PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران "ابراهيم توره"

RedHuman
02-03-2009, 05:27 AM
با سلام
اينو بگم كه خودم به شخصه يكي از عاشقاي ابراهيم توره هستم؛ حتي اون موقعي كه تو پيكان بود نوع بازيش و گلهاش رو خيلي ميپسنديدم. و يكي از خوشحال كننده ترين خبرها براي من هم خبر انتقال توره به پرسپوليس بود. توره بازيكنيه كه خيلي خوب چارچوبو ميشناسه؛ روي زمين خيلي خوب بازي ميكنه و تو تمام كردن گل هم حرفه ايه؛ توره مال محوطه ي جريمه و بازي عمقيه؛ ولي افسوس كه مربيان حال حاضر تين با اين سيستم هاي مندرآوردي بلد نيستن از اين بازيكن استفاده كنن. چندي پيش خبر تمايل نانسي فرانسه برا گرفتن اين بازيكن به اعتقاد من در مورد بار تكنيكي اين بازيكن مهر اطمينان زد. چنانچه اين مورد رو قبول ندارين شما رو به فصل گذشته و بازيها و گلهاي خيره كننده ي توره ميندازم كه فكر ميكنم تو نيم فصل دوم 14 گل زد؛ در حالي كه آقاي گل كل فصل پيش محسن خليلي با 18 گل زده بود.
اگه به ياد بيارين لحظاتي از قبل بازي با فولاد رو كه حقيقي رفت لباسش رو عوض كنه تلف شد و در همون لحظات توره و منصوري وسط زمين داشتن با توپ كار ميكردن؛ حركات نمايشي توره تو اون لحظه اينقدر منو جذب كرد كه همون چند لحظه حركات قبل بازي توره رو به كل 90دقيقه ي بازي با فولاد؛ مس؛ پيام و... رو به سختي ميفروشم.
توره بازيكن بسيار خوب و گلزنيه ولي به اعتقاد من تو اين سيستم تيم؛ توره يه مهره ي كاملا" سوخته شده چون علم استفاده از توره تو مربيان تيم نيست.
توره مرد محوطه ي جريمه و عمق هست و چنانچه اين بازيكن دست مربي اي مثل مصطفي دنيزلي برسه خواهيد ديد كه آنوقت توره چگونه دروازه را شخم ميزند.

RED STORM
02-03-2009, 12:21 PM
دمت گرم
منم کاملا باهات موافقم توره واقعا بار فنی بالایی داره ولی مربیا تا حالا نتونستن ازش خوب استفاده کنن
به امید گلزنی توره تو دربی:6:

Masoud
02-03-2009, 12:55 PM
توره یه بازیکن حرفه ای هست که تو لیگ ایران خیلی جا افتاده
اگه اون مسئله سالگرد ازدواجش و غیب زدنش اتفاق نمی افتاد الان خیلی خیلی بالاتر از این حرفها بود.ولی خودمونیمها اگه اینجا ایران نبود باهاش چی کار میکردن ؟

مطمئن یه گل خوشگل به استقلال میزنه و یکی از مهره های کلیدیمون جلوی استقلاله

KARIM
02-03-2009, 12:55 PM
http://www.dourbin.net/media/image/2008/08/20372_orig.jpg
الماس سیاه سنگال...

omid_figo
02-04-2009, 12:55 AM
اینو باهاش هستم که توره واقعا الماس سیاهه واسه پرسپولیس.
من از وقتی شیفته بازیش شدم که پارسال وقتی تو پیکان بود تو بازی با استقلال جوری کوشکی رو دریبل زد که فردوسی پور داشت از تعجب سکته میکرد،خداییش من همچین دریبلی از زیدان و رونالدینهو هم ندیده بودم.نمیدونم چند نفر از شما این صحنه رو دیدید و یادتونه،من که هیچ وقت فراموشش نمیکنم.
به نظرم توره قدر خودشو نمیدونه،چون اون قابلیت بازی کردن تو بهترین لیگهای دنیارو داره.

