توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران لیورپول
Tifusi
08-11-2010, 02:34 PM
لیورپول آکوییلانی را میفروشد
دوران او در آنفیلد شاید کوتاه باشد.
(http://www.google.com/buzz/post)
سایت گل – لیورپول قصد دارد با آلبرتو آکوییلانی وداع کند. این در حالی است که او تنها یک فصل در لیورپول عضویت داشته است.
بازیکن ایتالیایی تابستان گذشته با مبلغ گزاف 20 میلیون یورو از رم به لیورپول پیوست، اما نیمه اول فصل را درگیر مصدومیت بود و در نیمه دوم تنها بخشی از استعداد خود را نشان داد. او با توجه به مصدومیتها و ناآماده بودنش نتوانست جایی در تیم ملی ایتالیا برای جام جهانی 2010 بیابد.
لیورپول ممکن است این بازیکن 26 ساله را به مبلغ تنها نیمی از قیمت خرید بفروشد تا بتواند پول لازم برای خرید استیون دافور، ستاره بلژیکی را به دست آورد.
لیورپول تا حالا توانسته چندین ستاره خود را با وجود راه نیافتن به لیگ قهرمانان حفظ کد. روی هاجسون البته اعلام کرده که خاویر ماسچرانو نامزد اصلی ترک لیورپول است.
Tifusi
08-12-2010, 06:45 PM
پولسن رسما به لیورپول پیوست
ستاره دانمارکی از یوونتوس جدا شد و به لیورپول پیوست
سایت گل- وب سایت رسمی باشگاه یوونتوس در بیانیه ای به این نکته اشاره کرد که ستاره دانمارکی 30 ساله این تیم با قراردادی 5.5 میلیون یورویی به لیورپول پیوست
البته این مبلغ قابل پرداخت در دو قسط است. قسط اولیه به مبلغ 2.725 میلیون یورودر هنگام امضای قرارداد پرداخت می شود و قسط دوم روز اول جولای سال 2011 و به مبلغ 2.75 میلیون یورو خواهد بود، البته هر دو چک توسط بانکی تضمین می شود.
هنوز توافقات نهایی بر سر طول مدت زمان قرارداد این بازیکن دانمارکی انجام نشده است. او روز گذشته تستهای پزشکی اش در آنفیلد را پشت سر گذاشت و احتمال می رود که نام او را در لیست بازیکنان لیورپول برای اولین دیدار فصل جدید رقابتهای لیگ برتر مقابل آرسنال ببینیم.
این ستاره دانمارکی در سال 2008 با قراردادی کمتر از 10 میلیون یورو برای سه سال به یووه پیوست ولی نتوانست در ترکیب این تیم تاثیرگذار ظاهر شود و درمیان هواداران تیم نیز محبوبیتی را کسب نکرد.
در این میان روی هاجسون،مربی جدید لیورپول نام او را در لیست نقل و انتقالات تیمش و برای پرکردن جای خاویر ماسچرانو قرارداد.
پولسن پیش از این سابقه حضور درتیمهای شالکه و اف سی کپنهاگن را نیز داراست.
Rainyboy
08-13-2010, 12:24 AM
آيا ليورپول به دست چينيها فتح مي شود؟
پيراهن قرمز بر تن هو جينتائو
http://pic-ups.com/images/1vqv.png
داراييهاي بنگاه سرمايه گذاري چين (CIC) بيش از 300 ميليارد دلار ارزشگذاري شده است و اين شركت در سالهاي اخير سرمايه گذاريهاي كلاني در اقصي نقاط دنيا كرده است بنابراين جاي تعجب نيست هر زمان كه پاي خريدي بزرگ به ميان ميآيد نام (CIC) هم مطرح شود. اخيرا رسانههاي بريتانيايي از پيشنهاد اين بنگاه براي خريد ليورپول خبر دادهاند. در راس اين پيشنهاد كني هوانگي قرار دارد كه ليگ بيسبال جوانان چين را راهاندازي كرده و ليگ دسته دوي بسكتبال اين كشور را هم كنترل ميكند البته شركت سرمايه گذاري آقاي هوانگ خصوصي است. كني هوانگ پيشنهادش را با ليورپول در ميان گذاشته و در آيندهاي نزديك ممكن است باشگاه قرمزپوشان آنفيلد به دست مالكان چيني بيفتد. تصور اينكه هو جينتائو رهبر اين كشور كمونيست به زودي پيراهن قرمز ليورپول را بپوشد چندان هم دور از ذهن نيست. طرفداران ليورپول هم بايد اين آمادگي را داشته باشند كه در جايگاه ويژه آنفيلد همواره چهرههاي سرشناس چيني را ببينند. در مورد پيشنهاد (CIC) براي خريد ليورپول چند نظريه مطرح ميشود.
هر چند تيمهاي انگليسي در چين محبوبيت زيادي دارند اما اين لباسها و ساير ملزومات اين تيمها در بازار چين به خوبي به فروش نميرسد. تحليلگران (CIC) ميدانند با خريد ليورپول ميتوانند بازار فروش كالاهاي اين باشگاه را در دست بگيرند و سود كلاني به دست بياورند.
شواهد حاكي از آن است كه مسوولان (CIC) در حال تامين بودجه لازم براي سرمايه گذاري در خريد ليورپول هستند. در يك گزارش آمده است: «از 19 ژوئن تاكنون CIC(558) ميليون دلار از سهمش در «مورگان استنلي» را به فروش رسانده كه اين مبلغ معادل قرضهاي ليورپول است.» اين در حالي است كه منابع آگاه اعلام كردهاند مقامات ليورپول براي فروش اين تيم به مبلغ 558 ميليون دلار چندان هم بي ميل نيستند.
نكتهاي كه در اين ميان وجود دارد اين است كه (CIC) از جنجال و تبليغ منفي بيزار است اما سرمايه گذاران خارجي در ليگ برتر تحت هيچ شرايطي نميتوانند از اين مساله فرار كنند. براي مثال مالكوم گليزر آمريكايي كه طرفداران منچستريونايتد، كمپيني براي بيرون كردن او از تيم محبوب شان به راه انداختهاند . جورج ژيلت و تام هيكس مالكان آمريكايي ليورپول هم وضعيت بهتري نسبت به گليزر ندارند. بنابراين معلوم نيست كه چرا (CIC) تمايل دارد با پرداخت رقم بالاي 558 ميليون دلار خودش را به چنين دردسري دچار كند؟
در عين حال ليگ برتر انگليس مكان ايدهآلي براي سرمايه گذاريهاي مالي نيست. به گزارش يك گروه مطالعاتي در لندن تنها شش باشگاه ليگ برتري در فصل 2009-2008 سود مازاد بر ماليات داشتهاند. در اين ميان سود ليورپول هم 9/50 ميليون دلار بوده كه در ميان تيمهاي ليگ برتري از اين لحاظ در رده سوم جاي دارد. البته اين رقم قبل از محاسبه مبلغ بهرهها و كاهش قيمت قراردادهاي يك بازيكن است . با محاسبه اين دو فاكتور ليورپول بدون احتساب ماليات 55 ميليون پوند از دست خواهد داد. بنابراين سرمايه گذاري در چنين شرايطي بسيار پرخطر است اما هنوز مشخص نيست كه (CIC) به چه دليل به دنبال خريد ليورپول است.
در اينجا نوبت به كني هوانگ ميرسد كه گفته ميشود بخشي از تيم بسكتبال كليولند كاواليرز را خريده اما اين مساله رسما اعلام نشده است. (CIC) اصولا از سرمايه گذاران دولتي كه اقدام به سرمايه گذاري در كشورهاي خارجي ميكنند حمايت ميكند ولي اين بار مشخص نيست كه چرا (CIC) اين بار ميخواهد از يك سرمايه گذار خصوصي حمايت كند آن هم در اين مقياس بزرگ!
اين در حالي است كه در روز چهارشنبه آقاي هوانگ در بيانيهاي كه منتشر كرد هر گونه پيشنهاد رسمي براي خريد ليورپول را رد كرد اما شركت او در بيانيهاي متفاوت اعلام كرد آقاي هوانگ براي سرمايه گذاري بر روي ليورپول كاملا آماده است. در عين حال سخنگوي آقاي هوانگ روز پنجشنبه در مورد گزارشهاي منتشره از سوي (CIC) گفت:« ما در حال حاضر هيچ چيزي را در مورد باشگاه ليورپول نه ميتوانيم تاييد و نه ميتوانيم انكار كنيم. همه چيز زماني كه ما و ليورپول بتوانيم يك تصميم مشترك بگيريم مشخص خواهد شد.»در ميان همه اين انكارها شينهوا خبرگزاري دولتي چين در حالي كه در گزارش خود ليورپول را يك باشگاه استراليايي معرفي كرده از پيشنهاد رسمي چينيها براي خريد اين تيم خبر داده است. در حالي كه تام هيكس و جورج ژيلت تمايل دارند قبل از بسته شدن بازار نقل و انتقالات تكليف باشگاه شان مشخص شود به زودي سرنوشت مالك بعدي آنفيلد مشخص خواهد شد.
Tifusi
08-14-2010, 12:25 PM
پولسن: میخواهم در لیورپول خیلی چیزها را ثابت کنم
بازیکن دانمارکی امیدوار است دوباره با روی هاجسون موفق باشد.
http://u.goal.com/61700/61763_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=61763)
Christian Poulsen - Juventus
سایت گل – کریستین پولسن، خرید جدید لیورپول بر این باور است که چیزهای زیادی برای ثابت کردن در تیم جدیدش دارد.
این بازیکن دانمارکی که تجربه فراوانی در لیگهای معتبر اروپایی دارد، در آلمان، اسپانیا و ایتالیا بازی کرده است.
این بازیکن 30 ساله که با مبلغ 4.5 میلیون پوند خریداری شد قراردادی سه ساله با لیورپول بسته است. او بر این باور است که نیاز به آغازی نو در لیورپول دارد: «به نظرم چیزهای زیادی برای ثابت کردن دارم. اگر به باشگاهی مانند لیورپول میروید باید برای آن کارآمد باشید. امیدوارم بتوانم بازیکن خوبی در لیورپول شوم.»
پولسن با وجود آن که تمرینات آمادهسازیاش را به دلیل حضور در جام جهانی دیر آغاز کرده، اما اصرار دارد که همین حالا هم میتواند به میدان برود: «تمرینات را کمی دیر شروع کردم اما در آمادهسازی پیشفصل یوونتوس حضور داشتم. من در آخرین دیدارهای مقدماتی لیگ اروپا بازی نکردم چون میدانستم قرار است به لیورپول بروم. آمادهام ولی البته تصمیم نهایی را مربی و کادر فنی میگیرند.»
پولسن در تیم کپنهاگن دانمارک زیر نظر هاجسون بازی کرده است. او امیدوار است بتواند با مربی سابقش در لیگ برتر موفق شود: «دو سال خوب را با او گذراندم و امیدوارم بتوانم آن را ادامه دهم. امیدوارم او از قابلیتهای من راضی باشد. او در تمام دنیا مربیگری کرده و تجربه فراوانی دارد و البته برای او احترام زیادی قائلم. مردم دانمارک هم لیورپول را بهترین باشگاه انگلیس میدانند.»
Tifusi
08-14-2010, 12:26 PM
بحران بزرگ مالی برای لیورپول
باشگاه اگر تا اکتبر فروخته نشود با قبضی 60 میلیون پوندی روبرو خواهند شد.
سایت گل – به ازای هر هفته که فروش باشگاه لیورپول به تعویق میافتد، تام هیکس و جورج ژیلت، مالکان باشگاه از سوی بانک سلطنتی اسکاتلند (RBS) 2.5 میلیون پوند جریمه میشوند. این جرایم 2.5 میلیون پوندی برای شرکت Kop، متعلق به هیکس و ژیلت در نظر گرفته میشوند. این دو از طریق این شرکت مالکیت لیورپول را در اختیار دارند.
مالکان باشگاه لیورپول در فوریه 2007 مبلغ 185 میلیون پوند از بانک اسکاتلندی وام گرفتند تا بتوانند لیورپول را خریداری کنند. وام آنها در 6 اکتبر به پایان میرسد و اگر تا آن موقع باشگاه فروخته نشود، مبلغ این جرایم هفتگی به 60 میلیون پوند خواهد رسید. به این ترتیب بانک سلطنتی اسکاتلند بیش از 200 میلیون پوند، تنها بابت بهره و جریمه کردن مالکان لیورپول به دست خواهد آورد.
از سوی دیگر پیشنهاد یحیی کردی، سرمایهدار سوریهای برای خرید لیورپول به تعویق افتاده است. خانواده حاکمان شارجه از پیشنهاد یحیی کردی حمایت میکردند. اما دیروز اعلام شد شیخة مریم الشمسی، مادر شیخ سلطان بن محمد القاسمی، حاکم شارجه درگذشته است و به این ترتیب آنها هفت روز کارهایشان را تعطیل خواهند کرد.
کنت هوانگ، تاجر هنگکنگی که دیگر پیشنهاددهنده برای خرید لیورپول است هنوز جزئیات پیشنهاد خود را ارائه نکرده است و مدارکی نشان نداده که حاکی از آن باشد که او پول کافی برای خرید باشگاه را دارد.
Tifusi
08-15-2010, 02:10 PM
جرارد: کول به ما کمک میکند قهرمان شویم
کاپیتان لیورپول به دنبال اهداف باشگاهی و ملی است.
سایت گل – استیون جرارد، کاپیتان لیورپول و انگلیس امیدوار است که جو کول، خرید تابستانی لیورپول به آنها کمک کند در این فصل قهرمانیهایی به دست آورند.
لیورپول فصل گذشته را در رتبه ناامیدکننده هفتم به پایان برد و از جام حذفی 2006 تاکنون هیچ جامی را فتح نکرده است.
جرارد امیدوار است کول بتواند به لیورپول کمک کند عناوینی به دست آورند: «عالی است که جو کول، بازیکنی دیگر از تیم ملی انگلیس را در ترکیب خود داشته باشیم. من چند سال است در کنار او بازی میکنم و او را بازیکنی سطح بالا یافتهام. امیدوارم او بتواند به لیورپول کمک کند قهرمانیهایی به دست آوریم.»
دو گل جرارد باعث شد انگلیس بتواند مجارستان را دو بر یک در ویمبلی شکست دهد. او امیدوار است برای لیورپول هم گل بزند و با لیورپول و انگلیس موفقیت به دست آورد: «در ابتدای هر فصل برای خودم اهدافی شخصی تعیین میکنم که آنها را به هیچ کسی بازگو نمی کنم. اما چون برای لیورپول بازی میکنم به دنبال قهرمانی هستم. امیدوارم که در اواخر فصل بیدغدغه سهمیه لیگ قهرمانان را کسب کرده باشیم. اگر عنوانی به دست آوریم و در لیگ هم رتبه بالایی داشته باشیم فصلی رضایتبخش برای من رقم خواهد خورد. من نیاز به قهرمانی بزرگی دارم. مهم نیست چه عنوانی به دست آوریم، همه قهرمانیها بزرگ هستند.»
او امیدوار است افتخارات پیشین با لیورپول را تکرار کند: «من بومی شهر لیورپول هستم و قهرمانیهایی رویایی با این تیم به دست آوردهام و میخواهم باز هم به این افتخارات بیفزایم. من 30 سال دارم و میخواهم تلاش کنم پیش از بازنشستگی تا جایی که میتوانم قهرمانی به دست آورم. میخواهم سالی موفق پیش روی من باشد.
Tifusi
08-16-2010, 01:18 PM
هاجسون:نمایش خیره کننده مان ،شایسته حداکثر امتیازات بود
اشتباه مرگبار په په رینا در دقایق پایانی مسابقه باعث شد تا لیورپول تنها به یک امتیاز برسد.
سایت گل- روی هاجسون مربی باشگاه لیورپول درپایان دیدار تیمش در هفته اول رقابتهای لیگ برتر، از عملکرد شاگردانش راضی بود و از تلاش بالای بازیکنانش در جریان این مسابقه ، به رغم ده نفره شدن در نیمه اول تمجید کرد.
لیورپول به رغم ده نفره بودن با گل دقیقه 46 ان گانگ از حریف پیش افتاد و این در حالی بود که جو کول در یک دقیقه قبل از ترکیب لیورپول اخراج شده بود.سپس اشتباه په په رینا در دقایق پایانی بازی کافی بود تا بازی به تساوی کشیده شود.در همان دقیقه، لوران کوژسیلنی ،بازیکن آرسنال نیز با دریافت کارت قرمز،مجبور به ترک زمین مسابقه شد.
درپایان این دیدار روی هاجسون در صحبتهایی در این رابطه به اسکای سپورتس گفت:« از اینکه دو امتیاز را از دست دادیم، اندکی ناامید شدم ولی تیممان عملکرد خوبی را به نمایش گذاشت. به نظر من بازیکنانم به شدت تلاش کردند و با وجودی که تیم ده نفره بود، در طول نیمه دوم بازی، فرصتهای متعددی برای گلزنی خلق نمودند.»
مربی جدید لیورپول ادامه داد:« ما فرصتهای خوبی داشتیم. ازاینکه نتوانستیم سه امتیازارزشمند این دیدار را کسب کنیم، اندکی ناراحت شدم.»
هاجسون در ادامه صحبتهایش از انتقاد از مارتین اتکینسون، داور مسابقه که کول را از زمین مسابقه اخراج کرد، سر باز زد ولی با ستاره شماره 10 تیمش ابراز همدردی کرد. او گفت:« جو کول هیچ قصد و منظوری برای خطا کردن برروی بازیکن حریف نداشت.او سعی داشت تا توپ را متوقف کند ولی در همان لحظه نظر دادن، کار بسیار سختی است.در چنین برخوردهایی، وقتی که بازیکنان خود را برای متوقف کردن توپها به زمین می اندازند و برخوردی میان بازیکن و مدافع به وجود می آید، داور مسابقه معمولا خطا را شدید تر از آنچه بوده می بیند.»
Tifusi
08-16-2010, 01:18 PM
تمجید کرگر از رینا،به رغم گل به خودی در دیدار مقابل آرسنال
دروازه بان اسپانیایی باشگاه لیورپول با اشتباهی مشابه با اشتباه روبرت گرین در تیم ملی انگلیس، دروازه تیمش را گشود تا لیورپول تنها یک امتیاز از اولین دیدار خود کسب کند.
سایت گل- به رغم اشتباه فاحش په په رینا در باز کردن دروازه خودی در دیدار هفته اول لیورپول مقابل آرسنال که باعث شد لیورپول تنها یک امتیاز از دیدار هفته اول خود کسب کند، جیمی کرگر، بازیکن باتجربه لیورپول تمایلی به انتقاد از دروازه بان تیمش ندارد
با اخراج جو کول ،لیورپولی ها بازی را ده نفره دنبال کردند و دیوید ان گانگ دقایقی پس از آغاز نیمه دوم برای این تیم گلزنی کرد تا لیورپول به لطف همین یک گل از حریف پیش بیفتدولی اشتباه مرگ بار رینا کافی بود تا آرسنال به گل تساوی بخش خود دست یابد.
جیمی کرگر در صحبتهایی در این رابطه به اسکای سپورتس گفت:« می بایست یک بار دیگر صحنه گل را تماشا کنم ولی په په رینا بهترین دروازه بان دنیاست، پس مشکلی وجود ندارد.»
تیم هاجسون تمام نیمه دوم را ده نفره بازی کرد و همین موضوع باعث شد تا کرگر اینگونه ادامه دهد:« اصلا نمی خواهم از بنیتس، مربی قبلی تیممان انتقاد کنم ولی زمان تغییر فرا رسیده بود و زمانی که مربی جدید به نیمکت مربی تیم می آید،همیشه خوش بینی و هیجان به اردوی تیم تزریق می شود.این اولین دیدار ما در فصل جدیدرقابتهای لیگ برتر بود و همه به شدت هیجان زده بودند.ما مربی جدیدی را برروی نیمکت مربی گری تیممان می بینیم و اوضاع مثل فصل قبل نیست.»
Tifusi
08-16-2010, 07:22 PM
دیوید انگوگ: می خواهم گل های بیشتری برای لیورپول بزنم
انگوگ در نیمه دوم دروازه توپچی های را باز کرد تا شاگردان روی هاجسون در آستانه یک پیروزی مهم قرار بگیرند اما گل به خودی پپ رینا در آخرین دقیقه بازی، تیم لندنی را با یک تساوی راهی خانه کرد.
سایت گل- دیوید انگوگ، مهاجم جوان تیم لیورپول که در اولین بازی فصل قرمزها دروازه آرسنال را باز کرد، گفت که آینده اش در آنفیلد رقم خواهد خورد.
انگوگ در نیمه دوم دروازه توپچی های را باز کرد تا شاگردان روی هاجسون در آستانه یک پیروزی مهم قرار بگیرند اما گل به خودی پپ رینا در آخرین دقیقه بازی، تیم لندنی را با یک تساوی راهی خانه کرد.
با این وجود انگوگ قصد دارد گل های بیشتری برای تیمش به ثمر برساند و ارزش هایش را به نمایش بگذارد؛ این در حالی است که در تابستان شایعات زیادی در مورد انتقال قرضی او به یک تیم دیگر منتشر شده بود.
او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" من از بودن در لیورپول بسیار خوشحالم. من روی بازی های باشگاه تمرکز کرده ام و می خواهم بهترین بازی هایم را برای لیورپول به نمایش بگذارم.
من مهاجم هستم و می خواهم گل های زیادی برای لیورپول بزنم. برای رسیدن به این هدف تلاش زیادی می کنم و بسیار خوب خواهد بود اگر بتوانم به آن برسم.
وقتی خاویر (ماسچرانو) در محوطه جریمه من را صاحب موقعیت کرد، من گزینه های زیادی نداشتم، برای همین توپ را به سمت دروازه شوت کردم و خوشبختانه به گل تبدیل شد."
انگوگ از اینکه زیر نظر روی هاجسون کار می کند نیز بسیار خوشحال است.
" تا حالا همه چیز واقعا خوب بوده است. او با بازیکنان کاملا نزدیک است. او تجربه زیادی دارد و این به ما کمک می کند که در سطح بالایی بازی کنیم.
او مدت هاست که مربیگری می کند و این برای باشگاه بسیار خوب است."
Tifusi
08-17-2010, 12:19 PM
جرارد: رینا یکی از بهترین دروازه بان های جهان است
دروازه بان اسپانیایی لیورپول در دیدار شب گذشته این تیم مقابل آرسنال در دقیقه آخر بازی به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا قرمزها از یک پیروزی ارزشمند محروم شوند.
سایت گل- په په رینا، دروازه بان اسپانیایی لیورپول در دیدار شب گذشته این تیم مقابل آرسنال در دقیقه آخر بازی به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا قرمزها از یک پیروزی ارزشمند محروم شوند اما استفن جرارد، کاپیتان لیورپول همچنان اعتقاد زیادی به رینا دارد.
جرارد در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" از نظر من او هنوز یکی از بهترین دروازه بان های جهان است و مطمئنم که می تواند در طول فصل این اشتباه را جبران کند.
او امتیازات زیادی برای باشگاه به دست آورده است. من به دنبال بهانه آورده نیستم اما فکر می کنم او بدشانسی آورد و نور خورشید تاثیر زیادی روی این گل داشت.
این نتیجه باعث نمی شود که احساس شکست کنیم. همه بازیکنان باید به دلیل نمایش خوبی که در این دیدار داشتند، سرشان را بالا بگیرند."
جرارد معتقد است که کارت قرمزی که داور به جو کول نشان داد، کمی عجولانه بود اما فکر می کند که این بازیکن می تواند به راحتی شروع ناامیدکننده اش با پیراهن قرمزها را به دست فراموشی بسپارد.
" این کارت برای جو کول کمی ناامیدکننده بود اما وقتی از زمین خارج می شد، همه به خاطر بازی خوبش برایش دست زدند. من فکر می کنم او کمی بدشانس بود که کارت قرمز گرفت. کارت زرد می توانست برایش کافی باشد. اما وقتی در مقابل تماشاگران حریف چنین تکلی می زنید، روی داور تاثیر می گذارد و چنین اتفاقی رخ می دهد.
فکر می کنم که خیلی بد شانس بودیم که نتوانستیم سه امتیاز بازی را به دست بیاوریم. بازی 11 در مقابل 11 برابر تیمی مثل آرسنال نیز دشوار است به همین دلیل یک نیمه 10 نفره بودن و کسب تساوی بسیار لذت بخش است."
Tifusi
08-17-2010, 06:22 PM
جرارد: مطمئنم لیورپول موفق خواهد بود
او از این که فصل آغاز شده خوشحال است.
سایت گل – استیون جرارد گفته گل دقیقه آخر آرسنال باعث نخواهد شد اعتماد به نفس لیورپول کاهش یابد. آن گل بازی آرسنال و لیورپول را به تساوی کشاند.
آن گل که با اشتباه مسلم پهپه رینا به ثمر رسید را اگر هر تیمی میخورد ناامید میشد، اما جرارد میگوید پس از تابستانی مثبت و آمدن روی هاجسون، لیورپول به این سادگی دچار مشکل نمیشود.
او میگوید: «طرفداران لیورپول مانند خانواده من هستند و هر روز با آنهاییم. من البته که احساس خوشبینی دارم و حق هم دارم. ما مربی خوبی داریم، چند بازیکن بزرگ خود را نگه داشتهایم و چند بازیکن بزرگ هم خریدهایم. اگر همه آماده باشند مطمئنم که میتوانیم فصلی کاملا متفاوت با فصل گذشته را رقم بزنیم. پسران از تمرین و کار سخت بسیار لذت میبرند. درباره بازی با آرسنال حرفهای زیادی زده شده ولی اگر سه امتیاز را گرفته بودیم شروعی عالی داشتیم.»
نمایش لیورپول با وجود اخراج جو کول در نیمه اول عالی بود. کول در اولین بازی رسمیاش برای لیورپول با تکلی خشن روی پای لوران کوشیلنی اخراج شد. جرارد میگوید: «بسیار بداقبال بودیم که نتوانستیم پیروز شویم. اما من بسیار به بازیکنان افتخار میکنم. آنها فوقالعاده زحمت کشیدند. هنگامی که بازی اول فصلتان مقابل آرسنال باشد، نبرد یازده به یازده هم به اندازه کافی سخت هست، چه برسد به این که یک نیمه را دهنفره بازی کنید و باز هم دستاوردی از بازی داشته باشید. من بسیار لذت بردم. تیم ما بسیار منضبط بود و بسیار آماده. افسوس که جو را از دست دادیم. به نظرم کارت زرد برای او مناسبتر بود.»
RED STORM
08-17-2010, 06:54 PM
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/jones450.jpg
برد جونز با قراردادى 3 ساله راهى ليورپول شد . دروازهبان 28 ساله استراليايى میدلزبورو تو تست پزشكى باشگاه هم شركت كرد . برد جونز دو بازی ملی تو کارنامه ش به ثبت رسونده و نام او تو لیست بازیکنانى كه به آفريقاى جنوبى براى رقابتهاى جام جهانى رفته بودند نيز دیده میشد .
تو مدت زمانى كه تو میدلزبورو حضور داشت موفق شد مدال قهرمانی لیگ کاپ رو به دست بياره . تو برد معروف میدلزبورو تو نیمه نهایی جام یوفا سال 2006 در برابر استوا بوخارست هم حضور داشت .
يه خبر ديگه هم هست كه ليورپول قصد داره با ارايه پيشنهادى 5 ميليون پوندى اولا تویوونن را به خدمت بگيره . هاجسون بازى هاى اين بازيكن 24 ساله رو زير نظر داشته و حالا به فكر جذب اين بازيكن هَس
تویوونن هم هافبک هجومی و هم مهاجم ميتونه بازى كنه و تو هر دو پست تخصص داره
http://www.psv.nl/upload_mm/1106540670_1999998763_OlaToivonen.jpg
Tifusi
08-18-2010, 12:56 PM
کرگر: جو کول محبوب هواداران لیورپول شده است
مدافع لیورپول هافبک سابق چلسی را ستوده است.
http://u.goal.com/99300/99372_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=99372)
Jamie Carragher, Liverpool
سایت گل – جیمی کرگر، مدافع لیورپول از اثرگذاری جو کول، هافبک سابق چلسی بر تیمش ستایش کرده است.
ملیپوش انگلیسی که تابستان به صورت آزاد به لیورپول پیوست، در نیمه نخست اولین بازیاش برای لیورپول با خطا روی لوران کوشیلنی کارت قرمز مستقیم دریافت کرد و سه بازی بعدی لیگ برتر را از دست خواهد داد.
با این حال کرگر تاثیر مثبت کول بر لیورپول را ستوده است: «جو باعث شادی تمام شهر شده است. نه تنها رختکن، که همه شهر از حضور او خوشحال است. او در مرکز توجهات قرار گرفته و همه برای او بهترین آرزوها را دارند. او هم دارد درک میکند این باشگاه چقدر بزرگ است. همه او را میستایند و او طرفداران را جذب کرده است. جو از آن بازیکنانی است که دیگران عاشق بازی در کنار او هستند.
جو در کنار استیون جرارد میتواند پشت سر تورس بازی کند. جو چیزهایی به تیم ما میافزاید که فصل گذشته نداشتیم.»
کرگر فاش کرده از این که کول اولین دیدارش با پیراهن لیورپول در لیگ برتر را انجام داد خوشحال است: «او در این باره داشت میگفت که این بازی چقدر برای او بزرگ است و اگر به بازیهایی که او برای انگلیس در جام جهانی، و برای چلسی انجام داده فکر کنید، متوجه خواهید شد منظور او چیست. افسوس که بازی این طور برای او به پایان رسید. از این تکلها بسیار میبینید. بازیکن سعی میکند جلوی توپ را بگیرد و وقتی به توپ نمیرسد نمیتواند خود را در وسط تکل متوقف کند. به نظرم این تکلها باید کارت زرد داشته باشند.»
Tifusi
08-18-2010, 12:56 PM
اسکرتل: لیورپول میتواند فاتح لیگ برتر شود
بازیکن اهل اسلواکی بابت پایان بداقبال بازی مقابل آرسنال افسوس میخورد.
سایت گل – مارتین اسکرتل، مدافع لیورپول بر این اعتقاد است که تیمش میتواند برای اولین بار در 21 سال گذشته قهرمان لیگ برتر شود.
لیورپول فصل گذشته با دشواریهای بسیاری برخورد کرد و در رتبه ناامیدکننده هفتم لیگ را به پایان برد و از مرحله گروهی لیگ قهرمانان هم صعود نکرد. اشکرتل میگوید: «ما تغییرات خوبی داشتهایم و به راستی باور دارم که امسال، سال ماست.»
لیورپول در هفته اول لیگ در حالی که از آرسنال یک بر صفر پیش بود با اشتباه پهپه رینا در دقیقه 90 مجبور شد به یک امتیاز بسنده کند.
اسکرتل میگوید: «بدشانس بودیم. اخراج جو کول به ما ضربه زد و بازی مقابل آرسنال با یک بازیکن کمتر بسیار سخت است. میخواستیم در دفاع آرامش خود را حفظ کنیم و سعی کنیم گل بزنیم. متاسفانه نتوانستیم گلهای بیشتری بزنیم. اما از سوی دیگر، شخصیت والایی نشان دادیم و این نشانه خوبی است.»
rahim
08-18-2010, 03:55 PM
بعد از ظهر دراماتيک مرسيسايد
اخراج کول، خطر محروميت
خراسان ورزشي - مورخ سهشنبه 1389/05/26 شماره انتشار 17626
تصويري که از چند هوادار ليورپول قبل از ديدار با آرسنال منتشر شده جالب توجه بود. سه تيشرت به تن آنها بود يکي با پيراهن شماره 7 کني دالگليش که نماد گذشته پرافتخار تيم بود. ديگري با پيراهن شماره 20 ماسچرانو که نشان دهنده ستارههاي وفادار به تيم در اين شرايط بحراني است و ديگري با لباس شماره 10 جو کول که نمادي از اعتماد به آينده بود. جو کول بايد اين تصوير را به خوبي در ذهنش ميسپرد تا کار را به جايي نرساند که مارتين اتکينسون چارهاي جز اخراج وي نداشته باشد. او از بازي اولش با پيراهن ليورپول براي خودش خاطره خوشي باقي نگذاشت چه رسد براي هواداراني که دلشان را براي ديدن بازيهاي خوب تيم پس از ورود خريد بزرگ ليگ برتر صابون زده بودند. البته کول ميتواند از همان يک نيمهاي که در ميدان مسابقه بود درسهاي بزرگي بگيرد. مثلا اينکه چطور پشت سر تک مهاجم تيم بازي کند. آرسنال در نيمه اول توپ را با دقت زيادي در زمين به گردش درآورد. قدرت بدني بالاي امانوئل ابويه و ابوديابي به آنها اين امکان را داده بود تا به بازي هجومي آندري آرشاوين، جک ويلشير و سمير نصري کمک زيادي بکنند. دو تيم بازي را با روحيه مثبتي آغاز کردند. ليورپول در دقيقه 15 صاحب موقعيت شد. کمي بعد سمير نصري بود که حرکتي را براي آرسنال آغاز کرد. ليورپول از اواسط نيمه اول ديگر نتوانست موقعيت خاصي بسازد. فقط جووانوويچ که اولين بازي خود را براي قرمزها انجام ميداد يک شانس گلزني به دست آورد. قرمزها اواخر نيمه اول داشتند کم کم جان ميگرفتند و بازي را به اوج ميرساندند که جو کول به خاطر خطاي خشني که روي کسنيلي انجام داد از بازي اخراج شد. شدت خطا آنقدر بود که داور مجبور شد مستقيم به او کارت قرمز بدهد. مدافع آرسنال را هم با برانکارد از زمين بيرون بردند. البته کسنيلي نيمه دوم وارد زمين شد. ورودش چندان خوش يمن نبود چون ليورپول اول نيمه دوم به گل برتري رسيد. 10 نفره بودن مانع از کوشش آنها نشده بود چون جرارد در دقيقه 56 با ضربه آزاد خود نزديک بود دروازه توپچيها را باز کند. آرسنال اواخر بازي براي زدن گل تساوي به تيمي که با يک نفر کمتر بازي ميکرد به هر دري زد و درست در زماني که گمان ميرفت هيچ اميدي براي نتيجه گرفتن مردان ونگر وجود ندارد شاماخ در محوطه شش قدم سعي کرد شانس خود را امتحان کند و از شانس خوب او و بدشانسي پپهرينا توپ با اشتباه همين سنگربان وارد دروازه ليورپول شد.
سنگربانان زير تيغ
پپهرينا و مانوئل آلمونيا متهمان رديف اول تساوي در آنفيلد هستند. جيمي کرگر رينا را مقصر گل دقيقه آخر آرسنال نميداند. آرسن ونگر هم اعلام کرده آلمونيا تقصيري ندارد. کرگر گفت: «بايد صحنه گل را يک بار ديگر تماشا کنيم. اما ممکن است بازهم به اشتباه بيفتيم. رينا دروازهبان بزرگي است و اين را سال قبل ثابت کرده.» ونگر هم درباره گل ليورپول با آنکه درست از نزديک دست آلمونيا وارد دروازه شد، ميگويد: «به راحتي نميشود گفت اين گل تقصير او بوده است. گل را از فاصله بسيار نزديکي دريافت کرديم ولي انگوگ به خاطر زدن اين گل شايسته تقدير است.»
