PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غلامرضا رضايي

zamara
06-28-2010, 08:46 AM
http://www.footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/11-12-1388%5CIMAGE634031332853125000.jpg

غلامرضا رضایی
یکی از بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه فولاد خوزستان می‌باشد.

حضور در تیم ملی ایران
رضایی در سال 87 به تیم ملی فوتبال ایران به مربیگری علی دایی دعوت شد. که در بازی با تیم ملی فوتبال زامبیا اولین گل ملیش را به ثمر رساند.
موثرترین گل ملی او گل به تیم ملی فوتبال سوریه بود که باعث صعود ایران به دور بعد مسابقات مقدماتی جام جهانی شد

شناسنامه:
نام کامل:غلامرضا رضایی
تولد: مارس 1984
زادگاه: ایران

اطلاعات باشگاهی:

باشگاه کنونی: پرسپوليس
باشگاه قبلي : فولاد خوزستان
شمارهٔ پیراهن: 10
پُست: هافبک
باشگاه‌های حرفه‌ای: فجر سپاسی شیراز ،صبا باتری
حضور در تیم ملی: 1387 ایران

zamara
06-28-2010, 08:50 AM
http://www.footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/23-4-1388/IMAGE633832597661406250.jpg

غلامرضا رضايي : تا حالا كه ستاره‌هاي تيم مشكل‌ساز نشده‌اند

در پرسپوليس كمتر توپ خراب مي‌كنم!

بعد از آن همه ترديد و تاخير، غلامرضا رضايي حالا بازيكن پرسپولیس است و اميد اول هواداراني كه براي تماشاي دوباره گل‌هاي سرخ، بي‌تاب هستند. خود رضايي هم به همين اندازه اميدوار است، هم به پرسپولیسي كه كاپ قهرماني را نشانه رفته و هم به خودش كه يك دنيا انگيزه را گذاشته براي ستاره شدن در پرسپولیس و پرواز تا اوج آسمان اين فوتبال. از آرزوهاي سرخ‌اش هم براي‌مان مي‌گويد و مي‌خواهد كه مثل خودش، ما هم اميدوار بمانيم و بنشينيم به انتظار آخر فصلي كه تا شروع آن چند هفته‌اي بيشتر نمانده.

اردوي اردبيل چطور گذشت؟
خيلي خوب بود. يك هفته پرفشار و با برنامه تمرين كرديم و بايد تا حدي به آمادگي مي‌رسيديم. من فكر مي‌كنم به آن چيزي كه بايد، رسيديم.

پس آنقدرها هم كه بعضي‌ها گله مي‌كردند، اردو خسته‌كننده نبوده!
فشار زياد خستگي هم دارد ديگر. گاهي اين فشار به حدي مي‌رسد كه آدم از همه چيز سير مي‌شود ولي خب امسال كار پرسپولیس خيلي سخت است و ما هم هدف بزرگي داريم، پس بايد سختي‌ها را هم تحمل كنيم.

حالا به اين پرسپوليس چقدر اميدواري؟
آنقدر كه مي‌توانم بگويم مطمئن باشيد امسال يك پرسپولیس متفاوت را مي‌بينيد.
در سال‌هاي قبل هم كه شما نبوديد، ديگران اين وعده را مي‌دادند اما باز اتفاقي نمي‌افتاد.
ما اگر هم نبوديم، مي‌ديديم كه در پرسپولیس چه مي‌گذرد. براي همين مطمئن هستم كه امسال تيم خيلي خوبي داريم. با تمرين‌هايي كه داريم، شرايط خيلي زود به حدي مي‌رسد كه بتوانيم به توقعي كه مردم دارند، جواب بدهيم.

البته خيلي‌ها هم پيش‌بيني كرده‌اند كه پرسپوليس به خاطر پرستاره بودن‌اش به دردسر مي‌افتد!
نه، من فكر نمي‌كنم اينطور بشود. بچه‌هاي خوبي در تيم هستند كه همه فقط براي موفقيت پرسپولیس تلاش مي‌كنند نه براي اينكه فقط خودشان باشند. حداقل در اين يك هفته، ده روز كه اينطور بوده و اميدوارم تا آخر فصل اينجور بماند. به نظر من در اين تيم همه با تمام وجود به خاطر پرسپولیس كار مي‌كنند.

خودت هم به اندازه پرسپوليس آماده هستي؟
از نظر بدني كه الان نمي‌شود گفت چقدر آماده‌ام اما با اين فشار سنگيني كه در تمرين‌ها داريم، خيلي زود به آمادگي صددرصد مي‌رسم. از نظر روحي هم خدا را شكر مشكلي نيست و من كه خيلي انگيزه دارم.

به اندازه انگيزه‌هاي تو، مردم و باشگاه هم توقع دارند؛ از عهده انتظارشان برمي‌آيي؟
توقع كه فكر نمي‌كنم خيلي بالا باشد اما من همه تلاشم را مي‌كنم در تمام مدتي كه در پرسپولیس هستم مفيد باشم و بهترين بازي‌هايم را انجام بدهم. هرچند كه فوتبال بالا و پايين زياد دارد.

پس خودت هم اميدواري كه با حضورت، پرسپوليس ديگر مشكل گلزني نداشته باشد!
مطمئن باشيد امسال تيم ما آنقدر صاحب موقعيت مي‌شود كه مدافع‌ها هم گل مي‌زنند، نه اينكه صرفا من بزنم يعني امسال گل‌ها بين همه تقسيم مي‌شود. خدا را شكر بازيكناني كه داريم، همه قدرت حمله‌شان بالاست و با آنها مي‌توانيم موقعيت‌هاي زيادي داشته باشيم.

اتفاقا پارسال همين شده بود معضل گلزني پرسپوليس. فورواردها گله مي‌كردند كه به خاطر ميل هافبك‌ها به گل زدن، موقعيت زيادي به آنها نمي‌رسد!
من خودم به شخصه حتي گل خالي هم گيرم بيايد، پاس مي‌دهم كه بقيه گل بزنند ولي خب سعي مي‌كنم از موقعيت‌هايي كه برايم درست مي‌كنند بيشترين تعداد گل را بزنم و در پرسپولیس كمتر توپ خراب كنم! (... و مي‌خندد)

البته در خط حمله هم يك جورهايي تنها هستي!
نه بابا. در خط حمله هم آنقدر بازيكن خوب داريم كه به من كمك كنند. اميدوارم همه چيز دست به دست هم بدهد تا بتوانيم هم خوب بازي كنيم و هم خوب نتيجه بگيريم.

