PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تیم ملی انگلستان

Tifusi
02-02-2010, 05:58 PM
سلام
توی این تاپیک مسائل مربوط به تیم ملی انگلستان رو مطرح می کنیم و راجع بهشون بحث میکنیم.

Tifusi
02-02-2010, 05:58 PM
چیزی تا جام جهانی نمونده وتیم ملی انگلیس آمادس تا با تمام قدرت وارد تورنمنت بشه

Tifusi
02-02-2010, 06:07 PM
احتمال جدایی بریج از تیم ملی انگلیس

پس از جنجالی که در مورد رابطه نامشروع جان تری و نامزد سابق وین بریج، به وجود آمد، این ستاره انگلیسی به خداحافظی از ترکیب تیم ملی کشورش می اندیشد.
مدافع منچسترسیتی درنظر دارد که تا زمانی که نام تری درترکیب تیم ملی انگلیس دیده می شود و بازوبند کاپیتانی تیم ملی این کشور را بربازو می بندد، به اردوی تیم ملی نرود و اعلام کرده که تنها زمانی حاضر است تا بازگردد که کاپلو نام تری را از آن تیم خط زده باشد.

Tifusi
02-07-2010, 02:28 PM
فردیناند کاپیتان جدید سه شیرها

مربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس معتقد است که گرفتن بازوبند کاپیتانی این تیم از تری، بهترین تصمیم برای سه شیرهاست.

سایت گل- روز جمعه مربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس در ومبلی با جان تری دیدار کرد و پس از این دیدار بود که اعلام شد که تری از این پس کاپیتان تیم ملی انگلستان نخواهد بود. در جریان این دیدار، کاپلو به تری گفت که پس از جنجال غیراخلاقی و رابطه نامشروعش با نامزد وین بریج، هم تیمی سابقش در چلسی،دوران کاپیتانی او در تیم ملی انگلیس به سر آمده است.

بخشی از صحبتهای کاپلو به صورت بیانیه ای در وب سایت رسمی اتحادیه فوتبال انگلیس منعکس شده که آن را با هم می خوانیم:« پس از آنکه مدتها در مورد این موضوع فکر کردم،به این نتیجه رسیدم که بهترین راهکار برای من این است که بازوبند کاپیتانی را از جان تری بگیرم. به عنوان یک کاپیتان، جان تری رفتار مثبت و خوبی در زمین داشته است ولی من می بایست مسائل دیگر را نیز در بگیرم و ببینم که چه تصمیمی برای تیم ملی انگلیس بهترین تصمیم است.»

کاپلو ادامه داد:« چیزی که برای تیم ملی انگلیس بهترین باشد، آن تصمیم من خواهد بود.»

بدین ترتیب کاپلو در ادامه صحبتهایش پس از دیدار 12 دقیقه ای با تری، به این نکته اشاره کرد که فردیناند، کاپیتان جدید سه شیرها خواهد بود و در این باره گفت:« زمانی که تری را به عنوان کاپیتان تیم برگزیدم، کاپیتان دوم و سوم تیم را هم انتخاب کردم؛ اکنون هم نیازی به تغییر دادن نمی بینم. کاپیتان دوم، کاپیتان اصلی تیم خواهد بود.در اینجا می خواهم از مسئولان اتحادیه فوتبال انگلستان تشکر کنم که تصمیم گیری نهایی در این رابطه را در اختیار من گذاشتند»

پیش از این کارلو آنچلوتی ، سرمربی چلسی در صحبتهایی اعلام کرده بود که به رغم جنجال غیراخلاقی تری، بازوبند کاپیتانی چلسی از او گرفته نخواهد شد.

Tifusi
02-07-2010, 03:59 PM
آتش بس تری و بریج برای موفقیت انگلیس

به نظر می رسد که جان تری و وین بریج تصمیم گرفته اند تا چشمشان را برروی مشکل موجود بسته و هر دو در خدمت تیم ملی انگلیس باشند.

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میل، جان تری و وین بریج، ستاره های تیم ملی انگلیس موافقت کردند تا با کنار گذاشتن مسائل شخصی ، هر دو برای موفقیت تیم ملی انگلیس در رقابتهای جام جهانی با کاپلو همراه شوند.

طبق اخبار منتشره قرار است این دو بازیکن که مدتی در چلسی هم تیمی بوده اند باردیگر بایکدیگر بر سر مسائل به وجود آمده صحبت کنند و اختلافات موجود را به دست فراموشی بسپارند.

یکی از منابع نزدیک به این بازیکنان در صحبتهایی گفت:«این دو بازیکن باهم صحبت می کنند. این بدین معنا نیست که یکی از آنها می بایست عقاید دیگری را بپذیرد و یا با او موافق باشد.ولی مهمترین نکته این است که این دو نفر با هم صحبت خواهند کرد.برای آنکه رابطه کاری این دو نفر ادامه یابد، نیازی به این نیست که با هم به گردش و تفریح بروند و یا درکنار هم شام صرف کنند یا دوستان صمیمی باشند.این طور به نظر می رسد که این دو بازیکن به جایی رسیده اند که به این فکر کنند که چه چیزی برای هر دوی آنهاوبرای تیم ملی کشورشان بهتر است.»

در این میان روزنامه نیوز آو د ورلد نیز به این نکته اشاره کرده که کاپلو از تری خواسته تا به دنبال کمکهایی حرفه ای باشد تا بتواند آسیبهایی که به وجهه شخصیتی اش وارد آمده را بهبود بخشد.دن فابیو روز جمعه و در دفتر خود در ومبلی، جلسه ای 12 دقیقه ای با تری داشت و پس از این جلسه تری را از کاپیتانی تیم ملی انگلیس عزل و فردیناند را به این عنوان برگزید.

Tifusi
02-08-2010, 01:46 PM
کاپلو بریج را دعوت می کند

سرمربی سه شیرها در نظر دارد تا وین بریج را برای دیدار دوستانه تیمش مقابل مصر به اردوی آماده سازی تیم ملی انگلیس فرابخواند.

سایت گل- تیم ملی انگلیس روز سوم ماه مارس در ورزشگاه ومبلی میزبان مصر خواهد بود و طبق گزارش منتشره در میرر فوتبال، فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس در نظر دارد تا وین بریج، مدافع منچسترسیتی را برای حضور در این دیدار دوستانه به اردوی سه شیرها دعوت کند.

فرانکو بالدینی، دستیار این مربی ایتالیایی در طول این مدت و پس از رسوایی اخلاقی جان تری و ارتباط نامشروعش با وانسا پرونس، نامزد سابق بریج، دو بار با بریج صحبت کرده است.حضور یا عدم حضور بریج در اردوی تیم ملی انگلیس به خواست شخصی او بسته است که آیا حاضر است در کنار تری به تمرین پرداخته وبا او به میدان مسابقه برود یا خیر. ولی طبق گزارشهای منتشره،این دو ستاره اختلافات را کنار گذاشته و آماده اند تا در کنار هم برای تیم ملی انگلیس به میدان بروند.

پس از فاش شدن این ماجرای غیراخلاقی، بریج سکوت کرده و در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل هال سیتی که با شکست 1-2 منچسترسیتی همراه بود، پس از دو ماه دوری از میادین به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو، برای تیم مانچینی به میدان رفت.

طبق گزارشهای منتشره، 17 نفر از اعضای تیم ملی انگلیس نیز با بریج تماس گرفته و او را ترغیب به ادامه حضور در اردوی سه شیرها نموده اند و از او خواسته اند که به دلیل این ماجرا،از فوتبال بین المللی کناره گیری نکند.

این ستاره 29 ساله یکی از گزینه های کاپلو برای حضور در رقابتهای جام جهانی است و به نظر می رسد که کاپلو نیز در این رابطه تصمیمش را گرفته و در نظر دارد که هر دوی این ستاره ها را در صورت تمایل و آمادگی آنها به اردوی سه شیرها فرابخواند.

Tifusi
02-08-2010, 01:46 PM
کاپلو:یکی از سخت ترین گروه ها

سرمربی سه شیرها معتقد است که تیمش در یکی از سخت ترین گروه های رقابتهای مقدماتی جام ملتهای اروپا (یورو2012) قرار گرفته است.

سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی در مورد همگروهی تیمش با تیمهای سوئیس، بلغارستان، ولز و مونته نگرو در مرحله مقدماتی یورو 2012 گفت:« تیم ما در گروه سختی قرار گرفته است و می بایست در هر دیدار، بسیار قوی ظاهر شویم. ولز اکنون یکی از بهترین تیمهای حاضر است، چرا که آنها بازیکنان بسیار جوان و توانایی را در اختیار دارند. سوئیس هم به رقابتهای جام جهانی راه یافته و در حال حاضر یکی از بهترین و آماده ترین تیمهاست.»

کاپلو در ادامه صحبتهایش در مورد سخت ترین همگروهی تیمش از سوئیس نام برد و گفت:« فکر می کنم که سوئیس سخت ترین حریف ما باشد ؛ آنها در سالهای اخیر پیشرفت بسیار زیادی داشته اند.»

