PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران میثاق معمارزاده(دست طلایی)

صفحه ها : [1] 2

ثامن
12-08-2009, 03:41 PM
او متولد بعد از ظهر ۱۹ دی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B9_%D8%AF%DB%8C) ماه ۱۳۶۱ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%B1%DB%B3%DB%B6%DB%B1) در بیمارستان اقبال تهران است.[۲] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D9%82_%D9%85%D8%B9%D9%85% D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87#cite_note-1) عده‌ای معتقدند میثاق معمارزاده اندامي دارد که فقط برای دروازه‌بانی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%D8%A 8%D8%A7%D9%86) تراشیده شده است . [۳] (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D9%82_%D9%85%D8%B9%D9%85% D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87#cite_note-2)
دوران باشگاهي
معمارزاده پس از درخشش در باشگاه ساپيا و قرارگرفتن در ليست تيم ملي مورد توجه مسئولان باشگاه پرسپوليس قرارگرفت و با توجه به نياز باشگاه پرسپوليس به يك دروازه بان شش دانگ بعد از رفتن حسن رودباريان از اين تيم به باشگاه پرسپوليس پيوست ولي در بازي دوم اين تيم با پاس همدان با پارگي رباط صليبي مواجه شد و از ليست باشگاه كنار گذاشته شد. ولی در بازی های آخر این تیم در جام باشگاه‌های آسیا در ترکیب اصلی قرارگرفت. معمارزاده در فصل ۱۳۸۸-۸۹ جزوه در ترکیب اصلی این قرارگرفته است.

مصدومیت
پس از پارگی رباط صلیبی میثاق معمارزاده در بازی پرسپولیس و پاس همدان از رقابت های هفتهٔ دوم فصل۸۷-۸۸ باشگاه پیروزی برای جذب مدافع مجبور به کنار گذاشتن معمارزاده مصدوم از لیست خود شد و میثاق معمارزاده نیز با قبول این که از لیست این باشگاه به مدت یک فصل خارج گردد توانست کمک شایانی به باشگاه پیروزی انجام دهد . البته معمارزاده در فصل آینده و لیگ قهرمانان آسیا در خدمت پرسپولیس خواهد بود .
جنجال بازوبند قرمز
او در بازی برگشت از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%DB%8C%DA%AF_%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1_%D9%81 %D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A7%DB%8C%D8%B1% D8%A7%D9%86) در فصل ۸۶-۸۷ و در مقابل تیم استقلال تهران (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84_%D8%AA% D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86) از بازوبند قرمز (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2) بر روی دست خود استفاده کرد که همین موضوع باعث ایجاد جنجالی بین او و تماشاگران استقلال شد. این بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.

ثامن
12-08-2009, 03:41 PM
معمارزاده تمرین را نیمه‌کاره رها کرد

خبرگزاری فوتبال ایران- تمرین تیم فوتبال پرسپولیس راس ساعت 30/11 دقیقه امروز(سه‌شنبه) در زمین شرکت واحد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، بزرگ‌ترین غایب تمرین 90 دقیقه‌ای پرسپولیس احمدرضا عابدزاده بود که هیچکس از وضعیت او خبر نداشت. دروازه‌بان‌های پرسپولیس نیز دقایقی به طور اختصاصی کار کردند و پس از آن نیز در تمرینات گروهی در کنار سایر بازیکنان به تمرین پرداختند.پیپل‌زاده مترجم کرانچار در این تمرین حضور نداشت و رضا چلنگر مانند همیشه در غیاب پیپل‌زاده مسئولیت ترجمه حرف‌های کرانچار را برعهده داشت.
تمرین دریبلینگ، حرکات پا به توپ، شوت به دروازه، ارسال از جناحین، حفظ توپ و پرسینگ در دستور کار بازیکنان قرار گرفت. میثاق معمارزاده در حین تمرین به دلیل ناراحتی از ناحیه زانو نیمه‌کاره تمرین را رها کرد تا روز چهارشنبه پس از گرفتن mir وضعیتش به طور کامل مشخص شود.

Spring_red
12-08-2009, 09:53 PM
به به خیلی جالب بود من خیلی ازش خوشم میاد

mohsen.8
12-31-2009, 12:06 AM
دروازه بان خوبیه بعضی موقها خیلی سوتی میده ولی در کل بعد از رحمتی دومین دروازه بانه

red girl
02-16-2010, 03:25 AM
میثاق درواره بان خوبیه
سایپا هم که بود تونست از دروازه بان سوم به اول برسه
ولی توی این دوره از مربی گری یحیوی حس میکنم کمتر از حقیقی بهش توجه شد!
و البته خودش بی نظمی هایی هم داشت , مثلا تمرین نمیکرد و مشکل داشت با دایی ..
توی بازی با ایرانجوان هم همون میثاقی بود که اشتباهاتی داشت
البته نمیدونم ولی با حقیقی که مقایسه میکنم اون تا حد زیادی تونسته بود مشکلاتش رو حل کنه ول میثاق نه !
بازی با ایرانجوان هم که گل اول رو روی جاگیری غلطش خورد و خروجهای زیادی هم داشت که طبق معمول بی پرا بود..
و دقتش هم کمتر حقیقی بود.
ولی خوب یحیوی نشون داد که میتونه ایرادات رو برطرف کنه و حقیقی هم نشون داد که میتونه بگیره باید چکار کنه و این روند میتونه مارو به میثاق هم امیدورا کنه که مثل علیرضا مشکلاتش برطرف شه..

Masoud
02-16-2010, 03:30 AM
میثاق دو تا بازی دیگه وقت داره که یه گلر درست حسابی و بدون اشتباه بشه چون با این وضع مطمئنن حقیقی بعد از محرومیت بازم فیکس میشه.
به شخصه دوست دارم میثاق اماده و بهتر از حقیقی بشه و تو گل بره چون تجربه میثاق خیلی بالاتر از حقیقیه.

red girl
02-19-2010, 05:32 PM
احسنت به میثاق ..
خداروشکر که همون سنگربان مطمئنی که میخواستیم پیدا کردیم.
امروز محشر بود. عالی و بدون نقص.
البته شانس هم باهاش یار بود.اما عکس العملهای بی نظیری داشت
عالی بود
دیگه نقصهای گذشته درش دیده نمیشه.

red girl
02-19-2010, 05:33 PM
یحیوی همونطور که حقیقی رو احیا کرد توی این مدت هم که وقتشو به میثاق هم داد دیدیم که میثاق چه رشدی کرده.

ArtesheSorkh
02-19-2010, 05:41 PM
چه کرد امروز میثاق ... واقعا عالی بود ...

Masoud
02-19-2010, 05:43 PM
میثاق عالی عالی بود.
ولی کاش اون اشتباه رو روی گل نمیکرد و خروج بدی نداشت.
ولی عیبی نداره و انقدر عالی بود که بشه از یه خروجش گذشت.حتی اگه اون توپ گل شده باشه

Spring_red
02-19-2010, 05:50 PM
باریکلا دمش گرم
خیلی خیلی حال کردمممممممممممم
خیلی خیلی خوب بازی کرد
احسنت به میثاققققققققققققققق
ایشاالله همه بازیاشو همین طوری بازی کنه

red girl
02-19-2010, 07:31 PM
(http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8811300833) (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8811300833&tt=)
در گفت‌وگو با فارس
معمارزاده: برد پرسپوليس را به خانواده‌ام تقديم مي‌كنم
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان پرسپوليس گفت: هرچقدر سهم در برد پرسپوليس در شيراز داشتم را به خانواده‌ام تقديم مي‌كنم.

http://media.farsnews.com/Media/8805/Images/jpg/A0725/A0725933.jpg

ميثاق معمارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس پس از برتري 2 بر يك برابر مقاومت سپاسي اظهار داشت:‌ پس از شكست تلخ مقابل شاهين بوشهر فشارهاي زيادي را تحمل كردم و اين اتفاق روي خانواده من مخصوصا پدر و مادرم نيز تأثير زيادي گذاشته بود به همين دليل شرمنده آنها شده بودم.
وي افزود: حالا كه توانستم به لطف خدا قسمتي از روز تلخ مقابل شاهين بوشهر را جبران كنم هرچقدر سهم در برد مقابل مقاومت سپاسي دارم را به خانواده‌ام مخصوصا پدر و مادرم كه دلسوزانه براي من زحمت كشيده‌اند تا از لحاظ روحي و رواني در شرايط ايده‌آلي قرار گيرم تقديم مي‌كنم.

معمارزاده ادامه داد: همانطور كه تصور مي كرديم بازي بسيار سختي را برابر تيم مقاومت كه بسيار جنگنده بود برگزار كرديم اما خوشبختانه به هدف خود يعني گرفتن 3 امتياز با تلاش كليه بچه ها رسيديم.
معمارزاده يادآور شد: طبيعي است در دقايق پاياني نيمه دوم مقاومت كه دوست نداشت در خانه خود بازنده شود و در خطر سقوط از ليگ برتر قرار گيرد دست به هر كار مي‌زد تا دروازه پرسپوليس را باز كند. امروز خط دفاعي پرسپوليس و ساختار دفاعي ما نمره خوبي گرفت. البته اي كاش گل غافلگير كننده دقيقه 90 را از حريف دريافت نمي كرديم. اميدوارم اين برد براي ما روحيه‌اي ايجاد كند تا همچنان به دنبال اين باشيم كه به رتبه‌هاي بالاي جدول ليگ برتر برسيم.
انتهاي پيام/

ArtesheSorkh
02-24-2010, 08:48 PM
دروازه‌بان پرسپوليس گفت: خوشحالم كه هفته رويايي را پشت سر داشتم و اميدوارم در ديدار با آلومينيوم نيز دروازه‌ پرسپوليس بسته بماند.
ميثاق معمارزاده در مورد شرايط پرسپوليس اظهار داشت: پس از پيروزي مقابل مقاومت شرايط خوبي داريم و اين برد باعث شد روحيه بازيكنان بالا برود و در ديدارهاي جام حذفي با انگيزه بيشتري ظاهر شويم.
وي در مودر ديدار با آلومينيوم هرمزگان اظهار داشت: به نام و قدرت حريف توجه نمي‌كنيم و تمام فكر ما اين است كه نوار پيروزي‌هاي‌مان پاره نشود. مطمئناً بازي ساده‌اي نداريم و نبايد حريف را دست كم بگيريم. در خانه خودمان بازي مي‌كنيم و آرامش كافي داريم ،اما بايد احتياط لازم را انجام داديم. معمارزاده در مورد وضعيت خود عنوان كرد: خوشحالم هفته رويايي را پشت سر گذاشتم و اميدوارم در ديدار با آلومينيوم نيز دروازه‌ پرسپوليس بسته بماند. خوشحالم ساختار خط دفاعي پرسپوليس بهتر شده هماهنگي خوبي دارد

Masoud
02-27-2010, 07:48 AM
خيلي ناراحت شدم با اون گلي كه ميثاق خورد.
همه بازي رو ول كرده بودن.
اميدوارم دشمناش از اين گل شاد نشن و ميثاق كماكان فيكس تيم بمونه.چون بهتر و با تجربه تر از حقيقيه

sonia
04-04-2010, 10:43 PM
کی میاد دوباره؟؟؟؟؟؟؟

Masoud
04-04-2010, 10:55 PM
دیروز استادیوم بود و نشسته بود بغل ممد پروین اتفاقا.
از امروز هم تمریناتش رو شروع کرده و به نظرم میتونه باز بازی با تراکتور فیکس بشه.
به امید درخشش دوباره میثاق

mohsen.8
04-05-2010, 09:13 PM
معمارزاده: به بازی با تراکتورسازی می‌رسم/ شک نکنید پرسپولیس قهرمان جام حذفی می‌شود

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با تلاش پزشکان و فیزیوتراپی که روی پای مصدومم انجام دادم به بهبودی رسیدم.
"میثاق معمارزاده" در گفتگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: در بازی پرسپولیس و سایپا از روی سکوها نظاره‌گر بازی بودم ما موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم و باید سعی کنیم که در بازیهای بعدی عملکرد بهتری داشته باشیم. در این بازی توپهایمان درون دروازه نرفت و اگر بازیکنان کمی در زدن ضربات آخر با دقت عمل می‌کردند برنده بازی می‌شدیم.
وی افزود: در بازیهای بعدی همه تلاشمان را می‌کنیم که به رده بالاتر برسیم. یک بازی سخت مقابل تراکتور داریم اما فقط برای پیروزی وارد میدان مسابقه می‌شویم و فقط به 3 امتیاز بازی فکر می‌کنیم.
دروازه‌بان پرسپولیس خاطرنشان کرد: اطمینان داشته باشید که در جام‌حذفی مدعی هستیم و شک نکنید که پرسپولیس قهرمان جام‌حذفی خواهد شد. صددرصد امسال یکی از سهمیه‌های آسیا را می‌گیریم.

AnGeLiNa
04-06-2010, 01:45 AM
اميدوارم ميثاق بازى با تراكتور فيكس باشه چون خيلى باتجربه تر از حقيقى هست و اصلا واسه تيم حاشيه درست نمى كنه.
انشاالله كه هر چى زودتر برگرده به تركيب.

mohsen.8
04-10-2010, 12:41 AM
قول معمارزاده به هواداران پرسپولیس؛
قراردادم را با پرسپولیس تمدید می‌کنم

میثاق معمارزاده" به هواداران پرسپولیس قول تمدید قراردادش را داد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در چند روز اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی معمارزاده از پرسپولیس نقل محافل فوتبال شده بود اما باخبر شدیم معمارزاده خواهان تمدید قرار با پرسپولیس است و این بازیکن حتی به هواداران قول مساعده داده تا در پایان فصل قراردادش را تمدید خواهد کرد و در پرسپولیس خواهد ماند.

RED STORM
04-10-2010, 12:45 AM
امیدوارم که تمدید کنه
واقعا دروازه بان خوبیه

mohsen.8
04-10-2010, 12:51 AM
ایشالا تمدید میکنه
به نظرم بعد از رحمتی بهترین دروازه بان ایرانه
حقیقی هم اگه حاشیه بازی در نیاره آینده ی درخشانی داره
کاش عقاب هم بود...حیف

mohsen.8
04-10-2010, 07:23 PM
معمار‌زاده: راه سهميه آسيا از تبريز مي‌گذرد
معمار‌زاده در مورد اردوي دوبي كه با حرف و حديث‌هاي زيادي همراه شد، گفت: اردوي خوبي بود. آقايان زير آفتاب و در هواي شرجي دبي تمرين كنند تا متوجه شوند براي تفريح به امارات رفتيم يا تمرين.
دروازه‌بان پرسپوليس گفت: راه سهميه گرفتن ما در آسيا از تبريز مي‌گذرد.

ميثاق معمار‌زاده در گفت‌وگو با فارس در مورد آخرين شرايطش اظهار داشت: خوشبختانه مصدوميتم برطرف شده است. در بازي هفته گذشته مقابل سايپا نيز از شرايط خوبي برخوردار بودم و توانايي بازي كردن داشتم، اما با نظر دايي به استراحت پرداختم.

وي ادامه داد: در اين مدت تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته و هر زماني كه كادر فني صلاح بداند براي پرسپوليس بازي مي‌كنم.

معمار‌زاده در مورد شكست مقابل سايپا گفت: در اين باخت همه مقصر بودند و اميدوارم در ادامه ليگ ديگر اين اتفاق نيفتد تا با موفقيت ليگ برتر را به پايان برسانيم.

وي در مورد ديدار جمعه پرسپوليس مقابل تراكتور‌سازي از هفته سي‌ويكم ليگ برتر تصريح كرد: اين بازي به هيچ وجه براي ما ساده نيست. تراكتور‌سازي امسال با هوادارانش پديده است. كار سختي در تبريز پيش رو داريم و اميدواريم با دست پر از آنجا خارج شويم.
دروازه‌بان پرسپوليس تاكيد كرد: راه سهميه گرفتن ما در آسيا از تبريز مي‌گذرد و اگر در تبريز نتيجه بگيريم به ادامه رقابت‌ها اميدوار‌تر خواهيم شد.

معمارزاده گفت: تعطيلي ليگ به همه تيم‌ها ضربه مي‌زند و اميدوارم در برنامه‌ريزي‌هاي بعدي در اين مورد با تدابير بهتري عمل شود، البته تعطيلات براي من خوب شد، چراكه توانستم از آن براي رفع مصدوميتم استفاده كنم.

معمار‌زاده در مورد اردوي دوبي كه با حرف و حديث‌هاي زيادي همراه شد، گفت: اردوي خوبي بود. آقايان زير آفتاب و در هواي شرجي دبي تمرين كنند تا متوجه شوند براي تفريح به امارات رفتيم يا تمرين.

دروازه‌بان پرسپوليس ادامه داد: از خستگي ما معلوم بود كه چه تمرينات سختي را در دبي متحمل شديم. اگر اوايل فصل چنين اردويي را برگزار مي‌كرديم در حال حاضر شرايط بهتر بود.

وي تأكيد كرد: چوب امتياز‌هاي خانگي را مي‌خوريم كه به سادگي از دست داديم و اميدوارم در چهار بازي بعدي آنها را تلافي كنيم.
معمار‌زاده يادآور شد: بايد در ليگ برتر خوب باشيم تا در جام حذفي هم خوب نتيجه بگيريم و اگر در يكي مشكل داشته باشيم در ديگري هم با دشواري روبرو مي‌شويم.

red girl
04-19-2010, 10:52 PM
معمارزاده از استیل آذین و استقلال پیشنهاد دارد

این روزها بحث حضور ستاره‌هاي پرسپوليس براي فصل آينده، بحث روز اين تيم است و هر روز اخبار جديدي در اين‌باره به گوش مي‌رسد.

ميثاق معمارزاده گلر شماره يك اين تيم كه در فصل جاري به غير از دو ديدار، نمايش خوبي در ديدارهايي كه به ميدان رفته داشته يكي از بازيكناني است كه قراردادش در پايان فصل تمام مي‌شود و هنوز معلوم نيست سران باشگاه و علي دايي واقعا خواستار تمديد قرارداد وي هستند يا نه.

حدود دو هفته پيش حبيب كاشاني با حضور در تمرين پرسپوليس پيشنهاد تمديد قرارداد را داد. هرچند به كاشاني گفته شده بود ميثاق قصد جدايي از پرسپوليس را دارد اما اين پيشنهاد مطرح شد و معمارزاده هم با جواب مثبت حسن نيت خود را نشان داد تا يك فصل ديگر در خدمت تيم محبوبش باشد اما خيلي زود و براي دومين سال پياپي بحث حضور سيد مهدي رحمتي در پرسپوليس مطرح شد.

گفته مي‌شود رحمتي مذاكراتي با دايي و كاشاني انجام داده و گفته درصورتي سرخپوش مي‌شود كه ميثاق و حقيقي از اين تيم بروند. حالا داستان تمديد قرارداد با معمارزاده به اين موضوع گره خورده، هرچند ميثاق هم گفته اگر رحمتي بيايد او در پرسپوليس نمي‌ماند.

از طرفي معمارزاده حدود 100 ميليون تومان از قرارداد فصل قبل خود را طلبكار است و شايد اين موضوع نيز در بحث تمديد قراردادش تاثيرگذار باشد. در زمان مديريت داريوش مصطفوي در پرسپوليس و زماني كه نام ميثاق از ليست اين تيم خارج شده، مديرعامل وقت دستور داده حق و حقوق گلر قرمزها تمام و كمال به وي پرداخت شود.

حتي جريمه 10 درصدي كنار رفتن از جام حذفي و شكست مقابل الغرافه هم شامل حال ميثاق نمي‌شود و كاشاني مجبور است به وعده خود عمل كرده و بدهي سنگين باشگاه به معمارزاده را پرداخت كند.

حالا و درحالي كه كاشاني بحث مذاكره و حضور رحمتي در پرسپوليس را مطرح نمي‌كند، تكليف ميثاق معمارزاده نيز روشن نيست. اين درحالي است كه استيل‌آذين به گلر شماره يك پرسپوليس پيشنهادي سنگين‌تر از فصل قبل داده و حتي استقلال نيز خواستار به خدمت‌گيري اوست. بايد ديد بعد از جلسه دايي- كاشاني چه تصميمي در مورد گلر شماره يك قرمزها كه پيش‌بيني مي‌شد در تبريز به ميدان برود، گرفته خواهد شد.

red girl
04-19-2010, 11:00 PM
پس توافقاتی که بین دو مدیر شد کشکه ؟!

RED STORM
04-20-2010, 06:43 PM
فکر کن طالب لو بیاد پرسپولیس!
خدا چه حالی میده!

AnGeLiNa
05-01-2010, 01:14 AM
خداكنه ميثاق از پرسپوليس نره ،ايشالا رحمتى هم به پرسپوليس نياد،
مگه ميثاق تو اين فصل بد كار كرده كه بايد بره و جاش رو به كسى بده كه هر چى داره از مدافعان سپاهان داره

yeganeh23
05-01-2010, 12:29 PM
ميثاق اگه روز خوبش باشه واقعا عالي دروازه باني ميكنه..مثل بازيه مقاومت

mohsen.8
05-01-2010, 12:43 PM
آمدن رحمتی یا دروازبان خارجی اشتباه محض هست
به نظرم رو حقیقی و میثاف کا کنیم تا یک عقاب دیگه درست کنیم

Masoud
05-17-2010, 08:33 PM
واقعا میثاق نشون داره میده چقدر بازیکن بزرگیه از لحاظ فکری.
مصاحبه اش با فارس نیوز وقعا امروز خیلی خوشحالم کرد.
http://www.arteshesorkh.com/view/10219/معمارزاده_:__رحمتی_را_پرسپول یسی_بدانید_s__با_این_شرایط_دی گر_نمی‌مانم/
اگه همچین شرایطی واسه اون یکی گلر ما بود مطمئنن پدر حاشیه در اومده بود ولی حالا ......
میثاق رو نزدیک زیاد دیدم و از لحاظ رفتاری هم واقعا با مردم خوب تا میکنه.
دمش گرم و ایشالله همچین بازیکنهایی که اینطور واسه پرسپولیس و طرفداراش ارزش قائلن تو پرسپولیس بمونن.

Masoud
05-21-2010, 04:07 AM
میثاق امروز تمرین کرده و بعضی ها ادعا کردن موندنیه ولی به نظرم هیچی معلوم نیست چون معلوم نیست حاج حبیب تا کی و دنبال اون دایی تا کی و دنبال اون بازیکنها تا کی باشن !
موندن میثاق یه حالت بیشتر نداره و اونم اینه که پرسپولیس نخواد گلر جذب کنه که کمی بعید میرسه چون با اطلاعاتی که من دارم دایی نظرش رو حقیقی خیلی بیشتر از میثاقه و اگه قرار باشه یکیشون رو نگه داره دایی رو میثاق فکر میکنه.
من به شخصه میثاق رو از زمان سایپا دوسش داشتم و دوست دارم بمونه.

پژمان
05-21-2010, 10:01 PM
میثاق میمونه.علی دایی رحمتی رو میخواسته که رحمتی هم با اون مبلغ نجومیش کنسل شده.گلرهامون خیلی خوبن.از اول هم کسی رو لازم نداشتیم.بعید میدونم از گلر ها کسی تو لیست مازاد باشه.اگرهم باشه ناییجیه.علی حقیقی و میثاق از بهترین هان.نباید از دستشون بدیم.
به امید قهرمانی:red boy2:

zamara
05-21-2010, 11:16 PM
به نظر من هم اشتباهه كه بخواهيم ميثاق رو با رحمتي عوض كنيم ، يعني دليلي نداره كه ما بخواهيم يك سهميه ليگ برتري خودمون رو اينجوري بسوزنيم و بجاش ميتونيم يك بازيكن خوب براي تيم دست و پا كنيم . اگه ميثاق خوب نبود و در حد لائيجي بود خب عيبي نداشت كه يك دروازه بان خوب بياريم اما وقتي ميثاق خودش از بهترين هاي ليگ ايرانه چه دليلي داره بخواهيم اينكار رو بكنيم و يكي از سهميه هاي ليگ برتري خودمون رو از بين ببريم؟
منم فكر نميكنم كه باشگاه اينكار رو بكنه و يقينا ميثاق موندنيه مگه اينكه باشگاه واقعا به سيم آخر بزنه كه بخواد اينكار رو بكنه!!!

nazi joon
05-22-2010, 08:42 PM
:aasab:نازززززززززززززه
http://www.ipna.ir/upload/picture/misagh.jpg

محسنم نازززززززززه

http://i25.tinypic.com/315j520.jpg

فروغ
05-23-2010, 07:03 PM
من قبل از اينكه عاشق بازيكن باشم ، عاشق پرسپوليسيم و فقط تيم و باشگاه رو تشويق ميكنم.
بازيكنا يك سال پرسپوليسن و سال بعد خدا ميدون كجا ميرن ، يعني هر كي بيشتر بهشون پول بده ميرن اونجا .
پس ما نبايد فقط به بازيكن دل ببنديم .
گاهي اوقان بازيكنايي هستند كه واقعا بايد بهشون عشق ورزيد چرا كه تمام عمر فوتبالي خودشون رو توي پرسپوليس صرف كردند . مثل علي پروين ، درخشان ، كلاني ، باقري ، و بقيه كه همه اينها رو بايد واقعا دوستشون داشت و بهشون افتخار كرد .اما بازيكني كه يك فصل مياد و فصل بعد با پول بيشتر ميره رو نميشه زياد بهش دل بست .

AnGeLiNa
06-10-2010, 05:33 PM
يه آمار از عملكرد ميثاق در فصلى كه گذشت براتون ميذارم
ميثاق اين فصل 20 بازى انجام داده كه 8 برد 10 تساوى و2 باخت را به همراه داشته كه 25 گل دريافت كرده و در 5 بازى هم دروازه پرسپوليس رو بسته نگه داشته

Masoud
06-10-2010, 06:01 PM
امار جالبی بود.
میثاق رو هم من خیلی قبول دارم.
میثاق تو روزهایی بود بود که همه بازیکنها بد بودن.

