توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار نقل و انتقالات پرسپوليس در فصل 90-91
علی تیفوسی
07-18-2011, 12:42 PM
با توجه به اینکه نتونستیم انصاری فر رو بگیریم این تمدید قرارداد با هاشمیان کار خوبی بود همانطور که قبلا گفتم ما به یه مهاجم فیزیکیه سر زن احتیاج داشتیم که حالا با موندن وحید این نقطه هم پوشش داده شد.
خداروشكر كه هاشميان هم موندني شد
اگه تو روزاي اوج خودش باشه 100% كمك خوبي واسه تيمه
خوشحالم كه پرسپوليس داره كاراش خوب پيش ميره
milan and manutd
07-18-2011, 01:17 PM
من که اصلا خوشحال نشدم از تمدید قرارداد با هاشمیان .
mo_bid
07-19-2011, 12:43 AM
من که اصلا خوشحال نشدم از تمدید قرارداد با هاشمیان .و این بازار
تو این بازار که با این پولها و با ایننننننننننننننننننننننن نن همه تلاشی که سرپرسته محبوبمون و پر تلاشمون داره برای جذب بازیکن میکنه و نمیشه کسی و جذب کرد هاشمیان هم خوبه اگر از اول تو بازی ها باشه اونم خوب میشه ایشالله .
دیگه گرونیه بازیکنه دیگه چیزی گیره پرسپولیس نمیاد همه قیمت هام بالا رفته باز پارسال یارانه ها رو برنداشته بودن 4 تا بازیکن تونستیم بگیریم امسال که دستمون خالیه خالی شده .
Masoud
07-19-2011, 12:49 AM
صحبت اومدن پژمان نوری جدی شده.
من نظرم رو قبلا راجبش گفتم.
بازیش رو دوست دارم و مفیده ولی خودش رو نه.
ولی هنوزم میگم تو دفاع خیلی بیشتر مشکل داریم تا این نقاط.
AYLAR
07-19-2011, 01:17 AM
پژمان نوری؟:10::10::10::10:
نننننننهههههههههههههههههه ههههههههههه
توروخدا نه!
مسعود جان تو این آشفته بازار بازیکن و مربی و اوضاع پریسپولیم
بازی این مردک لندهور غیرقابل تحمل رو میخوایم چیکار ؟
321469852:cry::cry:
بابا به خدا ریخت اینا رو باید که بتونیم تحمل کنیم یا نه ؟
چجوری ببینم لباس تیم تنشه پول تیم میره تو جیبش و یاد این یکی دو فصل اخیر نیوفتیم؟
بابا نمیشه
به خدا نمیشه
اصن من اسی میشم میرم :20::20:
روم به دیوار البته
:4:
...
خیر نبینن ایششالله اگه نوری رو بیارن
AYLAR
07-19-2011, 01:27 AM
الان خوندم که اولادی رو هم داره تیم
این که خوبه
کریمی هم که خوبه
هاشمیان رو هم میشه یه کاریش کرد
شیث هم که دوسش داریم ولی ایشالله حاشیه دیگه اثیرش نشه که مث زالزالک گل نخوره تیم
حییییف که انصاریفر رو نتونستن بگیرن
نقل و انتقالاتشون تموم شد حالا ؟
ولی کاش گواردیولا رو میگرفتن برا سرمربی
:4::4::4:
:24:
:ghah::ghah:
البته منهای کاشانی و اینا هااا
babak red
07-19-2011, 08:32 AM
پژمان نوري در آستانه پرسپوليسي شدن
نوري در حال حاضر در انزلي به سر ميبرد و به زودي براي عقد قرارداد با پرسپوليس راهي تهران خواهد شد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00027504.jpg
درباره پژمان نوري اخبار ضد و نقيض فراواني در بازار نقل و انتقالات امسال شنيده شده، اما به نظر ميرسد او در آستانه پيوستن به باشگاه پرسپوليس قرار گرفته و به زودي اين اتفاق رخ خواهد داد.
کاپيتان دو سال اخير ملوان که با تيم الامارات به توافق دست يافته بود از پيوستن به اين باشگاه پشيمان شده و طي روزهاي اخير دو باشگاه ملوان و پرسپوليس بهطور جدي خواهان به خدمت گرفتن او شدهاند. اما شنيدههاي ما حاکي است پژمان بعد از بازي ديروز تيم ملي مذاکرات خود را با باشگاه تهراني تا مراحل خوبي پيش برده و به زودي با اين تيم قرارداد رسمي خواهد بست.
نوري در حال حاضر در انزلي به سر ميبرد و به زودي براي عقد قرارداد با پرسپوليس راهي تهران خواهد شد.
redlove
07-19-2011, 09:18 AM
حالم از نوری بهم می خوری تو جام حذفی یادم نرفته چه خودشیرینی می کرد نفرت انگیزه
همه اخراجیها دوباره برگشتن یعنی این شروع تمام نشدنیه سکته هایه ما
k a s r a
07-19-2011, 01:11 PM
حالا پژمان نوری هیچی من موندم محمد نصرتی رو کجای دلم بزارم!! 987654321
واقعا" این بازیکن پیراهن پرسپولیس به تنش گشاد میزنه لیاقتش همون استقلاله!
rahim
07-19-2011, 01:24 PM
يه مثلي هست اينجا كه ميگه ...
وقتي گوسفند نباشه بز ميشه عبد الجمال ...258147963
حكايت ما هم همينه ...
redlove
07-19-2011, 03:37 PM
حكايت ما هم همينه ...
آقا رحیم می خواهی بگی مدل موهاش با ریش بزی طرح جدیدی از این بازیکنه :24::24::24::24::24::24:
milan and manutd
07-19-2011, 11:16 PM
پژمان نوری رو همیشه قبول داشتم ، بسیار بازیکن با تعصبیه و خوشحال میشم اگه برگرده .
mo_bid
07-19-2011, 11:57 PM
الان خوندم که اولادی رو هم داره تیم
این که خوبه
کریمی هم که خوبه
هاشمیان رو هم میشه یه کاریش کرد
شیث هم که دوسش داریم ولی ایشالله حاشیه دیگه اثیرش نشه که مث زالزالک گل نخوره تیم
حییییف که انصاریفر رو نتونستن بگیرن
نقل و انتقالاتشون تموم شد حالا ؟
ولی کاش گواردیولا رو میگرفتن برا سرمربی
:4::4::4:
:ghah::ghah:
البته منهای کاشانی و اینا هااا
ای نمیری تو با این حرف زدن خدائی حال کردم دمت گرم دلمون باز شد.
پژمان نوری؟:10::10::10::10:
نننننننهههههههههههههههههه ههههههههههه
توروخدا نه!
مسعود جان تو این آشفته بازار بازیکن و مربی و اوضاع پریسپولیم
بازی این مردک لندهور غیرقابل تحمل رو میخوایم چیکار ؟
321469852:cry::cry:
بابا به خدا ریخت اینا رو باید که بتونیم تحمل کنیم یا نه ؟
چجوری ببینم لباس تیم تنشه پول تیم میره تو جیبش و یاد این یکی دو فصل اخیر نیوفتیم؟
بابا نمیشه
به خدا نمیشه
اصن من اسی میشم میرم :20::20:
روم به دیوار البته
...
خیر نبینن ایششالله اگه نوری رو بیارن
منم الان از اول نقل و انتقالات دارم از همین میسوزم خدائیش .
آخه پرسپولیس این حقشه ؟واقعا این حقه هواداره؟
این مرتیکه مظلومی میشینه چرت و پرت میگه بنویسین تیمم امسال حتما قهرمانه .بابا دورغ میگن به بازیکنا.کلاشون و بر میدارن هر غلطی که کرده فتح الله بازم دله هوادار و قرص کرده .
آخه این چه اوضاعیه ؟شیث-نصرتی-نوری اینا آخه چین ؟کین ؟مفت هم تو تیم باشن عذابن به خدا .
آخه چقدر رو اعصابمون میرن اینا اه اه .
خدا لعنتت کنه سعیدلو ای خیر نبینی تو زندگیت
حكايت ما هم همينه ...
این گوسفند و خوب اومدی بازی قبله استقلال با ملوان و 1 عمر هم که بشه یادم نمیره ریخته این مرتیکه چندش نوری تا ابد تو ذهنمه .با اون ریخت و قیافه و دماغش اه اه .
پژمان نوری رو همیشه قبول داشتم ، بسیار بازیکن با تعصبیه و خوشحال میشم اگه برگرده .
صلوات بفرستین آقا فتوا دادن تشریفشون و نمیارن اگر خدا بخواد اونوقت ما میخواستیم این آدم برامون بازی کنه ای ای .
نوري: به احترام ملوان نميآيم
هافبک تيم ملي فوتبال گفت: در جلسه با استيلي و کاشاني اعلام کردم که به احترام هواداران ملوان نميتوانم به پرسپوليس بيايم.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00017925.jpg
پژمان نوري درباره حرف و حديثهاي اخير مبني بر حضورش در پرسپوليس اظهار داشت: من حرف خاصي با پرسپوليسيها براي پيوستن به اين تيم نزدم. دو بار با حبيب کاشاني و استيلي حرف زدم اما با مستنداتي که داشتم به آنها ثابت کردم که نميتوانم پرسپوليسي شوم. طرف قرارداد حال حاضر من الامارات امارات است و من نميتوانم از اين تيم جدا شوم و کار ديگري انجام دهم.