Tifusi
02-08-2010, 01:50 PM
رقابتهای یورو 2012:
گروه جی:

انگلیس*

سوئیس*

بلغارستان*

ولز*

مونته نگرو*

Masoud
02-08-2010, 08:11 PM
آخرین اخبار از رسوایی اخلاقی جان تری/همسر تری از وی جدا می شود؟

جان تري پس از گرفته شدن بازوبند كاپيتاني تيم ملي فوتبال انگليس از او گفت، قصد دارد برسر اين سمت مبارزه كرده و پيش از رقابت‌هاي جام جهاني 2010 بار ديگر رهبري بازيكنان تيم ملي انگليس را در درون ميدان به دست بگيرد.
تري كه به دنبال رسوايي اخلاقي مجبور شده است بازوبند كاپيتاني تيم ملي انگليس را به دستور فابيو كاپلو به ريوفرديناند واگذار كند در اين باره به روزنامه انگليسي سان گفت: فكر مي‌كنم بتوانم دوباره كاپيتان بشوم، البته چنانچه همه چيز دوباره آرام شود. در تمام زندگي‌ام جنگيدم و اكنون هم كوتاه نخواهم آمد.
روزنامه سان اين سخنان را به نقل از يكي از دوستان تري در شماره روز شنبه خود درج كرد.
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس به دنبال رابطه غيراخلاقي تري با سابقه 58 بازي ملي با نامزد سابق وين بريج تصميم گرفت رهبري بازيكنانش در درون ميدان را به مدافع شياطين سرخ بسپارد. اين رسوايي اخلاقي كه به پرونده تري مشهور شده در روزهاي اخير در فوتبال جزيره بسيار خبرساز شده و تيتر يك بسياري از روزنامه‌ها و خبرگزاري‌هاي اين كشور و حتي اروپا شده است.
گردون براون نخست‌وزير انگليس هم از جمله افرادي است كه در اين باره به اظهارنظر پرداخت. براون در اين باره گفته بود مربي بايد تصميم گيرنده باشد و آقاي كاپلو هم اين كار را كرده است. فكر مي‌كنم مردم از اين تصميم پيروي خواهند كرد.
كاپلو روز گذشته پس از آن كه اتحاديه فوتبال انگليس تصميم‌گيري درباره سرنوشت كاپيتاني تيم ملي فوتبال اين كشور را به او سپرد عنوان كرد كه بازوبند را به ريوفرديناند مدافع مياني منچستر يونايتد واگذار خواهد كرد. جانشين او هم استيون جرارد ستاره ليورپول خواهد بود.
رسانه‌ها به دنبال تصميم دن فابيو عنوان كردند كه اين تصميم براي تري بسيار ناگوار بوده است چرا كه او بستن بازوبند كاپيتاني را افتخاري بزرگ براي خود مي‌دانست. از همين رو در بازگشت به اردوي چلسي قول داد تا با چنگ و دندان برسر پس گرفتن بازوبند كاپيتاني مبارزه كند.
در همين حال يكي از نزديكان ونسا پرونسل نامزد سابق وين بريج از پيشنهاد شش رقمي روزنامه‌هاي زرد انگليسي براي چاپ اين داستان خبر داد. به گفته او اين زن مدل فرانسوي از پذيرش اين موضوع صرف‌نظر كرده است. روزنامه‌ها عنوان مي‌كنند كه تري با پرداخت رقم هنگفتي به او از او خواسته است تا اين كار را انجام ندهد.
دردسر ديگر در تيم ملي انگليس آن است كه بسياري گمان مي‌دهند بريچ به فوتبالش در تيم ملي انگليس پايان بدهد. از آنجايي كه كاپلو نخواست به طور كامل از تري چشم‌پوشي كند اكنون بريج در انديشه خداحافظي از تيم ملي كشورش است. بازيكن پيشين چلسي و حال حاضر منچستر سيتي در محفلي خصوصي گفته است كه پس از اين رخدادها ديگر نمي‌تواند با تري كه دوست صميمي‌اش بوده است در يك تيم توپ بزند.
تري بازوبند كاپيتاني تيم ملي انگليس را سه سال و نيم پيش از ديويد بكام گرفت. او درون ميدان به خاطر جنگندگي‌اش الگوي بسياري از بازيكنان فوتبال است و فرمانده‌اي تمام عيار به شمار مي‌آيد. اين بازيكن پيش از اين هم چندين بار به دليل رفتارهاي اشتباه با انتقادهايي روبرو بوده است.

Tifusi
02-28-2010, 12:44 PM
کاپلو و لیست 24 نفره سه شیرها
مربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس، لیست 24 نفره تیمش را برای دیدار دوستانه مقابل مصر ارائه کرده است.

سایت گل- فابیو کاپلو لیست نهایی خود را برای دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل مصر که در ورزشگاه ومبلی برگزار خواهد شد،اعلام کرده است

رایان شاوکراس، بازیکن استوک سیتی درحالی به تیم ملی انگلیس فراخوانده شده که در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل آرسنال، با تکلی خشن، پای آرون رمزی بازیکن آرسنال را شکست

استوارت داونینگ، ستاره خط میانی استون ویلا نیز به ترکیب تیم ملی کشورش فراخوانده شده است. لیتون باینس و استفن وارناک نیز برای پرکردن جای خالی اشلی کول و وین بریج نهایت تلاش خود را به کار خواهند گرفت.

لیست بازیکنان فراخوانده شده به ترکیب تیم ملی انگلیس بدین ترتیب است

دروازه بانان : دیوید جیمز، روبرت گرین، جو هارت

مدافعان: وز براون، جان تری، متئو آپسون، جلن لسکات، رایان شاوکراس، لیتون باینس، استفن وارناک

بازیکنان خط میانی: جیمز میلنر، دیوید بکام، تئو والکات، فرانک لمپارد، گرث بری، استیون جرارد، مایکل کریگ، شان رایت فیلیپس، استوارت داونینگ

فورواردها: امیل هسکی، جرامین دفو، وین رونی، پیتر کراوچ، کارلتون کول

Tifusi
02-28-2010, 05:01 PM
کاپلو: تازمانی که من هستم تری کاپیتان نمی شود

مربی ایتالیایی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرده که تازمانی که او مربی تیم ملی انگلیس باشد، بازوبند کاپیتانی را برروی بازوی تری نخواهیم دید و دلیل این ماجرا نیز خیانت تری به هم تیمی سابقش و رابطه نامشروع با نامزد بریج عنوان شده است.
سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلستان اعلام کرده که در تصمیمش مبنی بر پس گرفتن بازوبند کاپیتانی این تیم از جان تری راسخ است و اعلام کرده که تا زمانی که او مربی گری سه شیرها را عهده دار باشد، دیگر بازوبند تیم ملی انگلیس را بربازوی جان تری نخواهیم دید.

به علاوه کاپلو در لیست بازیکنان فراخوانده برای دیدار تیم ملی انگلیس مقابل مصر نام وین بریج، ستاره منچسترسیتی را که چند روز پیش در بیانیه ای کناره گیری اش از تیم ملی انگلیس را اعلام کرده بود را نیاورده است.

کاپلو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« از اکنون تا جام جهانی تری کاپیتان تیم نخواهد بود. حتی اگر من سرمربی تیم ملی انگلیس نباشم.»

در ماه گذشته بود که پس از رسوایی های اخلاقی تری و افشای رابطه نامشروعش با نامزد وین بریج، کاپلو بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را از تری گرفت و در جریان دیدار شنبه شب دو تیم چلسی و منچسترسیتی نیز بریج از دست دادن با تری سرباز زد.

سرمربی ایتالیایی سه شیرها ادامه داد:« جان تری لیدر بزرگی است ولی نمی تواند بازوبند را در اختیار داشته باشد. من این را به او نیز گفته ام.فکر نمی کنم که بازیکنان تیم به خاطر این موضوع به او بی احترامی کنند. چرا که روحیه همان روحیه همیشگی است. من به تری گفتم که کاپیتان تیم همیشه الگویی برای کودکان و هواداران است. من با تری صحبت کردم و او کاملا همه چیز را درک کرد. امیدوارم که این پایان این ماجرا باشد و باید بگویم که هیچ وقت به کنار گذاشتن تری از اردوی تیمم فکر نخواهم کرد.»

Tifusi
03-02-2010, 02:55 PM
کاپلو: تفاوت میان رونی و رونالدو، مسی و کاکا

سرمربی سه شیرها در صحبتهایی وین رونی، ستاره تیمش را با ستاره های حال حاضر دنیای فوتبال مقایسه کرده است.
سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرده که تفاوت زیادی میان وین رونی و بازیکنانی از جمله کریستیانو رونالدو، مسی و کاکا وجود دارد

این روزها بحث های متعددی مطرح می شود و خیلی ها نام این ستاره 24 ساله انگلیسی را در میان برترین بازیکنان دنیا قرار می دهند ولی مربی سابق یوونتوس و رئال مادرید معتقد است که رونی 24 ساله تفاوتهای زیادی با این بازیکنان دارد.

کاپلو در گفتگو با آی تی وی گفت:« مسی به خوبی دریبل می زند و به خوبی همه چیز را تصور می کند. رونالدو نیز بسیار تند و تیز است و شوتهای راه دورش بی نظیر می باشد. کاکا نیز توانایی فوق العاده ای در رساندن خودش از خط میانی به محوطه جریمه دارد.»
این مربی ایتالیایی در ادامه در مورد توانایی های رونی گفت:« رونی بازیکن کاملا متفاوتی است. او یک فوروارد مرکزی است که می تواند به تنهایی درخط حمله حاضر شود. او توپ را به خوبی در اختیار می گیرد و دریبل می کند.رونی می تواند از راه دور شوت کند و همچنین گلهای زیبایی را با ضربات سر به ثمر می رساند. ولی تفاوت بزرگ و مهم دیگری میان رونی و سایر این بازیکنان وجوددارد. آن هم این است که رونی به خوبی تیم حریف را پرس می کند. او بسیار دونده است ولی سایرین چنین کاری را انجام نمی دهند و این تفاوت بزرگ رونی است.
این ستاره 24 ساله در رقابتهای این فصل 28 گل به ثمر رسانده است.