رها5
06-11-2010, 11:13 PM
فقط میثاق معمار زاده

mohsen.8
08-02-2010, 04:17 PM
مطالبات معمارزاده تا پایان مرداد پرداخت می شود

ارتش سرخ دات کام : باشگاه پرسپولیس اعلام کرد تا پایان ماه جاری مطالبات باقی مانده میثاق معمارزاده دروازه بان فصل گذشته این تیم پرداخت خواهد شد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ حضور همزمان تيم‌هاي پرسپوليس و فولاد در هتل المپيك باعث شد تا ميثاق معمارزاده با مسوولان پرسپوليس جلسه كوتاهي داشته باشد و پيگير مطالباتش شود. در اين جلسه كوتاه، مسوولان باشگاه پرسپوليس قول دادند كه تا پايان اين ماه (مرداد) طلب 60 ميليون توماني معمارزاده گلر جديد فولادي‌ها را پرداخت كنند.

گفتنی است طلب 60 میلیونی میثاق از پرسپولیس از بابت هزینه عمل جراحی پای این بازیکن به او پرداخت خواهد شد.

zamara
08-14-2010, 06:23 PM
http://media.farsnews.com/Media/8806/Images/jpg/A0741/A0741083.jpg

معمارزاده: اميدوارم بتوانم به پرسپوليس بازگردم

دروازه‌بان تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: پرسپوليس را دوست دارم و اميدوارم بتوانم بار ديگر به اين تيم بازگردم.

ارتش سرخ دات کام : ميثاق معمارزاده پس از برتري تيمش برابر نفت تهران در گفت و گويي در مورد شرايط اين ديدار و درگيري با بهمن طهماسبي در اواخر بازي اظهار داشت:
از سال‌ها پيش طهماسبي را مي‌شناسم و با هم دوست هستيم؛ در صحنه‌اي كه با هم درگير شديم برخوردي بين ما پيش آمد.

وي ادامه داد:
در آن صحنه طهماسبي حرفي زد كه فكر كردم مخاطبش من هستم كه بعد متوجه شدم اينطور نبوده؛ پس از رفع اين سوتفاهم از وي عذرخواهي كردم و مشكل برطرف شد.
دروازه‌بان تيم فولاد خوزستان درمورد حضورش اين تيم خاطرنشان كرد: فولاد از مربي و بازيكنان خوبي برخوردار است؛ پرسپوليس هميشه در قلب من است و اين تيم را بسيار دوست دارم، اما شرايط براي حضورم در اين تيم مهيا نبود. اميدوارم بتوانم بار ديگر به پرسپوليس بازگردم و براي اين تيم بازي كنم.
معمارزاده درخصوص تعويض پيراهنش تصريح كرد:
در ابتداي بازي رنگ پيراهنم شباهت زيادي به لباس بازيكنان تيم نفت تهران داشت و به همين دليل داور از من خواست تا پيراهنم را تعويض كنم و هيچ مشكل خاصي وجود نداشت.
وي افزود:
در نيمه نخست بازي خوبي از خود به نمايش نگذاشتيم، اما با صحبت‌هاي جلالي در نيمه دوم بازي بهتري انجام داديم و موفق شديم حريف را با 3 گل شكست دهيم.

تيم‌هاي فوتبال نفت تهران و فولاد خوزستان شب گذشته در ورزشگاه اكباتان تهران برابر هم قرار گرفتند كه اين مسابقه 3 بر صفر به سود فولاد خوزستان به پايان رسيد.
گل‌هاي فولاد خوزستان را رضا نوروزي در دقايق 76 از روي نقطه پنالتي و 79 و سيامك سرلك در دقيقه 78 به ثمر رساندند.

C D E M
09-08-2010, 08:11 PM
میخوام یه داستان براتون تعریف کنم:
یه بازیکن میاد یه قراردادباتیم موردعلاقش امضا می کنه تو اون تیم هم موفقه برای موفقیت تیمش حتی سلامتیش هم زیر پا میزاره اما هنوز ادعایی ندار بعداز دو سال موقع تمدید قرار داده اون مونده و هزارتا حرف و حدیث از این و اون که آی بمون آی نمون این بین رقیبت هم هی داره اذیت می کنه هی داره خود شیرینی میکنه با اینکه افتضاح بازی میکنه اما فیکسه و تو رو نیمکتی از اون طرف بهت می گن تمدید کن اما به همه زنگ می زنن به جز اون از اون طرف هم پیشنهاد داری از طرف دیگه پیراهن شماره یک رو هم می دن به رقیبت صبح روزی که میخوای بری تمدید کنی یه دروازه بان جدید میارن حالا قضاوت کنین باشگاه میخواست میثاق بمونه و نموند یا میثاق میخواست بمونه و نذاشتن

RED STORM
09-08-2010, 08:17 PM
جوابش احتمالا اینه که مربی نخواستش!!!
دایی مثل خیلی اشتباهات دیگش رو قضیه گلر هم اشتباه بزرگی کرد
و از بین میثاق و حقیقی دومی رو انتخاب کرد....

C D E M
09-08-2010, 08:28 PM
جوابش احتمالا اینه که مربی نخواستش!!!
دایی مثل خیلی اشتباهات دیگش رو قضیه گلر هم اشتباه بزرگی کرد
و از بین میثاق و حقیقی دومی رو انتخاب کرد....

اشکال نداره چوبش رو میخوره اما انقدر مغروره که نمی گه اشتباه کردم میثاق برای پرسپولیس مناسب ترین گزینه بود

AnGeLiNa
09-11-2010, 08:58 PM
كاش امروز ميثاق مثل فصل قبل كه با پاس بازى داشتيم و2-1برديم تو دروازه پرسپوليس بود

C D E M
09-12-2010, 12:20 AM
رحمان احمدی هم خودش رو نشون داد که چی؟ زکی!
درسته میثاق هم 2 تا خورد اما من بازی رو کامل دیدم چندتااااا فقط موقعیت تک به تک گرفت دیگه بقیه رو بیخیال!
ما نباید یک یک سوتی همدیگه رو بشمریم اما خودخواهی دایی باعث شد من کنتور سوتی های حقیقی و احمدی بشم!

AnGeLiNa
09-12-2010, 01:05 AM
ميثاق دروازه بانيشو سال گذشته ثابت كرد ونشون داد كه چقد از حقيقى سرتره، طرفداراى حقيقى همش اين جمله تكرارى ميگن كه حقيقى آينده داره من نميدونم اين آينده حقيقى كى مياد كه اين يه دروازه بان خوب بشه؟؟؟؟
واقعا حيف بود ميثاق با اون تجربه از پرسپوليس بره وجا شو بده به احمدى كه پارسال فقط 3-4 تا بازى فيكس بود

C D E M
09-12-2010, 03:05 PM
ميثاق دروازه بانيشو سال گذشته ثابت كرد ونشون داد كه چقد از حقيقى سرتره، طرفداراى حقيقى همش اين جمله تكرارى ميگن كه حقيقى آينده داره من نميدونم اين آينده حقيقى كى مياد كه اين يه دروازه بان خوب بشه؟؟؟؟
واقعا حيف بود ميثاق با اون تجربه از پرسپوليس بره وجا شو بده به احمدى كه پارسال فقط 3-4 تا بازى فيكس بود
هم حیف بود هم اشتباه محض!
حالا مونده تا بفهمیم به جای حل مشکل بدتر به مشکلات اضافه کردیم!

misagh27
09-12-2010, 04:25 PM
هی منم اومدممم.من که بازی با مقاومت دور برگشنت رو هیچ وقت یادم نمیره.هوادارای هغیغی هی میگن عقاب اینده.حالا پنالتی علی دایی رو گرفته.شق القمر که نکرده.

C D E M
09-12-2010, 04:34 PM
به نظرم میثاق برمی گرده چون با این حال و اوضاع ما زیاد نمی تونیم روی دروازه حساب کنیم! میثاقم که هنوز دلش با پرسپولیسه!

misagh27
09-12-2010, 04:44 PM
میثاق گفته پرسپولیس توی قلبم جا داره.بعدم من فهمیدم که چرا ما دوسش داریم.چون اون واسه هواداراش ارزش قائله.هواداراش براش مهمن.گفته بنفش میپوشم چون هوادارا دوست دارن.اره میثاق برمیگرده.به قول مونا چوبش رو میخورن.

C D E M
09-12-2010, 06:28 PM
همه می دونن که هوادارا بخش زیلدی از مجبوبیت بازیکنارو تشکیل می دن پس مسلمه که الان محبوبیت میثاق چقدره؟

C D E M
09-13-2010, 12:30 AM
ما نباید بذاریم این تاپیک بره جزو آرشیو چون بالاخره هر چی باشه میثاقم حق آب و گل داره و توقع!
همش میگن وظیفه ی بازیکن اینه! وظیفه ی مربی اینه! پس وظیفه ی هوادار چیه؟
که هر کاری از دستش برمیاد انجام بده الان تنها کار اینه که ما نذاریم یاد بازی کن محبوبمون از تیم پاک بشه!

misagh27
09-13-2010, 11:29 AM
میثاق،هر کجای دنیا که باشی بدون اگه فقط ما چند نفر هوادارت باشیم بازم تنهات نمیذاریم.بازم حمایتت میکنیم تا بدونن که میثاق معمارزاده چه قدر هوادار داره به خاطر چشم و ابروش عاشقش نشدن.

misagh27
09-14-2010, 12:03 PM
میثاق خودش میخواست که توی پرسپولیس بمونه ولی نخواستنش.وقتی موقع رفتن از هوادارا حلالیت میگیره یعنی خودش نخواسته که بره.

C D E M
09-21-2010, 02:51 PM
یادش بخیر همه اومدن گفتن چه کرد میثاق چه کرد! الان یادش رفته اصلا حاجی حاجی مکه شدن انگار نه انگار که این بشر حقی آب و گل داره تو تیم!

Masoud
09-21-2010, 04:39 PM
منم میثاق رو دوست دارم واقعا.
از وقتی سایپا بود نه وقتی اومد پرسپولیس.
ولی میثاق شونه خالی کرد و پرسپولیس میخواستش و ترجیح داد جایی بره که حتما فیکس باشه نه اینکه براش رقابت کنه و این منو ناراحت کرد.

Mannish
09-21-2010, 04:41 PM
یادش بخیر همه اومدن گفتن چه کرد میثاق چه کرد! الان یادش رفته اصلا حاجی حاجی مکه شدن انگار نه انگار که این بشر حقی آب و گل داره تو تیم!

خب مشخص بود که تعصبی به تیم نداره
همون بهتر که رفت
کم هم که سوتی نداده بود

misagh27
09-22-2010, 11:01 AM
همون بهتر که رفت
کم هم که سوتی نداده بود
عزیزم اگه میثاق تعصبی به تیمش و هوادارش نداشت هیچ وقت حلالیت نمیگرفت.نخواستنش میگفت تا اخرین لحظه منتظر تماس باشگاه بودم ولی هیچ کدوم تماسی نگرفتن و رفتم فولاد.شاید منظورت بازی باشاهینه که 4 تاخورد.ولی ما نمیدونستیم که میثاق باید همون 4 تا گل رو جبران کنه.نمیدونستیم که توی اون بازی میثاق در برابر 11 نفر بازی میکنه.میثاق 4 تا گل خورده ولی بازیکنای دیه هم باید گل میزدن.بعدش اگه یادتو نباشه اگه میثاق نبود ما دربی رفت و بازی با مقاومت رو باخته بودیم پس لطفا توهین نکنین.

Mannish
09-22-2010, 11:07 AM
عزیزم اگه میثاق تعصبی به تیمش و هوادارش نداشت هیچ وقت حلالیت نمیگرفت.نخواستنش میگفت تا اخرین لحظه منتظر تماس باشگاه بودم ولی هیچ کدوم تماسی نگرفتن و رفتم فولاد.شاید منظورت بازی باشاهینه که 4 تاخورد.ولی ما نمیدونستیم که میثاق باید همون 4 تا گل رو جبران کنه.نمیدونستیم که توی اون بازی میثاق در برابر 11 نفر بازی میکنه.میثاق 4 تا گل خورده ولی بازیکنای دیه هم باید گل میزدن.بعدش اگه یادتو نباشه اگه میثاق نبود ما دربی رفت و بازی با مقاومت رو باخته بودیم پس لطفا توهین نکنین.

شکیبا جان وقتی ادم رو از جایی میخوان با لگد پرت کنن بیرو که ادم وا نمی ایسته حلالیت بگیره
حلالیت رو جایی میگیرن که با خوبی و خوشی و رضایت یارو داره میره
در مورد میثاق هم همینه اگه خودش راضی نبود که حلالیت نمیگرفت
حلالیت رو برای این گرفت که ما رو داره میذاره و در میره
در ضمن همون بهتر که رفت توهین نیست
شما کی میخواید این رو متوجه بشید که میثاق رفته
اون میثاق رو لولو برد

misagh27
09-22-2010, 11:09 AM
منم میثاق رو دوست دارم واقعا.
از وقتی سایپا بود نه وقتی اومد پرسپولیس.
ولی میثاق شونه خالی کرد و پرسپولیس میخواستش و ترجیح داد جایی بره که حتما فیکس باشه نه اینکه براش رقابت کنه و این منو ناراحت کرد.
من این حرف شمار وقبول ندارم.میثاق خودش واقعا میخواست که توی پرسپولیس بمونه ولی قرار بود که جلسه ی میثاق با کاشانی روز دوشنبه برگزار بشه که حرفای نهایی شون رو بزنن.وای من هیچوقت یادم نمیره که روز یکشنبه علی دایی رحمان احمدی رو ارد و من داشتم گریه میکردم همون موقع زنگ زدم به مونا میتونین ازش هم بپرسین.میثاق هیچوقت گدای فیکس بودن نیست.

misagh27
09-22-2010, 11:13 AM
شکیبا جان وقتی ادم رو از جایی میخوان با لگد پرت کنن بیرو که ادم وا نمی ایسته حلالیت بگیره
حلالیت رو جایی میگیرن که با خوبی و خوشی و رضایت یارو داره میره
در مورد میثاق هم همینه اگه خودش راضی نبود که حلالیت نمیگرفت
حلالیت رو برای این گرفت که ما رو داره میذاره و در میره
در ضمن همون بهتر که رفت توهین نیست
شما کی میخواید این رو متوجه بشید که میثاق رفته
اون میثاق رو لولو برد
ما میدونیم که میثاق رفته ولی من توی پست بالایی هم گفتم برید بخونید جلسشون قرار بود 2 شنبه برگزار شه که دایی مهلت نداد وروز 1 شنبه احمدی رو اورد مونا هم اینجاست در دسترس ازش بپرسین.بهتر که رفت؟سوتی هاش که از سوتی های هغیغی بد تر نبود. من لصلا حوصله ی کل کل با هوادارای هغیغی رو ندارم یا اونهایی که به میثاق توهین میکنن.بنابر این هر چه قدر میخوای بنویس ما هم اعتصاب مکنیم حرف خودمونو میزنیم.

C D E M
09-22-2010, 11:20 AM
همون بهتر که رفت
کم هم که سوتی نداده بود

اولا سلاااااااااااااااام حقيقي عقده خوبي؟ بالاخره جرات كردي و اومدي زودتر از اينا منتظرت بودم حالاعيب نداره خوب شد اومدي.
ببين اگه قرار از سوتي باشه حقيقي سلطان سوتيه اين يك
دوما اگر هم سوتي بده سوتيه اخلاقي نمي بده جوري كه دهن كسي را گاز بگيره يا با كسي تو زمين اونم تو دربي اونم با هم تيميش اونم بزرگتر از خودش درگير بشه. اين دو
درباره ي تعصب هم حرفي ندارم چون يه مثل قديمي هست كه مي گه كسي رو كه خوابيده ميشه بيدار كرد اما كسي رو كه خودشو زده به خواب اصلا!
ما تو نيوز خودمون رو كشتيم كه آقا اصلا ميثاق اومد پرسپوليس و بازوبند قرمز بست ميثاق منتظر زنگشون بود ميثاق سلامتيش رو گذاشت و......... اما افاغه نكرد.
اگه مشكل ديگه هست من در خدمتم!

Alessandro.Y
09-22-2010, 12:15 PM
باور کنید این میثاق دربازه بان جالبی نبود
بالای 50% گلارو مقصر بود. من شخصا هیچ روز اوجی هم ازش ندیدم نهایتش معمولی بود
فقط انصافا بعضی از این تک به تک هارو خوب مهاجم حریف رو روانشاسی میکرد و تشخیص میداد کجا میزنه
البته علایق هرکس محترمه حتما شما هم دلیلتون رو از طرفداریش دارید

Mannish
09-22-2010, 12:15 PM
اولا سلاااااااااااااااام حقيقي عقده خوبي؟ بالاخره جرات كردي و اومدي زودتر از اينا منتظرت بودم حالاعيب نداره خوب شد اومدي.
ببين اگه قرار از سوتي باشه حقيقي سلطان سوتيه اين يك
دوما اگر هم سوتي بده سوتيه اخلاقي نمي بده جوري كه دهن كسي را گاز بگيره يا با كسي تو زمين اونم تو دربي اونم با هم تيميش اونم بزرگتر از خودش درگير بشه. اين دو
درباره ي تعصب هم حرفي ندارم چون يه مثل قديمي هست كه مي گه كسي رو كه خوابيده ميشه بيدار كرد اما كسي رو كه خودشو زده به خواب اصلا!
ما تو نيوز خودمون رو كشتيم كه آقا اصلا ميثاق اومد پرسپوليس و بازوبند قرمز بست ميثاق منتظر زنگشون بود ميثاق سلامتيش رو گذاشت و......... اما افاغه نكرد.
اگه مشكل ديگه هست من در خدمتم!
من که کشته مرده حقیقی نیستم
این شمایید که حقیقی رو به من میچسبونید
من تزم اینه که هر کسی تو پرسپولیس باشه و براش زحمت بکشه دوسش دارم
وقتی هم رفت که دیگه خوش اومد
حتی دنبال نمیکنم ببینم کجا رفته

misagh27
09-22-2010, 12:18 PM
بعدشم شماها هوادارای هغیغی برین تاپیک بزنین به اسم هواداران هغیغی.اونجا حمایت کنید ازش.حالا فکر نکنین که پنالتی علی دایی رو گرفته شاهکار کرده .اول بره لایی پاشو ببنده بعدشم اینجار وشلوغ نکین از حرفای ضد میثاق مرسی

misagh27
09-22-2010, 12:23 PM
باور کنید این میثاق دربازه بان جالبی نبود
بالای 50% گلارو مقصر بود. من شخصا هیچ روز اوجی هم ازش ندیدم نهایتش معمولی بود
فقط انصافا بعضی از این تک به تک هارو خوب مهاجم حریف رو روانشاسی میکرد و تشخیص میداد کجا میزنه
البته علایق هرکس محترمه حتما شما هم دلیلتون رو از طرفداریش دارید
خیلی ممنون.خوب میثاق دروازه بانی در حد مثلا عابد زاده یا حجازی نیست.ولی بالای 50%درصد نه شاید بالای 80%بهتره.اره تک به تک هارو خوب میگیره.من خودم گلرم و میدونم چه قدر سخته و یه گل میخوری چه قدر اعصابت بهم مریزه.ولی خوب میثاقبیشتر رو ی تک به تک ها تبحر داره و هغیغی هم بیشتر رو پنالتی ها.دروازه بانهای دیگه هم روی چیزهای دیگه تبحر دارن.ولی انصافا قبول کنین که اگه دربی رفت و بازی بامقاومت نمیدرخشید الان 2 تا باخت اضافه شده بود.دربی رفت اون گل قبول نبود چون اقا زمانی افتاده بود روی زمین و بازیکنا دستاشون بالا بود. بازی با شاهین هم که من همه حرفامو زدم.بازم مرسی که به علایق ما احترام میذارین.

Mannish
09-22-2010, 12:29 PM
ما میدونیم که میثاق رفته ولی من توی پست بالایی هم گفتم برید بخونید جلسشون قرار بود 2 شنبه برگزار شه که دایی مهلت نداد وروز 1 شنبه احمدی رو اورد مونا هم اینجاست در دسترس ازش بپرسین.بهتر که رفت؟سوتی هاش که از سوتی های هغیغی بد تر نبود. من لصلا حوصله ی کل کل با هوادارای هغیغی رو ندارم یا اونهایی که به میثاق توهین میکنن.بنابر این هر چه قدر میخوای بنویس ما هم اعتصاب مکنیم حرف خودمونو میزنیم.
خانوم شکیبا میشه بدونم کدوم توهین رو میگید؟
همون بهتر که رفت کجاش توهینه؟
شما هم ازادی در مورد هقیقی هر چی دوس داری بگی
یا هر کدوم از بازیکنای دیگه
من تعصبی نسبت بهشون ندارم انچنان که بخوام کورکورانه ازشون دفاع کنم
میثاق یا هر کس دیگه ای که از پرسپولیس بره اصلا برام مهم نیست
مهم خود پرسپولیسه
میثاق هم تقریبا اخر نقل و انتقالات بود که جدا شد از تیم
پس دایی فرصت کافی بهش داده
اما بازیکنایی که بخوان با شرط و شروط بیان به درد تیم نمیخورن
مشک ان است که خود ببوید
میثاق هم اگه راست میگه تلاش کنه بیاد بشه دروازه بان تیم ملی
ببینم حتی به عنوان ذخیره هم میتونه تو تیم ملی بیاد یا نه؟
اگر هم قبلا دعوت میشد از صدقه سر پرسپولیسه
اون زمانی که بازیکنا تیم رو میساختن خیلی وقته تاریخش منقضی شده
در این دوره هر کسی بیاد حتی اسمش تو لیست بازیکنای پرسپولیس باشه براش افتخاره
پس دیگه لطفا نگید پرسپولیس با میثاق چه کرد
چون همه بازیکنا حتی کریم باقری که بزرگترینشونه به پرسپولیس مدیونن
وگرنه کریم که کریم نمیشد اگر پرسپولیس نبود
نمونه بارزش در استقلال
استقلال در این چند ساله کدوم بازیکن با افتخاری رو معرفی کرده
به غیر از پرسپولیسیا فقط عزیزی بود که اسم و رسمی پیدا کرد و اون هم چون نه استقلالی بود و نه پرسپولیسی از صحنه محو شد
هر وقت هم که بود با حاشیه و درگیری همراه بوده اصلا هیچ کسی نیست در مقابل عزیزی
پس این رو اویزه گوشتون کنید که پرسپولیسه که به بازیکنها ارج و قرب میده نه بلعکس
من دیگه در این تاپیک هیچ پستی ارسال نمیکنم
چون شما و مونا غیر منطقی صحبت میکنید و تمام طرفداریتون از میثاق از روی احساسه
و معمولا اینطوریه که دختر خانوم ها جذب بازیکنای خوشتیپ میشن و براشون کیفیتشون ملاک نیست

C D E M
09-22-2010, 03:52 PM
خانوم شکیبا میشه بدونم کدوم توهین رو میگید؟
همون بهتر که رفت کجاش توهینه؟
شما هم ازادی در مورد هقیقی هر چی دوس داری بگی
یا هر کدوم از بازیکنای دیگه
من تعصبی نسبت بهشون ندارم انچنان که بخوام کورکورانه ازشون دفاع کنم
میثاق یا هر کس دیگه ای که از پرسپولیس بره اصلا برام مهم نیست
مهم خود پرسپولیسه
میثاق هم تقریبا اخر نقل و انتقالات بود که جدا شد از تیم
پس دایی فرصت کافی بهش داده
اما بازیکنایی که بخوان با شرط و شروط بیان به درد تیم نمیخورن
مشک ان است که خود ببوید
میثاق هم اگه راست میگه تلاش کنه بیاد بشه دروازه بان تیم ملی
ببینم حتی به عنوان ذخیره هم میتونه تو تیم ملی بیاد یا نه؟
اگر هم قبلا دعوت میشد از صدقه سر پرسپولیسه
اون زمانی که بازیکنا تیم رو میساختن خیلی وقته تاریخش منقضی شده
در این دوره هر کسی بیاد حتی اسمش تو لیست بازیکنای پرسپولیس باشه براش افتخاره
پس دیگه لطفا نگید پرسپولیس با میثاق چه کرد
چون همه بازیکنا حتی کریم باقری که بزرگترینشونه به پرسپولیس مدیونن
وگرنه کریم که کریم نمیشد اگر پرسپولیس نبود
نمونه بارزش در استقلال
استقلال در این چند ساله کدوم بازیکن با افتخاری رو معرفی کرده
به غیر از پرسپولیسیا فقط عزیزی بود که اسم و رسمی پیدا کرد و اون هم چون نه استقلالی بود و نه پرسپولیسی از صحنه محو شد
هر وقت هم که بود با حاشیه و درگیری همراه بوده اصلا هیچ کسی نیست در مقابل عزیزی
پس این رو اویزه گوشتون کنید که پرسپولیسه که به بازیکنها ارج و قرب میده نه بلعکس
من دیگه در این تاپیک هیچ پستی ارسال نمیکنم
چون شما و مونا غیر منطقی صحبت میکنید و تمام طرفداریتون از میثاق از روی احساسه
و معمولا اینطوریه که دختر خانوم ها جذب بازیکنای خوشتیپ میشن و براشون کیفیتشون ملاک نیست

مصطفی جان خواهشا تند نرو ما رو که می شناسی اصلا تو این قید و بندها نیستیم پس خواهش می کنم یه سر به تاپیک حقیقی بزن بعد قضاوت کن کی احساساتیه این یک.

