PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار سرخ (جلد چهارم)

صفحه ها : 1 2 3 [4]

zamara
06-20-2011, 07:20 AM
http://www.pic.iran-forum.ir/images/m76zsdfuw4omxj0tq6y.jpg

استيلي: هدفم حضور پرسپوليس در جام باشگاه هاي جهان است

بازيكن اسبق و گزينه مربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هدفم حضور در جام باشگاه هاي جهان است.
حميد استيلي بازيكن و مربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس و يكي از گزينه هاي سرمربيگري اين تيم امروز براي تشريح برنامه خود در جلسه كميته فني حضور يافت. استيلي در پايان اين جلسه پاسخگوي سوالات سايت رسمي باشگاه پرسپوليس بود.
جلسه كميته فني را چطور ارزيابي مي كنيد؟
اين جلسه يك امتحان خيلي سخت بود و مقابل تعدادي از كارشناسان و پيشكسوتاني نشسته بوديم كه از بزرگان پرسپوليس بودند. دكتر ذوالفقار نسب مربي من بوده و انسان خوب و فني است. دكتر زادمهر هم يكي از بازيكنان خوب پرسپوليس بوده و آقاي پنجعلي هم كه كاپيتان ما در پرسپوليس بودند و هر سه آنها از پيشكسوتان بزرگي بودند كه من در مقابل آنها درس پس مي دادم.
صحبت هاي خوبي انجام شد و من برنامه هايم را تشريح كردم. يك سري سوال و جواب هايي بود كه انشاء ا... هر چه خير است اتفاق بيفتد. قطعا هواداران پرسپوليس از بهترين هواداران هستند و من بارها عنوان كرده ام كه هر چه دارم از اين هواداران است.
هدف من اين است كه بتوانم پتانسيل خوبي از بازيكنان را ارائه بدهم. بازي هاي خوب و با كيفيتي را به نمايش بگذاريم و هدف اصلي من قهرماني در آسيا و حضور در جام باشگاه هاي جهان است. ضمن اينكه موفقيت در بازي هاي ليگ از اهداف من در پرسپوليس خواهد بود.
روندي كه باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي با نظر پيشكسوتان باشگاه و كميته فني در پيش گرفته است را چطور مي بينيد؟
كار خيلي خوبي بود كه باشگاه پرسپوليس آن را انجام داد. تشكيل كميته فني با حضور پيشكسوتان پرسپوليس مي تواند براي اين تيم مفيد باشد. طبيعتا چند فكر مي تواند بهتر از يك فكر باشد و قطعا مي تواند نتايج مفيدي را به همراه داشته باشد.
كميته فني از بين 3 گزينه قطعا به يك نفر راي خواهد داد، واكنش شما به نظر نهايي كميته فني فارغ از حضور يا عدم حضورتان به عنوان سرمربي چه خواهد بود؟
پرسپوليس هميشه بزرگ است. آقاي دايي و آقاي درخشان از دوستان من هستند و هر كدام به عنوان سرمربي انتخاب شوند، آرزوي موفقيت شان را خواهم داشت. ما هيچ وقت جدا از پرسپوليس نيستيم و هميشه در كنار اين تيم خواهيم بود و چه در اين تيم باشم، چه نباشم آرزوي سربلندي آن را دارم.

zamara
06-20-2011, 07:21 AM
http://www.pic.iran-forum.ir/images/hlc89g1a16uqhyr4n11.jpg

هيچ گزينه اي از قبل مشخص نشده است
ذوالفقارنسب: سرمربي پرسپوليس بايد در تمام زمينه ها شايسته باشد

اعضاي كميته فني باشگاه پرسپوليس پس از هشت ساعت جلسه مداوم با گزينه هاي سرمربيگري پرسپوليس در جمع خبرنگاران حضور يافتند تا پاسخگوي سوالات آنها باشند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، دكتر بيژن ذوالفقارنسب به نمايندگي از اعضاي كميته فني به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
وي درباره نتيجه جلسه چند ساعته كميته فني با گزينه هاي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باشگاه پرسپوليس تصميم گرفته است برنامه انتخاب سرمربي و فني سال آينده و انشاءا... سال هاي بعد را به يك كميته فني متخصص از خانواده بزرگ پرسپوليس واگذار كند. پرسپوليس آنقدر بازيكنان بزرگ و با شخصيت دارد كه بتوانند در آينده اين كميته را پر بار تر هم بكنند.
ذوالفقارنسب افزود: باشگاه پرسپوليس از 5 كاندايداي خودش دعوت كرده بود كه برنامه هاي خود را ارائه كنند تا از ميان آنها يك سرمربي براي سال آينده انتخاب شود. آقاي مايلي كهن و ابراهيم زاده با صحبتي كه با مديريت باشگاه داشتند از ارائه برنامه هاي خودشان منصرف شدند كه جا دارد از همكاري آنها تشكر كنيم. امروز ابتدا آقاي حميد درخشان آمدند و برنامه هاي خودشان را معرفي كردند. ما نيز بر اساس مطالعه اي كه روي اين برنامه داشتيم سوالاتي مطرح كرديم.
آقاي استيلي نيز حضور يافتند و در زمان مورد نظر برنامه خودشان را تشريح كردند. آقاي دايي هم آقاي دهقان را به عنوان نماينده تام الاختيار خودشان معرفي كردند كه البته بنابر اظهار خودشان و شناختي كه ما از ايشان داريم طبعيتا نمي توانستند به سوالات فني پاسخ بدهند. با پيشنهاد ايشان و موافقت دوستان، يك كنفرانس تلفني با آقاي دايي كه در اسپانيا حضور دارند، برگزار شد. حدود بيست دقيقه پيرامون مسائل حاشيه اي و اتفاقاتي كه در گذشته اتفاق افتاده بود صحبت شد و فرصت و نيازي نبود كه در اين مكالمه كوتاه، مباحث فني مطرح شود.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس ادامه داد: به هر حال با صحبت هايي كه انجام شد ما در چند محور، گزينه هاي مورد نظر را ارزيابي مي كنيم تا سرمربي پرسپوليس براي سال آينده انتخاب شود. فردي كه به واقع بتواند نيازهاي اين تيم پرطرفدار و با سابقه را تامين كند. ما در درجه اول درباره شخصيت اجتماعي و مربيگري يك مربي بررسي هاي خودمان را انجام مي دهيم. سرمربي پرسپوليس در تمام زمينه هاي شخصيتي و اجتماعي بايد به عنوان يك الگو براي ميليون ها جمعيت طرفدار خودش مطرح باشد. بحث بعدي مبحث برنامه مداري است كه در راستاي همين فاكتور به دانش فني مربي توجه خواهيم داشت كه خوشبختانه هر سه مربي كلاس A آسيا را گذرانده اند و سوابق مربيگري شان مناسب است و كفايت مي كند.
پيشكسوت پرسپوليس تصريح كرد: آن چيزي كه در درجه بعد براي ما اهميت دارد توانايي تعامل و گفتگو و كار گروهي است كه بايد يك مربي از آن برخوردار باشد. فاكتور بعدي بحث مالي است. مربيان بايد بر اساس دستورالعملي هايي كه وجود دارد پيشنهادات خودشان را به صورت شفاف مطرح مي كردند. ما بر اساس فاكتورهايي كه ذكر شد در حال مطالعه و برنامه ريزي هستيم.
ذوالفقارنسب در پاسخ به اين سوال كه آيا مديريت باشگاه درباره انتخاب سرمربي نظري به كميته فني داده است يا خير، تاكيد كرد: يك درصد هم نبايد اين تصور وجود داشته باشد كه گزينه اي از قبل مشخص شده است. ما روي برنامه هر سه نفر مطالعه مي كنيم و بر اساس فاكتورهايي كه ذكر شد به جمع بندي خواهيم رسيد. اين بحث، بحث مهمي است و ما فرصت اشتباه كردن نداريم و بايد تصميمان، تصميم كامل و جامعي باشد. طبيعتا هنوز به جمع بندي كامل نرسيده ايم.
وي درباره زمان اعلام نام سرمربي پرسپوليس گفت: ما در اسرع وقت نتايج بررسي هاي خودمان را به باشگاه ارائه مي دهيم و اميدواريم در كوتاه ترين زمان به جامعه اعلام شود. ما هشت ساعت است كه در يك اتاق دربسته در حال صحبت، مذاكره و گفتگو با گزينه هاي مربيگري هستيم و بايد درباره مجموعه اين صحبت ها به جمع بندي برسيم.
وي در خصوص اينكه برنامه كداميك از گزينه ها به نظر كميته فني نزديك بوده است، گفت: هر كدام از برنامه ها يك محاسن و يك ايرادهايي دارد اما برنامه، تنها يك پارامتر است. پارامترهاي ديگري هم مطرح است كه پيش از اين ذكر شد و ما بر اساس مجموع آن تصميم خواهيم گرفت.
ذوالفقار نسب در مورد استقلال راي كميته فني تصريح كرد: مطمئن باشيد ما سه نفر اعضاي كميته فني اجازه نخواهيم داد در نظرمان دخالت و دخل و تصرفي صورت گيرد. هر سه مربي شايستگي و امتيازات لازم را دارند، براي همين ما فرصت خواسته ايم كه نظر اشتباهي را اعلام نكنيم چرا كه امتياز اصلي آنها به هم نزديك است.

zamara
06-20-2011, 07:23 AM
http://www.pic.iran-forum.ir/images/1q22lhkg1jp2c4ilen.jpg

كميته فني باشگاه پرسپوليس دوشنبه نظر نهايي خود را اعلام مي كند

كميته فني باشگاه پرسپوليس با جمع بندي جلساتي كه با گزينه هاي سرمربيگري پرسپوليس داشته است، نظر نهايي خود را فردا (دوشنبه) اعلام مي كند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، اعضاي كميته فني باشگاه پس از پايان جلسه با گزينه هاي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس جلسه خود را با حضور سرپرست باشگاه ادامه دادند. اين جلسه تا ساعت 21:40 ادامه داشت و در خصوص گزينه نهايي بحث و تبادل نظر شد.
اعضاي اين كميته اعلام كردند؛ با پايان بررسي هاي لازم، فردا (دوشنبه) نظر خود را اعلام خواهند كرد.

zamara
06-20-2011, 08:23 AM
خاکپور: مايلي کهن گفت من مدير فني ام،تو هم بيا پرسپوليس

محمد خاکپور يکي از مربياني است که بحث حضورش در تيم فوتبال پرسپوليس شنيده مي شود ولي او در حال حاضر تصميمي براي حضور در اين تيم ندارد. خاکپور در اين مورد مي گويد: «چند روز پيش آقاي مايلي کهن با من تماس گرفت و گفت که من مديرفني پرسپوليس خواهم شد و تو هم به اين تيم بيا و در کنار استيلي کار کن. وي ادامه داد با اين حال من معتقدم هيچ جاي دنيا قبل از اينکه يک مربي را انتخاب کنند،از او برنامه نمي خواهند. »

-----------

اینروزها درفوتبال ما تفکرات عجیب و غریبی در اون دیده میشه !!
آقای خاکپور فرمودند که در هیچ کجای دنیا اول برنامه نمیخوان بعد مربی انتخاب کنند !!!!!!:10::10::10:به گفته ایشون باید اول سرمربی رو انتخاب کنند ، قرارداد ببندند ، در هیئت ها ثبت بشه و نصف مبلغ قرارداد هم پرداخت بشه و بعد تازه مسئولین باشگاه خدمت ایشون برسند و با سلام و صلوات از این آقا برنامه بخواهند !!!!!
خدا چه حرفها و چه چیزها که اینروزها نمی شونیم !!! فقط مونده دو تا شاخ در بیاریم از این حرف ها .
اون از دایی که گفته مگه باشگاه ندیده که من مسافرت هستم چرا تشکیل جلسه داده ! و این هم از این آقا که فرمودند اول باید سرمربی انتخاب بشه بعد ازش برنامه بخوان !!
دایی انتظار داره که باشگاه با ایشون هماهنگی بکنه و جلسات خودش رو با نظر او تشکیل بده در حالی که هیچ سمتی نداره !! این هم از خاکپور که لطیفه سال رو گفته!!!

جانم فدای پرسپولیس
06-20-2011, 09:26 AM
جاي بسي خوشحالي است كه بالاخره پيشكسوتان پرسوليس دور هم جمع شدند
چقدر خوشحال شدم محمد پنجعلي هم حضور داشت جاي همايون سرطلائي خالي بود...
ولي حيف كه تصميماتشان محدوده و نميتونن يه مربي در شأن پرسپوليس بيارن!!!!!!!!!!
خوبه همه هم نيومده خواب قهرماني ميبينن!!!!!!!!
فقط رو كاغذ ميشه هوادار رو به دهه 60 برد!!!!!!!
ويا تو جام باشگاههاي جهان صعود كنه!!!!!!!!
خدا خودش به داد پرسپوليس و هواداران پرسپوليس برسه...
توكل به خدا

سینه چاک
06-20-2011, 04:57 PM
حمید استیلی به عنوان سر مربی فصل اینده پرسپولیس انتخاب شد

zamara
06-20-2011, 05:53 PM
http://media.farsnews.com/Media/8903/Images/jpg/A0855/A0855222.jpg

با نظر كميته فني
علي دايي سرمربي پرسپوليس شد

كميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب كرد.

جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس امروز با حضور محمد پنجعلي، محمدرضا زادمهر و بيژن ذوالفقارنسب در باشگاه پرسپوليس برگزار شد و اعضا به بررسي برنامه‌هاي حميد استيلي، حميد درخشان و علي دايي پرداختند.
پس از بررسي برنامه‌هاي اين سه مربي، كميته فني باشگاه پرسپوليس علي دايي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب كرد.

zamara
06-20-2011, 05:59 PM
http://media.farsnews.com/Media/8611/Images/jpg/A0388/A0388753.jpg

يخ‌هاي روابط طرفين را آب مي‌كنيم
ذوالفقارنسب: دايي بايد در چارچوب قوانين و مقررات باشگاه با كاشاني همكاري كند

عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: علي دايي بايد در چارچوب قوانين و مقررات باشگاه با حبيب كاشاني همكاري داشته باشد.

بيژن ذوالفقارنسب پس از پايان جلسه كميته فني در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار داشت: ابتدا بايد از شما خبرنگاران تشكر و عذرخواهي كنم كه ساعت‌هاي طولاني منتظر بوديد اما ما محكوم بوديم كه اشتباه نكنيم يا حداقل اشتباه را به عنوان يك انسان داشته باشيم. اگر نظري برخلاف نظر فرد ديگري اعلام مي‌شود اين را به حساب عدم كامل بودن ما بگذاريد ولي بدون غرض و مرض تصميم گرفتيم.

وي ادامه داد: گفته مي‌شد كميته فني ديكته ‌و انشايي تحميل شده را قرائت خواهد كرد. اين الفاظي بود كه من شنيدم اما مي‌گويم فقط رضايت خداوند بزرگ و موفقيت پرسپوليس براي ما شرط بود. 6 سال در اين تيم حضور داشتم و خود را عضو خانواده پرسپوليس مي‌دانم. اكنون مي‌خواهم صورتجلسه‌اي را كه من، زادمهر و پنجعلي تنظيم كرده‌ايم، برايتان بخوانم.

وي صورتجلسه‌ را اينگونه خواند: من،بيژن ذوالفقارنسب، محمد زادمهر و محمد پنجعلي اعضاي كميته فني پرسپوليس با آزادي عمل و اخلاق و رفتاري درست، برنامه‌هاي نامزدهاي سرمربيگري پرسپوليس را پس از ساعت‌ها مطالعه و ملاقات حضوري با درخشان، استيلي و نماينده تام‌الاختيار دايي و گفت‌وگوي تلفني با دايي بررسي كرديم. به همين دليل پيشنهاد مي‌كنيم علي دايي در چارچوب رعايت قوانين باشگاه و همكاري با سرپرست باشگاه به عنوان سرمربي فصل آينده انتخاب شود.

ذوالفقارنسب ادامه صورتجلسه را اينگونه خواند: دليل اين انتخاب تلاش‌هاي صادقانه و صميمانه اين دو نفر است كه براي باشگاه پرسپوليس موفقيت‌آميز بوده است. نماينده تام‌الاختيار دايي در اسرع وقت اين صورتجلسه را به او خواهد رساند و دايي ملزم است حداكثر ظرف 12 ساعت نظر شفاف خود را در مورد اين انتخاب بگويد كه آيا با اين انتخاب موافق است يا خداي نكرده مخالفت خود را اعلام كند. در صورتي كه ايشان اعلام انصراف كنند با احترام به حميد درخشان، حميد استيلي گزينه دوم ما براي سرمربيگري پرسپوليس است.

ذوالفقارنسب پس از پايان قرائت صورتجلسه در پاسخ به اينكه قوانين باشگاه چيست كه دايي بايد طبق آن عمل كند، گفت: ايشان آگاهي كامل به اين مسئله دارند كه بايد در چارچوب قوانين و مقررات باشگاه با حبيب كاشاني همكاري داشته باشند. به زودي در يك نشست صميمانه ورزشي و با حسن نيت،‌ هر دو طرف با كمال صداقت همكاري با يكديگر را مي‌پذيرند. پرسپوليس در عرصه داخلي و حتي آسيا حرف‌هاي زيادي مي‌تواند داشته باشد. اين باشگاه ظرفيت بالايي دارد كه بايد با آرامش كامل و با جذب بازيكنان خوب توانمندتر از گذشته عمل كند تا موجب رضايت طرفداران فراوان اين باشگاه شود.

