توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران مهرزاد معدنچی
mohammad tavakol
01-01-2010, 02:51 AM
سلام دوستان به دو دلیل این تاپیک رو باز کردم
1-مهرزاد معدنچی رو خیلی دوست دارم
2-دوست و هم محله ای من هست
راستی کسی اگه ازش امضا خواست بگه هر وقت شیراز بود ازش بگیرم براتون پست کنم با پوستر اختصاصی
shide
02-21-2010, 01:45 AM
از وقتی که اومد مقا ومت مردش شدم
من امضا میخوام
shide
02-21-2010, 01:55 AM
ای کاش مهرزاد میومد پرسپولیس
جاش خیلی خالیه هیچکی نمیتونه مثل مهرزاد سانتر کنه
Masoud
02-23-2010, 06:35 PM
مهرزادم مثل کاظمیان گفته هر موقع بیاد ایران صاف میاد پرسپولیس...
امیدوارم سر حرفش بمونه.
ضمن اینکه این فصل گفته صد در صد از الاهلی جدا میشه.
red girl
02-25-2010, 12:14 PM
فريادهاي معنادار معدنچي بعد از گلزني
اگرچه انتظار می رفت که مهرزاد معدنچی بازیکن ایرانی تیم الاهلی بعد از گلزنی شادی نکند اما شرایط ویژه ای که او در باشگاهش دارد باعث شد تا این اتفاق نیفتد
سایت گل- مهرزاد معدنچي بعد از گلزني به مس كرمان شادي و تحريك آميزي در ورزشگاه باهنر كرمان نداشت اما از بعد احساسي انتظار مي رفت او مقابل نماينده ايران تا اين حد هم شادي نكرده و آنگونه به سمت نيمكت تيمش نرفته و فرياد شادي سر ندهد.
فريادهاي معدنچي اما براي آنهايي كه پيگير اوضاع و احوال معدنچي هستند تا حدودي قابل هضم بود.معدنچي در فصلي كه الاهلي نتايج مطلوبي نگرفته و مدام در حال تغيير بازيكنان خارجي تيم است در 4 بازي گذشته تيمش به واسطه مصدوميت غايب بود و عجيب نبود كه در صورت ادامه يافتن اين غيبت ها و ناكامي ها درب خروج از الاهلي به بازيكن ايراني نشان داده شود. معدنچي اما در بازگشت به ميادين با گل حساسي كه به ثمر رساند كاري كرد كه الاهلي يكي از معدود تيم هاي موفق فوتبال امارات در روز نخست رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا باشد.
اهميت گل معدنچي زماني زياد شد كه برخي از مسوولان رده بالاي كشور شيخ نشين امارات و شهر دوبي براي تماشاي اين بازي با هواپيماي اختصاصي به كرمان آمده بودند. با اين گل ها قطعا معدنچي تا مدتي بيمه خواهد شد
Masoud
02-25-2010, 12:36 PM
کلا هرکی تو امارات بازی میکنه کاسبه نه عاشق
میرن اونجا که خودشون رو ببندن.2 سال پیش که مهرزاد بازیکن سال خارجی امارات شد من یه حساب سرانگشتی کردم دیدم 2 میلیارد پول تو یه سال به جیب زد !!!!!
یکی از دوستامم میگفت مهرزاد اینا خوب خرج میکنن ولی مهدی رجب زاده همیشه سعی میکنه چتر یکی بشه تا از هتل تا محل تمرین رو با تاکسی بره و اون یارو حساب کنه :24:
Tifusi
02-25-2010, 12:37 PM
ازش بدم اومد
داد زدنشو دیدم مبهوت شدم!!!
mohammad tavakol
02-25-2010, 03:42 PM
ای کاش مهرزاد میومد پرسپولیس
جاش خیلی خالیه هیچکی نمیتونه مثل مهرزاد سانتر کنه
در اولین فرصتی که ببینمش یعنی بیاد شیراز براتون امضا میگیرم و میفرستم
:گل::گل::گل:
:red boy2::red boy2::red boy2:
red girl
02-25-2010, 03:54 PM
آره واقعا مسعود درست میگه .. بیشتر میرن کاسبی کنن ..
همین مهرزاد اول فصل نیومد و گفت که بخاطر شرایط مالی نمیاد !!
هرچند که سالهاست که همه چی پولکی شده !! اینم نمیاد 1 میلیاردو ول کنه به 300 میلیون بچسبه !
زمانی هم که فوتبالشون داغون شد بعد میان دینشون رو به پرسپولیسی ادا کنند !
