PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوب هوادارن والنسیا

PeRsPoLiSi_2atishe
11-14-2009, 02:58 AM
ویا:کاسیاس بهترین گلر جهان است

سایت گل-در استانه بازی دوستانه اسپانیا-ارژانتین،داوید ویا گفته کاسیاس بهترین دروازه بان جهان است. «از نظر من کاسیاس در دنیا بهترین است.» «هر سه گلر تیم ملی اسپانیا یعنی کاسیاس و رینا و لوپز،در جمع 5 دروازه بان برتر دنیا قرار دارند.» «خیلی دشوار است گلری به آنچه کاسیاس دست یافته،برسد.» «من افتخار میکنم که همبازی کاسیاس هستم و با او در یک رختکن حضور دارم.» ویا ابراز امیدواری کرده مثل کاسیاس به 100 بازی ملی برسد.

PeRsPoLiSi_2atishe
11-14-2009, 04:25 PM
ویا: مسی بهترین بازیکن دنیاست

سایت گل – داوید ویا مهاجم والنسیا و اسپانیا گفته لیونل مسی بهترین بازیکن دنیاست و آرژانتین در جام جهانی نمایش خوبی خواهد داشت.
امشب اسپانیا و آرژانتین دیداری دوستانه در ورزشگاه ویسنته کالدرون برگزار می‌کنند و ویا می‌گوید کیفیت بازیکن 22 ساله آرژانتینی بسیار بالاست.
مسی در آرژانتین به دلیل نمایش‌هایش در بازی‌های مقدماتی مورد انتقاد شدید قرار گرفت اما ویا می‌گوید اگر تیمی خوب بازی نکند بازیکنان برای درخشش در آن کار دشواری پیش رو خواهند داشت: «وقتی اوضاع در سطح تیم خوب نباشد، بازیکنان نمی‌توانند به تنهایی کاری از پیش ببرند. اما مسی از دید همه بهترین بازیکن دنیاست. من تردید ندارم که مسی جام جهانی خوبی خواهد داشت.»

PeRsPoLiSi_2atishe
11-17-2009, 05:45 PM
داوید سیلوا: تمرکز من بر روی والنسیا و تیم ملی اسپانیاست

سایت گل- داوید سیلوا، هافبک تکنیکی والنسیا، به شایعات در مورد آینده اش با گفتن این جمله که بر روی بازی هایش در تیم ملی و والنسیا متمرکز است پایان داد و اضافه کرد ترجیح می دهد که اسپانیا به عنوان یکی از مدعیان فتح جام جهانی پای به رقابت ها نگذارد.
رئال مادرید، بارسلونا و منچستریونایتد مشتاقانه در پی به خدمت گرفتن هافبک تهاجمی مستایا هستند اما او ترجیح می دهد بر روی بازی های تیم فعلی اش متمرکز باشد.
او در یک کنفرانس خبری گفت:" حقیقت این است که در چند سال اخیر و از جمله در تابستان گذشته، مذاکرات زیادی در مورد انتقال من به تیم های دیگر انجام شد اما در حال حاضر تمرکز کامل من بر روی والنسیا و تیم ملی اسپانیاست. ما باید آرام آرام حرکت کنیم و خودمان را یکی از مدعیان ندانیم. می دانم که در شرایط خوبی به سر می بریم اما باید با تواضع و فروتنی پیش رفت و این گونه است که می توان به فتح جام امیدوار بود. امیدوارم به عنوان یکی از مدعیان به آفریقای جنوبی نرویم."

PeRsPoLiSi_2atishe
11-21-2009, 04:47 PM
اور بانگا در انتظار یک بازی دشوار در مقابل اوساسونا

