توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : @كلوپ هواداران هوار ملا محمد@
zamara
10-27-2009, 06:06 PM
http://perspolisnews.net/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1325&g2_serialNumber=2
هوار ملّا محمّد طاهر زیباری
تولد: ۱ ژوئن ۱۹۸۱
محل تولد: موصل، عراق
ساكن: عراق و کردی تبار است.
او عضو تیم ملی فوتبال عراق است و هماکنون در باشگاه فوتبال پرسپولیس در لیگ برتر فوتبال ایران بازی میکند.
---------------------------
اين تاپيك بنا بدرخواست دوستان عزيز ايجاد شد.
پرسپولیسی.جنوبی
10-27-2009, 07:12 PM
ایول هوار قدرت شوتت خیلی بالاست میخامت
Spring_red
10-27-2009, 08:57 PM
هوار هوار هوار ملا محمد
آخرشه حرف نداره خیلی ماه
نازنين
10-27-2009, 09:02 PM
آره خدايي با تعصب هم بازي ميكنه!!!!!!!!! دمش گرم
redboy2atishe
10-27-2009, 09:49 PM
هیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی
متشکررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررم ...
این بازیکن چقد خواستنیه؟بعد از 2گلی که زد وشادی نکرد ازش انتقاد کردن که چرا شادی نمیکنه
به جاش دیروز که گل زد به خاطر هوادارا چنان خوشحالی کرد که به گفته ی خودش تو هیچ بازی لباسش رو
در نیاورده بود ...کارتم که گرفت ...
RED STORM
10-27-2009, 10:00 PM
تاپیک خیلی خیلی خوبیه
هوار بدون شک جز ستاره های تیم فعلی به شمار میره!!!
redboy2atishe
10-27-2009, 10:04 PM
http://perspolisnews.net/gallery/main.php?g2_view=core.downloaditem&g2_itemid=1325&g2_serialnumber=2
هوار ملّا محمّد طاهر زیباری
---------------------------
اين تاپيك بنا بدرخواست دوستان عزيز ايجاد شد.
خیلی چاکرخاتیم.اقا اسماعیل نگو غول چراغ جادو بگو مایکروویو ...
متشکرم
Spring_red
10-27-2009, 10:13 PM
آره خیلی باحاللللللللللللللللللللل لله تایپیک ماهیه
بهترین بازیکن خارجی پرسپولیسه یکی هوار یکی وسلی
البته هوار خواستنی تره
وقتی رفتم سر تمرین پرسپولیس از نزدیک دیدمش خیلی خوشحال بودم
redboy2atishe
10-27-2009, 11:34 PM
مرجع خبری پرسپولیس : هوار مولامحمد هافبک چپ عراقي پرسپوليس که در چند هفته اخير با نمايش خوب خود جايگاه خود را در ترکيب اصلي پيدا کرد، رکورد جالبي از خود بر جاي گذاشته است. اين بازيکن ملي پوش عراقي در اين فصل 3 گل براي پرسپوليس به ثمر رسانده است و نکته جالب اينکه هر سه گل هوار در دقيقه 86 بوده است! هوار اولين گل خود را در بازي مقابل سپاسي به ثمر رساند و دو هفته قبل مقابل ملوان در دقيقه 86 يک پنالتي حساس را گل کرد تا پرسپوليس از شکست نجات يابد. هوار در بازي ديروز مقابل تراکتورسازي نيز در دقيقه 86 يک گل زيبا را به ثمر رساند.
redsun
10-28-2009, 02:43 AM
هوار هوار یا هوار ملا محمد
از این قشنگ تر نمیشده واسش شعار ساخت
redboy2atishe
10-28-2009, 08:14 AM
اتفاقا شنیدم تو استادیوم همین جوری تشویقش می کنن ...
جای بانوان خالی یه زمانی فازی بود استادیوم...
Spring_red
10-29-2009, 04:38 PM
این شعارا برازندشه
انقدر دل ما دخترارو آب نکن
خوش به حالتون خدایی میرید حال میکنید
redboy2atishe
10-29-2009, 09:59 PM
امیدوارم روند گلزنیش رو ادامه بده و مقابل استیل پلاستیک هم گل زنی کنه ...
چه قد نرم شده بزنم به تخته ...
نازنين
10-29-2009, 10:29 PM
هوار هوار يا هوار ملا محمد !!!!!!!!!!!!
redboy2atishe
10-30-2009, 12:21 AM
هوار ملا محمد و گلزنی در لیگ قهرمانان اروپا (http://world-football.blogfa.com/post-179.aspx):6:
هوار ملا محمد هافبک چپ تهاجمی جدید پرسپولیس که فصل گذشته را در تیم آنورتوسیس قبرس سپری کرده است، همراه با این تیم در لیگ قهرمانان اروپا حضور داشت و در مرحله گروهی رقابت ها مقابل تیم های همچون اینترمیلان، وردربرمن و پاناتینایکوس به میدان رفت.
جالب اینکه هوار محمد در این مسابقات در پیروزی سه بر یک آنورتوسیس مقابل پاناتینایکوس گل سوم را به ثمر رساند و این نشان می دهد که هوار در چه سطحی فوتبال بازی کرده و تا چه حد تاثیرگذار بوده است.
این بازیکن کوتاه قامت و با تکنیک عراقی که 77 بازی ملی و 17 گل ملی در کارنامه دارد، 28 ساله است و در سال 2005 به عنوان بهترین بازیکن سال عراق انتخاب شده است.
او کههم اکنون شماره 21 پرسپولیس را می پوشد، به علی کریمی عراق مشهور است و علا قه ی وافری
به شماره ی 11 دارد ...
redsun
10-30-2009, 03:48 AM
واقعا این همه تعریفی که اول فصل ازش میشد اینجاست که داره خودش را ثابت می کنه امیدوارم همینطور هر روز بهتر و بهتر بشه
redboy2atishe
10-30-2009, 09:19 AM
سرور هر چی گلزنه ...................هوار ما گل میزنه ...............
red girl
10-30-2009, 01:51 PM
به به
تاپیک توپیه
دمتون گرم...
هوار هوار یا هوار ملا محمد
red girl
10-30-2009, 01:53 PM
انصاری فرد اگه یه کار خوب به عمرش کرد همین آوردن هوار بود
redboy2atishe
10-30-2009, 09:36 PM
تدبیرات ویژه استیل اذین برای کنترل هوار/تقابل دوئل گونه ی کریمی و هوار
هوار ملا محمد بازیکن عراقی پرسپولیس نمایش خیره کننده ای برای تیمش به نمایش
گذاشته است به طوری که هم اکنون که تنها 2بازی است به صورت فیکس در ترکیب
پرسپولیس است همه هواداران و کادر فنی از عملکرد وی ابراز رضایت دارند و گزارش ها
حاکی از انست که کادر فنی تیم استیل اذین تدابیر ویژه ای از جمله کنترل 2نفره ی هوار
و گرفتن فضا از این بازیکن گریزپا دارند ...
با این حال پرسپولیس نیز برای کنترل ستاره ی سابقش دارای برنامه هایی است اما انچه که بیشتر به
چشم می خورد توانایی تاثیر پذیری این 2بازیکن در نتیجه ی بازیست.هر چند که کریمی از لحاظ
تکنیکی بسیار هنرمند تر است اما از سرعت هوار و قدرت پابه توپ بودنش و مهمتر دقت در زدن
ضربات اخر و چار چوب شناسی او نمی توان به راحتی گذشت. هواداران تقابل هوار وکریمی را
نوعی دوئل می دانند که برنده ی ان تا 24ساعت اینده مشخص خواهد شد
Spring_red
10-31-2009, 09:06 PM
چه ضربه ایستگاهی قشنگ و با حالیییییییییییییییییییییی یی
دمش گرممممممممممممممممم
اینم بازیکن بزرگیه
پرسپولیسی.جنوبی
10-31-2009, 09:11 PM
خوبه دمش گرم که یک گل زد وگرنه خیلی زایع بود تو زمین خودمون بدون گل ببازیم .هرچند که با ختن در زمین خودش خیلی زایع است ولی چیکار کنیم با این سرمربی باید سر کنیم
AmiR TiFo36
10-31-2009, 09:30 PM
حوار حوار يا حوار / ملا محمد
ستاره ي تيم ما / ملا محمد
واقعا تو اين روز لعنتي بهترين بازيكنمون حوار بود.از همه باتعصب تر بود حوار
واقعا دوسش دارم
red girl
10-31-2009, 09:54 PM
هوار که گل بی نظیری زد.اما حیف که او تو حلق و دماغمون در اومد
یه روز کاملا خوش به ما نیومده!
اگه خودخواهی بچه ها به پایان برسه میشه بهش اعتماد کرد که از هر زاویه ای خودش کاشته ها رو بزنه و کرنر ها رو هم همینطور.
ولی با تمام این تفاصیر هوار اصلا (تا به اینجا) جای کریمی رو پر نکرده.
Spring_red
10-31-2009, 10:04 PM
هواررررررررررررر دوستتتتتتتتتت دارممممممممممممممم
امیدوارم علی بیاد اما جای هوار و پر نکنه
redboy2atishe
11-01-2009, 09:49 PM
هوار تو 3پست مختلف می تونه بازی کنه ... هافبک چپ هافبک نفوذی حتی مهاجم دوم ...
با اومدن کریمی اونایی می لرزن که فقط تو یه پست قابلیت بازی دارن
حیف اون گل زیبا ...
حیف
Spring_red
11-01-2009, 10:26 PM
نا امید نباش هوادار عزیز
بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد مثل یک بیت ته قافیه ها خواهم مرد
عشق فقططططططططططططططططططط هوارررررررررررررررررررر
redboy2atishe
11-02-2009, 02:33 AM
اخه نمی شه که فقط یه بازیکن خوب باشه هر چقدر هم هوار اماده باشه تیم که ببازه حالگیری
می شه ...
هوار از جون مایه میزاره توپ گیری میکنه بعد اون نوروزی کودن دروازه خالی رو میزنه تو اوت ...
Spring_red
11-02-2009, 08:04 PM
آره از نوروزی خیلی گله دارم
خیلی زور داشت
وایییییییییییییییی کاش گل میشد حد اقل مساوی میشدیم
هوارررررررررررررررررررررر رررررررررررررر خیلی ماهی
پرسپولیسی.جنوبی
11-02-2009, 08:16 PM
هوار همین جور خوب پیش بره میره به جمع باقری و نورزی می پیونده تو گل زنای پرسپولیس .به نظرم خلیلی اماده بشه بزارن جا نوروزی بهتره ولی نمیدونم چرا نمیزارن به خلیلی تو زمین
نازنين
11-02-2009, 11:20 PM
خوشم مياد ازش چون متعصبه !!!!!!
redboy2atishe
11-03-2009, 09:17 AM
دلمون فقط به این یکی خوشه ... هوار قابلیت زدن کاشته با پای چپ از هر دو سمت رو داره خدایی
دقتش هم که خوبه اما تو بازی با استیل اذین با وجود اینکه اون توپ اول رو به اون نازی گذاشت تو گل
ضربه های بعدی رو شیث با خودخواهی هاش نذاشت بزنه ...
تا الان 8تا کاشته زده شیث یکیش تو چار چوب نبوده حتی پنالتی جلو مس رو با زور چپونی گل کرد
خوب هر کی یه تخصصی داره همون طوری که شیث مثه هوار نمی تونه کاشته یا پنالتی بزنه هوار هم
نمی تونه با اون ظرافت شیث دفاع کنه اما خوب غرور دیگه ...
bestl3oy
11-03-2009, 11:33 PM
سلام دوستان
من این تاپیکو دیدم عضو شدم D:
عکس ازش زیاد دارم اگه خواستین بگین براتون بزارم
این دو تا رو داشته باشین
اینا برای وقتی هستش که توی اروپا بازی میکرد
قبل از اینکه بیاد ایران
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/20.jpg
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/21.jpg
zamara
11-04-2009, 11:54 PM
http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0761/A0761042.jpg
هوار محمد: بايد خومان را براي 90 دقيقه سخت آماده كنيم
بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد خودمان را براي يك 90 دقيقه سخت قبل از نيم فصل آماده كنيم تا به 3 امتياز برسيم.
هوار ملا محمد در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره ديدار مقابل ابومسلم اظهار داشت:
قبل از بازي با استيل آذين خيلي خوب بوديم، اما اين باخت ما را به دوران بد برگرداند. فرصتهاي بيشماري را در ديدار مقابل استيل آذين از دست داديم و متأسفانه باختيم.
بازيكن عراقي پرسپوليس افزود:
به هواداران حق ميدهم كه ناراحت باشند، چون پرسپوليس تيم بزرگي است، اما ما هنوز براي جبران زمان داريم و مطمئن باشيد دل هواداران را شاد ميكنيم.
وي درباره عملكرد علي كريمي در اين ديدار گفت:
كريمي بازيكن بزرگي است. در نيمه اول بازي در اختيار ما بود و او نتوانست كاري انجام دهد، اما روي 2 گلي كه دريافت كرديم تأثير داشت.
هوار محمد ادامه داد:
بعد از به ثمر رساندن گل اول چيزي را كه تصور ميكرديم، محقق نشد و همه چيز به ضرر ما شد، كه براي من هم جاي سئوال داشت.
وي درباره خوشحالياش بعد از گل گفت:
در بازي اول كه گل زدم از لحاظ فكري دچار مشكل بودم و نتوانستم خوشحالي كنم، اما در حال حاضر مشكلي ندارم و وقتي گل بزنم راحتتر شاديام را با هواداران تقسيم ميكنم.
هوار محمد گفت:
بازي با ابومسلم براي من مهم است. از اين تيم شناخت چنداني ندارم، اما ميدانم تيم خوب و دوندهاي است. اگر مثل بازي قبل با ما بازي كند برنده خواهيم شد.
پرسپوليس بايد خودش را براي يك 90 دقيقه سخت قبل از نيم فصل آماده كند و اميدوارم به 3 امتياز برسيم.
ديدار تيمهاي پرسپوليس و ابومسلم در چارچوب هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال ايران فردا ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
نازنين
11-05-2009, 12:08 AM
دمش گرررررررررررررررررررم........ چقدر باحاله ..
كاش من هم ميتونستم بيام ورزشگاه
براش بخونم هوار هوار يا هوار ملا محمد............
bestl3oy
11-05-2009, 01:12 AM
اینم این عکسها برای شما
اینا هم توی اروپا هستش
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/123.jpg
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/1234.jpg
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/12345.jpg
اینم با برادرشه
http://upload.parsiking.com/file2/1264559046.jpg
redsun
11-05-2009, 02:04 AM
ایول دوست عزیز عکس های جالبی بود
bestl3oy
11-05-2009, 11:25 AM
اینا هم یه سری دیگه به خاطر شما D:
اینا برای دوران جوانیه :))
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/gh.jpg
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/gh2.jpg
اینا هم بعد از گلی هستش که توی لیگ اروپا زد ..
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/goal.jpg
http://bestl3oy.persiangig.com/hawwar/goal2.jpg
شاد باشید
redboy2atishe
11-12-2009, 12:10 AM
چه قد دلم براش تنگ شده ... الان تو عراق غریبه بچم!
کسی نیست براش بخونه هوار هوار ...
خدا کنه سوغاتی برامون مصدومیت نیاره ... ایشالا که نمیاره
red girl
11-23-2009, 12:54 AM
عکسای قشنگی بود
خیلی ممنون
توی این آخریا چه نی نی بوده
بخدا یکم جا بیفته یکی از بهترین ها میشه
حیف که توی این اردو نبود
بچه ها کسی میدونه چند ساله بسته؟
red girl
12-15-2009, 04:07 AM
خداحافظ هوار هوار ...
Spring_red
12-15-2009, 07:55 PM
کی میگه هوار رفته نه بابا شایعه ای بیش نیست
اگه بره 2 سال نمیتونه تو هیچ تیمی بازی کنه
قرارداد داره آیدا جونم
red girl
12-16-2009, 01:05 AM
هوار محمد: کاشانی آبروی مرا برد
برگه فسخ قرارداد را جلویم گذاشتند و امضا کردم
هوار ملا محمد گفت: برخورد نادرست حبيب كاشاني آبروي من را برد و انتظار چنين رفتاري را از او نداشتم.
مهاجم عراقي تيم فوتبال پرسپوليس پيرامون اتفاقاتي كه برايش در باشگاه پرسپوليس افتاده است اظهار كرد: با خاطره بدي از تيم پرسپوليس، ايران را ترك ميكنم. من با اين تيم و مسوولانش هيچ مشكلي نداشتم و تنها به اندازه حقم از اين تيم پول خواستم. حتي به دليل تاخيري كه در بازگشت به پرسپوليس داشتم، خودم به مسوولان تيم پيشنهاد كردم كه مبلغي را از قراردادم كسر كنند و در نهايت منجر به كسر 10 درصد از اين قرارداد شد. اما برخورد نادرست مديرعامل تيم آبروي من را برد. من يك بازيكن سرشناس هستم و انتظار چنين رفتاري را از او نداشتم. كاشاني در جلسهاي كه با من داشت، با صداي بلند گفت اگر شرايط تيم ما را قبول نداري، از اين باشگاه برو و خودش هم به خارج از اتاق رفت. اين رفتار او من را آزرد.