Tifusi
03-02-2010, 03:02 PM
آلن شیرر:بریج در تصمیمش تجدیدنظر کند
ستاره سابق سه شیرها خواهان آن است تا وین بریج بار دیگر به ترکیب تیم ملی انگلیس بازگردد.

سایت گل- وین بریج ، ستاره ملی پوش سیتی با توجه به جنجالهای هفته های اخیر که به طور غیرمستقیم دامنگیر زندگی شخصی اش شده، در بیانیه ای از فوتبال در عرصه ملی خداحافظی کرد و به همین دلیل نیز فابیو کاپلو نام او را در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی این کشور برای دیدار دوستانه چهارشنبه شب مقابل مصرقرار نداده است.

در این میان آلن شیرر، ستاره سابق تیم ملی انگلیس در صحبتهایی از وین بریج خواسته تا در تصمیمش تجدید نظر کرد.

مدافع باتجربه منچسترسیتی چند روز پیش باانتشار بیانیه ای اعلام کرد که به دلیل مشکلات شخصی ای که میان او و جان تری وجود دارد ، تصمیم به ترک اردوی سه شیرها گرفته. جان تری به دلیل رابطه نامشروع با نامزد سابق بریج، موجبات ناراحتی این ستاره را فراهم آورده، تا آنجا که در جریان دیدار منچسترسیتی مقابل چلسی، بریج از دست دادن با کاپیتان آبی پوشان سر باز زد.

در این میان شیرر با ابراز امیدواری از اینکه مدافع سیتی سالها بعد از تصمیمی که گرفته حسرت نخورد و احساس پشیمانی نکند، در این رابطه گفت:« واقعا درک می کنم که بریج چرا نمی خواهد که در اردوی تیم ملی انگلیس در دیدار مقابل مصر حاضر باشد ولی امیدوارم که ده سال بعد، او از اینکه در جام جهانی حاضر نبوده، پشیمان نشود. در طول زمان، ناراحتی و دلخوری از میان می رود و به نظر من بریج باید در تصمیمش تجدید نظر کند.»

Tifusi
03-18-2010, 07:04 PM
کاپلو بکام را در یورو2012 می خواهد

مربی سه شیرها در صحبتهایی ابراز امیدواری کرده که بکام به حضورش در تیم ملی انگلیس ادامه دهد

سایت گل- فابیو کاپلو ، سرمربی تیم ملی انگلیس امیدوار است که دیوید بکام بتواند با رهایی از بند مصدومیت در رقابتهای یورو2012 حاضر باشد.

دیوید بکام که یکشنبه شب و در جریان دیدار میلان مقابل کیه وو دچار پارگی تاندون آشیل پایش شد، شانس حضور در رقابتهای جام جهانی 2010 را از دست خواهد داد.

این ستاره انگلیسی دیروز در فنلاند مورد عمل جراحی قرار گرفت ولی انتظار می رود که برای 4 ماه نتواند به تمرین بپردازد و البته فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی به او روحیه داده است.

کاپلو در گفتگو با اسکای سپورتس نیوز گفت:« امیدواریم که او برای سال آینده از بند مصدومیت رها شود و در رقابتهای یورو2012 در اوج آمادگی باشد، چرا که بکام یکی از بهترین بازیکنان تیم ملی انگلیس است.»

او پیش از این نیز پیغام همدردی ای برای بازیکن دل شکسته اش ارسال کرده بود. کاپلو در این رابطه گفته :« من برای مصدومیت بکام واقعا متاسفم ولی امیدوارم که او به روزهای اوجش بازگردد.این خطرناک است ولی زندگی بازیکنان فوتبال همین است.»

Tifusi
03-18-2010, 07:06 PM
ماسفم که بکهام جام جهانی 20101 رو از دس داد
واقعت ضربه بدیه
فکر می کنم(تقریبا مطمئن هستم) کاپلو نمی تونه کسی رو جایگزین کنه

Tifusi
03-19-2010, 11:25 AM
رابرت گرین، آماده پوشیده پیراهن شماره یک تیم ملی انگلیس

قرار گرفتن در ترکیب اصلی سه شیرها در مقابل مصر، اعتماد به نفس دروازهبان وستهم را افزایش داده است

سایت گل- رابرت گرین، دروازه بان تیم وستهم یونایتد، می داند که اگر می خواهد به آرزوی جاه طلبانه اش برای پوشیدن پیراهن شماره یک تیم ملی انگلیس در جام جهانی جامه عمل بپوشاند، باید فرم خوبش را حفظ کند.
این دروازه بان باتجربه در آخرین بازی دوستانه تیم ملی انگلیس که شب گذشته در مقابل مصر انجام شد، 90 دقیقه به طور ثابت درون دروازه قرار گرفت و شاید این نشانه این باشد که سرمربی ایتالیایی سه شیرها او را به عنوان گزینه اصلی مدنظر دارد. این دروازه بان 30 ساله در تنها شکست انگلیس در بازی های مقدماتی جام جهانی در مقابل اکراین از بازی اخراج شد و این مسئله موجب شد تا مورد انتقاد رسانه های بریتانیایی قرار بگیرد.
او در مصاحبه با نشریه " پرس آسوسی ایشن" گفت:" طرفداران به من یادآوری می کنند که این اولین بازی من پس از اخراج در بازی با اکراین بود- و به این دلیل از آنها ممنونم!- اما من همیشه به آینده نگاه می کنم. مسئله ای که اتفاق افتاد، جزئی از زندگی است و چیزی است که باید از آن درس گرفت. من فکر می کنم که پس از آن اتفاق به عنوان یک دروازه بان پیشرفت کردم و می خواهم به این پیشرفت ادامه بدهم."
گرین اعتقاد دارد که انتخاب او نشان می دهد که او در برنامه های کاپلو در جام جهانی جای دارد هرچند رقابت سختی با جو هارت و دیوید جیمز همچنان پابرجاست. " بازی کردن لذت بخش است و اگر من در جام جهانی جزئی از تیم نبودم، در این مسابقه به میدان نمی رفتم. من از این مسابقه چیزهای زیادی یاد گرفتم و اکنون بسیار مشتاقم که برای وستهم و تیم ملی کشورم بازی کنم. من دوست دارم که در همه بازی ها به میدان بروم. در بازی هایی مانند این است که اعتماد به نفس لازم را به دست می آورم و می توانم به جلو حرکت کنم."

Tifusi
03-19-2010, 11:34 AM
اینم آمار و نمرات تیم ملی انگلیس در مقدماتی جام جهانی 2010

Tifusi
04-21-2010, 09:43 PM
ليپي انگليس كاپلو را تحسين كرد

سرمربي آتزوري اعتقاد دارد كه سه شيرها مي توانند به فينال جام جهاني برسند
سايت گل- مارچلو ليپي، سرمربي تيم ملي ايتاليا، در گفتگو با شبكه تلويزيوني گاتزتا تي وي، به تحسين تيم ملي انگليس و سرمربي اش، فابيو كاپلو پرداخت.

او سه شيرها را تيمي خوب توصيف كرد كه نواقص گذشته را برطرف كرده و مي تواند يكي از مدعيان جام جهاني باشد.

ليپي گفت:" انگليس تيم مهمي است؛ تيمي كه اكنون از فاكتورهايي كه در گذشته برخوردار نبود، بهره مند است. آنها تيم منسجمي هستند و اكنون مربي بسيارخوبي آنها را هدايت مي كند."

نحوه گروه بندي تيم ها در جام جهاني به صورتي است كه احتمال فينال انگليس- ايتاليا وجود دارد؛ فينالي كه ليپي نيز از آن به شدت استقبال مي كند.

"ممكن است در فينال با آنها روبرو شويم زيرا قرعه كشي به صورتي است كه اين احتمال وجود دارد. ديدار فوق العاده اي خواهد بود. دوست دارم واكنش كاپلو در زمان شنيدن سرود ملي ايتاليا را ببينم."

Tifusi
04-23-2010, 12:37 AM
دیدار دوستانه انگلیس مقابل آرژانتین پس از جام جهانی

سایت گل- براساس گزارش نشریه پرس اسوسی ایشن، مسئولان فدراسیون فوتبال انگلیس به دنبال برگزاری دو دیدار دوستانه با آرژانتین هستند که یکی از آنها پس از رقابت های جام جهانی و دیگری در سال 2013 انجام خواهد شد.
انگلیسی ها قصد دارند برای سالگرد صد و پنجاهمین سالگرد تاسیس فدراسیون فوتبالشان یک بازی دوستانه برگزار کنند و با توجه به تاریخچه پر فراز و نشیب دو کشور در تارخ فوتبال، آنها آرژانتین را گزینه مناسبی برای این منظور می دانند.
آنها امیدوارند که بتوانند سال آینده اولین دیدار را با شاگردان دیه گو مارادونا در خاک اروپا انجام دهند (دیداری که آرژانتین میزبان به حساب خواهد آمد) و دو سال بعد در ورزشگاه ویمبلی بازی برگشت را برگزار کنند.
حضور ستاره ای مانند لیونل مسی در کنار کارلوس تبس، سرخیو آگرو و آنخل دی ماریا برای انگلیسی ها نوید دهنده یک دیدار پرستاره خواهد ود.
آخرین بازی که دو تیم در مقابل هم قرار گرفتند در نووامبر سال 2005 در ژنو سوییس بود که انگلیس با دو گل دیر هنگام و به یادماندنی از مایکل اوون، 3-2 آرژانتین را شکست داد.