Masoud
02-25-2010, 04:50 PM
واقعا هم همینه.2 سال اخرشون که دیگه تیمهای اماراتی هم نمیخوان یادشون میوفته از پرسپولیس بوده که به همه جا رسیدن و میان که دینشون رو ادا کنن و وفاداریشون رو به هوادارها ثابت کنن.
اگه میخوای دینت رو ثابت کنی باید مثل پژمان نوری باشی تا تو اوجت برگردی به تیمی که ازش رشد پیدا کردی.
red girl
02-27-2010, 03:47 PM
شادي من عجيب نبود
معدنچي: ميدانستم شاكي ميشوند ،گريه ميكردم
وقتي مهرزاد معدنچي با پيراهن الاهلي و مقابل تماشاگران ايراني يك گل به مس زد و شادماني كرد، برخي بودن توجه به قواعد فوتبال حرفهاي از شادي او اظهار ناراحتي كردند. معدنچي بهرغم گلزني برابر نماينده ايران نتوانست باعث پيروزي تيمش شود و اكنون نيز دوباره مورد پسند افشين قطبي قرار گرفته است.
چرا با وجود جلو بودن از حريف با نتيجه دو بر يک بازي را در پايان به مس واگذار کرديد؟
متاسفانه مشکل ما همانند ليگ امارات در ليگ قهرمانان آسيا نيز همراه تيم بود. يعني اينکه ما از دقيقه 75 يا 80 به بعد از لحاظ بدني مقابل حريفان دچار مشکل ميشويم تمام اين مسايل به بدنسازي بد ابتداي فصل بازميگردد. بيشتر بازيکنان ما و حتي خود من خيلي دير به تيم اضافه شديم و ساير بازيکنان نيز به دليل مصدوميت نتوانستند در بدنسازي ابتداي فصل حضور مثبتي داشته باشند. تمام اين مسائل باعث شد که بازيکنان ما در دقايق پاياني دچار مشکل شوند.
انتظار داشتي مس با وجود عملکرد ضعيف در ليگ ايران، با نتيجه پرگل شما را شکست دهد؟
تيم مس در ليگ خوب نتيجه نگرفته اما آنها براي بازي در ليگ قهرمانان آسيا انگيزه زيادي داشتند. مضاف بر آنکه بازيکناني نظير مهدي رجبزاده و علي سامره که از تجربه بازي بالايي برخوردار هستند خيلي خوب براي مس بازي کردند و توانستند بازي تيمشان را دربياورند. البته تيم ما هم خوب بازي کرد اما متاسفانه در 15 دقيقه پاياني به دليل همان مسايلي که گفتم دچار مشکل شديم و شکست را پذيرا شديم. ضمن آنکه نبايد فراموش کرد تيم ما در 20 دقيقه ابتدايي نيمه دوم ميتوانست حتي نتيجه بازي را به سه – يک نيز تغيير دهد که در آن صورت شانس برد حريف در برابر ما بسيار کم ميشد.
خوشحالي تو پس از گلزني با واکنشهاي منفي زيادي از سوي برخي از فوتبالدوستان ايراني مواجه شده است؟
پيش از بازي سرپرست تيم با من حرف زد و به من گفت در جلسه قبل از بازي به مسوولان تيم گفته که معدنچي در برابر مس گل ميزند. به همين دليل نيز پس از گلزني در بازي نزد او رفتم تا گلم را به او تقديم کنم.
اما گفته ميشود تو دستهايت را مشت کردهاي و به شکل خاصي خوشحالي کردهاي؟
من شادي کردم اما شادي من اصلا عجيب نبود. ضمن آنکه فکر ميکنم در فوتبال چيزي شيرينتر از گل زدن نيست و اگر ميدانستم بعضيها از گلزني من ناراحت ميشوند شايد به گوشهاي از زمين ميرفتم و گريه ميکردم. از سوي ديگر من که بعد از گلزني پنج بار زمين را دور نزدم که حالا برخيها حرکت شادي بعد از گل من را عجيب تلقي کنند.
چرا با وجود مربي هلندي سرشناستان باز هم تغيير آنچناني خصوصا در نتايج الاهلي به وجود نيامد؟
اتفاقا من معتقدم از زماني که مربي هلندي در راس کادر فني ما قرار گرفته عملکرد تيمي ما به مراتب بهتر از قبل شده چه بسا که ما در بازيهاي قبليمان شايد صاحب يک موقعيت گل ميشديم اما حالا در هر بازي حداقل سه، چهار موقعيت يا حتي بيشتر از آن بر روي دروازه حريفان خلق ميکنيم. خود من هم متاسفانه در 15 روز ابتداي بدنسازي تيممان نبودم. بعد هم در خدمت تيم ملي بودم. به همين دليل نتوانستم بدنسازي خوبي با الاهلي داشته باشم.
