد اون مهاجم برزیلیه رو میخوام که تو 19 تا بازی 21 گل زده و کسه دیگه رو نمیخوام که من کاملا یادمه و همه یادشونه.قطبی میگفت اول دی کارمو بعد کریمی.
همین موضوع باعث دعوا اون با هیئت مدیره بود که اخر سر بهش قول دادن بعد اینکه کریمی اومد دی کارمو هم بیارن.چون خدا رو شکر امسال اگه هیچی نبود پول مفت بود که حیف و میل شد رفت.
ای خدا این پول اگه زمانه عابدینی بود . به قران الان باشگاهی در حد تیمهای جوبیلوایواتا داشتیم

Pars_Redboy
01-25-2009, 05:30 PM
مقاله خوبی بود بازم حرف دله ما . قطبی همه میدونن کریمی رو نمیخواست و دیکارمو آقای گل برزیل رو میخواست !!!!!!!!

behnam3638
01-25-2009, 05:30 PM
بهنام این حرف که قطبی میگفت من صد در صد اون مهاجم برزیلیه رو میخوام که تو 19 تا بازی 21 گل زده و کسه دیگه رو نمیخوام که من کاملا یادمه و همه یادشونه.قطبی میگفت اول دی کارمو بعد کریمی.
همین موضوع باعث دعوا اون با هیئت مدیره بود که اخر سر بهش قول دادن بعد اینکه کریمی اومد دی کارمو هم بیارن.چون خدا رو شکر امسال اگه هیچی نبود پول مفت بود که حیف و میل شد رفت.
ای خدا این پول اگه زمانه عابدینی بود . به قران الان باشگاهی در حد تیمهای جوبیلوایواتا داشتیم

آهان :kasra:

آره خدایییش امسال خیلی پرسپولیس پول بهش تزریق شد ولی متاسفانه مدیران یاشگاه اصلاتوجهی به این پول ها نکردند :aasab:

منم فکر نکنم عابدینی بهتر از مصطفوی باشه..لااقل مصطفوی اینقدر تکذیب نمی کرد و حرف نمیزد :4:

به نظر من این انصاری فرد در آخر فصل هم جایی میره که مصطفوی رفت :4:

Pars_Redboy
01-25-2009, 05:32 PM
اینا خودشون سرگیجه گرفتن نمیدونن چیکار میکنن مارو هم دیوونه کردن

SaRa
01-25-2009, 05:34 PM
بابا زمین چیه ؟ زمین میخوام چی کار ؟

آْلاخون والاخوني به نظرت بهتره؟هر روز تو يه زمين تمرين كنيم خوبه؟حالا يه زمين ماله خودمون نداشته باشيم قبول اما ديگه نبايد بيايم تو زميني كه پر از سنگ هست تمرين كنيم. اينا خودش از لحاظ جسمي واسه تيم بده.

SaRa
01-25-2009, 05:36 PM
امسال تيم از اول بد بسته شد حالا هم داريم تاوان اون موقع رو پس ميديم. پرسپوليس امسال با فصل قبل زمين تا آسمون فرق كرده.
راستي اومدن ايويچ به تيم قطعي شد؟

Masoud
01-25-2009, 05:43 PM
آْلاخون والاخوني به نظرت بهتره؟هر روز تو يه زمين تمرين كنيم خوبه؟حالا يه زمين ماله خودمون نداشته باشيم قبول اما ديگه نبايد بيايم تو زميني كه پر از سنگ هست تمرين كنيم. اينا خودش از لحاظ جسمي واسه تيم بده.

زمین تمرین که مهمترین چیزه بابا.منم دارم به شوخی میگم که اینها هنوز که هنوز هر هفته صحبت سرمربی جدید میکنن.این بحثها رو تموم کنن زمین تمرین پیشکش

امسال تيم از اول بد بسته شد حالا هم داريم تاوان اون موقع رو پس ميديم. پرسپوليس امسال با فصل قبل زمين تا آسمون فرق كرده.
راستي اومدن ايويچ به تيم قطعي شد؟

اره ایویچ میاد.پیروانی گفته تا قبل شنبه یعنی روز بازی با پیام تهرانه
پیروانی خودش از فرداش بی خبره ورداشته اون پیره مرد رو از اون ور دنیا کشونده ایران.به نظرم باید از الان دو تا بیلیت برگشت هم بگیرن واسه خودشون

SaRa
01-25-2009, 05:56 PM
زمین تمرین که مهمترین چیزه بابا.منم دارم به شوخی میگم که اینها هنوز که هنوز هر هفته صحبت سرمربی جدید میکنن.این بحثها رو تموم کنن زمین تمرین پیشکش:4:

ايويچ كه خيلي پيره فكر نكنم بتونه كار زيادي بكنه اما فكر كنم بتون مشكل دفاع رو درست كنه آخه اون موقعي كه تو تيم ملي بود دفاع رو 20 كرده بود.

Hojat
01-25-2009, 06:13 PM
این مقاله در یکی از سایت های پرسپولیسی بنظرم جالب رسید :

بيمارى دوران قطبى به قوت خود پا برجاست / پرسپوليس بيشتر گل ها و امتيازاتش را مديون كريمى است

پرسپوليس در كرمان همانگونه بازى كرد كه انتظار مى رفت. يك تيم «دفاعى» و محتاط، تيمى متشكل از تفكرات منطقى كه حتى صداى مفسر

محتاطى چون حاج رضايى را نيز در آورد!ماحصل اين رويكرد كسب يك امتياز باارزش از يك بازى دشوار بود اما آنهايى كه ميلياردها

تومان خرج اين تيم كرده اند آيا از نمايشى كه ديديم و ديديد رضايتى دارند؟يعنى پرسپوليس همه آن خرج ها را انجام داد و همه اين ستاره ها را

گرد هم جمع كرد تا تبديل شود به تيمى كه در كرمان ديديم؟ قطبى اين تيم را بيمار كرد و رفت، افشين هر چند كه به نسخه اى «نتيجه گرايانه»

دست يافته است اما به لحاظ كيفى نمى توان به پرسپوليسى كه مقابل فولاد و مس ديديم نمره قبولى داد. تيم ميهمان البته تا پيش از ثبت گل اول

اين بازى، نبردى پاياپاى با ميزبانش داشت اما بعد از گل كه منطق حكم به دفاع مى داد، ارتش سرخ ها نبايد در ضد حملات را هم به روى خود

مى بستند.پرسپوليس تا لحظه دريافت گل مساوى شباهتى به «گرانترين» تيم حاضر در ليگ نداشت و بعد از گل هم خيلى براى جبران مساوى

تلاش نكرد. البته مساوى از باخت بهتر است و به لحاظ فنى حرجى به سرمربى جوان قرمزها وارد نيست اما اگر بناست

تا شيوه اى كه در تهران و كرمان ديديم تبديل به ادبيات جديد سرخ پوشان شود لازم است تا حداقل طورى تمرين كنند و تدارك ببينند كه بتوانند
به شاخص و شاخصه هاى اين نوع بازى دست يابند.

على كريمى، بازيكنى است كه «افشين قطبى» او را نمى خواست آرى، سرمربى مستعفى ديكارمويى كه هم اينك مفقود شده است را به

جادوگر ترجيح داده بود اما با نگاهى به آنچه ظرف ماه هاى اخير گذشته است مى توان پى برد كه اگر قطبى موفق به جلوگيرى از جذب

كريمى مى شد چه اتفاقى براى پرسپوليس مى افتاد. على از روزى كه به تيم سابقش بازگشته روى بيش از ۸۰ درصد گل هايى كه پرسپوليس

به ثمر رسانده نقش داشته است. او در بازى با فولاد از مدافعان تيم ميهمان پنالتى گرفت و در كرمان هم اين ريباند ضربه كريمى بود كه تبديل به

گل پژمان نورى شد. در برد همدان، مساوى مقابل استقلال و ده ها ميدان ديگر نيز بازيكنى كه مى گويند -و درست مى گويند- دوباره انگيزه

روزهاى ابتدايى به فوتبال ايران را به دست آورده روى امتيازهايى كه تيمش گرفته تأثيرگذار بوده است. در واقع اگر بنا به الگوى لزوم بهره

مندى از يك دروازه بان خوب، يك مدافع مطمئن، يك هافبك درگير شونده، دونده و فيزيكال و يك پلى ميكر و يك مهاجم خلاق جهت كسب

قهرمانى، سرخ پوشان را بسنجيم متوجه خواهيم شد كه اين تيم فقط آن مهاجم خلاق را در اختيار دارد؛ كه تازه او هم بنا به مقتضيات تيم مجبور است تا در خط میانی به ایفای نقش بپردازد .

...و پارسال ما اون پول که داشتیم و مشکلاتی که پشت سر گذاشتیم تونستیم با مدیریت آقای کاشانی قهرمان بشیم ولی امسال چی؟http://www.pic4ever.com/images/2i8d4ao.gif
چیکار تونستیم بکنیم بر خلاف سال پیش جیبمون پر پول شده و فقط داریم خرج میکنیم خرجی که فایده ای نداره!http://www.pic4ever.com/images/chase.gif

AMED
01-25-2009, 07:21 PM
پارسال حجت جان خیلی چسزها داشتیم
مدیر خوب داشتیم
دروازه بان های خوب
مدافعان خوب
هافک های خوب
و خلیلی
قطبی
اینا را داشتیم که امسال هیچ کدام را نداریم
--------------------------------------------------------------
امیدوارم کسی گول نتیجه برد احتمالی مقابل پیام را نخورد
و مربی درست حسابی بیارن
و بازی را هم راحت باید ببریم
چون واقعا نبردن پیام هنر میخواد
همه تیمها دارن 4 تا 4تا بهش مزنند

Abadan
01-25-2009, 07:25 PM
اين پيرواني اگه توي اين بازي هم تك مهاجم بزاره كه كلا بايد ازش نا اميد شد

عقاب اسيا
01-25-2009, 10:41 PM
عامل اصلي نتيجه كرفتن تيم قطبي .نبستن تيم توسط خودش و اختيار تام دادن به مربي جوان براي بستن تيم توسط سازمان. به نظرم تعقيرات در تيم لازم .ابتدا براي شوك جند بازيكن تيم موقتا كه بازده ندارند.به صورت موقت كنار كذاشته شوند.البته در اين شرايط كابلو هم نميتواند بكند.به نظرم دو نفر حائظ شرايط سرمربيكري در موقعيت فعلي باشكاه ميباشند1_استيلي 2_دنيزلي_..ادامه دارد...

Karim
01-26-2009, 12:37 AM
عامل اصلي نتيجه كرفتن تيم قطبي .نبستن تيم توسط خودش و اختيار تام دادن به مربي جوان براي بستن تيم توسط سازمان.
وقتی مدیر بی عرضه باشه معلومه قرارداد هنگفت میبنده به طرف میگه بروخوش باش.10روزدیگه بیا بازی داریم بشین رونیمکت!
پارسال هم قطبی تیم رونبست.چون دیرسرمربی شد ولی...

redsun
01-26-2009, 01:39 AM
من هم با کریم موافقم اینمدیره که باید همدلی را تو تیم ایجاد کنه تیمی که می بنده را درست نظارت کنه نمیشه این هدایتی را بندازند بیرون بابا به خدا پول نمی خواهیم

behnam3638
01-26-2009, 02:23 AM
من هم با کریم موافقم اینمدیره که باید همدلی را تو تیم ایجاد کنه تیمی که می بنده را درست نظارت کنه نمیشه این هدایتی را بندازند بیرون بابا به خدا پول نمی خواهیم

مشکل اینجاست که سازمان تربیت بدنی نیست چطور از این همه پولی که آقای هدایتی بهشون میده استفاده کنه :khalal:

Pars_Redboy
01-26-2009, 03:11 PM
وقتی مدیر بی عرضه باشه معلومه قرارداد هنگفت میبنده به طرف میگه بروخوش باش.10روزدیگه بیا بازی داریم بشین رونیمکت!
پارسال هم قطبی تیم رونبست.چون دیرسرمربی شد ولی...

مدیر (مصطفوی ) بیعرضه بود قطبی هم زیادی زرنگ بود پول هنگفت گرفت تیمو نه تمرین داد و نه بست بعدهم که اومد شروع کرد از قلب شیر حرف زدن باخت و مساویهای زمان قطبی تو چهارده تا بازی باعث شده تا پرسپولیس حالا با یه مساوی هم بدبخت بشه بعد از باخت به ابومسلم هم قطبی بی خیال رفت دبی دنبال خوشگذرونیش هنوز فکر میکنه امپراطوره و مردم ایران اینقدر خام و ساده ان که میخوانش بعد هم کاشانی یه سیاسی بود که حتی پاسپورت امپراطور هم دستش بود واسه همین قطبی خیلی کارها نمیتونست بکنه ما امسال واسه قطبی چند بازیکن خوبمون رو از دست دادیم آخرش چی شد ؟ خودش هم شبانه گذاشت و رفت

اگه میونستم هدایتی با پول هاش میخواد اینکارا رو بکنه از اومدنش به پرسپولیس خوشحال نمیشدم فک کرده پرسپولیسو خریده

SaRa
01-26-2009, 03:29 PM
تو همه ي تيم ها وقتي مشكلات مالي شون حل ميشه خوب بازي ميكنن مثل ملوان اما تو پرسپوليس اگه پول هم بگيرن بازم اين وضعمون پس ميتونيم بگيم مشكل امسال ما اصلا پول نيست و اين هدايتي اگه به درد نميخوره بايد زودتر بره اما قبل از اينكه بره يه زمين تمرين خوب بخره بعد

Pars_Redboy
01-26-2009, 03:39 PM
هدایتی هم میخواد از پرسپولیس استفاده خودشو ببره هوادران برای کسی مهم نیستن

فقط قرمز
01-26-2009, 05:27 PM
سلام
عکسهای زیبایی بود دستان درد نکنه همشو گرفتم
انشاالله به امید قهرمانی پرسپولیس
انشاالله در دربی هم ما قهرمانیم و قهرمانی اسیا هم مال ماست

redsun
01-26-2009, 05:36 PM
من نمی دونم سال پیش ما پول نداشتیم هدایتی نداشتیم پس چطوری ما قهرمان شدیم اول از همه باید این علی آبادی را بندازند بیرون بعد این هدایتی را

mona_casillas
01-26-2009, 07:42 PM
سال پیش هم پول داشتیم شورای شهر در خدمت بودولی هیئت مدیره یکدست تر و همدل بودن و اختلاف درون گروه مدیریت وجود نداشت از طرفی تعداد زیادی از بازیکنان تیم قهرمان به دلایل مختلف از جمله اختلافاتی که با قطبی داشتند از پرسپولیس جدا شدند و بسیاری دلایل دیگه که اگه بخواین براتون لیست میکنم تا ببینید منشا مشکلات امسال از هیئت مدیره و شخص قطبی بوده همونطور که در مقاله ای که دیروز نقل کرده بودم برخی مشکلات مربوط به قطبی به خوبی بیان شده بود (با احترام به نقش قطبی در قهرمانی سال گذشته ) اما در حال حاضر تردیدها و عدم صداقت و یکدلی در هیئت مدیره مشکل اصلی است طوری که حتی از تصمیم گیری برای انتخاب سرمربی خارجی یا باقی موندن پیروانی هم عاجز نشون میدن .

Masoud
01-26-2009, 08:11 PM
هیئت مدیره الان بدجوری دو دسته هست و به نظرم اشتباه بزرگی بود اوردن انصاریفرد و باید اگه قرار بود هدایتی بمونه همون مدیر عامل میشد تا حداقل یه تصمیم گیرنده داشتیم
الان همتون میدونید که انصاریفرد هم بی اجازه هدایتی اب نمیخوره و در واقع ما انگار دو تا مدیر عامل داریم که هرکدوم یه حرفی میزنن و این فاجعه هست.سر قضیه لوکا این موضوع رو میشد به عینه دید.

بازی با پیام میتونه سکوی پرتاب باشه به شرط اینکه با اختلاف 4-3 تا بزنیم تا حداقل یه ذره امید برگرده به تیم.
شانس ما هرکی هم میخواد با ما بازی کنه کلی تغییر تحول میدن.فردا قراره 100% سهام پیام رو بدن عزیزی و بعد هم خودش رو تا قبل شنبه ببخشن.واقعا جالبه همه اینها درست قبل بازی پرسپولیس میشه

Karim
01-27-2009, 12:08 AM
ازشانس خوب ماست دیگه!

Masoud
01-27-2009, 01:09 AM
به قران من نمیدونم اینها رو از کجا پیدا کردن
سخنگوی باشگاههون رو نگاه تو رو قران.
انگار زنگ زده برنامه صبح به خیر ایران.از عطسه گوسفند و مثالهای عهد تیرکمون شاه استفاده میکرد.
یه دونه سوال هم جواب نداد
دلم واسه پیروانی خیلی سوخت . دلش پره پر بود ولی به خاطر اینکه تیم وارد حاشیه نشه دوباره اخر حرفاش گفت حمایت میکنن از من ؛ بعد خودش میگفت هر روز یه اسم تو باشگاهه.
این وضع عسفناکه.
به روزهای خوب امیدوار باشیم ؟

Karim
01-27-2009, 01:34 AM
خداوند اونی که باعث برکناری کاشانی شد تابه این وضع دچارشیم رو نیامرزد.

redsun
01-27-2009, 01:57 AM
یاد زمان خطیب افتادم که تا روزی که اخراجش کردند هیچ جا دیده نشد بعد هم امد یک مشت چرندیات تحویل داد و رفت حالا دوباره به جای اینکه پیشرفت کنیم داریم بر می گردیم به زمانهای قبل ماشین زمان ما بر عکسه اصلا چرا یکی به این فکر نمی افته که این علی آبادی را عوض کنه فکر کنم پارتیش کلفته

AMED
01-27-2009, 04:33 AM
حالا چرا به این فکر نمیکنید علی آبادی یکی بدترش جاش میاد
مهرعلیزاده بود گفتیم این چیه دیگه بدترش اومد
دادکان در فدراسیون بود همه ناراضی بودند این یارو کفاشیان اومد همه چیز را بدتر کرده و فقط میخنده
در پرسپولیس کاشانی رفت اول جاش یک استقلالی اومد اون رفت یک کسی اومد که کلاه برداری کرده بود و الانم مفت مفت پول میگیره کاریم نداره در باشگاه چه کار میکنند
با این راه که ما داریم میریم به نظرم چند سال دیگه کاش علی آبادی مونده بود

behnam3638
01-27-2009, 05:21 AM
سلام

در مورد مدیر عامل من حس می کنم مصطفوی بهتر بود..چونکه ایشون لااقل توی باشگاه بود و مدام حرفش رو عوض نمی کرد و یک مقدار مدیریت می کرد..درسته مصطفوی هم بازیچه دست علی آبادی بود ولی بعضی وقتها مدیریت می کرد و یه سری حرف از خودش داشت
در مورد رفتن مصطفوی هم که همه دیدیم به دلیل مکشکل با هدایتی رفت.....
من از مصطفوی اصلا خوشم نمیاد ولی به نظرم حقش نبود اینجوری از باشگاه بندازنش بیرون
علی آبادی جناب هدایتی رو به مصطفوی که زید دست خودش بود ترجیح داد

این آقای انصاریفرد هم که سایقه مدیریتشون در باشگاه پرسپولیس نشون میده که اصلا مدیریت رو بلد نیستن..البته در همین چند روز هم میشه متوجه شد....
اززمانی که ایشون اومدن تایید و تکذیب ها خیلی بیشتر شده متاسفانه

الان هیات مدیره ما کدومشون از فوتبال سردر میارن؟
آقای هدایتی که فقط پول داره
آقای آخوندی هم که اصلا از فوتبال چیزی بلد نیست
این یکی هم امشب تو 90 بود و من فامیلش رو فراموش کردم عضو شورای شهر تهرانه
جناب انصاری فرد که فکر نمی کنم اصلا مدیریت بلد باشه

به نظراون با این هیات مدیره و مدیر عامل و عمچین رئیس مجمعی میشه انتظار داشت تیم پرسپولیس در این فصل نتیجه خوبی بگیره یا خوب بازی کنه؟

zamara
01-27-2009, 11:46 AM
http://iscanews.ir/Media/Images/138711060434_IM_0329562284.jpg

قبل از آغاز هشتمین دوره لیگ برتر فوتبال بود که ستاره های نامدار فوتبال ایران و بازیکنان سرشناس لیگ یکی یکی سر از پرسپولیس در می آوردند.

اکثر قریب به اتفاق کارشناسان و هواداران بر این باور بودند که پرسپولیس ردای قهرمانی مجدد بر تن خود دوخته و اسبش را برای فتح جامی دیگر زین کرده است.

طولی نکشید که در همان اوان کار ابهت تیم کهکشانی با باخت مقابل مس کرمان در استادیوم آزادی درهم شکست و از طرفی نیز حواشی زیاد و مشکلات عدیده مدیریتی مزید بر علت شد تا در ادامه نفس های قهرمان فصل پیش به شماره بیفتد و رفته رفته از اسب زین کرده قهرمانی به زیر کشیده شود.
هر روز که از لیگ برتر می گذرد نه تنها بر اندوخته های پرسپولیس اضافه نمی شود بلکه ضعیف و ضغیف تر می شود. نتایج غیر قابل تصور حتی در مقابل حریفان ضعیف و دست و پا بسته بسیار تعجب بر انگیز است، باخت در آزادی مقابل ملوان، شکست سنگین در اصفهان برابر ذوب آهن و در نهایت یک تساوی ناامید کننده در کرمان مقابل تیم متوسط مس نقشه های این تیم برای قهرمانی را نقش بر آب کرد.
این روزها دیگر از آن پرسپولیس تهاجمی و با طراوت که حتی اگر می باخت یا مساوی می کرد فوتبال زیبا و قابل تحسین را فراموش نمی کرد، هیچ خبری نیست و بر عکس مدت زمان بسیاری از بازی ها را تحت تاثیر حریف خود با ترس و لرز به پایان می برد. اکنون ورق برگشته به جای اینکه حریفان از پرسپولیس بترسند، این پرسپولیس است که برای نباختن به میدان می رود. تنها برد آنها در این چند بازی اخیر مقابل فولاد خوزستان بود آنهم یک پنالتی، یک گل سه امتیاز و دیگر هیچ.
افت فاحش ستاره های تاثیرگذار پرسپولیس، بی نظیمی تاکتیکی، سرعت پایین، ضعف گلزنی و اشتباهات ویران کننده خط دفاعی، شاخصه های اصلی بازی ضعیف و انتقاد آمیز پرسپولیس است. دیگر از نمایش های یکدست و منطقی و در اکثر اوقات هجومی و با طراوت خبری نیست. در طول 90 دقیقه نمایش کسل کننده باید به محدود جرقه های تکنیکی و حرکات پا به توپ علی کریمی دل خوش کرد که گهگاهی یخ بازی را می شکند.
خشاب های اسلحه سرخ ها خالی تر از همیشه است و یا اینکه چاشنی آن نم کشیده است. شرایط به گونه ای پیش می رود که پرسپولیس در اکثر بازی ها به جای تدبیر، سرنوشت خود را به تقدیر می سپارد و به چیزی جز یک برد ضعیف و سه امتیازی نمی اندیشد.
باید پرسید تا کجا و کی این وضعیت باید ادامه داشته باشد؟ هر بار که پرسپولیس متحمل شکست می شود فی الفور جلسه اضطراری هیات مدیره تشکیل می شود، صحبت از تغیرات در کادر فنی و آوردن مربی خارجی به میان می آید اما به محض اینکه تیم می برد همه چیز به دست فراموشی سپرده شده و تصمیم بر ابقای افشین پیروانی و دادن فرصت بیشتر به کادر فنی گرفته می شود.
بعد از رفتن داریوش مصطفوی هنوز هم به نظر می رسد اختلاف سلیقه در میان اعضای هیات مدیره پرسپولیس وجود دارد. هر روز نام یک گزینه خارجی برای سرمربیگری مطرح می شود و کابوس برکناری پیروانی دیگر اعضای کادر فنی را رها نمی کند.
با چنین اوضاعی پرسپولیس نمی تواند حتی مدعی کسب سهمیه صعود به لیگ قهرمانان آسیا در سال آینده باشد چه برسد به صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان امسال، این در حالی است که در لیگ برتر نیز در حال در جا زدن است و قافیه را به حریفان قدرتمند خود واگذار کرده است. اکنون روی سخن با اعضای هیات مدیره، کادر فنی و تمام بازیکنان پرسپولیس است که کمی به خود بیایند و پرسپولیس از اسب افتاده را از اصل نیندازند
--------------------------
منبع: خبرگزاری ایسکانیوز

Karim
01-27-2009, 02:01 PM
به قول قطبی:پرسپولیس کارگرمیخواد نه ستاره(اوموافق حضورکریمی و رحمان رضایی نبود.)