سایت گل- اور بانگا (Ever Banega)، هافبک تیم والنسیا، برای بازی روز یک شنبه تیمش در مقابل اوساسونا در خانه حریف، آماده است.
این بازیکن آرژانتینی، فصل گذشته همراه با تیم اتلتیکو مادرید در ورزشگاه رینو دی ناوارا به میدان رفته است و کاملا آگاه است که این ورزشگاه جای نمایش دادن نیست.
او به Super deporte گفت:" ما در پامپلونا یک بازی فیزیکی و یکی از دشوارترین بازی هایمان در لا لیگا را در پیش خواهیم داشت. من فصل گذشته همراه با اتلتیکو مادرید برای چند دقیقه در این ورزشگاه بازی کردم و این مسئله به من کمک کرد تا بفهمم که چه ورزشگاه ترسناکی است و جای نمایش دادن نیست. جایی است که ما برای هر توپ باید بجنگیم."
بانگا گفت که اوضاع برای تیمش تا اینجای فصل خوب پیشرفته و رسیدن به مسابقات لیگ قهرمانان فصل آینده هدف اصلی این تیم است که بسیار به آن نزدیک هستند اما این مسئله باعث نمی شود که تمرکزشان را از دست بدهند.
" تا اینجا خوب کار کردیم. فصل طولانی است. ما در مسیر درست قرار داریم و اوضاع خوب پیش می رود. مهمترین مسئله این است که در لیگ قهرمانان حضور داشته باشیم زیرا چند سالی است که والنسیا در این رقابت ها بازی نکرده است. مهمترین هدف ما این است و سایر رقابت ها در اولویت بعدی قرار دارند. ما باید به آرامی جلو برویم اما من فکر می کنم که این تیم می تواند کارهای بزرگی انجام دهد."

PeRsPoLiSi_2atishe
11-25-2009, 01:51 PM
ويا:اميدوارم ال كلاسيكو مساوي تمام شود

سايت ارتش سرخ: مهاجم تیم والنسیا، دیوید ویا، اعلام کرد که تیمش برای حضورقدرتمند در هر سه جام به شدت تلاش خواهد کرد.
والنسیا در حال حاضر در لیگ برتر باشگاه های اسپانیا در رتبه چهارم جدول است و تنها چهار امتیاز از تیم اول فاصله دارد.
ویا میگوید تیماش بایدمایورکا را آخر این هفته در مستايا شکست بدهد تا بتواند همچنان تهدیدی برای دو تیم اول جدول باشد.اومی گوید «ما می خواهیم در دو ماه پایانی فصل نه تنها در لیگ اسپانیابلکه در جام یوفا و کوپا دل ری هم جز تیمهای منتخب باشیم. مهمترین مسئله بردن مایورکا است، ما به خودمان ایمان داریم. بارسا مقابل مادریدبازی خواهد کرد و ما این بازی را خواهیم دید، چرا که این دو تیم رقبای ماهستند. امیدوارم بازی خیلی خوبی ببینم و اگر مساوی کنند برای ما خیلی خوب می شود. چرا که اگر بتوانیم مایورکا را ببریم اختلافمان با آنها تنهادو امتیاز می شود.

PeRsPoLiSi_2atishe
12-02-2009, 01:25 AM
مصدومیت سیلوا جدی نیست

هافبک تیم والنسیا، داوید سیلوا، خوشحال است که مصدومیت‌اش که در بازی تیم‌اش مقابل مایورکا اتفاق افتاد، تنها برای یک ماه او را از فوتبال دور خواهد کرد.
سیلوا در بازی مقابل مایورکا که با تساوی 1-1 به پایان رسید از ناحیه زانوی راست دچار آسیب‌دیدگی شد و ممکن بود دوران مصدومیت‌اش بسیار طولانی شود. اما اسکن‌های انجام شده بر روی او در روز یک‌شنبه نشان دادند که حدودا چهار هفته از میادین دور خواهد بود. این بازیکن 24 ساله مطمئن است که تیم‌اش حتی در غیاب او به نتیجه خواهد رسید و این موفقیت ازدیدارمقابل لیل در لیگ قهرمانان اروپا آغاز خواهد شد.
او به Super Deporte گفته «من بسیار به تیم اعتماد دارم. تساوی ما مقابل مایورکا مایه تاسف بود، چرا که ما فرصت‌های بسیاری ایجاد کردیم. ما در وضعیت خوبی هستیم و فکر نمی‌کنم مصدومیت من بر تیم تاثیر بگذارد.»

