PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد تاپیک در انجمن

rahim
01-07-2010, 07:12 PM
با توجه به اينكه دوستان زحمت زيادي مي كشندوتاپيكهاي متنوعي براساس علايق شخصي خودشان ميزنند وچون اين تاپيكها به سرعت در حال افزايش هستند بنابراين براي ايجاد نظم وهمچنين راحتي دوستان تصميم بر زدن اين تاپيك گرفتيم تا دوستان قبل از زدن تاپيك اول در اين تاپيك درخواست خودشان را بدهند ودر مورد تاپيك دلخواه كمي توضيح داده اگر با شرايط ومقرارت انجمن مشكلي نداشت وضمنا تاپيك مشابه اي در اين خصوص نبود .اجازه ي زدن تاپيك به دوستان داده خواهد شد .

red girl
01-07-2010, 08:03 PM
دمت گرم برادر
کار مدیرا رو راحت کردی..

babak red
01-07-2010, 08:16 PM
افرین رحیم

مگه بازم هوش واستعدادتو این ایدا والهه که پرتن

نازنين
01-07-2010, 08:19 PM
اولين قدم مديريتت كه سازنده بود هزار ماشالا:4:

RED STORM
01-08-2010, 12:20 AM
میگم تعمیمش بدیم به کل انجمن ها یعنی فقط محدود به تاپيكهاي سرگرمي وعمومي نباشه!
نظرتون چیه؟

redboy2atishe
01-08-2010, 01:38 AM
یکی بیاد تعمیم رو معنی کنه !:4: یعنی همون انتقال!:4:!؟ فکر جالبی بود

RED STORM
01-08-2010, 02:35 AM
نه
یعنی دوران!!!(به فتحه اول و دوم):4:

نازنين
01-08-2010, 12:46 PM
آره خيلي خوبه واسه كل انجمن باشه خيلي بهتر ميشه
همه يه جا پيشنهادشون رو مطرح مي كنن

shayan love red
01-08-2010, 02:31 PM
تایپیک کم آوردم گفتم بیام پست بدم .. ! :4:
منم همینی که همه میگن خوب تایید میکنم ... ! :khalal: خوووووب رحیم ادامه بده .. ! :4:

babak red
01-08-2010, 03:02 PM
رحیم خوبه

اگه ترشی نخوری یه چیزی میشی:4:

rahim
01-08-2010, 07:10 PM
میگم تعمیمش بدیم به کل انجمن ها یعنی فقط محدود به تاپيكهاي سرگرمي وعمومي نباشه!
نظرتون چیه؟

چون انجمن ورزشي هست وبنا براينه كه تاپيكهاي غير ورزشي كمتر زده شود تا حالت ورزشي انجمن از بين نره گفتيم تو اين بخش فيلتر گزاري كنيم وگرنه چون بخشهاي ديگه ورزشي هستند وظاهرا تاپيكهاي ورزشي محدوديت ندارندوبنده هم اختياري نداشته هيچوقت جسارتي نكرده و نخواهم كرد . والظاهر فقط يك پيشنهاد بود حالا ديگر خود دانيد .:khalal:

نازنين
01-08-2010, 07:25 PM
منظور پويا اينه كه بچه ها درباره هر تاپيكي كه مي خوان برنن اينجا صحبت كنن و بعد مدير بخش مربوطه بياد همين جا تايد كنه يا رد.. به نظز من كه فكر خوبيه...

rahim
01-08-2010, 07:36 PM
از اون نظر اينطور كه خيلي خوبه كار ما هم سبك ميشه وكسي از ما دلخور نميشه:4:.ما مخلص همه هم هستيم .

RED STORM
01-08-2010, 07:52 PM
منظور پويا اينه كه بچه ها درباره هر تاپيكي كه مي خوان برنن اينجا صحبت كنن و بعد مدير بخش مربوطه بياد همين جا تايد كنه يا رد.. به نظز من كه فكر خوبيه...

آره
منظورم همین بود که نازنین گفت.

rahim
01-08-2010, 08:02 PM
گرفتم عزيز حله .

ali_karimi
01-14-2010, 03:46 PM
یه تاپیک به نام ((سوال بالایی‌ رو جواب بده یه سوال از نفر بعدی بپرس))می‌خوام تو بخش گفتگو آزاد ایجاد کنم کسی‌ هست مانع من بشه؟(اگه جرات دارید مخالفت کنید)

red girl
01-31-2010, 05:14 PM
با توجه به اینکه این روزا اخبار اس تیل خیلی زیاده و تقریبا شوکه میکنه آدم رو
به نظرتون خوبه یه تاپیک در این مورد هم داشته باشیم؟
مثلا تاپیک اخبار تیم اس تیل
یا هر اسم دیگه که شما بگید

mohsen.8
02-08-2010, 02:34 PM
من موافقم
منم میخواستم یه تایپک یه اسم (دفتر خاطرات) بزنم و بچه ها بیان خاطراتشونو اونجا بگن
نظرتون چیه؟؟؟

Masoud
02-08-2010, 03:37 PM
فکر کنم چیز خوبی باشه...به شرط اینکه شروع کننده ها خودشون حواسشون باشه که نخوابه تاپیک..
اگه اینطوره ایجاد کن

mohsen.8
02-08-2010, 03:44 PM
پس با اجازه آقا مسعود ما شروع کنیم

red girl
02-08-2010, 07:05 PM
آقا این تاپیک استیل آذین رو بزنم یا نه ؟

zamara
02-08-2010, 08:49 PM
سلام
من موافقم و اميدوارم كه آقا مسعود هم موافق باشه و از نظر من اشكالي نداره و ميتوني اينكار رو انجام بديد.
موفق باشيد

