توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسپوليس يا پیروزی ؟
Karim
02-04-2009, 01:34 PM
پرسپولیس،کلمه ای یونانی وبه معنای تخت جمشید است.وتنهانامی که هوادارن واقعی سرخپوشان تهران آن رابه رسمیت میشناسند.
در سال 1360 سازمان تربیت بدنی نام بولینگ عبدو را به مجموعه ورزشی شهید چمران تغییر داد و دفتر باشگاه به خوابگاه تبدیل شد. سازمان تربیت بدنی قصد داشت نام باشگاه را هم تغییر دهد اما بازیکنان در اعتراض به تغییر نام باشگاه، در بازی باهما در لیگ تهران حاضر نشدند و قهرمانی اين مسابقات را از دست دادند.
در دی 1365، پرسپولیس تحت پوشش بنیاد مستضعفان قرار گرفت و مدیرعامل باشگاه اعلام کرد که نام باشگاه به «آزادی» تغییر خواهد کرد. بار دیگر بازیکنان برابر تغییر نام باشگاه مقاومت کردند و محمودخوردبین(سرپرست تیم)، به نمايندگی از پرسپوليس، از حضور در مسابقات انصراف داد.
پس از مدت کوتاهی بنیاد مستضعفان از باشگاه داری انصراف داد و تربیت بدنی بار دیگر امتياز پرسپولیس را در دست گرفت. در روز 27بهمن 1365 نام باشگاه با جلب موافقت بازیکنان، رسماً به «پیروزی» تغییر یافت. با این حال هنوز هم بیشتر مردم ايران این تیم را با نام پرسپولیس میشناسند.
مهندس علی آبادی(به قول طرف پدرورزش ایران!)درتوحیه به کارگیری نام پرسپولیس به جای پیروزی چنین میفرمایند:
نام باشگاه پيروزي را نبايد نام ديگري عنوان كرد و افزود: ما اين موضوع را به رسانهها و باشگاه ابلاغ كردهايم. مردم ما از شعار "استقلال، پيروزي و جمهوري اسلامي" خاطرهي خوشي دارند و به همين دليل نبايد نام پيروزي را فراموش كرد!!!
آیا شخصی که اصلی ترین شعار انقلاب اسلامی رانمیداند ویاتحریف میکند لیاقت پدری ورزش ایران را دارد؟!
اخیراظلم به باشگاه وهواداران پرسپولیس تکمیل شد وآدرس اینترنتی سایت باشگاه پرسپولیس ازwww.perspolis-club.ir به www.fcpiroozi.com تغییریافت.اینجاست که گویند:گل بودبه سبزه نیزآراسته شد!
ومسبب چنین امری شخص مدیرعامل فعلی پرسپولیس ومدیرمسئول روزنامه پیروزی است!
لوگوی باشگاه پرسپولیس برگرفته ازیکی از سرستونهای تخت جمشید است
http://parsdesign.files.wordpress.com/2007/11/sarsoton31.jpg
که متاسفانه درموزه لوور نگه داری میشود!حال که اگرنگاهی به لوگوی باشگاه در سایت جدید باشگاه هم بیندازیم
http://f.imagehost.org/0127/site.jpg
لوگو همان لوگو وبرگرفته ازقسمتی از بنای تخت جمشید است وبنایی به نام پیروزی وجودخارجی ندارد!
حال مانمیدانیم مسئولین چه اصراری به کارگیری نام پیروزی به جای پرسپولیس دارند!
Karim
02-06-2009, 05:55 PM
داد مى زنم خداى من
عزيز و وجود تن
از تو دارم يه خواهشى
مى خوام ازت نوازشى
يه تيم دارم سرخ و قشنگ
با بازيهاى رنگارنگ
مى خوام ازت گل بزنن
روشادى ها پل بزنن
پيروزى، پرسپوليس بشه
با گل و سبزه خيس بشه
تا پرسپوليس مثل قديم
با ياراى خوب و فهيم
دوباره قهرمان بشه
قلب ماها جوون بشه
------------------------
مریم حیدرزاده
Karim
02-07-2009, 12:39 AM
بچه هاشمانظری ندارین؟رای نمیخواین بدین؟!
omidperspolisi
02-07-2009, 04:29 PM
متاسفانه انصاری فرد سایت باشگاه رو هم عوض کرد تا اسمی از پرسپولیس نباشه آن روزنامه اش هم که همیشه رو اعصاب من بوده
Masoud
02-07-2009, 04:47 PM
هرکی میاد این کارها رو میکنه امید جوون
کاشانی هم اومد روزنامه پرسپولیس رو تاسیس کرد که الان بسته هست.
سایت رسمی هم از پارسال افتاد
کلا هیچکی نمیخواد چیزی از قبلیها بمونه و به همین خاطره پرسپولیس فوتبال ایران الان اینجاست
omidperspolisi
02-07-2009, 05:05 PM
حودت داری میگی کاشانی روزنامه پرسپولیس رو راه انداخت و اسم سایت هم که پرسپولیس بود ولی الان هم روزنامه پیروزی هم سایت پیروزی هم پرسپولیس تو آرم بردن تو پرانتز
mona_casillas
02-07-2009, 05:34 PM
1- کاشانی روزنامه پرسپولیس رو راه اندازی نکرد این روزنامه از زمان مدیریت عابدینی مجوزش به نام باشگاه گرفته شد و فعالیتش ربطی هم به مدیر عامل و غیره نداره .الان هم مجوز این روزنامه به قوت خودش باقیه ولی امسال درباشگاه به مسائل مهم تر از روزنامه هم توجه نشد....سایت پرسپولیس هم همراه با انجمنی به نام کانون هوادران پرسپولیس قبل از مدیریت جناب کاشانی پابرجا و استوار بود که با روی کار اومدن کاشانی انجمن هوادارانش دوبار بسته شد یه بار بصورت موقت و بار دوم برای همیشه ! سایتش هم که امسال مشکل پیدا کرده !
2 - روزنامه وزین پیروزی یه روزنامه شخصی است که مدیر مسئولش برادر مدیر عامل فعلی پرسپولیسه و دقیق ترین اخبار پرسپولیس رو بدون کمترین حاشیه ای به اطلاع افراد میرسونه و خیلی به جا و به موقع هم انتقادات رو بیان میکنه وهیچگاه رو اعصاب هوادران پرسپولیس نبوده بلکه یارو یاور پرسپولیس در ادوار مختلف بوده .
3- سوم و مهم تر ین اینکه سازمان تربیت بدنی با نام پرسپولیس مشکل داره وتا به حال هیچ مدیر عاملی نتونسته این مسئله رو با سازمان تربیت بدنی حل کنه و اعتراض هوادران و امضای طومار و غیره هم کمکی نکرده تا سازمان تربیت بدنی به خودش بیاد و دست از لجبازی با علاقه میلیونها پرسپولیسی برداره .
تو همه جا حتي وموقع پخش زنده بازي مينويسن پيروزي
همه گوينده ها و مجري ها هم همينطور.
مگه اسم رسميه باشگاه پرسپوليس نيست؟
پس ديگه چرا بقيه ميگن پيروزي؟
omidperspolisi
02-07-2009, 06:08 PM
البته ما که یادمون نرفته همین روزنامه پیروزی که دست دو برادر هست و فکر کنم محمد حسن سردربیر روزنامه هست و عباس مدیر مسوول چون اطلاع دقیق ندارم دقیق نمیدونم چه تفرقه ها بین اسطوره های پرسپولیس ننداختند جریان درگیری و رودررو کردن عابدزاده و پروین توسط این روزنامه هنوز که هنوز حتی از طرف پروینی های اصیل هم گفته میشه به هرحال مونا خانم در اینکه شما انصاری فرد رو مدیر محبویت میدونی شک نیست ولی این دلیل نمیشه که زحمات باقی مدیران و اشتباه خود انصاری فرد رو نادیده گرفت روزنامه پرسپولیس 4سال بود که بسته بود و باید مجددا مجوز میگرفت که کاشانی گرفت سایت باشگاه با آدرس دیگری فعالیت میکرد که به آدرسperspolis_clubتغییر داده شد
mona_casillas
02-07-2009, 06:24 PM
من همیشه خواننده روزنامه پیروزی بودم و هیچ تفرقه ای ندیدم این روزنامه بین هوادران و پیشکسوتها بندازه ضمنا من خودم عضو کانون هوادران این سایت بودم زمان انصاریفرد عزیزو محبوب هم به همین نام فعالیت میکرد ولی چون زمان روی کار اومدن کاملا دمکراسی وار جناب کاشانی بیشتر اعضای این کانون مخالف کاشانی بودن دوبار به دستور اکید مدیران سطح بالا این انجمن بسته شد.
اصل این تاپیک مربوط به نام پرسپولیس هست ولی وقتی قرار باشه نام افراد دیگه به میون کشیده بشه من هم به عنوان یکی ازهواداران پرسپولیس و علاقمندان انصاری فرد حق دارم نظر بدم و فکر نمیکنم اطلاعاتم هم در این زمینه کم باشه وگرنه قصدم این بود که روشن بشه سازمان تربیت بدنی با نام پرسپولیس مخالفه نه مدیران عامل سابق و فعلی باشگاه
Masoud
02-07-2009, 06:56 PM
من زیاد این روزنامه رو نخوندم ولی اون جوری که میشنیدم زیاد طرفداره تیم نبوده.
کلا استقلال جوان هم که ماله فتح الله زاده هست اینطوریه و به ضد استقلال مینوشت که صدای اشتیانی بد جوری در اومد.
در کل من نظرم اینه هر مدیری هر جایی که باشه اول از همه منفعت خودش رو در نظر میگیره نه هیچ چیز دیگه ای رو
mona_casillas
02-07-2009, 07:11 PM
بحث درباره روزنامه پیروزی نیست وگرنه جواب کافی در باره روزنامه دارم چون خواننده همیشگی روزنامه هستم . اصلا نمیشه روزنامه پیروزی رو با استقلال جوان مقایسه کرد .
zamara
02-07-2009, 07:18 PM
ميشه خواهش كنم اين بحث روزنامه ها رو خاتمه بديد .
