PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همدلی کاربران ارتش سرخ

Karim
07-20-2010, 01:56 AM
سلام.از اسم تاپیک مشخصه که برای همدلی اعضا ایجاد شده.
اما مورد مصرفش چیه؟!
مثلا شما یه اشتباهی میکنید که یکی دیگه ناراحت میشه(یا فکر میکنید ناراحت شده!)،ویا حتی بعدا ناراحت خواهد شد!شما میتونید اینجا به طور رسمی از دلش در بیارید و معذرت خواهی کنید.:گل:

zamara
07-20-2010, 08:47 AM
با تشكر از كريم عزيز كه هميشه و همه جا هدفي به جز اتحاد و همدلي در بين اعضاء ارتش سرخ نداشته و ندارند .
خب براي شروع من اولين عذر خواهي رو از جي حسين عزيز ميكنم كه احتمالا از كل كلي كه توي تاپيك هواداران تراكتور با ايشون كردم از من دلخور شدند .
حسين جا همينجا از صميم قلب ازتون پوزش ميخوام .
با آرزوي اينكه همه همدل و يك زبان براي كشور عزيزمون ايران و بالابردن سطح فكري خودمون قدم هاي مثبت و ارزنده برداريم .

AM1NR3Z4
07-20-2010, 09:15 AM
از آقا كريم ممنونم كه اين تاپيك رو باز كردن.
اول از همه ي كاربران عزيز ارتش سرخ تشكر ميكنم كه اينجا اينقد محيطش دوستانست كه فك كنم استفاده از واژه ي "معتاد شدن" برام مناسب باشه!
من احساس ميكنم داداش رحيم يه كمي از دستم دلخور شده.:6:
داداشي باور كن من هر حرفي ميزنم ته دل ندارم و شايد اينجا به قول خودمون يه كمي بچه ها رو فيلم ميكنم اما اينو بدون كه اگه تو دنياي واقعي بوديم هيچكدوم از اين حرفا رو شايد بهت نميزدم چون از نظره خودم احترام بزرگتر حتي اگه 1 ماه از خودت بزرگ باشه ، بسيار واجبه.
در ضمن اگه بچه هاي ديگه هم از دستم رنجورن همينجا اعلام كنن كه دستشون رو هم ميبوسم!:8::گل:

Karim
07-20-2010, 12:31 PM
من توی این پست (http://www.arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=175664&postcount=5742) توی کافی شاپ،تو شوخی با آقا اسماعیل زیاده روی کردم خیلی و احتمال میدم از دست من رنجیده باشند یا برنجند وقتی بخونندش!
همینجا صمیمانه پوزش میطلبم از ایشون و اگه ناراحت میشن از شوخی های من اعلام کنند تا دیگه باهاشون شوخی نکنم.

AM1NR3Z4
07-20-2010, 12:36 PM
بچه ها كريم راست ميگه
اگه كسي دوس نداره باهاش شوخي كنم همينجا يا توي پ.خ بگه نوكرش هم هستم.
چون اين يه واقعيته كه روحيات همه ي آدما مثه هم نيست و يه عده ممكنه زودرنج باشن..:8::گل:

g.hoseyn
07-20-2010, 02:05 PM
منم دیشب تو یه پستی به سامان توهین کردم وبعد سریع پاک کردم وبا پ.خ ازش عذرخواهی کردم اما خواستم اینجام ازش عذرخواهی کنم:گل:
درضمن دربست مخلص آقا اسماعیلم هستیم:8:

HitboY
07-20-2010, 02:14 PM
من فکر نمیکنم کسی از حرف دیگری ناراحت بشه چون هیچکسی منظور خاصی واسه حرفاش یا شوخی هاش نداره. همه در این انجمن دوست هستیم و به قول عسلی ما با هم خواهر و برادر هستیم .:8:
ولی اگه من حرفی زدم که بعضی ها ناراحت شدن بدونن من منظوری ندارم فقط واسه اینکه جمعو گرم تر کنم شوخی میکنم:گل:.
اخه جدیدا انجمن خلوت شده.:17:

tataloo
07-20-2010, 02:32 PM
:8:منم از همون کسی که از دستم ناراحته معذرت میخوام ببخشید خودش میدونه کیه:گل:

rahim
07-20-2010, 10:24 PM
من همين اينجا اعلام ميدارم از دست هيچكس دلخور نيستم و ناراحت هم نميشم ...
اگر هم كسي ناراحته از من اين ديگه مشكل خودشه زود بياد تسويه كنه .....
در ضمن امير جان شما چطوري به اين نتيجه رسيدي كه من از شما ناراحتم ...:kesh:
مخلص همه هم هستيم ....

AM1NR3Z4
07-20-2010, 10:29 PM
اولش بگم كه امين خان:4:
شوخي كردم
هرچي عشقت ميكشه صدام كن.
من فكر كردم شايد حتي به احتمال 1% ازم رنجيده باشي.
آخه اين روزا تو همه ي تاپيكا باب كردم كه معتاد و عاشق شدي!:24::8::گل:

asal
07-20-2010, 10:30 PM
سلام بچه ها
کریم مرسی از تاپیک خوب و قشنگت عزیزم ...
ولی انگار دارید وصیت نامه مینویسید بخدا دلم گرفت ...هر کی فکر میکنه یکی از دستش ناراحته تو پ.خ بگه بهتره که ...اینجوری ناراحتی بوجود اومده بین همون 2 نفر میمونه... اینجا بهتره جایی باشه که اگه 2 نفر با هم به دلایلی قهر کردن یا ما بچه ها احساس کنیم دیگه با هم مثل قبل رفتار نمیکنن بیایمو کدورتا رو از دل دو طرف دربیاریم ...

redboy2atishe
07-20-2010, 10:33 PM
دیروز یه بحثی با حسین عزیز داشتیم ...
من تند شروع کردم ...ناراحت شد به دل گرفت ...
نمی خواستم ناراحت بشه اما شد ...به هر حال ازش معذرت می خوام امیدوارم دلگیر نباشه ...
ای کاش تو دنیای واقعی همچین جایی بود...اینجوری میزان دلشکستگی به میزان چشمگیری میومد پایین ...

پرسپولیسی.جنوبی
07-20-2010, 10:36 PM
منم اینجا از بچها میخام اگر کسی از دستم ناراحته منو ببخشه.
و از امروز هم دارم سعی میکنم بیشتر توی گفتگوی ازاد یجوری کمتر شرکت کنم.
از مسعود عزیز مدیر کل به خدا اگر دیدی من اون سوالهارو کپی پیس کرده بودم فقط بخاطر خودت بود چون من هر سوالی ازت میپرسیدم میگفتی نمیدونم منظورت.کلا میخاستم همون سوالارو ازت بپرسم.دیگه هم ازت سوال نمیپرسم.
از عسل عزیز که از دست من چند روز بود ناراحت شده بود.منو ببخش عزیز.
کریم زیاد باهم شوخی میکنیم .اگر ناراحت شدی ببخش دیگه عزیز.
رحیم هم که مثل داداش گلم کریم زیاد باهاش شوخی کردم شما هم مارو ببخش.
روح الله عزیز هم فکر کنم مال ماجرای لیگ انگلیس یکم از دستم ناراحت شده شما هم مارو ببخش گلم.
خوب بچهای عزیز خودتون دیگه به بزگی خودتون مارو ببخشید .:گل:اگر اشتپاهی از مون سر زد.