Masoud
02-08-2010, 08:52 PM
اگه دوست دارید بزنید......ما که طرفدارش نیستیم ولی اگه طرفداری داره بزنید اخبارش هم بزارید

mohsen.8
03-04-2010, 02:00 PM
سلام
میخواستم تایپک یک سوال یک جواب رو پیشنهاد بدم ببینم نظرتون چیه
یعنی یک سوال میپرسی نفر بعدی جواب میده و یک سوال از نفر بعدی میپرسه
یکم تایپک ها تکراری شده باید تایپک های جدبد و جذاب قرار بدیم یکم فضای اینجا عوض بشه
خوشحال میشم نظرتون رو در مورده پیشنهادم بدونم
ممنون

zamara
03-04-2010, 06:33 PM
سلام
تاپيك خوبي ميتواند باشد و براي جذابيت بخشيدن به انجمن از نظر من هم مفيد خواهد بود .
اما سئوالي كه اينجا مطرح ميشود اين است كه اين سئوال و جواب ها در چه زمينه اي بايد باشد ؟
همانطور كه خودتان مطلع هستيد اينجا يك سايت ورزشي و بخصوص در حمايت از باشگاه محبوب پرسپوليس است و به نظر من بايد قيد شود كه سئوالات ورزشي و پرسپوليسي باشد تا هم زمينه رشد و آگاهي ساير دوستان در اين رابطه فراهم شود و جو انجمن از حالت ورزشي خارج نشود .
چنانچه ميتوانيد توضيح كاملي در اين رابطه در سطر اول تاپيك ارايه بدهيد من حرفي ندارم و ميتوانيد آن را در بخش گفتگوي ازاد ايجاد كنيد .
با تشكر

RED STORM
03-04-2010, 06:58 PM
خوب اینجوری که یه تاپیک داریم!
چیستان فوتبالی

zamara
03-04-2010, 07:04 PM
البته اون تاپيك با اين چيزي كه محسن در نظر داره تفاوت داره اما نظر شما چيه ؟
فكر ميكنيد چه نوع تاپيك و با چه نوع سئوالاتي بايد باشه ؟

حاتم ایرانی
03-04-2010, 08:20 PM
البته اون تاپيك با اين چيزي كه محسن در نظر داره تفاوت داره اما نظر شما چيه ؟
فكر ميكنيد چه نوع تاپيك و با چه نوع سئوالاتي بايد باشه ؟
عمو سوالاش متفاوته از شخصی تا فوتبالی تا هرچی که تو ذهنت اومد و پرسیدی

mohsen.8
03-04-2010, 08:26 PM
به نظرم مختلف باشه بهتره هم علمی هم ورزشی هم هنری
اگر ورزشی باشه باید در همه ی رشته ها و باشگاه ها باشه نه فقط فوتبال و پرسپولیس چون سوال در این زمینه کم هست
باز هم منتظر نظر سایر دوستان و مدیران هستم هرگاه موضوع خاصی به تصویب رسید اطلاع بدین که اجرا کنم
ممنون

rahim
03-05-2010, 07:59 PM
به نظر من بهتر روي اين قضيه بيشتر دقت بشه تو اكثر انجمنها اينجور تاپيكها هست كه بعضا مزخرف وسطحي هستند مثل بالايي وپاييني وغيره وذالك ..........
بهتره در اين قضيه نواوري وحساسيت بشتري اعمال بشه تا انجمن سطحش نزول نكنه و...............
نظر من اينه كه همون تاپيك چيستان فوتبالي كه داره خاك مي خوره را عموميش كنيم وچيستانها وسوالات ومعماهاي بيشتري در زمينه هاي مختلف را در نظر بگيريم تا هم تاپيك راه بيفته وهم تاپيكهاي زيادي زده نشه .

rahim
03-16-2010, 01:47 PM
پيشنهاد ميدم يك تاپيك باشه در مورد برنامه هاي موبايل وكامپيوتر من كه هر چه گشتم نديدم اگر كسي سراغ داره لينكش بزاره .
بهتره يك تاپيك بروز مربوط به اخبار واطلاعات دنياي الكترونيك هم داشته باشيم به روز رساني ها واپديتهاي انتي ويرورس ومعرفي ودانلود وخيلي چيزهاي ديگه .

sonia
04-04-2010, 10:16 PM
واییییی من تازه اینو دیدممممممممممممممممممممم

Spring_red
04-04-2010, 10:20 PM
آبجی جون بیا پیشنهاد یه تایپیک جدید و بده

rahim
06-14-2010, 12:35 PM
به نظرم بهتره يك تاپيك جداگانه براي بحث وصحبت در مورد بازيها ووقايع جام جهاني باشه هر چند ديره ولي اينطوري از پراگندگي و از اين تاپيك به اون تاپيك پريدن بهتره به گمونم .
هم بحثها بيشتر ميشه وهم تجمع در يك جا هست .

رها5
06-14-2010, 02:36 PM
من تا الان این تایپ ندید بودام

zamara
06-14-2010, 03:09 PM
به نظرم بهتره يك تاپيك جداگانه براي بحث وصحبت در مورد بازيها ووقايع جام جهاني باشه هر چند ديره ولي اينطوري از پراگندگي و از اين تاپيك به اون تاپيك پريدن بهتره به گمونم .
هم بحثها بيشتر ميشه وهم تجمع در يك جا هست .
سلام آقا رحيم
پس منتظر چي هستيد!؟ شما كه ديگه خودتون صاحب اختيار هستيد و اجازه داريد در مورد هر مطلبي كه صلاح ميدونيد تاپيك ايجاد كنيد .. پس بسم الله

قابل توجه مديريت محترم فوتبال خارجي

رها5
06-14-2010, 03:14 PM
یه رستوران بزنید تو انجمن بس که همه گفتن رها هروقت گشنش میشه میاد کافی شاپ خسته شدام

P!NK
08-03-2010, 05:31 PM
سلام اين سايت بخش موسيقي کم داره.