Masoud
01-27-2009, 02:02 PM
پرسپولیس با این برنامه ها به جایی نخواهد رسید
واقعا تاسف میشه خورد که رویایترین پرسپولیس با این همه پول و امکانات و ستاره های خوب به این وضع افتاده.
پیروانی دیشب تو 90 هم میگفت که هر روز باید به بازیکن های بگه که من بازی بعدی هم هستم
اخه این وضع تا کی ؟
یا سریع بندازنش بیرون افشین رو هر کیو که دوست دارن رو بیارن یا این بحث هر روز یه مربی رو تموم کنن بره دیگه.اگه این یعنی چی روز به روز بگن فلان مربی فلان مربی
واقعا افتضاحه.
من که دیگه طاقتم تموم شده

omidperspolisi
01-27-2009, 03:13 PM
دیشب خیلی آبروریزی شد فرخزادی فقط میخواست ماستمالی کنه افشین به خاطر مصلحت تیم بیشتر خویشتن داری میکرد یه چیزی میگفت بعد پشیمون میشد و میگفت حمایت میکنند با این وضع به جایی نمیرسیم

SaRa
01-27-2009, 03:33 PM
ديشب تو 90 فردوسي پور واسه جبران هفته قبل كلي حرف زد.
وقتي پيرواني داشت حرف ميزد من طاقت نداشتم گوش كنم . حرفاش حق بود بيچاره نميدونه امروز كه داره تمرين ميده يا داره يكيو مياره فردا تو تيم هست يا نه. عابديني هم خيلي دلش پر بود كه ميگفت نميذارن بيام تو پرسپوليس . آقاي علي آبادي گوش كنن فقط بلدند بيان تو تلويزيون بگن ما موقع انقلاب فلان كارو كرديم .
راستي شما از مدير عاملمون خبر داريد؟

AMED
01-27-2009, 03:45 PM
خدا کنه راست باشه داره زاکه رونی میاد
اگه راست باشه چی میشه:5:

Ultra_Red90
01-27-2009, 04:05 PM
متاسفانه توي صحبت بعضي از كاربراي سايت اظهاراتي مي بينيم كه حداقل دركش واسه ي من خيلي عجيب و تعجب برانگيزه . دوستان ميگن عباس انصاري فرد كارنامه موفقي نداره ::kesh:
اما مثل اينكه نمي دانند پرسپوليس اگر يك قهرماني در آسيا و جام در جام داره زمان مديريت ايشون بوده و بس . زمان مديريت ايشون بوده كه بيشتر جام ها رو در يك فصل و به تعداد 3 جام بدست آورديم و اولين قهرماني در ليگ برتر نيز با مديريت ايشون بوده .
من نه فاميل ايشون هستم نه هيچ چيز ديگه اما به جاي اينكه از رو احساس حرف بزنيم واقع بين باشيم . پرسپوليس بازي به بازي داره تضعيف تر ميشه . لحظه به لحظه ي بازي ها خسته كننده تر داره ميشه . لابد شما ميخوايد بگيد چون سرمربي تمركز نداره اينجوريه كه بهتون ميگم نه چطور قبل از بازي با ملوان كه همه گفتن ايشون تا آخر فصل هستن ثبات داشتن و اون بازي وحشتناك و انجام داديم ؟؟ يا اون بازي شلخته و كسل كننده با ذوب آهن . متاسفانه زمان قطبي هم هروقت تيم مشكل داشت با آوردن اين قبيل بهانه ها ميخواستيم مربي رو راهشو جدا كنيم از نتايج بد تيم .
من خودم عاشق پيرواني هستم اما پرسپوليس 1 ماه ديگه تو جام باشگاه ها بازي داره نكنه ميخوايم اونجام يه گل بزنيم و 70 دقيقه با 10 بازيكن بريم تو لاك دفاعي ؟ 2 هفته بيشتر تا دربي نمونده نكنه با پيرواني ميخوايم استقلال و ببريم ؟
مديريت پرسپوليس كار درستي رو داره انجام ميده و دليلي نداره وقتي هنوز تكليف سرمربي مشخص نيست مصاحبه كنه و شك نكنيد كار درستي هم انجام ميده و مثل بقيه دروغ نميگه همه جا گفته مربي بزرگ خارجي ميارم و دليلي نداره بيخودي حمايت الكي كنه از پيرواني .
پرسپوليس اگر فصل قبل قهرمان شد به خاطر دگرگوني هاي فني بود كه همين مربياي بزرگ داشتند وگرنه اگر قرار بود پيرواني و استيلي سرمربي باشن قبل از قطبي فصل قبل هم به هيچ جا نمي رسيديم و بازي ها مثل الان علي اصغري بود .

Masoud
01-27-2009, 04:07 PM
رو اسمها زیاد توجه نکنید چون هر روز یه اسمی میاد تو این باشگاه.
خدا کنه هر کاری میخوان کنن سریع تمومش کنن بره.
یا اعلام کنن هیچکی نمیخواد بیاد و پیروانی تا اخر هست یا اینکه بگن فلانی اومد
این وضع دیوونه کنندستت

Ultra_Red90
01-27-2009, 04:08 PM
به قول قطبی:پرسپولیس کارگرمیخواد نه ستاره(اوموافق حضورکریمی و رحمان رضایی نبود.)

بله پرسپوليس كارگر ميخواد نه ستاره اما دوست عزيز كارگر بودن فقط اين نيست كه بازيكن در خدمت تيم باشه خود مربي هم بايد به جاي دوبي رفتن و پول باشگاه و به پاي دلال ها ريختن در خدمت تيمش باشه نه اينكه توي آماده سازي پيش فصل تو اسپانيا و دوبي مشغول خوش گذروني باشه و وقتي هم نتيجه نمي گيره با آوردن بهانه هاي واهي افكار عمومي رو به سمت ديگه اي ببره .
درضمن همين علي كريمي اگر نبود جناب قطبي ( مربي بزرگ و افسانه اي شما ) به استقلالي كه تا هفته قبل 17 جدول بود مي باخت .

Ultra_Red90
01-27-2009, 04:14 PM
این وضع دیوونه کنندستت

مسعود عزيز وقتي مديريت هنوز با مربي مورد نظر به توافق نرسيده چرا بايد اعلام كنه فلاني اومد .
مديريت كه قطعا گفته مربي بزرگ خارجي مياريم متاسفانه اعضاي هيئت مديره و به خصوص آقاي فرخزادي هستند كه علاقه بيش از حدي به مصاحبه و حرف هاي 2 پهلو دارند وگرنه آقاي انصاري فرد از همان روز اول گفتند قصد دارم مربي بزرگ براي پرسپوليس بيارم .

SaRa
01-27-2009, 04:22 PM
این وضع دیوونه کنندستت
سريع تمومش كنن؟:24:
فكر نكنم حالا حالا ها تموم شه . تا ما هوادارا رو دق ندن درست نميشه.
ما بايد تا چند مدت ديگه ليست براي آسيا بديم تا اون موقع معلوم ميشه مربي و دروازه بان جديد مياد يا نه

Pars_Redboy
01-27-2009, 05:37 PM
انصاریفرد الان آلت دست هدایتی و پول هاش شده و اراده ای از خودش نداره روی ماهشو کسی نمیبینه تا وقتی سرمربی خارجی بیاره و بعد مصاحبه کنه اینم حرفیه در نوع خودش . من خودمم موافق سرمربی خارجیم ولی نه اینطوری که پیروانی و همه مارو دارن دق میدن زودتر تمومش کنن اگه دلشون برا پرسپولیسو جام باشگاهها میسوزه وگرنه اینا بیشتر دنبال اسم و رسم وشهرت خودشون هستن

Masoud
01-27-2009, 07:38 PM
مسعود عزيز وقتي مديريت هنوز با مربي مورد نظر به توافق نرسيده چرا بايد اعلام كنه فلاني اومد .
مديريت كه قطعا گفته مربي بزرگ خارجي مياريم متاسفانه اعضاي هيئت مديره و به خصوص آقاي فرخزادي هستند كه علاقه بيش از حدي به مصاحبه و حرف هاي 2 پهلو دارند وگرنه آقاي انصاري فرد از همان روز اول گفتند قصد دارم مربي بزرگ براي پرسپوليس بيارم .

عزیز جان من نمیگم اسم بگن
میگن از یه طرف نگن ما از پیروانی حمایت میکنیم بعد از یه طرف بگن خیلی گزینه ها واسه مربیگیری داریم.
اگه قصد بر اوردنه به پیروانی بگن چه ببازی چه ببری بازی بعدی نیستی
اگه هم قصد به نیاوردنه باز بهش بگن هر اتفاقی بیوفته بازهم سرمربی هستی.
این وضع به نظرت خوبه ؟
کی میتونه تو این وضع کار کنه که پیروانی بتونه ؟

zamara
01-27-2009, 08:05 PM
به نظر من هم آقا مسعود كاملا حرفشون درسته . اينطور كه الان باشگاه داره با پيرواني رفتار ميكنه به هيچ عنوان انگيزه اي براش نميمونه كه با جديت به كارش ادامه بده و همين موضوع باعث شده كه چندين بازي رو مساوي و يا واگذار كنيم .
حتي در اين حالت موجود بازيكنان هم انگيزه خودشون رو از دست ميدن و به حرف پيرواني گوش نميدن و با خودشون ميگن اين كه ميخواد بره پس براي چي بايد تاكتيك هاي اونو اجرا كنيم و خودمون رو بزحمت بندازيم و مسلما براي صحبت ها و نظرات پيرواني اصلا تره هم خورد نميكنند .
اينكه مسئولين باشگاه از يك طرف اعلام ميكنند با 15 مربي در جه اول خارجي در حال رايزني هستيم و از طرفي فرخزادي ديشب در برنامه ميگفت فعلا پيرواني سرمربي و صاحب اختيار است اصلا هيچ سنخيتي با هم ندارند .
اميدوارم هر چه زودتر سئله سرمربي تيم حل و پرسپوليس به روزهاي اوج خودش برسه . چرا كه رقيبان ما هم از موضوع سوئ استفاده ميكنند و با فرستادن اشخاص نفوذي خود انگيزه بچه ها رو بيشتر از بين ميبرند كه از ظواهر امر اين موضع كاملا مشخصه كه انجام شده

redsun
01-28-2009, 12:59 AM
بچه ها نظرتون چیه در تیم را تخته کنیم تا هم خیاله هدایتی راهت بشه هم علی آبادی که دیگه پرسپولیس نتیجه نمی گیره هم خودما و افشین بیچاره از بلاتکلیفی در بیاند؟؟؟؟؟؟؟؟

mona_casillas
01-28-2009, 01:09 AM
شنیدین که مدير عامل پرسپوليس اعلام کرده که 15 مربي خارجي در ليست مربيان مورد نظر اين باشگاه قرار دارند؟فکر کنید اگر واقعیت داشته باشه بررسی این 15 نفر و انجام مذاکرات تا کی طول میکشه ؟

تا اینجای کار که عباس انصاری فرد متاسفانه نشون داده مترسکی در دست هدایتی عابر بانک معروفه . خدا آخرو عاقبت پرسپولیس و هوادرانش رو به خیر کنه .

redsun
01-28-2009, 02:39 AM
واقعا انصاری فرد با قبول این مسئولیت چهره ی خدش را خراب می کنه هیئت مدیره ی امسال خودشون هم نمیدونند چه خبر چون فقط باید بگند چشم چون پول دست کس دیگه ای پس همون تصمیم میگره بیچاره ها فقط اسم هیئت مدیره دارند وگر نه در واقعیت هیچ سمتی ندارند

Karim
01-28-2009, 02:42 AM
هیئت مدیره ای که توش یه پیشکسوت ولا اقل یه فوتبالی نیست.بیش ازاین ازش انتظاری نمیره.انتخابای علی آبادی ....

Masoud
01-28-2009, 09:18 AM
کریم جناب اقای اخوندی رو با سابقه دور و دراز تو ورزش رو نمیشناسی ؟ افتخاری بوده که به دست نیاورده باشه.

اگه قراره تیم اینجوری شه لا اقل تیم رو بفروشن به هدایتی تا هم مالک باشه و هم به خاطر به دست اوردن پول هم که هست دلش برای پرسپولیس بسوزه.

Masoud
01-28-2009, 03:23 PM
بله بله
منابع خبری المان امروز خبر دادن پرسپولیس به گئورگي هاجی همون ستاره مشهور رومانی پیشنهاده 1 ملیون دلاری داده که واقعا من نمیدونم اینها چه فکرایی میکنن.
واقعا این پرسپولیس با این وضعیت و مدیریت ره به کجا میبره خدا میدونه
فقط دعا کنیم واسه تیممون

behnam3638
01-28-2009, 03:52 PM
واقعا انصاری فرد با قبول این مسئولیت چهره ی خدش را خراب می کنه هیئت مدیره ی امسال خودشون هم نمیدونند چه خبر چون فقط باید بگند چشم چون پول دست کس دیگه ای پس همون تصمیم میگره بیچاره ها فقط اسم هیئت مدیره دارند وگر نه در واقعیت هیچ سمتی ندارند

سلام
جناب انصاری فرد عزیز چهرشون نزد پرسپولیسیها خراب بود و با اومدنش باعث خراب تر شددن چهرش شد :khalal:
ایشون در دوره قبل مدیریتشون در باشگاه هم خیلی مشکل بوجو آوردن و همچنین خیلی بدهی در اون سال برای پرسپولیس به جای گذاشت و رفت :5:
هیئت مدیره که خودشون نیومدن و اشکالی به اونا نمیشه گرفت..مشکل اصلی پرسپولیس سازمان تربیت بلدنی و شخص علی آبدایه که متاسفانه چیزی از وررزش بلد نیستن :5:

Ultra_Red90
01-28-2009, 05:07 PM
به به مي بينم آقاي انصاري فرد هم كه از مربي محبوبتون همه جور حمايت كرد . بريم ببينيم به افشين خان پيرواني ميخوايم تو آسيا چجوري نتيجه بگيريم و ازاون مهمتر تو دربي ميخوايم چيكار كنيم چه از الان معلومه . واسه تيمي كه ثانيه به ثانيه در حال افت كردنه مشخصه كه به استقلال كه يه باخت خوشگل ميده و تو آسيا هم همينجور و آخر سرم استاد پيرواني ميگن ثبات نداشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! اين وسط ما هوادارا ميسوزيم .
بازهم جالبه ميگين انصاري فرد مدير خوبي نبوده و بازهم جالبه كه همين كاشاني پارسال وقتي كه اومد روزهاي اول فقط داشت بازيكن از دست مي داد اما يكدفعه خوب شد . البته انصاري فرد با حمايت از پيرواني فقط چهره خودشو مخدوش مي كنه . افشين خان پيرواني خودشم مي دونه كه ميخواد ايويچ و بياره تا بره پشت اون قايم بشه و هر نتيجه اي هم كه گرفت ماست مالي كنه .
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااي بر ما هوادارا

Masoud
01-28-2009, 05:43 PM
این حمایت نیست
خودش میگه با خیلی ها حرف زدیم ولی جدی نیست . یعنی داره پس مذاکره میکنه.
فقط اون حرفها رو زده که خیلی زوم نباشه و پیروانی بدونه که بازی با پیام رو نمیکته!!!!!
اینها نمیخوان با پیروانی ادامه بدن و این یه چیزه خیلی خیلی واضحیه . پس لطفا هر کی میخوان بیارن سریعتر بیارن که شاید واسه بازیهای بعد عید بتونه کاری کنه

redsun
01-28-2009, 05:49 PM
این را قبلا هم گفتم ملی لازم دیدم دوباره تکرار کنم
هر مربی دیگه ای هم که بیاد با این وضع هیئت مدیره نمی تونه کار کنه چون هیچکس سر جای خودش نیست حتی اگه مورینیو بیاد چرا امیر قلعه نوعی تو استقلال تا زمانی که فتح الله زاده بود نمی تونست نتیجه بگیره بعد از رفتن عمو فتحی و عوض شدن هیئت مدیره به یکباره نتایج عوض شد هیئت مدیره موثر ترین نقش را تو موفقیت یک تیم ایفا می کنند تا وقتی اعضای هیئت مدیره مون همین آدمها هستند حتی اگه مورینیو را هم بیارند کاری از پیش نمی بره

Ultra_Red90
01-28-2009, 06:08 PM
این حمایت نیست
خودش میگه با خیلی ها حرف زدیم ولی جدی نیست . یعنی داره پس مذاکره میکنه.
فقط اون حرفها رو زده که خیلی زوم نباشه و پیروانی بدونه که بازی با پیام رو نمیکته!!!!!
اینها نمیخوان با پیروانی ادامه بدن و این یه چیزه خیلی خیلی واضحیه . پس لطفا هر کی میخوان بیارن سریعتر بیارن که شاید واسه بازیهای بعد عید بتونه کاری کنه

اما پيرواني امروز بازهم گفته ايويچ قطعا مياد ايران . آخه من نمي دونم ايويچي كه 10 سال پيش موفق بوده كه دقيقا تو همان زمان علي پروين هر سال پرسپوليس را قهرمان ايران ميكرد به چه درد فوتبال امروز ميخوره . منظور من اين هستش كه ايويچ جزو مربي هاي سنتي هستش و واقعا به درد ما و فوتبال امروز نمي خوره . ميخواد بياد كلي پول از باشگاه بگيره كه چي بشه كه جناب پيرواني دوست دارن سرمربي بمونند ؟ خب منم دوست دارم سرمربي پرسپوليس باشم پس بايد برم رايكارد و بيارم بذارم مدير فني و خودم سرمربي بمونم و هر گندي كه ميخوام به تيم و نوع بازي و از اون مهتر به اعصاب هوادارا بزنم ؟
افشين خان پيرواني اگه بخواد ادامه بده سرمربيگري رو به پرسپوليس خيانت بزرگي كرده و تمام محبوبيتشو از دست ميده

Pars_Redboy
01-28-2009, 06:11 PM
عباس انصاریفرد خیلی با محمد حسن مدیر محبوب ما فرق داره
پیروانی هم گناهی نداره جز اینکه قراره قربانی بعدی هدایتی باشه برای رسیدن به آرزوهاش و مشهور شدنش از طریق پرسپولیس

پیروانی پشت سر کسی قایم نشده هر
کاری تونسته کرده بیشتر از این هم نمیتونه ادعا هم نداره این هیئت مدیره و مدیرعامل هستن که عین خیالشون نیست و هی امروز وفردا میکنن هیچ مربی در این شرایط نمیتونه نتیجه بگیره مربی باید بدونه تکلیفش چیه که برای بازیکنم تکلیف تعیین کنه .پیروانی هم مثل ما داره چوب مدیر عامل و هیئت مدیره و هدایتی رو میخوره و همینطور قطبی که مرد میدون نبود

Masoud
01-28-2009, 06:14 PM
استعفا بده ؟
چرا ؟
عباسی مربی برق تیم صدر نشینش به اون روز افتاد بازهم استعفا نمیداد با اینکه کل شیراز رو به روش بودن . بعد پیروانی که لطف کرد و تو شرایطی که اقا قطبی مثل شاه از کشور خارج شد و نتایجش حداقل از زمان قطبی بهتر بوده بیاد استعفا بده ؟ به چه دلیل ؟
ایوییچ هم که دیدی گفت فقط داره میاد مشاوره بده و بودن تو کارای فنی هنوز معلوم نیست . پس تا اتفاقی نیوفتاده قضاوت نکنید

Pars_Redboy
01-28-2009, 06:23 PM
استعفای پیروانی وقتی هیئت مدیره تصمیم نمیگیره و این همه دروغ میگن هرکدوم تو مصاحبه هاشون چه دردی دوا میکنه ؟

Ultra_Red90
01-28-2009, 10:23 PM
نه آقا جان بمونه حسابي تيمو داغون كنه ببينيم چي ميشه . درباره قطبي هم همين حرفا رو زديم و همين جملات و شنيديم ببينيم با پيرواني ( مربي بزرگ ) مي خواهيم به كجا برسيم . البته واسه امثال من كه معلومه آينده پرسپوليس شما هم تا 2 هفته ديگه مي رسيد به اين نتايج كه پيرواني در حد اين نيمكت نيست

Masoud
01-28-2009, 10:34 PM
داداش من نمیگم پیروانی الان میتونه این تیم رو قهرمان اسیا کنه . هیچکیم نمیگه .
حرف همه ما این خیلی سریع تکلیف رو معلوم کنن . اگه بنا به اوردنه سریع بیارن و اگه بنا به حمایت دست از مذاکره با مربیا بر دارن
اینه که ما و همه پرسپولیسی ها رو ازار میده

mona_casillas
01-28-2009, 10:35 PM
بچه هایی که در این انجمن فعالیت میکنند فقط میخوان تیم آرامش و ثبات داشته باشه اتفاقا براشون مهم هم هست که چه کسی سرمربی باشه اصلا شخص خاصی رو به تیم و آبروی 40 ساله اش ترجیح نمیدن . چرا حرفهای بچه ها برای دوست جدید ما اینطوری برداشت شده من نمیدونم ولی این رو به خوبی میدونم که :

پرسپولیس از تابستون تا حالا داره دائم وقت از دست میده و الان که شرایط حادتر و حساس تر شده ناهماهنگی بین اعضای هیئت مدیره بسیار نگران کننده است .

اینکه هر روز خبری در باره سرمربی جدید تیم میخونیم بهیچ وجه خوشایند نیست و باعث دلشوره و تشویش هوادران شده و قطعا در کادر فنی و بازیکنان هم وضع به همین صورت هست .

پیروانی به عنوان پیشکسوتی با تعصب مورد احترام همه ماست و نباید با شخصیت ایشون بازی بشه و هر چه زودتر تصمیم قاطع در باره سرمربی آینده پرسپولیس گرفته بشه .

پرسپولیس تیمی نیست که امثال هدایتی بتونند به این شکل با احساسات و روحیه هوادرانش بازی کنند متاسفانه عملکرد هدایتی این حس بد رو در تعدادی از هوادران ایجاد کرده که این آقا هنوز نمیدونه در چه تیمی فعالیت میکنه و تفاوتی بین پرسپولیس و استیل آذین قائل نیست و تصور غلطی داره اگر فکر میکنه به واسطه پولی که خرج میکنه میتونه با تحت فشار قراردادن افراد افکار خاص خودش پیش ببره .

