توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::::::::بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات جام جهانی::::::::
RED STORM
06-15-2010, 11:10 AM
خوب از اسم تاپیک هم مشخصه!
صحبت های عمومی درباره بازی ها رو میتونید اینجا انجام بدید!
کل کل هم میتونید بکنید ولی با رعایت ادب!
برای قرار دادن اخبار هم میتونید از اینجا (http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?p=166754#post166754) استفاده کنید!
همینطور بررسی فنی بازی ها هم تو این تاپیک (http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=6020) دنبال میشه!
RED STORM
06-15-2010, 06:58 PM
تبریک میگم(به خودم:4:)
آلمان واقعا خوب بازی کرد دیشب.من که حال کردم با بازیشون.به نظر من بهترین بازی تا اینجای جام بود
استرالیا واقعا هیچی واسه گفتن نداره !
بر خلاف دوره قبل.
بازی آلمان فوق العاده بود! خیلی قشنگ و هماهنگ بازی می کردن و اصلا نبود بالاک تو بینشون حس نمیشد!( حتی با نبودش سرعت بازی تیم هم بالاتر رفته)
این آلمانی که من دیدم احتمال اینکه حتی یه پای فینال هم باشه هست!(هرچند که با یه بازی نمیشه نتیجه گیری قطعی کرد)
آلمان همه معاملات رو بهم زد !
و نشون داد آلمان همیشه تو جام جهانی مدعیه،؛ حتی اگه جوون ترین تیم تاریخش باشه !
اون مرتیکه مضخرف خداداد عزیزی هم قبل بازی جوری رفت رو اعصابم که دلم میخواست خفش کنم!
یه سری اطلاعات نخ نما شده دسته چندم مربوط به 20 سال قبل رو سعی داشت تو مخ بیننده فرو کنه(که اتفاقا موفق هم میشن چون الان از 90% مردم ایران سوال کنی سبک بازی و روش بازی آلمان چیه ؟ هنوز سوالت تموم نشده میگن ماشینی بازی میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://footiran.ir/images/smilies/sick.gif)
اگه این سبک فوتبال شناور که تنوع تاکتیکی مهمترین ویژگیشه ماشینیه آره آقا جون من با افتخار میگم عاشق این فوتبال ماشینی آلمانم!
هومن افاضلی باز یکم بهتر حرف میزد!
حداقل معلوم بود 4تا بازی از آلمان دیده و داره در مورد سبک بازیش نظر میده!
نه مثل اون به اصطلاح کارشناسhttp://footiran.ir/images/smilies/sick.gif با گفتن جملاتی مثل فوتبال ماشینی و آلمان بازیکن تکنیکی نداره و استرالیا برنده بازی خواهد بود و ... بخواد افکار پوچ خودشو تو ذهن بیننده فرو کنه!
خوشم اومد این جاودانی هم هی شیرو وا میکرد روش!
بنده خدا 4تا بازیکن سریلانکا و مالزی دریبل زده فکر کرده خدای تکنیکه!
شرمنده سرتونو درد آوردم ولی یه حرفایی بود که باید زده میشد !
به امید موفقیت تو بازی های بعدی!
RED STORM
06-16-2010, 10:43 PM
چه کرد این اوتمار هیتسفیلد http://footiran.ir/images/smilies/eyepopping.gif دوستداشتنی ما!!!
خیلی خیلی دلم براش تنگ شده بود!
برای خودش و اون استیل خاص لباس پوشیدن و کنار زمین وایسادنش!
واسه اون چهره همیشه مصممش که لحظه به لحظه بازی رو زیر نظر داره!
امروز تاثیر عمیق یه مربی بزرگ رو یه تیم متوسط رو دیدیم!
اوتمار دوستداشتنی امیدوارم همیشه موفق باشی به خاطر تمام لحظات خوبی که به بایرنی ها هدیه کردی!
rahim
06-17-2010, 12:10 AM
اون اوتمار خوشانست هم نشون داد كه دستكمي از اون لوك خوشانس نداره هر چند مي دونستم كه اسپانيا وهلند با اينكه تيمهاي خوبي هستند ولي با قهرماني فرسنگها دور هستند.تورنمنتهاي بزرگ تجربه وادمش مي خواد . خدايش اسپانيا بد شانس بود .
Rainyboy
06-17-2010, 12:54 AM
خودم میدونم نباید با یک بازی در مورد تیمها قضاوت کرد. ولی انصافا هم اسپانیا هم هلند از اون چیزی که تصور میشد ضعیف تر ظاهر شدن. دم آلمان خودمون گرم ...
یه چیزی هم در مورد بازی برزیل طول امروز اعصابم رو بهم ریخته بود مخصوصا وقتی میگفتن " برزیل به سختی از سد کره شمالی گذشت..."! آخه ادم ناحسابی با اون گل زود هنگام نیمه دوم و بازی ای در کل دو نیمه تو دست برزیل بود چطور میشه گفت به سختی!
اگرچه کره شمالی آسیایی ولی نمیدونم چرا از این نوع بازی کثیفشون اینقدر بدم میاد. اگرچه برزیل در حد خودش نبود (بخصوص کاکا) ولی وقتی یه دوجین آدم توی محوطه و جلوی اون باشن واقعا کار خیلی سخته مخصوصا وقتی همه ازتون انتظار داشته باشن.
به هر حال برزیل که از این مهلکه جان سالم به در کرد. ولی بدون شک کره تیمی هست که معادلات این گروه رو بهم میزنه، حالا ببنید....
rahim
06-17-2010, 01:09 AM
بله با بازيهاي اول نميشه زياد روي تيمها نظر جامع وكامل داد الخصوص مدعيان كه حالا زوده در موردشون قضاوت كرد اكثرا تو مراحل گروهي مشكل دارند بعد در مراحل حذفي قدرتشون نمايان ميشه .
درمورد برزيل هم بات موافقم كره دفاعي بود اما انصافا تلاششون را كردند نبايد اين نكته را هم فراموش كرد كه قدرت وتوانشون همين بود وبس همه از تيمهاي بزرگ انتظار بالايي دارند فكر كنم همين سطح توقعات هست كه كار را براي اين تيمها سخت مي كنه مثال توقع داشتند كره 6 تا از برزيل بخوره اما ديد كه نه برزيل تيمي بود كه 6 تا بزنه نه كره تيم دست وپا بسته اي بود به نظرم هم توپ جام كمك برزيل كرد و هم تجربه بازيكنان داشت كار بدجوري گره مي خورد يارو مايكون بعد از گل از گريه اش معلوم بود اما برزيل واقعي را بايد از بازي پرتغال به بعد ديد .
نظرم اينه كه نه برزيل ونه ايتاليا وفرانسه در حد مدعي اصلي جام نيستند اما تجربه وشانس كمكشون ميده .
نظرم روي المان وانگليس وارژانتين هست . معتقدم اسپانيا بر ميگرده به جام اما دچار همون مشكل هميشكي ميشه يعني نبود يك تيم ماهر وباتجربه هدايت كننده اعم ازفني وغير فني.هلند هم به همين درد دچار هست.
AnGeLiNa
06-17-2010, 01:48 AM
واقعا من كه امروز تعجب كردم اسپانيا با اون همه ستاره وبازيكن با تكنيك بالا چطور توپ رو در دهانه دروازه به بيرون ميزنن، تو اين بازى واقعا كم شانسى آوردن اسپانيايى ها
rahim
06-17-2010, 01:59 AM
جام جهاني كارزار بزرگيه واقعا تيم بزرگ مي خواد وبازيكن بزرگ { البته اسپانيا تيم كوچك وكم ستاره ايي نيست ولي تو جام جهاني هميشه با ترس واعتماد به نفس پايين بوده هر چند بد شانسي ها هم هميشه گريبانگيرش بود ه.
الان هم كه براي اولين بار ميزبان جام حذف شد از گروهش نيامد بالا هر چند هنوز همه چيز معلوم نيست ولي ديگه بعيد به نظر ميرسه بتونه كاري بكنه.
تا اينجا افريقاي ها براي اولين بار تو اين دو دهه گند زدند .
AnGeLiNa
06-17-2010, 02:03 AM
اين كه يه چيز واضحى بود كه آفريقا نميتونه از گروهش بالا بياد، ولى باخت اسپانيا مقابل سويس دور از انتظار بود
rahim
06-17-2010, 02:09 AM
خوب ديگه فوتبال همينه . اونها مي خواستند زود به گل برسند نشد .فشار بازي وگل گرفتشون باختند اما هيچي از ارزش اسپانيا كم نميكنه بلكه خوش شانسي سوئيس ها بود.
گروه چندان مشكلي نداره به نظرم از پس هر دو يعني هم هندوراس وشيلي بر مياد ولي اينكه تو گروهش اول ميشه يا دوم معلوم نيست .سوئيس يك 3 امتياز كه نه بلكه يك 6 امتياز گرفت كه خيلي كمكش مي كنه .
redboy2atishe
06-17-2010, 02:14 AM
سوئیس خر شانس ...
این دل بسکه چرا تورسو بیرون گذاشته بود ...یول....
از وقتی اومد جریان بازی کل یوم تغییر کرد باور کنید بحث علاقه نیستاااا:4:
توپ زیاد خراب کردن ...اما سوئیسم بد نبود...
اسپانیا خوب موقعی باخت.الان زمانیه که میتونه جبران کنه و به خودش بیاد ...حد اقل دیگه عین هلند جام ملتها نمیشه
AnGeLiNa
06-17-2010, 02:16 AM
بله دقيقا حق با شماست
ولى اسپانيا از نظر دفاعى امروز ضعيف تر از سويس بود اگه امروز تو بازى همه چيز برعكس بود با اطمينان ميگم دفاع اسپانيا زياد اشتباه ميكرد ولى ما ديديم كه دفاع سويس اصلا اشتباه نكرد و با دروازه بانشون كاملا هماهنگ بود چيزى كه بين كاسياس و مدافعاش نبود وباعث گل خوردن اسپانيا شد
rahim
06-17-2010, 02:19 AM
فكر كنم دل بسكه يا بقولي يكي از بچه ها دل بشكه :4: فكر مي كرد بازي راحتي داره اون 6 گلي كه چند روز قبل به لهستان زده بودند بد جوري فريبشون داده بود براي همين به ستاره ها فرصت استراحت داده بود اما خوب بازي گره خورده بود وديگه نشد درستش كنه ولااقل شانس برزيل نداشت .
واقعا نبود تورس ناراحت كننده بود بات موافقم در مورد قسمت اخر حرفات هم درسته اميدوارم .اما بهتر به ارژانتين دل ببندي:4:
zamara
06-17-2010, 10:00 AM
بازسازي طوفان زرد
http://www.qudsdaily.com/archive/1389/html/3/1389-03-27/picture/3-33.jpg
تيمي که برزيل را در بازي اولش به مرز ناکامي رساند، کمترين تعداد بازي تدارکاتي در ميان حاضران در جام جهاني را داشت و حتي يک نفر از مردم کره شمالي براي تشويق اين تيم از خاک کشورشان خارج نشدند، يعني اجازه خروج پيدا نکردند.
عجيب ترين مشکلات در بين 32 تيم حاضر در جام جهاني مال کره اي هاست؛ کشوري که پس از رکود طولاني مدت، دوباره صاحب فوتبالي قدرتمند حداقل در سطح ملي شده است. چه کسي فکر مي کرد در جريان بازي با برزيل، حتي براي يک دقيقه همه تماشاگران منتظر گل تساوي کره اي ها باشند؟
اين شرايط را اما همه به چشم ديديم. همه ديديم که کره اگر چند دقيقه زودتر گل اول را ميزد، توانايي به تساوي کشيدن مسابقه را داشت.
اشک هاي مايکون پس از زدن گل اول، گوياي همه چيز بود. کره اي ها با تيمي راهي آفريقاي جنوبي شده اند که کمتر مهره اي از آن شناخته شده است اما قطعا در پايان کارشان در اين دوره، خيلي ها از تيمي ياد خواهند کرد که طوفان زرد را پس از 44 سال بازسازي کرده و مي توانست از برزيل امتياز بگيرد.
شايد اگر برزيل مايکون را در ترکيبش نداشت که آن شوت عجيب را از زاويه بسته بزند، کره از بازي اولش امتياز مي گرفت.
RED STORM
06-17-2010, 01:34 PM
اون اوتمار خوشانست هم نشون داد كه دستكمي از اون لوك خوشانس نداره هر چند مي دونستم كه اسپانيا وهلند با اينكه تيمهاي خوبي هستند ولي با قهرماني فرسنگها دور هستند.تورنمنتهاي بزرگ تجربه وادمش مي خواد . خدايش اسپانيا بد شانس بود .
بزرگترین مربی جهان!:6:
با یه بازی کاملا منطقی و با برنامه به اون دل بشکه درس فوتبال داد!
بعد بازی هم دل بوسکه به یاد زمانی که خودش تو رئال بود و اوتمار تو بایرن اومد واسه دست بوسی! (یادش بخیر اون موقع ها زیر 3-4 تا نمیخورد از بایرن)
به اوتمار گفت جون مادرت از ما بکش بیرون!
اوتمار هم تو جوابش گفت خَفه!
راستی رحیمو میگم این دیگو با خودش منقل و اینا هم اورده ؟؟؟؟؟؟:4:
کنار نیمکت بساطو پهن میکنه یا تو رختکن؟
:24::24::24::24::24::24::24::24:
RED STORM
06-17-2010, 11:05 PM
فکر کنم تو رختکن!
چون کنار نیمکت که خبری نبود :4:
RED STORM
06-17-2010, 11:11 PM
خب به مناسبت بازی با یه تیم آفریقایی باز هم تصمیم گرفتم بازیهای آلمان در دوران مختلف جام جهانی در برابر رقبای
قاره سیاه رو مرور کنم:
2002: در مرجله گروهی با کامرون روبرو شدیم.با اخراج راملوو 10 نفره شدیم ولی با درخشش کان و گلزنی کلوزه و مارکو بوده 2-0 بردیم
1986: آلمان در دور گروهی باختی مصلحتی به دانمارک داد و با دوم شدن مسیری آسان رو برای رسیدن به فینال طی کرد و به جای رویارویی با
اسپانیا میزبان و سپس بلژیک مدعی به مراکش خورد و در مرحله یک هشتم با نتیجه 1-0 و با تک گل ماتئوس راهی یک چهارم شد
1982:در بازی معروف با الجزایر آلمان 2-1 مغلوب الجزایر شد.تک گل آلمان رو رومینیگه به ثمر رسوند.
1978: آلمان در دور گروهی با تونس روبرو شد و 0-0 مساوی کرد.
1970: آلمان در دور گروهی با مراکش روبرو شد و 2-1 به برتری رسید گلهای آلمان رو اووه زیلر و گرد مولر به ثمر رسوندند
در مجموع آلمان تا حالا 5 بار در جام جهانی با تیمهای آفریقایی روبرو شده که 3 برد 1 مساوی و 1 باخت داشته
امیدوارم در برابر غنا به چهارمین برد دست پیدا بکنه.
rahim
06-18-2010, 01:21 AM
بزرگترین مربی جهان!:6:
با یه بازی کاملا منطقی و با برنامه به اون دل بشکه درس فوتبال داد!
بعد بازی هم دل بوسکه به یاد زمانی که خودش تو رئال بود و اوتمار تو بایرن اومد واسه دست بوسی! (یادش بخیر اون موقع ها زیر 3-4 تا نمیخورد از بایرن)
به اوتمار گفت جون مادرت از ما بکش بیرون!
اوتمار هم تو جوابش گفت خَفه!
راستی رحیمو میگم این دیگو با خودش منقل و اینا هم اورده ؟؟؟؟؟؟:4:
کنار نیمکت بساطو پهن میکنه یا تو رختکن؟
:24::24::24::24::24::24::24::24:
نه داش قرصش مي خوره اينجوري مطمئنتره:4:
فکر کنم تو رختکن!
چون کنار نیمکت که خبری نبود :4:
نه باابا ديگه اينقدر ضايع نيست اون دام خودتون بود كه تابلو كار ميكرد ناچار شدين انداختنيش به تركيه:4:
RED STORM
06-18-2010, 02:05 AM
فکر کن بعد بازی به مناسبت برد!
دیگو به همه یه لول مجانی میده!
شایدم یه نخود!
:24:
یا شایدم ...
اصلا ولش کن به ما چه:4:
rahim
06-18-2010, 02:28 AM
اره قربون با همين لولها ونخودها هست كه بازيكنان توپ توپ ميشن امروز ديدي كه كره را فرستاديم تو منظومه.فكرنكني فقط شما هستيد كه 4 تا 4تا ميزنيد به گمونم حالا بايد كاپلو ولو بايد تو فكر بستن چمدانهاشون باشند .
http://perspolisnews.net/forum/image.php?u=11685&dateline=1276453437
پيش به سوي فتحي ديگر چه با لول چه بي لول الان مسعود منجي داره كلي حال ميكنه :khalal:
اينهم براي اينكه بيشتر حال كني تا يك مقدارترس واسترس بازي ورويارويي با ارژانتين را فراموش كني.
http://i37.tinypic.com/fa0fog.jpg
پرسپولیسی.جنوبی
06-18-2010, 12:17 PM
من که میگم اسپانیا قهرمانه.:lover:
mohsen.8
06-18-2010, 02:58 PM
به نظر من هیچ کسی نمیتونه بگه چه تیمی قهرمانه ولی میشه حدس زد چه تیم هایی مدعی قهرمانی هستن
به نظر من تیم های انگلیس- اسپانیا-برزیل-آلمان و آرژانتین مدعی هستن و بقیه تیم های مثل ایتالیا و فرانسه شانس کمی دارن. البته فرانسه که فکر کنم از گروهش صعود نکنه با اون مربی نمونه ای که داره
بین این تیم من شانس اول رو به انگلیس میدم چون مربی خیلی خوبی داره و هم ستاره داره
اما اگه طبق آمار بخوایم حساب کنیم نوبت آرژانتین هست
چون برزیل بعد از 24 سال در سال 94 قهرمان جهان شد- ایتالیا بعد از 24 سال در سال 2006 قهرمان شد و الان 24 سال هست که آرژانتین قهرمان نشده و اگه بخوایم این قاعده ی 24 رو حساب کنیم نوبت آرژانتین ولی اینها همه آمار و ارقام هست و فوتبال به نظر من بازی تفکر مربی هست و این مربی یک تیم هست که میتونه قهرمان کنه. آرژانتین مربی محبوب و ستاره ی فراموش نشدنی داره ولی این مربی محبوب خیلی زود بود که به تیم آرژانتین بیاد و هنوز در حد این تیم نیست. اگه دقت کرده باشین مقابل تیم های بزرگ خوب نتیجه نگرفته مارادونا نمونش هم بازی با برزیل بود که تو آرژانتین 3-1 باخت
تو دور اول بازی ها من تیم آلمان رو از همه تیم ها بهتر دیدم البته حریفش هم زیاد مقتدر نبود و اسپانیا هم خوب بازی کرد ولی از موقعیت هاش استفاده نکرد.
من حدس میزنم انگلیس قهرمان بشه
AnGeLiNa
06-18-2010, 03:26 PM
من كه احساس ميكنم بين آلمان و اسپانيا و برزيل يكيش قهرمان ميشه
فقط اسپانیا ایشالام که قهرمان بشه
AnGeLiNa
06-18-2010, 03:41 PM
رها جون فعلا كه اسپانيا فاقد امتيازه تيمى مثل آلمان و برزيل شروع بهترى داشتند
نرگس جون از قدیم میگن جوجرو اخر پاییز میشمورن :4:
AnGeLiNa
06-18-2010, 03:56 PM
ما كه به خاطر تورس و ويا و راموس و كاسياس وپيكه و ژاوى و اينيستا و پيول و... خيلى دلمون مى خواد اسپانيا قهرمان شه
پرسپولیسی.جنوبی
06-18-2010, 04:49 PM
رها جون فعلا كه اسپانيا فاقد امتيازه تيمى مثل آلمان و برزيل شروع بهترى داشتند
یک حرف علی دایی یادم نمیره که به تیم امارتی گفت ما کادو دادیم به شما او باخت .
