PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتش سرخ ( فصل 88-89 )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

sajad_shahini
11-07-2009, 09:59 AM
بجه ها اينقدر خوشحال نباشين كه برديم ما بازي رو نبرديم در واقع ما نتيجه رو گرفتيم اونم رو خلاقيت كريم
وگرنه پرسپوليس يك قرون فوتبال بازي نكرد
ابومسلم حقش باخت نبود انصافا...........

Masoud
11-07-2009, 11:31 AM
نمیتونیم بگیم حق ابومسلم هم باخت نبود چون ابومسلم هم فوتبال خوبی بازی نکرد
کلا بازی اصلا در سطح بالایی نبود ولی خدا رو شکر که 3 امتیاز رو گرفتیم وگرنه کارمون زار بود.
در هر صورت نیم فصل زود هنگام لیگ ایران شروع شد و به نظرم باید خیلی زود تیم رو جمع و جور کنن و اگه کسی قراره بیاد و کسی بره سریعتر انجام بشه.
در کل با تغییرات زیاد اصلا موافق نیستم و با بازگشت کریمی هم در این فصل همینطور.
عملکرد کرانچار به نظرم نه ضعیف بود نه قوی ولی عوض کردنش در این فصل اشتباه محض هست.
نیم فصل یه فرصت عالی برای کرانچاریه که اول فصل نبود.
شما راجب کرانچار چه نظری دارید ؟

red girl
11-07-2009, 03:28 PM
طوفان هدایتی علیه کاشانی: 700 میلیون بیاورید کریمی را می دهیم

کریمی را مفت نگرفته ایم که با 300 میلیون بدهیم/ کاشانی اول کریمی را از ما بخرد بعد با احساس هواداران موج سواری کند / ثابت کنند به لیدرها پول می دادم/حاضر بودم به پرسپولیسی ها برای بردن استیل پاداش بدهم/آقایان فکر کرده اند شهرداری به ما ورزشگاه هدیه کرده

مرجع خبری پرسپولیس : پس از جنجالی که شب گذشته عباس انصاری فرد در برنامه ورزش از نگاه دو به راه انداخت امروز مالک باشگاه استیل آذین در اقدامی بی سابقه به شدت به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاخت.

چند روز پیش عده‌ای از لیدرهای باشگاه پرسپولیس مدعی شدند که فصل گذشته حسین هدایتی به بعضی از آنها پول می‌داد تا علیه داریوش مصطفوی شعار دهد که این موضوع حاشیه‌های زیادی را به وجود آورده است.

هدایتی که نسبت به طرح این مسائل ناراحت و عصبانی شده است، در این خصوص می‌گوید: ‌«من در مورد این مسائلی که به وجود آمده باید اظهار تاسف کنم. کشور ما دارای یک سیستم نظارتی قوی است و به راحتی می‌توان این کارها را کنترل کرد و اگر بنده چنین کارهایی را انجام داده‌ام، می‌توانند با من برخورد کنند. سئوال من این است که چرا این مسائل بعد از برد استیل‌آذین مقابل پرسپولیس مطرح شده است. من ده ماه در باشگاه پرسپولیس بودم و شاید فقط 2 یا 3 بار این آقا را دیدم در ضمن همه می‌دانند که در نیمه ماه مبارک رمضان قرار گذاشتیم تا مشکلات ایشان با لیدرها حل شود.»

هدایتی در پاسخ به این سئوال که آیا شما 400 میلیون به لیدرها پول داده‌اید تا شما را تشویق کنند و علیه مصطفوی و بعضی از مسئولان پرسپولیس شعار بدهند، تاکید می‌کند:

«400 میلیون پول زیادی است و نمی‌توان این پول را با قرار دادن درون گونی و یا به عنوان تراول به دیگران داد. در ضمن اگر آقایان معتقدند که چنین کاری کرده‌ام بیایند و آن را ثابت کنند. البته من به لیدرها پول دادم که این طبق مصوبات هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس بود و ما ده نفر را انتخاب کردیم و ماهیانه 400 هزار تومان به آنها حقوق می‌دادیم که پرداخت این پول از طریق سیستم مالی باشگاه بود. آیا واقعا با این کار جرم کرده‌ام؟ البته همه می‌دانند که در زمان انصاری‌فرد و در مسابقه فوتسال ایران و برزیل چه اتفاقاتی افتاد و مشکل از طرف یک عده از آقایان خاص است که من حتی سایه آنها را با تیر می‌زنم.»

هدایتی که در روزهای اخیر با کاشانی اختلاف شدیدی پیدا کرده است، بدون اینکه اسمی از او بیاورد ادامه می‌دهد: «در حال حاضر دوستانی خط می‌دهند که به ظاهر خداشناس هستند ولی بهتر است که دست از این کارها بردارند. یک انسان نمی‌تواند حرف از اسلام بزند ولی در کارهایش دروغ، نیرنگ،ریا و نفاق دیده شود. با این کارها نمی‌توان در دل مردم نفوذ کرد و به جایی رسید، بهتر است که صادق باشیم.»

مالک باشگاه استیل‌آذین در مورد بحث حضور علی کریمی در پرسپولیس می‌گوید: «اولا من چند روز پیش گفتم که بهتر است مشکلات باشگاه پرسپولیس رفع شود و بعد به دنبال کریمی بیایند و به هیچ عنوان منظورم شخص خاصی نبود. من زمانی که در هیات‌مدیره باشگاه پرسپولیس بودم ثابت کردم که یک پرسپولیسی هستم و از جیبم هزینه کرده‌ام تا شرایط برای آمدن کریمی مهیا شود. در ضمن قبل از شروع این فصل هم تلاش زیادی کردم تا او در پرسپولیس بماند ولی همه می‌دانند که در نهایت چه اتفاقاتی افتاد. من قول دادم که او را به پرسپولیس بدهم ولی الان کریمی محور تیم است و چطور می‌توانم در این شرایط این بازیکن را به پرسپولیس بدهم. البته حرف اصلی من این است که چرا آقایان 10 هفته مانده به پایان نیم‌فصل اول این جو را راه انداخته‌اند تا موج‌سواری کنند. به نظر من بهتر است هر وقت آقای کاشانی کریمی را خرید بعدا موج‌سواری کند. باشگاه استیل‌آذین هیات‌مدیره‌ای قدرتمند دارد. در ضمن حمید استیلی و حشمت مهاجرانی به عنوان سرمربی و مدیر فنی به طور مکتوب اعلام کرده‌اند که با جدایی کریمی مخالف هستند. ما نباید دست به کاری بزنیم که استیل‌آذین به عنوان طفل 3 ساله کشته شود. در ضمن اگر قرار باشد کریمی را به پرسپولیس بدهیم ابتدا باید به دنبال یک جایگزین مناسب برای او باشیم و بعد این کار را انجام دهیم.»

هدایتی در پاسخ به این سئوال که آیا برای صدور رضایت‌نامه کریمی از باشگاه پرسپولیس پول خواهید گرفت، تاکید می‌کند: «ما کریمی را مجانی نیاورده‌ایم و قرار هم نیست که او را مجانی به باشگاه دیگری بدهیم. اگر مسئولان پرسپولیس او را می‌خواهند باید هزینه کنند. البته همانطور که گفتم جدایی کریمی فعلا قطعی نیست. قیمت کریمی اندازه کریمی است»

هدایتی در مورد شایعاتی که قبل از بازی پرسپولیس و استیل‌آذین به وجود آمد و اینکه گفته شد او پاداش قابل‌توجهی را برای شکست دادن پرسپولیس حتی بیشتر از بازی استقلال در نظر گرفته است، می‌گوید: «این مسائل به هیچ عنوان صحت ندارد. من حتی می‌خواستم قبل از بازی اعلام کنم که اگر پرسپولیس برنده این مسابقه شد، به بازیکنان این تیم پاداش بدهند ولی احتمال داشت که آقایان سروصدایشان بلند شود. به همین دلیل این موضوع را رسانه‌ای نکردم. حتی به بازیکنان استیل‌آذین گفتم که به جرم برادرکشی به شما پاداش نمی‌دهم و به هریک از آنها فقط یک شاخه گل سرخ دادم.»

مالک باشگاه استیل آذین در خصوص آخرین وضعیت خرید ورزشگاه 15 هزارنفری امام رضا(ع) در شهر تهران و کارشکنی هایی که در این خصوص صورت گرفته تاکید کرد: این ورزشگاه را شهرداری تهران ساخته و ما پیشنهاد مالی خود را برای خرید این ورزشگاه ارائه کرده ایم . اکنون هم به مدت موقت سه ماه آن را اجاره کرده ایم. برخی آقایان در شورای شهر(کاشانی) پس از این توافق ما به تکاپو افتاده و فکر کرده اند شهرداری یک ورزشگاه مجانی به ما هدیه کرده و به دنبال پس گرفتن آن و مصادره به نفع باشگاه خود هستند.

من به این دوستان توصیه می کنم دست از این کارها بردارند، شهرداری تهران مگر بنگاه خیریه است که یک ورزشگاه را به بخش خصوصی هدیه کنه؟ ما پیشنهاد مالی خود را ارائه خواهیم کرد و آقایان هم در صورت تمایل می توانند در مزایده خرید این ورزشگاه شرکت کنند. اگر هم ما در این مزایده برنده نشدیم می رویم در جای دیگری زمین می گیریم و ورزشگاه بهتری می سازیم. اصلا مگر ورزشگاه 15 هزار نفری به درد تیمهای استقلال و پرسپولیس می خورد؟ یا اینکه تمایل دارند از این ورزشگاه زیبا و دارای 15 هزار سکوی تماشاچی برای تمرینات تیم خود استفاده کنند؟! این کارشکنی ها و مسائل واقعا جای تاسف دارد.چرا باید مسائل و اختلافات خارج از شورای شهر را وارد آن کنند؟

نازنين
11-07-2009, 03:36 PM
نميدونم !!!!!! چي بگم! اون روز اينقدر نيمه اول بد بازي كردن كه از حرسم تي وي رو خاموش كردم !!!!
اما باز طاقت نياوردم...
نميدونم اگر كريم رو نداشتيم بايد چيكار ميكرديم..

red girl
11-07-2009, 04:04 PM
به قول تو نیم فصل فرصتیه برای کرانچاری که از اول نبود.
اما کرانچار در طول فصل زمان مناسبی داشت برای شناخت و انتخاب بازیکنای خوب و بد از هم.
ما اول فصل گفتیم خوب چون فلانی و فلانی نیستند و بهمانی هست پس حتما اون فلانی ها آماده نیستن و باالاجبار از این بهمانی ها استفاده شده.
اما کم کم دیدیم نه مثل اینکه ایشون اصلا کسی رو نمیبینه.
الان که نیم فصل دیگه تموم شدست.. این همه عوض کردن ترکیب یا قرار دادن بازیکنای بد و نشوندن خوبها روی نیمکت جلوه خوبی برای یه سرمربی نداره.
کرانچار در طول فصل یعنی ندید که بادامکی خیلی از جایگزینهای خودش بدتر بود ؟ نمیدونست دادن این همه فرصت به نوروزی اصلا به صلاح نیست؟ نمیتونست به آرفی و مهدی شیری با دادن 2 تا اولتیماتوم و کمی اعتماد به نفس یکم فرصت بده بهشون ؟
و اینکه من موندم چرا بعد از این همه مدت کرانچار نباید بدونه جای بازیکناش مثلا همین بادامکی کجا بوده ؟ یا خلیلی چه گلایی زده و موارد دیگه ای که حاج حبیب گفت.یعنی براش مهم نبوده پیگیر حال و کار بازیکنش بشه ؟

تا الان کرانچار گل خاصی به سر تیم نزده.. بازیکنا هم که از بس عوض شدن فکر نکنم توی هیچ خطی کسی زوج خودش رو پیدا کرده باشه.همچین هماهنگ هم نیستن که تغییر تاکتیک خیلی بهشون ضرر بزنه.
شاید با رفتن کرانچار خیلی ضرر نکنیم..نمیدونم خوب نطر من اینه.

red girl
11-07-2009, 04:07 PM
یه تاپیک داریم "حمایت از کرانچار" اگه اسمش به بحث و تبادل نظر در مورد عملکرد کرانچار عوض بشه میتونیم این بحثا رو اونجا ببریم.