بخش موسيقي ايراني - موسيقي خارجي - موسيقي بي کلام - موسيقي قديمي اينا جاش خاليه، اگه خواستين خودم هم ميتونم مديريتش کنم

موفق باشيد

asal
08-03-2010, 05:49 PM
موسیقی خارجی خوگشل تره ...پیشنهاد خوبیه ....:11:
رها همون کافی شاپ به زور بهمون غذا میدن ...اگه واقعا زده بشه هم فک نمیکنم زیاد طرفدار داشته باشه چون همش قراره بیایم بگیم غذا مسئولشم از صب تا شب بخاد فقط سرچ بزنه تو گوگل و عکس غذا بذاره البته اگه زده بشه و بچه ها غذا خاستن یکی بیاد همراه با عکس غذا دستور پختشم بزنه خوبه ولی به هر حال ارتش میشه اشپز خونه:p:نمیدونم در کل گفتم خاستید بزنید برای تنوع دستورشم بزنید که هر خانمی سرچ گوگل زد به اشپزخونه ارتشم سر بزنه :4:

zamara
08-03-2010, 06:48 PM
یه رستوران بزنید تو انجمن بس که همه گفتن رها هروقت گشنش میشه میاد کافی شاپ خسته شدام
اين پيشنهاد به هيچ وجه امكانپذير نيست و رد ميشود .
سلام اين سايت بخش موسيقي کم داره.

بخش موسيقي ايراني - موسيقي خارجي - موسيقي بي کلام - موسيقي قديمي اينا جاش خاليه، اگه خواستين خودم هم ميتونم مديريتش کنم

موفق باشيد
پيشنها شما هم خوب و قابل تامل است اما متاسفانه در حال حاضر چنين امكاني نيست چرا كه با توجه به تجربه اي كه در ساير سايت ها در اين چند ساله داشتم ، بخاطر بي چنبه بودن بعضي كاربران و قرار دادن لينك بعضي سايت ها باعث فيلتر و مسدوديت سايت در كمترين زمان ممكن خواهيم بود .
انشاالله با تغييراتي كه در آينده از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد در اين زمينه صورت خواهد گرفت ما هم قادر خواهيم بود تا اين بخش را فعال كنيم و متعاقبا آن را اعلام خواهيم كرد
موفق باشيد

P!NK
08-03-2010, 07:16 PM
اگه شما به من فضا بديد ميتونم خودم آپلود کنم براتون چون به موسيقي خيلي علاقه دارم. جاي موسيقي توي سايت به اين بزرگي خيلي خاليه

C D E M
08-08-2010, 11:43 PM
یه تاپیک تحریریه خواهشااااااا به خدا واجبه برای انجمن

Masoud
08-08-2010, 11:51 PM
تو این تحریریه شما چه اتفاقی قراره بیوفته ؟ چی میخواید بنویسید ؟ بگید اگه جای دیگه نشه نوشتش ایجاد میشه....

C D E M
08-09-2010, 12:14 AM
تو این تحریریه شما چه اتفاقی قراره بیوفته ؟ چی میخواید بنویسید ؟ بگید اگه جای دیگه نشه نوشتش ایجاد میشه....

تو این تحریره قراره درباره ی تیم صحبت بشه انتقاد پیشنهاد یا نه اصلا گفتگوی آزاد

Hojat
08-09-2010, 09:05 PM
من یک پیشنهادی داشتم اون اینکه با ایجاد تایپیکی بنام نقد کاربران چطورید؟

yasi2010
08-09-2010, 09:08 PM
من که موافقم خیلی عالیه ...ولی باید بچه ها جنبه شنیدن انتقاد رو داشته باشن.تاپیک جالبی میشه

zamara
08-09-2010, 09:40 PM
شما براي صحبت در باره تيم و بازيكن و مربي و غيره ميتونيد به تاپيك ارتش سرخ مراجعه كنيد و كلا هر چي دوست داريد در اون تاپيك در باره تيم و ... مطرح كنيد .
براي صحبت در مورد ساير موارد هم ميتونيد توي تاپيك كافي شاپ اينكار رو انجام بديد .
ضمن اينكه ميتونيد در مورد ساير مباحث هم در تاپيك هاي مخصوص به خودش به بحث و تبادل نظر بپردازيد .
در كل از پيشنهادي كه داديد سپاسگزاريم و اين خود نشانگر علاقه و تعصب شما به ارتش سرخ است و جاي تقدير و تشكر فراوان دارد .
منتظر پيشنهادات سازنده ديگر شما نيز هستيم .

پبشنهاد خوبيه ، اما فكر نميكنم بتونه دوام بياره ، چرا كه ما با اينكارمون ناچاريم هر روز يا هر هفته يك نفر رو مورد نقد و انتقاد قرار بديم كه خواسته يا ناخواسته باعث زير سئوال بردن شخصيت طرف ميشيم ! و شخص فوق مثل يك انسان مجرم مورد حمله انواع انتقاد قرار ميگيره و اين خودش ميتونه زمينه ساز تنش و بد گماني و كدورت و ناراحتي و كينه بشه .
بنابر اين اين تاپيك مورد تاييد واقع نميشه و منتظر ساير پيشنهادات شما بوده و هستيم.