وي افزود: شب گذشته (دوشنبه) هنگامي كه فرودگاه تهران را به مقصد سنندج ترك ميكردم، صحبتهاي كاشاني را در برنامه 90 از تلويزيون فرودگاه ديدم و در تماسي كه با مترجمم داشتم او صحبتهايش را برايم ترجمه كرد. بغضم تركيد و گريه كردم چرا كه انتظار اين صحبتها را از او نداشتم. من براي پرسپوليس كمكاري نكردم و انگار آنها دليل تاخير من را درك نميكنند. ترك ايران برايم بسيار سخت است اما اين مسوولان باشگاه پرسپوليس بودند كه برايم مشكل تراشيدند. كاشاني گفت كه هزينه من در اين تيم 600 هزار دلار است كه مطمئن باشد جواب خوبي برايش دارم.
ملامحمد تصريح كرد: طبق قراردادم، بايد 40 درصد از قراردادم را در ابتداي فصل و 30 درصد از آن را در نيم فصل ميگرفتم اما مسوولان تيم پس از مشكلات به وجود آمده، برگه فسخ قرارداد را پيش رويم گذاشتند و آن را امضا كردم. كاشاني يك روز قبل از ديدار پرسپوليس برابر ابومسلم به رختكن آمد و گفت پولي ندارد كه فعلا به بازيكنان بدهد. آنها به وعده خودشان بر اساس قراردادم عمل نكردند و نه تنها 30 درصد از آن را در نيم فصل پرداخت نكردند بلكه حقوق ماهيانهاي كه بايد به من ميدادند را ندادند. ايران را دوست دارم و دوست داشتم در اين كشور فوتبال بازي كنم. اميدوارم كساني كه عليه من صحبت كردند و من را بازيكن پرهزينهاي براي پرسپوليس خطاب كردند، شبها با وجدان آسوده بخوابند.
اين مهاجم عراقي درباره احتمال بازگشتش به پرسپوليس به گفت: تنها به يك شرط حاضرم به اين تيم برگردم كه آنها به تعهدات ماليشان كه در قرارداد آمده، به درستي عمل كنند. مستندات آمده در قراردادم به گونهاي است كه ميتوانم براي اعاده حق و حقوقم از پرسپوليس به فيفا شكايت كنم. در قرارداد نيامده كه هر گونه تاخيري در بازگشت به تيمم داشته باشم بايد مبلغي از آن كسر شود و اگر اكنون چنين اتفاقي ميافتد با پيشنهاد خودم بوده است. اگر پرسپوليس طبق قوانين داخلي فوتبال ايران و سازمان ليگ آن ميخواهد رفتار كند بداند كه برخي بندهاي مد نظر آنها در قراردادم وجود ندارد.
وي تاكيد كرد: من يك بازيكن حرفهاي هستم و ميخواهم به صورت قانوني از راه فوتبال درآمد كسب كنم و اكنون كه دريافت مطالباتم از پرسپوليس به مشكل برخورد كرده است تنها به راههاي قانوني فكر كرده و توجهي به راههاي ديگر ندارم.
red girl
12-16-2009, 07:16 PM
مدير برنامه حوار: پيش قسط 70درصدي را دير دادند، فسخ قرارداد قانوني است
حوارملامحمد ايران را ترک کرد
معاون حقوقي پرسپوليس:دو سال محرومش ميکنيم
حوار ملامحمد، هافبک عراقي تيم فوتبال پرسپوليس صبح ديروز ايران را ترک کرد. در حالي که ملامحمد و حبيب کاشاني در جلسه روز دوشنبه در مورد تخلفات اين بازيکن و عدم تخفيف از سوي باشگاه پرسپوليس صحبتهايي را انجام داده بودند، ملامحمد ديروز تهران را ترک کرد تا ماجراي او و باشگاه پرسپوليس وارد فاز تازهاي شود. مدير برنامههاي ملامحمد که پيش از اين نيز موضوع جريمه باشگاه پرسپوليس را محکوم کرده بود پس از ترک حوار در اين مورد ميگويد:«براي ماندن او تلاش زيادي کردم. اتفاقا نمايندهاي از سوي کاشاني هم نزد ما آمد که معلوم نبود چه مسووليتي در باشگاه دارد. حوار هم در گفتوگو با اين شخص اعلام کرد که با توجه به صحبتهاي کاشاني حاضر نيست در ايران بماند. حوار در حال حاضر در عراق به سر ميبرد و قرار است که از طريق فيفا مشکلاتش را با باشگاه پرسپوليس پيگيري کند.»
معاون حقوقي پرسپوليس: کاري ميکنيم که دو سال محروم ميشود
البته اين فقط صحبتهاي حوار در مورد پرسپوليس بود چون در آن سوي ماجرا نيز شکري به عنوان مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس معتقد است که حوار در صورت جدايي از پرسپوليس با محروميت دوساله روبهرو خواهد شد:«اگر حوار از پرسپوليس جدا شود، تبعات زيادي در انتظار او خواهد بود و باشگاه ميتواند کاري کند که اين بازيکن به مدت دو سال نتواند در هيچ تيمي بازي کند. او بايد براي جدايي از پرسپوليس از ما رضايتنامه بگيرد و با اين حساب او نميتواند از پرسپوليس جدا شود. ما قرارداد سفت و سختي با اين بازيکن عراقي بستهايم!» برخلاف آنکه ميگويند حوار پاسپورت ندارد، باشگاه پرسپوليس پاسپورت او را تحويل داده است:«اين بازيکن در آخرين سفري که به عراق داشت پاسپورتش را دريافت کرد و ديگر آن را به باشگاه نداد!»
حوار: 70درصد را ندادند فسخ ميکنم
در مورد فسخ قرارداد حوار ملامحمد صحبتهاي زيادي ميشود. مدير برنامههاي ملامحمد در مورد اين موضوع ميگويد:«رقم قرارداد حوار 450هزار دلار بود. هزينه تغذيه هم برعهده خودش بود ولي پرداخت اجاره منزل به عهده باشگاه بود که با احتساب اينها مبلغ اين قرارداد نهايتا 500هزار دلار ميشود.» مدير برنامههاي حوار در مورد نحوه کسر جريمه 10درصدي حوار نيز ايده جالبي دارد:«حوار جريمه 10درصدي را قبول دارد،اما اين مبلغ را تنها در يک صورت ميدهد و آن اين است که اين جريمه از پيش قسط ديگر او کسر شود. اگر اين اتفاق بيفتد حوار با فاصله اندکي به ايران برميگردد. در مورد حرفهايي هم که زده ميشود بايد بگويم که پرسپوليس بايد تا اوايل نيم فصل دوم 70درصد قرارداد حوار را پرداخت ميکرد که چنين تعهدي از سوي باشگاه پرسپوليس عملي نشد. بنابراين حوار طبق قرارداد داخلي ميتواند قراردادش را فسخ کند و اين در يکي از مادههاي قرارداد حوار هم به روشني قيد شده است
red girl
12-18-2009, 09:51 PM
لیگ ایران بازیچه دست بازیکنان خارجی!
با ساز و دهل می آیند، کرور کرور پول می گیرند، سنار بازی نمی کنند و در آخر نیز یک لگد هم به سطل شیر می زنند و با شکایت به فیفا حیثیت فوتبال ما را زیر سوال می برند.
بله این حکایت تلخی از بازیکنان بی کیفیت و غیر حرفه ای خارجی است که معلوم نیست چگونه و با چه حساب و کتابی سر از تیم های ما در می آورند؛ دو کارموها، رافائل ها، وسلی ها و نمونه های نظیر آنها که در این سال های اخیر فراوان یافت می شوند و تیم های ما را دچار چالش های جدی می کنند.
این روزها شاهد غیبت ها، کم کاری ها و سرکشی های بازیکنان خارجی حاضر در لیگ هستیم. ابراهیم توره در سپاهان جاسم کراردر تراکتورسازی که هر روز با در گیری و نزاع یک مشکل برای تیمش ایجاد می کند و وسلی برزیلی و هوار عراقی دو بازیکن خارجی پرسپولیس هستند که این روزها به کانون حواشی این تیم تبدیل شده اند. وسلی پس از غیبت طولانی مدت و غیر موجه، قراردادش توسط مدیرعامل پرسپولیس فسخ شد. همین بازیکن و هموطنش تیاگو روی هم بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون هزینه سردست این تیم گذاشته اند.
همچنین هورا ملامحمد که در این چند روز اخیر به علت بی انضباطی و غیبت 15 درصد از قراردادش کاهش یافت و با وجود کسر5 درصد از جریمه او این رای را برنتافت و در آستانه فسخ قرارداد با پرسپولیس قراردارد.
هنوز به یاد داریم که در اوایل فصل همین هورا ملامحمد چقدر برای پرسپولیس طاقچه بالا گذاشت و با چند روز تاخیر به ایران آمد و سرتمرینات تیمش حاضر شد و در همان ابتدا مبلغ قابل توجهی از قرارداد چرب و نرمش را گرفت و نوش جان کرد. در همان زمان گفته می شد که از چند تیم پیشنهاد دارد و در حال سبک سنگین کردن آنهاست به قول شاعر: « سالی که نکوست از بهارش پیداست.»
در لیگ های اروپایی حتی گاهی اوقات به بازیکنان ملی پوش اجازه حضور در دیدارهای تیم ملی کشورشان را نمی دهند چه برسد به اینکه بازیکن خودسرانه و بدون اجازه در تمرینات و دیدارهای باشگاهی حاضر نشود.
در لیگ ما چگونه است که بازیکن هر روز دلش بخواهد بیاید و هر روز که دلش نیست، نیاید.
پس شان و جایگاه باشگاه چه می شود؟ آیا این قبیل بازیکنان باشگاه را با رفتارهای خود به تمسخر نگرفته اند؟
عده ای درحال حاضر به مدیرعامل پرسپولیس درخصوص فسخ قرارداد وسلی ونوع رفتار با هور ایراد می گیرند. سوال اینجاست که آیا این بازیکنان نسبت به حقوق دریافتی بسیار بالا، قوانین باشگاه و مفاد قرارداد هایشان پایبندند یا خیر؟
بازیکن عراقی پرسپولیس به اصطلاح جایگزینی برای کریمی در این تیم بود آیا در حد و اندازه های او ظاهر شده است؟
عده ای دیگر از منتقدین قراردادهای چند بازیکن ایران نظیر رحمتی و کریمی و ...را زیر سوال می برند. آیا این دو بازیکن ستاره های تیم هایشان و حتی لیگ برتر نیستند؟ دریافتی این دو ستاره فوتبال ایران چه تفاوتی با خارجی هایی دارد که نه تنها برای تیم گره گشا نیستند بلکه با تفکرات غیرحرفه ای تیم را دچار بحران و چالش جدی می کنند. با این وجود آیا این قراردادها، عهدنامه گلستان و ترکمنچای نیستند.
جالب اینجاست با این عملکرد و غیبت در چندین دیدار تیم در اوایل نیم فصل اول به نیم فصل دوم اشک تمساح می ریزند و برای درخواست تمامی حق و حقوقشان اسب خود را برای شکایت در فیفا زین می کنند.
این تراژدی است که متاسفانه هر ساله درحال تکرار شدن است و فوتبال ما، باشگاه ها و هواداران را بازیچه خود قرار داده است.
Masoud
12-19-2009, 01:14 AM
خدایی هوار از نظر بازی حرف نداره ولی این کاری کرد واقعا خیلی بد بود و مطمئنم حاج حبیب هم کوتاه بیا نیست
red girl
12-19-2009, 03:14 AM
الان گفته اگه عذر خواهی کنه میتونه برگرده
ولی عمرا اگه اون عذر خواهی کنه
red girl
12-19-2009, 07:05 PM
پشیمانی هوار و احتمال بازگشت به پرسپولیس
مدیر برنامههای هوار ملامحمد درصدد است مقدمه بازگشت این بازیکن عراقی را به پرسپولیس مهیا کند. این درحالی است که هوار در روزهای گذشته مصاحبههای تندی را علیه باشگاه و بعضی از بازیکنان این تیم انجام داد.
مدیر برنامههای هوار ملامحمد گفت: «جمعهشب هوار با من تماس گرفت و حقیقتا بابت مسائل و مشکلات اخیرش با پرسپولیس اظهار تاسف کرد. برخلاف مسائلی که اخیرا در رابطه با جدایی این بازیکن و پیوستنش به تیمهای دیگر ایرانی مطرح میشود، او قطعا در ایران در تیم دیگری جز در پرسپولیس بازی نخواهد کرد چون در مدت اخیر به تیم فعلی و هوادارانش عادت کرده و به هیچ وجه قصد ترک پرسپولیس را ندارد.»
وی در خاتمه خاطرنشان ساخت: «اواسط هفته جاری در جلسهای با کاشانی تمام موارد اخیر و مشکلات هوار ملامحمد را با سرپرست فعلی پرسپولیس در میان خواهم گذاشت تا زمینه بازگشت هافبک عراقی حضور مجددش در پرسپولیس فراهم شود.»
بحث بازگشت هوار دوباره به جریان افتاده و دراین میان باید در انتظار واکنش مسئولان پرسپولیس و البته بازیکنان این تیم باشیم.
Siyavoush
12-20-2009, 12:01 AM
ولی من اصلا دوست ندارم برگرده
کسی که تخلف کرده و حاضر نیست تخلفشو قبول کنه و جریمشو بده و به جاش میاد با تندی برخورد میکنه جاش توی تیم نیست
به خصوص بعد از رفتنش!
zamara
12-22-2009, 09:50 AM
http://arteshesorkh.com/images/upload/1261459103.jpg
سه هفته بعد آشتي ميكنند؟
از قرار معلوم مشكل اصلي حبيب كاشاني و باشگاه پرسپوليس نه با خود هوار ملامحمد بلكه با هماهنگكننده برنامههاي او در ايران است.
كاشاني طي مصاحبه روز جمعه خود اعلام كرده بود اين شخص دلال است و نه مدير برنامه و به همين خاطر به دليل ملتهب كردن فضاي جامعه بايد نهادهاي امنيتي با وي برخورد كنند. اين شخص البته عبدالرضا سعدي بازيكن سابق استقلال اهواز و رابط بيشتر بازيكنان عراقي شاغل در فوتبال ايران است كه از انگ دلالي ناراحت شده و ميگويد:
«واقعا از آقاي كاشاني كه هميشه صداقت و درستيشان براي همه فوتبالدوستان آشكار است توقع نداشتم كه عليه من چنين صحبتهايي را مطرح كنند. ايشان گفتهاند من دلال هستم. سوال من اين است كه اگر من دلال بودم چرا دوستانمان در باشگاه پرسپوليس بر سر حضور هوار در اين تيم و ساير كارهاي ديگر 50 بار با من جلسه گذاشتند.»
از قرار معلوم كاشاني از رفتار سعدي در باشگاه به شدت دلخور است و حتي روز شنبه عباس عليپور مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس از احتمال برخورد با اين شخص خبر داده بود.
به نظر مي رسد همين موضوع به مشكلات مالي و غيبتهاي هوار اضافه شده تا پرونده هوار پيچيده و راههاي برونرفت از اين مشكل مبهم به نظر بيايد.
البته مسوولان باشگاه پرسپوليس همچنان از موضع قدرت با اين قضيه برخورد ميكنند و ميگويند هوار اگر برنگردد خودش ضرر ميكند چرا كه تا آخر قراردادش نه ميتواند جايي برود نه پولي دستش را ميگيرد.
همزمان مسوولان پرسپوليس بيكار ننشستهاند تا ببينند هوار چه تصميمي ميگيرد. از قرار معلوم طي يكي دو روز گذشته مذاكراتي با مدير برنامههاي هوار كه ايجنت فيفاست و در كانادا بهسر ميبرد انجام شده و بر سر بازگرداندن هوار نيز توافقاتي صورت گرفته است.
مثل اينكه مسوولان پرسپوليس خواستار عذرخواهي هوار به خاطر رفتارش در باشگاه شدهاند و او نيز در آخرين صحبتهايش اعلام پشيماني كرده و گفته از «هواداران» عذرخواهي ميكند تا برگردد.
گفته ميشود طي مذاكره با مدير برنامههاي هوار توافق شده اين هافبك عراقي حداكثر تا سه هفته ديگر به تهران برگشته و بر سر ماندن يا فسخ قراردادش با مسوولان پرسپوليس مذاكره كند. (هوار خودش هم گفته به خاطر ايام ماه محرم و تعطيلات 18 روزه ليگ بعد از اين تعطيلات به ايران ميآيد).
با اينحال چيزي كه قطعي به نظر ميرسد پشيماني هوار از ترك ايران و بحراني شدن موضوع قراردادش است.
اين نكتهاي است كه سعدي به صورت غيرمستقيم آن را تاييد ميكند: «هوار جريمهاش را قبول كرده و حتي در صحبتي كه اخيرا با من داشته گفته حق و حقوقم را بدهند تا من از هواداران عذرخواهي كرده و به تمرينها بازگردم.»
ديروز شايعه شد هوار روز سهشنبه (فردا) به ايران ميآيد اما اين خبر تاييد نشد تا داستان او همچنان مبهم بماند.
