PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "تا انتخابات رياست جمهوري"

صفحه ها : 1 [2]

zamara
06-04-2009, 09:50 PM
http://tagheer.ir/wp-content/uploads/8803130001777.jpg

یکی از اعضای ستاد نسل سومی های میرحسین موسوی (نسیم) بعد از ضرب و شتم حامیان احمدی نژاد در یک همایش دانشجویی جان باخت.

به گزارش سلام ، روز سه شنبه همایش بزرگ دانشجویی ستاد میرحسین در شهر مشهد برگزار شد که بعد از این همایش حامیان احمدی نژاد هواداران میرحسین را مورد ضرب و شتم قرار دادند ، که چهار تن از حامیان میرحسین بر اثر شدت جراحات در بیمارستان بستری شدند .

بر اساس این گزارش، پرهام رضایی عضو ستاد نسل سومی های یارگیر میرحسین موسوی در مشهد که جز مجروحان همایش دانشجویی که مورد حمله حامیان احمدی نژاد قرار گرفته بود صبح چهارشنبه بعد از یک روز بستری در بیمارستان بر اثر شدت جراحات وارده درگذشت

-------------------------
منبع (http://forum.niksalehi.com/showpost.php?p=594950&postcount=178)

zamara
06-05-2009, 09:12 AM
http://www.footballiran.ir/Images/News/larg_Pic/FootballIran_2007220101126588.jpg

شکایت صفایی فراهانی از محمود احمدی‌نژاد/ دعوت احمدی‌نژاد به مناظره

قلم - محسن صفایی‌فراهانی از محمود احمدی نژاد به قوه قضاییه شکایت می‌کند.

به گزارش خبرنگار قلم نیوز، پس از آنکه محمود احمدی‌نژاد، کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مناظره چهارشنبه شب با مهندس میرحسین موسوی از مهندس محسن صفایی فراهانی به عنوان فردی نام برد که به گفته او در دولت منتسب به هواداران موسوی با استفاده از رانت‌خواری به ثروت انبوه رسیده است، معاون سابق وزارت امور اقتصاد و دارایی تاکید کرد که در پی این تهمت و افترا از محمود احمدی‌نژاد، رسما شکایت خواهد کرد.
صفایی فراهانی به خبرنگار قلم گفت:
احمدی‌نژاد به عنوان رییس قوه مجریه اگر مستنداتی مبنی بر استفاده برخی افراد از رانت و تجمیع مال نامشروع دارد، به عنوان رییس دولت موظف است که این افراد را با مستندات به قوه قضاییه معرفی کند تا با آنها برخورد شود؛ اگر با علم به رانت‌خواری چنین کاری انجام ندهد خودش تخلف کرده است.
وی افزود:
به عنوان یک فردی که به من در رسانه ملی اتهام زده شده است، از صدا و سیما می‌خواهم که فرصت برابر را برای من و تمام کسانی که مورد اتهام قرار گرفته‌اند، فراهم کند تا در یک مناظره عادلانه از حق خود دفاع کنیم.
صفایی فراهانی تاکید کرد:
احمدی‌نژاد به من و برخی از سران نظام، تهمت و افترا زده است که شکایت‌نامه‌ای علیه محمود احمدی نژاد تنظیم شده است که در اولین روز کاری شنبه با موضوع تهمت، افترا و نشر اکاذیب، تحویل مراجع قضایی خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد:
دستگاه قضایی در این ماجرا ثابت کند که استقلال دارد و به شکایت من به عنوان یک شهروند، عادلانه رسیدگی کند.

zamara
06-05-2009, 09:32 AM
http://www.ghalamnews.ir/images/position14/2009/6/09-6-4-239293.jpg

میرحسین: ادب مرد به ز دولت اوست

نمی توانم برای دفاع ازخودم با آبروی مردم بازی کنم

قلم - مناظره میرحسین موسوی و محسن رضایی در حالی آغاز شد که رضایی مناظره شب گذشته موسوی با احمدی نژاد را یک مناقشه خواند و میرحسین نیز در این باره مسایلی را با مردم در میان گذاشت.

به گزارش خبرنگار قلم نیوز، میرحسین موسوی در وقت اول سخنانش در مناظره با رضایی، درباره مناظره شب قبل با محمود احمدی نژاد، خطاب به ملت با دو بار تاکید بر اینکه «ادب مرد به ز دولت اوست» بیان کرد:
مردم شریف ایران من به تمنای قدرت نیامده ام؛ من سکوت بیست ساله خود را نشکسته ام که به هر ترتیب و با هر روشی رییس جمهور بشوم؛ من احساس خطر کردم که کشور دچار بی اخلاقی شده، دچار فقر اخلاقی و مادی شده، دچار مدیریت غیرعقلانی شده است.
من برای حفظ کرامت انسان و رعایت ارزش های اخلاقی در حکمرانی، توقف رشد خرافات و ارائه آمار کذب، شفافیت فعالیت*های حکمران ها و خلاصه پیشرقت و توسعه پا به این عرصه دشوار نهادم.
برای من، رییس جمهور شدن، کسب و حفظ قدرت هدفی نیست که هر وسیله ای را توجیه کند؛ من متاسفم که مناظره دیشب فرصت داد تا اصول اخلاقی نادیده گرفته شود و به افرادی که در جلسه حاضر نبودند و امکان هیچ دفاعی از خود را نداشتند، به بدترین وجهی اتهاماتی وارد شود و به جای پاسخگویی، مظلوم نمایی شود.
من اینجا باید عرض کنم کسانی که می خواهند رییس جمهور شوند، باید حافظ جان و مال و ناموس مردم باشند؛ من نمی توانم برای دفاع از خودم اسرار کشور را افشا کنم، نام مردم را ببرم و با آبروی مردم بازی کنم.
من با برنامه پا به عرصه انتخابات گذاشتم و سعی می کنم شعاری که برای تحقق آن برنامه ندارم، ندهم؛ به همین جهت با توجه به اینکه در دنیای کنونی، تحقق هر برنامه ای نیازمند یک برنامه حقوقی است، برنامه حقوقی تهیه کردم و قانون گرایی یکی از اهداف اصلی من است.
بدون قانون گرایی، عدالت و آزادی تحقق نمی یابد. آزادی تبدیل به هرج و مرج و عدالت، تبدیل به استبداد و فساد می شود.
قانون گرایی به اصلاحات حقوقی نیاز دارد و اصلاحات حقوقی را نمی توان یک شبه انجام داد.
بعضی از امور را فورا می توانم انجام دهم؛ مثلا توقف ستاره دار شدن دانشجویان و استیفای حقوق آنها، لغو سهمیه بندی دانشجویان دختر، پایان دادن به خویشاوندسالاری در نظام اداری و برخی اصلاحات دیگر، نیازمند هماهنگی و تعامل با سایر قواست.
ما نیاز به اصلاح برخی قوانین در عرصه های اقتصادی، اجتماعی سیاسی و حقوق شهروندی داریم.
این قوانین باید تسهیل کننده روابط اجتماعی باشد؛ باید موجب شفاف شدن روابط اقتصادی و غیره شود. اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم دیگر مقامات نمی توانند آمار دروغ و اشتباه بدهند و هرکس دچار فساد شود، در زمان خود و با رعایت تمام موازین قانونی از جمله رعایت حقوق او در مراجع ذیربط، پاسخگو خواهد بود نه اینکه یک دولت در مدت 4 سال حکومت خود ساکت باشد و در زمان انتخابات ریاست جمهوری، یک باره افراد را با اتهامات سنگین اقتصادی مواجه کند.
ما برای اجرای این اصلاحات نیاز به نهادهای کارآمد و پیاده شدن قوانین داریم.
باید ضمن تقویت نهادهای موجود برخی نهادهای جدید را ایجاد کنیم مثل معاونت حقوق بشر و شهروندی تا با وضع معیارهای دقیق بتوانیم ارزیابی کنیم که نهادهای دولتی چقدر درست کار می کنند و حقوق مردم را رعایت می کنند و بین افراد تبعیض قایل نمی شوند؛ همچنین کسی را شهروند درجه دو یا درجه یک تلقی نمی کنند و واقعا حقوق روستاییان را به خود آنها واگذار می کنند و برای آنهایی که نیاز به بهداشت، تحصیل و مسکن دارند، با رعایت کامل کرامت و شخصیت آنها به عنوان حق آنها و نه به عنوان صدقه به آنها، خدمت می کنند.
به گزارش خبرنگار قلم نیوز، در آغاز این مناظره، مهندس موسوی با دفاع تمام قد از مدیریت دوران دفاع مقدس و اشاره به حمله های چند ماه گذشته نسبت به این مدیریت، تاکید کرد که جنگ تمام شده است و اقتصاد جنگ نیز تمام شده است.
محسن رضایی در مناظره زنده پنجشنبه با میرحسین موسوی با اشاره به برنامه های خودش در عرصه مدیریت اقتصادی و استفاده از نسل جوان از میرحسین موسوی سوال کرد که او از چه کادری در دولت خود استفاده خواهد کرد.
وی با بیان اینکه آینده را با تکرار گذشته نمی توانیم بسازیم، تاکید کرد که باید آینده را در چارچوب خودش بسازیم.
در ادامه میرحسین موسوی با اشاره به تدوین سیاست های کلی و چگونگی اعتقادش به اصل 44 و اجرای آن گفت باید ببنیم تفسیری که از اصل 44 شده مفید است یا خیر؟ که من می گویم مفید است اما اینکه اصول قانون اساسی را این میزان بسیط تعریف کنیم، درست نیست. نحوه اجرا مهم است.
وی با اینکه بنده از اول انتخابات هم مطرح کردم، وزیر معرفی نمی کنم سیاست خود را در این زمینه شایسته سالاری و استفاده از نسل جوان و افراد با تجربه در کنار یکدیگر عنوان کرد.
میرحسین موسوی در ادامه با تاکید بر اهمیت شوراها و ضرورت احیای آنها خاطرنشان کرد: بنده مشکلی که در قدم اول خواهم داشت، این است که چگونه وظایفی که وزارتخانه های مختلف به آن عادت کرده اند را از آنها جدا کنم و به شوراها بدهم.
رضایی درباره اصل 44 بر اهمیت سرمایه گذاری و تضمین آن از سوی خود اشاره کرد و گفت:
مساله اقوام پتانسیل قوی در کشور است که باید از آن استفاده کنیم.
موسوی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به یکی از بندهای فرمان 8 ماده ای امام راحل با مضمون اینکه اگر برای کشف خانه های تیمی و مراکز جاسوسی به محل شخصی وارد شدید و با آلات لهو و فحشا و مواد مخدر برخورد کردید، حق ندارید آنها را علنی کنید و اشاعه فحشا از بزرگ ترین گناهان کبیره است.
وی یکی از مصداق های این بند فرمان هشت ماده ای را رویکرد اتخاذ شده در مناظره با احمدی نژاد عنوان کرد و گفت: دیدیم که چگونه اسم سران کشور با چه سخاوتی برده شد و مورد حمله قرار گرفت.
وی با اینکه تجسس در امور مردم بحثی که از ابتدای انقلاب مطرح بوده است، به نگاه در حوزه های فرهنگی اشاره کرد و گفت نظام باید نگاه امنیتی خود را از حوزه فرهنگ بردارد و سعی شود مردم را به معنای واقعی به آشتی و دوستی برگرداند.