اين بازيکن در جواب اين سؤال که چه دلايلي براي پرسپوليسي نشدن داشتيد، گفت: وقتي با استيلي و کاشاني حرف زدم خود آنها شاهدند نه درباره پول حرف زدم و نه درباره مسائل ديگر فقط گفتم با توجه به اتفاقات فينال جام حذفي در انزلي به احترام ملوان و مخصوصا هواداران خونگرم و دوست داشتني اين تيم نميتوانم به پرسپوليس بيايم و دليل اصلي نيز فقط همين بود. خود پرسپوليسيها هم ميتوانند شهادت بدهند.
نوري خاطرنشان کرد: پس از اينکه متوجه شدم نميتوانم با ملوانيها توافق برسم با الامارات قرارداد بستم. خود مسئولان ملوان هم ميدانند که اولويت من اين تيم بود اما بخاطر برخي مسائل تصميمم عوض شد ولي آقايان طوري در داخل شهر عليه من جبههگيري درست کردند تا به مردم اطلاعات غلط بدهند. با اين حال مردم انزلي آنقدر فهيم هستند تا همه چيز را متوجه شوند. مردم انزلي ميدانند که نوري متعلق به انزلي است و قلب و جانش براي آنان ميتپد.
وي يادآور شد: اجازه بدهيد درباره جدا شدنم از ملوان به طور شفاف حرف بزنم تا هواداران اين تيم همه چيز را بدانند. در روزهاي ابتدايي نقل و انتقالات بود که به ديدار پورغلامي رفتم به او گفتم پيشنهاد بسيار عالي از الامارات امارات دارم اما اگر ملوان تيم خوبي ببندد و در حد آسيا باشد در اين تيم ميمانم و خدمت ميکنم.
نوري اضافه کرد: وقتي ديدم با سالارزاده و برخي بازيکنان ملوان قرارداد امضا نشد و تفکرات در اين مورد است که با بازيکنان درجه 2 و 3 که در حد ملوان نيستند قرارداد بسته شود، متوجه شدم که اهداف باشگاه چيست و پيش خودم گفتم بهتر است بروم چون براي آقايان موفقيت ملوان اهميتي نداشت.
هافبک تيم ملي فوتبال در ادامه به فارس گفت: هواداران ملوان بدانند آقايان اصلا به حرف من اهميت ندادند. سر همين جريان بود که من هم گفتم يک سال به زندگيام برسم بهتر است. اگر من تا 2 روز صبح تا شب حرف ميزدم فايدهاي نداشت، چون مسئولان ملوان نميخواستند کاري انجام دهند اما با اطلاعات غلط هواداران خواستند من را رو در روي آنها قرار دهند.
وي ادامه داد: هر روز اعلام ميکنند که ميخواهيم نوري را به ملوان برگردانيم. آيا شما نميدانيد که من با الامارات قرارداد دارم؟ چرا با احساسات مردم بازي ميکنيد؟ چرا روز اول به شما گفتم از الامارات پيشنهاد دارم کسي توجه نکرد و حالا دوست دارند با اخبار اشتباه به مردم بگويند ما سعي کرديم اما نوري در ملوان نماند ولي هواداران ملوان بدانند اين حرفها کاملا اشبتاه است.
نوري تاکيد کرد: مسئولان ملوان دوست دارند فقط بگويند که ما در حال تلاش کردن هستيم. يک روز بحث تولد من را پيش ميکشند و روز ديگر در شهر شايعات ديگري مياندازند و هر روز سعي ميکنند توپ را در زمين من بيندازند اما از مردم انزلي خواهش ميکنم بدانند که قلب من با اين تيم است و دلم براي ملوان ميتپد. من در همان روزهاي اوليه پس از گفتوگو با ملوانيها قراردادم با الامارات بستم عليرغم اينکه شايد اصلا خودم دوست نداشتم اين اتفاق بيفتد اما به تمام هواداران ملوان قول مي دهم انشاءالله زودتر از آنچه که فکر ميکنند به اين تيم برگردم و خدمت کنم.
وي اظهار داشت: شايد خيليها خوشحال شوند که من از ملوان بروم و به زعم خودشان مردم انزلي از من دلگير شوند و اعلام کنند که نوري خودش رفت تا راحتتر به هدفشان برسند اما سخت در اشتباهند. باز هم ميگويم من بچه انزلي و ملواني هستم و هر چه دارم از هواداران است که من را بدون هيچ چشمداشتي حمايت کردند.
AYLAR
07-20-2011, 12:36 AM
:perspolis:>:)>:)>:)>:)
از خاطر اینکه نوری نمیا باید جشن گرفت بزنیم بریم تو سالن جشن انجمن:4:
مرسی آقای محمد با حالی از خودتونه:4::p::9:
ولی شیث رو دوست دارم خوب گزینه ای رو گرفتن
نصرتی و اصصصن نمیتونم کنار بیام
...
نوری خان دس خودتو اونی که باعث شد نیای درد نکنه
خیلی فایده هم داشته باشه دلم نمیسوزه
عجب فصلی بشه این فصل
خدایا حاشیه رو از تیم دور کن
آقای کاشانی آقای استیلی و تمام اعضای تیم ایشالله سوار هر حیوون شیطونی که شدن پیاده شن و به فکر تیم و هوادار باشن
به امید موفقیت و قهرمانی تیم
arash32
07-20-2011, 02:14 AM
نوري: به پرسپوليسيها گفتم به احترام ملوان نميآيم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال گفت: در جلسه با استيلي و كاشاني اعلام كردم كه به احترام هواداران ملوان نميتوانم به پرسپوليس بيايم.
babak red
07-20-2011, 09:01 AM
بازم دم هوادارای ملوان گرم که نوری بخاطرشون نمیاد.خدا این هوادارا رو حفظ کنه.البته اون چون امسال خوب پول گرفته از عربها نمیاد ببینیم سال بعد که انداختنش بیرون بازم بخاطر هوادارا ی ملوان میاد یا نمیاد
نمیدونم چی شده این روزا هر ننه قمری واسه پرسپولیس ناز می کنه.
من دوست داشتم بیاد ولی بخاطر بازیش نه خودش.
redlove
07-20-2011, 01:00 PM
تورو خدا راست میگه واسه هوادارهایه ملوان نمیاد آخی
واقعا دسته هوادارهایه ملوان درد نکنه باید از فهم و شعورشون تشکر کرد
آقا ماله بد بیخه ریش ملوانیها الهی آمین :4:
mo_bid
07-20-2011, 11:14 PM
تورو خدا راست میگه واسه هوادارهایه ملوان نمیاد آخی
واقعا دسته هوادارهایه ملوان درد نکنه باید از فهم و شعورشون تشکر کرد
آقا ماله بد بیخه ریش ملوانیها الهی آمین :4:
اخی واقعا بمیرم بنده خدا انقدر تعصب و غیرت داره که فقط به خاطره ملوان و انزلی و مردمش نتونست به خاطره پول با ملون قرارداد ببنده و رفت با 1 پوله ناچیز وره دله عربا.
Masoud
07-21-2011, 12:03 AM
گفتم پژمان رو از نظر بازی خیلی قبول دارم ولی همین پژمان خوردبین رو پیچوند و گفت با شما قرارداد میبندم و بعد گوشیش خاموش شد و فرداش با ملوان بست گفت نمیتونستم به شهرم پشت کنم !!!
این همون پژمانه.
بازم میگم کسای خیلی بهتری تو تیم داریم.
همون مازیار هافبک دفاعی رو پوشش میده.
یه سهمیه واسه گلر سوزوندیم چرا دوباره واسه یه پستی که یار داریم بسوزونیم ؟
دفاع چی میشه راستی پس ؟ !!!
k a s r a
07-21-2011, 12:14 AM
خدا وکیلی امسال هر کی خودش خواست اومد! اونایی هم که باید مدیر عامل میاورد هیچکدوم نیومدن! یعنی امسال خدا به داد برسه با این وضع مدیریت!
این یارو نوریه کیه اونم بهتر نیومد پرسپولیس پرسپولیسی میخواد//////
mo_bid
07-21-2011, 01:46 AM
گفتم پژمان رو از نظر بازی خیلی قبول دارم ولی همین پژمان خوردبین رو پیچوند و گفت با شما قرارداد میبندم و بعد گوشیش خاموش شد و فرداش با ملوان بست گفت نمیتونستم به شهرم پشت کنم !!!
این همون پژمانه.
بازم میگم کسای خیلی بهتری تو تیم داریم.
همون مازیار هافبک دفاعی رو پوشش میده.
یه سهمیه واسه گلر سوزوندیم چرا دوباره واسه یه پستی که یار داریم بسوزونیم ؟
دفاع چی میشه راستی پس ؟ !!!