Tifusi
04-23-2010, 12:55 AM
هشتمین دوره جام جهانی فوتبال

انگلستان 1966

پس از هفت دوره برگزاری جام جهانی در کشورهای مختلف، هشتمین دوره مسابقات در زادگاه فوتبال برگزار گردید. هفتاد کشور برای حضور در بازیهای مقدماتی ثبت نام کردند. در 30 ژانویه 1964، گروههای مقدماتی مشخص شدند تا بعد از برگزاری مسابقات، 14 تیم به همراه برزیل قهرمان دوره گذشته و انگلیس میزبان مسابقات، دیدارهای نهایی را برگزار نمایند. در مسابقات مقدماتی از گروه آسیا-اقیانوسیه، تیم کره شمالی با شکست استرالیا در دو بازی به جام جهانی راه یافت. در اروپا، تیم پرتقال با درخشش ستاره موزامبیکی الاصل خود، اوزه بیو توانست تیم قدرتمند چکسلواکی را از پیش رو بردارد تا برای نخستین بار در دورنهایی جام جهانی حضور داشته باشد. به هر تقدیر با مشخص شدن 16 تیم نهایی، مسابقات جام جهانی در 6 ژانویه 1966 در هتل رویال گاردن لندن قرعه کشی شد و تیمها در چهار گروه چهار تیمی قرار گرفتند. انگلیسی ها از ورزشگاهها و امکانات فوق العاده ای برای برگزاری مسابقات برخوردار بودند و تمام تلاش خود را برای کسب مقام قهرمانی در کشور خود به کار گرفتند. البته یک حادثه می رفت تا این میزبانی شکوهمند را به شدت خدشه دار سازد؛ جام ژول ریمه که در ویترین یک تمبر فروشی به نمایش گذاشته شده بود، به سرقت رفت و انگلیسی ها شانس آوردند که پیش از شروع مسابقات، این جام توسط سگی به نام پیکل در پای یک درخت از زیر خاک بیرون کشیده شد تا رسوایی به بار نیاید. انگلستان تدارک فراوانی برای این مسابقات دیده و از تیمی فوق العاده تاکتیکی و قدرتمند برخوردار بود. آلفرد رمزی که از بازیکنان تیم ملی انگلیس در جام جهانی 1950 بود، سرمربیگری این تیم را از سال 1963 عهده دار شده بود. وی پایه تیم خود را بر خط دفاعی بنا نهاد و با بهره گیری از بابی مور و جکی چارلتون، دفاعی بسیار قدرتمند ساخت. او برای کسب موفقیت سیستم 3-3-4 را ابداع نمود که پس از جام جهانی 1966 و قهرمانی انگلیس به مدت ده سال الگوی مربیان بزرگ دنیا بود.
مسابقات دورنهایی در روز 11 جولای 1966 با بازی دو تیم انگلیس و اروگوئه از گروه اول در ویمبلی لندن آغاز شد. این دیدار با نتیجه صفر-صفر به پایان رسید. انگلیس با دو پیروزی دو بر صفر در برابر مکزیک و فرانسه به عنوان تیم اول به یک چهارم نهایی صعود کرد. تیم اروگوئه هم با پیروزی 2-1 در برابر فرانسه و تساوی بدون گل با مکزیک تیم دوم این گروه بود. در گروه دوم، آلمان غربی در نخستین دیدار خود 5-صفر سوئیس را درهم کوبید. آرژانتین هم موفق شد اسپانیا قهرمان جام ملتهای اروپا در سال 1964 که بازیکنان بزرگی چون لوئیس سوارز و پاکو جنتو را در اختیار داشت، 2 بر 1 شکست دهد. بازی دو تیم آلمان غربی و آرژانتین، بدون گل خاتمه یافت ولی در نهایت این دو تیم با برتری مقابل اسپانیا و سوئیس به عنوان تیمهای اول و دوم این گروه به مرحله بعد راه یافتند. در گروه سوم، برزیل فاتح دو جام جهانی گذشته با ترکیبی از قدیمی ها و چند جوان جویای نام، نخستین بازی خود را برابر بلغارستان با پیروزی 2-صفر با گلهای گارینشا و پله پشت سرنهاد ولی پله در این بازی آسیب دید تا از بازی دوم تیمش محروم شود. پرتقال هم با پیروزی 3-1 در برابر مجارستان، مدعی دیگر این گروه بود. برزیلی ها که فئولا (مربی این تیم در جام 1958) را بر روی نیمکت داشتند، در بازی دوم اسیر، قدرت نمایی مجارها شدند ومتحمل شکست 1-3 گردیدند تا با وحشت فراوان پای به بازی سرنوشت ساز با پرتقال گذارند. در برابر پرتقال هرچند پله به ترکیب تیم بازگشته بود ولی آشفتگی حاکم بر تیم برزیل باعث شکست 1-3 این تیم و حذف زود هنگام از جام جهانی شد. پرتقال با 3 پیروزی و مجارستان هم با کسب 2 پیروزی به مرحله بعد راه یافتند. در گروه چهارم، شوروی که تیمی فوق العاده منسجم داشت و در درون دروازه از یاشین افسانه سود می جست، با پیروزی 3 بر یک در برابر کره شمالی نماینده آسیا آغاز کرد. ایتالیا هم شیلی را 2 بر صفر شکست داد. کره شمالی که چندان جدی گرفته نمی شد، در دومین دیدار خود شیلی، دارنده عنوان سوم جام جهانی قبل را با نتیجه مساوی 1-1 متوقف نمود. هرچند این تساوی ابتدا حادثه شمرده شد ولی چشم بادامیها با پیروزی 1- صفر برابر ایتالیا در دیدار آخر خود ثابت نمودند که تیمی هماهنگ و قابل اعتنا هستند. پس از این بازی، عنوان طوفان زرد به این تیم داده شد و توجه جهانی به این تیم، معطوف گردید. شوروی با شکست شیلی و ایتالیا به عنوان تیم اول به دور بعد صعود نمود و کره شمالی هم، دوم گروه شد.
در مرحله یک چهارم نهایی، انگلیس در یک دیدار پربرخورد، آرژانتین را یک-صفر شکست داد. آلمان غربی هم موفق شد تیم اروگوئه را 4-صفر شکست دهد. در زیباترین دیدار این مرحله، کره شمالی به مصاف پرتقال رفت و درحالیکه تا دقیقه 27، 3 بر صفر از این تیم پیش بود، با درخشش پلنگ سیاه پرتقال (اوزه بیو) که به تنهایی 4 گل به ثمر رساند، در نهایت 3-5 بازنده و از دور رقابت ها کنار رفت. شوروی هم با پیروزی 2-1 در برابر مجارستان، دیگرتیم راه یافته به مرحله نیمه پایانی بود.
در مرحله نیمه نهایی، انگلیس با گلهای بابی چارلتون در برابر تک گل اوزه بیو موفق شد پرتقال را 2-1 شکست دهد. در دیدار دیگر این مرحله، تیم آلمان غربی علی رغم درخشش یاشین در درون دروازه شوروی دو بر یک به پیروزی رسید تا حریف میزبان در دیدار نهایی باشد. در دیدار رده بندی، پرتقال، شوروی را مغلوب کرد تا با شایستگی در مکان سوم جهان قرار گیرد.
دیدار نهایی در سی ام جولای سال 1966 در برابر دیدگان 95000 تماشاگر حاضر در ورزشگاه ویمبلی و 400 میلیون بیننده تلویزیونی با قضاوت وینسنت از سوئیس برگزار شد. مسابقه در وقت قانونی با نتیجه 2-2 مساوی به پایان رسید. در یازدهمین دقیقه از وقت اضافی اول، جفت هورست با یک ضربه تماشایی توپ را به زیر طاق دروازه آلمان کوبید، توپ روی خط فرود آمد و به درون زمین برگشت ولی داور مسابقه با نظر کمک داور، گل را پذیرفت تا انگلیس با یک گل مشکوک، از آلمان پیش افتد. جفت هورست با گل دقیقه 120 خود، یک پیروزی حماسی را برای انگلیس رقم زد تا جام ژول ریمه در خانه میزبان باقی بماند.

تابلوی افتخار

تعداد تیم‌های شرکت‌کننده : 16 تیم
رده‌بندی نهایی :1- انگلستان 2- آلمان غربی 3- پرتقال 4- شوروی
تعداد مسابقات : 32 بازی
تعداد گل : 89 گل
بهترین خط حمله : پرتقال (17 گل)
بهترین خط دفاع : انگلستان (3 گل)
آقای گل : اوزه‌بیو (پرتقال 9 گل)
بهترین بازیکن : بابی‌چارلتون (انگلستان)
مجموع تماشاگران : 1614677 نفر
دیدار فینال ‌ـ ورزشگاه ویمبلی (30 جولای 1966 - لندن)
انگلستان 4 - آلمان غربی 2 (وقت‌اضافی)
گلها : هورست (18 ، 98 ، 120)، پیترز (78) برای انگلستان ؛ هالر (12)، وبر (90) برای آلمان‌غربی
داور : دیینس (سوییس)
تماشاگر : 97000 نفر
انگلستان : بنکس، بابی‌مور، کوهن، ویلسون، استیلز، جکی‌چارلتون،آلن بال، هورست، بابی‌چارلتون، هانت، پیترز
آلمان‌غربی : تیلکوفسکی، فوگتس، وبر، شولتز، شنلینگر، بکن‌باوئر، هالر، اوورات، زیلر، هلد، امریخ

Tifusi
04-23-2010, 12:59 AM
Top 50 English Players Of All Time (پنجاه بازيكن برتر تاريخ انگليس)

--------------------------------------------------------------------------------

50 بازيكن برتر انگليس اعلام شد.