حالا ما هم میگیم این باخت رو به سویس کادو دادیم.
فقط اسپانیا:6:
RED STORM
06-19-2010, 12:20 AM
لعنت به این داور عوضی!
اشکم داره در میاد!
گند زد به همه چی!
بالاک کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییی؟:20:
rahim
06-19-2010, 12:43 AM
پويا كجايي كه المانت بردند.:24:
:24::24::24::24::24::24::24::24::24:
rahim
06-19-2010, 01:53 AM
خوب با اين شرايط نه انگليس تيمه نه المان ونه بزريل وايتاليا:4: فرانسه هم كه پرپر شد .
قرمان واقعي اين جام تنها وتنها ارژانتينه با ديگو كبير .
redboy2atishe
06-19-2010, 09:24 AM
باشه حتما ...
البته تو اتق فکر که بودم داشتم فکر می کردم ارژانتین قهرمان میشه ؟نمیشه میشه؟ نمیشه؟
اخرش به این نتیجه رسیدم نوچ نمیشه:4:
در مورد ایتالیا و فرانسه ابیا که همیشه پرپرن و چون ارژانتین یه رگه های ابی داره اونم نوچ...
.درسته برزیل ستاره هاشو نداره اما همه این بازیکناش ستاره های ایندن راستی راجع به اسپانیا نگفتی رحییییم؟
یا فاتحشو خوندی یا هنوز شک داری:4:
RED STORM
06-19-2010, 10:16 AM
خوب با اين شرايط نه انگليس تيمه نه المان ونه بزريل وايتاليا:4: فرانسه هم كه پرپر شد .
قرمان واقعي اين جام تنها وتنها ارژانتينه با ديگو كبير .
آره
مخصوصا که نیجریه و کره رو برده!
و 100% تاکتیکی بازی میکنه!
پرسپولیسی.جنوبی
06-19-2010, 11:18 AM
سلام
رحیم جان اسمی از اسپانیا نیودی یعنی قرمانه:lover:
اسپانیا:lover:
rahim
06-19-2010, 11:40 AM
باشه حتما ...
البته تو اتق فکر که بودم داشتم فکر می کردم ارژانتین قهرمان میشه ؟نمیشه میشه؟ نمیشه؟
اخرش به این نتیجه رسیدم نوچ نمیشه:4:
در مورد ایتالیا و فرانسه ابیا که همیشه پرپرن و چون ارژانتین یه رگه های ابی داره اونم نوچ...
.درسته برزیل ستاره هاشو نداره اما همه این بازیکناش ستاره های ایندن راستی راجع به اسپانیا نگفتی رحییییم؟
یا فاتحشو خوندی یا هنوز شک داری:4:
برزيل وستاره اينده .برزيل كه هر سال يك ستاره نوظهور داره طرف تا بياد جا بيفته جاش گرفتند:4: ولي خودت داري ميگي اينده پس اين جام بي خيال هستيد :4:
اسپانيا وهلند هم تيمهاي خوبي هستند ولي انها هم به همون سرنوشتي مي افتند كه قرار سر پرتغال بياد حذف در نيمه نهايي توسط همين تيمهاي ..... مثل برزيل وايتاليا اسير تجربه وحربه انها مي شوند .
آره
مخصوصا که نیجریه و کره رو برده!
و 100% تاکتیکی بازی میکنه!
اره داداش نيجريه وكره سرتر از صربستان نباشند:4: دستكمي از ان ندارند الخصوص كه المان تيم مدعي استراليا را له كرد خدايش كره سختر ه يا اون استراليا پير و كند .
تاكتيك وبقيه چيزها هم كه مهم نيست اصل قهرمانيه .
راستي اين دفاع صربستان چه ماه هستند هر بازي يك پنالتي به حريفان كادو مي دهند :4: اونهم به صورت خيلي فجيع .
منتظر بازي سرتاسر تاكتيكي وپر شور وحال المان روبروي غنا هستيم غنا چه تيم قدري هست لامصب غنا كه 100درصد استراليا را ميزنه و6 امتيازي ميشه صربستان هم كه يك بازي اسون با استراليا داره در صورت برد 6 امتيازي ميشه يعني در هر صورت المانها برد مي خواهند كه برد خدايش روبروي غنا خيلي سخته اخ كه چه حالي ميده روز اخري انگليس والمان با هم حذف شوند :4:
سلام
رحیم جان اسمی از اسپانیا نیودی یعنی قرمانه:lover:
اسپانیا:lover:
قربان يعني با حرف من قهرمان تعيين ميشه . اسپانيا تيم خوبيه واميدوارم با هلند بيان بالا ولي قهرمان بشو نيستند.
پرسپولیسی.جنوبی
06-19-2010, 11:44 AM
حالا من کی گفتم اسپانیا قهرمانه :lover:
RED STORM
06-19-2010, 01:11 PM
دیگه همه دیدن که داور چه بلایی سر تیم اورد!
آلمان 10 نفره هم سرتر از صربستان بود!
پرسپولیسی.جنوبی
06-19-2010, 01:27 PM
داور به همه کارت داد هم تیم صربستان هم تیم المان ولی به نظر من المان نیمه اول خوب بود ولی صربستان نیمه دوم عالی بود
tataloo
06-19-2010, 03:08 PM
عشق است ارژانتین صد درصد ما امسال قهرمانیم.:nudie:
فقط اسپانیا.........................
فقط اسپانیا.........................
منظورتون همون تیمیه که 1-0 از سوئیس باخت؟:4:
rahim
06-19-2010, 09:57 PM
واقعا بازي ها تا اينجا داره غير قابل پيش بيني پيش ميره من خودم فكر نمي كردم اسپانيا بازي اول را باخت بياره ويا انگليس اينجور تو گل گير كنه والمان اون باخت به اون صورت به صربستان بده و.........
در مورد فرانسه وايتاليا تا حالاكه همون فكري كه داشتم درست از اب درامده .
اينجوري بازيهاي دور سوم خيلي حساس شدند اين مساوي امروز غنا واستراليا هم كه يك شاهكار بود گره بر گره هاي ديگه اين گروه زد .
البته هنوز چند تا بازي از دور دوم مانده ببينيم برزيل واسپانيا وپرتغال وساحل عاج تو اين مرحله چه مي كنند اينجوري بهتر ميشه نظر داد .
تا اينجا كار از مدعيان هلند وارژانتين 6امتياز كامل از دو بازي را گرفتند وخيال خودشون راحت كردند .
فكر كنم{ بايد جدول را ببينم} نتيجه بازي اروگوئه ومكزيك حريف دور بعد ارژانتين را مشخص مي كنه كه احتمالا مكزيك باشه .
redboy2atishe
06-19-2010, 10:09 PM
عجب جام بی خودی شده هر چی پیش بینی کردیم به فنا رفت:4:
فقط ارژانتین داره عین دوره قبل شانسی میاد بالا و شانسی به مکزیک میخوره و اخرشم از المان میخوره و شانسی حذف میشه ...:4: بقیه مدعیا واقعا گند زدن...انگلیس که هیچی نبود جلو الجزیره البته جام واقعا جای مربیای بزرگه...کی فکر میکر اون هاگل جنازه یونان رو به جام برگر دونه...یا مربی الجزایر با 6تا هافبک هافبکای انگلیس و به اون شاخی از کار بندازه ... بعضی وقتا میشینم حرص میخورم چرا نیومدیم جام جهانی ...بعضی وقتا خدارو شکر می کنم ....
rahim
06-19-2010, 10:10 PM
جدول دور دوم بازيها را ديدم يك نكته احتمال برخورد المان با انگليس واسپانيا با برزيل در دور بعد خيلي افزايش پيدا كرده .
دور يک هشتم نهايى
۱- تيم اول گروهA - تيم دوم گروهB
بندر اليزابت- شنبه ۵تير -(۱۸ و۳۰ دقيقه)
۲- تيم اول گروه c - تيم دوم گروهD
روشتنبورگ- شنبه ۵تير(۲۳)
۳- تيم اول گروهD- تيم دوم گردهc
مانگونانگ- يکشنبه ۶ تير(۱۸ و۳۰ دقيقه)
۴- تيم اول گروهB- تيم دوم گروهA
ژوهانسبورگ- يکشنبه ۶ تير(۲۳)
۵- تيم اول گروهE - تيم دوم گروه F
دوربان- دوشنبه ۷ تير (۱۸ و۳۰ دقيقه)
۶- تيم اول گروهG- تيم دوم گروهH
ژوهانسبورگ- دوشنبه ۷تير(۲۳)
۷- تيم اول گروهF- تيم دوم گروه E
پورتوريا- سه شنبه ۸ تير (۱۸ و۳۰ دقيقه)
۸- تيم اول گروه H- تيم دوم گروه G
کيپ تاون -سه شنبه ۸تير (۲۳)
rahim
06-19-2010, 10:13 PM
سامان در مورد مربيان اول بايد بازيكنان وابزار وامكاناتشون را ديد بعد اظهار نظر كرد ولي بات موافقم برخي مربيان فقط باشگاهي نتيجه ميگيرند وبرخي بلعكس تو بازيهاي ملي خوب نتيجه مي گيرند امثال اسكولاري و..
اما كاپلو يك مربي زيرك وداناييه نسبت به بقيه فكر كنم اگر انگليس بياد بالا بتونه با ارامش بيشتر برنامه هايش را پيدا كنه .چيزي كه ليپي 4 سال پيش نشون داد.
redboy2atishe
06-19-2010, 10:20 PM
اره
از بین بازی قشنگ و نتیجه همیشه یکیشون بوده ....هیچ وقت هیچ مربی تلفیق کامل این دو تارو با هم نداشته ...
حتی اگه همین فرانسه ی لاشخورم بیاد بالا میبینیم تا فینال بی خیال نمی شه ...
گروه جی خیلی با حاله:4:
از هر قاره یک نماینده داره.
آفریقا:ساحل عاج
اروپا:پرتغال
آسیا:کره شمالی
آمریکا:برزیل
مثل گروه دی 4سال پیش
آفریقا:آنگولا
اروپا:پرتغال
آسیا:ایران
آمریکا:مکزیک
پرسپولیسی.جنوبی
06-20-2010, 11:21 AM
منظورتون همون تیمیه که 1-0 از سوئیس باخت؟:4:
فقط اسپانیا:lover: - نگاه به بازی اول نکن میخاست باهات شوخی بکنه
RED STORM
06-21-2010, 01:21 PM
بازی با با غنا واقعا سخته و سرنوشت ساز و البته تنها تیمی که در طول تاریخ از این قبیل بازیها
سربلند بیرون اومده آلمان بوده چون همیشه روحیه تیمی رو دارند و کم نمیارن و دقیقه 1 بازی براشون مثل دقیقه
90 بازیه.
برای این بازی کلوزه رو که نداریم و به جاش احتمالا از کاکائو استفاده میشه .جروم بوتنگ یکی از بهترین های این فصل بوندس لیگا
بود و باید این بازی به جای بادشتوبر بیا تو.کلا وقتی تیم حریف فشار رو میذاره از سمت چپ خط دفاعی جایی که بادشتوبر هست خیلی جا
میمونه نمونش بازی بایرن و منچستر در اولدترافورد که 2 گل از 3 گل منچستر از همین سمت پایه ریزی شد و بازی قبلی هم کراسیچ پدر بادشتوبر رو
در آورد .چون ذاتا بادشتوبر دفاع وسطه نه دفاع چپ پس بهتره این بازی بوتنگ بازی کنه
در خط آتش هم این چند روزه کارشناسا گفتن بهتره مولر نباشه که اگه قراره اینطوری باشه بهتره 4-4-2 بازی کنیم و پودولسکی و کاکائو برن خط حمله و
باستین و خدیرا هافبک دفاعی و اوزیل و تروخوفسکی جلوشون بازی کنن.
(ولی میدونم که لوو ترکیب تیم رو خیلی عوض نمیکنه و فقط به جای کلوزه غایب از یه فوروارد استفاده میکنه)
در هر صورت من به لوو امیدوارم چون هم با دانشه هم اشتباهاتش رو متوجه میشه.
RED STORM
06-21-2010, 03:18 PM
تلافی بازی برزیل ترکیه ی سال 2002 رو سر کاکا در آوردن. اونموقع ریوالدو با اون رول بازیش باعث اخراج بازیکن ترکیه شد، دیشب هم تلافی اون اخراج سر کاکا در اومد و کیتا اونجور رول بازی کرد.
zamara
06-21-2010, 06:58 PM
اين پرتغال هر چه خواست با كره شمالي و آسيا كرد!!
نتيجه 7 بر صفر نتيجه اي نبود كه آسيا بايد تاوان اشتباه صدر صد مربي كره شمالي را پس ميداد .
وقتي مدافع كره در نيمه اول مصدوم و قادر به بازي نبود و اصرار مربي كره شمالي براي ماندن او باعث شد كه اين بازيكن نتونه حريف مهاجم هاي سرعتي پرتغال بشه و نتيجه اين شد كه با نتيجه حقارت بار 7 بر صفر بازي رو واگذار كنه .
نه به اون بازي كه مقابل برزيل انجام داد و ما رو اميدوار كرد و نه به اين بازي كه كل آسيا رو تحقير كرد .
rahim
06-21-2010, 11:34 PM
كلا از سيستم بازي ديشب خوش نيامد خدايش ساحل عاجي ها كم اورده بودند الكي شلوغش كردند وتو اون اوضاع واحوال دنبال يك روزنه واميدواري مي گشتند .
داور هم كه ماشالله ..............
نكته جالب ديشب حرفهاي كارشناس برنامه بود دونكته تو حرفهايش داشت اول در مورد نزول فوتبال اروپا بود كه با از بين رفتن قانون بوسمن كلا فوتبال ملي انها تضعيف شد خدايش خودم هم مخالف اونقانون بوسمن{ استفاده از 3 يار خارجي} بودم در حالي كه فوتبال باشگاهي انگليس وايتاليا وبقيه رشد كردند ولي تيم هاي مليشون واقعا نزول كردند الخصوص المان از نظر ستاره نسبت به دهه هاي گذشته} وانگليس وبقيه .
دوميش يادم رفت :4:
اما در مورد بازي غنا با المان كار مشكلي پيش رو داره المان انگليس هم كار سختي داره .
كره شمالي هم كه امروز غوغا كرد وكيسه گل پرتغال شد بعد از بازي با برزيل فكر ميكردم نهايتدو سه تا بخوره نه اينقدر خدايش درسته گروه سخت ومشكليه ولي ابروي اسيا رفت زير سوال.
راستي امشب اسپانيا به احتمال زياد ميبره.
RED STORM
06-22-2010, 12:26 AM
غنا واقعا تیمی نیست که بخواد دردسر ساز بشه!
البته اگه داور اجازه بده!!!!!!!
2تا گل زدن تا اینجا هر دوتاشم با پنالتی و بعد از اخراج بازیکن حریف!
جلوی استرالیایی که حدود 60 دقیقه 10 نفره بازی کرد هم نتونستن کار خاصی بکنن!
همین استرالیا رو آلمان له کرد!
100% صعود میکنیم!
چون حیفه دیگو و آلبیسلسته رو تیمی به جر آلمان حذف کنه!
اصلا مزش به همینه که آلمان لهشون کنه !
مثل همیشه!:4:
rahim
06-22-2010, 12:43 AM
پويا برادر اينقدر خوشبين نباش مگه گوجه فرنگي مي خواد لهش كني:4:
تو هم شدي مثل اون بهروان كه بعد از جام جهاني نود بود تيم كامرون البته المپيكش بود اموده بود ايران يك بازي با تيم ملي داشت اقا پنالتي شد محرمي گلش كرد يهو بهروان گفت ما به كامرون گل زديم كامرون ارژانتين را برده وارژانتين هم قهرمان جهان شده پس ما هم مي تونيم قهرمان جهان شيم :24: اين از استدالال مشابه :4:در مورد اينكه غنا تو اين دوبازي فقط دو پنالتي گرفته موافقم اما اينكه 10 نفره روبراستراليا كاري نكرد خودت مي دوني تيم 10 نفره سخت گل ميخوره كلا گره ميزنه بازي را هر چه ديرتر گل بزني كارت بيشتر مشكل بر مي خوره . كلا تيمهاي افريقايي تو اين جام خوب نبودند نه غنا نه ساحل عاج ونه اون كامرون ميزبان هم كه شاهكار كرد ابروي هر چه ميزبان بوده برده .
به نظرم بهتره ديگه جام تو افريقا نگذارند .
اما موافقم المان بياد بالا البته اگر از پس انگليس كه اون هم به بندي گيره بر بياد اونوقت حريف ديگو كبير ميشيد اونجا مشخص ميشه به قول داش مسعود كت تن كيه .
پويا ولي غنايها از لحاظ بدني خيلي سر هستند دوندگي خوبي دارند براي همين استراليا وصربستان كم اوردند .
گلزن درست وحسابي نداره البته المانها يكي از جوانترين تيمها را دارند مي تونند پابه پاشون بدوند.
redboy2atishe
06-22-2010, 03:52 AM
نه بابا این اسپانیا جام و با جام ملتها اشتباه گرفته ...
اما بازم تیم یک میاد بالا و بازی قشنگ دور حذفی احتمالا همون
ایتالیا هلند باشه ...
البته هیچی قابل پیش بینی نیست اما تیمای قاره امریکای جنوبی ترکوندن...اروپایی هام که روز به روز اب میرن
کره رو بگو خاک بر سر چه حیثیتی ازمون برد ...امروز نتونستیم سرمونو بگیریم بالا...می گفتن این تیم نذاشته ایران بیاد بالا حالا حساب کنید ایران میومد چند تا می خورد...البته شکر اضافی میخوردن ...
نمی دونم شایدم با این وضع تیم ملی حق با اونا بود!!!:4:
برزیل که دیشب حسابی امیدوارمون کرد اما خداییش حیف شد ساحل عاج تو این گروه بود کاش جاش با نیجریه عوض میشد تا به این ابی راه راها بگه به کره 4تا زدن هنر نی:4:
از قاره سیاه هم که فعلا غنا ... البته فعلا ...
rahim
06-22-2010, 04:04 AM
داش منظورت از اين ابي راه راه ها را واضح بيان كن :khalal:ساحل عاج كه سهله گنده تر از انها را هم ميزنه.
من كه اين جام خيالم راحته كمتر حرص ميخورم چون ايران نيست :4:
گفتي بازي قشنگ هلند وايتاليا گمون نكنم كي ديدي اين ايتالياها قشنگ بازي كردند حالا هلند يك چيزي البته به گمونم اصل اين ايتاليا بالا بياد ولي اگر بياد بالا وبخوره به هلند احتمال زياد برنده ميشه ومياد تا نزديكهاي فينال .
با قسمت اخر حرفات حال كردم......غنا .....اگر اون نازهاي فاشيستي را هم ببره چه حالي ميده از نظر من قهرمان محسوب ميشن:kasra:
RED STORM
06-22-2010, 11:30 AM
داش منظورت از اين ابي راه راه ها را واضح بيان كن :khalal:ساحل عاج كه سهله گنده تر از انها را هم ميزنه.
من كه اين جام خيالم راحته كمتر حرص ميخورم چون ايران نيست :4:
گفتي بازي قشنگ هلند وايتاليا گمون نكنم كي ديدي اين ايتالياها قشنگ بازي كردند حالا هلند يك چيزي البته به گمونم اصل اين ايتاليا بالا بياد ولي اگر بياد بالا وبخوره به هلند احتمال زياد برنده ميشه ومياد تا نزديكهاي فينال .