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
همین الان اخبار شبکه 6 اعلام کرد مسئولین به دنبال جذب حاجی از کشور رومانی برای سرمربیگری هستند .

redsun
01-29-2009, 03:42 AM
مرسی از مونا و مسعود که واقعا حرف دل همه ما را زدند فقط آرامش میتونه به پرسپولیس کمک کنه

Masoud
01-29-2009, 01:22 PM
بازی شنبه با پیام رو اگه خدای نکرده نبریم دیگه واقعا فکر میکنم بد جوری اوضاع تیم به هم بخوره.
پیروانی دیگه باید هر چی داره رو روو کنه تا ایشالله با یه برد خوب بتونیم این حواشی کنار تیم رو جمع کنیم.
پرسپولیس تا اخر فصل قرار شده تو زمین تمرین جدید که بازیکنها انگاری خیلی راضین تمرین کنه.
انصاریفرد هم از پیروانی خواسته مشکلات رو تو هیچ رسانه ای مطرح نکنه که اینم یه جور میتونه غیرت پیروانی رو ثابت کنه

Pars_Redboy
01-29-2009, 01:47 PM
الان دوباره دیدم عباس انصاریفرد مدیر محبوب هدایتی گفته ما باهیچ گزینه خارجی حرف نزدیم و اینا همش شایعه اس حتی در باره این مربی روامنی حاجی یا هاجی هم همین رو گفته دیگه شورشو در آوردن مسخره بازی هم حدی داره کار رو یه طرفه کنن تموم بشه خودمون بعث شدیم تیممون مسخره بشه خجالت داره

Masoud
01-29-2009, 04:47 PM
انصاریفرد امروز گفته انگاری تا قبل دربی مربی عوض نمیشه.دیگه تو رو قران اگه تا اون موقع نمیشه بعدش 1% هم عوض نکنید.اون موقع سال فکر کنید مربی عوض شه.
خدا به دادمون برسه با این سیاسیتی که مدیران محترم پیش گرفتن
هر روز یه حرف . هر روز یه حرف

Karim
01-29-2009, 07:00 PM
انصارییفرد تیتر1خبرورزشی چندروزپیش روتکذیب کرد(15گزینه سرمربی خارجی داریم رومنظورمه)وفرمودند پیروانی تاآخرفصل ماندگاراست.تکبیر

redsun
01-29-2009, 07:15 PM
حالا دوباره فردا تکذیب می کنند می گند نه 16 گزینه داریم پس فردا دوباره تکذیب می شه می گند نه آقا ما کی گفتیم اصلا گزینه نداریم پسآن فردا دوباره تکذیب 17 گزینه داریم و ....
اینجوری تا لیگ تمام بشه یک شونصدتا گزینه پیدا می شه رکورد می زنیم اسممون را تو کتاب رکوردها می نویسند قهرمانی سه تا جام را هم از دست دادیم ایول

Masoud
01-29-2009, 07:54 PM
الهه قهرمانی تو 3 جام که خیلی رویایی هست به نظرم و با این وضع به نظرم خیلی خیلی بعید.
حقیقتش من فکر میکنم قهرمانی تو لیگ و صعود به دوره دوم اسیا خوشبینانه ترین و ارزشمندترین اتفاقیه که میتونه بیوفته . البته اولیش یه کمی سخت شده و خدا کمک کنه.
حذفی هم سپاهان رو بزنیم به نظرم یه پای فینالیم.
در کل لیگ الان سخترین چیزیه که پیش رو داریم.
به امید موفقیت جلوی پیام و دیدارهای بعدی

Karim
01-29-2009, 08:15 PM
من روجام حذفی ودور دوم آسیاخوش بینم

mona_casillas
01-29-2009, 09:08 PM
حتی دیشب شبکه خبر هم مذاکره با سرمربی اهل رومانی رو اعلام کرد ولی امروز انصاری فرد همه چیز رو تکذیب کرده ......این مشکلات که ریشه در تصمیم گیری های غلط اوایل تابستون داره خیلی به پرسپولیس لطمه زده و خواهد زد بارها گفتیم یا حمایت کامل از پیروانی و تقویت کادر فنی و یابه توافق رسیدن با یه سرمربی که دارای کارنامه مشخص و خوبی باشه همراه با حفظ کادر فنی فعلی .....بازهم هیچ چیز با این همه عدم صداقت معلوم نیست فقط ما هوادران باید هر طور که میتونیم از پرسپولیس و سرمربی فعلیش حمایت کنیم .

mona_casillas
01-29-2009, 09:23 PM
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/07/16/100951074030.jpg

خلاصه مقاله ای که در باره فرصت سوزی و از دست دادن زمان در پرسپولیس توسط یکی از خبرنگاران پرسپولیسی نوشته شده :

كشف شيميدانان پرسپوليس روي جدول تناوبي / زمان، عنصري است كه مي‌سوزد

چند سال داريد؟ در چه رشته‌اي تحصيل مي‌كنيد؟ شغل تان چيست؟ آيا بنا به سن و سال يا دانش و تحصيلاتي كه داريد جذب شغل و پيشه‌اي كه در آن فعاليت داريد، شده‌ايد يا نيازي ديده‌ايد تا يك جدول تناوبي عناصر شيميايي را روي ديوار خانه، اتاق خواب يا محل كار خود نصب كنيد؟
جدولي كه در آن 118 عنصر شيميايي بر اساس خواص شيميايي از خواص بازي تا خواص اسيدي در آن از بالا به پايين و چپ به راست طبقه بندي شده‌اند. جدولي كه 113 عنصر آن را تا امروز بشر دو پا روي محيط زندگي‌اش كشف كرده و انتظار بقيه‌‌اش را مي‌كشد. اين چنين جدولي در باشگاه پرسپوليس كه نه آزمايشگاه شيمي دارد، نه محلي است براي فعل و انفعالات مرسوم آزمايشگاهي، شايد بزودي بر ديوار اتاق هيات مديره باشگاه نصب شود.
در جدول تناوبي عناصر شيميايي مي‌توان نام 5 عنصر ناشناخته را ديد كه هنوز در طبيعت كشف نشده است؛ اما شايد انتظار بشري براي رسيدن به يكي از اين عناصر به پايان رسيده باشد. باشگاه فرهنگي ــ ورزشي پرسپوليس، پس از حدود 6 ماه تحقيق و بررسي توانسته نام و مشخصه‌هاي اين عنصر ناشناخته را كشف كند.
شايد همين امروز يا فردا مجيد فرخزادي در قـــامـــت ســخــنـگــوي بــاشـگــاه مـقــابــل دوربين‌هاي تلويزيوني حاضر شود و نام اين عنصر جديد را چنين معرفي كند: «ما در تحقيقات 6ماهه خود فهميديم كه عنصري به نام زمان، كه در زبان لاتين به آن time نيز گفته مي‌شود، قابليت سوختن و شعله ور شدن دارد، بـدون ايـن كـه بخواهيم از شعله يا جرقه‌اي استفاده كنيم و البته اين عنصر در زمان سوختن، شعله‌اي به وجود نمي‌آورد، ولي مي‌تواند خسارت‌هاي بسياري به بار آورد.» احتمالا پس از اعلام كشف عنصر قابل اشتعالي به نام زمان، مي‌توان اميد داشت كه تمامي اعضاي هيات‌مديره و هيات‌رئيسه باشگاه پرسپوليس نيز به عنوان كاشفان قطعي و حتمي اين عنصر معرفي شوند.
*‌*‌*‌
1 ــ افشين قطبي
پـرسـپـولـيـس زمـان سوزي مي‌كند. اين داسـتـان تكراري و قديمي هيات‌مديره‌اي است كه باشگاه پرسپوليس را از 6 ماه قبل تحت كنترل و مديريت خود گرفته است.
آيا نمي‌توان نشانه‌هايي پررنگ از فرصت سوزي و از دست دادن زمان را روي نمودار فعاليت تك‌تك اعضاي اين هيات‌مديره در تمامي عرصه‌ها ديد؟
كـمي به عقب برمي گرديم. روزي كه هـيــات مــديـره جـديـد تـصـمـيـم گـرفـت بـا بـازگـردانـدن افـشـيـن قطبي، وداع اجباري حـبـيــب كــاشـانـي را در سـايـه نـگـاه دارد. بازگرداندن قطبي، نه بر اساس نيازي تاريخي و زماني كه بيشتر به دليل علاقه مسوولان باشگاه به رسانه‌اي شدن و قرارگرفتن در كورس خبري به درازا انجاميد. در اين ميان مـي‌تـوانـيـم نـقـش تـك‌تـك مـديـران در بـه تـعـويـق‌افـتادن انعقاد قراردادي يكسويه با افشين قطبي را ببينيم.
*‌*‌*‌
2 ــ داريوش مصطفوي
از ابـتـدا مـشـخص بود مردي كه بازده كاري‌اش در فدراسيون فوتبال هرگز قابل اعتنا و توجه نبوده است، نمي‌تواند در باشگاه پرسپوليس و در قامت اول شخص تصميم گيرنده، موثر واقع شود.
در حقيقت اين جمع اضداد بود. سازمان تربيت بدني با وارد كردن عضوي متمول سعي داشت به او نهايت اختيارات را وعده دهد و البته با حضور مديري كه به حرف شنوي و فرمانبرداري از مديران مشهور است، خود را از دايره قدرت دور نكند. داريوش مصطفوي اما نتوانست تعادل را برقرار كند. او در كنار ضعف‌هاي هميشگي مديريتي‌اش دچار دوگانگي در تبعيت شد.
پرسپوليس زمان سوزي مي‌كند. اين داستان تكراري و قديمي هيات‌مديره‌اي است كه باشگاه پرسپوليس را از 6 ماه قبل تحت كنترل و مديريت خود گرفته است
براستي مدير عاملي كه همواره استعفا و عزلش توامان تكذيب مي‌شد، بايد از كدام جـريـان تـبـعـيـت مـي‌كرد، از سازمان يا از هدايتي؟
براي عبور از داريوش مصطفوي، هدايتي و حتي ديگر اعضاي هيات‌مديره، طرحي را آغاز كردند كه يكي از لازمه‌هايش، شكست تيم بود.اين كه چرا سكوها در پايان هر بازي به آن شكل عليه مصطفوي قيام مي‌كرد در نوع خود عجيب بود. چرا هرگز به دنبال پـاسـخـي بـراي ايـن پـرسـش نـگـشـتـيم؟ آيا استقلالي بودن و نسبت دادن گرايش‌هاي اين مدير به تيم آبي تهران منطقي بود؟
داريوش مصطفوي رفت تا باز هم شاهد سوختن زمان باشيم. عباس انصاري فرد نه براي نجات پرسپوليس كه در حقيقت براي دل مديراني وارد شد كه مي‌خواستند نفوذ و رسوخ خود را به بدنه باشگاه تكميل كنند. آيا تصور مي‌كنيد انصاري‌فرد ناجي واقعي اين باشگاه است؟
*‌*‌*‌
3 ــ افشين پيرواني
واقعا تصور مي‌كنيد او گزينه‌اي مناسب براي هدايت تيمي است كه بايد به عنوان نماينده قهرمان ليگ ايران به باشگاه‌هاي آسيا برود؟ افشين را مي‌توان سرمايه اين تيم و همين فوتبال دانست، ولي دقيقا نشاندن او در همين تيم گواهي است بر سرمايه‌سوزي.
پرسپوليس به كدام تجربه و دانش و فن روان‌شناسي او مي‌تواند تكيه كند؟ پيرواني در اولين سال حضورش به عنوان مربي بايد با دنياي ناشناخته‌اي روبه‌رو شود كه مربياني مانند قلعه‌نويي هم حتي تاكنون نتوانسته‌اند آن را از نزديك لمس كنند.‌
افشين پيرواني هم ابزاري است براي هدر دادن زمان، براي سوزاندن فرصت و البته قرار گرفتن دوباره مديران باشگاه در تيررس نگاه مطبوعات. هدايتي، فرخزادي، آخوندي يا هر يك از اين مديران كنوني باشگاه مي‌توانند تبديل شوند به ناجيان باشگاه.
شـكست احتمالي در ليگ، دربي، ليگ قهرمانان آسيا از راه مي‌رسند و آنگاه همين مديران مي‌توانند دوباره قد علم كنند و به ميان روزنامه‌هاي سياسي و ورزشي و تيزرهاي خبري سيما بيايند و از مذاكره با مربياني بزرگ حرف بزنند. آيا عباس انصاري‌فرد براستي تصميم‌گيرنده باشگاه است؟
افـشين پيرواني هم ناخواسته تبديل به ابزاري مي‌شود تا عنصر زمان در اين باشگاه بسوزد و از ميان برود. چه عاقبتي انتظار تيمي را مي‌كشد كه سال پيش تحت مديريت حبيب كاشاني و با كسر 6 امتياز باز هم به عنوان قهرماني ليگ رسيد؟ امروز حتي اضافه شدن 6 امتياز به اين تيم هم باعث زنده شدن اميد قهرماني اين تيم نمي‌شود‌.

AmiR TiFo36
01-29-2009, 10:01 PM
فقط بايد چشمان مان را ببنديم و دچار يك توهم كوركورانه شويم تا در رؤياهاى مان باور كنيم آنچه در پرسپوليس و بر نيمكت رهبرى اين تيم مى گذرد، خالى از هر تنش و استرس است و فضايى توأم با آرامش را مى توان در اين مجموعه ديد. انكار و تكذيب امروز مديران باشگاه پرسپوليس در مورد تغيير كادر فنى و جابه جايى مربيان روى نيمكت اين تيم، دقيقاً مشابه داستان كتمان استعفا يا اخراج داريوش مصطفوى است. مديرعاملى كه هيچ كس نفهميد براساس چه پارامترهايى شايسته جانشينى گروه قهرمانان سال گذشته شد و البته كسى ندانست چرا تا اين حد در تيررس رييس هيات مديره باشگاه قرار گرفت!
افشين پيروانى اما قابل قياس با داريوش مصطفوى نيست. مصطفوى براساس تغيير ديدگاه هاى مديريتى ورزش ايران در حد فاصل سال هاى ميانى دهه ۷۰ خورشيدى و براساس رويكردهايى سياسى به كرسى هاى مديريتى مى رسيد اما افشين پيروانى در فضايى كاملاً فوتبالى از خانواده اى صرفاً ورزشى و اصيل راهى تهران شد. داريوش مصطفوى خواسته يا ناخواسته در مديريت فوتبال فارسى به عنوان چهره اى شناخته شد كه درست يا غلط، حقيقى يا مجازى و راست يا دروغ، به حواشى و پشت پرده فوتبال، اهميتى همپا با اصل آن مى داد معرفى شد. افشين پيروانى اما امروز از اينكه غلام پيروانى (نماد سلامت فوتبال ايرانى) را برادر و الگو و پايه ريز تشخص فوتبالى اش مى بيند، احساس زجر و ناراحتى مى كند. اين شايد محصول مدينه اى است كه قرار بود در پرسپوليس با عنوان فاضله شناخته شود! پيروانى از برادرى اش با غلام از اينكه به دست او ساخته شده، پشيمان است!

redsun
01-30-2009, 03:48 AM
مونا جون نتنها زمان می سوزد ما هواداران هم داریم می سوزیم

Karim
01-30-2009, 07:32 AM
واقعا،همه میسوزیم

Abadan
01-30-2009, 11:41 AM
باید قبول کرد این تیم مردمی نیست. چون نظر مردم اصلا مهم نیست

SaRa
01-30-2009, 12:06 PM
شما از اين زمين تمرين جديد تيم كه اسمش هست عمل خبر داريد؟

Abadan
01-30-2009, 12:17 PM
عمل به چی؟ به دروغ ها؟
یا اینکه واقعا اسم زمین عمل هست؟

SaRa
01-30-2009, 12:21 PM
از دروغ ها كه ديگه نگو
زمين براي خيريه هست و اسمش هست (عمل)

Abadan
01-30-2009, 12:26 PM
نه والا نشنیدم.

SaRa
01-30-2009, 12:36 PM
چرا تو خبرا كه هست من خودم تو پرسپوليس نيوز خوندم.

SaRa
01-30-2009, 12:44 PM
اين تو سايت پرسپوليس نيوز بود:

عباس انصاري‌فرد در حاشيه تمرين امروز خبر از مجهز شدن زمين تمرين جديد پرسپوليسي‌ها واقع در مجموعه ورزشي خيريه عمل خبر داد. قرار است رختكن‌ مجهز و سيستم‌هاي ديگر رفاهي براي بازيكنان ظرف چند روز آينده اقدام به بازسازي آن شود.
گفتني است قرارداد باشگاه پرسپوليس با مسئولان اين ورزشگاه تا پايان خرداد سال آينده امضاء شد.

redsun
01-30-2009, 01:12 PM
ما که هیچیمون به تیم نمیره بگذار اسم زمین مون هم غیر اسمهای عادی باشه(عمل)

Masoud
01-30-2009, 01:12 PM
سارا خانوم تمام اخبار روز پرسپولیس رو شما میتونید تو ارتش سرخ ببینید و لازم نیست از جایی که کپی میکنه ذکر منبع کنید :
زمین تمرین عمل انتها نیایش هست که به تازگی پرسپولیس اونجا رفته و انگار بچه ها خیلی خیلی راضی هستن.
تا اخر فصل هم اونجا خواهیم بود
اخبار مربوط :

http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=3051
http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=3073

SaRa
01-30-2009, 01:21 PM
باشه . ولي من نميدونستم كه ذكر منبع درست نيست. ديگه تكرار نميشه.
خدارو شكر مشكل زمين تمرين هم حل شد اگه بچه ها ميخواستن تا آخر فصل تو همون زمين پر سنگ بمونن كه خيلي بد ميشد .

Masoud
01-30-2009, 02:30 PM
نه سارا خانوم
جز قوانین این انجمن هست که باید ذکر منبع بشه ولی منبع اصلیش که خبرگزاریه نه جایی که ....
در هر صورت عیبی نداره من فقط گفتم تمام اخبار تو سایت خودمون هست و لازم نیست جایی دنبال چیزی بگردی.

اره خدا رو شکر چند روزه زمین حل شده باید دید باز چه باهانه ای دارن.
علی کریمی که امروز یه مصاحبه تو ایپنا ازش بود که بدجوری توپیده و گلایه کرده.
http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=3089

Pars_Redboy
01-30-2009, 02:55 PM
اینا که امسال فقط پول خرج کردن و هدر دادن و ابروریزی کردن کار دیگه ای نکردن . ما هم خدائی داریم ایشالله بازی با پیام رو پرگل ببریم تا بعد ببینیم چی میشه هیئت مدیره پرسپولیس داره وقت کشی و روزمرگی میکنه ما هم چاره ای نداریم .

SaRa
01-30-2009, 02:58 PM
من اين مقاله را خوندم واقغا كريمي حرف دل ماهارو زد اصلا باورم نميشه كه كريمي اين جوري گفته . خيلي باحاله، حرفاش حق بود.
به نظر منم از اون موقعه اي كه انصاري فرد اومده فقط حرف سرمربي و ايناست و زياد هم پيداش نيست . من كه نميدونم انصاري فرد ميتونه كاري واسه تيم كنه يا نه.

SaRa
01-30-2009, 03:01 PM
ما هميشه به تيم هاي ته جدولي باختيم مثل ابومسلم كه 4تا خورديم و ملوان اما بازي با پيام رو رفت برديم با گل هاي نيكي و باقري. ايشالا فردا پيام رو ببيرم با گل هاي اين دو نفر كه هفته هاست واسه تيم گل نزدن.

Pars_Redboy
01-30-2009, 03:11 PM
خوشبین باشیم ایشالله پرگل میبریم هواداری از تیم همینه نمیتونیم دست از عشقمون بکشیم نا امیدم نباید بشیم پرسپولیس اول بشی اخر بشی دوست داریم . مربی خارجی در کنار پیروانی خیلی کارها میتونه بکنه ولی وقتی خودشونم نمیدونن چیکار میکنن ما میدونیم هوادار باید چیکار کنه باید واسه تیمش جون بده تا دشمن شاد نشه .

Pars_Redboy
01-30-2009, 03:33 PM
كريمي درادامه با انتقاد شديد از مديريت فعلي باشگاه پرسپوليس درخصوص احتمال جذب مربي خارجي گفت:«اگر قرار باشد تيم با كادر فني به جايي برسد با همين كادر هم مي‌تواند نتيجه بگيرد. اما مديريت دنبال مربي خارجي هستند. مربي خارجي تا بخواهد تيم را بشناسد زمان زيادي هدر مي‌رود. بهتر است اگر قرار است مربي خارجي به تيم اضافه شود از ابتداي فصل بيايد تا تيم را خودش جمع كند و با تيم خود آشنا باشد.»
وي تصريح كرد:« وقتي تيم خوب بازي نمي‌كند صحبت از مربي جديد مي‌شود اما نمي‌دانند وقتي يك مربي حاشيه امنيت ندارد نمي‌تواند روي كار خود تمركز داشته باشد و به همين خاطر نتيجه لازم را كسب نمي‌كند.»

این جمله های علی کریمی در مصاحبه اش خیلی با حاله راست حسینی حرف زده فک نکنم بین هوادران کسی باشه که حرفای داش علی رو قبول نداشته باشه .

Masoud
01-30-2009, 03:54 PM
واییییییییییییییییی خدای من
صفر ایرانپاک اقا گل دربی فوت کرد

خیلی ناراحت شدم
به نظر من جز 5 تا اسطوره اول پرسپولیس بود
خدا بیامرزدش
براش یه فاتحه بخونید

Pars_Redboy
01-30-2009, 03:56 PM
این خبر تلخ برای همه پرسپولیسی هاست بخصوص قدیمی ها من اینجا گذاشتم چون بیشتر از همه جای دیگه انجمن دیده میشه

صفر ايران پاك فوتباليست اسبق پرسپولیس و تيم ملي درگذشت

صفر ايران پاك، بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران و باشگاه پرسپوليس، ساعت ‪ ۲‬بامداد امروز (جمعه)، در بيمارستاني در شهر استكهلم پايتخت سوئد بر اثر ابتلا به سرطان ريه درگذشت.
به گزارش ايرنا، ايران پاك، سال ‪ ۱۳۲۵‬درشهر مسجد سليمان متولد شد.
وي در قهرماني تيم ملي فوتبال ايران در بازي‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در سال ‪ ۱۹۷۲‬نقش ارزنده‌اي داشت. همچنين در فينال مقدماتي بازي‌هاي المپيك ‪ ۱۹۷۲‬مونيخ، با زدن يكي از دو گل تيم ايران به كره شمالي، باعث پيروزي و ورود ايران به اين دوره از بازي‌ها شد.
ايران پاك با زدن هفت گل به تيم استقلال، از بهترين گل زنان تاريخ بازي هاي پرسپوليس با استقلال بوده است.
وي همچنين از بهترين گل زنان تاريخ فوتبال ايران چه در عرصه ملي چه باشگاهي بود.
در حال حاضر هم تيمي‌هاي سابق وي در تلاشند كه جنازه وي را براي خاكسپاري و اجراي مراسم به تهران بياورند.

برای شادی روح پیشکسوت پرسپولیس صلوات

Masoud
01-30-2009, 03:58 PM
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0606/A0606801.jpg

صفر ايرانپاك به سفر ابدي رفت
صفرايرانپاك كه از اواخر دهه چهل تا پايان دهه پنجاه براي تيم ملي ايران و پرسپوليس به ميدان رفت و خوش درخشيد، شب گذشته در سن 62 سالگي به علت ابتلا به سرطان روده دار فاني را وداع گفت.
ايرانپاك كه در سال هاي اخير در استكهلم سوئد اقامت داشت و به عنوان مربي با تيم هاي اين شهر همكاري داشت، در دوران جواني موفق به انجام 30 بازي براي تيم ايران شد و در عين حال 14 گل به ثمر رساند.
مرحوم ايرانپاك سال 1325 در اهواز متولد شد و سال 1349 پيراهن را پرسپوليس را بر تن كرد و گلزن برتر اين تيم در دهه 50 شد. او در 12 بار حضور در ديدار پرسپوليس و استقلال، 7 بار گلزني كرد و از اين نظر ركوردار بود. ايرانپاك در سال 59 بعد از 10 سال حضور در جمع سرخپوشان از فوتبال خداحافظي كرد.
خبرگزاري فارس ضايعه در گذشت گلزن اسبق تيم ملي ايران و پرسپوليس را به جامعه ورزش و خانواده اين چهره ورزشي تسليت مي گويد.
قرار است جنازه مرحوم ايرانپاك براي خاكسپاري از سوئد به ايران انتقال يابد.

SaRa
01-30-2009, 03:59 PM
واقعا خبر بدي بود . خدا بيامرزتش و به خانوادش صبر بده.

Pars_Redboy
01-30-2009, 04:02 PM
خدا رحمتش کنه چقدر به پرسپولیسی ها وابسته شدم همشون رو دوست دارم هر کدوم یه جور برام عزیزن روحش شاد

zamara
01-30-2009, 04:24 PM
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0606/A0606801.jpg

براي من اين خبر واقعا تاسف بار بود و الان كه در خبرگزاري ايپنا خودنم هاج و واج موندم . اومدم خبر رو اينجا بزارم كه ديدم مسعود جان زودتر اين خبر رو قرار داده .
به هر حال درگذشت بهترن گل زن تاریخ دربی را به عاشقان پرسپوليس و به خصوص به عزيزان ارتش سرخ و خانواده محترم اين عزيز تسليت عرض ميكنم .
روحش شاد

redsun
01-30-2009, 04:33 PM
واقعا خیلی حیف شد ای کاش قدر پیشکست هامون را بیشتر می دونستیم خدا رحمتش کنه

Masoud
01-30-2009, 05:20 PM
با فوت صفر ایرانپاک یه تکونی بم خورد که اگه یه روزی زبونم لال سلطان علی پروین ( الله هم صلی علی محمد و اله محمد ) بعد از 120 سال فوت کنه از من چی میمونه.از دست دادن یه اسطوره خیلی سخته.خیلی
با اینکه هیچ بازی از ایشون ندیدم واقعا ناراحت شدم.
خدا بیامرزدش.