وي ادامه داد: من به همكاري كاشاني و دايي خوشبين هستم و در اولين فرصت كه دايي به ايران بيايد يا به صورت تلفني در اين مورد صحبت خواهيم كرد تا يخ‌هاي رابطه كاشاني و دايي آب شوند. رضايت هواداران پرسپوليس در گرو عملكرد خوب باشگاه است و در آينده نزديك مانند چند ماه گذشته اين دو همكاري خوبي با يكديگر خواهند شد.

zamara
06-20-2011, 09:19 PM
http://www.pic.iran-forum.ir/images/rbskl86g44lv8t2f2pdw.jpg

تریلوژی ناکامی های استیلی در رسیدن به نیمکت پرسپولیس

در صورتی که حمید استیلی این فصل در تیمی مشغول به کار نشود، نام او در فصل جدید و به خصوص در روزهایی که پرسپولیس نتایج خوبی نگیرد، دوباره به عنوان آلترناتیو دایی مطرح خواهد شد
علی دایی مجدداً به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شد که این به معنای ناکامی مجدد استیلی در رسیدن به نیکمت پرسپولیس بود. این سومین باری است که حمید استیلی در آستانه نشستن بر نیمکت پرسپولیس از آن دور می شود! استیلی در 5 سال اخیر و به خصوص در سال هایی که حبیب کاشانی مدیریت باشگاه را بر عهده داشته است، یکی از گزینه های همیشگی مربیگری این تیم بوده است. نام او در سال های اخیر بارها برای هدایت پرسپولیس مطرح شده است، اما او هیچوقت به آرزوی مربیگری در پرسپولیس نرسیده است.
اولین بار در تابستان 86 بود که بعد از حضور کاشانی در پرسپولیس، نام استیلی به عنوان سرمربی پرسپولیس مطرح شد. استیلی که حدود 9 ماه قبل توسط دنیزلی از تیم اخراج شده بود، با حضور کاشانی در راس باشگاه پرسپولیس به عنوان یکی از مربیان تیم به جمع سرخپوشان بازگشت. دوستی قدیمی استیلی و کاشانی باعث شد که همگان به این نکته اذعان کنند که دیگر نفر اول کادر فنی پرسپولیس حمید استیلی خواهد بود. استیلی تمرینات پرسپولیس را آغاز کرد و لیست بازیکنان جدید را نیز به باشگاه ارائه داد و کاشانی نیز یک به یک با این بازیکنان قرارداد بست. باشگاه همچنان از اعلام نام سرمربی خوداری می کرد تا اینکه نام افشین قطبی که در آن زمان عضو کادر فنی تیم ملی کره جنوبی بود، مطرح شد. قطبی چند روز قبل از آغاز فصل وارد تهران شد و پرسپولیس وی را به عنوان سرمربی معرفی کرد. استیلی بعدها در مصاحبه های مختلف اعلام کرد که قطبی پیشنهاد خودش به باشگاه بوده و قرار بود که دستیار وی شود، اما در فاصله چند روز تا آغاز فصل همه چیز عوض شده بود و استیلی یک فصل را به عنوان دستیار در کنار قطبی سپری کرد.
یک سال بعد دوباره در خرداد ماه 87 بود که بعد از جدایی قطبی نام استیلی به عنوان سرمربی مطرح شد. این بار دیگر همه چیز آماده بود و مقدمات کار نیز آماده شده بود، اما اختلافات حبیب کاشانی با محمد علی آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی منجر به استعفای کاشانی شد و داریوش مصطفوی مدیریت باشگاه را بر عهده گرفت. مصطفوی نیز در اولین اقدام قطبی را راضی به بازگشت کرد و بازگشت قطبی با جدایی استیلی همراه شد. پیروانی دستیار قطبی شد و استیلی برای دومین بار در آستانه نشستن روی نیمکت سرخ ها از ان دور شد.
بعد از اتقافات دو ماه اخیر و مصاحبه های تند علی دایی علیه مدیریت حبیب کاشانی و همچنین صحبتهای طرفین در برنامه نود به نظر می رسید که علی دایی شانسی برای حضور بر نیمکت پرسپولیس در فصل آینده ندارد و نام حمید استیلی دوباره برای مربیگری مطرح شد. اما این بار هم در دقیقه 90 همه چیز تغییر کرد و علی دایی برنامه به باشگاه داد و کمیته فنی نیز دایی را اتخاب کرد و استیلی دوباره از پرسپولیس دور شد. البته نام استیلی در میانه فصل گذشته و بعد از باختهای متوالی که منجر به استعفای دایی شد، دوباره به عنوان جانشین دایی مطرح شده بود. اما با بازگشت دایی همه چیز به بایگانی سپرده شد.
در صورتی که حمید استیلی این فصل در تیمی مشغول به کار نشود، نام او در فصل جدید و به خصوص در روزهایی که پرسپولیس نتایج خوبی نگیرد، دوباره به عنوان آلترناتیو دایی مطرح خواهد شد. باید دید که حمید استیلی چه زمانی به آرزوی مربیگری در پرسپولیس خواهد رسید.

zamara
06-20-2011, 09:23 PM
http://media.farsnews.com/Media/8611/Images/jpg/A0391/A0391131.jpg

يكبار ديگر اطلاعيه كميته فني را بخوانيد
زادمهر: با هر سه گزينه مربيگري پرسپوليس كار كرده بودم

عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: من با هر سه گزينه سرمربيگري پرسپوليس كار كرده بودم و در نهايت نظر جمع انتخاب دايي بود.

محمد زادمهر در گفت‌وگویی در مورد علت انتخاب علي دايي اظهار داشت: من با هر سه گزينه مربيگري پرسپوليس كار كرده بودم. با دايي در سايپا، با استيلي در استيل آذين و با درخشان در تيم ملي و در نهايت نظر جمع بر اين بود كه دايي انتخاب شود و ما صلاح باشگاه را در نظر گرفتيم.

وي ادامه داد: كميته فني باشگاه مستقل بود و در آزادي كامل دايي را انتخاب كرد. برخي مي‌گفتند ديكته‌اي تحميل شده را اجرا مي‌كنيم اما كميته فني به وظيفه خود عمل كرد. اين اولين بار است كه باشگاهي بر اساس نظر كميته فني، سرمربي را انتخاب مي‌كند و اين مسايل را بايد به فال نيك گرفت.

زادمهر در مورد اتفاقات رخ داده بين كاشاني و دايي و اختلاف‌هاي اين دو نفر گفت: هر انتخابي صورت مي‌گرفت حرف و حديث داشت. بهتر است يكبار ديگر اطلاعيه كميته فني را در مورد انتخاب دايي بخوانيد.

zamara
06-20-2011, 10:42 PM
http://www.pic.iran-forum.ir/images/ak2p2i2tf2qxggxv9hd.jpg

سه سناريو براي بازی دايي- كاشاني :بياييد ماهي قرمز باشيم!

خيلي از كارشناسان معتقدند كتاب «انتخاب مربي» در پرسپوليس هنوز به صفحات پاياني نرسيده و شايد در روزهاي آينده خبرهايي تازه اي در اين خصوص بشنويم.

خبر انتخاب مجدد علي دايي به عنوان مربي پرسپوليس، شگفت انگيز بود و براي طيفي از دوستداران پرسپوليس خوشحال كننده. اما در پس پرده نمايشي كه از ظهر يكشنبه با جلسه «كميته فني» آغاز شد، هنوز رازهايي نهفته است. از ميان سه گزينه مربيگري، دايي تنها كسي بود كه ترجيح داد نماينده اش را به اين جلسه روانه كند اما كميته اي كه يك شبه تشكيل شد، برنامه هاي او را كارآمدتر تشخيص داد تا اثبات شود در فوتبال ايران، هيچ چيز غير ممكن نيست. در ماجرايي كه مي توان آن را شطرنج «كاشاني- دايي» تعبير كرد، سه سناريو محتمل است.

سناريوي اول: اطمينان دايي از رفتن كاشاني
تقريباً در دو ماه اخير علي دايي از هيچ فرصتي دريغ نكرده و هر وقت ميكروفون جلوي روي او بوده، حبيب كاشاني را به باد انتقاد گرفته است. او بعد از انتقادهاي سريالي در پايان هر بازي، در برنامه 90 «شاه بيت» غزل را خواند و چند راز مگو هم از سرپرست پرسپوليس فاش كرد. از توصيه كاشاني براي «زمين خوردن قطبي» گرفته تا لابي براي بركناري دكتر شريفي از كميته انضباطي.
دايي كه حتي در پشت صحنه برنامه 90 با كاشاني روبرو نشده بود، آشكارا موضوع درگيري اش با ليدرهارا به مدير پرسپوليس نسبت داد و با مطرح كردن مسائل «ناموسي» از قول يك ليدر گفت: «كاشاني گفته بود به خودش فحش بدهيد نه زن و بچه اش!».
علي دايي در همان برنامه به صراحت گفت كه هيچ برنامه اي براي فصل آينده تحويل سرپرست پرسپوليس نمي دهد. اما به فاصله 24 ساعت ورق برگشت، و شهريار در تغيير موضعي آشكار اظهار كرد برنامه هاي خود را به باشگاه پرسپوليس ارائه مي كند. دايي براي اينكه كاشاني را در موقعيت استيصال قرار دهد، اعلام كرد براي فصل آينده، هيچ دستمزدي هم نمي خواهد و اين يعني حداقل 500 ميليون صرفه جويي در هزينه هاي باشگاه.
فرض محتمل آن است كه در 24 ساعت طلايي بعد از برنامه 90، دايي به هر نحوي اطمينان حاصل كرده كه دوران ماموريت حبيب كاشاني در پرسپوليس به زودي به پايان مي رسد.

سناريوي دوم: دايي مربي موقت است!
دايي در گفت و گو با عادل فردوسي پور، يكي دو بار به مهارت هاي كاشاني در عرصه سياست اشاره كرد و گفت: من سياست بلد نيستم ولي آقايان بلدند.... اين دقيقاً نقطه قوت مردي است كه از كانال سياست به فوتبال آمده و هيچ وقت هم منكر آن نبوده است. كاشاني همانقدر كه در مسائل فني فوتبال بي ادعا است، در بخش «مديريت» مدعي است و هيچ بعيد نيست اين ماجرا را به گونه اي فيصله دهد كه فصل آغاز شود و علي دايي مربي پرسپوليس نباشد.
خيلي از كارشناسان معتقدند كتاب «انتخاب مربي» در پرسپوليس هنوز به صفحات پاياني نرسيده و شايد در روزهاي آينده خبرهايي تازه اي در اين خصوص بشنويم. اين ظن وقتي تقويت مي شود كه مي بينيم، كاشاني بلافاصله پس از خبر انتخاب دايي، مي گويد: او 12 ساعت فرصت دارد كه نظر خود را اعلام كند. آيا اين ضرب الاجل تعيين كردن ها شما را به ياد ماجراي «واعظ- قلعه نويي» نمي اندازد؟

سناريوي سوم: فيلم هندي

در فوتبالي كه به شدت به لحاظ اخلاقي سقوط كرده، هيچ چيز بعيد نيست. بعيد نيست كه چند صباح ديگر ماجراي اختلاف دايي و كاشاني به سبك فيلم هاي هندي با يك مراسم آشتي كنان فيصله پيدا كند و همه آنچه كه پيش چشم ميليون ها بيننده تلويزيوني اتفاق افتاد، به بوته فراموشي سپرده شود.
مي گويند «حافظه» ماهي قرمزي كه هرسال سر سفره هفت سين عيد مي گذاريم، فقط 2 ثانيه است. دنيا براي ماهي قرمز، هر 2 ثانيه يك بار «نو» مي شود و فراموش مي كند قبل از آن چه بر سرش آمده. در اين فوتبال، شايد مجبور شويم ماهي قرمز باشيم.

zamara
06-20-2011, 10:47 PM
http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/01-93150.jpg

حبیب شطرنج باز و علی گلادیاتور؛ راند آخر؟

کاشانی کسی خواهد بود که سر حرفش ایستاده و دایی را با تمام ترش رویی ها و بداخلاقی ها و گارد گرفتن هایش در سمتش ابقا کرده و دایی کسی است که حرف قاطع خودش را نقض کرده

علی دایی، لااقل در فضای مجازی، توسط کاربران، فردی معرفی می شود صادق و رک؛ بدون بر هم زدن این تصویر، بدون به میان کشیدن تناقضات بی شمار رفتاری گفتاری او، با احترام به آرای عمومی، این تصویر را با آغوش باز می پذیریم.
حبیب کاشانی هم در میان همین جمعیت، فردی شناخته شده است که حرف و عمل ش با هم یکی نیست و در محترمانه ترین عنوان، سیاست باز است. حالا این دو نفر، با دو تصویر متفاوت در نگاه عام، بار دیگر به رسیده اند؛ که رو در رو بودن یا کنار آمدن شان را به رای همان جمعیت مجازی صاحب رای واگذار می کنیم.
علی دایی سرمربی پرسپولیس شد. حتی گرفتن سه جام در فصل پیش رو، حتی به حقیقت پیوستن بخشیدن دست مزدش، چیزی از بازنده بودن دایی در نبرد با حاج حبیب کم نمی کند. اگر بعد از فرصت 12 ساعته، دایی مسئولیت نیمکت پرسپولیس را قبول کند، تمام کسانی که حافظه شان به قدر 2هفته قدرت دارد، فلاش بک می زنند و دو مرد را در برنامه نود به یاد می آورند؛ حاج حبیب را که در میان طعنه و تمسخر فردوسی پور، دایی را گزینه ی اول پرسپولیس معرفی می کرد و شهریار را که با همان صداقت فرضی، محکم و باصلابت، هرگونه هم کاری با کاشانی را منتفی می دانست.
حالا بعد از گذشت دو هفته، در زمان حال، باز هرکس در جای سابق خود قرار دارد؟ کاشانی کسی خواهد بود که سر حرف ش ایستاده و دایی را با تمام ترش رویی ها و بداخلاقی ها و گارد گرفتن هایش در سمت ش ابقا کرده و دایی کسی ا ست که حرف قاطع خودش را نقض کرده و دوباره به مدیری دست دوستی داده که اعتقاد دارد برای از میان برداشتن او، دست به هر کاری زده است.
قسمت دوم ماجرا وقتی رقم خواهد خورد که بعد از 12ساعت وعده شده، علی دایی این سمت اهدایی را پس بزند و جایش را به گزینه ی دوم یعنی حمید استیلی بدهد. در چنین حالتی، دیگر چه کسی شک خواهد کرد که حاج حبیب با تاس رقیب یک جفت شش ارزشمند به دست آورده؛ هم فرد مورد علاقه اش سرمربی شده است و هم تمام حرف های دایی و دیگران را مبنی بر انتخاب زودهنگام استیلی باطل کرده است و با زبان بی زبانی علی دایی را فردی دروغگو و اتهام زن معرفی می کند که حرف ها و ادعاهایش پایه و اساس ندارد. و این شطرنج حاج حبیب است با مردی که مثل یک گلایاتور بیش تر از مغزش، با زور بازو- در این جا قدرت زبان- کارهایش را پیش می برد. همان طور که بار پیش، بعد از ادعای لابی کردن مربیان مختلف برای سرمربی گری تیم ملی، خودش سرمربی شد و آن بازی را پذیرفت و لابی با خدا را تبدیل به لطیفه ی فوتبالی ها کرد و آخر هم خیلی راحت، در میان هیاهوی صدهزار صدای خشم گین، برای مدت 8 ماه به کنج انزوا خزید.
این میان دوباره، گوشت قربانی پرسپولیس و هواداران ش خواهند بود که گیر کرده میان بازی دو قطب و جناح، خون دل خواهند خورد و تاوان پس خواهند داد تا یکی پائین بیاید و دیگری بالا برود.
نویسنده: نیما حکمتی

zamara
06-21-2011, 06:04 AM
http://www.pic.iran-forum.ir/images/m0zy8vpxnb5oxod4x.jpg

پاسخ کتبی دایی ساعت 4:07 بامداد تحویل باشگاه شد

دایی شرط کمیته فنی را نپذیرفت

علی دایی در پاسخ به صورتجلسه نهایی کمیته فنی تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس که از وی خواسته بود پاسخ خود را درباره همکاری با حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه پرسپولیس بیان کند، شرط کمیته فنی برای قبول سرمربیگری پرسپولیس را نپذیرفت و اعلام کرد تنها با مدیرعامل منتخب هیات مدیره قانونی باشگاه همکاری خواهد کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کمیته فنی باشگاه پرسپولیس روز گذشته علی دایی را به عنوان سرمربی پرسپولیس برگزید، مشروط به اعلام همکاری کامل در چهارچوب قوانین باشگاه با حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه و از او خواست ظرف 12 ساعت پاسخ خود را به باشگاه اعلام کند.
به همین جهت تنی چند از کارکنان باشگاه پرسپولیس شب گذشته با حضور در باشگاه، آماده دریافت پاسخ دایی شدند و در نهایت ساعت 4:07 بامداد پاسخ وی از سوی نماینده تام الاختیارش با همراهی برادر دایی، به باشگاه تحویل شد.
این در حالی بود که یکی از دوربین های تلویزیونی نیز برای پوشش خبر، در محل حضور داشت.

متن کامل پاسخ کتبی علی دایی به شرح زیر است:

بسمه تعالی
باشگاه محترم فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)
با سلام و احترام؛
پیرو ابلاغ غیر رسمی صورت جلسه نهایی کمیته محترم فنی باشگاه پرسپولیس به تاریخ 30/3/1390، که منضم به نامه باشگاه نبوده است. ضمن تشکر از حسن نیت و اعتماد کمیته محترم فنی به اینجانب بدون شک حمایت های هواداران شریف و محبوب تیم مردمی و پر افتخار پرسپولیس موثر واقع شده و این فرصت مجدد را برایم فراهم کرده است تا بتوانم به احساسات پاک میلیون ها هوادار پرشور تیم محبوبم خدمت کنم.
در این راستا به اعضای محترم کمیته فنی که در ابلاغیه قید نموده اند که در چهارچوب قوانین باشگاه فعالیت کنم. همانطور که در کنفرانس تلفنی به اعضای محترم جلسه عرض کردم، تاکید می نمایم طبق مقررات و ضوابط حاکم بر هر باشگاه حرفه ای این تعامل، فعالیت و همکاری باید به صورت کاملا طرفینی صورت پذیرد. که در این دوره فعالیت نیز در چهارچوب قوانین باشگاه عزیز پرسپولیس با معرفی مدیرعامل محترم باشگاه که از سوی هیات مدیره محترم برخوردار از وجاهت قانونی و قوانین جاری خواهد بود همکاری صمیمانه، صادقانه و همه جانبه با آن مقام محترم را خواهم داشت.
توفیق و عزت همه خادمان عرصه پاک و مهم ورزش کشور عزیزم را از خدای بزرگ مسئلت می نمایم.

با تشکر
علی دایی
از طرف بهمن دهقان
نماینده تام الاختیار

سرخ پوش
06-21-2011, 07:10 AM
یکبار دیگر چهره منفور و ریاکار دایی نمایان و نشان داد که هدف دایی به جز انداختن تفرقه و جدایی بین هواداران واقعی باشگاه و مسئولین آن چیز دیگری نیست .
تصور دایی این بود که استیلی از قبل انتخاب شده بود و برنامه خواستن از او فقط یک بازی است و به همین جهت در یک مانور تبلیغاتی مثلا کلیه قرارداد خود را بعنوان صدقه سری زن و بچه اش به باشگاه بخشید تا هم منتی به سر هواداران گذاشته و هم مردم و اذهان عمومی و هواداران را رودر روی باشگاه و مسئولین محترم و زحمتکش آن قرار بدهد که با درایت و دوراندیشی اعضاء محترم کمیته فنی این خیال باطل او خنثی و ایشان را بعنوان سرمربی فصل بعد باشگاه انتخاب کردند ، اما تصور اینکه باید یک فصل بدون حتی دریافت یک ریال در این باشگاه خدمت کند برایش درد آور و غیر قابل باور بود و به همین جهت تا پاسی از شب و نزدیک های صبح در تکاپو و کشمکش با وجدان نداشته خود بود که در انتها با مشاوره با وکلای خود به این نتیجه رسید که رای صادره از جانب کمیته فنی و همچنین مسئولین باشگاه را غیر قانونی ! بداند و از همکاری با باشگاه صرفنظر کند تا اینگونه مجددا مردم را رو در روی باشگاه قرار بدهد!.
یادآوری این نکته هم فکر کنم خالی از لطف نباشد که کاندید و گزینه سرمربی گری یک تیم در حدی نیست که در مورد مدیریت و نوع انتخاب آنها اظهار نظر بکند و این مسئولین را رده بالاهای ورزش کشور انتخاب کردند و ایشان باید تابع منخب مسئولین منتخب باشگاه باشد . ضمن اینکه اگر سرپرست و کمیته فنی را قانونی نمیدانستید چرا برنامه خود را به آنان دادید و منتظر نتیجه بررسی شدید !!!؟
اگر بی قید و شرط شما را با 700 میلیون و یا یک میلیارد بعنوان سرمربی معرفی میکردند بازهم آنها را غیر قانونی میدانسید و اینگونه اظهار نظر میکردید ؟
زنده باد آقای کاشانی .