دوما من غیر منطقی صحبت میکنم؟ بابا می گم چرا یه بار از رفتار غیر ورزشیه حقیقی انتقاد نمی کنی ؟ من نمی خوام نبش قبر کنم اما بالاخره حرف حق رو باید زد قبول دارم حق 100% با ما نیست اما تو داری یه طرفه به قاضی میری نه ما از روی احساس حرف نمی زنیم من خودم به شخصه وقتی میثاق گل می خورد همونجور واکنش نشون می دادم که حقیقی میخورد من الان وظیفمه از حقیقی دفاع کنم چون هدف اول و آخرم پرسپولیسه و به عنوان یه هوادار حرفه ای نباید خودم رو درگیر حاشیه بکنم! من تو بازی صبای قم جام حذفی حقیقی رو مثل برادر نداشتم حمایت کردم الان هم اگرررررررررر اگررررررررررررررررر حاشیه درست نکنه دروازه بان تیمه هر چی باشه من از رحمان هم حمایت می کنم اما ما حرفمون چیز دیگه شما نمی خواین روز درخشش میثاق رو ببینی و چشماتون رو روی واقعیت بستین آرزوی هر دروازه بانی فیکس بازی کردنه همین حقیقی رو 4 تا بازی بنشون رو نیمکت اگر ساکت موند من حرفم رو پس می گیرم ادعاش هم میشه که 10 ساله تو تیمه(که البته 3 سالش دروازه بان چهارم بوده و اصلا روی سکو می شسته و 2 سالش هم دروازه بان سوم)من دارم بازی های تیم های شهرستانی رو می بینم از ماهواره میثاق الان تو فولاد داره رویایی بازی می کنه، اما اگر بد خلقی بکنه من از دستش ناراحت می شم و دیگه حمایتش نمی کنم ما نمی گیم تو طرفدار حقیقی هستی اما خودت قضاوت کن همممش داری با میثاق کل کل می کنی و حقیقی رو گل بی عیب می دونی قبول دارم حقیقی هم محسنات خودش رو داره اما برتری 100% که تو گفتی رو نداره!

misagh27
11-05-2010, 05:03 PM
اهای هوادارای هغیغی
حال میکنین که الان بازیهای خوب میثاق زبانزد همه شده؟
.

میثاق بالهای شاهین را چید.....

C D E M
11-11-2010, 11:34 PM
میثاق خوب بود الان عالی شده خوشحالم داره خودش رو برای بازگشت به پرسپولیس آماده می کنه!

C D E M
11-17-2010, 08:16 PM
الان که پرسپولیس بحران دروازه بان داره کجایی؟

zamara
11-17-2010, 08:25 PM
ما به جز ميثاق كه خيلي مظلومانه از پرسپوليس كنار گذاشته شد و واقعا دلم سوخت و حسرت نگاههاي مهربون و مظلومانه اش رو ميخورم كه چقدر دوست داشت پرسپوليس بمونه اما بناحق از پرسپوليس دورش كردند ، بازيكن هاي خوب و با ارزش زيادي رو بخاطر دايي از دست داديم ، علي كريمي ، مهدي مهدوي كيا ، مهرزاد معدنچي ، ايمان مبعلي كه مجبور شد به استقلال بره ، جواد كاظميان كه با رفتن به سپاهان اصلا نخواسته بازي هاي خوبش رو بنمايش بزاره ، و حتي فريدون زندي كه علاقه زيادي داشت به پرسيپوليس بياد همه و همه بازيكنان مطرحي بودند كمه با حضور دايي نتونستند به پرسپوليس بيان و بناچار به استيل و استقلال و سپاهان رفتند !
اين فصل واقعا براي هواداران باشگاه فصل حسرت و فصل از دست دادن بازيكنان نامي باشگاه بود .
اميدوارم كه پرسپوليس بتونه با اين بازيكن ها در آخر فصل اسم و نام مقدس پرسپوليس رو سربلند نگهداره.

C D E M
11-17-2010, 08:31 PM
با عمو اسماعیل موافقم کاملا بازیکنای زیادی با دایی سرناسازگاری دارند و ما حسرت نداشتنشون رو داریم. قبول دارم ما نباید پرسپولیس رو به خاطر بازیکناش دوست داشته باشیم اما قبول کنید یه تیم همینجوری که ساخته نمی شه در ثانی الان که حقیقی مصدوم شده ما باید چه کسی رو بذاریم توی دروازه؟ دروازه بانی رو که به خاطر لج و لج بازی جای یکی دیگه اومده و تو دقیقه ی نود انتخاب شده و خودش هم دعاگوی ماست چون از نیمکت نشینیه سپاهان خلاصش کردیم چندوقت یه بار چندتا بازی بهش می دیم. من شبکه ی استانی دارم و بازی های فولاد رو می بینم جلالی الان 3تا بازیه که پشت سر هم تو کنفرانس مطبوعاتیش از واکنش های میثاق تمجید کرده و اون رو ناجیی تیمش دونسته! به نظرم این حرکات تنها بازی های بچه گانست که در آخر هم چوبش رو همون بچه میخوره و بس!

Masoud
11-18-2010, 01:04 AM
من خودم واقعا میثاق رو دوست داشتم و کلی از رفتنش ناراحت شدم ولی خوش بختانه جای خالیش احساس نشد و به نظرم حقیقی تا اینجای این فصل بهترین فصلش بوده و به پختگیه بیشتری داره میرسه.

راجب رفتن میثاق و بحث دایی هم واقعا حرفی نزنم بهتره.
همون مثال خواب و به خواب زدن و اینچیزا......

C D E M
11-19-2010, 06:30 PM
مسعود جان تو که دیگه منو شناختی دایی رو دوست دارم و واقعا ازش دفاع می کنم تا حدی که حتی خودم رو خراب کنم میثاق هم بازیکن مورد علاقمه چون تاکتیکش رو قبول دارم تو این چند بازی اخیر که من ازش تو شبکه ی استانی دیدم واقعا ناجی تیم بوده و تحسین جلالی رو برانگیخته. درمورد حقیقی هم چون اهل ظاهر نمایی نیستم می گم زیاد خوشم نمیاد ازش اما این دلیل نمی شه که چشمم رو روی توانایی هاش و کارهایی که برای تیم کرده ببندم اما اصلا نمی تونم با احمدی کنار بیام میثاق رو با یک دروازه بان خوب تاخت نزد و برد نکرد که ضرر هم کرد چون الان که حقیقی مصدومه جام حذفی و لیگ رو پیش رو داریم جام باشگاه ها هم هست سه نوع بازی متفاوت با سه قشر متفاوت همین حقیقی رو باید داشته باشیم که ممکنه مصدوم بشه محروم بشه و هزارتا اتفاق دیگه براش بیوفته البته خدایی نکرده!

misagh27
11-24-2010, 10:28 AM
هی هی هی
میثاق کجایی که ببینی الان بهت احتیاج دارن.
کجایی که ببینی همه میگن بهترینی؟
ای خدا.............
فرمان احمدی که گندزده به تیم.معلوم نیست چیکار میکنه.اقا فرمان بپا شست پات نره تو چشمت

Masoud
11-24-2010, 11:39 AM
منم صد در صد میگم میثاق بهتر از رحمان احمدی هست.
شاید اگه الان عملکرد میثاق و حقیقی رو تو باشگاهاشون و توپهایی که گرفتن رو کنار هم بزاریم میثاق بهترم باشه ولی وقتی علی دایی بهش میگه برو واسه تمدید و نمیره دیگه چه حرفی میمونه.
دایی نمیتونه بگه خوب باشه میثاق چون تو میخوای تمدید کنی به حقیقی میگم تمدید نکنه تا تو راحت بتونی فیکس باشی ( مثل فولاد )
این اشتباهی بود که خوده میثاق کرد و رفت.

misagh27
11-24-2010, 11:50 AM
ببخشید ولی من باز هم میگم.البته این بار دقیقه تره.روز 3 شنبه 1/4/89 قرار بود جلسه ی میثاق با کاشانی برگزار بشه که صحبت های نهایی تمدید رو بزنن.که روز 2 شنبه 31/3/89 اقای ذدایی احمدی رو اوردن.وچون ما تاالا دروازه بان سوم پرسپولیس رو ندیدم اگه میثاق میخواست بمونه جایی نداشت توی تیم.جتی روی نیمکت ذخیره ها.ولی خوب میثاق خوب بازی میکرد تنها چیزی که باعث افتش شد مصدومیت های زیادی بود که به اونها دچار میشد. و باعث میشد که از دوران اوجش بیاد پایین.الان ما،همه ی هواداران میثاق،راضی هستیم که رفته فولاد.چون اونجا لااقل بهتر بازی میکنه و کسی مثل هغیغی هم روی نیمکت نسیت که فحشش بده.وبه هر حال من همین جا میخوام این بحث رفتن میثاق رو تموم کنم. و جواب هر کسی رو که درباره ی رفتنش حرف بزنه نمیدم.البته به چز چند نفر.فقط من اینجا از میثاق حمایت میکنم.چون واقعا مظلومانه کنارش گذاشتن.توی یه مصاحبه گفته بود که اقای یحیوی چمن ورزشگاه رو خیس کرده بود تا من مصدوم بشم.مصاحبه رو هم دارم و اگه هر کی بخواد براش خصوصی میفرسنتم.
لطفا ازتون خواهش میکنم که بحث رفتن میثاق رو باز نکنین.چون من همه ی نا گفته ها رو دوباره گفتم.
بای

C D E M
11-24-2010, 08:28 PM
خب بهتره به چندتا نکته اشاره کنم:
میثاق از حرکتی که باشگاه باهاش کرد جاخورد
من بازیهاش رو توی خوزستان می بینم واقعا اعجوبه ایی شده برای خودش چرا؟ چون بهش میدون میدن
دایی نمی خواست که میثاق بره میثاق هم نمی خواست که بره این وسط یکی دیگه داشت اذیت میشد!

AnGeLiNa
11-24-2010, 08:56 PM
من كه رفتن ميثاق از پرسپوليسو از چشم حقيقيو باباش ميبينيم، واسه همين به خون اين شخص تشنه ام، الانم بعد از هربازى سر گلاى ساده اى كه اين گلر ميخوره با دوستام اساسى دعوا ميكنم واقعا خوشبحال ميثاق كه داره بدون حاشيه خوب بازى ميكنه اما اين حقيقى جوان كه هنوز بايد بزرگ بشه اعصاب برا آدم نميذاره

misagh27
11-26-2010, 12:26 PM
هوادارای هغیغی که میگن بهترین گلره در اشتباهند.چون اگه بهترین گلر بود که اون گل سخره و ... رو از مس نمیخورد.ولی خوب در کل هر چی هست از احمدی که بهتره.ولی میثاق سرور هر دوشونه

C D E M
11-26-2010, 03:15 PM
نظرتون تایدد می شه!:24:

misagh27
12-01-2010, 04:47 PM
;دوم نظرمون تایید میشه؟تازه سوتی های هغیغی+گلهای مفت = با باخت تحقیر امیز مقابل سپاهان

mona_casillas
12-02-2010, 03:57 PM
احتمالا منظور از این دروازه بان میثاق هست

استيل آذين، مقصد آينده دروازه بان ناراضي

اين دروازه بان مدعي شده که همسرش ديگر توانايي ماندن در اين شهر را ندارد و به همين دليل به او گفته يا طلاق يا حضور در يک تيم تهراني.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003332.jpg
مسئولان استیل آذین که تا همین چند روز پیش دنبال جذب فرشید کریمی بودند حالا از جذب گلری صحبت می کنند که به مراتب در قواره های بالاتری از دروازه بان راه آهن قرار دارد.
ا ین دروازه بان که در یک تیم متمول لیگ برتری بازی می کند و یک دروازه بان مطمئن برای این تیم به حساب می آید وقتی با جواب رد باشگاه برای صدور رضایت نامه مواجه شد مشکلات خانوادگی اش را پیش کشید تا شاید از این طریق بتواند نظر مسئولان باشگاه را برای دریافت رضایت نامه جلب کند.
ا ین دروازه بان نام آشنا که امسال و به دور از انتظار همگان از باشگاهش کنار گذاشته شد به مسئولان باشگاه گفته که اگر نیم فصل دوم را هم در این شهر بازی کند همسرش از او جدا خواهد شد.
این دروازه بان مدعی شده که همسرش دیگر توانایی ماندن در این شهر را ندارد و به همین دلیل به او گفته یا طلاق یا حضور در یک تیم تهرانی. این دروازه بان که استیل آذین را بدجوری خواهان خود می بیند با طرح این مشکلات در صدد دریافت رضایت نامه از باشگاهش است.
نکته جالب اینکه مربی باشگاه مذکور روی دروازه بان خود برای نیم فصل حساب خاصی باز کرده و به هیچ عنوان علاقه ای به از دست دادن وی ندارد.
حالا باید منتظر ماند و دید آیا این دروازه بان می تواند با این حربه رضایت نامه اش را بگیرد یا اینکه باید قید حضور در استیل را بزند و یک نیم فصل دیگر در تیم شهرستانی اش بازی کند؟

C D E M
12-02-2010, 04:31 PM
مونا جان فکر نکنم چون میثاق اصلا زن نداره!

C D E M
12-03-2010, 09:15 PM
امروز میثاق در مقابل شهر داری روز نسبتا معمولی رو گذروند البته از اونجایی که دوسه تا واکنش خوب برای میثاق کاری نداره گفتم ها چون شهرداری تبریز رسما موقعیتی نداشت و فولاد خوشبختانه تونست با4گل برنده ی بازی بشه و میثاق تیمش رو رو سفید کرد و دروازه رو بسته نگه داشت!

Masoud
12-03-2010, 10:08 PM
اره میثاق که زن نداره.
میثافم اگه استیل رفتنی بود اول فصل میرفت.

میثاقم عالی داره کار تو فولاد و واقعا بازی قبلی رو که نشون داد 90 کلی با توپهایی که گرفت حال کردم.

ایشالله مثل میثاق سایپا شه و دوباره تو پیرن پرسپولیس ببینیمتش.

C D E M
12-03-2010, 10:41 PM
ممنونم مسعود واقعا به نکته ی خوبی اشاره کردی میثاق این چند بازی اخیر رو خیلی خوب کار کرد من از ماهواره کانال خوزستان رو می گیرم و بازیشو می بینم خیلی قشنگ خط دفاع رو مدیریت می کنه ماهم آرزو می کنیم دوباره به خونه ی خودش برگرده!

Aida_red
12-04-2010, 04:16 PM
کاش میثاق برمیگشت :sweet:

C D E M
12-07-2010, 11:58 PM
آیدا جان برمیگرده مطمئن باش!

misagh27
12-17-2010, 04:23 PM
منم هر شب دارم دعا میکنم که میثاق رو پیش ما برگردونه.خوشبختانه فولاد خیلی تیم خوبیه و همچنین اقای جلالی مربی کارامدیه.البته من اینو به خاطر اینکه میثاق فیکسه نمیگم.چون من ایشونو خیلی وقته دوست دارم و میدونم که همیشه به بازیکنای جوونش میدون میده.میثاق هم خوب بازی کرده و نشون داده اگه بخواد میتونه فوق العاده کار کنه.

C D E M
12-22-2010, 06:36 PM
سلام این پست برای ارتشه می دونین چرا؟ چون خیلی فراموش کاره چون اصلا بازیکناش یادش نمی مونه تمام بازیکنان تولدشون توی تقویم نوشته شده به جز صاحب این تاپیک روی که اسم میثاق رفت جزو بازیکنان گذشته ی پرسپولیس دلم به این خوش بودکه خودش نیست اما یادش توی سایت هست اما می بینم سایت خیلی تعجیل داشته تو فراموشیش من خیلی از این حرکت ناراحت شدم!

RED STORM
12-22-2010, 07:27 PM
کلا 2 فصل تو پرسپولیس بازی کرده که یه فصلش رو هم کامل مصدوم بوده

و فکر نکنم سرجمع 40 تا بازی هم واسه پرسپولیس انجام داده باشه

بازی درخشان یا حرکت خیلی فوق العاده ای هم که حداقل من یکی ازش یادم نموده ( چرا البته الان یادم اومد که یه سوتی خوشگل تو بازی پرسپولیس سایپا داد و باعث شد پرسپولیس 3 امتیازو بگیره)

اگه معمار زاده تاپیک داره باید سهراب انتظاری و ابراهیم اسدی و عارف محمدوند !!!!!!!!!هم تاپیک مجرا داشته باشن !!!

کسی منکر زحمتی که واسه تیم کشیده نیست ولی در حد همون بازیکن سابق!
الانم که تو فولاده و داره واسه موفقیت اونا تلاش میکنه !

C D E M
12-22-2010, 07:37 PM
بله حرفتون رو قبول دارم الان بازیکن نیست توی تیم ما اما این دیگه خیلی بی انصافیه که بگیم هیچ واکنشی نداشت اگر بازیکنان قدیم پرسپولیس هیچکدوم اسمشون نبود توی تقویم من این پست رو نمی دادم اما فقط اسم میثاق نیست و بس!

AnGeLiNa
12-22-2010, 10:48 PM
آره ديگه فقط ميثاق به چشم نمياد حالا اگه حقيقى رفته بود همه ياد بدلكارياش بودن ولى ميثاق نه.
از اين به بعد به ميثاق بگيد چون واسه موفقيت فولاد تلاش ميكنى ديگه به ما ربطى ندارى، خوبه نا حقى نكنيد وسال قبل عملكرد ميثاقو جوجه عقابو رحمان احمديو مقايسه كنيد، اصلا عملكرد امسالشونو مقايسه كنيد بعد بگين ميثاق خوب نبود

Mannish
12-22-2010, 11:06 PM
آره ديگه فقط ميثاق به چشم نمياد حالا اگه حقيقى رفته بود همه ياد بدلكارياش بودن ولى ميثاق نه.
از اين به بعد به ميثاق بگيد چون واسه موفقيت فولاد تلاش ميكنى ديگه به ما ربطى ندارى، خوبه نا حقى نكنيد وسال قبل عملكرد ميثاقو جوجه عقابو رحمان احمديو مقايسه كنيد، اصلا عملكرد امسالشونو مقايسه كنيد بعد بگين ميثاق خوب نبود
مگه یادتون رفته سوتی های پارسالشو
2 تا بازی به خاطر بچه بازی اون برد رو با تساوی عوض کردیم
پارسال دفاعمون خوب بود
امسال افتضاحه
دفاعیی که پای ثابتش سپهره
چه انتظاری ازش میره
تازه حقیق جوونه
اما میثاق باید فکر بازی خدا حافظی باشه

AnGeLiNa
12-22-2010, 11:20 PM
نميخوام مقايسه كنم اما بوفون چندسالشه؟ كاسياس چند سالشه؟ رحمتى چندسالشه؟ كه ميگين ميثاق بايد خداحافظى كنه؟
اين حقيقى مگه متولد چه ساليه كه ميگيد جوونه؟
اين حقيقى هنوز 18 سالشه و ميثاق 50 سالشه نه؟

RED STORM
12-23-2010, 02:40 PM

برای اینکه بگم خوب بود یا نبود عملکرد 2 سالش تو پرسپولیسو مبنا قرار میدم . نه عملکردش تو فولاد خوزستان رو ...
دلیلش هم کاملا واضحه چون اینجا کلوپ هواداران پرسپولیسه .نه فولاد خوزستان

همونطور که گفتم یه فصل کامل مصدوم بود و تو فصل گذشته هم کار خاصی نکرد که بخواد به چشم بیاد و تو ذهن مونده باشه ...(تنها کار مثبتی که کرده واسمون به نظرم همون گل به خودی ای بود که زمان بازیش تو سایپا از پرسپولیس خورد)
حالا شما دوست داری از یه بازیکن فوق العاده معمولی یه اسطوره بسازی اون بحثش جداست و به خودت مربوط میشه ...

اما در مورد حقیقی :
اونم یکی مثل معمارزاده تنها فرقشون هم اینه که حقیقی هنوز تو تیم مونده ولی میثاق نه
کلا اگه تیممون در و پیکر داشت هیچکدومشون نباید پاشون به پرسپولیس وا میشد

نميخوام مقايسه كنم اما بوفون چندسالشه؟ كاسياس چند سالشه؟ رحمتى چندسالشه؟ كه ميگين ميثاق بايد خداحافظى كنه؟

من جای شما بودم هیچ وقت کاسیاس و مخصوصا بوفون رو با معمارزاده مقایسه نمیکردم.
مثل مقایسه علیزاده با کریس رونالدو میمونه!

Mannish
12-23-2010, 03:38 PM
اين حقيقى مگه متولد چه ساليه كه ميگيد جوونه؟
اين حقيقى هنوز 18 سالشه و ميثاق 50 سالشه نه؟
میدونید مشکل ما چیه
مشکل ما اینه کهاینده نگر نیستیم
مشکل ما اینه که مرغ همسایمون غازه
سالها دل طلب جام جم از ما میکرد----------انچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
استقلال به این مینازه که خیلی از بازیکنانش ساخته پرداخته تیم خودشونن
درست عین بارسلونا
برای همین نسبت به تیمشون تعصب دارن
بر خلاف رئال
چرا ما رو دروازه بان خودمون سرمایه گذاری نکنیم و مدام سر مایه سوزی کنیم؟
چرا وقتی که با هزینه کردن روی حقیقی میتونیم یه دروازه بان 6 دنگ به تیم ملی تحویل بدیم بیام و دنبال دروازه بانای تیمای دیگه باشیم
در ایران شما چند نفر رو میتونی مثال بزنی که با بالاتر رفتن سنشون اماده تر و پخته تر کار کردن؟
کی جز عابد زاده
باقری
مجیدی؟
و ارمناک پطروسیان
من کس دیگه ای رو ذهنم یاری نمیکنه
بازیکنان ایرانی تا جوونن انگیزه دارن که اسم و رسمی در بیارن
همین کریمی که محبوب تمام فوتبالدوستانه چرا نتونست به اونچه که لیاقتشو داشت برسه؟
چون زود اشباع شد
چون زود سیر شد
یه فوتبالیست نباید سیری پذیر باشه
میثاق هم اگر در تیم میموند اینده ای رو دنبال نمیکرد
چون فکر میکرد به هر اونچه که میخواسته رسیده
2 تا قهرمانی در لیگ برتر و قهرمانی در جام حذفی
پس رفتن از پرسپولیس براش انگیزه ای شد تا بار دیگه خودشو اثبات کنه
میثاق در پرسپولیس دروازه بان مطمئنی نبود
نباید اینو یادتون رفته باشه
میثاق اگر این فصل در پرسپولیس میموند به سر نوشت فنایی و واعظی و رودباریان گرفتار میشد

C D E M
12-23-2010, 08:03 PM
http://www.4shared.com/dir/cwjN5-ST/sharing.html

این رو ببینید بعد بگید برای پرسپولیس واکنش نداشت قبول دارم سوتی زیاد داشت اما نه به اون بی انصافی که شما میگید!

Mannish
12-23-2010, 08:16 PM
http://www.4shared.com/dir/cwjn5-st/sharing.html

این رو ببینید بعد بگید برای پرسپولیس واکنش نداشت قبول دارم سوتی زیاد داشت اما نه به اون بی انصافی که شما میگید!
خداییش توی این کلیپای گلچینش 4 تا واکنش اساسی پیدا میشه؟
به خدا میثاق پسر خوبی بود
دوس داشتنی بود
اما یک دهم خیلی ها هم کاری برای پرسپولیس انجام نداد
اگر هم توجه کرده باشید میبینید فقط خانومای انجمن هنوز طرفدار میثاقن
اونم فکر میکنم به خاطر روابط عاطفی ایجاد شده باشه
امیدوارم میثاق هر جا هست موفق باشه

C D E M
12-23-2010, 08:20 PM
من صد دفعه گفتم که طرفدار مرد و زن نداره!
من صد دفعه گفتم ازاوناایی نیستم که درگیر رابطه ی عاطفی بشم!
من صد دفعه گفتم اگر میثاق طرفدار زن داشته باشه به خودش عیبی وارد نمی شه!
من صد دفعه گفتم تو تاپیک کسی از اون فرد حمایت بشه گناه نداره!
من صد دفعه با مصطفی به توافق رسیدم که میثاق شق القمر نکرد اما افتضاح هم نبود!
من صد دفعه.......................................... .................................................. .........

Mannish
12-23-2010, 08:23 PM
من صد دفعه گفتم که طرفدار مرد و زن نداره!
من صد دفعه گفتم ازاوناایی نیستم که درگیر رابطه ی عاطفی بشم!
من صد دفعه گفتم اگر میثاق طرفدار زن داشته باشه به خودش عیبی وارد نمی شه!
من صد دفعه گفتم تو تاپیک کسی از اون فرد حمایت بشه گناه نداره!
من صد دفعه با مصطفی به توافق رسیدم که میثاق شق القمر نکرد اما افتضاح هم نبود!
من صد دفعه.......................................... .................................................. .........
خیلی خوب
دیدی که منم ازش حمایت کردم
و همینطور ارزوی موفقیت
پس مشکل چیه الان؟
من منظورم شخص شما تنها نبود
کلی عرض کردم
:clapping:میثاق:clapping:میثاق

C D E M
12-24-2010, 12:00 AM
هیچی ما از اولش هم مشکلی نداشتیم اما بحثم این بود که تو تقویم تاریخ تولدش خالیه همین! ممنونم از اینکه تو بحث شرکت کردی!

misagh27
01-06-2011, 01:51 PM
کلا 2 فصل تو پرسپولیس بازی کرده که یه فصلش رو هم کامل مصدوم بوده

و فکر نکنم سرجمع 40 تا بازی هم واسه پرسپولیس انجام داده باشه

بازی درخشان یا حرکت خیلی فوق العاده ای هم که حداقل من یکی ازش یادم نموده ( چرا البته الان یادم اومد که یه سوتی خوشگل تو بازی پرسپولیس سایپا داد و باعث شد پرسپولیس 3 امتیازو بگیره)

اگه معمار زاده تاپیک داره باید سهراب انتظاری و ابراهیم اسدی و عارف محمدوند !!!!!!!!!هم تاپیک مجرا داشته باشن !!!

کسی منکر زحمتی که واسه تیم کشیده نیست ولی در حد همون بازیکن سابق!
الانم که تو فولاده و داره واسه موفقیت اونا تلاش میکنه !

سلام.من اومدم یه پست بدم و برم.امیدوارم این باعث یه دعوا نشه.ببخشید شما میگی میثاق بازی خوبی نداشته.خوب پس بازی با استقلال دور رفت من تو دروازه بودم که نذاشتم 10 -1 ببازیم؟با زی با مقاومت شوهر عمه ی بنده بود که نذاشت 10 تا بخوریم؟بهتره یه خورده از سلولهای خاکستریتون کار بکشین تا ببینی که میثاق بازی خوبم داشته.میثاق تا میرسید به دوران اوجش مصدوم میشد.اخرین بردمون توی لیگ نهم هم از صدقه سری میثاق بود.و من یه خواهش دارماز مدیرا.میخوام اگه بشه شما ها اسم میثاق معمارزاده رو بغل اسم محمد نوری جا بدین.میشه؟توروخدا این کارو بکنین.

