توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران چلسی
Siyavoush
06-07-2008, 05:06 AM
كلوپ هواداران اینتر میلان
Siyavoush
06-07-2008, 05:29 AM
چلسی
باشگاه فوتبال چلسی یکی از باشگاههای مشهور فوتبال در انگلیس است. این باشگاه پس از اینکه توسط یک ثروتمند روسی خریداری شد، به یکی از باشگاههای بسیار قدرتمند اروپا تبدیل شد. کاپیتان این تیم اکنون جان تری برترین مدافع انگلیس است.مهاجمان ارزشمندي شوچنكو و دروگبا و هافبك چون لمپارد و بالاک در اين تيم مطرح بازي مي كنند . اين تيم در سال 2006 قهرمان جام حذفي و اتحاديه انگلستان شد. ابراهاموویچ مالک چلسی پس از خریداری این تیم خوزه مورینیو را استخدام کرد. وي پس از 3 سال از استنفورد بريج و آبي هاي لندن خداحافظي كرد.ورزشگاه اختصاصی این تیم استنفوربریج نام داردولباس اصلی آنها به رنگ آبی میباشد.لقب چلسی در انگلیس آبی های لندن است.
استمفوردبریج
ورزشگاه اين تيم استمفوردبریج خیلی زودتر از خود باشگاه تاسیس شده است. این ورزشگاه در ۲۸ آوریل سال۱۸۷۷ به صورت رسمی افتتاح شد و ۲۸ سال سالنی برای تشکیل جلسات و گفتگوهای مهم ورزشکاران لندنی بود. درسال۱۹۰۴ مالکیت ورزشگاه تغییر کرد و با این جابجایی مساحتی جدید و پهناور به تاسیسات قبلی اضافه گردید. در ابتدا استنفوردبریج به زمینی برای تمرین فولام تبدیل شد،اما پس از چندی باشگاه فولام از ادامه حضور در این ورزشگاه منصرف شد و این انصراف باعث تشکیل تیمی به اسم چلسی شد.
برادران میرس که عاشق فوتبال بودند برای نخستین بار تصمیم گرفتند تیمی جدید را تاسیس کنند. انها پس از بررسی تمام جوانب کار و مذاکره با مسئولان استنفوردبریج ابتدا باشگاه چلسی را بنا نهادند و بعد از طریق یک معامله تجاری این ورزشگاه را که در غرب لندن است،را خریداری کردند. با ورود خوزه مورینیو مربی نامدار پرتغالی در سال 2004، چلسی به موفقیت خود تداوم بخشید.
چلسی در فصل 05-2004 فاتح لیگ برتر شد.
این موفقیت تیم در فصل 06-2005 نیز تداوم داشت و آنها برای دومین سال پیاپی قهرمانی لیگ برتر را از آن خود کردند.
نام باشگاه : چلسی لقب باشگاه : Blues آبی ها سال تاسيس : 1905 رئيس باشگاه : بروس باک
آدرس: Stamford Bridge Fulham Road GB - SW6 1HS London
+44-870-300-1212 : تلفن
+44-207-381-4831 : فكس
سايت : www.Chelseafc.com
ايميل : david.barnard@chelseavillage.com
لباس : آبی
اسپانسر : Samsung
اسپانسر ورزشي : Adidas
ورزشگاه : Stamford Bridge
آدرس ورزشگاه:
Stamford Bridge Fulham Road GB - SW6 1HS London
ظرفيت ورزشگاه : 42420
ابعاد زمين : 113yd x 74yd
ركورد حضور تماشاگر : 82905
سرمربی: آورام گرانت (اسرائیل)
منشي باشگاه : کلاری لیت
مدير مطبوعاتي : هلن وود
افتخارات
1970,1997
1998
1955,2005,2006 1965,1998,2005,2007 1999
ركوردها:
بهترین گلزن یک فصل : جیمی گریوز 41 گل فصل 1961-1960
بزرگترین خرید : بالاک و شوچنکو 37 میلیون پوند سال 2006 لیون
بزرگترین فروش : آرین روبن 40 میلیون پوند سال 2007 رئال مادرید
بیشترین حضور تماشاگر : 82905 نفر در مقابل آرسنال در مسابقات دسته یک، 12 اکتبر 1935
http://signedsport.co.uk/images/Ch-team.jpg
Siyavoush
06-07-2008, 05:41 AM
آرسنال
باشگاه فوتبال آرسنال یکی از باشگاههای فوتبال انگلیس است که در شمال لندن واقع شده. هدایت این تیم را در حال حاضر آرسن ونگر فرانسوی بر عهده دارد.
لقب توپچیها
تأسیس ۱۸۸۶
ورزشگاه هایبری (قدیم)
استادیوم امارات (جدید)
گنجایش ۶۰،۰۰۰
مدیریت پیتر هیلوود
مربی آرسن ونگر
بازیکنان معروف
اشلی کول
تیری هانری
دیوید سیمن
توماس روسیچکی
رابرت پیرس
ینس لمن
فردریک لیونبرگ
نیکلاس آنلکا
مارک اورمارس
دنیس برکمپ
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42416000/jpg/_42416350_arsenal416.jpg
Hamed Kaka
06-09-2008, 11:33 PM
اینم تیم دوم منه 8)
حرفی هست؟ >:(
سرور منچستر,چلسی و لیورپوله :D
Masoud
06-13-2008, 04:35 PM
عشق است توپجی های لندن
تو کله اروپا همجین تیمی نیست با 4 تا جون اشکه همه تیم ها رو در اورده باشه
عشق است آرسنال و هواداراش
بینه همه ی تیمهای اروپا__ بینه همه ی تیمهای اروپا ---- عشق است آرسنال__ عشق است آرسنال ;D ;D ;D
InTeR
06-15-2008, 02:29 PM
اولین اینتری سک سک ::)
Hamed Kaka
06-15-2008, 07:50 PM
اینتر سوراخهhttp://www.pic4ever.com/images/2rqfst4.gif
InTeR
06-15-2008, 11:40 PM
بله بله حق با شماسhttp://www.millan.net/minimations/smileys/giraffesmiley.gif
zamara
07-30-2008, 08:07 PM
سلام به عاشقان فوتبال در قاره اروپا :
اينجا هم مكاني براي بحث و تبادل نظر براي هواداران باشگاه چلسي انگليس .
اميدواريم با فعاليت خوب و سالم شما دوستان عزيز ، تاپيكي سرشار از روح معنويت و ورزشي را از خود بنمايش بگذاريد .
با تشكر
zamara
07-30-2008, 08:10 PM
سلام به عاشقان فوتبال در قاره اروپا :
اينجا هم مكاني براي بحث و تبادل نظر براي هواداران باشگاه آرسنال انگليس .
اميدواريم با فعاليت خوب و سالم شما دوستان عزيز ، تاپيكي سرشار از روح معنويت و ورزشي را از خود بنمايش بگذاريد .
با تشكر
Hojat
08-31-2008, 04:43 PM
کلوپ هواداران آرسنال...
Hojat
09-01-2008, 05:54 PM
اسكولاري: "ونگر" مرد تيزهوشي است
ايدههاي او را دنبال ميكنم
لوئيس فليپه اسكولاري از علاقه آرسن ونگر نسبت به جذب سالومون كالو مهاجم تيمش خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سرمربي برزيلي آلمان در گفتوگو با Sky Sport News گفت اگر از آرسن ونگر بپرسيد به شما خواهد گفت كه مايل به جذب سالومون كالو است. آرسن مرد بسيار تيزهوشي است. من بايد از ايدههاي او پيروي كنم.
اسكولاري در ادامه گفت: او يك، دو يا سه ماه پيش كالو را ميخواست و در آن زمان ما مشغول گفتوگو با چند بازيكن بوديم و پاسخ من به ونگر منفي بود. حالا شما به خوبي ميدانيد كه سليقه من و ونگر در مورد انتخاب بازيكنان به چه شكل است. اگر ونگر كالو را به عنوان يك گزينه مورد علاقه ميبيند پس من هم بايد او را امتحان كنم اما من همچنين گزينههايي همچون آنلكا، دروگبا و دي سناتو را در اختيار دارم
Masoud
09-01-2008, 06:09 PM
بهترین تیم در حال حاضر در کل اروپا
خداوکیلی مثل ارسنال تیمی فوتبال بازی می کنه ؟
بازی با نیوکاسل رو داشتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منچستریا و اونایی که 2 ساله طرفدار چلسی شدن منتظر باشن تا این فصل اقتدار توپچیها رو ببینن
Hojat
10-07-2008, 02:12 PM
کلوپ هواداران آرسنال...
Masoud
10-07-2008, 02:27 PM
بهترین تیم لیگ انگلستان
من که سخت طرفدارشم.بهترین بازی رو به نظرم تو اروپا رو زمین انجام میده
عشق است توپچی های شمال لندن
Hojat
10-07-2008, 02:34 PM
راستم میگی فقط خدا کنه تا نهایی بریم و مثل پارسال بد شناس نباشیم...
Masoud
10-07-2008, 02:44 PM
پارسال تیم خیلی بی تجربه و جون بود ولی امسال بازیکنا خیلی شخصیتشون رفته بالا و دیگه کل اروپا می شناسنشون
خدا کنه امسال بتونیم بالاخره چمپیونز لیگ و بگیریم
وایییییییییییی چی می شه اگه بشه
Hamed Kaka
10-07-2008, 02:47 PM
می بینم که مسعودم آرسنالیه
متاسفانه امسال توی لیگ متزلزل نشون دادیم و چند امتیاز حساس رو جلوی تیمای ضعیفی مثل فولهام,هال سیتی و ساندرلند از دست دادیم ولی بازم امیدوارم که تیم به خودش بیاد و روی دور برد بیفته
Masoud
10-07-2008, 02:52 PM
ایشاالله که این طور باشه
ولی واقعا ونگر فوق العاده هست با این جوونا اینجوری بازی می کنه
از فرگوسن رونالدو رو بگیرن با از بنیتز جرارد رو بگیرن دق می کنن و دیگه دست و بالشون بسته می شه
ولی این ارسن ما چه تیمه یه دستی ساخته
دمش گرم انصافا
Hojat
10-07-2008, 03:02 PM
همین جوونها اگر توی چمپیونز با تجربه بودن دیگه مشکل نداشتیم...
Masoud
10-07-2008, 03:27 PM
دیگه امسال تجربه ی خوبی دارن
امیدواریم به حقمون امسال برسیم
هرچند تیم ما بودجه اش بسیار کمتر از تیمایی مثل چلسی و منچستر و امسالم من سیتی هست
ولی به عشق شمال لندنیها با جون و دل می جنگن
به امید قهرمانی توپچی ها در هر 3 جام
Ma3ouD
10-08-2008, 08:22 PM
اونلی منچستر...
Masoud
10-08-2008, 09:05 PM
اونلی منچستر...
بیشین بینیم بابا
خودتم می دونی شناورترین فوتبال رو ما بازی می کنیم
پس viva arsenal
zamara
10-16-2008, 09:50 PM
Arsenal
http://i26.tinypic.com/2hxo8c5.jpg
ARSENAL (http://arsenalsd.******.com/post-6.aspx)
آرسنال در يك نگاه :
باشگاه فوتبال آرسنال در سال 1886 در محله وول ویچ واقع در جنوب شرقی لندن شکل گرفت. پس از انتقال
باشگاه به هایبری واقع در شمال لندن در سال 1914، آرسنال به عنوان نام تیم آنها برگزیده شد. باشگاه لندنی
در سال 1891 حرفه ای شد و در سال 1904 به دسته یک راه یافت. توپچی ها تا انتهای فصل 05-2004، 79
فصل متوالی در لیگ یک و لیگ برتر حضور داشته و موفق به کسب 13 قهرمانی شده اند. آنها با جرج گراهام 6
جام مهم را در نه سال ( 87-1986 تا 95-1994 ) فتح کردند. در سال 1996، آرسن ونگر فرانسوی هدایت توپچی
ها را به عهده گرفت. در کنار او آرسنال توانست به سه عنوان قهرمانی در سال های 1998، 2002 و 2004
دست یابد. آرسنال فصل 06-2005 توانست با انجام بازی های درخشان به فینال جام باشگاه های اروپا راه یابد،
اما مغلوب بارسلونا شد و به عنوان نایب قهرمانی این جام رضایت داد. توپچی ها در فصل گذشته لیگ برتر
نتوانستند به عنوانی بهتر از چهارمی دست یابند.
نام باشگاه : آرسنال
لقب باشگاه : Gunners / توپچیها
سال تاسيس : 1886
رئيس باشگاه : پیتر هیل وود
آدرس :
Avenell road highbury Arsenal Stadium GB -London N5 1BU
تلفن تماس و فکس :
+44-20-77044000
+44-20-77044001
سايت : www.arsenal.com (http://www.arsenal.com/)
ايميل : info@arsenal.co.uk (info@arsenal.co.uk) This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it
رنگ لباس : سرخ
اسپانسر : Emirates
اسپانسر ورزشي : Nike
ورزشگاه : Emirates
منشي باشگاه : مایکل ا برین
مدير مطبوعاتي : آماندا داچرتی
مربي
نام : آرسن ونگر
مليت : فرانسه
تولد : 1949/22/9
ونگر با نانسی شروع کرد وسپس به موناکو پیوست.
مدتی به ژاپن رفت و در گرامپوس مربی گری کرد.
در سال 1996 آرسن ونگر جانشین بروس ریوش در هایبری شد.
گانرها با او به نخستین قهرمانی در سال 1991 رسیدند.
در 98-1997 ونژه به عنوان اولین مربی غیر انگلیسی توانست لیگ برتر و Fa cup را فتح نماید.
آرسنال با او توانست به یک رکورد در لیگ برتر دست یابد و طی آن جام را از منچستر برباید.
گانر ها در این سال ها در رقابت های اروپایی موفق نبودند. آنها در فصل 2000-1999 توانستند به فینال جام یوفا راه یابند، اما در فینال در ضربات پنالتی مغلوب گالاتاسرای شدند.
ونگر با وجود پیشنهاد های فراوان از باشگاه های مختلف قرارداد خود را در سال 2001 تمدید کرد.
ونگر در طی این سالها با افتخارات و جام های متعددی که برای هایبری آورده است، توانسته وفاداری خود را ثابت کند.
هر چند خود او هم از عدم موفقیت در لیگ قهرمانان اروپا رنج می برد.
---------------------------
منبع :http://arsenal.ir (http://arsenal.ir/)
آرسن ونگر بهترین مربی قرن
Masoud
11-12-2008, 10:21 PM
بابا برو بچ ارسنالی ما برد جلوی منچستر رو اینجا جشن نگرفتیما ..............
ولی عین نداره ایشالله بازی برگشت که می خوایم تو همون استادیوم رویاهاشون مثل بازی رفت لهشون کنیم جشن مفصل می گیرم
امسال دیگه دبل می شن
آرسن ونگر دوست داریم ....... ما هیچ جا تنها نمی زاریم
تو سروری و تو سالاری .......... آرسن ونگر دوست داریم . آرسن ونگر دوست داریم
(سلطان منو ایشالله تو قیامت ببخشه که این شعار رو برای یکی پایین تر از او خوندم )
zamara
11-12-2008, 10:27 PM
مسعود جان اين خبرها نيست ! اين بردتون كاملا شانسي بود مثل برد سپاسي در مقابل پرسپوليس ، حالا توي بازي برگشت ببين چه طوفاني به پا كنيم و حالتون رو بگيريم .
منچستر محبوب دلها .... دوستت داريم اندازه دنيا
چي شد !!!! چه شعري گفتم الكي الكي !!!!
Masoud
11-15-2008, 09:50 PM
ای بابا بازی با استون ویلا رو گند زدیم تو استادیوم امارات باختیم :kesh:
واقعا افتضاح بودیم
ولی به قول قطبی واسه قهرمانی از این باخت ها و شک ها لازمه :4:
دیگه بسه جوان گرایی و... دیگه وقتی است باید بازیکن خوب و بزرگ بخریم اینجوری نمیشه جلو رفت
Masoud
11-16-2008, 12:03 AM
عامد بد بختی اینه که ما پول نداریم وگرنه ونگر هم بدش نمیاد 4 تا ستاره آس تو تیمش داشته باشه.
کی بدش میاد ؟
بابا این بنده خدا هم مثل دنیزلی پیارسال پرسپولیس دیگه . تو دستش هیچکی نیست .
ولی من به این تیم و کار ونگر ایمان دارم :hora:
امسال یه جام تو دستمون خواهد بود.شک نکن :6:
Masoud
11-30-2008, 09:22 PM
امسال حسابی داریم بد نتیجه میگیریم.بعد 2 تا باخت فعلا نیمه اول رو از چلسی هم باختیم
خدا به دادمون برسه با امتیاز از تو خونه ی این ابی های کثیف بیایم بیرون
Masoud
11-30-2008, 10:36 PM
واییییییییییییییییییییییی یییییییی بردیممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممم
چلسی رو تو خونش بردیممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممم
فقط امسال تیمهای گنده رو له می کنیم
omidperspolisi
11-30-2008, 11:08 PM
خوبه که آرسنال برد خیلی خوشحالم که این بازی برد با اینکه گل اول یه 4متری تو آفساید بود ولی مهم برد بود که بردین و مارو خوشحال کردین
hadi153624
01-15-2009, 11:07 AM
:red boy2:
zamara
01-15-2009, 11:13 AM
دوست عزيز ارسال شكلك به تنهايي خلاف است .
با تشكر از توجه خوب شما
اینبار باید شاهد قهرمانی اینتر در لیگ اروپا باشم
Karim
01-26-2009, 03:15 AM
شتر درخواب بیند...
منچسترهمچین بزنش ندونه ازکجاخورده!
داش کریم به زودی گریه کریس رونالدو را میبینیم و همینطور هواداران منچستر
Hojat
01-29-2009, 01:07 PM
دیگه بد ترین از تین نمیشه اورتون نتونستیم ببریم پس لیگ قهرمانان خداحافظ...
imported kourosh
03-17-2009, 11:07 AM
جو کول معتفد است که اگر مایکل اسین در این فصل مصدوم نمی شد شاید الان آنها به جای منچستر در صدر جدول بودند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، جو کول که خود با مصدومیتی جدی دست و پنجه نرم می کند بعد از تمچید تری ، کاروالیو و هیدینگ از اسین او هم این بازیکن را یکی از بهترین ها دانست . شماره 10 مصدوم چلسی به ستانتا گفت : برای یک ورزشکار بد ترین اتفاق مصدومیت است و من می توانم به خوبی اسین را درک کنم چون من هم در حال حاضر مشکل به پایان رسیده اسین را سپری می کنم . او با بازی های خوبی که در 2 بازی گذشته انجام داد هم برای خود و هم برای کادر پزشکی چلسی اعتبار دوچندانی کسب کرد .
