PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران عليرضا حقيقي(کاسیاس)

zamara
10-20-2009, 10:44 PM
http://www.aftab.ir/news/2008/apr/15/images/be36dcce45500ccd25cfb90797595b01.jpg

علیرضا حقیقی

متولد ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۷ در تهران
بازیکن فوتبال اهل ایران
او هم‌اکنون دروازه‌بان باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران در لیگ برتر فوتبال ایران است.

علیرضا حقیقی زمانی که ۱۷ سال داشت در تاریخ ۲۵ مهر ۱۳۸۵ قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس ثبت کرد. او اولین بازی خود را در برابر سایپا وقتی که فرشید کریمی از بازی اخراج شد انجام داد و توانست ضربه پنالتی علی دایی را دفع کند.
در فصل بعد به دلیل وجود دروازه بانان ملی پوشی مانند حسن رودباریان مرد شماره یک تیم ملی ایران و مهدی واعظی، حقیقی تبدیل به یک نمکت نشین و سکو نشین شد و اغلب جایی در لیست ۱۸ نفره تیم نداشت تا اینکه در فصل ۸۷-۸۸ با مصدومیت میثاق معمارزاده در ابتدای فصل و مصدومیت و ناراضی بود مسدولین فنی از مهدی واعظی توانست در اکثر بازیهای پرسپولیس به عنوان مرد شماره یک بازی انتخاب شود و درون دروازه قرار گیرد.

http://www.gigaimage.com/images/fmdr6jachn5lf6065o5.jpg

حقیقی عضوتیم ملی زیر ۲۳ ایران است و در تمام تیمهای فوتبال رده‌های سنی ایران بازی کرده کرده.

افتخارات

جام خلیج فارس : ۱۳۸۶-۸۷ قهرمان

SaRa
10-20-2009, 11:03 PM
دست پرورده عابدزاده است و خیلی جاها به پرسپولیس کمک کرد
دوسش دااااااااارم

zamara
10-20-2009, 11:22 PM
من تلاش خودم را می‌کنم و از نیمکت‌نشینی در پرسپولیس ناراحت نیستم.

علیرضا حقیقی اظهارداشت: اشتباهات داوری در هفته‌های گذشته باعث شده تا ما امتیازات لازم به دست نیاوریم. مشکل تیم ما فنی نیست و ما در همه بازی‌ها عملکرد خوبی داشتیم.

یکسری حواشی باعث شده تا جو تیم ما بر هم بخورد اما با حضور کاشانی بالای سر تیم یک همدلی بین بازیکنان به وجود آمده و به امید خدا در هفته‌های آینده نتیجه می‌گیریم.

حقيقي در مورد نیمکت‌نشینی در پرسپولیس خاطرنشان کرد: خیلی‌ها سعی کردند در میان دروازه‌بانان پرسپولیس اختلاف بیندازند اما هیچ مشکلی وجود ندارد و هر کس آماده‌تر باشد درون دروازه قرار می‌گیرد.

من تلاش خودم را می‌کنم و از نیمکت‌نشینی در پرسپولیس ناراحت نیستم.

Spring_red
10-21-2009, 06:17 PM
وایییییییییییییییییی
نمیدونم واقعا چطوری ازت تشکر کنمممممممممممممممممم
خیلی توپیییییییییییییییی خیلی باحالی خیلی خوشحالم کردی دمت گرممممممممممم برادر
حقا که مدیر کلی برازنده شماست
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی
عشق است علیرضا جونمممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم

SaRa
10-21-2009, 06:20 PM
تو عاشق چندنفری بهار؟
محسن.علیرضا.....

Spring_red
10-21-2009, 06:29 PM
من همه برو بچ پرسپولیس و دوست دارم
اما محسن و علیرضارو یه جوره دیگه عزیزم
کاش فردا لااقل یکیشون باشه تو زمین
شانسو میبینی هر کیو دوست دارم رو نیمکته

SaRa
10-21-2009, 06:33 PM
منم هرکیو دوست دارم از پرسپولیس میره

Spring_red
10-21-2009, 07:16 PM
از بدشانسی بیش از حد

یا اینکه زود مصدوم میشه

redboy2atishe
10-21-2009, 08:54 PM
خوب طرفدار نوروزی یا علی عسگر بشید.اینجوری یا میرن رو نیمکت یا خارج از 18نفر یا

کلا میرن واین خیلی خوبه ...

Spring_red
10-21-2009, 09:18 PM
آره بد فکری هم نیست
دستت درد نکنه
اما آخه من از علی عسگر خوشم نمیاد
هادی خوبه خوشم میاد ازش

zamara
10-21-2009, 09:55 PM
سلام
ببنيد بچه ها اين روشي كه شما توي تاپيك ها در پيش گرفتيد جز اينكه از نظر فني بار تاپيك و بالطبع سايت ارتش سرخ رو كاهش بده بهره ديگه اي نداره !
صحبت هاي شما بيشتر شبيه چت كردنه تا بحث و تبادل نظر در مورد عليرپا حقيقي!!
سعي كنيد بيشتر در باره اين بازيكن و خصوصيات فردي و گروهي و فني او صحبت كنيد تا من و سايرين هم چيزي دستگيرمون بشه.
با تشكر از همكاري خوب همه شما عزيزان
موفق باشيد

Spring_red
10-21-2009, 10:24 PM
آره بچه ها راست میگه:گل:

باید بیارنش تو بازی تو این چند بازی یه بار دربازه بان شد که گل خوردو کرانچارم دیگه نیاوردش

اما با یه بازیه بدش نمیشه درمورد حقیقی قضاوت کرد:گل::red boy::گل:

هرچند میثاق تا الان خیلی خوب کار کرده اما باید از حقیقی هم استفاده شه
اون رو نیمکت نمیتونه هیچکاری بکنه:red boy2:

خداکنه زود تر بیاد تو زمین :red boy2:

عشق است پرسپولیس:red boy:

عشق است حقیقی :red boy2:

redboy2atishe
10-22-2009, 03:24 AM
به نظر من این دروازبان اینده ی خوبی داره اما الان یا حتی تا ساله دیگه نه ...

یادتون نره تنها بازی که تو لیگ باختیم دروازبانمون علیرضا بوده ...این معنیش این نیست که

یه تنه تیم رو بازونده اما رو گل دوم مقصر اصلی بود.که اختلاف شد 2تا و انگیزه ی بازیکنارو

کشت ...

نه میتونه ادم پنالتی گرفتنش جلو دائی رو فراموش کنه نه 5گلی که از الغرافه خوردیم

که 3تا از گلارو خیلی بدتر از بقیه خورد ...

redboy2atishe
10-22-2009, 09:20 PM
اما بازم دمش گرم فقط یکم نا امادست ...

این عادت و باید ترک کنه که زیاد جلو میاد رو ضربه ی سری که ابراهیم صادقی زد

نزدیک بود باز از همون گلای معروفش رو بخوره اما به خیر گذشت ...

Spring_red
10-23-2009, 01:10 PM
حالا که میثاق مصدوم شد

ایول به علیرضا تو نیمه دوم خوب بازی کرد

چه آرزوی توپی کردما سریع براورده شد

عشق است علیرضای خودمون فقط

Spring_red
11-03-2009, 08:14 PM
شنیدم علیرضا سرما خورده خیلی بدجور آخه بمیرم

رفتن باهاش مصاحبه کنن اونام مریض شدن از علیرضا گرفتن

ایشاالله زودتر خوب شه علی جونم

SaRa
11-03-2009, 08:37 PM
آنفولانزای خوکی گرفته که

red girl
11-03-2009, 09:27 PM
من توی اون تاپیک هم گفتم.
اشتباه اینه که علیرضا دروازه بان دومه.
بخدا زوده واسه دروازه بان دومی.
علیرضا ضعیفه.ضعف زیاد داره.
زیاد جلو میاد.شیرجه نمیزنه , توپ از روبه روش میاد , خوب یا توپ رو چپ میزنن یا راست , علیرضا سر جاش نشسته دستاشو فقط میکشه چپ یا راست.
تخریبِ زیاد نابودش میکنه , تمجید و روحیه دادن بیش از حد هم از واقعیت دورش میکنه.

Spring_red
11-10-2009, 09:07 PM
آیدا جون این حرفا کدوم عزیز

نباید دربارش این طوری نظر بدی

تو باید ازش طرفداری کنی چون اینجا نوشته کلوپ هوادارای علیرضا

تو میگی میثاق شایستگیش بیشتره؟

babak red
11-28-2009, 12:41 PM
علیرضا شاید الان خوب خیلی جوون باشه اما مطمئن باشین عابدزاده میسازتش

Spring_red
11-28-2009, 10:38 PM
امیدوارم علیرضا بازم بیادو تو ترکیب اصلی باشه
میثاقم که بابا آخه....
این چه وضع بازی کردنه

red girl
11-28-2009, 11:51 PM
بهاری میثاق دروازه بان خوبیه
خیلی مطمئنه
فکر میکنم از حقیقی مطمئن تر باشه . یه جورایی قابل قیاس نیستن اصلا!
میثاق تازه جا افتاده
یه دفاع خوب داشته باشیم میثاق هم کارشو خوب انجام میده

red girl
12-19-2009, 11:24 PM
به درد بازي با ذوب‌آهن نمي‌خوردم
نيكبخت: نخير!من90 دقيقه‌اي هستم

اگرچه استيلي به صراحت به ناآماده بودن نيكبخت‌واحدي تاكيد كرده ولي خود او نظر ديگري دارد. قرار نگرفتن در فهرست 18 نفره براي بازي با ذوب‌آهن نشان داد كادرفني استيل‌آذين كماكان اعتقادي به او ندارد. چيزي كه براي نيكبخت‌واحدي خيلي گران تمام شده است.

در ديدار با ذوب‌آهن از فهرست 18 نفره خط خوردي. ناراحت نشدي؟

واقعا سخت بود و از اين تصميم ناراحت شدم اما هيچ عکس‌العملي پس از حذف از خودم نشان ندادم.

يعني با آن کنار آمدي؟

به هر حال من فکر مي‌کنم براي تاکتيک در نظر گرفته شده از سوي سرمربي براي ديدار با ذوب‌آهن چندان به کار سرمربي نمي‌آمدم به همين دليل نيز نامم حذف شد.

دليل حذف تو عدم آمادگي بدني‌ات نبود؟

نه، من صددرصد آماده بودم و براي اين بازي مشکلي به لحاظ بدني نداشتم. اما خب به هر حال تصميم سرمربي بود که از من استفاده نکند.

به نظر مي‌رسد هنوز هم تبديل به بازيکن 90 دقيقه‌اي نشده‌اي؟

اتفاقا برخلاف بازي‌هاي قبلي که خودم هم اعتقاد داشتم بازيکن کاملا آماده‌اي نبودم اما اين بار مي‌گويم که علي نيکبخت تبديل به بازيکن 90 دقيقه‌اي شده و براي حضور در يک ديدار و بازي به صورت 90 دقيقه‌اي هيچ مشکلي ندارد.

درباره بازي استيل‌آذين مقابل ذوب‌آهن چه صحبتي داري؟

بازيکنان ما در طول 90 دقيقه واقعا بهتر از حريف بودند و موقعيت‌هاي گلزني نسبتا زيادي را روي دروازه حريف خلق کردند اما تنها دو بار اين موقعيت‌ها به تور دروازه‌ حريف اصفهاني چسبيد و در ساير موقعيت‌ها متاسفانه نتوانستيم از بخت‌هاي گل صددرصد خود به نحو احسن استفاده کنيم.

چطور در تساوي دو بر دو ديگر اين بار برخلاف هميشه دو گل زديد و بعد بازي را مساوي کرديد؟

به هر حال اين بار در تساوي دو بر دو نتيجه برعکس براي ما رقم خورد يعني اينکه برخلاف تساوي‌هاي دو بر دو قبلي، اين دفعه حريف تساوي را به ما تحميل کرد.البته فکر مي‌کنم تيم ما پتانسيل بالايي دارد. پتانسيلي که در دفعات قبلي باخت دو بر صفر را مساوي مي‌کرد.

اين نشان مي‌دهد که تيم شما باز هم با مشکلاتي خصوصا در خط دفاعي‌اش مواجه است. قبول داريد؟

قبول دارم ما در يکسري از مسائل مشکل داريم که اميدوارم در ادامه ليگ اين مشکلات مرتفع شود.

از پيشنهاد جديد الاهلي به علي کريمي خبر داريد؟

من هم چيزهايي در اين رابطه شنيده‌ام اما هنوز با خود کريمي در اين رابطه صحبت نکرده‌ام.

فکر مي‌کني رفتن علي کريمي چه تاثيري بر روي عملکرد استيل‌آذين بگذارد؟

کريمي بازيکن بسيار بزرگي است و در‌حال حاضر عنوان آقاي گلي ليگ برتر ايران را دارد. مهره‌اي که شايد جايگزين کردن يک بازيکن به جاي او بسيار مشکل باشد. هنوز که اتفاقي نيفتاده به همين دليل هم من نمي‌توانم براساس اما و اگرها حرف بزنم و اميدوارم علي کريمي در تيم ما بماند.

Spring_red
01-23-2010, 09:38 PM
حقیقییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی
خوب کار کرد
آخه چه موهای نازی دارهههههههههههههههههههههه ههههههههههههه
چقدر قشنگ شده بود بچمون
چه قدرم ناناز میخنده
الهیییییییییییییییییییییی ییی

red girl
01-23-2010, 10:43 PM
بچه عقابه دیگه
هنوز اون پنالتی اای که از دایی گرفت یادم نمیره ! نی نی تر از الان بود . متولد 67 ء . اون موقع فکر کنم 18 سالش بود

mohsen.8
01-24-2010, 12:07 AM
آینده ی خوبی داره فقط بازی با اس اهواز یکمی اعصابمو خورد کرد

Spring_red
01-24-2010, 07:31 PM
نگو محسننننننننننننننننن بچمونو
علیرضا ماههههههههههههههههههههههه ههههه نازنینننننننننننننننننننن
فداششششششششششششششششش

Spring_red
01-29-2010, 08:38 PM
باریکلااااااااااااااااااا اااااااا علیرضاییییییییییییییییییی خودمممممممممممممممم
خوب کار کردیییییییییییییییییییییی ییی
اما باید بیشتر دقت کنههههههههههههههههههههههه ههههههههه بچمونننننننننننن

Spring_red
02-05-2010, 12:59 AM
بازيكن بزرگ تعريف و مؤلفه هاى خاص خودش را دارد اما انگار بعضى از بازيكنان هيچ گاه يا نمى خواهند يا اگر هم بخواهند، نمى توانند بزرگ شوند. اين عده تا حد مشخصى پيشرفت مى كنند اما بعد از آن نمى توانند رشد كنند.
عليرضا حقيقى دروازه بان جوان پرسپوليس يكى از همان بازيكنان است كه انگار نمى تواند تبديل به بازيكن بزرگى شود. حركت او در دربى ۶۸ و درگيرى اش با بازيكنان خودى بر سر دفع يك توپ، نزديك بود با واكنش شديد شيث رضايى تبديل به جنجال بزرگى شود و حتى جو استاديوم را به هم بريزد اما تجربه بالاى كريم باقرى اجازه نداد كه وضعيت بدتر شود و قضيه همانجا ختم به خير شد و بازى ادامه يافت.على دايى با توجه به رفتار و اعتقاداتى كه دارد، از كنار اين قضيه به سادگى نخواهد گذشت اما حقيقى بايد بداند كه اگر مى خواهد در اين فوتبال اسم و رسمى بدست آورد و به اصطلاح بزرگ شود، با اين رفتار و حركات هرگز به چنين جايگاهى نخواهد رسيد و پيشرفت نخواهد كرد چرا كه در حاشيه ها غرق خواهد شد.حقيقى هنوز يك دروازه بان مطمئن محسوب نمى شود اما پرداختن به حاشيه و جنجال سازى در درون زمين باعث مى شود كه او در حاشيه ها غرق شود. حقيقى كه ابتداى راه بازيگرى اش است بايد بداند كه اگر مردانى چون ناصر حجازى و احمدرضا عابدزاده بزرگ شدند و بزرگ ماندند، به خاطر عملكرد بسيار خوبشان بود. آنها هميشه و در هر حالى به لحاظ فنى در سطح بسيار بالايى بودند و به همين علت بود كه تبديل به بازيكنان بزرگى شدند و محبوب مردم شدند. عليرضا حقيقى هنوز خيلى جوان است و برايش خيلى زود است كه به چنين كارهايى در زمين بپردازد. او هنوز در سطح a بازيكنان پرسپوليس نيست كه به خاطر گرفتن يا دفع يك توپ سر ديگر بازيكنان پرسپوليس داد بزند. او اشتباهات زيادى در درون دروازه پرسپوليس داشته و اگر قرار بود به خاطر آنها، حقيقى را مؤاخذه كنند، پس از بازى اين تيم با الغرافه قطر در سال گذشته كه در چهارچوب ليگ قهرمانان آسيا برگزار شد و حقيقى يك تنه ۵ گل خورد بايد با او چه كار مى كردند؟ دروازه بان جوان پرسپوليس هنوز برادرى اش را ثابت نكرده، ادعاى ارث و ميراث دارد. او بايد اول خودش را در درون زمين تثبيت كند و بعد از آن هم احترام بزرگترش را نگه دارد تا در بين مردم محبوب شود

Spring_red
02-05-2010, 12:59 AM
درگيرى حقيقى و مأمورين ورزشگاه

بعد از تمام شدن بازى پرسپوليس و استقلال و برد ۲ بر يك تيم پرسپوليس عليرضا حقيقى با مأمورين ورزشگاه درگيرى پيدا كرد. ماجرا از اين قرار بود كه حقيقى بعد از پايان بازى به سمت جايگاه ويژه رفت تا از پدرش تشكر كند چرا كه معتقد بود همه موفقيت هايش را ممنون پدرش است اما مأمور ورزشگاه از ورود حقيقى به جايگاه جلوگيرى كرد و اين ماجرا باعث شد تا حقيقى بعد از درگيرى با شيث با مأمورين ورزشگاه هم درگير شود

عزيز محمدى: با حقيقى به شدت برخورد مى كنيم

عزيز محمدى رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: با حقيقى به شدت برخورد خواهيم كرد.وى ضمن اشاره به حركت زشت عليرضا حقيقى در بين بازى و پس از آن تصريح كرد: با دروازه بان پرسپوليس به شدت برخورد مى كنيم. او با يكى از ماموران حراست دعوا كرد. قبل از آنكه مشخص شود مقصر چه كسى بود ذات قضيه مشكل دارد و او را به طور كلى مقصر مى دانيم. او افزود: از نتيجه به دست آمد فارغ از آنكه به نفع چه تيمى باشد خوشحالم چرا كه بر هر حال حرف و حديث ها در مورد تساوى به پايان رسيد. البته در مورد اتفاقاتى كه در آخر بازى رخ داد ناراحتم. عده اى سنگ پرتاب كردند و اين باعث شد به فوتبال ما ضربه بخورد. وى ادامه داد: از داورى و كيفيت بازى بسيار راضى هستم و اميدوارم هواداران براى بازى هاى ملى هم با همين شور و شوق به ورزشگاه بيايند

Spring_red
02-05-2010, 01:00 AM
يحيوى: حقيقى نمره خوبى گرفت

محمدعلى يحيوى مربى دروازه بانان پرسپوليس گفت: حقيقى نمره خوبى مقابل استقلال گرفت.وى درباره عملكرد حقيقى مقابل استقلال اظهار داشت: به حقيقى نمره خوبى مى دهم و خوشحالم كه على دايى در اين بازى سرافراز شد. دايى شيوه بازى استقلال را مى دانست و با هوشيارى بالا توانست تركيبى به ميدان بفرستد كه باعث موفقيت شود. او افزود: او در طول مدت كمى كه هدايت پرسپوليس را به عهده داشت، توانست با اين پيروزى شيرينى خيلى خوبى را به هواداران بدهد. اين برد را به هواداران تبريك مى گويم.

redsun
02-05-2010, 02:08 AM
متاسفانه با خبر شدم سه جلسه محروم شده
واقعا ناراحت شدم درست کار اشتباهی انجام داد اما سه جلسه زیاد بوده واسش
بد تر از اینها را گذشت میکنند

red girl
02-05-2010, 02:24 AM
http://myup.ir/images/79s4gfd0xco1pxytyi8.jpg

red girl
02-05-2010, 02:26 AM
http://myup.ir/images/fb9n9k866174tscgolk.jpg

Spring_red
02-05-2010, 11:01 PM
مرسیییییییییییییییی آبجی جون چه عکسای قشنگی

red girl
02-05-2010, 11:50 PM
قابل نداره ...

Masoud
02-05-2010, 11:58 PM
خدا به علیرضا رحم کنه و بتونه خودش رو نگه داره....
چون خیلی دخترها عاشقشن و سخت بتونه خودش رو جمع و جور کنه. :4:
فقط تنها خوبیش اینه که باباش رو که میبینیم میگه نمیزاره علیرضا خونه مجردی بگیره و بغل خودش نگهش داشته تا یه خورده کمتر در معرض خطر باشه :4:
در کل علیرضا حقیقی همین الانش باید کاسیاس ایران بود ولی بعد از اینکه پنالتی دایی رو گرفت یه افت خیلی زیادی کرد و الان بعد چند سال دوباره تازه تازه داره اماده میشه که البته اینبار حاشیه خیلی دورش زیاده.
امیدوارم همچین استعدادهایی حیف نشن

RedHuman
02-07-2010, 02:11 AM
چاکرشم خودم تهنایی؛ دختری چیزیم میخواست خودم واسش جور میکنم
اه اه اه از الان تو فکرم این میثاق افت 3بازی میخواد وایسه گلر چی میکشیم ما؛ کاش میشد یه استینافی چیزی یکی دو جلسشو میزاشتن تعلیق
اینقد حالا کردم نزاشت سیدصالحی منگوله جم بخوره که نگو؛ بیشرف هنو حرفاش بعد قهرمانی پرسپولیسو یادم نمیره
مرسی علیرضا یه ماچ گنده بغل لپت دمت گررررررم یه بار نه 6 بار

red girl
02-10-2010, 06:10 PM
http://i.imagehost.org/0465/SAM_1882.jpg

red girl
02-10-2010, 06:11 PM
این آقایی که بین عباس و شیث ایستاده
بابای علیرضاست
پدر و پسری که عاشق هم اند

red girl
02-16-2010, 02:46 AM
شایعه شده بود که علیرضا و الناز شاکر دوست ازدواج کردن!!
یکی از خبر گزاری های رسمی هم نوشته بود . ولی این طور که منابع دیگه میگن و البته موثق هم هستند
علیرضا و الناز با هم دوست هستند و خوب مسلم هستش که به کسی ربطی نداره , توی اون جشنواره هم دوست داشتن که با هم باشن ولی اون خبرگزاری 3شو گرفته گفته الناز به همراه همسرش حقیقی دروازه بان پرسپولیس ... .

Masoud
02-16-2010, 05:10 PM
حقیقی از فردا تمرین می کند

ارتش سرخ داد كام: علیرضا حقیقی از فردا می‌تواند در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا کند و وضعیت محمد پروین بعدازظهر امروز مشخص خواهد شد.

پزشک پرسپولیس در تمرینات امروز صبح این تیم در جمع خبرنگاران اظهارداشت: علیرضا حقیقی که به دلیل سرماخوردگی در تمرینات چند روز اخیر نمی‌توانست حضور فعالی داشته باشد از فردا با بهبودی کامل می‌تواند تمریناتش را انجام بدهد. همچنین وضعیت محمد پروین هم بعدازظهر مشخص خواهد شد. در مورد آخرین وضعیت این بازیکن بعدازظهر تصمیم‌گیری خواهیم کرد که چه زمانی می‌تواند در تمرینات گروهی حضور پیدا کند.

shide
02-16-2010, 05:40 PM
عاشقشم چون عقاب دوم است

Spring_red
02-16-2010, 07:56 PM
یعنی چی یعنی واقعیت داره آیدا جون؟
اااااااااااااااااا
من باورم نمیشد
چه جلب
الناز و علیرضا:kesh:

shide
02-21-2010, 01:41 AM
زندگی دنیا دوستی مرام محبت وفا عشق دیوانگی ورزش غیرت و...
همشو در یک کلمه میشه گفت:
AliReza Haghighi

red girl
02-21-2010, 01:18 PM
حقيقي: حرف‌هاي شيث برايم مهم نيست
واكنش دروازه‌بان پرسپوليس به اظهارات رضايي

سايت گل ـ شيث رضايي در پايان تمرين ديروز در گفت‌وگويي با خبرنگاران مدعي شده بود كه ميثاق معمارزاده بهترين دروازه‌بان ايران است. عليرضا حقيقي روز قبل با گفت‌وگويي كه با سايت گل داشت اين موضوع را بي‌اهميت تلقي كرد.