هرچند كه نشانههاي مثبتي از همكاري مجدد پرسپوليس و هوار به گوش ميرسد اما به نظر ميرسد اين داستان حداقل تا سه هفته آينده فرجامي نخواهد داشت و در اين بين به ازاي هر روز غيبت هوار در تمرينها و مسابقهها از قرارداد او كسر ميشود و شايد همين موضوع نيز به پيچيدگي دعواي طرفين بيفزا
red girl
12-22-2009, 11:11 PM
نام پرسپولیس بزرگتر از هزاران هوار محمداست
آنهایی که اخراج هوار ملا محمد را بهانه ای برای ضعیف شدن پرسپولیس میدانند بهتر است کمی فکر کنند تا متوجه شوند پرسپولیس بزرگتر از هزاران هواری است که یک روز مصاحبه میکردند و میگفتند تمام بازیکنان تیم ملی عراق به خاطر حضور او درتیم بزرگ پرسپولیس بهش تبریک گفتند و امروزدر کشور ما مصاحبه میکند و تشکیلات محبوبترین تیم قاره آسیا را زیر سوال میبرد ؟؟؟چطورروز اول پرسپولیس تیم بزرگی بود ولی حالا که در مقابل غیبت ۱۵روزه شما وپشت پرده ارتباط مدیر برنامه هات با خبرنگاران وامیر قلعه نوعی که برای عماد رضا بلیط تهیه میکند اما برای شما نه تا به بازی با سپاهان نرسی ( لازم به توضیح است که فردی به نام سعدی هم مدیر برنامه عمادرضاست و دوست قلعه نوعی و هم مدیر برنامه هوار)وهمچنین غلط های زیادی که در نشست خبری ات با روزنامه خبر ورزشی و چند خبر نگار قلم فروش کردی و متن اصلی مصاحبه موجود است و...عکس العمل حرفه ای نشان میدهد حالا دیگر پرسپولیس تیم بزرگی نیست؟؟؟هنوز یادمان نرفته که همین بازیکنان خارجی وقتی یک روز پولشان دیر میشود علیه باشگاه به فیفا که هیچی به دادگاه لاحه و کره مریخ هم شکایت میکنند و چقدر حرص خوردیم از کسر امتیازاتی که سالهای قبل به خاطر بی تدبیری مدیران سابق از ما کم شد و حالا وقتی میبینیم که حبیب کاشانی بیشتر از آنکه به نتیجه یا بود و نبود بازیکن و...نگاه کند به حفظ شان و جایگاه باشگاه میاندیشد اما متاسفانه چهره پرسپولیسیهای واقعی و غیر واقعی را در قلمهای مسمومی که علیه تیم میزنند را میبینیم و به قول مرتضی احمدی اولین هوادار پرسپولیس که در جلسه ای چند شب پیش میگفت درود به غیرت حاج حبیب که حرمت این تیم را بهتر از خود ما حفظ میکند
red girl
12-29-2009, 10:09 PM
هوار مشکلی با جریمه اش ندارد
مدیربرنامه های هوار محمد اعلام کرد که این بازیکن با مبلغ جریمه اش هیچ مشکلی نداشته و به خاطر بدقولی های مسولان پرسپولیس این تیم را ترک کرده است.
سایت گل- مدیربرنامه های هوار در واکنش به صحبت های حبیب کاشانی که دلیل جدایی هوار محمد را جریمه باشگاه اعلام کرده بود می گوید:« هوار با مبلغ جریمه اش هیچ مشکلی نداشت. او خودش هم قبول کرده بود به خاطر اشتباهی که انجام داده باید جریمه شود اما حرف او این بود که اگر پرسپولیسی ها بر طبق قراردادش او را جریمه می کنند بر طبق قراردادش هم باید پول او را بدهند. این بازیکن قرار بود قسط دوم قراردادش را دریافت کند که آقای کاشانی گفتند به دلیل مشکلات مالی نمی توانند این مبلغ را کامل پرداخت کنند. هوار هم گفت هر وقت پول من را کامل دادید جریمه من را از آن کم کنید.» هوار محمد جمعه به تهران می آید تا در جلسه ای با حبیب کاشانی تکلیفش را مشخص کند. این در حالی است که حبیب کاشانی در کنفرانس مطبوعاتی گفت در صحبتی که با علی دایی داشته این مربی اعلام کرده که احتیاجی به هوار محمد ندارد.
red girl
12-30-2009, 01:36 AM
الان خبر نوشته هوار گفته میخوام برگردم و به دایی کمک کنم.
گفته که برای من افتخاره و این چیزا
که کنار دایی باشم و براش بازی کنم .دیگه از این حرفا .
برمیگرده که تکلیفش معلوم شه .این طور که حرف زده خیلی راغبه واسه برگشتن.
هوار که دلش برا ما نمیسوزه , میدونه اگه بره ضرر میکنه
ali_karimi
12-30-2009, 02:11 AM
طبق اخبار موثقی که از خبر گذاری اسوشیتو پرز بدست ما رسیده هوار در کنار یک درخت بلوط نشست و داره سیب پوست میکنه پس:
اگه قرار باشه به پرسپولیس بر گرد باید سیب پوست نکنه و خیار پوست بکنه پس:
یه چنین چیزی غیر ممکن پس هوار برنمیگرده پرسپولیس
دوست عزیز امیدوارم توجیه شده باشی.
تهیه کننده:امیر ارجمند (چهره ی نه شناخته که به زودی شناخته میشه{منتقد ورزشی})
تنظیم:عادل ارجمند{طناز ورزشی}
red girl
12-30-2009, 03:30 PM
شكري: هوار محمد منتظر تصميمات جدي باشگاه پرسپوليس باشد
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: جلسهاي در مورد هوار محمد برگزار ميكنيم و اقدامات جدي را از طريق فيفا انجام خواهيم داد.
مصطفي شكري در خصوص آخرين وضعيت هوار ملا محمد عنوان كرد: اين بازيكن عراقي منتظر تصميمات جديد ما در آينده باشد. تا امروز سعي كرديم همه چيز با صلح و دوستي به پايان برسد و هيچ اقدامي نكرديم.در 2 روز آينده جلسهاي را برگزار كرده و اقدامات جدي خود را از طريق فيفا انجام خواهيم داد. كارهاي اوليه براي اين اقدام آماده شده و طي چند روز آينده انجام خواهد شد.
mohammad tavakol
01-01-2010, 02:32 AM
واقعا برای کسانی که میخوان آرامش تیم ما رو بهم بزنن متاسفم
حق هم دارن چون میدونن تیم ما خیلی تیم خوبیه میترسن هر سال ما قهرمان بشیم خودشون عقب بیوفتن
فقط امیدوارم هوار ملا محمد برگرده پرسپولیس که حداقل %1 نبود جادوگر احساس نشه
red girl
01-01-2010, 10:25 PM
حوار ملامحمد امشب در تهران،فردا در پرسپوليس
بازیکن عراقی پرسپولیس امشب به تهران بازخواهد گشت وصبح فردا در دفتر باشگاه پرسپولیس حاضر خواهد شد.
حوارملامحمد بازيكن عراقي تيم پرسپوليس امشب وارد تهران خواهد شد و صبح شنبه با مسئولين باشگاه پرسپوليس وارد مذاكره خواهد شد. حوار ملامحمد كه به خاطر عدم دريافت 135 هزار دلار مطالباتش ايران را ترك كرده بود. امشب وارد تهران ميشود و در شرايطي كه حبيب كاشاني عصر امروز راهي دوبي شد قرار است فردا با نمايندگان سرپرست پرسپوليس مذاكرات دهد. در اين باره علي دايي در گفتوگو با حبيب كاشاني اعلام كرده هر چند حوارملامحمد در پرسپوليس عمدتا نيمكتنشين بوده اما اگر اين بازيكن به اين تيم برگردد بهتر است. حال بايد ديد مسئولان باشگاه پرسپوليس كه خواهان عذرخواهي حوار ملامحمد هستند به خاطر غيبت مجدد جريمه جديدي براي او در نظر خواهند گرفت يا نه.
red girl
01-07-2010, 11:56 AM
حوار به تهران رسيد
بالاخره بازیکن عراقی پرسپولیس دیشب وارد تهران شد.
گوش شيطان كر، چشم دشمن كور، حوارملامحمد هافبك عراقي ساعت 12 نيمه شب از طريق بيروت به تهران امد. اين بازيكن خاطي عراقي امروز ساعت 10 صبح جلسهاي را با شكري معاون حقوقي پرسپوليس برگزار خواهد كرد و قرار است با عذرخواهي و جريمه به پرسپوليس بازگردد. اين يك معامله منطقي است چرا كه پرسپوليسيها هم مطالبه 135هزاردلاري اين ستاره عراقي را به وي بازخواهند گرداند. اگر جلسه حوار با شكري خوبي به پايان برسد او با حبيب كاشاني هم ملاقاتي خواهد كرد پيشبيني اين است كه از روز جمعه به تمرينات بازگردد. ظاهرا علي دايي از كيفيت اين بازيكن خوشش ميآيد در اين تصميمگيري بينظر نبوده است. شايد اين انعطاف به سود او تمام شود گرچه سرمربي قبلي عقيده داشت كه حوار فاصله زيادي با بقيه بازيكنان پرسپوليس ندارد و بابت بيانضباطي بهتر است كنار گذاشته بشود.
red girl
01-07-2010, 11:56 AM
متاسفم برای اخلاق غیر حرفه ای حوار...
red girl
01-07-2010, 06:34 PM
گزارش ويژه از بازگشت ملامحمد به پرسپوليس؛ حوار امروز در باشگاه، فردا در تمرين
حكم كميته انضباطي پرسپوليس درباره حوار ملامحمد روز دوشنبه اعلام خواهد شد و او ميتواند در صورت عدم پذيرش حكم به شوراي استيناف كه با حضور حبيب كاشاني برگزار ميشود اعتراض كند
http://i.media.goal.com/g/58362_news.jpg
(http://www.goal.com/iran/photo/gallery?id=58362)
حوارملامحمد بازيكن عراقي تيم پرسپوليس پس از آن همه جار و جنجال و هياهو امروز در جلسه كميتهاي باشگاه پرسپوليس حضور يافت و قرار است از فردا در تمرينات تيم شركت كند.
حوار ملامحمد كه به خاطر عدم پرداخت مطالبات 135 هزاردلارياش ايران را ترك كرده بود. چهارشنبه از بيروت به ايران بازگشت ساعت 10 امروز در جلسه كميته انضباطي حضور يافت.
در اين جلسه كه با حضور عليپور، شكري و رسايي (معاونين حبيب كاشاني) حوارملامحمد و مدير برنامههايش برگزار شد مسئولان باشگاه از عدم حضور در تمرينات بازيهاي رسمي ترك ايران مصاحبه عليه سرمربي، مديريت و برخي بازيكنان به عنوان تخلفات حوارملامحمد ياد كرده و عنوان كردهاند او بايد ضمن پذيرش جريمه 10 درصدي چند ماه پيش و قبول جريمهاي كه بار ديگر براي او در نظر گرفته ميشود.
از مديريت، مربيان و هواداران عذرخواهي كند تا شرايط براي بازگشت او فراهم شود. بر اين اساس قرار است حوار ملامحمد از فردا در تمرينات تيم پرسپوليس شركت كند. حوار صبح فردا زير نظر ملايي بدنساز تيم پرسپوليس تست بدني دهد و پس از آن در تمرين عصر روز جمعه شركت كند. حكم كميته انضباطي پرسپوليس درباره حوار ملامحمد روز دوشنبه اعلام خواهد شد و او ميتواند در صورت عدم پذيرش حكم به شوراي استيناف كه با حضور حبيب كاشاني برگزار ميشود اعتراض كند.
درصورتي كه حوار ملامحمد حكم كميته انضباطي استيناف را بپذيرد بازگشت او حتمي خواهد بود و در غير اين صورت براي فسخ قرارداد مذاكرات انجام خواهد شد. منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند حوار با پذيرش حكم كميته انضباطي و شوراي استيناف مشكلي ندارد ولي عنوان كرده است كه مطالبات 135هزاردلاري او نيز به زودي پرداخت شود.
حوار ملامحمد با نشست با مسئولان باشگاه پرسپوليس برخي از مصاحبههاي خود را با باشگاه تكذيب نكرده و عنوان كرده است طي مصاحبههايي از بازيكنان، مربيان و هواداران عذرخواهي خواهد كرد.
red girl
01-07-2010, 06:38 PM
فکر کنم اومدن هوار تا حد زیادی حاشیه داره .
وقتی رفت پشت سر خیلی ها حرف زد.
redboy2atishe
01-08-2010, 01:02 AM
تکذیبییییی می کنه که بیا وببین ...
Siyavoush
01-08-2010, 01:58 AM
همه جا نوشتن و همه میگن که فردا قراره با تیم تمرین کنه
واقعا برگشتش اشتباه بزرگی هستش
اصلا احترام باشگاه رو نگه نداشت تو این مدت!
حاتم ایرانی
01-08-2010, 02:01 AM
از یه طرف بازیکن موثری هست
از یه طرف............
red girl
01-08-2010, 02:02 AM
راهی برا تکذیب نیست.
یه صفحه بزرگ توی خبر واسه خودش بود.
چندین بارم تایید کرد حرفاشو . مگه .. باشه که اینقدر تابلو تکذیب کنه.
RED STORM
01-08-2010, 02:04 AM
حالا که برگشته حتما از اینجا خواستنش که برگشته
بازیکن موثری هم هست
خیلی به کار تیم میاد
حداقل پنالتی میتونه گل کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
red girl
01-08-2010, 02:07 AM
آره از نظر تاثیر که همه فن حریفه...
کرنر . کاشته ها . پنالتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
دایی هم انگار خوشش میاد ازش.فقط امیدوارم حاشیه دنبالش نیاد.
حاتم ایرانی
01-08-2010, 02:35 AM
اگه دنبالش نیاد خیلی به نفع تیم هست
red girl
01-09-2010, 08:01 PM
از سوي پرسپوليس
4 مشكل انضباطي حوار اعلام شد
1) 40 روز غيبت غيرموجه 2) غيبت در بازي رسمي3) مصاحبه عليه باشگاه 4) خروج بدون مجوز از كشور!
جلسه حوار ملامحمد با مسوولان باشگاه پرسپوليس در روز پنجشنبه برگزار شد و آنها در مورد مسايل مختلف به مدت دو ساعت در باشگاه صحبت كردند.مسوولان باشگاه معتقدند كه حوار چهار مشكل با باشگاه دارد. او 40 روز غيبت غيرموجه داشته و در سه بازي رسمي هم شركت نداشته است. باشگاه پرسپوليس سومين مورد تخلفات حوار را صحبتهاي او بر عليه منافع باشگاه ميداند و عجيبترين تخلف حوار در جايي است كه او بدون مجوز از كشور خارج شده است!حوار با توجه به تصميم مسوولان باشگاه پرسپوليس فعلا در تمرينات حاضر ميشود. او با توجه به برگزاري جلسه باشگاه در روز دوشنبه اين اجازه را ندارد تا در بازي روز شنبه پرسپوليس شركت كند. قرار است پس از تشكيل جلسه كميته انضباطي باشگاه در مورد تخلفات و جرائم حوار ملامحمد تصميمگيري شود.نكته قابل توجه ديگر اين است كه تمام مفاد جلسه حوار با مسوولان باشگاه به علي دايي انتقال داده شده است و او نيز ميتواند در مورد ماجراي حوار ملامحمد نقش داشته باشد.
به خاطر دلايلي كه نميدانم، رفتم!
حوار ملامحمد: به خاطر دايي به پرسپوليس برگشتم
حوار ملامحمد، هافبك عراقي پرسپوليس از ديروز در تمرينات اين تيم شركت كرد و البته هرگز مورد استقبال بازيكنان تيمش قرار نگرفت: «بنابر دلايلي كه دلايل آن را نميدانم از ايران رفتم، اما تصميم نهاييام را براي ترك پرسپوليس نگرفته بودم! البته ميخواستم با توجه به آن شرايط پرسپوليس را ترك كنم ولي پس از حضور دايي بود كه نظرم عوض شد و دوباره به اين تيم برگشتم. من ميدانم كه مسوولان باشگاه جرائمي را براي من در نظر گرفتهاند و به همين دليل منتظر برگزاري جلسه هيات مديره هستم.»
حوار ملامحمد ميداند كه براي رسيدن به تركيب اصلي و اعمال تخفيف در جرائمش چه روشهايي را در پيش بگيرد: «دايي را به خوبي ميشناسم و ميدانم كه او بزرگترين بازيكن آسيا بوده است. گلزنيهاي او را در آسيا فراموش نميكنم و خوشحالم كه با او كار ميكنم. من با بازيكنان پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم و با تمام قوا در تمرينات شركت ميكنم. ميخواهم تا پايان قراردادم در پرسپوليس بمانم.»
red girl
01-10-2010, 02:36 PM
چالش جديد در راه است؛جريمه 100 ميليوني پرسپوليس براي حوار محمد
جلسه رسيدگي به تخلفات حوار ملامحمد قرار است بعدازظهر امروز در باشگاه پرسپوليس برگزار شود.
حوار ملامحمد چند روزي است كه راهي تهران شده و طبق اعلام مسئولان باشگاه منتظر است تا كميته انضباطي باشگاه تصميم دارد جريمه مالي سنگيني را براي اين ستاره عراقي در نظر گيرد. رقمي بين 100 تا 120 ميليون تومان. ضمن اينكه طبق اين تصميمگيري اين جريمه سنگين بايد از مبلغ 137 ميليون توماني كه دو نيم فصل قرار بود به او پرداخت شود كسر خواهد شد، مسألهاي كه بعيد است حوار با آن موافقت كند. چرا كه تأكيد حوار اين است كه اگر باشگاه ميخواهد درصدي از مبلغ قرادادش را كسر كند، اين مبلغ را از قسط آخر او كم نكند، نه مبلغي كه بايد در نيم فصل به او پرداخت شود.
از اين رو اين احتمال وجود دارد كه پس از جلسه فردا يكبار ديگر باشگاه و حوار محمد وارد فاز جديدي از درگيريها شوند.
red girl
01-11-2010, 05:21 PM
۱۲۰ هزار دلار جريمه در انتظار هوار
گفته می شود کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس احتمالا 120 هزار دلار از مبلغ قرارداد این بازیکن عراقی را کسر خواهد کرد.