دايي گفته بود هر سه جام اين فصل را مي‌خواهد؛ البته اينكه اغراق است اما خودت چقدر به قهرماني اميدواري؟
كار خيلي خيلي سختي است اما دور از دسترس نيست. بالاخره اينكه فقط سرمربي بخواهد، فايده ندارد و اگر او بخواهد و بازيكنان نه، به جايي نمي‌رسيم ولي اگر ما هم با همين انگيزه ليگ را شروع كنيم، حتما به قهرماني مي‌رسيم.

mohsen.8
07-24-2010, 12:36 PM
رضايى: بهترين بازى ها را براى پرسپوليس انجام مى دهم

مرجع خبری پرسپولیس : پرسپوليس ليگ دهم به زعم خيلى ها مى تواند يكى از مدعيان اصلى قهرمانى باشد. با پايان اردوى تيم ملى در اتريش حالا همه بازيكنان به تيمهايشان برگشته اند. حالا و در فاصله چند روز مانده به آغاز رقابت هاى ليگ نهم، تيمها آخرين تمرينات را پشت سر مى گذارند تا با قدرت استارت ليگ را بزنند.
بازيكنى كه فصل پيش به نوعى سهم بسيار زيادى در بقاى فولاد در ليگ داشت حالا بايد به عنوان مهاجم در تركيب تيم پرسپوليس به ميدان برود. در ادامه مصاحبه را با غلامرضا رضايى بخوانيد:

• اردوى اتريش به همراه تيم ملى چطور بود؟
- اردوى خوبى را پشت سر گذاشتيم و خدا را شكر به جز معدنچى كه دچار مصدوميت شد همگى سالم به كشور برگشتيم.

• صحبت هاى زيادى در خصوص كمپ تيم ملى و نداشتن كولر هتل محل اسكان تيم ملى شنيده شده بود. در اين خصوص صحبت كن.
به نظر همه چيز خوب بود. هم هتل و هم كمپ تيم ملى مشكلى نداشتند. به خاطر هواى خوب اين مناطق، آنها اكثراً كولر ندارند و به نظر من كه اين اردو به لحاظ شرایط کمپ و هتل هیچ مشکلی نداشت.

• ۳ بازى تداركاتى ماحصل اين اردو بود. اين بازى ها را چطور ديدى؟
- ما ۳ بازى انجام داديم كه به نظرم هر ۳ آنها تيمهاى خوبى بودند. بازى اول و دوم درگيرانه بودند و فكر مى كنم لاتزيو از همه شان بهتر بود اما آنها هم در دوره بدنسازى بودند. با اين حال فكر مى كنم مقابل اين تيم خوب كار كرديم و نشان داديم جلو تيمهاى قوى هم مى توانيم موفق باشيم و حتى مى توانستيم لاتزيو را شكست دهيم.

• راجع به پرسپوليس هم صحبت كنيم. اين دورى چند روزه از تيم باعث نمى شود هماهنگى ات با تيم از بين برود؟
- خب اين موضوع بى تاثير نيست اما در اين چند روزى كه تا شروع ليگ زمان داريم سعى مى كنم به هماهنگى با تيم برسم.

• در اولين بازى به مصاف تيمى مى رويد كه به هواداران پرشورش معروف است. با اين شرايط اولين بازى ليگ را چطور مى بينى؟
- درست است كه هواداران تراكتورسازى بسيار پر شور هستند اما پرسپوليس بيشترين طرفدار را در ليگ دارد و مطمئن باشند هواداران ما مثل سال گذشته كه تيم را حمايت كردند امسال هم تنهايمان نمى گذارند.

• استارت ليگ را با تراكتورسازى مى زنيد. به لحاظ فنى چه ارزيابى از اين بازى دارى؟
- اولين بازى هميشه براى هر تيمى مشكل است. مطمئن باشيد در اولين بازى شاهد يك فوتبال كاملاً هجومى از پرسپوليس خواهيد بود. تمام تلاش ما بر اين است تا اولين قدم را محكم بر مى داريم و استارت ليگ را با پيروزى پشت سر بگذاريم.

• بسيارى پرسپوليس اين فصل را جزو مدعيان اصلى قهرمانى مى دانند. نظرت در اين خصوص چيست؟
- امسال تيمها همگى يارگيرى خوبى داشته اند. قطعاً كار سختى پيش رو خواهيم داشت اما هدف ما قهرمانى است و براى كسب اين مهم از بازى اول تنها براى كسب ۳ امتياز به ميدان مى رويم.

• چه تيمهايى را رقيب اصلى تان در اين راه مى دانيد؟
- سپاهان، استقلال، ذوب آهن و استيل آذين حريفان اصلى ما در ليگ امسال خواهند بود.

• قول آقاى گلى نمى دهيد؟
- قول آقاى گلى كه نمى توان داد اما قول مى دهم بهترين بازى ها را با پرسپوليس انجام دهم. مهم هدف پرسپوليس است و من هيچ وقت به دنبال منافع خود نبودم بلكه مهم موفقيت تيم است.

mohsen.8
07-26-2010, 04:48 PM
غلامرضا رضایی: فردا هواداران از پرسپولیسی بودن لذت می برند

ارتش سرخ دات کام : غلامرضا رضایی یکی از بازیکنان پرسپولیس است که از گزند لجبازی های سرمربی تیم ملی با علی دایی جان سالم به در برد و در لیست تیم ملی باقی ماند. هرچند با این وجود هم در 3 بازی تدارکاتی تیم ملی چندان به او بازی نرسید.
* اتریش و ایتالیا خوش گذشت؟
_ جای شما خالی، اما برای تفریح نرفته بودیم که بخواهد خوش بگذرد. آنجا فقط تمرین بود و بازی و در کل تمام فعالیت های ما در این سفر اختصاص به فوتبال داشت.

* اردوی تیم ملی مانع هماهنگی شما با دیگران نمی شود؟
_ با تمرینات خوبی که در اردوی سرعین و دورتمند داشتیم از نظر تمرکز ذهنی و فکری و توانایی جسمی در شرایط مطلوبی قرار دارم و طی این مدت باقی مانده هم اگر مساله خاصی باشد آن را مرتفع می کنم.

* پس برابر تراکتورسازی مشکلی نداریم؟
_ مطمئن باشید نه تنها برابر این تیم، بلکه مقابل سایر حریفان هم مشکلی نخواهیم داشت. مهم اینست که قدم اول را محکم برداریم و در بازی اول با قدرت به 3 امتیاز دست پیدا کنیم و اگر ناهماهنگی هم وجود داشته باشد، در ادامه راه برطرف خواهیم کرد تا ثابت کنیم پرسپولیس امسال چه گروه هماهنگ و منسجمی است.

* پرسپولیس با همه تیم ها فرق می کند، این را قبول دارید؟
_ خدا را شکر فوتبالدوستان و به خصوص هواداران پرسپولیس همه مسائل ریز و درشت فوتبال را بخوبی تجزیه و تحلیل می کنند، در کنار این قضیه به شخصه آنقدر انگیزه برای درخشش با پیراهن پرسپولیس دارم که مطمئنم کمک خواهد کرد عملکرد موفق و قابل قبولی در این تیم داشته باشم.

* این صحبت تو را به عنوان یک قول به هواداران بدانیم؟
_ صد در صد و مطمئن هستم از بازی اول طوری عمل خواهیم کرد که هوادارانمان از تیم و پرسپولیسی بودن خود لذت ببرند.

* همه هم پستی های تو قد بلند و سرزن بوده اند؟
_ شاید من قدرت سرزنی این عزیزان را نداشته باشم، اما سعی می کنم وارث خوبی برای این شماره باشم.

* مسئولیت سنگین تری با انتخاب این شماره خاص خواهی داشت؟
_ من همیشه شماره 10 را دوست داشته ام، اما هیچوقت از هیچ باشگاهی نخواسته ام حتما این شماره را به من بدهند. این مرتبه هم همین اتفاق افتاد و با اینکه دوست داشتم به شماره 10 برسم، اما خود باشگاه این افتخار را به من داد که پیراهن شماره 10 را بپوشم.

