توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توهين جادوگر در اردوي تيم ملي
zamara
07-21-2010, 08:40 AM
http://www.parsfootball.com/thumbnail.php?file=Ali_Karimi_Persepolis_Perspolis _889247302.jpg&size=article_medium
گزارش اختصاصي از هتك حرمت كريمي به سرمربي محترم تيم ملي در اردوي اتريش
علي کريمي، اين شماره 8 اخمو که گاهبهگاه شهر را به هم ميريزد، اين بار صداي خود را در اردوي تيم ملي بالا برد.
کريمي نتوانست فرياد اعتراض خود را بخورد و آن را داد زد تا در چشم به هم زدني اردوي تيم ملي را به هم بريزد. کريمي که دقايقي پيشتر در تمرين با مصدوميت کشاله پا روبهرو شده بود، دقايقي بعدتر وقتي تمرين تمام شد و اعتراضش را در زمين به گوش سرمربي و سرپرست نشاند، آرام ننشست.
او در لابي هتل تيم ملي، روبهروي افشين قطبي نشست و با داد و فرياد از آقاي سرمربي پذيرايي کرد: «اين چه اردويي است؟ براي چي ما را آورديد اينجا؟ آن از وضع هتلتان اين هم از وضع تمرينتان!»
کريمي که حتي با اصرار سرپرست تيم ملي فرياد خود را نشکست تا سکوت اختيار کند، هرچه توانست گفت و واکنش افشين قطبي تنها خندههاي معناداري بود که روي لبش نقش بست.
سرمربي تيم ملي که نميدانست بايد جواب جادوگر را چگونه بدهد، سکوت کرد تا جو تيم ملي بيش از اين متشنج نشود. کريمي فرياد ميزد: «اين چه هتلي است؟ پنجره را باز ميکنيم که هوا خنک شود، مگس، پشه و عنکبوت به اتاق حمله ميکنند.» او حرفهايش را ميزند و ميگويد براي رفتن آماده است اما اين پايان ماجرا نيست.
کريمي شب به اتاق اصغر حاجيلو سرپرست تيم ملي ميرود و با صداي بلند خطاب به او ميگويد: «ديگر مرا در اردوي تيم ملي نميبينيد.» آيا اين پايان بازگشت چند ماهه جادوگر به تيم ملي است؟ جادوگري که معلوم نشد چرا بازگشت که حالا اينگونه به تلخي و موقتا از تيم ملي کنار بکشد.
شماره 8 ساعت 20 شب گذشته به همراه مهرزاد معدنچي اتريش را به قصد تهران ترک کرد. درباره مصدوميتهاي کريمي تناقضهايي وجود دارد. عدهاي اعلام کردند ماهيچه دوقلوي پشت پاي او آسيب ديده و عدهاي مصدوميت را چيز ديگري دانستند اما کريمي در اين باره به خبرنگار خراسان ميگويد: «کشالهام آسيب ديده که خيلي جدي نيست. چون دو روز به پايان اردو مانده با اجازه کادرفني تيم ملي به ايران بازميگردم.»
پيش از بازگشت کريمي به تهران دوستان مشترک او و افشين قطبي آب سردي بر روي اين آتش بزرگ ريختند تا در اتريش مشکلات زير خاکستر باقي بماند. راوي ميگويد، دوستان مشترک اين دو ابتدا با علي کريمي به صورت مفصل در اين باره صحبت کردهاند. کريمي که در اين گفتوگوها دوباره عليه سرمربي تيم ملي موضع گرفته و برگزاري اين اردوي نامناسب را به او ربط داده است اما اين دوستان مشترک تلاش کردهاند تا جادوگر را آرام کنند. قرار بر اين شده تا او بعد از ورود به تهران مصاحبهاي عليه سرمربي تيم ملي نکند و اگر هم مصاحبهاي کرد، به اين مسائل نپردازد.
ميگويند مصدوميت علي کريمي ساختگي است اما پزشک تيم ملي تأييد کرده کشاله او دچار مصدوميت شده است. آسيبديدگي کريمي بار ديگر باشگاه استيلآذين را تحت تأثير قرار داد تا اغلب مديران آن با شماره 8 تماس بگيرند و از او بخواهند اردوي تيم ملي را به همراه معدنچي ترک کند و به تهران بازگردد. اين باشگاه که پيش از مصدوميت دو ستاره گرانقيمتش بارها بر سر اردوي اتريش مقابل فدراسيون ايستاده بود حالا با توپپرتر به جنگ کفاشيان و همکارانش ميرود. تنها خبر خوشحالکننده براي استيلآذين مصدوميت نه چندان جدي معدنچي و کريمي است. يکي از مسئولان اين باشگاه ميگويد: «خوشبختانه آخرين خبري که اين دو به ما دادهاند حضورشان در بازي اول تيم است.»
