PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتش سرخ ( فصل 88-89 )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]

lionel messi 10
06-24-2010, 10:06 PM
کاملا با حرفت موافقم.

rahim
06-24-2010, 10:07 PM
در اينكه اين بازيكنان تو امارات اگر خواستاري داشتند الان مونده بودند شكي نيست ولي خوب هر تيمي نيازهايي داره كه بايد مرتفع بشه به هر نحوي الخصوص اگر بخواد مدعي هم باشه .
يك ضربالمثل قديمي داريم كه ميگه براي بزرگتر شدن وماندن بايد خرج كرد .
تيم بزرگ بازيكن بزرگ وهزينه كلان مي خواد .
ندارند بدن دست اهلش بخدا هستند كساني كه منتظر يك ندا هستند .
اما امان از دست حرص وطمع ما ادميان وسياست وسياسيون دلاليش را نميگم چون جاش نيست ........
تو اسيا هم ميشه موفق شد بايد همت داشت در مورد سپاهان پارسال كه با قلعه نوعي رئال هم تو اسيا حرفي براي گفتن نداره اون بر ميگرده به دانش مربيان وتداركات تيمها .
او ن سالهايي كه فارمز بانك تايلند قهرمان اسيا مي شد ما هميني بوديم كه الان هستيم .
در ضمن كار استيل اذين را نمي پسندم چون بر حسب نياز نميگيرند بلكه از روي حسد واسم روسم هست .
اما سپاهان همين الان اخبار گفت خسرو حيدري و كاظميان را گرفتند سمت راستشون بيمه شده اينطور نيست .
شان باشگاه زماني پايين مياد كه بره 4 تا 4تا از شاهين بوشهر وابومسلم بخوره وزنگ تفريح اسيا بشيم وتو ليگ غرق بشيم اينها شان باشگاه را پايين ميارند .

redboy2atishe
06-24-2010, 10:17 PM
خسرو هم رفت سپاهان ...یا فیل جناح راست سپاهان باهم یه مرور کنیم ...
حاج صفی.خسرو حیدری.کاظمیان ...همه هم سرعتی بعد به جاش سمت راست ما ...
واقعا همه دارن تلاش می کنن فعلا یار بگیرن ما الان اردوییم ...نمی گم اردو بده اما شنا با غواصی فرق داره ...
غواصی ابزار میخواد ...
به هر حال تیم پرسپولیس ابروی حبیب کاشانی و دایی رو یا میریزه یا می شه پدیده:4:

zamara
06-24-2010, 10:21 PM
به به عجب بحث داغ و باحالي .
هم رحيم و هم مسعود بتازيد كه من يكي دارم حال ميكنم . و كلي از شماها چيز ياد ميگيرم .
ولي در كل من با نظر رحيم موافقم و حرف هاي رحيم بيشتر بدلم ميشينه چرا كه واقع بينانه تره اما مسعود از اما و اگرهايي صحبت ميكنه كه اگه بشه خوبه اما با اين وضعيت فكر نمي كنم شرايطش مهيا بشه .
كاشاني مدير خوب و لايقيه و ميدونه چكار كنه اما باز هم ميگم در مورد انتخاب كردن دايي مرتكب اشتباه بزرگي شد و در آينده اين موضوع به همه ثابت ميشه .
شخصيت دايي طوريه كه الان همه ستارهاي فوتبال ايران و اكثر مربيان تيم ها فقط ميخوان توي زمين مسابقه دايي رو به زمين بزنند كه ديگه سالهاي سال نتونه از جاش بلند بشه و براي همين اكثر بازيكنان مطرح فوتبال ايران به سمت تيم هاي قوي ديگه ميرن كه در حال حاضر دو تيم بيشتر از همه مورد توجه ستاره ها هستند ، استيل آذين و سپاهان . اولي مدير عاملش دشمن پرسپوليسه و دومي سرمربي اش !
روي كاغذ و بنا بر شواهد تيم سپاهان امسال قدرت واقعي و اول فوتبال ايرانه و در اين هيچ شكي نيست و ساكت و قلعه نوعي به بهترين نحو ممكنه تيمشون رو بستند در صورتي كه اگه دايي سرمربي تيم پرسپوليس نبود الان اين پرسپوليس بود كه ميتونست با جذب بهترين ها قدرت اول فوتبال ايران به حساب بياد .
بقول رحيم براي پرسپوليس واقعا سخت و شايد هم كمي دور از ذهن باشه كه بخواهيم در مقابل سپاهان قد علم كنيم مگه اينكه معجزه اي براي ما رخ بده و بازيكنان سپاهان اصلا قابل مقايسه با پرسپوليس نيستند .
توي اين فصل ميشه از الان پيش بيني كرد كه سپاهان اول و ذوب دوم و استيل سوم و استقلال چهارم و ... پرسپوليس رو ميشه در رده هفتم و هشتم ديد .
من كه هيچ اميدي به پرسپوليس امسال ندارم.

lionel messi 10
06-24-2010, 10:24 PM
همه چی ممکنه تو این فصل اتفاق بیوفته که امیدوارم خوبش برای تیم ما اتفاق بیوفته.

rahim
06-24-2010, 10:37 PM
ضمن تشكر از اقا اسماعيل من هم مثل فرزاد اميدوارم حوادث امسال ختم به خير شه .
شايد تنها مرهم تضعيف شدن حريف ديرينه مون باشه ودلخوش باشيم به برد دربي .كه كمي تسئليمون بده .
معتقدم دايي مي تونه هم دومنك { مربي فرانسه}پرسپوليس باشه و هم مورينوي اينتر هر دو را براش پيش بيني مي كنم ولي بايد نشست وديد عاقبت كدوم يكي ميشه !!!!!!!!
راستي يك سوال

كسي ميدونه چرا همه ي بازيكنان شاغل در ليگ امارات با هم ديپورت شدند ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

pesarjonoob
06-24-2010, 10:41 PM
به به عجب بحث داغ و باحالي .
هم رحيم و هم مسعود بتازيد كه من يكي دارم حال ميكنم . و كلي از شماها چيز ياد ميگيرم .
ولي در كل من با نظر رحيم موافقم و حرف هاي رحيم بيشتر بدلم ميشينه چرا كه واقع بينانه تره اما مسعود از اما و اگرهايي صحبت ميكنه كه اگه بشه خوبه اما با اين وضعيت فكر نمي كنم شرايطش مهيا بشه .
كاشاني مدير خوب و لايقيه و ميدونه چكار كنه اما باز هم ميگم در مورد انتخاب كردن دايي مرتكب اشتباه بزرگي شد و در آينده اين موضوع به همه ثابت ميشه .
شخصيت دايي طوريه كه الان همه ستارهاي فوتبال ايران و اكثر مربيان تيم ها فقط ميخوان توي زمين مسابقه دايي رو به زمين بزنند كه ديگه سالهاي سال نتونه از جاش بلند بشه و براي همين اكثر بازيكنان مطرح فوتبال ايران به سمت تيم هاي قوي ديگه ميرن كه در حال حاضر دو تيم بيشتر از همه مورد توجه ستاره ها هستند ، استيل آذين و سپاهان . اولي مدير عاملش دشمن پرسپوليسه و دومي سرمربي اش !
روي كاغذ و بنا بر شواهد تيم سپاهان امسال قدرت واقعي و اول فوتبال ايرانه و در اين هيچ شكي نيست و ساكت و قلعه نوعي به بهترين نحو ممكنه تيمشون رو بستند در صورتي كه اگه دايي سرمربي تيم پرسپوليس نبود الان اين پرسپوليس بود كه ميتونست با جذب بهترين ها قدرت اول فوتبال ايران به حساب بياد .
بقول رحيم براي پرسپوليس واقعا سخت و شايد هم كمي دور از ذهن باشه كه بخواهيم در مقابل سپاهان قد علم كنيم مگه اينكه معجزه اي براي ما رخ بده و بازيكنان سپاهان اصلا قابل مقايسه با پرسپوليس نيستند .
توي اين فصل ميشه از الان پيش بيني كرد كه سپاهان اول و ذوب دوم و استيل سوم و استقلال چهارم و ... پرسپوليس رو ميشه در رده هفتم و هشتم ديد .
من كه هيچ اميدي به پرسپوليس امسال ندارم.

اره منم با این نظر اقا اسماعیل موافقم امسال پرسپولیس میتونست ستارهاشو پس بگیره
معدنچی -جواد کاظمیان.....
بخاطر دایی اینا نیمدن و به سپاهان واستیل اذین رفتن.
اگه امسال پرسپولیس سهمیه برای سال بعد بگیره خیلی حرفه.

Masoud
06-24-2010, 11:09 PM
اول اینکه راجب بازیکنهای که دارن شوت میشن از امارات بیرون نظر من اینه :
6-7 سال پیش سطح بازیکنهای ما بالاتر از لیگ امارات بود.کریمی یا مجیدی وقتی اونجا بازی میکردن مارادوناشون بودن و اونها حاضر بودن پول بدن بازی اینها رو ببینن ولی روز به روز با اومدن بازیکنهای بزرگتر از ایرانی ها فوتبال اونها پیشرفت کرد و حالا بازیکنهاشون همتراز ایرانی ها شدن پس اونها درجا نمیزنن و ایرانیها رو میندازن بیرون میرن بازیکنهای بزرگتر میارن تا بازهم پیشرفت کنن.بهتون قول میدم 7-8 سال دیگه ما بریم از امارات بازیکن بخریم.

اما راجب تیمداری تو ایران همه میدونن که خیلی فرق میکنه پس به بحث اصلیش یعنی واگزاری و اینها کاری نداریم.
اما من یه چیزی میگم ایا خود ما پرسپولیسیه نوعی نباید حمایت کنیم ؟ یه جوری شده خیلی ها از روز اول منتظرن دایی بخوره زمین بگن دیدی دیدی ما گفتیم.علی دایی بخوره زمین و نابود شه اولا چی گیره ما میاد ؟ دوما تبعا پرسپولیس هم میخوره زمین !!!
زمین خوردن دایی رو ببینیم خوشحال میشیم ولی زمین خوردن پرسپولیس رو چی ؟

راجب حرف محمد هم اقایونی که میگفتن ما تو ایران فقط پرسپولیس بازی میکنیم اگه معرفت داشتن به خاطر هوادار میومدن نه اینکه به خاطر پول برن تو خونه دشمن پرسپولیس.

و بازهم و بازهم و بازهم میگم .... تیم رو اسمهای بزرگ نمیسازه

rahim
06-24-2010, 11:42 PM
هيچكس مسعود جان منتظر زمين خوردن پرسپوليس نيست بلكه ارزوي همه ي ما پيشرفت وترقي پرسپوليسه حالا با هر وسيله وهر مربي كه مي خواد باشه مهم نيست خارجي ايراني دولتي يا خصوصي با ستاره بي ستاره . مهم پرسپوليسه ولاغير.
اما براي رسيدن به اين اهداف نياز به ابزار داريم ابزارش هم پول مي خواد عشق ومرام وقول وقرار مرد رفت خدابيامرزش دوره دوره پوله خوب ما هم بايد سر كسيه را شل كنيم تا به اهدافمون برسيم .نبايد انتظار داشته باشيم طرف پيشنهاد 700ميليوني را ول كن وبچسبه به 400تا به عشق هوادار كه اگريك روز خوب نباشه تو ورزشگاه هوش كنند وشعار حيا كن ورها كن بدن.
بله اقا مسعود تيم رااسمهاي بزرگ نميسازه اما كمك بزرگيه براي ساختن.
در مورد فوتبال امارات كاملا بات موافقم خيلي داريم درجا ميزنيم خدايش الان دارم بازي ژاپن ودانمارك ميبنم كلي حسرت ميخورم 2 گل زدند وتا حالا صعود كرده هستند .
ما هم بعد بوقي رفتيم يك بازي به اصطلاح تداركاتي كنيم با همين دانمارك 90 دقيقه تو هيجده قدم خودمون توپ دور مي كرديم وفقط فقط براي گلنخوردن رفته بوديم انگار بازي حساسيه وما محتاج امتيازيم .
يادم مياد سال 69 شمس و89 ميلادي بود تيم ژاپن امده بود ايران يك هيچ به تيم ملي باخت كلي حال كردند يك بازي هم با منتخب خوزستان داشتند 3 بر 0 باختند اون روزها انها در حال ساختن بودند وباختن مهم نبود وما چي كلي تو دلمون خنديدم كه بابا منتخب خوزستان 3 گل بشون زد چيزي نيست .
چند سال بعدش بازيهاي اسيايي 1992 با يك گل بازيكن سرشناسشون ميورا ايران را بردند تا مدتها عكس گل روي قوطي كبريتهايشون بود وكلي كلكل راه انداختند.
حالا چيزي نزديك به 20 سال ميگذره از اون زمان ما هنوز همون تيم هستيم ..نه اون تيم هم نيستيم ......
ژاپن كجاست دوردستها ودست نيافتني ................
علت كجاست ؟؟!!!!
شركتهاي عظيم سوني .هوندا و.............................
درد اصلي فوتبال ما دولتي بودن تيمها .
مرهم خصوصي سازي وسپردن به اهل فن .

Masoud
06-25-2010, 12:03 AM
منظور من شما نبودی رحیم واسه زمین خوردن پرسپولیس .....

فوتبال خصوصی تو ایران اندازه فوتبالی دولتی کثیفه....امثال اقای هدایتی اومدن و فوتبال خصوصی رو اوردن چی شد ؟ فقط تبلیغات فقط شعار فقط جار و جنجال ... پولهاش از کجا میرسه ؟ میدونی ؟
فقط یه نمونش رو میگم تا اخرش برو.....کسی مثل اجرلو که ادم بزرگی تو شهرداری هست میشه مدیر عامل استیل و پول خوبی هم میگیره ولی از اون ور هدایتی مناقصه های شهرداری رو به بالاترین سود میبره !!!! یا مدیر قبلی شبکه 5 میشه مدیر روابط عمومی استیل با حقوق ماهی 7-8 تومن ولی از اون ور بازیهای استیل با کمک 5 ملیونی تو تلوزیون پخش میشه ولی استیل اذین از این پخش تلویزیونی از خیلی جاهاش مثل اسپانسر پیراهن ( هر بازی 40 تومن ) پول در میاره .... یه حساب کتاب کن ببین هدایتی کیه....