كميته انضباطى باشگاه پرسپوليس امروز تشكيل جلسه مى دهد تا در مورد پرونده هوار محمد اعلام رأى كند. قرار است هوار محمد و مدير برنامه هايش هم در اين جلسه حاضر باشند تا رأى كميته به آنها ابلاغ شود. گفته مى شود جريمه اى در حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار دلار انتظار هوار محمد را مى كشد كه بنا به گفته مسئولان باشگاه پرسپوليس اين ميزان جريمه جداى از كسر ۱۰ درصدى مبلغ قرارداد اين بازيكن است كه آن زمان به ۷ درصد كاهش پيدا كرد. بايد ديد آيا هوار محمد اين رأى را خواهد پذيرفت و يا كشمكش او با مسئولان باشگاه پرسپوليس همچنان ادامه خواهد داشت.
red girl
01-11-2010, 11:29 PM
كاهش جريمه هوار به 15درصد
شوراي استيناف چهارشنبه راي مي دهد
سايت گل - هرچند كه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس راي به كسر 25 درصد از قرارداد هوار ملامحمد داد اما خبرها حكايت از آن دارد كه راي كميته انضباطي در جلسه شوراي استيناف كه روز چهارشنبه برگزار مي شود كاهش خواهد يافت كما اينكه جريمه قبلي هوار ملامحمد هم در جلسه شوراي استيناف از 15به 10درصد كاهش يافت·
هوار ملامحمد كه گفته مي شود قراردادي به ارزش 450هزار دلار با پرسپوليس امضا كرده و در حال حاضر با احتساب جريمه 10درصدي اوليه جمعا 35 درصد جريمه شده و احتمال دارد كه در جلسه روز چهارشنبه شوراي استيناف جريمه 25درصدي او به 15 درصد كاهش يابد· جلسه شوراي استيناف روز چهارشنبه با حضور حبيب كاشاني برگزار خواهد شد· هوار ملامحمد بازي اول به خاطر عدم بازگشت به موقع به ايران و در نوبت دوم به خاطر مصاحبه عليه مديريت باشگاه، كادرفني، بازيكنان، عدم حضور در تمرينات مسابقات و نهايتا ترك ايران با جريمه مالي روبه رو شده است· سايت گل در اينباره چند روز پيش از جريمه
صدميليون توماني براي هوار ملامحمد خبر داد كه با اعلام راي كميته انضباطي مبني بر جريمه 25 درصدي (112ميليون توماني) اين خبر را تاييد كرد
redboy2atishe
01-12-2010, 07:54 PM
هوار ملا محمد درباره اينكه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس روز گذشته اعلام كرد 25 درصد از قراردادش به دليل غيبتهاي غيرموجه كسر ميشود، تصريح كرد: در مورد رأي كميته انضباطي اعتراضم را به كميته استيناف باشگاه اعلام كردم و اميدوارم پس از بررسي جريمه در نظر گرفته شده كمتر شود. دوست دارم با كاشاني ديدار كنم و اميدوارم در اين مورد بتوانم با وي صحبت كنم.
وي با بيان اينكه من هم از اين موضوع ناراحتم ادامه داد: از امروز تمرينات گروهي را آغاز كردم و اميدوارم روز شنبه برابر شاهين بتوانم بازي كنم و خودم را نشان دهم. بازي سختي داريم و ميدانم اگر خوب باشم دايي روي من حساب ويژهاي باز خواهد كرد.
هوار محمد تآكيد كرد: روي اتفاقات قبل چشمم را بستهام و به آينده درخشان با پرسپوليس فكر ميكنم. بازي در هواي گرم بوشهر شرايط خاص خود را دارد و اميدوارم در اين بازي بتوانم مؤثر باشم.
هوار محمد صبح امروز با حضور در باشگاه در نامهاي به حبيب كاشاني و كميته استيناف اعتراض خود را به اين راي اعلام كرد.
قرار است در جلسهاي بين مسئولان كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس و حبيب كاشاني تاريخ جلسه كميته استيناف باشگاه پرسپوليس مشخص شود تا راي هوار ملا محمد مجددا مورد بررسي قرار گيرد.
جلسه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس عصر روز گذشته براي اعلام راي در خصوص تخلفات هوار ملا محمد تشكيل شد و اعضا با اتفاق آرا و با در نظر گرفتن حداكثر تخفيف، به كسر 25 درصد از مبلغ كل قرارداد اين بازيكن راي دادند. اين راي بدوي و ظرف سه روز از تاريخ ابلاغ، قابل تجديد نظر خواهي از شوراي استيناف باشگاه خواهد بود.
redboy2atishe
01-12-2010, 08:08 PM
حالا که برگشته و سرش به سنگ خورده یه انگیزه ای براش بذارن فک می کنم بد نباشه اما خب پر رو شده بود ... هر چند اگه استیناف کم نکنه جریمشو دوباره همون اشو همون کاسه ...
فک کنم یه کم حاشیه های دور و برش خوابید
یعنی اینم مث توره ست؟
Siyavoush
01-13-2010, 01:35 AM
من از این جریمه کاملا استقبال میکنم و فکر میکنم کار درستی بوده
هرچند مطمئن هستم که کمش خواهند کرد اما تلنگر خوبی برای هوار میتونه باشه
zamara
01-15-2010, 11:51 PM
http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0760/A0760243.jpg
ملا محمد: حرفهاي زيادي براي گفتن دارم
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر در ديدار مقابل شاهين به ميدان بروم حرفهاي زيادي براي گفتن خواهم داشت.
هوار ملا محمد در گفتوگويي اظهار داشت: خوشبختانه مشكلاتم با پرسپوليس برطرف شده است و با تمام بازيكنان تيم دوست هستم. در زمين نميتوان به تنهايي بازي كرد و بايد در كنار ديگران بازي گروهي به نمايش گذاشت.
وي ادامه داد: اگر در بازي با شاهين بوشهر به ميدان بروم عليرغم وجود استرس ميتوانم حرفهاي زيادي براي گفتن داشته باشم.
بازيكن عراقي پرسپوليس ديدار برابر شاهين بوشهر را حساس دانست و گفت: اگر موفق شويم 3 امتياز را بدست آوريم براي من بسيار لذتبخش خواهد بود. دايي شاهين را بهخوبي آناليز كرده است. آنها در سمت راست زياد نفوذ نميكنند و اگر من در اين جناح قرار گيرم ميتوانم موفق باشم. براي من فرقي نميكند كه چند دقيقه در زمين باشم اما شرايط خوبي دارم.
ملا محمد درباره راي كميته استيناف پرسپوليس گفت: روز دوشنبه هفته آينده كميته استيناف برگزار ميشود و منتظر ميمانم تا ببينم چه تصميمي گرفته خواهد شد. هر چه خدا بخواهد اتفاق ميافتد و من ميخواهم در هفتههاي باقيمانده ليگ به هوادارن بيشتر خدمت كنم.
اين بازيكن عراقي خاطرنشان كرد: دلم براي تشويق هواداران تنگ شده است. شايد ابراز احساسات آنها را در بيرون از ورزشگاه متوجه نشوم اما ميدانم كه آنها مرا دوست دارند.
ديدار تيمهاي شاهين بوشهر و پرسپوليس تهران از هفته بيستوسوم ليگ برتر فردا در بوشهر برگزار خواهد شد.
mohsen.8
01-16-2010, 12:02 AM
هوار هوار یا هوار ملا محمد:jashnmm:
امیدوارم زود آماده بازی بشه بودنش تو تیم خیلی موثره فقط حیف که بی انضباطه
Masoud
01-16-2010, 01:41 AM
هوار واقعا به دردمون میخوره ولی اصلا به حاج حبیب خورده نمیگیرم که هوار رو جریمه سنگین کرد.
بی انظباطی بی انظباطیه حتی اگه بهترین بازیکنمون انجام بده.
ایشالله هوار به روزهای خوبش برگرده و یه دونه از اون کاشته هاش بزاره تو گل استقلال
نازنين
01-16-2010, 01:45 AM
آره واقعا حيف بود........ اوائل طوري رفتار مي كرد كه انگار تعصب يه ايراني رو داره ولي بعد يك دفعه كاملا عوض شد......
حاتم ایرانی
01-16-2010, 01:47 AM
انشالله درست بشه
red girl
02-03-2010, 08:00 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8811141704) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8811141704&tt=)
لياقت پرسپوليس بيش از اينهاست
هوار محمد: بايد استقلال را با بيش از 3 گل شكست ميداديم
خبرگزاري فارس: هافبك پرسپوليس گفت: اگر بازيكنان پرسپوليس دقت لازم را در اين بازي داشتند، ميتوانستيم با 3 گل استقلال را شكست دهيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، هوار ملامحمد پس از پيروزي 2 بريك مقابل استقلال اظهار داشت: اين مسابقه بسيار بزرگ بود و من دومين بازي خود را در دربي تجربه ميكردم. استقلال در اين بازي 2 بار از بابت من شانس آورد كه گل نخورد.
وي ادامه داد: اگر بازيكنان پرسپوليس دقت لازم را در اين بازي داشتند، ميتوانستند با 3 گل استقلال را شكست دهند. اين پيروزي براي هواداران بود و بايد به آنها تبريك گفت.
ملامحمد افزود: دوست داشتم در اين بازي گلزني كنم، اما فرق نميكند كه چه كسي گل زد. بايد به كريم باقري تبريك گفت كه در آستانه 40 سالگي اين طور بازي ميكند و اين نشان از پتانسيل بالاي فوتبال ايران دارد.
هافبك پرسپوليس عنوان كرد: استقلال از سمت راست نتوانست كار خاصي را انجام دهد، البته من هم زياد خوب نبودم و بايد بهتر كار مي كردم.
وي تاكيد كرد: لياقت پرسپوليس بيش از اينهاست و ما در بازي هاي گذشته به دليل بدشانسي نتوانستيم نتايج خوبي را بگيريم.
red girl
02-03-2010, 08:01 PM
امروز هوار یکی از بهترین ها بود. مرسی به غیرتش
redboy2atishe
02-03-2010, 08:24 PM
اینقد نزد نزد نزد ...خیلی خوب تو شرایط گل قرار می داد اما امان از ضربات اخرش ...
Spring_red
02-05-2010, 01:01 AM
هوارمحمد: اين يك پيروزى معنوى بود
هوار محمد مهاجم عراقى تيم پرسپوليس پس از پايان بازى مقابل استقلال درخصوص اين مسابقه گفت: حضور دايى كه بزرگ ترين بازيكن تاريخ فوتبال دنيا است در تيم پرسپوليس، باعث شد تا بازيكنان ما به خودباورى برسند و با يكدلى و همسويى بتوانيم ۳ امتياز حساس اين ديدار را از آن خود كنيم. اين دربى براى ما خيلى مهم بود و اين پيروزى يك برد معنوى است كه توانستيم استقلال را مقابل هواداران شكست دهيم. با توجه به اينكه در جدول با اين تيم هم امتياز بوديم به اين ۳ امتياز نياز مبرمى داشتيم. بين ۲ نيمه دايى نقاط ضعف استقلال را به ما گوشزد كرد و ما نيز با اعمال نقشه هاى او توانستيم اين بازى را به نفع خود تمام كنيم. اين پيروزى را به هوادارانى تقديم مى كنيم كه براى حمايت ما به ورزشگاه مى آمدند.
redboy2atishe
02-05-2010, 04:12 AM
داره جو می ده ... که بازم شروع شه ...هوار هوار یا هوار ...
red girl
02-07-2010, 08:11 PM
قرار داد هوار را تمدید کنید
دایی خطاب به مسئولان پرسپولیس :قرار داد هوار را تمدید کنید
رضایت کاملی از ملا محمد دارد و می خواهد تا مسئولان باشگاه قرار داد این بازیکن عراقی را تمدید کنند.
علی دایی طی درخواستی خواهان تمدید قرارداد هوار ملامحمد بازیکن عراقی تیم پرسپولیس شد.به نظرسر مربی پرسپولیس از بین بازیکنان خارجی فقط از هوارمحمد رضایت داد و از مسئولین خواسته تا قرارداد این بازیکن را برای فصل آینده هم تمدید کنند.
باید دید آیا با اتفاقاتی که سر کسر قرار داد ملا محمد افتاده آیا این بازیکن حاضر به تمدید قرار داد خود خواهد شد یا اینکه عطای کار در پرسپولیس را به لقایش خواهد بخشید.قرار داد ملا محمد آخر این فصل به اتمام می رسد.
Masoud
02-10-2010, 12:11 AM
واقعا عالی داره بازی میکنه این هوار....از وقتی که دایی خواستتش و برگشته یه مهره سنگین تیممونه که من خودم هر بازی خیلی روش حساب میکنم.
ایشالله واسه فصل بعد هم بمونه
mohsen.8
02-11-2010, 08:01 PM
حوارملامحمد در تهران ماند
سايت گل ـ تعطيلي دو روزه تمرينات پرسپوليس فرصت خوبي را براي بازيكنان شهرستاني فراهم كرد تا راهي شهر و ديار خود شوند به گزارش گل بازيكنان شهرستاني پرسپوليس به شهرستانهاي خود رفتند تا به استفاده از تعطيلات دو روزه تيم به استراحت بپردازند. بازيكناني چون سپهر حيدري، حسين بادامكي، ابراهيم شكوري، شيث رضايي، برادران شيري، عادل كلاهكج و چند بازيكن ديگر تهران را ترك كردند.
نكته جالب اينجاست كه حوارملامحمد نيز بدش نميآمد چند روز راهي اربيل شود. اما بدقوليهاي او در گذشته و فرصت كمي كه در اختيار داشت باعث شد تا هم خودش را اين پيشنهاد را به باشگاه بدهد و هم باشگاه پرسپوليس اجازه اين سفر را به او نداده باشد. اينگونه بود كه حوارملامحمد كه اين روزها ارتباط خوبي با علي دايي دارد در تهران ماندگار شد.
behnam.
02-12-2010, 12:44 AM
آخر ما نفهمیدیم، هوار با حوار؟
redsun
02-12-2010, 02:46 AM
هوار دیگه
محسن اشتباه نوشته
mohsen.8
02-12-2010, 11:30 AM
به من چه تو سایت گل نوشته بود برو به نویسندش بگو....
Spring_red
02-14-2010, 10:13 PM
به به آقا محسن به جمع منو آیدا پیوستی
خبر مبری چیزی داری بنویس درباره برو بچ بخونیم
دست گلت درد نکنه
mohsen.8
02-14-2010, 10:20 PM
چیکا کنیم دیگه اثر همنشینی با آیجیهای گلمونه دیگه
red girl
02-16-2010, 03:28 AM
آخر ما نفهمیدیم، هوار با حوار؟
فرق نداره
havar
تشخیص این H مشکله ولی طبق سرچی که من داشتم هوار هستش.
red girl
02-16-2010, 03:31 AM
هوار هم که خودش برای سرخ پوش موندن اوکی داده و وجودش واقعا نیازه
خیلی حرف گوش کنه
یه روز من خوندم توی تمرینات ازش خواستن توی کارهای دفاعی بیشتر شرکت کنه و خیلی جالبه که بعد اون دقیقا با دقت داره این کار رو انجام میده
با شکوری هم که خوب هماهنگ شده.
فکر کنم اگه شکوری دفاع چپ ثابت شه و هوار هم چپ رو نگه داره واقعا سمت چپ موفقی خواهیم داشت
ولی با تمام احترامی که برای ابراهین قائلم اگه کسی مثل اشجاری و یا فشنگچی و یا زنید پور باشه بیشتر و بهتر جواب میده..و چپ رویایی ای خواهیم داشت
red girl
02-16-2010, 01:13 PM
هوار باز هم تهدید به جدایی کرد
هوار ملا محمد مجددا بر سر مسائل مالی با باشگاه پرسپولیس مشکل پیدا کرد و امروز جلسه ای با حبیب کاشانی خواهد داشت.
سایت گل- در حالی که علی دایی در صحبتی که با بازیکن عراقی تیمش داشت به او وعده داده بود تا تمام مشکلات مالی او با باشگاه را حل کند عقب افتادن قسط این بازیکن باعث ناراحتی او شده و در همین راستا امروز به همراه مدیربرنامه هایش جلسه ای با حبیب کاشانی خواهد داشت.
کاشانی پیش از این جلسه از هوار خواسته بود تا به علت مشکلات مالی باشگاه نیمی از مبلغ بدهی اش را بگیرد که این مساله با مخالفت این بازیکن عراقی مواجه شده بود و او اعلام کرد اگر پولش را ندهند در پرسپولیس نخواهد ماند.
علی دایی که اعتقاد زیادی به هوار محمد دارد به او وعده داده بود که مشکل بوجود آمده را حل می کند و اگر در جلسه امروز آنها به توافق نرسند هوار باز هم به عراق بازخواهد گشت!
red girl
02-19-2010, 05:40 PM
با اینکه بردیم اما نبودش خیلی حس میشد
منصوری نتونست خوب بازی کنه و جانشین خوبی نبود.
نمیدونم مصدوم بوده واقعا یا بازم بخاطر پول بود !؟!
