توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتش سرخ (فصل 90 - 89 )
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
zamara
07-15-2010, 09:31 AM
سلام
دوستان عزيز ، با توجه به شروع فصل جديد ليگ برتر و بازيهاي ليگ دهم ايران ، تاپيك "ارتش سرخ (فصل 90-89)" كه محلي براي ارايه نقطه نظرات و تحليل هاي بسيار خوب و همچنين بحث و گفتگو در باره بازيها و مربيان و بازيكنان و ....افتتاح و در اختيار شما بزرگواران قرار گرفت .
اميد است با حضور خود و فعاليت در اين تاپيك ، گرما بخش انجمن باشيد و اين مكان نيز ، محلي براي ايجاد اتحاد و همدلي و دوستي هاي پايدار براي همه ما باشد .
با آرزوي موفقيت و كسب سه جام قهرماني براي پرسپوليس در فصل جديد
ارتش سرخ ، تجلي گاه وحدت و عشق بي پايان
redboy2atishe
07-15-2010, 10:35 AM
1کی بگه مگه پرسپولیس تو جام ولایت قرار نبود شرکت کنه!!؟
پس سوپر جام چی شد!!؟
این عزیز محمدی رو کی گذاشته اون بالا ...
از صمیم قلب امیدوارم ریشه ی رئیس فدراسیون دونده اسکول خوش خنده و اون تاج اصفهانیه سپا اهنی و نامرد و عزیز محمدی بی سوادی که 4تا کلمه نمی تونه حرف بزنه تو این فوتبال خشک و خاکستر شه تا فوتبالمون بدبخت که هست از این بدبختر نشه ...
از این به بعد مصیبت داریم با این عنایت ...
خب هاوارد وب بترین داور جهانم اشتباه میکنه...شما بینید توپ 2متر از خط دروازه انگلیس رد میشه اما اتفاقی نمیفته...اخه این بلاتر اگه فوتبال مارو ببینه اون کمک داورو به سیخ میکشه ...
Tifusi
07-15-2010, 12:15 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
(ای نام تو بهترین سرآغاز...بی نام تو نامه کی کنم باز))
امیدوارم با همدلی
با جذب بازیکنان مفید و قوی
با تقویت کادر فنی (بدنساز و مربی دروازه بان و آنالیزور مناسب)
با تفکر قوی علی دایی که الان باتجربه تر هم شده
و با حمایتهای بی دریغ هیئت مدیره و حاج حبیب
و با دور کردن حاشیه ها
پرسپولیس بتونه دل هواداراش رو شاد کنه و با بازیهای زیبا و جذاب خودش نه تنها انتظارات از بازی زیبا بلکه انتظار برای نتایج عالی رو هم برآورده کنه و سربلندمون کنه
به امید قهرمانی :گل:
Masoud
07-15-2010, 01:05 PM
تاپیک جدید مبارکه و ایشالله تا سال دیگه همه پستها تو این تاپیک هست راجب بازیها و جای دیگه بحث و جدل نکنید :4:
به امید اینکه پرسپولیس این فصل بهتر از فصل پیش و با بازیهای بهتر بتونه جام بهتری برامون بیاره.
فقط و فقط این تیم ثبات میخواد.
به خدا اگه بزارن دایی و کاشانی 2 فصل دیگه هم اینجا باشن حتی به قهرمانی اسیا هم میشه فکر کرد.
اگه بتونی از گروهمون صعود کنیم تو اسیا و دور بعدش هم ببریم و در اصل به مسابقات سال اینده بریم اون موقع هست که پرسپولیس واقعی میتونی امیدوار باشه به قهرمانی.
فقط حرفم یه چیزه :
ثبات و ثبات و ثبات
AM1NR3Z4
07-15-2010, 02:08 PM
اول از همه چيز براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي كنم.
اما من اين فصلي براي پرسپوليس خيلي اميدوارم.
اين فصلي تنها فصلي بود كه عشقي بازيكن نگرفت بلكه جاهايي كه احساس كمبود ميكرد بازيكن گرفت.
تمرين هاش بسيار عالي بود.
كلا اين فصل اگه خدا كمكمون كنه و حاشيه ها دور باشن و همچنين يه كمي شانس هم داشته باشيم ، جايگاه هاي بالاي آسيا از آن ماست.
پرسپولیسی.جنوبی
07-15-2010, 02:23 PM
تاپیک جدید و پست جدید من تو این تاپیک وامیدوارم پرسپولیس توی فصل جدید موفق بشه.
فعلا همین:گل:
Masoud
07-15-2010, 02:34 PM
به به امین جان خوشحالم یکی با من هم عقیده پیدا شد.
اکثر بچه های اینجا میگن ما امیدی به پرسپولیس امسال نداریم چون خوب یارگیری نکرده ولی منم مثل تو میگم ما امسال رو اسم یارگیری نکردیم و بهترین تمرینات پیش فصل شاید تو 5 سال اخیر رو داشتیم و همین کفایت میکنه واسه یه تیم خوب.
البته بیشتر کسایی که میگن پرسپولیس نتیجه نمیگیره به نظرشون چون دایی هست اینطوریه !
AM1NR3Z4
07-15-2010, 02:43 PM
خواهش ميكنم آقا مسعود
من بنظره بقيه هم احترام ميزارم اما واقعا دليل اين حرفشون چيه؟
سالاي قبل روند يارگيري اينجوري بود كه هركدوم از مقامات باشگاه از يه بازيكن خوششون ميومد اونو ميخريدن!
اما امسال اصلا اينجوري نبود.
البته من به كسايي كه با علي دايي مخالف هستن رو درك ميكنم چون من خودم بعد از عيد پارسال واقعا از علي دايي ناراحت شدم!
اما اسفند ماه 88 توي مجله ي خانواده ي سبز يه چيزايي ازش خوندم كه واقعا ديد منو نسبت به اين مربي تغيير داد!
ولي من اين قول رو ميدم كه امسال پرسپوليس خيلي تيم خفني ميشه. ( الان همه ميگن تو كي هستي كه قول بدي:4:)
چون خيلي وقت ميشه كه دست علي دايي هست.:گل:
rahim
07-15-2010, 03:18 PM
اول تشكر بابت تاپيك جديد ارتش سرخ . خيلي وقت بود ميبايست عوض ميشد .
اميدوارم با اين تاپيك جديد روحيه وحس تازه وبهتري بگيريم.
در مورد پرسپوليس قبلا نظرم گفتم . الان هم مي نشينم و نگاه مي كنم ببينم چي پيش مياد وسعي مي كنم قضاوت عجولانه اي نداشته باشم .
ولي پرسپوليس هميشه شاهد نوسانات زيادي بوده وبيشترين ضربه را ا حواشي بيرون وداخل خورده اميدوارم امسال شاهد حاشيه هاي كمتري باشيم .
Masoud
07-15-2010, 03:50 PM
به نظرم با بودن دایی عمرا حواشی ای که تو زمان امثال قطبی بود رو تیم داشته باشه که یه روز بگن فلان بازیکن فلان کارو کرده یا کمک مربی باند درست کرده بر علیه سرمربی.
این چیزها رو نخواهیم داشت.
ضمن اینکه حاج حبیب مثل انصاریفرد و مصطفوی نیست که همه بخوان زمین بزننشون و بر علیه اون بلند شن.
در کل فکر میکنم از لحاظ حاشیه کم حاشیه ترین تیم حداقل 5 سال اخیر رو داریم
rahim
07-15-2010, 04:02 PM
در كل مسعود هر كس بنا به شخصيت خودش يكسري حواشي خاص خودشه داره . به فرض قطبي در اون زمان اگر سكوها رو داشت نيمكت نداشت برعكسش دايي .
حواشي هميشه هست مهم كنترلش هست . زمان پروين يكجورايي نيمكت و سكوها كنترل ميشد همين كاري كه الان قلعه نوعي مي كنه راز موفقيت تو ليگ ايران همينه بايد يك عده رو داشت ...........
اما در كل شخصيت دايي با اين مسائل زياد جور نيست و فراموش نكنيم كه خود دايي هم با مسئولين فدراسيون مشكلي داره وهمينطور تيم ملي اينها به مرور زمان ممكنه حاشيه درست كنند .
همون كساني كه از بودجه زدند اينجا هم ميزند .
دايي الان نيمكت رو داره ولي سكوها ومطبوعات وخيلي از افراد ديگه با او نيستند .........
در كل بايد ديد دايي چكارميكنه ايا ماجراي سايپا بعد از قهرمانيش تكرار مي كنه ويا اينبار هوشمندانه رفتار مي كنه .
بايد براي اظهار نظر بهتر تا هفته 8 ونهم صبر كرد .
Hojat
07-15-2010, 06:17 PM
تایپیک جدید مبارک...چرخش بچرخه انشاالله....
اگر اولین قدم محکم برداریم میشه امیدوار شد...تنها نکته ی مثبت تیم الان بدون حاشیه بودنشه که میتونه خیلی کمک کنه به موفقیتمون...
-----
بلاخره مشکل مهاجم نوکمون حل شد و بارمون دیگه واسه لیگ جدید بستیم
هروه اوسال به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست (http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8904240627)
http://perspolisnews.com/images/tumb/89/other3/herveh2.jpg
AM1NR3Z4
07-15-2010, 06:40 PM
من با نظر رحيم جان كاملا موافقم.
كنترل حواشي پيرامون يك تيم نيازمند يكسري توامندي هاست كه هم از طرف كادر مديريتي و هم از طرف كادر فني بايد اعمال بشه.
در ضمن فقط خدا كنه اين مهاجم يه مهاجمي مثه دي كارمو نباشه.:17:
تا اونجايي من اين اوساله رو ميشناسم يه بوركينافاسويي هست:4:
SPIDER-MAN
07-16-2010, 04:29 AM
منم برای پرسپولیس تو فصله 89-90 آرزویه موفقیت میکنم و امیدوارم همهء جام هارو با موفقیت بگیره.
SPIDER-MAN
07-16-2010, 04:31 AM
تایپیک جدید مبارک...چرخش بچرخه انشاالله....
اگر اولین قدم محکم برداریم میشه امیدوار شد...تنها نکته ی مثبت تیم الان بدون حاشیه بودنشه که میتونه خیلی کمک کنه به موفقیتمون...
-----
بلاخره مشکل مهاجم نوکمون حل شد و بارمون دیگه واسه لیگ جدید بستیم
هروه اوسال به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست (http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8904240627)
http://perspolisnews.com/images/tumb/89/other3/herveh2.jpg
آره داداش حجت این مهاجم واقعا عالیه من تعریفشو خیلی شنیدم.
lionel messi 10
07-16-2010, 05:03 AM
منم برای پرسپولیسه امسال آرزویه موفقیت میکنم و امیدوارم دیگه تو حاشیه نریم و راحت حداقل 2 جام بگیریم.
AM1NR3Z4
07-16-2010, 09:03 AM
امسال اگه پرسپوليس شانس بياره و مصدوميت هاي بلند مدت نده ، ميتونه يه تيم واقعا خفن رو تو زمين داشته باشه.
اما مهمترين چيز همين حواشي هست كه اميدوارم اين هم با درايت حبيب خان و علي دايي برطرف بشن:گل:
zamara
07-16-2010, 09:15 AM
امسال اگه پرسپوليس شانس بياره و مصدوميت هاي بلند مدت نده ، ميتونه يه تيم واقعا خفن رو تو زمين داشته باشه.
اما مهمترين چيز همين حواشي هست كه اميدوارم اين هم با درايت حبيب خان و علي دايي برطرف بشن:گل:
انشاالله كه همينطور باشه ، اما متاسفانه ما فقط به تيم خودمون نگاه ميكنيم و به داشته هاي ساير تيم ها اصلا توجه نداريم !
تيم هايي مثل سپاهان و استيل آذين و حتي استقلال فكر ميكنم توي يار گيري از ما بهتر عمل كردند و تقزيبا همه ستاره ها رو درو كردند .
اما خب باز ميشه به يك مسئله اميدوار بودكه خيلي موقع ها جواب داده و اون هم انگيزه زياد در بين جوون ها و ستاره هاي گمنامه ، پرسپوليس امسال مهره هاي جوان و با انگيزه بيشتر از ستاره هاي اسم و رسم دار داره و همين موضوع ميتونه نقطه مثبتي براي ما باشه و از طرف ديگه ميتونه برامون فاجعه باشه كه اميدوارم نقطه مثبتش نصيب ما بشه .
بايد صبر كرد تا ليگ شروع و بعد از سه يا چهار هفته نتيجه رو ديد .
AM1NR3Z4
07-16-2010, 09:20 AM
البته آقا اسماعيل واقعا حرفشون متينه.
ولي من چشمم آب نميخوره استيل آذين تيمي بهتر از تيم پارسالش باشه.:4:
ميدونين تقريبا يه جورايي شده باشگاه پيرها:4:
ولي سپاهان هم خداييش بد يار نگرفت.
اما معتقدم مهمترين فاكتور تعيين كننده انگيزه ي بازيكناس كه خوشبختانه علي دايي جوي رو در اين تيم حاكم كرده كه بازيكنا خيلي سعي ميكنن تا خودشون رو نشون بدن.:گل:
zamara
07-16-2010, 09:34 AM
در مورد استيل آذين من هم با شما موافقم .
به هر حال تيم استيل آذين امسال ممكنه دو رو از خودش نشون بده ، يكي اينكه با اين ستاره هايي كه دور خودش جمع كرده ، ممكنه بعلت نداشتن جنبه ، همه توي تيم ادعا داشته باشند كه اين خودش ميتونه خيلي زود استيل رو به حاشيه بكشونه و نتونه توانايي كامل خودش رو نشون بده و حالت دوم هم اينكه احتمالا با تدبير سرمربي و حتي استخدام يك روانشناس حس اتحاد و همدلي رو توي خودشون تقويت كنند كه اين ميتونه براي ساير تيم ها مشكل ساز و حتي خطرناك باشه ، در كل همه چيز بازهم بستگي به مديريت اين تيم داره .
به علي دايي هم با توجه به اخلاقي كه داره و بازيكن هايي كه جذب كرده ميشه اميدوار بود اما به شرطي كه بتونه استعدادهاي بازيكن ها رو شكوفا تر كنه به نحو احسن از داشته هاي اونا بهره ببره و همراه با فاكتور انگيزه كه در بين اين بازيكن ها وجود داره ، نتايج قابل قبولي كسب كنه .
AM1NR3Z4
07-16-2010, 09:52 AM
البته ببخشيد كه از موضوع اصلي تاپيك داريم دور ميشيم.
ولي استيل آذين يه تيم هست مثه رئال.
يعني پر از ستاره.كه البته شاهد بوديم كه امسال رئال هم نتونس كاري انجام بده و باز در حسرت قهرماني موند.
خداييش اگه بخوايم در نظر بگيريم ستاره هاي رئال تقريبا از بارسا بيشتر بودن.
متاسفانه تو ايران يه تيم پرستاره خيلي سريع به حاشيه كشيده ميشه.
البته شايد همه جاي دنيا اينجوري باشه.
من بعضي روزا كه بيكار ميشم ميرم مجله ماشين يا روزنامه ورزشي ميخرم.
شايد باورتون نشه ولي همين صفحه ي اول روزنامه ها پر از حاشيه هست.
واقعا تاسف بار هست كه بعضي از اين روزنامه ها بدون داشتن اطلاعات كافي ، با اين كاراشون يه تيم رو به حاشيه مي كشونن!
حاتم ایرانی
07-16-2010, 11:03 AM
به نظر دوستان که نگاه میکردن اصرار بر بهترین تیم در 5سال اخیر داشتن حالا چرا 5نمیدونم
امیدوارم موفق باشن
نقطه مثبتی که الان توی تیم هست پیر نیست
و دایی بازکنایی داره که باهاشون هیچ مشکلی نداره
تا وسط فصل دعواشون بشه چون همشون با دست خودش بسته شدن و خودش اونارو خواسته
در مورداستیل آذین هم فک کرده با پول میشه جامو خرید
وجوداین همه ستاره مهم نیست مه بازی خوب و اتحاد هست
داشتم اخبارو میدیدم امیر شاپور زاده بازکن امسال استیل وقتی این حرفو بزنه یعنی چی؟؟؟گرفتن این همه ستاره فایده ندارد!
دقیق این حرفو زده
حاتم ایرانی
07-16-2010, 11:05 AM
راستی یه موردی رو در مورد استیلآذین فراموش کرده بودم
یکی از مهمترین شاخصه های موفقیت یک تیم در لیگ وجود هوادار هست
که فک نکنم هوادارای استیل به هوادارای پاس همدان هم نرسه
AM1NR3Z4
07-16-2010, 11:48 AM
آره موافقم.
خداروشكر استيل آذين از داشتن نعمت پربركت تماشاگر محروم هست.
بچه هاي پرسپوليس هم كه ميگن " استيل آذين تيم دوم پرسپوليس نيست ":4:
پس جاي شكرش باقيست كه خودمون پرطرفدارترين تيم آسيا هستيم:گل:
Masoud
07-16-2010, 04:50 PM
اول رحیم بگم که پرسپولیس امسال خیلی بی حاشیه هست ( البته نمیشه گفت کاملا بی حاشیه چون پرسپولیس و استقلال هیچ موقع بی حاشیه نمیشن ) و به نظرم حبیب کاشانی تمامی اون سوراخهایی که ما ازش تو سالهای پیش گزیده میشدیم رو بسته.
روزنامه اختصاصی باشگاه رو اورد و سعی کرده تو مطبوعات ضربه نخوریم که خدایی از وقتی کاشانی اومده جز خبرورزشی هیچ روزنامه ای نبوده که ما رو بزنه.
رو سکوها هم که دقیقا عین پارسال یه دست هست چون که جیره خورهای هدایتی با حقوق ماهی 1 ملیون و سفرهای داخلی و خارجی رفتن و دیگه واسه پرسپولیس نمیان که حاشیه درست کنن پس مطمئن باش امسال از رو سکو هم ضربه نمیخوریم.
اما حاتم هنوز هم میگم بهترین تیم چندین سال اخیر رو داریمو براش دلیل دارم .
اولا تیم رو سرمربی بسته و مثل سالهای پیش نبوده که هر بار یکی بازیکنها رو بخره و تیم رو کمک مربی اماده کنه و هزار مسئله دیگه بعد یکی رو بزارن مربی که تا هفته 10ام بگیم تازه میخواد بازیکنها رو بشناسه.
دوما اینکه خریدها بر اساس پستها بوده و نه اینکه بازیکنهای پیر پاتال و اسم و رسم دار رو بیایم با پولهای هنگفت بخریم.
سوما تمرینات پیش فصل از همه فصل ها بهتر بوده و دو تا اردوی خیلی خوب رفتیم که مطمئنم تو لیگ خیلی کمکمون میکنه.
چهارما تیم مدیریتی قوی ای داریم که همیشه پشت تیم بوده ( امیدوارم سعیدلو دقیقا وقتی تیم اوج گرفن و افتاد تو سرازیری بیاد کمر تیم رو بشکونه و تغییرات بده که احتمالش خیلی زیاده به نظرم ! )
و خیلی دلیلهای دیگه.........
حالا به نظرت این تیم جوون و کم ستاره بهتره یا تیمی مثل تیم مصطفوی هدایتی ؟ که هدایتی پول خرج میکرد و دستور میداد و مصطفوی رو میگفتیم استقلالی و یه نفر پول بده که به الغرافه اون طوری ببازن و هزار مسئله دیگه ؟ حتی اگه ستاره هایی مثل کریمی و پترویچ و نیکبخت و رضایی و ....... هم بودن ؟ کدوم تیم رو ترجیح میدی ؟
zamara
07-16-2010, 06:19 PM
حجت جان با عرض پوزش از محضر شما ، مصاحبه هروه اوساله بصورت تاپيك قبلا درج شده و در بخش مربيان و بازيكنان ميتوانيد آن را مطالعه كنيد ، از همه دوستان و سروران عزيز تقاضا ميكنم قبل از ارسال يك مطلب دقت كافي داشته باشند كه موضوع تكراري ارسال نكنند .
با تشكر از شما
Hojat
07-16-2010, 06:27 PM
اینم چند تا عکس از مهاجم تازه واردمون:
http://www.raec-mons.be/images/multimedia/07_oussale_1280X1024.jpg
http://t-online.sport-dienst.de/bilder/t-spieler/34784.jpg
http://p3.focus.de/img/gen/9/5/239594_1213183_1_sid_Pxgen_r_467xA.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/01SmbKH7gQ53j/610x.jpg
rahim
07-16-2010, 08:51 PM
من نه خوشبينم ونه بد بين .
نه ستاره كاغذي رو مي پسندم ونه جوان كم تجربه رو .
تيم بزرگ ادم بزرگ مي خواد وبزرگي نه به سنه ونه به ...........
بازيكني كه بتونه در پست خودش اقايي كنه ونيازمون ور مرتفع كنه ستاره هست .همين .
يك تيم الخصوص تيمي كه قرار ه در چند جا براي قهرماني بياد نياز كامل به بازيكن شش دانگ داره نه كسي كه فقط پول رو بالاش حرام كرده باشيم . حالا مي خواد كريمي باشه يا علي عسكر فرقي نداره ......
اما در مورد حاشيه اميدوارم حرفات درست باشه ولي تجربه به ما نشون داده كه اين توپ گرد هزار چرخش داره .................
تو اين فوتبال بي درو پيكر هيچ چيز 100 درصد نيست حتي اميد ما ..............
مي تونيد نوشته هاي خودمون رو تو اغاز هر فصل با اخر همون فصل مقايسه كنيم ..............
به هر حال ارزوي ما اعتلاي نام پرسپوليس وموفقيت انه ..........
و مهمترين ارزوي ورزشي من ............
اينه كه حداقل يك بار تو اسيا قهرمان بشيم همين كافيه ........
AM1NR3Z4
07-16-2010, 08:59 PM
امیدوارم که هممون سال دیگه همین موقع در حال جشن گرفتن باشیم چون تیممون تو آسیا قهرمان شده:8:
هرچند فوتبال کره و ژاپن از ما سبقت گرفتن ولی باور کنید قهرمانی برای پرسپولیس دور از دسترس نیست:گل:
Masoud
07-16-2010, 09:54 PM
امین داداش من سال دیگه این موقع نمیتونیم جشن قهرمانی رو بگیریم.
انقدر این مسابقات اسیایی لگن هست که شما باید نصفش رو با یه سری بازیکن و نصف دیگه اش رو با یه سری بازیکن دیگه برگزار کنی که این خیلی خنده داره !!!!
واسه همین ما میتونیم با اوردن یه قهرمانی و صعود به دور 1/4 لیگ اسیا افتخاری رویایی رو تو یه سال به دست بیاریم و اون وقت سال بعد با یه هزینه بالا و جمع کردن تیم خوب به قهرمانی امیدوار باشیم.
منم واسه همینه که به تیم امسال امیدوارم.
منم میگم با بازیکنهای کم تجربه نمیشه قهرمان اسیا شد ولی میشه تا 1/4 رفت و بعد با حفظ 70% تیم و پر کردن خلا تیم حتی به اسیا هم امید داشت.
هرچند در کل فوتبال باشگاهی ما واقعاااااااااا از تیمهای اسیایی خیلی خیلی عقبه و با این شرایط هر سالی که میریم جلو شانس قهرمانی تیمهای باشگاهی ما نزدیک به صفر میشه.
باشگاههای ایران حتی از امارات و قطر و ... عقب هست و خیلی باید زرنگ باشیم که خودمون رو به اینها برسونیم.
AM1NR3Z4
07-16-2010, 10:09 PM
داداش راست ميگي:8:
منم مخم معيوب ميزنه:24::24:
يادم نبود كه تو قاره ي برنامه دار آسيا زندگي ميكنيم:4:
ولي واقعا خيلي اوضاع آسيا مزخرفه!
آخه هنوز كه هنوزه ذوب آهن با پوهانگ استيلرز بازي نكرده:24:
به عنوان مثال پرسپوليس كه امسال ميخواد شركت كنه ، اگه سال ديگه بزنه تو كار بازيكناي اروپايي و يه كمي پول خرج كنه ، راحت ميتونه قهرمان آسيا شه!
خيلي بده كه آسيا بازياشو بدون برنامه جلو ميبره.
به هر جهت اميدوارم امسال پرسپوليس بتونه يه مدال رنگي بگيره:8:
rahim
07-16-2010, 11:39 PM
خدايش حاظرم 5 سال قهرمان ليگ نشيم ولي براي يك بار اين حسرت هميشگي رو ازخودمون دور كنيم .
اخه اين همه تيمهاي كم نشون مثل وارمز بانك سابقه قهرماني دارند ولي پر هوادارترين تيم اسيا نداشته باشه ....
به نظر تون اگر ريشه يابي بشه علت اين ناكامي به چه نتيجه ايي مي رسيم .
چرا نزديك 40 ساله روياي فينال مونده تو دلمون ...................
AM1NR3Z4
07-16-2010, 11:53 PM
آره والا
راست میگه:red boy2:
من فکر می کنم فدراسیون باید پول بیشتری به باشگاه های پرطرفدار اختصاص بده تا بتونن بازیکنای خیلی خوب جذب کنن.:perspolis:
آخه الان تیمای عربی رو نگا کنین.:kesh:
با پول همه کار میکنن و حتی بازیکنای معروفی مثه جونینیو و ویلهمسون رو میخرن!:gamm:
rahim
07-17-2010, 12:10 AM
فقط بازيكن نيست ............
سري در احوالات تيم تو اين 40 سال نشون ميده اون موقع هم كه تيمهاي اسيا تيم نبودند وپرسپوليس خيلي سرتر از همه بود هيچ كاري نكرد واقعا چرا .................
مثل تيم ملي كه جام جهاني زيادي رو گذاشت ونرفت وتا اين اواخر ..........
ديگه الان خيلي سخت شده .... به نظرت قهرماني تو اسيا الان اسونتره يا 20 و30 سال پيش ...
دو دهه پيش مگر چند تيم قدر تو اسيا بود ..............
الان يك همت خيلي بالايي مي خواد ويك همبستگي ....
چيزي كه فعلا محاله .............
قديما لااقل از اين نظر كمتر مشكل بود ........
يادمه تو بازيهاي اسيايي تيم پرسپوليس با الميا قزاقستان به گمونم بازي داشت رفت واونجا سه تا خورد بعد مشخص شد كه نامردها كلي مشكل درست كردند وسنگ اندازي كردند وبه ناحق 3 بر 0 بردند .
بازي برگشت تو تهران كلهم همه متحد شدند از مسئولان بگير تا تماشگران استقلال .........
يادش به خير عجب بازي بود ورزشگاه پر بود از تماشگر هم ابي وهم قرمز همه متحد ويك صدا ........
فكر كنم 5 تا زديم يك پنالتي هم باقري خراب كرد او نبازي بازي خداحافظي همين دايي هم بود .......
واقعا چه بازي بود وقتي كه اتحاد باشه وهمه يك چيز بخوان نتيجه همين ميشه ..........
البته تو بازي بعدي استقلال پرسپوليس ها هم سنگ تمام گذاشتند ...................
ولي الان با بودن ادمهاي مثل هدايتي وساكت و.....
و در گيريها در فدراسيون ...........
چي بگم ادمها واقعا چه زود عوض ميشن ...........
RED STORM
07-17-2010, 12:14 AM
اولین پستم تو تاپیک جدیده
یه 8-9 روزی نبودم!
امیدوارم سال خوبی واسه پرسپولیس و هواداراش باشه!
چند وقتیه که دیگه صرفا قهرمان شدن رو موفقیت نمیدونم اگه تیم قشنگ بازی کنه ولی در نهایت قهرمان هم نشه میتونه موفقیت حساب بشه!
مثل زمان دنیزلی !
Karim
07-17-2010, 12:50 AM
من یکی 4تا آرزو داشته باشم یکیش قهرمانی پرسپولیس تو آسیاست.
تا حدودی با حرفهای رحیم موافقم.
Masoud
07-17-2010, 12:57 AM
اول راجبش بگم رحیم تا اونجا که من میدونم از بزرگام شنیدم تو بازی بعدیش که استقلال بود پرسپولیسی ها نرفتن و استقلال رو تشویق نکردن و اون موقع میگفتن استقلالی ها پرسپولیس رو تشویق کردن ولی ما این خفت رو نپذیرفتیم :24:
اما واقعا قهرمانی تا همین 7-8 سال پیش امکانش به نظرم 100 برابر الان بود که هر تیم واسه خودش قول شده.
تیمهایی که به ما ایرانیها میخورن فقط و فقط نگران تماشاچی هستن چون از لحاظ دیگه از ایرانی ها سر هستن !
والا امیدوارم 20 سال دیگه بچه ی من نیاد بگه یکی از ارزوهامه قهرمانی اسیای پرسپولیس رو ببینم.
به خدا این تیم رو اگه خصوصی کنن من ، تو ، یا هر کس فوتبالیه ی دیگه ای میتونیم این تیم ظرف 5 سال بهترین تیم اسیا کنیم طوری که دیگه پایین هم نیاد.
ولی مشکل اینه که فوتبال فقط برای سرگرم کردن مردمه و اگه بخواد کسی بیشتر از این بلند شه کله میشه و باید بره خونشون.
AM1NR3Z4
07-17-2010, 12:58 AM
خداروشكر كه بين رحيم و كريم توافقاتي حاصل شد:4:
ولي در كل فوتبال امروز طوري شده كه 90% شو پول حل ميكنه.
اين قضيه براي تيماي ايراني هم مستثني نيست.
باور كنيد اگر همين عربا با اين پول هنگفتشون 1/10000 ما تماشاگر داشتن خيلي وقت پيش قهرمان آسيا ميشدن.
واقعا آدم وقتي مياد بازي هاي پرسپوليس رو ميبينه كه چه همه تماشاگر ميان خيلي به وجد مياد.
عوضش اين عربا ميان يه 500 نفرو جمع ميكنن و يه دسته دمبل ديمبل راه ميندازن و تيمشون رو تشويق ميكنن:24:
rahim
07-17-2010, 01:13 AM
نه مسعود پرسپوليسها رفتند نامردي بود اگر اگر نمي رفتند بازيشون هم يادمه با نماينده ازبكستان بود واتفاقا ابي ها باختند بعد اومدن گفتند كه مثل پرسپوليسها با ما هم بدرفتاري شد كاوش به عمل امد ديدند خالي بنديه :4:
مديرشون فكر كنم همين فتل بود .............