Hojat
01-30-2009, 05:21 PM
منم درگذشت پیشکسوت پرسپولیس و آقای گل داربی رو به همه تسلیت عرض می نمایم...

Masoud
01-30-2009, 05:22 PM
پیروانی هم به طور جد اعلام کرده ایویچ فردا تو تهرانه.
امیدوارم بتونه کاری واسه پرسپولیس کنه ایویچ.
ولی به نظر من این تیم رو فقط خدا میتونه نجاب بده چون هیچیش رو حساب کتاب نیست

SaRa
01-30-2009, 05:32 PM
من شك ندارم ايوچ رو خط دفاع يه كارايي ميكنه

mona_casillas
01-30-2009, 06:07 PM
خبردرگذشت پیشکسوت بزرگ پرسپولیس صفر ایرانپاک بسیار غمبار بود ............خدا رحمتش کنه روحش شاد

http://ghaderimath.persiangig.ir/image/انا%20لله%20و%20انا%20الي%20راجع ن.jpg

mona_casillas
01-30-2009, 06:13 PM
دوباره .......در خبرها داشتیم که اومدن ایویچ به پرسپولیس منتفی شده و ایویچ هم علت لغو سفرش رو باشگاه ایرانی (پرسپولیس )اعلام کرده .....

خدا آخر و عاقبت پرسپولیس مدل 87 رو به خیر کنه .

zamara
01-30-2009, 06:18 PM
بعدازظهر امروز رخ داد
پرتاب 3 نارنجك به زمين تمرين پرسپوليس
خبرگزاري فارس: تمرين امروز پرسپوليس با پرتاب نارنجك از سوي افراد ناشناس همراه بود.
در حاشيه تمرين چند فرد ناشناس كه سوار بر موتور بودند 3 نارنجك به داخل زمين پرتاب كردند. اين افراد لباس هاي آبي بر تن داشتند.

گويا اين علي هاي استقلال باز امروز در تمرين پرسپوليس دست گل كاشتند و با پرتاب سه نارنجك به محل تمرين پرسپوليس شخصيت آبي بودن خودشون رو نشون دادند .
اين يعني اينكه قلعه نوعي وحشت زيادي همراه با نفرت از پرسپوليس داره و ميخواد از الان جو رعب و وحشت رو توي تمرينات پرسپوليس بوجود بياره تا بازيكنان با استرس تمرين كنند و نتونند توانايي هاي خودشون رو به حد نرمال برسونند . بلكه در بازي دربي بتونن پرسپوليس رو شكست بدن .
فقط اميدوارم مسئولين پرسپوليس با درايت نسبت به اين موضوع حساسيت بيشتري بخرج بدن و اوضاع را از هر جهت تحت كنترل در بيارن .

mona_casillas
01-30-2009, 06:27 PM
برای شفای استقلالی ها و علی هاش و ژنرالش یا همون سرباز فراریش دعا کنیم

پرسپولیس همیشه مایه وحشت استقلال بوده نیمی از پرسپولیس هم میتونه این تیم رو سر جاش بشونه

کاش قدر پرسپولیس رو بیشتر میدونستیم .

پرسپوليس
01-30-2009, 06:33 PM
درگذشت پیشکسوت پرسپولیس و آقای گل دربي رو تسلیت ميگم

Karim
01-30-2009, 07:59 PM
خدا رحتمش کنه.ازایرانپاک به خاطر آقای گل بودن دردربی خیلی خوشم میومد ومصاحبه آخری که ازنود پخش شد روفراموش نمیکنم.تازنده بود کاری براش نکردند زحمت کشیدند هزینه انتقالش به ایران وتدفینش رو قبولکردند با اون همه سروصداومنت گذاری بر سر خانواده اش.
خودسوزی ستاره وستاره سوزی خودی هادراین ورزش بیداد میکند.

Pars_Redboy
01-31-2009, 12:53 AM
دوباره .......در خبرها داشتیم که اومدن ایویچ به پرسپولیس منتفی شده و ایویچ هم علت لغو سفرش رو باشگاه ایرانی (پرسپولیس )اعلام کرده .....

خدا آخر و عاقبت پرسپولیس مدل 87 رو به خیر کنه .

دوباره مونا جان در خبرها داشتیم که فرخزادی گفته اگر بخواهیم برای پرسپولیس سرمربی انتخاب كنیم یك مربی درجه یك دنیا به ایران خواهد آمد

اونوقت بگیم پیروانی چیکار کنه با اینهایی که هر روز یه سازی میزنن بقول شما اینم پرسپولیسه مدل 87

omidperspolisi
01-31-2009, 01:23 AM
خدا رحمتش كنه سال پیش كه آمده بود تمرین پرسپولیس رو یادم نمیره و چه نصیحتهایی كه به محسن خلیلی نكرد امیدوارم روحش شاد باشه صفر ایرانپاک برای همه پرسپولیسیها یه افتخار بزرگ هست و همیشه یادش زنده خواهد بود سلطان دربی خدانگهدار

Karim
01-31-2009, 01:40 AM
اونقدرمعرفت داشت که بادعوت حجازی سرتمرین استقلال هم رفت وبرای برهانی کلی صحبت کرد

Pars_Redboy
01-31-2009, 02:07 AM
بعدازظهر امروز رخ داد
پرتاب 3 نارنجك به زمين تمرين پرسپوليس
خبرگزاري فارس: تمرين امروز پرسپوليس با پرتاب نارنجك از سوي افراد ناشناس همراه بود.
در حاشيه تمرين چند فرد ناشناس كه سوار بر موتور بودند 3 نارنجك به داخل زمين پرتاب كردند. اين افراد لباس هاي آبي بر تن داشتند.

گويا اين علي هاي استقلال باز امروز در تمرين پرسپوليس دست گل كاشتند و با پرتاب سه نارنجك به محل تمرين پرسپوليس شخصيت آبي بودن خودشون رو نشون دادند .
اين يعني اينكه قلعه نوعي وحشت زيادي همراه با نفرت از پرسپوليس داره و ميخواد از الان جو رعب و وحشت رو توي تمرينات پرسپوليس بوجود بياره تا بازيكنان با استرس تمرين كنند و نتونند توانايي هاي خودشون رو به حد نرمال برسونند . بلكه در بازي دربي بتونن پرسپوليس رو شكست بدن .
فقط اميدوارم مسئولين پرسپوليس با درايت نسبت به اين موضوع حساسيت بيشتري بخرج بدن و اوضاع را از هر جهت تحت كنترل در بيارن .

برای شفای استقلالی ها و علی هاش و ژنرالش یا همون سرباز فراریش دعا کنیم

پرسپولیس همیشه مایه وحشت استقلال بوده نیمی از پرسپولیس هم میتونه این تیم رو سر جاش بشونه

کاش قدر پرسپولیس رو بیشتر میدونستیم .

خدائیش از استقلالی ها بی مغز تر ندیده بودم علاف و ترسو بی فرهنگ

redsun
01-31-2009, 02:13 AM
بابا اینها فرهنگشون همین قدره زیاد انتظار بی جا نداشته باشید

omidperspolisi
01-31-2009, 02:19 AM
دوستان خوهشا توهین نکنید به فرهنگ و شعور طرفداران تیم مقابل

redsun
01-31-2009, 02:39 AM
چشم اما آخه خودت ناراحت نشدی یکی نیست بهشون بگه آخه هدفشون از اینکار ها چیه من از دوستان استقلالی عذر می خواهم

mona_casillas
01-31-2009, 02:36 PM
در انتظار شروع یک هفته خوب با بازی خوب و برد پرگل پرسپولیس هستیم .

redsun
01-31-2009, 03:21 PM
اگه استقلال اهواز می خواهد استقلال را ببره باید این علی انصاریان را بکشه بیرون تا همی الان که اواخر نیمه اوله نزدیک بوده دو تا گل به خودشون بزنه آحه به استقلال غیرت داره:24:
پرسپولیس نباید تیم پیام را دست کم بگیره امیدوارم بتونیم بازی را خیلی خوب انجام بدهیم تا شاید یکمی آرامش به تیم ما هم بیاد

Masoud
01-31-2009, 05:46 PM
خیلی بد بودیم نیمه اول رو خیلی............
واقعا این پیام در سطح محلات هم نیست ولی ما نمیتونیم بهش گل بزنیم.
واقعا فاجعه هست.
نیکبخت منصوری توره واقعا بد بودن
فقط کریمی داره بازی میکنه و اونم میخواد 10 نفر رو دریبل کنه که نمیشه.
خدا کنه سریع نیمه دوم گل رو بزنیم که بازی گره نخوره
خیلی نگرانم

Masoud
01-31-2009, 06:47 PM
خیلی بد بودیم
خیلییییییییییییییی
واقعا افتضاح بازی کردیم.
با این وضع تو اسیا خاطره فولاد رو زنده میکنیم.
پیروانی باید یه فکری کنه واقعا با این روش و شیوه بازی جواب نمیگیریم.
ضعیفترین تیم لیگ تو ازادی داشت جلومون امتیاز میگرفت
خدا رحم کرد

Hojat
01-31-2009, 06:50 PM
به خدا نمیدونم چیکار کنم...

خوش به حال من که فقط 5 دقیقه ی آخر بازی رو دیدم معلو نیست کی میخوان سرمربی تیمو عوض کنن...

داور هم نشون داد که چقدر سطح داوری ایران پیشرفت کرده...........................

Hojat
01-31-2009, 06:56 PM
اگه پیام نمیتونیم توی تهران ببریم پس باید حتما به پگاه ببازیم:moong:

zamara
01-31-2009, 06:58 PM
اين تنها بردي بود كه اصلا خوشحالي نداشت .
بازي بچه ها سرد و كسل كننده و بي انگيزه گي از ساق بچه ها و چهره هاشون فرياد ميزد .
داوري هم كه ديگه اصلا جاي بحث نداره ، آقاي عنايت سرش رو بالا بگيره.
با اين شرايط هيچ اميدي به چهارم شدن هم نيست .
واقعا حرفي براي گفتن ندارم .

mona_casillas
01-31-2009, 06:59 PM
بازی که اصلا بارفنی نداشت بخوایم در باره اش حرفی بزنیم نه طرح و برنامه ای و نه انگیزه و روحیه ای سه امتیاز کم ارزش که فقط باعث شد در رتبه سوم بمونیم و دیگرهیچ .......
تبریک میگم به همه کسانی که با هدف و برنامه دست به دست هم دادن تا محبوب ترین تیم آسیا رو به زمین بزنند . تبریک میگم به هیئت مدیره خواب آلود و تابع عابر بانک به مدیر عامل بی خاصیت به جناب امپراطور که دل شیر نداشت و فقط مرد روزهای خوب و خوش بود .

پیروانی هم بیشتر از این خودش رو آلت دست این قوم دهن بین و دمدمی مزاج نکنه . غیرت و تعصب پیروانی در این مقطع حساس یکبار دیگه به همه ثابت شد حالا پیروانی با استعفاش میتونه شوکی به هیئت مدیره خواب آلود پرسپولیس وارد کنه .

خسته نباشید هوادارانی که به آزادی رفتید و ضعیف ترین بازی رو از تیم محبوب تون دیدین .

Hojat
01-31-2009, 07:08 PM
بازیکنا یادشون رفته پیراهن چه تیمی رو بر تن دارند؟!!؟؟

عامل هر چی بدبخته...افشین پیروانیه...

Hojat
01-31-2009, 07:14 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8711121935)اینم اولین خبر خوش بعد از پیروزی:aasab:

در اعتراض به رفتار تماشاگران
كريمي: از پرسپوليس جدا مي‌شوم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در صورت تداوم رفتارهاي غيرحرفه‌اي تماشاگران، پرسپوليس را مانند تيم ملي ترك مي كنم.

Masoud
01-31-2009, 07:17 PM
عامل هرچی بد بختیه اون علی ابادی و مصطفوی و قطبی فلان فلان شدن که هرکدوم واسه یه چیزی اومدن این تیم رو نابود کردن
یکی به خاطر شهرت . یکی به خاطر پست . یکی به خاطر پول

mona_casillas
01-31-2009, 07:22 PM
نه عزیزعامل بدبختی افشین پیروانی نیست

افشین در مقابل عمل انجام گرفته قرار گرفت و حالا با استعفاش میتونه هیئت مدیره رو وادار به تصمیم گیری کنه .

بدبختی های پرسپولیس از جایی شروع شد که هزار جور ناز و شرط و شروط امپراطور رو خریدن عاقبت هم دیدیم که در 14 بازی 22 امتیاز آورد(گران ترین مربی لیگ ) و با بهانه های واهی وقتی دید امسال نمیتونه تیم رو جمع و جور کنه شبانه گذاشت و رفت ....از مصطفوی ...از تکیه به پول های هدایتی ...از تردید ها... ناهماهنگی ها ....از انصاری فردی که اصلا انگار نه انگار مدیر عامل پرسپولیس شده ....

افشین پیروانی یه قربانی برای پوشش دادن به مسائل دیگه است و بهترین تصمیمش در شرایط فعلی استعفاست .

zamara
01-31-2009, 07:26 PM
به نظر من بهترين كار در اين برهه براي آقاي افشين پيرواني دادن استعفاست .
پيرواني اگه ميخواد باز هم محبوب بمونه و بيشتر از اين مورد لطف هواداران قرار نگيره و مغضوب نشه همين امشب بايد استعفا بده .
اگر اينكار رو نكنه جز خراب كردن خودش و بي ارزش شدنش هيچ ثمري براش نخواهد داشت .

Masoud
01-31-2009, 07:33 PM
وای خدای من تیم چرا به این روز و این حاشیه ها افتاده ؟

علي كريمي از پرسپوليس اخراج شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرد علي كريمي تا اطلاع ثانوي از اين تيم اخراج شد.
عباس انصاري‌فرد در پايان مسابقه با پرسپوليس و پيام به خبرگزاري فارس گفت: علي كريمي به دليل اظهاراتي كه عليه كادر مديريتي باشگاه پرسپوليس داشته تا اطلاع ثانوي از اين تيم اخراج مي‌شود تا مسئولان اين باشگاه درباره او تصميم‌گيري كنند.

mona_casillas
01-31-2009, 07:33 PM
متن کامل این مصاحبه علی کریمی رو حتما بخونید . علی کریمی کسی است که سابقه حضور در بوندس لیگا و تیم بایرن مونیخ رو داره با بیش از 100 بازی ملی رو تعصب و علاقه اش به پرسپولیس هم شکی نیست .

بخشی از مصاحبه علی کریمی بعد ازبازی با پیام :

کریمی سپس به انتقاد از شعارهای هواداران پرداخت و گفت: متاسفانه فوتبال در ایران 60 دقیقه است و اگر تااین زمان نتوانی گل بزنی باید شعارهای هواداران را تحمل کنی . در حالی که در همه جای دنیا فوتبال 100 دقیقه است و هواداران از بازیکنان تیمشان تا ثانیه های پایانی حمایت می کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه برخی لیدرهای پرسپولیس از جایی خط می گیرند تا این شعارها را در ورزشگاه سربدهند.
کریمی در ادامه انتقاداتش از مدیرعامل پرسپولیس خاطر نشان کرد: از زمانی که انصاریفرد آمده است هیچ اتفاق مثبتی در باشگاه پرسپولیس رخ نداده و فقط دنبال این هستند که سرمربی را عوض کنند. حالا هم با این بازی که ما انجام دادیم فردا می روند سرمربی را عوض می کنند. شاید هم چند بازیکن را اخراج کردند.
وی در مورد برخورد احتمال باشگاه با وی به دلیل مصاحبه علیه مسئولان تیم گفت: من بازیکن و تابع تصمیمات باشگاه هستم و هر تصمیمی بگیرند می پذیرم. خوشحال می شوم مثل تیم ملی بگویند ساکت را بردار و برود.

mona_casillas
01-31-2009, 07:36 PM
برای عباس انصاری فرد متاسفم که مثل کفاشیان نتونست انتقاد درست و منطقی علی کریمی رو تحمل کنه . یکی میخواد خود انصاری فرد رو از پرسپولیس بندازه بیرون یه مشت دلال و کلاه بردار از اول فصل به اسم سرمربی (قطبی ) مدیر عامل و هیئت مدیره دور هم جمع شدن و شعور هوادران رو به بازی گرفتن ....

Hojat
01-31-2009, 07:36 PM
خدا بیامرزه...:lover:

اینا خیال کردن با اخراجش مثل پارسال که شیثو اخراج کردن میتونن قهرمان بشن...:kesh::leader:

Masoud
01-31-2009, 07:43 PM
هیچی دیگه خیلی مشکل کم داشتیم اینم یه داستان کشمکش جدید.
خدا اخر عاقبت ما رو به خیر کنه.
کریمی هم یه حرفهایی زد و گفته متاستفم برای فوتبالی که انصاریفرد مدیریشه و خود اینها همه داره به بدبختیامون دامن میزنه.
دیگه خسته شدیم به خدا مای هوادارا
تو درد بد 9 امتیاز عقب افتادن بسوزیم یا بد بازی کردن یا گل نزدن یا دعوا تو هیئت مدیره یا اخراج بازیکن یا .......

redsun
01-31-2009, 07:57 PM
من هم همینطور متاسفم برای این آقای انصاری فرد حالم از بازیه امروز بهم خورد واقعا این همان پرسپولیسه یکی نیست بره به این علی آبادی بگه بفرماین اینه قهرمان فصل قبلتون ببین به چه روزی در آمده اگه انصاری فرد فکر می کنه با اخراج کریمی مشکلاتش حل میشه می تونه از زیر بار مسئولیتش در بره باید همه ی بازیکنها را اخراج کنه
کی می گه هرکی از راه رسید را باید آورد تو باشگاه بیچاره مصطفوی حق داشت
یکی به داد پرسپولیس برسه که این علی آبادی از اول هم که آمد اعلام کرد من استقلالیم حالا هم داره آن روی استقلالی بودنش را نشون می ده این بود طرح ورزش قهرمانی آن از المپیک این هم از قهرمان فصل قبل لیگ بیاد ببینه چجوری داره با احساسات میلیون ها عاشق بازی می کنه تفلکی پیروانی من هم می گم باید استعفا بده تا همه ببینند مشکل از کجاست

zamara
01-31-2009, 08:05 PM
همون اشخاصي كه باعث اخراج كريمي از تيم ملي شدند مترصد فرصتي بودن تا او را از پرسپوليس هم اخراج كنند و مصاحبه كاملا منطقي و صحيح ايشان اين بهانه را بدست آنان داد و اين مدير عامل جبره خوار دست به سينه هم فورا اطاعت امر كرد و محبوب ترين بازيكن پرسپوليس و فوتبال ايران را از اين تيم اخراج كرد .
مردك با كمال پر رويي گفته كريمي بايد بره فوتبالشو يازي كنه و اونو چه به انتقاد از مدير عامل !!
اين بيشعور بايد از پرسپوليس بره بيرون و تا پرسپوليس به دسته پايين تر نرفته فكر عاجلي براي اين باشگاه بشه .
اي كاش در برنامه نود اين هفته يك نظر سنجي در مورد كريمي بزارن تا اين آدم بفهمه كه كريمي چه محبوبيتي در بين هواداران داره و خودش منفور در بين هواداران است .
واقعا بايد بحال اين باشگاه با اين مديرش تاسف خورد .

RED STORM
01-31-2009, 08:09 PM
نه دیگه این یکی رو من تحمل نمیکنم
علی کریمی واسه من خیلی فراتر از یه فوتبالیسته کسیه که خیلی از شادیهامو مدیونش هستم حالا یه مشت ... اومدن دارن با اسطوره ی فوتبال ایران اینطوری برخورد میکنن
فقط میتونم بگم متاسفم همین

Pars_Redboy
01-31-2009, 08:11 PM
از این بازی که حالم بهم خورد ولی پیروانی کمترین تقصیر رو داره همه میدونن کیا پرسپولیسو به این روز انداختن از روز اول مرد میدون نبودن واسه پول و اسم و رسم و شهرت اومدن
از وقتی قطبی بانامردی تموم از پرسپولیس رفت همه گفتن پیروانی موقتیه و جاش یه مربی خارجی خوب بیارن اینقدر امروزوفردا کردن تا فصل نقل و انتقالات سرمربی ها گذشت اونقدر مصاحبه کردن و تکذیب کردن که حال همه بهم خورد تمرکز تیمو گرفتن هر کارشناسی میاد به همین نکته ها اشاره میکنه که سرمربی و بازیکنان تیم تمرکز ندارن

افشین پیروانی تا اینجا هم زیادی زحمت کشیده و جور بی خیالی قطبی و بقیه رو کشیده چرا بمونه بیشتر از این خراب بشه . کیف و پولش ماله اونا باشه فحش شنیدنش ماله پیروانی .

پیروانی نباید حیا کنه اون واسه پرسپولیس زحمت کشیده ولی باید اسعتفا بده تا همه بفهمن اینها چند مرده حلاجن

Pars_Redboy
01-31-2009, 08:14 PM
اینم واکنش علی کریمی در جواب به اخراج انصاریفرد

كريمي:براي فوتبالي كه انصاري فرد مديرش است، متاسفم
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس پس از اخراج از اين تيم گفت: براي فوتبالي كه انصاري فرد مديرش است، متاسفم.
علي كريمي پس از اخراج از پرسپوليس اظهار داشت: ديگر وقت استراحت من رسيده و با كمال ميل دستور آقاي انصاري فرد را مي پذيرم.
وي افزود: در همه جاي دنيا دموكراسي وجود دارد و همه مي تواند در حرف هاي خود آزادي عمل داشته باشند اما در ايران برعكس اين موضوع است.
كريمي ادامه داد: در ايران هيچ كس انتقاد پذير نيست، نه ورزشكاران و نه مسئولان ورزش. اين دردي بزرگي براي ما است.
كريمي يادآور شد: نمي دانم سابقه كاري آقاي انصاري فرد چيست. او بهتر است برود سابقه من را نگاه كند و خودش را هم بازبيني كند.
كريمي خاطرنشان كرد: غير از قبول اين دستور هيچ كاري نمي توانم بكنم. واقعا براي خودم متاسفم كه به پرسپوليس آمدم. فكر كنم پس خداحافظي از تيم ملي امروز بايد از پرسپوليس خداحافظي كنم.
وي ياد آور شد: متاسفانه متوليان ورزش ما بعد از حرف هاي درستي كه مي شنوند به دنبال جريمه، تنبيه و يا محو كردن از ورزش مي روند. من هر جايي كه باشم حرف هايم را به طور شفاف مي زنم و در دلم هيچ چيزي را نگه نمي دارم.

×××××××××××××

بخدا هر کی پا باشه من هستم باید این نامردها رو سرجاشون نشوند این نمیشه که با آبروی محبوب ترین بازیکن پرسپولیس بازی کنن

پرسپوليس
01-31-2009, 08:14 PM
از اين خوشحالم كه حالا 3امتياز رو گرفتيم ولي از ناراحتم كه افتضاح بازي كرديم . به هرحال فكر كنم پيرواني خودش بايد بدونه كه بايد استفاه بده . اخه مربي هم نداريم كه كمك كنه ....... سعداوي............
اين انصاري فرد هم كه تنها بازيكني كه خيلي بهش نياز داريم هم اخراج كرد !
واقعا متاسفم با اين شرايط شك نكنيد اخر فصل 10 هم نميشيم

SaRa
01-31-2009, 08:21 PM
در كل كه بازي خوبي نبود چون پرسپوليس بايد در مقابل پيام تيم قعر جدولي حداقل 2 تا گل ميزد حتي اگه يك گل هم ميزد نه از روي پنالتي اما بازم خداروشكر كه برديم و آبروي تيم تو آزادي نرفت . كريمي و نيكبخت هم امروز خوب بودن هواداري نباشه نيكي امروز نسبت به بازي هاي قبليش بهتر بود و چندتا موقعيت گل هم داشت اما حقش نبود اخراج شه ولي اون كه عادت يه بازي قبله دربي خودشو محروم ميكنه يا سه اخطاره.
ما حالا 9 امتياز از صدر جدول عقبيم و 10 بازي داريم . اگه تيم به خودش برگرده 100% قهرمانيم .به اميد ديدن پرسپوليس زلزله

SaRa
01-31-2009, 08:24 PM
براي اين فوتبال متاسفم كه طاقت شنيدن حرف حق و ندارن . كريمي تمام حرفاش حق بود . ماجراي كريمي مثه برنامه ي 90 شده حالا من نميدونم بدون كريمي ميخوايم ديگه چيكار كنيم دربي هم كه مونده. اين انصاري فر اگه نگران تيم بود تو اين وضعيت كريمي رو اخراج نميكرد. خدا كنه فرجي بشه و كريمي بخشيده بشه.