Siyavoush
11-07-2009, 05:00 PM
نیم فصل تموم نشده هنوز اما بازار نقل و انتقالات داغ هستش
تاریخ مشخصی هم هنوز براش نذاشتن ولی فعلا به نظر میرسه بعد زا بازی با سپاهان حلافی قطعا به راه اهن بره و بادامکی هم قطعا رفتنی هستش
اما اومدنی ها فعلا بحث کریمی -نیکبخت و رضایی هستش که دوتاشون بازیکن ازاد حساب میشن.
اومدن کریمی به نظر من حاشیه و مشکلات بسیار بسیار زیادی خواهد داشت
امیدوارم اخر فصل برای فصل بعد برگرده.این فصل اصلا علاقه ای ندارم به تیم اضافه بشه و فکر هم نکنم بشه البته

red girl
11-07-2009, 05:29 PM
اینطور که هدایتی میگفت کریمی نیم فصل نمیاد.
لیست مازاد هم فعلا شامل پروین . بادامکی . فریضات .نیک نفس. الهایی.حلافی.صغیری شده.
رضایی هم فکر کنم با فولاد تموم کرده.

lionel messi 10
11-07-2009, 07:15 PM
اينم از اس اس.
چقدر ادعا ميكردن ما راه آهنو چشم بسته ميبريم.
دمشون گرم نشون دادن راه آهن تيمه قابلي هست.
عيسيء تاج سوراخ كن.

redboy2atishe
11-07-2009, 07:41 PM
غلام رضا رضایی هم خدارو شکر رفت فولاد ...

بادامکی هم کارش با پاس تقریبا تموم شدست ...

کریمی هم که نیومدنش محتمل تر از اومدنشه.پرسپولیس همینی که هست یا با 2بازیکن اضافه یا

کمتر باید به فکر استفاده از تعطیلات بود تا جذب بازیکن ..

RED STORM
11-07-2009, 07:53 PM
احتمال خیلی خیلی زیاد نیکبخت برمیگرده
تو لیست فروش هم به جز پروین بقیشون واقعا بدرد بخور نیستن

lionel messi 10
11-07-2009, 10:24 PM
ما نفهميديم كريمي بلاخره مياد يا نه؟
نيكبخت هم اگر ببخشنش كه بعيد ميدونم اون شريفي پليد بزاره مياد دوباره تو تيم.

ramin_ra
11-07-2009, 10:51 PM
نظر شما در مورد خصوصي شدن پرسپوليس چيه

بهتر ميشه

يا بدتر

redsun
11-08-2009, 01:00 AM
ببخشید یک سوال ارتش اینجا چکار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خصوصی شدن پرسپولیس که یکی از آرزو های دیرینه ی همه است اگه این اتفاق بیفته کلی از مشکلات پرسپولیس حل میشه
امروز هم کا اس تق لال باخت استیل هم که مس را 6 تایی کرده
حالا آقا صمد تحویل بگیره اختلاف با اس تق لال شد 1 امتیاز

مدیر : مرسی و درست شد

lionel messi 10
11-08-2009, 01:45 AM
نظر شما در مورد خصوصي شدن پرسپوليس چيه

بهتر ميشه

يا بدتر
مطمئن باشيد خيلي پرسپوليس پيشرفت ميكنه.:red boy2:

lionel messi 10
11-08-2009, 01:49 AM
با اين بلا هايي كه سره پرسپوليس اوردن هر تيمه ديگه اي بود 100% دسته يكي ميشد.
بنظرم با اين شرايط باز هم پرسپوليس خوب تا اينجا نتيجه گرفته.
اوميد وارم تو نيم فصل دوم شرايط با برگشتن بازيكن هايي چون نيكبخت و كريمي بهتر بشه كه 100% ميشه.

پرسپوليس
11-08-2009, 03:54 AM
با سلام به دوستان عزيز :گل:
من يه مدتي نبودم چون درس داشتم و حالا كه درسمون كمتر شده گفتيم بيايم يه سري بزنيم:5:
راستي برد عشقمان را ( پرسپوليس ) به همه بروبچ ارتش سرخ تبريك ميگم
البته شانسم اورديم شايد اگه كريم نبود نتيجه عوض ميشد , به هر حال تبريك ميگم 3امتياز شيريني بود :top:
به اميده قهرماني پرسپوليس :perspolis:

Siyavoush
11-08-2009, 04:56 AM
حلافی که قطعا رفته راه اهن
رضایی هم ظاهرا کارش با فولاد قطعی شده فقط منتظر نقل و انتقالات هست تا رسمیش کنه!
من از اینکه صغیری و فریضات هم برن و نیکبخت بیاد خوشحال میشن و فکر میکنم برای نقل و انتقالات ما کافی باشه.
هم تیم خلوت تر میشه هم مهره بهتری رو به دست میاریم.

sajad_shahini
11-08-2009, 10:08 AM
با سلام خدمت تمام دوستان عزیزم
بچه ها مشکل تیم ما خیلی بزرگه و میشه گفت همه ی این مشکلات از مدیر عامل با لیاقت سابق ما آقای انصاریفرد سر چشمه میگیره.
مقصر کسی نیست جز انصاریفرد که به نظر من تیم محبوبه ما رو نابود کرد و میشه گفت انقلاب کرد.
ما 16 بازیکن خودمونو اگه اشتباه نکنم از دست دادیم که 80% بازیکنای ثابت بودن و 20% دیگه یا نیمکتن یا به بازیکنای موثری نبودن که تو تیم نگه داشته شدن مثل :

آقای نوروزی که جدیدن خیلی خودشو میگیره ( به عنوان مثال که پارسال هیچکس تحویلش نمیگرفت امسال سر تمرینات دوست بنده به هادی نوروزی گفت میشه یه عکس باهاتون داشته باشم که گفت وقت ندارم) و بازیکنی که اصلا به خدا در حد پرسپولیس نیست و 5 تا گل زده خیلی سرش باد داره و ...

آقای بادامکی: اسطوره پرسپولیس که همه ی ما بهش آلرژی داریم و جالب تر اینه که به تماشاگران خودی توهین میکنه و حالا واسه ما شاخ و شونه کشیده که میخوام برم.آخه موثرترین بازیکنه تیمه و ما متاثر شدیم از شنیدن این اخبار.

اقای نبی الله باقریها : مدافع بی آزار و خیلی بی مصرف که امروزم دیدید که یار دوازدهم ابومسلم بود و ..

اقای علی عسکر : که خیلی اعتماد به نفسش بالا رفته و تو دفاع دریبل میکنه پشت محوطه میشوته خیلی جالبه ... به نظرم آقای انصاریفرد این عطیقه رو نگه داشت که بازیکن سازی کنه.واقعا تیممون نابود شده.

مهم تر از اینا اقای کرانچار : مربی بی دانش و غیر حرفه ای که هنوز اصول مربیگری و بلد نیست آخه کدوم مربی اشپیتیم و محسن خلیلی و پروین و منصوری و سپهرو و مهدی شیریو میندازه بیرون.واقعا بی هدف ترین تیم لیگ هستیم و همه ی اینها به خاطر بی لیاقتترین مدیرعامل تاریخ فوتبال جهان انصاریفرد هست.

به نظر من حاج حبیب بعد از بازی سپاهان باید کرانچار با اون دستیار نقش هویجو بندازه بیرون و یک مربی داخلی بیاره تا خارجی و بتونه به مرور زمان تیمو به شرایط خوب برگردونه و به نظرم این گزینه آقای پروین باشه خیلی خوبه.به چند دلیل :

1- متعصب به پرسپولیس و با غیرت بودنش.
2- جدی بودنش و حساب بردن بازیکنه و بتونه با بازیکنای کم کار برخورد کنه.
3- شناختن بازیکنان و گذاشتن مهره های تاثیرگذار تو زمین بازی و بازیه با هدف و شادابی رو مقابل حریفان اجرا کنه
4- روحیه دادن به تیم
و ....

تیممون تغییرات زیادی باید داشته باشه تا تیم پرسپولیس واقعی باشه.
دوستانی که میگن علی کریمی باشه منم دوست دارم علی کریمی تو تیم باشه و نعمتیه واسه هر تیم ولی دوستان به خدا تیم بی هدف بازی میکنه علی خیلی کمک میکنه ولی شاید علی یه بازی مصدوم و محروم بود تیم باز میشه همین !
تیم ما باید اول تیم بشه و با هدف و با فکر بازی کنه بعد علی کریمی باشه.تیم ما باید چشمش به یه بازیکن نباشه بلکه به بازی هدفمند و زیبا و هجومی و با منطق فکر کنه

ببخشید زیاد صحبت کردم

Masoud
11-08-2009, 02:46 PM
ممنون از سجاد عزیز بابت نوشته خیلی خوبش
با اکثر حرفات موافقم جز مواردی مثل کرانچار و اومدن سلطان . این کار الان یه اشتباه محض هست.
ضمن این که اگه سعیدلو و کاشانی هم خودشون رو بکشن دیگه علی اقا رو نیمکت نمیشینه و ایشون و امثال پروین باید مثل بکن بائر تو راس تیم باشن نه نیمکت.
پرسپولیس به نظرم حتما حتما جز 3 تا هست
فقط خدا خدا میکنم بعد از 3 ماه حاج حبیب که فکر کنم الان روز 35اش باشه چطور این تیم میخواد سر پا بمونه.
مدیریت درست باشه این تیم نتیجه میگیره و من این رو مطمئنم

RED STORM
11-08-2009, 03:26 PM
البته باید تشکر کنی از copy&paste خیلی خوبش!!!!!!!!

rahim
11-08-2009, 07:30 PM
در مورد ليست مازاد حرفي ندارم وبه نظرم يك برنامه ي بي هدف باز هم مثل بقيه ي موارد هست به نظرم ما فقط يك بازيكن ليگ برتري بتونيم بگيريم وحالا چه يك نفر بيرون كنيم چه صد نفر بقيه را بايد معاوضه كنيم .
در اين صورت خالي كردن ليست هم از بازيكناني چون پروين وبادامكي وجايگزين نكردن انها كاري عبث وبيهوده وفقط در جهت كاهش فشار هواداران وتوصيه هاي مربيان هست .

red girl
11-08-2009, 07:54 PM
کدوم رو باور کنیم ؟؟ فکر کنم این تعطیلات هم صرف این میشه که کی بره کی بیاد !!!
حاشیه ها و شایعات هم داغ میشن..