اينجا مثلا بحث بر سر نام باشگاهه نه اينكه كدام روزنامه چي ميگه يا مال كيه !!!!
يك عده اومدن اصل و نسب و و اسم اصلي باشگاه ما رو به سخره گرفتن و دارن نيست و نابودش ميكنن و شما اومدين در باره روزنامه صحبت ميكنيد !!
شخصا براي باشگاه فقط نام عزيز و مقدس پرسپوليس رو قبول دارم و بس .
حالا ممكنه روزنامه هاي مختلف با اسامي مختلف هوادار اين باشگاه باشند و نميشود به آن خرده گرفت .
مهم خود باشگاهه كه بايد تا ابد با نام پرسپوليس پايدار بماند .
mona_casillas
02-07-2009, 07:31 PM
آقای رازقندی هر چند تذکر شما کاملا به جا و درسته ولی بحث روزنامه و نام اشخاص از جای دیگه شروع شد که نباید میشد .
zamara
02-07-2009, 08:13 PM
همه ما بايد دامنه صبر و نحملمان زياد باشد و براي هر موضوعي بحث را كش دار نكنيم .
همه ما وظيفه داريم از تك تك كساني كه براي پرسپوليس زحمت كشيده اند و ميكشند ، چه بازيكن ، چه مربي و سرمربي و چه ليدر ، چه مدير و چه كارمند باشگاه و همه و همه و حتي هواداران و تماشاگران و همه كساني كه در سايت هاي مختلف زحمت ميكشند و وقت و هزينه خود را صرف حمايت از اين باشگاه ميكنند با ديده احترام نگاه كنيم و از نظر اخلاقي و شرعي حق بي احترامي و توهين و سبك شمردن زحمات آنان را نداريم .
و بايد به همه آنان با ديده احترام نگاه كنيم .
به اين صورت ما به علاقه مندان آنان احترام گذاشتيم و وحدت و انسجام خود را حفظ كرديم .
يادتان باشد اولين قدم براي دور ساختن حاشيه از تيم و باشگاه را هواداران برميدارند ، پس دقت كنيم كه قدم هاي خوب و مثبت برداريم و با قدرت از باشگاهمان حمايت كنيم تا انشالله تيم محبوبمان راه خود را با اقتدار طي كند .
اما يك چيز هميشه مرا نگران كرده است و آن هم نام عزيز و مقدس پرسپوليس است كه براي محو آن روز به روز بر تلاش خود مي افزايند و ما هواداران بايد نسبت به آن واكنش جدي از خود نشان بدهيم .
asa1600
02-07-2009, 09:50 PM
پرسپوليس تا ابد پرسپوليس مي ماند ... ويرايش شد
asa1600
02-07-2009, 10:03 PM
دوستان خود دست اندر كاران روزنامه اعلام كردند(ويژه نامه نوروزي روزنامه) در زمان تاسيس بدنبال مجوز نام پرسپوليس بودن كه با مخالفت وزارت ارشاد مواجه شدن ...در ضمن من تاكنون نديدم روزنامه پيروزي از نام مجعول براي پرسپوليس استفاده كنه هميشه از نام زيباي پرسپوليس استفاده مي كنن..زمان انصاري فر كوچك نامه اي به صدا وسيما داده شد كه از نام پرسپوليس استفاده كنند اما سازمان دشمني عجيبي با نام تاريخي وكهن پرسپوليس داره..اين تغيير سايت هم از جانب علي ابادي واخوندي خواهر زاده ... برنامه ريزي شده ...شما از طريق fc-perspolis.com وارد سايت پرسپوليس شده و درقسمت ارتباط با ما خواستار استفاده ي تنها از نام پرسپوليس شويد.. ودر اخر اين جمله را بنويسيد "پرسپوليس تا ابد پرسپوليس مي ماند.."به دوستان خود بگوييد
omidperspolisi
02-07-2009, 11:35 PM
بهتره این بحث تموم بشه ولی اگه خواستید من حرف زیادی راجع به خدمات این روزنامه و صاحبان آن دارم که یکبار حتی با واسطه ی یکی از دوستان پروینی که با یکی از قدیمی های خوشنام پرسپولیس حرف زدم به شاهکارهای این روزنامه بیشتر پی بردم
Karim
02-08-2009, 12:24 AM
سه بازی اخرپرسپولیس درفصل قبل بود که به تازگی یک سایت با نام طلایه داران طنین پیروزی راه اندازی شده بود.www.ttp.ir هم آدرسش بود.وپوسترهای بزرگ افرادی مثل قطبی ،خلیلی ،کریم باقری و..توسط این سایت تهیه شده بود ودرورزشگاه خودنمایی میکرد.دربازی باصباباطری بنری به طول تقریبی 10متر برروی دستان هوادارانی که روبروی جایگاه نشسته بودند به چشم میومد که روی آن نوشته شده بود:پرسپولیس تاابد پرسپولیس میماند.ودرپایین آدرس سایت زده شده بود .پس ازچنددقیقه این بنر جمع اوری شد توسط مامورین یگان ویژه!
تغییر نام تیم پرسپولیس به دشمنی تربیت بنی بامابرنمیگرده بلکه...
mona_casillas
02-08-2009, 12:27 AM
امید آقا اصلا چنین بحثی جاش در این تاپیک نبود شما شروع کردین و دیگران هم حق دارن نظر بدن در ضمن بنده هم اطلاعاتی دارم که نشون میده سلطان چه خدماتی به پرسپولیس و در جای خودش به نوعی شاهکار کرده بنابراین بهتره بیشتر از این اصرار روی ادامه قضیه نداشته باشید . روزنامه پیروزی همیشه حامی شماره یک پرسپولیس بوده و خواهد بود و بارها مقالاتی در باره نام پرسپولیس نوشته که چون شما مطالعه نمی فرمائید اطلاع هم ندارید .
پرسپولیس همیشه پرسپولیس باقیست هر سازمان و نهادی هم که مخالفش باشند .
omidperspolisi
02-08-2009, 11:34 PM
منظورتون از سلطان اگه پروین بود که اینجا همه میدونند من طرفدار پروین نیستم و خودم با خیلی از کارهای پروین موافق نبودم و اگه منظورتون از سلطان محمد حسن انصاری فرد بود که باید بگم ین شخص اصلا لیاقت سلطان نداره سلطان یک نفر هست و آن هم سلطان علی پروین و بس_______راجع به ارسال کریم من هم دقیق یادم هست آن بنر رو و چقدر هم حال کردم با آن ولی حیف که سریع جمعش کردند
Karim
02-09-2009, 12:36 AM
مونا جان وامیدخان خواهشا بحث انصاریفرد وروزنامه وپروین روتموم کنید نه به خاطر اینکه تاپیک منحرف میشه بلکه به خاطر اینکه اخرش به جای خوبی نمیرسه ومیونه تون شکرآب میشه.
اون بنربزرگی هم که درروبروی جایگاه نصب میشه مشت محکمی است بر...
http://g.imagehost.org/0721/Persepolis_Fans_Azadi_Stadium.jpg
اتفاقا هدر خودمون هم همینه!
http://ghorfeh.org/arteshesorkh/forum/images/kuzu/xv.jpg
mona_casillas
02-09-2009, 01:28 AM
من اصلا جوابی برای بی ادبی ندارم .کریم جان خیالت راحت باشه .
omidperspolisi
02-09-2009, 01:43 AM
خیلی ممنون که من رو بی ادب خطاب کردید
Karim
02-09-2009, 03:11 AM
خیلی ممنون که من رو بی ادب خطاب کردید
من اصلا جوابی برای بی ادبی ندارم .کریم جان خیالت راحت باشه .
بی خیال شید دیگه:aasab:
asa1600
02-09-2009, 12:20 PM
سلام دوستان ...خدا پرسپولیس را دوست دارد وبس...نه علی ابادی بلکه ارباب علی ابادی (عالیجناب سرخپوش) هم نمی تواند نام زیبای پرسپولیس را تغییر دهد...به سایت
fc-perspolis.com
رفته وبگویید تنها نام پرسپولیس را به رسمیت می شناسید ..نه هیچ نام مجعول دیگری را ودر اخر بنویسید پرسپولیس تا ابد پرسپولیس خواهد ماند.شکل صحیح نام پرسپولیس به این شکل است..PERSEPOLIS
mona_casillas
02-09-2009, 02:56 PM
پرسپولیس یا پیروزی؟! پرسشی فراتر از یک نام
چندی پیش، معاون حقوقی سازمان تربیت بدنی در انتقاد از کسانی که باشگاه پیروزی تهران را "پرسپولیس" می خوانند، آنها را متخلف خواند و حتی تصریح کرد که سایت رسمی این باشگاه نیز که از نام پرسپولیس استفاده می کند، تخلف کرده است.
از منظر حقوقی، البته حق با ایشان است زیرا آنچه در اسناد رسمی این باشگاه که متعلق به سازمان تربیت بدنی آمده، همان نام پیروزی است و نه نام پرسپولیس.
با این حال، فارغ از مباحث رسمی و حقوقی، مباحث طرح شده درباره نام این باشگاه پرطرفدار، و البته قهرمانی آن در لیگ برتر کشور، بهانه خوبی است برای ورود به یک بحث دامنه دار و مهم.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357، حرکت بزرگی در کشور به راه افتاد که می توان نام آن را "نهضت تغییر نام" ها نامید.
بارزترین نمود این حرکت را می توان در تغییر نام بسیاری از خیابان ها و معابر عمومی و حتی نام برخی شهرها سراغ گرفت.