اينطور كه از شواهد و قرايين پيداست ارتباط نزديك و دوستانه شيث رضايي و عليرضا حقيقي تا حدي بعد از اتفاقات دربي كمرنگ شده است. هر چند كه اين دو اين موضوع را قبول ندارند.
عليرضا حقيقي صبح امروز در گفت‌وگوي اختصاصي با سايت گل و در پاسخ به ادعاي شيث رضايي بيان كرد:«نظر شيث رضايي برايم مهم نيست. او يك بازيكن است و مي‌تواند هر نظري داشته باشد مهم نظر سرمربي تيم است كه بعد از بازي با استقلال من را بهترين دروازه‌بان ايران تلقي كرد. شيث رضايي نظرش را گفته و نظر او براي من كوچكترين ارزشي ندارد.»

red girl
02-21-2010, 07:06 PM
حقیقی: شیث هر چه دلش می خواهد بگوید

محرومیت سه‌جلسه‌ای علیرضا حقیقی، دروازه‌بان جوان پرسپولیس به خاطر اتفاقات حاشیه‌ای دربی سرخابی‌ها باعث شد که میثاق معمارزاده دوباره در ترکیب فیکس قرار بگیرد و جایگاه حقیقی به خطر بیفتد.
از طرفی اظهارات اخیر شیث رضایی کاپیتان دوم پرسپولیس درباره معمارزاده و تمجید او از دروازه‌بان سرخپوشان رقابت بین دو سنگربان پرسپولیس را تشدید کرده است. هرچند گفته می‌شود حقیقی به خاطر اظهارات حمایتی شیث از معمارزاده دلخور است اما او این مسئله را تکذیب می‌کند و می‌گوید:‌ «شیث رضایی می‌تواند هرچه دوست دارد بگوید و از هر کس که دلش می‌خواهد حمایت کند،نظر او برایم اهمیتی ندارد! من به مصاحبه و حرف های شیث رضایی نه فکر می‌کنم و نه جواب او را می‌دهم! برای من نظر و صحبت کادر فنی و آقای دایی اهمیت دارد و مهم این است که کادر فنی و آقای دایی مرا قبول دارند و به من اعتماد دارند. چون ایشان بعد از بازی با استقلال گفتند حقیقی بهترین دروازه‌بان ایران است!»
حقیقی که دو جلسه از محرومیت انضباطی‌اش را پشت سر گذاشته از بابت دوری چند روزه‌اش از ترکیب اصلی چندان نگران نیست و می‌گوید: «به هر حال محرومیت و مصدومیت یک امر طبیعی در ورزش و فوتبال است. من نگران دوری‌ام از ترکیب فیکس و از دست دادن جایگاهم نیستم چون انگیزه و روحیه‌ام را از دست نداده‌ام. من با قدرت برمی‌گردم و اگر خوب باشم می‌آیم و حقم را می‌گیرم.»
دروازه‌بان جوان پرسپولیس دوست ندارد درباره درگیری‌اش با شیث رضایی در بازی دربی و توجیه آن با بهانه ساختگی بودن برای وارد کردن شوک به تیم صحبت کند، با اینکه به اعتقاد خیلی‌ها این دعوا ساختگی نبوده است: «آن اتفاق گذشته و تمام شده است،شما هم نبش قبر نکنید!»

shide
02-22-2010, 02:43 AM
خوشم میاد از علیرضا که حرفشو با جرات میزنه و ادعا روی بعضی ها رو روی زمین میکوبونه

redsun
02-22-2010, 02:58 AM
به نظر من هر دوشون بهتر سکوت کنند

shide
02-22-2010, 07:19 PM
به نظر من هر دوشون بهتر سکوت کنند
توی این زمونه با سکوت کردن حقتو ازت میگیرن

Masoud
02-22-2010, 07:33 PM
تو ایران هرکی گل کنه خرابه میشه.
حقیقی میتونست بهترین گلر ایران باشه ولی وقتی تو جوونی پنالتی دایی رو خوابید چند سالی تو خواب اون پنالتی بود..الانم که فقط تو حاشیه هست و هر روز تیتر یک همه روزنامه ها و مجله ها.
مطمئن باشید کسی اگه به این منوال بازی کنه به جایی نمیرسه.
با عرض پوزش از دخترایی که واقعا فوتبالی هستن باید بگم 90% طرفدارهای حقیقی غیر فوتبالی هستن و فقط به خاطر قیافه و این چیزهاست که تعریف حقیقی رو میکنن وگرنه اصلا نمیدونن فوتبال چیه

red girl
02-22-2010, 08:39 PM
http://perspolisnews.com/images/88/T_3esfand/9.jpg

باز جای شکرش باقیه که همون خانما فهمیدن که با الناز فقط دوست بوده ! :4:
همه داشتن ضجه میزدن که رفته زن گرفته !!!!!!!! من نمیدونم چرا اینا منتظرند که علیرضا بره بگیرتشون!:24:
خوش بحال خودم که هیچ وقت چشم دیدن نیکبخت رو نداشتم! (چه ربطی داشت ؟! :4: )
ولی جدای از شوخی , حرف مسعود رو قبول دارم ! اکثریت فقط به تیپ و قیافه نگاه میکنن تا فوت و فن !
هرچند که نظر همگی محترمه و همچنین دیدگاها متفاوت !
ولی شخصا هیچ وقت از بازیکنی مدل نیکبخت که 60% فوتبالش حاشیه و اداست خوشم نیومده ! این حقیقی باز یکم ساده تر از نیکی میزنه ولی با این روندی که داره طی میکنه (روند سراسر حاشیه ) به روز همون نیکبخت میفته !

red girl
02-22-2010, 08:42 PM
و البته همیشه ضرر این کارا رو هم پرسپولیس میکنه !
مثلا پارسال نیکبخت جز افت چیزی برای پرسپولیس نداشت ! بازی کردن که بلد نبود , رو نیمکتم میذاشتنش بهش بر میخورد !! تمام اداهای بازیکنهایی نظیر نیکبخت و حقیقی فقط پرسپولیس رو داغون میکنه وگرنه خودشون که سود هم میکنن ! چون اینها تشنه مطرح شدن و حاشیه هستند...
در هر صورت هنوز هم معتقدم علیرضا میتونه نیکی 2 نشه ! باید جلوش رو گرفت تا غرق در حاشیه نشده.

mohsen.8
02-22-2010, 09:22 PM
اگه قدره خودشو بدونه یه عقاب دیگه هم پدید میاد ولی همش تو حاشیس
این اواخر هم که الناز براش حواس نزاشته:funi:

Masoud
02-23-2010, 06:33 PM
با اون دعوایی که تو دربی کرد و مشتی که زد واقعا لگد به بخت خودش زد.
بعیده میثاق اگه یه بازی بد مثل شاهین رو پشت سر نزاره دیگه فیکس بودن رو از دست بده.
تو تیمی که 2 تا گلر تو یه سطح داره واقعا جای اشتباه نداره.
حقیقی چوب اشتباهش رو داره میخوره که امیدوارم براش درس عبرتی شه.

Siyavoush
02-24-2010, 01:13 AM
حقیقی کلا براش خیلی زوده که بشه دروازبان فیکس تیم
واقعا تجربه کمی داره
هروقت فیکس شده یک اشتباه بد داشته و برای یک مدت چند هفته ای کنار گذاشته شده
من اینده خوبی برای میبینم اما هنوز براش خیلی زوده

redsun
02-24-2010, 02:55 AM
توی این زمونه با سکوت کردن حقتو ازت میگیرن
درسته شیده جون
اما اینجا بحث حق نیست اینجا بحث حاشیه سازس است که این دو تا دارند بی مورد برای تیم درست میکنند و به نفع هیچکدوم و پرسپولیس نیست
تنها چیزی که می تونه در شرایط فعلی به تیم ضربه بزنه حاشیه است

نیایش اهوازی
03-04-2010, 12:28 AM
دیگه محرومیت حقیقی تموم.....:moong:

red girl
03-04-2010, 12:37 AM
آره تموم شد
ولی فعلا از میثاق استفاده میشه.

راستی برو اینجا خودتو واسمون معرفی کن

http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?p=155120#post155120

RedHuman
03-07-2010, 07:25 AM
پایگاه خبری پرسپولیس : الناز شاکردوست بازیگر سینما و علیرضا حقیقی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس سه​شنبه شب گذشته طی مراسمی عقد کردند.
به گزارش پایگاه خبری پرسپولیس به نقل از خبر، علیرضا حقیقی، دروازه​بان تیم فوتبال پرسپولیس است که از سه سال قبل با این سمت در تیم قرمزپوش پایتخت بازی می​کند.
شاکردوست هم از سال 1383 و با بازی در فیلم سینمایی «گل یخ» به کارگردانی کیومرث پوراحمد وارد سینما شد. او در این سال​​ها در 25 فیلم سینمایی که اغلب فیلم​هایی تجاری بودند بازی کرده است که از جمله این کار​ها می​توان به «بی​وفا»، «کیش و مات»، «مجنون لیلی» و «عروس فراری» اشاره کرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
الناز شاکردوست بازیگر سینما و علیرضا حقیقی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس سه​شنبه شب گذشته طی مراسمی عقد کردند.

به گزارش خبرآنلاین، حقیقی، دروازه​بان تیم فوتبال پرسپولیس است که از سه سال قبل با این سمت در تیم قرمزپوش پایتخت بازی می​کند.

شاکردوست هم از سال 1383 و با بازی در فیلم سینمایی «گل یخ» به کارگردانی کیومرث پوراحمد وارد سینما شد. او در این سال​​ها در 25 فیلم سینمایی که اغلب فیلم​هایی تجاری بودند بازی کرده است که از جمله این کار​ها می​توان به «بی​وفا»، «کیش و مات»، «مجنون لیلی» و «عروس فراری» اشاره کرد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
الناز شاکردوست بازیگر سینما و علیرضا حقیقی ازدواج کردند.

به گزارش تابناک، حقیقی، دروازه​بان تیم فوتبال پرسپولیس است که از سه سال قبل با این سمت در تیم قرمزپوش پایتخت بازی می​کند.

با اینکه اولاش همه فکر میکردن که این خبر شایعه باشه ولی با انفجار خبر ازدواج علیرضا حقیقی و الناز شاکر دوست از خبر گزاری های معتبر بالاخره صحت این خبر معلوم شد.
شخصا" که خیلی از این خبر خوشحالم. هم علیرضا رو خیلی دوس دارم هم الناز رو؛ با وجود اینکه الناز 4سال از علیرضا بزرگتره ولی امیدوارم که مشکلی نباشه و ایشالا که خوش بخت شن. یه زوج توپ هنری-ورزشی.
مرسی علیرضا خداییش که جماعت پرسپولیسی همه چیشون تکه؛ این از بازیشون این از تیمشون اینم از انتخاباشون دمت گرم علیرضا ایول داری

منابعم ذکر کنم نگن بچه پر رو خبر الیکی میزنه:
1-http://www.fc-perspolis.net/article3945.html
2-http://www.perspolisnews.com/havashi/10769-1388-12-15-16-15-50.html
3-http://www.khabaronline.ir/news.aspx?id=47718
4-http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=88907

منم که یه 20-30 پرینت از این عکس و مطلبش میزنم فردا برم پخش کنم دانشگا هم پرسپولیسیا رو خوشال کنم هم کف کیسه کشا رو ببرم.

(آقا یا خانم مدیر اگر نخواستین این تاپیک رو بزنین اونو در تاپیک ارتش سرخ قرار بدین)

RedHuman
03-07-2010, 07:31 AM
راسته بابا ایوووووووووول علیرضا دمش گرم
خداییش انتخاب پرسپولیسیا هم باعث افتخاره
کوری چشم تاجیا که هم ورزش رو گرفتیم هم هنر هم فرهنگ هم.....

mohsen.8
03-07-2010, 01:47 PM
به نظر من شایعه هست
اخه شاکردوست چندسالی از علیرضا بزرگتره فکر نکنم راست باشه خبرش

zamara
03-07-2010, 04:35 PM
حقیقی: خبر ازدواجم با شاکردوست دروغ است

خبر ازدواج علیرضا حقیقی دروازه‌بان جوان پرسپولیس با الناز شاکردوست بازیگر مطرح سینما که روز گذشته در چند سایت منتشر شده بود با واکنش سریع مسئولان باشگاه و حقیقی مواجه شده و آنها تصمیم به شکایت دارند.
دروازه‌بان جوان پرسپولیس در گفت‌وگویي خبر ازدواجش با شاکردوست را قویا تکذیب می‌کند و به پیگیری موضوع تاکید دارد. او درباره نیمکت‌نشینی و درخشش میثاق معمارزاده رقیبش حرف‌های جالبی می‌زند و معتقد است پرسپولیس دو هفته مانده به پایان فصل قهرمان لیگ می‌شود.

خبر ازدواجت با خانم شاکردوست همه را غافلگیر کرد. این موضوع صحت دارد؟
این خبر کذب محض است و اصلا درست نیست. من از آنهایی که این خبر دروغ را منتشر کرده شکایت می‌کنم. ازدواج من و این هنرمند صحت ندارد.
پس شکایت مسئولان باشگاه از آنهایی که چنین خبری را داده‌اند به خواست تو بوده است؟
خیر، آنها بنا به مصالح باشگاه اقدام به شکایت کرده‌اند و من هم شخصا شکایت می‌کنم. با راهنمایی مشاور حقوقی باشگاه شکایت‌نامه را هم تنظیم کردم.
شایعه ازدواج شما با یک هنرمند از مدت‌ها پیش مطرح بود. چرا آن موقع واکنش نشان ندادید؟
شایعه زیاد است اما همانطور که گفتم این شایعه درست نیست و کذب محض است. من هم وقتی شنیدم سریعا واکنش نشان دادم، اگر درست بود که شکایت نمی‌کردم.
وضعیت خودت چطور است؟
آن محرومیت سه جلسه‌ای خیلی به ضررم تمام شد اما من یک بازیکن حرفه‌ای هستم و اعتراضی به تصمیم کادر فنی ندارم و آنچه برایم اهمیت دارد موفقیت تیم است.
از اینکه پس از یک دوره حضور در ترکیب اصلی جایت را به میثاق معمارزاده داده‌ای ناراحت نیستی؟
شاید باورش برای خیلی‌ها سخت باشد اما من از درخشش و بازی خوب میثاق واقعا کیف می‌کنم.من برایش دست می‌زنم و هر وقت موفق عمل کند شخصا تشویقش می‌کنم. مهم این است که پرسپولیس 7 بازی را برده و ما داریم به قهرمانی نزدیک‌تر می‌شویم.
فکر می‌کنی پرسپولیس می‌تواند سپاهان را بگیرد و جام را تصاحب کند؟
به شما قول می‌دهم پرسپولیس در فاصله دو هفته مانده به پایان لیگ قهرمان می‌شود. سپاهان دو هفته دیگر صدر را از دست می‌دهد و این پرسپولیس است که جام قهرمانی را تصاحب می‌کند.

redredbo
03-08-2010, 02:51 AM
حقیقی: خبر ازدواجم با شاکردوست دروغ است

خبر ازدواج علیرضا حقیقی دروازه‌بان جوان پرسپولیس با الناز شاکردوست بازیگر مطرح سینما که روز گذشته در چند سایت منتشر شده بود با واکنش سریع مسئولان باشگاه و حقیقی مواجه شده و آنها تصمیم به شکایت دارند.
دروازه‌بان جوان پرسپولیس در گفت‌وگویي خبر ازدواجش با شاکردوست را قویا تکذیب می‌کند و به پیگیری موضوع تاکید دارد. او درباره نیمکت‌نشینی و درخشش میثاق معمارزاده رقیبش حرف‌های جالبی می‌زند و معتقد است پرسپولیس دو هفته مانده به پایان فصل قهرمان لیگ می‌شود.

خبر ازدواجت با خانم شاکردوست همه را غافلگیر کرد. این موضوع صحت دارد؟
این خبر کذب محض است و اصلا درست نیست. من از آنهایی که این خبر دروغ را منتشر کرده شکایت می‌کنم. ازدواج من و این هنرمند صحت ندارد.
پس شکایت مسئولان باشگاه از آنهایی که چنین خبری را داده‌اند به خواست تو بوده است؟
خیر، آنها بنا به مصالح باشگاه اقدام به شکایت کرده‌اند و من هم شخصا شکایت می‌کنم. با راهنمایی مشاور حقوقی باشگاه شکایت‌نامه را هم تنظیم کردم.
شایعه ازدواج شما با یک هنرمند از مدت‌ها پیش مطرح بود. چرا آن موقع واکنش نشان ندادید؟
شایعه زیاد است اما همانطور که گفتم این شایعه درست نیست و کذب محض است. من هم وقتی شنیدم سریعا واکنش نشان دادم، اگر درست بود که شکایت نمی‌کردم.
وضعیت خودت چطور است؟
آن محرومیت سه جلسه‌ای خیلی به ضررم تمام شد اما من یک بازیکن حرفه‌ای هستم و اعتراضی به تصمیم کادر فنی ندارم و آنچه برایم اهمیت دارد موفقیت تیم است.
از اینکه پس از یک دوره حضور در ترکیب اصلی جایت را به میثاق معمارزاده داده‌ای ناراحت نیستی؟
شاید باورش برای خیلی‌ها سخت باشد اما من از درخشش و بازی خوب میثاق واقعا کیف می‌کنم.من برایش دست می‌زنم و هر وقت موفق عمل کند شخصا تشویقش می‌کنم. مهم این است که پرسپولیس 7 بازی را برده و ما داریم به قهرمانی نزدیک‌تر می‌شویم.
فکر می‌کنی پرسپولیس می‌تواند سپاهان را بگیرد و جام را تصاحب کند؟
به شما قول می‌دهم پرسپولیس در فاصله دو هفته مانده به پایان لیگ قهرمان می‌شود. سپاهان دو هفته دیگر صدر را از دست می‌دهد و این پرسپولیس است که جام قهرمانی را تصاحب می‌کند.
بابا خجالتم خوب چیزیه جشنواره فجر همچین چسبیده بودن بهم که نگو حالا میخاد شکایت کنه؟ باز دم سایته گرم که گفته ازدواج چیز دیه نگفته!!

mohammad tavakol
03-08-2010, 01:03 PM
دوستان ازدواج شایعه ای بیشتر نیست چون علاوه بر خود علیرضا حقیقی که گفته شایعه است و شکایت میکنم الناز شاکر دوست درست مثل حقیقی تکذیب کرده و اونم گفته شکایت میکنه.

Masoud
03-11-2010, 11:29 AM
توصيه‌هاي حجازي به دروازه‌بان پرسپوليس

درواز‌ه‌بان تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين توصيه‌هايي به درواز‌ه‌بان پرسپوليس كرد.
عليرضا حقيقي عصر امروز به عيادت ناصر حجازي رفت و با اين اسطوره فوتبال دقايقي گفت و گو كرد. حقيقي در اين نشست صميمانه گفت از دوران كودكي به ناصر حجازي علاقمند بوده است.
حجازي نيز توصيه‌هايي به حقيقي كرد و اينكه او قدر خود را بداند و با توجه به فيزيك مناسبي كه دارد مي‌تواند در فوتبال ايران موفق شود.
ناصر حجازي مدتي است كه با بيماري مبارزه مي‌كند. او دروازه‌بان تيم ملي ايران در جام جهاني 1978 آرژانتين بود.

Masoud
03-18-2010, 05:53 PM
واقعا حقیقیه رفته تو مخم.
رو گلی که خوردیم صد در صد مقصر بود که اون توپ رفت تو گلش.
از این حرصم میگیره واسه دفاعها قاطی میکنه.
دقیقا کارهایی رو میکنه که عابدزاده بهش یاد داده چون تو خیلی تمرین ها که میرفتم میدیدم دقیقا عابدزاده بهش این حرفها رو میزنه.
تبریزیها هم برای خودش و شاکردوست چی کارا که نکردن !!!!!!! تازه تازه میفهمن چه غلطی کردن با هم رفتن سینما.یادشون رفته اینجا ایرانه

Masoud
03-27-2010, 03:39 PM
چرا حقیقی اینطور شده ؟ کاملا قد و بی ادب که جای اینکه نگاه کنه جز کوچکترین بازیکنهای پرسپولیسه یه جوری برخورد میکنه که انگاری بزرگ تیمه.
واقعا چرا باید تیم ما اینطوری باشه که علیرضا حقیقی که بچه تیم حساب میشه به خودش اجازه بده با پیرن مقدس پرسپولیس که تنبشه انقدر خود خواه بشه !!!!!! ؟

راجب ازدواجش با شاکردوست هم خیلی تابلو بود انکار کردنشون.البته اینها ازدواج نکرده بودن و فقط رفقی بودن.یک ماه گذشت و بعد دو طرف همزمان گفتن نه همچین چیزی نبوده !!! اگه واقعا نبود چرا همون روزه اول دوم تکذیب نشد ؟
الناز شاکردوست یه چیزی تو مایه های سعید راد پرسپولیسی هست و این رو همه میدونن و حتی تو تاپیک مشاهیر سرخ همین انجمن هم مصاحبه هاش هست که دیوونه وار عاشق پرسپولیسه بعد تو مصاحبه اش خیلی تابلو میگه من اصلا حقیقی رو نمیشناسم و نمیدونم کیه !!!!!!
این مسائل به هیچ کسی ربطی نداره ولی اینکه بیای مردم رو خر فرض کنی خیلی و خالی بندی کنی خیلی بده.مثل اون قضیه دربی

zamara
03-27-2010, 04:30 PM
در مورد بازي ديروز هم ضمن اينكه داور كاملا يكطرف قضاوت ميكرد و در اين شكي نيست اما متاسفانه حقيقي به هيچ عنوان بعنوان يك دروازه بان تيم بزرگي مثل پرسپوليس نبود ، رو گلی که خوردیم صد در صد مقصر بود و بايد بيشتر حواسش باشه و به خودش بياد و بدونه داره كجا و براي چه تيمي بازي ميكنه.
بد تر از اون اينكه تازه گي ها بقول مسعودخيلي قد شده و با دفاع هاي پرسپوليس اصلا رفتار خوبي توي زمين بازي نداره و سر كوچكترين مسئله اي سر همه داد ميزنه !
حقيقي توي تيم از همه كم سن و سال تره و بايد حرمت بزرگترها رو نگهداره و بجاي ايراد گرفتن از ديگران و دفاع تيم بفكر تقويت خودش باشه تا اينجوري گل نخوره .
اينكه بعضي ها ميگن اگه فلان عدد هم گل بخوره ، اصلا بحث منطقي و فني نيست و توصيه ميكنم احساسات شخصي خودشون رو با مسايل فني تيم ادغام نكنند .
صحبت پرسپوليس و كسب نتايج بالا و حفظ آبرو و حيثيت تيم و علايق ميليون ها هواداره و اين درست نيست كه بياييم چشم بسته از ايشون و يا هر بازيكن ديگه اي حمايت كنيم و وظيفه تك تك ماست كه بياييم و از عملكرد بازيكنان بصورت منطقي انتقاد و ايراد ها و كم و كاستي هاي اونا رو بيان كنيم .
اگر ما بخواهيم كم كاري ها و نقاط ضعف حقيقي و ساير بازيكنان رو با اين صحبت ها كمرنگ و بي ارزش جلوه بديم بجاي اينكه به او خدمت كنيم در اصل داريم بهش خيانت و باعث افت روزافزون اين بازيكنان مي شيم .
اگه حقيقي بخواد به همين روش ادامه بده شك نكنيد كه خيلي زود مورد غضب ميليونها هوادار قرار ميگيره و ديگه جايي توي پرسپوليس نداره و اين ميتونه ضربه بزرگي به اينده ورزشي اين بچه وارد كنه، در نتيجه كاري نكنيم كه بيش از حد مغرور بشن و از وظيفه اصلي خودشون كه همان حفظ آمادگي و رعايت شئونات اخلاقي و بالابردن سطح كيفي فني خودشون هست فاصله بگيرن .
چرا بايد حقيقي كه از نظر سن و سال در سطح پاييني قرار داره بعد از تعويض اون رفتار رو بكنه ؟ چرا بايد هميشه يك پاي درگيري ها در زمين مسابقه حقيقي باشه ؟
اينكه آقاي حقيقي قبلا يكبار ضربه پنالتي دايي رو گرفته و توي چند بازي درخشش داشته دليل بر اين نيست كه بخواد هر طور دلش ميخواد رفتار بكنه و همه رو از خودش برنجونه !
متاسفانه بعضي بازيكنان بعد از اينكه متوجه ميشن چند نفر هوادار پيدا كردند و توي وبلاگ هاي مختلف ازش حمايت ميكنند و قربون صدقه اش ميرن ، خودشون رو گم ميكنند و فكر ميكنند علي آباد هم شهره !
غافل از اينكه همين حمايت ها ميتونه در اينده ضربه بزرگي بهشون بزنه كه نمونه هاي زيادي از اين دست افراد داريم ، يكي مثل نيكبخت ، ماماني ، انصاري ، و خيلي هاي ديگه كه الان در بدترين شرايط قرار دارن و هيچكي ديگه اسمي هم ازشون نميبره.
انشاالله كه حقيقي هم به خودش بياد و تا دير نشده رفتارهاي خودش رو اصلاح كنه .