احتمال جدايي پروين و بادامكي از پرسپوليس كم است

مديرروابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: محمد پروين و حسين بادامكي به احتمال فراوان از پرسپوليس جدا نمي‌شوند.

عباس عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به علاقه‌اي كه كرانچار به محمد پروين و حسين بادامكي دارد اين دو بازيكن به احتمال بسيار فراوان در نيم فصل دوم نيز در اين تيم مي‌مانند. فقط بايد بستري آماده كنيم كه ديگر شرايط نيم فصل اول براي بادامكي پيش نيايد.
وي افزود: شماري از بازيكنان جوان با اجازه كرانچار مي‌توانند از پرسپوليس جدا شوند كه بازيكنان مشهوري نيستند. دنبال اين هستيم كه با تعامل اين كار را انجام دهيم اما پس از بازگشت كرانچار از كشورش تكليف نهايي اين بازيكنان مشخص مي‌شود.

از سوی كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس اسامي شش بازيكن مازاد این تیم اعلام شد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس كه پيش از بازي اين تيم مقابل ابومسلم از اعلام فهرست مازاد خود در این هفته‌ خبر داده بودند، در اقدامی نام شش بازیکن مازاد خود را اعلام کردند که در این بین نام حسین بادامکی بیشتر از همه به چشم می اید.
ضياالدين نيك‌نفس، مهران فرضيات، مجيد الهايي، اكبر صغيري، سعيد حلافي و حسين بادامكي، شش بازيكنی هستند كه از سوي كادر فني در فهرست مازاد باشگاه پرسپوليس قرار گرفته‌اند.
البته با توجه به نیاز تیم فوتبال پرسپولیس در زمان نقل و انتقلات نیم فصل ممکن است بازیکنان دیگری هم در این فهرست جای بگیرند.

redboy2atishe
11-09-2009, 07:57 AM
آقای هدایتی، شرمندگی در ادبیاتی شما جایی ندارد؟
مرجع خبری پرسپولیس : معمولا رابطه شما پولدارها با صراحت چندان سازگار نیست، اما نمی شود این واقعیت را جور دیگری به خورد حضرتعالی داد.
1) حرف، حرف، حرف؛ اين ويروس وحشتناك انگار نمي‌خواهد دست از سر اين فوتبال بردارد. ما چقدر حرف داريم؟ ما چقدر حراف‌هاي متبحري هستيم؟ اين حنجره را به «كار گل» گرفته‌ايم كه يك بند و بي‌وقفه لغت بپاشد بيرون. وعده‌هاي سرخرمن، تهمت، ناحق، ناروا، قول‌هاي آبكي و ادعاهايي كه انگار به درد لاي جرز هم نمي‌خورد...
2) حرف از حسين هدايتي است؛ مالك ثروتمند استيل‌آذين و عضو اسبق هيات مديره پرسپوليس. آنچنان كه چيزي حدود چهار ماه پيش در محافل خبري شايعه شده بود، حاج حسين كه ادعا مي‌كند يك پرسپوليسي دو آتشه است، تا آخرين لحظات مهلت قانوني فصل نقل و انتقالات درصدد بود تا هر طور شده علي كريمي را به وصال پرسپوليس برساند. او، چه در آن مقطع و چه در روزهاي اخير، بارها اشاره كرده كه از شدت حسن‌نيت خود(!) حتي حاضر بوده تعهدات مالي سرخپوشان به جادوگر را شخصا برآورده كند، اما اين حاج‌عباس انصاري‌فرد بوده كه به هيچ وجه زير بار نرفته و موضوع را نپذيرفته است. نقطه پاياني اين تراژدي تلخ را هم كه احتمالا همه‌‌تان از حفظيد؛ كريمي با بغض و اندوه به استيل‌آذين رفت و به اولين بازيكن تاريخ بدل شد كه هنگام عقد قرارداد با تيم جديدش، حتي از بذل يك لبخند ساده هم دريغ كرد! آنچه مدنظر ما است اما، نه واكنش‌هاي كريمي، كه سخنان دلبرانه جناب هدايتي در روز عقد قرارداد بود: «كريمي در دست ما امانت است و هر زمان كه پرسپوليس او را بخواهد، حاضريم اين بازيكن را به خانه‌اش بفرستيم.» يادت رفت آقاي مدير؟!
3)‌ نمي‌دانيم موضوع چيست؛ شايد در زمان اداي اين جملات حماسي و عاطفي، جناب آقاي مديرعامل گمان نمي‌كرده به همين زودي‌ها در راس هرم اجرايي پرسپوليس تغييرات عمده صورت بگيرد و با رفتن حاج عباس انصاري‌فرد از اين تيم، دوباره شوق بازگرداندن جادوگر به جمع سرخپوشان در اين مجموعه زنده شود.

البته يك احتمال ديگر هم وجود دارد و آن هم اينكه حاج‌حسين در مقابل دوربين‌هاي روشن تلويزيون چنان جوزده شده بود كه مي‌كوشيد بدون تفكر درباره آينده، قشنگ‌ترين جملات ممكن را تحويل مردم بدهد و دل هواداران ميليوني پرسپوليس را به سود خودش نرم كند. هرچه هست اما، در حال حاضر هدايتي زير حرف‌هايش زده و حاضر نيست به وعده‌اش عمل كند. با اين حساب، نام او را هم بايد به ليست بلندبالاي آدم‌هايي افزود كه در اين فوتبال، فقط حرف زدن بلدند و در موعد عمل، به خواب خرگوشي فرو مي‌روند.
4) مسوول كميته انضباطي قرار بود تماشاگران را تاديب كند و پرده از تخلفات عمدي احتمالي داوران بردارد، واعظ آشتياني مي‌خواست فوتبال را پاكسازي كند و از لمپن‌هايي همچون قلعه‌نويي فاصله بگيرد، زلاتكو كرانيكار قرار بود تيمي هجومي بسازد كه در سراسر دقايق مسابقه روي دروازه رقبا آتش بريزد... و البته حاج حسين هدايتي هم مي‌خواست به وقت مقرر، علي كريمي «امانت» را به دست صاحبش بسپرد، اما كو عمل...؟! مشكل اساسي اينجاست كه در اين فوتبال، هزينه بزرگ شدن و بزرگ ماندن، يك مشت حرف رايگان (!) است كه البته ضمانت اجرايي هم ندارد. نگارنده نيز همين حالا مي‌تواند ادعا كند به محض اينكه ضرورت ايجاب كرد، قادر است ريشه فساد را در كل كره خاكي در كمترين زمان ممكن و با تضمين قطعي بخشكاند؛ خوبي‌اش هم اين است كه كسي بعدا مدعي آدم نمي‌شود و از او «عمل» نمي‌خواهد، بس كه همه عادت كرده‌ايم به حرف شنيدن و اجرا نديدن!
5)‌ در امانت خود، خيانت كردي آقاي هدايتي؛ معمولا رابطه شما پولدارها با «صراحت» چندان سازگار نيست، اما نمي‌شود اين واقعيت را جور ديگري به خورد حضرتعالي داد؛ شرمنده!

PeRsPoLiSi_2atishe
11-09-2009, 04:26 PM
سایه روشن : تحلیلی کوتاه بر آنچه بر پرسپولیس گذشت
فغان از مهاجم نوك بي‌كيفيت!
در سيستم 1-3-2-4 مهاجم نوك نقشي اساسي و تعيين‌كننده در به ثمر رساندن حملات دارد و چنانچه تك مهاجم اين پست نتواند تكميل‌كننده حركت تيم در فاز حمله باشد آن تيم از رسيدن به گل محروم مي‌ماند. وسلي برزيليا در ديدار مقابل ابومسلم ثابت كرد براي حضور در پست مهاجم نوك اين سيستم از كيفيت لازم برخوردارنيست. او به لحاظ قواي جسماني، فضاسازي براي ديگر بازيكنان، حركت‌هاي عرضي و طولي و زدن ضربه نهايي ضعف دارد و يك مهاجم متوسط رو به پايين است. حركت‌هاي وسلي بيشتر شبيه بازيكنان فوتسال است و پا عوض كردن‌هاي او و حركات تكنيكي‌اش به هيچ وجه در جهت حركت رو به جلوي تيم صورت نمي‌گيرد. وسلي مقابل ابومسلم در عين شگفتي 90 دقيقه بازي كرد، او دو موقعيت مسلم گلزني را هدر داد و در بيشتر دقايق يا توپ‌ها را لو داد يا رو به عقب بازي كرد.

بدترين نمايش نيم‌فصل
شايد ديدار مقابل ابومسلم را بتوان بدترين نمايش پرسپوليس در نيم‌فصل اول دانست كه البته در كمال شگفتي در نهايت سه امتياز براي اين تيم به دنبال داشت. پرسپوليس در اين مسابقه منفعل، كند، سنگين و بي‌انگيزه نشان داد تا جايي كه در قبال 4 موقعيت گل حريف در نيمه اول و 53 درصد مالكيت توپ از سوي حريف، ميزبان سرخپوش فقط يك موقعيت گل داشت و 47 درصد توپ را در اختيار خود مي‌ديد. اين آمار كه البته همراه با ضعف در تمام خطوط اين تيم بود، بدترين نمايش خانگي و شايد كلي پرسپوليس در نيم‌فصل اول را رقم زد كه البته مقابل تيم انتهايي جدول اتفاق افتاد. پرسپوليس البته در نيمه دوم نيز تيم بهتري نبود و تنها در دقايقي كه در نهايت منجر به گل دوم باقري شد، بازي اين تيم سرعت بيشتري گرفت. پرسپوليس در 45 دقيقه دوم و با وجود تغييرات انجام شده به جز گلي كه زد 2 بار تا آستانه گلزني پيش رفت و در 15 دقيقه آخر فقط دفاع كرد تا با وجود ارائه اين نمايش پر انتقاد سه امتياز حساس را كسب كند. با اين حال بايد از كادر فني پرسپوليس پرسيد آيا ممكن است با تكرار اين نمايش‌ها در نيم‌فصل دوم و 8 بازي خارج از خانه باز هم به اين راحتي امتياز جمع‌آوري كرد؟

اين تيم نياز به 5 تعويض دارد!
در بيشتر بازي‌هاي نيم‌فصل اول، پرسپوليس در دقايقي آنقدر منفعل، نامنظم و بي‌ثبات نشان مي‌دهد كه به نظر مي‌رسد بايد نيمي از تيم را بيرون كشيد و نفراتي را جايگزين آنها كرد. در ديدار مقابل ابومسلم به‌خصوص نيمه اول اگر قانون فوتبال اجازه مي‌داد و كرانچار مثل فيروز كريمي در قيد و بند مسائل عرفي مسابقات نبود حداقل 5 نفر بايد تعويض مي‌شدند تا بازي پرسپوليس جان بگيرد. تعويض‌هاي كرانچار در اين مسابقه از دقيقه 60 شروع شد و با بيرون رفتن مجتبي زارع كه بدترين چهره قرمزها بود، سرمربي كروات درصدد تغيير آهنگ برآمد اما به غير از زارع، وسلي، تياگو، كلاه‌كج و حتي هوار نيز مي‌توانستند در زمره كانديداهاي تعويض قرار بگيرند ولي مصدوميت شكوري و تعويض ناخواسته او فقط باعث بيرون رفتن كلاه‌كج شد و بقيه بدها در زمين باقي ماندند.