روي هاجسون که مردانش با يک يار کمتر اول از حريف جلو افتادند با ستايش تلاش آنها گفت: «گرفتن سه امتياز البته ميتوانست لذتبخش باشد اما هنوز بازيهاي زيادي از ليگ باقي مانده است. عملکرد ما در نيمه دوم به قدري خوب بود که ميشود گفت به خاطرش بايد هر سه امتياز را ميگرفتيم. به هر حال از روحيه جنگندگي بازيکنانم بسيار راضي هستم.» وي در مورد جو کول که اخراج شد، گفت: «اگر محروم بشود خيلي بد خواهد شد. او درمانده شده بود چون در بازي اول جلوي چشم هواداران مشتاق دوست داشت نتيجه بهتري بگيرد. کول را همه ميشناسيم. او بازيکني نيست که عمدا تکل خشن بزند. اميدوارم شانس بياوريم و در فرجامخواهي جلوي محروميت او را بگيريم.» ونگر هم از فرصت پيش آمده استفاده کرد تا از رضايت خود به خاطر تمديد قراردادش با آرسنال تا 2014 صحبت کند: «من به آرسنال عشق ميورزم و نميتوانم خودم را در باشگاه ديگري تصور کنم. براي نشان دادن علاقهمندي خود به اين باشگاه راه ديگري نداشتم. نميخواستم اسلحه را روي شقيقه کس ديگري بگذارم. تنها راه اعلام وفاداري به آرسنال همين بود.»
rahim
08-18-2010, 04:02 PM
آمار كلى بازی دو تیم لیورپول و آرسنال
=============================
http://footiran.ir/User/Clemenza/2010-11/EPL/Week%201/Liverpool%201-1%20Arsenal.PNG
http://footiran.ir/User/Clemenza/2010-11/EPL/Week%201/Liverpool%20Line%20up.PNG
http://footiran.ir/User/Clemenza/2010-11/EPL/Week%201/Arsenal%20Line%20Up.PNG
http://footiran.ir/User/Clemenza/2010-11/EPL/Week%201/Match%20Stats.PNG
http://footiran.ir/User/Clemenza/2010-11/EPL/Week%201/Liverpool%20Stats.PNG
http://footiran.ir/User/Clemenza/2010-11/EPL/Week%201/Arsenal%20Stats.PNG
rahim
08-18-2010, 05:20 PM
5 فرمان براي موفقيت هاجسون
========================
http://u.goal.com/33800/33858_news.jpg
ليورپول با انتصاب هاجسون بهعنوان سرمربي جديد خود تنها يك تكه از پازل آينده مبهمش را جور كرد.
براي موفقيت در اين باشگاه قديمي كه سالهاست در حسرت قهرماني در ليگ برتر انگليس ميسوزد، مربي تازه، يعني هاجسون بايد چند نكته را در نظر بگيرد كه در ميان آنها 5 فرمان زير اساسيترين آنها هستند.
اولين فرمان: متقاعد كردن جرارد، كاراگر، تورس و ماسكرانو براي ماندن در ليورپول
خود هاجسون هم به خوبي اين نكات را درك ميكند چون پس از مراسم معارفهاش در باشگاه اعلام كرد بايد هر چه سريعتر با جرارد و كاراگر گفتوگو كند. قرار است پس از ملاقات با اين دو، هاجسون بلافاصله با ماسكرانو و فرناندو تورس تماس بگيرد. او در نخستين كنفرانس مطبوعاتياش بهعنوان مربي باشگاه، صداقت را به باشگاهي تزريق كرد كه ستارههايش مدتهاست قولهاي شكسته شده مديران باشگاه را نظاره ميكنند.
چيزي كه اما او نميتواند به جرارد و تورس ارائه كند تضمين اراده باشگاه براي رقابت بر سر جايزههاي بزرگ است. او گفت: استيوي (جرارد) عمل ميخواهد نه حرف. او ميخواهد بازيكناني در سطح خودش با باشگاه قرارداد ببندند و او آنقدر باهوش هست كه بداند نميتوانم به او اين تضمين را بدهم و اگر من سعي كنم به او همان چيزهايي را بگويم كه او به خوبي ميداند هيچ تضميني پشت آنها نيست ديگر به من احترام نخواهد گذاشت.
فرمان دوم: بازسازي باشگاه با دستكم 5 قرارداد جديد در تابستان
هاجسون احتمالا علاقهمند است كه برد هانگلاند را در آنفيلد داشته باشد تا از او براي جبران ضعفهاي خط دفاعي در نبردهاي هوايي استفاده كند. اما يكي از بندهاي قرارداد اين مربي اين است كه از فولام هيچ بازيكني به ليورپول منتقل نكند. او ميگويد: من دوران خوبي در باشگاه فولام داشتم اما اينجا به مدير باشگاه قول دادهام كه نميخواهم با انتقال بازيكنان فولام، به اين باشگاه ضربه وارد كنم چون اين كار اصلا درست نيست. اما با اين حال ليورپول به بازسازي اساسي نياز دارد. براي اينكه كيفيت بازي تيم هفتم فصل قبل ليگ برتر بهبود پيدا كند، هاجسون به يك دفاع چپ و دستكم2 هافبك براي حمايت از تورس در خط حمله نياز دارد. هاجسون به خريدهاي زيادي براي بهبود وضعيت تيم ليورپول احتياج دارد؛ با اين حال هيچ تضميني وجود ندارد كه پول فروش بازيكناني مانند رايان بابل، آلبرترييرا و فيليپ دگن در اختيار او گذاشته شود تا بتواند با آنها تيم را تقويت كند.
فرمان سوم: مواجهه با مشكلات مالي و مالكيت باشگاه
هاجسون در بدترين شرايط ممكن به ليورپول پيوسته است. بحرانهاي مالي كه نتيجه مديريت تام هيكس و جورج جيلت است، اين باشگاه را بهشدت بدهكار كرده و اين حقيقتي است كه هاجسون بايد با آن روبهرو شود. خود او در نخستين روز كارياش در باشگاه در اين باره گفت: اين نااميدكننده است كه در نخستين روز كار بهعنوان مربي جديد باشگاه، سايه مشكلات مالي باشگاه را بر سر مسائل فوتبالي ببينيد. مسئله مالكيت باشگاه هميشه در ذهن من خواهد بود و چيزي نيست كه تنها من را اذيت كند. اين درحالي است كه مارتين بروتون، مدير باشگاه گفته است: ما به كسي نياز داريم كه كشتي را در مسير خود
قرار دهد. بايد ديد هاجسون آيا كسي هست كه كشتي را به مسير خود بازگرداند يا نه.
فرمان چهارم: ايجاد يك رابطه كاري با دالگليش و تصميمگيري درباره كادر فني
كني دالگليش هنگامي كه قرار بود به همراه كريستين پورسلاو دنبال يك مربي براي ليورپول بگردد يكباره اعلام كرد كه دوست دارد خودش مربي باشگاه باشد. بروتون اينگونه به اين خواسته دالگليش، اسطوره باشگاه پاسخ داد: كني، شغل را ميخواست اما هرگز نامزد تصدي آن نبود.
هاجسون بهعنوان مربي باشگاه از حمايت هواداران برخوردار خواهد بود و دالگليش اعلام كرده است كه از او حمايت خواهد كرد. او گفته است: خيلي علاقهمندانه به اين انتصاب نگاه ميكنم. من روي را خيلي وقت است كه ميشناسم و احترام زيادي براي او قائل هستم. در كنار آن در نخستين ابراز عقيده درباره كادر فني تيم، هاجسون گفت كه علاقهاي ندارد سامي لي، دستيار بنيتس در تيم باقي بماند. او در اين باره گفت: تركيب دستياران و كادر فني تيم مسئلهاي است كه ما در چند روز آينده درباره آنها صحبت خواهيم كرد. با اين حال بهنظر ميرسد او تأييد كرده است كه ادورادو ماسيا بهعنوان يكي از اعضاي كادر فني در باشگاه باقي بماند.
فرمان پنجم: راضي نگهداشتن طرفداران كه همان گرفتن نتايج راضيكننده است
طرفداران تيم ليورپول را ميتوان به آنهايي كه ميترسند هاجسون چيزي براي گفتن نداشته باشد و آنهايي كه به آرامش او اعتماد دارند و ميگويند انتصاب او ميتواند موفقيت را به تيم بازگرداند تقسيم كرد. همه اينها اما وقتي كه آرسنال براي بازي افتتاحيه ليگبرتر به آنفيلد بيايد از او و تيم محبوب خود حمايت خواهند كرد. هاجسون ميگويد: نميدانم كه واكنش طرفداران چه خواهد بود.
اما طرفداران تيم هميشه از مربي، باشگاه و تيم حمايت كردهاند. نميدانم كه چرا نبايد انتظار حمايت خوبي از آنها داشته باشم. حمايت طرفداران پس از نخستين كنفرانس خبري او در باشگاه خوب و مثبت بوده است اما همان طور كه خود او درباره جرارد گفته، عمل است كه به حساب ميآيد نه حرف.
حمايت كاراگر از هاجسون
جيمي كاراگر اعلام كرده است كه هر كاري ميكند تا از روي هاجسون بهعنوان مربي جديد ليورپول حمايت كند.او گفته است كه ديگر در تيم ملي انگليس بازي نخواهد كرد و تنها روي مسائل باشگاه در آنفيلد متمركز خواهد شد.
روي هاجسون كه به اميد بازگرداندن ليورپول به روزهاي افتخار باشگاه به آنفيلد آمده است اعلام كرده كه كاراگر قلب تيم است و براي موفقيت قرمزها هر كاري خواهد كرد.كاراگر درباره وضعيتش گفت: در انتهاي فصل چند مصدوميت برايم پيش آمد و من خوشحال شدم كه در جام جهاني و براي كاپلو كار كردم. اما گفتهام كه مهمترين چيز براي من ليورپول است و ميخواهم تلاشم را براي موفقيت اين باشگاه انجام بدهم. ما مربي جديدي داريم و من ميخواهم به او كمك كنم تا به آنجايي كه به آن تعلق داريم بازگرديم.
او همچنين درباره كار سخت هاجسون براي متقاعد كردن تورس و جرارد براي ماندن در تيم گفت: بهنظر من صحبتهاي زيادي در اين باره است اما آنهايي اين چيزها را ميگويند كه به باشگاه فشار بياورند. بهنظر من هيچ كس اين افراد را نميشناسد. من مطمئن هستم كه آنها فصل بعد هم در باشگاه خواهند بود.
منبع: گاردين - ترجمه همشهري آنلاين {انجمن قرمزها ليورپول}
Tifusi
08-18-2010, 06:56 PM
جریمه جو کول به دلیل سرعت غیر مجاز
این بازیکن محدودیت سرعت 70 مایل بر ساعت را زیر پا گذاشته بود.
سایت گل- جو کول، ستاره ملی پوش باشگاه لیورپول به دلیل رانندگی با سرعه 100 مایل بر ساعت جریمه شد.
این بازیکن که با ماشین آئودی A4 خود در منطقه "سوری" رانندگی می کرد، محدودیت سرعت 70 مایل بر ساعت را زیر پا گذاشته بود.
اندرو میشل، افسر پلیس منطقه سوری که کول را جریمه کرد، گفت:" من تخمین می زدم که باید سرعت او بیش از 70 مایل بر ساعت باشد. این تخمین من زمانی تایید شد که با دستگاه مشخص شد سرعت او 105 مایل بر ساعت است."
اما کول ادعا کرد که تخلفی مرتکب نشده و وکیلش نیز اعلام کرد که احتمالا اندازه گیری سرعت خودرو این بازیکن به طور دقیق صورت نگرفته است.
با این وجود برای محکومیت کول برای رانندگی با سرعت غیرمجاز شواهد به اندازه کافی وجود داشت.
Tifusi
08-18-2010, 06:57 PM
اگه سرعتش تو فوتبال مثل رانندگیش باشه خیلی خوش به حال لیورپولیا میشه :4:
rahim
08-19-2010, 12:37 AM
يقينا همينطور هم ميشه .... به نظرم يكي از خريدهاي خوب اين مدت ليورپول هست ..
Tifusi
08-19-2010, 12:52 PM
هیپیا میخواست به لیورپول برگردد
بازیکن کهنهکار فنلاندی خواهان بازگشت به آنفیلد بود.
http://u.goal.com/87700/87769_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=87769)
Bundesliga: Bayer Leverkusen – SC Freiburg, Stefan Kiessling, Sami Hyypiae
سایت گل – ولفگانگ هولتسهاوزر، مدیر اجرایی باشگاه بایرلورکوزن گفته که سامی هیپیا، مدافع تیم لورکوزن قصد داشت به لیورپول برگردد.
او گفته است: «سامی پیش ما آمد و پرسید آیا امکان این را دارد به لیورپول برگردد یا نه. ما با هم بحث کردیم. سامی پذیرفت که ما بسیار مشتاق نگه داشتن او هستیم.»
این حرفها نشان میدهد روی هاجسون قصد داشته هیپیا را به لیورپول برگرداند.
او ادامه میدهد: «این بازیکن برای ما بسیار مهم است و بخشی ارزشمند از تیم اصلی ما به شمار میرود. میتوانیم به راحتی از همین حالا فکر کنیم که او را بیشتر از مدت قرارداد فعلیاش نگه خواهیم داشت. او باز هم در میادین خواهد بود و میخواهیم اگر او هم خواست، به کادر فنی اضافهاش کنیم.»
هیپیای 36 ساله در سال 2009 لیورپول را پس از ده سال حضور ترک کرد. او همیشه بازیکن محبوب طرفداران لیورپول بود. او در تمامی رقابتها 450 بار برای لیورپول به میدان رفت و در قهرمانی تاریخی آنها در فینال لیگ قهرمانان 2005 حضور داشت.
Tifusi
08-19-2010, 03:25 PM
هاجسون: خوشحال میشوم ماسچرانو تا پایان قراردادش در لیورپول بماند
او گفته تنها اگر پیشنهاد خوبی برسد هافبک آرژانتینی را خواهد فروخت.
سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول میخواهد به خاویر ماسچرانو اجازه دهد پس از دو سال دیگر حضور در لیورپول و پایان قراردادش، باشگاه را به صورت آزاد ترک کند.
او به دلایل خانوادگی قصد ترک انگلیس را دارد و رافائل بنیتس میخواهد او را به اینتر ببرد و دوباره مربی او باشد.
با این حال اینتر حاضر نشده 30 میلیون پوند درخواستی لیورپول را بپردازد و به این ترتیب، این هافبک باید حداقل تا ژانویه صبر کند.
هاجسون میگوید دوست دارد ماسچرانو را در دو فصل آینده در لیورپول نگه دارد.
سرخپوشان برای دیدار رفت پلیآف لیگ اروپا مقابل ترابزوناسپور در آنفیلد آماده میشوند.
هاجسون میگوید: «خوشحال خواهم شد اگر ماسچرانو دو سال آینده را در لیورپول بگذارند. اگر هم پس از دو سال باشگاه را به صورت آزاد ترک کند مشکلی نیست. بهترین حالت این است که او قراردادی جدید امضا کند. در این صورت ما حاضریم قرارداد جدیدی با او ببندیم. اما کسی او را تحت فشار نخواهد گذاشت.»
هاجسون درباره پیشنهادهای رسیده برای ماسچرانو میگوید: «ما پیشنهادی برای او نداشتهایم. ما به دنبال پیشنهادی هستیم که ارزش او را نشان دهد و خاویر هم از این موضوع کاملا خوشحال است. او انتظار ندارد باشگاه به راحتی به او اجازه رفتن بدهد. مشکل او خانوادگی است و همسرش حاضر نیست به لیورپول بیاید و به همین دلیل دارد تنها زندگی میکند. اما او میداند که چه بازیکن باارزشی است. او در کارش در دنیا بهترین است و باشگاهها باید پیشنهادی بدهند که مطابق با ارزش او باشد.»
Tifusi
08-19-2010, 04:19 PM
ماسچرانو و آگر، پلیآف لیگ اروپا را از دست میدهند
روی هاجسون این دو بازیکن کلیدی خود را در اختیار نخواهد داشت.
سایت گل – لیورپول باید دیدار رفت پلیآف لیگ اروپا مقابل ترابزوناسپور که امشب برگزار میشود را بدون خاویر ماسچرانو و دانیل آگر برگزار کند.
آگر، مدافع دانمارکی در جریان تساوی یک بر یک لیورپول مقابل آرسنال در هفته اول لیگ برتر ضربه سختی دریافت کرد و مصدوم شد.
ماسچرانو، کاپیتان تیم ملی آرژانتین هم در همان دیدار دچار آسیبدیدگی از ناحیه ساق پا شد و جایش را به لوکاس لیوا داد.
لوکاس یا کریستین پولسن جانشین ماسچرانو میشوند و فابیو آئورلیو هم به جای آگر بازی خواهد کرد.
هرچند برد جونز در روز چهارشنبه از میدلزبورو به لیورپول پیوست، اما دیهگو کاوالیری همچنان دروازهبان دوم لیورپول خواهد بود.
فرناندو تورس هم همچنان دچار مشکل است. او مقابل آرسنال دقایقی بازی کرد.
rahim
08-19-2010, 07:35 PM
چرا لیورپول و منچستریونایتد از یکدیگر میترسند؟
اين مقاله رو از دست نديد !
http://www.premierleague.com/javaImages/ab/17/0,,12306~5511083,00.jpg
لیورپول بهعنوان پرافتخارترین باشگاه انگلستان به یک رقیب و دشمن خونی چون منچستریونایتد نیاز دارد.
رقابت رو در روی منچستریونایتد و لیورپول همواره جالب و لبریز از نفرت است. تصور میکنیم اگر این بازی را نبینید، چیز ویژهای از دست دادهاید! همواره یک رقابت و دشمنی بزرگ بین ۲ شهر منچستر و لیورپول وجود داشته است. نزدیک بودن این ۲ شهر (از لحاظ جغرافیائی) دلیلی برای شگفتی از این همه نفرت باقی نمیگذارد؛ با این جال شرایط منطقهای دلیل دشمنی خاصی با لیورپولیها ندارد. هواداران لیورپول بهخصوص در دوران اوج دهه ۶۰ و ابتدای دهه ۷۰ هیچگونه تهدیدی از ناحیه این شهر احساس نمیکردند. در آن زمان منچستریونایتد تیم ضعیفی بود. آنها بیشتر تمایل داشتند از اورتون صحبت کنند تا لیورپول! هنگامی که برنامه هر فصل اعلام میشود نگاه لیورپولیها به ۲ تاریخ برگزاری دیدار با منچستریونایتد و دیگری موعود انجام دربی مقابل اورتون. چلسی یا آسنال به هیچ وجه دشمن لیورپول محسوب نمیشوند. این چیزی است که تمام بریتانیا به آن واقف است. رقابت بین لیورپول و اورتون همواره جذاب و پرتنش است؛ با این حال لیورپولیها اعتقاد دارند بازی با منچستریونایتد بزرگترین و حساسترین نبرد هر فصل است. کدام بازی دیگری را سراغ دارید که هواداران فوتبال در سایر نقاط گاهاً ابتدای صبح به عشق دیدن این دیدار از تختخواب برخاسته و جلوی تلویزیون میخکوب شوند؟ با موفقیتهای اخیر چلسی مردم میتوانند بگویند آنها مهمترین تیم انگلستان هستند، اما ادعای چنین مسئلهای کمی عجیب است.
داستان ویژهای در مورد لیورپول و منچستریونایتد وجود دارد. چیزی که تنها در ۹۰ دقیقه بازی خلاصه نمیشود. مسئله در مورد موفقیت تیمها و غلبه بر یکدیگر است. اگر بهطور عمیق تاریخ ۲ باشگاه را مطالعه کنیم؛ موضوع به وضوح روشن خواهد شد. هر ۲ باشگاه تاریخ منحصر به فردی دارند، از هواداران ویژهای سود میبرند. هر ۲ چشم و چراغ شهر خود هستند. هر ۲ قرمز هستند و هر ۲ توسط مربیان اسکاتلندی سقف آسمان را تجربه کردهاند. هنگامی که از افتخارات ۲ تیم صحبت میشود دهه ۶۰ در نظر آورده میشود. آن زمان که فوتبال در اروپا یک برنامه ثابت یافت. بدون هیچ شکی شانکلی و پیسلی ۲ تن از تأثیرگذارترین مربیان آن مقطع تاریخ بودند که لیورپول را به اوج رساندند. آنها دوستان خوبی برای یکدیگر بودند. شانکلی و پیسلی احترام ویژهای برای هم قائل بودند، اما هنگامی که لیورپول رویاروی منچستریونایتد قرار میگرفت؛ هیچ کدام نمیتوانستند ترس خود را پنهان کنند.
منچستریونایتد در سال ۱۹۷۴ به دسته دوم سقوط کرد و این به مانند لکه ننگی برای آنها باقی ماند. لیورپولیها همواره در مورد این مسئله صحبت میکنند. در آن مقطع آنفیلد افسرده شد؛ زیرا هیچ رقیبی برای لیورپول وجود نداشت. هیچ رقیبی! وقتی یونایتد مجدداً به دسته اول بازگشت، طوری بازی کرد که دیگر هرگز راه خروج را به چشم ندید. هواداران هر ۲ تیم اعتقاد دارند تیم محبوب آنها بزرگترین باشگاه دنیا است. هنگامی که لیورپول در دهه ۷۰ و ۸۰، جام درو میکرد؛ منچستریونایتد تنها به برد در آنفیلد میاندیشید. در زمان فعلی نیز بزرگترین افتخار یک لیورپولی شکست منچستریونایتد ارباب دهه ۹۰ فوتبال انگلستان است.در مورد نکته اول، بهترین مثال؛ فینال جام حذفی ۱۹۷۷ انگلستان بود.
هنگامی که شیاطین سرخ، لیورپول را در اوج قدرت از تکمیل هتتریک جام (لیگ، جام حذفی و جام باشگاههای اروپا) محروم کردند. در سالیان اخیر منچستریونایتد دوران موفقتری داشته است. لیورپولیها سالهاست که از این اتفاق خشمگین هستند. یکی از مشهورترین شعارهای هواداران یونایتد در رویاروئی اخیر مقابل لیورپول اینگونه بوده است: ”شما در هیچجا شناخته شده نیستند! “ اما یونایتدیها نمیتوانند هماکنون این شعار را سر دهند؛چون لیورپول قهرمان اروپا است. قرمزهای آنفیلد به نقشه فوتبال اروپا بازگشتهاند. دوران تحقیر آنها توسط هواداران رقیب سرآمده است. حضور در اروپا باعث فخرفروشی لیورپولیها به منچستریونایتد شده است. یونایتد هرگز به مانند لیورپول در صف جامداران بزرگ اروپا قرار نداشته است. چند سال پیش یکی از هواداران لیورپول به کانال منچستریونایتد گفت:
”تا زمانی که نتوانید بر افتخارات اروپائی خود بیفزائید؛ تیم بزرگی نخواهید بود!
شما باید ۵ سال در اروپا بدرخشید تا بزرگ محسوب شوید“. این صحبتها همواره وجود داشته است و از سر تعصب بوده یا نه؛ در اعماق خود، دارای یک پیام درست است. شاید هواداران منچستریونایتد اعتقاد داشته باشند قهرمانی فصل گذشته لیورپول در اروپا با شانس بهدست آمده،
اما تاریخ میگوید باشگاه لیورپول با ۵ قهرمانی در اروپا بالاتر از تمام بریتانیائیها قرار دارد.
فرگوسن با حضور روی نیمکت رهبری شیاطین سرخ قصد داشت افتخارات لیورپول را تصاحب کند، اما تنها یک بار در سال ۱۹۹۹ موفق به کسب عنوان قهرمانی اروپا شد. یونایتدیها از تکرار آنچه در شب رؤیائی فصل ۱۹۹۹ انجام دادند، تاکنون عاجز ماندهاند. اگر فرگی پس از ۱۹ سال حضور در منچستریونایتد به یک قهرمانی اروپا رسیده؛ بنیتز در سال اول این عنوان را برای همه لیورپولیها به چنگ آورد. قهرمانی فصل گذشته لیورپول در اروپا نه تنها فاصله آنها با دشمن دیرینه را نگه داشت که لیورپولیها را از بابت شناخته شدن بهعنوان بهترین انگلیسی اروپا مطمئن ساخت. تا پیش از این هواداران لیورپول از اینکه یونایتد روزی بر فراز جایگاه آنها خواهد ایستاد، هراس داشتند. پس از پیروزی لیورپول بر آبیها، چلسی و سایر رقیبان جام اروپا بالای دست جرارد قرار گرفتند که در جای خود مهمترین افتخار محسوب میشود. پس از پایان فینال لیگ قهرمانان فصل گذشته، عکسالعمل نیمه قرمز شهر منچستر، ناراحتی و بیتفاوتی بود. خب، انتظار دیگری نیز نداشتیم! یک ضربالمثل یونانی یا رومانیائی میگوید:
”شما از کسی متنفر هستید که از او میترسید!“
تصور این است که ۲ باشگاه بزرگ شمالغرب جزیره به این دلیل از هم متنفرند. هنگامی که منچستریونایتد در فصل ۱۹۹۹ اروپا را به لرزه درآورد؛ لیورپولیها در خانه ناراحت بودند! لیورپول از منچستریونایتد میترسد و منچستریونایتد از لیورپول هراس دارد. راه دیگری وجود ندارد! همانطور که اشاره شد این دشمنی فقط در فوتبال خلاصه نمیشود و بازگوئی دلایل؛ بیهوده به نظر میرسد. نبرد امروز عصر، پرده دیگری از نفرت ۲ همسایه را به معرض دید عموم فوتبالدوستان جهان میگذارد. فردا عصر جای جای مناطق فوتبالی ۲ شهر مملو از هوادارانی خواهد شد که از سوئی بهخاطر پیروزی تیم خود در حال رفتن به آسمان هستند و از طرفی دیگر بهخاطر شکست تیم خود؛ دوست دارند سر به دیوار بکوبند!
وقتی فوتبال، دشمنی را به مردم ۲ منطقه هدیه ميكند ؛
هیچ تئوری دیگری نمیتواند دلایل خاص خود را برای تبدار شدن مرسیساید و منچستر شرح دهد. این ۲ شهر به دلایل سیاسی همواره با یکدیگر مشکل داشتهاند.
به نظر میرسد این یک بیانیه شخصی از ۸۰ سال پیش تاکنون باشد. ماجرای اصلی به دهه ۶۰ برمیگردد جائی که همه هواداران منچستریونایتد دوست داشتند تیمی در قوارههای لیورپول داشته باشند. دشمنی این ۲ گروه به مانند حسادت ”فردی“ و ”درامرسی“ در ”بیتلز“ داستان عجیب دارد.
اگر شما در دهه ۴۰ یا ۵۰ در شهر منچستر متولد شده باشید باید به لیورپول با دقت زیادی نگریسته باشید. در شهر منچستر، میکی و بیرنی حرف اول را در سالنهای موزیک میزدند، اما در لیورپول راجرهانت با هتتریک خود تیم اول شهر منچستر را با ۵ گل شکست داد. اوضاع منچستریونایتد در دهه ۷۰ بدتر نیز بود. برای آنها کوچکترین مسئله مثبت نیز نوعی پیروزی تلقی میشد.در آن زمان لیورپول واقعیترین داستان فوتبال اروپا بود. لیورپول دارای قدرت خاص خود بود و تیم اهل ”موسر“ نمیتوانست دشمن خوبی برای آنها باشد. این اتفاق و آن اقتدار بیمثال تا اواخر دهه ۷۰ ادامه داشت تا اینکه در اواسط دهه ۸۰ منچستریونایتد کمکم بازگشت به دوران اوج را آغاز کرد. در دهه ۸۰ هواداران منچستریونایتد با شعار (Madchester) تیم خود را تشویق میکردند و با یک آواز همگانی مشغول انجام حرکات موزون در ورزشگاهها میشدند. این شعار تا هنگامی که سرودهای جدید خلق نشده بود؛ محبوبیت زیادی داشت. ”اکو“ و ”بونیمن“ (جایگاه هواداران افراطی ۲ تیم) خاستگاه شعارهای عاشقانه در مدح تیم محبوب بود. ”گل سرخ سنگی“ و ”دوشنبه شاد“ از دیگر مراسم سنتی پس از پایان دیدار این ۲ رقیب است. نوشتن درباره آنچه عملی خواهد شد، سخت است؛ اما باید دانست فوتبال برخلاف موسیقی که باعث اتحاد مردم میشود، عامل تفرقه و دشمنی بوده است. ”دوشنبه شاد“ یک رسم دیرینه بین هواداران لیورپول است که هیچ مشکلی برای هواداران رقیب ایجاد نمیکند. منچستریونایتد از ”منسس“ میآید و لیورپول از ”اسکوسرز“.
هواداران منچستریونایتد”شون“ و ”بیز“ هوادار یونایتد هستند، اما به مانند یک دیوانه از تیم خود حمایت نمیکنند. آنها سمبل هواداران ”کاتولیک“ منچستریونایتد هستند، اما بیگمان فوتبال در مقابل سایر مشغلههایشان، دغدغه بزرگی محسوب نمیشود. وضعیت آنها با یک مأمور ورزشگاه بهنام ”جیمی“ متفاوت است. او یک دیوانه منچستریونایتد و عاشق همیشه حاضر ورزشگاه اولدترافورد است. ”جیمی“ کارآموز نگهبانی ورزشگاه نیز محسوب میشود و لیورپولیها در جمع خصوصی همواره تحقیرش میکنند! دیدن هواداران منچستریونایتد هنگام نبرد مقابل لیورپول جالب است. همانطور عکسالعمل لیورپولیها در قبال اهالی شهر منچستر. اتحاد هواداران لیورپول در مقایسه با طرفداران منچستریونایتد بسیار بالا است. این موضوع شوخی نیست و هرگز با طرفداران تیمهائی به مانند ناتینگهامفارست یا استوکسیتی قابل قیاس نیست. با تمام این اوصاف وقتی تیمهای امروزی وارد زمین میشوند؛ هیچ دلهرهای ندارند. امروز همه روابط دوستانه جدا از هم و در ظرف خاص خود ریخته خواهد شد. روز ۲۹ اکتبر روز مقدسی برای لیورپولیها محسوب میشود. یک روز قبل، ۲ تیم یکبار دیگر به مصاف هم خواهند رفت. باید دید یونایتد مانع از تحقق یافتن آرزوهای لیورپولیها خواهد شد یا خیر؟ اگر منچستریونایتد امروز لیورپول را شکست دهد؛ سرگیجه را به آنفیلدیها هدیه خواهد کرد وگرنه ۵ انگشت لیورپول در ظرف عسل فرو خواهد رفت!
روزنامه ابرار ورزشی
2005-09-21
منبع: انجمن قرمزها
rahim
08-20-2010, 06:42 PM
ليورپول 1--- ترابوزلن اسپور تركيه 0
گل دقيقه 44 توسط بابل
خب تبريك بابت برد در بازي رفت مقابل ترابوزان اسپور
انشالله بازي برگشت رو هم ميبريم ...
http://img.skysports.com/10/08/800x600/Liverpool-v-Trabzonspor-Steven-Gerrard-Albert_2492195.jpg
http://img.skysports.com/10/08/800x600/Liverpool-v-Trabzonspor-Egeman-Korkmaz-Joe-Co_2492196.jpg
http://img.skysports.com/10/08/800x600/Liverpool-v-Trabzobspor-Ryan-Babel-scores_2492209.jpg
http://img.skysports.com/10/08/800x600/Liverpool-v-Trabzobspor-Ryan-Babel-celeb_2492210.jpg
rahim
08-20-2010, 07:38 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/5a/Premier_League.svg/150px-Premier_League.svg.png
منچستر سیتی - لیورپول
لیگ برتر٬ هفته ۲ ( فصل ۲۰۱۱ - ۲۰۱۰ )
ورزشگاه اختصاصی منچستر سیتی
دوشنبه 23 آگوست ۲۰۱۰ ٬ مطابق با ۱ شهریور ۱۳۸۹
۲۰:۰۰ به وقت محلی٬ ۲۳:۳۰ به وقت تهران
http://assets2.liverpoolfc.tv/uploads/teams/lfc_shaded_hres_60X.png http://assets3.liverpoolfc.tv/uploads/teams/mcfc_60X.png
Tifusi
08-21-2010, 11:59 AM
هاجسون: باید گل دوم را هم به ترابوزان می زدیم
سرمربی قرمزها تیمش را شایسته پیروزی با گل های بیشتر دانست.
سایت گل- روی هاجسون، سرمربی تیم لیورپول، از اینکه تیمش در دیدار رفت مرحله مقدماتی لیگ اروپا مقابل تیم ترابوزان اسپور ترکیه در ورزشگاه آنفیلد تنها با نتیجه 1-0 به پیروزی رسید، اصلا راضی نیست.
در این دیدار رایان بابل در نیمه اول تک گل پیروزی بخش لیورپول را به ثمر رساند اما پس از آن جو کول یک پنالتی را از دست داد و در نیمه دوم کریستین پولسن نیز یک گل زد که توسط داور مردود اعلام شد.
هاجسون در پایان بازی در مصاحبه با شبکه آی تی وی تیمش را شایسته پیروزی با گل های بیشتر دانست:" بله، فکر می کنم می توانستیم گل های بیشتری بزنیم.
فکر می کنم به ویژه در نیمه دوم به اندازه ای خوب بودیم که شایسته پیروزی باشیم و فکر می کنم وقتی یک پنالتی را از دست می دهید، تنها باید خودتان را سرزنش کنید.
آن ضربه پنالتی با کمی خوش شانسی برای ما گرفته شد زیرا آن درگیری خیلی همه مهم نبود اما موقعیت خوب بود تا ما پیروزی مان را قطعی کنیم. اما آن را از دست دادیم و بعد از آن یک گل مان نیز مردود اعلام شد."
لیورپولی ها باید هفته آینده به ترکیه بروند تا در دیدار برگشت در خانه حریف به میدان بروند و هاجسون از اینکه تیمش نتوانست نتیجه مطمئن تری را درخانه به دست بیاورد، ناراحت است.
" از اینکه توانستیم گل دوم را بزنیم، کمی ناامید شدم زیرا فکر می کنم نتیجه 2-0 می توانست نتیجه مطمئن تری برای بازی برگشت باشد."
Tifusi
08-21-2010, 11:59 AM
هاجسون: نمی توانم به آکوئیلانی قول ثابت بازی کردن بدهم
این هافبک سابق رم تابستان گذشته با قراردادی 20 میلیون یورویی به لیورپول پیوست تا جانشین ژابی آلونسو شود اما پس از مصدومیتی نسبتا طولانی نتوانست به ترکیب اصلی تیم راه پیدا کند.
سایت گل- روی هاجسون، سرمربی تیم لیورپول، اعلام کرد که آلبرتو آکوئیلانی، ستاره سابق تیم رم، می تواند به طور قرضی راه یک تیم از سری آ شود.
آکوئیلانی در پیروزی 1-0 لیورپول مقابل ترابوزان اسپور در رقابت های مقدماتی لیگ اروپا که دیشب در آنفیلد برگزار شد، حضور نداشت و هاجسون در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه اعلام کرد که ممکن است او برای اینکه بتواند به طور ثابت بازی کند، راهی تیم دیگری شود.
این هافبک سابق رم تابستان گذشته با قراردادی 20 میلیون یورویی به لیورپول پیوست تا جانشین ژابی آلونسو شود اما پس از مصدومیتی نسبتا طولانی نتوانست به ترکیب اصلی تیم راه پیدا کند.
هاجسون تایید کرد تضمینی وجود ندارد که آکوئیلانی در آنفیلد به طور ثابت بازی کند و شاید یک انتقال قرضی بتواند برای این بازیکن 26 ساله روز های بهتری را رقم زند.
هاجسون گفت:" در حال حاضر ما شرایط انتقال قرضی او به یک تیم ایتالیایی را بررسی می کنیم اما هنوز هیچ چیز قطعی نیست.
دقیقا به خاطر همین انتقال قرضی من امشب از او استفاده نکردم زیرا امسال برای آکوئیلانی بسیار مهم است. برای یک فوتبالیست خیلی مهم است که هر هفته در ترکیب اصلی قرار بگیرد.
من نمی توانم چنین قولی به او بدهم اما یک انتقال قرضی به ایتالیا می تواند برای هر دو طرف بهتر باشد. این دقیقا چیزی است که او لازم دارد. این موجب حفظ ارزش بازیکن می شود و وقتی او به لیورپول بازگردد، ما آکوئیلانی ای را خواهیم دید که پیش ازمصدومیت دیده بودیم."