پرسپوليس
12-15-2009, 11:49 PM
ويا: در والنسيا مي‌مانم
مهاجم اسپانيايي والنسيا به كودكان شهرش قول داد هرگز تيم خود را ترك نكند.
http://media.farsnews.com/Media/8809/Images/jpg/A0782/A0782788.jpg

داويد ويا گفت: در والنسيا مي‌مانم و هرگز اين تيم را رها نمي كنم.
اين بازيكن ادامه داد: اگر قرار بود از والنسيا بروم با پيشنهادات نجومي بارسلونا، چلسي، رئال مادريد و از اين دست تيم‌ها تاكنون رفته بودم اما ماندم و هواداران نيز متوجه شدند كه براي پول در لباس والنسيا فوتبال حرفه‌اي را تجربه نمي‌كنم و عاشق شهر و تيم خود هستم.
در اين برنامه تلويزيوني عروسك محبوب كودكان شهر والنسيا با داويد ويا مصاحبه كرد و از او به نمايندگي همه كودكان والنسيا قول گرفت تا هرگز تيمش را ترك نكند.
انتهاي پيام/ا

Rainyboy
07-25-2010, 02:20 PM
والنسيا بدون سيلوا و ويا

دشواري رقابت با غول‌ها

http://www.picestoon.com/out.php/i62511_villa.jpg

روزگاري والنسيا يكي از بهترين تيم‌هاي اسپانيا بود و در رقابت با دو تيم بزرگ اين كشور توانست قهرماني لاليگا را به دست آورد. حالا به نظر مي‌رسد اين يكه تازي به تاريخ پيوسته و تيمي كه در سال‌هاي 2002 و 2004 بالاتر از بارسلونا و رئال مادريد به عنوان قهرماني رسيده بود ديگر توان كافي براي رقابت با آنها را ندارد. در آن زمان بازيكناني چون روبن باراخا، روبرتو آيالا و پابلو آيمار در اوج آمادگي بودند و با هدايت رافا بنيتس دردسرهاي زيادي را براي تيم‌هاي مدعي ايجاد كردند. در ابتداي هزاره سوم دپورتيوو لاكرونيا نيز در كنار دو غول سنتي فوتبال اسپانيا مدعي جدي قهرماني بود اما در رقابتي نزديك و تماشايي در صدر جدول اين والنسيا بود كه جام را بالاي سر برد. http://www.topnews.in/files/David-Silva-4646.jpg

كار بزرگ امري
به سال 2010 برمي‌گرديم، حالا مادريدي‌ها و بارسا بدون اشتباه به پيش مي‌روند و تيم‌هاي خود را به شدت تقويت كرده‌اند. آنها در بازار نقل و انتقالات بدون محدوديت هزينه مي‌كنند و دستمزد بالاي بازيكنان آنها با هيچ تيم اسپانيايي قابل قياس نيست و با اين شرايط ساير تيم‌ها بايد به دنبال سهميه ليگ‌هاي اروپايي بوده و فكر قهرماني را از سر بيرون كنند. دپورتيوو نيز در برهه‌اي تلاش كرد تا همانند اين دو تيم خريدهاي گرانقيمتي انجام دهد اما در نهايت بودجه آنها نتوانست پاسخگوي خريدها باشد. والنسيا نيز براي ساخت ورزشگاه جديد خود حدود 300 ميليون يورو هزينه كرد اما مشكلات مالي آنها باعث توقف روند ساخت نيو مستايا شده و بدهي‌هاي زيادي را روي دست آنها گذاشته است.
فصل پيش، اوناي امري، سرمربي آنها با بودجه‌اي كم كارش را شروع كرد و توانست نتيجه بسيار خوبي كسب كرده و در پايان فصل در رتبه سوم ليگ قرار گرفته و دوباره به جمع تيم‌هاي حاضر در ليگ قهرمانان اروپا برگردند. البته آنها 25 امتياز كمتر از رئال مادريد، تيم دوم جدول كسب كردند. فصلي كه جنگ اصلي براي قهرماني بين رئال و بارسا بود و آنها در مجموع تنها پنج‌بار شكست خوردند تا ساير تيم‌ها فكر قهرماني را از سر بيرون كرده و به رتبه‌هاي بعدي اميدوار باشند.
با وجود موفقيت چشمگير امري، تيم او در فصل نقل و انتقالات دچار تغييرات اساسي شد. داويد ويا براي جبران بخشي از بدهي‌ها راهي بارسا شد. اين جابه‌جايي اختلاف دو سطح دو باشگاه را بيش از پيش افزايش داد، چرا كه پيدا كردن جانشين اين مهاجم توانا كار آساني نخواهد بود. ويا در طول حدود چهار فصل گذشته نقشي حياتي در والنسيا داشت و پايه‌گذار موفقيت‌هاي اين تيم در طول سال‌هاي اخير بوده است.

