PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران اوساسونا

mohsen.8
12-31-2009, 12:34 AM
اوساسونا (به اسپانیایی:Club Atlético Osasuna) باشگاهی ورزشی است که در شهر پامپلونا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7) کشور اسپانیا (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7) واقع شده‌است. این باشگاه در چندین رشته ورزشی فعالیت می‌کند که مهم‌ترین آن فوتبال (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84) است. باشگاه فوتبال اوساسونا در ۱۷ نوامبر ۱۹۲۰ تأسیس شد. نام اوساسونا در زبان باسک به معنای سلامتی است.
جواد نکونام (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF_%D9%86%DA%A9%D9%88%D9%86% D8%A7%D9%85) و مسعود شجاعی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF_%D8%B4%D8%AC%D8%A7% D8%B9%DB%8C) بازیکنان ایرانی در این باشگاه توپ می‌زنند.
http://www.iraneconomist.com/repository/88/03/nekounam_shojaee.jpg
این هم عکس نکونام روی لباس اوساسونا دمشون گرم
http://www.cinemaema.com/upload/Image/318079_orig.jpg

http://cache.daylife.com/imageserve/07ns9Ryex1fWB/340x.jpg

mohsen.8
01-02-2010, 02:32 PM
غيبت مسعود شجاعي مقابل رئال مادريد (http://wordsoccer.blogfa.com/post-317.aspx)

مسعود شجاعي هافبک ملي پوش ايراني تيم اوساسونا در بازي هفته اينده اين تيم مقابل رئال مادريد غايب خواهد بود. بر اساس اعلام سايت باشگاه اوساسونا، نوع مصدوميت مسعود شجاعي كشيدگي عضله در پاي چپ و احساس درد در ناحيه زانوي چپ است. روزنامه آس اسپانيا نيز در گزارشي از هفته شانزدهم لاليگا، به غيبت مسعود شجاعي در بازي حساس اوساسونا برابر رئال مادريد اشاره کرده است. اوساسونا يك‌شنبه شب در هفته شانزدهم لاليگا ميزبان رئال مادريد است.

mohsen.8
01-02-2010, 06:18 PM
فردا بازیه اوساسونا با رئال مادریده
ایشالا می بریم حیف مسعود نیست
ولی جواد دوتا می زنه می گی نه؟ حالا ببین

Siyavoush
01-03-2010, 08:30 AM
فردا بازیه اوساسونا با رئال مادریده
ایشالا می بریم حیف مسعود نیست
ولی جواد دوتا می زنه می گی نه؟ حالا ببین

دیروز نکونام گفته که شجاعی مصدوم نیست و میتونه بازی کنه
و گفته حتی فکر یکنه شانس خوبی برای فیکس بودن داره

mohsen.8
01-03-2010, 02:40 PM
:گل:دیروز نکونام گفته که شجاعی مصدوم نیست و میتونه بازی کنه
و گفته حتی فکر یکنه شانس خوبی برای فیکس بودن داره
ای ول خدا کنه بازی کنه

mohsen.8
01-04-2010, 02:41 PM
اوساسونا- رئال :عملکرد شجاعی و نکونام زیر ذره بین
دیدار دیشب دو تیم اوساسونا و رئال مادرید با تساوی بدون گل این دو تیم همراه بود.
شاگردان آنتونیو کاماچو یکشنبه شب توانستند به نتیجه پرارزش تساوی مقابل تیم مادریدی دست بیابند.پیش از آغاز این دیدار منابع اسپانیایی از جواد نکونام به عنوان خطرناک ترین بازیکن تیم میزبان نام می بردند و در اینجا قصد داریم تا عملکرد دو ستاره ایرانی اوساسونا در جریان دیدار دیشب این تیم مقابل رئال مادرید که از هفته شانزدهم رقابتهای لالیگا برگزار شد را مورد آنالیز قرار دهیم: ·

* جواد نکونام به عنوان بازیکن فیکس اوساسونا هر 90 دقیقه رادرترکیب تیمش قرار داشت.

شوت به دروازه : 1 از مجموع 6 شوت به دروازه اوساسونا

مشارکت : 1 از مجموع 4 مشارکت اوساسونا

توپهایی که نکونام از دست داد: 8 توپ از مجموع 91 توپی که بازیکنان اوساسونا از دست دادند

توپهای بازیافته : 14 توپ از مجموع 65 توپ بازیابی شده برای تیم میزبان

خطاهای مرتکب شده: 2 خطا از مجموع 11 خطایی که بازیکنان تیم اوساسونا مرتکب شدند .