زوج تياگو- عادل هم جواب نداد
خيلي‌ها فكر مي‌‌كردند با شكل‌گيري زوج كلاه‌كج- تياگو در خط دوم پرسپوليس اين تيم به لحاظ كار تخريب بازي حريف و ارتباط بين خطوط دفاعي و حمله روند بهتري را در پيش بگيرد اما هرگز اين اتفاق رخ نداد تا شكل بازي پرسپوليس از مسابقه اول تا شانزدهم پيشرفت محسوسي در اين دو مقوله حساس نداشته باشد! زلاتكو كرانچار در چهار مسابقه آخر تيمش از اين زوج در خط دوم تيم خود و به عنوان دو هافبك تدافعي استفاده كرد اما شباهت زياد بازي دو نفر به يكديگر و عدم كارايي اين دو در سرعت دادن به بازي و انتقال سريع بازي از فاز دفاع به حمله كه ناشي از فاصله زياد با خط بعدي و ناتواني آنها مي‌شد اين زوج را نيز ناكارآمد نشان داد. به گفته آمار پرسپوليسي‌ها در طول مسابقه فقط 9 بار از تيم حريف توپ گرفتند و در مقابل 34 بار توپ را لو دادند كه همين نكته كوچك ثابت مي‌كند خط هافبك پرسپوليس و به‌خصوص دو عنصر تدافعي اين خط به هيچ وجه كار خود را درست انجام نداده‌اند.

به اين چپ اعتماد كنيم؟
در 15 مسابقه نيم‌فصل، پرسپوليس با مجتبي شيري و جلال اكبري در جناح چپ خط دفاع به ميدان رفت كه هر كدام از نقطه ضعف‌هاي متعددي رنج مي‌برند اما بالاخره نوبت به ابراهيم شكوري رسيد. شكوري در اولين حضورش يك پاس گل داد تا به لحاظ آماري شروعي فوق‌العاده داشته باشد اما او نيز در امور دفاعي متزلزل نشان داد و ثابت كرد براي حضور در تركيب اصلي بايد روي اين نقطه ضعف خود كار كند. البته شايد اگر شكوري تجربه بيشتري در پرسپوليس داشت حداقل در نيمه نخست اسير جو بازي نمي‌شد اما شكوري ازجمله مدافعان كناري است كه خوب سانتر مي‌كند و شايد با همين ويژگي‌اش زلاتكو كرانچار را به نيم‌فصل دوم اميدوار كند.

يكي بايد باشد كه دركش كند
حميدرضا علي عسگر مدافع راست تخصصي نيست و شايد زلاتكو كرانچار با تداوم اين كار پديده سرخ‌ها در فصل گذشته را به باد فراموشي بسپارد. اين نكته با هر بار بازي كردن عليرضا محمد در جناح راست بيشتر به چشم مي‌آيد. محمد كه در نيم‌فصل اول به خاطر مصدوميت و بيماري 5 مسابقه تيمش را از دست داد در مصاف با ابومسلم ثابت كرد چنانچه بازيكني درك متقابل از بازي‌اش داشته و در تركيب پرسپوليس قرار گيرد، او نيز همان محمد راه‌آهن خواهد شد كه يك مدافع كناري كامل را معنا مي‌كند. مقابل ابومسلم شيث رضايي بارها با پاس‌هاي قطري مثال‌زدني‌اش محمد را روانه دروازه حريف كرد كه حاصل اين حركت‌هاي طولي يكي از بهترين نمايش‌هاي محمد در طول نيم‌فصل را باعث شد. محمد مقابل ابومسلم يك پاس گل داد و دو بار ديگر وسلي و بائو را در موقعيت گلزني قرار داد اما مهاجمان پرسپوليس قدرشناس پاس‌هاي او نبودند. شايد ثبات محمد در نيم‌فصل دوم حداقل يك جناح پرسپوليس را بيمه كند. اين نكته‌اي است كه حتما كرانچار بعد از اين بازي روي آن تاكيد خواهد كرد.

PeRsPoLiSi_2atishe
11-09-2009, 04:28 PM
حمله داماد علی پروین به کرانچار
نيمكت‌نشيني و سكونشيني‌هاي محمد پروين در پرسپوليس باعث شده تا خون سلطان به جوش آيد. علي پروين كه مي‌داند اين بيرون نشستن‌ها در پايان به ضرر پسرش مي‌شود حتي چندي پيش آرش فرزين (دامادش) را مامور كرد تا مراقب تمرينات و عملكرد محمد باشد. نكته جالب اين بود كه فرزين به خوبي محمد را زير نظر داشت و حتي كرانيكار نيز در گفت‌وگو با فرزين در مورد شرايط پروين كوچك ابراز رضايت كرد.
ادامه بيرون نشستن‌هاي محمد پروين، ضعف مهاجمان پرسپوليس و انتقادات هواداران و كارشناسان باعث شده تا آرش فرزين به نمايندگي از سلطان در مورد اين وضعيت صحبت كند: «حدود 15 روز پيش بود كه با كرانيكار صحبت كردم. او از محمد راضي بود و فقط مي‌گفت كه بايد با آمادگي و روحيه بهتري در تمرينات حاضر شود. اين درست كه با توجه به وضعيت محمد در پرسپوليس، او از لحاظ روحي و رواني كمي افت كرده بود ولي پس از اين صحبت‌ها بود كه محمد دوباره با آمادگي و روحيه عالي در تمرينات حاضر شد و حتي يكي از بهترين‌هاي تمرينات پرسپوليس شد. الان مدت‌هاست كه محمد به شدت توسط پدرش و من كنترل مي‌شود. او ساعت هفت شب خانه است و بيشتر از هر زمان ديگري زندگي حرفه‌اي‌اش را دنبال مي‌كند.»
اين درست كه ما اين صحبت‌ها را از زبان آرش فرزين مي‌شنويم ولي از بيان آرش به خوبي مشخص است كه او از قول چه كسي صحبت مي‌كند:

«ما خيلي دوست داريم كه بدانيم بعضي از اين آقايان از چه كسي خط مي‌گيرند. اما اينها كور خوانده‌اند! محمد اينطوري از پرسپوليس جدا نمي‌شود. او با پرسپوليس قرارداد دوساله دارد كه فقط نيم فصل آن سپري شده است. نه علي‌آقا و نه من اجازه نمي‌دهيم كه محمد از پرسپوليس جدا شود. او بازيكن پرسپوليس است و موظف است مثل هميشه پرقدرت و پرانگيزه در تمرينات تيمش شركت كند. بعضي از آقايان فكر مي‌كنند كه مي‌توانند با اين كارها محمد را از پرسپوليس دور كنند ولي مطمئن باشيد كه اين اتفاق هرگز نمي‌افتد. مردم ما قضاوت كنندگان خوبي هستند و همين است كه در برنامه‌هاي تلويزيوني هواداران پرسپوليس از نيمكت‌نشيني عجيب محمد مي‌پرسند و مردم ايميل مي‌زنند و خواهان بازي كردن او هستند. بعضي از اين آقايان كاري مي‌كنند كه با فشار مرد مجبور شوند محمد را بازي دهند. مردم و هواداران پرسپوليس مي‌بينند و مي‌‌دانند كه محمد چطور تمرين مي‌كند. آنها ديده‌اند كه چطور اين بچه توانسته در چند بازي در عرض چند دقيقه نتيجه بازي را عوض كند.»
اطلاعات خوب علي پروين از كرانيكار، اين روزها به خوبي به كمك آرش فرزين مي‌آيد. داماد پروين كه زماني روي نيمكت پرسپوليس مي‌نشسته، حالا پرونده سرمربي كروات پرسپوليس را باز مي‌كند: «توي باشگاه دي‌استرادا، اين آقا ماهي شش هزار يورو حقوق مي‌گرفت و كلاهش را هم مي‌انداخت بالا. من خودم رفتم و ديدم. كرانيكار با همين ماهي شش هزار دلار از خشايار محسني خط مي‌گرفت و حتي ارنج تيم را هم محسني به كرانيكار مي‌داد. حالا آقايان آمده‌اند و سالي 500 ميليون تومان به كرانيكار پول داده‌اند و او هم اين بلا را سر پرسپوليس آورده است. كرانيكار خيلي راحت از بيرون خط مي‌گيرد. مثلا بازيكني كه فقط يك جلسه با پرسپوليس تمرين كرده، مي‌آيد و فيكس مي‌شود. اين چيزها را به چشم خودم ديده‌ام و حاضرم ثابت كنم. صحبت من در مورد شيث نيست چون او بازيكن با ارزشي است و تحت هر شرايطي توانايي بازي كردن را دارد. هادي نوروزي بازيكن فيكس مي‌شود، گل مي‌زند و به تيم ملي دعوت مي‌شود، اما كرانيكار به راحتي او را بيرون مي‌گذارد. ماجراي نيمكت‌نشيني بازيكناني مثل بائو و محمد هم همين است و نمي‌دانم چطور اين اتفاق‌ها مي‌افتد. آقاي كرانيكار 11 بازيكن دارد كه سرما خورده‌اند ولي هنوز كسي نمي‌داند كه چرا اين بازيكنان به ميدان مي‌روند و بازيكنان آماده و سرحال پرسپوليس بيرون مي‌نشينند.»
فرزين در پايان صحبت‌هايش بالاخره پاي پروين را پيش مي‌كشد: «چند روز پيش آقاي حاج رضايي مصاحبه كرد و گفت دست‌هاي پشت پرده و سنگيني سايه پدرمحمد باعث اين اتفاق‌ها شده است. من از آقاي حاج‌رضايي تشكر مي‌كنم. او راست مي‌گويد، حتي علي پروين هم ديگر صبرش تمام شده. او مرا مامور كرده تا مراقب محمد باشم. ديشب علي‌آقا مي‌گفت كه ديگر طاقتم تمام شده. محمد در شرايط خوبي است و شك نكنيد كه در نيم‌فصل دوم اتفاقات جديدي خواهد افتاد.