* الان همه شما (مهاجمان) سرعتی هستید، برای سر زدن به مشکل بر نمی خورید؟
_ فکر نمی کنم از این لحاظ به مشکلی برخورد کنیم، شاید لحظاتی پیش بیاید که بخواهیم از ضربات سر استفاده کنیم که با جایگیری مناسب می توان از این تکنیک استفاده کرد.

* به آقای گلی در پرسپولیس هم فکر می کنی؟
_ هیچوقت در هیچ تیمی که حضور داشته ام به خودم و موقعیت شخصی ام فکر نکرده ام. حالا هم حتی اگر دروازه خالی مقابلم باشد و بازیکن دیگری در موقعیت بهتری از من باشد، به او پاس خواهم داد. برای من مهم موفقیت تیم است، چون به پای همه نوشته می شود.

mohsen.8
08-01-2010, 09:08 PM
غلامرضا رضایی: زمین خوب باشد، به صبا هم گل می زنم

ارتش سرخ دات کام:غلامرضا رضايي در اولين بازي رسمي‌اش براي پرسپوليس گل زد تا ثابت كند خريد مناسبي خواهد بود. بعد از اين گل، رضايي نزد هواداران پرسپوليس جايگاه ويژه‌اي پيدا كرده و هر روز در محل تمرين با حرارت خاصي تشويقش مي‌كنند.
مهاجم شماره 10 پرسپوليس قبل از بازي دوم مقابل صبا از انگيزه‌هايش براي گلزني دوباره مي‌گويد.

بعد از گل به تراكتورسازي، شادي گل‌ات با اشاره انگشت همراه بود. منظور خاصي از اين حركت داشتي؟
■ مي‌خواستم بگويم اين اولين‌اش بود.

پارسال در يك نيم فصل 7 گل براي فولاد زدي. به نظر خودت آمار خوبي بود؟
■ به نظر من خوب بود چون موقعيت آنچناني نصيبم نمي‌شد. فقط 2 موقعيت خوب مقابل استيل‌آذين داشتم.

يعني هافبك‌هاي فولاد خوب تغذيه‌ات نمي‌كردند؟
■ نه، به خاطر اينكه شرايط تيم متفاوت بود. همه استرس داشتند و فقط مي‌خواستند با حداقل اختلاف، بازي را ببرند.

پست بازي‌ات با پستي كه در پرسپوليس بازي كردي، فرق مي‌كرد؟
■ نه، در فولاد هم با يك مهاجم نوك بازي مي‌كرديم كه من بودم.

حدودا 5 سال پيش در همين ورزشگاه آزادي با لباس فجر سپاسي 2 گل به پرسپوليس زدي، فكر مي‌كردي يك روز براي همين پرسپوليس بازي كني؟
■ خيلي دوست داشتم به پرسپوليس بيايم. حتما خودتان در جريان هستيد، در اين چند ساله هر سال صحبت پرسپوليسي شدنم مطرح مي‌شد كه بالاخره به واقعيت پيوست. الان هم خوشحالم كه در اولين بازي‌ام براي پرسپوليس گل سه امتيازي زدم.

با اين‌حال هواداران پرسپوليس هيچ وقت عليه تو شعار ندادند و حتي در بازي فصل قبل مقابل فولاد تشويق‌ات كردند.
■ درست است، آنها لطف داشتند. فوتبال واقعا با تماشاگرانش قشنگ مي‌شود. تماشاگران پرسپوليس به من لطف كردند و من هم دوست دارم جواب لطف‌شان را بدهم. در همان بازي فولاد وقتي تشويقم كردند رفتم مقابل‌شان و از آنها تشكر كردم. البته شايد آن موقع آنها فكر مي‌كردند قرار است من به پرسپوليس بيايم اما اصلا چنين قراري نبود. آن موقع من فقط به فولاد فكر مي‌كردم و اينكه در بازي‌هاي باقيمانده موفق باشيم.

به غير از آن دو گل و گلي كه در صبا به پرسپوليس زدي، آيا باز هم مقابل پرسپوليس گل زده بودي؟
■ نه، همين سه گل بود.

با گلي كه در بازي اول زدي، حالا هواداران هم حسابي تحويلت مي‌گيرند.
■ من خودم دوست دارم آنها را راضي نگه دارم و براي اين كار تلاش مي‌كنم. مي‌خواهيم هواداران پرسپوليس را خوشحال كنيم، هدف ما قهرماني است، هر چند كار سختي در پيش داريم.

تو بازيكن صبا بودي، آيا تعلق خاطري به اين تيم داري؟
■ نه اما روزهاي خوبي در صبا داشتم. من از هر تيمي جدا شدم با خوبي و خوشي و بدون مشكل بوده.

يعني امشب انگيزه خاصي مقابل صبا نداري؟
■ نه، دنبال تلافي كردن چيزي نيستم و فقط به عنوان بازيكن پرسپوليس براي موفقيت تيمم تلاش مي‌كنم.

صباي اين فصل با صبايي كه تو برايش بازي مي‌كردي خيلي فرق كرده، آيا پرسپوليس قادر به شكست اين تيم هست؟
■ بله، نفرات صبا تغيير كردند اما من تيم صبا را كامل مي‌شناسم و مي‌دانم اين تيم هميشه مقابل تيم‌هاي بزرگ، حريف خوبي بوده.

حالا به گلزني مقابل صبا اميدواري؟
■ ان‌شاءالله اگر زمين‌شان خوب باشد، مي‌توانم دوباره گل بزنم.

در قم سابقه گلزني داري؟

■ نه، پارسال در فولاد كه بودم پاس گل دادم.

تو پيراهن شماره 10 پرسپوليس را مي‌پوشي كه متعلق به بازيكنان بزرگي است. آيا مي‌تواني يك شماره 10 واقعي براي پرسپوليس باشي؟
■ تمام تلاشم اين است كه لياقت پوشيدن اين پيراهن را داشته باشم. من هميشه شماره 10 را دوست داشتم اما در بعضي تيم‌ها وقتي مي‌ديدم كه بازيكنان درباره آن صحبت مي‌كنند، سراغش نمي‌رفتم.

يعني قبل از پرسپوليس در هيچ كدام از تيم‌هايي كه بازي كردي، شماره 10 نبودي؟
■ چرا، 2 سال در فجر با شماره 10 بازي كردم.

امسال بدون حرف و حديث پيراهن شماره 10 پرسپوليس را گرفتي؟
■ بله، بعد از عقد قرارداد خودشان دادند چون مي‌دانستند من اين شماره را دوست دارم.

واقعا؟ مگر خودت فكر مي‌كني چند گل بزني؟
■ تعدادش را نمي‌دانم اما ان‌شاءالله زياد خواهد بود.

mohsen.8
08-02-2010, 09:52 PM
رضایی: شانس قهرمانی ما کمتر از سپاهان و استیل‌آذین نیست

ارتش سرخ دات کام : غلامرضا رضایی مهاجم پرسپولیس مثل اکثر بازیکنان این تیم و همچنین علی دایی معتقد است که تیمش در دیدار مقابل صبا مستحق شکست نبود و باید با کسب امتیاز قم را ترک می‌کرد.

رضایی قبل از این مسابقه باز هم قول داده بود مثل هفته اول گلزنی کند ولی در نهایت این اتفاق نیفتاد و تیمش هم شکست خورد. او در مورد این مسابقه به سئوالات پاسخ می‌دهد.