RED STORM
03-27-2010, 05:11 PM
به نظر منم میثاق یه سر و گردن بالاتر از حقیقه!
حقیقی واقعا جوگیر شده و بدجور احساس بزرگی میکنه
البته از نظر اخلاقی خداییش وحید طالبلو بین همه گلر های ایرانی یه چیز دیگست!
با اینکه استقلالیه ولی هوادارهای پرسپولیس هم قبولش دارن

Masoud
03-27-2010, 05:28 PM
دقیقا همین طوره.منم صد در صد با پویا موافقم.
یه جوری شده حقیقی فکر میکنه مثلا خیلی داره لطف میکنه که واسه پرسپولیس بازی میکنه چون 4 تا دختر بچه دوسش دارن اینم فکر کرده گلر قرنه پرسپولیسه.
وحید طالبلو واقعا از نظر اخلاق تو کل گلرهای ایران 1 هست.ادم باید حق رو بگه

redroz
03-27-2010, 07:30 PM
عالی بود خیلی باحال بود

Masoud
04-03-2010, 05:15 PM
به به به .
به سلامتی شنیدم که 3-4 روز پیش طی مراسمی کاملا رسمی عقد کردن با خانوم شاکردوست و به خونه بخت رفتند.
تبریک باید بگیم دیگه ؟ اره ؟ :4:

فقط من موندم ایرانی ها چرا اینطورین.یادتونه چطوری انکار میکردن ؟ الناز شاکردوست میگفت نمیدونم حقیقی کی هست اصلا !!!!! خوب چه ایرادی داشت همون اول میگفتن بله همدیگه رو میخوایم ؟

خلاصه این قضیه هم به خوبی و خوش به پایان رسید.حالا کی دوباره بحثش باز بشه خدا میدونه ؟

مرد شماره 1 حاشیه این روزهای پرسپولیس

RED STORM
04-03-2010, 05:52 PM
چند سال اختلاف سنی دارن؟
کسی میدونه؟
ولی زوج جالبین!

solale
04-03-2010, 05:53 PM
ااااااااااا ازدواج كردن؟؟؟ شاكردوست كه حقيقى رو نميشناخت :4: احتمالا رفته بودن دادكاه براى بيكرى شكاياتشون اونجا با هم اشنا شدن :24: الان هم بسلامتى دارن ميرن سر خونه زندكيشون

Masoud
04-03-2010, 05:56 PM
الناز شاکردوست63 و حقیقی تو شناسنامه 67 هست ولی اون طور که من شندیم حقیقی یه خورده بزرگتره.

علیرضا حقیقی از اونهایی بوده که روزی که به دنیا اومده باباش تصمیم گرفته فوتبالیستش کنه و تمام زندگیش رو گذاشته پای علیرضا و خیلی خیلی هم دوسش داره.واسه همین هم عقلش رسیده و هموون اول ما شنیدیم شناسنامش رو دیر گرفته.

solale
04-03-2010, 06:03 PM
مسعود اين خبرا رو از كجا ميارى؟؟؟

Masoud
04-03-2010, 06:12 PM
یه سریع چیزها رو هم که دیگه همه میدون.

حاتم ایرانی
04-03-2010, 06:14 PM
حتی اگه 2سال کوچیکش کردن تو شناسنامه باز هم از الناز خانوم کوچیکتره

Masoud
04-03-2010, 06:27 PM
دیگه اینکه کی رو گرفته و چند سال کوچیکتره و بزرگتره به من ربطی نداره و به خودم اجازه نمیدم بگم چرا و چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟

ولی حرفم اینه اگه اینها میخواستن بگیرن واسه چی روزی که باهم رفتن جشنواره بعدش با اون شدت تکذیب کردن و حالا ازدواج ؟ خوب چه ایرادی داشت میگفتن اره ؟ اگه بد بود این کار پس چرا حالا عقد کرد ؟ موضوع اینه.

در هر صورت این تکذیبشون مثل همون تکذیب درگیری با شیث بود.

کاش فوتبالیست و ادم مشهور به شعور مردم احترام بزاره.

mohsen.8
04-04-2010, 02:02 PM
حقيقي: مستحق شكست مقابل سايپا نبوديم
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازي خوبي مقابل سايپا انجام داديم و مستحق شكست نبوديم.
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0464/A0464957.jpg

به گزارش باشگاه خبري فارس "توانا "، عليرضا حقيقي پس از شكست 2 بر صفر مقابل سايپا اظهار داشت: بازي سختي مقابل سايپا داشتيم. آنها بازيكنان جوان و با انگيزه‌اي داشتند و بسيار خوب كار كردند. البته ما هم موقعيت‌هاي زيادي داشتيم كه آنها را از دست داديم.
وي افزود: اگر ضربه پنالتي ما در نيمه اول به گل تبديل مي‌شد، مي‌توانستيم به بازي برگرديم و حتي پيروز شويم. با اين شكست، 3 امتياز حساس را از دست داديم؛ اما اميدواريم در بازي‌هاي بعدي جبران كنيم و روند موفقيت‌هايمان را ادامه دهيم.
حقيقي درباره گل‌هايي كه در اين ديدار دريافت كرد، اظهار داشت: گل اول به علت لو دادن توپ در ميانه ميدان توسط بازيكنان خودمان بود. گل دوم هم توپ در بين راه به بازيكنان خودي برخورد كرد و منحرف شد؛ وگرنه مي‌توانستم اين ضربه را مهار كنم.
وي ادامه داد: اين بازي را به حريف واگذار كرديم؛ اما اميدواريم در ديدارهاي بعدي جبران كنيم و از خجالت هواداران درآئيم. روز روز ما نبود؛ اما هواداران ديدند كه بازي خوبي انجام داديم و مستحق شكست نبوديم.
تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته در هفته سي‌ام ليگ برتر با نتيجه 2 بر صفر در ورزشگاه آزادي مقابل ميهمان خود سايپا تن به شكست داد.

mohsen.8
04-05-2010, 02:19 PM
حقيقي
:هواداران نگران درون دروازه نباشند
دروازه بانان اصلي اين روزهاي تيم فوتبال پيروزي تهران با وجود شكست اخير در برابر تيم سايپا كرج مشكل اين تيم را درون دروازه نمي داند و از هواداران تيمش مي خواهد نگران اين پست حساس نباشند.عليرضا حقيقي با بيان اين مطلب به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در بازي برابر تيم سايپا چندين موقعيت مناسب گل حريف از جمله تك به تك هاي مهاجمان آنها را مهار كردم ولي در دو صحنه دروازه مان باز شد كه ديگر كاري از دست من بر نمي آمد با اين حال نبايد درون دروازه احساس ضعف كنيم.
وي در مورد ديدارهاي آينده تيم پيروزي تصريح كرد: ليگ برتر هنوز براي ما تمام نشده و با اين كه شانس قهرماني خود را از دست داديم

shide
04-05-2010, 09:33 PM
دوست داشتنییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AnGeLiNa
04-06-2010, 01:36 AM
من با تمام احترامى كه براى حقيقى گلر جوان پرسپوليس قائل هستم ولى فكر مى كنم تيم بزرگ وپرطرفدارى مثل پرسپوليس به گلربا تجربه ترى نياز داره. هرچند كه حقيقى مى تونه در آينده اى نه چندان دور دروازه بان فيكس تيم ملى بشه

mohsen.8
04-06-2010, 01:50 PM
حقیقی اگه قدر خوشو بدونه میتونه دروازه بان بزرگی بشه ولی متاسفافه خیلی وارد حاشیه ها میشه

mohsen.8
04-06-2010, 11:42 PM
دروازه‌بانان بزرگ نيز بر سر بازيكنان فرياد مي‌زنند
حقيقي: نمي‌دانم برنامه نود به دنبال چه چيزي است
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم عادل فردوسي‌پور به دنبال چه هدفي است كه در هر برنامه، جرياني را برايم درست مي‌كند.

http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0464/A0464957.jpg

عليرضا حقيقي در گفت‌وگو با فارس، درباره فريادهاي خود سر بازيكنان پرسپوليس در بازي برابر سايپا كه در برنامه شب گذشته نود نمايش داده شد، اظهار داشت: نمي‌دانم عادل فردوسي‌پور از جان من چه مي‌خواهد؟ هر اتفاقي كه مي‌افتد، 4 موضوع ديگر را نيز به آن ربط مي‌دهد.
وي ادامه داد: نمي‌توانم مقابل 30 هزار هوادار با بازيكن در گوشي صحبت كنم. مجبورم فرياد بزنم تا هماهنگي لازم بين مدافعان صورت گيرد. يكي از اصلي‌ترين وظايف دروازه‌بان، هماهنگي بين بازيكنان است و اين موضوع را مي‌تواند با هر حالتي انجام دهد.
دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس خاطر نشان ساخت: بزرگترين دروازه‌بانان دنيا هم سر بازيكنان فرياد مي‌زنند. فكر نمي‌كنم كار اشتباهي كرده باشم و بار ديگر نيز چنين اقدامي را انجام خواهم داد. تمام بازيكنان پرسپوليس دوست و رفيق من هستند. با اجازه علي دايي هماهنگي آنها بر عهده من است و در برخي صحنه‌ها نيز بر سر آنان فرياد مي‌زنم.
وي در مورد نتايج پرسپوليس افزود: تلاش مي‌كنيم تا از تعطيلات به خوبي استفاده كنيم و در بازي‌هاي آينده بتوانيم حداكثر امتياز را كسب كنيم. خدا را شكر با شكست پرسپوليس، ساير تيم‌ها نيز نتيجه نگرفتند و جايگاه ما در جدول تغيير نكرد.

mohsen.8
04-14-2010, 11:48 PM
حقيقي:‌ مصدوم نيستم، با قدرت بازي مي‌كنم

سايت گل ـ در اواخر تمرين امروز نبي‌الله باقري‌ها و عليرضا حقيقي برخورد شديدي با هم داشتند كه منجر به خروج هر دو آنها از بازي درون گروهي شد.
به گزارش گل در اين برخورد كه بر سر تصاحب يك توپ به وجود آمد هر دو بازيكن زير نظر كادرپزشكي به مداوا پرداختند تا اين ذهنيت ايجاد شود كه آنها بازي با تراكتور را از دست خواهند داد.
در تماسي كه با عليرضا حقيقي داشتم او ضمن تشريح وضعيت به سايت گل گفت:«درد شديدي در ناحيه سر دارم و حالا كه شما زنگ زديد براي گرفتن عكس به كلينيك مي‌روم. اما بعيد مي‌رسم مشكلم حاد باشد و اگر قسمت باشد مقابل تراكتور بازي مي‌كنم.»
حقيقي در پاسخ به سوال ما مبني بر حرف و حديث‌هايي كه پيرامون مصدوميت‌هاي پياپي برخي از بازيكنان در آستانه بازي با تراكتور رخ مي‌دهد گفت:«اين حرف‌ها همه شايعه است، غير از آقا كريم و ميثم بائو كه مصدوم است ما مصدومي نداريم. من هم كه گفتم مشكلي ندارم و اگر كادرفني صلاح بداند با قدرت در چارچوب دروازه مي‌ايستم تا از دروازه پرسپوليس حراست كنم.»

Masoud
04-15-2010, 04:46 PM
صحبت راجب حقیقی اشتباهه به نظرم.
روش که تاثیر نمیزاره هیچ تازه وارد حاشیه هم میکنتش.به نظرم حقیقی اگه میخواد حقش رو از فوتبال بگیره باید کلا عوض شه.
دروازه بانی که 4 فصل پیش تو لیگ برتر بازی کرده با اون سن و سال کم نباید الان یکی در میون با اما و اگر گلر پرسپولیس باشه.
میتونست یه کاسیاس واسه پرسپولیس باشه ولی امان از دست حاشیه و هزار کاره این فوتبالیستها !!!!!!

mohsen.8
04-24-2010, 02:09 PM
حقیقی: میثاق هم درون دروازه بود، موفق عمل می کرد

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در بازی دیروز انجام وظیفه کردم و می دانستم که از دروازه پرسپولیس باید این گونه دفاع کرد. این موفقیت را مدیون دعای خیر پدر و مادرم و هواداران هستم.
"علیرضا حقیقی" در گفتگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، درباره خوشحالی های معمارزاده پس از عکس العملهایش اظهار داشت: میثاق بزرگ من و دوستم است. هر 2 در یک تیم هستیم. مهم این است که توانستیم کار بزرگی را برای تیم انجام دهیم. اگر میثاق هم جای من درون دروازه بود می توانست به همین شکل از دروازه دفاع کند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با تدبیر یحیوی تمرینات خوبی را در این هفته پشت سر گذاشتیم و این تمرینات عامل اصلی آمادگی من بود.
دروازه بان پرسپولیس در خاتمه با تشکر ویژه از هواداران تاکید کرد: بازی دیروز خیلی خاص بود. برق، طوفان و باران هر کدام نقشی را ایفا کردند. اگر استقبال ویژه هواداران و انرژی که آنها به ما دادند نبود، شاید نتیجه بازی طور دیگری رقم می خورد.

nesta1899
04-24-2010, 03:15 PM
ایول ایول داش علی رو ایول
دیشب خیلی عالی بود دستش درد نکنه

zamara
04-29-2010, 08:03 PM
http://img.tebyan.net/big/1388/12/197119111624891192461626188154124155172.jpg

خود كرده را تدبيري است ؟
مثلي است قديمي كه مي گويد" خود كرده را تدبير نيست "

يعني عدم توجه به برنامه ريزي و جوانان باعث شد كه ديروز شاهد حذف تيم سپاهان باشيم روزگاري سپاهان را مهد دروازه بانان بزرگ ايران مي دانستند و بخوبي به ياد داريم در رقابتهاي سالهاي آخر پيش از انقلاب و سالهاي اوليه انقلاب در تيمهاي اصفهاني نظير ذوب آهن و سپاهان و پلي اكريل دروازه بانان بزرگي حضور داشتند .

كساني چون محمد رضا كربكندي و علير ضا رياضيات و احمد عابد زاده ولي حالا شاهديم كه در تيمهاي اصفهان دروازه باناني از شهرستانهاي ديگر و تهران آقائي مي كنند و هيچ نشاني از نسل دروازه بانهاي اصفهاني ديده نمي شود.
همين طور به ياد داريم بازيكناني گل زن و مهاجم چون عبدالعلي چنگيز و عباس سيمكاني و محمد مومني و احمد مومن زاده در فوتبال اصفهان رشد كرده و سپس در فوتبال ايران آقائي مي كردند ، اما امروز مي بينيم كه درد سپاهان از گل نزني مهاجميني چون عمادرضا و توره است كه صدها ميليون خرج آنها كرده و چشم بر بسياري از رفتار هاي غير حرفه اي آنها خصوصا در مورد توره بسته شد.
در بازيهاي سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا آن گونه گل خراب مي كنند و اين در حالي است كه هيچ نشاني از بازيكن اصفهاني را در نوك حمله اين تيم نمي بينيم همين اتفاق در ذوب آهن نيز افتاده است و كاسترو برزيلي و خلعتبري شمالي و قاضي كه از فولاد اهواز آمده در اين تيمها بازي مي كنند.
امروز شاهديم سپاهان اين گونه هزينه مي كند اما براحتي حذف مي شود براستي بر سر آن بازيكنان فوتبال اصفهان چه آمده است؟
چرا برنامه ريزي براي جوانان براي آنها صورت نگرفت؟

اين روزها شبيه اين اتفاق هم در پرسپوليس در شرف وقوع است.

پرسپوليس پس از بازنشستگي احمد رضا عابدزاده عملا دروازه بان بزرگي را به خود نديد و اين درد پرسپوليس به تنهائي نيست بلكه سالها است كه فوتبال ايران در غم نداشتن دروازه بان طراز اول مي سوزد.
روزگاري رقابت براي حضور در دروازه تيم ملي بسيار زياد بود و همواره شاهد بوديم براي حضور در دروازه ايران رقابتهاي بزرگي جريان داشت ، اما امروز به سختي مي توان جانشيني براي رحمتي پيدا كرد .
اما پرسپوليس علي رغم اين ضعف سالها زحمت كشيد و اجبارا و يا غير اجباري بسياري را امتحان كرد مرداني چون ساشا ايليچ و فرشيد كريمي و يا حسن رود باريان و مهدي واعظي و ميثاق معمار زاده و حالا عليرضا حقيقي مرد اول دروازه سر خها است .
عليرضا حقيقي دروازه بان بسيار جوان تيم پرسپوليس و تيم ملي اميد ايران است او با جسارت و فيزيك فوق العاده خوبي كه دارد مي تواند سالها جاي پيشرفت داشته باشد .
اين روزها حقيقي كمتر گلهاي مفت مي خورد و تقريبا با حضور در بازيهاي بسيار مهم توانسته است جايگاه خوبي در اين تيم پيدا كند.
اما درست در همين موقع است كه باز حكايت تزلزل موقعيت او پيش مي آيد ديروز در اخبار داشتيم كه مذاكراتي بين رحمتي و دائي صورت گرفته است و از سوي ديگر امروز مي خوانيم كه قرار است دروازه باني از اروپا شرقي به پرسپوليس آيد!
مي پرسيم چه دليلي دارد كه بار ديگر روند پيشرفت و برنامه ريزي براي حضور يك دروازه بان بزرگ را مختل مي كنيم ؟
حقيقي جوان مي تواند در صورت ادامه روند رشد امروز خود بزودي رقيب جدي براي رحمتي باشد پس چرا مي خواهيم او را نيمكت نشين رحمتي يا يك خارجي كنيم ؟
فوتبال ما تا به كي به دنبال لقمه حاضري و افتخارات مقطعي است ؟
چرا سعي نداريم نگاهي ويژه به جوان گرائي داشته باشيم ؟براستي در فرداي ناكامي و نداشتن پشتوانه نبايد اين مثل را زمزمه كنيم كه " خود كرده را تدبير نيست "؟

Spring_red
04-30-2010, 08:29 PM
تولدتتتتتتتتتتتت پیشاپیشششششششششششش مبارککککککککککککککک

mohsen.8
05-02-2010, 11:08 AM
گزارش تصویری : تولد حقیقی در حضور ایتام

مرجع خبری پرسپولیس : گزارش حواشی اردوی دیشب پرسپولیس در هتل لاله , جشن تولد حقیقی در حضور ایتام به روایت تصویر

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/7.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/1.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/2.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/3.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/4.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/5.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/6.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/8.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/9.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/10.jpg

http://www.perspolisnews.com/images/88/T_haghighi/11.jpg

mohsen.8
05-02-2010, 11:11 AM
چه صحنه های زیبایی...
زمان کدوم مدیر عامل ایتام رو میاوردن پیش بازیکنان؟
شادی دیدن بازیکنا تو چهره ی ایتام موج میزنه
واقعا این کار خیلی با ارزش و قابل تحسین هست کاش مدیران دیگه الگو برداری کنن

Spring_red
05-02-2010, 03:34 PM
محسنننننننننن ایولللللللللل بابا خیلی باحاللللللللللللللللللله

Masoud
05-19-2010, 12:46 AM
علیرضا واقعا امروز فوق العاده خوب کار کرد.
واقعا امروز خیلی توپهای مشکل رو از تو گل کشید بیرون.
یکی از بهترین بازیهای علیرضا بود.
ولی حیف و حیف و صد حیف از گلی که خورد.
گل رو فقط از استادیوم دیدم ولی بازم فکر میکنم مثل همیشه چند قدمی جلو بود.
واقعا اگه اون توپ رو هم میگرفت نمرش امروز 20 بود ولی گلی کی خوردیم جدا از اشتباه دو مدافع باید حقیقی عقبتر بود و توپ رو میگرفت.
یه جورایی احساس میشه فصل بعدم حقیقی باشه و امروز از یکی شنیدم که از قول دایی میگفت که صد در صد دایی گفته باید نگه اش دارید.
حقیقی میتونه خیلی خوب شه چون جوونه و واقعا اگه قدر خودش رو بدونه از خوبهای سالهای دیگه ایرانه ......

فروغ
05-26-2010, 09:00 PM
از بعد از داربی خواستند مرا زمین بزنند
حقیقی: همیشه حقم را در داخل زمین گرفتم نه خارج از زمین

http://www.footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/5-3-1389/IMAGE634104911305781250.jpg

علیرضا حقیقی در سن 22 سالگی سومین گردن آویز قهرمانی را مال خود کرد. قهرمانی در لیگ اول حرفه‌ای، لیگ هفتم حرفه‌ای و در نهایت قهرمانی در جام حذفی که روز قبل رقم خورد. او این روزها یکی از خوشحال‌ترین مردان پرسپولیس است.....

علیرضا حقیقی در سن 22 سالگی سومین گردن آویز قهرمانی را مال خود کرد. قهرمانی در لیگ اول حرفه‌ای، لیگ هفتم حرفه‌ای و در نهایت قهرمانی در جام حذفی که روز قبل رقم خورد. او این روزها یکی از خوشحال‌ترین مردان پرسپولیس است. این را می‌توان از تک تک جملاتش فهمید.

حال و هوای حقیقی یک روز بعد از بالا بردن جام چطور است؟
عالی. فوق‌العاده خوشحال‌ام. راضی کردن این هواداران برایم از هر چیزی خوشحال‌کننده‌تر است.

هر چه گذشت فصل برای حقیقی راضی‌کننده‌تر شد.
به هر حال من از علی دایی و محمدعلی یحیوی ممنون‌ام. آنها به نام‌ها کاری نداشتند و تنها عملکرد بازیکن را در تمرین مدنظر قرار دادند. دایی به تمام بچه‌ها فرصت داد. من هم سعی کردم از این دیده شدن و فرصتی که در اختیارم قرار گرفت نهایت استفاده را ببرم.

در پرسپولیس ماندگار هستی؟
من یک فصل دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم. هر چند که اگر هم قرارداد نداشتم در پرسپولیس می‌ماندم. از 10 سالگی در پرسپولیس حاضر بوده‌ام و نمی‌توانم تصور کنم روزی رنگ پیراهن‌ام عوض شود.

این روزها شایعات زیادی در مورد حضور رحمتی یا سایر گلرها در پرسپولیس منتشر شده و ...!
خسته شدم از بس در مورد این موضوع صحبت کردم. 10 بار گفتم، 10 بار دیگر هم می‌گویم که از حضور رحمتی و هر دروازه‌بان دیگری استقبال می‌کنم. با حضور دایی دیگر نام‌ها بازی نمی‌کنند. آمادگی و شرایط فنی و بدنی است که برای حضور در میدان تعیین کننده است، نه نام‌ها. پس با چنین تفکری نیازی نیست که نگران حضور نام‌ها در پرسپولیس باشیم.

به تیم ملی امید هم که دعوت شدی؟
بله و از آقای پیروانی هم ممنونم. اما در گفت‌وگویی که با سرپرست تیم امید داشتم، از آنها اجازه خواستم تا در اردوی اول نباشم چون احتیاج به استراحت دارم. فشار سختی را در این چند هفته تحمل کردیم و فکر می‌کنم که نیاز به استراحت دارم.

یعنی از اردوی بعدی به تیم ملی می‌روی؟
ان‌شاءا...!

در این مدت تلاش زیادی از سوی برخی صورت گرفت تا برای علیرضا حقیقی حاشیه و جنجال ایجاد شود!
دقیقا همین‌طور است. بخصوص از بعد از دیدار با استقلال یک سری دنبال خراب کردن من بودند. دقیقا هم می‌دانم چه کسانی بودند.

چه کسانی؟
به هر حال اسمی نیاورم بهتر است. همان‌هایی که وقتی از رودررویی مستقیم به جایی نرسیدند سعی کردند با بازی‌های پشت پرده من را زمین بزنند. اما غافل از اینکه تا خدا نخواهد هیچ برگی از درخت به زمین نمی‌افتد. آنقدر سایه خدا روی سر من سنگین بود که اجازه نداد آقایان به هدفشان برسند. خدا را هم بابت این موضوع شکر می‌کنم.

حالا چه برنامه‌ای داری؟
برنامه خاصی ندارم. فردا به باشگاه می‌‌روم تا در مورد فصل آینده صحبت کنم.

این روند رو به رشد حقیقی ادامه پیدا خواهد کرد؟
ان‌شاءا... چون هیچ وقت بد کسی را نخواستم و همیشه دنبال گرفتن حقم در داخل میدان بودم نه خارج از زمین. اگر خدا بخواهد، با حمایت و دعای خیر هواداران پرسپولیس تا سال‌ها دروازه پرسپولیس را بیمه می‌کنم، خیال همه راحت!

حالا هم که به تیم ملی دعوت شدی!
بله، خدا را شکر. این حضورم را در تیم ملی مدیون پرسپولیس و علی دایی هستم. تمام تلاشم را می‌کنم تا نماینده خوبی برای پرسپولیس در تیم ملی باشم.

و رقابت با رحمتی؟
رحمتی بزرگ‌تر از من است. او به همراه میرزاپور سال‌ها در تیم ملی حاضر بوده و زحمات زیادی کشیده است. با آنها رقابت خوبی خواهم داشت. هر چند که مطمئن‌ام چیزهای زیادی از آنها یاد می‌گیرم.

mohsen.8
07-28-2010, 10:01 PM
حقیقی: باید بیشتر از این ها به تراکتور سازی گل می زدیم

ارتش سرخ دات کام : دروازه بان تیم پرسپولیس با اشاره به آولین دیدار این تیم در مقابل تراکتورسازی تبریز گفت: باید بیشتر از این ها به تراکتور سازی گل می زدیم.

علیرضا حقیقی روز چهارشنبه خاطرنشان کرد: بازی بسیار خوبی را در دیدار با تراکتورسازی انجام دادیم.

وی ادامه داد: در این بازی بازیکنان پرسپولیس از همان ابتدای مسابقه توانستند مالکیت کامل توپ و میدان را در اختیار خود داشته باشند.

وی افزود: در نیمه دوم وضعیت برای ما بهتر شد و توانستیم با استفاده از موقعیت های به وجود آمده به گل برتر در اولین دیدار خود دست یابیم.

حقیقی با تاکید بر این مطلب گفت: در این بازی فرصت های زیادی را هم از دست دادیم و ما می توانستیم به تیم حریف بیش از یک گل بزنیم.

دروازه بان تیم پرسپولیس عنوان کرد مطمئن باشید پرسپولیس در هفته های آینده بهتر از این در دیدا ر با حریفان عمل خواهد کرد و ما به دنبال قهرمانی در لیگ هستیم.