بازي بعدي تو ازادي ولي مثل اون بازي نشد تماشگر هم 100هزار نفر نشد .... چون تفاصل 3 تا نبود در ضمن مسئولان استقلال هم دروغ گگفته بودند .. ولي با همه اين وجود خيلي از قرمزها ي با مرام رفتند .... او ن بازي هنوز كه هنوز ه يكي از بهترين بازيهاي پرسپوليس بعد از انقلاب بود ويا حداقل من تا حالا ديد ه بود م.
الان اره از 7 وهشت سال پيش هم سختره .. اخ اون بازي با تيم كره اي در كره زمان اون پروين 1 بر 0 جلو بوديم دقايق اخر بازي احمق تعويض نكرد تا گل خورديم ومساوي شد يادمه رهبري فرد بريده بود از بس سر زده بود ..
استيلي رو نيمكت موند تا اخر اون ابراهيمي وپروين موندن تماشا تا گل دوم هم خورديم و حسرت فينال موند ...
Masoud
07-17-2010, 01:16 AM
کلا اون دو بار اخر که سوم شدیم شرایط مسابقات طوری بود که راحت میتونستیم قهرمان شیم.
واقعا تو ویترین افتخارات این یه جام هم بیاد دیگه تمومه.
خدایای یعنی میشه ؟
اگه منطقی فکر کنیم با این مدیریتها و زد و بندها و عوض و بدل کردنها تا جایی که هیچ مدیر و مربی ای حق نداره تو دل مردم جا کنه و تا بخواد اینطور شه باید کله شه بعیده.
خدا این فوتبال رو از دست نا اهلان نجات بده.
Masoud
07-18-2010, 09:23 PM
بازی تدرکاتی به پیکان رو باختیم.
قرار بود من برم ولی نتونستم اما امیر تیفوسی از استادیوم زنگ زد و فکر میکرد من اونجام.
بازی رو ندیدیم ولی امیر گفت بد بازی نکردن البته بدنها سنگین بوده که طبیعیه.
به نظرم نتیجه مهم نیست همون طور که اگه میبردیم همه میگفتیم مهم نبوده پس باید منتظر اولین بازی جلوی تراکتور بشینیم.
ایشالله که این تیم رو شکست بدیم.
امیر هم شب میاد و حتما از بازی صحبت میکنه.
zamara
07-18-2010, 09:34 PM
اون از بازي ديروز اميدهاي پرسپوليس كه در مقابل سايپا شش تايي شد و اين هم از پرسپوليس بزرگسالان كه با اون همه تبليغ و اردو و تمرينات منظم!! و هزاران ادعا ، به پيكان درپيتي باخت !!
هر چند ميدونم الان كساني كه سنگ دايي رو به سينه ميزنن ميگن بابا اين بازي تداركاتي بوده و نتيجه مهم نيست !
اما اگه سري به وبلاگ عباس اسماعيل بيگي بزنيد مي بينيد كه نوشته :
خط و نشان برای حریفان لیگ برتری در ورزشگاه پیکان شهر
عصر امروز یکشنبه بازیکنان تیم پرسپولیس در یک بازی دوستانه به دیدار پیکان قزوین می روند. این دیدار از ساعت ۱۷ در ورزشگاه پیکان شهر برگزار می شود.
بازیکنان آماده تیم پرسپولیس امروز با نمایشی زیبا برای حریفان این فصل لیگ برتر خط و نشان خواهند کشید
و اين يعني اينكه اين بازي خيلي مهم بوده و همه دست اندكاران و شخص دايي روي اين بازي حساب ويژه باز كرده بودند كه اين ليدر اصلي توي وبلاگ خودش اينجوري از اين بازي نوشته! .
انشاالله كه توي مسابقات اينجوري نباشيم و توي بازي اول مقابل تراكتور طوري نتيجه نگيريم كه باعث سرافكندگي ميليون ها هوادار بشه .
Masoud
07-18-2010, 09:52 PM
اولا که ملاک رو نمیتونید نوشته یک لیدر بزارید !!!!!! و من واقعا نمیدونم چی بگم اقا اسماعیل.
دل شما با تیم نیست و من هیچ حرفی ندارم.
علی دایی 4 تا بازی اول لیگ رو هم ببازه من ازش حمایت میکنم و میگم این تیم نتیجه میگیره.
بازی دوستانه که هر نیمه 11 نفر بازی کردن رو باختیم اینطوری دارید میکنید وای به حالمون اگه بازی اول تراکتور رو نبریم اون موقع فکر کنم میخواید بیاید سر ما رو ببرید.....
zamara
07-18-2010, 10:18 PM
مسعود جان قرار نبود عصباني بشي و منو كتك بزني !:20:
چرا بايد سر تو رو ببريم مسعود جان !؟ مگه دايي و دار و دسته اش مردن كه تو رو سر ببريم ؟:4:
ملاك من نوشتن مطلب اون ليدر نيست بلكه نظر جمعي دايي و ساير دست اندر كاران تيمه كه توي صحبت هاشون عنوان كردند كه عباس اومده و اينجوري نوشته .
اما من ميخوام اينو بدونم كه آيا براي پيكان اين بازي تداركاتي نبوده ؟ پيكان براي هر نيمه 11 بازيكن به زمين نفرستاده ؟ چرا بايد اون تيم برنده باشه و تيم ما بازنده ؟
اونا دوران بدنسازي نداشتند ؟ بدن اونا كوفته نبوده ؟
من حتي تحمل يك باخت رو هم ندارم چه برسه به اينكه چهار هفته پشت سر هم بخواهيم ببازيم و نتيجه نگيريم !! مسعود انگار دلت خيلي خوشه !
ميگم چطوره دايي تيم رو به دسته يك بفرسته و بازم شما ازش حمايت كنين؟ و همينطور توي روياهاي خودتون باشيد كه دايي اسطوره است و .... !
بازي با تراكتور واقعا حيثيتيه و بايد ببريم و اگه ببازيم از نظر من فاجعه است ! حاضرم به استقلال ببازيم اما به تراكتور هرگز ، چرا كه استقلال رقيب ديرينه ماست و ارزش داره كه بهش ببازيم اما تراكتور در حد و اندازه اي نيست كه بخواهيم اصلا در موردش فكر بكنيم چه برسه اينكه بخواهيم امتياز هم بهش بديم حالا هر چقدر بگيد تراكتور فلانه و بهمدانه !
اين نظر شخصيه منه و اجباري نيست كسي بخواد حتما قبول داشته باشه .
من بازم ميگم امسال با دايي ما به هيچ كجا كه نميرسيم هيچي ، بد تر از زمان ديگه اي در مقابل حريفان سنتي خودمون تحقير هم ميشيم .
اين پست منو داشته باش تا آخر فصل بهت ثابت بشه .
lionel messi 10
07-19-2010, 01:25 AM
به پیکان باختیم هیچی دیگه!!ولی امیدوارم این باخت باعث بشه که بازیکنها از غرور دربیان.
Karim
07-19-2010, 01:47 AM
من از نظر فنی به هیچ وجه دایی رو قبول ندارم،البته بازیهای تیمش رو خیلی کم دیدم چه تو سایپا چه تیم ملی چه پرسپولیس.اون بازیهایی رو هم که دیدم تاکتیک خاصی تو تیماش ندیدم.
با این بازیکنهایی که جذب شده به نظرم هر کسی بتونه به راحتی تیم رو سوم کنه.باید منتظر موند و دید چه خوابی برامون دیدن
AM1NR3Z4
07-19-2010, 01:51 AM
ولي بچه ها ميگن اين اوساله ( به قول رحيم گوساله ) خوب بازي كرده.
بازم جاي شكرش باقيه...
rahim
07-19-2010, 02:00 AM
به نظر من خيلي داريد تند ميريد ....
قرار نيست اينجا همه حرف مطابق ميل ما بزنند وافكارشان مشابه باشه .........
بايد محيط اينجا رو اماده بحث فني ومعقول كنيم اونهم در شرايط ارام وبدون تنش ....
طوري كه هم مخالف و هم موافق حرفشون بزنند ..هنوز شروع نشده بحثها داره جبهه گيري ميشه ...
از ما گفتن ولي تجربه نشون داده اين بحثها نهايتا به جاهاي ناخوشايندي مي كشه ...............
بهتر اماده شنيدن حرف مخالف باشيم ..... و خودمون كنترل كنيم.........
در مورد بازي حرفي ندارم چون هنوز بازيها شروع نشده ودر ضمن بازي رو هم نديدم .....
پس قضاوت رو ميزارم براي بعد .......
lionel messi 10
07-19-2010, 02:14 AM
اوسال بازیکنه خوبیه مطمئن باشید تو لیگ جواب میده.
Masoud
07-19-2010, 02:26 AM
بحث بد نیست اقا رحیم.
اقا اسماعیل میگه تیم نتیجه نمیگیره و من میگم میگیره.
ولی ملاک اقا اسماعیل اشتباهه به نظرم.
بازی دوستانه رو ملاک قرار داده که تیم دقیقه 83 یه گل خورده و باخته حالا زمین و زمان رو به هم میدوزن.اگه میبردیم خوده شما نمیگفتی بازی دوستانه بوده حالا ببینیم جلو تراکتور چی کار میکنه ؟
راستی کریم تو اولین کسی هستی که میگی با این بازیکنهای خوب باید سوم شیم.اونم حداقل !!!!
میشه بگی با این لیگ پر تب و تاب که تیمها کلی خرج کردن و قوی شدن چرا این حرف رو انقدر راحت میزنی تو که مخالف دایی هستی ؟
rahim
07-19-2010, 02:27 PM
دليلش اينه كه با اون بازيكنان پارسال اگر چهارم شديم ولي با اين وضعيت امسال كه بهتره از پارساله لااقل از جهت داشتن مربي وتمرينات منظم نتايج بهتري بايد بگيريم ...
پارسال كه بيشتر بار گلزني رو خط هافك بود واز مهاجمين كمتر خيري ديديم ....
امسال هم به گمونم مشكل گلزني رو داريم .....
من روي محمد نوري حساب ويژه باز كردم اگر همون نوري اماده باشه ميشه خيلي ورش حساب باز كرد ...
zamara
07-21-2010, 08:55 AM
افزايش نگراني هاي علي دايي؛
پرونده تخلفات آلمان در انتظار بازگشت متهم شماره يک
«فقط يک درگيري کوچک بود» اين اظهار نظر پرسپوليسي ها در واکنش به انتشار خبر درگيريهايي بود که در اردوي آلمان رخ داد و به يکي از بزرگترين دغدغه هاي اين روزهاي مسؤولان باشگاه و علي دايي تبديل شده است.
پرسپوليس که فصل گذشته فوتبال ايران را با قهرماني در جام حذفي به پايان برد و اين قهرماني توانست آنها را از نظر روحي در شرايط خوبي قرار دهد، بسيار اميدوار بودند که با مقبوليت و اعتباري که نزد هواداران پيدا کرده است، ليگ دهم را با انرژي مضاعف آغاز کند.
در اين بين علي دايي و حبيب کاشاني بيشتر از سايرين اين اميدواري را داشتند و تمام تلاششان را کردند تا تيمي آماده و قدرتمند را روانه اين رقابتها کنند. در همين راستا تلاش کردند در فرصت چند هفته اي فصل نقل و انتقالات بهترين بازيکنان را به خدمت بگيرند و پس از آن هم اردوي تدارکاتي و آماده سازي در دورتموند آلمان را در دستور کار سرخپوشان قرار دادند.
مسؤولان باشگاه پرسپوليس در شرايطي اردوي آلمان را به عنوان مکاني براي رسيدن به آرامش فکري و تقويت قواي جسماني بازيکنان در نظر گرفتند که تصور نمي کردند در اين اردو اتفاقاتي رخ دهد که زمينه به حاشيه بردن تيمشان را فراهم کنند و «گرا» را دست مخالفاني دهند که از مدتها پيش منتظر برهم زدن پرسپوليس بودند.
هرچند اطلاع رساني درستي در مورد اتفاقات و درگيريهاي اردوي پرسپوليس در آلمان صورت نگرفته است اما شنيده ها حاکي از آن است که شيث رضايي، عليرضا حقيقي، اميرحسين فشنگچي و يکي دو بازيکن ديگر در تيررس اتهامات قرار دارند و اين احتمال وجود دارد که مقصر اصلي اين اتفاقات به بدترين شکل ممکن تنبيه شود.
علي دايي که خود روزگاري در تيم ملي با بدترين حاشيه ها دست به گريبان بوده و از نزديک اتفاقات اينچنيني را شاهد بوده است، هر چند تا به حال در اين مورد اظهار نظري نداشته اما با حبيب کاشاني نشست هايي را برگزار کرده تا ريشه اين مشکلات را در همين ابتداي فصل بخشکاند.
در اين مورد گفته مي شود مسؤولان باشگاه پرسپوليس منتظر بازگشت عليرضا حقيقي به جمع سرخپوشان هستند تا با تشکيل جلساتي به اين ماجرا رسيدگي کنند. حقيقي که يک بار ديگر سابقه درگيري با شيث رضايي را داشته است اين بار نيز متهم شماره يک اين درگيريهاست و به نظر مي رسد جرايمي سنگين در انتظارش باشد.
از سوي ديگر اتفاقات اردوي آلمان که منجر به درگيري دو بازيکن و انجام برخي اعمال خلاف از سوي بازيکنان شده است، حبيب کاشاني را نسبت به آينده سرخپوشان نگران کرده. ضمن اينکه علي دايي نيز به خوبي مي داند درصورتي که نتواند اين حاشيه ها را به طور کامل از تيمش دور کند، در طول فصل دهم ليگ برتر لطمات جبران ناپذيري را خواهد خورد.
اين اتفاقات در شرايطي رخ داده است که در تمرينات اين روزهاي پرسپوليس نيز شور و نشاط خاصي ديده نمي شود و بازيکنان از هم اکنون يارکشي ها را آغاز کرده اند و به نظر مي رسد به دنبال گروه بندي در تيم هستند.
گفته مي شود برخي بازيکنان قديمي به دنبال جذب کردن بازيکنان جديد به سمت خودشان هستند و دو گروهي که با يکديگر اختلاف دارند از هم اکنون به فکر تقويت جناح خود هستند.
بايد ديد علي دايي که از سوي برخي مخالفانش به باند بازي در تيم ملي متهم مي شد اين بار مي تواند اين حاشيه ها را از تيمش دور کند يا همين بازيکنان جوان و ناپخته زمينه به حاشيه بردن تيم کاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال ايران را فراهم خواهند کرد.
Masoud
07-22-2010, 01:14 AM
هرچی به لیگ نزدیک مشیم نگرانی ها هم بیشتر میشه.
بازی اول جلوی تراکتور شاید یه بازی سخت باشه که تبریزیها هم فراخان اینا دادن همگی.
راستی پیش بینی شما چیه ؟
zamara
07-22-2010, 07:57 AM
من كه نگراني خاصي در اينمورد ندارم و احساسم ميگه ما اين بازي رو انشاالله با پيروزي پشت سر ميزاريم .
نگراني من از هفته پنجم و ششم به بعده كه اميدوارم بي مورد باشه .
Masoud
07-22-2010, 01:51 PM
فصل دهم با برنامه های ارتش سرخ
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/1279752922.jpg
با نزدیک شدن به اغاز لیگ برتر فوتبال ایران خود را بر ان داشتيم تا طی مطلبی فعالیت های فصل جدید سایت ارتش سرخ دات کام را به طور مختصر شرح و نقطه نظرات شما دوستان ارجمند را جویا شونم.
سایت ارتش سرخ مانند چند سال گذشته در لیگ دهم هم هر روز پذیرای شما سروران عزیز پرسپولیسی خواهد بود و شما را ازآاخرین وضعیت تیم و سایر مسائل باشگاه اگاه خواهد ساخت.
سایت ارتش سرخ دات کام در فصل جدید با تکمیل تیم مدیریت خود اخبار و مصاحبه هایی که در سایر خبرگزاری های رسمی کشور همکاران ما زحمت ان را میکشند و همچنین اخبار و مصاحبه های اختصاصی خود را هر روز در اختیار شما دوستداران پرسپولیس قرار می دهد تا در جریان رخدادهای روز پرسپولیس قرار گیرید.
اعضای تحریریه سایت نیز مانند فصول گذشته سعی بر ان دارند تا با مقالات خود و بعضا انتقادهای واقع بینانه در طول هفته از شما با مطالب خود پذییرایی کنند و مطالب بسیار زیباي خود را در اختیار شما خیل عظیم هواداران پرسپولیس قرار دهند که همواره مورد توجه شما دوستداران پرسپولیس بوده است.
سایت ارتش سرخ در این فصل نگاه ویژه ای به قسمت ویدئو انلاین خود دارد که شما را قادر خواهد ساخت بعد از هر بازی پرسپولیس بتوانید با مراجه به صفحه اصلی سایت و کلیک بر روی این ویدئو گلهای پرسپولیس را که به طور زیبا توسط دوست عزیزمان عارف عباسی میکس شده است را ملاحظه کنید . این بخش بیشتر به منظور درخواست شما عزیزان پرسپولیسی در خارج از کشور بوده است که شاید کمتر موفق شوید گلهای پرسپولیس را به طور زنده مشاهده کنید.
والپیپرهای ارتش سرخ یک سالی است که در میان اهالی فوتبال جایگاه خاصی باز کرده است و علاوه بر هواداران اکثر بازیکنان پرسپولیس نیز از والپیپرهای خود لذت برده اند. این امر ما را بر ان داشت در فصل جدید نگاه ویژه ای به این قسمت پرمخاطب داشته باشیم که قرار است علاوه بر کاغذ دیواری بازیکنان شما عزیزان بتوانید بعد از هر بازی پرسپولیس کاغذ دیواری مربوط به ان بازی پرسپولیس را در گالری کاغذ دیواری مشاهده کنید.حسین خسروی گرافیست ارجمند سایت ارتش سرخ هر هفته با کارهای نو در خدمت شما پرسپولیسی های بزرگ خواهد بود.
همچنین انجمن های گفتگو که به تازگی با برگزاری مسابقات پیش بینی با جوایز بسیار نفیس و بحث در مورد موضوعات دیگر به پایگاهی جهت بحث و تبادل نظر بین کاربران ارتش سرخ تبدیل شده است در فصل آینده هم با قدرت بیشتری به کار خود ادامه خواهد داد و امیدوار است شما کاربران ارتش سرخ از این بخش هم دیدن فرمایید و با ثبت نام در ان نظرات خود را بازگو کنید.
سایر بخش های سایت مانند فروشگاه و سایر موارد به قوت خود باقیست و سعی بر ان می شود در طول فصل هر روز و هر روز به شکل کاملتری در خدمت شما دوستان قرار گیرد.
سایت ارتش سرخ که همیشه سایتی مخاطب محور بوده است و با سلیقه و نظرات شما دستخوش تغیيرات شده است در این روزهای باقیمانده تا شروع لیگ برتر از همه شما عزیزان دعوت به عمل می اورد كه ما را از نظرات ، پیشنهادات و انتقادات گرانبهای خود اگاه سازید تا در فصل جدید با کاستی کمتری بتوانیم خدمتگزار شما سروران ارجمند باشیم.
در پایان ارزومنديم یک فصل دیگر با قدرت و کمبود کمتری نسبت به گذشته خدمتگزار شما پرسپولسی های عزیز باشیم.
Masoud
07-22-2010, 01:52 PM
من كه نگراني خاصي در اينمورد ندارم و احساسم ميگه ما اين بازي رو انشاالله با پيروزي پشت سر ميزاريم .
نگراني من از هفته پنجم و ششم به بعده كه اميدوارم بي مورد باشه .
اتفاقا این بازیهای اول هست که به نظرم شانس توش خیلی دخیله.
تو هفته های اول به خاطر سنگینی بدنسازی تیمها هنوز شرایط خودشون رو پیدا نکردن و شانسیه.
یه موقع یه توپ میاد میره تو گل و دیگه نیمشه کاریش کرد.
من برعکس شما میگم بعد از جا افتادن تیم مشکلات برطرف میشه فقط و فقط امیدوارم این 2-3 تا بازی اول رو بتونیم خوب پشت سر بزاریم.
rahim
07-22-2010, 04:38 PM
موافقم بازيهاي اوليه هنوز شرايط بازيكنان وتيمها به صورت كامل ومنسجم نيست ..ودر كل بايد از هفته هاي 4 به بعد بازيهاي رو ديد ... براي همين امتيازات اوليه مهمه الخصوص روبروي تيمهاي مدعي..
ولي من هم مثل اقا اسماعيل نگرانيم از هفته هاي مياني به بعده ... اونجاست كه نشون ميده يه من ماست چقدر كره داره .
نيمكت خوبي نداريم ... بعضي پستها جانشينان خوبي ندارند ويا اصلا ندارند ..بايد موند و ديد ...
Masoud
07-22-2010, 04:59 PM
درسته من نمیگم تیم کامله.
تیمهای خیلی خوبی هم این فصل هستن و شاید سخترین دوره لیگ برتر باشه.
ولی حرف من اینه که تیم ما از سالهای پیش بهتره چون مربی بالاسر تیم بوده.خریدها رو خودش کرده.تیم رو خودش اماده کرده.بدنسازی خوبی هم کردیم.مدیریت خوبی داریم.
ایشالله که از بازی با تراکتور بردها شروع شه.
rahim
07-22-2010, 05:47 PM
از لحاظ اماده سازي كه تو اين دهه از همه سالها بهتر بوديم .. مشكل ما كمبود نفرات جايگزين ونبود نيمكت قوي هست...
اميدوارم تيم تقويت بشه ...
كسي ميدونه جاي خالي داريم يا نه ..........
Masoud
07-22-2010, 06:04 PM
اره اقا
2 یا 3 تا جای خالی تو رده بزرگ سال داریم 2 تا هم تو امید ( البته نه زیر 23 ) داریم.
به نظرم تیم خوبه.
ایشالله از بازی اول با برد شروع کنیم.
mohsen.8
07-25-2010, 01:18 PM
پرسپوليس- تراکتورسازي ؛ همچنان در انتظار اولین پيروزي
در هفته اول ليگ برتر، سه شنبه شب تيمهاي پرسپوليس و تراکتورسازي در ورزشگاه آزادي در حالي باهم روبرو مي شوند که تيم تبريز همچنان در انتظار اولين برد تاريخ خود در تهران است.
دو تيم سرخپوش و پرطرفدار فوتبال ايران اولين بار در ليگ تخت جمشيد سال 54 باهم روبرو شدند که در ان بازي پرسپوليس در باغشمال با نتيجه 3- صفر حريف را شکست داد.
پرسپوليس و تراکتور تاکنون 26 بار در ادوار مختلف ليگ باهم روبرو شده اند که پرسپوليس موفق به 13 پيروزي و تراکتور نيز فقط يک بار پيروز شده است. 12 بازي دو تيم به تساوي انجاميده است.
بهترين نتيجه پرسپوليس مقابل تراکتور برد 4-1 در فصل 70 ليگ ازادگان و بهترين نتيجه تراکتور نيز برد 2-1 در فصل 72 مي باشد.
در ديدارهاي گذشته دو تيم 70 گل رد و بدل شده است که سهم سرخپوشان 46 گل و تراکتورسازي نيز 24 گل بوده است
فرشاد پيوس گلزن اسطوره اي پرسپوليس با زدن 9 گل بهترين گلزن تاريخ اين بازي محسوب مي شود. پيوس 4 گل خود را در يک بازي مقابل اين تيم در تبريز به ثمر رساند.
در بين بازيکنان فعلي پرسپوليس مجتبي زارعي و هادي نوروزي سابقه گلزني به تراکتور را دارند.
Masoud
07-25-2010, 02:42 PM
کلا همیشه بازیهای اول جز سخترین بازیها هست.
مخصوصا که تیم روبه روت تیمی باشه که بعد یه سال اومدن به لیگ برتر خیلی " اولدورم بولدورم " کنه.
نتیجه بازی رو نمیشه حدس زد چون تو هفته اول شاید یه توپ بیاد بره تو گل و هیچ کاری نکنی شایدم تیم حریف به خاطر خستگی بدنی از هم بپاچه و یه نتیجه رویایی رقم بزنی (مثل پگاه اون سال )
فقط دعا میکنم بازی رو شده با نتیجه نیم - هیچ ببریم تا تیم بیوفته رو دور بردن.
lionel messi 10
07-25-2010, 03:16 PM
اینشالله همینجور هم میشه مسعود جان اگه ما تراکتورو ببریم اون موقع روحیهء بسیار خوبی برای بازی های لیگ پیدا میکنیم.
rahim
07-25-2010, 03:42 PM
من احتمال مساوي ميدم .. ساقهاي سنگين ..احتياط بازهاي روز اول... واشتباهات زياد ... دليل اين حرفم هست . اما با اين وجود اميدوارم تو اين بازي كسل كننده توپ از خط بگذره كه اونهم سهم ما باشه ببريم هر چند نزديك وكم رمق باشه ........با اين وجود سه امتياز مي ارزه به همه چيز ..
Tifusi
07-25-2010, 04:03 PM
حق با شماس داش رحیم
ولی همه همینطورین
اینا که گفتی فقط شامل پرسپولیس نمیشه
میشه گفت شرایط تقریبا برابره
البته اگه آماده سازی و بدن سازی و بازی های تدارکاتی پیش از شروع فصل جواب داده باشن حتما چند قدم جلوتر خواهیم بود
Masoud
07-25-2010, 04:14 PM
منم موافقم که اماده سازی جلوتر بودیم و باید قاعدتا از تراکتور بهتر باشیم.
ولی کلا امیدوارم از اون بازیهای بسته نباشه که یه توپ بخواد بره تو گل که اونم 50-50 باشه که کی میخواد بزنه.........
در کل به نظرم میبیم ایشالله و فصل رو خوب شروع میکنیم.
rahim
07-25-2010, 04:19 PM
من هم اون ساقها و مشكلات رو براي هر دوتيم گفتم ومي دونم كه با اين شرايط همهتيمها تا هفته هاي 4 و5 طول ميكشه تا روان بشن .... مهم اينه كه تو همين اوضاع واحوال امتيازها رو بگيريم ... و بيفتيم تو سرازيري ...
تقريبا اكثرا تيمهاي مدعي از جمله سپاهان وذوب چند قدم از تيمها جلو هستند چون مربيشون داشتند وبرنامها شون خوب پيشرفت داشته ..استيل واستقلال كه مربيشون دير رسيد باز وضعيت ابي ها خيلي بهتره ..
lionel messi 10
07-25-2010, 06:15 PM
خدایی نتیجهء این بازی معلوم نیست ولی امیدوارم در هر صورت پرسپولیس ببره.
zamara
07-25-2010, 06:20 PM
سلام
گويا از همين اولين بازي دست هايي توي كاره مانع پيروزي پرسپوليس بشه و اينبار نوبت به آذربايجاني ها و طرفداران تراكتور در سمت هاي مختلف كشور هستند !
به خبر زير توجه كنيد :
سايت پرسپوليس در خبري اعلام كرد: " در حالي كه هروه اوسال پس از گذراندن مدت مرخصياش خود را به فرودگاه امام(ره) تهران رسانده بود، مسئولان بخش رواديد اين فرودگاه با برخوردي زننده و عجيب و به خاطر آنچه آن را مشكل رواديد اين بازيكن عنوان كردهاند او را با همان پرواز به سمت تركيه ديپورت كردند.
اين درحالي است كه مدير برنامههاي اوسال با شرايطي مشابه اين بازيكن، بدون مشكل وارد كشور شد.
تلاش بي وقفه مسوولان باشگاه پرسپوليس براي حل اين مشكل با اصرار عجيب يكي از مسوولان بخش رواديد فرودگاه امام (ره) براي ديپورت اوسال، به جايي نرسيد.
اين درحالي است كه مدير ترمينال اين فرودگاه با ابراز تعجب از اين برخورد، اعلام كرد باشگاه پرسپوليس ميتواند به خاطر اين مسئله از مسببين اين اتفاق شكايت كند.
به نظر شما اين موضوع مشكوك نيست؟ من كه صد در صد مطمئن هستم كه اينكار از قبل برنامه ريزي شده تا مهاجم پرسپوليس نتونه بازي با تراكتور رو به ميدون بره و باعث شكست تراكتور بشه !
mohsen.8
07-25-2010, 06:28 PM
تراکتوری ها در خیال بافی مهارت خاص و البته به قول معروف تابلویی دارن
پرسپولیس به بازیکنی بسته نیست که اگه نباشه ضربه بخوره اونم در مقابل تیمی که 17 سال حسرت پیروزی در مقابل مارو میخوره
Masoud
07-25-2010, 06:55 PM
قضیه اوسال که یه چیزی تو مایه های لج و لج بازی هست.
من فقط نگران اون روزی هستم که سعیدلو بخواد هئیت مدیری رو انتخاب کنه وگرنه پرسپولیس انقدر بزرگ و با عظمت هست که همچین سنگ اندازیهایی کوچکترین خدشه ای بهش وارد نمیکنه.
ایشالله که سه شنبه اینجا همگی خوشحاله خوشحال باشیم.
g.hoseyn
07-25-2010, 07:01 PM
سلام
گويا از همين اولين بازي دست هايي توي كاره مانع پيروزي پرسپوليس بشه و اينبار نوبت به آذربايجاني ها و طرفداران تراكتور در سمت هاي مختلف كشور هستند !
به نظر شما اين موضوع مشكوك نيست؟ من كه صد در صد مطمئن هستم كه اينكار از قبل برنامه ريزي شده تا مهاجم پرسپوليس نتونه بازي با تراكتور رو به ميدون بره و باعث شكست تراكتور بشه !