چراباختید؟
توپ‌های ما توی گل نرفت و در نهایت باختیم.

صبا مستحق برد بود ؟
صبا تیم خوبی است ولی ما برتر از آنها بودیم. با اینکه زمین حریف خراب بود ولی تیم ما بهتر بازی کرد و موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم. حتی در دقیقه 95 پنالتی را هم نزدیم که این اوج بدشانسی پرسپولیس بود. اگر توپ نخواهد وارد دروازه شود دیگر هیچ کاری نمی‌توان انجام داد. ما حتی از بازی اول هم بهتر بودیم.

قبل از بازی از گلزنی حرف زده بودی ولی موفق به انجام این کار نشدی.
من تلاش خودم را انجام دادم ولی حتی یک موقعیت هم نصیبم نشد. شرایط بازی طوری پیش می‌رفت که من باید بیشتر بازیسازی می کردم.

دایی هم بعد از باخت حسابی ناراحت بود. درست است؟
بله. همه ناراحت بودند و علی دایی هم ناراحت بود. او خیلی عصبانی بود و طبیعی است که مربی هیچ وقت نمی‌خواهد تیمش ببازد. ولی مطمئنا جای جبران برای این نتیجه وجود دارد.

خیلی‌ها معتقدند پرسپولیس به دلیل نداشتن ستاره نسبت به تیم‌هایی مثل استیل‌آذین، سپاهان و حتی استقلال شانس کمتری برای قهرمانی دارد. نظر تو چیست؟
من چنین نظری ندارم. درست است که ستاره نداریم ولی تیم یک دستی داریم که از بازیکنان جوان و با انگیزه شکل گرفته است. شانس قهرمانی ما کمتر از استیل‌آذین و سپاهان نیست.

فکر می‌کنی خیلی زود این باخت را جبران کنید؟
امیدوارم دیگر از این شکست‌ها نداشته باشیم. هواداران هم باید صبور باشند و از تیم حمایت کنند. بازیکنان هم این باخت را فراموش کرده‌اند.

Rainyboy
08-04-2010, 01:39 PM
اميدوارم دل هواداران را شاد كنيم

رضايي: مي‌توانم راه عبور از مدافعان سايپا را پيدا كنم

http://media.farsnews.com/Media/8905/Images/jpg/A0891/A0891673.jpg

غلامرضا رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، با اشاره به فراموش كردن شكست برابر صبا اظهار داشت: به گذشته فكر نمي‌كنيم و هر اتفاقي كه رخ داده باشد را به فراموشي مي‌سپاريم. آينده سختي را در پيش داريم و بايد شرايط را براي حضور پرقدرت در ساير ديدارها فراهم كنيم.
وي درباره ديدار روز جمعه برابر سايپا خاطرنشان كرد: تمام بازيكنان باانگيزه هستند و فقط براي كسب هر 3 امتياز به ميدان خواهيم رفت. بايد قدر امتيازهاي خانگي را دانست و بهترين عملكرد را نشان داد و در ديدارهاي خارج از خانه تلاش خود را 2 برابر كنيم.
رضايي ادامه داد: برخي از بازيكنان سايپا سال‌ها در كنار يكديگر بازي كردند و هماهنگي لازم را دارند. با احترامي كه براي مايلي‌كهن قائل هستم، اما در اين ديدار به دنبال كسب دومين پيروزي در ورزشگاه آزادي هستيم.
مهاجم پرسپوليس با اشاره به شناختش از مدافعان سايپا عنوان كرد: با تمرينات خوبي كه انجام داده‌ايم اميدوارم بتوانيم با بازي هجومي به هدف خود دست يابيم. با شناختي كه از مدافعان سايپا دارم به نظرم مي‌توانم راه نفوذ به آنها را پيدا كنم. البته سايپا تيم خطرناكي است و نبايد برابر اين تيم احتياط را فراموش كنيم.
وي افزود: پرسپوليس بازيكنان خوبي دارد و فقط نياز به هماهنگي بيشتر دارد تا بتوانيم به هدف بزرگ خود يعني قهرماني دست يابيم.
رضايي درباره گل‌زني خود گفت: به دنبال گل‌زني هستم، اما اميدوارم بتوانم بازي خوبي انجام دهم و در گل‌سازي نيز شركت كنم.
وي در مورد عدم حضور تماشاگران به علت محروميت از سوي كميته انضباطي به فارس گفت: من بازيكن هستم و نمي‌توانم در مورد تصميم مسئولان فدراسيون صحبت كنم، اما بعيد مي‌دانم تاكنون در چنين جوي بازي كرده باشم. اميدوارم با پيروزي در اين بازي هواداران را خوشحال كنيم.

Rainyboy
08-10-2010, 12:48 AM
غلامرضا رضايي، بازيكني كه فقط در پرسپوليس مهاجم نوك بوده
شايد ديگر گل نزدم!

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:feEZzpMLY3iVXM:http://www.footballiran.ir/Images/News/larg_Pic/23-1-1388%5CIMAGE633751451694531250.jpg&t=1

