PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::::::::بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات جام جهانی::::::::

صفحه ها : 1 [2]

rahim
07-07-2010, 01:14 AM
تااينجا نصف فينال 1974 به حقيقت پيوست مييمونه المان تا دوباره يك فينال تاريخي بين اين دورقيب سنتي را تشكيل بده .
انصافا اين اولين جاميه كه ميبنيم حق به حقدار ميرسه تمامي تيمها تا الان به اون چيزي كه استحقاقش را داشتند رسيدند .
اروگوئه هم به تجربه هلند باخت
نكته منفي بازي هم گزارش خياباني بود كه كيفيت بازي رو پايين اورد .
اين تيكه رو داشته باشيد .

اسم هلندو با مداد بنویسین که شاید بعدا بخواین پاکش کنین!

Rainyboy
07-07-2010, 01:15 AM
خوب یه پای فینال مشخص شد
به شخصه دوست داشتم هلند فینالیست شه چون احتمالا فینال جذابتری در پیش خواهد بود
-----------------
یه نکته تو بازی به چشمم خورد که با دیدنش فهمیدم چرا این تیمهای نه جندان پرستاره میتونن به این مراحل بالا برسن ولی تیم ملی ما داره درجا که عرض کنم عقب گرد میکنه
همه نگاهها تو تیم اروگوئه به فورلان بود! چه گل میزد ، چه گل میخورد، چه بازی شروع شد، چه در پایان تموم شد. انگار اروگوئه خلاصه شده بود تو فورلان!
ولی مربی وقتی میبینه ستارش خسته شده و کارآیی شو از دست داده، کاری نداره تماشاگرها یا شرکتهای اسپانسر یا عاشقهای فولان یا ... چی میگن، فوری ستارشو میکشه بیرون ولی تو تیم ملی ما چی؟! دایی اگرچه همیشه باروحیه و جنگجویی خاصی بازی میکرد ولی تو سن چهل و خورده ای باید نود دقیقه بازی میکرد تاکید میکنم باید!! و برانکوی ترسو چه نقشی داشت! اون ترسو جرات تعویضشو نداشت! بخاطر همونه که حالا ما محتاج یه فوروارد نوک برای تیم ملی هستیم چون هیچ وقت عادت نکردیم به کس دیگه ای اعتماد کنیم تا بلاخره خود طرف کنار بکشه و بعدش چه شده!؟ هیچی علی مونده و حوضش ... !!!
آره فرق ما با این تیمهایی که میخوان بزرگ شن اینه. البته اصلاح میکنم یکی از هزاران فرق ما اینه
--------------
خوب از بحث منحرف نشیم. اخرین امید آمریکای جنوبی هم سوخت و قهرمان اروپاییه
بعضیا باید بیان جوابگو باشن دیگه ، نه؟!:4: تازه شانس آوردین تو دروازه وندرسار نبود...
ولی ناراحت نشو . انصافا اروگوئه سزاورانه بازی کرد و میتونست شایسته فینالیست شدن باشه:گل:

rahim
07-07-2010, 01:25 AM
در مورد تيم ملي بات موافقم انها همه براي تيم ملي وسيله هستند ما تيم ملي وسيله ايي در اختيار يكي ويا دونفر هست .
در مورد جوابگو بودن كارشناساني كه مدام مي گفتند اروپا بازنده اصلي اين جامه نه افريقا بيان جواب بدن نه اقا كوچولو كه همه اميدش اروگوئه بود :4:

rahim
07-07-2010, 01:29 AM
اينهم جايي ديدم بد نديدم شما هم ببينيد .
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/07/06/futbol/mundial_2010/1278367440_0.jpg

تیم منتخبا المان و اسپانیا به نقل از مارکا

======================================

سايت گل- كساني كه جام جهاني را براساس يك قاعده تقارني پيش بيني مي كنند، معتقدند براين اساس اكنون نوبت قهرماني آلمان است.
به گزارش بخش كره اي سايت گل، اين افراد جام جهاني 1982 اسپانيا را به عنوان مركز اين الگو در نظر مي گيرند. يك جام قبل و بعد اين جام، آرژانتين قهرمان جهان شد( 1986 و 1978) دو جام جهاني قبل و بعد قهرماني به آلمان غربي رسيد و سه جام جهاني قبل و بعد نيز برزيل جام جهاني را فتح كرد (1970 و 1994).
اين الگو در جام جهاني 1966 و 1998 تا اندازه نقض شد اما مي توان اين طور استدلال كرد كه در اين جام جهاني ها قهرماني به تيم هاي ميزبان رسيد

http://u.goal.com/103000/103086.jpg

Masoud
07-07-2010, 01:18 PM
بالاخره تیم مصطفوی هم شکست خورد و رفت واسه رده بندی.
هلند شایسته حضور تو فینال بود.....کسی که برزیل رو حذف کنه حتی اگه قهرمان هم شه کسی نمیتونه بگه حقش نبوده !
امشب عجب بازی ای خواهد بود.
یعنی اختاپوسه راست گفته ؟

راستی پویا از جو سینما برامون عکس بیار

Hojat
07-07-2010, 08:17 PM
نكته منفي بازي هم گزارش خياباني بود كه كيفيت بازي رو پايين اورد .
اين تيكه رو داشته باشيد .

اسم هلندو با مداد بنویسین که شاید بعدا بخواین پاکش کنین!

تکنیک های زیادی برای نشنیدن صدای این بشر هستش مثلا صدای تی وی رو ببندی

rahim
07-07-2010, 08:21 PM
لامصب اين خياباني با اون گزارشش كيفيت بازي رو مياره پايين .
به نظرم برنده بازي امشب قهرمانه .
اروگوئه هم چهارمه .

Rainyboy
07-07-2010, 09:24 PM
لامصب اين خياباني با اون گزارشش كيفيت بازي رو مياره پايين .
به نظرم برنده بازي امشب قهرمانه .
اروگوئه هم چهارمه .

آره رحیم جان واقعا راست میگی
از چند روز پیش دعا کردم خدایا ، این فردوسی پور بازی امشب رو گزارش کنه...
چون استرس زیاده و بعضی از این این گزارشگرا با حرفای بی ربطشون میرن رو اعصاب آدم!
مخصوصا وقتی ...

rahim
07-07-2010, 09:33 PM
به نظرم بازي امشب مزدك گزارش كنه فردوسي پور احتمالا فينال گزارش كنه .رده بندي هم كه لابد جوات خان هستند .

rahim
07-07-2010, 11:12 PM
تا الان كه اسپانيا عالي بوده دقيقه 12 هست والمانها هنوز دارند دفاع مي كنند .

rahim
07-07-2010, 11:14 PM
المان شانس اورد ضربه سر خطرناك پيول ازبالاي دروازه گذشت.

rahim
07-07-2010, 11:16 PM
اولين ضربه كرنر نصيب المانها شد ويك موقيت نصيب المان شد دوباره كرنر شد .
نه نشد .

rahim
07-07-2010, 11:17 PM
خب مزدك هم طبع طنزش گل كرده اوزيل با مير باقري مقايسه ميكنه.......
خب المانها به بازي برگشتند .

Masoud
07-07-2010, 11:54 PM
نیمه اول تموم شد.
واقعا المان تو قوطی بوده.
مطمئنم اگه عادل گزارش گر بود میگفت : واقعا حیفه این اسپانیا حذف شه

نمیدونم پویا اینا الان دارن تو سینما چی میکشن :4: ولی فکر میکنم از خجالت سرشون پایینه و دارن دعا دعا میکنن یا برسه پنالتی یا یه دونه بزنن و همشون بچسبن تو محوطه و دفاع کنن.

pesarjonoob
07-08-2010, 12:06 AM
چه شوتی زد ژاوی الونسو

pesarjonoob
07-08-2010, 12:15 AM
نیمه دوم نیمه مربی مال اسپانیاست تا الان:perspolis:اسپانیا

pesarjonoob
07-08-2010, 12:30 AM
گلللللللللللللللللللللللل للللللللللل
پویال یک گل زیبا میزنه
اسپانیا 1-المان 0

pesarjonoob
07-08-2010, 12:52 AM
اسپانیا برد
تبریک به خودم و همه اسپانیایی ها

redboy2atishe
07-08-2010, 12:52 AM
المان سولاخ شد!
خوبیه المان اینه که ارژانتین کش خوبیه ...
اما غوطی کبریتی بودا ...
اسپانیا همین جوری بازی کنه قهرمانه ان شاالله ...

Rainyboy
07-08-2010, 12:54 AM
اول باید بگم
- ما که طرفدار تیم ملی هستیم!
- بعدشم طرفدار اون تیمی که بهتر بازی کنه!
سومم که هیچی دیگه .. تیم ما بدک نبود ولی اسپانیا بهتر بود
مبارک طرفداراش

Masoud
07-08-2010, 12:57 AM
واقعا میتونم بگم اسپانیا این بازی فوق العاده بود
عالی بود.
صد در صد باید میبردن . بیشتر از صدر در صد :4:
ژاوی روانی کننده بازی میکنه و اگه واقعا بهترین بازیکن رو ندن بهش خیلی خنگن.
ما که طرفدار هیچ کدوم نبودیم ولی به اسپانیاییها تبریک میگم.
مبارکشون باشن و 90% قهرمانن

rahim
07-08-2010, 12:58 AM
المان سولاخ شد!
خوبیه المان اینه که ارژانتین کش خوبیه ...
اما غوطی کبریتی بودا ...
اسپانیا همین جوری بازی کنه قهرمانه ان شاالله ...

جنابعالي بيكاري هي راه مي افتي به ارژانتين وديگو گير ميدي .
الله اكبر از دست اين جماعت .

redboy2atishe
07-08-2010, 01:04 AM
خیلی دوست داشتم جای هلند برزیل بود ...
میخواستم بین دوگانگی شخصیتی قرار بگیرم نشد ...
رحیم اونو گفتم خودتو قاطی ما نکنی!
پدرو خیلی خودخواه بود پاس نداد تورس گل بزنه ...

Masoud
07-08-2010, 01:28 AM
اگه المان تو اخر بازی میزد و اسپانیا حذف میشد من مطمئنم پدرو میرفت یه کشور دیگه و بر نمیگشت اسپانیا.......
دقیقا داشت مثل ریوالدو میشد که کل برزیل تا اخرین روز بازیش تو تیم ملی ازش متنفر بودن

lionel messi 10
07-08-2010, 01:40 AM
بنظره شما در دیداره فینال بین اسپانیا و هلند چه اتفاقی خواهد افتاد و کدوم تیم برای اولین بار قهرمانه جهان خواهند شد؟!

asal
07-08-2010, 01:45 AM
100 در 100 اسپانیا قهرمان میشه:jashnmm:

lionel messi 10
07-08-2010, 01:58 AM
منم همین نظرو داشتم و خواهم داشت ولی مطمئنم که هلند میاد بازیو به پنالتی بکشونه(یعنی بسته بازی میکنه مثله پاراگوئه و سوئیس)ولی از لحاظه توان بدنی 100% کم میارن و اسپانیا بازی تو 90 دقیقه تموم میکنه.

pintorico
07-08-2010, 07:34 AM
هلند رو دست كم نگيريد.
درسته كه اسپانيا تيم فوق العاده ايه و به گفته مجيد جلالي داره فوتبال فردا رو بازي مي كنه اما هلند تيميه كه بيست و چهار تا بازي اخيرش رو نباخته و تو اين 24 تا بازي با تيمهاي بزرگي از جمله برزيل بازي كرده. به نظر من بازي پرگلي ميشه. هلند بازي رو نميبنده چون اهل ضد فوتبال نيست و به همين خاطر احتمال گل خوردنش زياده اما از اون طرف با انجام يه بازي شناور و البته ضعف نسبي دفاع اسپانيا كه تو بازي با آلمان هم به چشم خورد ( هر بار كه آلمان تونست از زير فشار اسپانيا بيرون بياد حمله هاي خطرناكي رو دروازه اسپانيا انجام داد ) احتمال گلزني هلند هم زياده. پس فكر كنم بازي پر گلي رو ببينيم و يه فينال خاطره انگيز تو تاريخ جام جهاني ثبت ميشه.

pesarjonoob
07-08-2010, 10:42 AM
اسپانیا
قهرمانه
اسپانیا

g.hoseyn
07-08-2010, 10:52 AM
اسپانیا هلند رو هم مثل آلمان می ترکونه
اما خداییش فکرمی کنم آلمانیا با این بازی اسپانیا تحقیرشدن

pesarjonoob
07-08-2010, 11:04 AM
اره اسپانیا تیم خوبیه
عالیه .
پیش به سوی قهرمانی.
ولی داوری گند دیشب حال نکردم.
مخصوصا کمک داورا .
ژاوی خوب بود.
کاسیاس عالی بود.
داوید ویا هم خیلی خوب بود.
فقط خداکنه گزارش گر فینال عادل باشه که از گزارشگری خیابانی بدم امد.