ما هواداران واقعی پرسپولیس حمایت بی چون و چرای خودمون رو از آقای کاشانی و همچنین کمیته محترم فنی اعلام میکنیم و از مصوبه های این کمیته با جان و دل پشتیبانی خواهیم کرد .

babak red
06-21-2011, 08:43 AM
یکبار دیگر چهره منفور و ریاکار دایی نمایان و نشان داد که هدف دایی به جز انداختن تفرقه و جدایی بین هواداران واقعی باشگاه و مسئولین آن چیز دیگری نیست .
تصور دایی این بود که استیلی از قبل انتخاب شده بود و برنامه خواستن از او فقط یک بازی است و به همین جهت در یک مانور تبلیغاتی مثلا کلیه قرارداد خود را بعنوان صدقه سری زن و بچه اش به باشگاه بخشید تا هم منتی به سر هواداران گذاشته و هم مردم و اذهان عمومی و هواداران را رودر روی باشگاه و مسئولین محترم و زحمتکش آن قرار بدهد که با درایت و دوراندیشی اعضاء محترم کمیته فنی این خیال باطل او خنثی و ایشان را بعنوان سرمربی فصل بعد باشگاه انتخاب کردند ، اما تصور اینکه باید یک فصل بدون حتی دریافت یک ریال در این باشگاه خدمت کند برایش درد آور و غیر قابل باور بود و به همین جهت تا پاسی از شب و نزدیک های صبح در تکاپو و کشمکش با وجدان نداشته خود بود که در انتها با مشاوره با وکلای خود به این نتیجه رسید که رای صادره از جانب کمیته فنی و همچنین مسئولین باشگاه را غیر قانونی ! بداند و از همکاری با باشگاه صرفنظر کند تا اینگونه مجددا مردم را رو در روی باشگاه قرار بدهد!.
یادآوری این نکته هم فکر کنم خالی از لطف نباشد که کاندید و گزینه سرمربی گری یک تیم در حدی نیست که در مورد مدیریت و نوع انتخاب آنها اظهار نظر بکند و این مسئولین را رده بالاهای ورزش کشور انتخاب کردند و ایشان باید تابع منخب مسئولین منتخب باشگاه باشد . ضمن اینکه اگر سرپرست و کمیته فنی را قانونی نمیدانستید چرا برنامه خود را به آنان دادید و منتظر نتیجه بررسی شدید !!!؟
اگر بی قید و شرط شما را با 700 میلیون و یا یک میلیارد بعنوان سرمربی معرفی میکردند بازهم آنها را غیر قانونی میدانسید و اینگونه اظهار نظر میکردید ؟
زنده باد آقای کاشانی .

ما هواداران واقعی پرسپولیس حمایت بی چون و چرای خودمون رو از آقای کاشانی و همچنین کمیته محترم فنی اعلام میکنیم و از مصوبه های این کمیته با جان و دل پشتیبانی خواهیم کرد .
کلا موضوع رو نگرفتی وداری توهمات خودتو غالب می کنی
ببین دوست عزیز دایی اینقدر پول داره که اون 700 میلیون رو ببخشه و اخ هم نگه.این پول برای من وتو زیاده حالا هم که یکی میاد خوبی میکنه شما قضاوت بد می کنی ومیگی لابد برای فلان چیزه.گناه دیگران رو به گردن خودت ننداز عزیز مگه تو از نیت اون خبر داری؟رای صادره رو هم غیر قانونی ندونسته گفته فقط با بودن کاشانی من نیستم.ودایی هم نمیدونست که کمیته فنی همچین شرطی میزاره تو میدونستی؟منم معتقدم که انتخاب کاشانی قانونی نیست.سه ماه اومد سرپرست بشه 2 سال موند.در اصل باشگاه باید هیئت مدیره داشته باشه ومدیر عامل .این اولین باریه که میبینم کمیته فنی اینجوری سفت وسخت دخالت میکنه وگرنه همه تصمیمات رو خود کاشانی میگرفت.هدف دایی هم انداختن تفرقه بین هوادارا نیست چون اگه می بود قبول میکرد ومیومد ودوباره همون اش وهمون کاسه.دایی نیومد تا تفرقه ایجاد نشه.مگه تو نمیگی با بودن دایی باز همون اش و همون کاسه؟ حرف خودتم قبول نداری؟خوب دایی هم قبول نکرد که تو راحت باشی دیگه.

zamara
06-21-2011, 08:54 AM
http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1390/3/Sport/451.jpg

ذوالفقارنسب: از نظر كميته فني حميد استيلي سرمربي پرسپوليس است

بيژن ذوالفقارنسب پس از مخالفت علي دايي تاكيد كرد كه از نظر كميته فني باشگاه پرسپوليس حميد استيلي، سرمربي اين تيم است.

عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس پس از نامه علي دايي و نپذيرفتن شرط كميته فني مبني بر همكاري با حبيب كاشاني، در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: صورت جلسه‌اي كه دوشنبه قرائت شد و به صورت كامل در رسانه‌ها انعكاس پيدا كرد، كامل و نظر اعضاي كميته فني بوده است و بر اساس آن عمل خواهد شد. باز هم تاكيد مي‌كنم كه دايي در صورت تعامل و همكاري صادقانه با مديريت باشگاه مي توانست سرمربي باشد. در غير اين صورت گزينه دوم كه حميد استيلي است، سرمربي فصل آينده خواهد بود و باشگاه مي‌تواند با او قرارداد امضا كند.
ذوالفقارنسب با اشاره به نامه مخالفت علي دايي گفت: اگر بخواهيم به اين نامه‌ها بپردازيم هفته‌ها طول مي‌كشد و با توجه به شروع فصل نقل و انتقالات و شرايط حساس تيم، اين به صلاح باشگاه نيست، كميته فني از ابتدا اعلام كرده كه با احترام به نقطه نظرات عموم اشتباهي را مرتكب نشود و از لحظه اول كار بنا داريم تا حد ممكن اشتباه نكنيم.
عضو كميته فني پرسپوليس با تاكيد بر اين كه بازنگري در تصميم كميته فني ضرورتي ندارد، گفت: ما با بررسي كامل برنامه‌هاي سه كانديداي مربيگري پرسپوليس تصميم گرفتيم و با اعتماد، ذهنيت و تفكر اعضاي كميته فني سه مربي به ترتيب اولويت براي عقد قرارداد به باشگاه معرفي شدند.
ذوالفقارنسب با بيان اين كه پنج پارامتر براي انتخاب سرمربي مدنظر كميته فني بوده است، گفت: تنها چند درصد تفاوت كيفيت در برنامه آقايان دايي، استيلي و درخشان بود و از نظر ما برنامه هر سه كانديدا منسجم و كامل بود.
عضو كميته فني پرسپوليس با بيان اين كه به دليل مخالفت علي دايي از نظر ما حميد استيلي، سرمربي پرسپوليس است، گفت: استيلي مي‌تواند اين مسئوليت را به نحو احسن انجام دهد و در كارش موفق شود.
ذوالفقارنسب در پاسخ به اعتراض نماينده تام الاختيار علي دايي مبني بر اين كه كميته فني جايگاه مشورتي دارد، نه مديريتي، گفت: ما حكم مديريتي نداديم، ما هميشه مي‌توانيم مورد مشورت قرار بگيريم و مواردي را كه باشگاه صلاح بداند ما را طرف مشورت قرار مي‌دهد. از نظر كميته فني همكاري سرمربي با مدير عامل و يا سرپرست باشگاه بسيار مهم است. كميته فني در چند مورد دخالت نمي‌كند؛ كارهاي مديريتي، انتخاب بازيكن ، مسايل فني تيم و از همه مهم‌تر مباحث مالي باشگاه. كميته فني پيشنهادات خود را به باشگاه ارائه كرد و باشگاه نيز به احترام اعضاي كميته فني تصميم اين كميته را اعلام كرد.
وي اضافه كرد: ما طي دو روز گذشته 20 ساعت جلسه داشتيم، برنامه سه مربي را مطالعه و بررسي كرديم، مذاكره حضوري و تلفني با مربيان داشتيم، خواسته‌ها و نظرات آن‌ها را جويا شديم و سپس نظرات خود را به باشگاه اعلام كرديم. از نظر كميته فني دايي به عنوان سرمربي انتخاب شد و اولويت دوم حميد استيلي بود. همكاري و تعامل سرمربي و مديريت باشگاه شرط اصلي فعاليت در يك باشگاه است و طبيعي است كه بدون ايجاد اين ارتباط باشگاه به مشكل بر مي‌خورد. حال كه دايي اين شرط را نمي‌پذيرد از نظر ما حميد استيلي، سرمربي خواهد بود.
عضو كميته فني پرسپوليس در پايان با بيان اين كه اين كميته در جذب بازيكنان دخالتي نخواهد داشت، گفت: هر سه كانديداهاي مربيگري يك فهرست اصلي و تعدادي بازيكنان اضافه به باشگاه اعلام كرده بودند كه باشگاه بر اساس برنامه مربي فصل آينده اقدام به جذب آن‌ها خواهد كرد.

متن کامل صورتجلسه كميته فني پرسپوليس به شرح زير است:
«اينجانبان بيژن ذوالفقار نسب، محمد پنجعلي و محمدرضا زادمهر اعضاي کميته فني باشگاه پرسپوليس با توجه به آزادي عمل و اخلاق و رفتار ورزشي و دغدغه نسبت به تيم محبوبمان پرسپوليس پس از ساعت ها مطالعه دقيق برنامه هاي ارائه شده کانديداها و همچنين ملاقات حضوري با آقايان استيلي، درخشان و نماينده تام الاختيار آقاي دايي و همچنين تماس تلفني با آقاي علي دايي در خارج از کشور با توجه به شرايط بسيار حساس روزهاي آغازين فصل نقل و انتقالات پيشنهاد مي نمائيم که آقاي علي دايي به عنوان سرمربي سال آينده پرسپوليس مشرط به اعلام همکاري کامل در چارچوب قوانين باشگاه با شخص آقاي کاشاني سرپرست محترم باشگاه پرسپوليس معرفي مي نمائيم.
همکاري صادقانه، صميمانه، همه جانبه اين دو نفر در اداره موفقيت آميز باشگاه را بسيار الزامي مي دانيم و در صورت عدم همکاري آقايان کاشاني و دايي با احترام کامل به آقاي حميد درخشان، آقاي حميد استيلي را به عنوان گزينه دوم اين کميته معرفي مي نمائيم.»

zamara
06-21-2011, 09:00 AM
http://64.130.220.65/Multimedia/pics/1386/5/Sport/546.jpg

حميد استيلي سرمربي پرسپوليس شد

حميد استيلي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران شد.

به دنبال مخالفت علي دايي با شرط كميته فني پرسپوليس، حميد استيلي به عنوان سرمربي فصل آينده سرخپوشان پايتخت انتخاب شد.
استيلي كه در فصل 87 ـ 86 در كنار افشين قطبي پرسپوليس را به قهرماني ايران رسانده بود، بار ديگر به اين تيم بازگشت و هدايت پرسپوليس را بر عهده گرفت.
كميته فني پرسپوليس دوشنبه علي دايي را به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب كرد، مشروط بر اين كه با حبيب كاشاني كار كرده و تعامل و همكاري نزديكي با سرپرست پرسپوليس داشته باشد، اما دايي ساعت 4:07 بامداد امروز نامه‌ مخالفت خود را از طريق نماينده تام الاختيارش به باشگاه پرسپوليس ارائه كرد.

حميد استيلي امروز قرارداد خود را در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد كرد.

babak red
06-21-2011, 09:01 AM
خوب خدا رو شکر حمید استیلی شد مربی تیممون تا دیگه تو این فصل بهترین بازیکنای جهان رو بگیریم و تفرقه بین هوادارا نبینیم وتو هر سه تا جام هم قهرمان بشیم و ابروی پرسپولیس رو که دایی برده بود استیلی برگردونه.الهی امین

جانم فدای پرسپولیس
06-21-2011, 09:40 AM
حداقل برا من ثابت شد كه كاشاني عرضه مديريت پرسپوليس رو نداره؟؟؟
اين همه حرف و راست و دروغ باز رفت سراغ دايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
اينم يه سياسته ديگه!!!!!!!!
احسنت به غيرت دايي كه برنگشت...
نميدونم بخندم گريه كنم داد بزنم يا سكوت!!!!!!!!
واقعاً موندم چه خاكي تو سرم كنم؟؟؟؟:cry::cry::cry:
حميد استيلي الان تو روياي قهرماني به سر مي بره...
آخر فصل هم هزار و يك دليل برا توجيح كاراش مياره و همه رو مقصر ميدونه جز خودش....
اين رسم فوتبال ماست...
كاش بتونن يار خوب جذب كنن تا حداقل مشكل بازيكن نداشته باشيم.
انشاالله كه پرسپوليس امسال سربلند ميشه و دل هواداران هم شاد شاد...
خدايا تنها اميد ما توئي
خودت ناخداي پرسپوليسمان باش...

suroosh 66
06-21-2011, 11:46 AM
با پرسپولیس ما چی کار می کنید؟
بابا ما کاشانی رو نمی خوایم
واقعا به نظر شما انتخاب دایی سیاه بازی نبود؟
خدا خودش این فصل پریپولیس رو هم ختم به خیر کنه

yasi2010
06-21-2011, 11:52 AM
تبریک میگم بازم خدا رو شکر که حمید استیلی سرمربی شد چون همه خوب میدونیم قهرمانی اون سال رو مدیون حمید هستیم نه قطبی.....اما کاشانی هم دروغاش در اومد چطور میگفت اگر دایی بخواد من کنار میرم...کلا عادت کردن به خوب نشون دادن خودشون و خراب کردن دیگران...بیچاره حمید این ادم ساده اس و صداش در نمیاد چطور میخواد با اینا کار کنه

mohammad tavakol
06-21-2011, 12:29 PM
خدارو شکر که حمید شد سرمربی و آقای قلدر باز نشد سرمربی که بخواد پدر تیم رو در بیاره
خوشم میاد کاشانی خوب فهمید باید چیکار کنه اگه دایی میومد بازم بدبخت بودیم
به امید روزهای خوب پرسپولیس و قهرمانی در سه جام

babak red
06-21-2011, 12:50 PM
خدارو شکر که حمید شد سرمربی و آقای قلدر باز نشد سرمربی که بخواد پدر تیم رو در بیاره
خوشم میاد کاشانی خوب فهمید باید چیکار کنه اگه دایی میومد بازم بدبخت بودیم
به امید روزهای خوب پرسپولیس و قهرمانی در سه جام

عزیزم همه میدونیم که چه تو انتخاب دایی و چه تو انتخاب استیلی کاشانی کاره ای نبود.کمیته فنی انتخاب کرد

AYT@K
06-21-2011, 01:29 PM
خوب میریم که داشته باشیم یه فصل کاملا کر کره خنده رو
بازیکنا ناز کنن
عشوه بیان
بابا پرسپولیس- شاهین نیستش که
جذبه نداره استیلی
به هر حال خدا کنه فصل خوبی رو پیش رو داشته باشیم

Pars_Redboy
07-02-2011, 01:00 AM
آشوبی از استقلال جدا شد / احتمال بازگشت به پرسپولیس

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/asoobi.jpg
بازیکن خط میانی استقلال در آستانه پیوستن به پرسپولیس قرار گرفته است.

پس از جذب آندرانیک تیموریان از سوی باشگاه استقلال تهران، دیگر بازیکن خط میانی این تیم در آستانه جدایی قرار گرفته است.

فرزاد آشوبی که سال خوبی را در استقلال پشت سر نگذاشت، با آمدن تیموریان کار برایش سخت تر می شود و به همین خاطر در نظر دارد تا از جمع آبی پوشان جدا شود.

همین مساله باعث شده تا مسوولان پرسپولیس به فکر جذب آشوبی باشند و بازیکن سابق خود را سرخپوش کنند؛ حتی مذاکرات ابتدایی میان طرفین نیز صورت گرفته است.

با توجه به این که آشوبی در لیگ هفتم زیر نظر قطبی و استیلی بازی کرد و این تیم به یک هافبک دفاعی نیاز دارد، در صورت حضورش در جمع سرخپوشان نباید تعجب کرد.

Pars_Redboy
07-02-2011, 01:01 AM
جلسه استیلی با مخالفان دایی/خوردبین به کمیته فنی اضافه شد

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/other5/estili.jpg

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران جلسه‌ای را با لیدرهای این باشگاه برگزار کرد.

آخرین اخبار از تیم فوتبال پرسپولیس تهران به شرح ذیل است:

*بازیکنان پرسپولیس امروز در تست آمادگی جسمانی شرکت کردند و کادر پزشکی از سرخپوشان راضی بودند.

*محمود خوردبین به کمیته فنی پرسپولیس اضافه شد و در جلسات آینده حضور پیدا خواهد کرد.

*حسین عبدی که به انگلیس سفر کرده، بعد از بازگشت خود با حمید استیلی جلسه می گذارد.

*پرسپولیس در غیاب علی کریمی، محمد نصرتی، هادی نوروزی، حمیدرضا علی عسگری، علیرضا حقیقی و مازیار زارع که در اردوی تیم ملی حضور دارند، برگزار می‌کند.

*حسین آشنا دروازه بان سال گذشته نفت تهران، به حضور در پرسپولیس نزدیک شده است.

*حمید استیلی برای این که مشکلی در لیگ یازدهم ایجاد نشود، جلسه ای را با لیدرهای پرسپولیس برگزار کرد و به تفاهماتی دست پیدا کرده اند؛ لیدرهایی که سال گذشته با علی دایی رابطه خوبی نداشتند و به دشمنان سرمربی سابق پرسپولیس تبدیل شده بودند.

Pars_Redboy
07-02-2011, 01:02 AM
خوردبین: مشکل اصلی ما جذب بازیکن است

http://up.perspolisnews.com/images/iqc44mx25a0yz40qyucs.jpg
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس مشکل این تیم را جذب بازیکنان جدید دانست و گفت: امیدوارم هرچه زودتر نفرات مد نظر کادر فنی را جذب کنیم.

محمود خوردبین ضمن بیان این مطلب گفت: خدا را شکر در چند روز گذشته تمرینات خوبی داشتیم ولی تنها مشکل اصلی ما جذب بازیکنان جدید است و این مسئله باعث شده است با نفرات قدیم و جدید دور هم جمع شویم

وی با بیان اینکه مربی ، کارش را انجام می دهد افزود: مربی تیم برای رفع نقاط ضعف و تقویت تیم درخواست هایش را به باشگاه داده است اما به علت قیمت های بالا هنوز نفرات مد نظرمان را جذب نکرده ایم البته باشگاه در این خصوص تلاش می کند.

خوردبین همچنین خاطرنشان کرد: ما در پست سانترفوروارد و بلند زن و همچنین دروازه بان نیاز به جذب نفرات جدید داریم که در این خصوص نیز مذاکراتی با نفرات مد نظرمان داشتیم.

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در پایان در مورد اینکه چه اتفاقی افتاد ابتدا نامش به عنوان سرپرست اعلام نشد و این اتفاق پس از چند روز تاخیر صورت گرفت گفت: ما و مسئولان باشگاه صحبت کردیم و در نهایت روز سه شنبه هم حکمم را گرفتم و بهتر است در مورد سایر مسائل صحبت نکنم.