درد فوتبال ما یکی دو تا نیست.
واسه اینکه از این فوتبال لذت ببری باید هفته یه بار تلوزیون رو روشن کنی بازی رو ببینی و بره تا هفته دیگه 2 ساعت وقت بزاری...وگرنه اگه مثل ما الوده باشی فکرش مثل خوره ازارت میده.

rahim
06-25-2010, 12:18 AM
ميدونم منظورت ما نبوديم كلي گفتم .
در مورد خصوصي بودن هم بحثش گفتن نكني اجازه ندارم ولي يك نكته را ميگم اين چيزي كه ما الان تو ايران به اسم خصوصي داريم خصوصي نيست بلكه رها سازي هست تا خصوصي سازي يك جورايي شبه دولتي كه از خود دولتي بودن بدتر وكثيفتره ....................
منظور من خصوصي سازي يعني باشگاه داري به معناي واقعي مثل جاهاي ديگه .الان كسي تو ايران به باشگاه به عنوان سرمايه نگاه نمي كنه بلكه به اين ديد كه وسيله اي هست براي پيشبرد اهداف ورسيدن به منظور .
منظورت را گرفتم بات موافقم امثال هدايتي و مسئولين استقلال اهواز به به اندازه كافي خوردن وبردن اون يارو مال استقلال اهوازكه كاغذ سازي كارون را با يك دهم قيمت واون هم به صورت اقساط خورد وبرد وتعطيل كرد وچند جاي ديگه هم به همين نحو { به علت محدودينت معذورم} و....................

mohsen.8
06-25-2010, 12:11 PM
یک نگاه به بازیکنایی که به استیل آذین-سپاهان و استقلال رفتن بندازین
حالا تیم مارو ببینید
مثل همیشه تو نقل انتقالات افتضاح بودیم.
این همه بازیکن پرسپولیسی هست مجبورن به خاطر حضور دایی و همچنین 400 میلیونی که سقف قرار داد هست نیان
کاظمیان- معدنچی-مبعلی-آشوبی اینا همه پرسپولیسن ولی چون شهریار بزرگ علاقه ای به اینا نداره میره بازیکنایی مثل احمدی و نور محمدی میگیره . خلیلی هم که میندازه بیرون
ما باید قبول کنیم تو فوتبال امروز دیگه غیرت ریشه کن شده و پول حرف اول رو میزنه.
دیگه بازیکنایی مثل باقری و پروین و استیلی و ... وجود نداره که به خاطر عشق به پرسپولیس بازی میکردن
نسل طلایی فوتبال ما دیگه نابود شده و نسل پولکی جاشو گرفته
یکی از بد ترین ضعف های کاشانی همین بود که سقف قرار داد رو 400 ملیون اعلام کرد. معلومه با این مبلغ بازیکنای درجه دومی مثل احمدی و نور محمدی میان
خریدهامون شاید دو سه تاش خوب بود ولی اگه به حریفامون نگاه کنیم میبینم که چقدر ضعیف عمل کردیم
فتح الله زاده از جیب خودش داره میزاره بازیکنای گریون قیمت میگیره
از وقتی اومد آشوبی و مبعلی و میداوودی رو گرفت
مربی خوبی هم که داره
ولی ما چی کار کردیم؟
آقای کاشانی فکر کرده کسی به خاطر اینکه به پرسپولیس عشق داره قید پول رو میزنه
ما قربانی خودخواهی های دایی که همچنان ادامه داره داریم میشیم
اگه دایی نبود الان کریمی و مهدوی کیا و کاظمیان مبعلی و آشوبی پرسپولیسی بودن و همه تیم های باید جلو ما سر تعظیم فرود میاوردن
ای کاش هداینی مالک ما بود الان بهترین ستاره ها رو داشتیم
توف تو این فوتبال سیاسی

Masoud
06-25-2010, 12:19 PM
1200 بار با نظرت مخالفم محسن خان.
حرفهامو تو تاپیک پرسپولیس این فصل چطوریه زدم و هنوزم میگم پرسپولیس این فصل خیلی تیم تر از پرسپولیس فصل پیش و خصوصا پرسپولیس دو فصل پیش هست.
ولی شماها که فوتبالی هستید این حرفها رو میزنید وای به حال اونهایی که فقط از تلوزیون فوتبال رو دنبال میکنن !
الان که نگاه میکنم انگار اون پولدار قلابی تونسته بعضی از افکار عمومی رو خیلی به نفع خودش کنه !

mohsen.8
06-25-2010, 12:27 PM
فوتبال این زمونه بعد از مربی ستاره بازیکن ستاره میخواد
ما نه مربی ستاره داریم نه بازیکن
دایی نشون داده بعد از هر موفقیتی با سر خورده زمین
همیشه فرازو نشیب داره . این فصل دایی موفق نمیشه
رقیب های ما بهترین ها رو داردن ولی ما چی؟ میثاق و خلیلی رو از دست دادیم کیا رو آوردیم؟ دروازبانی که فصل پیش دوبار به میدون رفت
چرا استقلال خرج میکنه ما خرج نمیکنیم؟ مگه اون دولتی نیست؟
چرا 3 تا پرسپولیسی باید برن استقلال؟

rahim
06-25-2010, 01:33 PM
كلا انگار امسال فقط اين پرسپوليسه كه بايد سقف را رعايت كنه .
شديم داستان اون اسب خجالتي تو كورس كه مقام اولي را به بقيه اسبها تعارف ميكرد وصبر كرد ادب را رعايت كنه وپشت سرشون بره .
نميدونم دايي زمان خودش هم سقف قرارداد را رعايت ميكرد يا نه؟؟؟

lionel messi 10
06-26-2010, 01:25 AM
پرسپولیس کی از اردوی اردبیل بر میگرده؟

Masoud
06-26-2010, 12:00 PM
اردوي آمادگي تيم فوتبال پرسپوليس در اردبيل پايان يافت

اردوي آمادگي تيم فوتبال پرسپوليس تهران که از جمعه هفته گذشته در شهرستان هاي اردبيل و سرعين آغاز شده بود، به پايان رسيد.
بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس در جريان اين اردو، هر روز در دو نوبت، اقدام به بدنسازي و تمرين هاي تاکتيکي کردند.

تيم پرسپوليس، پنجشنبه شب يک ديدار تدارکاتي نيز در شهر اردبيل انجام داد و در ورزشگاه تختي اين شهر در يک ديدار دوستانه به مصاف تيم دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل رفت.

ali sultan
06-26-2010, 05:30 PM
واقعا هنوز هم که هنوزه رفتن محسن خیلی سخته
نمیدونم چرا اینجوری شد
چرا نقل و انتقالات اینجوری شد
قبل شروع لیگ از همین فروم گرفته تا توی قهوه خونه های تهران و مترو و تاکسی و ورزشگاها همه میگفتند علی دایی با نفوذی که داره
خلعتبری و انصاری فرد رو میگیره واسه حمله
از بین عقیلی و جلال حسینی یکیشون میاد واسه دفاع وسط
بعد از قرنی یه چپ پا کلاسیک به درد بخور به نام اشجاری به ارزوی هواداران پایان میده و واسه یه فصل هم شده یه چپ خوب میاد واسه دفاعمون
واسه هافبک هم محمد نوری که حتما میاد غلام رضا هم که صد در صد میاد محسن هم با رابطه خوبی که با دایی داره حفظ میشه
در این بین اسامی همچون میداوودی و عماد رضا هم به گوش میرسید
واسه دروازبان هم میگفتیم رحمتی رو میگیره

با این پیش گویی هایی که پرسپولیسی ها داشتند فتح لیگ قهرمانان اسیا رو دور از انتظار نمیدیدند با شروع فصل نقل و انتقالات حبیب کاشانی در یک اقدام غیر منتظره سه بازیکن رو راهی هیئت فوتبال کرد و محمد نوری،امیر حسن فشنگچی و غلامرضا رضایی بی سرو صداترین و حرفه ای ترین یار گیری رقم خورد
بعد از گرفتن این بازیکنان توقع هوادران و امیدشون واسه گرفتن ستاره ها دو چندان شد
دیری نگذشت انصاری فرد را در یک قدمی باشگاه پرسپولیس میدیدیم
دوستم محمد به من زنگ میزند
ساعت 10.35 دقیقه شب مژده میخواهد واسه خبری که قرار است مخابره کند
خبر را میپرسم میگوید همین الانخروجی سایت باشگاه خبر فروی رو اعلام کرده و گفته با پرداخت 500میلیون واسه رضایت نامه انصاری فرد موافقت شده
فردایی ان روز مایلی کهن مصاحبه میکند و شروطی میگذارد که تا حالا در تاریخ فوتبال ایران بی سابقه بود
در این پیچ و خم حسین خان هدایتی وارد عمل میشود و برای خریدن انصاری فرد استین بالا میزند
از همان ابتدا مشخص است که این بازیکن رو نمیخواهد و فقط و فقط برای بازار گرمی و نرفتن این بازیکن به پرسپولیس اقدام به چنین کاری کرده است
استیل اذین تا یکشنبه از انصاری فرد جواب میخواهد اما روز شنبه انصاری فرد مصاحبه ای میکند با خبرگزاری ایسنا و عدم تمایل رفتن به استیل اذین را اعلام میکند و در همان مصاحبه اعلام میکند که باشگاه رضایت نامه من را صادر نمیکند و از باشگاه و هوادارن پرسپولیس تشکر میکند و اعلام میکند سال دیگر به پرسپولیس می اید
در همین تکاپو است که منابع نا موثق خبر میرسد هادی عقیلی بار و بندیل خود را جمع کرده و راهی تهران است
فردای ان روز خبر میرسد که حتی خانه هم در سعادت اباد اجاره کرده است و باشگاه بعدی او تهرانی است
نا خداگاه به ذهن هر فوتبال دوستی می رسد که او سال دیگر شماره 5 پرسپولیس رو بر تن خواهد کرد
در همان روز سایت رسمی باشگاه سپاهان از مذاکرات عقیلی و ساکت و توافقات نصف و نیمه این دو خبر میدهد
دیری نمیگذرد که سایت رسمی باشگاه در خروجی خود توافق اولیه و امضای پیش قرار داد را مخابره میکند
اما خلعتبری جالب ترین و پر سر و صدا ترین گزینه پرسپولیس بود از همان اول همه او را پرسپولیسی میدانستند در حالی که علی دایی بنا بر دعوت بلاتر در افریقای جنوبی به سر میبرد مذاکرات خلعتبری و باشگاه ذوب اهن به بن بست میخورد و خلعتبری راهی تهران میشود جلسه ابتدایی باشگاه پرسپولیس با او برگذار میشود خلعتبری به کاشانی میگوید مدیر برنامه هایم دارد با تیمی از امارات مذارکه میکند فرصت میخواهم تا نتیجه مذارکرات مشخص شود
فردای ان روز بار دیگر خلعتبری و با کاشانی سر میز مذاکره قرار میگیرند مذارکرات تمام میشود همه خبرگزاری ها رسمی از ثبت قرار داد خلعتبری در روز شنبه خبر میدهند و منابع دیگر از خندان بودن کاشانی و خلعتبری پس از خروج از دفتر باشگاه خبر میدهند و همگان به پرسپولسی شدن خلعتبری ایمان می وارند شنبه از راه می رسد و خبری نیست
خلعتبری طی یک مصاحبه اعلام میکند منتظر است تا دایی برگردد اما هنوز 48 ساهت از این مصاحبه نگذشته که خبری غیر منتظره اعلام میشود که خلعتبری با مسئولان ذوب اهن برای تمدید قرار داد به توافق رسید

در این گیر و دار سرو کله جلال حسینی پیدا میشود
خبرگزاری مهر و فارس اعلام میکنند که حسینی به توافقات اولیه رسیده است
چند ساعت بعد سایت رسمی باشگاه سپاهان اعلام میکند که حسینی در اصفهان است و به توافق رسیده است
درست 3 ساعت بعد باز هم خبرگزاری فارس و مهر مصاحبه ای از حسینی در خبرگزای خود قرار میدهند که جلال حسینی خبر سایت باشگاه را تکذیب میکند و اعلام میکند من در انزلی هستم و با ساکت مذارکره نکرده ام
این بازیکن که هر سال سابقه بازار گرمی و سو استفاده کردن از نام بزرگ باشگاه پرسپولیس را دارد طبق انچه انتظار می رفت با باشگاه اصفهانی به توافق میرسد و ماندگار میشود

سید مهدی رحمتی خیلی دیر تر از همه نامش سر زبانها می افتد و خیلی زود هم از سر زبانها می رود و با سپاهان تمدید میکند
از این اسامی که نام می بردیم قبل از شروع نقل و انتقالات تنها نوری،فشنگچی،رضایی،مازیار زارع و نور محمدی و رحمان احمدی پرسپولیسی شدند

محسن خیلی جدا میشود
عادل کلا کج کنار گذاشته شده و در اردوی اردبیل به سر میبرد

اما دایی در مصاحبه های انجام شده از نقل و انتقالات راضی به نظر می رسد باشگاه هم در حال مذاکره با هاشمیان است

اگر را فرض بر ان بگیریم که هاشمیان هم پرسپولیس شود دو اینده برای دایی پرسپولیس میشود تصور کرد

1_دایی با همین نفرات لیگ برتر را فتح خواهد کرد و از گره خود در اسیا بالا میرود و نتایج قابل قبولی در اسیا میگیرد حیبی کاشانی کماکان رویایی ترین مدیر عامل پرسپولیس می ماند و نتایج از خود به جایی میگذارد که در عرصه مدیر عاملی در باشگاه پرسپولیس جاوادنه خوهد شد

2_دایی با همین نفرات شروعی خوبی در لیگ دارد و و هرل چه میگذرد با نداشتن نیمکت قوی تیمش روز به روز تحلیل میرود
با شروع لیگ قهرمان اسیا از نظر قوای بدنی کم میاورد فشار بازیها و جنگیدن در سه جبهه ممکن است بازیکن مصدم رو دستش بماند و با توجه به نداشتن نیمکت قوی دستش خالی بماند و حیان کن ها رها کن ها شروع شود و کاشانی هم راهی شواری شهر شود و با خاطره یک جام حذفی و یک لیگ برتر وداع تلخی با پرطرفدار ترین تیم اسیا داشته باشد..

و در اخر برای هوادرا پرسپولیس حسرت، اه ، اندوه
و باز هم روز از نو روزی از نو

Masoud
06-26-2010, 05:38 PM
واقعا عالی بود علیرضا.
ولی من به نظرم شماره یک رقم میخوره و پرسپولیس این فصل رو خوب بازی میکنه.
ضمن اینکه ما میتونیم بازیکن خارجی خوب هم جذب کنیم.
راستی از یکی شنیدم پیروز قربانی هم نزدیکه پرسپولیسه !!! به نظرتون به درد میخوره ؟ من که باهاش حال نمیکنم.

ali sultan
06-26-2010, 07:11 PM
نميدونم والله
بعید میدونم بیاد پرسپولیس چون با توجه به رابطه خوبی که با مظلومی داره بر میگرده استقلال

در مورد فصل اینده خودم هم روی شماره یک نظر دارم

rahim
06-26-2010, 07:49 PM
پيروز قرباني هم ادامه ي همون ماجراي صادقيه كه پارسال داشتيم يعني تحريك مديران ابي الخصوص فتح الله زاده كه طاقت ديدن بازيكن ابي را تو اردوگاه رقيب نداره .
يعني يك بازي ديگر .
در مورد مطلب دوستمون عليرضا هم من روي گزينه دوم بيشتر تامل دارم تا اولي ولي ممكنه با اندكي تغييرات تا پايان نقل وانتقلات ويك سري اتفاقات گزينه سومي هم ايجاد شه كه نه جاودانه بودن هست ونه حيا كن ورها كن .
يك چيزي تو مايه هاي كسب سهميه وصعود از گروه تو اسيا و تو حذفي موفق شدن همين .