نازنين
11-09-2009, 06:27 PM
عجب آدم دروغگو و مردم فريبي هست اين هدايتي........

pesarjonoob
11-09-2009, 10:15 PM
شنیدم که علی کریمی هم به پرسپولیس نمیزارن بیاد راسته ؟

zamara
11-09-2009, 10:19 PM
از دوستان عزيز تقاضا ميشود اخبار باشگاه را فقط در تاپيك اخبار سرخ ارسال كنند و از قرار دادن آن در اين تاپيك خودداري فرمايند.
فقط چنانچه خبري خيلي مهم و قابل بررسي و بحث و تبادل نظر بود را بصورت كاملا خلاصه در اينجا قرار دهيد تا دوستان در مورد آن به بحث و گفتگو بنشينند.
لازم به يادآوري است كه كليه اخبار ارسالي در اين تاپيك به تاپيك اخبار سرخ انتقال ميبايد.
با تشكر

lionel messi 10
11-10-2009, 02:20 AM
علي كريمي با خواستهء خودش به پرسپوليس مياد و علي نيكبخت هم %100 شد.
هدايتي هم هيچ كارست يعني نميتونه زوركي عليرو نگه داره!!

babak red
11-10-2009, 01:25 PM
هدایتی توباید اینو بفهمی که همه چیز رو نمیشه با پول خرید.نهایتا این فصل نمیزاری بیاد فصل بعدچی؟

g.hoseyn
11-10-2009, 06:03 PM
انتخاب کریم باقری به عنوان بهترین بازیکن نیم فصل (نظرسنجی برنامه 90)رو به همه ارتش سرخی ها تبریک می گم.:hora:
البته مثل اینکه اوناییکه بیشتر از پرسپولیس کریمی رودوست دارن ازاین قضیه خیلی خوشحال نیستن.:aasab:

rahim
11-10-2009, 06:42 PM
من هم انتخاب كريم باقري را به بر وبچه هاي قرمز ارتش سرخ تبريك مي گم .اين هم يك افتخار ديگه براي پرسپوليسه كه كاپيتانش بهترين بازيكن انتخاب شده .

كريم يك اسطوره ويك بازيكن فراموش نشدني هست كه ديگه نمونه ان شايد حالا حالا ها پيدا نشه .حيف كه قدر خودش را نمي دونست وگرنه در بهترين تيمها وليگها مي تونست بازي كنه .
در موردكريمي هم به نظرم كه نه مطمئنا از نظر امتياز اوري چه گل زده وچه پاس گل وتاثير مستقيم در روند بازي از همه بازيكنان بهتر بوده اينه كه امار ش گوياست وشكي در ان نيست اصلا استيل اذين يعني كريمي .{ عدم انتخابش هم كه قاعدتا بايد طبق همين امار باشه نشونه ي يك چيز بيشتر نيست كه ان را هم همه ي ما دليلش را مي دانيم }.
اما كريم خدا كنه مسئولان پرسپوليس قدر اين نخبه ها را بدانند ودر پايان عمر فوتبالش جايگاه شايسته ي كه در شان وقدرت وي هست بدهند نه مثل بقيه ستاره ها بي خيال شوند تا ستاره سوزي ونخبه كشي رسم هميشگي ما شود .

lionel messi 10
11-10-2009, 09:28 PM
انتخاب کریم باقری به عنوان بهترین بازیکن نیم فصل (نظرسنجی برنامه 90)رو به همه ارتش سرخی ها تبریک می گم.:hora:
البته مثل اینکه اوناییکه بیشتر از پرسپولیس کریمی رودوست دارن ازاین قضیه خیلی خوشحال نیستن.:aasab: من يكي كه خيلي خوشهالم خدايي حقش بود.

RED STORM
11-11-2009, 01:01 PM
محسن خلیلی اسلحه پنهان کرانیکار در نیم فصل دوم

زلاتکو کرانچار سرمربی کرواسی در جام‌جهانی 2006 بی‌تردید مطرح‌ترین نام در بین خارجی‌های لیگ ایران است و در تعطیلات نیم‌فصل خود را برای ساختن پرسپولیس جدیدی آماده می‌کند. سرمربی پرسپولیس کمی با هموطنانان مشهورش که به ایران آمده‌اند تفاوت دارد و هرگز مثل بلاژویچ احساساتی، بوناچیچ عصبانی و برانکو خونسرد نیست.

در کنار زمین به نظر می‌آید که او ترکیبی است از سنگ و یخ. برخلاف افشین قطبی هرگز وعده‌های بزرگ نمی‌دهد و مثل وینکو بگوویچ هم نیست که زود از کوره در برود. زلاتکو کرانیکار متولد 15 نوامبر 1956 در زاگرب، جور دیگری است.

آرامش در حضور دیگران
سرمربی پرسپولیس از آن دسته مربیانی است که به ندرت کنترل اعصاب خود را از دست می‌دهد. به گفته خودش این یک خصوصیت ذاتی است و به نوع تربیت و وضعیت خانوادگی او مربوط می‌شود. «گاهی اوقات هم لازم شده که احساساتم را بیرون بریزم اما کلا آرامش را ترجیح می‌دهم. دوست دارم با بازیکنانم نیز همین‌طور برخورد کنم.» زلاتکو کرانیکار ادامه‌دهنده راهی است که مربیان کروات پیش از او در ایران آغاز کردند. او در مورد تاثیراتی که هموطنانش بر فوتبال ایران گذاشته‌اند می‌گوید: «همه مربیانی که از کرواسی به ایران آمده‌اند پیرو مکتب یوگسلاوی بوده‌اند. این مکتب از بهترین و پرسابقه‌ترین مکاتب فوتبال اروپاست. به نظر من فوتبال ایران با سبک یوگسلاو نزدیک است چون بازیکنان شما هم تکنیکی هستند و بازی ترکیبی هم در همه تیم‌ها دیده می‌شود.» کرانیکار همین موضوع را به عنوان یکی از دلایل مهم انتخاب پرسپولیس برای کار مربیگری برمی‌شمرد. «من با بلاژویچ و برانکو در مورد حضور در ایران صحبت کردم. آنها اطلاعات خیلی خوبی به من دادند و نگاه مثبت آنها تاثیر زیادی در تصمیم‌گیری من داشت.»

نوسان
نوسان پرسپولیس در نتیجه‌گیری حقیقتا بسیاری از هواداران این تیم را کلافه کرد. درباره دلایل این همه نتایج غیرعادی قاعدتا کسی بهتر از کرانچار نمی‌تواند پاسخگو باشد. سرمربی کروات پرسپولیس هم دلایل فنی در این زمینه ارائه می‌کند و هم دلایل کاملا غیرفنی: «من از 12 روز قبل از شروع لیگ به پرسپولیس پیوستم. 15 بازیکن جدید هم به این تیم اضافه شده بودند. دوره آماده‌سازی تیم درست انجام نشده بود و بعضی از بازیکنان هم به خاطر وضعیت قراردادهایشان به اردوی نصفه و نیمه ترکیه نرفتند. تیمی که با شش، هفت بازیکن تمرین خود را شروع کند بهتر از این نمی‌شود.»
کرانیکار مشکلات مربوط به انتقال مفاهیم به بازیکنانش را نیز دلیل دیگری درنتیجه‌گیری‌های عجیب و غریب می‌داند. ظاهرا سرمربی پرسپولیس در هفته‌های اول مترجم مناسبی نداشته و به همین خاطر در مورد بازیکنان دچار اشتباهاتی شده است؛ «گاهی اوقات حرف‌های من درست ترجمه نمی‌شد، این موضوع باعث می‌شد که ذهنیت نادرستی در مورد بعضی از بازیکنان پیدا کنم. خیلی از بازیکنان هم سراغ من می‌آمدند و دوباره مفهوم صحبت‌هایم را از من سوال می‌کردند. معلوم بود که درست متوجه حرف من نمی‌شدند البته بااضافه شدن چلنگر همه چیز درست شد.»
با این اوصاف کرانیکار نتایج پرسپولیس را نسبت به شرایط سپری شده خوب ارزیابی می‌کند. او معتقد است که پرسپولیس حداقل سه ماه برای رسیدن به شرایط مناسب زمان نیاز دارد. در واقع به‌زعم سرمربی پرسپولیس نباید در این فصل انتظار قهرمانی از این تیم داشت. نکته مهم دیگر این است که پرسپولیس هدف بزرگ و مهمی مثل حضور در جام باشگاه‌های آسیا را نیز در سال آینده جست‌وجو می‌کند و این یعنی اینکه زلاتکو حداقل به یکی از سه سکوی اول لیگ چشم دوخته است. فصل آینده را می‌توان فصل سرنوشت‌سازی برای کرانیکار در نظر گرفت و به نظر می‌آید مدیران پرسپولیس نیز باید حوصله کافی داشته باشند.« قرارداد من دو ساله مشروط است به همین دلیل است که فصل آینده عمیق‌تر فکر می‌کنم.»

مدیریت
به نظر می‌آید سرمربی پرسپولیس هنوز هم نسبت به برخوردی که در آخرین روزهای حضور انصاری‌‌فرد با او شد دل‌چرکین است. با این اوصاف او هرگز حرف نامنصفانه‌ای در مورد مدیر عامل پیشین پرسپولیس نمی‌زند؛ «من برای آقای انصاری‌فرد احترام ویژه‌ای قائلم. او همه تلاش خود را برای پرسپولیس به خرج داد اما خب موفق نشد. قاعدتا مدت زیادی از آشنایی ما نگذشته بود و من نمی‌توانم خیلی دقیق در مورد او صحبت کنم اما فکر می‌کنم انصاری‌فرد از اطرافیانش لطمه دید. آنها موقعیت و جایگاه ایشان را متزلزل کردند، هیات‌مدیره هم حمایتش نکرد بنابراین از پرسپولیس رفت.» از نگاه سرمربی پرسپولیس حبیب کاشانی در موقعیت بهتری نسبت به انصاری‌فرد قرار دارد:«آقای کاشانی سابقه قهرمان کردن پرسپولیس را دارد و اطرافیانش هم کارشان را بلدند. صادقانه بگویم که آقای کاشانی انگیزه‌ام را برگرداند و قدرت دوباره‌ای به من داد. امیدوارم بتوانم پاسخ اعتماد ایشان را بدهم. من به عنوان یک خارجی که برای اولین بار به ایران آمده‌ام در چند ملاقات محدود توضیح لازم را از ایشان گرفتم، حالا کاملا توجیه شده‌ام.» سرمربی پرسپولیس البته امیدوار است که وضعیت مدیریتی تیم ثبات بیشتری پیدا کند چون در این صورت پرسپولیس بسیار بهتر خواهد شد.

جذب بازیکن
پرسپولیس از امروز برنامه خود را برای استفاده بهینه از تعطیلی نیم فصل در دستور کار قرار خواهد داد. زلاتکو کرانیکار که به زودی 54 ساله می‌شود به دنبال جذب چند بازیکن نیز خواهد بود. او به نوعی لیست بازیکنان مازاد را تایید می‌کند و می‌گوید: « هدف ما حضور در جام باشگاه‌های آسیاست و برای رسیدن به آن نیاز به دو سه بازیکن بین‌المللی داریم البته منظور من از بازیکن بین‌المللی، بازیکن خارجی نیست بلکه بازیکنان باکیفیتی است که در بین ایرانی‌ها نیز وجود دارند.» ظاهرا روی سخن او با علی کریمی است که همچنان مورد علاقه هواداران پرسپولیس است؛ «بله، قطعا علی کریمی بازیکن فوق‌العاده‌ای است.»