با قسمت اخر حرفات حال كردم......غنا .....اگر اون نازهاي فاشيستي را هم ببره چه حالي ميده از نظر من قهرمان محسوب ميشن:kasra:
منظورش که واضحه
همون گورخرهای آبی رو میگه دیگه :4:
قهرمان های زندگیتم همین سیاهای آفریقایی انتخاب کردی؟؟؟؟؟؟:4:
خوب همین بغل دستمونم که سیاه داشتیم(عربستان و بحرین و قطر و...)
از اینا انتخاب میکردی
:24::24::24::24::24::24:
فردا شب پرواز عقابهای سپید بر فراز قاره سیاه
پرسپولیسی.جنوبی
06-22-2010, 12:48 PM
اسپانیا برد به همه طرفداران اسپانیا تبریک میگم34
Siyavoush
06-22-2010, 10:39 PM
تا این لحظه به نظرم تیم های شایسته جام برزیل-اس÷انیا و هلند بودن که به نظر میاد تا مراحل اخر قطعا بالا بیان
RED STORM
06-22-2010, 11:43 PM
فرانسه متاسفانه از جام حذف شد!
ممکنه انگلیس و آلمان و ایتالیا هم به همین وضع دچار بشن!
واقعا حیفه !
حالا باید فرضا به جای دیدن بازی آرژانتین ---فرانسه بازی آرژانتین با مکزیک رو ببینیم!:gamm:
rahim
06-23-2010, 01:49 AM
منظورش که واضحه
همون گورخرهای آبی رو میگه دیگه :4:
قهرمان های زندگیتم همین سیاهای آفریقایی انتخاب کردی؟؟؟؟؟؟:4:
خوب همین بغل دستمونم که سیاه داشتیم(عربستان و بحرین و قطر و...)
از اینا انتخاب میکردی
:24::24::24::24::24::24:
فردا شب پرواز عقابهای سپید بر فراز قاره سیاه
بله ديگه اين سياههاي افريقايي كه هيچ اون دم دستي ها هم اگر المان را حذف كنند كلي باشون حال ميكنم واز نظر من قهرمان جام محسوب ميشن:4:
مواظب باش فردا شب بالهاي عقاب سفيد را قيچي نكنند كه از همون بالا سقوط كنه :4:
تا این لحظه به نظرم تیم های شایسته جام برزیل-اس÷انیا و هلند بودن که به نظر میاد تا مراحل اخر قطعا بالا بیان
داش ارژانتين از قلم نداختي . اتفاقا نه هلند ونه اسپانيا قهرمان نميشن چون مانعي دارند به نام برزيل خوش شانس. به نظرم بايد شاهد يك فينال كاملاامريكاي جنوبي باشيم بين برزيل وارژانتين .
فرانسه متاسفانه از جام حذف شد!
ممکنه انگلیس و آلمان و ایتالیا هم به همین وضع دچار بشن!
واقعا حیفه !
حالا باید فرضا به جای دیدن بازی آرژانتین ---فرانسه بازی آرژانتین با مکزیک رو ببینیم!:gamm:
حذف تيمهاي بزرگ واقعا از كيفيت جام كم مي كنه شخصا جام اروپا را بيشتر مي پسندم تا جام جهاني ولي خدايش نه فرانسه و نه ايتاليا تيم نبودند .
خيلي خوشحالم كه بلاخره اين دومنك احمق بلاخره دست از سر فرانسه برداشت ببينيم بلاند تيم فرانسه را مي تونه برگردونه يا نه .
بازي با مكزيك به مراتب سختر از فرانسه هست واسونتر از بازي با اروگوئه .
خوش به حال اروگوئه كه مرحله بعد با كره حنوبي داره پس ميشه با 70 درصد موفقيتش را پيش بيني كرد .
خوب الان ارژانتين گل دوم را زد كلي حال كردم تا اينجا تنها تيم 9 امتيازي .
اين گل وبازيها وامتيازها لرزه اي هست بر اندام كاپلو ولو والخصوص طرفدارانشون :4:
فقط اسپانیا:lover: - نگاه به بازی اول نکن میخاست باهات شوخی بکنه
ایول.
من گفتم خیلی آدم مهمیم هاااااااااااااا.
کسی گوش نکرد.
هرچی گفتم بیین مجانی امضا بگیرین که بعداً پوالی می شه گوش نکردین.
حالا ببینین اسپانیا حاضر شد 1-0 از سوئیس ببازه که با من شوخی کنه.
حالا امضا می دم دونه ای یک میلیون ریال
اين پرتغال هر چه خواست با كره شمالي و آسيا كرد!!
نتيجه 7 بر صفر نتيجه اي نبود كه آسيا بايد تاوان اشتباه صدر صد مربي كره شمالي را پس ميداد .
وقتي مدافع كره در نيمه اول مصدوم و قادر به بازي نبود و اصرار مربي كره شمالي براي ماندن او باعث شد كه اين بازيكن نتونه حريف مهاجم هاي سرعتي پرتغال بشه و نتيجه اين شد كه با نتيجه حقارت بار 7 بر صفر بازي رو واگذار كنه .
نه به اون بازي كه مقابل برزيل انجام داد و ما رو اميدوار كرد و نه به اين بازي كه كل آسيا رو تحقير كرد .
دیگه ایران دو تا گل بیشتر از پرتغال نخورد که تازه یکیش هم از روی نقطه پنالتی بود.
دوستان تبریک می گم.
اروگوئه به مرحله بعد صعود کرد و در برابر کره جنوبی قرار گرفت.
مکزیک هم برای باری دیگر در برابر آرژانتین در 8/1نهایی قرار خواهد گرفت.
خورشید بر ما می درخشد.**********************به پیش اروگوئه.
RED STORM
06-23-2010, 08:47 PM
امشب !
ساعت 11
خداکنه ببریم!
واسه من فوتبال آلمان فراتر از اون چیزیه که بتونم در موردش توضیحی بدم!
اگه چندتا تیم باشن که با حضورشون به جام اعتبار بدن بدون شک یکیشون آلمانه!
rahim
06-23-2010, 08:53 PM
فعلا كه انگليسها دارند دست وپا ميزنند .
دوستان درهاي توبه هنوز بازه تا دير نشده بيايد به سمت ارژانتين اغوش مارادونا هميشه بر روي شما بازه .
rahim
06-23-2010, 09:23 PM
خوب اول تبريك به طرفدران تيم انگليس بابت صعود واينكه بلاخره مي تونيم شاهد بازيهاي بهتر در دور بعد باشيم .
اما خدايش اين امريكاهاچه خوشانس هستند دقيقه نود گل زدند لعنت دلم براي استوني سوخت حق امريكا نبود .انگليس دوم شد تو گروهش واحتمال برخورد با المان را داره .
واقعا چه مزخرف امريكابشه صدر گروه .استوني واقعا تيم تر بود فقط كم تجربه تر بود .
Karim
06-23-2010, 09:30 PM
چه رویاهایی داشتم برای این جام.کلی خرج کردم تا بازیها رو با بهترین کیفیت ببینم اما مشغله نذاشت.خونه ام اما نمیتونم ببینم.5-6 بازی رو نصفه و نیمه دیدم.انگلیس رو به خاطر کاپلو دوست دارم.
گل انگلیس رو دیدم .بازیها مثل اینکه داره زیبا تر میشه.بازی انگلیس و آلمان محشر میشه.
استونی اسم دیگه ی الجزایر هست؟
RED STORM
06-23-2010, 10:24 PM
تلویزیون مضخرف ایران هم عکس العمل بازیکنان اسلوونی بعد از حذف رو نشون نداد!
واقعا فقط میشه به حالشون تاسف خورد
rahim
06-23-2010, 11:23 PM
اگر كمي دقت مي كردند واون بازي با امريكا قدر لحظات وفرصت مي دونستند الان وضعيت بهتري داشتند .امريكا هم چي بگم نه اينكه تيم بدي هست نه ولي انصافا شانس خيلي همراهش بود تو اين گروه .
اون از بازي با انگليس وگل باد اورده . بازي دومش هم كه بازي باخته را از استوني كم تجربه پس گرفت .بازي سوم هم كه گل دقيقه نود ونمي دونم چندم . جدا از بحث فني ويا به قول اون كارشناس قدرت بدني زياد امريكايي ها من دلم مي خواست استوني صعود مي كرد .
تيم بدون حاشيه .بي سرو صدا وكم نشان .
امشب !
ساعت 11
خداکنه ببریم!
واسه من فوتبال آلمان فراتر از اون چیزیه که بتونم در موردش توضیحی بدم!
اگه چندتا تیم باشن که با حضورشون به جام اعتبار بدن بدون شک یکیشون آلمانه!
تبریک می گم دوست عزیز.
:rose::rose:
Rainyboy
06-24-2010, 09:41 PM
خوب پیروزی و صعود ژرمن ها رو اول به خودم و بعد به این آقا پویا که خیلی هرس میخوره تبریک بگم. خوب این عقابهامون هم به سلامتی یه گشتی تو هوا زدن، البته فعلا.
ولی انصافا غنا هم تو کل بازی تیم زهرداری بود و خیلی خوب بازی کرد ، شانس آوردیم که یک تموم کننده ششدانگ نداشت. اصلا روش نمیشد حساب کرد که یهو خرابکاری نکنه! ولی وقتی شنیدم استرالیا یک گل زد حسابی شارژ شدم و مثل اینکه بازیکنا هم شنیدن و انگیزه گرفتن و ....:6:
خوب الان که دارم این پست رو میزنم ایتالیا حذف شد. نمیشه گفت ناباورانه بود ! چرا اینطوری بازی می کردن! اصلا حال و انگیزه نداشتن. تازه آخر بازی یادشون افتاده بود چه تیمی هستن. قیافه بغض کرده لیپی هم تاثیرگذار بود.:17:
خوب به احتران هوادران آتزوری یک دقیقه سکوت میکنیم:4:
Karim
06-24-2010, 09:44 PM
نیمه دوم بازی ایتالیا و اسلواکی خیلی جذاب بود مخصوصا دقایق آخرش.از شگفتی های فوتبالی که کم فروغ باشه متنفرم.
اگه اسلواکی بازی بعدی حذف شه فحش کششون میکنم.اما اگه بره مراحل بالاتر خوشحال میشم.
ایتالیا-هلند جذاب میشد.به هر حال ایتالیا خیلی چیزا رو یدک میکشد.
عشق است اسپانیا-برزیل احتمالی
عشق است انگلیس-آلمان
Masoud
06-24-2010, 09:51 PM
اوه اوه اوه اوه.
ایتالیاییا کجان ؟
چهارم شدن تو گروهشون.
خیلی زشته خدایی پایینتر از نیوزلند باشی.
تیم امیر و رحیم تا حالا که بهترین بودن ولی به نظرم ارژانتین مراجل بالا کم میاره.
rahim
06-24-2010, 10:04 PM
خب ديگه ايتاليا هم گند زد به جام جهاني خدايش دلم براي فوتبال قديم تنگ شده جايي كه ايتاليا كلسكيوني از ستاره داشت المان تو هر پستش يك سوپر استار داشت هلند بود فان باشتن گوليت ورايكارد وكومن و........
بلژيك با ميشل پرودم وانزو شيفو و......... روماني با هاجي وپپسكيو و..........
حتي اون بلغارها با اون لنچكوف معروف واون ستاره معروفش كه الان اسمش يادم رفت و..............
نمي دونم ولي ظاهرا سال به سال يا بهتره بگم جام به جام دريغ از پارسال
تيمها اينقدر ضعيف بدون ستاره ويا كم پشتوانه شدهاند كه ديگر فقط نام نشاني ازشون مونده وبس
به گمونم جام جهاني اينده بايد شاهد هنر نمايي اسلواني واسلواكي تو فينال باشيم .
به قول دوستان يك بازي ناب ديگه را هم از دست داديم هلند وايتاليا حيف شد .
خب با اين تفاسير برزيل مياد فينال تنها تيمي كه حدس ميزدم حالشون بگيره همين ايتاليا بود وگرنه اسپانيا وپرتغال كه شبيه خود بازي مي كنند .
به هرحال فقط فقط ارژانتين .
حرف اخر
دوستان هنوز فرصت باقيست درهاي توبه باز است بشتابيد به سوي ارژانتين وديگو كبير.
به گمونم جام جهاني اينده بايد شاهد هنر نمايي اسلواني واسلواكي تو فينال باشيم .
به قول دوستان يك بازي ناب ديگه را هم از دست داديم هلند وايتاليا حيف شد .
خب با اين تفاسير برزيل مياد فينال تنها تيمي كه حدس ميزدم حالشون بگيره همين ايتاليا بود وگرنه اسپانيا وپرتغال كه شبيه خود بازي مي كنند .
به هرحال فقط فقط ارژانتين .
حرف اخر
1-عزیزم اسم صحیحش اسلوونی می باشد.اسلوانی و استونی همش غلطه:pir::4:(ناراحت نشین شوخی بود:4:)
2-فقط اروگوئه.اروگوئه اگه دوم می شد حالتونو می گرفت شانس آوردین:4:
3-متأسفانه در های توبه برای دوستان بسته شده که بیان اروگوئه.:4:
مثل این که یادشون رفته قبل جام جهانی چقدر مارو مسخره می کردن(البته تو فامیل بیشتر مسخره می کردن این جا معمولا تو دلشون مسخره می کردن:4:)
Karim
06-24-2010, 10:15 PM
ای مگس عرصه سيمرغ نه جولانگه تست. عرض خود مي بري و زحمت ما مي داري
rahim
06-24-2010, 10:19 PM
جايي كه عقاب پر ريزد از پشه كوچك چه خيزد .
Karim
06-24-2010, 10:24 PM
ما اينور جوب تو اونور جوب، فحش بده فحش بستون، پيراهن يكي شونزده تومنه !
جام مال آرژانتین نیست.
RED STORM
06-25-2010, 01:35 AM
غنا واقعا تیمی نیست که بخواد دردسر ساز بشه!
البته اگه داور اجازه بده!!!!!!!
2تا گل زدن تا اینجا هر دوتاشم با پنالتی و بعد از اخراج بازیکن حریف!
جلوی استرالیایی که حدود 60 دقیقه 10 نفره بازی کرد هم نتونستن کار خاصی بکنن!
همین استرالیا رو آلمان له کرد!
100% صعود میکنیم!
چون حیفه دیگو و آلبیسلسته رو تیمی به جر آلمان حذف کنه!
اصلا مزش به همینه که آلمان لهشون کنه !
مثل همیشه!:4:
پیشبینی رو حال کردید؟:4:
گفتم 100% صعود میکنیم و همینطور هم شد!
آلمان تیم برتر زمین بود و به حق خودشم رسید!
تو بازی با صربستان هم اگه شاهکار داور نبود اونا رو هم له میکردیم!
حال میکنم که داریم یه فوق ستاره به جهان فوتبال هدیه میدیم!
مِسوت اوزیل:8: (که اون فردوسی پور قوطی به اشتباه بهش میگه مسعود)
همین الان مسولان بارسا سخت افتادن دنبالش!
دیگو زپرتی منتظر پرواز عقاب های سپید باش و تا اون موقع گرد نخودتو بزن!:4:
rahim
06-25-2010, 01:50 AM
اول كه زياد خوشحال نباش ودوم اينكه ارزو بر جوانان عيب نيست وسوم اينكه فردوسي پور فكر كنم با مسعود زد وبند داره واسه همين مي خواست بازار گرمي كنه واسه مسعود ولي حال كردي تو گزارشش همش مي گفت المانها حسرت مي خورند وبعدا پشيمون ميشن از اينكه صدر نشين شدند وخوردند به انگليس كاملا مشخص بود كه مطمئن بود تيم محبوبش انگليس برنده بازي هست .
خوب اينهم از بي طرفي گزارشگران ما ...................
در اخر اي لو فاشيستي مراقب باش ديگو كبير بالهاي عقابهايتون را قيچي نكنه :4:
حاتم ایرانی
06-25-2010, 02:23 AM
هلند هم که معلوم بود به راحتی صعود میکنه
احتمال میدم این حام هلند یه کارایی بکنه و کمر خیلیا رو بشکونه
ژاپن که فکرشو نمیکردم اینفد خوب بازی کنه و سه تا گل به دانمارک بزنه تازه گلی که میخوره پنالتی بوده
Masoud
06-25-2010, 12:44 PM
واقعا بازهم به اسیایی ها.
افریقایی ها که افتضاح بار اوردن به نظرم ولی بازم به اسیاییها البته منهای کره شمالی .....
خوشم میاد پویا خودتم اینقدر میدونی تیمتون به درد نخوره بعد از صعودتون از یه گروه لگن و باخت به صربستان داری از خوشحالی خود زنی میکنی :24:
اینجاست که معلوم میشه شخصیت بعضی تیمها چقدر کوچیکه.
مطمئن باش جلوی انگلیس له میشید.
چون مطمئنم انگلیس جلوی هر تیمی دفاع نکنه خوب بازی میکنه و تو بازیهای قبلی گره خورده بود ولی حالا منتظر باختتون باش.
RED STORM
06-25-2010, 01:00 PM
2 کلمه از مادر عروس
آلمان شخصیت نداره؟
پس کدوم تیم شخصیت داره؟
میدونی آلمان چند بار تو فینال بوده ؟
انگلیس چند بار تو فینال بوده؟
گروه لگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد گروه برزیل بدون شک سختترین گروه همین بوده
همین که تو مطمئنی انگلیس بازی رو میبره دیگه خیال منو از بابت صعود آلمان راحت میکنه!
میتونستن خیلی راحت تو گروهشون دوم بشن و تا نیمه نهایی راحت بیان بالا
ولی آلمان خودش و آگاهانه مسیر سختتر رو انتخاب کرد
آره این ویژگی ژرمن هاست!
امسال آلمان جوونترین تیم تاریخ جام بعد از سال 1934 رو داره
mohsen.8
06-25-2010, 01:02 PM
میگم اگر ایران هم بود شاید میتونست صعود کنه. همه تیم های ضعیف شدن
شخصیتی که برزیل داره هیچ تیمی نداره. 5 بار قهرمانی. 2 بار نایب قهرمانی و 2 بار سومی
برزیل بدون کاکا و رونالدینهو و با تیم دومش تو فینال آمریکای جنوبی 3 تا به آرژانتین پر ستاره زد
برزیل تیمی هست که میتونه 10 تا تیم در یک حد درست کنه
همین آلمان هم کاکائو و کورانیش برزیلی بودن
تو هر تیمی ببینی یک برزیلی وجود داره حتی ملی
فکر کنم صادرات بازیکن برزیل ار قهوه هم بیشتر شده
راستی پویا بازیکنای آلمان کدومش آلمانی اصیل هستن؟ اوزیل که ترکه کاکائو برزیلیه پدولسکی هم که آلمانی نیست. اون دوتا برادرا اسمشو یادم نیست که غنایی مولر هم مثل اینکه آلمانی نیست. تیم چند ملیتیه
بابا از خودتون مایه بزارید
حتی اشکان دژاگه هم تو تیم امیدشون گرفتن
Masoud
06-25-2010, 01:10 PM
اخ اخ واقعا معذرت میخوام....
اصلا حواسم نبود با چه تیمهایی همگروه بودید.
صربستان که قول فوتبال اروپا هست و من موندم چطور توی سید بندی سرگروه نشده بود !
غنا : قول فوتبال افریقا ..... اگه اشتباه نکنم بهترین بازیکنهای افریقا یعنی دروگبا ، کلو توره ها ، لورن ، اتوئو و ... همه اینها تو غنا هستن دیگه ؟
استرالیا : :10::10: معذرت میخوام در توان من نیست راجبش صحبت کنم.
ژیان ماشین نمیشه ...... المان تیم نمیشه
RED STORM
06-25-2010, 01:10 PM
شخصیتی که برزیل داره هیچ تیمی نداره. 5 بار قهرمانی. 2 بار نایب قهرمانی و 2 بار سومی
برزیل بدون کاکا و رونالدینهو و با تیم دومش تو فینال آمریکای جنوبی 3 تا به آرژانتین پر ستاره زد
راستی پویا بازیکنای آلمان کدومش آلمانی اصیل هستن؟ اوزیل که ترکه کاکائو برزیلیه پدولسکی هم که آلمانی نیست. اون دوتا برادرا اسمشو یادم نیست که غنایی مولر هم مثل اینکه آلمانی نیست. تیم چند ملیتیه
اوزیل و خدیرا و بوآتنگ همشون یا مادرشون یا پدرشون آلمانین!