جو کول ادامه داد : در اسین هر خصوصیت خوبی وجود دارد و او هر چیزی را که تیمش بخواهد به آن می دهد و آرزوی هر تیمی داشتن بازیکنی مثل او است . بالاک ، دکو ، لمپارد و میکل هافبک های تراز اولی هستند و هر کدام از آنها یکی از بهترین های جهان هستند اما اسین بازیکن متفاوتی است . ما اگر اسین را از ابتدا ی فصل داشتیم الان حد اقل 5 امتیاز بیشتر داشتیم و شاید مدعی اصلی قهرمانی بودیم .
imported kourosh
03-17-2009, 11:39 AM
جان تری ، هم تیمی خود یعنی مایکل اسین را یک ماشین قدرتمند دانست و او را مورد تمجید قرار داد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، جان تری بعد از پیروزی مقابل منچستر سیتی در تمجید از اسین گفت : فقط او می تواند . فقط اسین توانایی این را دارد که بعد از مدت ها ۲ بازی انجام دهد و ۲ گل به ثمر برساند و یکی از بهترین بازیکنان زمین باشد . بعد از مدت زیادی مصدومیت پیش بینی می شود که بازیکن بعد از ۳ یا ۴ بازی خودش را پیدا کند اما او یک ماشین فوق العاده است . اسین ۶ ماه که دور از زمین بود به شدت تمرین کرد و هر وقت با او صحبت می کردم در حال آماده سازی بود . او بازیکن خوبی است و خوب است که او را دوباره در تیممان داریم .
جان تری در باره ی اوضاع چلسی در این فصل گفت : ما شخصیت قوی تیمیمان را در ماه گذشته ثابت کردیم و باید به این روند تا پایان فصل ادامه دهیم . از وقتی مربی جدید اماده با تغیراتی که در تیم ایجاد کرد ما بهتر بازی می کنیم و نتیجه دلخواهمان را می گیریم . منچستر یونایتد بازیکنان خوبی دارد اما با باخت سنگینی که مقابل لیورپول داشتند نشان داد که آنها هم قابل شکست پذیر هستند و می توان هنوز به قهرمانی امید داشت چون نوبت به باخت های منچستر رسیده است . اما ما باید قبل از هر چیر تمرکزمان را روی بازی های خودمان بگذاریم .
تری درباره شایعات اخیر مبنی به رفتنش به منچستر سیتی گفت : من هیچوقت نمی توانم ببینم که چلسی را ترک می کنم . من از 14 سالگی در اینجا بودم و تا سال های زیادی هم در این باشگاه باقی خواهم ماند . من عاشق چلسی هستم . من بیانیه ای صادر کردم چون شایعات روز به روز بیشتر می شدند و هنوز هم این شایعات ادامه دارد اما من در چلسی خواهم ماند ، به همین سادگی .
imported kourosh
03-18-2009, 11:09 AM
تیم فوتبال چلسی آماده به خدمت گیری دنیل آلوز مدافع راست بارسلونا می باشد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، دنیل آلوز برزیلی که تابستان گذشته بین چلسی و بارسلونا ، تیم اسپانیایی را انتخاب کرد همچنان مورد توجه آبی های لندن می باشد و به طوری که به نظر می رسد برای انتقالش از بارسلون به چلسی در فصل تابستان کارهایی نیز انجام شده است.
آبراموویچ برای به خدمت گیری آلوز 25 میلیون پوند به بارسلونا پیشنهاد داده است اما بارسلونا قیمت آلوز را بسیار بالا گفته است و می خواهد آلوز را 90 میلیون پوند بفروشد
آلوز برای آینده خود سه راه را پیش رو دارد ، ماندن در بارسلونا ، پیوستن به چلسی یا منچستر سیتی.
تها باید صبر کرد و دید آیا مسئولان بارسلونا اجازه انتقال آلوز را به چلسی می دهند یا خیر!
imported kourosh
03-18-2009, 11:10 AM
جان تری کاپیتان تیم فوتبال چلسی ، خاطر نشان کرد که تیمش تا روز آخر برای قهرمانی و رسیدن به منچستر یونایند تلاش می کند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تری در مصاحبه ای پس از پیروزی 1 بر 0 چلسی برابر منچستر سیتی و شکست منچستر در برابر لیورپول ، گفت :" یونایتد بازیکنان خوبی دارد اما بعد از این شکست سنگین آنها مشخص نیست چه اتفاقاتی برای آنها رخ دهد"
تری ادامه داد :" امیدوارم آنها نتیجه های بدی بگیرند اما ما نیز باید بازیهای خود را ببریم و فشاری که بر تیم وارد می شود را تحمل کنیم . ما می خواهیم تمام بازیهایمان را ببریم و تا روز آخر به آنها فشار بیاوریم . ما نیرو و قدرت خود را در ماه گذشته نشان داده ایم . اگر ما بتوانیم این روال را ادامه دهیم می توانیم برای صدرنشینی به یونایتد فشار بیاوریم"
تری اضافه کرد :" اگر یونایتد لغزشی داشته باشد . آنها می فهمند که ما پشت سر آنها می آییم"
Masoud
03-22-2009, 03:33 AM
واییییییییییییییییییییییی
شما هم باختید که :24:
عجب هفته خنده داری بود
Masoud
03-22-2009, 03:34 AM
ارسنال 3 - 1 نیوکاسل
در روزی که همه مدعیان بازیهای خود را واگذار کردند. توپچی ها یک پیروزی شیرین بدست آوردند.
نیمه اول :
بازی در تیمه اول کمی گره خورده بود و هر دو تیم با احتیاط بازی را آغاز کردند. در دقیقه ششم بازی کرنری برای نیوکاسل به دست آمد که مدافعان آن را به خوبی بازگشت دادند. در همان دقایق توپ و میدان دست نیوکاسل بود و با سانتر های متعدد ، دروازه آرسنال را بارها تهدید کردند. در دقیقه 14 روی پاس رابین، بنتنر صاحب موقعیت شد که توپ او را دروازبان حریف مهار کرد. در دقیقه 18 بازی، در محوطه جریمه روی حرکت نصری، مهاجم نیوکاسل تعادلش بر هم خورد که داور این دیدار این صحنه را پنالتی اعلام نکرد. در بازگشت همین توپ بود که دیمین داف صاحب موقعیتی شد و توپ را به کنار دروازه آلمونیات کوبید. پس از مدت ها ارسنال حمله ای را در دقیقه 22 انجان داد که با بدشانسی موقع زدن ضربه، پای رابین لیز خورد و نتوانست شوت بزند. در بازگشت همین توپ بود که یاران نیوکاسل ضد حمله ای را ترتیب دادند و در محوطه جریمه روی حرکت آلمونیا تعادل بازیکن نیوکاسل به هم خورد و داور این صحنه را پنالتی اعلام کرد.آلمونیا با یک مهار استثنایی مانع به گل رسیدن این پنالتی شد (آلمونیا کامل توپ را در دستان خود گرفت). ولی بازهم یاران نیوکاسل دست از حمله برنداشتند. در دقیقه 24 مارتینز شوتی را روانه دروازه کرد که به بیرون رفت. اما این حمله آخرین حمله جدی یاران نیوکاسل پس از دقایقی که توپ را در اختیار داشتند، بود. این باز نوبت آرسنال بود که دروازه نیوکاسل را تهدید کند. در اولین حرکت، روی پاس عالی فان پرسی، آرشاوین به محوطه جریمه نفوذ کرد و شوت خود را روانه دروازه کرد ولی به دفاع برخورد کرد و برگشت داده شد. در دقیقه 31 بازی روی حرکت مارتینز، کلیچی با یک تکل بسیار عالی مانع از آن شد که مارتینز در موقعیت تک به تک با آلمونیا قرار بگیرد. دقیقه 35 اوج هیجان تا به این جای کار بود، آرشاوین با یک حرکت عالی به پشت 18 قدم رفت و شوت زیبایی را روانه دروازه کرد ولی مماس با تیرک افقی به بیرون دروازه رفت. دقیقه 43 سمیر نصری پاس استادانه ای را برای رابین ارسال کرد که او را کاملا در موقعیت تک به تک قرار داد اما ضربه کم جان او را دروازبان گرفت. 2 دقیقه بعد روی حرکت بنتنر از گوشه زمین ، باز هم رابین در موقعیت بسیار عالی قرار گرفت که توپ او به بدن مدافع حرف برخورد کرد.
نیمه دوم:
نیمه دوم ، آرسنال تیم برتر میدان بود. پاسهای تک ضرب و دیدنی از بازیکنان آرسنال ، بسیار چشم نواز بود. در دقیقه 57 ، روی ارسال تماشائی آرشاوین از روی ضربه ایستگاهی ، نیکلاس بنتنر با پرواز بلند خود توپ را به تور دروازه نیوکاسل چسباند تا آرسنال از همان ابتدا پیش بیفتد. شادی این گل دوام طولانی نداشت و یک دقیقه بعد مارتینز روی اشتباه خط دفاعی ، گل تساوی را به ثمر رسانید. آرسنال برای پیروزی باز هم به جلو کشید. در دقیقه 64 روی پاس تیز هوشانه فانپرسی ، دیابی در موقعیت بسیار خوبی قرار گرفت و با حرکت روبه جلوی عالی خود ، توپ را وارد دروازه کرد تا توپچی ها بار دیگر پیش بیفتند. 1 دقیقه بعد روی حرکت بنتنر توپ به دنیلسون رسید. شوت سرکش او را دروازبان برگشت داد و بنتنر در شرایط نا متعادل ، نتوانست از آن موقعیت استفاده کند. در دقیقه 67 باز هم روی پاس دیدنی رابین فانپرسی ، نصری در موقعیت خوبی قرار گرفت و با شوت زیبای خود ، گل سوم آرسنال را به ثمر رساند. در دقیقه 70 ، رابین فانپرسی در موقعیت تک به تک قرار گرفت اما ضربه خود را خوب نزد. در دقیقه 78 نیز ضربه سر بنتنر با اختلاف اندک به بیرون رفت. در وقت های اضافه نیز شوت زیبای دیابی به تیرک دروازه برخورد کرد. بازی با همان نتیجه 3 - 1 به اتمام رسید.
نکات مهم بازی:
- بازی بسیار روان و عالی توپچی ها. بخصوص در نیمه دوم. بازیکنان بخوبی از فضاهای باز بازیکنان حریف استفاده کردند.
- دیابی در این دیدار ، کیفیت بالای خود را نشان داد. او هماهنگی بسیار خوبی میان سرعت ، تکنیک و قدرت بدنی خود برقرار کرده است.
- رابین در این دیدار چند موقعیت بسیار خوب را از دست داد، اما 2 پاس گل دیدنی او نشان داد او هنوز هم آماده است.
- کلیچی بدون شک ، مرد برتر توپچی ها بود. دفاع عالی او مانع پیشرفت یاران نیوکاسل از آن سمت شد.
- در این دیدار سونگ و ابوئه به ترتیب به جای آرشاوین و بنتنر وارد زمین شدند.
امروز روز بسیار خوبی برای آرسنال بود. تمام مدعیان بازیهای خود را شکست خوردند. آرسنال با این پیروزی 55 امتیازی شد و با 10 امتیاز اختلاف نسبت به صدر جدول در مکان چهارم ایستاد.
منبع : arsenal.ir
Masoud
03-31-2009, 12:35 PM
تجربه ام در ماه آوریل به آرسنال کمک خواهد کرد
میکائیل سیلوستره در مصاحبه بامزه خود اعلام کرد تجربه اش در ماه آوریل به کمک آرسنال خواهد آمد !! آپدیت شد !!
شاگردان ونگر باید طی 22 روز 7 بازی انجام دهند. اولین آن شنبه همین هفته مقابل منچستر سیتی است. رقابت برای حفظ مکان چهارم ، بازی در مرحله یک چهارم پایانی مقابل ویارئال و بازی در مرحله نیمه نهایی مقابل چلسی از مهمترین آنهاست.
ماه آوریل همیشه پرفشار ترین ماه بازیها برای تیمهای مدعی بوده. فشار بازیها بسیار بالاست. سیلوستره قبلا این فشار را تجربه کرده است. او 7 جام مختلف را همراه با یونایتد بالای سر برد. بازیکن 31 ساله آرسنال بعد از اتمام مصدومیتش ، هفته قبل برای تیم رزرو 90 دقیقه بازی کرد و اکنون اماده است تا به تیمش کمک کند !!!
سیلوستره در گفتگو با سایت رسمی باشگاه گفت ، به بازیکنان جوان کمک میکنم تا خود را برای فشارهای روبرو آماده کنند. من تجربه این کار را دارم. آنها میتوانند یاد بگیرند زیرا با استعداد هستند. من تجربه فوق العاده خودم را به آنها میدهم. برای آنها سخنرانی نمیکنم بلکه طوری رفتار میکنم که خودشان فرا گیرند !!
در بهترین شرایط خود قرار دارم و حدود یکماه پیش از این ماه به تمرین مشغول بودم. خودم را برای بازیهای 3 روز در میان آماده کرده ام !! باید بازی کنم زیرا تا بازی انجام ندهید نمیتوانید آمادگی خود را بیشتر کنید !!
آرسنال در صورت پیروزی میتواند در دور بعد با منچستر روبرو شود. این در شرایطی اتفاق می افتد که منچستر نیز از سد پورتو بگذرد. سیلوستره برای رویارویی با تیم سابقش هیجان زده است!!
او ادامه داد، این وضعیت یکبار دیگر نیز در این فصل اتفاق افتاد. اما موقعیت مخصوصی است که دوست دارم اتفاق بیفتد !!
بدون تعارف همه میدانیم استفاده از سیلوستره یعنی نابودی تمامی آرزوهای توپچی ها در پایان فصل !!
==========================================
دوستانه ( زنگ تفریح ! ) :
چند تن از دوستان از عملکرد سیلوستره ابراز رضایت کردن و جمله پایانی بنده رو اشتباه میدونند. معیارهای یک بازیکن خوب عملکرد او درون زمین است. اگر مهاجم باشد به تعداد گلهایی که زده یا پاس گلهایی که داده و یا تاثیراتی که در بازی داشته مشخص میشود. این معیار برای مدافعین کاملا متفاوت است. ارزش آنها از تعداد گلهای خرده تیم مشخص میشود یا تاثیراتی بر روی مهاجمین حریف گذاشته اند تا مانع از گلزنی شود. اکنون چند ماهی است که دفاع آرسنال سرو سامان گرفته و نتیجه آن نباختن در 16 بازی متوالی بوده است. بازیکنی همچون سیلوستره ، ارزش خود را در بازیهایی که انجام داد کاملا مشخص کرد. این تشخیص نیاز به سر رشته داشتن در کارشناسی فوتبال ندارد و حتی کسی که برای اولین بار یک بازی فوتبال تماشا میکند ، به راحتی میتواند متوجه عملکرد او و یا دیگران شود.
سیلوستره در این فصل ، 14 دیدار کامل برای آرسنال برگزار کرد که نتایج آن به شرح زیر است:
Arsenal 3-1 Everton
Fenerbahce 2-5 Arsenal در این بازی لطف کردند یک گل به خودی زدند
West Ham United 0-2 Arsenal
Arsenal 4-4 Tottenham Hotspur
Stoke City 2-1 Arsenal
Arsenal 0-0 Fenerbahce
Arsenal 2-1 Manchester United
Arsenal 0-2 Aston Villa
Manchester City 3-0 Arsenal
Arsenal 1-0 FC Dynamo Kyiv
Burnley 2-0 Arsenal
FC Porto 2-0 Arsenal
Aston Villa 2-2 Arsenal
Arsenal 1-0 Portsmouth
در این 14 بازی ، آرسنال 21 گل دریافت کرد !! نمیتوان همه گلها را گردن او انداختن اما درصدی از این اتفاقات ، سرنوشت لیگ را تغییر داد. از شاهکارهای ایشان میتوان به بازی درخشان مقابل بارنلی در جام اتحادیه اشاره کرد که باعث حذف توپچیها از این جام شد. شکست تحقیر آمیز 3 - 0 مقابل منچستر سیتی و 2 - 0 مقابل پورتو و ویلا از دیگر بازیهای خوب ایشان است !!
اما نگاهی به بازیهایی بیندازیم که ایشان در آنها حضور نداشتند. در دیدارهایی که ایشان در ترکیب نبودند ، آرسنال در 33 دیدار تنها 15 گل دریافت کرد!!
این مساله یسیار ساده است. نمیتواند این اتفاقات بی دلیل باشد. مساله 13 امتیاز در لیگ برتر است که از بین رفته و همچنین حذف از جام اتحادیه.
ونگر مشکل دفاع را پیدا کرده. مطمئنا مشکل او بوده زیرا از وقتی مصدوم شد و به میدان نرفت ، آرسنال در 17 دیدار تنها 7 گل دریافت کرد که آن هم در 7 دیدار مختلف بود. یعنی در هر دیدار بیش از یک گل دریافت نکرد.
اما آمار سیلوستره در باشگاه منچستر یونایتد که با برسی آن عمق ماجرا بیشتر میشود.
او در فصل 2007/2008 تنها 6 دیدار برای منچستر انجام داد که 5 تای آن از ابتدا بود.
درفصل 2006/2007 تنها 21 بازی انجام داد که 13 تای آن از ابتدا بود.
منچستر در این 2 فصل ، 2 بار قهرمان لیگ برتر و یک بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد. همچنین 1 با فاتح جام خیریه شد.
اما فصل 2005/2006 ، سیلوستره 48 بازی برای یونایتد انجام داد که 44 تای آن بطور ثابت بود.
در فصل 2004/2005 ، او 50 بازی انجام داد که 45 تای آن از ابتدا بود.
فصل 2003/2004 هم او 46 بازی انجام داد که 45 تا آن از ابتدا بود.
3 فصلی که سیلوستره در مرکز دفاع یونایتد بازیکن ثابت بود ، منچستر به چه عنوانی دست پیدا کرد؟؟؟ آن 2 فصلی که ذخیره بود چه شد؟؟ این تجربه است؟؟؟
حال قضاوت با خودتان. سیلوستره دفاع سرعتی ای است؟؟ همچون توره ، جیورو و گالاس قدرت بدنی دارد؟؟ روی سر مهاجمین حریف خوب سر میزد؟؟ یا تکنیک خاصی دارد. تجربیات او که روی نیمکت منچستر بدست آمده ، به چه درد ما میخورد؟؟ مگر ما دفاع مرکزی با تجربه نداریم؟؟ شما هم این آمار را چک کنید. شاید به مساله ای پی بردید که من متوجه آن نشدم.
Masoud
03-31-2009, 12:36 PM
آرسنال در قلب من جای دارد
فیزمن بخش زیادی از سهام خود را به کرونکه واگذار کرد، او در مصاحبه ای با سایت رسمی باشگاه ، بیشتر در این مورد توضیح داد.
دنی ، اکنون باشگاه اعلام کرده که شما بخش اعظمی از سهام خود را به کرونکه فروختید ، چرا این کار رو کردید؟؟
باور دارم که استن نقش مهمی را در آینده باشگاه ایفا خواهد کرد. او قبلا دانش و تجربه قابل توجهی را با خود به باشگاه آورد. شک ندارم که او حرفه خود با باشگاه را ادامه خواهد داد. من زمان زیاد و دشواری را برای فروش سهام خود فکر کردم. باور دارم این افزایش دارائی ، حرکت مثبتی در آینده باشگاه است.