AM1NR3Z4
07-21-2010, 09:14 AM
اميدوارم خداوند يا چيزي بهمون نده يا اگر ميده ظرفيتش رو داشته باشيم...
من خودم يه زماني واقعا از ديدن بازي علي كريمي به وجد ميومدم و عاشق بازيش بودم اما متاسفانه با كارهاي مختلفي كه انجام داد و اينم يكي ديگه از اون كارا بود ، من تقريبا نسبت به اين بازيكن بي احساس شدم!
Masoud
07-21-2010, 11:11 AM
خوش به حالت که تو بی احساسی نسبت بهش امین.
من ازش متنفر شدم.........
بازیش شاید تو 10-20 سال اخیر یک بوده تو ایران ولی همه چیه فوتبالیست که فقط فوتبالش نیست.
شورش رو در اورده دیگه.......
AM1NR3Z4
07-21-2010, 11:41 AM
آخه احترام هم خدايي خوب چيزيه!
تو ليگ كلا با داورا دعوا داره!
فقط خجالتش ميشه يه تو گوشي هم به داور بزنه!
تو اردوي تيم ملي هم كه اين مسخره بازيا رو در مياره.
كريمي يه مربي مثه پپ گوارديولا رو ميخواد كه حالشو بگيره!
RED STORM
07-21-2010, 12:18 PM
کاری با واکنش کریمی ندارم!
ولی وقتی شعور مسولان فوتبال ایران در حد مغز گردوئه یه بازیکنی مثل کریمی واسشون خوبه که همینجوری باهاشون برخورد کنه!
کولر نداره اتاقا
حشره کش بین بازیکن ها تقسیم میکنن
کنار محل اردو چوب بری و گاوداریه
نمیدونم عکس های هتل رو دیدید یا نه ولی اصلا در حد پذیرایی از یه تیم ملی نیست!
راستی اگه کریمی بده ما یدونه بدترشو تو تیم خودمون داریم شیث رضایی!
اسطوره حاشیه سازی و گند زدن به تیم
آخرین شاهکارشم که همین چند روز پیش ملاحظه کردید!
کریمی هرچقدر هم که بد اخلاق و تند خو شده باشه حداقل فکر نکنم به طرفداراش فحش رکیک داده باشه!
و کریمی همون آدمایه که برعکس خیلی های دیگه تو فوتبال ایران کمک هاش به افراد نیازمند رو تو بوق نمیکنه!
Masoud
07-21-2010, 12:22 PM
من نه دل خوشی از این تیم ملی دارم نه از فدراسیون پس نمیخوام سنگ اونها رو به سینه بزنم.
تیم ملی ما اکثر اردوهایی که رفته پشت سرش کلی حرف و حدیث بوده و همه ناراضی برگشتن ولی هرچی بوده و هست درسته که علی کریمی بخواد اردو رو به هم بریزه ؟
بازیکن بزرگیه درست .... ولی یه بازیکن اجازه داره همچین کاری کنه ؟
ما هم از کارهای شیث دفاع نکردیم فعلا داریم میگیم کریمی و کارهاش دیگه پای کس دیگه رو وسط کشیدن نداره که حالا بگیم خوبه شیث فحش رکیک میده این فحش با ادبی میده پس افرین افرین.
مغرضانه دفاع میکنی پویا جان.
AM1NR3Z4
07-21-2010, 12:26 PM
متاسفانه اين يه چيزيه كه گريبان گيره اكثره بازيكناي ماست!
يعني تعداد كمي مثه كريم باقري تونستن خودشون رو حفظ كنن!
متاسفانه بازيكناي ما تا اينكه به يه جايي ميرسن يادشون ميره اونا هم يه روز توي كوچه ها و با يه توپ پلاستيكي گل كوچيك بازي ميكردن!
RED STORM
07-21-2010, 12:28 PM
من نه دل خوشی از این تیم ملی دارم نه از فدراسیون پس نمیخوام سنگ اونها رو به سینه بزنم.