یا تو خود آلمان متولد شدن یا از 3-4 سالگی اومدن تو آلمان و اونجا بزرگ شدن!
پس میبینی که 100 % آلمانین!
تو آلمان رشد کردن تو مدرسه فوتبال های آلمان بهشون بازی کردنو یاد دادن و حالا هم دارن ازشون استفاده میکنن!
حالا تو چرا اینقدر ناراحتی!
بازیکن راضی مسولان تیم ملی آلمان هم راضی....( دیگه بقیشم خودتون میدونید و من نمینویسمش!)
مولر هم هرکی گفته آلمانی نیست جفنگ گفته!
اون زیدان که شاخ همه فوتبالیست های عالم بوده هم الجزایری الاصل بوده!
چطور کسی اونو نمیبینه!
همین تیم ملی ایتالیا یه بازیکنش امسال آلمانی بود!
هیگوآین اصلیتش فرانسویه!
مسی پدربزرگش ایتالیاییه!
کامورانزی آرژانتینیه!
و ....
به جا این بحث های حاشیه ای به اصل بپردازید
RED STORM
06-25-2010, 01:13 PM
اخ اخ واقعا معذرت میخوام....
اصلا حواسم نبود با چه تیمهایی همگروه بودید.
صربستان که قول فوتبال اروپا هست و من موندم چطور توی سید بندی سرگروه نشده بود !
غنا : قول فوتبال افریقا ..... اگه اشتباه نکنم بهترین بازیکنهای افریقا یعنی دروگبا ، کلو توره ها ، لورن ، اتوئو و ... همه اینها تو غنا هستن دیگه ؟
استرالیا : :10::10: معذرت میخوام در توان من نیست راجبش صحبت کنم.
ژیان ماشین نمیشه ...... المان تیم نمیشه
خوب مثلا کدوم گروه سخت بوده با این تفاسیر؟
هندوراس و شیلی و سویس غول های آمریکا و اروپا هستن؟
یا یونان و کره و نیجریه ؟
الجزایر و اسلوونی؟
یا نیوزلند و پاراگوئه و اسلوواکی؟
اون صربستان میدونی کیا توش بازی میکنن؟
همون آرسنال زپرتی رو بارها ویدیچ و ایوانوویچ به آتیش کشیدن!
غنا و استرالیا هر 2تاشون دوره قبل از دور مقدماتی صعود کرده بودن!
اسین رو میشناسی؟
rahim
06-25-2010, 01:15 PM
تازه اينجا شايعه شده كه ژرمن ها به بقالي سركوچمون هم پيشنهاد داده به چند تا هم از اين بچه مچه ها كه تو كوچه بازي مي كنند هم پيشنهاد دادند در قبالبازي تو تيم بچه ها ببخشيد جوان المان بشون تنقلات بدن.
جل الخالق اين هم از مصايعب تغيير نسل وانقراض ژرمن هاست .ميگم پويا يعني المانها با اين روند تا جام جهاني مثلادو هزار ونود وخورده اي هستند يعني تا اون موقع منقرض نشده اند .:gamm:
من فكر كنم ده بيست سال اينده تيم ملي المان كلهم سياه پوست باشند :4:
اونوقت شعارتون به جاي عقابهاي سفيد بايد باشه پرواز كلاغهاي سياه بر فراز................:4:
Masoud
06-25-2010, 01:22 PM
الجزایر و اسلوونی؟
اسین رو میشناسی؟
اره عزیزم ولی فکر کنم شما نمیشناسی که نمیدونی ایشون تو جام جهانی حضور ندارن !
RED STORM
06-25-2010, 01:29 PM
اره عزیزم ولی فکر کنم شما نمیشناسی که نمیدونی ایشون تو جام جهانی حضور ندارن !
دروگبا و کولوتوره و کالو و اتوئو و مونتاری و ... هم دیدیم!
تنها تیم آفریقایی هم که از گروهش صعود کرد همون غنا بود(بدون اسین)
جواب اون 5-6 خط اولشم بی صبرانه منتظرم بشنوم!
یعنی این زیریا:
الجزایر و اسلوونی؟
tataloo
06-25-2010, 01:33 PM
فقط همین رو بگم که جای ایران خالیهست.
mohsen.8
06-25-2010, 01:36 PM
فقط همین رو بگم که جای ایران خالیهست.
آره واقعا!!!
جای فوتبال سیاسی و فوتبال کثیف ایران خالیه
یعنی فیفا نمیدونه فوتبال ایران سیاسیه؟ الان پیر زن کوچه ی ما هم میاد بهم میگه حتی سیاست هم تو فوتبالشون هست!!
دیگه نمیدونم چرا فوتبال ما تحریم نمیشه
صد در صد دست هایی پشت پرده هست
rahim
06-25-2010, 01:52 PM
اگر دست من بود اين بازيهاي مقدماتي را حذف مي كردم ويا كلا يك جام ديگه درست ميكردم كه فقط توش 18 تا تيم برتر دنيا باشه .
چه جامي ميشه اين جام سرتا سر ديدني وهيجان وكلكل.
اما در مورد ايران خدا راشكر كه نيستيم لااقل كمتر حرص ميخوريم .فقط يك تيم بنياد واساس نداره پشتيباني خوب نميشه بره كجا.
تيم ايران هميشه تو جامها يتيمه .
امروز كره وژاپن ديگه فراتر از اسيا شدند ورفتند فردا كدوم كشور اسيايي جدا ميشه .......................
ما كجاييم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
mohsen.8
06-25-2010, 01:57 PM
اگر دست من بود اين بازيهاي مقدماتي را حذف مي كردم ويا كلا يك جام ديگه درست ميكردم كه فقط توش 18 تا تيم برتر دنيا باشه .
چه جامي ميشه اين جام سرتا سر ديدني وهيجان وكلكل.
اما در مورد ايران خدا راشكر كه نيستيم لااقل كمتر حرص ميخوريم .فقط يك تيم بنياد واساس نداره پشتيباني خوب نميشه بره كجا.
تيم ايران هميشه تو جامها يتيمه .
امروز كره وژاپن ديگه فراتر از اسيا شدند ورفتند فردا كدوم كشور اسيايي جدا ميشه .......................
ما كجاييم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ما 63 جهان و پنجم آسیا هستیم
تیم های عربی از ما بالاترن
من تو این سن کمم یادم نمیاد اینقدر تجقیر شده باشیم که بحرین از ما بالاتر بیاد
پرسپولیسی.جنوبی
06-25-2010, 06:04 PM
بحرین
مسعود میگفت اگه 8یا7 سال دیگه مانریم از امارتو قطر....بازیکن نگریم .
این حرف مسعود کاملا قبول دارم اونا دارن پیشرفت میکنن ما داریم پس رفت میکنیم اون با اون دعوا داره اون مدیر عامل میخاد با پولش تیم اونو بخره .
Masoud
06-25-2010, 06:54 PM
رحیم واسه همینه خیلی ها میگن جام ملت های اروپای 16 تیمی بهتر از جام جهانی هست ولی کلا به نظرم جام جهانی 32 تیم خوب هم میشه ولی بعضی تیمها مثل نیوزلند با یه برد جلوی بحرین اومدن !
کلا همیشه مرحله مقدماتی حوصله ادم رو سر میبره ولی این دور دیگه خیلی بیشتر شد این حوصله سر رفتن.
راجب فوتبال ملی ایران هم اگه بخوام با ژاپن مقایسه کنم میگم که اونها تو یه انتخابات واقعی رئیس فدرایسونشون رو انتخاب میکنن و بعد همشون انقدر کمک میکنن تا فدراسیونشون موفق کار کنه ولی تو ایران واسه کوچکترین پست مدیریت حداقل 4 نفر دندون تیز میکنن و همه میخوان اون مدیر رو بکشن پایین خوشون اونجا بشینن.
مطمئن این حرف رو میگم فوتبال ما 10 ساله اگه پسرفت نکرده باشه درجا داره میزنه.
rahim
06-25-2010, 11:10 PM
من كلا باور كن به خدا اخرين فينال جام جهاني كه كامل ديدم نود بود 94 .98. 2002 و2006 كلهم سر جمع 20 يا 30 دقيقه ديدم اين جام را هم تا حالا دوسه بازي را نصف ونيمه ديدم .
دليلش نمي دونم ولي شايد كشدار بودنش شايد بي حال بودن من شايد ..........وشايد .!!!!!
اما جام اروپا را بيشتر ميبنيم چون اونجا واقعا سطح فوتبال بالاست .همين جام جهاني را داشته باش .هندوراس ونيوزلند وكره شمالي ودوسه تيم ديگه را بردار به جاشون سوئد .تركيه .ايرلند وروماني وحتي بلغار وكرواسي وروسيه ولهستان بگذار ببين چقدر تغيير مي كنه .
در مورد فوتبال ملي ديگه حالش را ندارم .
فقط اين بگم وخلاص فوتبال ما عين سياست ماست و سياست ما هم عين فوتبال ماست .
پرسپولیسی.جنوبی
06-25-2010, 11:16 PM
من امسال چنتا بازی رو نصف نیمه دیدم بعضی ها هم ندیم . کارصیدمون ول شد .الن بیکارم ولی میتونم جام جهانی کامل ببینم و دارم موفت خوری میکنم.
جام جهانی قبلی که تیم ایران رفته بود رادیو میبردیم دریا .چنتا قایق بغل هم داشتیم بازی رو گوش میکردیم خیلی حال میداد
redboy2atishe
06-25-2010, 11:54 PM
یه کل کل خیلی عجیب بین برزیلیا و پرتغالیا هست ...
امروز بازی رو کامل دیدم به نظرم نیمه اول پرتغال چیزی واسه گفتن نداشت...واقعا سرتر بود درصد مالکیت توپم که 68 به 32 بود تو مایه هایی کره شمالی:4: 2تام به تیر پرتغال خورد
فابیانو که.....ه بود و مایکن مثه همیشه عالی...با نبود کاکا و روبینیو برزیل خوب بازی کرد نیمه دوم پرتغال یه کم بهتر شد و از لاک اومد بیرون یه سوتیه خیلی بد داد لوسیو شانس اوردیم جولیو تو گل برزیل بود البته پرتغالم شانس اورد ریکاردو تو گلش بود ... مهم صعود به عنوان سرگروه بود نه بردن نیجریه و یونان!!!:4:
پرسپولیسی.جنوبی
06-26-2010, 12:10 AM
چه شانسی اوردیم .شیلی تا الان خوب بازی کرده
rahim
06-26-2010, 12:14 AM
اره ديگه قطعنا بردن كره شمالي اونهم تو يك بازي حماسي:4: مهمتر از بردن نيجريه ويونانه .
Masoud
06-26-2010, 01:03 AM
خدا رو شکر دوره اول امشب تموم میشه و از خواب بیرون میایم و میتونیم خوشحال باشیم که دور جدید رو با هیجان بیشتری میبنیم چون بازیها مرگ و زندگی هست....
ارژانتین به نظرم دوره اول از همه مدعی ها بهتر بود و بعدش هم برزیل
کلا این طور که بوش میاد جام برمیگرده به امریکای جنوبی
rahim
06-26-2010, 01:19 AM
من احتمال زياد ميدم جام ميره امريكا جنوبي .دلم قرصه كه تو ارژانتينه .
حاتم ایرانی
06-26-2010, 01:41 AM
آمریکای جنوبی کجا بود!!!!!!!
اسپانیا و هلند هنوز هستن ها
RED STORM
06-26-2010, 03:02 PM
شاید کمتر شهروند انگلیسی را بیابی که شادی تحقیر آمیز آندریاس مولر ، هافبک آلمان ها را بعد از به ثمر رساندن پنالتی پیروزی بخش و پایانی اش از یاد برده باشد !
انگلیسی ها حتما 29 ژوئن سال پیش را هم از یاد نبرده اند ، ( سال گذشته 8 تیر ) مسابقه فینال زیر 21 سال اروپا را ! آلمان در آن بازی انگلستان را با 4 گل در هم کوبید و ستاره آن بازی پسری بود که یک گل زد و سه پاس گل داد و چشم ها را خیره کرد ، پسری با موهای مشکی و چشمانی براق و متورم که بی نهایت خونسرد بود : مسوت اوزیل ... و حالا اوزیل با گذشت یکسال صاحب پیراهن شماره 8 تیم بزرگسالان آلمان شده و در کنار خدیرا ( کاپیتان قهرمان تیم ملی زیر 21 ساله ها ) می تواند دوباره شبی کابوس وار برای بریتانیایی ها بیافریند
آلمان 2010 تیمی بسیار جوان است و منضبط ، بازیکنانش با آن موهای کوتاه ، نگاه های مصمم و ساده ، بی هیچ تتو و آرایشی ، به سربازانی شباهت دارند که جز به ماموریت برای کشورشان به هیچ چیز فکر نمی کنند ، در اردوی آلمان خبری از حاشیه نیست ، ماشین جنگی آلمان با انگیزه و عزمی به آفریقا آمده است که مثال زدنی ست . یوآخیم لوو ، خوش لباس ، با موهای درهم و بر هم مشکی ، با ذهنی پیچیده و مرموز پس از نایب قهرمانی جام ملتهای اروپا ، حالا باید آلمان را فینالیست جام جهانی کند و چه کسی ست که نداند آلمان همیشه با هدف قهرمانی به مسابقات می آید .
Masoud
06-26-2010, 03:26 PM
آمریکای جنوبی کجا بود!!!!!!!
اسپانیا و هلند هنوز هستن ها
از این مرحله به نظرم تازه بازیها رنگ و بوی خودش رو میگیره.
ولی به نظرم ارژانتین و برزیل بهتر از تیمهای اروپایی نشون دادن و بازیهای بهتری رو انجام دادن.
ارژانتین با 3 برد اومد بالا و برزیل تو گروه مرگ 7 امتیاز گرفت.
جدا از اینها بازیهای خوبی کردن.
هنوزم طرفدار تیمهای ضعیف مرحله 1/8 هستم ولی میگم جام میره امریکا جنوبی
rahim
06-26-2010, 09:32 PM
خب من كه قبلا گفتم جام فقط وفقط برازنده ي ارژانتين وديگو كبير هست وبس .
فينال هم ارژانتين هست وبرزيل ويكچهارم المان واسپانيا .
انگليس هم پر:4:
حيف كه ارژانتين براي رسيدن به فينال بايد از روي جنازه ي المان رد بشه وگرنه مي گفتم المان وارژانتين فينال هستند .
درضمن اولين پيش بينيم گرفت اروگوئه 2 بر 1 كره را برد .
هم ارژانتين قهرمانه وهم من قهرمان پيش بيني ها .
چه مي كنه ارژانتين و هوادارانش
Masoud
06-26-2010, 10:16 PM
خیلی دوست داشتم تیم کره که اسیایی هست بیاد بالا چون واقعا فراتر از اسیا هستن.
چه کاشته هایی هم زدن تو این جام واقعا.....
به نظرم حیف شد که کره حذف شد ولی اروگوئه هم خیلی خوبه.
تبریک به مصطفوی کع از اول جام طرفدار اروگوئه بود :4:
خیلی دوست داشتم تیم کره که اسیایی هست بیاد بالا چون واقعا فراتر از اسیا هستن.
چه کاشته هایی هم زدن تو این جام واقعا.....
به نظرم حیف شد که کره حذف شد ولی اروگوئه هم خیلی خوبه.
تبریک به مصطفوی کع از اول جام طرفدار اروگوئه بود :4:
به من چه.کره جنوبیوی ها می خواستن خوش شانس باشن به ما نخورن.:4:
حیف شد؟؟:kesh:؟؟؟کجاش حیف شد؟یک بازیکن خوب بگین از کره جنوبی؟
سوآرز و فورلان حال کل کره ای ها رو گرفتن الخصوص سوآرز:aasab:
ممنون:4::4:
پرسپولیسی.جنوبی
06-27-2010, 09:32 PM
تبریک با همه المانیها
zamara
06-27-2010, 09:51 PM
واقعا كه انگليس تحقير شد .
اين هم از كاپلو كه اينقدر تعريفش رو ميكردند !
توي اين بازي انگليس هيچ حرفي براي گفتن نداشت.
بعد از فرانسه و ايتاليا اينبار نوبت انگليس بود كه با يك شكست تحقير آميز به جمع حذف شده هاي جام جهاني 2010 بپيونده.
Karim
06-27-2010, 10:00 PM
من خودم امید زیادی به انگلیس داشتم قبل از جام جهانی و دوسش داشتم.اما نا امید کرد همه رو با شروعش.و معلوم بود به کجا ختم میشه.25 دقیقه آخر بازی رو دیدم یه جورایی.بالا نمیومد از گروهش به نفع یه تیم دیگه و خود انگلیس بود!
تو تیمهایی که باقی موندن اروگوئه رو دوست دارم.واسم مهم نیست کدوم تیم قهرمان شه ولی نظرم روی برزیله.
پرسپولیسی.جنوبی
06-27-2010, 10:43 PM
به همه المانیا تبریک میگم این برد.
خودم هم از سبک بازی المان خوشم میاد و از اشنایدر هم خوشم میاد.
کلا تیم خوبیه .
ولی :8:اسپانیا:6: قهرمانه
پرسپولیسی.جنوبی
06-28-2010, 12:52 AM
ارژانتینی ها منم پیشا پیش تبریک میگم چون مکزیک نمیتونه دوتا گل جبران کنه .
من خودم امید زیادی به انگلیس داشتم قبل از جام جهانی و دوسش داشتم.اما نا امید کرد همه رو با شروعش.و معلوم بود به کجا ختم میشه.25 دقیقه آخر بازی رو دیدم یه جورایی.بالا نمیومد از گروهش به نفع یه تیم دیگه و خود انگلیس بود!
تو تیمهایی که باقی موندن اروگوئه رو دوست دارم.واسم مهم نیست کدوم تیم قهرمان شه ولی نظرم روی برزیله.
دیدین گفتم؟:4:
فکر کردین قهرمانی به بازیکن پر درآمده؟:4:
نه بابا.
یکی دو هفته صبر کنین می بینین همه اروگوئه رو داس دارن:4:
این از نفر اول.
یک نکته:
تاجایی که من می دونم برنده اروگوئه-غنا با برنده 4 تیم هلند-برزیل-اسلواکی-شیلی بازی می کنه و من اینو از چند تا سایت معتبر دیدم ولی جدول بالای انجمن چیز دیگه ای نشون می ده.
RED STORM
06-28-2010, 04:43 PM
یک نکته:
تاجایی که من می دونم برنده اروگوئه-غنا با برنده 4 تیم هلند-برزیل-اسلواکی-شیلی بازی می کنه و من اینو از چند تا سایت معتبر دیدم ولی جدول بالای انجمن چیز دیگه ای نشون می ده.
درسته برنده غنا اروگوئه با یکی از 4 تیم هلند-برزیل-اسلواکی-شیلی بازی میکنه!
rahim
06-28-2010, 05:01 PM
پس خوش به حال برزيله كه مسير صعبلعبوري براي فينال نداره.
به نظرم برنده المان وارژانتين قطعنا قهرمانه .
ببينم ديگو كبير مي تونه انتقام سال 90 را بگيره از اين فاشيستها يا نه.
ها داشت يادم مي رفت يك تسليت هم به طرفداران انگليس الخصوص مديريت محترم انجمن اقا مسعود .
پس خوش به حال برزيله كه مسير صعبلعبوري براي فينال نداره.
به نظرم برنده المان وارژانتين قطعنا قهرمانه .
ببينم ديگو كبير مي تونه انتقام سال 90 را بگيره از اين فاشيستها يا نه.