شما در اوضاع بد اقتصادی جهان سهام خود را فروخته اید. احساس نمیکنید ممکن است تاثیرات این مطلب ارزش آن را بکاهد؟؟
خوشبختانه من زیاد تحت تاثیر این اتفاقات قرار نگرفته ام و آسیبی به من نرسیده.
شما در مصاحبه های قبلیتان اعلام کردید که قصد فروش سهامتان را ندارید اما بهر حال بخشی از آن را به کرونکه فروختید. آیا این بدان معنا است که میخواهید به آرامی خود را از باشگاه خارج کنید؟؟
قصد ندارم مابقی سهامم را بفروشم. فروش سهم به کرونکه یک مساله خاص و تک بود. یقینا قصد دارم بعنوان سهام دار ، مدت زمان زیادی به فعالیتم ادامه دهم.
با فروش این سهام ، فکر نمیکنید که یک نوع بی ثباتی در باشگاه بوجود آید و دیگران نیز این کار را انجام دهند؟؟
هر عضو از سهمی که داشته سود خوبی بدست آورده و در در شرایط کنونی امکان ندارد کسی حاضر به این کار شود
تا حدودی امکان دارد بنظر برسد شما قصد ترک آرسنال را دارید. اکنون طرح استادیوم امارات با موفقیت پایان یافته ، آیا اینطور است؟؟
یقینا درست نیست. در تمام دوران زندگیم ، با تمام وجود یکی از هواداران و حامیان آرسنال بوده ام. من همیشه در بازیهای خانه و خارج از خانه حضور پیدا میکنم و این کار را با عشق و قلبم انجام میدهم. همیشه در کنار تیم حضور داشته ام و از این کار لذت میبرم. در مورد ساخت استادیوم ، من زمان زیادی را وقف این کار کردم و از موفقیت های بدست آمده ، فوق العاده مفتخر و خرسند هستم. زیرا موفق شدیم در یک زمان بندی و بودجه معین ، یک استادیوم در کلاس جهانی بسازیم. هرچند اکنون کار استادیوم تمام شده است اما زمان زیادی را در اختیار باشگاه گذاشته ام و قصد دارم فعالیتم را همچنان ادامه دهم.
باز گردیم به فروش سهام شما. شما احساس میکنید ارزش آرسنال در حال سقوط است و برای همین ، اکنون که قیمت ها کاهش پیدا کرده حاضر به فروش سهامتان شده اید؟؟
نه، اصلا. هرچند شرایط کنونی جهان مشکلات زیادی را برای شرکتهای مختلف به وجود آورده ، اما ما آمار مالی نیم سال اول را در فوریه منتشر کردیم که نشان از موفیت ما بود. ما یک روش حرفه ای درآمد زایی داریم. ما از حمایتهای دراز مدتی برخورداریم. حق پخش تلویزیونی بازیها بهتر شده و فروش بلیط هم بخش عمده ای از درآمد ماست.
آیا این کار در اداره کار باشگاه تاثیر گذار است؟؟
اداره روزمره باشگاه ، به هیچ وجه با فروش سهام به کرونکه تغییر نخواهد کرد.
چه اطمینانی در مورد اتفاقات امروز به هواداران میدهید؟؟
اطمینان میدهم که یک سهامدار آرسنال باقی بمانم و اکثریت سهام خود را نگه دارم. کاملا به هواداران اطمینان میدهم ، که مدیر و سهامدار باشگاه هستم. باور دارم که تحولات استن ، تحولاتی است که بر باشگاه تاثیر مستقیم دارد و به نفع منافع آن است.
اتفاقات هیجان آورد در آرسنال وجود دارد. ما یک تیم جوان بسیار بزرگ در اختیار داریم. یک مربی استثنائی و یک استادیوم با کلاس جهانی. مخصوصا این فصل که پایانی هیجان انگیز در پیش دارد. بسیار عالیست که برای کسب عنوان در جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا مبارزه میکنیم. ما مقداری دیر خود را پیدا کردیم اما من امیدوارم که مراحل پایانی فصل را با موفقیت سپری کنیم. به عنوان هیات مدیره ، کاملا از فلسفه فوتبال ونگر و پرورش جوانان مستعد ، حمایت میکنیم. این تیم جوان ، کاملا ما را متقاعد کرده اند که هیجان انگیز بازی میکنند ، فوتبال خلاقانه ای ارائه میدهند و این مساله موفقیت بلند مدت باشگاه را تضمین میکند. مفتخر هستم که چنین نقش پر رنگی در باشگاه دارم و قصد دارم آن را برای مدت طولانی ادامه دهم.
Masoud
04-02-2009, 04:06 PM
فابرگاس آماده بازی کردن است
آرسن ونگر اعلام کرد، سسک فابرگاس آماده از تا در بازی شنبه مقابل منچستر سیتی به میدان برود.
آرسن ونگر اعتقاد دارد که فابرگاس برای رسیدن به فرم ثابق خود ، به 3 بازی نیاز دارد. فابرگاس از دسامبر تا کنن مصدوم بود و بازگشت او ، کمک فراوانی به توپچی ها خواهد کرد. آرسنال در ماه آورل 8 مسابقه سرنوشت ساز پیش رو دارد.
شبکه تی اف وان فرانسه در گفتگویی با ونگر، در مورد بازگشت فارگاس از او پرسید.
ونگر گفت ، او 3 بازی نیاز دارد تا به فرم ایده آل خود برسد. ما ظرف 25 روز باید 8 بازی برگزار کنیم و تمامی آنها سرنوشت ساز خواهد بود.
گفتی است وضعیت رابین فانپرسی و ابو دیابی برای بازی شنبه مشخص نیست. اما نیکلاس بنتنر دیشب حدود 70 دقیقه برای تیم ملی دانمارک به میدان رفت و بدون هیچ مشکلی بازی کرد.
Masoud
04-06-2009, 01:44 AM
دیگر وقت قهرمانی در لیگ قهرمانان است!
آرسن ونگر معتقد است تیمش زمانی برای خوشحالی نداشته و باید فقط بر روی قهرمانی در جام باشگاه ها تمرکز کند!
به گزارش سایت "فوتبال تریبال" ونگر درباره ی وضعیت تیمش و جدال لیگ قهرمانان گفت:"من معتقدم وقتی فردا صبح از خواب برمی خیزید باید همه چیز را فراموش کنید و به فکر انجام کار خود و پیروزی بازی بعد باشید.
شما برای این که یک مربی بزرگ باشید نیازی به قهرمانی در لیگ قهرمانان ندارید و من مربیان بزرگی را می شناسم که تا به حال قهرمان این جام نشده اند.نتیجه گرفتن در این جام بسیار سخت است و دلیل آن هم حذفی بودن آن است.پس چیزی که شما نیاز داریداستقامت و پایداری در طول مسابقات است و این مهم ترین چیز است!"
"در 10 سال اخیر تنها 5 تیم به طور مداوم و پایدار در جام بازی کرده اند: رئال مادرید, منچستر یونایتد, آرسنال, المپیاکوس و پی اس وی! بسیاری از تیم های بزرگ مانند بایرن مونیخ, آ ث میلان و لیورپول این کار را انجام نداده اند .
امسال ما شدیدا خواهان به چنگ آوردن این جام هستیم, و اما الان ما فقط در یک چهارم نهایی هستیم."
Mostafa United
04-06-2009, 05:12 PM
دیگر وقت قهرمانی در لیگ قهرمانان است!
:24::24::24::24:
بی خیال !
Masoud
04-06-2009, 06:09 PM
ارسنال امسال با این جوونها تا اینجاش هم عالی بوده و با توجه به قرعه نسبتا مناسبمون جز 4 تا بدونیدش
باقیشم که رو اتفاقات هست و غیر قابل پیش بینی چون همه تیمهایی که میرسن اون مرحله اماده ی اماده هستن و صحبت اسمها نیست.
چیز زیادی نمونده تا خرداد میبینید که وینگر گزاف نگفته .......
Mostafa United
04-06-2009, 07:02 PM
ارسنال امسال با این جوونها تا اینجاش هم عالی بوده و با توجه به قرعه نسبتا مناسبمون جز 4 تا بدونیدش
باقیشم که رو اتفاقات هست و غیر قابل پیش بینی چون همه تیمهایی که میرسن اون مرحله اماده ی اماده هستن و صحبت اسمها نیست.
چیز زیادی نمونده تا خرداد میبینید که وینگر گزاف نگفته .......
نسبتا ! ؟ :4:
بازی رفت تو اسپانیاست ...
اگه صعود کنید بازی رفت تو الدترافورد هست ...
دیگه راحت تر چی میخواستید ؟
:4:
RED STORM
04-06-2009, 11:56 PM
آرسنال قهرمان شه باید فاتحه فوتبالو خوند مسعود
Masoud
04-07-2009, 12:40 AM
من نمیگم ارسنال قهرمانه چون که مسابقات در این سطح اصلا قابل پیش بینی نیست ولی مطمئن باشید ارسنال یه مدعی جدی هست
با این جوونهای کسایی که اندازه ذخیره های شما هم پول نمیگیرن انقدر خوب بازی کردن فقط کاریه که مربی بزرگ جزیره یعنی ونگر میتونه
RED STORM
04-07-2009, 12:53 AM
آخه ذخیرمون کجا بوده ما ؟
ما اگه ذخیره داشتیم میزاشتیم تو زمین از ولفسبورگ 5تا نخوریم
بعدشم منظورت از جوونایی که کم دستمزد میگیرن فابرگاس و فن پرسی و نصری و روسیچکی و آرشاوینه دیگه؟
با دستمزد اینا میشه یه باشگاه تو لیگ برتر خرید
Masoud
04-07-2009, 03:23 PM
هههه
بیخیال بابا
همه میدونن ما تیممون هر سال اندازه فجر سپاسی خرج میکنه
به خاطر ساخت استادیون ورزشی 10 میلیارد دلاری تا خر خره تو قرض و قوله هستیم و اون روز حرف جالبی از بی بی سی شنیدم که یه کارشناس خبره انگلیسی میگفت ارسنال فکرش این بود که کل هایبوری رو خونه بسازه و تو گرونی لندن بفروشه و بخش اعظم بدهیها رو بده ولی با این بحران اقتصادی تیم داغون شد...
ولی با این حال مطمئن باشید ارسنال این فصل تو چمپیونز لیگ مدعیه
RED STORM
04-07-2009, 07:04 PM
مسعود جون یکم واقع بین باش
امسال آرسنال بازیکنایی مثل سمیر نصری و آرشاوینو گرفته که هر تیمی توانایی پرداخت دستمزدشونو نداره
Mostafa United
04-07-2009, 09:46 PM
من نمیگم ارسنال قهرمانه چون که مسابقات در این سطح اصلا قابل پیش بینی نیست ولی مطمئن باشید ارسنال یه مدعی جدی هست
با این جوونهای کسایی که اندازه ذخیره های شما هم پول نمیگیرن انقدر خوب بازی کردن فقط کاریه که مربی بزرگ جزیره یعنی ونگر میتونه
ونگر ( آقای مربی بزرگ ...)
اگه بزرگ بود 5 سال در حسرت جام نمیموند ...
جالبه ...
این همه اصرار به خرید بازیکنان گمنام و نتیجه نگرفتن و در انتها خرید بازیکنانی مثل سیلوستره ! و آرشاوین ...
Masoud
04-07-2009, 10:24 PM
جوجه رو اخر پاییز میشمارن
امشب وقتی ویارئال رو له کردیم تو خونش و مراحل بعدی هم شما رو دیگه از این حرفها نمیزنید
بعد هم پویا جان ارسنال امسال بعد چند فصل بازیکن اسمی خریده ؟ اونم بازیکنانی نبودن که دستمزد کهکشانی داشته باشن.
اگه هانری الان تو تیم بود ............
RED STORM
04-07-2009, 10:36 PM
سال قبل هم روسیچکی و ادواردو(با 12 میلیون پوند جانشین هانری شد)
RED STORM
04-08-2009, 12:37 AM
ای بابا مسعود خوردید که
اینجوری میخواستید بیاید بالا؟
Masoud
04-08-2009, 04:20 PM
هه ههههههه
پویا جوون انگاری شما فقط به چند دقیقه اول بازی نگاه کردی
تو اسپانیا ویارئال تو قوطی بود
یه تساوی فوق العاده ارزشمندم گرفتیم و صعودمون رو 80% کردیم
شما به فکر تیم خودت باش که امشب پر پر میشید
Masoud
04-08-2009, 04:21 PM
ونگر : جوانان ما همیشه پاسخی برای مشکلات پیدا میکنند
مصاحبه آرسن ونگر بعد از بازی مقابل ویارئال.
یک تساوی ارزشمند خارج از خانه ...
هر دو تیم بسیار خوب بازی کردن. از سرعت بالائی برخوردار بودند و یکدیگر را آزار دادند. ویارئال بازی را قوی تر از ما آغاز کرد. آنها به یک گل زود هنگام دست پیدا کردند و این مساله کار را برای ما مشکل کرد. اما در نیمه دوم ، مزد زحمات خود را با یک گل ارزشمند گرفتیم. ما میخواهیم در خانه، بازی خوبمان در نیمه دوم را ارائه دهیم و جواز حضور در دور بعد را بدست آوریم.
شانسی برای پیروزی در بازی برگشت ...
من مطمئن هستم. زیرا ما کیفیت تمرکز خود را نشان دادیم و همچنان علاقه داریم از آن بیشتر استفاده کنیم. میدانیم که ویارئال تیم خوبی است. بنابراین میخواهیم روی تک تک قدم هایمان در امارات تمرکز کنیم. احتمال بسیار کمی وجود دارد که مصدومین به آن بازی برسند. قبل از آن دیدار یک بازی حساس مقابل ویگان داریم و نباید بازیکنان بیشتری را از دست بدهیم.
مشخصه تیم جوان شما که به بازی باز میگردند ...
این تیم در تمام فصل نشان داده که از نظر روانی بسیار قوی است. وقتی به دیوار بلندی برخورد میکنند، دلسرد نمیشوند و برای گذر از آن پاسخی پیدا میکنند و این مساله برای یک تیم جوان بسیار جالب است. باور دارم که شتاب لازم را ایجاد میکنیم. ما تیم بسیار جوانی هستیم اما توانائی این را داریم که هر لحظه تمرکزمان را حفظ کنیم. نشان دادیم با سازگاری ای که در لیگ پیدا کرده ایم ، میتوانیم هر3 روز بدون هیچ مشکلی به میدان برویم. در این سن ، این مساله یک کیفیت بزرگ است.
ضربه تماشائی ادبایور ...
یک گل استثنائی بود، اما قبل از آن یک بازی عالی بود. آن گل قابل پیش بینی نبود. در آغاز بدنش در فرم ایده آلی قرار نداشت تا آن توپ را درون دروازه قرار دهد. اما موفق شد بدنش را بخوبی بچرخواند. بعد از آن گل موقعیت های خوب بسیاری داشتیم که میتوانستیم گل دوم را هم به ثمر برسانیم.
مصدومیت گالاس و آلمونیا ...
مصدومیت گالاس بسیار جدی است. لیگامنت او به شدت آسیب دیده. من دکتر نیستم اما میتوان دید که علائم ظاهری او اصلا مناسب نیست. مشکل آلمونیا هم یک آسیب دیدگی قوزک پا است و احتمالا یک یا دو هفته برای مداوا نیاز دارد !!
Masoud
04-08-2009, 04:22 PM
گل استثنائی ادبایور اتفاقات بد بازی را از بین برد
دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاههای اروپا ، با یک تساوی ارزشمند برای توپچیها به پایان رسید.
نیمه اول:
نیمه اول به هیچ وجه به نفع آرسنال نبود. ویارئال تیم برتر میدان بود. از همان ابتدا تیم میزبان حملات پردامنه خود را روی دروازه آرسنال پیاده کرد و بازیکنان آرسنال جز دور کردن توپ ، هدف دیگری نداشتند. دقیقه 4 بازی کرنری از سمت چپ روی دروازه ارسال شد و ضربه بازیکن ویارئال را کلیچی روی خط دروازه با اسپوپ سینه مهار کرد تا توپ به درون دروازه نرود. دقیقه 10 بازی، مارکوس سنا پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد. وی شوت بسیار زیبا و پر قدرتی را روانه دروازه کرد که آلمونیا نتوانست آن را مهار کند و توپ درون دروازه جای گرفت تا گل اول میزبان رقم بخورد. آلمونیا باز هم نشان داد که در شوتهای راه دور واکنشهای مناسبی نشان نمیدهد. دقیقه 18 بازی تنها موقعیت جدی آرسنال روی شوت نصری پدید آمد که دروازبان حریف آن را به کرنر فرستاد. 2 دقیقه بعد نیز گالاس ضربه سر پرقدرتی را روانه دروازه کرد اما داور بازی اعلام آفساید کرد. آلمونیا روی خروج و برخوردی که با مهاجم حریف داشت از ناحیه مچ پا مصدوم شد و در دقیقه 27 جای خود را به لوکاس فابیانسکی داد. 3 دقیقه بعد از حضور فابیانسکی، سنا ضربه پرقدرت دیگری را روانه دروازه کرد که لوکاس آن را به خوبی دفع کرد. در برگشت نیز مهاجم حریف ضربه ای را به سوی دروازه شلیک کرد که باز هم لوکاس آن را دفع کرد و به کرنر فرستاد.دقیقه 37 روی برخوردی که مهاجم ویارئال با گالاس داشت ، ویلی به شدت از ناحیه زانو مصدوم شد. او در دقیقه 42 جای خود را به جیورو داد تا 2 تعویض حیاتی آرسنال با بدشانسی هرچه تمامتر از بین برود. در این نیمه آرسنالی ها بارها به دروازه حریف نزدیک شدند اما نتوانستند موقعیت جدی پدید آورند. در نیمه نخست سونگ و فابرگاس و ادبایور کارت زرد دریافت کردند.
نیمه دوم:
در این نیمه آرسنال به مراتب بهتر از نیمه نخست بازی کرد و بخوبی میزبان را تحت فشار قرار داد. در دقیقه 63 ضربه سر ادبایور با اختلاف اندک به بیرون رفت. در دقیقه 65 نصری در موقعیت بسیار عالی قرار گرفت ولی پاس او به والکات بی دقت بود. 1 دقیقه بعد روی ارسال فابرگاس از میانه زمین ، ادبایور ابتدا توپ را با استوپ سینه مهار کرد ، سپس با یک ضربه زیبای آکروباتیک دروازه میزبان را گشود تا بازی به تساوی کشیده شود. بعد از این گل حملات آرسنال بیشتر شد. در دقیقه 69 شوت زیبای نصری با اختلاف اندک به بیرون رفت. دقیقه 77 این والکات بود که شانس خود را برای گشودن دروازه امتحان کرد اما ضربه او با اختلاف بسیار اندک از بالای دروازه به بیرون رفت. والکات در این نیمه جای خود را به ابوئه داد. حملات آرسنال ادامه داشت اما ضربات آخر به خوبی زده نشد. ویارئال نیز موقعیت های خوبی داشت که حساسترین آن شوت سرکش سنا در دقیقه 80 بود که چسبیده به تیرک دروازه به بیرون رفت. در این نیمه نصری نیز یک کارت زرد گرفت.