Karim
07-21-2010, 01:00 AM
سلام بچه ها
کریم مرسی از تاپیک خوب و قشنگت عزیزم ...
ولی انگار دارید وصیت نامه مینویسید بخدا دلم گرفت ...هر کی فکر میکنه یکی از دستش ناراحته تو پ.خ بگه بهتره که ...اینجوری ناراحتی بوجود اومده بین همون 2 نفر میمونه... اینجا بهتره جایی باشه که اگه 2 نفر با هم به دلایلی قهر کردن یا ما بچه ها احساس کنیم دیگه با هم مثل قبل رفتار نمیکنن بیایمو کدورتا رو از دل دو طرف دربیاریم ...
عسل جان.نوشتن وصیت نامه (به قول شما)یه حسنی داره نسبت به پ.خ
دلخوری از دیگر کاربرها یا مدیرها،دلیل اصلی ترک انجمن بوده.
وقتی فردی از دیگری ناراحت میشه و معذرت خواهی میکنه تو پ.خ بقیه متوجه نمیشن.و ممکنه اون فرد انجمن رو بخواد برای همیشه ترک کنه!اما اینجور بقیه متوجه میشن قضیه رو ،یا طرف رو قانع میکنن برای موندن و یا لا اقل متوجه میشن این کاربر قهر کرده و به این دلیل نمیاد!
راستی،از همه کاربرانی که خوش ندارند کسی باهاشون شوخی کنه در این تاپیک اعلام کنن.

asal
07-21-2010, 02:52 AM
کریم من مشکلی ندارم با این تاپیک چه همینجوری بمونه چه نمونه ولی اگه توجه کنی من گفتم برای مسایلی که مثلا طرف نمیاد انجمن یا همه میفهمن که قهر کرده اینجا زمینش بوجود بیاریم برای اشتیشون ...

در ضمن منم همینجا اعلام میکنم هیچوقت از دست ابجیا و داداشای خودم ناراحت نمیشمو نخواهم شد و از ته قلبمم دوسشون دارم:گل:

حاتم ایرانی
07-21-2010, 03:57 AM
مملی چقد غمگین نوشتی
اینجا قرار بود هممون خواهرو برادر باشیم
بعضی بارا بین خواهرو برادرا یه مشکل کوچیک اتفاق میوفته و درست میشه
مملی بیشتر بیا گفتگو آزاد که دلمون واسه شوخیات تنگ میشه (به اضافه غلط املایی:4:)
راستی من از همین جا اعلام میکنم من بعضی بارا زیاد شوخی میکنم ازم ناراحت نشین:گل:

Tifusi
07-21-2010, 11:27 AM
منم اینجا از بچها میخام اگر کسی از دستم ناراحته منو ببخشه.
و از امروز هم دارم سعی میکنم بیشتر توی گفتگوی ازاد یجوری کمتر شرکت کنم.
از مسعود عزیز مدیر کل به خدا اگر دیدی من اون سوالهارو کپی پیس کرده بودم فقط بخاطر خودت بود چون من هر سوالی ازت میپرسیدم میگفتی نمیدونم منظورت.کلا میخاستم همون سوالارو ازت بپرسم.دیگه هم ازت سوال نمیپرسم.
از عسل عزیز که از دست من چند روز بود ناراحت شده بود.منو ببخش عزیز.
کریم زیاد باهم شوخی میکنیم .اگر ناراحت شدی ببخش دیگه عزیز.
رحیم هم که مثل داداش گلم کریم زیاد باهاش شوخی کردم شما هم مارو ببخش.
روح الله عزیز هم فکر کنم مال ماجرای لیگ انگلیس یکم از دستم ناراحت شده شما هم مارو ببخش گلم.
خوب بچهای عزیز خودتون دیگه به بزگی خودتون مارو ببخشید .:گل:اگر اشتپاهی از مون سر زد.

این حرفو نزن عشقی
من چاره ای نداشتم جز حذف تکراریا
شمام که در جریان تکراری بودن نبودی
من اتفاقا وقتی دیدم تاپیک انگلیسو منور کردی با حضورت خیلی ام خوشحال شدم
ناراحتم اگه شدم از خودم بود اونم واسه حذف پستا
عشق ما دوست داریم:8:

ali_karimi
07-21-2010, 12:07 PM
منم همینجا از همه عذر خواهی‌ می‌کنم که یه دفعه غیبم زد.همتون رو تنها گذشتم.دیگه تکرار نمی‌شه مطمئن باشیدhttp://forum.trakhtorfans.com/images/smilies/lightbulb.gif

AnGeLiNa
07-22-2010, 01:40 AM
تا جايى كه يادم مياد من كسى رو ناراحت نكردم اگه كسى هم ناراحته فداى سرم ولى از دست يه نفر به شدت عصبى هستم كه تا حقمو ازش نگيرم رهاش نميكم

HitboY
07-22-2010, 05:17 AM
به قول عسلی همتون نامه ی فدایت شوم نوشتین
انگار که افتادین تو زندان کلی دوست و رفیق پیدا کردین حالا موقع ازادی شده همه نامه عشقولانه میفرستن.
من مطمئنم مملی وقتی میخواسه تامه بنویسه در حاله گریه بوده.

AM1NR3Z4
07-22-2010, 09:33 AM
مملي كه داشته حلاليت ميطلبيده...
آخه از همه عذرخواهي كرد..:4::گل:

mohsen.8
07-24-2010, 10:54 PM
هرکی ازم ناراحته همینجا اعلام کنه این آخر عمری مدیون نباشیم
دیگه سال 2012 نزدیکه:4:

asal
07-26-2010, 06:58 PM
بچه ها فقط میخاستم بگم من رو تشکر کردن حساسم دوس دارم همیشه زیر همه ی پستا تشکرم باشه ولی الان دارم برای هر پست کلی دردسر میکشم و برای هر تشکرم همینطور پس اگه الان 2 روزه تشکر نمیزنم ببخشیددددددددددد .......هیچیم کار نمیکنه فقط میتونم بنویسم شکلکم نمیتونم بذارم که منظورمو برسونم دیگه ناراحت نشیدااااااااااااااااااااا اا

HitboY
07-26-2010, 07:03 PM
اشکال نداره میدونیم کامپیترت مرخصه.