ها داشت يادم مي رفت يك تسليت هم به طرفداران انگليس الخصوص مديريت محترم انجمن اقا مسعود .
100%باید خوش حال باشین چون آرژانتینتون تو فینال به اروگوئه می رسه البته اگر زیر دست و پای آلمان و اسپانیا له نشه.:d:d
حالا دیگه احتمال داره که به فینال برسین.اون طوری عمرن.:d
RED STORM
06-29-2010, 07:20 PM
می خوام تو این پست تیترای روزنامه های انگلیس و آلمانو بررسی کنم و یه سری کاریکاتور جالبو بزارم:
http://a323.yahoofs.com/ymg/world_of_sport__2/world_of_sport-179291733-1277711218.jpg?ymydeXDD.SaOgmK7
چارلز لیتل جان نویسنده بخش سیاسی روزنامه دیلی میل اینبار قضیه حذف تیم ملی انگلیسو برسی کرده و می گه اگه تو جنگ جهانی دومم جلوی آلمانا اینجوری دفاع می کردیم که تو بازی دیشب دفاع کردیم الان هممون داشتیم آلمانی حرف می زدیم. این تیتر اصلی دیلی میل بود اما تو صفحه سوم لیتل جان می گه که سه شیرها بیشتر شبیه شیر ترسوی داستان جادوگر شهر اُز بودند.
تیتر اصلی دیلی میرر شکست آفریقا بود و تو رو تیترش می گه:
"انگلیس تحقیر شده بود اما سرمربی می گه که ما خوب بازی کردیم، متاسفیم کاپلو اما باید سرتو بندازی پایینو با شرمندگی بری."
http://a323.yahoofs.com/ymg/world_of_sport__2/world_of_sport-337680025-1277711494.jpg?ymGieXDD0vZ58R_n
تیتر سان همینطور که مشخصه می گه " شما اجازه دادید که کشورتان شرمنده شود". مصاحبه با سرمربی سابق انگلیس که تری ونبلز باشه در مورد تاکتیک 2-4-4 کاپلو که ونبلز میگه اشتباه این تاکتیک در بازی مقابل آمریکا مشخص بود و در مقابل الجزایر، اسلوونی و آلمان تکرار شد بخش دیگه این روزنامرو تشکیل می ده.
ونبلز اضافه می کنه که این تاکتیک به بازیکنای آلمان فضای زیادی داد و مسعود اوزیل دیشب بیشتر از هر کسی در داخل استادیوم فضا داشت.
جان دیلن از دیلی اکسپرس می نویسه انقدر بد بودیم که تمام اون چیزهایی که قبلا بهش تکیه می کردیم از بین رفت و حتی نمی تونیم هیچ بهانه ای واسه بی عدالتی ای که بهمون شد داشته باشیم.
ریچارد ویلیمامز از گاردین نوشت دوران نسل طلایی انگلستان به پایان رسید، نسلی که ار اون بعد از ظهر داغ در فرانسه و با گل اوون به آرژانتین شروع کشد دیروز روز پایان عمرش بود.
http://a323.yahoofs.com/ymg/world_of_sport__2/world_of_sport-380218188-1277711813.jpg?ymFneXDD5k6Xniw4
تیتر تایمز هم "تحقیر شده" بود.
بیلد هم تیتر با حالی زده بود بعد از بازی:
http://a323.yahoofs.com/ymg/world_of_sport__2/world_of_sport-273896294-1277712464.jpg?ymQxeXDDOVU9UpnA
"بعد از 44 سال، متشکریم خدای فوتبال" که منظورش اینه که بالاخره حق به حقدار سید و الهه فوتبال اینو خواست.
سایت دیلی میل رفته و دلیل ضعیف بودن رونیو زدن موهای بدنش برای این مسابقات می دونه و می گه این باعث شده رونی ضعیف بشه http://footiran.ir/images/smilies/3999.gif و رونیو با سامسون یا شمشون از قوم بنی اسرائیل مقایسه کرده که فوق العاه قدرتمند بود و تو انجیل خدا بهش دستور داد که هیچوقت برای از دست ندادن قدرتت موهای بدنتو نزن http://footiran.ir/images/smilies/3999.gif
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/28/article-1290232-0A3C8FAE000005DC-645_224x481.jpg http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/28/article-1290232-0A3A8CAE000005DC-846_224x480.jpg
طرفدرای خشمگین انگلیسم تا تونستن بعد از حذف انگلیس با کاریکاتوراشون بازیکنا و انگلیسو مسخره کردن که بعضیاشو اینجا واستون می زارم:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/28/article-1290060-0A3D954A000005DC-229_468x627.jpg
این عکس نشون می ده که چجوری آرم سه شیرها رو با این آرم که فکر کنم سه تا نهنگ خوشحال هستن مسخره کرده.
==============
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/28/article-1290060-0A3E7D98000005DC-419_468x477.jpg
http://footiran.ir/images/smilies/laugh4.gif
=============
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/27/article-1290060-0A3AF9FD000005DC-820_468x286.jpg
تو این عکس مثلا ملکه الیزابت پروفایل توییتر خودشو آپدیت کرده و نوشته:
هر کس اطلاعاتی داره که اون کمک داوره از کجا اومده به MI6 (سازمان جاسوسی انگلیس) خبر بده.
=============
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/28/article-1290060-0A3D7181000005DC-526_468x353.jpg
این عکس که متنش واضحه
==============
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/28/article-1290060-0A3D702D000005DC-139_468x690.jpg
اینم خیلی باحاله که شبیه کاور یه فیلم با کارگردانی کاپلو درستش کرده با نقش اصلی رونی و تری و اسم فیلم خروج از آفریقاست و فیلم برگرفته از داستان واقعیه http://footiran.ir/images/smilies/3999.gif و دیگر بازیگراشم استیون جراردو لمپاردو راب گرینن به تهیه کنندگی باز هم کاپلو http://footiran.ir/images/smilies/3999.gif
====================
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/27/article-1290060-0A3BB417000005DC-200_468x446.jpg
اینم خیلی باحال بود و ازین به بعد تو چیزای خطای چشم که اون چیزی که به نظر می رسه واقعیت نداره مثلا فیل بالاییه فقط بزرگتر به نظر می رسه ولی اینطور نیست یا دایره زرد راستی هم همینطور، اون صحنه دیشبم اضافه شده و فقط به نظر می رسه توپ از خط دروازه رد شده و خطای چشمه جدی نگیرید
Masoud
06-29-2010, 10:41 PM
مبارکتون باشه پویا.
ولی هنوز هم فوتبال المان رو دوست ندارم و به هیچ وجه هم طرفدار انگلیس نیستم و مطمئنن مثل همه عقیدم اینه که انگلیس تو این جام افتضاح بود ولی میگم اگه اون توپ گل میشد بازی عوض میشه و دیگه ضد حمله ای در کار نبود که المان گل سوم رو بزنه و بازهم ضدحمله ای نبود که المان 4امی رو بزنه.
نمیدونم باخت 4-1 توجیه پذیر نیست و اثباتش خیلی سخته در صورتی که گفتن تحقیر امیز خیلی راحت تره ولی من میگم انگلیس و المان تو اون بازی پایاپای بودن.
پرسپولیسی.جنوبی
06-30-2010, 01:11 AM
بازی تو نیمه دوم بهتره امیدوارم اسپانیا ببره.
خدا رحم کردن اینجا گل نخوردیم
پرسپولیسی.جنوبی
06-30-2010, 01:23 AM
گوووووووووووووووولللللللل لللللللللللللللللللللل
ایول ویا:گل::6:
پرسپولیسی.جنوبی
06-30-2010, 01:57 AM
اسپانیا برد به همه طرفداران اسپانیا تبریک میگم.
:perspolis::perspolis::perspolis::perspolis:
اسپانیا
Masoud
06-30-2010, 02:01 AM
مبارک باشه.
خوشحالم حداقل از مرحله 1/4 جام جهانی واقعا جام جهانی میشه و بهترین بازیها برگزار میشه.
RED STORM
06-30-2010, 08:34 PM
علاوه بر ابهت و غیر قابل پیش بینی بودن و قدرت و بازی تاکتیکی و با فکر و امید داشتن حتی در وقتهای اضافه
یه عامل دیگه هست که باعث میشه تیم ملی آلمان رو همیشه دوست داشته باشم اون هم تنفر بقیه تیمها و هواداراشون
از آلمان کبیره...همیشه برام جالب بوده و حس غرور بهم دست میده که همه به جز طرفدارای آلمان از تیم ملی آلمان متنفر هستن
و منتظرن سریع حذف بشه و جالبه هر وقت با تیمهایی مثل هلند و انگلیس و آرژانتین بازی داریم آتیش انتقام همیشه جلوی چشماشونه
آرژانتین تو فینال 86 آلمان رو برد و آلمان 90 هم آرژانتین رو برد ولی همه همیشه از فینال 90 یاد میکنن و منتظر هستن آرژانتین آلمان رو ببره!!!!
برام مهم نیست دیگران میگن تیمم چند ملیتیه یا کثیف بازی میکنه یا ماشینی بازی میکنه..خودم رو هم خسته نمیکنم تا توجیهشون کنم
و اتفاقا دلم میخواد از آلمان متنفر باشن.فقط یه هوادار آلمان میتونه از بازی تیم ملی آلمان لذت ببره و همین هم مهمه.با شخصیت ترین تیم تمام
ادوار جام جهانیی که در هر دوره ای که حاظر بوده به جز سال 1938 به جمع 8 تیم برتر دنیا رسیده آلمانه.حالا چه با فوتبال ماشینی چه با فوتبال زیبا
هیچ فرقی هم نمیکنه و جالب اینجاست همه ی تیمهای دیگه و طرفداران تیمهای دیگه متنفر هستن از آلمان
آلمان و آرژانتی در جام جهانی 5 بار بازی کردن
اولین بار در مرجله گروهی جام 58 در شیلی که آلمان 3-1 برد
دومین بار در مرحله گروهی جام 66 در انگلیس که مساوی شد
سومین بار در مکزیک 86 و در فینال ارژانتین 2-0 جلو افتاد و ولی دقیقه 74 رومینیگه و 80 فولر جبران کردن تا اینکه سه دقیقه بعد پاس زیبای مارادونا رو
بوروچاگا گل کرد و آرژانتین قهرمان شد
چهارمین بار چهار سال بعد بود آلمانها متخصص انتقام گیری سریع هستن بهترین تیم جام یعنی آلمان مثل آرژانتین از نبرد 120 دقیقه ای و ضربات پنالتی
اومده بود به فینال آرژانتین در فینال کانی جیا رو نداشت و خطا روی کلینزمن و پنالتی بی نقص برمه به بهترین پنالتی گیر دنیا گویگوچه آ باعث سومین قهرمانی آلمان شد
پنجمین بار در نیمه نهایی 2006 در خاک آلمان گل آیالا تا دقیقه 80 پا برجا بود و گل کلوزه و تعویض های اشتباه پکرمن و ضیافت پنالتی ها و درخشش لمن باعث شد تا آرژانتین هم
به فکر انتقام از آلمان باشه.ولی آلما سابقه حذف یه تیم در دو جام جهانی پیاپی در همین مرحله رو داره فرانسه 82 و 86 در یک چهارم مغلوب آلمان شد و اینک آیا نوبت آرژانیتن است؟
redboy2atishe
06-30-2010, 08:45 PM
خیلی این بازی المان و ارژانتین و دوست دارم ...جای بازی همینجاست نه جلوتر ...
بالاخره یکی از بد و بدترا حذف میشه ...
از بین این بد وبدتر بد میشه المان...واسه برزیلیا اگه برزیل به المان بازه مهم نیست اما خدا نکنه به ارژانتین ببازه ...
اما نه از یه طرفم میگن ارژانتین بیاد بالا تا برزیل بزنش...
دوست دارم المان ببره نه واسه اینکه ارژآنتین نیاد بالا...چون کلاسیک بازی میکنه...
البته داورا تو بازیهای قبلی این دو تیم گل کاشتن...ممنون میشیم دیگه از غلطا نکنن ..
Masoud
06-30-2010, 09:33 PM
برزیل - اسپانیا - هلند - المان - ارژانتین
مطمئنن همه فکر میکنن قهرمان از بین اینهاست.
شما چی میگید ؟ چرا این عقیده رو دارید ؟
RED STORM
06-30-2010, 09:52 PM
در مورد قهرمانی واقعا سخته صحبت کردن
ولی من اگه بدون تعصب بخوام نظر بدم باید بگم برزیل از همه مدعی های دیگه تا اینجا تیم تر نشون داده!
ولی صحبت فنی...
به شخصه بعد بازی آلمان ---انگلیس اعتمادم به این تیم و مربیhttp://footiran.ir/images/smilies/d0s69thbefhifftitrzp.gif بزرگش دو برابر شد!
وقتی سامی خدیرا و بوآتنگ و مولر و نوئر که همشون زیر 10 تا بازی ملی دارن رو اینطوری کنار هم قرار میده و ازشون بازی میگیره!
وقتی مسئوت اوزیلاون وسط زمین جوری بازی میکنه که قابل مقایسه با بهترین بازی ساز های تاریخ جام جهانیه اونم فقط با 21 سال سن
وقتی کلوزه و پودولسکی که تو لیگ آلمان فقط 2-3 تا گل زدن بدل به بهترین مهاجم های جام میشن آدم کاری جر تحسین مربی این تیم نمیتونه انجام بده!
آرنه فردریش که فقط اشتباهاتش تو ذهن من مونده بود تبدیل شده به یه مدافع تمام عیار که با خونسردی هر چه تمامتر تو محوطه جریمه خودی یه پا دو پا میزنه و بازیکن انگلیس رو از مقابل برمیداره!
باستین تبدیل شده به یه فرمانده واقعی تو وسط زمین و فیلیپ لام که مثل همیشه زحمت کش ترین بازیکن تیم به حساب میاد و مدام در حال رفت و برگشت طول زمینه!
با این تیم جوون و یکپارچه بردن بهترین تیم ها و بزرگترین مربی ها هم کار آسونیه دیگه وقتی تیم مقابلت از این 2تا فاکتور هم بی بهره باشه برد به مراتب ساده تر هم میشه!
در پایان آلمان حتی اگه حذف هم بشه جلوی آرژ واقعا چیزی از ارزش های تیم جوونش کم نمیشه
همینطور از مربیش که به کاپلو درس فوتبال داد و نشون داد که باید مبلغ دستمزدشون باهم عوض بشه!
این تیم آلمان رو باید تو یورو 2012 و جام جهانی 2014 دید! که اون موقع تو اوج پختگی و آمادگی قرار داره!
Masoud
06-30-2010, 10:10 PM
به نظرم برزیل فرقش با تیمهای اونطرف اینه که در صورت برد احتمالی جلوی هلند بازی نیمه نهایی به نسبت سبکتری داره و این خیلی به نظرم تو فینال کمکشون میکنه.
من فینال برزیل - ارژانتین رو پیش بینی میکنم و قهرمانی که اصلا معلوم نیست !
RED STORM
07-01-2010, 04:20 PM
یه اختاپوسیه داره زحمت میکشه بازی های آلمان رو پیشگویی میکنهhttp://footiran.ir/images/smilies/3999.gif
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/06/550288_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/06/550287_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/06/550286_orig.jpg
http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/06/550283_orig.jpg
به نظرم برزیل فرقش با تیمهای اونطرف اینه که در صورت برد احتمالی جلوی هلند بازی نیمه نهایی به نسبت سبکتری داره و این خیلی به نظرم تو فینال کمکشون میکنه.
من فینال برزیل - ارژانتین رو پیش بینی میکنم و قهرمانی که اصلا معلوم نیست !
بله؟
می شه دوباره بفرمایین؟
بازی سبکتر؟
ok.
انشا... می بینین.:4:
redboy2atishe
07-02-2010, 09:28 PM
برزیل هم به سطل زباله این جام پیوست ...
کلا کاری به داوری و اینا ندارم اما خداییش نیمه دوم هلند خوب فوتبال کرد...
خوبم دفاع کرد...بر عکس برزیل.واقعا اخر بازی می تونست هلند 2تا دیگه بزنه.
Karim
07-02-2010, 09:34 PM
و شگفتی های این جام تمومی نداره...به نظرم 90% جهان این بازی رو اشتباه پیش بینی کردند!
به نظر من هلند و آرژانتین محبوبیت بیشتری بین ایرانیا دارند،اینطور نیست؟
البته تا 5،6 سال پیش محبوبیت هلند خیلی بیشتر از الان بود.
پرسپولیسی.جنوبی
07-02-2010, 09:54 PM
اسپانیا قهرمانه:perspolis:
RED STORM
07-02-2010, 11:03 PM
برزیل جز بهترین ها بود تا اینجا!
ولی بدجور حذف شد!
دلیلشم فقط و فقط اشتباهات فردی بود !
نمیدونم دونگا چی تو وجود ملو دیده بود که اینقدر بهش اعتقاد داشت!
redboy2atishe
07-02-2010, 11:11 PM
اخه رامیرز و النو که مصدوم بودن شاید اجبار بود که بازی کنه ...
فابیانو هم که ...
واقعا ملو در حد فیکس نبود حتی اگه 2تا مصدوم بودن
من امیدوارم ارژانتین قهرمان بشه .
RED STORM
07-03-2010, 12:17 AM
الان که دارم خوب فکر میکنم مطمئنم اگه برزیل 10 نفره نمیشد میتونست بازی رو مساوی کنه!
اون ور ون بومل و اشنایدر و روبن مثل چی میدوییدن و برای موفقیت تیم تلاش میکردن این ور ملو عین اسب گند زد به زحمات هم تیمی هاش!
Masoud
07-03-2010, 12:24 AM
واقعا به نظرم حیف شد برزیل حذف شد.
من همه رقمه فکر میکردم برزیل یه پای فیناله و این یه فینال خیلی خیلی قشنگ رو میساخت ولی حیف شد !!!!
بازی فردا خیلی خیلی حساسه و برنده یه پای فیناله به نظرم.
راستی پویا قضیه این هشت پاهه هم که میدونی ؟ تا حالا تمام بازیها رو درست پیش بینی کرده حتی باختتون جلوی صربستان رو و حالا هم برد المان جلوی ارژانتین رو پیش بینی کرده !!!!
یعنی این طور میشه ؟
RED STORM
07-03-2010, 12:26 AM
آره تو تاپیکش عکساشو گذاشتم!
تو یورو هم همه بازی های آلمان رو درست پیشبینی کرده بود!
rahim
07-03-2010, 12:28 AM
خب به خاطر محسن زياد از فوتبال وبرزيل نمي گم.
اما امسال نميدونم فينال 74 المان وهلند مي خواد تكرار بشه يا 78 هلند وارژانتين ؟؟؟
تيمهاي برزيل وانگليس وفرانسه وايتاليا الخصوص اين دوتا اخري نياز به بازنگري دارند .
ژرمن ها كه راه خودشون پيدا كردند تيم خوبي بستند براي سالهاي بعد .
هلند واسپانيا هم پوست انداختند .اروگوئه وشيلي هم در اينده صاحب شخصيت بهتري ميشند .
حاتم ایرانی
07-03-2010, 12:36 AM
آرژانتین فک نکنم این دفعه جلو آلمان خوب بازی کنه
کلا آرژانتین شانسی گل میزد با مکزیک هم که با اون گلشون.....
البته آلمان عادت داره که بدشانس باشه حتی اگه خوب بازی کنه
پریسا
07-03-2010, 12:36 AM
من از حذف برزیل ناراحت شدم ولی امیدوارم ارژانتین قهرمان بشه.
RED STORM
07-03-2010, 12:39 AM
آرژانتین فک نکنم این دفعه جلو آلمان خوب بازی کنه
کلا آرژانتین شانسی گل میزد با مکزیک هم که با اون گلشون.....
