توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظره شما دربارهء پرسپولیس امسال چیه؟
lionel messi 10
06-25-2010, 02:29 AM
نطره شما دربارهء پرسپولیس امسال چیه؟
آیا با این یار گیری ما موفق خواهیم شد؟
لطفا نظرات خود را در این تاپیک بگید.
با تشکر
zamara
06-25-2010, 07:40 AM
سلام
من اين تاپيك رو به احترام دوستان گل و محترم تاييد كردم ، اما فرزاد جان ما در حال حاضر توي تاپيك ارتش سرخ شديدا در حال بررسي اين موضوع هستيم ولي خب اينجا هم ميشه از زاويه هاي ديگه اي به اين موضوع نگاه كرد .
اين بحث پرسپوليس و نقل و انتقالات توي اين فصل به حدي پيچيده شده كه فكر ميكنم هر نكته اون جاي بحث مفصلي داره و واجبه كه همه بشينيم و دقيقا به بررسي اين موضوع بپردازيم .
در كل از فرزاد عزيز تشكر ميكنم و من هم منتظر حضور بچه ها و شنيدن نظرات بسيار خوب و كارشناسانه اونا هستم .
براي من كه اين سايت شده يك مدرسه و هر وقت مشكلي دارم با خوندن مطالب خوب شماها به چيزي كه ميخوام ميرسم ، مخصوصا كه مسعود هم اومده و جو انجمن شور و نشاط بهتري پيدا كرده و زمينه بحث و ارايه تحليل هاي فوتبالي هم روان تر شده .
Masoud
06-25-2010, 12:37 PM
پرسپولیس امسال به نظر من یه پرسپولیس خیلی خوبی خواهد شد.
هر تیم واسه تیم شدن خیلی فاکتورها لازم داره که بخشی از اون به بازیکنها برمیگرده.....
خوده من فصل پیش هر جوری حساب کتاب میکردم میگفتم تیم عالی هستیم چون خیلی از فاکتورها رو گذاشته بودم کنار و به بازیکنها و اسمهاشون نگاه میکردم.
به اسمهایی مثل ارفی - کلاه کج - بائو - شیری - هوار - محمد پروین و .... ولی اخر سر چی شد ؟ به نگاه به این اسمها بندازید.هر کدوم چه کاری برای پرسپولیس کردن ؟ اما شما فکر میکردید علیسگر تو خیلی بازیها به دادمون برسه ؟ پس الان هم نمیتونید باور کنید فصل بعد بازیکن x بدوم اسم و رسم به داد تیم ما خواهد رسید.
تیم واسه تیم شدن یه مدیر کاربلد میخواد که ما دارید.مدیری که بهترین امکانات رو فراهم میکنه.مدیری که قدرت نفوذ بسیار بالایی داره.مدیری که هر استانی میره هر کسی دوست داره برای تیمش یه کاری کنه.
کادر فنی داریم که اولا بزرگه و دوما پرسپولیسیه و سوما و از همه مهمتر از فصل پیش بالاسر تیم بوده و همه چی رو میدونه.این کمه ؟
و در اخر امکانات ؛ که به جرات میگم پرسپولیس در زمان هیچ مدیری اندازه حاج حبیب امکانات نداشته و ما هر سال دغدغه این رو داریم که فردا کجا تمرین کنیم.خودم چندین بار از نزدیک دیدم که بازیکنها با ماشینهای 200-300 ملیونیشون پشت در وایمیسادن و دربووون اونجا میگفت به ما گفتن تا تسویه نکردن راهشون ندید !!! این شخصیت پرسپولیسه ؟ ایا تو زمان کاشانی دیدیم از این چیزها ؟
این مسائل هست که من میگم تیم امسال تیم خوبیه.
tataloo
06-25-2010, 01:22 PM
من که با این بازیکن ها اصلا امیدی به قهرمانی در هیچ کدوم از سه جام ندارم.اگه خلعتبری و حسینی و رحمتی به پرسپولیس می امدند میشد به قهرمانی فکر کرد.:kesh:
Masoud
06-25-2010, 01:34 PM
فصل پیش با ارفی اقای گل خارجی لیگ .... با شیری هافبک طراح..... با بائو که یه تنه ابومسلم رو میچرخوند .... با پروین که تو خودش اماده بود .... با هوار که ستاره تیم ملی عراق بود .... با زارعی بهترین بازیکن راه اهن.... با کلاه کج هافبک دفاعی عالی ایران .... با کرانچار مربی تیم ملی و با سابقه و با افتخار .... مگه نمیخواستیم همه کار کنیم ولی همه چی بازیکن نیست !!!!