این حرکت، اما با دو نوع واکنش مردم مواجه شد: درباره نام هایی که به نوعی دارای بار منفی سیاسی نسبت به انقلاب مردم بودند، همراهی گسترده ای شکل گرفت و مثلا نام های شاه، ولیعهد، پهلوی، فرح، 24 اسفند (سالروز تولد رضاخان) و ... که بر روی میدان ها و خیابان ها و بلوارهای شهرهای مختلف گذاشته شده بودند، به نام های دیگری مثل ولی عصر (عج)، امام، هفت تیر، انقلاب، و ... تبدیل شدند و مردم نیز این تغییر را پذیرفتند و به عنوان مثال دیگر کسی به میدان انقلاب کنونی در تهران، میدان 24 اسفند نگفت. اما برخی نام ها که تغییر داده شدند، دارای هیچ گونه بار منفی نبودند و ذکر آنها هیچ ارتباطی به یک طرز تفکر خاص سیاسی یا رژیم پهلوی نداشت مثل بلوار گلبرگ که به نام جانبازان نامیده شد یا میدان نقش جهان اصفهان که به میدان امام خمینی تغییر عنوان یافت.
این تغییرها، برای مردم چندان قابل پذیرش نبود و اکنون، اکثر تهرانی ها، به جای بلوار جانبازان، از بلوار گلبرگ استفاده می کنند. در اصفهان نیز عبارت نقش جهان، بیش از نام امام خمینی برای میدان تاریخی این شهر به کار می رود. این در حالی است که مردم، نام امام خمینی را برای خیابان های جدید و نیز خیابان هایی که نام های منفی سیاسی داشته اند را پذیرا شده اند و به طور فراگیر به کار می برند.
چنین مساله ای درباره نام دو باشگاه فوتبال معروف تهران نیز صدق می کند.
باشگاه استقلال، قبل از انقلاب، "تاج" نام داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، که نه تاجی مانده بود و نه تختی و نه شاهی، افکار عمومی به راحتی پذیرفت که به جای "تاج" از کلمه "استقلال" استفاده کند ولی درباره نام پرسپولیس، این اتفاق رخ نداد، هر چند که نام جدیدی که برایش انتخاب کرده بودند، زیبا و با مسمی بود: پیروزی.
علت نیز کاملا مشخص است. پرسپولیس، نه تنها بار منفی ندارد بلکه بخشی از تاریخ و تمدن کهن ملت ایران است. پرسپولیس، نام دیگر "تخت جمشید" است و اتفاقا در جهان، این شاهکار تاریخی را بیش از آنکه به نام تخت جمشید بشناسند، "پرسپولیس" می شناسند.
البته در جریان تندروی های برخی افراد و گروهها در اوایل انقلاب، این تغییر نام چندان شگفت انگیز نبود.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1387/2/29/93243_256.gif
معروف است که در آن زمان، آیت الله خلخالی، عزم آن کرده بود که مجموعه تاریخی تخت جمشید را به عنوان نمادی از ستمشاهی تخریب کند ولی انقلابیون معتدل و عقل گرا، مانع از بروز این فاجعه بزرگ شدند و اینک، این اثر، در زمره آثاری است که ملت ایران بدان فخر می کند و دولت نیز برای نگهداری از آن و نیز معرفی اش در سطح جهان، بودجه جداگانه اختصاص می دهد.
در واقع، با حذف تندروی های اوایل انقلاب، حتی زمینه های سیاسی اولیه نیز برای تغییر نام پرسپولیس به پیروزی نیز از بین رفته است به گونه ای که اکثر قریب به اتفاق هواداران، بازیکنان ، کادر آن و حتی رقیبان این تیم، بدان پرسپولیس می گویند و جالب اینکه نشانی اینترنتی سایت رسمی این باشگاه نیز پرسپولیس است و نه پیروزی.
در جهان امروز، داشتن سابقه تاریخی و تمدنی، به عنوان یک امتیاز ارزشمند تلقی می شود و کشورهای تازه تاسیس و فاقد این پیشینه های تاریخی، همواره به دارندگان ریشه های تمدنی، غبطه می خورند و حتی بعضا درصدد تاریخ سازی برمی آیند تا این نقیصه بزرگ را جبران کنند. به عنوان مثال، هم اکنون، سالهاست که باستان شناسان اسراییلی، حتی صحراهای اردن را زیرورو می کنند تا بلکه کوزه شکسته ای، بقایای شهری یا اسکلتی پیدا کنند و آن را به گذشتگان شان منسوب کنند و پیشینه ای برای خود دست و پا نمایند.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1387/2/29/93248_692.gifاما در ایران، که آثار تاریخ و تمدن و فرهنگ در جای جای آن عیان است، قدر این پیشینه ارزشمند و کم نظیر، آن طور که باید، دانسته نمی شود که تغییر نام تاریخی "پرسپولیس" به"پیروزی"، تنها یکی از مصادیق این ادعاست.
وقتی این تیم، با نام پرسپولیس به کشورهای دیگر می رود یا نام آن به عنوان "پرسپولیس" در رسانه های بین المللی منتشر می شود، علاوه بر ابعاد خاص ورزشی، این پیام نیز به طور خودکار به جهانیان عرضه می شود که ایران، سرزمینی است متمدن، کهن و با پیشینه تاریخی که "پرسپولیس"، نمادی از آن به شمار می رود.
حال وقتی با یک نام می توانیم چنین تبلیغ بزرگ و رایگانی برای کشورمان انجام دهیم، چه دلیلی دارد که پا بر روی تاریخ مان بگذاریم و از بازگشت این تیم به نام اصلی اش، یعنی "پرسپولیس" دفاع نکنیم؟
مسوولان تربیت بدنی هم قطعا می دانند که هر نامی جز پرسپولیس ره این باشگاه نهاده شود، هیچ استقبالی از آن نمی شود زیرا دلیلی وجود ندارد که یک نام معتبر و شناخته شده تاریخی و حتی بین المللی، از یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین باشگاه های کشور، گرفته شود و نامی عمومی مثل پیروزی بر آن نهاده شود.
تغییر نام رسمی این باشگاه از پیروزی به پرسپولیس، نه تنها مطالبه قریب به اتفاق هواداران و بسیاری از مردم ایران است، بلکه دوگانگی موجود بین سازمان تربیت بدنی (که این باشگاه را پیروزی می خواند) و اکثر مردم (که آن را پرسپولیس می نامند)، نیز از بین می برد.
فراموش نکنیم اگر تاریخ شکوهند مان را به باد فراموشی بسپاریم یا آن را تخطئه کنیم، هرگز نخواهیم توانست ایران امروز را نیز پرشکوه و باصلابت بسازیم.
mona_casillas
02-09-2009, 03:03 PM
تغییر نام به پيروزی
در سال ۱۳۶۰ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B0) سازمان تربیت بدنی نام بولینگ عبدو را به مجموعه ورزشی شهید چمران تغییر داد و دفتر باشگاه به خوابگاه تبدیل شد. سازمان تربیت بدنی قصد داشت نام باشگاه را هم تغییر دهد اما بازیکنان در اعتراض به تغییر نام باشگاه، در بازی با هما (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%85%D8%A7_(%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7 %D9%87_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84)) در لیگ تهران حاضر نشدند و قهرمانی اين مسابقات را از دست دادند.
در دی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%DB%8C) ۱۳۶۵ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B5)، پرسپولیس تحت پوشش بنیاد مستضعفان قرار گرفت و مدیرعامل باشگاه اعلام کرد که نام باشگاه به «آزادی» تغییر خواهد کرد. بار دیگر بازیکنان برابر تغییر نام باشگاه مقاومت کردند و محمود خوردبین (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF_%D8 %AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D9%86&action=edit&redlink=1) (سرپرست تیم)، به نمايندگی از پرسپوليس، از حضور در مسابقات انصراف داد.
پس از مدت کوتاهی بنیاد مستضعفان از باشگاه داری انصراف داد و تربیت بدنی بار دیگر امتياز پرسپولیس را در دست گرفت. در روز ۲۷ بهمن (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B2%DB%B7_%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86) ۱۳۶۵ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B5)، نام باشگاه با جلب موافقت بازیکنان، رسماً به «پیروزی» تغییر یافت. با این حال هنوز هم بیشتر مردم ايران این تیم را با نام پرسپولیس میشناسند.
فقط پرسپولیس
Pars_Redboy
02-10-2009, 03:01 PM
ONLY PERSPOLIS
:red boy2::red boy::red boy2::red boy:
ما به بقيه كاري نداريم و هميشه تو قلبمون اسم پرسپوليس هست
Shima Ghermezeteh
02-10-2009, 07:17 PM
پرسپولیس همونطور که تو این سالها پرسپولیس مونده و توطئه های صدا و سیما و تربیت بدنی هم نتونسته این اسم مقدسو از رو زبون هوادارا برداره، هیچوقت دیگه هم موفق نمیشه و پرسپولیس ما تا ابد پرسپولیس میمونه!
RED STORM
02-10-2009, 07:18 PM
دیشب وینگادا هم هی میگفت پرسپولیس
خیلی حال کردم باهاش
mona_casillas
02-10-2009, 10:55 PM
دیشب وینگادا هم هی میگفت پرسپولیس
خیلی حال کردم باهاش
با لهجه جالبی هم میگفت .
اصلا تیمی به نام پیروزی در دنیا شناخته شده نیست .
Karim
02-11-2009, 12:04 AM
تاحالا نامی زیباترازپرسپولیس به گوشتون خورده خدایی؟
Masoud
02-11-2009, 01:39 PM
من یه نام خورده ولی ......