rahim
06-05-2009, 04:07 PM
توني بلر از ایران عذرخواهی نکرده بود

ایلنا: یک سخنگوی وزارت خارجه انگليس گفت که در جریان بازداشت ملوانان انگليسی و سپس آزاد کردن آن‌ها توسط ایران که در سال 2007 رخ داد، هیچ عذرخواهی از سوی دولت انگليس صورت نگرفت.

به گزارش بي‌بي‌سي، این سخنگوی وزارت خارجه انگليس گفت: «در پی این ماجرا (بازداشت ملوانان) مکاتباتی میان سفارت انگليس در تهران و مقام‌های ایران رد و بدل شد، به هر حال عذرخواهی در این مکاتبات نمی‌توانست معنایی داشته باشد، چون اصولا این ماجرا در آب‌های ایران اتفاق نیفتاد.»

در اين گزارش آمده است كه در مناظره انتخاباتی میان «محمود احمدی‌نژاد» و «میر حسین موسوی»، نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری ايران که چهارشنبه شب از تلویزیون ایران پخش شد، احمدی نژاد اعلام كرد كه پس از آزاد شدن ملوانان، «تونی بلر»، نخست‌وزیر وقت انگليس از ایران عذرخواهی کرده است.

اين گزارش مي‌افزايد كه احمدی‌نژاد افزود که این سند در وزارت خارجه ایران موجود است. وی گفت که یکی از زیباترین کارهای جمهوری اسلامی برخورد با ملوانان انگليسي بود.

بنا بر اين گزارش، پس از آزاد شدن ملوانان انگليسي در آوریل 2007، «علی اکبر ولایتی»، مشاور «آیت‌الله علی خامنه‌ای»، رهبر انقلاب ایران در امور بین‌الملل گفت که تهران نامه‌ای از انگليس دریافت کرده که در آن به‌خاطر «تعرض» به آب‌های ایران عذرخواهی کرده است. اما دیپلمات‌های انگليسی گفتند که چنین نامه‌ای وجود نداشته است.

همان زمان بلر نیز گفت كه آنها (ملوانان) بدون هر گونه معامله، مذاکره و توافق‌های حاشيه‌ای آزاد شدند.

طبق اين گزارش، هشت ملوان و هفت تفنگدار دريايی انگليس پس از آنکه 12 روز را در ايران در بازداشت سپری کردند، روز 4 آوریل 2007 با حضور محمود احمدی‌نژاد آزاد شدند.
-------------------------
"آنان که به حق قافیه را باخته اند/ بر پرچم سبز موسوی تاخته اند/ ترسند، که سبزی صداقت امروز/ بر باد دهد هر چه ریا ساخته اند".

rahim
06-06-2009, 06:17 PM
گند دکترای احمدی نژاد هم در آمد

علیزاده خلیلی با ارسال پیامی به سایت آینده نوشته است:
محمود احمد نژاد دوره کارشناسی خود را در دانشگاه علم و صنعت در رشته مهندسی عمران در سال 1354 آغدز کرد و پس از 11 سال در سال 1365 در "همان دانشگاه" در مقطع کارشناسی ارشد پذیرفته شد.
وی سه سال بعد فارغ التحصیل شده، بلافاصله در "همان دانشگاه" بعنوان عضو هیأت علمی (مربی) استخدام شد. سه سال تحصیل وی در مقطع کارشناسی ارشد همزمان با جنگ تحمیلی بود و او در طول تحصیل خود در منطقه غرب کشور در سپاه فعالیت میکرد و از جمله مسئول مهندسی-رزمی لشکر 6 ویژه سپاه و مسئول ستاد جنگ استان آذربایجان غربی بود. بعلاوه، در در دهه 60 به مدت 4 سال معاون فرماندار و فرماندار در شهرهای خوی و ماکو و 2 سال مشاور استاندار کردستان بوده است.
مشخص نیست وی چه مدت از تحصیل کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه علم و صنعت واقعاً حضور داشته است. در عین حال وی هشت سال پس از استخدام در دانشگاه علم و صنعت (یعنی در سال 1376) مدرک دکترای خود را از "همان دانشگاه" دریافت نمود در حالی که از سال 72 تا 76 همزمان هم دانشجوی دکترا، هم استاندار اردبیل (آن هم استاندار نمونه هاشمی) و هم مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و آموزش عالی بوده است.
گفته میشود که جلسه دفاع پایان نامه دکترای وی به صورت صوری برگزار شده، با یک صلوات ختم شد و به همین خاطر دکترای وی را میتوان "دکترای صلواتی" نام گذاشت. استاد راهنمای ایشان آقای دکتر بهبهانی (وزیر فعلی راه و ترابری) بود.
جالب اینکه، در حالی که وی پس از دکترای خود نیز دو سال شهردار تهران و 4 سال رئیس جمهور بوده است به ادعای خود دهها طرح پژوهشی و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی را سرپرستی نموده است در حالی که حتی یک مقاله isi از کارهای ایشان منتشر نشده است. لازم به ذکر است که از بدو ورود به دانشگاه تا دریافت مدرک دکترای احمدی نژاد 22 سال زمان سپری شد. شاید بی دلیل نباشد که وی در جریان رسوائی کردان اعلام کرد که مدرک تحصیلی دانشگاهی ورق پاره ای بیش نیست.