Silken
07-26-2010, 07:17 PM
من فکر نکنم کسی رو ناراحت کرده باشم ،ولی اگه کسی از دستم ناراحتههههههههههههههه باید بگم ببخشیدددددددددددددددددددد دددد:گل:

Karim
08-04-2010, 09:28 PM
تعصب رو داشته باشیبد حالشو ببرید.خودم تاپیک رو زدم.مشتری دائمش هم شدم.
اولا با تاخیر از آقا اسماعیل بابت یک جمله در این پست (http://www.arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=182344&postcount=7) معذرت میخوام.گرچه کاملا شوخی بود اما جدی جدی آقا اسماعیل به من توپید که در تبع نوشته های من بود و صد البته کوپ کردم وقتی خوندم نوشته ایشون رو!ولی اصلا به دل نگرفتم چون ایشون فکر کرده بود جدی میگم گرچه جمله من 1% هم جدی نبود و کاملا مشخص بود شوخیه!
دوما از آقا حجت عزیز،از فعالان و کاربران قدیمی انجمن صمیمانه عذر خواهی میکنم بابت گفتگوی کوتاه فی مابین که من خیلی بد نوشتم جواب ایشون رو.امیدوارم منو ببخشند

Mannish
08-04-2010, 09:35 PM
هر کی که من ازش ناراحتم بیاد ازم معذرت خواهی کنه. قبول میکنم

AnGeLiNa
08-13-2010, 05:40 AM
من دارم براى هميشه از پيش شما بچه هاى گل اين انجمن ميرم، اصلا دلم نميخواست اينقدر زود ازتون جدا بشم چون همتون رو مثل اعضاى خانوادم دوست داشتم،دل كندن از شماها برام خيلى سخته ولى بخاطر اين مسائلى كه پيش اومده ديگه جايى برا خودم تو اين انجمن نميبينم، اگه يه حرفى زدم كه باعث ناراحتيتون شده واقعا معذرت ميخوام چون از دست سارا عصبى بودم وهمين جورى يه چيزى گفتم بالاخره خوبى،بدى ديدين منو ببخشيد
آقا مسعود از شما هم واسه پستهاى امروزم معذرت ميخوام شماهم منو ببخشيد، خواهش ميكنم كاربراى امثال سارا رو بن كنيد.
امين رضا،اميرحسين وستاره عزيزم از شما هم خداحافظى ميكنم من زودتر ازشما اومدم زودترم دارم ميرم دلم ميخواد شماها تا هميشه باشيد وجاى من رو هم پر كنيد
باى دوستان ارتش سرخ

Hojat
08-13-2010, 06:12 AM
دوما از آقا حجت عزیز،از فعالان و کاربران قدیمی انجمن صمیمانه عذر خواهی میکنم بابت گفتگوی کوتاه فی مابین که من خیلی بد نوشتم جواب ایشون رو.امیدوارم منو ببخشند

من تازه چشمم به این تایپیک خورد خدا وکیلی:20:.

اگر منظورت اون نوشته توی پروفایلمه که طبیعیه شما هم حق داری نظرتو درباره ی ما بگی:گل:

------

منم از کاربر حاتم ایرانی که باعث رنجش ایشان در سایت های دیگر شدم خیلی خیلی عذر میخوام:گل:

zamara
08-13-2010, 09:39 AM
من دارم براى هميشه از پيش شما بچه هاى گل اين انجمن ميرم، اصلا دلم نميخواست اينقدر زود ازتون جدا بشم چون همتون رو مثل اعضاى خانوادم دوست داشتم،دل كندن از شماها برام خيلى سخته ولى بخاطر اين مسائلى كه پيش اومده ديگه جايى برا خودم تو اين انجمن نميبينم، اگه يه حرفى زدم كه باعث ناراحتيتون شده واقعا معذرت ميخوام چون از دست سارا عصبى بودم وهمين جورى يه چيزى گفتم بالاخره خوبى،بدى ديدين منو ببخشيد
آقا مسعود از شما هم واسه پستهاى امروزم معذرت ميخوام شماهم منو ببخشيد، خواهش ميكنم كاربراى امثال سارا رو بن كنيد.
امين رضا،اميرحسين وستاره عزيزم از شما هم خداحافظى ميكنم من زودتر ازشما اومدم زودترم دارم ميرم دلم ميخواد شماها تا هميشه باشيد وجاى من رو هم پر كنيد
باى دوستان ارتش سرخ
دختر خوبم ، اينكار شما اصلا صحيح نيست ، چرا كه اگر بنا باشه كسي از سايت بره ، اون اشخاص خاطي و بد دهن و توهين كننده هستند نه شما .
نميدونم چرا شماها به جاي اينكه وقتي مشكلي پيش مياد و كسي باعث رنجش و ناراحتي شما ميشه ويا به شما بي احترامي و توهين ميكنه ،عوض اينكه بياييد و با مديريت مطرح بكنيد ، خودتون دست بكار ميشيد و بعد بر اثر نتيجه نگرفتن ، فورا غزل خداحافظي رو ميخونيد تا اون اشخاص خاطي بيان و بخاطر پيروزي خودشون ، قهقهه بزنند !!
هر چيزي راهي داره ، هر كس مورد توهين و بي احترامي قرار گرفت همراه با دليل مدرك با مدريت مطرح كنه تا مورد رسيدگي قرار بگيره .
مطمئن باشيد كه همه چيز به نفع شماها خواهد شد .
موفق باشيد

asal
08-13-2010, 09:12 PM
مصطفی من ازت معذرت میخوام...

Mannish
08-13-2010, 11:02 PM
مصطفی من ازت معذرت میخوام...

خواهش میکنم بهناز جان این چه حرفیه. تو خواهر دینی من هستی من ازت ناراحت نمیشم. بین 2 تا مسلمون نباید کدورتی باشه

P!NK
08-14-2010, 12:46 AM
مصطفي اسم نو مبارک:گل:

حاتم ایرانی
08-14-2010, 03:08 AM
من تازه چشمم به این تایپیک خورد خدا وکیلی:20:.

اگر منظورت اون نوشته توی پروفایلمه که طبیعیه شما هم حق داری نظرتو درباره ی ما بگی:گل:

------

منم از کاربر حاتم ایرانی که باعث رنجش ایشان در سایت های دیگر شدم خیلی خیلی عذر میخوام:گل:
منم تازه این نوشتتو دیدم حجت ای چه حرفیه بابا
من همیشه گفتم هیچ وقت از دوستام ناراحت نمیشم همه شما هم دوستای من هستید :گل:
شاد باشی حجت جان
امیدوارم نرگس هم از بین ما نره و مشکلش حل بشه

monji
08-14-2010, 06:19 PM
سلام
راستی کسی خبری از ایدا و الهه نداره
هر کی هر جا میبیندشون بگه اینجا من همیشه دعاشون میکنم
یا حق

Karim
08-18-2010, 12:12 AM
سلام
راستی کسی خبری از ایدا و الهه نداره
هر کی هر جا میبیندشون بگه اینجا من همیشه دعاشون میکنم
یا حق
الهه سلام رسوند گفت خدا خیرت بده:4:

monji
08-18-2010, 11:34 PM
کریم تو که دستت به خیره افشیر رو یادت میاد؟
میلاد (محسن) رو میگم به اون هم سلام برسون
ای سلام رسان دیجیتالی

Karim
08-19-2010, 12:15 AM
لازم به ذکره که عرض کنم که ایشون به مدت 2 سال از نت خداحافظی کرده.گرچه اون موقع که ایشون فعالیت داشتند من از ارتش رفته بودم،ولی این افراد کور خونده اند و من آمارشونو دارم

Mannish
09-04-2010, 04:02 PM
خب مثل اینکه مریم خانوم به خاطر حرفای اون روز من تو کافی شاپ ازم دلگیر شده اساسی.
من اینجا از ایشون عذر خواهی میکنم و عرض میکنم که من از زدن اون حرفا قصد و غرض خاصی رو دنبال نمیکردم.:گل:

Karim
09-21-2010, 09:46 PM
موقعی که این تاپیک رو ایجاد میکردم هیچوقت فکرشو نمیکردم مشتری ثابتش بشم!
این بار باید از یه تیم عذرخواهی کنم!:rose:
از مهدی و مونا و مسعود گرفته تا آقا اسماعیل و...
سر جریان چت باکس امروز.خیلی ناراحت و عصبانی شدم به خاطر ناراحتی دوستام و سایر مسائل...
وارد سایت شدم مونا و مهدی داشتن به مهسا میتوپیدن سر یه جریانی که مونا پ خ داد که داریم با مهسا شوخی میکنیم.بعد مهسا در اوج واموندگی و ناراحتی بود که قضیه رو بهش گفتن...
منم سر شوخی رو باز کردم و با مونا و مهدی در حال شوخی بودم که مثل اینکه شوخی های من افراطی بود(شوخی های ناجور و استفاده از الفاظ بد) و مونا و مهدی ناراحت شدند.خودشون هم میدونستن شوخی میکنم و جواب میدادن و من هم نسبت به نوشته هاشون جوابهای طنز میدادم اما مثل اینکه حرفهای خودشون رو تا حدودی جدی زده بودند و حرفهای طنز من پاسخ نوشته هاشون بود که اونها رو جدی تلقی کردند!
هنوز هم باور نمیکنم از دستم ناراحت شده باشند و فکر میکنم من رو هم مثل مهسا دست انداختند!
اولین باریه که شوخی اینجوری کار دستم میده چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی.به هر حال از 3 سال پیش که عضو ششم و یا شاید شانزدهم ارتش سرخ بودم همیشه شوخ و بذله گو بودم.به یاد می آرند آقا اسماعیل که عکس دیگر کاربر ارتش سرخ روی تخت بیمارستان ،رو گذاشتم توی تاپیک و خبر فوتش رو دادم و از خنده دار ترین شوخی های من بود.
به هر حال از کسانی که خاطرشون رو آزردم(من جمله مسعود،مهدی،مونا یا حتی مهسا و محمد و...) معذرت میخوام،دوستشون دارم و طلب بخشش دارم و تابع تصمیم مدیریت هستم.:11:@};-

Mannish
09-21-2010, 09:53 PM
موقعی که این تاپیک رو ایجاد میکردم هیچوقت فکرشو نمیکردم مشتری ثابتش بشم!
این بار باید از یه تیم عذرخواهی کنم!:rose:
از مهدی و مونا و مسعود گرفته تا آقا اسماعیل و...
سر جریان چت باکس امروز.خیلی ناراحت و عصبانی شدم به خاطر ناراحتی دوستام و سایر مسائل...
وارد سایت شدم مونا و مهدی داشتن به مهسا میتوپیدن سر یه جریانی که مونا پ خ داد که داریم با مهسا شوخی میکنیم.بعد مهسا در اوج واموندگی و ناراحتی بود که قضیه رو بهش گفتن...
منم سر شوخی رو باز کردم و با مونا و مهدی در حال شوخی بودم که مثل اینکه شوخی های من افراطی بود(شوخی های ناجور و استفاده از الفاظ بد) و مونا و مهدی ناراحت شدند.خودشون هم میدونستن شوخی میکنم و جواب میدادن و من هم نسبت به نوشته هاشون جوابهای طنز میدادم اما مثل اینکه حرفهای خودشون رو تا حدودی جدی زده بودند و حرفهای طنز من پاسخ نوشته هاشون بود که اونها رو جدی تلقی کردند!
هنوز هم باور نمیکنم از دستم ناراحت شده باشند و فکر میکنم من رو هم مثل مهسا دست انداختند!
اولین باریه که شوخی اینجوری کار دستم میده چه در دنیای مجازی و چه در دنیای واقعی.به هر حال از 3 سال پیش که عضو ششم و یا شاید شانزدهم ارتش سرخ بودم همیشه شوخ و بذله گو بودم.به یاد می آرند آقا اسماعیل که عکس دیگر کاربر ارتش سرخ روی تخت بیمارستان ،رو گذاشتم توی تاپیک و خبر فوتش رو دادم و از خنده دار ترین شوخی های من بود.
به هر حال از کسانی که خاطرشون رو آزردم(من جمله مسعود،مهدی،مونا یا حتی مهسا و محمد و...) معذرت میخوام،دوستشون دارم و طلب بخشش دارم و تابع تصمیم مدیریت هستم.:11:@};-
خب دیگه کریم خان زیاد صغری کبری نچین
مهدی و مونا هم چیزی تو دلشون نیست مطمئنم
حد اقل از مونا که مطمئنم
چون جنبش بالاست
ولی خدایی منم فکر کردم دعوا شده
20 صفحه چت باکس رو خوندم تا فهمیدم قضیه از چه قراره
اما زیادم زیاده روی نکردی
اما ول هم نمیکردی
خب مومن دیدی داره بهشون بر میخوره بی خیال میشدی دیگه
اما خیلی مردی

rahim
09-21-2010, 09:57 PM
اخه مرد حسابي چرا عاقل كند كاري كه باز ارد پيشماني ..
تو كه ماشالله صبح فحش مي دي شب عذر خواهي ..ميدوني بيشترين ضرر رو كي مي كنه ..من
براي اينكه هر وقت جنابعالي دست گل به اب بدي همه ميگن رحيم نميگين كريم ..{ نگو نه كه استاد ومداركش موجوده }
هر وقت پست خوب بدم مسعود وبقيه ميان ميگن بارك الله كريم ..دمت گرم كريم ..:4:
اما هر وقت تو دست گل به اب بدي همه ميگن اقا رحيم انتظار نداشتيم .اقا رحيم اين چه كاريه ..:24:
اين هم از مزاياي تشابه اسمي بودنه ..:24:
خلاصه اينها رو گفتم كه يعني يه معذرت هم به بنده بدهكاري ..
تو امضات هم بنويس من ورحيم يك روحيم با دوشخصيت ..
شخصيت بد كريم وشخصيت خوب رحيم ...:4:

Masoud
09-21-2010, 10:02 PM
باریکلا به کریم با این روحیه خوبش و شجاعتش.
من که ناراحت نشدم و فقط دوست ندارم جو خوب اینجا با شوخی به هم بریزه.
مونا و اینا هم مطمئنن ناراحت نیستن.
ایشالله دیگه از این مشکلات نداریم.

fati joon
10-05-2010, 09:13 PM
پیشاپیش از دست همه ی کسانی که اشتباه یا غلطی زیادی میکنن همدلی کرده شدیدا برای احساس ناراحت میشوم...........

