توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتش سرخ جلد چهارم (پرسپولیس در جام باشگاههای آسیا )
mona_casillas
05-02-2009, 11:23 PM
مسلما چند تا لیدر نمیتونند برای باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس چنین تصمیماتی بگیرن و اگر هم اینطور باشه جز افسوس و تاسف به حال خودمون چیزی برای گفتن ندارم . بعد از اخراج افشین پیروانی صحبت از اخراج عابدزاده بعد از جام حذفی است !
واقعا در باشگاه چی میگذره ؟ این اتفاقات رو چه کسی طراحی و اجرا میکنه ؟
چند لیدر ؟
علی آبادی ؟
هدایتی ؟
اعضای هیئت مدیره ؟
انصاری فر ؟
وینگادا ؟
علی دایی ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه حالم از این فوتبال بهم میخوره !!!!!!!!
Masoud
05-02-2009, 11:35 PM
اقا اسماعیل من چیزایی که شنیدم و استنباط خودم هست شاید با عقل جور در نیاد ولی همین رو بگم که به نظر من چند لیدر باعث این اخراج بودم.
نیمخوام بگم با کی بودم و با چی فقط اینکه پیروانی گفته بود میدم لیدرها رو ببرن که این کار رو کرد و بازی با سپاهان خیلی ها رو گرفتن و شب رو تو بازداشگاه خوابیدن.
اینها هم امروز رفتن جلوی باشگاه و اعتراض.
انصاریفرد هم باهشون ساعت 11 تا 12 جلسه داشت و این خبر هم ساعت 1 اعلام شد
حالا من دیگه باقیش رو نمیدونم
اینها هر چی هستش از دست هیت مدیره و مدیر عامل فکر نکنم لیدران پرسپولیس موافق باشند
که افشین وبعد احمد رضا عابدزاده رو کنار بکشند این دستورات رو با لا مقامها میدن الهی که شکست
بخورند افشین پیروانی گفته من سکوت می کنم آفرین به اون غیرتش واقعا بیرونش هم آوردن ولی میگه سکوت میکنم واقعا به مهر ومحبتش که با این همه کاس وکوزهای که بر سرش آوردن هنوز هم به پرسپولیس فکر می کنه اون از بیرون آوردن استیلی این هم از پیروانی لعنت بر این مدیران ومسولان
نگــــــــین ســــــــــــرخ آســـــــــــــــــــــــ ــــــــــیا
ســــــــــــــــرور کـــــــــــــــــــــل تـــــــــــــــــــاجیــ ــــــــا
http://www.cinemaema.com/upload/Image/perspolis.jpg
mona_casillas
05-03-2009, 12:06 AM
این خبر چقدر میتونه صحت داشته باشه ؟!
خبر گذاری ایپنا همین الان اعلام کرد که مدیر عامل باشگاه الشارجه در خواست لغو بازی با پرسپولیس را کرده..........
این اصل خبر:
مدیرعامل باشگاه الشارجه امارات با ارسال نامه ای رسمی به باشگاه پرسپولیس و عباس انصاری فرد مدیرعامل این باشگاه انصراف خود از بازی با سرخ پوشان تهران را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، بر این اساس، شنیده ها حاکی از آن است که مسئولان باشگاه الشارجه قصد کناره گیری از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا را دارند و به همین علت چنین نامه ای را برای باشگاه پرسپولیس ارسال کرده اند.
این درحالیست که کاروان 45 نفره پرسپولیس آماده سفر به شارجه و بازی با این تیم بود و حتی هتل محل اقامت خود را نیز رزرو کرده بود. در این بین مسئولان باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه به فدراسیون فوتبال کشورمان و کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهان مشخص شدن وضعیت خود برای سفر یا عدم سفر به شارجه شده اند.
لینک خبرش
http://www.ipna.ir/shownews.aspx?newsid=14845
redsun
05-03-2009, 01:03 AM
واقعا اگر چندتا لیدر همچین تصمیمی را گرفته باشند باید فاتحه ی این فوتبال را خواند
به نظر من انصاری فرد یک آدم خود فروخته است
این خریدهایی که الان داره انجام میده هیچ به درد نمی خوره
به جای اینکه به دونبال یک دفاع آخر خوب باشه رفته صابر میرقربانی را خریده
حالم از این تیمی که داره میبنده به هم می خوره
اصلا نمی دونه تیم چی می خواهد و چی کم داره
zamara
05-03-2009, 08:38 AM
اينطور كه من امروز از راديو شنيدم دليل بركناري افشين پيرواني سه علت داشته :
اول اينكه صحبت هاي وينگادا رو بصورتي ديگر به بازيكنان انتقال ميداده !!
دوم اينكه از بازيكنان خواسته است كه در بازيها كم كاري كنند !!!
و سوم اينكه با ليدرها مشكل داشته !
آيا واقعا افشين ميتواند چنين شخصيتي داشته باشد !؟ و آيا واقعا علت بركناري او همين موضوعات بوده و يا مسايل پشت پرده ديگري وجود داشته ؟ به هر حال بايد منتظر ماند تا آينده همه چيز را مشخص كند .
شايد هم همه اين ها بهانه اي بوده تا افشين بجاي برادر خود شاه غلام در مسند سرمربي گري تيم مقاومت قرار بگيرد كه اگر بخواهيم خوشبينانه به اين موضوع نگاه كنيم ، اينگونه كنار گذاشتن او و تهمت زدن به او نميتواند دليل خوبي باشد .
شايد هم رفتن او به نفع پرسپوليس باشد !
من شخصا نسبت به نام اشخاص در پرسپوليش زياد اهميت نميدهم و آرزوي قلبيم پيشرفت و ترقي و سرافرازي پرسپوليس است و اميدوارم اين باشگاه به اوج برسد.
براي آقاي افشين پيرواني هم آرزوي سعادت و موفقيت دارم و اميدوارم هر كجا هست موفق باشد .
hedieh63
05-03-2009, 08:47 AM
خیلی جالبه!!!!!!!!! اخه اصلاٌ این لیدرها کی هستند ؟؟ یک عده بی سواد وبی کار که تنها کارشون بر هم زدن وضع تیمه و حاشیه سازیه !! 1روز یکی رو میبرن بالا 1 روز هرچی بخوان نثارش میکنن!اگر به خاطر اینها پیروانی اخراج شده خیلی مسخرست اونها بیشتر به گردن پرسپولیس حق دارن یا پیروانی که تو همچین شرایط حساسی مدیرعامل اونها رو ترجیح میده!!!!!! اخه تو فوتبال ما امثال پیروانی کم پیدا میشن که هم تحصیلکرده و باسواد باشه هم با اخلاق و باغیرت حتماٌ علتی داشته که گفته لیدرهارو ببرن من که 100% حق رو به پیروانی میدم نه چندتا بوقچی!!! مگه اینها پرسپولیسو خریدن! یا فقط اینها طرفدار پرسپولیسن!!!!!!!اگرم به خاطر وینگادا بوده چرا تو این موقع؟ می تونستن یکی دوماه دیگه باهم کارکنندتا این بازیهای پرسپولیس تموم شه!!!
zamara
05-03-2009, 09:33 AM
از رقم نجومي براي آرفي تا امضاي قرارداد در توليدي پوشاك!
قلاب باشگاه پرسپوليس به منظور جذب بازيكن براي ليگ نهم خيلي زودتر از آنچه پيشبيني ميشد بين ستارههاي ليگ هشتم انداخته شد تا اشپيتيم آرفي اولين صيد سرخپوشان لقب بگيرد.
لشكر يك نفره پيام در ليگ تازه به اتمام رسيده جزو بازيكناني بود كه به نظر ميرسيد در فصل نقل و انتقالات خواهان زيادي داشته باشد. در اين شرايط مسوولان تيم سرخپوش پايتخت با سرعت حداكثري براي جذب اين بازيكن پيشقدم شدند و اتفاقا چند روز پيش با عقد قراردادي داخلي و دو ساله به هدف خود هم رسيدند.
اين در حالي است كه از داخل باشگاه پرسپوليس خبرهايي ميرسد و آن اينكه خريد اشپيتيم آرفي محل اختلافنظر و ناراحتي هيات مديره از انصاريفرد شده است. گرچه رقم قرارداد آرفي هنوز فاش نشده اما گفته ميشود تاييد رقمي كه منابع غيررسمي روي آن صحه گذاشتهاند، باعث تعجب و حيرت همگان خواهد شد. طبق شنيدهها آرفي با رقمي معادل 350 هزار يورو براي هر سال حاضر به عقد قرارداد با پرسپوليس شده است.
قرارداد دو ساله و در مجموع 700 هزار يورو! اين اولين قرارداد يك بازيكن حاضر در ليگبرتر است كه با واحد يورو بسته شده و گفته ميشود اين يكي از شروط آرفي بوده و در مقابل انصاريفرد مديرعامل پرسپوليس هم به اين درخواست پاسخ مثبت داده است.
آرفي، جرقه اختلاف هيات مديره و انصاريفرد؟!
خريد و عقد قرارداد آرفي با پرسپوليس در حالي انجام گرفته كه هيات مديره اين باشگاه بهشدت نسبت به عباس انصاريفرد موضع گرفته است. گفته ميشود انصاريفرد بدون هماهنگي با اعضاي هيات مديره دست به چنين اقدامي زده و جلسه امروز هيات مديره پرسپوليس با محوريت اخطار به تكرويهاي مديرعامل تشكيل خواهد شد. هيات مديره پرسپوليس در ادامه اعتراضات خود به انصاريفرد، از او در خصوص انتصاب برخي دوستان و نزديكان خود و دادن اختيار براي فعاليت در فصل نقل و انتقالات، سوال خواهند كرد. گفته ميشود انصاريفرد مدير توليد لباسهاي ورزشي حصاري را بهعنوان مدير نقل و انتقالات پرسپوليس در اين فصل برگزيده است كه اين موضوع واكنش هيات مديره سرخپوشان را در پي داشته است.
ميرقرباني؛ خريدي كه وتو ميشود
پرسپوليسيها پس از عقد قرارداد داخلي با ميثم بائو و اشپيتيم آرفي در فكر جذب صابر ميرقرباني هستند. مهاجم ناكام سايپا در ليگ هشتم كه در ابتداي فصل با كلي سر و صدا و مذاكره با چند تيم ليگبرتري بالاخره در شرايطي عجيب سر از تيم كرجي درآورد. البته ميرقرباني در فصول گذشته هم ثابت كرده بود كه اين رويه جزئي از تصميمگيريهاي او است. در هر حال شنيدن خبر مذاكره پرسپوليسيها با ميرقرباني حسابي هيات مديره اين باشگاه را ناراحت كرده است. مهاجم سايپا فصل موفقي را پشتسر نگذاشت و توسط مايليكهن به يك مهاجم سكونشين تبديل شد. اينكه سرخپوشان به دنبال جذب اين مهاجم چهار گله فصل گذشته سايپا هستند خبري است كه هنوز تاييد نشده اما به نظر ميرسد طرح نام اين بازيكن در جلسات هيات مديره باعث وتوي او شود.
شايعه بركناري افشين پيرواني از سوي انصاريفرد
از بحث دامنهدار فعاليت پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات و جذب بازيكن كه بگذريم، خبر بركناري احتمالي افشين پيرواني ميتواند باعث تعجب هواداران اين تيم شود. در ادامه اختلافات دروني در باشگاه پرسپوليس مطلع شديم كه انصاريفرد به شدت خواهان قطع همكاري با افشين پيرواني است. گفته ميشود مديرعامل پرسپوليس بارها در اين خصوص با وينگادا صحبت كرده و نظر او را جويا شده است. در شرايطي كه وينگادا كمكاش را تاييد كرده اما باز هم انصاريفرد به نزديكان خود گفته كه ديگر نميتواند با پيرواني كار كند و بعد از بازي با سپاهان - احتمالا امروز - عذر اين مربي را ميخواهد. ما كه هرچقدر جستوجو كرديم دليل اين تصميم انصاريفرد را پيدا نكرديم اما به نظر ميرسد اين تصميم مديرعامل پرسپوليس بيربط با بازداشت موقت يكي از ليدرهاي اين تيم در روز چهارشنبه گذشته نيست.
نكته : اين اتفاق ديروز روي داد !!!
----------------------------------
منبع: روزنامه گل
نويسنده : مهدي ملكي
Karim
05-03-2009, 10:13 AM
جالب اینجاست که وینگادا به نعیم سعداوی اعتقاد داره وبهش گفته در کلاسهای مربیگری شرکت کن!وهمچنین خبرهایی مبنی براخراج عابدزاده به گوش میرسه...
ali_red boy
05-03-2009, 10:22 AM
این خبر چقدر میتونه صحت داشته باشه ؟!
خبر گذاری ایپنا همین الان اعلام کرد که مدیر عامل باشگاه الشارجه در خواست لغو بازی با پرسپولیس را کرده..........
این اصل خبر:
مدیرعامل باشگاه الشارجه امارات با ارسال نامه ای رسمی به باشگاه پرسپولیس و عباس انصاری فرد مدیرعامل این باشگاه انصراف خود از بازی با سرخ پوشان تهران را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، بر این اساس، شنیده ها حاکی از آن است که مسئولان باشگاه الشارجه قصد کناره گیری از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا را دارند و به همین علت چنین نامه ای را برای باشگاه پرسپولیس ارسال کرده اند.
این درحالیست که کاروان 45 نفره پرسپولیس آماده سفر به شارجه و بازی با این تیم بود و حتی هتل محل اقامت خود را نیز رزرو کرده بود. در این بین مسئولان باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه به فدراسیون فوتبال کشورمان و کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهان مشخص شدن وضعیت خود برای سفر یا عدم سفر به شارجه شده اند.
لینک خبرش
http://www.ipna.ir/shownews.aspx?newsid=14845
اگه صحت داشته باشه نتیجه این بازی چی میشه ؟ نتایج بازی های قبلی الشارجه چی میشه ؟
اصلا کنفدراسیون آسیا موافقت میکنه ؟
ali_red boy
05-03-2009, 10:26 AM
اينطور كه من امروز از راديو شنيدم دليل بركناري افشين پيرواني سه علت داشته :
اول اينكه صحبت هاي وينگادا رو بصورتي ديگر به بازيكنان انتقال ميداده !!
دوم اينكه از بازيكنان خواسته است كه در بازيها كم كاري كنند !!!
و سوم اينكه با ليدرها مشكل داشته !
آيا واقعا افشين ميتواند چنين شخصيتي داشته باشد !؟ و آيا واقعا علت بركناري او همين موضوعات بوده و يا مسايل پشت پرده ديگري وجود داشته ؟ به هر حال بايد منتظر ماند تا آينده همه چيز را مشخص كند .
شايد هم همه اين ها بهانه اي بوده تا افشين بجاي برادر خود شاه غلام در مسند سرمربي گري تيم مقاومت قرار بگيرد كه اگر بخواهيم خوشبينانه به اين موضوع نگاه كنيم ، اينگونه كنار گذاشتن او و تهمت زدن به او نميتواند دليل خوبي باشد .
شايد هم رفتن او به نفع پرسپوليس باشد !
من شخصا نسبت به نام اشخاص در پرسپوليش زياد اهميت نميدهم و آرزوي قلبيم پيشرفت و ترقي و سرافرازي پرسپوليس است و اميدوارم اين باشگاه به اوج برسد.
براي آقاي افشين پيرواني هم آرزوي سعادت و موفقيت دارم و اميدوارم هر كجا هست موفق باشد .
جالب اینجاست که وینگادا به نعیم سعداوی اعتقاد داره وبهش گفته در کلاسهای مربیگری شرکت کن!وهمچنین خبرهایی مبنی براخراج عابدزاده به گوش میرسه...
در باره پیروانی که من این مزخرفات سرهم بندی شده رو قبول ندارم . عابدزاده هم پرسپولیس خونه اشه کسانی که پرسپولیسی نیستن بهتره برن تا بیشتر از این آبروی خودشون رو نبردن و هوادران رو دلسرد نکردن
Karim
05-03-2009, 10:30 AM
اگر واقعیت داشته باشه الغرافه اعتراض میکنه.چون دراین صورت مابا برد الشباب صعودمیکنیم!
RED STORM
05-03-2009, 10:59 AM
اگه صحت داشته باشه نتیجه این بازی چی میشه ؟ نتایج بازی های قبلی الشارجه چی میشه ؟
اصلا کنفدراسیون آسیا موافقت میکنه ؟
بازیهای قبلیشونو که همرو باختن پس فرقی نمیکنه به حالشون
نتیجه هم احتمالا 3-0 میشه
ولی من بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته و اونا قطعا جلوی پرسپولیس بازی میکنن
ali_red boy
05-03-2009, 11:40 AM
پس خبر ایپنا دروغ بوده یا الشارجه در خواست داده و باید منتظر جواب باشه ؟
Karim
05-03-2009, 12:06 PM
مثل اینکه واقعیت داره.این خبر برروی سایت باشگاه الشارجه خودنمایی میکند:
باشگاه الشارجه امارات پس از کناره گیری از لیگ قهرمانان آسیا اطلاعیهای صادر کرد.
این باشگاه از طریق وب سایت خود اعلام کرد: با توجه به وضعیت سخت و پرمخاطره کنونی و خطراتی که تیم اول باشگاه را تهدید می کند و همچنین تغییر و تحول کادر فنی و موقعیت بسیار حساس تیم در لیگ حرفه ای امارات، باشگاه الشارجه مجبور به اعلام کناره گیری از لیگ قهرمانان شد.
این باشگاه در اطلاعیه خود افزوده است: با توجه به محدودیت هایی که برای بازیکنان، کادرفنی و مسئولان الشارجه در ارتباط با ادامه حضور در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا و لیگ حرفه ای امارات وجود داشت، مدیریت باشگاه متوجه این نکته شد که مشکل خستگی و عدم قوای کافی برای بازیکنان بوجود آمده است و با توجه به این نکته که عدم حضور الشارجه تاثیری درسرنوشت گروه دوم ندارد، چنین اقدامی کرد.
الشارجه در گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا بدون امتیاز پس از تیم های الشباب عربستان (۱۰امتیاز)، پرسپولیس ایران(۷ امتیاز) و الغرافه قطر(۶ امتیاز) در رتبه چهارم جدول قرار دارد.
طبق برنامه الشارجه چهارشنبه میزبان پرسپولیس است.
Karim
05-03-2009, 12:10 PM
بچه ها حاشیه ها فوران کرد!
عاقبت این فوتبال بی در و پیکر/ یک لیدر سرپرست پرسپولیس را به مرگ تهدید کرد
یکی از لیدرهای پرسپولیس محمود خوردبین بازیکن و سرپرست باسابقه و قدیمی این باشگاه را به مرگ تهدید کرد.
پس از اتفاقاتی که طی روزهای گذشته پیرامون باشگاه پرسپولیس، افشین پیروانی و برخی لیدرهای این باشگاه رخ داد و منجر به شکایت هایی نیز شده است، صبح امروز( یکشنبه ) یکی از لیدرهای پرسپولیس با حضور در ورزشگاه خیریه عمل به تهدید محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال این باشگاه پرداخت.
این لیدر که با لحن نامناسبی با قدیمی ترین فرد باشگاه پرسپولیس صحبت می کرد، محمود خوردبین را به خاطر برخی اختلاف نظرهای شخصی و به واسطه اتفاقاتی که برای لیدرها افتاده است تهدید به مرگ کرد.
این لیدر که نام هوادار باشگاه پرسپولیس را هم با خود یدک می کشد با فردی چنین برخوردی داشته است که سالها به عنوان بازیکن، سرپرست و مسئول در باشگاه پرسپولیس فعالیت کرده و به گواه همه کارشناسان یکی از قدیمی ترین و متعصب ترین افراد به این باشگاه پرطرفدار بوده است. در حالی که سن این لیدر به اندازه سن سالهای فوتبال محمود خوردبین هم نمی رسد!!
Karim
05-03-2009, 12:11 PM
حاشیه های تمرین امروز سرخ ها/ درگیری لیدرهای موافق و مخالف پیروانی
http://www.bordobakht.com/__cache/image/pic_news_11738_55ea59c4f2e03fdbb855fd75851d3e59.jp g
اتفاقات چند روز اخیر باشگاه پرسپولیس بر روی فضای تمرین صبح یکشنبه این تیم تاثیر منفی گذاشته بود و منجر به درگیری برخی لیدرها و هواداران این باشگاه شد.
پس از آنکه روز شنبه با دستور عباس انصاریفرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، افشین پیروانی از کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه برکنار شد، در تمرین صبح امروز سرخپوشان لیدرهای موافق و مخالف این اخراج به درگیری با یکدیگر پرداختند.
در این درگیری که بین کمتر از ۵۰ هوادار و لیدر باشگاه پرسپولیس صورت گرفت، تعدادی موافق کنار گذاشتن پیروانی و از حامیان عباس انصاریفرد بودند و برخی نیز خواهان بازگرداندن پیروانی به کادر فنی شدند.
در شرایطی که این درگیری لفظی به برخوردهای فیزیکی نزدیک می شد احمدرضا عابدزاده وارد صحنه شد و هواداران حاضر را از ورزشگاه بیرون کرد تا اوضاع آرام شود و تمرینات در فضای بهتری برگزار شود
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری دیدار برگشت با الشارجه امارات در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در مجموعه ورزشی خیریه عمل برگزار می شود. این دیدار روز چهارشنبه هفته جاری در امارات برگزار خواهد شد.
Karim
05-03-2009, 12:12 PM
لیدرهای پرسپولیس محل تمرین را ترک کردند.
پس از حضور ماموران نیروی انتظامی، لیدرهای پرسپولیس محل تمرین را ترک کردند.
پس از درگیری هواداران انصاری فرد و پیروانی، ماموران نیروی انتظامی در محل تمرین پرسپولیس حضور پیدا کردند. لیدرهای باشگاه پرسپولیس پس از دیدن ماموران پا به فرار گذاشتند و محل تمرین را ترک کردند.
حضور ۲ماموران نیروی انتظامی با ۲ دستگاه خودرو باعث شد هواداران و لیدرهایی که با یکدیگر درگیر شده بودند سریعا محل تمرین را ترک کنند.
Masoud
05-03-2009, 01:48 PM
صحبتی ندارم فقط در تایید حرفهای دیروز من که خیلیهاتون اون رو باور نداشتید :
وينگادا: اگر نامهاي نوشتهام به مردم نشان دهيد
http://www.arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=38497&postcount=644
Masoud
05-03-2009, 01:52 PM
راجب بازی با شارجه هم باید بگم عمرا afc این اجازه رو نمیده با شارجه که همچین کاری کنه که شان فوتبال اسیا بیاد پایین
بدون شک این بازی برگزار میشه
lionel messi 10
05-03-2009, 02:16 PM
اينو من دارم جدي ميگم اگر عابدزاده اخراج بشه من ميرم 300يا400 آدم ميارم و ميريم دم در باشگاه و اون مدير عامل كثافتو از باشگاه پرت ميكنيم بيرون حتا اگه پليس هم بياد نميتونه جلوي ما هوادارارو بگيره.
اميدوارم اين خبر به گوشه اون مرتيكه ي رواني برسه.
lionel messi 10
05-03-2009, 02:23 PM
پرسپوليس به اسم متعلق به ماست ولي در واقع دست يك مشت دلال و مافيا افتاده.
اميدوارم همه ي هوادار ها هر چه زودتر از خواب پاشن و متوجه بشن كه تيمشون دست چه افرادي افتاده است.
اميدوارم آقاي علي آبادی هر چه زودتر اين آدمارو از تيم بيرون كنند وآدمهايي
مانند حبيب كاشانيو بيارن.
g.hoseyn
05-03-2009, 05:36 PM
پرسپوليس به اسم متعلق به ماست ولي در واقع دست يك مشت دلال و مافيا افتاده.
اميدوارم همه ي هوادار ها هر چه زودتر از خواب پاشن و متوجه بشن كه تيمشون دست چه افرادي افتاده است.
اميدوارم آقاي علي آبادی هر چه زودتر اين آدمارو از تيم بيرون كنند وآدمهايي
مانند حبيب كاشانيو بيارن.
چه حرفا:kesh:
آقای علی آبادی خودش اصل مافیاست .
RED STORM
05-03-2009, 06:22 PM
انگار تو این شرایط حساس بازم حاشیه اومده تو تیم
امسال بیشترین ضربه رو از همین حاشیه ها خوردیم
Pars_Redboy
05-03-2009, 06:54 PM
وینگادا که در مصاحبه گفته من از جریان اخراج پیروانی خبر ندارم پس قصه چیه ؟ اینا چیکار دارن میکنن
بخدا قسم اگه عابدزاده رو اسم اخراج و اینا بیران منم با فرزاد میرم پای همه چیش هم وایستادم دوم هم اینکه اگه پای علی دایی رو به پرسپولیس بازکنن هر طور شده بی خیال فوتبال میشم دیگه نه انجمنی و نه استادیومی و نه هیچی اونقدر از دایی بدم میادو اونقدر تو فوتبال ظلم کرده حالا بیاد پرسپولیس حتما توقع هم داره همه تو استادیوم تشویقش کنن !!!!!!!!!!
Pars_Redboy
05-03-2009, 07:22 PM
جريان قشنگ شد وينگادا اعلام كرد من پيرواني را اخراج نكردم!!
خوردبين تهديد به مرگ شد
دعواي انصاري فر و پيرواني
تو اين موقعيت به اين حاشيه ها نياز داشتيم!!!!!!!!!
اگه وینگادا پیروانی رو اخراج نکرده باشه پس این دروغها ماله چیه ؟
بازی با الشارجه چی شد کسی خبری داره ؟
mona_casillas
05-03-2009, 07:38 PM
گفته میشه عابدزاده و سعداوی هم در مسیر پیروانی که حالا توپ ناکامی ها به زمین او انداخته شده هستند :kesh::kesh::kesh:
کنفدراسیون فوتبال آسیا از باشگاه پرسپولیس خواست با وجود کناره گیری تیم الشارجه از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا به این شهر سفر کند و حتی در زمین حاضر شود تا نتیجه دیدار 3 بر صفر به نفع پرسپولیس اعلام شود .
بعد از اعلام باشگاه الشارجه مبنی بر کناره گیری از این رقابت ها باشگاه پرسپولیس باید مطابق قانون به کشور امارات و شهر شارجه سفر کند و حتی در زمین مسابقه هم حاضر شود تا به این ترتیب اگر تیم الشارجه در زمین حاضر نشد نتیجه مسابقه 3 بر صفر به سود پرسپولیس اعلام شود .
گفتنی است تیم فوتبال پرسپولیس روز دوشنبه راس ساعت 18:30 تهران را به مقصد شارجه ترک می کند .
Amir_onlyperspolis
05-03-2009, 07:58 PM
چه دروغ هایی مسخره بازی در آوردن این بازیها زیر سر دایی نباشه که این روزا ساکت شده و خبری هم ازش نیست بعد از پیروانی که با تهمت و نامردی و دروغ امروز تیتر روری روزنامه هاش کرده بودن نوبت بقیه میشه اونم از خریدهاشون که نه سر داره نه ته .
RED STORM
05-03-2009, 07:58 PM
اگه اینطور باشه فکر کنم صعودمون قطعی میشه
RED STORM
05-03-2009, 07:59 PM
در مورد خریدها من مطئنم که سرمربی مشخص شده و خودش این لیست رو به باشگاه داده
به جز دایی یه نفر دیگه هم هست که ساکت شده و فعلا خبری ازش نیست
monji
05-03-2009, 09:26 PM
سلام
من هم همین نظر رو دارم
احساس میکنم این همه پول واسه خرج شدن حتما یکی دستورش رو داده
اینکه این نفر وینگادا نیستش که شکی ندارم
چون صابر میر قربانی رو از کجا میشناخته؟؟؟
به هر حال این هم از قضایای این فصل
فقط نمیدونم چرا نسبت بهش هیچ احساسی ندارم
دایی؟ پیروانی؟ عابدزاده؟انصاریفرد؟ کاشانی؟
عروسک؟ بازیچه؟
بخز در لاکت ای حیوان!!!!!
بس
موفق
یا حق
AmiR TiFo36
05-03-2009, 10:03 PM
پویا منظورت استیلی باغیرت (خائن) هستش؟
RED STORM
05-03-2009, 10:12 PM
آره به جز دایی من به استیلی هم فکر میکنم
تو این وضعیت که باید واسه جام حذفی بجنگیم چه اتفاقایی که تو باشگاه نمیوفته.....
نمیدونم باید چی گفت به این فوتبال اما میدونم ضربه ی این حاشیه های الان ،رو بالخره میخوریم
با انصراف الشارجه هم که 3 امتیاز راحت به دست آوردیم و خوب بود.
درمورد سرمربی هم به نظرم هنوز انتخاب نشده و انصاری فرد برای اینکه اشتباهات خودشون و تو این فصل بپوشونه دست به خرید زده ممکنه هم انتخاب شده باشه اما امیدوارم دایی یا استیلی نباشه .
همیشه اون چیزی که انتظارشو نداریم اتفاق میوفته....
Masoud
05-03-2009, 11:11 PM
برد پرسپولیس جلوی شارجه مبارک و به راحتی صعود کردیم به دوره بعد
تو بعد وضعی حاشیه افتاده تو تیم و خدا کمک کنه یه موقع حذفی رو از دست ندیم که اخرین امید این فصل هست.
خدا به خیر کنه بازی با پاس رو
mona_casillas
05-04-2009, 12:00 AM
سه امتیاز مجانی در کیسه پرسپولیس
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از لغو سفر اين تيم به امارات براي ديدار مقابل الشارجه خبر داد.
عباس انصاري فرد عنوان كرد: در نامهاي كه لحظاتي پيش از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا به امور بين الملل ما ارسال شده با انصراف الشارجه امارات از ليگ قهرمانان آسيا موافقت شده است.
وي ادامه داد: در اين نامه آمده است كه الشارجه در ادامه ليگ قهرمان آسيا حضور نخواهد يافت و به اين ترتيب بازي روز چهارشنبه ما برابر اين تيم لغو و با اعلام نتيجه 3 بر صفر؛ 3 امتياز از آن ما شد.
05-04-2009, 12:11 AM
واقعا تو این فوتبال چه خبر است
این از پرسپولیس ان هم از استقلال
انگاری کسانی به غیر از کسانی که ما میبینیم دارند برای فوتبال تصمیم میگیرند
این وضعی که پیش آمده یک زنگ خطر بزرگ است
به چه حقی خوردبین تهدید شده
پیروانی اخراج می شه
خبر از اخراج عابدزاده هست
تو پرسپولیس چه خبر است
این انصاری فرد به نفعش هر چه زود تر بره و گرنه...