RED STORM
01-31-2009, 08:30 PM
اینجا همینجوریه اینجا آدما طاقت حرف حق رو ندارن اینجا همه چیز باندبازیه اینجا مدیریت یعنی تحکم و زور
اینجا جای امثال کریمی نیست

Pars_Redboy
01-31-2009, 08:37 PM
اخراج علی کریمی به این سادگی هام نیست فکرکردن اینطوری همه رو خفه کنن ولی نمیشه فقط کار بدتر از این که هست میشه

mahbod23
01-31-2009, 08:46 PM
افشین باید خودش سریعتر انطراف بده به نظر من الآن به درد پرسپولیس نمیخوره
علی هم نباید اخراج کنن الکی که نیس
بازی امروزم که خیلی بد بود با این وضع می خوان برن آسیا

SaRa
01-31-2009, 08:47 PM
باشگاه پرسپوليس خبر اخراج علي كريمي را تكذيب كرد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه از رسانه ملي پخش شده،‌ صحت ندارد.
مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه پس از ديدار اين تيم مقابل پيام از بخش خبري شبكه سوم سيما پخش شده، صحت ندارد.
وي گفت: اين خبر صحت نداشته و عده‌اي با انتشار آن به دنبال اهداف خاص و تشويش اذهان عمومي هستند. از هواداران پرسپوليس مي‌خواهيم تا به اين اخبار و صحبت‌ها توجهي نكنند چرا كه اين افراد به دنبال ايجاد بحران در اين تيم هستند.

Pars_Redboy
01-31-2009, 08:50 PM
نظر محسن خلیلی در باره رفتار تماشاگران امروز در آزادی :

خلیلی: هواداران پرسپولیس صبوری نکردند

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از رفتار هواداران تیم این تیم مدعی شد تماشاگران پرسپولیس در بازی امروز مقابل پیام صبوری به خرج ندادند.
محسن خلیلی با ابراز تعجب از اتفاقی که درحاشیه بازی امروز پرسپولیس و پیام مشهد رقم خورد گفت: متاسفانه امروز شرایطی خوبی در ورزشگاه آزاد حاکم نبود . برخلاف گذشته که هواداران همیشه ما را حمایت می کردند امروز خیلی زود ناراحت شدند و صبوری به خرج ندادند.
وی گفت: هنوز برای تیم ما وقت و فرصت زیاد است. ما با تیم های صدرجدولی بازیهای رودررویی داریم که می توانیم با برتری در این بازیها به کورس قهرمانی بازگردیم. در عین حال مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی هم هست که می توانیم با برتری در این مسابقات ناکامی در لیگ را جبران کنیم.

mahbod23
01-31-2009, 08:52 PM

روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه از رسانه ملي پخش شده،‌ صحت ندارد.
مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه پس از ديدار اين تيم مقابل پيام از بخش خبري شبكه سوم سيما پخش شده، صحت ندارد.
وي گفت: اين خبر صحت نداشته و عده‌اي با انتشار آن به دنبال اهداف خاص و تشويش اذهان عمومي هستند. از هواداران پرسپوليس مي‌خواهيم تا به اين اخبار و صحبت‌ها توجهي نكنند چرا كه اين افراد به دنبال ايجاد بحران در اين تيم هستند.

آخیش........................فعلآ یه نفس راحت کشیدیم:moong::hora::red boy:

zamara
01-31-2009, 09:13 PM
ظاهرا انصاري فرد اين تصميم را تنهايي گرفته و با مخالفت شديد هيئت مديره رويرو شده و به همين جهت هيئت مديره كه از عواقب بنيان برانداز اين تصميم بخوبي آگاه بوده با مخالفت با تصميم انصاري فرد و حتما تماس هاي پي در پي با ايشان ، اين خبر را تكذيب كردند .
فقط اميدوارم كريمي بماند و از پرسپوليس نرود

Pars_Redboy
01-31-2009, 09:22 PM
از همین یه قلم کار میشه فهمید که اوضاع باشگاه چقدر خرابه و حرفهای کریمی چقدر حق بوده با این اوضاع هر کی هم بیاد باید از آبروش بگذره قطبی خوش شانس و زرنگ بود پولها رو گرفت و جیم شد و امپراطور موند پیروانی داره فحشش رو میخوره نفر بعدی هم هر کی باشه وقت میبره و حالا حالاها نمیتونه کاری کنه

هوادران هم زود تو ورزشگاه شروع به شعار دادن علیه تیم میکنن این حرف رو علی کریمی و محسن خلیلی هم زدن

خدا از علی ابادی نگذره که برای پرسپولیس این وصع درست کرد

Masoud
01-31-2009, 09:28 PM

این دیگه نوبره
به چه کنم چه کنم افتادن ضرابی جاسوس که از زمانه کاشانی دست نشونده ی علی ابادی بود رو فرستادن جلو ماست مالی کنن.
خبر واضحی که همه خبرنگارا مخابره کردن رو اومدن تکذیب میکنن.
واقعا اینها لیاقت تیم داری لیگ 3 هم ندارن بعد محبوبترین تیم اسیا رو دادن دستشون

Masoud
01-31-2009, 09:49 PM
همین الان مصاحبه صوتی پخش کرد از انصاری فرد تکذیب کرد خبر اخراج علی کریمی رو تو 20:30
ترسیده فکر کنم.
ولی خدا رو شکر.
حالا باید دید علی کریمی هم میتونه حرفهاش رو تکذیب کنه و ایا خبرگزاری معتبری مثل فارس که یه بار ابروی کفاشیان رو با مصاحبه صوتی برد ایا باز هم این کار رو میتونه کنه ؟

Ultra_Red90
01-31-2009, 10:01 PM
واي به حال تيمي كه مديرش انصاري فرده . واي به حال تيمي كه مربيش افشين پيرواني و واي به حال تيمي كه بازيكنش علي كريميه .
آقاي انصاري فرد كه جز حرف زدن كار ديگه اي بلد نيست و خودشم نمي فهمه داره چيكار ميكنه و استاد بزرگ افشين پيرواني كه امروز ازش متنفر شدم هم جز مظلوم نمايي هيچي ديگه نداره . بابا جم كن برو ديگه بيشتر از اين ميخواي تيم و به لجن بكشييييييييييييييييييييي؟
علي كريمي هم كه تو اين شرايط به جاي اينكه به عنوان يك بزرگتر اوضاع تيمو درست كنه مياد از اين مصاحبه ها انجام ميده .

AmiR TiFo36
01-31-2009, 10:56 PM
انصاریفرد هیچ غلتی نمیتونه بکنه چون 40 میلیون طرفدار پشت سر مارادونای آسیا هستن

Masoud
01-31-2009, 11:03 PM
الان کانال 6 حرفهای کریمی رو دیدم.
همونهایی بود که تقریبا تو خبرگزاری گفته بود و راجب مصاحبه دیروزش هم گفت همه حرفها خودمه و جایی که لازم باشه ازش دفاع میکنم.
ولی انصاری فرد تحت فشار رفت و گفت اصلا صحبت اخراج نبوده و فقط گفتیم باید بیاد باشگاه.
مصاحبه ای که انصاریفرد گفت علی کریمی اخراج هست رو با باشگاه خبرنگاران جوان کرده که اگه فیلمی موجود باشه باید منتظر بمونیم تو 90 ببینیم

Karim
02-01-2009, 12:41 AM
رفته بودم استادیوم.خیلی وضع تیم خرابه.مسعود زارعی بدترین بود.نمیدونم چراپتروویچ رونیمکت بود؟نمیدونم چرا پیروانی درحساس ترین دقایق بازی کنارنیمکت بود وبه کناره خط نمیومد.نمیدونم چرا انصاریفرد ومدیران پرسپولیس مثل همه سازمان تربیت بدنی انتقادپذیرنیستند.نمیدونم چرا باید ازدقیقه 30 پیروانی وبازیکنا وهدایتی هو بشن وفحش بشنون یا قطبی وکاشانی استیلی تشویق بشن.نمیدونم...
فقط اینو میدونم که انصاریفردنسخه جوونتر مصطفوی هست.بازیچه دست این واون.
باتمام احترامی که برای پیروانی دوست داشتنی قائلم باید بگم با جمیع شرایط اونتونسته برای پرسپولیس موثر باشه.تادیرنشده باید برای آسیا سرمربی خوب خارجی بیاریم.

mona_casillas
02-01-2009, 01:16 AM
گاهی هم بد نیست هوادران تیم به خودشون بیان غیرت و تعصب فقط این نیست که تیم رو تحت فشار قرار بدن و علیه سرمربی و بازیکنان شعار بدن ...گاهی هم باید گفت وای به حال تیمی که تعدادی از هوادرانش اینگونه فکر میکنند .

کلمه به کلمه حرفهای علی کریمی در مصاحبه اش حقیقتی است درباره پرسپولیس . خیلی خوبه که یه نفر حقیقت رو به مردم بگه در بین این همه دروغ که شنیدیم تائید و تکذیب !باید بازیکنی با کارنامه علی کریمی باشه تا مردم رو در جریان آنچه که میگذره قرار بده .

انصاری فرد هم که هم حرف زیادی زده بود تنها کاری که تونست بکنه تکذیب مصاحبه قبلیش بود ولی علی کریمی نه تنها تکذیب نکرد بلکه تائید هم کرد .

من جایی ندیدم افشین پیروانی مظلوم نمایی کرده باشه وقتی مربی بزرگتر و پرادعاتر از افشین پیروانی خیلی راحت آرامش و آسایش خودش رو به همه وعده و وعیدهاش ترجیح میده و با دلارهای بادآورده شبانه میره و تیم رو دچار چالش میکنه گناه افشین پیروانی چیه ؟

بهترین کار پیروانی الان فقط و فقط استعفا دادن و کنار کشیدن هست تا بیشتر از این مورد لطف بعضی ها قرار نگرفته .

mona_casillas
02-01-2009, 01:35 AM
در یکی از خبرگزاری ها خوندم که افشین پیروانی امشب استعفا داده بنظر من تصمیم بسیار درستی گرفته اگر خبر واقعیت داشته باشه باید ببینیم آقایونی که دائم ادعا میکردن و مصاحبه و بعددوباره تکذیب و دوباره .....چه کسی رو جانشین پیروانی میکنند .

واقعا دست مریزاد آقای علی آبادی

redsun
02-01-2009, 01:42 AM
آخه تا کی باید صبور باشیم گفتیم مصطفوی مشکل مصطفوی هم رفت گفتیم باید به پیروانی فرصت داد این هم فرصت گفتیم مدیر عامل باید از جنس خودمون باشه بفرما این هم آقای انصاری فرد
تمام این بدبختی ها از جای دیگه نشئت می گره اول جناب علی آبادی و بعد هم هدایتی

Karim
02-01-2009, 01:44 AM
پیروانی باید منتظر روزهای سخت ترازاین باشه.بهترین کاراستعفا هست.اگه یه موقع خدایی نکرده تودربی ببازیم منفورمیشه.
البته به نظرم باید بعدازدربی جاش یکی بیارن.الان وقت خوبی نیست

Karim
02-01-2009, 01:46 AM
افشین پیروانی شخصیت نجیبی دارد، چه آن زمان که به عنوان کاپیتان پرسپولیس با این تیم افتخار آفرینی می کرد و چه حالا که به عنوان سرمربی تیم سابق خود با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند. او آن زمان که در فینال جام حذفی به استقلال گل زد و پرسپولیس را قهرمان کرد، هیچگاه تصور چنین روزهای تلخی را نمی کرد. کجای دنیا دیدید یک تیم برنده میدان باشد و هواداران آن تیم، به سرمربی خود توهین کنند... چرا دنیزلی با دو باخت پیاپی اینقدر توهین نشنید که پیروانی سخت ترین روزهای فوتبالی خود را بعد از دو شکست متوالی برابر ملوان و ذوب آهن پشت سر گذاشت؟ مگر همین افشین پیروانی از طرف طرفداران پرسپولیس لقب تعصب و وفاداری نگرفت؟!
افشین پیروانی اشتباهاتی داشته و بزرگترین آن قبول سرمربیگری پرسپولیس در آن شرایط سخت و بحرانی بود. در آن برهه پرسپولیس خوب نتیجه گرفت ولی باز هم حمایت نشد و هر روز اسم یک مربی خارجی از سوی واسطه های اعضای هیئت مدیره پرسپولیس مطرح می شد. با آمدن انصاری فرد فشارها بیشتر شد تا جایی که اظهارنظرهای متناقض مدیرعامل پرسپولیس بعد از دیدار با پیام نشان می دهد که از پیروزی سرخپوشان دل خوشی ندارد و آرزو داشت که تیم پیروانی حداقل مساوی می کرد تا با خیال راحت مربی خارجی مورد نظر خود را از داخل صندوقچه باشگاه به بیرون آورد.
براستی چه کسی هواداران پرسپولیس را تحریک کرد تا از دقیقه 55 بازی عیله افشین پیروانی شعار دهند و خواهان برکناری او شوند؟
اتفاقی است که افتاده و افشین پیروانی با دلی شکسته ورزشگاه آزادی را ترک کرد و در مسیر خانه به این فکر می کرد که برای هواداران پرسپولیس چه کاری باید انجام می داد که تاکنون انجام نداده است. شاید به استعفا هم فکر می کرد، استعفا بعد از پیروزی، شیرینی خاص خودش را دارد و پیروانی با این کار خود می تواند چهره واقعی اعضای هیئت مدیره پرسپولیس را به هواداران این تیم نشان دهد. او با استعفا بزرگ تر خواهد شد و شاید روزی به پرسپولیس بازگردد که فوتبال ایران پاک تر از حال باشد. افشین! بخاطر خودت در اوج استعفا بده...
امیدزمانی پور

seedorf10
02-01-2009, 02:04 AM
سلام،بعد از غیبت صغری ای که داشتم منم دوباره اومدم ارتش سرخ.

اول از همه بگم که نه قطبی نه پیروانی و نه این انصاریفرد هیچ کاره ای نیستن ، اینا فقط بازیچه هستن .بازیچه دست افرادی مثل علی آبادی و کسانی که پشت پرده هستن و هرگز اسمی از اونا برده نمیشه ولی تصمیمات اصلی رو اونا میگیرن البته این چیز جدیدی نیست ما در کل امور کشورمون افراد پشت پرده تصمیم میگیرن دیگه ورزش که در برابر اونا چیزی نیست.مثلا اگه این همه اون هدایتی رو نچزونن و تیم رو بهش بدن و تیم خصوصی بشه وضعیت تیم درست نمیشه؟؟؟والا به خدا با خصوصی شدن تیم دیگه خیلی افراد نمیتونن همینجوری پول ها و سرمایه باشگاه رو بار کنن ببرن.

و در مورد تماشاچی ها هم باید بگم واقعا یه چیز عجیب توی کشور ما هست اینه که هرچی لیدر گفت تماشاچی عینا تکرار میکنه و اصلا با خودش فکر نمیکنه که این درسته یا نه ،برخی لیدر ها هم که ماشاالله نمیشه اصلا توصیفشون کرد مثلا همین لیدر استقلال که فکر میکنم آذری هم هست و ترک زبان چون لحجه ترکی داره اون دفعه توی ورزش از نگاه دو در جواب سوال کوثری که پرسیده بود برای بازی های تیم ملی میری یا نه گفت : اگه دستور بدن میریم وگرنه که دیگه هیچی.البته این رو دوبار تکرار کرد و من برام این سوال پیش اومد که کی باید دستور بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی فکر میکنم پشت قضیه علی کریمی هم همون علی دایی باشه آخه اگه توجه کرده باشید تموم کسایی که علی دایی باهاشون مشکل داشته به نحوی محو شدن مثلا : همین خداداد یا کاظمیان یا ایمان مبعلی که معلوم نیست چرا به تیم ملی دعوت نمیشه البته نه فقط حالا بلکه بعد از اون اتفاق که با دایی داشت در دوره های قبلی هم دعوت نمیشد.

Ultra_Red90
02-01-2009, 06:02 AM
خيلي واسم جالبه . پرسپوليس مشكلات فني داره . مديرعامل تغيير ميكنه و شخص سرمربي عوض نميشه و بعد ميايد ميگيد پيرواني مقصر نيست يا زياد مقصر نيست يا كم مقصره ؟
آخي افشين جونم گوگوري بابا بذا لپتو بچشم :6: آباريكلا پسمل خوف من :11::11:
خداوكيلي خودتون يك ذره خندتون نمي گيره اين حرفها رو مطرح مي كنيد ؟ آخه عزيزان من دوستان دوست داشتني من من كه امروز داشتم بازي رو مي ديدم اعصابم داغون شده بود حالا خودتونو بذاريد به جاي بازيكناي داخل زمين كه وقتي بيخودي ميدوند و تيمشون هيچ برنامه اي نداره چرا نبايد عصبي بشند و اون قضايا پيش بياد ؟ چرا هواداران معترض نبايد حرفي بزنند .
والا به خدا اين تيمي كه نزديك بود باهاش مساوي كنيم پيام بود همون تيمي كه 2 هفته پيش 4 تا از پاس تو زمين خودش خورد .
آخه تا كي ميخوايد بشينيد از مربي خارجي يك دشمن بسازيد ؟ تو اين فوتبال كدوم مربي خوب و با تكنيك و واقعا مربي داشتيم كه بهش بنازيم ؟ استقلالي كه صدر جدوله و به قول كارشناساني مثل احمد پور بهترين تيم بعد از انقلاب ايرانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آيا غير از اينه كه از نظر تاكتيكي يك تيم معموليه ؟ پس كدوم مربي ما خوبه كه بهش بنازيم
آره مربي خارجي 2 تا باخت داده اما در عوض انقدر خسته كننده و افتضاح بازي نكرده كه . من حاضر بودم همين بازي رو نمي برديم ولي 90 دقيقه تيم تهاجمي و زيبا بازي مي كرد .
افشين پيرواني در حال حاضر لياقت سرمربي گري در پرسپوليس و نداره . استدلال شما هم كاملا غير منطقي هست كه قبل از دربي نميشه تغيير و تحولي صورت داد . مگر چه فرقي مي كنه . يعني با پيرواني برد ما قطعيه ؟ مسلما با يك مربي حرفه اي حتي شكست دادن استقلال در دربي غيرممكن نيست .
پس هرچي زودتر بايد افشين پيرواني از نقشي كه حقش نيست بگذره .......

zamara
02-01-2009, 09:00 AM
سلام،بعد از غیبت صغری ای که داشتم منم دوباره اومدم ارتش سرخ.

اول از همه بگم که نه قطبی نه پیروانی و نه این انصاریفرد هیچ کاره ای نیستن ، اینا فقط بازیچه هستن .بازیچه دست افرادی مثل علی آبادی و کسانی که پشت پرده هستن و هرگز اسمی از اونا برده نمیشه ولی تصمیمات اصلی رو اونا میگیرن البته این چیز جدیدی نیست ما در کل امور کشورمون افراد پشت پرده تصمیم میگیرن دیگه ورزش که در برابر اونا چیزی نیست.مثلا اگه این همه اون هدایتی رو نچزونن و تیم رو بهش بدن و تیم خصوصی بشه وضعیت تیم درست نمیشه؟؟؟والا به خدا با خصوصی شدن تیم دیگه خیلی افراد نمیتونن همینجوری پول ها و سرمایه باشگاه رو بار کنن ببرن.

و در مورد تماشاچی ها هم باید بگم واقعا یه چیز عجیب توی کشور ما هست اینه که هرچی لیدر گفت تماشاچی عینا تکرار میکنه و اصلا با خودش فکر نمیکنه که این درسته یا نه ،برخی لیدر ها هم که ماشاالله نمیشه اصلا توصیفشون کرد مثلا همین لیدر استقلال که فکر میکنم آذری هم هست و ترک زبان چون لحجه ترکی داره اون دفعه توی ورزش از نگاه دو در جواب سوال کوثری که پرسیده بود برای بازی های تیم ملی میری یا نه گفت : اگه دستور بدن میریم وگرنه که دیگه هیچی.البته این رو دوبار تکرار کرد و من برام این سوال پیش اومد که کی باید دستور بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی فکر میکنم پشت قضیه علی کریمی هم همون علی دایی باشه آخه اگه توجه کرده باشید تموم کسایی که علی دایی باهاشون مشکل داشته به نحوی محو شدن مثلا : همین خداداد یا کاظمیان یا ایمان مبعلی که معلوم نیست چرا به تیم ملی دعوت نمیشه البته نه فقط حالا بلکه بعد از اون اتفاق که با دایی داشت در دوره های قبلی هم دعوت نمیشد.
صد در هزار با اين حرفت موافقم و واقعا حرف درست زدي. اگه ميتونستم صد بار از اين حرفت تشكر ميكردم .

zamara
02-01-2009, 10:10 AM
پرسپوليس يك- پيام مشهد صفر

شنبه ۱۲/۱۱/،۸۷ ساعت ۱۵:45، هفته بيست و چهارم ليگ برتر،
ورزشگاه: آزادى،
تماشاگر: 15هزار نفر

پرسپوليس يك
گل: ايوان پتروويچ (پنالتى- 89)

پيام مشهد صفر

داور: عليرضا فغانى
كمك ها: عليرضا كهورى و قاسم ويشگاهى
اخطار: على كريمى، عليرضا واحدى نيكبخت و ابراهيم توره (پرسپوليس)، روح الله بهرامى، ابراهيم شكورى و محسن زاهدى (پيام)
اخراج: رحمان رضايى (۹۰)، عليرضا واحدى نيكبخت (۳+90 پرسپوليس) و محسن ارزانى (۳+90 پيام )

http://www.iran-varzeshi.com/1387/871113/html/206706.jpg

پرسپوليس
عليرضا حقيقى (۴)، رحمان رضايى (۴)، نبى الله باقرى ها (۳)، مسعود زارعى (۲) (فرهاد خيرخواه(۶۰)، عليرضا محمد (۴)، مازيار زارع (۴) (كريم باقرى ۷۴)، پژمان نورى (۵)، محمد منصورى (۲) (ايوان پتروويچ ۴۶)، على كريمى (۶)، عليرضا واحدى نيكبخت (۲) و ابراهيم توره (۵/۲)
سرمربى: افشين پيروانى

پيام
مجيد غلامى (۵)، عليرضا جليلى (۵)، روح الله بهرامى (۶)، ابراهيم شكورى (۳) (على بيك زاويه ۶۴)، محسن ارزانى (۴)، محسن زاهدى (۳)، محمد مطورى (۵/۳)، محمد رجب زاده (۵/۳)، مرتضى برگى زر (رضا حقيقى ۸۵)، محمد سهيمى (۳) و اشپيتيم آرفى (۵/۴)
سرمربى: مجيد حسينى پور

دقيقه ۹۰ وقتى بعد از دو بار تكرار پنالتى، ايوان پتروويچ توپ را به تور مشكى دروازه جنوبى چسباند، همه يا حداقل عده اى كه از حول و حوش دقيقه ۷۰ بناى ناسازگارى گذاشته و دليل گل نزدن به پيام را روى نيمكت جست وجو مى كردند باز هم خواستار كنار رفتن افشين پيروانى بودند.
اين اعتراض جزيره اى به سرمربى قرمزها تنها بهانه دم دستى بود تا به تيمى كه مقابل يك مجموعه از هم گسيخته مستاصل و ناتوان است، تاخت و گفت اگر بد باشى حتى اگر برنده باشى هيچ كس نمى تواند به آينده ات اميدوار باشد.