HitboY
07-31-2010, 06:03 PM
حقیقی: عده‌ای چشم دیدن آرامش پرسپولیس را ندارند/ با شیث اختلافی ندارمدروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: عده‌ای چشم دیدن آرامش در پرسپولیس را ندارند و به دنبال ایجاد حاشیه برای این تیم هستند.

"علیرضا حقیقی" اظهار داشت: حتی اگر اتفاق حاشیه‌ای هم در پرسپولیس رخ ندهد عده‌ای به دنبال حاشیه‌سازی و بر هم زدن آرامش تیم ما هستند.
وی که کماکان با شیث رضایی درگیر است، ادامه داد: قبلا هم گفته‌ام شیث رضایی بزرگتر من است و باید به او احترام بگذارم. عده‌ای دنبال حاشیه‌پردازی هستند و می‌خواهند نشان‌دهند ما با یکدیگر مشکل داریم. به این دلیل که ما یکبار در دربی درگیر شدیم آن را مثل پتک بر سرمان می‌کوبند و با استفاده از آن اتفاق ما را به حاشیه می‌برند.
دروازه بان پرسپولیس با اشاره به اینکه هر دروازه‌بانی بهتر باشد فیکس می‌شود، ادامه داد: من از جایگاهم درون دروازه پرسپولیس اطمینان ندارم. تلاشم را می‌کنم تا جایگاهی را که الان در آن هستم حفظ کنم. امیدوارم در بازیهای آینده هم بتوانم مثل دیدار اول دروازه پرسپولیس را بسته نگه دارم.
وی درباره بازی پرسپولیس مقابل صبای قم گفت: دیدار سختی را پیش رو داریم. برای قهرمان شدن باید در همه بازیها پیروز شویم. صبا در قم تیم خطرناکی است و نباید آنها را دست‌کم گرفت.

پرسپولیسی.جنوبی
08-10-2010, 02:52 PM
حقیقی: اگر یک ساعت مانده به بازی هم فیکس شده باشم، حق اعتراض ندارند

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس اعتقاد دارد تنها فردی که می‌تواند درباره ترکیب این تیم تصمیم بگیرد علی دایی است.
علیرضا حقیقی گفت: شایعه‌ای که درباره قرار گرفتن نام من در ترکیب اصلی یک ساعت قبل از بازی مطرح شده صحت ندارد. تا جایی که می‌دانم ترکیب پرسپولیس تا چند ساعت قبل از شروع بازی مشخص نبود و نمی‌دانم چرا چنین حرفهایی مطرح شده است.
او ادامه داد: باید به این موضوع عادت کنیم که فقط سرمربی می‌تواند درباره ترکیب اصلی تصمیم بگیرد. حتی اگر من یک ساعت مانده به بازی هم وارد ترکیب شده باشم کسی حق اعتراض ندارد. من با نظر علی دایی در ترکیب اصلی قرار گرفتم و همه باید به نظر سرمربی احترام بگذارند.
حقیقی با بیان اینکه به کار شکنیها عادت دارد،‌ افزود: مدتهاست به شیطنتها عادت کرده‌ام. خوشبختانه در بازی با سایپا عملکرد خوبی داشتم و جواب خوبی به منتقدانم دادم.
دروازه‌بان پرسپولیس گفت: متاسفانه برخی از حرفها از درون تیم به مطبوعات می‌رسد اما بعضی‌ها هم منتظرند که الکی از تیم ما انتقاد کنند. برای رسانه ای که بعد از برد پرسپولیس مقابل سایپا هم از تیم ما انتقاد کرد متاسفم. البته ما دیگر به این موضوع عادت کرده‌ایم و مدت‌هاست با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم.
حقیقی درباره درگیری باشگاه‌ها و تیم ملی افزود: در مشکلی که پیش آمد نه باشگاهها مقصرند، نه تیم ملی. به نظر من برنامه‌ریزان لیگ مقصرند که بدون در نظر گرفتن برنامه تیم ملی تاریخ بازیهای لیگ را مشخص کردند. حتی اگر بازی ما یک روز هم عقب بیفتد باید به فاصله ۳ روز یک بازی دیگر انجام دهیم که این کار را برای بازیکنان دشوار می‌کند.
وی گفت: مربی تیم ملی هم حق دارد در FIFA day بازی دوستانه برگزار کند اما باشگاهها هم حق دارند به این موضوع اعتراض کنند زیرا بازیکنان هنوز با یکدیگر هماهنگ نشده‌اند.
حقیقی که به دنبال کسب جایگاه ثابت درون دروازه تیم ملی است در پایان افزود: تیم ملی دروازه‌بانان خوبی دارد. من هم برای رسیدن به ترکیب اصلی رقابت و تلاش می‌کنم تا هر وقت کادر فنی صلاح بداند درون دروازه باشیم.

Hojat
08-19-2010, 10:38 PM
حقیقی:بازوبند چیزی جز یک تکه پارچه نیست

http://u.goal.com/106600/106642.jpg

البته از اين هفته يك اتفاق خيلي خوب مي‌افتد. باز هم تماشاگرانمان مي‌آيند. دلمان تنگ شده بود مي‌خواهيم همانطور كه با آمدنشان كام ما شيرين مي‌شود كام آنها را هم شيرين كنيم

سایت گل - براي رسيدن به قهرماني بايد يك دوازه‌بان خوب داشته باشيد و حالا مزد اعتماد دايي به عليرضا حقيقي دروازه‌بان آماده‌اي است كه درون دروازه‌ سرخ‌پوشان قرار گرفته است. با حقيقي در آستانه بازي راه‌آهن گفت و گويي داشتيم كه نظر شما را به آن جلب مي‌كنيم.

-در بازي قبل صدرنشين را برديد، در اين بازي برابر قعرنشين قرار مي‌گيرد؟
براي ما فرق نمي‌كند. نبايد فكر كنيم حريف ضعيفي داريم، راه‌آهن تيم خوبي دارد. بازي آنها با صباي قم را ديديم. زياد حمله كردند. اگر بازي آنها را نديده بودم شايد باورش سخت بود ولي حالا مي‌دانيم تيم خوبي جلوي ما خواهد بود.

-در آبادان براي دقايقي از بازي تحت فشار قرار گرفته بوديد، تا جايي كه از بهترين بازيكنان زمين شدي؟
نه! اينطور هم نبود. وضعيت هوا خيلي بد بود و آنها به آن شرايط عادت داشتند و خوب مي‌دويدند. در كل ديديم برخلاف آنچه گفته شده بود نتايج نفت، شانسي نبود ولي پرسپوليس قوي‌تر از آن بود كه بتوانند متوقف‌مان كنند.

-راستي با بازوبند كاپيتاني راحت هستي؟
بازوبند بايد با ما راحت باشد. سال‌هاي سال است در پرسپوليس تلاش مي‌كنم تا به اين سابقه برسم، ولي اين بازوبند دست‌مان امانت است و اميدوارم امانت‌دار خوبي باشم.

-تاثيرش روي تو چطور بود؟ به هر حال مسووليت كمي نيست؟
خود بازوبند يك تكه پارچه است. ولي بر بازوي بزرگان زيادي بسته شده است. طبيعي است كه سعي مي‌كنم حرمت آن حفظ شود ولي در كل وقتي بازي مي‌كنيم، يادم مي‌رود چون تمام تمركزم روي كارم است و وظايف ذاتي خودم را انجام مي‌دهم.

-راستي نمي‌خواهيد تيم را صدرنشين كنيد؟
صدرنشيني هم مي‌كنيم. ولي مهم اين است كه روز آخر قهرمان بشويم. صدرنشين بشويم و نتوانيم در صدر بمانيم چه فايده‌اي دارد.

-براي پرسپوليس خوب نيست دو سال از اين موقعيت دور باشد؟
مگر تا اينجا بد كار كرديم. درست مي‌شود. دعا كنيد به اين پيروزي‌ها ادامه دهيم بازي با صبا يك اتفاق بود و خلاف جريان بازي گل خورديم و باخت هم بخشي از فوتبال است. البته از اين هفته يك اتفاق خيلي خوب مي‌افتد. باز هم تماشاگرانمان مي‌آيند. دلمان تنگ شده بود مي‌خواهيم همانطور كه با آمدنشان كام ما شيرين مي‌شود كام آنها را هم شيرين كنيم.

AnGeLiNa
08-19-2010, 11:22 PM
ديگه واقعا حقيقى يه پا كاسياس شده
كاپيتانم كه هست

RED-STAR
08-25-2010, 09:51 PM
ایشلا که رودست کاسیاس هم بزنه

C D E M
09-09-2010, 04:20 PM
حقیقی به هر حال بازیکن پرسپولیسه و حمایت ازش واجبه اما من به شخصه باهاش موافق نیست اما از لحاظ فنی داره بهتر میشه

AnGeLiNa
09-11-2010, 08:52 PM
امروز كاپيتان حقيقى (يا همون كاسياس) نيمكت نشينه!!!

C D E M
09-12-2010, 12:27 AM
نمی دونم خوبه یانه؟ اما احمدی هم اومد سوتی های حقیقی رو ماله بکشه خودش بدتر سوتی داد اما خدایی نتونست توپ رو بگیر نه مثل بعضی ها که یه جور شیرجه می زنن آدم می مونه نتونس بگیره یا نخواست بگیره!

fati joon
09-27-2010, 10:52 PM
باهوش زبل ..........اگه عابدزاده نبود شاید اینجا نبود ///هرچی هست باحاله

P!NK
09-27-2010, 11:39 PM
والا نه احمدي خوبه در حال حاضر نه حقيقي دوتاشون سوتي زياد ميدن

C D E M
11-06-2010, 09:26 PM
با فرید موافقم اما بازهم من حقیقی رو یه کمی ترجیخح می دم اون هم برای تجربه ی بازی از احمدی که یه سال نیمکت نشین رحمتی بوده بهتره.اصلا نمی دونم چرا خریدنش که همش رو نیمکت باشه الان میثاق شده یکی از مهره های کلیدی فولاد اما از بحث دور نشیم باید واقع بین بود همه می دونن که من بی هیچ تعارف و لاپوشونی می گم با حقیقی مشکل دارم از همهههههههههه لحاظ اما الان در شرایط فعلی که پای تیم میاد وسط به احمدی که تا مهاجم میاد طرفش ترس وجودش رو می گیره ترجیحش می دم. اما به قول معروف بین بد و بدتر هیچ حق انتخابی نیست!

AM1NR3Z4
11-07-2010, 07:18 AM
حقیقی: برای فیکس ماندن می‌جنگم

دروازه‌بان تیم پرسپولیس می‌گوید از جایگاهش در این تیم اطمینان ندارد و برای فیکس ماندن باید تلاش زیادی کند.
علیرضا حقیقی گفت: پرسپولیس به شرایط آرمانی خود برگشته و تنها هدفی که آن را دنبال می‌کنیم قهرمانی در لیگ برتر است.
وی ادامه داد: ابتدای فصل هم مثل همین روزها بودیم. تیم کاملا آماده بود ولی وقفه‌هایی که در لیگ افتاد باعث شد از شرایط ایده‌آل دور شویم. حالا بچه‌ها به آمادگی و هماهنگی خوبی دست پیدا کرده‌اند و همین مسائل دست به دست هم داده تا بازی جذابی را از پرسپولیس شاهد باشیم.
حقیقی افزود: در هر بازی فقط به انگیزه کسب 3 امتیاز پا به میدان می‌گذاریم. برایمان فرق ندارد کدام تیم حریفمان باشد زیرا می‌دانیم برای قهرمانی باید از حالا امتیازات را جمع‌آوری کنیم.
وی گفت: خیلی‌ها فکر می‌کردند پرسپولیس بعد از شکست در دربی افت کند ولی آن باخت انگیزه دوچندان به بچه‌ها داد تا خودشان را ثابت کنند. در بازی مقابل نفت تهران هم فوتبال زیبایی ارائه دادیم و هم نتیجه قابل قبولی گرفتیم که ما را به یک امتیازی صدرنشین رساند.
حقیقی با اشاره به شرایط خود در دروازه تیم پرسپولیس اظهارداشت: خوشحالم که کادر فنی در چند بازی اخیر از عملکرد من رضایت داشته است. هنوز از جایگاه ثابتم در دروازه پرسپولیس مطمئن نیستم و می‌دانم باید برای فیکس ماندن تلاش کنم و بجنگم.

mohsen.8
11-14-2010, 11:47 AM
وضعيت حقيقي، در تيم ملي مشخص مي‌شود

ارتش سرخ دات کام : عليرضا حقيقي،دروازه بان پرسپوليس كه در بازي با مس آسيب ديده بود،از روز شنبه (امروز) در تمرينات تيم ملي حاضر شد

علیرضا حقیقی که در بازي برابر مس به تيرك دروازه برخورد كرد و به شدت كمرش آسيب ديد.قرار است وضعيت آسيب ديدگي او در تمرينات تيم ملي مشخص شود.

تمرينات تيم ملي از امروز شنبه آغاز شده و حقيقي هم يكي از دعوت شدگان به اردو است كه خودش را به سرمربي تيم ملي معرفي كرده است.

mohsen.8
11-14-2010, 11:50 AM
حقيقى: پرسپوليس زيباترين فوتبال را در ليگ بازى مى كند

ارتش سرخ دات کام : دروازه بان تيم پرسپوليس اعتقاد دارد ارزشهاى اين تيم و بازيكنانش با يك باخت زير سوال نمى رود.

«عليرضا حقيقى» گفت: پرسپوليس در حال حاضر زيباترين فوتبال را در ليگ ايران ارائه مى دهد و شكست در كرمان چيزى از ارزشهاى بازيكنان اين تيم كم نمى كند.

وى ادامه داد: برد تيم مس را به بازيكنان و كادر فنى اين تيم تبريك مى گويم اما حق پرسپوليس باخت نبود. مى دانستيم بازى با مس يكى از دشوارترين ديدارهاى ما در ليگ برتر است و اين تيم بى جهت نيست كه ۱۱ هفته را بدون باخت پشت سر گذاشته است.

حقيقى افزود: مس بازى را فيزيكى آغاز كرد و در نيمه اول آنها جنگنده تر از پرسپوليس كار كردند و ما مطمئن بوديم مس انگيزه زيادى براى شكست دادن پرسپوليس دارد. گل زودهنگامى كه به ثمر رساندند به دليل عدم تمركز بازيكنان پرسپوليس بود.

وى ادامه داد: پرسپوليس در نيمه اول بازى قابل قبولى ارائه نداد اما در نيمه دوم با تغيير تاكتيك بازى كاملا دست ما بود اما متأسفانه نتوانستيم از فرصتهايمان استفاده كنيم.

حقيقى با اشاره به گلى كه نبى الله باقريها به ثمر رساند، گفت: به باقريها تبريك مى گويم. او انگيزه زيادى مقابل پرسپوليس داشت و اطمينان دارم اگر بازيكن ديگرى جز وى در آن موقعيت قرار مى گرفت نمى توانست آن توپ را گل كند.

وى در پايان اظهارداشت: نگران جايگاهمان در صدر جدول نيستيم. پرسپوليس به زودى مى تواند صدرنشين ليگ برتر شود.

C D E M
11-18-2010, 11:05 AM
شنیدم مصدومه ای بابا الان ما رسما دروازه بان نداریم!

redlove
11-18-2010, 09:40 PM
خوشم میاد ازش خیلی با کلاسه از مدرسه فوتبال شروع کرده اومد تیم امید الان هم تیم بزرگسالانه پرسپولیسه

البته من شنیدم پدرش دوست خوبه علی پروین . واسش بهترین آرزوهارو دارم

C D E M
11-19-2010, 02:42 PM
من باهاش جور نیستم چرا دروغ بگم اما به حرمت پرسپولیسی بودنش طرفداری می کنم ازش

redlove
11-20-2010, 12:24 AM
یه کم لاغر کنه بهتر می تونه تو دروازه شش دانگ باشه

Masoud
11-20-2010, 02:05 AM
خیلیییییییی بهتر از فصلهای پیش شده.
داره به فوتبال فکر میکنه.
از نظر بدنی هم خیلی بهتر از فصلهای پیشه.
کلا به نظرم این فصل بهترین فصلش تو پرسپولیس رو خواهد داشت.

C D E M
11-20-2010, 01:58 PM
با مسعود موافقم داره پیشرفت می کنه و حاضرم همه ی بازی هارو تو دروازه باشه اما احمدی نه چون قبول کنید اصلا به پای حقیقی هم نمی رسه وجدانی!

AYLAR
12-12-2010, 06:10 PM
حقیقی دروازبان بزرگی میشه..الانم عالیه..در باختای اخیر اصلا دخیل نمیدونم حقیقی رو...دفاعمون صفره..البته با اومدن شیث دیگه ایشالله خیلی چیزا عوض میشه
راستی این موضوع حقیقی و الناز شاکردوست چیه دقیقا؟؟؟کی میدونه؟؟اون دختره ی ....سن مادر بزرگ حقیقی رو داره..:24:

mona_casillas
12-12-2010, 07:41 PM
حقیقی دروازبان بزرگی میشه..الانم عالیه..در باختای اخیر اصلا دخیل نمیدونم حقیقی رو...دفاعمون صفره..البته با اومدن شیث دیگه ایشالله خیلی چیزا عوض میشه
راستی این موضوع حقیقی و الناز شاکردوست چیه دقیقا؟؟؟کی میدونه؟؟اون دختره ی ....سن مادر بزرگ حقیقی رو داره..:24:

حقیقی یه دروازه بان نیمکت نشین در پرسپولیس بود و در این مدت هر چی پیشرفت کرد از سر تمرینات سخت عقاب آسیا عابدزاده بود .:8::8::8: و بعد عابدزاده ،حقیقی پیشرفتی نداشت و ضعف هایی که داشت بر طرف نشد .
اشکال حقیقی دنبال حاشیه و حرکات نمایشی بودنش هست و ماجراش با شاکر دوست هم به سال گذشته بر میگرده و روابط در جشنواره و فستیوال های سینمایی کمی بیشتر از حد معمول صمیمانه شده بود .:4:

princes
12-14-2010, 05:48 PM
حقیقی اگه مثل استادش عابدزاده تمرین سخت بکنه و دور و بر حاشیه نره دروازه بان بزرگی میشه تازه 22 سال داره هنوز خیلی جا داره واسه پیشرفت کردن .

C D E M
12-14-2010, 07:09 PM
بازیکن خوبیه اما الان وضع مناسبی تو تیم نداره درسته واکنش هاش خوبه اما چون تیم نتیجه نمی گیره به چشم نمیاد!

Aida_red
12-15-2010, 09:16 PM
حقیقی هر چی داره از عادزاده داره از وقتی عابدزاده رفت حقیقی تغییر مثبتی نکرد رحمان احمدی هم که دایی جای میثاق آورد تا به حال بدکار کرده و من اصلا موافقش نیستم حقیقی برای سرمایه گذاری مناسب هستش .

Hasti-71
12-16-2010, 04:15 PM
حقیقی دروازه بان خوبیه و با این سن کمش خیلی میتونه پیشرفت کنه من خیلی دوستش دارم . :8:

Hasti-71
12-16-2010, 05:01 PM
اگه اشکال نداره بیوگرافی علیرضا حقیقی را میزارم

بیوگرافی علیرضا حقیقی (http://mohammadkids.blogfa.com/post-29.aspx)

"علیرضا حقیقی "

تاریخ تولد: 1367/2/12

محل تولد: تهران

باشگاه های سابق: پرسپولیس تهران

حضور در پرسپولیس: ۱۳۸۴

اولین بازی:

/7/25 ۱۳۸۵ - سایپا تهران(۲-۲) لیگ برتر -هفته ی ششم

"سابقه ی ملی"

اولین بازی ملی: ـ

بازی ملی: ـ

تیم های ملی پایه:

تیم ملی نونهالان- قهرمانی غرب آسیا(قطر- ۲۰۰۲)

تیم ملی نوجوانان- یازدهمین دوره ی قهرمانی نوجوانان آسیا (۲۰۰۴ ژاپن)

تیم ملی جوانان- سی و چهارمین دوره ی قهرمانی جوانان آسیا(۲۰۰۶ هند)

تیم ملی امید- پانزدهمین دوره ی بازیهای آسیایی(۲۰۰۶ قطر)

"افتخارات "

ملی:

نایب قهرمان نو نهالان غرب آسیا (۲۰۰۲ قطر)

مدال برنز پانزدهمین دوره ی بازیهای آسیایی (۲۰۰۶ قطر)

باشگاهی:

فینالیست جام حذفی(۸۵-۸۴) با پرسپولیس

شخصی: ـ

اورا می توان جوان ترین دروازه بان دهه هشتاد پرسپولیس دانست. نیما نکیسا هم از دسته

جوانهایی بود که در ۱۹ سالگی در دهه هفتاد برای پرسپولیس به میدان آمد. علی زاد علی

هم در اولین بازی خود برای پرسپولیس ۱۷ ساله بود....

اما حقیقی در ۱۸ سالگی کاری کرد که آن دو قدیمی نکردند. مهار پنالتی سایپا و علی دایی

در یک روز حساس و بسیار مهم کاری است مه از هر کسی بر نمی آید اما از علیرضا حقیقی

جوان برآمد.

علیرضا حقیقیُ حالا دروازه بان تیم ملی امید است. او توان آن را دارد که خود را به آینده ی

فوتبال ما متصل کند!

http://img.ir4ever.com/other/1388/8/haghighi.jpg

http://aftab.ir/news/2008/aug/23/images/819058d20bbbc75948e66b4b7a69de05.jpg

http://haghighigallery.webphoto.ir/photos/ha469352.jpg

C D E M
12-17-2010, 02:53 PM
بله بازیکنه خوب و شایسته ایه و الان می تونه ناجی تیم باشه من بارها هم گفتم به خاطر مسائل گذشته دل خوشی ازش ندارم اما اسمش هم روشه مسائل گذشته و الان که پای تیم وسطه من نهایت حمایت رو ازش می کنم چون اون هم بازیکنه و از قاعده ی حمایت مستثنا نیست! راستی به رحمان احمدی ترجیحش می دم شدیدا!

mohammad tavakol
12-17-2010, 06:44 PM
حقیقی هر چی داره از احمدرضا عابدزاده است
امیدوارم دوباره عابدزاده رو برگردونن پرسپولیس تا دوباره به حقیقی تمرین بده چون حقیقی با تمرین های عابدزاده میتونه بهترین دروازه بان ایران بشه و آینده خوبی پیش رو داره.

AnGeLiNa
12-22-2010, 06:09 PM
يادمه سال قبل ميثاق رو بخاطر بازى با شاهين كه 4تا گل خورد همين آقاى دايى نيمكت نشينش كرد، اما الان حقيقيو با احمدى عوض ميكنه جفتشون 4تارو ميخورن اما كسى خم به ابرو نمياره، كجان كسايى كه پارسال ميگفتن حقيقى هنوز جوونه؟ اين گلر هروقت بزرگ شد به ما هم يه خبرى بدين

mona_casillas
12-23-2010, 01:56 AM
يادمه سال قبل ميثاق رو بخاطر بازى با شاهين كه 4تا گل خورد همين آقاى دايى نيمكت نشينش كرد، اما الان حقيقيو با احمدى عوض ميكنه جفتشون 4تارو ميخورن اما كسى خم به ابرو نمياره، كجان كسايى كه پارسال ميگفتن حقيقى هنوز جوونه؟ اين گلر هروقت بزرگ شد به ما هم يه خبرى بدين

حقیقی رو دایی نگه داشت و میثاق رو نخواست این رو ما باید جواب بدیم ؟

درجوان بودن حقیقی شک داری ؟ دروازه بان باید یک پروسه طولانی رو طی کنه تا به پختگی برسه حقیقی نیمکت نشین محض بود با تمرینات سخت عابدزاده از نیمکت کنده شد متولد 67 هست که سن کمی برای هر فوتبالیستی به حساب میاد رحمتی 6 یا 7 سال بزرگتر از حقیقی هست و از امیدهای کره 4 تا گل خورد . از دایی باید پرسید یحیوی مربی دروازه بان های استقلالی که به پرسپولیس آورد چه کاری برای پرورش حقیقی و رحمان احمدی کرده ؟

علی تیفوسی
12-23-2010, 02:30 AM
حقیقی گلر خوبیه نرگس خانم میثاق هم همینطور.میثاق تو پرسپولیس بدشانسی اورد همان اوایل رباط پاره کرد.حقیقی تو پرسپولیس ساخته شده.خداروشکر پرسپولیس تونست از یه بازیکنی که خودش ساخته خلاصه بهره ببره.(علی عسگر هم فک کنم همینطور باید بوده باشه)حقیقی از بچگی هوادار پرسپولیس بوده و بازی های تیمو تو آزادی میدیده.