نکات مهم بازی:
- توره و سونگ به واقع برترین بازیکنان زمین بودند. دفاع جانانه توره و دوندگی بیش از حد سانگ و توپگیری های عالی او ، بازی خوب او را تکمیل کرد.
- ویارئال بسیار قدرتی و جنگنده بازی کرد. 2 تعویض اجباری آرسنال باعث شد نیروی تازه نفس به تیم اضافه نشود و همین امر باعث خستگی بازیکنان شد.
- قبل از بازی و بعد از آن ونگر و دیگر بازیکنان با رابرت پیرس و پاسگال سیگان برخورد بسیار گرمی داشتند.
- به علت اتفاقات خاصی که در نیمه نخست افتاد و گل زود هنگامی که آرسنال دریافت کرد ، بازیکنان کمی سنگین بازی میکردند اما هرچه به پایان بازی نزدیک میشدیم ، تسلط توپچی ها بیشتر میشد.
- فابرگاس ، سونگ ، نصری و ادبایور در این دیدار کارت زرد گرفتند و در صورتی که در بازی برگشت نیز کارت دریافت کنند ، بازی حساس نیمه نهایی را از دست خواهند داد.
- امیدواریم مصدومیت آلمونیا و گالاس جدی نباشد. وضع گالاس ، وخیم به نظر میرسید !
هرچند بازی با پیروزی همراه نبود اما نتیجه به سود آرسنال بود. باید منتظر بمانیم تا چهارشنبه هفته آینده تکلیف این دیدار در لندن مشخص شود.
در دیگر دیدار این مرحله ، منچستر یونایتد در خانه خود با تساوی 2 - 2 مقابل پورتو متوقف شد تا کار بسیار دشواری در خانه حریف داشته باشد.
RED STORM
04-08-2009, 04:44 PM
هه ههههههه
پویا جوون انگاری شما فقط به چند دقیقه اول بازی نگاه کردی
تو اسپانیا ویارئال تو قوطی بود
یه تساوی فوق العاده ارزشمندم گرفتیم و صعودمون رو 80% کردیم
شما به فکر تیم خودت باش که امشب پر پر میشید
ای بابا مسعود نزن این حرفو
موقعیت های گل 14 -5 به نفع ویارئال بود
گلتونم که رو اشتباه صد رد صد دفاع حریف زدید
ولی عیب نداره بازی برگشت قطعا حذف میشید
Mostafa United
04-08-2009, 11:15 PM
عجب گلی خورد آرسنال ... تور دروازه تا مرز پاره شدن پیش رفت !
ولی باز هم آقای پروفسور بالتازا شانس آورد
Masoud
04-08-2009, 11:18 PM
ای بابا مصطفوی تو خونه دو تا گل از یه تیم پرتغالی نخوردیم که بابا
ایش الله 3 تیم انگیلیسی نیمه نهایی رو برگزار میکنن
Masoud
04-11-2009, 04:41 PM
ونگر : به تیمم اعتماد کامل دارم
آرسن ونگر اعتقاد دارد بازیکنان کنونی تیمش به راحتی میتوانند جای خالی مصدومین را پر کنند.
ویلیام گالاس تا پایان فصل نمیتواند بازی کند. آلمونیا نیز 3 هفته خانه نشین شد و کلیچی نیز در بازی با ویارئال دچار مصدومیت شد و باید چند هفته استراحت کند. با وجود اینکه حدود 60% از توان دفاعی آرسنال خارج از میادین هستند اما ونگر اعتقاد دارد بازیکنان جانشین وظیفه آنها را به خوبی انجام خواهند داد.
آرسن ونگر در مصاحبه مطبوعاتی خود گفت ، از بابت تیمم کاملا مطمئن هستم. ما جیورو و سیلوستر ه را در اختیار داریم که هر دو در دفاع وسط حضور دارند. ما کلیچی را نیز حدود 2 یا 3 هفته در اختیار نداریم. گیبز بجای او بازی خواهد. من دیده ام که او چقدر وظیفه خود را خوب انجام میدهد و در بازی شنبه، وی در دفاع چپ حضور خواهد داشت. او بازیکن بسیار خوبی است.
اعتقاد کاملی نسبت به فابیانسکی دارم. او در بازی سه شنبه نشان داد در مواقع حساس خیلی خوب عمل میکند و میتواند خود را سازگار کند.
هیچ نگرانی ای از بابت بازیکنان ندارم و مطمئن هستم که جایگزین های آنها بخوبی وظیفه خود را انجام میدهند.
Masoud
04-12-2009, 12:26 AM
بازگشت جانانه توپچی ها !
ارسنال 4 - 1 ویگان
توپچی ها در حالی که با یک گل در نیمه نخست عقب بودند ، در نیمه دوم با 4 گل حریف خود را درهم کوبیدند !
نیمه اول:
آرسنال در نیمه نخست به هیچ وجه خوب کار نکرد. پاسهای اشتباه پیاپی از بازیکنان باعث میشد که نتوانند به دروازه حریف نزدیک شوند. ترکیب آرسنال در این دیدار کمی متفاوت بود و شاید همین امر در نیمه نخست کار را دشوار کرد. در دقیقه 17 بازی روی کرنری که از سمت چپ ارسال شد ، مدافعان ضعیف کار کردند. در یک رفت و برگشت توپ به حسام میدو رسید و او با یک ضربه چکشی توپ را وارد دروازه کرد. دفع آن ضربه که با زمین هم برخورد کرد از فاصله 6 قدم بسیار دشوار است. هرچند فابیانسکی روی توپ اثر ناقصی گذاشت. بعد از این گل آرسنال کمی بهتر کار کرد ولی باز هم این یاران ویگان بودند که توپ و میدان را در دست داشتند. حملات آرسنال خطر آنچنانی نداشت. دو شوت بنتنر با اختلاف از کنار دروازه به بیرون رفت. ضربه آرشاوین و فابرگاس هم کاری از پیش نبرد. در دقیقه 35 بازی جیورو بدون برخورد با بازیکن دیگری بشدت از ناحیه زانو مصدوم شد و جای خود را به سیلوستره داد !! به جرات میتوان گفت اگر گیبز در کنار سیلوستره حضور نداشت ، آرسنال در همان نیمه 2 گل دیگر دریافت میکرد ! روی یک پاس به عقب اشتباه از او ، مهاجم ویگان در موقعیت تک به تک قرار گرفت ولی گیبز با خطای به موقع خود مانع پیشروی او شد و یک کارت زرد را به جان خرید. در ادامه کار ضربه ایستگاهی برای ویگان شکل گرفت. شوت آنها با خوش شانسی به تیرک دروازه برخورد کرد !!
نیمه دوم:
نیمه دوم مثل همیشه آرسنالی متفاوت را شاهد بودیم. حملات آرسنال از همان ابتدا روی دروازه ویگان انجام شد. روی یک توپ ارسالی بلند و تعلل سیلوستره ، فابیانسکی مجبور شد از دروازه خارج شود. بازیکن ویگان زودتر به توپ ضربه زد اما گیبز روی خط دروازه توپ را به بیرون زد ! سیلوستره 2 اشتباه محلک دیگر نیز داشت که دیگر بازیکنان بخوبی آن را پوشش دادند. در دقیقه 61 رابین فانپرسی بجای دنیلسون به میدان آمد. در همین دقیقه روی حرکتی از سمت راست آرشاوین تعادلش در محوطه جریمه برهم خورد. او در حالت نامتعادل و با استفاده از هوش بالای خود توپ را به والکات پاس داد و تئو نیز با یک ضربه دقیق دروازه ویگان را گشود. دقیقه 67 بازی ادبایور بجای والکات به میدان آمد. 4 دقیقه بعد، باز هم روی حرکت عالی آرشاوین و پاس خوب او به فابرگاس، حرکتی از سمت چپ آغاز شد. فابرگاس توپ را به دهانه دروازه ارسال کرد و در کمال تعجب این سیلوستره بود که دروازه را با یک بغل پا گشود !! حملات آرسنال از چپ و راست ادامه داشت. بازی روان آرسنال در زمین بد جی جی بی بسیار جالب بود. رابین ، ادبایور ، و فابرگاس ضربات دیگری را بسوی دروازه شلیک کردند ولی با اختلاف به بیرون رفت. شوت آرشاوین نیز به تیرک دروازه برخورد کرد. در برگشت این شوت رابین آن را به گل تبدیل کرد ولی آفساید اعلام شد. در دقیقه 90 بازی روی حرکت گروهی که توسط رابین ، ادبایور و فابرگاس انجام شد، توپ به دفاع ویگان رسید. او قصد داشت توپ را به مدافع کناری خود دهد ولی آرشاوین با زیرکی خود را به توپ رساند و سرضرب آن را به تور دروازه چسباند. در وقتهای اضافه نیز فابرگاس توپی را به سونگ رساند. حرکت انفجاری او واقعا دیدنی بود. او 2 بازیکن را به زیبائی جا گذاشت و ضربه زمینی خود را به گل تبدیل کرد تا آرسنال بازگشتی فراموش نشدنی داشته باشد.
نکات مهم بازی:
- داور بازی در یک کلام افتضاح بود.
- آرشاوین به واقع برترین بازیکن زمین بود. او روی 3 گل نقش محوری داشت و باز هم کیفیت خود را نشان داد.
- سونگ بازیکن برتر آرسنال در عقب زمین بود. دوندگی او یک لحظه هم قطع نمیشد و به جرات میتوان گفت در میان بازیکنان آرسنال کمترین پاس اشتباه را داد.
- دنیلسون و بنتنر در حد و اندازه های خود ظاهر نشدند. بنتنر که کاملا در زمین محو بود. دنیلسون نیز در نیمه دوم نتوانست دوندگی همیشگی را انجام دهد.
- نکته فراموش نشدنی در فصل جاری ، بازگشتهای بسیار خوب آرسنال به بازی است. این برای چندمین بار است که بازی باخته را با پیروزی عوض کردیم.
- درست است که سیلوستره امروز یک گل زد ولی به هیچ وجه نمیتوان به عنوان یک دفاع بر روی او حساب کرد. مصدومیت جیورو به نظر وخیم وی آمد و با این شرایط در 3 دیدار فوق العاده حساس آینده باید از او استفاده کنیم!!!
- در این دیدار گیبز ، فانپرسی و سانگ کارت زرد دریافت کردند.
Masoud
04-12-2009, 03:13 PM
آرسن ونگر: برد رم فصل آرسنال را عوض کرد!
آرسن ونگر در مصاحبه با "اخبار جهان" پیروزی در المپیکو را نقطع عطف آرسنال برای بازگشت دانست و حالا وی معتقد است تیم فصل را قدرتمندانه تمام خواهد کرد!
ونگر گفت:"وقتی من به آن بازی بر میگردم, ما در خارج از خانه بازی می کردیم و اولین پنالتی را هم از دست داده بودیم. و ما جوانانی را برای زدن پنالتی ها داشتیم که ما را به برد برسانند!! آن یک لحظه ی کلیدی برای ما بود . ما قبل از آن هم نمی باختیم ولی هنوز متقاعد نشده بودیم! از بازی رم به بعد دوباره گل زنیمان را شروع کردیم و به عنوان یک تیم عالی شدیم."
رئیس فرانسوی توپچی ها ادامه داد:"ما بازیکنان سریع و تکنیکی ای داشتیم ولی آن ها مصدوم بودند.اگر شما نحوه ی مصدومیت تئو در بازی با منچستر سیتی را ببینید متوجه می شوید که او چاره ای جز مصدوم شدن نداشت و اما سود این اتفاق برای ما دیده شدن بازیکنان دیگری مانند سونگ بود.
ما توانستیم آن ها را درست کنیم. قبلا اگر من فابرگاس را بیرون می گذاشتم تا سونگ بازی کند, مردم می گفتند <او دیوانه است!> اما این مصدومیت ها چیزی بد برای رسیدن به چیزی خوب بودند!"
آرسنال که از بازی با رم هیچ گاه شکست نخورده حالا اینگونه تحسین مربی خود را برمی انگیزد!:"ما به قدرت و کیفیت خود اعتقاد داریم.من معتقدم که این تیم در این فصل از نظر روحی رشد کرده است.ما زیر فشار منفی زیادی بودیم اما ما همواره از ان ها نجات پیدا کرده و به کار خودمان ادامه دادیم.
در حقیقیت ما به نحو فوق العاده و با استحکامی کیفیتمان را نشان دادیم و این تصادفی نیست!"
Masoud
04-12-2009, 03:14 PM
قلب تپنده ویارئال از کار افتاد !
خبرهایی از مصدومیت کاپیتان ویارئال و غیبت سه بازیکن دیگر این تیم در بازی چهارشنبه!
طبق اخبار منتشر شده در سایت رسمی یوفا, مارکوس سنا, کاپیتان ملی پوش و اسپانیایی ویارئال که در تساوی بازی رفت مقابل توپچی ها زننده ی تک گل تیمش به آرسنال بود به دلیل مصدومیت در بازی دیشب برابر مالاگا به احتمال قوی بازی چهارشنبه شب در ورزشگاه امارات را از دست خواهد داد!
در حالی که این بازی با شکست خانگی 2-0 ویارئال در برابر مالاگا به پایان رسید, درست 10 دقیقه بعد از اینکه پلگرینی سه تعویض خود را انجام داد, این مصدومیت زردپی برای او بوجود آمده و باعث شد میارئال ادامه ی بازی را 10 نفره ادامه دهد!!
به گزارش سایت رسمی این باشگاه او بازی برگشت مقابل آرسنال را از دست خواهد داد! مانوئل پلگرینی با ابراز نارضایتی از وضع تیمش در مصدومیت ها گفت:"مصدومیت های ما زندگی را برایمان سخت کرده!"
بجز سنا, ماتی فرناندز, کانی و سانتی کازورلا هم در این تیم مصدومند!
Masoud
04-14-2009, 03:36 PM
بی سنا پایان راه برای شماست
خبری فوق العاده خوب برای هواداران آرسنال ، مارکوس سنا و شوت های هولناک او در امارات خود نمایی نخواهد کرد
ویارئال در بازی خود ( در لیگ اسپانیا ) چنان سنا را مصدوم دیدکه از همان شب رسما اعلام شد این بازیکن سیاه چهره به انگلستان نخواهد رفت !
مصدومیت سنا از بازی های چند هفته قبل ملی آغاز شد ولی بعد از 90 دقیقه بازی در برابر آرسنال کمی جدی تر شد و در نهایت آخرین تلاش سنا برای زیردریایی زرد به بازی آنها در برابر "مالاگا" بازمیگردد و ظاهرا این پایان راه برای او (حداقل در این هفته ) است !
روزنامه مارکا خبر داد ...
سنا با تشدید مصدومیتش به احتمال قریب یقین به این بازی نمیرسد و فابیانسکی دلهره ی شوت های غیر قابل مهار او را نخواهد داشت
یکی دو بازیکن از بازیکنان اصلی ویارئال هم به این بازی نمیرسند . این در حالی است که آرسنال آلمونیا ، گالاس یوهان جورو و توماس روسیچکی را ندارد ولی احتمالا بقیه بازیکنان خواهند بود
شایان ذکر است بازی رفت دو تیم در ال مادریگال 1-1 شده و آرسنال با تساوی 0-0 هم به دور بعد صعود میکند و در واقع این ویارئال است که برای گل زدن میآید
imported kourosh
04-14-2009, 10:02 PM
امشب می خوایم دوباره لیورپول رو بترکونیم
RED STORM
04-14-2009, 10:13 PM
داش کوروش پیشاپیش صعود چلسی رو تبریک میگم
Masoud
04-15-2009, 04:06 PM
چهارشنبه شب ، انگلیسی تشویق کنید !!
آرسن ونگر اعتقاد دارد هواداران باید فردا شب، جوی داغ و هولناک را برای بازیکنان ویارئال فراهم کنند.
با توجه به تساوی 1 - 1 در بازی رفت ، ویارئال مجبور است در خانه آرسنال پیروز از زمین خارج شود. آنها می آیند تا سخت مبارزه کنند. آرسن ونگر در مصاحبه مطبوعاتی روز سه شنبه اعلام کرد هواداران حکم یار دوازدهم تیم را دارند و باید جو استادیوم را بسود توپچی ها فراهم کنند.
ونگر میگوید، از هواداران انتظار دارم تا جو وحشتناکی را برای حریف ایجاد کنند. من به آنها اعتماد میکنم و میدانم همیشه پشت سر تیم قرار دارند. هواداران انگلیسی در اروپا معروف هستند و همه میدانند که آنها استاد ایجاد هیاهو و شلوغی برای تیم خود هستند.
اطمینان دارم فردا شب هواداران این کار را برای ما انجام خواهند داد.
Masoud
04-16-2009, 03:47 PM
ونگر : پاس ها و سرعتمان برای حریف مشکل ساز شد
مصاحبه آرسن ونگر بعد از پیروزی مقابل ویارئال.
نمایش تیم که باعث پیروزی مقابل ویارئال شد...
من قبل از بازی نیز اعلام کرده بودم که ما میتوانیم این بازی را پیروز شویم. تقریبا یک تیم خارج از زمین داشتیم ( مصدومین و غایبین ). حریف ما تیم آزار دهنده ای بود ولی در یک راه درست ، مالکیت توپ را در اختیار گرفتیم. همیشه توپهای برگشتی را بدست می آوردیم. ما از قدرت پاس کاری و سرعت خود استفاده کردیم و از طریق آن باعث اتفاقات بسیاری در بازی شدیم. باور دارم که بیشتر از آنکه کیفیت کارمان در این نتیجه موثر بوده باشد ، سرعتمان باعث خلق آن شد. باور دارم از نظر تکنیکی ، تیم حریف در سطح بسیار بالائی قرار داشت. ما انها را دچار مشکل کردیم. چیزی که اصلا دوست نداشتند. ما از توپهای بلند در پشت مدافعان آنها استفاده کردیم تا مهاجمان ما حرکات انفجاری انجام دهند. این کار را بسیار خوب انجام دادیم.
سطح اعتماد شما به ترکیب ...
ما به آنها اعتماد کامل داریم و این مساله بازی به بازی بیشتر میشود. این اعتماد از یک رقابت به رقابت دیگر منتقل میشود زیرا ما نمیتوانیم انتخاب کنیم که در هر رقابت جداگانه بازی کنیم.
گلهای ادبایور و والکات ...
در نیمه اول اعتقاد داشتم که ادبایور از نظر روانی دچار مشکل شده است زیرا چندین بار در آفساید قرار گرفته بود. اما او تمرکز خود را دوباره بدست آورد و موفق شد در نیمه دوم به گل برسد. در مورد تئو نیز باید بگویم او اکنون به یک آرامش در جلوی دروازه رسیده است. شنبه مقابل ویگان یک گل زد و اکنون نیز در اروپا و این نشان میدهد که او میتواند بازهم گل بزند.
قرار دادن ابوئه بجای سانیا ...
