توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلوپ هواداران برزیل
Siyavoush
06-07-2008, 06:00 AM
تیم ملی فوتبال برزیل
تیم ملی فوتبال برزیل پرافتخارترین تیم فوتبال مردان جهان است که تا به حال در جامجهانی ۵ بار قهرمان (۱۹۵۸، ۱۹۶۲، ۱۹۷۰، ۱۹۹۴، ۲۰۰۲) ۲ بار نایب قهرمان (۱۹۵۰، ۱۹۹۸) و ۲ بار سوم (۱۹۳۸، ۱۹۷۸) شده است.
گفتنی است تیم ملی فوتبال برزیل از محبوبترین تیمهای فوتبال جهان محسوب میشود و طرفداران زیادی در کشورهای مختلف دنیا دارد.
تیم ملی فوتبال برزیل تنها تیمی است که در مرحله نهایی تمامی مسابقات جام جهانی فوتبال حضور داشته است.
برخی از نامآورترین بازیکنان تیم ملی فوتبال برزیل
پله
روبينيو
روبرتو کارلوس
رونالدو
كاكا
ريوالدو
گارینشا
کافو
رونالدینیو
زیکو
کارکا
ببتو
روماریو
توستاو
کاپیتان رای
کاپیتان سوکراتس
جونینیو
http://www.football.co.uk/shared/images/teams/full_squad/brazil_squad.jpg
Masoud
06-18-2009, 03:59 PM
كاكا: من تمام تيم برزيل نيستم
http://media.farsnews.com/Media/8603/Images/jpg/A0298/A0298777.jpg
به نقل از روزنامه اوگلبو، كاكا اظهار داشت: يك بازيكن در تركيب تيم برزيل هستم كه از طرف مربي در زمين وظايفي دارم؛ اما به گونه اي از من در باره نتايج تيم سوال مي كنند كه گويي من تنها بازيكن كليدي تيم محسوب مي شوم، در حالي كه واقعيت امر اين نيست.
اين بازيكن يك روز قبل از بازي با آمريكا در جام كنفدارسيون ها در مقابل انتقاداتي كه از سوي رسانه ها از هم تيمي هايش شد، بيان كرد: بازيكناني در تركيب تيم هستند كه به اندازه من در زمين مسئوليت دارند. به عنوان نمونه گيلبرتو سيلوا و يا لوسيو اينگونه هستند. حتي روبينيو نيز مسئوليت زيادي دارد.
وي ادامه داد: من تمام تيم برزيل نيستم. به سهم خود تلاش مي كنم و ديگران نيز در تركيب تيم نيز اينگونه هستند.
اين بازيكن تكنيكي كه در ماه جاري با امضا قراردادي 65 ميليون يورويي از آ.ث ميلان ايتاليا جدا شد و به رئال مادريد پيوست، بيان كرد: فكر مي كنم به مرور وضعيت تيم ملي برزيل بهبود يابد. بازي به بازي هماهنگ تر مي شويم و اشكالات را برطرف مي كنيم.
تيم برزيل در نخستين بازي خود در جام كنفدراسيون ها كه دوشنبه شب انجام گرفت با نتيجه 4 بر 3 مقابل مصر به برتري رسيد. در اين ديدار 2 گل از 4 گل تيم پيروز ميدان را كاكا به ثمر رساند.
ياران كاكا فردا در دومين بازي خود در اين جام از گروه دوم به مصاف آمريكا مي روند.
پرسپولیسی.جنوبی
07-09-2009, 01:17 AM
دکو - Deco
آندرسون لویس دی سوزا ملقب به دکو که در سال 1977 در سائوبرناردودوکامپو در برزیل متولد شد.او با قدی 177 سانتی متری و 73 کیلو یکی از بهترین هافبکهای دنیا است.
دکو فوتبال حرفه ای خود را از برزیل با تیم سائوپائولو (96_1995 و 97_1996) اغاز کرد. او فصل بعد را هم در برزیل با تیم کورینتیناس سپری کرد.
دکو در فصل 98_97 به تیم پرتغالی بنفیکا پیوست. بعد از گذراندن یک فصل خوب در بنفیکا به تیم سالگویروس رفت و از انجا با پیشنهاد فرناندو کاسترو مربی پورتو به این تیم پیوست و پنج فصل برای این تیم توپ زد.(2004_1999)
دکو در جام باشگاههای اروپا در سال 2004 همراه مورینیو قهرمان این جام معتبر شد. بعد از قهرمانی در این جام مورد توجه بعضی از تیمهای مطرح اروپا از جمله بارسلونا قرار گرفت.
او در تابستان سال 2004 به تیم بارسلونا پیوست و همراه این تیم در فصل 2005_2004 نایب قهرمانی اسپانیا را به دست آورد و در فصل بعد از آن (2006_2005) همراه بارسلونا قهرمان اسپانیا شد و در همان سال قهرمانی جام باشگاههای اروپا را فتح کرد.
دکو در 29 مارچ 2003 با مسئولین پرتغال برای گرفتن تبعیت این کشور وارد مذاکره شد و در تابستان 2004 باتیم پرتغال در فینال جام ملتهای اروپا با نتیجه ی یک بر صفر مغلوب یونان شد تا به عنوان نایب قهرمانی دست یابد و همچنین در جام جهانی 2006 همراه پرتغال به مقام چهارمی دست یافت.
rahim
09-06-2009, 05:14 PM
" کارلوس دونگا " سرمربی تیم ملی برزیل از پیروزی 3-1 در زمین آرژانتین و صعود به جام جهانی بسیار خوشحال است.
