PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران میثاق معمارزاده

صفحه ها : 1 [2]

Jupiter
01-09-2012, 08:19 AM
عزیزم خودتو ناراحت نکن.این مخالفت ها و جبهه گیری ها جریان داره مثل همون جریانی که این آقا با کل ارتش داره.بگذریم.

شما هم کاملا فنی بودنت رو با این حرفت نشون دادی
کاملا درکت میکنم
باید هم وقتی حرفی برای گفتن نداری اسمون ریسمون به هم ببافی:4:

ثنا بانو
01-09-2012, 08:20 AM
ببين من كاري به سن وسالش ندارم خوب معلومه اگه كاسياس به اون سرشناسي همش رو نيكت بشينه ديگه هيچي ازش باقي نميمونه چه برسه به ميثاق
مانيش من طرفدار حقيقي هستم اما نبايد حق رو نگفت ميثاق نيمم فصل قبلي دوسه تا بازي رو بيشتر دروازباني نكرد اگه بهش فرصت داده بشه اونم مي توني بهترين باشه

Jupiter
01-09-2012, 08:26 AM
ببين من كاري به سن وسالش ندارم خوب معلومه اگه كاسياس به اون سرشناسي همش رو نيكت بشينه ديگه هيچي ازش باقي نميمونه چه برسه به ميثاق
مانيش من طرفدار حقيقي هستم اما نبايد حق رو نگفت ميثاق نيمم فصل قبلي دوسه تا بازي رو بيشتر دروازباني نكرد اگه بهش فرصت داده بشه اونم مي توني بهترين باشه
شما اگر طرفدار حقیقی هستی ولی من طرفدار همو.نم نیستم
من طفدار صرف پرسپولیسم
ولی دلیلی هم نمیبینم چشمام رو رو به اشتباهات ببندم

ثنا بانو
01-09-2012, 08:37 AM
شما اگر طرفدار حقیقی هستی ولی من طرفدار همو.نم نیستم
من طفدار صرف پرسپولیسم
ولی دلیلی هم نمیبینم چشمام رو رو به اشتباهات ببندم

ببين برادر من نمي گم كه شما طرفدار كي هستي يا نيستي
درسته كه ميثاق اشتباه كرده اما اين دليل نميشه كه ديگه تو تركيب نذارنش
منم طرفدار پرسپوليسم اصن هركي اينجاست طرفداره رسپوليسه اون براش مهمه ولي باخت 5شنبه تقصير يه شخص نيست همه مقصرن
بايد قبول كنيم كه پرسپوليس بحران داره ونمي تونه به اين زودي از بحران رهاي پيدا كنه اين نيم فصل بايد منتظر هر حادثه اي باشه

hadis2012
01-09-2012, 10:43 AM
میثاق سنگربان خوبیه@};-من که بهش افتخار میکنم:8:

misagh27
01-09-2012, 12:24 PM
بچه ها این بحث ها رو کنار بذارین دیگه!!!!!
میثاق عزیز تولدت مبارک ایشالله همیشه زنده باشی!!
با تمام وجودم برات ارزوی موفقیت وسرافرازی میکنم...
امیدوارم بازی با شاهین دهن همه ی منتقدات رو ببندی...

ثنا بانو
01-09-2012, 12:34 PM
منم به نوبه خودمه به ميثاق عزيز تبريك ميگم
اميدوارم موفق ومويد باشه

parastoo
01-09-2012, 01:35 PM
اقای mannish واقعا با این حرفات اعصاب منو داری خورد میکنی. دست بر میداری از این حرفات؟
اصلا اینجا کلوپ هواداران میثاق معمارزادس. پس شما که خوشت نمیاد ازش لازم نیست بیای اینجا.
من هی میخوام عصبانی نشم نمیذارید

parastoo
01-09-2012, 01:39 PM
امروز تولد میثاقه. :8:
میثاق جان تولدت مبارک عزیزم:-*:8:258147963@};-:8::8::8:
امیدوارم همیشه هرجاکه هستی موفق باشی. امیدوارم در بازی های اینده دهنه همه ی بدخواهاتو ببندی گلم... @};-:8:258147963:-*:8::8::8:

misagh27
01-09-2012, 03:47 PM
اقای mannish واقعا با این حرفات اعصاب منو داری خورد میکنی. دست بر میداری از این حرفات؟
اصلا اینجا کلوپ هواداران میثاق معمارزادس. پس شما که خوشت نمیاد ازش لازم نیست بیای اینجا.

موافقم عزیزم...
اما کو گوش شنوا!!!!
من از حقیقی دل خوشی ندارم ولی نمیرم تو تاپیک هواداراش و ی سری حرف ضدش بزنم تا اعصاب اونها خرد بشه!

Jupiter
01-09-2012, 04:54 PM

هر وقت تاپیک منتقدان میثاق معمار زاده رو دیدم حتما بعدش دیگه اینجا نمیام
در ثانی قرار نیستش چون من ازش خوشم نمیاد نیام و اینجا نظر ندم
و اینکه قرار هم نیست یک بازیکن بخاطر اشتباهاتش چون 4 تا طرفدار داره منم بذارم رو سرم حلوا حلوا بکنم

Jupiter
01-09-2012, 04:56 PM
موافقم عزیزم...
اما کو گوش شنوا!!!!
من از حقیقی دل خوشی ندارم ولی نمیرم تو تاپیک هواداراش و ی سری حرف ضدش بزنم تا اعصاب اونها خرد بشه!
کل پستایی که بر علیه حقیقی دادی مستند توی انجمن هست
ولی من برای کل کل با شما ها اینجا نیستم
حوصله ندارم که برات یکی یکی همشو بیارم جلو چشمات
قرار هم نیست برم توی تاپیک حقیقی میثاق رو نقد کنم

misagh27
01-09-2012, 05:36 PM
اگه میخوای حرفت رو ثابت کنی باشه همه رو رو کن!!!!
اگه واسه کل کل اینجا نیستی پس چیکار میکنی اینجا؟؟؟
اگه اینجوری باشه ک باید ی تاپیک انتقاد از هر بازیکنی اینجا زده بشه!!!!
واقعا نمیدونم چی بگم..
4 تا طرفدار؟؟؟
شرمنده شما بشمار ببین تعداد ما 4 تاس؟؟؟
اگه علاقه ای ب کل کل نداری بذار پستهای ما اینجا بمونه و خاک بخوره یا جواب پستهای مارو نده؟
مگه مجبوری اخه؟

parastoo
01-09-2012, 07:27 PM
اقای mannish اگر هم میای اینجا به احترام کسایی که میثاقو دوست دارن هیچی نگو... واقعا برای دیگران ارزش قائل نیستی...
به ادمایی مثل شما نمیگن هوادار... میدونی چی میگن؟
میگن: تماشاگر نما
متاسفم برات

C D E M
01-09-2012, 09:43 PM
تولدشششششششششششششش مبارکککککککککککککککککککک@} ;-

DipDish
01-09-2012, 10:45 PM
تولدش مبارک....چه روزی ام هست...روز رفتن رقیبش(بهتره بگم دشمنش).

Jupiter
01-10-2012, 08:14 AM
اقای mannish اگر هم میای اینجا به احترام کسایی که میثاقو دوست دارن هیچی نگو... واقعا برای دیگران ارزش قائل نیستی...
به ادمایی مثل شما نمیگن هوادار... میدونی چی میگن؟
میگن: تماشاگر نما
متاسفم برات

خوبه یه چیزی شنیدی
به اونی میگن تماشاگر نما که میره استادیوم
شما هم لازم نیست بشی محک سنجش میزان هواداری و عشق و علاقه من
در پاسخ به شکیبا خانوم
من برای کل کل اینجا نیستم
ولی نمیتونم روی صحبتی که با منه بی پاسخ بذارم

منم شدیدانه برات ابراز تاسف میکنم parastoo
لازم نیست بگم برای چی کاملا مبرهنه

parastoo
01-10-2012, 05:37 PM
اصلا باهات هیچ بحثی نمیکنم اقای mannish
از قدیم گفتن عیسی به دین خود، موسی به دین خود.
هرکسی اختیار داره هرجور دلش میخواد فکر کنه.
فقط اینو بگم که اگر شما هوادار واقعی بودی به جای اینکه پشت بازیکنارو خالی کنی، تشویقشون میکردی تا روحیه داشته باشن گل بزنن به جای این که گل بخورن. فقط میثاقو نمیگم.همه بازیکنارو میگم...

misagh27
01-10-2012, 05:41 PM
پرستو جون این بحثا رو ول کن!
الان بشین واسه میثاق دعا کن موفق باشه واسه فردا تا دهن منتقداش بسته بمونه!!!!
بازم میگم ایشالله فردا بالهای شاهین رو میچینه

niloofar00
01-10-2012, 06:24 PM
سلام بچه‌ها من تازه اومدم یکی‌ میگه اینجا باید چیکار کنم؟987654321

mahshid-m
01-10-2012, 06:28 PM
سلام خوش اومدی.هیچی اینجا باید خوش بگذرونی.:8:

Jupiter
01-10-2012, 11:04 PM
پرستو جون این بحثا رو ول کن!
الان بشین واسه میثاق دعا کن موفق باشه واسه فردا تا دهن منتقداش بسته بمونه!!!!
بازم میگم ایشالله فردا بالهای شاهین رو میچینه

اصلا باهات هیچ بحثی نمیکنم اقای mannish
از قدیم گفتن عیسی به دین خود، موسی به دین خود.
هرکسی اختیار داره هرجور دلش میخواد فکر کنه.
فقط اینو بگم که اگر شما هوادار واقعی بودی به جای اینکه پشت بازیکنارو خالی کنی، تشویقشون میکردی تا روحیه داشته باشن گل بزنن به جای این که گل بخورن. فقط میثاقو نمیگم.همه بازیکنارو میگم...

ممنون که بالاخره کوتاه اومدید
از اول هم نه من قصد کل کل داشتم نه به میثاق بی احترامی کردم
فقط این حق منه که از دروازه بان تیمم که یک گل در حد بازیهای اماتوری خورده ناراحت باشم

C D E M
01-10-2012, 11:12 PM
مصطفی جان ناراحتی فرق می کنه تا حمله.
منم با حقیقی پدرکشتگی ندارم اما قبول کن این فصل بی دلیل سازمخالف زد با میثاق.
میثاق از شرایط دور بوده تقریبا بازی ندادن بهش مطمئن باش جواب اعتماد مارو می ده.

misagh27
01-11-2012, 12:31 PM
منم حرف مونا رو قبول دارم.
میثاق امسال اومده ک بمونه و هواداراش رو خوشحال کنه و از این طریق بتونه بره تیم ملی..
ضمنا بازیکنها امروز ی جور دیگه بازی میکنن چون کی روش میخواد بره ازادی بازی رو ببینه.
مطمئنا هم میثاق هم باقی بازیکنها انگیزه دارن و خوب بازی میکنن تا کی روش دعوتشون کنه

ثنا بانو
01-11-2012, 12:38 PM
اميدوارم ميثاق اين بازي رو با جون دل دروازباني بكنه كه غيرتش به تيم ثابت بشه

misagh27
01-11-2012, 12:40 PM
ایشالله ولی ب حمایت همه احتیاج داره!
اگه حمایتش کنین و بهش اعتماد داشته باشین مطمئن باشین از رحمتی هم بهتر میشه
چون استعدادش رو داره

suroosh 66
01-11-2012, 12:43 PM
اخرین خبری که من شنیدم.قرار بود امروز میثاق درون دروازه نباشه.اما به خاطر اینکه یک هفته میثاق عالی تمرین کرده و اماده بوده.دنیزلی امروز هم بش میدان میده شاید ترکیب پرس رو براتون بذارم جالب باشه.

ترکیب احتمالی تیم:
4-3-3

میثاق
محمد
نورمحمدی
کنعانی
فشنگچی
بادامکی(زارع)
مهدوی کیا
کریمی
هاشمیان
اولادی
رضایی

ثنا بانو
01-11-2012, 12:47 PM
داداش دست درد نكنه

parastoo
01-11-2012, 01:43 PM
ایشالا امروز شاهد درخشیدن میثاق و بقیه بازیمنا هستیم.
خدایا...بهشون کمک کن

misagh27
01-11-2012, 01:45 PM
ایشالله ک میثاق امروز عالی بازی میکنه و ی مهر محکم رو دهن همه ی منتقداش میزنه!!
امیدوارم با درخشش همه ی بازیکنها و از جمله میثاق این بازی رو ببریم..

suroosh 66
01-11-2012, 06:36 PM
میثاق واقعا عالی بازی کرد.من مطمئنم خیلی بهتر از این میشه.با افتخار میثاق هوراااااااااااااااااااا

misagh27
01-11-2012, 06:48 PM
میثاق امروز فوق العاده بود...:8:
رو گل خیلی کم مقصر بود و بیشتر دفاع
در کل همه عالی بودن!!!!!
من واقعا نمیتونم چی بگم..
خدایا فقط میتونم بگم شکرت ک میثاق رو موفق کردی و تیم روسر فراز !!!
ایشالله هم میثاق موفق باقی میمونه هم پرسپولیس ب روند بردهاش ادامه میده@};-

parastoo
01-11-2012, 07:17 PM
واااااااااااااااااااای به همه تبریک میگم... خیییییییلی فوق العاده بود...
بعد از مدت ها اولین بازی ای بود که از دیدنش لذت بردمو عصبانی نشدم.
اقای mannish حالا به حرف من رسیدید؟ دیدید که باید به میثاق فرصت بدیم.
تازه این اولشه. میثاق خییییییلی بهتر از این میتونه باشه، و میشه....
خدایا شکرت.
پرسپولیس :red boy2:
شیره دروازه باااااااااااان:شیرررررررر ررررررررررره :8: :8:
:leader::jashnmm:

Jupiter
01-11-2012, 08:14 PM
واااااااااااااااااااای به همه تبریک میگم... خیییییییلی فوق العاده بود...
بعد از مدت ها اولین بازی ای بود که از دیدنش لذت بردمو عصبانی نشدم.
اقای mannish حالا به حرف من رسیدید؟ دیدید که باید به میثاق فرصت بدیم.
تازه این اولشه. میثاق خییییییلی بهتر از این میتونه باشه، و میشه....
خدایا شکرت.
پرسپولیس :red boy2:
شیره دروازه باااااااااااان:شیرررررررر ررررررررررره :8: :8:
:leader::jashnmm:

وقتی تیم میبره اون هم با این نتیجه حتی اگر بازیکنی اشتباه هم کرده باشه کسی ناراحت نمیشه
چون نتیجه به نفع ماست
ولی نتیجه منفی همیشه عامل داره
از کریمی هم خیلی ممنونم که واقعا با ایثار چند بار تیم رو از گل خوردن نجات داد
امید دارم که دروازه بان تیممون هم از کریمی الگو بگیره و با انگیزه و پر تلاش کار کنه
در ضمن پرسپولیس شیره

beckham
01-11-2012, 08:23 PM
همه خوب بودن ولي ميثاق چند خروج اشتباه داشت يه حالت هم داشت بعضي وقتا دست پاچه مي شد زود نميتونست تصميم بگيره در كل عالي بود هم ميثاق هم بفيه بازيكنان

C D E M
01-11-2012, 10:19 PM
همه خوب بودن همه عالی بودن البته یه کم منصف باشیم اول بازی میثاق آداپته نبود با تیم اما بعدش ردیف شد و روی گل هم 50% مقصر بود اما خروج های مطمئنی داشت.
راستی این هوشیار خیلی تعریفیه ها از اون باحالاست.

DipDish
01-11-2012, 11:16 PM
امیدوارم موفق باشه....چون میثاقم بازیکن پرسپولیسه و عملکرد خوبش به نفع تیمه.

parastoo
01-12-2012, 12:26 AM
به نظر من گلی که خوردیم زیاد تقصیر میثاق نبود، چون خیلی سریع و غیرمنتظره بود، و هم اینکه میثاق سعی کرد بگیره ولی نتونست. به هرحال پیش میاد.
همین جور که نسبت به بازی اول بهتر شده بود، تو بازی های بعدی از امروزم بهتر میشه ایشالا...

ثنا بانو
01-12-2012, 08:05 AM
من به ميثاق تبريك ميگم واقعا عالي بازي كرد

riftaina
01-12-2012, 09:23 AM
میثاق خوب بود ولی باید بهتر بشه تیم هم باید بهتر بازی کنه ایشالا روز به روز پیشرفت کنه

suroosh 66
01-12-2012, 09:49 AM
معمارزاده: آمدم تا خيلي چيزها را ثابت کنم

http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00003026.jpg
دروازه‌بان پرسپوليس گفت: يک روز من از پرسپوليس رفتم و حالا هم حقيقي از اين تيم جدا شد.

میثاق معمارزاده پس از پیروزی 4 بر یک برابر شاهین بوشهر گفت: حضور دنیزلی بسیار مثبت بود. هفته پیش هم گفتم تیم ما با حضور او عوض شده و شکست برابر ملوان یک اتفاق بود. تمرینات خوبی انجام می‌دهیم و امیدوارم این بردها ادامه پیدا کند تا پرسپولیس به جایگاه واقعی خود برسد.