Karim
05-04-2009, 01:30 AM
اول اینکه علی رغم حرف مسعود ما صعودنکردیم واگر خدای ناکرده الغرافه والشباب مساوی شن ومابه الشباب ببازیم.صعودنمیکنیم(اگرغیرا زاینه بفرمایید)
بعدهم نلووینگادا گفت من لیست خریدندادم!پیروانی روهم اخراج نکردم...
lionel messi 10
05-04-2009, 01:54 AM
سلام!!
من اکنون از فراز پایتخت اسپانیا با شما صحبت میکنم، هنوز سه ساعت تا شروع نبرد میان دو رقیب سنتی یعنی رئال مادرید و بارسلونا وقت باقیست. هواداران در حال ورود به استادیوم سانتیاگو برنابئو هستند.
مادریدی ها در پذیرایی از هواداران بارسا سنگ تمام گذاشتند، برای تحقیر کردن هواداران تیم میهمان از هیچ روشی دریغ نکردند. از پلاکارد و بنرهایی که از روز های قبل سطح شهر مادرید را پر کرده بود تا توهین های همیشگی! اما نمی دانم چرا هواداران بارسا این بار در قبال توهین های مادریدی ها سکوت را پیشه کرده اند. سکوت اعجاب انگیزیست، نمی دانم...
تا ارتباط بعدی بدرود.
http://picfa.ir/images/ba8n1k0asg1j1ndgmve.jpg (javascript:CaricaFoto("http://picfa.ir/images/ba8n1k0asg1j1ndgmve.jpg");)
سه ساعت بعد
دوباره سلام
جدال دو تیم دقایقی است که آغاز شده! هیجان در بالاترین سطح خود به سر می برد! این به وضوح در صورت بازیکنان، مربیان و هواداران دو تیم نمایان است! اندیشه های پپ گواردیولا، کودکی که هیچ گاه از نیوکمپ دور نمی شد، در مقابل خوانده راموس. خب باهم به تماشای بازی بنشینیم...تا ارتباط بعدی که در پایان دیدار است بدرود.
2 ساعت بعد
باز هم سلام!!!!!!!!
تمام شد! ال کلاسیکو 154 هم تمام شد ولی گویی برنابئو همچنان در خواب به سر می برد!!! سکوتی مرگبار شهر مادرید را فرا گرفته است! نکند واقعا بذر مرگ بر فراز این شهر پاشیده شده است؟ اکنون هواداران بارسا هستند که سر از پای نمی شناسند! حال به راز سکوت پیش از بازی آنان پی بردم! گویی آنان نیز می دانستند که اینگونه پیروز می شوند! خیلی عجیب است انگار تمام هواداران به این یقین رسیده بودند! اکنون هواداران مادرید سکوت کرده اند و روی صندلی های خود نشسته اند و به آسمان نگاه می کنند، شاید منتظرند روح سانتیاگو برنابئو کاری برایشان کند ولی حیف که خیلی دیر است! تحقیر مادرید در مقابل سربازان کاتالان به وقوع پیوست! شکست 6-2 آن هم در مقابل هزاران هواداران خودی و از آن بدتر شکست در مقابل تیمی که رقابتی دیرینه در مقابلش دارد! زبان از بیان حال و هوای برنابئو قاصر است، گمان می کنم می توانم صدای فریاد ژنرال فرانکو را هم حس کنم. پایان گزارش.
حال با هم سری به ایالت کاتالان می زنیم:
سلام!
از پایتخت ایالت کاتالونیا شهر بارسلونا با شما صحبت میکنم! اکنون بر فراز کلیسا ی لاساگرادا فامیلیا هستیم!مردم شهر بارسلون از خود بی خود شده اند!
خیابان منتهی به کلیسا دچار ترافیک وحشتناکی شده است.صدای آشنایی به گوش میرسد ,بله این سرود Cant Del Barca هست که هواداران این تیم سر می دهند! سرودی که یادآور لحظات خوشی برای هواداران و مردم بارسلون است. پرچم های کاتالان در همه جا به احتزاز در آمده است و شعار معروف کاتالونیا اسپانیا نیست!!! این من را به یاد گئودری کبیر می اندازد.
اکنون اطمینان دارم که روح گئودری کبیر نیز شاد است و نیز به فرزندان خود غبطه می خورد، او نیز آنها را تحسین می کند. گئودری کبیر به کاپیتان تیمش افتخار می کند که پرچمش را در قلب مادرید به احتزاز درآورد. در مقابل چشمان تمام مستکبرین تاریخ مادرید و بزرگترین آنها، ژنرال فرانسیس فرانکو!!! نام ژنرال فرانکو ذهنم را به سوی هزاران سرباز کاتالونیا می برد که به دست او کشته شدند!
ای سربازان در خون غلتیده کاتالان اکنون می توانید با آرامشی وصف نشدنی به خواب ابدی بروید زیرا فرزندانتان خون شما را احیا کردند، آنان انتقام شما به گونه ای دیگر گرفته اند! آسوده بخوابید!
نمیدانم آیا این واقعا فوتبال بود؟!خیلی سخت است که روی این جدال نام فوتبال را نهاد زیرا جنبه سیاسی فرهنگی اجتماعی آن پر رنگتر از مسائل ورزشی آن است، پس نام آن را متا فوتبال می گذارم، متا قوتبالی به رنگ آبی و اناری!!!!!!!!!
omid_figo
05-04-2009, 02:57 AM
وای به حال دایی اگر بیاد پرسپولیس،کاری نکنن که کاسه صبرمون تموم بشه
hedieh63
05-04-2009, 10:14 AM
اول اینکه علی رغم حرف مسعود ما صعودنکردیم واگر خدای ناکرده الغرافه والشباب مساوی شن ومابه الشباب ببازیم.صعودنمیکنیم(اگرغیرا زاینه بفرمایید)
بعدهم نلووینگادا گفت من لیست خریدندادم!پیروانی روهم اخراج نکردم...
به نظر من هم درسته ما هنوز صعود نکردیم .
من هم شنیدم که وینگادا گفته من در جریان اخراج پیروانی نبودم معلوم نیست چه خبره کی پشت پردست که هر کاری می خواد انجام بده به اسم دیگران انجام میده!!!!!!!
اینها همهشون مسخره است یکی میگه من بیرونش نکردم یکی میگه من اصلا خبر نداشتم
پس کی بوده ولا اینه همه دست به یکی شده اند که کسی رو مقصر نکنند
بچه ها باهاتون شرط می بندم که اگه افشین پیروانی رو قانع نکردن که بگو خودم
از پرسپولیس بیرون رفتم اون موقع بگویید شهاب چی گفتی بابا صبر کنید
این خبر هنوز به گوش عادل نرسیده اگه برسه تمام سیم جیمهارو در میاره
صد لعنت به این مسولین امروزی فوتبال ایران ولا حیفه که دارند اینجوری می کنند
ســــــــــــــــرور کـــــــــــــــــــــل تـــــــــــــــــــاجیــ ــــــــا
یه کاسه ای زیز نیم کاسه ی اینا هست تو اخراج پیروانی حتما دیگه.
ایشالا امشب فردوسی پور بهمون میگه:4:
من الان خوندم که فرخزادی و انصاری فردو آخوندی شدن مامور خرید بازیکنا یعنی همون عضو کمیته نقل و انتقالات.
بعد سرمربی این وسط هیچ نقشی نداره تو کمیته؟
این سه تا خودشون بازیکن باید انتخاب کنن یا فقط مسئول خریدن؟
zamara
05-04-2009, 05:00 PM
فقط همينو كم داشتيم كه دايي بياد و سرمربي پرسپوليس بشه !!!!!!!!!!! واقعا كه !!!!!!
به اين خبر توجه كنيد !
دايي در صورت جدايي كريمي ، رضايي و نيكبخت سرمربي پرسپوليس مي شود!
http://www.hurrahsport.com/upload_folder/daie121.jpg
با آنکه علي دايي در ايالات متحده امريکا به سر مي برد و تا دوهفته ديگر هم به ايران باز نخواهد گشت اما يک منبع آگاه او را تنها گزينه داخلي هدايت پرسپوليس در سال آينده معرفي کرد.
جذب بازيکناني نظير صابر مير قرباني ،ميثم بائو و آرفي اين شائبه را زماني به واقعيت نزديکتر مي کند که بدانيم هر سه آنها از بازيکنان مورد علاقه علي دايي هستند.
اين در حاليست که گفته مي شود علي کريمي به دليل کارهاي تجاري اش در پايان قراردادش پرسپوليس را به مقصد الاهلي امارات ترک خواهد کرد.سرمربيگري دايي در حالي محتمل به نظر مي رسد که اين فرد نزديک به باشگاه پرسپوليس در اين باره افزود:"درست است که دايي درحال حاضر در ايالات متحده به سر مي برد اما ليست بازيکناني که باشگاه پرسپوليس در حال حاضر آنها را يک به يک جذب مي کند توسط سرمربي سابق تيم ملي در اختيار مدير عامل قرار گرفته است."
طبق اخبار واصله دايي تنها گزينه ايراني پرسپوليس براي فصل آينده به شمار مي رود هرچند در اين راه مشکلاتي در سر راه سرمربي گري او وجود دارد. يکي ديگر از نزديکان باشگاه پرسپوليس در اين باره مي گويد:" دايي در صورتي سرمربي پرسپوليس مي شود که بازيکناني مثل علي کريمي ،رحمان رضايي و عليرضا نيکبخت واحدي از اين تيم جدا شوند. البته در مورد رحمان و نيکبخت اين موضوع آسان تر است اما اگر باشگاه موفق شود کريمي را براي يک فصل ديگر حفظ کند بطور قطع قيد دايي را خواهد زد:"
يکي از منابع آگاه و نزديک به باشگاه پرسپوليس گفت:" اينکه بصورت قطعي گفته مي شود دايي سرمربي فصل آينده پرسپوليس است درست نيست اما ايشان هم يکي از گزينه هاي اصلي محسوب مي شود.»"
درحاليکه باشگاه پرسپوليس روزهاي پر حاشيه و شلوغي را سپري مي کند هر روز خبري در رابطه با اين تيم منتشر مي شود . يکي از مهمترين خبرهايي که ظرف چند روز اخير در حوالي اين باشگاه پرطرفدار به گوش مي رسد سرمربيگري علي دايي است.
منبع:هورا اسپرت (http://www.hurrahsport.com/News_Item.asp?content_ID=1065)
خدا آخر و عاقبت اين پرسپوليس رو با تصميماتي كه آقاي علي آبادي براش ميگيره بخير كنه !!!
zamara
05-04-2009, 05:09 PM
من الان خوندم که فرخزادی و انصاری فردو آخوندی شدن مامور خرید بازیکنا یعنی همون عضو کمیته نقل و انتقالات.
بعد سرمربی این وسط هیچ نقشی نداره تو کمیته؟
این سه تا خودشون بازیکن باید انتخاب کنن یا فقط مسئول خریدن؟
نگران نباش ساراخانم ! آقا دايي از امريكا دستورات لازم رو براي اين آقايون صادر ميكنه .
اميدوارم كه اين خبر صحت نداشته باشه چرا كه بيش از نيمي از هواداران پرسپوليس از اين تيم دلسرد و جدا خواهند شد .
واي به حال پرسپوليس و هواداراش اگه دايي سرمربي اين تيم بشه .
البته با نفوذ و لابي كه ايشون با سازمان داره بعيد نيست فصل بعد آقا دايي بشه رئيس هيئت مديره و مدير عامل باشگاه پرسپوليس !!
Masoud
05-04-2009, 05:27 PM
هواداری که بخواد با اومدن یه مربی از تیم جدا بشه بهتره که همین الان این کار رو انجام بده !!!!!!!!
به نظرم عمرا دایی بیاد و این نگرانی نداره و اینها همه شایعه هست.
امشب هم 90 نداره که کسی بخواد نقد و برسی کنه
اینطوری که دایی گفته در صورت جدایی کریمی و نیکبخت و رضایی میام پرسپولیس پس بهتره تیم و دودستی تقدیمشون کنیم هرکی رو خواستن بیارن توش مخصوصا از سایپایی ها که عاشقشونه.
کریمی هم گفته خیال همگی راحت چون میمونه تو پرسپولیس.
بعد هیچ آدم عاقلی دایی رو با این سابقه های جدید و افتضاحش نمیاره تو پرسپولیسی که نصف هواداراش از این بشر خوششون نمیاد
منم امیدوارم این شایعه باشه یا اگه هم دایی جز گزینه های اصلی سرمربیگری است به عنوان سرمربی انتخاب نشه.
امشب 90 نداره ایشالا چندشب دیگه که داره.
hedieh63
05-04-2009, 06:07 PM
هواداری که بخواد با اومدن یه مربی از تیم جدا بشه بهتره که همین الان این کار رو انجام بده !!!!!!!!
به نظرم عمرا دایی بیاد و این نگرانی نداره و اینها همه شایعه هست.
امشب هم 90 نداره که کسی بخواد نقد و برسی کنه
من اصلاٌ موافق نیستم که تحت هر شرایطی باید از تیم حمایت کرد پس انتقاد چی میشه!؟ ! معلومه اگر این قدر وضع خراب باشه که نظر هوادارها و بازیکنهای درجه 1پرسپولیس مثل کریمی هیچ اهمیتی نداشته باشه و آقای دایی که خودشو پرسپولیسی نمی دونه و فقط واسه منافعش میخواد مربی پرسپولیس بشه بیاد، طرفدارای پرسپولیس میشن اندازه طرفدارای تیم ملی دایی ! و باید از سربازخونه ها تماشاچی ببرن استادیوم!اگه دایی بشه سرمربی دیگه این تیم پرسپولیس نیست!تیم علی داییه! همونطور که تیم ملی شده بود تیم شخصیش! امیدوارم شایعه باشه
من اصلاٌ موافق نیستم که تحت هر شرایطی باید از تیم حمایت کرد پس انتقاد چی میشه!؟ ! معلومه اگر این قدر وضع خراب باشه که نظر هوادارها و بازیکنهای درجه 1پرسپولیس مثل کریمی هیچ اهمیتی نداشته باشه و آقای دایی که خودشو پرسپولیسی نمی دونه و فقط واسه منافعش میخواد مربی پرسپولیس بشه بیاد، طرفدارای پرسپولیس میشن اندازه طرفدارای تیم ملی دایی ! و باید از سربازخونه ها تماشاچی ببرن استادیوم!اگه دایی بشه سرمربی دیگه این تیم پرسپولیس نیست!تیم علی داییه! همونطور که تیم ملی شده بود تیم شخصیش! امیدوارم شایعه باشه
یعنی چی که نباید در هر شرایطی از تیم حمایت کرد؟
اگه توی هر شرایطی که باب میل ما نباشه بخوایم تیم و رها کنیم بعد که اوضاع بر وفق مراد شد دوباره حمایت کنیم به درد چی میخوره؟
به نظر من که یه هوادار واقعی باید توی هر شرایطی از تیمش حمایت کنه و انتفاد در کنار حمایت باشه. من با حمایت در کنار انتقاد سازنده موافقم.
با بقیه حرفات موافقم.
ali_red boy
05-04-2009, 06:50 PM
پرسپولیس رها نمیشه این دایی و یه مشت کودن احمق هستن که رها میشن
ali_red boy
05-04-2009, 06:56 PM
امتیازات از تیم ها کم شد
الان
- الشباب عربستان 4 امتیاز- تفاضل گل 2+
2- پرسپولیس ایران 4 امتیاز- تفاضل گل 2-
3- الغرافه قطر 3 امتیاز.
بازم فرقی نکرد پرسپولیس بازی با الشباب رو باید ببره .
هواداری که میخواد از تیم حمایت نکنه آزاده که نکنه و بره سراغ تیم دیگه یا فوتبال رو کنار بذاره اینکارا دلسردی میاره ولی کسی پرسپولیس رو رها نمیکنه اونی که آخرش بی آبرو میشه امثال دایی هستن . حرف از پوچی و عروسک بازی و اینام برای من تکراری و بی معناست با همه ارادتی که به داش مسعود (منجی ) دارم .
علی جان ویرایش کوچکی ارسالت لازم داشت انجام دادم(مونا )
monji
05-04-2009, 08:26 PM
سلام
یادمه دو سال پیش بود ( البته اگه فراموش نکرده باشم)
حبیب کاشانی در شرایطی عجیب وارد پرسپولیس شد
انصاریفرد رفت و خیلی از محبوب های اون روزها ( و البته محبوب های همیشگی)
اون روزها وضع از حالا خیلی وخیم تر بود
«بخز در لاکت ای حیوان
که سرمای نهانی دستش اندر دست مرگ است
مبادا پوزه ات بیرون بماند که بیرون برف و باران و تگرگ است»
این رو اون موقع نوشتم
نوشتم که باند و مافیا و تصمیم بدون در نظر گرفتن هوادار و ...
اما روز بعدش نوشتم
« کمی صبر ، کمی هم به خدا اعتماد کینم»
نوشتم که صبر ، شاید برنامه بهتر ، شاید موفقیت ، و خیلی از شاید های دیگه
هنوز هم با نحوه ورود امثال کاشانی به صحنه فوتبال مخالفم
همینطور از اهدافشون
اما خوب مدیریتش
کمی بهتر بود ( حالا به هر دلیلی ، نفوذ سیاسی ، قدرت مالی ، سکوت خبری و یا محبوبیت معنوی ،)
الان هم حس میکنم باید کمی صبر کرد . واسه یه تحول
شاید برنامه ریزی بهتری در راهه
چیزی که هست انصاریفرد مطمئنا نمیخواهد به خودش و مجموعه تحت حمایتش ضرر برسونه
علم و پول و تجربه و تعصب و قدرت و .... تقریبا همه چیز داره
اما...
خوب
باید صبر کرد
کمی صبر کمی هم به خدا توکل کنیم
موفق یا حق
RED STORM
05-04-2009, 08:45 PM
فکر کن علی دایی سرمربی شه
کریمی و نیکبخت و رضایی باید برن
ابراهیم صادقی و غلام نژاد و آشتیانی هم باید بیان لابد
بعدشم باید پیرهن با مارک دایی بپوشیم
و . . .
mona_casillas
05-04-2009, 08:56 PM
بچه ها تو رو خدا اسم علی دایی رو به عنوان سرمربی نیارید که من طاقتش رو ندارم تحت هر شرایطی پرسپولیسی هستیم شکی نیست ولی در منفور بودن چهره علی دایی هم نزد اکثریت پرسپولیسی ها شکی نیست و هیئت مدیره هم این رو میدونه و انشالله چنین فرد منفوری رو سرمربی تیم محبوب ما نمیکنه .
و اگر بازی مساوی بشه امتیازات پرسپولیس و الغرافه مساوی میشه یعنی هر دو تیم 4 امتیازی میشن و الغرافه تفاضل گل بهتری هم داره و در نتیجه صعود تیم دوم بستگی پیدا میکنه به نتیجه بازی پرسپولیس با الشباب در تهران .
در این صورت اگر الشباب رو ببریم به عنوان تیم اول صعود میکنیم . (انشالله ) اگر مساوی کنیم به عنوان تیم دوم و چنانچه خدا نکرده ببازیم الغرافه صعود میکنه
برای چی از تیم ها امتیاز کم شد؟
mona_casillas
05-04-2009, 09:17 PM
برای چی از تیم ها امتیاز کم شد؟
سارا جان کلا الشارجه رو کنار گذاشتن و گروهی که پرسپولیس قرار داره شد با سه تیم . الشارجه هم که بازی های قبلیش رو باخته بود فرق چندانی نمیکنه فقط در تفاضل گل ها اثر داشت . البته براش جریمه و تنبیه هم در نظر میگیرن .
انشالله در پایان این مرحله پرسپولیس به عنوان تیم اول یا دوم صعود کنه اگر حاشیه ها بذارن پرسپولیس میتونه تنها نماینده ایران در مرحله دوم جام باشگاههای آسیا باشه .
RED STORM
05-04-2009, 09:19 PM
برای اینکه فرض میکنن اصلا الشارجه تو این گروه نبوده
پرسپولیس مطمئنا برای حفظ آبروی ایران هم که شده به مرحله دوم میره البته با شکست الشباب در آزادی
hedieh63
05-04-2009, 09:28 PM
یعنی چی که نباید در هر شرایطی از تیم حمایت کرد؟
اگه توی هر شرایطی که باب میل ما نباشه بخوایم تیم و رها کنیم بعد که اوضاع بر وفق مراد شد دوباره حمایت کنیم به درد چی میخوره؟
به نظر من که یه هوادار واقعی باید توی هر شرایطی از تیمش حمایت کنه و انتفاد در کنار حمایت باشه. من با حمایت در کنار انتقاد سازنده موافقم.
با بقیه حرفات موافقم.
شاید منظورمو بد گفتم منظورم این نیست که تیم رو رها کنیم منظورم این بود که نباید تو هر شرایطی از تیم تعریف و تمجید کرد هواداریو تعصب کورکورانه نه تنها فایده نداره بلکه مضرر هم هست بخصوص اگه خدای نکرده امثال دایی صاحب تیم بشن که به اندازه کافی مغرور هست چه برسه ازش حمایت و تعریف و تمجید هم بشه!
mona_casillas
05-04-2009, 09:31 PM
پرسپولیس مطمئنا برای حفظ آبروی ایران هم که شده به مرحله دوم میره البته با شکست الشباب در آزادی
انشالله .:6:مشکل پرسپولیس حاشیه هاست یادم میاد پارسال قطبی یه جمله با معنا و کاملا درست در این رابطه گفت و اون اینکه فقط پرسپولیس میتونه حریف پرسپولیس بشه و اشاره ای بود به حاشیه های کشنده درون تیم .
حاشیه خیلی چیز بدیه و رو نتایج یک تیم اثرات بدی میذاره حالا از خودمون بگذریم همین استقلال در آخرای فصل چندتا بازی های آخر به دلیل حاشیه هایی که داشت و نتونستن جلوی حاشیه هارو بگیرن هم تو جام آسیا شکست خورد هم نزدیک بود قهرمانی لیگ رو از دست بده.
Masoud
05-05-2009, 12:32 AM
بعید میدونم هیئت مدیره ای که میخواد پیش هوادارها محبوب باشه بره کسی رو بیاره که پیش هوادارها منفوره.
ولی یه نکته دیگه ای هست که میخواستم بعد سپاهان بگم این بود که مدیر عامل واسه فصل بعد انتخاب شده و اقای انصاریفرد اخر این فصل خواهند رفت.
---------------
واسه afc هم فقط میشه تاسف خورد . اونایی که خیلی ادعا دارن میخوان به اروپا برسن با این تصمیمشون واقعا ابروی فوتبال رو بردن.فکر کنید 1% این اتفاق تو اروپا میوفتاد !!!!!!!!!!!!!
واقعا در حد افریقا هم نیست اسیا چه برسه به اروپا و امریکا
Karim
05-05-2009, 12:43 AM
خیلی مسخره است تصمیم جدید afc!
قراردادهای داخلی هم که قانونی شد...
redsun
05-05-2009, 12:53 AM
اما اینطور که معلوم است آقای انصاری فرد فکر میکنه می مونه
و احتمال زیاد می خواهد علی دایی را سر مربی کنه از خریدهایی که داره انجام میده معلوم است
امیدوارم این اتفاق نیوفته اگه اینطور بشه من که به هیچ عنوان دیگه بازیهای پرسپولیس را نمیبینم
omid_figo
05-05-2009, 03:45 AM
فوتبال تو کشور ما کاملا سیاسی هستش،مخصوصا تیمهای پرسپولیس و استقلال که مستقیما تحت نظر تربیت بدنی هستند.به نظر من همه چیز به انتخابات پیش رو بستگی داره.اگر احمدی نژاد رای نیاره و شخص دیگری رئیس جمهور بشه رئیس سازمان(علی آبادی) هم عوض میشه و اونوقت تمام زیر مجموعه ها هم عوض میشن،یعنی هئیت مدیره پرسپولیس و حتی استقلال و اونوقت اونا تصمیمات جدید میگیرن.ولی اگر علی آبادی بمونه شک نکنید که برای دلجویی از دایی اون رو به دستور مستقیم خودش میکنه سرمربی پرسپولیس.
مورد بعد اینکه درسته ما پرسپولیسی هستیم ولی این دلیل نمیشه هر اتفاقی که بخواد بیفته ما کورکورانه حمایت کنیم،مثل این میمونه که پدر و مادری که بچشون معتاد باشه به خاطر عشق به بچشون ازش حمایت کنند.کدوم پدرو مادری این کارو میکنند؟! حتی برای اینکه اون بچه سر عقل بیاد شاید برای مدتی اون رو طرد کنند،همه اینا به خاطر اینه که بچشون رو دوست دارند و بهش عشق میورزن و نمیخوان سرافکندگیشو ببینند.دایی یه دیکتاتور محض و یه خود شیفته واقعیه.حمایت از یه دیکتاتور باعث میشه اون دیکتاتور قویتر و گردن کلفت تر بشه و دیگه هیچ کس نتونه جلو دارش باشه!
پرسپولیس برای من و دوستای دیگه پرسپولیسیم مثل ناموسمونه و ما نمیخواهیم دست نا اهل بیفته که اگه بیفته بیچارش میکنیم،کاری میکنیم که برای همیشه از ایران بره،پرسپولیس دیگه تیم ملی نیست که بی خیالش بشیم
omid_figo
05-05-2009, 03:52 AM
بچه ها کی میدونه وضعیت آسیب دیدگی محسن چجوریه؟ به بازی پاس میرسه؟
hedieh63
05-05-2009, 08:53 AM
فوتبال تو کشور ما کاملا سیاسی هستش،مخصوصا تیمهای پرسپولیس و استقلال که مستقیما تحت نظر تربیت بدنی هستند.به نظر من همه چیز به انتخابات پیش رو بستگی داره.اگر احمدی نژاد رای نیاره و شخص دیگری رئیس جمهور بشه رئیس سازمان(علی آبادی) هم عوض میشه و اونوقت تمام زیر مجموعه ها هم عوض میشن،یعنی هئیت مدیره پرسپولیس و حتی استقلال و اونوقت اونا تصمیمات جدید میگیرن.ولی اگر علی آبادی بمونه شک نکنید که برای دلجویی از دایی اون رو به دستور مستقیم خودش میکنه سرمربی پرسپولیس.
مورد بعد اینکه درسته ما پرسپولیسی هستیم ولی این دلیل نمیشه هر اتفاقی که بخواد بیفته ما کورکورانه حمایت کنیم،مثل این میمونه که پدر و مادری که بچشون معتاد باشه به خاطر عشق به بچشون ازش حمایت کنند.کدوم پدرو مادری این کارو میکنند؟! حتی برای اینکه اون بچه سر عقل بیاد شاید برای مدتی اون رو طرد کنند،همه اینا به خاطر اینه که بچشون رو دوست دارند و بهش عشق میورزن و نمیخوان سرافکندگیشو ببینند.دایی یه دیکتاتور محض و یه خود شیفته واقعیه.حمایت از یه دیکتاتور باعث میشه اون دیکتاتور قویتر و گردن کلفت تر بشه و دیگه هیچ کس نتونه جلو دارش باشه!
پرسپولیس برای من و دوستای دیگه پرسپولیسیم مثل ناموسمونه و ما نمیخواهیم دست نا اهل بیفته که اگه بیفته بیچارش میکنیم،کاری میکنیم که برای همیشه از ایران بره،پرسپولیس دیگه تیم ملی نیست که بی خیالش بشیم
100% با حرفات موافقم . ولی امیدوارم علی آبادی همچین اشتباه فجیعی نکنه! چون به اندازه کافی تو این چند سال مدیریت شاهکارش ورزش ایران رو گند زده بهترین نمونه اش بازیهای المپیک و بعد هم مقدماتی جام جهانی جز شاهکارهای ایشونه!امیدواردم دیگه دست از سر پرسپولیس برداره!!!!!
Karim
05-05-2009, 10:02 AM
به نظرم سرمربی شدن دایی شایعه ای بیش نیست.ولی معتقدم درسطح مدیران تغییراتی خواهیم داشت.
اما درمورد خریدهای بی برنامه پرسپولیس باید عرض کنم که اگه فصل بعد به وضعیت استقلال حجازی دچارشدیم تعجب نکنید!
وینگادا لیست بازیکنا رو نداده وانصاریفرد سرخود خرید میکنه.البته 3تن ازاعضای هیئت مدیره بازیکنا روتایید یا رد میکنند.که این 3تن باخرید صبری ومیرقربانی مخالفن!
Karim
05-05-2009, 10:20 AM
درآسیا هم با اون کارمسخره ای که ذکرکردیم.پرسپولیس شانسش برای سرگروهی 2برابر شد!!!
الان پرسپولیس والشباب 4امتیازی والغرافه 3امتیازیه!
اگه الشباب بتونه الغرافه روببره که بدون توجه به بازی بعدیمون ماصعود میکنیم.واگه ما الشباب روبزنیم بدون توجه به تفاضل گل به عنوان تیم اول صعودمیکنیم!
چون ملاک بازیهای رودررو هست.
g.hoseyn
05-05-2009, 10:24 AM
خبرمربیگری دایی فقط یه شایعه است ولطفا دایی رو انقدرتخریب نکنید هرچی باشه یه اسطوره ملی هست وبرا ایران زحمت کشیده.
با تشکر
Masoud
05-05-2009, 01:25 PM
آغاز يك پروژه تخريب
بازي نيمه نهائي جام جهاني 1970 بين تيمهاي ايتاليا و تيم ملي آلمان يكي از زيباترين رويدادهاي جامهاي جهاني است كه تيم ملي ايتاليا در يك بازي تماشائي توانست تيم ملي آلمان را كه قرار بود ميزبان دوره بعدي جام جهاني شود را شكست داده و به فينال رود . در طي اين بازي در رفتن شانه فرانس بكن بائر بازيكن جوان تيم ملي آلمان باعث شد كه او به خاطر شرايط حساس تيم ملي ژرمنها با كتفي بانداژ شده بازي را ادامه دهد تصاوير نشان داده شده فرانس جوان با كتف بانداژ شده باعث شد كه او چهره اي جهاني بگيرد و اين شهرت او سران برگزار كننده جام جهاني 1974 مونيخ را به اين صرافت انداخت كه با آموزشهاي خاص روانشناسي و شخصيت سازي و حتي اصلاح نوع گويش بكن بائر از او يك كاپيتان پر صلابت براي تيم ملي آلمان 1974 بسازند و اين اتفاق افتاد و جوان خوش روئي كه در نيمه نهائي جام جهاني 1970 با كتف بانداژ شده معروف شد در سال 1974 تبديل به قيصر آلمان و جهان شد.