سه مسابقه؛ 270 دقيقه، 2 گل و يك پاس گل. اين آمار متعلق به بازيكني است كه حالا اميد اول خط حمله پرسپوليس به شمار مي‌رود. هنوز هيچ نشده، غلامرضا رضايي با پيراهن شماره 10 اين آمار اميدواركننده را برجا گذاشته تا علي دايي و حبيب كاشاني بابت اين خريد موفق به خود ببالند. حالا بعد از ثبت اين گل‌هاي حساس، خيلي‌ها از غلامرضا رضايي به عنوان بهترين خريد اين فصل پرسپوليس ياد مي‌كنند، حتي فراتر از محمد نوري كه نمايش‌هايش در صبا و سپاهان انگشت‌نماي هافبك‌هاي مياني بوده است.
همين خريد اميدواركننده و مهاجم اول پرسپوليس اما در تمام ادوار گذشته ليگ برتر آمار فوق‌العاده‌اي در به ثمر رساندن «گل» نداشته است. 75 بازي براي فجر سپاسي و فقط يازده گل زده، 58 بازي براي صباباتري و تنها 12 گل، يك نيم فصل در امارات بدون گل زده و نهايتا 17 مسابقه در پيراهن فولاد و فقط 7 گل. غلامرضا رضايي مي‌گويد: «حدود 4 سال براي فجر سپاسي بازي كردم كه سه سال آن هافبك بودم. بازي اولي كه آقا غلام من را بازي داد هافبك بازي كردم اما آنقدر خوب بودم كه ديگر جايم را تغيير نداد.» داستان صبا هم متفاوت است: «وقتي آقا يحيي سرمربي شد من فوروارد نوك بودم، والا قبل و بعدش گوش راست بازي مي‌كردم.» آمار غلام در امارات اما ناراحت‌كننده است: «آنجا كه اصلا بازي نكردم چون شرايطم خيلي بد بود و بالاخره برگشتم.»
اما چه شده كه غلامرضا اينجا در پرسپوليس تاكنون موفق بوده: «مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد. يكي اين است كه دارم در پست فوروارد نوك بازي مي‌كنم. فوتبالم هم نسبت به گذشته پيشرفت كرده. از طرفي حضور در پرسپوليس هم خيلي مهم است چون هم بازيكنان خوبي پشت سرم هستند، هم اينكه تيم پرسپوليس هميشه تهاجمي بوده.» آمار گلزني رضايي در تيم ملي اما خيلي بد نيست؛ 28 بازي و 8 گل زده: «فكر نمي‌كنم آمار زياد بدي باشد. البته در تيم ملي خيلي وقت‌ها مهاجم نوك نبودم و در گوش‌ها بازي مي‌كردم. شايد اگر مثل الان مهاجم نوك بازي مي‌كردم آمار گلزني‌ام بهتر مي‌شد.»
اما مهاجم شماره 10 پرسپوليس خصايص ديگري هم دارد از جمله اينكه زياد كارت مي‌گيرد، مثل كارت زردي كه امسال در اولين بازي پرسپوليس گرفت. رضايي فصل 84-83، در 2290 دقيقه بازي براي فجر 4 گل براي اين تيم زد اما 10 كارت زرد گرفت: «معمولا بيشتر اخطارها را در اثر نوع بازي‌ام و جنگندگي‌ام مي‌گيرم. البته بعضي مواقع برخورد شديد هم پيش مي‌آيد.»
نوع دويدن و استارت زدن‌هاي رضايي هم جالب است: «يك مقدار به خاطر فيزيك بدني‌ام است كه دويدنم به چشم مي‌آيد، يك مقدار هم به طرز فكرم مرتبط است؛ اينكه هميشه دوست دارم جنگنده باشم. براي اين كار البته بايد بدني آماده داشت اما آنقدر تمرين مي‌كنم تا به فرم خوب بدني برسم.» غلامرضا رضايي در هر بازي چقدر مي‌دود؟ «نمي‌دانم، تا حالا كسي اندازه نگرفته اما فكر نمي‌كنم به 10 كيلومتر برسد. مطمئنا هافبك‌ها بيشتر مي‌دوند. من هم چون زياد استارت مي‌زنم، دوندگي‌ام بيشتر به چشم مي‌آيد.»
بعد از رفتن محسن خليلي پرسپوليس به يك گلزن بزرگ نياز دارد. آيا غلامرضا رضايي مي‌تواند هماني باشد كه هواداران پرسپوليس مي‌خواهند؟ براي پاسخ اين سوال بايد تا پايان فصل منتظر نشست. مهاجم شماره 10 پرسپوليس بعد از گل به سايپا دو انگشتش را رو به سكوها نشان داد: «بازي اول و گل اول يك انگشت را نشان دادم يعني يكي و بعد از گل دوم دوتايش كردم.» با اين اوصاف اگر تعداد گل‌هاي غلام در پرسپوليس بيشتر از انگشتان دست شود او چه كار خواهد كرد؟ «نمي‌دانم، آن موقع يك تصميم ديگر مي‌گيرم و شايد كار جديدي انجام دهم.» رضايي بعد از 2 گل زده و يك پاس گل در سه بازي، تا آخر فصل چه آماري بر جاي خواهد گذاشت؟ «نمي‌دانم، شايد از اين به بعد يك گل هم نزدم، شايد هم هر بازي گل زدم. اين برايم مهم نيست، موفقيت پرسپوليس در اولويت قرار دارد.»

Hojat
08-16-2010, 01:02 PM
رضايي: براي لحظه لحظه بازي برنامه داشتيم

http://media.farsnews.net/Media/8905/Images/jpg/A0889/A0889355.jpg

غلامرضا رضايي پس از پيروزي پرسپوليس مقابل نفت آبادان اظهار داشت: مي‌دانستيم بازي سختي پيش رو داريم و در برابر تيمي بازي مي‌كنيم كه 3 برد پياپي داشت؛ اما با برنامه كامل پا به اين ميدان گذاشته بوديم و مي‌دانستيم در اين بازي چه مي‌خواهيم.

وي افزود: با تيمي بازي داشتيم كه به هر ترتيب صدر جدول را در اختيار داشت و اين در حالي بود كه گرماي شديد هوا هم سختي بازي را دو چندان كرده بود. اما زحمت بازيكنان ما نتيجه داد و سه امتياز شيرين و حساس را از آبادان به همراه خود برديم.

زننده تك گل بازي ديشب تصريح كرد: در طول بازي موقعيت‌هاي زيادي را خلق كرديم كه تنها يكي از آنها تبديل به گل شد. با اين وجود به معناي حقيقي كلمه با برنامه بازي كرديم، براي لحظه لحظه بازي برنامه داشتيم و مستحق اين سه امتياز بوديم.

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس، افزود: هميشه وقتي تيمي گل مي‌زند بايد آن گل را به حساب همه تيم گذاشت و من فقط نقش تمام كننده را داشتم.

zamara
08-18-2010, 07:19 PM
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/1282138802.jpg

گل ‌هاي غلامرضا رضايي يادآور آقاي گل سابق سرخ‌هاست

MP3 خليلي در فرمتي متفاوت!

غلامرضا رضايي فوتباليست با كيفيتي است؛ اين را از همان روزهاي نخست رو آمدنش در فجر سپاسي مي‌شد تشخيص داد. او سرعت و قدرت بدني بالايش را در جهت بالا بردن كيفيت بازي‌اش به‌كار مي‌گيرد و برعكس بعضي از بازيكنان سريع، سرعتش را با حمل توپ بيهوده و نهايتا لو دادن آن به رخ تماشاگر نمي‌كشد. غلام از قدرت بدني‌اش براي عبور از مدافعان سختگير استفاده مي‌كند و البته آنقدر تكنيك دارد كه در غالب اين دوئل‌ها برنده باشد. رضايي با گل سه امتيازي نبرد دشوار آبادان بار ديگر ثابت كرد در چهار هفته ابتدايي فصل مي‌توان او را بهترين خريد اين فصل پرسپوليس ناميد. رضايي در چهار مسابقه ابتدايي تيم جديدش تاكنون سه گل زده و يك پاس گل داده اما فراتر از عناويني مثل بازيكن خوب، بهترين خريد يا موفق‌ترين مهره پرسپوليس، حالا از غلامرضا رضايي به‌عنوان بهترين گلزن پرسپوليس نام مي‌برند. اصلا به همين خاطر است كه عكس بزرگ او روي جلد روزنامه‌هاست و هر روز صحبت‌هايش در جرايد بازتاب دارد. اما رضايي براي حفظ اين عنوان چه بايد كند؟ آيا او از پتانسيل اين مهم برخوردار است. تصور مي‌شود اگر قرار باشد رضايي بهترين گلزن پرسپوليس باشد، پس قطعا يكي از مدعيان كسب عنوان آقاي گلي است. درخشش او البته هواداران پرسپوليس را ياد ليگ هفتم و رو آمدن گلزني ويژه در پرسپوليس مي‌اندازد كه گل‌هايش زمينه‌ساز قهرماني سرخ‌ها پس از 5 فصل ناكامي و تلخي شد. آيا رضايي مي‌تواند خليلي ديگري براي پرسپوليس باشد؟ غلامرضا البته به لحاظ فيزيكي، خصوصيات فني و ... تفاوت‌هاي زيادي با محسن خليلي دارد اما آمار جالب توجهش در همين ابتداي فصل و پتانسيل بالاي او، هوادار پرسپوليس را به سمت مقايسه او با آقاي گل سه سال پيش سرخ‌ها سوق مي‌دهد.
1
جلال اكبري از چپ فرار كرد و با دريبل مدافع تراكتورسازي پاس رو به جلو داد.
غلام همان لحظه خودش را به شش قدم رسانده بود و بدون استپ با پاي چپ توپ را به تور چسباند.
سرعت رضايي باعث شد او به موقع خودش را از مدافع حريف جلو بيندازد، هوش او دليل بر حضورش در باكس شش قدم حريف بود، تايمينگ را دقيقا رعايت كرد، ضربه به توپ با پاي تخصصي هم فوق‌العاده بود. غلام گلي سه امتيازي زد كه ارزش زيادي داشت.
2
يك و دوي غلام با هادي نوروزي ناقص ماند، مدافع سايپا اشتباه كرد و توپ دوباره زير پاي رضايي افتاد. بدون درنگ به طرف دروازه حريف ضربه زد، اين بار با پاي راست، گلي كه پايه‌گذار پيروزي پرسپوليس شد و سايپا با وجود كم كردن اختلاف، بازنده لقب گرفت. سرعت دوباره به كمك غلام آمد تا او خودش را در موقعيت گل زدن قرار دهد. ضربه‌اش نه به اندازه بازي قبل اما به اندازه كافي قدرت داشت تا به تور بچسبد. رضايي در به ثمر رساندن اين گل با اصرار بر حركات تركيبي و سرعتي از روي زمين به نتيجه رسيد.
3
هادي نوروزي قصد يك و دو با محمد داشت كه توپ به پاي مدافع نفت آبادان خورد و پيش پاي غلام افتاد. رضايي اما مثل لحظات حساس قبل در محل حاضر بود، چرا؟ چون سرعت بالايي دارد. خوب اضافه مي‌شود و مي‌داند كه بدون مهاجم در منطقه خطر حريف خطرناك است. رضايي به‌سرعت خودش را به توپ رساند، با تكنيك مناسب يك مدافع را از پيش رو برداشت و با وجود خيز بلند هوري براي بر هم زدن تعادلش و دفع توپ، خيلي سريع توپ را از بالاي بدن گلر نفت عبور داد تا گل سوم را در بازي چهارمش به ثمر برساند.