rahim
06-06-2009, 08:04 PM
http://upload.iranblog.com/3/1244164069.jpg

عكس بالا احمدی نژاد را پس از مناظره چهارشنبه شب نشان میدهد و عکس پائین هم شعبان جعفری را پس از کودتای ۲۸ مرداد

rahim
06-06-2009, 08:25 PM
دعايت ميكنم

از براي راي هي مدح و ثنايت ميكنم
راي چون دادي به من ديگر رهايت مي كنم
با سجل مردههايت چون مرا كردي وكيل
ميخرم خرما و خير مردههايت ميكنم
جمعي از چاقوكشان هم حامي من بودهاند
وقت اگر كردم بدانها آشنايت ميكنم
تا نپنداري وكالت خودپسندم كرده است
گر مرا مهمان كني، سر در سرايت ميكنم
چون تو بهرم جستهاي اين پيشهي پر سود را
پول ميگيرم از اين راه و دعايت ميكنم
چون براي خاطر من پاره كردي كفش خويش
گيوهي ايام فقرم را به پايت ميكنم
دادهاي يك راي و داري در عوض صد انتظار
من تعجب راستي از اشتهايت ميكنم
دردها داري كه از درمان آنها عاجزم
ليك گاهي سرقت از پول دوايت ميكنم
تا تورا مسكين نسازم خود نخواهم شد غني
زين جهت بايد ببخشي گر گدايت ميكنم
هيچ نشناسم تو را تا انتخابات دگر
دور ديگر چون رسد، از نو صدايت ميكنم

Masoud
06-06-2009, 08:41 PM
گردهمایی بزرگ حامیان میرحسین موسوی در مصلی تهران

سه شنبه ساعت16، گردهمایی بزرگ حامیان میرحسین موسوی در مصلی تهران
یاری: گردهمایی بزرگ حامیان مهندس میرحسین موسوی روز سه شنبه با حضور نخستوزیر مورد تائید و حمایت امام راحل در سالهای پرافتخاردفاع مقدس برگزار میشود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یاری، در این گردهمایی که در مصلی بزرگ تهران مهندس میرحسین موسوی به سخنرانی خواهد پرداخت.

در این گردهمایی که پیش از این قرار بود در استادیوم صدهزار نفری آزادی برگزاری شود اما به دلیل مخالفت مسئولان این ورزشگاه مکان آن تغییر کرد، جمعی از نخبگان و فعالان سیاسی و فرهنگی حامی میرحسین موسوی نیز در این مراسم که ساعت16 در مصلی بزرگ تهران برگزار میشود حضور خواهند داشت.

ورود برای عموم آزاد است

rahim
06-07-2009, 02:26 AM
حرفهایی که در ستاد احمدی نژاد منتشر می شود

افرادی که در یکی دو روز اخیر به ستاد انتخاباتی احمدی نژاد در یکی از خیابان های مرکزتهران رفته و یا در جمع های خیابانی به حرفهای ماموران اعزامی این ستاد گوش فرا می دهند روایتهای جالبی نقل می کنند.
برخی از این موارد به شرح زیر است:
- احمدی نژاد برای حمله به هاشمی نظر مثبت دفترمقام معظم رهبری را دریافت کرده است.
- مجوز شرعی مطالبی که علیه هاشمی و موسوی و خاتمی منتشر می شود از یک مرجع تقلید گرفته شده است.
- حدود 4000نفر از تهران به اصفهان عازم شده اند تا در حضور احمدی نژاد علیه موسوی و هاشمی و خاتمی شعار بدهند.
- سازماندهی عظیمی در حال تکوین اسن تا در 24 ساعت قبل از انتخابات شایع کنند موسوی از نامزدی کناررفته است.
- احمدی نژاد بخاطر حفاظت در برابر خطرهای احتمالی از هواپیمای خصوصی استفاده می کند.
- برخی از مسئولان ستاد گفته اند باید نتیجه انتخابات را به گونه ای رقم زد که در مرحله اول بیش از 60درصد آرا به نام احمدی نژاد اعلام شود و به همین دلیل باید نظرسنجی ها را به سمت این رقم معطوف کرد.
- در چند روز منتهی به انتخابات ،تخریب رضایی با این مضمون که وی به همراه موسوی و هاشمی جام زهر به امام نوشانده اند گسترش می یابد.
- هماهنگی با دوخیرگزاری برای پوشش کامل خبرهای انتخاباتی احمدی نژاد به عمل آمده و به یکی از آن دو دومیلیاردتومان کمک نقدی شده است.
- شعار نویسی علیه موسوی حتی تا پایان رای گیری روز جمعه ادامه خواهد یافت.

گفت و گو با محمد علی رامین در مورد یک خبر!

"در ستاد احمدی نژاد چه می گذرد؟"

یکی از کاربران فرارو که در ستاد دکتر احمدی نژاد فعال است، خبری با عنوان "در ستاد احمدی نژاد چه می گذرد؟" برای سایت ارسال نمود و در خواست انتشار آن را داشت، اما فرارو بنا بر رسالت خبری خود تصمیم گرفت این خبر را با آقای "علی رامین" عضو فعال ستاد آقای احمدی نژاد در میان بگذارد و صحت خبر را از ایشان جویا شود. در زیر ابتدا متن گفت و گوی فرارو با رامین، مشاور رییس جمهور ، را می بینید و پس از آن خبر کاربر محترم فرارو را.

خبرنگار: آقای دکتر رامین من از سایت فرارو تماس می گیرم.

رامین: عزیز دلم دیروز هم شما تماس گرفتید و من گفتم من تا پایان انتخابات با امثال سایت های شما مصاحبه نمی کنم.

خبرنگار: ما خبری از ستاد دکتر احمدی نژاد داریم که موضوع این خبر این است که فرزند شما " یاسین رامین " از آلمان برگشته اند و در حال حاضر مسئول اقلیت های مذهبی ستاد دکتر احمدی نژاد هستند.

رامین: از کدام ستاد با شما تماس گرفته اند؟

خبرنگار: من نمی توانم منبع خبری خود را بگویم.

رامین: یعنی چه؟ شما بگویید "کی" "چی"، که ما بفهمیم "کی" "کی"، تا به شما بگوییم "کی"، "چی". این چیزها که چیز شده شما از موقعی که فلان چیز شده شما دنبال چی می گردیدید.

خبرنگار: آقای دکتر رامین در خبر ما آمده است که "یاسن رامین" بدون هیچ اطلاعی از شرایط سیاسی ایران و آلمان به ایران آمده اند و به عنوان رییس ستاد همه چیز را به هم ریخته اند.

رامین: اصلا احمدی نژاد ستاد تشکیل نداده است که حالا کسی رییس ستاد او شود یا نشود.

خبرنگار: پس شما این خبر را تکذیب می کنید.