تیم ملی ما اکثر اردوهایی که رفته پشت سرش کلی حرف و حدیث بوده و همه ناراضی برگشتن ولی هرچی بوده و هست درسته که علی کریمی بخواد اردو رو به هم بریزه ؟
بازیکن بزرگیه درست .... ولی یه بازیکن اجازه داره همچین کاری کنه ؟
ما هم از کارهای شیث دفاع نکردیم فعلا داریم میگیم کریمی و کارهاش دیگه پای کس دیگه رو وسط کشیدن نداره که حالا بگیم خوبه شیث فحش رکیک میده این فحش با ادبی میده پس افرین افرین.
مغرضانه دفاع میکنی پویا جان.
نه میگم اگه قرار باشه از اخلاق کسی انتقاد بشه اون شیثه که تو تیم خودمون هم داره بازی میکنه!
اگه به خاطر مسائل اخلاقی از کریمی متنفر شدی پس باید نسبت به شیث هم همین احساسو داشته باشی
غیر اینه؟
نکته بعدی وظیفه کاپیتان همینه که کاستی ها رو انتقال بده
شرایط اردو اگه بده بازیکن ها مجبور نیستن که همچین شرایطی رو تحمل کنن
حالا اینکه کریمی چطور اینکارو کرده و یا اینکه شیوش درست بوده یا غلط رو دیگه کاری باهاش ندارم
Karim
07-21-2010, 12:29 PM
http://www.parsfootball.com/thumbnail.php?file=ali_karimi_persepolis_perspolis _889247302.jpg&size=article_medium
گزارش اختصاصي از هتك حرمت كريمي به سرمربي محترم تيم ملي در اردوي اتريش
«اين چه اردويي است؟ براي چي ما را آورديد اينجا؟ آن از وضع هتلتان اين هم از وضع تمرينتان!»
کريمي که حتي با اصرار سرپرست تيم ملي فرياد خود را نشکست تا سکوت اختيار کند، هرچه توانست گفت و واکنش افشين قطبي تنها خندههاي معناداري بود که روي لبش نقش بست.
سرمربي تيم ملي که نميدانست بايد جواب جادوگر را چگونه بدهد، سکوت کرد تا جو تيم ملي بيش از اين متشنج نشود. کريمي فرياد ميزد: «اين چه هتلي است؟ پنجره را باز ميکنيم که هوا خنک شود، مگس، پشه و عنکبوت به اتاق حمله ميکنند.» او حرفهايش را ميزند و ميگويد براي رفتن آماده است اما اين پايان ماجرا نيست.
کريمي شب به اتاق اصغر حاجيلو سرپرست تيم ملي ميرود و با صداي بلند خطاب به او ميگويد: «ديگر مرا در اردوي تيم ملي نميبينيد.» آيا اين پايان بازگشت چند ماهه جادوگر به تيم ملي است؟ جادوگري که معلوم نشد چرا بازگشت که حالا اينگونه به تلخي و موقتا از تيم ملي کنار بکشد.
شماره 8 ساعت 20 شب گذشته به همراه مهرزاد معدنچي اتريش را به قصد تهران ترک کرد. درباره مصدوميتهاي کريمي تناقضهايي وجود دارد. عدهاي اعلام کردند ماهيچه دوقلوي پشت پاي او آسيب ديده و عدهاي مصدوميت را چيز ديگري دانستند اما کريمي در اين باره به خبرنگار خراسان ميگويد: «کشالهام آسيب ديده که خيلي جدي نيست. چون دو روز به پايان اردو مانده با اجازه کادرفني تيم ملي به ايران بازميگردم.»
پيش از بازگشت کريمي به تهران دوستان مشترک او و افشين قطبي آب سردي بر روي اين آتش بزرگ ريختند تا در اتريش مشکلات زير خاکستر باقي بماند. راوي ميگويد، دوستان مشترک اين دو ابتدا با علي کريمي به صورت مفصل در اين باره صحبت کردهاند. کريمي که در اين گفتوگوها دوباره عليه سرمربي تيم ملي موضع گرفته و برگزاري اين اردوي نامناسب را به او ربط داده است اما اين دوستان مشترک تلاش کردهاند تا جادوگر را آرام کنند. قرار بر اين شده تا او بعد از ورود به تهران مصاحبهاي عليه سرمربي تيم ملي نکند و اگر هم مصاحبهاي کرد، به اين مسائل نپردازد.