تراکتوری ها در خیال بافی مهارت خاص و البته به قول معروف تابلویی دارن
پرسپولیس به بازیکنی بسته نیست که اگه نباشه ضربه بخوره اونم در مقابل تیمی که 17 سال حسرت پیروزی در مقابل مارو میخوره
محسن جان فکر نمی کنی این صحبتهای آقا اسماعیل بیشتر خیال بافی باشه!؟
آقا اسماعیل شما که قبلا می گفتی تراکتور فقط توتبریز طرفدار داره حالا چی شده که فرودگاه امام یه تراکتوری پیداشده وجلوی بازیکن شما رو گرفته!؟
آقا اسماعیل عزیز مگه ورودوخروج یه کشوراونم بزرگترین فرودگاه کشوربچه بازیه که بخاطر هواداری یه تیم بازیکنشوبرگردونن من نمی دونم مشکل این بازیکن چی بوده اما قطعا یه همچین قضیه ای فقط درحدشوخیه!
این کارا دیگه کهنه شده که از هر وسیله ای برا تخریب تیم مقابل استفاده بشه!
درمورد بازیم فقط امیدوارم یه بازی خوب ببینم وهرتیمی مستحق برد بود ببره (برعکس بازی رفت پارسال)
zamara
07-25-2010, 07:49 PM
http://kimag.es/resizer/done/19709318.jpg
:گل:حسين جان ، امضات منو كشته !:گل:
اميدوارم اينگونه كه شما ميگي باشه و مسئله خاصي در اين رابطه وجود نداشته باشه .
بالاخره توي فرودگاه هم يك نفر پيدا ميشه كه تبريزي باشه و هواي تراكتور داشته باشه حسين جان .
يك نفر كه ديگه اين حرف ها رو نداره عزيز.:4:
redboy2atishe
07-26-2010, 12:42 AM
(http://perspolisnews.com/images/88/navad-amar2.jpg)این روزها هر کدام از هواداران تراکتوسازی را که می بینی یا در حال صدور بیانیه است یا در حال پخش! انگار رویای شیرین این جمع پایانی ندارد و هر روز این باور غلط عمق بیشتری در ذهنشان پیدا می کند تا جایی که امروز کاپیتان این تیم هم این ادعا را مطرح کرده است.
همین چند هفته پیش بود که کمیته برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از حضور پرسپولیس در این رقابت ها ابراز خرسندی کرد و پرافتخارترین تیم ایران را پرطرفدارترین تیم قاره کهن هم خطاب کرد.
لقبی که پیش از این در همین ایران هم به پرسپولیس تعلق داشت و نظرسنجی sms میلیونی برنامه 90 هم با قاطعیت آراء هواداران پرسپولیس روی آن صحه گذاشت. هرچند هواداران تراکتورسازی که تحمل پذیرش این موضوع را نداشتند ادعای طنز تقلب در مسابقه اس ام اس را مطرح کردند ، اما زمانی که در نظرسنجی های بعدی ، عنوان های محبوب ترین بازیکن تاریخ ، بهترین گل فصل ، بهترین مربی فصل ، بهترین لژیونر تاریخ فوتبال و غیره همگی در تسخیر هواداران پرسپولیس درآمد دیگر خبری از بیانیه های اعتراض به تقلب نبود!
امروز و در آستانه بازی پرسپولیس و تراکتورسازی در هفته نخست لیگ دهم هواداران تراکتور مدام در حال صدور بیانیه هستند تا از این طریق باور غلطی که در ذهنشان شکل گرفته را با استدلال های مخصوص خودشان بارور کنند!
با این حال هیچ کدام از سایت ها و روزنامه های حامی باشگاه پرسپولیس مطلبی با محوریت این موضوع به رشته تحریر در نیاوردند چرا که شکی در این لقب عظیم خود احساس نمی کنند ، که بخواهند آن را با بیانیه به اثبات برسانند!
هواداران تراکتوری ساکن آذربایجان که با اتوبوس خود را به همه جای ایران می رسانند تا صدای شعارهای خود را به گوش دیگران برسانند غافل از آنند که پرسپولیس در همه بازیهای خارج از خانه هم میزبان است!
دلخوری غلامحسین پیروانی از شیرازی ها که یکصدا در ورزشگاه حافظیه نام پرسپولیس مظهر تمدن ایرانی را فریاد می زدند هنوز از یاد کسی نرفته است، اتفاقی که بارها در مشهد، انزلی، رشت، اصفهان، همدان، قم و قزوین هم رخ داده است.
تراکتورسازها هنوز درنیافته اند رویاپردازی های اینچنینی ثمری جز تخریب نام تیم محبوبشان در اذهان عمومی نخواهد داشت. با احترامی که برای همه تراکتوری ها قائل هستیم از آن ها دعوت می کنیم همچنان تنور صدور بیانیه را داغ نگه دارند شاید از این طریق رویای 17 ساله شان برای شکست مردمی ترین تیم آسیا به حقیقت بپیوندد.
در پایان و در واپسین روزهای مانده به آغاز دهمین دوره لیگ برتر با یاداوری این تصویر تاریخی به استقبال شروع پرقدرت پرطرفدارترین تیم قاره کهن در لیگ دهم می رویم. پرسپولیس نامی برای همه ایران...
http://bordobakht.com/__cache/images/user/wysiwygimage/0073/7320_da9787663eae09219c92a4fc816a7d5167554f28.jpg
lionel messi 10
07-26-2010, 12:47 AM
بزارید هرچی میخوان بگن.
با حرف که چیزی عوض نمیشه با عمله که همه چی معلوم میشه.
بزارید اونا فکر کنند طرفداراشون 150 میلیون نفر هستند.:ghah:
lionel messi 10
07-26-2010, 12:53 AM
محسن جان فکر نمی کنی این صحبتهای آقا اسماعیل بیشتر خیال بافی باشه!؟
آقا اسماعیل شما که قبلا می گفتی تراکتور فقط توتبریز طرفدار داره حالا چی شده که فرودگاه امام یه تراکتوری پیداشده وجلوی بازیکن شما رو گرفته!؟
آقا اسماعیل عزیز مگه ورودوخروج یه کشوراونم بزرگترین فرودگاه کشوربچه بازیه که بخاطر هواداری یه تیم بازیکنشوبرگردونن من نمی دونم مشکل این بازیکن چی بوده اما قطعا یه همچین قضیه ای فقط درحدشوخیه!
این کارا دیگه کهنه شده که از هر وسیله ای برا تخریب تیم مقابل استفاده بشه!
درمورد بازیم فقط امیدوارم یه بازی خوب ببینم وهرتیمی مستحق برد بود ببره (برعکس بازی رفت پارسال)
خب حسین جان اون یک نفر تبریزی بوده اگه جز این بوده من اسممو عوض میکنم.
آقا ما سشنبه منتظره حضوره گرم شما تبریزی های عزیز هستیم ولی بدونید ما همون حرکتی رو ما زدید و مارو تو ورزشگاهتون راه ندادید رو انجام نمیدیم و همتونو به عنوان مهمان راه میدیم.
Masoud
07-26-2010, 12:56 AM
ولی من به نظرم چون بازی افتتاحیه هست و روز تعطیلی و ساعت خوبی هست استقیال خوبی از این بازی میشه و تراکتوریها باید به همون 10% سهمیه اشون راضی باشن.
ضمن اینکه یادتون نره که تو تبریز این 10% رو به ما ندادید و ما هوادار نداشتیم اونجا.
البته اگه نگید پرسپولیس تو تبریز یه طرفدار هم نداره ! چون بعید نیست.
ولی دوستهای خود من اونجا بودن و گفت وقتی جا ندادن نشستیم بین تراکوریها.......حتی شنیدم چند صد نفر کرد پرسپولیسی فقط به خاطر هوار ملا محمد هم اومده بودن که پحش شدن !!!
lionel messi 10
07-26-2010, 01:07 AM
بله دقیقا همینطور بود ولی ما مثله اونها نیستیم و بیشتر از 10% میدیم!
حاتم ایرانی
07-26-2010, 02:51 AM
ایشالا بازی رو ببریم
حتی با این شرایط
مهم نیست اون شخص تبریزی هست یا نه ولی به هر حال فعلا اوسال دیپورتش شده
zamara
07-26-2010, 09:23 AM
نگاهي به ترکيب پرسپوليس براي ليگ دهم
دايي و دغدغه هاي چپ!
علي دايي در شرايطي تيمش را براي حضور در دهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر آماده کرد که در طول فصل نقل و انتقالات نتوانست خواسته هاي فني اش را برآورده کند و بازيکناني را به خدمت بگيرد که مورد نظرش باشند.
با اين حال سرمربي سرخ ها مرداني را به تيمش اضافه کرد که از قبل روي آنها شناخت داشت و در مقطعي که سرمربي تيم ملي بود از آنها به عنوان عصاي دستش استفاده کرد.
از جمع فصل گذشته سرخپوشان البته بازيکناني نيز جدا شدند که شايد برخي از آنها به زعم هواداران مهره هاي تاثيرگذاري بودند اما نتوانستند نظر علي دايي براي ماندن را جلب کنند. ميثاق معمارزاده، نبي الله باقري ها، عادل کلاه کج ، محسن خليلي و... از جمله اين بازيکنان بودند.
البته زماني که فهرست مازاد بازيکنان پرسپوليس براي حضور در ليگ دهم اعلام شد، بازيکناني چون اشپيتيم آرفي و مجتبي زارعي نيز در بين آنها ديده مي شد اما بعد از اين که علي دايي نتوانست مهره هاي مورد نظرش را به خدمت بگيرد اين دو را با خود به اردوي آلمان برد و در نهايت راضي شد تا اين دو هم پيراهن پرسپوليس را برتن کنند.
در اين ميان اما دغدغه علي دايي پيدا کردن ترکيب 11 نفره تيمش براي نخستين ديدار ليگ دهم برابر تراکتورسازي است که از قضا تيمي سرسخت و پرطرفدار به شمار مي رود و هر چند بايد در ورزشگاه آزادي ميهمان سرخپوشان باشد اما تيم از پيش بازنده اي نيست و همين کار علي دايي را سخت مي کند.
به نظر مي رسد اين فصل عليرضا حقيقي دروازه بان شماره يک پرسپوليس باشد و هر چند علي دايي به رحمان احمدي نيز اعتقاد ويژه دارد اما حقيقي شانس بيشتري براي حضور در ترکيب اصلي دارد. در خط دفاعي شيث رضايي و سپهرحيدري مردان مرکزي خواهند بود. ضمن اينکه نورمحمدي نيز مي تواند گزينه حضور در مرکز خط دفاعي باشد.
در جناح راست عليرضا محمد گزينه اول است و عملکرد خوبي داشته است. اما جناح چپ يکي از دغدغه هاي علي دايي است. جلال اکبري که فصل قبل هم نمايش مطلوبي نداشت و به عنوان بازيکن مازاد سپاهان به پرسپوليس پيوست، گزينه دايي براي پوشش جناح چپ خط دفاعي پرسپوليس است.
اما حرف و حديث هاي زيادي در مورد اين بازيکن مطرح شده و از او به عنوان بازيکني نام برده مي شود که براي لاغري اقدام به مصرف مواد ممنوعه کرده است. حتي گفته مي شود اين بازيکن براي اداي برخي توضيحات و دفاع از اتهاماتي که به او وارد مي شود به فدراسيون فوتبال نيز احضار شده است.
با اين حال اگر اکبري مشکلي براي همراهي پرسپوليس نداشته باشد گزينه اول براي حضور در جناح چپ خط دفاعي است. در غير اين صورت اين امکان وجود دارد که نورمحمدي به اين منطقه متمايل شود. در مرکز ميدان به نظر مي رسد محمد نوري و کريم باقري مردان تاثيرگذار علي دايي خواهند بود. باقري با کوله باري از تجربه مي تواند رهبر ايده الي براي خط مياني پرسپوليس باشد.
حميد علي عسگر مرد مورد علاقه دايي براي حضور در جناح راست خط مياني است و هادي نوروزي نيز در جناح چپ فعاليت مي کند. غلامرضا رضايي نيز مرد دوست داشتني علي دايي در خط حمله خواهد بود.
علي دايي که تلاش کرده است خود را به شرايط روز فوتبال دنيا نزديک کند قصد دارد پرسپوليس را با سيستم برخي تيم هاي حاضر در جام جهاني به ميدان بفرستد و تاکيد کرده است اين فصل با سيستم 1 - 2 - 3 - 4 تيمش را به ميدان خواهد فرستاد.
البته پرسپوليس گزينه هاي ديگري را هم براي تغييرات احتمالي دارد. مازيار زارع و تياگو مردان مورد اطميناني براي خط مياني هستند. اين دو حتي مي توانند در ترکيب ثابت هم قرار بگيرند. ضمن اينکه آرفي و مجتبي زارعي در خط حمله هر چند شانس کمي براي حضور در ميدان دارند اما نيمکت نشينان قابل اطميناني هستند.
بازيکناني مثل حسين بادامکي و مهدي شيري که فصل گذشته را در پرسپوليس بوده اند هم مي توانند پس از چند هفته ابتدايي اميدوار باشند که در ترکيب ثابت قرار بگيرند. اميرحسين فشنگچي هم گزينه خوبي براي جناح چپ خواهد بود به شرط اينکه از بند مصدوميت رها شود و هر چه سريعتر خود را به شرايط بازي برساند. همانطور که محمد پروين هم در اين مقوله مي گنجد!
g.hoseyn
07-26-2010, 12:55 PM
http://www.kimag.es/share/11885344.jpg (http://kimag.es/)
http://www.kimag.es/share/68725951.jpg (http://kimag.es/)
این کل هوادارای پرسپولیس تو آذربایجان هست که تو این عکس کاملا میشه شمرد که چندنفرهستن که بیش از نصفشون هم دارودسته دوست آقا اسماعیل (آقای عباس اسماعیل بیگی)هست که ازتهران اومدن
تواین بازی هم پرسپولیسیها اگرمیخواستن میتونستن بیشتراز30%ورزشگاه روپرکنن درضمن این بازی خیلی مهمتراز بازی تراکتوربود چون فینال جام حذفی بود
اون کردهایی هم که آقا مسعود میگن رو من اینجا نمی بینم
Tifusi
07-26-2010, 01:23 PM
یکی از خوشحالیهای من تو این لیگ اینه که پرحاشیه ترین و انرژی برترین بازیمون (به غیر از دربی که متفاوته و لا تمام بازیها فرق داره) اولین بازیمونه
چون طرفدارای تیم حریف همونطور که خودتون در جریانید جز مسخره کردن بقیه تیمها
زیر سوال بردنشون و به حاشیه کشیدنشون کار دیگه ای بلد نیستن
به قول معروف ما قورباغه امون رو قورت میدیم
فکرشو میکنم که قرار بود ما با این طور تیمی وسطای لیگ بازی کنیم
امان!!!
خستگی و حواشی خود تیم که تا اون موقع پیش اومده از یک طرف و روبرو شدن با حاشیه سازیهای این تیم طرف دیگه
امیدوارم باز هم ارتش سرخ ایران ، سرخ واقعی و با اصالت به حقش که همون پیروزی و قهرمانی هست برسه.
viva perspolis
g.hoseyn
07-26-2010, 01:28 PM
یه نمونه از مسخره کردن تیم های غیره توسط هوادارای تراکتور رو مثال بزنی ممنون میشم
شما مثل اینکه یادت رفته لیگ بصورت رفت وبرگشته یعنی بازی برگشت میوفته وسط لیگ
Tifusi
07-26-2010, 01:30 PM
اونقدر نمونه هاشو دوستان مثال زدن که کفایت میکنه اینجام جاش نیست.
اصولا شمام فراموش کردین بعد از اتمام نیم فصل یه استراحت هر چند کوتاهی هست و بعدش اولین بازی نیم فصل دوم انجام میشه.
g.hoseyn
07-26-2010, 01:39 PM
دوستان گفتن یه نمونشم شمابگو
احتمالا شمام فراموش کردی که اینجا ایرانه ورییس فدراسیونش آقای کفاشیان واستراحت نیم فصلو قبل ازاتمام بازیهای دوررفت ویا بعدش قرار میدن نمونشم همین فصل گذشته
Tifusi
07-26-2010, 01:45 PM
این فصل که برنامه استراحتم دادن تا چی پیش بیاد
پرسپولیس محبوب افغانستان رو فک میکنم هنوز کسی فراموش نکرده
فحاشی تبریزیها به استیل آذینی ها:
كعبي: آنقدر فحاشي كردند كه استيلي ناچار شد مرا تعويض كند!
باران بطری و فحش در بازی استقلال و تراکتور سازی که باعث مصدومیت فرهاد مجیدی شد(شکسته شدن سر فرهاد مجیدی)
گزارش ناظر بازي ديدار تيمهاي تراكتورسازي و راه آهن مبني بر فحاشي هواداران تبريزي عليه تيم ميهمان و پرتاب اشيا به طرف زمین و بازیکنان تیم حریف
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...!!!
البته طبق معمول همه دروغ میگن.
Masoud
07-26-2010, 01:46 PM
حسین جان ما داریم راجب لیگ صحبت میکنیم دیگه برای چی صحبت جام حذفی رو مثال میزنی ؟
مگه واسه تبریزیهای با غیرت ! بازی فینال جام جذفی مهمتر از بازی لیگ نبوده ؟ چرا شماها نیومدید استادیوم رو پر کنید ؟ شما که از با استفاده از این تماشاچی میخواید مسائل قومی ملیتی رو جلو ببرید مثل همون شعارهای مدرسه ترکی و .....
پس معلوم میشه بازی فینال مهم نبوده چون معلوم بود پرسپولیس از پیش برنده هست.
من دارم راجب لیگ صحبت میکنم نه حذفی.میشه بگید چرا به ما جا ندادید ؟ تو حرفه ای گری داریم همچین چیزی ؟
Hojat
07-26-2010, 01:52 PM
خوب لیگ هم شروع شد...
امروز رو هم با باخت استقلال شروع می کنیم و فردا هم تراختور رو هم میفرستیم هوا.
من که شخصا یه شروع خوب واسه پرسپولیس پیش بینی میکنم(البته فراموش نشه بازی با پرطرفدارترین تیم دنیا خیلی سخته اونم تو آزادی:4::24:)
--
امسال چه شود هم نفت هست هم بوشهری ها هم تبریزی ها.نفت با اون فوتبال برزیلیش و تراختور با اون هواداراش چه لیگی بشه!خدا بخیر کنه!
Tifusi
07-26-2010, 01:54 PM
Perspolis For Ever
g.hoseyn
07-26-2010, 02:50 PM
این فصل که برنامه استراحتم دادن تا چی پیش بیاد
پرسپولیس محبوب افغانستان رو فک میکنم هنوز کسی فراموش نکرده
فحاشی تبریزیها به استیل آذینی ها:
كعبي: آنقدر فحاشي كردند كه استيلي ناچار شد مرا تعويض كند!
باران بطری و فحش در بازی استقلال و تراکتور سازی که باعث مصدومیت فرهاد مجیدی شد(شکسته شدن سر فرهاد مجیدی)
گزارش ناظر بازي ديدار تيمهاي تراكتورسازي و راه آهن مبني بر فحاشي هواداران تبريزي عليه تيم ميهمان و پرتاب اشيا به طرف زمین و بازیکنان تیم حریف
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...!!!
البته طبق معمول همه دروغ میگن.
درمورد برنامه لیگ که آخر فصل کلی تغییرات بهش میخوره بالاخص که امسال جام ملتهام هست ضمنا پارسالم تو برنامه ای که داده بودن استراحت تونیم فصل بود
درمورد شعار محبوب افغانستان وقتی یه مجری صداوسیما با آب وتاب نامه یک هوادارافغانی پرسپولیسو میخونه شما دیگه چرا ناراحت میشی اگه بگن پرسپولیس محبوب افغانستان
درمورد کعبی که شخصیتش برا همه معلومه ونیازی به توضیح نیست اما جهت اطلاع شما بهش فحش ندادن وفقط شعار ابروخوشگله بوده
درمورد اون دو تای دیگه هم من 100 بار تو تاپیک تراکتور نوشتم اگه دوست داشتی بروبخون
حسین جان ما داریم راجب لیگ صحبت میکنیم دیگه برای چی صحبت جام حذفی رو مثال میزنی ؟
مگه واسه تبریزیهای با غیرت ! بازی فینال جام جذفی مهمتر از بازی لیگ نبوده ؟ چرا شماها نیومدید استادیوم رو پر کنید ؟ شما که از با استفاده از این تماشاچی میخواید مسائل قومی ملیتی رو جلو ببرید مثل همون شعارهای مدرسه ترکی و .....
پس معلوم میشه بازی فینال مهم نبوده چون معلوم بود پرسپولیس از پیش برنده هست.
من دارم راجب لیگ صحبت میکنم نه حذفی.میشه بگید چرا به ما جا ندادید ؟ تو حرفه ای گری داریم همچین چیزی ؟
مگه برا طرفدار لیگ وجام حذفی فرقی میکنه؟
این حرف ازشما بعیده شما پارسال پرتماشاگرترین بازیتون بازی فینال جام حذفیتون بود
اینکه ما چرا نیومدیم:
تو تبریز 30-40%به خاطر فعالیت های مدنی به استادیوم میان وبراشون فرقی نمیکنه کدوم تیم تبریز باشه اما 60-70%بقیه تراکتور براشون یه چیز دیگست واین تیمو می پرستن برا خود من آسیای شدن تراکتوربیشتراز قهرمانی شهرداری تولیگ یا قهرمانی گسترش تو جام حذفی ارزش داره
درمورد اینکه چرا به پرسپولیس جا ندادن:
این تصمیم سران باشگاه وهئیت فوتبال بود ومن وشما می دونی تو این تصمیم ها دخیل نیستیم من به شخصه موافق این تصمیم نبودم ونیستم ای کاش 10%رو می دادن و دیگه این حرف وحدیث ها رو نداشتیم امیدوارم امسال این قضیه اتفاق بیوفته اما اگه جا دادن وهواداراتون کم بود دیگه بهونه نیارین که ما فوتبال زده شدیمو آی نمی دونم انقدرکاپ گرفتیم دیگه حال نداریم بیایم استادیومو -آی تیممون بازی قبل ازشمارو باخته بود ما نیومدیم- اگه سرمربیمون دایی نبود 100هزارنفرمیاوردیم تبریز- بازی اول بعدازنیم فصل بود نخواستیم تیممون تو حاشیه بره
Masoud
07-26-2010, 03:12 PM
خیلی جالبه یعنی واقعا فرق نمیکنه ؟
هوادار ما میدونه که قهرمانی تو تهرانه و کاپ رو تو تهران میدن بعد ......
نمیدونم والا حسین کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه بیدار کرد.
شما واقعا فکر میکنید پرسپولیس توی جای جای این دنیا ( هر جایی که 2 تا ایرانی داشته باشه ) طرفدار داره بعد تو تبریز طرفدار نداره ؟ جالبه والا.
امیدوارم بازی برگشت هم سرمون رو نبرید و بهمون جا بدید.
البته فعلا بازی فردا رو بچسبید که میخوایم اولین سه امتیاز رو ازتون بگیریم و لیگ رو خوب شروع کنیم.
g.hoseyn
07-26-2010, 03:26 PM
پرسپولیس تو تبریز هم خیلی طرفدار داره اما نه بعنوان تیم اول شاید بیش از 70%اونایی که تبریز میرن استادیوم پرسپولیس رو هم دوست داشته باشن اما نه بعنوان تیم اول
مثالشم همینجا حی وحاظر درخدمت شماست
انشاالله که هرکی خوب بازی کرد ببره
Masoud
07-26-2010, 04:04 PM
این حرفت رو قبول دارم که اکثرا تیم شهرتون رو دوست دارن ولی همون 20-30% که خودت گفتی پرسپولیس یا استقلال ممکنه تیم اولشون باشه.
در کل به نظرم بحث هوادارهای و این چیزها خیلی صحبت شده.
ببینیم فردا تیمها چی کار میکنن.
lionel messi 10
07-26-2010, 04:11 PM
ايستگاه مترو ورزشگاه آزادي را طرفداران پرسپوليس،تراكتورسازي افتتاح ميكنند!
مديرعامل شركت بهرهبرداري راهآهن شهري تهران و حومه گفت: ايستگاه ورزشگاه آزادي از حدود ساعت 15 فردا آماده سرويسدهي به طرفداران فوتبال است و اين ايستگاه در روز تولد حضرت مهدي(عج) با حضور طرفداران فوتبال و مسافران مترو افتتاح ميشود.
مهندس جعفر ربيعي در گفتوگویی افزود: ايستگاه ورزشگاه آزادي از مدتها قبل آماده بهرهبرداري بود، حتي حدود يك سال قبل اصحاب رسانه و محمدباقر قاليباف اين ايستگاه را افتتاح كردند، اما به دليل قرار گرفتن ايستگاه در اراضي ورزشگاه آزادي از لحاظ حرفهاي بايد اجازه مسوولين ورزشگاه را هم ميگرفتيم.
وي افزود: مسوولين ورزشگاه در پاسخ نامه اول ما خواستار نردهكشي بين ايستگاه و محوطه ورزشگاه شدند، اين اقدام صورت گرفت ولي متاسفانه نامه اي دريافت نكرديم، حتي ما اعلام آمادگي كرديم كه اين ايستگاه همزمان با مسابقات تيمملي در مقدماتي جام جهاني افتتاح شود ولي مجوزي صادر نشد تا اينكه ضياء آذري مدير مجموعه ورزشي آزادي در آستانه مسابقات ليگ دهم از طريق رسانهها اعلام آمادگي كرد و بر همين اساس مقرر شد همزمان با مسابقه دو تيم پرسپوليس و تراكتورسازي اين ايستگاه افتتاح عمومي شود.
ربيعي با ابراز خرسندي از افتتاح اين ايستگاه ادامه داد: در بسياري از ورزشگاههاي بزرگ دنيا براي داشتن حمل و نقل عمومي، مسوولان باشگاهها و مديران خودشان سرمايهگذاري كرده و هزينه رد شدن خط مترو را ميپردازند اما ظاهرا در ايران اين اتفاق برعكس است، به هر حال از اينكه ايستگاه براي رفاه بيشتر شهروندان و طرفداران ورزش افتتاح ميشود خوشحال هستم.
وي گفت: فعلا در روزهاي مسابقه استقلال و پرسپوليس قطارها در ايستگاه ورزشگاه آزادي توقف ميكنند چراكه در خط 5 مترو با كمبود واگن روبه هستيم و در صورت رفع اين نقيصه كه احتمالا در چند ماه آينده خواهد بود، آمادگي سرويسدهي به صورت تماموقت به ساكنين منطقه را نيز داريم.
ربيعي با اشاره به اينكه اطلاعرساني دقيقتر براي ساعت توقف قطار در ايستگاه ورزشگاه آزادي مسابقه فردا متعاقبا صورت ميگيرد خاطرنشان كرد: تخمين ميزنيم براي مسابقه پرسپوليس و تراكتورسازي حدود 40 تا 50 هزار نفر از مترو استفاده كنند، براي رفتن آنها به ورزشگاه به دليل مراجعه در زمانهاي مختلف هيچ مشكلي نيست اما براي برگشتن از طرفداران فوتبال تقاضا داريم كمي حوصله كنند و در صورت تجمع با قطارهاي بعدي سفر كنند.
منبع:www.arteshesorkh.com
lionel messi 10
07-26-2010, 04:16 PM
تداوم 20 ساله کریم باقری در لیگ ایران
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/tumb/1280138480.jpg (http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/1280138480.jpg) کریم باقری کاپیتان تیم پرسپولیس باسابقه ترین بازیکن حال حاضر لیگ برتر است که تداوم 20 ساله در رقابتهای لیگ ایران داشته است.
کریم باقری کاپیتان تیم پرسپولیس باسابقه ترین بازیکن حال حاضر لیگ برتر است که تداوم 20 ساله در رقابتهای لیگ ایران داشته است. کریم اولین بار در فصل 70 لیگ آزادگان با تیم تراکتورسازی در لیگ حاضر شد و پس از ان با تیمهای کشاورز و پرسپولیس به کار خود ادامه داد. باقری پس از تجربه لیگ های آلمان، امارات، انگلستان و قطر از فصل 81 دوباره به پرسپولیس بازگشت و به کار خود در لیگ برتر ادامه داد. دو دهه استمرار و تداوم در لیگ ایران یک رکورد قابل توجه برای کریم باقری محسوب می شود.
منبع:www.arteshesorkh.com
Seventy One
07-27-2010, 05:43 PM
سلام
به نظر من پرسپولیس تیمی هستش که راحت تو ایران 30 میلیون طرفدار داره .
بارها هم اینو ثابت کرده ....
تراکتور سازی تازه اومده لیگ برتر باید ببینیم بعد ها چی پیش میاد تا دربارش قضاوت کنیم.
البته میدونم که تراکتور تقریبا به اندازه 80 درصد تبریز طرفدار داره ...
اما تو شهر های دیگه طرفداری نداره
HitboY
07-27-2010, 06:51 PM
عجب بازی بشه امروز.
فقط دعا پرسپولیس این بازی رو ببره تا روحیه اش واسه بازی های بعدی بالا بره.
Seventy One
07-27-2010, 06:56 PM
عجب بازی بشه امروز.
فقط دعا پرسپولیس این بازی رو ببره تا روحیه اش واسه بازی های بعدی بالا بره.
به هر حال همیشه بازی اول برای هر تیمی سخته !
اونم بازی کردن مقابل تیم پر انگیزه تراکتور سازی !!
اما به قول شما برد مقابل تراکتور در بازی اول میتونه خیلی خیلی روحیه بخش باشه :6:
منم دعا میکنم ببریم :گل:
rahim
07-27-2010, 08:09 PM
خب تا شروع اولين بازي اين فصل فكر كنم 1 ساعتي مونده ..
فقط اميدوارم ببريم ..اين بازي فراتر از3 امتياز داره ..حواشي كه اين دو تيم تو اين مدت پيدا كردند كلي حاشيه وخوراك براي قلم به دستها وبلند گو به دستها اماده كرده ...خدا كنه كه تيمي كه اخر سر سربلند مياد بيرون پرسپوليس باشه ......
هر چند مي دونم كه بعد از بازي تراختوريها تعدا د تماشگران رو چماق مي كنند تو سر ما..
اما يك نكته ......
اگر كسي مي تونه كمكم كنه اونهم در كمال ارامش واحترام.
من هر چه فكر مي كنم از جنوب حساب مي كنم كه همه بندري وهستند .غرب هم كه عربها ولرها وبختياريها هستند .شرق كشور هم كه زابلي ها وسيستانيها بگير بيا تا بالا مشهدي ها ..
