PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درددل عاشقان پرسپوليس

rahim
06-27-2010, 02:43 PM
راستش دنبال يك تاپيك مي گشتم تا حرفهايم را در مورد پرسپوليس بزنم جايي جدا ازبحثهاي فني وكشمكش و بحث وجدل مكاني كه بتونيم حرف دلمون را بزنيم احساسمون را بيان كنيم احساسي خالي از نفرت وخشم وهيجان احساسي كه باش شديم هوادار پرسپوليس اينجا داستانش تك محوري وتك شخصيتي هست خالي از رنگ بوي افراد وتنها بازيگر وقهرمانش پرسپوليس هست وبس.
احساست را بيان كن هوادار . كيميا اين است كه تنها اين پرسپوليس هست كه مي ماند .

================================================== =====

می خوام باور کنم شب دیگه رفته و در گرگ و میش صبح،رو به سوی روشنای روز می ریم اما ... هر بار این حس رو لمس کردم تا به خودم اومدم و چشمهامو باز کردم دیدم که نه! اشتباه دیدم ،توی گرگ و میش دم غروب بودم و دوباره یه شب دیگه در راهه!

پرسپولیسم ، هنوز که هنوز است بزرگیت را بر شانه میگذارم ، به اعتبارت می ایستم ، به حرمتت سر،خم میکنم ...اما ...تو هم بیا و کاری بکن! ببین ! ببین دیگر هیچکس در بهت شکوهت نیست ببین اینجا دیگر کسی مفتون بزرگیت نمی شود،ببین دیگر حرمت را از قداستت گرفته اند، دیگر هیچکس مات حضورت نمی شود... ، خیلی وقت است که اینجا ، هیچ کس ... از تو هراسی ندارد! این نبود آن پرسپولیسی که ...این نبود آن افسانه ای که ... اصلا این قرار ما نبود ... بود؟؟؟

خیلی وقته که فهمیدم دیگه هیچ تیم یاز پرسپولیس نمی ترسه انگار! دیگه هیچ کس براش حرمت قائل نیست،نمی شه برای همه فریاد زد این تیم، تیم دهداری و عمو محراب بزرگه-انگار همه با آدمهای کوچیک می سنجنش ! هر کس از راه می رسه به خودش جرات می ده ...اما من ... هی هی هی به خودم تلقین کردم و نوشتم : که نه! این پرسپولیس زلزله است!! این پرسپولیس، زلزله است! هی می نوشتم و می نوشتم نه برای اینکه دست خطم خوب بشه !!! می نوشتم محض اینکه این باور هم توی خودم جون بگیره هم در دیگران ... اما این روزها ... یعنی سی سال پیش، نه بیست سال پیش، یا نه اصلا ده سال پیش، کسی این روزها رو واسه پرسپولیس می دید، کسی حتی خیال هم می کرد؟؟
به هرحال ...........
اين نيز بگذرد ...............

mohsen.8
06-27-2010, 03:05 PM
من دنبال یک گمگشته ای میگردم گمگشته ای که خیلی وقته رفته و خبری هنوز ازش نیست.
گمگشته ای که معنی عشق رو به من آموخت
من دنبال پرسپولیس میگردم کسی خبری داره ازش؟
دنبال همون تیمی میگردم که 4تا 5تا میزد به همه. همون تیمی که بازیکناش سرشونو میدادن. تیمی که بازیکناش بدون پول بازی میکردن به عشقش. همونی که 6تا به استقلال زد
همون تیمی که بازیکنایی مثل پروین و عابدزاده و کریمی و دایی و صدها نفر دیگه زندگی فوتبالیشون رو مدیون این نام مقدس میدونن. راستی چزا آدما قدر نشناسن؟ چرا پول مهمتر از غیرته؟
مگه ما ایرانی به غیرتمون معروف نیستیم پس کو غیرت اونم همراه گمگشته رفته؟
همه میخوان پرسپولیس رو نابود کنن . همون کسایی که اگه پرسپولیس نبود الان کارگر ساختمون ها بودن
مثل اینکه دارن موفق میشن
محسن هم رفت....

rahim
06-27-2010, 03:42 PM
نمي خوام از اوضاع اين روزهاي پرسپوليس بگم! نمي خوام بنويسم اين روزها به نظر

چقدر آشنا ميان! نمي خوام از دستهاي پشت پرده حرف بزنم!