ولی وجودش واقعا نیازه.
red girl
02-20-2010, 01:47 PM
حوارمحمد در ليست سياه دايي قرارميگيرد
پس از اینکه هوار محمد اعلام کرد که در صورت پرداخت نشدن بدهی اش در پرسپولیس نخواهد ماند و بعد از آن مصدوم شد مسولان باشگاه این بازیکن را به تمارض متهم کردند
سايت گل ـ چند روزي بود كه حوارملامحمد قصد داشت كه تكليف مطالبات و جريمه 25درصدي كميته انضباطي باشگاه را يكسره كند. او حتي در تمرينات 10 روز اخير در چند نوبت بين همبازياناش اعتراف كرده بود كه اگر بخشي از مطالبات او به موقع پرداخت نشده و جريمهاش نيز از سوي باشگاه بخشيده نشود، پرسپوليس را ترك خواهد كرد.
به گزارش خبري گل اگر چه چند روز قبل باشگاه پرسپوليس رقمي نزديك به 52 هزاردلار را به حوار پرداخت كرد، اما ستاره عراقي پرسپوليس براي اينكه باشگاه همچنان با بخشش جرايم او روي خوش نشان نداد، از مسئولان پرسپوليس دلخور به نظر ميرسيد. اين اتفاقات دست به دست هم داد تا مصدوميت نابهنگام او در آخرين جلسه تمرين پرسپوليس پيش از اعزام به شيراز كه روز پنجشنبه انجام شد با حرف و حديثهاي زيادي مواجه شود. ب
ه گزارش گل قضيه از اين قرار بود كه پس از پايان تمرين و هنگامي كه سرخپوشان در محل تمرين ـ زمين شركت واحد ـ مشغول صرف نهار سفاش شده از سوي باشگاه بوده و مرغ سوخاري صرف ميكردند، حوارمحمد به فريد زرينه اعلام كرد كه نميتواند تيم را در سفر به شيراز همراهي كند. هنگامي كه زرينه با تعجب ضمن اشاره به وضعيت خوباش در طول تمرين از او دليل اين ادعا را پرسيد حوار مدعي شد كه از ناحيه زانو احساس درد شديدي دارد. زرينه علي دايي را صدا زد و حوار براي دايي هم توضيح داد كه بهتر است تيم را همراهي نكند. كار تا جايي پيش رفت كه علي دايي به شدت شاكي شد و با فرياد و به كار بردن الفاظي از حوار خواست سريعاً به خانهاش برود.
به هر روي حوارملامحمد به بهانه مصدوميت پرسپوليس را در سفر به شيراز و ديدار حساس اين تيم مقابل مقاومت سپاسي همراهي نكرد. حال بايد متنظر بود و ديد واكنش علي دايي به اين قضيه چه خواهد بود. این طور که به نظر می رسد هوار را هم باید به لیست سیاه علی دایی اضافه کرد.
mohsen.8
02-20-2010, 02:00 PM
اینم دیگه شورش رو در اورده همش پول پول میکنه بازیکنای دیگه هنوز پولشون رو نگرفتن این میخواد
red girl
02-20-2010, 04:35 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8812011127) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8812011127&tt=)
عليپور در گفتوگو با فارس:
هوارمحمد در صورت غيبت غير موجه جريمه ميشود
خبرگزاري فارس: دبير كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس گفت: هوار ملا محمد در صورتي كه بدون هماهنگي در تمرين امروز غيبت كرده باشد، جريمه ميشود.
عباس عليپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد غيبت امروز هوار محمد در تمرين پرسپوليس اظهار داشت: علي دايي هم از غيبت اين بازيكن اظهار بي اطلاعي كرده، اما تاكنون گزارشي مبني بر تخلف هوار به دست ما نرسيده است.
وي افزود: اگر وي بدون اطلاع در تمرين امروز حضور نداشته، طبق قانون برخورد خواهيم كرد، اما من اين بازيكن را در كلينيك باشگاه پرسپوليس براي فيزيوتراپي ديدم و بايد در مورد وي صبر كرد.
مدير روابط عمومي پرسپوليس در مورد پاداش پيروزي 2 بر يك مقابل مقاومت گفت: پاداش 400 هزار توماني به بازيكنان و كادرفني پرداخت ميشود و در تلاش هستيم پيش از بازي آينده آن را پرداخت كنيم.
red girl
02-20-2010, 06:30 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8812011264) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8812011264&tt=)
زرينه در گفتوگو با فارس:
ادعاي هوار محمد درست نيست
خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ادعاي هوار ملامحمد مبني بر مصدوميت و بازي نكردن مقابل مقاومت سپاسي درست نيست.
فريد زرينه در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص ادعاي هوار ملامحمد اظهار داشت: با توجه به پيگيريها و بررسيهايي كه كادر پزشكي پرسپوليس انجام داده و عليرغم اينكه نميگوييم هوارملامحمد درد ندارد اما بايد اعلام كنم اين بازيكن شرايط بازي مقابل مقاومت سپاسي را داشت و ميتوانست با توجه به مصدوميت جزيي به ميدان برود.
وي افزود: مصدوميت هوار در حدي نبود كه در بازي مقابل مقاومت اعلام كند نميتواند به ميدان برود. البته ضربخوردگي داشت اما دليل غيبت او، اين موضوع نبود.
زرينه عنوان كرد: هوار ملا محمد از نظر پزشكي هيچ مشكلي براي ديدار مقابل مقاومت نداشت و ما نميدانيم چرا ايشان دوست نداشت در اين بازي به ميدان برود.
وي در خصوص نبيالله باقريها گفت: در دو روز آينده اين مدافع را به يك جراح نشان خواهيم داد. باقريها قصد دارد بعد از مسابقات ليگ برتر و جام حذفي بيني خود را عمل كند و تا آن زمان با احتياط سعي ميكنيم در تمرينات حضور پيدا كند كه البته منوط به پزشك جراح است.
وي در پايان اظهار داشت: ساير مصدومان پرسپوليس مشكلي ندارد و از دو روز آينده در تمرينات شركت خواهند كرد.
red girl
02-20-2010, 06:36 PM
هوار محمد: فقط به خاطر مصدومیت مقابل مقاومت بازی نکردم
هوار محمد: فقط به خاطر مصدومیت مقابل مقاومت بازی نکردم/ میخواهند مرا وارد حاشیه کنند
هوار ملامحمد در آخرین دقایق قبل از بازی با مقاومت به خاطر مصدومیت از لیست دایی خط خورد تا شایعاتی مبنی بر اینکه وی به خاطر طلبش تمارض کرده و خودش را به مصدومیت زده نقل محافل شود.
"هوار محمد" ظهارداشت: بارها گفتم که برای پرسپولیس با تمام وجودم بازی میکنم. به خدا قسم من مصدوم بودم و اینکه میگویند به خاطر مطالباتم تمارض کردم اصلا صحت ندارد.
وی افزود: درست است که من مشکل مالی دارم و هنوز پول نیمفصل اول را نتوانستم از باشگاه دریافت کنم اما هیچوقت به خاطر پول تمارض نکردم. من همیشه گفته ام که پرسپولیس را دوست دارم و حاضرم برای این تیم با تمام وجودم بازی کنم، پس چطور خودم را به مصدومیت زده ام؟
هوار ادامه داد: من هیچ وقت دنبال حاشیه نبودم اما متأسفانه افرادی در اطراف من وجود دارند که میخواهند برایم حاشیه درست کنند تا من نتوانم در پرسپولیس بازی کنم.
هافبک پرسپولیس خاطرنشان کرد: با اجازه دایی به شیراز نرفتم و در تهران پیگیر فیزیوتراپی پای مصدومم بودم. مراحل درمانی من خوب بود و در حال حاضر مشکلی ندارم و در تمرینات بعدی میتوانم شرکت کنم.
red girl
02-21-2010, 01:19 PM
پزشك كلينيك باشگاه هم زرينه را تأييدكرد
دكتر سودي: من هم ميگويم حوار محمد مصدوم نيست
سايت گل ـ پس از اينكه فريد زرينه سرپرست كادرپزشكي پرسپوليس روز قبل طي مصاحبهاي اعلام كرد كه حوارملامحمد مصدوم نيست، پزشك كلينيك باشگاه پرسپوليس نيز اين موضوع را تأييد كرد. به گزارش گل حوارملامحمد در تمرينات ديروز هم غايب بود. غيبتي كه ناراحتي شديد علي دايي را فراهم آورد. البته او عنوان كرد كه در كلينيك باشگاه حاضر شده تا به فيزيوتراپي بپردازد.
دكتر سودي پزشك كلينيك باشگاه پرسپوليس در گفتوگو با سايت گل با اشاره به اين موضوع ميگويد:«حوار ملامحمد ديروز در كلينيك حاضر شد و من او را مورد معاينه قرار دادم. نظر شخصي و پزشكي من اين است كه حوار مشكلي براي مسابقه نداشت و ميتواست مقابل مقاومت سپاسي به ميدان برود. به نظر من مصدوميت اين بازيكن طوري نبود كه حتي در تمرين هم غايب باشد چه برسد به مسابقه.»
حال با توجه به اينكه دو پزشك پرسپوليس عدم مصدوميت حوارمحمد را تأييد كرده اند، بايد منتظر شد و ديد واكنش باشگاه در اين روال چه خواهد بود
red girl
02-21-2010, 01:19 PM
كميته انضباطي پرسپوليس در مورد حوار تشكيل جلسه ميدهد
سايت گل ـ اگر چه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس برنامهاي براي تشكيل جلسه در هفته جاري نداشت اما اين احتمال ميرود كه براي رسيدگي به قضيه حوارملامحمد فردا تشكيل جلسه دهند.
به گزارش گل اعضاي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس هيچ برنامهاي براي تشكيل جلسه و گردهمايي نداشتند. اما اتفاقاتي كه در خصوص حوارملامحمد رخ داد باعث شد تا اين احتمال وجود داشته باشد كه كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس طبق روال دوشنبه هر هفته تشكيل جلسه دهد.
red girl
02-21-2010, 05:43 PM
چندين و چند روايت از دلايل اخراج حوار از پرسپوليس
دماغ نبي را از عمد شكست!
عليپور: مصدوم است/زرينه: كي گفته حوار مصدوم است / دايي: از وضعيت او بيخبرم
نويسنده : سيدمجتبي بابايي
اين درست كه بعضيها كوشيدند تا دليل خارج شدن نام حوار ملامحمد را پاي مصدوميت بگذارند تا همه چيز را آرام و بيحاشيه نشان دهند ولي كساني كه در تمرين پرسپوليس بودند، به خوبي ميدانند كه چه اتفاقي باعث شد تا نام حوار از ليست سرخها براي ديدار با مقاومت سپاسي خارج شود.
ماجرا از آن جا شروع شد كه حوار ملامحمد در صحنهاي كه باقريها او را دريبل كرده بود و چند متري از او فاصله داشت، ناگهان برگشت و با كف استوكهايش به صورت مدافع پرسپوليس كوبيد. باقريها پس از اين ضربه جابهجا روي زمين افتاد و بيهوش شد. وقتي باقريها چشم باز كرد با چهره زرينه روبهرو شد كه بالاي سرش نشسته بود و نام او را صدا ميكرد. نبي هاج و واج دور و برش را نگاه ميكرد و باورش نميشد كه چنين ضربهاي را از حوار خورده است. نبي اولش داغ بود و نفهميد كه چه بلايي سرش آمده ولي وقتي به هوش آمد متوجه شد كه بينياش براي چندمين بار شكسته است. ضربه حوار به نبي را ميتوان با ضربههاي مرگبار و نهايي بروسلي مقايسه كرد. حوار چنان ضربهاي به نبي زد كه دماغ قلمي باقريها از سه جا شكست و پس از آتلبندي زرينه بود كه مدافع پرسپوليس راهي بيمارستان شد.
آنهايي كه اين صحنهها را از نزديك تماشا ميكردند، معتقدند كه حوار از عمد بيني باقريها را شكسته و نبي هم طوري صحبت ميكند تا هم از سوي كميته انضباطي باشگاه احضار شود و هم اينكه حداقل از حق خودش در مصاحبه دفاع كرده باشد: «اولين بار نبود كه بينيام شكست ولي اينبار با هميشه فرق ميكرد چون اينبار بيني من از سه جا شكست. نميخواهم گناه حوار را بشورم و بهتر است از كساني كه در تمرين بودند بپرسند كه چه اتفاقي افتاد! من فقط ميدانم كه حوار ميتوانست با توجه به جدايي من از خودش، چنين حركتي را انجام ندهد و بيني مرا نشكند!»
علي دايي و محمود خوردبين كه از نزديك ضد ضربه استثنايي حوار را ميديدند، از همان لحظه به دنبال راه حل براي اين قضيه بودند. وقتي تمرين تمام شد سرپرست تيم پرسپوليس بلافاصله با سرپرست موقت باشگاه تماس گرفت و ماجرا را براي كاشاني تعريف كرد. كاشاني كه گويا صحبتهاي خوردبين را منبي بر عمدي بودن قضيه باور نكرده بود، سريعا با نبي باقريها تماس گرفت تا همه چيز را از زبان او بشنود. مدافع كاشاني، به جاي زيرآبزني، فردين بازي در آورد و هرگونه عمدي بودن اين موضوع را تكذيب كرد و گفت كه از آن صحنه هيچ چيز به يادش نميآيد.
تماس كه قطع شد، كاشاني با خوردبين تماس گرفت و از سرپرست تيمش خواست تا براي محكم كاري نام حوار را از ليست مسافران شيراز در آورد. البته شنيديم كه او به كاشاني سفارش كرده تا كسي از اين موضوع با خبر نشود و شايد به همين دليل بود كه بعضي از نزديكان معلومالحال پرسپوليس سريعا اعلام كردند كه حوار مصدوم شده و نميتواند مقابل مقاومت بازي كند.علي دايي كه گويا علاقه خاصي به حوار ملامحمد دارد براي اينكه در اين مورد حرفي نزده باشد و به قولي همه را سركار گذاشته باشد صحبتهاي جالبي را در پايان تمرين ديروز انجام داد.«من هم شايعاتي در مورد حوار شنيدهام! البته هيچكدام را تاييد نميكنم! از غيبت حوار در تمرين پرسپوليس بيخبر هستم، اما به نظرم احتمالا او مصدوم بوده! اصلا شايد به كلينيك باشگاه رفته! به هر حال من بيخبرم... بايد پيگيري كنم و علت دقيق غيبت حوار را بفهمم!»
گفته ميشود به تعويق افتادن حقوق حوار ملامحمد يكي از دلايلي است كه باعث شده ملامحمد با كف استوكهايش به صورت باقريها بكوبد! حسابش را بكنيد،اگر قرار باشد همه بازيكنها با توجه به عقبافتادن حقوقشان با استوك توي صورت بازيكن روبهرويشان بكوبند چه اتفاقي در تمرينات پرسپوليس ميافتد. در حالي كه انتظار داشتيم مسوولان باشگاه پرسپوليس در مورد حوار ملامحمد و اتفاقات تمرين تيمشان جوابيه و راهكاري داشته باشند، بار ديگر از سوي مسوولان ذيربط همه چيز تكذيب شد. عباس عليپور كه از بستگان حبيب كاشاني،عضو كميته انضباطي، روابط عمومي باشگاه و ... محسوب ميشود در حالي كه از ماجراي پيش آمده براي حوار ملامحمد اظهار بياطلاعي ميكند كه او را در كلينيك فيزيوتراپي باشگاه ديده است!:«دايي هم از حوار بيخبر بوده و دنبال او ميگشت. البته هنوز گزارشي از تخلف اين بازيكن به دست ما نرسيده! اگر حوار بدون اطلاع در تمرين حاضر نشده باشد كار بدي كرده و با او برخورد ميكنيم. البته اين را بگويم كه من خودم اين بازيكن را در كلينيك باشگاه ديدم و او به دليل مصدوميت فيزيوتراپي ميكرد. حالا هم در مورد حوار نبايد عجله كرد و بايد در مورد او صبر كنيم!»
قسمت دوم صحبتهاي عليپور پس از مصاحبه پزشك تيم پرسپوليس جالبتر ميشود. در حالي كه عليپور صحبت از مصدوميت حوار و حضور او در كلينيك باشگاه ميكند،زرينه به نوعي همه چيز را تكذيب ميكند:«نميدانم چرا اين حرف و حديثها در مورد حوار درست ميشود. تا جايي كه من ميدانم و در جريان هستم، حوار اصلا مصدوم نبوده و غيبت او در تمرين پرسپوليس هيچ ربطي به مصدوميت ندارد. به هر حال من پزشك پرسپوليس هستم و هيچ مورد و مدركي مبني بر مصدوميت حوار وجود ندارد!»
ArtesheSorkh
02-21-2010, 06:45 PM
چقدر حاشیه این هوار محمد زیاده ... یه بار به خاطر پول قهر میکنه .. یه بار به خاطر پول مصدوم میشه ...
هر چند به یک نحوی با هم نسبت داریم .. چون جفتمون کرد هستیم ... اون کرد عراق ... من کرد ایران
ولی دیگه داره شورشو در میاره
red girl
02-21-2010, 06:54 PM
آره متاسفانه !!
من نمیدونم هواری که خانوادتا توی پول غرق میزنن دیگه چرا این همه پول پول میکنه !!
از ستاره هم شانس نداریم ما !
red girl
02-21-2010, 07:05 PM
دکترسودی: هوار می توانست بازی کند /فردا روز تصمیم گیری
پس از اینکه فرید زرینه سرپرست کادرپزشکی پرسپولیس روز قبل طی مصاحبهای اعلام کرد که هوارملامحمد مصدوم نیست، پزشک کلینیک باشگاه پرسپولیس نیز این موضوع را تأیید کرد.