Mannish
10-06-2010, 01:20 AM
پیشاپیش از دست همه ی کسانی که اشتباه یا غلطی زیادی میکنن همدلی کرده شدیدا برای احساس ناراحت میشوم...........
عفت کلام هم چیز خوبیه اگه بعضیا داشته باشن
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F6.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)

(http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12)

Karim
10-08-2010, 05:39 PM
مصطفی جان از روز اول ورودش به انجمن معلوم بود با چه اعجوبه ای طرفیم.
سالی که نکوست...از بهارش پیداست!

yasi2010
10-08-2010, 05:42 PM
بابا دخترای نعمتن واسه انجمن....قدرشون رو بدونید

asal
10-14-2010, 08:50 PM
برو بچز باززم مجبورم بیام اینجا و بگم معذرت که زیر پستا نمیتونم زیاد تشکر بزنم چون برای هر تشکر باید صفحه دوباره باز بشه .. بازم میگمم ببخشید دوستای خوووبم :-*

P!NK
10-14-2010, 08:54 PM
no problem 258147963

k a s r a
10-14-2010, 09:22 PM
برو بچز باززم مجبورم بیام اینجا و بگم معذرت که زیر پستا نمیتونم زیاد تشکر بزنم چون برای هر تشکر باید صفحه دوباره باز بشه .. بازم میگمم ببخشید دوستای خوووبم :-*

شخصا نمی بخشمت! :4: حالا ببینم اگه بچه ی خوبی بودی شاید نظرم عوض شد!

Seventy One
10-14-2010, 09:42 PM
سلا م عرض میکنم :11::4: چه خبرا ؟! 654159756

nicolas
10-14-2010, 11:46 PM
سلا م عرض میکنم :11::4: چه خبرا ؟! 654159756
از همدلی شما صمیمانه متشکریم :4:

asal
10-15-2010, 01:29 AM
شخصا نمی بخشمت! :4: حالا ببینم اگه بچه ی خوبی بودی شاید نظرم عوض شد!

نبخشیدی میزنمت :d

Seventy One
10-15-2010, 02:09 PM
از همدلی شما صمیمانه متشکریم :4:

من چاکرتم :rose: حالا خیال نکنید من دوست دارم همش اسپم بدما !!!

فقط خواستم چون اینجا جدیدا عضو شدم یه سلامی خدمتتون عرض کنم 258147963@};-

C D E M
10-15-2010, 02:50 PM
نمی دانم چه می خواهم بگویم
زبانم در دهان بغض بستست
در تنگ قفس باز است و افسوس
که بال مرغ آوازم شکستست
غمی در استخوانم می گدازد
میان ناشناسی آشنا هست
گهی میسوزدم گه می نوازد

Mannish
10-15-2010, 03:52 PM
مصطفی جان از روز اول ورودش به انجمن معلوم بود با چه اعجوبه ای طرفیم.
سالی که نکوست...از بهارش پیداست!
داش کریم شما که خوب باهاش مچ شده بودی و وقتی هی بهت میگفت بیشعور حال میکردی
تازه اخرشم رفتی تو پرفایلش معذرت خواهی و دست بوسی:4:

Mannish
10-15-2010, 03:53 PM
زبانم در دهان بغض بستست
در تنگ قفس باز است و افسوس
که بال مرغ آوازم شکستست
غمی در استخوانم می گدازد
میان ناشناسی آشنا هست
گهی میسوزدم گه می نوازد

نمیدونم این شعر رو از کجا پیدا کردی امروز تو همه تاپیکا مینویسی:4:

k a s r a
10-17-2010, 07:42 PM
نبخشیدی میزنمت :d

شخصا مگه این بچه بی صاحابه!! :4:

امین واقعا تو چی فکر کردی تشکر کردی از بهناز بابت زدن من؟ :4:

babak red
10-17-2010, 09:13 PM
منم میشه باشماها همدل باشم؟ ولی بارحیم ومحمد همدل نمیشم اخه یه بار همدل شدم دل درد گرفت رحیم

Captain Nc Sparrow
01-10-2011, 09:45 AM
منم میشه باشماها همدل باشم؟ ولی بارحیم ومحمد همدل نمیشم اخه یه بار همدل شدم دل درد گرفت رحیم

:10::10::10: چيجوري؟؟ آره داش ميشه !چرا كه نه! منم الان كوشولوترين همدل اين تاپيكم كه به تازگي به عضويت افتخاريه انجمن اسپم نويسان نائل شدم!

Karim
02-10-2011, 12:47 PM
از کاربر سرخ پوش (http://www.arteshesorkh.com/forum/member.php?u=742)
بابت شوخی ای که کردم و توهینی که بهش نسبت دادم (http://www.arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=235024&postcount=7)،صمیمانه عذرخواهی میکنم.امیدوارم منو ببخشند.
@};-@};-@};-

Karim
02-18-2011, 10:13 AM
از کلیه مدیران انجمن(بالاخص مونا،مسعود و آقا اسماعیل) به خاطر اینکه اسباب ناراحتیشون رو فراهم آوردم صمیمانه عذرخواهی میکنم.
مهم نیست که کی،در موردم چی فکر میکنه.اما برام خیلی مهمه که کسی در موردم فکری نکنه.
هر کی عقاید خاص خودشو داره،من هم هر چیزی رو که فکر کردم درسته،نوشتم و داد زدم.
هیچ جا دیده نشده،آدمی بتونه عقیده دیگری رو تغییر بده(حتی با خشونت و سرنیزه).
ما آدمها میتونیم دیگری رو بکشیم اما نمیتونیم اون چیزی که درپستوی ذهنش هست رو تغییر بدیم.
بی شک این پست من آخرین غذرخواهی از بقیه اعضای انجمنه،یعنی سعی میکنم و امیدوارم این طور باشه چون تصمیم سختی برا خودم گرفتم که میتونه به خودم و بقیه اعضا(بالاخص مدیران)کمک کنه.

alibother
02-18-2011, 11:16 AM
از کلیه مدیران انجمن(بالاخص مونا،مسعود و آقا اسماعیل) به خاطر اینکه اسباب ناراحتیشون رو فراهم آوردم صمیمانه عذرخواهی میکنم.
مهم نیست که کی،در موردم چی فکر میکنه.اما برام خیلی مهمه که کسی در موردم فکری نکنه.
ما آدمها میتونیم دیگری رو بکشیم اما نمیتونیم اون چیزی که درپستوی ذهنش هست رو تغییر بدیم.
بی شک این پست من آخرین غذرخواهی از بقیه اعضای انجمنه،یعنی سعی میکنم و امیدوارم این طور باشه چون تصمیمی رو گرفتم که میتونه به خودم و بقیه اعضا(بالاخص مدیران)کمک کنه.

كريم جان به نظر من چيزي در شخصيت تو وجود نداره كه نياز به تغيير داشته باشه.به شخصه چيزي رو كه در شخصيت تو ستايش ميكنم همين رك گويي و صداقتت هست و اينكه هميشه اون چه رو كه فكر ميكني حقيقت هست ميگي نه اون چه رو كه به نفعت باشه.من هر تصميمي كه بگيري ازش حمايت ميكنم. فقط اميدوارم تصميم نگيري كه شخصيتت رو به ميل ديگران تغيير بدي!
چه خوبه كه تو اينقدر مهربوني كه به راحتي از ديگران عذر خواهي ميكني.اين كار سختيه.چون بعضي ها حرفهاي خيلي بدتر از حرفهاي تو به من زدند و كارهاي خيلي بدتر كردند كه دل من رو شكوند ولي دريغا از گفتن يك متاسفم!!
به هر حال منم همين جا از عمو اسماعيل و مونا و اون يكي مونا و مسعود و فرزاد و فاطي و بابك و پويا و رحيم و داش علي و انسيه كوچولو و عسل و آنجلينا و ... اگر جايي حرفي زدم كه ناراحت شدند عذر ميخوام. 321469852
ولي من شخصيتم همينه.هر جا هر چي كه به نظرم حقيقت باشه ميگم و زياد در بند مصلحتش نيستم.هر جا هم كه لازم باشه عذر خواهي ميكنم و آدم مغروري نيستم.راستي اگه كسي از دست من ناراحته بي رو دربايستي بياد به خودم بگه.سعي ميكنم از دلش دربيارم.