Pars_Redboy
محمد نوری: با علی کریمی یک زوج رویایی تشکیل می دهیم

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه حقش بود به تيم ملي دعوت شود گفت: البته از اينکه خط خوردم ناراحت نيستم زيرا مربيگري سليقه‌اي است و بايد با تلاش بيشتر در اردوهاي بعدي شرکت کنم.
محمد نوري ضمن بيان مطلب فوق گفت: شرايط تيم درحال حاضر خوب است و اميدوارم با تمرينات مطلوب براي حضور در ليگ برتر آماده شويم و در مسابقات داخلي و خارجي عملکرد بهتري داشته باشيم. البته خوشحالم که فصل گذشته توانستيم به قولي که به هواداران داده عمل کرده و يک جام بگيريم که اميدوارم اين موفقيت امسال هم تکرار شود.
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اينکه چرا در فهرست نفرات تيم ملي براي حضور در اردوي اتريش قرار ندارد افزود: حقم بود در اين اردو حضور داشته باشم گرچه در اواخر فصل مصدوم شدم اما در بازي فينال جام حذفي عملکرد خوبي داشتم و مي توانستم به تيم ملي دعوت شوم حتي من فکر مي کردم جزو 11 نفر اصلي باشم اما اين حق سرمربي است که بازيکنان را انتخاب کند.

وي ادامه داد: ناراحت نيستم که دعوت نشدم زيرا مربيگري سليقه اي است اما تلاش مي کنم که در اردوهاي بعدي و مسابقات آينده تيم ملي بتوانم نظر سرمربي را جلب و در اردوها حضور داشته باشم.

نوري در مورد حضور علي کريمي در تيم پرسپوليس اظهار داشت: اينجا خانه علي کريمي است و بهترين خاطرات را در اين تيم داشته و هوادارانم بسيار خوشحالند که وي به اين تيم برگشته است. کريمي بازيکن بزرگي است اما اين به نظر سرمربي بستگي دارد که از نفرات در چه پستي استفاده کند. قطعا من مي توانم با کريمي زوج خوبي را تشکيل دهم اما همه چيز به نظر استيلي بستگي دارد.

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه علي دايي هم مي توانست در پرسپوليس با توجه به شرايط موجود شرايط خوبي را کسب کند در پايان گفت: 4-5 روز است که با استيلي کار مي کنم وي مربي خوبي است که بازيکن بزرگي هم بوده اميدوارم امسال هم به همراه استيلي بتوانيم نتايج خوبي کسب کنيم.

Pars_Redboy
فشنگچی: استیلی می تواند به پرسپولیس کمک کند

اميرحسين فشنگچي اظهار داشت: با آمدن کاشاني ما هم هستيم و قرارداد ما رسميت پيدا مي کند. البته اگر هم مي رفت به اين معني نبود که ما حتما از پرسپوليس مي رفتيم چون با يک مذاکره ساده مي توانستيم تمديد کنيم.
وي افزود: سال گذشته وقتي خواستيم قرارداد ببنديم براي سال دوم بندي گذاشتيم که با تغيير مديريت ما نيز از اين تيم برويم و يک طرفه قرارداد فسخ شود. البته گنجاندن اين بند بدين معني نبود که ما با مديريت قرارداد بستيم. با باشگاه قرارداد امضاء کرديم ولي اين بندي بود که با توافق نوشته شد.
هافبک پرسپوليس تصريح کرد: صحبتي در خصوص تغييرات کادر فني نمي توانم انجام دهم. انشالله استيلي بتواند به تيم کمک کند چون هرکس وقتي به تيمي مي رود، قصدش کمک کردن است.

فشنگچي گفت: من بازيکنم و وظيفه ام بازي کردن است. انشالله بتوانيم يک سال خوب همراه هم داشته باشيم.

وي با اشاره به عملکرد دايي خاطرنشان کرد: مربي که در 18 ماه 2 جام بياورد يعني موفق بوده است. به نظرم با تمام مشکلاتي که از قبيل مصدوميت، بدشانسي، محروميت و خستگي و فشردگي داشتيم، بد کار نکرديم. در مقطعي نوسان داشتيم ولي خود را جمع و جور کرديم و چهارم ليگ شديم. خوشبختانه آخر فصل هم که با قهرماني حذفي دل هواداران را شاد کرديم.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:11 PM
دايي، استيلي، هدايتي، عادل و... در منزل مرحوم حجازي

سايت گل- شب گذشته جمعي از اهالي فوتبال با حضور در منزل مرحوم حجازي چهلمين روز درگذشت اين اسطوره فوتبال ايران را به خانواده حجازي تسليت گفتند.
به گزارش سايت گل علي دايي، حسين هدايتي، مهدي تاج، عادل فردوسي‌پور، همايون بهزادي، حميد استيلي، محمد پنجعلي كه صبح ديروز فرصت حضور در مراسم چهلم را در بهشت‌زهرا به دست نياورده بودند ديشب با حضور درمنزل مرحوم حجازي با خانواده او ديدار كردند.
حضور علي دايي كه به تازگي از سفر اروپا به ايران برگشته و رويارويي او با حميد استيلي كه اخيرا در تيم پرسپوليس جانشين دايي شده است در نوع خود جالب توجه بود.
گفتني است پوريا پورسرخ بازيگر سينما و تلويزيون كه اين روزها بيشتر از محافل هنري در جمع ورزشي‌ها ديده مي‌شود هم از حاضران اين جمع بود.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:12 PM
استيلي: اردوي تيم ملي خبرهاي خوش براي هواداران را به تاخير انداخت

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/other5/estili.jpg

با 4 دروازه‌بان در حال مذاكره و منتظر جواب اولادي و انصاري‌فرد هستيم
سرمربي پرسپوليس گفت: خبرهاي خوشي كه قرار بود به هواداران بدهيم، با اردوي تيم ملي در اتريش به تعويق افتاد.

حميد استيلي در مورد حضور اشپتيم آرفي در تراكتورسازي و جذب بازيكن خارجي، عنوان كرد: به دنبال مذاكره و رايزني هستيم تا بازيكنان خوب خارجي جذب كنيم. نفراتي مي‌خواهيم كه نيمكت‌نشين نباشند و بتوانند به پرسپوليس كمك كنند و مثمر ثمر باشند.

وي در مورد جدايي بهنام ابوالقاسم‌پور و مذاكره براي انتخاب جانشين وي گفت: ابوالقاسم‌پور همان‌طور كه خودش اعلام كرد به دليل مشكلات تحصيلي نتوانست به ما كمك كند. اكنون مي‌خواهيم با صبر و حوصله يك مربي ديگر را به پرسپوليس بياوريم.

استيلي در مورد اينكه عاشوري به خاطر پيشنهاد 80 ميليون توماني حاضر به همكاري با پرسپوليس نشده، تصريح كرد: در حال مذاكره با اين مربي هستيم. وضعيت نهايي عاشوري تا پايان هفته جاري مشخص خواهد شد.

سرمربي پرسپوليس در مورد زمان حضور مربيان خارجي مانند هنكه در اين تيم گفت: در هفته جاري تمام اين مسائل مشخص خواهد شد و اينكه آنها به پرسپوليس خواهند آمد يا خير.

استيلي در مورد نحوه همكاري مهاجراني با پرسپوليس اظهار داشت: من از مهاجراني خواسته‌ام كنار تيم باشد و به من كمك كند و ايشان هم بدون آنكه پست خاصي در باشگاه بگيرد در حال كمك به پرسپوليس است.

وي در مورد وضعيت حضور كريم انصاري‌فرد و مهرداد اولادي در پرسپوليس به فارس گفت: با هر دوي آنها صحبت كرده‌ايم و منتظر پاسخ‌شان هستيم.

سرمربي پرسپوليس در مورد اينكه وعده داده بود خبرهاي خوشي به هواداران بدهد، گفت: با بازيكنان ملي‌پوش مذاكرات خوبي انجام داده‌ايم اما اردوي تيم ملي در اتريش باعث شد اين خبرهاي خوش به تعويق بيفتد.

استيلي در مورد اينكه از بين ميثاق معمارزاده و حسين آشنا كدام يك به پرسپوليس مي‌آيند، خاطرنشان كرد: با 4 دروازه‌بان مشغول مذاكره هستيم كه هنوز با هيچ كدام به توافق نرسيده‌ايم. هر زمان كه مذاكرات نتيجه داد، آن را اعلام مي‌كنيم.

وي در مورد اينكه گفته مي‌شود باشگاه نتوانسته نفرات اول و دوم بازيكنان مورد نظر او را جذب كند، گفت: من شاهد هستم كه باشگاه در تلاش است تا بهترين نفرات را جذب كند. خود من هم با برخي از بازيكنان صحبت كردم. مي‌خواهيم يك تيم قدرتمند بسازيم.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:12 PM
حضور اشجاری در پرسپولیس منتفی شد

http://up.perspolisnews.com/images/e4il9db108bmkatom4.jpg
بازیکن فصل گذشته استیل آذین از فهرست مورد نظر سرمربی پرسپولیس خارج شد.

حضور بازیکن تیم فوتبال استیل آذین در پرسپولیس منتفی شد.

حسن اشجاری بازیکن استیل آذین که رابطه خوبی با علی دایی سرمربی فصل قبل سرخپوشان دارد، جایی در فهرست حمید استیلی برای حضور در پرسپولیس ندارد.

اشجاری با استیل آذین قرارداد دارد و به همین خاطر مربیان پرسپولیس قید جذب این بازیکن را زدند.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:13 PM
درخواست استیلی از شیث رضایی؛ در مصاحبه‌هایت از دایی حرف نزن

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/morabi/sheis-daee.jpg
سرمربی پرسپولیس از بازیکن خود خواست تا اخلاق حرفه‌ای را رعایت کند.

شیث رضایی مدافع پرسپولیس که سال گذشته با نظر علی دایی از ترکیب کنار گذاشته شده بود، با صحبت هایی که با سرمربی جدید سرخپوشان انجام داد، توانست بار دیگر به این تیم بازگردد.

حمید استیلی که از اختلافات دایی و شیث باخبر است، از بازیکن خود خواسته تا اخلاق و نظم و انضباط را در لیگ یازدهم رعایت کند.

همچنین استیلی به شیث متذکر شده که در مصاحبه هایش حرفی علیه دایی نزند تا آرامش در پرسپولیس حکمفرما باشد.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:13 PM
حسن رودباریان به پرسپولیس نزدیک شد

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/rod%20barayan.jpg

درخواست عجیب حقیقی از مربی دروازه‌بانان سرخپوشان

دروازه‌بان سابق پرسپولیس برای حضور دوباره در این تیم ابراز تمایل کرده است.

بعد از تمدید قرارداد پرسپولیس با علیرضا حقیقی، مسوولان این تیم به دنبال دروازه بان دیگری هستند تا در کوران رقابت های لیگ برتر با مشکلی مواجه نشوند.

بعد از رحمان احمدی که حاضر به ماندن نشد، سرخپوشان گزینه هایی مانند میثاق معمارزاده، حسن رودباریان و حسین آشنا را مطرح کردند.

معمارزاده اعلام کرده هیچ تماسی از سوی سرخپوشان با وی گرفته نشده و حضور آشنا هم به خاطر مبلغی که درخواست کرده، منتفی شده است.

با این شرایط، رودباریان به خاطر ارتباط خوبش با حمید استیلی و این که در لیگ هفتم برای این تیم بازی می کرد، گزینه اصلی سرخپوشان محسوب می شود.

رودباریان از قبل برای حضور در پرسپولیس ابراز تمایل کرده بود و پول کمتری از مسوولان باشگاه درخواست کرده است.

همچنین حقیقی اعلام کرده که گلر اصلی را او تعیین خواهد کرد و همین صحبت ها باعث ناراحتی سعید عزیزیان مربی دروازه‌بانان پرسپولیس شده است.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:14 PM
انصاری‌فر: تیم آینده ام پس از اردوی تیم ملی مشخص می‌شود

http://perspolisnews.com/images/tumb/88/bazikon/karim-ansarifar.jpg
مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان پس از بازگشت از اتریش تیم آینده خود را انتخاب خواهد کرد.

کریم انصاری فر مهاجم جوان تیم ملی فوتبال ایران درباره اردوی اتریش گفت: بسیار خوشحالم در جایی هستیم که به دور از حاشیه ها، تمرکزمان فقط روی تمرینات است.

تمرینات بسیار خوبی را که روی اصول روز فوتبال است، سپری می کنیم و البته پیش بینی همه ما همین بود.

وی افزود: از مربی بزرگ و با دانشی مانند کی روش که در تیم های بزرگی مربیگری کرده، انتظاری جز این نمی رفت. البته فشار تمرینات بالا است، اما باید تحمل کنیم تا به اهدافی که مدنظر داریم، برسیم.

انصاری فر درباره باشگاه آینده اش گفت: هنوز هیچ چیز مشخص نیست. یکی دو روز پس از اینکه از اتریش به تهران بازگردیم، وضعیتم مشخص خواهد شد که در یک تیم ایرانی بازی خواهم کرد یا به خارج از کشور می روم.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:14 PM
زمان پایان فصل نقل و انتقالات لیگِ یازدهم اعلام شد

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/other6/15.jpg

سازمان لیگ برتر اعلام کرد مهلت نقل و انتقالات فصل یازدهم لیگ برتر ظهر روز اول مردادماه به پایان خواهد رسید و هیچگونه قراردادی پس از این زمان در هیئت های فوتبال ثبت نمی شود.

بنابر اعلام سازمان لیگ برتر، کلیه باشگاه‌ها موظفند تا پیش از ساعت 12روز اول مرداد قرارداد بازیکنان فصل جدید خود را درهیئت های فوتبال به ثبت برسانند و درخواست هایی که پس از این زمان به ثبت برسد قانونی نخواهد بود.

سازمان لیگ همچنین اعلام کرد: هیئت های فوتبال سراسر کشور موظفند کلیه قراردادهای خود را تا روز 4 مردادماه به سازمان لیگ تحویل دهند و پس از این تاریخ قرارداد جدیدی از هیئت ها پذیرفته نخواهد شد. سازمان لیگ نیز ظرف مدت یک هفته فرصت خواهد داشت تا کارت حضور در مسابقات و مجوز فعالیت بازیکنان لیگ را صادر کند.

این سازمان از کلیه باشگاه های لیگ برتر خواست تا پیش از پایان مهلت نقل و انتقالات نسبت به ثبت قرارداد با بازیکنان جدید اقدام کنند و این امر را به روزهای پایانی نقل و انتقالات موکول نکنند.

فصل نقل و انتقالات لیگ یازدهم از 19 خردادماه آغاز شده و تا ساعت 12 ظهر روز اول مرداد ادامه خواهد داشت. فصل جدید رقابتهای لیگ برتر از روز 11 مردادماه آغاز خواهد شد.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:15 PM
ذوالفقارنسب : مذاکره با مهدوی‌کیا در برنامه است

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/j120.jpg

استیلی در خصوص هاشمیان تصمیم می‌گیرد
عضو کمیته فنی تیم فوتبال پرسپولیس گفت تصمیم گیرنده نهایی در خصوص تمدید قرارداد با وحید هاشمیان حمید استیلی است.

قرارداد وحید هاشمیان با تیم فوتبال پرسپولیس به پایان رسیده و سرمربی این تیم عنوان کرده تصمیم گیری در خصوص تمدید قرارداد با این مهاجم را به کمیته فنی واگذار می‌کند.

بیژن ذوالفقار نسب در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: آنکه در خصوص وحید هاشمیان تصمیم گیرنده نهایی است کسی نیست جز خود آقای استیلی و ایشان تصمیم گیری در خصوص وحید هاشمیان را به ما واگذار نکرده است.

مربی پیشین تیم های سایپا و مس کرمان در خصوص مذاکره باشگاه پرسپولیس با مهرداد اولادی و مهدی مهدوی کیا گفت: ما در کمیته فنی فهرستی از بازیکنان مورد نظر را در دست بررسی داریم و به دور از حاشیه پردازی، کار خود را به بهترین نحو انجام می دهیم. مذاکره با اولادی و مهدوی کیا هم جزو برنامه های ماست و تلاش می کنیم تا شرایط حضور این بازیکنان را در تیم فراهم کنیم.

ذوالفقارنسب در پایان گفت: آنچه درحال حاضر از اهمیت بالایی برخوردار است این است که باشگاه پرسپولیس در آرامش به سر می‌برد و بین بازیکنان، مربیان و دیگر اعضای باشگاه حسن نیت برقرار است. من آینده پرسپولیس را روشن می بینم چراکه به دور از حاشیه پردازی مشغول انجام کارهای مربوطه است.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:15 PM
مراسم قرعه‌كشي ليگ يازدهم سه‌شنبه برگزار مي‌شود

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/other6/15.jpg
مراسم قرعه‌كشي يازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال سه‌شنبه 14 تير برگزار مي‌شود.

مراسم قرعه‌كشي مسابقات ليگ برتر يازدهم از ساعت 15 روز سه‌شنبه 14 تير در سالن اجتماعات سازمان ليگ برگزار و برنامه مسابقات اعلام خواهد شد.

مديران عامل باشگاه‌ها يا نمايندگان آنها مي‌توانند در اين مراسم شركت كنند.

ليگ برتر يازدهم از 11 مرداد آغاز مي‌شود.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:16 PM
یک دروازه‌بان مهدوی‌کیا را پرسپولیسی می‌کند!

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/m.mahdavikia.jpg

شرایط ویژه برای بازگشت «کیا»

بازیکن سال گذشته استیل آذین با شرایط خاصی می‌تواند به پرسپولیس ملحق شود.

بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران که سال گذشته در استیل آذین بازی می کرد، یکی از سوژه های رسانه ها شده است.

مهدی مهدوی کیا مدافع سمت راست استیل آذین بارها ابراز تمایل کرده بود تا فوتبال خود را با پرسپولیس به پایان برساند، اما صحبت های سرمربی سرخپوشان مبنی بر عدم جذب وی این بازیکن را کمی ناراحت کرده بود.

حمید استیلی اعلام کرده بود پرسپولیس در پست مهدوی کیا، 3 بازیکن دارد و سهمیه‌هایش را باید در نقاط ضعفش خرج کند.

از آنجایی که مهدوی کیا محبوبیت خاصی در میان طرفداران دارد، مسوولان پرسپولیس در یک صورت این بازیکن را جذب خواهند کرد و آن هم بستگی به ماندن دروازه بان سال گذشته خودشان دارد.

رحمان احمدی که گفته می شد دیگر نمی خواهد در این تیم بماند، اعلام کرده که جواب نهایی خود را امروز و یا فردا می دهد. اگر احمدی در پرسپولیس ماندگار شود، راه برای ورود مهدوی کیا به جمع سرخپوشان باز خواهد شد.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:16 PM
سعید عزیزیان: کسی نمی‌تواند برایم تعیین و تکلیف کند

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/90/morabi/azizyan.jpg

مربی دروازه‌بانان پرسپولیس گفت: هیچگاه اجازه نخواهم داد که بازیکنی در کارم دخالت کند.

از تیم فوتبال پرسپولیس خبری مبنی بر این که علیرضا حقیقی، گلر اصلی سرخپوشان را در لیگ یازدهم انتخاب می‌کند، منتشر شده بود.