البته آلمان عادت داره که بدشانس باشه حتی اگه خوب بازی کنه
حاتم داری شرمنده میکنی:4:
انشاالله عروسیت جبران کنم!:4:
کلا آرژانتین =شانس:24: (آرشانستین)
رحیم یه سری عکس از این دیگوتون پیدا کردم بزارم تو سایت آرژانتین با ریزش 100% طرفدار مواجه میشه!:4:
rahim
07-03-2010, 01:00 AM
كلا شما دوتا مثل اينكه .......... استغفرالله ....
يكم از اين پريسا خانم ياد بگيريد به شما هم ميگن مرد ....
من حرفي ندارم تا روز بازي جوابتون را تو زمين ميديم بعد بازي ميبنمتون.
ها را ستي عكسات هم بزار دم كوزه ديگو با اين چيزها خراب نميشه يعني هر چي باشه از اون دكي معروف عكساش بدتره .
حاتم ایرانی
07-03-2010, 01:02 AM
عجب
نمیدونم رحیمو از چی چیه این دیگوت خوشت میاد؟؟؟!!!
ایشالا این دفعه آلمان بد شانس نباشه مثل همیشه
راستی پویا الان طرفدار آلمان هستم با اسپانیا که بازی کنه شرمنده:4:
RED STORM
07-03-2010, 01:06 AM
حالا شاید خدا کمک کرد اسپانیا از پاراگوئه خورد!:4:
ما 2تایی میتونیم دروازه های کیپ تاون رو فتح کنیم!
+ یوگی البته!:4:
رحیم من یکی از بزرگنرین افتخارات زندگیم اینه که طرفدار آرژانتین نیستم!(اینجا هم کار داره به جاهای باریک میکشه):24:
حاتم ایرانی
07-03-2010, 01:17 AM
کلی آرژانتین تیمی کاملا مغرور هست به همراه اون سرمربیش
عجیبه از رحیم که طرفداری همچین تیمی رو بکنه
Masoud
07-03-2010, 01:54 AM
غنا و اروگوئه هم رفت وقت اضافه.
من که میگم اروگوئه میزنه و مصطفوی فردا با کلی خوشحالی میاد :4: اخه خدایی از اول جام طرفدارش بود
rahim
07-03-2010, 02:06 AM
داش كلا تيمهاي امريكا جنوبي مظلوم واقع شدن اين انگلسيهاي سلطه طلب ونيرنگ باز با اون المانهاي فاشيستي جنايتكار به همراه اون ايتالياي پيتزاخور وچكمه پوش واون گاوبازهاي خلو چل عقل از سر بروبچه هاي مردم برده .
فردا جواب همتون را ديگو تو زمين ميده .
مصطفي برادر بيا دست در دست هم دهيم به مهر امريكا جنوبي را كنيم قهرمان .
فردا انتقام كل جنايتهاي هيتلر را ديگو ميگيره .
حاتم ایرانی
07-03-2010, 02:18 AM
عجب
هرچند میخوام غنای بیچاره و فقیر آفریقایی ببره ولی مصطفی از ذهنم رفته بود
باشه ایشالا ببره مصطفی خوشحال میشه
دوست دارم همه خوشحال بشن
ولی شرمنده رحیم نمیتونم طرفداری آرژانتینو بکنم
Masoud
07-03-2010, 02:54 AM
عجبببببببببببببب بازی ای بود خدا وکیلی.
خیلی باحال بود.
واقعا اندازه 10 تا برد به اروگوئه ای ها حال داد
( بالاخره تو یه بازی طرفداره یه تیمی بودیم و برد :24: )
حاتم ایرانی
07-03-2010, 02:55 AM
فردا مصطفی جشن داره
راستی مسعود این عجب واسه منه
rahim
07-03-2010, 03:14 AM
عجب به جمال هردوتون ولي مسعود داش بيا يك اقايي كن يه فردا رو طرفدار المانها باش:4:اينطوري انتقام انگليس ازشون ميگيريم .:24:
حاتم ایرانی
07-03-2010, 03:17 AM
رحیم
این دفعه طرفداری مسعود درست از آب دراومدو اوروگوئه برد
مصطفی هم همه اسمارو ول کرد سخته رو انتخاب کرده(اوروگوئه):4:
پرسپولیسی.جنوبی
07-03-2010, 10:25 AM
عجب بازی بود دیشب
Masoud
07-03-2010, 12:24 PM
و حالا بازی فوق العاده حساس المان - ارژانتین.
دیروز که برزیل حذف شد و تقریبا همه فکر میکنن از اون طرف هلند فینالیسته.
به نظر هم میرسه با بازیهای معمولی اسپانیا برنده بازی ارژانتین - المان رو همه فینالیست بدونن.
امیدوارم مثل المان - انگلیس بازی خیلی قشنگی بشه.
پرسپولیسی.جنوبی
07-03-2010, 12:40 PM
من که فکر میکنم المان میبره المان خیلی قشنگ تر از ارژانتین بازی میکنه.
rahim
07-03-2010, 03:14 PM
من فكر نميكنم بلكه مطمئنم كه فينال ارژانتينه با اسپانيا نبرد ديگو ودلبشكه 100 ديگو برنده هست .
ممل جان عزيز باز شما چشم ما دور ديديد اي خدا چقدر ارژانتين تو اين انجمن تنهاست .
عجب
هرچند میخوام غنای بیچاره و فقیر آفریقایی ببره ولی مصطفی از ذهنم رفته بود
باشه ایشالا ببره مصطفی خوشحال میشه
دوست دارم همه خوشحال بشن
ولی شرمنده رحیم نمیتونم طرفداری آرژانتینو بکنم
:4::4:
عجبببببببببببببب بازی ای بود خدا وکیلی.
خیلی باحال بود.
واقعا اندازه 10 تا برد به اروگوئه ای ها حال داد
( بالاخره تو یه بازی طرفداره یه تیمی بودیم و برد :24: )
اینو خوب اومدین:4:
فردا مصطفی جشن داره
راستی مسعود این عجب واسه منه
مگه اهالی خونه می گذارن؟:4:(برای اطلاعات بیشتر به متن زیر توجه فرمایید)
رحیم
این دفعه طرفداری مسعود درست از آب دراومدو اوروگوئه برد
مصطفی هم همه اسمارو ول کرد سخته رو انتخاب کرده(اوروگوئه):4:
اروگوئه حقشو داره بدست میاره.
زمانی که رکبا و مونته رو بودن تیم خوبی بود و جام جهانی قبلی رو واقعا خیلی بد از دست داد و طرفدار ایتالیا شدم و...:4:شاید اروگوئه از نظر خیلیا اسم نبوده ولی باور کنین یک نوری تو دلم بود:4: . <اون قد:4:
گزارش بازی دیشب
بازی شروع شد.
اول بازی اروگوئه وحشتناک حمله می کردند.
غنا با ضد حمله چند تا موقعیت بدست آورد تا اواخر نیمه اول کمی بهتر شد بازیش و از وسط زمین و به شانس گل زدن.
نیمه دوم هم با گل اروگوئه به پایان رسید.
در اواسط وقت اضافه دوم مادر اینجانب به خاطر آوردن من ساعت7صبح کلاس دارم و بنده رو به زور به خواب فراخوندن.
من هم از عمد مسواکمو طول دادم که بازی تموم شه.
ناگهان کل خانواده باهم گفتن:"گــــــــــــــــــــــــ ــل"
من :kesh: شدم.
نمی دونستم مال کیه بدو پریدم وسط حال گفتم کی گل زد خواهرم گفت:"هیــــــــــــــس"
بله.مثل این که سوآرز جون از رو خط (بادست)برگردونده توپو:sweet:
پدر این جانب که فرضیه های فوتبالی جالبی می دن گفتن:"باید اینو گل حساب می کردن.نباید پنالتی می گرفتن و..."
منم برای درآوردن حرص جمع شعار بر ضد غنا می دادم:4:(البته خودم می دونم غیر اخلاقیه ولی مجبور شدم)
وقتی پنالتی گل نشد ساعت یک شب یک پرش زدم که فک کنم تا سی طبقه پایین بیدار شدن.:4:
تو پنالتی هام همین طور شعار می دادم تا بردیم.
بعد خواهرم که دید کلهم کم آورده گفت:آدم مثل اسلوونی سوم بشه این طوری نره نیمه نهایی"
خلاصه جنگ ها ادامه یافت تا امروز ظهر که خدا رو شکر تو اخبار مربی غنا یک چیزایی در مورد این که شانس نداشتن و... گفت ولی هیچی از گل اشتباه نگفت.
حتی خواهرم گفتن توپ از خط رد شده:24:
منم همینو به عنوان سپر خودم گرفتم و تونستم به همه ثابت کنم:
خورشید بر ما درخشید.اروگوئه به پیش رفت.
tataloo
07-03-2010, 04:41 PM
:6:به نظر من اگه اراگونس میموند اسپانیا وضعیتش بهتر از این میشد.درسته که دلبوسکه مربیه خیلی بزرگیه.اما اسپانیایی ها نباید به تیم قهرمان یورو دست میزدند.به نظر من که ارژامتین قهرمان میشه.:6:
rahim
07-03-2010, 05:38 PM
100درصد تاييد ميشه .امشب اشكهاي پويا انجمن غرق ميكنه .
پرسپولیسی.جنوبی
07-03-2010, 07:44 PM
100درصد تاييد ميشه .امشب اشكهاي پويا انجمن غرق ميكنه .
رحیم جان المان 1
ارژانتین0
من موندم اگه المان ببره چطور پویا میخاد حال تورو بگیره.
من از یکی المانی خوشم میاد اونم اشنایدره که عجب سانتری کرد و عجب گلی.
Masoud
07-03-2010, 08:20 PM
واقعا المان جوری بسته بازی میکنه که خفه کرده ارژانتین رو....
بازی دسته ارژانتینه ولی نمیتونه موقیعت بسازه.
و این سبک فوتبال همون سبکیه که من دوست ندارم.
هرکدوم که ببرن میشه گفت حقشون بوده ولی به نظرم نیمه دوم نتیجه عوض میشه و مطمئنا گل داره.
rahim
07-03-2010, 08:57 PM
حرفي براي گفتن ندارم .:17:
Masoud
07-03-2010, 09:03 PM
المان 3- 0 ارژانتین.
واقعا المان عالی بازی کرد و حقشون بود ببرن.
رحیم خدا به دادت برسه :24:
rahim
07-03-2010, 09:09 PM
خب ديگه المان شايسته قهرمانيه انصافا با اين بازيها .هيچ تيمي اماده تر از المان نيست.
خوشحالم كه المان دوباره برگشته ده وپونزده سالي بود كم رنگ شده بود دوباره قدرتمند شدن .
واقعا نشون دادند مرد بازيهاي بزرگ هستند .
مسي هم نشون داد رهبري بزرگ نيست ونمي تونه باشه .
ديگو هم .............
پرسپولیسی.جنوبی
07-03-2010, 09:19 PM
آلمان 4 پویا جان جارو خاک انداز میخای:4:
رحیم من جای تو بادم تا یک ماه جلوی چشم پویا نمیومدم
rahim
07-03-2010, 09:21 PM
خب ديگه اول تبريك به هواداران ژرمنها { برو تو كف ....}
دوم گور پدر ارژانتين
سوم فقط ديگو ا عشقه
چهارم المانه را از امشب هم عشقه
پنجم به لو ايمان اوردم
ششم فوتبال ماشيني جوابداد نظم وانظباط وصبر همينه نتيجه اش .
هفتم دلم مي خواست بزنم به كوه ودشت ولي ياد كريمو افتادم پشيمون شدم .
هشتم هلند والمان فينال سال 74 را تكرا ر مي كنند
نهم. اين يارو مولر را باش حال كردم ياد اندي مولروقديما افتادم
دهم بي خيال همين نه مورد كافيه
پرسپولیسی.جنوبی
07-03-2010, 09:26 PM
امروز فقط پویا بیاد :24::24::24:
پرسپولیسی.جنوبی
07-03-2010, 09:28 PM
خب ديگه اول تبريك به هواداران ژرمنها { برو تو كف ....}
دوم گور پدر ارژانتين
سوم فقط ديگو ا عشقه
چهارم المانه را از امشب هم عشقه
پنجم به لو ايمان اوردم
ششم فوتبال ماشيني جوابداد نظم وانظباط وصبر همينه نتيجه اش .
هفتم دلم مي خواست بزنم به كوه ودشت ولي ياد كريمو افتادم پشيمون شدم .
هشتم هلند والمان فينال سال 74 را تكرا ر مي كنند
نهم. اين يارو مولر را باش حال كردم ياد اندي مولروقديما افتادم
دهم بي خيال همين نه مورد كافيه
فینال آلمان و اسپانیا
:گل:
zamara
07-03-2010, 09:29 PM
فقط ميتونم بگم آرژانتين هيچ حرفي براي گفتن نداشت .
واقعا بايد به يوآخيم لو تبريك گفت ، اين تيم تا سالها آلمان رو از نظر فوتبالي بيمه كرد .
اين يعني چي ؟ يعني اينكه اسطوره ها نميتونن مربيان خوبي باشند و بالاخره يك جا وا ميدن .
خدا بداد پرسپوليس برسه
پرسپولیسی.جنوبی
07-03-2010, 09:34 PM
به به
میبینم که آرژانتین ترکید
پودر شد
مادولا به 3 لا و 4 لا تبدیل شد
:24::24::24::24::24::24::24:
Rainyboy
07-03-2010, 09:40 PM
خوب خوب خوب ....
میخواستیم همچین یه حالی به بعضی از دوستان عزیز بدیم ولی آقا رحیم با این ده بیس سی چهل ... که کرد، یه کاری کرد دیگه آدم خجالت میکشه نمک پاشی کنه!
خوب باید بگم بازی قشنگی بود البته نیمه اول چنگی به دل نمیزد، آرژانتین فکر میکرد حالا حالاها وقت هست اما نیمه دوم بازی واقعا زیبا و سریعی بود، آلمان مثل همیشه بانظم بود و فقط تونست از زدحمله ها بیشترین بهره رو بگیره، کاری که دیروز هلند نتونست بکنه!
باید بگه دوتا مربی ای که آرزو داشتم تیمهاشون حذف شه بلاخره خذف شدن. یکی اون دونش بود با اون مربیگریش! و این هم از دیگو که خیلی زیاد حرف میزنه ولی طبل تو خالی بود. آخه مربی ای که خاویر زانتی و کامبیاسو رو دعوت نکنه یا وقتی تیم عقبه وچیزی برا از دست دادن نداره هافبک چپ بیاره نباید نتیجه بهتری بگیره!
تبریک به همه ژرمن ها و ژرمن دوستها
خوب بقیش با آقا پویا...
rahim
07-03-2010, 09:45 PM
نه خواهش ميكنم چه نمك پاشي عزي داشتيد درافشاني ميكرديد.
بنده از همين جا اعلام مي كنم ارژانتين وديگو را عشقه ولي از فردا امشب حال وحوصله شون را ندارم .
Karim
07-03-2010, 09:51 PM
خوب عروسی به کوچه ژرمن ها رسید.شگفتی تکمیل شد.خود پویا هم امید زیادی به برد نداشت.
محبوبترین تیمهای ایرانی ها همه حذف شده اند.
به نظرم بین تیمهای باقیمانده هلند بیشتر از آلمان و اسپانیا طرفدار داره.
من هم که طرفدار اروگوئه هستم وهیچ امیدی به بالا رفتنش ندارم!
بدبخت امیرو الان یا از حال رفته یا دق کرده یا زبونش بند اومده یا قفل کرده بعد از گل دوم یا داره گریه میکنه یا داره سیلی میزنه به خودش چون به خیالش خواب دیده!
rahim
07-03-2010, 10:06 PM
اميرو فكر كنم سكته رو زده . اما خدايش برا المان خوشحالم مدتها بود تيمها ي ملي بعضي از قدرتها مثل المان ديگه رو به زوال بودند خودم هميشه المان با جام 90 واروپاي92 مقايسه مي كردم الان خوشحالم كه دوباره روپا شده .
يك نكته المان قهرمان يوره 2012 ميشه .
Masoud
07-03-2010, 11:44 PM
همین الان گفت یه نفر از خوشحالی برد المان سکته کرده.....یعنی پویا بوده منظورش ؟ :4:
امروز المان عالی بود و واقعا حقش بود ببره حتی تا موقعی که بازی 1-0 بود بازم المان خیلی خیلی قشنگ میدونست داره چی کار میکنه حتی وقتی توپ دست ارژانتینیها بود.
اگه المان بتونه قهرمان شه واقعا شاهکار کرده چون تمام تیمهای بزرگ رو از پیش رو برداشته.
نمیخوام برد امروزشون رو لوس کنم ولی جلوی انگلیس حقشون برد نبود :4:
rahim
07-03-2010, 11:52 PM
مسعود رفيق جون هر كي دوست داري يك امشب بي خيال انگليس شو.
فعلا كه اين نازي هاي جنايتكار 4 تا4تا ميزن ابرو نزاشتن واسمون .
كي فكرش ميكرد انصافا تا قبل اين ميگفتم ارژانتين وانگليس وبرزيل مدعي اصلي هستند چي فكر ميكرديم چي شد .
به هرحال از انصاف نبايد دور شد المانها واقعا فوتبال بازي كردند من تو 90 دقيقه بازي هيچ صحنه اي كه روزنه اي به اميد برام باز كنه نديدم از همون دقيقه 1 تا 90 .
Masoud
07-04-2010, 02:09 AM
واقعا عالی دفاع میکردن.
توپ دست ارژانتین بود ولی نمیتونستن هیچ کاری کنن و به نظرم این تمرین فوق العاده زیاد میخواد.
انگلیس و ارژانتین رو که حذف کردن و اگه اسپانیا رو هم بزنن واقعا سخترین راه ممکن تا فینال رو داشتن.
نمیدونم چی بگم...ولی اول جام اسم 31 تیم دیگه رو می اوردن میگفتن قهرمان ناراحت نمیشدم ولی المان .......
redboy2atishe
07-04-2010, 08:19 AM
ابروی هرچی امریکای لاتینی برد این ارژانتین ...
محسن کجایی یه کم تسکین ببینی ...خدارو شکر برزیل بالاتر نیومد وگرنه فینال ابروریزی بدتری میشد..!!
المان واقعا کلاسیک بازی کرد و بحقش رسید البته حقش جامه! البته بهش نمیرسه...!!! اگه برسه شاید تو فوتبال هم حق و حقوقی باشه...
اما بازم خوشم از المان نمیاد با اینکه فوقالعادن....سلیقه ایه دیگه...
دیگه همه چی سلیقه ایه...
پرسپولیسی.جنوبی
07-04-2010, 03:00 PM
مبینم که اسپانیا داره میره به سوی قهرمانی ایول :perspolis:
اسپانیا قهرمانه
AnGeLiNa
07-04-2010, 03:12 PM
خداروشكر روى اين مارادونا اساسى كم شد حالا كدوم تيم شخصيت قهرمانى نداره آرژانتين يا اسپانيا؟ اين مارادونا فقط حاشيه داره ديگه نميتونه جلوى تيم جوان يوآخيم لو سربلند كنه
ايول آلمان قهرمان ميشه
ايول كلوزه تو آرژانتين رو سوراخ نكردى بلكه مارادونا وطرفداراش رو سوراخ سوراخ كردى
rahim
07-04-2010, 03:22 PM
دست شما درد نكنه ابجي حالا ديگه مارادونا وطرفدارش سوراخ شدند . يك بلا نسبتي بلا تشبيهي چيزي هم اون لابه لاش بگيد .
عجبا خدا بگم چكارت كنه ديگو ابرو برامون نزاشتي .
Masoud
07-04-2010, 03:54 PM
المان - اسپانیا
کدومشون ؟ برنده کیه ؟ اسپانیا شاخ المان رو میشکونه یا المان دوباره یه غول دیگه رو از جلو راهش بر میداره ؟ این بار هشت پا چی میگه ؟
دست شما درد نكنه ابجي حالا ديگه مارادونا وطرفدارش سوراخ شدند . يك بلا نسبتي بلا تشبيهي چيزي هم اون لابه لاش بگيد .