Mannish
08-09-2010, 09:43 PM
شما براي صحبت در باره تيم و بازيكن و مربي و غيره ميتونيد به تاپيك ارتش سرخ مراجعه كنيد و كلا هر چي دوست داريد در اون تاپيك در باره تيم و ... مطرح كنيد .
براي صحبت در مورد ساير موارد هم ميتونيد توي تاپيك كافي شاپ اينكار رو انجام بديد .
ضمن اينكه ميتونيد در مورد ساير مباحث هم در تاپيك هاي مخصوص به خودش به بحث و تبادل نظر بپردازيد .
در كل از پيشنهادي كه داديد سپاسگزاريم و اين خود نشانگر علاقه و تعصب شما به ارتش سرخ است و جاي تقدير و تشكر فراوان دارد .
منتظر پيشنهادات سازنده ديگر شما نيز هستيم .

پبشنهاد خوبيه ، اما فكر نميكنم بتونه دوام بياره ، چرا كه ما با اينكارمون ناچاريم هر روز يا هر هفته يك نفر رو مورد نقد و انتقاد قرار بديم كه خواسته يا ناخواسته باعث زير سئوال بردن شخصيت طرف ميشيم ! و شخص فوق مثل يك انسان مجرم مورد حمله انواع انتقاد قرار ميگيره و اين خودش ميتونه زمينه ساز تنش و بد گماني و كدورت و ناراحتي و كينه بشه .
بنابر اين اين تاپيك مورد تاييد واقع نميشه و منتظر ساير پيشنهادات شما بوده و هستيم.

درود به اقا اسماعیل الحق که مدیر کلی برازنده شماست. واقعا نکته سنجیدx-(

Rainyboy
08-11-2010, 12:57 PM
سلام و خسته نباشید به مدیران عزیز
یک پیشنهاد یا شایدم بشه گفت سوال داشتم تو بخش فوتبال خارجی ...
یک سری مقالات و مطالبی هست در مورد آنالیز و حواشی تیمهای ملی که مشخص نیست برام کجا باید اضافه بشه؟
چون این مقالات و مطالب دقیقا مربوط به بازیهای جام جهانی یا بازیهای مقدماتی اونها نیست ، قرار دادن اونها در اون بخش و در کلوپ هواداران تیم مربوطه جالب نیست!
ولی از طرفی تو بخشهای دیگه هم نمیشه قرار داد! مثلا در قسمت فوتبال انگلیس، غیر کلوپ باشگاهها فقط یه تاپیک " اخبار Primier League " موجوده که طبیعتا اونجا هم برای این مطلب که در مورد بازی دوستانه تیم ملی مربوطه و یامثلا مذاکرات برای انتخاب سرمربی اون تیم ملی یا مصاحبه هاشون در موارد متفاوت هستش ،جای مناسبی نیست!!!
که این مسئله در مورد تمام بخشهای مربوط به تیمهای ملی مختلف وجود داره.
ببخشید نمیدونم این سوالم رو جای مناسبس مطرح کردم یا نه ؟!
اگه امکان داره مدیران کل یا مدیران بخش مربوطه یک راهنمایی به بنده بکنن یا در صورت صلاحدید تاپیکهای لازم احتمالی رو ایجاد بفرمایند.
با تشکر

Tifusi
08-11-2010, 01:04 PM
منم موافقم با Rainy boy عزیز
البته قبلا بحثهای جام جهانی 2010 رو داشتیم + بحث تیم ملی انتگلستان که همین چند هفته پیش بدون هیچ هماهنگی یهو حذف یا ادغام شد که البته سوال من که پس بحثای ملی رو کجا بذارم رو هیچ کس جواب نداد و مجبور شدم هر بحثی خارج از 4 تیم رو که مربوط به انگلیس و تیم ملیش میشد در بحث " اخبار Primier League " جا بدم

RED STORM
08-11-2010, 01:40 PM
سلام و خسته نباشید به مدیران عزیز
یک پیشنهاد یا شایدم بشه گفت سوال داشتم تو بخش فوتبال خارجی ...
یک سری مقالات و مطالبی هست در مورد آنالیز و حواشی تیمهای ملی که مشخص نیست برام کجا باید اضافه بشه؟
چون این مقالات و مطالب دقیقا مربوط به بازیهای جام جهانی یا بازیهای مقدماتی اونها نیست ، قرار دادن اونها در اون بخش و در کلوپ هواداران تیم مربوطه جالب نیست!
ولی از طرفی تو بخشهای دیگه هم نمیشه قرار داد! مثلا در قسمت فوتبال انگلیس، غیر کلوپ باشگاهها فقط یه تاپیک " اخبار primier league " موجوده که طبیعتا اونجا هم برای این مطلب که در مورد بازی دوستانه تیم ملی مربوطه و یامثلا مذاکرات برای انتخاب سرمربی اون تیم ملی یا مصاحبه هاشون در موارد متفاوت هستش ،جای مناسبی نیست!!!
که این مسئله در مورد تمام بخشهای مربوط به تیمهای ملی مختلف وجود داره.
ببخشید نمیدونم این سوالم رو جای مناسبس مطرح کردم یا نه ؟!
اگه امکان داره مدیران کل یا مدیران بخش مربوطه یک راهنمایی به بنده بکنن یا در صورت صلاحدید تاپیکهای لازم احتمالی رو ایجاد بفرمایند.
با تشکر

بحث مربوط به هر تیم ملی چه اخبار چه تبادل نظر تو همون بخش جام جهانی دنبال میشه!
به زودی اون تاپیک ها به بخش جام ملت های اروپا منتقل میشن!
در مورد آرژانتین و برزیل هم تو همون تاپیک های بخش جام جهانی میتونید اخبار رو قرار بدید!
اینکه تو هر بخش واسه تک تک تیم های ملی یه تاپیک داشته باشیم زیاد جالب نیست!
و از اون گذشته تاپیک های ملی معمولا زیاد پر رفت و امد نیستن و همون یکی براشون کافیه!