Masoud
03-16-2011, 11:42 PM
علی حقیقی یه گلر خوب و واقعا با استیل ولی واقعا نمیدونم چرا اینکارها رو میکنه.
هنوز جریمه لیگ ایران رو نداده باز تو اسیا ........
نمیدونم به خدا چی بگم تیم با این چیزها تو حاشیه میره نه صحبت !!
کاش علیرضا که واقعا میدونم یه پرسپولیسی اصیل هم خودش هم خونوادش هست درست شه.

http://www.shiaupload.ir/images/50360511021043322017.jpg

Karim
03-17-2011, 12:30 AM
عکس عکس العملش تو بوشهر رو دیشب دیدم.لطفا یه آفتابه بدید تا سر تا پای این فوتبال رو بشورم.

karimi-8
03-17-2011, 01:34 AM
کریم اگه میتونی اون حرکت قبیه حقیقی تو بازی شاهین رو برام اپ کن...

redlove
03-17-2011, 01:42 AM
هر کسی می تونه اشتباه کنه

حقیقی هم اشتباه کرده ولی متاسفانه بخشش واسه ایرانیها واژه غریبی شده

g.hoseyn
03-17-2011, 01:55 AM
هر کسی می تونه اشتباه کنه

حقیقی هم اشتباه کرده ولی متاسفانه بخشش واسه ایرانیها واژه غریبی شده

دقیقا هرکسی میتونه اشتباه کنه اما تکرار اشتباهات بخشودنی نیست
حاشیه درکنارفوتبال بدنیست اما متاسفانه تعدادی ازبازیکنهای ایرانی فوتبال درکنارحاشیه انجام میدن
من پرسپولیسی نیستم وشاید درست نباشه نظربدم اما پیراهن پرسپولیس به تن همچین بازیکنهایی خیلی گشاده...

redlove
03-17-2011, 02:19 AM
آره شما درست میگید ولی باید فرصت داد

اگه بخواهی فکر کنی می بینی هیچ کدوم از این بازیکنها کادر فنی و مدیر عامل و سرمربی هیچ کدوم در حده پرسپولیس نیستن ولی اعتماد به نفسشون همه را کشته

AYLAR
03-17-2011, 01:58 PM
علی حقیقی یه گلر خوب و واقعا با استیل ولی واقعا نمیدونم چرا اینکارها رو میکنه.
هنوز جریمه لیگ ایران رو نداده باز تو اسیا ........
نمیدونم به خدا چی بگم تیم با این چیزها تو حاشیه میره نه صحبت !!
کاش علیرضا که واقعا میدونم یه پرسپولیسی اصیل هم خودش هم خونوادش هست درست شه.

:17::17::17::17::17:

اینکه خیلی اوضاع رو بهم ریختش کهههه365498716

نه به فکر خودشونن نه تیم نه هواداراشون

:20:

جریمه سی میلیونیش رو شنیدم...جریمه ی دیگه ای هم داره ؟؟؟

alibother
03-17-2011, 02:02 PM
:17::17::17::17::17:

اینکه خیلی اوضاع رو بهم ریختش کهههه365498716

نه به فکر خودشونن نه تیم نه هواداراشون

:20:

جریمه سی میلیونیش رو شنیدم...جریمه ی دیگه ای هم داره ؟؟؟

3 جلسه محرومیت هم داره که البته گویا گزشته.

AYLAR
03-17-2011, 02:03 PM
3 جلسه محرومیت هم داره که البته گویا گزشته.

نه که خیلی دایی بهش بازی میدهههه
حالم بهم میخوره از فوتبالمون:gamm:

zamara
03-17-2011, 07:38 PM
http://havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2011/03/450.jpg

اعلام راي دروازه‌بان تيم فوتبال پيروزي تهران

حقيقي 3 جلسه محروم و 30 ميليون تومان جريمه نقدي شد

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي خود را در خصوص تخلف دروازه‌بان تيم پيروزي صادر کرد.

به نقل از سايت فدراسيون، ديدار دو تيم پيروزي تهران و شاهين بوشهر از سري رقابتهاي ليگ برتر درحالي در تاريخ 30 بهمن در شهر بوشهر برگزار شد که از سوي عليرضا حقيقي، دروازه‌بان تيم پيروزي حرکات غير ورزشي و اخلاقي صورت گرفت. با توجه به مشخص شدن تخلفات وي منطبق با بند "الف" و "و" قسمت يک ماده 22 آئين نامه انضباطي و به استناد بندهاي 4 و 3 ماده 20، وي با احتساب محروميت ناشي از دستور موقت به مدت 3 جلسه از همراهي تيم و حضور در مسابقات رسمي محروم و به پرداخت30 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم شد.

g.hoseyn
03-17-2011, 07:47 PM
حقيقي: مداخله كردم تا درگيري با دروازه‌بان الوحده پيش نيايد

دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اميدوارم باز هم من بد نشوم چون فقط دخالت کردم تا دروازه‌بان الوحده با بازيکنان ما درگير نشود.

به گزارش خبرگزاری فارس، عليرضا حقيقي پس از تمرين امروز در خصوص اتفاقات روز گذشته و درگيري‌اش با دروازه‌بان الوحده امارات اظهار داشت:‌ با او هيچ درگيري نداشتم. همه ديدند در انتهاي بازي هواداران ما گريه مي‌کردند اما دروازه‌بان الوحده شکلک درمي‌آورد. آيا اين کار درست بود؟

وي افزود: پس ازاينکه ديدم اين کارهاي دروازه بان حريف باعث شده تا بازيکنان ما ناراحت شوند و باعث درگيري‌هايي شود، وارد ماجرا شدم و با مداخله اجازه ندادم اين درگيري پيش آيد.

حقيقي ادامه داد: به دروازه بان حريف گفتم اينجا ايران است و مواظب بي‌احترامي‌هايت باش. اما ديگر موضوع خاصي نبود. براي من هميشه بسيار مهم است که در کشورمان بازيکنان تيم‌هاي مهمان حرمتها را نگه دارند. باخت، برد و مساوي هميشه هست.

حقيقي در پايان خاطرنشان کرد: اميدوارم اين بار هم همه چيز عليه من نشود چون به هيچ عنوان حق بي احترامي به دروازه‌بان حريف نداشتم. خدا را شکر مي‌کنم که باعث شدم تا درگيري بين او و بازيکنان ما پيش نيايد.

zamara
03-17-2011, 10:10 PM
http://havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2011/03/Untitled-11-312x356.jpg

حقیقی در دو دادگاه محاکمه خواهد شد!

گرچه حرکتی که علیرضا حقیقی در حاشیه بازی با الوحده انجام داد و با عادل دروازه بان این تیم درگیر شد به کمیته انضباطی afc مربوط می شود اما دکتر شریفی اعلام کرده که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز با توجه به تعهداتی که بازیکنان حرفه ای نسبت به آئین نامه انضباطی فدراسیون دارند و با استناد به بند تخلفات بازیکنان حرفه ای قصد دارد تا حقیقی را احضار و به شدت با او برخورد کند!

پس از اعلام رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و اشتباهات به وجود آمده در خصوص پایان محرومیت علیرضا حقیقی-دروزابان تیم پیروزی،رئیس کمیته انضباطی به اعلام کرد این بازیکن در مقابل دیدار تیمش با ملوان بندر انزلی قطعا محروم است.
مجتبی شریفی-رئیس کمیته انضباطی گفت:با توجه به تخلفات این بازیکن در دیدار با شاهین بوشهر،وی به 3 جلسه محرومیت و پرداخت 30 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شده و در واقع این دروازبان در دیدار تیمش مقابل با ملوان بندر انزلی محروم است.
وی افزود:حضور این بازیکن در داربی بلامانع است اما با توجه به تعهدی که از این بازیکن گرفته شده،اگر وی مرتکب تخلفی شود،مطمئنا باید رابطه خود را با فوتبال قطع کند.
اما پس از اعلام این حکم اتفاق دیگری افتاد و علیرضا حقیقی بازیکن متعصب تیم که از بازی کثیف و ناجوانمردانه عادل دروازه بان تیم الوحده به شدت عصبانی شده بود با وجود اینکه قصد درگیری هم نداشت اما به یکباره مرتکب اشتباهی شد که از دید دوربین های عکاسان و تصاویرتلویزیونی پنهان نماند .در همین رابطه دکترشریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درخصوص تخلف حقیقی در بازیپرسپولیس مقابل الوحده امارات گفت:با توجه به اینکه این دیدار تحت نظارت کنفدراسیون فوتبال آسیا بوده،باید در خصوص تخلف وی از سوی کمیته انضباطی AFC بررسی خواهد شد .ضمن اینکه با توجه به وجود بند تخلفات حرفه ای درآئین نامه کمیته انضباطی،این بازیکن را احضار خواهیم کرد و به شدت با او برخوردخواهیم کرد.

P!NK
05-22-2011, 07:44 PM
سنگربان پرسپوليس بر بالين حجازي رفت

دروازه‌بان پرسپوليس گفت: به دليل اينکه علاقه خاصي به ناصر حجازي دارم تحمل نداشتم روي تخت بيمارستان او را ببينم و بر همين اساس دير به ملاقات او آمدم.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00007483.jpg

عليرضا حقيقي دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز به بيمارستان کسري رفت.
وي در اين باره به فارس گفت: ناصر حجازي الگوي من است و ارادت خاصي به ايشان دارم. خيلي ‌وقت‌ها نصيحت‌هاي حجازي را براي ارتقاي موفقيت‌هايم به کار مي‌گرفتم. من رابطه خوبي با ناصرخان دارم و از خداي بزرگ مي‌خواهم که سلامتي او را ببينم.
حقيقي ادامه داد: علاقه خاصي به حجازي دارم و به دليل اينکه تحمل نداشتم اين اسطوره بزرگ فوتبال را بر روي تخت بيمارستان ببينم ديرتر به ديدار وي آمدم. انشاءالله ناصرخان با دعاي خير مردم و لطف خداي بزرگ به آغوش خانواده خود بازگردد.

Spring_red
06-08-2011, 02:02 PM
حقیقی: امیدوارم مقابل 120 هزار تماشاگر ملوان را شكست دهیم
بعد از فینال مذاكره می‌كنیم

علیرضا حقیقی گفت‌وگویی درخصوص بازی مقابل فولاد خوزستان، ملوان بندر انزلی، راهیابی دوباره‌اش به تیم ملی انجام داد كه در زیر آن را می‌خوانیم:

* پیروزی برابر فولاد در اهواز و راهیابی به فینال جام حذفی چقدر لذت‌بخش بود؟

خیلی زیاد از كسب آن پیروزی لذت بردم. ما می‌دانستیم بازی بسیار سختی را در پیش داریم، به نظرم حریف اصلی ما در خوزستان گرما و غبارآلود بودن هوا بود. همه شاهد بودند 48 درجه هوا بالای صفر بود، یعنی تقریبا 2 برابر تهران و در كنار این ماجرا گرد و غباری كه کاملاً ورزشگاه را گرفته بود اما خوشبختانه موفق شدیم كه رو سفید از اهواز به تهران برگردیم.

باور كنید در جریان بازی فاصله 5 متری خودم را نمی‌دیدم اما با وجود همه مشكلات خوشحالم كه پرسپولیس پس از 8 سال موفق شد كه فولاد را در اهواز شكست دهد.

* با توجه به نتایج بد در مسابقات لیگ و عملكرد مناسب در جام حذفی، آیا فكر می‌كنی هواداران از عملكرد هفته‌های اخیر راضی هستند؟

سال گذشته زمانی كه قهرمان جام حذفی شدیم، عده‌ای می‌خواستند كه آن را بی ارزش جلوه دهند و بارها جو سازی كردند كه ما با تیم‌های راحتی بازی كردیم و قهرمان شدیم اما امسال این افراد باید قبول كنند كه در اظهار‌ نظرهای خود اشتباه كردند چرا كه برای فینالیست شدن بهترین تیم‌ها را شكست داده‌ایم.

* انتخاب 9 ملی‌پوش از پرسپولیس در تیم ملی آیا انگیزه بازیكنان را بیشتر كرده بود؟

دعوت از 9 بازیكن برای كادر فنی، بازیكنان و حتی هواداران خوشحال كننده بود. پوشیدن پیراهن تیم ملی افتخار بزرگی است اما بازیكنی كه در این تیم بازی می‌كند باید بداند كه مسئولیت سنگینی دارد و باید پاسخگوی میلیون‌ها هوادار باشد.

* آیا لیست كی‌روش خوب بود؟

خدا را شكر با این لیستی كه سرمربی تیم ملی اعلام كرد نشان داد پرسپولیس تیم بسیار خوبی است و فقط با بدشانسی در رتبه چهارم لیگ برتر قرار گرفت. كی‌روش نشان داد كه ما مهره‌های بسیار خوبی داریم و امیدوارم در اردوهای بعدی حتی بازیكنان بیشتری در اردو داشته باشیم.

* حضور شما در تیم ملی تكراری شده آیا نمی‌خواهید این بار به عنوان دروازه‌بان اول باشید؟

رسیدن به تیم ملی كار بسیار سختی است اما حفظ این پیراهن به مراتب كار دشوارتری است و من می‌دانم كه در این زمینه كار سنگینی را پیش رو دارم.

رفاقت من با سید مهدی رحمتی فوق‌العاده است اما برای پوشیدن پیراهن تیم ملی و رسیدن به حقم نهایت تلاش خود را انجام خواهم داد، اگر چه نباید فراموش كرد كه رحمتی از بهترین دروازه‌بان‌های ایران است.

* برای قهرمانی در جام حذفی باید با ملوان دیدار كنید. چقدر از ملوان شناخت دارید؟

ملوان تیم بسیار خوبی است و در همه خطوط انسجام بالایی دارند و با لیاقت كامل به فینال جام حذفی رسیده‌اند، بنابراین كار سختی برای قهرمانی پیش رو داریم.

البته با كسب چند پیروزی خوب روحیه تیمی ما نیز بالا رفته و امیدوارم با حمایت 120 هزار تماشاگر ملوان را در آزادی شكست داده و با كسب نتیجه‌ای مناسب در انزلی دوباره جشن قهرمانی در جام حذفی را بگیریم.

* آیا برای فصل آینده تصمیمی گرفته‌اید؟

اكنون مهمترین چیزی كه به آن فكر می‌كنم انجام مسابقه رفت و برگشت مقابل ملوان است و ترجیح می‌دهم در پایان جام حذفی با مسئولان باشگاه مذاكره كنم و در واقع تصمیم‌گیری را به بعد از بازی با ملوان موكول می‌كنم.

پرسپولیس خانه من است و در همین تیم من حقیقی شدم و پیراهن تیم ملی را بر تن كردم. من پرسپولیس و هواداران این تیم را دوست دارم و می‌خواهم همچنان در خدمت این تیم باشم.

Spring_red
06-08-2011, 04:03 PM
فینال رفت جام حذفی/تست دوپینگ از هاشمیان و حقیقی
پس از برتری تیم فوتبال پرسپولیس برابر ملوان در دیدار رفت فینال جام حذفی باشگاه های کشور، از چهار بازیکن این دو تیم تست دوپینگ گرفته شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مسابقه رفت فینال جام حذفی بین تیم های پرسپولیس و ملوان بندر انزلی برگزار شد که طی آن سرخپوشان با نتیجه 4 بر 2 ملوانان انزلی را مغلوب کردند.

بر همین اساس، پس از پایان این دیدار، نمایندگان کمیته دوپینگ فدراسیون فوتبال، از چهار بازیکن دو تیم تست دوپینگ گرفتند. وحید هاشمیان و علیرضا حقیقی از پرسپولیس، محمد رستمی و محمد حیدری از ملوان تست دوپینگ دادند.

babak red
06-08-2011, 08:57 PM
علیرضا تو این بازیهای اخیر خیلی خوب بازی کرده مخصوصا بازی با سپاهان

امیدوارم روزی مرد اول دروازه تیم ملی بشه

redlove
06-23-2011, 03:30 PM
به نظره من خوب شد اگر رحمتی اومده باشه پرسپولیس حقیقی اگر میدید تنها دروازه بان تیم اذیت میشد چون باید در نظر گرفت که مصدومیت هم می تونه شامل حاله حقیقی بشه یا این که اخراج بشه

mo_bid
06-23-2011, 05:14 PM
به نظره من خوب شد اگر رحمتی اومده باشه پرسپولیس حقیقی اگر میدید تنها دروازه بان تیم اذیت میشد چون باید در نظر گرفت که مصدومیت هم می تونه شامل حاله حقیقی بشه یا این که اخراج بشه

موافقم 1 تیم بزرگ باید چند تا دروازبان بزرگ هم داشته باشه .

HONDA
06-24-2011, 12:40 AM
تمدید قرار داد حقیقی
---------http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/others/other10/haghighi-emza2.jpg (http://perspolisnews.com/images/tumb/89/others/other10/haghighi-emza.jpg)

http://perspolisnews.com/images/tumb/89/others/other10/haghighi-emza3.jpg

redlove
06-24-2011, 01:49 AM
به هواداران حقیقی صمیمانه تبریک میگم

برایه حقیقی و تیم پرسپولیس آرزویه موفقیت میکنم

Spring_red
06-25-2011, 02:01 PM
دروازه بان ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در باشگاه و توافق نهایی با حمید استیلی و حبیب کاشانی قرارداد خود را 2 سال دیگر تمدید کرد.

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس امروز با حضور در باشگاه و مذاكره با حبيب كاشاني قرار داد خود را براي دو سال ديگر با پرسپوليس تمديد كرد. عليرضا حقيقي که مدت قرادادش با اين تيم به پايان رسيده بود، پس از مذاکره با سرپرست و سرمربي سرخپوشان، قراردادش را به مدت دو سال با اين باشگاه تمديد کرد.

حقيقي پس از امضاي قرار داد با باشگاه به سمت هيات فوتبال حركت تا قرارداد خود را به صورت رسمي ثبت كند.

AM1NR3Z4
07-14-2011, 01:01 PM
حقیقی از فردا در تمرین پرسپولیس

حتی اگر همه دنیا بگویند عليرضا به نشانه اعتراض به عقد قرارداد با ميثاق معمارزاده در تمرينات پرسپوليس شركت نكرد سرمربی پرسپولیس حرف دیگری می زند. حميد استیلی در این باره به ایرنا گفت : حقيقي ناراحتي خاصي نداشت و تنها دچار سوتفاهم(!) شده بود كه خوشبختانه اين مساله در جلسه اي كه داشتيم برطرف شد و اين بازيكن نيز از فردا در تمرينات تيم شركت خواهد كرد.
وي ادامه داد: ما به تمام بازيكنان خود براي نيل به موفقيت در اين فصل نياز داريم و حقيقي نيز با درك اين مطلب از فردا در تمرينات شركت مي كند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خوشبختانه تمام ملي پوشان خود را در تمرينات اخير دراختيار داشته ايم و اين موضوع بسياري از مشكلات كادر فني را براي آماده سازي تيم برطرف مي كند.
استیلی می گوید: تيم ما 6 بازيكن ملي پوش دارد و حضور نداشتن آنها در ادامه تمرينات مي تواند به پرسپوليس لطمات زيادي وارد كند. اميدوارم بازيكنان ما با انگيزه بالايي كه در تمرينات از خود نشان مي دهند اين مشكلات را برطرف كنند و تيم آماده اي را روانه مسابقات ليگ برتر كنند تا موجب شادي هواداران شوند.

babak red
08-13-2011, 11:19 AM
خياباني فرق توپ و هندوانه را نمي‌داند! (http://www.tabnak.ir/fa/news/183149/%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D9%81%D8%B1%D9%82-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D9%88-%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%A F%21)

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس با انتقاد شديد از گزارشگر ديدار با شهرداري تبريز گفت: خياباني كه فرق توپ و هندوانه را نمي‌داند چه كاره است كه انتقاد مي‌كند؟
علير‌ضا حقيقي در گفت‌وگو با فارس در مورد شكست 2 بر يك پرسپوليس مقابل شهرداري تبريز عنوان كرد: با وجود تلاشي كه انجام داديم متأسفانه شكست خورديم. شرمنده تك تك هواداراني هستيم كه در ماه مبارك رمضان ما را در ورزشگاه آزادي حمايت كردند. نمي‌دانم چطور ديشب را به صبح رساندم اما كساني هم بودند كه در اين بين با احساسات مردم بازي كردند.

وي افزود: روي صحبت من با جواد خياباني است. من از ايشان مي‌پرسم آقاي محترم آيا شما فرق بين چهارپا و تي‌تاپ را تشخيص مي‌دهيد يا نه؟ آقاي خياباني چند بار در زندگي‌تان در دروازه 7 متري ايستاده‌ايد كه درباره جاگيري غلط من و فوتبال حرف مي‌زنيد؟ اصلا از فوتبال چيزي متوجه مي‌شويد؟

حقيقي خاطرنشان كرد: به آقاي كاشاني پيشنهاد مي‌دهم با توجه به تجربه آقاي خياباني، استيلي را بردارد و خياباني را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب كند تا خيال ايشان راحت شود. من نمي‌دانم مردم چه گناهي كرده‌اند كه بايد حرف‌هاي اشتباه و هذيان اين آقا را در منزل بشنوند.

وي تأكيد كرد: در اين مدت مجريان كاربلدي مثل فردوسي‌پور و ميرزايي وارد عرصه شدند و همين موضوع باعث شده كمتر به آقاي خياباني فرصت برسد تا عرض‌اندام كند. ايشان هم حق دارد از فرصت‌هاي محدود خود بهترين استفاده را كند تا اراجيف خودش را تحويل مردم بدهد. من اين را مي‌دانم اگر آقاي خياباني سرمربي پرسپوليس شود صاحب شغل مي‌شود و مي‌تواند از اين طريق راحت‌تر اظهارنظر كند.

دروازه‌بان پرسپوليس اظهار داشت: براي من جاي سؤال دارد كه چرا مسئولان صدا و سيما به اين گزارشگر اجازه مي‌دهند در يك برنامه زنده تلويزيوني اين حق را براي خوش قائل شود كه بازيكن تعويض كند، تاكتيك تيم بچيند و حرف‌هاي اشتباهي را بگويد كه اصلا معلوم نيست از كدام كوچه بازار آن را ياد گرفته است. من نمي‌دانم اين آقاي گزارشگر چه حقي دارد تا رسانه ملي را پايگاه شخصي خود قرار دهد و با كسي كه مشكل دارد او را بزند و با احساس مردم بازي كند و با آنهايي كه رابطه پشت پرده ندارد برخورد نادرستي داشته باشد و هر چه مي‌تواند حرف‌هاي بيهوده بزند و طرف را بكوبد و از همه مهمتر خيلي راحت شخصيت فني بازيكنان را زير سؤال ببرد.

حقيقي اضافه كرد: خدا را شكر مردم همه چيز را مي‌دانند كه چه كسي اين كاره است و چه كسي نيست. آقاي خياباني فرق بين توپ و هندوانه را نمي‌داند. گزارشگري كه 90 دقيقه روي اعصاب هواداران پرسپوليس راه مي‌رود و حتي خانواده بازيكنان نيز از حرف‌هاي ايشان ناراحت مي‌شوند چه كاره است كه اظهار نظر مي‌كند؟ من نگران جريان‌هايي هستم كه در رسانه ملي رخ مي‌دهد. البته شك ندارم كه مسئولان رسانه ملي اجازه نمي‌دهند امثال اين آقا مشكلات شخصي خود را با برخي از بازيكنان در يك برنامه تلويزيوني تلافي كند.

وي يادآور شد: پرسپوليس تيم بزرگي است و به اندازه كافي هوادار دارد و هوادارانش هم ناراحت هستند اما اين آقا با اين گزارش قصد دارد تخريب‌ها را چند برابر كند. اميدوارم مسئولان صدا و سيما به برخي از گزارشگران كه در رسانه ملي دنبال منافع شخصي هستند اجازه ندهند عرض‌اندام كنند. من به عنوان يك دروازه‌بان ملي‌پوش از مسئولان صدا و سيما عاجزانه درخواست مي‌كنم مچ اين آقايان را بگيرند و اجازه ندهند دنبال منافع شخصي‌شان باشند.

حقيقي در ادامه گفت‌وگو با فارس تصريح كرد: درست يا نادرست من دروازه‌بان اول پرسپوليس هستم. هر كس دوست دارد، قبول كند و اگر دوست ندارد برود يك جاي خلوت و هر چه دوست دارد فرياد بزند! فقط به آقاي خياباني مي‌گويم من دروازه‌بان اول پرسپوليس بودم، هستم و خواهم بود و امثال تو كه به دنبال مشكلات شخصي با من هستي به هيچ جايي نخواهي رسيد.

حقيقي گفت: من از آقاي خياباني خواهش مي‌كنم بازيكنان مورد علاقه خود را سريع‌تر به باشگاه پرسپوليس و آقاي استيلي معرفي كند تا هواداران تكليف خودشان را بدانند كه كدام بازيكن پرسپوليسي است و كدام بازيكن پرسپوليسي نيست. يك نفر نيست به اين آقاي خياباني بگويد شما در اين فوتبال آناليزور هستيد يا كارشناس و يا چه كاره‌ايد كه راجع به تيم بزرگ پرسپوليس حرف مي‌زنيد؟ من به آقاي خياباني مي‌گويم اين دفعه اگر خواستم از تجربه ايشان استفاده كنيم به او زنگ خواهم زد و با او صحبت مي‌كنم تا خيالشان راحت شود. اميدوارم كسي از پرسپوليس انتقاد كند كه درك و شأن اين كار را داشته باشد و هر كسي به خود اجازه ندهد در اين شرايط پرسپوليس را زير سؤال ببرد.