RED STORM
01-06-2011, 02:37 PM
سلام.من اومدم یه پست بدم و برم.امیدوارم این باعث یه دعوا نشه.ببخشید شما میگی میثاق بازی خوبی نداشته.خوب پس بازی با استقلال دور رفت من تو دروازه بودم که نذاشتم 10 -1 ببازیم؟با زی با مقاومت شوهر عمه ی بنده بود که نذاشت 10 تا بخوریم؟بهتره یه خورده از سلولهای خاکستریتون کار بکشین تا ببینی که میثاق بازی خوبم داشته.میثاق تا میرسید به دوران اوجش مصدوم میشد.اخرین بردمون توی لیگ نهم هم از صدقه سری میثاق بود.و من یه خواهش دارماز مدیرا.میخوام اگه بشه شما ها اسم میثاق معمارزاده رو بغل اسم محمد نوری جا بدین.میشه؟توروخدا این کارو بکنین.

خیلی جالبه که تو اون حدودا 40 تا بازی ای که انجام داده 2 بازی به یاد مونده ...
خودش همه چیزو نشون میده ...
ماشاالله اینقدر عملکردش بی نقص و بی نوسان بوده که این 2 بازی تو یاد همه مونده ...
واقعا زحمت کشیده ...
بالاخره هویج که نکاشتن تو گل . گلره و وظیفش اینه که نذاره تیم گل بخوره ...
نکنه مثلا انتظار داشتی بهش دستخوش بدن برای اون 2 تا بازی؟
از سلول های خاکستریمونم نمیتونیم کمک بگیریم . که اگه کمک گرفته بودم اینجا با کسی مثل شما سر و کله نمیزدیم ...
راستی تو بوشهر کی بود که که توپو با مرغ اشتباه گرفته بود ؟! کی بود که باعث شد اون احمد پوری بیاد و یه جا تاریخچه پرسپولیسو زیر سوال ببره؟!
امسال کی بود که از سایپا 5 تا خورد؟!
کی بود که تو لیگ هفتم یه گل رو با اشتباه مسلمش به پرسپولیس تقدیم کرد؟

------
علاقه ای به ادامه دادن این بحث ندارم .
به نظرت معمارزاده بهترین گلر ایرانه . اوک . با همین نظرت خوشحال باش و حال کن!

C D E M
01-09-2011, 06:28 PM
امروز 19 دی ماه تولد میثاق معمارزاده هست کاشکی مثل پارسال می تونستیم براش جشن بگیریم حیف! هرچند که اسمش تو تقویم نیست اما جای خالیش و تاپیکش هنوز پابرجاست!http://violet.special.ir/archives/birthday5.jpg

C D E M
02-06-2011, 12:23 PM
دیروز من بازی فولاد و نفت رو دیدم وایییییییییییییی چقدر قشنگ بود خیلی قشنگ علاوه بر خط دفاع مستحکم میثاق عالی کار کرد و تونست دو ضربه ی پنالتی حریف رو بگیره و تازه واکنش های خوبی هم نشون بده!
من از طرفی خوشحالم و از طرفی هم ناراحت که چرا این واکنش ها رو نباید در پرسپولیس ببینم!

misagh27
02-18-2011, 10:41 AM
اره اجی اما همه با میثاق دشمنن من فردای بازی نفت تو روزنامه خوندم که میثاق ناراحت بود. میگفتش اگه یکی دیگه جای من بود و 2 تا پنالتی میگرفت میگفتن جز بهترینهاست اما حالا که من 2 تا پنالتی گرفتم میگن شانس و اقبال.

misagh27
02-25-2011, 11:13 AM
امروزم که فولاد و پرسپولیس بازی دارن.امیدوارم که این بازی حق به حقدار برسه.وبرای اینکه سوتفاهم پیش نیاد میثاق گفته از دایی رخصت میگیرم.

alibother
04-07-2011, 12:39 AM
پاسخ ميثاق معمارزاده به سرمربي و كاپيتان تراكتورسازي: ما براي نتيجه گرفتن دنبال مسائل جانبي نيستيم ، اوت انداز هم نداريم
http://img.online-dl.com/images/a3992_____________________.jpg
ميثاق معمارزاده دروازه بان فولاد كه بعد از بازي با تراكتور سازي و تساوي دقيقه 97 با اين تيم مورد انتقاد سرمربي و كاپيتان اين تيم قرار گرفت در اين باره مي گويد:«من در دقيقه 96 و يك دقيقه قبل از اينكه گل بخوريم براي اولين بار به زمين افتادم و تا آن لحظه كه اتفاقا كارت زرد هم گرفتم هرگز به زمين نيفتاده بودم.»
وي ادامه داد:«من در مصاحبه با خبرنگار برنامه نود هم به گرفتگي پايم اشاره كردم اما در مونتاژ تصاوير مصاحبه من و آقاي جلالي تصاوير طوري تدوين شد كه انگار من يك چيز گفته ام و آقاي جلالي يك چيز ديگر.» وي درباره انتقاد كمالوند به زمين افتادن هاي متوالي مي گويد:«بهتر است آقاي كمالوند فيلم بازي را دوباره نگاه كند.اگر من قبل از دقيقه 95 يك بار زمين خورده بودم حق با آنهاست اما بايد همين جا بگويم ما براي نتيجه گرفتن نيازي به اين كارها نداريم ودر كار فني آنقدر قوي هستيم كه نيازي به اين مسائل پيدا نكنيم .»
معمارزده مي گويد:«ما در بيشتر دقايق بازي جريان مسابقه را كنترل كرديم .نراكتورسازي هم موقعيت خاصي نداشت و تمام حملات شان با اوت دستي انجام مي شد كه ما همه را مهار كرديم.گلي هم كه به ما زدند آفسايد بود و در زماني كه ده نفره بوديم پاي مدافع ما سر خورد تا در ثانيه هاي پاياني گل بخوريم.» دروازه بان فولاد كه اين هفته از بازي مقابل تيم سابقش سايپا محروم است در خصوص حرفهاي اخير محمد نصرتي كه او را بي تجربه خوانده بود مي گويد:«محمد يكي از دوستان خوب من است و نمي دانم چرا اين حرفها را زده اما اگر من بي تجربه هستم او چرا اين صحبت ها را مطرح كرده؟» وي ادامه مي دهد:«من نه درباره تيم تراكتورسازي حرفي زدم ونه به اين تيم و بازيكنانش كاري دارم .بهتر است هر كسي درباره خودش و تيمش صحبت كند .تراكتورسازي هر جاي جدول كه هست مباركش باشد اما من نبايد براي حرف زدن از بازيكنان اين تيم اجازه بگيرم.»
معمارزاده همچنين مي گويد:«آنها درباره وقت كشي از سوي من حرفهاي بيهوده اي را مطرح كردند اما بايد بدانند من هيچ وقت چنين كاري انجام نمي دهم .ما اگر اين كار را مي كرديم در خيلي از بازيها در دقايق پاياني خيلي از امتيازاتمان را از دست نمي داديم و الان در جدول رتبه خيلي بهتري داشتيم .ما براي نتيجه گرفتن دنبال مسائل جانبي و ضد فوتبال نيستيم ،در ضمن اوت انداز هم نداريم.»

mitra*
04-07-2011, 03:14 PM
من نمیدونم معمارزاده چه هیزم تری به بعضیا فروخته که انقدر ازش بدتون میاد خیلیا واسه پرسپولیس تلاش کردن ولی فقط بعضی از کارشون یاد ادم مونده مثلا سپهر حیدری همه دوستش داریم ولی بهترین حرکتی که همه تو ذهنشون دارن همون گلیه که موقع قهرمانی زد معمارزاده همون دلیلی نمیشه اگه 40تابازی کرده 40تاشگفتی داشته باشه که طرف مثل ما ادمه سوپرمن که نیست انتظارات بچه از بازیکنا خیلی بالاست پویا هم خیلی جو میده گلر هست وظیغه شه توپ بگیره ولی وظیفه دفاع چیه؟وظیفه مهاجم چیه؟وقتی تیمی مهاجم نداره که گل بزنه وتیم حریف مهاجم حرفه ای داره ودفاع های ما انقدر ضعیف هستن که مهاجم حریف ازشون رد میشه دیگه گلر کاری نمیتونه بکنه.بعدشم ما 11 به 11 میریم تو زمین نه 11 به 1 اینطور انتظاری که تو از یه دروازبان داری کاسیاسم نمیتونه انتظارتو براورده کنه منطقی بودن چیزه خوبیه

C D E M
04-07-2011, 03:39 PM
میترا جان انقدر تند نرو ببین وظیفه ی هر دروازه بانی حراست از دروازه است که باید به نحو احسن انجام بده! میثاق هم از قائده مستثنا نیست! نمی دونم 90 رو دیدی یا نه من واقعا به غیرتش ایمان آوردم بدون هیچ سوال و اشاره ی گزارشگر گفت تیم من تو دربی به خاطر داوری باخت این یعنی چی؟ یعنی اینکه میثاق دلش تو پرسپولیسه درسته رحمان بد کار نکرده اما من اعتقاد دارم اگر قرار به بازشگت میثاق باشه باید جایگزین حقیقی بشه! دایی خطای بزرگی کرد که حقیقی رو نگه داشت.میترا جان پویا هم نظر خودش رو گفته و اعتقادش ما نباید چیزی رو به کسی تحمیل کنیم هرکس هوادار یه بازیکن خاصیه و طبعا کسی رو نباید مجبور به ستایش کسی کرد! پویا با میثاق سر جنگ که نداره اتفاقا تو پست بیستم همین تاپیک پست داده
امیدوارم که تمدید کنه
واقعا دروازه بان خوبیه
مطمئن باش میثاق با این هواداراش تنها نیست!

mitra*
04-12-2011, 03:33 AM
من که چیزی نمیگم میگم همه باید تو زمین باید خوب باشن فقط دروازبان مقصر نیست

misagh27
05-05-2011, 03:54 PM
مونا جونم من با نظرت موافقم هر کی ازاده که نظر خودش رو بیان کنه اما خدایی بعضی ها هم بی انصافی میکنن.نمیدونم اگه میثاق 10 تا بازی خوب انجام داده باشه و 15 تا بازی بد همه اون 15 تا رو یادشون مونده. یادشون رفته که زمانی توی پرسپولیس جلوی خیلی از باخت ها رو گرفت.
اگه تیم باخته این نیست که دروازه بان بد کار کرده خوب قبول دروازه بان گلی که نباید میخورده رو خورده اما خب مگه باید دروازه بان باید گل خورده رو جبران کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

misagh27
05-11-2011, 08:39 PM
میثاقی ها این لینک رو ببینین البته شاید خیلی قدیمی باشه:
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/04/27/2460198/%D8%AC%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D9%82-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D 9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF

Masoud
07-02-2011, 01:23 AM
میثاق با پرسپولیس تموم کرده و صد در صد فصل بعد گلر پرسپولیسه.
اون طوری که من خبر دارم همه چی تموم شده و فقط تا حالا بنا به دلایلی موضوع مطرح نشده ولی میثاق فصل بعد ایشالله پیراهن پرسپولیس رو میپوشه.
من خودم از این قضیه خیلی خوشحالم.

پرسپولیسی.جنوبی
07-06-2011, 12:01 AM
فوری : میثاق معمارزاده به خانه بازگشت

کانون هواداران پرسپولیس : بالاخره تکلیف دومین دروازه‌بان پرسپوایس در لیگ یازدهم هم مشخص شد و این دروازه‌بان کسی نبود جز میثاق معمارزاده!

پیش از این هم صحبت‌های زیادی درباره بازگشت میثاق به پرسپولیس به گوش می‌رسید اما با توجه به رابطه سرد او و حقیقی این انتقال کمی بعید به نظر می‌آمد.

اما در نهایت میثاق معمارزاده بعد از یک فصل دوری از پرسپولیس به این تیم بازگشت تا از فردا فولادی‌ها به دنبال یک دروازه‌بان دیگر باشند.

Masoud
07-06-2011, 12:33 AM
همون طوری که چند روز پیش گفتم کاره میثاق با پرسپولیس تموم شده بود و فقط علنی نکردنش به دلایلی.
امروز هم برادرش که وکیلش هم میشه با پرسپولیس ثبت کرد تموم شد.

AM1NR3Z4
07-14-2011, 01:04 PM
معمارزاده: حقيقي مثل برادرم مي‌ماند

دروازه‌بان جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بارها گفته‌ام حقيقي مثل برادرم مي‌ماند.
ميثاق معمارزاده در پايان تمرين امروز پرسپوليس در خصوص همبازي شدن با عليرضا حقيقي گفت: مشكلي با حقيقي ندارم بارها گفته‌ام او مثل برادرم مي‌ماند. از اينكه به پرسپوليس آمده‌ام خوشحالم و اميدوارم مثل دو فصل قبل در اين تيم مؤثر باشم. پرسپوليس خانه من است.
وي درباره اينكه گفته مي‌شود حقيقي از حضور او در اين تيم ناراحت است گفت: صحبت‌هايم را با باشگاه انجام دادم با خود آقاي كاشاني هم حرف زدم. ايشان گفت تو كار خودت را انجام بده تصميم نهايي را كادر فني مي‌گيرد كه چه كسي بازي كند.

AnGeLiNa
07-15-2011, 06:13 AM
اين ميثاق و حقيقى خداروشكر مثل برادرم ميمونن اينقد به خون هم تشنه ان وگرنه اگه رقيب بودن ديگه چيكار ميكردن؟ ؟ ؟ ؟
بى ترديد ميثاق شماره 1 هست حقيقى هم يه مدت نيمكت نشين بعد باباش مياد بعدشم فيكس ميشه

riftaina
07-15-2011, 09:17 AM
فقط میثاق معمارزاده باور کنید دروازه بان بهتر از میثاق نیست@};-

Spring_red
07-15-2011, 06:00 PM
وای که چقدر خوشحال شدم میثاق اومد پرسپولیس
واقعا که عالی شدددددددددددد

C D E M
07-15-2011, 10:24 PM
اين ميثاق و حقيقى خداروشكر مثل برادرم ميمونن اينقد به خون هم تشنه ان وگرنه اگه رقيب بودن ديگه چيكار ميكردن؟ ؟ ؟ ؟
بى ترديد ميثاق شماره 1 هست حقيقى هم يه مدت نيمكت نشين بعد باباش مياد بعدشم فيكس ميشه

نرگس جان درست می گی اما کسی سیاست داره که بتونه تو مستطیل سبز حقش رو بگیره نه با لابی بازی. البته حقیقی هم بازیکن قابلی هست اما حاشیه هاش دیگه برای ما اعصاب نذاشته!

C D E M
08-09-2011, 11:46 AM
امیدوارم میثاق توبازی بعدی بیاد تو دروازه و قابلیت های خودش رو ثابت کنه اینجوری بی انصافیه می خوان چیو ثابت کنن؟ که میثاق اشتباه کرد اومد پرسپولیس؟ اما نمی دونن میثاق هرلحظه به تیمش علاقمندتر میشه الان همه گوش تیز کردن تا میثاق یه قر بزنه تا بهش بگن دیدی اشتباه کردی دیدی کارت نابجا و غلط بود. نذاریم. نذاریم اینجوری بشه حیفه خیلی هم حیفه!

misagh27
08-09-2011, 03:33 PM
آره مونا جون راست میگی.
اخه من نمیدونم اینهایی که واسه بازیکنا حاشیه میسازن هدفشون چیه؟
میثاق با اینکه الان رو نیمکته و قیافش اخموه(هر چند همیشه اخمو هستش) ولی ان ته ته ته دلش خیلی خوشحاله که برگشته کنار تیمش و پیش هواداراش.
امیدوارم بازی پنجشنبه شب میثاق ب قدری خوب بازی کنه که استادیوم داد بزنه:
میثاق دست طلایی/ امید تیم مایی
این واز این نظر میگم که مطمئنم که 5شنبه میثاق تو دروازست چون جناب حقیقی با درخشششون کمک به باخت تیممون کردن.

C D E M
08-12-2011, 11:36 AM
سه شنبه منتظرت هستم چون دیشب حقیقی تیم من رو به باد داد.
موقع سنگربانی تو فرا رسیده.
به نظرم دیگه وقتشه که میثاق بیاد تو دروازه و جای حقیقی رو بگیره تو این موقعیت حساس ما لااقل باید خیالمون راحت باشه که اگر گل نمی زنیم لااقل گل هم نخوریم.

AM1NR3Z4
08-12-2011, 12:46 PM
همون دیشب هم میثاق تو دروازه بود بهتر بود. حقیقی رو گل اول بی تقصیر نبود !
میثم بائو همچین خیلیم حرفه ای نزد که حقیقی نتونه مهارش کنه !
ولی با وجود استیلی بعید میدونم بازی بعدی هم کسی غیر از حقیقی تو دروازه باشه 258147963

C D E M
08-12-2011, 01:40 PM
امین جان من اگر این حرفای ترو بزنم می گن داری بازیکن محوری می کنی اما خداروشکر همه فهمیدن که حقیقی فعلا دیگه به درد تیم نمی خوره. حقیقی حتی در حد پرسپولیس ظاهر نشد چه برسه به دروازه بان ملی پوش. واقعا که اگر بازی بعدی هم تو دروازه باشه شکم در مورد استیلی به یقین تبدیل می شه.

babak red
08-12-2011, 01:53 PM
بچه ها بی انصافی نکنین دیگه. دیشب کی خوب بود که حقیقی خوب باشه.با این دفاعی که داریم کاسیاس هم نمیتونه کاری بکنه. جای سپهر تو دفاع خیلی خالیه انصافا

C D E M
08-13-2011, 06:12 PM
بابک من اگر بی انصاف بودم همون بازی اول می گفتم حقیقی بده و زیرآبشو می زدم.
اما همه دارن میگن حقیقی روی گلها مقصر بوده و از همه مهم تر بازهم ادععای شماره یک بودن و ملی پوش بودنش میشه.
من فقط می گم یه اعتماد هم به میثاق کنیم چی میشه؟

C D E M
08-13-2011, 06:12 PM
اما همه دارن میگن حقیقی روی گلها مقصر بوده و از همه مهم تر بازهم ادععای شماره یک بودن و ملی پوش بودنش میشه.

babak red
08-13-2011, 06:38 PM
مونا جان برای من حقیقی و میثاق هیچ فرقی ندارن.این دو تا رو یک اندازه دوست دارم ولی ادعای شماره یکی به نظرت حقش نیست؟ چند سالیه تو پرسپولیسه و حتی کاپیتان هم بوده و تو سختی های پرسپولیس بوده و خیلی وقتها مورد بی مهری قرار گرفته.

اعتماد به میثاق که صد در صد .حتما باید بیارنش تو بازی. شاید خیلی بهتر از حقیقی باشه.ما یک سال شایدم بیشتره که بازیش رو ندیدیم و خیلی دوست داریم ببینیم

SaRa
08-13-2011, 09:04 PM
الان ديگه بعد از 3تا بازي و 3تا باخت وقتشه كه از ميثاق استفاه بشه تا اونم خودي نشون بده.
چونكه حقيقي توي 5تا گل خورده بي تقصير نبوده

C D E M
08-16-2011, 12:10 AM
مونا جان برای من حقیقی و میثاق هیچ فرقی ندارن.این دو تا رو یک اندازه دوست دارم ولی ادعای شماره یکی به نظرت حقش نیست؟ چند سالیه تو پرسپولیسه و حتی کاپیتان هم بوده و تو سختی های پرسپولیس بوده و خیلی وقتها مورد بی مهری قرار گرفته.

اعتماد به میثاق که صد در صد .حتما باید بیارنش تو بازی. شاید خیلی بهتر از حقیقی باشه.ما یک سال شایدم بیشتره که بازیش رو ندیدیم و خیلی دوست داریم ببینیم

من حرفت رو قبول ندارم بابک اگر اینجور باشه ناییجی هم چندین و چند سال تو پرسپولیس بوده اما یک دقیقه هم تو بازی نبوده! حقیقی درسته بازی زیاد کرده اما نمی تونه بگه چون چند ساله تو تیمم حق اشتباه دارم.این غلطه.برای منم فرقی نداره. اگر میثاق تو دروازه باشه و ما موفق نباشیم چه دردی دوا میشه؟ من فرد گرا نیستم اما باید واقعیت رو پذیرفت که لااقل تواین موقعیت باید خیالمون از دروازه راحت باشه.الان هم که حقیقی یه کم داره به قول معروف داره ریپ می زنه باید از دروازه بان آماده ی دیگمون استفاده کنیم!

babak red
09-04-2011, 01:19 PM
میثاق معمارزاده: مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است

شنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱:۳۵ http://fc-perspolis.com/templates/Default/images/print.gif (http://fc-perspolis.com/Print/4635)
http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1315037247.jpg (http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1315037247.jpg)
دروازه بان خوش قامت و آماده تیم فوتبال پرسپولیس گفت: فکر می کنم تعداد گل های به ثمر رسیده شرط نیست و مهم، بردن پرسپولیس در همه مسابقات است.

میثاق معمارزاده با درخشش و مهار یک ضربه پنالتی در دیدار دوستانه پرسپولیس برابر سیاه جامگان خراسان در گفتگویی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت: تمرینات فشرده ای را در اردوی مشهد پشت سر گذاشتیم. تمرینات سنگین ما از روز یکشنبه آغاز شد و در اردو نیز با دو نوبت تمرین در روز به شرایط خوب و قابل قبولی رسیدیم.
وی افزود: خستگی مفرط بازیکنان اجازه بازی در برابر تیم جوان، دونده و جنگنده حریف را به ما نداد. علاوه بر آن، تیم ما از بهره بردن از چند بازیکن مصدوم و ملی پوش نیز محروم بود، به همین دلیل نتوانستیم با تعداد گل بیشتر این تیم را شکست دهیم اما من فکر می کنم مهم بردن پرسپولیس در همه مسابقات است، حالا فرقی نمی کند با یک یا چند گل باشد.
دروازه بان پرسپولیس تصریح کرد: بازی تدارکاتی در مشهد به ما کمک کرد تا حدودی ضعف ها را برطرف کنیم و با آمادگی کامل به مصاف ذوب آهن برویم و با یک برد در اصفهان بتوانیم شرایطمان را در لیگ و جدول مسابقات بهبود بخشیم تا در برابر استقلال با روحیه ای مضاعف ظاهر شویم.
معمارزاده در مورد وضعیت بدنی اش نیز افزود: از روزی که در پرسپولیس کارم را شروع کردم، شرایطم خوب بوده ولی هنوز به آن آمادگی آرمانی نرسیده ام و امیدوارم در روزهای آینده بتوانم به اوج توانایی هایم برسم و از نظر ذهنی، روحی و بدنی در هر شرایطی به پرسپولیس کمک کنم.
میثاق در مورد برخورد با بازیکن تیم سیاه جامگان گفت: یکی از بازیکنان حریف در صحنه ای با من درگیر شد و مچ پایم را مورد هدف قرار داد ولی مشکل خاصی نبود و درد اندکی را در ناحیه ماهیچه پایم بوجود آورد که خدا را شکر رفع شد.
دروازه بان سرخپوشان در ادامه درباره خستگی بدنی اش افزود: من قبل از اینکه به پرسپولیس بیایم حدود 15 روز با تیم ملی بودم و قبل از آن هم حدود 15 روز با یکی از دوستان، تمرینات سنگینی را انجام داده بودم که در کل، حدود دو ماه و نیم تا سه ماه، تمرینات مداومی را پشت سر گذاشتم و این خستگی طبیعی است اما طی صحبت هایی که با سعید عزیزیان داشتم قرار است روند تمرینات طوری باشد که خستگی ها رفع گردد و تمرینات شادابی را انجام بدهیم.