ویرایش:
البته میتونیم تاپیک هر تیم ملی رو به بخش خودش هم منتقل کنیم!
اگه موافقید تا ترتیبشو بدم!

Rainyboy
08-11-2010, 02:18 PM
به نظر من اگه همون انتقال تاپیکها هر تیم به بخشش صورت بگیره، بهتره.

راستی با این پیشنهاد چطورین که یک کار راحت تر انجام بشه و فقط عنوان تاپیک هر بخش رو یک تغییری بدیم
مثلا به جای @@"اخبار فوتبال انگليس" << Primier League >>@@ اسم تاپیک فقط همون " اخبار فوتبال انگلیس " باشه( داخل پرانتز ها برداشته شه). اینطوری میشه هم خبرهای لیگ برتر(Primier League) ، جام حذفی(FA CUP) و لیگ کاپ رو در کنار اخبار تیم ملی قرار بدیم اینطوری اون مسئله خواب تاپیک هم کمتر میشه
البته این امر رو میشه بطور مشابه برای ایتالیا ، اسپانیا و آلمان انجام داد ولی اون مشکل آرژانتین و برزیل باقی میمونه که طبق گفته شما میشه تو همون قسمت فعلی مسائل مربوط به اونها رو ادامه داد
چطوره؟

zamara
08-11-2010, 07:35 PM
من هم با پيشنهاد ريني بوي عزيز موافقم و اگه مدير محترم انجمن فوتبال خارجي صلاح ميدونند و براي بخش فوق مشكلي ايجاد نميشه ، ترتيب اثر بده .
در كل نظر ، نظر محترم مديريت انجمن فوتبال خارجي است و تصميم آخر را ايشون ميگيره .
موفق باشيد

Tifusi
08-16-2010, 06:17 PM
فک میکنم تو تاپیک هامون بخش غذا و صحبت در مورد غذا کم هستش که شاید بتونه تو جذب بیشتر کاربر و گرم کردن و فعالتر کردن انجمن ثمر بیشتری اشته باشه (البه کافی شاپ رو هم داشتیم ولی بحث تخصصی غذایی و مثلا آموزش غذا و صحبت در مورد غذای مورد علاقه نداشتیم)
البته اگر مورد موافقت قرار گرفت بهتره از بعد از رمضان الکریم آغاز به کار بکنه
اسمش هم میتونه ((خورد و خوراک)) باشه!!!

asal
08-16-2010, 10:00 PM
روح الله پیشنهادت شاید قشنگ باشه ولی قبلا یکی از کاربرا پیشنهاد تاپیک رستورانو نوشتن که منم گفتم زیاد جالب نیستش ولی اگه مثلا کسی اومدو نوشت غذایی میخوام کسی که میخاد اون غذا رو بذاره دستور پختشم کنارش بذاره ولی در کل بازدن رستوران موافقت نشد

rahim
08-18-2010, 03:20 PM
اقا ما يك جايي برنامه ختم قران ديديم كه توسط كاربراي اون سايت انجام ميشد به اين صورت كه 30 جز بين خودشون تقسيم مي كردند ومي خوند واعلام ميكردند ..
بد نديدم پيشنهاد بدم اگر دوستان مايل بودند تو اين ماه ودر همين انجمن اجرا كنند تا بلاخره هم ثوابي نصيب برده بشند وهم انجمن استفاده هاي ديگه اش رو نشون بده و...وهمينطور شايد از گناهان برخي مديران كاسته بشه ...{ البته منظورم باني سايت نيست }

rahim
08-24-2010, 11:04 PM
یه تاپیک تحریریه خواهشااااااا به خدا واجبه برای انجمن

غير از تاپيكهاي مجزا اين تاپيك هم هست كه يك چيزي تو همون مايه هاي هست كه شما ميگيد ..هم بحث روزه هم بحث ازاد ..

http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=87

به نظرم مي شه تو همون تاپيك همدلي مشكلات با هم ويا سوتفاهمات ودلخوريها رو بيان كرد تا طرف هم بياد جواب بده همون جا ختم به خير بشه ...
http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=6258

P!NK
08-29-2010, 11:39 PM
تورو خدا يه بخش موسيقي هم درست کنيد. من خودم آهنگ ميذارم توش... بخدا همه ي انجمن ها دارن نميدونم چرا شما نميذاريد... مدير بخش موسيقي هم خودم ميشم

مثلا يه بخش موسيقي بدون کلام - يه بخش موسيقي ايراني - يه بخش موسيقي خارجي...

zamara
08-29-2010, 11:48 PM
با تشكر از آقا فريد عزيز :
فريد جان اين سايت يك سايت ورزشي ، فوتبالي است و محور اصلي گفتگوها بايد بر مبناء فوتبال و باشگاه محبوبمان پرسپوليس باشد و اگر بنا باشد ما بخش مجزايي براي موسيقي تشكيل بدهيم ، كلا محوريت انجمن رو زير سئوال ميبره .
مواردي كه شما ميفرماييد مربوط به انجمن هاي عمومي است كه در آن كليه مباحث اعم از ورزشي ، فرهنگي ، هنري ، موسيقي ، فضايي ، سرگرمي ، دوست يابي ، و همه وهمه موارد رو دارا هستند اما اينجا كلا سياستش فرق داره و فقط بايد در مورد ورزش و الخصوص فوتبال و تاكيدا" هم پرسپوليس بحث و تبادل نظر شود و اگه مشاهده ميكنيد كه بالاجبار چند بخش غير تخصصي سايت را ايجاد كرديم فقط به جهت خالي نبودن عريضه است و بيشتر از اين نميتوانيم بخش هاي غير تخصصي ايجاد كنيم .
ضمن اينكه موسقي ميتواند بر اثر كوچكترين غفلت مديران ، منجمله خود من و يا آقا مسعود ، منجر به تعطيلي دائم و يا فيلتر شدن سايت شود .
باز هم از پيشنهاد شما و توجه بسيار دلسوزانه اي كه نسبت به انجمن داريد تشكر و قدرداني ميكنيم.
موفق باشيد