Masoud
06-26-2010, 07:50 PM
ولی پیروز مصاحبه کرده و گفته به طور قطع به استقلال برنمیگرده و تا چند روزه دیگه تیم جدیدش رو معرفی میکنه !
استقلال و سپاهان هم لیگ شروع نشده سر قضیه خسرو به جوون هم افتادن و به نظرم حالا باید منتظر بیانه سپاهان باشیم.
هرچی از این حواشی ایجاد شه به نفع تیم ماست که تو سکوت کامل داره تمرین میکنه و اماده میشه.

rahim
06-26-2010, 08:05 PM
پيروز قرباني خودش كلي حاشيه دنبالش هست اگر قرار بر داشتن مدافع هست النعمه خوبه الان هم كه ازاده وما هم در چپمون مشكل داريم پس بهتره سهميه سوزي نكنيم واحتياجاتمون را براورده كنيم تا دق دليمون را.

Masoud
06-26-2010, 09:19 PM
دفاع وسط هم احتیاج داریم ولی مطمئنن نه به شدت چپ.
به نظرم دایی و کاشانی حالا باید قدرتشون و توانشون رو نشون بدن و دو تا بازیکن خارجی خوب بیارن و پرسپولیس رو نجات بدن.
ضمنا میشه از مجبتی شیری هم یه دفاع چپ ساخت.
چیزی که تو اولین حضورش تو پرسپولیس خیلی خوب بود و تو استقلال اهواز هم بعضی بازیها اونجا میزد ولی مطمئنن یه چپ کلاسیک نیست.

zamara
06-28-2010, 06:35 AM
توي اين فصل كي ميخواد براي پرسپوليس گل بزنه؟
وعده علي دايي را هنوز يادمون نرفته كه مي‌گفت: «منتظر يك پرسپوليس هجومي باشيد.» البته او يك جورايي خوش قول هم بود و بازيكنايي را به پرسپوليس اورد كه همه‌شون گل زدن را خوب بلدن اما در اصل هيچ كدوم‌شان گلزن نيستند!
براي آرايش 1-3-2-4 پرسپوليس، علي دايي امروز به اندازه كافي هم مدافع دارد، هم هافبك تدافعي و هم هافبك تهاجمي براي تغذيه مهاجمان و ايجاد موقعيت. او اما اصلا حواسش نيست كه حتي براي همان يك جاي خالي در خط حمله‌اش هم پرسپوليس بازيكن كم دارد. البته هادي نوروزي قبلا امتحانش را پس داده و غلامرضا رضايي هم هست اما جز اين دو نفر كه هم جوان‌اند و با انگيزه كسي براي جانشيني آنها نيست.
در واقع براي اين پست، پرسپوليس بازيكني را مي‌خواهد كه قبل از هر چيز، چارچوب شناس باشد و غير از آن، سرزن، شوتزن و فرصت‌طلب هم بشود ناميدش و جايگزين‌هاي درستي هم داشته باشد.
درست مثل محسن خليلي كه پرسپوليس حالا فقط يكي مثل او را مي‌خواهد براي اطمينان كردن و عجيب كه دايي به نبودن همين بازيكن اصرار دارد.
او البته خلعتبري و خطيبي را مي‌خواست براي جانشيني خليلي كه پرسپوليس هر دو را از كف داد و حالا همه اميدشان به بازيكن خارجي است.
دو فوروارد برزيلي فيلم بازي‌هايشان به باشگاه فرستاده شده و قرار است دو نفر هم در اردوي آلمان تست شوند اما هنوز اطميناني به جذب آنها نيست. امروز پرسپوليس تنها دو مهاجم در اختيار دارد و سه جام در پيش‌رو.
شكي نيست كه براي موفقيت در ليگ برتر، ليگ قهرمانان و جام حذفي تنها دو فوروارد هرگز نمي‌تواند كافي باشد .
و حالا سوال اينجا است كه براي پرسپوليس دايي، چه كسي قرار است گل بزند؟

lionel messi 10
06-28-2010, 02:37 PM
من نمیدونم علی دایی چه فکری کرد که خلیلیو رد کرد رفت!!!

rahim
06-28-2010, 03:01 PM
قهرماني در ليگ ايران وبه به توپ بستن دروازه ها وتكرا رقهرماني در جام حذفي با پيروزهاي مقتدرانه وزدن پوز رقباي شرق وغرب اسيا وقهرماني تو اسيا بعد از نزديك به نيم قرن.
وشركت در تورنمت جام باشگاههاي جهان ويحتمل گلباران دروازه تيمهاي رئال واينتر وبارسلوناو .........

lionel messi 10
06-28-2010, 10:38 PM
چه رویاهایه زیبایی یعنی میشه؟

Masoud
06-29-2010, 09:46 PM
خوب معلمومه که نمیشه :4:
تیمهای ایرانی دیگه تو اسیا موفق نمیشن با این وضع و سطح باشگاهییمون که خیلی خیلی از اسیا پایینتره و سطح ملیمون هم پایینتر از اسیاییها شده.
هیچی معلوم نیست واسه فصل بعد.اگه دو تا بازی اول رو ببریم خیلی های میان و به به چه چه میکنن که دایی بدون بازیکن هم نتیجه میگیره ولی اگه خدای نکرده یه باخت بدیم همه ایران میشن حاج رضایی.
دایی داره رو لبه پرتگاهی قدم بر میداره که تهش بهشته و زیرش اتیش جهنم......

redboy2atishe
06-29-2010, 10:30 PM
دلمان قرص است که یک چیزی همیشه ما و پرسپولیس را حفظ می کند. یک نیروی نامرئی که نباید دنبالش بگردی، چون آن را در سینه ات جست و جو می کنی...
هر کس از زاویه ای به مسائل پرسپولیس می نگرد. سایت ها و روزنامه ها را که نگاه می کنی تحلیل های گوناگونی را می بینی که گاهی با یکدیگر در تضاد کامل هستند.

یکی سیاه می بیند، یکی سفید و یکی تلاش می کند خاکستری باشد. بعضی عرض دارند بعضی هم غرض! یعنی در اندیشه اصلاح هستند، بعضی هم به امحاء فکر می کنند. فاکتورهایی که بر اساس آن ها تحلیل ها ارائه می شوند یکی، دو تا نیستند.

یکی از مربی می گوید، دیگری از تمرینات، آن یکی از بازیکنانی که رفته اند، نیامده اند، آمده اند یا می آیند! گاهی دو نظر مختلف در مورد یک موضوع با چنان منطقی بیان شده است که نمی توانی به سادگی از کنار هیج یک عبور کنی.

من و تو که این ها را می بینیم سرسام می گیریم. ضربان قلبمان بالا می رود، دلمان هری می ریزد کف دسمان! طوری که گاهی نمی توانیم آن را جمع کنیم. احساس خوبی نیست اما یک جورهایی شیرین است.

دیگران نمی توانند درکش کنند ولی تو که با من همدلی می دانی چه می گویم. این احساس را دوست داریم، با آن بزرگ شده ایم و همراه پرسپولیس قد کشیده ایم. تمام این سال ها را تجربه کرده ایم و حالا می دانیم گاهی چه ساده همه تحلیل ها فرو می ریزد.

دلمان قرص است یک چیزی هست که ما و پرسپولیس را حفظ می کند. یک نیروی نامرئی که نباید دنبالش بگردی چون آن را در سینه ات جست و جو می کنی...

این روزها تحلیل های بسیاری می خوانیم و می شنویم، اما یک چیزی در اکثر آن ها کم است، یک چیزی که خیلی مهم است. خیلی بزرگ است و گاهی چه ساده نادیده گرفته می شود.

نیرویی که بارها و بارها معادلات را برهم زده. سال 80 را به یاد داری؟ تو که جوان تر و تازه نفس تری سال 87 را به یاد بیاور. دقیقه 96 را که جاودانه شد. پرسپولیس آن روز نه با منطق قهرمان شد نه با تحلیل های فنی.

آن پنالتی ها برابر صبا وقتی یک لحظه تصور کردیم کار تمام است، اما آن احساس را باور نمی کردیم، تئوری های فنی داخل دروازه نرفت. در تمام این زمان ها یک سری اتفاقات دیگری روی داد. نیروهایی ماورایی که خیلی خوب نمی توان آن را توصیف کرد.

حالا شاید بدانی آنچه در تحلیل های دیروز و امروز از حکم می افتند، چه بود و چیست. آنچه از بزرگی دیده نمی شود من و تو هستیم. من و تویی که باید باور کنیم و سرنوشت را تغییر بدهیم.

آنچه از حکم می افتد اتحاد و همدلی است که باید در کالبد پرسپولیس باشد، سال 86 در نیمه نهایی جام حذفی نبود. شاید بین من و تو هم نبود، یک سال بعد اما همه این ها بود.

منطق پرسپولیس این است. قدرت پرسپولیس را تنها نمی شود از قراردادهایی که ثبت می شود، در اردوهای بدنسازی و در داخل زمین جست و جو کرد. البته همه این ها باید باشد.

وقتی من و تو باشیم باید بهتر از هر جایی باشد و حالا نه احساس، بلکه منطق می گوید، هست. لحظه پرواز نزدیک است، آسمان را دریاب...

نویسنده: حمید وفایی

lionel messi 10
06-30-2010, 12:02 AM
خوب معلمومه که نمیشه :4:
تیمهای ایرانی دیگه تو اسیا موفق نمیشن با این وضع و سطح باشگاهییمون که خیلی خیلی از اسیا پایینتره و سطح ملیمون هم پایینتر از اسیاییها شده.
هیچی معلوم نیست واسه فصل بعد.اگه دو تا بازی اول رو ببریم خیلی های میان و به به چه چه میکنن که دایی بدون بازیکن هم نتیجه میگیره ولی اگه خدای نکرده یه باخت بدیم همه ایران میشن حاج رضایی.
دایی داره رو لبه پرتگاهی قدم بر میداره که تهش بهشته و زیرش اتیش جهنم......
چرا نشه؟
اگه بخوایم میشه در صورتی که سیاست از فوتبال جدا بشه و فوتباله ما کاملا پاک بشه و تمامه تیمامون حرفه ای و خصوصی بشن و مدیریت ها ثابت بمونند مثل(سپاهان).

Masoud
06-30-2010, 12:16 AM
چرا نشه؟
اگه بخوایم میشه در صورتی که سیاست از فوتبال جدا بشه و فوتباله ما کاملا پاک بشه و تمامه تیمامون حرفه ای و خصوصی بشن و مدیریت ها ثابت بمونند مثل(سپاهان).

اگه خیلی اگه های اینچنینی باشه ما قهرمان جام جهانی هم میتونیم شیم.....
کلا منظور من اینه فوتبالمون خیلی خیلی عقب داره میمونه از اسیا و تا حدوده زیادی مونده !

Masoud
06-30-2010, 08:36 PM
پرسپولیس امروز صبح راهی المان شد تا احتمالا 10 روز خیلی خیلی خوب رو تو این کشور سپری کنه و 2 یا 3 تا بازی دوستانه هم انجام بده.
به نظرم تمرینات پیش فصل تیم خیلی خیلی خوب بوده و تو سالهای اخیر همچین تمریناتی نداشتیم.
هر سال تیم رو یکی اماده میکرد و یه نفر دیگه میمود بالا سر تیم و فکر میکنم بعد از سال دوم دنیزلی اولین سالی هست که تیم رو مربی داره اماده میکنه که این خودش میتونه امیدی به ما بده که پرسپولیس مثل پرسپولیس دنیزلی خوب بازی کنه.
به نظرم خوبیه اردوی پرسپولیس اینه که هیچ خبرنگاری اونجا نیست و حتی باشگاه خبرنگارای خودش رو که مطمئنن هیچ حاشیه ای ندارن رو نتونسته بفرسته.
همین مسئله رو با اردوی کردان استقلال مقایسه کنید !!!!
هنوز هم از ته دل مطمئنم پرسپولیس موفق میشه حتی با بازیکنایی که خیلی ها بهشون امید ندارن.

zamara
07-02-2010, 08:58 AM
خب بالاخره از اسم و رسم بازيكن دو رگه اي كه اينهمه ازش نام ميبردند ، رونمايي شد و ايشون كسي نبود به جر جناب شهريار وفايي شانديز ! كه ظاهرا در اردوي دورتموند به تيم ملحق شده .
البته چون شناخت كافي از ايشون نداريم نميشه در مورد توانايي هاي فني او نظر داد چرا كه فكر نميكنم تا الان كسي از او كوچكترين شناختي داشته باشه و ممكنه در آينده يكي از مهره هاي كارساز و به قولي اسطوره فوتبال ايران بشه و يا شايد هم يكي مثل دي كارمو بشه و اين مسئله رو بايد به زمان سپرد تا همه چيز مشخص بشه .
اما موضوعي كه كمي هضمش براي من مشكله اينه كه چرا باشگاه بازيكنان مطرح و اسم و رسم دار و امتحان پس داده ها رو ول كرده و بدنبال افراد گمنام و بي و نام و نشان رفته !؟
من نميگم جناب شهريار وفايي بازيكن بد يا خوبيه اما آيا بايد براي باشگاه بزرگي مثل پرسپوليس و اون هم در رده بزرگسالان اون بايد از اين نوع بازيكنان استفاده كرد؟ آيا نميشد باشگاه تيم دومي هم ميداشت و براي اون تيم از اين بازيكنان استفاده ميكرد و آنها را بعد از آماده كردن و امتحان پس دادنشون به رده بزرگسالان و تيم اول انتقال ميداد ؟
ساير تيم هاي ايراني مثل سپاهان و استيل و استقلال و حتي تراكتور سازي بازيكن جذب ميكنند و پرسپوليس هم بازيكن جذب ميكنه !!
معمارزاده رو از دست ميديم و ميريم با احمدي قرارداد مي بنديم!
خليلي رو اوت ميكنيم بره بجاش در بدر دنبال يك مهاجم ميگرديم
معدنچي و كاظميان و مهدوي كيا و كريمي و ساير بازيكنان مطرح خودمون رو از دست ميديم و بجاشون ميريم فشنگچي و رضايي و ..... غيره رو جذب ميكنيم و چقدر هم ذوق زده شديم كه مثلا رضايي و فشنگچي رو حذب كرديم !!!
انگار رفتيم و رونالدو و تورس و مسي و ... رو جذب كرديم و حتما توي اين دوره قهرمان سه جام هم خواهيم شد !
من كه اميدي به پرسپوليس اين فصل ندارم و اگه دايي از نظر فني در سطح بين المللي باشه اما اين رو هم مطمئن باشيد كه در مدت يكماه و بيست روز نميتونه بازيكن بسازه و بايد بازيكناني رو جذب كنه كه از توانايي هاي بالايي برخوردار باشه ، اما خب با اين اخلاق و كينه اي كه داره توي ذاتش نيست كه بتونه به اندازه سر سوزن بخاطر پرسپوليس گذشت داشته باشه و اگر هم حقي داره (كه به هيچ عنوان نداره ) از اون بگذره و هدفش سربلندي پرسپوليس باشه و با بازيكنان بزرگ پرسپوليس تعامل داشته باشه ، نه اينكه با پذيرفتن سكان هدايت تيم پرسپوليس ، اينجا رو محلي براي تسويه حساب هاي شخصي خودش بكنه !

redboy2atishe
07-02-2010, 10:45 AM
با یک سری از حرفاتون موافقم اونم اینکه معلوم نیست شاندیز بازیش چه ریختی باشه اما...
اینکه کریمی معدنچی و کاظمیان و ول کردیم...عمو جون یادت رفته سرمربی پرسپولیس الان کیه؟
من اصلا نمی خوام با جمله بالا دایی رو شاخ جلوه بدم
منظورم اینکه الان سرمربی پرسپولیس یه ادم مغرور با اخلاقی افتضاحه که داییه ... در نتیجه 100% باید قید اونارو بزنیم و دنبال یه جماعت برده صفت باشیم که به سرمربی بگن چشم اقای گل جهان.چشم قربان.
اول دوست دارم پرسپولیس با هر کی موفق باشه...حتی دایی...
اما اگه نشه دوست دارم دایی رو پرت کنن بیرون طوری که دیگه بلند نشه...
اینجایی که اومده پرسپولیسه نه تیم ملی....!یعنی اون پراکندگی رو نداره همه پرسپولیسین در نتیجه دایی اگه فک کرده اون که تیم ملی بود هیچ غلطی نکردن این که دیگه پرسپولیسه بیجا کرده از این فکرا کنه ...