در مورد دعوت شدن علي کريمي به تيم ملي چه صحبتي داري؟
واقعا خوشحالم که علي کريمي به تيم ملي دعوت شد و خوشحالتر از اين موضوع که يکي از ستارگان فوتبال ايران اين بار پذيرفت که در کنار تيم ملي باشد. او دوست صميمي من است و شخصا فکر ميکنم در شرايط فعلي که ميانگين سني بازيکنان تيم ملي نسبتا پايين است حضور بازيکناني چون علي کريمي و جواد نکونام واقعا به سود تيم ملي خواهد بود و بازيهاي تيم ملي براي حريفان و براي تمامي فوتبالدوستان جذابتر از قبل خواهد شد.
Masoud
06-10-2010, 12:48 PM
معدنچي: ميخواهم در پرسپوليس بازي كنم
http://media.farsnews.com/Media/8506/Images/jpg/A0226/A0226256.jpg
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، مهرزاد معدنچي كه در ايران به سر ميبرد در تماس با مسئولان باشگاه تمايل خود را براي بازي در پرسپوليس ابراز داشته است. مسئولان باشگاه نيز از او خواسته اند پيشنهادات مالي خود را ارائه كند تا در اين باره تصميم گيري شود.
معدنچي پيشتر سابقه حضور در پرسپوليس را داشته است.
پرسپولیسی.جنوبی
06-10-2010, 02:10 PM
ایول من که ازش خوشم میاد .اگه بیاد عالیه .
zamara
06-28-2010, 07:11 AM
http://i15.tinypic.com/4goew52.jpg
معدنچي: قسم ميخورم پرسپوليسي نشدنم ربطي به مسائل مالي نداشت
مهرزاد معدنچي، اولين بازيکني نيست که قصد پرسپوليسي شدن داشت اما به يکباره سر از تيم استيلآذين درآورد.
اينکه چه اتفاقهايي افتاد تا اين بازيکن در حالي که در يک قدمي تيم سابقش قرار داشت، تغيير مسير داده و سر از تيم حريف درآورد را از زبان خودش بخوانيد.
کمتر کسي پيشبيني ميکرد به استيلآذين بپيوندي.
به هر حال من بعد از سه سال دوري به فوتبال ايران بازگشتهام و ميخواستم به تيمي بروم که حرفهاي است و اهداف بزرگي در سر دارد. يکي از دلايلي که استيلآذين را انتخاب کردم همين بود.
يعني پرسپوليس حرفهاي نبود و اهداف بزرگي نداشت؟
چرا. من با باشگاه پرسپوليس مذاکره داشتم و نزديک بود که به توافق هم برسيم اما يکسري مسائل وجود داشت که من دوست ندارم آنها را بازگو کنم.
اين مسائل مالي بود؟
فقط ميتوانم بگويم خدا را گواه ميگيرم که دليل نرفتن من به پرسپوليس مسائل مالي نبود. به هر حال هر کسي وجدان دارد و مهم اين است که پيش وجدان خودش راحت باشد. همانطور که گفتم دليل نرفتن من به پرسپوليس يکسري مسائلي بود که علاقهاي به بازگو کردن آن ندارم چون پرسپوليس همچنان تيم محبوب من است و نميخواهم اين تيم را درگير حاشيه کنم.
اکثر تيمهاي ليگ برتري با کمبود بازيکن چپ پا مواجه هستند اما تو تيمي را انتخاب کردهاي که در اين پست با ترافيک شديدي مواجه است. فکر نميکني اين قضيه در طول فصل برايت مشکلساز شود؟
بالاخره وقتي تيمي بازيکن ميگيرد حتما براساس نيازش اين کار را انجام داده و سرمربي به آن بازيکنان احتياج داشته است. درست است که به قول شما بازيکنان چپ پاي زيادي در استيلآذين وجود دارند اما قرار نيست همه آنها در يک پست بازي کنند.
دقيقا مشکل استيلآذين همين است که تمام بازيکنانش را جذب کرده اما هنوز سرمربي ندارد.
پس آقاي پيرواني چهکاره است؟
به هر حال ايشان خودشان سرمربي بودهاند و با حضور سرمربي جديد هم حتما در انتخاب بازيکن به ايشان کمک خواهند کرد.