No.50 - John Terry
No.49 - Tony Currie
No.48 - Terry Butcher
No.47 - Gerry Hitchens
No.46 - Paul Ince
No.45 - George Camsell
No.44 - Wayne Rooney
No.43 - Jackie Milburn
No.42 - Roger Hunt
No.41 - Rio Ferdinand
No.40 - Wilf Mannion
No.39 - Frank Lampard
No.38 - John Barnes
No.37 - Nat Lofthouse
No.36 - Eddie Hapgood
No.35 - Chris Waddle
No.34 - David Platt
No.33 - Phil Neal
No.32 - Johnny Haynes
No.31 - Peter Beardsley
No.30 - Ray Clemence
No.29 - Ted Drake
No.28 - Michael Owen
No.27 - Raich Carter
No.26 - Colin Bell
No.25 - Frank Swift
No.24 - Paul Scholes
No.23 - Tony Adams
No.22 - Martin Peters
No.21 - Billy Wright
No.20 - Geoff Hurst
No.19 - Cliff Bastin
No.18 - Steven Gerrard
No.17 - Glenn Hoddle
No.16 - Bryan Robson
No.15 - Alan Shearer
No.14 - Paul Gascoigne
No.13 - David Beckham
No.12 - Dixie Dean
No.11 - Alan Ball
No.10 - Peter Shilton
No. 9 - Gary Lineker
No. 8 - Duncan Edwards
No. 7 - Kevin Keegan
No. 6 - Jimmy Greaves
No. 5 - Tom Finney
No. 4 - Gordon Banks
No. 3 - Stanley Matthews
No. 2 - Bobby Moore
No. 1 - Bobby Charlton

Tifusi
04-23-2010, 01:04 AM
تیم منتخب دهه اخیر انگلیس

دهه آغازین هزاره سوم برای تیم ملی انگلیس- همچون دهه های 70، 80 و 90- دهه پرافتخاری نبود و همان داستان همیشگی برای آنها رقم خورد. تیمی مدعی که هیچ وقت توانایی بردن جامی را ندارد. هرچند رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 نشانه های امیدوار کننده برای سه شیرها به همراه داشت. تیم ملی انگلیس در دهه اخیر 112 بازی انجام داد که در این رقابت ها 64 پیروزی و 22 شکست برای آنها رقم خورد؛ ازپیروزی هایی به یاد ماندنی و خیره کننده مانند پیروزی 5-1 مقابل آلمان در مونیخ (2001) و 4-0 مقابل کرواسی در زاگرب (2008) تا شکست تحقیر آمیز 4-0 مقابل دانمارک در کپنهاگ (2005). البته تلخی شکست های 1-0 مقابل آلمان (2000) و 3-2 مقابل کرواسی (2007)، که در ویمبلی رغم خوردند، نیز به این زودی ها از یاد رفتنی نیست. از این 112 بازی، 62 مسابقه، مسابقاتی رسمی بوده که تنها 17 بازی آن در مرحله نهایی جام جهانی یا مسابقات یورو انجام شده است که نشان دهنده بازماندن انگلیسی از رسیدن به یورو 2008 و حذف زودهنگام از یورو 2000 است. در هر دو جام جهانی اخیر- 2002 و 2006- انگلستان به مرحله یک چهارم نهایی و رسید و حذف شد. این شکست ها که یکی از آنها در ضربات پنالتی رغم خورد، قله هایی بودند که انگلیسی ها در دهه اخیر فتح کردند. در این ده سال، شش مربی هدایت تیم ملی انگلستان را به عهده گرفتند و 97 بازیکن نیز برای سه شیرها به میدان رفتند. اگرچه بازیکنانی مانند مایکل ریکتس و سث جانسون کمتر در یادها مانده اند اما بازیکنانی نیز بودند که قلب تپنده تیم ملی انگلستان در ابتدای هزاره سوم نام گرفتند؛ بازیکنانی که بعضی از آنها در تیم فابیو کاپلو حضور دارند. این ایتالیایی پرافتخار 15 بازی است که هدایت تیم ملی انگلستان را به عهده دارد و 12 پیروزی کسب کرده است و در این مدت روح نظم و انظباط و حرفه ای گری تازه ای به تیم منتقل کرده است.

آرایش: 4-4-2

دیوید سیمن (2002-1989)

روزهایی که انگلیس یک دروازه بان ثابت و در کلاس جهانی در ترکیبش داشت، مدت هاست که سپری شده است. اگرچه سیمن آخرین بازی ملی اش را دراکتبر سال 2002 انجام داد، انگلیس ها هنوز جانشین مناسبی برای او پیدا نکرده اند. اگرچه سیمن نیز اشتباهات عجیب و غریبی انجام می داد- مانند گلی که در جام جهانی 2002 در شیزوکا از رونالدینیو خورد- اما اشتباهات بسیار کمتری داشت و در مقایسه با جانشینانش، دروازه بان بسیار مطمئن تری بود.

گری نویل (2007-1995)

چند دهه بعد از برادران چارلتون، او و برادرش، فیل برای تیم ملی انگلستان به میدان رفتند که البته در مقایسه با چارلتون ها از محبوبیت بسیار کمتری در بین طرفداران سه شیرها برخوردار بودند. گری نویل معمولا یکی از گزینه های ثابت همه مربیان تیم ملی انگلیس در یک دهه اخیر بود. او علی رغم مصدومیت هایی که گریبان گیرش شد، حدود 10 سال گزینه اول سمت راست خط دفاعی تیم ملی انگلیس بود. او حتی برای مسابقات مقدماتی جام جهانی2010 توسط کاپلو به تیم فراخوانده شد هرچند در هر دو بازی روی نیمکت نشست.

ریو فردیناند (.....-1998)

ریو فردیناند خیلی زود خود را به عنوان یک مدافع خوش استیل، کم اشتباه، کارکشته و مسلط روی توپ به فوتبال انگلیس معرفی کرد. به دلیل فراموش کردن زمان تست دوپینگ، هشت ماه محروم شد اما این مسئله تاثیری روی کیفیت بازی او نداشت و پس از بازگشت، بلوغ بالای خود را به خوبی به نمایش گذاشت.

جان تری (....-2003)

استیو مک لارن او را به عنوان کاپیتان تیم ملی انگلیس معرفی کرد و حتی پس از ورود کاپلو و زمان زیادی که برای معرفی کاپیتان تیم صرف کرد، باز هم بازو بند به او رسید. بسیاری او را جانشین شایسته تونی آدامز می دانند، یک رهبر ذاتی که بازی اش براساس جنگندگی و هدایت تیم پایه گذاری شده است. تری تنها انگلیسی حاضر در ترکیب تیم منتخب جام جهانی 2006 بود. سول کمپبل رقیب اصلی او برای قرار گرفتن در این پست بود اما تری به دلیل کاپیتانی و رکورد گلزنی بهتر، در بین یازده بازیکن اصلی قرار گرفت.

اشلی کول (...-2001)

به دلایلی که بیشتر شخصی است، اشلی کول چندان بازیکن محبوبی نیست. او در پیروزی 5-1 تیمش مقابل قزاقستان در اکتبر گذشته، به دلیل اشتباه فاحشی که روی گل حریف انجام داد، توسط هواداران به شدن هو شد. اما با این وجود، او بدون رقیب و با فاصله زیاد، بهترین مدافع چپ انگلستان در یک دهه گذشته است. قابلیت های دفاعی او، بدون اینکه از نیروی تهاجمی او کاسته شود، بسیار پیشرفت کرده است و 73 بازی ملی او، بیانگر تداوم وثبات بالای اوست.

دیوید بکام (...-1997)

او در 112 بازی ای که برای انگلستان به میدان رفت، از یک استعداد با ارزش به یک ستاره زودرنج، ستاره ملی و یک بازیکن باتجربه تبدیل شد. در طی این مسیر او کاپیتان تیم ملی انگلیس شد، در آستانه جام جهانی 2002، خبر مصدومیتش انگلیسی ها را شوکه کرد، مک لارن بازوبند کاپیتانی را از او گرفت و توسط کاپلو یکبار دیگر به ترکیب سه شیرها بازگشت. او در همه این سال ها بهترین پاسور انگلسی ها بود. درخشان ترین لحظه ای که از او در یادها مانده، ضربه آزاد تماشایی اش در مقابل یونان در وقت های اضافه بود که انگلیسی ها را به جام جهانی 2002 رساند. علی رغم همه تغییرات، او همچنان ستاره متفاوت سه شیرهاست.

فرانک لمپارد (....-2000)

انتخاب لمپارد مناقشه برانگیز خواهد بود، نه تنها به این دلیل که حضور او پل اسکولز را از تیم منتخب دور می کند بلکه به این دلیل که نمایش های او برای تیم ملی به اندازه تیم باشگاهی اش درخشان نبوده و سبب خشم هوادارن شده است. اما اگر به کارنامه او نگاه کنیم، شاید این نظرات تا اندازه ناعادلانه به نظر برسد. او در 71 بازی ملی 17 گل به ثمررسانده و پاس های گل بی شماری نیز به همبازیانش داده است. تحت تفکرات تاکتیکی کاپلو، لمپارد نیز پیشرفت کرده است

استیون جرارد (....-2000)

از بسیاری جهات، دوران حضور جرارد در تیم ملی به اندازه لمپارد ناامید کننده بوده است (74 بازی و 14 گل) و یکی از سوالات داغ یک دهه اخیر این بوده که آیا این دو می توانند در کنار یکدیگر بازی کنند و چگونه می توان از این دو در کنار هم بازی گرفت؟ به نظر می رسد کاپلو بیش از مربیان قبلی به پاسخ این سوال نزدیک شده است.