سالها بعد پس از آن كه آلمانها در مسابقات جام ملتهاي ارو پا 1984 كه در كشور فرانسه برگزار مي شد ناكام شدند فدراسيون فوتبال آلمان بار ديگر به فكر استفاده از ابزار اسطوره اي افتاد و با انتصاب فرانس بكن بائر بعنوان سرمربي تيم ملي آلمان دنيا را در شگفتي فرو برد زيرا فرانس بكن بائر تا آن زمان تجربه مربيگري هيچ تيمي را نداشت اما كاريزما و قدرت اعتماد به نفس به نام و سابقه او باعث شد كه آلمانها به مدد بكن بائر نه تنها در مسابقات جام جهاني 1986 به فينال روند بلكه در سال 1990 نيز بتوانند در كشور ايتاليا صاحب جام جهاني شوند پس از جام جهاني 1990 بود كه برنارد تاپي مالك ثروتمند باشگاه مارسي فرانس بكن بائر را به استخدام خود در آورد
اما چند نتيجه بد باعث شد فرانس بكن بائر از تيم مارسي جدا و ديگر حاضر نشود در قمار مربيگري شخصيت خود را خرج كند و بعدها بنا بر همين تفكر درست توانست بعنوان عضو هيتت رئيسه فدراسيون فوتبال آلمان اين كشور ميزباني جام جهاني 2006 را از فيفا نمايد و از طرفي با حضور در بخش مديريتي باشگاه بايرن مونيخ سر منشا خدمات بي شماري براي اين باشگاه پرطرفدار شود . همين اتفاق براي ميشل پلاتيني نيز افتاد پلاتيني كه در عرصه مربيگري در مسابقات جام ملتهاي اروپا سال 1992 در كشور سوئد يك ناكام تمام در پست سرمربي تيم ملي فرانسه بود به يك باره عطاي مربيگري را به لقايش بخشيد و بعدها توانست بعنوان يكي از اعضاي برگزار كننده جام جهاني 1998 فرانسه سر منشا خدمات بي مشاري براي كشورش شود و امروز نيز او در پست مهم رياست يوفا انجام وظيفه مي كند .
اين حكايت در سال 2005 نيز رخ داده است آلمانها بعد از ناكامي در يورو 2004 يونان به دنبال يك چهره محبوب رفتند و يورگن كلينزمن را به پست سرمربيگري تيم ملي آلمان رساندند كلينزمان با تيم ملي آلمان در سال 2006 بسيار موفق عمل كرد و اين موفقيت باعث شد كه در آغاز فصل جديد فوتبال به پست سرمربيگري تيم بايرن مونيخ در آيد اما حاصل كار او در اين تيم بسيار ضعيف بود و حالا او در اين تيم نيست ولي به طور حتم فدراسيون فوتبال آلمان و طرفداران كلينزمان در اين كشور اجازه نخواهند داد سرمايه اي چون او به آساني خرج و يا شايد بهتر بگويم هدر شود
در اين باره ما چه كرديم ؟ در سال 1989 تيم ملي خود را به علي پروين سپرديم علي پروين در تيم ملي 1990 بازيهاي آسيائي پكن موفق بود اما دامنه شكستهاي او در بازيهاي جام ملتهاي آسيا 1992 هيروشيما باعث نشد كه او را براي پستهاي ديگر ذخيره كنيم و باز او را در آزمون بازيهاي انتخابي جام جهاني 1994 آمريكا به دوزخ دوحه فرستاديم و نتيجه آن را هم ديديم و باز كوتاهي نكرديم در مسابقات انتخابي المپيك 2000 باز از او بعنوان مديرفني در كنار كوردز استفاده كرديم و سرانجام باز او را بعد از آن كه به ناكارائي اش رسانديم از كار بركنار كرديم . علي پروين را در پرسپوليس هم همين گونه به بازي داديم و آنقدر او را در قمار مربيگري و مدير فني نهاديم تا حتي نتوانست تيمي چون استيل آذين را هم اداره كند و سرانجام او را تخريب نموده و از فوتبالمان دور كرديم همين داستان را با حجازي و...نيز انجام داده ايم .
داستان ما امروز با علي دائي نيز چنين است علي دائي را در تيم ملي آزموديم او را در شرايطي در تيم ملي گذاشتيم كه نه تجربه و نه روحيه داشت و نه استقبال خوبي از او در تيم ملي مي شد و سرانجام او را خيلي راحت كنار گذاشتيم اما اين پايان ماجرا به نظر نمي رسد . اين روزها صحبت از حضور دوباره دائي بعنوان سرمربي پرسپوليس براي فصل آينده است براستي كمتر كسي مي تواند به اين انتخاب با نظر خوب نگاه كند ؟ علي دائي مرد حاشيه ها نيست او داراي اعصاب و روحيه كار كردن بعنو ان سرمربي نمي باشد ولي از او مي توان به نوعي ديگر استفاده كرد .
مي پرسيم چرا دائي را در كسوتهاي مديريتي استفاده نمي كنند ؟ اين روزها مردان ناكار آمدي چون بن همام قرار است بر رياست فوتبال آسيا انتخاب شوند چرا اين مسند را براي دائي قبل از آن كه از نظر روحي او را بسوزانيم آماده نكنيم ؟ آيا شايستگي هاي دائي بسي بيشتر از امثال بن همام نيست ؟ اگر پلاتيني سال 1992 همچنان مربيگري مي كرد آيا امروز رئيس يوفا بود ؟ اگر بكن بائر بعد از مارسي مربيگري را رها نكرده بود امروز باز هم از او بعنوان يكي از مردان صاحب نفوذ فيفا ياد مي شد ؟ پروژه تخريب دائي را كليد نزنيم دائي در نقش سرمربي پرسپوليس به معناي سوختن يك اميد مديريتي آينده است . هشيار باشیم
------------------------------
تورج عاطف - ارتش سرخ دات کام
Masoud
05-05-2009, 01:27 PM
به نظرم اگه تیم دوم صعود کنیم هیچ شانسی برای دور بعد نداریم
اگه تو همین گروه حذف شیم شاید بهترم باشه چون حداقل میفهمن چه گندی بالا اوردن و چه بلایی سره این تیم رویایی اوردن . به نظرم تا تیم دوم بیایم بالا چون باید یه تک بازی بریم تو خونه حریفی که تو گروه سختش سرگروه شده و این واقعا سخت میکنه کار رو.
Karim
05-05-2009, 01:56 PM
شانس مبعلي و کاظميان کم شد
معدنچي در آستانه بازگشت به پرسپوليس
مهرزاد معدنچي در آستانه بازگشت به تيم سابق خود قرار دارد.
(http://www.bornanews.com/Images/News/larg_pic/15-2-1388%5CIMAGE633771244780468750.jpg)
به گزارش خبرنگار ورزشي برنا،پس از آنکه از باشگاه پرسپوليس اين خبر به بيرون درز کرد که براي فصل جديد رقابتهاي باشگاهي چند بازيکن حاضر در ليگ امارات مدنظر اين تيم هستند اسامي مختلفي در اين رابطه به گوش مي رسيد. ايمان مبعلي،جواد کاظميان و مهرزاد معدنچي سه بازيکني بودند که نام آنها در بين گزينه هاي اصلي پرسپوليس به چشم مي خورد.اما صبح امروز مشخص شد که در بين اين سه ايراني شاغل در ليگ حرفه اي امارات مهرزاد معدنچي چپ پاي سابق همين تيم باحتمال فراوان فصل آينده را در پرسپوليس توپ خواهد زد. به گزارش برنا،از آنجايي که پرسپوليس به شدت دنبال جذب يک چپ پاي تخصصي است و البته از آنجايي که مذاکرات اين تيم براي انتقال فريدون زندي به ايران ناموفق بود مسئولان پرسپوليس مذاکرات خود را با معدنچي آغاز کردند.با اين اوصاف و طبق آخرين اخبار پرسپوليس از ميان لژيونرهاي شاغل در امارات قصد دارد تنها يک بازيکن را به خدمت بگيرد که اين بازيکن به احتمال فراوان مهرزاد معدنچي خواهد بود.با اين حساب شانس مبعلي و کاظميان به طرز چشمگيري براي حضور در جمع سرخ هاي تهران کاهش يافته است.
خبرمربیگری دایی فقط یه شایعه است ولطفا دایی رو انقدرتخریب نکنید هرچی باشه یه اسطوره ملی هست وبرا ایران زحمت کشیده.
با تشکر
خدا کنه که شایعه باشه چون خوشمون نمیاد از این اگه منظورت اینه که برای فوتبال ایران زحمت کشیده درست ولی لیاقت مربی شدن تیم ملی ایران را نداشت چه برسه به پرسپولیس اگه زحمت کشیده نام خود رو بالا کرده من برای اینکه اگه بخواهد مربی پرسپولیس بشه اصلا خوشم نمیاد
Amir_onlyperspolis
05-05-2009, 05:55 PM
کسی دایی رو تخریب نکرده دایی عنوان و شهرت زیاد داره اما محبوب نیست تو دلها جایی نداره و باعثش هم اخلاق و رفتار خودش بوده وقتی بازیکن بود اونقدر در تیم ملی بازی کرد که دیگه فقط تو زمین راه میرفت ولی بازم دست بردار نبود و نذاشت مهاجمی در تیم ملی رشد کنه وقتی سرمربی تیم ملی شد فکر کرد تیم ملی ملک شخصی خودشه هر کاری خواست کرد بعد از باخت به عربستان یه معذرت خواهی هم از مردم نکرد الان هم در کمین نشسته خدا کنه هیچوقت تو پرسپولیس پیداش نشه کسی از دایی و رفتارهاش دلخوشی نداره اسطوره بودن فقط به جام آوردن و مقام نیست باید اخلاق و رفتاری داشته باشه که محبوب بشه و دایی محبوب که نیست مورد تنفر هم هست .
Amir_onlyperspolis
05-05-2009, 06:02 PM
برای مسابقه پرسپولیس با پاس همدان ممبینی داور انتخاب شده وز یکشنبه ساعت 17 مسابقه است .
ایشالله پرسپولیس بازی رو ببره به مرحله بعد صعود کنیم .
اگه ما به عنوان تیم اول یا دوم صعود کنیم حتی اگه نتونستیم اونجا بریم بالا بعد از چندسال هم خودش خیلیه که تا اون مرحله بالا رفتیم.
بعدشم خدارو چه دیدی ؟دیدید شاید اونجا تونستیم اون حریف سختمون و شکست بدیم. پرسپولیس هرچی باشه پرسپولیسه زلزلست و هیچ کاری ازش بعید نیست
zamara
05-05-2009, 06:46 PM
کسی دایی رو تخریب نکرده دای عنوان و شهرت زیاد داره اما محبوب نیست تو دها جایی نداره و باعثش هم اخلاق و رفتار خودش بوده وقتی بازیکن بود اونقدر در تیم ملی بازی کرد که دیگه فقط تو زمین راه میرفت ولی بازم دست بردار نبود و نذاشت مهاجمی در تیم ملی رشد کنه وقتی سرمربی تیم ملی شد فکر کرد تیم ملی ملک شخصی خودشه هر کاری خواست کرد بعد از باخت به عربستان یه معذرت خواهی هم از مردم نکرد الان هم در کمین نشسته خدا کنه هیچوقت تو پرسپولیس پیداش نشه کسی از دایی و رفتارهاش دلخوشی نداره اسطوره بودن فقط به جام آوردن و مقام نیست باید اخلاق و رفتاری داشته باشه که محبوب بشه و دایی محبوب که نیست مورد تنفر هم هست .
امير جان واقعا حرف دل من رو هم زدي ،ممنونم ازت .
كاملا با شما موافقم و دايي رو كسي تخريب نكرد و فقط رفتارها و گفتارهاي خودش و نوع برخوردش با بازيكنان و رسانه ها و مردم باعث شد كه الان خوار و ذليل بشه و تقريبا كسي به جز تعداد معدودي ،كسي براي او ارزشي قايل نشه .
hedieh63
05-05-2009, 08:27 PM
امير جان واقعا حرف دل من رو هم زدي ،ممنونم ازت .
كاملا با شما موافقم و دايي رو كسي تخريب نكرد و فقط رفتارها و گفتارهاي خودش و نوع برخوردش با بازيكنان و رسانه ها و مردم باعث شد كه الان خوار و ذليل بشه و تقريبا كسي به جز تعداد معدودي ،كسي براي او ارزشي قايل نشه .
من هم واقعاٌ با شما موافقم این حرف دل خیلی ها ست !
lionel messi 10
05-05-2009, 08:37 PM
جدول آسيا گروه دو
تيم تفاضل امتيا
1-اشباب 2 4
2-پرسپوليس 2- 4
3-الغرافه 0 3
از اين ببعد گروه دو با سه تيم رقابت هارو ادامه مي دهد.
بازي ها وگل هايي كه به الشارجه زده شده است ديگر حساب نمي شود
كريمي 1 گل نيكبخت 1 نوروزي 0.
Masoud
05-05-2009, 08:41 PM
اگه ما به عنوان تیم اول یا دوم صعود کنیم حتی اگه نتونستیم اونجا بریم بالا بعد از چندسال هم خودش خیلیه که تا اون مرحله بالا رفتیم.
بعدشم خدارو چه دیدی ؟دیدید شاید اونجا تونستیم اون حریف سختمون و شکست بدیم. پرسپولیس هرچی باشه پرسپولیسه زلزلست و هیچ کاری ازش بعید نیست
این اولین دوره ای هست که از کشور ایران 4 تا نماینده شرکت میکنه و فکر نمیکنم صعود از گروه 3 تیمی کاری باشه که بخوایم بهش افختار کنیم
تیمی داشتیم که میتونست با یه ذره تدبیر برای 4 تا تیم اول اسیا حرکت کنه ولی حالا نشستیم و خدا خدا میکنیم که صعود کنیم فقط ؟
این اشتباهه.
باید اول صعود کنیم . فقط و فقط . وگرنه برای من یکی که ارزشی نداره و اصلا موفقیت و افتخار نمیدونمش
redsun
05-06-2009, 12:20 AM
امیدوارم فردا الشباب ببرد تا خیالمون از صعود راحت بشه
واقعا آبروی ایران رفت با چهار نماینده حالا داریم دعا می کنیم حداقل پرسپولیس صعود کنه
این حاصل زحمات فدراسیون جدید است
Karim
05-06-2009, 01:07 AM
ایشالا الشباب رومیبریم وبازی بعدی رو درخونه بازی مکنیم ومیریم بالا...
Masoud
05-06-2009, 12:25 PM
چند بار گفتم ولی فقط به نظرم صعود به دور بعد فقط و فقط به عنوان تیم اول ارزش داره تو گروه 3 تیمی.
خدا کمک کنه
این اولین دوره ای هست که از کشور ایران 4 تا نماینده شرکت میکنه و فکر نمیکنم صعود از گروه 3 تیمی کاری باشه که بخوایم بهش افختار کنیم
تیمی داشتیم که میتونست با یه ذره تدبیر برای 4 تا تیم اول اسیا حرکت کنه ولی حالا نشستیم و خدا خدا میکنیم که صعود کنیم فقط ؟
این اشتباهه.
باید اول صعود کنیم . فقط و فقط . وگرنه برای من یکی که ارزشی نداره و اصلا موفقیت و افتخار نمیدونمش
با این فوتبال و این وضعیت که اون سه تیم دیگه دارن صعود ما خودش با ارزش محسوب میشه به نظر من
این حاصل زحمات فدراسیون جدید است
موافقم با این حرفت.
حالا دیگه باید مسئولا خجالت بکشن که با 4نماینده ای که فرستادن فقط یکیشون داره آبروشونو میخره و میره بالا اما با این حال بیشترین ظلم رو هم در حق همین تیم میکنن.امیدوارم سال دیگه سهمیه ایران رو کم نکنن
RED STORM
05-06-2009, 02:16 PM
سهمیه رو که همین جوری کم نمیکنن
که اگه بخوان کم کنن تیم های اماراتی بیشتر از ایرانیا گند زدن
Masoud
05-06-2009, 02:53 PM
کريمي : او بيايد من مي روم
به گزارش سرويس ورزشي برنا ، از باشگاه پرسپوليس خبررسيد که مقدمات سرمربيگري علي دايي در اين تيم فراهم شده و اين مربي فصل آينده روي نيمکت سرخپوشان خواهد نشست. در همين حال خبردارشديم که مسئولان پرسپوليس امروز از بازيکنان باتجربه خود درباره انتخاب دايي نظرخواهي کرده اند که در اين بين علي کريمي مخالفت خود را اعلام کرده و گفته است با حضور دايي روي نيمکت پرسپوليس از اين تيم خواهد رفت.
mona_casillas
05-06-2009, 03:36 PM
بنظر من موفقیت تیم در هر مرحله ای ارزش داره گام به گام موفقیت حاصل میشه یه فرایند یا همون پروسه هست . با نظر مسعود که صعود پرسپولیس به عنوان تیم دوم ارزش نداره کاملا مخالفم . اولا گروه ما سه تیم نبود و با کنار کشیدن الشارجه که همه بازی ها رو باخته بود سه تیمی شدیم دوما امشب با برد الشباب صعود پرسپولیس حتمی میشه و با نتیجه ای غیر از برد الشباب صعود پرسپولیس حتمی نیست ومطلب دیگه اینکه برنامه ریزی آسیا خالی از اشکال نیست و مرحله حساس بعدی تک حذفی برگزار میشه و در زمین تیم اول گروه وگرنه بازی های جذاب تر و پر هیجان تر میشد .
باید اضافه کنم طبق هیچ قانون نوشته شده یا نانوشته ای معلوم نیست پرسپولیس اگر به عنوان تیم دوم صعود کنه حتما در زمین الاتحاد بازی رو واگذار میکنه همه چیز بستگی به برنامه ریزی های باشگاه حتی طی همین مدت کوتاه داره و دوری کردن از حاشیه ها و غیره .
بنابراین صعود پرسپولیس در جای خودش باارزش هست به شرطی که قدر این صعود رو بدونیم و برای گام بعدی هم برنامه و هدف داشته باشیم .
RED STORM
05-06-2009, 03:49 PM
ولی اگه تیم دوم بریم بالا کار خیلی خیلی سخت میشه
به نظر من بردن الشباب تو تهران و صدرنشینی خیلی خیلی راحت تر از بردن الاتحاد تو عربستان میتونه باشه
mona_casillas
05-06-2009, 03:56 PM
پویا جان نظرت کاملا درسته ولی اینکه بگیم صعود به عنوان تیم دوم ارزش نداره من مخالف هستم مسلما صعود به عنوان تیم اول هم با ارزش تره و هم کار تیم راحت تر میشه ولی دلیلی بر این نیست که تیم های اول صعود کننده حتما در زمین خودشون موفق به شکست تیم دوم صعود کننده میشن فوتبال و هزار اتفاق .......
Pars_Redboy
05-06-2009, 05:16 PM
بنظر من موفقیت تیم در هر مرحله ای ارزش داره گام به گام موفقیت حاصل میشه یه فرایند یا همون پروسه هست . با نظر مسعود که صعود پرسپولیس به عنوان تیم دوم ارزش نداره کاملا مخالفم . اولا گروه ما سه تیم نبود و با کنار کشیدن الشارجه که همه بازی ها رو باخته بود سه تیمی شدیم دوما امشب با برد الشباب صعود پرسپولیس حتمی میشه و با نتیجه ای غیر از برد الشباب صعود پرسپولیس حتمی نیست ومطلب دیگه اینکه برنامه ریزی آسیا خالی از اشکال نیست و مرحله حساس بعدی تک حذفی برگزار میشه و در زمین تیم اول گروه وگرنه بازی های جذاب تر و پر هیجان تر میشد .
باید اضافه کنم طبق هیچ قانون نوشته شده یا نانوشته ای معلوم نیست پرسپولیس اگر به عنوان تیم دوم صعود کنه حتما در زمین الاتحاد بازی رو واگذار میکنه همه چیز بستگی به برنامه ریزی های باشگاه حتی طی همین مدت کوتاه داره و دوری کردن از حاشیه ها و غیره .
بنابراین صعود پرسپولیس در جای خودش باارزش هست به شرطی که قدر این صعود رو بدونیم و برای گام بعدی هم برنامه و هدف داشته باشیم .
پویا جان نظرت کاملا درسته ولی اینکه بگیم صعود به عنوان تیم دوم ارزش نداره من مخالف هستم مسلما صعود به عنوان تیم اول هم با ارزش تره و هم کار تیم راحت تر میشه ولی دلیلی بر این نیست که تیم های اول صعود کننده حتما در زمین خودشون موفق به شکست تیم دوم صعود کننده میشن فوتبال و هزار اتفاق .......
بنظر منم صعود پرسپولیس خودش موفقیته و از موفقیت تیم باید خوشحال بود اون هم تیمی که امسال مشکلات زیاد داشته و حتی این روزای حساس هم وارد حاشیه شده . حرف پویا هم درسته صعود در اون حالت بهتره و تیم اول شرایط بهتری داره اما در میان چهار تیم ایرانی بازهم خدا رو شکر پرسپولیس انشالله صعود میکنه و اگه همین مدت هم خوب کار کنند امید صعود به مرحله بعد رو داریم .
Pars_Redboy
05-06-2009, 05:33 PM
اگر حاشیه ها و حاشیه سازها بذارن و اگر خودی ها تیشه به ریشه پرسپولیس نزنند پرسپولیس توان حضور در مراحل بالای جام باشگاهها رو داره وتوان بردن پاس رو داره ما میتونیم قهرمان جام حذفی بشیم و سال دیگه در آسیا حضور داشته باشیم . انشالله .........
Amir_onlyperspolis
05-06-2009, 06:28 PM
پرسپولیس بخاطر تفاضل گل بدی که داره مشکل بتونه اول گروهش بشه ایشالله اول صعودمون قطعی بشه و بعد هم الشباب رو در آزادی ببریم تا با اقتدار بریم مرحله بعد . در مرحله بعد هم بقول مونا خانم قانونی نیست که بگه حتما تیم میزیبان برنده است بستگی به برنامه های تیم خودمون داره متاسفانه الانم که حاشیه های پرسپولیس دوباره زیاد شده ولی اگه یمدل بشیم و بخوایم خواستن توانستن هست .
با حذف کامل 3تیم دیگه تو آسیا چشم امید همه به پرسپولیسه امیدوارم با بردن الشباب تو آزادی صعودمونو قطعی کنیم .
درمورد اومدن دایی هم بگم که انصاری فرد اعلام کرده که شایعه است این خبر. این شایعه ها هم انگار فقط چسبیدن به پرسپولیس ول کنم نیستن
بچه ها نظرتون درمورد دروازه بانامون چیه؟
فصل بعد الیاسی هم با وجود معمارزاده و حقیقی میمونه؟
AmiR TiFo36
05-06-2009, 10:45 PM
نگران نباشيد حتي اگه دوم بشيم احتمالا با بنياد كار يا الااتفاق بازي ميكنيم...جفتشونم تو زمينشون ميتركونيم...
Karim
05-07-2009, 12:05 AM
پرسپولیس بخاطر تفاضل گل بدی که داره مشکل بتونه اول گروهش بشه ایشالله اول صعودمون قطعی بشه و بعد هم الشباب رو در آزادی ببریم تا با اقتدار بریم مرحله بعد . در مرحله بعد هم بقول مونا خانم قانونی نیست که بگه حتما تیم میزیبان برنده است بستگی به برنامه های تیم خودمون داره متاسفانه الانم که حاشیه های پرسپولیس دوباره زیاد شده ولی اگه یمدل بشیم و بخوایم خواستن توانستن هست .
دوست عزیز درصورت مساوی بودن امتیازات بازیهای رو در رو ملاک قرارمیگیرن.وتفاضل ملاک نیست.
بدون توجه به نتیجه بازی الشباب والغرافه ما درصورت بردمقابل الشباب به عنوان تیم اول صعودمیکنیم.
حال چه الشباب با6گل الغرافه رو ببره وچه با 3گل تن به شکست بده!
Masoud
05-07-2009, 12:12 AM
با پیروزی 1-0 الشباب در دقیقه 92 ، پرسپولیس به مرحله یک هشتم نهایی جام باشگاههای آسیا صعود کرد
Masoud
05-07-2009, 12:15 AM
ایشالله تیم اول صعود کنیم چون برخلاف دوستان به نظرم تیم دوم شدن 1/10 تیم اول شدن هم ارزش نداره تو گروه 3 تیمی
یادمون باشه این تیم اگه درست و حسابی مدیریت میشد الان باید جز امیدهای قهرمانی تو کل اسیا ازش حرف میزدن نه اینکه تو قطر 5 تا گل بخوریم
یه نگاه به هزینه هایی که امسال کردیم بندازید متوجه حرفم میشید
mona_casillas
05-07-2009, 12:19 AM
تبریک میگم صعود تیم مجبوب پرسپولیس رو به مرحله بعدی جام باشگاهها به عنوان تنها نماینده ایران وظیفه سنگینی داریم . من یه مقدار نگران تبانی عربها بودم که خوشبختانه به خیر گذشت .
حالا پرسپولیس باید تمام سعی و تلاشش رو به کار بگیره تا در تهران الشباب رو ببره و به عنوان تیم اول صعود کنه و شیرینی این صعود رو دو چندان کنه .
mona_casillas
05-07-2009, 12:38 AM
دایی در آستانه سرمربیگری پرسپولیس
علی دایی که اخیراً از آمریکا بازگشته است در آستانه سرمربیگری پرسپولیس قراردارد.
از باشگاه پرسپولیس خبررسید که مقدمات سرمربیگری علی دایی در این تیم فراهم شده و این مربی فصل آینده روی نیمکت سرخپوشان خواهد نشست.
در همین حال خبردارشدیم که مسئولان پرسپولیس امروز از بازیکنان باتجربه خود درباره انتخاب دایی نظرخواهی کرده اند که در این بین علی کریمی مخالفت خود را اعلام کرده و گفته است با حضور دایی روی نیمکت پرسپولیس از این تیم خواهد رفت.
http://www.bordobakht.com/global/news11848.html (http://www.bordobakht.com/global/news11848.html)
بازار شایعات و حدس و گمانه زنی ها داغ داغ شده تو یه سایت هم خوندم حرف از پروین و استیلی بود . در باره پروین و استیلی باید جداگانه بحث کرد ولی دایی ..... من که نه تحملش رو دارم و نه باورش میکنم ولی اگه دایی بیاد خرید معدنچی قطعی میشه چون بازیکن مورد تائید و علاقه دایی هست والبته بجز گل خراب کردنهای اعصاب خوردکنش که حتما تا حالا بهتر و با تجربه تر شده به درد پرسپولیس هم میخوره . در صورت سرمربی شدن دایی باید قید کاظمیان و مبعلی و علی کریمی و رحمان رضایی و علی نیکبخت رو بزنیم . ماشالله چه پا قدمی داره دایی هنوز هیچی نشده همه دارن فرار میکنند .
خدا نیاره روزی رو که دایی سرمربی پرسپولیس بشه .
RED STORM
05-07-2009, 01:21 AM
اول تبریک بابت صعود
بعدشم دایی فقط خدا کنه نیاد
Karim
05-07-2009, 01:25 AM
تبریک میگم.بدون شک به عنوان تیم اول صعودمیکنیم با حمایت هواداران
سرمربیگری دایی به نظرم دورازذهنه.ولی یه موقع دیدی شد!که اون موقع من عزامیگیرم
Pars_Redboy
05-07-2009, 01:43 AM
تبریک بابت صعود پرسپولیس ایشالله تیم اول میشیم .
نذر کردم پای دایی به پرسپولیس نرسه .
mona_casillas
05-07-2009, 03:49 AM
اضافه کنیم اومدن دایی علاوه بر همه چیزهای گفته شده یعنی رفتن عابدزاده یعنی دمیده شدن روح خودخواهی و منیت و لجبازی در پرسپولیس . قبل از اینکه چنین اتفاق شومی بیفته هوادران باید اقدامی عملی بکنند.
hedieh63
05-07-2009, 08:44 AM
شادی خبر صعود پرسپولیس با دیدن این خبر برام تبدیل به عزا شد!!!
آقای دایی چه جوری بگیم دست از سر پرسپولیس بردار!!!!!! تیم ملی رو که به اون وضع کشوندی حالا میخوای پرسپولیسم به ملک شخصیت تبدیل کنی ! لعنت به اون کسی که پای دایی رو باز کنه به پرسپولیس و بهترینهای پرسپولیس رو بیرون کنه!
Masoud
05-07-2009, 09:32 AM
انصاریفرد مصاحبه کرده و همه چی رو تکذیب کرده .
بازهم سایت ها و خبرگزاری های دره پیت دارن موش میدونن و حاشیه سازی میکنن.
مربی فصل بعد به احتمال 99.99% وینگادا نیست ولی به نظرم دایی هم نخواهد بود چون تغییرات مدیریتی تو راهه و اصلا اینها تصمیم گیرنده نیستن واسه فصل بعد
omidperspolisi
05-07-2009, 01:44 PM
اول صعود رو تبریک میگم امیدوارم با صعود به عنوان تیم اول تکمیل بشه همراه با قهرمانی جام حذفی باید این 2تا رو بدست بیاریم
تجربه ثابت کرده هر چیزی که مطرح میشه و بعدا تکذیب میشه بالاخره یه روزی به حقیقت تبدیل میشه درست که انصاری فرد تکذیب کرده ولی من شانس دایی رو همونطور که 10روز پیش گفتم شانس زیادی برای سرمربی شدن تیم داره مخصوصا که بازیکنانی که گرفته خیلی به سبک مورد علاقه دایی نزدیک هست متاسفانه این وسط کریمی شرایطش نامشخص میشه که امیدوارم هرچه سریعتر رفع بشه این مشکل
و گرنه ما عادت کردیم هرکی سرمربی شد ازش حمایت کنیم حالا میخواد دایی باشه میخواد تنه درخت باشه مهم اینکه به سرمربیگری تیم بزرگی همچون پرسپولیس رسیده
امیدوارم همه این اتفاقات به نفع پرسپولیس باشه و ما بتونیم به موفقیت های بیشتری برسیم
یه چیز دیگه اینکه نه انصاری فرد تصمیم گیرنده هست نه هدایتی نه فرخزادی تصمیم گیرنده همانی هست که دیی رو برکنار و مایلی و قطبی رو آورد تو تیم ملی در این شک نکنید
Masoud
05-07-2009, 02:57 PM
و گرنه ما عادت کردیم هرکی سرمربی شد ازش حمایت کنیم حالا میخواد دایی باشه میخواد تنه درخت باشه مهم اینکه به سرمربیگری تیم بزرگی همچون پرسپولیس رسیده
افرین امید
دقیقا همینه . این پرسپولیسه که میمونه و 40 ساله مونده و هر روز یکی میاد و یکی میره ولی اونی که موند پرسپولیسه.