ميگويند مصدوميت علي کريمي ساختگي است اما پزشک تيم ملي تأييد کرده کشاله او دچار مصدوميت شده است. آسيبديدگي کريمي بار ديگر باشگاه استيلآذين را تحت تأثير قرار داد تا اغلب مديران آن با شماره 8 تماس بگيرند و از او بخواهند اردوي تيم ملي را به همراه معدنچي ترک کند و به تهران بازگردد. اين باشگاه که پيش از مصدوميت دو ستاره گرانقيمتش بارها بر سر اردوي اتريش مقابل فدراسيون ايستاده بود حالا با توپپرتر به جنگ کفاشيان و همکارانش ميرود. تنها خبر خوشحالکننده براي استيلآذين مصدوميت نه چندان جدي معدنچي و کريمي است. يکي از مسئولان اين باشگاه ميگويد: «خوشبختانه آخرين خبري که اين دو به ما دادهاند حضورشان در بازي اول تيم است.»
من که هر چه سعی کردم متوجه توهین هایی که شما میفرمایید نشدم!بی احترامی؟!منظورتون انتقاده؟حالا چون با صدای بلند بوده؟!
آقا اسماعیل شما که به خاطر علاقه وافر به قطبی چنین نوشتید،مسعود خان شما هم که به خاطر رفتن کریمی به استیل آذین (همون تیمی که روزی آرزوی لیگ برتری شدنشو داشتید و برای تشویقش به استادیوم میرفتید!)چنین نوشتید.
اگر کریمی تا قبل از 2سال پیش هم چنین بی پروا انتقاد میکرد فوتبال ایران پیشرفت میکرد که پسرفت نمیکرد.
Masoud
07-21-2010, 12:35 PM
جناب کریم خان من 3 سال پیش فقط و فقط به خاطر علی پروین میرفتم استادیوم و از روزی که بیرون اومد از این تیم دیگه یه بازیشم ندیدم و حتی اگه الان علی پروین و کاشانی و دایی و هرچی ادم محبوبم هست یه جا هم برن استیل نه اونها رو دوست خواهم داشت و نه تیمشون رو......
نکته بعدی ...من از وقتی یادم میاد علی کریمی معترض بود.به زمین و زمان و به همه چی.
زمان انصاریفرد مگه نبود ؟ مگه هرچی دوست داشت بار مدیر عامل نمیکرد ؟ البته به خاطر ارتباط قوی با رئیس هیئت مدیره و خط گرفتن از اون !!! ایا پرسپولیس پیشرفت کرد یا پسرفت ؟ علی کریمی تو جایگاهی نیست که بخواد از فوتبال انتقاد کنه چون وظیفه اش بازی خوب و اخلاق خوبه.
و اما راجب انتقال کمبودها پویا....یعنی نمیشده تو یه جلسه ای خصوصی ای چیزی این حرفها رو بزنه تا همه نفهمن و اینطور رسانه ای نشه ؟
AM1NR3Z4
07-21-2010, 12:36 PM
البته با تمام تنفري كه از علي كريمي پيدا كردم :4: با اين حرف كريم موافقم.
آخه تو فوتبال ما انتقاد بكني 2-3 سالي محروم ميشي!
Karim
07-21-2010, 12:38 PM
آخه احترام هم خدايي خوب چيزيه!
تو ليگ كلا با داورا دعوا داره!
فقط خجالتش ميشه يه تو گوشي هم به داور بزنه!
تو اردوي تيم ملي هم كه اين مسخره بازيا رو در مياره.
كريمي يه مربي مثه پپ گوارديولا رو ميخواد كه حالشو بگيره!
با چنین حکومتی و با چنین فدراسیونی فوتبال ما پپ گواردیولا رو کم داره!به ژاویتون یه امار بده بگو پپ رو راضی کنه بیاد کمیسیونش هم محفوظه!:p:
متاسفانه اين يه چيزيه كه گريبان گيره اكثره بازيكناي ماست!
يعني تعداد كمي مثه كريم باقري تونستن خودشون رو حفظ كنن!
متاسفانه بازيكناي ما تا اينكه به يه جايي ميرسن يادشون ميره اونا هم يه روز توي كوچه ها و با يه توپ پلاستيكي گل كوچيك بازي ميكردن!
کریم باقری خب هر چی بزنن تو سرش صداش در نمیاد!ملاک بازیکن خوب بودن اینه که بازی کنه و چشمش رو به روی واقعیت ها ببنده؟!نظری درمورد بخش پر رنگ شده ندارم.
رادیو فردا با مدیر هتل مصاحبه میکرد هفته پیش طرف گفت هتل مال 100 سال پیش ساخته شده!