این رو باور کنید و بهش یقین داشته باشید.
mohsen.8
06-25-2010, 01:39 PM
قهرمان لیگ ایران پرستاره ترین تیم ایران بود
در ضمن ما مربی ستاره هم نداریم
اون بازیکنایی که گفتی اصلا در حد تیم ما نبودن قبل از شروع فصل هم همه میگفتن به هیچ جایی نمیرسه پرسپولیس با این بازیکنایی که انصاریفرد خریده بود
امسال یا سپاهان یا استیل یا استقلال قهرمانه
rahim
06-25-2010, 02:04 PM
فصل پیش با ارفی اقای گل خارجی لیگ .... با شیری هافبک طراح..... با بائو که یه تنه ابومسلم رو میچرخوند .... با پروین که تو خودش اماده بود .... با هوار که ستاره تیم ملی عراق بود .... با زارعی بهترین بازیکن راه اهن.... با کلاه کج هافبک دفاعی عالی ایران .... با کرانچار مربی تیم ملی و با سابقه و با افتخار .... مگه نمیخواستیم همه کار کنیم ولی همه چی بازیکن نیست !!!!
این رو باور کنید و بهش یقین داشته باشید.
مسعود رفيق تيم بايد اول ببينه سيستمش چيه . نيازش چيه ؟ در كجا ضعيفه وچه ابزاري مي خواد تو اون پست مد نظرش با اون روش وسيستم كدوم بازيكن بدرد مي خوره .
اونهايي كه گفتي درست ولي خوب بائو تو ابومسلم ستاره بود چون در جايي قرارداشت كه بايد مي بود در ضمن فشار وحاشه پرسپوليس هم نبود .
اما در پرسپوليس به عنوان مثال ايوان پترويچ يكي از بهترينها بود ولي چكارش كرديم برديمش كناره ها ازش بازي بگيريم .خوب اگر نياز داريم بازيكني در كنارها داشته باشيم پس بازيكن ي ميگيريم كه تخصصش در اون سمت باشه نه يك بازيكن بياريم در جايي كه نمي تونه وازش انتظار بالا داشته باشيم .
Hojat
06-25-2010, 02:09 PM
امسال که تو یارگیری خوب بودیم بنظر من کافی نبود چپمون که تامین شده اما اگه خلعتبری هم میومد عالی میشد.خلیلی هم که داره میره به احتمال زیاد و جاش کسی رو هم نداریم زارعی هم که رفته!
امسال یه سال سختی رو برای قهرمانی داریم اونم تازه تو 1 جام حالا 3جام بماند.
Masoud
06-25-2010, 02:20 PM
زارعی برمیگرده و نرفته.
ببین کسایی مثل ایوان یا بائو و ارفی تو تیمهای خودشون تک ستاره بودن و همه به اینها پاس میدادن ولی وقتی 7-8 تا از اینها کنار هم باشن نمیشه گفت تو جاهای خودشون استفاده نکردیم.
اگه فورارد فوروارد باشه باید از هر 3 تا توپی که بش میرسه حداقل 2 تا گل بزنه وگرنه اگه 10 تا توپ گیرش بیاد و 2-3 تا بزنه که بازیکن نیست...پس نمیشه رو اسمها یارگیری کرد.
همه میدونیم خلعتبری به دردمونن میخورد ولی وقتی نمیومد چی کار کنیم ؟ خودکشی کنیم ؟ نه میتونیم از اون بی اسم و رسمها یه خلعتبری بسازیم.
فقط یه چیز میخوایم حمایت حمایت و بازهم حمایت.
mohsen.8
06-25-2010, 03:34 PM
مسعود یادت نره اینجا لیگ ایرانه
فرواردی که 3 تا توپ بهش بدن 2تا رو گل کنه تو ایران نییست. این فرواردها مثل رونی و دروگبا هستن که 3تا توپ بدی 2تاشو گل کنه
آرفی بازیکن خوبیه. اصلا تغذیش نکردن هافبک ها. یک بار فقط تک به تک شد که گل زد.