KARIM
02-04-2009, 01:05 AM
اون صحنه ای رومیگی که توی محوطه بود و3و4متری طالبلو؟که گل عجیبی هم زد؟

redsun
02-04-2009, 02:50 AM
هر چند نتونست جای خلیلی را پر کنه اما خیلی به تیم کمک کرده اما آن هم چند هفته است تو بحرانه سونامی پرسپولیس همه را با خودش داره غرق می کنه

AmiR TiFo36
02-04-2009, 01:14 PM
یه بار خوندم تو تمرین مسابقه گذاشته با نیکی و کریمی که بیشتر به تیرک بزنن
توره از 10 تا 7 تاشو زد به تیرک.............
بازیش مثل بازیکنای پلی استیشن
واقعا توره کجا و نیکی کجا...

omid_figo
02-04-2009, 01:29 PM
اون صحنه ای رومیگی که توی محوطه بود و3و4متری طالبلو؟که گل عجیبی هم زد؟

آره،دقیقاوتومحوطه 6 قدم نزدیک خط اوت بود که توپ رو به پاش چسبوند و از بالای سر کوشکی ردش کرد،بنده خدا نفهمید چی شد،من که تا حالا دریبل سرپا این مدلی ندیده بودم،حتی تو پلی استیشن

KARIM
02-04-2009, 01:41 PM
توره ما گل میزنه....سرورهرچی گل زنه
وتوره 10گله میشود....

KARIM
02-04-2009, 03:34 PM
ابی جون نوکرتم،ابی جون رونالدویی.ابی جون فدات بشم!

RED STORM
02-04-2009, 03:38 PM
این اخطارشو خیلی مفت گرفت باید بیشتر به اعصابش مسلط باشه

Hojat
02-04-2009, 03:44 PM
توره رفت و برگشت...همینه...همینه...

:leader::4:

مونا
02-04-2009, 05:06 PM
توره شم گلزنی خوبی داره امروز هم در بازی با داماش و اون زمین افتضاح خوب کار کرد ولی اخطارهای بی مورد و غیر حرفه ای میگیره

zamara
02-04-2009, 05:16 PM
متاسفانه توره بخاطر دريافت اين كارت زرد دربي رو دست داد و ما رو از وجود خودش در دربي بي بهره گذاشت .
واقعا متاسفم كه كارت زرد مفت و بي ارزشي دريافت كرد .

http://www.ipna.ir/thumbpic.aspx?src=20372_orig0.6040003.jpg&h=150&w=200&c=p

با دریافت کارت زرد دردیدار مقابل داماش؛ توره دربی 66 را از دست داد

ابراهیم توره با کارت زردی که در دیدار مقابل داماش گیلان از داور مسابقه دریافت کرد، دربی 66 رااز دست داد. به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، ابراهیم توره مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران که گل اول این تیم را در مقابل داماش گیلانن به ثمر رساند به دلیل محرومیت دیدار دربی 66 را از دست داد. توره که تا پیش ازاین دیدار 2 کارت زرد دریافت کرده بود با کارت زردی که دردیدار مقابل داماش گیلان از داور مسابقه دریافت کرد 3 اخطاره شد به این ترتیب دربی حساس 66 را که روز جمعه هفته آینده برگزار می شود را از دست داد.

RED STORM
02-04-2009, 05:29 PM
عجب شانسی داریم ما
خیلی مفت کارت گرفت:20:
واقعا کارمون خیلی سخت شد

omidperspolisi
02-04-2009, 08:54 PM
حیف شد میتونست تو دربی به کمکمون بیاد ولی حیف که حرکت بچه گانه اش باعث از دست دادن دربی شد

KARIM
02-04-2009, 11:22 PM
اصلا توره عصبی نبود تواون صحنه وتفریحی شوت زد به تبلیغ کنار زمین.خیلی غیرحرفه ای بود رفتارش

redsun
02-05-2009, 12:04 AM
حالا پس باید فقط بگیم نیکی ما گل می زنه

Masoud
02-05-2009, 12:10 AM
واقعا توره یه کاری کرد که بهادر عبدی هم اگه تو زمین بود نمیکرد.میدونست دو کارته هست و همچین کارت مفتی گرفت.
واقعا دست پیروانی رو خیلی بست و خیال قلعه نویی رو راحت کرد
ابراهیم اگه نبریم این بازی رو هیچ موقع نمیبخشمت