يا حتي با اينكه در مرز خفگي دست و پا مي زنم نمي خوام از حذف احتمالي كاشاني
بگم! نمي خوام از اومدن يه سري آدم سياسي خبر بدم نمي خوام بنويسم كه حتي از

چهره اين آدم ها ميشه خيلي چيزها رو فهميد! نمي خوام از زنجيره هاي سياسي حرف

بزنم! نمي خوام بگم با ديدن اين روزها، حاشيه هاي زشت فوتبال چقدر برام شريف!!،

شريف و دوست داشتني شدن!

اصلا، اصلا نمي خوام بگم ......... داره پرسپوليس رو پيشكش مي كنه به بعضي ها!

نمي خوام بنويسم من چقدر از اون بعضي ها كه حرف مردم توي گوششون نمي ره،

مي ترسم!

من... من نمي خوام بگم زشت تر از زشتي هاي اين فوتبال بي در و پيكر جهاني! چهره

ي كريه اين سياسته! نمي خوام! نمي خوام بگم اين فوتسيال !! چقدر كثيفه!

چقدر كثيف!

فقط مي خوام بگم...اين پرسپوليس گوشت قرباني نيست! اين پرسپوليس ،عشق

منه و خيلي هاي ديگه!

===

خداوندا بر ما رحم كن! بر ما كه بندگان فقير تو هستيم!

خداوندا در سايه ي همه ي رفتن ها و گم شدن ها!! آمدن ها و خبر مرگ آوردن ها!! خير

پرسپوليس ما را نهان بگردان! -البته طوري كه بتونيم پيداش كنيم!

Masoud
07-24-2010, 10:58 PM
رحیم به نظرم درد ما کلیه.
من خودم از مدیر سیاسی متنفرم ولی خودت بهتر میدونی که حبیب کاشانی یه ادم فوق العاده سیاسی و اهل دولت هست.
من خودم از یه مالک شنیدم که با هر حقوقی میخواسته بیارتش بالا سر تیمش ولی کاشانی میگه من فقط و فقط برای تیمی کار میکنم که دولتی باشه.یعنی فقط برای دولت کار میکنم !
نمیدونم چی بگم ولی منم مثل تو نگران عوض بدل شدن هیئت مدیره هستم و بعدش به تبع عوض شدن دایی !
کاشانی هم که گفته تا جام باشگاهها شروع شه هیئت مدیره رو میگن ...... من که از الان استرس گرفتم !

C D E M
09-02-2010, 12:18 AM
درد دل من مثل بقیه نیست میخوام از دردی صحبت کنم که 12 ساله با هر باخت روی دلم میشینه من از 7سالگی به جای خاله بازی کردن با هم سن و سالام بازیه پرسپولیسو میدیم.الان همه چیز شده باند بازی بازیکنا خیلی راحت از یه تیم دل می کنن اما چرا هرکی میاد تو پرسپولیس خیلی بد ازش جدا میشه چون تو این تیم غیرت و معرفت حرف اول رو میزنه. خسرو حیدری به سمت هوادارای استقلال گل انداخت اما هوووو شد چرا؟اما هیچ وقت بازیکنای قبلیه تیم پرسپولیس توسط هوادارا هو نشدن تفاوتشم کاملا معلومه!
اما با این حال درد من اینه که هروقت ازتیم مورد علاقم انتقاد کردم به حساب بی غیرتی گذاشته شده در صورتیکه من اگر عیب تیمم رو بگم بهتر از یه رقیب چندین و چند سالست!

درد من اینه چرا یه بازیکن رو اونقدر نیمکت نشین می کنن که فرار رو به قرار ترجیح میده بعدشم که رفت می گن خودش خواست بره این هم دله منو سوزوند!

درد من اینه که هوادارا هیچ وقت مهم شمرده نمی شن که آقا ما راضی نیستیم یکی بمونه اما تا آخر عمر میمونه یکی رو میخوایم بمونه اما پرتش می کنن بیرون دلیلش رو هم که می پرسیم میگن نمی خوایم بازیکن رو خراب کنیم پس دلیلش رو نمی گیم که حفظ ظاهر بشه!
درد زیاده اما درمان کیمیاست.
تاریکم ای گردون مهتاب میخواهم /لب تشنه ام ای اشک سیلاب میخواهم/در حسرت موجم باران پناهم نیست /درمان درد من باران نم نم نیست/ باران نم نم نیست/ پس تشنه میمانم/غرق پریشانی تا آسمان هارا بر من بگریانی/ برمن بگریانی/