ضرر 14 ميليوني
پيشنهاد تيم متمول منچستر سيتي براي خريد داويد سيلوا نيز سرانجام سران والنسيا را براي فروش او وسوسه كرد. سيتي در ازاي 25 ميليون پوند سيلوا را به خدمت گرفت تا ستاره والنسيا فصل بعد پيراهن شماره 21 تيم دوم منچستر را بپوشد. نيكولا زيگيچ نيز ديگر بازيكني بود كه از مستايا راهي ليگ برتر شد اما والنسيا پس از سه سال با ضرري 14 ميليون پوندي مهاجم ناموفق خود را در ازاي شش ميليون پوند راهي بيرمنگام سيتي كرد.
در حالي كه رئال و بارسا در رقابتي نزديك در حال تقويت تيم‌هاي خود هستند، امري مجبور است در بازار نقل‌و انتقالات به دنبال بازيكنان ارزان و كم طرفدار باشد. الخاندرو دومينگوئز، مهاجم فصل پيش رابين كازان روسيه يكي از خريدهاي خوب او محسوب مي‌شود. اين مهاجم آرژانتيني در سال 2009 بهترين بازيكن فوتبال روسيه لقب گرفت و مي‌تواند در فصل پيش رو به كمك والنسيا بيايد. البته او براي پر كردن جاي خالي داويد‌ ويا كار دشواري خواهد داشت. والنسيايي‌ها معتقدند با همين تيم مي‌توانند با شاگردان مورينيو و گوارديولا رقابت كنند اما با اين شرايط آنها كار دشواري پيش رو خواهند داشت.
به نظر مي‌رسد امري به خوبي از بودجه‌اي كه در اختيارش قرار داده شده استفاده مي‌كند و با پرداخت هشت ميليون يورو، روبرتو سولدادو را از ختافه خريد تا خط حمله خود را تقويت كند. اين مهاجم 25 ساله در 60 بازي خود براي ختافه 29 گل به ثمر رسانده و مي‌تواند تا حد زيادي جاي خالي ويا را در خط حمله پر كند. ديگر خريد امري، آلبرتو كاستاست كه با 6.5 ميليون يورو از مون‌پليه خريداري شد تا قدرت بازيسازي تيم در خط مياني تقويت شود. با بالا رفتن سن ستاره‌اي چون روبن باراخا كه در طول دهه گذشته يكي از بهترين هافبك‌هاي فوتبال اسپانيا بود، امري عصر جديدي را در اين تيم رقم مي‌زند و به نظر مي‌رسد ستاره‌هاي سال‌هاي اخير آنها كم‌كم جاي خود را به بازيكنان جوان و تازه نفس مي‌دهند.
سوفيانه فقولي كه تنها 20 سال دارد از گرنوبل راهي اسپانيا شد تا شايد بتواند اين ادعا را كه او زيدان جديد فوتبال فرانسه خواهد بود ثابت كند. ريكاردو كاستا نيز سومين خريد اين تيم از ليگ فرانسه است. مهمت توپال ترك تبار كه به عنكبوت معروف است از گالاتاسراي تركيه خريداري شد تا در پست هافبك دفاعي جانشين ستاره‌هاي پا به سن گذاشته اين تيم شود.
با اين حال امري در بازگشت دوباره تيمش به ليگ قهرمانان و همچنين در رقابت‌هاي داخلي كار بسيار دشواري پيش رو خواهد داشت و شايد در ادامه تابستان باز هم شاهد جدايي ديگر ستاره‌هايش باشد. كارلوس مارچنا مورد توجه ويارئال قرار دارد و اور بانگا نيز مشتري خوبي چون ليورپول را دارد كه مقاومت برابر آنها دشوار خواهد بود. خوان ماتا نيز همچنان ماندني شده اما هنوز شش هفته تا پايان مهلت نقل و انتقالات باقي مانده و شايد تنها اميدواري آنها رقابت بر سر سكوي سوم ليگ با اتلتيكو مادريد و سه‌ويا باشد.