RED STORM
07-08-2010, 11:07 AM
به جوانان شجاع و غيور تيمم افتخار ميكنم و برايشان كلاه از سر بر ميدارم و ايستاده با تمام وجود برايشان كف ميزنم...

شما ما راسربلند كرديد...

منتظر ميمانيم تا ببينيم در دنياي وارونه 4 سال بعد كدام تيم هواداران جديدي پيدا ميكند و كدام تيم پر طرفدار امروز تنها ميشود...

هميشه آلماني بوده ايم و هميشه آلماني خواهيم ماند...

دیشب اسپانیا میلیونها طرفدار قلابی داشت ...

RED STORM
07-08-2010, 11:09 AM
آره اگه داورش درست داوری میکرد که باید اخر نیمه اول یه پنالتی واسه آلمان میگرفت و راموس رو هم اخراج میکرد!

pesarjonoob
07-08-2010, 11:15 AM
خیلی هم افسایدی هایی که افساید نبود برای ما میگرفت.

g.hoseyn
07-08-2010, 11:24 AM
اون صحنه ای که پویا جان می گه بیرون محوطه بوداما تو محوطه زمین خورد

pesarjonoob
07-08-2010, 11:27 AM
افرین منم فراموش دست درد نکنه حسین جان.
پویا جان اشتباه داوری جزوی از بازی است.
اینو تو پیس فارسی یاد گرفتم.:4:

RED STORM
07-08-2010, 11:54 AM
نه نیمه اول رو میگم
که اوزیل رو زدن
همون صحنه هم که اصلا خطا نگرفت(آخرای بازی باستین رو زدن)

Masoud
07-08-2010, 12:03 PM
اصلا با حرفت موافق نیستم پویا خان
من از جام جهانی 94 که 4 سالم بود تا چند سال گذشته به طور اتیشی طرفدار برزیل بودم ولی الان یکی دو سالی هست که دیگه با فوتبال ملی حال نمیکنم و 99% فوتبالی بودن خودم رو با پرسپولیس میدونم ....
خیلی ها شاید مثل من هم وجود داشته باشن که الان طرفدار هیچ تیمی نیستن و از فوتبال زیبا لذت میبرن.
اسپانیا دیشب هم نمونه ای از اون فوتبال زیبا بود که واقعا ادم رو محو خودش میکرد و همه ازش لذت میبرن.

اونهایی که دیشب طرفدار اسپانیا بودن قلابی نبودن طرفدار فوتبال به معنای واقعیه فوتبال بودن !

RED STORM
07-08-2010, 12:28 PM
مطمئنی؟
مطمئنی که طرفدارهای ایتالیا و انگلیس و آرژانتین دیشب طرفدار اسپانیا نبودن؟
مطمئنی که اسپانیا تو همین 2 سال گذشته طرفداراش 5 برابر نشدن؟
مطمئنی که اگه دوره بعد فرانسه قهرمان شه همه خودشونو طرفدار متعصب و دو آتیشه فرانسه معرفی نمیکنن؟

بعضی تیما اصالت دارن
مثل آلمان مثل برزیل و مثل ایتالیا
یه سری تیما هم هستن که جرقن
مقطعی هستن
تو یه برهه میان و طرفدار جمع میکنن
حذب باد ...

RED STORM
07-08-2010, 12:30 PM
دیشب بعد از بازی جلوی سینما

http://up.iranblog.com/Files/cb37b286a34541eca723.JPG

سرتو بالا بگیر
به عشقت افتخار کن
آینده مال توئه...

pesarjonoob
07-08-2010, 12:34 PM
بله اسپانیا داره نزدیک میشه به قهرمانی.
به امید قهرمانی اسپانیا.
خوب المان هم جا موند رقیب اصلی در نظر سنجی برای پرسپولیس.
فقط هلندی ها موندن .
به امید قهرمانی اسپانیا:perspolis:

mohsen.8
07-08-2010, 12:43 PM
بازی زیبایی بود اسپانیا خیلی قشنگ بازی کرد ولی حق آلمان بود که بره فینال. چون دوتا قدرت بزرگ جهان با اون همه ستاره رو له کرد ولی اسپانیا باید همون بازی با پاراگوئه حذف میشد. اما دیروز حق اسپانیا بود که ببره
در کل جام جهانی بسیار مسخره ای بود امسال فقط بازی های آلمان برای من جذاب بود و لذت بردم
جامی که هلند فینالیستش باشه باید فاتحه ی اون جام خوند
در مورد هوادار با حرف پویا کاملا موافقم. کسایی که طرافدار اسپانیا بودن اکثرا حذب باد بودن و هوادارای رئال و بارسا به خاطر بازیکنای مورد علاقشون طرافدار این تیم شدن البته هنوز هم به گرد پای طرافداری برزیل و آرژانتین و آلمان نمیرسن. مسابقه پیامک دیروز هم دلیل نداشت که طرافدارهای اسپانیا بیشتر باشن
خیلی ها شاید بی طرف بودن ولی به خاطر بازی زیبای اسپانیا به اسپانیا رای دادن یا من دیروز طرافدار آلمان بودم ولی به اسپانیا رای دادم که میبره چون از اول بازی معلوم بود. قبل بازی هم 50 به 50 بود اما وسط بازی چون اسپانیا خیلی خوب بازی کرد درصدش بیشتر شد
ولی در کل آلمان تیم بسیار خوب و قابل احترامی هست
تیم های مثل آلمان و برزیل و آرژانتین تیم هایی هستن که جایگاه ثابت تو جهان دارن و تیم های به دوران رسیده و جدیدی مثل هلند و اسپانیا به زودی به روزهای گذشته ی خودشون برمیگزدن چون سال ها یا بهتره بگم قرن ها طول میکشه تا بتونن به افتخارات و شخصیت تیم هایی مثل برزیل- ایتالیا و آلمان برسن

pesarjonoob
07-08-2010, 12:44 PM
من چون طرفدار رئال بودم .
از تیم اسپانیا هم خیلی خوشم میمود.
وبازی هاشو نگاه میکردم.
ولی اونموقع من طرفدار سرسخت تیم ملی بودم .از خداداد عزیزی هم خیلی خوشم میمد.

rahim
07-08-2010, 01:01 PM
اصلا با حرفت موافق نیستم پویا خان
من از جام جهانی 94 که 4 سالم بود تا چند سال گذشته به طور اتیشی طرفدار برزیل بودم ولی الان یکی دو سالی هست که دیگه با فوتبال ملی حال نمیکنم و 99% فوتبالی بودن خودم رو با پرسپولیس میدونم ....
خیلی ها شاید مثل من هم وجود داشته باشن که الان طرفدار هیچ تیمی نیستن و از فوتبال زیبا لذت میبرن.
اسپانیا دیشب هم نمونه ای از اون فوتبال زیبا بود که واقعا ادم رو محو خودش میکرد و همه ازش لذت میبرن.

اونهایی که دیشب طرفدار اسپانیا بودن قلابی نبودن طرفدار فوتبال به معنای واقعیه فوتبال بودن !

مطمئنی؟
مطمئنی که طرفدارهای ایتالیا و انگلیس و آرژانتین دیشب طرفدار اسپانیا نبودن؟
مطمئنی که اسپانیا تو همین 2 سال گذشته طرفداراش 5 برابر نشدن؟
مطمئنی که اگه دوره بعد فرانسه قهرمان شه همه خودشونو طرفدار متعصب و دو آتیشه فرانسه معرفی نمیکنن؟

بعضی تیما اصالت دارن
مثل آلمان مثل برزیل و مثل ایتالیا
یه سری تیما هم هستن که جرقن
مقطعی هستن
تو یه برهه میان و طرفدار جمع میکنن
حذب باد ...

بازی زیبایی بود اسپانیا خیلی قشنگ بازی کرد ولی حق آلمان بود که بره فینال. چون دوتا قدرت بزرگ جهان با اون همه ستاره رو له کرد ولی اسپانیا باید همون بازی با پاراگوئه حذف میشد. اما دیروز حق اسپانیا بود که ببره
در کل جام جهانی بسیار مسخره ای بود امسال فقط بازی های آلمان برای من جذاب بود و لذت بردم
جامی که هلند فینالیستش باشه باید فاتحه ی اون جام خوند
در مورد هوادار با حرف پویا کاملا موافقم. کسایی که طرافدار اسپانیا بودن اکثرا حذب باد بودن و هوادارای رئال و بارسا به خاطر بازیکنای مورد علاقشون طرافدار این تیم شدن البته هنوز هم به گرد پای طرافداری برزیل و آرژانتین و آلمان نمیرسن. مسابقه پیامک دیروز هم دلیل نداشت که طرافدارهای اسپانیا بیشتر باشن
خیلی ها شاید بی طرف بودن ولی به خاطر بازی زیبای اسپانیا به اسپانیا رای دادن یا من دیروز طرافدار آلمان بودم ولی به اسپانیا رای دادم که میبره چون از اول بازی معلوم بود. قبل بازی هم 50 به 50 بود اما وسط بازی چون اسپانیا خیلی خوب بازی کرد درصدش بیشتر شد
ولی در کل آلمان تیم بسیار خوب و قابل احترامی هست
تیم های مثل آلمان و برزیل و آرژانتین تیم هایی هستن که جایگاه ثابت تو جهان دارن و تیم های به دوران رسیده و جدیدی مثل هلند و اسپانیا به زودی به روزهای گذشته ی خودشون برمیگزدن چون سال ها یا بهتره بگم قرن ها طول میکشه تا بتونن به افتخارات و شخصیت تیم هایی مثل برزیل- ایتالیا و آلمان برسن

قصد نداشتم صحبت كنم در مورد بازي ولي بحثي شد كه مدتها منتظرش بودم.
اول اينكه بايد به سليقه همه احترام گذاشت اين درست .
ولي در مورد اصالت واينكه جمعيت زيادي الان طرفدار اسپانيا وهلند شدند خدمتان عارضم كه بله از هر 10 علاقمند فوتبال 5 نفر موج سوار ن يعني با هر دوره طرفدار همون تيم ميشن .
3 نفر طرفدار 5 يا 6 تيمخوب ميشن وبراشون زياد مهم نيست .
علاقمند واقعي وطرفدارتك تيمي خيلي كم داريم .
خب من نسبت به سن وتجربه ام ميگم .در اون سالهاي دهه 90 خيلي ها طرفدار المان .برزيل وارژانتين وايتاليا بودند . هلند هم طرفداربيشماري داشت
اسپانيا وفرانسه هيچ .
تيمهاي ميلان وليورپول واقعا طرفدارداشتند بعدها با روكود انها وامدن نسل جديد وظهور تيمهاي مثل فرانسه و.....
حتي در زمينه باشگاهي ارسنال و................
سيل هواداران به سمت اينور سرازير شد وتعداد خيلي كمي روي همون تيمهاي قديمي خودشان موندند.
من خودم از اون جمع زيادي كه طرفدار ليورپول بودند فقط موندم بقيه هم منچستري وارسنالي و...
اين بد نيست كه ادمها تيمهاي قوي را عاشق باشند ولي مطمئنا واقعي به معناي كامل نيست الان طرفداران فرانسه كجان .
طرفدراان اسپانيا هم كه اكثريت دختران نوجوان هستند قصد توهين ندارم ولي ديگه ميشه حدس زدچي مي خوام بگم الان ميانگين سني طرفدران اسپانيا رو در نظر بگيريد دقيقا با شرايط زمان خودشان هستند يعني در زمان اوج گيري اسپانيا ولي دلم مي خواد دورهاي بعدي كه اسپانيا تو اوج نباشه ايا همين تعداد هوادار داره .
المان سال نود تو محل ما 30 هوادار داشت سال 96 8 هوادار داشت هلند هم 1 يكي مونده بود .
هوادار واقعي اونه كه با امواج زمانه تغيير نكنه وبمونه .