C D E M
09-04-2011, 03:12 PM
میثاق معمارزاده:red boy2::red boy2::perspolis::perspolis::|:|:por ro::por ro::por ro::clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping::clapping::hora:: hora::hora::hora::hora::hora::hora::hora::hora::ho ra::hora::hora::hora::hora::hora::hora::hora::oho: :oho::oho::oho::oho::oho::oho::oho:

redlove
09-04-2011, 04:46 PM
میثاق معمارزاده:red boy2::red boy2::perspolis::perspolis::|:|:por ro::por ro::por ro::clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping::clapping::clappi ng::clapping::clapping::clapping::clapping::hora:: hora::hora::hora::hora::hora::hora::hora::hora::ho ra::hora::hora::hora::hora::hora::hora::hora::oho: :oho::oho::oho::oho::oho::oho::oho:

باور کنید این حرکت مونا خود جوش :6::6::6:

@};-@};-@};- مونا @};-@};-@};-

C D E M
09-14-2011, 02:02 PM
وهمچنان من اصرار دارم
میثاق معمارزاده:clapping::clapping::clapping::c lapping::clapping::clapping::clapping::clapping::c lapping::clapping::clapping::clapping::clapping::c lapping::clapping::clapping::clapping::clapping::c lapping::clapping::|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:clapp ing::clapping::clapping::clapping::clapping:

misagh27
09-17-2011, 12:09 PM
میثاقم چرا دیشب اینجوری بازی کرد؟
راستی دیشب لیزر انداختن رو صورتشا!!!!!!!

mitra*
09-17-2011, 04:08 PM
باخت پرسپولیس رو تسلیت میگم:cry:
ولی من اومدم بگم خداییش بااینکه میثاق بدبازی کرد ولی باخت فقط تقصیر میثاق نیست و ما باید بریم از مهاجمامون انتقدکنیم دیگه شورشو در اوردن .واین خیلی طبیعیه که تیمی که گل نزنه گل میخوره.واین مسئله که اگه حقیقی بود شاید میبردیم یا اینطور گل نمیخوردیم باید بگم بازی رفت وبرگشت علیرضا دروازه بود که باختیم پس ربطی به دروازه بان نداره مشکل از مهاجماست که گل نمیزنن فقط همین رو میخواستم بگم

misagh27
09-17-2011, 04:33 PM
منم با میترا موافقم!
میثاق نه هر گلر دیگه ای که گل خورده یکی،دوتا،سه تا فرق نمیکنه خود گلر نباید گل رو جبران کنه که!
این نهایت (شرمنده)بی عرضگی مهاجمامون بود که 7 تا موقعیت رو خراب کردن!
و همچنین محمد نوری !
شاید اگه پنالتی گل میشد پرسپولیس انرژی دوباره ای میگرفت و شاید میتونستیم ببریم یا حداقل مساوی رو بگیریم.

kamrane
09-17-2011, 04:50 PM
جمع کنید ترو خدا کاسه کوزتونو
مگه این میثاق دربازه بانه؟؟؟؟؟
بازی با ذوب که 2تا زاویه بسته گل میخوره
این بازی هم که گل اول توپی که میتونه به راحتی بزنه کرنر میندازه جلو جباری
رو گل دومم میره و جلو آرش برهانی چلاق که ولش کنی میره تو اوت دراز میکشه
اگه دربازه بان هند تو دربازه بود 3تا بازی آخر که بازیکنا بهتر از قبل بازی کردن رو می بردیم
حالم بهم خورد از این دربازه بانیش
اه اه اه

mitra*
09-17-2011, 04:58 PM
اگه دربازه بان هند تو دربازه بود 3تا بازی آخر که بازیکنا بهتر از قبل بازی کردن رو می بردیم
اه اه اه
بهتره یاد بگیری چطور حرف بزنی .احترام گذاشتن به بچه انجمن کار خیلی سختی نیست اگه انتقادی هم هست بگو کسی جلوتو نمیگیره ولی احترام بذار
بعدشم دروازبان تیم 1نفری بازی نمیکنه دفاع وقتی از مهاجم جامیمونه دیگه زیاد نباید از دروازبان انتظاری داشت اگه ما تو این بازی گل میزدیم بعدش میثاق گل میخورد بازی میاختیم یه حرفی ولی وقتی نوری پنالتی خراب میکنه توپ جلو دروازه رو نمیزنه تو گل یا کریمی بادامکی باهم سر شوت کردن تعارف میکنن بهتره فقط میثاق رو مقصر ندونیم

misagh27
09-17-2011, 05:01 PM
نمیدونم اخه مگه میثاق چه هیزم تری به شماها فروخته!
شمایی که میخوایی از میثاق انتقاد کنی!
فکر نکن ما کلمون داغ عشقه و نمیفهمیم خیلی محرتمانه ازش انتقاد کنی ماهم میپذیریم ولی میثاق مگه باید گل خورده رو جبران کنه؟
بازی با ذوب گل دوم رو فشنگچی جا موند

msh73
09-17-2011, 05:03 PM
من کاملا باشما موافقم
میثاق می تونست روی گل اول عملکرد بهتری داشته ولی با توجه به دید کمی که داشت خوب سریع عکس العمل نشان داد والبته دفاع مسئولیت گل اول روباید بپذیره وهافبک ها چون توپ رو اشتباهی پاس به بازیکن حریف.
درباره گل دوم میثاق عالی بود چون زاویه مهاجم رو تامیتونست بست اما حتی یک نفر ازدفاع به کمکش نرفت مسئولیت این گل هم بر دفاع و هفبکها ومهاجمین است چون اصلا در زد حمله ها سریع برنمی گشتن انگار دارن با یه تیم افغانی بازی میکنن اصلا نمیدونن این دربی است نه کشک بادنجون (البته بجز علی کریمی )
این شکست رو باید بازیکنان وکادر فنی تحمل کنن برای چندمین بار خجالت هم نمی کشن توروی ملت وامیسته ومیگه معذرت میخوام
معذرتت بخوره تو آن سرت

misagh27
09-17-2011, 05:13 PM
من کاملا باشما موافقم
میثاق می تونست روی گل اول عملکرد بهتری داشته ولی با توجه به دید کمی که داشت خوب سریع عکس العمل نشان داد والبته دفاع مسئولیت گل اول روباید بپذیره وهافبک ها چون توپ رو اشتباهی پاس به بازیکن حریف.
درباره گل دوم میثاق عالی بود چون زاویه مهاجم رو تامیتونست بست اما حتی یک نفر ازدفاع به کمکش نرفت مسئولیت این گل هم بر دفاع و هفبکها ومهاجمین است چون اصلا در زد حمله ها سریع برنمی گشتن انگار دارن با یه تیم افغانی بازی میکنن اصلا نمیدونن این دربی است نه کشک بادنجون (البته بجز علی کریمی )
این شکست رو باید بازیکنان وکادر فنی تحمل کنن برای چندمین بار خجالت هم نمی کشن توروی ملت وامیسته ومیگه معذرت میخوام
معذرتت بخوره تو آن سرت
افرین!
میگم که دفاع اصلا به حرف میثاق گوش نمیداد چیزی که تو بازی با نفت هم شاهدش بودیم

red_horn
09-17-2011, 08:05 PM
بازي بدي نداشت ولي براي اعتماد كامل مناسب نيست987654321

C D E M
09-17-2011, 09:06 PM
اه اه اه

شما حق داری حالت از هر کسی به هم بخوره اما حق نداری در یک فروم عمومی این رو اعلام کنی. درسته ما به مربی انتقاد داریم نقدش می کنیم چون می دونیم مقصره به حقیقی تو بازی سوم ننقد کردیم چون ثانیه 35 گل خورد و خودشم عذر خواهی کرد اما طبق تفسیر دوستان میثاق روی هم رفته روی گل اول 40 درصد مقصر بود. شما تک به تک هارو ول می کنی زاویه بسته رو می چسبی؟ واقعا جالبه. ما اگر مربی رو قبول نداشته باشیم اما از بازیکنامون اگر مقصر نباشن دفاع می کنیم. اونقدر غیرت داشت که دو روز قبل از بازی ممنوع المصاحبه اش کردن اونم واسه چی واسه قهر کردن حقیقی یه کلام نگفت چرا! خدا روشکر اگر هم گل خورد لااقل مثل پارسال با مدافع خودمون جلو استقلالی ها دعوا نمی کنه!

kamrane
09-17-2011, 11:47 PM
از همه عذر میخوام ولی نظرم در مورد میثاق عوض نمیشه
بازی با ذوب گل اول رو به شدت بد خورد دیگه از اون داغونتر نمیشد که زاویه رو باز کنه برا مهاجم
این بازی هم که گفتم
آرش برهانی فقط کافیه جلوش واستی خودش یا میدوه میره اوت
یا توپو میده بهت که اینو طی این همه سال ثابت کرده
ولی آقا میثاق فقط دراز کشید
رو تمام صحنه های شوت فقط نگاه میکرد
توپی که تو محوطه آروم داره میاد طرفش میترسه بره بگیره و توپو جمع کنه
میثاق اگر هم دربازه بان خوبی باشه
بدرد دربی نمیخورد
کاملا مشخص بود که استرس نمیذاره کارشو بکنه

hamid3
09-18-2011, 01:39 AM
تیمی که اینقدر بد دفاع می کنه از هافبکهای دفاعی تا خود دفاع نه افساید گیری می کنند
در صحنه گل اول هم دفاع ها باید ریباند کنند
در کل میثاق کاری نمی تونست کاری کنه فرقی هم نمی کرد اگر حقیقی هم بود همین می شد

red_horn
09-18-2011, 10:50 AM
نظر حميد درسته مشكل از تيم هستش مشكل از كادره مشكل از استيلي هستش : m r:

misagh27
09-18-2011, 12:17 PM
دیشب نمیدونم ورزش از نگاه دورو نگاه کردین یا نه!
جلال چراغپور میگفت محمد نوری بعد اینکه پنالتی روگل نکرد انگیزه زیادی وا3 گلزنی داشت.همین انگیزه کار دست تیم داد.چون از هافبک کنده شد اومد مهاجم یه حفره ایجاد شد.بعد یکی از مدافعا اومد جای خالی نوری رو پر کرد و چون مدافع تکنیک هافبک رو نداره توپ لو میرفت و جای اون مدافع خالی مموند و پرسپولیس از این نظر ضربه خورد/!

C D E M
09-20-2011, 08:32 PM
حرف كشيدن از دروازه‌باني كه دربي را باخته اصلا كار ساده‌اي نيست حتي اگر يكي از بهترين دوستانت در پرسپوليس باشد!
اعصابش به هم ريخته است و اصلا دلش نمي‌خواهد كلامي درباره بازي با استقلال و عملكرد خودش حرف بزند و مدام مي‌گويد:

«چه بگويم؟ بي‌خيال مصاحبه شو، بگذار دو روز بگذرد، هر كس دوست دارد انتقاد كند و...» بالاخره كلنجار 15 دقيقه‌اي با گلر پرسپوليس به سرانجام مي‌رسد و او حاضر مي‌شود حرف بزند اما دلش خون است از انتقادهايي كه طي اين دو سه روز او و پرسپوليس را هدف گرفته اند و بعضي از آنها نيز ناجوانمردانه و مخرب به نظر مي‌رسد.

ميثاق جان الان وقت حرف زدن است چون هر چه حرف نزني مي‌گويند اشتباه كرده و اشتباهاتش را هم قبول دارد. شايد اينطوري برايت بدتر شود. براي منتقدانت چه جوابي داري؟
چه جوابي بدهم؟ من كه با هيچ كس صحبت نمي‌كنم اما بعضي‌ها دوست دارند برخي فوتباليست‌ها را بيهوده بزرگ كنند و برخي ديگر را مدام بكوبند. اين اتفاق سال‌ها است كه مي‌افتد و من هم حرفي ندارم اما بالاخره عروسي به كوچه ما هم مي‌رسد.

از خودت نمي‌گويي، حداقل درباره بازي بگو.
بازي؟ چه بگويم؟ باختيم ديگر.

وقتي اول بازي به صف شده بوديد در چهره‌ات استرس زيادي ديده مي‌شد. آيا اين استرس به خاطر اين بود كه تا شب قبل از بازي معلوم نبود تو بازي مي‌كني يا حقيقي؟
نمي‌دانم اما استرس زيادي نداشتم، نمي‌دانم شايد هم حالم خوب نبود! (اينجا ميثاق مي‌خواهد بي‌خيال مصاحبه شويم اما سوال‌ها ادامه پيدا مي‌كند)

خيلي‌ها تو را روي هر دو گل مقصر مي‌دانند، خودت نظري در اين باره داري؟
در گل دوم من مقصر نبودم، 3 به يك شده بوديم. برهاني هم پاس به عقب داد. وقتي بازيكن حريف زير توپ مي‌زند و با من تك به تك مي‌شود چه كار كنم؟ (دوباره معمارزاده مي‌خواهد قيد مصاحبه را بزند)

باختن در دربي حساسيت‌زا است و همه مي‌خواهند حرف‌هاي تو را بشنوند.
درست است كه دربي اهميت دارد اما فوتبال كه با فوتبال فرق ندارد. اگر آن طرف زمين پنالتي ما گل مي‌شد الان اينقدر حرف و حديث درست نمي‌شد.

جواب انتقادها را چطور مي‌دهي؟
هر كس دوست دارد انتقاد كند، اشكال ندارد.

درباره گل اول خيلي‌ها تو را مقصر مي‌دانند. چه حرفي داري؟
توپ جلوي من زمين خورد اما هر گلي كه مي‌خوري توجيه دارد، بالاخره اين گل هم توجيه دارد و يك نفر مقصر است.

حالا روي گل‌هاي خورده خودت را مقصر مي‌داني يا نه؟
گل‌هاي خورده؟ (كمي فكر مي‌كند) گل اول شايد اما گل دوم نه. (ميثاق دوباره مي‌خواهد از زير مصاحبه در برود اما از اين به بعد جدي مي‌شود و به همان سوال‌ها جواب‌هاي كامل‌تري مي‌دهد)

دوباره برمي‌گردم به خانه اول و انتقادهايي كه در اين دو سه روزه به عملكردت در دربي وارد بوده.
هر كسي بعد از بازي مي‌تواند حرف بزند اما اينكه كارشناسان چه بگويند مهم است. فكر مي‌كنم الان خود بازيكنان بيشتر از همه ناراحت باشند تا افراد ديگر. در فوتبال وقتي تيمي مي‌بازد دلايل زيادي مي‌توان براي باخت رديف كرد. از اشتباه فردي گرفته تا كار گروهي ضعيف. بدشانسي هم مي‌تواند يكي از دلايل باخت باشد. شايد اگر توپي كه من دفع كردم نيم متر آن طرف‌تر مي‌افتاد اين همه انتقاد نمي‌شد. فوتبال همين است، يك روز مي‌بريم، يك روز هم مي‌بازيم، من درباره دربي‌هاي گذشته حرف نمي‌زنم چون نبودم اما شرايط بازي را هم بايد در نظر گرفت.

جلال چراغپور در برنامه ورزش از نگاه دو مي‌گفت ميداودي ضرباتش را با تمام روي پا به قسمت عمودي توپ مي‌زند و مثل ضربه لوپ‌دراپ پينگ‌پنگ كه كات‌دار است، كار را براي گلر سخت مي‌كند. واقعا همين‌طور است؟
به هر حال فكر مي‌كنم همانطور كه آقاي چراغپور گفته توپ برعكس مي‌چرخيد و چرخش خاصي داشت. الان هرچه توضيح بدهم فايده‌اي ندارد اما وقتي توپ جلوتر از من زمين خورد پيش‌بيني كردم دفع‌اش كنم بهتر است تا اينكه يكضرب بگيرمش. متاسفانه بعد از ريباند توپ افتاد جلوي پاي بازيكن حريف و مهاجم آنها هم در صحنه حاضر بود.

اما ضربه ميداودي شديد هم نبود.
اگر شدت حركت توپ زيادتر باشد مهارش راحت‌تر است. هر توپي شرايط خاص خودش را دارد. سرعت توپ مهم نيست، شايد خيلي توپ‌هاي محكم‌تر را راحت تر‌ بتوان گرفت اما درباره آن صحنه من هر چه بگويم مي‌شود توجيه چون توپ رفته توي دروازه ما اما اين اتفاق براي هر گلري پيش مي‌آيد و اين بار گريبانگير من شد.

نمي‌شد در صحنه گل دوم به جاي تعقيب برهاني با يك جهش توپ را از زيرپايش بزني؟
من نمي‌خواستم او را بزنم، مي‌خواستم تاخير بدهم تا بقيه مدافعان برسند. زاويه هم بسته شد تا او نتواند مستقيم دروازه را باز كند اما پايم گير كرد و افتادم زمين، برهاني هم پاس به بيرون داد و نتوانست يكضرب دروازه را باز كند اما وقتي شيرازه خط دفاع تيم از هم پاشيده شد اين اتفاق پيش مي‌آيد. با اين حال اگر مقصر بودن من فشارها را كم مي‌كند من خودم را مقصر اعلام مي‌كنم.

همين؟
بايد از هواداران واقعي تيممان عذرخواهي كنم اما بايد نگاهمان به آينده باشد. ما 27 بازي ديگر داريم و مي‌توانيم تغييرات زيادي در جدول بدهيم. آينده‌اي هم وجود دارد اما نبايد با تخريب بازيكنان تيم را از بين ببريم. تخريب كه كاري ندارد و راحت‌ترين كار است اما بايد حمايت كنند تا بازيكنان دوباره روحيه بگيرند. فكر مي‌كنم پرسپوليس هنوز هم مدعي اول قهرماني باشد ولي با اين هجمه انتقادهايي كه از من و خيلي از بازيكنان شده كار سخت مي‌شود. من تمام تلاشم را در زمين مي‌كنم اما بعضي اتفاقات را نمي‌توان پيش‌بيني كرد.

حميد استيلي گفته ضربه ميداودي توپي نبوده كه تبديل به گل شود و به نوعي غيرمستقيم تو را مقصر معرفي كرده.
آقاي استيلي به عنوان مربي حق دارد نظرش را اعلام كند. من خودم را مقصر مي‌دانم اما توپ‌هاي ساده‌تر از اين هم ريباند مي‌شود. با اين حال از هواداران عذر مي‌خواهم.

بعد از باخت به استقلال چه بر تو گذشت؟
خب هميشه وقتي تيم مي‌بازد يا نتيجه نمي‌گيرد همه ناراحتند اما در فوتبال ايران گلر مقصر تمام شكست‌هاست. وقتي تيم مي‌برد هيچ‌كس به دروازه‌بان‌ها توجه نمي‌كند حتي اگر بهترين بازي‌اش را انجام داده باشد و همه حواسشان به آنهايي است كه گل مي‌زنند. من خودم فكر نمي‌كردم اينطوري ببازيم و به همين خاطر بعد از بازي خيلي ناراحت بودم و اين ناراحتي الان هم ادامه دارد. مطمئنا تا روزي كه نتوانيم اين نتايج را جبران كنيم ناراحت مي‌مانم.

شب بازي از شدت ناراحتي توانستي بخوابي؟
بهتر است ديگر فيلم هندي‌اش نكنيم، اين طبيعي است كه ناراحت باشم اما اينكه چه بر من گذشت و جزيياتش چه بوده مهم نيست و بايد تلاش كنيم جبران كنيم.

الان خيلي‌ها مي‌گويند با اين دو گل تو موقعيتت را دوباره از دست دادي. اصلا در بازي هم استرس داشتي كه اگر گل بخوري نيمكت‌نشين شوي؟
اين مساله فني است و فكر مي‌كنم بايد با مربيان در اين باره صحبت كنيد اما در اينكه من فيكس بشوم يا نشوم تاثير ندارد و مهم نتيجه گرفتن تيم است. بايد همه به تيم كمك كنيم. فوتباليست بالا و پايين دارد يك روز در اوج است يك روز نه. آنهايي كه اين را نمي‌دانند نمي‌توانند بازيكنان را درك كنند. خيلي از فوتباليست‌هاي بزرگ هم اين روزها را داشته‌اند و برخلاف تصور خيلي‌ها روزهاي تلخي را هم تجربه كرده‌اند.

يعني جمعه روز بد تو بود؟
مي‌توانم بگويم روز بدشانسي‌ام بود چون فكر مي‌كنم همه چيز طور ديگري رقم خورد.

اما خيلي‌ها مي‌گويند خوش‌شانس هم بودي چون يك توپ به تير افقي خورد و برگشت، يك توپ هم به تير عمودي خورد و بعد از برخورد به تو به زمين برگشت.
حتما آنها را هم من مقصر بودم كه به تير خورد؟ وقتي توپ جلوي هجده قدم لو مي‌رود خيلي سخت است كه برش گرداني. خيلي‌ها درباره فوتبال حرف مي‌زنند اما بايد ديد كارشناسان چه مي‌گويند. اگر بعد از باخت انتقادها تخريبي باشد اين زياد جالب نيست و اميدوارم منصفانه انتقاد كنند.

بعد از بازي حتما افرادي بوده‌اند كه با تو تماس بگيرند و دلداري‌ات بدهند.
بله، دو نفر از بزرگان فوتبال كه اسمشان را نمي‌برم تماس گرفتند، هم انتقاد كردند، هم راهكار دادند. آنهايي كه من را مي‌شناسند مي‌دانند توانايي‌هايم چقدر است و هميشه به من دلگرمي داده‌اند. من قبل از اين بازي در آخرين دربي كه به ميدان رفته بودم از نگاه كارشناسان بهترين بازيكن زمين شدم اما انگار براي خيلي‌ها اين چيزها مهم نيست. خوب نيست اينطوري بازيكن را تخريب كنند. انگار بعضي‌ها دلشان مي‌خواهد آنچه خودشان دوست دارند را بزرگ كنند. البته اينها ديگر برايم عادي شده اما من اشتباهم را قبول دارم و از پرسپوليسي‌هاي واقعي عذر مي‌خواهم.

میثاق تو می تونی من تو ارتش سرخ با تمام قوا دارم ازت حمایت می کنم و تنهات نمی ذارم. می دونم از دروازه بان های سفارشی که پدرشون وساطتشون رو می کنه تا بازیکنن خیلی بهتری. هر روز خدا وقت آتلیه و مدل مو دارن بهتری.ستاره ی جنوب بودی پارسال.اگر هم روی نیمکت پرسپولیس بشینی لااقل برای ضایع کردن رقیبت به باخت تیمت نمی خندی اما این بازیکن این کارو کرد. لااقل با مدافع تو زمین دست به یقه نمی شی سر میز شام اونم شب قبل از دربی کتک کاری نمی کنی. تو وقتی اول فصل سفید امضا کردی و اومدی گفتم میثاق رگ کلفت غیرت پرسپولیسه که برگشت.درسته اشتباه کردی پاش هم وایسادی مثل اون یکی به گزارشگر توهین نمی کنی. قوی باش این یه دستوره

misagh27
09-25-2011, 03:55 PM
میثاق تو می تونی من تو ارتش سرخ با تمام قوا دارم ازت حمایت می کنم و تنهات نمی ذارم. می دونم از دروازه بان های سفارشی که پدرشون وساطتشون رو می کنه تا بازیکنن خیلی بهتری. هر روز خدا وقت آتلیه و مدل مو دارن بهتری.ستاره ی جنوب بودی پارسال.اگر هم روی نیمکت پرسپولیس بشینی لااقل برای ضایع کردن رقیبت به باخت تیمت نمی خندی اما این بازیکن این کارو کرد. لااقل با مدافع تو زمین دست به یقه نمی شی سر میز شام اونم شب قبل از دربی کتک کاری نمی کنی. تو وقتی اول فصل سفید امضا کردی و اومدی گفتم میثاق رگ کلفت غیرت پرسپولیسه که برگشت.درسته اشتباه کردی پاش هم وایسادی مثل اون یکی به گزارشگر توهین نمی کنی. قوی باش این یه دستوره
اجی باهات موافقم.
من تا جایی که بتونم از میثاق حمایت میکنم.چون تنها بازیکنیه که خیلی دوسش دارم
امیدوارم بازهم بدرخشه
میثاق خودش خودش رو بالا کشید کسی نبود که کمکش کنه تنها حامیش پدر و مادرش بودن و خدا!
الان ما هواداراش هم حامیشیم.
باید حمایتش کنیم تا بشه1تیم ملی!
تا بشه همونی که میخواد

misagh27
10-11-2011, 07:30 PM
بچه ها کسی از میثاق خبری داره؟
پیدا ش نی:cry:

AnGeLiNa
10-11-2011, 07:36 PM
تا سوپرمن هست ميثاق ازش خبرى نيس

misagh27
10-13-2011, 10:56 AM
میثاق گمگشته باز پیدا شد....:8::8:
http://www.pic.iran-forum.ir/images/wi2hj5kc0mf3msksnza.jpg

misagh27
10-14-2011, 05:46 PM
میگن حقیقی مصدوم شده!
امیدوارم فردا میثاق تو دروازه باشه و همگی دعا کنیم که میثاق بتونه تیمش رو سربلند کنه!
خدا جون کمکش کن!خواهش میکنم!

C D E M
10-14-2011, 06:18 PM
ایشالله برای پرسپولیس افتخار بیاره و بتونه سربلندش کنه.
به امید پیروزی پرسپولیس

persha
10-20-2011, 04:26 PM
در پرسپوليس از قيافه من خوششان نمي آيد/اشتباه كردم بازگشتم

ميثاق معمارزاده از تصميمش براي بازگشت به پرسپولیس پشيمان است.

وي تا به امروز دراين باره سكوت اختيار كرده اما به نظر مي رسد در صورت تداوم نیمکت نشینی خود رسما لب به انتقاد از شرايط موجود باز كند.

معمارزاده در تمرين صبح روز سه شنبه پرسپولیس در پاسخي كوتاه به پرسش خبرنگاران حاضر در ورزشگاه خيريه عمل درباره دلايل نیمکت نشینی اش گفت : تقصير خودم است كه در اين شرايط به پرسپولیس بازگشتم

او گفت :متاسفم كه اينجا خيلي ها از قيافه من خوششان نمي آيد و به همين دليل مجبورم علي رغم آمادگي كه دارم روي نيمكت بنشينم.

معمارزاده در بازي پرسپولیس مقابل مس در كرمان بنا بر خواست يكي از مربيان پرسپولیس به زمين رفت و در هنگام گرم كردن حقيقي او را همراهي كرد.