محمد پروین را باید من تایید کنم
ماجراهای حضور محمد پروین در ترکیب اصلی تیم و بعد از کنار گذاشتن و تبعید او به سکوها از داستان‌های مورد علاقه رسانه‌های ورزشی بوده است. کرانیکار هرگونه اختلاف و ناراحتی بین خود و محمد پروین را رد می‌کند. او معتقد است دلیل اصلی بیرون رفتن محمد پروین از ترکیب اصلی، کاهش انگیزه و خوب نبودن او در تمرینات است. کرانیکار حتی نسبت به واکنش‌های تند و تیز علی پروین نیز جا نمی‌زند و می‌گوید: «محمد پروین ربطی به پدرش ندارد. علی پروین قطعا بازیکن بسیار بزرگی بوده اما محمد برای بازی کردن همیشه از مربیانش تاییدیه گرفته و نه از پدرش.» سابقه آشنایی کرانیکار با محمد پروین به دی‌استرادای اسلواکی می‌رسد و چنین به‌نظر می‌آید که سرمربی پرسپولیس از حاشیه‌های بسیار محمد آگاه است: «بازی محمد نوسان زیادی داشت. هرچه به او هشدار دادم نپذیرفت. این خود محمد است که باید کیفیت گذشته را به‌دست بیاورد.»

کاهش اعتمادبه‌نفس
حسین بادامکی هم از جمله بازیکنان پرسپولیس است که در نیم‌فصل اول حسابی از گردونه تیم اصلی دور ماند. کرانیکار در مورد اختلاف با بادامکی می‌گوید: «بد نیست آمار بازی‌های او در فصل گذشته را بیاورید و ببینید او چند دقیقه برای تیمش بازی کرده. من از بادامکی به‌عنوان هافبک بازی‌ساز استفاده کردم تا آزادی عمل کامل داشته باشد. اوایل مطابق انتظار من پیش می‌رفت اما از آن روزی که با هواداران مشکل پیدا کرد به‌شدت افت کرد.» کرانیکار می‌گوید که حتی برای بازگرداندن بادامکی به شرایط قبلی سعی کرده در بازی‌های بیرون از خانه از او استفاده کند اما ظاهرا اعتمادبه‌نفس او برنگشته است: «مصاحبه‌های اخیر او نشان می‌دهد که زیر فشار است. خواست او خروج از پرسپولیس است اما من هیچ مشکلی با او ندارم. خودش اینطور می‌خواهد. من نمی‌دانم چه مشکلی بین او و هواداران پیش آمد.»

ستون تیم
در دوران حضور افشین قطبی در پرسپولیس کریم باقری در یکی از نقاط اوج حرفه‌ای‌اش قرار داشت. اما آقا کریم مدتی‌ است که از آن روزهای فوق‌العاده دور شده است. شاید به گمان بعضی‌ها کم بازی کردن باقری در نیم‌فصل اول دلایل عجیبی داشته باشد اما کرانیکار هرگونه اختلاف با کاپیتان پرسپولیس را قویا رد می‌کند و می‌گوید: «باقری دست راست من است چه در زمین و چه بیرون آن. او تا به‌حال چند گل برای ما زده و بار تیم را به دوش می‌کشد. او برای پرسپولیس خیلی اهمیت دارد.»
کرانیکار دلیل اصلی کمتر بازی کردن باقری را مصدومیت‌های پی‌در‌پی او می‌داند: «او دو بار مصدوم شد و 10 روز کنار تیم نبود. این 10 روز قطعا انرژی زیادی را از او گرفته است. با این حال مطمئن باشید که بازیکنی مثل او بسیار مورد نیاز من و هر مربی دیگری در فوتبال است.»

اسلحه پنهان
محسن خلیلی، مهاجم موفق پرسپولیس در دو فصل قبل یکی از غایبان بزرگ این تیم در فصل جاری است. حتی مصاحبه‌هایی از او به چاپ رسید که از وضع موجود ناراضی است اما کرانیکار به‌شدت از مهاجم تیمش حمایت می‌کند: «ما کوچک‌ترین مساله‌ای با هم نداریم. خلیلی دوران طولانی مصدومیت را پشت‌سر گذاشته و بعد از عمل جراحی قاعدتا زمان مناسبی برای بازگرداندن او لازم است. من از آن دسته از مربیان نیستم که دائما دست رو شانه بازیکن بگذارم و حرف‌های تکراری بزنم. یکبار برای او توضیح دادم که باید به شرایط ایده‌آل برسد.» زلاتکو کرانیکار در عین حال معتقد است که محسن خلیلی اسلحه پنهانی او برای نیم‌فصل دوم است. به‌نظر می‌رسد این تمجید جانانه می‌تواند روحیه مضاعفی به خلیلی ببخشد.

نیکبخت: فقط منتظر پرسپولیس هستم

علیرضا واحدی نیکبخت پس از پشت‌سر گذاشتن یک محرومیت کوتاه‌مدت حالا دوباره باید به میادین فوتبال بازگردد و البته هیچ اتفاقی برای او خوشایندتر از این نیست که دوباره پیراهن سرخ پرسپولیس را بر تن کند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، نیکبخت که یکی از قربانیان منشور اخلاقی بود با حکم سازمان لیگ یک نیم‌فصل را از دست داد. او در شرایطی پرسپولیس را ترک کرد که با انصاری‌فرد دچار اختلافات شدیدی شده بود و البته از دوران اوج فاصله گرفته بود. نیکبخت در بازی‌های آخری که برای پرسپولیس انجام داد دیگر طرفدارانش را به وجد نمی‌آورد و در نهایت پس از جدایی از پرسپولیس با تراکتورسازی قرارداد امضا کرد اما سرنوشت این بود که با حکم محرومیت تا چند ماه از میادین دور باشد.

به طور حتم محرومیت چند ماهه نیکبخت باعث شده که او از لحاظ بدنی در شرایط ایده‌آلی قرار نداشته باشد. هرچند که این ستاره برای بازگشت به فوتبال لحظه‌شماری می‌کند. نکته جالب اینجاست که نیکبخت هنوز نمی‌داند باید به کدام تیم برود. او که قبل از شروع فصل با تراکتورسازی قرارداد امضا کرد به یکباره و با برگشت خوردن چک‌های ناصر شفق قید حضور در این تیم را زد و حالا هم آرزو می‌کند که در نهایت به پرسپولیس برود. البته او در این راه مشکلاتی هم دارد و آنطور که روزنامه‌ها نوشته‌اند یکی از بازیکنان پرسپولیس باید مصدوم شود تا پس از خارج شدن از لیست، نیکبخت به پرسپولیس بیاید. از طرفی می‌گویند نیکبخت می‌تواند با حسین بادامکی معاوضه شود تا از تراکتور به پرسپولیس بیاید ولی او چند هفته پیش گفت که با تراکتور هیچ قراردادی ندارد و بازیکن آزاد محسوب می‌شود.

نیکبخت در مورد آخرین وضعیتش و در حالیکه از شیطنت بعضی از روزنامه‌ها گلایه‌مند است به خبرنگاران می‌گوید: «من در چند روز اخیر با هیچ روزنامه و یا سایتی مصاحبه نکرده‌ام ولی بعضی‌ها از قول خودشان و یا از قول من مطالبی می‌نویسند که صحت ندارد. واقعا از این شرایط خسته شده‌ام و نمی‌توانم زندگی‌ام را رها کرده و فقط وقتم را صرف پاسخگویی به مطالبی کنم که صحت ندارد و شیطنت‌آمیز است.»

نیکبخت در مورد موضوع معاوضه‌اش با حسین بادامکی تاکید می‌کند: «من در جریان این موضوع نیستم و نمی‌دانم که باشگاه پرسپولیس چه تصمیمی خواهد گرفت.» شماره 10 سابق پرسپولیس همچنان به فکر بازگشت به این تیم است. او می‌گوید: «من فقط منتظر پرسپولیس هستم تا دوباره در این تیم بازی کنم ولی نمی‌دانم در نهایت چه اتفاقاتی خواهد افتاد.» نیکبخت در پاسخ به این سئوال که آیا با کاشانی صحبت کرده‌ای، تاکید می‌کند: «جدیدا صحبتی با حاج حبیب نداشته‌ام ولی فکر می‌کنم تا چند روز دیگر تکلیف من برای حضور در پرسپولیس مشخص شود. دلم برای فوتبال تنگ شده و امیدوارم خیلی زود برگردم.»

منبع (http://www.ariensport.com/news/19671.html)

RED STORM
11-11-2009, 01:09 PM
بوق ناموس من است

خودش دوست ندارد اما "حسین شلغم " صدایش می زنند. بوقچی 58 ساله قرمز پوشان پایتخت تمام دار و ندارش بوقی است که از 16 سالگی هنر نواختنش را پیدا کرده و من در طول این گفتگو از خودم می پرسم چطور در این 42 سال حنجره آقای بوقچی مثل روز اول کار می کند.
نوشتن از مشهورترین بوقچی حال حاضر ایران هم سهل است و هم ممتنع. سهل است چون می توانی دم دست ترین سئوالها را از آنها بپرسی و ممتنع است چون قرار نیست هر سئوالی را از او بپرسم!

"پاییز خوشگله. گیرم که به قول قدیمیهای جنوب شهری، یه نمور تلخ باشه! عینهو مردن می مونه! مردن هم قشنگه! اصلا می دونی به قول خدابیامرز آقامون مرگ و زندگی اجباریه... عینهو خدمت سربازی! ازشم نمی شه در رفت! واسه همینه که به بچه ها می گم تا هستین شاد باشین تا وقت مردنتون تو خاطره های خوب مردم باشین! "

این سخنان بوقچی 58 ساله پرسپولیس است. مردی که برای رسیدن به خانه اش باید به پرت ترین نقطه شهرزیبا بروی تا به کوچه ای برسی که همه فضایش چند خانه آجری است و مردی که از دور با بلوزی قرمز رنگ قابل شناسایی است. بوقچی پرسپولیس بیشتر شبیه کشتی گیرهاست. با گوشهای شکسته اش. با مهربانی برای دعوت به سویم می آید. نام اصلیش حسین عسگری است. مردی 58 ساله که پدر چهار فرزند است و از اینکه دختر ندارد متاسف! او 42 سال تمام شیپور بوقش سور اسرافیل قرمزپوشان و قرمز دوستان پایتخت بوده است.

ترجیح می دهد در خانه تنها عروسش از ما پذیرایی کند. شاید برای حفظ ظاهر! خانه ای که پرده هایش، مبلش و البته در و دیوار آن هم قرمز است و صد البته نوه ای با نمک که در لباس قرمز رنگ ورزشی به استقبالم می آید.