Masoud
07-08-2010, 01:19 PM
درسته خیلی ها با برد و باخت تیمها تیمشون رو عوض میکنن ولی خیلی ها هم هستن که اصلا طرفدار تیمی نیستن و از فوتبال لذت میبرن.
شاید عادل فردوسی پور هم کسی باشه که هر بازی ای میبینه طرفدار یه کدومشونه پس نمیشه گفت حزب باده چون فوتبال زیبا رو دوست داره مثل خیلی ها.
در هر صورت تو جام جهانی همیشه این صحبت ها بوده.

rahim
07-08-2010, 01:36 PM
بله قبول دارم خيلي ها طرفدار تيم خاصي نيستند وفقط فوتبال نگاه مي كنند دقيقا يك چيزي مثل پدر من .
اما طرفدار واقعي تيمها خيلي كمه وخيلي ها هميشه سوار بر احساسات وامواج هستند .
نمونه داخليش هم ميشه مثال زد كه جاش نيست .
اما زماني كه خودم سنم كم بود يك سري تيمها همبود كه هوادار داشتند ولي الان فكر كنم نسلشون منقرض شدند ويا در حال انقراضن .اين طبيعت فوتباله .
روماني اون زمان هوادارداشت باور ميكني به خاطر سبك بازيش وهاجي كاپيتانش وهمينطور باشگاه استوا بخارست روماني كه اون زمان سري تو سرها داشت .
من حتي هوادار بلژيك هم ديدم كه سفت وسخت عاشق ميشل پرودم واينزوشيفو بود .
خودم واقعا از همون اول كه معني فوتبال رو فهميدم طرفدار ليورپول شدم وارژانتين .اين داشته باش كه در اون موقع موج المان وهلند خيلي قوي بود خوزستاني جماعت هم برزيل رو عشق بود .
ميلان ويوه وخيلي تيمهاي ديگه هم تو اوجشون بود ميلان نزديك يك سالباخت نداده بود وركورد زده بود همه عاشقش شده بودند ولي من هنوز ليورپول دوست داشتم وبه عشقش موندم .

agha
07-08-2010, 01:37 PM
به جوانان شجاع و غيور تيمم افتخار ميكنم و برايشان كلاه از سر بر ميدارم و ايستاده با تمام وجود برايشان كف ميزنم...

شما ما راسربلند كرديد...

منتظر ميمانيم تا ببينيم در دنياي وارونه 4 سال بعد كدام تيم هواداران جديدي پيدا ميكند و كدام تيم پر طرفدار امروز تنها ميشود...

هميشه آلماني بوده ايم و هميشه آلماني خواهيم ماند...

دیشب اسپانیا میلیونها طرفدار قلابی داشت ...
عالیه.
امیدوارم شما رو شکست بدیم تا بفهمین به تقلب بردن یعنی چی:4:

RED STORM
07-08-2010, 01:42 PM
دیگه مهم نیست که سوم بشه یا چهارم!
حتی به نظر من باید از اونایی که کمتر بازی کردن استفاده کنه!
البته مولر و کلوزه شانس آقای گلی دارن!
نوئر نامزد بهترین دروازه بان جام هستش!
و مولر هم احتمال 90% بهترین بازیکن جوان جام میشه!

rahim
07-08-2010, 02:07 PM
كلوزه فكر كنم اگر دو گل بزنه تا سالها كسي نتونه ركوردش بزنه .
به نظرم مولر بايد به عنوان بازيكن جوان شناخته شه كسي ديگه در اين حد نديدم.
بهترين بازيكن جام هم از نظر من ژاويه .
براي همين ميگم اسپانيا قهرمانه چون تا بوده اين بوده كه تيمي كه رهبر وميدان داري خوبداشته برده .
به نظرم به هركس غير از ژاوي جايزه بهترين بازيمن بدن بي عدالتيه .

lionel messi 10
07-08-2010, 04:37 PM
اگه اون خطا هستش پس اون صحنه ای که روی راموس خطا شدو چی میگید.و اون صحنه ای که شما میگید پنالت بود اصلا درست نیست خطا بود ولی بیرون از محوطه.

lionel messi 10
07-08-2010, 04:39 PM
و یک نکتهء بسیار مهم این تاپیکو من برای بحث در مورده فینال درست کردم بیشتر در مورده فینال صحبت کنید دیگه اون بازی گذشت و بحث اصلی بازی فینال هستش.
با تشکر

Karim
07-08-2010, 05:13 PM
من به شخصه هر 2 تیم رو دوست دارم.
هر 2 تیم فقط با یک غول روبرو شدن و از پسشون به خوبی بر اومدند.
هلند غیر قابل پیش بینی هست.اسپانیا اما نه!یعنی اگه هلند برد باید تعجب کرد اما اگه اسپانیا برد هیچ جای تعجبی نداره!وقتی اسپانیا دم محوطه 6 قدم حریف 3،4 تا پاس رد وبدل میکنن باید به این تیم احترام گذاشت.
خط میانی اسپانیا هر تیمی رو نابود میکنه.
به نظرم اسنایدر و روبن و ژاوی و ویا در 2طرف تعیین کننده خواهند بود.
پیش بینی من قهرمانی اسپانیاست

pesarjonoob
07-08-2010, 05:16 PM
جو کارشناسیم گرفته .:4:
به نظر بنده اسپانیا با محره هایی که داره ترس و دلهره در هلندی هامیتواند ایجاد کند.
و اما بازی اسپانیا میتونه از سرعت اینیستا و راموس در دو گوش استفاده کنه .
و وسط زمین هم بدن به دو ژاوی ها.با پاسکاری ژاوی بارسی و شوت های قشنگ ژاوی رئالی میتونند حساب کنند.
دفاع هم که عالیه .دیگه چی بگم دفاع میاد گل میزنه .این از عالی بودن دفاع میگه.
نتیجه گیری:اسپانیا قهرمانه:perspolis:

lionel messi 10
07-08-2010, 05:19 PM
داش کریم از نظری که دادی کاملا سپاس گزارم معلومه فوتبالو از نگاه منطقی میبینی تا احساسی منم روی اسپانیا نظره قهرمانی دارم.

g.hoseyn
07-08-2010, 06:17 PM
من دقیقا نمی دونم از کی طرفدار اسپانیا بودم اما یادمه دروازبانشون زوبی زارتا بود وخیلی ازش خوشم میومد
اما یه چیزی خوب یادمه واونم اینه که از بچگیم از سه تیم فرانسه-ایتالیا وآلمان (باعرض پوزش از پویا جان)حالم به هم می خورد(اخیرا پرتغال هم بهشون اضافه شده) این جامم خیلی حال کردم که اون دوتا له شدن وفقط آلمان تا نیمه نهایی اومد
آلمان هم به نظر من جام جهانی بعدی باید به جای 11بازیکن غیرآلمانی همه رو غیر آلمانی بیاره تا مشکلش حل شه:4:

g.hoseyn
07-08-2010, 06:27 PM
ضمنا من بابامم طرفدار آلمانه ودیشب بعد از بازی زنگ زدم بهش ورواعصابش قدم زدم و فحش خوردم
10-15 سال پیش یه نفر تو تبریز بود که طرفدار سرسخت آلمان بود ویارو روانشم پاک بوداون موقع هرکی به این می گفت آلمان چزدی(یعنی آلمان خراب کرد البته بی ادبانش)طرفو دنبالش می کرد اگرم می گرفتش میزدش خیلی با حال بود الان دیگه ازش خبر ندارم

agha
07-08-2010, 06:28 PM
من دقیقا نمی دونم از کی طرفدار اسپانیا بودم اما یادمه دروازبانشون زوبی زارتا بود وخیلی ازش خوشم میومد
اما یه چیزی خوب یادمه واونم اینه که از بچگیم از سه تیم فرانسه-ایتالیا وآلمان (باعرض پوزش از پویا جان)حالم به هم می خورد(اخیرا پرتغال هم بهشون اضافه شده) این جامم خیلی حال کردم که اون دوتا له شدن وفقط آلمان تا نیمه نهایی اومد
آلمان هم به نظر من جام جهانی بعدی باید به جای 11بازیکن غیرآلمانی همه رو غیر آلمانی بیاره تا مشکلش حل شه:4:
پس دور پیش که همشون اول تا سوم شدن و اسپانیا از فرانسه باخت یک سال پیر شدین.نه؟:4:

g.hoseyn
07-08-2010, 06:37 PM
پس دور پیش که همشون اول تا سوم شدن و اسپانیا از فرانسه باخت یک سال پیر شدین.نه؟:4:

آره خداییش یکسالم نه ده سال پیر شدم

Karim
07-08-2010, 06:40 PM
مصطفی جان کسی نپرسید شما هم حرفی نزدی!بگو ببینم خورشید هنوز بر شما میدرخشد؟!
من اروگوئه رو به خاطر فورلان خیلی دوست دارم.گرچه با قرعه آسون به نیمه نهایی رسید.خاک بر سر امثال فرانسه وایتالیا و برزیل و انگلیس

agha
07-08-2010, 07:57 PM
مصطفی جان کسی نپرسید شما هم حرفی نزدی!بگو ببینم خورشید هنوز بر شما میدرخشد؟!
من اروگوئه رو به خاطر فورلان خیلی دوست دارم.گرچه با قرعه آسون به نیمه نهایی رسید.خاک بر سر امثال فرانسه وایتالیا و برزیل و انگلیس
دوست عزیز
شما لازم نیست وقتی دو نفر دارن با هم حرف می زنن خودتونو بندازین وسط.
خورشید تا همین جا هم که درخشید بس بود.
بهتر از سه شیر انگلیس بود که آبروی هر چی شیره بردن:4:
قرعه آسون؟:4:
آن چه در چنگ ماست--حاصل یک جنگ ماست:4:
ما هم اگه دوم می شدیم تو گروه می افتادیم طرف شما.
اما با هوش و درایت و تکنیک و فولان:4:اول شدیم.
اگر ما هم مثل انگلیس بازی می کردیم و دوم گروه می شدیم بازی اولمون با آرژانتین بود.اما اول شدیم.

babak red
07-08-2010, 08:57 PM
وای من نمیدونم چی بگم واقعا چون دوتا تیم محبوبم اومدن فینال

دارم از خوشحالی سکته میزنم.یعنی کی قهرمان میشه واقعا؟

برام فرقی نمیکنه کی قهرمان میشه چون جفتشون رو دوست دارم.هلند نشون داده که خیلی خطرناکه واسپانیا هم نشون داده که به هیچ تیمی باج نمیده

lionel messi 10
07-09-2010, 01:44 AM
چه جالب ولی مطمئن باش اسپانیا قهرمان میشه چه از دیده احساسی و چه از دیده منطقی.
به هرحال بازی زیبا و حساسی خواهد بود چون تا به حال دو تیم قهرمان جهان نشدن!