رامین: اگه حرف من را می خواهید، دکتر احمدی نژاد ستاد تشکیل نداده است.

خبرنگار: دکتر احمدی نژاد ستاد تشکیل نداده است ولی حامیانش که تشکیل داده اند.

رامین: هر کس دلش بخواهد برای احمدی نژاد ستاد تشکیل دهد، می تواند.

خبرنگار: پس شما تکذیب نمی کنید که "یاسین رامین" رییس یکی از ستاد های آقای احمدی نژاد است؟

رامین: پسر خوب اگر بخواهی به این شکل شیطنت بکنی ؟!

خبرنگار: این شیطنت نیست اتفاقا برای شفافیت افکار عمومی این سوال را من از شما پرسیدم.

رامین: اگر خود شما جزو اراذل اوباش صهیونیستی نیستی دارم به شما می گویم.

خبرنگار: یعنی من جزو اراذل و اوباش صهیونیستی هستم؟!

رامین: من سوال می کنم، اگر شما نیستید باید یفهمید که من چه می گویم، هر کسی هر نوع فعالیت بخواهد برای هر کسی انجام دهد در جمهوری اسلامی آزاد است که از هر کدام از این کاندیداهایی که هستند حمایت کنند.

خبرنگار: پس ما این خبر را منتشر کنیم آقای رامین؟ شما هیچ پاسخی برای این خبر ما از منبع آگاه ستاد دکتر احمدی نژاد ندارید؟

رامین: جواب را به شما دادم اگر می خواهید دنبال شیطنت های خودتان باشید، خوب کسی نمی تواند جلوی شما را بگیرد. شما که فعلا زور دارید هاشمی رفسنجانی و خلاصه دیگران پشت سر شما هستند، قرص و محکم و گردن کلفت در برابر همه ی حقایق می ایستید و جز تحریف افکار عمومی مسئله ی را دنبال نمی کنید. هر کاری که دلتان خواست بکنید.

خبرنگار: آقای رامین

رامین: بوق بوق و...

و اما...
در ستاد احمدی نژاد چه می گذرد؟

این روز ها رفت وآمد در ستاد خود جوش و مردمی دکتر احمدی نژاد زیاد شده است. گویی بیشتر شبیه بنگاه های زود بازده می باشد با این تفاوت که نیازی به وام های سنگین و پر درد سر از وزارت صنایع نمی باشد و فقط صرف حضور باعث ایجاد نوعی تعامل بین شغل پر درآمد و تردد در ستاد ایجاد می گردد.

از این روی با داشتن چنین فرضی با انواع و اقسام افراد که محل مناسب ستاد های مردمی و خود جوش را بدانند با کمی دقت می توانند وارد این ستاد ها شود، حتی اگر به کل در جریان مسائل سیاسی در ایران نباشند و سال ها در خارج از کشور به سر برده باشند.

یکی از این موارد آقای "یاسین رامین" فرزند دکتر محمد علی رامین است، ایشان با این که سال ها در خارج از ایران (بخوانید آلمان) به سر می برده اکنون پس از مدتی که از باز گشت شان به ایران می گذرد، مسئولیت کمیته ی اقلیت های مذهبی در ستاد دکتر احمدی نژاد را دارا است .این خود موید این مطلب است که ریاست محترم جمهوری صرفا از طریق ارتباط این شخص با پدر خود ،این کمیته را به وی سپرده است و هیچ گونه شناخت دیگری باعث سپردن چنین مسئولیتی نمی باشد چرا که شناخت، لازمه ی پر رنگ در ستاد های انتخاباتی ایشان در دور اول و دوم سال 84 است.

یاسین رامین هیچ گونه فعالیتی در این سال ها نداشته و و مدت ها برای تحصیل به کشور مورد علاقه ی پدرش سفر کرده بود و حضور نا به هنگام ایشان باعث شد عده ای از فعالان ستاد مردمی دکتر احمدی نژاد معترض شوند و مراتب اعتراض خود را به رییس جمهور و آقای هاشمی ثمره اعلام کنند، ولی تا به حال پاسخی به این اعتراض ها داده نشده است.

معلوم نیست جناب آقای ثمره ی هاشمی مسئول ستاد های مردمی دکتر احمدی نژاد تا چه وقت می خواهد به این اعتراض ها به دیده ی اغماض بنگرد!

g.hoseyn
06-07-2009, 03:18 PM
سلام دوستان ،

دو گردهمایی بزرگ حمایت از میرحسین موسوی در تهران برگزار خواهد شد .
دوستان ساکن تهران و یا ساکن در شهرهای نزدیک با شرکت در این دو گردهمایی بزرگ حمایت خود را از کاندیدای مورد حمایت خود اعلام کنند.

گردهمایی اول:
زنجیره سبز حامیان میرحسین از میدان تجریش تا میدان راه آهن

این برنامه روز دوشنبه 18 خرداد از ساعت 17 تا 19 و با حضور اقشار مختلف بخصوص جوانان عزیز داوطلب از مناطق مختلف شهر تهران برگزار میشود.

http://www.facebook.com/event.php?eid=105810921833

گردهمایی دوم :

گردهمایی بزرگ حامیان میرحسین موسوی در مصلی تهران با حضور میرحسین موسوی

در این گردهمایی که پیش از این قرار بود در استادیوم صدهزار نفری آزادی برگزاری شود اما به دلیل مخالفت مسئولان این ورزشگاه مکان آن تغییر کرد، جمعی از نخبگان و فعالان سیاسی و فرهنگی حامی میرحسین موسوی نیز
شرکت خواهند داشت .
این مراسم روز سه شنبه 19 خرداد و در ساعت 16 برگزار خواهد شد.

http://www.facebook.com/event.php?eid=95624592326&ref=share

لینک خبر این گردهمایی ها در سایت یاری نیوز موجود است : www.yaarinews.ir

با احترام
گروه ایران ما

g.hoseyn
06-07-2009, 05:40 PM
کلمه: مسيح مهاجري مدير مسوول روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود، بار دیگر نسبت به بروز برخی بداخلاقی ها و تکرار تجربه مشروطه هشدار داده است.

در بخشی از سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی آمده است: امروز با تبليغات مسمومي كه عليه روحانيت ياران انقلابي امام و مديران ارشد نظام جمهوري اسلامي درحال انجام است، صداي پاي خطر تكرار فجايع مشروطيت به گوش مي رسد. جلوي اين خطر را قبل از آنكه كار از كار گذشته باشد بايد گرفت . اينكه كسي خود را با حضرت علي(ع) مقايسه كند و سران نظام جمهوري اسلامي را خائن بداند واقعه اي عادي نيست.

این روزنامه می افزاید: چرا بزرگان در برابر تهاجم شديدي كه اين روزها به اركان نظام صورت مي گيرد ساكتند چرا علما و مراجع تقليد در برابر هجمه شديدي كه عليه روحانيت در جريان است به وظيفه شرعي خود عمل نمي كنند مردم اين روزها مي پرسند و حق دارند بپرسند اگر اين اتهامات صحت دارد چرا متهمان در بالاترين مناصب شرعي و قانوني در نظام جمهوري اسلامي حضور دارند و اگر صحت ندارد چرا با اتهام زنندگان برخورد نمي شود.

مسئولان عالي قضائي كشور چرا به وظايف خود عمل نمي كنند چرا چشم اين فتنه را كور نمي كنند آيا در نظام جمهوري اسلامي بايد اجازه داده شود افراد براي رسيدن به قدرت از هر وسيله اي استفاده كنند ! آيا در نظام جمهوري اسلامي ما به اين نتيجه رسيده ايم كه هدف وسيله را توجيه مي كند ! آيا در برابر شادي دشمنان نظام جمهوري اسلامي كه اين روزها مي گويند آنچه در ٣٠ سال گذشته درباره نظام جمهوري اسلامي و سران آن مي گفتيم به اثبات رسيده است بايد ساكت بمانيم و شاهد باشيم كه از رسانه ملي همين نظام آنچه دشمنان در ٣٠ سال گذشته گفته اند تاييد شود !