قدر آرفی رو نمیدونیم وقتی رفت استقلال بهترین بازیکن شد بعد حسرتش رو میخوریم
تیم های بزرگ به ستاره نیاز دارن.
Masoud
06-25-2010, 03:40 PM
محسن خلیلی چرا خلیلی شد ؟
چون اون سال قهرمانی واقعا از هر 3 تا توپ حداقل دو تاش رو گل میکرد ولی 2 سال اخیر بازیکنهای ما هر بازی 4-5 تا توپ خوب بهشون میرسید و نمیتونستن حتی یه دونه بزنن !
ارفی ممکنه تو هر تیم دیگه خوب باشه ولی تو پرسپولیس نتونست باشه و این مهمه.
پرسپولیس به نظر من با داشتن نوری ایشالله 50% مشکلاش تو زمین حل شده هست.
rahim
06-25-2010, 04:00 PM
وقتي تو اين دوسال اخير بهترين بازيكنمون باقري 37 هست چه انتظاري داري يعني خط هافك وحمله ما به يك حضور نيم بند پير مردما بنده .
قربون دوسال پيش عباش اقايي بود واشوبي خوب حمله را تغذيه مي كردند محسن هم فرصت مناسب گيرش ميامد ولي حالا چي؟
Masoud
06-25-2010, 04:06 PM
فشنگچی ، محمد نوری ، کریم ، مازیار زارع ، .... اینها نفرات خوبین تو هافبک تیم و میتونن کاری واسه تیم کنن.
رحیم شما تیم رو همون 11 نفر تو زمین میبینی ولی تیمی هزار و یه چیز دیگه هم هست.
نظر من راجب یارای تو زمین پرسپولیس اینه که اره ضعیفتر و بی اسم و رسم دار تر از سالهای قبلن ولی راجب تیم پرسپولیس میگم نه این تیم خیلی خیلی تیمتر از تیمهای چند سال پیشه.
ArtesheSorkh
06-25-2010, 04:13 PM
امسال پرسپولیس خوب بسته شه ... ولی حیف محسن رفت و برگشت رفت ...
امیدوارم قهرمان شیم
rahim
06-25-2010, 04:41 PM
بازيكنان امسال هم خوب هستند اما كو جانشين مناسب من فقط 11 نفر تو زمين را نمي بينم .روزي را ميبنيم كه بر فرض مثال شيث نباشه جانشين؟ نوري نباشه جانشين؟ باقري و بقيه هم همينطور بايد قبول كرد نيمكت ذخيره خوبي نداريم .
نابسلامتي مي خواهيم تو 3 جام بازي كنيم .با احتساب بازيهاي ليگ واسيا وحذفي وهمينطور بازيهاي احتمالي ملي و.......... چند بازي داريم ؟
مصدوميتها ومحروميتها را هم داريم همين الان شكوري رپاط پاره كرد چپ لنگ بود لنگتر هم شد .
كاشاني بعيد مي دونم تا اخر فصل دوام بياره .
ما انتظار قهرماني داريم نه كسب سهميه .
بله تيم هزارويكجور ديگه هم هست اما با حلوا حلوا كردن دهان شيرين نميشه .
بت قول ميدم همين دايي به نيم فصل نكشيده شده كاشاني را بكشه زير سوال .
امسال قرباني تيم يا كاشانيه يا دايي كه كاشاني محتمل تر هست .
همين الان هم دادكان بد جوري دندون تيز كرده .
lionel messi 10
06-25-2010, 05:01 PM
رحیم جان منم کاملا با نظرت موافقم پرسپولیس به غیر از 11 نفره اصلیش باید یک تیم آمادهء دیگه برای هر پست داشته باشه که متاسفانه امسال اینطور نشد.
و امیدوارم تیم به هیچ عنوان مصدوم نده چون در غیره این صورت ما به مشکله بزرگی روبرو خواهیم شد.
lionel messi 10
06-25-2010, 05:10 PM
سلام
من اين تاپيك رو به احترام دوستان گل و محترم تاييد كردم ، اما فرزاد جان ما در حال حاضر توي تاپيك ارتش سرخ شديدا در حال بررسي اين موضوع هستيم ولي خب اينجا هم ميشه از زاويه هاي ديگه اي به اين موضوع نگاه كرد .