حاتم ایرانی
07-09-2010, 02:21 AM
به نظر منم بازی قشنگی هست
هردوشون خیلی خوب بازی کردنو تا اینجا رسیدن
ولی یادمون نره اسپانیا تو جام یه باخت داشته ولی هلند همشو با برد گذرونده
هلند خط حمله خوبی داره مخصوصا با آماده شدن روبن بهتر شده و حرکاتش میتونه دفاع اسپاینا رو به هم بزنه ولی باید فشار بیاره تا موفق بشه
اسپانیا با پاس کاری که میکنه میتونه هر تیمی رو از جریان بازی در بیاره و موفق به گل زنی بشه
پس دفاع هر دوتیم خیلی مهمه واسه نتیجه
فک نکنم بازی پر گل از آب دربیاد چون هردوتیم دفاعتشون خوبه و کم گل خوردن
من که هنوز به نتیجه نرسیدم که کدومشون میبره
بعدا یکیشونو انتخاب میکنم میگم
چون دوست دارم از هردوشون ببرن

lionel messi 10
07-09-2010, 02:43 AM
هیچی معلوم نیست ولی احتمال برده اسپانیا خیلی بیشتره.

agha
07-09-2010, 11:45 AM
مهم اینه که هر کی ببره تازه می تونه یک بار قهرمان بشه.
ولی اروگوئه 2بار قهرمان شده.

pesarjonoob
07-09-2010, 03:44 PM
اره جالبش اینجاست.
ولی هلند بیشتر سابقه داره تا اسپانیا .
ولی اسپانیا قهرمانه:perspolis:

Karim
07-09-2010, 06:07 PM
مهم اینه که هر کی ببره تازه می تونه یک بار قهرمان بشه.
ولی اروگوئه 2بار قهرمان شده.
اون موقعی که اروگوئه 2 بار قهرمان شد هنوز توپ اختراع نشده بود:p:

Masoud
07-09-2010, 06:11 PM
اون موقعی که اروگوئه 2 بار قهرمان شد هنوز توچ اختراع نشده بود:p:

میشه کریم جان معنی توچ رو هم به من بگی :4:

بازی خیلی خیلی قشنگی خواهد بود به نظرم و امیدوارم تیمی که قشنگتر بازی میکنه که احتمالا اسپانیا هست قهرمان شه.
ولی مهمتر از قهرمانی دوست دارم ژاوی بهترین بازیکن جام شه.

هلندی ها هم خیلی هاشون خودشون قبول کردن دومی رو راضی هم هستن.
به قول عادل که 2002 میگفت اگه به المان ها اول جام میگفتن شما دوم میشید کلی راضی بودن به نظرم به هلندی ها هم اول جام میگفتی دوم میشید از خوشحالی سکته میکردن !

Karim
07-09-2010, 06:18 PM
سوتی املایی بود.کمال همنشینی چون ممل بندری بر من اثر کرد یه لحظه.ویرایش کردم.منظور توپ بود.

agha
07-09-2010, 06:30 PM
اون موقعی که اروگوئه 2 بار قهرمان شد هنوز توپ اختراع نشده بود:p:
آره اون زمان نصف دنیا نمی دونستن فوتبال یعنی چی.
حالا اومدن با پول تیماشون از ما جلو زدن.

pesarjonoob
07-09-2010, 06:39 PM
دیدی کریم جان من میدونیتم منظورت توپه .
ولی خیلی باحالم بهت رحم کردم:4:
اسپانیا :perspolis:
اشو چکو اسپانیا یا لا:4:

pesarjonoob
07-09-2010, 09:25 PM
از همین حالا به هوادارن اسپانیا که در پیش بینی شرکت کردند تبریک میگم.
:perspolis:اسپانیا

حاتم ایرانی
07-09-2010, 11:54 PM
منم فک میکنم که اسپانیا میبره

lionel messi 10
07-10-2010, 01:14 AM
اوروگوئه آلمانو میبره میگین نه حالا نگاه کنید.بازی فینال هم که دیگه نیازی به گفتن نداره اسپانیا.......:perspolis:

حاتم ایرانی
07-10-2010, 01:15 AM
شاید آلمان از باخت سرشکسته باشه و واقعا این اوروگوئه هست که میبره

lionel messi 10
07-10-2010, 01:28 AM
لطفا هر چه زودتر بازی فینال و رده بندیو پیش بینی کنید.
مخصوصا رده بندی که امشب هستش.
با تشکر

lionel messi 10
07-10-2010, 01:32 AM
دیداره رده بندی

شنبه 19/4/89

ساعت 23:00

آلمان vs اوروگوئه

دیداره فینال

یکشنبه 20/4/89

ساعت 23:00

اسپانیا vs هلند

lionel messi 10
07-10-2010, 01:34 AM
رده بندی

آلمان2-1اوروگوئه

فینال

اسپانیا2-0هلند

Masoud
07-10-2010, 01:42 AM
فرزاد جان شرمنده این تاپیک رو بستم چون که با تاپیک پیش بینی اصلی مسابقات قاطی میشه.
راجب بازی و نتیجه و نظراتشون هم همه میتونن تو تاپیکهای مربوطش نظر بدن.
انشالله که ناراحت نشده باشی

lionel messi 10
07-10-2010, 02:24 AM
دقیقا همینطوره.

حاتم ایرانی
07-10-2010, 02:30 AM
حالا بزار ببینیم پویا میبره یا مصطفی

lionel messi 10
07-10-2010, 04:06 AM
خوب معلومه دیگه مصطفی میبره:4:

agha
07-10-2010, 11:12 AM
شاید آلمان از باخت سرشکسته باشه و واقعا این اوروگوئه هست که میبره

دقیقا همینطوره.

اوروگوئه آلمانو میبره میگین نه حالا نگاه کنید.بازی فینال هم که دیگه نیازی به گفتن نداره اسپانیا.......:perspolis:

آقا جان ما این جوری نگو دیدی 7.8 تا خوردیم دیگه روتون نشد بیاین انجمن:4:
من که از اول نمی گفتم اروگوئه قهرمانه می گفتم تیم قشنگی می باشد:4:

pesarjonoob
07-10-2010, 07:18 PM

حالا خودمون کی چشن قهرمانی بگیریم

mohsen.8
07-10-2010, 08:33 PM
به نظر من بازی یک طرفه ای خواهد بود. پیشاپیش قهرمانی اسپانیا رو به هواداراش تبریک میگم
اما جام نوزدهم از بی رحم ترین جام هایی بود که من دیدم .
هلند در حد و اندازه ای نبود که بیاد فینال جام جهانی و شک ندارم جلوی اسپانیا سر تعظیم فرود میاره
به نظر من دو تیم اسپانیا و هلند شایسته ی حضور در فینال نبودن.
هلند بازی با اسلواکی باید حذف میشد و اسپانیا هم به لطف داوری به مرحله ی نیمه نهایی رسید . با اینکه از اسپانیا خوشم میاد ولی باید قبول کرد که بازی با پاراگوئه به لطف داور تونستن شکست بدن این تیم رو
شایسته ترین تیم برای حضور در فینال تیم آلمان بود و از اون طرف جدول اگر اسلواکی هلند رو میبرد که واقعا حقش بود 3تا بزنه ممکن بود الان برزیل فینال باشه ولی فوتبال بی رحم هست
به نظرم تیم آلمان بدون شک مستحق قهرمانی بود و با بدشانسی به احتمال 90 درصد سوم میشه
جامی که دو تیم اروگوئه و هلند جز 4تا باشن باید فاتحش رو خوند
به نظرم بدترین جام جهانی تاریخ بود. جامی که تیم ها به داور باختن بازی هاشونو

Karim
07-10-2010, 09:37 PM
ضمن احترام گذاشتن به نوشته آقا محسن باید خدمتشون عرض کنم...
داداش گلم فوتبال در همه سطوح با اشتباه داوری همراه بوده.البته بعید میدونم برزیل با اشتباه داوری حذف شده باشه!به نظرم شما با تعصب خشک نوشتید مطلب بالا رو
در اکثر بازیا کم وبیش اشتباه داوری بود.اگر با"باید و شاید"بخواهیم قضاوت کنیم"شاید"این چهار تیم در نیمه نهایی نبودند!و"شاید"جام جهانی 90 درجه(180 درجه نه ها!) نتیجه هاش تغییر میکرد.مثلا گل سوم آمریکا به اسلوونی بی دلیل مردود اعلام شد و آمریکا حذف شد.و ...
هر تیمی به هرجایی رسید حقش همونه.نه بیش و نه کم

babak red
07-10-2010, 09:54 PM
به نظر من بازی یک طرفه ای خواهد بود. پیشاپیش قهرمانی اسپانیا رو به هواداراش تبریک میگم
اما جام نوزدهم از بی رحم ترین جام هایی بود که من دیدم .
هلند در حد و اندازه ای نبود که بیاد فینال جام جهانی و شک ندارم جلوی اسپانیا سر تعظیم فرود میاره
به نظر من دو تیم اسپانیا و هلند شایسته ی حضور در فینال نبودن.
هلند بازی با اسلواکی باید حذف میشد و اسپانیا هم به لطف داوری به مرحله ی نیمه نهایی رسید . با اینکه از اسپانیا خوشم میاد ولی باید قبول کرد که بازی با پاراگوئه به لطف داور تونستن شکست بدن این تیم رو
شایسته ترین تیم برای حضور در فینال تیم آلمان بود و از اون طرف جدول اگر اسلواکی هلند رو میبرد که واقعا حقش بود 3تا بزنه ممکن بود الان برزیل فینال باشه ولی فوتبال بی رحم هست
به نظرم تیم آلمان بدون شک مستحق قهرمانی بود و با بدشانسی به احتمال 90 درصد سوم میشه
جامی که دو تیم اروگوئه و هلند جز 4تا باشن باید فاتحش رو خوند
به نظرم بدترین جام جهانی تاریخ بود. جامی که تیم ها به داور باختن بازی هاشونو
ببین محسن جان داری یکم تند میری.اولا هلند حقش بود خیلی هم حقش بود.هلند تیمی بود که در مرحله مقدماتی جام جهانی 8 تا بازیشو برد وتیم اول اومد جام جهانی

وتافینال هم نه بازیها رو باخت نه مساوی کرد.تنها تیم بدون شکست جام جهانی بود وبدون تساوی.مدعیان رو هم شکست داده مخصوصا برزیل واروگوئه.پس مسلما حقش بود که بیاد فینال
امااسپانیا هم کاملا حقش بود که بیاد فینال چون تیمای قدرتمندی رو حذف کرده بود واین شانسی نیست.اسپانیا ستاره هاش از همه بیشتر بودوبازی تکنیکی ومفیدی رو ارائه دادن