Tifusi
08-21-2010, 01:38 PM
جو کول: آماده مصاف با سیتی هستیم
ستاره محروم لیورپول آماده است تا در ایستلندز به تشویق هم تیمی هایش بپردازد.
سایت گل- جو کول، ستاره باشگاه لیورپول در صحبتهایی به بازیکنان منچسترسیتی هشدار داده که در آستانه دیدار این تیم مقابل سیتی ،شاگردان هاجسون "مملو از روحیه "هستند
این دو تیم یکشنبه شب در ورزشگاه ایستلندز مقابل یکدیگیر قرار خواهند گرفت.نکته جالب توجه اینجاست که سیتی مدعی در دیدار هفته اول خود مقابل تاتنهام به تساوی بدون گل دست یافت و لیورپول هم در هفته اول رقابتهای لیگ برتر، به تساوی 1-1 مقابل آرسنال رضایت داد
جو کول در جریان دیدار مقابل آرسنال با دریافت کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد و از همین رو قادر به همراهی تیمش در دیدار مقابل منچسترسیتی نخواهد بود. کول در صحبتهایی در این رابطه گفت:« من بازیکنانمان را تشویق خواهد کرد و فکر می کنم کار بسیار خوبی انجام خواهیم داد. ما آماده ایم و روز به روز قوی تر می شویم.»
این ستاره انگلیسی ادامه داد:« پیش فصل خوبی را سپری نکردیم ولی روز به روز، به دوره اوجمان نزدیک تر می شویم و بازیکنان هر روز بهتر و بهتر می شوند. ما پس از تساوی مقابل آرسنال، تدریجا به اوج اعتماد به نفس و روحیه نزدیک می شویم.»
Tifusi
08-21-2010, 04:49 PM
روی هاجسون: موراتی گفت قصد خرید بازیکنان لیورپول را ندارند
این در حالی است که شایعات زیادی در مورد انتقال ماسچرانو و کویت به سن سیرو به گوش می رسد.
سایت گل- روی هاجسون، سرمربی تیم لیورپول، معتقد است که اینتری ها در این تابستان شانسی برای به خدمت گرفتن ماسچرانو ندارند.
شایعات زیادی در مورد انتقال این هافبک آرژانتینی به نرآتزوری به گوش می رسید و پیوستن رافا بنیتس به این تیم، موجب افزایش این شایعات شد.
هاجسون اعلام کرد که قصد دارد این هافبک 26 ساله را حفظ کند اما گفته می شود در صورتی که اینتری ها پیشنهادی 29 میلیون یورویی برای خرید این بازیکن ارائه دهند، احتمال زیادی برای انجام این انتقال وجود دارد.
اخباری در مورد پیوستن درک کویت به اینتر نیز منتشر شده است اما هاجسون تاکید کرد که خودش شخصا با موراتی در این زمینه صحبت کرده است.
هاجسون در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من خودم با موراتی صحبت کردم و او گفت که قصد ندارد بازیکنان لیورپول را بخرد. من معتقدم که آنها تنها به این دو بازیکن علاقه مند هستند اما قصد خرید آنها را ندارند. موراتی گفت که قصد چنین کاری را ندارند."
در مقابل آلبرتو آکوئیلانی یکی از بازیکنان لیورپول است که گفته می شود راهی سری آ خواهد شد. او که فصل گذشته با 24 میلیون یورو از رم راهی لیورپول شد، نتوانست فصل خوبی را در این تیم سپری کند و هاجسون تایید کرد که این ستاره 26 ساله می تواند با یک قرارداد قرضی به ایتالیا باز گردد.
rahim
08-21-2010, 05:10 PM
با این که نمی شه از این شایعه ها به سادگی رد شد چون همین شایعه ها خیلی هاش به واقیت می پیونده که البته مدیر برنامه های کوئیت هم خودش نمی دونه چی می خواد
در هر صورت این 10 تا 12 روز اینده خبرهای زیادی از رفتن بازیکنان به گوش ما ها خواهد رسید چه قرضی و چه دائمی دلیلش هم فقط این قانون مسخره لیگ انگلیس هست که امسال به اجرا کذاشته و هر تیمی فقط 25 بازیکن باید معرفی کنن که 7 یا 8 تاش باید انگلیسی یا از بچکی در انگلیس بوده باشن که لیست لیورپول همیشه 30 به بالا بوده و مطمعنن به مشکل می خوره و جا برای جوانان بسته می شه و تنها دلیل امدن جونز به خاطر همین قانون بوده چون او از 18 سالکی در انگلیس است و البرتو هم فقط به همین خاطر به عنوان قرضی خواهد رفت
نگاهی به بازیکنان تیم کنید ببنید که سخت است که 25 تا رو انتخاب کرد و هر که از لیست خارج شد باید تا نیم فصل بیرون بمونه تا بازی بهش برسه در صورت خواستن مربی
Cavalieri فروش به سینا ایتالیا به زودی
2. Johnson
4. Aquilani احتمال قرضی
5. Agger
6. Aurelio
8. Gerrard
9. Torres
10. J Cole
12. Pacheco شک که می مونه یا قرضی می ره
14. Jovanovic
16. Kyrgiakos احتمال فروش
17. Rodriguez
18. Kuyt
19. Babel
20. Mascherano
21. Lucas
22. D Wilson
23. Carragher
24. Ngog
25. Reina
26. Spearing با این وضع نامعلوم
28. Poulsen
29. Nemeth احتمال فروش به ak اتن
32. Darby نامعلوم
33. Shelvey نامعلوم
34. Kelly
36. Irwin قرضی یا برگشت به رزرو
37. Skrtel
38. Dalla Valle برگشت به رزرو
39. Eccleston برگشت به رزرو
40. Ayala شاید قرضی
41. Hansen دروازبان سوم
42. Gulacsi برگشت به رزرو
44. Palsson برگشت به رزرو
45. Ince برگشت به رزرو
46. Amoo برگشت به رزرو
49. Robinson برگشت به رزرو
- Insua اینده نا معلوم
- Jones دروازبان دوم جایگزین کاوالیری
همین حالا بدون همینائی که نا بردم احتمال رفتنش هستن 21بازیکن داریم
و شاید هم کرکیاکاس بونه اسپرینک بمونه اینسوا یا می مونه یا جایکزین می شه پاچکو و داربی و شلوی رو بخواهیم اضافه کنیم می رسیم به 27 تا که مطمعنن باید از خیلی های از اینا چشم پوشی کنیم
و با بازی نکردن اولا برای ایندهون در بازی دیشب و حرفهای روی می شه امیدوار بود که به تیم منتقل بشه البته تاتنهام هم سخت دنبالش است
پس از همین حالا باید منتظر شایعه های زیادی در مورد رفتن بازیکنان بشنویم و باید مربی خیلی تلاش کنه تا 25 نفر که لیاقت و توانائی رقابت در لیگ رو دارن انتخاب کنه
و این رو هم نباید فراموش کرد هر بازیکنی که از لیست خارج شد و بازی نکرد و یا قرضی نرفت با اون قانون که اسمش رو یادم رفت همین حالا که اینجوری است که هر بازیکنی کمتر از 10 درصد بازی های لیگ رو برای تیم بازی نکنه می تونه شکایت کنه و به صورت ازاد از تیم جدا بشه که این خودش یک مشکله اینا رو گفتم تا دوستان بدونن که چرا اینجوری خواهد شد ....
=================
منبع : انجمن قرمزها
Tifusi
08-23-2010, 01:02 PM
لیورپول پیشنهاد 20 میلیون یورویی بارسلونا برای ماسچرانو را نپذیرفت
آنها به کمتر از 26 میلیون یورو راضی نیستند.
http://u.goal.com/101600/101683_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=101683)
Javier Mascherano, Liverpool
سایت گل – بارسلونا اخیرا 20 میلیون یورو برای خرید خاویر ماسچرانو پیشنهاد داده، اما این پیشنهاد از سوی لیورپول رد شده است.
روی هاجسون، مربی لیورپول میگوید که ماسیمو موراتی، رییس باشگاه اینتر به او اطلاع داده قصد خرید ماسچرانو را ندارد، اما باشگاه کاتالان همچنان به دنبال خرید این بازیکن 26 ساله است.
پیشنهاد آبی و اناری پوشان 15 میلیون یورو به علاوه 5 میلیون یورو پاداش در صورت نمایش خوب ماسچرانو بوده است، اما لیورپول قیمت او را 26 میلیون یورو میداند. هاجسون گفته بود که ماسچرانو میداند اگر پیشنهاد خوبی برایش نرسد در لیورپول خواهد ماند.
با آن که هاجسون گفته ماسچرانو دوشنبه مقابل منچسترسیتی بازی میکند، اما روزنامه آس نوشته او به دلیل ادامه مذاکرات باشگاهها در این دیدار به میدان نخواهد رفت.
rahim
08-23-2010, 05:24 PM
با رسلونا با اين همه هافبك اين رو ميخ واد چكار ..فكر ميكردم انها صبر مي كنند تا سال ديگه فابر گاس رو بگيرند ..
به هر حال ظاهرا مديران امسال قصد ندارند به راحتي بازيكن از دست بدن ..اين خودش يك نقطه روشن واميدوارم كننده هست ..
كويت هم مي مونه ...
Tifusi
08-24-2010, 02:01 PM
هاجسون: لیورپول با تورس تیم دیگری است
این مهاجم اسپانیایی در دیدار مقابل ترابوزان اسپور در لیگ اروپا یک نیمه به میدان رفت و هاجسون معتقد است که این زمان برای آماده شدن تورس و بازگشت او به میادین کافی است.
سایت گل- روی هاجسون، سرمربی تیم لیورپول قصد دارد در بازی مقابل منچسترسیتی برای اولین بار در این فصل فرناندو تورس را در ترکیب اصلی قرار دهد.
این مهاجم اسپانیایی در دیدار مقابل ترابوزان اسپور در لیگ اروپا یک نیمه به میدان رفت و هاجسون معتقد است که این زمان برای آماده شدن تورس و بازگشت او به میادین کافی است.
هاجسون در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" فکر می کنم فرناندو در دیدار مقابل ترابوزان خیلی خوب کار کرد. او تقریبا در اولین تماس با توپ گلزنی کرد و ما واقعا از بازگشت او خوشحالیم. ما می دانیم که او چه کارهایی می تواند برای تیم انجام دهد و به نظر نمی رسد از اوج فاصله داشته باشد.
او نشان داده که به روز های خوبش برگشته؛ شور و انرژی او برای تیم حیاتی است. حضور او شرایط جدیدی در تیم ایجاد کرد زیرا بازیکنانی در کلاس او می توانند باعث ایجاد برتری برای تیم هایشان بشوند.
خوشبختانه ما توانستیم به چند بازیکن مهم تیم در مقابل ترابوزان اسپور استراحت بدهیم و اکثر آنها می توانند در بازی مقابل سیتی ما را همراهی کنند. پیش بینی بازی مثل قمار است اما ما پیروز خواهیم شد.
سرمربی قرمزها همچنین در مورد تیم منچسترسیتی گفت:" آنها در دیدار پنج شنبه شان در لیگ اروپا نتیجه بسیار خوبی گرفتند و این مسئله اعتماد به نفس آنها را افزایش می دهد.
منچسترسیتی نه تنها یکی از مدعیان قرار گرفتن در بین چهار تیم بالای جدول بلکه یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در رقابت های این فصل است."
Tifusi
08-24-2010, 02:02 PM
ماسچرانو مقابل منچسترسیتی بازی نمیکند تا به بارسلونا برود
بازیکن آرژانتینی در آستانه ترک آنفیلد است.
http://u.goal.com/107300/107369_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=107369)
Javier Mascherano, Argentina
سایت گل – خاویر ماسچرانو، هافبک لیورپول حاضر نشد در بازی با منچسترسیتی به میدان برود. او میخواهد انتقال 12 میلیون پوندیاش به بارسلونا به هر نحو ممکن صورت پذیرد.
ماسچرانو 26 ساله به روی هاجسون، مربی لیورپول در اوایل تابستان گفته بود که میخواهد به دلایل شخصی آنفیلد را ترک کند. او مورد توجه اینتر و بارسلونا است، و باشگاه دوم 12 میلیون پوند برای خرید او پیشنهاد داده است.
گفته میشود کاپیتان آرژانتین در جام جهانی در سفر تیمش به ایستلندز برای بازی مقابل منچسترسیتی در خانه مانده است، چرا که لیورپول پیشنهاد بارسا را نپذیرفته. احتمالا لوکاس برزیلی در این بازی جانشین او خواهد شد.
Tifusi
08-24-2010, 02:38 PM
هاجسون: کاش بتوانیم ماسچرانو را نگه داریم
مربی لیورپول نمیخواهد او را به قیمت پایینی بفروشد.
سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول امیدوار است که خاویر ماسچرانو را در باشگاه نگه دارد. او در جریان شکست سه بر صفر مقابل منچسترسیتی غایب بود.
هاجسون میگوید: «موضوع ماسچرانو با نهایت سرعت بررسی و حل خواهد شد. میخواهم ماسچرانو بماند و این آرزو و امید من است. نمیخواهیم او را بفروشیم. مشخص است که او را به این مبالغی که می گویند نخواهیم فروخت. امیدوارم، هرچند امید من واهی باشد، اما میخواهم که خاویر ماسچرانو در تیم ما بماند. او بازیکنی خوب است و ما را به تیمی بهتر تبدیل خواهد کرد.»
یکی از بازیکنانی که در لیورپول خواهد ماند فرناندو تورس است. او در جریان شکست ناامیدکننده در خانه سیتی برای اولین بار در این فصل در ترکیب ثابت لیورپول قرار گرفت.
هاجسون میگوید مهاجم اسپانیایی هنوز از آمادگی کامل به دور است: «مجبور شدیم او را زودتر اززمانی که میخواستیم به میدان بفرستیم. او در لحظاتی نشان داد قادر به چه کارهایی است، اما البته که او پایینتر از حدی بازی کرد که میخواست باشد و از او انتظار داریم. اما باید با این موضوع کنار بیاییم.»
هاجسون درباره بازی هم گفت: «به نظرم در این شکست سنگین کمی هم بداقبال بودیم. فکر نمیکنم واقعا شایسته باخت با سه گل بودیم. پهپه رینا چندان در جریان بازی قرار نگرفت و به نظرم دو دوره خوب در بازی داشتیم. اما مقابل منچسترسیتی بازی کردیم که بسیار قدرتمند و موثر بازی میکند و البته آنها گلهایشان را هم در بهترین زمانها زدند.»
Tifusi
08-25-2010, 01:18 PM
جانسن: لیورپول کیفیت لازم برای رقابت بر سر قهرمانی را دارد
او میگوید تیمش تقویت شده و میتواند مدعی باشد.
سایت گل – گلن جانسن، مدافع کناری لیورپول بر این باور است که تیمش کیفیت لازم را دارد تا بتواند در میان مدعیان باشد.
ملیپوش انگلیسی میگوید بیش از همه ورود جو کول به این معناست که روی هاجسون تیمی ساخته که میتواند تهدیدی جدی برای دیگر مدعیان باشد.
جانسن میگوید: «عالی است که ببینیم خریدهای جدید به تیم میآیند. هر کسی میداند که کول چه کارهایی میتواند انجام دهد. او بازیکن بزرگ دیگری برای باشگاه است. با آمدن بازیکنانی که در سطح ملی خود را ثابت کردهاند، مانند کریستین پولسن و دیگران، تیم ما قویتر و بزرگتر شده است.
برخی افراد فصل پیش از ما انتقاد میکردند و میگفتند که در برخی پستها بازیکنان کافی نداریم، اما حالا این طور نیست. این خبر که استیوی و فرناندو میمانند باعث شده روحیه همه افزایش یابد. آخرین چیزی که هر بازیکنی میخواهد ببیند این است که ببیند بهترین بازیکنان تیم میروند. طرفداران نمیخواهند این را ببینند؛ مربی هم همین طور. برای همه عالی است که پسران ماندهاند و به نظرم تیم ما کیفیت تقریبا ایدهآلی دارد.»
Tifusi
08-25-2010, 02:32 PM
لیورپول به دنبال کارلتون کول
روی هاجسون خواهان خرید اوست.
http://u.goal.com/64300/64368_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=64368)
Carlton Cole, West Ham
سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول قصد دارد پیشنهاد شگفتانگیزی برای خرید کارلتون کول، مهاجم وستهم ارائه دهد.
هاجسون پس از شکست ناامیدکننده سه بر صفر در روز دوشنبه مقابل منچسترسیتی به دنبال تقویت خط حمله تیمش است.
اگر این انتقال انجام شود، لیورپول 6 میلیون پوند برای خرید او میپردازد و 6 میلیون پوند دیگر هم بر مبنای تعداد بازیهای او و دستاوردهایش خواهد پرداخت.
وستهم پیشنهاد استوکسیتی که بهتر بود را رد کرده است، اما ممکن است اجازه رفتن این مهاجم تیم ملی انگلیس به لیورپول را بدهد تا آورام گرانت بتواند پول خریدهای بیشتر را به دست بیاورد.
ساندرلند هم خواهان اوست، اما کول لیورپول را ترجیح میدهد.
استوک با وجود خرید کنوین جونز از ساندرلند هنوز به دنبال خرید مهاجمی جدید است.
هاجسون با وجود نمایشهای خوب دیوید انگوگ به دنبال آن است که کول را با تورس در خط حمله قرار دهد و اگر تورس به باشگاه دیگری رفت، جانشین او را داشته باشد.
Tifusi
08-28-2010, 01:05 PM
پیغام مسی به لیورپول:انسان وار رفتارکرده و ماسچرانو را رها کنید
ستاره آرژانتینی در صحبتهایی اعلام کرده که هموطنش دیگر برای قرمزپوشان بازی نخواهد کرد.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که خاویر ماسچرانو، ستاره آرژانتینی لیورپول ، بار دیگر پیراهن این تیم را برتن نخواهد کرد و در عین حال اعلام کرده که سران باشگاه لیورپول می بایست به ماسچرانو اجازه جدایی از رختکن تیمشان را بدهند.
این فوروارد آرژانتینی معتقد است که سران لیورپول برخورد ناعادلانه ای با ماسچرانو دارند.
در جریان دیدار دوشنبه شب لیورپول مقابل منچسترسیتی در هفته دوم لیگ برتر، نام ماسچرانو از لیست لیورپول حذف شد و روی هاجسون در صحبتهایی اعلام کرد که شرایط روانی این بازیکن آرژانتینی برای حضور در این دیدار، مناسب نبود. طبق اخبار منتشره، این اتفاق با واکنشهای بدی درآنفیلد همراه بوده و ماسچرانو روز سه شنبه به تنهایی به تمرین پرداخت.
در این میان مسی مطمئن است که این شرایط تنها یک راه دارد. مسی در گفتگو با دیلی اکسپرس گفت:« خاویر دیگربرای لیورپول بازی نخواهد کرد و من می توانم به شما این اطمینان را بدهم و البته این طور فکر می کنم که مربی لیورپول از این موضوع اطلاع دارد.»
مسی ادامه داد:« خانواده خاویر از شرایط زندگی شان ناراضی هستند و تحمل این فشار، او را هم افسرده کرده است. سران باشگاه لیورپول می بایست برخوردی انسان وارانه داشته باشند و به او اجازه دهند تا از رختکن تیمشان جدا شود.»
Tifusi
08-28-2010, 01:06 PM
هاجسون :فوتبال انگلیس برای جوانوویچ تازه است
انتظار می رود که ستاره صربستانی برای دیدار روز یکشنبه به روزهای اوج بازگردد.
سایت گل- روی هاجسون، مربی باشگاه لیورپول امیدهای فراوانی دارد تا میلان جوانوویچ، ستاره صربستانی تیمش به دیدار یکشنبه شب ورزشگاه آنفیلد که میان لیورپول و وست بروموویچ برگزار می شود، برسد.
این ستاره صربستانی برای دیدار برگشت تیمش در مرحله مقدماتی لیگ اروپا، مقابل ترابزونسپور، همراه با سایر بازیکنان لیورپول به ترکیه سفر نکرده است.هاجسون نیز در صحبتهایی اعلام کرد که این بازیکن خسته است و به دلیل تطبیق یابی بیشتر با فضای تیم جدید و انگلیس، اندکی از اوج آمادگی به دور مانده.
هاجسون به خبرنگاران گفت:« جوانوویچ پس از دیدار دوشنبه بسیار بسیار خسته بود. این برای جوانوویچ اندکی جدید است. او در هر دیداری برای تیم سابقش بازی می کرد و بیش از هر بازیکن دیگری به میدان می رفت. مثل فرناندو تورس، اندکی ریسکی بود که این بازیکن را برای دیدار مقابل ترابزونسپور به ترکیه ببرم.»
Tifusi
08-28-2010, 01:06 PM
کوئیت: میخواهم با لیورپول قهرمان شوم!!!
ستاره هلندی میگوید آیندهاش در لیورپول رقم میخورد.
http://u.goal.com/94100/94111_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=94111)
Europa League: Dirk Kuyt - Liverpool
سایت گل – درک کوئیت، مهاجم هلندی میگوید آینده او در لیورپول است.
آینده فینالیست جام جهانی در هالهای از ابهام قرار داشت و شایعات رفتن او به اینتر باعث نگرانی هواداران لیورپول شده بود.
اما کوئیت که مقابل ترابزون اسپور ترکیه گل زد تا تیمش به مرحله گروهی لیگ اروپا برسد، گفت: «همه حرفهای زیادی درباره آینده من میزنند، اما تا جایی که خودم میدانم آیندهام در لیورپول است. دورانی عالی در این تیم داشتهام و امیدوارم آینده درخشانی هم پیش رویم باشد. تنها چیزی که میخواهم کسب قهرمانیهای بیشتر با لیورپول است.»
کوئیت همچنین گفته برای همه اعضای باشگاه مهم بود که لیورپول در لیگ اروپا باقی بماند: «بسیار مهم بود چون میخواهیم قهرمانی کسب کنیم و به شدت میخواهیم در اروپا حضور داشته باشیم.»
جیمی کاراگر، کاپیتان لیورپول در دیدار مقابل ترابزون اسپور هم از شکست رقیب سرسخت ترک راضی است، به ویژه آن که استیون جرارد و فرناندو تورس در این بازی حضور نداشتند: «بردن آنها در زمین خودشان، به ویژه در غیاب چند ستاره ما نتیجهای عالی است.»
Tifusi
08-28-2010, 01:35 PM
رائول میرلس به لیورپول میرود
او با قیمت 10.7 میلیون پوند به آنفیلد رفت.
سایت گل – لیورپول رائول میرلس را با قیمت 10.7 میلیون پوند از پورتو به خدمت میگیرد تا او را جانشین خاویر ماسچرانو سازد.
این قرارداد تا پایان هفته جاری منعقد خواهد شد و تنها آزمایشهای پزشکی این هافبک 27 ساله مانده است.
ملیپوش پرتغالی که در جام جهانی 2010 هم درخشید بر سر مسائل شخصی با لیورپول به توافق رسیده و جای ماسچرانو را پس از رفتن 20 میلیون پوندی او به بارسلونا خواهد گرفت.
میرلس مورد توجه منچستر یونایتد هم قرار داشت، اما این باشگاه سیاستی دارد که طبق آن بازیکنان 26 ساله به بالا را اگر قیمت بالایی داشته باشند نمیخرد.
پورتو به دنبال فروش میرلس بود، چرا که از قرارداد او تنها یک سال مانده بود و اگر فروخته نمیشد به صورت آزاد این باشگاه را ترک میکرد.
Tifusi
08-28-2010, 02:49 PM
هاجسون: ماسچرانو خودخواه بود
او دست به اعتصاب زده بود.
سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول خاویر ماسچرانو را ملامت کرده و گفته او با کارهای خودخواهانه به بارسلونا رفت.
ماسچرانو 26 ساله در دیدارهای لیورپول مقابل منچسترسیتی و ترابزون اسپور حضور نیافت تا باشگاه را ترک کند. پس از آن که مشخص شد لیورپول و بارسا بر سر انتقال 17.2 میلیون پوندی او به توافق رسیدهاند، هاجسون دست به انتقاد از کاپیتان تیم ملی آرژانتین زده و گفته: «دفاع از کارهای ماسچرانو برای من آسان نیست، چون افراد حرفهای پول میگیرند تا بازی کنند و هر گاه که از آنها خواسته میشود، به میدان میروند.
ما بازیکنی به اسم گریم لوسو در بلکبرن داشتیم که هنگامی که به باشگاه پیوستم بسیار برآشفته بود و میخواست به چلسی برود و در پیشفصل بسیار ما را اذیت کرد. تیم شروود را هم تاتنهام میخواست و آن موضوع هم برای من دردسرساز شد. این اوضاع متاسفانه روی میدهند و باید با آنها کنار بیاییم. به نظرم بازیکنان میخواهند اقتدار مربی و باشگاه را به چالش بکشند. این اوضاع خودخواهانه است و آنها میخواهند کاری انجام دهند و انتظار دارند باشگاه تسلیم شود و کارهای آنها را بپذیرد.
متاسفانه زمانهایی هست که اوضاع نامطلوب میشود، چون بازیکنان هم باید درک کنند که قراردادی که دارند به این معناست که باید بازی کنند.»
Tifusi
08-29-2010, 03:46 PM
لیورپول رائول میرلس را خرید
این ملیپوش پرتغالی جانشین خاویر ماسچرانو میشود.
http://u.goal.com/24100/24198_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=24198)
Raul Meireles - Porto
سایت گل – لیورپول رسما اعلام کرد که رائلو میرلس را از پورتو به مبلغ 11.5 میلیون پوند خریده است.
میرلس 27 ساله در جام جهانی آفریقای جنوبی درخشید و در تمامی چهار دیدار پرتغال در ترکیب ثابت قرار گرفت. او بر سر قراردادی چهارساله با لیورپول به توافق رسیده است.
روی هاجسون قصد دارد آماده زندگی بدون خاویر ماسچرانو شود که به زودی به بارسلونا میپیوندد. سایت گل در گزارشی اختصاصی نوشته بود که لیورپول به خرید لاسانا دیارا از رئال مادرید نیز چشم دارد.
هاجسون همچنین در آستانه خرید پل کانچسکی، مدافع چپ فولام است. این مدافع به زودی آزمایش پزشکی خواهد داد. هاجسون به خرید کارلتون کول، مهاجم وستهم نیز تا سهشنبه شب علاقه دارد. در پایان روز سهشنبه، مهلت نقل و انتقالات به پایان میرسد.
Tifusi
08-29-2010, 07:19 PM
رائول میرلس: بازی در لیگ برتر یکی از آرزوهای من بود
این ستاره 27 ساله پرتغالی 5 فصل برای تیم پورتو بازی کرد و با این تیم 4 قهرمانی در لیگ پرتغال را جشن گرفت اما امروز با قراردادی 14 میلیون یورویی به لیورپول پیوست.
سایت گل- رائول میرلس، خرید جدید باشگاه لیورپول، اعلام کرد سر انجام به رویایش برای بازی در لیگ برتر انگلیس رسیده است.
این ستاره 27 ساله پرتغالی 5 فصل برای تیم پورتو بازی کرد و با این تیم 4 قهرمانی در لیگ پرتغال را جشن گرفت اما امروز با قراردادی 14 میلیون یورویی به لیورپول پیوست.
این ملی پوش پرتغالی که با قراردادی 4 ساله به آنفیلد آمده، در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه لیورپول از اهدافش در این باشگاه گفته است.
" بازی در لیگ برتر برای مدت ها یکی از آرزوهای من بوده که سرانجام به آن رسیدم.
لیورپول یک باشگاه تاریخی است و من از این انتقال بسیار خوشحال هستم. روی هاجسون یکی از دلایل اصلی حضور من در این تیم است زیرا او برای خرید من تلاش زیادی انجام داد.
امیدوارم هواداران روزی من را به خاطر موفقیت هایم در لیورپول به یاد بیاورند."
لیورپولی که آلبرتو آکوئیلانی و خاویر ماسچرانو را از دست دادند، برای تقویت خط میانی شان، علاوه بر میرلس، کریستین پولسن را نیز به خدمت گرفته اند.
لیورپولی ها امروز در هفته سوم فصل جدید لیگ برتر در ورزشگاه آنفیلد مقابل وست بروم قرار خواهند گرفت و میرلس می تواند اولین بازی اش را با پیراهن قرمزها انجام دهد.
Tifusi
08-30-2010, 02:18 PM
هاجسون: تورس فاصله زیادی با روزهای اوجش دارد
مربی لیورپول توقعات به مراتب بیشتری از ستاره اسپانیایی اش دارد.
سایت گل- روی هاجسون، مربی لیورپول در صحبتهایی به حریفان تیمش هشدار داده که فرناندو تورس هنوز به روزهای اوجش نرسیده است. این در حالی است که ال نینیو تک گل پیروزی بخش لیورپول در دیدار مقابل وست بروموویچ را به ثمر رساند
تورس یکی از کلیدی ترین مهره های لیورپول است و تک گل او در دیدار یکشنبه شب کافی بود تا هر سه امتیاز دیدار هفته سوم رقابتهای لیگ برتر به حساب لیورپول واریز شود.
هاجسون در صحبتهایی در پایان این دیدار به اسکای سپورتس گفت:« حمله تورس، حمله ای استثنایی بود. صادقانه بگویم ، فکر کردم که در نیمه اول مسابقه تورس هنوز در حال نبرد برای رسیدن به اوج آمادگی است. او هنوز به اوج آمادگی جسمانی نرسیده و شروع، برای او بسیار زود است.»
مربی لیورپول ادامه داد:«چند دیدار دیگر طول می کشد تا تورس بتواند روی غلتک بیفتد و درحال حاضر و با گذشت زمان علائم آمادگی او تدریجا بروز می کند. خوشبختانه در دیدار یکشنبه شب، تنها یک جرقه از او برای پیروزی تیم کافی بود.»
پیش از آغاز این دیدار، رائول میرلس نیز به عنوان خرید جدید لیورپول به هواداران معرفی شد.
rahim
08-30-2010, 03:24 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/5/5a/Premier_League.svg/150px-Premier_League.svg.png
هفته سوم لیگ برتـــر
http://up.iranblog.com/Files3/a69f12690f824ad693c7.jpg
یکشنبه7 شهریــور ماه 1389 ( مطابق با 29 آگوست 2010 )
ساعت 18:30 بوقت تهران
مرسی ساید- ورزشگاه آنــفــیــلــد
http://www.liverpoolbanter.co.uk/anfield.jpg
rahim
08-30-2010, 03:29 PM
کانچسکی در يك قدمى لیورپول
=========================
به گزارش سایت رسمی پل کانچسکی در حال گذراندن معاینات پزشکی در لیورپول است
دو باشگاه لیورپول و فولام، عصر روز جمعه ، برای انتقال کانچسکی به اين تيم به توافقات نهايى رسیده اند و پل کانچسکی برای معاینات پزشکی به اين باشگاه آمده است.
به نقل از SkySports به نظر ميرسد سران باشگاه لیورپول فروش کاچانیکلیچ و دالا واله را به عنوان بخشی از قرارداد کانچسکی قرارداده اند .
سران باشگاه فولام ، پس از امضای قراردادى با سالسیدو و اضاقه شدن این بازیکن از PSV آیندهوون به فولام ،به انتقال کانچسکی به لیورپول رضايت داده اند.
به گوش ميرسد انتقال کانچسکی به لیورپول طی 24 ساعت آینده عملى شود .
http://www.liverpoolfc.tv/news/trans...-for-konchesky
Tifusi
08-30-2010, 07:33 PM
هاجسون؛ خوشامد به میرلس، خبر خرید مهاجمی جدید
این مهاجم جدید پیش از پایان مهلت نقل و انتقالات در روز سهشنبه به لیورپول میرود.
http://u.goal.com/104200/104234_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=104234)
Roy Hodgson, manager of Liverpool
سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول خوشحال است که رائول میرلس پرتغالی را خریداری کرده است. او امیدوار است چهرههای جدیدی در فرصت اندک باقی مانده تا پایان نقل و انتقالات به لیورپول بروند.
پل کانچسکی مدافع چپ فولام در آستانه پیوسستن به لیورپول است و هاجسون میگوید مهاجمی جدید هم در راه است.
او میگوید: «بسیار خوشحالیم که رائول را داریم. ما بازیکنان باکیفیتی را در خط میانی از دست دادیم، مانند یوسی بنایون، آلبرت ریهرا و خاویر ماسچرانو. آلبرتو آکوییلانی هم که قرض داده شده. پس خیلی خوب است که کریستین پولسن و رائول را خریدیم. این دو بازیکن باکیفیت تیم ما را تقویت خواهند کرد. اگر آنها نبودند، ما در این پست بازیکن کم داشتیم.
امیدوارم خرید پل (کانچسکی) هم در روزهای آینده انجام شود. یکی از جوانان بااستعداد ما که فولام مدتی است او را میخواهد هم مسیر عکس کانچسکی را خواهد پیمود. البته کار او کمی طول کشیده و او باید تست پزشکی را پشت سر بگذارد، اما امیدوارم مشکل او به زودی رفع شود و پل را بخریم.»
در روزهای اخیر خبرهای بسیاری مبنی بر پیوستن اولا تویوونن به لیورپول به گوش میرسید. هاجسون گفته چنین انتقالی انجام نخواهد شد. او گفته لوکاس هم لیورپول را ترک نمیکند: «ما مهاجمی دیگر میخواهیم و دلیلی هم ندارد این خبر را تکذیب کنم. اما هنوز مهاجمی که میخواهیم را نیافتهایم و زمان هم دارد به سرعت سپری میشود. تویوونن بازیکن خوبی است اما آن مهاجمی نیست که میخواهیم. اگر کسی 20 میلیون پوند برای لوکاس پیشنهاد بدهد آن را بررسی خواهیم کرد. البته این پیشنهاد دیر خواهد بود و من به دنبال آن نیستم که بخواهم از دست بازیکنانم راحت شوم.ما در تیم جا برای مهاجم جدید داریم. کسی را هم نمیفروشیم چون بعید است در این مهلت کوتاه مانده بتوانیم جانشینی بیابیم.»
Tifusi
08-31-2010, 01:42 PM
گومز علاقه مند به حضور در ليورپول
ليورپول اعلام کرده است که حاضر است،گومز را به مدت يک سال به صورت قرضی به خدمت بگيرد.
http://u.goal.com/103900/103916_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=103916)
Mario Gomez, FC Bayern Muenchen
سایت گل - ماريو گومز،بازيکن ترکيب اصلی بايرن نيست و قصد دارد در ترکيب اصلی تيمی قرار بگيرد و فوتبال خود را از نو شروع کند.
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،ماريو گومز،مهاجم تيم ملی فوتبال آلمان و باشگاه بايرن مونيخ،امکان دارد که تا به پايان رسيدن فصل نقل و انتقالات به باشگاه ليورپول انگلستان بپيوندد. امروز کيکر نوشت که مدير برنامه های اين بازيکن در مصاحبه اي اعلام کرده است که ماريو گومز علاقه دارد به ليورپول برود.
او در اينباره گفت:وقتی باشگاهی مانند ليورپول خواهان جذب بازيکنی است،نميتوان به راحتی از کنار آن گذشت و بايد از اين شانس استفاده کرد.
ماريو گومز،بازيکن ترکيب اصلی بايرن نيست و قصد دارد در ترکيب اصلی تيمی قرار بگيرد و فوتبال خود را از نو شروع کند. گفتنی است که باشگاه ليورپول اعلام کرده است که حاضر است،گومز را به مدت يک سال به صورت قرضی به خدمت بگيرد.