RedHuman
02-05-2009, 01:16 AM
واي خداي من؛ بخدا از اون وقتي كه اينو تو اخبار گفت اعصابم خورده خورده؛ حالا دربي بي توره ديدن نداره؛ ديگه من دربي رو اصلا" نميبينم؛ كلش به توره اميد داشتم.
ديگه وقتي خدا هم با پرسپوليس قهر كرده چي ميشه كرد!!!

RedHuman
02-05-2009, 01:19 AM
حالا پس باید فقط بگیم نیکی ما گل می زنه

جون داداش من كه ديگه دربي رو نميبينم ولي اگه فرهاد خير خواه رو هم بزاره الان بهتر از اين نيكي بازي ميكنه.

KARIM
02-05-2009, 01:24 AM
ایول .حال کردم
عبدی روهم بذارن جاش بهتر بازی میکنه

RedHuman
02-05-2009, 01:39 AM
الان پرسپوليس يه بازيكن خيلي تعصبي داره اونم هادي نوروزيه؛ نوروزييم واسه دربي بجا نيكي بد نيست...

مونا
02-05-2009, 02:01 AM
توره خامی کرده و کارت زرد گرفته چه ربطی به نیکبخت داره ؟ عبدی و خیرخواه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چی بگم شما هم مشکلتون رو حل کنید .

Abadan
02-05-2009, 02:59 AM
وقتي بازيكناي ما اينقدر حرفه اي نشدن كه الكي كارت ميگيرن خدا چكار داره؟

redsun
02-05-2009, 02:54 PM
من میدونم اینقدر باید دید ما هوادارا ن بد باشه که بازیکنی را که این همه زحمت برای تیم کشیده را کنار بزنیم
همون عبدی و خیرخواه به دردتون می خوره حیف نیکی برای شما ها بازی کنه

omidperspolisi
02-05-2009, 03:21 PM
از دوستان عزیز خواهش میکنم تو تایپیک هواداران بازیکنان فقط راجع به همون بازیکن صحبت کنید نه غیرت و تعصب بازیکنان دیگه

RedHuman
02-07-2009, 04:00 AM
در بهار آزادي جاي توره هم خالي

محمد سرخه
02-09-2009, 01:01 AM
حرفهای همتون خیلی باحاله

Masoud
02-09-2009, 01:04 AM
والا این شایعه که دور ابراهیم داره میچرخه یه ذره ادم رو زده میکنه که بازیهای خوبش رو بزاریم کنار
اون از فرار کردنش به سنگال و غیب زدنش . این هم از این که میگن به خاطر صحبت با نظری جویباری خودش رو سه کارته کرده
اگه راست باشه واقعا باید از این تیم محبوب محو بشه

KARIM
02-09-2009, 02:08 AM
اینا ساخته ذهن کسانیه که بااین باشگاه مشکل دارند وبه فکرفروش بیشتر کاغذاشونن

RedHuman
02-10-2009, 04:28 AM
كسي راجع به توره بد نگه
الان هرچي كه نباشه بازيكناي خارجي تعصبشون بيشتره؛ براي مثال پتروويچ
توره جلو تعصبي بازي كرد و اين چيزا كه ميگن همش ..... كه كيسه كشا از خوشحالي اينكه توره تو دربي نيست شايعه ميندازن.
توره بازيكن حرفه ايه و مطمئن باشيد كه بعد از اتمام قرار داد توره را در اروپا خواهيد ديد.

RedHuman
02-16-2009, 04:28 AM
به ولاه قسم اگه توره تو دربي بود حداقل از 25% موقيتهايي كه نيكبخت تو بازي داشت يه گل ميساخت.
نيكبخت هم كه اينگاري وسط زمين داشت بادبادك شانسي ميفروخت.
ولي خودمونيم علي عسكر رو حال كردين تو جريمه چه جولاني ميداد.