Karim
07-21-2010, 12:39 PM
با مسئول اردوی تیم ملی تو اتریش صحبت کردند گفته که این هتل زمانی ساخته شده که کولر هنوز اختراع نشده بوده!(ببینید عمق فاجعه رو):aasab:
بعد خبرنگار خبرورزشی هم میگه اگه این هتل 4 ستاره است تو ایران بالای 100 هتل 20 ستاره وجود داره:24:
AM1NR3Z4
07-21-2010, 12:42 PM
اون هتل كه بحثش كاملا جداست!
چون ايران با اين كارش واقعا يه آبروريزي ديگه رو در كارنامه ي افتخاراتش اضافه كرد!
اصلا نوشته بود تو دماي 34 درجه اين بدبختا يه وسيله ي سرمايشي درست و حسابي ندارشتن!
RED STORM
07-21-2010, 12:42 PM
و اما راجب انتقال کمبودها پویا....یعنی نمیشده تو یه جلسه ای خصوصی ای چیزی این حرفها رو بزنه تا همه نفهمن و اینطور رسانه ای نشه ؟
1-خودت میدونی خبرنگار ایرانی از کاه کوه میسازه!
2- وقتی با خودشون خبرنگار میبرن مطمئنا اخبار تیم به بیرون درز پیدا میکنه!
من واقعا نمیدونم خبرنگار واسه چی با خودشون میبرن ؟
که ته اخبازی که میفرسته این باشه که امروز تیم با توپ قرمز تمرین کرد و گلرها لباس آبی پوشیده بودن!
AM1NR3Z4
07-21-2010, 12:44 PM
من حرفم اصلا اين نيست كه چشمش رو روي واقعيت ببنده!
اما خدايي نديدي تو ليگ با داورا دعوا داره!؟
Masoud
07-21-2010, 12:45 PM
بالاخره خبرنگاری که تو فدراسیون رفت و اومد داره و برای فدراسیون و مربیهاش کار میکنه باید یه جایی بهش برسن دیگه که جلوی انتقاد روزنامش رو بگیرن تو زمین خوردنشون !
همه جا اینطوریه.
وگرنه چرا ما باید از تمرین خبر داشته باشیم ؟ هزار جای خوش اب و هوا تر در ایران هم وجود داره ولی باید بری جایی که هیچ حاشیه ای نباشه.
اینا کرم از خودشونه.
AM1NR3Z4
07-21-2010, 12:50 PM
متاسفانه فوتبال ما شده مضحكه ي دست عام و خاص!
تيمايي مثه پاراگوئه قبول كردن با ايران بازي دوستانه انجام بدن اما بعدش هم عشقي خودشون بازي رو كنسل كردن!
ايران هم كه ديگه گاو پيشوني سفيده و حرفي نميتونه بزنه!
حالا داشته باشين عصري ميخواد با لاتزيو بازي كنه!
احتمالا لاتزيو تيم نونهالانش رو مياره تا با تيم اصلي ايران بازي كنن!
Karim
07-21-2010, 12:56 PM
جناب کریم خان من 3 سال پیش فقط و فقط به خاطر علی پروین میرفتم استادیوم و از روزی که بیرون اومد از این تیم دیگه یه بازیشم ندیدم و حتی اگه الان علی پروین و کاشانی و دایی و هرچی ادم محبوبم هست یه جا هم برن استیل نه اونها رو دوست خواهم داشت و نه تیمشون رو......
نکته بعدی ...من از وقتی یادم میاد علی کریمی معترض بود.به زمین و زمان و به همه چی.
زمان انصاریفرد مگه نبود ؟ مگه هرچی دوست داشت بار مدیر عامل نمیکرد ؟ البته به خاطر ارتباط قوی با رئیس هیئت مدیره و خط گرفتن از اون !!! ایا پرسپولیس پیشرفت کرد یا پسرفت ؟ علی کریمی تو جایگاهی نیست که بخواد از فوتبال انتقاد کنه چون وظیفه اش بازی خوب و اخلاق خوبه.
من تجزیه و تحلیل نکردم یادآوری کردم که روزی دخیل میبستی برا صعود استیل آذین.خب خودت هم اذعان کردی که کریمی رو دوست نداری با اینکه لا اقل جزو 4نفر اول محبوب پرسپولیسه.
حتی اگه الان علی پروین و کاشانی و دایی و هرچی ادم محبوبم هست یه جا هم برن استیل نه اونها رو دوست خواهم داشت و نه تیمشون رو......
زمان انصاریفرد هم خوب انتقاد میکرد و همین باعث جدلهاشون شد.یادته از پیراهن و تمرین انتقاد کرد بعد چی شد؟
مسعود خان در و گوهر فشاندید!علی کریمی تو جایگاهی نیست که بخواد از فوتبال انتقاد کنه چون وظیفه اش بازی خوب و اخلاق خوبه.