mohsen.8
09-23-2010, 01:43 PM
رضایی خیال کادرفنی را راحت کرد

ارتش سرخ دات کام : غلامرضا رضایی طی تماسی با مولایی اعلام کرد با انجام مراحل فیزیوتراپی از شدت مصدومیت او کاسته شده و مشکلی برای همراهی پرسپولیس مقابل ملوان بندرانزلی نخواهد داشت.
غلامرضا رضایی عصر دیروز طی تماسی با مولایی اعلام کرد مصدومیتش تا حدودی زیادی برطرف شده و مشکل خاصی برای حضور در تمرینات پرسپولیس نخواهد داشت. رضایی به دلیل انجام فیزیوتراپی در تهران ماند و نتوانست تیم ملی را در سفر به اردن همراهی کند. همین مسئله باعث نگرانی کادرفنی پرسپولیس شده بود.

تا جایی که آنها احساس می کردند رضایی را برای بازی با ملوان در اختیار نخواهند داشت. مولایی برای اینکه از نگرانی خارج شود عصر دیروز با غلامرضا رضایی تماس گرفت و جویای احوالش شد.

رضایی در گفت و گو با مولایی اعلام کرد مشکلی از بابت مصدومیت ندارم و با انجام مراحل فیزیوتراپی به شرایط مطلوب رسیده است. به این ترتیب غلامرضا رضایی می تواند تمریناتش را از سر بگیرد.

Masoud
03-25-2011, 10:47 PM
چرا غلامرضا اینطوری شده بچه ها ؟
5 تا گل زد و دیگه نتونست بزنه.
واقعا من فکر میکنم فشاری که بهش اومد تیم ملی و باشگاه یه دفعه بدنش رو خالی کرد.
وگرنه غلامرضا باید خیلی بیشتر از اینها میزد.
البته یه گل از لحاظ روحی هم میتونه از این وضع خارجش کنه.
چون خیلی وقته تو لیگ گل نزده.

zamara
03-25-2011, 11:10 PM
http://havadaresorkh.com/wp-content/uploads/2011/03/gholamrezaeei-11-470x270.jpg

رضایی فردا برای کاهش درد آسیب‌دیدگی عضله پشت پا به مطب دکتر زرینه خواهد رفت تا با فیزیوتراپی شرایط را برای خود بهتر کند. او گفت: هنوز مصدوم هستم اما حتما به داربی می‌رسم.
غلامرضا رضایی مهاجم پرسپولیس که انتخاب اول و آخر علی دایی برای خط حمله قرمزهاست، هنوز به دلیل مصدومیت با درد تمرین می‌کند و شرایط کیفی لازم را ندارد.
رضایی فردا برای کاهش درد آسیب‌دیدگی عضله پشت پا به مطب دکتر زرینه خواهد رفت تا با فیزیوتراپی شرایط را برای خود بهتر کند.
او گفت: هنوز مصدوم هستم اما حتما به داربی می‌رسم. پرسپولیس به جز او اشپیتیم آرفی و وحید هاشمیان را به عنوان گزینه‌های خط حمله در اختیار دارد. ضمن اینکه غلامرضا به گوش راست به میدان خواهد رفت و مهاجم نوک هادی نوروزی خواهد بود. در صورت هر تغییری نوروزی به گوش منتقل می‌شود تا مهاجم نوک پرسپولیس یکی از این بازیکنان کلاسیک باشد.

Spring_red
06-26-2011, 09:05 PM
غلامرضا رضايي:قانون سقف قرارداد ها به پرسپوليس ضربه مي زند

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام كرد كه قانون سقف قرارداد ها را تمامي تيم ها رعايت نمي كنند و معدود تيم هايي مانند پرسپوليس كه اين قانون را رعايت مي كند ضربه خواهند خورد.
غلامرضا رضايي روز يكشنبه در گفت و گویی افزود: اميدوارم مسئولان با متخلفين برخورد كنند تا عدالت در ليگ فصل آينده رعايت شود.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص مصدوميت خود گفت: هنوز مشكلم به طور كامل برطرف نشده اما از هفته آينده در تمرينات گروهي شركت خواهم كرد.
وي در خصوص مشكلات خود با پزشك فصل گذشته پرسپوليس و همچنين تغيير او تصريح كرد: هيچ مشكلي با زرينه نداشتم و در سال گذشته نيز مصدوميت خود را زير نظر او پيگيري كردم و امسال نيز زير نظر پزشك جديد تيم كار هاي خود را دنبال مي كنم.
وي در خصوص حضور حميد استيلي در پرسپوليس و شناختش از او اظهار داشت: استيلي با صحبت هايي كه با بازيكنان داشته مربي بسيار خوبي است و مي تواند با پرسپوليس موفق شود اما تا كنون با او از نزديك كار نكرده ام.

محمدکرمی
06-28-2011, 02:22 AM
امیدوارم غلام رضایی با انجام تمرینات اختصاصی و سخت مجددا به دوران اوج خود برگردد تا مجموعه غلام رضایی- کریمی- محمد نوری- نوروزی مربع خط حمله خوبی رو تشکیل بدند.