" دونگا " گفت: « ما خیلی خوشحالیم، یک تیم ملی قدرتمند با قهرمانهایش را شکست دادیم. به نظر من مسی میتواند به عنوان مرد سال فوتبال جهان انتخاب شود. ما آرژانتین را شکست دادیم که تاکنون در مرحله مقدماتی در خانهاش شکست نخورده بود. »
سرمربی تیم ملی برزیل افزود: « من از بازیکنانم خواسته بودم که از زمین مسابقه اخراج نشوند. اگر 11 بازیکن ما در زمین باقی نمیمانند، امکان نداشت به پیروزی برسیم. »
منبع:سایت گل
PeRsPoLiSi_2atishe
11-12-2009, 04:56 PM
رونالدو: دوست دارم براي برزيل افتخارآفرين شوم
خبرگزاري فارس: ستاره قديمي فوتبال برزيل گفت: دوست دارم براي تيم كشورم در جام جهاني 2010 افتخارآفرين شوم.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0578/A0578498.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اوگلبو "رونالدو " اظهار داشت: خودم را بسيار جدي براي آينده آماده مي كنم. اميدوارم در تيم برزيل در جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي حاضر باشم.
وي افزود: رقابت فشرده اي ميان بازيكنان براي حضور در چنين رويدادي وجود دارد. به اين نكته كاملا واقف هستم و لازمه بازگشت به تيم ملي و حضور در جام جهاني را داشتن آمادگي مي دانم.
بازيكن پيشين آيندهوون هلند، بارسلونا و رئال مادريد اسپانيا، ميلان و اينتر ايتاليا ادامه داد: اميدوارم دونگا كه هدايت تيم برزيل را برعهده دارد، تا چند ماه ديگر شاهد حضور كاملا آماده ام باشد تا ديگر مشكلي براي بازگشتم وجود نداشته باشد.
اين بازيكن 33 ساله كه در سال جاري تاكنون براي تيم كورينتيانس 22 گل زده، در صورت حضور در جام جهاني سال آينده، براي پنجمين بار اين تورنمنت را تجربه خواهد كرد.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-13-2009, 04:02 PM
<H1 itxtvisited="1">برزیل: ما بیش از منچسترسیتی به روبینیو نیاز داریم
</H1>سایت گل – دونگا، مربی برزیل قصد دارد روبینیو را در دیدارهای دوستانه آینده تیمش بازی دهد و این در حالی است که مصدومیت مچ پای این مهاجم هنوز خوب نشده است. روبینیو بیش از دو ماه است که مصدوم است و مارک هیوز، مربی سیتی گفته بود او تنها حق دارد از اردوی تیم ملی کشورش در قطر بازدید کند.
با این حال رودریگو پایوا، سخنگوی تیم ملی برزیل میگوید: «ما نیاز به اجازه باشگاه سیتی نداریم، اما با آنها صحبت خواهیم کرد. نیاز داریم که روبینیو با ما باشد و سر فرصت تصمیم میگیریم که او در بازیهای دوستانه آتی به میدان برود یا نه. اوضاع او را فردا بررسی خواهیم کرد. میدانید سیتی او را میخواهد اما ما تنها سه بازی پیش از جام جهانی داریم و بیش از آنها نیاز به حضور روبینیو داریم. مربی باید فرصت داشته باشد با بازیکنان صحبت کند و آنها را برای تابستان آینده آماده سازد.»
برزیل شنبه در ورزشگاه خلیفه به مصاف انگلیس میرود و 17 نوامبر هم با عمان بازی خواهد کرد.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-13-2009, 04:08 PM
رييس جمهور برزيل: رونالدينيو ما را قهرمان ميکند
سايت گل – لولا داسيلوا، رييس جمهور برزيل ترديد ندارد که کارلوس دونگا، مربي تيم ملي درهاي اين تيم را به سوي رونالدينيو خواهد گشود و ستاره ميلان برزيل را به ششمين قهرماني در جام جهاني خواهد رساند. او ميگويد: «رونالدينيو ميتواند بزرگترين سلاح ما براي سال 2010 باشد. مردم برزيل و من منتظر حضور او در تيم ملي هستيم. شروع او در اين فصل با ميلان خوب نبود اما تا مرحله نهايي جام جهاني زمان زيادي باقي است. اگر او تلاش کند و براي رسيدن به هدف فداکاري کند، باور دارم که دونگا بهترين نسخه رونالدينيو را در تيم خود خواهد داشت. او بايد فرم پيشينش را بازيابد. جادوي فوتبال هنوز از او روي نگردانده است.»
رونالدينيو به همراه الکساندر پاتو زوجي مرگبار را در خط حمله ميلان تشکيل داده است. داسيلوا ميگويد: «پاتو بازيکني سريع، بااستعداد و تمامکننده است. اما او هنوز جوان است و بايد برايش صبر کنند. آنها البته بايد بسيار ازاو انتظار داشته باشند.»
PeRsPoLiSi_2atishe
11-15-2009, 04:28 PM
دونگا: دوست داشتم با تيم كامل انگليس بازي ميكرديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل گفت: دوست داشتم انگليس با نفرات كامل برابر ما حاضر شود.
http://media.farsnews.com/Media/8804/Images/jpg/A0702/A0702167.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس فوتبال "كارلوس دونگا " اظهار داشت: براي ما تفاوتي نمي كند مقابل چه تركيبي از تيم انگليس قرار بگيريم زيرا اين تيم در هر حال قوي است.