ولش کن همون پرسپولیس :4:
mona_casillas
02-11-2009, 03:15 PM
اصلا وجود نداره ......فقط پرسپولیس :8::8::8:
:red boy2::red boy:
فرق ما با استقلال همینه
اونها اسم تیمشان را عوض کردن
ولی ما هواداران باغیرت نگذاشتیم
seedorf10
02-11-2009, 08:22 PM
سازمان تربیت بدنی با نام پرسپولیس مخالفه نه مدیران عامل سابق و فعلی باشگاه
البته فکر نمیکنم موضوع به این سادگی ها و دست سازمان باشه آخه کلا نظام با شاهان و دولت های پیشین مشکل داره و اونا رو جز تاریخ ایران به حساب نمیاره همونطور که بعد از انقلاب خیلی از نمادهای باستانی ایرانی یا به کشورهای دیگه فروخته شد یا اینکه به نحوی از بین رفته شدن البته بعضی هاشون که علنی از بین رفتن مثلا یکیشون رو که آقای .... اومد گفت اینا نماد ستم شاه ها به مردم هست و بابت این بناها به مردم عادی ظلم زیادی شده که البته کتیبه منشور حقوق بشر کورش و نزدیک به دو هزار کتیبه سنگی که مربوط به نرخ حقوق کارگران هست خلاف صحبت این آقا رو ثابت کرد. پس وقتی ما خودمون داریم اسناد تاریخیمون رو از بین میبریم پس دیگه چه انتظاری هست که بگیم خلیج فارس حتما فردا اسم خلیج فارس هم میخواد بشه خلیج عربی.
البته من تعجب میکنم که دیگه بعد از آمدن اسم پیروزی چرا اعتصاب دیگه ای توسط بازیکنا صورت نگرفت.
البته من امیدوارم که باشگاه رو سریعا بدن به یه سرمایه داری چیزی کلا منظورم یه فرد حقیقی هست که حداقل مثل توپ نباشیم که هرکی اومد یه اسمی برامون بزاره. چون اگه قرار باشه توی یه دوره پرسپولیس توی یه دوره پیروزی حتما دوره بعدی میشه....
ولی اسم باشگاه دست اونا نیست و به اونا هم نیست به اینه که گزارشگرایی مثل خیابانی و فردوسی پور میگن پرسپولیس و از اون مهمتر ما هستیم که میگیم پرسپولیس سرور استقلاله.
و این که روی پرچمش نوشته پرسپولیس::red boy2:
mona_casillas
02-11-2009, 09:16 PM
سازمان تربیت بدنی هم زیر نظر دولت کار میکنه منظور من هم همین بود که نهادهای دولتی مربوط به ورزش یا در کل دولت با این نام مخالفت بی موردی دارند .
اما مهم و جالب اینکه تا به حال حتی یک شعار هم با نام پیروزی برای تیم ساخته نشده و همه شعارها فقط با نام پرسپولیس و بس .
asa1600
02-18-2009, 09:23 PM
دوستان عزيز اينكه تاكنون موفق به تغيير نام زيباي پرسپوليس در اين سي سال نشده اند مرهون لطف خدا، غيرت بازيكنان سابق پرسپوليس كه زير فشار بودند ولي به اين ذلت تن ندادند و هواداران دوستداشتني پرسپوليس است.تمامي تلاشهاي اين دوستان را قدر مي نهيم و ما نيز تمام تلاش خود را براي حفظ اين نام تاريخي و افتخار اميز به كار مي بنديم ..به لطف حضرت دوست پرسپوليس تا ابد پرسپوليس مي ماند..
omid_figo
02-20-2009, 05:14 AM
به خدا که نخورده،با شنیدن نام پرسپولیس وجودم پر از شوق میشه،پرسپولیس عشقه،زندگیه...
omid_figo
02-20-2009, 05:20 AM
ولی بچه ها بیایید به حرف پدرمون(علی آبادی) گوش بدیم و بگیم پیروزی:pand:
علی آبادی=پدر ورزش ایران:24: :ghah:
Karim
02-20-2009, 07:34 AM
مثل اینکه ایشون(علی آبادی)بامادرورزش ایران در ماه عسل هستند!
asa1600
02-22-2009, 12:41 AM
يار مفروش بدنيا كه بسي سود نبرد انكه يوسف به زر ناسره بفروخته بود حافظ
Karim
02-23-2009, 02:30 AM
آری،پرسپولیس"پرسپولیس" است وتاهست همین است
mona_casillas
02-23-2009, 03:30 PM
بی شک نام تیم ما همیشه پرسپولیس خواهد بود .:8::8::8:
انشالله که مرام پرسپولیسی یا همون مکتب شاهین رو هم داشته باشیم مکتبی که امثال دهداری رو پرورش داد.
Hojat
02-23-2009, 06:09 PM
علی آبادی:استقلال،پیروزی جمهوری اسلامی
پیروزی هرگز،پرسپولیس آری.
ali_red boy
02-23-2009, 08:49 PM
فقط و فقط و همیشه پرسپولیس
Karim
02-24-2009, 12:35 AM
تا بوده، همین بوده وتاهست،همین هست
asa1600
02-26-2009, 10:37 PM
پرسپوليس هميشه اولين بوده است ...
اولين قهرمان جام تخت جمشيد
اولين قهرمان ليگ ازادگان
اولين قهرمان ليگ درياي (خليج) پارس
اولين قهرمان جام در جام اسيا
اولين وتنها تيمي كه بدون باخت قهرمان ليگ سراسري ايران شده است
اولين نماينده ايران در جام باشگاه هاي اسيا
اولين تيمي كه در دقيقه 96 و پس از كسر 6 امتياز قهرمان ايران شد
"خدا پرسپوليس را دوست دارد" امپراطور افشين قطبي
به لطف خدا پرسپوليس تا ابد پرسپوليس مي ماند...
Karim
02-27-2009, 12:13 AM
داد مى زنم خداى من
عزيز و وجود تن
از تو دارم يه خواهشى
مى خوام ازت نوازشى
يه تيم دارم سرخ و قشنگ
با بازيهاى رنگارنگ
مى خوام ازت گل بزنن
روشادى ها پل بزنن
پيروزى، پرسپوليس بشه
با گل و سبزه خيس بشه
تا پرسپوليس مثل قديم
با ياراى خوب و فهيم
دوباره قهرمان بشه
قلب ماها جوون بشه
mona_casillas
04-15-2009, 04:30 PM
بنظرم حیفه چنین تاپیکی بره پائین . ما خیلی حرفها در باره نام بزرگ پرسپولیس داریم که میتونیم در این تاپیک بگیم .
الان وقتی میبینم در جام باشگاهها به جای پرسپولیس نام پیروزی رو مینویسن خیلی ناراحت میشم . بزرگترین سرمایه های هر باشگاهها هوادرانش هستند ولی دست ما از همه جا کوتاهه و نمیتونیم کاری برای اسم تیممون بکنیم تا بطور رسمی همون پرسپولیس باشه .
**pedram**
04-15-2009, 06:01 PM
من نمیدونم اصلا این پیروزی رو از کجا اوردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که در عجبم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pars_Redboy
04-15-2009, 07:12 PM
اصل کار هواداران و قلب های ماست که روش نوشته :پرسپولیس آخر عشقه
ولی حیف که در جاهای رسمی از اسم پیروزی استفاده میکنن.
only perspolis
hedieh63
04-15-2009, 09:29 PM
نام پرسپولیس همیشه برای ایران افتخارآفرین بوده هم از نوع تخت جمشیدش وهم از نوع باشگاه ورزشی! پس چرا باید نامی رو که همه دنیا میشناسند عوض کرد اسمی رو که خودمون قبول نداریم روش بذاریم !! فقط پرسپولیس
mona_casillas
04-16-2009, 02:12 AM
هزاران بار گفته شده طومار امضا شده در استادیوم ها فقط نام پرسپولیس برده شده شعارها با این نام بوده روی پلاکاردها پرسپولیس نوشته شده ولی کو گوش شنوا ؟
ali_red boy
04-16-2009, 08:37 AM
بحث تخت جمشید و پاسارگارد و اینها نیست یه زمانی با سلیقه این نام برای این تیم انتخاب شده و همه هم این اسم رو دوست دارند حالا چرا بطور رسمی از این نام استفاده نشه و دوگانگی وجود داشته باشه الله و اعلم
Amir_onlyperspolis
04-16-2009, 01:26 PM
از هواداران یه نفر هم نیست که اسم پیروزی رو قبول داشته باشه فقط و فقط پرسپولیس
Pars_Redboy
04-16-2009, 09:26 PM
only perspolis
:red boy::red boy2:
Spring_red
09-12-2009, 04:05 PM
:red boy2:تو دنیای زمین و توپ رنگی
یه پرسپولیس داریم به چه قشنگی
اسم قشنگش روی تخت جمشید
از اون قدیم ندیما میدرخشید
طرفداراش سر به فلک میکشن
عاشق رنگ مثل اتشیشن
دفاع محکمش مثل یه سد
هر کس از جونش نذاره اون رده
دروازه باناش مثل پادشاهن
شاهیننو بدون اشتباهن
اقای گل همیشه از قرمزاس
حساب سرخ از همه ی لیگ جداست
قصه ی سرخا پره افتخاره
از بس که گل زدن همش بهاره
هر کی که پرسپولیس و خوب شناخته
واسش ترانه خونده یا که ساخته
تیم بزرگمون ازون قدیما
سر بوده ازقویترین تیم ها
یه سرو گردن از همه بهتره
پرسپولیس از تمام تیما سره
تو تاریخش اسمای نامی داره
هر جای دنیا بره حامی داره
ما تیم سدر جدولیم همیشه
خدا میدونه قهرمان کی میشه
امسال دیگه فاتحه هردو جامه
کار تمام حریفاشم تمام
اسیر ناداوریا نمیشه
باز اوله درست مثل همیشه
یه پرسپولیس و یه عالم ستاره
که کلی عاشقم هواشو داره
الهی قهرمان عالم بشه
سایه ی باختن از سرش کم بشه
با تشویقای گرم و لطف خدا
امسال میشه قهرمان اسیا
عشقش تو قلبمون همیشه زندس
قرمز ما هر جا باشه برندس
تقویم لیگو هر کی می نویسه
بدونه که جام مال پرسپولیس
فقط پرسپولیسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسس:red boy2::red boy2::گل:
zamara
09-25-2009, 03:26 PM
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2008/11/402368_orig.jpg (http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=952374)
تهدید و زورگیری از یک خبرنگار بهخاطر پرسپولیس
مالکیت دردسرساز سرخها
خبرنگاری که طی ماههای اخیر ماجرای مالکیت باشگاه پرسپولیس(پیروزی) را پیگیری می کند به دنبال انتشار برخی گزارشها، از سوی افرادی ناشناس تهدید شد و چهارشنبه شب نیز با حمله دو فرد موتورسوار مورد زورگیری و تهدید قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، ماجرای مالکیت باشگاه پرسپولیس سالهاست لاینحل باقی مانده است و هرزچندگاهی برخی افراد با این ادعا که مالک اصلی این باشگاه پرطرفدار و مردمی هستند، جنجال جدیدی را در رسانه ها به راه می اندازند اما تاکنون و با گذشت نزدیک به 18 سال ازاتفاقات مدیریتی و برخی واگذاری ها، هنوز وضعیت مالکیت اصلی این باشگاه حل نشده و مشخص نیست بالاخره "پرسپولیس" متعلق به کیست و "پیروزی" از آن چه کسانی است؟
در این میان رسانه های بسیاری برای آنکه مالکان اصلی این باشگاه مشخص شوند اقدام به انتشار اخبار و گزارش هایی کرده اند که طبیعتا تبعاتی را نیز برای آنها به دنبال داشته است.