Spring_red
07-04-2011, 07:54 PM
رضایی : هر بازيكن بايد براساس توانايي‌هايش پول بگيرد

غلامرضا رضايي پس از رفع مصدوميتي طولاني و حضور در تمرينات گروهي درباره تغيير و تحولات كادر فني و بازيكنان پرسپوليس، گفت:

خوشبختانه اسكلت اصلي تيم حفظ شده و 80 درصد تيم تغيير نكرده و از سويي بازيكنان باتجربه و ملي پوشي مثل علي كريمي و محمد نصرتي به جمع ما اضافه شده‌اند كه مي‌توانيم حرف‌هاي زيادي در سه جام، مخصوصا در آسيا داشته باشيم.

وي در مورد وضعيت جسماني‌اش پس از رهايي از مصدوميت، اظهار داشت: وضعيتم خوب است و روز به روز بهتر مي‌شوم. شرايط فردي و تيمي خوبي داريم و با تمرينات سخت بدنسازي به شرايط آرماني نزديك مي‌شويم.

رضايي در مورد مسائل اخير و مصاحبه با مطبوعات مبني بر سقف قراردادها گفت: اصلا منظورم اين نبود كه بازيكنان چه مبلغي را مي‌گيرند. منظورم اين بود كه هر بازيكن بايد نسبت به توانايي‌هايش پول بگيرد. خبرنگاران در مورد سقف قرارداد از من سوال كردند و من هم گفتم كه سقف قراردادها به ضرر تيم پرسپوليس است و اصلا اشاره‌اي به ‌بالا و پائين بودن قيمت‌ها نداشتم.

مهاجم پرسپوليس در خصوص اردوي تيم ملي گفت: تيم ملي مطمئنا تمرينات خوبي را پشت سر مي‌گذارد. مطمئن باشيد در آغاز مسابقات ليگ، در اولين اردوي تيم ملي حضور خواهم يافت، چون انگيزه زيادي براي اين كار دارم.

AM1NR3Z4
07-14-2011, 01:02 PM
براي سربلندي پرسپوليس تمام تلاشمان را بكارمي گيريم

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت:براي سربلندي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در فصل آينده تمام تلاش خود را به كار مي گيرم تا پرسپوليس بتواند در ليگ برتر نتيجه بگيرد.

غلامرضا رضايي،بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس تهران درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: هم اكنون تيم فوتبال پرسپوليس در شرايط خوبي قرارداد،من نيز از آمادگي خوبي برخوردارم و پس از اينكه از بند مصدوميت رها شوم،تمرينات خود را با ساير بازيكنان تيم ادامه مي دهم تا در شروع ليگ به موفقيت هاي خوبي دست يابيم.
رضايي در ادامه افزود:هواداران تيم پرسپوليس بدانند كه در فصل آينده براي سربلندي اين تيم تمام تلاش خود مي كنيم تا تيم موفق شود.
وي در خصوص حضور مهرداد اولادي افزود:حضور چنين مهاجمي در تيم پرسپوليس بسيار مفيد خواهد بود و اميدوارم در كنار اولادي بتوانيم زوج خوبي براي خط حمله تيم پرسپوليس باشيم.

Rainyboy
10-02-2011, 06:30 PM
و بالاخره غلامرضا رضايي براي پرسپوليس گل زد

يك‌سال گذشت!

http://up.perspolisnews.com/images/4fpv0vbcpwko7d5eh42v.jpg

همكاري تيمي غلامرضا رضايي با ساير بازيكنان تيم چيزي در حد صفر است. او معمولا تكروي مي‌كند و اينكه 34 هفته است هيچ گلي را به ثمر نرسانده پيامي غير از ناكارآمدي اين سبك بازي‌اش ندارد. تعداد دفعاتي كه رضايي به صف مدافعان حريف مي‌زند و به هم تيمي‌هايش پاس نمي‌دهد حتي در قياس با علي كريمي هم بيشتر است

آخرين باري كه غلامرضا رضايي در ليگ برتر براي پرسپوليس گل زد به هفته دهم ليگ سال قبل مربوط مي‌شد. مهاجم ملي پوش پرسپوليس پس از نزديك به يك سال و در بازي با صبا در هفته نهم ليگ يازدهم موفق شد توپ را از روي خط دروازه به تور بچسباند تا همه به‌ياد بياوريم او روزگاري به ناجي پرسپوليس و حتي تيم ملي ايران تبديل شده بود.

سرنوشتي كه در پرسپوليس انتظار غلامرضا رضايي را مي‌كشيد تفاوتي با آنچه در سالهاي اخير براي بسياري از ستاره‌هايي كه راه اين تيم را در پيش گرفته‌اند، نداشت. او در اولين روزهايي كه پيراهن پرسپوليس را به تن كرد عملكرد اميدواركننده‌اي داشت و از فهرست ستاره‌هايي كه اسير فضاي متفاوت و پرهياهوي باشگاه‌هاي بزرگ مي‌شوند و افت مي‌كنند خارج شد. رضايي كه قبل از پيوستن به فولاد در نيم فصل ليگ نهم حرفه‌اي،‌ فصل نااميد كننده‌اي را در فوتبال امارات پشت سر گذاشته بود، براي پيوستن به پرسپوليس علي دايي لحظه شماري مي‌كرد. در آغاز دهمين فصل ليگ برتر همه چيز براي او بر وفق مراد بود و آرام آرام به بازيكن انگشت نماي پرسپوليس تبديل شد.

رضايي در شش هفته ابتدايي ليگ برتر چهار گل براي پرسپوليس به ثمر رساند و در پايان هفته دهم بازيكن پنج گله قرمزها بود. در آن مقطع عدد پانزده در ستون گل‌هاي زده پرسپوليس به ثبت رسيده بود و نام رضايي مقابل يك سوم گل‌هاي اين تيم جلب نظر مي‌كرد. در هفته دهم ليگ دهم غلامرضا رضايي در تهران دروازه ملوان را باز كرد و پس از آن تا هفته پاياني ليگ و به مدت 24 هفته حتي يك بار هم در ليگ برتر توپ را از خط دروازه هيچ تيمي عبور نداد.

اين روند در فصل جديد هم ادامه داشت و پاي رضايي تا پايان هفته هشتم هنوز به گلزني باز نشده بود. آمار 32 هفته ناكامي براي مهاجم اغلب فيكس پرسپوليس حيرت انگيز به نظر مي‌رسيد و ركورد آقاي ملي پوش در اين زمينه تا مدتها دست نيافتني باقي خواهد ماند. با تماشاي بازي غلامرضا رضايي اين سوال در ذهن ايجاد مي‌شود كه در شرايط فعلي نوع بازي او كدام مزيت را براي پرسپوليس ايجاد مي‌كند و آيا اساسا امتياز مثبتي در نمايشي كه او ارائه مي‌دهد يافت مي‌شود؟