اين مربي كه تيمش شنبه شب در ديدار دوستانه يك بر صفر انگليس را در ورزشگاه خليفه دوحه شكست داد، افزود: دوست داشتيم تيم حريف با نفرات كامل در اين ديدار حاضر شود، اما همين تيم هم كه مقابل مردان من قرار گرفت، چيزي از نفرات اصلي انگليس كم نداشت و براي مردان جوانم، تجربهاي سودمند بود. برد مقابل انگليس به برزيل روحيه بيشتري براي رقابت ميدهد.
PeRsPoLiSi_2atishe
11-15-2009, 06:35 PM
دونگا: انگلیسی ها باید دریبل کردن را یاد بگیرند
مربی سلسائو برای پیشرفت سه شیرها به آنها توصیه هایی کرد
PeRsPoLiSi_2atishe
12-06-2009, 07:25 PM
کاکا: برزیل در گروه مرگ قرار دارد
کاکا اعلام کرد که گروهی که سلسائو در آن قرار گرفته، گروه مرگ است. برزیل در جام جهانی 2010 با پرتغال، ساحل عاج و کره شمالی هم گروه شده است.
او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه رئال مادرید گفت:" من فکر می کنم که گروه ما، سخت ترین گروه است. فکر می کنم این مسئله برای ما خوب باشد زیرا در این صورت ما باید از همان ابتدا با تمرکز کامل بازی کنیم. "
کاکا اسپانیا را یکی از قدرتمندترین تیم های جام جهانی می داند. بازی ساز رئال مادرید افزود که تیمش در مرحله یک شانزدهم نهایی مقابل اسپانیا قرار نگیرد و ترجیح می دهد که در مراحل بالاتر با تیم روبروشوند.
" اسپانیا بسیار خوب بازی می کند که باعث نگرانی رقیبان آنهاست. آنها می دانند که در هر مسابقه چطور ظاهر شوند و بازیکنان بااستعداد زیادی دارند. من امیدوارم که در مرحله یک شانزدهم نهایی با اسپانیا روبرو نشویم.می توانیم در مراحل بالاتر با آنها مبارزه کنیم و این زمان اتفاق می افتد که هر دو تیم در گروهشان اول شوند. لوئیس فابیانو بازیکن بزرگی است و می تواند دروازه کاسیاس را باز کند. اما "ایکر مقدس" نیز یکی از بهترین دروازه بان های دنیاست. خیلی خوب است که او را در تیم باشگاهی مان داریم اما در بازی های ملی اوضاع متفاوت است."
از ستاره سابق میلان در مورد مدعیان جام جهانی پرسیده شد اما او از بردن نام یک تیم خاص خودداری کرد و گفت که اعتقاد دارد کندیداهای زیادی برای فتح جام در آفرقای جنوبی وجود دارند.
" اسپانیا خیلی خوب بازی می کند و می تواند جام را فتح کند. انگلیس هم همین طور. تیم هایی مانند ایتالیا، آرژانتین، آلمان، فرانسه و هلند نیز سابقه زیادی در این رقابت ها دارند و می توانند قهرمان شوند. هر تیمی که بتواند تا پایان رقابتها پیش برود، برنده جام خواهد بود."
mohsen.8
12-31-2009, 12:53 AM
برزیل قهرمانه میگی نه نگاه کن :hora:
mohsen.8
03-02-2010, 10:25 PM
دونگا:همچنان كار خودم را ميكنم
خانه نشين کردن ستارههاي بزرگ تيم ملي فوتبال برزيل باعث ايجاد جنجال در اردوي اين تيم شده است. با اين حال سرمربي برزيل از تصميم خود براي دعوت نکردن از بازيکناني همچون رونالدينيو دفاع کرد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005685.jpg ستاره برزيلي ميلان در هفتههاي اخير، نمايش درخور توجهي را از خود ارائه داده و به روزهاي اوج فوتبالش بازگشته است. با اين حال از نظر کارلوس دونگا، اين عملکرد او براي حضور در تيم ملي فوتبال برزيل کافي نيست.
به گفته بازيکن سالهاي پيش اشتوتگارت، عملکرد دينو راضي کننده نبوده و از همين رو او را براي بازي دوستانه چهارشنبه شب تيمهاي ملي فوتبال ايرلند و برزيل در نظر نگرفته است. اين تصميم بيش از همه براي رونالدينيو ناراحت کننده بوده است اما سرمربي برزيل اعلام کرد که اظهار نظرهاي بيروني کمترين تاثيري در کار او نخواهد داشت.
دونگا گفت: فکر ميکنم طبيعي باشد که عدم دعوت رونالدينيو بحثهايي را ايجاد کند چرا که بازيکناني که غايب هستند همواره جزء بهترينها به شمار ميآيند.
سرمربي برزيل که با پايگاه اينترنتي فدراسيون جهاني فوتبال صحبت ميکرد، افزود: از گذشته ياد گرفتهام که خونسرد باشم. اين چيزها در آستانه جام جهاني هرگز تازه و نو نيستند. سوال و جوابها از اين دست همواره وجود خواهند داشت. فشار روي سرمربي سلسائو همواره بسيار زياد است. در هر بازي مربيان شناخته شده بسياري در جلوي تلويزيون مينشينند ولي دونگا تحت تاثير اين عده قرار نميگيرد. هر کس و هر روزنامه دوست دارد بازيکن خودش دعوت بشود اما من همچنان کار خودم را خواهم کرد.
mohsen.8
03-02-2010, 10:25 PM
ساعت 23.15 امشب بازی دوستانه ی برزیل و ایرلند هست یادتون نره ببین
Siyavoush
03-03-2010, 12:59 AM
واقعا این برزیل تیم جالبیه
خیلی از ستاره هاش کم شدن
تغییرات زیادی داره هردفعه
ولی تو این مدت هردو جامی رو که میتونسته برده
پرتغال رو 6 تایی کرده
انگلیس رو برده
تیم خیلی خطرناک و زیرکی شده!