روزنامه پیروزی که ارگان غیررسمی باشگاه پرسپولیس است یکی از این رسانه هاست که توسط یکی از قدیمی ترین خبرنگاران خود اقدام به پیگیری این ماجرا کرده است.
این خبرنگار که در رسانه های ورزشی دیگر نیز فعالیت می کند طی هفته های گذشته مطالبی در مورد مشخص شدن وضعیت مالکیت و اتفاقات پشت پرده این باشگاه نوشته است که دردسرهای زیادی را برای وی به همراه داشته است.
خبرنگار روزنامه پیروزی که به دلیل احتمال افزوده شدن بر مشکلاتش نمی توانیم نامی از وی ببریم، پس از آنکه در هفته های اخیر بارها به طور تلفنی مورد تهدید قرار گرفت تا دست از نوشته هایش بردارد، چهارشنبه شب در خیابان طالقانی تهران و پس از چندین بار تهدید و وارد کردن خسارت به اتومبیلش، مورد حمله دو فرد ناشناس موتورسوار قرار گرفت.
ساعت 21:45 دقیقه چهارشنبه شب(اول مهرماه) و زمانی که این خبرنگار محل کارش را ترک کرده بود در یکی از کوچه های خیابان طالقانی توسط دو فرد ناشناس تهدید و مورد ضرب قرار گرفت.
افراد ناشناس که بارها از وی خواستند "پایش را از گلیمش درازتر نکند"، پس از زورگیری و به سرقت بردن کیف حاوی مدارک، پول ، تلفن همراه و لوازم شخصی، او را مجددا به پیگیری نکردن مسائل مالکیت باشگاه پرسپولیس تهدید کردند و از محل متواری شدند.
به دنبال این اتفاق خبرنگار روزنامه پیروزی صبح پنجشنبه با مراجعه به کلانتری 107 فلسطین ضمن ارائه گزارشی از اتفاقات چند هفته اخیر شکایت خود را تقدیم مراجع قضایی کرد که ماموران نیروی انتظامی پس از بررسی اتفاقات اخیر که شامل تهدید تلفنی خبرنگار و خانواده اش، شکست صندوق عقب و به سرقت بردن وسایل داخل اتومبیل و وارد کردن خسارت به آن می شد، بر هدفمند بودن این اتفاقات تاکید کردند و وی را به دادسرای 7 ارجاع دادند.
این خبرنگار که بنابر برخی دلایل نتوانستیم نام او را ذکر کنیم در توضیح بیشتر این ماجراها به خبرنگار مهر گفت:
از زمانی که سعی کردم وضعیت نهایی مالکیت باشگاه پرسپولیس با بدست آوردن اسناد و مدارک قانونی را مشخص کنم، از سوی افراد ناشناس مورد تهدید قرار گرفتم.
ابتدا تصور کردم مشکل خاصی نیست اما پس از آنکه کمی جلوتر رفتم تهدیدها جدی تر شد و بارها به اتومبیلم خسارت وارد شد و خانواده ام نیز تهدید شد.
وی ادامه داد:
پس از شکایتی که در کلانتری مطرح کردم، نیروی انتظامی هم بر هدفمند بودن این ماجرا تاکید کرد و مشخص شد افرادی با برنامه ریزی قبلی چنین اقداماتی انجام داده اند.
قرار است باشگاه پرسپولیس نیز این ماجرا را به طور جدی پیگیری کند و خبرنگار مذکور روز شنبه با مراجعه مجدد به دادسرا و کلانتری تا رسیدن به نتیجه نهایی این پرونده را پیگیری کند.
اینکه چه کسانی طی ماههای اخیر این خبرنگار را تهدید کرده اند هنوز مشخص و مسجل نیست. اما وی در شرایطی با این مشکل مواجه شده است که اخبار و گزارش های پشت پرده ای از ماجرای مالکیت و برخی دخالت ها در امور پرسپولیس را منتشر کرده است.
rahim
09-25-2009, 03:45 PM
لقمه اي به اين چربي حالا حالاها ماجراها داره وتا مشخص شدن صاحب واسم واقعيش چه قرباني هايي كه نبايد بگيره .پرسپوليس الان مثل يك گوسفند چاق وپرواره كه هر گرگي را وسوسه مي كنه .
با اين اوضاع واحوال فكر نكنم رسيدن به سروسامان تيم به عمر ما كفاف بده .
babak red
11-12-2009, 11:11 AM
اسم مهم نیست مهم اینه که تیم مارو دچارحاشیه نکنن.پیروزی نام اولیشه ولی پرسپولیس نماد شکوه ایران رومیرسونه
پرسپوليس
01-21-2010, 07:13 PM
واقعا بدم مياد از پيروزي :vg:
مايه ننگ اسم مقدس پرسپوليس شده
نازنين
01-21-2010, 07:30 PM
چه اسمي باشكوهتر و زيباتر از پرسپوليس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohsen.8
01-21-2010, 08:22 PM
به نظرم زیباترین اسم تیم ها فوتبالی بعد از ایران پرسپولیسه
عشق است پرسپولیس
red girl
01-26-2010, 10:07 PM
پرسپولیس زیباترین نام بین تیمهاست ..
فقط پرسپولیس .. پرسپولیس آریایی و کبیر و اصیل
پرسپولیس خیلی خفن و قشنگه:5::گل:
sonia
04-04-2010, 10:40 PM
فقط پرسپولیسسسسسسسسسسسسسسس
yeganeh23
04-30-2010, 05:35 PM
اونا هرچقدرم بگن پيروزي باز ما ميگيم پرسپوليس
Masoud
04-30-2010, 05:47 PM
داستان پیروزی ، پرسپولیس خیلی داره حساس میشه و سازمان بازرسی کل کشور وارد میدون شده تا قضیه رو روشن کنه.
فقط پرسپولیس.................
tataloo
07-07-2010, 09:27 PM
اسم پرسپولیس یه ابهت خاصی داره اما وقتی اسم پیروزی رو میشنوم یه جوری میشم.پرسپولیس منو یاد تخت جمشید وقدمت پرسپولیس میندازه.اما پیروزی........
zamara
07-09-2010, 10:08 AM
سوء استفاده از اختلاف پرسپوليس و پيروزي
پرونده پرسپوليس وفايي و پيروزي كاشاني يكي از مهمترين موضوعات ورزشي به حساب مي آيد كه از سوي سازمان تربيت بدني و دولت مسكوت مانده است.
مهمتر از آن، مسئله حضور تيم ها و مدارس فوتبالي است كه با سوء استفاده هايي مواجه شده و گروهي از اين دو دستگي به نفع خود بهره مي برند.
در ليگ هاي فوتبال، واليبال، فوتسال و ... تيم هايي حضور دارند كه نه رسميت پرسپوليس دارند، نه پيروزي و تنها توسط رابطيبن خود در مسابقات رسمي شركت مي كنند.
سازمان تربيت بدني تنها مرجعي است كه بطور قطع از واقعيت هاي پشت پرده و واگذاري يك ملك (پرسپوليس) با دو سند (پرسپوليس – پيروزي) اطلاعات كافي دارد و در مقاطعي بنابه دلايلي اظهار بي خبري مي كند.
از سوي ديگر بحث واگذاري باشگاه ها به بخش خصوصي و خصوصي سازي مورد توجه مسئولان ورزشي و دولتي است كه لازم است براي پيشرفت ورزش در كشور هر چه سريع تر مشخص و اجرا شود.
البته با كمي تامل به اين واقعيت مي رسيم كه در كشور ما بخش خصوصي در ورزش وجود خارجي نداشته و نخواهد داشت. چرا كه دولت دو باشگاه عظيم پرسپوليس و استقلال را با اين هواداران به هيچ شخص، نهاد، سازمان يا ارگاني واگذار نخواهد كرد زيرا اين دو باشگاه مي توانند بزرگ ترين احزاب ورزشي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي را تشكيل دهند كه براي حفظ امنيت مملكت بايد زير نظر دولت هدايت شود.
در اين مقال سوال ديگري مطرح مي شود كه اگر قرار است اين دو باشگاه با مديريت دولت هدايت شود پس چرا سر و ساماني به آن داده نمي شود و دولت شرايط توسعه و گسترش سطح ارتقاي آنها را ايجاد نمي كند و بزرگترين صنعت دنيا را با بلاتكليفي مواجه ساخته است. صنعت فوتبال در باشگاه پرسپوليس و استقلال مانند ماشين آخرين مدلي است كه با آن آجر و سيمان حمل مي شود.