سانیا کمی بدحال بود. درضمن او بازیهای زیادی برای ما انجام داده . بنابراین تصمیم گرفتیم امروز او را به خانه بفرستیم تا استراحت کند. میدانستم که ابوئه هم میتواند در خط میانی خوب بازی کند و هم در دفاع راست.
دورنمای شما برای دیدار با منچستر یونایتد در نیمه نهائی...
باور دارم که هر دو تیم همیشه دیدارهای هیجان انگیزی را بوجود آورده اند. هر دو تیم دوست دارند که هجومی بازی کنند. بنابراین آن دیدار میتواند یک نیمه نهایی امیدوار کننده باشد. هر دو تیم در مکانهای بالائی جدول لیگ مبارزه میکنند و این میتواند بسیار جالب باشد. همیشه بازی با تیمهای انگلیسی دشوار است. زیرا آنها کیفیت بسیار بالائی دارند. از لحاظ روانی مشکلی وجود ندارد. اما در این لحظه باور دارم که چاره ای جز دیدار با یک تیم انگلیسی وجود ندارد. امشب دوست دارم از اینکه صلاحیت لازم را بدست آورده ایم لذت ببرم. تاریخ همیشه زمان کوچکی برای بازی خواهد داشت. در یک رقابت 180 دقیقه ای برای رسیدن به یک جام قرار داریم و همه چیز به شرایط آن روز دو تیم بستگی دارد. اکنون 2 تیم با یک شرایط وجود دارد. هر دو تیم هفته بعد باید در نیمه نهایی جام حذفی به میدان بروند. اعتقاد دارم همه چیز به روز مسابقه وابسته است و اینکه ما چه مقدار میتوانیم در این دیدار بزرگ از خود مقاومت فیزیکی نشان دهیم.
بازی برگشت در استادیوم امارات...
به نتیجه دیدار رفت بستگی دارد. همیشه در دیدارهای اول ما به میدان میرویم تا مثل اینبار به گل دست پیدا کنیم. باور دارم که در پایان آن بازی ، این یک مزیت محسوب میشود که در خانه بازی میکنید. روی کاغذ ، آن مهمترین مساله محسوب میشود. چون بازی در انگلستان است میتوان گفت کفه ترازو 55 به 45 بسود میزبان سنگینی میکند. البته در انگلستان باز هم نزدیکتر است زیرا همدیگر را بخوبی میشناسیم.
رفتار شکننده ابتدای فصل ...
شک ندارم که اگر یک دیدار را پیروز نشوید ، کارتان را درست انجام نداده اید. همیشه در این مورد متقاعد شده ام ولی من نگران اعتقاد و عقیده تیم جوانم بودم. از نظر روانی خیلی مشکل است وقتی آنها بازیها را پیروز نمی شوند. زیرا آنها شکننده تر از افراد با تجربه ای هستند که قبلا در این میادین حضور داشته اند و با مشکلات روبرو شده اند. من راجع به تمرکز آنها نگران بودم و اتفاقاتی که در ابتدای فصل افتاد. ولی آنها خیلی خوب خود را پیدا کردند. زیرا این تیم از نظر روانی بسیار قوی است.
آزمایش نهایی تیم شما مقابل منچستر یونایتد ...
این یک آزمایش است اما در اصل یک مبارزه بزرگ است که از رویاروئی آن لذت میبریم و بخاطر آن هیجان زده ایم. قبل از بازی با آنها ، مهمترین دیدار ما بازی با چلسی خواهد بود. اکنون مجبوریم روی اهداف کوتاه مدت تمرکز کنیم و آن چلسی است. دوست ندارم در مورد ضعفهای یونایتد صحبت کنم. انتظار داریم روز دیدار با ما در قویترین شرایط خود حضور داشته باشند. این مساله ما را تشویق میکند تا در بهترین شرایط خود قرار داشته باشم. و این تنها مساله ای است که چگونه میخواهیم آن دیدار را بازی کنیم.
Masoud
04-16-2009, 03:48 PM
فابرگاس از دیدار با یونایتد لذت میبرد
صحبتهای والکات و فابرگاس در مورد بازی امشب.
فابرگاس در مصاحبه بعد از بازی گفت ، مساله مهم این بود که میخواستیم خیلی زود به گل برتری دست پیدا کنیم. ما فشار خود را زیاد کردیم و کار خود را خوب انجام دادیم. نتیجه پایانی نسبتا خوب بود. ما میتوانستیم گلهای بیشتری نیز به ثمر برسانیم ولی در این شرایط نباید حریص باشیم.
مواجه شدن با یونایتد کمی غیرقابل باور است. در این مورد چه نظری دارید؟؟
سسک جواب داد، در نیمه نهایی اروپا به مصاف بهترین تیم اروپا و احتمالا جهان میریم. مطمئنا باید به خواسته خود برسیم و این چیزی است که میخواهیم..
والکات نیز در مورد بازی امشب گفت ، در بازی رفت به یک گل ارزشمند دست پیدا کردیم. امشب نمایش خوبی داشتیم و نشان دادیم چه توانائی هایی داریم.
Masoud
04-18-2009, 04:42 PM
هراسی از زیر فشار بودن، نداریم
ونگر اعلام کرد، تیم از وجود فشار در این هفته های آخر، هیچ گونه هراس و دلهره ای ندارد.
آرسنال هم اکنون در رقابت های مهمی حضور دارد. امشب باید در نیمه نهایی جام حذفی به مصاف چلسی برود. چند روز دیگر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان باید به مصاف منچستر برود. همچنین در لیگ برتر باید بازی هایی با لیورپول، منچستر و چلسی انجام دهد. این در حالی است که آرسنال با مشکلاتی در دفاع خود مواجه شده است. بازیکنان اصلی توپچی ها در دفاع اکثرا به نوعی مصدوم شده اند و به نظر می رسد از این لحاظ فشار بالایی بر روی آرسنال وجود دارد. اما ونگر اعتقاد دارد جای هیچ نگرانی نیست زیرا آرسنال با این چنین مشکلاتی مواجه بوده و به خوبی توانسته از پس آن بربیاید. این بار هم انتظار دارد بازیکنان مانند گذشته موانع و مشکلات را کنار بزنند.
ونگر در مصاحبه خود گفت : البته ما می خواهیم حداقل یک جام را ببریم ! ما بازی نمی کنیم که شکست بخوریم ! ولی ما در موقعیت سختی قرار داریم ! همچنین این موقعیت خوبی هم هست ! اکنون در ماه آپریل هستیم که در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، نیمه نهایی جام حذفی و مکان امنی از جدول لیگ برتر، قرار داریم !
هیچ کس در سه ماه گذشته انتظار نداشت ما این وضعیت را داشته باشیم ! می توانم برخی تیتر های منفی را در این باره در سه ماه گذشته به شما نشان بدهم.
بنابراین دلیل وجود ندارد که احساس وحشت بکنیم ! ما دلایل خوبی برای احساس قوی بودن خود داریم و نشان داده ایم که کیفیت خواسته شده را دارا هستیم.
Masoud
04-18-2009, 04:46 PM
امروز جوری تو حذفی لهتون میکنیم که راه جنوب لندن رو گم کنید و برید دیگه صحبت از هدیدیگ هیدینگ نکنید.
:lover: ارسنال بهترین تیم لندن :lover:
imported kourosh
04-18-2009, 05:05 PM
امروز جوری تو حذفی لهتون میکنیم که راه جنوب لندن رو گم کنید و برید دیگه صحبت از هدیدیگ هیدینگ نکنید.
:lover: ارسنال بهترین تیم لندن :lover:
شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی له می شود گه ضایعه ضایع
مسعود جون
هنوز ارسنال در حدی نیست که هال سیتی رو ببره:24::24:
بعد می خواد چلسی کبیر رو ببره :5::5::5:
RED STORM
04-18-2009, 05:31 PM
بالاک ما گل میزنه سرور هر چی گلزنه
Masoud
04-18-2009, 05:32 PM
5-6 ساعت دیگه اینجا میبینمت کوروش جوون
البته با چشمهای گریون
Karim
04-18-2009, 05:47 PM
مسعود جان امیدوارم ساعت 11 که میای اینجا خوشحال باشی!
RED STORM
04-18-2009, 09:01 PM
میلان آماده خرید آدبایور
میلان خواهان این مهاجم توگویی است و حاضر است برای خرید او پول زیادی بدهد
http://i.media.goal.com/g/33597_news.jpg
سایت گل: میلان آماده مذاکره با آرسنال بر سر خرید امانوئل آدبایور است و اگر اوضاع پیچیده شود سیلویو برلوسکونی از ثروتش برای خرید او استفاده خواهد کرد.
روزنامه دیلیمیل ادعا کرده غولهای ایتالیا قصد دارند با 35 میلیون یورو او را به خدمت بگیرند. این بازیکن 25 ساله در میلان مورد ستایش است و کارلو آنچلوتی مربی این تیم روی او نظر مثبتی دارد. آدبایور میتواند زوجی عالی برای پاتو در خط حمله میلان باشد. البته آدریانو گالیانی نایبرییس باشگاه گفته میلان در تابستان مخارج زیادی نخواهد داشت.
Masoud
04-18-2009, 10:18 PM
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل ل
کل اول رو ارسنال زد توست ولکاد
بازی رو هنوز نشون نداده شبکه 3
RED STORM
04-18-2009, 11:45 PM
خوب میبینم که سکوت اختیار کردی داش مسعود
حق هم داری
تازه چلسی نخواست زیاد فشار بیاره
که روحیتونو برای ادامه بازیها از دست ندید
Hojat
04-18-2009, 11:46 PM
اصلا این آرسنال شانس نداره روی غافلگیری گل خوردیم و یه سال دیگه هم نتونستیم بریم فینال...
Hojat
04-18-2009, 11:48 PM
خوب میبینم که سکوت اختیار کردی داش مسعود
حق هم داری
تازه چلسی نخواست زیاد فشار بیاره
که روحیتونو برای ادامه بازیها از دست ندید
توی لیگ برتر معنی فشار رو بهتون میگیم اگه آرشاوین از اول تو ترکیب بود اینو نمی گفتی:aasab:
Masoud
04-18-2009, 11:50 PM
اونایی که بازی رو دیدن فهمیدن ارسنال چه تیمیه
این تازه جوونهاش بودن
اروپا ببینید منچستر رو چجور به خاک و خون میکشیم
خدا چقدر شانس داره این چلیسییییییییییییییییی
RED STORM
04-18-2009, 11:51 PM
اگه فلانی بود
اگه فلانی مصدوم نمیشد
بابا بقیه تیم ها هم مصدوم میدن
اصلا منم میگم اگه کاروالیو تو بود شما همون یه گلم نمیتونستید بزنید
RED STORM
04-18-2009, 11:57 PM
بازم تبریک
به امید قهرمانی چلسی و بالاک
Karim
04-19-2009, 12:03 AM
اونایی که بازی رو دیدن فهمیدن ارسنال چه تیمیه
این تازه جوونهاش بودن
اروپا ببینید منچستر رو چجور به خاک و خون میکشیم
خدا چقدر شانس داره این چلیسییییییییییییییییی
آرسنال خط حمله اش ازاستقلال که دومین خط حمله دنیا بعدازبارسلونا روداره که قوی تر نیست؟:24:
آرسنال همیشه همینه مگه پیرمرد هم داره؟!:4:
بعدازبازی بامنچسترتوهمین تاپیک قرارمون.
چلسی لوک خوش شانسه اصلا!رسنال چیه؟!
من طرفدارچلسی نیستم ولی ازآرسنال هم بدم نمیاد ولی قابل پیش بینی بودمثل لیگ قهرمانان!
Masoud
04-19-2009, 12:06 AM
اگه فلانی بود
اگه فلانی مصدوم نمیشد
بابا بقیه تیم ها هم مصدوم میدن
اصلا منم میگم اگه کاروالیو تو بود شما همون یه گلم نمیتونستید بزنید
بابا تو دیگه چی میگی ؟
از بایرن دل کندی اومدی طرفداره چلسی شدی ؟
خوبه چیزی از 5 تایی شدنتون نگزشته ها !!!!!!!!!!
بالاک هم که افتضاح بازی کرد
Masoud
04-19-2009, 12:08 AM
آرسنال خط حمله اش ازاستقلال که دومین خط حمله دنیا بعدازبارسلونا روداره که قوی تر نیست؟:24:
آرسنال همیشه همینه مگه پیرمرد هم داره؟!:4:
بعدازبازی بامنچسترتوهمین تاپیک قرارمون.
چلسی لوک خوش شانسه اصلا!رسنال چیه؟!
من طرفدارچلسی نیستم ولی ازآرسنال هم بدم نمیاد ولی قابل پیش بینی بودمثل لیگ قهرمانان!
میبینمت تو جام باشگاها
وقت تو خونه خودتون ازتون امتیاز گرفتیم و بازی برگشت خیلی راحت صعود کردیم میبینیم همدیگه رو ..........
پرتو رو هم با دگنک بردید دیگه بابا
RED STORM
04-19-2009, 12:10 AM
کری میخونی قبل بازی(میخواستید چلسی رو چیکار کنی)
بعد بازی هم که طبق معمول چیزی نصیبتون نمیشه
خوشم میاد کم نمیاری
آرسنالی ها دیگه کم کم شکل جام داره از یادشون میره
رفتید تو 5سال دیگه؟؟؟
Karim
04-19-2009, 12:17 AM
من چلسی رادوست ندارم اما دوستداران چلسی رادوست دارم!
البته عاشق گاس کبیرهستم
Masoud
04-19-2009, 01:38 AM
اروپا مونده امسال عزیزم
بشین و ببین چه طوفانی به پا خواهد کرد
بازهم میگم واسه ما افتخاریه تیمی که با بودجه ی 4/1 منچستر و چلسی بسته میشه اینجوری تو کورسه.
تیمهایی هم تراز ما از نظر مالی برای اینترتوتو میجنگن ولی ما جز 4 تا تیم اروپاییم الان.
Masoud
04-20-2009, 12:46 AM
ون پرسی : باید فصل را قدرتمندانه تمام کنیم
رابین ون پرسی:هرچند مایوس شدیم ولی هنوز باید برای دو هدف باقی مانده با هم باشیم!
به گزارش " اسکای" مرد هلندی آرسنال با ترغیب و تشویق بازیکنان و هم تیمی هایش به فراموش کردن بازی جام حذفی , از آن ها خواست تا به فکر پایان قوی فصل باشند! ون پرسی معتقد است هوز نکات مثبت زیادی برای باشگاه وجود دارد و یکی از این نکات مثبت رو یا رویی با منچستر در جام باشگاه هاست!
رابین گفت:"ما دو هدف دیگر داریم. فینال لیگ قهرمانان و به پایان رساندن لیگ در رده ی چهارم یا حتی سوم! ما ناکام و مایوس شده ایم ولی نیاز داریم تا با هم باشیم و برای دو عنوان باقی مانده بجنگیم.
حالا ما باید سه شنبه مقابل لیورپول بازی کنیم چه شما خوشحال باشید چه ناراحت. این لیگ جزیره است و ما به سه امتیاز آن نیاز داریم و من به تیممان اطمینان دارم چون ما شخصیت قدرتمندی داریم! هر تجربه ای شما را قوی تر می کند, چه از نوع خوبش و چه حتی کاملا بدش.
ما باید بازی به بازی به آینده نگاه کنیم چون اگر شما به کل تقویم تا آخر فصل نگاه کنید , آن کمی شما را گیج می کند چون ما هر سه یا چهار روز یک بازی بزرگ داریم."
imported kourosh
04-20-2009, 03:23 PM
5-6 ساعت دیگه اینجا میبینمت کوروش جوون
البته با چشمهای گریون
گریه نکردم
ولی می خواستم بکنم
چون خیلی خوشحال شدم
Masoud
04-20-2009, 05:07 PM
ونگر : دوست دارم دوباره با چلسی روبرو شویم
آرسن ونگر اعلام کرد دوست دارد شکست مقابل چلسی در جام حذفی را روز 27 می در فینال لیگ قهرمانان تلافی کند.
آرسنال با دو گل مالودا و دروگبا از چلسی در نیمه نهایی جام حذفی شکست خورد تا از این جام حذف شود. با وجود اینکه آرسنال بازی را خیلی خوب شروع کرد اما نتوانست نتیجه لازم را کسب کند. اما ونگر اعتقاد دارد این دو تیم می توانند منچستر و بارسلونا را شکست دهند و باز هم در فینال لیگ قهرمانان روبروی هم بایستند.
ونگر در این باره گفت : من خیلی دوست دارم دوباره در فینال لیگ قهرمانان به مصاف چلسی برویم ! ما می توانیم انتقام شکست را از آنها بگیریم. ولی در این راه باید دو بازی دیگر هم انجام دهیم. من معتقدم به بلوغ کافی رسیده ایم ! میانگین سنی چلسی حدود 29 سال بود در حالی که میانگین سنی ما 21 یا 22 بود ! ما کمی بدشانس بودیم. در وقت های تلف شده هم فرصت خوبی داشتیم ولی متاسفانه نتوانستیم استفاده کنیم.
مسئله مهم این بود که نمی خواستیم موقع 1-1 بودن، اشتباه کنیم. ولی شما نمی توانید بگویید آنها بر بازی مسلط بودند ! آنها بازی همیشگی خود را انجام دادند و این ما بودیم که نتوانستیم بازی همیشگی خود را انجام دهیم ! زیرا ما کمی خسته شده بودیم.
ولی من دوست دارم باز هم با آنها بازی کنیم ! البته که ما قبلا یکبار هم آنها را در این فصل شکست داده ایم.
Masoud
04-22-2009, 05:06 PM
آرشاوین ، کابوس آنفیلد
نیمه اول:
بازیهای پایان فصل برای لیورپول حکم مرگ و زندگی را دارد. آنها باید در همه دیدارها پیروز باشند تا با لغزش احتمالی منچستر در صدر جدول بتوانند به قهرمنی برسند. همان طور که پیش بینی میشد لیورپول بازی را هجومی آغاز کرد. در این نیمه بازی کاملا دست لک لکها بود. آنها موقعیتهای فراوانی بدست آوردند اما هر بار با سد محکمی همچون لوکاس فابیانسکی روبرو شدند. در دقیقه 10 بازی روی فراری که بنایون از سمت چپ انجام داد لوکاس با خروج دیدنی خود ابتدا توپ را دفع کرد و سپس در ادامه بار دیگر با شیرجه شجاعانه خود مانع زدن توپ برگشتی توسط یاران لیورپول شد و توپ را از چنگ آنها در آورد. در دقیقه 18 بازی اینبار تورس بود که ضربه جانانه خود را روانه دروازه کرد اما با عکس العمل خارق العاده لوکاس روبرو شد. اولین موقعیت توپچی ها در دقیقه 28 دیدار و روی سانتر گیبز پدید آمد. رینا آن را ناقص برگشت داد و در ادامه شوت فابرگاس زاویه مورد نظر را نداشت و حتی به بنتنر نرسید. دقیقه 29 دیدار تورس شوت قدرتمند دیگری نیز از پشت محوطه جریمه شلیک کرد که با دفع فابیانسکی و دور کردن به موقع سیلوستره خطر رفع شد. در دقیقه 36 بازی روی سماجت و سرسختی نصری و فابرگاس، تک گل آرسنال شکل گرفت. نصری ابتدا توپ را نزدیک پرچم کرنر از دست داد اما در ادامه با دخالت فابرگاس و تیزهوشی نصری ، فابرگاس در موقعیت عالی قرار گرفت و با دید باز و بسیار عالی خود، نهمین پاس گل این فصلش در لیگ را به آرشاوین داد تا او با یک ضربه دقیق طاق دروازه لک لکها را فرو ریزد. در ادامه بنایون حرکت جالبی انجام داد اما اینبار هم لوکاس با یک دست توپ را برگشت داد. لیورپول موقعیت های دیگری نیز داشت که با دفاع خوب و بی دقتی مهاجمین آنها از دست رفت. آرسنال در این نیمه بسیار هوشیار بازی کرد. توپچی ها بیشتر به فکر اداره بازی بودند تا اینکه بخواهند بازی بی پروا و غیر منطقی را ارائه دهند.