به نظر من المان شایسته فینال نبود چون انگلیسی رو حذف کرد که از مرحله گروهی به زور اومد بالا.ارژانتینی رو حذف کرد که زود غافلگیر شد ومربیش هم انچنان تجربه ای نداشت که تیمشو جمع کنه.دیدین که روبرو اسپانیا نتونست تکون بخوره.اما بهت بگم که جامی که هلند واسپانیا فینالیستش باشن بهترین جام جهانی میشه.چون فوتبالی زیبا ومدرسه ای بازی میکنن واز تک اشتباهات بهترین استفاده رو میکنن.

babak red
07-10-2010, 10:04 PM
شاید خیلی از شماها هلند رو کاملا نشناسین ولی من چون طرفدارشم زیاد میشناسمش

هلند از وقتی یادم میاد یه تیم قوی بوده فقط یکم کم شانس بوده.تو یورو2008 دیدین که چقدر زیبا بازی کرد وبا بدشانسی حذف شد.همیشه حریفاش ازش میترسن.میدونین که ستاره های فوق العاده ای هم به دنیای فوتبال معرفی کرده.یوهان کرایف رود گولیت وستاره های حال حاضرش وخیلیای دیگه

من بهتون قول میدم اسپانیارو غافلگیر کنه.هرچند اسپانیا خط هافبکش هر دفاعی رو میتونه ازار بده
بیاین اسیر اسمها نشیم ومنطقی نظر بدیم.مثلا اگه انگلیس یا ایتالیا یا فرانسه میومدن فینال همه میگفتن حقش بده فقط بخاطر اسمش.اگه حتی بازیهای ضعیفی هم میکردن درصورتی که این غولها حتی نتونستن بیان مرحله بعد.انگلیس هم نمیومد مرحله بعد بهتر بود

فینال فقط حق اسپانیا وهلند بود نه تیم دیگری.داوری هم بخشی از فوتباله اینو فراموش نکنید

برزیل بازی با هلند نشون داد که امسال واسه قهرمانی نیومده وبدرد قهرمانی هم نمیخوره.چون اینقدر بازیکنانش عصبی شده بودن که یه ضدفوتبال محض بازی کردن .تیمی که یک گل عقبه واینقدر عصبی میشه مسلما قهرمان نمیشه.

lionel messi 10
07-10-2010, 11:09 PM
در کل بازی بسیار حساس و قشنگی خواهد بود و هر دو تیم میان اول گل نخورند و بعد گل بزنند!ولی من شناختی که از اسپانیا دارم مطمئنم که این تیم میاد دوباره مثل همیشه tikitaka بازی کنه یعنی پاس پاس پاس گل!و اینو بهتون قول میدم که اسپانیا با اختلاف دو گل هلندو شکست میده و برای اولین بار قهرمان جهان میشه اینو منطق هم میگه.

agha
07-11-2010, 10:48 AM
بمیره پدر اختاپوس:4:
هــــــــــــی
چه روزگاری داشتیم.
ولی خداییش حقمون بود ببریم.
اون دوتا گل آخرو خیلی الکی زدن.
ولی باز خیلی بهتر از اینه که 4تابخوریم یکی بزنیم یا در بعضی اوقات هیچی نزنیم.
ولی جون من.عمر من.کسی فکرشو می کرد اروگوئه بیاد بالا:4:؟
خداییش کی فکرشو می کرد:4:؟

pesarjonoob
07-11-2010, 11:39 AM
اره اسپانیا از همه لحاظ از هلند برتر هست

pesarjonoob
07-11-2010, 12:59 PM
اروگوئه
واقعا زیبا بازی کرد به نظر من میتونست ببره
بهترین بازیکن زمین هم یه نظر من ازیل بود.
ولی اروگوئه اگر اون شماره 9رو تعویض میکرد بهتر بود فقط یک شوت قشنگ زد دیگه خیلی گل خراب کرد

tataloo
07-11-2010, 01:46 PM
اسپانیا میبره یکی به این دلیل که من روی حرف پشت پای المانی دیگه حرف نمیزنم.یکی هم به دلیل این گه هفتا بارسلونی داره.کلا اسپانیا سر تره.

rahim
07-11-2010, 02:02 PM
من هم روي اسپانيا نظر دارم خط هافك وحشتناكي داره وكلا تاريخ نشون داده تيمهايي قهرمان شدهاند كه هافكهاي خوبي داشتند ودو هافك خلاق ودفاعي مستحكم داشتند .از اون ايتاليا 2006 بگير حساب كن بيا تاالمان 90 حداقل اينها يادمه كه همشون هافكهاي خلاق ويك هافك دفاعي خوب داشتند .المان 90 ماتيوس وهسلر وبوخولاد اگر اشتباه نكنم . برزيل 94 دونگا فرانسه 98 دشام وزيدان وبرزيل 2006 گيلبرتو سيلوا وايتاليا 2006 او يارو گتزو واون يكي اسمش يادم نيست و حالا اسپانيا 2010 ژاوي واينستا .
هر چند نبايد از روبن واشنايدر غافل بود ولي نظر كلي من اينه كه اسپانيا ميبره .

حاتم ایرانی
07-11-2010, 02:42 PM
اسپاینا به احتمال خیلی زیاد میبره ولی با اختلاف یه گل شاید هم 1-0
اسپانیا همه بازی های حذفی رو 1-0 برده

Masoud
07-11-2010, 04:11 PM
خدایی بالا اومدن اروگوئه تا این مرحله به نظرم یه چیز تو مایه های کره جنوبی 2002 بود با این فرق که اونها میزبان بودن ....
در هر صورت فورلان و سوارز اینها یه اسطوره ملی شدن و دیگه بعیده فورلان جام جهانی بعد باشه و به نظرم خوب تموم کرد.
در کل تبریک به المان ها واسه سومیشون ولی واقعا تو این جام حقشون بودن بیان فینال و به اسپانیا ببازن چون اسپانیا فوق العاده بود و المان بد نبود تو نیمه نهایی.

راستی اگه امشب هلند ببره چی ؟ :24:

agha
07-11-2010, 04:50 PM
خدایی بالا اومدن اروگوئه تا این مرحله به نظرم یه چیز تو مایه های کره جنوبی 2002 بود با این فرق که اونها میزبان بودن ....
در هر صورت فورلان و سوارز اینها یه اسطوره ملی شدن و دیگه بعیده فورلان جام جهانی بعد باشه و به نظرم خوب تموم کرد.
در کل تبریک به المان ها واسه سومیشون ولی واقعا تو این جام حقشون بودن بیان فینال و به اسپانیا ببازن چون اسپانیا فوق العاده بود و المان بد نبود تو نیمه نهایی.

راستی اگه امشب هلند ببره چی ؟ :24:

یک فرق دیگه رو هم یادتون رفت.
ما بی تقلب اومدیم بالا اونا با تقلب.
این خنده آخر فلسفش چی بود؟:4:

Rainyboy
07-11-2010, 05:47 PM
یک فرق دیگه رو هم یادتون رفت.
ما بی تقلب اومدیم بالا اونا با تقلب.
این خنده آخر فلسفش چی بود؟:4:

آره راست میگی
اروگوئه با تقلب نیومد بالا با دستهای شیطان اومد بالا ...
وقتی یاد ناراحتی آساموا جیان بعد بازی میافتم :cry: یا خوشحالی موزیانه سوارز بعد خراب شدن پنالتی ...
غنا هم تیم واقعا شایسته ای بود که جاش توی جمع چهار تیم پایانی خالی شد به کمک ...
آره داداش اینا به چهارتا گل میگن تقلب ولی به موزیگری میگن "چیه مگه؟! اجرای کامل و صحیح قانون بود ؟!"
خنده آخر هم که فلسفه نداره دیگه! یعنی آی حال میده.

pesarjonoob
07-11-2010, 10:07 PM
عجب اختتامیه بود .
خیلی جالب بود .

Masoud
07-12-2010, 12:01 AM
ما که اختتامیه رو ندیدم ولی میگن خیلی خوب بوده :4:

بازی هم که نیمه اولش تموم شد و هلند بدجوری تو قوطیه.
خداداد افشاریان هم داور بود دو تا خطای هلند رو قرمز میداد و واقعا به نظرم داور افتضاح کار کرد نیمه اول...انقدر هم که سوت زد بازی رو خراب کرد.

ایشالله نیمه دوم هرکی بهتر بازی کرد گل رو بزنه.

من بین این دو تیم اسپانیا رو بیشتر دوست دارم.

lionel messi 10
07-12-2010, 12:02 AM
نیمهء اول بجز دو موقعیت خترناک اسپانیا چیزه دیگه ای نداشت,هلند هم فقط منتظر بود بازیکن های اسپانیا یک اشتباه مرگ بار کنند.
امیدوارم نیمهء دوم بازی قشنگتریو شاهد باشیم.

Masoud
07-12-2010, 12:57 AM
تاپیک ادغام شد با بحث در مورد جام جهانی تا صحبت ها راجب فینال همگی یه جا انجام شه و نظر بدید

lionel messi 10
07-12-2010, 01:44 AM
خدایا خدایا خدایا بی نهایت بار شکرت.
مملی قهرمان شدیم یوووووووو ههههههههههههووووووووووووو ووووووووووو:20::20::36::36::salamati::s alamati::hora::hora::100::drinks:

lionel messi 10
07-12-2010, 01:50 AM
THE BEST MAN IN FIFA WORLD CUP 2010
IS ANDRES INIASTA
:perspolis:

rahim
07-12-2010, 01:52 AM
خب مباركه . از اول هم معلوم بود كه اسپانيا فينال رو ميبره اينو حتي كريم هم فهميده بود .
باز هم تبريك .قهرماني جام جهاني ادامه وتكميل گننده قهرماني اروپا بود .
يكجورايي ياد فرانسه اواخر دهه نود افتادم اميدوارم با رفتن نسل بااستعداد اسپانيا دوران افولشون شروع نشه .

Karim
07-12-2010, 01:58 AM
رحیم جان اختاپوس فهمید ولی تو نفهمیدی!
منم صبح داشتم میگفتم به یکی که فرانسه اول جهان رو گرفت بعد اروپا رو،اسپانیا بر عکس شد.نسل طلایی اسپانیا همین بود.افت فاحشی خواهند داشت با خداحافظی پویول و 2،3تا دیگه.

lionel messi 10
07-12-2010, 01:59 AM
مرسی داداش رحیم ولی این قهرمانی اقتدار فوتباله اسپانیا و بارسلونارو نشون داد.

lionel messi 10
07-12-2010, 02:00 AM
باز کریم داستان گفت:4:

Masoud
07-12-2010, 02:01 AM
مبارکه اسپانیایی ها...
واقعا حقشون بود که قهرمان شن و شدن.
ممد و فرزاد و اسپانیایی مبارکتون باشه.

rahim
07-12-2010, 02:05 AM
باز کریم داستان گفت:4:

اون هم از نوع تخيليش :4::4:

lionel messi 10
07-12-2010, 02:06 AM
مرسی داش مسعوده گل.

asal
07-12-2010, 02:18 AM
هشت پا زد تو هدف
طرفدارای اسپانیا مبارکتون باشه این پیروزی

lionel messi 10
07-12-2010, 02:21 AM
مرسی عسل جان.:گل:مبارکه شما هم باشه.
منم به تمامه طرفدارهای اسپانیا تبریک میگم مخصوصا مملی.

g.hoseyn
07-12-2010, 03:16 AM
تبریک به اسپانیایی ها
من سینما ملت بودم خیلی حال کردم اگه شد فردا یه سری عکس می زارم

lionel messi 10
07-12-2010, 03:33 AM
مرسی حسین جان.اگه عکس بزاری که معرکس.
راستی اونجا شلوغ بود وقتی اسپانیا گل زد همه خوشحالی کردن؟

lionel messi 10
07-12-2010, 04:19 AM
اولین قهرمانی اسپانیا در (جام جهانی)!