سعید عزیزیان مربی دروازه بانان پرسپولیس در این مورد گفت: من هیچگاه اجازه نمی دهم که بازیکنی در کارم دخالت کند. هر دروازه بانی که آماده باشد در ترکیب قرار می گیرد و حقیقی هم نمی تواند برایم تعیین و تکلیف کند. این موضوعی که مطرح شده را تایید نمی کنم، با این حال هرکسی باید در حیطه وظایف خود عمل کند.

وی درباره تعیین گلر دیگر برای این تیم گفت: باشگاه با چند گزینه مناسب صحبت کرده و به‌زودی درباره دیگر دروازه بان پرسپولیس تصمیم می گیریم.

عزیزیان در مورد این که اگر رحمان احمدی در پرسپولیس بماند، سرخپوشان سراغ مهدی مهدوی کیا می روند، نیز اظهار داشت: در جریان این موضوع نیستم، اما خودم احمدی را دوست دارم و به دروازه بانی او علاقه مند هستم. رحمان و باشگاه باید به تفاهم برسند تا بتوانیم از احمدی استفاده کنیم.

مربی دروازه بانان پرسپولیس تصریح کرد: انجام تمرینات در غیاب ملی پوشان برایمان کمی سخت است، ولی باید به تیم ملی احترام بگذاریم و موفقیت کشورمان به همه چیز ارجحیت دارد. بازیکنانی که در اتریش حضور دارند، برای تفریح و سیزده بدر نرفته اند و می توانند با شرایط مناسبی به تیم های باشگاهی خود بازگردند.

عزیزیان در پایان گفت: امروز در کلینیک از بازیکنان تست های چربی خون، قد، وزن، آزمایش خون و... گرفتیم و شرایط تقریبا خوبی در پرسپولیس حاکم است.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:17 PM
کریمی رسما پرسپولیسی شد! / اتمام قرارداد جادوگر با شالکه

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/88/bazikon/karimi8.jpg
قرارداد 5 ماهه علی کریمی با باشگاه شالکه آلمان روز گذشته به پایان رسید تا جادوگر از امروز رسما پرسپولیسی شود.

علی کریمی در فصل نقل و انتقالات زمستانی با نظر فیلیکس ماگات پیراهن شماره 10 شالکه را به تن کرد اما با پشت سرگذاشتن یک نیم فصل نه چندان درخشان بار دیگر با امضای قرارداد به تیم سابقش پرسپولیس پیوست.

بر اساس قرارداد 5 ماهه کریمی با شالکه؛ ملی پوش فوتبال کشورمان تا 10 تیرماه بازیکن رسمی این تیم بود.

پیراهن شماره 10 کریمی بر تن بازیکن تیم ملی آلمان

باشگاه شالکه دیروز شماره بازیکنان تیمش را در فصل جدید بوندس لیگا اعلام کرد که بر این اساس پیراهن شماره 10 علی کریمی فصل آینده بر تن مهاجم 21 ساله تیم ملی آلمان (لوئیس هری هولبتی) خواهد بود. ناگفته نماند پیراهن شماره 16 شالکه که در لیگ قهرمانان اروپا بر تن جادوگر بود هنوز صاحب جدیدی ندارد.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:17 PM
نصرتی: استقلالیها خودشان مرا نخواستند، حالا می خواهند شکایت کنند!

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/90/bazikon/nosrati.jpg

2 ساعته با پرسپولیس توافق کردم

مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: مسئولان باشگاه استقلال جواب تلفن من را نمی‌دادند و حالا می‌خواهند شکایت کنند. این هم در نوع خود جالب است.

محمد نصرتی اظهارداشت: نمی‌دانم منظور مسئولان باشگاه استقلال در مورد من که می‌خواهند شکایت کنند، چیست؟

آنها با من صحبت کردند و به توافق رسیدیم اما بعد از آن می‌روند با یک مدافع دیگر مذاکره می‌کنند و جواب تلفنهای مرا نمی‌دهند.

وی افزود: نمی‌دانم چه فکر و خیالی برای خودشان کرده‌اند. من نزدیک به 4 روز تمام به مسئولان باشگاه استقلال و حتی خود فتح‌الله‌زاده زنگ زدم اما زحمت جواب دادن به تلفن من را هم به خود نمی‌دادند. وقتی چنین رفتاری از خود نشان می‌دهند آیا باز هم باید منتظر بمانم؟

نصرتی خاطرنشان کرد: واقعا اگر مسئولان باشگاه استقلال می‌خواستند با من قرارداد امضا کنند چرا مرا به هیأت فوتبال نبردند؟ آنها عملا این دست و آن دست کردند تا من خودم از تیم بروم و این حرکت برنامه‌ریزی شده بود.

مدافع فصل گذشته تراکتورسازی در ادامه اظهارداشت: جالب است حالا که با پرسپولیس ثبت کردم همه مسئولان باشگاه استقلال حرف می‌زنند که این کار درست نبود، نصرتی با ما قرارداد داخلی داشت و... در صورتی که همه آنها تا قبل از آن از جواب دادن تلفن من پرهیز می‌کردند.

نصرتی افزود: من با پرسپولیس صحبت کردم و به توافق رسیدم سپس به هیأت فوتبال رفتم و ثبت کردم. تمام این کارها در عرض 2 ساعت انجام شد.

مدافع تیم ملی در پایان گفت: من خوشحالم که به پرسپولیس پیوستم و امیدوارم با این تیم محبوب و مردمی نتایج قابل قبولی را کسب کنیم البته مطمئن باشید پرسپولیس مدعی اول کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر است و این تیم یکی از بهترین تیمهای فصل یازدهم خواهد بود.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:18 PM
پروين: سقف قرارداد فايده ندارد، راه‌حل درست و حسابي پيدا كنيد

پيشكسوت فوتبال كشورمان گفت:‌ با وجود تلاش هاي فراوان مشخص شده كه سقف قراردادها فايده‌‌اي ندارد و بايد راه‌حل درست و حسابي پيدا كنيد.

علي پروين درباره برخي از ارقام براي عقد قرارداد بازيكنان با باشگاه‌ها اظهار داشت: به نظرم ارقامي كه اكنون اعلام مي‌شود بسيار عجيب است و نمي‌دانم بايد چه حرفي زد! آيا بازيكني كه براي عقد قرارداد 800 ميليون تومان مي خواهد مي تواند كيفيت لازم را در مسابقات داشته باشد؟

وي افزود: با توجه به سوابقي كه مي‌بينيد سقف قرارداد هم اصلا فايده‌اي ندارد. آقايان بايد بدانند نياز به راه‌حل درست و حسابي است تا مشكلي براي فوتبال ما و باشگاه‌ها براي خرج و مخارج پيش نيايد.

پروين تاكيد كرد: متاسفانه ناهماهنگي نيز در بين بعضي از باشگاه‌ها وجود دارد كه مشخص مي‌كند سقف قراردادها راه‌حل مناسبي براي درخواست پول زياد از سوي برخي از بازيكنان نيست. البته كاري هم نمي‌شود كرد، اگر يك بازيكن پيشنهادي بدهد و يك تيم به دليل سقف قرارداد آن را قبول نكند فردا با تيم ديگري قرارداد مي‌بندد و كار بسيار سخت است.

وي خاطرنشان كرد: با اين وضعيت بي‌رويه واقعا نمي‌دانم چه كار بايد كرد؟ به نظر من در بحث دروازه‌باني اگر دروازه‌بان خارجي بيايد قيمت‌‌ها شكسته مي‌شود و مي‌توان كمي وضعيت را كنترل كرد در غير اين صورت نمي‌دانيم بعدا چه اتفاقي مي‌افتد.

پروين در خصوص شرايط محمد پروين گفت: به احتمال فراوان محمد پروين در چند روز آينده با شاهين بوشهر قرارداد خود را به امضا خواهد رساند.

پيشكسوت فوتبال ايران در خصوص وضعيت فوتبال ملي كشورمان گفت: به نظرم درباره فوتبال ملي و فدراسيون فوتبال اكنون حرف نزنم بهتر است و فقط آرزوي موفقيت كنم كه از اين شرايط نزولي خارج شويم.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:18 PM
حسن رودباریان: هفته قبل با کاشانی حرف زدم/ پرسپولیسی‌ها هیچ تماسی نگرفته‌اند

http://u.goal.com/54500/54570_hp.jpg

سایت گل – این روزها بحث حضور حسن رودباریان در پرسپولیس شنیده می‌شود، ولی گویا مسوولان این باشگاه اخیرا تماسی با دروازه‌بان سابق این تیم نگرفته‌اند. رودباریان در گفت‌وگو با خبرنگار سایت گل، در مورد وضعیت فعلی‌اش و بحث حضورش در پرسپولیس می‌گوید: «این بحث مربوط به هفته گذشته می‌شود.اوایل هفته گذشته بود که آقای کاشانی با من تماس گرفت و گفت که تو را می‌خواهیم ولی دیگر هیچ صحبتی به میان نیامد.»

او ادامه می‌دهد: «من در پرسولیس خاطرات خوبی داشتم و دوست دارم به این تیم دوباره برگردم، اما دیگر هیچ تماسی از سوی پرسپولیس با من گرفته نشد و نمی‌دانم وضعیت چگونه خواهد شد.»
رودباریان در پاسخ به این سوال که آیا حضورت در پرسپولیس منتفی شده است، خاطرنشان می‌کند: « در این مورد باید با مسوولان پرسپولیس حرف بزنید، ولی فکر می‌کنم تا دو، سه روز دیگر وضعیتم به طور کامل مشخص شود. من الان از چند تیم پیشنهاد دارم و به‌زودی تصمیم‌گیری خواهم کرد.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:20 PM
نورمحمدی: با حضور شیث و نصرتی خط دفاع مستحکم پرسپولیس را می سازیم

http://www.parsfootball.com/anjoman/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x491.http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1308909498.jpg

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پرسپولیس در هر پست تقریبا دو بازیکن خوبی دارد و اگر کمی تقویت شویم، می‌توانیم سال خوبی را پشت سر بگذاریم.

علیرضا نورمحمدی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره آخرین وضعیت سرخپوشان گفت: از زمانی که تمرینات خود را آغاز کرده ایم، روز به روز بهتر می شویم و مطمئن هستم که می توانیم به شرایط مناسبی دست پیدا کنیم. غیبت بازیکنان ملی پوش کمی کارمان را سخت می کند، اما باید بدانیم که این اتفاق برای بیشتر تیم ها رخ می دهد.

وی درباره جذب محمد نصرتی و بازگشت شیث رضایی نیز اظهار داشت: نصرتی و شیث بازیکنان بزرگی هستند و به همراه مجتبی شیری می توانیم خط دفاعی رویایی بسازیم. پرسپولیس در هر پست تقریبا دو بازیکن خوبی دارد و اگر کمی تقویت شویم، می توانیم سال خوبی را پشت سر بگذاریم.

نورمحمدی در مورد جذب علی کریمی گفت: کریمی بازیکن بزرگی است و به ما کمک خواهد کرد. با حضور کریمی و دیگر بازیکنان، پرسپولیس می تواند بهتر از قبل در مسابقات شرکت کند.

Pars_Redboy
منصوری: با استیلی تمرینات‌مان علمی‌تر شده/ حالا که دایی رفته درست نیست در موردش صحبت کنم

http://www.parsfootball.com/anjoman/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x564.http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1275477509.jpg

سايت گل- محمد منصوري بازيكن چپ‌پايي كه در فصل گذشته كمتر فرصت حضور در تركيب پرسپوليس را پيدا كرده بود با تصميم استيلي در اين تيم ماندگار شد. هافبک پرسپولیس معتقد است که با استیلی تمرینات پرسپولیس به‌روز و علمی‌تر شده و حتی او ارتباط صمیمی با بازیکنان برقرار کرده که همین می‌تواند برگ برنده او در فصل آینده باشد. منصوری در گفت‌وگو با خبرگزاري گل از آخرين وضعيت خودش و تيم پرسپوليس مي‌گويد.

*وضعیت خودت و تیم چطور است؟

وضعیت خودم که خیلی خوب است. از روزی که استیلی به تیم آمده تمرینات علمی و پرفشاری را برگزار می‌کنیم که صد درصد به نفع پرسپولیس خواهد بود.

*یعنی می‌خواهی بگویی تمرینات دایی علمی نبود؟

در مورد شخص خاصی حرف نمی‌زنم بلکه نظر شخصی‌ام را گفتم. من کاری به گذشته ندارم همچنین باید بگویم که بچه‌ها از پس تمرینات استیلی به خوبی برآمدند و استیلی در جمع بچه‌ها هم گفت که از ما راضی است.

*اگر بخواهی دایی را با استیلی مقایسه کنی چه می‌گویی؟

اصلا قیاس این دو کار درستی نیست. دایی هم مربی خوبی است که 2عنوان قهرمانی جام حذفی را برای پرسپولیس به ارمغان آورد. اگر امسال از مدیریت و بازیکنان گرفته تا هواداران همه به تیم کمک کنند سال خوبی را سپری خواهیم کرد.

*گویا از حضور استیلی کاملا خوشحالید؟

بله در این مدت استیلی ارتباط خیلی خوبی با بازیکنان برقرار کرده و باور کنید از بزرگ‌ترین بازیکن تیم مثل کریمی گرفته تا کوچک‌ترین بازیکن هیچ فرقی بینمان نمی‌گذارد. او از لحاظ روانشناسی بسیار بادانش و انسان بزرگی است.

*پس این که می‌گویند دایی بین بازیکنانش فرق می‌گذاشت واقعیت دارد؟

حالا که دایی از پرسپولیس رفته درست نیست در موردش حرف بزنم. بالاخره هر کسی شخصیت مخصوص به خودش را دارد. بعضی‌ها مثل آقای قلعه‌نویی و استیلی با بازیکنان ارتباط خوب برقرار می‌کنند و روي همه بچه‌ها تمرکز می‌کنند اما... بی‌خیال، بیشتر از این چیزی نمی‌گویم.

*می‌دانی که پرسپولیسی‌ها دنبال جذب یک چپ‌پا هستند؟

آنها دنبال دفاع چپ هستند نه پیستون چپ. اما این را بدانید که استیلی می‌خواهد بازیکنانش در چند پست بازی کنند و من هم زمانی که در ابومسلم بودم در جناح راست هم برای تیمم بازی می‌کردم. همچنین استیلی به اسم‌ها کاری ندارد و بازیکنان آماده را به میدان خواهد فرستاد.

*راستی دوست صمیمی‌ات یعنی سپهر هم که از پرسپولیس رفت؟

بله، سپهر پسر خوبی بود و شخصیت بزرگی داشت اما طبعا یک روزی می‌شود که باید تیم را عوض کرد. سپهر با پرسپولیس موفق به کسب 3جام شده بود من هرروز با او در تماسم. خیلی ناراحت شدم که از جمع ما جدا شد.

*قبول داری که پرسپولیس در نقل و انتقالات عملکرد خوبی نداشت؟

با این نظر اصلا موافق نیستم. اسکلت فصل گذشته تقریبا حفظ شده و ما 2بازیکن ملی‌پوش را جذب کردیم که با آنها 6بازیکن ملی‌پوش داریم. مگر همین‌طوری الکی است که بروند بازیکن بخرند باید طبق ضعف تیم اقدام به یارگیری کنند.

*اما خیلی‌ها می‌گویند که استقلال بهترین عملکرد را در یارگیری داشته و امسال قهرمان می‌شود.

مگر پارسال استیل‌آذین با آن همه بازیکن طراز اول توانست قهرمان شود. الان توجه داشته باشید که ما یک بازیکن آس در سطح دنیا مانند کریمی را جذب کردیم، واقعا بحث کریمی با تمام بازیکنان جداست. نصرتی هم بازیکن اسبق پرسپولیس بوده که همراه با پرسپولیس سابقه قهرمانی داشته. شیث هم که یک بازیکن موثر به شمار می‌رود. بنابراین می‌بینید که پرسپولیس از شخصیت قهرمانی برخوردار است.

*و آینده پرسپولیس را چطور می‌بینی؟

به نظر من اگر جو آرامی در تیم مهیا شود تیم نتیجه می‌گیرد.

*به نظر مي‌رسيد تمام حرف‌هایت يك جورهايي تکه‌پرانی به دایی بود.

نه؛ اصلا منظورم شخص خاصی نبود و از شما هم خواهش می‌کنم از حرف‌هایم این‌طوری برداشت نکنید.

Pars_Redboy
کاشانی: زحمات شبانه روزی باشگاه با جذب نفرات شاخص به بار خواهد نشست

http://perspolisnews.com/images/tumb/89/others/other10/kashani-komite2.jpg
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس نمی‌تواند نگران نباشند، برای همین صبح روز پنج شنبه هفته گذشته به محض آن که حبیب کاشانی را در فرهنگسرای بهمن مشاهده کردند، او را در جمع خود محاصره کردند تا درباره سرنوشت پرسپولیس سوالاتی را از او پرسند.

حبیب کاشان که دلش نمی خواست ذهن هواداران را مخدوش کند، به هواداران پرسپولیس وعده داد در برنامه جشن مهربانی بسیاری از ناگفته های خود را بیان خواهد کرد.

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این جملات هواداران را با خود به داخل سالن شهید کریمی فرهنگسرای بهمن برد؛ تا در برنامه زنده رادیویی جشن مهربانی در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس توضیحاتی را ارائه دهد، کاشانی پس از چند دقیقه در این مراسم به روی سن دعوت شد تا با مردم تهران بدون دغدغه صحبت کند، مجریان برنامه سوالات خود را به دو بخش تقسیم کردند، نخست سوالات شهری و دوم سوالات فوتبالی، حبیب کاشانی که تمایلی زیادی به صحبت در خصوص سائل شهری نداشت، اظهارنظر درباره مسائلی شهری را به روزهای کاری موکول کرد و تاکید کرد امروز در این روز عید هواداران دوست دارند اخبار فوتبالی بشنوند.

دیگر مجری این برنامه رادیویی به محض شنیدن سخنان حبیب کاشانی، خیلی زود و بدون مقدمه از کاشانی سوال کرد که از پرسپولیس چه خبر، هواداران پرسپولیس سخت نگران تیم فوتبال محبوب خود هستند، انگار خیلی از رقیب دیرینه خود عقب افتاده‌اید، سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس که انگار منتظر شنیدن چنین پرسشی بود، بدون مکث پاسخ داد: «هواداران پرسپولیس نگران نباشند، چون تلاش های شبانه روزی مدیران باشگاه پرسپولیس در روزهای اینده به بار خواهد نشست و بازیکنان مورد نیاز پرسپولیس به زودی قرارداد خود را با باشگاه ثبت خواهند کرد.»

کاشانی در ادامه توضیحات خود اعلام کرد: «شاید خیلی ها تصور کنند پرسپولیس در لیگ یازدهم با مشکل کمبود بازیکن رو به رو خواهد شد اما به هواداران اطمینان می‌دهم که من و همکارانم در باشگاه اجازه نخواهیم داد پرسپولیس بزرگ با مشکلی به نام بازیکن رو به رو شود، ما اهل بمب ترکاندن نیستیم اما مطئن باشید که بازیکنان مورد نیاز کادر فنی و شاخص به پرسپولیس خواهند پیوست.»