Masoud
02-16-2009, 01:10 PM
توره: برای گلزنی به ابومسلم کاملا آماده ام

مهاجم تیم پرسپولیس گفت: بعد از ناکامی از حضور در بازی با استقلال خود را برای گلزنی به ابومسلم کاملا آماده کرده ام.
ابراهیم توره با اشاره به دربی خاطرنشان کرد: پرسپولیس بازی بسیار خوبی در این دیدار مقابل استقلال به نمایش گذاشت و حق ما در این بازی پیروزی بود.
وی ادامه داد: موقعیت های ما نسبت به بازیکنان استقلال بیشتر بود و بازیکنان پرسپولیس بازی زیبایی را در نیمه دوم این دیدار از خود به نمایش گذاشتند.
وی افزود: دوست داشتم در دربی حضور داشتم اما اتفاقات بازی با داماش باعث شد تا نتوانم مقابل استقلال بازی کنم .
وی در خصوص شایعات تبانی وی با استقلالی ها گفت: این مباحث کاملا مسخره است و شرافتم را به هیچ قیمتی نخواهم فروخت.
مهاجم تیم پرسپولیس عنوان کرد: همه چیز در پرسپولیس بسیار خوب پیش می رود و تمرینات خود را برای بازی با ابومسلم با قدرت انجام داده ام.
توره گفت: در حال حاظر شرایط بسیار ایده آلی دارم و از هر نظر برای گلزنی به ابومسلم آماده ام.

مونا
02-16-2009, 02:18 PM
بدبینی به توره رو کنار میذاریم هر چند استقلالی ها هر کاری بهشون میاد که انجام بدن و منتظر گلزنی هاش در بازی های بعدی هستیم .

SaRa
02-16-2009, 04:37 PM
http://perspolisnews.net/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=18838&g2_serialNumber=2

KARIM
02-16-2009, 04:45 PM
بازی باابومسلم گل میزنه...

Masoud
02-16-2009, 06:02 PM
پرسپولیس حمله --- ابراهیم باید گل بزنه
پرسپولیس حمله --- مشهد و اتیش بزنه
پرسپولیس حمله

omid_figo
02-17-2009, 01:34 AM
بازی باابومسلم گل میزنه...

انشا الله:namaz:

redsun
02-17-2009, 02:05 AM
فقط امیدوارم با بچه بازی دیگه کارت نگیره و ...

g.hoseyn
02-17-2009, 12:48 PM
امروزابراهیم توره انشاالله گل می زنه تا حرف وحدیثا فراموش بشن

RedHuman
02-19-2009, 05:00 AM
من هنوز تو كف اون سر توپ يوزار هستم كه مثل پفك موموني مدافع ابومسلم رو جا گذاشت.يوزار اين بازي خيلي بد شانس بود ولي ايشالا بازي با برق.

KARIM
02-19-2009, 12:25 PM
امسال کلی به تیر زده!اگه تیر دروازه نبود الان آقای گل بود ما هم صدر!

omidperspolisi
02-19-2009, 01:50 PM
واقعا تعداد تیرک هاش خیلی بالا رفته به نظرم پرسپولیس باید سیستم بازیش رو عوض کنه این تیم با 1مهاجم به جایی نمیرسه نه توره نه نیکبخت به درد تک مهاجم نمیخورند

Masoud
02-19-2009, 09:43 PM
توره واسه تک مهاجمی بدک نیست ولی با برگشت خلیلی واقعا حیفه یکیشون بیرون بشینن هرچند محسن خیلی طول میکشه محسن فصل پیش شه.
ولی به نظر من الان تک مهاجمه و توره خوبه
مطمئنم دیگه بدشانسی هاش تموم میشه و ابراهیم این بازی گل میزنه

KARIM
02-19-2009, 10:58 PM
مطمئنم دیگه بدشانسی هاش تموم میشه و ابراهیم این بازی گل میزنه
مسعود تو این جمله رو قبل ازهربازی میگی:24:

Masoud
02-21-2009, 10:25 PM
ابراهیم چرا گل نمیزنه ؟ :aasab:
دیگه خسته شدیممممممممممممممم
باید یه گل بزنه.
بازی با سپاهان خیلی بهش چشم امید داریم.