پدرام نوه "حسین بوقی" پرسپولیس است و پدر بزرگش را "بابایی شلغم" صدا می زند، لقبی که مرد روزهای سخت پرسپولیس چندان به مذاقش خوش نمی آید و با تشری حرف نوه اش را قطع می کند.

* چرا "حسین شلغم" ؟ ( از سئوالم دلخور می شود! تازه می فهمم چه دسته گلی به آب داده ام، اما خوشبختانه نوه اش به دادم می رسد! )
- حسین عسگری : اولین بار این لقب را " سلطان پروین "روی ما گذاشت. انگار جایی بد بوق زده بودم که سلطان گفت: " شلغم درست بوق بزن! " خلاصه اینجوری شد که به ما گفتند شلغم! حسین شلغم!

* موافقی اصلاً راجع به فوتبال حرف نزنیم! برویم سراغ خودت؟
- موافقم. از فوتبال این روزها متنفرم. راستش دوست دارم از استادیوم آزادی یک راست برم خانه ابدی.

* چرا بوق؟ چرا بوقچی؟
- بوق ناموس ماست. از اولش هم رنگ قرمز، رنگ زندگیمون بود. عشق ما سلطان پروین بود. خودمون که فوتبالیست نشدیم. آرزومون اینه که نوه ام زیر نظر سلطان پروین فوتبالیست بشه! یکروز داشتم از امجدیه رد می شدم. صدای جیغ و داد باعث شد کنجکاو بشم و چون پول نداشتم از دیوار پریدم ببینم چه خبره. اون روز تیم شاهین بازی داشت و من دیدم همه دارند دست می زند و می گند "گل گل گل" "گل گل گل" و من هم به آنها پیوستم. از اون روز هر روز بعد از بازیهای کشتی به امجدیه می رفتم تا تیم شاهین را ببینم.

* کشتی؟
- بله من کشتی کار می کردم و علاقه اول من کشتی بود.

*خوب!
- خلاصه اون روزا مرحوم " پرویز دهداری "، سرمربی شاهین بود و تیمشون خیلی خوب بازی می کرد و ما هم شدیم بوقچی شاهین. بعد از امجدیه رفتیم " بولینگ عبدو " یکسال هم اونجا بودیم . بعد هم رفتیم پیکان دوباره برگشت خوردیم و من همچنان در کنار تیم بچه ها رو تشویق می کردم.

* چی شد که بوق را به دست گرفتی؟
- اون روزا خدابیامرز "ممد بوقی" همه جا بود و تیم طرفدارا رو درست می کرد. خیلی دوستش داشتم، خدا رحمتش کنه. داشت می رفت مکه به من گفت: حسین خیلی باحالی. من که مردم این بوق واسه تو! همون شد دیگه... وقتی ممد بوقی عمرشو داد به شما قدیمیهای پرسپولیس بوق رو آوردند و دادند به ما.

* پس شما جانشین "ممد بوقی" شدید؟ درسته؟
- ای بابا دست رو دلم نذار. لیدرهای امروز فوتبال ایران همه جانشینان مرحوم ممد بوقی اند. اما دیگه این روزا کسی حاضر نیست فقط به خاطر عشق به فوتبال و تیم محبوبش به استادیوم بره و مجانی تشویق کنه.

* از محمد بوقی بگو؟
-خدا بیامرزش! پیشکسوت ما بود! یه "ممد بوقی" بود و یه تیم ملی و 100 هزار تا آدم که با بوق اون خدا بیامرز جون می گرفتن. یادمه که وقتی بازی کُند و خسته کننده می شد و کسی‌ دل و دماغ تشویق کردن نداشت ممد بوقی بوقشو می داد دست یکی‌ از شاگرداش و با ریتم بوقش و دست زدن تماشاگران با شکم گنده اش واسه مردم رقص شکم می‌‌کرد. مرحوم ممد بوقی واسه این کارا از کسی‌ پول نمی گرفت.

* در حال حاضر پرسپولیس چند تا لیدر و بوقچی دارد؟
- لیدر که خیلی زیاد داره ولی بوقچی فقط من هستم که سیار در جایگاههای پرسپولیس می گردم و بوق می زنم. اما هر جایگاه این روزها یک لیدر داره.

* چندتا بوق داری؟ بوقهایت را کی می سازد؟
- این ها رو خودم می سازم. بوقهای ۱۲ تایی و ۱۸ تایی دارم که استفاده می کنم.

* ۱۸ تا ! پس باید ریه هایت را بیمه کنی!
- حقیقتش دو سه دفعه اونها روعمل کردم! اما از بیمه و این حرفا خبری نیست.

* برای بوق زدن تمرین هم می کنی؟
- بعد از ۴۳ سال دیگه عادت کردم! نیاز به تمرین نداره . بوق عشق منه! ناموسه منه! اصلا بنویس بوق من ناموسه منه!

*خانواده هم علاقه ای به قرمز و پرسپولیس دارند؟
- رنگ قرمز در خانواده ما یک عادته. همه عاشق پرسپولیس هستند. همه تو خونه ما واسه این تیم فریاد می زنن.

* چه حسی به رنگ قرمز دارید؟
- قرمز رنگ عشقه. رنگ زندگی! من پاییزو به خاطر این که رنگ قرمز زیاد داره دوست دارم.

* و فوتبال؟
- از فوتبال متنفرم. البته از فوتبال این دوره و زمونه. یه عالمه پول اومده تو فوتبال و همه چیزو فاسدکرده! به خاطر همینه که حالم ازش بد میشه. اون روزا علی پروین، همایون بهزادی، حمید شیرزادگان ، فرشاد پیوس و بقیه بچه ها با غیرت بازی می کردن. مرد میدون بودن. تعصب داشتن. اما این دوره و زمونه بازیکن میلیونی پول می گیره تعصب رو قورت داده! والا باور کن! ممد پنجعلی با دوچرخه می اومد سر تمرین. اما حالا با ماشینهای با کلاس که اصلا اسماشونو بلد نیتسم میان کنار زمین . هیچی به هیچی!

* به نظرت چرا اینجوری شده؟
- مثلا حرفه ای شدیم. مدلهامون حرفه ای شده. اما زیربنایی هیچی! هیچ خبری نیس . یک بازیکن 500 میلیون می گیره . باید تعهد بده . اینها اصلا نمی دونن تعهد یعنی چی؟ زمان سلطان پروین" کسی جرات نداشت ببازه بعد بیاد بشینه و بخنده. الان تیم چهار تا گل می خوره همه خنده کنان لباس می پوشن و می رون. بازیکن متعصب نداریم دیگه. همه فوتبال ما شده پول!

* یعنی فقط بازیکن متعصب نداریم یا لیدر متعصب هم نداریم؟
- این دو تا اصلا قابل مقایسه نیستن. به مولا من یه هزار تومنی واسه بوق هایی که می زنم نمی گیرم. اما لیدرهای جدیدی که تیمها آوردن می گن بالاخره زندگی‌ خرج دارد و ما هم سهم می خواییم. لیدرهای جدید حاضر نیستن مجانی قدمی برای تیمشون بردارن. البته بازیکنان هم به سراغ لیدرها می رن دیگه!

* بازیکنان دقیقا از لیدرها چی می خواهند؟
- خوب هر بازیکنی که پول بیشتری بده می تونه لیدرهای بیشتری را استخدام کنه !

* با بوقچی استقلال هم رفقید درسته؟
- همه بازیکنان و مربیان استقلال و پرسپولیس با هم رفقین اما خارجه زمین. تو زمین ما دشمنیم! تو فوتبال این کری خونی و کل کل کردنه که خیلی قشنگه. من دیدم تو فوتبال جنگ و کل کل از خیابانها و قهوه خانه ها و کلاس درس و ادارات شروع و به سکوها می رسه!

* اما به نظرم روی سکوها کسی به کسی رحم نمی کنه!
- بله دقیقا. اینجا دیگه رحم و این جور چیزا مفهوم نداره. دیگه تعصبه که دوستو از دوست، برادرو از برادر و حتی پدرو از بچه جدا می کنه. می دونی. این دست آدما نیست. از وقتی می ری تو استادیوم استرس خودش خود به خود میاد!

*به نظرت این باعث می شود که بی حرمتی کنند؟
- مردم واسه فرار از هیجان هی شعار می دن. خودت جوونی دیگه جوونها را هم می شناسی . واسه این که جا نمونن یه جنگ تمام عیار راه می ندازن و حرارت بالا می ره!

* چه جالب! پس عامل فحاشی استرس بالاست؟
- ببین زمین زیر استوک شخم می خوره تا قهرمان مشخص بشه. اما این سکوها هست که استرس میلیونی می دن. هواداران به امید قهرمانی تیمشون این همه سختی می کشن. هورا سر می دن و به عشق گل از زمین کنده می شن. اما بعد... باخت و باخت و باخت. قبول کنید عصبانی می شیم دیگه.

* قبول دارم. پس فوتبال خیلی خشن است؟
- اینها کوچک شده ای از صدها اتفاق خشن که تو استادیوم رخ می ده. اصلا فوتبال یک امپراتوری بزرگه که کسی حاضر نیس از دستش بده!

* از اول بوق زدن حرفه شما بود؟
- از اول که نه. اما الان 42 ساله که حرفه من همینه. و توکلم برای خرج و برج زندگی ام به خداست.

* در این 42 سال زمانی شده فکر کنید اشتباه کردید که بوقچی شدید؟
- بله تو این دوره از فوتبال.

* بهترین خاطره شما از 42 سال حضور در استادیومهای مختلف!
- شش تایی ها. (هنوزم وقتی بیان می کنه لذتی وصف ناپذیر داره). نمی دونی چه روزی بود اون روز. تاج تو اوج بود که اونجوری داغون شد. کاش یکی از اون روزا برگرده. آخ خیلی خوب بود.

* و بعد از اون؟
- افسانه 96. سپهر حیدری دقیقه 96 رو هوا بلند شد و یکسال بوقهای من و جواب داد. دمش گرم!

* برای تیم ملی هم بوق می زنید؟
- بله من یه ایرونی ام و وظیفم فارغ از پرسپولیسی بودن تیم ملی هم هست. وای بازی استرالیا و آمریکا خیلی توپ بود.

* بدترین خاطره ملی؟
- جام جهانی آمریکا. ما خیلی بد بازی کردیم. بهزاد غلامپور با 11 گل خورده آقای گل گلرها شد!

* زندگی ، مرگ؟
- زندگی واسم اینجوریه که تو قلبم همه رو جا بدم حتی اگه بد باشن!! مرگ هم به نظرم آزادیه. عجیب این که همه به مرگ دیگران فکر می کنن اما من به مرگ خودم. دوست دارم از استادیوم آزادی به بهشت زهرا (س) برم.

* تا حالا پیشنهاد شده برای بوق زدن به کشورهای دیگر بروید؟
- بله. قرار بود برم امارات. واسه الشباب و الوصل بوق بزنم. اما نتونستم از خونوادم جدا بشم. البته چند تا بازی برای گالاتاسرای و الشباب بوق زدم.
اما هیچ جا ایران نمیشه. تو آزادی وقتی بوق می زنم . شعارها خود به خود می یاد. هر چند هواداران کشورهای دیگه شوق بیشتری دارن. البته گاهی هم تحریم می کنیم آدم ها رو.