عجبا خدا بگم چكارت كنه ديگو ابرو برامون نزاشتي .
مهم نیست:4:
4 تا گل خوردین سوراخ نشدین؟:4:
راستی رحیم خان جارو خاک انداز پیدا کردین؟
می شه لطف کنین به بنده اعطا کنین؟:4:
نه نه ولش باید با کاردک جمعش کرد:4:(البته اگه بشه:4:)
خودتون می دونین چی می گم دیگه نه؟:4:
امیدوارم تو فینال با آلمان داشته باشیم شکستشون بدیم و قهرمان شیم:4:
راستی پویا جون:
تـــــــــــــبــــــــــ ـریک:8:
Masoud
07-04-2010, 04:23 PM
خدایی تا همین جا هم بسته اروگوئه بوده و اگه فینال برده واقعا تو تمام جام جهانیها به نظرم خیلی تکه چون هر سال فینالیستها از تیمهایی بودن که اون سال خیلی ها پیش بینی میکردن برن فینال ولی اروگوئه رو هر کی اول جام میگفت جز 4تا هست واقعا کسی باور نمیکرد !
نمیدونم ولی المان خیلی خوب دفاع میکنه و تو حمله هم خوبن من که بیشترین شانس رو به المان میدم.
خدایی تا همین جا هم بسته اروگوئه بوده و اگه فینال برده واقعا تو تمام جام جهانیها به نظرم خیلی تکه چون هر سال فینالیستها از تیمهایی بودن که اون سال خیلی ها پیش بینی میکردن برن فینال ولی اروگوئه رو هر کی اول جام میگفت جز 4تا هست واقعا کسی باور نمیکرد !
نمیدونم ولی المان خیلی خوب دفاع میکنه و تو حمله هم خوبن من که بیشترین شانس رو به المان میدم.
خوب حالام هرکی می گه اروگوئه می ره عضو دو تیم هیچ کی باور نمی کنه:4:
در ضمن دو ا غلط داشتین شدین:
18(زیرشون خط کشیدم:4:)
rahim
07-04-2010, 04:51 PM
خوب از جمع اين 4 تاتيم فقط هلند را عشقه .
به گمونم يك پاي فيناله .
Karim
07-04-2010, 05:18 PM
به گمونم يك پاي فيناله .
رحیم خان سوراخ و حزب بادی چطور مطوره؟
rahim
07-04-2010, 05:38 PM
مردك اجنبي .من بعد از ارژنتين به هلند علاقه داشتم اين را قبلا به پويا گفته بودمااز زمان گوليت وفان باستن وكومان و..........
به گمونم جنابعالي اون موقع داشتيد شلوار مباركه ...اره همون كارها
Karim
07-04-2010, 05:56 PM
خوب اگه اینطوره من به هلند و اسپانیا هم مثل اروگوئه علاقه دارم!تیم من یا قهرمان میشه یا نائب قهرمان!
خب شما یه پات لب گوره ،خوبه اینا رو هم یادت نیاد دیگه!
من قدیمی ترین فوتبال هایی که یادم میاد منچستری بود که دوات یورک وتدی شرینگهام داشت.شاید سال 97بود.
تلویزیون سیاه سفید داشتیم ،درب داشت و بسته میشد،میزش هم با خودش یه تیکه بود!
تازه کانال 3 اومده بود یو اچ اف نصب کردیم روش.هنوز تو داهات داریمش
rahim
07-04-2010, 06:21 PM
ولي منقديمترين فوتبالي كه يادم مياد خارجي 90 بود اون موقع واقعا داسايف روس وگوليت هلندي وديگو افسانه بودندويك بازي هم يادمه استقلال وپرسپوليس گل رضا عابديان اين شايد اولين بود شايد هم نه نمي دونم به هرحال اون موقع تلوزيون مثل الان ناپرهيزي نمي كرد هفته اي يكبار يكشنبه ها برنامه ورزش ومردم اخر شب يارو خل وچله ميامد وهر از چند گاهي تكه هايي از فوتبال را نشون ميداد ما حال ميكرديم .
در مورد تلوزيون اون موقع فقط شبكه دو بود ويك . يك خاطره بگم شايد جالب باشه خدايش تلوزيوني كه گفتي ماهم همنجوري بود بزرگ ودر دار هنوز دارمش شارپه يا يه پسوند وپيشوندي داشت بايد برم ببينم .
به هرحال اقااين هر وقت تصوير مشكل داشت اگر كانال 1 بود ميزدم روش خوب ميشد اگر دو بود ميزدم زيرش :4:
دركل يادش به خير .
Karim
07-04-2010, 06:25 PM
فکر کنم تلویزیونمون یکی باشه!منم عید میرم داهات آمارشو بهت میدم.رنگش هم قهوه ای اینا بود.هرکی خواب بود،کانال عوض کردنی بیدار میشد!
rahim
07-04-2010, 06:30 PM
اره مال ما هم قهوهايي هست چوب نمي دونم چيه وليخدايش با حال بود يادمه اگر دعوام ميشد با كسي درش ميبستم تافقط صداش بفهمند :4:
خب تاپيك منحرف نكن منحرف .
اين هم يك پست فني .
هلند قهرمانه
پرسپولیسی.جنوبی
07-04-2010, 06:43 PM
سلام
این که از اسمش پیداست.
1-کل کل در این رابطه مجاز است ...
2-نظرسنجی هم درست تا دقیقه ی قبل از آغاز بازی فینال ادامه داره ...
حتماً شما ها که باختین ، حالتون توپ گرفته شده !
همه چیزش یک طرف ، این حرص دادن های اسپانیایی ها و آلمانی های انجمن ! یه طرف دیگه !
خوب بیشتر از این نمیگم .
شروع کنیم
Karim
07-04-2010, 06:46 PM
از اونجایی که من محافظه کار نیستم بازی هلند آلمان رو فینال میدونم و آلمان رو قهرمان.اگه اشتباه پیش بینی کرده باشم ومسخره کنید حالتونو میگیرم!
zamara
07-04-2010, 06:52 PM
من هم فكر ميكنم بازي فينال بين هلند و آلمان باشه !
با اين بازي كه ديروز آلمان مقابل آرژانتين انجام داد جز اينكه بگم آلمان قهرمان ميشه ، حرف و نظر ديگه اي نميتونم داشته باشم .
من فقط امیدوارم اروگوئه قهرمان بشه همین.
پرسپولیسی.جنوبی
07-04-2010, 06:58 PM
خوب منم اسپانیا:perspolis: میگم قهرمانه ولی اگه تیم های شما باخت باید به سرنوشت رحیم دچار بشی.:4:
Masoud
07-04-2010, 07:02 PM
خداییییییییییییییی منحرف کردن تاپیک این کریمه.
به تذکر بسنده میکنم کریم ولی سری های بعد ..........
راجب مرحله نیمه نهایی حرف بزنید نه تلوزیوناتون !
اسپانیا میتونه با پاسورهای حرفه ای که داره حفره ای تو دفاع المان ایجاد کنه ؟ کاری که ارژانتین نتونست کنه ..
rahim
07-04-2010, 07:12 PM
:24::24::24::24: بنش كن خلاص :24: مردك منحرف :24:
=========================================
خب بريم سر بحث فني چي ميگفتيم ها .
به نظرم بازي المان واسپانيا را هافبكها مشخص مي كنند هردو قدرتشون همون جاست المانها با جنگندگي كه داشتند هافكهاي انگليس وارژانتين بستند اما در بازي با اسپانيا بايد ديد تكنيك ميبره يا دوندگي وانرژيك .
غيبت مولر هم بد جوريه برا ژرمنها .
من ميگم مساويه سرنوشت بازي را پنالتي ها مشخص مي كنه .
Masoud
07-04-2010, 07:16 PM
ولی من بیشترین چیزی که تو المان دیدم نظمشونه که توپ دست تیم حریفه ولی نمیتونه کاری کنه و این یه چیز استثنایی بود.
البته هابفکهای اسپانیا مثل ژاوی و اینیستا و فابرگاس خیلی خلاقتر از ارژانتینیها و انگلیسیهاست.
اگه گل اول رو المان بزنه به نظرم برنده هست و دیگه گل زدن بهش مکافاته....مگه رو یه اتفاق
Masoud
07-04-2010, 07:18 PM
اصلا دوست ندارم ولی المان.....
حاتم ایرانی
07-04-2010, 07:20 PM
اگه هلند قهرمان نشد
بگید حاتم نمیدونم چی چی
البته این آلمان با آرژانتین بدک بازی نکرد
اگه هلند نشد میخوام اسپانیا بشه
Hojat
07-04-2010, 07:21 PM
من عشقی زدم هلند ولی بنظرم اسپانیا شانسش بیشتره
پرسپولیسی.جنوبی
07-04-2010, 07:26 PM
اگه هلند قهرمان نشد
بگید حاتم نمیدونم چی چی
البته این آلمان با آرژانتین بدک بازی نکرد
اگه هلند نشد میخوام اسپانیا بشه
هلند تیم خوبیه ولی به نظر من اسپانیا قهرمانه میشه
rahim
07-04-2010, 08:52 PM
از اونجایی که من محافظه کار نیستم بازی هلند آلمان رو فینال میدونم و آلمان رو قهرمان.اگه اشتباه پیش بینی کرده باشم ومسخره کنید حالتونو میگیرم!
من هم خواستم همينها را بگم .
rahim
07-05-2010, 01:37 AM
بابا يه الماني تو اين نت بي در وپيكر گير نمياد بياد حال ما را بگيره هاي ملت پس كجاييد چرا نميايد.
دنيا بر عكس شده ما باختيم اونها رفت گم وگور شدن .
الماني نبود هاي نفسكش ..نبود .."nemid:
يادتون باشه ما اومديم شما نيموديد .
عشق است ارژانتين وهوادانش عشقست ديگو .
مرگ بر المان نازي جنايتكار .
دفعه بعد ابكشتون مي كنيم .اين خط اين هم نشون
ها كا برين خوش بوي سي خوتون .
AnGeLiNa
07-05-2010, 04:01 AM
آهاى رحيم خان دارى به آلماناى نسل هيتلر توهين ميكنى؟ بيا يه آلمانى روبه روته، نيومديم تا شما و ديگو بيشتر از اين ضايع نشيد! اين مارادونا فقط بلده حرف مفت بزنه راستى طفلى خوب با مردم كشورش شادى ميكرد حالا اون ساعته قشنگش رو چكار كرده؟
آلمانيا مثل هيتلر سر آرژانتينيا و ستاره هاش رو بريدن، حالا خوبه آلمان با تيم جوونش اومده اگه با كل تيمش ميومد ديگه واقعا سوراخ ميشديد
redboy2atishe
07-05-2010, 07:34 AM
چرا یکی احتمال فرانسه رو نمی ده!
خب شاید انلکا معذرت خواست...شاید بوفون خوب شد...شاید پنالتی یان بازیکن غنا رفت تو گل و ...
بی خیال دوست دارم اسپانیا و اروگوئه برن فینال اما عکسش قشنگه ...
به نظرم اسپانیا قهرمان میشه...المان به حقش نمی رسه.
g.hoseyn
07-05-2010, 01:37 PM
منم نظرم قهرمانی اسپانیا ست
اما بیشتر از اینکه برام مهم باشه که کی قهرمان میشه برام مهمه که کی قهرمان نشه یعنی قهرمانی آلمانو هیچ رقمه نیستم(البته باعرض پوزش از طرفدارای آلمان علی الخصوص آقاپویا)
ضمنا به نظرمن فینال بین اسپانیا واروگوئه است
هلند وآلمانم اگه رده بندی بازی کنن حالش بیشتره
به گمونم يك پاي فيناله .
بهتره جای "گمونم" "شانس" بذارین تا جملتون درست و کامل شه:4:
rahim
07-05-2010, 02:43 PM
مهم نیست:4:
4 تا گل خوردین سوراخ نشدین؟:4:
راستی رحیم خان جارو خاک انداز پیدا کردین؟
می شه لطف کنین به بنده اعطا کنین؟:4:
نه نه ولش باید با کاردک جمعش کرد:4:(البته اگه بشه:4:)
خودتون می دونین چی می گم دیگه نه؟:4:
امیدوارم تو فینال با آلمان داشته باشیم شکستشون بدیم و قهرمان شیم:4:
راستی پویا جون:
تـــــــــــــبــــــــــ ـریک:8:
اقا پسر گلم چرا از اين حرفها وكلمات زشت استفاده مي كني عمو جان . مشقات نوشتي اومدي گلم :4:
آهاى رحيم خان دارى به آلماناى نسل هيتلر توهين ميكنى؟ بيا يه آلمانى روبه روته، نيومديم تا شما و ديگو بيشتر از اين ضايع نشيد! اين مارادونا فقط بلده حرف مفت بزنه راستى طفلى خوب با مردم كشورش شادى ميكرد حالا اون ساعته قشنگش رو چكار كرده؟
آلمانيا مثل هيتلر سر آرژانتينيا و ستاره هاش رو بريدن، حالا خوبه آلمان با تيم جوونش اومده اگه با كل تيمش ميومد ديگه واقعا سوراخ ميشديد
اه شماالماني بودي :4: ببين ابجي ديگه قرار نبود به ديگو كبير چيزي بگيد نداشتيم .
در ضمن اينجا فقط يك هيتلري ونازي پرست بود ما منتظر اونيم شما تا حالا كجا بودي يهو ظاهر شدي .:rose:
در ضمن دختر خوب اون جمله اخرت زشته :9:يك دختر خوب كه ازاين حرفها نميزنه :4:
بهتره جای "گمونم" "شانس" بذارین تا جملتون درست و کامل شه:4:
شانس گذاشتم واسه اروگوئه :4:
اقا پسر گلم چرا از اين حرفها وكلمات زشت استفاده مي كني عمو جان . مشقات نوشتي اومدي گلم :4:
شانس گذاشتم واسه اروگوئه :4:
من به الگو(بزرگتر)هام نگاه می کنم و چیزایی که قبل بازی تو چت باکس علیه تیم حریف می نویسن:4:
در ضمن اگر دقت کنین و تاجایی که من می دونم تابستونه:4:
نه دیگه نشد فقط همون کلمشو باید عوض کنین:4:
آلمان مستحق حضور تو این جا نیست.
باید تو یک هشتم حذف می شد.
حمله های مرگ بار انگلیس مستحق گل بود ولی 3تا از گل های آلمان از ضد حمله بود.من از این نوع بازی خوشم نمیاد.البته خودم که دروازبانم (تو مدرسه)اگه این طوری حمله کنن به بهانه توپ همچین می پرم رو قوزک پاش که کل حیاطو لی لی بره:4:.
حیف که تو بازی واقعی داور هست.
امیدوارم آلمانو این طرز بازیش شکست بخوره.
rahim
07-05-2010, 05:01 PM
ببين پسر م عمو جان بزرگترها وقتي دارن با هم شوخي ميكنند تو نبايد خودت را بندازي وسط:24:
در ضمن اين كريم وپويا اصلا الگو خوبي نيستند همش تو چت باكس عليه همديگه حرف ميزند .من همكه ديدي داشتم از تاريخ ميگفتم وظلمي كه المانها به مردم كردند اون بحثش جداست .:4:
اره ميدونم تابستونه ولي مگه كلاس تابستونه ويا خداي نكرده زبون كريم لال تجديدي چيزي نداري:4:
در مورد اون هم نه ديگه كلمه گفته شده عوض نميشه:4:
اينهم براي خالي نبودن عريضه
==========================
هلند تا الان اماربالايي داشته تو اين يكسال 100 بازيهايشون بردند 8 بازي مقدماتي 3 بازي گروهي وبرزيل هم كه بردند فكر كنم اين بهترين تيم هلنديه كه اين چندسال ديدم .
اروگوئه تيم خوبيه يكي از تاكتيكي ترين تيمهاي جام جهانيه .
سرنوشت بازي تو پنالتي هاست .
Hojat
07-05-2010, 05:34 PM
آلمان مستحق حضور تو این جا نیست.
باید تو یک هشتم حذف می شد.
حمله های مرگ بار انگلیس مستحق گل بود ولی 3تا از گل های آلمان از ضد حمله بود.من از این نوع بازی خوشم نمیاد.البته خودم که دروازبانم (تو مدرسه)اگه این طوری حمله کنن به بهانه توپ همچین می پرم رو قوزک پاش که کل حیاطو لی لی بره:4:.
حیف که تو بازی واقعی داور هست.
امیدوارم آلمانو این طرز بازیش شکست بخوره.
آلمان کجاش ضد حملست کچل...بازی با آرژانتینو ندیدی که.حتما میخای بگی که آرژانتین حقش برد بوده:4:؟ضد حمله هم خودش یک نوع تاکتیکه.دیگه آلمانی نه بالاکی داره و نه ستاره ی درست حسابی تا اینجا اومده یه قهرمان واقعی هستش.اونها مثل برزیلی ها و آرژانتینیها نیستن که روی یک یا چند بازیکن حساب بازکنن اونا روی کل تیمشون حساب باز میکنن و همین کافیه که به اینجا برسن.
راستی شما فکر کردین اون بازی اوروگوئه چیزی از بازی ایرلند-فرانسه کم نداشت؟شما شانسی صعود کردین اگه سوارز اون کارو نمیکر و میزاشت گل بشه الان جای غنا بود نه شما!!
RED STORM
07-05-2010, 05:37 PM
ما اومدیم
آی نفس کش
آلمان مستحق حضور تو این مرحله نیست یا اروگوئه با اون بازیکن متقلبش؟؟:4:
حرکتش واقعا زشت بود
فیفا هم تصمیم داره از د بازی محرومش کنه تا دیگه از این کارا نکنه!:24:
RED STORM
07-05-2010, 05:42 PM
اینم چندتا عکس از روز بازی تو پردیس سینمایی ملت!
با رفقای آلمانی رفتیم و نفس آرژانتینی ها رو گرفتیم! :4: (رحیم جات خالی بود اینقدر به اون دیگو دری وری گفتم :24:)
دکتر صدر:8: رو هم خفت کردم و یه 15 دقیقه ای باهاش حرف زدم!:p:
http://up.iranblog.com/Files/23ecad557c104a7e9559.jpg
http://up.iranblog.com/Files/9162637aea7b4155b161.jpg
http://up.iranblog.com/Files/ff8069f4b3c74bd09d56.jpg
http://up.iranblog.com/Files/6189a054bd8d47e3b37f.jpg
http://up.iranblog.com/Files/0006ab77904d473497b1.jpg
اونایی که میگن آلمان و بایرن طرفدار ندارن خوب نگاه کنن!!!
تازه من عکس های جمع خودمونو گذاشتم فقط!
گروه گروه ملت میایستادن و همین جوری عکس میگرفتن
راستی منم هر کی تونست پیدا کنه جایزه داره!:4:
RED STORM
07-05-2010, 06:05 PM
به جز کریم البته چون منو قبلا دیده!
پس کریم جون لومون نده :4:
ببين پسر م عمو جان بزرگترها وقتي دارن با هم شوخي ميكنند تو نبايد خودت را بندازي وسط:24:
در ضمن اين كريم وپويا اصلا الگو خوبي نيستند همش تو چت باكس عليه همديگه حرف ميزند .من همكه ديدي داشتم از تاريخ ميگفتم وظلمي كه المانها به مردم كردند اون بحثش جداست .:4:
اره ميدونم تابستونه ولي مگه كلاس تابستونه ويا خداي نكرده زبون كريم لال تجديدي چيزي نداري:4:
در مورد اون هم نه ديگه كلمه گفته شده عوض نميشه:4:
اينهم براي خالي نبودن عريضه
ببخشید منظورم کریم و پویا نبود منظورم آقا رحیم و رحیم بودن:4:
آلمان کجاش ضد حملست کچل...بازی با آرژانتینو ندیدی که.حتما میخای بگی که آرژانتین حقش برد بوده:4:؟ضد حمله هم خودش یک نوع تاکتیکه.دیگه آلمانی نه بالاکی داره و نه ستاره ی درست حسابی تا اینجا اومده یه قهرمان واقعی هستش.اونها مثل برزیلی ها و آرژانتینیها نیستن که روی یک یا چند بازیکن حساب بازکنن اونا روی کل تیمشون حساب باز میکنن و همین کافیه که به اینجا برسن.