اون وسط ها هم كه اصفهان . شيراز .يزد وسمنان وبگير بيا تا بالا.. شمال غرب هم كه كردها از سنندج ميان تا نزديكهاي اروميه .جمعيت تركها از همون شمال غرب هستند تا تهران شمال هم كه شمالي ها هستند سمت شرق اونها هم تركمنها هستند كه اونها رو هم تراختوري حساب مي كنيم .. حالا خودتون قضاوت كنيد ..
بيشتر ايران ترك هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اينكه ورزشگاه تبريز لبا لب پر خيلي خوبه ويك امتياز مثبته اما خوب تو خونه هستند .در مورد تهران ورزشگاه ازادي هم عقيده دارم نصف جمعيت 14 ميليوني تهران ترك هستند كه اونهم با توجه به فوتبال زدگي مردم وشور قوميتي كه نزد برادران ترك هست پر شدن ورزشگاه ازادي از طرفداران تراختور دور از خيال نيست ..
وگرنه چرا ورزشگاههاي ديگر استانها پر از طرفداراهاي تراختور نيست ..
راستي يك سوال.. چرا تيم مدعي پر طرفداراترين در ساير شهر ها هيچ تماشگري نداره واگر هم داره خيلي كم ....
ايا به نظر تون اين پرسپوليس نيست كه هر جا بره بدون اينكه نيازي به حمل هوادار از طريق هوايي وزميني داشته باشه هميشه نيمي از ورزشگاهها رو اشغال مي كنه ..
همانطور كه خود داش حسين گل گفتند ..اكثر طرفداران تراختور تيم دومشون پرسپوليسه ولي بلعكس اين ماجرا بعيده .. كه اين نشون دهنده ي نفوذ پرسپوليس برقلبهاي هواداران تيم مدعي هم هست ..
zamara
07-27-2010, 08:55 PM
هنوز بازي شروع نشده ، بعضي هواداران تراكتور شخصيت خودشون رو نشون دادند !! مثل اينكه هدفي به جز تشنج ندارند و با پرتاب تعداد بسيار زيادي بطري اب ، سعي در به حاشيه بردن بازي رو داشتند .
تا اينجا كه دقيقه 15بازي هست بازي كاملا در اختيار ياران قرمز پوش پرسپوليس هست .
zamara
07-27-2010, 10:45 PM
خب اين بازي هم به شكر خدا با پيروزي به حق تيم محبوب آسيا يعني پرسپوليس به پايان رسيد و متاسفانه بازهم بعضي از هواداران تراكتور باعث شدند كه در اين مسابقه نمره منفي بگيرند ، آنها قبل از شروع بازي به خاطر تعصب بچه گانه و غير عقلاني خود به كريم باقري اسطوره فوتبال ايران توهين و بي احترامي كردند و پس از واكنش هواداران مودب و نجيب پرسپوليس به فحاشي روي آوردند و به حدي اين فحاشي و استفاده از كلمات زشت را ادامه دادند كه مسئولان صدا و سيما ناچار به قطع صداي ورزشگاه شدند!
فحاشي و پرتاب اشياء مختلف به زمين بازي و .... مسايلي است كه متاسفانه از جانب بعضي ها باعث شده تا شخصيت هواداران خوب و خونگرم و با ادب تراكتور هم زير سئوال برود .
واقعا بايد حال آن افراد معدود تاسف خورد .
ستاره سرخ
07-27-2010, 10:50 PM
اول تبریک واسه برد تیم :گل:
بازی اصلا در حد تیم نبود ایشالا بازی های بعد جبران کنند .
rahim
07-27-2010, 10:50 PM
خب اولين بازي رو برديم ... اونهم يك بازي مهم ... از قبل هم در مورد كيفيت بازي ميشد حدس زد كه چنگي به دل نزنه ..ولي خوشحالم كه هدف ميسر شد ...
راستي حسين اقا ظاهرا اون هشت پاتون هم تو زرد در امد.....:4:
فقط يك نكته ..دوستان لطف كنند تو بحثها احترام بقيه دوستاننشون رو داشته باشند ..
در اخر هم تبريك ..........
AM1NR3Z4
07-27-2010, 10:53 PM
متاسفانه بازي از امروز كيفيت لازم رو نداشت...
تماشاگرا هم كه هيچي در موردشون نگيم بهتره ( سردستشون همين مسعود بود :4: )
بين بازيكناي پرسپوليس و مخصوصا خط هافبكش هماهنگي لازم ديده نشد...
فورواردها خوب تغذيه نشدن...
توي بعضي صحنه ها خط دفاع اشتباهاتي از خودش نشون داد...
كريم باقري امروز اصلا روي فرم نبود...
عليرضا حقيقي تو اون صحنه شانس آورد كه توسط محمد نوري ساپورت شده بود...
مازيار زارع پاس هاي اشتباه زيادي داد اما خداروشكر هرچي به آخره بازي نزديك شديم روند بازيش بهتر شد...
پيستون هاي كناري پرسپوليس امروز كمتر توي بازي ديده شدن...
اميدواريم كه بازي امروز آناليز بشه و مشكلاتش رفع شه...:گل:
Hojat
07-27-2010, 10:59 PM
تبریک میگم شروعی خوبی داشتیم جلوی هوادارای پرشور تبریزی.
نیمه اول چنگی به دل نزد.نیمه دوم یکم هماهنگتر شدیم و گل هم زدیم.
تلاش های رضایی هم برای گلزنی ستودنی بود.جلال اکبری هم خوب نفوذ میکرد.حقیقی هم مونده بود از همین بازی اول جاشو بده به رحمان باید مدیون نورمحمدی باشه!خط دفاع هم اشتباه زیاد داشت.مازیار هم هنوز تو حال و هوای امارات بود.
در کل بازی بدی نبود اما واسه شروع نباید بیش از این توقع داشت.انشاالله بازی به بازی بهتر بشیم.
راستی قضیه ی این بطری ها چی بود؟
بعضی ها هم شعورشون نشون دادن و نذاشتن صدای دلنشین عادلو تو نیمه دوم درست حسابی بشنویم!!
کسی رفته استد بگه چه خبر بوده!؟
AM1NR3Z4
07-27-2010, 11:02 PM
حجت جون هنوز كه معلوم نيس اين بطري ها از طرف كدوم تماشاگرا پرتاب ميشد...
پس فعلا بهتره در مورد تماشاگراي پرسپوليس و تراكتور چيزي نگيم تا اين مسعود بياد...
اما اميدوارم از طرف ليدرهاي دو تيم موضوع پيگيري شه...:گل:
AM1NR3Z4
07-27-2010, 11:21 PM
متاسفانه در تمام خبرگزاريها نوشته شده كه پرتاب اشيا به داخل زمين توسط هواداران تبريزي انجام ميشده...
اميدوارم كه اين كارشون براي پرسپوليس مشكلي ايجاد نكنه...
واقعا جاي تاسف داره...
Seventy One
07-27-2010, 11:39 PM
خب منم به نوبه ی خودم پیروزی ارزشمندمون رو تبریک میگم :8::rose:
بازی اول بود و طبیعی بود که ناهماهنگی های زیادی بین بازیکنها وجود داشته باشه ....
به هر حال خوشحالم که هرطور شده تونستیم با تک گل زیبای رضایی بازی رو ببریم:6:
واقعا متاسف شدم از حرف های رکیک و پرت کردن بطری !!
این کار چه کار طرفداران تبریزی باشه و چه کار تهرانی ها کار زشتی بود !
همیشه باید الگو از جام جهانی وطرفدارانش بگیریم !
به امید بهتر شدن :گل:
zamara
07-27-2010, 11:53 PM
متاسفانه در تمام خبرگزاريها نوشته شده كه پرتاب اشيا به داخل زمين توسط هواداران تبريزي انجام ميشده...
اميدوارم كه اين كارشون براي پرسپوليس مشكلي ايجاد نكنه...
واقعا جاي تاسف داره...
امين چرا متاسفانه !؟
نكنه انتظار داشتي هواداران پرسپوليس اينكار رو كرده باشند!؟
اي كاش اصلا اينكار صورت نميگرفت و طرفداران هر دو تيم در كمال آرامش به تماشاي بازي مي نشستند اما الان خيلي خوبه كه اينكارها از سوي هواداران با ادب پرسپوليس نبوده .
g.hoseyn
07-27-2010, 11:56 PM
بردتون روتبریک می گم
به حدی عصبانیم که اگه یه پست دیگه بدم شاید برا شخصیت خودم برازنده نباشه وشایدم اصلا اخراج بشم به خاطرهمین بعدازاین پست پستی نمی دم وتا فردا انجمن نمیام البته قسم میخورم که 10%عصبانیتم به خاطر باخته
متاسفانه هنوزتعدادی ازدوستان فکر می کنن که به خاطر فحش های تراکتوریها صدا قطع شدضمنا آقا اسماعیل لیدرهای بافرهنگتونم دیدیم که چه خوب تماشاگراشون رو مدیریت کردن
توهین به یه قومیت خیلی فرق میکنه باتوهین به یه تیم
هواداراتون یادشون رفته بود مربی وکاپیتانشونم ترکه
قطعا اگرمنم که آدم خیلی خونسردی هستم استادیوم بودم باشنیدن اون شعارها که قبل ازبازی شروع شده بود هم بطری پرت می کردم هم صندلی می شکوندم
Masoud
07-28-2010, 12:07 AM
مبارکههههههههه همتون باشه.
خیلی خوشحالم.............
بازی خیلی مهمی رو بردیم.
تو هفته اول که مدعی ها برده بودن باید میبردیم و این برد خیلی خیلی خوب بود.
وقتی رفتم تو استادیوم یه لحظه دیدم تراکتوریها جایگاههای زیادی رو پر کردن حقیقتش جا خوردم ( چون بازی فصل پیش رو شمال بودم )
نمیدونم چه صحنه هایی رو تلوزیون نشون داده ولی قبل اینکه بازی شروع شه یه اتفاق خیلی خیلی عجیب افتاد و با 200-300 تا بطریهای اب بود فکر کنم عکاسهایی که همه اومده بودن پشت دروازه تراکتور ( جز دو تا ) که از گل خوردن تراکتور عکس بگیرن رو زدن که دیگه اصلا تا اخر بازی عکاسها با فاصله از نقطه کرنر نشستن !!!!!
اخر بازی چندین صندلی رو اتیش زدن.
شعار محبوب افغنستان رو هم گفتن !
به خدا نمیدونم چی بگم....
فقط به طور قاطع میگم هم بازی رو باختن و هم اخلاق رو
Mannish
07-28-2010, 12:29 AM
این بود این همه ادعا و هیاهویه این تراکتوریا. اقا با داد بی داد و نون بربری و صندلی شکوندن که نمیشه پرسپولیسو برد. توی 27 تا بازی یه دونه بردن با بد بختی. خب درسته چند سال نبودن اما الان که اومدن این همه شاخ بازیو ادعاشون چیه؟ بابا شما کیو تو اون تبریزتون بردین که انقد ادعاتون میشه اخه. خدا رو شکر فک کنم تا چند ماه صداشون برای پرسپولیس اقلا در نیاد. یادم رفت 3 امتیاز تبریک بگم به هم سنگرام. واسه ادم اعصاب نمیذارن که. ارتش اذربایجان ارتش اذربایجان این بود. بابا این که گروهانم نبود.
Masoud
07-28-2010, 01:01 AM
راجب بازی اگه بخوام یه کم صحبت کنم به نظرم نورمحمدی عالی نشون داد و سپهر دیگه به نظرم تا اخر فصل باید رو نیمکت باشه مگه اینکه بخواد خیلی خوب تمرین کنه !!!
محمد خیلی خوب نبود و سوتی های بدی داد.
محمد نوری نشون داد اونهایی که بهش دل بستن میتونن امیدوار باشن
مازیار به نظرم پخته تر شده.
کریم امروز اصلا خوب نبود اون توپی که از تو 6قدم نزد صدای همه رو در اورد ( فقط همین اول فصل ارزو میکنم کریم این فصل فصل اخرش باشه و یه فصل خوب رو داشته باشه نه اینکه همه هی بگن ای بابا این پیره مرده ... )
رضایی اینها خیلی خوب بودن به نظرم.
در کل من فکر میکردم از این بدتر بازی کنیم ولی نشون داد بدنسازی مولایی و دایی خوب بوده و میشه امید بست بهشون....
هنوز هم میگم این تیم نتیجه میگیره حتی با این نیمکت البته به شرط اینکه سعیدلو نزنه له و لوردش کنه.
zamara
07-28-2010, 01:03 AM
بردتون روتبریک می گم
به حدی عصبانیم که اگه یه پست دیگه بدم شاید برا شخصیت خودم برازنده نباشه وشایدم اصلا اخراج بشم به خاطرهمین بعدازاین پست پستی نمی دم وتا فردا انجمن نمیام البته قسم میخورم که 10%عصبانیتم به خاطر باخته
متاسفانه هنوزتعدادی ازدوستان فکر می کنن که به خاطر فحش های تراکتوریها صدا قطع شدضمنا آقا اسماعیل لیدرهای بافرهنگتونم دیدیم که چه خوب تماشاگراشون رو مدیریت کردن
توهین به یه قومیت خیلی فرق میکنه باتوهین به یه تیم
هواداراتون یادشون رفته بود مربی وکاپیتانشونم ترکه
قطعا اگرمنم که آدم خیلی خونسردی هستم استادیوم بودم باشنیدن اون شعارها که قبل ازبازی شروع شده بود هم بطری پرت می کردم هم صندلی می شکوندم
حسين جان چرا شماها از واقعيت فرار ميكنيد !؟
خب چه دليلي داشت كه تماشاگران تراكتور اينگونه زشت و غير حرفه اي رفتار بكنند ، اون هم قبل از بازي !
چرا بايد به كريم باقري توهين بكنند ؟ اينكار اونا يعني چي ؟
چرا شماها به جاي تمركز كردن بر روي بازي بيشتر به مسايل حاشيه اي و مسايل قوميتي زوم ميكنيد ؟
چرا انتظار داريد كريم باقري حتما بايد در تراكتور بازي كنه ؟ فكر نميكنيد اين انتظارتون كمي كه چه عرض كنم ، بيش از حد غير عقلانيه ؟
چون كريم نميخواد توي تراكتور بازي كنه بايد مورد توهين و بي احترامي قرار بگيره ؟
اين دليل نميشه كه چون كريم تبريزيه و يك فصل توي تراكتور بازي كرده حتما بايد هميشه در همون تيم باقي بمونه .
فحش و ناسزا و بي احترامي همه و همه اول از ناحيه تماشاگر نماهاي تبريزي شروع شده و انتظار نداشته باشيد كه تماشاگران پرسپوليس در مقابل فحاشي و توهين طرفداران تراكتور ساكت بمونند و براشون به به و چه چه كنند.
در ضمن شما چرا هر اتفاقي ميوفته فورا پاي اسماعيل بيگي رو وسط ميكشيد ؟ و بلافصله اونو به سر من ميزنيد ؟
چرا به ليدر هاي تراكتور كه به اندازه سر سوزن از ادب و شعور بويي نبردند و با هدايت تماشاگران براي فحاشي و بي احترامي اون هم در مقابل دوربين و بلند گوي هاي صدا و سيما كه كل ايران و از طريق جام جم ، كل جهان در حال پوشش دادن هست ، چيزي نميگي و كار زشت اونا مورد تاييدتون هم هست ؟
چرا به آدرس غلطي كه چند تا از همشهري هاي خودت از استاديوم دادند فورا ايمان مياريد اما به خبر هاي خبرگزاري هاي مختلف ايران كه كاملا بي طرفانه و واقعيت رو نوشتند ، اصلا توجه نميكنيد ؟
من هم كساني رو داشتم كه در استاديوم بودندو ميتونم با اطمينان بگويم كه به هيچ عنوان تماشاگران پرسپوليس به هيچ عنوان توهيني به قوميت قومي ندادند و اين حرف ها فقط توجيهي براي سرپوش گذاشتن بر روي رفتار زشت و زننده خودشون بوده و متاسفانه گويا شما ها اين مسئله قوميتي رو دست آويزي براي ايجاد تنش و تفرقه و كرديد ! در صورتي كه اصلا و ابدا چنيني مسايلي در بين نيست و اينها فقط ساخته و پرداخته ذهن بيمار اون عده افراد منافق و تفرقه اندازي كه منافع خودشون رو در اينكارها ميبينند .
lionel messi 10
07-28-2010, 01:03 AM
سلام.
اول از همه بردو به تمامه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم.
من تو استادیوم بودم و همه چیو از نزدیک دیدم و شنیدم!!
قبل از بازی تبریزی های عزیز شروع کردن به پرتاپ اشیاء به طرفه ماموران نیوروی انتظامی و شلوغ کاری این تازه خوبش بود!!
در اول بازی دوباره همون کارو شروع کردند و این دفعه به خبرنگاران پرتاپ کردن.
تا دقیقهء 56 طرفدارهای پرسپولیس هیچی نمیگفتند ولی از اون صحنه ای که به طرفه رضایی اشیاء پرتاپ کردن پرسپولیسی ها هم متاسفانه میگفتنمد..........نگم بهتره که البته مقصر خود طرفدارهای تبریزی بودند نباید اون کارهارو میکردند.
حالا از بحث حاشیه بیایم بیرون.
نیمهء اول انقدر کسل کننده بود که من واقعا برای اولین بار میخواستم بین نیمه از استادیوم برم!!ولی دوستم گفت نیمهء دوم هم صبر کن شاید بازی بهتر شد منم قبول کردم و باز برگشتم.
خدارو شکر نیمهء دوم پرسپولیس خوب شروع کرد و زود هم به گل رسید ولی بعده گل بازهم بازی بازی بدی
شد.
دقیقهء 80 بود که طرفدارهای تراکتور شروع کردن به آتش زدنه صندلی های ورزشگاه که حتا آخره بازی آتش نشانی هم اومد!!!من جای مسئولین ورزشگاه باشم در بازی های بدی راشون نمیدم چون واقعا به عنوان یک مهمان هیچیو رعایت نکردن.
من فقط اعصابم بیشتر از همه از طرفدارهای خودمون خورده چون ما تو تیممون مربی و کاپیتانمون ترک هستند و وقتی بی احترامی میکردن یعنی داشتند به خوده ما بی احترامی میکردند و من امیدوارم دیگه تکرار نشه.
و از همه بدتر نرخ بیلیط ورزشگاهو داشته باشید(جایگاه 8 هزار تومان!!پایین 4 تومان!! طبقهء بالا 2 هزار تومان!!) من که دیگه برای هر بازی استادیوم نمیرم چون واقعا ارزش نداره.
mohsen.8
07-28-2010, 01:07 AM
برد پرسپولیس رو به همه تبریک میگم . از تهرانی ها هم واقعا عصابی هستم که همیشه تیم رو تنها میزارن ببخشید ها ولی اصلا به تیم تعصب و غیرت ندارن. پر هوادارترین تیم آسیا باید 30 هزاد تا هوادار براش بیاد فقط؟
تراکتور هم که همه چی رو باخت واقعا تعجب کردم با این رفتارشون
رضایی خیلی خوب بود ولی خوب بازی نکردیم
ایشالا بهتر میشه
lionel messi 10
07-28-2010, 02:03 AM
فکر کنم بازی بعدیمون با نفت باشه تو آبادان که بازی خیلی سختیه.
و مثله همیشه طرفدارهای تیم مهمانو راه نمیدن و این برای بازی پرسپولیس از لحاضه روحی خیلی بد میشه.
امیدوارم مثله اون فصل دوباره تو آبادان پیروز از میدان در بیایم.
perspolis-9
07-28-2010, 02:05 AM
:shamshir:مثل همیشه(!) جنگنده میریم به ابادان.
Masoud
07-28-2010, 02:11 AM
اره بازیهای تو ابادان خیلی سخته.
ولی به نظرم چند روزی راجب همین بازی صحبت کنیم تا بعد برسیم به ابادان و سختی اونجا.
من که خیلی خوشحال شدم بردهای خیلی زیادی از پرسپولیس تو استادیوم دیدم ولی این یکی از اونهایی بود که بهم حال داد.
این رو بهتون بگم که تو راه برگشت هم پرسپولیسیهای تو ماشین به تراکتوریها میگفتن :
عیبی یوخ ....... عیبی یوخ
و واقعا عصبانی میشدن :4:
lionel messi 10
07-28-2010, 02:14 AM
اه!!
مسعود تو هم تو استادیوم بودی چرا با من هماهنگ نکردی که باهم بریم؟
عیبی نداره بازی بعدی تو تهران که با سایپا هستشو با هم میریم.
ok داش مسعود.
zamara
07-28-2010, 02:34 AM
فکر کنم بازی بعدیمون با نفت باشه تو آبادان که بازی خیلی سختیه.
و مثله همیشه طرفدارهای تیم مهمانو راه نمیدن و این برای بازی پرسپولیس از لحاضه روحی خیلی بد میشه.
امیدوارم مثله اون فصل دوباره تو آبادان پیروز از میدان در بیایم.
بازي بعدي ما با صباي قم در شهر قم است .
بازي با نفت آبادان در هفته چهارم و در شهر آبادان برگزار خواهد شد.
lionel messi 10
07-28-2010, 02:39 AM
مرسی عمو جان از اطلاع رسانیتون.
من واقعا فکر میکردم با آبادان بازی داریم پس بازی زیاد سختی نیست.
بازی بعدشم با سایپا هستش دیگه؟
rahim
07-28-2010, 02:43 AM
بازي با صبا مشكله ولي خوشحالم كه تو همين هفته هاي اول بايد بريم قم ...
كلا اگر امسال تيم تو تهران بتونه بيشترين امتيازها رابگيره ميشه به مساويهاي بيرونهم دل خوش كرد ...
Masoud
07-28-2010, 02:48 AM
با نفت و سایپا و استقلال و استیل اذین و راه اهن رفت و برگشت تو تهران بازی میکنیم و این خیلی خوبه به نظرم.
من که حقیقتش این تیم رو واقعا از اولین روز تمرینش گفتم تیم خوبیه الانم میگم حتی اگه امروز میباختیم هم میگفتم ولی در کل حتی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم.
یادتون نره بازی در برابر تراکتور خیلی خیلی خیلی سختر از تیمی مثل شهرداری هست و پرسپولیس امروز قابل قبول بود.....
zamara
07-28-2010, 02:48 AM
مرسی عمو جان از اطلاع رسانیتون.
من واقعا فکر میکردم با آبادان بازی داریم پس بازی زیاد سختی نیست.
بازی بعدشم با سایپا هستش دیگه؟
كاملا درسته و بازي هفته سوم پرسپوليس مقابل سايپا كرج است كه احتمالا اين بازي در كرج برگزار خواهد شد هر چند اين موضوع بسيار بعيد است .
براي اطلاع ار برنامه بازيهاي پرسپوليس و ساير تيم هاي ليگ برتر به تاپيك @برنامه كامل دهمین دوره لیگ برتر فوتبال ايران@ (http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=6198) مراجعه كنيد .
موفق باشيد
zamara
07-28-2010, 03:00 AM
با نفت و سایپا و استقلال و استیل اذین و راه اهن رفت و برگشت تو تهران بازی میکنیم و این خیلی خوبه به نظرم.
من که حقیقتش این تیم رو واقعا از اولین روز تمرینش گفتم تیم خوبیه الانم میگم حتی اگه امروز میباختیم هم میگفتم ولی در کل حتی بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم.
یادتون نره بازی در برابر تراکتور خیلی خیلی خیلی سختر از تیمی مثل شهرداری هست و پرسپولیس امروز قابل قبول بود.....
مسعود مثل اينكه عشق به دايي بد جوري جلوي چشمات رو گرفته !!
اتفاقا با اين همه تعريف و تمجيدي كه از اردو و يارگيري و غيره كه داشتيد من فكر ميكردم يك بازي بسيار خوبي از پرسپوليس ببينم اما اين بازي اون چيزي نبود كه نود و نه درصد هواداران انتظار داشتند و فقط عده كمي كه مثل شما فقط طرفدار دايي هستند فكر ميكنند بازي بسيار خوبي داشتيم .
اگه بازي خوبي رو بنمايش ميگذاشتند حداقل بايد به اين تراكتور كه اصلا در حد و اندازه تيم هاي ليگ برتر بازي نكرد 5 يا شش گل ميزدند .
جالبه حتي خود دايي هم نسبت به اين بازي اعتراض و از نتيجه بدست آمده راضي نبود و همچنين و خيلي از كارشناسان تاييد كردند بازي در خور نام پرسپوليس نبود، اما شما داري اينجوري آب و تابش ميدي !!!!!
البته اين رو بگم كه اين تيم در چند هفته آينده ميتونه خيلي خيلي بهتر عمل كنه و شرايط بازي رو بيشتر بدست بياره اما در مقابل تيم هاي ديگه هم به همين شرايط ميرسند و در كل فقط بازيها قشنگ تر ميشه و گرفتن نتيجه به تاكتيك مربيان بر ميگرده .
lionel messi 10
07-28-2010, 03:07 AM
همهء ما پرسپولیسی هستیم و تنها چیزی که برای ما مهم هست فقط فقط موفقیت پرسپولیس نه چیزه دیگه پس نباید واسهء ما فرقی داشته باشه دایی مربی یا کسه دیگه ای.
zamara
07-28-2010, 09:06 AM
پرسپوليس با يك گل به بهار رسيد
گل: غلامرضا رضايى(دقيقه ۴۶) براى تيم پرسپوليس
داور: مسعود مرادى
كمك ها: حسن كامرانى فر و حسين خانبان
اخطار: جلال اكبرى، كريم باقرى و غلامرضا رضايى(پرسپوليس) عرفان اولروم(تراكتورسازى)
ورزشگاه:آزادى
تماشاگر۴۰: هزار نفر
پرسپوليس
عليرضا حقيقى، عليرضا محمد، جلال اكبرى، عليرضا نورمحمدى، شيث رضايى، كريم باقرى از دقيقه ۶۵ تياگوفراگا محمد نورى از دقيقه ۸۹ سپهر حيدرى ، حميدرضا على عسكرى، مازيار زارع، هادى نوروزى از دقيقه ۷۳ مجتبى زارعى و غلامرضا رضايى
سرمربى: على دايى
تراكتورسازى
مهدى ثابتى، محمد نصرتى، مرتضى اسدى، عليرضا جليلى، مصطفى اكرامى، مهدى كيانى، مجتبى ترشيز، محمد حسن ابراهيمى، عرفان اولروم از دقيقه ۵۸ مسعود ابراهيم زاده، جاسم كرار از دقيقه ۶۲ مصطفى حقى پور، رسول خطيبى از دقيقه ۷۶ على عليزاده
سرمربى:فراز كمالوند
--------------------------------
در حاشيه ديدار پرسپوليس - تراكتور سازى
پرسپوليس با پيراهن جديد
بازيكنان تيم پرسپوليس بازى اول خود در ليگ دهم را با پيراهن هاى جديد آغاز كردند. اين پيراهن ها توسط شركت آل اسپورت تهيه شد و چند هفته قبل از آغاز ليگ در اختيار باشگاه پرسپوليس قرار گرفت.
اولين خطاها بر روى مدافعين ۲ طرف
بازى ۲ تيم پرسپوليس و تراكتورسازى در شرايطى برگزار شد كه هر ۲ خطاى تيم ها بر روى مدافعان يكديگر بود. اولين خطاى تراكتورسازى بر روى جلال اكبرى صورت گرفت و اولين خطاى پرسپوليس نيز بر روى محمد نصرتى مدافع تراكتورسازى انجام شد.
اولين حضور ثابت باقرى مقابل تراكتورسازى
كريم باقرى براى اولين بار در تركيب ثابت مقابل تيم تراكتورسازى به ميدان رفت. باقرى كه سابقه بازى در تيم تراكتورسازى تبريز را دارد، در چند سال اخير يا مقابل اين تيم بازى نمى كرد يا در نيمه دوم به ميدان مى رفت اما در اين بازى از ابتدا مقابل تيم شهرش به ميدان رفت.
پرتاب بطرى از سوى هواداران تراكتورسازى
هواداران تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز قبل از شروع مسابقه شروع به پرتاب بطرى به زمين كردند به طورى كه عكاسان كنار زمين مجبور شدند به داخل زمين بروند و سرانجام كمالوند نزديك آن ها آمد و از آن ها خواست تا اجازه دهند بازى آغاز شود.
كامرانى فر كمك داور اول
حسن كامرانى فر كمك داور بين المللى ايران در بازى پرسپوليس و تراكتورسازى را سوت زد. عنايت پيش از اين اعلام كرده بود كه فقط در بازى هاى حساس از كامرانى فر استفاده خواهد كرد.
Id كارت بر گردن مربيان ۲ تيم
كادرفنى هر ۲ تيم براى اولين بار در تاريخ فوتبال ايران id كارت خود را به گردن انداختند و با اين كارت ها بر روى نيمكت تيم خود نشستند.
اعتراض عجيب اولروم
در جريان بازى پرسپوليس و تراكتورسازى تبريز داور در يك صحنه سوت خود را به نشانه آفسايد به صدا درآورد اما اولروم بدون توجه به سوت وى به توپ ضربه زد و باعث شد تا مرادى كارت زردى را به وى نشان بدهد.
نكته جالب اين بود كه اولروم بعد از دريافت كارت زرد مى گفت صداى سوت داور را شنيده است. اين موضوع در حالى اتفاق افتاد كه استاديوم آنچنان شلوغ نبود؛ گويا وى هنوز در تب و تاب جام جهانى است و فكر مى كند كه «وو ووزلا» در استاديوم آزادى وجود دارد.
پل پيشگو در ورزشگاه آزادى
بعد از معروفيت پل، هشت پاى معروف آلمانى كه مسابقات نهايى جام جهانى را به درستى پيش بينى كرد، هواداران تبريزى عروسكى شبيه پل را درست كرده بودند كه اين هشت پاى تقلبى به تقليد از هشت پاى معروف آلمانى جام جهانى برد تراكتورسازى را پيش بينى كرده بود.
AM1NR3Z4
07-28-2010, 09:52 AM
البته عمو اسماعيل ديروز متاسفانه هماهنگي بين بازيكناي پرسپوليس و مخصوصا خط هافبكش كمتر ديده شد...