mohsen.8
03-03-2010, 01:34 PM
برزیل تیمی که میتونه همزمان 10 تا تیم در یک سطح وارد مسابقات کنه
هرروز یک ستاره ی جدید تولید میکنه انصافا بهترین تیم دنیاست حالا حالا ها مونده کسی بتونه بهش برسه
حیف که دونگا ستاره دعوت نمیکنه ولی ستاره تولید میکنه
امیدوارم قهرمان جهان بشه
mohsen.8
03-03-2010, 01:51 PM
برزيل با دوگل خط و نشان کشيد
تيم ملي فوتبال برزيل ، يکي از مدعيان جام جهاني 2010 بامداد چهارشنبه در ديداري دوستانه مقابل ايرلند به برتري رسيد.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005690.jpg
اين ديدار دوستانه در ورزشگاه " امارات "شهر لندن و به داوري " مايک دين " برگزار شد که تيم برزيل موفق شد با دوگل از سد حريف خود بگذرد و براي بزرگان فوتبال جهان خط و نشان بکشد.
شاگردان " دونگا " ابتدا در دقيقه 44 موفق شدند دروازه حريف را باز کنند که اين گل با اشتباه " آندروس " بازيکن ايرلند همراه شد و وي به اشتباه دروازه تيم خود را باز کرد .
در وقت دوم ، برزيل برتري خود را به نمايش گذاشت تا اينکه "روبينيو " هافبک باشگاه سانتوز توانست درپي يک همکاري خوب گل دوم را ثبت کند . اين بازيکن در دقيقه 67 گل دوم برزيل را ثبت کرد .
تيم ملي فوتبال برزيل پنج بار در سالهاي 1958 - 1962 - 1970 - 1994 و 2002 موفق به فتح جام جهاني شده است .
mohsen.8
03-03-2010, 01:53 PM
دونگا: روزهاي حضور رونالدينيو در تيم برزيل به پايان رسيده است
سرمربي تيم ملي فوتبال برزيل پس از پيروزي در ديدار دوستانه مقابل ايرلند ضمن تمجيد از "روبينيو" گفت که روزهاي حضور "رونالدينيو" در اين تيم به پايان رسيده است.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005729.jpg سايت ساکر وي روز چهارشنبه نوشت: اين ديدار که با نتيجه دو بر صفر به سود شاگردان "دونگا" خاتمه يافت، روبينيو سازنده هر دو گل تيم برزيل بود.
سرمربي تيم برزيل در اين باره گفت: او با تلاشي که در زمين داشت، توانايي هاي خود را به همه ما نشان داد. روبينيو هميشه با انگيزه بالايي بازي مي کند.
دونگا که بازوبند کاپيتاني تيم ملي برزيل در جريان قهرماني در جام جهاني 1994 را در اختيار داشت، گفت: دليلي ندارد از هم اکنون تيم برزيل را مدعي قهرماني در جام جهاني بدانيم، هر چند که "رونالدينيو" را با خود به آفريقاي جنوبي نخواهيم آورد.
وي افزود: براي من عجيب است که مدعي قهرماني باشيم چون شنيده ام که تمام بازيکنان برزيل در اروپا بد بازي مي کنند.
او گفت: بايد از بين آنها 23 بازيکن را انتخاب کنم و تيم را تشکيل دهم، بايد ديد از ميان اين بازيکنان چه بازيکناني را مي توانيم انتخاب کنيم، هر چند تقريبا همه چيز روشن است.
Rainyboy
06-20-2010, 02:08 PM
از ضربه شاعرانه كارلوس آلبرتو تا گل نجاتبخش مايكون
درحقانیت دفاع راست
http://pic-ups.com/images/2ozo.png
«یک دروازهبان به این خاطر یک دروازهبان است چون نمیتواند فوتبال بازی کند».
این جملهای است مشهور و در عینحال دردسرساز از رودگولیت در توجیه اینکه چرا او با افزایش حضور دروازهبانها در جریان مسابقات مخالفت میکرد. اما اگر بخواهیم یک کاربرد دیگر برای این تئوری در نظر بگیریم درباره یک «دفاع راست» است که به این خاطر «دفاع راست» شده چون نمیتواند در پستهای دیگر تیم بازی کند. اما این قیاس شاید در برخورد اول غیرمنصفانه به نظر برسد بویژه که دفاع راست یکی از محبوبترین پستهای فوتبال برای همه آنهایی است که فوتبال بازی کردهاند و عاشق تماشای فوتبال هستند و تازه شاهد سرنوشتسازی روز افزون مدافعان راست در نتیجه بازیها هستیم که نماد آن مایکون، دنیآلوس و کافو 3 دفاع راست برزیلی هستند. گلی که هفته پیش توسط مایکون و از زاویهای کاملا کور، قفل دروازه کرهشمالی را گشود بهترین و آخرین گواه حقانیت پست دفاع راست است.