تیم ملی اسپانیا با شایستگی هر چه تمام تر قهرمان جهان شد و اولین ستاره بر روی پیراهن این تیم هک شد.
تاثیر گزارترین بازیکنهای این تیم از بازیکنهای بارسا بودن که هر هشت گله این تیمو بازیکنان بارسا زدنند(ویا 5گل که آقای گل شد اینیستا 2 گل که گله دومیش تاریخی ترین گله این بازیکن و تیم ملی اسپانیا بود و پویول هم 1 گل که این گل هم باعث برد این تیم برابره تیم قدرت منده آلمان بود).
در کل ستاره های بارسلونا سنگه تموم گذاشتن و به احتماله فراوان از بین ژاوی,اینیستا و داوید ویا این بازیکنان بهترین های جام بشوند.و نباید از ستارهء مادریدی ها که واقعا فوق العاده بود صرف نظر کرد یعنی ایکر کاسیاس که بهترین دروازبان جهان برای باره سوم شد و 5 clean shit داشت یعنی در 5 بازی گلی دریافت نکرد که چهارتاش در مرحله حذفی پشته سره هم بود!و همینطور آلونسو و راموس که عالی در پسته خود کار کردن.
آمار کلی بازیکنانه اسپانیا در کل بازی های جام جهانی:

ایکر کاسیاس:51 save و مهاره یک ضربهء پنالتی.(امتیاز 8,5)

ژاوی:2 پاس گل و ساختن موقعیت گل های فراوان.(امتیاز 9,0)

اینیستا:2 گل و تاثیر گذار بودن در دوگل اسپانیا.(امتیاز 8,5)

ویا:5 گل و یک پاس گل که برای یک مهاجم عالیه.(امتیاز 9.5)

پویول:1 گل و در کارهای دفاعی عالی کار کرد.(امتیاز 7.0)

فابرگاس:1 پاس گل که همین پاس گلش اندازهء ده ها گل میرزید(امتیاز 8.0)

http://www.fcbarcelona.com/web/thumbnails/297_215/Imatges/2009-2010/futbol/noticies/jugadors_seleccions/pique_portugal.jpg (http://javascript%3cb%3e%3c/b%3E:CaricaFoto(%22http://www.fcbarcelona.com/web/thumbnails/297_215/Imatges/2009-2010/futbol/noticies/jugadors_seleccions/pique_portugal.jpg%22);)

این ها همش از نظره من بود ولی آماره اصلیو فردا براتون از سایت فیفا میگیرم.

redboy2atishe
07-12-2010, 05:12 AM
قهرمانی اسپانیا مبارک ...
میخواستم عکس بذارم اما یکم مورد دارن عکسا!!
عین پویا یه عکس 400نفری میذارم میگم منم بینشونم...حال حساب کنید سن پرتقال فروش را!
هر چند من شناسائیش کردم...از صدر پرسیدم بم گفت!

zamara
07-12-2010, 07:05 AM
http://aks98.com/images/gztunzjqgvly2k9l68o.jpg

منم دوست داشتم اسپانيا قهرمان بشه كه همينطور هم شد و به همه طرفداران تيم اسپانيا اين قهرماني رو تبريك ميگم .
اين قهرماني هم براي مردم و هم براي بازيكنان اسپانيا خيلي دلچسب و شيرينه چرا كه اولين قهرماني اون به حساب مياد و فكر ميكنم مردم اسپانيا ديشب تا صبح ، يعني تا الان هم در حال جشن و پايگوبي باشند و حسابي دارند حال ميكنند . خوش به حالشون ، مگه نه بچه ها؟

agha
07-12-2010, 10:34 AM

منم دوست داشتم اسپانيا قهرمان بشه كه همينطور هم شد و به همه طرفداران تيم اسپانيا اين قهرماني رو تبريك ميگم .
اين قهرماني هم براي مردم و هم براي بازيكنان اسپانيا خيلي دلچسب و شيرينه چرا كه اولين قهرماني اون به حساب مياد و فكر ميكنم مردم اسپانيا ديشب تا صبح ، يعني تا الان هم در حال جشن و پايگوبي باشند و حسابي دارند حال ميكنند . خوش به حالشون ، مگه نه بچه ها؟

آره قراره تعطیل کنن هر چند امروز تعطیله ولی فردا اصلا حال و حوصله کلاس زبانو ندارم:4:
منم تبریک می گم به اسپانیاییا که علی رغم باختشون از سوئیس،برد سختشون از پاراگوئه و 2-1 بردن از تیمی که برزیل اونو 3-0 برد،قهرمان شدن.واقعا حقشون نبود(البته آلمانو خوب بردن ولی من جز آلمان هیچ تیم شایسته قهرمانی ندیدم تو این جام)هر چند،چند تا تک به تک باحالو استکلمبرگ گرفت ولی خداییش باید قبول کرد ستاره بازی استکلمبرگ بود قبول دارین؟
دیگه از این رسم فیفا متنفر شدم که ستاره در 95% موقعیت ها مال تیم برنده و خیلی وقت ها گلزن بازیه.
استکلمبرگ عالی بازی کرد واقعا می تونه گزینه خوبی برای هم وطنش ون در سار تو منچستر یوناینتد باشه.
خیلی جسوره و گلی رو هم که خورد دو علت داشت:
1-اون مدافعه(یادم نیست اسمشو)که حس کرده بود قراره نبود دیانگو جبران کنه و پرید جلو توپ و اللخصوص چشم استکلمبرگ.
2-این که اینیستا خیلی بهش نزدیک بود.

البته بازم به اسپانیاییا تبریک می گم.
از بین پنج بازیکن گرون دنیا:
مسی
کریستین رونالدو
ژاوی
کاکا
اینیستا

دو سهم دارن که این خودش جای تقدیر داره.
مبارکتون باشه.:گل:

agha
07-12-2010, 10:53 AM
روزنامه روزنامه آخرین خبر به علت بازی بد هلند در بازی دیشب سایت ارتش سرخ نایب قهرمان را آلمان اعلام کرد.:4:
برای اطلاعات بیشتر به جدول بازی ها و نوشته بالای بازی اروگوئه-آلمان توجه فرمایید:4:

redboy2atishe
07-12-2010, 11:15 AM
بازی دیشب 2تا ستاره بیشتر نداشت..کاسیاس و ژاوی...
اخه اون توپایی که کاسیاس گرفت و با توپای استکلنبرگ مقایسه میکنی؟
خداییش به یه سمت دیگه شیرجه رفت اما با پاش توپو سمت دیگه فرستاد...یاد واکی افتادم!
به نظرم ناواس باید ترکیب اصلی می بود...
داوری وب هم که بگیر نگیر داشت...اخه اون کف پایی که رفت تو سینه ژابی 2تا قرمز داشت...
راجع به بازیه اسپانیا شیلی هم که دیگه اسپانیا خیالش از اول شدن راحت بود دلیلی نداشت زور بزنه...
اها تیمی که برزیل 3-0 برده اسپانیا 2-1 زده...
خب مصطفی جان کدوم تیم برزیل رو اوت کرد؟ نمیشنوم...
بعد اون تیمی که برزیل رو اوت کرد از کی باخت؟
بهترین بازیکن جام باید ژاوی باشه...
از بین دروازبانا بهترین دروازبانم کاسیاس...البته موسلرو و استکلنبرگم خوب بودن اما خب ....کاسیاس با جمع کردن اون پنالتی و واکنشای دیشب شاهکار کرد ...

pesarjonoob
07-12-2010, 11:30 AM
مرسی عسل جان.:گل:مبارکه شما هم باشه.
منم به تمامه طرفدارهای اسپانیا تبریک میگم مخصوصا مملی.
تبررررررررررررررررررررررر ریکککککککککککککککککککککک
به همه هواداران اسپانیا .
بله دیگه ما همه رو در هم کوبیدیم

pesarjonoob
07-12-2010, 11:34 AM
خدایا خدایا خدایا بی نهایت بار شکرت.
مملی قهرمان شدیم یوووووووو ههههههههههههووووووووووووو ووووووووووو:20::20::36::36::salamati::s alamati::hora::hora::100::drinks:

مبارکه اسپانیایی ها...
واقعا حقشون بود که قهرمان شن و شدن.
ممد و فرزاد و اسپانیایی مبارکتون باشه.
فقط اسپانیا :perspolis::گل:

mohsen.8
07-12-2010, 11:41 AM
منم به همه ی اسپانیایی ها تبریک میگم. بازی رو ندیدم چون حال نداشتم ولی خوشحال شدم که تیم کثیف هلند اونم در دقیقه های آخر باخت.
ولی جام بی رحمی بود....حق آلمان قهرمانی بود

pesarjonoob
07-12-2010, 11:46 AM
فوتبال یعنی این اگر حقش بود پس چرا نتونست به اسپانیا بزنه حق به حق دار میرسه

agha
07-12-2010, 11:52 AM
پس از اعلام اسپانیا به عنوان قهرمان جام جهانی سوئیس به عنوان فراقهرمان معرفی گردید:4:

pesarjonoob
07-12-2010, 12:00 PM
یعنی چی ربتی نداره یعنی یک تیم تو جام جهانی برای قهرمانی نباید ببازه عجب.
خلاصه اسپانیا قهرمان شد:perspolis:

agha
07-12-2010, 12:30 PM
یعنی چی ربتی نداره یعنی یک تیم تو جام جهانی برای قهرمانی نباید ببازه عجب.
خلاصه اسپانیا قهرمان شد:perspolis:

نه من کی چنین حرفی زدم؟:d
من گفتم اسپانیا از سوئیس نتونسته ببره
خواستم یادآور این نکته باشم.:4:
آدم 3-2 از هلند و آلمان ببازه از سوئیس نبازه:4:

Masoud
07-12-2010, 12:35 PM
توپ طلا براي فورلان، دستكش طلايي براي كاسياس

ديگو فورلان كه در جام جهاني 2010 ، پنج گل براي تيمش به ثمر رساند، صاحب توپ طلا شد. او با نمايش خيره كننده خود در اين رقابت‌ها عنوان بهترين بازيكن جام جهاني و همچنين توپ طلا را به خود اختصاص داد.

فورلان كه با گلزني خود براي اولين‌ مرتبه در 40 سال گذشته تيم كشورش را در جمع 4 تيم نخست جام‌جهاني قرار داد، بالاتر از بازيكناني همانند وسلي اسنايدر از هلند و داويد ويا از اسپانيا قرار گرفت. اسنايدر و ويا، توپ نقره‌اي و برنزي جام جهاني را از آن خود كردند.

در ديگر انتخابات انجام گرفته عنوان بهترين پديده جوان و با استعداد جام به توماس مولر، گلزن 20 ساله تيم ملي آلمان رسيد. او بدين ترتيب صاحب كفش طلاي فيفا شد.

عنوان بهترين دروازه‌بان جام به ايكر كاسياس از اسپانيا رسيد كه صاحب دستكش طلايي شد.

در عين حال از سوي اين كميته توماس مولر بهترين بازيكن جوان جام جهاني و اسپانيا برنده جايزه بازي جوانمردانه فيفا شناخته شدند.