ستاره شماره 6 اوساسونا در دقیقه 32 این دیدار به خاطر بازی خطرناک، کارت زردی را دریافت نمود.

یک خطا از مجموع 14 خطایی که بازیکنان تیم مادریدی نیز مرتکب شدند، برروی نکونام صورت گرفت. ·

* مسعود شجاعی به عنوان بازیکن ذخیره دردقیقه 17 نیمه دوم به جای آراندا وارد زمین شد.

شوت به دروازه : 1 از مجموع 6 شوت به دروازه اوساسونا

مشارکت : 0

توپهایی که شجاعی از دست داد: 8 توپ از مجموع 91 توپی که بازیکنان اوساسونا از دست دادند

توپهای بازیافته : 0

خطاهای مرتکب شده: 1خطا از مجموع 11 خطایی که بازیکنان تیم اوساسونا مرتکب شدند.

ستاره شماره 8 اوساسونا در دقیقه 28 نیمه دوم این دیدار به خاطر بازی خطرناک، کارت زردی را دریافت نمود.

بازیکنان تیم مادریدی هیچ خطایی برروی شجاعی مرتکب نشدند.

babak red
01-04-2010, 09:02 PM
مرسي محسن جون خيلي ريز بين نوشتي

منم بابازيشون حال كردم.

mohsen.8
01-08-2010, 11:45 PM
تنها 3 دیدار از رقابتهای دور رفت مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری یا همان جام حذفی باشگاه های اسپانیا باقی مانده بود که با برگزاری این دیدارها، دور رفت مرحله یک هشتم به پایان رسید.

در اولین دیدار تیم دسته دومی ارکولس با نتیجه 1-2 مقابل اوساسونا به برتری دست یافت. گلهای این دیدار را ایدالگو(17) و اولمو(68) برای ارکولس و گالان(51) برای اوساسونا به ثمر رساندند. مسعود شجاعي در ترکيب اصلي تيم اوساسونا قرار داشت و 72 دقيقه براي تيمش بازي کرد . اما جواد نکونام که برخلاف بازيهاي گذشته در نيمکت ذخيره ها نشسته بود ،در 13 دقيقه پاياني به ميدان امد.

mohsen.8
01-13-2010, 02:33 PM
رونالدو از باشگاه اوساسونا شكايت كرد

گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، كريستيانو رونالدو در بازي تيمش مقابل اوساسونا در هفته شانزدهم لاليگا كه به تساوي بدون گل دو تيم منجر شد بارها مورد اهانت هواداران اوساسونا قرار گرفت.
ماجراي توهين و سردادن شعارهاي زشت و غير اخلاقي پيش از آغاز بازي كليد خورد. جمعي از هواداران اوساسونا در محلي كه اصولا اجازه حضور در آنجا را نداشتند اتوبوس رئال مادريد را متوقف و مزاحمت‌هايي را ايجاد كردند.
براي جوان پرتغالي رئال مادريد شعار "مرگ بر رونالدو " شايد سبك‌ترين و قابل تحمل ترين شعاري بود كه در آن شب از هواداران اوساسونا شنيد.
رونالدو رسما از باشگاه اوساسونا به خاطر توهين مردم پامپلونا به خود و كشور پرتغال شكايت كرده اما با توجه به جريمه در نظر گرفته شده براي اين تيم از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا بعيد به نظر مي‌رسد فيفا توجه خاصي به اين شكايت احساسي داشته باشد.
پيش از اين فدراسيون فوتبال اسپانيا باشگاه اوساسونا را 5 هزار يورو جريمه كرده بود.

mohsen.8
01-13-2010, 04:49 PM
یک جلسه محرومیت برای نکونام

مسئولان کمیته رقابتهای لالیگا در جلسه عصر سه شنبه خود تصمیم گرفتند تا جواد نکونام، بازیکن ایرانی اوساسونا را از یک جلسه همراهی تیمش محروم نمایند.
نکونام در دقیقه 66 دیدار تیمش مقابل دپورتیوو لاکرونیا و پس از خطایی که برروی گواردادو مرتکب شد، با کارت قرمز مستقیم مجبور به ترک زمین مسابقه گردید.
در گزارش داوری به این نکته اشاره شده که خطای نکونام در حالی صورت گرفته که بازیکن حریف بدون توپ در حال حرکت بوده و قرارهم نبوده که توپ به او برسد.
به همین دلیل مسئولان کمیته رقابتها تصمیم گرفتند تا نکونام را برای یک جلسه از همراهی تیمش محروم کنند و بدین ترتیب او در دیدار برگشت تیمش در مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل ارکولس ،قادر به حضور در ترکیب اوساسونا نخواهد بود.