ابراهیمم امیدمون رو نا امید نکن که خدا امیدت رو نا امید نکنه

KARIM
02-21-2009, 11:55 PM
امروز خیلی بد بود.

KARIM
02-22-2009, 12:00 AM
آقاي تير ابراهيم توره در تاريخ ليگ برتر فوتبال ايران به يك ركورد بي سابقه رسيده استو. مهاجم سنگالي پرسپوليس در اين فصل 9 بار توپ را به تيرك دروازه حريفان كوبيده كه اگر همه اين توپ ها گل شده بود حالا با 19 گل زده در صدر جدول گل زنان قرار داشت!

Masoud
02-28-2009, 02:29 PM
با اینکه همچنان گل نمیزنه ولی بهش امید داریم.
یه خبر هم از او :

ابراهیم توره پدر شد (http://www.arteshesorkh.com/news.php?num=3673)
ابراهیم توره فوروارد سنگالی تیم پرسپولیس پدر شد.
ابراهیم توره فووارد سنگالی پرسپولیس شب گذشته صاحب یک فرزند دختر شد. شب گذشته و در اردوی تیم در اصفهان این خبر به ابراهیم توره رسید. محمود خوردبین سرپرست تیم بعد از شنیدن خبر ضمن تبریک به این بازیکن هدیه‌ای را از طرف باشگاه به ابراهیم داد.

mehdi
03-01-2009, 10:58 PM
به توره تبریک میگم پدر شده مبارکش باشه .

دخترش خوش قدم باشه توره هم شروع کنه به گل زنی ایشالله .

KARIM
03-02-2009, 12:08 AM
پارسال درمصاحبه با یه روزنامه گفته بود که ازخلیلی خوشم میاد.
امروز هم گفته:خلیلی ازمن بهتره...

مونا
03-02-2009, 01:04 AM
به توره تبریک میگم پدر شده مبارکش باشه .

دخترش خوش قدم باشه توره هم شروع کنه به گل زنی ایشالله .

به به مبارکه انشالله خوش قدم باشه و پای پدرش هم به گلزنی باز بشه .

پارسال درمصاحبه با یه روزنامه گفته بود که ازخلیلی خوشم میاد.
امروز هم گفته:خلیلی ازمن بهتره...

خدا کنه همیشه بین پرسپولیسی ها محبت و دوستی باشه .

omid_figo
03-02-2009, 02:32 AM
منم به توره تبریک میگم،امیدوارم وجود این دختر کوچولو براش خوش یمن باشه و بتونه پیشرفت کنه واز پرسپولیس به لیگ فرانسه بره که به نظر من توانشو داره.
فقط از دست توره یه کم دلخورم برای اینکه رو توپ ارسالی نیکی تو بازی با سپاهان میتونست بهتر کار کنه،چون اکثر اوقاب این توپ هارو یک ضرب میزد.

omid_figo
03-18-2009, 03:06 AM
این آخرین نظر من درباره توره هستش تو این تایپیک.اون باید از تیم اخراج بشه،فقط همین و مطمئنم که سال بعد اونو با لباس آبی میبینیم تو لیگ

mehdi
03-24-2009, 07:55 PM
خدا کنه توره تا وقتی تو پرسپولیس اقلا کم کاری نکنه بازیکن خوب و گلزنیه و خوب هم داشت گل میزد نمیدونم چی شده که انگار عمدی بد بازی میکنه اگه مسئله کوجیکی باشه باید باهاش حرف بزنن اگه هم میخواد آبی پوش بشه دیگه حرفی نمیمونه من شنیدم میخواد بره امارات ولی این دلیل نمیشه خوب بازی نکنه هر چی بهتربازی کنه بیشتر به چشم میاد