جو کول (....-2001)

او یکی از مستعدترین بازیکنان انگلیسی دهه گذشته است اما حضورش در تیم ملی، گاه به سبب مصدومیت و گاه به دلایل تاکتیکی، همیشگی و باثبات نبوده است. اما ویژگی هایی مانند شور واشتیاق، سرعت، زیرکی و استفاده از موقعیت های کوچک برای ضربه زدن به حریف او را به بازیکنی ارزشمند برای تیم ملی انگلیس تبدیل کرده است. او موجب توازن سمت چپ تیم شده است؛ منطقه ای که برای مدت ها پاشنه آشیل انگلیسی ها بوده است.

مایکل اوون (....-1998)

آخرین نمایش او در ترکیب سه شیرها به عنوان یار جانشین در شکست 1-0 مقابل فرانسه در مارس سال 2008 بود. اما ممکن است تغییر باشگاه و پیوستن به منچستر یونایتد، دوران جدیدی برای او رقم بزند و او بار دیگر به تیم ملی انگلیس دعوت شود. اما حتی اگر این اتفاق نیفتد و او نتواند به 89 بازی ملی و 40 گل زده اش، چیزی اضافه کند، به دلیل ثبات و فرصت طلبی اش شایسته حضور در ترکیب تیم منتخب است. شاید بهترین نمونه، هت تریک به یاد ماندنی اش در مقابل آلمان در مونیخ باشد.

وین رونی (.....-2003)

یک استعداد نامتعارف که هر مدافعی را با قدرت و تکنیک اش مرعوب می کند. او اسلحه مخوف انگلیسی هاست. رونی در یورو 2004 انگلیس را یک تنه به جلو برد اما مصدومیت او حذف تیمش را به همراه داشت. او در 7 بازی اخیرش تحت هدایت کاپلو 10 گل به ثمر رسانده و نشان داد به شرایطی بازگشته که حتی سرسخت ترین منتقدانش نیز باید سکوت کنند.

Tifusi
04-25-2010, 01:46 PM
کاپلو نگران شرایط وین رونی

چند هفته ای است که وین رونی نتوانسته 90 دقیقه برای تیمش به بازی بپردازد و همین موضوع نگرانی ها را در مورد میزان آمادگی این ستاره در آستانه جام جهانی افزایش داده است.
سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی نگرانی خود را در مورد شرایط وین رونی، ستاره تیمش ابراز داشته و از اینکه سران یونایتد ممکن است برای تلاش برای حضور در کورس قهرمانی این ستاره را زودتر از موعد مقرر به زمین چمن بفرستند، ابراز نگرانی نموده است.

رونی پیش از این در جریان دیدار تیمش مقابل بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا و در حالی که هنوز به اوج آمادگی نرسیده بود، برای یونایتد روانه میدان شد و در نهایت زمین مسابقه را با مصدومیت مجدد قوزک پایش ترک کرد.

هفته گذشته فرگوسن بار دیگر این ستاره را پیش از رسیدن به اوج آمادگی روانه زمین مسابقه نمود و اکنون فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس به شدت نگران شرایط وین رونی و اوضاع و مشکل قوزک پای اوست.

کاپلو و دستیارانش در گفتگو با تلگراف به این نکته اشاره کردند که به دنبال پاسخی برای مصدومیت رونی، دلیل این مصدومیت و شرایط کنونی او هستند.

در صورتی که رونی نتواند در اوج آمادگی تیم ملی کشورش را در رقابتهای جام جهانی 2010 همراهی کند، این به منزله ضربه بزرگی برای سه شیرها خواهد بود.

رونی فصلی خارق العاده را سپری کرده و یکی از کلیدی ترین مهره های تیم یونایتد در رقابتهای این فصل لیگ برتر و در رقابت تنگاتنگ این تیم با چلسی برای کسب جام قهرمانی بوده است.

Tifusi
04-26-2010, 01:17 PM
شايد روني به جام جهاني نرسد

ستاره منچستر يونايتد چند بازي انتهايي فصل را به دليل مصدوميت از دست داده است
سايت گل- به گزارش نشريه ساندي ميرر اسپورت، مصدوميتي كه روني در ديدار ليگ قهرمانان در مقابل بايرن مونيخ به آن دچار شد، در ديدار اين تيم مقابل منچستر سيتي تشديد شد.

غيبت روني در رقابت هاي جام جهاني مي تواند يك شوك بزرگ براي فابيو كاپلو، سرمربي سه شيرها باشد، زيرا او تيمش را بر محور بازي اين ستاره ساخته است.

روني ديدار ديروز تيمش مقابل تاتنهام را از دست داد و در دو بازي باقي مانده فصل نيز نمي تواند تيمش را همراهي كند.

Tifusi
05-07-2010, 08:31 PM
کاپلو: کالچوپولی مرا مربی انگلیس کرد

ترک یوونتوس باعث شد تا کاپلو در نهایت سرمربی سه شیرهاشود.

سایت گل- فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلستان در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که بحران کالچوپولی در فوتبال ایتالیا رخ نمی داد، شاید هرگز سرمربی تیم ملی انگلیس نمی شد.

با جنجال فساد در لیگ ایتالیا بود که کاپلو از سمت خود در پست مربی گری یوونتوس استعفا داده و به رئال مادرید پیوست.
کاپلو تنها برای یک سال در اسپانیا ماند و بدین ترتیب زمانی که استیو مک لارن ، سرمربی تیم ملی انگلیس در سال 2008 و در پی ناکامی این تیم در راهیابی به رقابتهای یورو 2008 از سمت خود برکنار شد، کاپلو مربی گری تیمی را عهده دار نبود.
کاپلو در صحبتهایی که دریکی از برنامه های تلویزیونی شبکه یوروسپورت برزبان آورد،گفت:«در صورتی که کالچوپولی رخ نمی داد، ممکن بود که من الان سرمربی تیم ملی انگلیس نمی بودم. چرا که در صورتی که در یووه می ماندم، به مادرید نمی رفتم و پس از آن شش ماه بیکار نمی ماندم که در نهایت به پیشنهاد مسئولان فدراسیون فوتبال انگلیس پاسخ مثبت دهم. اینجا می توانیم ببینیم که چطور مسائل منفی می تواند از دید مثبت نگریسته شود.»

Tifusi
06-15-2010, 07:07 PM
کرگر : لیگ قهرمانان بهتر از جام جهانی است

مدافع ملی پوش لیورپول بازی در تیم های باشگاهی را آسانتر از بازی در تیم ملی می داند...

سایت گل - جیمی کرگر مدافع ملی پوش باشگاه لیورپول و تیم ملی انگلیس معتقد است رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در سطح بالاتری نسبت به جام جهانی قرار دارد.

کرگر می گوید :" در رقابت های لیگ قهرمانان باشگاه های بزرگ اروپا که ستاره های سراسر جهان را در اختیار دارند حضور دارند و هیچ محدودیتی در به خدمت گرفتن بازیکنان از ملیت های مختلف وجود ندارد. تیمی مثل بارسلونا را در نظر بگیرید، این تیم در رقابت با تیم های بزرگ فوتبال جهان همانند برزیل یا اسپانیا موفق خواهد بود چرا که از بازیکنان بزرگی که از ملیت های مختلف هستند بهره می برد.از طرف دیگر بازی برای تیم های باشگاهی از این نظر که فشار کمتری نسبت به عرصه ملی روی بازیکن وجود دارد بهتر است.رابرت گرین را در نظر بگیرید ، اگر او این اشتباه را در تیم باشگاهی اش انجام می داد اصلا این طور که در جام جهانی تحت فشار قرار گرفت زیر ذره بین نمی رفت.در کل بازی در تیم های باشگاه بسیار آسانتر از بازی برای تیم ملی است."

Tifusi
06-15-2010, 07:09 PM
گرت بری مقابل الجزایر بازمی‌گردد

وقتی مصدوم شدم حس کردم که قسمت نیست در جام جهانی بازی کنم. اما مهم بود که هرگز دست از باور برنداشتم.

سایت گل – گرت بری، هافبک تیم ملی انگلیس گفته در بازی مقابل الجزایر در روز جمعه به میادین برخواهد گشت.
او در جریان تساوی انگلیس با آمریکا در لیست فابیو کاپلو حضور نداشت، اما گفته در بازی حساس مقابل مردان رباح سعدان بازی خواهد کرد: «مچ پای من 10 روز است که خوب شده. یک هفته تمرین کرده‌ام و در مقابل الجزایر می‌توانم بازی کنم. اگر مربی از من پرسیده بود که می‌توانم مقابل آمریکا بازی کنم یا نه، حتما پاسخ مثبت می‌دادم. مشتاق بودم که تیم ما با دو یا سه گل اختلاف پیروز شود، ولی او به من بازی نداد.» ستاره سابق آستون ویلا در حالی اولین جام جهانی خود را سپری می‌کند که در دو جام قبلی سون گوران اریکسون او را نادیده گرفته بود.
بری می‌گوید: «به نظرم می‌رسید که هرگز در جام جهانی نتوانم بازی کنم. در اواسط دوران سون گوران اریکسون، حضور در تیم ملی و جام جهانی برایم فرسخ‌ها دور به نظر می‌رسید. وقتی مصدوم شدم حس کردم که قسمت نیست در جام جهانی بازی کنم. اما مهم بود که هرگز دست از باور برنداشتم.»
بری همچنین گفته که صبح‌ها در چادر اکسیژن می‌خوابیده تا مچ پایش آماده شود: «چند روز داغ را در انگلیس گذراندیم و در آن گرما خوابیدن در چادر بسیار سخت بود. هر روز یک ساعت و نیم در چادر اکسیژن قرار می‌گرفتم؛ این کار فرآیند بهبودی را تسریع می‌کند.»