mohsen.8
01-13-2010, 04:51 PM
گواردادو: نکونام عمدا مرا زد ولي از من عذرخواهي كرد

در جریان دیدار این هفته اوساسونا مقابل دپورتیوو لاکرونیا، جواد نکونام خطایی را برروی گواردادو، ستاره دپور مرتکب شد که در نهایت با دریافت کارت قرمز مستقیم مجبور به ترک زمین مسابقه گردید.
اینک بازیکن مصدوم دپور که در اثر همین ضربه برای مدتی از زمین چمن دور خواهد بود در صحبتهایی در این رابطه گفته:« همه دیدیم که نکونام چه کرد. او تنها برای متوقف کردن حمله من وارد عمل نشد؛ بلکه می خواست به من آسیب برساند.من مشکلی با او ندارم و از او دلخور نیستم ولی از شرایطی این چنینی که در طول سالهای اخیر مرا بدین ترتیب مصدوم کرده و از زمین چمن به دور نگاه می دارد خسته شده ام.»
این بازیکن مکزیکی به دلیل مصدومیتی که دراثر ضربه نکونام ایجاد شد، بین 6 تا 8 هفته از میادین چمن به دور خواهد بود. گواردادو ادامه داد:« اتفاقی که افتاد و مقصر این ماجرا، اهمیت زیادی ندارد و مهمترین نکته این است که به دیدارهای آخر فصل تیمم و رقابتهای تیم ملی مکزیک در جام جهانی خواهم رسید.»
البته این ستاره مکزیکی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که نکونام در زمان ورود او به رختکن از او عذرخواهی کرده و در این رابطه گفت:« نکونام در راهروی رختکن با من دست داد و از من عذرخواهی کرد. این اتفاقاتی است که رخ می دهد و من صحبتی برعلیه او انجام نمی دهم.اکنون او می ماند و احساسی که مرا دو ماه از میادین چمن به دور نگاه داشته است.»

mohsen.8
01-14-2010, 02:37 PM
اوساسونا 1- ارکولس 0
گل: مسعود شجاعی(48)
با توجه به نتیجه دیدار رفت این دو تیم که با برتری1-2 ارکولس به پایان رسیده بود و به دلیل گل زده اوساسونا در خانه حریف، این شاگردان کاماچو بودند که توانستند مجوز حضور در مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها را به دست آورند.ستاره ایرانی اوساسونا توانست تک گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رسانده و مجوز صعود این تیم به دور بعد را به دست آورد.

حاتم ایرانی
08-12-2010, 05:37 PM
پيروزي اوساسونا بدون شجاعي و نكونام

تيم فوتبال اوساسونا بدون بازيکنان ايراني‌اش به پيروزي دست يافت.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00007423.jpg (http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00007423.jpg) اوساسونا چهارشنبه شب در ديداري دوستانه با يک گل از سد نومانسيا گذشت. نومانسيا يکي از تيم‌هاي دسته دوم فوتبال اسپانيا است که البته سابقه چندين سال حضور در سطح اول فوتبال اسپانيا را در کارنامه دارد.
جواد نکونام به دليل بازي دوستانه تيم ملي ايران مقابل ارمنستان در ترکيب تيم خود حضور نداشت. شجاعي هم فرصت بازي کردن را پيدا نکرد.
تک گل اوساسونا را در اين ديدار سوريانو در دقيقه 42 نيمه نخست به ثمر رساند. در ديگر ديدارهاي برگزار شده اسپورتينگ گيخون با يک گل اسپانيول را از پيش رو برداشت و اوئلوا با سه گل سويا را در هم کوبيد.

