PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وزرش تنیس

imported kourosh
04-03-2009, 03:13 PM
بحث و تبادل نظر راجب به تنیس
نادال یا فدرر؟

RED STORM
05-04-2009, 10:32 PM
صد البته که نادال بهتره

دیروز داشت بازی فدرر با جوکوویچ رو نشون میداد
بازی فوق العاده قشنگی بود
که در پایان جوکوویچ برنده شد

Romina_Zartosht
07-03-2010, 08:07 PM
اول از همه فدرر بعد اندی رادیک نادال که نه بازی بلده نه اخلاق داره اونم بعد از کلیپی که با شکیرا داده بیرون :10: ازش یبشتر متنفر شدم ....اگه رقابت بین راجر و ناداله من میگم فدرر 100 برابر بهتر از ناداله.....

tataloo
07-03-2010, 09:06 PM
:گل:ه نظر من نادال خیلی قشنگ تر بازی میکنه.تازه جوان تر هم هست و حالا حالا جا داره.من خودم خیلی نادال رو با این که رئالی هست دوست دارم:گل:

RED STORM
06-13-2011, 06:36 PM
راجر فدرر رسما از سري مسابقات گري وبر كنار كشيد و با اين شرايط 150 امتياز ازش كسر ميشه.

dear fans

i've unfortunately decided to pull out of the gerry weber open in halle, germany. I am very disappointed as its one of my absolute favorite tournaments on the atp tour, but my body, especially my groin, really needs a rest. After talking with my team this morning, i feel that its way to risky to take a chance on aggravating it even more before wimbledon.
I send my very best wishes to all my fans in halle, and again i am so sorry i can't go this year. But i will see you next year.

Yours,
roger