یه سری ها اینجا گفتن دایی بیاد دیگه بازیها رو نگاه هم نمیکنن و من واقعا تعجب کردم که چجوری میگن پرسپولیس جون من ... قرمز خون من ؟؟؟؟؟
ایشالله هرکی میاد این تیم نتیجه بگیره و برای من فرقی نداره دایی بیاد یا قلعه نویی یا فرگوسن
hedieh63
05-07-2009, 05:47 PM
افرین امید
دقیقا همینه . این پرسپولیسه که میمونه و 40 ساله مونده و هر روز یکی میاد و یکی میره ولی اونی که موند پرسپولیسه.
یه سری ها اینجا گفتن دایی بیاد دیگه بازیها رو نگاه هم نمیکنن و من واقعا تعجب کردم که چجوری میگن پرسپولیس جون من ... قرمز خون من ؟؟؟؟؟
ایشالله هرکی میاد این تیم نتیجه بگیره و برای من فرقی نداره دایی بیاد یا قلعه نویی یا فرگوسن
یعنی به نظر شما مهم نیست که پرسپولیس بشه پله ترقی کسایی که لیاقتش رو ندارند!!!؟ دایی گذشته از اخلاق دیکتاتوری و خودخواهانه اش هنوز برای سرمربی گری تجربه کافی نداره! حالا که تو تیم ملی نتیجه نگرفت پرسپولیسو تقدیمش کنند که از ناراحتی دربیاد! پس اگه ما اعتراض نکنیم کی اعتراض کنه ! هنوز که نیومده باید بگیم تا چه حد منفوره شاید به گوشش برسه و خودشو بکشه کنار! اگرهم 1روزی قصد همچین کاری رو داره بفهمه باید اخلاقشو عوض کنه وگرنه همونطور که تو تیم ملی بهش بی اعتنایی شد جای دیگم همینه! اگه دایی بیاد هزارتا حاشیه دنبالش میاد هنوز که فقط اسمشه این همه بازیکن و هوادار ناراضین پس با کدوم حسنش میخواد نتیجه بگیره! وقتی کسی امتحانش رو تو جایی مثل تیم ملی پس داده چه طور ازش حمایت میکنید؟
Pars_Redboy
05-07-2009, 06:21 PM
پرسپولیسی همیشه پرسپولیسی میمونه واز تیمش حمایت میکنه اما نمیشه دایی رو به زور تو قلب خودمون جا بدیم دایی نه بارفنی داره نه اخلاق و رفتار داره نمیتونیم بیایم براش شعار سلطان علی دایی هم بگیم ما پرسپولیس رو دوست داریم اما اراده هم داریم و نمیخوایم نقش ما رو لیدرها و پولدارها و دیکتاتور ها حتی در ورزش و طرفداری از تیم محبوبمون تعیین کنن
ali_red boy
05-07-2009, 06:37 PM
اول از همه صعود پرسپولیس رو به مرحله ی بعد تبریک میگم.
درسته که تیم اول شدن خیلی بهتره ولی نباید یادمون بره که پرسپولیس تنها تیم ایرانیه که صعود کرده.
همچنین هنوز کلید در اول شدن دست خودمونه.ما با الشباب در آزادی بازی داریم و بردن این تیم یعنی صعود به عنوان تیم اول .
در مورد علی دایی باید بگم که اگه بیاد نصف تیم میرن!از عابدزاده و سعداوی گرفته تا کریمی و نیکی و رحمان.
یعنی ستون های پرسپولیس شل میشن و سفت کردنش هم به این راحتی نیست.
دوم اینکه دایی کارنامه موفقی نداره:
گرفتن 6 امتیاز در تیم ملی(از 15 امتیاز ممکن)
در سایپا هم که دیدین تیم رو چندم کرد.
حالا با توجه به اینکه دایی شخصیت منفوری داره تو استادیوم هم به مشکل برمیخوره و سخت میشه هواداران رو راضی کرد که دایی رو به عنوان سرمربی بپذیرن.شایعه ی حضورش هم روز به روز داره قوی تر میشه و این همه ی پرسپولیسی ها رو ناراحت کرده وصحبت یک نفر دو نفر نیست.
پرسپولیس رو همیشه دوستداریم و وابسته به فرد نیستیم اما هر کسی رو هم نمیتونیم به عنوان پرسپولیسی بپذیریم.
RED STORM
05-07-2009, 07:09 PM
دایی رو فعلا بیخیل با توجه به اینکه حضورش فعلا در حد یه شایعس
فعلا باید خوش باشیم به خاطر صعود
و جلوی این تاجیا فخر بفروشیم
Pars_Redboy
05-07-2009, 07:14 PM
داداش پویا ما میخوایم خوش باشیم ولی مگه میذارن انگار خوشی به ما نیومده تیممون صعود کرده و سه تیم دیگه با آبروریزی اوت شدن ولی خودمون صعود تیم رو کمرنگ میکنیم هر روز هم یه شایعه و چند تا خرید عجیب و غریب برای پرسپولیس داریم مگه میشه بی خیال بشیم ؟از وقتی اسم دایی اومده هیچ پرسپولیسی آروم و قرار نداره گناهه ما چیه که هواداریم ؟
اول صعودمون رو به مرحله بعد تبریک میگم
ایول به پرسپولیس خودمون که یک تنه دوباره آبروی ایران رو خرید.
خیلی بهتر میشد اگه به عنوان تیم اول صعود میکردیم اما هنوز فرصت داریم.
درمورد دایی هم بگم که وقتی ما هوادارا میدونیم اومدنش شایعه است دیگه نباید نگران باشیم و صعود خودمون و کمرنگ کنیم.
یه سواله فنی :ممکنه تو جام حذفی به ذوب آهن هم بخوریم؟
Masoud
05-07-2009, 08:18 PM
یعنی به نظر شما مهم نیست که پرسپولیس بشه پله ترقی کسایی که لیاقتش رو ندارند!!!؟ دایی گذشته از اخلاق دیکتاتوری و خودخواهانه اش هنوز برای سرمربی گری تجربه کافی نداره! حالا که تو تیم ملی نتیجه نگرفت پرسپولیسو تقدیمش کنند که از ناراحتی دربیاد! پس اگه ما اعتراض نکنیم کی اعتراض کنه ! هنوز که نیومده باید بگیم تا چه حد منفوره شاید به گوشش برسه و خودشو بکشه کنار! اگرهم 1روزی قصد همچین کاری رو داره بفهمه باید اخلاقشو عوض کنه وگرنه همونطور که تو تیم ملی بهش بی اعتنایی شد جای دیگم همینه! اگه دایی بیاد هزارتا حاشیه دنبالش میاد هنوز که فقط اسمشه این همه بازیکن و هوادار ناراضین پس با کدوم حسنش میخواد نتیجه بگیره! وقتی کسی امتحانش رو تو جایی مثل تیم ملی پس داده چه طور ازش حمایت میکنید؟
ما از دایی حمایت نمیکنیم ولی میگیم مهم پرسپولیسه و فقط اون مهمه . حالا هرکی میخواد پست داشته باشه فقط و فقط پرسپولیس مهمه
نباید بگیم دیگه فوتبال نگاه نمیکنیم و میزاریم میریم و این چیزها
Masoud
05-07-2009, 08:21 PM
یه سواله فنی :ممکنه تو جام حذفی به ذوب آهن هم بخوریم؟
فقط تو فینال این امکان هست
monji
05-07-2009, 08:54 PM
سلام
( البته که من دقیقا از قوانین نوشتن در هر تاپیک مطلع نیستن ، اما .. )
خواستم ببینم این تفاوت مدیریت عباس و محمد حسن انصاریفرد اینقدر فاحش و ملموس هستش
دومی که تا دو سه سال پیش هم بود سیاست قدم زدن در سایه رو داشت ( جعفرکاشانی میگفت اگه میخواهی پیشرفت کنی در سایه قدم بردار تا نور آفتاب مانع پیشروی تو نباشه)
و خیلی آروم و بی سر و صدا تیم رو هدایت میکرد
میگفت پرسپولیس اونقدر حاشیه داره که احتیاجی به حاشیه سازی مدیران نداره
توی بحران ها و حواشی تیم مدیر باید با سکوت کردن و حل مسئله در آرامش کارش رو پیش ببره
اما حاج عباس ؟؟؟!!!
من ازش یه اسطوره ساخته بودم در ذهنم
اوایل دهه هشتاد یعنی 6 یا 7 سال پیش که اومد و بعدش بدنش رو با جای چاقو و قمه زیر پل پیدا کردن
و بعدش میگفتن فرش زیر پاش رو فروخت تا بدهی باشگاه رو بده و.....
ذهن من یه عباس انصاریفرد دیگه رو ساخته بود
...
نه نه
شاید اینها همش تقصیر حسین هدایتی هستش
چون فکر میکنه پول میده پس همه کار میتونه بکنه
تیم رو بهم بریزه
چون شاید از روانشناسی پرسپولیس چیزی رو نمیدونه؟؟؟؟
نه نه
خوب منطقیش اینه که هدایتی یه جور دیگه پولهاشو دور بریزه
نمیشه گفت اون مقصره
هرچی باشه مغز اقتصادی قوی داره
پس چی
این پازل رو هر چی میچرخونی بیشتر گیج میشی
اول محمد حسن انصاریفرد خواست دایی رو ببره تیم راه آهن
دایی مخالفت کرد
حالا میگن داداش عباسش میخواهد این کا رو بکنه
حسین هدایتی هم که از فصل دیگه میره
خوب یکی باید نقش خود کامگی و خود پردازی ( عابر بانکی) رو بازی کنه
عباس که خونشون فرش نداره
هدایتی هم که رفت
میمونه بیل گیتس و علی دایی
بیل که میخواهد نیو کاسل رو بخره
میمونه علی دایی
علی دایی
راستی چرا چند وقته سر هر چیز مرموز رو میگیری میرسی به علی دایی؟
علی دایی مرموزه؟
آره ، !!! شاید
یادمه چه جوری شد سر مربی تیم ملی
( هر کی لابی قوی تری داشته باشه )
لابی ؟؟؟
فارسیش میشه چلوکباب خوری
برن یه جا یه عده ای چلو کباب بخورن و دو رهم باشن و بگن و بخندن و واسه هم دیگه نوشابه باز کنن
چلوکباب؟؟؟!!!
تو فوتبال اسم چلوکباب با علی پروین گره خورده
میگن خیلی چلو کباب دوست داره
راستی میگن قراره پروین هم بیاد
اوهوم
حالا داره پازل تکمیل میشه
برادران انصاریفرد و دایی و لابی و چلوکباب و پروین
جای یه چیزی خالیه
آهان
هوادار
خوب پروین یعنی هوادار
البته اینها تراوشات یه ذهن مخدوش بود
موفق
یا حق
Masoud
05-07-2009, 09:45 PM
دایی کسی نیست که بیاد ثروتش رو برای فوتبال خرج کنه این رو مطمئن باشید
اگه بخواد بیاد هم سازمان برای اینکه نامش از فوتبال پاک نشه اونو بر سر کار میشونه
ولی هنوز به نظرم بعیده همچین حماقتی کنه هیئت مدیره و خودش رو جلوی هوادارا قرار بده
omidperspolisi
05-07-2009, 09:47 PM
فکر کنم منظورم رو بد رسوندم که اینج.ری شد من نمیگم با دایی موافقم نه اصلا مربی مورد علاقه من دنیزلی هست و فقط از دنیزلی برای سرمربی شدن حمایت میکنم ولی یه سوال آمدیم و همه این حرفها نشد و دایی سرمربی پرسپولیس شد که شانسش خیلی هم زیاد هست
تکلیف چیه؟؟بیایم حمایت کنیم یا نه از بازی اول شروع کنیم شعار دادن بر علیه اش چون ما دوسش نداریم چون ازش بدمون میاد؟؟؟
اشتباه همین جاست که همیشه این ایراد رو من از خیلی ها که طرفدار شخص یا ضد اشخاص هستند میگیرم همین الان این ایراد رو از استقلالیهای طرفدار قطعه نویی گرفتم
وقتی دایی سرمربی بشه من ازش حمایت میکنم حالا چه دوسش داشته باشم چه نداشته باشم چون سرمربی پرسپولیس شده و از سرمربی گری تنها هدفی که هست رسیدن به موفقیت هست
چه عیبی داره یه سرمربی با آمدن به پرسپولیس بزرگ بشه مگه غیر از اینکه با قهرمان شدن خودش هم بزرگ میشه پس بذار بزرگ بشه آنقدر که برای ما هم افتخار محسوب بشه
مگه قطبی با قهرمان شدن تو پرسپولیس بزرگ نشد خوب دایی هم بشه پیروانی هم بشه اصلا همه بشن ولی یادت نره که موقعی بزرگ میشند و تو بورس خواهند بود که بتونند با پرسپولیس به یه موفقیت برسند
mona_casillas
05-08-2009, 12:10 AM
دایی زمانی که سرمربی تیم ملی بود چه رفتارهایی در قبال بازیکنان و خبرنگاران داشت ؟ پرخاشگری های دایی و دیکتاتور منشی او تموم شدنی نبود . حالا دانش فنی دایی به کنار . چیزی که باعث منفوربودن دایی نزد جماعت فوتبالدوست شد رفتار و گفتار غیر منطقی دایی بود تصور اینکه چنین فردی سرمربی محبوب ترین تیم آسیا بشه و چنین رفتارهایی رو هنگام برگزاری مسابقات پرسپولیس ازاو ببینیم و شخصیت پرسپولیس زیر سوال بره غیر قابل تحمل و تصور هست دایی هیچ محبوبیت و مقبولیتی نداره و بهتر هیئت مدیره پرسپولیس اونقدر از هوادران دور نباشه که نظر اونها رو ندونه وهرگز تن به چنین حماقتی نده در اینصورت هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی و حاشیه ایی سال مصیبت باری خواهیم داشت .
تبریک واسه صعود به مرحله بعدی
بابا ویل کنید بعض از دوستان میگن دایی اگه بیاد پرسپولیس اوضاعش از هم پاشیده میشه
یکی میگه کریمی نیکبخت رضایی و عابدزاده از این تیم خواهند رفت
من فکر نکنم اصلا دایی بیاد پرسپولیس خب شما خودتون بگین اگه این چند
بازیکنانی را که نام بردین که برای پرسپولیس خیلی مثمر ثمر بوده اند از اینم تیم بروند
آیا مشکلی پیش نخواهد آمد ... نظرم اینه اگه مالکان واقعا موافقن که این بازیکنان از این تیم بروند
که خودشون اصلا همه کاره هستند دایی رو بیاورند ... خیلی بدم میاد با این همه عوض کردن مربی
آخه من ندیدم یک مربی بیاد یک فصل تمام رو در دو تیم پرسپولیس وهمین استقلال درست
مربی گری بکنه چی دیگه بگیم هر روز یک اخبار رو میشنویم مغزمون خراب میشه والا با این مشکلات فوتبال
RED STORM
05-08-2009, 09:56 AM
میگن کریمی با الاهلی قرارداد داخلی بسته
hedieh63
05-08-2009, 11:31 AM
اگه واقعیت داشته باشه باعثه تاسفه! این فوتبال همش شده باندبازی! واقعاٌ باید به مدیریت پرسپولیس تبریک گفت با این شاهکارهاش! از دست دادن کریمی و گرفتن دایی!!!! واقعاٌ چه معامله منصفانه ای! حتماٌ با این تغییرات تیم خیلی بهتر میشه! حتماٌ ما نمیفهمیم این تغییرات چقدر موثره! منتظر میمونیم تا نتیجه این زحمات هیئت مدیره رو ببینیم!
Abadan
05-08-2009, 11:56 AM
اگه دایی بیاد باید از این تیم دست شست. من یکی که نمیتونم این شخصیت مضخرف دایی رو تحمل کنم. صعود به مرحله بعد کافی نیست چون دور بعدی تک بازی هست و بازی در خانه تیم اول هر گروه هست و ما با برد مقابل الشباب میتونیم سرگروه بشیم. در مورد کریمی هم باید بگم یه جورایی باید بش حق داد وقتی یه بازیکن به سالهای اخر بازی میرسه باید فکر پول در اوردن باشه اما این رو هم باید بدونیم که رفتن به امارات یعنی پس رفت.
Masoud
05-08-2009, 12:13 PM
کریمی فقط به طور جد از الاهلی پیشنهاد داره ولی به این تیم نرفته و شایعه هست
من پیش بینیم اینه که اگه خدای نکرده دایی بیاد پرسپولیس علی کریمی با مبلغی حدود 1 میلیارد بره استیل اذین چون با هدایتی هم بدجوری رفیق شده و همیشه با همن
Masoud
05-08-2009, 01:15 PM
دلیل اصلی عدم تمدید قرارداد کریمی و عده ای از بازیکنان پرسپولیس
تعدادی از بازیکنان پرسپولیس نسبت به سرمربیگری دایی در این تیم موضع گرفته و اعلام کردند در صورت سرمربی گری دایی در این تیم، قرارداد خود را تمدید نمی کنند.
در حالی که علی دایی سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران تنها گزینه ایرانی مدیران پرسپولیس برای سرمربیگری این تیم در فصل آینده است، تعدادی از بازیکنان بزرگ و ملی پوش این تیم در قبال این تصمیم موضع گیری کردند و در اعترض به این تصمیم تمدید قرارداد خود را به بعد از انتخاب سرمربی تیم ملی واگذار کردند.
علی کریمی شاخص ترین بازیکن پرسپولیس در این کودتای پنهانی و خاموش بود و در شرایطی که برای فصل آینده با انصاری فرد به توافق رسیده بود، صراحتا اعلام کرد در صورت مربی گری دایی در پرسپولیس قرارداد خود را با این تیم تمدید نخواهد کرد و حتی بحث پیشنهاد از سوی الاهلی مطرح کرد
گفتنی است؛ حتی ایمان مبعلی و مهرزاد معدنچی دو بازیکن لژیونر اماراتی هم مدنظر پرسپولیس هستند و با مدیران این تیم نیز به توافق رسیده بودند اعلام کرده اند که بعد از انتخاب سرمربی مذاکرات خود را با پرسپولیس ادامه می دهند.
Amir_onlyperspolis
05-08-2009, 01:42 PM
از برکات وجود علی داییه
Amir_onlyperspolis
05-08-2009, 01:46 PM
پرسپولیس 40 ساله که هست قبل از ما بوده بعد از ما هم خواهد بود افرادی زیاد به پرسپولیس اومدن و رفتن ولی فقط نام و یاد عده ای نسل به نسل گشته و یاد همه مونده کسانی رو دوست داریم که حتی بازی هاشون هم ندیدیم ولی نام نیک ازشون برای ما مونده دایی کسی نیست که در پرسپولیس موفق بشه و نام نیکی از خودش به جا بذاره و حتی امکان داره با ابرو وحیثیت پرسپولیسم بخاطر رفتارهاش بازی کنه خدا به دادمون برسه .
omidperspolisi
05-08-2009, 01:46 PM
مشخص بود که با جدی تر شدن شایعه سرمربی شدن دایی این اتفاقات رخ بده و خیلی ها واکنش و خیلی ها ابراز تمایل بکنند برای حضور
نمیدونم واقعا عاقبت چی میشه فقط امیدوارم هرکی میاد منشا خیر باشه و بتونه پرسپولیس رو به موفقیت برسونه
g.hoseyn
05-08-2009, 02:25 PM
اگه دایی بیاد باید از این تیم دست شست. من یکی که نمیتونم این شخصیت مضخرف دایی رو تحمل کنم. صعود به مرحله بعد کافی نیست چون دور بعدی تک بازی هست و بازی در خانه تیم اول هر گروه هست و ما با برد مقابل الشباب میتونیم سرگروه بشیم. در مورد کریمی هم باید بگم یه جورایی باید بش حق داد وقتی یه بازیکن به سالهای اخر بازی میرسه باید فکر پول در اوردن باشه اما این رو هم باید بدونیم که رفتن به امارات یعنی پس رفت.
کریمی فقط به طور جد از الاهلی پیشنهاد داره ولی به این تیم نرفته و شایعه هست
من پیش بینیم اینه که اگه خدای نکرده دایی بیاد پرسپولیس علی کریمی با مبلغی حدود 1 میلیارد بره استیل اذین چون با هدایتی هم بدجوری رفیق شده و همیشه با همن
تعدادی از بازیکنان پرسپولیس نسبت به سرمربیگری دایی در این تیم موضع گرفته و اعلام کردند در صورت سرمربی گری دایی در این تیم، قرارداد خود را تمدید نمی کنند.
در حالی که علی دایی سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران تنها گزینه ایرانی مدیران پرسپولیس برای سرمربیگری این تیم در فصل آینده است، تعدادی از بازیکنان بزرگ و ملی پوش این تیم در قبال این تصمیم موضع گیری کردند و در اعترض به این تصمیم تمدید قرارداد خود را به بعد از انتخاب سرمربی تیم ملی واگذار کردند.
علی کریمی شاخص ترین بازیکن پرسپولیس در این کودتای پنهانی و خاموش بود و در شرایطی که برای فصل آینده با انصاری فرد به توافق رسیده بود، صراحتا اعلام کرد در صورت مربی گری دایی در پرسپولیس قرارداد خود را با این تیم تمدید نخواهد کرد و حتی بحث پیشنهاد از سوی الاهلی مطرح کرد
گفتنی است؛ حتی ایمان مبعلی و مهرزاد معدنچی دو بازیکن لژیونر اماراتی هم مدنظر پرسپولیس هستند و با مدیران این تیم نیز به توافق رسیده بودند اعلام کرده اند که بعد از انتخاب سرمربی مذاکرات خود را با پرسپولیس ادامه می دهند.
از برکات وجود علی داییه
پرسپولیس 40 ساله که هست قبل از ما بوده بعد از ما هم خواهد بود افرادی زیاد به پرسپولیس اومدن و رفتن ولی فقط نام و یاد عده ای نسل به نسل گشته و یاد همه مونده کسانی رو دوست داریم که حتی بازی هاشون هم ندیدیم ولی نام نیک ازشون برای ما مونده دایی کسی نیست که در پرسپولیس موفق بشه و نام نیکی از خودش به جا بذاره و حتی امکان داره با ابرو وحیثیت پرسپولیسم بخاطر رفتارهاش بازی کنه خدا به دادمون برسه .
اگه کسی با اومدن یه بازیکن یا رفتن یه بازیکن دیگه ویا سرمربی ودستیارومدیرعامل می خواد پرسپولیس بی خیال بشه بهترازهمین الان بی خیال شه چون درآینده هم خیلی ازاین رفت وآمدداریم.
یه سری ازدوستان تویه سری ازتاپیکها(عابدزاده وکریمی ونیکبخت)جوری مطلب می نویسن که فکر می کنن هرکدوم ازاین عزیزان برن ما بدبخت می شیم اما اینجوری نیست واین توتاریخ پرسپولیسم ثابت شده.
مگه ماپارسال که قهرمان شدیم کریمی وعابدزاده بودن؟
ضمنا نظرمن اینه که اگه بازیکنی عاشق تیمش وهوادارش باشه با این رفت وآمدا تیمشو ترک نمیکنه مثل کریم باقری که الان چندساله باانواع واقسام مربی ها کارکرده وهیچ حاشیه ای نداشته.
آخه چه دلیل داره که هدایتی میخواد دایی بیاد پرسپولیس ؟آخه دایی چه کار خوبی در حق هدایتی کرده که اون میخوادش؟یعنی هدایتی اصلا به فکر هوادارا نیست؟
omidperspolisi
05-08-2009, 04:10 PM
سارا از کدوم منبع داری میگی که هدایتی خواستار آمدن دایی هست؟؟؟ماندن خود هدایتی تو ابهام هست
آدمهای گنده تر از هدایتی خواستار آمدن دایی هستند
من خودم خوندم یه جایی که هدایتی خواستار اومدن دایی هست و انصاری فرد میگه نه و این مشکل مدیریتیه الانه.خودمم تعجب کرده بودم.معلومه که سیل حاشیه ها داره میریزه سرمون
zamara
05-08-2009, 05:02 PM
ما از دایی حمایت نمیکنیم ولی میگیم مهم پرسپولیسه و فقط اون مهمه . حالا هرکی میخواد پست داشته باشه فقط و فقط پرسپولیس مهمه
نباید بگیم دیگه فوتبال نگاه نمیکنیم و میزاریم میریم و این چیزها
با سلام
من هم با شما كاملا موافق هستم و مهم فقط پرسپوليسه ، اما آيا نبايد شخصي كه در راس كادر فني اين تيم قرار ميگيره از هر جهت داراي بار مثبت باشه !؟
در ضمن اگه هدف فقط پرسپوليسه و اشخاص مهم نيستند چرا شما با اينكه الان چندين ساله آقاي پروين از پرسپوليس رفته اند بازهم پروين پروين ميكنيد؟
چون علي پروين به پرسپوليس شخصيت داد ، چون علي پروين براي پرسپوليس با همه بد دهني هاي خودش ، اعتبار و مقام و قهرماني داد، چون او شب روز با پرسپوليس بود و حتي از جيب خودش براي موفقيت اين تيم خرج كرد ، و خيلي دلايل ديگر .
اما دايي با كدوم تعصب و علاقه ميخواد بايد سرمربي تيم پرسپوليس بشه ؟
حتما الان ميگيد كه حرفه اي بودن تعصب و عشق به پرسپوليس نميخواد و اين حرفها !! اما همين الان كه وينگادا خارجي اومده پرسپوليس باز هم به انحاء مختلف تعصبش رو به اين تيم نشون ميده ولي اگه بازهم نده زياد جاي بحثي نداره چرا كه اون يك خارجيه و پرسپوليس اونو به جايي نرسونده ولي دايي همه چيز خودش رو از پرسپوليس داره و بعد از رفتنش از پرسپوليس براي تحقير شدن اين تيم دست به هر كاري زده .
چجوري من ميتونم بيايم از تيمي حمايت و پشتباني كنم كه فردي مثل دايي بياد و فقط براي كسب اعتبار و مقام شخصي خودش سرمربي اون ميشه و اگه موفق بشه اين موضوع رو توي كارنامه شخصي خودش ثبت ميكنه !!!؟
ما از تيم ملي مهم تر و بالاتر براي حمايت تيم ديگري رو نداريم و همونطور كه خودتون ديديد از زماني كه دايي سرمربي اين تيم شد هيچكس دوست نداشت كه اين تيم نتيجه بگيره و همه آرزو داشتند كه ايران همه بازيهاشو ببازه تا هر چه زودتر شر اين دايي از سر فوتبال ملي ملي كم بشه و ما و هواداران ساير تيمها هم فقط دلمون رو به تيم مورد علاقه باشگاهيمون خوش كرده بوديم . مطمئن باش كه اگه دايي سرمربي يا مدير عامل باشگاه پرسپوليس بشه من شخصا جز باخت و تحقير پرسپوليس هيچ آرزويي نخواهم داشت و با اينكه حدود چهل ساله كه هوادار اين تيم هستم براي باخت اين تيم در بازيها دست به دعا خواهم شد .
شما به همين خبري كه ارسال كرديد توجه كنيد !!
از همين الان خيلي از بازيكنان در صورت مربي شدن دايي حاضر به تمديد و ثبت قرارداد با پرسپوليس نيستند و اين يعني اگه دايي بياد ، مدير عامل و سرمربي مجبورن چند بازيكن در پيتي را هم بهمراه خودشون بيارن و ديگه از پرسپوليس چيزي باقي نخواهد ماند .
مگه من مغز خر خوردم كه بيام از تيمي كه دايي سرمربي اونه حمايت كنم !؟ حتي اگه اون تيم پرسپوليس باشه كه نزديك به چهل سال فقط عشقم اون بوده .
مسعود جان مطمئن باش كه اين فقط حرف من نيست و حرف ميليونها هوادار اين اين تيمه . اومدن دايي به پرسپوليس يعني بي ارزش شدن و در كنار قرار گرفتن اين باشگاه ، درست مثل ساير تيمهاي ديگه كه وقتي با هم بازي كنن كمتر از 200 يا 300 نفر براي تماشاي اون بازي نخواهند رفت .
اومدن دايي به پرسپوليس = خداحافظ پرسپوليس
Pars_Redboy
05-08-2009, 05:17 PM
من که فقط دعا میکنم دایی سرمربی پرسپولیس نشه . برای من پرسپولیسی های متعصب مثل عابدزاده و علی کریمی آنچنان ارزشی دارن که یه تارموی اونها رو با هزارتا دایی عوض نمیکنه نه به پرسپولیس تعصب داره و نه کاری بلده بکنه که اگه بلد بوداز تیم ملی اخراج نمیشد و نه از روی دلیل بلکه عقده های شخصیش بازیکنان رو کنار میذاره وقتی علی کریمی نمیتونه با دایی کار کنه وقتی عابدزاده باید بره وقتی کاظمیان و مبعلی و معدنچی بیخاطر دایی نمیان نمیشه که همه تیم بخاطر دایی کنار برن و این آقا با گندی که تو تیم ملی بالا آورده حالا بیاد و سرمربی پرسپولیس بشه الان به جای اینکه همه فکرشون رو جام حذفی و باشگاههای آسیا باشه از نگرانی اومدن دایی فقط به این فکر میکنن هنوز نیومده چند دستگی گریبان تیمو گرفته وای به روزی که پاش به پرسپولیس باز بشه خدا اون روز رو نیاره .
Pars_Redboy
05-08-2009, 05:41 PM
با سلام
من هم با شما كاملا موافق هستم و مهم فقط پرسپوليسه ، اما آيا نبايد شخصي كه در راس كادر فني اين تيم قرار ميگيره از هر جهت داراي بار مثبت باشه !؟
در ضمن اگه هدف فقط پرسپوليسه و اشخاص مهم نيستند چرا شما با اينكه الان چندين ساله آقاي پروين از پرسپوليس رفته اند بازهم پروين پروين ميكنيد؟
چون علي پروين به پرسپوليس شخصيت داد ، چون علي پروين براي پرسپوليس با همه بد دهني هاي خودش ، اعتبار و مقام و قهرماني داد، چون او شب روز با پرسپوليس بود و حتي از جيب خودش براي موفقيت اين تيم خرج كرد ، و خيلي دلايل ديگر .