لیست افرادی که تو جایگاهی هستند که از فوتبال انتقاد کنند رو بدید تا ما هم بدونیم!
مگه کریمی با یکی دعوا کرده و فحش کاری کرده که نباید رسانه ای بشه و باید تو پیغام خصوصی:4: به قطبی بگه؟!
باید رسانه ای بشه تا بازتاب داشته باشه تو روزنامه که کارشناسا و خبرنگارا هم اظهار نظر کنن(البته اگه این افراد از نظر شما تو جایگاهی باشن که بخوان از فوتبال انتقاد کنن).البته روز نامه ها نه روزی نامه ها.
فکرشو کنید، کریمی که تو اردو هست واقعیات رو میبینه حق نداره چیزی بگه!بعد علی پروین خبرگزاری فارس رو بخونه بیاد اظهار نظر کنه:24:
Masoud
07-21-2010, 01:01 PM
چرا چرت میگی کریم ؟ بحث جدیه و داری به قوله یه نفر فرافکنی میکنی !
علی کریمی بازیکن و به قول خودش وقتی میگه میگه پیراهن تیم ملی افتخارشه باید سعی کنه به نفع تیم ملی هم کار کنه.
بازیکن حق نداره وسط اردو پا شه بگه اینجا به درد نمیخوره و اینها میتونه به عنوان کاپیتان بعد از برگشت به فدراسیون بگه نه کافه رو به هم بریزه !!!
زمان انصاریفرد هم من که فقط خوراک خبری روزنامه ها رو یادم میاد و زمین خوردن تیم رو شما اگه چیز مهمتری یادت میاد بگو.
Karim
07-21-2010, 01:02 PM
اون هتل كه بحثش كاملا جداست!
چون ايران با اين كارش واقعا يه آبروريزي ديگه رو در كارنامه ي افتخاراتش اضافه كرد!
اصلا نوشته بود تو دماي 34 درجه اين بدبختا يه وسيله ي سرمايشي درست و حسابي ندارشتن!
بحثش جداست یعنی چه؟!بحث اصلی هتله!
من حرفم اصلا اين نيست كه چشمش رو روي واقعيت ببنده!
اما خدايي نديدي تو ليگ با داورا دعوا داره!؟
شما نگاهی به اسم تاپیک بندازی بد نیست امین جان.گل علی دایی چه ربطی داره به نلسون ماندلا؟!
شما اصل رو ول کردی میگی بحثش جداست،چسبیدی به فرع؟!
بالاخره خبرنگاری که تو فدراسیون رفت و اومد داره و برای فدراسیون و مربیهاش کار میکنه باید یه جایی بهش برسن دیگه که جلوی انتقاد روزنامش رو بگیرن تو زمین خوردنشون !
همه جا اینطوریه.
وگرنه چرا ما باید از تمرین خبر داشته باشیم ؟ هزار جای خوش اب و هوا تر در ایران هم وجود داره ولی باید بری جایی که هیچ حاشیه ای نباشه.
اینا کرم از خودشونه.
چرا باید خبر نداشته باشیم؟یعنی شما میفرمایید پرسپولیس میره کیش به خاطره اینه که حاشیه نباشه؟!یا بحث تمرینهای هوازی و آب و هوا و...است؟!
RED STORM
07-21-2010, 01:08 PM
علی کریمی بازیکن و به قول خودش وقتی میگه میگه پیراهن تیم ملی افتخارشه باید سعی کنه به نفع تیم ملی هم کار کنه.
بازیکن حق نداره وسط اردو پا شه بگه اینجا به درد نمیخوره و اینها میتونه به عنوان کاپیتان بعد از برگشت به فدراسیون بگه نه کافه رو به هم بریزه !!!
زمان انصاریفرد هم من که فقط خوراک خبری روزنامه ها رو یادم میاد و زمین خوردن تیم رو شما اگه چیز مهمتری یادت میاد بگو.
مخالفم مسعود جان!
کریمی کاپیتان تیمه!
کاپیتان باید مدافع حقوق بازیکن ها باشه!
و اینکه میگی بازیکن تو جایگاهی نیست که از مربی و مسئولان انتقاد منه!
نمونه بارزش میشاییل بالاک بود که نسبت به عدم دعوت از فرینگس به تیم ملی موضع سختی علیه فدراسیون فوتبال آلمان و یوآخیم لوو گرفت!