مسعود جان شما دیگه چرا آخه ؟بابا این ادم غیرتش کجا بود برادر اگر غیرت داشت اگر میدونست تعصب چیه 6 ماه بعد از اینکه از پرسپولیس رفت اون حرکات و جلوی تیم سابقش نمیکرد .حالا میگه ملوان و دوست داره آخه 1 کی نیست بگه مردک تو که ملوان دوست داری و ادعاد میشه چرا مثله بازیکنهای پرسپولیس نرفتی سفید قرارداد ببندی و رفتی با کلی پول با عربها قرارداد بستی .
بعدشم اقا ما اگر قراره پوله رضایت نامه این آدم و بدیم به تیمش و بیاریمش خوب مگه خر گازمون گرفته میریم مهدوی کیا رو میاریم که 1 تار موی گندیدش به 100 تای امسال نوری ارزش داره .این بابا کلا اصلا نمدونه انسانیت چیه چه برسه به تعصب .
به قوله شما ما تو پستهائی که داریم نمیریم دنباله بازیکن میریم دنباله نوری و امساله ایشون که 1 سهمیه دیگرو هم بپرونیم الکی بره .
خدا وکیلی امسال هر کی خودش خواست اومد! اونایی هم که باید مدیر عامل میاورد هیچکدوم نیومدن! یعنی امسال خدا به داد برسه با این وضع مدیریت!
این یارو نوریه کیه اونم بهتر نیومد پرسپولیس پرسپولیسی میخواد//////
خداوکیلی خداوکیلی پارسال هم هر کی اومد تو تیم کسه دیگه اوردشون سرمربی شده بود جای مدیر عامل داشت بازیکن جذب میکرد و سر قیمت چونه میزد و تخفیف میگرفت چون لیست اول و دوم پارسال هم مثله امسال استیلی پر کشید رفت گفت خودش 1 کاری بکنه .حداقل وگرنه ازین اقا برای پرسپولیس تنوری داغ نمیشه .
ایشون یا دنباله بازیکنی هست که بیاد قرارداد سفید امضا کنه و پول نگیره یا دنباله این بازیکن های 40 ساله میگرده که با 10 میلیون سر و تهش و هم بیاره بره بعد میایم میگیم تیم پرسپولیس به کسی بدهکار نیست بابا هنر نکرده که بازیکن نخریده که بخواد بدهکار باشه خدائیش چند ساله که آوردنش تو تیم (ای روزه خوش نبینی تو زندگیت سعید لو-ای دست به پول میزنی خاکروبه شه برات که این نون و گذاشتی تو دامن پرسپولیس)از اول فصل نقل و انتقالات تا روزه آخر باید جونه مردم و هوادارها رو بگیره آخرش هم با 4 تا بازیکن امید و 4 تا بازیکن اشغالیه خارجی که ایدز و هپاتیت دارن میاد سر و تهش و هم میاره میره اینم روش بازیکن گیری این اقا.
باز فتح الله میاد با 4 تا دروغ خالی بندی و کلاه برداری و چکه برگشتی مخ 4 تا بازیکن .و میزنه میاره تو تیم تا اخره فصل هم که خدا بزرگه از طریق اسپانسر و جاهای دیگه 2 ریا ل پول جور میکنه یا میاد با جریمه کردنه بازیکن به خاطره بازیه بد کردن و باخت تیم قراردادش و کم میکنه سر و تهش و هم میاره میره باز دله هوادارهاش خوشه که توووووووپ بازیکن گرفتن و تیمشون تووووووووپ بازی میکنه .
arash32
07-21-2011, 02:07 AM
حالا پرسپولیس به کنار، همین ملوانی که ازش دم میزنه مگه وقتی رفت لیگ یک نوری نرفت پگاه تو تیم دشمن؟
mo_bid
07-21-2011, 02:18 AM
ذوب آهن و راه آهن از همه تیم ها دیرتر شروع به یارگیری کردن ماشالله چه بازیکن هائی هم گرفتن اون وقت ما به جائی که بریم دنباله هوار محمد و بیاریمش تو تیم میریم دنباله شکایت و شکایت کشی اونم ذوب آهن تورش می کنه ومی برتنش .عجب سیاست خوبی داره باشگاه برای جذب بازیکن کاملا چراغ خاموش و بی سر و صدا داریم بهترین بازیکن ها رو میگیریم .
واقعا اعصابه من که داره داغون وداغون ار میشه هر روز .
babak red
07-21-2011, 09:11 AM
خوب دیگه نقل وانتقالات هم فردا تموم میشه وما هنوز نتونستیم بعضی از نقاط ضعفمون رو پر کنیم.کارنامه کاشانی تو نقل وانتقالات 20 بود.برای دل خوشی ما هم شده باشه یه بازیکن خودش نگرفت.نمیدونم این چی کم داره از بقیه مدیر عاملا.4 تا که اومدن پرسپولیس خودشون به نوعی اومدن وکاشانی هم کاری نکرد.استیلی وکاشانی فقط می گفتن هوادارا منتظر خبرهای خوش باشن.وجدانا اگه کریمی واولادی رو نمی گرفتیم من یکی تا الان سکته کرده بودم
mo_bid
07-22-2011, 01:16 AM
به خدا هر کاری میکنم نمیتونم نفرین نکنم فهشش ندم موندم چیکار کنیم .
یعنی واقعا این لیاقت تیم محبوب 40 میلیون هواداره .یعنی این بود یارگیریه ما فصله پیش دائی مقصر بود نذاشت بازیکن بگیریم این فصل چی آخه .آدم نگاه میکنه میبینه بدبخت ترین تیم ها کلی بازیکن خریدن تیم ما 4 تا بازیکن گرفته اونام سفید امضا کردن یعنی امسال تیممون تو 3 تا جام بازی داره 3 تا تیم دیگه میلیاردی خرجه تیماشون کردن ما صفر میلیارد خرج تیم کردیم .
وای به روز 1 بنده خدا اگر تیم بد نتیجه بگیره وای به روزش .
arash32
07-22-2011, 01:18 AM
ولی فردا حتما یه اتفاقی میوفته، جای خالی داریم سهمیه مونده
redlove
07-22-2011, 02:41 AM
به خدا هر کاری میکنم نمیتونم نفرین نکنم فهشش ندم موندم چیکار کنیم .
یعنی واقعا این لیاقت تیم محبوب 40 میلیون هواداره .یعنی این بود یارگیریه ما فصله پیش دائی مقصر بود نذاشت بازیکن بگیریم این فصل چی آخه .آدم نگاه میکنه میبینه بدبخت ترین تیم ها کلی بازیکن خریدن تیم ما 4 تا بازیکن گرفته اونام سفید امضا کردن یعنی امسال تیممون تو 3 تا جام بازی داره 3 تا تیم دیگه میلیاردی خرجه تیماشون کردن ما صفر میلیارد خرج تیم کردیم .
وای به روز 1 بنده خدا اگر تیم بد نتیجه بگیره وای به روزش .
این شعر و واسه مدیر یا سرپرست تیم گفتم خودم گفتم اصلا به داریوش هم ربطی نداره
آقای ک.... تورو باید می شناختم که هزارتا چهره داشتی رویه احساس دل هوادار داشتی قیمت می گذاشتی
دایی بازیکن نگرفت ای بابا قول دادم بچه + بشم
امیدوارم شنبه روزه خوبی واسه قرار داد بستن با یه بازیکن خوب باشه
البته شاید نباشه راستی تیم از ترکیه برگشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هه هه اگه برنگشتن چه قرار دادی چه کشکی
آهان شاید لیدرها قرار داد می بندن :4:
Masoud
07-22-2011, 05:38 PM
استیلی: بازیکنان خارجی نظر کادر فنی را جلب نکرده اند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درخصوص حضور وحید هاشمیان در تمرینات پرسپولیس گفت: پرسپولیس خانه وحید است و امیدواریم تیم بتواند از تجربیات ایشان استفاده کند و وحید هم برای ما پرسپولیس مثمرثمر باشد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، حمید استیلی در مورد شرایط بدنی هاشمیان گفت: وحید دیر به ما ملحق شد و به زمان نیاز دارد تا با تلاش مضاعف از نظر بدنی و هماهنگی به دیگر بازیکنان برسد.
سرمربی پرسپولیس در مورد حضور بازیکنان خارجی در تمرینات پرسپولیس افزود: تاکنون هیچ یک از آنها نظر ما را جلب نکرده اند. البته مدافع گینه ای بد نبوده ولی باید در تمرینات بعدی بیشتر مورد ارزیابی قرار گیرد.
حمید استیلی درباره وضعیت بچه ها از نظر روحی و روانی گفت: وضعیت روحی و روانی بازیکنان در این اردو برای ما خیلی مهم است و خوشبختانه آنها روز به روز بهتر می شوند. اردوهایی که در دوران آماده سازی برگزار می شود برای بازیکنان بسیار سخت است ولی شکر خدا با برنامه هایی که در نظر گرفته ایم سعی می کنیم تمرینات شادابی را پشت سر بگذارند و خسته نشوند.