نیمه دوم:
یعد از بازی با تاتنهام در امارات ، این بازی یکی از عجیبترین و زیباترین رقابتهای این فصل بود. مخصوصا در نیمه دوم. لیورپول برای جبران نتیجه به زمین آمده بود و البته در این کار نیز موفق بود. دردقیقه 49 این دیدار و روی توپی که سانیا آن بد دفع کرد، کویت در سمت چپ صاحب آن شد. پوشش بد دفاع در مقابل او باعث شد او به راحتی آن را بر روی دروازه ارسال کند. تورس با پروازی بلند به توپ رسید و آن را در کنج دروازه جای داد. حملات قرمزها همچنان ادامه داشت. در دقیقه 54 روی اشتباه فاحش سیلوستره که از یک توپ ساده یک موقعیت خوب برای حریف ساخت ، فستیوال اشتباهات ادامه داشت تا روی توپ ارسالی از سمت چپ ، بنایون آن را به گل تبدیل کرد. بعد از این گل بازی درگیرانه تر شد. در دقیقه 66 بازی روی شروع مجددی که فابیانسکی از کنار دروازه داشت ، و با هوشیاری آرشاوین ، او در پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد و با یک شوت مهار ناشدنی دروازه رینا را باز کرد تا بار دیگر کار به تساوی کشیده شود. با ورود والکات حملات آرسنال جدی تر شد. 4 دقیقه بعد روی حرکتی که نصری از سمت راست آغاز کرد و آرشاوین آن را تکمبل کرد ، مدافعین لیورپول اشتباه کردند و روی نقطه پنالتی باز هم توپ به آرشاوین رسید. و او باز هم دروازه لیورپول را باز کرد تا هم هتریک کند و هم توپچی ها را پیش بیاندازد. اما این گل دوام چندانی نداشت و سه دقیقه بعد تورس با با یک حرکت انفرادی دفاع آرسنال را بهم ریخت و ضربه خود که با دفع ناقص لوکاس همراه بود ، باز هم بازی را به تساوی کشاند. اما آرشاوین دست بردار نبود. روی حرکتی که والکات از سمت راست آغاز کرد آرشاوین فرار جانانه ای را انجام داد. تئو توپ را به او رساند تا کابوس امشب آنفیلد در دقیقه 90 باز هم نتیجه را بسود آرسنال تغییر دهد. اما این پایان کار نبود. بازیکنان آرسنال که کاملا توان بدنی خود را از دست داده بودند نتوانستند در دفاع حضور پیدا کنند. یک بار فابیانسکی با عکس العمل خود دروازه را نجات داد. گیبز نیز یک بار توپ را از روی خط برگشت داد اما دقیقه 93 بازی بنایون در شرایطی کاملا راحت و بدون هیچ مزاحمتی بازی را به تساوی کشاند تا شب دراماتیک آنفیلد در ذهن ها باقی بماند.
نکات مهم بازی:
- گیبز در دیدارهای اخیر نشان داد دفاع چپ مطمئنی است. توره نیز که کیفیت خود را بارها نشان داده است. حضور سیلوستره در بین این 2 بازیکن باعث اشتباه آن دو نیز میشود. حملات لیورپول دقیقا از جائی شروع میشد که سیلوستره حضور داشت. بعد از اشتباهات فاحش او در جام حذفی اینبار نزدیک بودن رکورد شکست ناپذیری آرسنال نیز از دست برود. باید دید ونگر برای دیدار با منچستر نیز از او استفاده خواهد کرد یا ایده دیگری دارد. با وضع کنونی دفاع نمیتوان در مورد آن نظری داد و آن را زیر سوال برد چون نبود جانشین مطمئن ونگر ار مجبور به این کار کرده.
- گیبز در دو بازی گذشته 2 بار توپ را از روی خط برگشت داد و در این بازی نیز یکبار این کار را کرد تا نشان دهد ونگر بیدلیل به او اطمینان نکرده.
- آرشاوین در این دیدار کیفیت خود را بار دیگر نشان داد. شاید پیروزی در این دیدار خیلی شیرینتر برای او بود. اما با وضع موجود باز هم بد نیست و نمیتواند اعتراضی کرد.
- نصری و سونگ نیز شب فوق العاده ای داشتند و کاپیتان نیز مثل همیشه خوب بود.
- فابیانسکی تلاش بسیار در این بازی انجام داد تا خود را ثابت کند. او در نیمه اول بخوبی این کار را انجام داد اما در نیمه دوم اشتباها فاحش دفاع، عملکرد او را نیز تحت تاثیر قرار داد. عصبانیت او بعد از گل دوم حریف نشان دهنده این مطلب بود.
- دنیلسون در این فصل بیشترین بازیها را برای آرسنال انجام داده و کاملا مشخص است که از لحاظ بدنی در شرایط خوبی به سر نمیبرد. چند روز استراحت و بیرون ماندن از ترکیب او را به شرایط ایده آل گذشته باز میگرداند.
- بعد از پایان دیدار آندری آرشاوین به عنوان بهترین بازیکن این دیدار انتخاب گردید.
با وجود اینکه حریف آرسنال تیمی بود که برای قهرمانی میجنگید و تمام توان خود را در زمین ارائه داده بود ، نمیتوان گفت نتیجه بدی بدست آمد اما میتوانست بهتر و بیادماندنی تر باشد.
Karim
04-22-2009, 07:12 PM
من که توبازی دیشب بی طرف بودم اما حیف که بازی روندیدم.شنیدم بازی بسیار زیبایی بوده.آرشاوین هم که مشخصه کولاک کرده و...
RED STORM
04-22-2009, 08:36 PM
مساوی عادلانه بود
Masoud
04-23-2009, 04:44 PM
ارشاوین بعد از 64 سال کسیه که تونسته تو انفیلد چهار تا گل بزنه و این یعنی فوق العاده هست.
آرشاوین به تاریخ پیوست
تاریخچه بازیکنانی که برای آرسنال در یک دیدار بیش از 3 گل بثمر رساندند
این اتفاق که در یک دیدار یک بازیکن بتواند بیش از 3 گل بثمر برساند شاید برای بزرگترین و آماده ترین مهاجمین دنیا نیز اتفاق نیفتد. بازیکنان آرسنال در این کار ید طولایی دارند. 10 بازیکن در تاریخ باشگاه حضور داشتند که موفق شدند در یک دیدار بیش از 3 گل بزنند. آرشاوین با 4 گلی که در دیدار دیشب مقابل لیورپول به ثمر رساند به جمع این بازیکنان پیوست. نکته جالب در مورد تمام این 10 بازیکن این است که همه آنها در خانه حریفان این تعداد گل را به ثمر رساندند.
اول ژانویه سال 1923 - دیدار بلکبرن و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 5 - 0 پیروز شد و " تورنبال " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
----------------------------------------------------------------------------------------------
بیست و یکم آوریل سال 1930- دیدار لستر و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آن دیدار با تساوی پر گل 6 - 6 به پایان رسید و " هالیدی " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
----------------------------------------------------------------------------------------------
بیست و چهار نوامبر سال 1934- دیدار چلسی و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 5 - 2 پیروز شد و " دریک " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
چهارده دسامبر سال 1935 - دیدار استون ویلا و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 7 - 1 پیروز شد و " دریک " هر 7 گل آن بازی را بثمر رساند !!
دوازدهم دسامبر سال 1936 - دیدار پورتموث و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 5 - 1 پیروز شد و " دیویدسون " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
بیست و سوم مارچ سال 1953- دیدار شفیلد ونزدی و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 4 - 1 پیروز شد و " هولتون " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
ششم سپتامبر سال 1958- دیدار اورتون و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 6 - 1 پیروز شد و " هرد " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
بیت و نهم اکتبر سال 1983- دیدار استون ویلا و آرسنال از سری رقابتهای لیگ دسته اول
آرسنال آن دیدار را 6 - 2 پیروز شد و " وودکات " پنج گل در آن دیدار به ثمر رساند
نهم ژانویه سال 2007 - دیدار لیورپول و آرسنال از سری رقابتهای جام اتحادیه
آرسنال آن دیدار را 6 - 3 پیروز شد و " باپتیستا " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
بیست و یکم آوریل سال 2009 - دیدار لیورپول و آرسنال از سری رقابتهای لیگ برتر انگلیس
این دیدار با تساوی 4 - 4 به پایان رسید و " آرشاوین " چهار گل در آن دیدار به ثمر رساند
Masoud
04-25-2009, 03:33 PM
چرا لیگ را فتح نکردیم ؟!
آرسن ونگر انتظار داشت تا تیمش در این فصل ، لیگ را فتح کند اما اوضاع خوب پیش نرفت !!
ونگر میداند که دلسردی تیم از اتفاقات فصل گذشته و از دست دادن چند بازیکن در تابستان او را مجبور کرد تا خط میانی زمین را مرمت کند.
فصل اخیر 2 نیمه متفاوت برای آرسنال داشت. نیمه اول تا قبل از شکست مقابل منچستر سیتی بود. آنها در این مدت 5 شکست بد داشتند. اما نیمه دوم بعد از آن بود که تاکنون توپچی ها هیچ بازی ای را واگذار نکردند. آنها توانستند جایگاه چهارم را بدست آورند و خود را به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برسانند.
ونگر در اینباره میگوید ، اگر 18 بازی گذشته در لیگ را مورد برسی قرار دهید ، ما در کورس قهرمانی وجود داریم و اگر 6 بازی گذشته را برسی کنید میبینید که ما در صدر قرار میگیریم زیرا بیشترین امتیاز ممکن را بدست آورده ایم.
باور دارم که شروع بسیار بدی داشتیم و حالت روانی تیم در وضع خوبی قرار نداشت. در شروع فصل ، اعتماد به نفسمان را از دست داده بودیم. اگر در خانه مقابل هال سیتی به پیروزی میرسیدیم ، در اوج باقی میماندیم. احساس میکنم کمی مغرور شده بودیم. اما درسهای زیادی آموختیم ، زیرا تیم بسیار جوانی هستیم. از آن به بعد خود را پیدا کردیم و فوق العاده سازگار و مسلط نشان دادیم.
پیش از شروع فصل ، میدانستم که دلسردی زیادی بخاطر اتفاقات فصل قبل در تیم وجود دارد. باید با آن مبارزه میکردیم. خیلی سخت تلاش کردیم ولی من هم باور دارم که مجبور بودیم، منطقه میانی زمین را مرمت کنیم.
تنها دلایل روانشناسی باعث این اتفاقات نشد. مجبور بودیم بار دیگر در ترکیب تیم موازنه ایجاد کنیم. زیرا ما فلامینی ، هلپ و روسیچکی را از دست داده بودیم. ما سه یا 4 بازیکن را از دست دادیم. در آن زمان آرشاوین را نداشتیم و هیچ وقت فکر نمیکردیم که نتوانیم از روسیچکی در این فصل استفاده کنیم.
omid_figo
04-26-2009, 05:07 AM
از الان استرس دارم برای بازی با بارسلونا،چلسی باید حتما تو نیوکمپ گل بزنه،حتی اگه بازی رو ببازه
Masoud
04-26-2009, 03:31 PM
این چلسی خیلی خیلی خوش شانسه....قبول کنید
نگاه کنید تو چه شرایطی باید با بارسا بازی کنه که بارسا بین این دو تا بازی باید حساسترین دیدار چند سال اخیرش جلوی رئال رو بازی کنه.
واقعا شانس دارید ولی متاستفانه با اینکه شما انگلیسی هستید باید بگم عمرا رنگ فینال رو نبینید
Masoud
04-27-2009, 03:07 PM
ونگر : از بازیمان لذت میبریم و به آن عشق میورزیم
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با میدلزبرو.
عملکرد تیم ...
یک بازی کاملا تمرینی برای ما بود و وقتی 2 - 0 پیش افتادیم دیدید که همه منتظر دیدار بعدی در اروپا هستند. سراسر بازی بسیار خوب بود. این روند را مقابل میذلزبرو انجام دادیم که در جهت بسیار مثبتی بازی میکرد. با پاس کاریهای درخشان خود بازی را زیر سلطه در آوردیم. پاسهای ترکیبی جالبی میان بازیکنان ردو بدل شد. گل اول بدون قید و شرط استثنائی بود. میتوانستید ببینید که از بازیمان لذت میبریم و به آن عشق میورزیم. برو تنها یک موقعیت خطر ناک توسط آلیادیره داشت که آن هم برگشت داده شد. این تنها حرکت آنها بود.
نقش فابرگاس در این پیروزی ...
او در هر بازی نسبت به بازی قبل ، باهوشتر عمل میکند. او بیش از سه ماه دور از فوتبال بود و اینکه اینگونه بازگشته ، کار ساده ای نبود. اکنون بهترین چیزها را در هر بازی بدست می اورد. چه کسی انتظار دارد بازیکنانی که در میانه زمین بازی میکنند ، اینگونه خلاقانه گل بزنند؟ این اتفاق مهم امروز برای او افتاد.
برخورد زود هنگام او با استوارت داونینگ ...
او به من گفت که مشکل زانو بوده. بعد از بازی به من گفت قوزک پای او بیشتر به مشکل بر خورده. بنابراین مشکل زیادی برای زانوی او بوجود نیامده. داور به من گفت که داونینگ توپ را زده. خود داونینگ نیز همین را گفت. اما او تنها توپ را نزد. همیشه مشکل است بگویید این کار عمدی بوده یا خیر و اگر هست ، چه وضعیتی داشته !
نقش هجومی تر کاپیتان در این دیدار ...
معمولا سسک جلوتر از نصری بازی میکند. خواستم آزمایش کنم که او در موقعیت دیگر چگونه کار میکند. اگر بنظر خوب بیاید ، دوباره این کار را انجام خواهیم داد زیرا امروز عملکرد متقاعد کننده ای داشت. این انتخاب آزاد است. 48 ساعت فرصت داریم تا این مساله را پیگیری کنیم و تصمیم دیگری ارائه دهیم.
تصمیم گیری در مورد بازی با تمام قدرت ...
بهتر بود امروز پیروز میشدیم تا اینکه نتیجه را واگذار میکردیم و بازیکنان استراحت میکردند. باور دارم امروز اولویت با پیروزی بود. این مساله بهترین آمادگی برای ما بود. ما تیم جوانی داریم و آنها براحتی میتوانند توان خود را بازیابند. خیلی مهم است که حاشیه امنیت مطمئنی ما بین خود و استون ویلا ایجاد کنیم. اعتقاد دارم که نباید امروز این فرصت را از دست میدادیم. وضعیت قطعی نیست اما 10 امتیاز اختلاف داریم و تنها چهار دیدار باقی مانده. اکنون باید خود را برای بازی با چلسی متمرکز کنیم زیرا در خانه خود با آنها بازی داریم. اگر بدون ایمان به الترافورد برویم ، شروع سختی خواهیم داشت. با ایمان کامل به آنجا میرویم و میخواهیم از این دیدار لذت ببریم. اکنون لذت فرصتی را که در آن قرار داریم را میبریم.
حضور الکس فرگوسن در استادیوم امارات ...
فکر میکردم او به اینجا خواهد آمد تا بازی میدلزبرو را بررسی کند؟! او میداند که ما شراب سرخ مرغوب در بخش ویژه در اختیار داریم !! ( کنایه به فرگوسن ). فکر میکنم او میداند این یک بازی هیجان انگیز و تماشائی میان دو تیمی خواهد بود که میخواهند فوتبال بازی کنند. ما همدیگر را خوب میشناسیم اما همیشه استعدادهای موجود در زمین شما را متعجب میکنند! اعتقاد دارم این بازی برای هر دو تیم هیجان انگیز خواهد بود.
آیا با او صحبت کردید؟؟ بله ما اینجا همیشه ادب را رعایت میکنیم و به کسانی که در جایگاه ویژه قرار دارند سلام میکنیم. به بخش ویژه رفتم زیرا قبل از بازی دوست دارم همیشه این کار را انجام دهم.
بازگشت پر حرارت یونایتد مقابل تاتنهام ...
بله ، تاتنهام خیلی خوب بازی کرد. راستش نیمه دوم را ندیدم اما در نیمه نخست آنها فوق العاده بودند!!
وضعیت دفاعی منچستر در بازیهای اخیر ...
صادقانه رفتار خواهیم کرد زیرا میخواهیم به همه جای اروپا سفر کنیم. برای زدن یک یا دو گل و پیروزی به میدان میرویم. مهمترین چیز این است که چهارشنبه در چه فرمی قرار داشته باشیم. وقتی در بهترین فرم خود قرار داشته باشیم ، میتوانیم هر تیمی را شکست دهیم. پس بر روی بهترین بودن تمرکز میکنیم. به نقاط ضعف یونایتد کاری نداریم زیرا آنها تجربه بالائی دارند. اگر در بهترین فرم خود بازی کنیم ، این شانس را داریم که به هدفمان برسیم.
بازگشت بازیکنان آسیب دیده ...
ادبایور کاملا از مصدومیت رها شده و جیور نیز همینطور. زانوی جیورو 100% خوب نبود اما او امروز نمایش قابل قبولی داشت. سه شنبه یا چهار شنبه در مورد او تصمیم میگیرم. تنها مشکل امروز ، سیلوستره بود که دچار مشکل انقباض عضلانی شد!!!! وضعیت او برای رفتن به اولترافورد 50 - 50 است !!
Masoud
04-27-2009, 03:08 PM
کاپیتان طلسم را شکست
از هفته سی و چهارم لیگ جزیره ، آرسنال با 2 گل میدلزبرو را شکست داد.
