PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مربی گری آنلاین در سایت جهانی هت تریک

ArtesheSorkh
03-01-2010, 07:32 PM
دیدم وقتی سایت myfc معرفی شد بچه ها خیلی علاقه نشون دادن و از علاقه شدیدشون فهمیدم گفتم یه سایتی که سطحش خیلی بالاتر از اونه و واقعی تره خیلی خیلی رو بهتون معرفی کنم هر کمکی هم لازم داشتین در خدمتم الان خودم 3 فصله دارم بازی می کنم(هر فصل 14 هفته ی واقعی است که با تعطیلات بین 2 فصل می شه 16 هفته) و تجربه ی نسبتا خوبی دارم پس هر کمکی خواستین بگین و خوشحال می شم ثبت نام کنین
این متنم معرفی هتتریک است که خود سایت هتتریک اونو نوشته و منم براتون می ذارم:

===============================

هت‌تریک، بازی‌ای است که در آن می‌توانید تیم مجازی خود را در رقابت با دیگر کاربران از سراسر جهان، به سمت موفقیت و افتخار رهنمون سازید.
هت‌تریک بازی ساده‌ای است؛ به‌راحتی می توانید اصول بازی را بفهمید. حتی با یک یا دو بار سرزدن در هفته نیز، می‌توانید آنرا ادامه دهید (اما امیدواریم شما را بیشتر ببینیم). هدف، شکست دادن نیست، بلکه رقابت با دیگر شرکت کنندگان است. البته در این حین، ممکن است با آنها طرح دوستی نیز بریزید. این مسأله، هت‌تریک را تبدیل به یک بازی اجتماعی می‌کند.

وظایف کلی شما

شما مالک و مربی باشگاه هستید. می‌توانید تاکتیک و استراتژی تیم را مشخص کنید؛ تعیین کنید بازیکنانتان چه تمرینی ببینند یا چه بازیکنانی باید بازی کنند؛ به خرید و فروش بازیکن می‌پردازید، ورزشگاه خود را گسترش می‌دهید و خیلی چیزهای دیگر. پند اول: از قدیم‌الایام گفته‌اند «خشت اول چون نهد معمار کج / تا ثریا می‌رود دیوار کج» اگر می‌خواهید موفق شوید، بهتر است یک استراتژی خوب و برنامه‌ی بلندمدت داشته باشید. موفقیت و افتخار، به‌سادگی به‌دست نمی‌آید.

تیم جدید شما

وقتی اختیار تیمی را به‌دست می‌گیرید، یک جای خالی در یکی از دو دسته‌ی پایین کشورتان در سیستم هت‌تریک به شما داده می‌شود. برای پیش‌روی و صعود به دسته‌های بالاتر، تعدادی بازیکن (که ممکن است مهارت کافی داشته باشند یا نداشته باشند) و یک ورزشگاه که در کسب درآمد به شما کمک می‌کند، در اختیارتان قرار می‌گیرد؛ حال نوبت شما است نشان دهید چند مرده حلاجید!"

===================================

الانم برین تو سایت هتتریک (www.hattrick.org) و ثبت نام کنین زمان خیلی خوبی هم هست 3 هفته تا پایان این فصل مونده که با توجه به این که 1 هفته باید منتظر بمونید تا بهتون تیم بده به دو هفته ی پایانی می رسید و تو این دو هفته تجربه لازم رو کسب می کنید و فصل بعد با قدرت لازم حضور دارید!

agha
03-02-2010, 03:14 PM
ببخشید.
این تاپیک بیشتر جاش تو این لینکه نه؟
http://www.arteshesorkh.com/forum/forumdisplay.php?f=26