Masoud
07-02-2010, 11:41 PM
واقعا من هنوز نمیدونم چرا اینطوری فکر میکنید !!!!
شما میگید دوست دارید پرسپولیس موفق بشه و این یه امر طبیعی هست که از برد پرسپولیس خوشحال میشید ولی قشنگ معلومه از باخت پرسپولیس ناراحت میشید ولی وقتی میبنید دایی هم شکست خورده و اوت میشه خوشحال !!!!
این واسه هم واقعا عجیبه.....علی دایی هم برای پرسپولیس هم تیم ملی خیلی خیلی خیلی بیشتر از امثال قطبی زحمت کشده ولی شما اصل کاریا رو گذاشتید کنار و یقه علی دایی رو گرفتید !
من به پرسپولیس این فصل ایمان دارم....چون به دایی و کاشانی ایمان دارم...

حاتم ایرانی
07-02-2010, 11:59 PM
به دایی ایمان داشتم و کمی دارم
ولی چرا بازیکنایی که تازه داشتن به همدیگه عادت میکردن طرز بازی همدیگه رو شناخته بودن
این خیلی مهمه چون بازیکنا اول از همه باید با هم جور باشن و طریقه بازی همدیگه رو بلد باشن
توی بازی دایی که نیست فقط بازیکنا هستن
یعنی الان تو این مدت کم همه این بازیکنای جدید حتی اگه خوب باشن میتونن با هم زود بسازن ؟؟؟!!!
ایشالا این دفعه دایی موفق باشه نه که چون طرفدارشم بلکه چون پرسپولیسیم

rahim
07-03-2010, 12:27 AM
اين علي دايي هم خدايي،موجود با كرامتيست! نه! انصافا كسي كه وجودش مايه ي شادماني است ! جز اين است؟
حرف زدن علي دايي هم خب مثل خيلي چيزهاي ديگرش ،حسابي سوژه است!
آدمي ،بعد از اداي هر ؛ببخشيد ...؛ يا ؛عذر مي خوام...؛ از طرف دايي،منتظر مي ماند كه علي آقا، فحش را بكشد به هيكل طرف مقابل يا دست كم ۸،۷ تا كلمه ي وقيحانه را دستمالي كند اما...
چه موجود با كرامتيست اين علي دايي! حتي مي شود خيلي چيزها را گردنش انداخت!كه البته گم شدن كاپ قهرماني و................ !

حاتم ایرانی
07-03-2010, 12:30 AM
رحیم تو فکرشو بکن یه اس تق لالی بیاد این نوشته هارو بخونه
برو ببین چطوری از سرمربیشون دفاع میکنن
میدونیم که دایی سخت در اشتباهه
ولی تا وقتی که سرمربی پرسپولیس هست مجبوریم ازش حمایت کنیم

Masoud
07-03-2010, 12:36 AM
من نمیدونم این رحیم با چه فکری این حرفها رو میزنه اخه.
مرد مومن کم براتون تو زمان بازیش افتخار اورد ؟
چند ماه مربی تیمومون بود و هم استقلال رو بعد از سه سال بردیم و هم جام اورد براتون.
بازم اینطوری میزنید تو سرش ؟
حاتم راجب یارگیری هم تیم ما کم بضاعت ترین تیم توی مدعی ها هستش و وقتی یه بازیکن 700 800 ملیون میخواد و یه بازیکن ناز میکنه و یه بازیکن رو علی دایی تو قهوه خونه میبینه دیگه چی کار کنه دایی بدبخت ؟
من ولی میگم این تیم از همیشه تیم تره.

rahim
07-03-2010, 12:39 AM
قربون اين مطلب يك طنز تلخه .لپ مطلب اخرش بود توجه كنيد مي گيريد .

Masoud
07-04-2010, 11:45 AM
اینطور که بوش میاد هاشمیان رو المانیها نیمخوان و میاد پرسپولیس احتمالا.
با این خرید چی موافقید ؟
من به نظرم تو این شرایط وزنه هست....

rahim
07-04-2010, 01:51 PM
هاشميان ديگه اون هاشميان قبلي نيست ولي در اين شراطي واقعا نياز بش داريم به قولي لنگ كفش تو بيابان نعمتعه.......
خب باتجربه هست فوروارد نوكه تو سيستم دايي جا ميگيره .جايي كه بش نياز شديدي داريم .
ميمونه يك نكته
امادگي بدني

Masoud
07-04-2010, 02:43 PM
به نظرم هاشمیان با اینکه زیاد تحرک نداره ولی به خاطر تجربه ای که داره جلوی دفاعهای به نسبت ضعیف ایرانی میتونه خوب کار کنه.
از نظر بدنی قبول دارم که عقبه ولی با توجه به تجربه ای که تو المان داشته میتونه به نظرم خودش رو برسونه.
فعلا باید ببینیم این وفایی که تو المان به تیم اضافه شده و تمرین میکنه چطور بازیکنیه.

rahim
07-04-2010, 03:50 PM
وفايي كه فكر نكنم مالي باشه ياد برادر كاويانپور افتادم كه چند سال قبل ميگفتند تو ليگ امريكا بازي ميكرده پروين اوردش چيزي نبود . اينهم عكسش ديدم شبهه گتوزو هست .

حاتم ایرانی
07-04-2010, 05:22 PM
هاشمیان خوبه اگه بیاد میتونه تجربش به کمک تیم بیاد
ولی اگه دایی با اون مشکلی نداشته باشه
وفایی هم که یهو ظاهر شد معلوم نیست قضیش چیه
متوجه شدین پرسپولیس شده جایی برای بازکنایی که از خارج برمیگردن؟؟؟
دایی-باقری-کریمی-و احتمالا هاشمیان

rahim
07-04-2010, 05:34 PM
خب ديگه بازيكني كه از خارج مياد ديگه تقريبا از نظر مالي تامين شده مياد تا دوباره سر زبونها بيفته چه جايي بهتر ازاستقلال وپرسپوليس .

Masoud
07-04-2010, 06:11 PM
دقیقا همینه.
علی کریمی هم تو قطر داشت نابود میشد ولی برگشت و تونست خودش رو ثابت کنه دوباره.
هاشمیان یه وزنه هست و یه خورده فشار رو از نقل و انتقالات پرسپولیس کم میکنه ولی یه دفاع خارجی هم داره با تیم تمرین میکنه که دوست دارم خوب باشه و باهاش قرارداد ببندن چون بدجوری دفاع وسط میخوایم.

بیژن
07-04-2010, 06:17 PM
من که چشمم اب نمیخوره پرسپولیس تو فصل اینده چیزی بشه دایی مربیه لجبازیه خدا به خیر کنه با هاشمیان هم مثل مهدوی کیا و کریمی و ... درگیر میشه
خدا به خیر کنه....

Masoud
07-04-2010, 06:24 PM
به نظر من بیژن جان دایی اصلا لجباز نیست.
اگه اینطور بود سر قضیه شیث چرا دایی هم تو زمان تیم ملی دعوتش میکیرد و هم تو پرسپولیس بازوبند میداد بهش و فیکس بود.
به نظرت ادم لجباز میاد و همچین کاری میکنه با کسی که همه یادشونه تو اون بازی چی کارا که نکرد و چیا که نگفت ؟

دایی به نظرم با کمک کاشانی پرسپولیس رو واقعا تیم میسازن و نه اینکه یه بازیکن بیاد تمام فصل پیش خودش رو تیم رو منتظر نگه داره و صبح بگه میام و شب نیاد اخرم بره تیم دشمن !

پرسپولیس این فصل رو مربیه و مدیریت و تاکتیکه به نظرم رو بازیکن نیست....هرچی بشه از اینهاست.

Hojat
07-04-2010, 06:38 PM
من که تا اینجا یارگیری رو دیده بودم فکر نمیتونم نظر قطعی در مورد این فصل داد باید صبر کرد تا مرداد و شروع بازی ها دید چی میشه دایی امسالو چندمرده حلاجه.حالا خودا نکنه این بازیکتهایی که گرفتیم مثل فصل پیش تو زرد از آب در بیاد نمونش بائو_آرفی_اکبری و کسانیکه در شان پرسپولیس نیستن.
دوستانی که امید به قهرمانی دارن باید بگم که امسال هم سره کاریم و دومی و سومی هم برامون زیادی

Masoud
07-04-2010, 10:43 PM
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/1278267071.jpg

مصاحبه اختصاصی ارتش سرخ با سپهر حیدری در المان

مدافع ارزشمند پرسپولیس که گل دقیقه 96 او شاید تا دهه ها در اذهان باقی بماند بعد از پیروزی 7 بر 1 در مقابل تیم المانی چند دقیقه ای وقت خودش را به خبرنگار ما داد و پاسخگوی سوالات ارتش سرخ بود.

بازی با نتیجه 7 بر 1 به پایان رسید.بازی در کل چطور بود ؟
در کل بازی خوبی بود و ما با توجه با اینکه زیر فشار بندسازی بودیم بازی خوبی رو انجام دادیم و کارهای تاکتیکی که مد نظر مربیان بود را مرور کردیم.

از اردوی المان راضی هستید ؟ امکانات کمپی که بازیکنان پرسپولیس در ان حضور دارند چطوره ؟
خوبه و همه امکانات در حد خیلی خوبی برای یک اردوی مناسب فراهم است.

با توجه به حضور در سه جام و نداشتن چند مدافع در مرکز دفاع فکر نمیکنید این پست پاشنه ی اشیل پرسپولیس در این فصل باشد ؟
نه این طور فکر نمیکنم.پرسپولیس علاوه بر من و شیث رضایی ، نورمحمدی رو هم در خط دفاع داره.ضمنا مدافع برزیلی هم که با ما در المان تمرین میکنه مدافع بدی به نظر نمیرسه.

خیلی ها معتقدند پرسپولیس در نقل و انتقالات موفق نبوده شما تیم امسال را در مقایسه با سالهای پیش که حضور داشتید چطور میبینید ؟
مطمئن باشید تیم امسال صد در صد از تیمهای سالهای پیش یک سر و گردن بالاتر هست و بر اساس نیازهامون از تمامی تیمهای لیگ برتری بهتر یارگیری کردیم.

صحبت خاصی با هواداران دارید ؟
از قول من بهشون بگید مطمئن باشند پرسپولیس در این فصل از سالهای گذشته بهتر کار خواهد کرد.

lionel messi 10
07-05-2010, 02:11 AM
این تیمه چه تیمی بوده که 7-1 باخته تیم محلات آلمان بوده؟

حاتم ایرانی
07-05-2010, 02:15 AM
تیم یکی از روستای آلمان بوده ظاهرا

Masoud
07-05-2010, 02:30 AM
بازی تدارکاتی بوده دیگه.
انتظار نداشتیم که با بارین بازی کنیم.
من که به نظرم خوب بوده این بازی و میتونه مفید باشه.
تیم تو دوران بدنسازیه و نباید انتظار داشته باشیم بازی سخت براش تدارک ببینن.

راستی یه ویدئو تو صفحه اصلی برای قهرمانی گذاشتیم اونایی که میتونن ببینن.
واسه فصل بعد هر هفته ویدئو داریم ایشالله.

حاتم ایرانی
07-05-2010, 02:34 AM
عجب
خسته نباشی
حداقل با تیمی بازی میکردن که یکم قوی باشه یکم ها

Masoud
07-05-2010, 11:28 AM
ولی به نظرم درست بازی تداکاتی هم همینه که تو دوران بدنسازی با تیمهای ضعیف بازی شه تا فقط تیم هماهنگ بشه و احتیاجی به فشار اوردن باشه.
همون طور که دیدید تو اردبیل هم با تیم دانشگاه ازاد این شهر بازی کردیم و و حالا این تیم و پنجشنبه با تیمی قویتر و با اسم و رسمتر.
کلا درست بازی تدارکاتی هم همینه ...... تو اروپا هم اگه دقت کنید تیمهای بزرگ به این ترتیب بازی میکنن.

rahim
07-05-2010, 01:29 PM
ولله ما همتا الان كه بين سن رسيدم نديدن تيمها تو فصل تمرين واماده سازي يهو برن بازي سنگيني كنند معمولا يك بازي راحت واسون با يك تيم خيلي سطح پايين ميزارن تا ساقها زياد تو فصل بدن سازي سنگين نشه بازيكنان خسته نشن از تمرين زياد ويك روحيه هم بگيرند در ضمن در اين بازيهاي اسونه كه ميشه كارهاو برنامه هاي تاكتيكي تيم را اجرا كرد .
الان تيمهاي بزرگ اروپايي هم براي فصل اماده سازيشون ميان با تيمهاي اماراتي وتايلندي وغيره بازي مي كنند .
در كل حركت وشورع از مراحل يك تمرين در روز شروع ميشه تا دو مرحله در روز و تمرينات فشرده وبازي با تيمهاي اسون تا مشكل .

Hojat
07-05-2010, 03:59 PM
آره اینم هست ولی دیگه نه با تیمی که محلی باشه و 7 تا گلم بهش بزنی خوشحال باشی اگه اینطوری بود اینا با همون تیمای خودمون بازی میکردن بهتر بود.

از قدیم هم گفتن:

روهرو آن نيست که گهي تند و گهي خسته رود
روهرو آن است که آهسته و پيوسته رود

Hojat
07-05-2010, 04:04 PM
انگار میگن محسن با تبریزی ها به ترکیه نرفته و گفتن شاید تمدید کنه:

دست رد شماره 9 به سینه تراکتور ؛ احتمال تمدید قرارداد خلیلی قوت گرفت:

کاروان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز امروز بدون محسن خلیلی عازم اردوی برون مرزی شد و به این ترتیب حضور مهاجم محبوب پرسپولیس در تراکتورسازی را باید منتفی دانست.
محسن خلیلی به احتمال فراوان در تیم پرسپولیس باقی خواهد ماند. این بازیکن روز چهارشنبه جلسه‌ای با حبیب کاشانی برگزار خواهد کرد و با توجه به اینکه "شهریار وفایی" بازیکن ایرانی- فرانسوی هنوز نتوانسته نظر مساعد دایی را جذب کند بعید نیست که کاشانی شرایط را برای حضور مجدد این بازیکن در پرسپولیس فراهم کند.