پرسپولیسی.جنوبی
06-16-2010, 03:42 PM
کوتاه از انگلیس

رافائل بنیتس، مربی اینتر: کنی دالگلیش را مربی لیورپول کنید

سسک فابرگاس: جام جهانی من را از شایعات پیوستن به بارسلونا دور کرده است

مایکل اوون: با پایان مصدومیت، 5 جولای به تمرینات پیش‌فصل منچستر یونایتد برمی‌گردم

میلوش کراسیچ، بال زسکا مسکو به جای منچسترسیتی و منچستریونایتد به یوونتوس می‌رود

سر دیوید مورای: رنجرز دیگر فروشی نیست

دانیل آگر: با وجود رفتن بنیتس همچنان به لیورپول تعهد دارم

مایکل داوسون: رویای آن را دارم که مقابل الجزایر بازی کنم

استیو استانتون: امیل هسکی به وین رونی آزادی عمل بیشتری می‌دهد

جیمی کاراگر: فابیو کاپلو مشکلی با فشار جام جهانی نخواهد داشت

یان مالبی، اسطوره آنفیلد: میلان یوانوویچ از صربستان خریدی عالی برای لیورپول خواهد بود

لیورپول: یوسی بنایون به چلسی نمی‌رود

Siyavoush
06-18-2010, 12:06 PM
امشب قطعا اولین ÷یروزی دن فابیو در جام جهانی خواهد بود!

rahim
06-19-2010, 11:52 AM
اخ كه چقدر دلم تنگ شده واسه اين خيال بافي هاي سياوش :4:
هميشه اين قطعنا گفتن بعدا تبديل به متاسفانه و.... ميشن
نمي دونم اين چه ويروسي هست تو انجمن كه پيشبيني مديرانش هميشه برعكس از اب در مياد:4:
اره ديشب دون فابيو برد اما نه بازي را بلكه يك لشكر ستاره توخالي وكند را جمع كرد برد تو هتل :4:
ناراحت نشو اين جام نشد جام جهاني ديگه فكر كنم لندن ميزبانه.خدا را چه ديدي شايد اتفاق 1966 تكرار شد.

tataloo
06-19-2010, 03:03 PM
انگلیس داره خیلی بد نتیجه میگیره.اما من مطمئنم روز به روز بهتر میشه و حتما به مرحله ی بعد سعود میکنه

Rainyboy
07-17-2010, 03:07 PM
کانتونا: انگلیس شاید به یورو و جام جهانی بعدی صعود نکند!

http://blog.gluto.com/wp-content/uploads/2009%2F9%2Fimage.jpg

اریک کانتونا، اسطوره منچستر یونایتد گفته انگلیسی‌ها باید روی هجوم بازیکنان خارجی به لیگ برتر محدودیت بگذارند، وگرنه شاید نتوانند به مسابقات جام ملت‌های اروپا و جام جهانی برسند. کانتونا در دوران بازی یکی از معدود بازیکنان غیرانگلیسی لیگ برتر بود، اما اکنون تعداد بازیکنان خارجی از انگلیسی‌ها بیشتر شده است و گزینه‌های فابیو کاپلو کاهش یافته.
این فصل قانون جدید وضع شده که طبق آن هر باشگاه موظف است حداقل هشت بازیکن داخلی در تیم داشته باشد. با این حال، کانتونای 44 ساله اعتقاد دارد اگر تعداد بازیکنان خارجی محدود نشود انگلیس به مشکل برخواهد خورد: «ایجاد محدودیت در تعداد بازیکنان خارجی مهم است. می‌توانید بازیکنان خارجی داشته باشید؛ اما سه، چهار یا پنج نفر فقط. باید بازیکنان خوب و جوان انگلیسی هم داشته باشید، چون آنها با بازیکنان بزرگ خارجی بازی می‌کنند و همراه با آنها پیشرفت می‌کنند. آنها فرصت حضور در تیم اول را خواهند یافت و برای فتح لیگ برتر مبارزه خواهند کرد، در اروپا بازی خواهند کرد و تجربیات زیادی از فشار این بازی‌ها خواهند گرفت. اما حالا حتی در تیم‌های کوچک هم کلی بازیکن خارجی به سر می‌برند. کاپلو اگر سال‌ها پیش مربی شده بود صدها بازیکن در اختیار داشت، اما حالا چند انگلیسی در لیگ برتر بازی می‌کنند؟ اگر اوضاع این طور پیش برود در ده سال آینده همه چیز بسیار بسیار دشوار خواهد شد. مطمئنم انگلیس دیگر به جام ملت‌های اروپا یا جام جهانی نمی‌رسد، چون بازیکنان باید در بالاترین سطح بازی کرده باشند.»
او ادامه می‌دهد: «انگلیس بازیکنان خوبی از نسل گذشته دارد، اما آنها نیاز دارند بازیکنان جوان خیلی خوبی داشته باشند، اما این بازیکنان کجا هستند؟ هنوز همان نسل قدیمی در تیم ملی حضور دارند، مانند جرارد و امثال او. وقتی آنها جوان بودند خارجی‌های زیادی در لیگ بازی نمی‌کردند. حالا لیورپول و آرسنال 11 بازیکن خارجی دارند. پس بازیکنان جوان انگلیسی کجا هستند؟ آرسنال و لیورپول هرگز از بازیکنان انگلیسی استفاده نمی‌کنند! این تیم‌ها باید روی جوانان کار کنند، این برای تیم ملی بسیار مهم است.»

Tifusi
07-17-2010, 03:36 PM
کاپلو تا پایان یورو 2012 در انگلیس

بیش از هر زمان دیگری اراده موفقیت با تیم انگلیس را دارم. سر دیو ریچاردز با من تماس گرفت تا بگوید همه در اتحادیه می‌خواهند به کارم ادامه دهم.

سایت گل – با وجود نمایش بسیار ضعیف انگلیس در جام جهانی، فابیو کاپلو مربی این تیم باقی خواهد ماند.

در بیانیه‌ای که در وب‌سایت اتحادیه فوتبال انگلیس منتشر شده، آمده است: «این اتحادیه تصمیم گرفت فابیو کاپلو همچنان مربی تیم ملی انگلیس بماند. این تصمیم پس از جلسه هیئت مدیره «باشگاه انگلیس» و تایید رسمی از بورد اصلی اتحادیه فوتبال انگلیس گرفته شد. بورد «باشگاه انگلیس» تمام جوانب عملکرد تیم ملی و نمایش‌های آن در جام جهانی را بررسی کرد و به اتفاق آرا به این نتیجه رسید که فابیو بهترین فرد برای هدایت تیم ملی انگلیس است.»
کاپلو پس از این بیانیه گفت: «بیش از هر زمان دیگری اراده موفقیت با تیم انگلیس را دارم. سر دیو ریچاردز با من تماس گرفت تا بگوید همه در اتحادیه می‌خواهند به کارم ادامه دهم. من گفتم این تصمیمی بسیار مهم است که از این ناامیدی به عنوان انگیزه‌ای برای آینده استفاده کنیم. بی‌نهایت به مربی انگلیس بودن افتخار می‌کنم.»
به این ترتیب کاپلو تا پایان یورو 2012 در انگلیس می‌ماند.

Tifusi
07-17-2010, 03:41 PM
دیدار کاپلو با مقامات اتحادیه فوتبال انگلیس

دون فابیو به سر کار بازگشته است.

سایت گل – فابیو کاپلو، مربی انگلیس روز پنجشنبه جلسه‌ای با مقامات اتحادیه فوتبال انگلیس برگزار کرده تا درباره افتضاح تیمش در جام جهانی و برنامه‌های آینده صحبت کند.

مربی ایتالیایی با اعضای «باشگاه انگلیس» از جمله سر دیو ریچاردز، ریییس این باشگاه صحبت کرده است.
کاپلو پس از حذف ناامیدکننده انگلیس در یک‌هشتم نهایی جام جهانی گفت که تلاش می‌کند روی بازیکنان جوان بیشتر تمرکز کند و آینده را تضمین کند.
ظاهرا این یکی از مسائلی بوده که روز پنجشنبه بر سر آن مذاکره شده است.

Tifusi
07-17-2010, 03:43 PM
فرگوسن: دو بار پیشنهاد مربیگری سه شیرها را رد کردم

مربی اسکاتلندی در صحبتهایی اعلام کرد که پیش از این پیشنهاد مربی گری تیم ملی انگلیس را رد کرده است

سایت گل- سرالکس فرگوسن دو بار درطول زندگی اش به پیشنهاد مربیگری تیم ملی انگلیس پاسخ منفی داده است.

شنیده می شود که مسئولان فدراسیون فوتبال انگلیس قصد داشتند که در سال 1996 سرالکس را جانشین تری ونبلز کنند و سه سال پس از آن و زمانی که گلن هادل از سمت خود کنار رفت، بار دیگر پیشنهاد هدایت تیم به سرالکس فرگوسن داده شد.
این مربی 68 ساله در صحبتهایش اعلام کرد که رگ و ریشه اسکاتلندی دلیلی بود که او را از هدایت مربیگری تیم ملی انگلیس بازداشت.
فرگوسن در صحبتهایی به تلویزیون کانادا گفت:« دو بار به من پیشنهاد مربیگری تیم ملی انگلیس داده شد که من آن را نپذیرفتم.فکر می کنم کار بسیار وحشتناکی است به علاوه این که من به خاطر اسکاتلندی بودن، ممکن بود با محدودیتها و مسائل مختلفی مواجه شوم.»
پس از ناکامی تیم ملی انگلیس در رقابتهای جام جهانی 2010، سرالکس فرگوسن معتقد است که خستگی بازیکنان ،یکی از دلایل اصلی مشکلات سه شیرها بود.
سرالکس در این رابطه گفت:« رقابتهای لیگ انگلیس خسته کننده است. بعنوان مثال به ماه دسامبر نگاه کنید.ما به رغم آنکه شرایط زمینها در آن برهه زمانی در بدترین دوره اش است، هشت یا نه بازی برگزار می کنیم ، زمانی که آب و هوا بسیار بد است.»
او ادامه داد:« در نیمه دوم فصل ، بازیکنان زیادی با مصدومیتهای کوچک و بزرگی مواجه می شوند چرا که اهمیت بازیها بیشتر شده و بازیکنان می خواهند به بازی ادامه دهند و سپس به پایان فصل نزدیک می شویم و در آستانه آغاز تورنمنتی مهم مثل جام جهانی قرار می گیریم و آنها100% آماده نیستند.»