اين بدترين نمايش فصل پرسپوليس بود كه معلوم نيست علتش را بايد در كجا جست وجو كرد در تفكرات از هم گسيخته پيروانى كه فكر مى كرد بازگشت از ۱-3-2-4 و رويكرد به ۲-4-4 كار تيمش را راه مى اندازد يا بازيكنانى كه براى خاموش كردن اعتراض سكوها هيچ تلاش مضاعفى را به كار نمى بستند پرسپوليس در بدترين روز خود، سه امتياز را گرفت، با يك پنالتى مشكوك درحالى كه مقابل بى برنامه ترين تيم ليگ عاجز و ناتوان در ۸۸ دقيقه سه يا چهار موقعيت مسلم گل داشت.

حضور پتروويچ در زمين براى تيمى كه در نيمه نخست چيز خاصى در چنته نداشت ضرورى به نظر مى رسيد اما او نيز دواى درد تيم مريض پرسپوليس نبود. مريضى قرمزها حتى تا دقيقه ۹۳ هم تداوم داشت و هرگز درمان نشد. شايد هم به اين خاطر بود كه هيچ كس راضى ورزشگاه را ترك نكرد. كريم باقرى آخرين تر كش تيردان افشين پيروانى بود، دستى كه پيروانى به شانه كريم زد هزار حرف نگفته در خود داشت اما شايد سرمربى جوان قرمزها خودش هم مى دانست وقتى قرار است دواى دردت خودش مريض باشد نمى توانى خيلى زود به آنچه مى خواهى برسى.

پرسپوليس برد تا حداقل آنهايى كه فقط به جدول رده بندى روزنامه ها نگاه مى كنند بعد از رتبه و امتياز پرسپوليس نگويند قرمزها پنجم هم نمى شوند! پرسپوليس با سه امتياز ديروز حداقل براى يك هفته نگذاشت كه از سپاهان و صبا عقب بيفتد اما خيلى از آنهايى كه معترضانه ورزشگاه را ترك كرده و بسيارى از پرسپوليسى هايى كه پاى تلويزيون، ۹۵ دقيقه حرص خوردند و آه كشيدند بعد از بدترين يا به عبارتى تلخ ترين پيروزى تيم محبوب شان مى گفتند: «اين تيم با اين وضعيت اگر در پايان فصل سوم هم بشود بايد خدا را شكر كرد!»

بازيكن برتر:

على كريمى (پرسپوليس)
كاپيتان ديروز پرسپوليس در نيمه اول همه كاره تيمش بود و سعى داشت يك تنه همه كار بكند اما وقتى انفعال بقيه را ديد در نيمه دوم كاملا گم شد. البته با اين حال نمايش او نسبت به ساير همقطارانش بهتر بود. هرچند از بازى خوب مدافعان پيام به خصوص روح الله بهرامى هم نبايد به راحتى عبور كرد.
------------------------------
ايران ورزشى

zamara
02-01-2009, 10:25 AM
يك دقيقه سكوت به احترام ايرانپاك
پرسپوليسى ها به دنبال درگذشت صفر ايرانپاك با بازوبندهاى مشكى وارد زمين شدند. اين حركت پرسپوليسى ها براى احترام به شماره ۹ اسبق اين تيم بود كه با هفت گل، ركورد دار گل زدن در دربى هاى پرسپوليس استقلال بود. آنها علاوه بر بستن بازوبندهاى مشكى بر بازو، قبل از بازى با به دست داشتن عكس صفر ايرانپاك عكس دسته جمعى و يادگارى گرفتند. همچنين حاضران در ورزشگاه براى احترام او يك دقيقه سكوت كردند.

اسكوربورد خاموش
طبق معمول هواداران پرسپوليس قبل از شروع بازى خود را به ورزشگاه رسانده بودند اما مسؤولان ورزشگاه براى حفظ آرامش تماشاگران اسكوربورد را خاموش كرده و بازى استقلال را به نمايش نگذاشتند به همين دليل هواداران پرسپوليس بدون اطلاع از نتيجه بازى آبى پوشان اهواز و پايتخت مشغول تشويق بازيكنان تيمشان بودند و انتظار شروع بازى را مى كشيدند.

قول هواداران به پيروانى
بازيكنان پرسپوليس راس ساعت ۱۴:30 وارد ورزشگاه آزادى شده و ساعت ۱۵:15 براى گرم كردن به زمين آمدند. حضور بازيكنان در زمين بازى با استقبال گرمى از سوى هواداران در ورزشگاه همراه بود. آنها به شدت بازيكنان پرسپوليس و مربيان اين تيم مخصوصا پيروانى را تشويق كرده و با شعارهاى خود به او قول حمايت دادند.

بنر هدايتى در ورزشگاه
علاوه بر نفرات تيم، هواداران تعدادى از نفرات هيات مديره پرسپوليس را هم تشويق كردند. تعدادى از آنها نيز با نصب بنر بزرگى از هدايتى حمايت خود را از او به صورت آشكار بيان كردند. حسين هدايتى به واسطه قول هايى كه در مورد انجام كارهاى بزرگ در پرسپوليس داده به يكى از مردان محبوب هيات مديره در بين تماشاگران اين تيم تبديل شده است.

محسن رفت و برگشت
هرچند خليلى هنوز به شرايطى نرسيده كه بتواند در تركيب پرسپوليس به ميدان برود اما با حضورش در ورزشگاه سعى دارد به بازيكنان اين تيم روحيه دهد. او بازى با پيام را از نزديك به تماشا نشست. حضور او در ورزشگاه هواداران پرسپوليس را حسابى به وجد آورده بود. آنها با سر دادن شعارهايى چون «محسن رفت و برگشت»، «محسن آقاى گل» و «محسن تاج سوراخ كن» آقاى گل فصل قبل پرسپوليس را به شدت تشويق كردند.

ميهمانان ويژه
بازى پرسپوليس - پيام ميهمانان ويژه اى داشت كه بازى را از داخل ورزشگاه به تماشا نشستند. عباس انصارى فرد، حسين هدايتى، مجيد فرخزادى، محسن خليلى، حسين عبدى و مجتبى شريفى از ميهمانان ويژه اين بازى بودند اما از بين تمام اين نفرات، حضور عباس انصارى فرد مديرعامل گوشه گير پرسپوليس در ورزشگاه جالب توجه بوده و حسابى به چشم مى آمد!

خوشامدگويى
كادر فنى پرسپوليس به رسم ميهمان نوازى قبل از شروع بازى به سمت نيمكت پيام رفته و ضمن احوالپرسى به مشهدى ها خوشامد گفتند. ديدار مهدى هاشمى نسب و احمدرضا عابدزاده كه دوستى ديرينه اى با يكديگر دارند جالب توجه بود.

مربيگرى هاشمى نسب براى پيام
حضور مهدى هاشمى نسب كاپيتان پيام روى نيمكت اين تيم يكى از عجايب بازى مشهدى ها با پرسپوليس بود. هاشمى نسب كه چند روز قبل از بازى با پرسپوليس راهى بندرعباس شده و بارها گفته بود به هيچ وجه براى اين بازى روى نيمكت پيام نخواهد نشست، با رفتن چمنيان برخلاف گفته هايش پيام را در اين ديدار همراهى كرد، البته از روى نيمكت و مى توان گفت به عنوان كمك مربى!

تحريك هواداران عليه پيروانى
ديروز چند دستگى در بين هواداران حاضر در ورزشگاه به شدت به چشم مى خورد. در شرايطى كه ابتداى بازى هواداران به شدت پيروانى را تشويق كرده و به او قول حمايت داده بودند، اواخر بازى شعارهايى عليه سرمربى جوان پرسپوليس به گوش مى رسيد البته اين شعارها از سوى تعدادى خاص از هواداران كه از سوى ليدرهاى حامى مديرعامل تحريك مى شدند داده مى شد. و جالب تر آن كه هرگاه هواداران حاضر در ورزشگاه شروع به تشويق پيروانى مى كردند اين عده با سردادن شعارهايى عليه پيروانى جو ورزشگاه را متشنج مى كردند. اين تعداد از ليدرها پيش از اين در تمرينات تيم هم حمايت خود را از مديرعامل نشان داده بودند و به طور واضح عليه يكى از اعضاى هيات مديره شعار داده بودند اما اين بار چندين بار با تحريك هواداران شعاردادن عليه سرمربى تيم را نيز به آنها ديكته كردند.

نارضايتى هواداران از بازى
هواداران حاضر در ورزشگاه به شدت از نحوه بازى پرسپوليسى ها ناراضى بودند. آنها كه در طول بازى با تشويق هاى خود از پرسپوليس حمايت كردند، اواخر نيمه اول با سوت زدن نارضايتى خود را از نحوه بازى به بازيكنان تيم محبوب خود نشان دادند.

seedorf10
02-01-2009, 12:05 PM
خيلي واسم جالبه . پرسپوليس مشكلات فني داره . مديرعامل تغيير ميكنه و شخص سرمربي عوض نميشه و بعد ميايد ميگيد پيرواني مقصر نيست يا زياد مقصر نيست يا كم مقصره ؟
آخي افشين جونم گوگوري بابا بذا لپتو بچشم :6: آباريكلا پسمل خوف من :11::11:
خداوكيلي خودتون يك ذره خندتون نمي گيره اين حرفها رو مطرح مي كنيد ؟ آخه عزيزان من دوستان دوست داشتني من من كه امروز داشتم بازي رو مي ديدم اعصابم داغون شده بود حالا خودتونو بذاريد به جاي بازيكناي داخل زمين كه وقتي بيخودي ميدوند و تيمشون هيچ برنامه اي نداره چرا نبايد عصبي بشند و اون قضايا پيش بياد ؟ چرا هواداران معترض نبايد حرفي بزنند .
والا به خدا اين تيمي كه نزديك بود باهاش مساوي كنيم پيام بود همون تيمي كه 2 هفته پيش 4 تا از پاس تو زمين خودش خورد .
آخه تا كي ميخوايد بشينيد از مربي خارجي يك دشمن بسازيد ؟ تو اين فوتبال كدوم مربي خوب و با تكنيك و واقعا مربي داشتيم كه بهش بنازيم ؟ استقلالي كه صدر جدوله و به قول كارشناساني مثل احمد پور بهترين تيم بعد از انقلاب ايرانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آيا غير از اينه كه از نظر تاكتيكي يك تيم معموليه ؟ پس كدوم مربي ما خوبه كه بهش بنازيم
آره مربي خارجي 2 تا باخت داده اما در عوض انقدر خسته كننده و افتضاح بازي نكرده كه . من حاضر بودم همين بازي رو نمي برديم ولي 90 دقيقه تيم تهاجمي و زيبا بازي مي كرد .
افشين پيرواني در حال حاضر لياقت سرمربي گري در پرسپوليس و نداره . استدلال شما هم كاملا غير منطقي هست كه قبل از دربي نميشه تغيير و تحولي صورت داد . مگر چه فرقي مي كنه . يعني با پيرواني برد ما قطعيه ؟ مسلما با يك مربي حرفه اي حتي شكست دادن استقلال در دربي غيرممكن نيست .
پس هرچي زودتر بايد افشين پيرواني از نقشي كه حقش نيست بگذره .......

آخه عزیز من شما یه نگاهی به فوتبال جهان بکن ، مگه بعد از نتایج ضعیف رایکارد در سال آخرش توی بارسا کسی بهش فحش داد یا گفت باید برکنار بشه یا کسی به بازیکنا چیزی گفت همه اول از همه رفتن سراغ مدیر عامل باشگاه جناب لاپورتا که من یادم میاد بعد هر بازی تماشاچی ها پرچم سفید میاوردن و براش تکون میدادن خوب بعدشم که لاپورتا تا مرز برکناری رفت ولی برکنار نشد خوب حالا میبینیم که چه خوب داره نتیجه میگیره.

ببین بازیکنا و گروه فنی مثل چهار چرخ ماشین میمونن که هر وقت چرخ ها نچرخید ما به اونها گیر میدیم دیگه این فرض رو نمیگیریم که ایراد از موتور ماشین که نقشش رو مدیر عامل و هیئت مدیره و ... یا بنزین ماشین که نقش اون رو سرمایه باشگاه یا ایراد از شاسی که نقش اون رو آقایونی مثل علی ابادی بازی میکنن باشه که قطعا ایراد از اون هاست.و این چیزی که ما میبینیم فقط جلوی پردست و پشت پرده رو کی دیده خدا داند و بس.

Karim
02-01-2009, 12:32 PM
تحت هرشرایطی تماشاگرنباید تیم خودشو تضعیف کنه وتمرکزشو بهم بزنه.شب کلیپای بازی دیروزو میذارم ببینید چه شعارهایی که نمیدادن!
تیم هم بحران زده است نیاز به شوک داره که باتعویض مربی ومدیرعامل جواب نداده!به نظرم هرکی بیاد (حتی گنده ترازالکس فرگوسن)این تیم همینیه که هست!

Masoud
02-01-2009, 01:37 PM
پیروانی امروز تو تمرین شرکت نکرده ولی گفت استعفا نداده فقط صلاح دیده فعلا شرکت نکنه
فقط 12 روز مونده به دربی و واقعا اینها دارن تیم رو نابود میکنن
با این وضع خدا میدونه چه بلایی سرمون میاد تو دربی و جلوی استقلال اماده و با روحیه
نیکبخت هم داره اشتباه میکنه که مصاحبه انقدر تندی کرده گفته خوشحالیشون رو عذا میکنم.مطمئن باشید سال به سال بر تعداد فحشهایی که میخوره بیشتر میشه با این مصاحبه ها

Abadan
02-01-2009, 01:41 PM
دیشب نتونستم پست بدم. اعصابم خرد بود. این برد با خفت و خاری رو تسلیت میگم

redsun
02-01-2009, 01:55 PM
چرا باید همه ی این اتفاقات درست زمانی که قرار بره جام باشگاهای آسیا بیفته؟

Abadan
02-01-2009, 02:03 PM
به نظرم اینا عادی هست. تا الان هر تیمی توی ایران قهرمان شده سال بعدش همین بوده که الان هست

Karim
02-01-2009, 02:35 PM
به نظر من تیم وقتی بهترین ستاره ها ومربی ها روداشته باشه وحتی یک عضو کوچک باشگاه بابقیه همدل نباشه تیم به هم میریزه.درست مثل رئال
هیچ کدوم ازاعضای هیئت مدیره بدردپرسپولیس نخوردند تابه حال.

Karim
02-01-2009, 02:48 PM
برای مردی که سخت ترین روزهای عمرش راسپری میکند

http://iran-varzeshi.com/1387/871113/html/206754.jpg
گریه کن برای قولی که بهش عمل نشد.....

واسه مشکلاتی که بودش و هست و حل نشد
گریه کن برای اولا که عاشقونه بود
حال هم رو پرسیدن فقط یه جور بهونه بود
گریه کن واسه همه واسه خودت برای من
توی بارونی ترین ثانیه ها ، حرفتو بزن
گریه کن تا آیینه شه باز اون چشای روشنت

واسه موندن لازمه

فدای گریه کردنت...

mona_casillas
02-01-2009, 02:54 PM
تحت هرشرایطی تماشاگرنباید تیم خودشو تضعیف کنه وتمرکزشو بهم بزنه.شب کلیپای بازی دیروزو میذارم ببینید چه شعارهایی که نمیدادن!
تیم هم بحران زده است نیاز به شوک داره که باتعویض مربی ومدیرعامل جواب نداده!به نظرم هرکی بیاد (حتی گنده ترازالکس فرگوسن)این تیم همینیه که هست!

به نظر من تیم وقتی بهترین ستاره ها ومربی ها روداشته باشه وحتی یک عضو کوچک باشگاه بابقیه همدل نباشه تیم به هم میریزه.درست مثل رئال

کاملا موافق هر دو ارسالی که داشتی هستم یه پرسپولیسی واقعی در بدترین شرایط باید درست و منطقی تصمیم بگیره و پشت تیمش باشه وگرنه در خوبی و خوشی ها همه هستند .

Karim
02-01-2009, 03:04 PM
جریان مدیران پرسپولیس وبدهی هاش
http://f.imagehost.org/0701/CrthKarikagol_aspx.jpg

mona_casillas
02-01-2009, 03:16 PM
برای مردی که سخت ترین روزهای عمرش راسپری میکند

http://iran-varzeshi.com/1387/871113/html/206754.jpg

گریه کن برای قولی که بهش عمل نشد.....

واسه مشکلاتی که بودش و هست و حل نشد
گریه کن برای اولا که عاشقونه بود
حال هم رو پرسیدن فقط یه جور بهونه بود
گریه کن واسه همه واسه خودت برای من
توی بارونی ترین ثانیه ها ، حرفتو بزن
گریه کن تا آیینه شه باز اون چشای روشنت

واسه موندن لازمه

فدای گریه کردنت...

دلداری خوبی بودبرای همه پرسپولیسی ها که عاشقانه تیمشون رو دوست دارن و اسطوره هاش رو....و نمیتوند شکسته شدن اسطوره ها رو بخاطر زیر آب زنی یه عده مزدور ببینند .

برای من که نوشته ات آرامش بخش بود .

Ultra_Red90
02-01-2009, 03:40 PM
آخه عزیز من شما یه نگاهی به فوتبال جهان بکن ، مگه بعد از نتایج ضعیف رایکارد در سال آخرش توی بارسا کسی بهش فحش داد یا گفت باید برکنار بشه یا کسی به بازیکنا چیزی گفت همه اول از همه رفتن سراغ مدیر عامل باشگاه جناب لاپورتا که من یادم میاد بعد هر بازی تماشاچی ها پرچم سفید میاوردن و براش تکون میدادن خوب بعدشم که لاپورتا تا مرز برکناری رفت ولی برکنار نشد خوب حالا میبینیم که چه خوب داره نتیجه میگیره.

ببین بازیکنا و گروه فنی مثل چهار چرخ ماشین میمونن که هر وقت چرخ ها نچرخید ما به اونها گیر میدیم دیگه این فرض رو نمیگیریم که ایراد از موتور ماشین که نقشش رو مدیر عامل و هیئت مدیره و ... یا بنزین ماشین که نقش اون رو سرمایه باشگاه یا ایراد از شاسی که نقش اون رو آقایونی مثل علی ابادی بازی میکنن باشه که قطعا ایراد از اون هاست.و این چیزی که ما میبینیم فقط جلوی پردست و پشت پرده رو کی دیده خدا داند و بس.

آقا جان چرا شماها همش ميخوايد پاي مدير عامل و بكشيد وسط . خب مصطفوي كه رفت يه مدير ديگه اومد . پارسال و يادتون رفته مگه زمان حاج حبيب 4تا از استقلال اهواز نخورديم . مگه زمان حاج حبيب تا 4 هفته مونده به آخر فصل 7 امتياز عقب نبوديم . اگر بخواهيم عملكرد مدير عامل جديد و بررسي كنيم ايشون تا الان خداييش ضعيف كار نكرده . انصافا حواشي تيم به نسبت زمان مصطفوي كه با هر موضوعي تا 1 ماه تو حاشيه بوديم بهتره .
در ضمن آقاجان چرا نمي خواهيد از نقش مربي تو يك تيم بگيد ؟ يك مربي 90 درصد تو اتفاقات و ايجاد حواشي تو باشگاه نقش داره . زمان قطبي چون قطبي هم مربي معمولي بود و نه بيشتر و نه كمتر تيم وارد حاشيه مي شد براحتي و حالا هم تيم حاشيه داره چون مربي ضعيفه .
در ضمن ما ليگ و ديگه از دست داديم . بهتره به جاي اينكه بازم دم از حمايت از پيرواني بزنيم به فكر اين باشيم كه يك مربي بزرگ و مطرح خارجي كه بر عكس بعضي از شما كه ميگيد الان مربي بيكاري نيست ميگم مربي هاي بيكار مطرح تو سطح دنيا زيادن بياريم و خودمونو واسه آسيا آماده كنيم . در ضمن يك جام دست نخورده به نام حذفي هم داريم كه ميتونيم اونو بگيريم . فصل بعد با مربي خارجي ميتونيم هم تو ادامه آسيا موفق و حتي قهرمان بشيم و هم تو ليگ نهم

Masoud
02-01-2009, 03:49 PM
دهگانه پرسپولیس

پرسپوليس امروز يك جهاني پر از ابهام و پرسش است دامنه سوالهاي فراواني كه پيرامون پرسپوليس و نحوه مديريت فني و غير فني پرسپوليس وجود دارد آنقدر گسترده است كه شايد بتواند هزارن ساعت از برنامه هاي كنكاش مسائل فوتبال را طلب كند و ميليونها اس ام اس را به بازي گيرد !! اما در اين مجال تنها فرصتي است كه به برخي از اين سوالها بپردازيم و در پايان تمامي اين سوالها يك جواب براي سوال آخر بيابيم . نگاهي به بر خي از سوالهاي پرسپوليس بيافكنيم.

1/چرا پرسپوليس با تركيبي از نا آماده ها به زمين مي آيد ؟ حضور ثابت نيكبخت و منصوري از آغاز بازي در زمين و نشستن مجدد بازيكناني چون پتروويچ و شيري و آتسو به چه دليل است ؟

2/پرسپوليس " سنگ مفت و گنجشك مفت " تاكتيك تا چه زماني ادامه خواهد داشت ؟ عدم سرعت به بازي و پاسهاي فراوان اشتباه و بي برنامگي بر روي ضربه هاي كاشته و عدم موقعيت طلبي ... تا چه هنگام در پرسپوليس وجود خواهد داشت ؟

3/تعويضهاي پرسپوليس بر چه مبنائي است ؟تيمي كه نيازمند پيروزي است و مي بيند تيم مقابلش با 9 بازيكن دفاع مي كند آيا بايد همچنان با 4 مدافع بازي نمايد ؟ حضور خيرخواه در زمين چه توجيهي داشت ؟

4/دروازه باني چون حقيقي بايد در اوايل كار در پرسپوليس اين گونه علاقمند به حواشي داشته و با سينه توپهاي ارسالي را كنترل كند و بعد در صحنه اي قادر نباشد با يك شوت زير توپ دروازه پرسپوليس را با خطر مواجه نسازد ؟ اشتباهات بچه گانه حقيقي تا به چه هنگام ادامه دارد ؟

5/تركيب پرسپوليس چه زماني روشن خواهد شد ؟ تيمي چون پرسپوليس بعد از 24 بازي هنوز نمي داند عليرضا محمد دفاع راست بايد باشد و يا در دفاع چپ بازي كند ؟ تيمي چون پرسپوليس نمي داند دفاع چپش محمد است يا نوري و يا شيري ؟ تيمي چون پرسپوليس نمي داند دفاع راستش زارعي است و يا محمد ؟ تيم چون پرسپوليس نمي داند دو هافبك ميانيش چه كسي است ؟ هافبك راستش كيست ؟ و هافبك چپ و زوج توره چه كساني هستند ؟ آيا اين تيم واقعا تيم است ؟

6/تيمي چون پرسپوليس چرا بايد اين گونه كودكانه اخطار بگيرد و اخراجي داشته باشد ؟

7/چرا سرمربي اين تيم گناه بي برنامگي تيمش را به گردن تماشاچيان مي اندازد ؟

8/چرا اين تيم اين گونه با ضعف مديريت مواجه است ؟ آيا درد پرسپوليس تنها اخراج مصطفوي بود ؟ ديگر اعضاي اين هييت مديره مرداني چون آخو ندي و نژاد فلاح و فرخزادي در اين تيم چه كاربري دارند ؟ چرا رئيس مجمع اين تيم علي آبادي مديري كار بلد چون كاشاني را عوض كرد ؟ و چرا مديري با كارنامه سراسر تجديدي و رفوزگي نظير عباس انصاري فرد به اين تيم بحران زده آمد ؟

9/ گناه علي كريمي چيست ؟ علي كريمي مي گويد در اين تيم تنها پولهاي هدايتي كار مي كند و بقيه كاربري ندارند آيا اين گفته نادرست است ؟ كريمي مي گويد تغيير مديريت كاررائي نداشته است آيا اين حرف اشتباه است ؟ كريمي مي گويد در اين تيم براي استخدام مربي دلاليزم بالاترين فاكتور انتخاب است آيا او نادرست مي گويد ؟ چرا بايد كريمي اخراج شود ؟ آيا بايد ديگر بازي كنان و طرفداران و رسانه ها نسبت به اين اخراج بي تفاوت باشند ؟

10/ و چرا در پايان بازي مردم اعتراض به مديريت تيم از راس هرم تا نيمكت رهبري كردند ؟ جواب اين سوال را ديگر مي دانيم. ناكاررائي و بي دانشي و عدم كفايت و بي توجهي به خواست مردم و شعارگرائي و عدم صداقت و .... باعث حيا كن و رها كن ها است اين جواب به طور حتم جواب دليل فرياد خشمي است كه حتي در پايان بازي برد به ضرب آژان كشي بدست آمده است . آقايان بجاي كريمي بايد با شما خداحافظي كرد .پرسپوليس مي تواند بدون اين آقايان راه خود را بيابد اگر خود خواهي و بي توجهي ها و مردم ستيزي ها مجالي به آنان دهد

----------------------------------------
نویسنده : تورج عاطف
منبع : ارتش سرخ دات کام

Masoud
02-01-2009, 04:18 PM

لشکر گوسفندهایی که توسط یه شیر رهبری میشه همیشه لشکر شیرهایی که توسط یه گوسفند رهبری میشه رو شکست میده.
وقتی مدیر عامل ما خودش حرفهای خودش رو تکذیب میکنه.خودش با خبرنگاران جوان مصاحبه میکنه میگه کریمی از فردا تمرین نمیاد بعد کمتر از 1 ساعت بعد بنا به دستورات هیئت مدیره ( هدایتی ) و یا علی ابادی میاد میگه نه اینها شایعه هست و انقدر زد و نقیض حرف میزنه چی کارش میشه کرد ؟

ایپنا نوشته امشب جلسه هیئت مدیره برای انتخاب سرمربی هست و انصاریفرد هم نیومدن پیروانی امروز سر تمرین رو خیلی شاکیه.
خدا کنه عوض کنن تا افشین بیشتر از این خراب نشه و یکی بیاد که نخوان مثل پیروانی زمینش بزنن و اجازه کار بهش بدن

SaRa
02-01-2009, 06:31 PM
موضوع نيكبخت آخر چي شد؟ دربي هست يا نه؟

zamara
02-01-2009, 07:06 PM
نگران نباش نيكي جون توي دربي هست و بازي خواهد كرد .
ميدوني چي گفته ؟
امروز در گفتگو با فارس گفته :با حضور در دربي خوشحالي آنها را به عزا تبديل مي‌كنم.