هوارملامحمد در تمرینات دیروز پرسپولیس هم غایب بود که ناراحتی علی دایی را به دنبال داشت. البته او عنوان کرد که در کلینیک باشگاه حاضر شده تا به فیزیوتراپی بپردازد.
دکتر سودی پزشک کلینیک اظهارات وی را تایید کرده و میگوید: هوار ملامحمد دیروز در کلینیک حاضر شد و من او را مورد معاینه قرار دادم. نظر شخصی و پزشکی من این است که هوار مشکلی برای مسابقه نداشت و میتواست مقابل مقاومت سپاسی به میدان برود. به نظر من مصدومیت این بازیکن طوری نبود که حتی در تمرین هم غایب باشد چه برسد به مسابقه.
حال با توجه به اینکه دو پزشک پرسپولیس عدم مصدومیت هوارمحمد را تأیید کرده اند، باید منتظر شد و دید واکنش باشگاه در این روال چه خواهد بود.
یکی از مسئولین پرسپولیس اعلام کرده که فعلا تا این لحظه قصد برگزاری جلسه کمیته انضباطی در مورد هوار و محرومیت وی را ندارند اما آنها اعلام کردند که تا فردا منتظر گزارشات کادر پزشکی پرسپولیس هستند و اگر نظر پزشکان نیز قانعکننده باشد کمیته انضباطی برگزار و در مورد هوار تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.
red girl
02-22-2010, 04:51 PM
بدون جريمه بدون توقيف؛ با بخشش دايي هوارملامحمد به تمرينات برگشت
سايت گل ـ يك مكالمه 20 دقيقهاي بين حوارمحمد مديربرنامههايش و علي دايي آن هم به صورت تلفني كافي بود تا سرمربي پرسپوليس با بازگشت ستاره عراقي تيمش به تمرينات موافقت كند.
منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند حوارملامحمد كه غيبتش با مقاومت سپاسي شيراز حرف و حديثهاي زيادي را به همراه داشت و حتي به نظر ميرسد به خاطر تمارض به مصدوميت تا پايان فصل در ليست سياه علي دايي و باشگاه پرسپوليس قرار گيرد بعدازظهر ديروز به كمك مديربرنامههايش با علي دايي تماس گرفت تا اين مشكل را برطرف كند.
البته شنيده ميشود دايي در طول اين مكالمه تلفني انتقادات تندي را نثار اين بازيكن عراقي كرد. اما در ادامه نرمتر شد و در نهايت مجوز حضور او را در تمرينات صادركرد. به طوري كه حوارمحمد صبح امروز در شركت واحد حاضر شده و پس از مكالمهاي چند دقيقهاي با علي دايي تمرينات خود را آغاز كرد.
اينطور كه از شواهد و قرايين پيداست با توجه به تصميمگيري علي دايي باشگاه پرسپوليس و حبيب كاشاني ديگر تصميمي براي جريمه مالي او نخواهند داشت.
red girl
02-23-2010, 01:28 PM
حوار براي تنبيه از تركيب بيرون ميرود؟
سايت گل ـ اگر چه علي دايي در گفتوگويي تلفني با حوارملامحممد عذر او را بابت غيبتهاي غيرموجه در تمرين و مسابقات پذيرفت، اما بعيد به نظر ميرسد او از ديدار روز جمعه بهره ببرد.
منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند كه علي دايي براي تنبه انضباطي حوارملامحمد تصميم گرفته او را حداقل براي يك مسابقه روي نيمكت بنشاند تا هم بازيكنان چندان بابت حوار دلخوري نشان ندهند و هم حوار را كمي تأديب كند. البته با توجه به خصوصيات اخلاقي علي دايي، هنوز حضور يا عدم حضور حوار يا هر بازيكن ديگري در تركيب مشخص نيست.
شنيده ميشود سرمربي جوان پرسپوليس فعلا تصميمي به استفاده از اين بازيكن عراقي در ديدار با آلومينيوم هرمزگان ندارد. به هر حال اين بازي تا حدي راحت و آسان بوده و به نظر نميرسد غيبت حوارمحمد مشكلي براي پرسپوليس و دايي ايجاد كند.
red girl
03-03-2010, 03:04 PM
هوار در ايران بماند، قراردادش تمديد مى شود
به نظر می رسد در صورتی که هوار ملامحمد فصل آینده هم در لیگ ایران بماند، قرارداد خود را با پرسپولیس تمدید خواهد کرد.
هوار محمد در اين فصل تا توانست پرسپوليسى ها را اذيت كرد، با اين وجود قابليتهاى فنى او موجب شد كه حتى حبيب كاشانى هم از اصول خود بگذرد و مقابل اين بازيكن نرمش بيشترى به خرج دهد. با اين وجود تصور بر اين بود اين فصل كه به پايان برسد، باشگاه، خود را از دست اين بازيكن خلاص كند اما حالا حرف و سخن هاى ديگرى مى شنويم و از تمايل جدى باشگاه براى تمديد قرارداد با اين بازيكن در پايان فصل سخن به ميان مى آيد. حتى هنگامى كه مى پرسيم آيا اين يك تعارف براى انگيزه دادن به هوار است، اين نكته رد شده و مطرح مى شود كه اگر هوار محمد بخواهد در فوتبال ايران بماند، پرسپوليس هر طور كه شده با او قرارداد مى بندد. البته از سوى ديگر احتمال ادامه كار هوار در ايران بسيار ضعيف است چون خبر مى رسد، انتقال او به ليگ امارات در پايان فصل قطعى خواهد بود.
mohsen.8
03-08-2010, 02:15 PM
هوار محمد: به عشق هواداران قراردادم را با پرسپوليس تمديد ميکنم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در بازي با فولاد خيلي دوست داشتم گلزني کنم اما متأسفانه به دليل خستگي کمي که داشتم نتوانستم به اين امر مهم برسم.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00003352.jpg هوار ملامحمد در مورد شایعاتی که در مورد تمدید قراردادش به گوش میرسد اظهارداشت: مشکلی با پرسپولیس ندارم و همانطور که بارها اعلام کردم صددرصد قراردادم را با این تیم تمدید خواهم کرد. من عاشق هواداران پرسپولیس هستم و قطعا قراردادم را به عشق این هواداران تمدید میکنم.
مهاجم پرسپولیس ادامه داد: مسئولان قول دادند که جریمه 20 درصدیام بزودی کسر شود آنها گفتند اگر خوب کار کنی حتما در کسر جریمهات مساعدت خواهد شد و با توجه به اینکه کاشانی را مدیرعامل خوب و دلسوزی دیدم حتم دارم که در این خصوص به من کمک خواهد کرد.
هوار محمد در خصوص بازی با فولاد اذعان داشت: بازی با فولاد دیدار بسیار خوب و سختی بود باتوجه به موقعیت جدول ما نخواستیم زیاد ریسک کنیم بنابراین با بازی منطقی 3 امتیاز گرفتیم. در این بازی خیلی دوست داشتم گلزنی کنم اما کمی خسته بودم و نتوانستم به این امر برسم با این حال سعی میکنم در بازیهای آینده تیم محبوبم بتوانم گلزنی کنم میخواهم نهایت تلاشم را برای گلزنی انجام بدهم.
مهاجم پرسپولیس در خصوص بیماری مادرش و سفر به عراق گفت: مادرم بیماری قلبی دارد که همین مورد باعث ناراحتی من شد. رفتنم به عراق بیشتر به خاطر مریضی مادرم بود و به همین دلیل برگشتنم کمی طولانی شد اما اینکه گفتند هوارمحمد پولکی است باید بگویم من اصلا مشکل مالی ندارم. پدرم در عراق کلی ملک و املاک دارد. یکسری افرادی که با من دشمن هستند این شایعات را سر زبانها انداختند وگرنه هیچ مشکلی مالی ندارم.
وی در خصوص اردوی پرسپولیس در دوبی افزود: این بار پرسپولیس در هر کجا بخواهد اردو برگزار کند همراه این تیم هستم و مشکلی از این بابت ندارم.
هوارمحمد در خصوص بازی با ملوان و احتمال قهرمانی پرسپولیس در لیگ امسال خاطرنشان کرد: روی ملوان شناخت چندانی ندارم. میگویند زمین این تیم کمی سفت و نامساعد است که امیدوارم اینچنین نباشد. نهایت تلاشم را میکنم تا بتوانم مهره مفیدی برای پرسپولیس باشم در مورد قهرمانی پرسپولیس هم امیدوارم بتوانیم به این امر برسیم، زیرا خیلی دوست دارم همراه پرسپولیس بتوانم طعم قهرمانی را بچشم.
mohsen.8
03-08-2010, 02:16 PM
دمش گرم قدر هوادارا رو میشناسه و تمدید میکنه به افتخارش همه با هم :
هوار هوار یا هوار ملا محمد.
red girl
03-29-2010, 10:50 PM
اختصاصي سايت گل -دايي، حوار را در اختيار باشگاه پرسپوليس گذاشت
سايت گل ـ حوارملامحمد بازيكن عراقي تيم فوتبال پرسپوليس در پي عدم حضور در اردوي دبي، از سوي علي دايي در اختيار باشگاه گذاشته شد و تا اطلاع ثانوي حق حضور در تمرينات را ندارد.
به گزارش خبرنگار سايت گل ، حوارملامحمد به رغم صدور ويزاي دبي در اردوي تداركاتي تيم فوتبال پرسپوليس حضور نيافت و همين بينظمي باعث شد تا علي دايي اين بازيكن را در اختيار مديريت باشگاه پرسپوليس قرار داده و به باشگاه اعلام كند حوار تا حل و فصل موضوع از سوي باشگاه، حق حضور در تمرينات را ندارد.
حوارملامحمد بعد از بازي با پتروشيمي از تبريز عازم كردستان عراق شد و علي دايي نيز با مرخصي او تا پنجم فروردين موافقت كرده و مقرر شده بود اين بازيكن در تاريخ فوقالذكر به جمع ساير بازيكنان تيم در امارات ملحق شود. تأخير حوارملامحمد در روز پنجم فروردين از سوي باشگاه و سرمربي تيم موجه بود چرا كه ويزاي اين بازيكن به دلايلي با تأخير صادر شد.
منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند ويزاي حوارملامحمد پس از پيگيريهاي علي دايي در دبي صادر شد و مراتب به اطلاع اين بازيكن رسيد و قرار بود حوار روز ششم فروردين به جمع ساير بازيكن اضافه شود؛ اما اين بازيكن به دليل آنچه كه فوت عمويش عنوان كرده بود به دبي نرفت و پس از آن نيز عنوان كرد گذرنامهاش ايراد دارد. در نهايت حوارملامحمد غايب بزرگ اردوي تيم پرسپوليس در امارات بود و همين موضوع باعث شد كه علي دايي بازيكن با تجربه تيمش را در اختيار باشگاه گذاشته و اعلام كند حوار تا حل و فصل اين موضوع حق حضور در تمرينات را ندارد. از باشگاه نيز خبر ميرسد حوارملامحمد پس از ورود به ايران بايد در جلسه كميته انضباطي باشگاه شركت كرده و به احتمال بسيار زياد بار ديگر جريمهاي براي او در نظر گرفته ميشود.
solale
03-30-2010, 01:59 AM
هوار حاشيه اش خيلى زياد بازيكن بردردسرى ولــــــــــــى از لحاظ فنى عااااااااااااليه
Masoud
03-30-2010, 02:30 AM
اره خدایی
حاشیه هم بنده خدا در حد همین که میره و نمیاد !!!!
ولی بازم من میگم سگش میارزه به این خارجی های این چند ساله.
با دایی هم خیلی خوبه و ایشالله فصل بعد هم محبوبترین بازیکن عراق رو داریم.
Masoud
03-30-2010, 01:42 PM
دايي، حوار را در اختيار باشگاه پرسپوليس گذاشت
حوارملامحمد بازيكن عراقي تيم فوتبال پرسپوليس در پي عدم حضور در اردوي دبي، از سوي علي دايي در اختيار باشگاه گذاشته شد و تا اطلاع ثانوي حق حضور در تمرينات را ندارد.
به گزارش خبرنگار سايت گل ، حوارملامحمد به رغم صدور ويزاي دبي در اردوي تداركاتي تيم فوتبال پرسپوليس حضور نيافت و همين بينظمي باعث شد تا علي دايي اين بازيكن را در اختيار مديريت باشگاه پرسپوليس قرار داده و به باشگاه اعلام كند حوار تا حل و فصل موضوع از سوي باشگاه، حق حضور در تمرينات را ندارد.
حوارملامحمد بعد از بازي با پتروشيمي از تبريز عازم كردستان عراق شد و علي دايي نيز با مرخصي او تا پنجم فروردين موافقت كرده و مقرر شده بود اين بازيكن در تاريخ فوقالذكر به جمع ساير بازيكنان تيم در امارات ملحق شود. تأخير حوارملامحمد در روز پنجم فروردين از سوي باشگاه و سرمربي تيم موجه بود چرا كه ويزاي اين بازيكن به دلايلي با تأخير صادر شد.
منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند ويزاي حوارملامحمد پس از پيگيريهاي علي دايي در دبي صادر شد و مراتب به اطلاع اين بازيكن رسيد و قرار بود حوار روز ششم فروردين به جمع ساير بازيكن اضافه شود؛ اما اين بازيكن به دليل آنچه كه فوت عمويش عنوان كرده بود به دبي نرفت و پس از آن نيز عنوان كرد گذرنامهاش ايراد دارد. در نهايت حوارملامحمد غايب بزرگ اردوي تيم پرسپوليس در امارات بود و همين موضوع باعث شد كه علي دايي بازيكن با تجربه تيمش را در اختيار باشگاه گذاشته و اعلام كند حوار تا حل و فصل اين موضوع حق حضور در تمرينات را ندارد. از باشگاه نيز خبر ميرسد حوارملامحمد پس از ورود به ايران بايد در جلسه كميته انضباطي باشگاه شركت كرده و به احتمال بسيار زياد بار ديگر جريمهاي براي او در نظر گرفته ميشود.
هوار بازیکن بزرگی باید پرسپولیس بمون
mohsen.8
03-30-2010, 05:50 PM
هوار محمد تا اطلاع ثانوي حق حضور در تمرينات پرسپولیس را ندارد
هوارملامحمد به رغم صدور ويزاي دبي در اردوي تدارکاتي تيم فوتبال پرسپوليس حضور نيافت و همين بينظمي باعث شد تا علي دايي اين بازيکن را در اختيار مديريت باشگاه پرسپوليس قرار داده و به باشگاه اعلام کند حوار تا حل و فصل موضوع از سوي باشگاه، حق حضور در تمرينات را ندارد.
هوارملامحمد بعد از بازي با پتروشيمي از تبريز عازم کردستان عراق شد و علي دايي نيز با مرخصي او تا پنجم فروردين موافقت کرده و مقرر شده بود اين بازيکن در تاريخ فوقالذکر به جمع ساير بازيکنان تيم در امارات ملحق شود. تأخير حوارملامحمد در روز پنجم فروردين از سوي باشگاه و سرمربي تيم موجه بود چرا که ويزاي اين بازيکن به دلايلي با تأخير صادر شد.
ويزاي هوارملامحمد پس از پيگيريهاي علي دايي در دبي صادر شد و مراتب به اطلاع اين بازيکن رسيد و قرار بود حوار روز ششم فروردين به جمع ساير بازيکن اضافه شود؛ اما اين بازيکن به دليل آنچه که فوت عمويش عنوان کرده بود به دبي نرفت و پس از آن نيز عنوان کرد گذرنامهاش ايراد دارد. در نهايت حوارملامحمد غايب بزرگ اردوي تيم پرسپوليس در امارات بود و همين موضوع باعث شد که علي دايي بازيکن با تجربه تيمش را در اختيار باشگاه گذاشته و اعلام کند حوار تا حل و فصل اين موضوع حق حضور در تمرينات را ندارد. از باشگاه نيز خبر ميرسد حوارملامحمد پس از ورود به ايران بايد در جلسه کميته انضباطي باشگاه شرکت کرده و به احتمال بسيار زياد بار ديگر جريمهاي براي او در نظر گرفته ميشود.
Masoud
03-31-2010, 07:31 PM
هوار دلیل غیبت خود را بازگو کرد
ارتش سرخ دات كام: هوار ملا محمد هافبک عرقی تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز در مجموعه ورزشی شرکت واحد حضور یافت تا دلایل خود جهت حضور نیافتن در اردوی امارات را بازگو کند.
هوار گفت : به این دلیل که من قبلا اقامت کشور امارات را داشته ام و پاسپورت قبلی ام در این کشور به ثبت رسیده بود ویزای حضور من در کشور امارات برای اردوی پرسپولیس را هم نیز برای پاسپورت قبلی من صادر کرده اند و به دلیل اینکه ان پاسپورت باطل شده بوده است من نتوانستم در این اردو حضور یابم.
هوار در حالی این مسائل را برای کریم باقری که به نمایندگی از علی دایی امده بود توضیح میداد که مهدی الهایی وظیفه ترجمه را به دوش میکشید.
هوار ملا محمد افزود : غیبت من از روی عمد نبوده و از صمیم قبل از هواداران عذرخواهی میکنم و امیدوارم انها من را ببخشند.
حاتم ایرانی
03-31-2010, 07:36 PM
انشالله واقعا اینطوری باشه
البته هوار بعد اون قضیه خیلی از دوران آمادگیش دور شده
red girl
03-31-2010, 11:09 PM
http://perspolisnews.com/images/tumb/88/pasport-havar.jpg
red girl
03-31-2010, 11:10 PM
الله اعلم , ولی همیشه یه اتفاق نمیذاره هوار انظباط رو رعایت کنه !!