اين بحث پرسپوليس و نقل و انتقالات توي اين فصل به حدي پيچيده شده كه فكر ميكنم هر نكته اون جاي بحث مفصلي داره و واجبه كه همه بشينيم و دقيقا به بررسي اين موضوع بپردازيم .
در كل از فرزاد عزيز تشكر ميكنم و من هم منتظر حضور بچه ها و شنيدن نظرات بسيار خوب و كارشناسانه اونا هستم .
براي من كه اين سايت شده يك مدرسه و هر وقت مشكلي دارم با خوندن مطالب خوب شماها به چيزي كه ميخوام ميرسم ، مخصوصا كه مسعود هم اومده و جو انجمن شور و نشاط بهتري پيدا كرده و زمينه بحث و ارايه تحليل هاي فوتبالي هم روان تر شده .
مرسی از لطفی که به من کردین امیدوارم این تاپیک برای نظر دادن مناسب باشه و برای موفقیت پرسپولیس تاثیر گذار باشه.:perspolis:
پرسپولیسی.جنوبی
06-25-2010, 05:52 PM
به نظر من پرسپولیس تیم خوبیه ولی امسال نقل و انتقالات خوبی نداشته اونم به نظر من مقصر دایه .
اگر بازیکنهایی که دوست داشتن بیان پرسپولیس پرسپولیس قبول میکرد .عالی میشد.
Masoud
06-25-2010, 07:04 PM
اولا که رحیم این رو مطمئن باش دادکان خیلییییییییییییییی بزرگتر از این حرفهاست که بخواد واسه پرسپولیس دندون تیز کنه.خودشون رو به هر دری زدن تا دادکان رو بزارن رییس فدرایسون قبول نکرد حالا برای پرسپولیس دندون تیز کنه ؟ این رو مطمئن باش همه الان میخوان دادکان رو بیارن سر کار ولی دادکانه که نمیاد فعلا !
ببین اینکه یه تیم قوی کار کنه یا ضعیف اوله اول به اون بالا بالاییه ربط داره.سازمان میاد به کاشانی میگه ما 3-4 میلیارد تو سال بهت بوجه میدیم و خودت باید حداقل 6 میلیارد در امد زایی کنی ! این حرف چیه ؟ یعنی قرار نیست شما این فصل نتیجه بگیری !!!! یعنی شما این فصل تو فشاری !!!
حبیب کاشانی هر کاری تونسته کرده ولی باور کن نمیشه به خلعتبری 1 میلیارد داد به سد جلال 800 ملیون.
همه ما میدونیم یه تیم رویایی میشه ساخت.مهدی رحمتی رو بخریم واسه گل نمیدونم سد جلال و عقیلی و خلعتبری و معدنچی رو باهاشون قرارداد ببندیم.ولی این حکایت همون کسیه که بیرون گود نشسته و میگه لنگش کن ! اخه با این پولا میشه ؟
به کاشانی حق بدید .... میدونم تیم الان از نظر مهره ( فقط ) کمبود داره ولی این وسط کسای بالاتر از دایی و کاشانی مقصرن اخه.
lionel messi 10
06-25-2010, 07:35 PM
بله دقیقا منظور رئیس سازمان همین بوده که امسال پرسپولیس نباید نتیجه بگیره برای همین بودجهء کم به باشگاه داده!!
rahim
06-25-2010, 11:25 PM
مسعود درسته كه دست كاشاني زير سنگه ومحدوديت پولي داره ولي استقلال هم وضعيت مشابه پرسپوليس داره درسته .
مطمئن باش ميداودي ومبعلي با 400 ميليون كه نيامدند استقلال .ببين كه چه پيشنهادي به اشوبي دادند كه قيد ذوب را زد وپيچوندشون .
كاري نداريم كه فتح الله زاده چطور اينكار را مي كنه ولي دقيقا مي دونه چي مي كنه .
در عوض كاشاني يكبار كه به خاطر همين مسائل گذاشت ورفت واينبار ظاهرا تصميم گرفته بي تفاوت باشه ودقيقا الان شبيه همين فلاكس چاي شده كه نزديك منه .
نمي خوام خودم گول بزنم ومثل پارسال بگم حاشيه ها رفت ديگه امثال نيكي را نداريم وبا اين جوانان چكار مي كنيم .......... نه ديگه نه ................