NELOFAR
11-03-2010, 03:35 PM
امري: در مورد قهرماني، رويايي حرف نمي‌زنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال والنسيا اسپانيا گفت: از قهرماني در ليگ قهرمانان اطمينان دارم و در مورد آن رويايي حرف نمي‌زنم.
http://media.farsnews.com/Media/8809/Images/jpg/A0781/A0781755.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، اوناي امري سرمربي والنسيا پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش برابر گلاسكورنجرز تصريح كرد: از بازيكنانم رضايت كامل دارم و مطمئن هستم كه والنسيا شخصيت قهرماني و حضور مقتدرانه در ليگ قهرمانان اروپا را دارد.
وي افزود: بازي بسيار سنگيني را پشت سر گذاشتيم و ثابت كرديم كه براي صعود از گروه خود كاملا مصمم هستيم.
امري گفت: تيم حريف بسيار دفاعي بازي مي‌كرد و از قدرت بدني بالايي برخوردار بود اما با تكيه بر توان تاكتيكي بازيكنانم از سد اين تيم گذشتيم.

NELOFAR
11-25-2010, 08:51 PM
اونای امری، مربی والنسیا در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل بورساسپور در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، از آرزوهایش گفت.

پس از برتری 1-6 حریف اسپانیایی مقابل بورساسپور، امری در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که تیمش به فکر صدرنشینی در جدول گروه سی است.

امری در پایان این مسابقه گفت:« ما با تیم فوق العاده ای که داریم،فرصتی طلایی در اختیارمان است.ما باید به اهدافمان رسیده و به دور بعدی رقابتها راه بیابیم و الان به صدرنشینی در گروه فکر می کنیم.»

مربی تیم اسپانیایی در مورد دیدار 4 شنبه شب تیمش گفت:« ما احترام زیادی برای بورساسپور قائل بودیم و می خواستیم از ابتدا فشار زیادی به آنها وارد کنیم. در پایان هم توانستیم به پیروزی قاطعانه ای برسیم که تیم و هواداران و من را بسیار خوشحال و خرسند کرد.»

در دور پایانی این رقابتها والنسیا دراولدترافورد مقابل منچستریونایتد قرار خواهد گرفت. این در حالی است که صعود هر دو تیم به دور بعدی مسجل شده و یونایتد ممکن است با جانب احتیاط در آن دیدار روانه میدان شود. در صورت پیروزی والنسیا در آن بازی، تیم اسپانیایی به عنوان تیم صدرنشین گروه روانه دور بعد خواهد شد.

NELOFAR
12-26-2010, 03:27 PM
عادل رامی مدافع ملی پوش فرانسه که تابستان گذشته نتوانست تیم فوتبال لیل فرانسه را ترک کند، تصمیم گرفته است در فصل نقل و انتقالات زمستانی از این تیم جدا شود.
رامی قرار است به تیم والنسیا اسپانیا که هم اکنون در رده چهارم لا لیگا قرار دارد، بپیوندد.

بر این اساس این مدافع در نقل و انتقالات زمستانی که از سوم ژانویه ( سیزدهم دی ) آغاز می شود، قرارداد سه و نیم ساله امضا کند اما این فصل را با تیم لیل به پایان می رساند و ماه ژوئن به تیم جدید خود می پیوندد.

تیم لیل هم اکنون در پایان هفته هجدهم در صدر جدول رده بندی لیگ یک فرانسه قرار دارد.

عادل رامی درصورت نهایی شدن قرارداد خود، به جرمی متیو و صوفیان فگولی دو بازیکن فرانسوی والنسیا خواهد پیوست.

علی تیفوسی
01-20-2011, 12:29 AM
امري: فصل بعد بايد در ليگ قهرمانان باشيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال والنسيا گفت: هدف‌گذاري باشگاه منطقي است و رسما اعلام مي‌كنم كه فصل بعد بايد در ليگ قهرمانان باشيم.

http://media.farsnews.com/Media/8809/Images/jpg/A0781/A0781755.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، اوناي امري سرمربي خفاش‌هاي والنسيا تصريح كرد: اگر براي قهرماني نجنگيم سهميه اروپايي را هم كسب نخواهيم كرد. والنسيا يك مدعي جدي براي قهرماني است.
وي افزود: بايد منطقي سخن گفت و هواداران نبايد منتظر وعده رسمي قهرماني باشند. نهايت تلاشمان را مي‌كنيم اما هدف اصلي ما كسب سهميه اروپايي است و بايد در فصل آينده وارد ليگ قهرمانان اروپا شويم.
والنسيا با 37 امتياز در رتبه چهارم جدول است و رقبايي چون اسپانيول، اتلتيكومادريد و ويارئال را پيش روي خود مي‌بيند.

RED STORM
07-03-2011, 03:56 PM
والنسیا برای جذب بربا اقدام خواهد کرد!

http://totalfootballmadness.com/wp-content/uploads/2011/01/Dimitar-Berbatov-3.jpg

آنها باید با تاتنهام رقابت کنند...

بنا به گزارش میرور ، والنسیا آماده است تا با پیشنهادی 13 میلیون پوندی برای جذب دیمیتار برباتوف از منچستریونایتد تلاش کنند. پس از اینکه برباتوف در فهرست 18 نفره فرگوسن برای فینال لیگ قهرمانان اروپا قرار نداشت شایعات درباره آینده مهاجم بلغاری افزایش یافت و گفته میشود که فرگوسن قصد دارد تا ستاره 30 ساله خودش را به فروش برساند. با توجه به درخشش زوج چیچاریتو و رونی به نظر میرسید فرگوسن آن دو را به بربا ترجیح میدهد و میخواهد به بربا اجازه خروج بدهد. این در حالی است که برباتوف در فصل پیش موفق شد تا همراه با کارلوس توز مشترکا عنوان اقای گلی لیگ برتر جزیره را به دست بیاورد و حالا همه چیز تغییر کرده است و به نظر والنسیا برای جذب او باید با تاتنهام رقابت کند.

دروازه بان والنسيا،يك سال باقي مانده قراردادش را با تيم اسپانيايي فسخ كرد و به اينترناسيونال بازگشت.

http://loco4losche.com/blogweb/uploads/Renan2213.jpg

رنان كه 3 سال از قراردادش با والنسيا مي گذشت،بعد از ديدن نامش در ليست فروش باشگاه و ابقاي اوناي امه ري در مستايا،ترجيح داد به اينترناسيونال برزيل بازگردد.
رنان و والنسيا توافق كردند كه يك سال باقي مانده از قرارداد اين دروازه بان را فسخ كنند تا بريتو سوارز به عنوان بازيكن آزاد به اينترناسيونال ملحق شود.
رنان 3 فصل پيش از اينترناسيونال با قيمت 4 ميليون يورو به والنسيا آمد و دو فصل گذشته را هم به ترتيب در تيم هاي خرز و اينترناسيونال سپري كرد.

منبع:valencia.ir

نــاوارو در شُرف پیوستن به نئوچاتل قرار دارد.

http://soccernet-assets.espn.go.com/design05/images/2009/1022/navarrocelebvalencia_350x197.jpg

مدافع والنسیا می تواند برای سه فصل با باشگاه سوئیسی قرارداد امضا کند.

دیویــد ناوارو(David Navarro) به امضای قرارداد با نئوچاتل(Neuchatel)، بسیار نزدیک می باشد. بر اساس گزارشات اخیر از سوپر دپورته فوتبالیستی از پورت دی ساجنت(Port de Sagunt) تاکنون پیشنهادی از باشگاه سوئیسی به مدت چند هفته بر روی میز قرار دارد. اما او می خواهد منتظر بماند تا گزینه های بهتری شاید از لیگ های آلمان یا انگلیس دریافت کند. نــاوارو یکی دیگر از بازیکنانی است که در پایان فصل اونــای امری(Unai Emery) و برائُلیو واسکوئز( Braulio Vázquez) در پایان فصل نمی خواهند مطلع است. به احتمال زیاد او پیشنهاد نئوچاتل را در چند روز آینده قبول کند، این باشگاه حاضر است نیازهای مالی این بازیکن را تامین کند.