این از اقبال ماست آیا ؟!
solale
04-01-2010, 03:35 AM
بيجاره هوار هر جى اتفاق بده واسه اون ميافته:24::24: و باعث ميشه به موقع سر تمرين حاضر نشه
جاره اى نيست جون برسبوليس بهش نياز داره بايد باهاش راه اومد ديكه
Masoud
04-01-2010, 04:00 AM
واقعا هم پرسپولیس بهش احتیاج داره.
تیمهای عربی و حتی ترکیه ای هم براش سر و دست میشکونن و به خاطر شخص علی دایی برگشت فقط.
البته نمیگیم وجه تیم به خاطر یه بازیکن از بین بره ( چیزی که من به شخصه سر قضیه علی کریمی زیر بار نرفتم و به همه گفتم پرسپولیس مهمه نه کریمی ) ولی باید یه بار دیگه بهش فرصت بدن و صد البته با کسر یه مبلغی که بهش فشار مالی هم بیاد.
zamara
04-03-2010, 10:02 AM
http://img4u.net/images/evusqwotzwbxmalj5v46.jpg
هوار ملامحمد: سوتفاهم شده اما از دايي تشكر ميكنم
غيبت هوار ملامحمد در اردوي دوبي باعث شد تا علي دايي مانع از بازگشت اين بازيكن تاثيرگذار اما جنجالي به تمرينات پرسپوليس شود.
هوار ملامحمد در شرايطي كه باشگاه پرسپوليس روز شنبه حكم جديد كميته انضباطي را اعلام خواهد كرد در گفت وگو با سايت گل به سوالات ما اينگونه پاسخ داد.
-دوباره يك سوژه جديد در مورد هوارملامحمد شكل گرفت.
اين هم از بدشانسي من است. ديگر نميدانم چه بگويم، اما باور كنيد اين بار واقعا من بيتقصيرم.
-اما غيبت تو در اردوي امارات، خطاي كوچكي نبود.
خب من هم همين را ميگويم. من در اردوي پرسپوليس در امارات حاضر نشدم اما اين دليل نميشود مقصر باشم. فكر ميكنم به خاطر مسائل گذشته ذهنيتها نسبت به من منفي شده است.
-گذشتهها كه گذشته؛ ميگويي اين بار مقصر نبودي ولي در حالي كه ويزايت هم صادر شده بود، به اردوي پرسپوليس ملحق نشدي.
بله، به لطف علي دايي ويزاي من هم درست شد اما به خاطر مشكل پاسپورتم نتوانستم به اردوي پرسپوليس ملحق شوم. پاسپورت من درجه اس بود كه تا سال 2011 اعتبار داشت. منتهي مراتب چون صفحات آن پر شده بود، پاسپورتم را تعويض كردم و پاسپورت جی گرفتم اما زماني كه به فرودگاه اربيل رفتم تا به امارات بروم متوجه شدم در ارسال ويزايم اشتباهي صورت گرفته و براي پاسپورت قبليام اقدام كردهاند.
-اشاره كردي به اينكه به لطف علي دايي ويزا گرفتي؛ قضيه از چه قرار است؟
به دلايلي اتباع عراقي براي دريافت ويزاي امارات با اشكال تراشي مواجه هستند اما آقاي دايي لطف كردند و مشكل ويزايم را از طريق دوستانشان حل كردند كه جا دارد از ايشان تشكر كنم.
-البته اين دومين بار است كه علي دايي مشكلت را حل ميكند.
بله، ايشان هميشه به من لطف داشتهاند. دفعه قبل هم كه به خاطر مسائل مصدوميت سوءتفاهمهايي پيش آمده بود، علي دايي با مديريت خوب خود مشكل را به بهترين نحو حل كرد.
-اما اين مرتبه چارهاي نگذاشتي جز اينكه مساله ات را به كميته انضباطي باشگاه ارجاع بدهد.
هيچ اعتراضي به اين مساله ندارم. باشگاه پرسپوليس براساس حق طبيعي خود ميتواند در اين باره اقدام كند. من در اردوي امارات با دلايلي كه گفتم غايب بودم و علي دايي به همين خاطر رسيدگي به اين موضوع را به كميته انضباطي باشگاه واگذار كرده است.
-ممكن است به خاطر اين غيبت با راي سنگيني جريمه شوي.
گفتم كه هيچ اعتراضي ندارم. در اين مدت هم با هيچ جايي صحبت نكردهام كه بخواهند از آن عليه خودم و باشگاه سوءاستفاده كنند. من بازيكن پرسپوليس هستم و با نيت كمك به اين تيم بزرگ و پرطرفدار و پيشرفت خودم، آن را انتخاب كردم. من نيامدهام كه به خودم و تيمم ضربه بزنم. حالا هم هر تصميمي كه باشگاه و علي دايي بگيرند، تابع آن خواهم بود.
باشگاه دلايل خود را دارد و من هم دلايل و مدارك خودم را ارائه كردهام تا براساس آن تصميمگيري شود. تمام اين جريان بر اثر يك سوءتفاهم پيش آمده و كسي در اين ميان مقصر نيست. من حتي كپي پاسپورت تعويضيام را براي باشگاه ارسال كردم اما گويا از بدشانسي اين مساله پيش آمد.
من به عدالت باشگاه پرسپوليس و شخص آقاي كاشاني و علي دايي ايمان و اعتقاد دارم و مطمئنم در حل اين مساله رعايت انصاف و عدالت را خواهند كرد، حتي اگر به ضررم باشد، باز هم همين عقيده را خواهم داشت.
Masoud
04-04-2010, 12:00 PM
هوار محمد محروم نمی شود
ارتش سرخ دات كام: طبق آخرین اخباری که از باشگاه پرسپولیس به گوش می رسد پس از رسیدگی مسولان به وضعیت هوار محمد متوجه شده اند که غیبت او در اردوی امارات به دلیل اشکالاتی بوده که از طرف باشگاه بوجود آمده و این بازیکن نقشی در بی نظمی ایجاد شده نشده است.
گویا پاسپورت این بازیکن بامشکلاتی مواجه بوده که باید توسط مسولان تیم رسیدگی می شده و هوار به همین دلیل نتوانسته به امارات سفر کند و هیچ تقصیری متوجه خودش نیست. با این شرایط هوار می تواند به تمرینات بازگشته و از بازی آینده تیمش را همراهی کند.
mohsen.8
04-04-2010, 08:40 PM
هوارمحمد: دوست داشتم به دوبی بروم اما مقصر باشگاه بود/ اگر پنالتی خلیلی گل میشد، سایپا را میبردیم
هافبک عراقی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توضیحاتی که به مسئولان پرسپولیس دادم مشکلم حل شد و این بار با دلایل موجه در تمرینات پرسپولیس حاضر شدم.
"هوار محمد" بعد از تبرئه شدن در گفتگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: مشکل من فقط پاسپورتم بود که آن مشکل هم تقصیر من نبود و باشگاه میتوانست این مشکل را حل کند.
وی افزود: من هیچ وقت دنبال شایعهپراکنی نیستم و نمیخواهم برای خودم مشکل بوجود بیاورم. از خدا میخواستم که به دوبی بروم حتی پاسپورت جدیدم را به باشگاه ارائه دادم اما مقصر مسئولین بودند که نمیدانستند من مشکل خروجی دارم و خدا را شکر خودشان متوجه شدند که من در این مورد مقصر نیستم.
هوارمحمد در مورد شکست پرسپولیس مقابل سایپا اذعان داشت: از باخت مقابل سایپا تعجب کردم شاید اگر من در این بازی حضور داشتم نتیجه بازی اینطور رقم نمیخورد و اگر پنالتی محسن خلیلی تبدیل به گل میشد حتما پرسپولیس برنده این بازی میشد.
هافبک عراقی پرسپولیس خاطرنشان کرد: قراردادم تا پایان فصل اعتبار دارد و من هنوز قراردادم را تمدید نکردم و در پایان بازیهای لیگ در این خصوص تصمیم میگیرم.
red girl
04-05-2010, 03:48 PM
حوار ملامحمد با پرسپوليس به توافق نرسيد،پرسپوليس از حوارمحمد به فيفا شكايت ميكند
سايت گل ـ دقايقي پيش جلسه حوارملامحمد با علي دايي و حبيب كاشاني به پايان رسيد و اين بازيكن عراقي با تراشيدن چند بهانه مسير گفتوگو را به جايي رساند تا طرفين بدون توافق به گفتوگوي خود پايان دهند.
منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند كه ستاره عراقي باشگاه پرسپوليس پس از اتفاقاتي كه طي چند روز گذشته رخ داد. ساعت 12 ظهر امروز در محل باشگاه پرسپوليس حاضر شد و جلسهاي را با حبيب كاشاني و علي دايي برگزار كرد. در اين جلسه حوارملامحمد تنها شرط خود را براي بازگشت بخشيده شدن جرائم مالي سابقش قلمداد كرد.
حبيب كاشاني نيز ضمن مخالفت با اين شرط اعلام كرد كه در صورتي كه حوار به تمرينات برنگردد از او به فيفا شكايت خواهد كرد.
red girl
04-05-2010, 03:49 PM
امیدوارم سال دیگه هوار رو با پیراهن سپاهان نبینم و شاهد زوج موفق هوار-عماد رضا نباشم !!
هوار رو باید زمان نرسیدن به بازی سپاهان پرسپولیس میشناختیم !
mohsen.8
04-05-2010, 09:10 PM
مهم نيست چه كسي مقصر است
هوار محمد: از فردا در اختيار پرسپوليس هستم
خبرگزاري فارس: بازيكن عراقي پرسپوليس گفت: از فردا در اختيار كادر فني و تيم هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس هوار ملا محمد درباره مسائل مختلف صحبت كرده است:
بالاخره در تمرينات حاضر شدي؟
امروز با هماهنگي آقاي دايي به تمرين نرفتم و قرار بر اين شد كه از فردا در تمرينات حضور داشته باشم.
مشكل خاصي وجود داشت؟
هيچ مشكلي نبود و تنها سو تفاهماتي بود كه در رابطه با مشكل ويزا و گذرنامه من براي اردوي امارت به وجود آمده بود كه من كمي دلگير بودم و آن هم برطرف شد.
باشگاه پرسپوليس قبول كرده كه در رابطه با مشكل ويزاي تو مقصر بوده آيا تو از اين موضوع دلگير بودي؟
مهم نيست كه چه كسي مقصر است مهم اين است كه مشكل برطرف شده و از فردا در اختيار كادر فني هستم.
در ديدار برابر سايپا حضور نداشتي. بازي را چطور ديدي؟
بازي را ديدم و افسوس موقعيت هايي كه از دست رفت را خوردم. البته خوشبختانه ديگر رقيبان ما هم موفق نبودند و مكان پرسپوليس در جدول حفظ شد. بازي سختي برابر تراكتورسازي با آن هواداران پرشورش پيش رو داريم و بايد تمام تمركز تيم به ادامه بازي هاي ليگ باشد.
red girl
04-06-2010, 03:37 PM
سوء استفاده رسانه ای از اختلاف پرسپولیس و هوار
هوار ملامحمد به لطف گل های امتیاز آور و حضور تاثیرگذارش در پرسپولیس می توانست به یکی از محبوب ترین بازیکنان این تیم تبدیل شود اما کشمکش دائمی او با باشگاه شرایط دیگری را بوجود آورده است.
به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس، بازیکن عراقی پرسپولیس پس از آنکه نتوانست خود را به اردوی این تیم در دوبی برساند توسط علی دایی از حضور در تمرینات پرسپولیس منع شد.
وی روز شنبه به همراه مدیربرنامه هایش برای تماشای دیدار استیل آذین و سپاهان به ورزشگاه رفت تا شایعات در خصوص پیوستن وی به این تیم اصفهانی قوت پیدا کند. معدود هواداران سپاهانی حاضر در ورزشگاه هم با شعا «هوار، هوار» او را مورد تشویق قرار دادند تا خوراک خبری جدیدی نصیب رسانه ها شود.
باشگاه پرسپولیس اما اعلام کرد در جریان غیبت ملامحمد در اردوی امارات مقصر بوده و به این ترتیب هوار از اتهام وارده تبرئه شد. در این بین بعضی سایت ها و روزنامه های زرد به شیطنت و سوء استفاده از اختلاف باشگاه و هوار پرداختند تا جایی که سایت گل دیروز از شکایت باشگاه پرسپولیس به فیفا در پی بی انضباطی های پیاپی هوار ملامحمد نوشت و خبرآنلاین (وابسته به گروه خبر که روزنامه حاشیه پرداز خبرورزشی هم زیر مجموعه آن است) و خبرگزاری فوتبال ایران هر کدام به این خبر کذب بال و پر دادند.
هوار اما بعد از ظهر دیروز با حضور در باشگاه پرسپولیس به سوء تفاهمات بوجود آمده بین خود و علی دایی خاتمه داد و از امروز در تمرینات پرسپولیس شرکت می کند.
مدیر برنامه های ستاره عراقی در خصوص حضور او در دیدار استیل آذین و سپاهان می گوید: «ما فقط برای تماشای مسابقه به ورزشگاه رفتیم و هیچ مذاکره ای با سپاهان انجام ندادیم»
وی در خصوص ماجرای درخواست نوجوان 13 ساله از هوار افزود: «یک پسر بچه 13 ساله با چشمان گریان نزد ما آمد و به هوار گفت چرا می خواهی به سپاهان بروی؟ این اتفاق به شدت هوار را تحت تاثیر قرار داد»
وی افزود: «در حال حاضر هیچ مذاکره ای با باشگاه سپاهان نداشته ایم و اگر شرایط محیا باشد به طور قطع هوار فصل آینده در پرسپولیس خواهند ماند چرا که او عاشق پیراهن این تیم و هواداران آن است»
انتهای گزارش اختصاصی / امانت داری - استفاده از این خبر با ذکر نام مرجع خبری پرسپولیس مجاز است
red girl
04-06-2010, 04:20 PM
حمايت قاطع دايي از حوارملامحمد
سايت گل ـ بازيكن عراقي پرسپوليس بعد از يك هفته پرماجرا بالاخره صبح امروز در تمرينات پرسپوليس حاضر شد و تمرينات اختصاصي را زير نظر محمد مولايي انجام داد.
نكته جالب در اين ميان به حمايت شديد علي دايي از اين بازيكن در جمع سرخپوشان مربوط بود. منابع خبري سايت گل گزارش ميدهند كه علي دايي در آغاز تمرين و به هنگام گفتوگو با بازيكنان باشگاه را در قضايايي كه درباره حوار رخ داد مقصر قلمداد كرده است.
علي دايي پس از انتقاد دوباره از بازيكنان خط دفاعي پرسپوليس و بيان اينكه بايد در بازي با تراكتورسازي اين اشتباهات به حداقل برسد در خصوص حوارملامحمد صحبت كرد و گفت:«همانطور كه ميبينيد حوار به تمرينات برگشته و از امروز در كنار ما خواهد بود. او در اين قضيه كاملا بيتقصير بود و به خاطر مشكلاتي كه باشگاه در آن مقصر بود نتوانست ما را در دبي همراهي كند. حال او در تمرينات حاضر شد و همگي با هم متحد و يكدل اين شش بازي آخر را با قدرت و پيروزي پشت سر ميگذاريم.»
red girl
04-06-2010, 05:08 PM
حکایت جگرسوز بازگشت یار عراقی به پرسپولیس!
حوار محمد که با پیش شرط بخشش جریمه هایش به تمرینات پرسپولیس برگشته است می گوید به عشق هواداران برگشتم!
این یک روایت شنیدنی است از یک بازیکن دل نازک عراقی. اصلا حس نکنید دارید فیلم هندی می بینید . این جملات را عبدالرضا سعدی مترجم حوار محمد درباره دلایل بازگشت ستاره عراقی به پرسپولیس نقل کرده است!
« روز گذشته که برای دیدن بازی استیل آذین و سپاهان به ورزشگاه اکباتان رفته بودیم یک پسر بچه ۱۳ساله جلوی حوار را گرفت و با گریه از او خواست که برگردد و حوار که عشق و علاقه هواداران را به خود دیده بود نتوانست دوری از آنها را تحمل کند و گفت
این عشق و علاقه ای که این پسر بچه ۱۳ساله از خود بروز داد را با دنیا عوض نمی کنم.بنابراین با پایان مشکلات حوار این بازیکن عراقی از فردا در تمرینات تیم حاضر خواهد شدو بی شک با توجه به ارزش های فنی که این بازیکن برای تیم دارد بازگشت او به تمرینات بهترین خبر برای هوادارن پرسپولیس خواهد بود.»
mohsen.8
04-07-2010, 05:06 PM
هوار محمد: دوست داشتم دايي حرفهايم را ميشنيد
مرجع خبری پرسپولیس : هافبك عراقي پرسپوليس گفت: ناراحتي من اين بود كه دوست داشتم دايي حرفهاي من را گوش و مشكلاتم را درك كند.
هوار ملا محمد در مورد بازگشت به تمرينات پرسپوليس گفت: مشكل خاصي نبود و سوء تفاهم كوچكي پيش آمده بود كه خوشبختانه حل شد و در حال حاضر با آمادگي كامل در اختيار تيم هستم.
وي ادامه داد: در مدت غيبتم تمرينات خوبي را داشتم و شانس با من يار بود كه ليگ برتر 10 روز به وقفه افتاد و من بهترين استفاده را از اين تعطيلات بردم.