شادم که در شرار تو می سوزم

شادم که در خیال تو می گریم

شادم که به عمر وصل تو باز اينسان

در عشق بی زوال تو می گریم

*

پنداشتی که چون ز تو بگسستم

دیگر مرا خیال تو در سر نیست

اما چه گویمت که جز این آتش

بر جان من شراره دیگر نیست

*

شبها چو در کناره نخلستان

کارون ز رنج خود به خروش آيد

فریادهای حسرت من گویی

از موجهای خسته به گوش آید

*

شب لحظه ای به ساحل او بنشین

تا رنج آشکار مرا بینی

شب لحظه ای به سایه خود بنگر

تا روح بیقرار مرا بینی

*

من با لبان سرد نسیم صبح

سر می کنم ترانه برای تو

من آن ستاره ام که درخشانم

هر شب در آسمان سرای تو

*

غم نیست گر کشیده حصاری سخت

بین من و پیکر صحراها

من آن کبوترم که به تنهایی

پر میکشم به پهنه دریاها

*

شادم که همچون شاخه خشکی

باز در شعله های قهر تو می سوزم

گویی هنوز آن تن تبدارم

کز آفتاب شهر تو می سوزم

*

در دل چگونه یاد تو می میرد

یاد تو یاد عشق نخستین است

یاد تو آن خزان دل انگیزیست

کاو را هزار جلوه رنگین است

*

بگذار زاهدان سیه دامن

رسوای کوی و انجمنم خوانند

نام مرا به ننگ بیالایند

اینان که آفریننده شیطانند

*

اما من آن شکوفه اندوهم

کز شاخه های یاد تو می رویم

شبها ترا به گوشه تنهایی

در یاد آشنای تو می جویم

فروغ

alibother
02-21-2011, 11:07 PM
مثل اینکه مشتری دائمی این تاپیک منم و این مردک کریم.:4:

من همینجا میخوام از عمو اسماعیل عزیزم که از دست من دلگیر شده بود عذرخواهی کنم. و ازشون بخوام این فرزند خطاکار خودشون رو ببخشن.اگه حرفی زدم; کنایه ای یا شوخی نابه جایی کردم عذر خواهی میکنم. دیگه چیکار میشه کرد جوونیم و جایزالخطا:4: شرمنده عمو جان.دیگه به بزرگی خودتون منو ببخشین.:sweet:@};-

rahim
02-22-2011, 12:08 AM
من نمي دونم اگه تو وكريم نبوديد الان سرنوشت اين تاپيك چي مي بود ....

بهتره اسم تاپيك عوض كنيم بزاريم تاپيك شكر خوري كريم وعلي :24::24::24:
================================================== =====
پي نوشت : سعي كن اروم باشي وگرنه مجبور ميشي دوباره معذرت خواهي كني :4:

zamara
02-22-2011, 08:22 AM
بی شک این پست من آخرین غذرخواهی از بقیه اعضای انجمنه،یعنی سعی میکنم و امیدوارم این طور باشه چون تصمیم سختی برا خودم گرفتم که میتونه به خودم و بقیه اعضا(بالاخص مدیران)کمک کنه.

مثل اینکه مشتری دائمی این تاپیک منم و این مردک کریم.:4:

من همینجا میخوام از عمو اسماعیل عزیزم که از دست من دلگیر شده بود عذرخواهی کنم. و ازشون بخوام این فرزند خطاکار خودشون رو ببخشن.اگه حرفی زدم; کنایه ای یا شوخی نابه جایی کردم عذر خواهی میکنم. دیگه چیکار میشه کرد جوونیم و جایزالخطا:4: شرمنده عمو جان.دیگه به بزرگی خودتون منو ببخشین.:sweet:@};-
بزرگواري و تواضع بالاي شما هميشه باعث شرمنده گي و افتخار ما بوده و من هم همينجا از شما دو بزرگوار بخاطر همه تصميمات تند و صحبت هاي آزاردهنده خودم نسبت به شما پوزش ميخواهم .
جا داره همينجا از جي حسين عزيز كه كه از من گويا رنجيده خاطر هستند هم پوزش بخواهم كه باعث ناراحتيشون شدم هر چند كه ايمان دارم رفتاري نكردم كه باعث ناراحتي شون بشم ولي در كل دوست ندارم كسي از من ناراحت باشه و هميشه دوست دارم همه مثل يك خانواده بزرگ در اين انجمن در كنار هم باشيم و هيچگاه كاري نكنيم كه باعث دلخوري و سوء تفاهم و ناراحتي بشه .
فقط يك خواهش از بعضي دوستان عزيز دارم كه اميدوارم با رعايت اين نكته باعث ناراحتي و دلخوري ديگران نشويم .
خواهش من اينه كه توي برخورد و گفتار خودمون با ديگران، شرايط روحي و رواني طرف مقابل رو هم در نظر بگيريم و با همه به يك روش صحبت نكنيم .
بعنوان مثال من در مراوادت دوستانه خودم با مسعود ممكنه خيلي صحبت ها با هم بكنيم و يا با كريم و رحيم همينگونه باشم اما نبايد انتظار داشته باشم كه با مونا و آيدا و غزاله و ساير خانم هاي محترم انجمن هم همينگونه صحبت كنم .
در طي چند روزه گذشته اين موضوع رو ديدم كه دارم خدمتتون عرض ميكنم .
با تشكر از همه شما

g.hoseyn
02-22-2011, 02:23 PM
بزرگواري و تواضع بالاي شما هميشه باعث شرمنده گي و افتخار ما بوده و من هم همينجا از شما دو بزرگوار بخاطر همه تصميمات تند و صحبت هاي آزاردهنده خودم نسبت به شما پوزش ميخواهم .
جا داره همينجا از جي حسين عزيز كه كه از من گويا رنجيده خاطر هستند هم پوزش بخواهم كه باعث ناراحتيشون شدم هر چند كه ايمان دارم رفتاري نكردم كه باعث ناراحتي شون بشم ولي در كل دوست ندارم كسي از من ناراحت باشه و هميشه دوست دارم همه مثل يك خانواده بزرگ در اين انجمن در كنار هم باشيم و هيچگاه كاري نكنيم كه باعث دلخوري و سوء تفاهم و ناراحتي بشه .
فقط يك خواهش از بعضي دوستان عزيز دارم كه اميدوارم با رعايت اين نكته باعث ناراحتي و دلخوري ديگران نشويم .
خواهش من اينه كه توي برخورد و گفتار خودمون با ديگران، شرايط روحي و رواني طرف مقابل رو هم در نظر بگيريم و با همه به يك روش صحبت نكنيم .
بعنوان مثال من در مراوادت دوستانه خودم با مسعود ممكنه خيلي صحبت ها با هم بكنيم و يا با كريم و رحيم همينگونه باشم اما نبايد انتظار داشته باشم كه با مونا و آيدا و غزاله و ساير خانم هاي محترم انجمن هم همينگونه صحبت كنم .
در طي چند روزه گذشته اين موضوع رو ديدم كه دارم خدمتتون عرض ميكنم .
با تشكر از همه شما

منم از شما عذرخواهی میکنم
اگه ناراحتتون کردم ببخشید@};-

Captain Nc Sparrow
02-22-2011, 04:57 PM
ایول تاپیک به اینجا میگنا بعضی وختا ته فیلم هندیییییییییییییییییییییی ییی آه فرزاد عزیزم همینجا بخاطر اونرو معذرت میخوام

k a s r a
03-10-2011, 12:08 AM
من نمیدونم چرا تو این انجمن بحث فوتبالی که پیش میاد بعضیا فکر میکنن طرف شده دشمنشون و کشته مرده ی یه شخص خاص شده و با همه بده و...