حتما الان ميگيد كه حرفه اي بودن تعصب و عشق به پرسپوليس نميخواد و اين حرفها !! اما همين الان كه وينگادا خارجي اومده پرسپوليس باز هم به انحاء مختلف تعصبش رو به اين تيم نشون ميده ولي اگه بازهم نده زياد جاي بحثي نداره چرا كه اون يك خارجيه و پرسپوليس اونو به جايي نرسونده ولي دايي همه چيز خودش رو از پرسپوليس داره و بعد از رفتنش از پرسپوليس براي تحقير شدن اين تيم دست به هر كاري زده .
چجوري من ميتونم بيايم از تيمي حمايت و پشتباني كنم كه فردي مثل دايي بياد و فقط براي كسب اعتبار و مقام شخصي خودش سرمربي اون ميشه و اگه موفق بشه اين موضوع رو توي كارنامه شخصي خودش ثبت ميكنه !!!؟
ما از تيم ملي مهم تر و بالاتر براي حمايت تيم ديگري رو نداريم و همونطور كه خودتون ديديد از زماني كه دايي سرمربي اين تيم شد هيچكس دوست نداشت كه اين تيم نتيجه بگيره و همه آرزو داشتند كه ايران همه بازيهاشو ببازه تا هر چه زودتر شر اين دايي از سر فوتبال ملي ملي كم بشه و ما و هواداران ساير تيمها هم فقط دلمون رو به تيم مورد علاقه باشگاهيمون خوش كرده بوديم . مطمئن باش كه اگه دايي سرمربي يا مدير عامل باشگاه پرسپوليس بشه من شخصا جز باخت و تحقير پرسپوليس هيچ آرزويي نخواهم داشت و با اينكه حدود چهل ساله كه هوادار اين تيم هستم براي باخت اين تيم در بازيها دست به دعا خواهم شد .
از همين الان خيلي از بازيكنان در صورت مربي شدن دايي حاضر به تمديد و ثبت قرارداد با پرسپوليس نيستند و اين يعني اگه دايي بياد ، مدير عامل و سرمربي مجبورن چند بازيكن در پيتي را هم بهمراه خودشون بيارن و ديگه از پرسپوليس چيزي باقي نخواهد ماند .
مگه من مغز خر خوردم كه بيام از تيمي كه دايي سرمربي اونه حمايت كنم !؟ حتي اگه اون تيم پرسپوليس باشه كه نزديك به چهل سال فقط عشقم اون بوده .
مسعود جان مطمئن باش كه اين فقط حرف من نيست و حرف ميليونها هوادار اين اين تيمه . اومدن دايي به پرسپوليس يعني بي ارزش شدن و در كنار قرار گرفتن اين باشگاه ، درست مثل ساير تيمهاي ديگه كه وقتي با هم بازي كنن كمتر از 200 يا 300 نفر براي تماشاي اون بازي نخواهند رفت .
آقای رازقندی وقتی شما که همه تاریخ پرسپولیس رو میدونین و این همه سال طرفدار پرسپولیس بودین پس چه به روز ما میاد که از روزی که فهمیدیم علی دایی رو خودخواه و لجباز و رودر روی همه مردم دیدیم . با چه دلی بگیم هم پرسپولیسو دوست داریم هم نمیخوایم این آدم سرمربی تیم باشه مگه میشه همه اشتباه کنن و دایی و چند نفر مثل خودش اشتباه نکنن . با چه زبونی و به کی بگیم ما دایی رو نمیخوایم مربی خارجی جای خودشو داره بین مربیای ایرانی خیلی باسوادتر از دایی هم داریم که شاید پرسپولیسی هم نباشن ولی منفور هم نیستن و اخلاق و رفتار های مثل دایی هم ندارن مثلا مجید جلالی چرا کسی ازش بد نمیگه ؟ دایی یعنی مافیای فوتبال ایران و حالا این مافیا میخواد بیاد تو پرسپولیس یعنی جایی که عشق ماست با باختهاش ریه میکنیم و غمگین میشیم و بابردهاش ازشادی پر در میاریم حالا چطوری کسایی که دوست داریم هیچکدوم تو پرسپولیس نباشن بخاطر کسی که هیچکسی دوسش نداره و اونوقت ما بیایم به بازیکنانی که میخوان برن ایراد بگیریم ؟ اونا بخاطر همین اخلاق دایی میخوان برن . تازه دایی که هیچ مدرک مربیگری درست و حسابی هم نداره چی میخواد به پرسپولیسی ها یاد بده همون تیم ملی به این روز افتاد بسه تو رو خدا ما و پرسپولیس رو بذاره با هم باشیم بذاره دلمون به پرسپولیس خوش باشه دایی بره جای دیگه بره هرجا دلش میخواد فقط پرسپولیس نیاد .
hedieh63
05-08-2009, 07:52 PM
با سلام
من هم کاملاٌ موافقم
طرفداری کورکورانه و هورا کشیدن تو هر شرایطی و برای هر کسی بخصوص دایی خودخواه باعث ضعیف شدن و زوال تیم میشه! کسایی که تعصب واقعی دارند رو دلسرد میکنه اگه قرار باشه کریمی که تعصبش به پرسپولیس رو اثبات کرده با دایی که بیشتر سعی کرده بی تعصبی و بی تفاوتیش رو به این تیم اثبات کنه هم رده قرار بدیم وبگیم افراد مهم نیستند پس چرا از بازیکنها توقع تعصب داشته باشیم؟ مگه میشه بگیم عاشق پرسپولیسیم و اسم برامون مهم نیست ! اسم وقتی مهم نیست که بدونیم تیم موفق میشه ولی وقتی اسم کسی میاد که میدونیم همه جوره به تیم ضرر میزنه باز هم میشه بگیم اسم مهم نیست؟!
دایی همیشه اثبات کرده به خودش بیشتر از هر چیز دیگه ای تعصب داره و در برابر حرف حق هم کوتاه نمیاد! شخصاٌ معتقدم اشکالی نداره مربی که بی تعصبه بشه سرمربی ولی حداقل دانش داشته باشه که بار فنی تیم رو بالا ببره ! دایی بغیر از مافیای قدرت، حاشیه و غرور کاذب چی داره؟؟!!!!! اگه پروین با این که دانش روز نداشت تو پرسپولیس نتیجه میگرفت به خاطر این بود که بازیکنها قبولش داشتند وبه پرسپولیس تعصب داشت اما دایی نزد هوادارا و بازیکنا منفوره نه تنها چیزی به تیم اضافه نمیشه بلکه باعث دور شدن کسایی که تعصب واقعی دارند میشه. اگه میگیم بازیها رو نگاه نمیکنیم نه به این خاطر که پرسپولیس از یادمون میره به خاطر اینه که می دونیم از این راه نه تنها موفقیتی کسب نمیشه بلکه حق خیلیها ضایع میشه و تیم دچار بحران ! دایی این تیم رو نساخته که نابودش کنه مسلم خودش نابود و بی ابرو میشه همونطور که توتیم ملی شد! ولی حیف که پرسپولیس باید این وسط مثل تیم ملی قربانی بشه تا اقای دایی بفهمه که باید اخلاقش رو عوض کنه یا بازم منفور بمونه البته اگه متوجه بشه!!
Amir_onlyperspolis
05-08-2009, 08:19 PM
خدایا پرسپولیسه ما هر سال مشکل داره هر سال یه جوری مشکل داره امسالم که این همه سختی کشیدیم دایی پیداش شده و همه رو نگران کرده خودت هر چی صلاح پرسپولیسه پیش بیار خدایا کسی که به پرسپولیس علاقه نداره و فکر خودشه کسی که پرسپولیسی ها دوسش ندارن کسی که هنوز نیومده همه رو نگران کرده و ریخته بهم اگه واسه پرسپولیس ضرر داره خودت بهتر میدونی کاری کن که پرسپولیس نیاد ما که دستمون به جایی نمیرسه چقدر بگیم پرسپولیس رودوست داریم هر کسی هم برای پرسپولیس زحمت کشیده دوست داریم ولی دایی نه مربیه خوبیه و نه اخلاق داره نه محبتش تو دلهاست ما چطوری اون رو سرمربی تیممون ببینیم و تشویقش کنیم کسی که هنوز نیومده دارن همه از دست اخلاقش فرار میکنن .
monji
05-08-2009, 09:45 PM
سلام
خوب تقریبا همه هوادارای پرسپولیس نگران فصل بعد تیم هستن
این نگرانی ها همیشه داشته ( تو یه نوشته دیگه هم مثال زده بودم)
اما سال بعد میگن قراره کسی بیاد که جزئی از تاریخ پر افتخار باشگاه بوده
کسی که مثل بقیه پاشو گذاشت رو شونه هوادار و اومد بالا
حالا خیلی بزرگ شده
جوری که هوادار هم واسه دیدنش باید سرش رو بالا بگیره و مواظب باشه کلاه از سرش نیوفته
مثل خیلی ها
اما این یکی کمی فرق داره
من به خط به خط نوشته های رفیق حسین اعتقاد دارم
این که تو پرسپولیس هر سال خیلی ها اومدن و رفتن
و لی این هوادرا ها بودن که موندن
مثل شن های کف رودخانه
این رو تو نوجوونیم توی روزنامه پیروزی خوندم
اون زمانی که دعوای دیوانه کننده مدیریت بود ( زمانی که خیلی از پرسپولیسی ها
زخم معده گرفتن)
اونجا نوشته بودن که پرسپولیس مثل یه رودخونه هستش
بازیکنها و مربیان و مدیران مثل یه موج میان و میرن
اما این شنهای کف رودخانه هستن که میمونن
این هوادار هستش که میمونه
اما به رفیق حسین بگم که این اسطوره
مثل بقیه نیست
اگه بیاد نمیشه ، یه باند جدید ، یه مافیای جدید،
نمیخواهم از این لفظ استفاده بکنم ولی باید بگم که
اگه یه روزی به دردمون نخورد نمیتونیم به راحتی از دستش راحت بشیم
اون سالی که برگشت پرسپوولیس زمان وینکو
یادتونه
چه بلایی سر تیم اومد
اصلا میگیم تقصیر کادر فنی بود
ولی آخر سال چی
پرسپولیس به علی دایی بین 600-900 میلیون تومن بده کار بود
لباس باشگاه با آرم تولیدی علی دایی بود
همه چیز تو باشگاه به یه بازیکن ختم میشد
خدا کنه داستان اینجوری نشه
کمی صبر میکنیم و کمی هم به خدا توکل میکنیم
برای آینده
موفق
یا حق
بچه یک خبر خوشحال کننده امشب آقای انصاریفر صراحتن اعلام کرد که آمدن دایی برای پرسپولیس یک
شایع است میگه ما خودمون اصلا از این موضوع با خبر نیستیم که دایی بخواد به پرسپولیس بیاد
در مورد کریمی هم اشاره ای داشت و گفت کریمی خودش قراره با پرسپولیس تموم کنه بچه ها
با معذرت برای چی این موضوعها را اینقدر بزرگ می کنید البته کوچک دوستان هم هستیم
Karim
05-08-2009, 10:22 PM
خداکنه اون طوری که شهاب نقل کرد بشه!
دراین چالشها فقط هواداران متضرر میشوند.
وگرنه امثال دایی وانصاریفرد و...ککشان هم نمیگزد!
RED STORM
05-08-2009, 10:24 PM
حرف تو فوتبال زیاد زده میشه
کلا نمیشه رو حرفشون صد در صد حساب کرد
امیدوارم هر اتفاقی که میافته در نهایت به نفع پرسپولیس باشه
Abadan
05-08-2009, 10:44 PM
کلا توی فوتبال ایران هر چیزی که امروز شایعه هست فردا به واقعیت تبدیل میشه. حالم از دایی به هم میخوره. تیم ملی رو به گند کشید حالا نوبت پرسپولیس هست. اومدن دایی باعث میشه خیلی ها از تیم زده بشن و به استادیوم نرن
rahim
05-08-2009, 10:52 PM
با سلام خدمت دوستان .تازه عضو شدم وداشتم گفتگوها را مي خوندم. در رابطه با امدن پروين ويا دايي بايد خدمتان عرض كنم كه همه ي انها نشان دهنده ي جنگ پنهان قدرت در هيت مديره باشگاه است جايي كه هدايتي و انصاريفر با هم مشكل دارند وبا مطرح كردن اسامي افرادي كه مخالف طرف مقابل هست با هم مبارزه مي كنند يك بار وقايع اخير را به دقت مرور كنيد اخراج پيرواني وبرگشتن او شايعه پروين توسط انصاري فر براي شك وارد كردن به هدايتي ودر مقابل دايي در مقابل پروين وانصاريفر همه ي اينها تضاد وناهمگوني در راس باشگاه را ميرسونه كه خدا كنه اخر وعاقبتش ختم به خير شود حقيقيت من نه با امدن پروين موافقم نه با دايي هر كدام مشكلات خاص خودشه داره اميدوارم در اين برهه از زمان كه تيمهاي سپاهان واستقلال وبقيه تيمهاي ديگر در گير مشكلات خود هستند پرسپوليس از اين فرصت استفاده كنه.نه اينكه مسئولين ان وارد حاشيه شوند ودشمن شاد شويم.
Masoud
05-08-2009, 11:47 PM
دایی بدتر از خیلی ها نیست که به این تیم اومدن و تیم رو گند کشیدن.
دایی برای پرسپولیس زحمات هم کشیده . همون کاری که امثال عابدزاده و پیروانی و استیلی انجام دادن پس درست نیست راجبش این جوری مغرضانه حرف زده بشه.
من از هیچکی حمایت نمیکنم چون تک تک این نفراتی که الان راس پرسپولیس هستن و واسه تیم تصمیم میگیرن رو قبول ندارم به همین خاطر نظرم اینه باید از پایه تیم واسه فصل بعد تغییر پیدا کنه و اونایی که پرسپولیس حقشونه بیان سره کار
البته چند ساله همه این حرف رو میزنیم جاهای مختلف ولی کی میتونه رو سیاستهای کثیف این فوتبال تاثیر بزاره ؟
omidperspolisi
05-09-2009, 12:12 AM
بهتره این بحث رو بیخیال بشیم هرکی الان رو نفر مورد علاقه خودش نظر داره مسعود دوستداره پروین بیاد تو هیئت مدیره من دوست دارم دنیزلی بشه سرمربی بعضی ها دوست دارند قطبی بیاد خلاصه هرکی یه نظری داره
به خاطر همین بود که گفتم بهتره بشینیم و ببینیم کی میشه سرمربی و بعد ازش حمایت کنیم
شرمنده ها ولی با حرف همتون مخالفم من با دایی مخالفم و خیلی هم مخالفم این رو امین آبادان خیلی خوب میدونه چون به اندازه کافی راجع به تیم ملی باهاش بحث کردم ولی همین جا اعلام میکنم اگه دایی سرمربیپرسپولیس شد باز هم میرم استادیوم و پرسپولیس رو تشویق میکنم و برای موفقیتش آرزو میکنم
در آخر آقا اسماعیل شرمنده ولی از ارسالتون واقعا تعجب کردم از قدیمی هایی مثل شما بعید بود یه همچین ارسالی
Masoud
05-09-2009, 12:27 AM
با سلام
واقعا این حرفها خیلی بعید و تعجب اوره !!!!!! نمیدونم چی باید بگم . شمایی که پرسپولیس رو همه چیتون میدونید به همین راحتی میگید خداحافظ پرسپولیس ؟
من پروینی هستم ولی وقتی دشمنهای پروین هم تو تیم بودن ارزوی باخت پرسپولیس رو نکردم.من یه پروینی کاملم و این رو همتون میدونید . ایا کسی با دایی بیشتر از پروین دشمنی داره ؟ پس اگه قرار به بغض و چشم بستن و انتقاد کردن باشه من که شاید یه جورایی مرید پروین باشم باید اول از همه بگم دایی بدترین مربی دنیاست.
شما هم اقا اسماعیل نمیتونید چون خودتون دعا میکردید تیم ملی کشورمون که چشم 70 ملیون نفر به صعودش هست به جام جهانی نره الان بگید همه دعا میکردن چون مطمئنم تعداد ادم هایی که موفقیت تیم ملیشون رو نخوان حتی 1% هم نیست.
الان هم راست و حسینی بگم اگه علی دایی بیاد ناراحت نمیشم چون حداقلش اینه که یکی که واسه این تیم زحمت کشیده و بازیکن قدیمیش هست اومده مربیش شده و تا جایی که بتونم ازش حمایت میکنم و این حرفها که پرسپولیس و ول میکنم و میرم و اینها اصلا وجود نداره . حتی اگه قلعه نویی و مرفاوی بیان بشن سرمربی تا جایی که بتونم ازشون حمایت میکنم چون مهم یه اسمه اونم پرسپولیسه نه اکبر و اصغر و احمد
rahim
05-09-2009, 12:36 AM
من هم موافقم بهترين كار اينه كه منتظر انتخاب قطعي مربي بنشينيم اما فقط مربي تضمين موفقيت نيست بهتره بحث اينده درباره عوامل وزمينه هاي موفقيت تيم باشه وايا اينكه پرسپوليس زمينه هاي موفقيت و اسباب ارامش مربي وبازيكنان را مهيا كرده يا نه؟
Abadan
05-09-2009, 12:50 AM
من با حرفای اسماعیل موافق هستم. اما خوب نه به اون شدت. ولی قبول کنید اومدن دایی یعنی ایجاد حاشیه. و این خودش یعنی یک فصل ناکامی. دایی هنوز ادب و فرهنگ این رو که با خبرنگارها برخورد کنه رو نداره و این رو بارها و بارها از خودش نشون داده.
اعضای هیت مدیره هم کمی با یکدیگر مخالفن تا جایی که شنیده ام
http://www.cinemaema.com/upload/Image/perspolis.jpg.
omid_figo
05-09-2009, 02:47 AM
با سلام
برای من هم اومدن دایی یعنی = خداحافظ پرسپولیس
این سوال رو از شما میپرسم؟ پرسپولیس واقعی کجاست؟ تیمی که تو زمین بازی میکنه یا تیمی که با قلب ما بازی میکنه؟ پرسپولیس یه عشقه،تو قلباست.پرسپولیس یه ماهیت ماورا داره که میلیونها نفر رو عاشق خودش کرده...
چرا نباید برای یه پرسپولیسی مهم باشه که کی تو تیمش حکومت میکنه،چون حاکم پرسپولیس حاکم قلبهای ماست.چطور میشه از کسی تا حد مرگ بدت بیاد و اونوقت اون بشه حاکم قلبت؟!!!
اگر اون دیکتاتور مطلق بشه سرمربی عشق من،منم برای شکستش دعا میکنم و از ته دل فریاد میکشم،همونطور که برای پیروزی عربستان در کنار 100 نفر از 200 نفر جمعی که توش بودم یکصدا فریاد زدم.کسی نمیتونه به من بگه من وطن فروشم و خائن و یا حس ناسیونالیستی ندارم که 3 تن از عزیزان من برای خاک وطن خون خودشون رو دادند که من هم از همون تبارم و خون اونها تو رگهام جریان داره و من هم برای وطنم مثل تبارم خون میدم.نه تنها شرم نمیکنم از این عقیده،بلکه بهش افتخار هم میکنم که تو ذاتم مصالحه با ظالم ودیکتاتور نیست،حتی به قیمت پا گذاشتن رو قلبم!
یعنی شادی ما در صورت موفقیت احتمالی پرسپولیس با دیکتاتور می ارزه به قدرت گرفتن یه باند مافیایی؟ به قیمت نا حق کردن حق پرسپولیسی های واقعی مثل علی کریمی که تعصبش رو بارها ثابت کرده و به قیمت از بین رفتن قداست خیلی چیزها. نه! این شادی برای من و امثال من هیچ ارزشی نداره که به نظرم کراهت هم داره!
zamara
05-09-2009, 07:42 AM
بهتره این بحث رو بیخیال بشیم هرکی الان رو نفر مورد علاقه خودش نظر داره مسعود دوستداره پروین بیاد تو هیئت مدیره من دوست دارم دنیزلی بشه سرمربی بعضی ها دوست دارند قطبی بیاد خلاصه هرکی یه نظری داره
به خاطر همین بود که گفتم بهتره بشینیم و ببینیم کی میشه سرمربی و بعد ازش حمایت کنیم
شرمنده ها ولی با حرف همتون مخالفم من با دایی مخالفم و خیلی هم مخالفم این رو امین آبادان خیلی خوب میدونه چون به اندازه کافی راجع به تیم ملی باهاش بحث کردم ولی همین جا اعلام میکنم اگه دایی سرمربیپرسپولیس شد باز هم میرم استادیوم و پرسپولیس رو تشویق میکنم و برای موفقیتش آرزو میکنم
در آخر آقا اسماعیل شرمنده ولی از ارسالتون واقعا تعجب کردم از قدیمی هایی مثل شما بعید بود یه همچین ارسالی
واقعا این حرفها خیلی بعید و تعجب اوره !!!!!! نمیدونم چی باید بگم . شمایی که پرسپولیس رو همه چیتون میدونید به همین راحتی میگید خداحافظ پرسپولیس ؟
من پروینی هستم ولی وقتی دشمنهای پروین هم تو تیم بودن ارزوی باخت پرسپولیس رو نکردم.من یه پروینی کاملم و این رو همتون میدونید . ایا کسی با دایی بیشتر از پروین دشمنی داره ؟ پس اگه قرار به بغض و چشم بستن و انتقاد کردن باشه من که شاید یه جورایی مرید پروین باشم باید اول از همه بگم دایی بدترین مربی دنیاست.
شما هم اقا اسماعیل نمیتونید چون خودتون دعا میکردید تیم ملی کشورمون که چشم 70 ملیون نفر به صعودش هست به جام جهانی نره الان بگید همه دعا میکردن چون مطمئنم تعداد ادم هایی که موفقیت تیم ملیشون رو نخوان حتی 1% هم نیست.
الان هم راست و حسینی بگم اگه علی دایی بیاد ناراحت نمیشم چون حداقلش اینه که یکی که واسه این تیم زحمت کشیده و بازیکن قدیمیش هست اومده مربیش شده و تا جایی که بتونم ازش حمایت میکنم و این حرفها که پرسپولیس و ول میکنم و میرم و اینها اصلا وجود نداره . حتی اگه قلعه نویی و مرفاوی بیان بشن سرمربی تا جایی که بتونم ازشون حمایت میکنم چون مهم یه اسمه اونم پرسپولیسه نه اکبر و اصغر و احمد
سلام
آقا مسعود و آقا اميد عزيز ، من يك سئوال دارم ، اگه زمان جنگ ، صدام پيروز ميشد و حكومت ايران رو بدستش ميگرفت و يا جرج بوش و يا سردمداران اسرائيل اينكار رو ميكردند و همه امور مملكت ما رو بدستشون ميگرفتند، باز هم راضي بوديد كه از اين كشور اشغال شده با وجود حضور اينگونه افراد حمايت كنيد ؟ من و شما در آن زمان هم يك عاشق و وطن پرست خواهيم ماند اما صد در صد با حكومت مخالفت و براي نابودي آنان هر كاري كه از دستمان برميامد ، انجام ميداديم تا دشمن رو از خاك كشورمون بيرون كنيم .
الان هم دايي براي ما حكم يك اجنبي را در پرسپوليس دارد و نميتوانيم از اين باشگاه اشغال شده حمايت كنيم و تنها راهي كه براي ما ميماند عدم حمايت از اين تيم است تا بدينوسيله اونو از كشور خودمون كه همون باشگاه پرسپوليسه خارج كنيم . من نگفتم كه از پرسپوليس بيزار ميشم ، بر عكس خيلي هم دوستش دارم ولي براي حمايت و خارج شدن از زير يوغ استعمار دايي بايد با عدم حمايت خودمون باعث به انزوا كشيده شدن اون شخص بشيم .
هر چند كه من مطمئن هستم مسئولين و دست اندر كاران چنين ريسكي را نخواهند كرد و دايي خودش ميدونه كه منفوره و هيچوقت نخواهد امد.
البته ممكن است كه در چند سال آينده اين اتفاق رخ دهد و شايد دايي با تغيير روش و اخلاق و ديده خودش به اطراف، بتونه كمي در دل هواداران جا پيدا كنه كه اگر چنين شود و براي همه تغيير روش او مسجل شود حتما مورد حمايت قرار خواهد گرفت هر چند كه من شخصا بعيد ميدانم او بتواند خود را تغيير دهد و از قديم گفتند : توبه گرگه مرگه .
در ضمن اگه قلعه نوعي و حجازي و مرفاوي و منصوريان بيان و سرمربي تيم پرسپوليس بشن خيلي بهتره و من باز هم نگراني ندارم و حتما حمايت ميكنم ولي متاسفانه هر كار ميكنم نشبت به دايي نميتونم چنين احساسي رو داشته باشم .
دايي از نظر من منفوره و غير قابل قبول .
omidperspolisi
05-09-2009, 11:25 AM
******************** فقط حس وطن پرستی دارم حالا بیام و بگم که مملکتم به درک هرکاری هرکی میخواد بکنه به من چه شما یه بعد قضیه رو میبینی ولی آن یکی بعد قضیه رو نمیبینی
میدونید چیه؟ از این میترسم که بریم به بعد از قهرمانی پرسپولیس تو دوره اول لیگ برتر یادتون هست که پرسپولیس چطور درگیر این تفرقه ها و دودستگی ها شد و مقصر هم همون طرفداران پروین و خود پروین بود که باعث به وجود آمدن آن جو شد(دقیقا شرایطی مشابهه الان استقلال که مرید پروین داره انجامش میده)و آنقدر درگیر شدیم که تیمی مثل پرسپولیس به حسرت 6سال بدون قهرمانی رسید
من دوست ندارم این وضعیت پیش بیاد چون 6سال خون دل خوردن برای هیچ کدوممون قابل تحمل نیست چون میدونیم چه سختی های داشت و حالا که داریم به یه ساحل آرامش میرسیم نباید دوباره با یه ورژن جدید آن دو دستگی رو ببینیم
واقعا تو کتم نمیره که چطور بعضی دوستان به راحتی میگن خداحافظ پرسپولیس آخه مگه میشه از پرسپولیس دست کشید پس آن حرفی که تو اواسط فصل پیش بعد از رفتن قطبی میزدیم کجا رفت آنکه میگفتیم قطبی بره یکی دیگه بیاد مهم برامون پرسپولیس هست این بود مهم بودن که با شایعه آمدن یه سرمربی خبر از خداحافظی با پرسپولیس میدهید
بله بله ببخشید که قلعه نویی و مرفاوی به پرسپولیس تعصب داشتند و ما نمیدونستیم هرچی جلوتر میریم از ارسال هاتون بیشتر تعجب میکنم چه عیبی داره فردا هم اسم تیممون رو عوض میکنیم میذاریم استقلال مهم اینکه علی دایی نباشه همین کافیه
در آخر بازهم میگم من هم از دایی دل خوشی ندارم و اصلا و ابدا دوست ندارم سرمربی پرسپولیس بشه ولی به فرض اگر دایی هم سرمربی بشه از تیمم حمایت میکنم و دوست دارم موفق باشه نه اینکه آرزوی زمین خوردن تیمم رو بکنم این تو مرام ما پرسپولیسیها نبود حالا چی شده که این هم به ما رخنه کرده خدا میدونه
rahim
05-09-2009, 01:56 PM
دوستان وقتي خود شما در همين انجمن نمي تونيد به يك نقطه اشتراك ونظر واحد برسيد چگونه مي توان از دگران توقع داشت بله ابراز عقيده وبيان سيلقه حق هر كسيه واين شهور افراد را مي رساند كه ميتواند عقايدش را بيان كند ودر اين جا ظرفيت واستانه ي تحمل ماست كه عقايد ديگر دوستان را بشنويم حتي اگر مخالف ماباشند .هئيت مديره تيم هم دقيقا الان همين وضيعت شما را داره هر كس ساز يكي را ميزنه كه منافع خودش در ان بيشتر تامين بشه . هنوز كاري صورت نگرفته وشما داريد قصاص قبل از جنايت مي كنيد مطمئن باشيد نه دايي مي ايد ونه پروين بلكه سرمربي اينده صددر صد خارجي مي باشد اين را تجربه به من ميگيه وشايد سن شما از من كمتر باشه وبه ياد نداشته باشيد اما در پس اين دعوا ها يك اسم دهان پر كن خارجي روي نميكت پرسپوليس خواهد نشست تا هر گروه به اسم خودشان ثبت كنند. مهم اين نيست كه مربي اينده داخلي باشه يا خارجي مهم حمايت هواداران ومسئولين است وگرنه بهترين مربيان دنيا هم كاري از دستشان برنمي ايد و به نيمه ي راه نرسيده اعطايش را به لقايش مي بخشند . ايا شما موفقيت تيم را مي خواهيد يا فرد اگر تيم مهمه پس انتخاب فرد در درجه ي دوم قرار مي گيره واما اگر فرد مهمه پس تيم بايد فداي فرد بشه .ما حتي در اموزه هاي ديني خودمان داريم كه براي رسيدن به موفقيت بايد حتي از دشمنان دين هم استفاده كرد وسختي را تحمل كنيم .اين گفته ي پيامبر اكرم : به دنبال دانش برو حتي اگر در چين باشه . چين در اينجا به معني دوري نيست بلكه سرزمين كفر است. پس براي موفقيت تيم بايد از همه ي داشته هاي خومان استفاده كنيم حتي اگر مخالف او باشيم ويا اگر سابقه ي كمك به حريفمان را داشته باشد وظيفه ي يك هوادار تشويق وحمايت همه جانبه از تيم تا لحظه ي اخر مي باشد .ووظيفه ي مسئولين رفع نيازهاي تيم ورسيدگي به دغدغه هاي هواداران است. حالا ايا ما در خود ميبينيم كه از مربي اينده ي تيم هر كس مي خواهد باشد حمايت كامل كنيم ؟
Masoud
05-09-2009, 02:34 PM
علی دایی هرچی که هست و هر اخلاقی داره افتخار فوتبال ایرانه و مطمئن باشید تا صد سال اینده هم کسی نیست که بتونه به افتخارات اون برسه.
فوتبال ایران رو تو کل دنیا با علی دایی میشناسن و افتخار این مملکت هست ولی حالا نمیدونم چجوری یکی از اسطوره های فوتبال ایران شده صدام و بوش و مستکبر !!!!!!