من خودم به شخصه فكر ميكنم كه با رفع مصدوميت اميرحسين فشنگچي ، تيم هجومي تر بشه...
ولي من نميدونم چرا علي دايي اينقدر به علي عسگري اعتقاد داره...
آخه هنوز بادامكي بعضي مواقع بهتر ميتونه براي پرسپوليس ظاهر بشه...
فك كنم كه با اومدن فشنگچي ، علي عسگري نيمكت نشين شه...
فقط اميدوارم كادر فني تيم حتما بازي ديروز رو بررسي كنيد و نقاط ضعف و قوت خودشون رو شناسايي كنن.
:گل:
Tifusi
07-28-2010, 12:39 PM
برد با ارزش پرسپولیس و شروع خوبشو به همگی سرخ دلان ارتش سرخ تبریک میگم
به امید پیروزی های پیاپی بازی های بهتر و ... قهرمانی:گل:
Masoud
07-28-2010, 01:15 PM
اقا اسماعیل بازی اول بود و همه تیمها خیلی سنگینن.
من گفتم بازی رو نیم - هیچ هم ببریم راضیم حالا که یک هیچ بردیم.
بازی به نظرم واسه بازی اول خوب بود و واقعا بازی ای که این همه تماشاچی جنجالی داشته به نظرتون باید خیلی راحت 5-6 تا میزدیم تو اون جووووی که واقعا وحشتناک بود ؟
خلاصه من تراکتور رو اگه تو رده های اخر تیم های اول ندونم بهترین تیم درجه دو لیگ میدونم.
به نظرم بازی سختی بود و شما نباید از این اول بردها رو لوس کنید !!!!
Hojat
07-28-2010, 01:18 PM
بجا مانده از بازی امروز: تراکتور اخلاق را هم باخت
هنوز دقایقی به آغاز مسابقه پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز مانده بود که کریم باقری مرد افسانه ای فوتبال ایران به رسم ادب به سمت جایگاه معدود هواداران تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی رفت تا به مردم زادگاهش ادای دین کند.
تراکتوری ها به جرم حضور باقری در ترکیب پرسپولیس با استفاده از انواع و اقسام الفاظ رکیک کاپیتان افسانه ای پرسپولیس و هافبک سابق تیم ملی فوبتال کشورمان را به باد ناسزا گرفتند.
این اما پایان کار نبود. هواداران سفیدپوش تراکتورسازی با پرتاب بطری های آب به سمت خبرنگاران و عکاسانی که پشت دروازه این تیم تجمع کرده بودند موجب تاخیر یک دقیقه ای در آغاز این مسابقه شدند.
این در حالی بود که فراز کمالوند سرمربی تراکتور مقابل جایگاه طرفداران تیمش حاضر شد و خواستار توقف فحاشی و پرتاب اشیا به داخل زمین شد. با این حال تا پایان مسابقه تراکتوری ها به این رویه ادامه دادند.
شدت پرتاب این اشیا به حدی بود که به گفته گزارشگر سیما مسئولان برگزاری مسابقه چندین بار اقدام به پاکسازی پیست دو و میدانی ورزشگاه آزادی کردند اما هواداران تراکتورسازی همچنان به رویه خود ادامه دادند.
در تمام لحظاتی از مسابقه که کریم باقری صاحب توپ می شد فحاشی هواداران تراکتور شدت می گرفت تا جایی که پرسپولیسی ها از این شرایط به ستوه آمدند و کاپیتان محبوب خود را به شدت تشویق کردند.
در حالی که نیمی از زمان مسابقه سپری شده بود و پرسپولیس با تک گل غلامرضا رضایی از حریف خود پیش بود شدت فحاشی به قدری زیاد شد که مسئولان رسانه ملی اقدام به قطع صدای ورزشگاه آزادی کردند تا پیمان یوسفی از استودیو فوتبال برتر میزبان فوتبالدوستان باشد.
هر چند مجری برنامه در ابتدا بارها نقص فنی را علت قطع صدای ورزشگاه آزادی عنوان می کرد اما در واپسین دقایق لب به اعتراف گشود و شدت فحاشی ها را دلیل قطع شدن صدای گزارشگر بازی دانست.
10 دقیقه به پایان مسابقه باقی مانده بود که تصاویر تلویزیونی شکستن صندلی های ورزشگاه آزادی از سوی هواداران تراکتورسازی و پرتاب آن ها به سمت زمین مسابقه را به تصویر کشیدند.
پس از سوت مسعود مرادی به نشانه پایان بازی و پیروزی یک بر صفر پرسپولیس که به معنای تمدید حسرت 17 ساله هوادران تبریزی برای شکست پرسپولیس بود، هواداران خشمگین تراکتورسازی که علاوه بر نتیجه مسابقه همچون فصل گذشته اخلاق را هم به حریفش واگذار کرده بودند، اقدام به آتش زدن صندلی های ورزشگاه آزادی نمودند تا جایی که برای خاموش شدن بخشی از آتش ؛ماموران آتش نشانی وارد عمل شدند!
سایت های منتسب به باشگاه تراکتورسازی در حالی از صبح امروز اقدام به شانتاژ خبری می کردند که تنها 8 هزار نفر از هواداران تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی حضور داشتند.
با این وجود شدت خسارت وارده از سوی این جماعت اندک به قدری بود که مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال را به واکنش واداشت و خواستار اشد مجازات برای هواداران خاطی تبریزی شد.
مدیر روابط عمومی مجموعه ورزشی آزادی با ابراز تعجب از شکسته شدن صندلی های "نشکن" ورزشگاه آزادی توسط تبریزی ها تمامی خسارت های بازی پرسپولیس و تراکتورسازی را متوجه هواداران تیم مهمان دانست و اعلام کرد مسئولان نیروی انتظامی و مدیریت ورزشگاه آزادی گزارش خود را در این خصوص به کمیته انضباطی ارائه خواهند کرد.
این اتفاقات در حالی صورت می گیرد که در جریان برگزاری دیدار برگشت پرسپولیس و تراکتورسازی در ورزشگاه یادگار امام تبریز و مسابقه رفت فینال جام حذفی مابین پرسپولیس و فولاد گستر در همان ورزشگاه شاهد سر دادن شعارهای قومیتی، پرتاب سنگ و نارنجک به زمین مسابقه و سایر موارد بودیم که در آن زمان با عدم برخورد قاطعانه فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی مواجه شد.
اهمال مسئولان ذیربط در برخورد به موقع با اینگونه تخلفات نتیجه ای جز برخورد اسفناک هواداران تراکتورسازی در هفته نخست لیگ دهم آنهم در شرایطی که آن ها مهمان پرسپولیس بودند، نداشت. اتفاقات بازی روز سه شنبه تنها یک پیام داشت و آنهم ضرورت برخورد قاطعانه با هواداران تراکتورسازی تبریز...
Tifusi
07-28-2010, 01:19 PM
به نظرم در مورد اتفاقات حاشیه ای که بخوایم صحبت کنیم باید بگیم ((طرفداران تراکتور)) نه ((تبریزیها)) چون اینا 180 درجه با هم توفیر دارن
واقعا حال و حوصله ی حرف زدن در موردشو ندارم
فقط دلم میخواد بخونم و عکسای کاملابدون شرح رو ببینم و یه پوزخند بیارم گوشه لبم
g.hoseyn
07-28-2010, 01:21 PM
حسين جان چرا شماها از واقعيت فرار ميكنيد !؟
خب چه دليلي داشت كه تماشاگران تراكتور اينگونه زشت و غير حرفه اي رفتار بكنند ، اون هم قبل از بازي !
چرا بايد به كريم باقري توهين بكنند ؟ اينكار اونا يعني چي ؟
چرا شماها به جاي تمركز كردن بر روي بازي بيشتر به مسايل حاشيه اي و مسايل قوميتي زوم ميكنيد ؟
چرا انتظار داريد كريم باقري حتما بايد در تراكتور بازي كنه ؟ فكر نميكنيد اين انتظارتون كمي كه چه عرض كنم ، بيش از حد غير عقلانيه ؟
چون كريم نميخواد توي تراكتور بازي كنه بايد مورد توهين و بي احترامي قرار بگيره ؟
اين دليل نميشه كه چون كريم تبريزيه و يك فصل توي تراكتور بازي كرده حتما بايد هميشه در همون تيم باقي بمونه .
فحش و ناسزا و بي احترامي همه و همه اول از ناحيه تماشاگر نماهاي تبريزي شروع شده و انتظار نداشته باشيد كه تماشاگران پرسپوليس در مقابل فحاشي و توهين طرفداران تراكتور ساكت بمونند و براشون به به و چه چه كنند.
در ضمن شما چرا هر اتفاقي ميوفته فورا پاي اسماعيل بيگي رو وسط ميكشيد ؟ و بلافصله اونو به سر من ميزنيد ؟
چرا به ليدر هاي تراكتور كه به اندازه سر سوزن از ادب و شعور بويي نبردند و با هدايت تماشاگران براي فحاشي و بي احترامي اون هم در مقابل دوربين و بلند گوي هاي صدا و سيما كه كل ايران و از طريق جام جم ، كل جهان در حال پوشش دادن هست ، چيزي نميگي و كار زشت اونا مورد تاييدتون هم هست ؟
چرا به آدرس غلطي كه چند تا از همشهري هاي خودت از استاديوم دادند فورا ايمان مياريد اما به خبر هاي خبرگزاري هاي مختلف ايران كه كاملا بي طرفانه و واقعيت رو نوشتند ، اصلا توجه نميكنيد ؟
من هم كساني رو داشتم كه در استاديوم بودندو ميتونم با اطمينان بگويم كه به هيچ عنوان تماشاگران پرسپوليس به هيچ عنوان توهيني به قوميت قومي ندادند و اين حرف ها فقط توجيهي براي سرپوش گذاشتن بر روي رفتار زشت و زننده خودشون بوده و متاسفانه گويا شما ها اين مسئله قوميتي رو دست آويزي براي ايجاد تنش و تفرقه و كرديد ! در صورتي كه اصلا و ابدا چنيني مسايلي در بين نيست و اينها فقط ساخته و پرداخته ذهن بيمار اون عده افراد منافق و تفرقه اندازي كه منافع خودشون رو در اينكارها ميبينند .
من شایدازواقعیت فرارکنم اما شما متاسفانه چشمتونو رو واقعیت می بندین
والله بلندگوهای صداوسیما که سمت هوادارای پرسپولیس بود وفقطم ک ک می شنیدیم
ضمنا آقا اسماعیل شعار عرعر نشنیدین شما که میگین هرچی پیش میاد من قومیتیش می کنم
تبریز پاره پاره .....هم که می گفتن
شما هم چشاتونو بستین هم گوشاتونو گرفتین
من برادرزادم استادیوم بود و ازساعت 12 هم اونجا بودن بعدا کاملتربراتون توضیحاتشو می نویسم
من اصلا کار هوادارامون رو تایید نمی کنم اما پرتاب بطری و شکوندن صندلی خیلی با توهین به قومیت افراد وشهر فرق میکنه
Masoud
07-28-2010, 01:41 PM
حسین خان منم تو استادیوم بودم.
درسته صدای عر عر نمیادو نمیدونم تهران عروسیه و بود ولی تراکتوری ها واقعا بی ادبی کردن.
همون اول بازی که اون طوری عکاسها رو با ساندیس های پر از اب زدن به نظر من بازی تموم شده بود و دیگه نتیجه مهم نبود !!!!
ولی قبول کن خیلی از تراکتوری ها دنبال چیزه دیگه ای تو استادیومم نه فوتبال.
بازی شهرداری هم که دیدی دقیقه 60 نصفه استادیوم رفتن !
RED STORM
07-28-2010, 02:28 PM
تبریک بابت برد!
3تا تیم رو پرسپولیس باید تحت هر شرایطی ببره!
استقلال و سپاهان و تراکتور!
ولی تیم سنگین بازی میکرد به نظرم!
کریم باقری این فصل به نظر بدجور قراره بره رو اعصاب!
Masoud
07-28-2010, 02:36 PM
راجب کریم منم نظرم همینه.
اخه چرا موقعی که تو بازی با سپاهان رویایی قهرمان شدیم یا فصل پیش تو حذفی خداحافظی نکرد ؟ کریم رو همه دوست دارن خدا کنه طوری نشه همه اه و اووهشون در بیاد.
دیروز که نیمه اول من خیلی ها رو دیدم میگفتن ........
AM1NR3Z4
07-28-2010, 02:41 PM
كريم باقري با اون قيچي برگردوني كه زد نشون داد كه ديگه تاريخ انقضاش داره تموم ميشه...:4:
اون توپ 100 درصدي هم كه به فنا داد بماند...
تو اخبار نوشته بود به مدت 2 هفته مصدوم شده...
اين فصلي خدافظي نكنه خدايي فصل بعد براش بد ميشه...
آخه سنش زياده و حق داره كه نتونه مثه سابق بازي كنه...:گل:
g.hoseyn
07-28-2010, 02:44 PM
حسین خان منم تو استادیوم بودم.
درسته صدای عر عر نمیادو نمیدونم تهران عروسیه و بود ولی تراکتوری ها واقعا بی ادبی کردن.
همون اول بازی که اون طوری عکاسها رو با ساندیس های پر از اب زدن به نظر من بازی تموم شده بود و دیگه نتیجه مهم نبود !!!!
ولی قبول کن خیلی از تراکتوری ها دنبال چیزه دیگه ای تو استادیومم نه فوتبال.
بازی شهرداری هم که دیدی دقیقه 60 نصفه استادیوم رفتن !
من بی ادبی هوادارای خودمون روتوبازی قبلی قبول دارم اما قبول کن که جواب اون کارا توهین به قومیت افراد نیست ضمنا پرسپولیسی هام تو گرم کردن تیمها اولروم رو با ساندیس زده بودن
ضمنا درمورد اون هوادارای مد نظر شما که توتبریز 20-30%اما شهرهای دیگه بیش از50%هستن که من خودم دوست ندارم اونا اصلا به استادیوم بیان
Masoud
07-28-2010, 02:52 PM
راستش من نمیدونم چطوری میگی 50% هست....تو اهواز و شیراز همیشه میدیدم وقتی تیمشون هرچند تا بیشتر میخورد میشستن و اخر بازی گریه میکردن و از مسئولین کمک میخواستن خیلی کم مثل تبریز دیدم که یهو اون طوری پاشن برن !
یه چیز دیگه اینکه من تازه الان با داداشم صحبت کردم فهمیدم شما هی میگید صدا رو قطع کردن صدا رو قطع کردن قضیه چی بوده ..... من فکر کردم مثل همیشه که صدای میکروفون های دور زمین رو قطع میکنن و فقط صدای گزارش گر میاد بوده ولی انگاری اینبار عمق فاجعه زیادتر بوده یا میکروفون ها قویتر شده.
یه چیز دیگه هم اینکه به نظر من چند سال دیگه با این وضع و با این سرعتی که شما دارید پیش میرید یه بحث مثل بارسلونا و کاتالان رو بندازید وسط !!!!!چیزی الانم یه سری از ترکها میگن !
g.hoseyn
07-28-2010, 03:38 PM
منظورم 50%هوادارای تبریز تو شهرهای دیگه یعنی وقتی تراکتور میهمانه
ضمنا شهرداری هیچ وقت برا هوادارا تراکتورنمیشه من جمله خودمن
اینجا عمق فاجعه خیلی بالاترازکاتالانه چون کاتالان تقریبا یه منطقه خودمختارهستش وفقط تویه سری مسائل زیرپرچم اسپانیاست اما اینجا چی !؟
توایران آموزشگاه به همه زبانهای دنیا میتونی بزنی اما اجازه آموزشگاه به زبان ترکی آزربایجانی نمی دن برا صداوسیمای استانی بخشنامه بفرستن که حق ندارین برنامه کودک به زبان ترکی اجرا کنین وبچه 5-6 سال که زبان مادریش ترکیه باید بشینه برنامه فارسی ببینه که هیچی ازش نمی فهمه
متاسفانه اینجا جاش نیست اما حرف زیاد برا گفتن
zamara
07-28-2010, 05:25 PM
من شایدازواقعیت فرارکنم اما شما متاسفانه چشمتونو رو واقعیت می بندین
والله بلندگوهای صداوسیما که سمت هوادارای پرسپولیس بود وفقطم ک ک می شنیدیم
ضمنا آقا اسماعیل شعار عرعر نشنیدین شما که میگین هرچی پیش میاد من قومیتیش می کنم
تبریز پاره پاره .....هم که می گفتن
شما هم چشاتونو بستین هم گوشاتونو گرفتین
من برادرزادم استادیوم بود و ازساعت 12 هم اونجا بودن بعدا کاملتربراتون توضیحاتشو می نویسم
من اصلا کار هوادارامون رو تایید نمی کنم اما پرتاب بطری و شکوندن صندلی خیلی با توهین به قومیت افراد وشهر فرق میکنه
اول سلام
ببينيد حسين آقا من و امثال من چشممون رو بر روي واقعيت نبستيم و اتفاقا دقيقا داريم واقعيت و نتيجه اينكارهاي شما رو در آينده پيش بيني ميكنيم و مي بينيم .
كجاي دنيا رفتارهاي شما رو انجام ميدن ؟ شما چرا از فوتبال داريد خودتون رو به سمت اجنبي ها و بيگانه ها سوق ميديد ؟ مگه شماها ايراني نيستيد؟ مگه خون ايراني توي رگ هاي شما ها نيست؟
اين چه شعار مسخره و احمقانه اي است كه از جانب هواداران تراكتور سر داده ميشده ؟
(تبریز ماکو آنکارا - ما کجا فارس ها کجا)
شماها اصلا معني و مفهوم اين شعار رو ميدونيد ؟ از كي تا حالا شما ديگه ايراني نيستيد و خودتون رو متعلق به كشور بيگانه اي مثل تركيه ميدونيد؟ اين يعني وطن فروشي ، يعني خيانت به كيان و مرز و بوم اين سرزمين ، اين يعني پستي و رذالت ، شما معني اين حرف و شعار رو واقعا ميدونيد ؟ من مطمئن هستم كه نميدونيد ، يعني اگه بدونيد و عمدا و از روي آگاهي اين شعار رو سر ميديد ،بخداي واحد قسم كه شرف نداريد .
اين ما هستيم كه مسايل قوميتي رو پيش ميكشيم يا شماها با اين شعارهاي دشمن شاد كن ؟
شما انتظار داري بياييد و در استاديوم آزادي پايتخت كشور بزرگ ايران بزرگ، شعار هاي اينچنيني بدهيد و بعد ما هم ساكت بنشينيم و براي شماها كف بزنيم ؟ جزاي اون عده افراد معلوم الحال كه اين شعارها رو ميدادند به جز مرگ هيچ چيز ديگري نيست چرا كه اين يعني خيانت به ايران ، خيانت به مردم و سرزمين كهن ايران ، خيانت به خون شهيدان هشت سال دفاع مقدس كه براي حفظ كيان اين مرز و بوم به خاك و خون كشيده شده اند ، شماها چطور انتظار داريد ما ساكت بنشينيم ؟
صدام با اون دبدبه و كب كبه و حمايت ابر قدرت ها و كشورهاي عربي مزدور نتونست كوچكترين آسيبي به كشور برسونه و مردم عيور ايران چنان سيلي به او زدند كه تاريخ عراق اون هيچوقت فراموش نميكنه ، اونوقت يك عده بچه سوسول غرب زده و لاابلي كه ميخوان ايران هم مثل بعضي كشورهاي غربي ، همه آداب و سنت ديرينه و اسلامي خودش رو زير پا بزاره و نميكنه ، خودشون رو از ايران جدا ميدونند و فكر كردند كه سرزمين بزرگ آذربايجان از سر راه پيدا شده كه اين شعار مسخره و احمقانه رو سر ميدن ،
به جاي اينكارها و اين حرف ها و شعار ها بريد و بفكر درست بازي كردن و جوانمردانه بازي كردن باشيد و اگر هم باختيد مثل يك مرد سرتون رو بالا بگيريد و با افتخار بگيد كه باختيم .
نه اينكه بياييد و اينگونه آشوب به پا كنيد و بعد براي توجيه كار خودتون اونو به مسايل قوميتي ربط بديد ؟
اين مسئله قوميتي به هيچ عنوان صحت نداره و مطرح كردن اون فقط به فقط براي پيشبرد اهداف از پيش تعيين شده دشمنان ايران و آذربايجانه كه در حال حاضر دارن به نحو احسن از شما ها كه واقعا ساده هستيد ، سوء استفاده ميكنند . متاسفم كه گول دشمنان ايران رو داريد ميخوريد و اصلا متوجه نيستيد كه داريد چكار ميكنيد .
g.hoseyn
07-28-2010, 05:45 PM
علیک سلام
آقا اسماعیل
اگه از ایرانی منظورت اون کسیکه تو کوچه وخیابون وهزارجای دیگه مثل استادیوم به من ترک خر بگه نه هموطنم نه چیزی اگرم اون زبون نفهم ایرانیه من ایرانی نیستم
الان تو این مملکت خیلی ها اجنبین زمان جنگ وبدبختی هموطنیم الان اجنبی بهتره منم یکی ازهمون اجنبیا باشم تا نون به نرخ روز خورایی مثل رفیقت
ما متعلق به هیچ کشوری خارجی نیستیم اما اگه قرار باشه بین کسی که همه دنیا بهش احترام می زارن واونم به من احترام می زاره با کساییکه به من ترک خر می گن یکی رو انتخاب کنم قطعا اولی رو انتخاب می کنم
یه سئوال دارم دیروز تو آزادی پرسپولیسی ها به ترکها توهین کردن یانه؟
این دشمنای ایرانم بگو کیاست؟
zamara
07-28-2010, 06:20 PM
آقاي حسين آقاي عزيز :
اگر توي كوچه و محله چند تا دوست از سر شوخي و كل كل اينگونه صحبت ها رو در بين همديگه رد و بدل ميكنن دليل نميشه ما بخواهيم همه تماميت ارضي و شرف و آبروي خودمون رو بفروشيم و به سمت تركيه اجنبي بريم .
آيا اينگونه صحبت هاي بقول خودت كوچه بازاري رو شما از زبان مسئولين و صدا و سيما و غيره هم شنيده ايد ، مسلما هرگز نشنيده ايد ، بنابر اين اين صحبت ها واقعي نيست و بايد آن را در بين خودتان در همان كوچه و بازار حل و فصل كنيد نه در مكاني كه ميليون ها ايراني و خارجي نظاره گر ان هستند .
ديروز هيچيك از ليدرها و تماشاگران پرسپوليس شعار( خيلي عذر ميخوام ، ببخشيد تو رو خدا)ترك خر رو سر نميدادند و فقط پاسخگوي شعار هواداران تراكتور رو ميدادند .
تنها شعار هواداران پرسپوليس در واكنش به رفتار و شعار هاي تند طرفداران تراكتور هموني بود كه مسعود گفت ، در صورتي كه اگر آنها تند نميرفتند هيچوقت تماشاگران پرسپوليس چنين رفتاري از خودشون نشون نميدادند .
مگر نه اينكه همون اول حضور طرفداران دو تيم در استاديوم ، مسئولان و تماشاگران و ليدرهاي پرسپوليس با شربت و شيريني و شكلات از همشهريان شما پذيرايي كردند ؟ عكسش هم موجوده :
http://img4u.net/images/tdj7fghj48wvb2w3jvu2.jpg
با اين اوصاف مگه اونا مرض دارند كه بخوان با شماها كل كل بي مورد بكنند ؟
اگه از ایرانی منظورت اون کسیکه تو کوچه وخیابون وهزارجای دیگه مثل استادیوم به من ترک خر بگه نه هموطنم نه چیزی اگرم اون زبون نفهم ایرانیه من ایرانی نیستم
الان تو این مملکت خیلی ها اجنبین زمان جنگ وبدبختی هموطنیم الان اجنبی بهتره منم یکی ازهمون اجنبیا باشم تا نون به نرخ روز خورایی مثل رفیقت
اين حرف از شما كه يك انسان فهميده و عاقل هستيد واقعا بعيد بود حسين آقا !!
يعني اگر دشمن بيايد و به شما محبت ظاهري بكند و كمي هم به شما شكلات و شيريني بدهد و از كلمات فريبنده و به اصطلاح مودبانه استفاده بكنه ، شما اونو به هموطن و مردم آب و خاك و سرزمين خودت ترجيح ميدي !؟ يعني واقعا سطح فكر شما رو من بايد در اين حد ببينم حسين آقا !؟
ولي من بر عكش شما ، حاضرم بدترين توهين ها و الفاظ رو از هموطنم بشنوم و حتي روزي صد بار از يك ايراني تازيانه بخورم اما لحظه اي حتي يك لبخند به بيگانه نزنم چه برسه به اينكه بخوام به سمت او برم ، كه اگر ميخواستم اينچنين باشم ، 8 سال عمر خودم رو توي چبهه ها سپري نميكردم .
اين صحبت ها و اين برخورد ها در كوچه و خيابون به مشابه سيلي پدر است و رفتار مهربانانه بيگانگان هم به مانند شكلاتي است كه يك دزد و جنايتكار براي گمراهي شما بدستتان ميدهد است .
حالا خودت فكر كن كداميك بهتر است .
rahim
07-28-2010, 07:04 PM
شايد اين بحثي كه بخوام بكنم جاش اينجا نباشه ولي حالا كه بحث به اينجا كشيده شد بدنيست بگم ..
در مورد قوميتها .سالهاست كه داره شعار داده ميشه اما كسي نيست كه رسيدگي كنه ..
از جنوب كه شروع كنيم سالهاست دارند براي عربها ولرها جك مي سازند ودستاويز قرارشون ميدن ..كردها مشكل معاش وامكانات دارند از همه بدتر زابل سني هست كه .........بهتره بگذريم ...
اما يك نكته ظاهرا اون بحث قوميتها واون فشاري كه روشون بوده مثل يك بادكنكي بوده كه الان پرپره ودر حال انفجار..نسل جديد ديگه مثل سابق تو خودش فرو نمي خوره جوان امروز طغيان گر وعصيانگر تر شده وواكنشهاي نشون ميده كه اگر فكري به حالش نشه فردا واقعا دير خواهد بود ...
يك نكته در مورد تركها ..زمان جنگ تو خوزستان ما خيلي چيزها در مورد خيانتها ميشنديم ..مثل خيانت هويزه و....واز نظر ما اونها يعني هم زبانان عراق خيانتكار بودند هميشه از نظر خودم تركها وكردها رو وطن پرست مي دانستم .حتي دوستام هم چند تايشون كرد هستند ...اما الان كه بزرگتر شدم واقعيت رو بهتر درك ولمس مي كنم .. خيانتي كه امثال رجوي وغيره كردند هيچ وقت اعراب نكردند ....از نظر من كه باشون زندگي ميكنم ..اونها هم علاوه بر مسئله قوميت ..دارند از همون جريان تفاوتها وتبعيضها مي رنجنند ..لرها هم همينجور حالا ما بختياريها هم تو همين منطقه خودمان مورد استهزا قرار ميگيريم كه اين زياد جدي نيست ولي وقتي مسئله اي ملي شد ودر تمام كشور مطرح ومورد تمسخر قرار گرفت اونوقت ميشه نگران بود ....
الان فشارهاي بيرون كم نيستند كه شكاف قوميتي رو باز تر بازتر كنند .... ومتاسفانه ما خودمان بيشتر در اين امر كمكشون مي كينم از مسئولين متولي امر بگير تا من نوعي ...........
من نمي دونم تراكتوري كه قبل از سقوط اين موارد رو نداشت در زمان بر گشت چرا اينجور متحول شد كه اهداف قومي خودش رو در فوتبال دنبال مي كنه ...
به نظرتون عوامل خارجي بودند ... نه خود مسئولين ايراني استارت اين كار رو زدند وقتي مديري به همراه عواملي براي ايجاد جوي عظيم و....... دست به هر كاري بزنند تا بتوانند 70 هزار نفر رو بيارن استاديوم براييك بازي پلي اف ...به نظرتون ازچه چيزي استفاده مي كنند ودست رو چه جاهايي ميزارند تا جمعيت رو همراه خودشان كنند ....... طوري كه ديگه كنترل اين جريان از دستشون خارج شده .....
به راستي مقصر اين جريانها كيست ..وبه نظرتون فقط محدود به تراختور وتركها خواهدماند .؟؟؟؟
g.hoseyn
07-28-2010, 07:16 PM
آقااسماعیل عزیز
شعار صدای عرعرنمیاد صدای ترک درنمیاد یعنی چی؟این شعارباترک خر چه فرقی میکنه!؟
من مثل شما فکر نمی کنم وکسیکه به قومیت من توهین کنه یعنی به پدرومادرم خواهروبرادرم توهین میکنه برامم فرقی نمیکنه که خارجی باشه یا داخلی یا حتی نزدیکترین دوستم
فرقیم نمیکنه شوخی باشه یا جدی !اصلا کسی که من نمی شناسمش چه حقی به خودش میده بامن شوخی کنه !؟
توتبریز وآذربایجان هم کسی نیست که بخواد ازایران جدابشه وبااین دوکشور کشورجدیدی تشکیل بده که این حرف فقط شبیه یه جوک
اما اینم بدونین که اگر کشورآذربایجان مردمش برا شما اجنبیه برامن اینجوری نیست چون شخصا بنده خونواده مادریم اصلیتشون برمی گرده به همون منطقه(باکو) وتوآذربایجان ایران خیلیها شرایط مشابه منودارن
همونطورکه شما آینده رو می بینی بنده هم یه چیزایی می بینم وبه شما قول می دم ایران در کمتر از 20-30 سال آینده به چند کشور کوچک تقسیم میشه مگراینکه حکومت بصورت فدرال یا همون ایالتی تغییرپیداکنه که از این مسئله جلوگیری میکنه
zamara
07-28-2010, 07:31 PM
شما قول می دم ایران در کمتر از 20-30 سال آینده به چند کشور کوچک تقسیم میشه مگراینکه حکومت بصورت فدرال یا همون ایالتی تغییرپیداکنه که از این مسئله جلوگیری میکنه:24::24::24::24:
اين ضرب المثل رو شنيدي ؟
شتر در خواب بيند پنبه دانه ... گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه
حالا حكايت شماست.
ديگه كافيه و اين بحث مسخره رو تمومش كنيد .