فورلان در حالي بهترين بازيكن جام شناخته شد كه پيش‌تر در ادوار قبلي اين مسابقات، زين‌الدين زيدان (2006)، اوليور كان (2002)، رونالدو (1998)، روماريو(1994)، سالواتوره اسكلاچي (1990)، ديگو مارادونا (1986)‌،‌پائولو روسي (1982) و ... به عنوان بازيكن برتر جام شناخته شده بودند.

g.hoseyn
07-12-2010, 01:54 PM
منم به همه ی اسپانیایی ها تبریک میگم. بازی رو ندیدم چون حال نداشتم ولی خوشحال شدم که تیم کثیف هلند اونم در دقیقه های آخر باخت.
ولی جام بی رحمی بود....حق آلمان قهرمانی بود

محسن جان متاسفانه حرفتو قبول ندارم و به نظر من به معنای واقعی حق به حق دار رسید
درسته که آلمان به دوتیم مطرح 4 تا4 تا زد اما هم یه کم شانس باهاشون یار بود هم اینکه دفاع اون دو تیم افتضاح بودن
تو بازی اسپانیا -آلمان واقعا اختلاف سطح دو تیم کاملا مشخص بود

Hojat
07-12-2010, 05:32 PM
این جام هم تموم شد و هشت پا هم راست گفت...من که دوست داشتم هلند قهرمان بشه...قهرمانی هم مبارک تمام هوادارای اسپانیا بویژه فرزاد هرناندز و مملی باشه...

rahim
07-12-2010, 06:13 PM
حرفي براي گفتن ندارم جز اينكه با امضا اقا حال مي كنم البته بخشي از ان كه مربوط به سمت چپ گيرنده ها ست .:4:

lionel messi 10
07-13-2010, 12:41 AM

آره خدایی خوش به حالشون دارن عشقه دنیارو میکنند البته نوشه جونشون خدایی حقشون بود قهرمان بشن.

agha
07-13-2010, 03:17 PM
بازی دیشب 2تا ستاره بیشتر نداشت..کاسیاس و ژاوی...
اخه اون توپایی که کاسیاس گرفت و با توپای استکلنبرگ مقایسه میکنی؟
خداییش به یه سمت دیگه شیرجه رفت اما با پاش توپو سمت دیگه فرستاد...یاد واکی افتادم!
به نظرم ناواس باید ترکیب اصلی می بود...
داوری وب هم که بگیر نگیر داشت...اخه اون کف پایی که رفت تو سینه ژابی 2تا قرمز داشت...
راجع به بازیه اسپانیا شیلی هم که دیگه اسپانیا خیالش از اول شدن راحت بود دلیلی نداشت زور بزنه...
اها تیمی که برزیل 3-0 برده اسپانیا 2-1 زده...
خب مصطفی جان کدوم تیم برزیل رو اوت کرد؟ نمیشنوم...
بعد اون تیمی که برزیل رو اوت کرد از کی باخت؟
بهترین بازیکن جام باید ژاوی باشه...
از بین دروازبانا بهترین دروازبانم کاسیاس...البته موسلرو و استکلنبرگم خوب بودن اما خب ....کاسیاس با جمع کردن اون پنالتی و واکنشای دیشب شاهکار کرد ...
من منظورم نتیجه ای که گرفت نبود.
برزیل کلا تو این جام خوب نبود ولی مهره هاش همشون با ارزش بودن.
هر چند اسپانیایی ها قیمتشون خیلی بیشتر بود.

lionel messi 10
07-13-2010, 03:39 PM
مصطفی جان بهت تبریک میگم دیگو حقش بود بهترین بازیکنه جام بشه.
من خودم دیگو فرلانو از اول قبول داشتم.

Masoud
07-13-2010, 07:27 PM
من به شخصه دوست داشتم ژاوی بهترین بازیکن جام بشه ولی باید حرف حق رو هم بزنیم.فورلان 60-70% تیم اروگوئه بود و یه تنه این تیم رو بالا اورد به نظر انتخاب درستری هم بود.
راستی بهترین بازیکن جوان کی شد ؟ خبر دارید ؟

redboy2atishe
07-13-2010, 08:32 PM
مولر ......

Karim
07-14-2010, 12:14 AM
بنده خدا هلندی ها.وا موندن .تو فرودگاه که قیافه هاشون افتضاح بود.افسردگی حاد میگیرن
من عاشق فورلان هستم،به همین خاطر بعد از انگلیس طرفدار اروگوئه بودم.به خاطرش نخوابیدم فینال یوفا رو دیدم.که قهرمان شدند

lionel messi 10
07-14-2010, 12:27 AM
در کل فینال بسیار زیبایی بود تیمی که برای اولین بار به فینال رسید قهرمان شد ولی هلندی که سابقهء 2 فینال داشت دوباره نایب قهرمان شد شاید قرار نیست هلند هیچ موقع قهرمان بشه!!!

Karim
07-14-2010, 12:38 AM
احتمالا دارن تقاص پس میدن،نفرین پشتشونه!

rahim
07-14-2010, 11:58 AM
بنده خدا هلندی ها.وا موندن .تو فرودگاه که قیافه هاشون افتضاح بود.افسردگی حاد میگیرن
من عاشق فورلان هستم،به همین خاطر بعد از انگلیس طرفدار اروگوئه بودم.به خاطرش نخوابیدم فینال یوفا رو دیدم.که قهرمان شدند

:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

pesarjonoob
07-14-2010, 12:06 PM
جام زرین و طلایی به دست یک رئالی بالا رفت همین وبس .
عشق است اسپانیا و رئال مادرید

agha
07-14-2010, 12:13 PM
مصطفی جان بهت تبریک میگم دیگو حقش بود بهترین بازیکنه جام بشه.
من خودم دیگو فرلانو از اول قبول داشتم.
ممنون:4:

آره به دست 8 بارسایی گرفته شد و به دست یک رئالی بالا رفت.:4:

pesarjonoob
07-14-2010, 12:28 PM
هشت بارسایی چه افتخاراتی به دست اوردن.
ولی همون رئالی که جام را بالا برد بهترین دروازبان شد.
ولی به نظر من بهترین بازیکن باید اینستا میشد

rahim
07-14-2010, 12:36 PM
هشت بارسايي چه كار كردند .ممل حالت خوبه .
از گلها شروع مي كنيم .
گل سرنوشت ساز رو به المان كي زد ؟
گل قهرماني رو كي زد ؟
خط هافبك تكنيكي وپاسور اسپانيا رو چه بازيكناني تشكيل ميدادند.؟
ژاوي رو كه ديگه نميشه در موردش شك داشت كه 60 درصد قهرماني مديون اون هست .
ووووو...............

pesarjonoob
07-14-2010, 01:21 PM
من گفتم هشت بارسایی چی کار میکنند
رحیم جان یکم نوشته ی بالا دقت کن:4:

agha
07-14-2010, 02:45 PM
وقتی تو جام 32 دروازبان بیشتر نیست خیلی راحت تر از اینه که بین 352 بازیکن برترین بازیکن بشی.
البته من فقط 11نفر فیکسو حساب کردم.

lionel messi 10
07-14-2010, 09:38 PM
داداش ممل دیگه از تو انتظار نداشتم این حرفو بزنی خدایی اگه بازیکن های بارسا نبودن اسپانیا حتا تو خواب نیمه نهایی هم نمیدیدن چه برسه فینال!!درسته کاسیاس تو دربازه عالی بود ولی این ژاوی بود بازی سازی می کرد پاس میداد و اینیستا با دریبل هاش تیمو راه مینداخت گل میزد موقعیت سازی میکرد و باعث قهرمانی شد یا داوید ویا و پویول و پیکه اینا اگه نبودن اسپانیا فقط دفائی بازی میکرد و احتمال گل خردن کاسیاس هم بیشتر میشد.
من خودم الگوم تو گلری کاسیاس هست ولی هیچ موقع یک دوازبان بدون دفاع و هافبک خوب بهترین نمیشه.

pesarjonoob
07-14-2010, 09:48 PM
داداش ممل دیگه از تو انتظار نداشتم این حرفو بزنی خدایی اگه بازیکن های بارسا نبودن اسپانیا حتا تو خواب نیمه نهایی هم نمیدیدن چه برسه فینال!!درسته کاسیاس تو دربازه عالی بود ولی این ژاوی بود بازی سازی می کرد پاس میداد و اینیستا با دریبل هاش تیمو راه مینداخت گل میزد موقعیت سازی میکرد و باعث قهرمانی شد یا داوید ویا و پویول و پیکه اینا اگه نبودن اسپانیا فقط دفائی بازی میکرد و احتمال گل خردن کاسیاس هم بیشتر میشد.
من خودم الگوم تو گلری کاسیاس هست ولی هیچ موقع یک دوازبان بدون دفاع و هافبک خوب بهترین نمیشه.
عزیز یکم بالاتر نوشتم که از اینستا توی این بازی خوشم میمد.
ولی من چیز بدی نگفتم گفتم جام به دست یک رئالی بالا رفت دروغ میگم.
بعد زیر هم نوشتم که عشق است اسپانیا ورئال.فکر نکم به تیم یا بازیکنی توحین کرده باشم.

redboy2atishe
07-14-2010, 09:51 PM
دفاع ها اگه خوب بودن بازی با هلند روبن 2برو نیم تک به تک نمی شد...واقعا پیکه و پویول سرعت ندارن اما
قبول دارم اسپانیا بدون ژاوی هیچی نبود...
بارسا و مسی و پپ هم بدون ژاوی هیچی نیستند یعنی هیچی ....
زیادم با ویا خودتونو تحویل نگیرید ما هنوز ویای بارسا رو ندیدیم اون ویا مال والنسیا بود ...

کاری به این کارا ندارم...وقتی تیم قهرمان میشه دیگه اسم بازیکن اضافست ...
این حرفا واسه ما خیلی مهمه واسه بازیکنا بی ارزشه...

عشق است تیم اسپانیا با رئالی ها و...بی رئالی ها

lionel messi 10
07-15-2010, 01:37 AM
این شد یک چرفی.

g.hoseyn
07-15-2010, 05:12 PM
http://www.kimag.es/share/19836320.jpg (http://kimag.es/)

http://www.kimag.es/share/33688241.jpg (http://kimag.es/)

http://www.kimag.es/share/62013744.jpg (http://kimag.es/)

g.hoseyn
07-15-2010, 05:14 PM
http://www.kimag.es/share/9418730.jpg (http://kimag.es/)

http://www.kimag.es/share/4825429.jpg (http://kimag.es/)

http://www.kimag.es/share/67120189.jpg (http://kimag.es/)

اینم عکسهای من از سینما ملت-بازی فینال

rahim
07-15-2010, 05:23 PM
حسين اقا شما كه مسابقه اگر گفتيد من كدومم رو نداريد كه :4:

g.hoseyn
07-15-2010, 05:26 PM
حسين اقا شما كه مسابقه اگر گفتيد من كدومم رو نداريد كه :4:

چرا رحیم جون!؟

g.hoseyn
07-15-2010, 05:28 PM
من اون عکسی که از اینیستا گرفتمو خیلی باهاش حال کردم:6:
ضمنا دلیل سینما رفتن من دیدن عکسهای پویا وتعریف وتمجیداش بود دوتا بازی نیمه نهایی وبازی فینال رو سینما دیدم خیلیم حال داد

rahim
07-15-2010, 05:45 PM
نه منظورم اينكه مثل پويا يك عكس دست جمعي رو نشون بديد بگيد اگر مي تونيد من تو جمع پيدا كنيد.
اگر اينطوره من برنده هستم.:4:
ولي خيلي جالبه عكسها بعدا به يك خاطره فراموش نشدني تبديل ميشن .

g.hoseyn
07-16-2010, 01:12 AM
نه منظورم اينكه مثل پويا يك عكس دست جمعي رو نشون بديد بگيد اگر مي تونيد من تو جمع پيدا كنيد.
اگر اينطوره من برنده هستم.:4:
ولي خيلي جالبه عكسها بعدا به يك خاطره فراموش نشدني تبديل ميشن .

http://www.kimag.es/share/9418730.jpg

رحیم جون این عکس خوبه:4:
پیدا کنید پرتقال فروش را؟
خیلیم دسته جمعی ترازعکسهای پویاست

lionel messi 10
07-16-2010, 03:11 AM
داش حسین عکسهات واقعا عالی بودن.