واقعا حرفهای دوستان خیلی عجیبه و من گیج شدم.
پرسپولیس نه برای یه نفر بوده و نه خواهد بود . هرکی بیاد و بره این پرسپولیسه که میمنونه ولی من موندم شما چرا انقدر راحت میگید خداحافظ پرسپولیس . اگه واقعا انقدر راحت میگید خداحافظ به قرمزی خونتون شک کنید و حتما یه امنحانش کنید !!!!
دایی رو دوست ندارم به خاطر یه سری اخلاقهاش و شاید دانش متوسط مربیگریش ولی اگه یه روزی بیاد فقط ازش حمایت میکنم همون طوری که هرکی که مربی این تیم بود در زمان حضورش حمایت کردم و بعد از رفتنش تمام عیبها و معایب و هرچی بود رو گفتم ولی بعضی از دوستان هنوز دایی نیومده خنجر از روو بستن.
تمام این صحبت ها هم مطمئن باشید بعد از تغییرات هیئت مدیره جدید رخ میده چون اینها خود رفتنی هستن
mona_casillas
05-09-2009, 03:02 PM
علی دایی دهها برابر این هم افتخارات ملی جمع کنه برای پرسپولیس حکم یه اجنبی و بیگانه رو داره من با نظر آقای رازقندی موافقم و در مثل هم مناقشه نیست . علی دایی نه اخلاق و منش داره نه شخصیت مربیگری . علی دایی پاش رو گذاشت روی شونه های این مردم و خصوصا پرسپولیسی ها و بالا رفت و بزرگ شد ولی به بدترین وجه با این مردم و چهر های مورد علاقه این مردم برخورد کرد . علی دایی از نظر من یک ظالم به تمام معنا در فوتباله و تحت هیچ شرایطی ازش حمایت نمیکنم حسابش رو از پرسپولیس کاملا جدا میکنم . در مورد بعضی از دوستان هم فقط در یه جمله میگم کسی نمیگه خداحافظ پرسپولیس بلکه رنج میکشه از این که محبوبش دست کسانی افتاده که پرسپولیس فقط و فقط نردبان ترقی اونهاست و این رنج و اعتراض رو میخواد به هر نحوی شده بیان کنه . من خودم به عنوان یه دختر که نه میتونم استادیوم بره و نه طور دیگه ای ازپرسپولیس حمایت کنم حاضرم همه پرسپولیسی های مخالف حضور علی دایی بعد از اینکه پرسپولیس این دو سه بازی حساسش رو پشت سر گذاشت قرار بذارن و در پشت درب باشگاه جمع بشیم و اعتراض کنیم و نشون بدیم که هواداریم نه فقط هوار کش
این رو هم اضافه کنم همونطور که تیم ملی برای دایی زود بود سرمربیگری تیم پرسپولیس هم برای دایی زوده .
mona_casillas
05-09-2009, 03:10 PM
بله بله ببخشید که قلعه نویی و مرفاوی به پرسپولیس تعصب داشتند و ما نمیدونستیم هرچی جلوتر میریم از ارسال هاتون بیشتر تعجب میکنم چه عیبی داره فردا هم اسم تیممون رو عوض میکنیم میذاریم استقلال مهم اینکه علی دایی نباشه همین کافیه
ببخشید امید جان شاید مستقیم به موضوع بحث ما ارتباطی نداشته باشه ولی دایی هم مثل قلعه نوعی و مرفاوی هیچ تعصب و علاقه ای به پرسپولیس نداره و دیگه اینکه ما بخاطر اسم تیم به پرسپولیس علاقمند نشدیم . من هم خیلی تعجب کردم وقتی روزی به طور اتفاقی شما رو در سایتی استقلالی بسیار فعال و پر ارسال دیدم آیا باید از حضور شما در یه سایت استقلالی برداشت خاصی داشته باشم یا خیر ؟شما پرسپولیس هستید یا استقلالی ؟ وقتی در یه سایت استقلالی فعالیت میکنید ؟ پس ببینید که مثال های آقای رازقندی بی ربط هم نیست .
Masoud
05-09-2009, 04:26 PM
اخبار بد برای پرسپولیس در بازی فردا :
تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی برابر پاس همدان چند غایب دارد.
سرخپوشان برای مصاف با پاس همدان کاپیتان خود کریم باقری را به دلیل مصدومیت همراه نخواهند نداشت. همچنین محسن خلیلی که امروز نیز به فیزیوتراپی پرداخت بازی را از دست خواهد داد. علی کریمی کاپیتان دوم تیم نیز به دلیل کمر درد امروز دقایقی در تمرین حاضر بود و احتمال حضورش در بازی فردا 50-50 است. مسعود زارعی نیز هنوز برای بازی آماده نشده و این بازی را از دست خواهد داد.
بازی پرسپولیس و پاس همدان روز یکشنبه ساعت 17 در همدان برگزار می شود.
zamara
05-09-2009, 04:38 PM
آقا اسماعیل متاسفانه مثال های خوبی نمیزنی من همین الان هم مسوولان کشورم رو قبول ندارم و فقط حس وطن پرستی دارم حالا بیام و بگم که مملکتم به درک هرکاری هرکی میخواد بکنه به من چه شما یه بعد قضیه رو میبینی ولی آن یکی بعد قضیه رو نمیبینی
میدونید چیه؟ از این میترسم که بریم به بعد از قهرمانی پرسپولیس تو دوره اول لیگ برتر یادتون هست که پرسپولیس چطور درگیر این تفرقه ها و دودستگی ها شد و مقصر هم همون طرفداران پروین و خود پروین بود که باعث به وجود آمدن آن جو شد(دقیقا شرایطی مشابهه الان استقلال که مرید پروین داره انجامش میده)و آنقدر درگیر شدیم که تیمی مثل پرسپولیس به حسرت 6سال بدون قهرمانی رسید
من دوست ندارم این وضعیت پیش بیاد چون 6سال خون دل خوردن برای هیچ کدوممون قابل تحمل نیست چون میدونیم چه سختی های داشت و حالا که داریم به یه ساحل آرامش میرسیم نباید دوباره با یه ورژن جدید آن دو دستگی رو ببینیم
واقعا تو کتم نمیره که چطور بعضی دوستان به راحتی میگن خداحافظ پرسپولیس آخه مگه میشه از پرسپولیس دست کشید پس آن حرفی که تو اواسط فصل پیش بعد از رفتن قطبی میزدیم کجا رفت آنکه میگفتیم قطبی بره یکی دیگه بیاد مهم برامون پرسپولیس هست این بود مهم بودن که با شایعه آمدن یه سرمربی خبر از خداحافظی با پرسپولیس میدهید
در آخر بازهم میگم من هم از دایی دل خوشی ندارم و اصلا و ابدا دوست ندارم سرمربی پرسپولیس بشه ولی به فرض اگر دایی هم سرمربی بشه از تیمم حمایت میکنم و دوست دارم موفق باشه نه اینکه آرزوی زمین خوردن تیمم رو بکنم این تو مرام ما پرسپولیسیها نبود حالا چی شده که این هم به ما رخنه کرده خدا میدونه
اميد جان من اگه عسق و علاقه اي به پرسپوليس نداشتم ، تا اين حد نسبت به حضور دايي واكنش منفي نشون نميدادم و مثل روز برام روشنه كه ايشون چه اهدافي رو در پس حضورشون در پرسپوليس دارن و براي همين دوست ندارم سكان هدايت پرسپوليس به دست اين شخص بيوفته .
من اگه عاشق پرسپوليس نبودم چشمام رو مي بستم و ميگفتم من چكار دارم كه كي سرمربي پرسپوليسه و هر كاري دلشون ميخواد بكنن و نتيجه هاي تيم و رده پرسپوليس هم برام اهميتي نداشت .
من اون مثال ها رو زدم تا شما متوجه منظور من بشين . و باز مجبورم يك مثال ديگه بزنم .
وقتي يك بيگانه و اجنبي بياد و زمام امور كشوري رو در دست بگيره و از منابع و منافع اون كشور بهره برداري شخصي بكنه ، وظيفه مردم اون كشور چيه ؟ آيا نبايد چشمه اون منابع رو كور بكنند ؟ مثلا نبايد تمام زير ساخت ها از قيبل پالايشگاه ، كارخانه ها ، معادن و غيره رو از بين ببرن تا اون اجنبي نتونه ازش استفاده كنه ؟آيا بايد هيچ چيزي نگفت و كاري نكرد تا اون هر كار دلش خواست بكنه !؟ اونا كشورشون رو دوست دارن و بخاطر حفظ منابع و ذخاير كشورشون مجبورن بخاطر عدم دسترسي بيگانگان ، اونهارو نابود كنند و اين دليل نميشه كه بگيم اونا دارن دستي دستي كشورشون رو نابود ميكنند ، در صورتي كه اگر منظقي فكر كنن ميبينند كار درست رو اونا انجام دادند .
من هم چون ميدونم دايي هدفي جز منافع شخصي خودش نداره و تنها كاري كه ميتونم انجام بدم اينه كه ديگه از تيمم بطور موقت حمايت نكنم تا اون بره ، اين حرف رو زدم .
درست همون كاري كه در تيم ملي انجام شد . شما جو الان تيم ملي رو با جو زماني كه دايي سرمربي تيم ملي شد رو مقايسه بكنيد ! آيا واقعا حس همدلي و شور نشاط در بين مردم و بازيكنان و جامعه رو ميشه با اون زمان مقايسه كرد ؟
من اگه از مربيان استقلال نام بردم نه اينكه اونا به پرسپوليس تعصب دارن ، بلكه ميخواستم بگم اونا با اون شرايط خيلي بهتر از دايي هستن چرا كه همه ميدونيم اونا رقيب پرسپوليس هستند و اگه به ضرر اين تيم و باشگاه هم قدمي بردارن جاي تعجب و گله نيست ولي از علي دايي كه به بقول مونا خانم با نردبان پرسپوليس و با پا گذاشتن روي شانه هاي هواداران اين تيم به اوج رسيده ، توقع نداشتيم كه بياد و به اينصورت با توهين به شعور مردم و تحقير هواداران پرسپوليس ، خودش رو بالاتر و والاتر از ميليونها هوادار فوتبال اين كشور قلمداد كنه .
دايي اگه افتخاري هم كسب كرده از صدقه سري همين مردم و هوادارن فوتبال ايرانه، هر چند كه اون اين افتخارات رو براي شخص خودش ميخواد و اصلا منظورش كسب افتخار براي ايران نبود چرا كه اگر چنين بود نميرفت و تابعيت (گرين كارت )امريكا رو كه دشمن شماره يك ايرانه را نميگرفت و اونجا كلي سرمايه گذاري نميكرد.
ايشون اگه براي مردم فقط ذره اي شعور قايل بود بعد از انتخابش بعنوان سرمربي تيم ملي نميگفت لابي من خدا بوده !! از كي تا حالا آقاي علي آبادي خدا شدن و ما خبر نداريم !!!!؟ چرا ... چرا .... چرا ... و هزاران چراي ديگه كه وقتي آدم فكرش رو ميكنه اصلا دلش نميخواد اسم اونو آدم بزاره و شما انتظار دارين ايشون بياد و سرمربي بزرگترين و محبوب ترين باشگاه ايران بشه و از اين راه به ديگر اهداف شخصي خودش برسه و ما هواداها هم بياييم و توي ورزشگاهها دايي دايي كنيم !!؟
من گفتم و باز هم ميگم اگه دايي سرمربي پرسپوليس بشه بخاطر عشق و علاقه اي كه به باشگاه محبوبم دارم و هيچ چيز نميتونه جاي اونو بگيره ، تا زماني كه دايي سرمربيش باشه با اين تيم خداحافظي ميكنم . اين نه به اون معني است كه فكر كنيد براي هميشه از پرسپوليس دل كندم و دوستش ندارم و باز هم ميگم بخاطر حمايت از تيم و باشگاه محبوبم اينكار رو ميكنم و به نظر من كساني كه بخوان با وجود علي دايي از پرسپوليس حمايت كنن در اصل به پرسپوليس پشت كردند و اين باشگاه رو دوست ندارن .
تا حالا هم از هدايتي حمايت ميكردم و دوستش داشتم ولي حالا كه اين شخص ميخواد با هر قيمتي شده دايي رو به پرسپوليس بياره بشدت ازش بيزار شدم و اگه اينكار رو بكنه جز اينكه لقب يك خائن بزرگ رو در تاريخ باشگاه پرسپوليس براي خودش بخره كار ديگه اي نكرده .
Pars_Redboy
05-09-2009, 04:43 PM
پرسپولیس تیم روزهای سخت و بازی های سخته انشالله با همدلی بتونیم پاس رو ببریم .
امکان داره کریمی نباشه اما این تنها شانس ما برای داشتن سهمیه تو اسیاست پس هرکاری میتونن باید انجام بدن تا برنده از زمین خارج بشیم . ایشاللهههههههه
انشا الله فردا پرسپولیس رو خواهید دید که چکار خواهد کرد
پاس رو شکست خواهد داد پرسپولیس
g.hoseyn
05-09-2009, 06:23 PM
علی دایی دهها برابر این هم افتخارات ملی جمع کنه برای پرسپولیس حکم یه اجنبی و بیگانه رو داره من با نظر آقای رازقندی موافقم و در مثل هم مناقشه نیست . علی دایی نه اخلاق و منش داره نه شخصیت مربیگری . علی دایی پاش رو گذاشت روی شونه های این مردم و خصوصا پرسپولیسی ها و بالا رفت و بزرگ شد ولی به بدترین وجه با این مردم و چهر های مورد علاقه این مردم برخورد کرد . علی دایی از نظر من یک ظالم به تمام معنا در فوتباله و تحت هیچ شرایطی ازش حمایت نمیکنم حسابش رو از پرسپولیس کاملا جدا میکنم . در مورد بعضی از دوستان هم فقط در یه جمله میگم کسی نمیگه خداحافظ پرسپولیس بلکه رنج میکشه از این که محبوبش دست کسانی افتاده که پرسپولیس فقط و فقط نردبان ترقی اونهاست و این رنج و اعتراض رو میخواد به هر نحوی شده بیان کنه . من خودم به عنوان یه دختر که نه میتونم استادیوم بره و نه طور دیگه ای ازپرسپولیس حمایت کنم حاضرم همه پرسپولیسی های مخالف حضور علی دایی بعد از اینکه پرسپولیس این دو سه بازی حساسش رو پشت سر گذاشت قرار بذارن و در پشت درب باشگاه جمع بشیم و اعتراض کنیم و نشون بدیم که هواداریم نه فقط هوار کش
این رو هم اضافه کنم همونطور که تیم ملی برای دایی زود بود سرمربیگری تیم پرسپولیس هم برای دایی زوده .
اميد جان من اگه عسق و علاقه اي به پرسپوليس نداشتم ، تا اين حد نسبت به حضور دايي واكنش منفي نشون نميدادم و مثل روز برام روشنه كه ايشون چه اهدافي رو در پس حضورشون در پرسپوليس دارن و براي همين دوست ندارم سكان هدايت پرسپوليس به دست اين شخص بيوفته .
من اگه عاشق پرسپوليس نبودم چشمام رو مي بستم و ميگفتم من چكار دارم كه كي سرمربي پرسپوليسه و هر كاري دلشون ميخواد بكنن و نتيجه هاي تيم و رده پرسپوليس هم برام اهميتي نداشت .
من اون مثال ها رو زدم تا شما متوجه منظور من بشين . و باز مجبورم يك مثال ديگه بزنم .
وقتي يك بيگانه و اجنبي بياد و زمام امور كشوري رو در دست بگيره و از منابع و منافع اون كشور بهره برداري شخصي بكنه ، وظيفه مردم اون كشور چيه ؟ آيا نبايد چشمه اون منابع رو كور بكنند ؟ مثلا نبايد تمام زير ساخت ها از قيبل پالايشگاه ، كارخانه ها ، معادن و غيره رو از بين ببرن تا اون اجنبي نتونه ازش استفاده كنه ؟آيا بايد هيچ چيزي نگفت و كاري نكرد تا اون هر كار دلش خواست بكنه !؟ اونا كشورشون رو دوست دارن و بخاطر حفظ منابع و ذخاير كشورشون مجبورن بخاطر عدم دسترسي بيگانگان ، اونهارو نابود كنند و اين دليل نميشه كه بگيم اونا دارن دستي دستي كشورشون رو نابود ميكنند ، در صورتي كه اگر منظقي فكر كنن ميبينند كار درست رو اونا انجام دادند .
من هم چون ميدونم دايي هدفي جز منافع شخصي خودش نداره و تنها كاري كه ميتونم انجام بدم اينه كه ديگه از تيمم بطور موقت حمايت نكنم تا اون بره ، اين حرف رو زدم .
درست همون كاري كه در تيم ملي انجام شد . شما جو الان تيم ملي رو با جو زماني كه دايي سرمربي تيم ملي شد رو مقايسه بكنيد ! آيا واقعا حس همدلي و شور نشاط در بين مردم و بازيكنان و جامعه رو ميشه با اون زمان مقايسه كرد ؟
من اگه از مربيان استقلال نام بردم نه اينكه اونا به پرسپوليس تعصب دارن ، بلكه ميخواستم بگم اونا با اون شرايط خيلي بهتر از دايي هستن چرا كه همه ميدونيم اونا رقيب پرسپوليس هستند و اگه به ضرر اين تيم و باشگاه هم قدمي بردارن جاي تعجب و گله نيست ولي از علي دايي كه به بقول مونا خانم با نردبان پرسپوليس و با پا گذاشتن روي شانه هاي هواداران اين تيم به اوج رسيده ، توقع نداشتيم كه بياد و به اينصورت با توهين به شعور مردم و تحقير هواداران پرسپوليس ، خودش رو بالاتر و والاتر از ميليونها هوادار فوتبال اين كشور قلمداد كنه .
دايي اگه افتخاري هم كسب كرده از صدقه سري همين مردم و هوادارن فوتبال ايرانه، هر چند كه اون اين افتخارات رو براي شخص خودش ميخواد و اصلا منظورش كسب افتخار براي ايران نبود چرا كه اگر چنين بود نميرفت و تابعيت (گرين كارت )امريكا رو كه دشمن شماره يك ايرانه را نميگرفت و اونجا كلي سرمايه گذاري نميكرد.
ايشون اگه براي مردم فقط ذره اي شعور قايل بود بعد از انتخابش بعنوان سرمربي تيم ملي نميگفت لابي من خدا بوده !! از كي تا حالا آقاي علي آبادي خدا شدن و ما خبر نداريم !!!!؟ چرا ... چرا .... چرا ... و هزاران چراي ديگه كه وقتي آدم فكرش رو ميكنه اصلا دلش نميخواد اسم اونو آدم بزاره و شما انتظار دارين ايشون بياد و سرمربي بزرگترين و محبوب ترين باشگاه ايران بشه و از اين راه به ديگر اهداف شخصي خودش برسه و ما هواداها هم بياييم و توي ورزشگاهها دايي دايي كنيم !!؟
من گفتم و باز هم ميگم اگه دايي سرمربي پرسپوليس بشه بخاطر عشق و علاقه اي كه به باشگاه محبوبم دارم و هيچ چيز نميتونه جاي اونو بگيره ، تا زماني كه دايي سرمربيش باشه با اين تيم خداحافظي ميكنم . اين نه به اون معني است كه فكر كنيد براي هميشه از پرسپوليس دل كندم و دوستش ندارم و باز هم ميگم بخاطر حمايت از تيم و باشگاه محبوبم اينكار رو ميكنم و به نظر من كساني كه بخوان با وجود علي دايي از پرسپوليس حمايت كنن در اصل به پرسپوليس پشت كردند و اين باشگاه رو دوست ندارن .
تا حالا هم از هدايتي حمايت ميكردم و دوستش داشتم ولي حالا كه اين شخص ميخواد با هر قيمتي شده دايي رو به پرسپوليس بياره بشدت ازش بيزار شدم و اگه اينكار رو بكنه جز اينكه لقب يك خائن بزرگ رو در تاريخ باشگاه پرسپوليس براي خودش بخره كار ديگه اي نكرده .
چون دایی به کسی باج نمی ده دیکتاتوره؟
چون دایی بازیکن مورد علاقه منودعوت نمی کنه خائنه؟
چون پروین دید اگه دایی تو پرسپولیس بمونه محبوبتروسلطانترازخودش میشه زیرآبشو زدمزدوروکثیفه واجنبیه چون پروین گفته بود؟
چون دایی نیکبختوکه به این دلیل که تیم ملی رو به خاطر مهمونی شبانه می پیچونه ومحروم میشه ظالمه؟
اصلاچندتاسئوال دیگه بپرسم:
تاحالاگردنت درد گرفته؟می دونی اگه باگردن زمین بخوری چه دردی داره؟طحال می دونی چیه؟می دونی باطحال پاره فوتبال بازی کردن یعنی چی؟
آره دایی واقعایه دیکتاتوره خائنه مزدوره کثیفه اجنبیه ظالمه!؟
شما مغزخرنخوردین بلکه دایی مغزخرخورده که بعدازاون همه تلاشی که برا اسم ایران کرده با صدام واسراییل مقایسه میشه واین همه القاب بهش داده میشه بازاومدتوتیم ملی !
این مقایسه ها والقاب چیز جدیدی نیست وقبلا (بعداز جام جهانی)هم بهش نسبت داده شده .
من طرفداردایی و قطبی وباقری هستم اماقبل ازهمه طرفدار تیمم پرسپولیسم واگه کسی که من خوشم نمیاد مربی بشه فقط نظرمو می گم.نه به اون شخص توهین می کنم نه تیمو بی خیال می شم.
شما اکثرا پرسپولیسی نیستین بلکه پروینی یا کریمیی یا نیکبختی یا...هستین.
zamara
05-09-2009, 06:47 PM
بهتره اين بحث همين جا خاتمه پيدا كنه و در مورد بازي فردا و ساير بازيهاي پرسپوليس به بحث و گفتگو بنشينيم .
در حال حاضر نه دايي اومده و نه اتفاقي افتاده و ما نبايد بخاطر اين مسئله با هم كدورتي پيدا كنيم .
اگه با صحبت هاي خودم باعث آزرده خاطر شدن بعضي از دوستان شدم همينجا پوزش ميخواهم .
موفق باشيد
RED STORM
05-09-2009, 08:13 PM
تو منفور بودن دایی هیچ شکی نیست
ولی بهتره حالا که هنوز اتفاقی نیوفتاده ما هم الکی بحث نکنیم
به امید برد پرسپولیس در مقابل پاس
RED STORM
05-09-2009, 08:18 PM
حالا من شنیدم با پریرا هم مذاکراتی بوده
hedieh63
05-09-2009, 08:27 PM
موافقم که بحث دایی تموم شه فقط میخوام به دوستانی که طرفدار دایی هستند بگم همه حرفهای شما درست اما کسی که نیومده انقدر حاشیه سازه امدنش خیلی حاشیه هارو بیشتر میکنه دایی به نفع خودشه سرمربی تیمهای کم حاشیه و جوانتر بشه چون بازیکنهای کم سن تر ازش حرفشنوی دارند و میتونه تجربیاتش رو در اختیارشون بذاره اما بازیکنهای پرسپولیس به مربیی با تجربه تر و بزرگتر از اون نیاز دارند که جلوی حاشیه های تیم رو بگیره.
من هم امیدوارم بازی فردارو ببریم . هرچند که برنامه ریزی فدراسیون خیلی افتضاحه با این بازیهای حساسی که پرسپولیس تو جام باشگاهها داره بازیهای حذفی رو خیلی فشرده گذاشته با این حال امیدوارم از پس همه بازیها بر بیایم
Amir_onlyperspolis
05-09-2009, 09:39 PM
دایی باج میگیره و زور گوست نه اینکه باج نمیده به زور هم نمیشه بیاد پرسپولیس
پرسپولیسم بیاد به زور نمیشه بره تو قلبها اگه خوب بود این وضع تیم ملی نبود اینم وضع محبوبیتش بین پرسپولیسیها نبود منفوره خیلی هم منفوره ولی منم دیگه در باره اش چیزی نمیگم نظرمم در باره اش عوض نمیشه .
بازی فردا با این همه غایب سخت شد ایشالله که پرسپولیس بتونه این سختی رو پشت سر بگذاره وبازی رو ببره .
به نظر من اخلاق بد علی دایی چه با خبرنگارا چه با هرکس دیگه و نوع صحبتش باعث منفور بودنش شده .
امیدوارم این دایی که یکی از افتخارات ایران به حساب میاد با درست کردن اخلاق و کسب مدارک مربیگری به تیم های ایرانی کمک کنه .
بازی فردا هم که با نداشتن چندتا بازیکن موثر سخت شد اما من همیشه گفتم پرسپولیس اگه خودش باشه همیشه پیروز میدانه
monji
05-09-2009, 10:19 PM
سلام
من هم امیدوارم که انشا ا... بازی فردا رو ببریم
هر چند حس خوبی ندارم
اینجا که سی چهل تا هواداریم سر در گم شدیم
ببینید بازیکنها از دست این حواشی چی میکشن
به هر حال من اگه یه بازیکن بودم به خودم حق انتخاب میدادم که با کدوم مربی کار کنم یا نه
موفق
یا حق
g.hoseyn
05-09-2009, 10:21 PM
دایی باج میگیره و زور گوست نه اینکه باج نمیده به زور هم نمیشه بیاد پرسپولیس
پرسپولیسم بیاد به زور نمیشه بره تو قلبها اگه خوب بود این وضع تیم ملی نبود اینم وضع محبوبیتش بین پرسپولیسیها نبود منفوره خیلی هم منفوره ولی منم دیگه در باره اش چیزی نمیگم نظرمم در باره اش عوض نمیشه .
اینجا کسی نمی خواد نظرکس دیگرو عوض کنه امافقط نظربدین توهین به یه کسی که برا فوتبال ایران زحمت کشیده نظر نیست .
omidperspolisi
05-09-2009, 10:29 PM
هیچ علاقه ای دیگه به ادامه دادن این بحث ندارم همه حرفهاشون رو زدند و از تشکرهای زیر ارسال ها هم خیلی چیزها مشخص بود
اگه ما هورا کش هستیم و هوادار نیستیم ترجیح میدم هورا کش بمونم ولی آرزوی تحقیر شدن تیمم رو نکنم
راستی مونا خانوم شما راجع به فعالیت من تو سایت استقلالیها گفته بودی که باید بگم من و دیگر دوستان اگر هم آنجا هستیم برای طرفداری و سرپا نگه داشتن اسم تیمی که به قول شما ما هوراکشش هستیم فعالیت میکنیم و افتخار هم میکنیم که تو آن جمعیت استقلالی تونستیم تایپیک ارتش سرخ رو تو بحث های فنی آنقدر بالا نگه داریم که از انجمن های قدرتمنی مثل پی اف میان و تو بحث های ما شرکت میکنند
در آخر علی دایی که هیچ دشمن خونی خودم هم یه روزی سرمربی پرسپولیس بشه بازهم هوراکش تیمم خواهم بود
g.hoseyn
05-09-2009, 10:35 PM
بهتره اين بحث همين جا خاتمه پيدا كنه و در مورد بازي فردا و ساير بازيهاي پرسپوليس به بحث و گفتگو بنشينيم .
در حال حاضر نه دايي اومده و نه اتفاقي افتاده و ما نبايد بخاطر اين مسئله با هم كدورتي پيدا كنيم .
اگه با صحبت هاي خودم باعث آزرده خاطر شدن بعضي از دوستان شدم همينجا پوزش ميخواهم .
موفق باشيد
چندروزبودکه توتاپیکهای مختلف انواع توهین ها توسط بچه های انجمن به علی دایی انجام شد ولی من انتظارتوهین ازشما رو بعوان ریش سفیدانجمن نداشتم.
به نظرمنم درمورداتفاقی که نیفتاده وقرارنیست بیفته بهتره بحث نکنیم.
به امید برد فردا وشادی بعدازبردکه تلافی این چندروزدلخوری های بچه های انجمن بشه.
Masoud
05-09-2009, 11:36 PM
اقا اسماعیل شما متاستفانه نطر خودتون رو به کل کشور مرتبط میکنید و میگید مردم !!!!!! اصلا و ابدا اینجوری نیست زمانی مربیگریش در تیم ملی هم خیلی موافق داشت و خیلی مخالف ولی ما شما رو جز معدود کسایی دیدیم که برای سقوط تیم ملی کشورش دعا کنه !!!
واقعا مثالهای خوبی نمیزنید و هرچیز رو به هم ربط میدید .
من یه سوال دارم از شما باقی بازیکنها که مقیم جای دیگه هستن رو نمیگم و از همه دم دست تر همین کریم باقری هست که مقیم امریکا هست و از همون گرین کارتهایی که شما میگید داره حالا بیایم بش بگیم مزدور و اجنوی و قاتل و ......
با عرض معذرت و جسارت به شما که بزرگ همه ما هستید حرفهای شما به هیچ وجه پایه و اساس نداره و به علت تنفر شخصی ( که کسی نمیتونه به شما ایراد بگیره ) این حرفها رو میزنید.
بعد هم لطفا میگید دایی دنبال چه اهدافی هست ؟ از نظر مالی میخواد به پول برسه ؟ یا از نظر شهرت ؟ به نظر شما کسی که مربی تیم ملی بوده ایا نشستن رو نیمکت تیم باشگاهی براش موفقیت حساب میشه که دایی دنبالش باشه
لطفا کمی منصفتر باشید
Masoud
05-09-2009, 11:39 PM
اگه اجازه بدن دوستان این بحث رو اینجا خاتمه یا متوقف کنیم تا بازیهای سخت جام حذفی که فردا و 5شنبه ( انشالله ) هست رو به موفقیت به پایان برسونیم و بعد باز هم اگه راغب بودید راجب این قبیل مسائل که بحثهای جالبی رو به وجود میاره بحث میکنیم
Karim
05-09-2009, 11:53 PM
برای من فرقی نمیکنه که قطبی سرمربی پرسپولیس باشه یا دایی!چون موفقیت تیم برام ازهرچیزی مهم تره!اما
اون پرسپولیسی که قطبی سرمربیش باشه برای من ایده آله.دردرجه اول ازنظر فنی ودردرجه دوم مقبولیت عمومیش و...
اما گر دایی سرمربی پرسپولیس باشه به 2دلیل باید نگران تیم بود!1.نداشتن مقبولیت عمومی(کاری به بحث های انجمن خودمون ندارم)چون بارها دیدم در ورزشگاه پرسپولیسیها بدترین توهین ها رو به دایی کردند!(حتی بی دلیل).