سرمربی پرسپولیس در خصوص بازی تدارکاتی این تیم مقابل کونیا اسپور ترکیه تصریح کرد: حریف یکی از تیم های خوب ترکیه است و ما نیز برای محک زدن بازیکنان باید نهایت استفاده را از دیدار ببریم.
Masoud
07-23-2011, 05:57 PM
ممدو تال ، مدافع بورکینافاسویی برای عقد قرارداد راهی تهران شد
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/1-27503.jpg
ارتش سرخ دات كام: مدافع بورکینافاسویی حاضر در اردوی ترکیه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) با تایید کادر فنی پرسپولیس برای عقد قرارداد به تهران می آید.
"ممدو تال" مدافع اهل بورکینافاسو که در حال حاضر همراه سرخ پوشان در اردوی ترکیه (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) است صبح امروز به همراه محمد رسایی برای دریافت ویزا عازم آنکارا شد.
وی پس آن برای ثبت قرارداد به تهران می آید.
mo_bid
07-24-2011, 12:36 AM
دو بازيكن جديد در استقلال و پرسپوليس
در روز پاياني نقل و انتقالات باشگاههاي ليگ برتري تا ساعت 14 امروز 6 بازيکن در هيئت فوتبال استان تهران حاضر شده و قراردادهايشان را با 4 تيم ليگ برتري تهراني به ثبت رساندند که در جمع آنها 2 بازيکن جديد تيمهاي استقلال و پرسپوليس نيز حضور دارند. رضا حمزه پور با سهميه اميد با قراردادي يک ساله به پرسپوليس پيوست و مهرداد محمدحسيني که سابقه حضور در تيم جوانان پرسپوليس را هم دارد با عقد قراردادي 2 ساله با سهميه اميدها به استقلال پيوست.
همچنين سيد ايمان موسوي دو فصل و فريرا به مدت يک فصل با نفت تهران و اندرسون گومز برزيلي يک فصل و اميرآريا حسنزاده به مدت دو فصل با راهآهن قراردادهاي خود را به ثبت رساندند.
ساعت 24 امشب فرصت نقل و انتقالات تيمهاي ليگ برتري به پايان ميرسد.
مامادو تال با پرسپوليس قرارداد بست
مامادو تال بازيکن فصل پيش تيم يو دي ليريا از ليگ برتر پرتغال به پرسپوليس ملحق شد.
نماينده اين بازيکن در غياب او که به همراه سرخ پوشان در اردوي ترکيه به سر ميبرد، قراردادش را به امضا رساند و براي ثبت آن به هيئت فوتبال استان تهران رفت.
اين بازيکن 29 ساله سابقه بازي در ليگهاي پرتغال، مراکش، لوگزامبورگ، تونس و ترکيه را دارد.
arash32
07-24-2011, 12:45 AM
یک بمب خبری
کاظمیان پرسپولیسی شد
mo_bid
07-24-2011, 12:56 AM
كاظميان پرسپوليسي شد
هافبک فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان در آخرين ساعت فصل نقل و انتقالات به پرسپوليس پيوست.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00013419.jpg
جواد کاظميان، هافبک فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان در آخرين ساعت فصل نقل و انتقالات ليگ برتر فوتبال براي فصل يازدهم به تيم سابق خود پرسپوليس بازگشت.
وي با عقد قراردادي يک ساله به پرسپوليس پيوست و دقايقي پيش اين قرارداد را در هيئت فوتبال استان تهران ثبت کرد.
babak red
07-24-2011, 08:55 AM
همه خبرها رو که گذاشتین نامردا.
میخواستم بگم کاظمیان وماماتودال پرسپولیسی شدند که دیدم خبر رو گذاشتن
این ماما تودال رو نمیشناسم ولی فکر کنم نه زیاد خوب باشه ونه بد.متوسطه
arash32
07-24-2011, 11:56 PM
من فکر میکنم از درون دروازه تا خط حمله بازیکنای خوب و همچنین جایگزین های خوبی برای بازیکنان اصلی داریم. از همه مهمتر مدیر عامل ما با مربی رفیق هست نه مثل بعضی تیم ها که هنوز لیگ شروع نشده مدیر به مربی التیماتوم داده
mo_bid
07-25-2011, 01:24 AM
من فکر میکنم از درون دروازه تا خط حمله بازیکنای خوب و همچنین جایگزین های خوبی برای بازیکنان اصلی داریم. از همه مهمتر مدیر عامل ما با مربی رفیق هست نه مثل بعضی تیم ها که هنوز لیگ شروع نشده مدیر به مربی التیماتوم داده
آرش جان اون رفاقت و 1 ریال هم روش حساب نکن ایشون با خیلی ها اول فصل ها دوست و رفیق و جیک تو جیک بودن ولی وسط فصل 1 کم مشکل پیدا میشد فصل دوم خیلی مشکل پیدا می شد آخرهای فصل هم 1 چند نفری بر علیه مربیه شعار ووو ...کتک کاری و........................ یا علی و پرتش میکردن بیرون از تیم .
Masoud
07-25-2011, 12:39 PM
میانگین سنی خرید های پرسپولیس : 29/5 سال
http://www.arteshesorkh.com/forum/../files/images/news/tumb/1-11212.jpg (http://www.arteshesorkh.com/forum/../files/images/news/1-11212.jpg)
ارتش سرخ دات كام: تیم فوتبال پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در فصل نقل و انتقالات تابستان 90 پنج خرید جدید از باشگاه های لیگ برتری داشت که اکثریت آنان حول 30 سال سن داشتند.
در فاصله خردادماه تا اول مرداد 5 بازیکن به نام های علی کریمی(استیل آذین) ، میثاق معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) (فولاد) ، محمد نصرتی(تراکتور) ، مهرداد اولادی(ملوان) و در نهایت جواد کاظمیان(سپاهان) به تیم پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) پیوستند.
سن اکثر این بازیکنان نزدیک 30 سال می باشد به طوری که کریمی:33 سال ، نصرتی:29 سال ، معمارزاده (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) :29 سال ، اولادی:26 سال و کاظمیان:29 سال سن دارند و جوان ترین خرید پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) مهرداد اولادی لقب می گیرد.
میانگین سنی خریدهای پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) 29/5 سال و نزدیک به 30 سال می باشد که می تواند زنگ خطری برای این تیم در مسابقات طاقت فرسای پیش روی پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در سه جام لیگ برتر ، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا باشد.
این در حالی است که بدانیم بازیکن 35 ساله ای چون وحید هاشمیان نیز از قبل در ترکیب این تیم حضور دارد. این مساله لزوم پیش بینی های دقیق و بدنسازی منظم بازیکنان را بیش از پیش به فکر متبادر می سازد. پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) در حال حاضر و پس از جدایی مولایی و کماسی بدنساز تخصصی ندارد و باید هرچه زودتر برای این پست حساس تصمیم گیری شود.
البته بازیکنانی چون علی کریمی جزو استثناهای فوتبال به حساب می آیند. در گذشته شاهد بوده ایم کریم باقری سال ها در ترکیب پرسپولیس (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) به میدان رفت و تا 38 سالگی در این تیم باقی ماند و گاهی اوقات در زمین قدم می زد اما ناگهان با یک شوت 30 متری دروازه حریفان را به لرزه در می آورد.
arash32
07-26-2011, 02:49 AM
موضوع جالبی رو مطرح کردی، بله کمی خطرناک میتونه باشه اما همون طور که باز در ادامه مطرح شد یک بدنساز خوب میتونه خیلی کمک کنه.
سیستم چرخشی خوب هم میتونه خیلی کمک کنه مثلا تو پست مهاجم نوروزی، کاظمیان، رضایی و اولادی هستند که اگه چرخشی استفاده بشن نه خسته میشن و نه مربیان حریف قبل از بازی میتونن رو سیستم پرسپولیس برنامه ریزی کنند.
Masoud
07-27-2011, 01:02 AM
اینم اخر و عاقبت نصرتی که من به شخصه اصلا و ابدا نمیتونم قبولش کنم به عنوان یه پرسپولیسی که میخواد پیراهن قرمز رو بپوشه !!
عزیزمحمدی: نصرتی نیمی از قراردادش را به استقلال ندهد، کارت بازی صادر نمی کنیم
http://www.arteshesorkh.com/forum/../files/images/news/tumb/7-11221.jpg (http://www.arteshesorkh.com/forum/../files/images/news/7-11221.jpg)
ارتش سرخ دات كام: رئیس سازمان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) لیگ فدراسیون (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) فوتبال گفت: اگر محمد نصرتی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) 50 درصد از مبلغ قراردادش را به باشگاه استقلال ندهد برایش کارت بازی صادر (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نمی کنیم.
رئیس سازمان (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) لیگ فدراسیون (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) فوتبال با اشاره به قرارداد خسرو حیدری (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) با باشگاه استقلال، گفت: فدراسیون (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) فوتبال و شخص علی کفاشیان برای حل مشکل خسرو حیدری (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) وساطت کردند.