P!NK
08-30-2010, 12:03 AM
آها از اون لحاظ!! خب راس ميگيد نبايد از بحث ورزشي دور بشيم... ببخشيد

rahim
08-30-2010, 12:08 AM
اما شايد راهي باشه ..مثلا بحث كرد .ويا لينك گذاشت البته تبليغ سايتي نباشه ....ويا راههاي ديگه كه بشه كنترل وهدايت بشه يك چيزي تو مايه هاي تاپيك سينما...
كلا ميشه دو تا يكيشون كرد.... فيلم وموسيقي ...

P!NK
08-30-2010, 12:11 AM
آقا اسماعيل چيز ديگه اي داره ميگه، ميگه که تاپيکاي غير ورزشي نبايد زياد بشه... ولي کلا چون من به موسيقي علاقه ي شديد دارم دوست داشتم يه چنين بخشي توي سايت محبوبم وجود داشته باشه ولي نشد ديگه...

rahim
08-30-2010, 05:10 PM
پيشنهاد ميدم براي هر كدوم از ليگهاي المان وانگليس واسپانيا وايتاليا يك تاپيك جداگانه در مورد نتايج وجدول هفتگي داشته باشيد .....
يك چيزي مثل هموني كه حجت در مورد ميلان زده البته اين فقط در مورد نتايج وجدول هست همون كاري كه محسن تو ليگ خودمون انجام ميده ...

اينطوري يك تابلو از برنامه ها وجداول هفتگي وبروز در انجمن هست وميشه به راحتي بدون اينكه تاپيكهاي مربوطه رو زيرو كني به اخبار ونتايج دسترسي داشه باشي...
==============

P!NK
08-31-2010, 08:35 PM
پيشنهاد ميدم براي هر كدوم از ليگهاي المان وانگليس واسپانيا وايتاليا يك تاپيك جداگانه در مورد نتايج وجدول هفتگي داشته باشيد .....
يك چيزي مثل هموني كه حجت در مورد ميلان زده البته اين فقط در مورد نتايج وجدول هست همون كاري كه محسن تو ليگ خودمون انجام ميده ...

اينطوري يك تابلو از برنامه ها وجداول هفتگي وبروز در انجمن هست وميشه به راحتي بدون اينكه تاپيكهاي مربوطه رو زيرو كني به اخبار ونتايج دسترسي داشه باشي...
==============

آره موافقم

P!NK
08-31-2010, 08:36 PM
من پيشنهاد ميکنم همونطور که قسمت ليگ برتر داريم يه قسمت هم داشته باشيم براي جام حذفي من هرچي گشتم پيدا نکردم

zamara
08-31-2010, 10:01 PM

==============
سلام
قابل توجه مديريت محترم انجمن فوتبال خارجي .
در صورت صلاحديد توصيه ميكنم پيشنهاد آقا رحيم به مرحله اجرا گذاشته بشه .
با تشكر

zamara
08-31-2010, 10:03 PM
من پيشنهاد ميکنم همونطور که قسمت ليگ برتر داريم يه قسمت هم داشته باشيم براي جام حذفي من هرچي گشتم پيدا نکردم
در اين مورد هم پس از بررسي لازم نتيجه اعلام خواهد شد

sbn94
09-05-2010, 05:45 PM
تو این سایت که همچی هست از شیر مرغ گرفته تا جون ادمیزاد.
یه تاپیک هم برای مطالب فوق علمی (اتفاقات اینده-کهکشان ها- موجودات......) قرار بدین دیگه.
اگه خواستین من هستم.
با تشکر.

k a s r a
10-23-2010, 09:24 AM
سلام میخواستم یه تایپیک بزنم به نام یه سوال از هوادار بعدیت بپرس! البته تو بخش گفتگوی آزاد! به نظرم جالب باشه و بچه ها بیش از پیش همدیگرو بشناسن... تا اونجایی هم که من میدونم تایپیکی با این نام نبوده! گفتم بگم نیاین قفلش کنین ضایع شم! :4:

zamara
10-23-2010, 09:43 AM
سلام
با تشكر از شما كه در همه ابعاد فعاليت داريد و براي انجمن خودت تلاش خوبي داري.
ما قبلا چنين تاپيكي داشتيم اما با توجه به اينكه اين سايت و انجمن مكاني ورزشي و فوتبالي و بخصوص پرسپوليسي است ، مورد مخالفت و اعتراض خيلي از كاربران و رئيس كل محترم سايت نيز قرار گرفت و به همين جهت آنها قفل و به آرشيو انتقال يافت .
سعي همه اين است كه در اين انجمن بيشتر حول و حوش مسايل فوتبالي و فني آن صحبت و تبادل نظر شود تا اينكه بخواهيم اكثر تاپيك هاي آن را به مسايل تفريحي و سرگرمي اختصاص بدهيم.
متاسفانه و با عرض پوزش پيشنهاد شما مورد موافقت قرار نميگيرد.
با تشكر

k a s r a
10-23-2010, 09:47 AM
مرسی عمو متاسفونه من نمیدونستم...