وي در پايان به فارس گفت: اميدوارم هواداران پرسپوليس باز هم يار و ياور ما باشند. تك تك بازيكنان پرسپوليس از اتفاقات سه بازي اول ليگ برتر ناراحت هستند و انشاء‌الله سعي خواهيم كرد همه دست به دست هم و با كمك هواداراني كه بي‌دريغ يار و ياور ما بودند و بدون آنها فوتبال معنايي براي ما ندارد به نتايج خوب برسيم.

sky girl
08-13-2011, 11:26 AM
این خیابانی چرند زیاد میګه داداش علیرضا کم نذاشت به خدا یکی نیست به خیابانی بګه تو با اون هیکل داغونت میتونی برو وایستا تو دروازه علکی میره رو مخ داداش ما

C D E M
08-19-2011, 06:54 PM
امروز یه مقاله تو ارتش سرخ خوندم که نوشته بود حقیقی فقط نگاه می کند یا یه همچین چیزایی.
خواستم بگم حقیقی حتی به توپ نگاه هم نمی کند. نگاهش رو نیمکته که خدایا نکنه من یه روز بشینم روی این صندلی. فکرش به غیرت وآبروی تیم نیست. روزی می رسه که همین بازیکن سفارشی و تلفی ما به نیم فصل نکشیده تفاضل گل ماره به منفی 10 می رسونه. باید باهاش برخورد بشه این حقیقی همونی نیست که من روش حساب می کردم خیلی مغرور و سرکش شده.

Number_one
08-19-2011, 07:36 PM
دقيقا همينطوره!
اون روزاي اولي كه اخر گيج بازي بودو به جاي سمت راست دروازه ميپريدسمت چت خيلي وضعيتش از الان بهتر بود!
يادمه يه سري تو مجله تماشاگر گفته بود من داد نزنم تيم تكان نميخورد!
تروخدا طرزفكرو!
الان باچند سال سابقه تو پرسپوليس طرزكارش مث اون اولا شده بعلاوه ي غرور بيش از حدش!
گلايي كه ميخوره واقعا مضخرفه!واقعا حرص در اره!ادم وسط بازي خونش به جوش مياد!
واقعا اين بازيكنا لياقت پرسپوليسو ندارن!
تازه از خياباني بدبخت طلبكارم هس!
چه داستاني داريم اين فصل...

Rainyboy
08-20-2011, 09:15 PM
حقیقتی تلخ درباره حقیقی
پنالتی دایی را گرفت اما بزرگ نشد!

http://redpic.persiangig.com/PersPolisFC.Net/Gallery-88-89/JameHazfi/PP-Saba%283%29/5.jpg

1-در 27 مهرماه سال 85، ششمین دوره لیگ برتر، هفته ششم، دقیقه 62 سعید مظفری‌زاده در یک‌ تصمیم بحث‌برانگیز فرشید کریمی را از زمین اخراج کرد تا علیرضا حقیقی، دروازه‌بانی که خبرنگاران نزدیک به پرسپولیس از او به عنوان‌ یک‌ پدیده یاد می‌کردند، وارد زمین شود. خطای کریمی که بعدا مشخص شد برخوردی با احمد مومن‌زاده نداشت، علاوه بر اخراج او یک‌ ضربه پنالتی را هم نصیب سایپا کرد. علی دایی «مربی - بازیکن» آن روز سایپا خودش پشت توپ ایستاد تا با زدن گل دوم و پیمودن نیمی از چمن ورزشگاه و گره کردن مشتش به آسمان نشان دهد چقدر به پیراهن تیم سابقش ارادت دارد! دایی ضربه را زد اما پدیده توپ را گرفت. 45 هزار هوادار به مدت 5دقیقه یکصدا نام علیرضا حقیقی را فریاد می‌زدند چون او پنالتی علی دایی را گرفته بود؛ همویی که پس از گل نخستش در نیمه اول با شادی غیرمنتظره‌اش، هواداران قرمز را حسابی به خشم آورده بود. اگرچه روی جاگیری غلط حقیقی در دقیقه 84 دایی سرانجام گل دومش را زد و با شادی بی‌حد و حصرش روی اعصاب تماشاگران رژه رفت اما آن بازی با تساوی 2 بر 2 تمام شد. آنچه پس از این تساوی بیشتر روی خروجی رسانه‌ها خودنمایی می‌کرد مانور روی پسری بود که بعدا خودش، خودش را پسر پرسپولیس خواند. آن موقع می‌گفتند سرانجام پرسپولیس موفق شده از تیم پایه خود یک‌ دروازه‌بان پرورش دهد که بزودی جانشین عابدزاده رویایی می‌شود.

2 - حالا 5 سال از آن شب نسبتا گرم می‌گذرد. از آنجایی که ما از حافظه تاریخی ضعیفی برخورداریم و همانطور که خوب فراموش کردیم دایی پس از گلزنی به پرسپولیس چگونه با حرارت و کاملا عامدانه هواداران سرخ را آزار داد (در صورتی که می‌توانست دست‌کم کمی خویشتنداری کند همان کاری که میثم بائو کرد) همانطور که فراموش کردیم خیلی از آزارهای پیشین را حالا هم فراموش می‌کنیم قرارمان چه بود و اصولا باید علیرضا حقیقی پس از 5 فصل به چه جایگاهی می‌رسید و نرسید. تنها پیشرفت حقیقی جوان در نوع آرایش مو، نوع خودرو، مبلغ قرارداد و افزایش حواشی‌اش بود. بی‌انصافی است اگر عدم نتیجه‌گیری قرمزها در لیگ یازدهم را تمام و کمال به گردن حقیقی بیندازیم اما او در این 4 بازی روی هم رفته 4ری‌اکشن مفید انجام داد؟ استیلی در همه خطوط دست به تغییرات وسیعی زد؛ از شیث گرفته تا مازیار و نوری را از ترکیب اصلی بیرون گذاشت اما همچنان به گلر نخست تیمش مومن ماند اما نتیجه چه بود؟ حقیقی در کرمان 2گل خورد که قطعا اگر یک‌ دروازه‌بان خوب و مطمئن با آمادگی تنها 50 درصد در زمین حضور داشت بعید بود آنها را بخورد.

3 - تعداد مخالفان نوع گزارش‌گری جواد خیابانی برتری قابل توجهی به هوادارانش دارد اما در معدود دفعاتی که این گزارشگر غالبا محتاط، از پیله ثناگویی خارج شد و پس از شکست تحقیرآمیز برابر شهرداری یک‌ جمله انتقادی را متوجه حقیقی کرد، شاهد مصاحبه قطوری از سوی گلری بودیم که تیمش را بازانده بود و عوض معذرت از هواداران، علیه خیابانی شدیدترین الفاظ را به کار برد. باشگاه پرسپولیس که با کاشانی داعیه فرهنگی بودنش را بیشتر از هر زمان دیگری به رخ می‌کشد هیچ واکنشی به این مصاحبه مشمئزکننده نشان نداد. جایزه دُر افشانی مرد تقریبا نامطمئن حضور دوباره درون دروازه پرسپولیس بود. او گفته بود؛ من دروازه‌بان اول پرسپولیس بودم، هستم و خواهم بود. گویا خیالش از جای دیگری راحت است که با حضور معمارزاده اینچنین توانایی‌های کمتر بروز داده‌اش را به حراج می‌گذارد.

4 - فارغ از اینکه درد این پرسپولیس کجاست، کی درمان می‌شود، چه زمانی اوج می‌گیرد یا به حضیض می‌رسد یک ‌اصل از هم اینک قابل برداشت است؛ «پسر پرسپولیس» نه‌تنها هرگز جانشین احمدرضای بزرگ نخواهد شد بلکه از حیث اخلاقی به مثابه همان شیث است که تنها تصمیم صحیح دایی به خروج او منجر شد. حافظه تاریخی ما این روزها تنه به تنه حافظه یک‌آبزی می‌زند با این تفاوت که ماهی‌ها نه دغدغه فوتبال دارند و نه طرفدار محبوب‌ترین تیم ایران‌اند که دروازه‌بانش پس از 5 سال پیشرفت معکوس داشته است.

مهدی طاهرخانی

persha
08-21-2011, 02:17 AM
امیدوارم روزی جانشین عابدزاده در فوتبال ما شود و موفق باشد .
مطمئن هستم اینطور می شود.:6:

babak red
08-30-2011, 10:41 AM
http://www.niksalehi.com/special/khabar/45612312354656.jpeg

با شكايت‌ عليرضا حقيقي و الناز شاكردوست؛ هيات منصفه مطبوعات «خبر ورزشي» و «خبرآنلاين» را مجرم شناخت
در پی خبر کذب ازدواج علیرضا حقیقی با الناز شاکردوست، این فوتبالییست و هنرمند پیگیر شکایت از یک سایت، خبرگزاری و روزنامه ورزشی شدند و آن ها را در دادگاه محکوم کردند.
دادگاه مطبوعات مديران مسوول نشريه «خبر ورزشي» و سايت‌هاي «خبر آنلاين» و «ميراث آريا» را محاكمه كرد.
جلسه‌ي رسيدگي به كيفرخواست مطروحه عليه مديران مسوول نشريه «خبر ورزشي» و سايت‌هاي «خبر آنلاين» و «ميراث آريا» صبح روز يك شنبه 16 مرداد (امروز) در شعبه‌ي 78 دادگاه كيفري استان به رياست قاضي مجيد باقري و با حضور اعضاي هيات منصفه‌ي مطبوعات برگزار شد.
بر اساس اين گزارش، با توجه به اين‌كه مديرمسوول سايت «ميراث آريا» و شاكي پرونده حضور نداشتند، رييس دادگاه و مستشاران موافقت كردند دادگاه مذكور تجديد شود لذا هيات‌ منصفه مطبوعات ضمن موافقت با پيشنهاد فوق، اظهارنظر خود را به بعد از تشكيل و تجديد دادگاه موكول كردند.
بر اساس اين گزارش، درخصوص شكايت حبيب كاشاني، با عنايت به اين‌كه وي پس از شركت در جلسه‌ي دادگاه و اداي پاره‌اي توضيحات، رضايت خود را اعلام داشت، لذا با توجه به اين امر و نظر قبلي هيات منصفه درباره‌ي پرونده نشريه «خبر ورزشي و سايت خبر آنلاين» هيات منصفه‌ي مطبوعات از اين اقدام استقبال كرد.
هم‌چنين در باب شكايت «عليرضا حقيقي» و «الناز شاكردوست»، هيات منصفه‌ي مطبوعات با اكثريت آرا متهم را مجرم دانست.
ضمنا هيات منصفه‌ي مطبوعات، به اكثريت آراء متهم را مستحق تخفيف دانست.
پیش از این سایت خبرآنلاین؛ از ازوداج الناز شاکردوست بازیگر سینما و علیرضا حقیقی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس خبر داده بود که به دنبال ان و پس از انتشار خبر، الناز شاکر دوست در گفت و گو با برنا نه تنها این خبر را تکذیب کرد بلکه اذعان داشت که در پی شکایت از کسانی است که این گونه اخبار را منتشر می کنند و همچنین با گلایه گفت: من این آقا را اصلاً نمی شناسم و نمی دانم اصلاً برای چی برخی این کارها را می کنند و این اخبار را از کجا در می آورند.
علیرضا حقیقی بازیکن فوتبال است. او هم‌اکنون دروازه‌بان باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران در لیگ برتر فوتبال ایران است.
شاکردوست هم از سال 1383 و با بازی در فیلم سینمایی «گل یخ» به کارگردانی کیومرث پوراحمد وارد سینما شد و این روزها مشغول بازی در سریال «قلب یخی» محدمحسین لطیفی است.

babak red
10-06-2011, 09:38 AM
دروازه بان هاي تيم ملي در اوج آمادگي هستند
حقيقي: فلسطين موقعيت گلزني نداشت

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال ايران گفت: فلسطين نتوانست به ايران فشار بياورد و موقعيت گلزني نداشت.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00018896.jpg
علیرضا حقیقی پس از برتری 7 بر صفر برابر فلسطین در جمع خبرنگاران گفت: بازی خیلی خوبی بود و ما توانستیم یک برد روحیه‌بخش را به دست آوریم. فلسطین حریفی نبود که به ایران فشار بیارود و موقعیت گلزنی به دست نیاورد فقط در نیمه دوم در یکی دو صحنه خطرساز شدند.
وی در مورد اینکه وضعیت درواز‌ه‌بان تیم ملی چگونه است گفت:‌ ما در اوج آمادگی هستیم و تمرینات خوبی را زیر نظر کی‌روش و گاسپار انجام می‌دهیم و از لحاظ روحی و روانی و بدنی در شرایط ایده‌آل هستیم.

babak red
10-08-2011, 01:30 PM
رکورد تاریخی علیرضا حقیقی: تنها پرسپولیسی حاضر در 5 رده ملی

(http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/06/2698648/%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%D B%8C-%D8%AD%D8%A7%D8%B6%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-5-%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C#comments)

http://u.goal.com/147100/147182hp2.jpg

سایت گل- علیرضا حقیقی در بازی دوستانه مقابل فلسیطن یک نیمه در دروازه تیم ملی ایران قرار گرفت و اولین بازی ملی خود را تجربه کرد. حقیقی با حضور در این بازی صاحب یک رکورد تاریخی شد که قبل از این هیچکدام از پرسپولیسی ها به آن نرسیده بودند. او در 5 رده ملی بازی کرده است که یک رکورد جالب برای این بازیکن است. حقیقی اولین بار در مسابقات نونهالان غرب آسیا در قطر در سال 1381 برای تیم ملی بازی کرد که در آن زمان 14 ساله بود. او در مسابقات نوجوانان آسیا در سال 1383 در ژاپن نیز بازی کرد و در سال 1385 در تیم ملی جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا درهند در 3 بازی در ترکیب تیم ملی قرار گرفت. حقیقی در همان سال به تیم ملی امید دعوت شد و در بازی های آسیایی 2006 و مقدماتی المپیک 2008 عضو تیم ملی امید بود . دروازه بان پرسپولیس در زمان مربیگری قطبی برای اولین بار به تیم ملی دعوت شد تا اینکه مقابل فلسطین اولین بازی ملی اش را انجام داد.
در ترکیب تیم ملی فعلی به جز حقیقی، کریم انصاری فرد نیز چنین رکوردی را دارد که در 5 رده ملی بازی کرده است.

ثنا بانو
10-11-2011, 10:23 AM
سلام بابادست خوش دمت گرم در ضمن سارا جون پرسپوليسي باشي بچه ها رو دوست نداشته باشي تيم پرسپوليس همينه بروبچ دوست داشتني هستند:red boy2::jashnmm::jam:

ثنا بانو
10-11-2011, 10:47 AM
اصلاح تاپيك كار عليرضا حقيقي واقعا درست است ايشان خيلي دروازه بان لايقي هستند بنده به وجود ايشان در تيم پرسپوليس افتخار مي كنم دستشان درد نكند 654159756

babak red
10-14-2011, 12:30 PM
حقيقي هم به جمع مصدومان پرسپوليس پيوست

علي کريمي، مهرداد اولادي و هادي نوروزي ديگر مصدومان پرسپوليس هستند که نمي توانند تيمشان را در اين ديدار همراهي کنند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031492.jpg
علیرضا حقیقی، دروازه بان شماره 1 پرسپولیس، در تمرینات امروز تیمش مصدومش شد تا بحران مصدومیت در تیم قرمز پایتخت شدت بگیرد.

در آخرین دقایق تمرین امروز حسین بادامکی با بی احتیاطی محض، با استوک روی پای دروازه بان شماره یک تیمش رفت و باعث مصدومیت او شد.

پرسپولیسی ها شنبه در کرمان مقابل مس قرار خواهند گرفت و بعید است که حقیقی با این مصدومیت بتواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.

50_cent
10-14-2011, 01:12 PM
وااااااااااای خدا بگم چه کارت کنه بادامکی!!حواست کجاست اخه...............:10::20:

persha
10-14-2011, 07:11 PM
بدبخت شدیم رفت:vg: آخه چرا از دست این بادامکی
چیجوری رفتی رو پای حقیقی خدا کنه زود خوب بشه:namaz: اولادی و نوروزی و علی کریمی کم بود یکی دیگه هم اضافه شد :cry: گل بود به سبزه نیز آراسته شد:20:

50_cent
10-14-2011, 09:52 PM
حقیقی و نوروزی میرسند ولی علی کریمی نمیرسه

C D E M
10-14-2011, 11:18 PM
ایشالله زودتر خوب بشهاگر صلاح بود تو دروازه باشه اما اگر باعث تشدید شدن مصدومیتش و یا باخت تیم میشه بهتره این بازی استراحت کنه.
بادامکی هم که از قصد این کار رو نکرده اتفاقه پیش میاد. ایشالله مصدومیتش رفع میشه

ثنا بانو
10-17-2011, 11:58 AM
اي داد بيدا :20: هر دم از اين باغ بري مي رسد 987654321
كم مصدوم داشتيم كه ايشون هم بهشون اضافه شد :10:8745961

babak red
11-22-2011, 08:19 PM
تيم خوب سايپا را برديم
حقيقي: با معمارزاده مشکلي ندارم

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دنبال چه مي‌گرديد که مدام از اختلاف من و ميثاق معمارزاده حرف مي‌زنيد؟

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00019714.jpg
علیرضا حقیقی پس از پیروزی یک بر صفر برابر سایپا در جمع خبرنگاران گفت: 3 امتیاز این مسابقه را گرفتیم آن هم مقابل تیم خوب سایپا. اگر پنالتی اول گل می‌شد از نظر روحی روانی در شرایط بهتری قرار می‌گرفتیم.
وی در مورد اختلافش با میثاق معمارزاده گفت: دنبال چه می‌گردید که مدام از اختلاف من و میثاق حرف می‌زنید؟ 25 روز با تیم ملی بودم اما نمی‌دانم چرا 2 روزنامه از اول فصل مدام علیه من مطلب چاپ می‌کنند و متوجه نیستم دنبال چه چیزی هستند. من با میثاق مشکلی ندارم و دوست هم ندارم دیگر در مورد این مسئله حرفی بزنم.

ثنا بانو
12-03-2011, 10:23 AM
حقيقي:در بازي با تراکتور بي اندازه بدشانس بوديم

دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از شكست تيمش برابر تراكتورسازي تبريز، گفت: در ديدار امروز بي اندازه بدشانس بوديم.
عليرضا حقيقي در گفت وگو با خبرنگاران خاطرنشان كرد: در صحنه اي كه ضربه عليرضا اكبرپور تبديل به گل شد توپ به پاي نورمحمدي برخورد كرد و تغيير مسير داد.

وي افزود: به همين سبب نتوانستيم مسير توپ را شناسايي كنم و دروازه ما باز شد، اما گمان مي برم در ديگر دقايق نمايش خوبي داشتم.

حقيقي با تمجيد از عملكرد اين تيم گفت: فرصت هاي بي شماري براي گلزني داشتيم كه تمامي آنان از دست رفت و به هيچ عنوان ارزش موقعيت هاي خود را نداستيم.

دروازه بان پرسپوليس اظهار داشت: امروز خوب بازي كرديم اما بدشانسي هم جزوي از فوتبال است كه امروز مانع از موفقيت ما شد.

وي افزود: در تلاش بوديم كه هواداران را شادمان به منزل بفرستيم كه متاسفانه اينگونه نشد تا شرمنده آنان شويم.

حقيقي در پايان گفت: تمام تلاشمان را به كار مي بنديم تا در ديدار هفته آينده برابر استقلال به برتري دست يافته و شكست هاي ليگ را جبران كنيم.

sana
12-16-2011, 03:32 PM
جزئيات پيشنهاد رابين کازان روسيه به دروازه‌بان پرسپوليس
http://mohsen-khalili-9.persiangig.com/image/haghighi/70.jpg
شماره خبر : 34093
مذاکرات نماينده باشگاه رابين کازان روسيه با مسئولان باشگاه پرسپوليس به شکل جدي دنبال خواهد شد.
ايپنا - پس از درخواست رسمي و کتبي باشگاه رابين کازان براي به خدمت گرفتن سنگربان جوان تيم پرسپوليس، نماينده باشگاه روسي براي مذاکرات جدي و عقد قرارداد چند روزي است که در تهران بسر مي برد.
بر اساس اين گزارش، نماينده باشگاه در چند نوبت با حقيقي جلسه داشت و مذاکرات نيز مثبت دنبال شده است چراکه خود سنگربان جوان پرسپوليس رضايت خود را براي ترانسفر شدن در کشور روسيه اعلام کرده است. حتي از نزديکان حقيقي شنيده مي شود که اين دروازه بان خيلي دوست دارد تا مقدمات حضورش در باشگاه رابين کازان مهيا شود. گرچه حقيقي همه مسائل را به باشگاه پرسپوليس واگذار کرده است و اميدوار است تا هر 2 باشگاه روسي و ايراني به توافق دست پيدا کنند.
اما جالب است بدانيد مسئولان باشگاه رابين کازان روسيه از خرداد ماه گذشته عليرضا حقيقي را پسند کردند زماني که تيم رابين کازان روسيه در اردوي قبل از فصل ليگ کشورش در اتريش اردو زده بود و از قضا نيز تيم ملي کشورمان با کارلوس کوئيروش هم در کمپ مجاور اردو برپا کرده بود. به همين خاطر اعضاي کادر فني تيم رابين کازان عملکرد حقيقي را در تمرينات تيم ملي زير ذره بين قرار دادند و با خود حقيقي نيز مذاکره کوتاهي انجام دادند.
بعد از اين اردو حقيقي اين پيشنهاد را فراموش کرد چراکه خبري از مسئولان رابين کازان نشد اما بعد از گذشت چند ماه در اوايل آبانماه گذشته صحبت تلفني يکي از مسئولان باشگاه روسي با حقيقي باعث شد تا حقيقي متوجه جدي بودن پيشنهاد اين باشگاه شود و ضمن موافقت خود از باشگاه رابين کازان درخواست کرد تا پيشنهاد خود را رسما به باشگاه پرسپوليس ارائه دهند.
دقيقا قبل از دربي سرخابي در جام حذفي بود که درخواست باشگاه رابين کازان به صورت فکس و ايميل به باشگاه پرسپوليس رسيد.
رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس هم اين مسأله را به بعد از بازي با تيم فولاد خوزستان در هفته هفدهم واگذار کرده و قرار است جلسه مهمي در باشگاه پرسپوليس برگزار شود، حقيقي هم فعلا از مصاحبه کردن با رسانه ها خودداري مي کند تا تمرکزش روي 2 بازي پاياني پرسپوليس در نيم فصل اول باشد و فقط به تأييد اين مذاکرات گفت: همه مسائل را به باشگاه واگذار کردم چراکه اگر به چنين جايگاهي رسيده ام فقط به خاطر پرسپوليس بوده است.
در پايان نيز بايد به اين نکته اشاره کرد که پيشنهاد باشگاه رابين کازان براي 3 فصل است و اين باشگاه قصد دارد با سنگربان 23 ساله پرسپوليس به مدت 3 سال قرارداد رسمي امضا کند البته نبايد فراموش کرد حقيقي به مدت يک و نيم فصل با باشگاه پرسپوليس قرارداد دارد اما با توجه به پيشنهاد مالي خوب باشگاه روس، به نظر مي رسد شايد باشگاه پرسپوليس و خود حقيقي پول خوبي نصيبشان شود و اين انتقال در نيم فصل صورت بگيرد.

suroosh 66
12-19-2011, 04:43 PM
متن درخواست رابين کازان براي جذب حقيقي

به دنبال اظهارات سخنگو و وکيل باشگاه رابين‌کازان و اظهار بي‌اطلاعي وي از ماجراي جذب حقيقي، خبرگزاري فارس متن درخواست رسمي اين باشگاه براي جذب دروازه‌بان پرسپوليس را منتشر کرد.

چندی پیش خبرگزاری فارس خبری را مبنی بر درخواست باشگاه رابین کازان روسیه برای جذب حقیقی منتشر و دروازه‌بان پرسپولیس نیز در مصاحبه با رسانه‌ها این موضوع را تایید کرد. امروز اما کنستانتین ایوانف سخنگو و وکیل باشگاه رابین کازان از این موضوع ابراز بی‌اطلاعی و این موضوع را تکذیب کرد.

این اتفاق در حالی رخ داد که "دیمتری سامارنکین" رئیس باشگاه رابین کازان در تاریخ ۸ دسامبر ۲۰۱۱ ( یازده روز پیش) در نامه‌ای خطاب به محمد رویانیان خواستار به خدمت گرفتن علیرضا حقیقی دروا‌زه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس شده بود.

خبرگزاری فارس برای اولین بار متن درخواست رسمی باشگاه رابین کازان برای جذب حقیقی را منتشر می‌کند.

متن این نامه به شرح زیر است:

"باشگاه روبین کازان روسیه به اطلاع می‌رساند از علیرضا حقیقی دروازه‌بان پرسپولیس دعوت می‌‌کند تا برای امضای قرارداد با این باشگاه برای فصل ۲۰۱۲ به روسیه بیاید. ما می‌دانیم این بازیکن با باشگاه شما قرارداد دارد و امیدوارم باشگاه پرسپولیس اقدام‌های لازم را برای انتقال حقیقی به باشگاه روبین کازان انجام دهد."

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/28/13900928142146_PhotoL.jpg

DipDish
12-19-2011, 09:02 PM
این ماجرا داره خیلی طولانی میشه...اگه میخوانش خب بره دیگه، این بازیا چیه.

ثنا بانو
12-20-2011, 09:34 AM
كجا بره هرچند كه افتخاره برا مون اما واقعا كجا ميخواد بره

AnGeLiNa
12-20-2011, 10:26 AM
اينو هيچكى نميخواد اين وبال گردن پرسپوليس هست
اين باشگاه روسى هم شوخى كرده ميخواسته اين نيمچه دروازه بانو امتحان كنه
اينو والا تيماى دسته آخرشونم نميخوان

suroosh 66
12-20-2011, 03:07 PM
قائم‌مقام پرسپوليس:

روبين‌کازان از خرداد حقيقي را زير نظر داشت

قائم مقام باشگاه پرسپوليس از مذاکره با نماينده روبين کازان روسيه براي انتقال عليرضا حقيقي خبر داد.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00007483.jpg
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، جمشید زارع در خصوص جلسه با نماینده باشگاه روسیه ای در مورد انتقال علیرضا حقیقی به روبین کازان گفت: شب گذشته (دوشنبه شب) در محل باشگاه جلسه ای با حضور نماینده این باشگاه برگزار شد که طی آن طرفین به گفت‌وگو پرداختند. در ادامه این مذاکره، مقرر شد پیشنهادات طرفین ظرف 48 ساعت آینده اعلام شود.