وی افزود: با صحبت هایی که با فتح الله زاده و ساکت داشت مشکل قرارداد خسرو حیدری (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) مرتفع شد و این بازیکن قراردادش را در هیئت فوتبال تهران ثبت کرد تا فصل آینده با پیراهن استقلال بازی کند.
محمدی در خصوص شکایت باشگاه استقلال از محمد نصرتی (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) ، گفت: نصرتی طبق قرارداد 4 برگی که با باشگاه استقلال امضا کرده باید 50 درصد از مبلغ قراردادش با پرسپولیس را به استقلال بدهد در غیر این صورت برایش کارت بازی صادر (http://www.arteshesorkh.com/forum/../) نمی کنیم.
محمدی افزود: پیش از شروع نقل و انتقالات به باشگاه ها بخشنامه کرده بودیم که قرارداد داخلی با بازیکنان اعتبار دارد و طبق قانون در صورت فسخ یک طرفه باید 50 درصد از مبلغ قرارداد جدید به متشاکی پرداخت شود.
RED MARY
07-27-2011, 01:13 AM
خوبه ، شاید قاطی کنه یه گلم به حریف بزنه!
babak red
10-09-2011, 05:39 PM
كياني: پرسپوليس جدي ترين گزينه ام است
هافبک اخراجي تراکتورسازي تبريز گفت: پيشنهادات زيادي از تيم هاي مختلف دارم اما پرسپوليس جدي ترين گزينه من است.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033111.jpg
''مهدي کياني'' روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: تا چند روز آينده تکليف جدايي ام از تراکتورسازي مشخص مي شود و پس از دريافت رضايت نامه ام در مورد پيشنهاداتي که دارم تصميم گيري خواهم کرد.
وي درباره کسر 13 درصد از قراردادش با باشگاه تراکتورسازي گفت: من به اين حکم اعتراض کرده ام زيرا من هم در جلسه تصميم گيري درباره اين موضوع بايد حضور داشته باشم تا بتوانم از خودم دفاع کنم.
کياني تصريح کرد: من در ابتداي فصل پيشنهادات بسيار بهتري از تراکتورسازي داشتم اما به عشق مردم تبريز و تيمي که فوتبالم را در آن شروع کرده ام در اين تيم ماندم.
وي ادامه داد: از حمايت هواداران تراکتورسازي در تمام مدتي که در اين تيم حضور داشتم بسيار ممنون هستم و اميدوارم اين تيم بتواند به مقام قهرماني و سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا دست پيدا کند تا مردم تبريز شاد شوند.
هافبک تراکتورسازي گفت: از تيم هاي مختلفي در ليگ برتر و دسته يک پيشنهاد دارم اما چون نمي خواهم ديگران گمان کنند که قصد بازارگرمي دارم نامي از آنها نمي برم.
وي افزود: در ميان پيشنهاداتم، پرسپوليس از همه جدي تر است و خودم هم دوست دارم براي اين تيم بازي کنم.
کياني در پايان، درباره درگيري اش با سرمربي تراکتورسازي گفت: قلعه نويي پيش از اين هم به من توهين کرده بود اما من پاسخي به او نداده بودم اما يک مسابقه دوستانه ارزش اين را ندارد که مربي خود را کوچک کند و بازيکن را مقابل ديگران تحقير کند، به اين دليل اين توهين قلعه نويي برايم قابل تحمل نبود.
Masoud
10-10-2011, 01:56 PM
منصوري گزينه معاوضه با كياني
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/4-41900.jpg
ارتش سرخ دات كام: پرسپوليسي ها براي نيم فصل به دنبال استخدام مهدي كياني هستند و بايد يكي از بازيكنان خود را با وي معاوضه كنند. گفته مي شود محمد منصوري بازيكن چپ پاي پرسپوليس گزينه استيلي براي اين معاوضه است و قرار است با اين بازيكن در اين زمينه مذاكره شود.
suroosh 66
12-14-2011, 04:39 PM
رابين کازان روسيه خواستار جذب حقيقي
باشگاه رابين کازان روسيه با ارسال نامه و نمايندهاي خواستار جذب دروازهبان پرسپوليس شد.
باشگاه روبین کازان روسیه پس از ارسال درخواست خود به باشگاه پرسپولیس نماینده خود را جهت مذاکرات نهایی با مقامات پرسپولیس راهی ایران کرده تا درباره انتقال حقیقی به این تیم صحبت کند.
قرار است مسئولان باشگاه پرسپولیس دراین باره با حقیقی جلسه داشته باشند.
redboy2atishe
12-14-2011, 10:13 PM
اینا همش شایعه اس بابا...
رابین کازان به گور باباش خندیده...حتما فیلم 2 بازیه اخر پرسپولیسو دیده!
اینا همش طراحیه خودشه تا نره رو نیمکتو بازارگرمی...اصن گیریم که اینطور باشه...به خدا اگه نره بزرگترین ظلمو به خودشو به ما داشته!
شهدای طرشت هم زیادیشه!رابین کازان!اول یاد بگیره موقعه ضربه ی بلند به توپ باید همه ی پاش زیر توپ قرار بگیره بعد...فردا هم حکایتش میشه عین حجازی...رفته تو اماتورای منچستر بازی کرده میگن رئال مادرید بوده!!
.
.
ما منتظر خبر جذب بازیکنیم...!اونوقت این خبرای مسخره میاد...باشگاه نیکه بازاره
suroosh 66
12-19-2011, 09:56 AM
پرسپوليس خلعتبري را حتما ميخواهد
پرسپوليس كه پولادي، خلعتبري و البته هادي عقيلي را به عنوان اصليترين گزينههاي نقل و انتقالات هدف گرفته است به خلعتبري بيش از بقيه اميدوار است
http://u.goal.com/148200/148223hp2.jpg
محمدرضا خلعتبري بازيكن سابق ذوب آهن مهمترين هدف باشگاه پرسپوليس براي فصل نقل و انتقالات است.
به گزارش سايت گل خلعتبري كه شرايط چندان مناسبي در تيم الغرافه قطر ندارد مايل است به ايران بازگردد و با توجه به درخشش در چندين فصل متوالي تيمهاي زيادي در ليگ ايران علاقمند به استخدام او هستند؛ از استقلال كه فرهاد مجيدي را از دست داده تا سپاهان و ذوب آهن و از پرسپوليس تا هر تيمي كه توانايي پرداخت مبلغ استخدام خلعتبري را داشته باشد.
پرسپوليس كه پولادي، خلعتبري و البته هادي عقيلي را به عنوان اصليترين گزينههاي نقل و انتقالات هدف گرفته است به خلعتبري بيش از بقيه اميدوار است چرا كه باشگاهي كه محمدرضا در آن بازي ميكند چندان مخالفتي با جدايي وي ندارد و اين درست برخلاف نظري است كه مثلا در مجموعه باشگاه مس درباره جدايي پولادي وجود دارد.
suroosh 66
12-19-2011, 01:33 PM
پولادی:از مس به پرسپولیس می روم نه از استقلال
من هنوز سر حرفم هستم و ميخواهم از مس جدا شوم. من به مدیرعامل مس قول داده مصاحبه نكنم ولي بايد بگويم كه به طور صددرصد در نيم فصل از مس جدا خواهم شد
http://u.goal.com/157700/157723hp2.jpg
مهرداد پولادي كه ساز جدايي از مس سر داده است،حالا می خواهد پیراهن پرسپولیس را بر تن کند.او فوتبالیستی است که سابقه پوشیدن پیراهن استقلال را دارد و در صورت رفتن به پرسپولیس جزو بازیکنانی لقب خواهد گرفت که در دو باشگاهد معروف پایتخت بازی کرده است.
پولادی در چاسخ به این سوال که آیا واقعا تصمیم خودت را برای رفتن به پرسپولیس گرفته ای می گوید:«بله،من هنوز سر حرفم هستم و ميخواهم از مس جدا شوم. من به مدیرعامل مس قول داده مصاحبه نكنم ولي بايد بگويم كه به طور صددرصد در نيم فصل از مس جدا خواهم شد و ميخواهم در تهران بازي كنم. من از باشگاه پرسپوليس پيشنهاد دارم و قرار است آنها فردا یا پس فردا با باشگاه مس مذاكره كنند.»
او در پاسخ به این سوال که برایت مهم نیست قبلا پیراهن استقلال را بر تن کردی تاکید می کند:«من قرار است از مس راهی پرسپولیس شوم نه از استقلال.در ضمن در فوتبال حرفه ای هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.من بنا به دلایلی می خواهم در تهران فوتبال بازی کنم و حالا از پرسپولیس پیشنهاد جدی دارم پس دلیلی ندارد آن را رد کنم.در گذشته هم خیلی از بازیکنان استقلال و پرسپولیس به تیم رقیب رفتند و بازی کردند که مشکل خاصی هم پیش نیامد.»
suroosh 66
12-19-2011, 03:46 PM
پرسپوليسيها به دنبال وحيد طالبلو
مسئولان باشگاه پرسپوليس براي تقويت اين تيم درون دروازه به دنبال عقد قرارداد با وحيد طالبلو هستند و در اين ارتباط مذاکراتي نيز با باشگاه شاهين بوشهر داشتهاند.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000416.jpg
به گزارش خبرنگار مهر، دریافت 18 گل در 16 بازی نمیتواند کارنامه خوبی برای خط دفاع و دروازه بان تیم پرسپولیس باشد. برای حل این مشکل حتی "هاروت ابراهامیان" نیز به عنوان مربی دروازهبانان جانشین سعید عزیزیان شد اما پرسپولیس همچنان بد گل میخورد.