این اثرگذاری دفاع راستها مسبوق به سابقه هم هست. یکی از بارزترین گلهای تاریخ جامجهانی روی ضربه مهلک دفاع راست برزیل در فینال جامجهانی 1970 شکل گرفت. گل چهارم و تیر خلاص برزیلیها به ایتالیاییهای نگونبخت. گلی که نه تنها شکل و شمایل تثبیت شدنش (به قول سرهنگ علیفر، گزارشگر فوتبال باستانی تلویزیون) که حتی ساز و کار پایهگذاریاش هم منحصر به فرد، چشم نواز و غیر عادی بود. دفاع وسط تیم سامبا «کلود والدو» 4-3 ایتالیایی را دریبل کرد و تا جناح چپ تیم خودشان پیش رفت و حرکت منجر به گل را پایه گذاشت تا اینکه توپ با حداقل سرعت انتقال حتی نسبت به سرعت پایین فوتبال در دهه 70، در پشت هجدهقدم آتزوری زیرپای پلهای افتاد که در همان بازی با ابرگلهایش تا همانجای کار یکه قهرمان فینال جام 70 و یگانه اسطوره عالم توپ گرد در آستانه فتح سومین جامجهانی و فتح همیشگی جام ژول ریمه محسوب میشد. پله که داشت برای خودش قدم میزد، توپ را در عرض هجده قدم به جناح مخالف یعنی جناح راست قل داد تا کارلوس آلبرتو حرکات نرم و ابریشمین هم تیمیهایش را با ضربهای مهلک از جنس آهن و پولاد تکمیل کند و توپ را به قعر دروازه ایتالیا بفرستد.
نحوه حرکت کارلوس آلبرتو به سمت توپ در حال قل خوردن در گوشه چپ هجدهقدم ایتالیا یکی از جذابترین حرکات تاریخ جام را پدید آورد. دورخیزی پلنگوار، درست مثل شتاب گرفتن یک چیتا و جهیدن و در نهایت به چنگ آوردن شکار. توپچی چالاک تیم سامبا (که این روزها برعکس دیروز با شکم و چربی معتنابهی حتی در راه رفتن عادی هم نفسش به شماره میافتد و این همان صحنهای است که از او بهعنوان سرمربی 4- 3 سال پیش تیمملی آذربایجان در تهران دیدیم) حرکتی با شتاب فزاینده تدریجی به سمت توپ آغاز کرد که دست آخر در لحظه بیشینه شتاب حرکت خود، با بهترین تایمینگ ممکن، با پای راست درست به وسط توپ کوفت و توپ را با قوسی نامحسوس و با کمترین ارتفاع ممکن از سطح زمین به گوشه مخالف دروازه ایتالیا کوبید. «اريك كانتونا» اسطوره فرانسوی در وصف این گل میگوید: «یک هنرمند از نگاه من، کسی است که بتواند یک اتاق تاریک را روشنایی ببخشد. من هرگز تفاوتی نمیبینم میان پاس پله به کارلوس آلبرتو در فینال جام جهانی 1970 و شعر آرتو رامبوی جوان که میسراید. «طنابها از این گنبد به آن گنبد و حلقههای گل از این پنجره تا آن پنجره!»
اما اصالت و حقانیت پست دفاع راست حتی پیش از این با الگوی بیبدیلی که جیاچینتو فاکتی ارائه داد ثابت شده بود. او از کاتاناچوی «الینو ارارا» در اینترمیلان برخاست و مایه نجات این سیستم تمامدفاعی شد.
نقش او در اینتر دوران «ارارا» همانقدر حائز اهمیت بود که نقش مایکون در اینتر عصر مورینیو، اما حتی مهمتر، فاکتی تصویری جدید از دفاعی ساخت که به طور مستمر در جریان حمله و دفاع در دو سر زمین نقش آفرینی میکند. تا پیش از او فوتبال در تکاپوی مدرن شدن بالهای زیادی با سبکهای مختلف نفوذ از برش گرفته تا دور زدن و از دریبل مستقیم تا سانترکنندههای قهار بریتانیایی به خود دیده بود ولی حتی در فوتبال جزیره که نخستین مدافعان کناری کلاسیک پا به عرصه گذاشته بودند، هنوز بال دفاعي «Winger back» یک تعریف جامع و مانع نداشت. اما اسطوره فقید نرآتزوری این خلأ را پر کرد. لیلیان تورام فرانسوی که خود نمادی از تکامل بال دفاعی راست در جامجهانی بوده و با آن 2 گل به یادماندنیاش در نیمهنهایی جام 98 به کرواسی در فوتبال ماندگار شده است چند سال پیش در رثای مرگ فاکتی، مدیر اجرایی وقت اینترمیلان گفت: «خیلیها بکنباوئر آلمانی را سمبل یک دفاع کامل میدانند ولی از نظر من این سمبل فاکتی بزرگ بود. هرکس که در فوتبال ایتالیا رشد کرده باشد حرکات او را به چشم یک الگوی مقدس نگاه میکند.
در کالچو دفاعهای دیگری هم بودند که مثل فاکتی اسطوره شوند اما او خدمتی به فوتبال ایتالیا کرد که تا امروز هم میتوان آن را احساس کرد.» اهمیت آقای دفاع راست کالچو در این بود که با حرکاتش به موازات خط طولی در جناح راست، خاصیت جمع و باز شدن مداوم سبک دفاعی کاتاناچو (یا همان اصطلاح گاژمان و دگاژمان) را معنا میکرد. او در هنگام جمع شدن تیم نقش کلید دروازه تروا را داشت و در هنگام ضدحملات به مثابه یک اسب تروایی، که البته چالاک و پرسرعت بود نه صامت و ثابت، عمل میکرد. بیدلیل نیست که از زمان او فوتبال ایتالیا و بویژه نرآتزوری همواره مهد پرورش بزرگترین بالهای دفاعی راست و چپ بوده است: کافو، زانتی، مالدینی، تورام، زامبروتا و...