در دوره اي حبيب كاشاني و علي فتح اله زاده را كه دو عنوان قهرماني ليگ برتر و جام حذفي را در يك فصل كسب كرده اند را به جرم قهرماني، عزل و در دوره اي ديگر اين دو را به عنوان سرپرست دو باشگاه فوق منصوب مي نمايند. اين عزل و نصب ها چه معنايي جز سردرگمي، در جا زدن و سقف كوتاه ورزش دارد!؟
اگر شركت يا باشگاهي در يد اختيار بخش خصوصي قرار گيرد و دولت در آن دخالتي نداشته باشد، يقينا هيچ پيشرفت و موفقيتي در آن نمي بينيد و تداوم نخواهد يافت. نمونه بارز آن حضور افراد دولتي در شركت ها و باشگاه هاي خصوصي است.
در نتيجه قطعا بحث خصوصي سازي در باشگاه هاي مردمي منتفي و تنها هدف اين موضوع پراكندگي هواداران آن است. پيش از اين، سرخپوشان پايتخت با دو نام پرسپوليس و پيروزي مد نظر بودند اما با نزديك شدن حسين هدايتي به سازمان تربيت بدني، اين معظل از دو باشگاه به سه باشگاه ارتقاء يافت. هم اينك تيم و هواداران قرمز در اختيار باشگاه پيروزي (حبيب كاشاني) است. برند نام پرسپوليس در اختيار شركت فرهنگي ورزشي پرسپوليس (اسماعيل وفائي) و تاريخچه و بازيكنان و بزرگان سرخپوشان نيز در تيم استيل آذين (هدايتي و آجورلو) حضور دارند!
اين همان تدبير سازمان ورزش است كه هر از چند گاهي هواداران ميليوني قرمز را تجزيه مي كند. هم اينك نيز قرمزهاي پايتخت به 3 تيم تفكيك شده اند تا هواداران از فوتبال و ورزش دلزده و عطاي آن را به لقاي آن ببخشند و به دنبال مشغله هاي زندگي خود بروند تا سكوهاي ورزشگاه ها خالي از سكنه گردد، شايد با اين روش راحت تر به جام جهاني برويم.
افسوس كه ما ديگر نمي توانيم به تيم ملي فوتبال ايران افتخار كنيم و بايد توسط مديران عالي رتبه فدراسيون فوتبال كشورمان به انواع كره هاي جنوبي و شمالي و همچنين ژاپن افتخار كنيم... اين موفقيت را با سازمان ورزش و فدراسيون فوتبال تبريك مي گوييم.
----------------------
بقلم محسن رنجكش
ستاره سرخ
07-14-2010, 11:27 PM
پرسپولیس رو با اسم پرسپولیس میشناسم نه چیز دیگه ای
Mannish
07-31-2010, 06:02 PM
معلومه این که دیگه پرسیدن نداره پرسپولیس بیشترین افتخاراتشو با اسم پرسپولیس داره. هم اسم تاریخیه که نشون دهنده تمدن اریاییمونه و هم از اسم پیروزی واقعا قشنگتره.
فقط پرسپولیس قهرمان
tataloo
08-02-2010, 07:00 PM
پرسپولیس..................
yasi2010
08-24-2010, 10:11 PM
پرسپولیس و عشقه
RED-STAR
08-24-2010, 10:27 PM
پرسپولیس رو میشه اسم یه باشگاه دونست ولی پیروزی ابهت باشگاهی نداره
RED-STAR
08-24-2010, 10:30 PM
perspolis for ever
nicolas
08-24-2010, 11:12 PM
پرسپولیس يك كلام
r_rezaei_89
08-25-2010, 12:54 AM
فقط و فقط پرسپولیس
HitboY
08-25-2010, 12:54 AM
perspolis!perspolis!perspolis!
آسمون سرخ
08-25-2010, 01:52 AM
به کسی که طرفدارارتش سرخه میگن(پرسپولیسی)نه (پیروزیی)پس نتیجه میگیریم که پرسپولیس بهترازپیروزیه!!!!
Masoud
09-18-2010, 05:14 PM
موضوعی که خیلی وقت پیش بهش اشاره کردیم که برند پرسپولیس مالک حقیقی داره و تیم دولتی به مشکل میخوره !!!
بررسي موضوع اختلاف بر سر نام باشگاه شروع شد
حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در كنفرانس مطبوعاتي اين باشگاه به مشكلاتي كه پيرامون اختلاف نظر در مورد نام اين باشگاه (پيروزي يا پرسپوليس) وجود دارد اشاره كرد و گفت اين مشكلات باعث شده پرسپوليس براي ورود به بورس دچار مشكل شود. گفته مي شود از روز پنج شنبه تحقيق و بررسي درباره اين موضوع در سازمان تربيت بدني آغاز شده تا هر چه سريع تر اين مشكل به پايان برسد.
Romina_Zartosht
09-18-2010, 06:14 PM
اصلا اسم پرسپولیس با خودش ابهت میاره چیزی که تیم نیاز داره تعویض عقیده هاست نه تعویض اسم پر افتخار پرسپولیس..
zamara
09-18-2010, 09:00 PM
اونطور كه آقاي اسماعيل وفايي در روز پنجشنبه در راديو صحبت كردند ، برند باشگاه پرسپوليس تمام و كمال در اختيار ايشان است و اين تيمي كه الان ماداريم خودمون رو براش ميكشيم ، تيمي نيست به جز همون پيروزي كه همه نام ميبرند و ما از سال 71 به بعد تيمي به نام پرسپوليس نداشتيم و متاسفانه سازمان تربيت بدني طي اين 17 سال سر همه هواداران پرسپوليس را گول ماليده !!:4: و تا به امروز تيم پيروزي رو به نام پرسپوليس به ما انداخته !
آقاي وفايي مالك اصلي باشگاه پرسپوليس در پايان صحبت هاي خودش عنوان كرد كه حداكثر ظرف دو سه سال آينده و احتملا حداكثر پنج سال آينده تكليف پرسپوليس بطور كامل روشن و تيم پرسپوليس به باشگاه خودش بر ميگرده و سازمان هم ميتونه همين تيم رو با نام پيروزي توي مسابقات نگهداره كه بعيد ميدونم كسي طرفدار پيروزي باشه و من يكي به هيچ عنوان از تيمي به نام پيروزي حمايت نخواهم نكرد .
ضمن اينكه آقاي وفايي فرمودند كل سهام قابل واگذاري اين باشگاه يعني پرسپوليس رو فقط به هواداراها خواهد دادو همين كار رو هم با ابومسلم ميكنه و سهام اين باشگاه رو نيز به هواداران ابومسلم واگذار ميكنه .
fati joon
10-05-2010, 10:30 PM
فقط پرسپولیس
هم باکلاسه ..........هم شناخته تر شده س............ بالاتر از اون اینه که معنی اسم تخت جمشیده که اصالت ایرانی داره .................واین یعنی پرسپولیس=ایران
AYLAR
10-06-2010, 01:52 PM
"فقط پرسپولیس":red boy2::perspolis:
هم زیباست.هم اصیل.هم باکلاس...فقط میتونیم بگیم عشق است پرسپولس:-*
zamara
10-27-2010, 10:39 PM
وفايي: آقايان غير قانوني پرسپوليس را به نام خودشان ثبت كردند
مالك و مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: عباس انصاريفرد و حسين منتظرالموعد به صورت غير قانوني باشگاه پرسپوليس را به نام خودشان ثبت كردند.
http://media.farsnews.com/Media/8907/Images/jpg/A0930/A0930282.jpg
اسماعيل وفايي مالك و مديرعامل باشگاه فرهنگي و ورزشي پرسپوليس در گفتوگويي در هفدهمين نمايشگاه بينالمللي مطبوعات و خبرگزاريها اظهار داشت:
بر اساس ابلاغيه سازمان تربيت بدني و شخص آقاي ساور، معاون سابق حقوقي سازمان، در سال 87 آمده است كه رسانهها بايد از نام پيروزي براي اين تيم فوتبال استفاده كنند و ناميدن اين تيم با عنوان پرسپوليس نادرست است.
وي ادامه داد: واقعيت اين است كه پرسپوليس هيچ وقت هويت حقوقي نداشته و تنها يك امتياز بوده است. قبل از انقلاب امتياز پرسپوليس در اختيار شخصي به نام "عبدو " بود كه پس از انقلاب باشگاه پرسپوليس به عنوان يك امتياز به بنياد مستضعفان انتقال يافت.
مالك و مديرعامل پرسپوليس ادامه داد: بنياد هم تا سال 69 با نام پرسپوليس تيمداري ميكرد و در مسابقات حضور داشت، اما در اواخر سال 69 كه مديريت بنياد تغيير كرد و سازمان تربيت بدني كه در آنزمان حسن غفوريفرد مديريت آن را در اختيار داشتند پيشنهاد داد كه پرسپوليس را بههمراه بخش خصوصي به صورت مشاركتي در اختيار بگيرد.در آن زمان براي اولين بار با نگاه خوب غفوري فرد مديريت سابق سازمان، بخش خصوصي وارد شد و شركت فرهنگي ورزشي پرسپوليس را تاسيس كرد. در آن زمان غفوري فرد با 49 درصد سهام باشگاه پرسپوليس را ثبت كرد.
وفايي عنوان كرد: حدود يك سال بعد 2 نفر از اعضاي هيات مديره پرسپوليس به نام عباس انصاريفرد كه در آن زمان در سازمان تربيت بدني حضور داشت به اتفاق منتظرالموعود پيروزي را به صورت شخصي ثبت كردند و با عنوان موسسه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) ثبت شده كه اين خلاف قانون بود.