براساس این گزارش، مسئولان باشگاه پرسپولیس که رابین کازان روسیه را خواهان علیرضا حقیقی میبینند به دنبال جذب دروازه بانی باتجربه هستند تا ضمن تقویت این تیم درون دروازه در صورت جدایی احتمالی حقیقی مشکلی نداشته باشند.
گزینه اول آنها وحید طالبلو است که در این رابطه مذاکراتی بین طرفین طی روزهای گذشته انجام شده است. طالبلو که برای جدایی از شاهین بوشهر با مشکل رضایتنامه روبهرو است، حضور در جمع سرخپوشان را منوط به دریافت رضایتنامهاش از این باشگاه کرده است.
در این رابطه مذاکراتی بین مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و شاهین بوشهر صورت گرفته که هنوز به توافقی منجر نشده است.
suroosh 66
12-19-2011, 03:46 PM
تامینی: هم از استقلال پیشنهاد دارم هم از پرسپولیس
مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: از پرسپولیس و استقلال پیشنهاد دارم اما باشگاه در این باره تصمیمگیرنده است.
هادی تامینی در خصوص اینکه گفته می شود باشگاه پرسپولیس برای نیم فصل دوم خواهان اوست، اظهار داشت: از چند تیم پیشنهاد دارم که می توانم به پیشنهاد پرسپولیس و استقلال اشاره کنم. این دو باشگاه نامه رسمی به سپاهان زده اند اما من تصمیم گیرنده نیستم.
وی افزود: پایان فصل نیست که بگویم رضایتنامه دست خودم است و می توانم تصمیم بگیرم. این مسئله بر عهده باشگاه سپاهان است. باید دید بعد از تعطیلات چه تصمیمی گرفته می شود.
تامینی در خصوص شرایط سپاهان و نایب قهرمانی این تیم در نیم فصل گفت: از وقتی کرانچار به تیم اضافه شده شرایط بهتری پیدا کردیم. او مربی بزرگ و باشخصیتی است و به لحاظ فنی هم کارش را نشان داده است. دنبال این هستیم که در نیم فصل دوم خود را به صدر برسانیم و قهرمانی سال گذشته را تکرار کنیم.
suroosh 66
12-19-2011, 03:47 PM
پروین سفارش یاغی را به رویانیان کرد؟
وقتی دنیزلی در لیگ ششم هدایت سرخپوشان را به عهده گرفت در نخستین تمرین تیمش سراغ علی انصاریان را از مدیران باشگاه گرفته بود.
علی پروین اعتقاد دارد پرسپولیس علاوه بر اسخدام یک مربی بزرگ خارجی باید از نظر بازیکن هم تقویت شود. دیروز شنیده شد پروین به رویانیان سفارش کرده در فصل نقل و انتقالات نیم فصل حتما مدافع سابق شاهین را به خدمت بگیرد.
باشگاه پرسپولیس به دنبال آن است که با خروج نام شیث رضایی و محمد نصرتی از ترکیب این تیم چند بازیکن جدید به خدمت بگیرد و حتی رویانیان از مصطفی دنیزلی لیست نفرات مورد نظرش را گرفته است. علی پروین اما اعتقاد دارد سرخ ها در خط دفاع به تجربه یاغی سال های نه چندان دورشان احتیاج دارند. علی انصاریان که سابقه 8 سال پوشیدن پیراهن پرسپولیس را دارد، در پایان لیگ پنجم در حالی که با 11 گل زده بهترین گلزن تیمش بود از جمع سرخپوشان جدا شد. جالب اینکه مصطفی دنیزلی پس از قبول هدایت پرسپولیس در لیگ ششم و اولین تمرین این تیم سراغ علی انصاریان را گرفت و حتی در همین زمینه مصاحبه ای انجام داد اما اختلاف نظر این مدافع با مدیرعامل وقت سرخ ها منجر به جدایی این بازیکن از پرسپولیس و حضور او در جمع استقلالی ها شد. اتفاقی که برای هواداران پرسپولیس خوشایند نبود و بعید است به راحتی با بازگشت انصاریان به فوتبال با پیراهن پرسپولیس کنار بیایند. اگر حضور انصاریان در پرسپولیس جدی شود اتفاق جالبی خواهد افتاد چرا که جدایی او از جمع سرخپوشان با حضور دنیزلی همزمان شد و بازگشت مجددش به این تیم هم با هدایت مصطفی دنیزلی خواهد بود.
suroosh 66
12-20-2011, 04:01 PM
اختصاصی گل:پرسولیس امروز یا فردا با ممدوتال قطع همکاری می کند
http://u.goal.com/158600/158634hp2.jpg
سایت گل- باشگاه پرسپولیس امروز یا فردا با ممدوتال مدافع افریقایی اش قطع همکاری می کند.به گزارش سایت گل،پرسپولیسی ها از عملکرد این بازیکن راضی نیستند و تصمیم به تسویه حساب مالی با او گرفتند.این بازیکن ظرف 24 ساعت آنیده از پرسپولیس کنار گذاشته خواهد شد.
قرار است پرسپولیسی ها در فصل نقل و انتقالات یک یا دو مدافع جدید بگیرند.
suroosh 66
12-20-2011, 11:22 PM
تماس مجدد پروین با مدیرعامل مس/ قول مساعد برای پرسپولیسی شدن پولادی
تنها مشکل پولادی برای جدایی از مس علاقه استقلالیها و انتظارشان از این بازیکنان ملیپوش است
http://u.goal.com/157700/157722hp2.jpg
با صعود مس کرمان به مرحله نیمه نهایی جامحذفی، مهرداد پولادی کاپیتان این تیم عزم خود را برای جدایی از این باشگاه جزم کرده است. به گزارش سایت گل پولادی که مسوولان مس به هیچ وجه موافق انتقال او به پرسپولیس نیستند، امروز در تماسی با علی پروین دوباره به حضور در جمع قرمزپوشان امیدوار شد.
علی پروین به پولادی گفته است دوباره با اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل مس صحبت کرده و وی قول مساعد داده تا با این انتقال موافقت کنند و از نصرالله گنجعلیخانی بخواهد تا به جدایی پولادی رضایت بدهد.
تنها مشکل پولادی برای جدایی از مس علاقه استقلالیها و انتظارشان از این بازیکنان ملیپوش است. در روزهای گذشته و با انتشار خبر حضور پولادی در پرسپولیس طرفداران استقلال با وی تماس گرفته و بابت حضور او در جمع قرمزها دلخوری خود را ابراز کردهاند با این حال پولادی تصمیم خود را برای حضور در پرسپولیس گرفته است.
suroosh 66
12-20-2011, 11:23 PM
آقای گل لیگ ایرلند و مهاجم تیم ملی لیبی در پرسپولیس
مسولان باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط حمله تیم فوتبال خود در نیم فصل دوم آقای گل لیگ ایرلند را به تهران آورده اند تا با او قرارداد امضا کنند.
ایمن زاید بازیکن 28 ساله دو رگه از پدر و مادری اهل لیبی و تونس در ایرلند متولد شده و فوتبال خود را در یک آکادمی در دوبلین شورع کرده است. او دو سال را در تیم جوانان لسترسیتی انگلیس بازی کرد و سپس دوباره به ایرلند بازگشت تا فوتبال حرفه ای خود را با برای واندرز شروع کند. او در این تیم طی 4 فصل در 106 بازی 54 گل به ثمر رساند و سپس به تیم دروگهد یونایتد پیوست و طی 3 فصل در این تیم 71 بازی 20 گل زد. زاید سپس به اسپورتینگ فینگال پیوست و در 54 بازی 21 گل برای این تیم زد. این بازیکن دورگه در فصل گذشته برای تیم دری سیتی بازی کرد و با 22 گل آقای گل لیگ ایرلند شد و جایزه بهترین بازیکن سال را نیز به خود اختصاص داد.
http://www.fingal-independent.ie/multimedia/archive/00404/newPic_4009_jpg_404701t.jpg
زاید برای تیم زیر 21 سال ایرلند بازی کرده، اما برای رده بزرگسالان تیم ملی لیبی را انتخاب کرد. او هفته قبل در بازی های کشورهای عربی در قطر دو بازی برای لیبی انجام داده و پس از حذف تیم ملی کشورش، مستقیماً راهی تهران شده است.