Tifusi
08-31-2010, 01:42 PM
هاجسون؛ خوشامد به میرلس، خبر خرید مهاجمی جدید
این مهاجم جدید پیش از پایان مهلت نقل و انتقالات در روز سهشنبه به لیورپول میرود.
http://u.goal.com/104200/104234_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=104234)
Roy Hodgson, manager of LiverpooL
سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول خوشحال است که رائول میرلس پرتغالی را خریداری کرده است. او امیدوار است چهرههای جدیدی در فرصت اندک باقی مانده تا پایان نقل و انتقالات به لیورپول بروند.
پل کانچسکی مدافع چپ فولام در آستانه پیوسستن به لیورپول است و هاجسون میگوید مهاجمی جدید هم در راه است.
او میگوید: «بسیار خوشحالیم که رائول را داریم. ما بازیکنان باکیفیتی را در خط میانی از دست دادیم، مانند یوسی بنایون، آلبرت ریهرا و خاویر ماسچرانو. آلبرتو آکوییلانی هم که قرض داده شده. پس خیلی خوب است که کریستین پولسن و رائول را خریدیم. این دو بازیکن باکیفیت تیم ما را تقویت خواهند کرد. اگر آنها نبودند، ما در این پست بازیکن کم داشتیم.
امیدوارم خرید پل (کانچسکی) هم در روزهای آینده انجام شود. یکی از جوانان بااستعداد ما که فولام مدتی است او را میخواهد هم مسیر عکس کانچسکی را خواهد پیمود. البته کار او کمی طول کشیده و او باید تست پزشکی را پشت سر بگذارد، اما امیدوارم مشکل او به زودی رفع شود و پل را بخریم.»
در روزهای اخیر خبرهای بسیاری مبنی بر پیوستن اولا تویوونن به لیورپول به گوش میرسید. هاجسون گفته چنین انتقالی انجام نخواهد شد. او گفته لوکاس هم لیورپول را ترک نمیکند: «ما مهاجمی دیگر میخواهیم و دلیلی هم ندارد این خبر را تکذیب کنم. اما هنوز مهاجمی که میخواهیم را نیافتهایم و زمان هم دارد به سرعت سپری میشود. تویوونن بازیکن خوبی است اما آن مهاجمی نیست که میخواهیم. اگر کسی 20 میلیون پوند برای لوکاس پیشنهاد بدهد آن را بررسی خواهیم کرد. البته این پیشنهاد دیر خواهد بود و من به دنبال آن نیستم که بخواهم از دست بازیکنانم راحت شوم.ما در تیم جا برای مهاجم جدید داریم. کسی را هم نمیفروشیم چون بعید است در این مهلت کوتاه مانده بتوانیم جانشینی بیابیم.»
Tifusi
08-31-2010, 04:01 PM
ماسچرانو از دروغهای لیورپول می گوید
خاویر ماسچرانو خرید جدید باشگاه بارسلونا، در صحبتهایی از اتفاقاتی که در جریان جدایی اش از رختکن لیورپول رخ داد، می گوید.
http://u.goal.com/108000/108013_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=108013)
Javier Mascherano,Sandro Rosell
سایت گل- خاویر ماسچرانو، ستاره آرژانتینی دنیای فوتبال، پس از مسجل شدن روند انتقالش به بارسا در صحبتهایی زبان به انتقاد از مسئولان لیورپول گشوده است.
این ستاره 26 ساله با امضای قراردادی 4 ساله به تیم قهرمان اسپانیا پیوست و به نظر می رسد که رقم اولیه درنظرگرفته شده برای او 21 میلیون یورو بود. شنیده می شود که سران باشگاه بارسا در بندی از قرارداد، مبلغ جدایی زودهنگام او را 90 میلیون یورو درج کرده اند.
ماسچرانو در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت منتشر شد، گفت:« احمقانه است اگر فکر کنیم که قرار است من درتمام بازیها به میدان بروم.ما باید به افرادی که کارشان را به خوبی انجام می دهند، احترام بگذاریم.در پست من، سه قهرمان دنیا در رختکن بارسا هستند که تمام عناوین ممکن را کسب کرده اند.»
بخشی از صحبتهای ماسچرانو نیز در روزنامه گاردین منتشر شده که به اتفاقاتی که در زمان جدایی او از رختکن لیورپول رخ داد اشاره دارد. روی هاجسون،مربی لیورپول هفته گذشته در صحبتهایی در این رابطه، تصمیم ماسچرانو را اقدامی خودخواهانه دانسته و اعلام کرده که ماسچرانو سال گذشته در فکر جدایی از آنفیلد بوده ولی ژابی آلونسو با پیشی گرفتن از او به رئال پیوسته است.
ماسچرانو در پاسخ به این صحبتهای هاجسون گفت:« روی هاجسون واقعیت را می داند. من اکنون لحظات شادی را پشت سر می گذارم ، پس زمان خوبی برای گفتن این صحبتها نیست ولی دروغهای زیادی در مورد من گفته شده که به همه آنها پاسخ خواهم داد. سال گذشته، مسئولان لیورپول به من اجازه جدایی ندادند. هیچ راهی برای فروش من وجود نداشت. آنها تنها من و ژابی آلونسو را داشتند و تنها به ژابی اجازه جدایی از تیم را دادند.»
ستاره آرژانتینی در ادامه صحبتهایش گفت:« سال گذشته از اینکه نتوانستم به بارسا بپیوندم، احساس ناامیدی می کردم. زمانی که بهترین تیم دنیا خواهان به خدمت گرفتن تو است، این اتفاقی است که تو دوست داری رخ دهد. من به تیمی پیوستم که واقعا خواهان جذب من بودند. در هیچ شرایطی به پیوستن به اینتر، به چشم یک گزینه نگاه نمی کردم.رافا به دنبال من بود و شاید به همین دلیل بود که خیلی ها فکر می کردند که من ممکن است به اینتر بروم ولی بارسا تنها تیمی بود که برای خرید من فشار می آورد.»
ستاره آرژانتینی خود را جانشین یایا توره نمی داند ولی درعین حال تمایل فراوانش را برای بازی کردن درهر پستی را بارسا اعلام کرد و گفت:« این برای من به منزله یک رویای در حال رشد است.با حضور دربارسا درسهای زیادی می گیرم و از بازی کردن در کنار این بازیکنان لذت می برم. من برای تعطیلات به اینجا نیامده ام و آمده ام که فوتبال بازی کنم. این فرصتی است که تنها یک بار به افراد روی می آورد.من آمده ام که به رختکن بارسا اضافه شوم. مطمئن باشید به خوبی تمرین می کنم تا زمانی که در ترکیب تیم قرار می گیرم، بتوانم در اوج آمادگی باشم. توره هم بازیکن بزرگی است که رد پایش را در تاریخ باشگاه به جای گذاشته.من برای پر کردن جای او به نوکمپ نیامده ام، بلکه می خواهم به بهترین نحو ممکن کارم را انجام دهم. به خاطر کارهایی که در طول سالهای اخیر انجام داده ام، به رختکن بارسا فرا خوانده شدم و سعی نمی کنم که مثل یایا توره باشم، چون من توره نیستم ولی کارهای دیگری را برای تیم انجام می دهم.»
ماسچرانو در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« من بازیکن میانی با ویژگی های تدافعی هستم ولی می توانم کارهای دیگری نیز انجام دهم.در طول عمر فوتبالی ام در پستهای دیگری در تیم ملی آرژانتین، ریورپلاته و لیورپول بازی کرده ام و زمانی که به من نیاز باشد، نهایت تلاشم را برای تیم به کار خواهم گرفت.»
AM1NR3Z4
09-01-2010, 10:43 AM
پل کانچسکی به لیورپول رفت
پل کانچسکی، مدافع سابق فولام به لیورپول پیوست. مبلغ قرارداد او فاش نشده و قرارداد او نیز چهارساله است.
کانچسکی 29 ساله دوباره زیر نظر روی هاجسون کار خواهد کرد. طبق این قرارداد، لوری دالاواله و الکس کاچانکیلیچ، دو بازیکن جوان لیورپول هم به فولام رفتند.
باشگاه لیورپول پس از تلاش برای فروش امیلیانو اینسوا، در تمام تابستان به دنبال مدافع چپ بود. این بازیکن آرژانتینی در راه گالاتاسرای است و کانچسکی حالا باید با فابیو آئورلیو و دانیل آگر بر سر حضور در سمت چپ خط دفاعی رقابت کند.
این محصول آکادمی جوانان چارلتون اتلتیک 317 بازی در لیگ برتر انجام داده و دو بار هم با پیراهن تیم ملی انگلیس بازی کرده است.
Rainyboy
09-02-2010, 12:29 AM
تلاش نافرجام لیورپول برای خرید پاولیوچنکو و کول
http://media.farsnews.com/Media/8704/Images/jpg/A0464/A0464885.jpg
لیورپول در روز آخر نقل و انتقالات تلاش کرده بود رومن پاولیوچنکو را از تاتنهام به خدمت بگیرد. مهاجم روس در سال 2008 به تاتنهام رفت. او پیش از آن پنج سال را در اسپارتاک مسکو گذرانده بود. او با هری ردنپ، مربی تاتنهام مشکل داشت ولی این مشکلات در اواخر فصل گذشته تا حدی برطرف شده بود.
گفته میشد روی هاجسون، مربی لیورپول در بازار به دنبال مهاجمی برای تقویت خط حمله خود میگردد. آنها پس از بازگشت رابی کین به شمال لندن، مهاجمان کمشماری در اختیار داشتهاند.
این باشگاه به دنبال خرید این مهاجم سابق باشگاه روتور بوده است، اما ردنپ که تیمش را آماده حضور در لیگ قهرمانان میکند حاضر نبود این مهاجم خود را از دست بدهد.
لیورپول سپس توجه خود را معطوف به کارلتون کول، مهاجم وستهم ساخت، و رایان بابل و لوکاس لیوا را به این باشگاه شرق لندنی پیشنهاد داد تا بتواند کول را به خدمت بگیرد.
در هر حال بابل روز سهشنبه اعلام کرد که جایی نمیرود و لوکاس هم میلی به ترک باشگاه نداشته است. به این ترتیب لیورپول کارلتون کول را هم نخرید.
Tifusi
09-04-2010, 01:06 PM
لیست 21 نفره لیورپول برای فصل 11-2010
باشگاه آنفیلدی نتوانست از تمامی سهمیه خود استفاده کند.
سایت گل – لیورپول تنها 21 بازیکن بزرگسال را برای این فصل لیگ برتر معرفی کرد و نتوانست از سهمیه 25 بازیکنی خود استفاده کند.
طبق مقررات جدید برای فصل 11-2010 لیگ برتر، هر تیم میتواند حداکثر 17 بازیکن داشته باشد که در لیگهای کشورهای دیگر رشد کردهاند و اگر میخواهد 25 بازیکن معرفی کند، باید حداقل هشت نفر آنها بازیکنان پرورشیافته در انگلیس و ولز باشند. اگر بازیکنی این 8 بازیکن را نداشت، سهمیه تعداد بازیکنانش در لیگ برتر به همان میزان محدود میشود.
بازیکنان پرورشیافته در انگلیس، مانند استیون جرارد، جو کول و جی اسپیرینگ، آنهایی هستند که تا پیش از 21 سالگی، سه سال را در تیمی انگلیسی یا ولزی تمرین کرده باشند.
هنگامی که لیست معرفی شد، دیگر نمیتوان آن را تغییر داد. هیچ بازیکن بالای 21 سالی که در این لیست حضور ندارد نمیتواند در لیگ برتر بازی کند و باید منتظر بماند، مگر آن که مانند کریگ بلامی به تیمی در دسته پایینتر قرض داده شود.
البته باشگاهها میتوانند هر قدر میخواهند بازیکن زیر 21 ساله از هر ملیتی داشته باشند. به این ترتیب روی هاجسون قادر خواهد بود از جوانانی مانند پیتر گولاچی، مارتین کلی، دانیل میلسون، جونجو شلوی، دانیل پاچهکو، ناتان الکستون و دیوید انگوگ استفاده کند.
بازیکنان پرورشیافته در داخل
جیمی کاراگر
جو کول
استیون داربی
استیون جرارد
گلن جانسن
برد جونز
پل کانچسکی
جی اسپیرینگ
بازیکنان پرورشیافته در خارج
دانیل آگر
فابیو آئورلیو
رایان بابل
میلان یوانویچ
درک کوئیت
سوتیریوس کرگیاکاس
لوکاس لیوا
رائول میرلس
کریستین پولسن
پهپه رینا
ماکسی رودریگس
مارتین اشکرتل
فرناندو تورس
Tifusi
09-04-2010, 01:10 PM
روی هاجسون: موراتی بیشتر دنبال کوئیت بود تا ماسچرانو
ماسچرانو سرانجام با انتقالی 21 میلیون یورویی راهی بارسلونا شد و سرمربی قرمزها معتقد است که نرآتزوری برای خرید کوئیت در پنجره نقل و انتقالات ژانویه دست به کار خواهد شد.
سایت گل- روی هاجسون، سرمربی لیورپول فاش کرد که ماسیمو موراتی، مالک باشگاه اینتر، بیش از درک کوئیت، به دنبل جذب خاویر ماسچرانو بود.
ماسچرانو سرانجام با انتقالی 21 میلیون یورویی راهی بارسلونا شد و سرمربی قرمزها معتقد است که نرآتزوری برای خرید کوئیت در پنجره نقل و انتقالات ژانویه دست به کار خواهد شد.
هاجسون در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" موراتی برای به خدمت گرفتن ماسچرانو نسبت به کوئیت تاکید بیشتری داشت. این مسئله از پیشنهادی که باشگاهی میلانی ارائه داد، کاملا مشخص بود. اما این پیشنهاد ما را راضی نکرد.
در مورد کوئیت نیز امیدوارم اینتری ها دیگر پیشنهادی ندهند و تلاش نکنند در ژانویه او را به خدمت بگیرند."
Tifusi
09-04-2010, 01:11 PM
جیمی کرگر: سرمربی تیم ملی باید انگلیسی باشد
بسیاری معتقدند در حال حاضر هیچ مربی انگلیسی توانایی هدایت سه شیرها را ندارد اما کرگر معتقد است که این مسئله اهمیتی ندارد.
سایت گل- جیمی کرگر، مدافع باتجربه لیورپول، معتقد است که یک سرمربی انگلیسی باید هدایت سه شیرها را برعهده بگیرد.
به تازگی بحث هایی در مورد حضور میکل آرتتا، بازیکن اسپانیایی اورتون در تیم ملی انگلیس به دلیل داشتن پاسپورت انگلیسی به گوش می رسد. این در حالی است که هدایت سه شیرها را کاپلوی ایتالیایی برعهده دارد و بسیار از اعضای کادر فنی نیز ایتالیایی هستند اما کرگز تاکید کرد که باید هویت انگلیسی تیم ملی حفظ شود.
او در مصاحبه با " تاک اسپورت" گفت:" من همیشه گفته ام که تیم ملی باید انگلیسی بماند. شاید سایر کشورها قوانین دیگری داشته باشند اما من فکر نمی کنم لازم باشد ما نیز از آنها تبعیت کنیم. این فقط در مورد بازیکنان نیست. من فکر می کنم سرمربی تیم ملی نیز باید انگلیسی باشد.
من برای کاپلو بازی کرده ام. ما رابطه خوبی با هم داریم. من احترام زیادی برایاو قائلم و همیشه از او حمایت می کنم اما فکر می کنم برای تیم ملی بهتر است که همه نفرات انگلیسی باشند. این شامل مربیان، بازیکنان و پزشکان می شود."
بسیاری معتقدند در حال حاضر هیچ مربی انگلیسی توانایی هدایت سه شیرها را ندارد اما کرگر معتقد است که این مسئله اهمیتی ندارد زیرا رقابت های ملی به معنای استفاده از بهترین های موجود در یک کشور است نه استفاده از خارجی ها.
" مردم می گویند مربیان انگلیسی به اندازه کافی خوب نیستند اما این اهمیتی ندارد. فلسفه بازی های ملی این است که شما از بهترین بازیکنان، بهترین مربیان، بهترین پزشکان و بهترین روان شناسان کشورتان استفاده کنید."
Tifusi
09-04-2010, 05:07 PM
کرگر: ماسچرانو به شیوه بدی آنفیلد را ترک کرد
ماسچرانو از اینکه دوران حضورش در رختکن آنفیلد به پایان رسیده حسرت خواهد خورد.
سایت گل- جیمی کرگر، ستاره باتجربه باشگاه لیورپول معتقد است که خاویر ماسچرانو با ممانعت از بازی در دیدار تیمش مقابل منچسترسیتی، پیش از پیوستن به بارسلونا، به شیوه بدی رختکن آنفیلد را ترک کرد.
کاپیتان تیم ملی آرژانتین با رد حضور در ترکیب لیورپول در دیدار مقابل سیتی، انتقادات زیادی را به جان خرید؛ چرا که آن روزها تمام فکر و ذکرش متمرکز پیوستن به بارسلونا بود.
در نهایت ماسچرانو با قراردادی 21 میلیون یورویی به نوکمپ منتقل شد ولی کرگر معتقد است که این ستاره آرژانتینی بااین اقدام، رابطه خوبش با هواداران لیورپول را به هم زد و این اتفاقی است که ماسچرانو در آینده حسرت خواهد خورد.
کرگر در گفت و گو با تاک اسپورت گفت:« ماسچرانو در طول سه یا چهار سال، یکی از بازیکنان بزرگ لیورپول بود و بازی کردن او در تیم، مزیت بزرگی بود ولی او به شیوه بدی ازتیم جدا شد و خاطره بدی را در اذهان باقی گذاشت.اگر او در دیدار مقابل سیتی بازی می کرد، شاید همه چیز خوب باقی می ماند ولی ماسچرانو همه چیز را خراب کرد و فکر می کنم در آینده حسرت خواهد خورد.»
Tifusi
09-05-2010, 03:46 PM
کوئیت: مذاکره با اینتر را تکذیب نمی کنم
ستاره باشگاه لیورپول در صحبتهایی اعلام کرد که برای انتقال به رختکن اینتر مذاکراتی را با سران این تیم داشته است.
سایت گل- درک کوئیت، ستاره باشگاه لیورپول در صحبتهایی اعلام کرد که در راستای انتقال احتمالی اش به رختکن اینتر، مذاکراتی را با سران تیم قهرمان اروپا داشته است.
این ستاره هلندی در صدر لیست خرید رافا بنیتس در بازار نقل و انتقالات تابستانی قرار داشت و بنیتس تمایل زیادی داشت تا ستاره هلندی اش را که در لیورپول مربی گری اش را برعهده داشت را به رختکن اینتر بیاورد که این اتفاق نیفتاد.
درک کوئیت اکنون در صحبتهایی در این رابطه به ای اس پی ان گفت:« نمی توانم مذاکرات با اینتر را تکذیب کنم. بسیارخوب است که سران چنین تیم با پرستیژی به تمجید از تو بپردازند. مربی گری اینتر را مربی ای برعهده دارد که مرا به انگلیس آورد و من رابطه بسیار خوبی با او دارم.»
این ستاره هلندی ادامه داد:« در هر صورت سران باشگاه لیورپول اعلام کردند که قصد فروش مرا ندارند و در هر صورت از ماندنم در لیگ برتر خوشحالم.»
Tifusi
09-06-2010, 02:31 PM
لیورپول به دنبال ماریو گومز
آنها میخواهند او را در ژانویه به خدمت بگیرند.
http://u.goal.com/103900/103916_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=103916)
Mario Gomez, FC Bayern Muenche
سایت گل – ماریو گومز که در بایرن مونیخ چندان مورد توجه نیست شاید در ژانویه به لیورپول برود.
روی هاجسون، مربی لیورپول در تابستان در خرید مهاجمی بزرگ به عنوان ذخیره فرناندو تورس ناکام ماند. او چهار مهاجم را برای خرید در نظر گرفته بود.
قرار بود گومز به صورت قرضی به لیورپول برود و سپس با قیمت 20 میلیون پوند خریداری شود، اما کارل هاینس رومنیگه، رییس باشگاه بایرن مونیخ در آخرین روزها این انتقال را لغو کرد.
در نتیجه هاجسون در فاصله 48 ساعت مانده به پایان فرصت نقل و انتقالات تلاش کرد کارلتون کول، بابی زامورا یا کوین دویل را بخرد ولی در خرید هیچ کدام موفق نبود.
آنها باید تا سال جدید صبر کنند تا گومز را بخرند. بخشی از بودجه هاجسون برای خرید بازیکنان جدید هنوز باقی مانده است.
Tifusi
09-07-2010, 03:52 PM
هاجسون: برای آمدن خریداران جدید لیورپول روزشماری میکنم
او گفته موفقیت هنوز دستیافتنی است.
http://u.goal.com/105000/105089_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=105089)
Roy Hodgson
سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول میخواهد دوران سخت فعلی باشگاه به پایان برسد.
جرج ژیلت و تام هیکس، مالکان فعلی باشگاه تلاش کردند لیورپول را در تابستان به فروش برسانند، اما خریدارانی مانند کنی هوانگ موفق به امضای قرارداد نشدند. لیورپول 351.4 میلیون پوند بدهی دارد و مربی سابق فولام مجبور بود با دست خالی به بازار برود.
هاجسون در مصاحبه با مجله «مربی»، نشریه اتحادیه مربیان لیگ برتر گفته از اوضاع فعلی ناراحت است: «باشگاه برای فروش گذاشته شده و کسی نمیداند چه زمانی مالکان جدید میآیند و باشگاه پس از آن چه جهتی خواهد یافت. چند سال پیش هنگامی که اوضاع خیلی باثباتتر بود، پول برای خرید بازیکنان جدید مهیا بود. امیدوارم اوضاع هر چه سریع تر عوض شود و باشگاه سرانجام فروخته شود و مالکانی که قصد سرمایهگذاری دارند بیایند.
در این صورت کاملا مطمئن هستم که رسیدن به دستاوردهای تازه سخت نخواهد بود، اما حالا باید با بازیکنانی که داریم بسازیم و مجبور نشویم فرآیند بازسازی کاملی انجام دهیم.»
اگر لیورپول فروخته نشود، در ماه اکتبر به مالکیت بانک سلطنتی اسکاتلند که طلبکار وامش است درخواهد آمد. هاجسون با این حال میگوید دستاوردهای گذشته لیورپول آنها را مدعی نگه داشته: «ارزش، سنتها و توانایی لیورپول در جذب بازیکنان باعث شده مدعی بمانیم، هرچند که در اوضاع سختی به سر میبریم. نباید خوشبینی و اشتیاق طرفداران را از بین برد. به علاوه، هر فصل میبینیم تیمهایی که انتظار قهرمانی از آنها نمیرود به این عنوان دست مییابند. قهرمانی در هر کشوری لزوما به مدعیان نمیرسد. نباید شور و اشتیاق باورنکردنی طرفداران لیورپول برای کسب قهرمانی را کاست. آنها میخواهند قهرمان لیگ برتر شوند و سرشان را مقابل منچستر یونایتد بالا بگیرند.»
Tifusi
09-07-2010, 03:52 PM
قول تورس به هواداران لیورپول: آماده درخشش هستم
ستاره اسپانیایی بار دیگر به روزهای اوجش بازگشته است.
سایت گل – فرناندو تورس، ستاره باشگاه لیورپول به هواداران این تیم اطمینان داده که تقریبا به اوج آمادگی دست یافته و به زودی شاهد بازیهایش در روزهای اوج هستند.
این ستاره اسپانیایی بخشی از رقابتهای فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از زمین چمن دور بود و پس از پایان یافتن رقابتهای جام جهانی نیز بار دیگر مصدوم شد.
به نظر می رسد که مصدومیت تورس برطرف شده و این ستاره آماده است تا بار دیگر و در زودترین زمان ممکن برای تیمش به میدان برود. تورس در جریان دیدار جمعه شب تیمش مقابل لیختن اشتاین که با برتری 0-4 ماتادورها به پایان رسید، دو گل به ثمر رساند.
ال نینیو در صحبتهایی که در وب سایت رسمی لیورپول منتشر شد، گفت:« روند بهبودم به بهترین نحو ممکن طی می شود و ما به اندکی زمان نیاز داریم. هنوز به 100% آمادگی نرسیده ام ولی هواداران به زودی بهترین روزهای تورس را خواهند دید. امیدوارم که بتوانم در این فصل با لیورپول به موفقیتهای زیادی دست بیابم.»
Tifusi
09-07-2010, 03:53 PM
مصدومیت درک کوئیت از ناحیه شانه
طبق گزارشهای منتشره ستاره تیم ملی هلند از ناحیه شانه مصدوم شده و برای چند هفته ای از میادین ورزشی به دور خواهد ماند.
سایت گل- خبر بد دیگری برای برت فان مارویک، مربی تیم ملی هلند! درک کوئیت، ستاره توانای نارنجی پوشان از ناحیه شانه مصدوم شده و قادر به همراهی تیم ملی کشورش در دیدار امشب مقابل فنلاند نخواهد بود.
بدین ترتیب فان مارویک نمی تواند از درک کوئیت در این دیدار استفاده کند. کوئیت روز دوشنبه و در جریان تمرینات تیم لیورپول دچار این مصدومیت شد.
طبق گزارش منتشره در De Telegraaf این ستاره هلندی مجبور شد تا زمین تمرین را به دلیل دردی که در ناحیه شانه اش احساس می کرد ترک کند. بدین ترتیب انتظار می رود که کوئیت دست کم برای چند هفته از میادین ورزشی به دور باشد.
این مصدومیت، ضربه دیگری برای فان مارویک بود؛ چرا که اخیرا آرین روبن و روبین فان پرسی نیز با مصدومیتهایی مواجه شدند و در دیدارهای اخیر قادر به همراهی نارنجی پوشان نبودند.
در این میان، انتظار می رود که خالد بولهروز نیز دیدار امشب هلند مقابل فنلاند را از دست بدهد.
مدافع باشگاه اشتوتگارت نیز روز دوشنبه از ناحیه کشاله ران مصدوم شد و بعید است به دیدار مقابل فنلاند برسد.
Tifusi
09-09-2010, 02:29 PM
رضایت هاجسون از نیمکت نشینی تورس مقابل آرژانتین
مربی باشگاه لیورپول بسیار خوشحال است که ستاره تیمش در دیدار دوستانه اسپانیا مقابل آرژانتین به میدان نرفته.
http://u.goal.com/107400/107478_news.jpg
(http://www.arteshesorkh.com/iran/news/article-image?id=107478)
Fernando Torres,Liverpool vs Trabzonspor,Europa League
سایت گل- روی هاجسون، مربی باشگاه لیورپول بسیار خوشحال است که فرناندو تورس، ستاره اسپانیایی تیمش، دیدار دوستانه اسپانیا مقابل آرژانتین را از روی نیمکت ذخیره ها دنبال کرده است.
هاجسون پیش از این از بیسنته دل بوسکه، سرمربی ماتادورها خواسته بود تابه تورس اجازه دهد تا روند بهبودش را به بهترین نحو ممکن طی کرد تا بتواند پس از رهایی از بند مصدومیتی که در جام جهانی گریبانگیر او شده بود، به اوج آمادگی بازگردد.
هر چند بیسنته دل بوسکه ال نینیو را به آمریکای جنوبی برد ولی در نهایت تورس را در دیدار دوستانه تیمش مقابل آرژانتین که باشکست سنگین قهرمان جهان همراه بود، به میدان نفرستاد
هاجسون در صحبتهایی که در روزنامه «میرر» منتشر شد، گفت:« ما با سرمربی تیم ملی اسپانیا صحبت کردیم و او به ما گفتم که این امکان وجود ندارد که تورس را به آرژانتین نبریم. اگر او این کار را می کرد، ممکن بود خیلی از ستاره های دیگر تیم نیز از سفر با تیم ملی اسپانیا به آمریکای جنوبی سرباز می زدند.»
او ادامه داد:« در هر صورت و بنا به وظیفه آنها مجبور بودند تا تمام بازیکنان را با خودشان به آرژانتین ببرند ولی خوشبختانه به حرف من گوش دادند و تورس را به بازی نگرفتند. بدین ترتیب این بدان مفهوم است که تورس با اوج آمادگی بازمی گردد و می تواند با ما به تمریناتش ادامه دهد.»
Rainyboy
09-10-2010, 10:50 PM
رینا: حیف شد ماسچرانو را از دست دادیم
لیورپولی ها در عوض کریستین پولسن را از یوونتوس و رائول میرلس را از پورتو به خدمت گرفتند اما رینا همچنان معتقد است که جای ماسچرانو در این تیم خالی خواهد بود
http://my-rawk.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/04/Pepe.jpg
په په رینا، دروازه بان لیورپول، تایید کرد که قرمزها دلشان برای خاویر ماسچرانو تنگ خواهد شد. این ستاره آرژانتینی در تابستان راهی نوکمپ شد. لیورپولی ها در عوض کریستین پولسن را از یوونتوس و رائول میرلس را از پورتو به خدمت گرفتند اما رینا همچنان معتقد است که جای ماسچرانو در این تیم خالی خواهد بود.
او در مصاحبه با میرر گفت:" جدایی ماسچرانو یک مشکل بزرگ برای لیورپول خواهد بود زیرا او یکی از بهترین بازیکنان دنیا در پست خود است. خاویر بازیکنی مبارزه جو است که در هر دیدار تلاش می کند بهترین بازی اش را به نمایش بگذارد. او خریدی بسیارخوب برای بارسلوناست اما این اصلا برای ما خوب نیست.
ماسچرانو یکی از سورپرایزهای لالیگا خواهد بود. او بازیکنی است که بسیار تلاش می کند، بسیار زیاد. از نظر شخصی نیز شصیت فوق العاده ای است. او بازیکنی آرام و دوست داشتنی است.
پشتیبانی گلن جانسون از تورس
بسیاری از رسانه ها از عملکرد ال نینو انتقاد می کنند اما گلن جانسون معتقد است که هنوز مدافعان از گلزنی او خواهند ترسید. او اضافه کرد :
"ما بسیار اعتماد به نفس داریم و فرناندو بیشتر از ما مطمئن است که او خیلی زود به بهترین شرایط خود باز خواهد گشت. هرکسی میداند که فرناندو می تواند و ما برای رسیدن به اهدافمان به او اعتماد زیادی داریم.او خیلی کم در زمین آرامش دارد و همانطور که در روز یکشنبه مقابل منچستر یونایتد دیدیم او دائما در حال تلاش بود و برای ما یک پنالتی و یک ضربه آزاد گرفت."
این ملی پوش انگلیسی معتقد است که تیم روی هاجسون در شرایط بدی در جدول قرار دارد اما اطمینان دارد که بزودی صعود به بالای جدول را شروع می کنند.
همچنین اضافه کرد :
"ما در برابر بیشتر رقبای خود بازی کردیم.ما در برابر آرسنال با ۱۰ نفر ۱ امتیاز گرفتیم و من فکر می کنم که خیلی بدشانس بودیم که بازی را نبردیم."
تیم روی هاحسون می تواند با بردن در بازی خانگی مقابل ساندرلند و بلک پول به سمت بالای جدول صعود کند و جانسون معتقد است که تیم او میتواند با این ۶ امتیاز به روزهای خوب خود برگردد.
http://assets2.liverpoolfc.tv/uploads/teams/lfc_shaded_hres_60X.png http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/teams/sunderland_60X.png
لیورپول ---ساندرلند
شـنـبـه 3 مهــر ماه 1389 ( مطابق با 25 سپتامبر 2010 )
ساعت 18:30 بوقت تهران
مرسی ساید--آنفیلد
Rainyboy
09-24-2010, 04:28 PM
عدم رضايت از همكاري با هاجسون
تورس زمستان ليورپول را ترك ميكند
http://media.farsnews.com/Media/8906/Images/jpg/A0913/A0913313.jpg
به گزارش روزنامه ديلياستار، اخبار و گزارشهاي چند هفته اخير، حكايت از اين نكته داشته كه فرناندو تورس از كار با روي هاجسون در تيم سرخپوش راضي و خرسند نيست.
وي در چند محفل خصوصي احتمال داده در فصل نقل و انتقالات زمستاني كه از ابتداي ژانويه سال آينده ميلادي شروع ميشود، در مقام ترك تيمش برآيد.
در شرايط كنوني منچسترسيتي كه طي يكي، دو سال گذشته بيشترين هزينهها را در امر خريد بازيكن داشته، حاضر است بابت چنين مهاجمي ارزشمندي حتي 50 ميليون پوند هزينه كند. چلسي، منچستريونايتد و آرسنال ديگر رقبايي هستند كه درصدد هستند اين مهاجم 26 ساله كه ابتداي تابستان همراه با تيم كشورش به مقام قهرماني جهان در رقابتهاي آفريقاي جنوبي 2010 رسيد را شكار كنند.
تورس پيش از شروع فصل وقتي رافائل بينتس، سرمربي 5 سال گذشته قرمزپوشان اقدام به ترك كرد و سكان رهبري تيم اينترميلان ايتاليا را به عنوان جانشين خوزه مورينيو (سرمربي كنوني رئالمادريد) كرد، به ترك اين تيم نزديك شد ولي وقتي هاجسون از فولام به اين تيم نقل مكان كرد و زمام امور را در دست گرفت، مهاجم پيشين آتلتيكومادريد ماندگار شد.
rahim
09-24-2010, 04:37 PM
اينها همه شايعه هست وبس ..تورس جايي نميره ...
RED STORM
09-25-2010, 12:18 AM
http://www.fcbayern.ir/FcBayern/images/newspost_images/van_gaal_183_1.jpg (http://www.fcbayern.ir/FcBayern/news.php?item.3469.2)
ونگال،خواهان جذب رينا توسط بايرن
ونگال بهترين گزينه برای دروازه بانی بايرن را خوزه رينا ميداند
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،باشگاه بايرن مونيخ کماکان به دنبال دروازه بان برای جايگزينی بوت است و سال آينده بايد دروازه بان جديدی را جايگزين بوت کند.
لوئيس ونگال،سرمربی باشگاه بايرن مونيخ،در جلسه اي با سران باشگاه اعلام کرده بود که گزينه ايده آل برای بايرن،خوزه رينا،دروازه بان ليورپول است.
ونگال آشنايی کامل با اين دروازه بان از بارسلونا دارد.
رينا،از سال 2005 به باشگاه ليورپول آمد و فوتبال خود را در باشگاه بارسلونا شروع کرد.
نبینم حراج ستاره هاتونو:4::4::4:
:24:
rahim
09-26-2010, 07:49 PM
اتفاقا اين رينا فقط به درد شما ميخوره .جون كريم انگ خودتونه ....:4:
با اين گلر تيم تاير ببخشيد باير تون سوراخ كه بود سوراختر هم ميشه ......
مرد حسابي رينا تنها بازيكنيه تو ليورپول كه از خدامه زودتر شرش كم كنه ..همش يادم ابرام خودمون مي افتم .:4:
Rainyboy
09-28-2010, 12:19 AM
طاعون مدیریت درلیورپول با يانكيها
چهار دروغگوی آمریکایی
http://images.teamtalk.com/08/01/402x210/Liverpool_fans_625169.jpg
فقط یک تساوی در آنفیلد برابر ساندرلند کافی بود تا هواداران خشمگین بار دیگر با حمل پلاکارد مالکان آمریکایی باشگاه را مورد لطف قرار دهند! فقط کافی است به نوشتههای روی بنرها توجه کنید: «طاعون، خشکسالی، جنگ و کشتار، با 4دروغگوی آمریکایی... از باشگاه ما بیرون بروید». آنها این شعارها را در کنار تصاویر تام هیکس، جورج ژیلت، کریستین پورسلاو و مارتین بروگتون سر میدادند. حتی قبل از این نیز در همان هفتههای آغازین لیگ جزیره، پوستری با عنوان «بیل شنکلی ساخت، یانکیها ویران کردند» را در آنفیلد حمل میکردند. حالا به نظر میرسد نفرت هواداران لیورپول از چند فصل پیش هم نسبت به مالکان آمریکایی باشگاه بیشتر شده است. باورتان میشود یکی از پرافتخارترین باشگاهای انگلیسی تحت مدیریت آمریکاییها در رده پانزدهم جدول این فصل لیگ برتر قرار گرفته؟ 2 شکست، 3 تساوی و تنها یک پیروزی حاصل کار پسران هاجسون تا اینجای فصل است؛ آمار ویرانکنندهای که هواداران را به مرز دلزدگی میرساند.