منبع:http://www.footballiran.ir/Nsite/FullStory/?Id=34025

rahim
07-05-2010, 04:13 PM
آره اینم هست ولی دیگه نه با تیمی که محلی باشه و 7 تا گلم بهش بزنی خوشحال باشی اگه اینطوری بود اینا با همون تیمای خودمون بازی میکردن بهتر بود.

از قدیم هم گفتن:

روهرو آن نيست که گهي تند و گهي خسته رود
روهرو آن است که آهسته و پيوسته رود

اولا كه اردو المان مناسبه چون بدور ازهياهوي خبرنگاران وفضولان به كارخودشون مي پردازند به قولي هم فاله هم تماشا .
اما چرا با يك تيم محليبازي ميكنند خب انتظار داري توالمان تيم افتابه ولگن سازي قزوين بيارن همونجا كه هستند با يك تيم از همون جا بازي ميكنند .تازه همون تيم محلاتشون دو حسن داره اول كه اونها درك مي كنند اين يك بازي تداركاتيه وساقها را نشون نميگيرند ودوم اينكه اونها تاكتيكي تر از تيم ها محلات خودمون هستند كه هر كي براي خودشه .
اما چرا اينقدر خوشحالند والله من هم نمي دونم شايد مي خوان روحيه بدن در كل ما عادت داريم از كاه كوه بسازيم واز كوه كاه .
براي همينه كه ميگن هنر نزد ايرانيان هست وبس:4:

انگار میگن محسن با تبریزی ها به ترکیه نرفته و گفتن شاید تمدید کنه:

دست رد شماره 9 به سینه تراکتور ؛ احتمال تمدید قرارداد خلیلی قوت گرفت:

کاروان تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز امروز بدون محسن خلیلی عازم اردوی برون مرزی شد و به این ترتیب حضور مهاجم محبوب پرسپولیس در تراکتورسازی را باید منتفی دانست.
محسن خلیلی به احتمال فراوان در تیم پرسپولیس باقی خواهد ماند. این بازیکن روز چهارشنبه جلسه‌ای با حبیب کاشانی برگزار خواهد کرد و با توجه به اینکه "شهریار وفایی" بازیکن ایرانی- فرانسوی هنوز نتوانسته نظر مساعد دایی را جذب کند بعید نیست که کاشانی شرایط را برای حضور مجدد این بازیکن در پرسپولیس فراهم کند.

داشتن همزمان هاشميان وخليلي معايبش بيشتره تا حسنش خوبيش اينه كه دوتا نوك مناسب داري .
ونكته منفيش اينه كه هردو ادعاي فيكس بودن دارند وسنشون اونطوري نيست كه بخوان تحمل كنند ومنتظر فرصت باشند .

Hojat
07-05-2010, 04:34 PM
داشتن همزمان هاشميان وخليلي معايبش بيشتره تا حسنش خوبيش اينه كه دوتا نوك مناسب داري .
ونكته منفيش اينه كه هردو ادعاي فيكس بودن دارند وسنشون اونطوري نيست كه بخوان تحمل كنند ومنتظر فرصت باشند

کی گفته خوبه دایی فکر کنم این فصل هم روی یک مهاجم ترکیبو ببنده.ما که اطلاع نداریم هاشمیان که میخاد بیاد

rahim
07-06-2010, 12:06 AM
من از بابت اينكه هر دو با هم باشند ميگم وگرنه دايي 100 همون يك مهاجم نوك داره دقيقا مثل تيم ملي دوتا كنار خوب مي خواد يكيشون رضايي فشنگچي وزارعي هم مي تونن اين سمت باشند .

lionel messi 10
07-06-2010, 01:17 AM
منم با نظرت موافقم.

pesarjonoob
07-07-2010, 12:34 AM
این تیما که پرسپولیس 7تا و5تا زده بهشون .تیم دسته 3 دسته چندالمان هستند

tataloo
07-07-2010, 08:20 PM
پژمان واقعا خیلی تو زمین زحمت میکشه و برای هر تیمی که بازی میکنه خیلی دوندگی داره.من خودم میدونم خیلی خودش دوست داره برگرده کاشکی بیاد.

Hojat
07-08-2010, 12:29 PM
یکیشون که میگن محلی بوده و اون یکی هم منتخب دورتموند

Masoud
07-08-2010, 03:09 PM
اصلا نباید به این بازیها و حریفها نگاه کنید.
تیم داره اماده میشه و فقط مهمه که بعد از دوران بدنسازی بازی کنه تا روی دور بیوفته.
ایشالله اولین بازیمون جلوی تراکتور رو بتونیم خوب شروع کنیم . با برد بریم جلو

Karim
07-08-2010, 05:00 PM
من از بابت اينكه هر دو با هم باشند ميگم وگرنه دايي 100 همون يك مهاجم نوك داره دقيقا مثل تيم ملي دوتا كنار خوب مي خواد يكيشون رضايي فشنگچي وزارعي هم مي تونن اين سمت باشند .
زارعی رو مگه دک نکردن؟!

Hojat
07-08-2010, 08:45 PM
زارعی رو مگه دک نکردن؟!

آره اونو که دادن مس.میتونستیم از سرعتش استفاده کنیم ولی حیف که رفت

zamara
07-08-2010, 10:51 PM
براي دوس‌سانتوز كه مدام مصاحبه مي‌كند

اول اضافه وزنت را كم كن بعد اظهار نظر كن!

در حيرت و تعجب هستيم كه دوس‌سانتوز، مهاجم برزيلي استقلال با اينكه خودش هم اعتراف كرده فوتبال ايران را نمي‌شناسد براي رقيب سنتي آبي‌ها يعني پرسپوليس محبوب ترين تيم ايران ،كري مي‌خواند!!
دوس‌سانتوز كه هنوز جوهر امضاي قراردادش با استقلال خشك نشده چند روز پيش در مصاحبه‌اي گفته مي‌خواهد در دربي براي استقلال گل بزند!
او حرف‌هايي هم در وصف پرسپوليس زده و جالب اينكه در همين مصاحبه يعني چند سطر بالاتر گفته: «با فوتبال ايران توسط فيرات و لورانت آشنا شده‌ام.»
كسي كه فوتبال ايران را نمي‌شناسد حتما تيم‌هايش را نمي‌شناسد. نمي‌دانيم شايد دوس‌سانتوز تصور مي‌كند دربي ايران هم مثل دربي كره و تركيه است كه هر بازيكن از راه رسيده‌اي بتواند در آن بازي كند و حتي گل هم بزند.
دوس‌سانتوز اگر تاريخ دربي‌هاي ايران را ورق بزند متوجه مي‌شود در ميان همه خارجي‌هايي كه در استقلال و پرسپوليس بازي كردند فقط عيسي ترائوره توانست خود را به عنوان يكي از گلزنان دربي معرفي كند.
اصولا خارجي‌ها در دربي‌ها به بازيكن بي‌تاثير و معمولي بدل مي‌شوند كه در نهايت مربي خود را مجبور مي‌كنند تعويض‌شان كنند كاري كه فصل قبل مرفاوي با جانواريو كرد.
دوس‌سانتوز اگر مي‌خواهد عكس خودرا هميشه در روزنامه‌ها ببيند بهتر است راه ديگري را انتخاب كند.
او هنوز يك هفته نيست كه وارد ايران شده اما مدام مصاحبه مي‌كند.
حالا اينكه اساسا چگونه با اين بازيكن ارتباط برقرار مي‌شود – يا نمي‌شود- و يا مدير برنامه‌هايش به جايش حرف مي‌زند براي ما هم سوال است.
به دوس‌سانتوز توصيه مي‌كنيم اگر مي‌خواهد مثل جانواريو در فوتبال ايران نامي براي خودش دست و پا كند اول اضافه وزنش را كم كند تا به شرايط بازي برسد و بعد به تركيب اصلي استقلال برسد و دست‌آخر اگر ديد مي‌تواند در دربي بازي كند براي بهترين تيم ايران يعني پرسپوليس محبوب ، كري بخواند.
متاسفانه بازيكنان خارجي كه عموما توسط رابطان غير رسمي به باشگاه‌هاي بزرگ ما مي‌آيند جايگاه خود را نمي‌دانند. خيلي‌هايشان فكر مي‌كنند از دماغ فيل افتاده‌اند و تافته جدا بافته هستند اما وقتي وارد فوتبال ايران مي‌شوند تازه متوجه مي‌شوند كه اينجا آنجايي نيست كه تصور مي‌كردند.
دوس‌سانتوز هم از سابقه خوشي برخوردار نيست. رينالدو با سابقه ملي به استقلال آمد كه آخرش همان شد كه ديديد و حالا دوس‌سانتوز كه اصلا سابقه ملي هم ندارد و فصل چندان موفقي را در كره‌جنوبي نگذراند ضمن اينكه بايد اين نكته راهم در ذهن داشت كه استقلال به شرط سلامت با او قرارداد بست. اين يعني او از لحاظ فني هم آنچنان بازيكن شاخصي نيست.

rahim
07-08-2010, 11:32 PM
زارعی رو مگه دک نکردن؟!

آره اونو که دادن مس.میتونستیم از سرعتش استفاده کنیم ولی حیف که رفت

نه اون كه يك زارعي ديگه هست دفاع راست بود .فكر كنم اشتباه گرفتيد .من منظورم مجتبي زارع هست كه هنوز هستش . نه كريم جان دكش كردن بعد كسي كه نتونستند بگيرن به دست وپاش افتادند .

bya_to
07-09-2010, 12:35 AM
سومین دیدار تدارکاتی اردوی آلمان/ پرسپولیس 11 - ودینگ هوفن 1
پنحشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۹

تیم فوتبال پرسپولیس با نتیجه 11 بر 1 بر حریف خود غلبه کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این تیم در سومین بازی تدارکاتی خود در خلال اردوی شهر دروتموند با حساب 11 بر یک بر حریف آماتور خود غلبه کرد.
گل های این دیدار را هروه بازیکن بورکینافاسویی دو گل در دقایق 7 و 31، اشپیتم آرفی دقیقه 20، حسین بادامکی دقیقه 42، غلامرضا رضایی سه گل در دقایق 53، 65 و 85، مجتبی زارع در دقیقه 55 از روی نقطه پنالتی، امیرحسین فشنگچی در دقیقه 58 و محمد نوری دقیقه 67 به ثمر رساندند. تک گل حریف را شماره 4 این تیم در دقیقه 63 به ثمر رساند.
:red boy2::rose:

rahim
07-09-2010, 12:44 AM
اين ارفي به گمونم بمونه .جريان اين بازيكنان خارجي تو تمرينات چيه اينها هم بازيكن تستي هستند فكر نكنم كيفيت بالايي داشته باشند وگرنه اينجوري نمي امدند .

حاتم ایرانی
07-09-2010, 01:25 AM
آخه بابا یکم تیمارو سختر کنید
یعنی چی آخه 11تا ؟؟؟یعنی تیمه بلد نبوده بازی کنه
ولی همین یه گلی که خوردیم نشان از ضعف دروازه بانی رو میده باز

lionel messi 10
07-09-2010, 02:53 AM
نه اون كه يك زارعي ديگه هست دفاع راست بود .فكر كنم اشتباه گرفتيد .من منظورم مجتبي زارع هست كه هنوز هستش . نه كريم جان دكش كردن بعد كسي كه نتونستند بگيرن به دست وپاش افتادند .
یعنی در واقع علی دایی به..........افتاد و زارعی برگشت.

lionel messi 10
07-09-2010, 02:56 AM
و اینکه پرسپولیس داره با تیم های آماتور بازی میکنه اصلا خوشحال نیستم این امر باعث ضعیف شدن پرسپولیس میشه و باز نقطه ضعفهای تیم در لیگ معلوم میشه مثل هر سال امسال هم روش.

Masoud
07-09-2010, 09:24 PM
1- فرزاد جان ادبیات درست به کار ببر !

2- واقعا نمیدونم چی بگم با این فکرت که میگی زارعی رو دایی برگردوند....اولا یه مسئله ای رو بهت بگم تا بدونی بازیکنی که میره تو لیست فروش مربی میگه من به این بازیکن احتیاجی ندارم ( مثل ارفی یا کلاه کج یا زارعی ) بعد تیمهای دیگه میان پول رضایت نامه میدن و این بازیکن رو میخرن ولی اگه بازیکن فروش هم نره این بازیکن میمونه و بازیش رو هم میکنه مثل کلاه کج که تمرین میکرد و مثل هنوز ارفی که تمرین میکنه و کسی نخواستتش پس دایی هنوز هم این بازیکنها رو انتخاب نکرده !

3-اما راجب زارعی !!!!!!! میشه شما بگی از کجا و از چه کانال و چه کسی میدونی که زارعی رو دایی برگردوند ؟؟؟؟ لازمه بهت بگم بعد از مصاحبه زارعی که خیلی خالصانه گفت عاشق پرسپولیسه و هیچ تیمی نمیخوادتش من خودم از نزدیک دیدم چه کسایی به حاج حبیب زنگ میزدن و ازش خواهش میکردن تا با دایی صحبت کنه....حاج حبیب هم چون دید زارعی بازیکن خوبیه به دایی گفت و دایی هم حرف حاجی رو زمین ننداخت و برگردوند......پس لطفا راجب هر چیزی این طوری و با این ادبیات انتقاد نکن و نگو

rahim
07-09-2010, 09:42 PM
پس قبول داري بازيكن بر حسب نياز انتخاب نشده بلكه سفارش بوده .
تيم بايد بر حسب نياز بسته بشه نه تو بميري من بميرم و............
البته در خوب بودن زارعي شكي نيست سرعتش مورد نيازه همچنين ارفي اما اگه تيم نياز نداره پس اين رفتنها وامدنها چيه ؟
احساسم اينه كه دايي خيلي از بازيكنان رو نمي خواد ولي به ناچار مجبور به پذيرششون شده .
اين اتفاق زياد جالبي نيست اون هم براي يك تيم پر هوادار وبزرگ .

Masoud
07-09-2010, 09:54 PM
خوب برادر منم دقیقا همین حرف رو زدم دیگه تو پست پیش....
خیلی از بازیکنها رو نمیشه گفت ولی بازیکنی که میره تو لیست فروش یعنی تو برنامه مربی نیست ولی خوب وقتی کسی نمیخوادش و قرارداد داره نمیشه انداختش بیرون که باید با تیم باشه دیگه !

به نظرم بازم با این شرایط هنوز میگم تیم خوبی داریم...همین

zamara
07-09-2010, 09:57 PM
رحيم جان نگران نباش ، انشاالله به نيم فصل نرسيده ، در رده بين دوازده تا پانزده جدول بصورت قرص و محكم پايدار خواهيم بود .
دايي فقط بازيكناني رو نگه ميداره كه هميشه جلوش تعظيم كنند و اگه كسي كوچكترين عكس العملي در مقابل زورگويي هاش نشون بده ، از طرف دايي يك خط قرمز دورش ميكشه تا بموقش اونو از تيم بندازه بيرون ، و اگه اين عرض اندام ورزشي در ساليان گذشته باشه ، مثل امسال كه همه ستاره هاي پرسپوليس رو دفع كرد ، بازم هم اينكار رو ميكنه .
من نميدونم ما چه گناهي كرديم كه اين غده سرطاني اومد و سرمربي پرسپوليس شد !
براي كاشاني هم متاسفم كه همه ستاره هاي باشگاه رو رها كرد و به اين يك نفر آدم عقده اي كينه اي چسبيد !
يعني ارزش اون ده نفر از نظر كاشاني كمتر از اين يكنفر بود !!
اين نيز بگذرد و همانطور كه دايي اونجور مفتضحانه از تيم ملي كنار گذاشته شد ، به اميد خدا بدتر از اون از پرسپوليس كنار گذاشته ميشه .
اون روز زياد دور نيست .

Masoud
07-09-2010, 10:05 PM
دقیقا مشخصه که دوست دارید پرسپولیس زمین بخوره تا زمین خوردن دایی رو ببینید.
مدیر هم خوبه که از مربیش حمایت کنه و من واقعا موندم اقا اسماعیل چی میگه

zamara
07-09-2010, 10:34 PM
من دوست ندارم پرسپوليس زمين بخوره اما وقتي دايي با خودخواهي و قد بازي هاش باعث شده كه همه ستاره هاي پرسپوليس از اين تيم دور بشن و از همه بدتر ، باعث شده پرسپوليس امسال به سه قسمت تقسم بشه ، چرا نبايد انتظار داشته باشيم كه دايي به هر نحو ممكنه تا دير نشده و پرسپوليس مثل جيگر زليخا تيكه تيكه نشده ، از اين تيم بره ؟
نميدونم ميدوني يا نه ؟ اما پرسپوليس بد جور داره از نظر هوادار سر شكن ميشه و متاسفانه با بلايي كه امسال دايي سر پرسپوليس در اورد هواداراي ميليوني پرسپوليس همينجور داره ازشون كم ميشه .
كزيمي رفت ، مهدوي كيا كه قرار بود به پرسپوليس بياد نيومد ، كاظميان رفت سپاهان ، معدنچي رفت استيل آذين ، اولادي امروز رفت مس كرمان ،خليلي رو اوت كرد رفت پي كارش ، بازيكنان قديمي و اسطوره باشگاه يكي يكي رفتند استيل آذين ، خيلي از بازيكناي خوب و تاثير گذار ليگ ايران كه قصد حضور در پرسپوليس رو داشتند به خاطر اخلاق و رفتار دايي قيد پرسپوليس رو زدند و به تيم هاي ديگه رفتند ! آخه ديگه چي براي ما مونده ؟ ما چرا بايد هزينه تسويه حساب هاي شخصي دايي رو بايد بديم ؟
اين نهايت ظلم به تاريخ پرسپويسه بخدا ، نميدونم چرا شماها سرتون رو توي برف كرديد و نميخواهيد حقيقت رو ببينيد ؟ پرسپوليس داره نابود ميشه بخدا ، هواداراش روز بروز دارند كمتر ميشن ، تيمي كه بيش از نيمي از جمعيت ايران هوادارش بوده الان به زور به يك سوم جمعيت ايران هم نميرسه ، يك عده از بي ثباتي مديريت و مربي و عدم نتيجه گيري مناسب به تيم هاي شهر خودش رو اوردند ، يك عده بخاطر طرفداري از بازيكن محبوب خودشون دل از پرسپوليس كندند ، يك عده بخاطر رفتارها و اخلاق افتضاح دايي از اين تيم بيزار شدند و خلاصه اينروزها به هر دليلي داره از جمعيت هوادار پرسپوليس كم ميشه ، ايا من و شما و ديگران حق نداريم نگران باشيم ، ايا نبايد اين زنگ خطر رو بشنويم ؟
آقا مسعود عزيز ايا اين چيزا كه گفتم به نظرت دروغه ؟ واقعيت نداره ؟
من به چه دليلي بايد از كسي كه ذره اي دلش براي پرسپوليس نميسوزه و فقط به فكر منافع شخصي خودشه حمايت كنم ؟ مگه مغز خر خوردم كه بيام از كسي حمايت كنم كه اگه فردا از باشگاه بيرونش كنند ميره و پشت سر پرسپوليس و مدير و بازيكن و مربيش هر چي از دهنش در مياد ميگه ؟ و اگه يك ريال از پولش مونده باشه ، شده قضيه رو به فيفا بكشونه ، ميكشونه و اون يك ريالش رو هم ميگيره !!
اي بابا اينقدر دلم پره كه نميدونم از كجاش بگم مسعود جان ، اونوقت مياي اينجا بخاطر دايي خودت رو ميكشي !

Masoud
07-09-2010, 11:57 PM
واقعا من نمیدونم چی میگید !
پرسپولیس نسبت به ضعفهاش یارگیری کرده و با توجه به تبعیضی که سازمان بین استقلال و پرسپولیس قائل شد پرسپولیس بهتر از این نمیتونست یارگیری کنه.
همین چند تا بازیکنی هم که اومدن رو باید ممنون کاشانی و دایی باشیم.
علی دایی هم این رو بدونی خیلی پرسپولیس تر از خیلی از ماهاست و انسانیت و خیلی کارهای خوبیش هم جاهای دیگه نشون داده و من هم در حدی نیستم که بخوام از دایی تعریف و تمجید کنم چون احتیاجی نداره و همه میدونن چی کارست.
در کل شما از کجا میگید طرفدارهای پرسپولیس 1/3 شدن خدا میدونه ولی من میگم پرسپولیسی پرسپولیسیه و حتی اگه امیر قلعه نویی مربیش باشه و فتح الله زاده مدیرش بازهم پرسپولیسیه !

حاتم ایرانی
07-10-2010, 12:20 AM
این که دایی داره خیلی اشتباه کنه قابل انکار نیست
همین که محبوترین و بهترین بازیکنای پرسپولیس از تیم به از دست دایی جدا شدن قابل انکار نیست
ولی عمو حداقل یک بار هم که شده بزار دعا کنیم دایی با همین تیم دستو پاچلوفتی نتیجه لازمو بگیره یه بار دیگه هوادارا برگزدن
نه میخوام از دایی حمایت میکنم نه میخوام علیهش حرف بزنم
دایی فعلا سرمربی پرسپولیسه و باید هر جور شده ازش دفاع کنیم
فعلا دایی به طرفداری هوادارا نیاز داره تا بازی هاشم بهتر انجام بده
ولی واقعا دایی خیلی داره اشتباه میکنه و امور شخصیشو وارد پرسپولیس کرد

pesarjonoob
07-10-2010, 01:07 AM
پس قبول داري بازيكن بر حسب نياز انتخاب نشده بلكه سفارش بوده .
تيم بايد بر حسب نياز بسته بشه نه تو بميري من بميرم و............
البته در خوب بودن زارعي شكي نيست سرعتش مورد نيازه همچنين ارفي اما اگه تيم نياز نداره پس اين رفتنها وامدنها چيه ؟
احساسم اينه كه دايي خيلي از بازيكنان رو نمي خواد ولي به ناچار مجبور به پذيرششون شده .
اين اتفاق زياد جالبي نيست اون هم براي يك تيم پر هوادار وبزرگ .
منم کاملا با حرف رحیم موافقم.
مسعود جان پس چرا معدنجی نیمد.یا کاظمیان یا .....چرا علی کریمی اینقدر خوب بازی میکرد تو پرسپولیس رفت؟
و چرا های دیگه.....

حاتم ایرانی
07-10-2010, 01:13 AM
ولی باز باید دعا کنیم که با همین قضایا هم به نتیجه برسیم
هرچه باشه ما دوست داریم که پرسپولیس ببره
چه دایی سرمربیش باشه چه هرکس دیگه
پس نباید بگیم که بزار دایی زمین بخوره چون این ما هستیم که ضرر میبینم نه اونا
اونا به ما فکر نمیکنن

Masoud
07-10-2010, 01:54 AM
دقیقا حرف حاتم عین حرف من هست که هرچی هست و نیست باید از دایی حمایت شه حتی اگه از قبل ازش ناراحتید.

بعدم وقتی بازیکن 600-700 ملیون میخواد و نمیتونیم بدیم دیگه خصومت شخصیش با دایی چیه قضیه اش ؟ یا علی کریمی وقتی پارسال پرسپولیس رو ول میکنه میره استیل اذین اون وسط علی دایی چی کاره بوده ؟

همه چیز رو با هم قاطی میکنید و این به نظرم خوب نیست.

rahim
07-10-2010, 01:19 PM
منم موافقم كه بايد از پرسپوليس حمايت كرد به هرحال اين حمايت ما از تيمه نه شخص خاص .
به هرحال ما كاري نداريم كه اين تيم سكو پرتاپ خيلي هاشده ويا خيلي ها وقتي عاشق اين تيم هستند كه خودشان هستند وخيلي چيزهاي ديگه .
الان زمانيكه بايد از تيم دفاع وحمايت كرد .ولي اين باعث نميشه كه چشمامون رو برروي حقيقت ببنديم .
حالا وضعيت تيم هر جور مي خواد باشه ما عاشق اين تيم هستيم ومي مي مانيم درست مثل مادري كه بچه ي زشت وافليج خودشه دوست داره ما هم با تمام نداري هايش دوستش داريم .
چون در اخر اين پرسپوليسه كه مي مانه نه اشخاص.

lionel messi 10
07-10-2010, 11:18 PM
ما تو هر شرایطی باید از پرسپولیس حمایت کنیم حتا اگه به دسته یک هم صغوت کنه!

حاتم ایرانی
07-10-2010, 11:23 PM
رحیم من نمیگم که چشمامونو از حقایق ببندیم
من خودم دارم میگم که دایی خیلی داره اشتباه میکنه
ولی نباید بگیم که دایی به طرز فجیعی زمین میخوره
من اونقدرا هم از دایی خوشم نمیاد ولی میدونید اگه دایی زمین بخوره به ضرر خودش نیست وب هضرر تیم هست
پس باید دعا کنیم حداقل توی این برحه از زمان که سرمربی پرسپولیس هست زمین نخوره و موفق بشه
نه به خاطر خودش بلکه به خاطر تیم
دایی به زمین خوردنا عادت داره اگه این دفعه هم مشکلی واسش پیش بیاد چیزیش نمیشه
وقتی که بازیش افتضاح شد و دیگه بلد نبود گل بزنه از بازی توی زمین سبز خداحافظی کرد
وقتی تیم ملی رو از رسیدن به جام جهانی محروم کرد ول کرد
الان هم پرسپولیس هست ولی خدا کنه این دفعه موفق باشه

Masoud
07-11-2010, 04:06 PM
خوشحالم حالا حداقل متفق القول میگید باید از پرسپولیس دایی حمایت کرد...
ولی راجب زمین خوردن های دایی با شما مخالفینش بحث دارم و به نظرم هر بار زمین خورد خیلی محکمتر پاشد و خودش رو ثابت کرد و اینه روحیه ای که من از دایی خوشم میاد.

حاتم ایرانی
07-11-2010, 05:55 PM
مسعود امیدوارم این دفعه محکمتر باشه تا پرسپولیس تو هر سه جام !!!موفق باشه

zamara
07-11-2010, 06:17 PM
مسعود امیدوارم این دفعه محکمتر باشه تا پرسپولیس تو هر سه جام !!!موفق باشه
من هم اميدوارم ، اما فكر نميكنم چنين اتفاقي بيوفته و تيم هاي ديگه با تمام قوا و با بهترين بازيكن ها به جنگ ما ميان .
مطمئن باشيد چند تيم هستند كه اگه در مقابل ساير تيم ها زياد سفت و سخت بازي نكنند اما در مقابل پرسپوليس خودشون رو ميكشند كه سه تيم سپاهان و استيل آذين و استقلال ، در راس اونا قرار دارند . مخصوصا كه بعضي از بازيكناشونم دل پري از دست دايي دارند و دايي هم كسي نيست كه بتونه از پس اونا بر بياد . يعني در جنگ روبرو محاله بتونه پيروز بشه ، البته دايي در جنگ پنهان توانايي زيادي داره و حتما بعد از شكست از اونا در جاي مناسبي از اونا انتقام ميگيريه ، همونطوركه الان داره از كاظميان و معدنچي و كريمي و مهدوي كيا و مبعلي و عابدزاده و ............ غيره ميگيره .

حاتم ایرانی
07-11-2010, 06:52 PM
عمو زیاد دیگه فکرای بد نکن
میگن فکرای مثبت داشته باشین تا چیزی که که پیش بیاد خیر باشه
پس ما باید در هر صورت در هر شرایطی حتی با حضور دایی و این قضایا این حرفارو نزنیم
یادمه یه روز دکتر فرهنگ اومده بود مدرسمون میگفت حتی اگه فکرای منفی تو ذهنتون باشه تاثیرش خیلی زیاده چه برسه به اینکه اونارو بگیم
ایشالا واسه استیل کیکو ساندیس و اس تق لالو 4پاهانو اتفاقاتی بدتر از اتفاقات ما بیوفته بدون اینکه نشون بدن:4:

Masoud
07-11-2010, 07:48 PM
اقا اسماعیل از علی دایی بدش میاد و این بر کسی پوشیده نیست اینجا...
فصل پیش گفت اگه علی دایی هوادارها رو خوشحال کنه من دیگه دست از سرش بر میدارم.... علی دایی اومد و استقلال رو برد که بعد از چندین سال بود و خیلی از مخالفینش برگشتن ....
پرسپولیس علی دایی بهتر از کرانچار بازی میکرد و تونست امتیازهای نسبتا خوب ( نه عالی ) بگیره و بازهم خیلی ها راضی بودن.
علی دایی تیم رو قهرمان حذفی کرد ( که حالا مخالفینش دوباره میگن قرعه اش اسون بوده ) و خیلی ها رو خوشحال کرد ولی بازهم اقا اسماعیل و کسایی مثل او از دایی بدشون میاد.

نمیدونم میشه ایراد گرفت یا نه ولی به نظرم مخالفین علی دایی و دشمنانش مشکلاشون رو با علی دایی رفع کنید نه با سرمربی تیم پرسپولیس

zamara
07-11-2010, 08:25 PM
من از سرمربي پرسپوليس بدم نمياد و دشمني با اون ندارم اما از شخصيت و اخلاق و كينه هاي دايي بشدت بيزار و متنفرم و همين موضوع شده تا نتونم احساسات خودم رو در مقابل دايي كنترل كنم و هر كجا كه لازم بدونم عكس العمل نشون ميدم و اين اصلا دست خودم نيست .
متاسفانه دايي هم از طريق تيم ملي و هم از طريق پرسپوليس در حال انتقام گيري مسايل شخصي خودش از ديگرونه و اين موضوع باعث شده تا من واكنش منفي نسبت به ايشون داشته باشم.
بله آقا مسعود حق باشماست و من گفتم اگه دايي بتونه استقلال و سپاهان رو ببره و يك قهرماني برامون بياره سعي ميكنم در مورد دايي نگاه مثبتي پيدا كنم كه دو مورد رو برامون اورد و سومي كه برد سپاهان و يا همون قلعه نوعي بود رو با مساوي عوض كرد كه خب كمتر از برد هم نبود و من هم داشت كم كم نظرم در مورد دايي مثبت ميشد كه متاسفانه اتفاقات و رويدادهاي بازار نقل و انتقالات و اينكه بازيكن هاي خوب ما از جمله كاظميان ، مهدوي كيا و كريمي و معدنچي و .... بخاطر رفتارهاي دايي و كينه او نتونستن به پرسپوليس بيان باعث شد كه مجددا حس بدي نسبت بهش پيدا كنم و چون مطمئن هستم كه با اين يارگيري امسال هم به جايي نخواهيم رسيد كه اميدوارم معجزه دايي به وقوع بپيونده و بتوينم يكي از سه جام رو بگيريم ، تنفرم بيشتر و بيشتر شده .
چكار كنم مسعود جان ؟ دست خودم نيست ، شايد من چيزهايي رو در پس اين رفتار دايي ميبينم كه شما نبينيد و يا بالعكس .

Masoud
07-11-2010, 08:43 PM
معدنچی خودش پیغام داد پرسپولی من رو بخر بعد استیل پیشنهاد بالاتری داد و بعد رفت استیل..... ایا اگه با دایی مشکلی داشت اصلا پیشنهاد رو میداد ؟ از همون اول میگفت یه تیم ایرانی من رو بگیره نه پرسپولیس !
پرسپولیس امسال واقعا بی پوله و نمیتونست بازیکن گرون بخره و خیلی ها حتی دوستهای خود دایی که تا میز مذاکره هم اومدن به خاطر اینکه تیمها دیگه دو برابر پیشنهاد میدادن رفتن اونجاها !

اما راجب کینه دایی :
من فقط و فقط مثال شیث رضایی و دایی رو میزنم شما خودتون تا اخرش رو بخونید.
بعدم انصافا بگید دایی بزرگتره و پیشکسوتره یا کاظمیان و مبعلی ؟ علی دایی باید بره دلجویی یا اینها که سو تفاهم ها برطرف شه ؟
به نظرم همه مخالفین تمام کاسه کوزها رو سر دایی میشکونن.

bya_to
07-12-2010, 06:20 PM
مانیفست نوکیسه عاشق؛ چند می گیری فحش بدی؟!
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹

روزنامه "پرسپولیس" در شماره امروز خود مطلبی با عنوان "چند میگیری فحش بدی؟ " را آورده، این مطلب بدون دخل و تصرف عینا برای مطالعه کاربران سایت در در زیر می آید:

اینجا شهر حراج است، حراج هرآنچه که تصورش را میکنی و شاید آن را باور نداشته باشی و حاصل هرچند اندک و کم مقدار و معضلات و مشکلات آن هرچند فراوان اما چارهای نیست. گویی رمز بقا در همین نهفته شده.

دست فروشانی که با واژه «حراج» کاسبی می کنند تا لقمه نانی از خشک گرفته تا چرب و نرم به کف آورند. در شهر حراج، اما متاع فراوان است و هیچ تفاوتی ندارد که تو چه متاعی را حراج میکنی. اینجا هدف است که وسیله را توجیه می کند و از حراج کردن هرچیزی ابایی نیست. حتی اگر دستمایه، متاع باارزش و ذیقیمتی چون آبرو باشد. در شهری که بر سر هر چیزی چوب حراج می زنند، از حراج کردن آبرو هم ابایی نیست و نباید تعجب کرد. چرا که اینجا مهم ماندن و بقا است و این بقا با چند اسکناس رنگی ناقابل حاصل می شود. حال چه باک که آبرویی ریخته شود و این بقا به قیمت لگدمال کردن و ترور شخصیت باشد و حراج به تاراج تغییر ماهیت دهد.

حکایت تیم نوکیسه شهر، همین است. همانی که مالکاش برای رسیدن به پرسپولیس دست و پا میزند و تقلا ، همانند غریقی که در یک اقیانوس به دنبال ساحل است و چون به ساحل سرخ نمیرسد، میخواهد این فاصله را به ضرب زر و زور جبران کند.

او خود را عاشق سینه چاک پرسپولیس میداند، عاشقی که خنجر در دست گرفته با سخاوتمندی بینظیری میان دوست و دشمن تقسیم میکند تا آن را بر تن پرسپولیس فرو کنند. چه عاشق بی­نظیری! عاشقی که میخواهد سر به تن معشوقاش نباشد و مصداق عینی «دیگی که برای من نمیجوشد...» است.

دانه پاشیهای او برای پرسپولیسیهای قدیم و جدید، تمامی ندارد. همه آنهایی که هریک به دلیلی از قافله سرخ دور افتادهاند و همچون یک کبوتر سرگشته و بیخانمان با چند اسکناس رنگی، به قلعه آقای عابربانک پناه میبرند تا قیمت خوش زبانی خود بگیرند و هرچه زبان تندتر و دشنامها آبدارتر، لاجرم اسکناسها درشتتر هستند. به ویژه اینکه استاد، عادت کرده مزد کارگر را قبل از اینکه عرقاش خشک شود، بپردازد.

این بار نوبت به بابک معصومی رسیده. مردی که حبیب کاشانی او را از روی تخت بیمارستان بلند کرد، دستاش را گرفت و به او تیم داد تا ستاره فراموش شده، دوباره احیا شود. کاشانی با این تصمیم نامتعارف، در حقیقت محبت را در حق معصومی تمام کرد تا ثابت کند که در مرام پرسپولیس «پهلوان زنده را عشق است» جایی ندارد. فصل هنوز تمام نشده، اما استاد برای تلافی این حرکت انساندوستانه، معصومی را طعمه قرار داده. قرارها خیلی زود فیکس شد. آقای میلیاردر به سراغ سرمربی اسبق فوتسال پرسپولیس رفت و سه برابر دریافتی معصومی برای یک فصل حضورش روی نیمکت فوتسال پرسپولیس را یک جا به او پرداخت کرد، تنها به این شرط که معصومی پاسخ محبت کاشانی را با دشنام بدهد! آقایی که دیروز و به هنگام بستری شدن معصومی در بیمارستان حتی او را نمیشناخت و برای یک ملاقات ساده پیشقدم نشده بود، حالا سخاوتمندانه تراول به پای معصومی میریزد تا کاپیتان اسبق تیم ملی به ساز او برقصد!

این داستان حالا حالاها ادامه دارد چرا که پرسپولیس با کاشانی، با قدرت، با صلابت و به دور از هیاهو، جنجال و حاشیههای کبود، برای درخشیدن و قهرمانی، اسباش را زین کرده و این همان نقطه سوزناک ماجراست که نقاط حساس آقایان را قلقلک میدهد تا کماکان به دنبال سوژههای نابتر و زبانهای درازتر و الفاظ آبدارتر آدمکهای جدیدتر باشند تا پیشنهاد قدیمی را دوباره مطرح کنند؛

"چند میگیری به کاشانی فحش بدی؟!"
:10::10::red boy2:

Masoud
07-12-2010, 07:34 PM
واقعا این هدایتی یکی از کثیفترین موجوداتیه که پا به فوتبال ما گذاشته و داره فوتبال ما رو تو یه باتلاقی خفه میکنه.
من نمیدونم چرا هنوز بعضی ها میگن خوبه همچین ادمهایی بیان تو این فوتبال.
از وقتی پای همچین ادمی به فوتبال باز شده و خودش رو پرسپولیسی اصیل معرفی کرده یکی بگه وضع پرسپولیس بهتر شده یا بدتر ؟ حتی اون زمانی که به قول خودش میلیاردی خرج پرسپولیس میکرد !!!!

حاتم ایرانی
07-12-2010, 07:42 PM
واقعا هدایتی داره شورشو درمیاره
با اون استیل کیکو ساندیسش
که هیچی جز رفتن بازیکنای محبوبمون بهش رو ندیدیم
فقط بلده پول مصرف کنه
پول هنگفت پیشنهاد میده به بازیکنا خب هربازیکنی هم که باشه میره سرش
کاش بازیکنا تعصبشون بیشتراز پول گرفتنشون بود تا حسابی شکست بخوره
ایشالا این استیلی کیکو ساندیس به هیچی نرسه تا هدایتی بفهمه همه چی فقط پول نیست

Masoud
07-13-2010, 02:52 PM
رفیقام که تمرینها رو میرن میگن پرسپولیس خیلی اماده شده و بهتر کار میکنه و بازیکنها دارن شرایط بازی پیدا میکنن.
پرسپولیس امسال به نظرم درسته یار گردن کلفت نداره ولی نسبت به نیازهاش یار گرفته و با پر نبودن لیست میتونیم بازیکنهایی رو هم تو فصل بگیریم.

راستی سایت 90 نظر سنجی بین طرفداران تیمها گذاشته که گویا رقابت حساسیه و بچه هایی که میتونن عضو شن و به تیم همیشه محبوبمون رای بدن.

Hojat
07-14-2010, 01:22 AM
مروري بر بازيهاي نيم فصل اول پرسپوليس؛ همه رويارويي ها، اشک ها و لبخندها

سایت گل- دهمين دوره ليگ برتر از روز 5 مرداد آغاز مي شود و طبق برنامه قرار است روز 30 ارديبهشت ماه 1390 با معرفي قهرمان به پايان برسد. پرسپوليس که در اين دوره از رقابتها مدعي اصلي قهرماني خواهد بود، کار خود را با بازي مقابل تراکتورسازي در آزادي آغاز مي کند و با بازي مقابل پيکان در آزادي به پايان مي رساند. در اين مطلب نگاهي داريم بر تقابل ها و اتفاقات جالب پيش روي سرخپوشان در نيم فصل اول ليگ دهم:

هفته اول: استاديوم کاملا قرمزپوش

اين براي اولين بار پس از فصل 82 است که پرسپوليس ليگ برتر را با ميزباني آغاز مي کند. در شش فصل گذشته پرسپوليس هميشه در بازي اول ميهمان بوده است، اگرچه سرخپوشان ليگ 87 را با بازي مقابل سايپا در آزادي آغاز کردند، اما در آن بازي به حکم جدول مسابقات ميهمان بودند. جدال قرمزهاي پرطرفدار ايران در آزادي احتمالا پرتماشاگرترين بازي هفته اول ليگ برتر خواهد بود. تقابل احتمالي محسن خليلي با پيراهن تراکتور با علي دايي نيز جالب توجه خواهد بود. نکته ديگر اينکه پرسپوليس هيچگاه در تهران به تراکتورسازي نباخته است.

هفته دوم: تقابل 3 ستاره صبا و نيکبخت

پرسپوليس در هفته دوم به شهري مي رود که تاکنون موفق به پيروزي در آن نشده است. محمود ياوري فصل قبل با تيم شاهين شکست سنگيني را بر پرسپوليسي تحميل کرد که علي دايي را تازه به عنوان سرمربي بالاي سر خود مي ديد. حضور 3 ستاره سابق صبا(فشنگچي، نوري و رضايي) با پيراهن پرسپوليس مقابل تيم سابق خود و همچنين تقابل نيکبخت با پرسپوليس مورد توجه رسانه ها قرار خواهد گرفت.

هفته سوم: جدال قديمي دايي و مايلي کهن

حضور علي دايي در راس کادر فني پرسپوليس و محمد مايلي کهن در راس کادر فني سايپا و تقابل اين دو مربي به اندازه کافي خبرساز خواهد بود. همچنين بازي کريم انصاري فرد که در فصل نقل و انتقالات مورد توجه سرخپوشان قرار گرفته بود، نيز زير ذره بين قرار مي گيرد. پرسپوليس با علي دايي فصل گذشته مقابل سايپا باخت تا سقوط تدريجي سرخپوشان از ان بازي آغاز شود.

هفته چهارم: قرعه شانس پرسپوليس

بازي در گرماي مرداد ماه آبادان براي هر تيمي سخت و طاقت فرسا خواهد بود، اما پرسپوليس اسن شانس را دارد که اين بازي در آغازين روزهاي ماه رمضان است و بنابراين در ساعت 8 شب و زير نور برگزار خواهد شد که از شدت گرماي هوا کاسته مي شود. در اين بازي نفت از حضور هواداران خود نيز به دليل محروميت انضباطي بي نصيب است.ضمن آنکه نفت بدليل صعود ديرهنگام به ليگ برتر فرصت کافي براي آماده سازي و بازسازي خود نداشته است و در هفته هاي ابتدايي هنوز فرم اصلي خود را نخواهد داشت. پرسپوليس در تاريخ ليگ برتر در آبادان بدون باخت بوده است.
هفته پنجم: رويارويي مربي سابق و مديرعامل

اين بازي تقابل مهدي تارتار سرمربي سابق راه آهن و دستيار فعلي علي دايي با محمدحسن انصاري فرد مديرعامل راه آهن است که در آخرين روزها به توافق نرسيدند و تارتار از اين تيم جدا شد. تيمهاي رسول کربکندي نيز مقابل پرسپوليس هيچگاه راحت نباخته اند. حضور کاپيتان سابق راه اهن، عليرضا نورمحمدي در ترکيب پرسپوليس از ديگر نکات قابل توجه اين بازي است.

هفته ششم: باز هم شاهين و هفته ششم

بازي دو تيم در فصل گذشته نيز در هفته ششم و ماه رمضان برگزار شد. دوئل حميد استيلي و علي دايي که براي اولين بار در ليگ برتر اتفاق مي افتد، از سوژه هاي جذاب اين هفته ليگ برتر خواهد بود. پرسپوليس سنگين ترين باخت سالهاي اخير خود را مقابل شاهين در فصل گذشته متحمل شد و در اين بازي بايد اين خاطره بد را از ذهن هواداران خود پاک کند.

هفته هفتم: دوئل دروازه باني

دومين بازي پرسپوليس در گرماي خوزستان بازهم در ماه رمضان است که در ساعات شب و زير نور برگزار مي شود که اين نکته هم از خوش شانسي پرسپوليس در قرعه کشي است! تقابل مهم اين بازي بدون شک حضور معمارزاده در درون دروازه فولاد و حقيقي در دروازه پرسپوليس است. پرسپوليس از فصل 81 تاکنون در اهواز موفق به شکست فولاد نشده است که بايد در اين بازي طلسم را بشکند.

هفته هشتم: عيدي به هواداران

اولين بازي پرسپوليس پس از دو هفته تعطيلي ليگ برتر است که احتمالا در روز عيد فطر برگزار مي شود و پرسپوليس فرصت خوبي دارد که به هواداران خود عيدي بدهد. پاس در چند فصل اخير حريف راحتي براي سرخپوشان در ليگ برتر بوده است، هرچند که در جام حذفي گربه سياه سرخپوشان بوده است!

هفته نهم: يک پرسپوليس و يک اکبر ميثاقيان!

پرسپوليس اولين بازي خود را در تبريز بايد انجام دهد و حريف هم يک تيم سختکوش به نام شهرداري است که پرسپوليسي ها از اين تيم خاطره خوشي ندارند. از طرفي حضور اکبر ميثاقيان روي نيمکت اين تيم به اندازه کافي سوژه براي رسانه ها توليد خواهد کرد! ميثاقيان در چند فصل خير ليگ برتر با تيمهاي خود مقابل پرسپوليس نتايج خوبي گرفته است. او سابقه پيروزي مقابل علي دايي را نيز در کارنامه دارد. حضور ميثم بائو در ترکيب اين تيم مقابل پرسپوليس نيز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

هفته دهم: کي قديمي بازي مي کنه؟

از اين بازي بايد با نام پيش داربي نام برد! ملوان طي دو فصل اخير ليگ برتر در آزادي به پرسپوليس نباخته است. حضور مهرداد اولادي در خط حمله اين تيم و بازي مقابل پرسپوليس در آزادي سوژه مهم اين بازي است. مازيار زارع نيز دوباره به پرسپوليس بازگشته و مقابل تيم سابق خود بازي خواهد کرد. در بازي برگشت فصل گذشته نيز فرهاد پورغلامي سرمربي ملوان ، شيوه بازي پرسپوليس را قديمي و مربوط به 40 سال قبل عنوان کرد!

هفته يازدهم: و داربي ....

پرسپوليس در آخرين داربي پايتخت پيروز شده و از فصل 84 تاکنون نيز داربي را به حريف نباخته است. پرويز مظلومي و منصور پورحيدري دوباره روي نيمکت تيم آبي هستند و علي دايي هم تبحر خاصي در شکست دادن استقلال دارد! نکته ديگر اينکه فرزاد آشوبي بازيکن سابق پرسپوليس با پيراهن آبي مقابل سرخپوشان قرار مي گيرد.
هفته دوازدهم: جدال تاکتيکي

بعد از هيجانات داربي بايد شاهد يک بازي جذاب و تاکتيکي از سوي دو تيم بود. ذوب اهن در چند سال اخير مقابل پرسپوليس خوب نتيجه گرفته و به سرخپوشان نباخته است، اما پرسپوليس براي قهرماني بايد يکي از اصلي ترين رقيبان خود را در اين بازي کنار بزند.

هفته سيزدهم: لشگر سرخپوشان مقابل پرسپوليس!

تقابل لشگر پرسپولسي ها سابق با شاگردان علي دايي خبرساز ترين بازي هفته سيزدهم را رقم مي زند. نکته جالب اينکه بازي رفت دو تيم در فصل گذشته نيز دقيقا در همين روز انجام شد! تقابل علي دايي با علي کريمي، مهدي مهدوي کيا و مهرزاد معدنچي از يک سو و از سوي ديگر نيز با پيرواني و عابدزاده جالب خواهد بود. بايد به انتظار بازي جذاب سرخپوشان مقابل شاگردان تنها مربي خارجي ليگ دهم نشست. اين بازي تقابل مديران دو باشگاه نيز هست: هدايتي و کاشاني!

هفته چهاردهم: رويارويي با تيم ناشناخته

اين اولين بازي تاريخ دو تيم است که به ميزباني سرخپوشان انجام مي شود. فعلا وضعيت مربيگري و بازيکنان اين تيم مشخص نيست، اما حضور احتمالي محسن خليلي در اين تيم تقابل جالبي را با سرخپوشان بوجود خواهد آورد.در صورت حضور حميد درخشان در کادر فني اين تيم، جدال دوباره دو همبازي قديمي(درخشان و دايي) ديدني خواهد بود.

هفته پانزدهم: خاطرات بد مرفاوي از پرسپوليس

صمد مرفاوي در استقلال نشان داد که هرگز نمي تواند مقابل پرسپوليس به پيروزي بياندشيد چرا که هر دو شکست استقلال در سالهاي اخير مقابل پرسپوليس با مربيگري او بوده است! پرسپوليس نيز تاکنون نه در کرمان شکست خورده و نه موفق به پيروزي مقابل مس شده است! عادل کلاه کج و رويارويي او با پرسپوليس مورد توجه قرار خواهد گرفت.
هفته شانزدهم: دايي و قلعه نوعي

تقابل علي دايي و امير قلعه نوعي به اندازه کافي جذاب و جالب خواهد بود و از طرفي رويارويي پرسپوليس و سپاهان در سالهاي اخير هميشه خبرساز بوده است. حضور جواد کاظميان در خط حمله سپاهان و حضور احتمالي رحمان احمدي در دروازه پرسپوليس نيز جالب توجه خواهد بود.

هفته هفدهم: جدال با دوست صميمي و قديمي!

پرسپوليس آخرين بازي نيم فصل اول را در قزوين انجام مي دهد. محمد احمدزاده به عنوان سرمربي پيکان دوست صميمي علي دايي است و بايد به انتظار تقابل اين دو مربي نشست. احمدزاده در سالهاي اخير به جز يک مورد هميشه مقابل پرسپوليس بازنده بوده است. پرسپوليس نيز تاکنون در قزوين نباخته است.

bya_to
07-14-2010, 10:26 AM
پرسپولیس من باید 10 ملی پوش بسازد

علی دایی از اردوی آلمان تیم شروع می کند:« اردوی خیلی خوبی را داشتیم و تقریبا به تمام اهداف از قبل تعیین شده رسیدیم. بچه ها را از نظر تاکتیکی به هم نزدیک کردیم ، بازیکنان جدیدمان توانستند از قدیمی ها شناخت پیدا کنند و در سیستم تیمی مان محک بخورند. فکر می کنم با این شرایط می توانیم لیگ را خیلی خوب شروع کنیم. من از روند تمرینی تیمم راضی هستم و به این بچه ها امید زیادی دارم.»

*علی آقا ؛ به اردوی تیم ملی ایراد گرفته بودید؟

اتفاقا به خاطر این مسئله از شما گلایه دارم کی گفته من نمی خواستم به تیم ملی بازیکن بدهم؟ من کجا این حرف را زدم؟

*اما این را تعدادی از مسئولان باشگاه تان به خبرگزاری ها گفته بودند و حتی ارگان رسمی تان هم نوشت بود که ممکن است...

مگر در اختیار من است که به تیم ملی بازیکن بدهم یا ندهم؟ باشگاه مسئول دارد ، او است که باید در این مسائل تصمیم بگیرد. شاید علی دایی اختلاف نظری با فدراسیون داشته باشد اما همیشه تیم ملی مملکت از همه چیز مهمتر است. من که خودم همیشه در خدمت تیم ملی بودم چطور می شود بگویم به تیم ملی بازیکن نمی دهم؟ نه من که هر کدام از مربیان ، هدف و ایده آل شان این است که بیشترین بازیکنان ملی پوش را در اختیار داشته باشند ، آن وقت چطور ممکن است که بگویم به تیم ملی بازیکن نمی دهم؟

*اتفاقا تعجب ما هم از همین بود که شنیدیم علی دایی تردید دارد ...

اتفاقا مدام به بازیکنانم می گویم باید این قدر خوب باشید که حداقل 10 ملی پوش ثابت در تیم ملی داشته باشیم. درست مثل زمانی که خودمان در این تیم بازی می کردیم. باید تیمی داشته باشیم که 10 نفر اصلی آن رنگ قرمز بر تن داشته باشند . این ایده آل ماست و همیشه از بچه هایم می خواهم این طور بازی کنند.

*پس ایرادی که گرفته بودید به افشین قطبی بود؟

من درباره اشخاص حرفی نمی زنم . آرزویم همیشه این است که تیم ملی کشورم عالی باشد. گلایه ام از حاشیه هاست و اتفاقاتی که به نظرم غلط هستند و به تیم ملی ضربه می زنند . وقتی نقد فنی می کنم دوست دارم که پاسخ فنی و منطقی بشنوم. مدام می گویند علی دایی انتقاد پذیر نیست اما یک نفر را بیاورید که بگوید از علی دایی ایراد فنی گرفته و او نپذیرفته است. اتفاقا خیلی هم خوشحال می شوم که کسی از کارم ایراد فنی بگیرد اما ناراحت می شوم وقتی می بینم حاشیه های ی دلیل ساخته می شوند که صحت ندارند.

*با تعریفی که از تیم تان کردید باید باید منتظر قهرمانی پرسپولیس باشیم؟

پرسپولیس سال قبل بنا به دلایلی نتوانست قهرمان لیگ شود اما توانستیم قهرمانی جام حذفی را بدست بیاوریم ، اما امسال تیمی را تدارک دیده ایم که با آن یکی از مدعیان اصلی لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی در لیگ برتر هستیم.

*راستی اسپانیا قهرمان جام جهانی شد. تیمی که شما هم طرفدارش بودید.

اسپانیا شایسته ترین تیم برای قهرمانی جهان بود. کار گروهی آنها بی نظیر بود ، در اجرای برنامه های تاکتیکی و ارائه فوتبال منطقی هیچ تیمی مثل آنها نبود . از همه نقاط زمین به بهترین نحو استفاده می کردند ، بیشترین پاس سالم را به هم می دادند و توانستند با فوتبال زیبای شان قهرمان شوند. به نظرم همه تیم ها باید از این تیم الگوبرداری کنند.
منبع: پارس فوتبال
:red boy2::red boy2::گل::گل:

bya_to
07-14-2010, 10:40 AM
ماجراهاي اولروم و آرفي ادامه دارد
مسوولان باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارند اولروم و آرفي در يك شرايط هستند و اگر قرار باشد يك تيم براي آرفي پيدا شود تا با جدايي او، اولروم جذب شود، بي‌معني خواهد بود.

گفته می شود حبيب كاشاني هیچ نظری روي دنی اولروم ندارد و خريد او را به صلاح نمي‌داند، اما بر اين نكته هم اصرار دارد كه در كار علي دايي دخالت نمي‌كند و اگر دايي اصرار داشته باشد كه اين بازيكن را به پرسپوليس بياورد، نظر خود را كنار مي‌گذارد، مگر اينكه شرايط حضور اين بازيكن به‌رغم تلاش‌هايي كه صورت مي‌گيرد، محقق نشود.

در اين ميان البته تلاش هم مي‌شود تا شايد به شكلي غيرمستقيم نظر دايي تغيير داده شود كه از آن جمله بايد به انتقادهاي رسانه ارگان باشگاه نسبت به حضور اولروم در پرسپوليس اشاره كرد. هر چند تجربه نشان مي‌دهد علي دايي معمولا هر قدر كه از كاري پرهيز داده شود، بيشتر بر آن اصرار مي‌ورزد. چنانكه در مورد خليلي و تلاش حبيب كاشاني شاهد چنين مسأله‌اي بوده‌ايم.

به هر حال اختلاف‌نظرهايي وجود دارد كه جريان طبيعي كار است و مهم اين است كه باشگاه اصرار دارد كار به دخالت نكشد. البته درباره پرسپوليسي شدن اولروم مسائل زيادي وجود دارد. او رقم بالايي را از پرسپوليس طلب كرده است و اين رقم اصلا مورد موافقت باشگاه نيست، ضمن اينكه بايد مبلغي هم براي رضايت‌نامه او صادر شود.

اولروم، كريم انصاري‌فرد نيست كه باشگاه با تمام پيشنهادها موافقت كند. البته با اتفاقاتي كه در اردوي تراكتورسازي در تركيه روي داد، شرايط جديدي پيش آمد. الروم با تأخير در تمرينات حاضر شد و بعد هم اعلام مصدوميت كرد. بي‌نظمي‌هاي او چنان كمالوند را كلافه كرد كه باعث شد او اعلام كند، اولروم را اخراج مي‌كند، اما بعد مطرح شد كه شايد رفتارهاي اولروم براي اين است كه اخراج شود تا راحت‌تر به پرسپوليس بيايد و پول رضايت‌نامه ندهد.

اين در حالي است كه در تمام مدت اردوي آلمان، علي دايي پيگير وضعيت اين بازيكن بود. البته شايد وضعيت جديد اولروم شرايط جديدي ايجاد كند، چرا كه براي تراكتورسازي كه خيلي هم روي اولروم حساب نمي‌كرد، شايد اشپيتيم آرفي يك گزينه خوب باشد و جايگزيني مي‌تواند مسأله دو باشگاه را حل كند. هر چند كه در اين ميان تقاضاي تراكتورسازي براي جذب خليلي هم بيشتر خواهد شد.
:red boy2::red boy2::گل::گل:

suroosh 66
07-14-2010, 10:52 PM
http://www.footballiran.ir/Images/News/Larg_Pic/23-4-1389/IMAGE634147125448125000.jpg

مهاجم بوركينافاسويي تيم فوتبال پرسپوليس ايران دقايقي قبل وارد ايران شد.

اوه مهاجم بوركينافاسويي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران به منظور عقد قرارداد نهايي با مسئولان باشگاه پرسپوليس ساعت 20 وارد ايران شد.
وي پس از جلسه‌اي با حبيب كاشاني و مسئولان باشگاه براي استراحت راهي هتل بزرگ آزادي شد و فردا قرار است در تست پزشكي تيم فوتبال پرسپوليس شركت كند.
در صورت عدم مشكل اين بازيكن بعدازظهر فردا با تيم فوتبال پرسپوليس عقد قرارداد خواهد كرد.

Masoud
07-14-2010, 11:48 PM
بازیها داره بهتر و بهتر میشه.
فردا یه بازی سبک داریم با پرسپولیس قائم شهر و بعدش یکشنبه بازی سنگینتر در مقابل پیکان.
کلا پرسپولیس خیلی خوب بدنسازی کرد به نظرم و برنامه تمرینات عالی بود و ایشالله از هفته اول خوب لیگ رو شروع کنیم.
راستی فکر میکنید با تراکتور چه کار کنیم ؟

tataloo
07-15-2010, 12:15 AM
واقعا خیلی ناراحت شدم پژمان نیومدنمیدونم اخه چرا اقای دایی مخالفت کرد چون پژمان بازیکن دونده ای هست و خیلی هم با تعصب بازی میکنه

rahim
07-15-2010, 12:34 AM
فقط دوندگي لازم نيست . توپستش هم دو سه تا بازيكن داريم . ولي خب لابد جاي خالي رو براي نيم فصل دوم گذاشتن تا بلاي سال گذشته سرشون نياد .

ستاره سرخ
07-15-2010, 12:43 AM
دوندگیش که عالیه و واقعا در خدمت تیم بازی میکنه و تا دقه 90 واسه تیم کم نمیزاره

lionel messi 10
07-15-2010, 02:01 AM
بنظرم تراکتورو میبریم ولی به سختی چون هفتهء اوله و یک جورایی هم تیم ها با هم هم سطح هستند و بازیکن ها تو جوه جام جهانی هستند و همه میان خودی نشون بدن!!

حاتم ایرانی
07-15-2010, 02:19 AM
آره به نظر منم میبره
البته با حضور تماشاگرای پرسپولیسی
هرچند بازی آسونی نیست
ولی برد توی هفته های اول خیلی مهمه

lionel messi 10
07-15-2010, 04:30 AM
آره آفرین به خوب نکته ای اشاره کردی پر شدن استادیوم فقط توسط پرسپولیسی ها.

redboy2atishe
07-15-2010, 04:56 AM
خداییش من اگه تهران باشم...میرم 100%
فقط اگه این سربازای عزیز جون مادرشون بذارن ما این بطریامونو ببریم تو نور علی نور میشه ...
بچه ها تنها نذارید پرسپولیسو...خداییش منم از دایی خوشم نمیاد ....اما عاشق موفقیت پرسپولیسم با هرکی...
نمی دونم چند نفر این پست رو می خونن اما خداییش این همه کری خوندیم واسه تراکتوریا حالا با 4.5 هزار نفر و بهونه کردن گرما ابروی خودمونو نبریم ....
شنیدم از همین الان تراکتوریا توسط شهرداری مشغول پر کردن اتوبوسان!
خدا کنه یه تو دهنیه خشگل وسط برق افتاب بهشون بزنیم ...شاخ شدن باز...