با ادامه اين وضعيت آيا چيزي جز پوسته اي رنگ و رو رفته از نظام جمهوري اسلامي باقي ميماند ! رزمندگان مي پرسند اگر وضع اينست پس ما براي چه چيزي جنگيده ايم و اگر اين نيست پس چرا كسي جلوي اين سمپاشي ها را نمي گيرد خانواده هاي شهدا مي پرسند آيا شهداي ما خون داده اند كه نظام جمهوري اسلامي زير سئوال برود و دشمنان شادي كنند وفاداران به نظام جمهوري اسلامي تا چه وقت بايد صبر كنند و خار در چشم و استخوان در گلو شاهد شادي هاي دشمنان انقلاب باشند آيا وقت آن نرسيده است كه به اين ماجراجوئي ها و ضرباتي كه بي رحمانه بر پيكر نظام مظلوم جمهوري اسلامي وارد مي شود پايان داده شود!

g.hoseyn
06-07-2009, 05:46 PM
شیخ اصلاحات ، جناب آقای مهدی کروبی ، شما بهترین فرصتی که برای پاسخ به دروغ های عجیب و غریب و کودکانهء آقای احمدی نژاد وجود داشت را از دست دادید . اگر شما از زمانی که در اختیار داشتید درست استفاده می کردید ، اگر کمی ریاضی بلد بودید ، اگر می توانستید روی مسائلی که مطرح می کنید و جواب نمی گیرد صحیح و درست پافشاری کنید ... اگر فقط می توانستید ... شما نتوانستید پاسخ ادعاهای واهی رئیس جمهور را بدهید . شما در دام دروغ و فریب رئیس جمهور افتادید و متاسفانه اختیار میدان را از دست دادید . اجازه دهید من ، به عنوان یک شهروند ساده ، پاسخ آقای رئیس جمهور را بدهم :

1. جناب آقای احمدی نژاد ، شما نرخ تورم دولت خود را کمترین نرخ در میان دولتهای پس از انقلاب عنوان کردید . شما اعداد میانگین 4 سال را مطرح نمودید و با این ترفند از ذکر روند صعودی آن خودداری کردید . در 8 سال دولت آقای خاتمی تورم از حدود 30% به 10% کاهش یافت . شما دولت را با تورم 10% تحویل گرفتید و در حال حاضر تورم حاکم بنا بر گفته بانک مرکزی 25% است . میانگین تورم آقای خاتمی که در 8 سال از 30 به 10 کاهش یافته برابر 20 ، و میانگین شما که 10 را به 25 افزایش داده اید برابر 17.5 است !!! . شما این 2.5% کاهش متوسط تورم را می بینید !! ما این رشد 15% را می بینیم که در برابر کاهش 20% دولت گذشته است.

2. جناب آقای احمدی نژاد ، شما نسبت واردات به صادرات را در دولتهای گذشته بیش از 100% اعلام نمودید و با افتخار گفتید که در دولت شما این نسبت به 80% کاهش یافته . خواهش می کنم ! شما یک فرد دانشگاهیی هستید ! . در هر جایی نسبت نمی تواند بیانگر اصل موضوع باشد . در آن دولتها 100% از 20میلیارد صادرات می شود 20میلیارد . در دولت شما 80% از 300میلیارد ، می شود 240میلیارد !!! . شما آن کاش 20% نسبت را می بینید ، ما این افزیش 220میلیاردی را !!.

3. جناب آقای احمدی نژاد ، شما نمودارهای خوشگل می کشید و نشان می دهید که رشد اقتصادی آمریکا بسیار کمتر از رشد اقتصادی ما بوده است . باز هم اعداد خود را با درصد بیان می کنید . لطفا عنوان کنید که رشد ناچیز اقتصادی کشورهای دیگر را نسبت به چه واحدی می سنجید . شما دانشگاهی هستید . تصور کنید که دانشجویی بتواند نمرهء 2 خود را به 5 برساند ! . و دانشجویی دیگر نمرهء 18.5 خود را به 19 !!! . شما این اختلاف نرخ رشد 2.5 نمره ای را می بینید ، ما این اختلاف 15 نمره ای را !!!

4. جناب آقای احمدی نژاد ، شما یک دانشگاهی هستید ! . می دانید چند رشتهء دانشگاهی در کشور وجود دارد ؟؟؟ . می دانید کارشناس اقتصاد یعنی چه ؟ می دانید کارشناس روابط بین المللی کیست ؟ آیا شما در رشتهء کارشناسی ارشد ریاست جمهوری تحصیل کرده اید ؟ . واقعا شما فکر می کنید یک رئیس جمهورب اید کارشناس مسائل بین المللی ، اقتصاد ، فرهنگ ، عمران و ... باشد ؟؟ . شما اینطور فکر می کنید . ما فکر می کنیم که رئیس جمهور باید مدیر خوبی باشد و بتواند از کارشناسهای متخصص ، هر کدام در حوزهء مشخص ، استفاده کند .

5. جناب آقای احمدی نژاد ، آقای کروبی 30 میلیارد تومان برای تبلیغات خرج کرده است . خوشا به حال ایشان که شما و مردم این رقم را می دانند . شما چقدر خرج کرده اید ؟ شما از کجا خرج کرده اید ؟ از بودجهء دولت ؟ یا از کمکهای مردمی ؟ اگر کمکهای مردمی است ، این مردم فقط برای شما هستند ؟ آقای کروبی مردم ندارند ؟ مردم ایشان دزد هستند و مردم شما نیکوکار ؟؟ شما هزینهء پوسترها و سفرها و تبلیغات خود را از کجا تامین می کنید ؟

آقای کروبی ، شما بهترین فرصت برای افشای تمامی دروغهای رئیس جمهور را به سادگی از دست دادید. متاسفم ... کاش کمی مسلط بود .

پ.ن : دو مورد را فراموش کردم عنوان کنم . از دوستانی که این مطلب را می خوانند خواهش میکنم که این لینک را مجددا برای دوستانشان ارسال کنند تا این دو مطلب جا افتاده نیز به اطلاع آن عزیزان برسد .

6. جناب آقای احمدی نژاد ، شما نموداری از ضریب جینی را در تلویزین نشان دادید . برای اطلاع آن عده از مردم که با این ضریب آشنا نیستند عرض کنم که اختلاف سطح طبقاتی ، یعنی بالاترین سطح درآمد تا پایینتر آن ، ضریب جینی نامیده می شود . شما با افتخار عنوان نمودید که ضریب جینی ، یعنی اختلاف طبقاتی را کاهش داده اید . شما این طور فکر می کنید ! . اما ما می دانیم که علت آن افزایش درآمد و توان قشر کم درآمد نبوده است . بلکه دلیلش کاهش درآمد و سرمایهء توانمندان ، برشکستگی کارخانجات و صنایع ، ضرردهی سرمایه گذارها و خروج سرمایه از کشور بوده است .