وی تصریح کرد: حاج قربان، سرمربی و قائم مقام این باشگاه، فردی مسلمان است. وی از خرداد ماه سال جاری تمامی بازی های علیرضا حقیقی را در لیگ ایران زیر نظر داشته است. روبین کازان در 600 کیلومتری شهر مسکو واقع شده و حدود چهار میلیون نفر جمعیت دارد و 70 درصد مردم آن مسلمان هستند. ضمن اینکه تیم روبین کازان در لیگ روسیه، در رده پنجم جدول قرار دارد.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس افزود: در کنار این مذاکره، بحث همکاری دو باشگاه در زمینه های ورزشی از جمله بازی های دوستانه، اردوهای تدارکاتی و استفاده از امکانات و تجهیزات ورزشی و همچنین فعالیت های حرفه ای باشگاه روبین کازان در رشته های فوتبال، فوتسال، والیبال، بسکتبال و هاکی مورد بررسی قرار گرفت.

زارع با اشاره به مذاکرات مفید این نشست، گفت: باشگاه روبین کازان علاقه مندی خودش را برای خواهرخواندگی با پرسپولیس اعلام کرد و ما هم متقابلا از پیشنهاد آنها استقبال کردیم.

قائم مقام باشگاه پرسپولیس ضمن اشاره به فعالیت های ورزشی، صرفنظر از مسائل نژادی و زبانی، گفت: زبان ورزش، زبان صلح و دوستی است و ما نیز برای افزایش مراودات ورزشی بین دو باشگاه اعلام آمادگی کردیم.

زارع در پایان این جلسه در تماس تلفنی با دیمیتری سامرین کین رئیس این باشگاه، هماهنگی های لازم را مورد بررسی قرار داد.

suroosh 66
12-23-2011, 01:43 PM
حقیقی از 10 ژانویه در روبین قازان

http://u.goal.com/150800/150889hp2.jpg

روزنامه 'اسپورت اكسپرس' چاپ روسیه امروز نوشت: 'علی رضا حقیقی' دروازه بان 23 ساله تیم پرسپولیس ممكن است در ماه ژانویه پیراهن تیم روبین قازان را به تن می كند. به نوشته این روزنامه، تیم روبین بصورت رسمی تیم پرسپولیس را از تمایل خود برای مذاكره در باره جذب حقیقی به این تیم با شخص وی و نیز مدیریت باشگاه مطلع كرد.

'اسپورت اكسپرس' نوشت: اگر تیم پرسپولیس تهران با انتقال حقیقی به روبین قازان موافقت كند، وی در اردوی تیم 'قربان بردییف' در تركیه در 10 ماه ژانویه حضور خواهد یافت.

در این گزارش آمده است: 'دمیتری سامارنكین' رییس باشگاه روبین قازان در ماه نوامبر از ایران دیدار كرد و هفته گذشته نیز هیاتی از جمهوری تاتارستان به سرپرستی 'رستم مینی خانف' رییس جمهوری این منطقه روسیه دیدار كرد.

به نوشته این روزنامه تاكنون هیچ بازیكن ایرانی در تیم های فوتبال روسیه بازی نكرده است.

DipDish
12-23-2011, 07:05 PM
یعنی واقعا" از عملکرد این فصلش خوششون اومده؟!

babak red
12-31-2011, 09:49 AM
روبین کازان پیشنهاد باشگاه پرسپولیس را پذیرفت / حقیقی به روسیه می رود

http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1325158263.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1325158263.jpg)
باشگاه روبین کازان روسیه با رقم پیشنهادی باشگاه پرسپولیس برای صدور رضایت نامه علیرضا حقیقی موافقت کرد و به این ترتیب، انتقال دروازه بان جوان پرسپولیس ظرف روزهای آینده انجام خواهد شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، باشگاه روبین کازان روسیه که پیش از این خواهان تمدید مهلت پاسخگویی به پیشنهاد باشگاه پرسپولیس شده بود، چهارشنبه شب در پایان مهلت تعیین شده از سوی مقام های این باشگاه، همانطور که پرسپولیس خواسته بود در نامه ای رسمی موافقت خود را با این پیشنهاد اعلام کردند.
مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و روبین کازان در هفته آینده نسبت به عقد قرارداد رسمی علیرضا حقیقی اقدام خواهند کرد و نحوه انجام کار، ظرف روزهای آینده در توافق طرفین مشخص خواهد شد.

ثنا بانو
01-02-2012, 10:05 AM
حقيقي: آدمهاي کوتوله نتوانستند مرا خراب کنند

سنگربان جوان تيم پرسپوليس با قراردادي 4 ساله به تيم رابين کازان روسيه پيوست و قرار است از هفته آينده تمرينات خود را با اين تيم آغاز کند.
"عليرضا حقيقي" در گفتگو با ايپنا، حرفهاي جديدي را درباره خودش و پرسپوليس زده است که در زير مي خوانيد:
*ظاهرا کار پيوستن شما به تيم رابين کازان روسيه تمام شده است؟
- بله با مذاکره باشگاه پرسپوليس با نماينده باشگاه رابين کازان کارم تمام شده و به زودي راهي روسيه مي شوم.
*دقيقا چه زماني راهي باشگاه رابين کازان مي شوي؟
- تا آخر همين هفته تمرينات رابين کازان تعطيل است و من هم بايد اول هفته آينده به روسيه بروم و تمرينات خودم را با اين تيم روسي آغاز مي کنم.
*قراردادت چند ساله است؟
- قرارداد من 4 ساله است که هر دو طرف يعني پرسپوليس و رابين کازان از اين قرارداد نيز راضي بودند.
*خودت چطور از اين قرارداد 4 ساله رضايت داري؟
- من که خيلي خوشحالم به عنوان يک سنگربان لژيونر مي شوم و مي خواهم با تلاشي که انجام مي دهم باشگاه رابين کازان را بابت خريد من مأيوس نکنم.
*کشور روسيه هميشه دروازه بانهاي خوبي را به فوتبال جهان معرفي کرده است و عجيب است که به دنبال سنگربان ايراني هستند؟
- الان فوتبال حرفه اي شده است مگر انگليس مهد فوتبال جهان نيست پس چرا يک مربي ايتاليايي را سرمربي کرده اند؟ به نظر من اين بحثها آماتوري است و من با لطف خدا به يکي از اهدافي که مي خواستم رسيدم اما اهداف بزرگتري در سر دارم.
*چه اهدافي؟
- مي خواهم در اروپا پيشرفت کنم و چيزهاي جديدي را در حرفه خودم بياموزم. اين قرارداد پلي است به سوي آينده تا نماينده خوبي از فوتبال ايراني در اروپا باشم.
*با آمدن دنيزلي همه فکر مي کردند که اين مربي با رفتن شما مخالفت کند؟
- من به دنيزلي خيلي مديون هستم و اين مربي بود که به من در 16 سالگي اعتماد کرد و مرا مقابل سايپا به ميدان فرستاد. اگر دنيزلي موافقت نمي کرد من نمي توانستم به اروپا بروم اما خيلي خوشحالم که اين مربي با رفتن من موافق بود و قطعا بعدا جبران خواهم کرد.
*فکر مي کني دنيزلي مي تواند با اين پرسپوليس نتايج لازم را کسب کند؟
- دنيزلي شخصيت بزرگي دارد و همه بازيکنان دوست دارند که با اين مربي کار کنند. دنيزلي با 3 باشگاه معروف ترکيه کار کرده و قهرمان شده است بنابراين مربي پرافتخاري هدايت تيم پرسپوليس را بر عهده گرفته است و با نظم خاص خودش و شخصيتي که به تيم مي دهد انگيزه همه بچه ها را بالا مي رود. من حتي براي پرسپوليس دنيزلي شانس قهرماني نيز قائل هستم چراکه در گذشته هم ثابت کرده که مي تواند امتيازات عقب افتاده را جبران کند.
*چقدر حميد استيلي را در ناکامي پرسپوليس مقصر مي داني؟
- من به هيچ وجه استيلي را مقصر ناکامي پرسپوليس نمي دانم. هدف او موفقيت پرسپوليس بود اما بيشترين صدمه را ايشان اول فصل و با نحوه آمدنش به تيم خورد. در آن مقطعي که استيلي به جاي دايي آمد خواست هواداران نبود و اگر استيلي زمان ديگري به پرسپوليس مي آمد حتما موفق مي شد.
*اما استيلي مي توانست با کسب نتايج خوب با هواداران آشتي کند؟
- متأسفانه از همان اولين بازي فصل عليه او شعار دادند. فحاشي کردند و نگذاشتند استيلي کارش را بکند. آقا حميد خيلي تحت فشار بود و آنقدر اين فشارها ادامه داشت که مجبور شد استعفا دهد.
*فکر مي کني استيلي در تيمهاي ديگر موفق شود؟
- در موفقيت استيلي شکي ندارم و او قطعا در تيمهاي ديگر موفق خواهد شد. استيلي از لحاظ فني و اخلاقي يکي از سرمايه هاي فوتبال ايران است و اميدوارم هر جا که برود موفقيت کسب کند.
*واقعا مشکل پرسپوليس در نيم فصل اول چه بود؟
- تيم از لحاظ مهره و بازيکن چيزي از ديگر تيمها کم ندارد اما فشاري که روي تک تک بازيکنان بود باعث شد تا بچه ها تمرکز لازم نداشته باشند و نتوانيم بازي هميشگي خود را به نمايش بگذاريم ضمن اينکه محروميت و مصدوميت چند بازيکن نيز مزيد بر علت شد تا تيم نتايج لازم را کسب نکند.
*مشکل انگيزه هم داشتيد؟
- خب بله، نمي توانم منکر اين مسأله هم باشيم. وقتي تيمي نتيجه نمي گيرد همه عوامل در ناکامي آن دخيل هستند که مشکل انگيزه هم يکي از اين عوامل بود.
*بعضي ها اعتقاد دارند که رقابتي بين شما و معمارزاده در نيم فصل نبود، در واقع استيلي بيشتر از شما حمايت مي کرد و شما را بيشتر به ميدان مي فرستاد؟
- به نظر من اين حرفها منطقي نيست چراکه استيلي سرمربي بود و هر سرمربي مي خواهد تيمش برنده باشد و کاري به بازي کردن اين و آن ندارد. من اگر در بازيها فيکس مي شدم به خاطر مشکل معمارزاده نبود بلکه به دليل عملکرد خودم بود. البته بعضي مواقع هم بد بودم و من هم مثل ساير بازيکنان روز خوبي نداشتم ضمن اينکه خود معمارزاده هم چند بازي فيکس بازي کرد و من نيمکت نشين بودم.
*يعني از عملکرد خودت راضي هستي؟
- البته که از عملکردم رضايت ندارم در نيم فصل هيچ کس در پرسپوليس خوب نبود و به دليل مشکلاتي که وجود داشت هيچ بازيکني نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد البته به آن صورت هم عملکرد ضعيفي نداشتم.
*چطور ؟
- من در 14 بازي پرسپوليس در نيم فصل 19 گل خوردم و سيدمهدي رحمتي نيز در 16 بازي 17 گل خورد. حالا خودتان مقايسه کنيد که رحمتي در تيم صدرنشين است و من در پرسپوليس چه عملکردي دارم. خيلي از آقايان مي خواستند عملکرد مرا زير سوال ببرند و تخريب کنند.
*چه کساني؟
- مي دانم چه افرادي هستند و از چه کساني خط مي گيرند اما عزت و ذلت دست خداست نه بنده خدا! اگر خدا بخواهد به کسي عزت بدهد کاري از دست هيچ کس ساخته نيست و برعکس.
*مثل اينکه دل پري داري؟
- من ياد گرفته ام به اين مسائل بي توجه باشم و کاري هم به خط دادن به رسانه ها از طرف اين و آن ندارم. به همين دليل 12 سال در پرسپوليس بودم و با اين تيم افتخار کسب کردم. من آدم بزرگي نيستم و دوست ندارم خودم را از ديگران بهتر يا بزرگتر نشان دهم چون شخصيت من نيست اما فراموش نکنيد بعضي از همين آقايان نيز عليه دايي و پروين هم مي نوشتند و همين بلا را بر سر اين 2 اسطوره فوتبال آوردند اما جايگاه دايي و پروين واقعا کجاست؟ اين 2 اسطوره باقي ماندند و همه مي دانند افتخارات دايي و پروين آنقدر زياد است که کسي نمي تواند آنها را خراب کند بنابراين هرگز نگذاشته ام آدمهاي کوتوله مرا خراب کنند.
*ظاهرا خيلي روي تو فشار بود؟
- بله فشار زيادي را تحمل کردم اما آنها به هدفشان نرسيدند بلکه من با تلاش و زحمت به هدفم رسيدم البته مشاورهاي بسيار خوبي دارم و به قول معروف يک گوشم در است و گوش ديگرم دروازه!
*پس تجربيات خوبي کسب کردي؟
- همانطور که گفتم 16 ساله بودم که پنالتي آقاي دايي را گرفتم و در 12 سالي که در پرسپوليس بودم با همه بزرگان تمرين کردم بنابراين ياد گرفته ام که فقط به فکر فوتبالم باشم نه مسائل پوچ و بيهوده! البته من از آنها دلگير نيستم بلکه برعکس خوشحالم.
*چرا؟
- چونکه آموخته ام اگر در راهي باشم که مشکلي نداشته باشم قطعا آن راه اشتباه است و بايد مسيرم را عوض کنم اما با اين مسائل آقايان توانستم با تلاش بيشتري به راهم ادامه دهم و به يکي از اهدافم که لژيونر شدن بود برسم.
*راستي عليرضا فکر نمي کني روسيه خيلي سرد باشد؟
- براي فوتباليستي که مي خواهد پيشرفت کند سرما و گرما معنا ندارد. من احساسات را با فوتبالم قاطي نمي کنم.
*و حرف پاياني؟
- براي تيم پرسپوليس آرزوي موفقيت مي کنم و محتاج دعاي خير همه اين عزيزان هستم تا در روسيه روزهاي خوبي را پشت سر بگذارم. پرسپوليس با دنيزلي دوباره همه هواداران را به ورزشگاه مي کشاند و همان تيم پرسپوليس واقعي خواهد شد.

suroosh 66
01-07-2012, 08:13 PM
حقیقی: بزرگتر‌های پرسپولیس با من خوب تا نکردند/ انگار من اجنبی بودم

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بعضی از بزرگ‌ترهای تیم که از آنها توقع داشتم، با من خوب تا نکردند. علیرضا حقیقی روز شه شنبه برای حضور در تیم روبین کازان راهی روسیه می‌شود. وی در گفت‌وگویی درباره این موضوع و سایر مسائلی که درباره‌اش وجود دارد صحبت کرد.
چند سال است که در پرسپولیس هستی؟ حدود ۱۱ سال است که در پرسپولیس توپ می‌زنم. روزهای تلخ و شیرین زیادی داشتم اما افتخار می‌کنم بازیکنی بودم که ۱۱ سال پیراهن قرمز را بر تن کردم.
‌از روزهای تلخ و شیرین‌ات بگو. در گذشته روزهای تلخ چندانی نداشتم و روزهای شیرین‌ام بیشتر بود. من دو قهرمانی‌ با پرسپولیس آورده‌ام. البته من قطره‌ای بودم در دریای بزرگ پرسپولیس و اگر اتفاقی افتاده با دعای هواداران و تلاش بازیکنان بوده است اما امسال سخت‌ترین سال‌های فوتبال زندگی‌ام بود که به هرحال برای من تمام شد چون در حال جدا شدن از پرسپولیس هستم.

فکر می‌کردی که یک روز به روبین کازان بروی؟ صددرصد فکر می‌کردم. اگر فلش‌بکی به مصاحبه‌های قبلی من بزنید متوجه خواهید شد که لژیونر شدن یکی از اهداف من بود. حالا هم خدا کمک کرد و در سن ۲۳ سالگی با برنامه‌ریزی که داشتم می‌خواهم به یکی از تیم‌های معتبر اروپا بروم. این برایم یک افتخار است.

به نظرت در پرسپولیس موفق عمل کردی؟ فوتبال بالا و پائین دارد. به نظر من فوتبال مثل یک ضربان قلب است و هیچوقت مستقیم رو به جلو نمی‌رود بلکه بالا و پائین دارد. شما خودتان می‌دانید مسائل ریز و درشتی بود که با آن دست و پنجه نرم کردم. تحت فشار بودم اما شانه خالی نکردم و این هم به خاطر خواست خدا بود. در این بین پدری داشتم که مثل کوه پشت سرم بود و در کنار آنها دوستان بسیار خوب و دوست‌داشتنی داشتم اما متاسفانه برخی‌ها هم بودند که خیلی اذیتم کردند.

منظورت چه کسانی است؟ خیلی‌ها بودند که درباره من بد نوشتند. من از آنها از صمیم قلب سپاسگزارم چون هرچه می‌نوشتند و انتقاد می‌کردند؛ تند و یا غیر منصفانه و یا اگر من را تخریب می‌کردند انگیزه‌ام بیشتر می‌شد و همین موضوع باعث پیشرفت من شد و از آنها کمال تشکر را دارم چون به من کمک زیادی کردند. از آنهایی هم که برای من خوب نوشتند تشکر می‌کنم. در فوتبال همه چیز زنجیروار به یکدیگر متصل است. مطبوعات، صدا و سیما و خیلی از مسائل دیگر. مطبوعات سهم عمده‌ای برای موفقیت یک نفر دارند. به هرحال آنهایی که به من روحیه دادند از آنها تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانم با درخششم جواب محبت‌شان را بدهم. خیلی از انتقادها بخاطر گل‌های خورده تو در نیم فصل اول بود... متاسفانه در یکی از رسانه‌ها سهواً اشتباهی شده بود و نوشته بودند من در نیم فصل اول که ۱۷ بازی است در ۱۴ مسابقه به میدان رفتم و ۱۹ گل خوردم که این طور نیست من در ۱۴ بازی ۱۴ گل خورده‌ام و در ۳ بازی هم نبودم.

اما این آمار خیلی خوبی نیست، چرا قبول نداری؟ نمی‌خواهم اسم کسی را بیاورم. شما استقلال را نگاه کنید در ۱۷ بازی ۱۷ گل خوردند من در ۱۴ بازی ۱۴ گل خورده‌‌ام اما فشار روی من در نیم فصل بسیار زیاد بود. می‌خواستند من را خراب کنند. اگر منصفانه نگاه کنید مشخص می‌شود که من خوب بوده‌ام. درست است که حقیقی همیشگی نبوده‌ام ولی عملکردم طوری نبود که من را تخریب کنند. باز هم از آنهایی که من را زدند و تخریب کردند تشکر می‌کنم.

شنیدیم برخی بازیکنان پرسپولیس انتقادهای زیادی از تو داشتند، درست است؟ ما یک تیم هستیم و از بزرگتر‌های تیم همیشه انتظار داریم. متاسفانه بعضی از بزرگ‌ترهای تیم که از آنها توقع داشتم، با من خوب تا نکردند ولی من همیشه احترام بزرگتر خود را نگاه می‌دارم و این موضوع را ثابت کردم. سر من پائین است و برحسب اینکه باید مقابل بزرگ‌تر‌ها سکوت کنم لام تا کام حرف نزده‌ام. خیلی جاها متهم نبودم اما من را متهم کردند.

واقعا با معمارزاده مشکلی نداشتی؟ با کدام کارش می‌گوئید.
کلا... من با شخص او مشکلی نداشتم، ندارم و نخواهم داشت اما با کارهایی که انجام می‌داد، مشکل داشتم. نمی‌خواهم مسائل را باز کنم. من در حال رفتن هستم تا راه برای میثاق باز شود و برای او آرزوی موفقیت می‌کنم. چرا در مطرح شدن بحث

ترانسفر تو برخی‌ها مشکلاتی ایجاد کردند و گفتند این موضوع دروغ است؟ نمی‌دانم، از کسی هم توقعی ندارم، هرکس برای من خبر واقعی نوشت، مدیون خدای خودش است چون در قبال یک جوان حقایق را نوشته است. می‌دانم اگر غیر از من کسی بود مطبوعات این مسائل را بزرگتر نشان می‌دادند اما ناراحتی من این است که وقتی این خبر اعلام شد، در همین رسانه‌های خودمان انگار با یک نفر اجنبی می‌خواهند برخورد کنند. اصلا تصور می‌کردند من برای کشور دیگری هستم و آن برخوردها را با من انجام دادند. همه نوع خبر را در رسانه‌ها دیدم. نمی‌دانم پشت پرده این ماجرا چه بود اما آنها خودشان می‌دانند و خدای خودشان. خبر من را تکذیب کردند و گفتند می‌خواهد بازارگرمی کند. من تا الان دیده بودم وقتی بازیکن یک کشور ترانسفر می‌شود همه از او حمایت می‌کنند تا در کانون توجهات باشد اما من از شما می‌پرسم در قبال من اینطور بود؟

نمی‌دانیم، خودت بگو. نه نبود. من ناراحتم، چون خیال می‌کردند از کره دیگری آمدم اما کاری نمی‌شود کرد. باز هم دستشان درد نکند. همه چیز مشخص شد و از خدای خودم تشکر می‌کنم که یار و یاور حقیقی بود و همه چیز را مشخص کرد. در آن شرایط سخت سکوت کردم و الان که این حرف‌ها را می‌زنم می‌خواهم قبل از رفتنم با مردم درددل کنم.

آیا از کسی رخصت گرفته‌ای؟ بله، از بزرگانی مثل عابدزاده و دایی اجازه گرفتم اما با بچه‌های پرسپولیس و هواداران روز دوشنبه خداحافظی خواهم کرد مخصوصا با دنیزلی که واقعا او را دوست دارم. او اولین بازی را در زندگی‌ام با پیراهن قرمز به من هدیه داد. هیچوقت محبت دنیزلی را فراموش نمی‌کنم.

درست است که دنیزلی با رفتن تو مخالف بود؟ جا دارد از سردار رویانیان، زارع و دنیزلی تشکر کنم. باشگاه پرسپولیس و دنیزلی با رفتن من مخالف بودند ولی آنها جلوی پیشرفتم را نگرفتند. من همیشه مدیون دنیزلی هستم و امیدوارم روزی بتوانم برای او همه چیز را جبران کنم.

حالا که می‌خواهی راهی روسیه شوی، اطلاع داری که قرار است با تو چه برخوردی شود؟ تا حدودی برخی از مسائل خبری را پیگیری کردم. تیترهای مختلفی را برای من در رسانه‌های روسی زده بودند که حقیقی ۲۳ ساله می‌خواهد به روسیه بیاید. من می‌خواهم به کشوری بروم که دروازه‌بانان بزرگی را تحویل فوتبال اروپا داده است. الان بحث حقیقی مطرح نیست، بحث ایران مطرح است. من دروازه‌بان ایرانی هستم که می‌خواهم به فوتبالی بروم که یاشین را تحویل فوتبال جهان داده، می‌خواهم به کشوری بروم که مهد دروازه‌بانان بزرگ فوتبال اروپا است. این یک افتخار برای کشورمان است. من آدمی نیستم که دنبال شهرت باشم چون ۲ سال نیست که در این فوتبالم بلکه ۱۱ سال است در سطح لیگ برتر توپ می‌زنم. دنبال شهرت و محبوبیت نیستم چون این موضوع را خدا به آدم می‌دهد. خدا را شکر آنقدر شهرت و محبوبیت دارم که تخریب‌ها باعث نمی‌شود دچار مشکل شوم. به نظر من عزت را آن بالاسری به آدم می‌دهد و خودش هم هر وقت بخواهد از آدم می‌گیرد.

اما می‌گویند تو خیلی مغرور هستی؟ قبول ندارم، کسی که با من دوست باشد می‌داند رفتار من چگونه است. می‌گویم وقتی خدا به من عزت می‌دهد تمام روزنامه‌ها و رسانه‌های ایران و جهان نمی‌توانند من را خراب کنند اما اگر خدا بخواهد حقیقی را اذیت کند مثل آب خوردن می‌تواند. من غرور ندارم، هر انسانی اخلاق خودش را دارد. یک نفر می‌خندد، یک نفر گریه می‌کند و یک نفر خاکی است. خدا شاهد است هر کس با من رفاقت کرده ضرر نکرده اما کسی که با من دو کلام حرف نزده می‌آید و می‌گوید حقیقی مغرور است. من در پرسپولیس کنار بزرگان زیادی بودم. اخلاق بزرگان را الگوی خود قرار دادم. شاید برخی از آنها اشتباه باشد اما باز هم می‌گویم هر فردی که با من دوستی کرد و حتی انتقادهای سازنده داشت، رفیق او بوده‌ام اما با کسانی که به دنبال تخریب و ضربه زدن به خاطر منافع خودشان بوده‌اند، خوب نبوده‌ام.