نکته جالب اینکه ایمن زاید نویسنده ورزشی هم هست و در سایت لیگ ایرلند یک ستون هفتگی دارد!
suroosh 66
12-20-2011, 11:32 PM
واسه اطلاع بچه های گل ارتش سرخ و برای مطمئن شدن از نقل و انتقالت نیم فصل یه لینک میذارم که بچه ها برن ببینند و حالشو ببرند
http://www.varzesh3.com/Transfers.do
amirfabregas
12-21-2011, 12:23 AM
مهرداد پولادی هافبک ملی پوش تیم مس کرمان از باشگاه پیروزی پیشنهاد دارد وقرار است
فردا با مسئولین مس مذاکراتی انجام دهد
amirfabregas
12-21-2011, 12:27 AM
رضایت الغرافه اصلی ترین مانع پرسپولیسی شدن خلعتبری.
محمد رضا خلعتبری که شرایط چندان مناسبی در الغرافه ندارد در فکر بازگشت
به ایران است وبرای پیوستن به تیم حتما باید رضایت باشگاه را بگیرند.
suroosh 66
12-23-2011, 04:24 PM
رویانیان دست بردار نیست: پولادی با پرسپولیس به توافق رسید
مدافع ملی پوش مس کرمان پنجشنبه شب پس از حضور در باشگاه پرسپولیس با مدیرعامل این باشگاه به توافق رسید.
مهرداد پولادی شب گذشته با حضور در باشگاه پرسپولیس توافقات اولیه خود با این باشگاه را انجام داد.بازیکن ملی پوش مس کرمان که هفته گذشته و به دلیل اختلافات موجود در این باشگاه تصمیم به جدایی گرفته بود دیشب سر از باشگاه پرسپولیس درآورد.
البته پس از اینکه مسی ها متوجه پیشنهاد پرسپولیس به پولادی شدند قیمت او را به یک میلیارد تومان افزایش دادند تا این ملی پوش از مس جدا نشود اما پولادی دیشب با پرسپولیسی ها مذاکره کرده است و شاید در روزهای آینده پیراهن این تیم را بر تن کند.
suroosh 66
12-23-2011, 04:24 PM
رویانیان دست بردار نیست: پولادی با پرسپولیس به توافق رسید
مدافع ملی پوش مس کرمان پنجشنبه شب پس از حضور در باشگاه پرسپولیس با مدیرعامل این باشگاه به توافق رسید.
مهرداد پولادی شب گذشته با حضور در باشگاه پرسپولیس توافقات اولیه خود با این باشگاه را انجام داد.بازیکن ملی پوش مس کرمان که هفته گذشته و به دلیل اختلافات موجود در این باشگاه تصمیم به جدایی گرفته بود دیشب سر از باشگاه پرسپولیس درآورد.
البته پس از اینکه مسی ها متوجه پیشنهاد پرسپولیس به پولادی شدند قیمت او را به یک میلیارد تومان افزایش دادند تا این ملی پوش از مس جدا نشود اما پولادی دیشب با پرسپولیسی ها مذاکره کرده است و شاید در روزهای آینده پیراهن این تیم را بر تن کند.
suroosh 66
12-24-2011, 09:28 AM
بازيکن جديد پرسپوليس با شماره 12 (عکس)
ايمن زايد مهاجم 28 ساله ليبيايي پس از پشت سر گذاشتن تست پزشکي براي نيم فصل دوم ليگ برتر به پرسپوليس پيوست.
[CENTER][CENTER]http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1324659482.jpg
suroosh 66
12-24-2011, 09:31 AM
زايد: دوست دارم کنار علي کريمي بازي کنم
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036353.jpg
قبلاً در يک روزنامه ايرلندي به نام دنياي فوتبال مينوشتم ولي الان فقط در يک سايت مينويسم.
مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس پس از عقد قرارداد با این باشگاه اظهار امیدواری کرد که بتواند عملکرد قابل قبولی را در این تیم به نمایش بگذارد.به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، ایمون زاید در گفتگویی به سوالات مطرح شده چنین پاسخ داد:
از حضور در ایران بگو...
خیلی خوشحالم که اینجا هستم. همه ما انتظار داریم در نیم فصل دوم با حضور مربی جدید و به اتفاق تک تک اعضای تیم به موفقیت برسیم.
آیا شناختی از پرسپولیس داری؟
میدانم که جایگاهی که الان در جدول دارد در شأن پرسپولیس نیست. پرسپولیس باشگاه بزرگی است با تاریخچهای پرافتخار. باید بالای جدول باشد و من خیلی خوشبینم که بتوانم به موفقیت این تیم در نیم فصل دوم کمک کنم.
میدانی هواداران از تو توقع زیادی برای گلزنی دارند؟
نمیدانستم. الان از شما شنیدم. با شنیدن این مطلب تلاشم را دوچندان میکنم تا با گلهایم دل آنها را شاد کنم.
از بازیکنان پرسپولیس شناختی داری؟
قبلاً شانس این را نداشتم که آنها را ببینم یا بشناسم، فقط کریمی را میشناسم و دربارهاش زیاد شنیدهام. میدانم بازیهای زیادی در تیم ملی دارد و بازیکن بایرن مونیخ بوده است. دوست دارم که زودتر کنار او بازی کنم.
از دربی ایران چیزی میدانی؟
از وقتی به ایران آمدم درباره این بازی خیلی میشنوم و می دانم که دربی خیلی برای هواداران مهم است.
هواداران در این بازی از تو گل میخواهند. با این کار محبوبیت تو نزدشان چند برابر میشود.
تمام تلاشم را به کار میگیرم. دوست دارم با هواداران ارتباط صمیمانهای پیدا کنم. پرسپولیس تیم بسیار پرطرفداری است و بازی برای آنها باید لذتبخش باشد.
راستی شنیدهایم که ژورنالیستی؟
بله. دو سالی است که دست به قلم شدهام. قبلاً در یک روزنامه ایرلندی به نام دنیای فوتبال مینوشتم ولی الان فقط در یک سایت مینویسم.
عملکرد خودت را هم نقد میکنی؟
اگر لازم باشد بله ولی در کل نظر شخصیام را درباره اتفاقات فوتبال مینویسم. نقدم کنید چون خودم ژورنالیست هستم.
در ایران حسابی زیر نقد خواهی بود، واکنش تو نسبت به انتقاد چه طور است، میپذیری یا موضع میگیری؟
قبول میکنم. هر کس نظر شخصی خودش را دارد و حق دارد این نظر را بیان کند.
suroosh 66
12-24-2011, 09:32 AM
اولين خريد زمستاني پرسپوليس از فولاد آمد
بازيکن فولاد خوزستان با عقد قرارداد دو و نيم ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
با اعلام عابدینی، دبیر هیئت فوتبال استان تهران، سعید قدمی بازیکن چپ پای فصل گذشته فولاد خوزستان که رده سنی امید محسوب میشود با پرسپولیس قراردادی به مدت دو و نیم سال و تا پایان فصل 92-93 به امضا رساند.
به این ترتیب پرسپولیس که خود را برای حضور قدرتمند در نیم فصل دوم رقابتهای لیگ برتر آماده میکند و به همین منظور مصطفی دنیزلی را به عنوان سرمربی به خدمت گرفته در نخستین گام نقل و انتقالات نیم فصل لیگ برتر، بازیکن فولاد خوززستان را به خدمت گرفت.
پرسپولیسیها همچنین بازیکنانی همانند محمد محمدی، مهدی مهدوی کیا، هادی شکوری و مهرداد پولادی را برای جذب در نیمفصل مدنظر دارند.
babak red
12-24-2011, 09:54 AM
درمورد ریمون زاید باید بگم که این بازیکن اقای گل لیگ ایرلند بوده و خیلی هم سرشناسه. خرید عالی بوده که رویانیان انجامش داده
suroosh 66
12-24-2011, 12:15 PM
بررسي کارنامه مهاجم جديد پرسپوليس
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036354.jpg
نخستين خريد نيم فصل پرسپوليس پس از پايان رقابتهاي نيم فصل يک مهاجم خارجي 28 ساله است. آيا زايد مي تواند گره بستهي پرسپوليس را باز کند؟
ايمون زايد مهاجم ايرلندي الاصل تيم فوتبال پرسپوليس متولد اکتبر 1983 است. زايد، يک بازيکن تونسي- ليبايي است که نام اصلي او در زبان عربي ايمن زايد است. وي علاوه بر کار فوتبال در يک مجله ايرلندي ستون هفتگي دارد.
مهاجم 188 سانتي متري پرسپوليس فوتبالش را در تيم برادفورد آغاز کرد و پس از آن به لسترسيتي پيوست. سقوط اين تيم به دستهي اول ليگ برتر انگليس باعث بازگشت زايد به ايرلند شد. دو سال حضور در تيم بري واندررز، 106 بازي و 54 گل را در کارنامهي اين بازيکن رقم زد.
اما دوسال بعد براي اين مهاجم چندان خوب نبود. زايد دو سال به طور قرضي در دو تيم گمنام بازي کرد و تنها يک گل به ثمر رساند.
در سال 2006 وگدا يونايتد ايرلند، زايد را به خدمت گرفت و اين مهاجم در طي دو سال حضور در اين تيم 70 بازي انجام داد و 20 گل زد. اسپورتينگ فينگال ايرلند مقصد بعدي او بود که زايد در 54 بازي 21 گل به ثمر رساند.