7. جناب آقای احمدی نژاد ، شما با افتخار آمار بورس را نشان دادید و همگان اختلاف حیرت آور آن را با دوره های گذشته مشاهده کردیم . باز هم ما را بچه تصور کرده اید . در انتهای دولت آقای خاتمی اصل 44 تصویب شد و در حال حاضر فقط 1.5 سال است که از اجرایی شدن آن می گذرد . بله !! مشخص و مسلم است در دولتهای قبل خصوص سازی نبوده و همه چیز در دست دولت بوده است ! مشخص و مسلم است که آمار آنها بسیار کمتر از زمان شماست !! مشخص و مسلم است که شما نمی توانید بعنوان مثال اینترنت فعلی کشور را با دوران قاجاریه مقایسه کنید و از رشد 100% آن مسرور گردید !!!!!. با توجه به برنامه ای که برای اصل 44 و خصوص سازی مطرح بوده است ، شما باید به نموداری در حدود 2 برابر نموداری که نشان داده اید می رسیدید ! . شما تصور پیشرفت دارید ، اما ما می دانیم که چقدر از برنامه عقب بوده اید .

g.hoseyn
06-07-2009, 05:51 PM
کلمه : شنبه شب، ميليون‌ها بيننده که پاي گيرنده‌هاي تلويزيوني مناظره احمدي‌نژاد و کروبي را نگاه مي‌کردند ادعاي عجيبي را از جانب رئيس‌ دولت نهم شنيدند. احمدي‌نژاد خطاب به کروبي گفت: شما مي‌خواستيد حدود 20 ميليارد تومان ! خرج سيستم اس‌ام‌اس عمومي بکنيد که مخابرات آن را قبول نکرد و گفت ما اين سرويس را نمي دهيم .

يک حساب ساده رياضي اينجا انجام شده است که صحت و سقم اين ادعاي آقاي رييس جمهوررا روشن مي‌کند. توجه فرماييد قيمت هر اس‌ام‌اس عمومي به اين شکل، 8 تومان است و با احتساب اينکه 35 ميليون خط تلفن همراه اول و ايرانسل و تاليا در کشور فعال است، با اين رقم 5/2 ميليارد اس‌ام‌اس آن هم براي هر سه شرکت نه فقط همراه اول ،بايد توليد شود آن هم فقط از جانب ستاد آقاي کروبي !

rahim
06-07-2009, 06:21 PM
http://i.friendfeed.com/c079a91d52cea3089d4d8a412bc32b44ca875578

Masoud
06-08-2009, 05:50 PM
وا مصيبتا وا مصيبتا
دروغ توي روز روشن , حرف موسوي رو قبول نداريد سايت رسمي بانک مرکزي رو هم قبول نداريد اين که ديگه دست دولت خودتونه , نرخ تورم رو خودتون ببينيد تحقيق کنيد
http://www.cbi.ir/simplelist/3484.aspx
دزدي با توبه بخشيده ميشه اما دروغ با هيچ چيز قابل بخشش نيست

monji
06-08-2009, 08:20 PM
سلام
نمیدونم سی دی نود سیاسی رو دیدید یا نه
تو یوتوب هم میتونید ویدئو رو ببینید
حتما ببینید
افشاگری امپراطور دروغ
----------------------------
در ضمن جالبه بدونید توی شهر ما ( سمنان) عده ای از ارازل سابقه دار با موتور سیکلت و حمل پرچم
مقدس ایران به حمایت از رئیس جمهور فعلی به هواداران موسوی فحاشی میکنند
به خصوص به خانمها
ولی دیروز ساعت هشت شب به خاطر تصادف با عابرین پیاده یکی از موتور سواران
متاسفانه مرد
یعنی درگذشتن
---------------
شعار ملت تو سمنان اینه:
بسیجی
ارازل
پیوندتان مبارک
---------------
موفق
یا حق

zamara
06-08-2009, 08:31 PM
حمله به مهندس موسوي در صدا و سيما
http://kalemeh.ir/vdci.za3ct1awrbc2t.html (http://kalemeh.ir/vdci.za3ct1awrbc2t.html)

zamara
06-08-2009, 08:41 PM
http://www.yaarinews.ir/uploade/javadi.jpg

دفتر آیت*الله جوادی آملی: ماجرای «هاله نور» حقیقت دارد

یاری: دفتر آیت الله جوادی آملی «هاله نور» را تایید می*کند به دنبال انتقاد مهدی كروبی از رئیس جمهور در جریان مناظره انتخاباتی ، دفتر آیت الله جوادی آملی و نزدیكان و شاگردان ایشان هم این ماجرا را تایید می كنند.

به گزارش قلم، به دنبال طرح موضوع ادعای احمدی نژاد در مورد «هاله نور» از سوی حجت الاسلام والمسلمین مهدی کروبی، دفتر آیت الله جوادی آملی با اعلام دو شماره تلفن جهت تماس هموطنان، سخنان کروبی در خصوص مطرح کردن ماجرای هاله نور توسط احمدی نژاد را تایید می نماید.

بر اساس این گزارش شماره تلفن های ٠٢٥١٧٧٢٤٤٢٤ و ٠٢٥١٧٧٥١١٩٩ پاسخگوی هموطنان در خصوص این موضوع است.

لازم به ذكر است كه محمود احمدی نژاد این مساله را ساختگی اعلام كرد و از پاسخ روشن و شفاف به این سوال امتناع ورزید.

تایید اظهارات کروبی درباره هاله نور توسط شاگرد آیت الله جوادی

در عین حال حجت الاسلام محمد تقی سبحانی، عضو هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی در قم که از حاضران در جلسه معروف دیدار آقای احمدی نژاد با آیت الله جوادی آملی بوده است، روایت احمدی نژاد از هاله نور در محضر آیت الله جوادی آملی را تایید کرد.

آقای احمدی نژاد در مناظره خود با مهدی کروبی، موضوع توصیف و تعریف دیدن هاله نور در دیدار با آیت الله جوادی آملی را تکذیب کرد. اما یکی از حاضران در این جلسه سخنان دکتر احمدی نژاد را نادرست خوانده و اصل موضوع را تایید کرده است.

حجت الاسلام محمد تقی سبحانی از شاگردان و نزدیکان آیت الله جوادی آملی درباره آنچه مهرماه سال ٨٤ در دفتر آیت*الله جوادی*آملی رخ داد، اینگونه به «یاس*نو» توضیح داده است: آقای احمدی*نژاد تازه چند روزی بود كه از نخستین سفرش به نیویورك بازگشته و به قم آمده بودند. ایشان پس از حضور در حرم مطهر حضرت معصومه*(س) به سمت دفتر آیت*الله جوادی*آملی حركت كردند. من هم به همراه آقایان الهام و موسوی (معاون پارلمانی سابق دولت نهم) به سمت دفتر ایشان حركت كردم.به جز حضرت آیت*الله جوادی*آملی و آقای احمدی*نژاد، حجت*الاسلام كعبی عضو شورای نگهبان، جناب آقای سعید جوادی آملی، فرزند حضرت آیت*الله، استاندار وقت قم، رئیس نیروی انتظامی استان، رئیس*وقت سازمان تبلیغات اسلامی قم، آقای الهام، آقای موسوی، بنده و برخی دیگر در آن جلسه حضور داشتند. به اضافه اینكه دو دوربین كه یكی متعلق به دفتر آیت*الله جوادی*آملی و دیگری متعلق به صداوسیمای قم بود از جلسه تصویر گرفتند. بنابراین آقای احمدی*نژاد چگونه می*تواند سخنانش درباره هاله نور را تكذیب كند؟

از این آقایان كه دم از تقوا و دیانت می*زنند، بعید است سخنانی كه در حضور تعداد زیادی از اشخاص ثالث بیان شده و به وسیله چند دوربین ضبط شده است را تكذیب كنند، مگر اینكه ... داشته و حرف*های خودشان را فراموش كرده باشند.

من فردی سیاسی نیستم. از هیچ نامزد خاصی هم در انتخابات حمایت نمی*كنم اما تاكنون سابقه نداشته كه مرزهای اخلاق تا این اندازه در صداوسیما دریده شود و یك مسوول به این آسانی هر مساله دروغی را بر زبان براند. چهار سال بیشتر در قدرت باقی ماندن ارزش بازی كردن با مقدسات جامعه و خلاف واقع گویی را ندارد. وقتی رئیس جمهور كشور به راحتی مرزهای اخلاق و صداقت را در برابر چشمان مردم درمی*نوردد، من روحانی دیگر به چه رویی می*توانم با مردم در مذمت دروغ سخن بگویم.