RED STORM
07-16-2010, 11:32 PM
من اون عکسی که از اینیستا گرفتمو خیلی باهاش حال کردم:6:
ضمنا دلیل سینما رفتن من دیدن عکسهای پویا وتعریف وتمجیداش بود دوتا بازی نیمه نهایی وبازی فینال رو سینما دیدم خیلیم حال داد

مخلصیم شدید!
من راستش یه مشکلی برام پیش اومده بود!
کرج بودم این 8-9 روز گذشته رو !
شرمنده که نشد باهم بریم!

بردن کفش طلا و عنوان بهترین بازیکن جوان جام توسط مولر رو هم به خودم تبریک میگم!:4:

rahim
07-16-2010, 11:35 PM
http://www.kimag.es/share/9418730.jpg

رحیم جون این عکس خوبه:4:
پیدا کنید پرتقال فروش را؟
خیلیم دسته جمعی ترازعکسهای پویاست

فكر كنم دنبال همون عكس پويا بگردنم بهتره .:4:
در كل كار خيلي خوبيه كه هر كس از مكانهاي اينچنيني ويا ورزشي كه ميره بيا دعكسهايش رو بزاره تا بقيه همبي نصيب نمونند.

g.hoseyn
07-17-2010, 01:05 AM
مخلصیم شدید!
من راستش یه مشکلی برام پیش اومده بود!
کرج بودم این 8-9 روز گذشته رو !
شرمنده که نشد باهم بریم!

بردن کفش طلا و عنوان بهترین بازیکن جوان جام توسط مولر رو هم به خودم تبریک میگم!:4:

ما بیشتر
انشاالله تو موقعیت های بعدی یه برنامه ای می زاریم تا باهم باشیم :گل:

منم کفش طلا و عنوان بهترین بازیکن جوان جام توسط مولر رو بهت تبریک می گم

Ahmad.taj
07-18-2010, 03:31 PM
http://013.img98.com/out.php/i170653_untitled025.jpg

جام‌جهاني 2010 سرشار از اتفاقات عجيب و هيجان‌انگيز بود و تا مدت‌ها در اذهان فوتبال‌دوستان باقي خواهد ماند اما در طول اين تورنمنت در برخي لحظات وقايع آنطور كه انتظار مي‌رفت رخ نداد و از همان ابتداي رقابت‌ها حاشيه‌هاي زيادي ايجاد شد. البته در طول تاريخ اين تورنمنت مهم همواره اشتباهات و اتفاقات ناخواسته جذابيت‌هاي آن‌را افزايش داده است. در ادامه به بررسي 10 نكته نااميد كننده اين رقابت‌ها مي‌پردازيم.

10 - جابولاني: در هر جام جهاني كمپاني‌هايي چون آديداس و نايكي تلاش مي‌كنند تا محصولات جديد خود را ارائه كنند و به خصوص در زمينه توپ رسمي مسابقات رقابت نزديكي دارند. در آفريقاي جنوبي، جابولاني به‌عنوان توپ مخصوص جام نوزدهم معرفي شد كه نازك‌تر از توپ‌هاي قبلي و سرعتش در هوا بيشتر بود. آيا واقعا لازم است كه در هر دوره توپ‌ها اينقدر تغيير داشته باشند؟ جابولاني باعث شد تا دروازه‌بان‌ها در طول جام اشتباهات عجيبي(كه معروف‌ترين آنها مربرط به رابرت گريت انگليسي بود) انجام داده و همچنين زدن ضربات ايستگاهي و شوت‌هاي از راه دور دشوارتر از قبل شود. بعضي از بازيكنان حتي در پاس دادن با اين توپ مشكل داشتند.

9 - فرانسوي‌ها: پس از صعودي پر سروصدا به جام‌جهاني «ريمون دومنك» سرمربي تيم انتخاب‌هاي عجيبي داشت و با حذف چند نام بزرگ تيمش را به آفريقاي جنوبي برد. فرانسه با اين حال آنقدر بازيكن موثر داشت كه بتواند حداقل از گروه خود صعود كند. نمايشي ضعيف در سه ديدار مرحله گروهي و همچنين درگيري و مشكلاتي كه بين بازيكنان و كادر فني به وجود آمد باعث شد تا اردوي خروس‌ها يكي از پرحاشيه‌ترين قسمت‌هاي جام لقب گيرد. آنها در گروه خود آخر شدند و با سرافكندگي آفريقاي جنوبي را ترك كردند.

8 - تيم‌هاي آفريقايي: به‌جز غنا، چهار تيم ديگر آفريقايي برخلاف انتظارات نتوانستند در قاره خود توفيقي كسب كنند. كامرون، نيجريه، ساحل عاج و الجزاير در مجموع تنها يك پيروزي به دست آوردند و اگر درخشش عقاب‌هاي سياه نبود قاره آفريقا كاملا نااميد‌كننده ظاهر مي‌شد. باوجود حضور ستارگاني چون ساموئل اتوئو، ديديه دروگبا، يحيي توره، امانوئل ابوئه، الكساندر سانگ و سالومون كالو انتظار بيشتري از آفريقايي‌ها مي‌رفت به خصوص كه براي نخستين بار اين رقابت‌ها در قاره سياه برگزار مي‌شد اما حتي ميزبان نيز نتوانست راهي دور بعد شود.

7 - ايتاليايي‌ها: ايتاليا براي دفاع از عنوان قهرماني‌اش راهي آفريقاي جنوبي شد. پس از فتح جام 2006 آنها اميد زيادي براي تكرار اين موفقيت داشتند اما آتزوري بسيار ضعيف ظاهر شد و حتي نتوانست از گروه خود (كه بسياري آن‌را آسان‌ترين گروه ممكن مي‌دانستند) صعود كند. در گروه F آنها در كنار پاراگوئه، نيوزيلند و اسلواكي قرار داشتند و پس از شكست ناباورانه برابر اسلواكي در روز آخر در جايگاه چهارم قرار گرفته و يكي از بدترين تورنمنت‌هاي خود را تجربه كردند.

6 - انگليسي‌ها: با هدايت مربي بزرگي چون فابيو كاپلو بيشتر كارشناسان انگليس را يكي از شانس‌هاي اصلي فتح جام مي‌دانستند. آنها در گروه نه چندان دشوار خود به سختي جواز صعود را گرفتند و در دور يك‌شانزدهم رودرروي ژرمن‌ها قرار گرفتند. نمايش ضعيف و اشتباه عجيب داور باعث شد آنها در كمال شگفتي جام را ترك كنند و اين سوال براي هواداران انگليسي مطرح شود كه چگونه تيم قدرتمندي مثل سه‌شيرها مي‌تواند چنين بازي‌هاي نااميدكننده‌اي ارائه كند؟

5 - سيستم‌ها و انتخاب‌هاي ضعيف: گاهي اوقات اين مربيان هستند كه با اشتباهات عجيب سر خود را برباد مي‌دهند. پيم فربيك، سرمربي استراليا تيمش را با شيوه 0 - 4 - 6 راهي ميدان كرد و نتيجه آن شكست 4 بر صفر برابر آلمان بود. فابيو كاپلو از بعضي بازيكنان مطرح خود چشم پوشيد؛ درست مثل «پل لگوئن» سرمربي كامرون. در ديدار نهايي برت فن‌مارويك، هلند را با اين شيوه كه اسپانيايي‌ها را مصدوم كنيد راهي ميدان كرد. اين قبيل تصميم‌گيري‌ها با توجه به فضاي جام و استرس مربيان چندان عجيب نبود.

4 - ستاره‌هاي بزرگ: يكي از جذابيت‌هاي جام‌‌هاي جهاني حضور ستارگان بزرگ و رويارويي آنها با يكديگر است و هواداران در انتظار درخشش اين ستاره‌ها براي تيم‌هاي خود هستند. اين مشكل هميشه براي تيم‌هاي ملي وجود دارد كه بازيكنان در باشگاه‌هاي خود درخشش بيشتري دارند و در آفريقاي جنوبي نيز اين اتفاق دوباره رخ داد. ستاره‌هايي چون ليونل مسي، كريس رونالدو، وين روني و سايرين اصلا در حد انتظار ظاهر نشدند و همه را نااميد كردند. حضور كم‌فروغ آنها در جام‌جهاني اين پرسش را مطرح مي‌كند كه آيا آنها آنقدر كه تصور مي‌شود فوق‌العاده هستند يا خير؟

3 - فقدان تكنولوژي: فيفا دوست دارد در عصر حجر باقي‌مانده و نمي‌خواهد از تكنولوژي‌هاي ويدئويي براي كمك به داوران استفاده شود. گل زيباي فرانك لمپارد با تصميم عجيب داور و كمك او مورد قبول قرار نگرفت و آنها معتقد بودند توپ از خط دروازه رد نشده است. در حالي‌كه تصويرهاي تلويزيوني خلاف آن‌را نشان مي‌داد.تمام جهان ديدند كه توپ بيش از يك متر از خط دروازه رد شده و اين موضوع بحث استفاده از فن‌آوري‌هاي ويدئويي در فوتبال را دوباره مطرح كرد. شايد فيفا سرانجام به استفاده از آن رضايت داده و ديگر شاهد اين حرف و حديث‌ها نباشيم.

2 - ووووزلا: آفريقاي جنوبي محل معرفي ووووزلا به تمام جهان بود كه حالا يكي از نمادهاي اين رقابت‌ها محسوب مي‌شود. بوقي بلند كه صدايي وحشتناك آن در تمام مسابقات شنيده مي‌شود و تاثير زيادي در اين رقابت‌ها داشت. به نظر مي‌رسيد تمام تماشاگران در همه بازي‌ها با اين بوق‌ها راهي ورزشگاه‌ها مي‌شوند و به جز صداي گزارشگران تنها آواي آزاردهنده ووووزلا در تلويزيون شنيده مي‌شد. در پايان روز سوم مسابقات همه از اين سر و صدا شكايت داشتند اما فيفا سرانجام تصميم گرفت كه استفاده از اين بوق‌ها را ممنوع نكند. حالا همه دعا مي‌كنند كه سروكله ووووزلا در ساير رقابت‌هاي ورزشي ديده نشود.

1 - داوران: اين اتفاقات در تمام رقابت‌هاي ورزشي رخ مي‌دهد اما حتي يك كودك هم مي‌توانست تشخيص دهد كه اشتباهات داوري در اين دوره بسيار زياد و تعيين‌كننده بود. آفريقاي جنوبي شاهد يكي از ضعيف‌ترين داوري‌هاي دوره‌هاي اخير اين تورنمنت بود؛ اخراج‌هاي بي‌دليل، تصميم‌گيري‌هاي متناقض داوران و عدم استفاده از كارت قرمز در زمان نياز فهرستي از اين اشتباهات پرتعداد بود. بازيكنان خوش‌شانس بودند كه زنده به خانه‌هاي خود برگشتند به خصوص در ديدار نهايي كه هلندي‌ها با هروسيله‌اي به دنبال متوقف كردن اسپانيايي‌ها بودند.
* * *
سيامك خاجي
«تهران امروز»