نیمه اول:
با توجه به اینکه میدلزبرو در منطقه سقوط قرار دارد ، اینطور به نظر میرسید که بازی هجومی را دستور کار خود قرار دهند. اما پاس کاری منظم و دقیق آرسنال و تسلط توپچی ها بر بازی مانع این امر شد. آرسنال در این نیمه بیش از اینکه به فکر به آب و آتش زدن خود باشد ، بازی را بسیار عالی اداره کرد و بیشتر شبیه به تمرین پاس کاری محسوب میشد. بازیکنان آرسنال بارها به محوطه جریمه حریف نزدیک شدند اما در دادن پاسهای آخر بسیار بی دقت بودند. دقیقه 25 بازی ، روی یک حرکت تمرین شده و بسیار چشم نواز ، بنتنر با حرکت نمایشی توپ را به سسک رساند. کاپیتان آن پاس را سر ضرب برای آرشاوین که از سمت چپ فرار کرده بود ارسال کرد و خودش را به محوطه جریمه رساند. آرشاوین با دید بازی خود توپ را به کاپیتان رساند تا او با یک ضربه جالب دروازه بورو را به زیبایی باز کند. بعد از گل حملات بورو کمی شدید تر شد اما بازی روان آرسنال همچنان ادامه داشت. تک موقعیت آنها شوتی بود که آلمونیا آن را به راحتی دریافت کرد. والکات نیز روی پاس نصری موقعیت مناسبی بدست آورد اما ضربه او با اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت.
نیمه دوم:
در این نیمه حملات پرفشار آرسنال همچنان ادامه داشت و در این بین یاران بورو زد حملات خطرناکی روی دروازه آرسنال پدید آوردند اما مانوئل آلمونیا بخوبی روی همه آنها عکس العمل نشان داد. در دقیقه 50 روی حرکتی از جانب یاران بورو که در شرایط کاملا آفساید صورت گرفت ، یاران بورو در موقعیت تک به تک قرار گرفتند اما مانوئل آلمونیا که این فصل نشان داد تبحر خاصی در گرفتن فرصتهای تک به تک دارد ، با پای خود مانع رسیدن توپ به دروازه شد. دقیقه 51 روی حرکتی خوبی که ابوئه از سمت راست انجام داد ، توپ خوبی را برای والکات مهیا کرد اما ضربه او را دروازبان دفع کرد. حملات آرسنال از هر سو ادامه داشت. در دقیقه 67 بازی روی پاس بسیار هوشمندانه ابوئه و فرار جالب کاپیتان ، او در موقعیت تک به تک قرار گرفت و ابتدا دروازبان را به راحتی از پیش رو برداشت و سپس ضربه خود را با دقت وارد دروازه کرد تا گل دوم توپچی ها رقم بخورد. دقیقه 72 بازی شوت نصری را دروازبان بسختی مهار کرد. بنتنر دو شوت محکم در دقایق 74 و 80 به سمت دروازه شلیک کرد که یکی از آنها را دروازبان دفع کرد و دیگری برگشت داده شد که ادبایور نتواست از آن استفاده کند. در دقایق پایانی بازی نیز دیابی حرکت انفرادی جالبی را انجام داد اما ضربه او به تور کناری دروازه برخورد کرد. جیورو از ابتدای این نیمه بجای سیلوستره به میدان امد تا خود را برای بازی چهار شنبه آماده کند. ادبایور و دیابی نیز بجای فابرگاس و والکات وارد زمین شدند.
نکات مهم بازی:
- در نیمه نخست بازیکنان بورو 2 بار بشدت روی فابرگاس خطا کردند. این کار باعث خشم خود سسک و ونگر شد اما داور هیچ کدام از آنها را خطا نگرفت.
- در بازیهای اخیر ، نصری کارهای دفاعی فوق العاده ای انجام میدهد. توپ گیریهای بموقع او ، توپچی ها را در رسیدن به دروازه حریف کمک میکند. او امروز در مرکز خط میانی قرار گرفت و به واقع بازی خارق العاده ای انجام داد.
- روند صعودی گیبز همچنان ادامه دارد و او علاوه بر پیشرفت در کارهای دفاعی ، در کارهای هجومی نیز بسیار خوب و هماهنگ کار میکند. دیدن این حرکات از یک بازیکن 19 ساله ، هر بیننده ای را به وجد می آورد.
- گویا به سیلوستره گفته شده تا هر توپی را به دروازبان ندهد! او در چند صحنه مجبور به این کار بود اما آنها را با تلاش به بازیکنان اطراف واگذار کرد.
- نصری ، دنیلسون کمی نزدیک تر به سیلوستره بازی میکند و این پست بین آنها تغییر میکند. گویا تیمهای حریف نقطه ضعف داع را متوجه شده اند و قصد نفوذ از همان منطقه را دارند که با این کار این خطر رفع میشود.
- ابوئه بازی بسیار خوبی انجام میدهد ولی نفوذهای او بسیار خطرناک است زیرا جای خالی او فضای مناسبی به حریفان میدهد.
- با قطعیت یافتن رتبه چهارم توپچی ها در لیگ ، دیگر استرس این اتفاق روی کیفیت بازیکنان اثر منفی نمیگذارد و آرامش آنها کاملا مشخص است.
- آرشاوین همچنان پویا ، پرتلاش و زیبا بازی میکند. کسی نمیتواند منکر تاثیر او در بازی توپچیها شود.
- فابرگاس نشان داد علاوه بر اینکه پاسور ماهری است ، اگر در فرصت مناسب قرار گیرد نیز براحتی میتواند گلزنی کند.
- بنتنر دقیقا وضعیتی را دارد که ادبایور یک یا دو فصل پیش داشت. او وقتی به عنوان مهاجم نوک قرار میگیرد ، بیشتر به فکر گلزنی است و در هیچ شرایطی توپ را به دیگران نمیدهد. اما وقتی به عنوان بازیکن کناری قرار میگیرد ، بخوبی بازیکنان دیگر را میبیند. با توجه به سن کم او و خصوصیاتی که از ونگر میشناسیم ، حتما این مشکل حل خواهد شد.
- در 5 دیدار گذشته این دو تیم ، توپچی ها نتوانسته بودند بورو را شکست دهند ! آخرین پیروزی توپچی ها یک برد 7 - 0 بود.
- الکس فرگوسن در استادیوم حضور داشت و بازی آرسنال را مستقیم تماشا میکرد.
آرسنال با این برد 65 امتیازی شد و اختلاف امتیازات خود را با استون ویلا به عدد 10 رساند.
Karim
04-27-2009, 04:54 PM
مسعود ببینم این مطالب رو اینجا واسه خودت کپی میکنی تا توآرشیو بمونه؟:24:
جرقه زدن مواقعی اونم تو 1جام(درهرسال)که نشد کارو زندگی!به نظرم تیری هانری روزی 100بار به خودش فحش میده که چراعمرمو تلف کردم:4:
Masoud
04-29-2009, 04:41 PM
ونگر : نوع بازیمان ، موقعیت های زیادی ایجاد میکند
آرسن ونگر متقاعد شده است که حتی بدون حضور آرشاوین نیز ، انها میتوانند امشب در الدترافورد به گل برسند.
بازیساز روس توپچیها با درخشش خود در آنفیلد قدرت گلزنی توپچیها را بالا برد. او نمیتواند در اروپا به میدان برود و بازیکنان دیگر باید اکنون وظیفه او را انجام دهند. رابین بازی امشب را بعلت مصدومیت از دست میدهد ولی ونگر انتخاب های دیگری هم دارد. ادبایور یا بنتنر میتوانند با پشتیبانی فابرگاس ، نصری و والکات در یک ترکیب 4 - 2 - 3 - 1 قرار گیرند. نصری میتواند بیشتر در عمق کار کند و در بازی شنبه مقابل بورو بخوبی از مسئولیت خود سربلند بیرون آمد. ادواردو و ولا هم در تیم حضور دارند که میتوانند قدرت هجومی تیم را افزایش دهند.
ونگر میگوید ، بسیارخوب توانستیم بازی تیم را پیشرفت و توسعه دهیم و این مهمترین چیز برایمان است. یک روز آرشاوین 4 گل بثمر میرساند و روز دیگر بازیکن دیگری این کار را میکند. چیزی که مهم است این است که بازی خود را ارائه میدهیم و بدنبال استفاده از موقعیت هایمان هستیم.
ادبایور کاملا آماده است و این بسیار مهم است. همه از این ماجرا خوشحالند. کیفیت کار مهاجمین خیلی به کیفیت کار تیم بستگی دارد و این دلیلی است که چرا نمیخواهیم همیشه فشار را روی مهاجم قرار دهیم.
البته ما تئو را هم در اختیار داریم که خیلی خوب گل میزند ولی نمیتواند همیشه انتظار این کار را از او داشت. اهمیتی ندارد که چه کسی گل میزند. مهم این است که تیم بتواند گل بزند.
Mostafa United
04-29-2009, 06:41 PM
مسعود ببینم این مطالب رو اینجا واسه خودت کپی میکنی تا توآرشیو بمونه؟:24:
جرقه زدن مواقعی اونم تو 1جام(درهرسال)که نشد کارو زندگی!به نظرم تیری هانری روزی 100بار به خودش فحش میده که چراعمرمو تلف کردم:4:
:24::24:
امشب
http://www.swapmeetdave.com/Humor/Cats/Sylvester.jpg
رو عشقه ........
:24:
Masoud
04-30-2009, 04:08 PM
هفته آینده ، آرسنال متفاوتی خواهید دید
صاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با منچستر.
عملکرد کلی تیم ...
یک بازی مشکل با سرعتی بسیار بالا بود. یونایتد قویتر از ما شروع کرد و شانسهای خوبی پدید آورد. مثبت نگاه میکنیم زیرا نتیجه 1 - 0 است و ما هنوز یک دیدار کامل در امارات داریم. هفته آینده به شما ثابت خواهم کرد که آرسنال متفاوتی خواهید دید. باور دارم شانس بزرگی داریم تا نتیجه را تغییر دهیم. هر چیزی میتواند در فوتبال اتفاق بیفتد. شاید اگر فردا یک دیدار برگزار کنیم ، کاملا متفاوت باشیم. این دلیلی است که میگوید میتوانیم در خانه به نتیجه برسیم. منچستر تاسف میخورد زیرا میتوانست گل دوم را نیز به ثمر برساند. این وظیفه ماست که هفته آینده کاری کنیم که افسوس موقعیت های از دست رفته خود را بخورند.
عملکردتان در بازیهای بزرگ ...
وقتی در نیمه نهایی اروپا حضور دارید ، نشان میدهد که در بازیهای بزرگ خوب نتیجه گرفته اید که به اینجا رسیده اید.
عملکرد آلمونیا ...
بازیکنی که یک بازی بزرگ در دیداری بزرگ داشت ! او عالی بود و درجه یک از هر لحاظ. بازی خوانی ، تصمیم گیری و هوشیاری. او واقعا ممتاز بود.
آزمایش نقطه ضعفهای فندرسار ...
باور دارم که خیلی خطرناک ظاهر نشدیم. بعد از 20 دقیقه ابتدائی فکر میکردیم میتوانیم هجومی تر بازی کنیم اما به حد کافی در یک سوم جلوئی زمین هوشتیار نبودیم. بسیار مثبت در لاک دفاعی رفتیم اما ما مجبور بودیم که به گل دست پیدا کنیم. این باعث میشد منچستر به خواسته خود برسد و ضد حملات را شکل دهد.
تغییرات تیم برای دیدار آخر هفته مقابل پورتموث ...
میخواهیم جایگاه چلسی را بگیریم و قصد داریم پورتموث را شکست دهیم. اما یقینا یک یا دو بازیکن را استراحت خواهیم داد. فعلا نمیتوانم در مورد آن فکر کنم و چیزی بگویم.
مهار رونالدو ...
اعتقاد دارم گیبز نمایش عالی دیگری را ارائه داد و نشان داد یک دفاع چپ تخصصی و خوب است که میتوان به او امید بست.
اطمینان از باقی ماندن در بازیها ...
فرصت بسیار خوبی در اختیار داریم که بار دیگر قدرت روحی و تمرکزمان را به همگان نشان دهیم. مطمئن هستم که هفته آینده این موضوع را خواهید دید و بنابر این شما را به یک مصاحبه مطبوعاتی در آن رو دعوت میکنم. فینال در یک قدمی ماست و هیچ نگرانی ای از این بابت نداریم. وقتی در خانه بازی میکنیم و میدانیم که میتوانیم به فینال برسیم ، در بالاترین سطح کیفیت خود را ارائه میدهیم.
از این بابت اطمینان دارم و باور دارم سه شنبه هفته آینده ، آرسنال متفاوتی را خواهید دید.
Masoud
04-30-2009, 04:12 PM
هيدينك: جلوي گلزني بارسلونا در خانه اش را گرفتيم
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0620/A0620351.jpg
به نقل از سايت يوفا، گاس هيدينك اظهار داشت: از اين نتيجه خيلي راضي هستم. وقتي به دو نتيجه قبلي بارسا در اين جام نگاه مي اندازيم، قطعا مربي مانند من، از نتيجه اظهار خرسندي مي كند.
وي افزود: فكر مي كنم كار بزرگ ديگري نيز انجام داديم. براي نخستين بار در فصل جاري كاري كرديم تا بارسا نتواند در خانه گل بزند. اين يك ضربه مهلك بر روح و روان آنها بود كه عادت به گلزني در خانه دارند.
اين مربي هلندي هنوان كرد: مقابل بارسلونا بسيار با نظم و تاكتيكي بازي كرديم. هر چند در نيمه نخست، توپ هاي زيادي را از دست داديم. در نيمه دوم بازي به مراتب بهتري ارائه كرديم. با توجه به فضاي موجود در اين ديدار پرفشار، از بازيكنانم قدرداني مي كنم.
مربي چلسي در مورد بازي برگشت در استامفورد بريج، اظهار داشت: مسلم است براي آن ديدار تغيير خواهيم كرد. تا آن بازي تلاش مي كنيم به آمادگي مطلوبتري برسيم و بتوانيم نتيجه لازم را جهت راهيابي به ديدار نهايي بگيريم.
ديدار رفت بارسلونا اسپانيا و چلسي انگليس، سه شنبه شب در ورزشگاه نيوكمپ و در حضور 93 هزار نفر با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي امشب در ورزشگاه اولدترافورد ميان منچستريونايتد و آرسنال برگزار خواهد شد.
Karim
04-30-2009, 11:14 PM
گاس کبیرکار خودشو کرد.خداحافظ بارسا.
Mostafa United
05-01-2009, 05:36 PM
آزمایش نقطه ضعفهای فندرسار ...
باور دارم که خیلی خطرناک ظاهر نشدیم. بعد از 20 دقیقه ابتدائی فکر میکردیم میتوانیم هجومی تر بازی کنیم اما به حد کافی در یک سوم جلوئی زمین هوشتیار نبودیم. بسیار مثبت در لاک دفاعی رفتیم اما ما مجبور بودیم که به گل دست پیدا کنیم. این باعث میشد منچستر به خواسته خود برسد و ضد حملات را شکل دهد.
منبع : Arsenal.ir
حالا ارتباط قرمز و آبی با خودتون :24:
imported_غروب پوش
05-02-2009, 11:00 AM
دوستان از صبح الاطلوع تا الاهه شوم قهوه خونه بازی
بفرما تو دم در بده
imported_غروب پوش
05-02-2009, 01:31 PM
اینم یه میان وعده
Masoud
05-02-2009, 01:33 PM
صبحونه جى داريد
چه خبرا چی کارا میکنید ؟ خوش میگذره؟
من 5 مین میرم درس میخونم 1 ساعت پای پی سی
نمیزارید بریم به درسمون برسیم :d
imported_غروب پوش
05-02-2009, 02:15 PM
http://tinipic.co.cc/files/mdsmvx3r94bwxhmhtjf9_thumb.jpg
imported_غروب پوش
05-02-2009, 02:16 PM
http://tinipic.co.cc/files/m02o0rmi1tgcxqdg93mg_thumb.jpg
imported_غروب پوش
05-02-2009, 02:17 PM
http://tinipic.co.cc/files/h43k0c0c7rd0t6r3usb6_thumb.jpg
Masoud
05-02-2009, 02:25 PM
http://www.lazizfood.com/images/zereshk-polo-morgh.jpg
نوش جان
imported_غروب پوش
05-02-2009, 02:47 PM
http://www.picpanda.com/images/ezs79jcowbybfdrth10.jpg
کریم(پژمان)
05-02-2009, 02:51 PM
آخه تو قهوه خونه که این چیزا نمیدن:p
رهایی
05-02-2009, 02:59 PM
کریم جون یه دیزی بده داداش
Masoud
05-02-2009, 03:34 PM
بدشانس ترین بازیکنی که در تمام عمرم دیدم
آرسن ونگر ادعا کرده است در دوران حرفه ای خود ، تاکنون هیچ بازیکنی را به بدشانسی ادواردو در مصدومیت ها ندیده است.
ادواردو در بازی مقابل یونایتد بار دیگر از ناحیه کشاله ران مصدوم شد. این آسیب دیدگی در مقایسه با مصدومیت وحستناک سال گذشته او چیز خاصی نیست اما به هر حال ، او تا پایان رقابتها نمیتواند تیم را همراهی کند.
ونگر درباره او میگوید ، او واقعا وضع پریشانی دارد. ما چند بازیکن داشتیم که به واسطه مصدومیت ، بازیها را از دست داده اند. اما باور دارم این دوران ، برای ادواردو بسیار تاثیر گذار بوده.
فصل برای او تمام شده است زیرا 3 هفته خارج از بازی ها خواهد بود. امروز اول ماه می است و سخت است که 3 هفته دیگر به بازیها بازگردید. احتمالا در ماه ژوئن برای تیم ملی کشورش بازی خواهد کرد.
از ونگر سول شد که آیا چنین بازیکن بدشانسی در مصدومیت ها دیده است؟؟
او پاسخ داد ، نه ، وضعیت اوبه شما پاسخ میدهد. از زمانی که او بازگشته ، تمام اتفاقات خاص برای او پیش آمده. بار دیگر صحنه آهسته بازی سه شنبه مقابل یونایتد را تماشا کردیم. او در آن موقعیت هیچ راه فراری نداشت. او روی زمین بود و فردیناند با زانو روی ران او افتاد و همان چیزی اتفاق افتاد که اکنون میبینید.
او بدن خود را کاملا چرخاند ، اما هیچ شانسی برای فرار نداشت. برخورد بسیار بدی صورت گرفت. در گذشته مصدومیت کشاله ران او بهبود یافته بود اما اینبار ، کاملا اتفاقی بود !
jahan1357
05-02-2009, 05:56 PM
اقا اینجا قول قولی هم هست؟:d
::.hamoon::.
05-03-2009, 12:58 AM
اخجون ماهی برای ماهم بزار
::.hamoon::.