عضو هیات امنای دفتر تبلیغات اسلامی قم با اشاره به برخی دیگر از گفته*های احمدی*نژاد درباره آزادی ملوانان انگلیسی با عذرخواهی دولت انگلستان یا انجام تمام كار مستقیما توسط امام زمان، گفت: اخلاق، صداقت و انسانیت آرمان*های انقلاب اسلامی و مردم ما بودند و اگر قرار باشد توسط مسوولان دولتی زیرپا گذاشته شوند، دیگر چیزی باقی نمی*ماند. این آقایان باید نظام اخلاقی خود را مشخص كنند وگرنه نمی*توان تفاوتی میان این كارها و گفته*ها با نظام اخلاقی ماكیاولیستی یافت.

این روحانی حاضر در جلسه مشترك احمدی*نژاد با آیت*الله جوادی آملی، درباره واكنش امام جمعه قم به تكذیب مجدد آن اظهارات توسط رئیس دولت نهم، تاكید می*كند: حضرت آیت*الله جوادی آملی در همان دیدار پاسخ قاطعانه*ای به آقای احمدی*نژاد دادند و گفتند كه حتی فریب دادن حیوان هم در اسلام مذموم است چه برسد به فریب دادن انسان*ها.

rahim
06-08-2009, 09:04 PM
http://portal.setademan.com/selection/2.html
اين هم لينك مناسب براي دريافت 90 سياسي . حتما يك نگاه بندازيد.

rahim
06-08-2009, 09:10 PM
میرحسین چه می گوید؟

دوازده راهبرد میرحسین موسوی برای صیانت از حقوق اقوام ایرانی
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-27/

نظریات میرحسین موسوی در باب اقتصاد: 51 گزاره اقتصادی
http://portal.setademan.com/cat-1/51/

منشور دوازده گانه میرحسین موسوی در مورد آموزش و پرورش
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-9/

برنامه*های میرحسین برای اصلاح نظام بودجه*ریزی و مدیریت مخارج بخش عمومی
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-39/

برنامه ها برای تحول اقتصاد کشور
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-10/

بیانیه حقوق بشر و حقوق شهروندی میرحسین
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-11/

پیام میرحسین موسوي در همایش تشکل های حمل و نقل
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-12/

برنامه*های میرحسین موسوی برای تحقق دولت الکترونیک
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-13/

برنامه*ها و تعهدات درباب مسائل زنان
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-44/

پیام میرحسین موسوی به مناسبت روز ملی شوراها
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-45/

رئوس راهبردها و برنامه‏های میرحسین موسوی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-14/

برنامه مهندس موسوی برای مهار تورم
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-15/

برنامه*های میرحسین موسوی برای اصلاح الگوی مصرف انرژی
http://portal.setademan.com/cat-1/cat-16/

Masoud
06-09-2009, 08:23 PM
واقعا این یه ظلم اشکار هست که 45 دقیقه وقت میخوان بدن احمدی نژاد بیاد از خودش دفاع کنه در برابر اتهامات !!!! موسوی .
چرا دیشب این کار رو نکرد ؟

رییس جمهوری به هر قیمتی ارزش نداره اقای احمدی نژاد

g.hoseyn
06-10-2009, 04:36 PM
سلام

وقت زیادی نمانده. اگر به تغییر سرنوشت کشورتان علاقه مندید و دلتان می­خواهد به اندازه خودتان در این تغییر سهم داشته باشید ، معطل نکنید. این پایین لینکی گذاشته ایم که حاوی 20 تراکت ( همان اطلاعیه) تبلیغاتی است.

تراکت ها به صورت فایل ورد و پی.دی.اف هست و فقط باید از آنها پرینت بگیرید.
همه را بخوانید و آنهایی را که به نظرتان تاثیرگذارترند برای تکثیر انتخاب کنید. لیست فایلها را هم همراه یک توضیح کوچک اینجا گذاشته ایم این پایین.

این هم لینک دانلود مستقیم همه ی تراکت ها با هم.
http://sarneveshtema.fileave.com/attachments.zip

هر کاری می کنید، زود باشید!

- پرینت بگیرید و کپی کنید و به دوستان و آشنایان بدهید!

- پرینت بگیرید و کپی کنید و به غریبه ها بدهید!

- این تاپیک را با همه ی دوستانتان در فیسبوک، شیر کنید.

- استاتوس فیسبوکتان را به عبارتی شبیه عبارت زیر عوض کنید:
"در این چهل و هشت ساعت آخر با مشارکت در "پروژه تغییر سرنوشت" سرنوشت انتخابات را به نفع میرحسین موسوی عوض می کنم. به آدرس زیر بروید: http://www.facebook.com/topic.php?uid=85066858611&topic=9535"

- این متن را در یک ایمیل کپی - پیست کنید و ای میل را برای هر تعداد از دوستانتان که می توانید بفرستید و از آنها بخواهید دو کار بالا را انجام بدهند.

- بسیار مهم است که این تراکت ها، به شهرستان ها و روستاها برسد. این ای میل را به دوستانی که در روستاها یا شهرستانهای دور از مرکز دارید، بفرستید و سپس با آنها تماس بگیرید. به آنها توضیح بدهید که این چهل و هشت ساعت آخر چقدر مهم و سرنوشت ساز است. به آنها بگویید که اگر فقط تراکت آقای جوادی آملی و آقای صانعی به دست مردم برسد و از حقیقت با خبر شوند، نتیجه ی انتخابات تغییر پیدا خواهد کرد.

- این ای میل را برای هر تعداد از دوستانتان که می توانید بفرستید و از آنها بخواهید همین کارها را انجام بدهند. یادتان نرود که حتما تا آنجا که می توانید با آنها تماس تلفنی بگیرید؛ اهمیت این ای-میل و این 48 ساعت آخر و این تراکت ها را توضیح دهید و ازشان بخواهید که کار را یک لحظه هم عقب نیندازند.

- اگر هر نفر این تراکت ها را فقط به 7 نفر برساند ، بعد از 8 مرحله، تعداد افراد مطلع میشود 6.5 میلیون نفر! خودتان را دست کم نگیرید. یادتان باشد که چهار سال پیش، چند تراکت، که در تیراژ وسیع و در 48 ساعت آخر تکثیر شده بود، سرنوشت آرای بسیاری از روستاها و شهرها را عوض کرد.

- این ای میل را برای هر تعداد از دوستانتان که می توانید بفرستید و از آنها بخواهید همین کارها را انجام بدهند.

- عجله کنید! عجله کنید و عجله کنید؛ الان، قبل از خواندن این ایمیل چه کار می کردید؟ رهایش کنید. این یکی دو روز باقیمانده، جز به نجات کشورتان به چیز دیگری فکر نکنید.

- اگر هر نفر این تراکت ها را فقط به 7 نفر برساند ، بعد از 8 مرحله، تعداد افراد مطلع میشود 6.5 میلیون نفر! پس ناامید نباشید. شاید سرنوشت این انتخابات را کلیکهای شما تعیین کند.

- عجله کنید! عجله کنید و عجله کنید.