Rainyboy
09-10-2010, 11:00 PM
نكونام و شجاعي فردا مقابل رئال مادريد

http://www.zendegifootball.com/IMages1/nekunam%20-%20shojayee001.jpg

تيم فوتبال اوساسونا در دومين هفته از لاليگا روز شنبه(فردا) در ديداري حساس مقابل رئال مادريد يكي از دو تيم سرشناس فوتبال اسپانيا قرار خواهد گرفت. اوساسونا و رئال در شرايطي به مصاف هم مي‌روند كه در هفته اول لاليگا مقابل حريفان خود با كسب نتيجه تساوي متوقف شدند.
رئال در اين مسابقه با توجه به شرايط ميزباني به دنبال كسب سه امتياز است و كارشناسان فوتبال اسپانيا شانس پيروزي اين تيم را بسيار بيشتر از شانس پيروزي اوساسونا مي‌دانند. اوساسونا در حالي به مصاف رئال مي‌رود كه جواد نكونام و مسعود شجاعي دو بازيكن ايراني اين تيم چند روزي در تمرينات غايب بودند و در اردوي تيم ملي ايران حضور داشتند. آنها از روز پنجشنبه به تمرينات اضافه شدند و آخرين اخبار حاكي از آن است كه نكونام در اين ديدار در تركيب ثابت تيمش قرار خواهد گرفت. ضمن اين كه او سابقه گلزني به رئال را در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو دارد. شجاعي ديگر بازيكن ايراني اوساسونا در اين ديدار به احتمال فراوان در تركيب ثابت قرار نخواهد گرفت.

mina1
10-23-2010, 05:46 PM
پيشنهاد تمديد قرارداد سه ساله اوساسونا به جواد نکونام

اگرچه فصل جديد رقابت‌هاي لاليگا به خاطر نامشخص بودن ادامه حضور در اوساسونا براي نکونام و شجاعي چندان خوب شروع نشد اما به هر حال در مجموعه اوساسونا، اين دو ايراني بازيکناني نبودند که آنتونيوکاماچو بتواند به راحتي از آنها چشم بپوشاند. اين روزها دوباره نکونام به ترکيب اصلي اوساسونا بازگشته و شجاعي هم بازيکن مهمي در انديشه‌هاي تاکتيکي مربي صاحب سبک فوتبال اوساسونا به حساب مي‌آيد.
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران به سوال‌هاي مختلفي پاسخ داد .از جريان مصاحبه‌اش با سايت باشگاه اوساسونا گرفته تا درخواستش از مطبوعات ايران و سرنوشت تيم ملي در جام ملت‌ها.
*‌ پس از مدت‌ها سايت باشگاه اوساسونا مصاحبه‌اي را با شما و شجاعي روي خروجي‌اش گذاشت. جريان اين مصاحبه چه بود؟
اول فصل به خاطر شرايطي که وجود داشت و معلوم نبود که من و مسعود در اوساسونا مي‌مانيم يا نه دو روزنامه محلي عليه ما شيطنت کردند. بعد آنها چند مرتبه درخواست مصاحبه کردند که نپذيرفتيم اما براي اينکه به مردم پمپلونا احترام گذاشته باشيم و بگوييم با آنها مشکلي نداريم با سايت باشگاه صحبت کرديم.
*‌ يعني واقعا بعد از تاخير اول فصل الان ديگر مشکلي بين شما و تماشاگران وجود ندارد؟
قطعا نه. با تماشاگران مشکلي نداريم. بعضي روزنامه‌هاي محلي در اينجا هستند که دوست دارند بازيکنان بومي براي اوساسونا بازي کنند. تيم ما هم بازيکن بومي کم دارد و اين روزنامه‌ها وقتي ما گفتيم مي‌خواهيم برويم سعي کردند با فشارهايشان شرايط را عوض کنند. وقتي گفتم نمي‌مانم و با دو باشگاه مذاکره کردم به آنها برخورده بود و برايشان خيلي سخت بود. اين روزنامه‌ها مي‌گفتند اوساسونا براي ما زحمت کشيده و نبايد ما از اين باشگاه برويم.
*‌ قضيه عذرخواهي شما چه بود؟
زماني که قرار شد از اوساسونا جدا شوم براي مذاکره چند روزي ديرتر به اسپانيا رفتم و وقتي توافقي با باشگاه‌هاي مذاکره کننده حاصل نشد، باشگاه اعلام کرد حالا که مي‌خواهي بماني بايد جريمه شوي. من هم گفتم مشکلي با جريمه شدن ندارم و در آخر باشگاه هم جريمه‌اي در نظر نگرفت و گفت حالا که قصدت ماندن است، جريمه‌اي در کار نخواهد بود. من صحبتي هم با رسانه‌هاي ايراني دارم. من و مسعود نماينده فوتبال ايران در اسپانيا هستيم و تلاش‌مان هم اين است که از فوتبال ايران دفاع کنيم. مي‌خواهم بگويم که هر خبري در ايران منتشر مي‌شود، اينجا بازتاب دارد.
*‌ وضعيت اوساسونا را چطور مي‌بينيد . کسب 6 امتياز از هفت بازي واقعا خوب نيست؟
بله، من هم قبول دارم. ما تا اينجاي کار خوب نتيجه نگرفته‌ايم. اول فصل شرايط دشوار است اما ما داريم رفته رفته وضعيت بهتري پيدا مي‌کنيم و هفته به هفته بهتر مي‌شويم.
*‌ چند وقت پيش شايعه شده بود شما فصل بعد به ليگ ايران بر مي‌گرديد؟ چقدر اين شايعه صحت دارد؟
من قطعا روزي به فوتبال ايران برمي‌گردم و براي يکي از تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس بازي مي‌کنم اما الان شرايط طوري نيست که بخواهم راجع به زمان دقيق بازگشتم به فوتبال ايران صحبت کنم. البته از کشورهاي مختلفي پيشنهادهايي داشته‌ام اما اگر بخواهم بين بازي در ايران و بازي در کشورهاي عربي يکي را انتخاب کنم قطعا ترجيحم فوتبال ايران خواهد بود.
*‌ به خاطر تجربه‌اي که از ليگ امارات داريد، اين حرف را مي‌زنيد؟
من 6 ماه در امارات بازي کردم و شرايطم خوب بود. براي الوحده در 4 بازي سه گل زدم و با الشارجه هم نايب قهرمان شدم و شش، هفت گل براي اين تيم زدم. الان هم دو پيشنهاد بسيار خوب از بهترين تيم‌هاي امارات دارم.
*‌ شب قبل از بازي ايران – برزيل، يکي از سايت‌هاي ترکيه‌اي خبر از علاقه باشگاه فنرباغچه براي جذب شما داد. با شما هم صحبت کردند؟
با خود من هيچ صحبتي نکردند اما قضيه پيشنهادشان جدي بود. خود باشگاه اوساسونا هم پيشنهاد داده که قراردادم را براي سه سال ديگر تمديد کنم اما خودم دوست دارم شرايط جديدي را تجربه کنم.
*‌ دو هفته بعد از بازي ايران – برزيل مي‌شود منطقي‌تر درباره اين بازي حرف زد. گفته بوديد اين بازي يکي از روياهاي کودکي‌تان است؟
اگر بخواهيم منطقي صحبت کنيم بايد بگويم که پس از شکست ما برابر برزيل و پيروزي ژاپن برابر آرژانتين، نبايد همه چيز را زير سوال ببريم. اگر ما هم در تهران با برزيل بازي مي‌کرديم، قطعا مي‌توانستيم به حريف گل بزنيم. اگر هم دقت کرده باشيد گل دوم و سوم برزيل در اواخر بازي بود و گل اول برزيل هم از روي يک ضربه استثنايي به ثمر رسيد. آلوز توپ را جايي فرستاد که هيچ کاري از دست مهدي رحمتي بر نمي‌آمد. به هر حال اعتقاد من اين است که نمي‌شود فوتبال برزيل را با فوتبال آرژانتين مقايسه کرد. برزيل تيم جديدي را تشکيل داده و آنها مي‌خواهند براي جام جهاني 2014 که در کشور خودشان برگزار مي‌شود بهترين تيم را در اختيار داشته باشند. ضمن اينکه ما در کشور غريبه با برزيل بازي داشتيم و شرايط آب و هوايي هم جوري نبود که با آن خيلي آشنا باشيم. با همه اين شرايط ما در نيمه اول خيلي خوب بازي کرديم. يک گل نزديم و يک توپ‌مان به تيرک خورد. واقع بينانه اين است که بگوييم حداقل يک نيمه خوب بازي کرديم.
*‌ سه ماه مانده به جام ملت‌ها، فکر مي‌کنيد چقدر روياي رسيدن به قهرماني در آسيا پس از 35 سال نزديک به واقعيت باشد؟
واقعا نمي‌شود قاطعانه صحبت کرد. تيم ما شرايط خيلي خوبي دارد. درست است که دو بازي اخيرمان را باخته‌ايم اما شکست به کويت به خاطر شرايطي که حتما در آنجا وجود داشته بوده-البته من آنجا نبودم- و باخت به برزيل هم طبيعي بود، اما به هر حال ما تيم خوبي داريم و تنها کارهاي کوچکي مانده که بايد مسولان فدراسيون فوتبال و مسولان ورزش کشور آنها را هم انجام بدهند.
*‌ چه کارهايي باقي مانده؟
بايد تمام شرايط آماده باشد تا تيم ملي بدون حاشيه و دغدغه تنها به فکر بازي باشد. ضمن اينکه چون جام ملت‌ها در کشوري عربي برگزار مي‌شود بايد مراقب حاشيه سازي‌ها باشيم.
*‌سازمان تربيت بدني به فدراسيون فوتبال پيشنهاد داد کميته‌اي براي انتخاب سرمربي تيم ملي بعد از جام ملت‌ها تشکيل دهد. اين تصميم چقدر در فوتبال حرفه‌اي اروپا ديده مي‌شود؟
در دنياي فوتبال حرفه‌اي اين کار طبيعي است. وقتي قرارداد يک مربي در حال به پايان رسيدن است يا قرارداد مربي را تمديد مي‌کنند يا اينکه اعلام مي‌شود فرد ديگري جانشين سرمربي فعلي خواهد شد اما همه اين اتفاقات به صورت داخلي انجام مي‌شود. با اين حال به نظرم بايد ما صبر و تحمل داشته باشيم. بايد تمام تمرکزمان روي جام ملت‌ها باشد. زماني وجود ندارد که بخواهيم آن را هدر بدهيم. تمرکز بهترين کاري است که مي‌توانيم انجام بدهيم.
*‌ نظرتان درباره بازي با نيجريه چيست؟
به هر حال نيجريه يکي از پرقدرت‌ترين تيم‌هاي آفريقايي است و اگر با تيم اصلي‌اش بيايد که ظاهرا اين چنين است بازي خيلي خوبي خواهد شد.
*‌ شايد بهترين اتفاق در اين بازي اين باشد که تيم ملي پس از مدت‌ها قرار است در ورزشگاه آزادي بازي کند. اين آخرين فرصت براي هواداران خواهد بود که پيش از جام ملت‌ها تيم ملي را در ايران ببينند.
بله. فکر مي‌کنم ماه‌هاست که از آخرين بازي ايران در ورزشگاه آزادي مي‌گذرد. البته داربي نشان داد که مردم همچنان به فوتبال علاقه دارند. فکر مي‌کنم بازي با نيجريه هم چنين اتفاقي بيفتد. واقعا فوتبال بدون تماشاگر بي‌معني است. اميدوارم مردم براي بازي با نيجريه به ورزشگاه بيايند.
* اين روزها در فوتبال ايران همه از ذوب آهن حرف مي‌زنند. بازي اين تيم را برابر الهلال ديديد؟
من بايد به باشگاه ذوب آهن به خاطر صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا تبريک بگويم. من بازي اين تيم با الهلال را ديدم و آرزوي قلبي‌ام اين است که اين تيم بتواند در فينال هم به پيروزي برسد. انشاا... با همت تيم ذوب آهن اين تيم مي‌تواند قهرمان آسيا شود.

NELOFAR
02-15-2011, 01:20 AM
كاماچو رسما اخراج شد
خبرگزاري فارس: باشگاه اوساسونا خبر اخراج خوسه آنتونيو كاماچو را در سايت رسمي خود تاييد كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8801/Images/jpg/A0653/A0653630.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، سايت خبري باشگاه اوساسونا خبر منتشر شده صبح امروز در سايت‌هاي خبري اروپايي را مبني بر اخراج كاماچو تاييد كرد و نوشت: باشگاه اوساسونا با وجود ميل باطني در حفظ كاماچو با توجه به اعتراض هواداران و نارضايتي كارشناسان و مشاوران مديرعامل تصميم به اخراج و تسويه حساب با كاماچو گرفته است.
آخرين خبر منتشر شده در سايت خبري ماركا نيز حاكي است كاماچو با اعصابي درهم و خشمگين دفتر كار خود در حاشيه استاديوم رينو ده‌ناوارا در پامپلونا را ترك كرده و به خبرنگاران حاضر در محل گفته است: به احترام مردم و هواداران اوساسونا باز هم چيزي نمي‌گويم و اجازه مي‌دهم همچنان مرا مقصر اصلي در ناكامي‌هاي اوساسونا معرفي كنند.
نام منديليبار كه اين روزها بيكار است و سابقه هدايت ايبار و وايادوليد را دارد پررنگ‌ترين گزينه براي مربيگري اوساسونا است و روابط عمومي باشگاه گفته است: تا ساعاتي ديگر نام مربي جديد را اعلام خواهيم كرد.

P!NK
06-01-2011, 10:35 AM
بازيكنان ايراني اين تيم، قرارداد خود را تا پايان سال 2013با اوساسونا تمديد كردند.
جواد نكونام پس از عقد قرارداد با اوساسونا در اظهار نظري كوتاه به سايت اين باشگاه گفت: اوساسونا مي‌تواند باشگاهي باشد كه من فوتبالم را در آن به پايان مي‌رسانم. @};-

ثنا بانو
11-29-2011, 09:40 AM
جواد نکونام در تيم منتخب هفته سيزدهم لاليگا اسپانيا
شماره خبر :هافبک ايراني تيم اوساسونا براي نخستين در فصل جاري ليگ اسپانيا در تيم منتخب هفته قرار گرفت.

درخشش جواد نکونام در بازي با اسپانيول و گلزني اين هافبک ايراني باعث شد تا سايت معتبر گل او را در ترکيب تيم منتخب هفته سيزدهم ليگ اسپانيا قرار بدهد.

نکونام گل دوم تيمش را در ديداري که اوساسونا 2-1 پيروز شد، به ثمر رساند.

با همين گل بود که تيم ايالت پامپلونا به رده هفتم صعود کرد.

در هفته سيزدهم رئال مادريد 4-1 همشهري اش اتلتيکو را شکست داد، اما بارسا در مصاف با ختافه 1-0 باخت تا هيچ بازيکني از آبي و اناري پوشان در تيم منتخب هفته حضور نداشته باشد.

اسامي نفرات تيم منتخب هفته سيزدهم ليگ اسپانيا به شرح زير است:

دروازه بان: ميگوئل مويا از ختافه

مدافعان: خوان والرا از ختافه - اينيگو مارتينز از سوسيه داد - اينيگو لوپز از گرانادا - آسير دل هورنو از لوانته

هافبک ها: جواد نکونام از اوساسونا - کريستيانو رونالدو از رئال مادريد - تينو کاستا و جرمي ماتئو از والنسيا

مهاجمان: گونزالو هيگواين از رئال مادريد - آرونا کونه از لوانته

گفتني است اين اولين حضور نکونام در تيم منتخب هفته مي باشد. ضمن اينکه رونالدو نيز با 7 بار حضور رکورددار است

Captain Nc Sparrow
12-08-2011, 02:58 AM
عمل جراحی مسعود شجاعی با موفقیت انجام شد تا او امیدوار باشد که کمتر از 4 ماه بعد دوباره روی زمین چمن بازی کند.
مسعود شجاعی که به دلیل عفونت استخوان در یک عمل پیش پا افتاده مجبور به 3 جراحی در اسپانیا شده بود، بعد از جراحی چهارم در آلمان که درون استخوان او را خالی و از عفونت پاک کرد، آماده جراحی پنجم شد که این عمل، دوشنبه‌شب در آگسبورگ آلمان با موفقیت انجام شد.
محمودرضا فاضلی مدیر برنامه‌های این بازیکن که دیروز بالای سر او بود، جراحی را خیلی خوب و مطابق برنامه خواند و گفت: «همه چیز طبق برنامه پیش می‌رود و امیدواریم او را دوباره در زمین چمن ببینیم. هیچ کس گمان نمی‌کرد یک عمل ساده که چند روز برای درمان زمان نیاز دارد، تا این حد کار مسعود را پیچیده کند؛ اما به هر حال امیدواریم از این به بعد همه چیز خوب و عادی پیش برود و او آن طور که دکتر توماس می‌گوید بتواند 3 ماه و 10 روز بعد بازی کند.
منبع:خبر آنلاین