حتی تو یورو 2008 با بیرهوف دست به یقه شدن!
اونجا که آلمانه و از الان برنامه 10 سال بعدشونو دارن!
کاپیتان به راحتی میتونه از کل سیستم فوتبالشون انتقاد کنه ولی اینجا ...
Karim
07-21-2010, 01:17 PM
علی کریمی بازیکن و به قول خودش وقتی میگه پیراهن تیم ملی افتخارشه باید سعی کنه به نفع تیم ملی هم کار کنه.
بنده چرت میگم؟
کریمی با این کارش به نفع تیم ملی کار کرد.حالا چه بعد از این تو تیم باشه یا نباشه.
باعث میشه جامعه فوتبال(من و تو هوادار،کارشناسا،ورزشی نویسها و...)فشار بیاره که چنین اردوهای بی کیفیتی برگزار نشه.این در دراز مدت به نفع تیم ملیه یا به ضررش؟
جلو ضرر رو هر وقت بگیری منفعته.انتقاد همیشه خوبه.وقتی بازی دوم جام جهانی بازیکنای انگلیس به کاپلو میگن جوکول رو....اون وقت وسط تمرین اونم تمرین واسه بازیهایی با تیمهایی که اسمشونو خود قطبی چند باری شنیده نمیشه انتقاد کرد؟!
بعد مسعود خان فقط کاپیتان حق انتقاد داره؟!اگه کاپیتان زبون نداشت چی؟!
اولین جرقه درگیری انصاریفرد و کریمی چی بود؟ببینم اصلا یادته یا نه.بگو چی شد؟
AM1NR3Z4
07-21-2010, 01:56 PM
بحثش جداست یعنی چه؟!بحث اصلی هتله!
شما نگاهی به اسم تاپیک بندازی بد نیست امین جان.گل علی دایی چه ربطی داره به نلسون ماندلا؟!
شما اصل رو ول کردی میگی بحثش جداست،چسبیدی به فرع؟!
!
منظورم اينه كه اون هتل اينقدر پيشرفته بوده كه بايد يه تاپيك جداگانه براش باز شه تا در موردش بحث كنيم!:24:
اتفاقا كريم بحث اصلي اين تاپيك همينه!
داريم در مورد بي احترامي هاي علي كريمي صحبت ميكنيم!
برات يه مثال هم آوردم.
خدايي بازي استيل با كجا بود يادم نيس يادت نيس كه كم نبود افشاريان رو كتك بزنه!
آخه اين بنده خدا با هيچكس سازش نداره!
Karim
07-21-2010, 01:59 PM
اتفاقا كريم بحث اصلي اين تاپيك همينه!
داريم در مورد بي احترامي هاي علي كريمي صحبت ميكنيم!
بحث تاپیک هتک حرمت به ساحت مقدس امپراطور افشین قطبیه در هفته اخیر.
rahim
07-21-2010, 02:03 PM
كاري به اين ندارم كه كريمي چه كار كرد ويا نه نكرد ...
وظيفه اش چيه ..
ولي بلاخره يكي بايد جلوي اين پورسانت گيرها رو بگيره .. فدراسيونها شد ه محل كاسب كارها وباج گيرها براي توماني حاظرند ابروي ملتي رو ببرند ..
خداييش نبايد تحقيق بشه چرا همچنين كارهايي ميشه چرا اين هتلها انتخاب ميشه ..
AM1NR3Z4
07-21-2010, 02:05 PM
رحيم اوني بخواد تحقيق كنه سرش رو زيره آب ميكنن...
zamara
07-21-2010, 06:50 PM
آخ جون دعوا !!! بابا عجب بحثي شده بحث توهين كريمي به سرمربي و كل سيستم فدراسيون فوتبال !
ببين رحيم جان همون چيزهايي كه خودت پر رنگ كردي نمونه بارز و اصلي توهين يك بازيكن به سرمربي تيمه .
از قديم گفتن ، بفرما و بنشين و بتمرگ هر سه يك معني داره اما چه بهتر كه از كلمه بفرما استفاده بشه و در غير اينصورت به نوعي بي احترامي و يا توهين تلقي ميشه .
كريمي در اين اردو از كلمه بتمرگ استفاده كرده و اين يعني توهين .
همونطور كه خودت هم ميدوني من خودم يكي از طرفداراهاي كريمي هستم و به يكي از ذلايلي كه از دايي بيزار شدم هم قبول نكردن كريمي از جانب دايي بوده اما وقتي پاي تيم ملي مياد وسط نميتونم ملاحظه هيچ كس و هيچ چيزي رو بكنم .