يکي از مسائل جالب در مورد حضورت در استيلآذين همکاري مجدد با علي پروين است. امسال که قرار نيست مقصر تمام باختهاي اين تيم باشي؟
نه. درست است که آن سال در پرسپوليس يکسري مسائلي بهوجود آمده بود اما بيشتر آنها روزنامهاي بود و من و ايشان در برخورد با يکديگر هيچ مشکلي نداشتيم و به جز احترام چيزي از ايشان نديدهام. حتي زماني هم که به امارات آمدند ديداري بسيار دوستانه با هم داشتيم.
tataloo
07-09-2010, 12:47 PM
مهرزاد به دلیل اختلافاتی که با دایی داشت نیومد.اون بهترین بک چپ ایرانه.امیدوارم یه روز دوباره برگرده پرسپولیس و دوباره دروازه ی تاجیا رو سوراخ کنه.من خیلی دوستش دارم چون اصلا خودش رو نمیگیره.
mohsen.8
07-23-2010, 09:03 PM
معدنچی : پرسپولیسی ها گفتند جای خالی نداریم
مرجع خبری پرسپولیس : هافبك تيم ملي فوتبال گفت: واقعا برخي چيزها كه نوشته بودند اشتباه بود و من در محوطه اطراف كمپي كه در اتريش بوديم چيزي به نام گاوداري نديدم.
معدنچي در خصوص اين كه چرا به پرسپوليس نرفت، تصريح كرد: بعد از 3 سال به ايران آمدم و انگيزه بسيار بالايي در ليگ دهم دارم. نميخواستم در مورد اين موضوع حرف بزنم اما صحبتهايي با پرسپوليس كردم ولي به توافق نرسيديم.
مشكل من به هيچ عنوان مالي نبود و پس از صحبتهايي كه با مسئولان اين باشگاه داشتم يك باره به من اعلام شد كه پرسپوليس جاي خالي ندارد. دوست داشتم به پرسپوليس بروم اما مجبورم الان با توجه به قراردادي كه با استيلآذين دارم فقط به اين تيم فكر كنم. با توجه به قراردادي كه با استيلآذين دارم سعي خواهم كرد يكي از سالهاي رويايي خودم را در اين تيم داشته باشم.
بازيكن استيل آذين يادآور شد: براي پرسپوليس كه در آسيا بايد حاضر شود از صميم قلب آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم در ادامه كار روند صعودي داشته باشد.
مهرزاد معدنچي عنوان كرد: بعد از اردوي استيلآذين در اتريش با هماهنگي انجام شده به اردوي تيم ملي ملحق شدم كه متاسفانه در اولين بازي دوستانه تيم ملي عضله ران پاي من دچار كشيدگي شد. به همين دليل به مدت 4 روز مجبور شدم به تمرينات انفرادي بپردازم و فقط فيزيوتراپي و آب درماني كردم.
بازيكن استيلآذين افزود: پس از اين ماجرا مسئولان باشگاه استيلآذين تماس گرفتند و خواستار برگشت من به ايران شدند كه خوشبختانه با اين موضوع موافقت شد و به همراه كريمي به ايران برگشتم.
معدنچي در خصوص اردوي تيم ملي در اتريش گفت: اردوي نسبتا خوبي بود. 3 بازي دوستانه انجام داديم كه من در 2 ديدار حضور داشتم. در يك مسابقه بازي كردم و در ديگري فقط نظارهگر شدم. بازيهاي بدي نبود اما در ديدار دوم به مراتب بهتر از بازي اول بازي كرديم و دليلش اين بود كه بازيكنان تا حدودي از شرايط بدنسازي تيم خود خارج شده و راحتتر بازي كردند. در مجموع اردوي خوبي در اتريش داشتيم.
معدنچي در خصوص آخرين وضعيت خود گفت: از ديروز نرم دويدن را شروع كردم و فكر كنم دو روز بايد با احتياط تمرين كنم. سپس تمرينات سرعتي خود را دنبال خواهم كرد تا به بازي با فولاد برسم اما وضعيتم در خصوص بازي با فولاد 50 به 50 است كه آيا در بازي بازي خواهم كرد يا خير.
معدنچي در جواب اين سؤال كه آيا قرار گرفتن ستارهها در استيلآذين مشكلساز نخواهد شد، گفت: طبيعي است كار براي ما سخت خواهد بود. بازيكنان خوبي داريم كه چند سال در ليگ ايران در كنار هم قرار گرفتند و تجربههاي خوبي دارند. ميتوانيم تيم خوبي داشته باشيم اما رمز موفقيت استيلآذين بايد رفاقت باشد. بازيكنان اسمي داريم و مطمئنا رفاقت به ما كمك ميكند كه قهرمان شويم در غير اين صورت شايد به مشكل بخوريم.