KARIM
03-25-2009, 12:26 AM
اندر شاهكارهاي سازمان ليگ حرفه اي : آیا واقعا" ابراهیم توره برای بازی داربی محروم شده بود؟! افشای یک دروغ بزرگ!(ویژه عید)

مهدي شيشه بري / خبرگزاری پارس فوتبال
بازي هفته بيست دوم اين فصل پرسپوليس را همه به خاطر دارند . پرسپوليس در آزادي با فولاد مسابقه داشت . اصلا به بازي دو تيم كاري نداريم اما حادثه ويژه آن بازي اخراج ابراهيم توره بود كه با دريافت دو كارت زرد از بازي اخراج شد . توره از بازي هفته بعد پرسپوليس محروم شد . هفته بيست و چهارم او در مقابل پيام بازي كرد و كارتي هم دريافت نكرد و دست آخر در هفته بيست و پنجم و در مقابل تيم داماش يك كارت زرد گرفت .
بنا بر اعلام سازمان ليگ ، ابراهيم توره سه اخطاره شد و از بازي مقابل استقلال محروم !!!
اما اين كارتها چگونه محاسبه شد ؟ توره تا قبل از بازي با فولاد كارتي دريافت نكرده بود . او دو كارت زرد در بازي با فولاد و يك كارت زرد در بازي با داماش دريافت كرد ، پس يك بازيكن سه اخطاره محسوب شده و بازي با استقلال را از دست داد .
حكايت از اينجا جالب تر هم مي شود .
رحمان رضايي تا قبل از بازي با پيام كارتي دريافت نكرده بود . او در بازي با پيام دو كارت زرد گرفت و از بازي اخراج شد . هفته بعد در مقابل داماش محروم بود و در بازي با تيم استقلال هم يك كارت زرد دريافت كرد . با اين اوصاف و به همان دليل كه توره بازي با استقلال را از دست داد ، رحمان رضايي هم محروم از بازي مقابل ابومسلم مي شد اما در كمال تعجب او در مقابل ابومسلم بازي كرد . رحمان در بازي با ابومسلم هم يك كارت زرد گرفت اما باز هم در بازي با برق شيراز به ميدان رفت .
حال به نظر شما دليل محروميت توره در بازي با استقلال چه بود ؟
آيا به همان دليل كه توره محروم شد ، رحمان رضايي هم نمي بايست محروم شود ؟
آیا سازمان لیگ تنها تحت تأثیر اخبار منتشر شده در مطبوعات توره را سه اخطاره اعلام کرده بود و یا حادثه از جای مشکوک دیگری نشأت می گیرد؟!
پاسخ به اين سوالات ، كليد عملكرد سازمان ليگ است .

Hojat
03-25-2009, 12:29 AM
این کارها توی فوتبال ایران جای تعجبی نداره :naa:

SaRa
04-04-2009, 08:25 PM
منم شنیدم اسم بچش خدیجه است.
توره دیشب اصلا خوب بازی نکرد به جز یکی دو تا موقعیت که خراب کرد دیگه بد بازی کرد نمیدونم این دیگه چرا افت کرده چون بهش احتیاج داریم تو جام باشگاهها البته اگه نیکی خوب بازی کنه دیگه احتیاجی بهش نیست. اما امیدوارم دیگه هیچ بازیکن پرسپولیس افت نداشته باشه.

Masoud
04-08-2009, 11:30 PM
ایول به ابراهیم توره
امروز خیلی خیلی خوب و دونده بازی کرد و گلی هم که زد نشون داد یه تمام کننده خوبه
به امید ادامه داشتن گلهای ابراهیم در اسیا و لیگ

مونا
04-08-2009, 11:52 PM
توره هم جزو خوبهای بازی با الغرافه بود به امید ادامه روند خوب پرسپولیس و بازیکنانش در آسیا ........

mehdi
04-09-2009, 12:28 AM
یه مدت بود به توره بدبین شده بودم فک میکردم عمدی بد بازی میکنه ولی تو این بازی خوب بود گل مهمی هم زد

KARIM
04-09-2009, 12:28 AM
خدا کنه مشکلش با وینگادا حل شه وامسال هم بمونه.گلش زیبا بود

ali_red boy
04-09-2009, 01:03 AM
توره هم تو این بازی با اینکه گفته میشد مصدوم شده و شاید نباشه هم بود و هم خوب بود .

Masoud
04-09-2009, 01:32 PM
خدا کنه مشکلش با وینگادا حل شه وامسال هم بمونه.گلش زیبا بود

من که جایی نخوندم مشکلی داشته باشه
وینگادا مربی حرفه ای نیست و کسی نیست که یه بازیکن خوبش رو مورد غضب قرار بده.
به نظرم توره افتاد رو دور دوباره و در زمانی هم این اتفاق افتاد که خیلی بهش احتیاجه .
هم برای سوم شدن تو لیگ و هم برای اسیا
به امید گلزنیهای پیاپیش

SaRa
04-09-2009, 02:59 PM
توره دیروز نسبت به چندتا بازی قبلش خوب بازی کرد و با گلی که زد نشون داد که دوباره داره به روزای خوبش برمیگرده به امید گلزدن های توره در لیگ و آسیا

Amir_onlyperspolis
04-09-2009, 03:11 PM
یه مدت بود به توره بدبین شده بودم فک میکردم عمدی بد بازی میکنه ولی تو این بازی خوب بود گل مهمی هم زد

من هم همینطور ولی دیروز خوب بود هم پنالتی گرفت هم گل زد

مونا
04-10-2009, 12:14 AM
توره اولین گلزن خارجی دیدارهای بین المللی پرسپولیس

ابراهیم توره اولین گل خارجی پرسپولیس در جام‏های مختلف باشگاهی آسیا را به ثمر رساند، بعد از به ثمر رساندن گل دوم پرسپولیس که با پاس تماشایی علیرضا محمد و ضربه توره به ثمر رسید، یک رکورد جالب در دفتر آمار پرسپولیس ثبت شد.
ابراهیم توره زننده اولین گل خارجی تاریخ باشگاه پرسپولیس است. پرسپولیس 40 سال است در جام‏های مختلف باشگاهی آسیا شرکت دارد و در این مدت هیچ بازیکن خارجی موفق به گلزنی نشده بود.

KARIM
04-10-2009, 12:30 AM
خدا کنه تمدید کنه....

ali_red boy
04-16-2009, 11:24 PM
گل خیلی قشنگی به اس. اهواززد حیف که پرپرشد

SaRa
04-22-2009, 06:18 PM
دیشب بسیار بسیار بد بازی کرد تمام موقعیت هایی که بهش خورد رو خراب کرد
دعا دعا میکردم اینو تعویض کنن اما وینگادا کیارو آورد وسط.....
جوری بد بازی میکرد که گزارشگم دادش دراومده بودو میگفت این باید بره بیرون
امیدوار بودم توره تو بازی های آسیایی کمک کنه اما چی انتظار داشتیم چی شد

KARIM
04-22-2009, 06:46 PM
دیشب فقط یه حرکت تکنیکی ازش دیدیم.به نظرم یه خورده رونیمکت باشه بهتر میشه.باخلیلی رقابت کنه رو میاد باز.

SaRa
04-25-2009, 02:44 PM
امیدوارم تو این بازی وینگادا توره رو فیکس نذاره یا اگرم گذاشت زود تعویضش کنه و جاش خلیلی بیاد

KARIM
04-25-2009, 08:08 PM
توره توپیکان همیشه تو اوج بود اما اومد توپرسپولیس کلی افت وخیز داشت.به نظرم حواشی بی تاثیر نبوده

omid_figo
04-26-2009, 03:43 AM
اگه صد تا گلم برامون بزنه هیچ ارزشی برام نداره،وقتی فصل نقل وانتقالات شروع شد دلیلشو خودتون میفهمید

KARIM
04-26-2009, 01:37 PM
نترس بابا،نمیره استقلال!

omid_figo
04-29-2009, 03:37 AM
سر این موضوع باهات شرط میبندم آقا کریم

SaRa
05-01-2009, 10:05 AM
دیروز توره خوب بازی کرد نسبت به بازی های قبلیش اما بازم انتظارات ازش بیشتره

Masoud
05-13-2009, 01:52 PM
توره: از حضور در ليست مازاد پرسپوليس بي‌اطلاعم

http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0596/A0596086.jpg

ابراهيم توره در گفت و گو كوتاهي با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با انصاري‌فرد در مورد تمديد قرار دادم در پرسپوليس صحبت كردم و به نتايجي رسيده‌ام اما از اينكه اعلام مي‌شود در ليست مازاد پرسپوليس هستم بي‌خبرم.
وي افزد: اميدوارم بتوانم با پرسپوليس ناكامي‌ها را جبران كنم.

Masoud
05-24-2009, 02:25 PM
توره: به استقلال نمي‌روم

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0632/A0632019.jpg
ابراهيم توره در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: اگر بگويم پيشنهادات زيادي دارم همه فكر مي‌كنند دنبال بازار‌گرمي هستم. با اين حال مي‌خواهم باز هم در پرسپوليس بمانم. برخلاف آنچه كه شايعه مي كنند من به استقلال نمي روم.
وي افزود: بازي در اروپا را دوست دارم اما صحبت‌هايي كه با مسئولان باشگاه كرده‌ام من را به آينده در اين تيم اميدوار كرد. مي‌خواهم اگر امكان‌ داشته باشد اين تيم را در مراحل نهايي ليگ قهرمانان آسيا تنها نگذارم.
توره در خصوص بازي روز چهارشنبه مقابل بنياد‌كار عنوان كرد: اين تيم مدافعان حرفه‌اي و بسيار آماده‌اي دارد. اميدوارم اگر در تركيب اصلي باشم بتوانم براي پرسپوليس گلزني كنم.

omid_figo
05-25-2009, 05:51 PM
آره معلومه نمیره استقلال،چون دیگه استقلال جای این بازیکن ها نیست،توره کلی نقشه کشیده بود،ولی با رفتن قلعه نوعی و مخصوصا جویباری دیگه کسی دنبالش نمیاد،الان میفهمه که خودشو چه ارزون فروخت!
مطمئنا واعظ دنبال یه همچین بازیکنی نمیاد.
من که خیلی خوشحالم تو بازی با بنیادکار نیستش،خیلی وقته که نمیخوام با لباس قرمز ببینمش!

SaRa
05-25-2009, 07:35 PM
ولی توره خیلی جاها به پرسپولیس کمک کرد
تو شرایط سخت
درست نیست اینجوری درموردش بگیم
اما بازیکنیه که یه مدت خوبه یه مدت بد و بی انضباط و این اصلا خوب نیست

rahim
05-26-2009, 01:15 AM
به نظرم فصل اينده در استيل اذين بازي كنه .

Masoud
06-01-2009, 07:24 PM
از بازیکنهای ایرانی نمیشه انتظار غیرت و معرفت رو داشت چه برسه به توره ی سنگالی :

ابراهيم توره به سپاهان پيوست

http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0632/A0632019.jpg

ابراهيم توره امروز براي مذاكرات نهايي به باشگاه سپاهان رفت و پس از انجام مذاكرات نهايي با محمدرضا ساكت با قراردادي 2 ساله به سپاهان محلق شد.
توره در فصل گذشته عضو پرسپوليس بود، اما امير قلعه نويي، سرمربي جديد سپاهان او را در فهرست خود جاي داده بود. به همين دليل وي راهي اصفهان شد تا در نهمين دوره ليگ برتر براي سپاهان بازي كند.
قرارداد توره در هيات فوتبال اصفهان ثبت شد.

zamara
06-02-2009, 05:41 PM
اين تاپيك به حهت انتقال اين بازيكن به سپاهان و اينكه ديگر عضوي از باشگاه بزرگ پرسپوليس نيستند ، قفل و سپس به بخش آرشيو انتقال مي يابد .
موفق باشيد