مجری این برنامه رادیویی از حبیب کاشانی ماجرای پیشنهادهای خیره کننده چند بازیکن ملی پوش را جویا شد که وی بدون اشاره به نام بازیکنان موردنظر گفت: «واقعا نمی دانم چگونه این ماجرا را به اطلاع هواداران پرسپولیس برسانم، اما این حقیقت را باید باور کنیم اگر شرایط به همین شکل پیش برود مطمئنا در سال های آینده با مشکلات بسیار بزرگی رو به رو خواهیم شد، هواداران بدانند که من بر اساس نیاز کادر فنی و تائید کمیته فنی با یک بازیکن ملی پوش باب مذاکره را آغاز کردم، وقتی سخنان این بازیکن را شنیدم باور کنید دنبال قرص زیر زبانی بودم چون نزدیک بود عمرم به پایان برسد،آقای بازیکن در کمال خونسردی به من می‌گوید من یک میلیارد پول می‌خواهم مالیات این پول را هم باشگاه باید بپردازد، در کنار این پول چند شرط دیگر هم دارم، ابتدا باید فلان بازیکن ملی پوش دیگر هم جذب شود، در ثانی دو دروازه بان تیم شما هم باید از پرسپولیس جدا شوند، به جای این دو بازیکن هم باید فلان دروازه بان تیم دسته دومی فوتبال ایران باید جذب شود، در نهایت ده درصد از کل مبلغ قرارداد من هم از سوی باشگاه به عنوان پورسانت قراردادم به مدیربرنامه ام پرداخت شود.

نکته جالب توجه دیگر در این ماجرا درخواست 850 میلیون تومانی بازیکن مورد نظر این بازیکن بود، این بازیکن که از دوستان صمیمی بازیکن مورد نظر ما بود اعلام کرد رقمی بالغ بر 850 میلیون تومان می‌خواهد که باید مالیات این قرارداد از سوی باشگاه پرسپولیس پرداخت شود، از طرفی این بازیکن هم به ما اعلام کرد باشگاه پرسپولیس باید در پایان کار ده درصد از رقم قرارداد این بازیکن را به عنوان پورسانت به مدیر برنامه وی پرداخت شود.»

وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: « این بازیکنان با پیشنهادهای خود فوتبال ایران را به بیراه می‌برند اما با وجود این اتفاقات در کمال ناباوری دیدیم که این دو بازیکن با یکی از باشگاه های لیگ برتری وارد مذاکره شدند و پس از چند روز به این تیم پیوستند، امیدوارم که رقم مذکور به این دو بازیکن پرداخت نشده باشد چون اگر چنین پول هایی در فوتبال ایران رد و بدل شود باید انتظار فاجعه‌ای جدید در فوتبال ایران باشیم چون خروجی فوتبال ما با این عدد و رقم های به هیچ وجه همخوانی ندارد.»

وی به صورت کاملا نامحسوس از عملکرد برخی مدیران فدراسیون فوتبال انتقاد کرد و در این خصوص گفت: «به ما اعلام می‌کنند باید بر اساس سقف قرارداد بازیکن جذب کنیم اما متاسفانه شواهدی در دست است که نمی توانیم باور کنیم که سقف قرارداد برای تمام بازیکنان رعایت می‌شود، من امیدوارم همه اعضای فوتبال با رعایت کامل قانون به فعالیت های فوتبالی خود ادامه دهند و رقابت سالم را در دستور کار خود قرار دهند، مطمئنا دور زدن قانون کار زیاد سختی نیست اما اگر کسی قانون را رعایت کرد هنر کرده چون دور زدن قانون و تخلف از قانون کار زیاد سختی نیست.اگر این قراردادهای ترکمنچای در فوتبال ایران منعقد شود مطمئنا هرگز خصوصی سازی در فوتبال به اجرا در نمی‌آید.»

سخنان حبیب کاشانی به دلیل تعطیلی رسانه های نوشتاری بازتاب زیادی در محافل خبری نداشت اما بدون تردید با انعکاس سخنان حبیب کاشانی باید منتظر واکنش های مدیران و بازیکنان مذکور به این سخنان باشیم،بازگو گردن اتفاقات پشت پرده در فصل نقل و انتقالات تنها به سخنان کاشانی ختم نمی‌شود اما با درنظر گرفتن این سخنان می‌توان به این باور رسید که قانون سقف قرارداد صرفا برای راضی نگه داشتن افکارعمومی تصویب شده چون هیچ مسوولی خود را ملزم به اجرای آن نمی داند.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:21 PM
پنجعلی: هواداران پرسپولیس نگران جذب بازیکن نباشند

عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس تهران اعلام كرد كه هواداران پرسپوليس از وضعيت فعلي اين تيم نگران نباشند.

محمد پنجعلي روز شنبه افزود: حميد استيلي نظر خود را در خصوص بازيكنان مورد نياز بيان كرده و در جلسه آينده كميته فني اين ليست مورد بازبيني قرار مي گيرد تا بهترين نفرات با تعامل مناسبي جذب شوند.

وي در پاسخ به اينكه آيا با اين شيوه زمان را براي جذب بازيكنان برتر كشور از دست نمي دهند، ادامه داد: بيشتر بازيكنان هنوز به طور رسمي به ديگر تيمها انتقال نيافته اند و مطمئن باشيد باشگاه پرسپوليس نيز به موقع دست بكار خواهيم شد.

عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس تصريح كرد: با بازيكنان مد نظر كادر فني مذاكره داشته ايم و در آستانه جذب آنها هستيم.

وي در خصوص مذاكرات باشگاه با بعضي از بازيكنان پا به سن گذاشته سابق پرسپوليس تصريح كرد: نبايد به حاشيه ها توجه كنيم چراكه بسياري از اين بازيكنان قديمي مد نظر كادرفني نيستند.

وي با اشاره به گزينه هاي استيلي براي حضور در كادرفني اظهار داشت: چند نفر از پيشكسوتان اسبق باشگاه مد نظر كادرفني هستند كه به زودي گزينه هاي نهايي انتخاب مي شوند.

پنجعلي در خصوص مربي خارجي پرسپوليس گفت: استيلي مذاكرات خوبي با چند مربي داشته و به زودي يكي از گزينه ها به ايران خواهد آمد.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:22 PM
تارتار : استیلی با پرسپولیس موفق می شود

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/morabi/tartar.jpg

سرمربی راه آهن گفت: هنوز بلاتکلیفیم و منتظر هستیم تا ببینیم وضعیت این تیم به کجا ختم می شود.

مهدی تارتار با اشاره به وضعیت خود اظهار داشت: فعلا منتظر باشگاه راه آهنم تا ببینم وضعیت این تیم چه می شود. واقعا با شرایط بدی که خصوصی شدن باشگاه ها دارد، هیچ کس نمی داند چه اتفاقی برای راه آهن می افتد.

وی افزود: اصلا کسی با این شرایط جرات نمی کند جلو بیاید و راه آهن را بخرد. هم قیمت بالاست و هم بدهی ها زیاد است. بالاخره هر کاری که می خواهند انجام شود نباید فرصت را از دست بدهند. واقعا شرایط تیم خیلی بد است و امیدوارم زحمات انصاریفرد و مجموعه به هدر نرود.

سرمربی راه آهن تصریح کرد: به نظرم اگر سریع اقدام شود بازهم می توان سریع کارها را انجام داد و برای بستن تیم خوب اقدام کرد ولی اگر اوضاع این طور پیش برود، کار سخت می شود. هنوز بازیکنان هم تکلیف خود را نمی دانند. واقعا راه آهن امکانات خوبی دارد و با یک برنامه ریزی خوب می تواند یکی از قطب ها شود.

تارتار گفت: من از لیگ یک پیشنهادات زیادی دارم. لیگ برتر هم پیشنهاد داشتم ولی چون از شهرستان بود نخواستم از راه آهن جدا شوم.

وی در خصوص اوضاع پرسپولیس خاطرنشان کرد: با تغییراتی که این تیم انجام داده و یارگیری هایی که کردند، فکر می کنم تیم بتواند امسال نیز مدعی قهرمانی باشد.

دستیار سابق دایی افزود: نمی خواهم زیاد در مورد گذشته صحبت کنم ولی با توجه به موجودی که پرسپولیس داشت، قهرمانی در جام حذفی خیلی سخت بود و کار بزرگی است که دایی انجام داد. آوردن 2 قهرمانی پیاپی کار سختی است که دایی آن را عملی کرد.

تارتار گفت: استیلی هم دوست قدیمی من است و مطمئنم که با پرسپولیس موفق می شود. وقتی مدیرعامل و مربی نمی توانند باهم کار کنند، بهترین راه رفتن مربی است که صورت گرفت. به نظرم این جدایی هم به نفع دایی بود و هم پرسپولیس که اتفاق افتاد.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:22 PM
استیلی: هواداران باید کمی به ما زمان بدهند

http://up.perspolisnews.com/images/b35oili2kq4viplgewnk.jpg
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام كرد كه اين تيم در چهار پست به شدت براي جذب بازيكن احساس نياز مي كند.

حميد استيلي افزود: در حال حاضر 6 بازيكن تيم ما در اردوي تيم ملي حضور دارند و 12 نفر نيز در تمرينات تيم شركت مي كنند. در حال حاضر در چهار پست به شدت نياز به بازيكن داريم كه اميدوارم هر چه سريعتر نفرات مد نظر خود را جذب كنيم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بازيكناني را پستهاي حمله، هافبك دفاعي، دروازه بان و هافبك چپ در ليست خود مد نظر دارم كه اميدوارم آنها را جذب كنند.

وي در خصوص يارگيري مناسب ساير تيم ها برخلاف پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات تصريح كرد: بايد منتظر باشيم اين بازيكنان قرارداد هاي خود را به صورت رسمي ثبت كنند و بعد اظهار نظر كنيم.

وي اظهار داشت: تعدادي بازيكنان خارجي نيز مد نظر ما هستند كه احتمالا به زودي آنها را در تمرينات خواهيد ديد.

استيلي در خصوص نارضايتي هواداران از بازيكنان جذب شده گفت: بايد كمي به ما زمان دهند زيرا تمام تلاش خود را براي جذب بازيكنان مد نظر خواهيم كرد

وي با اشاره به وضعيت دستيارانش خاطرنشان كرد: به زودي نفرات مد نظر خود را معرفي مي كنيم.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:23 PM
رضايي: با اولادي رفيقم، اما شماره 10 را به او نمي‌دهم

http://up.perspolisnews.com/images/vv42xg6kgydhixt58v7.jpg

در ابتداي ليگ دهم با نظر مستقيم علي دايي جذب پرسپوليس شد تا او نيز در زمره بازيكنان باند شهريار بنامند. البته غلامرضا رضايي در گفت‌وگو با ما اطمينان مي‌دهد كه به اين قبيل اطلاعات اهميت نمي‌دهد.

از شرايط جسماني خودت شروع مي‌كنم. اوضاع رو به راه است؟
خدا را شكر مصدوميتم برطرف شده و در حال حاضر در تمرينات گروهي حاضر هستم.

پس با شروع بازي‌ها در تركيب خواهي بود؟

به اميد خدا كه مشكلي پيش نخواهد آمد و بتوانم تمرينات بدنسازي را كامل انجام بدهم تا با آمادگي كامل از اول ليگ در خدمت تيم باشم.

درباره مشكل مصدوميتت مي‌گفتي اگر خوب و كامل به آن نرسي در آينده مشكل‌ساز خواهد شد؟
خدا را شكر دوره كامل فيزيوتراپي و آب درماني را گذرانده‌ام و به قدر كافي عضلات شكمم را قوي كرده‌ام. تنها بايد در خلال تمرينات آماده‌سازي مواظبت بيشتر داشته باشم تا خداي ناكرده مشكلي پيش نيايد.

از اولين فصلي كه با پرسپوليس گذراندي صحبت مي‌كني؟
از لحاظ فردي تا زماني كه در بازي‌ها حاضر بودم، خدا را شكر همه چيز خوب بود و در تمام دقايق حضورم هرچه توان داشتم را در اختيار تيم گذاشتم. بازيكني هم نبودم كه تنها به فكر خودم باشم. فكر مي‌كنم كادر فني و باشگاه نيز از عملكردم راضي بودند و به نظرم اين موضوع از هر مساله ديگري برايم مهمتر است.

از عملكرد خودت راضي هستي؟
خيلي از بازي‌ها به دل خودم هم چسبيد، اما بعضي بازي‌ها را نيز به اين دليل كه نتيجه نمي‌گرفتيم، برايم راضي كننده نبود.

پرسپوليس چطور؟ تيم موفقي بود؟
از لحاظ تيمي نيز عملكرد مثبتي داشتيم و فكر مي‌كنم خوب نتيجه گرفتيم. البته در برخي مقاطع بدشانسي و خستگي و عدم در اختيار داشتن تمام بازيكنان به علت مصدوميت و محروميت همه دست به دست هم داد تا چند هفته نتوانيم نتايج خوبي كسب كنيم.

مقام‌هاي به دست آمده مناسب نام پرسپوليس بود؟
بله، ما در جام حذفي با گذر از سد تيم‌ها قدرتمندي مثل سپاهان، فولاد و ملوان به قهرماني رسيديم. در ليگ هم تحت شرايطي چهارم شديم كه اگر در چند بازي داوري حق خودمان را به ما مي‌دادند به طور حتم رتبه‌اي به مراتب بهتر از چهارمي نصيب‌مان مي‌شد.

فارغ از اين كه بازيكن پرسپوليس هستي، به پرسپوليس فصل گذشته چه نمره‌اي مي‌دهي؟
با وجود مشكلات و مصدوميت‌هاي متوالي كه گريبان بازيكنان پرسپوليس را مي‌گرفت، تيم خيلي خوب كار كرد و من به پرسپوليس فصل قبل نمره صددرصد قبولي مي‌دهم.

پس از عدم حضور دوباره علي دايي در پرسپوليس حرف و حديث‌هايي شايعه شده كه مي‌خواستم در اين باره نظر تو را هم بدانم؟
چه حرفي و حديث‌هايي؟!

اين كه علي دايي با پرسپوليس موفق نبوده و يا اينكه به تعدادي بازيكن خاص توجه داشته و به ديگر نفرات اهميت نمي‌داده و به قول معروف براي خودش در تيم، گروه و باند داشته است؟
به هيچ وجه اين طور نبوده است. علي دايي چه در تيم ملي و چه پرسپوليس يا تيم ديگري كه حضور داشته و من خبر داشته‌ام، هميشه حق را به حق‌دار مي‌داده است. علي دايي هميشه با همه بازيكنان يك رنگ و صاف و صادق رفتار كرده است.

پس چرا برخي چنين صحبت‌هايي را پشت سر علي دايي مطرح مي‌كنند؟
بالاخره تمام اين اتفاقات در همه جاي دنيا رخ مي‌دهد. يك زمان مربي تغيير مي‌كند؛ يك زمان بازيكن را نمي‌خواهند.

و علي‌رغم اين حرف و حديث‌ها با پرسپوليس ادامه مي‌دهي؟
به هر حال به اين حرف و حديث‌ها عادت كرده‌ايم. من سرباز پرسپوليس هستم و الان طبق وظيفه‌ام و قرارداد دو ساله‌اي كه داشتم و يك سال آن را خدا را شكر با موفقيت پشت سر گذاشته‌ام. البته به جز اين اواخر كه به علت مصدوميت ازتيم دور بودم. ان‌شاءا... امسال هم طوري باشد كه هم خودم راضي باشم و هم به طور كامل در خدمت تيم باشم. بالاخره اين تغييرات در همه جاي فوتبال است.

خودت بازيكني بودي كه با نظر مستقيم علي دايي جذب پرسپوليس شدي و مي‌گفتند كه پسر دايي هستي؟
اين باعث افتخارم است كه اسطوره فوتبال آسيا با فوتبالم اعتقاد دارد. اين را پيش از اين گفته‌ام، تا صد سال ديگر هم مي‌گويم. اين كه علي دايي قبولم دارد باعث افتخارم است. من هم هر جا بوده‌ام، چه در تيم ملي و چه پرسپوليس برايش بازي كرده‌ام و هيچ مشكلي هم نداشته‌ام.

البته اعتقاد علي دايي به غلامرضا رضايي بي‌علت نبوده است؟
خب هر مربي ببيند بازيكنش با جان و دل زحمت مي‌كشد و دستورات تاكتيكي‌اش را اجرا مي‌كند، از آن بازيكن بهره مي‌برد. من هم با تمام وجودم اين رفتار را اجرا مي‌كردم. حالا هم همين‌طور ادامه خواهم داد. در هر تيمي باشم با تمام وجود به كارم ادامه مي‌دهم. براي من به عنوان بازيكن نبايد تفاوتي داشته باشد كه چه كسي سرمربي است. با اين حال اعتقاد دايي به من برايم افتخار محسوب مي‌شود و به اين صحبت‌هايي هم كه مطرح مي‌شود اهميتي نمي‌دهم

از فكر لژيونر شدن درآمده‌اي؟‌
همين الان هم يك پيشنهاد خيلي خوب دارم و در حال بررسي آن هستم. البته بايد باباشگاه نيز در اين‌باره صحبت كنم. اما خودم تمايل دارم امسال هم با پرسپوليس باشم.

پيشنهادت اروپايي است يا آسيايي؟‌
همين آسيا خودمان است. البته اگر قطعي شد، اسم تيم را مي‌گويم.

الامارات به عنوان تجربه اول خوب از كار درنيامد.
قسمت اين بود. يك سري مشكلات آن زمان به وجود آمد كه ديگر حوصله ندارم درباره‌اش صحبت كنم.

مصدوم نمي‌شدي الان در اتريش و اردوي تيم ملي بودي؟
اين اتفاقات همه قسمت و تقدير است. بالاخره فشارهايي كه در طول فصل متحمل شدم باعث بروز اين مسايل هم شد. هنوز چيزي را از دست نداده‌ام. مطمئن باشيد با شروع ليگ به اولين اردوي تيم ملي دعوت خواهم شد.

از حذف فاجعه‌بار تيم اميد صحبت كن.‌
تيم خوبي بود. البته سال‌هاي قبل هم تيم‌هايي بهتر از اين داشتيم كه هر دوره به دليل بروز يك سري مشكلات شرايط حضور در المپيك را احراز نكرد. بايد اين مشكلات به شكل اصولي برطرف شود تا ديگر شاهد اين نباشيم تيم‌هاي اميدمان نسل به سنل نابود شوند.

از اين كه براي توانايي‌هايت سقف مشخص كنند چه حالي پيدا مي‌كني؟‌
اين قانون درست نيست و كاملا ناراحت كننده است. در تمام دنيا براي فوتبال و عقد قرارداد هيچ سقفي وجود ندارد. هربازيكني قيمت خودش را دارد و به اندازه ارزش و توانايي‌هايش پول مي‌گيرد. فعلا كه اين تصميم را براي فوتبال ايران گرفته‌اند و در حال حاضر تنها پرسپوليس است كه از اين بابت متضرر مي‌شود.

مهرداد اولادي خواهان پيراهن شماره 10 شده است! اگر پرسپوليسي شود اين پيراهن را به او مي‌دهي؟
مهرداد اولادي را دوست دارم. فوتبالش را هم خيلي قبول دارم، با هم خيلي رفيق هستيم، اما شماره 10 مال من است.