چرا ۱۱ سال در پرسپولیس ماندی؟ چون عاشق این تیم هستم و هیچوقت این تیم از قلب من جدا نمی‌شود. درست است که می‌خواهم به روبین کازان بروم اما روحم در پرسپولیس است و جسمم در روسیه. خیلی‌ها دنبال پول بوده‌اند و به خاطر شهرت و محبوبیت از این تیم رفتند و دست به خیلی از کارها زدند، اما من سرم را بالا می‌گیرم چون هیچوقت تصمیم اشتباه نگرفتم و همیشه تمام سعی و تلاش خود را کردم که دروازه پرسپولیس بسته باشد. حالا اگر خوب و یا بد بودم و زیاد یا کم کار کردم هواداران من را حلال کنند. چون تا همین حد از دستم کار بر می‌آمد اما این را می‌گویم که پرسپولیس را دوست ندارم بلکه من عاشق پرسپولیس هستم.

با رفتن به روسیه به فکر نفر اول بودن در تیم ملی هستی؟ کی‌روش در ایران نبوده که در این باره با او حرف بزنم اما مطمئن باشید این کار را خواهم کرد. به هرحال هدف هر فردی کمک به تیم ملی است. هر دروازه‌بانی بهتر باشد و کی‌روش صلاح بداند درون دروازه تیم ملی می‌ایستند. مهدی رحمتی هم نقش استاد من را دارد و امیدوار هستم بتوانم با رفتنم به روسیه به تجاربم را کنم و به تیم ملی کشورم در جام جهانی خدمت کنم.

اصلا هدفت از رفتن به روبین کازان چیست؟ می‌خواهی در آنجا بمانی؟ نه مطمئن باشید. هدفم فقط ماندن در روبین کازان نیست. می‌خواهم روبین کازان پلی باشد تا پیشرفت کنم و به سطح اول فوتبال اروپا برسم. البته روبین کازان گربه سیاه فوتبال اروپا و بارسلونا است. شما اگر دقت کرده باشید در این تیم بازیکنانی مثل مارتین، کارلوس ادواردو، کاپیتان پاراگوئه و بازیکنان بزرگی حضور دارند. پس اگر خدا به من این عزت را بدهد که در لیگ روسیه بازی کنم و در کنار این بزرگان باشم قطعا می‌توانم به هدفم برسم و جواب خیلی از بی‌مهری‌ها را بدهم.

برخی می‌گویند تو با فردوسی‌پور مشکل داشتی؟ اگر فردوسی‌پور با من مشکل دارد، من با او مشکلی ندارم. من زیاد دوست ندارم در این باره صحبت کنم. فردوسی‌پور دوست‌داشتنی است و من برای او و برنامه‌اش آرزوی موفقیت می‌کنم. باز هم می‌گویم در شرایطی به روسیه می‌روم که دوست دارم رسانه‌ها پشت من باشند و من را حمایت کنند تا بتوانم نماینده خوبی برای آنها در اروپا باشم امیدوارم خدا این عزت را به من بدهد.

و اما حرف آخر؟ واقعا از هواداران می‌خواهم که دوست و یار خود را در روسیه دعا کنند. من ۲۳ سال دارم و فرزند ایران هستم. من می‌روم تا نام ایران را در فوتبال روسیه در سر زبان‌ها بیندازم. اگر بدی کردم من را حلال کنند.

babak red
01-08-2012, 09:30 PM
حقيقي فردا ازپرسپوليس خداحافظي مي کند

عليرضا حقيقي دروازه بان پرسپوليس که در اين فصل عملکرد متوسطي در اين تيم داشت سه شنبه عازم کشور روسيه مي شود تا قراردادش را رسما با باشگاه روسي امضا کند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035841.jpg
او که این روزها به صورت انفرادی تمرین می کند، قرار است به همراه نماینده باشگاه رابین کازان روسیه روز سه شنبه عازم این کشور شود تا قرارداد نهایی خود را به امضا برساند.حقیقی با باشگاه پرسپولیس تسویه حساب کرده و رضایتنامه اش نیز برای باشگاه رابین کازان صادر شده است.

او روز سه شنبه به رابین کازان می رود تا ابتدا در تست پزشکی شرکت کند و سپس قرارداد 4 ساله خود را با این باشگاه روسی امضاء خواهد کرد.البته گفته می شود که این دروازه بان به تمرین پرسپولیس می آید تا با بازیکنان این تیم خداحافظی کند.

Masoud
01-15-2012, 12:50 PM
سوال روز: به حقیقی بازی می رسد یا نه؟

http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/16-07759.jpg

بالاخره پس از مدت ها کش و قوس و اینکه گفته می شد موضوع انتقال علیرضا حقیقی به باشگاه روبین کازان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ، صرفاً یک خیال پردازی رسانه ای است، قرارداد 4 ساله ای میان این باشگاه مشهور روسیه و دروازه بان پرسپولیس منعقد شد.

حقیقی پس از نیما نکیسا که در سال های طلایی ترانسفر بازیکنان ایرانی، به یونان رفته بود، دومین دروازه بانی است که راهی یک تیم اروپایی می شود. در تیم روبین کازان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ، سرگئی رژیکوف دروازه بان اصلی است که سه سال پیش از لوکوموتیو مسکو راهی این تیم شده. رژیکوف 31 سال سن و 194 سانتی متر قد دارد و در بازی دوستانه روسیه با قطر، اولین بازی ملی خود را تجربه کرد.

دومین دروازه بان نامدار این تیم، گیدریوس آرلاوسکیس از لیتوانی است که 24 ساله است و در سال 2010، پنج بازی برای تیم ملی کشورش انجام داده. به جز این دو نفر، 3 دروازه بان دیگر نیز در لیست روبین کازان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دیده می شوند که در رده سنی امید و جوانان این باشگاه جای می گیرند.

روبین کازان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) تا به حال دو بار قهرمان لیگ برتر روسیه شده اما فصل گذشته، به مقام پنجم رسید (لیگ روسیه یک ماه پیش به پایان رسید) اما این تیم در لیگ اروپا به مرحله بعدی صعود کرده و باید ماه آینده با المپیاکوس یونان دیدار کند.

به نظر شما آیا حقیقی می تواند دو دروازه بان اصلی روبین کازان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را کنار بزند و در این تیم بازی کند یا اینکه در روسیه نیمکت نشین خواهد شد؟

ثنا بانو
01-15-2012, 12:56 PM
قرارداد چهار ساله حقيقي با روبين کازان امضاء شد

با حضور قائم مقام دو باشگاه پرسپوليس و روبين کازان در ترکيه، قرارداد عليرضا حقيقي به مدت چهار سال امضاء شد.
جمشيد زارع قائم مقام باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) که جهت انتقال و ثبت قرارداد عليرضا حقيقي عازم ترکيه شده بود، در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس در خصوص چگونگي انتقال اين دروازه بان، گفت: قرارداد في مابين دو باشگاه پرسپوليس و روبين کازان با توافق طرفين به ثبت رسيد. همچنين قرارداد عليرضا حقيقي و باشگاه روبين کازان امضاء شد.
وي افزود: باشگاه روبين کازان تنها باشگاه معروف و مطرح ايالت جمهوري تاتارستان، سومين ايالت کشور روسيه است. اين باشگاه در سال 1958 تاسيس و هم اکنون در حال فعاليت مي باشد.
قائم مقام باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: نمايندگان دو باشگاه پرسپوليس و روبين کازان پس از حضور در محل کمپ اختصاصي اين باشگاه در ترکيه، در خصوص انتقال عليرضا حقيقي دروازه بان پرسپوليس مذاکرات نهايي را انجام و به توافق رسيدند.
جمشيد زارع در ادامه گفت: قربان برديف نائب رئيس و سرمربي باشگاه روبين کازان ضمن خير مقدم، بر موضوعات مورد همکاري طرفين تاکيد کرد. ابتدا موضوع قرارداد عليرضا حقيقي مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
زارع ضمن تاکيد به نماينده باشگاه روبين کازان، در مورد اين انتقال ادامه داد: اين قرارداد اولين انتقال يک دروازه بان ايراني به کشوري اروپايي است و عليرضا حقيقي سرمايه باشگاه پرسپوليس، به رسم امانت به باشگاه روبين کازان منتقل مي شود. اميدواريم که باشگاه روبين کازان امانت دار خوبي براي سرمايه باشگاه پرسپوليس باشد.
وي تصريح کرد: اميدوارم در کنار انتقال اين بازيکن بتوانيم همکاري هاي في مابين، جهت توسعه روز افزون فوتبال دو باشگاه و همچنين برگزاري مسابقات دوستانه افزايش يابد.
جمشيد زارع پس از انعقاد پروتکل همکاري هاي دو جانبه و امضاي قرارداد خواهر خواندگي دو باشگاه گفت: باشگاه هاي پرسپوليس و روبين کازان علاقه مندي خود را جهت اعزام مربيان تيم هاي پايه براي آموزش اعلام کردند.
جمشيد زارع در پايان گفت: قرارداد انتقال عليرضا حقيقي دروازه بان باشگاه پرسپوليس به امضاي مسئولين دو باشگاه رسيد و همزمان با اين قرارداد، قرارداد في مابين عليرضا حقيقي با باشگاه روبين کازان جهت به خدمت گيري وي به مدت چهار سال منعقد شد.
http://www.navad.net/fckeditor/editor/filemanager/connectors/aspx/fckUpload/image/1326562048.jpg

علی تیفوسی
01-15-2012, 02:31 PM
واقعا حیف شد که این سرمایه پرسپولیسی که خود پرسپولیس ساخته بودش رو اینجور از دست دادنش،از این نمونه ها کم نداشته پرسپولیس،امان از دست یک عده،ایشالا روزی علیرضا آماده تر از الانش به خونش بر می گردد.فقط خدا کنه نیمکت نشین نشه و فوتبالش به مدد یه عده آدم . . . خراب نشه.

Masoud
01-15-2012, 03:22 PM
اتفاقی خوب برای گلرهای ایرانی

http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/haghighi-24439.jpg

ارتش سرخ دات كام: قفس توري تمامي دغدغه هاي يك مسابقه فوتبال است و حفاظت از اين قفس باعث شده كه در تاريخ فوتبال (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) قهرمانان بزرگي به دنيا معرفي و گاه به گاهي هم بدترين و منفورترين ها در اين مكان زمين فوتبال مشخص شده اند.

تاريخ فوتبال (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دنيا سراسر از اين مثالها است شايد كسي نتواند منكر اين حكايت شود كه اگر والداير پرز دروازه بان ضعيف تيم برزيل 1982 در درون دروازه نبود برزيل قهرماني چهارم خود را در اسپانيا جشن مي گرفت و دينوزوف ايتاليائي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بود كه بر خلاف همتاي برزيلش توانست قهرماني را به كشور لاجوردي ها ببرد. هيچ كس نمي تواند از ياد ببرد كه گوردن بنكس انگليسي چگونه تبديل به بزرگترين ستاره تيم جام جهاني 1966 شد و دروازه بان پنالتي گير آرژانتين كوچه آ بود كه اين تيم را به فينال جام جهاني 1990 رساند. مرداني چون دينو زوف ايتاليائي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) و سپ ماير و شوماخر آلماني و فابين بارتز فرانسوي و ژان ماري فاف بلژيكي و پيتر اشمايكل دانماركي و ون درسار هلندي و ري كلمنس و پيتر شيلتون انگليسي و توماژفسكي لهستاني و پيتر چك اهل چك و ... گوشه اي از نامهاي بزرگ جهان فوتبال (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) هستند كه هيچگاه گل نزدند اما بسيار گل خوردند اما با اين همه از مشاهير جهان فوتبال (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) جهان هستند.

در كشور ما نيز حكايتهاي چنيني زياد بوده اند مرداني چون عزيز اصلي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) و زنده ياد ناصر حجازي و احمد عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نامهائي بس بزرگ در فوتبال ما بوده و هستند و خواهند بود اما بايد بگوئيم كه هيچگاه دروازه بانها مردان چندان پر تنوعي نبودند. امروز در بهترين باشگاههاي دنيا هم مي بينيم كه براحتي نمي توان يك دروازه بان بزرگ داشت سالها طول مي كشد كه رئال مادريد بتواند باز هم كاسياس را داشته باشد. در بارسلونا ويكتور والدز دروازه بان خوبي است اما هيچگاه نتوانست در حد زو بي زارتا باشد. در منچستر يونايتد (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بحران دروازه باني همچنان وجود دارد. قصه تلخ دروازه بان در آرسنال نيز هست.

در فوتبال كشورمان بغير از مهدي رحمتي ديگر دروازه بان در كلاس او يافت نمي شود و اين حكايت قبل از او هم وجود داشت و مرداني چون ميرزاپور و برومند و طباطبائي و فنائي و نكيسا هيچگاه نتوانستند جاي عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را پر كنند. همان طوري كه سالها طول كشيد تا كسي بتواند جايگزين ناصر خان حجازي شود و به ياد داريم در دهه 60 و بعد از خروج اجباري ناصر خان حجازي از تيم ملي بعلت طرح مضحك 27 ساله ها مرداني چون احمد سجادي و شاه نباتي و بهروز سلطاني و نادر فرياد شيران و رضائي و عليرضا رياضيات و ...آمدند اما عابدزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) چیز ديگري بود.

اين قصه پس از عزيز اصلي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) هم وجود داشت. در تاريخ فوتبال (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ما دروازه باني ايران (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) يك موقعيت بزرگ را از دست داد. روزي كه ناصرخان حجازي قرار بود براي منچستر يونايتد (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بازي كند اما فدراسيون فوتبال ايران نتوانست به او در مقطع انقلاب كمكي كند و ايران شانس بزرگي را از دست داد.

حالا پس از سالها شانس بار ديگر به در خانه دروازه باني ايران (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) زده است. از روسيه سر زمين بزرگ دروازه باناني چون لئو ياشين و رنه داسايف مي شنويم كه قرار است عليرضا حقيقي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) به مدت 4 سال در روبن كازان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) اين كشور دروازه باني كند. عليرضا حقيقي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) همان دروازه بان جواني بود كه به همت بزرگ مردي چون دنيزلي توانست در درون دروازه پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) امتحان شود. اولين بازي او همراه با اخراج فرشيد كريمي در بازي سايپا و پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بود و حقيقي جوان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) توانست با مهار ضربه پنالتي علي دائي نامي براي خود دست و پا كند. حقيقي داراي اندامي بسيار خوب و روحيه اي پر از شوريدگي است. اما در طي اين سالها پيشرفت چنداني نكرده است و حالا لژيونر شدن او براي اولين بار در تاريخ ايران كه دروازه باني راهي خارج شده است مي تواند خبر بسيار خوبي باشد
چندي پيش كه شاهد بازي از رقابتهاي ليگ برتر جزيره بوديم و مي ديديم كه دروازه بان تيم ملي عمان مي تواند در ليگ برتر انگلستان بازي كند براستي تاسف خورديم كه چرا اين اتفاق براي فوتبال ما رخ نمي دهد ؟ و حالا خوشحاليم در سرزميني كه روزگاري ياشين و داسايف را داشته است حقيقي ايراني هم مي تواند به اندوخته هاي خود بيافزايد. اگر حقيقي بتواند در روبن كازان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) 4 سال خوب را پشت سر بگذارد با توجه به سن و سالي كه دارد شايد قفس توري تيم ملي ايران بتواند سالها نفس راحتي بكشد. حضور حقيقي در روبن كازان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) مي تواند در روزگاري كه فوتبال ما از بعد اعتبار و اقتصاد در وضعيت نه چندان خوبي است يك نعمت باشد.

حقيقي جوان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) كه استعدادهاي فراواني دارد اما هيچگاه آموزش خوبي نديده است مي تواند شانسي به فوتبال ما دهد كه يك دروازه بان بين المللي داشته باشد. اميد داريم كه حقيقي احساس مسئوليت كند حرفه اي بيانديشد و راه گشاي دروازه بانهاي ديگر اين مرز و بوم باشد. حقيقي كه در جاده هاي حاشيه دار زياد رفت و آمد كرده است بايد در سرزمين دروازه بانها خود را بشناساند. دنيزلي به او فرصت حضور داد اما افسوس كه زود از ايران رفت و گرنه شايد حقيقي امروز شمار بازيهاي ملي اش خيلي زياد بود اما هنوز دير نشده است اميد داريم كه حقيقي و ديگر دروازه بانهاي كشورمان را در بازارهاي جهاني دروازه بان مشاهده كنيم. حقيقي بايد خودي نشان دهد. اميد كه چنين باشد.

تورج عاطف - ارتش سرخ دات کام

raha_01
01-15-2012, 05:26 PM
علیرضا جات توی تیم خیلی خالیه.
امیدوارم به عنوان جوانترین دروازه بان لژیونر موفق باشی و با تجربه های کافی به تیمه خودت برگردی.
همیشه چشم انتظارتیم پسر پرسپولیس.

babak red
01-23-2012, 10:31 AM
اولین بازی حقیقی برای روبین کازان/ 45 دقیقه بدون گل خورده

علیرضا حقیقی در اولین بازی روبین کازان در سال 2012 به مدت 45 دقیقه برای این تیم بازی کرد.

سایت گل- علیرضا حقیقی دروازه بان ملی پوش ایرانی که اخیراً به روبین کازان روسیه پیوسته است، در اولین بازی دوستانه این تیم به میدان رفت. حقیقی در نیمه دوم بازی دوستانه مقابل لفسکی صوفیه بلغارستان در دروازه کازان قرار گرفت و گلی دریافت نکرد. این بازی دوستانه با تساوی 1-1 خاتمه یافت که گل لفسکی در نیمه اول به ثمر رسید. در نیمه اول این بازی آرلائوسکیس گلر لیتوانیایی دروازه بان کازان بود.
روبین کازان در دومین بازی دوستانه خود چهارشنبه به مصاف بوخوم آلمان می رود و با این بازی اردوی کازان در آنتالیا به پایان می رسد.

علی تیفوسی
01-27-2012, 02:25 AM
امیدوارم در تیم جدیدش حضوری درخشان داشته باشه تا به بعضی ها خیلی چیز ها ثابت بشه!

babak red
01-29-2012, 10:52 AM
عليرضا حقيقي در گفتگو با "اسپورت اكسپرس" روسيه: من معناي معروف شدن را خوب مي‌دانم/ آمده‌ام تكنيك‌هايم را كامل كنم

حقیقی رقابت برای حضور در تركيب اصلی روبین‌كازان را كار سخت و چالش جذابي مي‌داند: این امر واقعیت جدیدی است و برايم جالب خواهد بود. من اين‌جا تجربیات جدیدی به دست می‌آورم

http://u.goal.com/65000/65079hp2.jpg
سايت گل- علیرضا حقیقی بعد از حضور دو هفته‌اي در تمرينات روبين‌كازان در گفتگو با يك روزنامه روسي از دلايل آمدنش به روسيه و وضعيت فوتبال در ايران سخن گفت.
به گزارش گل، دروازه‌بان سابق پرسپوليس كه با روزنامه پرتيراژ اسپورت اكسپرس گفتكو مي‌كرد، گفت: فرصت به دست آمده را غنیمت می‌شمارم و بخت خود را برای تكمیل تكنیك‌ها در روسیه می‌آزمایم. حضور در روسیه شانس تكمیل مهارت ها به همراه بازیكنان تیم های ملی كشورهای دیگر را برای من فراهم آورده است.
وی در پاسخ به این سوال كه در ایران پیروزی‌های فراوانی داشته و آیا می‌خواهد در روسیه آن‌ها را ادامه بدهد، اظهار داشت: از كسب پیروزی نباید خسته شد. بسیاری از همبازی‌های من در تیم فوتبال روبین‌كازان در كشور خود بازیكنان معروفی هستند و به پیروزی‌ها و موفقیت‌های زیادی دست یافته‌اند. تمرین با آن‌ها امكان قوی‌تر شدن را برای من فراهم می‌كند.

دروازه‌بان سابق پرسپوليس كاهش ترانسفر بازيكنان ايراني نسبت به سال‌هاي گذشته را به دليل سطح بالاي ليگ ايران دانست: ما فوتبال قوی و خوش‌تكنیكی داریم و لیگ فوتبال باشگاه‌های ایران در سطح خوبی برگزار می‌شود. بنابراين بازيكنان ما كمتر تمايلي به ترك كشورشان دارند.
حقیقی رقابت برای حضور در تركيب اصلی روبین‌كازان را كار سخت و چالش جذابي مي‌داند: این امر واقعیت جدیدی است و برايم جالب خواهد بود. من اين‌جا تجربیات جدیدی به دست می‌آورم.
اين دروازه‌بان 23ساله در پاسخ به این سوال كه آیا شما می‌دانید بازیكن ساده‌ای نخواهید بود و به نوعی سفیر ورزشی ایران در روسیه خواهید شد، گفت: من معنای معروف شدن را خوب درك می‌كنم و می‌دانم كه عضو تیم ملی فوتبال ایران شدن به معنای كسب معروفیت در این كشور 75میلیون نفری است.
گفتني است علیرضا حقیقی روز 24دی ماه با باشگاه روبین‌كازان قرارداد چهار ساله امضا كرد. روبين‌كازان تنها باشگاه معروف و مطرح جمهوری تاتارستان است كه در لیگ برتر باشگاه‌های روسیه و ليگ قهرمانان اروپا حضوری فعال دارد.

Rainyboy
01-30-2012, 11:44 AM
تازه‌ترین اظهار نظر حقیقی در مورد اختلافش با معمارزاده

دروازه پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچ اختلاف نظری با میثاق معمارزاده نداشته و ندارم و برای او و حسین هوشیار آرزوی موفقیت می کنم.

http://www.qudsonline.ir/Images/News/Smal_Pic/9-11-1390/IMAGE634634671456032932.jpg

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا حقیقی که یکی از تماشاگران دیدار پرسپولیس مقابل ذوب آهن بود در پایان این دیدار با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: پرسپولیس بازی خوبی را به نمایش گذاشت و اگر بازیکنان قدری در زدن ضربات آخر دقت می کردند می توانستند در این مسابقه پیروز شوند.
وی در خصوص عملکرد حسین هوشیار دروازه بان جدید تیم پرسپولیس در دیدار مقابل ذوب آهن گفت: هوشیار بازی خوبی را به نمایش گذاشت و امیدوارم در بازی های بعد موفق باشد. اگر بازیکنان و هواداران به هوشیار کمک کنند می تواند مقابل استقلال هم بازی خوبی را به نمایش بگذارد.
حقیقی در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسید آیا حسرت نمی خوری در دربی حضور نداری؟ گفت: دوست داشتم همچنان در پرسپولیس بازی کنم اما به هیچ عنوان حسرت نمی خورم.
وی با یادآوری اینکه پرسپولیس بد شانس بود که نتوانست ذوب آهن را شکست دهد افزود: از صمیم قلب برای میثاق معمارزاده و حسین هوشیار آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم در بازی های آینده موفق باشند.
خبرنگاری در خصوص شرایط او در تیم رابین کازان روسیه پرسید که وی گفت: خوشبختانه شرایط خوبی دارم و 45 دقیقه هم در یک دیدار دوستانه بازی کردم. در تیم رابین کازان و فوتبال حرفه ای دیگر فکر کردن به اینکه در ترکیب اصلی هستی یا خیر معنا ندارد و هر کسی که بهتر باشد بازی می کند.

misagh27
01-30-2012, 04:01 PM
یه سوال دارم!!!!
ایشون مگه نباید روسیه باشن؟؟؟؟
اینجا چیکار میکردن؟؟؟؟

g.hoseyn
01-30-2012, 04:03 PM
اومده بود رو نیمکت نشستن میثاق معمارزاده رو ازنزدیک ببینه:4:

raha_01
01-30-2012, 04:59 PM
تو اخبار ورزشی گفت که تیم ملی روسیه بازی داشته پس بازیهای باشگاهیشون تعطیله.

babak red
02-02-2012, 10:28 AM
عکس:صادرات غیرنفتی پرسپولیس

علیرضا حقیقی یک دروازه بان 1.4 میلیون دلاری است

http://u.goal.com/165500/165548hp2.jpg
سایت گل - علیرضا حقیقی همراه این چند روزه مدیران پرسپولیس است. اما چرا؟
پاسخ ساده است...علیرضا حقیقی یک دروازه بان 1.4 میلیون دلاری است. بازیکنی که با قرارداد 4 ساله اش خرج قرارداد مصطفبی دنیزلی را در آورده. می دانید باید چند بشکه نفت بفروشیم تا این همه پول وارد مملکت کنیم؟
این هم نشینی ناشی از آن است که مردم به کالای سرمایه ای علاقه دارند!

babak red
02-07-2012, 10:26 AM
اولین بازی 90 دقیقه ای حقیقی / روبین کازان فینالیست ماربلا کاپ شد

سایت گل- علیرضا حقیقی دروازه بان جدید تیم روبین کازان روسیه در دومین بازی تیمش در تورنمنت ماربلا کاپ 2012 برای اولین بار در ترکیب ثابت قرار گرفت و تنها بازیکن این تیم بود که در طول 90 دقیقه تعویض نشد. این بازی امشب در اسپانیا برگزار شد و روبین کازان 3-1 مقابل لخ پوزنان لهستان پیروز شد. سرمربی روبین کازان 10 بازیکن تیمش رو تعویض کرد و فقط حقیقی در ترکیب ثابت باقی ماند. او در دقیقه 20 یک گل از حریف دریافت کرد.
روبین کازان با این برد فینالیست جام ماربلا شد و روز پنج شنبه در بازی فینال به مصاف دینامو کیف اوکراین می رود.

Me To You
02-07-2012, 05:18 PM
ايول به داداش حقيقي خودمون.@};-