هواداران مانع میشوند!
http://img.tebyan.net/big/1386/03/20231131311991641951112101572352451524277224.jpg
قدرت طرفداران لیورپول مانع آن شده که تام هیکس و جورج ژیلت بتوانند کنترل لیورپول را به طور کامل به دست بگیرند، به طوری که چندین بانک حاضر نشدهاند بستههای حمایت مالی به مالکان لیورپول بدهند. شایعه شده بود تام هیکس، میلیونر اهل تگزاس در آستانه قراردادی 280 میلیون پوندی و 2 ساله با گروه سرمایهگذاری بلکاستون بود که این مذاکرات هم بینتیجه ماند. مالکان باشگاه با 10 موسسه مالی دیگر هم مذاکره کرده بودند تا بتوانند پول لازم برای پرداخت بدهی 237 میلیون پوندی به بانک سلطنتی اسکاتلند را فراهم کنند اما باز هم به جایی نرسیدند. اعتراضات گسترده هواداران به این 2 مالک منفور مذاکرات را بینتیجه میگذارد. اگر اوضاع به همین شکل ادامه پیدا کند، سهم هیکس و ژیلت در لیورپول از سوی بانک سلطنتی اسکاتلند مصادره میشود.
هجمه یانکیها در جزیره
درست پس از منچستریونایتد و آستونویلا نوبت به لیورپول رسید تا با سرمایهگذاری عظیم یانکیها در فوتبال مواجه و به این ترتیب به هجدهمین باشگاه انگلیس تبدیل شود و از این پس با مالکیت سرمایهگذاران آمریکایی به راه خود ادامه دهد. جورج ژیلت و تام هیکس که در آمریکا مالک 3 باشگاه هاکی و بیسبال بودند با پرداخت و در واقع سرمایهگذاری مبلغی حدود 430میلیون دلار 62درصد از سهام پرافتخارترین تیم انگلیسی را تصاحب کردند تا تیرهروزیهای اقتصادی این باشگاه به پایان خود نزدیک شود اما گویی همه چیز برخلاف نقشههای آمریکاییهای متمول پیش رفت. خیلیها میگویند معضلی که در حال حاضر گریبان لیورپول را از چند فصل پیش گرفته بیشتر به بحران اقتصادی اوپا و ورشکستگی بانکهای آمریکایی بازمیگردد ولی حقیقت ماجرا در عدم مدیریت یانکیها در فوتبال جزیره است. داستان فروش لیورپول از چندي قبل شروع شد. دیوید مورس، مالک قدیمی باشگاه که به همراه اجدادش چندین دهه مالکیت باشگاه را برعهده داشت با مشکل اساسی در بستن قراردادهای تبلیغاتی و تزریق کردن سود حاصل از موفقیتهای باشگاه روبهرو شد بویژه اینکه لیورپول از سال 90 نتوانسته بود هیچگاه قهرمان لیگ انگلیس شود. بدهی سنگین باشگاه که تراز اقتصادی را همیشه منفی نشان میداد روزبهروز در حال افزایش بود و به همین دلیل بحث فروش سهام مطرح شد. اول از همه تاکسین شینا واترا، نخستوزیر سابق تایلند وارد عمل شد اما مذاکرات با توجه به پیشنهاد او خیلی سریع به بنبست رسید. پس از آن رابرت کرافت میلیاردر آمریکایی تمایل خود را برای خرید لیورپول اعلام کرد که این پرونده هم بسته شد. ضمن اینکه قهرمانی لیورپول در لیگ قهرمانان اروپا و سود حاصل از آن موقتا شرایط را ایدهآل کرد تا اینکه بدهیها در اواخر سال 2006 به حدود 89میلیون دلار رسید.
رقابت با شیوخ امارات
یکی از اهداف شیخ محمدبن راشد که مالک یک شرکت تجاری با نام Dubai international capital است خرید لیورپول بود و مذاکرات در همان زمان بلافاصله شروع شد. مبلغ پیشنهادی این شرکت 400میلیون دلار بود که شامل پرداخت بدهیها و ساخت ورزشگاه جدید میشد. از سوی دیگر جورج ژیلت که مثل سایه همتایانش به سود بینظیر سرمایهگذاری در فوتبال اروپا پی برده بود رویای تصاحب سهام باشگاه را در سر داشت اما مشکل این بود که به تنهایی از عهده رقابت با رقیب اماراتی برنمیآمد و به همین دلیل پس از چند جلسه مشورت و گفتوگو با تام هیکس او را برای شرکت در این پروژه متقاعد کرد. هیکس، مالک باشگاه بیسبال تگزاس رنجرز و تیم هاکی دالاس استارز است که با خرید اکلس رودریگس ستاره بیسبال با قراردادی10 ساله به ارزش 252میلیون دلار به اوج شهرت رسید. 2 شریک موفق شدند پس از توافقات نهایی رضایت خانواده مورس را برای خرید سهام لیورپول جلب کنند. به این ترتیب حریف ثروتمند اماراتی به طور کامل از دور کنار رفت. در قرارداد با مورس قید شده بود که ژیلت و هیکس ضمن پرداخت کامل بدهیهای لیورپول در ساخت ورزشگاه 60هزار نفری و جدید این تیم سرمایهگذاری کرده و 9/9درصد سهام شرکت تلویزیونی itv را نیز خریداری کنند تا به این ترتیب میزان سهام آنها در باشگاه به 2/62درصد برسد که البته طی چند سالی که آنها لیورپول را در دست گرفتند سهام باشگاه سیر نزولی پیدا کرد!
پشت پرده و روابط با جورج بوش
این اتفاق در ادامه پروسه بازاریابی تاجران آمریکایی در فوتبال جهان رخ داد. در آمریکا بسکتبال، بیسبال و هاکی روی یخ از محبوبیت فوقالعادهای برخوردار است اما فوتبال در این کشور هیچگاه یک ورزش پرطرفدار و مهمتر از آن پولساز نبوده است، در حالی که در آسیای شرقی هواداران فوتبال به طرز جنونآمیزی عاشق 3 تیم منچستریونایتد، رئال مادرید و بارسلونا هستند و سفرهای تابستانی این 3 تیم به شرق و جنوب شرق آسیا سالانه سودهای چندین میلیون دلاری را به خزانه این 3 باشگاه روانه میکند. مالکان باشگاههای ورزشی آمریکا به این فکر افتادهاند با سرمایهگذاری در باشگاههای اروپایی به بازار مناسب مالی در آسیا و آمریکایجنوبی دست پیدا کنند. بویژه اینکه سود ورزشهای محبوب در آمریکا سقف نسبتا محدودی دارد، در حالی که مالکوم گلیزر با وجود اینکه مدت زمان زیادی از حضورش در منچستریونایتد نمیگذشت، توانسته بود با استفاده از سود حاصل از تبلیغات و فروش تلویزیونی به مبالغ هنگفتی دست پیدا کند. اما پشت پردههای سیاسی هم در این تحرکات نقش قابل توجهی دارد. هیکس که سابقه بسیار زیادی در خرید باشگاههای ورزشی دارد یکی از حامیان سرسخت جورج بوش، رئیسجمهور وقت ایالات متحده بود که حتی ملاقاتهای زیادی نیز با او داشت. بوش یکی از 32 سهامدار باشگاه بیسبال تگزاس رنجرز بود که در سال 98 به مبلغ 250میلیون دلار به هیکس فروخته شد که از این مبلغ 15میلیون دلار در اختیار بوش قرار گرفت که نقش مهمی در انتخاب او به عنوان رئیسجمهور آمریکا داشت. هیکس و روابطش با بوش بارها مورد انتقاد قرار گرفته بود و با وجود شکست پروژههای آمریکا در عراق و افزایش انتقادات از بوش، هیکس همچنان و به دلیل روابط پشت پرده از او حمایت میکرد.
حسين جوادي
NELOFAR
09-28-2010, 11:52 AM
گزارش خبرگزاری مهر، کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال فرانسه که تیمش سه شنبه شب در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با چلسی روبهرو می شود، گفت که باشگاه انگلیسی لیورپول خواستار به خدمت گرفتن او به جای رافائل بنیتز بوده است.
بر پایه گزارش ساکرنت، دشان گفت: واقعا به خودم می بالم که باشگاهی چون لیورپول خواهان به خدمت گرفتن من بود. اما زمان مناسبی برای حضور در این تیم به من پیشنهاد نشد. من به اندازه کافی از حضور در مارسی رضایت داشتم. رابطه من با بازیکنان و هواداران این تیم خوب بود و نمی توانستم تنها دو روز قبل از آغاز پیش فصل، این تیم را ترک کنم.
دشان در پایان گفت: به همین خاطر تصمیم گرفتم به حضور خود در مارسی ادامه دهم با این حال مسئولان باشگاه لیورپول مذاکرات فراوانی با من انجام دادند.
pesare-ghermez
09-28-2010, 01:53 PM
روی هاجسون در نظر دارد از ستاره های بزرگ خودش مانند فرناندو تورس در بازی مقابل اوترخت پنجشنبه شب استفاده کند.
این مربی بسیار خرسند است که مهاجم اسپانیایی در بازی های اخیر پیشرفت زیادی داشته است و معتقد است که ال نینو درک بالایی در کنار کویت و رائول میرلس تشکیل داده است.
هاجسون اظهار داشت:
"من در نظر دارم که تورس، رائول و کویت را در بازی پنج شنبه بکار گیرم.من فکر میکنم که آنها به خوبی با هم هماهنگ شدند.
من فکر میکنم که فرناندو در مقابل ساندرلند بسیار متفاوت بازی کرد.مردم خواستار این هستند که بهترین حالت او را بعد از جام جهانی مشاهده کنند اما من می گویم که او نیاز به بازی های بیشتر و زمان دارد.
او بد شانس بود که موفق نشد یکی از گلهای این ماه را به نام خود ثبت کند و گل او مقابل ساندرلند با بی دقتی کمک داور آفساید اعلام شد.
این تنها دومین شروع رائول میرلس و چندمین شروع جو کول بود.مربی لیورپول بودن کار خیلی بزرگی است و من نمیتوانم تنها یک موج جادویی باشم و لیورپول را یکدفعه به فوتبال انگلیسی مسط کنم اما فاکتورهای خوشنود کننده ی زیادی در تیم وجود دارد."
منبع : سایت رسمی باشگاه لیورپول (http://www.liverpoolfc.tv/)
Rainyboy
10-01-2010, 07:49 PM
انگیزه های فروکش کرده فرناندو تورس در لیورپول
http://www.aftab.ir/articles/sport/football/images/83c8ae93b1a2cb979e34fb4d8bf6fc4e.jpg
در آنفیلد سخت است بتوان از افتخارات گذشته فرار کرد و وقتی در ورودی اصلی ورزشگاه یا راهروهای منتهی به رختکن ها راه می روید، این امکان را دارید تا تاریخ پرافتخار این باشگاه را در مسیر مرور کنید. فرناندو تورس همانند دیگر بازیکنان بزرگ باشگاه از این تاریخ پرافتخار اطلاع دارد، اما سوال اینجاست که آیا او هم می تواند بخشی از آن باشد؟
تورس در سال ۲۰۰۸ درباره آینده حرفه ایش در لیورپول گفت: تصور کنید ۱۰ سال بعد که دست از فوتبال حرفه ای کشیده ام به اطراف نگاه کنم و خودم را در هیچ عکسی همراه با جام نبینم. واقعا اگر جام و مدالی به دست نیاورم چه باید کنم؟ این یعنی تمام مدت برای هیچ و پوچ بازی کرده ام!
● قرار گرفتن در کلکسیون افتخارات
قطعا تورس برای ستایش تاریخچه لیورپول به انگلستان نیامده، بلکه دوست دارد بخشی از افتخاراتی باشد که به ثبت می رسد؛ اما با این که هنوز فصل جاری فوتبال به نیمه راه هم نرسیده تورس در چهارمین فصل حضورش در این باشگاه پرسابقه، امیدی به فتح جام ندارد. جیمی رد نپ، مفسر ورزشی شبکه تلویزیونی اسکای در بازی اخیر تیم های لیورپول و بیرمنگام بشدت از تورس انتقاد کرد و رابی سوج مفسر شبکه رادیویی بی.بی.سی تورس را مهاجمی خواند که علاقه ای به گل زدن ندارد.
با توجه به پیو زدن آمادگی صددرصد تورس، شانس های لیورپول برای کسب جام در این فصل به حداقل خواهد رسید. او در فصل قبل مصدوم شد و در بازی های جام جهانی هم مصدومیتش شدت یافت و حالا باید مدت زمان زیادی را برای کسب اعتمادبه نفس قبلی پشت سر بگذارد. گفته می شود تورس در تابستان سال آینده تصمیمات جدیدی خواهد گرفت و برخی هم مطرح کرده اند که او از هم اکنون تیم آینده اش را انتخاب کرده است.
● ۳ سال گلزنی بی نتیجه
تورس اولین گلش را برای قرمزها در سپتامبر ۲۰۰۷ مقابل چلسی به ثمر رساند.
او در تمامی دیدارهایی که برای لیورپول به میدان رفته است ۷۳ گل زده که آمار خوبی به حساب می آید و مهم تر این که ۳ گل از این تعداد را به منچستر یونایتد، رقیب دیرین قرمزها زده است. تری ونبلز، مربی اسبق تیم ملی انگلستان درباره او می گوید: ۲ ماه قبل همه می گفتند او بازیکن بزرگی است و یکی از بهترین مهاجمان جهان است و نمی توان قبول کرد او به این سادگی بدل به بازیکنی ضعیف شده باشد. من این اواخر انتقادات زیادی را در موردش شنیده ام، اما او مدت زیادی مصدوم بوده و نمی توان انتظار داشت که به همین راحتی به فرم سابق بازگردد. من شک ندارم که او باز هم به همان بازیکن بزرگ سابق بدل خواهد شد.
● در آرزوی قهرمانی در لیگ قهرمانان
اما تورس هر چقدر با تیم ملی اسپانیا در یورو ۲۰۰۸ و جام جهانی ۲۰۱۰موفق بوده و به قهرمانی رسیده، اما در سطح باشگاهی به هیچ افتخاری دست پیدا نکرده و تنها عنوانش قهرمانی در دسته دوم اسپانیا با آتلتیکو مادرید در سال ۲۰۰۲ است. تورس به گفته خودش کودکی اش را در مادرید به تماشای بازی تیم های بزرگ و کسب جام های گوناگون توسط آنها گذراند. اما به نظر می رسد در انگلستان هم شرایط او با دوران کودکی اش تفاوت چندانی نکرده است. او ۲ سال قبل به روزنامه گاردین گفت: سخت بود که به عنوان یک نوجوان طرفدار آتلتیکو باشم، چون این تیم به هر حال در مقایسه با رئال مادرید با آن سابقه و افتخارات گوناگون کوچک به نظر می رسید. تورس بهترین افتخار را در رده باشگاهی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می داند و یک بار با لیورپول شانس داشته که در نیمه نهایی بازی ها حاضر باشد، ولی آنها در این فصل حتی در اینتر توتو هم حاضر نبودند و باید در یورولیگ از حریفان استقبال کنند.
بنابراین تعجبی ندارد که هواداران قرمزها انتظار داشته باشند همان طور که جرارد سال ۲۰۰۴ در آستانه پیوستن به چلسی قرار گرفت، تورس هم به یکی از تیم های ثروتمند بپیوندد.
● نبود آمادگی ذهنی
ونبلز در ادامه درباره تورس می گوید: من از قبل از بازی های جام جهانی شرایط تورس را دنبال می کردم و به نظرم می رسد او دیگر تمایلی به ماندن در لیورپول ندارد. بازیکنان زمانی می توانند بازی صد درصد خودشان را ارائه کند که از شرایط شان در باشگاه راضی باشند. این موضوع روی توانایی های ذهنی بازیکن در شرایط حساس هم تاثیر می گذارد. یکی از موضوعاتی که هواداران لیورپول باید توجه داشته باشند نقش ما سکرانو در میانه میدان لیورپول بود. در نبود او جرارد باید در میانه زمین بیشتر درگیر شود و این روی قدرت بازی سازی و ایجاد موقعیت برای تورس تاثیر می گذارد. گرچه جرارد مهاجم نیست، اما او در کنار تورس همیشه زوج خطرناکی بوده اند. تورس در کورس های سریع با مهاجمان شرکت دارد و جرارد می تواند درعمق حرکت کند و اگر این حرکت بدرستی از سوی هر دو آنها انجام شود، قطعا می توانیم بیش از ۳۰ گل از آنها ببینیم، ولی در این فصل و با این بازیکنان چنین چیزی کمتر احتمال دارد.
● رکورد رویایی
البته تورس و جرارد یک بار رکورد مورد اشاره ونبلز را داشته اند ودر فصل ۹-۲۰۰۸ که لیورپول دوم شد مجموعا بیش از ۳۰ گل به ثمر رساندند که سهم جرارد ۱۶ گل بود.
این بهترین رکورد آنهاست و نشان می دهد زوج آنها در صورت آمادگی می تواند برای هر تیمی خطرناک باشد، اما لیورپول در فصل جاری بهم ریخته و بدون برنامه نشان می دهد و تورس هم کاملا ناآماده است. او در فصل ۶-۲۰۰۵ تنها ۱۳ گل در ۳۶ مسابقه برای آتلتیکو مادرید به ثمر رساند و در فصل بعد هم این آمار به ۱۴ گل رسید. او آن زمان در گفتگوهایش از نبود ستاره در تیمش انتقاد می کرد و حالا در لیورپول هم اعتراض مشابهی دارد و باید در انتظار تغییر رنگ پیراهن او در پایان این فصل بود.
گاردین
ترجمه:امیررضا نوری زاده
Rainyboy
10-07-2010, 12:11 AM
بحران در آنفیلد
http://www.turkspor.net/images/news/Steven-Gerrard_456.jpg
قرمزپوشان در طول 57 سال اخیر شروع چنین بدی نداشتهاند. شکست 2 بر یک لیورپول مقابل بلکپول که یکشنبهشب در ورزشگاه آنفیلد رقم خورد، موجب شد لیورپول در پایان هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر در رده یکی مانده به آخر جدول قرار بگیرد. بدین ترتیب قرمزپوشان برای نخستینبار در طول 46 سال اخیر در منطقه سقوط قرار گرفتهاند. این در حالی است که با به پایان رسیدن هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر، لیورپول با کسب تنها یک پیروزی (برد یک بر صفر مقابل وست بروموویچ)، 3 تساوی و 3 شکست، بدترین شروع خود را بعد از فصل 4-1953 که برای آخرینبار به دسته پایینتر سقوط کرد، داشته است. البته به این ماجرا مصدومیت فرناندو تورس را هم اضافه کنید. در حالی که تنها 10 دقیقه از آغاز دیدار سپری شده بود، فرناندو تورس جای خود را به دیوید انگاگ فرانسوی داد و این در حالی بود که درد در چهره این ستاره اسپانیایی به وضوح مشهود بود. روی هاجسون، مربی سرشناس لیورپول در پایان دیدار روز یکشنبه تیمش، خود را مسؤول شرایط کنونی تیمش میداند. هاجسون در صحبتهایی در این باره گفته: «هواداران حق دارند ناراحتیشان را بروز دهند. انگیزهها و دلایل زیادی برای ناامیدی وجود دارد. من مسؤول تیم هستم چرا که هدایتکننده تیم من هستم. زمانی که اوضاع تیم نابسامان است، انتقادات روانه من میشود و باید آنها را بپذیرم».
مطمئنم سقوط نمیکنیم!
سرمربی لیورپول پس از تحمل سومین شکست تیمش در لیگ برتر انگلیس اکنون باید به فکر فرار از ناحیه سقوط باشد. تیم فوتبال لیورپول در هفته هفتم لیگ جزیره در ورزشگاه آنفیلد میزبان بلکپول بود که در پایان مقابل این تیم تازهوارد با نتیجه 2 بر یک تن به شکست داد. روی هاجسون که اکنون تیمش را در مکان هجدهم جدول میبیند، درباره این شکست خانگی گفت: از 7 بازی 6 امتیاز به دست آوردهایم و این اصلا قابل قبول نیست. ما باشگاه بزرگی هستیم و نمیتوانیم این شرایط را تحمل کنیم. فعلا کاری نمیتوانیم انجام دهیم اما باید به سختی تلاش کنیم تا عملکرد بهتری را در زمین به نمایش بگذاریم. در نیمه اول به خاطر نمایش ضعیفی که داشتیم، تنبیه شدیم و فکر میکنم میتوانستیم بسیار بهتر از این کار کنیم. در مالکیت توپ مشکلی نداشتیم و فکر میکنم تعادل در این زمینه برقرار بود اما نتوانستیم توپ را در زمین حریف در اختیار بگیریم و در نهایت نتیجهای به دست آمد که هیچکس را راضی نکرد. 2گل در ضدحملات دریافت کردیم اما در نیمه دوم تلاش زیادی انجام دادیم تا نتیجه را جبران کنیم ولی فقط توانستیم اختلاف را کم کنیم. پیروزی خوبی که آنها به دست آوردند برای ما یک کابوس به شمار میرود. روز بدی را پشت سر گذاشتیم و من هیچ چیز نمیتوانم درباره آن بگویم. لیورپول فصل جدید را ناامیدکننده آغاز کرده و با یک پیروزی، 3 تساوی و 3 شکست در ناحیه سقوط قرار گرفته است. تیم محبوب بندر لیورپول هفته گذشته در جام اتحادیه هم مقابل تیم دسته سومی نورثهمپتون شکست خورد و با این رقابتها وداع کرد. هاجسون درباره شرایط تیمش میگوید: هنوز 31 هفته دیگر تا پایان رقابتها باقیمانده است اما تیمی که در ناحیه سقوط قرار گرفته، ابتدا باید برای فرار از انتهای جدول تلاش کند و بعد به ردههای بالای جدول فکر کند اما من واقعا هیچ نگرانی از بابت سقوط ندارم و از این ناراحت هستم که لیورپول در سطح ظرفیت واقعیاش فوتبال بازی نمیکند و این بسیار دردآور است وگرنه میدانم با 31 بازی که پیش رو داریم، مطمئنا سقوط نخواهیم کرد. فرناندو تورس در این دیدار در دقیقه 10 به دلیل آسیبدیدگی از زمین مسابقه خارج شد. هاجسون درباره وضع مهاجم اسپانیایی تیمش گفت: هنوز نمیدانم تا چه اندازه آسیبدیدگی او جدی است اما فکر میکنم کشیدگی عضله پیدا کرده و با چند جلسه فیزیوتراپی بهبود خواهد یافت. هرچند مطمئن نیستم تورس در طول بازی مصدوم شده باشد.
باشگاه لیورپول فروخته شد
آفتاب: هیأترئیسه باشگاه لیورپول با واگذاری این باشگاه به جان دبلیو هنری سرمایهدار آمریکایی و مالک بوستون رد ساکس (Boston Red Sox) موافقت کردند.
هنری نماینده شرکت سرمایهگذاری ورزشی نیوانگلند (NESV) مالک چند شرکت ورزشی و تیم بیس بال رد ساکس از تیمهای حاضر در لیگ حرفهای بیسبال است.
باشگاه لیورپول در بیانیهای رسمی واگذاری این باشگاه را به شرکت سرمایهگذاری ورزشی نیوانگلند اعلام کرد.
مارتین بروتن رئیس هیأتمدیره باشگاه در این خصوص میگوید: از اینکه توانستیم فرایند گسترده و دامنهدار فروش را به پایان برسانیم خوشحالم. هیأترئیسه پیشنهاد NESV را پذیرفت زیرا این پیشنهاد با معیارهایی که از ابتدا برای فروش باشگاه تعیین شده بود همخوانی داشت. فلسفهNESV همانطور که از عملکردشان در رد ساکس مشهود است فقط پیروزی است.
بروتن در ادامه میگوید: حذف بدهیهای ناشی از تملک باشگاه به ما فرصت میدهد تا روی تیم سرمایهگذاری کنیم و فقط از این نکته متاسفم که مالکان فعلی باشگاه تلاش زیادی کردند تا این معامله صورت نگیرد و ما میبایست پس از طی فرایندهای حقوقی این قرارداد را نهایی کنیم.
لازم به ذکر است که این قرارداد فقط در صورت تایید مسئولان لیگ برتر انگلستان و حل اختلاف میان هیاترئیسه و مالکان فعلی رسمیت خواهد یافت
pesare-ghermez
10-12-2010, 10:39 PM
پیشنهاد میلیاردر سنگاپوری برای خرید باشگاه
12اکتبر
میلیارد سنگاپوری پیتر لیم آماده است تا پیشنهاد جدیدی را برای خرید لیورپول ارائه دهد.
لیم آخر هفته پیش هنگامی که فهمید باشگاه با فروش به nesv موافقت کرده از خرید باشگاه منصرف شده بود. ولی با طول کشیدن موضوع لیم بار دیگر وارد صحنه مزایده شد.
لیم که ثروت او بالغ بر یک میلیاد دلار تخمین زده می شود پیشنهاد بهتری را به باشگاه ارائه کرده است.
او گفته که حاضر است تمامی بدهی های باشگاه را بدهد
به هر حال با مخالفت هیکس و زیلت در برابر برایتون لیم به خرید باشگاه نزدیک تر شده است.
در ضمن برایتون رئیس باشگاه هم فقط در صورت توافق با زوج آمریکایی می تواند باشگاه را به فروش برساند.
در صورت اقدام بانک رویال اسکاتلند برای طلب 230 میلیونی خود، 9 امتیاز از لیورپول کاسته خواهد شد و احتمالا باشگاه به nesv فروخته می شود
NELOFAR
11-05-2010, 11:11 PM
اسپانيايي به جاي اسپانيايي
تلاش ليورپول براي خريد يورنته
خبرگزاري فارس: باشگاه ليورپول تلاش ميكند به عنوان جانشين تورس، مهاجم اتلتيك بيلبائو را به خدمت بگيرد.
http://media.farsnews.com/Media/8905/Images/jpg/A0898/A0898804.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، فرناندو يورنته بازيكن مورد علاقه بارسلونا، رئال مادريد، والنسيا و اينترميلان از باشگاه ليورپول انگليس پيشنهاد رسمي 18 ميليون يورويي دريافت كرده و ليورپول حتي حاضر است فرناندو تورس را با اين بازيكن معاوضه كند.
وقوع اين معاوضه بعيد به نظر ميرسد چرا كه تورس با وجود مصدوميت خود پيشنهادات جدي از باشگاههاي بزرگ اروپايي دارد.
بسياري بر اين باورند كه رافائل بنيتس حتي با وجود ترك ليورپول و حضور در فوتبال باشگاهي ايتاليا همچنان دلال شماره يك بازيكن در باشگاه ليورپول محسوب ميشود و گزينه يورنته نيز از سوي وي به اين باشگاه معرفي شده است
NELOFAR
11-06-2010, 08:38 PM
كوييت: دوست دارم مقابل چلسي بازي كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي تيم فوتبال ليورپول گفت: دوست دارم در جدال حساس با چلسي بازي كنم.
http://media.farsnews.com/Media/8904/Images/jpg/A0874/A0874154.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال اول تلويزيون انگليس، ديرك كوييت اظهار داشت: پس از مصدوميت و طي دوران نقاهت، همكاري زيادي با كادر پزشكي داشتم. تمرينات فيزيوتراپي زيادي انجام دادهام. اكنون بسيار خوشحالم كه دوره درمانم به پايان رسيده است.
وي ادامه داد: در تمرينات تيمي حضوري جدي داشتم. اميدوارم در اين مدت كوتاه كه از بازگشتم سپري شده، توانسته باشم نظر كادر فني را به خود جلب كرده تا در جدال دشوار با چلسي امكان حضور در ميدان بيابم.
گلزن 30 ساله كه پنج ماه قبل در جامجهاني 2010 همراه كشورش به نايب قهرماني رسيد، عنوان كرد: خدا را شكر وضعيت كنوني تيم رو به بهبود است. فكر ميكنم مقابل صدرنشين ليگ برتر بتوانيم روز درخشاني را سپري كنيم.
وي ماه گذشته در اردوي تيم كشورش با مشكل مصدوميت ليگامنت روبرو شد.
مصاف ليورپول و چلسي فرداشب از هفته يازدهم در ورزشگاه آنفيلد انجام خواهد شد.
k a s r a
11-07-2010, 11:03 PM
بر دو بر صفر قرمز پوشان بندر نشین رو در برابر بادکنک های آبی پر مدعا به تمامیه دوستان لیورپولی تبریک عرض میکنم! بالاخره هرکی آبی بپوشه قرمز سوراخش میکنه! @};- @};- :8:
AM1NR3Z4
11-15-2010, 07:25 AM
گلن جانسون در فکر ترک لیورپول
گلن جانسون، ستاره باشگاه لیورپول به فکر ترک این تیم افتاده تا بتواند در تیم دیگری فوتبالش را ادامه دهد.
این ستاره 26 ساله اخیرا پس از سپری کردن روزهای سخت مصدومیت به میادین ورزشی بازگشته.جانسون پیش از این به مدت یک ماه به خاطر مصدومیت از ناحیه ساق پا از میادین دور بودولی به رغم آمادگی جانسون، مربی لیورپول نام او را در لیست بازیکنان آماده تیمش برای مصاف با استوک سیتی قرار نداد.
پیش از این نیز روی هاجسون اعلام کرده بود که هیچ تضمینی برای جایگاه جانسون در لیست تیم ملی انگلیس وجود ندارد و از همین روستاره سابق پورتسموث به فکر ترک آنفیلد افتاده است.
طبق گزارش منتشره در میررر، جانسون به مدیربرنامه هایش گفته تا برنامه جلسه ای با هاجسون و دامین کومولی، یکی از مدیران جدید باشگاه لیورپول ترتیب دهند. او در رقابتهای این فصل تنها در 7 دیدار لیگ برتر برای لیورپول به میدان رفته است.
rahim
12-02-2010, 10:23 PM
كسي خبر از اخرين تغيير وتحولات باشگاه ليورپول نداره ....
rahim
12-02-2010, 10:43 PM
خب خودم گشتم واز سايت قرمزها اين خبرها رو بدست اوردم ..
شايعات نقل و انتقالات زمستاني.
=====================
انتقال الماندر در فازی جدید
http://www.setanta.com/Global/Images/sport/football/2010-2011/Premier%20League/Bolton/ElmanderJohan.jpg
گفته میشود روی هاجسون در حال تلاش برای بدست آوردن یوهان الماندر مهاجم بولتون است و احتمالا 5 میلیون برای این انتقال مجبور خواهد بود به بولتون پرداخت کند .
این مهاجم سوئدی امسال در بهترین فروم خود بوده و گلهای او بوده که امسال بولتون را به رده های بالای جدول رهنمون کرده است اما حاضر به تمدید قرارداد خود با بولتون نشده و این در حالی است که قرارداد او در پایان فصل به اتمام میرسد .
از طرف دیگر او گرانترین خرید تاریخ بولتون است و بولتون مضطرب آن است که او را در ازای هیچ از دست بدهد . او هفته ی گذشته تمدید یک ساله ی قراردادش را رد کرد و منجر به آن شده که گزینه های زیادی برای او به وجود بیاد .
هاجسون و سامی لی بازی این مهاجم را در بازی آخر هفته مقابل بلک پول تماشا کردند و آماده هستند تا با قراردادی 5 میلیون پوندی او را به عنوان زوج مناسبی برای فرناندو تورس به آنفیلد بیاورند
=================================
هم بازی 20 میلیون پوندی تورس
http://cdn.caughtoffside.com/wp-content/uploads/2010/04/3_4348_Mirko_Vucinic.jpg
طبق گزارش ها لیورپول اماده انجام حرکت هایی برای خرید مارکو ووچینیچ است.با توجه به گفته های نشریه گفتگوی ورزشی لیورپول برای خرید این بازیکن صرب مبلغی حدود 20 میلیون پوند کنار گذاشته است. ووچینیچ در سال 2006 از لچه به تیم رم پیوست است و با توجه به تجربیات خوبش می تواند مهره ای خوب برای لیورپول باشد
روی هادجسون که هیچ پنهان کاری برای اضافه کردن بازیکنان سطح بالا و خرید های احتمالی خود نکرده است گفت:که به خاط اینکه بیشتنر وظایف و توجه تیم بر روی جرارد و تورس است باید بازیکنان قوی جدیدی به این تیم اورده شود
و با توجه به سابقه ی مصدومیت های تورس و علاقه هاجسون به ووچینیچ احتمال دارد که اور را به تیم لیورپول در نقل و انتقالات ماه ژانویه بیاورد.
هادجسون همچنین گفته است که به وضوح معلوم است که تیم ما بازیکنان بیشتری برای پوشش خط حمله مان نیاز داریم.
و این منطقه از تیم مان را باید در نقل و انتقالات زمستان یا تابستان قوی تر کنیم.
همزمان لیورپول حرکت هایی برای خرید الماندر بازیکن بولتون و جناح اشلی یانگ بازیکن استون ویلا انجام میدهد.
================================================== ==========
لیورپول خواستار جذب مهاجم 22 میلیون پوندی ساندرلند ؛ دارن بنت
http://img.skysports.com/10/09/496x259/Darren-Bent-Sunderland-Premier-League-PA_2507331.jpg
به نظر میرسد جدید ترین گزینه ی لیورپول برای خط حمله کسی نیست جز گلزن تمام عیار ساندرلند دارن بنت . رئیس قرمزها که حمایت NESV را دارد بنظر میرسد از عقبه ی مالی خوبی برای تقویت تیم برخوردار خواهد بود تلاشی همه جانبه برای مهاجم ملی پوش ساندرلند را آغاز کند .
خبرهای زیادی در مورد نام های مرتبط با لیورپول این روزها در روزنامه ها و خبرگذاری ها به چشم میخورد که متفق القول اشاره به این نکته دارند که هاجسون قصد دارد شریکی سطح بالا برای تورس در خط حمله ی لیورپول جذب کند . نام هایی مانند کارتون کول ، میرکو ووچینیچ و پاولیچنکو از آن دسته بازیکنان هستند .
لیورپول یکی از طرفداران گلزن 26 ساله ی سابق تانهام و چارتون و ایپسوویچ است و به نظر میرسد این پیشنهاد میتواند این بازیکن را وسوسه کند. او یک گلزن مادرزاد است و 50 بازی برای گربه های سیاه 31 گل به ثمر رسانده است اما این را میتوان گفت او نمیتواند پیشنهاد باشگاه بزرگی مانند لیورپول که آرمانش لیگ قهرمانان خواهد بود را رد کند .
هاجسون در بازی های گذشته نشان داده است علاقه ی خاصی به ترکیب 4-4-2 دارد هرچند ابزار این سیستم را به طور کامل دارا نیست و چه کسی میتواند بهترین از دارن بنت با سابقه ی 127 گل فقط در لیگ زوج تورس در خط حمله باشد ؟
مطمئنا استیو بروس اجازه ی خروج این مهاجم را به این راحتی نمیدهد چون بدون شک دارن بنت برای ساندرلند حتی مهم تر از تورس برای لیورپول است . این ماشین گلزنی لندنی 50% از گل های باشگاه ساندرلند در زمان حضورش را به ثمر رسانده است و ذاتا بازیکنی است که علاقه ای به شکست ندارد .
هاجسون و لیورپول فقط در صورت یه پیشنهاد چشمگیر در حدود 22 میلیون پوند میتوانند این مهاجم را جذب کنند
==============================================
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:U-e3j6CZrYHocM:http://www.spox.com/de/daten/pics/fussball/bilder/spieler/gross/16042.jpg&t=1
لیورپول به نبرد اورتون و میلان برای خرید مدافع سوییسی به نام رتو زیگلر می رود.