وی در مورد جدایی علیرضا حقیقی از پرسپولیس گفت: فوتبال همین است. یک روز من از پرسپولیس رفتم، یک روز هم او از این تیم جدا شد. با این حال من کار خودم را می‌کنم. به پرسپولیس آمدم تا خیلی چیزها را ثابت کنم. رفتار خوبی با من نشد و خیلی تحت فشار بودم ولی اکنون یک مربی بزرگ به پرسپولیس آمده است. امروز هم برد خوبی را به دست آوردیم، می‌دانم کارمان در آسیا سخت است اما پرسپولیس واقعی را در بازی‌های آینده خواهید دید.

وی در مورد مشکلش با حقیقی که حتی حاضر نشد با او خداحافظی کند، گفت: رابطه من و حقیقی یک رابطه معمولی بود و مشکلی با هم نداشتیم. اکنون هم برای او آرزوی موفقیت می‌کنم در حال حاضر هوشیار به پرسپولیس آمده که یک دروازه بان خوب است.

وی ادامه داد: باید روزهای سخت را پشت سر بگذاریم و امیدوارم روزهای خوب پرسپولیس در راه باشد.

misagh27
01-12-2012, 10:17 AM
منم میگم میثاق زیاد روی گل مقصر نبود..
دفاع ی لحظه ب بهانه افساید گیری وایساد ک نتونست افساید رو بگیره...
اما خوب ب نظر من اشکال نداره مهم برد بود ک ما بدست اوردیم
و مهم این بود ک میثاق تا حدودی ترسش رو کنار گذاشته بود
2 بار با جسارت اومد توپ رو گرفت...@};-
ایشالله بازی با شهرداری هم انتظارات رو براورده میکنه و این تاپیک جایی میشه برای تمجید ازش258147963

raha021
01-15-2012, 01:44 PM
میثاق تا بخواد خودشو ثابت کنه وقت میبره به حقیقی چند سال وقت دادیم که حالا لژیونر شده چرا به میثاق ندیم باور کنید اگه به میثاقم وقت بدیم از روبین کازان بهتر میخوانش

hoseindh
01-15-2012, 01:58 PM
کاش منم مثل شماها خوش بین بودم987654321 آخه چقدر سوتی ؟

parastoo
01-15-2012, 02:34 PM
تو بازی با شاهین نسبت به بازیه قبل خیلی روحیش بهتر بود چند بار نشون داد میخندید، خروجاش رو خیلی مطمئن انجام میداد. اعتماد به نفسش رفته بود بالا. اگه بهش فرصت بدیم قابلیت هاشو ثابت میکنه، مثل اونم موقع ای که تو فولاد بود

raha021
01-15-2012, 09:22 PM
داداش حسین اسمشو سوتی نذار بگو اشتباه یا خطا که انسان جایزالخطاست @};-

Jupiter
01-16-2012, 05:06 PM
دستش درد نکنه
خیلی خوب بازی کرد و گل جالبی خورد

saeed1372
01-16-2012, 05:19 PM
افتضاح تر از هميشه خداااااااااااااااا اينقدر بد چرا آخه654159756

raha_01
01-16-2012, 05:55 PM
میثاق خود شیفتههههههههههههههههههههه هههههههه.

raha021
01-16-2012, 05:57 PM
ببخشید که میثاق گل خورد شرمنده نمیدونست ما تو بازی دفاعی نداریم که دفاع کنه
مجبور هم دفاع کنه هم دروازه بانی
اخه چرا میثاق مقصره دفاع ها کشکن دیگه
والا دفاع ما که رفته حمله میکنه بعد علی کریمی باید دفاع کنه یا مثلا رضایی اولاد ی وجواد باید دفاع کنن

raha_01
01-16-2012, 06:02 PM
رها جان دفاع کلا مقصره یعنی اصلا دفاعی وجود نداره که بخوایم تقصیر رو گردنش بندازیم.
اما امروز میثاق خیلی پر اشتباه بود.حتی یه توپ رو هم نتونست 1ضرب بگیره.
تو چندتا صحنه دفع ناقصش واقعا خطرناک بود.
نبود دفاع اشتباهات و دفعهای نا درست میثاق رو توجیه نمیکنه.

babak red
01-16-2012, 06:21 PM
منم با رها موافقم. امروز میثاق بد بود. در حد واندازه های قبلش نبود

raha021
01-16-2012, 06:22 PM
منم نمیگم میثاق مقصر نبود
گل اول اگه مدافعا بودن میثاق خطا نمیکرد که پنالت بده
گل دومم شیری وایستاد نگاه کرد حتی دنبال توپم ندویید
میثاق رو گلا مقصر نبو دولی جاهای دیگه اشکال داشت@};-

parastoo
01-16-2012, 11:14 PM
نمیخوام بگم اشتباه نداشت. داشت ولی فقط تقصیر میثاق نبود. پنالتی که اصلا پنالتی نبود. داور پنالتی مفت گرفت. بعد از اینکه بازیکن شهرداری توپو زده بود بعد میثاق دستش خورد به اون و بازیکن افتاد. تازه میثاق بیخودی کارت زرد گرفت. رو گل دوم مقصر بود یه ذره. ولی تو نیمه دوم بهتر بازی کرد. دو سه تا موقعیت رو گرفت. که حتی گزارشگر هم تو یکی از موقعیت ها گفت حرکت زیبای میثاق معمارزاده. در کل یه جوریه که یه دروازه بان اگر هم خوب بازی کنه اگر یه گل بد بخوره تمام بازیش زیر سوال میره.
میثاق هم یه بازیه معمولی انجام داد که چون یه گل بد خورد همه فقط به همون نگاه میکنن. (این حرفارو از روی احساسات نمیزنم)

alikaka22
01-16-2012, 11:24 PM
میثاق دیگه شورشو در اورده خدایی.خدایی اذیت میکنه

ebi***redboy
01-17-2012, 11:13 AM
ما ادما همیشه همینطوری هستیم ( مرغ همسایه غازه)
همین میثاق تا زمانی که تو تیمای دیگه بود میگفتیم عجب دروازبانی حالا که تو تیم ما خودمونه فقط ضعفاشو میبینیم
اینطوری درست نیست باید اینو هم در نظر بگیریم که شرایط تیم خیلی بده و ضعیف ترین جای تیم خط دفاعیشه پس انتظار زیادی از میثاق نداشته باشیم
من نمیگم دروازبان خوبیه ولی اگه یکم به تیمای دیگه نگاه کنیم دروازباناشون از میثاق بهتر نیستن
اصلا اینطوری بگم دروازه بان خوب الان تو ایران نیست

mahshid-m
01-17-2012, 11:17 AM
این تیم با تیمهای دیگه باید خیلی فرق داشته باشه این تیم پرسپولیسه میلیون ها هوادار داره این بازیکنها 90درصدشون لیاقت پرسپولیسو ندارن.چه از دروازه چه از مهاجمو و مدافع......

suroosh 66
01-17-2012, 11:25 AM
میثاق معمارزاده؛ پرسپولیس به دنبال مشتری!
معمارزاده در دو بازی مقابل شهرداری و ملوان بعد از گل خوردن در نیمه اول، در نیمه دوم لباس خود را عوض کرده است

http://u.goal.com/144800/144880hp2.jpg

با جدایی علیرضا حقیقی از پرسپولیس، به نظر می رسید میثاق معمارزاده این فرصت را دارد تا قابلیت های خود را به نمایش بگذارد. این دروازه بان بلندقامت که سال گذشته در فولاد فصل خوبی را پشت سر گذاشته بود، در این فصل به پرسپولیس برگشت تا یک نیم فصل تمام درگیر مجادلات لفظی با علیرضا حقیقی و حمید استیلی باشد. البته به معمارزاده فرصت حضور در میدان داده شد اما به عنوان مثال او در داربی اول امسال با نمایشی ضعیف از دلایل شکست پرسپولیس مقابل استقلال بود.

معمارزاده که با جدایی حقیقی حالا یکه تاز دروازه پرسپولیس است، در سه بازی گذشته 5 گل دریافت کرده و روی سه گل آن کاملا مقصر بوده است. او امروز در بازی مقابل شهرداری یک پنالتی مفت داد و روی گل دوم بدترین نمایش ممکن را داشت و به خصوص در لحظه ای که ضربه سر آرام بازیکن شهرداری روی دیرک دروازه پرسپولیس نشست، نشان داد که از آمادگی به دور است. البته میثاق یکی، دو واکنش خوب در این بازی داشت اما مجموعا نمایش ضعیفی را از خود ارائه کرد.

شاید اگر فصل به ابتدا برگردد، پرسپولیس هرگز به گزینه میثاق فکر نمی کرد. او حالا در شرایطی است که اگر یک مشتری دست به نقد داشت، احتمال زیاد به لیست فروش می رفت. جالب اینکه معمارزاده در دو بازی مقابل شهرداری و ملوان بعد از گل خوردن در نیمه اول، در نیمه دوم لباس خود را عوض کرده است.

g.hoseyn
01-17-2012, 11:31 AM
نمیخوام بگم اشتباه نداشت. داشت ولی فقط تقصیر میثاق نبود. پنالتی که اصلا پنالتی نبود. داور پنالتی مفت گرفت. بعد از اینکه بازیکن شهرداری توپو زده بود بعد میثاق دستش خورد به اون و بازیکن افتاد. تازه میثاق بیخودی کارت زرد گرفت. رو گل دوم مقصر بود یه ذره. ولی تو نیمه دوم بهتر بازی کرد. دو سه تا موقعیت رو گرفت. که حتی گزارشگر هم تو یکی از موقعیت ها گفت حرکت زیبای میثاق معمارزاده. در کل یه جوریه که یه دروازه بان اگر هم خوب بازی کنه اگر یه گل بد بخوره تمام بازیش زیر سوال میره.
میثاق هم یه بازیه معمولی انجام داد که چون یه گل بد خورد همه فقط به همون نگاه میکنن. (این حرفارو از روی احساسات نمیزنم)

پنالتی 100%پنالتی بود درضمن به نظرمن داور کارت رو هم باید قرمز بهش میداد چون توپی که دقیقی زد فاصله کمی ازش گرفت واگه میثاق نمیگرفتش توپ دراختیارش بود وشانس گل هم داشت
من نه طرفدار میثاقم ونه باهاش مشکل دارم ولی رو هردو گل مقصربود
گل دوم هم اگه ضربه سر گل میشد مقصرنبود ولی ریباندو خیلی راحت میتونست جمع کنه که نکرد
کلا توجریان بازی 4-5 تاتوپ تو چارچوب دروازه بود که دوتاشو گرفت دوتاشم نگرفت حالا اگه این اسمش معمولیه که من حرفی ندارم
تیم خودمام اول فصل خیلی ازدروازبانی مشکل داشت یعنی محمدی و ثابتی گلهای بسیاربدی خوردن وقلعه نوئی به جوون تیمش اعتمادکرد و نتیجه گرفت الان فروزانی تو8-9 بازی که دروازبان بوده خیلی خوب عمل کرده وبه غیر از یک گل که ازصادقی(سایپا) خوردروهیچکدوم گلها مقصراصلی نبود
به نظرمن پرسپولیسم باید به دروازبان سومش بازی بده

DipDish
01-17-2012, 11:45 AM
در حال حاضر که عملکردش زیاد جالب نیست، امیدوارم روز به روز بهتر شه.
در ضمن پرسپولیس هر تیمی نیست که هر کسی بخواد توش دروازه بانی کنه...راستش یه گلری مثل عابدزاده توقع همه رو بالا میبره...من وقتی احمدرضا رو با این گلرا مقایسه میکنم واقعا" ناامید میشم.

ثنا بانو
01-17-2012, 11:48 AM
به نظر من هم ميثاق هم دفاع افتضاح كار كردن
همه مقصرند ولي ميثاق واقعا بيشتر از ديگران مقصره

riftaina
01-17-2012, 01:31 PM
خوب گوش کنین دیگه توهین نشنوم8745961
هیچ وقت نباید یک نفر رو مقصر دونست توی کارهای گروهی......
اگه واقعا ده بازیکن پرسپولیس خوب بودن باید بازی رو می بردیم ولی فکر نکنم اینجوری باشه چون چند دقیقه آخر 4تا موقعیت گل تک به تک به حریف دادن........
خدا میدونه اگه یکیشون گل میشد چی به میثاق میگفتین.....
علی کریمی یکی از بهترین بازیکنای ایرانه و فقط علی کریمی لایق پرسپولیسی بودن رو داره و در حد پرسپولیسه ولی همین بازیکن هم اشتباه میکنه، تو دفاع میخواست دریبل کنه ولی توپ رو از دست داد در حالی که می تونست بندازه تو اوت همون توپ داشت یه موقعیت به تیم حریف می داد. البته نمیگم میثاق مقصر نبود ولی هر دروازبانی جای میثاق بود همین دو گل رو میخورد...
شما پرسپولیسی هستید منم پرسپولیسیم شما دلتون میسوزه منم دلم میسوزه ولی هیچوقت یه بازیکن رو مقصر نمیدونم.....
خیلی حرف برا فتن دارم ولی همین جا تمومش میکنم برا تیم پرسپولیس دعا کنید @};-@};-@};-@};-@};-

raha021
01-17-2012, 02:49 PM
اونایی که میگن بازیکنای پرسپولیس در حد تیم نیستن
بیشتر این کسایی که تو پرسپولیسن واسه امسال نیستن چند سال پیشم تو پرسپولیس بودن و بهترین عملکردارو داشتن مثل
علی کریمی.جوادکاظمیان.مهدوی کیا.معمارزاده.اولادی.نصرتی. زارع.بادامکی و..........
کدومشون در حد تیم نیستن چرا پارسال که دایی بود همه در حد تیم بودن
فقط میشه گفت که مربی سابق پرسپولیس در حد تیم نبو دسرپرستش نبود حالا که اونا رفتن پرسپولیس د اره بهتر میشه
پس لطفا میثاق رو مقصر ندونید این یه تیم 11نفره ست@};-

parastoo
01-17-2012, 08:09 PM
خوب گوش کنین دیگه توهین نشنوم8745961
هیچ وقت نباید یک نفر رو مقصر دونست توی کارهای گروهی......
اگه واقعا ده بازیکن پرسپولیس خوب بودن باید بازی رو می بردیم ولی فکر نکنم اینجوری باشه چون چند دقیقه آخر 4تا موقعیت گل تک به تک به حریف دادن........
خدا میدونه اگه یکیشون گل میشد چی به میثاق میگفتین.....
علی کریمی یکی از بهترین بازیکنای ایرانه و فقط علی کریمی لایق پرسپولیسی بودن رو داره و در حد پرسپولیسه ولی همین بازیکن هم اشتباه میکنه، تو دفاع میخواست دریبل کنه ولی توپ رو از دست داد در حالی که می تونست بندازه تو اوت همون توپ داشت یه موقعیت به تیم حریف می داد. البته نمیگم میثاق مقصر نبود ولی هر دروازبانی جای میثاق بود همین دو گل رو میخورد...
شما پرسپولیسی هستید منم پرسپولیسیم شما دلتون میسوزه منم دلم میسوزه ولی هیچوقت یه بازیکن رو مقصر نمیدونم.....
خیلی حرف برا فتن دارم ولی همین جا تمومش میکنم برا تیم پرسپولیس دعا کنید @};-@};-@};-@};-@};-
دمت گرم. خوشم اومد:clapping:

g.hoseyn
01-17-2012, 10:25 PM
یه چیزی برامن خیلی جالبه اونم اینه که فکرکنم توکل هوادارای پرسپولیس اندازه این انجمن معمارزاده هوادارنداره
من رفیق پرسپولیسی خیلی زیاددارم اما تاحالا ندیدم حتی یکیشون هوادار این بازیکن باشن درحالیکه اینجا 5-6 نفر عکس پروفایل یا امضاشون معمارزاده است

raha021
01-18-2012, 01:47 PM
میثاق طرفداراش بیشتر از ایناست

parastoo
01-18-2012, 07:53 PM
میثاق خییییییییلی طرفدار داره. خییییییلی زیاد.:8: من دیدم که دارم میگم.

k a s r a
01-18-2012, 09:18 PM
واقعا" میثاق طرفدار زیاد داره. مخصوصا" تو دختر ترشیده ها... 365498716

mahshid-m
01-18-2012, 09:22 PM
:24::24::24::24:

raha021
01-18-2012, 10:41 PM
تو به دختر 16.17 ساله میگی ترشیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالت خوبه ؟:24::24::24:

parastoo
01-18-2012, 10:58 PM
اگه دختر 15، 16 ساله ترشیدس پس به بیستو سه چهار ساله ها چی میگی؟ حتما اونا ماموتن.