اما هفته پیش مایکون برگ زرین دیگری به تاریخ باشکوه دفاع راستهای جامجهانی افزود. گل او نجاتبخش فوتبال سامبا در مقابل یک حریف جنگنده تمام دفاعی بود که با چنگ و دندان از دروازهاش دفاع میکرد. شاید در آن لحظات که سرنوشت بازی برزیل – کرهشمالی درست پشت خط هجده قدم کمونیستها گره خورده بود، ضربه پای راست نیمه اتفاقی او از زاویه کور لبه راست هجده قدم تنها موهبتی بود که طلاییپوشان را از یک بحران جدی نجات میداد. شاید برای همین بود که پس از گل او شادی نکرد و در عوض اشک ریخت. در آن لحظه به نظر میرسید روح مدافعان راست اساطیری جام مثل فاکتی، کارلوس آلبرتو و زانتی آرژانتینی در پای راست مایکون حلول کرده بود. او ضربهای را زد که بار دیگر حقانیت هم پستیهایش را به اثبات رساند.
شروین طاهری
Siyavoush
06-22-2010, 10:08 PM
این برزیل خیلی غیر قابل ÷یش بینی هستش اما به نظرم میتونه راحت به 4 تای اخر برسه
Rainyboy
07-03-2010, 02:06 PM
دونگا استعفا كرد
http://media.farsnews.com/Media/8904/Images/jpg/A0872/A0872666.jpg
به گزارش روزنامه آبزرور، كارلوس دونگا پس از باخت تيمش برابر هلند و حذف از جامجهاني از مقام خود استعفاء كرد.
وي گفت: وقتي من كارم را با تيم ملي برزيل شروع كردم، قرار بود براي مدت 4 سال اين وظيفه را داشته باشم. اكنون به نظر مي رسد با توجه به اين نتيجه ناراحتكننده ماموريتم به سر آمده باشد.
دونگا 46 ساله افزود: هنوز هم باور اينكه درجامجهاني بازنده شديم، برايم سخت است اما فوتبال همين است و بايد اين نتيجه را قبول كرد.
دونگا پس از جامجهاني 2006 زمام امور تيم كشورش را قبول كرد. او در آن هنگام قول داد تيم پرستاره كشورش را به مقام قهرماني برساند.
sonia
07-03-2010, 02:38 PM
به همتون تسلیت می گمممممممممممم
AM1NR3Z4
07-22-2010, 02:35 PM
فدراسيون فوتبال برزيل اعلام کرد: نام سرمربي جديد تيم ملي فوتبال اين کشور را تا چند روز آينده اعلام خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا،رودريگو پايوا، سخنگوي رسمي فدراسيون فوتبال برزيل، به خبرنگاران گفت: نام سرمربي جديد بين جمعه تا دوشنبه آينده اعلام خواهد شد.لوئيس فيليپه اسکولاري که در سال دو هزار و ده براي پنجمين بار برزيل را به عنوان قهرماني جام جهاني فوتبال رساند؛ مانو منزس، سرمربي کورنتيانس؛ موريسي راماليو ،سرمربي فلومنينزه و ابل براگا، سرمربي الجزيره امارات عربي متحده نامزدهاي سرمربي گري تيم ملي فوتبال برزيل هستند.
راماليو به همراه سائوپائولو برزيل سه دوره پياپي به عنوان قهرماني ليگ برزيل دست پيدا کرده است و براگا نيز به همراه تيم فوتبال اينترناسيونال برزيل فاتح جام باشگاههاي آمريکاي جنوبي (ليبرتادورس) شده و در سال دو هزار و شش نيز به همراه اين تيم قهرمان جام باشگاههاي جهان شده است.
منزس که در سال دو هزار و هشت کورنتيانس را از ليگ دسته دوم به ليگ دسته اول فوتبال برزيل آورد و سال پس از آن نيز اين تيم را قهرمان جام حذفي برزيل کرد محبوبيت زيادي به دست آورده است. با توجه به اينکه برزيل در سال دو هزار و چهارده ميزبان جام جهاني فوتبال خواهد بود بيش از هميشه اين تيم براي کسب ششمين عنوان قهرماني زير فشار خواهد بود.
برزيل در جام جهاني دو هزار و ده که اخيرا در آفريقاي جنوبي برگزار شد در مرحله يک چهارم پاياني برابر تيم ملي فوتبال هلند شکست خورد و از اين رقابتها حذف شد.پس از حذف برزيل از جام جهاني، کارلوس دونگا سرمربي اين تيم برکنار شد.
گفتني است،دونگا در چهار سال فعاليت در تيم ملي برزيل به همراه اين تيم به عنوان قهرماني جام ملتهاي آمريکاي جنوبي و جام کنفدراسيونها دست پيدا کرده بود.