زیگلر حال حاضر در تیم تاتنهام بازی میکند و در گذشته در تیم سامپدوریا بازی می کرد. تیم سمپدوریا دفاع های خوبی داشته که بعضی از تیم ها اون ها رو هدف قرار دادند که تصور میشه لیورپول و هادجسون هم یکی از علاقه مند ها به این دفاع هاست.
زیگلر بازیکن با تجربه ای هست و در صورت حضور در آنفیلد می تواند رقابت خوبی با کانچسکی داشته باشد.
دیویس مویس مربی اورتون هم علاقه مند به تقویت خط دفاعی خودش هست و میخواهد در ابتدا سال میلادی یا در تابستان این بازیکن را با یک قرارداد ازران به خدمت بگیرد.
و گفته می شود که دو تیم لیورپول و اورتون برای خرید این بازیکن با هم رقابت می کنند.
همچنین خبرها حاکی از آن است که مالکان جدید لیورپول مبلغی حدود 35 میلیون پوند در نقل و انتقالات در اختیار هادجسون قرار بدهند.
و تصور می شود که هادجسون 5 یا 6 بازیکن را مورد نظر داره و یکی از ان ها هم رتو زیگلر هست و دیگر الویت باشگاه لیورپول و هادجسون هم تقویت خط حمله و اوردن یک جفت خوب برای تورس هست.
===========================================
http://cache.daylife.com/imageserve/0e2p7B38kPbpI/610x.jpg
گفته شده است که لیورپول علاقه زیادی برای خرید کیسوکه هوندا دارد.
طبق گزارش روزنامه نیوپون ورزش روزانه.لیورپول با مبلغ 12 میلیون پوند در حال مذاکره با تیم زسکا مسکو است. هوندا عملکرد خوبی در جام جهانی برای تیم ملی ژاپن داشته به زوری که ارسن ونگر سرمربی ارسنال به او لغب نابغه را داده است. قبلا ارسنال حرکت هایی برای خرید این بازیکن انجام داد و حالا هم لیورپول و هادجسون برای تقویت خط حمله خود به دنبال این بازیکن رئ ماه ژانویه است. چیزی که هادجسون به اسانی به ان اذعان می کند این است که به دنبال تقویت خط حمله تیم است و به خاطر اینکه بیشتر فشار حمله بر روی فرناندو تورس است می خواهد بازیکنان جدیدی به تیم بیاورد. تصور می شود که هادجسون با آمدن مدیر های جدید به تیم لیورپول در ماه ژانویه پول زیادی در نقل و انتقالات خرج کند.
این خبر نمایان گر اهداف تیم لیورپول است.
=================================
چند خبر ..بهتر بگم چند شایعه از نقل و انتقالات زمستانی
لیورپول همچنان جان المندر مهاجم بولتون را زیر نظر دارد و شاید او را با ۵ میلیون پوند لیورپولی کند
رتو زیگلر دفاع سابق تاتنهام مورد توجه لیورپول و اروتون است ! این دفاع چپ اکنون ۲۴ ساله است.
لاسانا دیارا نیز با ۸ میلیون پوند مورد توجه لیورپول و تاتنهام است !
یوونتوس قصد دارد بابل را به دست بیاورد و شاید برای او مبلغ خوبی پیشنهاد بدهد ! لاتسیو نیزبه دنبال او است !
لوکاس نیز شاید لیورپول را به مقصد سویا ترک کند.
دیوید لوئیس مورد توجه لیورپول است با قیمت ۲۵ میلیون پوند !
آدیل رمی هم با ۱۵ میلیون یورو مورد توجه هاجسون است !
این دفاع وسط ۱۹۰ سانتی متری در بازی فرانسه و انگلیس برابر انگلیس بازی کرد و هادسون ار او خوشش آمده است !
12-10-2010, 01:54 AM
استیون جرارد به بازی با نیوکاسل نمیرسد
او میتواند مقابل فولام بازی کند.
استیون جرارد، کاپیتان لیورپول این هفته مقابل نیوکاسل بازی نخواهد کرد. البته او به بازی هفته آینده مقابل فولام میرسد.
این هافبک از مصدومیت همسترینگ که در بازی برای تیم ملی انگلیس در ماه گذشته متحمل شد هنوز رهایی نیافته است.
روند بهبودی او خوب است، اما روی هاجسون میگوید: «نمیدانم از کجا میگویند او برای دیدار با نیوکاسل آماده خواهد بود.
ما همیشه به این فکر بودهایم که او را مقابل فولام به میدان بفرستیم. بازی او مقابل نیوکاسل خیلی زود است.
البته پیشرفت او خیلی خوب است و از این بابت خوشحالیم. او کاملا روی جدول زمانبندی پیش میرود ولی رسیدن او به بازی با نیوکاسل هدفی واقعگرایانه نیست.»
هاجسون امیدوار است دانیل آگر هم که در سپتامبر دچار مصدومیت ساق پا شده بود به بازی با فولام برسد: «او خیلی بهتر شده و ار حد انتظارات ما هم بیشتر برای بهبودی تلاش کرده است. رفتار او فوقالعاده است و هدف ما رسیدن او به بازی با فولام است.
البته افراد شاغل در بخش علم ورزش میگویند خیلی زود است و او نیاز به زمان بیشتری دارد، اما در صحبتهایی که با او داشتهام او هم موافق است که رسیدن به بازی با فولام دور از دسترس نیست و برایش تلاش میکند.»
نيوکاسل 3 – ليورپول يک: ادامه تيرهروزيهاي ليورپول
ليورپول براي سومين بار پياپي در خارج از خانه باخت.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003379.jpg
گلهای دیرهنگام جویی بارتون و اندی کارول شروعی رویایی برای آلن پاردیو در نیوکاسل رقم زد و باعث شد لیورپول برای سومین بار پیاپی در خارج از خانه ببازد.
هرچند لیورپول بازی را عالی آغاز کرد، اما نیوکاسل در دقیقه 16 به گل رسید. ضربه ایستگاهی جویی بارتون با ضربه سر اندی کارول همراه شد و کوین نولان در نهایت توپ را وارد دروازه خوسه رینا کرد تا هشتمین گل فصل خود را زده باشد.
لیورپول در دقیقه 50 به گل رسید. اشتباه سول کمپل در مهار توپ باعث شد درک کوئیت توپ را بگیرد، وارد محوطه جریمه شود و با شوتی محکم که به استیون تیلر برخورد کرد گل تساوی را بزند.
در دقیقه 80، روی ضربه بلند تیم کرول، دروازهبان نیوکاسل، دفاع لیورپول دچار اشتباه شد و با تاثیر مثبت اندی کارول روی توپ، جویی بارتون توانست با عبور از مدافعان لیورپول گل دوم را بزند.
کارول در دقیقه 91 با شوتی خیرهکننده از بیرون محوطه جریمه کار را تمام کرد و باعث شد نیوکاسل در اولین بازی با هدایت آلن پاردیو به برد سه بر یک دست یابد.
lionel messi 10
12-18-2010, 04:15 AM
لیورپول به دنبال سانتی کاسورلا
آنها میخواهند او را در ژانویه بخرند.
سایت گل – لیورپول هدف اصلی خود در بازار نقل و انتقالات را تعیین کرده: سانتی کاسورلا، هافبک ویارئال.
روزنامه آس نوشته که عملکرد این ملیپوش اسپانیایی که در اوجگیری ویارئال نقش بسیاری داشته مورد توجه لیورپول قرار گرفته و او قصد دارد با آمدن او تیمش را تقویت کند.
این بازیکن 26 ساله هرگز علاقه خود به پیوستن به باشگاهی بزرگتر را پنهان نکرده و شاید به رفتن به آنفیلد علاقه داشته باشد.
کاسورلا با آن که جام جهانی را به دلیل مصدومیت از دست داد، اما به تیم ملی برگشته و حضور پهپه رینا و فرناندو تورس در لیورپول شاید باعث این انتقال شود.
lionel messi 10
12-20-2010, 03:13 AM
پیشنهاد 50 میلیون پوندی سیتی برای خرید فرناندو تورس
مدیران این باشگاه از هم اکنون به دنبال گزینه مناسبی برای جانشینی تبس هستند.
سایت گل- باشگاه منچسترسیتی قصد دارد با پیشنهادی 50 میلیون پوندی، فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی لیورپول را در بازار نقل و انتقالات زمستانی به خدمت بگیرد.
کارلوس تبس، کاپیتان آرژانتینی سیتی، قصد دارد این تیم را ترک کند و به همین دلیل مدیران این تیم از هم اکنون به دنبال یافتن گزینه ای مناسب برای جانشینی او هستند.
گفته می شود تورس ترجیح می دهد به جای سیتی، به چلسی بپیوندد و در انتظار پایان فصل جاری است تا زمان بیشتری برای بررسی پیشنهادهای ارائه شده داشته باشد.
لیورپول در رقابت های این فصل نتایج چندان خوبی به دست نیاورده و بعید نیست مانند فصل گذشته نتواند سهمیه حضور در لیگ قهرمانان را به دست بیاورد. مسئله ای که می تواند خروج تورس از آنفیلد را تسریع کند.
مدیران باشگاه لیورپول بارها اعلام کرده اند که تورس فروشی نیست اما در صورتی که پیشنهاد مناسب و هنگفتی برای او ارائه شود، رضایت آنها نیز جلب خواهد شد.
پرسپولیسی.جنوبی
12-27-2010, 02:54 PM
لیورپول در صورت ادامه نمایشهای ضعیف جو کول او را میفروشد
جو کول در صورتی که نتواند تا پایان فصل خود را به شرایط خوب برگرداند فروخته خواهد شد. این بازیکن 29 ساله در تابستان و پس از فسخ قرارداد با چلسی به صورت آزاد به لیورپول پیوست. دوران حضور او در لیورپول افتضاح آغاز شد و او در اولین دیدار تیمش در لیگ، در بازی با آرسنال اخراج شد. او پس از پایان محرومیت نمایش متزلزلی داشت و روی هاجسون گفته او باید دیگر نمایشهای عالیاش را شروع کند اکنون گفته میشود لیورپول میخواهد 5 میلیون پوند از فروش او در تابستان به دست بیاورد، البته اگر او در پایان فصل سران لیورپول را متقاعد نکرده باشد.
پرسپولیسی.جنوبی
12-31-2010, 08:18 PM
روی هاجسون: از هواداران لیورپول معذرت میخواهم
روی هاجسون، مربی لیورپول از طرفداران باشگاه معذرت خواسته است.
هاجسون پس از نمایشهای ضعیف تیمش تحت انتقادات شدید هواداران قرار گرفت و مربی لیورپول میگوید که از حرفهایش برداشت بدی شد.
طرفداران در باخت یک بر صفر خانگی مقابل ولوز خشم خود را نشان دادند و هاجسون گفت که به او فرصت آن داده نشده که ارزش خود را در باشگاه ثابت کند.
او در نشستی خبری گفته حرفهایش به معنای آن نبود که طرفداران لیورپول وفادار نیستند.
او گفت: «از این بابت ناامید شدم. اگر به هر دلیلی حرفهایم فردی را رنجانده باشد پشیمانم. از زاویه دیدی که داشتم منظورم حرفهای توهینآمیز نبود، بلکه تنها میخواستم از خودم دفاع کنم.
میخواستم بگویم که اوضاعم طوری است که نمیتوانم با عملکرد تیم دل هواداران را به دست بیاورم، ولی مسئولیت را میپذیرم و آماده چالش هستم. پس از نمایشی ضعیف من در خط آتش قرار میگیرم و کاملا هواداران را درک میکنم و با آنها همدردی میکنم.
ناامید شدم که این حرف من را حمله به هواداران ارزیابی کردند. هیچ دلیلی ندارد که این کار را بکنم و این کار هیچ توجیهی هم ندارد، چون همه طرفداران لیورپول را میشناسند و حمایت آنها در کشور بهترین است.
همچنین آگاهم که برای گرفتن بیشترین حمایت، باید علای بازی کنید و به هواداران دلیلی برای حمایت بدهید. ما چهارشنبهشب این کار را نکردیم و اگر واکنش آنها اندکی با واکنش فعلی تفاوت میداشت هم شگفتزده میشدم.
تنها کاری که از دست من برمیآید که معذرتخواهی کنم و کاملا روشن کنم که هیچ حرف تهاجمیای در صحبتهای من نبود.»
redhell
12-31-2010, 11:24 PM
آخه چرا سلطان لیگ جزیره داره این طور نتیجه میگیره؟987654321
به امید روز های اوج که به تونیم هرچی جام تو دنیا هست
تو آنفیلد به نمایش همگان بزاریم:6:
lionel messi 10
01-02-2011, 03:46 PM
لیورپول به دنبال جذب پر مرتساکر
سران باشگاه انگلیسی ستاره باشگاه وردربرمن را زیر نظر دارند.
به نظر می رسد که دامین کومولی، مدیر استراتژی فوتبال لیورپول ، عملکرد مدافع آلمانی وردربرمن را زیر نظر گرفته است .
روزنامه میرر در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه آلمانی با اطلاع از تمایل سران باشگاه های مختلفی برای جذب پر مرتساکر، لیبلی 10 میلیون پوندی را برروی مدافعشان قرار داده اند .
گل دات کام انگلیسی در ماه اکتبر اعلام کرده بود که سران باشگاه منچستریونایتد نیز به دنبال جذب این مدافع آلمانی هستند و به نظر می رسد که سران لیورپول آماده اند تا با فروش دانیل اگر راه را برای انتقال مرتساکر به آنفیلد بازکنند
lionel messi 10
01-04-2011, 04:07 AM
روی هاجسون: مالکان لیورپول از من حمایت میکنند
او گفته بازیکنانش هم پشتیبانش هستند.
سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول گفته مالکان باشگاه همچنان به حمایت از او ادامه میدهند. این در حالی است که باشگاه در لیگ برتر اوضاع خوبی ندارد.
سرخپوشان لیگ را بد شروع کردند و حتی به منطقه سقوط هم رسیدند، اما در حال حاضر در میانههای جدول به سر میبرند.
این فرم ضعیف باعث شده همه بگویند مربی 63 ساله لیورپول اخراج میشود، اما او نظر دیگری دارد: «با مالکان صحبت کردم و آنها برای من آرزوی موفقیت کردند و درباره ناامیدی من پس از شکست چهارشنبهشب مقابل ولوز هم ابراز همدردی کردند.»
از او پرسیدند آیا مالکان هنوز از او حمایت میکنند یا نه و او گفت: «به گمانم. مساله فقط من نیست. من بسیار افتخار میکنم که این شغل را دارم. مساله بر سر باشگاه فوتبال لیورپول و عملکرد آن است و به همین دلیل من این شایعات را زیاد جدی نمیگیرم. باید یاد بگیرم که این زخم زبانها را بپذیرم.»
او همچنین گفت رابطهای عالی با بازیکنانش دارد: «به اندازه کافی از شما (رسانهها) جو منفی میگیرم، اما امروز میخواهم کاملا رک باشم و دیگر به مسائل منفی علاقه ندارم. اگر چهارشنبه میبردیم، از من درباره لیگ قهرمانان میپرسیدید اما چون چهارشنبه نبردیم از من درباره این جو منفی میپرسید که راستش را بگویم، شما خودتان آن را میسازید.
من میفهمم چه زمانی بازیکنان پشت باشگاه و مربی هستند و چه زمانی نه. هر کسی که ما را شش ماه دیده باشد و بگوید در این زمینه مشکل داریم آدم صادقی نیست.»
alibother
01-05-2011, 01:42 PM
ليورپول مشتري جديد آدبايور
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00026160.jpg
سران باشگاه ليورپول درخواستي رسمي براي به خدمت گرفتن امانوئل آدبايور، مهاجم توگويي منچسترسيتي آماده کرده اند.
پس از انتشار خبر درگیری کولو توره و آدبایور انتظار می رود که به این ستاره توگویی، اجازه جدایی از رختکن ایستلندز داده شود و در این میان سران لیورپول تمایل خود را برای جذب آدبایور اعلام کرده اند طبق گزارش منتشره در اسکای سپورتس، آدبایور ، بعداز کارلوس تبس و ماریو بالوتلی، در اولویت بعدی برای ورود به زمین قرار دارد و با انتقال ادین ژکو به رختکن سیتی کار برای او سخت تر هم می شود. لیورپول آماده است این ستاره را به صورت قرضی به خدمت بگیرد و از سوی دیگر سران سیتی می خواهند مبلغ 25 میلیون پوندی که 18 ماه پیش برای خرید آدبایور پرداخته بودند را بازگردانند. البته لیورپول تنها مشتری آدبایور نیست و تیمهای تاتنهام، وستهم و رئال مادرید هم به دنبال جذب او هستند.
rahim
01-05-2011, 11:55 PM
بله ديگه بي خبري هم همينه ...
كلا خيلي وقته خبري از عسق ديرين ندارم ..
چه خبر هاچسون هنوز هستش ..؟؟
ادبايور هم مي تونه خريد خوبي باشه ..ولي بعيد ميدونم سر از ليورپول در بياره ..در كل من كه خيلي وقته قيد قهرماني ليورپول رو زدم درست مثل پرسپوليس ..
انگار سرنوشت قرمز ها رو فعلا بايد بد دونست ....
alibother
01-06-2011, 01:10 AM
روی هاجسون: بازیکنان لیورپول باید شجاعتر باشند و با اعتماد به نفس بیشتری بازی کنند.
http://www.boxofficefootball.com/wp-content/uploads/2010/07/new-liverpool-manager-Roy-Hodgson.jpg
روی هاجسون، مربی لیورپول گفته میخواهد تیمش روحیه مبارز خود را نشان دهد تا این فصل آنها نجات یابد و او هم در شغلش باقی بماند.
مربی سرخپوشان میگوید بازیکنان باید به خود و تواناییهایشان بیشتر باور داشته باشند.
لیورپول در بازی شنبه با بولتون دیدار باخته را به برد تبدیل کرد و هاجسون میگوید اگر تیمش در ماه آینده چنین نمایشی را تکرار کند میتواند به صدر جدول برسد.
او گفت: «در دیدار آخر، بازیکنان نشان دادند قلبشان کجاست و نشان دادند که به نظرشان این تیم توانایی تبدیل شدن به تیمی بزرگ را دارد.
نمایش مقابل بولتون نمایش تیمی بزرگ بود. شاید فکر کنید لاف میزنم اما منظورم این نیست.
امیدوارم که با چند خرید و کمکهای دیگر میتوانیم دوباره تیمی بزرگ شویم.
فوتبال کیفیتی تکنیکی و تاکتیکی دارد، اما بعد سومی هم هست که تیمهای بیشتر و بشیتری در این لیگ دارند به آن میرسند: روحیه، شجاعت، اراده. از هر کلمهای میخواهید استفاده کنید. این عاملی کلیدی است.»
لیورپول پس از پایان دوران رافا بنیتس تنها در 2 بازی در 18 دیداری که عقب افتاده بود توانست پیروز شود، و هاجسون میگوید این نشان میدهد تیمش اعتماد به نفس شکنندهای دارد.مربی سابق فولام امیدوار است نمایش خوب دیگری مقابل بلکبرن وضعیت این تیم را در جدول بهبود بخشد.
هاجسون میگوید: «آمار عقب افتادنمان در دیدارها را نداشتم، اما این نشان میدهد باید شخصیت خود را بسازیم و خودباوریمان را تقویت کنیم و به خود و کاری که انجام میدهیم باور بیشتری داشته باشیم.
باید در دیدارها مانند بازی با بولتون شجاع باشیم و ریسک ضدحملات را به جان بخریم. اگر این کار را بکنیم و گل نخوریم نشان میدهد شخصیت و خودباوری بسیاری پیدا کردهایم.
اوضاع ما اغراقشده است، چون شروع بسیار بدی داشتیم. هنگامی که پس از هفت بازی تنها چهار امتیاز دارید و تیم ماقبل آخر جدول هستید، به سیاهچالهای خیره شدهاید.»
lionel messi 10
01-08-2011, 03:20 AM
گزارش روز: اخراج روی هاجسون برای نگه داشتن ستارگان لیورپول کافی نیست
در صورتی که شرایط مهیا نشود، ستارگان در تابستان از لیورپول خواهند رفت.
سایت گل – روزنامه گاردین نوشته حتی اخراج روی هاجسون، مربی تحت فشار لیورپول هم برای راضی کردن بازیکنان بزرگ لیورپول کافی نخواهد بود.
فرناندو تورس و پهپه رینا، دو بازیکن اسپانیایی لیورپول نه تنها مربی بزرگی برای باشگاه میخواهند، بلکه خواهان سرمایهگذاری وسیعی در این باشگاه هستند تا پس از تابستان هم در آنفیلد بمانند.
جدایی هاجسون در کوتاهمدت اجتنابناپذیر به نظر میرسد و با این حال بعید است تورس و رینا، در کنار استیون جرارد و درک کوئیت در ژانویه از لیورپول بروند.
لیورپول روی این ستارگان در ابتدای فصل قیمت بسیاری گذاشت و مانع رفتن آنها شد. با این حال آنها به جان هنری و تام ورنر، مالکان باشگاه فشار آوردهاند تا آنها اوضاع را در آنفیلد دگرگون کنند.
آنها اول از همه میگویند آوردن مربی جدید برای باشگاه ضروری است و پس از آن که دیدیه دشان، مربی مارسی گفته هدایت لیورپول را به عهده نمیگیرد، به نظر میرسد مسیر کنی دالگلیش برای بازگشت به لیورپول هموار شده باشد.
دالگلیش که اسطوره باشگاه است پیش از انتصاب هاجسون گفته بود میخواهد مربی لیورپول شود و از دید بسیاری از طرفداران، آمدن این مربی اسکاتلندی گامی در مسیر صحیح برای باشگاه خواهد بود.
روزنامه سان هم نوشته هاجسون حتی سخنرانی وداع خود را هم برای بازیکنان انجام داده است.
او از این که بخشهای گستردهای در ورزشگاه نام دالگلیش را به زبان میآورند ناراحت بود و به بازیکنانش گفته که احتمالا به زودی در خروجی به او نشان داده میشود.
نام دیگری هم برای در اختیار گرفتن پست مربیگری لیورپول مطرح شده و دمین کومولی، مدیر فوتبال لیورپول بسیار به دنبال این مربی جوان است. او کسی نیست جز آندره ویلاس بواس، مربی 33 ساله پورتو که این تیم را با فاصله هشت امتیاز در صدر جدول لیگ پرتغال قرار داده و به مرحله حذفی لیگ اروپا رسانده است.
mitra*
01-17-2011, 12:18 PM
گزارش تصويري: حمايت تمام و کمال ليورپولي ها از «دالگليش»
داربي بندر ليورپول با تساوي 2-2 دو تيم ليورپول و اورتون به پايان رسيد. در جريان اين مسابقه که در ورزشگاه آنفيلد برگزار شد، هواداران براي کني دالگليش سنگ تمام گذاشتند.آنها با تمام وجود مربي جديد تيشمان را که مربي محبوب اين تيم محسوب مي شود تشويق مي کردند:
http://d.yimg.com/a/p/sp/ap/e1/fullj.ea27a9951b85a988ed4e0ce6f0f9d870/ap-5a50a4f201c6400794dfe2a22201bfb9.jpg
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/64/fullj.415c5486f8ef000fcdee39a5dee732b8/415c5486f8ef000fcdee39a5dee732b8-getty-fbl-eng-pr-liverpool-everton.jpg
این هم کنی دالگلیش در کنار دیوید مویس،مربی اورتون
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/e9/fullj.396b9119d8742bd5d4297a65ba03bcac/396b9119d8742bd5d4297a65ba03bcac-getty-fbl-eng-pr-liverpool-everton.jpg
مربیان دو تیم در حال هدایت شاگردانشان در جریان داربی لیورپول
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/fc/fullj.e2f8af6dcf00c1e068559fee2ec28b6a/e2f8af6dcf00c1e068559fee2ec28b6a-getty-fbl-eng-pr-liverpool-everton.jpg
این هم پلاکاردی دیگر برای «دالگلیش»
http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/4b/fullj.745eff24f8b5fb2247d8459c08111947/745eff24f8b5fb2247d8459c08111947-getty-fbl-eng-pr-liverpool-everton.jpg
Mannish
01-18-2011, 02:08 AM
ليورپول به دنبال ون بومل
به غير از باشگاه ليورپول، باشگاه هاي اينتر، ميلان و استون ويلا هم به دنبال جذب اين بازيکن 33 ساله هلندي هستند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00027448.jpg به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، روزنامه ساندی تلگراف در شماره دیروز خود خبر از مذاکرات بین باشگاه لیورپول و بایرن مونیخ بر سر مارک ون بومل داد.
چندی پیش، اولی هوینس رسما اعلام کرد که مارک ون بومل، حداکثر تا پایان فصل جاری در بایرن مونیخ خواهد ماند و اگر در فصل نقل و انتقالات زمستانی، قصد داشته باشد به باشگاه دیگری برود، ما مخالفتی نداریم.
همچنین به غیر از باشگاه لیورپول، باشگاه های اینتر، میلان و استون ویلا هم به دنبال جذب این بازیکن ۳۳ ساله هلندی هستند.
مارک ون بومل در فصل جاری، ۱۲ بازی برای باواریاییها انجام داده است.
mitra*
01-18-2011, 12:20 PM
داگليش به هامان پيشنهاد مربيگري داد
سرمربي جديد تيم فوتبال ليورپول انگليس به لژيونر ژرمنها پيشنهاد همکاري داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00018436.jpg به نقل از روزنامه اخبار جهان، کني دالگيش که در تکاپوي تقويت کادر فني تيم خود است، از ديتمار هامان خواسته در نقش دستيار به وي کمک کند.
اين خواسته چندماه پس از ابراز تمايل ستاره اسبق تيم ملي آلمان جهت فعاليت به عنوان مربي، ارائه شد.
هامان 37 ساله که در تيم دسته دومي ميلتون کيندانز بازي ميکند، در سالهاي 1999 الي 2006 در 191 بازي براي ليورپول حضور يافت و 12 گل زد.
وي در سال 2006 بازيکن بولتون شد و در سالهاي 2006 الي 2009 نيز عضو منچسترسيتي محسوب شد.
داگليش هفته گذشته جانشين روي هاجسون معزول شد.
c.ronaldo7
01-18-2011, 01:39 PM
'كني دالگليش ' سرمربي ليورپول گفت كه يكي از برنامه هاي او در اين تيم بازسازي اعتماد به نفس و سابقه خوب برخي از بازيكنان با تجربه تيم است.
وي از ' پل كنچسكي' و ' كريستيان پولسن' نام برد كه در دوره 'روي هاجسون' بيشترين آسيب را ديده اند.
كنچسكي در هيچ يك از سه ديدار اخير ليورپول كه دالگليش هدايت آن را به عهده داشته بازي نكرده است و در شهرآورد مرسي سايد روي نيمكت ذخيره ها بود.
اين بازيكن 29 ساله از فولام به ليورپول آمده ولي تاكنون نتوانسته رضايت هواداران تيم را برآورده كند زيرا هواداران براين باورند كه كيفيت بازي او در حد اين تيم نيست.تعداد بازي هاي او در ليورپول بسيار اندك است . همين امر در مورد پولسن نيز صادق است.
پولسن نخستين بار در ليگ برتر حدود دو ماه پيش مقابل بلك پول حضور يافت ولي اين ديدار به شكست ليورپول انجاميد.
دالگليش گفت كه شانس آنها براي حضور در تركيب تيم از بين نرفته است ولي چشم انداز خوبي برايشان وجودندارد.
وي افزود : ما دو بازيكن گرفته ايم كه هنوز تماشاچيان و هواداران تيم نتوانسته اند آنها را خوب ببينند. سعي مي كنيم آنها را بازسازي و براي حضور در تيم آماده كنيم . اگر كريستين پولسن و پل كنچسكي به تيم بازگردند، كيفيت كار ليورپول بهتر خواهد شد.
سرمربي ليورپول افزود: كريستين در بلك پول خيلي خوب بازي مي كرد و پل هم فرصت بازسازي خواهد داشت.
پس از هفته ها شكست پي در پي، سرانجام در ديدار شهرآورد مقابل اورتون با مربيگري دالگليش، ليورپول نخستين امتياز را كسب كرد.
دالگليش گفت كه هنوز نكات زيادي براي بررسي و آناليز در تيم وجود دارد ولي نگاه او به بازيكنان مثبت است و به طور كلي از شيوه بازي آنها راضي است. @};-:9::20:8745961:gamm:
c.ronaldo7
01-28-2011, 09:15 AM
پانتسيل در دقيقه 52، باعث شد تا ليورپول در جدول ليگ برتر انگلستان 4 پله بالا آمده و رتبه هفتم را با 32 امتياز از آن خود كند.
به اين ترتيب تيم فوتبال ليورپول در يكي از بازيهاي عقب افتاده ليگ برتر، فولام را يك به صفر شكست داد. اين بازي در آنفيلد، ورزشگاه خانگي ليورپول برگزار شد.
منچستريونايتد با 51 امتياز از 23 بازي صدرنشين ليگ برتر است.
آرسنال با 46 امتياز از 23 بازي دوم و منچستر سيتي با 45 امتياز از 24 بازي سوم است.
هفته بيست وپنجم ليگ برتر انگلستان، چهارشنبه آينده با بازيهاي آرسنال - اورتون، منچستريونايتد - آستون ويلا و ساندرلند- چلسي كليد مي خورد.
NELOFAR
01-29-2011, 04:08 AM
براي جذب تورس
ليورپول پيشنهاد 46 ميليوني چلسي را رد كرد
خبرگزاري فارس: باشگاه ليورپول پيشنهاد چلسي به مهاجم اسپانيايياش را رد كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8906/Images/jpg/A0913/A0913313.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سان، يك مقام مسئول ليورپول در اين باره گفت: باشگاه از چلسي پيشنهادي بالغ بر 46 ميليون يورو براي انتقال تورس دريافت كرد. چنين پيشنهادي براي ما بسيار وسوسهكننده بود. بخصوص كه ميتوانست به لحاظ مالي بخش زيادي از معضلات را پوشش دهد ولي در نهايت ليورپول آن را رد كرد.
اين مقام افزود: با توجه به اينكه ليورپول مدتها در بحران ورزشي بسر ميبرد و اكنون با كني دالگليش به فضا ثبات بسيار نزديك شده، چنين پيشنهادي از لحاظ فني رد شده است.
ليورپول كه اينك با 32 امتياز در رده هفتم جدول ليگ برتر قراردارد، با تورس 26 ساله اسپانيايياش از سال 2007 همكاري مشترك كرده است.
mitra*
02-05-2011, 12:26 AM
يورنته: پيشنهاد ليورپول را رد کردم
اين طور به نظر مي رسد که مسئولان باشگاه ليورپول براي به خدمت گرفتن يورنته به اسپانيا سفرکردند ولي اين ستاره اسپانيايي مي خواهد در اسپانيا بماند.
http://www.arteshesorkh.com/forum/../admin/asp/Picture/00026855.jpgفرناندو یورنته، ستاره باشگاه اتلتیک بیلبائو در صحبتهایی اعلام کرد که سران لیورپول به دنبال جذب او در بازار نقل وانتقالات زمستانی بودند تا او را جانشین فرناندو تورس کنند
این در حالی بود که سران تاتنهام و رئال هم خواهان جذب او بودند
خود یورنته در صحبتهایی در این رابطه به مارکا گفت:«مسئولان باشگاه لیورپول به بیلبائو آمدند و باسران باشگاه مذاکراتی کردند ولی من نمی خواستم این تیم را ترک کنم.پس صحبت در این رابطه معنایی ندارد.»
یورنته ادامه داد:« من درک می کنم که هواداران اتلتیک دوست ندارند که در مورد ابراز تمایل باشگاههای دیگر به من،چیزی بشنوند ولی این گویای این است که من کارم را خوب انجام می دهم.در حال حاضر آینده من با باشگاه اتلتیک گره خورده.»
mitra*
02-05-2011, 12:27 AM
واكنش دالگليش به خروج تورس
سرمربي تيم فوتبال ليورپول معتقد است بايد جدايي فرناندو تورس را به دست فراموشي سپرد.
http://www.arteshesorkh.com/forum/../admin/asp/Picture/00027417.jpg"ال نينو" هفته گذشته با قراردادي به ارزش 50 ميليون پوند راهي چلسي شد تا فوتبالش را با پيراهن آبي لندنيها ادامه دهد. اتفاقي که دالگليش تصميم گرفت آن را با خريد اندي کارول جوان جبران کند، هرچند رسانههاي انگليس از باشگاه ليورپول به دليل خريد 35 ميليون پوندي مهاجم نيوکاسل انتقاد کرده و اين باشگاه را به ولخرجي بي مورد متهم کردهاند.
دالگليش دربارهي خروج فرناندو تورس از جمع سرخپوشان آنفيلد اظهار کرد: همه از اين که تورس از جمع ما جدا شده ناراحت هستند، اما تلخ ترين مساله در انتقال تورس زمان آن بود. به هر حال باشگاه هميشه وجود دارد و جايگاهش حفظ خواهد شد و هيچ بازيکني از باشگاه بزرگتر نيست.
سرمربي ليورپول که به تازگي جانشين روي هاجسون شده، ادامه داد: من و سران باشگاه تمام تلاشمان را انجام داديم تا تورس بماند، اما اين اتفاق رخ نداد و او از جمع ما جدا شد. تورس اکنون در تيم ديگري توپ مي زند و افرادي که در حال حاضر در باشگاه حضور دارند، براي ما مهم هستند.
Rainyboy
02-10-2011, 07:03 PM
پايان بحران در ليورپول با حضور دالگليش
شاهكار سلطان...
http://images.derstandard.at/t/12/2011/01/22/1295574769209.jpg
حضور كني دالگليش روي نيمكت مربيگري ليورپول باعث شد تا حد زيادي مشكلات اين تيم فروكش كرده و قرمزهاي آنفيلد كه در ابتداي فصل با مربيگري روي هاجسون تا رده نوزدهم جدول نيز سقوط كرده بودند حالا به رده ششم رسيدهاند و در آخرين ديدار خود نيز دست به كاري بزرگ زدند و چلسي را در استمفورد بريج شكست دادند. آنها هر 4 بازي اخير خود در ليگ برتر را با پيروزي پشت سر گذاشتهاند و اين براي نخستين بار در اين فصل است كه به اين ركورد ميرسند و هر 12 امتياز ممكن را تصاحب ميكنند. به نظر ميرسيد با جدايي پر سر و صداي فرناندو تورس از ليورپول اين تيم دچار مشكل شده و دوباره دچار بحران شود اما دالگليش به خوبي از پس اوضاع برآمد و توانست 3 امتياز شيرين را در لندن به دست آورد. در ابتداي حضور اين مربي اسكاتلندي روي نيمكت قرمزها از وي به عنوان مربي موقت نام برده ميشد و قرار است تا پايان فصل هدايت ليورپول را برعهده داشته باشد و پس از آن يك مربي تمام وقت براي تيم استخدام شود. حالا با كسب اين نتايج درخشان بازيكنان او را گزينه مناسبي براي ادامه كار در آنفيلد ميدانند و از باشگاه درخواست كردهاند تا ستاره سابق ليورپول طي فصل بعد نيز هدايت تيم را برعهده داشته باشد.
بايد بماند
پيش از اين استيون جرارد و جيمي كارگر حمايت خود را از دالگليش اعلام كرده بودند و حالا نوبت درك كويت، ستاره هلندي ليورپول است كه در اين باره اظهارنظر كرده: «فكر ميكنم نگاهي به نتايج و وضعيت روحي رواني بازيكنان نشان ميدهد كه حضور دالگليش موثر بوده است. او در همين مدت زمان كوتاه حضورش در تيم تفكرات و انديشههاي جديدي به تيم داده است و بازيكنان همه ميدانند كه او به تيم آمده تا به بهبود وضعيت كمك كند. او يك اسطوره است. نه تنها هواداران او را قبول دارند بلكه بازيكنان هم از حضور او استقبال ميكنند.در مورد خود من دالگليش كمك زيادي به من كرد تا به يك مهاجم خوب تبديل شوم.»