معدنچي در پايان در جواب اين سؤال كه آيا حواشيهاي اتريش را تائيد ميكنيد يا نه گفت: اردوي خوبي داشتيم و واقعا برخي چيزها كه نوشته بودند اشتباه بود اما من در مورد اين موضوع اصلا حرف نميزنم. فقط ميگويم شخصا در محوطه اطراف كمپي كه در اتريش بوديم چيزي به نام گاوداري ندیدم
Masoud
07-07-2011, 03:38 PM
عین همین مطلب رو برای کاظمیان هم گفتم !! اقایونی که پدر دایی رو در اورده بودن که بازیکنهای قدیمی پرسپولیس رو فراری میده نمیذاره بیان پرسپولیس الان کجان ؟ چرا کسی به استیلی چیزی نمیگه ؟ چرا استیلی حق داره بازیکناش رو خودش انتخاب کنه ولی دایی اگه این کار رو میکرد خیانت به باشگاه کرده بود ؟؟؟؟
---------------------------
معدنچي: مقصد بعديم سپاهان است/ پرسپوليسي ها به من زنگ نزدند
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/Mehrzad-Madanchi-33063.jpg
ارتش سرخ دات كام: مهرزاد معدنچي گفت: در شرايطي كه شايعه شده من در فصل جديد راهي پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) مي شوم بايد بگويم كه فصل بعد به سپاهان مي پيوندم.
معدنچي در گفتگویی افزود: پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) ي ها به من زنگ نزدند و خواهان مذاكره نشدند به همين علت با سپاهاني ها مذاكره كردم و فصل بعد به احتمال زياد به اين تيم خواهم رفت.
هافبك مصدوم فصل قبل استیل آذين كه در ليگ دهم كمتر فرصت بازي پيدا كرد و در نهايت تيمش به ليگ دسته اول سقوط كرد ادامه داد: هميشه دوست داشتم براي پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) توپ بزنم ولي به نظر مي رسد امسال پرسپوليس (http://www.arteshesorkh.com/) تركيب ديگري را در نظر دارد به همين علت از آنها نا اميد شدم و با سپاهان صحبت كردم
zamara
07-07-2011, 10:08 PM
منم عینا دلیلش رو که توی تاپیک کاظمیان گفتم اینجا هم میگم شاید که بیوفته آقا مسعود ..
دلیلش اینه که رفتار دایی برای عدم جذب این بازیکن غیر منطقی و فقط بخاطر کینه های شخصی خودش بود و اون موقع ما توی پستی که مهرزاد بازی میکنه بازیکن نداشتیم و اگه اونو جذب میکردیم به نفع باشگاه بود، اما در حال حاضر در پست ایشون ما بازیکن های خوبی داریم ضمن اینکه اگه بخواهیم مهرزاد رو بگیریم برای پست های دیگه مشکل پیدا میکنیم و دلیل دیگه اش هم اینه که استیلی از معدنچی کینه نداره و عدم دعوت او به دلایل شخصی نیست و دلایل فنی داره.
بقول حشمت فردوس ... افتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتاد.. .......
babak red
07-30-2011, 11:17 AM
پس از استيلآذين سقوط کرده
معدنچي باقراردادي يكساله به الشعب پيوست
بازيکن فصل قبل تيم استيل آذين قراردادي يکساله با تيم الشعب امارات امضا کرد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00027519.jpg
به نقل از روزنامه الاتحاد، مهرزاد معدنچي که فصل گذشته را همراه با تيم سقوط کرده ليگ برتر ايران سپري کرد، روز گذشته پس از توافق نهايي قرارداد يک ساله اش را با اماراتيها منعقد کرد.
به اين ترتيب او در کنار کوازي، مهاجم ساحل عاجي، دومين بازيکن خارجي الشعبيها در فصل آينده ليگ حرفهاي اين کشور خواهد بود.
معدنچي هشت سال قبل با تيم فجرشهيد سپاسي مطرح شد. سپس به تيم پرسپوليس منتقل شد و بازي در تيم ملي ايران را تجربه کرد.
وي پيشتر بازي در تيمهاي اماراتي الشباب، النصر و الاهلي را تجربه کرده است.
alidadkhah
08-16-2011, 08:46 PM
من مهرزاد دو خیلی دوست دارم
به خاطرگلی بود از پشت هیجده سمت راست زد به سپاهان در تهران که ما اون بازی رو2-3 بردیم:4:@};-
از این که به پرسپولیس نیومد ناراحتم321469852
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.