حساب تيم ملي از ساير حساب ها جداست .
درسته من طرفدار قطبي هستم اما نه اينقدر كه بخوام چشمم رو به روي واقعيت ببندم .
متاسفانه از زماني كه قطبي سرمربي تيم ملي شد ة همه مربيان ايراني از حسادت و خيلي از سايتها و روزنامه ها به دودليل:
1-خواسته مربيان ايراني
2- عدم پرداخت حق و حساب از جانب قطبي به اونا
شمشير رو براي قطبي از رو بستند و مدام در حال سركوب اين بد بخت هستند و هر روز توي سايتها و روزنامه هاي مختلف دارن ازش انتقادات بي و سر ته ميكنند ،
از قلعه نوعي كه عقده اخراجش رو از تيم ملي داره بگير تا دايي و حسن و حسين و علي و تقي و نقي و حالا يكي كه ديگه هم خودش رو جزو ادم ها حساب كرده و داره ازش انتقادميكنه ، جناب مظلومي كه ديروز هيچي ادم حسابش نميكرد حال چون مربي استقلال شده ، زبون در اورده و ميگه قطبي به باشگاهها توهين كرده !
همه اين اظهار نظرها و بي احترامي ها به قطبي و تيم ملي باعث شده كه بازيكنان هم ياد بگيرن و به جاي انتقاد با تندي با سرمربي برخورد كنند و داد و بيداد راه بندازن و همين صحبت ها و اظهار نظرها باعث ميشه بقيه بازكنا بي انگيزه بشن و نتونن نتيجه لازم رو براي تيم ملي بدست بيارن و اين همون چيزيه كه اون مربيا و سايت ها و روزنامه ها و بدخواهان قطبي ميخوان و با اين شرايط بهتون قول ميدم قطبي كه سهله اگه گوارديولا و يو آخيم لو و كاپلو و بهترين مربيان دنيا بيان ، باز هم نمي تونن نتيجه بگيرن و از اينهمه هجمه و حمله مغرضانه به تيم ملي امكان نداره جون سالم بدر ببرن و بتونن براي تيم ملي ايران موفقيت كسب كنند .
من اگه جاي قطبي بودم يك لحظه هم صبر نميكردم و تيم ملي رو تحويلشون ميدادم و ميرفتم پي زندگي خودم ، خداييش قطبي خيلي حوصله داره ، خيلي صبر داره .
آقا كريم صحبت هاي كريمي با اون لحن مصداق كامل توهين و بي احتراميه نه انتقاد .
اي بابا من چقدر حرف زدم!@
پرسپولیسی.جنوبی
07-21-2010, 07:24 PM
كاري به اين ندارم كه كريمي چه كار كرد ويا نه نكرد ...
وظيفه اش چيه ..
ولي بلاخره يكي بايد جلوي اين پورسانت گيرها رو بگيره .. فدراسيونها شد ه محل كاسب كارها وباج گيرها براي توماني حاظرند ابروي ملتي رو ببرند ..
خداييش نبايد تحقيق بشه چرا همچنين كارهايي ميشه چرا اين هتلها انتخاب ميشه ..
رحیم جان پول ندارن هتلهای بهتر ببرن با تیم های بهتر بازی دوستانه ببندن.
عربستان میخاد کاپیتانشون خداحافظی کنه یک بازی دوستانه بارئال میبنده.
تیم ملی ما با کجا بازی میکنه با ستاره سرخ .
ای خدا
نمیدونم چی بگم .
من عاشقم کریمی بود و هستش.
اونکه شما میگی توهین من قبول ندارم .حرف کریم درست بود فقط انتقاد کرده.
بعد ایران یادم میاد با همین علی کریمی ترس به جون همه انداخت بازی با کره فکر کنم. چی کار کرد.
بازی با رم فکر کنم .
خوب علی کریمی که توی تیم های مثل بایرن و عربها که روی سرشون میزاشتن بهش .
اینجا میخای توی هتلهایی که معلوم نیست چیه.
هیچی نگه عجب .
.
ستاره سرخ
07-21-2010, 07:42 PM
به نظر من هم توهین نبوده که اینجوری بزرگش کردن
کریمی رو خیلی دوس دارم چون زیر پرچم هیچ کس نمیره و ابن بحث ها تو هر خانواده ای پیش میاد اون فقط انتقاد کرده. اومده اردو واسه بالابردن توان بازی کردنش نه که حشره کش برداره بفته دنبال سوسک و جونور
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.