Pars_Redboy
07-02-2011, 08:49 PM
کاظمیان: از خدایم است دوباره پرسپولیسی شوم

http://up.perspolisnews.com/images/vhicqqzb6y7bca7wf6bl.jpg به هواي بازگشت به پرسپوليس، ليگ امارات را ترك كرد و به ايران بازگشت اما وجود يكسري مسايل مانع از اين شد تا جواد كاظميان فصل گذشته به اين خواسته‌اش برسد.

اين بازيكن در ليگ دهم به جاي پرسپوليس سر از سپاهان درآورد تا يك فصل سخت و پر فراز و نشيب را در اين تيم اصفهاني پشت سر بگذارد. همان مشكلات باعث شده تا كاظميان براي انتخاب تيم آينده‌اش دچار وسواس شديد شود و با وجود گذشت دو هفته از شروع فصل نقل و انتقالات، هنوز تصميم قطعي درباره آينده‌اش نگرفته باشد.

البته جواد كاظميان منتظر تماس پرسپوليسي‌ها هم هست و از اين‌رو براي انتخاب تيم آينده‌اش چندان عجله‌اي ندارد.

در فصل پر خبر و پر حاشيه نقل و انتقالات خيلي بي‌سر و صدا دنبال انتخاب تيم فصل آينده‌ات هستي؟!
چون هميشه دنبال آرامش بوده و هستم و دوست ندارم كاري انجام دهد كه آرامشم را بر هم بزنم و به همين دليل تا تصميم قطعي درباره تيم آينده‌ام نگيرم صحبتي در خصوص آن نمي‌كنم.

فكر نمي‌كني دير انتخاب كردن تيم آينده‌ات و دور بودن از تمرينات گروهي باعث شود به لحاظ بدني افت كني؟
مدتي است كه به صورت انفرادي تمرين مي‌كنم و به دنبال اين هستم تا آمادگي‌ام را حفظ كنم.

با سپري كردن يك فصل نه‌چندان خوب در اصفهان قطعا به دنبال اين هستي تا براي فصل آينده‌ انتخاب خوبي داشته باشي. اينطور نيست؟
حضور در سپاهان براي من تجربه جديدي بود و ديگر ترجيح مي‌دهم در اين خصوص صحبتي نكنم. در حال حاضر به اين فكر هستم تا انتخابي خوب براي فصل آينده‌ام داشته باشم.

شنيده‌ايم براي فصل آينده در ليست حميد استيلي قرار داري. آيا در جريان اين قضيه هستي؟
نه. از اين قضيه بي‌اطلاع هستم و مسوولان پرسپوليس هم تاكنون هيچ صحبتي و مذاكره‌اي با من انجام نداده‌اند. هميشه دوست داشتم به پرسپوليس بازگردم ولي يكسري مشكلات مانع از اين شد تا فصل گذشته به اين تيم بازگردم.

پس قطعا اگر با پيشنهاد پرسپوليسي‌ها مواجه شوي آن را قبول مي‌كني؟
بله. از خدايم است كه دوباره پيراهن اين تيم را بر تن كنم و براي بازگشت به اين تيم لحظه‌شماري مي‌كنم. كار كردن با آقاي استيلي را دوست دارم و اميدوارم زمينه كار در تيم ايشان برايم مهيا شود. اين هم از شانس من بوده كه در گذشته مشكلاتي وجود داشته تا در اين تيم نباشم و به همين دليل هم فصل گذشته سر از سپاهان درآوردم. مدت‌هاست كه مي‌گويم اولويتم با پرسپوليس است اما تاكنون از سوي اين باشگاه پيشنهادي به من نشده است.

از پيشنهادهايت از ساير تيم‌ها برايمان بگو.
دوست ندارم بگويم كه از چه تيم‌هايي پيشنهاد دارم چون مثل اين فوتباليست‌هاي جديد و تازه‌وارد دنبال بازارگرمي نيستم.

تو بارها گفتي كه ديگر تمايلي به بازي در شهرستان نداري. با اين اوصاف مي‌توان گفت كه پيشنهادهايت از تيم‌هاي تهراني است؟!
بله. بارها گفته‌ام كه ديگر دوست ندارم در شهرستان بازي كنم ولي در حال حاضر با يك تيم شهرستاني به توافق رسيده‌ام ولي فعلا با اين تيم قراردادي امضا نكرده‌ام.

چرا؟
چون براي فصل آينده‌ اولويتم با پرسپوليس است و به همين دليل فعلا منتظر پرسپوليسي‌ها هستم و تا جايي كه بتوانم منتظر آنها مي‌مانم.

اين تيم شهرستاني تراكتورسازي است؟ چون فصل گذشته هم به پيشنهاد امير قلعه‌نويي به سپاهان رفتي.
نه. تراكتورسازي نيست تا چند روز ديگر صبر مي‌كنم و اگر از پرسپوليس پيشنهادي به من نشد آن وقت قراردادم با همان تيم را نهايي مي‌كنم. تمام سعي‌ام اين است تا براي فصل آينده انتخاب خوبي داشته باشم. مي‌خواهم در ليگ يازدهم آنقدر خوش بدرخشم تا ثابت كنم به دنبال بازگشت به روزهاي اوجم هستم.

Pars_Redboy
07-02-2011, 09:01 PM
http://www.farsnews.com/shares/img/print.gif (http://www.farsnews.com/printable.php?nn=9004111259) http://www.farsnews.com/shares/img/email.gif (http://www.farsnews.com/mail.php?nn=9004111259&tt=)
گزارش تمرين امروز پرسپوليس
تهديد قرمزپوشان توسط يك ليدر و تمرينات ويژه شيري و آقازماني
خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز پيگيري شد.

http://media.farsnews.com/Media/9004/Images/jpg/A0109/A1091825.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 18:20 بعدازظهر امروز در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد.

بازيكنان پس از گوش دادن به صحبت‌هاي استيلي به گرم كردن بدن‌هاي خود پرداختند و با دويدن‌هاي استقامتي فشار تمرين را بيشتر كردند، سپس در يك چهارم زمين به فوتبال تحت فشار با 4 دروازه پرداختند و در مرحله بعدي نيز با توپ‌هاي سنگين‌وزن به استارت‌هاي بلند به مسافت 80 متر دويدند.

* بازيكنان پرسپوليس صبح امروز ساعت 8 در يكي از درمانگاه‌هاي منطقه غرب تهران آزمايش خون دادند و سپس در تمرين بعدازظهر امروز شركت كردند.

* 13 بازيكن در تمرين امروز حضور داشتند. سامان آقا زماني و مجتبي شيري به دليل مصدوميت، اختصاصي تمرين كردند و پس از زمان اندكي به تمرينات گروهي پرداختند. اين دو نفر تمرينات ويژه‌اي را نسبت به سايرين انجام دادند.

* در تمرين امروز، بازيكن ملي‌پوش و پرويز كماسي غايب بودند.

* نكته جالب اين بود كه يكي از ليدرهاي پرسپوليس كه كارت دعوتي را بابت عروسي خود در جمع بازيكنان پخش مي‌كرد در كنارش به تهديد بازيكنان نيز مي‌پرداخت كه در صورت عدم حضورشان در مراسم جشن خود از تشويق آنها در بازي‌هاي مختلف جلوگيري خواهد كرد.

* سعيد عزيزيان در تمرين امروز تنها با مسعود داستاني به تمرين ‌پرداخت.

*‌30 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند. آنها ابتدا شعارهايي را بر عليه جاسم كرار مهاجم استقلال سر دادند و سپس به تشويق شديد محمد نصرتي پرداختند. هواداران همچنين به ترتيب از محمود خوردبين تا كليه بازيكنان را مورد تشويق قرار دادند.

* سامان آقا زماني و شيري پس از گذشت 30 دقيقه تمرين به حركات‌هاي تعادلي پرداختند. همچنين غلامرضا رضايي نيز پس از يك ساعت از تمرين كنار كشيد و به كارهاي اختصاصي پرداخت.

Pars_Redboy
07-03-2011, 01:53 AM
نزدیک ترین گزینه ها به پرسپولیس: اولادی ، ایران نژاد، کاظمی و رودباریان

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/other5/oladi.jpg

ظاهرا آنقدر كه اخبار و شايعه درباره جذب هافبك و مهاجم از سوي كادر فني و باشگاه پرسپوليس مطرح مي‌شود، حواس كسي به دروازه‌بان و دفاع چپ نيست.

دو پست فوق‌العاده حساس سرخ‌ها نياز به جذب بازيكن جديد و ايده‌آل دارد اما تلاش‌ها در اين جهت آنطور كه بايد صورت نمي‌گيرد. پرسپوليس براي پست دروازه‌بان 4 گزينه به نام‌هاي رودباريان، معمارزاده، محمدي و آشنا مدنظر داشت.

ظاهرا بعد از خروج محمدي از اين ليست (به‌خاطر عقد قرارداد با داماش)، با خروج معمارزاده از ايران و حضور در اردوي تيم ملي و همچنين كمرنگ شدن شانس آشنا، رودباريان محتمل‌ترين گزينه دروازه‌باني پرسپوليس به نظر مي‌رسد و بعيد نيست طي امروز و فردا قراردادش بسته شود.

در پست دفاع چپ جدي‌ترين گزينه استيلي، محسن ايران‌نژاد مدافع چپ فصل قبل شاهين است كه با اين تيم قرارداد دارد اما باشگاه پرسپوليس در تلاش است رضايتنامه اين بازيكن را بگيرد. حسين كاظمي گزينه كادر فني براي پر كردن فهرست بازيكنان خط مياني و پست هافبك دفاعي است كه مذاكره با او نيز به‌صورت جدي پيگيري مي‌شود.

نفر چهارم كه اين روزها نامش زياد دور و بر پرسپوليس شنيده مي‌شود مهرداد اولادي است كه حتي صحبت از توافق اوليه‌اش با سرپرست باشگاه به گوش مي‌رسد. ماندن اولادي در تهران و دير ملحق شدن او به اردوي تيم ملي هم به نفع پرسپوليس تمام شد تا مذاكرات نهايي با او طي ديروز و امروز ادامه داشته باشد. البته حميد استيلي در آخرين اظهار نظرش اعلام كرده انصاري‌فرد و اولادي را توأمان مي‌خواهد اما به نظر مي‌رسد باشگاه پرسپوليس با جذب يكي از اين مهاجمان شاخص هم دست به كار بزرگي زده است.

Pars_Redboy
07-03-2011, 08:16 PM
گزارش تصویری : تمرین امروز پرسپولیس

گزارش تمرین امروز سرخپوشان تهرانی در زمین درفشی فر به روایت عکس؛

http://www.parsfootball.com/anjoman/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x378.http://perspolisnews.com/images/90/tamrinat/training-12tir/2.jpg

http://www.parsfootball.com/anjoman/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x378.http://perspolisnews.com/images/90/tamrinat/training-12tir/3.jpg

http://www.parsfootball.com/anjoman/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x378.http://perspolisnews.com/images/90/tamrinat/training-12tir/4.jpg

http://www.parsfootball.com/anjoman/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x378.http://perspolisnews.com/images/90/tamrinat/training-12tir/6.jpg

http://www.parsfootball.com/anjoman/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 580x378.http://perspolisnews.com/images/90/tamrinat/training-12tir/7.jpg

http://perspolisnews.com/images/90/tamrinat/training-12tir/8.jpg

Pars_Redboy
07-03-2011, 08:17 PM
جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دوشنبه برگزار می شود

نشست کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، فردا (دوشنبه) در دفتر مدیریت باشگاه پرسپولیس برگزار می شود.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس روز دوشنبه سیزدهم تیر ماه از ساعت 13:30 در دفتر حبیب کاشانی در ساختمان باشگاه پرسپولیس برگزار می شود.

موضوع این جلسه؛ اقدامات و فعالیت های آماده سازی تیم برای فصل جدید و همچنین برنامه ریزی برگزاری اردوی پیش فصل است.

Pars_Redboy
07-03-2011, 08:17 PM
شاهرودی: اگر غلامرضا رضایی 2 میلیارد می‌ارزد، محرمی و عابدزاده 10 میلیارد می‌ارزیدند

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/sah%20roodi.jpg

غلامرضا رضایی در مصاحبه‌ای اعلام کرده که 2 میلیارد تومان می‌ارزد. این صحبت مهاجم پرسپولیس چندان به مذاق رضا شاهرودی خوش نیامد و حسابی عصبانی شد.

* قبول دارید که پرسپولیس تا این لحظه در یارگیری خیلی ضعیف عمل کرده است؟

- پرسپولیس و استقلال باید توسط سازمان تربیت بدنی حمایت شوند. اگر این تیمها به لحاظ مالی ساپورت شوند، می‌توانند بازیکن خوب جذب کنند. حتما دست مدیران پرسپولیس باز نیست که چنین اتفاقی افتاده است. الان بازیکنان مثلا حرفه‌ای شده‌اند و هر جایی که دوزار بیشتر بدهند همانجا می‌روند و دیگر مثل سابق نیست که پای مرام و معرفت وسط باشد. وقتی بازیکن با یک تیمی قرارداد داخلی می‌بندد اما به تیم دیگری می‌رود همه چیز معلوم است. شاید هم این بازیکنان از باشگاهی که با آن قرارداد داخلی می‌بندند ناامید می‌شوند که به تیم دیگری می‌روند.

* وضعیت یارگیری پرسپولیس ناامیدکننده نیست؟

- بله،‌ متأسفانه همینطور است چون بازیکن نمی‌گیرند و فقط علی کریمی و محمدنصرتی را جذب کرده‌اند. امیدوارم هرچه سریع‌تر بازیکن بگیرند چون مربی برای موفقیت ابزار می‌خواهد و باید مهره داشته باشد تا نتیجه بگیرد.

* استیلی در فصل جدید با پرسپولیس موفق می‌شود؟

- حمید دوست قدیمی من است و احترام خاصی برایش قائل هستم اما کار سخت است و توقعات از تیم بالا چون علی دایی قهرمان جام حذفی شده و استیلی باید خیلی تلاش کند تا موفق شود. استیلی باید از پیشکسوتان کمک بگیرد تا موفق شود.

* به نظر شما شیوه حذف علی دایی از پرسپولیس درست بود؟

- به هر حال مدیرعامل باشگاه هزینه می‌کند و حق دارد چند تا مطلب را هم گوشزد کند. عابدینی هم به استانکو بحثهای فنی را گوشزد می‌کرد. اگر کاشانی به دایی گفته که در تمام مسائل فنی با او مشورت کند، درست نیست و البته بعید می‌دانم کاشانی چنین خواسته‌ای داشته با شد.

* امیر عابدینی در تیم ملی ایران بازی کرده و می‌تواند صحبت فنی کند، آیا حبیب کاشانی هم شرایط اظهارنظر در مورد مسائل فنی را دارد؟

- در یکسری مسائل شاید داشته باشد. اگر مطلبی به نظر کاشانی می‌رسد چه عیبی دارد که بگوید. او نظرش را می‌دهد و سرمربی می‌تواند قبول کند یا نکند. کاشانی اگر جلوی بازیکنان حرف فنی بزند درست نیست که البته این کارها در کلاس کار کاشانی نیست و مربی تیم هم کوچک می‌شود.

* شیث رضایی تعهد کتبی داده که امسال بدون حاشیه کار کند، به نظر شما شیث می‌تواند دور از حاشیه باشد؟

- شخصا فوتبال شیث را دوست دارم و هر وقت هم او نبوده، تیم ضربه خورده است. در تمام دنیا بندهایی در قرارداد بازیکنان هست و بازیکن باید تابع باشگاه باشد. شیث با توجه به رفتاری که دارد باید با جریمه کنترل شود نه تنها شیث بلکه همه بازیکنان را باید کنترل کرد و تمام موارد در قراردادها باید ذکر شوند.

* غلامرضا رضایی در مصاحبه‌ای اعلام کرده که از مبلغ قراردادش با پرسپولیس راضی نیست و مدعی شده که 2 میلیارد تومان می‌ارزد، در این رابطه چه صحبتی دارید؟

- من برای غلامرضا رضایی احترام قائل هستم چون بازیکن خوبی است اما این رقم‌ها نمی‌ارزد. بازیکن فیکس تیم ملی 700 میلیون بیشتر نمی‌ارزد آن هم در بهترین شرایط فنی و جسمانی. اگر او 2 میلیارد می‌ارزد امثال مجتبی محرمی و احمدرضا عابدزاده 10 میلیارد می‌ارزیدند.

Pars_Redboy
07-03-2011, 08:18 PM
دستیار هیتسفلد در یک قدمی پرسپولیس

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/michael-henke.jpg
پرسپوليس تا امروز از 6 سهميه ليگ برتري خود فقط دو بازيكن را جذب كرده و همين باعث نگراني هوادارانش شده كه در صورت عدم به‌خدمت گرفتن نفرات مورد نظرش در فصل نقل و انتقالات، در ليگ دچار مشكل شود.

به‌خصوص كه رقيب ديرينه‌شان بازيكنان خوبي را جذب كرده اما حميد استيلي كه نشان داده سابقه خوبي در بستن تيم دارد منتظر بازگشت ملي‌پوشان از اردوي اتريش است تا شرايط براي آمدن اولادي و انصاري‌فرد مهيا شود ولي اين باعث نمي‌شد كه آنها همه تمركزشان را به اين مهم معطوف كنند.

استيلي زماني كه به عنوان سرمربي پرسپوليس معرفي شد از حضور يك دستيار مطرح آلماني خبر داد و او كسي نبود جز ميشاييل هنكه. ظاهرا ديروز مذاكرات خوبي با مدير برنامه‌هاي او انجام شده و توافقات اوليه هم صورت گرفته و اگر صحبت‌هاي نهايي هم نتيجه دهد آن وقت بايد منتظر يك مربي مطرح روي نيمكت پرسپوليس باشيم كه قطعا كمك زيادي به تيم خواهد كرد. هنكه از سال 1988 تا امروز بيشتر فعاليتش در تيم‌هاي بايرن مونيخ و دورتموند بوده است. او چهره شناخته شده‌اي در فوتبال اروپا و به‌خصوص بوندس‌ليگا است. اما كارنامه فعاليت او:

1989-1988 سرمربي گوترزلو، 1998-1989 دستيار كوپل در دورتموند، 2004-1998 دستيار هيتسفيلد در بايرن مونيخ، 2005-2004 سرمربي كايزرسلاترن، 2006-2005 سرمربي سار بروكن، 2007-2006 مدير ورزشي ساربروكن،2008-2007 دستيار هيتسفيلد در بايرن مونيخ، 2011-2008 آناليزور ارشد بايرن مونيخ.

Pars_Redboy
07-03-2011, 08:21 PM
كانون پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس تشكيل مي‌شود

علي پروين از تشكيل كانون پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس خبر داد.

علي پروين كرد: با توجه به اينكه باشگاه بزرگ پرسپوليس پيشكسوتان بي‌شماري در فوتبال دارد و براي ارج نهادن به زحمات اين عزيزان به اين نتيجه رسيديم كه كانون پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس بايد تشكيل شود كه اين اتفاق به زودي خواهد افتاد.

وي افزود: اولين جلسه كانون پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس به احتمال فراوان روز چهارشنبه تشكيل خواهد شد.
در اين كانون بازيكنان و مربيان دهه 50، 60 و 70 باشگاه پرسپوليس جمع مي‌شوند و به گفت‌وگو مي‌پردازند. برنامه‌هاي‌ ويژه‌اي براي پيشكسوتان در نظر خواهيم گرفت كه شامل قدرداني از اين عزيزان است، همچنين حمايت‌هاي خوبي از اين پيشكسوتان كه پشتوانه‌اي ندارند، خواهيم داشت.