لیست فایل ها:

1- امام درباره موسوی: گزیده فرمایشات امام خمینی درباره میرحسین موسوی و دولتش به نقل از صحیفه نور

2- فتوای آیت الله صانعی- اطلاعیه آیت الله جوادی آملی: فتوای آیت الله صانعی درباره رای دادن به دروغگو + اطلاعیه دفتر آیت الله جوادی آملی درباره صحت ماجرای هاله نور به همراه لینک مشاهده فیلمها روی اینترنت

3- شهدا: رجایی- تندگویان: حمایت خانواده شهدای رجایی و تندگویان از میرحسین موسوی به همراه لینک مشاهده فیلم مصاحبه ها

4- شهدا: فکوری- کلانتری: حمایت خانواده شهدای فکوری و کلانتری از میرحسین موسوی به همراه لینک مشاهده فیلم مصاحبه ها

5- شهدا: همت – بروجردی : حمایت خانواده شهدای همت و بروجردی از میرحسین موسوی به همراه لینک مشاهده فیلم مصاحبه ها

6- هاشمی- احمدی نژاد: عکسها و سخنان آقای احمدی نژاد درباره آقای هاشمی در سال 1375

7- کمکهای خارجی دولت: لیست کمکهای خارجی دولت نهم به کشورهای خارجی

8- نامه بسیجی1: قسمت اول از نامه یک دانشجوی بسیجی خطاب به آقای احمدی نژاد درباره رفتار ایشان در مناظره با آقای موسوی

9- نامه بسیجی2: قسمت دوم از نامه یک دانشجوی بسیجی خطاب به آقای احمدی نژاد درباره رفتار ایشان در مناظره با آقای موسوی

10- نامه بسیجی3: قسمت سوم از نامه یک دانشجوی بسیجی خطاب به آقای احمدی نژاد درباره رفتار ایشان در مناظره با آقای موسوی

11- نامه بسیجی4: قسمت چهارم از نامه یک دانشجوی بسیجی خطاب به آقای احمدی نژاد درباره رفتار ایشان در مناظره با آقای موسوی

12- نامه بسیجی5: قسمت پنجم از نامه یک دانشجوی بسیجی خطاب به آقای احمدی نژاد درباره رفتار ایشان در مناظره با آقای موسوی

13- امام: پاسخ به احمدی نژاد: واقعیت اتهامات وارد شده به آقای موسوی از طرف آقای احمدی نژاد از زبان امام خمینی

14- رجایی- احمدی نژاد: آقای احمدی نژاد، خودتان را با رجایی مقایسه نکنید!

15- زهرا رهنورد: آقای احمدی نژاد این خانم را می شناسید؟

16- مقایسه کنید: خودتان رفتار آقای موسوی را با رفتار آقای احمدی نژاد مقایسه کنید

17- توقیف روزنامه: لیست روزنامه های توقیف شده در زمان دولت نهم به همراه تصویر آقای احمدی نژاد در دادگاه روزنامه سلام

18- نمودار: چند نمودار درباره عملکرد اقتصادی دولت نهم

19- شجاعی: نامه اعتراض آمیز سید مهدی شجاعی خطاب به آقای احمدی نژاد

20- کوچک: مجموعه 5 تراکت کوچک در یک پوشه زیپ

rahim
06-11-2009, 03:29 PM
توصیه ستاد صیانت از آرای میرحسین

حضور در پای صندوق رای در اولین ساعت شروع رای*گیری، مراقبت از *فضای آرام انتخابات و مراقبت از آرای میرحسین تا اعلام پیروزی رسمی* از صدا و سیما یازده توصیه: 1 - از صبح پنج*شنبه تا اعلام پیروزی انتخابات فقط به اعلامیه*های رسمی* ستاد که در سایت قلم*نیوز منتشر می*شود توجه کنید. شایعه کناره*گیری، آسیب به آقای مهندس و غیره توجه شما را از انتخاب میرحسین منصرف نکند. 2 - رفتار رادیو تلویزیون و احزاب پادگانی را به دقت* زیر نظر داشته باشید و هر اقدامی *که موجب تردید در رای دادن به آقای موسوی بشود را خنثا کنید. 3 - همه صندوق*های انتخابات مهم است. هیچ*یک را چه ثابت چه سیار چه در مدرسه و یا در مسجد از نظر دور ندارید. انتخابات یک*پارچه است و همه آرا در سرنوشت کشور موثر است. 4 - وظیفه ناظرین، مجریان و نیروهای امنیتی بی*طرفی است، هیچ*کدام حق جانبداری از کاندیداها را ندارند. 5 - از پایان رای*گیری و شروع شمارش تا اعلام رسمی* نتایج هوشیاری خود را حفظ کنید. انشاءا... جشن پیروزی را همه با هم در روز شنبه برپا خواهیم کرد. 6 - نمایندگان نامزدها توجه کنند که بلافاصله پس از شمارش آرا نتایج توسط شعب و فرمانداری*ها اعلام شود. تاخیر در انتقال نتایج را به شماره تلفن 8393 اعلام کنند. 7 - مسیر صندوق*ها و مکان شعب بایستی از آثار تبلیغاتی کاندیداها بری باشد. موارد تخلف را به شماره تلفن فوق اعلام کنند. 8 - نماد کاندیداها را با خود همراه نبرید. 9 - کانال اطلاع*رسانی خود را کنترل کنید. اس*ام*اس*های گمراه*کننده را خنثا کنید و به هر شایعه واکنش نشان ندهید. 10 - اسم میرحسین موسوی را کامل بر روی برگه رای بنویسید. 11 - شناسنامه خود را به هیچ کسی تحویل ندهید.

rahim
06-13-2009, 07:48 AM
ای آزادی , تو را دوست دارم , به تو نیازمندم , به تو عشق می ورزم , بی تو زندگی دشوار است , بی تو من هم نیستم , هستم , اما من نیستم , یک موجودی خواهم بود تو خالی , پوک , سرگردان , بی امید , سرد , تلخ , بیزار , بدبین , کینه دار , عقده دار , بی تاب , بی روح , بی دل , بی روشنی , بی شیرینی , بی انتظار بیهوده , منی بی تو , یعنی هیچ !

g.hoseyn
06-13-2009, 11:10 AM
متاسفم.
برای ایران وایرانی متاسفم.
ازاینکه باشعورملت ایران بازی میشه متاسفم.

SaRa
06-13-2009, 11:19 AM
متاسفم.
برای ایران وایرانی متاسفم.
ازاینکه باشعورملت ایران بازی میشه متاسفم.

شما خواهشا واسه ایران و ایرانی متاسف نباش
اتفاقا ایرانی ها خیلی شعور بالایی هم دارن .
هیچوقت هم با شعور یک مملکت بازی نشده
این حرفا رو میزنید که توجیح کنید رای نیاوردن کاندیدای محبوبتون رو.

RED STORM
06-13-2009, 11:42 AM
اگه قرص هم میخورد نمیتونست توهم یه همچین آماری رو داشته باشه

zamara
06-14-2009, 08:01 AM
سلام
دوستان به علت اينكه اين تاپيك در جهت روند انتخابات و اطلاع رساني ازاين رويداد مهم ايجاد شده بود و در حال حاضر انتخابات هم به اتمام رسيده است و اين انجمن هم يك انجمن ورزشي است و بحث سياسي در اين مكان خلاف مقررات اين سايت ، ضمن اينكه به همه شما عزيزان توصيه ميكنم آرامش خود را حفظ كرده و از بحث هاي بيهوده و بي نتيجه خودداري كنيد ، اين تاپيك هم قفل و به آرشيو انتقال داده ميشود .
به اطلاع همه شما عزيزان هم ميرسانم كه مجاز به بحث سياسي در هيچيك از تاپيك هاي اين انجمن نبوده و در صورت مشاهده پست هاي فوق حذف خواه شد.
موفق باشيد

Masoud
06-14-2009, 04:43 PM
واقعا تاسف برای ایونهایی که این انتخابات رو قبول دارن
بیاید ببینید تهران چه خبره و چطور دارن جوونهای مردم رو 1000 برابر وحشیانه تر از اسرائیلی ها میزنن.
واقعا فقط باید گریه کرد .
باید گریه کرد
رییس جمهورم اونجوری که الان در جواب خبرنگار خارجی تو کنفرانس خبری گفت : موسوی دستگیر شده و گفت قانون برای همه یکی هست ولی از چراغ قرمز عبور کردم و قانون اینطور میگه .البته فقط گفت سران اون حزب و اسم نیاورد