وي گفت: در آن زمان چون پرسپوليس ثبت شده بود آقايان از امتيازاتي استفاده كردند و پيروزي (پرسپوليس) را به صورت خصوصي و با 50 درصد سهام انصاريفرد و 50 درصد منتظر الموعود غيرقانوني بنام خودشان ثبت كردند. پس از آن انصاري فرد بخشي از سهام خود را به امير عابديني و حسين محلوجي واگذار كرد و 50 درصد سهام اين شخص به صورت 70 درصد سهام مهلوجي و 25 درصد عابديني و 5 درصد شخص ايشان تعلق گرفت. در ادامه پيروزي تا سال 80 در كش و قوس سهامداران بود و در اين باره اختلافات زيادي وجود داشت. به دليل بالا گرفتن اختلافات، سازمان تربيت بدني وارد شد و بر اساس يك شكايت قانوني به دادگاه و قوه قضائيه در نهايت توليت باشگاه پيروزي در اختيار دولت قرار گرفت و سرانجام اين باشگاه به سازمان تربيت بدني سپرده شد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا يكي از دلايل عدم واگذاري تيم پرسپوليس به بخش خصوصي اين موضوع است، گفت: اگر پيروزي به بخش خصوصي واگذار شود آقايان سهامدار هستند و حق اولويت با آنهاست. يكي از دلايل عدم واگذاري اين است كه اين افراد ميتوانند به طور قانوني پيروزي را پس بگيرند، اما اين ارتباطي به تيم پرسپوليس ندارد و سهام پرسپوليس متعلق به دولت نيست.
وفايي در مورد يكي از دلايل براي تغيير نام پرسپوليس عنوان كرد: افراد يكي از دلايلي كه در آن زمان ميگفتند كه پرسپوليس بايد به پيروزي تغيير يابد طاغوتي بودن اسم آن بود كه اگر واقعاً چنين چيزي را قبول داشتند چرا پسوند پرسپوليس را براي پيروزي در نظر گرفتند و چرا امروز اين تيم را با نام پرسپوليس عنوان ميكنند. بايد با مردم صادق بود بيش از 95 درصد هواداران نام پرسپوليس را قبول دارند.
مالك باشگاه پرسپوليس خاطر نشان كرد: امسال بعد از 20 سال باشگاه 9 ميليارد بدهي دارد و بايد اين مبلغ بازگشت داده شود. پرسپوليس نه استاديومي دارد و نه چيز ديگري و 20 سال است كه هواداران نميدانند كه تيمشان پرسپوليس است يا پيروزي! اگر امسال پرسپوليس به صورت تيم فوتبال وارد عرصه فوتبال شود مشخص نيست كه چه اتفاقي خواهد افتاد.
zamara
11-04-2010, 09:08 AM
http://www.perspolis-fc.com//files/cache/files_news__7115813[w624h247mresizeByMinSize_cropToSize_center].JPG
مالك[COLOR=red] [SIZE=5][COLOR=red][B] پرسپولیس[/B] [/COLOR] به دنبال خريد امتياز يك تيم تهراني[/COLOR][/SIZE]
وفايي مالك و مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس[COLOR=#000000] [COLOR=#ff0000] [/COLOR]با «پرسپوليس واقعي» به ليگبرتر وارد ميشود[/COLOR]
او قصد دارد يكي از تيمهاي راهآهن، نفت تهران يا استيلآذين را خريده و با نام پرسپوليس وارد ليگبرتر شود.
اسماعيل وفايي كه با خريد 50 درصد از سهام باشگاه پرسپوليس سابق كه در سال 65 به پيروزي تغيير نام داد، حالا صاحب و مالك اين برند است، قصد دارد تا براي ليگ دهم حرفهاي يك باشگاه و تيم به نام «پرسپوليس» خريداري كند.
تيم فعلي كه ميان مردم با نام پرسپوليس شناخته ميشود و حبيب كاشاني سرپرست موقت آن است در اصل داراي نام تجاري «پيروزي» بوده و با اين نام ثبت شده است. اين موضوعي است كه وفايي در گفتوگو با روزنامه گل آن را تاييد كرد: «آنچه كه مسلم است، باشگاه پرسپوليس ميخواهد در فصل آينده ليگبرتر فعاليت كند. براي اين موضوع دو راهكار داريم، اول اينكه امتياز باشگاه پيروزي را به ما برگردانند تا با نام پرسپوليس و در مسابقات شركت كنيم. باشگاهي كه من سهامدار آن هستم.
يا اينكه ما امتياز يك تيم ليگبرتري را بخريم و دوباره به بازيها برگرديم.» البته راهكار اول يعني سپردن باشگاه پيروزي و سهام آن به اسماعيل وفايي تقريبا غيرممكن به نظر ميرسد، چون سازمان تربيتبدني به اين راحتيها راضي به انجام اين كار نميشود.
البته از ديد مالك برند پرسپوليس، هيچچيز غيرممكن نيست:
«هر اتفاقي ممكن است رخ دهد و ما غيرممكن نداريم. به هر حال ما مذاكرات را براي خريد امتياز يك تيم ليگبرتري آغاز كردهايم. آنچه كه قطعي است قصد نداريم از طريق زيرگروه بالا بياييم و امتياز يك تيم دسته اولي يا پايينتر را بخريم و به ليگبرتر صعود كنيم. قطعا امتياز يك تيم ليگبرتري را خواهيم خريد تا دوباره پرسپوليس را احيا كنيم و به مسابقات برگردانيم.»
نام استيلآذين مطرح است
افراد نزديك به وفايي از آغاز مذاكرات براي خريد سهام باشگاه استيلآذين در پايان فصل خبر ميدهند. امير مهريزي، مديرعامل باشگاه استيلآذين هم از احتمال فروش يا واگذاري اين باشگاه در پايان فصل خبر داده بود. تيمي كه خود را شعبه دوم پرسپوليس يا همان پيروزي ميدانست، حالا شايد در ليگ يازدهم حرفهاي با برند پرسپوليس در ميادين حاضر شود. البته با اين وجود وفايي حاضر به تاييد اين موضوع نيست. او حتي سعي ميكند ذهن ما را از باشگاه حسين هدايتي دور كند: «تيمي كه ميخواهيم بخريم استيلآذين نيست. براي اين تيم آرزوي موفقيت و فعاليت طولاني در صحنه اول فوتبال ايران را دارم. تيمي كه ميخواهيم بخريم در محدوده جغرافيايي تهران است، اما استيلآذين نيست.» اما مگر غير از استقلال، پيروزي و استيلآذين تيم ديگري هم در تهران داريم؟ وفايي توجه ما را به ساير تيمهاي حاشيه تهران جلب ميكند: «غير از استقلال، پيروزي و استيلآذين ما تيمهاي ديگري هم در تهران داريم. نفتتهران، راهآهن و سايپا هم در تهران هستند.» اما از آنجا كه معمولا اين تكذيبها در آخر خلافش ثابت ميشود، نبايد از استيلآذين غافل شد. اصلا شايد هدايتي بيايد و در كنار وفايي پرسپوليس را راهاندازي كنند. به هر حال در شرايط فعلي كه هيچيك از دو طرف حاضر نيستند اين موضوع و حتي احتمال آن را تاييد كنند، اما در آخر چه خواهد شد بايد صبر كرد و ديد.
وفايي: صادق باشيد اين تيم پرسپوليس نيست!
از اسماعيل وفايي سوال ميكنيم كه اگر اين اتفاق رخ دهد، آنوقت تكليف پيروزي و هوادارانش كه آن را همان پرسپوليس ميدانند چه خواهد شد: «پرسپوليس واقعي براي هواداران است و حق آنهاست كه تيم اصلي خود را داشته باشند.
آقايان صادق باشند و بگويند كه پيروزي همان پرسپوليس نيست و يك باشگاه جديد محسوب ميشود، نه ادامه همان پرسپوليس سابق كه هواداران و مردم دوستش دارند.»
اما به هر حال اگر اسماعيل وفايي موفق به خريد امتياز يك تيم ليگبرتري شود و باشگاهي حاضر به انجام اين معامله شود، آنوقت تقابل پيروزي و پرسپوليس بسيار ديدنيتر از رقابت پيروزي و استيلآذين خواهد بود. به خصوص اگر اتحاد هدايتي - وفايي در اين باشگاه شكل بگيرد اما اول از همه بايد ديد آيا اين اتفاق رخ ميدهد؟!
پرسپولیسی.جنوبی
11-04-2010, 05:10 PM
چیز عجیب داخل این ایران زیاد میبینیم .
فردا هم یکی میاد میگه میخام نام تیم خودم بذارم تاج :4:
عشق+2
11-04-2010, 05:23 PM
فقط پرسپولیس
princes
11-04-2010, 06:36 PM
فقط پرسپولیس
babak red
11-04-2010, 08:41 PM
منم دوست دارم اسم باشگاه پرسپولیس باشه. اکثرهوادارا دوست دارن اسمش پرسپولیس باشه
حاتم ایرانی
11-04-2010, 09:25 PM
آخه اینم سوال داره؟؟؟
حتما پرسپولیس
ولی چه میشه کرد
همش به ما زور میگن
کلی اعصابم خورد میشه وقتی نتایج رو میذارن مینویسن پیروزی
ندای سرخ
11-04-2010, 09:47 PM
عشق است و پرسپولیس
zamara
11-04-2010, 11:17 PM
چیز عجیب داخل این ایران زیاد میبینیم .
فردا هم یکی میاد میگه میخام نام تیم خودم بذارم تاج :4:
تا عجيب رو چي تفسير كنيم !
اينكه آقاي وفايي مي فرمايند واقعا صحيحه و اين تيمي كه الان آقاي كاشاني سرپرستي اونو بعهده داره پرسپوليس نيست و تيم پيروزيه .
تيم و باشگاه پرسپوليس واقعي از بعد از انقلاب فقط بخاطر اسمش مورد نفرت بعضي ها قرار گرفت و اون رو تيكه پاره كردند ولي الان با گذشت سي سال تازه ميخواد دوباره سروسامون بگيره كه اميدوارم امتياز باشگاه پيروزي رو به آقاي وفايي بدن و مجددا شاهد حضور پرسپوليس واقعي در صحنه فوتبال و ورزش ايران باشيم و در غير اينصورت ناچار هستند كه يك تيم ديگه رو بخرند و با نام پرسپوليس وارد ليگ برتر بكنند .