ولی میشد سوالای فوتبالیم پرسیدا!! :4: در کل بیخیال میشوی یم :4:

k a s r a
10-31-2010, 08:19 PM
سلام علیکم :4:

میییییییییییدونما سایت فوتبالیه ولی با توجه به علاقه ی شخصیم و علاقه ای که بیشتر بچه ها دارن میخواستم یه تایپیک بزنم به اسمه ماوراء الطبیعه! به نظرم میتونه بحثای علمی داغ و قشنگ داخلش مورد بررسی قرار بگیره! میتونه کنار بحثای فوتبالی بحث علمی اینچنینی هم داشته باشیم! :4::8: دیگه جدا از بحث فوتبال قسمت طنز یکم داره تکراری میشه!

شایدم داشته باشیم ولی تا جایی که من گشتم تنها تاپیکی که مرتبط به ماوراء الطبیعه بود ارتباط انسان با جنه! امیدوارم این نظرم مورد بررسی قرار بگیره @};-

k a s r a
11-03-2010, 01:26 AM
الان دارین فکر میکنین؟ :4:

zamara
11-03-2010, 09:44 AM
ميتونيد اين تاپيك رو در بخش علمي ، فرهنگي ، هنري ايجاد كنيد .
موفق باشيد

k a s r a
11-03-2010, 09:48 AM
آخه یش مرسسسسسسسسسسسی :4:

sonia
11-05-2010, 11:37 AM
1سوال
تاپیکاییو که می زنیم کی باید تایید کنه؟

zamara
11-05-2010, 12:43 PM
1سوال
تاپیکاییو که می زنیم کی باید تایید کنه؟
هر تاپيك در هر بخشي كه ارسال شود ، مدير همان بخش بايد تاييد نمايد و چنانچه مدير نداشت من و يا آقا مسعود در صورت صلاحديد اينكار را انجام خواهيم داد .
موفق باشيد

sonia
11-05-2010, 07:49 PM
میشه 1 تاپیک سالن جشن پرسپولیسیا بزنیم؟
بابا الان مثلا بردیما ما کجا بریم جشن بگیریم؟

zamara
11-05-2010, 08:14 PM
میشه 1 تاپیک سالن جشن پرسپولیسیا بزنیم؟
بابا الان مثلا بردیما ما کجا بریم جشن بگیریم؟
تاپيك مورد نظر شما در انجمن موجود است و شما ميتوانيد در آن به فعاليت بپردازيد
با تشكر

** سالن جشن انجمن** (http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=1480)

iman.red9
11-18-2010, 12:56 PM
میخواستم بدونم میشه یه تاپیک کل کل بین دختروپسرا تو قسمت سرگرمی زد یا نه؟؟؟
اصلا قبلا همچین تاپیکی وجودداشته؟؟؟

zamara
11-18-2010, 06:47 PM
میخواستم بدونم میشه یه تاپیک کل کل بین دختروپسرا تو قسمت سرگرمی زد یا نه؟؟؟
اصلا قبلا همچین تاپیکی وجودداشته؟؟؟
ايجاد اين تاپيك يعني اختلاف و دو دستگي بين دخترها و پسرهاي انجمن و اصلا نميتونه براي انجمن مفيد باشه و من شخصا با ايجاد اين نوع تاپيك شديدا مخالف هستم.
مگه دختر و پسر بايد همديگه كل كلي هم داشته باشند ؟ بايد هميشه بين اين افراد دوستي و محبت و صميميت باشه نه اينكه جنگ و دعوا .

asal
11-18-2010, 08:05 PM
عمو جون نظر شما محترمه :-* ولی به نظر من خیلی هیجان داره که:gamm::9: ...در ضمن همه هم میدونن که به شوخی حرفایی زده میشه و کسی به دل نمیگیره :)

zamara
11-18-2010, 08:43 PM
چون تجربه اين نوع كل كل ها رو توي ساير سايت هاي ديگه دارم و ديدم كه آخر اينگونه كل كل ها و شوخي ها به كجا رسيده ، نميتونم اجازه بدم كه اينجا فضاي محبت آميزي كه الان وجود داره به فضاي آلوده اي تبديل بشه .
اولش خوب و به قول معروف كلي هم حال ميده ولي بعدا" باعث ناراحتي و تشنج و بي احترامي و توهين به همديگه ميشه .
خواهشا نخواهين كه اين تاپيك رو اجازه باز كردن بدم .

P!NK
12-02-2010, 08:55 PM
به نظر من اگه بشه جدولهای لیگ ها و بازیهای بعدیشون توی سایت گذاشته بشه خیلی خیلی فوق العاده میشه. مثلا لیگ اسپانیا توی قسمت اسپانیا، انگلیس توی انگلیس و ... اگه بشه بصورت عکس نباشه خیلی بهتره چون هم زودتر لود میشه هم همیشه موندگار هست... با تشکر...

alibother
04-08-2011, 10:53 AM
درود
تاپیک اگه يه ماژيک داشته باشيد پشت لباس نفر قبلي چي مي‌نويسيد؟ (http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=7247) قفل شده. علتش رو میخواستم بدونم

zamara
04-08-2011, 11:01 AM
با توجه به ورزشی بودن سایت و کمی مباحث فنی و همچنین ازدیاد چنین تاپیک های مشابه , بدستور رئیس کل اینگونه تاپیک ها قفل و به آرشیو انتقال داده شد .
نظر ایشان این بود که به جای پرداختن به اینگونه مسایل بی ارزش به سمت نقد و نظر و بحث های فنی و فوتبالی بروید .
با تشکر

rahim
04-10-2011, 12:18 AM
یه ÷یشنهادی هست ..
البته میزارم برای روزهای بعد از کنکور وامتحانات این بچه ها تا کمی انجمن شلوغ باشه ..
همین رو بگم ...
که یه سری مسابقه ورزشی بین طرفداری تیم های مختلف لیگ برتر خودمون هست از ابی ها ونفتی ها وتراختورهای وهمیطور مشهدی و شاهینی والبت اصفهانی هم اینجا داریم
یه سری برنامه برای نزدیکتر شدن بچه ها ی سایر تیم های انجمن خودمون ..