كويت همچنين از قرارداد 50 ميليون پوندي فرناندو تورس حمايت كرد و گفت: «او براي ما توضيح داد كه شرايط چگونه پيش رفته و تا چه اندازه تحت فشار بوده تا باشگاه را ترك كند. او ميخواست قهرمان شود و مسلما در چلسي شانس بيشتري داشت. البته اميدواريم كه اشتباه كرده باشد.»
تا يك ماه پيش كمتر هوادار ليورپول به كسب سهميه ليگ قهرمانان سال آينده اميدوار بود اما حالا اميدها زنده شده و اين تيم كمكم خود را به جمع 4 تيم برتر نزديك كرده است. البته آنها با يك بازي بيشتر 6 امتيار با چلسي(رده چهارم) و تاتنهام(رده پنجم) فاصله دارند و اما و اگرهاي زيادي در اين زمينه وجود دارد. دالگليش در حالي برتري برابر چلسي را جشن گرفت كه هيچكدام از 2 خريد جديد او كه با هزينه هنگفتي راهي آنفيلد شدهاند در تركيب حضور نداشتند و اضافه شدن اين دو به تركيب قرمزها ميتواند تاثيرات مثبت فراواني داشته باشد.
لوئيس سوارس كه در نخستين بازياش براي ليورپول گلزني هم كرده بود، نيمكتنشين بود و اندي كارول كه در ازاي 35 ميليون پوند به اين تيم پيوست به دليل مصدوميت هنوز نتوانسته در تمرينات حضور يابد و حداقل 3 هفته از ميادين دور خواهد بود.
تغيير شيوه
دالگليش در مدت حضورش در ليورپول تغييرات مهمي در شيوه بازي تيم ايجاد كرده و نفراتي چون كاراگر، لوكاس و جرارد كه در سيستم روي هاجسون چندان عملكرد مناسبي نداشتند حالا نمايش بهتري دارند. اسكرتل، درك كويت، گلن جانسن، دانيل اگر، پهپه رينا و رائول ميرلس نيز كه درخشش سابق را نداشتند حالا به نفراتي برجسته در ليگ برتر تبديل شده و حداكثر بازده خود را دارند.
جان هنري، مالك آمريكايي باشگاه نيز به تمجيد از دالگليش و شيوههاي مربيگري او پرداخته و ميگويد: «فلسفهاي كه بر اساس آن بازي ميكرديم با باشگاه همخواني نداشت و به همين دليل تصميم گرفتيم تغييراتي ايجاد كنيم. بايد شيوه بازي خود را عوض ميكرديم و دوست داشتيم بيش از پيش روي فلسفه فوتبال «پاس و حركت» كار كرده و آنرا مثبتتر اجرا كنيم. با كني در اين باره صحبت كردم و گفتم كسي را ميخواهم كه طي شش ماه باقيمانده از فصل بتواند ثبات را در زمين مسابقه و همچنين باشگاه حاكم و تيم را از آن شرايط خارج كند.»
وي ادامه داد: «ما در اين باشگاه تنها يك هدف داريم و آن هم قهرماني در ليگ برتر و آوردن اين جام به آنفيلد پس از 20 سال است. ليورپول باشگاه بزرگي است و بايد آنچه در گذشته اتفاق افتاده را جبران كنيم.»
با اين شرايط كني دالگليش ميگويد كه هنوز با سران باشگاه درباره حضور تمام وقت روي نيمكت ليورپول صحبتي نكرده و معلوم نيست كه آيا فصل بعد نيز هدايت اين تيم را برعهده خواهد داشت يا نه:«من فقط دوست دارم به باشگاه كمك كنم تا به شرايط مطلوب برسد. دوست ندارم سر راه پيشرفت اين باشگاه قرار گيرم. زمانيكه اين كار را قبول كردم زياد صحبت نكرديم و بحث زيادي نداشتيم. فعلا تمركز من روي بازي هفته آينده برابر ويگان است. مالكان باشگاه در مهلت نقل و انتقالات به خوبي از من حمايت كرده و خريدهاي مناسبي انجام دادند. فكر ميكنم با اين خريدها آنها بهترين سرمايهگذاري را براي باشگاه انجام دادند و ميتوانيم به آينده اميدوار باشيم.»
دالگليش كه در آنفيلد به سلطان معروف است درباره نتايج اخير تيمش ميگويد: «ما در 4 بازي اخير 12 امتياز به دست آورديم و گلي نيز دريافت نكرديم. اين فوقالعاده است و هواداران از اين روند بسيار راضياند.»
rahim
04-12-2011, 03:36 PM
واقعا درسته ÷ایان بحران با حضور سلطان..
کنی که تا الان خیلی خوب تیم رو جمع وجور کرده واقعا نشون داده کارش وتیم رو خوب می شناسه ..
بعد از برد 3بر 0 مقابل منچستر سیتی به بازی با ارسنال هم امیدوار شدم ..
rahim
04-15-2011, 02:07 PM
http://www.up.perspolisnews.com/images/37wv7zy1p76ty8men8pu.jpg
پس از شکست چلسی ,منچستریونایتد و منچسترسیتي حالا نوبت ارسنال است ؟
مردان کنی دالگلیش بدون هیچ ترسی یکشنبه به ورزشگاه امارات خواهند رفت زیرا تیم های بزرگتر از ارسنال را شکست داده اند و دلیل برای ترس مقابل شاگردان ونگر وجود ندارد . شاگردان ارسن ونگر ترس بیشتری از لیورپول دارند . نمایش فوق العاده لیورپول مقابل منچسترسیتی بدون حضور ستاره هایی مانند جرارد , جانسن و اگر هر تیمی را از بازی کردن مقابل لیورپول می ترساند . مدافعان ارسنالی که در 5 بازی گذشته خود در لیگ 8 گل خورده اند باید از زوج اندی کارول و لوئیز سوارز بترسند . هماهنگی کارول و سوارز در هربازی بیشتر و خطرناک تر می شود و قطعا هر مدافع از قرارگرفتن مقابل انها هراس دارد . ارسنال در دیدارهای گذشته خود در لیگ اصلا امار جالب کار نکرده اند و مشکلات زیادی را به همراه دارند . چیزی را که روحیه لیورپول را برای این دیدار بالا می برد این است که انها توانسته اند با کنی دالگلیش , چلسی - من یونایتد و من سیتی را شکست بدهند . کنی دالگلیش نشان داده که با تفکراتش می تواند هرتیم بزرگی را از پا دراورد . باید صبر کرد و دید ایا دالگلیش می تواند از پس یک غول بزرگ دیگر هم بر اید یا خیر . نقطه عکس این ماجرا برای ونگر می باشد . ارسنال از دیدارهای خود با 6 تیم بالای جدول امسال فقط 8 امتیاز بدست اورده است که ضعف انها را از رویارویی مقابل تیم های بزرگ نشان می دهد . از دیگر مشکلات بزرگ توپچی ها دروازه بان انهاست . انها عملا هیچ دروازن سطح بالایی را ندارند و می خواهند از ینس لمن سالخورده در این بازی استفاده کنند که دیگر درخشش 5 سال پیش خود را ندارد . خود ارسنالی ها خوب می دانند که در بازی رفت با شانس بسیار زیاد توانستند 1 امتیاز از انفیلد بگیرند . چون تا دقیقه 92 با یک گل عقب بودند و روی گل به خودی به گل رسیدند ! به هر حال این بازی در امارات برگزار می شود و دشواری های زیادی را خواهد داشت
rahim
04-22-2011, 01:24 AM
خبرهای نقل وانتقال احتمالی تابستان
====================================
اشلی یانگ و خوزه انریکه با 33 میلیون پوند با لیورپول به توافق رسیدند منبع
کینگ کنی موفق به جذب انریکه شد ! منبع -
اشلی یانگ از این گفته که ماه آینده بعد از صحبت با مربی و مالکان باشگاه تصمیمشو میگیره و گفته در حال حاضر فقط روی فوتبال تمرکز کرده منبع
هنری 55 میلیون به کومولی میده تا 3 ملی پوش فرانسوی یان امویلا ، ممدو ساخو و هوگو یوریس ( اگه رینا بره ) رو به آنفیلد بیاره ! منبع
کریستین اریکسن هدف دانمارکی لیورپول گفته هنوز براش زوده به یه تیم بزرگ بره و دو فصل دیگه میخواد تو آژاکس بمونه منبع
سیسوخو کاملا از انتقال به لیگ برتر استقبال میکنه و بازی برای منچستر و آرسنال و سیتی و حالا لیورپول و چلسی ( دقیقا با همین ترتیب و به همین شکل اسم تیمها رو گفته بود ) رو رویایی میدونه منبع
ابدالقادر منگانه مدافع 28 ساله ی سنگالی هدف لیورپول و آستون ویلا منبع
جرارد جدید ( دفور ) هدف 15 میلیونی مشترک لیورپول و منچستر منبع
balazs dzsudzsak ستاره ی مجارستانی آیندهون که وینگر و مهاجم دومه یکی از اهداف لیورپول . منبع
دفاع چپ اودینزه آرمرو داره جدی تر میشه . دیلی میل هم امروز گفته کینگ کنی گزارش های خوبی از اسکات هاش در مورد این مدافع گرفته و اگه موفق به جذب انریکه نشه به دنبال خریدش میره .
همچنین دیلی میل خبر از علاقه ی لیورپول به راجر جانسون مدافع بیرمنگام داده . مدافع وسط و چپ میتونه بازی کنه . 191 سانتی متر قد و 27 سال سن . این فصل 39 بازی 3 گل و 3 پاس گل . 5 میلیون براش قیمت گذاشته شده
دیمیتری پایت وینگر فرانسوی سنت اتین ( تیم سابق کومولی ) دیگر بازیکنیه که ممکنه به لیورپول بیاد با پیشنهادی 7 میلیون پوندی منبع 24 سالشه و پست اصلیش وینگر راسته ولی چپ و هافبک هجومی هم میتونه بازی کنه . این فصل 28 بازی و 12 گل و 5 پاس گل داشته . 3 بازی ملی و 12 بازی و 4 گل برای زیر 21 ساله های فرانسه داشته . تا 2013 قرارداد داره
http://www.fifa.com/imgml/tournament/worldcup2010/players/xl/297105.png
http://www.ledauphine.com/fr/images/BDA04C7E-6BD0-4BFE-BBDC-ECA3AC2FE148/LDL_06/dimitri-payet-et-les-verts-marquent-le-pas-photo-dr.jpg
http://www.fansfc.com/UploadedImages/Players/RogerJohnson_633862739522263750.jpg
http://www.voetbalcentraal.nl/upload/10052_9059
http://up.iranblog.com/images/6byuf2quk2soqsdr0q0.jpg
http://www.calcioline.com/wp-content/uploads/2009/08/ashleyyoungap_450x300.jpg
rahim
04-22-2011, 01:31 AM
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/teams/birmingham_city_crest_93X.png
لیورپول - بیرمنگام
لیگ برتر٬ فصل ۲۰۱۱ - ۲۰۱۰ ٬ هفته ۳۴
ورزشگاه اختصاصی لیورپول٬ آنفیلد
شنبه ۲۳ آوریل ۲۰۱۱ ، ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰
ساعت ۱۵:۰۰ به وقت محلی ٬ ۱۸:۳۰ به وقت تهران
rahim
04-22-2011, 09:13 PM
با قراردادی که با شرکت Warrior به امضا رسوندیم از این پس این شرکت جای آدیداس پیرن برامون تولید میکنه . ارزش این قرارداد 25 میلیون پونده یعنی بیش از هر تیمی در جزیره . این هم پیرن فصل بعدمون :
http://up.iranblog.com/images/laj69j62nvkvkea4b59_thumb.jpg
منبع: انجمن قرمزها
naser20
04-24-2011, 02:29 AM
لیورپول تیم خوبیه و ارزشش بیشتر از اینهاست امیدوارم با مربی جدیدش که استوره ی لیورپولم محسوب میشه به جایگاه اصلیه خودش برگرده
http://www.footilio.com/uploadfiles/somka_47291.jpg
فکر کنم عکس ماله اون قدیم قدیماست آخه یکم رنگش رفته:4:
rahim
04-24-2011, 07:50 PM
خب واقعا داگلیش داره خوب نتیجه میگره وخوب تونسته انگیزه رو در تیم تزریق کنه ..تبریک به همه ی لیورپولی ها ...
liverpool 5-0 birmingham
گلها: ماکسی (7، 66، 84)، کوییت (24)، کول (86)
http://www.irupload.ir/images/ltn188l2yy2shddlgs.jpg
http://www.irupload.ir/images/ojtv9wkprpadsg138wm4.jpg
http://www.irupload.ir/images/wps9tl5y9s0g4oi0fn70.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/1_4db2ebe090e8e533744447.jpg
rahim
04-25-2011, 08:24 PM
هفته سی و پنجم لیگ برتر انگلستان
http://www.footballshirts-online.com/acatalog/Liverpool_badge_small.jpg
http://fl1.shopmania.org/files/photo-images/12235/newcastle-united-f-c-badge~t_12234031.jpg
لیـورپـول - نیـوکاسل یونـایتـد
يكشنبــه 11 اردیبهشـت 1390 (مطـابق با 1 مـی 2011)
ساعت 15:30 بوقت تهران
ورزشگـاه آنـفیلـد
saeed3t
06-28-2011, 09:47 AM
آمار دیوانه کننده ی لیورپول در فصلی که گذشت !! (http://redsliverpool1892.blogfa.com/post-2120.aspx)
نوبی لومارن آمار جالبی را از لیورپول به دست آورده است که با هم نگاهی به آن میاندازیم :
دریک کوئیت اولین بازیکنس است که توانسته است هر ۱۰ پنالتی اول خود را برای لیورپول به گل تبدیل کند. البته بعد از سال ۱۹۸۷
مکسی رودریگز اولین هافبک خارجی لیورپول است که توانست در لیگ ۱۰ گل در اولین فصل کامل برای لیورپول بزند ! البته مولبی ینز چنین است.
مکسی رودریگز اولین بازیکن آمریکای جنوبی لیورپول است که توانسته است ر یک مسابقه بیشتر از یک گل برای لیورپول بزند.
همچنین مکسی اولین هافبکیست که توانست در یک فصل دو بار برای لیورپول هت ریک کند.
همچنین مکسی اولین بازیکن غیر اروپایی لیورپول است که برای لیورپول هت ریک کرده است.
مکسی اواین بازیکن غیر اروپایی لیورپول است که توانست به ۱۰ گل زده در یک فصل برسد . پیش از این کیول و جانسون هر کدام ۷ بار گلزنی کرده بودند.
لوئیس سوارز اواین گلش را برای باشگاه تنها پس از ۱۶ دقیقه بازی کردنش به ثمر رساند. آبل ژاویر هم هنوز در این میان رکورد دارد.
دریک کوئیت اولین بازیکنی است که پس از سال ۱۹۹۰ (پیتر برسلی)توانست برابر منچستر یونایتد هت ریک کند.
هادسون اولین مربی تاریخ لیورپول است که توانسته است ۵ بازی اول اروپایی خود را با پیروزی به اتمام برساند !
فرناندو تورس در ۸ بازی برابر چلسی ۷ گل زد در حالی که در ۱۸ بازی که برای چلسی انجام داده است تنها یک گل زده است.
اکنون جیمی کاراگر دومین بازیکن لیورپول از نظر تعداد بازی انجام داده برای تیم است.
اندی کارول پس از دین ساندرز ( ۹۹۲) اولین بازیکن لیورپول است که هم در برابر لیورپول و هم برای لیورپول گلزنی کرد.
saeed3t
06-28-2011, 09:50 AM
آدام به زودی در آنفیلد ؟! (http://redsliverpool1892.blogfa.com/post-2117.aspx)
لیورپول انتظار دارد امروز ستاره بلکپول را آنفیلدی کند و قرارداد رسمی با این بازیکن ثبت کند !
این ملی پوش اسکاتلندی در ازای ۸ میلیون پوند در حالی به لیورپول خواهد پیوست که قرمزها هم باید استفان داربی و جونجو شلوی را به صورت قرضی به مدت یک فصل به بلکپول بدهند.
saeed3t
06-28-2011, 09:51 AM
سیسوکو در حال مذاکره با قرمزها است ! (http://redsliverpool1892.blogfa.com/post-2118.aspx)
وکیل موسی سیسوکو اعلام کرد که این بازیکن در حال مذاکره باب اشگاه لیورپول است.
هافبک تولوز فرانسه مشتری های زیادی دارد و حتما در همین تابستان تلوز را ترک خواهد کرد.
لازم به ذکر است که رافا بنیتس در زمان خودش و آن هنگام که موسی ۱۷ ساله بود شدیدا در پی جذب او بود . اما موسی ترجیح داد در تولوز بماند
saeed3t
07-01-2011, 11:00 PM
بدون شك، استيون جرارد يكي از بهتربن و كاملترين بازيكنان جهان است، قدرت پاسكاري عالي، شوتهاي فوف العاده، تكلهاي صحيح، گلها، آينده نگري، قدرت و ... همگي گواه اين مدعاست. او داراي همه مهارتهاست، من حتي تعجب نخواهم كرد اگر او درون دروازه بايستد و نقش پپه رينا را ايفا كند! http://reds.ir/images/smilies/39.gif
او يك بازيكن سطح جهاني است و حضور او براي فصل اينده ليورپول حياتي خواهد بود.
با وجود اينكه در نيم فصل دوم فصل گذشته و در پي مصدوميت جرارد، ليورپول بازيهاي خوبي به نمايش گذاشت، اما اين به آن معني نيست كه ما بدون حضور او بهتر عمل مي كنيم! بلكه قطعا با بازگشت او قوي تر و بهتر از گذشته ظاهر خواهيم شد.
در زير به هفت دليل براي اينكه فصل آينده براي او بهترين فصل خواهد بود، اشاره شده است:
1- آمادگي بدني: پس از جراحي موفقي كه فصل گذشته بر روي كشاله ران خود انجام داد، بارها اشاره كرده است احساس مي كند از هر زمان ديگري آماده تر است و از اعتماد به نفس بالايي برخوردار است، اين خبر فوق العاده اي براي ليورپول خواهد بود، چرا كه مصدوميتهاي گاه و بيگاه، از تواناييهاي او كاسته بود، ولي اكنون مي توانيم اميدوار باشيم با حضور قدرتمند و خالي از مصدوميت او در فصل آينده، به جمع چهار تيم بالاي جدول (و بالاتر)، راه پيدا خواهيم كرد.
2- روحيه: اين استراحت اجباري، طولاني ترين غيبت از زمان اولين حضورش در سن 18 سالگي براي ليورپول بود، ولي مي توان گفت كه او به اين استراحت نياز داشت، چرا كه باعث شده است هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ جسمي در وضعيت مطلوبتري قرار گيرد، او با آمادگي جسمي بيشتر و با شادابي بيشتر و از همه مهتر با روحيه اي بهتر، بار ديگر پا به ميادين خواهد گذاشت.
3- انگيزه: انگيزه براي موفقيت يك بازيكن فوتبال، نقش بسيار مهمي را ايفا مي كند، اين انگيزه را بعد از حضور كني دالگليش مي توان در بازي بازيكنان مشاهده كرد، چيزي كه در مدت 6 ماه مربيگري روي هاجسون، شاهد آن نبوديم.
من نمي گويم كه جرارد فاقد انگيزه بوده است، ولي اين انگيزه بعد از حضور كني، به طور محسوسي افزايش پيدا كرده است.
4- نقل و انتقالات: فقط يك بازيكن در كلاس جهاني مي تواند به تيم در مواقع ضروري و حساس كمك كند، كاري كه بارها از طرف جرارد شاهد آن بوديم. (پيروزيهاي استانبول و ومبلي)، بنابراين اضافه شدن چند بازيكن جديد و عالي در تابستان، باعث مي شود بار همه مسئوليت تيم از شانه هاي جرارد برداشته شود و او بتواند عملكرد بهتري داشته باشد. اين يكي از فاكتورهاي مهم براي قهرماني در ليگ برتر است.
5- كني دالگليش: كينگ كني يك ليورپولي واقعيست، او بهتر از هر كس ديگري مي داند كدام راه براي ليورپول بهتر است، دالگليش هم به عنوان بازيكن و هم به عنوان سرمربي، بين هواداران و بازيكنان از احترام خاصي برخوردار است، چزي كه هاجسون هيچگاه توانايي به دست آوردن آن را نداشت.
زماني كه باشگاه در هرج و مرج فرو رفته بود، كني اوضاع را كنترل كرد، او به يك بت براي هواداران تبديل شده است، يك قهرمان كه باباشگاه ليورپول پيوند خورده است، يك مربي الهام بخش براي تمام بازيكنان است و اين موضوع و حضور كني روي نيمكت تيم، براي استيون جرارد در فصل آينده از اهميت زيادي برخوردار خواهد بود.
6- مالكان و ثبات در تيم: زماني كه همه چيز در داخل و خارج زمين، داراي ثبات و پايدار باشد ، حاشيه هاي اطراف تيم نيز از بين خواهد رفت، در اين صورت است كه مي توانيم در مسير درست گام برداريم، حال كه مالكان جديد، وضعيت باشگاه را به خوبي درك كرده و كنترل مي كنند و هدفي والار از كسب در آمد و سود بيشتر را در سر دارند، بازيكنان بومي تيم، مثل استيوي و كارا، آينده اي روشن و موفق را براي تيم پيشبيني كرده اند.
7- و در نهايت شكسته شدن ركورد ليورپول توسط منچسريونايتد: قهرماني 19 ام منچستريونايتد، كه در دو دهه قبل تقريبا غير ممكن به نظر مي رسيد، براي ليورپوليها واقعه دردناكي بود، ولي بايد خودمان را سرزنش كنيم، چرا كه به اندازه كافي خوب نبوديم، ولي فصل آينده اوضاع متفاوت خواهد بود، استيون جرارد از هيچ چيزي به اندازه پس گرفتن ركورد ليورپول از منچستريونايتد استقبال نخواهد كرد، او فصل آينده تمام تلاش خود را براي رسيدن به اين هدف و بازپس گيري جايگاه واقعي ليورپول انجام خواهد داد و هيچ مانعي نمي تواند جلوي راه او را بگيريد. او آماده جدال براي اين هدف خواهد بود.
بنابراين ما بار ديگر، جايگاهي را كه در اصل متعلق به خود ليورپول بوده است، از فرگي و يارانش باز خواهيم ستاند و ليورول واقعي را به تمام مردم نشان خواهيم داد. http://reds.ir/images/smilies/kop5cf8koxp6.gif
منبع:http://reds.ir/showthread.php?p=97183#post97183
saeed3t
07-05-2011, 09:50 PM
استفن جرارد، کاپيتان ليورپول، تور آسيايي پيش فصل تيمش را از دست داد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00030567.jpg او که هفته هاي پاياني فصل گذشته را به دليل مصدوميت از ناحيه کشاله ران و انجام عمل جراحي از دست داده بود، در حال حاضر برنامه بهبودي اش را در ملوو، زمين تمرين باشگاه ليورپول، پيگيري مي کند.
ليورپول در تور آسيايي اش بازي هايي در چين ومالزي برگزار خواهد کرد و سفري نيز به سنگاپور خواهند داشت.
کني دالگليش، سرمربي ليورپول در اين مورد گفت:" استفن و تيم پزشکي باشگاه تاکنون خيلي خوب کار کرده اند و در مرحله پاياني بازگشت او به تمرينات کامل تيم هستند.
مطمئنم هواداران از اينکه او را در تور آسيايي ما نمي بينند ناراحت شده اند اما به همان اندازه مطمئنم که بعضي ديگر از اينکه استفن تمام تلاش خود را مي کند تا به اولين ديدار فصل جديد برسند، خوشحالند."
ليورپولي ها فصل جديد را از روز 13 آگوست با ديدار مقابل ساندرلند آغاز خواهند کرد.
saeed3t
07-08-2011, 08:56 PM
باشگاه لیورپول چارلی آدام هافبک بلکپول را رسما به خدمت گرفت. این خبر بعد از اینکه آدام تست های پزشکی باشگاه لیورپول را پشت سر گذاشت اعلام شد.
آدام پس از پیوستن به لیورپول در گفتگو با وب سایت این باشگاه گفت:" از اینکه به لیورپول پیوسته ام بسیار خوشحالم."
" زمان زیادی طول کشید تا در نهایت به این تیم پیوستم، اما اکنون بی صبرانه منتظر شروع رقابتها هستم. می خواهم با لیورپول به جام های معتبر دست پیدا کنم."
"لیورپول باشگاه بزرگی با بازیکنان بزرگ است. از زمانی که کنی دالگلیش به این تیم آمده نتایج لیورپول تغییر کرده و پیشرفت محسوسی داشته است."
"امیدوارم بتوان برای لیورپول در فصل آینده مفید باشم و با این تیم به موفقیت برسم."
saeed3t
07-16-2011, 10:59 AM
دوني به ليورپول پيوست
دروازهبان برزيلي رم سرانجام راهي ليورپول شد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031952.jpg به نقل از سايت باشگاه رم، الکساندر دوني که پيش از اين با پيوستن به اين تيم انگليسي مخالفت کرده بود، با پذيرفتن شرايط ليورپول راهي اين تيم شد.
در بيانيه منتشر شده در سايت باشگاه رم آمده است که قرارداد دوني دروازهبان برزيلي باشگاه با ليورپول بسته شده است و اين بازيکن از فصل آينده در ترکيب اين تيم به ميدان خواهد رفت. او شرايط ليورپول را پذيرفته و تست پزشکي اين تيم را نيز با موفقيت پشت سر گذاشته است.
دوني از زمان سرمربيگري کلوديو رانيري در رم به دروازهبان دوم باشگاه تبديل شد و همواره از اين موضوع نارضايتي خود را اعلام کرده بود.
البته او ممکن است در ليورپول نيز ذخيره پهپه رينا باشد، ولي چيزي که مشخص بود عدم تمايل وي براي ادامه حضور در ترکيب جالوروسي بود.
rahim
07-16-2011, 05:56 PM
كسي از خروجي ها و همينطور ورودي ها اين فصل ليورپول خبر اره ؟؟؟؟
AM1NR3Z4
07-24-2011, 04:58 PM
ليورپول نياز به خريد يك مدافع قدرتمند دارد
كني دالگليش اظهار داشت: با توجه به بررسي نقاط قوت و ضعف خط دفاع به اين نتيجه رسيدهايم كه هرچه سريعتر براي كنارهها، به ويژه دفاع چپ يك مدافع قدرتمند جذب كنيم.
فكر ميكنم اگر اين قدم برداشته شود و مدافع مورد نظرمان را جذب كنيم، بسياري از مشكلاتي كه فصل قبل در دفاع با آن روبهرو بوديم، برطرف شوند.
اين مربي اسكاتلندي كه فصل قبل جانشين روي هاجسون شد، ادامه داد: در اين راه چند بازيكن را به عنوان گزينه مدنظر داريم. ميتوانم بگويم در فهرست نامزدهاي ما، مارسل يانسن مدافع تيم ملي آلمان و عضو تيم هامبورگ، اولين گزينه است. اكنون هدفمان، جذب او است. اگر به توافق نرسيم، نگاه خود را متوجه ديگر گزينههاي موجود خواهيم كرد.
براساس اظهارات اين مربي، در صورتي كه از رايزني با اين مدافع نتيجه لازم گرفته نشود، آنفيلديها براي استخدام خوزه انريكه، عضو نيوكاسل وارد عمل خواهند شد.
saeed3t
07-29-2011, 10:54 AM
سوارز, ققنوسی که در خاکستر تورس متولد شد
http://img4up.com/up2/19611086588356911071.jpg
چندی پیش در 31 ماه ژانویه تورس به چلسی پیوست. ستاره ای که با وجود بازی های ضعیف هنوز در دل هواداران جایگاه خود را حفظ کرده بود اما بعد از پیشنهاد قابل توجه چلسی به لیورپول و رد پیشنهاد توسط باشگاه خواهان جدایی از لیورپول شد و این تصمیم سبب شد تا برخی از هواداران پیراهن او را بسوزانند.موضوع اصلی این مقاله فرناندو تورس نیست بلکه ستاره ای است که با درخشش امید را دوباره به بازگرداند بازیکنی که جای ال نینوی قرمزها را گرفت تا فرناندو برای عموم هواداران به فراموشی سپرده شود.
سوال اینجاست که آیا هواداران باید به ستاره جدید دل ببندند؟ آیا ممکن است ستاره جدیدی که شباهت زیادی به روزهای اول تورس دارد روزی هواداران را از خود دلگیر کند؟
شاید لازم باشد خاطرات تورس دوباره ورق بزنیم و با روزهای قریبی که گذشت مقایسه کنیم.
فرناندو تورس
مارچ 2008 فرناندو تورس کاپیتان جوان تیم اتلتیکو مادرید با وجود پیشنهادهای بهتر مالی از باشگاههای مختلف اروپا پیشنهاد لیورپول را پذیرفت.مبلغ قرارداد 20 میلیون پوند به همراه لوئیز گارسیا ستاره لیگ قهرمانان اروپا بود.او در اولین فصل حضورش بازی های درخشانی را به نمایش گذاشت و به سرعت در کنار جرارد به بازیکن محبوب آنفیلد مبدل شد.
او در یورو 2008 ستاره تیم ملی اسپانیا بود و در بازی فینال تک گل پیروزی بخش بازی مقابل آلمان را به ثمر رساند تا اسپانیا با درخشش زوج تورس و ویا قهرمان جام ملتهای اروپا شود.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b0/Fernando_Torres_Spain.jpg/180px-Fernando_Torres_Spain.jpgفایل پیوست 0 (http://reds.ir/attachment.php?attachmentid=0)
تورس در جشن قهرمانی یورو 2008
تورس برای لیورپول درخشید و بر محبوبیت خود افزود تا در فصل 2010-2009 که مصدومیت از ناحیه زانو باعث شد تا فصل را از دست بدهد. پیراهن او پر فروش ترین پیراهن لیگ برتر شده بود.با بر طرف شدن مصدومیت فرناندو به جام جهانی رسید.او درنخستین بازیهای تیم اسپانیا حضور ثابت داشت ولی این بازیکن هیچ شباهتی با تورس سابق نداشت و در این رقابتها کم کم به یار تعویضی ماتادورها تبدیل شد.تیم اسپانیای جام جهانی مانند تیم اسپانیای یورو 2008 بود با ایت تفاوت که تورس ستاره سابق نبود.ولی در هر صورت اسپانیا قهرمان شد و افتخارش به نام تورس اضافه گشت.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/93/El_autob%C3%BAs_de_los_campeones_-_1.jpg/220px-El_autob%C3%BAs_de_los_campeones_-_1.jpg
تورس در جشن قهرمانی جام جهانی
در فصل 2011-2010 بنیتز آنفیلد را ترک کرد به مقصد جوزپه مآتزای میلان تا جانشین مورینیویی شود و وظیفه سنگین دفاع از عنوان قهرمانی در سه جام به گردن رافا در آمد.روی هاجسون که به روباه پیر معروف است جانشین بنیتز شد.اما او نتوانست ناکامی ها را جبران کند و باعث شد که امیدها در دلهای بازیکنان بخشکد.مالکان باشگاه که مشکل اصلی بودند بر کنار شدند و هاجسون نیز جایش را به کنی دالگلیش داد و لیورپول شورع به پیشرفت کرد و تورس هم موفق به گلزنی شده بود ولی این اتفاقات باعث نشد که تورس تصمیمش را برای ترک باشگاه عوض کند و در روز آخر نقل و انتقالات به چلسی رفت.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/46/Fernando_Torres_vs_Utrecht.jpg/200px-Fernando_Torres_vs_Utrecht.jpg
تورس در لیگ اروپا مقابل اوترخت
تورس در چلسی به نمایش ضعیفش ادامه داد تا نام او هم ردیف نام شوچنکو و کرسپو شود.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/92/TorresChelsea2011.jpg/175px-TorresChelsea2011.jpg
تورس با پیراهن چلسی
لوئیز سوارز
کاپیتان تیم آژاکس آمستردام که در تیم ملی اروگوئه در جام جهانی درخشید و در رده چهارم قرار گرفت. باشگاه لیورپول قرار بود پول زیادی از فروش تورس بدست آورد و تلاش کرد این مبلغ را صرف خرید مهاجم جایگزین تورس بکند.باشگاه آژاکس مایل به از دست دادن لوئیز نبود ولی درخواست این بازیکن از باشگاه باعث شد تا در روز 28 ژانویه با مبلغ 22.8 میلیون پوند به آنفیلد بیاید.کنی دالگلیش پیراهن شماره 9 را به او نداد بلکه پیراهن سابق خود را بر تن مرد جدید آنفیلد کرد.
او در دقیقه 63 بازی مقابل استوک سیتی به میدان آمد و گل دوم تیم را در آنفیلد به ثمر رساند.درخشش او در بازی مقابل منچستر یونایتد باعث شد تا هواداران به او اعتماد کاملی پیدا کنند.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/AFC_Ajax_2010.jpg/220px-AFC_Ajax_2010.jpg
لوئیز سوارز کاپیتان تیم آژاکس
پس از اتمام لیگ او به اردوی آماده سازی تیم ملی اروگوئه رفت تا برای حضور در این رقابتها آماده شوند.در حالی که بازیکنان تیم در اردوی تیم لیورپول بودند او به همراه لوکاس در آرژانتین بودند.یک سال نیز از لیورپولی شدن سوارزنمی گذشت که لوئیز آلبرتو در کنفراس مطبوعاتی اعلام کرد که آرزوی بازی برای بارسلونا را دارد که این حرف برای برخی از هواداران ناخوشایند بود.نهایتا اروگوئه با درخشش سوارز قهرمان کوپا آمریکا شد..این قهرمانی برخی را به یاد قهرمانی تورس با اسپانیا در یورو 2008 می اندازد.سوارز بهترین بازیکن این رقابتها لقب گرفت.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/83/Luis_Su%C3%A1rez_vs._Netherlands.jpg/230px-%20Luis_Su%C3%A1rez_vs._Netherlands.jpg
لوئیز سوارز در تیم ملی اروگوئه
شاید لازم باشد به سوارز خوشبین باشیم تا ما را در سختی ها تنها نگذارد و یا بدبین باشم و از هم اکنون باشگاه برای بازیکن جایگزین وی برنامه ریزی کند.
saeed3t
08-03-2011, 10:58 PM
جردن هندرسون، چارلی آدام، استیوارت داونینگ و الکساندر دونی رسما به عنوان بازیکنان لیورپول معرفی شدند. تصاویری از این مراسم را می بینید.http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/1527_4e3943b1ce450204744975.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/h.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/i.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/j.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/k_4e394cd3677e3339881175.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/4_4e394bc4828ec267584600.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/5_4e394bd200910034899193.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/6_4e394bda188a6022164769.jpg
http://www.liverpoolfc.ir/images/aq6.jpg
rahim
08-08-2011, 09:25 AM
لیـورپـول - سانـدرلنــد
http://lfc.ir/images/logo/teams/Premier_League.png
اولین بازی فصــل 12-2011
http://lfc.ir/images/logo/teams/lfc.png لیـورپـول vs سانـدرلنـد http://lfc.ir/images/logo/teams/sunderland.png
http://www.buyagift.co.uk/Common/Client/Images/Product/Large/en-gb/3228_anfield_stadium.jpg
محل برگـزاری: ورزشگاه آنـفـیـلـد
زمــان : ساعت 30 :18 بوقت تهران
تاریخ بــرگـزاری: 13 آگوست 2011
مطابق با شنبه 21 مــرداد 1390
rahim
08-20-2011, 05:22 AM
http://www.gbcsomtv.com/wp-content/uploads/2011/04/gaa.jpg
آرسن ونگر سرمربی آرسنال اعلام کرد سمیر نصری امروز مقابل لیورپول در ترکیب خواهد بود .