مهاجم جديد سرخپوشان بهترين عملکردش را فصل گذشته داشت که در تيم دري سيتي ايرلند 22 گل به ثمر رساند و با اين تيم به مقام سومي ليگ دسته اول ايرلند رسيد. زايد با 22 گلي که براي تيمش به ثمر رساند عنوان اقاي گلي را بالاتر از دويل (20گل) و دني نورس (15گل) به دست آورد.
در عرصهي ملي هم اين بازيکن در تيم ملي زير 21 سال ايرلند 2 بار به ميدان رفته است. زايد البته ترجيح داده در تيم ملي ليبي بازي کند. وي در سال 2010، چهار بازي ملي براي اين تيم آفريقايي انجام داده است
NAKHODA_707
12-24-2011, 04:22 PM
اینطور که از کارنامه این بازیکن پیداس نشون میده که پیشرفت خوبی داشته و امیدوارم بتونه به درد تیم بخوره و مثه بازیکنای خارجی دیگه تیم که اکثر اونام بی کیفیت بودن و یه جورایی پول مفت میدادیم بهشون نباشه..
کاش این خلعتبری رو میگرفتن خیلی میتونه به تیم کمک کنه بودن خلعتبری و کریمی و مهدی اگه مسجل بشه و با اومدن دنیزلی تیم یه تکون درست و حسابی میخوره ...ولی مثه اینکه فتح الله زاده سیر نمیشه و دنبال خلعتبریه که اونم خدا نکنه یکی رو بخواد سریع جذبش میکنه .......:4:
DipDish
12-24-2011, 10:42 PM
نقل به مضمون: " لیگ ایرلند لیگ فاجعه ایی و بسیار اماتور ,که حتی یه استادیوم درست و حسابی ام ندارن!!,با این که خود فوتبال ایرلند جزو تیمهای خوب درجه 2 اروپایی هست اما بازیکنای خوبش از همون سنین پایه جذب باشگاه های انگلیسی میشن ,بازیکنی که الان حدود 28 سالشه و از لیگ ایرلند تکون نخورده و برای تیم ملی کشورش فقط 4 تا بازی انجام داده !!!دیگه باید گفت که"بنجل خری"شروع شد!!"
البته من امیدوارم که اینطور نباشه.
babak red
01-28-2012, 08:23 AM
احتمال پيوستن پولادي به پرسپوليس قوت گرفت
مهرداد پولادي ملي پوش تيم مس کرمان که بدليل اختلاف با بلاژويچ تمرينات اين تيم را ترک کرده بود با توافق با مديران مس قراردادش را با مس فسخ کرد و در اين هفته قراردادش را با پرسپوليس به امضا ميرساند.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036655.jpg مهرداد پولادی ملی پوش تیم مس کرمان که بدلیل اختلاف با بلاژویچ تمرینات این تیم را ترک کرده بود با توافق با مدیران مس قراردادش را با مس فسخ کرد و در این هفته قراردادش را با پرسپولیس به امضا میرساند.
به گزارش گل ،پولادی امروز در کرمان قراردادش را با مس فسخ خواهد کرد و از این هفته پیراهن قرمز پرسپولس را برتن می کند . او در این مدت تمریناتش را زیر نظر میک مربی بدنساز تیم ملی انجام می داد .
او به عنوان بازیکن قرضي به پرسپولیس می پیوندد.
قل مراد
01-28-2012, 05:50 PM
http://www.khabaronline.ir/Images/News/Smal_Pic/13-10-1390/IMAGE634612795258995965.jpg
مهرداد پولادی پس از پرسپولیسی شدن/خدا را شکر ،روزهای کابوس وار تمام شد http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
لیگ برتر - پولادی امیدوار است شرایطی فراهم شود که او بتواند پرسپولیس را در لیگ برتر هم همراهی کند.
به گزارش خبرآنلاین؛مهرداد پولادی پرسپولیسی شد.این خبری بود که از قبل هم می شد آن را پیش بینی کرد و البته با کمی تاخیر اتفاق افتاد.وقتی با مهرداد تماس گرفتیم مشغول تسویه گرفتن از مسی ها بود.پولادی که تمام کارهایش را هماهنگ کرده بود تا قبل از پایان نیم فصل به پرسپولیس بیاید با شرایط فعلی فقط می تواند در جام باشگاه های آسیا سرخپوشان را همراهی کند.
بالاخره پرسپولیسی شدی؟
بله،شکر خدا همه چیز تمام شد و حالا خیالم راحت است.روزهای کابوس وار به پایان رسید و مذاکرات مسئولان دو تیم نتیجه داده است.خدا را شکر می کنم.
چطور شد که این اتفاق افتاد؟پس از قهر شما و نرفتن به کرمان حرف و حدیث های زیادی در این زمینه شنیده می شد؟
نمی خواهم دیگر در این مورد حرفی بزنم.فقط خوشحالم که همه چیز به خوبی و خوشی تمام شد.من الان دارم تسویه حسابم را از باشگاه مس می گیرم.
فصل نقل و انتقالات تمام شده و با شرایط فعلی پولادی فقط می تواند پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند،این طور نیست.
دقیقا.اما امیدوارم مسئولان سازمان لیگ شرایطی را فراهم کنند تا من بتوام در لیگ برتر هم همراه پرسپولیس باشم.
پرسپولیس این روزها شرایط خوبی ندارد.در این مورد حرف می زنی.
به هر حال هر تیمی فراز و نشیب دارد.پرسولیس از روز اول بدشانسی های زیادی آورد.اما مطمئن باشید که در لیگ قهرمانان حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.
قراردادت با پرسپولیس چند ماهه است؟
تا پایان همین فصل.برای فصل آینده باید ببینم چه اتفاقاتی می افتد . شرایط چطور می شود.اما انتخاب اولم پرسپولیس خواهد بود.
و تیم ملی.بازی کردن در پرسپولیس باعث می شود تا پولادی از تیم ملی دور نشود.
البته همان زمانی هم که بدون تیم بودم مربیان تیم ملی به من لطف داشتند و به صورت اختصاصی با من تمرین می کردند.از اطف همه آنها ممنونم.
DipDish
01-28-2012, 10:02 PM
حالا ببینیم این چه گلی به سرمون میزنه...نمیدونم این بازیکن واقعا" ارزش این همه جنجال رسانه ای رو داره یا نه؟
babak red
01-31-2012, 05:59 PM
باشگاه پرسپوليس باپژمان نوري واردمذاکره شد
مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از صحبت با مصطفي دنيزلي با پژمان نوري وارد مذاکره شدند.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00001045.jpg پژمان نوری هافبک تیم فوتبال الامارات پس از توافق با مسئولان این تیم از جمع الاماراتیها جدا شد.
از همین رو وی قصد داشت ابتدا به تیم فوتبال ملوان بپیوندد، اما وی در صورت عقد قرارداد با نماینده انزلی نمیتواند در نیم فصل دوم برای این تیم بازی کند از همین رو قرار شد تصمیم دیگری را درباره تیم آیندهاش بگیرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از گفت و گو با دنیزلی با پژمان نوری برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در نیم فصل وارد مذاکره شدند.
صحبتهای خوبی بین طرفین انجام شده و قرار است به زودی نشستی بین نوری و مسئولان باشگاه پرسپولیس در تهران برگزار شود.
Rainyboy
02-02-2012, 10:19 AM
پرسپولیسی شدن پولادی منتفی شد!
http://www.pic.iran-forum.ir/images/blt320fvwcfhfu20rvw.jpg
هياتمديره باشگاه صنعت مس کرمان با پيوستن مهرداد پولادي به تيم پرسپوليس تهران مخالفت كرد. هيات مديره باشگاه صنعت مس کرمان ضمن مخالفت با پيوستن مهرداد پولادي به تيم پرسپوليس، اطلاعيهاي صادر كرد. در اين اطلاعيه آمده است: پس از اعلام نياز باشگاه پيروزي درباره حضور آقاي مهرداد پولادي در ترکيب اين تيم طي رقابتهاي آتي جام باشگاههاي آسيا، هياتمديره باشگاه صنعت مس کرمان با تاکيد بر ضرورت حضور مقتدرانه نماينده فوتبال جمهوري اسلامي ايران در عرصههاي بينالمللي، درخواست باشگاه پيروزي تهران را مورد موافقت قرار داد اما از آنجا که بر خلاف توصيههاي مکرر مديران ارشد باشگاه به آقاي مهرداد پولادي، درباره پرهيز از هرگونه مصاحبه عليه جناب آقاي ميروسلاو بلاژويچ، سرمربي محترم تيم فوتبال صنعت مس کرمان، مشاراليه با مصاحبههاي غيرمسؤولانه نسبت به حاشيهسازيهاي غيرحرفهاي در سطح رسانهها اقدام کرده است كه هياتمديره باشگاه صنعت مس کرمان انتقال قرضي آقاي مهرداد پولادي به تيم فوتبال پيروزي تهران را کان لم يکن اعلام ميكند.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.