Jupiter
01-19-2012, 12:26 AM
تهدید معمارزاده توسط دنیزلی و دلداری مهدوی کیا
سرمربی پرسپولیس اخطار جدی به دروازه بان تیم خود داد که اگر می خواهد در ترکیب اصلی بماند باید بهتر باشد.
http://jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/27-10-1390/IMAGE634623985428376250.JPG (http://jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/27-10-1390/IMAGE634623985428376250.JPG)
به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از اوج نیوز، پرسپولیس در بازی با شهرداری تبریز در نیمه دوم به زحمت توانست دو گل خورده را جبران کند و بازی را به تساوی بکشاند.
روی دو گلی که پرسپولیس خورد میثاق معمارزاده مقصر بود. بعد از بازی در رخکتن پرسپولیس دنیزلی به سمت او رفت و به دروزاه بان تیمش تذکر فنی داد.
دنیزلی گفت: «اگر می خواهی پیشرفت کنی و جایت را در ترکیب اصلی تیم از دست ندهی بهتر است به خودت بیایی.»
در میان برخی بازیکنان هم به سمت او رفتند و به وی دلداری دادند. از جمله مهدی مهدوی کیا که به میثاق گفت: «روی گل ها فقط تو مقصر نبودی.»

خب خدا رو شکر که دنیزلی با کسی شوخی نداره
اینم پیش خودش فکر کرد حقیقی بره شماره 1 مال اونه
ولی زهی خیال باطل
خبر نداره که دور نیست روزی که باید ذخیره دروازه بانی بشه که از لیگ یک اومده
اگر همینجوری بخواد بازی کنه

parastoo
01-19-2012, 10:36 AM
شما مطمئن با ش اینجوری نمیمونه، خیییییلی بهتر میشه.

misagh27
01-19-2012, 12:15 PM
میثاق بازی با شهرداری خوب نبود اصلا...
ولی 2 تا گل خورد و 4 تا گل گرفت..
امیدوارم موفق باشه..
فراموش نکنین ک روی 2 تا گل همه هم مقصر بودن تا حدودی نیمه اول هیچکسی مثل خودش نبود نه دفاعی داشتیم نه حمله ای..

raha021
01-19-2012, 05:53 PM
ان شاالله تو بازی مس جبران کنه

sky girl
01-20-2012, 06:35 PM
خداییش این میثاق رو دوست دارم اما اگه اون گل رو نمیخورد چی میشد خب من دوسش دارم اما گلش ضایع بود خب ولی بازم دمش گرم گل کاشت

raha021
01-20-2012, 06:42 PM
بیچاره میثاق چیکار کنه
توپ تو دستشه نورمحمدی میاد میزنه بیرون
دفاع هامون ضایع ان

zamara
01-20-2012, 06:54 PM
متاسفانه میثاق در حال حاضر با میثاق دو فصل پیش خیلی فاصله داره و احساس میکنم ترسو شده و حتی از توپ میترسه در صورتی که دروازه بان تحت هیچ شرایطی نباید چنین حالتی داشته باشه .
توی چند بازی اخیر میثاق گل های خیلی بچه گانه و مبتدی خورده که امیدوارم خیلی زود خودش رو پیدا کنه و دوباره همون میثاق قبلی بشه .

alikaka22
01-20-2012, 09:47 PM
از بازی ملوان تا حالا4 تا بازی 6 تا گل خوردیم قطعا روی 4 تاش مقصر بوده.

امیدوارم به روز خوبش برگرده.اینجوری خیلی رو اعصابه

3000مهسا
01-21-2012, 12:04 AM
تا حقيقي دروازبان بود ميكفتيم حقش نيمكت نشيني نيست
والان هم كه اومده به دردي نمي خوره
از توب ها مي ترسه
و براي جبران اشتباهش مي خواد عين حوري توب رو رو هوا جمع كنه كه بدتر خراب ميكنه
خوب شد كه حريف تو لاك دفاعي بود وكرنه اوضاع بدتر ميشد

zamara
01-24-2012, 09:12 PM
درسته میثاق توی چند بازی اخیر نتونسته خواسته هواداران رو برطرف بکنه اما دلیل نمیشه که بخواهیم اونو تضعیف بکنیم و توی خونه خودش بهش توهین بکنیم .
از همه شما خواهش و تمنا میکنم نسبت به بازیکنان و مدیران و سایر دست اندرکاران باشگاه نگاه خوشبینانه داشته باشید و صحبتی نکنید که باعث تشنج و ناراحتی بشه .
با احترام به نظرات همه چنانچه پستی توهین آمیز نسبت به میثاق مشاهده بشه بی برو برگرد حذف میشه .

parastoo
01-24-2012, 09:24 PM
ایول. دست شما درد نکنه. @};-

Jupiter
01-24-2012, 11:26 PM
توی کدوم یکی از پستهای من توهین دیدی که گرفتی پستام رو حذف کردی اونم بی برو برگرد987654321
واقعا که
البته همینه
جایی که یکطرف بحث دختر و احساساتش باشه همین میشه
یکی از خانوما بدو بدو میره پیش عمو اسماعیلش بهش میگه و عمو اسماعیلش هم دوان دوان میاد و از دختراش حمایت میکنه
بابا کی بهشون میگه تو بحش شرکت کنن که اخرش این بشه
والا به خدا
اصلا پست فنی دادن اشتباست
باید اگه 2 تا پست هم میخوایم بدیم بریم توی همین دو گزینه ای و این چیزا بدیم که اقلا خیالمون راحت باشه جاش محفوظه و کسی باهاش کاری نداره
8745961

zamara
01-24-2012, 11:38 PM
حق با شماست و الانم همین پست شما سراسر فنی و فوتبالی و در رابطه با موضوع تاپیکه !!!
تمسخر عقاید دیگران و بی احترامی به نظرات دیگران هم نوعی توهین محسوب میشه ، حتما نباید فحش و بد و بیراه باشه که توهین قلمداد بشه آقا مصطفی !
لطفا تمومش کنید

Jupiter
01-24-2012, 11:45 PM
حالا این یکی در رابطه با موضوع نبود
اونجایی که من نوشتم خدا کنه تو بازی بعد دنیزلی از دروازه بان اولش استفاده نکنه و به دروازه دومش اطمینان کنه و و از این بحثای فوتبالی این کجاش تمسخر عقاید و اندیشه های پاک دیگران بود؟
جز یک مورد که خانومی اومده بود و بر خلاف جریان تاپیک از سبک نوشتار من ایراد میگرفت و من به ناچار در مسند پاسخگویی بر اومدم کدوم پستم در خلاف جریان بود؟؟؟؟؟؟؟؟

Karim
01-24-2012, 11:48 PM
آقا اسماعیل میثاق برا مصطفی دقیقا حکم علی دایی برا شما رو داره ها...
یه سوزن به خود...
مصطفی خان باز دلت میخواد بن شی؟:4:

Jupiter
01-24-2012, 11:51 PM
یه سوزن به خود...
دنیای زندونی دیواره:4:

zamara
01-24-2012, 11:54 PM
حالا این یکی در رابطه با موضوع نبود
اونجایی که من نوشتم خدا کنه تو بازی بعد دنیزلی از دروازه بان اولش استفاده نکنه و به دروازه دومش اطمینان کنه و و از این بحثای فوتبالی این کجاش تمسخر عقاید و اندیشه های پاک دیگران بود؟
جز یک مورد که خانومی اومده بود و بر خلاف جریان تاپیک از سبک نوشتار من ایراد میگرفت و من به ناچار در مسند پاسخگویی بر اومدم کدوم پستم در خلاف جریان بود؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا مصطفی عزیز خودت میدونی که من ارادت خاصی بهت دارم و همیشه برام قابل احترام بودی و هستی اما چرا من و شما باید کاری بکنیم که دیگران رو تحریک بکنیم .
والله من از شما انتظار بیشتری دارم .
من قبلا روشی در پیش گرفتم ک الان وقتی فکر میکنم میبینم چقدر اشتباه کردم پس شما دیگه راه اشتباه منو نرو .
مخلص شما زامارا یا همون عمو اسماعیل همه بچه ها و منجمله کوچک شما

riftaina
01-25-2012, 08:48 AM
یه سوزن به خود...

هیچوقت بین دعوای دو نفر نرو چون ممکنه تو رو هم بزنن:4:

beckham
01-25-2012, 03:36 PM
حقيقي اي كاش نميرفتي اين ميثاق داره بدبختمون ميكنه

Jupiter
01-25-2012, 03:37 PM
باز الان من یه چیزی بگم میگن داره دروازه بان تیم رو تضعیف میکنه
ولی یک چیز برای من سواله
مگه اخه دروازه بان از این ضعیف تر هم توی لیگ داریم
اخه مگه دیگه از این ضعیفتر هم میشه
همون دقیقه 5 روی یک اشتباه جاگیری همه چی رو به باد فنا میده
به خدا خسته شدم هر موقع اینو تو دروازه دیدم
ایشالا که دنیزلی توی همین بازی تعویضش کنه

Jupiter
01-25-2012, 04:08 PM
هر چی تین سخت گل میزنه این اقا به سادگی گل میخوره
ککشم نمیگزه
پس اون اشکای تمساحی که روی نیمکت میریخت کجاست؟
چرا چشمه اشکش اینجا که توی کمتر از یک نیمه 3 گل خورده نمیجوشه؟؟:17::17::17::17::cry::cry::cry:: cry::cry:

parastoo
01-25-2012, 04:28 PM
من نمیخوام دیگه ازش دفاع کنم چون خییییییییلی بد داره بازی میکنه ولی شماهم توهین نکن. یعنی چی اشک تمساح؟ درست صحبت کن. اونم یه ادمه و شخصیت داره. اونوقت نوشتتونو پاک که بکنن میای اینجا اعتراض میکنی...

raha_01
01-25-2012, 04:32 PM
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااای این میثاقو میخوام خفه کنم.
فقط ادعاست.فقط بلد بود برای حقیقی و تیم حاشیه درست کنه.
یعنی یه توپ رو یه ضرب نمیتونه بگیره؟؟؟؟؟
بابا چرا هوشیار رو نمیذاره؟؟؟؟؟

Jupiter
01-25-2012, 04:36 PM
من نمیخوام دیگه ازش دفاع کنم چون خییییییییلی بد داره بازی میکنه ولی شماهم توهین نکن. یعنی چی اشک تمساح؟ درست صحبت کن. اونم یه ادمه و شخصیت داره. اونوقت نوشتتونو پاک که بکنن میای اینجا اعتراض میکنی...
نه تو رو خدا بیا دفاع کن
با این بازی که میکنه هیچ وکیل پایه یکی هم قبولش نمیکنه:24:
اشک تمساح به اشکی میگن که یک دروازه بان بی غیرت در هنگامی که روی نیمکت نشسته و بازی بهش نمیرسه برای اینکه بیاد تو زمین میریزه

NAKHODA_707
01-25-2012, 04:36 PM
این مسئله اشکا ربطی به موضوع نداره ....
مثه این میمونه که منی که هیچی از دروازه بانی بلد نیستم رو بذارن تو دروازه خب تعصب و غیرتم دارم زیاد هم دارم اشکم میریزم عین بارون ولی مهم اینه که اشک واسه تیم امتیاز نمیشه نمیخوام توهینی کرده باشم ولی میثاق یه تنه داره تیمو داغون میکنه ...
یا باید بره کار کنه یا دنیزلی هم باید تعویضش کنه اینقده خیالش راحته که بازی به بازی داره بدتر و بدتر میشه و خیالشم راحته که هر چی اشتباه کنه خودش گلر اوله.
خب یا گلر نمیگرفتین تو نیم فصل یا هم الان که گرفتین بهش اعتماد کنین و بذارین برا یه بازی هم که شده خودشو نشون بده......
بیا اینم گل چهارم درست همون اشتباه .دارم منفجر میشم بابا بکش بیرون اینو تا 6 تایی نشدیم جون مادرت ..
دیگه الان اعصاب کلا داغون شد با این گل.............
دروازه بانی که تو نیم فصل اینقده ادعا داشت که باید بازی کنه همین بود انصافا یه تنه داره تیمو نابود میکنه

babak red
01-25-2012, 04:38 PM
اه اه حالم ازت بهم خورد میثاق.5 تا توپ اومد سراغش همش رفت تو دروازه.یکیش افساید بود فقط بقیه رو چی میگی؟

Jupiter
01-25-2012, 04:47 PM
به خدا بادمجون تو دروازه میکاشتیم بهتر توپ جمع میکرد
یک نفر داره با اعصاب و روان اینهمه ادم بازی میکنه

MR.ALIREZA
01-25-2012, 04:48 PM
به نظرم میثاق فراتر از یه دروازبان ضعیف هست و روی گل چهارم عملا خودش توپ رو توی دروازه انداخت و ظاهرا بوی یه تبانی کثیف میاد !

دیگه اشتباه دروازبانی هم حدی داره.اون توپ رو یه دروازبان اماتور هم میتونست بگیره.

معمارزاده با فوتبال کثیفی که تا الان انجام داده به هیچ توپی نه نگفته !

واقعا عجیب نیست ؟! جای سوال نیست ؟!

raha_01
01-25-2012, 04:50 PM
من که بازی رو نگاه نمیکنم چون فقط فحش میکشم به این یارو.حتی رغبت نمیکنم اسمشو بیارم.

علیرضا کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parastoo
01-25-2012, 04:52 PM
من تو دروازه بودم اون توپارو میگرفتم. من از حقیقی خوشم نمیاد ولی اگه اون بود خییییییییییلی بهتر بود. به پشتوانه ی کی دادنش به روبین کازان؟؟؟؟؟؟

parastoo
01-25-2012, 04:55 PM
من اگه تو دروازه بودم این توپایی که گل شدو میگرفتن.
من از حقیقی خوشم نمیاد ولی از این خیییییییییییلی بهتر بود.
اخه به چه پشتوانه ای حقیقی رو دادن به روبین کازان؟؟؟؟؟ :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

g.hoseyn
01-25-2012, 05:13 PM
دلیل گل خوردناش دست طلاشه
نمی خوام رو مخ دوستان پرسپولیسی برم ولی برای هربازیکنی الکی لقب نمیزارن
بله واقعا یکی مثل کریمی حقشه جادوگر لقبش باشه یا کریم باقری بعنوان زیدان وعقاب براعابدزاده اما لقب خیلی ازبازیکنهاتون مسخره است نمونشم این آقا ...کاسیاسم اگه بدونه لقبشو به حقیقی دادن حتما خودکشی میکنه
بزرگترین اشتباه دنیزلی هم بازی ندادن به دروازبان دومش هست که الان فرصتی هم تا داربی نمونده وواقعا پرسپولیس بااین دروازبان معلوم نیست تو داربی چیکارمیکنه
البته من فقط گلهای بازی شمارودیدم چون بازی تراکتوررومیدیدم به غیرازگلهای خورده عملکردشونمیدونم ولی تقریبا رو هر4تا گل مقصربود رودوتاشم که فاجعه بود

Jupiter
01-25-2012, 05:28 PM
داش حسین شما درست میگی
انقدر این دروازه بان بد کار رده که هرحرفی در موردش زده بشه به اندازه گل خوردناش رو مخ نباشه
فقط امیدوارم دنیزلی یه برخورد سفت و سخت باهاش بکنه و حقش رو کف دستش بذاره
با این بازی که امروز به نمایش گذاشت نمیدونم کسی هم میمونه از عملکردش و غیرات مثالزدنی و دستای طلایی و رفلکسهای فوق العاده و خروجهای مطمئن و تک به تک گیریهاش صحبت بکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
انقدر با دیدن بازی ضعیف این ادم بهم فشار وارد شده که تا هنگامی که این ادم توی تیمه نه بازیهای پرسپولیس رو میبینم و نه به هیچ فروم ورزشی میرم

g.hoseyn
01-25-2012, 06:05 PM
بدترین بازیکن هفته: میثاق معمارزاده

طرفداران ارتش سرخ گمان می‌کردند همه مشکلات تیم با آمدن مصطفی دنیزلی تمام می‌شود اما نمی‌دانستند که دروازه‌بانشان قصد هوای سرد روسیه می‌کند و دروازه‌شان تبدیل به پاشنه آشیل مي‌شود

http://u.goal.com/144800/144880hp2.jpg

سایت گل - شاید دنیزلی بدشانس بود که هنوز به ایران نیامده، پرسپولیس، علیرضا حقیقی دروازه بان اولش را از دست داد. شاید هم میثاق بدشانس بود که از همان بازی اول در نبود رقیبش نتوانست خودش را به اثبات برساند. ولی بدون تردید از همه بدشانس تر خود پرسپولیس و هوادارانش بودند چرا که در اغلب بازی های اخیر سرخ ها، معمار زاده اشتباهات فاحش داشته و به نوعی مسبب شکست تیمش شده است. طرفداران ارتش سرخ گمان می کردند همه مشکلات تیم با آمدن مصطفی دنیزلی تمام می شود اما نمی دانستند که دروازه بانشان قصد هوای سرد روسیه می کند و دروازه شان تبدیل به نقطه آشیل شان می شود.