ديگه انتظار خبري را از نقل وانتقالات تيم ندارم .حال وحوصله خواندن شايعات واحتمالات را هم ندارم .
به قول شاعر
بی ثمر می گردی
انتظار خبری نیست مرا
نه ز یاری نه ز دیار و دیاری باری
نمي خوام كسي را مقصر جلوه بدم ويا از روزگاري بنالم كه همه چيزش پوله وغرور.
كاشاني؟ دايي؟ بازيكنان پولكي شده؟ مديران ومربياني كه كمر به بستن نابودي سايرتيمها گرفتند ؟!!
از كي گله كنم .
گله!!!!!!!!
نه ديگه !!!!!
گله ای نیست. گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست ..........
========================================
اميدوارم پرسپوليس در راهي كه پيش گرفته موفق باشه كه اگر حواشي واتفاقات بگذارند با همين نفرات هم شايد .......شايد عملكرد مناسب داشته باشيم اما انتظار معجزه نداريم ............
Masoud
06-26-2010, 12:56 AM
میدونی چیه ؟
اشتباه ما اینه فکر میکنیم سازمان و سیاست به این تو تیم مثل دو بچه از یه خونواده نگاه میکنه و به هر دوشون مثل هم میرسه.
فصل قبل همون اوایل وقتی تیم رو انصاریفرد جمع کرده بود و هنوز لیگ شروع نشده بود رئیس سازمان که علی ابادی بود هنوز به کاشانی گفت از فردا برو تو باشگاه مشغول شو و هر چقدر هم که بودجه و این طور چیزها بخوای میدیم و پرسپولیس رو درست کن ولی کاشانی گفت دور از جوانمردیه که تیم رو کسی ببنده و من برم بگیرمش....حرفم اینه اون موقع استقلال هم بی پول بود ولی سیاست طوری بود که پرسپولیس باید درست میشد نه استقلال !!!!
الان هم درست همین وضعه یه جورایی من استباط شخصیم اینه سعی در تخریب چهره دایی و یا حتی کاشانی دارن !
بازم میگم اگه من یا تو هم مدیر تیم بودیم میتونستیم اسم یه سری بازیکن رو بزاریم جلمون و زنگ بزنیم بگیم اخرین پیشنهادت هرچی هست +50 ملیون بیا اینجا !!! ولی این مدیریت نیست
rahim
06-26-2010, 01:32 AM
اره حدس ميزنم سر ماجراي شكايت دايي از فدراسيون هنوز اونها دنبال انتقام هستند الخصوص مسائل تيم ملي زمان دايي .
lionel messi 10
06-26-2010, 02:12 AM
پس هیچی دیگه دوباره علی دایی میره تو حاشیه که امیدوارم حبیب کاشانی نزاره ایطور بشه.
Masoud
06-26-2010, 02:45 AM
روزی که دایی برگشت کامل مشخص بود دستور از خیلی بالاتر های کاشانی بوده و اون موقع این حرف رو زدم .... چون کاملا مشخص بود که دستور طوری بود که حتی کرانچار مربی کاملا با کلاس کرواسی میاد وایمیسه سر تمرین و با دایی دست میده و عکس میگیره و تیم رو تحویل میده !
این یعنی چی ؟ یعنی اینکه کرانچار کاملا توجیه شده که نمیتونه کار کنه....
این قضیه دو جور میشد بهش نگاه کرد.
1- دایی رو به خاطر اینکه اسطوره فوتبال ماست و به شکل بدی از تیم ملی کنار گذاشته شده بود میخواستن به میدون بیارنش و دوباره بهش بها بدن و پر بال بدن و بیارنش بالا
2- میخواستن دایی رو طوری زمین بزنن که دیگه نتونه هیچ موقع بالا بیاد.
به نظر شما کدومه ؟
به نظر من میخواستن دایی رو تو همون هفته های اول کله پا کنن که با نتایج خوب دایی و برد دربی و قهرمانی نتونستن ولی حالا با این وضع !!!