كه در هر صورت من يكي طرفدار تيم و باشگاه پرسپوليس خواهم بود و از تيم پيروزي به هيچ عنوان طرفداري نميكنم .
پرسپولیسی.جنوبی
11-05-2010, 04:49 PM
ایول عشق است پرسپولیس نامی بلند و پر محتوا .
zamara
11-09-2010, 08:11 PM
http://s13.aks98.com/images/34017525682479420664.jpg
مدعي مالكيت پرسپوليس شكايت خود را پس گرفت
لوگوي پرسپوليس توسط باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) در طبقات مختلف، قانونا ثبت شده و درخواست آقاي وفايي براي ثبت لوگوي مشابه توسط اداره ثبت، پذيرفته نشده است.
پرونده رسيدگي به شكايت اسماعيل وفايي، مدعي نام و برند پرسپوليس از باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) به دليل پس گرفتن شكايتش از باشگاه پرسپوليس مختومه شد.
مصطفي شكري معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در اين باره گفت: روز گذشته (دوشنبه) دادگاهي با شكايت آقاي اسماعيل وفايي، فردي كه سعي ميكند خودش را با عنوان باشگاه پرسپوليس بشناساند تشكيل شد. ايشان از سازمان تربيت بدني، سازمان مالكيت صنعتي، ثبت شركتها و باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) شكايت كرده بودند و شكايتشان در دو محور بود. يكي ادعاي مالكيت بر اسم پرسپوليس و درخواست حذف عبارت پرسپوليس از نام باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) و ديگر، ادعا در خصوص لوگو و علامت تجاري پرسپوليس كه شامل يك جام، دو سر اسب و عبارت پرسپوليس است.
وي افزود: در همين راستا باشگاه پرسپوليس با هماهنگي اداره كل حقوقي سازمان تربيت بدني، دفاعيات لازم را طي لوايح مختلفي آماده ارائه به دادگاه كرد. بر اساس اين لايحه ما اظهار كرديم كه پرسپوليس نام و برند معتبر تاريخي است كه قدمتش به سال 42 برميگردد و بر اساس مستندات حقوقي مالكيت اين برند به سازمان تربيت بدني و متعاقبا به باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) منتقل شد.
شكري اظهار داشت: بهانه مورد استناد خواهان تشكيل يك شركت به نام پرسپوليس، چند ماه قبل از تاسيس باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي است كه اتفاقا در خصوص تشكيل و نحوه انتقال 49 درصد سهام متعلق به سازمان تربيت بدني به اشخاص ثالث، ابهامات جدي وجود دارد كه در اين خصوص سازمان تربيت بدني و همينطور سازمان بازرسي كل كشور تحقيقات و پيگيريهاي قانوني لازم را در دست اقدام دارند.
شكري تصريح كرد: در خصوص نام و علامت تجاري پرسپوليس اعلام كرديم كه به جهت انتقال امتياز تيم فوتبال پرسپوليس به باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي كه مورد اقرار آقاي وفايي هم قرار دارد مالك مسلم نام و علامت تجاري پرسپوليس هستيم. ضمن اينكه لوگوي پرسپوليس توسط باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) در طبقات مختلف، قانونا ثبت شده و درخواست آقاي وفايي براي ثبت لوگوي مشابه توسط اداره ثبت، پذيرفته نشده است.
معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: با همه اين تفاسير، آقاي وفايي با مراجعه به دادگاه در روز مقرر رياست محترم دادگاه اعلام كرد كه خواهان، دادخواست خودش را پس گرفته و طبيعتا پرونده اين ادعا بسته شده است اما اين به اين معني نيست كه ما مطالبات خودمان در خصوص الزام به حذف عبارت پرسپوليس از نام شركت خواهان را از مجاري قانوني پيگيري نكنيم. همانطور كه اشاره شد مراجع مربوطه هم در خصوص فرايند شكل گيري و انتقال سهام به شركت مزبور، وظايف قانوني خودشان را انجام خواهند داد.
alibother
11-22-2010, 07:31 PM
فقط
.
.
.
.
.
.
.
...............................پرسپوليسو ا غير
Germany
12-01-2010, 02:09 AM
بی تردید
پرسپولیس
زهرا.ش
12-14-2010, 07:07 PM
زیباست و بی همتا پرسپولیس عشق است پرسپولیس زنده باد پرسپولیس
تا ابد پرسپولیس
princes
12-14-2010, 07:13 PM
اینکه معلومه پرسپولیس
ولی الان مشکل ما اسم تیم نیست مشکل ما مربی تیمه که با اخلاقش و دعواهاش در مصاحبه های مطبوعاتیش و باخت هاش آبرو برای ما پرسپولیسی ها نذاشته
پارسومش
12-16-2010, 08:52 PM
این تیم پرسپولیسه و هیچ کسی هم نمیتونه اسمشو عوض کنه
فقط پرسپولیس
علی تیفوسی
12-20-2010, 02:05 PM
:8:@};-پرسپولیس@};-:8:
Jasmine
02-08-2011, 04:10 PM
پرسپوليس يه نام اصيل و قديميه
واقعا شايسته تيمهههههه
mitra*
02-08-2011, 04:14 PM
مهم نیست بقیه چی میگن ماتومیادین باچه نامی بازی میکنیم مهم اینه که تو قلب ما فقط پرسپولیس جاودانه
جانم فدای پرسپولیس
02-09-2011, 04:52 PM
جانم فدای نام پرسپولیس
:red boy2:
perspolis is my life
03-19-2011, 12:36 PM
مهم اونه کا ما این تیم رو پرسپولیس میدونیم-پرسپولیس صدا میزنیم-پرسپولیس مینویسیم وبا واژه ی نا آشنای پ ی ر و ز ی آسنا یی نداریم.
arkantos
04-22-2011, 12:09 AM
پرسپولیس:8:
naser20
04-23-2011, 12:47 AM
حیف پرسپولیس هستش که با اسم پیروزی عوض بشه
هم از نظر ابهت فرهنگی و تاریخی و البته با توجه به مدارک در دست پرپولیس صحیحه
در ضمن کلاس پرسپولیس بیشتر از پیروزیه:4:
فقط پرسپولیس
اونم از نوع قهرمانش:6:@};-
علی تیفوسی
05-13-2011, 02:08 AM
داد مى زنم خداى من
عزيز و وجود تن
از تو دارم يه خواهشى
مى خوام ازت نوازشى
يه تيم دارم سرخ و قشنگ
با بازيهاى رنگارنگ
مى خوام ازت گل بزنن
روشادى ها پل بزنن
پيروزى، پرسپوليس بشه
با گل و سبزه خيس بشه
تا پرسپوليس مثل قديم
با ياراى خوب و فهيم
دوباره قهرمان بشه
قلب ماها جوون بشه
------------------------
مریم حیدرزاده
عجب شعر زیبایی،کریم جان پست قبل این شعرت هم عالی بود و الحق حرف دلمونو زدی،حتما چون اسم تاج رو عوض کردن باید اینم اسمش رو عوض می کردن همم اینکه باز پرسپولیس نامیست شاهنشاهی و اینها هم که . . .(بگذریم)
برای ما هواداران نام واقعی تیممان، همان پرسپولیس هست که اینها بهش می گن پیروزی و تیم پرسپولیس در جایی دیگر و با کسی دیگر برای ما هوادارن وجود خارجی ندارد،فقط همین پرسپولیس وجود دارد که اینا بهش می گن پیروزی.
فقط پرسپولیس
shaghayegh-perspolis
05-26-2011, 02:32 PM
من همیشه گفتم و میگم پرسپولیس
و امید وارم عمر وافتخار پرسپولیس مانند صاحب نامش تخت چمشید بلند و استوار باشه
SAEED&T
07-03-2011, 07:33 AM
only perspolis iran
raha_01
07-05-2011, 07:29 PM
پرسپولیس پرسپولیس پرسپولیس.
maryam.r
07-09-2011, 04:18 PM
عشق است نام پرسپولیس..
redlove
07-09-2011, 05:19 PM
پرسپولیس جون منه قرمز خون منه
hamid3
07-23-2011, 01:07 AM
به نظر من از اون اول هم این تیم با نام پرسپولیس بوده وبا ابهت تراز نام پیروزی است
S-@-568
08-07-2011, 01:16 PM
اینا زیاد مهم نیس
مهم اینه پرسپولیس توقلب منه
باهاش زندگی کدم از7سالگی
گریه کدم باهاش خندیدم
دوسش دارم
خونمه
قدیمیا تو قلب منن
کی میتونه افشین یحیی بهروز احمد محمود علی حامد جواد...............
محمد پنجلییییییییییییییییییی:-*
روفراموش کنه
شما میتونینwarning
نه
هچکی نمیتونه
پرسپولیس پیروزی نداره
مهم قلب منه که بایادتک تک باتعصباش میتپه
راسی علی امامی ف.پایان رافت..........
وای دلم تنگ شدبراشون:4::8:258147963
mahi.f
08-07-2011, 02:43 PM
...پرسپولیس...
shadi.shadi
08-12-2011, 07:45 PM
اسير عشق توست پرستوي خيال من و زيباترين لحظات زندگيم لحظاتي است كه نام تو اي پرسپوليس در كوشم موسقي زيباي پرسپوليس پرسپوليس را لمس مي كند.هميشه باقي خواهي ماند پرسپوليس.
babak red
08-18-2011, 07:41 PM
خوب با توجه به اینکه نام پرسپولیس هم به اغوش باشگاه برگشت و با توجه به اینکه نظرات همه رو پرسپولیس هست این تایپیک کارش به اتمام میرسه و میره ارشیو
با تشکر
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.