05-03-2009, 12:59 AM
دو تا چایی بیار کریم جون کیک هم داشتی بیار
Masoud
05-03-2009, 01:00 AM
http://www.howtoeatlikeabird.com/photos/uncategorized/2007/10/02/mint_tea7.jpg
niki-10
05-03-2009, 01:03 AM
ببینم گارسون اینجا کیه؟
Masoud
05-03-2009, 01:06 AM
همه با هم كارسونيم
nazari
05-03-2009, 02:29 AM
بچه ها اینجا کسی پایه نیست با هم قلیون بزنیم ؟
قلیون آدامس میچسبه ها
orojlo
05-03-2009, 02:53 AM
بچه ها اینجا کسی پایه نیست با هم قلیون بزنیم ؟
قلیون آدامس میچسبه ها
حمید خان بچاق قلیون رو که می خوامت :):):d
آدامسی بزن
رهایی
05-03-2009, 03:18 AM
6 سیخ جیگر
سیخی چند؟؟؟
orojlo
05-03-2009, 06:43 AM
جیگر نداریم شرمنده !!
imported_غروب پوش
05-03-2009, 10:31 AM
http://www.picpanda.com/images/a8eb70f4rqnpyzjp9766.png
Masoud
05-03-2009, 10:34 AM
مرسى تازه هست كه
imported_غروب پوش
05-03-2009, 10:37 AM
:phttp://www.picpanda.com/images/a8eb70f4rqnpyzjp9766.png
Masoud
05-03-2009, 10:51 AM
فقط تازه باشه سرد نباشه داش حسين
imported_غروب پوش
05-03-2009, 11:03 AM
تازه تازست
نوش جووون
Masoud
05-03-2009, 11:19 AM
مر3000000000
imported_hossein
05-03-2009, 11:35 AM
پس دوسه تا چایی بیار که بدجوری گلوم خشک شده
ممنون
Masoud
05-03-2009, 11:46 AM
يه نون و بنير سنككى هم برا ما
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:17 PM
پس دوسه تا چایی بیار که بدجوری گلوم خشک شده
ممنون
http://www.picpanda.com/images/qqqw9b3mx9jhxr50vx49.jpg
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:19 PM
يه نون و بنير سنككى هم برا ما
http://www.picpanda.com/images/j6wohhpobrwkqnnse5ee.jpg
Masoud
05-03-2009, 02:19 PM
http://www.picpanda.com/images/qqqw9b3mx9jhxr50vx49.jpg
نون و بنير ما جى بس
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:26 PM
http://www.picpanda.com/images/4r7ccdnggs62ipvkhnj.jpg
Masoud
05-03-2009, 02:27 PM
مرسى مربا البالو
رهایی
05-03-2009, 02:27 PM
قربونت دست دوتا دیزی
بزن زنگ و و و و و و و
imported_pedram
05-03-2009, 02:28 PM
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااام
منم اومدم
imported_pedram
05-03-2009, 02:28 PM
همگی خوب هستین؟؟؟؟؟؟؟؟
رهایی
05-03-2009, 02:30 PM
سلام
ببخشید کدوم پدرام
کم حاثه یا پر حاثه؟؟؟؟؟
یا شاید هم هیچکدوم
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:37 PM
من کله پاچه میخوام :(
http://www.picpanda.com/images/wyojhoi5hsa40h0oles.jpg
Masoud
05-03-2009, 02:39 PM
http://www.picpanda.com/images/wyojhoi5hsa40h0oles.jpg
بابا كرسنمون كردى:p
imported_pedram
05-03-2009, 02:39 PM
سلام
ببخشید کدوم پدرام
کم حاثه یا پر حاثه؟؟؟؟؟
یا شاید هم هیچکدوم
سلام
من کم حادثه هستم
pedram
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:40 PM
قربونت دست دوتا دیزی
بزن زنگ و و و و و و و
http://www.picpanda.com/images/1laera3l9tju5733t1s.jpg
امپراطور قرمز
05-03-2009, 02:40 PM
سلاااااااااااااااام
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:41 PM
نوش جوونتون قابل نداره
Masoud
05-03-2009, 02:43 PM
نوش جوونتون قابل نداره
زنده باشى عزيز
imported_pedram
05-03-2009, 02:43 PM
کسی منو ندیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااام
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:49 PM
سلام پدرام جون
خوش اومدی
بفرما بشین
imported_pedram
05-03-2009, 02:51 PM
سلام
کجا بشینم؟
niki-10
05-03-2009, 02:52 PM
یه آب هویچ بیارین سریع
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:57 PM
پدرام جون هر جا عشقته بشین
imported_غروب پوش
05-03-2009, 02:59 PM
یه آب هویچ بیارین سریع
دوست من اینجا قهوه خونه سنتیه ها نه آب هویچ بستنی فروشی
imported_pedram
05-03-2009, 03:00 PM
پدرام جون هر جا عشقته بشین
تو طباخی؟؟؟
وووویییییییی
من اصلا تو طباخی نرفتم و نخواهم رفت
من حالم از کله پاچه بهم میخوره
imported_pedram
05-03-2009, 03:01 PM
تو قهوه خونه باید همه چی پیدا بشه دیگه
Masoud
05-03-2009, 03:02 PM
مربیه با غیرت همینه همینه .
--------------------
پاسخ منفي ونگر به پيشنهاد 45 ميليون يورويي رئال مادريد
http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0651/A0651808.jpg
اين مربي فرانسوي حاضر نشد با وجود دريافت پيشنهاد رئال، اقدام به ترك لندن كند.
براساس اين گزارش باشگاه رئال مادريد كه شنبه شب مقابل بارسلونا، باخت تحقيرآميز و خانگي 6 بر 2 را تجربه كرد، در پي بازسازي تيم فوتبال خود است.
در اين گزارش عنوان شده رئال مادريد حاضر بود 45 ميليون يورو را براي مدت 5 سال به ونگر پرداخت كند.
اين مربي فرانسوي كه از سال 1996 سرمربي آرسنال است تا سال 2014 با اين باشگاه قرارداد دارد.
imported_غروب پوش
05-03-2009, 03:03 PM
تو قهوه خونه باید همه چی پیدا بشه دیگه
http://www.picpanda.com/images/mr11c68renscpfed9tl.jpg
niki-10
05-03-2009, 03:07 PM
پس قلیون دارید دیگهههههههههههه
sina-10
05-03-2009, 03:12 PM
من چای میخوام
Mostafa United
05-03-2009, 03:26 PM
مربیه با غیرت همینه همینه .
--------------------
پاسخ منفي ونگر به پيشنهاد 45 ميليون يورويي رئال مادريد
:24::24::24:
منصور پورحیدری هم عقلش میرسه به تیمی که 6 تا 6 تا میخوره نباید رفت ...
imported_pedram
05-03-2009, 03:40 PM
این قهوه خونه همه چی داره
imported_pedram
05-03-2009, 03:46 PM
کسی دیگه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
diana_red
05-03-2009, 03:48 PM
قهوه پیلیز
imported_pedram
05-03-2009, 03:52 PM
قهوه پیلیز
اینم یه قهوه برای شما
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/4/41/hasda104.jpg
diana_red
05-03-2009, 03:59 PM
تنکس
آخی یادکافه قرمزته بخیرررررر
imported_pedram
05-03-2009, 04:04 PM
تنکس
شما خارجنه؟؟؟
خواهش میکنم
imported_pedram
05-03-2009, 04:06 PM
چقدر خلوت شد
diana_red
05-03-2009, 04:14 PM
خارجنه؟؟چی بید؟http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/ipb/blink.gif
اینجا تاپیک قحطه حوصله ام سررفت؟؟
imported_pedram
05-03-2009, 04:17 PM
خارجنه؟؟چی بید؟http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/ipb/blink.gif
اینجا تاپیک قحطه حوصله ام سررفت؟؟
گویش مدرسنه ی ماست
میخواینه یه کلاسنه خصوصوصونه میزارنه
هوان؟میخانه؟
تنکس
آره یادش بخیر
ما که نبودیم ولی کلا یادش بخیر:d
هر چی به مدیر قرمزته میل زدم میگیم لا اقل بده من بچرخونم سایتو حیفه جواب نداد که نداد
فکر کنم یه چیزیش شد
Masoud
05-03-2009, 04:20 PM
قرمزها همه جا با مرامند قديم يا جديد
diana_red
05-03-2009, 04:22 PM
آره یادش بخیر
ما که نبودیم ولی کلا یادش بخیر:d
هر چی به مدیر قرمزته میل زدم میگیم لا اقل بده من بچرخونم سایتو حیفه جواب نداد که نداد
فکر کنم یه چیزیش شد
ولی من عضوش بودم
خیلی دلم برای قرمزته تنگیدهههه
ارهههههه حیف
jahan1357
05-03-2009, 04:22 PM
قیلون من چی شد؟:mad:
اهای یکی به داد من برسه:D
diana_red
05-03-2009, 04:24 PM
گویش مدرسنه ی ماست
میخواینه یه کلاسنه خصوصوصونه میزارنه
هوان؟میخانه؟
چه لهجه ای!!http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
نه تنکس همینجوری راحتیم!!
imported_pedram
05-03-2009, 04:33 PM
چه لهجه ای!!http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
نه تنکس همینجوری راحتیم!!
میله خودتونه دیگه
هرجور که راحتی
ولی آسونهاااااااااا
imported_pedram
05-03-2009, 05:58 PM
واییییییییییییی
قهوه خونه و خالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نچ نچ نچ نچ ...
Masoud
05-03-2009, 06:04 PM
http://www.karbafoo.com/images/Persian%20food.jpg
imported_pedram
05-03-2009, 06:07 PM
چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
imported_pedram
05-03-2009, 06:08 PM
باز نمیشه که...
Masoud
05-03-2009, 06:08 PM
چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كباب كوبيده برات كذاشتم
imported_pedram
05-03-2009, 06:09 PM
ولی باز نمیشه تا ببینم
حالا برای چی برای من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
diana_red
05-03-2009, 06:17 PM
من ازاینامیخوام دارین؟
http://m-mcoffee.com/adminn/Upload/MenuCoffee/Orginal/20088511958.jpg
Masoud
05-03-2009, 06:18 PM
من ازاینامیخوام دارین؟
http://m-mcoffee.com/adminn/Upload/MenuCoffee/Orginal/20088511958.jpg
از dq خريدىىى:p
diana_red
05-03-2009, 06:21 PM
نخریدم پوسترشوبرداشتم!!http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
پس ندارین؟
Masoud
05-03-2009, 06:23 PM
نخریدم پوسترشوبرداشتم!!http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
پس ندارین؟
داشتن كه داريم بهترش هم داريم
Masoud
05-03-2009, 06:24 PM
http://www.acatinthekitchen.com/photo/icecreamwithcream/icecream.jpg
اين خوبه يا بازم بهتر
diana_red
05-03-2009, 06:27 PM
اینوچطوری بخورم یه مربع ضربدرقرمزروشhttp://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
Masoud
05-03-2009, 06:29 PM
اینوچطوری بخورم یه مربع ضربدرقرمزروشhttp://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gifhttp://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
باشه ولى خوشمزس
diana_red
05-03-2009, 06:34 PM
یه اسپرسوبیارلااقل
Masoud
05-03-2009, 06:38 PM
یه اسپرسوبیارلااقل
اينم اسبرسوhttp://alvani.googlepages.com/kikiespressoart_2.jpg
diana_red
05-03-2009, 06:42 PM
تنکسسسسسسسسسسسس
Masoud
05-03-2009, 06:44 PM
تنکسسسسسسسسسسسس
ناقابلههههه
diana_red
05-03-2009, 06:49 PM
ببخشیدشماینجاگارسونید؟http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
:::Snake^7:::
05-03-2009, 06:58 PM
سلام عرض شد عمو یه چایی بفرست بیاد تازه رسیدم اینجا تشنمه ( من شکلک میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااام )
Masoud
05-03-2009, 06:59 PM
سلام عرض شد عمو یه چایی بفرست بیاد تازه رسیدم اینجا تشنمه ( من شکلک میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااام )
حسابى عصبى:)
diana_red
05-03-2009, 07:02 PM
شیما جون مهمون منی
بفرماااااااا
http://www.sxc.hu/pic/m/s/sk/skrasii/457985_hot_tea.jpg
چه شکلکی میخوای؟؟؟؟؟؟
05-03-2009, 07:03 PM
من تاحالا تو عمرم ارسال بدون شکلک نداشتم خب حق دارم عصبی شم :mad:
شکلــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک
05-03-2009, 07:04 PM
شیما جون مهمون منی
بفرماااااااا
http://www.sxc.hu/pic/m/s/sk/skrasii/457985_hot_tea.jpg
چه شکلکی میخوای؟؟؟؟؟؟
میسی میسی
شکلک یه دونه دو نقطه دی میخوام با یه دونه سوت
قربون دستت
diana_red
05-03-2009, 07:07 PM
خواهششششششش
اینومیگی>>>http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
05-03-2009, 07:08 PM
آره همینو میخوام
diana_red
05-03-2009, 07:09 PM
اینم ازسوت>>>>http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/54.gif
diana_red
05-03-2009, 07:11 PM
خوب عزیزم روش کلیک راست کنurlروکپی کن روی http://perspolisnews.net/forum/images/Bangla/editor/insertimage.gifکلیک کن یه کادربازمیشه urlروپست کن
05-03-2009, 07:13 PM
http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/54.gif
میسی http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
diana_red
05-03-2009, 07:14 PM
خواهشششششششششhttp://www.pic4ever.com/images/4lqqtqv.gifhttp://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/biggrin.gif
Masoud
05-03-2009, 07:24 PM
http://theflavor.files.wordpress.com/2007/01/espresso1c.jpg
RED STORM
05-03-2009, 07:53 PM
آرسنال خواهان سانتاكروز شد
یوفا: باشگاه آرسنال انگليس به جمع تيمهايي پيوست كه خواهان به خدمت گيري مهاجم پارگوئهاي بلكبرن هستند.
به گزارش یوفا: روزنامه ديلي اكسپرس گزارشي منتشر كرد كه در آن به علاقمندي فراوان تيم آرسنال به روكه سانتاكروز اشاره مستقيم شده است.
اين روزنامه عنوان كرد آرسن ونگر، براي تقويت توان تهاجمي تيمش براي فصل بعد، در تكاپوي جذب روكه سانتاكروز است.
علاقه تيم لندني به مهاجم تيم ملي پاراگوئه در زماني فاش شد كه قبلا تيم هاي ليورپول و منچسترسيتي براي جذب او ابراز تمايل كردنده بودند. به اين خاطر پيش بيني مي شود رقابت فشرده اي ميان اين سه تيم ليگ برتري انگليس براي جذب سانتاكروز طي هفته هاي آينده ايجاد شود.
سانتاكروز كه تا تاريخ 30 ژوئن سال 2012 با بلكبرن قرارداد دارد، در سال 2007 به اين تيم انگليسي پيوست. وي تا قبل از اين به مدت 8 سال در بوندس ليگا آلمان براي بايرن مونيخ بازي كرد.
jahan1357
05-03-2009, 07:57 PM
کاش یکی هم هوای منو داشت مردم از نکشیدن قلیوووووووووووووووووووووو ووون:cool:
mousavisepehr
05-03-2009, 10:37 PM
http://www.karbafoo.com/images/persian%20food.jpg
بابا دلمونو آب انداختین با این چلوکباب
منم میام قهوه خونه
Hojat
05-03-2009, 10:40 PM
بنده از وزرات بهداشت اینجا سر کشی میکنم در صورت مشاهده قلیان کشیدن بار اول تذکر بار دوم جریمه با تو بیخ کتبی و درج در پرونده و اگه بار سوم نیز وجود داشت قهوه خونه پلمپ میشود جدی جدی:cool:
رهایی
05-03-2009, 10:43 PM
یه چایی لبریز لب سوز لب دوز بریز
قربون دست کم رنگ باشه ها
Karim
05-04-2009, 02:24 AM
آخه ونگر بچه فرانسوی ازکنارخیابون میاره ماهی 100هزراتومن بهش میده میفروشش 10میلیون پوند:24:.واسه چی بره رئال؟
imported_غروب پوش
05-04-2009, 08:57 AM
کاش یکی هم هوای منو داشت مردم از نکشیدن قلیوووووووووووووووووووووو ووون:cool:
http://www.picpanda.com/images/tqqgolr8hicnyxcvijb.jpg
imported_غروب پوش
05-04-2009, 09:01 AM
یه چایی لبریز لب سوز لب دوز بریز
قربون دست کم رنگ باشه ها
http://www.picpanda.com/images/iea3sw8z768aswdab.png
orojlo
05-04-2009, 09:51 AM
بنده از وزرات بهداشت اینجا سر کشی میکنم در صورت مشاهده قلیان کشیدن بار اول تذکر بار دوم جریمه با تو بیخ کتبی و درج در پرونده و اگه بار سوم نیز وجود داشت قهوه خونه پلمپ میشود جدی جدی:cool:
شما برو با بزرگترت بیا :p
imported_غروب پوش
05-04-2009, 10:05 AM
دوستان بفرمائید تو دم در بده
jahan1357
05-04-2009, 10:52 AM
http://www.picpanda.com/images/tqqgolr8hicnyxcvijb.jpg
ایول:D
ایول:p
jahan1357
05-04-2009, 10:54 AM
نگووووووووووووووووووووووو وووووو :cool:
بیا یک چیزی می خواهم بهت بدم مثلا زیر میزی(یواشی)حله:D
jahan1357
05-04-2009, 10:57 AM
دوستان بفرمائید تو دم در بده
من امدم کو گوسفند قربونی زودباشید کار دارم:d
jahan1357
05-04-2009, 11:15 AM
وای چرا یکی منو تحویل نمی گیره؟:d
imported_غروب پوش
05-04-2009, 11:39 AM
خوش اومدی جهان جون
imported_غروب پوش
05-04-2009, 11:41 AM
http://www.picpanda.com/images/3pu15wh292wgsqafo1qc.jpg
imported_غروب پوش
05-04-2009, 12:22 PM
http://www.picpanda.com/images/rqm7mewmud75pfc1ni.jpg
sina-10
05-04-2009, 01:27 PM
اش هست؟؟؟؟؟؟
imported_غروب پوش
05-04-2009, 01:31 PM
اش هست؟؟؟؟؟؟
http://www.picpanda.com/images/ncxfnfxzo8ol7cwn75b0.jpg
sina-10
05-04-2009, 01:35 PM
دستت درد نکنه.............چایی هم بیار.............. دستت درد نکنه مشتی
imported_غروب پوش
05-04-2009, 01:42 PM
دستت درد نکنه.............چایی هم بیار.............. دستت درد نکنه مشتی
http://www.picpanda.com/images/cf1fqxg34of6xz8n5b0.jpg
sina-10
05-04-2009, 01:50 PM
قربون دستت
niki-10
05-04-2009, 02:01 PM
اینجا دیزی دارهههههههههههههههههههههه هه
imported_pedram
05-04-2009, 02:02 PM
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااام
منم اومدم
چطوری داش علیرضا؟
sina-10
05-04-2009, 02:03 PM
اینجا دیزی دارهههههههههههههههههههههه هه
ارههههههههههههههههههههههه ههه:D
Mostafa United
05-04-2009, 02:04 PM
آخه ونگر بچه فرانسوی ازکنارخیابون میاره ماهی 100هزراتومن بهش میده میفروشش 10میلیون پوند.واسه چی بره رئال؟
ای بابا کریم بازم که این رو گفتی ...
کی از این کارها کرده ؟ الکی بزرگش نکنید ..
imported_pedram
05-04-2009, 02:05 PM
داش سیناااااااااااااااااااااا ا
سلام نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
sina-10
05-04-2009, 02:08 PM
داش سیناااااااااااااااااااااا ا
سلام نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام عزیزم...........والله من مسئول نیستم............... از صاحبش بپرس...........غروب پوش
matin_red
05-04-2009, 02:08 PM
salam be hame sorkh ha
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.