C D E M
10-20-2011, 07:54 PM
از اون قهر کردن های آقازاده های هم پستیش تو اول فصل معلوم بود که این روزا پیش میاد معلومه راضیش کرده بودن بهش گفته بودن خیالت راحت تو قهر نکن میثاق فرمالیتست و نیمکتیه.
تاسف برای این باشگاه و این کادر فنی و این فوتبال زیاده فقط سکوت راه چارست

misagh27
10-21-2011, 10:07 AM
متاسفم که برگشت میثاق با یه تلخی بزرگ همراه بود.البته بعد از باخت به مس تو یه سایت خوندم همونهایی که میگفتن هغیغی کاسیاس بهش همه جور فحشی میدادن.
امیدوارم که این اتفاقات باعث نشه دوباره از جمع ما جدابشه!
خدایی خیلی دلم واسه اون شیرجه هاش تنگ شده یعنی میشه ما این اقازاده(به قول مونا جون)رو نیمکت ببینیم و میثاق انقدر خوب بازی کنه که اقا زاده به میخ طویله میخکوب شه رو نیمکت؟

misagh27
10-21-2011, 11:10 AM
میثاق مصاحبه دیروز رو تکذیب کرده!
خوشحالیممممممممم

P!NK
10-21-2011, 01:42 PM
دوس دارم این بازی میثاق رو توی دروازه ببینم

misagh27
10-21-2011, 05:04 PM
همه دوست دارن ببیننش!
مخصوصا منی که دلم خیلی واسه شیرجه هاش و کرنر جمع کردناش تنگ شده!

misagh27
10-21-2011, 07:08 PM
ای خدااااااااا!بازم این بچه قرتی که تو دروازست!
کم مونده توپ رو به مهاجما تقدیم کنه که بزنن تو گل !:funi::funi::funi::funi:

misagh27
10-23-2011, 06:13 PM
لینک خبر (http://perspolis-club.com/اخبار-پرسپولیس/اخبار-باشگاه/اخبار-بازیکنان/8340-باشگاه-پرسپولیس-اعلام-کرد-تراکتورسازی-خواستار-معاوضه-ی-کیانی-و-معمارزاده.html)

اولش که اینو خوندم نمیدونین چه حسی داشتم!:20:
میخواستم گریه کنم ک بخیر گذشت......:sweet::sweet::sweet::sweet:

C D E M
10-26-2011, 09:59 PM
واقعا تاسف برای این تیم کم هست اونقدر نیم کت نشین ناحقش کردن که مازاد داره میشه. بابا این همه بازی فشرده و پشت سر هم چرا همش باید این حقیقی تو دروازه باشه؟ من بدی ازش ندیدم اما این تبعیض محضه به نظرم و هیچ توجیهی براش وجود نداره!

misagh27
11-06-2011, 05:05 PM
پنجشنبه با اینکه یمه اول رو با 5 مین از نیمه دوم ندیدم اما میگن میثاق شاهکار کرده!
امیدوارم فردا مقابل استقلال (جام ولایت)خوب بازی کنه تا بتونه انتقام تهمتایی که بهش زدن تو دربی رو، بگیره@};-

babak red
11-17-2011, 12:35 PM
معمار زاده:مصدومم اما تا آخر فصل ادامه مي دهم /شيث يكي از بهترين مدافعان فوتبال ايران است /مربي نيستم اما تا جايي كه بتوانم به كادر فني كمك مي كنم

از شيث من امسال چيزي نديدم.شايد در گذشته كارهاي اشتباهي انجام داده باشد اما بخاطر آن كارها الان نبايد مجازات شود.امسال شيث خيلي آرام شده بود و به تمام تذكرات كادر فني توجه مي كرد

http://u.goal.com/136400/136435hp2.jpg
مصدوميت اخير ميثاق معمارزاده و شايعاتي كه درباره اين مصدوميت به گوش مي رسد بهانه خوبي بود براي گفت و گو با اين دروازه بان پرسپوليس كه بعد از اخراج سعيد عزيزيان به نوعي مربيگري هم مي كند.ميثاق در اين مصاحبه درباره مصدوميتش،شيث و مربيگري گلرها حرفهاي جالبي زده.
امروز يكي از روزنامه ها نوشته بود مي خواهند بخاطر مصدوميت از ليست پرسپوليس خارجت كنند؟
خبر خنده داري بود.سوال بعد لطفا.
حالا اين مصدوميتت چطور است كه چنين شايعاتي درباره ات مطرح مي شود؟
مشغول تمرين با تيم هستم.من هنوز هم از ناحيه كشاله و عضله زير شكم مصدوم هستم اما بخاطر شرايط حساسي كه تيم دارد مي خواهم به تمريناتم ادامه بدهم تا در يك فرصت مناسب بموقع درمان جدي را انجام بدهم.در اين مورد كادر پزشكي تيم هم تصميم گرفته ادامه بدهم و احتمالا آخر فصل در يك فرصت مناسب مصدوميتم را درمان خواهم كرد.
نكند اين مصدوميت مثل داستان غلامرضا رضايي يا حميد علي عسگري كه از همين ناحيه مصدوم بودند برايت دردسرساز شود؟
اقداماتي براي كنترل اين مصدوميت انجام داده ايم و از مسكن هم استفاده مي كنم.نهايت تلاشم را انجام مي دهم كه اين مصدوميت مشكلي برايم درست نكند تا آخر فصل به آن رسيدگي كنم.اين مصدوميت نياز به استراحت دارد اما حواسم به فشار تمرينات هست و درد را كنترل مي كنم.
درباره بازگشت كريم باقري به پرسپوليس چه نظري داري؟
آقا كريم اسطوره فوتبال ايران است علاوه بر اين انسان خيلي خوبي هم هست .حضور ايشان در تيم ما تاثير مثبتي گذاشته .آقا كريم با خصوصيات اخلاقي اش مي تواند به تيم ما كمك كند.
آمادگي اش در حدي هست كه بتواند بازي كند؟
آقا كريم هر وقت آمده آماده و اصطلاحا سر وزن بوده.هنوز هم شرايط بدني خوبي دارد و مي تواند بازي كند كه البته اين مساله به تصميم خودش برمي گردد.
بازي با سپاهان را چطور مي بيني؟
خب شرايط تيم ما نسبت به سپاهان خيلي سخت تر است.آنها تمام نفراتشان را در اختيار دارند اما ما 7-6 تا ملي پوش داريم ،3-2 تا مصدوم و 2 نفر هم كه محروم هستند.با اين حاال تيم ما پرسپوليس است و هميشه براي برد به زمين مي رود.فكر مي كنم هر تيمي در زمين بيشتر بدود كار راحت تري خواهد داشت.
تو با شيث و نصرتي رابطه خوبي داشتي.درباره اتفاقاتي كه براي انها پيش آمده چه صحبتي داري؟
بله اميدوارم كه مسوولان براي اين دوبازيكن تصميمي منطقي بگيرند تا فنا نشوند.ما نبايد تمام مشكلات فوتبالمان و بي اخلاقي ها را گردن اين دو نفر بياندازيم.اميدوارم تصميمي عاقلانه درباره آنها گرفته شود.هر دونفر از دوستان خوب من هستند .محمد نصرتي يكي از بازيكنان با اخلاق فوتبال ما بوده، از شيث هم من امسال چيزي نديدم.شايد در گذشته كارهاي اشتباهي انجام داده باشد اما بخاطر آن كارها الان نبايد مجازات شود.امسال شيث خيلي آرام شده بود و به تمام تذكرات كادر فني توجه مي كرد.حتي وقتي بازي اش نمي دادند هيچ اعتراضي نمي كرد.اميدوارم رايي كه درباره آنها صادر مي شود به نفع فوتبال باشد و باعث سوختن اين دو مهره خوب نشود .قبول دارم اتفاقي كه افتاد خيلي زشت بود اما تمام شده .بايد به ريشه هاي اين رفتارها توجه كرد اما متاسفانه اين دو همبازي من قلع و قمع شده اند.
هنوز با شيث در ارتباطي؟
بله من مدام با او حرف مي زنم.به نظر من شيث يكي از بهترين مدافعان فوتبال ايران است و از نظر فني عالي است. متاسفانه او در مقاطعي دچار اشتباهاتي شده كه خودش هم آنها را قبول دارد اما امسال كار خاصي نكرده بودو نبايد بخاطر كارهاي گذشته اش تنبيه شود.گذشت و بخشش در دين ما هم آمده و در قرآن داريم وقتي مي توانيم ببخشيم گذشت كردن بهتر از مجازات است.
اخيرا در لحظاتي از تمرين ها مي بينيم كه گلر هاي ديگر را هم تمرين مي دهي.
هميشه يكي از نفرات كادر فني بالاي سرمان هست اما بعضي مواقع خودم تمرين مي دهم.
يعني مربي گلرها هم شده اي؟
نه بابا من نه قصد مربيگري دارم نه مي توانم اما آنقدر تجربه دارم كه آيتم هاي تمريني مناسبي براي خودم و ديگر گلرها در ننظر بگيرم.من با مربيان زيادي كار كرده ام كه تعدادشان به12 -10 تا مي رسد. از اين تعداد 5-4 تايشان هم مربي خارجي بوده اند.ضمنا تجربياتي كه از احمد رضا عابدزاده دارم بعلاوه كار با مربي بزرگي مثل منصور رشيدي باعث شده بدانم چه كار كنم.البته باز هم مي گويم نه قصد مربيگري دارم و نه اينكه الان احتياجي به اين كار هست اما دوست دارم كارم را خوب انجام بدهم.از طرفي آقاي سومديك هم يك مشكل در پايش دارد و تمرين دادن برايش سخت است به همين خاطر تا آنجا كه بتوانم به كادر فني هم كمك مي كنم ضمن اينكه مي خواهم شرايط خودم با اين تمرين ها بهتر از قبل شود.
با بازگشت حقيقي به تمرينات باز هم گلرها را تمرين مي دهي؟
نه فكر نكنم.

misagh27
11-17-2011, 02:32 PM
اگه فقط یه کوچولو به میثاق هم اعتماد میکردن الان 1000برابر از حقیقی بهتر بود
حقیقی اوایل فصل افتضاح بود.
اگه به اندازه ای ک رواشتباهات حقیقی سرپوش میذارن یه ذره رو اشتباهات میثاق هم سرپوش بذارن میثاق هم مسلما اعتماد به نفسش بالاتر میره
بعد از دربی درشرایطی ک تیم از نظر روحی داغون بود میثاق مصاحبه نکرد ک اوضاع تیم بدتر نشه اما صحبتهای حقیقی کارو بدتر کرد.:4:

Mannish
11-20-2011, 07:38 PM
با این رفتاری که معمار زاده در بازی گذشته داشت یه جریمه سنگین تپل بشه حالش جا میاد
جدا پیش خودش چه فکری کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟8745961
توقع داره دروازه بان ملی پوش بشینه رو نیمکت و اقای سوتی واسته تو دروازه
3 تا بازی تو دروازه بود یک کار مفید انجام نداد
اگه اخراجش کنن نور علی نور میشه:24:

C D E M
11-21-2011, 12:59 AM
مصطفی بیخیال بابا برو ببین الان چه مصاحبه ای کرده به نظر من الان تو پرسپولیس بعد کریمی مرد اینه که جرات داشته این حرفا رو بزنه. تو هم مرد باش و قبول کن
(http://www.perspolisnews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=25155:%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A 7%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%D9%85-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DB%8C%D9%85&catid=53:interview&Itemid=61)

misagh27
11-21-2011, 03:21 PM
ببینین من این قضیه رو واسه یه استقلالی تعریف کردم گفت حق با میثاق بوده!!!!
والله منم قبول دارم.
میذاشت مصدومیت بنده خدا خوب شه دیگه

Mannish
11-21-2011, 09:32 PM
من چیکار دارم چه مصاحبه ای کرده یا چی گفته
من میگم چرا در مقابل حقیقی فکر میکنه جایی برای ایستادن توی چارچوب براش میمونه
3 تا بازی توی لیگ ایستاد توی دروازه به هیچ توپی نه نگفت
از اول هم معلوم بود میثاق رو میگیرن که ذخیره حقیقی باشه برای روز مبادا
کدوم ادم عاقل و عقل سلیمی دروازه بان تیم ملی رو میشونه رو نیمکت و یکی مثل معمار زاده رو میذاره توی چارچوب؟
البته توی بازی تدارکاتی برای حفظ امادگی گذاشتنش توی چارچوب ایرادی نداره
ولی با این اوضاع پرسپولیس اینو اگه بذاره تو دروازه به عاقل بودن استیلی هم باید شک کرد

Masoud
11-22-2011, 12:22 AM
نه میثاق گلر یک هست و نه حقیقی.
ولی من به شخصه خودم میثاق رو بیشتر دوست دارم.
حقیقی هم گلی به سرمون نزده درست مثل میثاق.
اشتباه پرسپولیس خرید میثاق بود که یه سهمیه اش رو حروم کرد و این همه هم مشکل پیش اومد.
من که فکر میکنم میثاق نباید الان بر میگشت به پرسپولیس و حالا که اومد باید سالم بجنگه تا بتونه با بهتر بودنش تو زمین باشه.

misagh27
11-22-2011, 03:20 PM
http://www.perspolisnews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=25175:معمارزاده-تا-آخر-فصل-هم-نیمکت-نشین-پرسپولیس-باشم،-محال-است-به-تراکتورسازی-بروم&catid=34:players&Itemid=56#comments (http://www.perspolisnews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=25175:معمارزاده-تا-آخر-فصل-هم-نیمکت-نشین-پرسپولیس-باشم،-محال-است-به-تراکتورسازی-بروم&catid=34:players&Itemid=56#comments)
میثاق اب پاکی رو روی دست استیلی ریخت!!!

C D E M
11-22-2011, 10:21 PM
مصطفی الان بحث ما بهتر بودن حقیقی یا میثاق نیست. مشکل اینه که استیلی فکر می کنه محبوبیت مورینیو یا فرگوسن رو داره که انقدر راحت عذر بازیکناش رو می خواد و میذارتشون کنار.آقا ما اگر ایشون رو نخواییم باید چی کار کنیم؟
من بحثم اینه. مگر نه همه هم می دونن حقیقی الان درحد بازیکن تیم ملی بازی نم کنه اما من فعلا در ای باره حرف نمی زنم چون فعلا قضیه ی استیلی مهمتره!

Mannish
11-23-2011, 09:01 AM
خب برای بحث کردن در مورد استیلی میتونی بری تاپیک خودش بحث کنی
بحث من اینه که معمار زاده هیچ موقع دروازه بان قابل اتکایی نبوده و نیست و نخواهد بود
فغقط تا اونجایی که من خاطرم هست بجای تمرین مستمر و تلاش و چندان برای فیکس شدن تیم رو به حاشیه میبره

C D E M
11-23-2011, 07:45 PM
باشه ممنون که یادآوری کردی استیلی هم تاپیک داره. پس بذار یادآوری کنم که حقیقی هم تاپیک داره و برو تو تاپیک خودش شماره یک و گلر ملی پوش رو شعار کن براش اینجا جاش نیست.دوره ی این کری خوندنا به سراومده آقا مصطفی.
درضمن میثاق اگر می خواست فیکس باشه سفید امضا نمی کرد درضمن این حقیقی بود که اول فصل تا فهمید میثاق اومده از ترس عقب افتادن از شماره ی یک قهر کرد و رفت.به نظرم اون باید اخراج میشد نه میثاق.مگرنه تو دربی هم حقیقی نیومد سر زمین که خودشو گرم کنه چرا کسی از گل نازکتر نگفت بهش؟چون باباش رفیق فاب آقایونه.
هیچ دروازه بانی تو تاریخ پرسپولیس به اندازه ی حقیقی این تیم رو به حاشیه نبرده اینو دیگه طرفدارای خودشم می دونن و چیزی نیست که من بگم.
پس خواهشا از آب گل آلودی ماهی نگیرید این هم یه مشکلیه که رفع میشه.حالا یا میثاق میره یه تیم دیگه(اینجوری خیال بچه ی کوچولو حقیقی مامانی هم راحته که آب نبات چوبیشو رو ازش نمی گیرن)یا اینکه با یه جریمه یا توبیخی برمیگرده و به بازیش ادامه میده. این استیلی هم که مهمون امروز و فردامونه پس لازم نیست برای نیم فصل بازیکناش خط و نشون بکشه!

misagh27
11-25-2011, 12:10 PM
متاسفم واسه همه ی اونهایی ک(مخصوصا پروین و استیلی) ک بازیکنی رو که حاضره واسه پرسپولیس همه چیزشو فدا کنه رو دارن به باد فنا میدن
اون وقت میخوان محمد محمدی رو بیارن!!!
محمدی تو پرسپولیس بازی کرده ولی پارسال قبل از دربی برگشته بود گفته بود: درسته ک تو پرسپولیس بودم اما حالا سرمم واسه استقلال میدم!!!!
واسه من مشکلی نیست فقط میخوام بدونین ک باهم جور در میان؟
شما ها قبول میکنین ک یه استقلالی بیاد تو تیم؟

Mannish
11-27-2011, 06:50 PM
باشه ممنون که یادآوری کردی استیلی هم تاپیک داره. پس بذار یادآوری کنم که حقیقی هم تاپیک داره و برو تو تاپیک خودش شماره یک و گلر ملی پوش رو شعار کن براش اینجا جاش نیست.دوره ی این کری خوندنا به سراومده آقا مصطفی.
درضمن میثاق اگر می خواست فیکس باشه سفید امضا نمی کرد درضمن این حقیقی بود که اول فصل تا فهمید میثاق اومده از ترس عقب افتادن از شماره ی یک قهر کرد و رفت.به نظرم اون باید اخراج میشد نه میثاق.مگرنه تو دربی هم حقیقی نیومد سر زمین که خودشو گرم کنه چرا کسی از گل نازکتر نگفت بهش؟چون باباش رفیق فاب آقایونه.
هیچ دروازه بانی تو تاریخ پرسپولیس به اندازه ی حقیقی این تیم رو به حاشیه نبرده اینو دیگه طرفدارای خودشم می دونن و چیزی نیست که من بگم.
پس خواهشا از آب گل آلودی ماهی نگیرید این هم یه مشکلیه که رفع میشه.حالا یا میثاق میره یه تیم دیگه(اینجوری خیال بچه ی کوچولو حقیقی مامانی هم راحته که آب نبات چوبیشو رو ازش نمی گیرن)یا اینکه با یه جریمه یا توبیخی برمیگرده و به بازیش ادامه میده. این استیلی هم که مهمون امروز و فردامونه پس لازم نیست برای نیم فصل بازیکناش خط و نشون بکشه!
خدا رو شکر که خودت هم قبول داری میثاق برای فیکس بودن به پرسپولیس نیومده و خودش هم میدونسته که اگر به پرسپولیس بیاد باید ذخیره بشینه برای روز مبادا

در مورد حقیقی هم اگر یکم به خودتون احترام بذارید و کمی ملایم تر در موردش حرف بزنید ممنون میشم
چون این طرز حرف زدن در مورد بازیکن پرسپولیس از مدیر یک انجمن پرسپولیسی دور از انتظاره258147963
در مورد استیلی هم شما فعلا تصمیم نگیر بذار فعلا که داره با تیم نتیجه میگیره بمونه تا نیم فصل اونوقت اخراجش بکن:4:

یک چیز دیگه من توی این تاپیک نیومدم از حقیقی دفاع کنم
چون اون خودش توی زمین جواب محکمی به تمام منتقداش میده
و نیازی نداره من بیام و توی تاپیک معمار زاده ازش حمایت کنم:24:

C D E M
11-27-2011, 07:05 PM
من در کمال احترام و ادب با اون کسی که لیاقتش باشه حرف می زنم. آره جدا هم که میثاق برای فیکس بودن نیومد گفتم که این حقیقی بود که به فکر تیم نبود و می خواست فیکس باشه و تا دید میثاق اومده قهر کرد و رفت.من می خوام بدونم این حرکت حقیقی حرفه ای بود؟ چرا پس باهاش برخورد نشد؟ شما از اولش که بحث میثاق رو پیش کشیدی هرجا به نفعت بوده رو برداشتی و جایی که به ضرر حقیقی بوده رو پر رنگ نکردی. خداروشکر هنوز هم تاپیک میثاق پابرجاست و هوادارشم هرچقدر کم حتی یک نفر بازهم دارن توش پست می دن. استیلی خیلی هم زحمت کشیده من منتقدش نیستم اما در اون حدم نه که دست به این کارا بزنه.اون جایگاه خودش الان متزلزله پیش هوادارا حالا واسه من از تیم داری حرف می زنه. همچین می گه نتیجه می گیره انگار ما الان صدر جدولیم. من پرسپولیسی هستم یک پرسپولیسی واقعی برای همین هم می گم که کم حاشیه ها باید تو تیم باشن. بحث کردن با کسی که پنبه تو گوششه و همش مسخره کردن طرف مقابلشو بلده عاقبتش دعواست. شد یک بار میثاقو نقد کنی اما بهش نخندی یا کوچیکش نکنی؟ تو دورانی که من طرفدار میثاق بودم این اولین باری بود که حقیقی رو اینطور نقد کردم اونم چون تو زیادی بردیش بالا و لازم بود تا حقیقتش روشن بشه برای همه.ملی پوش واقعی فقط یک بازیکن با پیراهن ایران نیست رفتار و مرام و منشش هم باید ملی باشه.

redlove
11-27-2011, 07:11 PM
محمدی ثابت کرده که چه آدم آشغالی هست اینو تو بازیهاش نشون داده

خدا نکنه بیاد به پرسپولیس

misagh27
11-27-2011, 08:04 PM
من واقعا از ته قلبم میخوام این محمدی نیاد!!!!!!!!
مشخصه ک اگه بیاد بازم پرسپولیس از نظر یه استقلالی ضربه میبینه!
پارسال عملکرد ضعیف گلرا بخدا بسمون بود...
البته شاید همه اینو بذارین رو حساب اینکه من طرفدار میثاقم...
نه !!!!!!!!!!!!!!!!
بخدا اون موقع ک میگفتن قراره رحمتی پولپرست بیاد پرسپولیس من از حقیقی حمایت کردم تا اون رحمتی نیاد!!!
من با حضور کسائی ک استقلالی هستن مخالفم..
واقعا هم مخالفم....
متاسفم واقعا برای اونهایی ک میخوان ی پرسپولیسی اصیل بره و یه استقلالی بیاد!!!!!!!
متاسفم..
خیلی ها چوب لا چرخ میثاق گذاشتن ولی بخدا جیکشم در نیومد...
وقتی فهمید ک استیلی باهاش اینجوری کرده اونم مجبور شد ک بگه ما این نتایج رو ب خاطر استیلی نگرفتیم...
واقعا هم راست میگه!
یه بازی علی کریمی نباشه فاتحمون خوندش.البته پیش میاد ک استثنا هم باشه!!!
استیلی و یکی دیگه میخوان میثاق رو از دور خارج کنن ک یکسری کارهاشون رو نشه و اومدن محمدی اصلا ب نفع پرسپولیس نیست..
چون حکم ی سرپوش رو (معذرت میخوام) گندکاریهای خیلیهاست..

babak red
11-27-2011, 08:11 PM
محمدی بیاد پرسپولیس؟ یک تار موی گندیده میثاق رو به صدتا مثل اون نمیدم

misagh27
11-27-2011, 08:16 PM
امیدوارم هیچ کسی نده!!!!
اگه یکی پرسپولیس واقعی باشه مسلما همچین کاری رونمیکنه!!!!!
این از شانس میثاقه!
بخدا یکی یه بار ی همچین جوی رو راجب حقیقی بده!
شرط میبندم همه نه و این پسر پرسپولیسه و از این حرفا!!
بابا ی خورده به میثاق هم توجه بشه بد نیست.
حقیقی خیلی اشتباه داشته ولی انقدر گذاشتتش تو گل ک اشتباهاتش ب مرور کمتر شده (اما امروز گند زد) اونهایی ک میگن میثاق بازیش بده خوب ببخشید منم بودم و چندین هفته تبعید میشدم رو نیمکت منم حال و روزم بهتر از میثاق نبود..
یه لحظه خودتون رو جای میثاق بذارین.!!!!
اگه جای میثاق بودین شما همون حرفا رو ب سرمربی فرضیتون نمیزدین؟

ebi***redboy
11-27-2011, 09:44 PM
به نظر من میثاق و حقیقی در یک سطحند
هر دوشونم از محمدی بهترند ولی اینو قبول کنیم که هر دوشون دروازبان شش دونگی نیستن
حداقل واسه پرسپولیس نیستن
من میگم چرا مثل زمون عابدزاذه و نکیسا چرخشی نمیزارنشون
اینطوری هر دو شون در یک سطح امادگی قرار میگیرن .. واسه تیمم خوبه

ثنا بانو
12-03-2011, 10:14 AM
/كاش ميثاق الكي اين مصاحبه‌ها را انجام نمي‌داد!

ميثاق به لحاظ فني بازيكن ارزشمند و خوبي است اما او در تيم مرتكب بي‌نظمي‌هايي شد كه استيلي اين دروازه‌بان را از حضور در تمرين تيم منع كرد. قرار است كميته انضباطي در خصوص اين پرونده تصميم‌گيري كند، با اين حال اگر ميثاق رسما از استيلي عذرخواهي كند مشكلش حل مي‌شود

90: پرسپوليس خود را براي بازي با تراكتورسازي تبريز آماده مي‌كند و سرخپوشان قصد دارند با شكست اين حريف قدرتمند و مدعي به طور كامل از بحران فرار كنند. در اين خصوص با جمشيد زارع قائم مقام باشگاه پرطرفدار پايتخت تماس گرفتيم و سئوالات روزنامه 90 را با وي مطرح ساختيم. اين مصاحبه را بخوانيد:
90: براي بازي با تراكتورسازي آماده‌ايد؟
بله، كاملا آماده‌ايم و با اين‌كه تيم دچار برخي مشكلات و موانع شده است اما هدف ما اين است كه با توجه به بضاعت پرسپوليس به مصاف حريف تبريزي برويم و براي كسب نتيجه تلاش كنيم.
90: فكر مي‌كنيد تماشاگران پرسپوليس تا چه حد از اين بازي استقبال كنند؟
چون جدال اين دو تيم تماشايي خواهد بود قطعا تماشاگران از اين بازي استقبال خوبي به عمل مي‌آورند.
90: اما به نظر مي‌رسد تماشاگران هنوز با پرسپوليس قهر هستند؟
اصلا اين طور نيست! باور كنيد تماشاگران پرسپوليس با توجه به اين‌كه اين بازي در روز تعطيل برگزار مي‌شود، از اين بازي استقبال خوبي به عمل مي‌آورند.
90: اما پيش‌بيني مي‌شود تماشاگران تبريزي بيشتر فضاي ورزشگاه آزادي را پر كنند؟
مطمئن باشيد اين طور نخواهد بود. مثل هميشه برتري نفري با تماشاگران پرسپوليس خواهد بود. پرسپوليس تماشاگران فهيم و قابل احترامي دارد كه تيم را در تنگناها تنها نمي‌گذارند.
90: در مورد كنار گذاشته شدن ميثاق از تيم چه نظري داريد؟
ميثاق به لحاظ فني بازيكن ارزشمند و خوبي است اما او در تيم مرتكب بي‌نظمي‌هايي شد كه استيلي اين دروازه‌بان را از حضور در تمرين تيم منع كرد. قرار است كميته انضباطي در خصوص اين پرونده تصميم‌گيري كند، با اين حال اگر ميثاق رسما از استيلي عذرخواهي كند مشكلش حل مي‌شود و مجوز تمرين مي‌گيرد. ما به ميثاق علاقمنديم و اي كاش او الكي آن مصاحبه‌ها را انجام نمي‌داد.
90: ميثاق اخيرا هم مصاحبه كرده و گفته بود در پرسپوليس بازيكنان سه، چهار ميليون پاداش مي‌گيرند و بعد از بازي مقابل سپاهان به هر كدام از بازيكنان 6 قطعه سكه داده شده است، در اين خصوص چه نظري داريد؟
ببينيد، مصاحبه مشكلي را حل نمي‌كند. ميثاق كه با باشگاه قرارداد حرفه‌اي دارد بايد از خود رفتار حرفه‌اي نشان بدهد. با اين حال او پيرامون انتشار مصاحبه اخيرش در يكي از خبرگزاري‌هاي معتبر مي‌گويد، چنين حرف‌هايي را نزده است!
90: در خصوص حضور اريكسون در كيش خيلي‌ها مي‌پرسند چرا از مذاكره شما با آن مربي سرشناس هيچ عكسي منتشر نشد؟ آيا واقعا اريكسون در كيش حاضر شد؟
بله، باور كنيد اريكسون به كيش آمد و من خودم با دوربين شخصي‌ام از اين مربي عكس گرفتم! حتي عكاس خبرگزاري ايرنا هم از اين مذاكره تصاويري تهيه كرد اما اريكسون از ما خواهش كرد اين تصاوير را منتشر نكنيم!
90: چرا؟!
اريكسون نظر شخصي‌اش اين بود(!) به دليل اين‌كه هنوز با باشگاه لسترسيتي قرارداد دارد تمايل ندارد اين تصاوير منتشر شود ضمن اين‌كه به خاطر برخي مسائل خانوادگي او تمايل نداشت حضورش در كيش زياد رسانه‌اي شود!
90: اين تصاوير را چه زماني منتشر مي‌كنيد؟
اگر سردار رويانيان اجازه دهد مي‌توانيم اين تصاوير را رسانه‌اي كنيم ضمن اين‌كه از خبرگزاري ايرنا نيز به دليل اين‌كه به قولش وفادار ماند تشكر ويژه‌اي داريم.
90: حرف پاياني؟
از تماشاگران مي‌خواهم تيم را تنها نگذارند و در ديدار حساس مقابل تراكتورسازي تيم را به خوبي حمايت كنند و يار دوازدهم پرسپوليس باشند.