جالب اینجاست که امروز پرسپولیس در حالی چهار گل خورد که پرسپولیس دنیزلی در فصل 86-85 هم سه بار 4 تایی شده بود. دوبار در لیگ برتر مقابل ابومسلم و پیکان و یکبار هم در جام حدفی و مقابل سپاهان. مسابقه ای که هنوز از خاطر سرخ ها نرفته و به نظر می رسد اگر مدیران پرسپولیس فکری به حال دروازه شان نکنند باید انتظار روزهای بدتر از آن را هم در آسیا را داشته باشند.

sky girl
01-25-2012, 06:06 PM
اخه اسم میثاق رو میشه گذاشت دروازبان والا بچه 4 ساله تو دروازه بود بهتر بود تا این میثاق صد رحمت به حقیقی

raha_01
01-25-2012, 06:22 PM
حسین آقا با حرفاتون درمورد میثاق کاملا موافقم.
اما درمورد حقیقی باید قبول کرد اون دروازه بان خوب و آینده داریه.هنوز جوونه و برای همین بی تجربگیشه که بعضی وقتا به خودش مغرور میشه و کار دستش میده اما در مجموع از میثاق خیلی بهتره و من حتی معتقدم از رحمتیم بهتره.رحمتی تو سن علیرضا کجا بود؟

اما جا داره اینجا منم بگم واقعا این میثاق خجالت نمیکشه اوجور تو دربی اشک ریخت و حالا 4تا گل خرد؟کاش حقیقی اینجا بود تا به تلافیش زار بزنه.
حقیقی اگه گل خودش جلوی استقلال صدر جدولی خورد و رو همه گلها مقصر نبود.اما این آقا...................................

ebi***redboy
01-25-2012, 06:29 PM
به نظز من این تیم سوراخ زیاد داره میثاق فقط یکی از سوراخاشه
نباید به بازی بد میثاق کلید کنیم و حواسمون از سوراخای دیگه پرت بشه

babak red
01-25-2012, 06:41 PM
به نظز من این تیم سوراخ زیاد داره میثاق فقط یکی از سوراخاشه
نباید به بازی بد میثاق کلید کنیم و حواسمون از سوراخای دیگه پرت بشه
درسته حرفت ولی تو فکرشو بکن تو یه بازی شاید 20 بار به سمت دروازه شوت بزنن واگه قرار باشه یه دروازه بان این همه گل بخوره که نمیگن فوتبال میگن هندبال.سوراخای دیگمون فقط دفاعه که امروز بد کار نکرد.همه اشتباهات واسه میثاق بود. دوتا ضربه کاشته که بد جایگیری کرده بود. گل دوم ضربه کاشته اونا میثاق رو دیدی کجا وایستاده بود؟ پشت دیواره دفاعی وایستاده بود که این اصلا با عقل جور درنمیاد . باید اون جایی وایسته که دیواره دفاعی اونجا رو پوشش نمیده .گل اولی هم که زمینی بود لازم نبود خودش رو پرت کنه.گل سوم و چهارم هم که توپ از دستش در رفت.دیگه کریمی چقدر تلاش کنه مهدوی کیا چقدر سانتر کنه مهاجما چقدر بدون که جبران بشه؟ وقتی دروازه بان اینطوری باشه و به هیچ توپی نه نگه گواردیولا با دارو دستش هم نمیتونن جلو یه تیم ضعیف دوام بیارن چی برسه به این تیم نفت که دوتا مهاجم خطرناک داره که امروزم گل زدن

قل مراد
01-25-2012, 06:53 PM
میثاق امروز بد بازی کرد و کلا توی این فصل ضعیف ترین بازیکن این فصل پرسپولیس بوده..باید به فکر بازیکنان خوب برای فصل بعد بود..دعا کنیم این فصل سقوط نکنیم.

ebi***redboy
01-25-2012, 07:00 PM
درسته حرفت ولی تو فکرشو بکن تو یه بازی شاید 20 بار به سمت دروازه شوت بزنن واگه قرار باشه یه دروازه بان این همه گل بخوره که نمیگن فوتبال میگن هندبال.سوراخای دیگمون فقط دفاعه که امروز بد کار نکرد.همه اشتباهات واسه میثاق بود. دوتا ضربه کاشته که بد جایگیری کرده بود. گل دوم ضربه کاشته اونا میثاق رو دیدی کجا وایستاده بود؟ پشت دیواره دفاعی وایستاده بود که این اصلا با عقل جور درنمیاد . باید اون جایی وایسته که دیواره دفاعی اونجا رو پوشش نمیده .گل اولی هم که زمینی بود لازم نبود خودش رو پرت کنه.گل سوم و چهارم هم که توپ از دستش در رفت.دیگه کریمی چقدر تلاش کنه مهدوی کیا چقدر سانتر کنه مهاجما چقدر بدون که جبران بشه؟ وقتی دروازه بان اینطوری باشه و به هیچ توپی نه نگه گواردیولا با دارو دستش هم نمیتونن جلو یه تیم ضعیف دوام بیارن چی برسه به این تیم نفت که دوتا مهاجم خطرناک داره که امروزم گل زدن

درسته بابک جان منم میگم امروز تو دروازه اگه یه مترسک هم میزاشتن شاید چهارتا گل نخورده بودیم
ولی نمیدونم که از تعصب زیادی منه یا از ناراحتی زیادم که شاید برای اولی باره داره از این تیم بدم میاد چون بازی شون در حد تیمای محلی بود خدا رحم کنه امید وارم که دیگه همچین باختایی تکرار نشه یا حداقل دربی رو ببرن دیگه به هر تیمی که میخوان ببازن تا دهن این استقلالیها بسته بشه
بهتون حق میدم شاید من تحت فشار بیشتری هستم که این حرفارو دارم میزنم

zamara
01-25-2012, 07:04 PM
متاسفانه این بازی و فاجعه ای که میثاق به بار اورد منو یاد بازی سایپا و پرسپولیس انداخت که میثاق عمدا در دقایق آخر بازی گل رو توی دروازه انداخت تا پرسپولیس برنده بشه و فصل بعد میثاق به پرسپولیس اومد .
این میثاق اون میثاقی نیست که من و اکثر شما ازش انتظار داشتیم .
من شک ندارم که تمام این گلها عمدی بود وگرنه هیچ بازیکن و دروازه بانی اینجور گلهای مسخره نمیخوره !
یعنی باید خیلی خیلی خل وضع و خنگ باشی و توی دروازه بایستی و اینجوری گل بخوری . هیچ دروازه بانی توی لیگ دو و سه هم اینجوری گل نمیخوره .
من نمیدونم این دنیزلی روی چه حسابی به این بازیکن بازی میده .
امروز میثاق نشون داد که داره برای کسی به جز تیم و باشگاه کار میکنه و از جایی داره درس میگیره تا با خوردن گلهای اینچنینی وجهه دنیزلی رو خراب بکنه و دل کسانی رو که مخالف حضور دنیزلی بودند رو شاد بکنه .
حالا برید و بگردید و ببینید چه کسانی از بودن دنیزلی توی پرسپولیس ناراحتند .

OmiD.Nice
01-25-2012, 07:22 PM
اگه ما یه تیم مدیریتی قوی داشتیم که این قد به این میثاق دست طلایی جونhttp://www.ghermezete.net/forum/images/smilies/s32.gifhttp://www.ghermezete.net/forum/images/smilies/s9.gif بها نمیدادن.اینا که پولشون رو میگیرن.خدا وکیلی آدم نمیدونم چی بگه.اینجام تا یه چیزی میگی فوری بنت میکننhttp://www.pic4ever.com/images/smashfreak.gif

اصلا انگار نه انگار توپ داره میاد سمت دروازش. فقط به توپها نگاه میکنه.حالا اگه دوست داشت یه تکونی به خودش میده که ریا نشه.جناب شیری عزیز هم که ماشالله تا فونیکه استارت میزد عین گرگ بیچاره http://www.ghermezete.net/forum/images/smilies/g103.gif که از میدید عقب میموند جا میموند فقط تماشاشون میکرد.نور محمدی جون هم که کلا به خودش درگیری داره.http://persiansoccer.persiangig.com/Wallpapers/fvvk7vnaxs4ofbdtyq3.gif

و بقیه عزیزان جان مصداق حاج حسین اقای بادامکیhttp://www.ghermezete.net/forum/images/smilies/j17.gif.من موندم کسی نیست بگه اخه تو کریست رونالدوی که میخوای همه رو دریبل کنیhttp://www.ghermezete.net/forum/images/smilies/s7.gif

در آخرم آقای رویانیان عزیز میاد و میگه اشکالی نداره تیم ما کامل نبود،بازیکن مصدوم داشتیم.

کی میخواد جواب دل این همه هوادار که بعد هر بازی شکسته میشه رو بده نمیدونم

ایشااله دربی هم اگه اینطور پیش بره و میثاق دست طلاییhttp://www.ghermezete.net/forum/images/smilies/s32.gif سنگربان باشه میبریمhttp://www.ghermezete.net/forum/images/smilies/s9.gif

sarven
01-25-2012, 07:25 PM
آخه چی بگم:20:
یعنی سیزده بهمن هم این پرویز سیبیل قراره باز............................................ .................................................. .

alikaka22
01-25-2012, 08:05 PM
من دیگه شرمم میاد بگم این اقا گلر تیم پرسپولیسه.زشته واسم.امروز هت ریک کرد.حالا رو گل دوم کمتر ولی روی اون 3 گل مقصر اصلی بود.چجوری میتونه با احساسات 30 میلیون ادم بازی کنه؟؟؟ ارزش فحش و توهین هم دیگه نداره.بابا چرا میره تو گل ؟ 4 بازیه قبلی یکی از عوامل نتیجه نگرفتنمون بود.از وسط زمین توپ میزنن میره تو گلمون.یه درخت بکاریم بهتره.حالم دیگه داره ازش بهم میخوره

MR.ALIREZA
01-25-2012, 08:09 PM
راستی چطوره جای پرانتز داخل رو با این عنوان عوض کرد ؟

( دست غیبی تیم حریف )

شیپور سرخ
01-25-2012, 09:29 PM
تنها چیزی که میشه بهش گفت همینه

میثاق آقای گل

قل مراد
01-25-2012, 10:02 PM
http://www.khabaronline.ir/Images/News/Smal_Pic/images/position1/2011/7/11-7-6-124448a0477592.jpg

معمارزاده: ببخشید من باعث باخت شدم نه دنیزلی http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - ایسنا نوشت:

ميثاق معمارزاده پس از عملكرد ضعيفش در ديدار برابر نفت آبادان كه با نتيجه 4 بر 2 به سود ميزبان به پايان رسيد، با عذرخواهي از هواداران، بازيكنان و مربيان پرسپوليس گفت: هيچ دفاعي از عملكردم ندارم و بازي بسيار ضعيفي را انجام دادم. واقعا شرمنده دنيزلي هستم كه نتوانستم پاسخ اعتماد او را بدهم.
او كه از باخت پرسپوليس بسيار ناراحت بود و به سختي به سوالات خبرنگاران پاسخ مي‌داد، گفت: دنيزلي حق دارد از من ناراحت باشد. هواداران پرسپوليس بدانند من مقصر شكست بودم نه دنيزلي

DipDish
01-25-2012, 11:23 PM
تو این چندتا بازی عملکردش افتضاح بوده...امثال میثاق و حقیقی فقط ادعا دارن ...موقع عمل که میرسه چیزی ازشون نمیبینی.
من ترجیح میدم یه گلر کم تجربه تو دروازه وایسه ولی یاد بگیره و به جایگاهش مغرور نشه...نه اینکه هر روز با همتاش تو تیم خودش جنگ داشته باشه و تیم رو ببره تو حاشیه.

ثنا بانو
01-26-2012, 08:37 AM
ببينيد من ديروز تو بحثتون نبود ومطالب كه خوندم ديدم واقعا حق داريد كه اينقد ناراحت باشيد
آخه يه باخت اونم از تيم كه آخرايجدوله خيلي افتضاحه
اينجا فقط ميشه گفت جناب ميثاق معمار زاده خسته نباشي با اين بازي مزخرفت كه حتي نتونستي تو پاي كه يه بچه چهارساله مي تونست بگيره رو بگيري
هي مي گيد فرصت داده بشه فرصت داده بشه اينم فرصت نتيجه اش چي شد يه باخت افتضاح اونم از يه تيم درپيت
واقعا گندت بزنن بااين بازي مزخرفت

g.hoseyn
01-26-2012, 09:00 AM
آخه يه باخت اونم از تيم كه آخرايجدوله خيلي افتضاحه

تیم صنعت نفت الان دوتا ازشما بالاتره وتیم هفتم جدوله

ثنا بانو
01-26-2012, 09:07 AM
تیم صنعت نفت الان دوتا ازشما بالاتره وتیم هفتم جدوله
افتضاحتر ازاون تيم پرسپوليسه چه فرقي كرده

C D E M
01-26-2012, 09:08 AM
همه ی نظرات رو خوندم.از اول تا آخرش رو. نیازی به تک تک نقل قول زدن نیست چون اصلا حرفی نیست. میثاق افتضاح بود قبول برمنکرش لعنت.منم جای دنیزلی بودم دیگه بهش میدون نمی دادم چون پای آبروی تیم وسطه و واقعا دیگه بحث دست طلایی بودن و شماره ی یک بودن مطرح نیست.نقد کنید آفرین این بهترین کار هواداره نقد کنید اصلا وظیفه ی ماست اما تهمت نزنید.معنی نداره که تهمت باندبازی رو بهش بزنید.وقتی خودش عذرخواهی کرده و خودش رو مقصر شمرده معلومه که اشتباهات فاحشش رو فهمیده و متوجه شده که فقط 90دقیقه بازی نکره بلکه قلب خیلی هارو شکونده.پس خواهشا تهمت زدن رو فراموش کنید این حرفا قدیمی شده. میثاق اگر بهتر نمی شی وخودت رو در حد پرسپولیس نمی بینی واقعا باید اعتراف کنی اگر می بینی که نه اینجایی که هستی جایگاه واقعیت نیست پس خودت رو بساز.

sarven
01-26-2012, 09:15 AM
همه ی نظرات رو خوندم.از اول تا آخرش رو. نیازی به تک تک نقل قول زدن نیست چون اصلا حرفی نیست. میثاق افتضاح بود قبول برمنکرش لعنت.منم جای دنیزلی بودم دیگه بهش میدون نمی دادم چون پای آبروی تیم وسطه و واقعا دیگه بحث دست طلایی بودن و شماره ی یک بودن مطرح نیست.نقد کنید آفرین این بهترین کار هواداره نقد کنید اصلا وظیفه ی ماست اما تهمت نزنید.معنی نداره که تهمت باندبازی رو بهش بزنید.وقتی خودش عذرخواهی کرده و خودش رو مقصر شمرده معلومه که اشتباهات فاحشش رو فهمیده و متوجه شده که فقط 90دقیقه بازی نکره بلکه قلب خیلی هارو شکونده.پس خواهشا تهمت زدن رو فراموش کنید این حرفا قدیمی شده. میثاق اگر بهتر نمی شی وخودت رو در حد پرسپولیس نمی بینی واقعا باید اعتراف کنی اگر می بینی که نه اینجایی که هستی جایگاه واقعیت نیست پس خودت رو بساز.
ایول همینه

ثنا بانو
01-26-2012, 09:19 AM
من با مونا جون موافقم
ميثاق خودتو در اين حد نمي بيني بازي نكن برادر اعتراف كن هنوز اونقد آماده نيستي كه بتوني دروازباني بكني
حيف حقيقي واقعا حيف شد كه رفت

riftaina
01-26-2012, 10:10 AM
خیلی بد بود انگار از عمد گل میخورد نمیدونم والا:10::10::10::10:
خدا رحم کنه:17:

ثنا بانو
01-26-2012, 11:03 AM
خیلی بد بود انگار از عمد گل میخورد نمیدونم والا:10::10::10::10:
خدا رحم کنه:17:
خدا به چي رحم كنه رضا
به اين باخت افتضاح يا به اين دروازبونه افتضاحترررررررررررر

parastoo
01-26-2012, 11:15 AM
مونا جون خیلی حرف قشنگی زدی. دمت گرم.

g.hoseyn
01-26-2012, 01:44 PM
يادداشت روز: «هوشيار» باش عمومصطفي!/ ميثاق، معمار لرزان دروازه سرخ‌ها

http://u.goal.com/164400/164455hp2.jpg

سايت گل- پس از رفتن حقیقی به روسیه، هواداران پرسپولیس منتظر بودند میثاق معمارزاده در فضایی آرام و بدون تنش و با انگیزه فراوان حاصل از مدت‌ها نیمکت‌نشینی بتواند به خوبی از دروازه این تیم مقابل رقبا حراست کند. اما نه‌تنها این اتفاق نیفتاد بلکه میثاق با اشتباهات پیاپی‌اش درون دروازه سرخ‌ها تبدیل به متزلزل‌ترین چهره این تیم در هفته‌های جاری شد تا دوستداران پرسپولیس با این سوال بزرگ مواجه شوند که «این وضع تا چه زمانی ادامه خواهد یافت؟» او که پیش از این با صحنه اشک ریختنش پس از باخت مقابل استقلال خیلی‌ها را تحت‌تاثیر قرار داده بود حالا با عملکردش در چند هفته گذشته اشک خیلی‌ها را درآورده است!