Tifusi
07-17-2010, 03:47 PM
خداحافظي اميل هسكي از بازي هاي ملي

پس از حذف فاجعه بار انگليس از جام جهاني، اين مهاجم تنومند تصميم گرفت خداحافظي اش را از تيم ملي اعلام كند.

http://u.goal.com/103800/103864_news.jpg

Emile Heskey, England

سايت گل- اميل هسكي، مهاجم تيم ملي انگليس و تيم استون ويلا، خداحافظي اش را بازي هاي ملي اعلام كرد. او 11 سال عضو تيم ملي انگليس بود و 62 بازي براي سه شيرها انجام داد. او در اين بازي ها 7 گل نيز به ثمر رساند.
او هيچ گاه در بين هواداران تيم ملي انگليس بازيكن محبوبي نبود اما در جام جهاني 2002 و 2010 و يورو 2000 و 2004 براي اين تيم به ميدان رفت.
هسكي در اطلاعيه اي كه امروز در رسانه هاي انگليسي منتشر شد، گفت:" من از هر لحظه بازي ام براي تيم ملي انگلس لذت بردم و هر بار كه پيراهن تيم ملي را مي پوشيدم، احساس غرور مي كردم. واقعا خوش شانس بودم كه براي تيم ملي بازي كردم.
من از همه مربياني كه براي آنها بازي كردم، مسئولان فدراسيون و هواداراني كه در طول اين سال ها از من حمايت كردند، تشكر مي كنم.
من براي هم تيمي هايم و مربيان تيم ملي بهترين ها را آرزوها مي كنم."
او اولين بار توسط گلن هادل براي بازي مقابل تيم ملي چك به تيم دعوت شد اما اولين بازي اش را تحت هدايت كوين كيگان مقابل مجارستان انجام داد.

Tifusi
07-19-2010, 11:03 AM
كاناوارو: كاپلو، تري را كنار خواهد گذاشت

كاپيتان سابق آتزوري معتقد است كه سرمربي ايتاليايي سه شيرها تغييرات گسترده اي را در اين تيم ايجاد خواهد كرد

http://u.goal.com/101700/101796_news.jpg

John Terry & Fabio Capello, England

سايت گل- فابيو كاناوارو، كاپيتان سابق تيم ملي ايتاليا، ادعا كرد كه احتمالا جان تري به زودي از تركيب تيم ملي انگليس كنار گذاشته خواهد شد.
گزارش ها حاكي از اين است كه تري و كاپلو در طول رقابت هاي جام جهاني چندين بار با هم درگيري لفظي پيدا كردند. مدافع باتجربه چلسي گفته بود كه بازيكنان قصد دارند با كاپلو در مورد تاكتيك ها و تركيب اصلي تيم صحبت كنند.
كاناوارو در مصاحبه با ديلي استار گفت:" من فكر مي كنم تری ديگر در بين نفرات تيم انگليس نخواهد بود. شما نمي توانيد كاپلو را دور بزنيد. او اجازه نمي دهد كسي بار ديگر تيمش را به هم بريزد.
تصميم فدراسيون فوتبال انگليس براي حفظ كاپلو كاملا درست بود. او اكنون مي تواند تيم انگليس را آنطور كه مي خواهد بسازد و من آنها را يكي از مدعيان اصلي يورو 2012 مي دانم."
کاناوارو ادامه داد:"کاپلو وقتي به رئال مادريد آمد، بازيكنان زيادي را با خود به اين تيم آورد، بازيكناني مثل فان نيستلروي و من و نتيجه موفقيت آميز بود اما براي ساختن يك تيم ملي نياز به زمان است.من قصد ندارم با كاپلو صحبت كنم اما اگر بيش از پنج نفر از بازيكناني كه در بازي مقابل آلمان در ترکیب اصلي انگليس بودند، در يورو 2012 در تركيب اصلي سه شيرها باشند، تعجب خواهم كرد."

Tifusi
07-19-2010, 07:37 PM
اووليه: نمايش ضعيف روني دليل اصلي حذف زودهنگام انگليس بود

اووليه كه اكنون مدير فني فدراسيون فوتبال فرانسه است، گفت كه بسياري از بازيكنان انگليسي نتوانستند آن نمايشي كه از آنها انتظار مي رفت را ارائه كنند.

http://u.goal.com/102400/102421_news.jpg
Wayne Rooney - England

سايت گل- ژرارد اووليه، سرمربي سابق تيم ليورپول، معتقد است كه نمايش ضعيف وين روني در رقابت هاي جام جهاني، يكي از دلايل اصلي حذف زودهنگام سه شيرها از اين رقابت ها بود.
اووليه كه اكنون مدير فني فدراسيون فوتبال فرانسه است، گفت كه بسياري از بازيكنان انگليسي نتوانستند آن نمايشي كه از آنها انتظار مي رفت را ارائه كنند.
او در مصاحبه با ديلي تلگراف گفت:" شايد علت اصلي اينكه انگليس نتوانست در جام جهاني نمايش خوبي داشته باشد، اين است كه بازيكنان مهم شان آن بازي هايي كه از آنها انتظار مي رفت را ارائه ندادند.
من مي توانم به طور ويژه از وين روني ياد كنم. او بازيكن فوق العاده اي است اما نمي دانم خسته بود يا اينكه از آمادگي به دور بود. به نظر من روني يكي از بهترين مهاجمان و تمام كننده هاست اما نتوانست در اين رقابت ها گلزني كند.
به تيم هايي كه به مراحل پاياني رسيدند، نگاه كنيد- اسپانيا، هلند و آلمان- همه آنها حداقل دو مهاجم خوب داشتند. اروگوئه نيز به دليل درخشش فورلان به نيمه نهايي رسيد.

Tifusi
07-19-2010, 07:39 PM
گزارش ویژه: امتياز دهي کاپلو به بازیکنان انگلیس : گرین کمترین نمره، دفو بیشترین نمره!

اتحادیه فوتبال انگلیس از سرمربي ايتاليايي خواسته بود این نمرات در طول جام جهاني اعلام نشوند.

http://u.goal.com/101500/101540_news.jpg

2010 FIFA World Cup,Fabio Capello England Vs Algeria

سایت گل – فابیو کاپلو، مربی انگلیس «شاخص کاپلو»ی بازیکنان تیمش در جام جهانی را منتشر کرده است.
شاخص کاپلو پروژه‌ای جنبی است که از سوی دو تاجر و مربی انگلیس در جریان جام جهانی طراحی شد. طبق این شاخص، هر بازیکن در جام جهانی نمره‌ای می‌گیرد. این شاخص در بازی‌های لیگ فانتزی کاربرد دارد.
البته اتحادیه فوتبال از این اختراع ناراضی بود و احساس می‌کرد این می‌تواند باعث ایجاد تنش در اردوی انگلیسی‌ها شود. آنها مانع آن شدند که شاخص کاپلوی بازیکنان انگلیس در جام جهانی منتشر شود.
اما پس از نمایش بی‌فروغ انگلیسی‌ها، مشخص بود که شاخص کاپلو عملکرد خوبی برای بازیکنان لیگ برتری نشان نمی‌داد.
بدترین نمره را در میان انگلیسی‌ها رابرت گرین گرفت که 51.67 از 100 بود. او در بازی اول تیمش مقابل آمریکا اشتباه بزرگی مرتکب شد. همچنین جرمین دفو، مهاجم تاتنهام با نمره میانگین 62.47 بهترین عملکرد را در انگلیس داشت.
میانگین نمره وین رونی در چهار دیدار 58.87 بود که کمترین نمره در خط حمله انگلیس بود و نمره استیون جرارد در مقابل آمریکا 66.36 بود که بیشترین نمره بازیکنان انگلیس در این تورنمنت بود.
بالاترین نمره کل تورنمنت هم به دیه‌گو فورلان رسید که 68.95 بود.
این نمرات با سیستمی پیچیده داده شد که در آن مهارت‌های فردی مانند پاس بلند، پاس گل، اشتباه، دریبل، گل، ضربات به سمت دروازه و هد لحاظ می‌شد.

میانگین نمرات بازیکنان انگلیس در جام جهانی
رابرت گرین – 51.67
دیوید جیمز – 59.28
گلن جانسن – 57.18
جان تری – 60.48
لدلی کینگ – 57.50
جیمی کاراگر – 59.04
متیو آپسن – 60.21
اشلی کول – 59.58
آرون لنون – 57.64
فرانک لمپارد – 58.58
استیون جرارد – 60.98
جیمز میلنر – 59.40
گرت بری – 57.50
شون رایت فیلیپس – 61.09
جو کول – 55.45
وین رونی – 58.87
امیل هسکی – 60.15
جرمین دفو – 62.47

پیتر کراچ هم به دلیل این که زیاد بازی نکرد نمره‌ای نگرفت.
لازم به ذکره که با ((شاخص کاپلو)) بهترین بازیکن جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی دیه گو فورلان اروگوئه ای شد.