خدا شاهده اینجوری نیست.

حالا شاید یه بار من اشتباه کنم یه بار یکی دیگه!درست نیست آماده ی پریدن به هم باشیم!!

من تو این چند روز با علی بادر خیلی کل کل کردم درسته عددی نیست ولی امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشه.عمو اسماعیلم همینطور! یهو قاطی میکنه!!! اعصابشم جدیدا" رفته زیر خط فقر!!! :4: یه شانسی آوردیم هزار کیلومتری دوریم و گرنه...!!!

alibother
03-30-2011, 10:08 PM
خدا باعث و بانی این تاپیک و بگم چیکار کنه!
پویا ببخشید.@};-@};-

Spring_red
03-30-2011, 10:17 PM
سلام بچه ها
واقعا موندم چی بنویسم
هرچی دعا و مناجات کردیم هیچی نشد
حالا که گریه هامو کردم اومدم انجمن تا یه کمی آروم شم
به نظر من خیلی خوب بازی کردیم فقط خیلی بدشانس بودیم
همه کار کردیم فقط توپمون گل نشد
اونا که خدایی هیچ کار خواستی انجام ندادن
تنها کار مفیدشون یه گل بود که بازی و به نفع خودشون تموم کنن
با این باخت هیچی از ارزشای تیم من کم نمیشه
عشق استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت پرسپولیس همیشه محبوبمممم@};-@};-@};-:-*@};-@};-

RED STORM
03-30-2011, 10:24 PM
خدا باعث و بانی این تاپیک و بگم چیکار کنه!
پویا ببخشید.@};-@};-

چیو ببخشم؟ 258147963
بحث فوتباله دیگه . حالا بعد باخت پرسپولیس هم بود ممکنه یه چیزایی رد و بدل شه ولی مال همون لحظس...

Captain Nc Sparrow
03-31-2011, 02:38 AM
بچه ها خيلي ناناحتم دلم داله ميتركه آخه اگه بدبازي ميكرديم آره عب نداشت ولي دوتا بازيم خوب بازي كرديم و با ناداوري و بدشانسي باختيم بيايد خوشحال باشيم از اينكه خوب و با تعصب بازي كرديم و نتيجه گرايي رو بذاريم كنار

گلناز red
03-31-2011, 09:17 PM
بیاید خوشحال باشيم از اينكه خوب و با تعصب بازي كرديم و نتيجه گرايي رو بذاريم كنار

اره خوشحالیم تازه میخوام اهنگ بندری هم بزارم دوره هم باشیم
اخه ابجی گلم کی تو تاریخ می نویسند پرسپولیس خوب بازی کرد بدشانسی اورد داور پنالتی نگرفت گله سالمومنو افساید گرفت تو تاریخ فوتبال می نویسند پرسپولیس سال 89 و 90 رفت و برگشت به اس تق لال باخت می نویسن دبل شد می نوسند خارو خفیف شد
اون موقع اگه تونسی خوشحال باش انسی جان

AYLAR
04-24-2011, 01:20 PM
آقا اجازه!!!!!!!!
منم به بچه های این تاپیک پیوستم
معذرت خواهی معذرت خواهی

همینجولی الکی فک کنم یکی ازم دلخوره:p:

خودش با خودش حل کنه دیگهههه

پیش خودمون بمونه
از طرف من بهش بگین ببشییییدم654159756

m_723
04-24-2011, 01:56 PM
سلااااام
خب من ابنجا رو تازه کشف کردم... خوش به حالم
من از همه کساییکه داریوش رو دوست داشتن و دارن وخواهند داشت معذرت میخوام
اینکه من خوشم نمیاد از ایشون یه کلکله خواهر برادرانه بود که جدی شد
من یه جبهه ام اونا یه جبهه........ مثلا من طرفدار فدررم اونا نادال
خلاصه اش کنم
و به خاطر دیروز از اقا پویا

AnGeLiNa
04-24-2011, 09:00 PM
همه دارن از پويا معذرت ميخواهى ميكن اون از پست بالا كه على نوشته اينم از منيره
پس منم الكى ميگم پويا من معذرت ميخوام
ولى بىشوخى هركى از من دلخورى داره من معذرت ميخوام

RED STORM
04-24-2011, 10:36 PM
سلااااام

و به خاطر دیروز از اقا پویا

دیروز من یه جورایی شروع کننده بودم...
پس در واقع من باید معذرت خواهی کنم ...
@};-

m_723
05-04-2011, 03:00 PM
امروز علی بادر یه چی گفتش که منو برد تو فکر(کلا از دیروز همه یه حرفایی میزنن که منو میبره تو تفکرات)
گفت با هر کی می خوای بحث کنی نگاه کن به سنش( حالا چرا خودش نگاه نمیکنه الله و اعلم)
راس میگه
چه معنی میده من با حسین اقا بحث کنم واقعا؟
دیگه کاری ندارم به این صحبتا... دیگه با بزرگتر از خودم کلکل نمیکنم
بی احترامی نمیکنم
با محمد اقای کرمی... با همین حسین اقا... حتی با علی اقای بادر
همگی معذرت:sweet:

alibother
05-04-2011, 03:07 PM
امروز علی بادر یه چی گفتش که منو برد تو فکر(کلا از دیروز همه یه حرفایی میزنن که منو میبره تو تفکرات)
گفت با هر کی می خوای بحث کنی نگاه کن به سنش( حالا چرا خودش نگاه نمیکنه الله و اعلم)
راس میگه
چه معنی میده من با حسین اقا بحث کنم واقعا؟
دیگه کاری ندارم به این صحبتا... دیگه با بزرگتر از خودم کلکل نمیکنم
بی احترامی نمیکنم
با محمد اقای کرمی... با همین حسین اقا... حتی با علی اقای بادر
همگی معذرت:sweet:

آفرین دختر خوب و نازنین
فرشته روی زمین :4:
-------------
حالا من یه چیزی گفتم.تو چرا قبول کردی؟!
مگه نشنیدی ذاهدان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند! من جمله خودم!:4:
-----------
ولی جدی من به بزرگتر از خودم بی احترامی نکردم.اگرم حرفی زدم شوخی بوده.خودشونم میدونن.
ولی بعضیا بعضی چیزا میخوان که ازت ساخته نیست.مجبوری بگی نه.این که بی احترامی نیست.
---------------
این حسین تراختوری که همینجوری خدا رو بنده نبود.حالا که ازش معذرت خواهی کردی دیگه ...:4:

ندای سرخ
05-22-2011, 05:31 PM
بچه ها برام دعا کنید میدونم دعاهاتون میگیره ....