هوادارانی که این روزها موج حملات احساسی‌شان را به سمت معمارزاده روانه کرده‌اند نباید از یاد ببرند که خوب بودن یا نبودن بازیکن یک تیم تا حدود زیادی به عملکرد کادر فنی آن تیم وابسته است. شاید عجیب باشد در حالی که بسیاری از بازیکنان پرسپولیس در همین زمان کوتاه کار کردن با دنیزلی احیا شده‌اند معمارزاده همچنان نتوانسته آمادگی روحی و روانی لازم را برای بازگشت به شرایط آرمانی پیدا کند.

اما عجیب‌تر آن است که با این روند فاجعه‌بار معمارزاده هنوز هم هر هفته درون دروازه قرمزها قرار می‌گيرد و دنیزلی حتی برای یک بار از دروازه‌بان دیگرش استفاده نمی‌کند. دروازه‌بانی که چند هفته قبل با درخشش مقابل استقلال در جام‌حذفی چهره شد و پیشنهاد آبی‌های پایتخت را هم رد کرد تا به تیمی بیاید که در آن فرصت بازی کردن را داشته باشد. حالا دیگر نوبت حسین هوشیار است. نوبتی که شاید بهتر بود پیش از این به او داده می شد.

هواداران ناراضی این روزهای پرسپولیس نباید از یاد ببرند که قرارداد میثاق معمارزاده در زمان مدیرانی بسته شد که از امضای قرارداد با رحمتی سر باز زد و درعوض دستمزدی بیشتر از درخواست رحمتی را به دو دروازه‌بانی داد که روی هم به 10درصد استاندارد رحمتی هم نرسیدند. همان مدیريتی که فونیکه سی را نیز به خاطر اختلاف ناچیز در قیمت نپذیرفت تا امروز شاهد گلباران شدن دروازه پرسپولیس توسط او باشد...

مصطفی دنیزلی مربی ریسک‌پذیری است و این را در چند مقطع در زمان مربیگری پرسپولیس در لیگ ششم به فوتبالدوستان ایرانی ثابت کرده. به همین سبب خیلی‌ها انتظار داشتند در هفته‌های گذشته دنیزلی دروازه‌بان پراشتباه تیمش را از ترکیب بیرون بیاورد و شرایط را برای بازی کردن دروازه‌بان ناشناخته پرسپولیس فراهم کند.

اما این اتفاق هنوز رخ نداده است. اتفاقی که اتفاقا یکی از سرمربیان لیگ برتر خودمان 2 بار انجامش داد و هر بار به نتیجه بسیار مثبتی هم رسید. امیر قلعه‌نویی 2بار در شرایطی که از دروازه‌بان‌های اول و دوم خود راضی نبود ریسک بازی دادن به دروازه‌بانان جوان‌تر را پذیرفت و هر دو دروازه‌بانی که او ناگهان به ترکیب تیم اصلی فرستاد آنقدر خوب کار کردند که در مقطعی کوتاه لقب کاسیاس را به خود اختصاص دادند!

اولین بار در لیگ برتر 83-82 وحید طالب‌لو ناگهان مقابل سپاهان تبدیل به گلر فیکس استقلال شد و پس از مدتی به جایگاهی ثابت در این تیم رسید. در این فصل نیز در شرایطی که دروازه‌بانان اول و دوم تراکتور شرایط ایده‌آلی نداشتند ناگهان دروازه‌بان سوم تراکتور محسن فروزان از راه رسید و پس از چند اشتباه در هفته‌های اول تبدیل به گلر فیکس و مطمئن تراکتورسازان شد. ديروز عملكرد عباس محمدي در دروازه آباداني‌ها نشان داد كه قلعه‌نويي بي‌جهت از او قطع اميد نكرده بود.

از كيفيت دقيق دروازه‌باني حسين هوشيار تقريبا همه ما بي‌اطلاعيم. از او فقط 90دقيقه بازي مقابل استقلال را در خاطره ديداري و مهار 5پنالتي مقابل تراكتورسازي و فولاد را در خاطره شنيداري‌مان داريم. اما از يك چيز مي‌توان مطمئن بود. او هر چقدر هم بي‌تجربه باشد قطعا از وضعيت امروزِ ميثاق متزلزل‌تر نخواهد بود.

آیا برای بازی حساس مقابل ذوب‌آهن، دنیزلی ریسک بازی دادن به یک دروازه‌بان کم‌تجربه‌تر را خواهد پذیرفت یا این‌که میثاق همچنان معمار لرزان دروازه سرخ‌ها باقی می‌ماند؟ پاسخ این سوال را تنها دنیزلی می‌داند.

g.hoseyn
01-26-2012, 02:02 PM
با انتقال علیرضا حقیقی به تیم "روبین کازان" روسیه,
انتقام هر چی هواپیمای توپولف بود, گرفته شد ..

حالا اگه بیان این میثاق معمارزاده رو هم بخرن,
فکر کنم سر گلستان و ترکمنچای هم بی حساب شیم...:4:

misagh27
01-27-2012, 05:38 PM
مونا جون کاملا با حرفت موافقم..
میثاق اشتباه کرده منم منکرش نمیشم..
میثاق انقدر مَرده ک اومده گفته من مقصر بودم و بقیه هیچ تقصیری نداشتن..
از این کارش خوشم میاد ولی میثاق جان!!
اگه قرار باشه با هر گلی یا هر باختی تو تنها خودت رو مقصر بدونی ک نمیشه عزیز من!
مهاجمهای ما چیکار میکردن؟
اگه 1 درصد بازی مقابل مس سرچشمه رو انجام میدادن شاید میبردیم..
بازم میگم من قبول میکنم ک میثاق افتضاح بود ولی ب قول مونا جون بیاین نقدش کنین نه اینکه بهش تهمت بزنین..
ی خورده درکش کنین.
من حالم بعد بازی خیلی بد بود ب طوری ک ب زحمت میتونستم حرف بزنم. این حال منِ طرفدار عادی میثاق و پرسپولیس بود دیگه خودتون حساب کنین میثاق حالش چجوری بوده.
ب زحمت بعد بازی مصاحبه کرده..
میثاق عزیز امیدوارم بازی های اینده با قدرت بیشتر برگردی.
1 بازی 2 بازی 3 بازی نیمکت نشین باش و خودت رو باور کن..

parastoo
01-27-2012, 11:47 PM
شکیبا جان حرفت کاملا درسته منم کاملا قبولش دارم ولی تو هر بازی که میثاق بد بازی میکنه همه دوستداراش میندازن گردن دفاع و مهاجم و غیره. ما توی بقیه پستها هم مقداری ضعف داریم اما مشکل اصلی پرسپولیس دروازه بانه. من خودم خیییییییییییییییلی زیاد میثاقو دوست دارم ولی باید قبول کنیم که میثاق، همون میثاق همیشگی نیست.و خیلی ضعف داره و نباید بندازیم گردن بقیه...
فقط خدا کمکش کنه.

alikaka22
01-27-2012, 11:51 PM
بابا کجا مهاجم.کجا بقیه.خوب وقتی ما گل نخوریم که تیم رقیب اینقدر بسته بازی نمیکنه که ما به اب و اتش بزنیم تا گل بزنیم.این اقا اول بازی مثه اب خوردن گل میخوره بعد بقیه خودشونو میکشن تا جبران کنن تیم رقیب هم طبیعیه بسته بازی میکنه گل زدن بهش سخت میشه.نیم فصل دوم 7 8 امتیاز از دستمون پرونده.

g.hoseyn
02-08-2012, 01:03 AM
عکس ویژه:لبخند فاتحانه میثاق!

دروازه بان نیمکت نشین پرسپولیس ژوکوندوار به چه می خندد؟

http://u.goal.com/166700/166755hp2.jpg

سایت گل - این لبخند از آن خنده های حرص درآر و در ردیف همانهایی است که باید برایش بنویسیم چرا می خند؟
این میثاق معمارزاده است که شاید اگر امروز دروازه بان پرسپولیس بود این گلها را نمی خورد. البته با نمایش ضعیف هوشیار شاید او دوباره به ترکیب برگردد.
در جوار خنده میثاق که شاید هیچ ربطی هم به گل خوردن رقیب نداشته باشد باید به چهره علی کریمی دقت کرد که عصبی و گرفته به نظر می آید. اینطور نیست؟

sarven
02-08-2012, 07:05 AM

سایت گل - این لبخند از آن خنده های حرص درآر و در ردیف همانهایی است که باید برایش بنویسیم چرا می خند؟
این میثاق معمارزاده است که شاید اگر امروز دروازه بان پرسپولیس بود این گلها را نمی خورد. البته با نمایش ضعیف هوشیار شاید او دوباره به ترکیب برگردد.
در جوار خنده میثاق که شاید هیچ ربطی هم به گل خوردن رقیب نداشته باشد باید به چهره علی کریمی دقت کرد که عصبی و گرفته به نظر می آید. اینطور نیست؟
بخنده نخنده هویجه آقا هویج والا اون موقع که این دروازه بان بود توپ که از نیمه رد میشد شخصا فکر میکردم الان گل رو خوردیم

riftaina
02-08-2012, 10:25 AM

هرچی خبر در مورده میثاق و علی کریمیه همش حاشیس87459618745961
اصلا دوست داره میثاق بخنده و علی کریمی یه لحظه اخم کرده چه ربطی دارهههه874596187459618745961 دیروز که داشتن باهم خوب تمرین میکردن
اونیم که میگه هویچ مواظب حرف زدنش باشهههههه365498716365498716365498716
از دروازبانی هوشیار چیزی ندیدم به غیر از توپای ساده ای که میگیره
هر توپی که از وسط زمین شوت شد گل خورد حد اقل آخری نباید گل میشد ارتفاع توپ تا سینش بود و زیاد گوشه دروازه نبود987654321987654321

T.Amirhosain
02-08-2012, 01:21 PM
میثاق برای پرسپولیس یلللللللللللللللللللللللل ه
ولی با اینکه زیاد خودتو به پرسپولیس نشون ندادو بعد نیکمت نشین هم حتی شد
ولی بازم امید داره واسه برگشت به ترکیب تیم
ولی با اینکه دو بازیکن سنگربان پرسپولیس یعنی حقیقی و معمارزاده
در دو بازی پرسپولیس و استقلال چه باختن
سنگربان جدید حسین هوشیار
این بازیکن بازیکن امید در کل شناخته میشه با اومدن ناگهانی به پرسپولیس همه رو شوکه کرد !!!

به امید بازگشت میثاق معمارزاده به تیم ملی ایران

misagh27
02-08-2012, 03:21 PM
ببینید میثاق کسی نیست ک بخاطر ناموفق بودن همتیمیش خوشحال باشه!!!!
این شاید مال اون لحظه بوده ک گل زدیم یا دوربین رو دیده خندیده و...!
در کل هوشیار از زانو مصدومه واگه همه ی پرسپولیسیا تو بازی با صبا(اگه تو دروازه بود) حمایتش کنن ایشالله عین ی سد از دروازه محافظ میکنه..

parastoo
02-08-2012, 03:27 PM
بعضی وقتا پیش میاد که ادم خیییییییییییلی ناراحته ولی یهو چیزی پیش میاد که خندش میگیره. این خنده ی میثاق دلیل بر این نیست که چون پرسپولیس گل خورده خوشحاله یا هرچیز دیگه ای.... میثاق اصلا شانس نداره. همون موقع که داشته میخندیده ازش عکس گرفتن.
خود من روز تشیع جنازه پدر بزرگم با اینکه خییییییییییییییلی زیاد ناراحت بودم ولی مسائلی پیش اومد که کلی خندیدم

misagh27
02-08-2012, 03:37 PM
بعضی وقتا پیش میاد که ادم خیییییییییییلی ناراحته ولی یهو چیزی پیش میاد که خندش میگیره. این خنده ی میثاق دلیل بر این نیست که چون پرسپولیس گل خورده خوشحاله یا هرچیز دیگه ای.... میثاق اصلا شانس نداره. همون موقع که داشته میخندیده ازش عکس گرفتن.
خود من روز تشیع جنازه پدر بزرگم با اینکه خییییییییییییییلی زیاد ناراحت بودم ولی مسائلی پیش اومد که کلی خندیدم

پرستو جون باهات موافقم..
میثاق با هوشیار خیلی رفقیه اما با حقیقی مشکلات زیادی داشتن!
بازی حذفی ک مقابل اس اس حذف شدیم میثاق داشت گریه میکرد در حالی که اگه از گل خوردن حقیقی خوشحال بود باید میخندید!!!
در کل میثاق ادمی نیست ک بخاطر باخت تیمش بخنده این روزنامه گل هم شرو ور زیاد مینویسه!!!

g.hoseyn
02-08-2012, 03:52 PM
روزنامه گل نیست بلکه سایت گل هستش
اینم عکسه -مطلب نیست که شروورباشه
کلا هم من نه طرفدارشم نه مخالفش ولی کلا میثاق جزو دروازبانایی که دوست داری به هرنحوی تاکید میکنم به هر نحوی ثابت بازی کنه

misagh27
02-08-2012, 07:27 PM
کلا هم من نه طرفدارشم نه مخالفش ولی کلا میثاق جزو دروازبانایی که دوست داری به هرنحوی تاکید میکنم به هر نحوی ثابت بازی کنه
با حرفتون کاملا مخالفم...
میثاق دوست نداره تیمش فدای اون بشه

Me To You
02-08-2012, 07:34 PM
چون تو چند تا بازي ميثاق رو نياوردن الآن اگر بيارنش تمام سعيشو ميكنه كه دروازه بان اول تيم بشه و مطمعناً بهتر از هميشه گلري ميكنه.@};-

riftaina
02-08-2012, 10:23 PM
من منظوری برای طرفداری از میثاق نداشتم فقط تعجب میکنم این خبرنگاره چطور فکر آدما رو میخونه87459618745961 نکنه فکر میکنههههه........
به هر حال به امید روزای خوب پرسپولیس@};-

g.hoseyn
02-08-2012, 10:43 PM
با حرفتون کاملا مخالفم...
میثاق دوست نداره تیمش فدای اون بشه

من به عنوان یه بی طرف فکرمیکنم که بدش نمیاد دروازبان رقیبش گل بخوره تا این بشه دروازبان اول حالا خیلی هم فرقی نمیکنه حقیقی گل بخوره یاهوشیار
شاید دوست نداشته باشه تیم فداش بشه اما بدشم نمیاد گل بخورن تا این روبیاد

T.Amirhosain
02-08-2012, 10:50 PM
خبر خوش برای هواداران پرسپولیس

پرسپولیس در بازی بعدی چه در مقابل یاران رضا عنایتی ( صبای قم )

چنین بازی را انجام می دهند

و گلر اول پرسپولیس در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت

می خواستم اینو بگم تا دلتون رو شاد کنننننننننم

به امید قهرمانی پرسپولیس در لیگ و برتر و قهرمانان اسیا

الی قهرمانان یوفا

parastoo
02-08-2012, 11:16 PM
خبر خوش برای هواداران پرسپولیس

پرسپولیس در بازی بعدی چه در مقابل یاران رضا عنایتی ( صبای قم )

چنین بازی را انجام می دهند

و گلر اول پرسپولیس در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت

می خواستم اینو بگم تا دلتون رو شاد کنننننننننم

به امید قهرمانی پرسپولیس در لیگ و برتر و قهرمانان اسیا

الی قهرمانان یوفا

منظورت اینه که میثاق دروازه بانه؟؟؟؟

T.Amirhosain
02-09-2012, 08:16 AM
چه جالببببببببببب

اره میثاق دروازه بانه دیگه .

مهاجمممم چه نیست !! بره پیش اولادی بهت بده یکم روپایییی یاد بده :24:

C D E M
02-09-2012, 11:25 AM
درباره ی عکسی که از میثاق گرفتن دوستان دفاعیات رو کردن و لازم به نبش قبر نیست اما یه چیزی بگم.تو دربی هیچکس نفهمید که میثاق از اواخر نیمه ی اول تا آخر بازی پشت دروازه ی هوشیار داشت خودشو گرم می کرد و البته گرم کردن بهانه بود داشت به اون دلداری و دلگرمی می داد.جالبه من تو هیچ عکسی این رو ندیدم.اما یه مشت بیکار این مطالب رو می نویسن که به اصطلاح سایتشون رو آپ کرده باشن. توجه نکنین.اگر بنا به این عکسا آدم بخواد قضاوت کنه که همه فاسد و نادونن.
به امید موفقیت هوشیار و میثاق

parastoo
02-09-2012, 11:47 AM
درباره ی عکسی که از میثاق گرفتن دوستان دفاعیات رو کردن و لازم به نبش قبر نیست اما یه چیزی بگم.تو دربی هیچکس نفهمید که میثاق از اواخر نیمه ی اول تا آخر بازی پشت دروازه ی هوشیار داشت خودشو گرم می کرد و البته گرم کردن بهانه بود داشت به اون دلداری و دلگرمی می داد.جالبه من تو هیچ عکسی این رو ندیدم.اما یه مشت بیکار این مطالب رو می نویسم که به اصطلاح سایتشون رو آپ کرده باشن. توجه نکنین.اگر بنا به این عکسا آدم بخواد قضاوت کنه که همه فاسد و نادونن.
به امید موفقیت هوشیار و میثاق
واقعا همینجوره که میگی....
تازه مصاحبه جدید هوشیارو خوندم،گزارشگره گفته بود: نمیترسی دوباره بشینی رو نیمکت و میثاق دروازه بان باشه؟ هوشیار گفته بود: منو میثاق انقدر باهم دوست هستیم که برامون اینجورچیزا مهم نباشه.و به هم حسادت نکنیم. اول هر بازی هم میثاق برام ارزوی موفقیت میکنه.

T.Amirhosain
02-09-2012, 12:37 PM
ایول به حسین هوشیار خوب راست می گه دیگه میثاق هم در پرسپولیس خیلی سختی کشیده

و باریکلا به غیرت حسین هوشیار سنگربان حرفه ای پرسپولیس دو اتیشه !!

misagh27
02-09-2012, 12:45 PM
واقعا همینجوره که میگی....
تازه مصاحبه جدید هوشیارو خوندم،گزارشگره گفته بود: نمیترسی دوباره بشینی رو نیمکت و میثاق دروازه بان باشه؟ هوشیار گفته بود: منو میثاق انقدر باهم دوست هستیم که برامون اینجورچیزا مهم نباشه.و به هم حسادت نکنیم. اول هر بازی هم میثاق برام ارزوی موفقیت میکنه.

بله دیگه..
من ک میگم میثاق و هوشیار رقیب نیستن و دو تا دوستن
مونا جون با حرفت موافقم من دیدم ک میثاق پشت دروازه داشت گرم میکرد اول فکر کردم شاید سرمای استادیوم باعث شده تا ی خورده بدو بدو کنه:4: تا گرمش بشه!
اما دیدم نه وقتی هوشیار ی عکس العمل خوب نشون میداد میثاق تشویقش میکرد و این از دوربین خبرنگارها و عکاس ها دور بود و این هم ی دلیل بیشترنداره!!!
اونم اینه که خبرنگار ها سعی در تخریب میثاق دارن.

T.Amirhosain
02-09-2012, 01:33 PM
باریکلا بر میثاق معمار زاده

مرده صبور و خوشگل

ملی پوش اول تیم ملی اگه خدا بخواد حتما میشه !!

حرفه اخرمممممممممم دوست دارممممممممممم میثاق

Me To You
02-09-2012, 02:35 PM
به نظر من ميثاق ميتونه بهترين دروازه بان بعد از رحمتي بشه و آينده ي روشني داره.ماشالا ميثاق

T.Amirhosain
02-09-2012, 02:50 PM
منمممم همینطور مممکنه میثاق در پرسپولیس حرفه ای بازی کنه

و به جای دروازه بان دوم و سوم تیم ملی یعنی به جای علیرضا حقیقی و شهاب گردان به تیم ملی دعوت بشه !!

وای چی میشه همه شوکه میشن مممخصوصا من !!

misagh27
02-11-2012, 12:10 PM
ایشالله اگه همه حمایتش کنن میشه بهترین گلر ایران!!!!

T.Amirhosain
02-11-2012, 04:07 PM
من تا یادمه اخرین بازی میثاق برای تیم ملی کشورمون سال 88.89 بودت چه با 29 بازی تیم ملی را در کارنامه بازی های خود اضافه کرد و چنین چیزی باعث افتخار تیم کشورمون است !!

و من تنها چیزی چه می خوام اینه چه دوباره میثاق تلاش کنه و جای دروازه بان اول تیم ملی ایران رو پر کنه تا الکی گل نخوره

به امید دوباره دعوت شدن میثاق به تیم ملی ایران

Me To You
02-11-2012, 04:45 PM
ميثاق دروازه بانه عالي و با اراده ايه و اگه بخواد حتماً‌ ميتونه با يكم تلاش بره تيم ملي.ايشالااااااااا
در ضمن آقا امير حسين ميشه امضاتو عوض كني آخه امضايه منه.:dava::dava:

misagh27
02-21-2012, 01:36 PM
خدارو شکر مصدومیت میثاق زیاد جدی نبوده!!!!
میگم این گلر جدیده تا خودش رو اثبات کنه که ما از اسیا حذف شدیم.. :4:
چون باید با بازیکنها match بشه...

parastoo
02-21-2012, 03:17 PM
من از این دروازه بان جدیده اطلاعاتی ندارم.
چجور دروازه بانیه؟میشه روش حساب کرد؟

misagh27
02-21-2012, 03:42 PM
نمیدونم چجوریاس بازیش...
فکر کنم بی جسارت باشه:4:

raha021
02-21-2012, 04:28 PM
حسین اقا اینقدر از میثاق بدت میاد که هی بیانیه در موردش میدی
چرا وقتی تودربی گریه کرد عکسشو نذاشتی
واقعا انقدر ازش بدت میاد؟
امیدوارم تو اسیا هم میثاق دروازه بان باشه
اگه از الهلال(خدایی نکرده)ده تا هم بخوره باز دوست دارم میثاق باشه
ولی بااین دفاعی که جور میشه فکر کنم تیم خوبی داشته بایم
یادتونم نره موفقیت میثاق یعنی موفقیت کل تیم

g.hoseyn
02-21-2012, 06:39 PM

اولا که یه ماهی دیلی داری
ثانیامن بیانیه صادر نکردم وعکس ومطلب سایت گل رو عینا اینجا گذاشتم
ثالثا من هم مثل شما پرسپولیسی نیستم (من تراکتوریم شماهم میثاقی) پس هیچ حسی نسبت به اینکه دروازبان پرسپولیس کی باشه ندارم
رابعا هرموقع تونست بیاد تیم ملی راجع بهش نظر شخصی میدم

C D E M
02-21-2012, 08:26 PM
آقای عزیز متاسفانه تیم ملی ما هنوزم اون سطحی رو نداره که بگیم اگر بازیکنی رفت تیم ملی شده اسطوره.پس بس کنید.
در ضمن ما میثاقی نیستیم .خود من اولین نفری بود بعداز باختای پرسپولیس گفتم می ثاق نیاز به استراحت داره و نباید فعلا تو دروازه باشه.

راستی اینم بگم خنده و گریه ی میثاق مهم نیست مهم موفقیت تیمه پس اگر مردین بحث فنی کنید.نه آتو گیری از پشت صحنه ی بازی ها.

g.hoseyn
02-22-2012, 07:42 AM
آقای عزیز متاسفانه تیم ملی ما هنوزم اون سطحی رو نداره که بگیم اگر بازیکنی رفت تیم ملی شده اسطوره.پس بس کنید.
در ضمن ما میثاقی نیستیم .خود من اولین نفری بود بعداز باختای پرسپولیس گفتم می ثاق نیاز به استراحت داره و نباید فعلا تو دروازه باشه.

راستی اینم بگم خنده و گریه ی میثاق مهم نیست مهم موفقیت تیمه پس اگر مردین بحث فنی کنید.نه آتو گیری از پشت صحنه ی بازی ها.

کسی که میگه حاضر تیمش ده تا گل بخوره ولی دروازبانش میثاق باشه طرفدار تیم نیست طرفدار بازیکنه
شمام خودتو نخود هرآش نکن مگه من به شما گفتم میثاقی هستی وقتی پست یکی رو نقل قول میزنی یعنی منظورت اون شخص خاصه
منم فقط مطلب سایت گل رو عینا منتقل کردم
پس از نویسنده وعکاس سایت گل بپرسین که مرده یانه

GANDOM
02-22-2012, 08:43 AM

كسي خصومت شخصي نداره باهربازيكني كه
الانم اينا رو ميگم نه اينكه از ميثاق بدم بياد...اما طرفدارشم نيستم...موفق باشه...خوب باشه واسه تيم خوبه..اما وقتي بد بازي ميكنه قرار نيس دروازه بان اول تيم باشه كه!!!
مخوام نباشه اون دروازه باني كه حاضرباشين بخاطرش پرسپوليس 10تا گل بخوره!!!
بخاطر علي كريمي:8::8: هم همچين خواسته هايي ندارم
ميخواد خودشو امتحان كنه بره تو تيماي كوچه محلشون لطفا
موفقيت تيم مهمه اما نه موفقيت ميثاقو امثال ميثاق يا هر بازيكني حتي كريم باقري:8::8:
ميثاق عضو كوچيكي از تيمه...به كل تيم ربطش ندين...

raha021
02-22-2012, 01:38 PM
کسی که میگه حاضر تیمش ده تا گل بخوره ولی دروازبانش میثاق باشه طرفدار تیم نیست طرفدار بازیکنه
شمام خودتو نخود هرآش نکن مگه من به شما گفتم میثاقی هستی وقتی پست یکی رو نقل قول میزنی یعنی منظورت اون شخص خاصه

اینقدر طرفدارپرسپولیسمکه براش جون میدم
خوب اما بازیکن مورد علاقه ام هم خیلی مهمه مثل اینکه شما نخواید از حاج صفی دفاع کنید
پس الکی به جای دیگران فکر نکنید نظرم ندید

raha021
02-22-2012, 01:43 PM
كسي خصومت شخصي نداره باهربازيكني كه
الانم اينا رو ميگم نه اينكه از ميثاق بدم بياد...اما طرفدارشم نيستم...موفق باشه...خوب باشه واسه تيم خوبه..اما وقتي بد بازي ميكنه قرار نيس دروازه بان اول تيم باشه كه!!!
مخوام نباشه اون دروازه باني كه حاضرباشين بخاطرش پرسپوليس 10تا گل بخوره!!!
بخاطر علي كريمي:8::8: هم همچين خواسته هايي ندارم
ميخواد خودشو امتحان كنه بره تو تيماي كوچه محلشون لطفا
موفقيت تيم مهمه اما نه موفقيت ميثاقو امثال ميثاق يا هر بازيكني حتي كريم باقري:8::8:
ميثاق عضو كوچيكي از تيمه...به كل تيم ربطش ندين...
ربط نشدیم که نمیشه
اگه میثاق گل بخوره تیم میبازه پس همه چی به اون بستگی داره
من نمیگم دروازه بان اول تیم باشه هوشیارم خوبه اما هوشیار براش خیلی زیاد بود از شهداری یاسوج بیاد یه دفعه تو دربی بازی کنه یا تو اسیا
اگه پرسپولیس ببازه که فقط تقصیر میثاق @};-نیست تیم مثلا 11 نفره

misagh27
02-22-2012, 03:07 PM
من بعد از بازی با صنعت نفت گفتم میثاق باید حداقل تا دربی رو نیمکت بشینه تا درست بشه!!!!!
یادم نمیره گفتم میثاق جان با دروازه فعلا خداحافظی کن...
اگه من فقط طرفدار میثاق بودم و ب خاطر میثاق پرسپولیسی شده بودم بعد از برد دربی با وجود اینکه میثاق حضور نداشت از شدت خوشحال اشک شوق نمیریختم....

پ.ن دقت کردین هر موقع میثاق رو نیمکت باشه موقع دربی و مربی هم عوض شه دربی رو میبریم؟؟؟ پارسال علی دایی سرمربی و حقیقی گلر------------> امسال دنیزلی سرمربی و هوشیار گلر...:4:

raha021
02-23-2012, 09:25 PM
ولی در کل من عین پرسپولیس میثاق رو دوست دارم اما اگه میثاق از پرسپولیس بره بازم پرسپولیسیم وقتی رفت فولاد یه سه ماه تموم فوتبال نگاه نکردم

C D E M
02-23-2012, 11:49 PM

آشی که شما برای هوادارای این تاپیک پختی اینقدر پرملاته که همه بخوان نخوان توش قاطی میشن.بجث فنیه و پست دادن هم گناه نیست.پس شما نمی تونی جلوی پست دادن منو بگیری.

گیریم اون نامرد شما مرد باش و زیر اون گزارش مستقیمت نظرت خودت هم بنویس تا حسابت از اون جدا بشه.البته فقط تو این مورد این کار لازمه چون واقعا عین تهمته.وهرکسی موافقش باشه باید دلیل محکمی برای حرفش داشته باشه.

T.Amirhosain
02-24-2012, 12:48 AM
نمی دونممممممممممممممم والا درباره میثاق زیاد فکر نمی کنممممممممممممم

دیگه طرفداری بین پرسپولیس نداره این نظره خودمه تو تخیلاتمممممممممممممم

misagh27
02-24-2012, 12:52 PM
من فکر کنم پارسال حرفم رو ثابت کردم...
وقتی ک میثاق رفت من همچنان پرسپولیسی بودم و با هر بردش خوشحال میشدم..
موقعی هم ک پرسپولیس با فولاد بازی داشت من نه ارزوی موفقیت برای فولاد میکردم نه برای پرسپولیس..
پیش خودم میگفتم امیدوارم هر چی خدا میخواد همون بشه ...
با وجود اینکه من ب بازیهای فولاد دسترسی نداشتم تنها امیدم پرسپولیس بود و بعد از قهرمانی جام حذفی من خیلی خوشحال بودم.
پارسال من هر جا ک میرفتم با بازیهای بد احمدی و حقیقی همه میگفتن چرا میثاق رفت و....
من دقیقا روزهای افت میثاق رو یادمه و میدونم ک از کی شروع شد.
قبل از اینکه سرمربی عوض بشه مربی گلرها عقاب بود و میثاق اون موقع بهترین دوران رو داشت. بهترین بازیکن دربی شد و مقابل استقلال اهواز درخشید..
اما پس از اومدن یحیوی میثاق بدترین دورانش رو گذروند ک میشه ب بازی با شاهین اشاره کرد...
اما بعد از بازی با صبا ک ب نظر من میثاق عملکرد قابل قبولی داشت روزنامه پرسپولیس نوشت:
http://upload.p30pedia.com/images/f4j4zqbb1faz1gksxxv2.png
ب امید موفقیت او در بازی های اینده..

T.Amirhosain
02-24-2012, 02:08 PM
اره

امسال سال داداش میثاقمممممممممممممممممممم م نبود خودتو نشون بده

به خدا امسال سالت نبود اشتباه بزرگی بود از فولاد رفت به پرسپولیس !!

واقعا دارم راست می گمممم

Jupiter
04-08-2012, 10:43 PM
خدا رو شکر چیزی تا انتهای فصل نمونده
و امیدوارم میثاق توی لیست خروجی های باشگاه باشه
امروز هم باز شاهکار کرد:24:

zamara
04-08-2012, 11:14 PM
توی همون بیست دقیقه اول بازی یقین پیدا کردم که با میثاق ما بازی رو واگذار میکنیم که همینجور هم شد .
میثاق باید با پرسپولیس خداحافظی بکنه و یا واقعا در خودش انقلابی بوجود بیاره .

babak red
04-09-2012, 09:25 AM
من مجبورم اسم تاپیک رو عوض کنم چون نوشته میثاق دست طلایی و ثابت کرد که اصلا اینطوری نیست.

ما این فصل یا به داور باختیم یا به میثاق.

Masoud
04-09-2012, 01:26 PM
بنظر من شاهکار بزرگ که لایق دریافت جایزه نوبل و این حرفها هست رو دو یار شفیق یعتی کاشانی و استیلی کردن که میثاق رو در حالی که حتی اون موقع ما حقیقی رو داشتیم و ملی پوش هم بود را اوردن و باعث شدن هم حقیقی وحشتناک افت کنه هم میثاق تیم رو نابود کنه.
اونایی که کمر پرسپولیس رو شکوندن کسای دیگه بودن وگرنه عباس و اصغر و ابراهیم هم دوست دارن تو پرسپولیس بازی کنن !!!
تاسف واسه اونا و میثاق که مشکلش بالاتر از روحیه و این حرفها هست و مشلاتش به مسائل خارج فوتبالش ربط داره !

Hojat
04-26-2012, 06:29 PM
میثاق جون عزیز ترین کست این پرسپولیسو ول کن...

بر کسی باعث شد به این روز بیافتیم لعنت...
چیکار کنیم دیگه........

saman-57
04-26-2012, 06:36 PM
یعنی الان باید مجسمه ی میثاقو بسازن و بزاران تو باشگاه!

لقبم بهش بدم سالار همه ی گلر ها!

خدا وکیلی این دیگه کی کذاشتن تو گل!

ی بچه ی ده ساله از اون بهتر دربازه بانی میکنه !!!

Me To You
04-26-2012, 06:47 PM
فعلاً وضع گلریه پرسپوليس خرابه وحالا حالا ها هم درست نميشه
اميدوارم واسه ليگ برتر بعد درست بشه.

Naghme
04-26-2012, 06:48 PM
نه اینکه میثاق شاهکارمیکنه طرفدارش باشیم ازآماتورم بدتره

Hojat
04-26-2012, 07:53 PM
یعنی الان باید مجسمه ی میثاقو بسازن و بزاران تو باشگاه!

لقبم بهش بدم سالار همه ی گلر ها!

خدا وکیلی این دیگه کی کذاشتن تو گل!

ی بچه ی ده ساله از اون بهتر دربازه بانی میکنه !!!

یک آدم فلج و کورو میزاشتیم بهتر از این بود!

mehrdad_pooya
04-26-2012, 11:01 PM
ببندید در این کلوپو....آخه فحش بدتر ازاین...
یعنی آقا زمانی در برابر این خداست!

redlove
04-26-2012, 11:21 PM
هه هه رفبیم 13 جدول بعدش دسته یک

مقصر دنیزلی که این بی شعور میزاره تو دروازه

Masoud
04-27-2012, 12:40 AM
میثاق را بفروشید، همین حالا!

http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/Untitled-u-1-59744.jpg

ميثاق معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) يك كار خوب بلد است، اينكه با گردن كج توپ را از انتهاي دروازه تيمش (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) بيرون بكشد؛ اين اتفاقي بود كه امروز 4 بار در تبريز رخ داد.

ميثاق معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) دروازه بان پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) كه در ابتداي فصل بعد از مدت ها جنجال دوباره به تيم سابق اش بازگشت در غياب عليرضا حقيقي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) كاري كرده كه همه آرزو مي كنند آخر فصل هر چه سريع تر از راه برسد او دوباره پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را ترك كند. معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) امروز در ادامه نمايش اسفناك اين فصل به عنوان بازيكن دوازدهم حريف عمل كرد اين در حالي بود كه محسن فروزان گلر سرپنجه تراكتورسازي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) با چند سيو فوق العاده دروازه تيمش (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را بسته نگه داشت. در واقع تفاوت بين پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) و تراكتورسازي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در همين جا رقم خورد والا تيم امير قلعه نويي در اندازه برد 4 گل مقابل پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نبود.

پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ي ها امروز به خصوص در نيمه اول بالاتر از حد انتظار نمايش دادند و مي توانستند با اختلاف يكي دو گل پيروز به رختكن بروند. اما بعد از ناكامي درگلزني در نيمه دوم نوبت به هنرنمايي ميثاق معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) رسيد او در گل اول شوت 35متري فلاويو را با چشم دنبال كرد و پس از آنكه توپ به حوالي خط دروازه رسيد تازه به فكر شيرجه زدن افتاد كه نتيجه اش يك گل اعصاب خرد كن براي تراكتور بود.

ميثاق در صحنه گل دوم باز هم روي شوت فلاويو همانگونه رفتار كرد اما به هر حال خودش را به توپ رساند با اين وجود دفع ناقض ميثاق توپ را مقابل پاي فرزاد حاتمي ديگر بازيكن تراكتورسازي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) انداخت تا گل دوم را رقم بخورد. ميثاق در صحنه گل بعدی چندان مقصر نبود و محمد نصرتي جور او را كشيد اما دوباره وقتي محمد ابراهيمي پشت محوطه جريمه صاحب توپ شد و با احتمال قريب به يقين توپ را به سمت دروازه پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) شوت كرد باز هم ميثاق بود كه رستم وار روي خط دروازه ايستاد و اجازه داد تا فاجعه به قسمت هاي تازه برسد.

اين دومين باخت 4 گل پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در دومين بازي متوالي بود كه برخلاف بازي قبل دروازه بان نقش زيادي در آن داشت. معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در ادامه يك دفع توپ نصفه و نيمه داشت تا پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) گل پنجم را نخورد ... اين ميثاق معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) همان دروازه باني كه سال گذشته در فولاد ستاره بود و حالا شايد بدترين گلر ليگ برتر ايران به طور مطلق باشد.

معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در اين فصل تقريبا در تمام مسابقاتي كه به ميدان رفته روي گل هاي خورده مقصر بوده و مي شود بخش مهمي از ناكامي پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را به پاي او نوشت.
پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) كه عليرضا حقيقي (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) را به پشتوانه معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) به خارج ترانسفر كرد حتما يك سهميه از سهميه هاي ليگ برتر فصل آينده را به خريد گلر اختصاص خواهد داد و البته معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) مي توان قطعي ترين گزينه براي فروش دانست.
او امروز حجت را بر پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) تمام كرد و حتي شايد ادامه كارش با قرمزها نيز چندان به صلاح نباشد. حداقل به اين دليل كه شايد بهتر است اين گل ها را دروازه باني بخورد كه در پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) آينده اي داشته باشد!

sky girl
04-27-2012, 10:35 AM
من که بازی رو ندیدم ولی همه گفتن که میثاق مقصره
خدا رو شکر چند وقته برنامم طوری شده که دیگه بازی ها رو نمیبینم
خدا ازت نگذره میثاق

g.hoseyn
04-27-2012, 10:37 AM
به معمارزاده میگن چندتا گل خوردی؟
میگه الان یاالان!؟:4:

misagh27
04-27-2012, 10:39 AM
من انقدر از این چیزها شنیدم ک سیر شدم..
حال منم بهتر از حال شماها نیست...
این فصل خیلی بد شنید ... بقیه فرشته بودن و این جهنمی!!!!
ولش کن بیخیال مهم نیست من عادت کردم...
هر چی میخواین بهش بگین...
منم دیگه پامو توی این تاپیک نمیذارم... نه اینکه طرفدارش دیگه نیستما! هستم تا موقعی ک بشه هم حمایتش میکنم و عین شیر پشت سرش وایسادم !
ولی من طاقت این همه زجر و درد رو ندارم....
از دیروز تا الان گوشی من خاموشه ک اس اس یها بهم متلک نندازن.. فکر کردین از این وضعیت خوشحالم؟؟؟؟ این 1-2 روزه از همیشه تنها تر شدم....
دیروز فقط 2 تا از دوستام داشتن دلداریم میدادن بهشون گفتم خیلی تنهام گفتن ما چیکاره ایم؟؟؟ ما دوستاتیم دوست داریم.. ولی خدا میدونه ک تو دلشون چی میگذره!!!

sarven
04-27-2012, 02:56 PM
نقش او در بازی با تراکتور درون دروازه...
http://myup.ir/images/99123976996297987872_thumb.jpg (http://myup.ir/viewer.php?file=99123976996297987872.jpg)

boyuk tiraxtur
04-27-2012, 03:11 PM
ایول به میثاق.
من عاشق این گولر هستم.
مخصوصا گل اولی که از لوپز خورد عالی بود.

C D E M
04-27-2012, 03:33 PM
داداش هرچی شده ما خودمون حلش می کنیم شما جک نساز که تو این چیزا شما سالار موضوع هستید.

میثاق خیلی بد کار کرد افتضاح آبرومون رو هم برد اما نیاز به مزه پرونی های شما نیست.

Jupiter
04-27-2012, 07:24 PM
نقش او در بازی با تراکتور درون دروازه...
http://myup.ir/images/99123976996297987872_thumb.jpg (http://myup.ir/viewer.php?file=99123976996297987872.jpg)

:24::24::24::24::24::24::24::24:
دمتون گرم
با اين دو تا خيلي حال كردم
واقعا اوضاع و احوال الين روزاي ميثاق رو خوب به تصوير كشيدين
البته به جاي هويج اگر از كلنگ يا خيار چنبر استفاده ميشد بهتر بود:24::24::24::24:

شیپور سرخ
04-27-2012, 07:46 PM
جناب مدیرعامل نتیجه فروش حقیقی رو ببین اینه حاصل کاری که کردی

sarven
04-27-2012, 08:14 PM
حقیقی هم همچین چیز خوبی نبوداااا
ایشالا این قانونه مسخره که برداشته بشه
اودوکیچ میاد و میشه
http://myup.ir/images/77100362613818264339_thumb.jpg (http://myup.ir/viewer.php?file=77100362613818264339.jpg)

alikaka22
04-27-2012, 08:45 PM
من اگه جای مدیر سایت بود دو تا کار میکردم یکی که به احترام دل شکسته میلیون ها هوادار این تاپیک رو پاک میکردم دوم اینکه اگه قراره کسی غیر پرسپولیسی اینجا فعالیت کنه..............یه تذکر یا ویرایش نظرات میکردم

DipDish
04-27-2012, 09:54 PM
میثاق معمارزاده می‌گوید در بازی با تراکتورسازی مصدوم بوده.

http://www.khabaronline.ir/Images/News/Smal_Pic/27-1-1391/IMAGE634701758803757206.jpg

میثاق معمارزاده دروازه‌بان پرسپولیس که در بازی با تراکتورسازی عملکرد ضعیفی به نمایش گذاشت می‌گوید: «مشکل من فنی نیست. فوتبال همین است. متاسفانه وقتی اشتباه می‌کنی بعضی‌ها دست به تخریب آدم می‌زنند. در فوتبال این اتفاقات پیش می‌آید. بزرگ‌تر از من هم در فوتبال افت کرده. همین پیتر چک یک سال نمی‌توانست در چلسی راه برود. من توانایی خودم را می‌شناسم. این‌طوری نیست که 4 تا گل بخورم. مجموعه‌ای از اتفاقات باعث شد این گل‌ها را بخورم. یک سری از اتفاقات در طول فصل رخ داده که امیدوارم شما آن را درک کنید.»
معمارزاده در این گفت‌وگو مدعی شد قبل از بازی با تراکتورسازی مصدوم شده بوده. او در پاسخ به این سوال که چرا همان موقع به کادر فنی نگفتی که مصدوم هستی، می‌گوید: «من قبل از بازی مصدوم بودم. حالا بماند که چرا به کادر فنی نگفتم.» رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس گفته بود که اگر من داخل دروازه بودم چهار گل نمی‌خوردم. میثاق در مورد این موضوع می‌گوید: «رویانیان بزرگ‌تر تیم است. حق دارد در مورد بازیکنان و همه انتقاد کند. مشکل خاصی نیست. همه به او احترام می‌گذاریم.»
دروازه‌بان پرسپولیس در مورد گلی که از فاصله 35 متری خورد هم می‌گوید: «البته گل از فاصله 35 متری نبود. فاصله نزدیک‌تر بود. زمین خیس بود. توپ خورد به زانوی علی عسگر و سرعت توپ زیاد شد و باعث شد من نتوانم مهارش کنم. اتفاقا این‌که می‌گویند کند شده‌ام را قبول ندارم. اصلا این‌طوری نیست.»
از او می‌پرسیم الان می‌توانستی دروازه‌بان تیم ملی باشی ولی الان شرایط بدی داری. میثاق می‌گوید: «حرف شما را قبول دارم. یک سری دلایل هست که این اتفاق نیفتاده ولی فعلا چیزی برای گفتن ندارم. من به فکر ضرر و سود خودم نیستم. خیلی‌ها به منافع خودشان فکر می‌کنند ولی من این‌طوری نیستم.»
سوال آخر از معمارزاده این است که به نظرش آیا هواداران او را دوست دارند؟ «نمی‌دانم هواداران من را دوست دارند یا نه. ولی من شخصا به پرسپولیس علاقه دارم و به موفقیت تیم فکر می‌کنم.»

Naghme
04-27-2012, 10:56 PM
حقیقی هم همچین چیز خوبی نبوداااا
ایشالا این قانونه مسخره که برداشته بشه
اودوکیچ میاد و میشه
http://myup.ir/images/77100362613818264339_thumb.jpg (http://myup.ir/viewer.php?file=77100362613818264339.jpg)

عزیزم خدایی علیرضاخوب بودبراپرسپولیس بدشدرفتنش ولی اون موفق میشه

Hojat
04-27-2012, 10:56 PM
معمارزاده: اعتراضی به جریمه باشگاه ندارم/ من را تخریب می کنند!

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به انتقاداتی که از عملکرد او می‌شود گفت: اتفاقاتی در تیم ما رخ داده است که فعلا نمی‌خواهم در موردش حرف بزنم.

میثاق معمارزاده که در دیدار روز پنجشنبه پرسپولیس برابر تراکتورسازی عملکرد پرانتقادی داشت و 4 گل از حریف دریافت کرد، در حاشیه تمرین امروز جمعه سرخپوشان ابتدا قصد مصاحبه با خبرنگاران را نداشت اما با اصرار آنها حاضر شد در مورد اتفاقات این دیدار صحبت کند.

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همه انتقاداتی که از عملکردم می شود را قبول دارم و نمی خواهم عملکردم را توجیه کنم اما تصور نمی کنم من تنها در این شکست مقصر بودم.

وی در مورد اظهار رویانیان و کسر 15 درصد قراردادش توسط مسئولان باشگاه گفت: اعتراضی به این جریمه ندارم و آن را می پذیرم. آقای رویانیان هم مدیرعامل باشگاه هستند و اگر اظهار نظری کرده اند حق داشته اند.

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه دروازه بان بزرگ هم دوران افت دارند به انتقاد از برخی نقطه نظرات پرداخت و گفت: متاسفانه در ایران با یک اشتباه همه شروع به تخریب می کنند و به جای اینکه کمک کنند مدام به فکر تخریب هستند. من قبلا توانایی هایم را ثابت کرده ام اما در تیم ما اتفاقاتی افتاد که نمی خواهم به آن بپردازم.

معمارزاده ادامه داد: مطمئن باشید روزهای بد من هم تمام می شود. اصلا بروید بنویسید من روی هر چهار گل مقصر بودم. اما در گل اول به خاطر بارش باران زمین خیس بود و توپ به علی عسگری خورد.

وی با بیان اینگه پرسپولیس را دوست دارد و گریه هایش بعد از بازی با استقلال از روی صداقت بوده است گفت: حرف های زیادی برای گفتن دارم اما فعلا وقت بازگو کردن آنها نیست. می دانم که دیگر اعتبار گذشته را بین هواداران پرسپولیس ندارم.

میثاق معمارزاده با بیان اینکه دیگر نمی خواهد راجع به این مسائل اظهار نظر کند از خبرنگاران خواست که در مورد آب و هوا سوال کنند و البته به آنها توصیه کرد در این هوا بروند یخ در بهش بخورند!

پ.ن: رو که رو نیست،سنگ پای قزوینه!!

g.hoseyn
04-28-2012, 01:14 AM
داداش هرچی شده ما خودمون حلش می کنیم شما جک نساز که تو این چیزا شما سالار موضوع هستید.

میثاق خیلی بد کار کرد افتضاح آبرومون رو هم برد اما نیاز به مزه پرونی های شما نیست.

من اگه جای مدیر سایت بود دو تا کار میکردم یکی که به احترام دل شکسته میلیون ها هوادار این تاپیک رو پاک میکردم دوم اینکه اگه قراره کسی غیر پرسپولیسی اینجا فعالیت کنه خیلی بیجا میکنه نظر تحریک کننده میده.یه تذکر یا ویرایش نظرات میکردم

شمامدیر این انجمنی واین ادبیات درشان شمانیست ...من این مطلب رو فقط بعنوان یه شوخی گذاشتم والا اگه میخواستم کل کنم ازدیروز میومدم توتاپیک پرسپولیس -تراکتورمتلک میگفتم وجواب پستاتونو میدادم اما به احترام دوستای عزیز پرسپولیسیم حتی یه پست هم ندادم که پارسال هم همین کارو کردم...

درضمن قسمت قرمز رنگ صحبت مونا خانم توهین بزرگیه ولی بازم جواب نمیدم ولی اگه کسی جوابی نمیده دلیل براین نیست که جواب نداره...جوابی برا پستهای دوستان نداشتی گیردادی به پست من

Hojat
04-28-2012, 10:09 AM
شمامدیر این انجمنی واین ادبیات درشان شمانیست ...من این مطلب رو فقط بعنوان یه شوخی گذاشتم والا اگه میخواستم کل کنم ازدیروز میومدم توتاپیک پرسپولیس -تراکتورمتلک میگفتم وجواب پستاتونو میدادم اما به احترام دوستای عزیز پرسپولیسیم حتی یه پست هم ندادم که پارسال هم همین کارو کردم...

درضمن قسمت قرمز رنگ صحبت مونا خانم توهین بزرگیه ولی بازم جواب نمیدم ولی اگه کسی جوابی نمیده دلیل براین نیست که جواب نداره...جوابی برا پستهای دوستان نداشتی گیردادی به پست من

خوب بهشون حق بدید تیممون شکست سنگینی متحمل شده و اینحا کسی اعصاب نداره و نمیتونه تحمل کنه این حرفا رو.بهترین کار به گفته خودتون سکوته!خیلی ممنون

boyuk tiraxtur
04-28-2012, 11:19 AM
من اگه جای مدیر سایت بود دو تا کار میکردم یکی که به احترام دل شکسته میلیون ها هوادار این تاپیک رو پاک میکردم دوم اینکه اگه قراره کسی غیر پرسپولیسی اینجا فعالیت کنه..............یه تذکر یا ویرایش نظرات میکردم

ویرایش شد..

alikaka22
04-28-2012, 02:22 PM

من منظورم شما نبودی

خیلی واسم جالبه اینجا سایت پرسپولیسیه نظرات من ویرایش میشه نظرات تحریک امیز بقیه نه.به چه حقی اومدن اینجا هر چی دلشون میخواد میگن؟؟

به این نتیجه رسیدم که این سایت هدف هواداری نداره و یه سایت اجتماعی برای تبادل نظر شده

از مدیران این سایت میخوام این یوزر من رو alikaka22 رو حذف کنن با تشکر

raha_01
04-28-2012, 06:35 PM
سوال این هفته برنامه ۹۰ ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آیا میثاق معمار زاده دروازه بان است ؟؟:24::24::24:

C D E M
04-28-2012, 07:04 PM

آقای عزیز قبول من هم مثل سایرین اعصابم خورد بود و یه چیزی گفتم که ازتون معذرت می خوام اما برادر من هر سخن جایی و هرنکته مکانی دارد شما ببین که داری تو چه حال و هوا و شرایطی اونم سرچه موضوعی شوخی می کنی.فکرکنم من هم شوخی که کردم در حدشوخی شمابود چون این پست شما به همون اندازه من رو ناراحت کرد که شاید پست من شمارو ناراحت کرده باشه نه به خاطرمیثاق،تواین شرایط من وجدانمم قوبل نمی کنه ازش حمایت کنم،بلکه شما ازاین شرایط استفاده کردی تا یه جور دیگه تیکتو بندازی و پیروزی رو جشن بگیری.من خیلی عصبانی شدم ازاینکه شما برای اینکه بگی شما چقدر ضعیفید این جکارو گفتی اگر قبل از بازی این پست رو می دادی من انقدر ناراحت و شاکی نمی شدم.

g.hoseyn
04-28-2012, 09:14 PM
آقای عزیز قبول من هم مثل سایرین اعصابم خورد بود و یه چیزی گفتم که ازتون معذرت می خوام اما برادر من هر سخن جایی و هرنکته مکانی دارد شما ببین که داری تو چه حال و هوا و شرایطی اونم سرچه موضوعی شوخی می کنی.فکرکنم من هم شوخی که کردم در حدشوخی شمابود چون این پست شما به همون اندازه من رو ناراحت کرد که شاید پست من شمارو ناراحت کرده باشه نه به خاطرمیثاق،تواین شرایط من وجدانمم قوبل نمی کنه ازش حمایت کنم،بلکه شما ازاین شرایط استفاده کردی تا یه جور دیگه تیکتو بندازی و پیروزی رو جشن بگیری.من خیلی عصبانی شدم ازاینکه شما برای اینکه بگی شما چقدر ضعیفید این جکارو گفتی اگر قبل از بازی این پست رو می دادی من انقدر ناراحت و شاکی نمی شدم.

من شوخی کردم وشما خیلی جدی پست دادی...
حالا کاری باوجدانتون ندارم اما همیشه ازش حمایت کردین والانم دارین همینکارو میکنین
من نخواستم تیکه بندازم وگفتم که فقط یه شوخی بود وضمنا بنده باتیکه انداختن جشن نمیگیرم
من قبل از بازی صدتا پست دادم ومیدونستم که بازی رو میبریم وبااختلاف هم میبریم که به همه دوستای عزیزم تو انجمن توپروفایلاشون گفته بودم وپیش بینیم هم 3-0 زده بودم http://www.arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=306493&postcount=1080
برد ما وباخت شما دلیل برقدرت بالای ما وضعف شدید شما نبود بلکه ما انگیزه بالایی داشتیم وشمام بی انگیزه بودین وکلا هم دنیزلی به بازیکنایی که نمیخواد ویا دوبه شکه که نگهداره یانه میدون میده که ببینه به دردش میخورن برا سال بعدیانه یعنی کلا لیگ رو بعنوان بازی تدارکاتی برا آسیا وسال بعدمیبینه...درمورد کریمی هم مطمئن باشین اگه بازی برادنیزلی مهم بود نه بهش استراحت میداد نه اجازه میداد بره دنبال کارای شخصیش ونه به خاطر فحش هوادارای مانمیاورد ...
درضمن ما روز بازی شما تیممون اصلا خوب بازی نکرد وتقریبا حدود 30 دقیقه خوب بودن (برخلاف بازی راه آهن که نود دقیقه عالی بودیم)
اینارو گفتم که بدونی من تیم شما رو ضعیف نمیدونم ومطمئنم بازی این هفته رو میبرید وصعود میکنید به دوربعد

T.Amirhosain
04-28-2012, 10:33 PM
میثاق معمارزاده !!! از نظر من دروازه بان قد بلندی است ولی حیف چه عملکرد ضعیفی داره !!!

خوب از نظر من باید میثاق حداقل دو سال فوتبال بازی نکنه و هر روز و به روز بره تمرین دروازه بانی تا یکم موثر تر بازی کنه !!!

خدائیش یاد اون زمانای چه به تیم ملی دعوت می شد از رحمتی هم بهتر بازی می کرد ولی هروز چه گذشت بدتر از دیروز شد !!!

mehrdad_pooya
04-28-2012, 11:56 PM
ما هواداران پرسپولیس کلا چند فصلیه پوست کلفت شدیم....
واقعا پرطرفدارترین تیم ایران این جور باید اداره بشه که هر کسی از راه میرسه میاد توی تیم و بعد از کلی حاشیه درست کردن واسه تیم اینم وضع بازیشه؟؟؟
کاش سیاست مداران این باشگاه میدونستند وقتی پرسپولیس به این افتضاح میرسه نصف ایران میرن تو لک و فوتبال زده میشن.
یعنی حیف این همه طرفداری که عاشق تو هستن پرسپولیس...

Hojat
04-28-2012, 11:59 PM
ما هواداران پرسپولیس کلا چند فصلیه پوست کلفت شدیم....
واقعا پرطرفدارترین تیم ایران این جور باید اداره بشه که هر کسی از راه میرسه میاد توی تیم و بعد از کلی حاشیه درست کردن واسه تیم اینم وضع بازیشه؟؟؟
کاش سیاست مداران این باشگاه میدونستند وقتی پرسپولیس به این افتضاح میرسه نصف ایران میرن تو لک و فوتبال زده میشن.
یعنی حیف این همه طرفداری که عاشق تو هستن پرسپولیس...

تا وقتی پرسپولیس و استقلال دست دولت هست همین آش همین کاسه و کاریشم نمیشه کرد هرکس گردن کولفت تر باشه میشه مدیرعامل و راخت تیمو به فنا میده!
دعا میکنم پرسپولیس بیوفته دست صاحبان اصلیش تا پرسپولیس اواخر دهه70 ببینیم!

mehrdad_pooya
04-29-2012, 12:10 AM
تا وقتی پرسپولیس و استقلال دست دولت هست همین آش همین کاسه و کاریشم نمیشه کرد هرکس گردن کولفت تر باشه میشه مدیرعامل و راخت تیمو به فنا میده!
دعا میکنم پرسپولیس بیوفته دست صاحبان اصلیش تا پرسپولیس اواخر دهه70 ببینیم!

حجت جون.الان هر تیمی بیوفته دست بخش خصوصی میشه گفت تقریبا نابوده...
فکر کن تو پرسپولیس دست امسال هدایتی بیوفته...با استیل چه کار کرد؟؟؟؟

اما بخش دولتی هم همش شده لابی بازی و سیاسی کاری؟
مطمئنم خیلی از این دولتی ها چشم دیدین پرسپولیس واستقلال رو ندارن...و هر بار این دو تیم بازیچه مدیریت افراد ناکارآمد میشه...
در حالی که پول و سرمایه در اختیار سپاهان و مس و فولاد و تراکتور ... هست.
هنوز یادم نمیره موقع خرید بازیکن باید التماس میکردیم تا لااقل بازیکنهای قدیمی مون به تیم بیایند ولی تیم های دیگه مثل آب خوردن هر بازیکنی رو میخواستن گرفتن.
استقلال هم زورش به فتل هست که با هر دوز و کلکی شده بازیکن بزرگ میاره توی تیم والا اونل هم الان به جایی نمی رسیدن!

Hojat
04-29-2012, 12:22 AM
حجت جون.الان هر تیمی بیوفته دست بخش خصوصی میشه گفت تقریبا نابوده...
فکر کن تو پرسپولیس دست امسال هدایتی بیوفته...با استیل چه کار کرد؟؟؟؟

اما بخش دولتی هم همش شده لابی بازی و سیاسی کاری؟
مطمئنم خیلی از این دولتی ها چشم دیدین پرسپولیس واستقلال رو ندارن...و هر بار این دو تیم بازیچه مدیریت افراد ناکارآمد میشه...
در حالی که پول و سرمایه در اختیار سپاهان و مس و فولاد و تراکتور ... هست.
هنوز یادم نمیره موقع خرید بازیکن باید التماس میکردیم تا لااقل بازیکنهای قدیمی مون به تیم بیایند ولی تیم های دیگه مثل آب خوردن هر بازیکنی رو میخواستن گرفتن.
استقلال هم زورش به فتل هست که با هر دوز و کلکی شده بازیکن بزرگ میاره توی تیم والا اونل هم الان به جایی نمی رسیدن!

پرسپولیس با استیل مقایسه نکن اون یک تیم بود با کلی ستاره اما مربی درست حسابی نداشت ثبات نداشت!
هدایتی هم اصلا نمی دونه چطور پول خرج کنه فقط ستاره میخره تا اسم تیمش گنده بشه وگرنه دربرابر ما یک دهم هم طرفدارندارن!

به این خاطر باید التماس میکردیم که اون اشخاصی که تو تیم بودن با اون بازیکنا مشکل داشتن نظیر کریمی با دایی و...

فتل هم میبینم این همه خرج کرده فقط 1 جام به لطف جک تری دی و جابه جا کردن روز بازی آورده...

جانم فدای پرسپولیس
04-29-2012, 01:48 PM
معمارزاده کثافت
با تمام وجودم ازت متنفرم
الان که می نویسم از شدت حرص و تنفر اشک تو چشام جمع شده
از پرسپولیس گم شو بیروووووووووووووووووووووو ن آشغال عوضی...

C D E M
04-29-2012, 11:03 PM
من شوخی کردم وشما خیلی جدی پست دادی...
حالا کاری باوجدانتون ندارم اما همیشه ازش حمایت کردین والانم دارین همینکارو میکنین
من نخواستم تیکه بندازم وگفتم که فقط یه شوخی بود وضمنا بنده باتیکه انداختن جشن نمیگیرم
من قبل از بازی صدتا پست دادم ومیدونستم که بازی رو میبریم وبااختلاف هم میبریم که به همه دوستای عزیزم تو انجمن توپروفایلاشون گفته بودم وپیش بینیم هم 3-0 زده بودم http://www.arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=306493&postcount=1080
برد ما وباخت شما دلیل برقدرت بالای ما وضعف شدید شما نبود بلکه ما انگیزه بالایی داشتیم وشمام بی انگیزه بودین وکلا هم دنیزلی به بازیکنایی که نمیخواد ویا دوبه شکه که نگهداره یانه میدون میده که ببینه به دردش میخورن برا سال بعدیانه یعنی کلا لیگ رو بعنوان بازی تدارکاتی برا آسیا وسال بعدمیبینه...درمورد کریمی هم مطمئن باشین اگه بازی برادنیزلی مهم بود نه بهش استراحت میداد نه اجازه میداد بره دنبال کارای شخصیش ونه به خاطر فحش هوادارای مانمیاورد ...
درضمن ما روز بازی شما تیممون اصلا خوب بازی نکرد وتقریبا حدود 30 دقیقه خوب بودن (برخلاف بازی راه آهن که نود دقیقه عالی بودیم)
اینارو گفتم که بدونی من تیم شما رو ضعیف نمیدونم ومطمئنم بازی این هفته رو میبرید وصعود میکنید به دوربعد

اولا که مواظب قضاوت ها و رفتارتون باشید.من همیشه از روی منطق طرفداری از بازیکن می کنم و تو این شرایط هم خودمم می دونم طرفداری جایز نیست البته بماند که به کسی ربطی نداره من طرفدار کی هستم.اما هیچ وقت منافع باشگاه رو پای منافع بازیکن و خوشحالی خودم نمی ذارم منم این رو گفتم که شما بدونی.
نیازی به بحث فنی و کارشناسی نیست آقای محترم همه می دونن که توی اون ساعت و اون وضع این شوخی شما شاید یه جور با موافقت هوادارا مواجه شد اما باور کنید من اگر طرفدار میثاق هم نبودم باز این پست ناراحت می شدم چون واقعا همه این برداشت رو می کنن دیگه! که شما هوادار تراکتور هستی و داری تو تاپیک این بازیکن رجز می خونی.منکه بلافاصله بعداز خوندن پستتون این فکر به نظرم رسید وگرنه قبل از این فاجعه هم بودن کسایی که به میاق فحش هم دادن اما من در کمال احترام جوابشون رو دادم می تونی به صفحات قبل همین تاپیک مراجعه کنی اما شما برو ببین چه کردی که من برای اولین بار اونطور جوابت رو دادم

saeed1372
04-29-2012, 11:52 PM
الان شنيدم 15 ميليون از قراردادشو كم كردن بتركه اين قدر گل ميخوره 365498716

redlove
04-30-2012, 10:53 AM
متلک های بازیکنان پرسپولیس به معمارزاده

http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/129929.jpg
گفته می‌شود در جریان بازی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی چند نفر از بازیکنان انتقادات تندی را بعد از هر توپی که وارد دروازه تیم می‌شد از میثاق انجام دادند.

قانون: «هر دفعه برمی‌گردیم نگاه می کنیم تور داره میلرزه!» این یک از جملاتی است که مدافعان پرسپولیس در جریان بازی این تیم مقابل تراکتورسازی به دروازبان تیمشان گفته‌اند. به این ترتیب میثاق معمارزاده قبل از اینکه بخواهد رضایت هواداران پرسپولیس را جلب کند تا از زیر فشار انتقادات آنها خارج شود، باید کاری کند تا هم تیمی‌هایش در طول مسابقات با او درگیری لفظی پیدا نکنند تا روحیه‌اش را برای حفاظت از دروازه پرسپولیس از دست ندهد.
پرسپولیس در بازی اخیر خود مقابل تراکتورسازی شکست سنگینی را متحمل شد. میثاق معمارزاده هم بدتر از گذشته برای پرسپولیس دروازبانی کرد. اما چند روز بعد از این بازی، تازه اخباری درباره درگیری لفظی بعضی از بازیکنان با میثاق معمارزاده در محافل ورزشی منتشر شده است. به این ترتیب مشخص می‌شود که این روزها مشکل پرسپولیس فقط بد شانسی یا بد بازی کردن نیست. دلیل عملکرد ضعیف این تیم در لیگ برتر به مسائلی چون اختلافات شدید درون تیم و عدم وجود همدلی بین بازیکنان هم مربوط می‌شود.
طبق شنیده‌ها معمارزاده که تا به اینجا یک سال ضعیف و ناامید کننده را در پرسپولیس پشت سر گذاشته، این روزها با چند نفر از بازکنان تیم مشکل شخصی پیدا کرده و به نوعی از آنها دلخوری شدیدی دارد.
گفته می‌شود در جریان بازی پرسپولیس مقابل تراکتورسازی چند نفر از بازیکنان انتقادات تندی را بعد از هر توپی که وارد دروازه تیم می‌شد از میثاق انجام دادند. هر بار هم که این دروازبان در کار خود دچار اشتباه‌ می‌شد باید تیکه‌های هم بازی‌های خود را تحمل می‌کرد.
به طور مثال بعد از این‌که محمد ابراهیمی از پشت محوطه هجده قدم با یک شوت دروازه پرسپولیس را باز کرد، یکی از مدافعان مطرح پرسپولیس با فریاد خطاب به میثاق معمارزاده گفت: «میثاق! از مراغه شوت کرد تو گل خوردی! واقعا که!»
در جریان بازی و بعد از هر گل تراکتور بازیکنان انتقادات دیگری چون «این چه وضعشه؟ ما هر وقت برمی‌گردیم نگاه کنیم تور داره میلزره»، «به جای اینکه بریم تو پای اونا تا سمت دروازه حمله نکنن، باید حواسمون باشه تا تو سوتی ندی!» و ... از معمارزاده انجام دادند که در نهایت حتی شنیده شد دروازه‌بان پرسپولیس در پایان بازی با یکی از بازیکنان دیگر درگیری لفظی شدیدی پیدا کرد.
پیش از این بعد از باخت سنگین پرسپولیس مقابل صنعت نفت در آبادان، علی کریمی بعد از حضور در رختکن پیراهن فونیکه سی را به سمت معمار زاده پرت کرده و به او گفته بود که این پیراهن را برای خودش یادگاری نگه دارد!
اعتراض به این معمارزاده تقریبا در پرسپولیس برای بازیکنان و هواداران تبدیل به یک عادت شده است و دنیزلی قبل از هر چیزی باید این مشکل را در تیمش حل کند. شاید به دلیل همین اتفاقات است که وقتی پرسپولیس از حریفانش عقب ‌می‌افتد، تا پایان بدون روحیه بازی را ادامه می‌دهد.