Abadan
02-01-2009, 07:23 PM
والا اين دربي خيلي بازي سختي ميشه. خدا بمون رحم كنه كه يا اينا ادم بشن يا ابروريزي نشه

SaRa
02-01-2009, 08:23 PM
من ميدونم بچه ها تو بازي با استقلال غيرت پرسپوليسي نشون ميدن و نميزارن كه جلوي استقلال ضايه بشن.

mona_casillas
02-01-2009, 09:36 PM
اگر جای افشین پیروانی بودم بدون حرف و حدیث واگر و اما استعفا میدادم و هرگز پا سر تمرینات پرسپولیس نمیذاشتم تا هر چه زودتر تکلیف سرمربی تیم معلوم بشه و از لیست 15 نفر جناب انصاری فرد یک مربی خوب خارجی که الان هم در تیمی مشغول نیست بیاد و انشالله بتونه پرسپولیس رو به سر منزل مقصود برسونه . شخصیت افشین پیروانی هم بیشتر از این بازیچه دست آقایون نشه و متهم به مظلوم نمایی هم نشه .

شنیده بودم که عباس انصاری فرد در دوره قبلی مدیریتش کارنامه ای خاکستری داره حالا باید ببینیم در این دوره چه کارنامه ای از خودش به جا میذاره .

mona_casillas
02-01-2009, 10:05 PM
اگر سرمربی نیستم ، چرا اخراج نمی‌کنند؟

افشین پیروانی به تمرینات روز شنبه تیمش نرفت تا اعتراضش را نسبت به موضع مدیر تیم درباره علی کریمی نشان دهد.

غیبت افشین پیروانی در اولین تمرین پس از بازی تیمش برابر پیام حرف و حدیث های زیادی را به همراه داشت. سرمربی سرخها درباره اتفاقی که باعث شد به تمرین نرود ، صبح امروز گفته بود دلیل غیبتم نه مریضی که دلخوری از اتفاقات بازی بود. اتفاقات بازی به دو دسته تقسیم می شدند. دسته اول فحاشی تماشاگران به سرمربی تیم بود که او در واکنش به این توهین ها می گوید:« نمی دانم چه باید بگویم. مشکوک است. نمی دانم چطور است که نام دوستانی در ورزشگاه فریاد می شود که از تیم دور هستند و این فریادها وقتی ما گل برتری را می زنیم ، بیشتر می شود. بدون شک این کار هدایت شده است. »
بخش دوم اتفاقات اما ، تصمیمات مدیریتی است که بیش از توهین ها قلب افشین را شکسته است. او در این باره می گوید:« دیگر خسته شده ام. کاری کرده اند که نمی توانم کار کنم. تکلیفم مشخص نیست. یا من سرمربی هستم ، یا نیستم اگر هستم چرا حرف از مربی خارجی می زنند و اگر من مربی نیستم پس چرا اخراجم نمی کنند؟» پیروانی حاضر نشد حرفی در این باره که چرا به تمرین صبح نرفت بزند اما یکی از دوستان صمیمی او در این باره به مرجع خبری گفت:« افشین وقتی دیشب شنید باشگاه کریمی را از تمرین محروم کرده تصمیم گرفت به تمرین نرود. او صبح به سعداوی زنگ زد و گفت نمی آید و نعیم ماجرا را به باشگاه منعکس کرد. البته بعدا مقامات باشگاه برای اینکه اوضاع تیم بدتر از قبل نشود به دنبال علی رفتند و از او خواستند که به تمرین بیاید.»

مقاله توسط :پویا نوایی

mona_casillas
02-01-2009, 10:07 PM
انصاری فرد : تا چهارشنبه به من فرصت بدهید

مدیری که توان تصمیم گیری ندارد / نابسامانی در پرسپولیس تا پایان هفته ادامه دارد .
عباس انصاری‌فرد هنوز تصمیمی برای خروج تیمش از بحران نگرفته و تا زمانی که این تصمیم را نگیرد نمی تواند حرفی در این خصوص بزند. مدیرعامل پرسپولیس این جملات را در پاسخ به تلاش خبرنگار ما برای گفت و گو با او از دلایل اوضاع نابسامان پرسپولیس به زبان آورد. این در شرایطی بود که پیروانی هم تمرین صبح شنبه تیمش را در اعتراض به اتفاقات بازی پیام تحریم کرد و در روزی که می دانست مدیر تیم به تمرین می آید با غیبت در این تمرین اعتراضش را به گفته های مدیر تیم نشان داد. البته انصاری فرد دلیل غیبت پیروانی را کسالت سرمربی تیم اعلام می کند. و می گوید:«افشین پیروانی امروز به علت وضعیت نامناسب جسمانی‌ در تمرین غایب بود و از فردا در تمرین حضور پیدا خواهد کرد. ما شب گذشته هیچ نشستی نداشتیم و تصمیمی هم نگرفته‌ایم. شاید وضعیت ورزشگاه آزادی پیروانی را از لحاظ روحی دچار مشکل کرده باشد. دو دستگی در بین هوادران کاملا مشهود بود. به نظرم این موضوع باعث شده بود تیم تمرکز لازم را نداشته باشد. » این در شرایطی است که پیروانی دلیل نیامدن به تمرین تیمش را دلخوری از اتفاقات بازی با پیام اعلام کرد. او گلایه دارد از اوضاع نابسامانی که مدیریت برایش ایجاد کرده و خودش هم نمی داند آیا سرمربی است ، مربی خارجی می آورند یا اینکه دو ساعت بعد چه اتفاقی می افتد. اتفاقی که باعث شده تا تماشاگران تیم به افشین بی اعتماد باشند و درحالی که تیم او نتایج بدی نگرفته ، بی دلیل دشنام بشنود. به رغم همه این اتفاقات ، انصاری فرد هنوز هم می خواهد تیمش را در مسیر بحران پیش ببرد.
او که روز گذشته از سوی علی کریمی به باد انتقاد گرفته شده است؛«نمی‌دانم چرا کریمی این حرف ها را زده است. ولی مطمئنم همه چیز درست می‌شود. موضع باشگاه در خصوص کریمی شخصی نیست و حتما کمیته انضباطی باشگاه در این باره تصمیم‌گیری خواهد کرد.» او انتقادات تماشاگران حاصل تحریک عواملی در سایه می داند که برای پرسپولیس برنامه دارند؛« بحث فحاشی تماشاگران جای هزاران سوال دارد. عده ای خارج از تیم هستند که می خواهند ما نتیجه نگیریم. به همین دلیل دست به هر کاری می‌زنند. من نام هیچ کس را نمی‌توانم در این باره به زبان بیاورم. هر وقت چیزی متوجه شدیم آن را اعلام می‌کنیم. » این افراد احتمالا حمید استیلی و تیم حبیب کاشانی هستند که از ابتدای فصل ، افشین قطبی هم بارها آنها را عواملی در سایه لقب داده بود که از زمان کنار ماندن شان از تیم علیه پرسپولیس دسیسه می کنند. او حتی در زمان ترک ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان ، حرف هایی را گفته که می گویند اگر روزی منتشر شود ، توفانی در فوتبال ایران به پا می شود. البته مهمتر از دلیلی که انصاری فرد به آن اشاره دارد ، دلیل نارضایتی عمومی از کادرفنی ، بلاتکلیفی این کادر است. کریم باقری ، نیکبخت و علی کریمی در مقام دفاع از پیروانی خواهان موضع قاطع مدیریت درباره کادرفنی شده اند اما انصاری فرد هنوز برای این کار تصمیم قاطعی نگرفته است. او در این باره می گوید:« ما هنوز به مرحله تصمیم گیری نرسیده ایم. اجازه بدهید تا روز چهارشنبه که کنفرانس مطبوعاتی می گذارم ، بتوانم با قاطعیت درباره کادرفنی حرف بزنم. از هواداران هم می خواهم کمی به من زمان بدهند.»

مقاله از :پویا نوایی

Masoud
02-01-2009, 10:18 PM
اگر جای افشین پیروانی بودم بدون حرف و حدیث واگر و اما استعفا میدادم و هرگز پا سر تمرینات پرسپولیس نمیذاشتم تا هر چه زودتر تکلیف سرمربی تیم معلوم بشه و از لیست 15 نفر جناب انصاری فرد یک مربی خوب خارجی که الان هم در تیمی مشغول نیست بیاد و انشالله بتونه پرسپولیس رو به سر منزل مقصود برسونه . شخصیت افشین پیروانی هم بیشتر از این بازیچه دست آقایون نشه و متهم به مظلوم نمایی هم نشه .

شنیده بودم که عباس انصاری فرد در دوره قبلی مدیریتش کارنامه ای خاکستری داره حالا باید ببینیم در این دوره چه کارنامه ای از خودش به جا میذاره .

اینها دقیقا برنامه اشون همینه
افشین پیروانی رو انداختن جلو و توپ رو انداختن تو زمین اون و اگه تیم ببره میان جلوی افشین و خودشون رو عامل موفقیت نشون میدن و اگه تیم نتیجه نگیره تمام کاسه و کوزه ها رو سره افشین میشکونن.

اگه تیم ببازه میگن مربی جون و بی تجربه و این چیزها و خودشون از زیر تمام مسولیت ها که شونه خالی کردن راحت میشن و هواداره بد بخت هم فکر میکنه تمامی مشکلات از پیروانی بوده وگرنه با تغییر مدیرعامل باید وضع تیم درست میشد.

اگه هم تیم ببره و موفق باشه.هدایتی میگه به خاطر پولهای من بوده.انصاریفرد میگه به خاطر مدیربیت و شکی بوده که با اومدن تیم به من وارد شده.فرخزادی و اخوندی و نژادفلاح هم من فکر میکنم فقط تو جلسات شرکت میکنن که جلسه ها تو باشگاه برگزار شه وگرنه جلسه های اصلی و واقعی تو خونه هدایتی و انصاریفرد و پای تلفن هست.

حمایت چشم بسته نمیکنم.تیم بد بازی میکنه.تیم تاکتیک نداره ولی افشین پیروانی مقصر تتهای این قضیه نیست

RED STORM
02-01-2009, 10:36 PM
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت: اگر كریمی حق انتقاد از باشگاه پرسپولیس را نداشته باشد پس چه كسی می تواند از این باشگاه انتقاد كند.
حسین كلانی بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره اخراج علی كریمی از باشگاه پرسپولیس گفت: این كار صد در صد غلط است نمی توان كسی را به علت انتقاد از عملكرد غلط اخراج كرد و اگر كریمی حق انتقاد از باشگاه پرسپولیس را نداشته باشد پس چه كسی می تواند از این باشگاه انتقاد كند ، بازیكنان تیم های دیگر ؟
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران گفت : بازی دیروز اعصاب همه ما را به هم ریخت البته اعضای تیم مقصر نیستند ، شرایط كنونی حاكم بر باشگاه پرسپولیس باعث به وجود آمدن این وضع برای تیم شده است .
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران افزود: شرایط به گونه ای شده است كه همه در باشگاه گرفتار شده اند و همه از جمله بازیكنان، كادر فنی و مدیریت باشگاه درباره این تیم بلاتكیلف هستند.
كلانی تصریح كرد : این احساس بلاتكلیفی در باشگاه پرسپولیس به همه ضربه زده است و می شود سال ها درباره این موضوع بحث كرد .
وی با بیان اینكه آب از سرچشمه برای پرسپولیس گل آلود شده است افزود : مسئولان باشگاه و سازمان تربیت بدنی باید این وضع را سامان دهند .
رئیس كمیته فنی و برنامه ریزی باشگاه پرسپولیس تهران با بیان اینكه با حضور سرمربی خارجی در فوتبال ایران مخالف است، به خصوصیات اخلاقی و فرهنگی ایران اشاره و تاكید كرد: وقتی یك مربی خارجی هدایت تیم ملی یا پرسپولیس را برعهده می گیرد نمی تواند با بازیكنان ارتباط برقرار كند و در نخستین گام شكست می خورد چون نمی تواند تیم را هدایت كند حتی اگر بزرگ ترین مربی جهان باشد .
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران از هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس خواست آرامش را به بازیكنان و اردوی پرسپولیس بازگردانند و وضع كنونی باشگاه پرسپولیس را تغییر دهند .
حسین كلانی با بیان اینكه از سمت خود در باشگاه كنار خواهد رفت گفت : دیگر به عنوان رئیس كمیته فنی باشگاه كار نخواهم كرد ؛ باشگاه پرسپولیس را من به اتفاق چند نفر دیگر به وجود آورده ام و البته هر چه در زندگی به دست آورده ام از این باشگاه و طرفداران آن بوده است و همه زندگی من همین باشگاه است و پرسپولیس مثل بچه من است .
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران افزود : كسانی كه هم اكنون در راس كار هستند این احساس را برای طرفداران پرسپولیس به وجود نیاورند كه قرار است پرسپولیس از بین برود ، وقتی تماشاگران در سرما و گرما برای تشویق به استادیوم می آیند اگر وضع كنونی ادامه پیدا كند دیگر به ورزشگاه نخواهند آمد .
بازیكن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران با بیان اینكه تنها سرمایه پرسپولیس هواداران آن هستند این باشگاه را از نظر مالی و امكانات بسیار فقیر دانست و گفت : باشگاه پرسپولیس ورزشگاه و یا سرمایه ای ندارد و اگر طرفداران آن هم از بین بروند این باشگاه نابود خواهد شد و دیگر چیزی از این باشگاه باقی نخواهد ماند .

zamara
02-01-2009, 11:42 PM
دو خبر از جلسه هيئت مديره كه امشب برگزار شد

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اتفاقات رخ داده در ديدار پرسپوليس و پيام هيات مديره باشگاه پرسپوليس بعدازظهر امروز تشكيل جلسه داد.
در اين جلسه عباس انصاري فرد گزارشي از عملكرد اجرايي و روند كاري پرسپوليس ارائه كرد.
مجيد فرخزادي سخنگوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس درباره جلسه امروز به خبرگزاري فارس گفت: پس از ارائه گزارش مديرعامل درباره مسائلي همچون حضور پرسپوليس در ديدارهاي آينده و ليگ قهرمانان آسيا بحث و تبادل نظر شد.
وي تاكيد كرد: *در اين جلسه هيچ صحبتي درباره كادر فني مطرح نشد.

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: مدیرعامل باشگاه فردا خبر قطعی درباره سرمربی و اتفاقات اخیر باشگاه را اعلام خواهد كرد و تا قبل از آن خبری در این باره به رسانه ها داده نخواهد شد.
سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران درباره جلسه امشب هیئت مدیر باشگاه پرسپولیس تهران به پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : جلسه امشب فقط مربوط به مسائل كاری و داخلی باشگاه بود و درباره سرمربی و كادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تصمیمی گرفته نشد .

مجید فرخزادی در عین حال افزود: فردا مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خبر قطعی و نهایی درباره سرمربی و اتفاقات اخیر باشگاه را اعلام خواهد كرد و تا قبل از آن خبری درباره این موضوع به رسانه ها داده نخواهد شد.

فرخزادی با تكذیب خبر اخراج علی كریمی از تیم فوتبال پرسپولیس افزود : موضع باشگاه تغییر نكرده است و كریمی تا اطلاع بعدی نمی تواند پرسپولیس را همراهی كند.

سخنگوی باشگاه پرسپولیس تهران اخبار منتشر شده مبنی بر حضور یك مربی آسیایی در راس كادر فنی پرسپولیس را تكذیب و تصریح كرد: به هیچ وجه اعلام نكرده است که سرمربی پرسپولیس آسیایی خواهد بود.

وی ادامه داد : آیا آسیا مربی دارد كه بتواند پرسپولیس را هدایت كند ؟

مجید فرخزادی گفت: افشین پیروانی فعلاً در راس كادر فنی باقی خواهد ماند و از فردا دوباره تمرینات پرسپولیس با حضور وی ادامه خواهد یافت.

omidperspolisi
02-02-2009, 12:05 AM
به جای اینكه دیشب بشینم درسم رو بخونم كه از مشروطی فرار كنم نشستم به حال تیمم غصه خوردم تیمی كه سال پیش با اقتدار قهرمان شد و حتی مخالفان سرسخت هم به قدرت تیم ما اذعان كردند و این اقتدار تیم رو تبریك گفتند حالا با یك سری تصمیمات غلط از پایه و ریشه به روزی افتاده كه همه آرزو میكنند هرچه زودتر این روزها به پایان برسه و از این ناامیدی و یاس راحت بشیم
انصافا این بازی هیچ چی نداشت فقط افسوس داشت و افسوس هرچقدر كه از زمان بازی جلو میرفت بیشتر به وخیم بودن اوضاع پی میبردم سرگردانی بازیكنان سرمربی چند دستگی تماشاگرانی كه باز هم تیم رو تنها نذاشته بودند ولی صبر و طاقتشان تمام شده بود و فقط به دنبال پیدا كردن فردی بودند كه تمام این اتفاقات رو به گردن او بیندازند و چه كسی بهتر از افشین پیروانی واقعا شعار افشین حیا كن پرسپولیس رها كن شنیدنش برای من یكی خیلی سخت بود در اینكه افشین شكست خورده و بهتره كه بره شكی ندارم ولی كسی كه لقب افشین با تعصب رو یدك میكشید حالا با شعار حیاكن روبرو بشه خیلی سخته
امیدوارم افشین برای محبوبیت و احترامی كه بین هواداران داره هرچه سریعتر از تیم بره و كار رو بسپاره به آقایان پرمدعا كه فقط بلند ادعای مدیریت بكنند و پولشان رو به رخ هواداران بكشند
راجع به داوری یقین بدونید كه با این وضع داوری و اشتباهاتی كه داره برعلیه ما میشه بازی دربی به خوبی و خوشی تمام نمیشه و خوادثی رو در پی خواهد داشت كه مقصرش عنایت و فدراسیون خواهد بود
در آخر یه مطلب خیلی جالب و حرفه ای رو چند روز پیش تو روزنامه استقلال جون خوندم كه یه جنگ روانی بسیار عالی رو به راه انداخته بود و كفه ترازو به نفع استقلال سنگین تر كرده بود و آن هم زدن تیتر داور دربی پرسپولیسی است (منظور مظفری زاده بود)با این كار عملا ذهن داور رو به سویی بردند كه پیش زمینه مناسبی برای اتفاقات حساس و مشكوك برای تیم استقلال داشته باشه به هرحال استقلال از همه ابزارش داره استفاده میكنه تا دربی ببره از این حركت بگیر تا نارنجك انداختن و مختل كردن تمرین پرسپولیس

Karim
02-02-2009, 12:33 AM
امید جان تو هم مثل من میتونی برای راحتی اعصابت بازیهای پرسپولیس رونبینی به مدت یکماه!بی خیال که نمیشه شد ولی خوب صحنه ها روبه چشم نبینی بهتره!

seedorf10
02-02-2009, 01:22 AM
به خدا اینقدر دلم برای این پیروانی میسوزه مخصوصا وقتی بهش بد و بیراه میگن . آخه مگه خودش به زور اومد ؟؟؟؟بابا این بیچاره توی عمل انجام شده قرار گرفت وگرنه مثل علی دایی نبود که خودش رو تحمیل کنه.

mona_casillas
02-02-2009, 01:45 AM
پیروانی نباید دیگه سر تمرینات حاضر بشه مارک بی تعصبی هم بهش خورد بعضی هام که میخوان با لگد از تیم پرتش کنند بیرون !!!!!!!!!!!!!!!!!!برای چی مونده و بخاطر کی ؟ ما پرسپولیسی ها که این همه دم از فرهنگ و مرام میزنیم و امثال دهداری رو الگو و مایه افتخار باشگاه میدونیم این چه برخوردیکه با افشین پیروانی داریم ؟

پیروانی با استعفاش خیلی چیزها رو معلوم میکنه حتی برای یه بازی موندنش در تیم هم اشتباهه ...

rasoul_totti
02-02-2009, 01:58 AM
دست‌پخت جناب آشپز

روزهای بد پرسپولیس قابل پیش‌بینی بود. از روزی که محمد علی‌آبادی پشت درهای بسته حبیب کاشانی، مدیر تیم قهرمان لیگ برتر را از کار برکنار کرد تا داریوش مصطفوی را به جای او بنشاند، این اوضاع قابل‌ پیش‌بینی بود. از روزی که قدرت محسوس او در ریاست مجمع پرسپولیس به قدری بود که حتی کوچک‌ترین اختلاف‌ها با او به استعفای اختیاری یا حتی استعفای اجباری، مدیران پرسپولیس ختم می‌شد. اگر فرض را هم بر این بگذارید که انصاری‌فرد، کاشانی و مصطفوی که در دوران ریاست محمد علی‌آبادی در سازمان تربیت بدنی از مدیریت پرسپولیس کنار رفتند، به اختیار نه به اجبار از مدیریت پرسپولیس استعفا دادند، باز هم مقصر کسی نیست جز رئیس بزرگ. او در ریاست مجمع پرسپولیس باید وضع را برای کار آنها مهیا می‌کرد اما اوضاع چنان پیش رفت که نه انصاری‌فرد و کاشانی که حتی داریوش مصطفوی هم پس از نوشتن نامه استعفا، جوری حرف زدند که انگار راه دیگری برای بقا نداشتند. این آشی است که آقای علی‌آبادی برای پرسپولیس پخته. البته شاید تصور کنید اگر سرمربی دیگری غیر از افشین پیروانی جای قطبی را می‌گرفت، الان تیم این وضع را نداشت و شاید تصور کنید علی‌آبادی در این بین تنها نقش یک حامی معنوی را برای تیم داشته. نباید فراموش کنید که همین حامی معنوی در روزهایی که پیروانی سرمربی موقت تیم بود، در سازمان تربیت بدنی بیانیه داد:‌«پیروانی سرمربی رسمی پرسپولیس است و هر کسی که با او نهایت همکاری را نداشته باشد، از سوی سازمان تربیت بدنی محروم می‌شود». اصلا در دوران همین حامی معنوی بود که رکورد جدیدی در مدیریت پرسپولیس به ثبت رسید و پنج مدیر در کمتر از چهار سال روی کار آمدند. اوضاع برای پرسپولیس در این چهار سال هر روز بدتر از روز پیش بود. هرچند در دورانی که مجادلات بر سر انتخاب شهردار تهران باعث شد علی‌آبادی چندان با حبیب کاشانی کاری نداشته باشد و حتی برای اینکه پرسپولیس دوران کاشانی را تضعیف کند، به سراغ تقویت رقیب آبی برود. اما این استراتژی، به شکست ختم شد. استقلال که حمایت علی‌آبادی را پشت سر داشت و این حمایت در میانه‌های فصل به تبعیض بدل شده بود به رده سیزدهم لیگ برتر رسید و پرسپولیس به قهرمانی رسید. استراتژی علی‌آبادی در ابتدای این فصل لیگ برتر عوض شد. استقلال را که دیگر امیدی به آن نبود رها کرد و این بار حامی پرسپولیس شد. کادوی شیکی چون هدایتی را به هیئت مدیره پرسپولیس اضافه کرد و با اینکه با انتشار بیانیه‌هایی در سازمان تربیت بدنی ریخت و پاش تیم‌های لیگ برتری در فصل نقل و انتقالات را محکوم می‌کرد، به بودجه 10 میلیاردی پرسپولیس چراغ سبز نشان داد. اما این بار هم پیش از اینکه فصل به پایان برسد، پرده‌ها افتاد. جنگ هدایتی - علی‌آبادی بر سر پرسپولیس جنگ مصطفوی- علی‌آبادی بر سر هدایتی و حتی حالا جنگ انصاری‌فرد- هدایتی بر سر لوکا، تنها بخشی از جدال‌هایی است که در مجموعه مدیریتی، پرسپولیس اتفاق افتاده. هرچند که در تمام این جدال‌های علی‌آبادی عقب نشسته و محمد آخوندی سخنگوی سازمان تربیت بدنی و عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس، نقش حافظ منافع علی‌آبادی در پرسپولیس را به خوبی بازی کرده. علی‌آبادی هر قدر هم که برای حمایت از پرسپولیس بی‌میل نشان دهد،‌اما در پشت پرده به قدری برای نگه‌داشتن این مجموعه تحت حمایتش انگیزه دارد که در چهار سال گذشته هر بار به بهانه‌ای پروژه خصوصی‌سازی تیم را به عقب انداخت. بی‌شک تنها عامل بحران پرسپولیس در روزهای گذشته هم کسی نیست جز او. در چند سال گذشته ثابت شده او آشپز ماهری نیست و به سراغ هر تیمی رفته چیزی جز ناکامی باقی نگذاشته.

Masoud
02-02-2009, 01:58 AM
ببینیم فرخزادی که گفته فردا راجب سرمربی صحبت میکنه چی میخواد بگه
انصاریفرد گفته 4شنبه !!!1
امیدوارم زود تمومش کنن
ولی اگه پیروانی فردا هم سر تمرین نره دیگه منتظر سرمربی باید باشیم که حوالی ظهر اسمش رو اعلام کنن

rasoul_totti
02-02-2009, 02:01 AM
روزگار سیاه سرخ‌ها

پشت پرده

گل سه امتيازي هم پيرواني را از انتقادها دور نکرد. اكنون خود او بهتر از هر كسي مي‌داند كه تنها توجیه بقایش تا حالا جدال پشت پرده مديران بوده. پروژه سرمربي خارجي مدت زيادي است كه در باشگاه پرسپوليس كليد خورده اما آنچه كه عملي شدن اين پروژه را به تاخير انداخته نبرد پنهان هدايتي و انصاري‌فرد است. حسين هدايتي مدتي قبل با دلارهاي سبز رنگ خود دل لوكابوناچيچ را به دست آورد و اين مربي را به عنوان گزينه خود آماده حضور در پرسپوليس كرد. اما پیش از بازي با فولاد خوزستان خبر توافق با لوكا بر روي خروجي خبرگزاري ايسنا فاش شد و معادله را بر هم زد. انصاري فرد بسيار زود موضع‌گيري كرد و با استفاده از برتري پرسپوليس در همان روز پروژه آوردن لوكا را عقيم گذاشت. حالا دیگر نوبت تسويه حساب بود، هر روز نام يك مربي خارجي توسط برخي رسانه‌ها كه خود را در مسير خبرسازي قرار داده بودند بيرون مي‌آمد كه ماجراي خيالي پيشنهاد گئورگي ‌هاجي در آستانه بازي پرسپوليس و پيام نيز يكي ديگر از آنها بود. گزينه‌هاي هدايتي را انصاري فرد وتو كرده و طرف مقابل نيز همين واكنش را در برابر انتخاب‌هاي مديرعامل انجام مي‌دهد. اما اين وضعيت نمي‌توانست ادامه يابد و به همين دليل بود كه پروژه حذف پيرواني به نوعي از ديدار روز شنبه با شدت كليد خورد تا در نهايت يكي از دو طرف ناچار شود وضع موجود را بپذيرد تا طرف ديگر ماجرا سود واسطه‌گري آوردن سرمربي خارجي جديد را به حساب خود واريز كند.

بازي با مهره كريمي

در اين ميان نقش مهمي به علي كريمي سپرده شد. او يك روز مانده به بازي دست به افشاگري زده و در لفافه مدير باشگاه را فردي مي‌نامد كه براي سود بيشتر از طريق واسطه‌گري مربي خارجي، تكليف كادر فني را روشن نمي‌كند، البته به نظر مي‌رسد علي كريمي عمدا فراموش مي‌كند كه مردان ديگري نيز در باشگاه هستند كه دقيقا به همين دليل و براي تحميل گزينه خود تاكنون اجازه تعيين تكليف كادر فني را نداده‌اند. قسمت بعدي پروژه در پايان بازي توسط يك گزارشگر تلويزيوني رقم مي‌خورد. زماني كه هدايتي در پوشش محافظان خود از ميان خبرنگاران عبور مي‌كند، انصاري فرد در رويارويي با اين گزارشگر تنها مي‌ماند. هر چند كه تلاش او براي راضي كردن انصاري فرد در به كار بردن كلمه اخراج براي علي كريمي بي‌نتيجه مي‌ماند. اما لحظاتي بعد موضوع براي علي كريمي به گونه‌اي جلوه داده مي‌شود كه گويا او از تيم پرسپوليس اخراج شده است و كريمي نيز طبق اخلاق هميشگي خود آنچه را كه آموزش ديده به زبان مي‌آورد و از اخراج شدن ابراز افتخار مي‌كند. كريمي با گفتن اين جمله كه كسي نمي‌تواند براي پرسپوليس مربي بزرگ خارجي بياورد به غير از «حاج حسين هدايتي» نشان مي‌دهد كه در پروژه بحران به نفع چه كسي به ميدان آمده است.

اهرم فشار

گویا اهرم‌هاي فشار در باشگاه پرسپوليس به خوبي در خدمت جريان خاصي قرار گرفته است. زماني كه افشين قطبي شبانه از ايران گريخت يا روزي كه مصطفوي استعفا كرد مشخص نشد چه دست‌هايي آنها را وادار به اين تصميم‌گيري كردند. اكنون نيز علي كريمي به آساني پروژه اخراج خود از پرسپوليس را كليد مي‌زند و بي‌ترديد در اين ميان همه عباس انصاري فرد را مقصر مي‌دانند. البته ناجي سرخپوشان همچنان حكم برائت گرفته و آرام در گوشه‌اي منتظر مي‌ماند. بي‌ترديد فضاي متلاطم پرسپوليس طي روزهاي آينده آبستن حوادث جديدي خواهد بود كه البته به نظر مي‌رسد نمي‌تواند پايان دهنده حاشيه‌هاي پرسپوليس باشد. جنگ مرد صاحب ثروت پرسپوليس براي كسب قدرت در باشگاه همچنان ادامه دارد و با توجه به آنكه سازمان تربيت بدني نشان داده حاضر نيست قدرت او را با انتخابش به مديرعاملي باشگاه به رسميت بشناسد و از سوي ديگر طاقت دل كندن از سرمايه اين شخص را نيز ندارد، اين عضو ثروتمند آخرين برگ‌هاي بازي خود را رو مي‌كند تا در نهايت بتواند جنگ قدرت را نيز در پرسپوليس به سود خود خاتمه دهد و البته در پايان اين نبرد قدرت قربانيان اصلي هواداران و باشگاه بزرگ پرسپوليس خواهد بود. بي‌ترديد تا زماني كه منبع حاشيه‌سازي در پرسپوليس با تكيه بر تامين مالي ليدرها و همچنين استفاده از بنگاه‌هاي حاشيه‌سازي توانايي تحميل اراده خود بر پرسپوليس را دارد، تغيير سرمربي و مديرعامل براي اين باشگاه سودي نخواهد داشت.

پايان افشين

افشين پيرواني روز يكشنبه در تمرين‌هاي پرسپوليس حاضر نشد و بي‌ترديد آفتاب روياهاي پيرواني جوان در پرسپوليس غروب كرده. در اين ميان باز هم نام مردان صاحب سبك خارجي براي هدايت پرسپوليس به ميان آمده است. اما سايه يك نام آشنا بر سر پرسپوليس سنگيني مي‌كند و آن هم نام «لوكا بوناچيچ» است هرچند كه لوكا هم فردي نيست كه حاشيه‌هاي فعلي پرسپوليس را تحمل كند.

============================================

آنچه پروین، دنیزلی و قطبی داشتند و پيرواني نه
کسي او را دوست ندارد!

افشین پیروانی امروز بازیگر داستان غم‌انگیزی است. اما این نه برای او که برای همه کسانی که روی نیمکت پرسپولیس نشسته و خواهند نشست، وجود دارد. علی پروین و افشین قطبی که خوشبخت‌ترین‌شان بودند، چندان نتوانستند خوش بگذرانند. اما موضوع اینجاست که پیروانی هر چه بیشتر به غم‌انگیزتر شدن داستان دامن می‌زند چون ناخودآگاه به این نتیجه رسیده که باید دل مردم را به‌دست بیاورد، اما دریغ که قطبی از آن‌ور دنیا آمد و با تمام ناآشنایی‌اش با فرهنگ‌ ایران توانست اما پیروانی پس از سال‌ها بازی در پرسپولیس و تیم ملی نتوانست، چرا؟ پاسخ این سوال دشوار و طولانی است و شاید کار اساتید جامعه‌شناسی و روانشناسی باشد، اما آنچه ساده‌ترین یا بدوی‌ترین پاسخ به حساب می‌آید این است؛ یک مربی حرفه‌ای حتی در چنین شرایط سنتی، خوب می‌تواند کاری کند که داستان غم‌انگیزش اشک همه را درآورد. قطبی، دنیزلی و حتی در نوع دیگر، علی پروین این را می‌دانستند. پروین را شاید خیلی‌ها حرفه‌ای به حساب نیاورند، اما او نشان داده که هست. ناصر محمدخانی در خاطراتش می‌گوید: «پروین در بین دو نیمه یک بازی معمولا حرف تاکتیکی نمی‌زد، او با جذبه فراوان وارد رختکن می‌شد و فقط یک جمله می‌گفت: خودتان جواب این مردم را بدهید». پروین هر چه به طرفدار پرسپولیس بها می‌داد از آن سو عوضش را چند برابر می‌گرفت. روزی که عابدینی، پروین را پس از سال‌ها خانه‌نشینی بار دیگر به پرسپولیس برگرداند، ورزشگاه آزادی پر از گل‌های سرخی شد که صدهزار طرفدار پرسپولیس به داخل زمین و برای ورود پروین پرتاب کرده بودند. دنیزلی هم همین کار را کرد و نتیجه‌اش را گرفت. او برای نشان دادن ارزشی که برای طرفداران پرسپولیس قائل بود، به بازیکنانش می‌گفت اگر 5 گل هم خوردید باید 6 گل بزنید. باید زیبا بازی کنید. باید حمله کنید. این را هواداران پرسپولیس می‌دانستند و به خاطر همین وقتی تیمش در برابر چشم میلیون‌ها نفر، 4 گل از سپاهان در آزادی خورد، به جای تحقیر و توهین، تشویق شد. هنوز هم طرفداران آرمانگرای پرسپولیس، تنها او را فرد مناسب این نیمکت می‌دانند. افشین قطبی را می‌گفتند چون با فرهنگ ما آشنا نیست، نمی‌تواند جایگاهی به دست آورد اما بعضی چیزها جهانشمول است و یک مربی حرفه‌ای و باهوش آنها را می‌شناسد. قطبی کاری کرد که همه فوتبالدوستان غیرپرسپولیسی و حتی استقلالی‌های آتشی او را تحسین کنند. کاراکتر ویژه این مربی و تصمیماتی که می‌گرفت آن‌قدر فوق‌العاده بود که در سخت‌ترین وضعیت‌ها، مردم را به استادیوم و پای تلویزیون کشاند.پیروانی اما هر چه نمک و فلفل نقش تراژیکش را بیشتر می‌کند، قضیه به جای آنکه حس همدردی را به دست آورد، لج‌آور و گاهی خنده‌دار می‌شود! چون او راه بدی را انتخاب کرده و آن این است که به جای آنکه برای طرفداران پرسپولیس ارزش قائل شده و تلاش کند، به فکر خودش است. خب همه هواداران را جمع بچه‌های پیش‌دبستانی تشکیل نمی‌دهد در حالی که آنها هم این را فهمیده و واکنش منفی نشان می‌دادند.از آن بهتر آنچه پروین، آری‌هان، دنیزلی و قطبی را تبدیل به مردانی محبوب و دوست‌داشتنی کرده، عزت‌نفس و وقار آنهاست. هر کس به عنوان یک طرفدار دوست ندارد سرمربی تیمش ضعیف بوده و به فکر جمع‌آوری ترحم باشد. پیروانی امروز هم که به سر تمرین نمی‌رود تا نشان دهد چقدر ناراحت است، به فکر این است تا آنهایی که علیه‌اش شعار می‌دهند، دلسوزی کنند که البته توفیقی به دست نخواهد آورد. هر کجا می‌خواهید یک پرسپولیسی را پیدا کنید که چنین حسی داشته باشد یا آنکه بگوید: «باید به پیروانی فرصت داد». آنچه مشخص است اگر پیروانی از امروز تا بیست سال آینده هم مونوپول سند سرمربیگری پرسپولیس را بگیرد، با این راه و روش موفق نخواهد شد.

rasoul_totti
02-02-2009, 02:01 AM
براي افشين پيرواني و انتظارش از طرفداران پرسپوليس
دقيقاً اين رسم روزگار است

مي داني، من به رسم روزگار اعتقاد ندارم. در بازي فوتبال يا خوب هستي يا افتضاح. بد و متوسط معني ندارد. مي تواني از 10 بازي شش بازي را ببازي و با چهار پيروزي بيشتر از 10 مساوي امتياز بيگري، پس متوسط بودن غيرقابل تحمل تر از بد بودن است. آقاي پيرواني، مي تواني ساک ات را جمع کني، با همه روبوسي کني و بروي ولي لطفاً با دو شعار گريه نکن، اين مناسب شأن سرمربي پرسپوليس نيست. اگر نمي تواني به شعار منفي شنيدن عادت کني همين امروز بروي بهتر است. اين شانس را داشته يي که چند بازي روي نيمکت بنشيني. وقتي دستيار تو از پيشکسوت گرفته تا خبرنگار، هر کسي را به نوعي از دم تيغ زهرآلود انتقادهايش گذرانده، انتظار نداشته باش کادر فني محبوب بماند. به فرض که محبوب هم باشد ولي وقتي در تمامي لحظات بازي، بازيکنانت مقابل ضعيف ترين تيم ليگ برتر سردرگم و بي هويت بازي مي کنند، انتظار داري مورد تقدير قرار بگيري؟ صبر کنند که چه بشود؟ آيا روند بازي هاي پرسپوليس، پس از ورودت را ديده يي؟ آيا روند رو به رشدي داشته اند؟ اگر خودت روي سکو بودي ترجيح مي دادي يورگن گده سرمربي تيم باشد يا افشين پيرواني؟ طي يک هفته گذشته بسياري از مظلوميت تو و کادر فني پرسپوليس گفتند اما واقعاً به آنها اعتقاد داري؟ مردم ترجيح مي دهند به جاي بازي کسالت بار عصر شنبه که اتفاقاً پيروز ميدان هم بوديد، بازي زيباي دوره مصطفي دنيزلي را با وجود شکست تماشا کنند. کمي به عقب برگرديم. فهرست تيم دنيزلي را مقابل فهرست خودت بگذار و نمره بده. بازيکنان تو بزرگ ترند يا دنيزلي؟ پرسپوليس مقابل پيکان 3-4 باخت و 60 ، 70 هزار تماشاگر راضي به خانه رفتند. نه، من به رسم روزگار اعتقادي ندارم. به هر حال تو اين شانس را داري که بازيکنان پرسپوليس مدام حمايت ات کنند؛ شانسي که قطبي نداشت ولي بازيکنان تنبلي که عصر شنبه در بازي مقابل پيام ديديم آيا حق اظهار نظر در اين مورد را دارند؟ اگر آنها تلاش کرده بودند و بازي زيبايي مي ديديم، لابد مي شد پذيرفت ولي تيم سه ميلياردي که درون زمين از اجراي ساده ترين تاکتيک ها عاجز است، نه، حق ندارد از مربي که نتوانسته بازي از بازيکنانش بگيرد، دفاع کند. آقاي پيرواني، تيم شما استرس داشت؟ (اگر اشتباه نکنم تمامي بازيکنان و کادر فني اين جمله را به زبان آوردند.) تا دقيقه 60 که کسي عليه شما و تيم شعار نداده بود، پس دليل استرس اش چه بود؟ تيمي که قادر نيست بازي کند استرس دارد. تيمي که برنامه ندارد و هيچ نشانه يي از نظم در آن نمي بيني، استرس دارد. لابد توقع داشتيد تماشاگر پول و وقت اش را بدهد و بازي بد ببيند و لام تا کام حرف نزند؟ اگر شما و بازيکنان مدعي زحمت کشيدن هستيد (که حتماً همين طور است) به دريافتي تان بابت اين زحمت هم دقت کنيد. لطفاً بفرماييد در کدام بخش از جامعه برابر زحمتي که شما مي کشيد چنين دستمزدي پرداخت مي شود؟ تماشاگر پول بدهد، وقت بگذارد، شرايط نامناسب ورزشگاه را تحمل کند و توقع بازي زيبا هم نداشته باشد. نه، واقعاً به رسم روزگار اعتقادي ندارم. رسم روزگار يعني دنيا جاي برنده هاست. بازنده هستي و توقع برخورد برنده را داري، مي تواني ساک ات را جمع کني، با همه روبوسي کني و بروي. کسي بهترين مربي دنيا را پس از چند باخت و بازي نازيبا تحمل نمي کند چه رسد به شما. به نظرتان خداحافظي راه بهتري نيست؟

Hojat
02-02-2009, 02:05 AM
ببینیم فرخزادی که گفته فردا راجب سرمربی صحبت میکنه چی میخواد بگه
انصاریفرد گفته 4شنبه !!!1
امیدوارم زود تمومش کنن
ولی اگه پیروانی فردا هم سر تمرین نره دیگه منتظر سرمربی باید باشیم که حوالی ظهر اسمش رو اعلام کنن

مسعود دلت خوشه همیشه اومدن سر مربی انتخاب کنن سره کار گذاشتن...آخه تا کی...

redsun
02-02-2009, 02:11 AM
تا حالا کدوم یکی از حرفهای فرخزادی صحت داشته که حالا این یکی داشته باشه بی خیال

mona_casillas
02-02-2009, 02:42 AM
همشون چشم طمع به پرسپولیس دوختن الان همین عابدزاده و افشین بی ریاتر ازهمه کار میکنند که افشین استعفاش منطقی ترین کاره .
بالاخره ماه همیشه پشت ابر نمیمونه . افشین پرسپولیس بیمار رو از قطبی زرنگ و باهوش تحویل گرفت حالا داره مزدش رو از هوادران پرسپولیس میگیره .
پرسپولیس خوب بازی نمیکنه ولی میانگین امتیازاتی که پیروانی آورده از میانگین امتیازاتی که قطبی در 14 بازی قبلی آورده بود بیشتره ولی قطبی راهش رو بلد بود ..........

redsun
02-02-2009, 03:05 AM
مرسی از پست خوشگلت مونا جون واقعا همین طوراست

Masoud
02-02-2009, 12:13 PM
پیروانی امروز سره تمرین رفت.تمرین از 30 دقیقه پیش شروع شده و خبر خاصی ندارم ازش
پیروانی با لباس شخصی اومده و سعداوی انها دارن تمرین میدن
صبح هم پیروانی گفت میمونم و پرسپولیس رو قهرمان 3 جام میکنم
دیگه حداقل تا بعد از بازی داماش تغییری نخواهیم داشت به نظرم
تغییر نکردن پیروانی مطمئنا از همه بیشتر قلعه نویی رو خوشحال میکنه چون به تمام تاکتیک های پرسپولیس واقف شده و کارش خیلی راحت تر از اینه که مربی ای بیاد که ندونه اصلا با چه سیستمی بازی میکنه

Karim
02-02-2009, 01:26 PM
هاجي شانس زيادي دارد،لوكا دوباره مطرح شد،يورگن روبر هم ممكن است
يك بازي ديگر فرصت به پيرواني
جهان ورزش- خبر ها حاکی از این بود که نام سرمربی جدید پرسپولیس از جلسه هیات مدیره بیرون می آید. اعضا دور هم جمع شدند و پس از بررسی عملکرد تیم در چند بازی اخیر و با توجه به در پیش بودن مسابقات آسیایی تصمیم نهایی برای آوردن یک سرمربی جدید را گرفتند. البته بنا بر این شد که سرمربی جدید پس از بازی دربی بیاید و تا بازی دربی پیروانی همچنان هدایت تیم را بر عهده داشه باشد. البته اعضا به پیروانی هشدار داده اند که اگر می خواهد در دربی روی نیمکت پرسپولیس بنشیند حتما باید داماش را در بازی بعدی شکست دهد و در غیر اینصورت سرمربی خارجی قبل از دربی کار را بر عهده می گیرد.طبق اخباری که از جلسه می رسد شانس گئورگی هاجی بیشتر از بقیه کاندیداهاست. البته بحث بوناچیچ هم دوباره مطرح است و يورگن روبر هم كم شانس نيست .درباره علی کریمی هم تصمیم بر آن شد که او در کمیته انضباطی باشگاه حاضر شود و توضیحاتش را ارائه کند.

omidperspolisi
02-02-2009, 02:16 PM
اشتباه پشت اشتباه برگشتن افشین یه شکست محتمل هست و تیم رو به نابودی میکشه وقتی یک بازی تماشاگر فحش داد بازی بعدی و بازیهای بعدی هم این کار رو تکرار میکنه فکر اینکه تو دربی اگر عقب باشیم و تماشاگران ببخشید لیدرها شروع به فحاشی بکنند آدم رو عذاب میده در آن صورت هست که ما همه جوره به رقیب میبازیم هم بازی رو و هم مسائل اطراف و کرکری های هواداران رو

Karim
02-02-2009, 02:22 PM
باحرفای امید موافقم.بهتربود استعفا میداد پیروانی همین دیروز.ولی اگه استقلال روببریم وبعد استعفابده تا ابد درقلب مامیمونه چون کل ناکامیهای این فصل روفراموش خواهیم کرد!

omidperspolisi
02-02-2009, 02:30 PM
کریم جان به نظرم بهتره با واقعیات روبرو بشیم تیم ما در حال حاضر باز هم میگم در حال حاضر یعنی امروز( امکان داره بازی با پگاه مسائل فرق بکنه)در حدی نیست که بتونه استقلال رو شکست بده ما باید قبول کنیم که استقلال الان قدرت برتر لیگ هست و فوتبال رو روان و زیبا ارائه میکنه پس شانس ما فعلا برای دربی کم هست