AYLAR
05-22-2011, 05:56 PM
الهی بگردمت ندا جونم
دخمل به این خوووفی یکم توکل کن ردیفه:4::6:
ولی تجربه کردم که دعای بقیه در حق هم میگیره
حالا که اینجولیه منو هم دعا کنین که بدتر از مسعود التماس دعا دارم:cry:

m_723
05-22-2011, 07:09 PM
ندا ...فاطمه جونم
ایشالله هر چی از خدا میخواید بهتون بده...گریه چرا؟
واسه منم دعا کنید

Spring_red
05-24-2011, 09:43 PM
چه همه محتاج دعا هستن
کیه که مشکل نداشته باشه جیگملا
ایشاالله دعای همتون مستجاب میشه

پرسپولیسی.جنوبی
09-30-2011, 07:30 PM
خدایا می خواهم آنگونه زنده ام نگاه داری که نشکند دلی از زنده بودنم
و آنگونه مرا بمیرانی که کسی به وجد نیاید از نبودنم
---------------------------
امیدوارم دل کسیو نشکونده باشم.

asal
09-30-2011, 09:45 PM
من از دستت خيلي ناراحتم :cry::cry::cry:
اميدوارم خداوند شما را ببخشايد:4:

گلناز red
09-30-2011, 11:40 PM
بچه ها بین دو راهی موندم خیلی روم فشاره موندم عین چی تو گل گیر کردم تو رو خدا واسم دعا کنید دعا کنین بهترین راهو انتخاب کنم
مهتاج دعاتونم

sky girl
09-30-2011, 11:53 PM
بسم الله
بچه ها قربونتون برم اون اخرای دعاتون یادی از منم بکنید خیلی داغونم تروخدا
محتاج دعاتونم

NAKHODA_707
10-01-2011, 12:02 AM
خواهش میکنم ازتون هر کی این پستو میخونه قسمش میدم به جون عزیزش برام دعا کنه چون خیلی خیلی داغونم میکنه اگه نشه365498716ایشالا که همه به خواستشون برسن@};-خدایا کمکم کن365498716

redboy2atishe
10-01-2011, 12:30 PM
اصن کلا میخواید بکوبیم امامزادش کنیم ...!!
اگه قرار به دعا باشه مسعود کلا اوله ...کاسشو قبلا کافی شاپ گذاشته...
شک ندارم میام پستا رو میخونم میرم بعد سیستم اف میشه و ...انگار نه انگار پستی بوده
دیگه این شغالایی که سردرد شدید دارن التماس دعا رو کردن یه شعار
میگم که چه باحال گفته راجع به مولانا ...
همزبانی را بگفت او کناری می نهیم
همدلی باشد اگر دستان یاری می دهیم
تا که در ملک شما و ما نباشد همدلی
این زبان سودی نبخشاید به ما در محفلی

پرسپولیسی.جنوبی
10-01-2011, 04:36 PM
اصن کلا میخواید بکوبیم امامزادش کنیم ...!!
اگه قرار به دعا باشه مسعود کلا اوله ...کاسشو قبلا کافی شاپ گذاشته...
شک ندارم میام پستا رو میخونم میرم بعد سیستم اف میشه و ...انگار نه انگار پستی بوده
دیگه این شغالایی که سردرد شدید دارن التماس دعا رو کردن یه شعار
میگم که چه باحال گفته راجع به مولانا ...
همزبانی را بگفت او کناری می نهیم
همدلی باشد اگر دستان یاری می دهیم
تا که در ملک شما و ما نباشد همدلی
این زبان سودی نبخشاید به ما در محفلی
اره اینجا بجایی اینکه تاپیک باشه از هم حلالیت بگیرن معذرت خواهی کنند .
شده زیارت اینترنتی قدم گاه کریمه :4:
حاجت همه براورده میشه.
دوستان اینجا زیارت نیست اینجا محلی هست برای رفع کودرت هااا بین دوستان ارتشی .@};-

mahi.f
10-02-2011, 10:48 AM
چقد گیرای الکی میدین
همدلی...همدلیه دیگه...تخصصیش نکنه
اصن برا لج بازی هم که شده :4:همه برای من دعا کنید
هرکی دعا نکنه کچل بشه الهی:4:

sky girl
11-14-2011, 11:01 PM
اومدم بگم شب عیده دوستان گلم من که خدا غروبی بهم عیدیم رو داد خیلی هم قشنگ داد امیدوارم خدا هم به شما عیدی بده
واسه همه مریض ها دعا کنید

hamid3
11-15-2011, 12:19 AM
عید بر همگی مبارک باشه
خوبه که همه باهم مهربان باشند باهم خوب باشند به هم لبخند بزنند که همیشه عید باشه
نه منتظر عید باشند که در سال چند با همه خوب باشند
من که همیشه تو عیدم بچه ها عیدتان مبارک

Captain Nc Sparrow
11-15-2011, 11:23 AM
تو اين عيدي يه لطفي به فرشاد كردم حلالش كردم:4: به قول معروف لذتي كه تو بخشس هس تو انتغام بيشترتره:4:

مهشیدمرادی
11-15-2011, 02:56 PM
تو اين عيدي يه لطفي به فرشاد كردم حلالش كردم:4: به قول معروف لذتي كه تو بخشس هس تو انتغام بيشترتره:4:

فکر کنم انتقام درسته باشه نه انتغام انسیه جون

hamid3
11-15-2011, 11:05 PM
هرچی قلبتو آسونتر در اختیار بذاری راحت تر لهش میکنن
و اگر بدونند که منتظری و بهشون احتیاج داری اندازه یه دنیا ازت فاصله می گیرند

ثنا بانو
11-16-2011, 09:35 AM
بچه ها دوستان عزيز بهترين زمان براي دوستي اين اعياد مباركه چرا اوقات شيرين خودمونو با اين حرفا با اين رفتارا تلخ بكنيم بهتر آشتي بكنيد وروي همديگه رو ماچ كنيد :4::4:

sky girl
11-19-2011, 11:22 PM
دوستان گلم به دعاتون نیاز دارم خواهشا منو دعا کنید باید یه کاری انجام بدم میخوام دعای شما پشت سرم باشه

3000مهسا
11-20-2011, 12:04 AM
مهري جون اكه دعامون قبول بشه دعاي منم بشتته عزيز:8:

ebi***redboy
11-20-2011, 02:19 PM
خدایا هر کی هر حاجتی داره براورده کن .. امین

sky girl
11-20-2011, 02:35 PM
مهري جون اكه دعامون قبول بشه دعاي منم بشتته عزيز:8:
مرسی ګلم لطف میکنی در حقم مګر دعاهای شما باعث شه خدا به من رحم کنه

sky girl
11-23-2011, 02:13 PM
دوستای ګلم اومدم اینجا به همتون بګم سر نمازتون منم دعا کنید خیلی استرس دارم یه مشکلی پیش اومده واسم
:namaz: