توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : # اخبار فوتبال بانوان ايران و جهان #
zamara
04-17-2009, 02:58 PM
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0639/A0639865.jpg
:گل:ليگ فوتبال بانوان از اول خرداد آغاز ميشود:گل:
ليگ برتر فوتبال بانوان از اول خرداد با حضور 18 تيم آغاز مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه قرار بود مسابقات ليگ برتر بانوان قبل از عيد به صورت نيمه متمركز و با حضور 18 تيم آغاز شود به دليل كمبود زمين و برگزاري مسابقات ليگ برتر فوتسال بانوان اين ديدارها به تعويق افتاد.
با برنامه ريزي جديد اين رقابت ها كه اولين دوره برگزاري آن خواهد بود از اول خرداد در دو منطقه برگزار مي شود.
اين رقابت ها از سال آينده به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.
كميته بانوان فدارسيون فوتبال در نظر دارد شش ماه اول سال را به انجام مسابقات فوتبال و شش ماهه دوم را به برگزاري مسابقات فوتسال اختصاص دهد.
Masoud
05-18-2009, 04:14 PM
مظفر: قطبي قول كمك به تيم بانوان ايران را داد
http://media.farsnews.com/Media/8802/Images/jpg/A0672/A0672349.jpg
به گزارش خبرگزاري فارس، شهرزاد مظفر سرمربي تيم بانوان فوتبال امروز در نشست مطبوعاتي درباره برنامههاي آينده اين تيم و دغدغههاي خود صحبت كرد. متن صحبتهاي مظفر در زير آمده است.
* فعاليت در دو بخش
فعاليتهاي من در تيم ملي به دو بخش تقسيم ميشود. بخش اول مربوط به زماني بود كه خانم جو سرمربيگري تيم ملي را برعهده داشت و من به عنوان دستيار در كنار ايشان بودم. مجددا از بهمن سال 86 به تيم ملي بازگشتم و در فاصله دو ماه مانده به مسابقات آسيايي در ويتنام تمرينات را آغاز كردم.
* ركود فوتبال بانوان در سال 87
متاسفانه در سال 1387 فوتبال بانوان به خصوص در رده باشگاهي دچار ركود نسبي شد كه به تبع آن تيم ملي نيز تحت تاثير قرار ميگيرد. نتوانستيم ليگ برگزار كنيم و فدراسيون در اين سال انرژي خود را صرف متقاعد كردن باشگاهها براي حضور در ليگ كرد.
در تيم ملي نيز با توجه به اينكه مسابقه رسمي نداشتيم فعاليت هايمان كم بود. البته اين را هم بگويم جمع كردن بانوان از سراسر كشور براي برگزاري اردو با توجه به امكاناتي كه موجود است مشكلاتي دارد و ترجيح داديم استارت تمرينات از جايي باشد كه انگيزه حضور داشته باشد.
* برنامههاي تيم ملي تشريح شد
از بهمن 87 اردوي استعداديابي را آغاز كرديم. در اين اردو 40 نفر حضور داشتند كه از اين جمع 14 نفر را براي حضور در اردوي نهايي انتخاب كرديم. از سال 88 استارت اوليه براي بازي هاي آسيايي زده شده است. از اول تا هشتم ارديبهشت و همچنين از 15 تا 22 ارديبهشت اردو را پشت سرگذاشتهايم.
بازيكنان را به باشگاه تحويل دادهايم چرا كه ديدارهاي ليگ برتر به زودي آغاز ميشود. اين مسابقات دهم خرداد به اتمام ميرسد و سپس ما اردوي دو روزه خود را براي سفر به نروژ برگزار ميكنيم.
پس از بازگشت از نروژ چهار روز به استراحت ميپردازيم و 26 خرداد اردوي 9 روزه خود را آغاز ميكنيم البته من يك برنامه بلند مدت دو ساله در بهمن 87 به فدراسيون فوتبال تحويل دادم اين برنامه شامل 24 اردو است تا تيم براي بازي هاي آسيايي گوانگجو آمده شود.
* رويارويي ايران با تيمهاي قدر مثل تايلند
در مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا با تايلند و ازبكستان همگروه هستيم. مسابقات نهايي با حضور هشت تيم برگزار ميشود كه طبق قانون AFC پنج تيم بدون شركت در مسابقات مقدماتي جام ملت ها در اين مسابقات حضور دارند. 3 تيم ديگر بايد در مرحله مقدماتي با رقباي خود پيكار كنند. ما با تايلند بازي داريم كه ميزبان اين مسابقات است.
* بازي هاي تداركاتي نياز داريم
دفعه گذشته بدون هيچ بازي تداركاتي در بازي ها شركت كرديم و فقط با تفاضل گل نتوانستيم به مرحله نهايي صعود كنيم اما اين بار در مورد تيم تايلند تحقيقات زيادي كرديم. من شانس را براي صعود زياد نميدانم. اين موضوع را هم به آقايان بگويم كه فوتبال زنان در آسيا بسيار پيشرفتهتر از آقايان است. تيمهاي شرق آسيا مانند تايلند، ويتنام در حالي كه در فوتبال مردان حرفي براي گفتن ندارند.
بنابراين متوجه باشيد كه ما با تيمهاي بزرگ بازي ميكنيم. آنها 30 سال است كه در سطح آسيا فوتبال بازي ميكنند اما با اين حال شانس تيم خودم را كم نميدانم. در دوره گذشته نيز اگر بيش از اعزام به مسابقات دو سه باز بازيتداركاتي داشتيم به مرحله نهايي صعود ميكرديم. ما از كمبود تجربه ضربه خورديم تيم ما براي شركت در اين مسابقات نااميد نبوده و از پيشباخته نيستيم.
* ميخواهم حق مطلب در مورد مربيان ادا شود
براي رسيدن به پيشرفت بايد ديدگاه حرفهاي داشته باشيم. اين ديدگاه حرفهاي بخشي به بازيكن و بخشي به كادر فني باز ميگردد. ما با بازي هاي داخلي به جايي نميرسيم. هميشه گفتهام براي محك زدن تيم خود ترسي از بازيهاي تداركاتي تيمهاي مطرح ندارم. در رابطه با اسكان بازيكنان نيز گفتهام هر چقدر به اين بازيكنان ارزش و بها بدهيم متقابلاً راندمان بالا ميرود. حتي اين مسائل در روند فني هم تاثير ميگذارد دلم ميخواهد شان و حرمت بانوان حفظ شود.
* مربيان تيم ملي قرارداد ندارند
هيچ يك از اعضاي كادر فني تيم فوتبال بانوان با فدراسيون قرارداد ندارند. من بيشتر از اينكه نگران خود باشم براي همكارانم نگران هستم. ناراحتم كه چرا حق مطلب در مورد آنها ادا نشده است.
در همين خصوص صحبتهاي را با مسئولان فدراسيون داشتهام. معتقد هستم براي موفقيت بايد اين خواستهها اجرا شود.
* مبلغ قرارداد مربيان ناچيز است
مبلغ درخواستي ما براي عقد قرارداد به قدري ناچيز است كه اگر مبلغ آن را نگويم براي حفظ حرمت كادر فني تيم ملي بهتر است. من اگر خواستهاي را به فدراسيون فوتبال اعلام كردهام براي موفقيت تيم ملي بوده است. خواستههاي من فقط مالي نبوده است. اگر اين خواستهها انجام شود در خدمت اين تيم هستم و با جان و دل كار ميكنيم و معتقدم اگر اجرا نشود تيم موفق نميشود. ترجيح ميدهم همكاري را قطع كنم. من از فدراسيون خواستهام هرچه زودتر اين موضوع را مشخص كند. البته اخذ تصميمات در فدراسيون تيمها نيست با اين وجود هميشه گفتهام تا جايي كه در توانم باشد نميگذارم تيم ملي زمين بداند. در عين حال انتظار دارم فدراسيون زودتر وارد عمل شود.
* مربي فوتبال خانم در دنيا معضل است
من هيچگاه مخالف مربي خارجي در فوتبال بانوان نبودهام. اين موضوع را فدراسيون بايد بخواهد. هميشه افتخار ميكنم در كنار كسي باشم كه او چيزي ياد بگيرم. تجربه حضور مربي خارجي در ايران خوب نبود. دوست ندارم در جايي باشم كه چيزي ياد نگيرم تا زماني كه مربيان داخلي بهتري هستند بايد از آنها استفاده كنيم.
به طور كلي مربي فوتبال خانم در دنيا يك معضل است. اينطور نيست كه در كشورهاي ديگر مربيان تيمهاي مطرح خانم باشند اكثر تيمها داراي سرمربي مرد هستند.
* قطبي قول همكاري داد
در اردوي مشترك تيم ملي بانوان در تيم ملي آقاي قطبي اين افتخار را به ما داد تا يك روز در تمرينات حضور پيدا كرد. ما 15 هفته با هم صحبت كرديم ايشان 30 دقيقه از تمرين را نگاه كرد و گفت: هرگونه كمكي كه از دستش برآيد براي ما انجام ميدهد. خود من هم از اين موضوع استقبال ميكنم و معتقدم كه بايد از آقايان ياد بگيريم. البته قطبي گفت؛ در اين مقطع تمام تمركزش را براي تيم ملي گذاشته ولي بعد از بازي هاي تيم ملي هر كمكي كه از نظر فكري بتواند به ما خواهد كرد. قرار است ايشان دوستانه به ما كمك كند و قراردادي با او بسته نميشود. ايشان با حسن و نيت اين پيشنهاد را دادند به طور كلي تيم بانوان فوتبال ايران براي ايشان جالب بود و شرايط تيم را مساعد ميداند.
* بازي هاي تداركاتي با شرق آسيا مهم است
يكي از دغدغههاي من برگزاري بازي هاي تداركاتي با تيمهاي شرق آسيا است. قرار نبود اردوي نروژ در خرداد برگزار شود. برنامه اين بود در ارديبهشت به نروژ برويم و قبل اعزام تيم تايلند با تيمهاي شرق آسيا بازي كنيم اما به دليل تغيير در زمان برگزاري اردوي نروژ فدراسيون فوتبال ميگويند يا اردوي نوروژ را انتخاب كنيد يا ديدار با تيم هاي شرق آسيا را. البته اين را هم بگويم اردوي نروژ براي ما مفيد خواهد بود. اين امكان استثنايي براي بانوان است و حيف است كه به نروژ نرويم. با اين حال باز هم معتقدم هستم بازي با تيمهاي شرق اسيا براي ما خيلي واجب بود. البته اين پيشنهاد را دادهام كه حداقل يكي از تيمهاي شرق آسيا به ايران بيآيد به هر حال تا آمادگي تيم تيم بازيهاي تايلند را بارها براي شاگردانم خواهم گذاشت.
* انتقاد از عدم توجه بانوان
من از اينكه براي برگزاري يك اردو توسط فدراسيون طول ميكشد نميتوانم انتقادي نداشته باشم. اگر بگويم انتقادي ندارم دروغ است. البته من انتظار ندارم مثل آقايان با ما رفتار شود اما شكاف بين آقايان و خانمها زيادي عميق شده است. و خوب بود كه اين فاصلهها را كمتر كنيم. ما اگر خواهان پيشرفت فوتبال بانوان هستيم بايد آنها را از بين ببريم.
* ضعف تيم فوتبال بانوان
ميتوانم بگويم در تيم ملي از نفرات از تكتك راضي هستم اما چند نقص عمومي در تيم وجود دارد كه من را نگران ميكند. اولين مسئله بدنسازي است. نه اينكه ما مربي خوب بدنساز نداريم. مشكل ما منسجم نبودن باشگاهها است. بازيكنان ما به دليل اينكه در باشگاهها تمريني ندارند به لحاظ بدني ضعيف هستند ما در تيم ملي تجهيزات براي برطرف كردن اين نقص نداريم و ما در بازيهاي آسيايي با تيمهاي بازي داريم كه بدنهايشان چندين سال است پرورش يافته است مسئله دوم سرعت تيمي است ما بايد در امور سرعتي تمرينات بيشتري داشته باشيم بازيكنان خط هافبك خود را بايد ترك كنيم و ارتباط بين خطوط خود را نيز بايد ترميم كنيم.
*ناراحتي از عدم پوشش لباس يكسان از اردوهاي تيم ملي
در اين رابطه بابت عدم نظمي كه در تهيه لباسهاي تمريني براي بانوان ميشود ناراحتم. وقتي اردوي تيم فوتسال آقايان با تيم ما همزمان شد من كلافه بودم و دلم نميخواهد اين اردوها با هم همزمان شود نميخواستم شاگردانم تمرينات تيم آقايان را ببيند و همه آن به دليل اين اختلافات بود. البته من هر گاه انتقاداتي ميكنم متهم ميشوم كه نبايد تيم آقايان و خانمها را با هم مقايسه كنند. ميديديم كه چطور بازيكنان با نگاه حسرتآميز تمرينات آقايان را نگاه ميكردند. از فدراسيون نخواستم كه از يك كمپاني معروف 6 دست لباس تمريني براي ما بگيرند فقط خواستهام يك دست لباس متحدالشكل به ما بدهند.
* دروازهبان مهمترين نگراني كادر فني
ما هيچ كاري براي پيشرفت دروازهبان خود انجام ندادهايم. در ويتنام وقتي دروازهبان ما 4 گل دريافت كرد همه از ما انتقاد كردند اما چطور ميتوانيم از بازيكني كه چيزي ياد نگرفته توقع داشته باشيم. ما در پست گلر براي خانمها كلاس تخصصي نداشتهايم و به خانم شجاعي هم گفتهام فكري به حال اين قضيه نشده است.
mohsen.8
07-25-2010, 09:46 PM
توقف دختران ایرانی مقابل حریف تایلندی
تیم فوتبال دختران ایران (کمتر از 15 سال) در دومین دیدار تدارکاتی خود در تایلند مقابل یکی از تیم های باشگاهی این کشور متوقف شد. تیم فوتبال دختران ایران که خود را برای شرکت در نخستین المپیک نوجوانان درسنگاپور آماده می کند اردوی تدارکاتی خود را در کشور تایلند برپا کرده است. تیم کشورمان در دومین دیدار تدارکاتی خود مقابل یکی از باشگاه های تایلند به میدان رفت که به نتیجه تساوی 1-1 دست یافت.
دختران فوتبالیست کشورمان درنخستین دیداربا نتیجه 7 بر 1 مقابل تیم منتخب بانکوک متحمل شکست شده بودند. تیم فوتبال دختران ایران دو دیدار تدارکاتی دیگر را نیز مقابل تیم های تایلندی برگزار خواهند کرد.
ستاره سرخ
07-25-2010, 10:09 PM
مرسی البته با چادور نمیشه دوید:4: و بهتر از این هم نتیجه نمیگیرن
mohsen.8
07-28-2010, 03:23 PM
تيم فوتبال زير 19 سالههاي بانوان به تايلند ميرود
اسامي 20 بازيکن اعزامي به تايلند از سوي کادر فني تيم فوتبال زير 19 سال بانوان اعلام شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009700.jpg
تيم زير 19 ساله هاي بانوان براي برگزاري اردوي تدارکاتي فردا ساعت 23 به تايلند مي رود.مهناز اميرشقاقي سرمربي اين تيم نفرات زير را به اردو دعوت کرده است:
زهرا فتاحي فر،يلدا تاجيکي نژاد،نيلوفر رفيعي پور،سيده طنين نراقي،مريم اباذري،محبوبه دهقاني،مريم يکتايي،شبنم بامتي،طاهره آزادي،سهيلا سادات کبودانيان،هاديه کر، پروين فرهادي خواه، سمانه قاشيه،سيده فاطمه حسيني نژاد،زهرا خندان،ستاره محمدي،رويا احمدي،عاطفه رمضاني زاده،مريم بابازاده و آيدا اکبري
اين تيم خود را براي مسابقات قهرماني آسيا آماده ميکند.
mohsen.8
08-08-2010, 09:19 PM
تيم فوتبال بانوان ايران عازم بازي هاي المپيک نوجوانان در سنگاپور شد
تيم فوتبال بانوان ايران براي حضور در نخستين دوره بازي هاي المپيک نوجوانان سال 2010، بامداد امروز يکشنبه عازم سنگاپور شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009700.jpg
ياسمن پاکجو، فاطمه اردستاني، آيناز فلاح و فاطمه خلجي پير بلوطي از تهران، مهين افلاکي از فارس، صغري فرماني از اردبيل، سرشين کمانگر از کردستان و مقرب زادحسينعلي از گيلان، اعضاي تيم فوتبال بانوان ايران در سنگاپور را تشکيل مي دهند.
همچنين کوثر کمالي و فاطمه شيرافکن نژاد از مازندران، نسترن مرادلو از زنجان، بهناز طاهرخاني از قزوين، آزيتا ملولي تارازي و زهرا کوراوند از خوزستان، مهديه آميغي از کرمان، مريم نامي از ايلام، هانيه ميرزايي از کرمانشاه و فاطمه عادلي، از ديگر بازيکنان تيم فوتبال بانوان ايران در اين بازي ها هستند.
فريده شجاعي به عنوان سرپرست، شهرزاد مظفره به عنوان سر مربي و مريم ايران دوست به عنوان مربي، تيم فوتبال بانوان ايران را در اين بازي ها همراهي مي کنند.
گفتني است، اولين دوره بازي هاي المپيک نوجوانان 2010 از 15 تا 25 ماه آگوست (24 مرداد ماه تا 3 شهريور ماه) در سنگاپور برگزار خواهد شد.
mohsen.8
08-12-2010, 08:33 PM
تيم فوتبال دختران ايران نتيجه مسابقه را به حريف ترکيهاي واگذار کرد
تيم فوتبال دختران ايران روز پنجشنبه در ديدار افتتاحيه رقابتهاي فوتبال نخستين دوره بازي هاي المپيک نوجوانان در سنگاپور مغلوب تيم ترکيه شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000792.jpg به نقل از کميته ملي المپيک، دختران کشورمان در شرايطي با نتيجه 4 بر 2 مغلوب تيم ترکيه شدند که در اوايل بازي با نتيجه 2 بر يک از حريف خود پيش بودند.
اين بازي در ورزشگاه "جلان بسار" برگزار شد.
"سپ بلاتر" رييس فدراسيون بينالمللي فوتبال "فيفا" ، "محمد عليآبادي" رييس کميته ملي المپيک ايران و "بهرام افشارزاده" دبيرکل کميته ملي المپيک کشورمان از جايگاه ويژه ورزشگاه اين مسابقه را تماشا کردند
Rainyboy
08-13-2010, 04:42 PM
سايت فيفا از بازي بانوان ايران تعريف كرد
http://media.farsnews.com/Media/8905/Images/jpg/A0896/A0896917.jpg
سايت فدراسيون جهاني فوتبال پس از بازي تيم بانوان ايران و تركيه در المپيك جوانان در سنگاپور نوشت: تركيه ميتواند از كسب پيروزي مقابل ايران در بازي نخستين خود در پيكارهاي كه در سنگاپور انجام ميشود، خرسند باشد. تركها مقابل حريفي پيروز شدند كه تيم هجومي و جنگندهاي بود.
اين سايت افزود: پس از آنكه در دقايق اوليه، تركها با دو گل پيش افتادند، بازيكنان ايران تلاش زيادي براي زدن گل و رفع عقب ماندگي داشتند. بازيكني چون بهناز طاهرخاني با قدي بالغ بر 155 سانتيمتر، با ضربات محكم شوت خود چهرهاي قابل اعتنا در تيم بانوان ايران بود.
تهيه گزارش از سوي آلمانيها درباره تيم بانوان
حضور با حجاب ايران در دهكده بازيها و بلوك 56 كه محل اقامت ايران و آلمان است، باعث شد تا خبرنگاران شبكه اول آلمان به آنجا رفته و از ملي پوشان ايراني گزارشي تهيه كنند.
در اين گزارش، بيشتر به بحث حجاب پرداخته شد.
بازيكنان تيم ايران در مقابل دوربين سرود "اي ايران، اي مرز پرگهر " را زمزمه كردند.
Rainyboy
08-13-2010, 04:43 PM
با مسئولان فيفا در ارتباط هستيم
كفاشيان: محروميتي در انتظار تيم ملي بانوان نخواهد بود
http://media.farsnews.com/Media/8904/Images/jpg/A0878/A0878216.jpg
علي كفاشيان در مورد ايرادات فيفا به پوشش تيم ملي بانوان در المپيك نوجوانان سنگاپور اظهار داشت: مقابل تركيه، بازي نخست ما بود و فيفا نيز اجازه داده بود كه بانوان ما با حجاب بازي كنند؛ اما سليقه ما با ناظران فيفا متفاوت است و ايرادهايي را نيز گرفتند. با صحبتهايي كه انجام داديم، اجازه دادند ديدار نخست انجام شود.
وي ادامه داد: پيش از بازي هم از ايرادها مطلع بوديم. يك مقدار طول ميكشد كه اين نوع پوشش براي آنها جا بيفتد. مسئولان فيفا به خصوص سپ بلاتر، خيلي از بازي مقابل تركيه رضايت داشتند؛ اما نكته مهم آن است كه اين پوشش بايد هم خواستههاي فيفا و هم خواستههاي ما را براي داشتن پوشش اسلامي برآورده كند.
كفاشيان در مورد بازي دوم تيم بانوان كه فيفا تهديد به برگزار نشدن آن كرده است، عنوان كرد: در بازي نخست نيز اين تهديدات وجود داشت. به مسئولان تيم ملي اعلام كرديم كه ايرادات را برطرف كنند تا در ديدار دوم به مشكل برنخوريم. برخي مواردي كه فيفا ميخواست، براي ما عملياتي و قابل اجرا نبود. مطمئنم پس از انجام چند بازي، اين مشكلات برطرف خواهد شد.
رئيس فدراسيون فوتبال عنوان كرد: به طور مستقيم با بلاتر در اين زمينه صحبت نداشتم؛ اما با شوماخر، نماينده فيفا ارتباط داريم. اينكه در بازي دوم محروم شويم، صحت ندارد. سعي ميكنيم نظرات آنها را تامين كنيم.
وي گفت: توجهات به عملكرد فوتبال بانوان ايران در سنگاپور زياد بود. برخي رسانه ها معتقد بودند كه ايران با حجاب اسلامي توانسته به خوبي مقابل تركيه بازي كند. تركيه تيم خوب و قدرتمندي است؛ اما بازيكنان ايران هم به خوبي ظاهر شدند.
كفاشيان در مورد اينكه چرا طراحي لباس تيم بانوان به توليدي ليگا، اسپانسر تيم ملي، سپرده نشد، عنوان كرد: لباسهايي كه آنها براي بانوان طراحي ميكنند، با شرايطي كه ما داريم، متفاوت است. آنها از الگوي اسلامي آگاهي ندارند. ابتدا بايد نوع آن را طراحان ايراني انجام دهند و پس از آن، ميتوانيم توليد آن را به ليگا بدهيم.
وي در مورد اينكه افشارزاده، دبيركل كميته ملي المپيك گفته است، فدراسيون فوتبال بايد بهتر عمل مي كرد، عنوان كرد: در مسابقات آينده عملكرد بهتري خواهيم داشت.
رئيس فدراسيون با اشاره به بازي تيم ملي مقابل ارمنستان، گفت: خوشبختانه توانستيم به پيروزي برسيم. بازي مقابل ارمنستان يك ديدار تداركاتي خوب براي تيم ملي در زمان فيفا دي بود. كادر فني توانست تركيب خود را انتخاب كرده و نقاط ضعف و قوت را شناسايي كند. تيم ملي بايد در بازيهاي تداركاتي به شرايط ايدهآل برسد.
وي ادامه داد: در جلسه كميته فني كه هفته آينده برگزار خواهد شد، نقاط ضعف را به كادرفني خواهيم گفت تا ايرادات را برطرف كنند.
Rainyboy
08-13-2010, 04:44 PM
بلاتر: از تماشاي فوتبال بانوان ايراني خوشحال شدم
http://media.farsnews.com/Media/8905/Images/jpg/A0897/A0897031.jpg
سپ بلاتر روز گذشته ديدار تيمهاي بانوان ايران و تركيه را در افتتاحيه المپيك نوجوانان سنگاپور تماشا كرد.
وي انتقادهايي به نحوه كلاه بازيكنان ايراني داشت؛ اما در مجموع از حضور بانوان ايراني در اين تورنمنت ابراز خوشحالي كرد و گفت: مطمئنا از ديدن فوتباليستهاي بانوان ايران در المپيك نوجوانان سنگاپور خوشحال شدم.
رئيس فدراسيون بينالمللي فوتبال تاكيد كرد: مقامات ورزشي ايران آنچه را خواسته بوديم، تا حدود زيادي برآورده كرده بودند. به عنوان رئيس فدراسيون بينالمللي معتقدم كه درهاي فوتبال بايد روي همه فرهنگهاي جهان باز باشد. اين هدف فوتبال است كه همه دختران در همه جاي دنيا فوتبال بازي كنند.
وي ادامه داد: به خواسته مسئولان ايراني در مورد پوشش بانوان انتقادهايي داشتيم كه تا حدود زيادي اين موارد را رفع كردند. همگان بايد بدانند كه فوتبال بانوان در قاره آسيا در آغاز راه است و زنان اين قاره در آينده شاهد پيشرفتهاي و متعددي خواهند بود.
بلاتر گفت: مسابقه افتتاحيه كه بين تيمهاي ايران و تركيه بود را تماشا كردم. براي شروع مسابقات ديدارهاي خوبي را مشاهده كردم.
Mannish
08-13-2010, 07:19 PM
به دنبال اعتراض سب بلاتر به نوع پوشش تيم دختران ايران،
كفاشيان: ديكته نانوشته غلط ندارد
براي راحتي بازيكنان كلاه را گشادتر كرديم
تيم ملي هيچ مشكل مالي ندارد
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1389/5/sport/wh120-325.jpg (http://isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1592228-1&Lang=P)
رييس فدراسيون فوتبال گفت: ديكته نانوشته غلط ندارد و ما تلاش ميكنيم براي بازي دوم نظر فيفا را جلب كنيم.
علي كفاشيان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به توجه رسانههاي خارجي به حضور تيم دختران ايران در المپيك سنگاپور با پوشش اسلامي و اعتراض فيفا به كلاه تيم ايران گفت: به هر حال اين نخستين حضور رسمي يك تيم با پوشش اسلامي در رقابتهاي بينالمللي است و بازتاب بسيار خوبي در ميان رسانهها داشته است. تا آخرين لحظه بازي برابر تركيه ما با فيفا بر سر نوع لباس دختران در حال گفتوگو بوديم و سرانجام در آخرين لحظه توانستيم شرايط را براي حضور اين تيم در المپيك سنگاپور فراهم كنيم. ايرادي كه فيفا در پيش از بازي با تركيه به لباسهاي تيم دختران ايران وارد كرده بود، مربوط به كلاههاي دختران بود.
وي افزود: فيفا اعلام كرد كلاهي كه عكسش را براي ما ارسال كرده بوديد، با كلاهي كه بازيكنان ايراني ميخواهند در بازي با تركيه استفاده كنند تفاوت دارد. فيفا نمونهي كلاهي را براي ما ارسال كرده بود كه نسبت به كلاه مورد نظر ما چسبانتر بود. ما براي اينكه بازيكنان راحتتر باشند، كلاه گشادتري را براي آنها در نظر گرفتيم و در جنس و دوختش كمي تغييرات ايجاد كرديم. همين مساله تا آخرين لحظه پيش از ديدار با تركيه مشكلساز بود ولي به هر حال اين بازي انجام شد.
كفاشيان با بيان اينكه اين مشكل طبيعي بود، گفت: به هر حال اولين بار بود كه يك تيم مسلمان با پوششي اسلامي در مسابقههاي بينالمللي حاضر مي شد و طبيعي است ديكته نانوشته غلط ندارد. مسالهاي كه اهميت داشت، حضور با پوشش اسلامي بود و ما تلاش ميكنيم براي بازي دوم نظر فيفا را جلب كنيم. ميتوانستيم در اين مسابقهها حاضر نشويم و هيچ مشكلي هم پيش نميآمد اما وقتي براي نخستين بار چنين كاري صورت ميگيرد، طبيعي است كه ايراداتي هم مطرح شود.
كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه افشارزاده گفته مسوولان فيفا از برخي مسائل فوتبال ايران ناراضي هستند، آيا شما ميدانيد منظور افشارزاده چيست، گفت: نميدانم. بايد از خود افشارزاده بپرسيد.
رييس فدراسيون فوتبال دربارهي ديدار تيم ملي ايران برابر ارمنستان هم گفت: در بازيهاي دوستانه برد و باخت براي ما اهميت ندارد. بايد ايرادهاي فني را در چنين بازيهايي پيدا كنيم كه ما البته به يك سري از اشكالات رسيدهايم كه بايد پيش از حضور در جام ملتهاي آسيا آن ها را برطرف كنيم. بازي با ارمنستان ديدار تداركاتي خوبي بود و قطعا به كادر فني تيم ملي كمك كرده است.
كفاشيان دربارهي پيشنهاد فدراسيون فوتبال چك براي انجام ديدار تيم ملي اين كشور با تيم ملي ايران به ايسنا گفت: روز شنبه با حضور قطبي، ترابيان و معيني، جلسهاي خواهيم داشت و دربارهي اين پيشنهاد تصميمگيري ميكنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا بازي نكردن تيم ملي با تيمهاي بزرگ دنيا به خاطر مشكلات مالي است يا خير گفت: براي تيم ملي هيچ مشكل مالياي وجود ندارد و سازمان تربيت بدني پذيرفته تمامي مسائل مالي تيم ملي را مورد پوشش قرار دهد. مسالهاي كه وجود دارد اين است كه بايد براي انجام ديدارهاي دوستانه با تيمهاي بزرگ دنيا برنامهريزي بلندمدت داشته باشيم. ما هماكنون پيشنهادهايي را به تيمهاي بزرگ دنيا ارائه دادهايم و آنها تاريخهايي را براي اسفند و فروردين پيشنهاد كردهاند. به همين خاطر از كادر فني خواستهايم برنامهاي را تا خرداد سال آينده ارائه دهد تا ما بتوانيم در چارچوب اين برنامه براي بازي با تيمهاي بزرگ دنيا برنامهريزي كنيم.
Mannish
08-13-2010, 07:21 PM
تمجيد سايت فيفا از نمايش دختران در سنگاپور
"شگفتي ايران نگاهها را به خودش جلب كرد"
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1389/5/sport/wh120-326.jpg (http://isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1592180-1&Lang=P)
با وجود شكست تيم فوتبال دختران نوجوانان ايران برابر تركيه، سايت فيفا عملكرد بازيكنان ايراني را ستود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم دختران ايران در بازي افتتاحيه رقابتهاي فوتبال المپيك سنگاپور با نتيجه 4 بر دو برابر تركيه شكست خورد، با اين حال سايت فيفا در گزارشي با عنوان "شگفتي ايرانيها نگاهها را جلب كرد" به تمجيد از بازي تيم ايران پرداخت و نوشت:"اگرچه تيم تركيه توانست در نخستين بازي بازيهاي المپيك سنگاپور تيم ايران را 4 بر دو از پيش رو بردارد اما تيم بي ادعاي ايران توانست قدرت و مهارتش را با همراهي بازيكن ريزنقشاش شيرين افلاكي به خوبي نشان دهد."
يكي از بازيكنان سابق تيم فوتسال شيراز به سايت فيفا ميگويد:«ما خوب بازي كرديم و تنها باختيم. در نيمه دوم كمانگير مدافع ما مصدوم شد و پس از آن تركيه موفق شد دو گل به ثمر برساند.»
افلاكي كه با عملكرد و گلي كه از روي يك ضربه ايستگاهي به ثمر رساند توجه رسانهها و تماشاگران را به خودش جلب كرد، ميگويد: «ما به سختي براي حضور در اين رقابتها آماده شده بوديم و در اين تمرينات من به خوبي روي ضربات ايستگاهي كار كرده بودم.»
ابوالفضل خدابنده يكي از اعضاي كادر فني تيم دختران ايران درباره گلي كه افلاكي به ثمر رساند هم گفت: «او به خوبي بكام و تكنيكهايش را ميشناسد. ضمن اين كه او ميتواند بيشتر ياد بگيرد.»
Mannish
08-14-2010, 01:22 AM
[QUOTE=Mannish;187562]به دنبال اعتراض سب بلاتر به نوع پوشش تيم دختران ايران،
كفاشيان: ديكته نانوشته غلط ندارد
براي راحتي بازيكنان كلاه را گشادتر كرديم
تيم ملي هيچ مشكل مالي ندارد
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1389/5/sport/wh120-325.jpg (http://isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1592228-1&Lang=P)
جالبه که کفاشیان سر بازیکنان ملی پوش هم کلاه های گشاد میزاره:4:
oushida
08-14-2010, 01:42 AM
[QUOTE=Mannish;187562]
جالبه که کفاشیان سر بازیکنان ملی پوش هم کلاه های گشاد میزاره:4:
آخه برادر جان میخواستی سر کی کلاه بذاره اگه سر بازیکنای ملی پوش کلاه نذاره
Rainyboy
08-16-2010, 03:24 PM
ادامه كشمكش بر سر پوشش بانوان فوتباليست ايراني
فيفا: با كلاه دوچرخه سواري فوتبال بازي نكنيد
http://media.farsnews.com/Media/8905/ImageNews/890525/29_890525_L600.jpg
اخبار نگرانكنندهاي كه ساعاتي قبل از دومين بازي بانوان فوتباليست ايران در المپيك نوجوانان به گوش ميرسيد از لا ينحل بودن نوع پوشش دختران ايران در سنگاپور از نگاه فيفا حكايت داشت. ايرادهايي كه فيفا به كلاه بازيكنان ايراني در اولين بازياش مقابل تركيه گرفت برطرف نشده بود و محموله كلاه مورد تاييد سازمان تربيت بدني نيز قبل از بازي با گينه نو به محل اردو نرسيده بود. به اين ترتيب فضاي اردوي تيم ملي بانوان با پيغامهايي كه از سوي فيفا ارسال ميشد ملتهب به نظر ميرسيد. فيفا تاكيد ميكرد ورزشكاران ايراني بايد با پيراهني كه مورد تاييد آنهاست به ميدان بروند و اگر پوششي غير از اين داشته باشند از ورود آنها به ميدان جلوگيري خواهد شد و چانهزنيهاي كشداري كه منشأ آن از تهران بود ادامه حضور بانوان فوتباليست در المپيك نوجوانان را همچنان ابهام آميز جلوه ميداد. در اين گيرودار فريده شجاعي كه شخصا كار مذاكره با نمايندگان فيفا را بر عهده دارد خبرهاي تازهاي را در اختيار بازيكنان نگران قرارداد: «فيفا مجاب شد كه اجازه انجام دومين ديدار تيم ايران برابر گينه نو را صادر كند. البته داستان مخالفت فيفا با پوشش تيم ايران همچنان ادامه دارد. قرار است فدراسيون كلاههاي مورد تاييد فيفا را به سنگاپور ارسال كند تا بعد از بازي با گينه نو از آنها استفاده شود. ما توانستيم كلاههاي جديدي را كه مورد تاييد نماينده فيفا بود خريداري كنيم. اين كلاههاي دوچرخهسواري متعلق به شركت آديداس است اما فيفا اعلام كرده اين كلاه با بند در پشت سر بسته ميشود و براي بازيكنان خطرناك است.» افشارزاده، دبيركل كميته ملي المپيك و سرپرست كاروان اعزامي ايران به اين بازيها با حضور در دايره خبرنگاران ايراني حاضر در سنگاپور از عزم دستگاه ورزش ايران براي تن ندادن به خواستههاي فيفا خبر داد: «اين تيم پوششي را برتن خواهد كرد كه مورد تاييد سازمان تربيتبدني باشد و لباسي كه تنها فدراسيون آن را تاييد كرده باشد را استفاده نخواهد كرد. اگر فيفا از حضور تيم فوتبال دختران ايران در ميدان با پوششي كه مورد تاييد سازمان تربيتبدني است جلوگيري كند، ما هم در بازيهاي بعدي حاضر نميشويم.» مقامات ورزشي ايران در ملاقات با مسئولان فيفا چند پيشنهاد مختلف را مطرح كردند و در نهايت فيفا با گرفتن تعهد، مجوز برگزاري بازي تيم ايران مقابل گينه نو را صادر كرد. لحن قلدرمآبانه مديران فدراسيون در قبال فيفا كه روي سايتهاي داخلي به چشم ميخورد، تعظيم مقامات فيفا در برابر خواست مديران دستگاه ورزش ايران را به اهالي فوتبال القا ميكند. در همين قاب مهدي تاج با قاطع جلوه دادن موضع فدراسيون فوتبال ميگويد: «مشكل فيفا كلاه مليپوشان ايران است كه اگر قرار باشد اين پوشش تغيير پيدا كند و نامش پوشش اسلامي نباشد زيربار نخواهيم رفت. فشار مسئولان بينالمللي نميتواند باعث تغيير پوشش مليپوشان ايران شود.» مرضيه اكبرآبادي معاون سازمان تربيتبدني كه قبل از اعزام تيم ملي بانوان چندين بار دستور تعويض طرح لباسها را صادر كرده بود به عنوان مسبب اصلي اين ماجرا ايرادهايي كه فيفا به نوع لباسهاي تيم بانوان ايران وارد ميداند را يك تصميمات سياسي و مغرضانه قلمداد ميكند: «اگر مديران فيفا كه مدعي تخلف تيم فوتبال دختران ايران هستند بابت انتقاد خود مستندي داشتند اصلا نبايد اجازه برگزاري ديدار اول مقابل تركيه را ميدادند. من فكر ميكنم اين انتقادها با نگاه سياسي انجام شده است. فيفا سياسي برخورد كرده و اين برخلاف منشور المپيك است. به همين دليل پس از پايان مسابقات آنها بايد پاسخگو باشند.» با اينكه فيفا ادعا ميكند لباسي كه دختران ايراني مقابل تركيه به تن كردند مغاير با طرحي است كه پيش از بازيها براي آنها ارسال و تصويب شده، اكبرآبادي فيفا را به تلاش براي آسيب رساندن به بانوان فوتباليست و مسلمان ايراني متهم ميكند: «طرح اينگونه مسائل در جريان مسابقات، به لحاظ رواني تاثير بدي را در ميان ورزشكاران و مربيان تيم مربوطه ايجاد ميكند اما فيفا بدون توجه به اين مسئله خيلي راحت انتقادات خود را علني كرد.» بانوان فوتباليست ايراني به رغم تمام جنجالها رودرروي گينهنو به ميدان رفتند وپيروز شدند. اخباري كه از سنگاپور مخابره ميشود اينطور القا ميكند كه موضع مسئولان ايران مقابل نمايندگان فيفا بسيار نرم و همراه با طرح تقاضاهاي مكرر است اما در مصاحبه با رسانههاي داخلي اينطور جلوه داده ميشود كه فيفا مقابل مسئولان ايراني مستاصل شده و كوتاه آمده است.
Rainyboy
08-23-2010, 04:01 PM
يورش دختران فوتباليست ايران به برنز المپيك
تيمي كه ميگفتند كيسه گل ميشود!
http://usera.imagecave.com/nasser_v2007/Iran1.jpg
پس از شكست سنگين مقابل گينه استوايي، تيم فوتبال دختران ايران براي رسيدن به مقام سومي المپيك نوجوانان براي بازي مقابل تركيه آماده ميشود. روياي بلند پروازانه دختران ايراني كه به دليل نمايش بازيهاي قابل اعتنا و البته نوع پوشش بازيكنانش نگاهها را به سمت خود چرخانده بودند با شكست چهار بر يك در نيمه نهايي بر باد رفت اما رسيدن به عنوان سومي المپيك نوجوانان هم براي رقم خوردن يك فصل تازه براي بانوان فوتباليست ايراني كفايت ميكند. تيم دختران ايران با چنين تفكري فردا رودر روي تيم تركيه ميايستند تا سفر پرماجراي اين تيم به سنگاپور دستكم پايان خوشي داشته باشد. شهرزاد مظفر، سرمربي تيم دختران ايران بازماندن اين تيم از رسيدن به فينال المپيك نوجوانان را با حضور كم رنگ بانوان فوتباليست در عرصههاي بينالمللي مرتبط ميداند: «ما مقابل تيم گينه استوايي كار سختي داشتيم. آنها قدرت بدني بالايي داشتند اما با اين حال ما هم پاياپاي بازي كرديم. ما چوب بيتجربگي بازيكنانمان را خورديم. در بازي اول تركيه را خوب شناختيم و فكر ميكنم توانايي اين را داريم كه اين تيم را در بازي رده بندي شكست دهيم. مطمئن هستم اگر همين بازي با گينه استوايي را مقابل تركيه انجام دهم پيروز ميدان خواهيم بود. ما براي انتقام گرفتن از تركيه در ديدار رده بندي با تمام قوا به ميدان ميرويم. كسب مدال ميتواند فوتبال دختران در ايران را دستخوش تحولات اساسي كند.» به رغم جنجالهايي كه بر سر نوع پوشش تيم دختران ايران به پا شد اين تيم تمام بازيهايش را با همان پوشش اوليه انجام داد. مظفر نوع پوشش بازيكنان اين تيم را بزرگترين دستاورد دختران ايراني از اولين حضورشان در يك تورنمنت رسمي و بينالمللي ميداند: «ما با حجابي در اين دوره از رقابتها به مصاف حريفان رفتيم كه مورد تاييد سازمان تربيت بدني و مراجع ذيصلاح در ايران بود. بنابراين با همان لباس و بدون كوچكترين تغيير بازي كرديم و زير فشارهاي فيفا تسليم نشديم. با اين حال اگر عدهاي نسبت به اين لباس انتقاد ميكنند شايد اخبار و اطلاعات غلطي از سنگاپور به دستشان ميرسد.» موج اعتراض به داور مسابقه چنان در ايران فراگير شده كه اين بار صداي اعتراض مسئولان تيم دختران ايران نسبت به قضاوت داوران خارجي از سنگاپور به گوش ميرسد. فريده شجاعي، نايب رئيس فدرسيون فوتبال و رئيس كميته بانوان كه پس از هر بازي نسبت به قضاوت داوران معترض است، از سوتهاي مغرضانه داوران خارجي عليه تيم دختران ايران خبر ميدهد: «در طول سه بازي گذشته كمك داوران سه گل سالم ما را مردود اعلام كردند. متاسفانه عملكرد كمك داورها بسيار ضعيف است. ميتوانم بگويم آنها حتي آفسايد گرفتن بلد نيستند. عملكرد آنها روند بازي را به ضرر ما تغيير ميدهد و از اين مسئله خيلي ضربه خورديم.» شجاعي شانس تيم دختران ايران براي شكست دادن تيم مدعي تركيه و بهدست آوردن مدال برنز المپيك نوجوانان را زياد ميداند: «تركيه بازيكنان بلندقامتي دارد و وجه شاخص اين تيم فيزيك مناسب بازيكنانش است. اين تيم در بازي نيمه نهايي نيز تا لحظات آخر بازي با شيلي مساوي بود اما در وقت اضافه شيلي گل زد و به فينال صعود كرد. اگر تيم ما مثل بازي با گينه بازي كند ميتوانيم موفق باشيم و مدال برنز بگيريم.» با اينكه جمعا شش تيم در رشته فوتبال المپيك نوجوانان حضور دارد علي كفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال رسيدن تيم فوتبال دختران زير 15 سال ايران به مقام سومي اين بازيها را يك موفقيت بزرگ جلوه ميدهد: «حضور اين تيم در مسابقات و صعود آن به مرحله نيمه نهايي نشان از همت بالاي بانوان ايراني دارد و مطمئنا اين اتفاق بزرگ باعث افزايش انگيزه و شور و توجه كشورهاي مسلمان خواهد شد. بانوان ايراني در سنگاپور عملكرد درخشاني داشتند. اميدوارم كسب موفقيت در اين بازيها سرآغاز حضور بانوان فوتباليست در مسابقات رسمي و بينالمللي باشد.» اين براي اولين بار بود كه تيم بانوان ايران در يك تورنمنت معتبر بينالمللي حضور پيدا كرد و اين درحالي است كه پيش از اين مسئولان كميته المپيك معتقد بودند تيم فوتبال بانوان ايران در بازيهاي بينالمللي به كيسه گل حريفان تبديل خواهد شد.
r_rezaei_89
08-23-2010, 04:18 PM
با این لباسی که اینا دارن تا همین حا هم که پیش رفتن جای شکرش باقیه/ولی مطمئنا فوتبال بانوان پیشرفت خواهد کرد/
babak red
10-08-2011, 02:03 PM
در انتظار دومین پیروزی خانم های ایرانی / عکس
محمدرضا فیاض ، سفیر ایران در امارات به همراه همسرش در جمع ملی پوشان حضور یافتند و این پیروزی را به انها تبریک گفتند
http://u.goal.com/148200/148259hp2.jpg
سایت گل - رقابتهای فوتبال بانوان غرب آسیا امشب در ابوظبی ادامه خواهد داشت و تیم ملی ایران در سومین مسابقه خود به مصاف سوریه می رود . بانوان ایرانی در اولین مسابقه با 8 گل لبنان را شکست دادند و در یک بازی زیبا در روز 5شنبه گذشته تیم میزبان یعنی امارات را با نتیجه 4 بر یک درهم کوبیدند .
نکته جالب در این مسابقه استقبال خوب ایرانیان مقیم امارات و حضور انها در ورزشگاه بود . محمدرضا فیاض ، سفیر ایران در امارات به همراه همسرش در جمع ملی پوشان حضور یافتند و این پیروزی را به انها تبریک گفتند . عکس زیر مربوط مسابقه پنج شنبه شب در ابوظبی و حضور سفیر ایران در جمع ملی پوشان است .
در ادامه اين رقابتها تيم ملي فوتبال بانوان ايران امشب در ساعت 20 به وقت تهران مقابل تيم سوريه قرار خواهد گرفت.
babak red
10-11-2011, 09:40 AM
مسابقه هاي فوتبال بانوان غرب آسيا؛
تيم ملي بانوان ايران به فينال بازيها راه يافت
تيم ملي فوتبال بانوان ايران در ادامه مسابقه هاي فوتبال بانوان غرب آسيا، با پيروزي برابر تيم اردن به فينال اين رقابتها راه يافت.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00000791.jpg
بازي دو تيم که شامگاه دوشنبه در ابوظبی برگزار شد، تيم ملي فوتبال بانوان ايران موفق شد در يک بازي جذاب و ديدني با نتيجه 3 بر 2 حريف خود را از پيش رو بردارد.
تيم ملي فوتبال بانوان کشورمان پيش تر تيم هاي لبنان، سوريه و امارات را شکست داده بود.
ديگر فيناليست اين رقابتها در بازي فردا شب که بين دو تيم بحرين و امارات در شهر ابوظبي برگزار مي شود، مشخص خواهد شد.
babak red
10-11-2011, 09:55 AM
عکسهایی از پیروزی بزرگ بانوان ایرانی / هت تریک مریم رحیمی / فینال : چهارشنبه ، ساعت 20
سرانجام بانوان ایرانی توانستند اردن قدرتمند را برای اولین بار شکست دهند و حالا در فینال رقابتهای غرب آسیا بیش از هر زمان دیگری به قهرمانی امیدوار باشند
(http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/10/2705363/%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%AD%DB%8C%D9%85%DB%8C#)
http://u.goal.com/148500/148592hp2.jpg
سایت گل - یک پیروزی خیره کننده و دور از باور امشب در ابوظبی رخ داد و فریاد شادی و سرور ایرانیان حاضر در ورزشگاه شیخ زاید ابوظبی خبر از پیروزی بزرگ بانوان ایرانی در مرحله نیمه نهایی رقابت های غرب آسیا دادند .
سالها بود که اردن برای ایرانیان شکست ناپذیر بود و از شش سال قبل تاکنون بانوان ایرانی همواره مقابل اردن ناکام بودند اما این بار در مرحله نیمه نهایی فوتبال بانوان غرب آسیا در بازی زیبا و پرگل تیم ملی ایران با نتیجه سه بر دو اردن را شکست داد و به دیدار فینال این رقابتها راه یافت .
تیم ملی ایران در مرحله نهایی این رقابتها باید به مصاف تیم ملی امارات برود . پیش از این بانوان ایرانی در مرحله مقدماتی این رقابتها با نتیجه چهار بر یک امارات را شکست داده بودند .
امارات پیش از این مسابقه در مرحله نیمه نهایی با نتیجه چهار بر صفر بحرین را شکست داد .
شاگردان ايراندوست باپشت سر گذاشتن تيم اردن به فينال رقابتهاي غرب آسيا راه پيدا كردند
http://www.ffiri.ir/html/images/news/12468-9-norm.png
گلهاي ايران در دقايق73،56 و 82 توسط مريم رحيمي به ثمر رسيد . مریم رحیمی بازیکن جوان تیم ملی بانوان ایران جزو پدیده های این جام است و یک تنه سه گل برای ایران در این مسابقه به ثمر رساند.
گفتني است، گلهاي اردن نيز در دقايق 2 و 86 به ثمر رسيد.
نيلوفر اردلان از ايران ،بازيكن شماره 16 و 14 تيم اردن از داور مسابقه كارت زرد گرفتند.ضمن اينكه دورازبان اردن به دليل خطا روي نيلوفر اردلان كارت قرمزگرفت.بر همين اساس به دليل 3 تعويض اردن ،بازيكن شماره 19 به جاي دروازبان ،درون دروازه ايستاد.
بهناز طاهرخاني دقيقه 77 به جاي فرشته كريمي ،محبوبه يوسف پور به جاي سارا قمي در دقيقه 89 و سارا خدابنده به جاي مريم رحيمي در دقيقه 94وارد زمين شدند.
http://www.ffiri.ir/html/images/news/12468-4-norm.png
حدود 70 تماشاگر ايراني و 40 تماشاگر اردني در ورزشگاه حضور داشتند.همچنين مشاور سفير ايران در امارات به همراه ديگر مسئولين سفارت در ورزشگاه حضور داشتند.
فريده شجاعي-نايب رئيس فدراسيون و رئيس كميته بانوان نيز در جايگاه VIP به همراه مسئولين فدراسيون فوتبال امارات بازي را از نزديك نظاره كردند..
بر همين اساس ايران و امارات در فينال روز چهارشنبه راس ساعت 20:00 به وقت تهران به مصاف هم مي روند.
بحرين و اردن نيز براي كسب عنوان سوم و چهارمي در ساعت 17:15 به وقت محلي به رقابت مي پردازند.
عکس ها : سایت رسمی فدراسیون فوتبال ایران ( این تصاویر مربوط به مسابقه امشب است )
http://www.ffiri.ir/html/images/news/12468-0-norm.png
ثنا بانو
10-11-2011, 10:34 AM
ايول چه مي كنههههههههههههههههههههههه هه اين تيم بانوان :clapping:
m_723
10-11-2011, 11:53 AM
فوتبالیست به اینا میگن...90 دیقه این شکلی سخته خدایی
راس میگن اقایون یه 5 دیقه اینطوری بازی کنن ...ببینم...
یی بار داشتیم یی فوتبال از نوع بانوان نگا میکردیم..دختره گل زد..ییهو لباسشو دراورد:10::10::4:..بی نهایت کر کر خنده بود
persha
10-11-2011, 05:22 PM
به این میگن فوتبال تیم مردامون که امسال قهرمان نشدن :4:میترسم بانوان ما قهرمان بشن و تیم ملی در حسرت غرب آسیا حتی، جام جهانی پیش کش258147963
m_723
10-12-2011, 05:30 PM
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar1b52e4db089e08c00a1e1984312b9b276_703249_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar149bb180ef3c3a866fe87954be358c31f_703253_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar10dcf5bb1b52604b2f373e52e7aec2927_703254_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar1ab493d7e58644b67ed5df02c86c267d2_703247_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar1467f22b0b08eb910b8666615737ac713_703241_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar14e80d6d2e5ba406a22a0b6e63dc3d84b_703246_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar1f09666cea6fbbfc8b55cba0be204d240_703244_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar19912a6854c7fcdb76a73c76933b6418a_703243_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar1327d774e3a405ebb34af40d40ef58420_703242_orig2 .jpg
http://www.1dar1.com/uploaded/1dar1d40237ca0b6ae4f94f9691fa76b3fc49_703251_orig1 .jpg
ثنا بانو
10-13-2011, 12:58 PM
دست درد نكنه منيره جون به زن بودن افتخار مي كنم وهم به اين بانوان عزيز>:):setareb:
babak red
10-13-2011, 12:59 PM
مسابقات فوتبال بانوان قهرماني غرب آسيا
بانوان ايران نايب قهرمان فوتبال غرب آسيا شدند
تيم ملي فوتبال بانوان ايران، نايب قهرمان مسابقات فوتبال بانوان غرب آسيا شد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00016584.jpg
تيم ملي فوتبال بانوان ايران در مرحله فينال قهرماني غرب آسيا، در ساعت 20 به وقت تهران در مقابل تيم امارات ميزبان اين دوره از مسابقات قرار گرفت و توانست در نيمه اول بازي را با نتيجه يک بر صفر به نفع خود به پايان برساند.
در نيمه دوم اين بازي نتيجه مسابقه به تساوي دو بر دو کشيده شد و ضربات پنالتي برنده اين مسابقه را تعيين کرد.
به گزارش ايسنا، ملي پوشان کشورمان در ضربات پنالتي با نتيجه 5 بر 6 بازي را به تيم امارات واگذار کردند تا به نايب قهرماني اين دوره از مسابقات بسنده کنند.
براين اساس امارات قهرمان اين دوره از رقابتها شد، ايران در جايگاه دوم ايستاد و بحرين توانست با شکست تيم اردن سوم شود.
babak red
10-13-2011, 01:00 PM
رحيمي بازيکن برترمسابقات بانوان غرب آسيا
مريم رحيمي به عنوان بهترين بازيکن مسابقات فوتبال بانوان غرب آسيا انتخاب شد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00018766.jpg
تیم ملی فوتبال بانوان ایران که با اقتدار به فینال مسابقات غرب آسیا صعود کرده بود، شب گذشته مغلوب تیم امارات شد تا از رسیدن به جام قهرمانی بازماند.
این تیم نیمه اول مسابقه را با نتیجه یک بر صفر پشت سر گذاشت و در نیمه دوم نیز تا دقیقه 84 با گلهای فاطمه ارژنگی و مریم رحیمی 2 بر یک از حریف پیش بود که به دلیل برخورد توپ با دست مدافع ایران، داور ضربه پنالتی اعلام کرد و نتیجه در وقت قانونی 2 بر 2 مساوی به پایان رسید و کار به ضربات پنالتی کشید که شاگردان مریم ایراندوست با نتیجه 6 بر 5 مغلوب میزبان بازیها شدند و به مقام نایبقهرمانی فوتبال بانوان غرب آسیا رضایت دادند.
این در حالی بود که ایران در دور مقدماتی، اماراتیها را با نتیجه 4 بر یک از پیش رو برداشته بود.
بعد از این مسابقه، مریم رحیمی که در این دوره از رقابتها نمایشی فوقالعاده داشت، به عنوان بهترین بازیکن مسابقات انتخاب شد.
تیم ایران امشب از ابوظبی به مقصد تهران پرواز خواهد کرد.
babak red
11-19-2011, 01:14 PM
برگزاري اردوي تداركاتي تيم ملي فوتسال بانوان
اردوي تدارکاتي تيم ملي فوتسال بانوان به ميزباني کمپ تيمهاي ملي از اوايل آذر ماه آغاز مي شود.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031841.jpg
در اردوي تدرکاتي تيم ملي فوتسال بانوان، نسترن مقيمي از مازندران، نسيمه غلامي- حميده حميدي- سهيلا ملمولي و زهرا پاپي صاد از خوزستان، سمانه چهکندي از خراسان رضوي، الهام شيخي از اصفهان، نغمه مرادي و شيما کريمي از البرز، فاطمه اعتدادي از قزوين، فرشته کريمي-نيلوفر اردلاني- ليلا اقبالي- بهناز خياط - الناز آرمات- فهيمه زارعي از هرمزگان، مريم روحاني از گيلان، آسيه بهرامي-پرستو کهن و مريم چرخاوي از فارس نفراتي هستند که از سوي شهرزاد مظفر به اردوي تدارکاتي تيم ملي فوتسال در رده سني بزرگسالان دعوت شدند.
اردوي تدارکاتي تيم ملي فوتسال بانوان از بعدازظهر روز سوم آذرماه به مدت 10 روز برگزار مي شود.
کادر فني تيم ملي بزرگسالان متشکل از شهرزاد مظفر-سرمربي ،ميترا چين سري به عنوان مربي و فرزانه مير لواساني به عنوان سرپرست است.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.