Rainyboy
08-13-2010, 12:29 AM
آمريكا صفر- برزيل 2
بازگشت ژوگو بونيتو
http://soccernet-akamai.espn.go.com/design05/mediaUS/20070628/pato_205.jpg
در اولين بازي هر دو تيم پس از جام جهاني، تيم جوان شده و كم تجربه برزيل با نمايشي زيبا توانست آمريكا را 2- صفر شكست دهد، در حضور77 هزار و 223 تماشاگر هيجانزده كه ورزشگاه 6/1 ميليارد دلاري «نيوميدولندز» هنوز كامل نشده را تقريبا پر كرده بودند. نيلمار 18 ساله در دقيقه 29 اولين بازي ملياش، گل زد و الكساندر پاتوي 20 ساله در وقتهاي اضافه نيمه اول، دومين گل ملي خود را به ثمر رساند و طلاييپوشان بهتر از كهنهكاراني كه در جام جهاني 2- يك مغلوب هلند شدند و كنار رفتند، توپ را به چرخش درآوردند. لاندن دوناوان، ستاره آمريكا پس از پايان ديداري تقريبا يكطرفه كه در آن برزيليها 20 شوت زدند و آمريكاييها 7 شوت، گفت: «اگر مي خواهيم يك پله بالاتر از اين سطح برويم، هنوز بايد خيلي بهتر شويم.» دوناوان معتقد است در ديداري كه شايد آخرين بازي باب بردلي به عنوان مربي آمريكا بوده، داور بايد يك پنالتي به نفعشان ميگرفته. تياگو سيلوا، مدافع برزيل در دقيقه سوم دوناوان را نقش بر زمين كرد ولي سيلويو پترسكيو، داور كانادايي به نفع ميزبان سوت نزد و بازي ادامه يافت. برزيل و آمريكا تاكنون 16 بار با هم روبرو شدهاند كه برزيل 15 بار برده و گلهاي زده دو تيم 31 به 10 است. از مردان جام جهاني 4 نفر در برزيل بازي ميكردند و مانو منزس كه قول داده بود «ژوگو بونيتو» (بازي زيبا) را زنده كند، روش 3-3-4 هجومي را برگزيده بود كه در خط حمله آن، پاتو در وسط، نيمار در چپ و روبينيو، كاپيتان جديد تيم در راست بازي ميكردند. منزس گفت: «اين مسيري است كه از حالا به بعد پايه آن را ميريزيم و دنبالش ميكنيم.» نيمار هم گفت: «بازي كنار هم، ديگر براي همهمان خيلي راحت بود. مانو به ما آزادي زيادي داد تا آنچه را هميشه در زمين انجام ميدهيم، اجرا كنيم و اين خيلي كمك كرد. به اين خاطر توانستيم اينقدر خوب بازي كنيم.» نيمار ميتواند ستاره بزرگ بعدي فوتبال برزيل باشد. بردلي گفت: «قابليت او براي حمله به بازيكن حريف و دريبل زدن، چيزي است كه به نظر من خاص است. فكر ميكنم همه ميدانند كه برزيل چه استعدادي دارد.» پائولو هنريكه گانزو، همبازي نيمار در سانتوز كه او هم مثل نيمار يكي از 4 تازهوارد تيم بود، در دقيقه 78 به تير دروازه زد. هر دو تيم يك گل مردود هم داشتند. پاتو در دقيقه 32 با سر گل زد ولي خطايش روي تيم هاوارد اعلام شد و مايكل بردلي در دقيقه 57 در آفسايد با ضربه سر دروازه ويكتور را گشود كه گل آمريكاييها هم قبول نشد. باب بردلي در تركيب تيمي كه در جام جهاني 2- يك به غنا باخت، 6 تغيير ايجاد كرده بود. دوناوان گفت: «امشب ما هم مثل آنها تيم خيلي جواني داشتيم ولي از نظر تجربه آنها كلي بازيكن داشتند كه در بازيهاي بزرگ زيادي به ميدان رفتهاند و ما نداشتيم و به نظرم اين معلوم شد.» قرارداد بردلي در پايان سال ميلادي تمام ميشود و معلوم نيست فدراسيون فوتبال آمريكا يا خود او مايل به ادامه همكاري 4 سالهشان باشند. بردلي گفت: «توافق شد كه بعد از اين ديدار بحثهاي بيشتري انجام شود تا ببينيم اين گفتوگوها به كجا ميكشد.»
Rainyboy
09-28-2010, 12:49 AM
فشار مفرط روانی بر برزیلی ها ...
http://www.aftab.ir/articles/sport/football/images/51837997883f412751bf2a9e5eb1b552.jpg
۳سال و ۹ ماه مانده به شروع مرحله نهایی دوره بعدی جام جهانی فوتبال (۲۰۱۴) کارلوس آلبرتو پری یرا، مربی مشهور برزیلی می گوید اگر کشورش می خواهد مدعی اصلی قهرمانی و در نهایت فاتح جام باشد باید به لحاظ روحی خود را تقویت کند و مهیای فراز و فرودهای روانی زیادی شود و درست و قوی فکر کند.
۶۰ سال پیش برزیل در تنها مرتبه میزبانی قبلی اش در جام های جهانی در دیدار نهایی متحمل شکست ۱ ـ ۲ در برابر اروگوئه شد و به نایب قهرمانی اکتفا کرد. هنوز که هنوز است از آن روز به عنوان یکی از سیاه ترین روزها در تاریخ حیات فوتبال برزیل یاد می شود و ابعاد آن ماجرای ناگوار از حدود و ثغور ورزش بسیار فراتر رفته است.
پری یرا در طلیعه پاییز ۲۰۱۰ و در حالی که تیم ملی برزیل بعد از ناکامی پر سروصدایش در جام جهانی آفریقای جنوبی ساختار تازه ای را با مربیگری مانو مندزس شروع کرده و هدف عاجلش فتح دوره بعدی (۲۰۱۱) مسابقه های کوپاآمه ریکاست، می گوید: تکرار واقعه ۱۹۵۰ در سال ۲۰۱۴ و یک بار دیگر قهرمان نشدن در جام جهانی خانگی چیزی نیست که در سقف طاقت برزیلی ها بگنجد و بهتر است که از حالا به طور بسیار جدی از آن پرهیز شود و در این راه تدابیری اساسی اتخاذ گردد.
● ساحل نجات
پری یرا ۱۶ سال پیش برزیل را به افتخار چهارمین قهرمانی اش در جام های جهانی رساند و از ۲۰۰۶ به بعد سمتی در تیم ملی کشورش نداشته و اینک مانومندزس ۴۸ ساله است که باید سله سائو (برزیل) را از راه بسیار سخت موجود عبور دهد و به ساحل نجات برساند.
البته پری یرا معترف است که او نیز فشار روانی مفرط موجود را حس می کند و متاسفانه این فشار قدری کمتر از ۴سال بعد که مسابقات در شهرهای مختلف برزیل آغاز خواهد شد، به حدی کشنده خواهد رسید.