Mannish
12-03-2011, 06:21 PM
من پرسپولیسی هستم یک پرسپولیسی واقعی برای همین هم می گم که کم حاشیه ها باید تو تیم باشن.
همچینم کم حاشیه نیستش این جناب میثاق خان
ببین چقدر فراتر از کوپنش حرف زده که استیلی در اختیار باشگاه قرارش داده987654321

P!NK
12-07-2011, 03:24 PM
پس از آشتی با حمید استیلی/معمارزاده با پرسپولیس تمرین کرد http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

دروازه بان پرسپولیس پس از آشتی با حمید استیلی از امروز در تمرینات این تیم شرکت کرد.

میثاق معمارزاده از امروز (چهارشنبه) به تمرینات پرسپولیس بازگشت. میثاق معمارزاده که روز یکشنبه با حضور در محل تمرین صحبت هایی درباره آخرین وضعیت خود با مسئولان تیم از جمله علی پروین داشت شرایط بازگشت خود به پرسپولیس را فراهم کرد.او امروز و در آستانه داربی بزرگ پایتخت همپای دیگر سرخپوشان تمرینات خود را از سر گرفت.

misagh27
12-09-2011, 07:42 PM
قبول کنین که حقیقی افتضاح بازی کرد...
رو پنالتی و مخصوصا گل سوم مقصر بود..
کجایین؟؟؟؟؟؟
بگین میثاق بده!!!
بابا کاش ابرومون رو تو جام حذفی نمیبرد..
میثاق اگه بوده وباختیم و مساوی کردیم لااقل تو لیگ و جام ولایت بوده..
جام حذفی 3 تا اونم کی ؟
کسی بهش میگن کاسیاس..
حیف کاسیاس بخدا.
متاسفم.
بیایین بیایین بگین میثاق بی غیرته..
اره بگین
باختیم و حقیقی یه قطره هم اشک نریخت اما غیرت میثاق...
قطره قطره اشکش ارزش داره....

P!NK
12-09-2011, 07:45 PM
آره خداوکیلی من از حقیقی دلسرد شدم 321469852

DipDish
12-09-2011, 07:45 PM
گریه اش واسه این بود که چرا بازی نکرده....همین

sky girl
12-09-2011, 08:13 PM
اخی بمیرم الهی من که زیاد از میثاق خوشم نمیاد ولی دلم کباب شد دیدم اینطوری گریه میکرد دمش گرم باز یه غیرتی داشت بقیه که نه اون اولادی عوضی فقط بره ارایشگاه ابروهاشو تمیز کنه

Nima 007
12-09-2011, 08:40 PM
تنها کسی واقعا گریه اش روی نیکمت شرف داشت به بی غیرتی ها و خائنین به پرسپولیس ...

رویانیان و کاشانی و پروین ...

جز بی وجدان ترین و بی همه چیزترین مدیران و مسولین هستن ... واقعا کلید نابودی پرسپولیس یک مشت بی غیرت دستشون گرفتن ...

بخدا همین قدر جنم اشک ریختن میثاق داشتن ...الان وضع تیم این نبود ...

بازم معرفت معمار زاده ...

sky girl
12-09-2011, 08:51 PM
شک‌های معمارزاده و نگاه غضبناک استیلی http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - میثاق معمارزاده در دقایق پایانی داربی گریه کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ معمارزاده که دروازه‌بان دوم پرسپولیس است و شاید تنها به دلیل اختلافاتش با استیلی نمی‌تواند دروازه‌بان اصلی تیمش باشد، در دقایق پایانی مسابقه با استقلال به شدت اشک می‌ریخت. دوربین تلویزیون هم برای چند ثانیه تصویر او در حال اشک ریختن را به نمایش گذاشت. در همین لحظات حمید استیلی داشت از اسکوربورد ورزشگاه آزادی اشک‌های معمارزاده را می‌دید. استیلی که می‌دانست اشک‌های معمارزاده نزد هواداران بسیار ارزشمند خواهد بود و شاید در آیند موجب اعتراض هواداران به کادر فنی تیم شود، با حالتی خاص به معمارزاده نگاه می‌کرد. گرچه استیلی برای چند ثانیه نگاه غضبناک خود را از معمارزاده برنداشت، اما همین اشک‌ها می‌تواند به زودی عاملی برای اعتراض‌های هواداران پرسپولیس به حمید استیلی شود. به هر حال آن‌ها می‌دانند معمارزاده شایستگی بیشتری برای حضور در ترکیب ثابت پرسپولیس دارد اما استیلی به دلیل اختلافات شخصی به او بازی نمی‌دهد.

AYLAR
12-10-2011, 12:59 AM
اگه گریه شو نشون نمیداد ... بغض غرور و اشکم نمیشکست ...
مهری جان چرا اینو میگی ؟
ابرو میگیره که میگیره ... از کجا میدونی گریه نکرده مهرداد ؟ تازه نشونم داد یه صحنه شو که دیگه تو زمین اشکشو .. مهم اکها نیست ... حتی مهم تعصب هم نیست ... حالم دیگه از باختن به این اسی ها داره دیگه به هم میخوره و....

riftaina
12-10-2011, 09:23 AM
من میگم میثاق بهتر از حقیقی دروازبانی میکنه ولی فرست نمیدن بهش@};-

babak red
12-10-2011, 09:32 AM
چقدر دیروز دلم به حال معمارزاده سوخت.حقیقی دیروز تا 90 دقیقه خوب بود ولی بعدش افتضاح شد.کاش دیروز میثاق دروازه بان بود

redlove
12-10-2011, 11:09 AM
میثاق زودتر از همه درد فوتبال ما رو فهمید وقتی اعتراض کرد و اخراج شد

وقتی برگشت می دونست پرسپولیس همه چیزشو از دست داده

اشکهای میثاق دیروز روی صورتش می ریخت و استیلی چپ چپ نگاهش می کرد که انگار می گفت بزار بعد بازی که استعفا دادم علی پروین
نذاشت برم خونمون پدرتو یکی در میارم میثاق جون

sky girl
12-10-2011, 03:19 PM
اگه گریه شو نشون نمیداد ... بغض غرور و اشکم نمیشکست ...
مهری جان چرا اینو میگی ؟
ابرو میگیره که میگیره ... از کجا میدونی گریه نکرده مهرداد ؟ تازه نشونم داد یه صحنه شو که دیگه تو زمین اشکشو .. مهم اکها نیست ... حتی مهم تعصب هم نیست ... حالم دیگه از باختن به این اسی ها داره دیگه به هم میخوره و....

ایلار جونم به خدا انقد بهم ریختتم این بازی که حد نداره دیشب از ترس ګوشیم رو خاموش کردم نمیتونستم برم خونه چقد تحقیر شیم بسه دیکه فقط میګم خدا رو سیاهشون کنه که ما رو رو سیاه کردن

persha
12-10-2011, 06:18 PM
آخه منم دلم برای میثاق و خودم و هوادار ها و پرسپولیس و همه سوخت منم همراهش گریه کردم و آب شدم استیلی که نگاه غضبناک نداشت داشت نگاه میکردش تازه یادتون باشه که استیلی خیلی زحمت کشید ولی نشد دیگه نباید بهش فوش بدیم یا آتیشش بزنیم:cry:

suroosh 66
01-01-2012, 08:24 PM

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00017692.jpg

با هيچ‌کس مشکلي ندارم

معمارزاده: ديگر شرايط مثل گذشته نيست

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه دنيزلي مدير خوبي است، گفت: ديگر هيچ چيز مثل سابق نيست.

میثاق معمارزاده گفت: امروز بازی خوبی را مقابل آرمین انجام دادیم. دنیزلی کارهایی را در زمین از بازیکنان خواست تا آنها را اجرایی کند و به هدف تاکتیکی کادر فنی نزدیک‌تر شود.

وی درباره رفتن حقیقی گفت: برای من فرقی نمی‌کرد. من در کنار خیلی‌ها کار کرده‌ام و با هیچ کس مشکلی نداشته‌ام. اتفاقاتی در پرسپولیس افتاد که فکر کنم از جانب من نبود. من دوست ندارم درباره کسی حرف بزنم. حقیقی هم در پرسپولیس زحمت کشیده است. امیدوارم هر اتفاقی که می‌افتد به نفع پرسپولیس باشد و شرایط را طوری رقم بزنیم که مردم خوشحال باشند.

معمارزاده افزود: گریه‌ام در بازی با استقلال در روی نیمکت به خاطر این بود که پرسپولیسی‌ام. ناراحتی‌ هواداران در آن بازی سخت و بسیار ناراحت کننده بود. ناخودآگاه این اتفاق افتاد و از پیش تعیین شده نبود. من خیلی ناراحت شدم که آن طور در دربی باختیم ولی خوشحالم که تغییرات مثبتی در باشگاه ایجاد شده و الان وضعیت تیم ما بسیار خوب است. انشاء‌الله در انزلی بتوانیم به نتایج خوب برسیم. دیگر هیچ چیز مثل سابق نیست. دنیزلی مدیر خوبی است و می‌داند چطور پرسپولیس را به هدفش برساند.

ثنا بانو
01-02-2012, 10:02 AM
معمارزاده:ديگر هيچ چيز مثل سابق نيست

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه دنيزلي مدير خوبي است، گفت: ديگر هيچ چيز مثل سابق نيست.
ميثاق معمارزاده گفت: امروز بازي خوبي را مقابل آرمين انجام داديم. دنيزلي کارهايي را در زمين از بازيکنان خواست تا آنها را اجرايي کند و به هدف تاکتيکي کادر فني نزديک‌تر شود.

وي درباره رفتن حقيقي گفت: براي من فرقي نمي‌کرد. من در کنار خيلي‌ها کار کرده‌ام و با هيچ کس مشکلي نداشته‌ام. اتفاقاتي در پرسپوليس افتاد که فکر کنم از جانب من نبود. من دوست ندارم درباره کسي حرف بزنم. حقيقي هم در پرسپوليس زحمت کشيده است. اميدوارم هر اتفاقي که مي‌افتد به نفع پرسپوليس باشد و شرايط را طوري رقم بزنيم که مردم خوشحال باشند.

معمارزاده افزود: گريه‌ام در بازي با استقلال در روي نيمکت به خاطر اين بود که پرسپوليسي‌ام. ناراحتي‌ هواداران در آن بازي سخت و بسيار ناراحت کننده بود. ناخودآگاه اين اتفاق افتاد و از پيش تعيين شده نبود. من خيلي ناراحت شدم که آن طور در دربي باختيم ولي خوشحالم که تغييرات مثبتي در باشگاه ايجاد شده و الان وضعيت تيم ما بسيار خوب است. انشاء‌الله در انزلي بتوانيم به نتايج خوب برسيم. ديگر هيچ چيز مثل سابق نيست. دنيزلي مدير خوبي است و مي‌داند چطور پرسپوليس را به هدفش برساند

Mannish
01-05-2012, 04:52 PM
حالا معلوم شد که اون اشک تمساح ریختنش برای چی بوده
این دروازه بان در حد تیم پرسپولیس نیست
ایشالا حالا که حقیقی رفته با اومدن حسن هوشیار این میثاق بشه ذخیره حسن هوشیار تا هم اون
و هم طرفداراش بدونن به عمل کار بر اید به سخندانی نیست
واقعا متاسفم که بچه ها این همه میدوند و این اقا با کمال خونسردی از جلوی توپ میره کنار تا تیم گل بخوره
ایشالا که دست و پای هر چی بازیکن بی غیرته بشکنه

C D E M
01-05-2012, 07:50 PM
بعداز عمری پاشدی اومدی بگی کی غیرت داره کی نداره؟
آره آقاجون اشتباه کرد فنی بود اشتباهش قبول دارم اونقدر هم غیرت داره که بپذیره حقیقی هم محترمه باید بره پی آیندش اما همین حقیقی بود که بعد از باخت به استقلال تازه طلبکارم بود.
نکنید این کارا رو نکنید به خدا این دودسته و تیم شدن آخر عاقبت نداره.

riftaina
01-05-2012, 07:56 PM
حالا اومد یه بازی کرد یعنی فقط میثاق مقصر بود 987654321 دفاع پاس میده به مهاجم که گلش کنه کاری با اون نداری؟؟؟ هااااااااا8745961

alikaka22
01-05-2012, 11:53 PM
من به توانایی های میثاق شک ندارم اما امسال نه این نه حقیقی در حد خودشون نبودن

دربی رفت میثاق رو هر دو گل اشتباه کرد مخصوصا گل اول

این بازی هم که اینطور . ایشالله به روزایه خوبش برگرده

Mannish
01-06-2012, 02:58 AM
بعداز عمری پاشدی اومدی بگی کی غیرت داره کی نداره؟
آره آقاجون اشتباه کرد فنی بود اشتباهش قبول دارم اونقدر هم غیرت داره که بپذیره حقیقی هم محترمه باید بره پی آیندش اما همین حقیقی بود که بعد از باخت به استقلال تازه طلبکارم بود.
نکنید این کارا رو نکنید به خدا این دودسته و تیم شدن آخر عاقبت نداره.
از کدوم حقیقی حرف میزنی
با واقعیت زندگی کن حقیقی رفت
من دارم از دروازه بانی حرف میزن که امروز خودشو و اون دستهای مثلا طلاییشو از جلو توپ کشید کنار تا باز هم یاد گلی بیوفتم که عباس اقایی بهش زد
واقعا اشتباهات وحشتناکی داره
دفاع هم با اینکه زارع پست تخصصیش نبود نسبتا خوب کار کرد
ولی همون اشتباه باعث شد تیم با روحیه داغون به رختکن بره
چرا نمیخواید قبول کنید معمارزاده بدرد این تیم نمیخوره
زمان موید این حرف من خواهد بود

C D E M
01-06-2012, 12:47 PM
از کدوم حقیقی حرف میزنی
با واقعیت زندگی کن حقیقی رفت
من دارم از دروازه بانی حرف میزن که امروز خودشو و اون دستهای مثلا طلاییشو از جلو توپ کشید کنار تا باز هم یاد گلی بیوفتم که عباس اقایی بهش زد
واقعا اشتباهات وحشتناکی داره
دفاع هم با اینکه زارع پست تخصصیش نبود نسبتا خوب کار کرد
ولی همون اشتباه باعث شد تیم با روحیه داغون به رختکن بره
چرا نمیخواید قبول کنید معمارزاده بدرد این تیم نمیخوره
زمان موید این حرف من خواهد بود

به قول 2afmاصلا توخوبی هرچی تو میگی باشه.258147963
تو از اول چشم دیدنشو نداشتی اگر این ششدونگ نیست علیرضا حقیقی هم نیست.
ببین خودتو خسته نکن بحث های جدی تر هست که دروازه بانی توش هیچه.
فعلا که دسته چک باشگاه داره از پول فروش همین حقیقی پر میشه.
صلوات بفرست و خودت رو ناراحت نکن.
به قول بچه ها حساس نشو حساس نشو:24:

Dr-leecher
01-06-2012, 02:08 PM

با سلام درمورد میثاق معمارزاده باید بگم که در حد تیم داماش یا تیم محلات هم نیست بهتره یکم منطقی فکر کنیم گل اولی که دیروز خوردیم 100% خودش اشتباه داشت من مثل بعضی از هوادارها نیستم من به تیم فکر میکنم یعنی عاشق کل تیم هستم نه بازیکن و نه شخص مشخصی این تیم هست که نتیجه را رقم میزنه فکر نکنم میثاق معمارزاده بتونه یه انگشت کوچیک حقیقی بشه کمی منطقی و عادل باشیم دلیل نمیشه که چون توی بازی داربی میثاق معمارزاده گریه کرده یا یا .... کرده انقدر دوستش داشته باشیم که از منطق دورمون کنه

من الان میگم و همیشه خواهم گفت با میثاق معمارزاده به جای نخواهیم رسید یعنی میثاق معمارزاده در حدد لیگ یکمم دیروز بازی نکرد نمیدونم رو چه حسابی این بازیکنها را جزب میکنن

در مورد تیم هم باید بگم روز به روز بهتر خواهد شد صبر داشته باشید ممنونم @};-

riftaina
01-06-2012, 02:59 PM
با سلام درمورد میثاق معمارزاده باید بگم که در حد تیم داماش یا تیم محلات هم نیست بهتره یکم منطقی فکر کنیم گل اولی که دیروز خوردیم 100% خودش اشتباه داشت من مثل بعضی از هوادارها نیستم من به تیم فکر میکنم یعنی عاشق کل تیم هستم نه بازیکن و نه شخص مشخصی این تیم هست که نتیجه را رقم میزنه فکر نکنم میثاق معمارزاده بتونه یه انگشت کوچیک حقیقی بشه کمی منطقی و عادل باشیم دلیل نمیشه که چون توی بازی داربی میثاق معمارزاده گریه کرده یا یا .... کرده انقدر دوستش داشته باشیم که از منطق دورمون کنه

من الان میگم و همیشه خواهم گفت با میثاق معمارزاده به جای نخواهیم رسید یعنی میثاق معمارزاده در حدد لیگ یکمم دیروز بازی نکرد نمیدونم رو چه حسابی این بازیکنها را جزب میکنن

آره با این حرفایی که میزنی مطمئن باش روز به روز بهتر خوااااااهد شد874596187459618745961874596187459618745961

parastoo
01-06-2012, 07:05 PM
من عاااااااااااااااااااااااا اششششششششششششششششقه میثاقم.:8::8::8::8:

parastoo
01-06-2012, 10:39 PM

اقای dr-leecher اصلا درست نیست شما اینجوری حرف میزنی. شاید یه نفر واقعا عاشق میثاق باشه.وقتی اینجوری حرف میزنی شاید ناراحت بشه.(من از حرفای شما خییییییییییلی ناراحت شدم). به نظر من 90درصد پنالتی ها گل میشه، و دروازه بان رو بخاطر نگرفتن ضربه پنالتی نباید سرزنش کرد. واسه گل اولم یه ذره تو جا گیری مشکل داشت که اونم تو بازی های بعدی جبران میکنه ایشالا و ضعف هاشو اصلاح میکنه.
دیروز هیشکی خوب بازی نکرد، میثاق هم مثل اونا،ولی تو بازیای بعدی جبران میکنن.
یادتون نره که بعد از مصدومیت و محرومیت و نیمکت نشینی توقع بیشتر از این نمیشه داشت.
میثاق الان روحیش ضعیف شده، و وقتی به شرایطه ایده ال میرسه که کادر فنی بهش اعتماد کنه،و روحیه بهش بده.
یادتون نره که میثاق کسی بود که با وجود مصدومیت تو بازیای جام ولایت چه عملکرد خوبی داشت و یکی از عامل های رسیدن به جام بود. مصدوم بود ولی چون کادر فنی بهش اعتماد کردو بهش بازی داد همه دیدیم که چه عملکرد خوبی داشت.
اقای dr-leecher ما بخاطر گریش تو بازی با استقلال نیست که دوسش داریم،و احساسی هم نشدیم. ما خودشو دوست داریم.

DipDish
01-06-2012, 11:33 PM
من متوجه این همه طرفداریه کورکورانه نمیشم...قبول کنید که دروازه بانای چند فصل اخیرمون تعریفی نبودن...حقیقی و معمارزاده ام فقط ادعاشون گوش عالم و کر کرده.

parastoo
01-07-2012, 12:00 AM
من نمیدونم چرا اینجوریه:وقتی یه تیمی میبازه همه نگاه ها و انتقاد کردنا رو
دروازه بان بیچارس.
وقتی یه تیمی گل میخوره تقصیره همه ی بازیکنای تیمه.(بعضی مواقع دروازه بان بیشتر)
حالا یه تیمی بر اثر اشتباه همه بازیکنا گل خورد، این وظیفه ی دروازه بان نیست که گل رو جبران کنه. چرا بقیه بازیکنا نمیرن گل بزنن؟ بعضی وقتا یه موقعیت هایی رو خراب میکنن که ادم فکرمیکنه از قصد این کارو کردن. ولی نمیدونم چرا هربازی رو که تیم میبازه،همه هوادارا میندازن تقصیره دروازه بان. خیلی جالبه واقعااااااااااا8745961
بیچاره میثاق:cry:

Mannish
01-07-2012, 10:46 AM
اقای dr-leecher اصلا درست نیست شما اینجوری حرف میزنی. شاید یه نفر واقعا عاشق میثاق باشه.وقتی اینجوری حرف میزنی شاید ناراحت بشه.(من از حرفای شما خییییییییییلی ناراحت شدم). به نظر من 90درصد پنالتی ها گل میشه، و دروازه بان رو بخاطر نگرفتن ضربه پنالتی نباید سرزنش کرد. واسه گل اولم یه ذره تو جا گیری مشکل داشت که اونم تو بازی های بعدی جبران میکنه ایشالا و ضعف هاشو اصلاح میکنه.
دیروز هیشکی خوب بازی نکرد، میثاق هم مثل اونا،ولی تو بازیای بعدی جبران میکنن.
یادتون نره که بعد از مصدومیت و محرومیت و نیمکت نشینی توقع بیشتر از این نمیشه داشت.
میثاق الان روحیش ضعیف شده، و وقتی به شرایطه ایده ال میرسه که کادر فنی بهش اعتماد کنه،و روحیه بهش بده.
یادتون نره که میثاق کسی بود که با وجود مصدومیت تو بازیای جام ولایت چه عملکرد خوبی داشت و یکی از عامل های رسیدن به جام بود. مصدوم بود ولی چون کادر فنی بهش اعتماد کردو بهش بازی داد همه دیدیم که چه عملکرد خوبی داشت.
اقای dr-leecher ما بخاطر گریش تو بازی با استقلال نیست که دوسش داریم،و احساسی هم نشدیم. ما خودشو دوست داریم.