کنی دالگلیش نیز طبق آخرین خبرها به شدت به بازیکنان خود هشدار داده تا به حاشیه های آرسنال توجه نکنند چون آنها همچنان قدرتمند هستند .
لیورپول فقط جرارد , اسکرتل و جانسن ( احتمالی ) را در این بازی به دلیل مصدومیت در اختیاز نخواهد داشت . هیچ محرومی نیز ندارد .
اما غایبین آرسنال :
مصدومان : جورو , گیبس , ویلشر - محرومان : جروینیو , الکس سانگ
ترکیب احتمالی دو تیم :
آرسنال :
شسنی - سانیا - کوسیچکی - ورمالن - جنکینسون - فریمپونگ - رمزی - والکات - آرشاوین - نصری - فانپرسی
لیورپول :
رینا - کرگر - اگر - انریکه - فلانگان - آدام - میرلس - کویت - داونینگ - سوارز - کرول
بازی دو تیم از ساعت 16:15 امروز در ورزشگاه امارات لندن برگزار خواهد شد .
saeed3t
08-20-2011, 07:18 PM
لیورپول2-آرسنال0
>:)>:)>:):jashnmm::jashnmm:
rahim
08-21-2011, 04:37 PM
آرسنال 0 - 2 لیورپول
آمار بازی
=========================
http://www.premierleague.com/javaImages/dc/2e/0,,12306%7E9907932,00.jpg
چهره بازی : ورمالن
مدافع آرسنال توانست به خوبی توانست مقابل حملات لیورپول مقاومت کند و کرول را نیز ناکام بگذارد .
هرچند جوزه انریکه نیز از بهترین بازیکنان میدان بود ولی ورمالن تاثیر بیشتری در جریان بازی داشت .
بهترین گل بازی : گل سوارز
پاس کاری بسیار زیبا بین داونینگ , میرلس و سوارز که باعث شد تمام امیدهای آرسنال به باد رود .
لحظه زیبا : شوت سرکش مارتین کلی
ابتدا اندی کرول در محوطه جریمه حریف توپ را گرفت . سپس آنرا در داخل محوطه با پاسی خوب مقابل مارتین کلی دفاع جوان لیورپول انداخت .
کلی که هیچ بازیکنی مقابلش نبود و فاصله تا دروزاه هم بسیار کم بود شوتی بسیار محکم را روانه دروازه آرسنال کرد که میلی متری از کنار دروازه به بیرون رفت .
این شوت او برای دقایقی هواداران حریف را نگران و روحیه بسیار زیادی به خودش داد .
عکس العمل بازی : شسنی
دروازه بان آرسنال بارها و بارها با عکس العمل هایی زیبا مانع دروازه تیمش شد . هرچند نباید از عکس العمل بسیار زیبای رینا که توانست شوت محکم فان پرسی را از فاصله 3 متری به بیرون فرستاد گذشت .
لحظه بازی : اخراج فریمپونگ
اخراج این بازیکن جوان آرسنال باعث شد لیورپول بازی را کاملا بازی را در دست بگیرد و به برتری برسد .
نکته بازی : آیا آخرین بازی سمیر نصری بود ؟
سمیر نصری درحال برای آرسنال به میدان رفت که برخی از خبرگزاری ها قرارداد این بازیکن را با من سیتی قطعی می دانند .
ممکن است این آخرین بازی نصری در آرسنال بوده باشد .
آرسنال - لیورپول
گل ها 0 - 2
شوت به دروازه 3 - 6
شوت خارج از چارچوب 5 - 6
شوت های بلوکه شده 2 - 4
کرنر 9 - 5
خطا 10 - 8
آفساید 0 - 6
کارت زرد 1 - 2
کارت قرمز 1 - 0
درصد پاس های صحیح 81 - 81
تکل 18 - 31
تکل های موفق 77 - 78
درصد مالکیت توپ 49 - 51
استفاده از فضای زمین 45 - 54
rahim
08-21-2011, 04:49 PM
عکس ها : بازهم درخشش لوئیز سوارز
===========================
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal8.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal1_4e4fb37664373430171277.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal2_4e4fb5218decd464081539.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal7.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/goal1_4e4fd2b998a2d940569465.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal14.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal13.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/goal2_4e4fd2b019d61210590151.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal11.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal9.jpg
http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/arsenal12.jpg
rahim
08-22-2011, 02:04 AM
اکستـر vs لیـورپـول
http://www.dalmarmedia.com/wp-content/uploads/2011/02/carling-cup2.jpg
دور دوم جام اتــحادیــه
http://assets2.lfcimages.com/uploads/teams/exeter_city_logo_60X.png اکستــر VS لیــورپــول http://assets1.lfcimages.com/uploads/teams/liverpool_60X.png
محل برگـزاری: ورزشگاه سنت جیمزز پارک ، اکستر
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8b/St_James_Park.JPG/250px-St_James_Park.JPG
ساعت : 15 : 23 بوقت تهران
تاریخ بــرگـزاری: 24 آگــوست 2011
مطابق با چهارشنبه 2 شهریـور 1390
rahim
08-22-2011, 02:11 AM
[/URL]
http://assets.lfcimages.com/uploads/teams/arsenal_4e15d26854ab5891837782_93X.png آرسنال ۰ - ۲ لیورپول http://assets.lfcimages.com/uploads/teams/liverpool_93X.png
لیگ برتر ( فصل ۲۰۱۲ - ۲۰۱۱ )٬ هفته دوم
ورزشگاه خانگی آرسنال٬ امارات
شنبه ۲۰ آگوست ۲۰۱۱ مطابق با ۲۹ مرداد ۱۳۹۰
۰ - ۱ : آرون رمزی ( گل به خودی - ۷۷)
دانلود :[URL="http://hotfile.com/dl/127344279/45763e7/Day02_Arsenal_0-1_Liverpool.wmv.html"]فایل (http://redsliverpool1892.blogfa.com/post-2192.aspx)
۰ - ۲ : لوئیس سوارز (۹۰)
دانلود : فایل (http://hotfile.com/dl/127346922/fff58d1/Day02_Arsenal_0-2_Liverpool.wmv.html)
لحظات حساس بازی
دانلود : نیمه اول (http://hotfile.com/dl/127343439/fdaffb2/Day02_Arsenal_vs_Liverpool_Highlights-1stHalf.wmv.html) | نیمه دوم (http://hotfile.com/dl/127352167/c062883/Day02_Arsenal_vs_Liverpool_Highlights-2ndHalf.wmv.html)
کل بازی
دانلود : نیمه اول (http://www.filesonic.com/file/1718385791/First%20Half%20-%20EPL%20-%20Arsenal%20v.%20Liverpool%20-%2020-08-11.avi) | نیمه دوم (http://www.filesonic.com/file/1718783601/Second%20Half%20-%20EPL%20-%20Arsenal%20v.%20Liverpool%20-%2020-08-11.avi)
saeed3t
08-28-2011, 01:14 AM
ما همیشه باور داشتیم که هواداران لیورپول پر حرارت ترین و پر سر و صداترین هستند ولی این رسمی نشده بود تا اینکه تحقیقی توسط وبسایت Fan Chants انجام شد.
به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، جو فوق العاده ای که با بازگشت کنی داگلیش به آنفیلد بازگشت نقش مهمی در قرار گرفتن لیورپول در صدر این رده بندی بالاتر از منچستر یونایتد، اورتون و منچستر سیتی پر خرج باشد.
قرمز ها پس از بازگشت کنی داگلیش در ژانویه توانستند به رکورد 95 دسی بل هواداران استوک سیتی در فینال اف ای کاپ برسند.
مدیر Fan Chants مایکل دنیس در این باره گفت:"ما اندازه گیری ها را برای بازی های خانگی و در تمام فصل انجام دادیم."
اورتون با 86 دسیبل در رتبه چهارم قرار دارد در حالی که ولوز، وستبروم و فولهام در انتهای این رده بندی قرار دارند.
جدول کامل:1- لیورپول 97 دسیبل، 2- منچستر 94 دسیبل، 3- استون ویلا 89 دسیبل، 4- اورتون 86 دسیبل، 5- بلکپول 85 دسیبل، 6- استوک 83 دسیبل، 7- نیوکاسل 82 دسیبل، 8- وستهام 81 دسیبل، 9- چلسی 80 دسیبل، 10- ساندرلند80 دسیبل، 11- آرسنال 77 دسیبل، 12- ویگان 72 دسیبل، 13- من سیتی 71 دسیبل، 14- تاتنهام 70 دسیبل، 15- بلکبرن 67 دسیبل، 16- بیرمنگام 70 دسیبل، 17- بولتون 69 دسیبل، 18- ولوز69 دسیبل، 19- وستبروم 67 دسیبل، 20- فولهام 65 دسیبل
saeed3t
08-28-2011, 01:23 AM
لیورپول3-بولتون1
:por ro:
saeed3t
08-28-2011, 03:58 PM
دالگليش: تماشاگران از بازي ليورپول لذت ميبرند
سرمربي تيم فوتبال ليورپول گفت: همه بازيکنانم به وظايف خود عمل کردند تا تماشاگران از بازي لذت ببرند.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، کنی دالگلیش اظهار داشت: به گمانم تمام بازیکنان به وظایف خود به درستی عمل کرده و بازی خوبی انجام دادند. در حقیقت هر کسی که بازی را تماشا کرد، لذت برد. چون همه برای هم بازی کردند.
وی که شب گذشته تیمش در هفته سوم لیگ برتر مقابل بولتونواندرز با نتیجه 3 بر یک پیروز شد، افزود: بازیکنان در تمام مدت اين ديدار با جان و دل از هم حمایت کردند. در حقیقت عامل اساسی برد و پیروزی خوب ما مقابل بولتون همین موضوع بود.
تیم تحت رهبری این مربی با کسب پیروزی شب گذشته صاحب 7 امتیاز شد و در رده اول جدول ردهبندي ليگ برتر قرار گرفت.
saeed3t
09-10-2011, 02:12 PM
کنی دالگلیش امروز نشان داد که هیچ مصدومیت تازه ای در سفر لیورپول به استوک سیتی بوجود نیامده است و همچنین او تأیید کرد که مصدومیت جرارد رو به بهبود است
به گزارش وب سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران، رئیس انتظار دارد که چارلی آدام پس از خارج شدن از بازی اسکاتلند برابر لیتوانی، برای بازی در ورزشگاه بریتانیا در دسترس باشد. در همین حال گلن جانسون نیز تمرینات را پس از حل مشکل رانش آغاز کرده است.
دالگلیش قبل از مسابقه در کنفرانس مطبوعاتی گفت: "من فکر میکنم که ما خیلی خوش شانس بوده ایم. به نظر نمیرسد که هر کسی بازمیگردد (از مسابقات ملی) مصدومیتی داشته باشد. در حال حاضر گلن جانسون دوباری تمرینات را آغاز کرده و استیو نیز روز به روز بهتر میشود. بنابراین در حال حاضر همه چیز برای ما کاملا مثبت است."
"چارلی برای بازی مشکلی ندارد. من فکر میکنم کریگ لیون (مربی اسکاتلند) تصمیم درستی مبنی بر بازی نکردن او در سه شنبه شب گرفت و تصمیم او برای بازگشت چارلی به اینجا ستودنیست. "
سؤالی توسط خبرنگاران برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مصدومیت جرارد که از ماه مار نتوانسته بود برای لیورپول بازی کند، پرسیده شد که دالگلیش پاسخ داد: "او به بازی نزدیک است."
وقتیکه استیون آماده میشود، این یک خبر فوق العاده برای همه است. پنجره ی نقل و انتقالات بسته شده است بنابراین این یک پاداش واقعی برای ماست زیرا بازگشت او به مانند یک بازیکن جدید است."
"همانطور که خود او در مصاحبه ای در روز شنبه گفت که شمه چیز را واقعا قوی میبیند. او از بازگشتش خوشحال است و ما نیز برای او خوشحالیم. او سزاوارانه با مصدومیت مبارزه کرد و ما با آغوش باز از او استقبال میکنیم."
saeed3t
09-10-2011, 02:17 PM
استيون جرارد اظهار كرد كه پس از تمرينات كاملي كه در اين هفته همراه با هم تيمي هاي خود برگزار كرده است، به بازگشت به ميادين بسيار نزديك تر شده است.
به گزارش وب سايت رسمي هوادارن ليورپول در ايران، كاپيتان ليورپول، از ماه مارس تا كنون براي ليورپول قادر به بازي نبوده و فقط در نيمي از بازي هاي تحت رهبري كني دالگليش به ميدان رفته است.
با اين حال، جرارد پس از انجام تمرينات كامل در اين هفته، گامي ديگر در جهت بازگشت خود به ميادين برداشته است و او اطمينان داده است كه در هفته هاي پيش رو به تركيب تيم بازخواهد گشت.
شماره 8 تيم، جمعه شب در گفتگوي زنده با شبكه تلويزيوني lfc tv گفت:" من در دو روز گذشته در تمرينات كامل حضور داشتم.
" من طي سه – چهار هفته گذشته براي رسيدن به آمادگي، با دارن بورگس تمرينات سختي را انجام مي دادم.
"اكنون من در كنار ديگر اعضاي تيم تمرين خواهم كرد، تمرينات با توپ بسيار متفاوت و كمي سخت تر و سريع تر است و من در دو روز گذشته نهايت تلاش خود را انجام داده ام.
"اكنون كه به تمرينات كامل بازگشته ام، به آينده اميدوارم و دوست دارم در كنار هم تيمي هايم در بازي هاي آينده در ميدان مسابقات حاضر باش
آخرين بازي جرارد پيش از مصدوميت او، مربوط به پيروزي 3-1 ليورپول برابر منچستريونايتد در تاريخ 6 مارس است.
او معتقد است كه اين نااميد كننده است كه به جاي رهبري هم تيم هاي خود در زمين، از بيرون زمين مسابقه، نظاره گر بازي باشيد.
جرارد اضافه كرد:" من تماشگر خوبي نيستم، صادقانه بگويم، من از هفت سالگي فوتبال بازي مي كردم و عاشق اين ورزش هستم، ولي ديدن بازي از بيرون زمين و به عنوان يك تماشاگر و قرار نداشتن در تركيب، برايم نااميدكننده بود، ولي اكنون از اينكه مي توانم بار ديگر پا به توپ شوم هيجان زده ام."
در غياب او، ليورپول در سه ديدار آغازين فصل موفق به كسب 7امتياز شده است و اين شروع خوب، آن ها را به پاياني خوش نيز اميدوار كرده است.
هفت بازيكن جديدي كه در تابستان به خدمت گرفته شدند، به طور چشمگيري خطوط بازي تيم ليورپول را تقويت كرده اند و جرارد نيز از قدرت حال حاضر ليورپول خشنود است.
او گفت:" من واقعا خوشحال هستم، به عقيده من، ما در تمام پست ها قوي تربه نظر مي رسيم.
"رقابت در هر پستي فوق العاده است، ما در هر پستي دو بازيكن سطح بالا در اختيار داريم، بنابراين هر كسي براي به دست آوردن جايگاه خود در تيم بايد مبارزه كند و كني دالگليش نيز در هفته هاي پيش رو بايد تصميمات بزرگي اتخاد كند.
"همچنين شروع خوب فصل، براي باشگاه بسيار عالي است، در اينجا جو فوق العاده اي حاكم است و بين هواداران و بازيكنان، رابطه خوبي برقرار است ،بنابراين ما بايد به همين رويه ادامه دهيم."
جرارد اضافه كرد:" تمام بازيكنان جديد، عالي به نظر مي رسند، اكثر آنها بريتانيايي هستند و بنابراين كني براي ارتباط با آن ها مشكلي نخواهد داشت.
"ما بازيكنان فوق العاده اي در اختيار داريم، روحيه تيم فوق العاده است و همه همه از اين وضع لذت مي برند."
در حالي كه در زمين مسابقه، قدرت حمله ليورپول چشم گير است، در خارج از مستطيل سبز، روحيه و جو فوق العاده اي نيز بر تيم حكم فرماست.
جرارد معتقد است كه اين يك عامل كليدي براي موفقيت آن ها در ابتداي فصل است.
او گفت:" جو تيم فوق العاده است، من حتي زماني كه مصدوم بودم هر روز بازيكنان را داخل و خارج از ملوود ملاقات مي كردم و از جو حاكم لذت مي بردم.
"اعتماد به نفس بازيكنان نيز در سطح بالايي قرار دارد. همه لبخند بر لب دارند و از كار خود لذت مي برند و من فكر مي كنم اين موضوع در عملكرد ما نيز تاثير گذار است.
"ما فصل را واقعا خوب و اميدوارانه آغاز كرديم و اميدواريم اين نتايج خود در بازي بعد (با استوك) نيز ادامه داشته باشد.
ستاره هاي قرمز در اين فصل نشان داده اند كه يكي از مدعيان كسب قهرماني هستند.
جرارد گفت:" تمام فاكتورهاي لازم براي قهرماني اكنون در تيم وجود دارد، ما يك سرمربي خوب در اختيار داريم، تمرينات با استيو كلارك و كوين كين نيز فوق العاده است، هواداران خوشحال هستند و بازيكنان خوبي نيز در تيم حضور دارند.
"اكنون فقط به كمي شانس احتياج داريم، بايد تمام بازيكنان را آماده نگه داريم و سعي كنيم تمام بازي هاي پيش رو را برنده باشيم. سپس ببينيم در كريسمس چه جايگاهي خواهيم داشت و دوباره شرايط را ارزيابي كنيم."
persha
09-11-2011, 01:46 AM
لیورپول که باخت امروز 1-0
rahim
09-14-2011, 02:04 PM
شما خودتون رو ناراحت نکنید بازی منچستر جبران میکنیم ..بله عامو ....
================================================== ====
پایان بازی ، استوک سیتی 1-0 لیورپول
استوک سیتی 1 - 0 لیورپول
فصل ۲۰۱۲ - ۲۰۱۱ ، لیگ برتر ٬ هفته چهارم
ساعت : ۱۵:۰۰ به وقت محلی ٬ ۱۸:۳۰ به وقت تهران
زننده گل : Jonathan Walters دقیقه 21
اولین باخت لیورپول در فصل جدید مقابل استوک سیتی رقم خورد.
لیورپول در این بازی بسیار بد بازی کرد و اصلا انسجام مقابل بولتون را نداشت
عکس ها ، تحلیل کامل بازی ، بزودی
نوشته شده توسط Arsalan در 19 شهریور 90 و ساعت 19:32 [+] | نظرات (43)
ویرایش شده در تاریخ - و ساعت-
ترکیب لیورپول
رینا - کرگر - اگر - اسکرتل - انریکه - آدام - لوکاس - داونینگ - هندرسون - کویت - سوارز
نیمکت : کرول - جانسن - بلیمی - کوتز - مکسی - دونی - سپرینگ
زمان شروع بازی : 18:30
تا دقیقه 70 : استوک سیتی 1-0 لیورپول
زننده گل : Jonathan Walters دقبقه 21
======================================
تحلیل بازی لیورپول - استوک سیتی
استوک سیتی میزبان با ضربه پنالتی ای که درنیمه اول به دست آوردند سه امتیاز بازی را مال خود نمودند
استوک سیتی در دیدار شنبه شب خود مقابل میهمانش لیورپول توانست هر سه امتیاز این بازی را مال خود کند.
خطای جیمی کرگر برروی بازیکن تیم میزبان کافی بود تا داور مسابقه در دقیقه 20 بازی پنالتی بحث برانگیزی را به نفع استوک اعلام کند.جاناتان والترز پشت این ضربه پنالتی قرار گرفت و این پنالتی را مبدل به گل کرد تا تک گل مسابقه در دقیقه 20 بازی به ثمر برسد.
دراین بازی پیتر کراوچ اولین بازی رسمی اش را برای استوک انجام داد و مقابل تیم سابقش قرار گرفت. از سوی دیگر کنی دالگیش تنها یک تغییر در ترکیب تیمش اعمال کرد و مارتین اسکرتل را به جای مارتین کلی مصدوم به میدان فرستاد.
در دقایق ابتدایی این بازی لیورپول چند فرصت را از دست داد و لوئیس سوارس نتوانست فرصتهایش را مبدل به گل کند. آنها در دقایق ابتدایی بازی کنترل میدان رادر دست داشتند ولی تدریجا بازیکنان تیم میزبان کنترل بازی را به دست گرفتند.
تلاشهای بازیکنان لیورپول و به ویژه لوئیس سوارس راه به جایی نبرد تا شب ناامید کننده ای برای دالگلیش و شاگردانش رقم بخورد .
======================================
دالگلیش: اگر داوری ها همین طور باشد، به جایی نمی رسیم
سرمربی قرمزها معتقد است تیمش در همین هفته های ابتدایی به دلیل داوری بسیار متضرر شده است...
==========================================
گلن جانسون دوباره مصدوم شد
گلن جانسون دفاع راست همیشه مصدوم لیورپول که به تازگی داشت از بند مصدومیت رهایی میافت مجددا مصدوم شد !
خود گلن این خبر را در تیوترش منتشر کرد.
البته باید از وضع او اسکن شود تا مقدار اهمیت مصدومیتش مشخص گردد !
=============================================
داگلیش و درخواست برای روشن شدن اتحادیه فوتبال انگلیش در خصوص داوران
کنی داگلیش سرمربی لیورپول از داور بازی این تیم با استوک بسیار ناراضی است. چند صحنه بسیار مشکوک به پنالتی برای لیورپول در آن بازی در حالی گرفته نشد که خطای کاراگر پنالتی اعلام شد !
================================================== ==
چرا میرلس رفت
دیمین کومولی : تیم کاملی را تحویل دالگلیش داده ایم ....
کومولی که اکنون یکی از بهترین و موفق ترین مدیران فوتبالی جهان به حساب می رود , پس از اینکه عملکرد فوق العاده ای را تابستان امسال در لیورپول داشت درباره بعضی مسائل به صحبت پرداخت .
او در محور صحبت های خود به خرید های خوب باشگاه اشاره کرد و گفت دالگلیش تیم بسیار کاملی را در اختیار دارد .
اما مهم ترین موضوعی که همه منتظر شنیدن آن از زبان کومولی بودند , ترک رائول میرلس بود .
کومولی خروج میرلس را همانند خروج تورس می داند .
کومولی در صحبت هایش گفت :
میرلس پیش من آمد و گفت می خواهد در باشگاه دیگری بازی کند . در آن وضعیت کمی شوکه شدیم چون او تقاضای خروج از لیورپول را کرده بود .
همانطور که مالک باشگاه هنری و همچنین دالگلیش گفته اند هیچ بازیکنی مهم تر از باشگاه نیست .
هر بازیکنی که نخواهد برای لیورپول بازی کند باید برود . میرلس هم در وضعیت مشابه تورس بود و ما او را نیز فروختیم .
به نظرم در مجموع عالی کار کردیم .
==================================================
صفحه لیورپول 7 میلیونی شد
صفحه ف ی س ب و ک لیورپول 7 میلیونی شد
باشگاه بلافاصله تصمیم گرفت این پیراهن نمادین را به لوییز سوارز بازیکن شماره هفت لیورپول اهدا کند
لوییز هم این پیراهن را امضا کرده ، تا در موزه لیورپول به ثبت برسد
لینک خبر : http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/win-suarez-s-signed-shirt
================================================== =========
چند خبر از حریف هفته آینده
ww.patcrerand.co.uk/wp-content/uploads/2011/01/White-Hart-Lane.jpg
توضیح عکس : ورزشگاه اختصاصی تاتنهام :وایت هارت لین
تیم تاتنهام فرداشب در رقابت های لیگ اروپا بازی خواهد داشت .
این تیم باید به مصاف تیم پاوک ( فکرکنم رومانی ) در زمین حریف برود .
رافائل فاندرفارت مهاجم این تیم پس از اینکه در لیست تیم برای این بازی قرارنگرفته اظهار بی اطلاعی و ناراحتی کرده .
داوسون مدافع این تیم هم برای دو ماه مصدوم شده است .
این درحالیست که آدبایور مهاجم جدید این تیم بسیار آماده است .
احتمالا مقابل لیورپول فان در فارت و آدبایور در خط حمله بازی خواهند کرد .
لیورپول یکشنبه باید به وایت هارت لین برود و دیدار سختی را مقابل این تیم انجام دهد . این بازی ساعت 17 برگزار می شود .
========================
اینهم اخرین اخبار این مدت باشگاه لیورپول
rahim
09-14-2011, 02:19 PM
آیا کنی هنوز هم پادشاه است ؟
============================
http://www.irupload.ir/images/xept8rqt3k2qlof5zx9l.png
کنی داگلیش 27 باز تاکنون برای دومین مرتبه پس از بازگشت به آنفیلد هدایت قرمزها را بر عهده داشته است. حال وضعیت عملکرد تیم در این مدت چگونه بوده است ؟ آیا براستی لیورپول در مسیر درستی حرکت می کند ، و اگر اینطور است، پیشرفت به چه میزان است ؟
در جدول بالا وضعیت تیم در 27 بازی داگلیش مورد ارزیابی قرار گرفته است .
نکات کلیدی :
لیورپول در 92% بازیهای خانگیش در مجموع بازیهایش شکست نخورده است .
در وضعیت مشابه در لیگ : در 91% بازیهای لیگ لیورپول در بازیهای خانگی شکستی متحمل نشده است.
آوراژ گل تیم در کلیه رقابتها 23+ است ، که یعنی تیم در هر بازی 1.6 گل زده داشته است که این آمار در لیگ بسیار عالیست و به عبارتی در بازیهای خانگی 2.1 گل در هر بازی به ثمر رسانده است.
وضعیت دفاع نیز پیشرفت داشته است ، یعنی 12 مرتبه در مجموع 27 بازی دروازه تیم بسته مانده است و این به نسبت دوره اول حضور داگلیش به عنوان سرمربی که 9 کلین شیت در 27 بازی بوده است قابل ملاحظه است .
وضعیت گلهای خورده نیز پیشرفت قابل ملاحظه است بطوریکه در 27 بازی دوره اول داگلیش تیمش 32 گل در کل رقابتها دریافت نموده بود ( 1.1 گل در هر بازی ) . اما در دوره دوم داگلیش در 27 بازی ، 22 گل تیم دریافت کرده است ( یعنی 0.8 گل در هر بازی )
همینطور هم گل های زده 22% افزایش داشته است ( در قیاس با دور پیشین داگلیش )
در خصوص شکستهای تیم در بازیهای خانگی و بیرون خانه نیز هم آمار کاهش یافته است . در دوره قبلی داگلیش در 27 بازی ، 9 بازی را شکست خورده است و در دوره بعدی داگلیش 5 شکست را در لیگ متحمل شده است.
یکی از آمارهای چشمگیر هم افزایش 60% گلهای زده در بیرون از خانه است . در مجموع 27 بازی پیشین داگلیش تنها 8 گل در خارج از خانه تیمش به ثمر رساند اما در دوره بعدی 20 گل در 14 بازی به ثمر رسیده است ( به طور میانگین 1.4 گل در هر بازی ).
اکنون واضح است که داگلیش در سمتش فوق العاده ظاهر شده است . آمارهای دیگر شگفت انگیز دیگری نیز موجود است بخصوص کاهش چشمگیر پایین آوردن میانگین سنی تیم ، و در پایان می توان گفت کنی هنوز هم پادشاه است
آیا کلمه ای بهتر از پادشاه برایش پیدا می شود ؟؟؟؟
RED STORM
09-21-2011, 11:40 PM
استيون جرارد معتقد است كه لوئيز سوارز تمام ويژگي هاي لازم براي پيوستن به جمع بزرگان ليورپول را داراست و نام او در كنار ديگر بازيكنان نامي ليورپول در تاريخچه باشگاه قرار خواهد گرفت.
http://assets1.lfcimages.com/uploads/copy_%282%29_of_suarez.jpg
به گزارش وب سايت رسمي هواداران ليورپول در ايران، مصدوميت سبب شد كه كاپيتان قرمزها، تنها سه بازي در كنار اين مهاجم اروگوئه اي تيم كه در ژانويه و از تيم آژاكس خريداري شد انجام دهد.
با اين وجود او اكنون به بازگشت به ميادين بسيار نزديك شده است و از اينكه مي تواند بار ديگر در كنار شماره 7 تيم بازي كند خشنود است و احساس مي كند كه او در طي سال هاي آتي به اسطوره اي براي قرمزها تبديل خواهد شد.
كاپيتان جرارد در گفتگو با LFC TV در پاسخ به اين سوال كه آيا سوارز مي تواند به يك بازيكن بزرگ براي ليورپول در تمام ادوار تبديل شد، گفت:" البته، چرا نتواند؟
"او هنوز جوان است و من اطمينان دارم كه او روز به روز بهتر خواهد شد، البته او در حال حاضر نيز كابوسي براي بازيكنان حريف است.
"او در بازي براي يادگيري و كسب تجربه بيشتر مشتاق است و اين موضوع به پيشرفت وي كمك خواهد كرد.
"اميدوارم او براي مدتي طولاني در اين باشگاه حاضر باشد، چرا كه قطعا مي تواند نقشي اساسي در آينده باشگاه ايفا كند."
پس از اينكه سوارز در يك نيم فصل، عملكرد فوق العاده اي داشت، در شروع فصل 12-2011 نيز درخشان عمل كرد.
او در نخستين بازي برابر ساندرلند گل اول را به ثمر رساند، سپس در برابر آرسنال گلزني كرد و بعد از آن دروازه اكستر را نيز گشود. جرارد در اين باره معتقد است كه حضور اين بازيكن 24 ساله به ليورپول در كسب افتخارات كمك خواهد كرد.
او اضافه كرد:" او يك فوتباليست مشتاق و بسيار باهوش است، او مانند يك كودك در خيابان، بيصبرانه منتظر آغاز تمرينات است!
"در اين چند وقت اخير او در كنار درك (كويت)، به موتور محرك تيم تبديل شده اند. آن ها براي مدافعان حريف يك كابوس به شمار مي روند، چرا كه مدافعان مي دانند وقتي توپ در اختيار اين دو بازيكن است، متوقف كردن آن ها كار آساني نيست.
"اين براي ما فوق العاده است كه سوارز را در تيم خود داريم و اميداريم كه او بتواند تا آخر فصل همين فرم خوب خود را حفظ كند. اگر او بتواند به همين روند ادامه دهد، ما شانس زيادي براي كسب جام خواهيم داشت."
همچنين جرارد اطمينان دارد كه هموطن سوارز يعني سباستين كواتس نيز مي تواند خود را به عنوان يك بازيكن مهم اثبات كند و به خط دفاع ليورپول استحكام بيشتري ببخشد.
شماره 8 ليورپول گفت:" او جوان است و هنوز چيزهاي زيادي براي يادگيري دارد، ولي براي يك مدافع جوان چه چيز بهتر از اين است كه از بازيكناني مانند كارا، اگر و اسكرتل ياد بگيرد؟
"او پس از تورنومت فوق العاده اي چون كوپا آمريكا به ليورپول آمده است و بنابراين از اعتماد به نفس بالايي برخوردار است، لوئيز نيز به او كمك خواهد نمود و اين فوق العاده است."
Tifusi
10-21-2011, 02:35 PM
استفن جرارد: نگران دوره حرفه ای ام هستم
کاپیتان قرمز ها در آوریل گذشته ران مصدومش را به تیغ جراحان سپرد و برای مدت ها از میادین دور بود.
http://u.goal.com/149200/149260hp2.jpg
سایت گل- استفن جرارد، کاپیتان لیورپول، اعلام کرد بعد از مصدومیت اخیر که موجب شد برای شش ماه از میادین دور باشد، به تمام شدن دوران حرفه ای اش فکر کرد.
کاپیتان قرمز ها در آوریل گذشته ران مصدومش را به تیغ جراحان سپرد و برای مدت ها از میادین دور بود.
هرچند او بازگشتش به ترکیب اصلی لیورپول را با گلزنی مقابل منچستریونایتد جشن گرفت اما اعلام کرد زمانی که مصدوم شده بود، احساس کرد ممکن است دیگر نتواند برای لیورپول بازی کند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" کاملا طبیعی است که دچار تردیدهایی شوید. دائما چیزهای متفاوتی از ذهن تان عبور می کند.
وقتی مصدوم شدم، می دانستم که مصدومیتم جدی است. تایید می کنم که خیلی ناراحت شدم. برای هر فوتبالیستی مصدومیت بسیار ناراحت کننده است.
قبل از عمل هم مشکلاتی داشتم اما با تزریق بازی می کردم. می دانستم که کار درستی نیست اما تلاش می کردم خودم را آماده نگه دارم. اما نمی توانستم آن طور که دلم می خواهد بازی کنم. تمرینات تیم را از دست می دادم و چند روزی نمی توانستم تمرین کنم.
بی تردید شش ماه گذشته سخت ترین روزهای دوران حرفه ای ام بود."
RED STORM
11-21-2011, 03:07 PM
بازی نسبتا خوبی بود یه بازی انگلیسی و تقریبا درگیرانه که در پایان با پیروزی لیورپول در استمفورد بریدج به پایان رسید.
به نظر من ضعف اصلی چلسی درواقع دفاع گوش هاش هستن که وقتی نفوذ میکنن پشتشون خالی میشه و متاسفانه هردوتا دفاع گوشاشون(یعنی کول و بوسینگوا(تو این بازی ایوانوویچ))میل شدیدی به جلو رفتن دارن مثال واضحش هم تو بازی با آرسنال بود که دو تا گل رو دقیقا از جا موندن این مدافعا دریافت کردن!,با اینکه امروز ایوانوویچ بازی کرد تو سمت راست اما هنوز هم با نفوذ های اشلی کول دفاعه چلسی به هم میریخت و باعث گل دوم هم شد که انصافا جانسون هم عالی کار کرد تو اون صحنه.راجع به چلسی یه موضوع هست اینکه هافبکای این تیم خیلی قدرتمند نیستن و تو مرکز خط میانی این تیم ضعف داره حتی وقتی چلسی فشار میاورد هم روی توپ های برگشتی خیلی از توپا به لیورپولی ها میرسید و باعث میشد که ضد حمله بزنن میکل که واقعا ضعیف بازی میکنه لمپارد مهره ی اصلیشون هست تو مرکز خط میانی و درواقع هافبک هجومی ترشون هست که خیلی تو دفاع نقشی نداره اما اون دو تای دیگه یعنی میکل و رامیرز که بیشتر تو دفاع نقش دارن هم نتونستن زیاد تو دفاع خوب کار کنن و توپارو از هافبکای لیورپول بگیرن همچنین که از لحاظ مهره چلسی تو خط میانی مشکل داره از لحاظ نظم تیمی هم تو این پست دچار مشکله و این باعث میشه نتونن زیاد فشار رو دروازه حریف بزارن اگر هم فشار آوردن سریع تموم میشه و احتمالا به ضد حمله از تیم حریف منجر میشه.تو خط حمله هم که امروز روز بد دروگبا بود و تورس هم مثل همیشه محو بود تو همون دقایق کم.چک هم که واقعا این چند هفته جالب نبوده و تبدیل شده به یه دروازه بان کاملا معمولی.
اما راجع به لیورپول که این بازی رو برد باید بگم که واقعا منطقی بازی کردن یه سازماندهی خوب تو خط دفاع و خط میانی و با برنامه حمله و ضدحمله کردن تونست اونارو برنده ی این بازی کنه حتی با وجود نبود استیون جرارد مهره ی اصلی خط میانی لیورپول.داشتن یه بازیکن دونده و پرتلاش مثل سوارز تو خط حمله لیورپول واقعا واسشون یه نعمته.چیزی که معلومه اینه که نظم تیمی خوبی تو لیورپول حاکمه و این نظم باعث شد امروز بتونن چلسی رو ببرن.
به طرفدارای لیورپول هم تبریک میگم این پیروزی رو@};-
Amirhossainbazigar
02-04-2012, 10:15 PM
زنده باش کاپیتان جرارد
به امید قهرمانی لیورپول
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.