نمیدونم ... ولی مطمئنم دایی زمین بخور نیست.
lionel messi 10
06-26-2010, 02:58 AM
این که دایی زمین بخور نیست یک واقعیت هستش دایی آدمیه که بخواد به همه چی میرسه.
lionel messi 10
07-04-2010, 03:04 AM
بنظره من اگه یک مهاجم خوب خارجی و یک دفاع چپه مطمئن به تیم اضافه بشه پرسپولیس امسال عالی میشه.
tataloo
07-07-2010, 09:16 PM
از پرسپولیس پارسال خیلی بهتره اما اون شیری نیست که همه تیم ها رو قوطی کنه.
rahim
07-07-2010, 09:19 PM
اخه ديگه اون شكارها هم شكاري نيستند.ولي شير شيره گرچه پيره .
Karim
07-07-2010, 09:33 PM
ضعفی دیده نمیشه به ظاهر باید ببینیم چی میشه.دایی میخواد ثابت کنه که با تیمی که خودش جمع کرده میتونه موفق شه
zamara
07-07-2010, 09:50 PM
اما تجربه نشون داده كه دايي تيم هايي رو كه خودش بسته رو نميتونه به سر منزل مقصود برسونه .
اگه يادتون باشه توي ساپيا هم همين شرايط رو داشت ، در سال اول بعد از چندين هفته از شروع ليگ (فكر ميكنم نزديك به نيم فصل اول بود ) تيم ساپيا رو بدست گرفت و قهرمان ليگ كرد اما در فصل بعد كه خودش تيم رو بست و همه چيز تحت اختيار خودش بود ، به جز رده هشتم ، كارنامه قابل قبولي از خودش نتوست به جا بزاره !
بايد صبر كرد و ديد كه در اين فصل دايي چه تاجي بر سر پرسپوليس و هواداران خواهد گذاشت .
مشیانه
07-07-2010, 10:06 PM
میتونه بهترین باشه اگه مربی وبازیکنا مورد حمایت قرار بگیرن
lionel messi 10
07-08-2010, 02:28 AM
خوب دیشب هم که منتخب دورتموندو بردیم 5-1 و خوشبختانه آرفی هم پاش به گل زنی باز شد.
بزنم به تخته معلومه که خدارو شکر امسال پرسپولیسی به مراتب قوی تری خواهیم داشت.
پرسپولیسی.جنوبی
07-08-2010, 11:59 AM
سپاهان و استیل اذین هم بد نیستن استقلال هم خوبه.
یکی از خوبیاشون اینه که با بازیکناشون خوبن مثل دایی با شیث لجه با ......همه ایران درگیره.
سرش خیلی شلوغه باید فلان بازیکنو از ایران بندازم بیرون باید فلان مربی......
Masoud
07-08-2010, 01:15 PM
کی میگه دایی با شیث لجه اخه ممد جوون ؟
هر مربی دیگه ای بود دمار از روزگار شیث در می اورد ولی دایی بعد از دعواهاشون دعوتش کرد به تیم ملی و بعد تو پرسپولیس نگه داشتش و بازوبند رو داد بهش الانم که جز یکی از اصلیترین مهره هامونه و همیشه فیکسه ......
پس چرا الکی حرف میندازی تو دهن مردم که دایی با شیث لجه ؟
پرسپولیسی.جنوبی
07-08-2010, 01:23 PM
اگه شیث مردم دوسش نداشتن دایی چنان بلایی به سرش در میاورد که ......
lionel messi 10
07-08-2010, 05:43 PM
خدارو شکر هرچی بوده تموم شده دایی و شیث فکر نکنم دیگه باهم مشکلی داشته باشند مگر اینکه دوباره جفتشون برن تو حاشیه که دیگه اینشاالله اینطور نمیشه.
Seventy One
07-27-2010, 06:44 PM
تو مهر گیری چندان از عملکرد پرسپولیس راضی نیستم
خلیلی رو خیلی راحت از دست دادیم از اون طرف بازیکن خارجی بیخود گرفتیم !
غلامرضا رضایی هم هیچ وقت مثل خلیلی نمیشه :17::17:
امیدوارم دایی با تیمی که خودش بسته بتونه هواداران رو راضی نگه داره .
ما هم باید به عنوان هوادار پرسپولیس چه تو باخت تیم و چه تو بردش همراه تیم باشیم
یعنی وظیفمون اینه :rose:
lionel messi 10
07-28-2010, 03:16 AM
منم با این نظره شما موافقم اونجور که باید مهره میگرفتیم نگرفتیم و به احتماله زیاد تو آسیا به مشکل میخوریم.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.