و2.نداشتن کارنامه نه چندان موفق درامر مربیگری.
اما درصورت سرمربی شدن دایی(که خیلی بعیدمیدونم)،باید با این امرکنار اومد.چون سلیقه ای هست.
همون طور که امید(مثل من)روی دنیزلی نظر مثبت داره.
یا آقا رحیم(مثل من) مخالف حضور پروین درهیئت مدیره هست.
ویا مسعود که روی حضور پروین درمدیریت باشگاه نظر مثبت داره.
redsun
05-10-2009, 12:03 AM
با شرمندگی به خاطر چند روز تاخیرم به خاطر مسافرت
منم صعود را به همه ی دوستان تبریک میگم
درمورد دایی هم قبلاتاسفم را به خاطر حضور احتمالیش اعلام کردم و باید بگم حرفهای آقا اسماعیل و امید حرف های منم هست وکاملا موافقم
برای بازی فردا هم که اصلا نباید بازی آسونی فرض کنیم مخصوصا با نبودن بازیکنی مثل کریم آرزوی برد دارم
Abadan
05-10-2009, 12:04 AM
اخبار بد برای پرسپولیس در بازی فردا :
تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی برابر پاس همدان چند غایب دارد.
سرخپوشان برای مصاف با پاس همدان کاپیتان خود کریم باقری را به دلیل مصدومیت همراه نخواهند نداشت. همچنین محسن خلیلی که امروز نیز به فیزیوتراپی پرداخت بازی را از دست خواهد داد. علی کریمی کاپیتان دوم تیم نیز به دلیل کمر درد امروز دقایقی در تمرین حاضر بود و احتمال حضورش در بازی فردا 50-50 است. مسعود زارعی نیز هنوز برای بازی آماده نشده و این بازی را از دست خواهد داد.
بازی پرسپولیس و پاس همدان روز یکشنبه ساعت 17 در همدان برگزار می شود.
توی این خبر فقط کریم باقری مهم بود. کریمی که میرسه حتما. خلیلی هم اصلا در حد و اندازه خودش نیست. زارعی هم تعداد بازیهای این فصلش به 10 هم نمیرسه
Karim
05-10-2009, 12:06 AM
درمورد بازی فردا هم بگم که فرداعیارواقعی وینگادا مشخص میشه.چون کریمی نیست به احتمال زیاد وبازیکنان بیش ازهرزمانی انگیزه دارند وبهونه ای برای ناکامی وجود نداره.
به امید پیروزی دراین دیدار حساس وبه امید قهرمانی
Karim
05-10-2009, 12:07 AM
توی این خبر فقط کریم باقری مهم بود. کریمی که میرسه حتما. خلیلی هم اصلا در حد و اندازه خودش نیست. زارعی هم تعداد بازیهای این فصلش به 10 هم نمیرسه
دوست عزیز کریمی امروز با لباس شخصی تمرین مشاهده میکرد!وبه این خاطر بردنش همدان که شاید معجزه شه ودردش کمی التیام پیدا کنه وبدون تمرین بازیش بدن!
Abadan
05-10-2009, 12:10 AM
درمورد بازی فردا هم بگم که فرداعیارواقعی وینگادا مشخص میشه.چون کریمی نیست به احتمال زیاد وبازیکنان بیش ازهرزمانی انگیزه دارند وبهونه ای برای ناکامی وجود نداره.
به امید پیروزی دراین دیدار حساس وبه امید قهرمانی
کریمی به نظر من میرسه. اما نرسه هم خدایی تیم با هر مربی دیگه و بدون کریمی توی این زمان به جایی نمیرسه. وسط زمین کریم هم نیست. یعنی زارع و ایوان باید جور اینا رو بکشن. بادامکی نمیدونم هنوز توی تیم هست یا نه چون مدتی از تیم بی خبرم اما اگه باشه میتونه وسط بازی کنه اما خوب بازیهای این فصلش تعریفی نداشته
Masoud
05-10-2009, 12:25 AM
کریمی به نظر من میرسه. اما نرسه هم خدایی تیم با هر مربی دیگه و بدون کریمی توی این زمان به جایی نمیرسه. وسط زمین کریم هم نیست. یعنی زارع و ایوان باید جور اینا رو بکشن. بادامکی نمیدونم هنوز توی تیم هست یا نه چون مدتی از تیم بی خبرم اما اگه باشه میتونه وسط بازی کنه اما خوب بازیهای این فصلش تعریفی نداشته
بادامکی فقط اسمش مونده .
کریم باقری هم بود و نبودش تو این چند ماهه فرق زیادی نداشته !!!!!
اگه رحمتی 30% مس بود کریمی 50% پرسپولیسه
خدا کنه بتونه بازی کنه و اماده باشه وگرنه به نظرم به مشکل میخوریم
بازی خیلی خیلی حساس هست
خیلی چیزها در گروی این بازی هست که ایشالله ببریم
امیدم به توره در جلو و زارع در عقب تیم هست که جمع و جور کنن همه چی رو
ali_red boy
05-10-2009, 12:25 AM
از درک و درایت مدیریت باشگاهه که در این موقعیت حساس بحث علی دایی پیش کشیده میشه کسی حتی اسمش باعث این همه بحث و جدل هست من خودم هر وقت در این باره بحث بشه از نظرم کوتاه نمیام چون پرسپولیس با تیم های دیگه برام تفاوت زیادی داره . اینکه این اخبار همه جا پخش شده نمیتونه رو تمرکز و کار کادر فنی تاثیر داشته باشه ؟ یعنی به گوش وینگادا نرسیده ؟ درست مثل زمانی که از پیروانی تمرکز رو گرفتند ؟ عیار یه مربی در شرایطی معلوم میشه که آرامش فکری هم داشته باشه نه اینکه هر لحظه سایه کسی رو بالا سرش حس کنه .
امیدوارم بازی رو ببریم تا هم بالا بریم و هم نشون بدیم پرسپولیس تیمه و به بازیکنان بزرگش هم وابسته نیست هر چند این موضوع تقصیر سرمربی فعلی تیم نیست ولی به هر حال نتایج خوب و بد به پاش نوشته شده است .
Abadan
05-10-2009, 12:26 AM
توره بازیش رو به عقب هست و به نظرمن اصلا نمیتونه یه تمام کننده باشه. یکی رو مثل خلیلی سال پیش کم داره.
rahim
05-10-2009, 12:44 AM
به نظرم سرنوشت اين بازي توي پنالتي هاست .
Abadan
05-10-2009, 12:56 AM
ببخشید امید جان شاید مستقیم به موضوع بحث ما ارتباطی نداشته باشه ولی دایی هم مثل قلعه نوعی و مرفاوی هیچ تعصب و علاقه ای به پرسپولیس نداره و دیگه اینکه ما بخاطر اسم تیم به پرسپولیس علاقمند نشدیم . من هم خیلی تعجب کردم وقتی روزی به طور اتفاقی شما رو در سایتی استقلالی بسیار فعال و پر ارسال دیدم آیا باید از حضور شما در یه سایت استقلالی برداشت خاصی داشته باشم یا خیر ؟شما پرسپولیس هستید یا استقلالی ؟ وقتی در یه سایت استقلالی فعالیت میکنید ؟ پس ببینید که مثال های آقای رازقندی بی ربط هم نیست .
مونا به نظرم همه آزاد هستند هر جا بخوان نظر بدن این دلیل نیست که بگیم یه کاربر چون اونجا هست پس تعصبی به تیم نداره یا ما قرمزتریم و این حرفا.
این که با استقلالی ها باید جنگید و اگه دیدی سلام بشون نکنیم و این حرفا مال دوران بچگیه. من خودم قبلا توی اون سایت بودم و اونجا هم از پرسپولیس دفاع کردم. اما بنا به دلایلی دیگه نرفتم. حالا یعنی هر کس اونجا باشه دیگه پرسپولیسی حساب نمیشه رو من نمیدونم چی درموردش بگم.
اما در کل مهم اینه هر جا که باشی آرمان و اعتقادت یکی باشه که من خودم همینجور بودم و میدونم امید هم به همین نحو بوده
mona_casillas
05-10-2009, 02:01 AM
چون قصد کش دادن مطلب رو ندارم ارسالها رو نقل قول نمیکنم و جواب بدم ولی طریقه بحث کردن در این انجمن در نوع خودش جالب و کم نظیر بنظرم میاد .
اولا بحث دایی از طریق خریدهای باشگاه شروع شد و تکذیب های انصاریفرد و غیره و ادامه پیدا کرد به هر انجمن و وبلاگ پرسپولیسی ها سر میزنی فریاد وامصیبتاست از اومدن دایی به پرسپولیس .
در بحث قطبی با همین روش به بن بست خوردیم . در بحث نیکبخت هم همین وضع پیش خواهد آمد و در بحث دایی انتقادهایی که به دایی شد و منفور بودن شخصیت دایی باعث شد تا تعبیر به توهین به این اسطوره بزرگ بشه و بقیه به پروینی و نیکبختی و طرفدار قطبی و علی کریمی بودن متهم بشن .
جمله ما هواداریم نه هوارکش برای کسانی که روزنامه پیروزی رو میخونند جمله بسیار آشنایی است که من نقل کردم و البته کسانی که این روزنامه رو نفی میکنند آشنایی با این جمله ندارند و به خودشون تعبیر میکنند . من یه هوادارم و هرگز نمیذارم به فهم و شعورم توهین بشه و هوار کش بشم و تیمم مبلغ تولیدی های کسی بشه و .......
پرسپولیس رو رها نمیکنم همونطور که پرسپولیس هم من رو رها نمیکنه ولی در هر بحثی راجع به دایی شرکت میکنم مگر اینکه آستانه تحمل افراد رو پائین ببینم و ترجیح بدم در چنین بحثی شرکت نداشته باشم .
امید جان یا منظور من رو ازارسالی که داشتم نگرفتی و یا من منظورم رو بد رسوندم اگه از قبل شروع بخوندن کنی شاید متوجه منظور من بشی کسی نه آزادی شما رو سلب کرده و نه میتونه چنین کاری بکنه شما هم پرچم پرسپولیس رو در سایت استقلالی ها برافراشته نگه دار ولی خواهشا بحث رو چه شما و چه سایرین به بن بست نکشین و بذارین هوادران نظراتشون رو بیان کند این شایعه دیر یا زود واقعیت خودش رو نشون میده .
نمیخوام ادامه دهنده بحثی باشم که سرانجامش اینچنین میشه ولی مطمئن هستم دیر نیست روزی که دوباره همین بحث به همین شکل و یا شکلی دیگه در انجمن راه بیفته قرار نیست همه نظرات یکسان باشه و یا هر نظری توهین تلقی بشه حداقل معلوم کنیم کجای نظر یا لحن نظر توهین امیز بوده . کاش روی نظراتمون اصولی تر و پای بند تر بودیم و هر لحظه نظرمون تغییر نمیکرد این جمله رو کلی گفتم و قبل از هر کسی شامل خودم میشه و دوباره حمل برتوهین و یا هوارکش و هوادار نشه .
خیلی حرفها رو میشد با نقل قول کردن ارسال ها جواب بدم ولی ظاهرا بحث مختومه اعلام شده !!!!!!!!!!!!!!!! اگر بخاطر حساسیت بازی های پرسپولیس باشه به دیده منت میپذیرم ولی اگر این شیوه بحث متداول بشه شخصا ترجیح میدم خواننده بحث ها باشم تا نظر دهنده .
redsun
05-10-2009, 02:36 AM
من فکر میکن تا تنور داغ است باید نون را بچسبونیم چرا همش بحثهامون را نیمه کاره رها می کنیم اگه به یک نتیجه برسیم بعد تمومش کنیم خیلی بهتر است
دایی اسطوره ای است که خودش ارزشهاش را زیر پاهاش له کرد است و این را همه می دونند
و اما ...
منم دوستان زیادی را دیدم که تو کلوپ استقلالی ها فعالیت میکنند این عیب نیست به شرط اینکه یکمی هم به کلوپ هایی که رنگ قرمز دارند هم نظر کنیم
دفاع از هویت فقط تو خاک دشمن درست نیست باید خودمون را هم ثابت کنیم و دارایی هامون را به عرصه ی ظهور بگذاریم
mona_casillas
05-10-2009, 02:47 AM
الهه جان حرف من در باره فعالیت در سایت استقلالیها چیز دیگه ای بود که یا من بد گفتم یا دوستان بدبرداشت کردن اتفاقا من خودم هم پیشنهاد داشتم برم و فعالیت کنم و پرچم پرسپولیس رو در خاک دشمن و خط مقدم برافراشته نگه دارم ولی دیدم هر بار کلیک کردن نفعی برای استقلالی ها داره و کمتر اومدن در انجمن پرسپولیسی ها به ضرر پرسپولیسی تموم میشه که با هزار زحمت سایت زده در این مورد حرفایی دارم که زده نشه بهتره . (امین جان دشمن هوادار مودب و منطقی استقلا نیستم ونگفتم جواب سلامشون رو ندیدم کسی که باید بفهمه من چی گفتم احتمالا فهمیده ).
اختامییه بحثم قبول دارم فقط بخاطر این چند بازی حساس که خودم فکر میکنم همین جارو جنجال و حاشیه هاکه از باشگاه شروع شده ضربه اش رو به پرسپولیس میزنه وگرنه تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم در انجمنی فعالیت کنم که بحث هاش به شیوه نوینی مختومه اعلام میشه و هر نظر دادنی بدون دلیل اوردن توهین تلقی میشه در حالی که از بحث های همون دوستان میشه توهین های آشکار وواضحی بیرون کشید .تک تک ارسال ها رو میتونم جواب بدم و عاجز از پاسخگویی نیستم .
خدا هر خیر برای پرسپولیس پیش بیاره .
هر کسی هم هر کجا راحت تره و احساس مفید بودن تر میکنه فعالیت کنه و موفق باشه .
zamara
05-10-2009, 07:59 AM
دوستان من نظرم اين بود كه تا پايان مسابقات جام حذفي اين بحث خاتمه پيدا كنه و همه ما تمركز خودمون روي بازيهاي پيش رو بزاريم و در كل صلاح نديدم كه در تاپيك ارتش سرخ و در اين موقعيت به اين بحث ادامه بدهيم .
اما اگر همه شما خواهان ادامه اين بحث هستيد من هم مخالفتي ندارم
فقط خواهش ميكنم اين بحث را با آرامش به پيش ببريم تا انشالله به قول مونا خانم در انتها به يك جمع بندي مفيد برسيم .
موفق باشيد
Karim
05-10-2009, 10:55 AM
خیلی بی مزه است که هربحثی کمی ادامه پیداکنه سریعا مختومه اعلام میشه وبه زمانی دیگر موکول میشه.
یا بحثی شروع نشه یا اگه میشه وقفه نیندازید بینش!
Karim
05-10-2009, 11:11 AM
خدا رو شکر مصدومیت کریمی بهبود پیدا کرده ومیتونه باصلاحدید کادرفنی بازی کنه(به برد مقابل پاس امیدوار شدم)
g.hoseyn
05-10-2009, 12:13 PM
ازاولم این شایعه توسط کساییکه ازفحش خوردن دایی تو استادیوم لذت می برن درست شدچون دقیقا فردای روزی که دایی ازایران خارج شداین خبرساختن چون اگه بازی امروزپرسپولیس تهران می افتادبا این خبر هوادارا ی مخالف دایی حسابی ازشرمندگی دایی در می اومدن.
من با اینکه طرفداردایی هستم اما اصلا دلم نمی خوادتواین مقطع که تو هوادارای پرسپولیس مخالفاش ازطرفداراش بیشتره سرمربی پرسپولیس بشه.
من بخاطربرادر بزرگترم آقا اسماعیل نمی خوام این بحث ادامه بدم اما درجواب مونا خانوم باید بگم که اگه شما از کسی خوشتون نمیاد دلیل بر منفور بودن شخصیت اون شخص نمیشه بلکه شمااز اون شخص خوشتون نمیاد .(زمان انتخاب دایی بیش از 70%توبرنامه 90بهش رای دادن)
zamara
05-10-2009, 03:17 PM
با تشكر از دوستان عزيز :
اتفاقا من هم دوست دارم كه هر بحثي شروع ميشه با رعايت احترام نسبت به يكديگر ، ادامه تا نتيجه اي حاصل شود .
موفق باشيد
Masoud
05-10-2009, 04:13 PM
کسی نخواست بحث رو ببنده
همه نظراتشون رو دادن و خوشحال هم میشیم به یه جمع بندی برسیم ( که البته با اختلاف نظر 180 درجه ای محال هست )
ما دوست داشتیم بیشتر راجب بازی با پاس و الشباب و انشالله راه اهن و فینال حذفی حرف بزنیم ولی اگه میل بچه های انجمن راجب دایی و مسائل دیگه هست این بحث رو ادامه میدیم.
به امید برد در مقابل پاس
نیم اول خیلی بد باز کردیم و همین امر باعث شد که دو گل راحت بخوریم
تا الان که چنددقیقه به پایان نیمه اول مونده 2تا گل خوردیم.:shamshir:
کریمی هم که به این بازی رسید.
درنیمه اول تیم طوری بازی کرد که هیچکدوممون انتظارشو نداشتیم
این باخت تا اینجا نتیجه ی همون حاشیه هاست که چندوقتیه دور تیمه.
امیدوارم تو نیمه دوم بتونیم مساوی کنیم تا حداقل تو پنالتی ها ببریم:red boy2:
mona_casillas
05-10-2009, 05:54 PM
اگر پرسپولیس هیئت مدیره قوی و مدیر عامل قوی داشت هرگز اینگونه شایعات در شرایطی حساس پیش نمیومد و اگر از مدیر عامل تیم حرف راست شنیده بودیم وقتی خبری رو تکذیب میکرد باور میکردیم . من به روش تموم کردن بحث و کلا این شیوه بحث کردن اعتراض داشتم و دارم وگرنه هیچ تمایلی به بحث در باره دایی ندارم اونقدر هم دلیل فوتبالی برای منفور بودن دایی دارم که نیازی نمیبینم مغلطه کنم و بحث رو شخصی کنم فقط امیدوارم هرگز پای این شخص به پرسپولیس باز نشه .
این نتیجه درخشان که تا پایان نیمه دوم در مقابل پاس کسب کردیم تقدیم میکنم به هیئت مدیره و مدیر عامل توانی تیم که درست مثل زمان سرمربی بودن افشین پیروانی عمل کردن و وینگادا رو که فقط 10 روز دیگه از قراردادش با پرسپولیس باقی مونده چنان بی انگیزه کردن که هیچ حرکتی و تاکتیکی در تیم نمی بینیم و بازیکنان هم که ماشالله انگار نه انگار با پیرهن چه تیمی دارند بازی میکنند .
خانه از پای بست ویران است
omid_figo
05-10-2009, 05:56 PM
چرا اینقدر بازیکنا سنگینند؟
تو اون پستی که پتروویچ داشت بازی میکرد معلوم بود نمیتونه بازی کنه،باید جاشو عوض میکرد نه اینکه خیرخواه و بیاره تو زمین
mona_casillas
05-10-2009, 05:57 PM
تا الان که چنددقیقه به پایان نیمه اول مونده 2تا گل خوردیم.:shamshir:
کریمی هم که به این بازی رسید.
درنیمه اول تیم طوری بازی کرد که هیچکدوممون انتظارشو نداشتیم
این باخت تا اینجا نتیجه ی همون حاشیه هاست که چندوقتیه دور تیمه.
امیدوارم تو نیمه دوم بتونیم مساوی کنیم تا حداقل تو پنالتی ها ببریم:red boy2:
دقیقا حرفت درسته بنظر من هم این نتیجه مربوط به حاشیه ها و شایعاتی میشه که از درون تیم نشات گرفت و یه تیم دست و پا بسته رو در مقابل پاس قرار داد
زیاد به تغییر نتیجه در نیمه دوم امیدوار نباش اما دلم میخواد فقط و فقط بخاطر دل های عاشق هوادران این نتیجه به نفع پرسپولیس تغییر کنه .
omid_figo
05-10-2009, 06:00 PM
با این نتیجه یعنی آسیا پر!
یعنی خیلی از بازیکنهایی که تمایل داشتن بیان پرسپولیس،به احتمال زیاد تغییر عقیده میدن.
با این وضع مدیریت و این حاشیه ها فکر کنم دوباره داریم میریم به یه خواب 6 ساله!
خدا به دادمون برسه
خدانکنه که ببازیم تو این بازی وگرنه همه ی امیدهامون نا امید میشه.
برای برد هم باید یه معجزه ای بشه یا پرسپولیسیا بیان سر غیرت.
خدایا ناامیدمون نکن و دل این همه عاشق و نشکن
mona_casillas
05-10-2009, 06:08 PM
با این وضعیت توقع نداشته باشیم تغییری در روند تیم در نیمه دوم حاصل بشه اول مشکلات اساسی تیم حل بشه بعد آسیا رفتن . تیمی که این هیئت مدیره و مدیر عامل رو داره آسیا رفتنش برای چیه ؟ تمرین کردن این تیم ، انگیزه داشتن کادر فنی ،.... همه و همه زیر سایه شوم و سنگین شایعات قرار گرفته . شاید با این نتیجه عده ای زودتر به آرزو شون برسن و بهانه به اندازه کافی برای وارد شدن به کادر فنی پرسپولیس بوجود بیاد و زودتر تکلیف تیم و ما هوادران معلوم بشه
چیزی که انتظارشو نداشتیم به سرمون اومد
از جام حذفی حذف شدیم.
حالا بشینید درمورد علی دایی و هرکسی که قرار نیست بیاد به پرسپولیس بحث کنید
Abadan
05-10-2009, 06:56 PM
من این نتیجه رو به تیم مدیریت خوب و عالی باشگاه تبریک میگم. واقعا گل کاشتید. تیم بدون حاشیه ساختید کارتون عالی بود.
-----------------
واقعا خاک بر سرتون
این هم از جام حذفی که کنار رفتیم
Abadan
05-10-2009, 06:59 PM
این هم از جام حذفی که کنار رفتیم
http://www.cinemaema.com/upload/image/perspolis.jpg
دقیقا مثل این کبوتر توی امضات جام حذفی هم پر
mona_casillas
05-10-2009, 07:03 PM
متاسفم واقعا متاسفم :20:
به همین راحتی آسیا رفت :20:
این باخت هم تقدیم به هیئت مدیره و مدیر عامل بی عرضه و ناتوان پرسپولیس
شادباش به حاشیه سازان و کسانی که در کمین نشسته ان تا به هر ترتیب شده وارد کادر فنی پرسپولیس بشن
hedieh63
05-10-2009, 07:03 PM
من هم واقعاٌ به همه کسایی که تو این 1 هفته همه تلاششون رو برای حاشیه سازی برا پرسپولیس گذاشتن و به خصوص هیئت مدیره زحمتکش تبریک میگم!!!!!
خیلی اعصابم خورده !
خوبه بازم 5تا گل نخوردیم! باید از همه تشکر کرد!
هیئت مدیره تو این یکی دو هفته واقعاٌ زحمت کشید پیروانی رو اخراج کرد زمزمه اوردن دایی رو شروع کرد! کلاٌ همش به نفع تیم کار کرد این هم ثمرش
Abadan
05-10-2009, 07:08 PM
من هم واقعاٌ به همه کسایی که تو این 1 هفته همه تلاششون رو برای حاشیه سازی برا پرسپولیس گذاشتن و به خصوص هیئت مدیره زحمتکش تبریک میگم!!!!!
خیلی اعصابم خورده !
اتفاقا اونها هم وقت نداشتن و یه جشن خودمونی رو ترتیب داده بودند اما پیام تبریکی رو برای هواداران دلسوز و متعصب فرستادند و امیدوارند در بازی الشباب مانند همیشه هواداها بیان و از تیم مردمی خودشون حمایت کنند
Masoud
05-10-2009, 07:35 PM
همه حالشون یه جوره و هیچ تعریفی هم نداره.
همه اون چیزیایی که شما دیدید همه دیدن !!!!
جام حذفی هم رفت و متقابلش لیگ اسیا که همون طوری که دوستان گفتن خیلی تاثیر داره تو خرید بازیکنها.
حتی رفتنمون محال هست چون سپاهانیها حداقل بخاطر چهارم شدن تو لیگ به ذوب امیدی دارن ولی ما .....
سال افتضاحی بود . مرداد و شهریور پارسال فکر میکردم یه تیم رویایی از پرسپولیس میبینم با این بازیکنها ولی مدام وضع خراب تر شد.
اومدن هدایتی با کت جادوییش و دستوراتش - اومدن قطبی و بعد فراره شبانش - مصطفوی - برکناری پیروانی بدون اینکه بهش وقت داده بشه - اومدن وینگادا و عدم حمایت ازش - انصاریفرد - حاشیه تغییرات - حاشیه و حاشیه و حاشیه
همه چی دست تو دست هم داد امثال که اندازه 3 فصل پول خرج این تیم کردیم این جوری خداحافظی کنیم و الان همه زانوی قم در بغل بگیریم
Masoud
05-10-2009, 07:37 PM
مجید فرخزادی که تحت هر شرایطی فصل بعد تو پرسپولیس نیست گفته وینگادا تو تیم میمونه
خیلی جالبههههههههههههههههههههه ههههههه
mona_casillas
05-10-2009, 07:48 PM
پرسپولیس باید مثل ققنوس ویران میشد که شد و دوباره متولد بشود که.... شک دارم با این عوامل بتونه .
من نتیجه رو مجددا به تیم مدیریت خوب و عالی باشگاه تبریک میگم. بازیکنان و کادر فنی در مرحله بعد قرار میگیرن .
با این هیئت مدیره و اختلافات و با این وضعی که تو باشگاه راه انداختن ،از اخراج پیروانی تا آوردن دایی فقط امیدوار بودم خدا به دل های عاشق هوادران رحم کنه . نتیجه ای دیگه ای نمیشد انتظار داشت . هیچ مربی هم نمیتونه با این وضع به تیم سروسامون بده .
خانه از پای بست ویران است .
omidperspolisi
05-10-2009, 11:26 PM
میخواستم راجع به دایی بنویسم ولی توانی برای نوشتن نداشتم و ترجیح میدم کلی راجع به وضعیت تیم بنویسم
من جایی بزرگ شدم که همه چیزم و همه کسم پرسپولیس بود و هر چیزی که از دایی و برادرم یاد گرفتم رو الان به عنوان اصول خودم تو طرفداری از پرسپولیس اجرا میکنم آن موقع به من یاد دادند که پرسپولیس رو برای خودش دوست داشته باشی نه بازیکن و هرکس دیگه ای پرسپولیس رو به خاطر موجودیتی که داره دوست داشته باشی و بهش عشق بورزی و بدونی که این پرسپولیس هست که به دیگران وزن و مقام میدهد نه دیگران به پرسپولیس
با این مقدمه میرم به اتفاقات چند روز گذشته؟؟؟؟؟
یه سوال دارم و خوشحال میشم یکی من رو از بلاتکلیفی خارج کنه و به قولی روشنم کنه
چطور یه کمر درد تو یک روز خوب میشه و بازیکن به ترکیب اصلی میرسه؟؟چطور میشه بدون ویزیت دکتر زرینه یه بازیکن اظهار کمر درد بکنه و تمرین رو به راحتی ترک کنه؟؟چرا مدیر عامل و هیئت مدیره ما اینقدر خوار و ذلیل هستند که نمیتونند مقابل یک بازیکن بایستند؟؟؟
چرا پرسپولیس آنقدر کوچیک شده که یه بازیکن به خودش اجازه میده به بهانه کمر درد ادعا کنه که به همدان نمیرم؟؟چرا کریم باقری که ما به عنوان متعصب و پاک ازش یاد میکنیم تو این موقع حساس اراده میکنه که به تمرین نیاد و در خانه به استراحت بپردازه؟؟؟
چرا هدایتی فکر میکنه همه کاره هست تو این تیم و هر غلطی که میخواد میتونه بکنه ؟؟؟چرا یه بازیکن نباید حداقل به خاطر آن پولی که گرفته تعصب داشته باشه و با جون و دل بازی کنه؟؟؟
یک بار دیگه بازی رو به دقت نگاه کنید فقط به ضربات سر نیکبخت خیرخواه و توره دقت کنید کدوم یک از این ضربات که دقیقا تو سر آنها فرود میومد نشان از بازیکن بودن داشت واقعا چه بلایی سر تیممون آمد که خیرخواه بشه تعویض طلایی
زیاد صحبت رو طولانی نمیکنم آنقدر هممون فشار روحی بهمون وارد شده که نمیدونیم به چی فکر کنیم متلک هایی که فردا تو دانشگاه و مدرسه بهمون میندازند؟؟؟سرخوردگی که جماعت پرسپولیس رو فرا گرفته ؟؟فشار های روحی و روانی که بهمون وارد شده و خیلی چیزهای دیگه
فقط یه دعا دارم و واقعا از ته دل این آرزو رو میکنم که 2فصلاصلا مقام نیاریم و واقعا تو این 2سال یه باشگاه درست کنیم از همه لحاظ مدیر عامل هیئت مدیره بازیکن سرمربی تماشاگر هورا کش لیدر و خلاصه همه و همه
Karim
05-10-2009, 11:48 PM
من اعصابم خورده.حرفی واسه گفتن ندارم.فقط اومدم بگم ما هوادارا هیچ نقشی درسرنوشت مردمی ترین تیم ایرانی نداریم.بحث نکنین بهتره!
rahim
05-11-2009, 12:36 AM
سلام دوستان .مي دونم كه از اين باخت خيلي ناراحت وعصباني هستيد .اما فراموش نكنيد همه چيز تمام نشده ودنيا به اخر نرسيده بله امسال را از دست داديم يك سال عمر مان را معطل مشتي بي انگيزه .نا كارمد وخودخواه تلف شد .درست اما پرسپوليس هنوز هست و مونده واميد ما به سال اينده .اميدوارم يك خانه تكاني اساسي در باشگاه صورت بگيره وعناصر بدون عشق وناكارامد از سيستم تيم دور بشن وانشالله سال اينده تيم بهتري داشته باشيم شايد همين هم يك فرصت باشه براي قهرماني سال اينده جايي كه رقبا در 3 جبهه به ميدان ميرن وپرسپوليس از اين بابت تا حدودي اسوده به استقبال رقباي خسته يرود من مطمئن هستم بازيكنان ايراني توان بيش از 35 بازي در سال را ندارند اين راسپاهان در ادوار گذشته وتيمهاي ايراني در امسال به خوبي نشان دادند اگر شايعه ي بازگشت كاشاني و وفايي درست باشه مي توان به سال اينده اميدوار بود .در ضمن يك هوادار واقعي بايد هميشه سرشار از انگيزه باشه نه با يك بار اوت شدن به تيم پشت كنه اين گناه پرسپوليس نيست بلكه افرادي كه در ان هستد گنا ه كاران پس خواهشا در مباحث بعدي با فراموشي شكست به استقبال تيم سال اينده برويم ودر باره ي گزينه هاي احتمالي صحبت كنيم به هر حال شكست وپيروزي هميشه بوده مهم احساس ورفتار بعد از باخته كه نشان دهنده ي تكامل رفتاري ماست .ناميدي برادر شكسته و اميد واري به اينده كليد پيروزي است . گذشته گذشت بايد به فكر فردا بود .