كساني كه مسئول جلوگيري از اينكار هستند خودشون دارند كارهاي اوليه رو انجام ميدن و نيازي نيست كه من و امثال من بياييم و اينجا خودمون رو حرص بديم.
درود بر پرسپوليس و ايرانيان وطن پرست
g.hoseyn
07-28-2010, 07:32 PM
رحیم جون منظورت ازخیانتو نفهمیدم یعنی ترکها خیانت کردن!؟
ضمنا آقااسماعیل عزیز من مسئولان حال حاضرکشورمون وصداوسیماشونو 2زارقبول ندارم اما نمونه صداوسیماشو گفتم که بخشنامه براشبکه استانی فرستادن که حق پخش برنامه کودک به زبان ترکی رو ندارن الان تو متوحش ترین کشورها به زبان مادری دیگران احترام میزارن الا اینجا
g.hoseyn
07-28-2010, 07:37 PM
كساني كه مسئول جلوگيري از اينكار هستند خودشون دارند كارهاي اوليه رو انجام ميدن و نيازي نيست كه من و امثال من بياييم و اينجا خودمون رو حرص بديم.
آره منظورتون از مسئولان جلوگیری همون چماق به دستاست
متاسفم که شما اصلا مطلب منو نخوندین
یه لحظه شبیه خیلی ازمسئولین که طاقت شنیدن حرف حق ندارنو عمل کردین
rahim
07-28-2010, 07:38 PM
رحیم جون منظورت ازخیانتو نفهمیدم یعنی ترکها خیانت کردن!؟
ضمنا آقااسماعیل عزیز من مسئولان حال حاضرکشورمون وصداوسیماشونو 2زارقبول ندارم اما نمونه صداوسیماشو گفتم که بخشنامه براشبکه استانی فرستادن که حق پخش برنامه کودک به زبان ترکی رو ندارن الان تو متوحش ترین کشورها به زبان مادری دیگران احترام میزارن الا اینجا
نه حسين جان ..منظورم همون ساكنين شهرهاي لب مرز خوزستان بود ..گروهي مقاومت ميكردند ..گروهي بي تفاوت وگروهي خيانت ميكردند ..مثال واضحش شهر هويزه بود كه دودستي شهر تقديم عراقي ها كردند ولي چوبش رو خوردند .........
پيشنهاد ميدم بحثها رو بره تو پروفايل وپيام خوصصي .....
Masoud
07-28-2010, 07:39 PM
به نظرم بیشتر راجب فوتبال دیروز صحبت کنیم بهتر از این مسائل هست.
من هم با حرفهای اقا اسماعیل موافقم هم با قسمت توهین ایرانی و خارجی با حسین خان.
ولی با حرف رحیم بیشتر موافقم که مسئولین تبریزی فوتبال رو بهونه کردن تا بتونن حرفهاشون رو به گوش دولت برسونن.
ولی واقعا دیروز یه جوو بدی تو استادیوم بود .... یه جوی که بوی دعوا میداد ... من سنی ندارم ولی خیلی از روزهای عمرم رو تو استادیوم بودم ولی بازی دیروز از دربی هم خیلی بدتر بود چون احتمال میدادی هر لحظه یه جنگ بر پا شه.
خدا کنه این وضع درست شه به نظر منم تراکتور راه درستی رو پیش نگرفته.
mohsen.8
07-28-2010, 10:34 PM
کمیته ی انضباطی هم تراکتور رو 2 جلسه محروم کرد ما رو یک جلسه
جای تاسف داره . حتما ترسیدن از تراکتوری ها که فقط 2 جلسه محرومشون کردن
چیکار باید میکردن که نکردن نمیدونم
AM1NR3Z4
07-28-2010, 10:45 PM
متاسفانه 30 ميليون جريمه شديم و 1 جلسه هم محروم از تماشاگر!
واقعا متاسفم براي اونايي كه ادعاشون زياده اما به قول معروف طبل توخالي هستن..
اما براي من جاي سوال داره كه وقتي دور هم جمع ميشن تا جريمه ببرن چرا تمام جوانب در نظر گرفته نميشه!
آخه اختلاف كارهاي تماشاگران پرسپوليس و تراكتور فقط به يك جلسه محروميت بيشتر بود؟!
g.hoseyn
07-28-2010, 10:52 PM
مگر نه اينكه همون اول حضور طرفداران دو تيم در استاديوم ، مسئولان و تماشاگران و ليدرهاي پرسپوليس با شربت و شيريني و شكلات از همشهريان شما پذيرايي كردند ؟ عكسش هم موجوده :
http://img4u.net/images/tdj7fghj48wvb2w3jvu2.jpg
اين قضيه هيچ ربطي به باشگاه پرسپوليس نداشت وباشگاه فرهنگي وورزشي سايپا بانيش بوده
g.hoseyn
07-28-2010, 10:56 PM
30ميليون جريمه ماله تراكتوربود جريمه پرسپوليس فكركنم كمتربود
راستي سپاهان تو اون بازي قضيه چشم سربازاحمدي چندجلسه محروم شد!؟اينا بخاطراين مي پرسم كه تاج همچين با آب وتاب مي گفت كه تماشاگراي دوتيم فلان وبهمان....
mohsen.8
07-28-2010, 11:03 PM
سپاهان 5 امتیاز ازش کم شد ولی مثل اینکه بعد شد 3 امتیاز
ولی حسن قبول کن دو جلسه خیلی نامردی بود باید حداقل 5 6 جلسه محرومتون میکردن
فجش دادن- آتیش زدن- بطری پرت کردن- عکاسان رو مصدوم کردن- صندلی شکوندن فقط کسی رو نکشتن
این همه بی فرهنگی باید دو جلسه محرومیت داشته باشه؟ انصافا نامردی هست
Seventy One
07-28-2010, 11:03 PM
پر هوادارترین تیم آسیا باید 30 هزاد تا هوادار براش بیاد فقط؟
تراکتور هم که همه چی رو باخت واقعا تعجب کردم با این رفتارشون
خب ما چون مطمئنیم تیممون میبره دیگه به خودمون زحمت نمیدیم بریم ورزشگاه :4:
از همون خونه پای تلوزیون دعاگوی تیم محبوبمون هستیم :8:
بازي بعدي ما با صباي قم در شهر قم است .
بازي با نفت آبادان در هفته چهارم و در شهر آبادان برگزار خواهد شد.
از بین این بازیا بازی تو ابادان واقعا سخته !!! هر چند که زمان قطبی اولین بازیمونو تو ابادان انجام دادیم و بردیم :6: امیدوارم از صبا و نفت هم 6 امتیاز ممکن رو بگیریم :rose:
كه احتمالا اين بازي در كرج برگزار خواهد شد هر چند اين موضوع بسيار بعيد است .
کرج ؟!! :kesh: خدانکنه ! :gamm: چطور شد که همچین شد ؟!
mohsen.8
07-28-2010, 11:04 PM
اون وقت میگن فدراسیون هوای تیم های پرسپولیس و استقلال رو داره
دیگه این آخر تخفیف و حمایت از تراکتوری ها بود
Masoud
07-28-2010, 11:20 PM
من واقعا تو استادیوم بودم و فرق پرسپولیس و تراکتور یه جلسه نبود.
توهینهای زیادی تو ازادی شده بود و فدراسیون تنبیه نکرد ولی این بازی چون تراکتوریهای شلوغ کردن ما هم چوبشون رو خوردیم و محروم شدیم.
من اگه میخواستم محروم کنم حداقل 3 به 1 میکردم ولی در کل هوشنگ نصیرزاده هم طبق قانون میگفت اصلا حکم محروم کردن تماشاچی از بیخ و بن غلطه و هیچ کسی همچین اجازه ای رو نداره .....
من حکم رو کامل نخوندم ولی پیش بینی میکنم دو تیم اعتراض میکنن و یک جلسه از محرومیت هر کدوم رو به صورت تعلیق در میارن.
این پیش بینی من هست !
g.hoseyn
07-28-2010, 11:20 PM
ني دونم محسن جون شايدم شماراست ميگي اما من كه گفتم از نظر توهين بايد جريمه پرسپوليس سنگينترمي بود اما از باقي قضايا حق باتو اما به نظرمن توفوتبال ايران با بازيهاي بدتر از اينم مدارا كردن وفكرمي كنم جريمه هردوتيم سنگين تر از جرمشون البته درقياس با ساير احكام درفوتبال ايران بود
من فكرمي كنم اين قضيه محروميت تو هواداراي تراكتور اثر برعكس ميزاره با شناختي كه ازهوادارامون دارم مگراينكه باشگاه ومسئولان استاني يه فكراساسي بكنن يعني اگر همينجوري ول كنن تا2بازي بعد شايدبازي سوم توتبريز فاجعه بشه البته تراكتور هفته سوم هم با شهرداري داربي داره
Masoud
07-28-2010, 11:45 PM
ما که از این محرومیت ها زیاد دیدیم یادم میاد چند سال همیشه بازی اول رو محروم بودیم.
منم به نظرم تراکتوریها اینبار بیان استادیوم مسئولین فدارسیون هم فحش میدن.....
پرسپولیس و استقلال یه سری لیدر دارن و اونها خط رو میگیرن و میدن و تماشاچیها هم جوگیر هرچی اونها بگن میگن.
من تو تراکتوریها تا حالا ننشستم ولی اینطور احساس میکنم 99% عقاید مثله هم دارن و شعارهایی که میاد خودجوش و نظر همشون هست نه لیدرهاشون.چون چه تشویق میکنن چه فحش میدن از ته دل هست !
g.hoseyn
07-28-2010, 11:52 PM
مسعود جان ما توتبريز يه گروه tttداريم كه عشق تراكتورن وكاريم با سياست و چيزاي ديگه تقريبا ندارن كه اگر باشگاه فقط همين گروهو سازماندهي كنه براش كافيه اما متاسفانه برنامه اي ندارن
البته ليدر هاي خيلي محبوب مثل آقاي پرويزيخدنساز داريم كه متاسفانه دوستان پان تركيست خيلي بااينا هماهنگ نميشن
rahim
07-29-2010, 12:07 AM
من واقعا تو استادیوم بودم و فرق پرسپولیس و تراکتور یه جلسه نبود.
توهینهای زیادی تو ازادی شده بود و فدراسیون تنبیه نکرد ولی این بازی چون تراکتوریهای شلوغ کردن ما هم چوبشون رو خوردیم و محروم شدیم.
من اگه میخواستم محروم کنم حداقل 3 به 1 میکردم ولی در کل هوشنگ نصیرزاده هم طبق قانون میگفت اصلا حکم محروم کردن تماشاچی از بیخ و بن غلطه و هیچ کسی همچین اجازه ای رو نداره .....
من حکم رو کامل نخوندم ولی پیش بینی میکنم دو تیم اعتراض میکنن و یک جلسه از محرومیت هر کدوم رو به صورت تعلیق در میارن.
این پیش بینی من هست !
خب حالا كه بحث به اينجا كشيد بزاريد يك نكته رو بگم..
اصولا مسعود جان هيچ جاي دنيا نميان تماشگر رو محروم كنند مگر در مواقعي كه خيلي بحراني باشه مثلي وضعيتي كه چند سال پيش براي باشگاهاي ايتاليايي پيش امد ..
همه جا سعي مي كنند تماشاچي رو بكشونند به سمت ورزشگاهها ...
اما اينجا بر عكسه ..
در مورد جرايم هم بايد گفت تو اين مملكت گل وبلبلي ما كي يك حكم درست وحسابي ديده شده كه اين بار دوم باشه ...
مگه پارسال تراكتور بازي رو نيمه كاره رها نكرد ورفت اون بازي با ابومسلم رو ميگم .به نظرتون تو كل جوامع ورزشي دنيا چه حكمي به تيمي كه از زمين مسابقه بره بيرون ميدن ...
احكام كميته انضباطي هم همينطور وووووو.................
مشكل ما مصلحت انديشي بعضي اقايون هست كه سالها سعي مي كنند مشكلات رو پشت مصلحت ماست مالي كند ولي غافل كه روزي سر باز مي كنه واونروز ديگه خيلي ديره ... خيلي دير..
Masoud
07-29-2010, 12:49 AM
حرفت رو کاملا قبول دارم.
اینجا میان میگن الان اگه این حکم رو بدیم کسای کمتری اعتراض میکنن پس همین رو بدید.
ماجراهای دنباله دار کریمی میگه نبود ؟ چی کارش میکردن ؟ 1 ملیون 1 ملیون جریمه میشد که اندازه پول لباس تنش هم نبود !
به نظرم واقعا کمیته انضباطی فقط و فقط شاه حسینی که مرد بود و مرد بود و مرد
g.hoseyn
07-29-2010, 12:53 AM
داداش رحیم خیلی باهات موافقم
من نمی خوام اشتباهات هوادارای تیممون رو توجیه کنم اما پارسال تو بیش از 10 تا استادیوم به هوادارای تراکتور وقومیتشون توهین شد ولی هیچ حکمی به اون تیمها داده نشد وهمین قضایا یکی از بانیان اصلی قضیه دیروز بود درحالیکه با همون نوع شعارها تیم پرسپولیس یک جلسه محروم میشه وکلی جریمه درحالیکه اون تیمهای میزبان (اصفهان واهوازوکرمان وبوشهرو...)اصلا کارشون به کمیته انظباطی هم نکشیدچرا!؟چون ازرسانه به اصطلاح ملی تابلونشد
rahim
07-29-2010, 01:08 AM
اقا حسين بلاخره تو هر جمعي يك عده هستند كه مشكل ودردسري باشند براي بقيه ....
اين رو بايد قبول كرد كه نبايد كارهاي يك عده رو به پاي كل نوشت ..
اما بحثي كه هست وهمه چه قرمز ووچه ابي .تراكتوري وسپاهاني وغيرو ذالك رو اون متفق القول هستند همين اجراي درست قوانين هست ...
به واقع اگر اجراي قوانين به درستي صورت بگيره وتبعيض رنگي در بين نباشه هيچكس نمي تونه مدعي باشه كه در خصوص انها اجافي شده ..
من در كل متوليان امر ورزش رو تو اين سالها مقصر مي دونم ..
سالها پيش يك بار رفتم ورزشگاه تختي اهواز بازي پرسپوليس بود وابي اهواز ..قديم ها الخصوص خود شما يادتونه كه چه جوي اون موقعها حاكم بود ..رفتيم نشستيم چند نفري اومدند كه از يك منطقه به خصوص بودند كه بچه هاي خوزستان ميدوند كدوم محله رو ميگم تمام خرابي ها 90درصدشون زير سر همونها هست ....
امدند كنار ما وشروع كردند به فحاشي و...
خب چه بايد كرد ..من به عنوان يك حامي وتماشگر كه فقط وفقط براي ديدن تيم محبوبم اومدم چكار مي تونستم تو اون جمع چندصد نفري بكنم ....
متوليان بايد كاري كنند ..بازي استقلال وبرق يادتون هست چند سال پيش تو روزشگاه حافظيه ..همه جا همين مشكل هست ...
فقط يك نكته همون چيزي كه خودتون اشاره كرديد ... ابعاد قضيه ...
به نظر من در مسئله هواداري تراكتوريها يك سري مسائل ديگه هم وارد شده كه با بقيه مشكلاتي كه هواداران ساير تيمها ايجاد مي كنند فرق داره ....
واون هم قضيه اي هست كه بعضي ها دارند از اين احساسات پرشور نهايت بهره برداري رو ميبرند ..و خواسته وناخواسته خيلي ها درگيرش شدند ....
مسائل قوميتي بحث مهم وويژه اي هست كه اگر درست هدايت نشه ابعاد خيلي فجيعي پيش مياره .....
Masoud
07-29-2010, 02:06 AM
ویژه های هفته اول ارتش سرخ
پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر فوتبال ایران در یک بازی جنجالی که منجر به محرومیت هواداران هر دو تیم از بازیهای خانگی بعدی خود شد توانست تیم تراکتور رو از پیش روی بر دارد تا گام اول برای فصلی خوب را با موفقیت پشت سر گذاشته باشد.
همان طور که در ابتدای فصل قول خدمات بیشتری به شما سروران عزیز پرسپولیسی را داده بودیم در هفته اول به دلیل کمبود وقت نتوانستیم به موقع گزارش تصویری و عکس اختصاصی ارتش سرخ که بعد از هر بازی در وبسایت قرار میگیرد را تقدیم شما کنیم.
صحنه گل غلامرضا رضایی که با اهنگی جذاب میکس شده است و بعد از بازی از قسمت ویدئو انلاین شاهد ان بودید را میتوانید از اینجا (http://www.4shared.com/file/s47NQuTf/_1-0_.html)دانلود کنید.
گزارش تصویری اختصاصی عکاسان ارتش سرخ هم در قسمت گالری ( که به زودی به صورت بسیار کاملی در اختیار شما قرار میگیرد ) قرار گرفته است که با مراجعه به صفحه زیر میتوانید عکسهای ارتش سرخ از این بازی را ملاحظه فرمایید.
(http://www.arteshesorkh.com/gallery/13/لیگ_دهم__:___پرسپولیس__-__تراکتور/)
عکسهای اختصاصی بازی پرسپولیس - تراکتور (http://www.arteshesorkh.com/gallery/13/لیگ_دهم__:___پرسپولیس__-__تراکتور/)
و در اخر عکس بازی دیروز که در این فصل قصد داریم برای تمامی بازیهای پرسپولیس در اختیار شما قرار دهیم را میتوانید با کلیک بر روی تصویر کوچک زیر در اندازه اصلی مشاهده فرمایید :
http://pic-ups.com/images/week1s.jpg (http://pic-ups.com/images/week1fhf.jpg)
امیدواریم در این فصل نیز بتوانیم وبسایت محبوب شما دوستداران پرسپولیس باشیم.
yasi2010
07-29-2010, 02:19 AM
تیمهای ما حق دارن که پیشرفت نکنن چون بیشتر از اینکه باید فکر بازیاشون باشن فکرحاشیه هایی هستن که سراغشون میان ومحرومیتها وجدیدا هم منشوراخلاقی اخه دیگه جایی واسه فکرکردن به اصل فوتبال میمونه؟
lionel messi 10
07-29-2010, 02:37 AM
آره خدایی منم با حرف شما کاملا موافقم فوتباله ما دیگه فوتبال نیست شده طنز و حاشیه.
lionel messi 10
07-29-2010, 02:45 AM
من واقعا برای این کمیتهء مسقرهء انظباتی و اون شریفی احمق متاسفم و همینطور برای اون کسایی که این مرتیکهء خرو کردن رئیس کمیتهء انظباتی.
آخه یکی نیست بگه مرتیکهء احمق(شریفی خر) کجای دنیا دیدی بخاطره یک کلمه یعنی همون کلمه ای که مربوط به خوده شریفی میشه تماشاگر محروم بکنند!!
yasi2010
07-29-2010, 03:13 AM
اینم از حسن لیگ ماست داداشی وگرنه هیچ جای دنیا این مسخره بازی هاروندارن اصلا همینابزرگترین دلیل نرفتن ایران به جام جهانی هستن ولی خودشون رو گول میزنن وتازه ادعاشون هم میشه.
mohsen.8
07-29-2010, 08:13 PM
از شماره 10 تا شماره 10 چقدر فاصله بود؟
شماره 10 براي هر تيم بزرگي، شماره مقدسي است؛ آنقدر كه انتظار به دنبال ميآورد و http://www.perspolisnews.com/football/images/tumb/89/other3/1.jpgحتي در معموليترين مسابقات نگاهها را به خود خيره ميكند.
تا قبل از فصل گذشته تقريبا همه شماره 10 هاي پرسپوليس فوتباليستهاي شاخصي بودند؛ ناصر محمدخاني، علي دايي، حامد كاويانپور و حتي واحدي نيكبخت اما فصل گذشته عباس انصاريفرد كاري كرد تا از همان ابتدا به پرسپوليس ساخته او و تواناييهايش ترديد كنيم.
ميثم بائو به عنوان ستاره ليگ از ابومسلم به پرسپوليس آمد و شماره 10 را گرفت اما در طول فصل حتي يك نمايش اميدواركننده براي سرخها ارائه نداد. بازيهاي منفعل و دور از انتظار او كاري كرد تا پيراهن شماره 10 هفته به هفته به تنش گشاد شود و البته انتخاب مسوولان باشگاه و تصميم ايشان مبني بر واگذاري اين شماره مقدس به چنين بازيكني را زير سوال ببرد.
امسال اما اين اتفاق نيفتاد چرا كه قرار نبود مدير باشگاه تيم را ببندد. البته به خواستههاي متفاوت بازيكنان هم آنقدر بها داده نميشد تا هر كس فقط هموزن خود و نه بيشتر، ارج و قرب بخواهد.
غلامرضا رضايي يكي از اولين خريدهاي پرسپوليس بود كه پيراهن شماره 10 را تحويل گرفت. بازيكني با سابقه ملي كه حتي قبل از اولين نمايش رسمياش با پيراهن پرسپوليس هم ميشد به خوب بودنش اميدوار بود. سبك فوتبال غلامرضا رضايي طوري است كه تماشاگر ايراني را ارضا ميكند؛ سرعت، حركت انفجاري، به آب و آتش زدن و البته آزار دادن مدافعان حريف و نهايتا به ثمر رساندن گل. غلامرضا همان چند دقيقه اول مثل هواپيماهاي كاميكازه ژاپني خودش را به محمد نصرتي ميكوبيد.
او در زمين مثل گلوله آتش بود و به نظر ميرسيد با هماهنگي بيشتر كيفيت بالاتري از بازياش را ارائه كند. شايد هواداران پرسپوليس هم ميدانستند غلام براي آنها مهره مفيدي خواهد بود كه اگر اينطور نبود، او در مسابقه پرسپوليس- فولاد فصل گذشته (دور برگشت) با آن حرارت عجيب تشويق نميشد.غلامرضا رضايي در اولين مسابقه با پيراهن شماره 10 پرسپوليس نمايش اميدواركنندهاي داشت و با گل 3 امتيازي، مقبوليت خود نزد هواداران پر تعداد تيم جديدش را خريد. بعد از گلزني او بود كه همه اين شماره 10 و شماره 10 فصل گذشته را قياس كردند. ميثم بائو كه حتي با پيراهن شماره 10 تيمي متوسط مثل شهرداري تبريز كارآيي لازم را نداشت، البته در اين قياس بازنده قطعي است، پس براي 33 بازي باقيمانده منتظر خودنمايي يك شماره 10 واقعي ميمانيم و اتفاقات عجيب فصل گذشته را فراموش ميكنيم.
Masoud
07-30-2010, 02:05 AM
بازی یکشنبه یه جورایی دایی رو میتونه مرد خوشبخت زمین کنه.
مطمئن بازی نسبتا خوب ( بازی اول سالهای پیش رو یادتون بیاد ) و کسب سه امتیاز و بعدش برد تو خارج از خونه میتونه دایی رو خیلی ببره بالا.
در هر صورت صبا هم تیم خوبیه و با توجه به نتیجه بازی اولش فقط به برد فکر میکنه.
هرکی رو میدیدیم امروز راجب بازی ممد نوری حرف میزد و واقعا چقدر من اول فصل گفتم این جز بهترین خریدهای چند ساله ماست ؟
لیگ هنوز شروع نشده ولی به نظرم این فصل فصله نوریه.
اگه یکشنبه نور نرم احتمالا 90% میرم استادیوم...ببینیم خدا چی میخواد.
Mannish
07-30-2010, 02:23 AM
بازی مقابل صبا از این حیث که کریم باقری مصدومه شاید نقطه عطفی در اندیشه های دایی باشه. چون با بودن کریم باقری محمد نوری یک خط عقبتر بازی میکنه و مسلما نوری هر چقدر ازادتر ورو به جلوتر بازی کنه میتونه مسمر ثمرتر واقع بشه. اما جایگزین کریم باقری؟ از اونجایی که در سیستم 4-5-1 علی دایی ما در جناح چپ و راست وینگر داریم این باعث میشه که مدافعان کناری مگر در موارد خاص کمتر نفوذ کنند و این باعث میشه که خط دفاعی استحکام قابل توجهی داشته باشه و با توجه به امادگی قابل ذکر مازیار زارع جایز نیست که علی دایی با دو هافبک دفاعی بازی کنه و به نظر من اگر علی دایی پشت سر محمد نوری وجلوتر از مازیار زارع بادامکی یا پروین رو قرار بده( به شرط امادگی) ثمر بخش تر از تیاگو میتونه باشه.
به امید کسب 3 جام
Masoud
07-30-2010, 02:28 AM
اگه فشنگپی به این بازی برسه میتونی از دو جهت خوب برنامه ریزی کنیم و حمله کنیم.
بودن دو تا گوش سرعتی خیلی خیلی تیم رو راه میندازه.
در کل از اون سالهایی هست که بیشتر فکر میکنم رو زمین بازی میکنیم و این یعنی بیشتر شبیه دنیزلی بازی کردن که همه ما ارزوی اون بازیها رو دوباره داریم.
ایشالله که بتونیم این فصل بازیهای شبیه بازی دنیزلی انجام بدیم.
lionel messi 10
07-30-2010, 03:04 AM
مسعود جان من بعید میدونم این تیم بتونه حتا 10% از بازی های دنیزلی بکنه البته رو زمین بازی میکنه ها ولی نه مثل تیم دنیزلی اون دیگه تکرار شدنی نیست من اینو بهت قول میدم.
ولی در کل من دوست دارم پرسپولیس تمامه بازی هاشو ببره چه رو زمین چه رو هوا.
Masoud
07-30-2010, 01:03 PM
این حرفت رو قبول ندارم اصلا و ابدا فرزاد.
پرسپولیس دنیزلی هم نسبت به تیمهای خودمون فوتبال بازی میکرد وگرنه دیگه بارسلوانا که نبود !!!
ما اونقدر اون سالها فوتبال زشت دیده بودیم که تیم دنیزلی به نظرمون اسطوره بود.
منم هنوز میگم تیم دنیزلی بهترین بازیها رو میکرد ولی اینکه بگیم تیم امسال یا تیمهای بعدش 10% بازی اون تیم رو هم نمیکنن که دیگه پس باید برن خونشون !!!
من فکر میکنم پرسپولیس این فصل میتونه 60-70% اون کارها رو کنه......بازی اول یه چشمه هایی ازش رو دیدید.
lionel messi 10
07-31-2010, 04:00 AM
خدا کنه همینی که میگی باشه من که از خدامه همچین اتفاقی برای پرسپولیس بیوفته و با بازی های زیبا نتیجه های بسیار خوب هم بگیره.
به امیده روزهای خوب و رویایی ارتش سرخ(پرسپولیس).:گل:
RED STORM
07-31-2010, 03:16 PM
دنیزلی که یدونه بود!
کلا مگه چندتا مربی تونستن تو چمپیونز لیگ فرگوسن رو تو الترافورد شکست بدن؟
یکیش دنیزلی خودمون بوده!
بعد فاصله بازی ها چرا اینقدر کمه؟
هر 5 روز یه بازی!!!!!!
Mannish
07-31-2010, 05:54 PM
به نظر من مهم نیست که بازیکنایی که تو ترکیب قرار میگیرن همه ستاره باشن
مهم اینه که با هم دیگه مچ بشن. مگه تیمی رو سراغ دارین که از رئال بیشتر ستاره داشته باشه اما چون با هم مچ نمیشن و هر سال ستاره ها عوض میشن نمیتونن یه تیم یاشن.
علی دایی هم بازیکن خوب کم نداره اما ملاک اصلی اینه که این بازیکنا اولا بالای 80% امادگی داشته باشن دوم این که یلی دایی سیستم و ارنج و بازیکنان اماده رو با هم مچ بکنه و اصرار به بازیه مستقیم یا تو عرض ویا اینکه سیستم به خصوصی نداشته باشه و اول به داشته هاش نگاه بکنه و بعدا با توجه به اون سیستمه تیمشو بچینه و راهیه میدون کنه که نه دستش برای دیگر تیمها رو بشه ونه با اصرارورزی بخواد خدای نکرده مشکل و حاشیه ای برای تیم درست کنه. به نظر من همه چیز امسال ایده اله جز یه اخلاق علی دایی! و اون اینه که وقتی از یه بازیکن خوشش میاد اونو به عرش میبره و واقع بینانه عمل نمیکنه. فقط امیدوارم که علی عسکر مجید غلام نژاد سایپا نشه.و علی دایی بادامکی منصوری و پروین و ارفی رو هم ببینه. مجتبی زارعی هم که جای خود داره.
به امید کسب 3 جام
lionel messi 10
07-31-2010, 06:13 PM
تیم صبای قم تیم بسیار خوبیه پرسپولیس نباید به هیچ عنوان صبارو دسته کم بگیره چون واقعا تیم خطرناکیه.
در هرصورت امیدوارم هر 3 امتیاز این بازیو بگیریم و بیام صدر جدول.
Masoud
08-01-2010, 10:19 AM
بازی واقعا مهمه.
استیل اذین و ذوب اهن بردن و باید پرسپولیس هم ببره تا توی جدول عقب نیوفته.
بازی تو قم سخته چون دیگه الان طوری شده همه تیمها طرفدار پیدا کردن و مثل قدیمها نیست که تو این استادیوم ها 90% پرسپولسی باشن.
امید امروزمونم فکر کنم غلام رضایی باشه که ایشالله بتونه بازم گل بزنه.
به امیده برد.
RED STORM
08-01-2010, 12:49 PM
صبا تغییر و نحول زیادی داشته!
و اکثر بازیکن های خوبشو از دست داده!
انشاالله که میبریم
maryam10
08-01-2010, 12:59 PM
اره به امید خدا...فقط خدا کنه نیکی خیلی خوب بازی کنه و گل بزنه...ولی پرسپولیس ببره...
Tifusi
08-01-2010, 01:10 PM
پرسپولیس جز برد و نتیجه ت واین بازی یه چیز دیگه ام میخواد
بازی زیبا
دیگه بازی اول نیست که بگیم بی برنامگی قابل توجیه هست
امیدوارم دایی زیاد هم دست تو ترکیب نبره و زوده زود به ترکیب همیشگی اش(با حداکثر 2/3 تغییر در نیمه دوم) برسه
Masoud
08-01-2010, 01:51 PM
سیید جان نمیشه انتظار داشت بازی خیلی خوبی کنیم.