هوار عنوان كرد: از حضور در پرسپوليس رضايت دارم و به فكر تمديد قرار داد با اين تيم هستم. دايي به من كمك كرد كه به آرامش خوبي در تيم برسم و با هيچ كس هم مشكل ندارم.
وي افزود: دايي را دوست دارم و ناراحتي من از او اين بود كه دوست داشتم حرفهاي من را گوش دهد و مشكلاتم را درك كند.
ملا محمد در مورد بازي با سايپا گفت: پرسپوليس بازي خوبي را مقابل سايپا به نمايش گذاشت، اما متاسفانه در گلزني مشكل داشت. اگر در اين بازي پيروز ميشديم ميتوانستيم در مكان اول يا دوم جدول قرار بگيريم.
وي در مورد اينكه گفته ميشود عماد رضا به او پيشنهاد داده به پرسپوليس بازگردد تاكيد كرد: من از تمام بازيكنان عراقي كه در اين بازي ميكنند مشاوره ميگيريم و با عماد رضا هم خيلي صميمي هستم، اما تصميم نهايي بازگشت به پرسپوليس را خودم گرفتم.
هافبك پرسپوليس با اشاره به اينكه سپاهان شانس بيشتر براي قهرماني در ليگ دارد، عنوان كرد: اين تيم اصفهاني مدعي نخست كسب عنوان قهرماني است، البته نبايد اتفاقات فوتبال را فراموش كرد.
red girl
04-08-2010, 09:33 PM
هوار محمد و دردسر جدید
سایت گل- در ایران تماشای یک بازی توسط یک مربی یا بازیکن به همین راحتی ها نیست و به خصوص اگر نزدیک فصل نقل و انتقالات باشد بازیکنی که می خواهد یک بازی را از نزدیک تماشا کند باید حسابی حواسش را جمع کرده و خودش را برای حاشیه های بعد از آن آماده کند.
هوار محمد، بازیکن عراقی پرسپولیس در روزهایی که با مسولان سرخپوشان به مشکل برخورده بود به دیدار بازی سپاهان و استیل آذین رفت تا انواع و اقسام شایعات در مورد او بوجود بیاید. از مذاکره هدایتی با این بازیکن تا رایزنی های عمادرضا برای حضور او در اصفهان و همین شایعات باعث شده تا مسولان باشگاه پرسپولیس هم چندان خوش بینانه به حضور هوار محمد در ورزشگاه نگاه نکنند.
به نظر می رسد که این بازیکن نخی بر گردن حاشیه انداخته و هر کجا که می رود آن را بدنبال خود می کشد چون هر روز او به دلیلی سوژه ای برای رسانه هاست.
متاسفم واقعا .. باز هم امیدوارم هوار رو سال دیگه با پیراهن سپاهان نبینم و شاهد زوج موفقش با عماد رضا نباشم
یادمه میگفتن به دایی قول داده که عماد رضا رو بیاره پرسپولیس
این طور که معلومه خودش میره سپاهان!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم که نره...
red girl
04-10-2010, 06:24 PM
آغاز مذاکره برای تمدید قرارداد هوارمحمد
باشگاه پرسپولیس قصد دارد به زودی جلسهای را برای تمدید قرارداد هوارملا محمد با بازیکن مذکور برگزار کند.
این روزها از سوی 2، 3 باشگاه لیگ برتری پیشنهاداتی برای امضای قرارداد به هوارملامحمد شده است.
باشگاه پرسپولیس بعد از باخبر شدن از این موضوع قصد دارد به زودی جلسهای را با این بازیکن برگزار کند و با توجه به اینکه علی دایی خواهان تمدید قراداد هوار است مسئولان میخواهند به زودی به این خواسته دایی جامه عمل بپوشانند.
حتی مسئولان اعلام کرده اند که اگر هوارمحمد در خصوص تمدید قراردادش حسن نیت داشته باشد جریمه این بازیکن را کاهش خواهند داد تا خیال هوار از بابت جریمه راحت شود.
mohsen.8
04-14-2010, 06:28 PM
هوار محمد: تقصیر من نیست که از تیم های عربی پیشنهاد دارم!
مرجع خبری پرسپولیس : با توجه به اينكه حرف و حديثهاي زيادي در مورد هافبك عراقي پرسپوليس وجود دارد، با ملامحمد صحبت كرديم البته به كمك يك مترجم عربي.
نكته جالب اين بود كه پس از پايان هر سوال، حوار بلافاصله جوابها را به زبان عربي بيان ميكرد! او حالا فارسي را به خوبي متوجه ميشود. جالب آنكه او دايي را با واژه كاپيتان خطاب كرد.
*رويارويي تو و جاسمكرار (بازيكن عراقي تيم تراكتورسازي) هم در نوع خودش جالب خواهد بود؟
جاسم را ميشناسم. او بازيكن خوبي است. ولي فوتبال خاصيتي دارد كه مليت، رفاقت و اينجور چيزها نميتواند در هنگام بازي تعيين كننده باشد. اين جور مسايل به خارج از زمين مسابقه مربوط ميشود و هر كدام از ما ميكوشيم تا در اين بازي تيممان برنده باشد.
*بالاخره مشكل لاينحل گذرنامهات حل شد يا نه؟
مشكل لاينحل نبوده چون من مشكل گذرنامه داشتم و به همين دليل بود كه نتوانستم در تمرين پرسپوليس حاضر شوم.
*اما به همين دليل كه شايد برايت خيلي مهم نيست، تو در اردوي دوبي پرسپوليس غايب بودي.
من سه تا گذرنامه دارم! يكي از آنها به اسم من بود و با بقيه فرق داشت! من كه نميخواستم اين اتفاق بيفتد. من دوست داشتم كه در اردوي دوبي باشم و بتوانم خودم را براي بقيه بازيها آماده كنم ولي با اين اتفاقي كه افتاد، من نتوانستم در اردوي پرسپوليس حاضر شوم.
*در جلسهات با دايي چه گذشت؟ ميگفتند او از غيبت تو در تمرينات پرسپوليس خيلي دلخور بوده.
دايي را خيلي دوست دارم. هر كاري ميكنم تا كاپيتان دايي از من راضي باشد! دايي مربي بزرگي است. او يكي از معروفترينهاي فوتباليستهاي آسياست. دلم ميخواهد اين چند تا بازي هم به خوبي و خوشي تمام شود و پرسپوليس نتيجه بگيرد.
*وضعيت تيم چطور است؟
همه چيز خوب است. پرسپوليس شرايط خوبي دارد و اگر همين مسير را ادامه دهيم، ميتوانيم سه امتياز بازي باتراكتورسازي را كسب كنيم. البته ميدانم كه بازي با تراكتورسازي سخت است ولي ما فقط سه امتياز را ميخواهيم.
*قبول داري اين مدت بارها براي باشگاه پرسپوليس دردسرساز شدي؟
من هرگز نميخواستم كه چنين اتفاقاتي بيفتد و مقصر نبودم!
*اما كار تا جايي پيش رفت كه باشگاه تهديد به شكايت به فيفا شد!
اينطوري نبود... من پرسپوليس را دوست دارم و هيچ وقت دلم نميخواست كه بين من و باشگاه مشكل به وجود آيد. من دلم ميخواهد تا كاپيتان دايي از من راضي باشد. به همين دليل تمام تلاشم را ميكنم تا در اين چند بازي پاياني براي پرسپوليس مفيد و موثر باشم.
*بدون شك موثر بودن تو در پرسپوليس به نفع خودت هم هست...
چطور؟
*با توجه به پايان قراردادت با پرسپوليس و پيشنهاداتي كه داري...
... من فقط به پرسپوليس فكر ميكنم... هيچ صحبتي هم با كسي نداشتهام!
*اما مدتهاست كه خبر پيشنهادات از سوي تيمهاي عربي و حوزه خليجفارس مطرح شده است!
اين كه تقصير من نيست. آن تيمها به من پيشنهاد دادهاند و من هم گفتهام كه پس از پايان بازيهاي ليگ با آنها مذاكره ميكنم. قرارداد من با پرسپوليس در پايان بازيهاي ليگ تمام ميشود و خيلي دوست دارم كه پيشنهادي از اروپا و يا حتي تيمهاي عربي پولدار و خوب داشته باشم. با تمام اين حرفها من فعلا بازيكن پرسپوليس هستم و با تمام قوا براي اين تيم بازي ميكنم.
red girl
04-19-2010, 10:51 PM
مدیربرنامه های ملامحمد: هوار در ایران فقط برای پرسپولیس بازی می کند
از دو سه هفته پيش يا شايد هم بيشتر، شايعه حضور هوار ملامحمد در سپاهان مطرح بوده و اين موضوع با مطرح شدن اينكه «هوار به همبازيانش گفته با 600 هزار دلار به سپاهان ميرود» دوباره مطرح شده است.
در اين خصوص رابط هوار با باشگاه پرسپوليس و مدير برنامههاي او در ايران ميگويد: «خدا وكيلي اينطور نيست و هوار درباره قرارداد جديدش هيچ بحثي مطرح نكرده. فعلاً هوار تمركزش را براي اين سه چهار بازي باقيمانده پرسپوليس گذاشته و تا حالا صحبتي درباره اينكه فصل بعد كجا ميرود، نكرده است.»
اما حضور هوار در ورزشگاه راهآهن در زمان بازي استيلآذين – سپاهان اين شايعات را قوت بخشيده است كه مدير برنامههاي هوار در اين باره ميگويد: «من گفتم ميخواهم بروم عماد را ببينم، هوار هم گفت من هم ميآيم. اينطور هم نيست كه عماد روي تصميم هوار تأثيرگذار باشد. هر دو نفر حرفهاي هستند و درباره اين مسائل ميدانند چطور برخورد كنند.»
وي ضمن اشاره به اينكه هوار از چند تيم يوناني، قبرسي و عربي پيشنهاد دارد، ميگويد: «هوار به من گفته اگر بخواهد در ايران بماند فقط براي پرسپوليس بازي ميكند. او با جو ايران آشنا است و شك نكنيد اولويتش تمديد قرارداد با پرسپوليس است.»
وي درباره كسر جريمه هوار از قراردادش ميگويد: «فعلاً كه صحبتي نشده. تا الان هوار پول خوبي گرفته و فكر ميكنم تقريباً به اندازه جريمهاش از مبلغ قراردادش پرداخت نشده. اين هم دست آقاي كاشاني است كه پرداخت شود يا نه چرا كه كميته انضباطي باشگاه هوار را جريمه كرده كه حدود 120 ميليون تومان ميشود.»
مدير برنامه هوار از قول هوار درباره جو تبريز ميگويد: «هوار گفت واقعاً وحشتناك بود اما اين همه جمعيت را براي فوتبال ايران بايد به فال نيك گرفت.» گفته ميشود هوار دوست دارد در مركز مثلث 3 نفره خط هافبك بازي كند. موضوعي كه او هم آن را تأييد ميكند: «پست مورد علاقه هوار بازي پشت سر مهاجمان است اما ميگويد هر وقت از چپ به راست ميرود يا برعكس به علي دايي اين موضوع را انتقال ميدهد.» اخيراً و با حضور پدر، برادران و پسرعموي هوار در تهران، وي منزلش را از حوالي باشگاه به سعادتآباد انتقال داده و منزل بزرگتري اجاره كرده است.
mohsen.8
04-24-2010, 02:11 PM
همگروهي با ايران خبر بدي بود
هوار محمد: اگر ميباختيم خودم را نميبخشيدم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر بازي را به صبا واگذار ميكرديم خودم را نميبخشيدم.
http://media.farsnews.com/Media/8812/Images/jpg/A0817/A0817419.jpg
هوار ملا محمد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص بازي برابر صباي قم اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و برتر از حريف بوديم.
وي با بيان اينكه پيروزي حقمان بود در رابطه با شرايط تيم فوتبال صباي قم تصريح كرد: اين تيم هم بازي خوبي به نمايش گذاشت و برخلاف ديدارهاي گذشته بهتر بازي كرده و در لحظاتي هم برتر از ما بودند.
هافبك پرسپوليس خاطرنشان كرد: خط دفاع صبا بسيار خوب عمل كرد؛ كادر فني صبا بجاي اضافه كردن مهاجم سعي ميكرد تا خط دفاعي تيم خود را مستحكم كند. اخراج كاشي براي پرسپوليس فرقي نداشت چون ما تنها به دنبال پيروزي بوديم.
ملامحمد در مورد ضربات پنالتي عنوان كرد: پنالتي شرايط برابري دارد. نميدانم چرا ضربهاي كه من به توپ زدم ارتفاع گرفت و وارد دروازه نشد، اما به هرحال خوشحالم كه در پايان برنده بازي شديم. اگر بازي را به صبا واگذار ميكرديم خودم را نميبخشيدم.
وي در خصوص همگروهي تيم ملي عراق با ايران در مسابقات جام ملتهاي آسيا تصريح كرد: كار سختي درپيش داريم. همگروهي عراق با ايران خبر خوبي برايم نبود. از فوتبال ايران شناخت دارم و اين موضوع براي من يك امتياز مثبت است. اميدوارم ايران و عراق از اين گروه به دور بعد صعود كنند.
Masoud
04-28-2010, 12:27 PM
بازی با سایپا که هوار رو نداشتیم واقعا فهمیدم تو فوتبال یه بازیکن سازنده چقدر مهمه.
جلوی صبا هوار اون وسط داشت اقایی میکرد و فوق العاده بود به نظرم.
از این خوشحالم که با موندن دایی هوار هم تو این تیم میمونه و فصل بعد هم داریمش.
راستی تو جام ملتها چطوری میخواد دمار از روزگار ایران در بیاره :4:
mohsen.8
05-01-2010, 03:02 PM
ملا محمد زیر سرم
حوار به استیل آذین می رسد
ورزش > فوتبال داخلی - حوار ملا محمد بازیکن عراقی پرسپولیس روز گذشته به دلیل سرماخوردگی بستری شد و با تشخیص دکتر زرینه تمرین نکرد.
البته دکتر زرینه هر گونه مشکل خاصی را در رابطه با حوار رد کرد و علت اینکه او را زیر سرم برده این است که با اقدامات فوری بتواند او را به بازی با استیل برساند.
زرینه در این مورد می گوید«مشکل حاصی وجود ندارد و من تمام تلاشم را کردم تا بتوانم با اقدامات فوری این بازیکم را برای بازی با استیل آذین آماده کنم.ان شاءالله که مشکلی پیش نمی آید و او به این بازی می رسد.»
zamara
05-18-2010, 09:46 AM
http://persepolise.persiangig.com/tumb/88/havar.jpg
ماجراهاى «هوار» با پرسپوليس ادامه دارد
شايعات وصحبت هايى كه در خصوص هوارمحمد بازيكن عراقى تيم پرسپوليس شنيده مى شد حالا با بهانه گيرى هاى جديد او گويا رو به تكميل شدن است.
اين بازيكن كه پرسپوليس براى حضور اوبا احتساب پرداخت ماليات و يكسرى متمم ها ۶۰۰ ميليون تومان هزينه كرد با بهانه هاى مختلف بارها در اين فصل موجبات آزار و اذيت اين تيم را در پى داشت.
هوار درزمان حضورانصارى فرد به عنوان مدير عامل، بارها به بهانه حضور دراردوهاى مختلف ملى ازهمراهى تيم پرسپوليس سر باز زد و با روى كار آمدن كاشانى نيز اين موضوع پايان نيافت و همراه نبودن هوار در اردوهاى مختلف و از جمله اردوى دوبى ناراحتى تيم را به همراه داشت.
اين شايعه كه از ابتداى فصل شنيده مى شد تيم هاى سپاهان و استيل آذين جزو تيم هاى خواهان جذب هوار بودند با رفتن اين بازيكن به ورزشگاه براى تماشاى ديدار تيمهاى استيل آذين و سپاهان در تهران رنگ قوت به خود گرفت و نرسيدن هوار به بازى پرسپوليس مقابل سپاهان به بهانه تاخير در ورود به ايران، مهر تاييدى بر اين موضوع بود.
اما در آستانه رويارويى تيمهاى پرسپوليس و سپاهان بار ديگر اين بازيكن بهانه تراشى كرده و مصدوميت پاى خود را عامل حاضر نشدن در اين بازى دانسته اما اين موضوع به حدى غير واقعى جلوه كرده كه حتى اطرافيان تيم هم از اين موضوع ابراز تعجب كردند كه او چطور مصدوم شد!
گويا هوار كه ۸۰ درصد مبلغ قراردادش را دريافت كرده حالا ديگر به فكر پرسپوليس نيست و مسئولان نبايد از ابتدا مبلغ قرارداد او را پرداخت مى كردند.
Masoud
05-18-2010, 11:45 AM
اون طوری که من شنیدم از یه منبع موثق استیل اذین به هوار پیشنهاد 800 ملیونی داده و هوار تموم کرده باهاشون.
حالا باید ببینیم بین استیل و سپاهان کجا میره ؟
هوار رو از نظر بازی خیلی قبول دارم ولی نمونه این بازیکنها رو تو ایران هم داریم که از نظر فنی فوق العادن ولی هر کاری دلشون میخواد میخوان تو تیم انجام بدن.
هوار تو جز بهترین خارجی هایی بودی که اومدی به پرسپولیس ولی با این رفتارهات لیاقت پیراهن مقدس پرسپولیس رو نداری
k a s r a
03-06-2011, 11:21 PM
الحق والانصاف جاش همون استقلاله! عراقیه ملعون! خدا نبخشه كسي رو که پای فوتبالیستای عراقی رو به این مرز و بوم باز کرد...
...ويرايش شد .........
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.