پری یرا اظهار می دارد: متاسفانه در هر دو دوره اخیر (۲۰۰۶ و ۲۰۱۰) جام های جهانی در مرحله یک چهارم نهایی مغلوب و حذف شده ایم و این ذائقه ها را تلخ و نگرانی ها را برای جام بعدی بیشتر کرده و این که خودمان میزبان هستیم، کار را صد درجه سخت تر می کند. زیرا هیچ چیز جز قهرمانی از برزیلی ها پذیرفته نخواهد بود.
این یک مسوولیت بسیار سنگین بر دوش مربیان جدید برزیل است و با این که شخصا از اردوی ملی دور هستم و پستی در تیم ملی ندارم، آن را کاملا حس می کنم. مسن ترها در کشورم هنوز با اشک و آه از قهرمانی از دست رفته در سال ۱۹۵۰ سخن می گویند و به هیچ روی نمی توان تن به تجربه ای مشابه در سال ۲۰۱۴ داد.
نمی توان این کار را فاقد ضررهای کلان دانست و سرخوردگی ناشی از وقوع احتمالی این رویداد این بار کل کشورم را ویران خواهد کرد. به همین خاطر است که اعتقاد دارم باید در درجه اول و طی مدت طولانی باقی مانده تا شروع رقابت ها روی وجوه روحی ملی پوشان و حتی مردم کارکرد و آنها را مهیای این کار دشوار و طی طریق در این راه ناهموار ساخت و به سرعت تسلیم نشد.
● ۲ روان شناس
در تضاد با اظهارات پری یرا و با این که او واقعا در حال حاضر سمتی در تیم ملی برزیل ندارد، گفته می شود پستی در کادر فنی جدید این تیم و در جمع دستیاران درجه اول مند زس انتظار او را می کشد و در این راه طراحی های لازم هم انجام گرفته است.
قدر مسلم این که مندزس هم اعتقاد دارد که وجوه روحی و مسائل مربوط به آماده سازی روانی بازیکنان و کم کردن فشار فکری تمامی اعضای سازمان تیم ملی از عمده ترین معضلات زرد و آبی پوشان در سال های پیش رو خواهد بود و به همین سبب نیز از حالا ترتیب جذب ۲ روانکاو را به کادر اداره کننده تیم ملی برزیل داده و در این زمینه تمهیداتی را فراهم آورده است.
پری یرا که قطعا می تواند بهترین مشاور برای مندزس باشد، می گوید: این اصولا قانون ورزش است که وقتی تیم می بازد، یک سیکل و روال و ساختار تازه را برایش پی ریزی می کنند تا در مسیری بهتر به حرکت درآید و جبران مافات کند و برای ما نیز چنین است.
دونگا (سرمربی ناموفق برزیل در جام ۲۰۱۰) رفته و مندزس آمده و البته این تغییر گریزناپذیر بود. پس بهتر است همگی به سوی آینده به حرکت درآییم و ابتدا به لحاظ روحی خود را تقویت کنیم، زیرا در غیر این صورت توان طی کردن راه طولانی و صعب العبور فراروی خود را نخواهیم داشت.
● جوانان بالنده
پری یرا از حاصل اولیه کار مندزس در اردوی تیم ملی برزیل رضایت داد و معتقد است زرد و آبی پوشان در زمان صفر ـ ۲ خود بر آمریکا در دیدار تدارکاتی اخیرشان خوب کار کرده اند.
در آن مسابقه جوان ترهایی مثل نیمار (که دونگا به رغم اصرار رسانه ها حاضر به گسیل وی به جام جهانی امسال نشد)، پائولو هنریکه گانزو و الکساندر پاتو بسیار خوب ظاهر شدند و مهم تر این که برزیلی ها مجری فوتبالی تهاجمی بودند که مردم کشورشان بسیار می طلبیدند اما به زعم آنان از جانب تیم دونگا در جام جهانی امسال ارائه نشد.
پری یرا می گوید: «از نحوه بازی چهره های جدید تیم ملی برزیل خوشم آمد و آینده آنان از این هم بهتر خواهد بود. خوشبختانه برزیل به خاطر دریای استعدادها و نیروهای پرشمار جوان حاضر در این کشور بهترین محل برای شروعی مجدد در این زمینه ها است و هر چه در این ارتباط بخواهید، فراهم است.
آنچه باید انجام بدهیم، بخشیدن تجربه ای بیشتر به این جوان هاست که سرمایه های اصلی ما در جام جهانی ۲۰۱۴ خواهند بود. البته تعدادی از افراد بالنسبه جوان تر و میانسالان تیم جام جهانی ۲۰۱۰ که در جام بعدی هم زیر ۳۲و حتی زیر ۳۰ سال خواهند بود، باید حفظ شوند و بسیار هم به کار می آیند و کاکا، روبینیو، دانی یل الوز، رامیرز و تیاگو سیلوا از آن جمله اند. ما به لحاظ نیروی انسانی و بازیکنان مستعد هیچ کمبودی نداریم ولی به لحاظ کار تشکیلاتی و تقویت روحی تیم ملی صاحب نقایصی هستیم و باید قدم های بلند و بسیار حساب شده ای در این راه برداریم.»
http://www.aftab.ir/images/article/break.gif روزنامه گاردین
alidadkhah
08-16-2011, 10:50 PM
فقط برزیل چون واقعآ بازیکن داره
اگرداخل جام جهانی رونالدینهو رو نیاره بازم هیچی نیست
ولی دعا می کنم برزیل افتخارآفرین باشه
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.