تا چند هفته حداقل اینطوریه.
راستیتش رو بخوای علم فوتبالی میگه باید این بازی رو ما حتی بدتر از بازی اول یا حداکثر مساوی بازی اول بازی کنیم و دلیلش هم خیلی روشنه چون بعد از 5 روز داریم یه بازی سنگین دیگه انجام میدیم و بدنها باز که نشده هیچ گرفته تر هم شده.
ولی باز تو بیشتر تو شرایط بازی قرار میگیرن و مطمئنم میزنیم ایشالله.
Seventy One
08-01-2010, 02:30 PM
با باخت دیروز استقلال شرایط فراهم شده که بتونیم با پیروزی در بازی امروز
خودمونو از بعضی تیمها جدا کنیم :6:
فکر میکنم نیکبخت انگیزه زیادی برای این بازی داشته باشه امیدوارم کاملا خنثی بشه :shamshir:
جلال اکبری هم بازی اول خودشو خیلی خوب نشون داد امیدوارم امروز هم عالی باشه :8:
AM1NR3Z4
08-01-2010, 02:35 PM
برد امروز پرسپوليس ميتونه از هر لحاظ و مخصوصا روحيه ، تيم و تماشاگران رو تقويت كنه...
خدا كنه امشب به جاي علي عسگر فشنگچي به بازي گرفته شه...
امشب علي دايي هم انگيزه زيادي داره چون ميخواد انتقام اون 4-1 پارسال رو از محمود ياوري بگيره...
تيم صبا هم دست و پا بسته نيست اما خداروشكر بازي اولش رو باخته و اين ميتونه يه امتياز + براي پرسپوليس محسوب شه...
Tifusi
08-01-2010, 02:43 PM
راستی در مورد نیسکبخت
به نظرم وقتشه فرقمون رو با استق لال نشون بدیم
وقتشه تشویقش کنیم و به قول معروف نمک گیرش کنیم
هر چند بهمون گل بزنه یا نزنه
باید نشون بدیم ما ناسپاس نیستیم و قدردان زحماتش هستیم
mohsen.8
08-01-2010, 02:47 PM
نمای کلی : صبای قم - پرسپولیس
http://perspolisnews.com/images/firstpage%20pics/team-logo/saba.png _ _http://perspolisnews.com/images/firstpage%20pics/team-logo/perspolis.png
صبای قم پرسپولیس
یکشنبه 10 مرداد ساعت 20:40
ورزشگاه یادگار قم / داور : محسن ترکی
مرجع خبری پرسپولیس : شاگردان علی دایی که در دیدار نخست خود با یک گل تراکتورسازی تبریز را شکست دادند و سه امتیاز اول را دشت کردند برای ادامه روند روبه رشد خود باید در شهر قم به جنگ گرما و همچنین تیم صبا با مربیگری محمود یاوری بروند.
این مربی با تجربه که چندی پیش جشن 71 سالگی خود را به عنوان مسن ترین مربی لیگ برتر برگزار کرد، فصل گذشته در تیم شاهین بوشهر با تحمیل شکست 4 - 1 به پرسپولیس درس بزرگی به علی دایی داد.
تیم فوتبال صبا نیز در دیدار اول خود برابر سایپا شکست خورد تا در این مسابقه از انگیزه های کافی برای برتری برابر پرسپولیس برخوردار باشد.
دیدارهای این دو تیم همواره با جذابیت های خاصی برگزار شده و در نیمه نهایی جام حذفی سال گذشته در دیدار ماراتن گونه پرسپولیس در ضربات پنالتی صبا راشکست داد و راهی فینال مسابقات شد.
حضور محمد نوری و امیرحسین فشنگچی (درصورت رفع مصدومیت) در مقابل صبا و همچنین حضور نیکبخت واحدی(در صورت آمادگی) مقابل پرسپولیس از نکات جالب توجه این دیدار است.
ترکیب احتمالی : عليرضا حقيقي، عليرضا محمد، شيث رضايي، عليرضا نورمحمدي، جلال اكبري، مازيار زارع، محمد نوري، تیاگو، غلامرضا رضايي، حميد علي عسگر، هادي نوروزي
مصدوم : باقری و فشنگچی
آمار بازی های قبلی : پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در حالی مقابل صبای قم قرار می گیرد که طی شش فصل گذشته دیدارهای جذاب و تماشایی با این تیم داشته است. دو تیم تاکنون 13 بار باهم (12 بار در لیگ برتر و یک بار در جام حذفی)روبرو شده اند که پرسپولیس 5 بار و صبا نیز 2 بار موفق به پیروزی شده و 6 بازی دو تیم نیز با تساوی خاتمه یافته است. پرسپولیس 16 گل و صبا نیز 12 گل به ثمر رسانده اند.
علی انصاریان، فرزاد اشوبی ، نیکبخت واحدی و محسن خلیلی هرکدام با زدن 2 گل بهترین گلزنان پرسپولیس در دیدار مقابل صبا بوده اند. در بین بازیکنان فعلی نیز کریم باقری، شیث رضایی و اشپیتم آرفی مقابل صبا موفق به گلزنی شده اند.
آخرین بازی دو تیم 100 روز پیش در مرحله نیمه نهایی جام حذفی انجام شد. این بازی به میزبانی پرسپولیس و در آزادی برگزار شد که تلاش دو تیم در 120 دقیقه منجر به گل نشد و در نهایت کار به ضربات پنالتی کشید که ماجرای قطع برق و رعد و برق شدید پیش امد! در نهایت پرسپولیس در ضربات پنالتی 4-3 به پیروزی دست یافت.
صبا طی دو فصل گذشته لیگ برتر در شهر قم به میدان رفته است. این تیم طی دو بازی با پرسپولیس در قم یک برد و یک تساوی بدست اورده و به قرمزها در قم نباخته است.نکته جالب اینکه صبا به استقلال هم در قم نباخته و هر دو بازی خود را مقابل این تیم برده است.
یاوری با بیشترین باخت مقابل پرسپولیس : یاوری با 10 تیم سابقه رویارویی با سرخپوشان را دارد و در مجموع 2 برد،14 مساوی و 12 باخت مقابل پرسپولیس بدست آورده است.
محمود یاوری باسابقه ترین مربی حال حاضر لیگ برتر، برای بیست و نهمین بار مقابل پرسپولیس قرار می گیرد. یاوری با 10 تیم سابقه رویارویی با سرخپوشان را دارد و در مجموع 2 برد،14 مساوی و 12 باخت مقابل پرسپولیس بدست آورده است.
بردهای یاوری با تیم پاس با نتیجه 2-1 و در فصل گذشته با شاهین با نتیجه 4-1 بوده است. پیروزی 4-1 با شاهین در فصل گذشته در دومین تجربه مربیگری دایی در پرسپولیس رقم خورد و یکی از بدترین نتایج چند سال اخیر پرسپولیس بود. یاوری فصل گذشته با تیم شاهین طی دو بازی لیگ برتر به پرسپولیس نباخت.
نکته دیگر اینکه یاوری طی 37 سال دوران مربیگری خود فقط 2 بار مقابل پرسپولیس موفق به پیروزی شده است. یاوری اولین بار در سال 1352 با ذوب آهن مقابل پرسپولیس قرار گرفت که ان بازی را سرخپوشان 3- صفر بردند.
lionel messi 10
08-01-2010, 06:33 PM
به امید کسب هر 3 امتیاز این بازی.
اگه این بازیو ببریم از لحاظ روحی از استقلال خیلی میزنیم جلو و هم از لحاظ امتیازی.
وای دیروز چه حالی کردم رفتم بیرون خرید دیدم بازی 1-1 شده رسیدم خونه دیدم اس اس پاره پاره گل دوم هم خورده.:4:
Hojat
08-01-2010, 07:09 PM
منم به این بازی امیدوارم باید 3 امتیاز بگیریم البته امشب شبه سختیه با این بازیکنا. تا از رقیب اصلیمون یعنی ذوب آهن عقب نمونیم استیل پلاستیک چیزی نیست:4:
اگر 3 امتیاز نشد همون 1 امتیاز بهتر از باخته!
باید دایی انتقام 4-1 رو از یاوری بگیره!
باخت دیروز استقلاال رو هم به فال نیک میگیریم:ghah:
---------
پرسپولیس- صبا؛ قرمزها بدون برد در قم
سایت گل- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در حالی مقابل صبای قم قرار می گیرد که طی شش فصل گذشته دیدارهای جذاب و تماشایی با این تیم داشته است. دو تیم تاکنون 13 بار باهم (12 بار در لیگ برتر و یک بار در جام حذفی)روبرو شده اند که پرسپولیس 5 بار و صبا نیز 2 بار موفق به پیروزی شده و 6 بازی دو تیم نیز با تساوی خاتمه یافته است. پرسپولیس 16 گل و صبا نیز 12 گل به ثمر رسانده اند.
علی انصاریان، فرزاد اشوبی ، نیکبخت واحدی و محسن خلیلی هرکدام با زدن 2 گل بهترین گلزنان پرسپولیس در دیدار مقابل صبا بوده اند. در بین بازیکنان فعلی نیز کریم باقری، شیث رضایی و اشپیتم آرفی مقابل صبا موفق به گلزنی شده اند.
آخرین بازی دو تیم 100 روز پیش در مرحله نیمه نهایی جام حذفی انجام شد. این بازی به میزبانی پرسپولیس و در آزادی برگزار شد که تلاش دو تیم در 120 دقیقه منجر به گل نشد و در نهایت کار به ضربات پنالتی کشید که ماجرای قطع برق و رعد و برق شدید پیش امد! در نهایت پرسپولیس در ضربات پنالتی 4-3 به پیروزی دست یافت.
صبا طی دو فصل گذشته لیگ برتر در شهر قم به میدان رفته است. این تیم طی دو بازی با پرسپولیس در قم یک برد و یک تساوی بدست اورده و به قرمزها در قم نباخته است.نکته جالب اینکه صبا به استقلال هم در قم نباخته و هر دو بازی خود را مقابل این تیم برده است.
yasi2010
08-01-2010, 07:22 PM
من که فکر کنم این بازی رو حتما میبریم واسه رو کم کنی هم شده میبریم وباشناختی که از علی دایی داریم میدونیم نمیخواد به این زودی ببازه.
وای واسه من که این همه استقلالی توخونه داریم باخت پرسپولیس میشه بدترین چیز ممکن.ولی : بازهم مثل همیشه قرمز برنده میشه
Masoud
08-01-2010, 10:44 PM
نیمه اول رو باختیم.
زمین خیلی بده و بازی نمیشه کرد.
صبا هم که 8 نفر رو گذاشته تو نیمه خودشون و از وسط زمین تکون نمیشه خورد.
با این وضع چمن هم که انتظاری نباید داشته باشیم با پاسهای سریع بتونیم به بازی سرعت بدیم.
چه گلهای افتضاحی خوردیم !!! گل اول رو که از وسط 3 نفر یارو برگردون میزنه و گل دوم هم که توپ رو لقمه میکنه میزاره تو دهن بیاتی نیا !!! علی حقیقی هم که قربونش برم به یه توپ نه نمیگه.گل اول با اینکه صحنه اهسته نداشت مطمئنم خیلی راحت میتونست بگیره !!!
به نظرم این بازی باید زارعی بازی کنه و گره کور رو باز میکنه.
هرچی هم که میگزره از اینکه از اول گفتم نوری یه دوست بیشتر خوشحال میشم.
mohsen.8
08-01-2010, 10:47 PM
نیمه اول 2-1 باختیم
به هرحال از تیمی که سرمربیش علی دایی باشه باید دعا کرد با یک اختلاف گل ببازیم بازی رو
جنازه ی سپهر از نور محمدی بهتر بازی میکرد
خط دفاع که کلا تعطیله
تیم فقط شده غلام رضا رضایی
آرفی رو تو لیست 18 نفره نمیزاره از نوروزی تو پست غیر تخصصی استفاده میکنه
نتیجش همین میشه
امیدوارم نیمه دوم گل بیشتری نخوریم حداقل آبرومندانه ببازیم
RED STORM
08-01-2010, 11:45 PM
آقا فدای سرتون!
فکرشو نکنید دیگه !
بازی تموم شد!
انشاالله بازی های بعد علی دایی متوجه میشه تیم فقط غلامرضا رضایی نیست
میفهمه که نور محمدی به درد لای جرز هم نمیخوره
میفهمه که حقیقی دروازه بان بشو نیست!
همه اینا رو میفهمه ولی یکم زمان میبره!:4:
Masoud
08-01-2010, 11:48 PM
خیلی زور داشت باخت.
واسه من که خیلی زووووووووور داشت.
نمیدونم شما چی میگید !!!! تیمی که 10 نفره دفاع میکنه اون طور گل میخوریم و پنالتی دقیقه 95 نمیزنیم تقصیرها رو میندازید گردن دایی ؟
زمین افتضاح بود و توپ رو جز هوا جایی نمیشد برد.
دقیقه 87 سپهر حیدری راحت میتونست گل بزنه.
سپهر حیدری توپ برگشت پنالتی رو راحت میتونست بزنه.
ولی واقعا بازی بد بود.
نمیدونم چی بگم.
فقط ناراحتم.
AM1NR3Z4
08-01-2010, 11:50 PM
متاسفانه پرسپوليس چيزي به نام آناليزور نداره...
امروز دفاع پرسپوليس فك كرده بود اومده پيك نيك ...
هافبكش كه باز هم مشكل بازي قبل رو داشت...
تيم يه كرنر زن درست و حسابي نداره...
غلامرضا رضايي شده آچار فرانسه ي تيم.... كرنر زن ، ضربه آزاد زن ، مهاجم و ....
هادي نوروزي كه امروز بعيد ميدونم توپ بيشتر از 5 بار به پاش گرفته باشه...
محمد نوري وقتي ميرسيد جلوي دروازه ي صبا يادش ميرفت بايد شوت بزنه..!
تياگو هم كه ديگه گل كاشت...
mohsen.8
08-01-2010, 11:51 PM
آقا فدای سرتون!
فکرشو نکنید دیگه !
بازی تموم شد!
انشاالله بازی های بعد علی دایی متوجه میشه تیم فقط غلامرضا رضایی نیست
میفهمه که نور محمدی به درد لای جرز هم نمیخوره
میفهمه که حقیقی دروازه بان بشو نیست!
همه اینا رو میفهمه ولی یکم زمان میبره!:4:
نه پویا جان دایی اگه چیزی متوجه میشد اگه چیزی میفهمید الان انقدر پرسپولیس حقیر نبود
تو فصل نقل و انتقالات معلوم شد که به درد مربی گری نمیخوره .
از اونجایی که غرور داره حتما خودشو با ونگر و فرگوسن مقایسه میکنه و فکر کرده میتونه مثل اونا با بازیکنای جوون نتیجه بگیره.
آقای دایی تیم به ستاره نیاز داشت نه یک مشت بازیکن بی تجربه
واقعا به تیم استیل آذین حسودیم میشه
اگه دایی سرمربی نبود الان کریمی-مهدوی کیا- کاظمیان-معدنچی-مبعلی-خلیلی تو پرسپولیس بودن
صدای دایی حیا کن پرسپولیس رو رها کن از دور داره به گوش میرسه
AM1NR3Z4
08-01-2010, 11:55 PM
البته نبايد عجولانه قضاوت كنيم ولي قبول دارم كه امروز پرسپوليس بازيش چنگي به دل نزد...
ولي خدايي گلاي خنده داري خورديم!
آخه اون گل اول چي بود ؟!
خدا كنه اين مدافعا يه كمي خودشون رو جم و جور كنن.
Hojat
08-01-2010, 11:55 PM
ای بابا این دایی هم زد حال میزنه تا میام امیدوار بشیم میزنه تو ذوقمون.:cry:
این محمد اگه گل نزنه حاظره به خودمون گل بزنه!:20: :diva:
غلامرضا هم اصلا خوب بازی نکرد بنظر من فقط نوری خوب بووود!:moong:
دادن پنالتی به تیاگو هم در نوع خودش جالبه!برای چی؟ تیاگو چون خارجیه و میتونه بهتر تصمیم بگیره؟یا مجردهده!!؟!:kesh:
مازیار هم اصلا خوب نبود میتونه جاشو با بادامکی عوض کنه!
امشب کمی بدشناس هم بودیم چندتا توپ توی گل نرفت!!!!!!
بقول پویا فدای سرمون:17:
mohsen.8
08-01-2010, 11:57 PM
خیلی زور داشت باخت.
واسه من که خیلی زووووووووور داشت.
نمیدونم شما چی میگید !!!! تیمی که 10 نفره دفاع میکنه اون طور گل میخوریم و پنالتی دقیقه 95 نمیزنیم تقصیرها رو میندازید گردن دایی ؟
زمین افتضاح بود و توپ رو جز هوا جایی نمیشد برد.
دقیقه 87 سپهر حیدری راحت میتونست گل بزنه.
سپهر حیدری توپ برگشت پنالتی رو راحت میتونست بزنه.
ولی واقعا بازی بد بود.
نمیدونم چی بگم.
فقط ناراحتم.
مسعود جان مربی اگه مربی باشه تیمی که 10 نفره دفاع میکنه رو هم باید ببره تازه صبا دفاعش آسیب پذیر بود و اصلا تیمی نبود که بخواد حرفی برای گفتن داشته باشه
زمین هم اصلا بهانه ی خوبی برای توجیه باخت نیست چون 4تا بازیکن یعنی شیث- نوری- فشنگچی و رضایی یک زمانی فیکس صبا بودن و بقیه بازیکنا هم به اندازه ی کافی تو این زمین بازی کردن و اگه زمین بد بود برای هر دوتیم بد بود
چرا باید نور محمدی بازی کنه اونوقت سپهر که مدافع گل زنی هم هست با اون همه تجربه رو نیمکت بشینه
به هر حال تیمی که مربی خوبی نداشته باشه همین میشه
مربی خوب در درجه اول باید روانشناس خوبی باشه
دایی که قبل شروع لیگ به جای تمرکز روی بازی ها فقط با تیم ملی کل کل میکرد و از قطبی و کفاشیان و.. بد میگفت یکی نیست بگه به تو چه ربطی داره. این همه علیه قطبی جبهه میگرن تازه انتظار دارن قهرمان اآسیا هم بشه . کلا تو ایران مربی ها دشمن هم دیگه هستن
AM1NR3Z4
08-01-2010, 11:58 PM
آخه حجت جان به يه بچه داده بودن ميفهميد نبايد با اين ضرب پنالتي بزنن وسط دروازه!
حالا جالب اينجاس پشت بند پنالتي اون توپ هم كه فك كنم سپهر سر زد گل نشد!
RED STORM
08-02-2010, 12:00 AM
از ته دل آرزو میکنم که تیم درست بشه
ولی وقتی یه سری چیزا رو میبینم دیگه امیدی واسم باقی نمیمونه
مثلا یکی از نقاط ضعف مهم پرسپولیس پارسال دفاع چپش بود
امسال به جای اینکه اون پست رو تقویت کنن دوباره به اون مردک سپاهانی و شکوری اعتماد کردن
علی عسگری تو دفاع چپ دفاع راست وینگر چپ وینگر راست تو این مدت واسه پرسپولیس بازی کرده
آخه کجای دنیا همچین چیزی اتفاق میوفته؟؟؟؟
لابد بازی بعد قراره دفاع آخر بازی کنه!
حقیقی که کلا در موردش قبلا همه حرفامو زدم!
از مغز خلاصه!
سانتر های پرسپولیس رو دیدید؟
تعدادش نمیدونم دقیق چندتا بود ولی خیلی زیاد بود!
بعد میانگین قدی هادی نوروزی و رضایی و علی عسگر رو هم در نظر بگیرید
اینا قراره رو سر کاشی و بختیاری زاده هد بزنن
آدم خندش میگیره به خدا!
lionel messi 10
08-02-2010, 12:00 AM
حیف که اینجا نمیشه بی ادبی کرد مگر نه هرچی فحش بلدمو به واعظی میدادم.
خوبه حالا اومد تو پرسپولیس آدم شد حیف که بچهء مشهده مگر نه جز این بود یک اسم خیلی بد روش میزاشتم.
حالا واسهء ما پنالتی گیر شده میمرد این پنالتی هم گل میخورد.
من بهتره دیگه پست ندم چون اعصابم خیلی خورده میترسم خدایی نکرده از کلماتی استفاده کنم که جاش اینجا نیست.
تا فردا خدا حافظ.
Masoud
08-02-2010, 12:02 AM
:24:
خیلی جالبه هفته دوم اسم حای کن رها کن دارید میاری محسن خان.
پرسپولیس اولین باخت رو اورده شروع به همچین بحثهایی کردید.
ببخشید سازمان هم نشسته پرسپولیس بگه من این بازیکنها رو میخوام اونم بگم چشم به هرکدوم 800-900 بده بیارشون.
مگه تیم شخصی بوده که هرکی رو میخواد بخره.
استیل اذینم دقیقا برنامش این بود که حسودی کسایی که فقط دنبال اسم هستن رو بگیره.
الان که فکر میکنم میبینم واقعا این هدایتی مغزش کار میکنه.
Masoud
08-02-2010, 12:04 AM
پویا جان وقتی 10 نفر وسط زمین هستن و بازی کاملا بسته هست.
وقتی اون طوری گل میخوری و عقب میوفته فقط باید حمله کنی.
چی کار میشه کرد جز اینکه بازیهای رو به گوشه ها برد ؟
ایا راه دیگه ای میمونه ؟
RED STORM
08-02-2010, 12:06 AM
اگه صبا یه تیمی بود که دفاعش واقعا سازمان یافته بود آدم نمیسوخت!
ولی به تیمی باختیم که بازیکن هاش خدای سوتی بودن!
تو نیمه دوم که علی دایی باید خودشو نشون میداد ما هیچی ازش ندیدیم!
حالا بازی رو میکشونی به کناره ها و سانتر از جناحین حداقل یه بازیکن سرزن بزار اون وسط!
محسن خلیلی تو پازل تاکتیکیت جا نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
محسن خلیلی رو انداختی بیرون که غلامرضا رضایی بیاد واست هد بزنه یا هادی نوروزی؟
علی دایی گفتار و رفتارش متاسفانه باهم تناقض داره!!!!!!!!!!!!!
mohsen.8
08-02-2010, 12:08 AM
بازیکنایی مثل کریمی و مهدوی کیا و بقیه پرسپولیسی ها که به استیل رفتن نیازی به پول نداشتن با 400 500 میلون هم میامدن پرسپولیس اما یک مانع سر راهشون بود اونهم شخص منفور علی دایی
به هرحال دایی بعد از هر موفقیتی با سر خورده زمین اینم از شانس بد ما
به خدا شپش موی سر میثاق میرزه صدتا حقیقی اون وقت باید بندازنش بیرون
به هر حال این تیم پرسپولیس نیست تیم مورد علاقه ی دایی هست که بازیکنای جوون و کم تجربه داره و باید هرچی دایی بگه اطاعت کنن
خدایی بازیهایی که باقری نباشه تیم باید ببازه واقعا جالبه
lionel messi 10
08-02-2010, 12:09 AM
آخه بدبختی اینه که خوب بازی میکنی ولی سره دوتا موقعیت باد آورده دوتا گل مفت میخوری
بعد 13 یا14 موقعیت گل داری فقط یکیش از شانس خوبه ما!!!!گل میشه.
من فقط میتونم بگم برای فوتبال ایران متاسفم همین.
Hojat
08-02-2010, 12:10 AM
حالا نیمه دوم خوب شد از این همه سانتر یه پنالتی گرفتیم.دایی چیکار کرده چهار تا قد کوتاه رو گذاشته بعد تاکتیک چیه سانتروسانتر اصلا با عقل جور در میاد؟
lionel messi 10
08-02-2010, 12:13 AM
خدایی این یکی دیگه با عقل جور درنمیاد تاکتیک سانتر با 4 تا قد کوتوله!! اینجا بود که علی دایی باید قدر محسنو بدونه حالا اگه همین محسن با هد به پرسپولیس گل نزد حالا ببینید!!
yasi2010
08-02-2010, 12:15 AM
نمیدونم چی بگم فقط حسابی حالمون رو گرفتن اینقدر کری خوندیم...:cry:
ولی اخه اوناخیلی بسته بازی میکردن .واعظی هم تا جون داشت وقت کشی کرد ...
ولی این باخت شاید مقدمه بازیای بهتر باشه(باید به خودمون دلداری بدیم دیگه)
yasi2010
08-02-2010, 12:17 AM
خدایی این یکی دیگه با عقل جور درنمیاد تاکتیک سانتر با 4 تا قد کوتوله!! اینجا بود که علی دایی باید قدر محسنو بدونه حالا اگه همین محسن با هد به پرسپولیس گل نزد حالا ببینید!!
اره واقعا همه جلو پرسپولیس شیر میشن همین نیکبخت خودشو کشت تا فقط بتونه بهمون گل بزنه
AM1NR3Z4
08-02-2010, 12:17 AM
برام یه چیز جالبه...
این تیم مهاجم قد بلند نداره اما چقدر از جناحین سانتر شد ... فشنگچی هم که اصلا اونجوری نبود که فکرشو میکردیم... تیم هماهنگ نیست ... تیم دفاعش خیلی مشنگ میزنه ...
متاسفانه علی دایی توی بعضی از پستا از بازیکنان تخصصی استفاده نمیکنه...
mohsen.8
08-02-2010, 12:21 AM
تازه ما به تیمی باختیم که تو فصل نقل و انتقالات 10 تا بازیکنش رو از دست داده بود و بازیکناش هنوز همانگ نشده بودن. انصافا صبا خیلی ضعیف بود
حالا شما فرض کنید با این ترکیب میخوایم بریم آسیا:24: پیشنهاد میکنم بازیهای آسیایی رو نبینید
اگر دایی تا پایان فصل مربی باشه رده ای بین 4 تا 8 بهتر دست پیدا نمیکنیم تازه تیم های این دوره خیلی قدرتمند هستند
راستی بچه فرگوسن معمولا اول های لیگ جزیره تیمش خوب نتیجه نمیگره و تا رده ی 6 و 7 هم میره ولی بعد قهرمان میشه
یعنی دایی مثل فرگوسن هست؟:24:
yasi2010
08-02-2010, 12:21 AM
من اینو نمیفهمم که چرا دایی از سپهراز اول بازی استفاده نمیکنه واقعاچراااااااااااااااااا ااااااااااااا؟
yasi2010
08-02-2010, 12:23 AM
تازه ما به تیمی باختیم که تو فصل نقل و انتقالات 10 تا بازیکنش رو از دست داده بود و بازیکناش هنوز همانگ نشده بودن. انصافا صبا خیلی ضعیف بود
حالا شما فرض کنید با این ترکیب میخوایم بریم آسیا:24: پیشنهاد میکنم بازیهای آسیایی رو نبینید
اگر دایی تا پایان فصل مربی باشه رده ای بین 4 تا 8 بهتر دست پیدا نمیکنیم تازه تیم های این دوره خیلی قدرتمند هستند
راستی بچه فرگوسن معمولا اول های لیگ جزیره تیمش خوب نتیجه نمیگره و تا رده ی 6 و 7 هم میره ولی بعد قهرمان میشه
یعنی دایی مثل فرگوسن هست؟:24:
داداش محسن تازه بازی دومه کم کم نقطه ضعفامون رو متوجه میشیم و خدا کنه حلشون کنیم نباید زود ناامید شد
AM1NR3Z4
08-02-2010, 12:25 AM
تیمای ایرانی هم مثه اسپانیا تیکی تاکا بازی میکنن..:ghah:
اما با این تفاوت که پاس هاشون به مقصد نمیرسه ...
آخه شما بازی امروز رو بررسی کنید ببینید چقدر پاش اشتباه رد و بدل شد؟!
RED STORM
08-02-2010, 12:27 AM
به خاطر زمین بازی بود!:4:
وگرنه که اینا زمین خوب زیر پاشون باشه به همه تیما 6 تا میزنن!:4:
mohsen.8
08-02-2010, 12:32 AM
داداش محسن تازه بازی دومه کم کم نقطه ضعفامون رو متوجه میشیم و خدا کنه حلشون کنیم نباید زود ناامید شد
آبجی علی دایی مربی نیست که حرف انتقاد پذیر باشه و حرف بقیه رو گوش کنه
هرچی خودش میگه باید اجرا بشه. همه از علی دایی شناخت دارن این سبک بازی تا آخر فصل ادامه داره و تغییر نمیکنه
نا امید نیستم ولی اصلا امیدوار نیستم
Rainyboy
08-02-2010, 12:33 AM
میبینم که بحثهاتون خیلی داغ شده، بابا اینقدر سر به سر این دایی نذارین گناه داره بنده خدا !:4:
هیچی دیگه ما که جرات ندارم تو این بحث داغ حرفی بزنیم فقط اومدیم سلام عرض کنیم و همدردی خودمون رو اعلام کنیم!:17:
همچنین ابراز امیدواری برای بازیهای بهتر از استقلال و پرسپولیس در آینده نزدیک...
راست میگن که رو بازیهای اول نمیشه حساب کرد ولی آدم هرچی میخواد جلوی خودش رو بگیره نمیتونه این بازیهای ناهماهنگ و افتضاح رو از تیم محبوبش هضم کنه! آخه پس این تیمهای بزرگ تو تمرینات هفتگی چیکار میکنن که ازشون دو سه تا پاس پشت سرهم ساده یا یک کار ترکیبی پیش پا افتاده هم سر نمیزنه؟! شاید تو تمرینات دور هم که هستن یه گپی میزنن تا جلسه تمرین تموم شه! وگرنه مگه میشه اینجوری ضعیف کار کنن!!!
ببینیم تا بعد چی میشه ...
zamara
08-02-2010, 12:55 AM
سلام
بچه ها خودتون ميدونيد كه من اصلا از دايي دل خوشي ندارم ، ولي اينجوري هم بخواهيم از الان پيش بريم اولين صدمه اش به خودمونه ، نه دايي ككش ميگزه و نه چيزي عوض ميشه ، پس سعي كنيد خونسردي خودتون رو حفظ كنيد .
اين باخت و اين نوع بازي الان اصلا جاي نگراني نداره ، هنوز كو تا هفته هفتم و هشتم ؟ كمي صبر كنيد انشاالله كه درست ميشه .