به هر حال اميد وارم پرسپوليس در فصل جديد پوست اندازي كنه وموفق باشه . به اميد ان روز.
ali_red boy
05-11-2009, 12:46 AM
میخواستن پرسپولیس رو به اینجا برسونن که رسوندن میخوان اهدافشون رو پیاده کنن که میکنن قبلا هم گفتم هوادار میخواد تو صحنه باشه باید دسته جمعی پا شه و بره دم در باشگاه .
آقا امید ما هم پرسپولیسی و از نوع خونوادگیش هستیم تیممون هم با دنیا عوض نمیکنیم بعضی حرفات درست و سوالاتت بجاست ولی اگه میخوای به بحث دایی برگردی اون قضیه اش فرق میکنه دایی تو کت پرسپولیسی ها نمیره داداش من .
مدیریت تیم ضعیفه خیلی هم ضعیفه همین هم باب میل اونهاست قبلش از مصطفوی بد میگفتیم ولی انصاریفر هم بدتر از مصطفوی از آب در اومد و اینها همش دلیل داره .
aria_psv
05-11-2009, 01:01 AM
تنان اینها سرچشمه گرفته از مدیریت بسیار ضعیف انصاریفرده که خودش میاد تو این شرایط حساس واسه تیم حاشیه سازی میکنه و تیم رو به این وضع میندازه.اون از اخراج پیروانی تو این شرایط.اعلام لیست فروش باشگاه وخرید بازیکنان جدید تو این شرایط حساس و بی انگیزه کردن بازیکنان فعلی.صحبت از حضور علی دایی و علی پروین در این شرایط حساس و بی انگیزه کردن کادر فنی و باز هم بازیکنان که اکثرا با علی دایی موافق نیستن و کمتر پرسپولیسی پیدا میشه که حاضر باشه علی دایی رو به عنوان سرمربی تو پرسپولیس بپذیره.هم چنین با تمام ارادتی که ما پرسپولیسیها به علی آقا پروین داریم ولی هیچ کدوم با مربی گری ایشون در پرسپولیس موافق نیستیم و حرمت ایشون بیشتر از این حرفاست که خودشو اینجا خراب کنه.و همچنین خواست با سر زبون قرار دادن اسامی بازیکنان برتر لیگ مثل آرفی و بایو و غیره فقط خواست کمی از جایگاه متزلزلشو محکم کنه که .....انصاری فرد با این کارهاش فقط می خواد با اسطوره ها و نامها بازی کنه و چند صباحی بیشتر رو میز ریاست بشینه.من موندم این انصاریفرد رو با اون مدیریت بسیار ضعیفش تو دور قبلی که بیشتر لز 6 ماه طول نکشید مدیر عامل شد و تیم رو به قهقرا کشوند چرا دوباره مدیر عامل کردن.مگه نمیگن که آزموده را آزمودن خطاست!.شاید هدف هم همین بوده .به بحران کشیدن پرسپولیس.تیم رو فقط انصاریفرد نابود کرد.
انصاریفرد حیا کن
پرسپولیسو رها کن
redsun
05-11-2009, 01:16 AM
من این شکست و ناکامی و به آقای علی آبادی و کفاشیان و هیئت مدیره زحمت کش که همه ی تلاش خود را برای نتیجه نگرفتن تیم انجام دادند تبریک میگم
فقط خواهشا اگه قرار است فصل بعد هم نتیجه نگیریم بگید تا پول حرام نکنیم
rahim
05-11-2009, 03:37 AM
دوستان باز هم مي گويم اين پرسپوليسه كه مي ماند نه بازيكنان ومسئو لين .بنابرين چرا سردرگمي وناراحتي دوباره مي سازيم . دوست گرامي چرا پولت را حرام كني اگر پرسپوليس عشقه كه جان دادن هم در راه عشق كار عاشقان ورندانه .پرسپوليس يك شو. فيلم سينمايي يا سيرك نيست كه با عدم رضايت و ناراحتي طلب خسارت و حكم به تحريم كني . پرسپوليس عشقه وبا عشق بايد عاشقانه بود .
RedHuman
05-11-2009, 03:44 AM
ساعت 7 صبحه كه از خواب بيدار ميشي؛ امروز روز خيلي سختيه؛ از 8 صبح تا 8 شب همينجور پشت سر هم كلاس داري (حالا شايد انتخاب واحدت بد بوده)؛ ولي يه دلخوشي واسه امروز داري كه از يه هفته منتظرش بودي و از اون جهت هم امروز روز خوبيه و اون هم بازي با الغرافه قطره؛ بعد از ليگ و اينور اونور دلتو خوش كردي به آسيا كه ايشالا امشب اگه بازي رو ببريم صعودمون قطعي ميشه و هركي حرف زد ميگيم دهنتو ببند آسيا رو بچسب؛ حالا چون بازي تو قطره شايد مساوي هم بد نباشه. ساعت 8:30 ميرسي خونه و از شدت هيجان بازي اصلا" غذا هم نميخوري و ماكاروني خوشمزه رو ميزاري برا بعد فوتبال. شروع ميشه با كمي حمله ولي 1-0 عقب ميفتيم؛ درسته اعصابت خورد ميشه ولي بالاخره هنوز دقيقه ي 10 بازيه؛ خيلي نميگذره كه گل دوم رو هم ميخوريم؛ ديگه اعصابت خط خطي ميشه و دفاع و هافبك و همه چيو فوش ميدي ولي هنوزم نيمه ي اوله؛ تا اينكه گل سوم مثل يه پارچ آب سرد از تو فريزر ميريزه سرت؛ نگاه اينور اونور ميكني بهت زده شدي و هيچ و هيچ نميگي؛ نيمه اول تموم ميشه ولي عين مترسك چشمتو از عصبانيت از تلويزيون بر نميداري. نيمه دوم شروع ميشه و تو راهروي ورودي ميبيني باقري و حقيقي و چنتا دارن با هم و داور بگو بخند ميكنن كه بابا ول كن به قول اميد علومي "عين خيالتم نيست يكي هنوز منتظره". و كمي از بازي ميگذره تا اينكه گل چهارم...ديگه مغذت دستور نميپذيره و از عصبانيت زياد خندت ميگيره؛ كمي بعد يه گل ميزنيم و ميگي حالا واسه حفظ آبرو هم كه شده 4-2 يا 4-3 خيلي بهتره 4-0 ره؛ ولي گل پنجم ديگه پاهات رو رو زمين بي حس ميكنه. ساعت 10:30 شده و 2-3 ساعت ديگه به تموم شدن اين شب نحس مونده ولي تو همينجور نشستي و فقط يه جا رو نگاه ميكني؛ تا اينكه بچه هاي خونه سيني غذا رو ميزارن جلوت ولي همينجور سرتو برميگردوني و ميري اتاق زير زمين؛ معلوم نيست ساعت چرا اينقد يواش ميره؛ يا شايدم تو اينطور ميبيني چون مغذ بهت زدت همش تصوير آهسته ي گل پنجم الغرافه رو نشون ميده كه نهايت بي شرمي بود.
خوابيدي نخوابيدي شب تموم ميشه و فردا از در خونه كه ميزني بيرون واسه دانشگا كه پسر كوچولوي همسايه مشتشو باز ميكنه و 5تا انگشتشو نشونت ميده؛ تو هم ميخندي و يه كم اونورتر دماي بدنت نزديك دماي آتيش ميشه. تو تاكسي و اينور و دانشگاه هم هر حرفي بود سريع گوشاتو ميگيري نكنه شايد حرف فوتبالو بزنن. پس فردا ميشه و تو دكه روزنامه فروشي تيترو ميخوني كه نوشته "وينگادا: شما كه باخته ايد پس چرا موسيقي گوش ميدهيد" اينجاست كه ميفهمي از اون بازيكنايي كه بعد 3-0 تو راهرو رختن گپ و خنده ر انداخته بودن بعيد هم نيست اون يكي دو روز تو قطر رو كنسرتي جايي رفته باشن كه وينگادا اينطو ميگه؛ پس برو يه كمي بالاتر اونجا كه نوشته "عين خيالتم نيست". بعد از خبر كاهش 10% ديه قراردادا يه جمله از آقاي كريم باقري دنيا رو برات تيره و تار ميكنه كه "چرا كم كردن؛ مگه هميشه بايد ببريم!!!" اونجاست كه فكر كنم اگه سرتو محكم بزني تو ديوار چيزي نميفهمي تو مخت بي حس شده.
بالاخره خدا رو شكر هرچي بود يه هفته گذشته و يه كمي راحت شدي؛ بازي بعدي با راه آهن رو از عصبانيت اصلا" نگاه هم نميكني و آخرشم يه لبخند واسه 2-0 با راه آهن كافيه. بعد ظهرشم تيم رقيب قهرمان ميشه و اصلا" حالت به هم ميخوره درباره ليگ حرف بزني.
خب يواش يواش بوي جام حذفي مياد و بازي حساس و حيثيتي با سپاهان؛ هي كم كم تلويزيون رو روشن ميكني و دوباره ميبندي دوباره روشن تا مازيار گل ميزنه؛ يه كم دلت خوش ميشه؛ بازي تموم ميشه و بعد اين برد كمربندتو واسه قهرماني جام حذفي محكم ميكني كه جام حذفي ما آمديم و بتوني يه تلافي خوب تو خيابونا واسه تيم رقيب بكني. از اونور هم الشارجه انصراف ميده و الشباب ميبره و صعود به دور دوم قطعي ميشه.
خب اينگاري دنيا زيادم بد نيست؛ اوضاع داره خوب ميشه و يكشنبه هفته بعد بازي با پاس پاس پاس پاس پاس پاس پاس پاس پاس پاس پاس..........
يه شنبه ميشه و هرجا رسيدي ميگه ايول جام حذفي؛ ساعت 5 بازي شروع؛ همون دقيقه 12 گل رو ميخوري تا خيالت راحت شه؛ دقيقه ي 30 هم دفاع مثل مترسك جا ميمونه و گل دوم؛ فقط زورت به بدن خوت ميرسه و موهاتو از سرت ميكني و جايي نداري جز بري زير زمين هميشگي... ديگه با خدا هم هيچ كاري نداري لحظه به لحظه رو اينگاري داري خواب ميبيني؛ بازي تموم شده و تو حذذذذذذف شدي و تمام. هيچ دلخوشي تو ادامه نميبيني و ميزنه به كلت و داري به خودت هم فوش ميدي؛ همه پوستر و پرچما رو پاره پوره ميكني و چشات اينقد قرمزه كه ميتوني يه ليوان آب از اشك چشات بخوري!!!!!!!
شايد بهتره به قول دنيزلي بگي "پرسپوليس و خاطراتش مرا بس...". سايت و مرجع و كانون هوادارانو تيم و باشگاه و مدير عامل و بازيكن و سرمربي و همه و همه از مغزم پاك شده. بدترين روز عمرم رو ميگذرونم (بازي تموم شده و تو حذذذذذذف شدي و تمام). به هيچ كس و هيچ چيز راجع به باشگاه و بازيكن و فوتبال اهميت نميدم؛ ديگه برام مهم نيست كه مدير عامل منچستر سيتي بياد و خوزه مورينيو سرمربي بشه و ديديه دروگبا بشه مهاجم تيمت و فرديناند بشه دفاع آخر تيمت. اصلا" ديگه برام ارزش نداره كه ببينم كي مياد تو تيم و كي ميره؛ ميخوان مدير عوض كنن؛ بازيكن بيارن؛ مربي بخرن ديگه هيچي برام مهم نيست. ايمانم كمرنگ شده و به رسول خدا قسم كه ديگه برا فينال باشگاههاي آسيا هم دعا نميكنم. (( اگه هركدوم از شما جاي خدا بود و نصف كارهايي كه وسط دو نيمه بعد 2-0 تو مسجد دانشگاه انجام دادم رو ميديد اگه بازي 10-0 هم بود 10-11 تموم ميشد)) ديگه با خدا هم كاري ندارم كه هر كاري ميخواد بكنه. آخه مگه من چه گناهي مرتكب شدم كه هيچ شادي نبايد داشته باشم. آقايون (بازيكنا) ميگن مگه هميشه بايد ببريم؛ آخه يكي نيست بگه ببينم چه بردي داشتي تا الان؛ چندتا جام تو زندگيت گرفتي؛ آهان منظورت فصل قبله؛ خيالتو راحت كنم كه اگه فصل قبل هم غيرت و اعتماد به نفس قطبي نبود به ولاه اگه با اين تعصبي كه شما دارين قهرمان ميشديم. از بعد بازي به عنوان اعتراض يه ليوان آبم نخوردم ولي وقتي از دوستم ميشنوم كه ميگه "بابا تو كجايي كاري؛ آخه واسه كي؛ مطمئن باش اين بازيكنايي كه من ديدم حالا دارن ميگن و ميخندن و شرط ميبندم يكي 3-4 دست چلو كباب هم زدن بالا؛ اصلا" به فكر كسي مثل تو نيستن كه بخواي ناراحت بشي يا نشي... خو به جهنم كه تو يه ليوان آبم نخوري" ديگه اعصابم داغون شد و دوست داشتم تا صبح گريه كنم؛ ولي واسه كييييي؟ واسه كسايي كه رو گل پنجم الغرافه حتي زحمت دو زدن هم به خودشون ندادن؛ واسه كسايي كه رو گل دوم پاس داشتن تو زمين فيلم سينمايي نگاه ميكردن......حالا ادامه رندگي و اين امتحاناي ميان ترم سخت و با اين اعصاب تخريب شده كي بگذرونه خدا ميدونه و بس. چرا هميشه بد باشه؛ چرا نبايد يه بارم ما خوشحال باشم.
واسه همين هم هست كه هرچي فكر كردم چيزي جز تكرار بيت اول اين ضرب المثل رو واسه بيت دومش پيدا نكردم. ""گهي زين به پشت و !!! گهي زين به پشت.....""
(((شايد بهتره به قول دنيزلي بگي "پرسپوليس و خاطراتش مرا بس...".)))
ديگر پرسپوليس را نميپرستم
redsun
05-11-2009, 03:45 AM
دوستان باز هم مي گويم اين پرسپوليسه كه مي ماند نه بازيكنان ومسئو لين .بنابرين چرا سردرگمي وناراحتي دوباره مي سازيم . دوست گرامي چرا پولت را حرام كني اگر پرسپوليس عشقه كه جان دادن هم در راه عشق كار عاشقان ورندانه .پرسپوليس يك شو. فيلم سينمايي يا سيرك نيست كه با عدم رضايت و ناراحتي طلب خسارت و حكم به تحريم كني . پرسپوليس عشقه وبا عشق بايد عاشقانه بود .
آقا رحیم منظور من را اشتباه برداشت کردید
من منظورم این بود که اگه قرار است تیم نتیجه نگیره نریم بازیکن بزرگ بگیریم مربی با هزینه های میلیاردی بگیریم
یک تیم درست کنیم در حد فجر سپاسی که هم آقایون خیالشون از نتیجه نگرفتن ما راحت بشه و به منافعشون دست پیدا کنند و هم ما هواداران دیگه بدونیم تیممون به قول شاغلام همینه میلیونی نه میلیاردی
این همه هم خون جیگر نشیم
آقای علی آبادی هم خیالش راحت میشه
rahim
05-11-2009, 04:05 AM
خب ببخشيد من كمي گيرايم ضعيفه فكر كنم مال كهولت سن باشه.
اما اقاي علي ابادي وامثال ان دقيقا مثال انها مثل دوستي خاله خرسه . با نادان مكن دوستي كه ...........
بله اين اقايون با ورود خودشان به عرصه ي ورزش قصد سو استفاده از محبوبيت براي رسيدن به يك سري مقاصد را داشتند كه در همين راستا با هزينه هاي گزاف كه در تاريخ باشگاه بي سابقه بود واستفاده از محبوبيتي كه قطبي داشت سعي در جلب اراي مردم وتامين نظرات خيل عظيم هواداران پرسپوليس در جهت اهداف سياسي حزب خود بودند كه متاسفانه كار بدون كارشناسي و بي حساب وكتاب همين ميشه. پرسپوليس امسال بچه اي بود كه چندين دايه دلسوز تر از مادر داشت كه هر كدام به سهم خود تيشه به ريشه ي تيم زدند .اما هميشه قرار نيست كه اينجور باشه شير شيره حتي اگر پير وزخمي باشه .ما به اصل مي نگريم كه همان پرسپوليسه بقيه مهم نيستند چون ماندگار وهميشگي نيستند .
g.hoseyn
05-11-2009, 12:28 PM
نقطه ترشح تمام مشکلات ، حسین هدایتی است.اگر او برود مشکلات حل میشود.نه به پارسال که در سایه حرکت میکرد و نه به امسال که دوست داره همش زیر ذره بین باشه
پرسپولیس به این عابر بانک نیاز نداره .با پول هاش تیم رو بدبخت کرده و همه رو کرده برده خودش ، پرسپولیس شده وسیله شهرت و ترقی یه مشت افراد....!
.
درتاییدصحبت شما باید بگم که اگه حسین هدایتی می خواست توپیامهای بازرگانی تلویزیون خودشو تبلیغ کنه باید تاالان بیش از10میلیارد هزینه می کردتازه اگه مجوزتبلیغ داشت.(که دررسانه ملی همچین آیتمی نداریم)
حسین هدایتی تا الان برا کل فوتبال ایران (اعم ازپرسپولیس واستیل آذین)10 میلیارد هزینه نکرده که یکی ازمعروفترین چهره های کشورمون شده.
ضمنا اگه استیل آذین به لیگ برتر بیاد که احتمال زیادمیادامتیازش در حدود 12 میلیارد می ارزه.
حالا خودتون پیداکنید پرتقال فروش را!؟
g.hoseyn
05-11-2009, 01:11 PM
من اینجا نمی خوام بحث سیاسی کنم وفکر می کنم اجازه این کارم نداشته باشم اما یه چیزی رو یادآوری کنم:
آقای محموداحمدی نژادتو این 3سال و9 ماه ثابت کرده که خیلی به سیستم آزمون وخطا علاقه منده ونمونه هاش مثل کشیدن ساعت توبهاروپاییزوتغییرات درسیستم بانکی
وبنزین سهمیه ای ونفروختن بنزین آزاد دردوراول سهمیه ها و...
متاسفانه یا خوشبختانه آقای علی آبادیم شدیدا به این سیستم علاقه مندند که این مثالها برا دوستان خیلی آشناست که من به چند نمونه اشاره می کنم:
1-کنارگذاشتن دادکان ازفدراسیون فوتبال که احتمالا امروز آشتی می کنن وبه نحوی به فوتبال بر می گردن.
2-استفاده ازآقای مصطفوی به عنوان سرپرست فدراسیون فوتبال که به بی عرضه ترین رییس فدراسیون ادوارقبل معروفن.
3-استفاده از آقای فتح الله زاده بعنوان مدیرعامل استقلال که بعدا به نوعی کنارگذاشته شد.
4-استفاده دوباره ازآقای مصطفوی بعنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با علم به استقلالی بودن این شخص .
5-استفاده ازعباس انصاریفردبعنوان مدیرعامل پرسپولیس باعلم به گذشته آقای انصاریفردکه بنیانگذار بدهیهای میلیاردی پرسپولیس بوده است.
من به این 5مورد که به فوتبال مربوط می شد یادآوری کردم که در ورزش کشورمون این اتفاق بارها انجام شده.
درآخر امیدوارم با همین سیتم آزمون وخطا به اشتباهشون درمورد کنارگذاشتن حبیب کاشانی پی ببرن ودوباره آقای حبیب کاشانی رو بعنوان مدیرعامل انتخاب کنن.
Karim
05-11-2009, 01:32 PM
چشممان روشن!گویل انصاریفرد 20لیدر باخودش برده بود همدان تا درپایان بازی علیه هدایتی شعاربدهند!
لیدر بازی درپیشینه برادر ایشان نیزمشاهده میشود!
hedieh63
05-11-2009, 01:39 PM
من هم با شما موافقم اصلاٌ مشکل اساسی ورزش ما اینه که باسیاست قاطی شده هر دولتی که میاد سرکار دوروبریهای خودشو میخواد بیاره ! خود علی آبادی که مسئول ورزشه چه سابقه ورزشی درخشانی داره؟؟!! اصلاٌ ورزش نه چه سابقه مدیریتی خوبی داره که بتونه به ورزش کمک کنه؟! ما تو این چند ساله از نظر ورزشی به خصوص ورزشهای پرطرفدار مثل فوتبال و کشتی چه پیشرفتی کردیم ؟ پیشرفت که هیچی پسرفت هم داشتیم به خاطر سوء مدیریت و افزایش فساد تو دوره مدیریت این آقاو زیردستاش! اگه اینطور نیست پس علتش چیه؟ حالا ما هی بگیم این بازیکن بده اون مربی بده مسئله از این چیزها فراتره! ممکنه تغییر مربی و بازیکن به طور موقت جواب بده ولی بهترین مربی دنیا تو این شرایط نمیتونه دوام بیاره!
hedieh63
05-11-2009, 01:44 PM
چشممان روشن!گویل انصاریفرد 20لیدر باخودش برده بود همدان تا درپایان بازی علیه هدایتی شعاربدهند!
لیدر بازی درپیشینه برادر ایشان نیزمشاهده میشود!
به نظر من که هیچکدوم فرقی ندارند هرکدوم به فکر خودشونن به موفقیت باشگاه کاری ندارند!
دعوای انصاری فرد با هیئت مدیره و هدایتی خیلی جدیه
دیشب تو برنامه ی رادیویی 4-4-2 با انصاری فرد تماس گرفتند بعدابهش گفتن که هدایتی گفته چرا انصاری فرد باید بدون هماهنگی هیئت مدیره خرید کنه؟
چرا باید قرارداد بازیکناروتوتولیدی پوشاک ورزشی ببنده؟
که انصاری فرد گفت من به عنوان مدیرعامل میتونم خودم خرید کنم بعدشم این آرفی همه دنبالش بودن و هستن اما من خریدمش و قراردادش محکمه درمورد تولیدی هم گفت که ما تو فدراسیون قرارداد بستیم و فقط واسه عکس اونجا رفتیم.
عابدینی هم که مهمان بود گفت آقای انصاری فرد شما باید با اقتدار مدیریت کنی و از حق خودت استفاده کنی و نذاری هیئت مدیره همچین کارایی کنه و از این حرفا که انصاری فرد هم تایید میکرد حرفاشو و از تیکه ها و حرفایی که زد معلوم بود که اختلاف مدیریتی تو باشگاه داره بیداد میکنه.
امیدوارم هرچه زودتر این مشکلات حل شه که باعث آسیب دیدن ما تو آسیا نشه مثه جام حذفی.
درمورد آرفی هم بگم که واقعا راسته حدود 800 میلیون خریدنش؟
Masoud
05-11-2009, 02:17 PM
اختلاف انصاریفرد و هدایتی دیگه علنی شد
هردو مصاحبه ای مفصلی کردن که تو بخش مصاحبه های مدیران میتونید تو همین انجمن بخونید
این تیم از ریشه خرابه و باید از بالا تا پایین باشگاه به نظرم عوض شه و اون چیزی که مردم میخوان رو بزارن و بهشون 3 سال وقت بدن
این تنها نظر من برای درست شدن تیمها مثل پرسپولیس - استقلاله که هر از چند گاهی هم قهرمانیهای گزرایی به دست میارن.
الان فقط و فقط سیاسی هست و ادمهایی که دلشون واسه کسی نمیسوزه واسه این تیمها تصمیم میگیرن
AmiR TiFo36
05-11-2009, 02:36 PM
سلام بچه ها امید وارم شما ها حد اقل حالتون خوب باشه
دیروز نتونستم بیام نت.دیگه از زندگی سیر شدم...
حال و حوصله ی هیچ چیز رو ندارم.به همتون تسلیت میگم
بعد از بازی انقدر گریه کردم که بابام منو از خونه انداخت بیرون رفتم تو پارک تا 1نصفه شب گریه و زاری میکردم و لعنت میفرستادم به این فوتبال...
بدجوری دلم شکست...
تا عمر دارم یادم نمیره
ای کاش خود کشی گناه نبود...
کی میخواد جواب اشکهای منو بده؟؟؟؟؟؟ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلگیرم از این شهر غم...
سلام بچه ها امید وارم شما ها حد اقل حالتون خوب باشه
دیروز نتونستم بیام نت.دیگه از زندگی سیر شدم...
حال و حوصله ی هیچ چیز رو ندارم.به همتون تسلیت میگم
بعد از بازی انقدر گریه کردم که بابام منو از خونه انداخت بیرون رفتم تو پارک تا 1نصفه شب گریه و زاری میکردم و لعنت میفرستادم به این فوتبال...
بدجوری دلم شکست...
تا عمر دارم یادم نمیره
ای کاش خود کشی گناه نبود...
کی میخواد جواب اشکهای منو بده؟؟؟؟؟؟ کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلگیرم از این شهر غم...
امیر عزیز ما هم مثل شما ناراحت بودیم ولی چکار می کردیم شما هم خودتو ناراحت نکن
انشا الله با تغییر مدیرتی جدید پرسپولیس رو فصل بعد با قوای هر چه تمام تر خواهید دید
Pars_Redboy
05-11-2009, 04:21 PM
همه میدونستیم که نتیجه این شایعات و اختلافات چی میشه از اول هم تیمو با مشکلات بستن و هر دفعه یکی قربانی شد قطبی که رفت و پیروانی که حمایت نشد تجربه هم نداشت ولی زحمتش رو کشید فحش ها رو هم خورد بعد وینگادا اومد اونم مثل پیروانی شد بعد از چند بازی شایعات شروع شد این روزهای آخر هم که اسم نحس دایی اومد همه بهم ریختن هدایتی هم که با پولهاش همه رو کرده برده زر خرید خودش اون وقتی دیگه با مصطفوی نتونست بسازه رفت عباس انصاری فرد رو آورد که خیلی با داداشش فرق داره و اون کرد برده خودش حالام با اونم نمیسازه این وسط فقط ما هوادرانیم که میسوزیم و میسازیم کسی دلش واسه ما نسوخته ما همون هوارکش ها باید باشیم گریه ها مال ماست من که دیروز اصلا تو نت نیومدم و امروزم تو مدرسه اونقدر از استقلالی ها متلک شنید و دعوامون شد که کارمون به دفتر مدرسه کشید منم خجالت نمیکشم بگم گریه کردم آره واسه تیمم و تنهایی خودم گریه کردم گریه بقیه رو هم تو خونه در آوردم آره منم پیش خدا شکایت کردم من واسه پرسپولیس زیارت عاشورا نذر کرده بودم آخه کار دیگه ای از دستم برنمیاومد دلم میخواد داد بزنم دلم میخواد دسته جمعی بشیم بریم جلو باشگاه داد بزنیم دارم دیوونه میشم ولی ناامید نیستم میدونم شاید به حرفم بخندین که هنوز دارم گریه میکنم و اینا رو مینویسم ولی قسم خوردم بازی باالشباب زودتر بلند شم و برم استادیوم من پرسپولیسمو میخوام پرسپولیسی که وقتی هم میباخت باز سربلند بود بازم چند تا بازیکنانش گریه میکردن و چشماشون مثل چشمای من قرمز میشد من پرسپولیسمو میخوام که پول نداشته باشه اما منت هدایتی هم نکشه ای خدا به داد دل ما برس ما گناهی نکردیم ما تفریح و زندگیمون شده فوتبال و پرسپولیس و این سالم ترین زندگی برای یه جوونه خدایا به داد پرسپولیسه ما برس .
rahim
05-11-2009, 05:06 PM
خب فكر كنم اين تايپيك مربوط به جام باشگاهاي اسياست وبا اجازه در مورد بازي با الشباب گفتگويي داشته باشيم من خودم به شخصه اميدوارم پرسپوليس ببره تا كمي بتونيم سرمان را بالا بگيريم . براي پيروزي در بازي بعدي وتغييرات مثبت وارامش در تيم دعا كنيد .بهترين روحيه به تيم در حال حاظر تشويق تيمه نبايد مثل استقلاليها كه در بازي با الاتحاد تيم را تشويق نكردن وباعث افت تيم شدن شويم .بله همه ما مي دانيم بعضي از بازيكنان بدرد نمي خورن .هيئت مديره مشكل داره وهزار درد ديگه امااين راهش نيست رهرو ان است كه گه اهسته وپيوسته رود نه.....................
بنابراين دوستان از افراط وتفريط دوري كنيد . بازي با الشباب كيه ميره ورزشگاه اميدوارم كساني كه توانايي حضور دارند با حضورشان خيلي چيزها را اثبات كنند.
mona_casillas
05-11-2009, 07:11 PM
بنظرم امید تنها چیزی استکه یک انسان رو زنده نگه میداره . ما که میدونیم نمیشه دست از پرسپولیس بکشیم بازهم باید امیدوار باشیم . منظورم خوش خیالی نیست . امید رو در خودمون زنده گه داریم . وضع استقلال سال گذشته از ما به مرتب خراب تر بود .
پس با امید بریم به استقبال بازی با الشباب . میدونم خیلی سخته ولی نباید تیم رو تنها گذاشت و باید کسانی که میتونند به آزادی برن و فقط تیم رو تشویق کنند از شعارهای حیا کن ...رها کن به جایی نرسیدیم بلکه دشمن شاد هم شدیم .
خدا با دلهای متحد هست شاید پرسپولیس این دو بازی رو ببره و با افتخار به مرحله بعدی برسه . بیایم دوباره با اتحاد و همدلی هر کاری از دستمون برمیاد برای پرسپولیس انجام بدیم .
Masoud
05-11-2009, 07:24 PM
ادامه صحبت ها در ارتش سرخ جلد پنچم
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.