راستی شما فکر کردین اون بازی اوروگوئه چیزی از بازی ایرلند-فرانسه کم نداشت؟شما شانسی صعود کردین اگه سوارز اون کارو نمیکر و میزاشت گل بشه الان جای غنا بود نه شما!!
خوب من که گفتم یک هشتم نهایی:4:شما نمی بینی اون تیکه رو به من چه؟:4:
حتما اروگوئه ستاره ی درست و حسابی داره:4::4:
خوب مگه من گفتم رو یک بازیکن حساب باز می کنن پر مو:4:
شانسی؟
معلومه اول بازیو ندیدین.
اون آفسایدی که داور گرفت و اون گل شانسکی غنا که از وسط زمین پاس می ده همه از خنده مردن گل شد.
اگه شما حکم می کنین و به بهتر بازی کردن که اروگوئه برده.
اگر هم فوتباله و قانونو فوتبال حکم می کنه یک پنالتی و کارت قرمز خوب بود.
قانون قانون فوتباله.شما اعتراض داری برو والیبالی بسکتبالی چیز دیگه ای نگاه کن.
اگر اشتباه داوری بود قبول داشتم.اون موقع می گفتم نه چیزی کم نداشت.
اما وقتی قانون فوتبالبه طور روشن و واضح اجرا شد و پنالتی رو به تیرک زدن تقصیر اروگوئه چیه؟
ما اومدیم
آی نفس کش
حرکتش واقعا زشت بود
آهان.حتما حرکت داور انگلیس-آلمان که اون گلو ندید کارش قشنگ بود:4:
خداییش آدم با دست توپو بگیره بره گل بزنه بهتر از اینه که توپ کامل بره تو دروازه و دروازبان متقلب خیلی قشنگ توپ و برداشت و ادامه داد.تازه جریمه ما حداقل پنالتی بود جریمه تیمی آلمان یک گــــــل بود.
اگه اون صحنه گل می شد انگلیس 10 نفری حمله نمی کرد که 3 تا گل دیگه بخورن.
در ضمن کریم یادت باشه هواتو داشتم:4:
RED STORM
07-05-2010, 06:14 PM
دروازه بان آلمانو مثلا باید اخراج میکرد ؟:4:
عجیبه ها!
عجالتا محرومیتو داشته باشید!:24:
دروازه بان آلمانو مثلا باید اخراج میکرد ؟:4:
عجیبه ها!
عجالتا محرومیتو داشته باشید!:24:
شمام جای من هول می شدین یک دفعه سی چل تا انتقاد رو سرتون می ریخت باید جواب می دادین همین می شد.:4:
تصحیح شد.
rahim
07-05-2010, 08:31 PM
ما اومدیم
آی نفس کش
حرکتش واقعا زشت بود
ميگم كا سلام :4:
نبودي ببيني اين بچه ها چه حرفها كه نمي زدن الخصوص اين كريم نامرد پوز همه رو زدم :4:
لو چطوره سلام برسون :4:
با رفقای آلمانی رفتیم و نفس آرژانتینی ها رو گرفتیم! :4: (رحیم جات خالی بود اینقدر به اون دیگو دری وری گفتم :24:)
http://up.iranblog.com/files/23ecad557c104a7e9559.jpg
http://up.iranblog.com/files/9162637aea7b4155b161.jpg
http://up.iranblog.com/files/ff8069f4b3c74bd09d56.jpg
http://up.iranblog.com/files/6189a054bd8d47e3b37f.jpg
http://up.iranblog.com/files/0006ab77904d473497b1.jpg
شما شكر خورديد به ديگو عزيزم چيز گفتيد :4: .ها دكتر صدر چي ميگفت به اونهم سلام برسون بگو نظرات كارشناسانه اش رو بزاره دم كوزه :4:
ها تورو پيدا كنيم :10: ميگم نكنه اوني كه روسري سفيدي داره يا نه شايد هم اوني كه كلاه الماني روي روسريش گذاشته :4:
خارج از شوخي يك همسايه داشتيم اسمش پويا بود رفتند خيلي وقت پيش هميشه شكل اون تو ذهنم برات تصور ميكردم يك پسر چهار شونه وكمي استخون پر ويك ته ريش .
اما حالا بايد برم ببينم كه كي تو همه عكسها هست وكي تو همه نيست :4:
به جز کریم البته چون منو قبلا دیده!
پس کریم جون لومون نده :4:
كريم :8::8: انت حبيبي .تعل خصوصي :4:
شمام جای من هول می شدین یک دفعه سی چل تا انتقاد رو سرتون می ریخت باید جواب می دادین همین می شد.:4:
تصحیح شد.
اخه بچه جون تو مگه مجبوري بيا ي بحث كني كه زود با يه تشر هول كني :4::4:
برو عمو جون برو با بچه تو كوچه بازي كن :4:
خب ما هم يك بحث فني كنيم { اينهم راه دور زدن مسعوده:4:}
--------------------------------------------------
به نظر من اروگوئه چيزي براي ازدست دادن نداره تا همين جا هم خيلي اومده فشار بازي رو هلند ه ولي تجربه هلنديها به مددشون مياد .
المان واسپانيا نبرد پاياپايه مساويه
Karim
07-05-2010, 08:36 PM
اروگوئه خیلی موذیه،نباید دست کم گرفتش،حتی بدون سوآرز،حتی با نتایج بدی که گرفته.
هلند هم غیر قابل پیش بینیه،جام خیلی عجیبی شد .
اسپانیا جلو بیفته دیگه هیچ کاری نمیشه کرد به نظرم.
رحیم جان شماره حساب بدم،تو پ.خ پویا رو لو بدم تو عکسا؟
mohsen.8
07-05-2010, 09:23 PM
پویا تو همون یارو که موهاش بلنده شماره 13 آلمان هم پوشیده نیستی؟ بگو ایول خودشه
RED STORM
07-05-2010, 09:28 PM
نه اشتباهه :4:
میگم براش یه تاپیک جدا بزنیم! :24:
دکتر صدرو حال میکنید؟
بش گفتم به این مردک میرزایی بگو کم حرف مفت بزنه!
گفت شما به حرفای اون کاری نداشته باشید !
و گفت که به دعوت فدراسیون فوتبال آلمان داره میره اونجا تو یه همایش !
و اینکه از کل فوتبال ایران اونا فقط صدر رو انتخاب کردن!
به قدری هم متواضع و دوستداشتنی بود که آدم دلش میخواست ساعت ها باهاش صحبت کنه!
طرفدارای آلمان رو دارین؟
همگی خوشگیل موشگل!:4:
نسوان آلمانی رو دارید؟:4:
mohsen.8
07-05-2010, 09:32 PM
پس بین یکی از این دوتا باید باشی
یا اونی که کنار صدر ایستاده و ریش و سبیل مدل علی دایی داره یا اون که پبرهن سورمه ای پوشیده و پرچم آلمان دستشه
صدر هم که همشهری ماست کارش درسته
redboy2atishe
07-05-2010, 09:38 PM
پویا چه با عکسا ملت و گذاشتی سر کار ...
یکی از بچه ها عدد 3 به دستشه نکنه بازیو تاخر ندیده پویا!!!؟
نکنه خودتی!
پویا بازی 4_0 شد هااااا!!!
البته من پویا رو می دونم کدومه ...پس من سر کار نیستم!
خلاصه المان چه پویا پویایی میکنه این روزا ...
اخه بچه جون تو مگه مجبوري بيا ي بحث كني كه زود با يه تشر هول كني :4::4:
برو عمو جون برو با بچه تو كوچه بازي كن :4:
فعلا که همه رو قانع کردم:4:(و از همه مهمتر توهین نکردم:4:(که اگه بخوام می دونم چی بگم:4:))
در ضمن اروگوئه چیزی از هلند کم نداره.
سومین دروازبان جام :»
موسرلا است
تیم به این باحالی.
فقط کافیه هلند مثل بازی با اسلواکی بازی کنه کار تمومه:4:
Masoud
07-05-2010, 11:27 PM
پس حسابی تو سینما حال کرده بودیددددددددددددد.
بازی بعدی مطمئن باش خیلی خیلی قلقله میشه چون تو تلوزیون مانور دادن روش و شلوغ میشه.....
دکتر صدر رو هم تو شرکت پرسپولیس زیاد دیدم و جز بهترینهاست و همه میدونن.
برنده اسپانیا - المان قهرمانه.....این رو خیلی ها فکر میکنن....
ولی کدوم ؟ المان منظم یا اسپانیا تکنیکی ؟
RED STORM
07-05-2010, 11:32 PM
این سری دیگه سینما پردیس نمیریم!
میریم سینما چمران تو شریعتی!:4: (چمران تو شریعتی):4:
ولی فوتبال رو تو جمع به اون باحالی تماشا کردن یه لذت دیگه داره!
دختر و پسر جیغ و داد و کل کل و شعار و اخرشم همه بیرون بزن و برقص و عکس و ...
کلا حال میده
هر کی میتونه بیاد از بچه های تهران (چون تو شهر های دیگه رو اطلاع ندارم که همچین چیزی هست یا نه) به نظرم یه شب خیلی خوب رو تجربه میکنه!
redboy2atishe
07-05-2010, 11:40 PM
ایشالله جام جهانی بعدی تو امریکای جنوبیه!
اونوقت که کله سحر پا شدید بازیارو دیدید حالتون جا میاد البته الان یه کم بهتر بازیا ساعت 2 میشه اما مرحله گروهی واقعا ضد حال بود ...
rahim
07-05-2010, 11:53 PM
این سری دیگه سینما پردیس نمیریم!
میریم سینما چمران تو شریعتی!:4: (چمران تو شریعتی):4:
ولی فوتبال رو تو جمع به اون باحالی تماشا کردن یه لذت دیگه داره!
دختر و پسر جیغ و داد و کل کل و شعار و اخرشم همه بیرون بزن و برقص و عکس و ...
کلا حال میده
هر کی میتونه بیاد از بچه های تهران (چون تو شهر های دیگه رو اطلاع ندارم که همچین چیزی هست یا نه) به نظرم یه شب خیلی خوب رو تجربه میکنه!
اره اينجا هم تو پارك يك تلوزيون بزرگ هست ملت ميرن داد وهوار الكي وبيخود يكي دوبار رفتم بارسوم كلي سر خر خراب شدن روم كه ماهم ميايم .كلي پيشمونم كردند ديگه نرفتم .
بحث فنيش هم اينه :4:
المان وهلند به تور بد كساني خوردند ديگه اينها برزيل وارژانتين مغرور نيستند اينها خودشان كلي انگيزه دارند .
rahim
07-06-2010, 12:09 AM
نه اشتباهه :4:
میگم براش یه تاپیک جدا بزنیم! :24:
دکتر صدرو حال میکنید؟
بش گفتم به این مردک میرزایی بگو کم حرف مفت بزنه!
گفت شما به حرفای اون کاری نداشته باشید !
و گفت که به دعوت فدراسیون فوتبال آلمان داره میره اونجا تو یه همایش !
و اینکه از کل فوتبال ایران اونا فقط صدر رو انتخاب کردن!
به قدری هم متواضع و دوستداشتنی بود که آدم دلش میخواست ساعت ها باهاش صحبت کنه!
طرفدارای آلمان رو دارین؟
همگی خوشگیل موشگل!:4:
نسوان آلمانی رو دارید؟:4:
اره ولي نه تاپيك نمي خواد بزار تو همون اگر گفتيد اين يارو كيه ببين اميرو كريم مي تونن تشخيص بدن :4:
دكتر صدر رو بازي بارسلون واينتر بود به گمونم كلي بحث كرد اخر سر وقتي اينتر برد خودش ومردك ميرزايي بخشيد مزدك ميرزايي يك چيزي شدن شبيه اين:kesh:
در مورد نسوان هم نظري ندارم چون چشمام درويش كردم ولي از انجا كه يك نگاه حلاله من يك نگاه كردم وديد م عجب دم ارژانتيني هاي خودمون گرم :9:
من ميگم يعني قبلا هم گفتم پويا همونه .
هموئن كه كمي گرفته هست وريش داره .:8:
g.hoseyn
07-06-2010, 01:11 AM
http://up.iranblog.com/Files/23ecad557c104a7e9559.jpg
http://up.iranblog.com/Files/9162637aea7b4155b161.jpg
http://up.iranblog.com/Files/ff8069f4b3c74bd09d56.jpg
http://up.iranblog.com/Files/6189a054bd8d47e3b37f.jpg
http://up.iranblog.com/Files/0006ab77904d473497b1.jpg
پویا همونی که به شلوار دکتر صدر چسبیده نیستی!؟:4:
یعنی همونی که تی شرت قدیمی آلمانو پوشیده
ضمنا پویا جون اختاپوستونم که حال داده بهتون:shamshir:
rahim
07-06-2010, 01:38 AM
گزينه 13 وعينكي كه رد شده پيراهن طوسيه هم كه رد كردند فرمودند كه پرچم هم دستشون نبوده .دونفر هم كه شباهت چنداني با ش ندارند:4:
16 هم كه بيشتر شبيه كريمه با اون گوشهاي فيل نشانش:4:
ميمونه هموني كه حسين اقا گفتند وهمون تپله .
كريم كفن كنم اگر اينها را هم رد كني مجبوريم تو دخترا دنبالت بگرديم :24:
RED STORM
07-06-2010, 12:07 PM
شاید باشم شایدم نباشم
دیگه بیخیال شید!:4:
تیم ملی آلمان با 12 حضور در جمع 4 تیم پایانی رکورد دار است (3 قهرمانی -4 نائب قهرمانی و 3 بار عنوان سومی ) و اگه این بار هم به فینال برسه با 8 حضور در فینال هم رکور دار میشه ، تیم اروگوئه 2 بار قهرمانی جام جهانی شده و تیم هلند هم 2 بار نائب قهرمان جام جهانی شده ، لطفاً شما در مورد افتخارات اسپانیا در18 دوره قبلی جام جهانی برای ما توضیح د هید ...:24:
g.hoseyn
07-06-2010, 12:31 PM
شاید باشم شایدم نباشم
دیگه بیخیال شید!:4:
تیم ملی آلمان با 12 حضور در جمع 4 تیم پایانی رکورد دار است (3 قهرمانی -4 نائب قهرمانی و 3 بار عنوان سومی ) و اگه این بار هم به فینال برسه با 8 حضور در فینال هم رکور دار میشه ، تیم اروگوئه 2 بار قهرمانی جام جهانی شده و تیم هلند هم 2 بار نائب قهرمان جام جهانی شده ، لطفاً شما در مورد افتخارات اسپانیا در18 دوره قبلی جام جهانی برای ما توضیح د هید ...:24:
پویا جون جام یا همون کاپ جهانی رو به افتخارات قبلی نمیدن که اگه اینطوری بود حتما به برزیل می دادن:aasab:
راستی پویا اون فیلم یو اخیم لو رو رو نیمکت دیدی همونی که در حال کندن چاهه و بعدشم یه حرکت درحد تیم ملی میکنه:10: اگه ندیدی آی دی یاهو تو برام پ خ کن برات بفرستم
خداییش من تو تیم ملی آلمان فقط از همین یوگی خوشم میومد که اونم یا اون حرکتش حالمو به هم زد
RED STORM
07-06-2010, 12:33 PM
دیدمش!:4:
میگن فشار عصبی روش بوده!:24:
کرکر خنده ای بودا
g.hoseyn
07-06-2010, 12:37 PM
دیدمش!:4:
میگن فشار عصبی روش بوده!:24:
کرکر خنده ای بودا
اما به نظر میرسه فشار مشاری روش نبوده ویارو اصلا اینکارست:4:
چون خیلی تخصصی اینکارو انجام میده
rahim
07-06-2010, 01:45 PM
اقا بيزحمت فيلمش بده ما ببينيم :4:.اين المانيها خصلتا همينطور هستند .
اين هم پست فني
المان در برابر اسپانيا اينجا افتخارات بازي نمي كنند پويا جان ژررمني . خلاقيت ودوندگي هافكها موثرترين عامل برتري تيمهاست .
ژاوي واون يارو الماني باشتين ..
Masoud
07-06-2010, 10:07 PM
پویا رفیقتونم که گفت میبازید !
نظر خودت چیه ؟اختاپوستون که گفت میبازید.....
واقعا اسپانیا هم خیلی تکنیکیه ولی از دفاع منظم المان رد میشه یعنی ؟
rahim
07-07-2010, 01:09 AM
خدمت دوستان گلم عارضم كه بله تا اينجا كهبازي داره مساوي پيش ميره واگرخدا بخواد ديگه گلي رد وبدل نشه تا ضربات پنالتي واونجا هلند ببره وپيش بيني ما درست از اب در بياد .
اينجوري ميتوينم جايگاه به حقي كه داشتيم وسامان به همدستي مسعود به ناحق ازمون گرفتند پس بگيريم .
چه ميكنم من خدايش از اون هشت پا بهتر نباشم كمتر نبودم:4:
بعضي ها هم كه اول اسمشون ....نمي دونم چي چيه در همون حد لاكپشت و دلفين موندن اشتباه كريم متصورنشيد نه اون كه از اونها هم بدتر پيشبيني كرده .
اما خب خدايش اروگوئه عجب چيزيه با اون فورلان از اين نوع گلهايش زياد ديده بودم .اخراجش ازمنچستر يكي از اشتباهات فرگوسن پير بود .
راستي داشت يادم مي رفت اقا يك فيلمي ديد م از سرمربي يك تيم معروف و مغرو ر جام كه بسان خرسي كوچك كه دست در لانه زنبوران كرده وعسل ميل مينمايد ايشون هم به گفته برخي هوادارانش بر اثر استرس وفشار مدام به نزديكترين كندو عسل دست برده وانگشتانش را پر عسل كرده وميل مينمايد وكلي با اين حركتشون به بازيكنانشون حال ميدادند .
البته شايد هم قدرت زياد المانها در اين دوره را بايد در تناول مواد انرژي زايي اينچنيني جستجو كرد .
من موندم با وجود چنين حركات خارقل العاده ومهيجي از سمت برخي مربيان معلوم الحال همش به حركات ديگو عزيز گير ميدادن .
بگذريم .
پرسپولیسی.جنوبی
07-07-2010, 01:15 AM
اروگوئه داره خیلی قشنگ بازی میکنه.
به نظر من میتونه به هلند بزنه .
هلند هم تیم بدی نیست.
Masoud
07-07-2010, 01:20 AM
بازی برنده داریم رحیم این رو مطمئن باش و من پیش بینی میکنم این دور هیچ امتیازی نگیری.
هلند بازی رو خواهد زد به نظرم و فردا هم اسپانیا میزنه.
راستی خدا رو شکر فکر کنم این اخرین بازی خیابانی هست تو این جام و 3 تا بازی دیگه رو هم مزدک و یوسفی و عادل هر کدوم یکی رو گزارش میکنن.
عادل که قاعدتا فیناله و بین پیمان و مزدک هرکی فردا گزارش نکنه رده بندیه
Rainyboy
07-07-2010, 01:23 AM
اما به نظر من بازی اروگوئه چنگی به دل نمیزنه، اگه این وندرسار بود فورلان تو خوابم همچین گلی نمیزد!
فینال بین آلمان و هلند برگزار میشه
و ژرمن ها قهرمانن
پرسپولیسی.جنوبی
07-07-2010, 01:30 AM
هلند تا حالا برده ولی به نظر من اروگوئه میتونه جواب بده تو این بازی
پرسپولیسی.جنوبی
07-07-2010, 01:55 AM
هلند برد ولی عجب بازی بود .
اوروگوئه هم بد بازی نکرد
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.