من خودم شخصا تا هفته چهارم و پنجم اگه همه اين بازيها رو هم ببازيم نگران نيستم و نگراني من از هفته ششم به بعده كه به اميد خدا درست ميشه .
هنوز براي قضاوت زوده ، پس خودتون رو نگران نكنيد .
اگه از الان يخواهيم اينجوري رفتار بكنيم مطمئن باشيد كلا تمركز تيم بهم ميريزه و همه صحبت ها شك نكنيد كه به گوش همه بازيكنا و مربيا ميرسه و ممكنه نتيجه بدي داشته باشه يعني باعث دو دستگي در بين تيم بشه .
البته انتقاد خوبه اما همه ما و منجمله شخص خود من (بيشتر از همه ) بايد فقط انتقاد كنيم اما تخريب نكنيم تا ببينيم چي ميشه .
Karim
08-02-2010, 12:57 AM
چون فقط جمعه ها میتونم بازی ببینم بعد از اولین بازی پرسپولیس نظرمو در مورد پرسپولیس 89 میگم.
ولی خوب موقعی باخت به نظرم.
راستی ژیان ماشین نمیشه حقیقی دروازه بان
iman-sharifi
08-02-2010, 01:01 AM
سلام عزیزان پرسپولیسی...انگارخیلی بی حال وناراحتید..درسته سخته دقیقه 95پنالتی گل نشه،اماصبورباشیدوامیدوار، مااستقلالی هام دیروزباختیم،هرچی بودگذشت..//
اندکی صبر،سحرنزدیک است..:20:
Masoud
08-02-2010, 01:06 AM
به قران افرین به این استقلالی های انجمن.
واقعا اقا ایمان و رینی بوی عزیز دمتون گرم که انقدر منطقی و معقولانه حرف میزنید.
بچه های خودمون بازی تموم نشده بود یا چی بگم اصلا از نیمه شروع کردن دایی رو زدن و که این مربی نیست و این حرفها دیگه من چی میتونم بگم و چه دفاعی کنم.
تیم خوب بازی نکرده و این هیچ شکی نیست.
ولی تیم دایی سرعی و رو زمینه و تو زمین صبا فقط باید علی اصغری بازی کرد.
در هر صورت حرف فایده نداره چون یه سریها نمیبنن یا بهتر بگم دوست ندارن ببینن.
iman-sharifi
08-02-2010, 01:07 AM
سلام دوستان من>2هفته ازلیگ گذشته اماهنوزکیفیت تیمهاوتوانایی هاشون معلوم نیست،هنوزلیگ شکل کامل وجذابی نداره،3-4هفته دیگه بایدصبرکنیم تامدعیان معلوم بشن.:pir:
RED-STAR
08-02-2010, 02:21 AM
ایشالا که پرسپولیس بتونه بازیهای خوبی رو انجام بده
که باخت دیشب رو فراموش کنیم
پرسپولیس1-2صبا
lionel messi 10
08-02-2010, 04:34 AM
سلام عزیزان پرسپولیسی...انگارخیلی بی حال وناراحتید..درسته سخته دقیقه 95پنالتی گل نشه،اماصبورباشیدوامیدوار، مااستقلالی هام دیروزباختیم،هرچی بودگذشت..//
اندکی صبر،سحرنزدیک است..:20:
باز دمه شما استقلالی ها گرم با اینکه طرفداره تیم ما نیستید ولی به آیندهء تیم ما امیدوار هستید.
ولی طرفدارهای خودمون افتادن به جونه هم دیگه و دارن همه چیو رو سره دایی بیچاره خراب میکنند حالا خوبه اوله فصله!!
در هر صورت امیدوارم از بازی های بعد هم پرسپولیس و هم استقلال نتیجه بگیرن.
yasi2010
08-02-2010, 05:45 AM
ولی باز خوب بود هواداران تالحظه اخر دایی رو تشویق کردن
بچه ها بیخیال کیه که تاحالا نباخته
lionel messi 10
08-02-2010, 06:00 AM
شکست همیشه در زندگی انسان هست اون پیروزی که همیشه به سختی به دست میاد باختن خیلی راحته ولی بردن بسیار سخت.
ما هممون باید تحمله شکستو داشته باشیم چون همیشه سراغه آدم میاد چه بخوایم چه نخوایم.
امیدوارم این باخت پرسپولیس شروعی باشه بر بردهای پیاپی این تیم و هر چه سریع تر به جایگاه واقعی خود یعنی صدر جدول برگرده.
zamara
08-02-2010, 09:13 AM
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/1280692978.jpg
صباي قم 2 ـ پرسپوليس1
تقلب پرسپوليس از روي استقلال
پنالتي دقيقه 95 فرصت بادآوردهاي براي پرسپوليس بود تا بازي را به تساوي بكشانند اما ضربه تياگو توسط واعظي مهار شد تا افسوس و عصبانيت براي دايي و طرفدارانش باقي بماند
گلها: سهراب بختيارزاده(12) محسن بياتينيا (31) براي صبا قم، نوري(33) براي پرسپوليس
ورزشگاه : يادگار امام قم، تماشاگر 8هزارنفر
داور: محسن تركي
اخطار: حاجيزاده، نعمتي(صباي قم)
صباي قم:
مهدي واعظي، سهراب بختياريزاده، مرتضي كاشي، محسن بيات، وحيد نعمتي، داود حقي، ابوالفضل حاجيزاده، سعيد خاني، دسيلوا، عليرضا نيكبختواحدي، محسن بياتينيا
سرمربي: محمود ياوري
پرسپوليس:
عليرض حقيقي، سيدجلال اكبري، شيث رضايي، عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد، تياگو، مازيار زارع، محمد نوري، حميدرضا عليعسگر، هادي نوروزي، غلامرضا رضايي
سرمربي: علي دايي
شرح بازي:
اولين شكست پرسپوليس در فصل تازه خيلي زود از راه رسيد، صبا كه با حداقل حمايت از طرفدران قمي به ميدان آمده بود با گل زيباي سهراب بختياريزاده از پرسپوليس پيش افتاد و با وجود دريافت گل تساوي از طرف محمد نوري باز هم با گل محسن بياتينيا از پرسپوليس پيش افتاد و توانست با كنترل بازي برتري خود را حفظ كرد.
اين در حالي بود كه پرسپوليس فشار چنداني براي فتح دروازه حريفي كه چندان هم از شرايط ميزبانياش سود نميبرد، به صبا نياورد. با اين حال در دقيقه 95 صاحب يك پنالتي باد آورده شدند كه اين ضربه را تياگو محكم به دستان واعظي كوبيد.
بعد از اين ضربه مهدي واعظي بود كه به سمت هواداران كم تعداد صبا ميدويد و مثل يك گلزن شادي ميكرد.
اين آخرين تصوير قابل ذكر بازي پرسپوليس و صباست، مسابقهاي كه به علي دايي يادآوري كرد ليگي دشوار پيش روي اوست، دشوارتر از جام حذفي پارسال كه با قهرماني او به پايان رسيد.
پرسپوليس دايي در مسابقه امروز مثل استقلال ديروز تيمي معمولي و نه چندان جذاب بود. تيمي كه هرگز شبيه آنچه كه علي دايي دوست دارد نيست، تيمي كه اگر همينطور ادامه بدهد حريفان را اميدوار خواهد كرد ...
البته فعلا فقط دو هفته از مسابقات گذشته است، بهتر است كه عجله نكنيم و منتظر باشيم
شرح گل:
1ـ0(صبا): در دقيقه 14 كرنر داود حقي با ضربه تماشایی سهراب بختياريزاده منجر به گل اول صبا شد.
1ـ1(پرسپوليس): در دقيقه 29 سانتر غلامرضا رضايي با ضربه بغل پاي محمد نوري به گل تساوي پرسپوليس منجر شد.
2ـ1(صبا): در دقيقه 33 اشتباه عليرضا محمد فرصت طلايي را نصيب محسن بياتينيا كرد تا اين بازيكن با يك ضربه دقيق گل برتري صبا را به ثمر برساند.
اتفاق ويژه:
تا آنجا كه به خاطر ميآورديم زمين صبا حداقل در بازي پرسپوليس يا استقلال از تماشاچي لبريز ميشد اما در غياب هواداران تراكتورسازي و نفت قميها هم به ورزشگاه نيامدند تا كم تماشاچيترين هفته ليگ ايران شكل بگيرد.
بهترين بازيكن: مهدي واعظي دروازهبان تيم صبا به علت مهار توپهايي كه به سمت دروازه تيم صبا ميآمد و در وقتهاي اضافه نيز يك پنالتي كه تيم پرسپوليس گرفته بود را نيز با ضربه مشت دفع كرد به عنوان بهترين بازيكن اين ديدار انتخاب شد.
AM1NR3Z4
08-02-2010, 09:23 AM
من خودم به شخصه علي دايي رو قبول دارم.اما تو بازي ديشب احساس كردم علي دايي توي شرايط سخت بلد نيست تعويض كنه.در ضمن ديشب مدافعان كناريمون خيلي جلو بودن كه احتمالا علي دايي بهشون گفته بود.متاسفانه هنوز هم ناهماهنگي بين خط دفاع زياد ديده ميشه.تيم ديشب به هم ريخته بازي ميكرد و تقريبا معلوم نميشد هر بازيكني توي چه پستي بازي ميكنه.از حق نگذريم علي عسگر ديشب بد بازي نكرد.ولي كاراي علي دايي يه كمي داره نگرانم ميكنه.آخه ديشب خودش هم ترديد داشت كه رو به بازي مستقيم بياره يا همون سانتر از جناحين رو ادامه بده.عليرضا حقيقي هنوز روي فرم نيومده.چون توپ دومي صبا قابل مهار بود.اميدوارم كه اين مشكلات بررسي و رفع بشن.
RED STORM
08-02-2010, 12:27 PM
حقیقی که واقعا اعضاب واسه من نذاشته. 3 ساله به بهانه ی آینده دار بودن و کسب تجربه دروازمونو به لجن کشیده. علی محمدم که قبل از شروع فصل گفتم فاتحشو بخونید. زارع و جلال اکبری و نوروزی زیر صفر بودن. علی عسکر و شیث هم در حد متوسط رو به ضعیف بودن. تعویضیهامونم که در حد همون زیر صفر!
یعنی الان بحث هماهنگی نیست زیاد، الان بحث فقر فنی و عدم آمادگی بازیکناست. اون چیزی که مربوط به فقر فنیشون باشه که دیگه درست بشو نیست چون اینا رو فقط ونگر و فرگوسن میتونن تا حدی بهتر کنند!! اما عدم آمادگیشون چیزیه که میشه به بهبودش دل خوش کرد.
من موندم چرا از بین جلال اکبری و محمد، اکبری رو کشید بیرون!! از یه طرف محمد فاجعه تر بود و از یه طرف علی عسکر تو سمت راست هم بهتر میتونست بازی کنه.
یه مدت از دست عارف محمدوند همینجور اعصابمون خورد بود، یه مدت معدنچی گل خالی رو میزد هوا، یه مدت بادامکی، حالا هم محمد.
خداییش اگه فکری به حال دفاع راست در وهله اول و بعدش دفاع چپ نکنیم همین الان باید فاتحه تیم رو خوند.
این فشنگچی هم که یکی مثل چه میدونم همین هادی نوروزی یا پایین تر بود. از اول حس میکردم بازیکن فوق العهاده ای نباشه، هیچ شناختی هم ازش نداشتم، حالا تا اینجا که نشده زیاد بشناسمش اما خدا کنه آماده شه، وگرنه تمام اون سر و صداها واسه این بازیکنا یعنی سر خودمون رو شیره مالیدن. فقط محمد نوری و همچنین رضایی بودن که تونستن تا حدی توقعات رو بر آورده کنن.
بازی بعدمون با سایپا هم همچین آسون نیستا، فقط خدا رحم کنه! چون اگه اونو نبریم هفته ی چهارمم باید بریم آبادان و اونجا هم کارمون سخته و دیگه باز خر بیار و باقالی بار کن!!
Masoud
08-02-2010, 01:15 PM
فشنگچی انقدر خوب تو صبا بازی کرد که به تیم ملی دعوت شده....یعنی انقدر تو چشم بوده که تونسته به تیم ملی دعوت شه.
ولی ما فصل پیش هم با کلی سر و صدا ارفی و بائو رو اوردیم که هیچ کاری نکردن و رو هم حساب کنید چند دقیقه تو زمین بودن !!! پس ممکنه یه بازیکن نتونه تو پرسپولیس بازی کنه در صورتی که خرید خوبی بوده.
من ولی با شناختی که از فشنگچی دارم فکر میکنم از اون دسته نیست و درست میشه.
بازی تو استادیوم خالی خیلی سخته و مطمئن یه بازی مرده رو میبینم ولی زمین خوب و بازیکنهای سرعتی ماست که برگ برنده هست و میتونیم امیدوار باشیم.
راستی کریم به این بازی هم نمیرسه نه ؟
HitboY
08-02-2010, 01:16 PM
همیشه این بیاتی نیا به پرسپولیس تو هر بازی گل زده
یعنی دایی نمیدونه باید بیشتر حواسش به یارو باشه
دیروز انقدر اعصابم خورد شد باخت.
دقیقا مثل استقلال داره نتیجه میگیره.
Masoud
08-02-2010, 02:50 PM
ویژه های هفته دوم ارتش سرخ
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/1280740283.jpg
تیم پرسپولیس در دومین هفته از رفابتهای لیگ برتر مهمان تیم صبا در شهر قم بود که این بازی را با نتیجه 2 بر 1 شکست خورد.
تک گل پرسپولیس در این بازی که در زمینی نا هموار برگزار شد را محمد نوری هافبک ارزنده این تیم به ثمر رساند.
پرسپولیس علی رقم حملات فراوان در نیمه دوم بازی و کسب موقیت های فراوان موفق نشد قفل دروازه صبا که 11 نفره دفاع میکرد را در نیمه دوم باز کند و حتی در دقیقه 95 نیز پنالتی ای را توسط تیاگو از دست داد تا دست خالی از قم به تهران بازگردد.
سایت ارتش سرخ طبق قولی که به شما سروران عزیز داده است این بازی نیز ویژهای خود را که شامل گل محمد نوری ، گزارش تصویری اختصاصی و والپیپر اختصاصی بازی را میتوانید در زیر مشاهده بفرمایید :
دانلود کلیپ گل پرسپولیس (http://www.4shared.com/file/mbpccbHl/Saba_Battery_2__1_Perspolis_Te.html)
عکسهای اختصاصی بازی پرسپولیس صبا (http://www.arteshesorkh.com/gallery/14/لیگ_دهم__:__صبا__-__پرسپولیس/)
والپیپر بازی :
http://pic-ups.com/images/week2spmp.jpg (http://pic-ups.com/images/week2scs.jpg)
امیدواریم در این فصل نیز بتوانیم وبسایت محبوب شما دوستداران پرسپولیس باشیم.
lionel messi 10
08-02-2010, 05:04 PM
خدا کنه محرومیتو ببخشند تا بازی با سایپارو بریم ولی بعید میدونم این اتفاق بیوفته.
Mannish
08-02-2010, 08:06 PM
پرسپولیس دیروز بد بازی نکرد اما نتیجه نتیجه بدی بود.
دیروز یاوری دست پرسپولیس خونده بود اونم به خاطر این بود که ما لیست متفاوتی نسبت به بازی با تراکتور نداشتیم. علی دایی باید سعی کنه در هر بازی تقریبا با سیستم متفاوتی بازی کنه که دستش رو نشه. در جایی که ما با سیستم 4-5-1 بازی میکردیم اونم با 2 هافبک دفاعی چنین چیزی قابل پیش بینی بود.
بنده نیز در پست دیگری عنوان کرده بودم که اگر کریم در بازی نباشه دایی نباید تیاگو رو در کنار مازیار قرار بده چون از بار هجومی تیم کم میشه و همچنین باعث سر در گمی در میانه میدان میشه. در بازیه دیروز اگر به جایه تیاگو ما بادامکی رو در زمین داشتیم شک نکنید که نتیجه متفاوت تر از این بود.
البته با به به و چه چهایی که شده بود علی دایی بازی رو غیر منطقی شروع کرد و از همون اول دنبال گل زدن بود و کسب پیروزی که این اصلا منطقی نیست/ پرسپولیس 17 بازی میزبانه که با توجه به تیمهای فراوان تهرانی تعداد بازی هایه پرسپولیس در ازادی بیشتر هم میشه اما از اونجایی که در لیگ ایران ابر قدرت وجود نداره پرسپولیس با برد در خانه و تنها با 3 یا 4 پیروزی خارج از خانه به راحتی میتونه قهرمان بشه. پس باید که در بازی های خارج از خانه پرسپولیس برای حد اقل امتیاز بره و با سیاست دنبال کسب پیروزی باشه. پرسپولیس نباید دیروز هیجانی بازی میکرد بلکه باید کاملا منطقی در نیمه اول دنبال محک حریف بود و میگذاشت که حریف به در وازه ما نزدیک تر میشد در اینصورت فضا براغی بازیکنای سرعتی ما پیدا میشد.
البته اوضاع چندان هم بغرنج نیست و میشه این اتفاق رو به فال نیک گرفت چون غرور دایی همین اول شکسته شد و از این به بعد سعی میکنه بدون لجبازی و با منطق بیشتر کار بکنه.
اما باز هم میگم امثال یک تیم میتونه با 62 یا نهایتا 65 امتیاز قهرمان بشه.
نکته دیگر در مورد بازی بعدی و بدون تماشاچیه که به بچه ها این اجازه رو میده بدون فشار روانی هوادارا شکست رو جبران بکنه. فقط امیدوارم علی دایی باز هم با اون سیستم نره تو زمین و بقیه بازیکنا به تیم ملحق شن.
به امید کسب 3 جام
Masoud
08-02-2010, 08:11 PM
نه محرومیت که لغو نمیشه الانم عزیزمحمدی مصاحبه کرده و گفته لغو نمیشه.
امیدوارم محرومیت ما هم مثل تراکتور به نفعمون باشه ولی مطمئنن پرسپولیس تیمیه که جلوی تماشاچی بهتر بازی میکنه.
من که بازی بدون تماشاچی رو همیشه خوابم میگیره......اعصابم به هم میریزه میبینم.
lionel messi 10
08-03-2010, 03:56 AM
لعنت به این کمیتهء انظباتی بی مصرف ایران که مثل د........ بی مصرفه!!
zamara
08-03-2010, 09:59 AM
http://www.arteshesorkh.com/module_images/gallery/1280700091.jpg
آژير قرمز براى سرخپوشان
سرخپوشان تهرانى و سفيدپوشان قمى در شرايطى به مصاف هم رفتند كه پرسپوليسى ها بازى قبل خود را پيروز و صبايى ها بازى گذشته خود را مغلوب شده بودند و على دايى به دنبال اين بود كه ضمن كسب دومين پيروزى پياپى انتقام شكست تلخ فصل گذشته را از محمود ياورى بگيرد.
پرسپوليس مانند بازى گذشته با آرايش ۱-۳-۲-۴ به ميدان رفت اما در اين ديدار كاپيتان كريم باقرى به علت مصدوميت در زمين حضور نداشت و در غياب او محمد نورى يك خط به جلو آمده و تياگو در تركيب اصلى قرار گرفته بود.
بازى با برترى نسبى صبا شروع شد و خيلى زود روى يك ضربه كرنر به گل دست يافت.در اين صحنه با وجوديكه مدافعين پرسپوليس برترى نفرى نسبت به بازيكنان صبا داشتند ولى نتوانستند مانع حرك آكروباتيك سهراب بختيارى زاده شوند.
بعد از گل پرسپوليس صاحب توپ و ميدان شدبرنامه اصلى اين تيم براى حمله حركت از كناره ها بود و غلامرضا رضايى و عليرضا محمد از راست و على عسگر و اكبرى از چپ حركات هجومى اين تيم را طراحى مى كردند كه در اين بين سمت راست پرسپوليس پركارتر بود و غلام رمضا رضايى براى كمك بعضاَ به سمت چپ هم مى آمد و از اين طريق براى هادى نوروزى و محمد نورى كه به خط حمله اضافه مى شد خلق موقعيت مى كردند تا اينكه محمد نورى روى ارسال غلامرضا رضايى موفق به فتح دروازه تيم سابق خود شد اما اين گل زياد دوام نياورد و صبايى ها كه به هنگام مالكيت توپ پرسپوليس به خوبى پرس را انجام مى دادند روى يكى از اين صحنه ها عليرضا محمد را وادار به اشتباه كردند تا توپ را به محسن بياتى نيا تقديم كند و اين مهاجم فرصت طلب كسى نبود كه قدر اين فرصت را نداند و دوباره صبا را پيش انداخت و بازى در پايان نيمه اول با همين نتيجه پايان يافت.
بازى زيباى ۲ تيم در نيمه اول نويد بازى جذابى را در نيمه دوم مى داد.اما نيمه دوم اين ديدار شادابى نيمه اول را نداشت و صبايى ها به كلى در يك سوم دفاعى خود تجمع كرده بودند و پرسپوليس اصلا قادر به باز كردن دفاع حريف نبود. در ميانه ميدان مازياز زارع فروغ لازم را نداشت و توپ هاى زيادى از دست داد تا اينكه دايى مجبور به تعويض وى شود.
پرسپوليس رو به تاكتيك تكرارى سانتر از جناحين آورده بود كه اين تاكتيك اصلا جواب نداد و اين سانترها آنقدر بلند و آرام بود كه مدافعان و دروازه بان صبا فرصت براى جاگيرى و دفع توپ به بهترين نحو را داشتند. فاكتور گم شده پرسپوليس سرعت بود و اين تيم بسيار كند وبى خلاقيت بازى مى كرد و توانايى باز كردن دفاع متراكم صبا را نداشت حال اينجاست كه پى مى بريم چرا على دايى در فصل نقل و انتقالات در به در به دنبال مهاجمى مثل كريم انصارى فر مى گشت.
در دقايق پايانى دايى براى افزايش سرعت خط حمله خود مجتبى زارعى را به ميدان فرستاد و حملات نه چندان پر قدرت پرسپوليس نهايتا در اوقات تلف شده منجر به ضربه پنالتى شد كه اين پنالتى هم دواى درد اين تيم نبود تا سريال ناكامى پرسپوليس در به ثمر رساندن ضربات پنالتى در فصل گذشته در اين فصل نيز ادامه يابد و بازى نهايتا با نتيجه ۲ بر يك به نفع صبا پايان يابد و باز هم محمود ياورى اين مربى كهنه كار نشان دهد كه چه قدر خوب بلد است كه پرسپوليس را شكست دهد تا آژير قرمز براى سرخپوشان تهرانى به صدا در آيد.
اين تيم براى موفقيت در بازى هاى آتى حداقل بايد ۲ معضل خود را برطرف سازد ابتدا اين تيم در هافبك دفاعى دچار مشكل است و ارتباط بين خط دفاع و حمله در اين منطقه در بازى در برابر صبا بسيار قطع شد و دوم اينكه تيمى كه رو به بازى در كناره ها مى آورد بايد سرعت و خلاقيت بازى تركيبى و سريع را داشته باشد يا در غير اين صورت بازيكنانى داشته باشد كه بتوانند ارسال هاى سريع و دقيق روى دروازه داشته باشند كه اين امر در بازى پرسپوليس اصلا ديده نشد اما اين شكست نبايد باعث شود تا ما چشم خود را بر روى نكات مثبت بازى پرسپوليس ببنديم و بازى جنگنده غلامرضا رضايى، بازى خوب على عسكرى و نمايش هوشمندانه محمد نورى بسيار چشم نواز بود.
HitboY
08-03-2010, 03:05 PM
ایشا الله بازی با سایپا بچه ها حواسشونو یه خرده بیشتر جمع کنن و جوگیر نشن تا هنوز هیچی نشده نریم ته جدول.
Masoud
08-04-2010, 10:32 PM
به نظرم بازی با سایپا بازی با ماست.
با اینکه واقعا با این سازمان لیگ رویاییمون بازیها کشکی کشکی برگزار میشه و کجای دنیا دیدید اول فصل که بدنها سنگین و تو بدنسازی بوده از هفته اول لیگ رو فشرده برگزار کنن ؟
والا نوبره.....
ولی به نظرم بازی سایپا با توجه به اینکه تو زمین هموار ازادی هست برای پرسپولیس خیلی خوبه و به نظرم میتونه فوتبال بازی کنه ( ایشالله که اینطور باشه )
البته دفاع هم خیلی باید به انصاریفر حواسش باشه.
راستی به نظر شما نورمحمدی یا سپهر ؟ من هنوز میگم نور محمدی !!! با اینکه فکر کنم خلاف خیلی هاتون فکر میکنم جا موندنهای سپهر هنوز جلوی چشم هست و یادم نرفته
lionel messi 10
08-05-2010, 04:10 AM
داداش مسعود خودت داری میگی سازمان لیگ ایران و کی هم رئیسشه عزیز محمدی:24: هنوز فرقه دست راستو چپشو نمیدونه آخه اون مگه میدونه بدنسازی تو فوتبال چیه که بخواد بازی هارو با فاصله برگزار کنه.
تمامه تیم های لیگ از دست این آقا آخر سر نابود میشن.
از یکطرف عزیز محمدی پدره لیگو در میاره از اونور هم آقای ..ويرايش شد..یعنی جناب شریفی ..ويرايش شد....:4:
----------------------
تذكر مديريت سايت:لطفا حرمت ها رو حفظ كنيد
RED STORM
08-05-2010, 06:17 PM
من که موضعم کاملا روشن بود همون اول. الانم میگم پرسپولیسی که ما همه از بزرگیش ینیدیم تیمی بوده که سال 76-77 به خاطر حضور بیش از اندازه ملی پوش تو اردوهای ملی از لیگ کنار گذاشته شده!! چیزی که دنبالش هستیم اینه که تیمی داشته باشم مثل اون سالها، بازیکنانی نظیر : عابدزاده-پیروانی-رهبری فر-خاکپور-مهدوی کیا-باقری-استیلی-ادموند بزیک-شاهرودی-محمد خانی و....
پس از این طریق امری کاملا محاله چون اون پرسپولیس دیگه در تاریخ فوتبال ایران تکرار نخواهد شد. اما میشه با استفاده از یه سری ابزار دیگه مثل تک ستاره ها و مربی بزرگ تیم رو به اون حد رسوند. ولی خب بدبختی اینه که الان از همینشم محرومیم!!
چون نه تک ستاره ی بزرگی در حد مثلا عابدزاده و باقری و مهدوی کیا و شاهرودی اون زمان داریم نه یه مربی بزرگ خارجی خوب!!
پس حالا تکلیف چیه؟ بدون تعارف هیچی! واقعیتش اینه که توان این باشگاه بیشتر از این نیست، چون در راس اونها نزدیک یک دهه هست که سیاست پرسپولیس-استقلال ستیزی از سیاست های مهم ورزش و فوتبال شده. حالا از این موضوع بگذریم و نگاهمون رو جزیی تر و روی مسائل فوتبالی هم بکنیم نتیجه این میشه که در صورتی که مربی بزرگ و خوب خارجی نیا خداییش زیر و رو کنیم بهتر از همین علی دایی پیدا نمیکنیم(البته من به حمید استیلی هم اعتقاد دارم اما فعلا باید امتحان پس بده).
نتیجه ی کلی: ساختن کار من است! فعلا باید با همین تیم و همین وضع مدارا کنیم و تا جایی که میشه از تیم حمایت کنیم. چون در حال حاضر هیچ اتفاقی نخواهد توانست وضع رو به صورتی پیش بیاره که مثلا تیمی هم سطح پرسپولیس دهه ی 70 داشته باشبم!!
Masoud
08-06-2010, 01:33 AM
اخه برادر من نگاه کلیت رو باید عوض کنی.
ببین پرسپولیس و استقلال با این سیاست حق ندارن بیشتر از یه چیزی جلو برن و اگه بخوان فراتر ازش برن میزنن تو سرشون و کاری میکنن که باعث پسرفت بشه.
مثل سال بعد قهرمانی که دقیقا همین اتفاق افتاد حبیب کاشانی و افشین قطبی رو کله کردن !!! چون داشتن زیادی گنده میشدن و نوبتی وقت خراب کردنشون رسید !!!
اما راجب اینکه میگی تیم ستاره نداره.
ببخشید چطور میشه تیمی بست که 23 نفر حداقل یار بخره واسه هر کدوم هم 100 تا 400-500 ملیون پول بدیم بعد نه بودجه مشخصی داشته باشیم نه اجازه خصوصی شدن و نه اجازه پول در اوردن ( جز چیزهایی مثل پیراهن و اینا چه حقی رو به باشگاه میدن ؟ )
بعد انتظار داری بتونیم بازیکنهای آس که هرکدوم بین 700 تا 1 میلیارد میخوان رو بگیریم ؟
این معادله از همون فرومل اولش مشکل داره پس حل کردنش محاله.
Karim
08-06-2010, 02:20 AM
فردا بعد از مدتها بازی پرسپولیس میبینم.ببینم دایی میتونه نظر منو عوض کنه یا نه.
برای اینکه پرسپولیس مثل دهه هفتاد بشه یه هیئت مدیره قوی لازمه با یه هیئت مدیره ورشی اقتصادی قوی.
lionel messi 10
08-06-2010, 02:26 AM
داش مسعود حرمت کیه نگهداریم حرمته شریفی؟!
وقتی اون حرمت ما و تیممونو نگه نمیداره اونوقت چه انتظاره دیگه ای میشه داشت.
ولی در هر صورت چشم ما دیگه تو اونجا به هیچ کس بی حرمتی نمیکنیم.
Masoud
08-06-2010, 02:31 AM
اولا که کریم جوون فعلا خواب دیدن همچین چیزی رو از سرت بیرون کن.چون قرار نیست تیمهای خیلی زیاد موفق باشن.در حد همین که یه توپی وسط باشه و سر چند ملیون ادم بهش گرم باشه برنامه هست و نه بیشتر !!!!
اما فرازد جوون اینجا باید حرمت همه رو نگه داریم اینطوری دو روز دیگه خودمون به خودمون توهینم میکنیم.
ایشالله با برد فردا تیم بیوفته رو غلتک و باز این قلم به دستهای پول بگیر برن خونشون یه هفته.....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.