1 - غلامرضا رضايي از زماني كه در فجرسپاسي چهره شد به واسطه سرعت بالايش مورد توجه بود. او مي‌توانست در اوج سرعت ناگهان مسير حركتش را تغيير دهد و مدافعان را از پيش رو بردارد. رضايي كماكان به عنوان يك مهاجم سرعتي شناخته مي‌شود اما از مدتها قبل نتوانسته با استفاده از سرعتش مدافعي را پشت سر بگذارد. او پس از تصاحب توپ به سرعت به سمت دروازه حريف حركت مي‌كند اما اولين مدافع يا در بدبينانه‌ترين دومين مدافعي كه در مسيرش ظاهر مي‌شود توپ را از چنگ او درمي آورد. انگار ماموريت رضايي در پرسپوليس اين است كه با استفاده از سرعتش تمام بازيكنان حريف را يك به يك پشت سر بگذارد و به سبك ليونل مسي توپ را از خط دروازه عبور دهد! بازيكنان سرعتي معمولا در درهاي دفاعي حريف جايگيري مي‌كنند و به انتظار پاس‌هاي روبه جلو و استارت‌هاي انفجاري مي‌نشينند. دور افتادن رضايي از روزهاي اوج يك بحث است و سردرگمي تاكتيكي پرسپوليس در استفاده از سرعت او بحثي ديگر. سرعت حمل توپ رضايي زماني به كار پرسپوليس مي‌آيد كه يك يا نهايتا دو بازيكن حريف را پيش رو داشته باشد اما معمولا او ايفاي نقش بروسلي را برعهده مي‌گيرد و يك تنه به لشكر دفاعي حريف مي‌زند. از سرعت بدون توپ رضايي هم بسيار به ندرت استفاده مي‌شود. تنبلي يكي از شاخصه‌هاي اصلي بازي اين بازيكن است و او اكثرا زماني كه ساير بازيكنان صاحب توپ هستند به جاي حركت در فضاهاي خالي و مشغول كردن مدافعان، در نقش يك تماشاچي ظاهر مي‌شود.

2 - اعتماد به نفس رضايي در تلاش براي عبور از يار مستقيمش عالي است اما اعتماد به نفس صرف كافي به نظر نمي‌رسد و مقداري هم تكنيك و خلاقيت لازم است. رضايي به سمت مدافع حريف مي‌رود و اغلب مي‌خواهد به همراه توپ و بدون متوسل شدن به دريبلينگ يا تغيير مسيرهاي ناگهاني عبور كند. در اكثر اوقات مدافع توپ را از رضايي مي‌گيرد، او نقش بر زمين مي‌شود و اگر داور خطا نگيرد اعتراض مي‌كند. عبور از يار مستقيم با اين شكل و شمايل تنها در صورتي ممكن است كه تيم حريف از تعدادي روح تشكيل شده باشد تا مهاجم پرسپوليس بتواند بدون مشكل از داخل شكم آنها عبور كند و پيش برود.

3 - هوشمندي و بازيخواني فاكتورهايي هستند كه حتي در غلظت بسيار پايين هم در بازي رضايي ديده نمي‌شوند. او يك حركت را مدام در طول بازي تكرار مي‌كند و وقتي نتيجه نمي‌گيرد به سراغ استفاده از نقشه‌هاي ديگر نمي‌رود. مهاجم پرسپوليس تنها به برتري‌هاي فيزيكي‌اش متكي است و كمتر فكرش را به كار مي‌اندازد. مصداق اين ادعا تعداد دفعاتي است كه رضايي در طول بازي خودش را در محوطه جريمه به زمين مي‌اندازد و انتظار دارد داور پنالتي بگيرد. او در برخي از اين صحنه‌ها مي‌تواند به راحتي دروازه حريف را باز كند اما پنالتي را ترجيح مي‌دهد و معمولا آن قدر مبتديانه خودش را زمين مي‌اندازد كه كمتر داوري براي اعلام خطاي پنالتي مجاب مي‌شود. او معمولا از اواسط بازي و پس از لو دادن متوالي توپ‌ها از كوره در مي‌رود و به فوتباليست كم هوشي كه حالا عصباني هم هست تبديل مي‌شود. رضايي در طول بازي بارها بر سر همبازيانش فرياد مي‌زند تا علاوه بر كمبودهاي فني بار رواني اضافه‌اي را هم روي دوش تيم بگذارد.

4 - همكاري تيمي غلامرضا رضايي با ساير بازيكنان تيم چيزي در حد صفر است. او معمولا تكروي مي‌كند و اينكه 34 هفته است هيچ گلي را به ثمر نرسانده پيامي غير از ناكارآمدي اين سبك بازي‌اش ندارد. تعداد دفعاتي كه رضايي به صف مدافعان حريف مي‌زند و به هم تيمي‌هايش پاس نمي‌دهد حتي در قياس با علي كريمي كه اميد بسيار بيشتري به تك روي‌هايش وجود دارد هم بيشتر است. براي غلامرضا رضايي فوتبال از زماني شروع مي‌شود كه توپ زير پاي خودش است و در ساير دقايق بازي او حتي براي به‌دست آوردن توپ هم حركت قابل اشاره‌اي انجام نمي‌دهد.

5 - نوع بازي و شگردهاي غلامرضا رضايي لو رفته و به نظر مي‌رسد او در شرايط فعلي بيش از هر چيز به مشاوره‌هايي براي سوق دادن توانمندي‌هايش به سمت و سويي ديگر احتياج دارد. حدود يك دهه و اندي قبل همين مشكل براي عليرضا اكبرپور كه به مدت دو سال بهترين بازيكن استقلال بود، رخ داد. مدافعان تيم‌ها شگردهاي او را شناخته بودند و اكبرپور هم نمي‌توانست عادت‌هاي چندساله‌اش را كنار بگذارد. آنچه به افت و درنهايت تمام شدن ناگهاني اين بازيكن منجر شد. شايد تغيير پست و دور كردن غلامرضا رضايي از دروازه حريف ايده مناسبي باشد.

مهدي مهدوي‌كيا در ابتداي فوتبالش مهاجم بود اما دوران شكوفايي او از زماني آغاز شد كه به سمت راست خط دفاعي تيم ملي رفت. هرچند كه توانمندي‌هاي ذهني مهدوي‌كيا و رضايي قابل مقايسه نيستند اما نجات دادن مهاجم پرسپوليس از اين بحران براي يك مربي خبره نمي‌تواند كار دشواري باشد.

babak red
10-06-2011, 09:37 AM
رضايي:هدف ازبازي با فلسطين هماهنگي تيم بود

مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: بايد برابر بحرين هوشمندانه به ميدان رفت و بازي تهاجمي ارائه کرد.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00016192.jpg
غلامرضا رضایی پس از پیروزی 7 بر صفر برابر فلسطین در جمع خبرنگاران گفت: این پیروزی به ما کمک می‌کند. در این بازی به هماهنگی لازم رسیدیم. هدف از برگزاری این بازی هماهنگی نفرات بود.
وی ادامه داد: در نیمه اول کمی کار گره خورد اما در بازی با بحرین باید زودتر گره بازی را باز کنیم.
رضایی افزود: بازی با بحرین سخت است و ما باید هوشمندانه به دروازه این تیم حمله کنیم.

suroosh 66
01-12-2012, 11:27 AM
من رضايي‌ام، غلام شما!

او حالا همان غلامي است كه سرخ‌ها منتظرش بودند

http://u.goal.com/162100/162140hp2.jpg

NAKHODA_707
01-12-2012, 01:17 PM
تو بازی دیروز دوباره اون رضایی قبلی رو دیدیم ولی هنوزم جا داره بهتر شه امیدورام که رضایی و اولادی دوباره جون بگیرن تا تیمم خوب نتیجه بگیره..