اره مشکل از اینجاست که جریانات عشقولانه وارد تصمیم گیری هواداران شده
خب میثاق قد بلنده
خوش استیله
خوشگله
قیافه دوست داشتنی داره
اینا همش باعث میشه قالب دخترا عاشقش بشن و با نادیده گرفتن کوه معایب فنی این دروازه بان کورکورانه ازش حمایت کنن
ولی فوتبال بی رحمتر از ایناست
اگر این دروازه بان بخواد همینطور به اشتباهات مرگبارش ادامه بده این پرسپولیسه که بدجور متضرر میشه با میلیونها هوادار
اما اگه میثاق بخواد روی نیمکت بشینه چی؟
فقط چند نفر بخاطر کم دیدن یا ندیدنش به طور مستقیم ناراحت میشن
حرف اخر اینکه زمین فوتبال جای ابراز عشق و علاقه نیست
فوتبال بازی مردهاست

Mannish
01-07-2012, 10:49 AM
خب معلومه وقتی میبینی کلیه نقدهایی که به میثاق گرفته میشه عین واقعیته بایدم نیشت رو تا بنا گوش باز کنی و بگی ول کن این حرفا رو دنیا دو روزه
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است
یا خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من
وقتی میثاقتون نیمکت نشین دروازه بان دسته یکی شد اونوقت خنده هات دیدنیه

DGALI
01-07-2012, 11:33 AM
اينم از ميثاق باز حقيقي تو هر بازي يه دونه كل ميخورد
اما اين ميثاق تو همون بازي اولش تو نيم فصل دوم دوتا خورد به اين ميگن اعتماد به سقف كاذب

misagh27
01-07-2012, 01:51 PM
ببخشید میثاق ادم اهنی نیست!!!!
10 هفته رو نیمکت بوده از شرایط مسابقه هم دور!
گل اول قبول ک 100% مقصر بود اما گل دوم چی؟؟؟
اون پنالتی رو داد؟
نه خیرم!پنالتی معمولا گله!
این رو هم بگم.. به میثاق باید فرصت داد!!!
حقیقی اون همه گل خورد رو بازی هارو خراب کرد اما بهش فرصت داده شد تا جبران کنه ک جبران نکرد...
واقع بین باشین..
حقیقی تا اینجا 14 امتیاز از ما گرفته!
12 تا باخت 2 تا مساوی این 2 هفته اخر نیم فصل 1! یعنی میگین حقیقی مقصر نبوده؟؟؟
ب میثاق فرصت بدین تا خودش رو پیدا کنه!
ایا پرسپولیس روز پنجشنبه در حد خودش بود؟؟؟؟
ایا کسی در حد خودش بازی کرد؟؟؟
1 پنالت هم ک خراب کردیم...
من مخالفم مهدوی کیا هم نیستم و منکر بازی ها ی عالیش نمیشم ولی تو شوکم هنوز!!!
چرا یهو همه جوگیر شدن دادن مهدی زد؟؟؟
ایا اون پنالتی رو باید میثاق میزد؟؟؟
حقیقی هم خیلی اشتباه کرده و این اشتباه میثاق تازه نصف اشتباهات اون رو پوشونده!
بازی با فولاد بازی با راه اهن و مهم تر از همه بازی با استقلال ک 3-0 شد..
الان نمیخوام بگم اره میثاق ادم خوب خوبس حقیقی ادم بد بده!
هدفم اینها نیست.
فقط میخوام بگم ب میثاق باید فرصت داد.
فصل پیش توی فولاد ک فوق العاده ظاهر شد چون از همه نظر ارامش داشت.
چون فولاد ی دفاع داشت ک کارشو میدونست و چند ساله ک باهمن.
تو فولاد میثاق فقط وظیفش گلری بود و اینکه نذاره توپ از خط دروازه رد شه ک الحق نمیذاشت..
اما اینجا داره کار ی مدافع رو هم انجام میده!
اقای ماننیش اشک تمساح یا اشک غیرت؟؟
میثاق بعد از این بازی دریغ از ی مصاحبه بعد از دربی 2-0 یک مصاحبه هم نکرد چون تیم در شرایط بدی بود.
اما این حقیقی فردای بازی 2 تا مصاحبه کرد..
بازم میگم ب خون حقیقی تشنه نیستم و ارزو میکنم توی روبین کازان موفق باشه!!!
اما..
ایا میثاق باید گل خورده رو جبران میکرد ؟؟

misagh27
01-07-2012, 01:53 PM
من نمیدونم چرا اینجوریه:وقتی یه تیمی میبازه همه نگاه ها و انتقاد کردنا رو
دروازه بان بیچارس.
وقتی یه تیمی گل میخوره تقصیره همه ی بازیکنای تیمه.(بعضی مواقع دروازه بان بیشتر)
حالا یه تیمی بر اثر اشتباه همه بازیکنا گل خورد، این وظیفه ی دروازه بان نیست که گل رو جبران کنه. چرا بقیه بازیکنا نمیرن گل بزنن؟ بعضی وقتا یه موقعیت هایی رو خراب میکنن که ادم فکرمیکنه از قصد این کارو کردن. ولی نمیدونم چرا هربازی رو که تیم میبازه،همه هوادارا میندازن تقصیره دروازه بان. خیلی جالبه واقعااااااااااا8745961
بیچاره میثاق:cry:

موافقم عزیزم...
بخدا این همه حقیقی اشتباه کرد و 1 بار هم تبعید ب نیمکت نشد..
اما کافیه میثاق ی اشتباه بکنه سیل انتقادات !!!!
بابا بخدا میثاق هم ی ذره از اعتمادی ک ب حقیقی داشتین رو میخواد لازمش داره!
واسه ی بار هم ک شده ازش حمایت کنین و بهش اعتماد..

suroosh 66
01-07-2012, 02:08 PM
ببخشید میثاق ادم اهنی نیست!!!!
10 هفته رو نیمکت بوده از شرایط مسابقه هم دور!
گل اول قبول ک 100% مقصر بود اما گل دوم چی؟؟؟
اون پنالتی رو داد؟
نه خیرم!پنالتی معمولا گله!
این رو هم بگم.. به میثاق باید فرصت داد!!!
حقیقی اون همه گل خورد رو بازی هارو خراب کرد اما بهش فرصت داده شد تا جبران کنه ک جبران نکرد...
واقع بین باشین..
حقیقی تا اینجا 14 امتیاز از ما گرفته!
12 تا باخت 2 تا مساوی این 2 هفته اخر نیم فصل 1! یعنی میگین حقیقی مقصر نبوده؟؟؟
ب میثاق فرصت بدین تا خودش رو پیدا کنه!
ایا پرسپولیس روز پنجشنبه در حد خودش بود؟؟؟؟
ایا کسی در حد خودش بازی کرد؟؟؟
1 پنالت هم ک خراب کردیم...
من مخالفم مهدوی کیا هم نیستم و منکر بازی ها ی عالیش نمیشم ولی تو شوکم هنوز!!!
چرا یهو همه جوگیر شدن دادن مهدی زد؟؟؟
ایا اون پنالتی رو باید میثاق میزد؟؟؟
حقیقی هم خیلی اشتباه کرده و این اشتباه میثاق تازه نصف اشتباهات اون رو پوشونده!
بازی با فولاد بازی با راه اهن و مهم تر از همه بازی با استقلال ک 3-0 شد..
الان نمیخوام بگم اره میثاق ادم خوب خوبس حقیقی ادم بد بده!
هدفم اینها نیست.
فقط میخوام بگم ب میثاق باید فرصت داد.
فصل پیش توی فولاد ک فوق العاده ظاهر شد چون از همه نظر ارامش داشت.
چون فولاد ی دفاع داشت ک کارشو میدونست و چند ساله ک باهمن.
تو فولاد میثاق فقط وظیفش گلری بود و اینکه نذاره توپ از خط دروازه رد شه ک الحق نمیذاشت..
اما اینجا داره کار ی مدافع رو هم انجام میده!
اقای ماننیش اشک تمساح یا اشک غیرت؟؟
میثاق بعد از این بازی دریغ از ی مصاحبه بعد از دربی 2-0 یک مصاحبه هم نکرد چون تیم در شرایط بدی بود.
اما این حقیقی فردای بازی 2 تا مصاحبه کرد..
بازم میگم ب خون حقیقی تشنه نیستم و ارزو میکنم توی روبین کازان موفق باشه!!!
اما..
ایا میثاق باید گل خورده رو جبران میکرد ؟؟

موافقم عزیزم...
بخدا این همه حقیقی اشتباه کرد و 1 بار هم تبعید ب نیمکت نشد..
اما کافیه میثاق ی اشتباه بکنه سیل انتقادات !!!!
بابا بخدا میثاق هم ی ذره از اعتمادی ک ب حقیقی داشتین رو میخواد لازمش داره!
واسه ی بار هم ک شده ازش حمایت کنین و بهش اعتماد..

حرفت رو قبول دارم.وقتی یه تیم نتیجه نمیگیره یه نفر تنها مقصر نیست.پرسپولیس خیلی کار داره.اینو میتونیم به زمانی که دنیزلی داشت سر تکون میداد فهمید.البته علیرضا حقیقی از نظر من خیلی بهتر که رفت.چون میثاق هر چی که باشه بازیکن مغروری نیست.باز هم با حرفت موافقم باید به میثاق وقت داده بشه.این همون میثاقی هست که فصل قبل همه تیمها ارزوی گل زدن بش داشتن.شک نکنید درست میشه.میثاق هم از لحاظ روحی مشکل داره هم از لحاظ بدنی.بازی بعد مطمئنا بهتر میشه.ولی به خدا نه فکر کنید من طرفدار میثاق هستم.فقط دارم اینو میگم همون قدر که به حقیقی میدان دادیم به میثاق هم بدیم اگر بد بود اونوقت من خودم اولین منتقدم

ثنا بانو
01-07-2012, 02:18 PM
والا من با شكيبا موافقم ميثاق زمان احتياج داره تا خودشو پيدا كنه تا خودشو با تركيب يكي كنه اگه باز رو نميكت نشينه ميشه از اون گريه ميثاق فهميد كه چقد روي اين تيم غيرت داره ودلش ميخواد اون بالابلاهاباشه

من باسروشم موافقم وقتي يه تيم نتيجه نميگيره يه نفر مقصر نيست
فك نكنم تو بازي 5شنبه ميثاق مقصر بوده باشه

parastoo
01-07-2012, 02:32 PM
میثاق به اعتماد به نفس نیاز داره. تو بازیه 5شنبه رنگش پریده بود همه میگن.
میثاق باید از حقیقی یاد بگیره که،حقیقی وقتی گل میخوره دستشو میزنه به کمرش و سر بازیکنا داد میزنه، ولی میثاق گل میخوره فقط خودشو مقصر میدونه.ولی این اشتباهه.
میثاق به روحیه احتیاج داره روحیه ای که استیلی و دایی بهش ندادن.
ولی اقای جلالی و عابدزاده که بهش روحیه دادن و اعتماد کردن بهش نتیجشو دیدن. از روی احساسات نمیگم این حرفا. چیزایی هست که همه میدونن

riftaina
01-07-2012, 04:11 PM
میثاق خیلی بهتر دروازبانی میکنه وقتی پارسال تو فولاد بود به خاطر دروازبانی خوبش فولاد درخشید یادمه وقتی فولاد 1-0 از نفت جلو بود دوبار پنالتی رو گرفت سه بارم تک به تک گرفت خیلی مثال دارم که بزنم اینا به خاطر این بود که جلالی بهش میدون میداد@};-

parastoo
01-07-2012, 04:29 PM
ما هم داریم همینو میگیم دیگه. باید بهش میدون بدن تا دوباره به روزای اوجش برگرده تا دوباره بشه میثاقه سابق:8:

riftaina
01-07-2012, 04:42 PM
منم دارم همینو میگم:4: هفته دیگه با شاهین خوب دروازبانی میکنه:8:

misagh27
01-07-2012, 05:23 PM
امیدوارم 21 دی میثاق بشه همون میثاقی ک بالهای شاهین رو چید..
اره موافقم ک میثاق باید ی خورده قد بودن رو از حقیقی یاد بگیره!
میثاق وقتی گل میخوره روحیش خیلی افت پیدا میکنه! فکر میکنه ک مقصره !
ولی وقتی ی توپ خوب رو میگیره اعتماد ب نفسش 100 برابر میشه و میدرخشه!
بازی فولاد شاهین میثاق ثانیه 41 ی موقعیت گرفت و تا پایان بازی عالی بود..

riftaina
01-07-2012, 05:29 PM
آقای مانیش چرا اینقدر علیه میثاق صحبت میکنی؟
یه بار بازی کرد اشتباه کرد حقیقی که نیم فصل فقط اشتباه کرد چرا چیزی نمیگی در موردش؟؟؟؟؟؟؟87459618745961

riftaina
01-07-2012, 05:29 PM
یه بار بازی کرد اشتباه کرد حقیقی که نیم فصل فقط اشتباه کرد چرا چیزی نمیگی در موردش؟؟؟؟؟؟؟87459618745961

misagh27
01-07-2012, 06:04 PM
اره مشکل از اینجاست که جریانات عشقولانه وارد تصمیم گیری هواداران شده
خب میثاق قد بلنده
خوش استیله
خوشگله
قیافه دوست داشتنی داره
اینا همش باعث میشه قالب دخترا عاشقش بشن و با نادیده گرفتن کوه معایب فنی این دروازه بان کورکورانه ازش حمایت کنن
ولی فوتبال بی رحمتر از ایناست
اگر این دروازه بان بخواد همینطور به اشتباهات مرگبارش ادامه بده این پرسپولیسه که بدجور متضرر میشه با میلیونها هوادار
اما اگه میثاق بخواد روی نیمکت بشینه چی؟
فقط چند نفر بخاطر کم دیدن یا ندیدنش به طور مستقیم ناراحت میشن
حرف اخر اینکه زمین فوتبال جای ابراز عشق و علاقه نیست
فوتبال بازی مردهاست
هه متاسفم واسه شما ک فکر میکنین ما عاشق چشم و ابروی میثاق شدیم...8745961
نه خیرم میثاق از خیلی لحاظ ها نسبت ب حقیقی برتری داره حقیقی نه رحمتی و ...
یکی از فاکتور های خوبش اینه که میثاق اخلاق داره!چیزی ک ما در رحمتی و خیلی ها دیگه نمیبینیم..
2-میثاق برای گلی ک خورده افسوس میخوره و مثل حقیقی سینه ستبر نمیکنه
3-بازی با شاهین بوشهر یادتونه؟؟؟4-1 رو میگم..میثاق اشتباهات فاحشی داشت ولی 3 بازی بعد از اون و در هفته ی 27 مقابل مقاومت سپاسی کاری کرد ک ورزشگاه از صدای میثاق دست طلایی پر شد!!!!
در ضمن اگه واقعا فکر میکنین ک بعضی از دخترا ب خاطر این تفکر غلط شما(طرفدار میثاق شدیم چون خوش استیله و....)طرفدار میثاق شدن سخت در اشتباهین.
شما خیلی کورکورانه ب قضیه نگاه میکنین..
اگه نظرتون روی حقیقی هستش ک باید بگم ما چندین ساله ک ب حقیقی مهلت دادیم ک بهترشه اما دریغ از ذره ای پیشرفت..
من نمیگم چندین سال(!) ب میثاق فرصت داده بشه چندین هفته فقط برای اینکه میثاق ب شرایط ایده ال خودش برگرده!
شما از کسانی هستین ک ب نظر من حتی اگه میثاق مسبب یکی از بردامون هم بشه با ذره بین تو بازی میگردین و میگین اره فلان خروجش اشتباه بود...

raha021
01-07-2012, 06:27 PM
دوتا که هیچ د ه تا هم میخورد نباید چیزی بگیم
سرمربی استقلال سه ساله تیمو گرفته داره قهرمان میکنه
دنیزلی چی 2 هفته ست باید انتظارارو یه کم کنیم
خودشم میثاق با تعصبه تعصبشم تو دربی نشون داد
ماطرفدارا چی نباید تعصب به خرج بدیم بازم از دقیه ی 50بازی داشتن شعار علی دایی میدادن حداقل از تیممون طرفداری نمیکنیم روحیه شونو پایین نیاریم
اینجوری پیش بریم باید منتظر بد تر از اینا باشیم:20::20::20::20::20:

parastoo
01-07-2012, 07:17 PM
هه متاسفم واسه شما ک فکر میکنین ما عاشق چشم و ابروی میثاق شدیم...8745961
نه خیرم میثاق از خیلی لحاظ ها نسبت ب حقیقی برتری داره حقیقی نه رحمتی و ...
یکی از فاکتور های خوبش اینه که میثاق اخلاق داره!چیزی ک ما در رحمتی و خیلی ها دیگه نمیبینیم..
2-میثاق برای گلی ک خورده افسوس میخوره و مثل حقیقی سینه ستبر نمیکنه
3-بازی با شاهین بوشهر یادتونه؟؟؟4-1 رو میگم..میثاق اشتباهات فاحشی داشت ولی 3 بازی بعد از اون و در هفته ی 27 مقابل مقاومت سپاسی کاری کرد ک ورزشگاه از صدای میثاق دست طلایی پر شد!!!!
در ضمن اگه واقعا فکر میکنین ک بعضی از دخترا ب خاطر این تفکر غلط شما(طرفدار میثاق شدیم چون خوش استیله و....)طرفدار میثاق شدن سخت در اشتباهین.
شما خیلی کورکورانه ب قضیه نگاه میکنین..
اگه نظرتون روی حقیقی هستش ک باید بگم ما چندین ساله ک ب حقیقی مهلت دادیم ک بهترشه اما دریغ از ذره ای پیشرفت..
من نمیگم چندین سال(!) ب میثاق فرصت داده بشه چندین هفته فقط برای اینکه میثاق ب شرایط ایده ال خودش برگرده!
شما از کسانی هستین ک ب نظر من حتی اگه میثاق مسبب یکی از بردامون هم بشه با ذره بین تو بازی میگردین و میگین اره فلان خروجش اشتباه بود...
کاملا موافقم گلم.@};-
واقعا واسه شما پرسپولیسیایی که حاضر نیستید از دروازه بان تیمتون دفاع کنید متاسفم.(دروازه بانی که دفاع کردن ازش بیراه نیست،حقشه که ازش دفاع کنیم)
شما حتما از اون دسته ادمایی هستین که برین استادیوم تا تیم یه گل بخوره شروع میکنین به تشویق علی دایی و شعار حیا کن رها کن از خودتون سر دادن.

beckham
01-07-2012, 07:47 PM
متاسفم واسه بعضيا كه اون روزا كه ميثاق با درخشش در سايپا خودش به تيم ملي رسوند از يادشون بردن

raha021
01-07-2012, 08:53 PM
فقط یه چیز میمونه اونم اینکه ما دخترا عاشق قیافش یا......نیستیم ما چیزایی رو میبینیم که پسرا یا نمیبینن یا سخت میبینن
ما میثاقو برای بازیش تعصبش و........دوست داریم تعصبی که شاید کسایی مثل رحمتی نداشته باشن
اون اشکایی که میثاق تو دربی اینا رو به همه ثابت کرد نه مثل رحمتی تا گل میخوره با مدافع تیمش د عوا میکنه
میثاق حداقل وجود داره تقصیراتشو گردن بگیره

DGALI
01-08-2012, 09:41 AM
من واقعا ميثاق وقبول دارم ديروز يه چيز گفتم كه جا داره ازتون عذر خواهي كنم

Mannish
01-08-2012, 11:05 AM
برای من شخص اصلا مهم نیست
تا بیایم بخوایم به میثاق وقت بدیم برگرده به روزای اوجش هم اون باید کفشاشو اویزون کنه
هم اینکه تیم رفته دسته یک
برای من پرسپولیس از به اوج برگشتن یک دروازه بان بگیر و نگیر دار خیلی مهمتره
میثاق هم اخلاق خوبش رو نگه داره برای خانوادش و دوستاش
من که از پشت صفحه تلویزیون برخوردی باهاش ندارم که بخواد خوش اخلاق باشه یا بد اخلاق
ولی هنوزم اون 3 امتیازی رو که با خوردن اون گل تو دروازه سایپا بهمون تقدیم کرد و باعث شد قهرمان شیم رو فراموش نمیکنم:24:

Mannish
01-08-2012, 11:21 AM
باشه بذار حقیقی برگرده در مورد اون هم حرف میزنیم
فعلا جایز نیست پست سر کسی که نیست حرف بزنیم
همونطور که با رفتن دایی دیگه چیزی در موردش نگفتم
ولی به شما توصیه میکنم یک بار کل گلهای خورده میثاق رو در این سالهایی که در پرسپولیس بوده ببینید
و با بدترین گلهلیی که حقیقی خورده مقایسه کنید

ثنا بانو
01-08-2012, 11:25 AM
ببين برادر مانيش اگه ميثاق از اول فصل حداقل هفته اي يك بازي رو دروازباني ميكرد الان نه تيممون اين همه پايين بود نه ميثاق از تركيب دور
من خودم طرفدار حقيقي هستم اما اين دليل نميشه كه ميثاق ناديده گرفته بشه
شما كه داري حرف ميزني پشت سر همه حرف بزن چه فرقي ميكنه

misagh27
01-08-2012, 12:39 PM
من واقعا ميثاق وقبول دارم ديروز يه چيز گفتم كه جا داره ازتون عذر خواهي كنم
ّباز هم شرف شما!!!
انقدر درک و فهم دارین ک عذر خواهی کنین!
منم نمیگم میثاق بی نقصه ی نقصهایی داره ک ب مرور زمان و با اعتماد کادر فنی و هوادارا ایشالله درست میشه...

riftaina
01-08-2012, 01:07 PM
باشه بذار حقیقی برگرده در مورد اون هم حرف میزنیم
فعلا جایز نیست پست سر کسی که نیست حرف بزنیم
همونطور که با رفتن دایی دیگه چیزی در موردش نگفتم
ولی به شما توصیه میکنم یک بار کل گلهای خورده میثاق رو در این سالهایی که در پرسپولیس بوده ببینید
و با بدترین گلهلیی که حقیقی خورده مقایسه کنید

یعنی الان داری جلو میثاق حرف میزنی؟؟8745961
خودت میدونی که حقیقی چه گلایی خورده که فقط بلده آبرو پرسپولیسو ببره البته میثاقم اشتباه داشته ولی تعداد بازیایی که حقیقی برا پرسپولیس انجام داده بیشتره نباید اینقدر اشتباه کنه365498716365498716 دو هفته دیگه دروازبانی میثاقو ببین258147963

C D E M
01-08-2012, 03:17 PM

عزیزم خودتو ناراحت نکن.این مخالفت ها و جبهه گیری ها جریان داره مثل همون جریانی که این آقا با کل ارتش داره.بگذریم.

میثاق دروازه بانه آدمه به خدا امام اینا از یه غول بی شاخ و دم حرف می زنن.پ
این انصاف نیست.رحمتیش هم که اینقدر سنگشو به سینه می زنین سابقه 4تا4تا خوردن داره تو یه بازی.
من حقیقی رو از اولشم قبول نداشتم چون با باباش اومد الانم داره با باباش می ره خارج.

میثاق هم درسته تو این بازی ضعیف بود اما قبول کنینی اگر پنالتی رو می گرفت و حتی ستاره میشد تو بازی کدومتون میومدید دفاع کنید ازش؟

خطاب به دوستی که گفت کوکورانه دفاع نکنید. جناب من کور نیستم می بینم اختلافارو اخلاقارو.بس کنید. دوست دارم دفاع می کنم.دوست داری انتقادکن. اما توهین نکن.
مصطفی هم که دیگه جای خود داره و هرچی بگیم یه راه دررو برای خودش باز می کنه.

parastoo
01-08-2012, 04:17 PM
بعد از این همه نیمکت نشینی،مصدومیت،محرومیت توقع داشتین وقتی میاد تو دروازه چیکارکنه؟ دیگه جادونمیتونه بکنه که. وقتی تو فولاد بود چون همیشه تو ترکیب ثابت بود، دیدید که چجوری درخشید. الان هم باید روحیه خودشو تقویت کنه و چند تا بازی هم بکنه تا بشه همون میثاق دست طلایی. تا ببینید اون موقع چه میکنه.
تو اولین بازی که کرد چون امادگی نداشت همه ازش بد گفتنو بهش توهین کردن. این انصافه؟ یه نفر میگفت دیروز تو سایت تیفوسی ها انقدر حرفای بد و فحش های بد بهش دادن که خدا میدونه. این انصافه؟ به اینجور ادما میشه گفت هوادار؟
دعا میکنم هرچه زود تر به شرایط ایده ال برسه تا شما ببینید که میثاق دست طلایی کیه.

misagh27
01-08-2012, 04:55 PM
ب قران اونهایی ک با یه بازی از ی بازیکن بدشون میاد و قحش میکشن بهش هوادار واقعی نیستن...
حالا فرض کنین میثاق پنالتی رو گرفته! اون گل رو هم نخورده
بعضیها با ذره بین و تلسکوپ دنبال اشکال میگردن ازش...
گلهایی ک حقیقی خورده هه!
میثاق اگه گل خورده در نبود دفاع بوده...بازی با استقلال گل اول در نبود دفاعی بود ک وظیفش دفع توپ بود و گل دوم توپ از جلوی پای مدافع وارد گل شد.
حقیقی اگه گل خورده اشتباه فردیش بوده!گلهای بازی با استقلال!گل دوم اگه حقیقی درست توپ رو دفع میکرد مامدوتال مجبور نبود پنالتی بده!
بازی با مس سرچشمه ب جای تماشاگر بودن ی واکنش نشون میداد
بازی با راه اهن تماشاگر توپ بود!
میثاق زیاد بازی نکرده ولی درصد اشتباهش خیلی پائینتره!
تو جام ولایت با و
جود مصدومیت بازی کرد و چیزی نگفت.
اما در جواب اون اخم و ناسزا بود.
نمیخوام تاریخ رو پیش بکشم ولی دربی 67 اگه میثاق نبود میباختیم با نتیجه ای سنگین.!اون موقع میثاق خیلی ارامش داشت ک اون ارامش رو الان نداره!
اون ارامش ناشی از اعتماد کادر فنی و تماشاگرها بود ک الان فقط اعتماد کادر فنی رو داره!
بیاین کاری کنیم ک میثاق از اعتماد ما هم بهره مند شه تا بتونه بالهای شاهین رو بچینه..

parastoo
01-08-2012, 05:06 PM
از میثاق دفاع نمیکنن طرفداریش نمیکنن اونوقت توقع دارن....
وقتی میام اینجا بعضی از نوشته هارو میخونم دلم میخواد از عصبانیت داد بزنم.
شماهایی که دلتون میخواد تیم محبوبمون نتیجه بگیره،دفاع کنید...روحیه بدید...
با یه باخت شروع نکنید موعظه گرفتن در برابر دروازه بانمون،شروع نکنید به توهین و تحقیرو پایین اوردن روحیش...
بچه ها: روحیه عامل پیروزیه

misagh27
01-08-2012, 05:43 PM
از میثاق دفاع نمیکنن طرفداریش نمیکنن اونوقت توقع دارن....
وقتی میام اینجا بعضی از نوشته هارو میخونم دلم میخواد از عصبانیت داد بزنم.
شماهایی که دلتون میخواد تیم محبوبمون نتیجه بگیره،دفاع کنید...روحیه بدید...
با یه باخت شروع نکنید موعظه گرفتن در برابر دروازه بانمون،شروع نکنید به توهین و تحقیرو پایین اوردن روحیش...
بچه ها: روحیه عامل پیروزیه

جانا سخن از زبان ما میگویی....
من نمیگم میثاق رو حمایت کنین !چرا میثاق رو حمایت کنین ولی الان حرفم مربوط ب تمام بازیکناس..
اخه وقتی حمایتی پشت بازیکنها نباشه ب چ امیدی برد بیارن؟؟؟
راجب میثاق این رو هم بگم ک میثاق محبوبیتش پیش تماشاگرا خیلی زیاده!
جام ولایت ک رفت سمت هوادارا...
بازی پرسپولیس فولاد اون زمانی ک توی فولاد بود وقتی رفت سمت هوادارا چ قدر ب افتخارش دست زده شد؟؟؟؟
ب خدا اگه الان همه دست از دو دستگی و دعوا بین 2 تا گلر بردارن اوضاع خیلی خوب میشه!
میثاق کسیه ک ثابت کرده میتونه بهترین باشه...
ایشالله اگه همگی حمایتش کنن میشه کسی ک همه ارزوی داشتنش رو میکنن

parastoo
01-08-2012, 08:41 PM
من از حقیقی بدم نمیاد و هیچ دعوا و کل کلی هم با هواداراش ندارم.
به نظرم دروازه بان خوبی بود. ولی اگه به میثاق فرصت داده بشه خییییییلی بهتر از حقیقی عمل میکنه.

ثنا بانو
01-09-2012, 09:02 AM
بچه ها تازه يه بازي از نيم فصل رفته بذاريد تا آخر بره من مطمئنم كه ميثاق هموني ميشه همه مي خوان خوب اون اولين بازي كه تو اين نيم فصل انجام دادن اين نميشه كه زود قضاوت كنيد
الان زود برا اين جور حرفا ............

Mannish
01-09-2012, 09:17 AM
اخه کجای دنیا به بازیکن 29 ساله فرصت داده میشه تا کم کم اشتباهاتش رو برطرف کنه؟
مگه میثاق دست طلایی نیست؟
مگه یک فصل توی فولاد عالی کار نمیکرد؟
پس چرا راهی به تیم ملی نداشت؟
نکنه دروازه بان های تیم ملی رو هم من انتخاب میکردم ؟
رحمان احمدی رو مفت و مسلم از دست دادیم
اومدیم اینو گرفتیم
همونوقتی که تو اوجش بود میثاق بازم نیمکت نشین همین رحمان احمدی بود
فولاد هم اگر میخواست یه دروازه بان در حد لیگ دسته یک داشته باشه عمرا از میثاق استفاده میکرد