پروين درباره محل تشكيل اين كانون گفت: با توجه به انتقال تيم فوتبال استيل آذين به سمنان همراه جمعي از پيشكسوتان پرسپوليس از هدايتي درخواست كرديم ساختمان اين باشگاه را به ما بدهد. ايشان نيز با لطف هميشگي خود اين موضوع را قبول كردند و قرار است جلسه ما در باشگاه استيل آذين سابق برگزار شود تا انشاءالله پس از سال‌ها بزرگان پرسپوليس دور هم بنشيند.

Pars_Redboy
07-03-2011, 08:22 PM
زادمهر: تا حالا فقط 2 بازيكن موردنظر استيلي را گرفتيم

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/zad%20mehr.jpg

استيلي سخت‌ترين پرسپوليس را تحويل گرفت

محمدرضا زادمهر عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس مي‌كوشد تا سرخ‌ها در سخت‌ترين شرايط عملكرد خوبي در فصل نقل‌وانتقالات داشته باشند و از پس حواشي و مشكلات موجود برآيند.

از پرسپوليس چه خبر؟ بعضي از هواداران شما نگران وضعيت يارگيري هستند.

بدون شك مسوولان باشگاه هم به شدت نگران و پيگير اين قضيه هستند. ما تا اينجاي كار دو بازيكن خوب گرفته‌ايم كه با نظر آقاي استيلي بوده. البته هنوز ليست استيلي و حتي گزينه‌هاي بعدي او جذب نشده‌اند. همانطور كه خودتان هم مي‌دانيد باشگاه‌هاي ديگر شرايط خوبي دارند و چون پيشنهادهاي خوبي مي‌دهند كار سخت مي‌شود. در جلسه‌اي كه داشتيم استيلي دو گزينه ديگر به نام‌هاي انصاري‌فر و اولادي را پيشنهاد داده كه بايد اقدامات لازم در مورد جذب آنها انجام شود.

فكر مي‌كنيد با اين وضعيت كار براي استيلي سخت‌تر شود؟

به نظر من استيلي يكي از سخت‌ترين پرسپوليس‌هاي تاريخ را در دست دارد. او باوجود جواني سرمربي تيمي شده كه بايد كار سختي را انجام دهد. من اين صحبت‌ها را با خود حميد هم كرده‌ام. دايي فصل گذشته يك جام براي پرسپوليس آورده و استيلي بايستي بتواند اين عنوان را تكرار كند.

شما به عنوان عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس در مورد يارگيري‌هاي اين تيم نقشي داريد؟

ما در مورد يارگيري‌ها نقشي نداريم. اين كار مديريت است. زمان براي پرسپوليس هست ولي مسوولان باشگاه بايد زودتر بازيكنان موردنظر را جذب كنند تا پرسپوليس هر چه زودتر با داشتن تمام نفراتش، به تمرين و آماده‌سازي بپردازد. ما حتي در مورد بازيكنان خارجي هم بايد زودتر تصميم‌گيري كنيم، چون آنها هم بايد با توجه به نيازهاي تيم زودتر بازيكنان خارجي را جذب كنند. با تمام اين حرف‌ها ما با سرمربي تيم و كادرفني در ارتباط هستيم. مربي ليست بازيكنانش را مي‌دهد و مديريت بايد با آنها مذاكره كند و شرايط جذب بازيكنان جديد را فراهم نمايد. تا جايي كه من در جريان هستم و مي‌بينم مديريت باشگاه هم شبانه‌روز كار مي‌كند و به دنبال جذب نفرات جديد است ولي بعضي از مسايل مثل رعايت نكردن قانون سقف قراردادها، باعث شده تا مشكلاتي به وجود بيايد.

در مورد بعضي از قراردادها و بعضي از بازيكنان صحبت‌هايي شنيده مي‌شود كه البته با عملكرد باشگاه هم‌خواني دارد. مثلا ماجراي عدم جذب دروازه‌بان از سوي مسوولان باشگاه باعث به وجود آمدن حرف و حديث‌هاي زيادي شده است!

بله. من هم در جريان هستم. مطمئن باشيد كه اين حرف‌ها و اين صحبت‌ها در پرسپوليس جايي ندارد. هر بازيكني بايد رقيب داشته باشد. اگر رقابت نباشد كه تمرين كردن و جنگيدن فايده‌اي ندارد. حقيقي يكي از چهره‌هايي است كه براي پرسپوليس زحمت كشيده ولي اين دليل نمي‌شود كه او رقيب نداشته باشد و پرسپوليس بدون داشتن يك دروازه‌بان ديگر راهي مسابقات شود. حقيقي بايد با بهترين‌ها رقابت كند. او بايد اعتماد به نفس داشته باشد و خيلي حرفه‌اي با اين قضيه برخورد كند. پرسپوليس كه پرطرفدارترين تيم ايران و آسياست رقيب دارد و اين رقابت سالم و ورزشي است كه باعث مي‌شود، فوتبال و بازي‌ها جذابيت داشته باشد. شك نكنيد كه پرسپوليس وارد بازار مي‌شود و خريدهايش را براساس نيازهايي كه دارد انجام مي‌دهد. پرسپوليس خيلي بزرگتر از آن است كه كسي بخواهد برايش شرط و شروط بگذارد.

اضافه شدن محمود خوردبين به كميته فني باشگاه هم در نوع خودش جالب است.

من خيلي خوشحالم كه محمود خوردبين به كميته اضافه شده است. خوردبين يكي از پيشكسوتان و قديمي‌هاي تيم است كه با بازيكنان و اركان باشگاه ارتباط خوبي دارد. نظر من اين است كه ما حتي از وجود ايشان در كميته انضباطي هم استفاده كنيم.

چرا خوردبين زمان انتخاب سرمربي وارد كميته فني نشد؟

نه تنها خوردبين، بلكه خيلي از پيشكسوتان باشگاه هم اين حق را دارند تا عضو كميته فني باشگاه باشند. پرسپوليس به اين افراد نياز دارد و من اميدوارم كه پيشكسوتان باشگاه با توجه به روابط خوب مديريت باشگاه، زودتر وارد كار شوند و به پرسپوليس كمك كنند. در طول اين مدت هم آقاي كاشاني با خيلي از پيشكسوت‌هاي باشگاه در تماس بودند و من اميدوارم كه آنها به پرسپوليس نزديك‌تر شوند.
البته من مي‌خواهم در مورد يك موضوع ديگر هم صحبت كنم. بعضي‌ها مي‌گويند كه حشمت مهاجراني خاك پرسپوليس را نخورده! من اصلا متوجه اين موضوع نمي‌شوم. حشمت‌خان پدر فوتبال ايران و يك چهره بين‌المللي است. او سرمربي تيم ملي چند كشور بوده و كارنامه خيلي خوبي دارد. نبايد در مورد چنين شخصيت‌هايي كم لطفي كرد. بايد خوشحال باشيم كه يك نفر مثل حشمت‌خان وارد فوتبال ايران شده است. در حالي مي‌گويند حشمت‌خان خاك پرسپوليس را نخورده كه قبلا امثال اشميت‌ها، سوبل‌ها و... سرمربي پرسپوليس بوده‌اند. آيا آنها كه در اين تيم حتي سرمربي بوده‌اند،‌ خاك پرسپوليس را خورده‌اند!؟

پس با تمام اين حرف‌ها مي‌خواهيد به هوادارانتان بگوييد كه خيلي هم نگران پرسپوليس نباشند.

هواداران پرسپوليس شعار جالبي دارند كه هيچ وقت آن را فراموش نمي‌كنم. «پرسپوليس اول بشي، آخر بشي، دوستت داريم.» اين شعار شخصيت، وقار و بزرگي پرسپوليس و هوادارانش را نشان مي‌دهد. قهرماني حق پرسپوليس و هواداران اين تيم است و تيم بايد بازي‌هاي خوبي را انجام دهد. باشگاه پرسپوليس با تمام قوا كار مي‌كند تا دل مردم شاد شود.

Pars_Redboy
07-03-2011, 08:23 PM
شانس رودباریان بیشتر از احمدی و معمارزاده

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/89/rod%20barayan.jpg

همه خوب و بدهاي پرسپوليس را كه بگذاريم يك طرف، آن دروازه خالي و دستكش‌هاي بدون صاحب مانده حكايت‌اش چيز ديگري است. همان حكايت تكراري چند ساله كه حداقل تا امروز، دست پرسپوليس را خالي گذاشته.

تا پيش از اين، حرف از نخواستن عليرضا حقيقي بود و انتخاب يك نفر از بين مهدي رحمتي و ميثاق معمارزاده. گزينه اول اما آبي‌پوش شد و همه معادله‌هاي پرسپوليس را به هم زد.

حقيقي هم همانگونه كه در تصور داشتيم قرارداد سرخ ديگري را با اعتبار دو سال امضا كرد تا دست كم از بابت ماندن آسوده خاطر باشد. بعد از آن اما همه حرفش نفر اول بودن بود و خط و نشاني براي رقبايي كه نشسته بودند پاي ميز مذاكره با پرسپوليس. همين شرط را رحمان احمدي هم داشت و وقتي دستش از گرفتن امتياز آن كوتاه ماند ترجيح داد از خود پرسپوليس هم بگذرد.

حالا پرسپوليس مانده و يك دروازه خالي و اين بهترين دليل است براي نگراني. حميد استيلي البته هر روز وعده مي‌دهد كه «با چهار تا گلر خوب در حال مذاكره‌ايم» اما وعده تكراري او هرگز از حد اين يك جمله فراتر نرفته و بدتر اينكه با ميثاق معمارزاده كه يكي از دو گزينه اصلي باشگاه بود، هنوز حتي تماسي رسمي گرفته نشده! در عوض حسن رودباريان و رحمان احمدي نام‌شان چرخيده به سمت بالاي ليست و شنيده‌ها حكايت مي‌كندكه آنها همچنان پاي ميز مذاكره با مديران پرسپوليس نشسته و در حال چانه‌زني‌اند. واقعيت ماجرا اما چيز ديگري است و آن اينكه برخلاف ادعاي استيلي و باشگاه، مذاكره با گزينه‌هاي دروازه‌باني پرسپوليس روي يك نقطه متوقف شده كه اين را تازه‌ترين حرف‌هاي حسن رودباريان هم تاييد مي‌كند:

«با پرسپوليس مذاكره كرده‌ام اما نه الان. بحث براي يك هفته پيش بود كه كاشاني تماس گرفت و گفت پرسپوليس مرا مي‌خواهد. من با پرسپوليس قهرمان شده‌ام و معلوم است كه دوست دارم برگردم اما بعد از آن ديگر هيچ تماسي با من نگرفتند و حرفي هم زده نشد. نمي‌دانم پرسپوليسي‌ها چه تصميمي گرفته‌اند. شايد هم منصرف شده‌اند اما هر چه هست تكليفم همين هفته روشن مي‌شود چون چند پيشنهاد ديگر هم دارم.»

درباره رحمان احمدي هم اين ابهام وجود دارد. او روي شرط شماره يك بودنش اصرار دارد و هنوز دارد روي پيشنهاد تمديد قرارداد با پرسپوليس فكر مي‌كند: «تا حالا در استراحت بودم ولي ديگر بايد تصميم بگيرم. پيشنهادها را بررسي مي‌كنم و به نتيجه‌ كه رسيدم تصميم مي‌گيرم كجا بروم. شايد هم امروز معلوم شود.»

كمترين اميد را اما ميثاق معمارزاده دارد. دروازه‌باني كه تمام يك فصل رفته را به اميد بازگشت دوباره از سر گذراند و امروز هرچه فرياد مي‌زند كه نشسته به انتظار پيشنهاد پرسپوليس، كسي سراغش را نمي‌گيرد:

«چند وقت پيش پيغام و پسغام‌هايي فرستادند اما بعدش خبري نشد. وقتي نمي‌خواهند كه من نمي‌توانم به زور بيايم پرسپوليس.» داستان اما همان شرط «يك بودن» است كه دستكش‌هاي سرخ را معلق نگه داشته. عليرضا حقيقي و رحمان احمدي از خواسته‌شان نمي‌گذرند و اين شرط، گزينه‌هاي مورد نظر باشگاه را هم به ترديد انداخته. سوي ديگر ماجرا اما عصبانيت مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس است در واكنش به اين شرط عجيب كه مي‌گويد:

«اول اينكه من به هيچ بازيكني اجازه نمي‌دهم در كارم دخالت و برايم تعيين تكليف كند. در پرسپوليس هم نمي‌شود ريسك كرد. بازي‌هاي سنگيني در پيش داريم و نياز است كه دست كم دو دروازه‌بان همسطح و مدعي داشته باشيم. هر دروازه‌باني هم كه آماده‌تر باشد در تركيب قرار مي‌گيرد.» با وجود همه اينها اما به نظر مي‌رسد كه حسن رودباريان بيشترين شانس را دارد براي رسيدن به دروازه پرسپوليس. حداقل اينكه او بيش از رقبايش مورد اعتماد عزيزيان است و يك سال همكاري با اين مربي در پرسپوليس را هم مي‌شود امتياز ديگر او برشمرد. حال آنكه باشگاه بيشتر تمايل دارد به تهديد قرارداد رحمان احمدي چرا كه در اين صورت يكي ديگر از سهميه‌هاي ليگ برتري‌اش هم خالي مي‌ماند و آن‌وقت مي‌توانند آن را بدهند به مهدي مهدوي‌كيا؛ چيزي كه دلخواه مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس هم هست: «اتفاقا شيوه گلري رحمان را خيلي قبول دارم و بدم نمي‌آيد كه با باشگاه به توافق برسد ولي همان طور كه گفتم اينجا هيچ بازيكني حق ندارد براي كادر فني شرط فيكس بودن بگذارد...» شرطي كه شايد بين پرسپوليس و رحمان فاصله‌اي ديگر بيندازد و شانس رودباريان را دوچندان كند.

Pars_Redboy
07-03-2011, 08:23 PM
شکوری: بهترین خط دفاعی لیگ را می سازیم

http://up.perspolisnews.com/images/kq5a501d5bfyuu01itij.jpg
ابراهيم شكوري جزو بازيكناني است كه گفته مي‌شد به خاطر دوستي با دايي ديگر در پرسپوليس نخواهد ماند اما نه تنها اين اتفاق نيفتاد بلكه قرارداد او به مدت 2 فصل ديگر تمديد شد تا پرسپوليس فصل بعد هم اين مدافع چپ را در تركيب خود داشته باشد.

حتما شنيدي كه محسن ايران‌نژاد از شاهين بوشهر يكي از گزينه‌هاي پرسپوليس براي دفاع چپ است. چه نظري در مورد او داري و كلا دفاع چپ پرسپوليس را چطور ارزيابي مي‌كني؟

‌ من 2 سال است كه در اين تيم هستم و توانايي‌هاي خودم را نشان دادم.

من محسن ايران‌نژاد را نمي‌شناسم اما ان‌شاء‌ا... اگر آمد رقيب خوبي براي هم مي‌شويم تا بتوانيم به پرسپوليس كمك كنيم.

فكر مي‌كني در فصل يازدهم بتواني فيكس پرسپوليس باشي؟

‌ من تمام تلاشم را مي‌كنم كه خوب كار كنم اما در نهايت نظر كادر فني است كه چه كسي بازي كند. به هرحال من 2 سال تقريبا در دفاع چپ فيكس بودم البته به جز زماني كه مصدوم مي‌شدم. امسال هم تمام تلاشم را مي‌كنم كه بهترين عملكرد را داشته باشم و فيكس شوم. اميدوارم هر بازيكني بهتر است در تركيب قرار بگيرد.

صحبت از كادر فني كردي، ابراهيم شكوري يكي از بازيكناني است كه تجربه كار كردن با حميد استيلي را نداشته، در اين مدت كه با اين مربي كار مي‌كني سرمربي جديد پرسپوليس را چطور مي‌بيني؟

‌ خب استيلي سال‌ها در پرسپوليس بوده و در 3-2 تيم ديگر هم مربيگري كرده. ما تا الان تمرين‌هاي بدنسازي و هوازي انجام داديم و زمان مي‌برد تا به شناخت از يكديگر برسيم. در هر صورت اميدوارم هر اتفاقي قرار است بيفتد به نفع پرسپوليس باشد و فصل خوبي را با هم پشت‌سر بگذاريم.

فكر نمي‌كني پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات ضعيف كار كرده و اين مي‌تواند نگران‌كننده باشد.

‌ نه، من فكر نمي‌كنم زياد بد كار كرده باشيم. ما تا به حال 2 بازيكن گرفتيم كه جزو بهترين‌هاي ايران هستند و هنوز هم وقت هست كه بازيكنان مورد نظر جذب شوند.

اما خيلي‌ها معتقدند پرسپوليس خوب كار نكرده و از استقلال عقب مانده.

‌ من فكر نمي‌كنم اين طور باشد. ما 2 خريد خوب داشتيم و هنوز بازيكنان خوبي مانده‌اند كه مي‌توانيم در تيم داشته باشيم. پس اگر اين اتفاق بيفتد ما مي‌توانيم فصل خوبي را پشت‌سر بگذاريم.

انگار حضور محمد نصرتي تيم را خيلي اميدوار كرده. چه نظري در مورد خط دفاعي پرسپوليس داري، دفاعي كه بازيكناني مثل نصرتي، شيث، شيري و نورمحمدي را در خود جاي داده؟

‌ به نظر من اين نفرات جزو بهترين‌هاي ايران هستند و مي‌توانند خط دفاع را به خوبي اداره كنند. اميدواريم با اين نفرات خط دفاع سال خوبي را بگذراند.

يعني پرسپوليس گل نخورد...

‌ نمي‌شود كه گل نخورد اما اميدواريم سال خوبي باشد و عنوان بهترين خط دفاع ليگ را كسب كنيم.

راستي، انگار دوستانت هم يكي يكي از پرسپوليس دارند مي‌روند. بعد از علي دايي، نوبت به اشپيتيم آرفي و مهدي شيري رسيد.

‌ رفقاي من هميشه رفيق من هستند و مهم نيست در چه تيمي باشند. اشپيتيم كه 3 سال است با من همبازي بوده و مهدي شيري هم در پرسپوليس با ما مثل برادر بزرگ‌تر رفتار مي‌كرد. به نظر من تيم زياد مهم نيست، مهم اين است كه دوستي و رابطه ما هميشه پابرجاست و مطمئن باشيد اين دوستي هميشه بيرون از زمين خواهد ماند.

از علي دايي چه خبر؟ با او در ارتباط هستي؟

‌ آقاي دايي هميشه دوست من است و من ايشان را به عنوان بزرگ‌تر هميشه قبول دارم و افتخار مي‌كنم كه شاگرد دايي بودم، چون دايي جزو بزرگان فوتبال است. اميدوارم آقاي دايي هر جا هست موقق باشد. بالاخره توپ گرد است و فوتبال مي‌چرخد اما دليل نمي‌شود وقتي كسي هست از او حمايت كنيم و وقتي نيست عليه او حرف بزنيم. من فكر مي‌كنم بازيكناني كه اين كار را مي‌كنند، آدم‌هاي ضعيف و قدرنشناسي هستند چون نديدند دايي چقدر براي اين تيم زحمت كشيده.