البته بعدش مسابقات بین استانی هم برگزار می کنیم ..

zamara
04-10-2011, 09:02 AM
رحیم جان هر موقع , زمان و شرایط رو مناسب دیدی خودت اینکار رو بکن و با اینکار یک سورپرایز برای بقیه فراهم کن .

Captain Nc Sparrow
04-10-2011, 09:34 PM
سلام عمو من هرچي گشتم تاپيك موردنظرمو پيدا نكردم ميشه خواهش كنم ايجادش كنيد

zamara
04-10-2011, 10:35 PM
شما خودتون تاپیک رو ایجاد کنید و در صورت نیاز به تایید من آن را تایید خواهم کرد .
البته اگه تکراری و غیر فنی نباشه .

alibother
04-15-2011, 04:31 PM
پیشنهاد میکنم یه تاپیک جدید بزنیم به نام کلاس انشاء. هر ماه یه موضوع بدیم و بچه ها در موردش یه انشاء بنویسن. پیشنهاد میکنم موضوع اول پرسپولیس باشه.

zamara
04-15-2011, 07:23 PM
با پیشنهاد علی آقا موافقم و میتونید خودتون اینکار رو بکنید و ما هم ادامه خواهیم داد .
با تشکر از شما

P!NK
08-10-2011, 02:15 AM
به نظر من اگه بشه جدولهای لیگ ها و بازیهای بعدیشون توی سایت گذاشته بشه خیلی خیلی فوق العاده میشه. مثلا لیگ اسپانیا توی قسمت اسپانیا، انگلیس توی انگلیس و ... اگه بشه بصورت عکس نباشه خیلی بهتره چون هم زودتر لود میشه هم همیشه موندگار هست... با تشکر...

والا کسی جواب ما رو نداد اینجا!

آقا قدیما بعد از هر بازی نظرسنجی میذاشتید و بهترین بازیکن پرسپولیس در اون بازی رو میپرسیدید، کار جالبی بود دیگه ادامه نمیدید؟

zamara
08-10-2011, 09:02 AM

یدید؟
با تشکر از شما
مدیریت محترم انجمن فوتبال خارجی جناب RED STORM (http://www.arteshesorkh.com/forum/member.php?u=967) در صورت تایید و لزوم وجود چنین تاپیکی ،اقدامات لازم را صورت دهید.

babak red
08-10-2011, 09:33 AM
والا کسی جواب ما رو نداد اینجا!

آقا قدیما بعد از هر بازی نظرسنجی میذاشتید و بهترین بازیکن پرسپولیس در اون بازی رو میپرسیدید، کار جالبی بود دیگه ادامه نمیدید؟
اتفاقا منم میخواستم همین کارو بکنم.حالا که یاد اوری کردی چشم.این تایپیک رو ایجاد می کنیم

Sorkh/rag
08-11-2011, 08:00 AM
عارضم خدمت رفقاي گل كه من ميخوام2تا تاپيك بزنم
1-اگرديدي جواني بر درختي تكيه كرده...........رسيدي بهش چي ميگي؟؟
2-فرق بين دوتيم پرسپوليس و اس تق لال و هواداراشون
لطفاجواب منو بدين خدا از بزرگي كمتون نكنه!
ايشالاهرچي از خدا ميخايد بهتون بده
ايشالابه هرچي دست ميزنيد طلا بشه!
روي من بينوا رو زمين نندازيد

Masoud
08-11-2011, 12:38 PM
عارضم خدمت رفقاي گل كه من ميخوام2تا تاپيك بزنم
1-اگرديدي جواني بر درختي تكيه كرده...........رسيدي بهش چي ميگي؟؟
2-فرق بين دوتيم پرسپوليس و اس تق لال و هواداراشون
لطفاجواب منو بدين خدا از بزرگي كمتون نكنه!
ايشالاهرچي از خدا ميخايد بهتون بده
ايشالابه هرچي دست ميزنيد طلا بشه!
روي من بينوا رو زمين نندازيد

سلام.
ممنون ریحانه جان.
ولی تاپیک اول قبلا زده شده و کارشم کرده و الان رسیده به ارشیو.
پس اون که اصلا هیچی.
تاپیک دوم منظورت رو نمیفهمم چیه ! چه صحبهتی میخواد انجام شه توش ؟ مثلا بچه های بیان بگن پرسپولیسی ها بهتر از استقلالی هان ؟ یا راجب بازیهاشون صحبت کنن ؟ واضحتر بگو چون این چنین تاپیکهایی خیلی تو انجمن هست.

beckham
08-11-2011, 12:42 PM
فک کنم منظورش اینه که اونجا بیان درباره دو تیم پرسپولیس و استقلال با هم بحث کنند

Sorkh/rag
08-11-2011, 04:26 PM
ببين مثلا هركدوم ازبچه ها اگه فك ميكنن پريسپوليس با اس تق لال فرق داره يا همينطور هواداراشن بيان و اون فرقو از نظرخودشون بگن!!

Sorkh/rag
08-13-2011, 08:04 AM
اصلا داداش مسعود بيخيال!!حالا كه فك ميكنم ميبينم خودمم زياد باهاشون حال نميكنم!!!
بعدا ميام يه تاپيك هبب ميزنم همه كفبر شن!!!!!!!!!