* بهترین پرسپولیسی؟
- سلطان پروین. عاشقشم، مرده، با غیرته، کارش درسته. البته امیر عابدینی هم همینطوریه. پرسپولیس ملک اختصاصی این دو تاست باید برگردند.

*چرا پروین سلطان نام گرفت؟
- اون روزها واسه آدم ها لقبی می ذاشتند. این لقبا از «علی سیاه» و «حسن تارزان» و «حسین شلغم» شروع شد. مثلا عبدالله سعیدایی واسه شوتهای سنگینش عبدالله شوتی و اکبر حیدری به خاطر حضورش در تیم توفان و بازیهای خوبش اکبر توفان می گفتند. عباس تنیده گر چون سیاه بود «عباس سیاه» صدا می کردن. به عزیز اقتدار «عزیز قبله» و به احمد خطیبی «احمد خوکی» می گفتند. عزیز فنر هم داشتیم. سلطان به "علی پروین" گفتیم. این معروفترین لقب دهه پنجاه بود وتا حالا علی پروین به سلطانیش تو فوتبال ادامه داد. چون حرفش حرفه.

* ورزشگاه آزادی را تعریف کن؟
- رویای فوتبال ایران. احساس بودن در هیچ سالن ورزشی، مثل آزادی نیست.

* دربی پایتخت؟
- مرگ و زندگی. دربی وحشت. یک جنگ به تمام معنا. بازنده این بازی باید بمیره ! باید بره دنبال سوراخ موش بگرده و مدتها جرات آفتابی شدن رو نداره...!

* قشنگترین شعاری که با بوق حسین بوقی همراه می شود؟
- پرسپولیس قهرمان میشه .. خدا می دونه که حقشه!

* مستطیل سبز؟
- صلح در آن جایی نداره و از لحظه نواخته شدن شیپور جنگ، همه در پی پیروزی قدرتمندانه هستن.
- منتهای آرزوی حسین بوقی؟
نوه ام زیر دست حاج علی (پروین) بازیکن خوبی بشه و البته آرزو داشتم یک دختر داشته باشم که حالا عروسم جانشینش شده.

* و کلام آخر!
- یا حق

نازنين
11-11-2009, 03:31 PM
واي پويااااااااااااااااااااا خدا كنه!!!!!!! نيم فصل اگر هم كريمي رو داشته باشيم هم محسن بازي كنه!!! .......واي چه شود.....!
اما...
عادت كردم كه به هيچ حرفي دل خوش نكنم .. چون حرف زياد ميزنن .. كو عمل......!

HitboY
11-11-2009, 05:24 PM
سلام دوستان من يك تازه واردم از اينكه به اين انجمن اومدم بسيار خوشحالم.

PeRsPoLiSi_2atishe
11-11-2009, 05:46 PM
سلام دوستان من يك تازه واردم از اينكه به اين انجمن اومدم بسيار خوشحالم.

ممنون از همه دوستان

اقا HitboY خوش امدي:khosh: ايشالله تو انجمن بهت خوش بكذره:lover::گل:

واسه معرفي كردن به اين تابيك مراجعه كن البته اكه دوست داري:
http://arteshesorkh.com/forum/showthread.php?p=131553#post131553

red girl
11-11-2009, 06:18 PM
کریمی که نیم فصل یکم بعیده بیاد.
همشون مخالفند که بیاد.
خودشم که همه چیز رو به باشگاه واگذار کرده.پس باید فصل بعد منتظرش باشیم.
البته اگه جادوی هدایتی کاری نکنه که تمدید کنه!!
در هر صورت بهتره نیم فصل رو بچسبند به پرسپولیس.
زمان کافی داریم واسه برنامه ریزی جدید.
این تعطیلات کمک خوبی هست واسه ما.

rahim
11-11-2009, 06:40 PM
كريمي كه امسال بايد قيد پرسپوليس را بزنه وما هم دل به اين خوش نكنيم كه كريمي نيم فصل هست به هر حال مشكل پرسپوليس حادتر از اينه كه امثال كريمي حلش كنند.
اما محسن خليلي اگر قرار بر اين باشه كه از نيم فصل فيكس باشه پس كرانچار در تفكرات خودش تغييراتي داده لابد استفاده از يك مهاجم نوك وسرزن واستفاده از دوبازيكن سرعتي مثل وسلي وزارعي در كنارش وپشت سر انها هم هوار وبائو وكريم تر كيب خوبي مي تونه باشه .

red girl
11-11-2009, 10:28 PM
آره موافقم
دیگه بحث کریمی فعلا باید بسته شه.
اگه قرار باشه کل زمان نیم فصل صرف بحث در مورد اومدن کریمی یا نیومدنش بشه درست نیست.
به نظر من حاجی اشتباه کرد از روز اول نیومده گفت کریمی رو پرسپولیسی بدونید.
یه حاشیه جدید درست شد.
دیگه باید روی پرسپولیس تمرکز کرد.

lionel messi 10
11-12-2009, 12:54 AM
پرسپوليس دو روز ديگه به دوبي سفر ميكند.

redsun
11-12-2009, 03:55 AM
دوبی بازی دارند؟

redboy2atishe
11-12-2009, 09:46 AM
اره اولیش 4 شنبه با پلیس امارات هستش ...

red girl
11-12-2009, 06:18 PM
این بازیهای دبی باید موثر باشه
کاش خلیلی رو بازی بده.

Scofield
11-12-2009, 09:19 PM
به نظر من حتی نیومدن کریمی برای پرسپولیس می تونه بهتر از اومدنش باشه چرا؟
اگه کریمی نیم فصل بیاد پرسپولیس طبیعتا با خودش حاشیه می یاره و از طرفی هم باید نگران برخوردهاش با مربی و سایر بازیکنا باشیم در ثانی حضور کریمی باعث خروج یک بازیکن از ترکیب می شه و این خودش ممکن حاشیه ساز باشه به این ها تنبل شدن بازیکنا رو هم می شه اضافه کرد
در کل اونچه که مهمه اینه که پرسپولیس نباید روی سکو ها تنها بمونه حمایت از پرسپولیس کبیر خیلی مهم تر از حمایت از کریمی هستش

red girl
11-12-2009, 11:13 PM
در کل اونچه که مهمه اینه که پرسپولیس نباید روی سکو ها تنها بمونه حمایت از پرسپولیس کبیر خیلی مهم تر از حمایت از کریمی هستش

اولا که خوش اومدی
دوما احسنت به این جمله آخرت..

برو اینجا خودتو معرفی کن هوادار..تا باهات آشنا شیم.
http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?p=132316#post132316

Hamed_10
11-13-2009, 12:33 AM
به نظر من حتی نیومدن کریمی برای پرسپولیس می تونه بهتر از اومدنش باشه چرا؟
اگه کریمی نیم فصل بیاد پرسپولیس طبیعتا با خودش حاشیه می یاره و از طرفی هم باید نگران برخوردهاش با مربی و سایر بازیکنا باشیم در ثانی حضور کریمی باعث خروج یک بازیکن از ترکیب می شه و این خودش ممکن حاشیه ساز باشه به این ها تنبل شدن بازیکنا رو هم می شه اضافه کرد

کریمی بیاد یعنی بازیساز داریم یعنی انگیزه بین بازیکنا داریم بعد شما میگی بیاد یه مشت تنبل سوسول سختشون میشه ؟ کریمی چه حاشیه ای با مربی و بازیکنان پیدا میکنه ؟ اومدن علی کریمی مهمه اما نمیذارن بیاد دلیلشم همه میدونن اما با این چیزا علی کریمی و پهلوانی که در حق مردم وطنش کرد از یاد مردم نمیره و محبوبیتش هم کم نمیشه مردم خوب میفهمن که این چیزا از کجا آب میخوره .
خیلی از مشکلات بازیسازی پرسپولیس با اومدن علی کریمی حل میشد فعلا که نذاشتن بیاد

عشق است پرسپولیس عشق است داش علی کریمی .:lover::lover::lover:

redsun
11-13-2009, 02:42 AM
بهتر همگی دیگه نیومدن کریمی را فراموش کنیم و به این که باید نیم فصل دوم را با اقتدار شروع کنیم فکر کنیم
به نظر من هم بازی های دوبی می تونه یک کمک اساسی باشه به کرانچار تا تصمیم نهاییش را واسه ترکیب اصلی بگیره و دیگه در نیم فصل شاهد تغییر های مکرر نباشیم
تو این بازی ها فرصت داره تا با قابلیت های خیلیلی، محمد پروین ،آرفی و بقیه خوب آشنا بشه
یک گوشه چپ خوب انتخاب کنه و خیلی چیزهای دیگه که همگی از نقاط ضعفون در نیم فصل اول بود

Siyavoush
11-13-2009, 04:45 AM
من هم امیدوارم کریمی نیاد
دلایلش رو هم تقریبا این دوستمون گفت و من امیدوارم اخر فصل به پرسپولیس برگرده
در کل مشکل پرسپولیس همون ویروس همیشگی فوتبال دولتی هست و بعد هم کرانچار.کرانچار تا وقتی این ترکیب چینی و بازیکن انتخاب کردنش رو درست نکنه نهایت پرسپولیس سوم و رفتن به اسیا خواهد بود.!

pesarjonoob
11-13-2009, 10:35 AM
به نظر من الان جدول بالای لیگ ایران نزدیک به همه اگه کرانچار یک جا دیگه دست به ترکیب برنده به زنه دیگه همین سومی هم نسیب ما نمیشه.کرانچار ارنج بلد نیست بریزه وبازیکنهای پرسپولیسو نمیشناسه یا نمیخاد بیاردشون داخل زمین.مثلا محسن

red girl
11-13-2009, 01:54 PM
این تعطیلات خیلی مهمه.
خیلی کمک میکنه.
امیدوارم کرانچار دست از لجبازی بر داره دیگه.
نمیدونم کی تکلیف لیست مازاد معلوم میشه؟!
کاش هر کاری میخوان کنن همین الان انجام بدن.

rahim
11-13-2009, 02:38 PM
تكليف ليست مازاد را كه كرانچار مشخص نمي كنه سالهاست كه توي ورزش الخصوص فوتبال اين مملكت مصلحت ليست را مي بنده نه نياز ومازاد.
در مورد كريمي هم حرفي نيست سرامد همه ي بازيكنان ليگ هست درست ولي در حال حاظر مشكلات تيم فراتر از امدن ونيامدن اوست هر چند پارسال نيم فصل دوم اگر كريمي نبود حتي 5 هم نمي شديم .

اما اينكه چقدر اين تعطيلات به درد تيم بخوره از نظر من زياد فرقي نمي كنه چون به هرحال كرانچار مدتها با اين تيم هست ونيازي به شناخت نداره.اين تعطيلي تنها حسني كه داره فرصتيه براي مديران تا كمي به اوضاع نابسامان تيم دستي بكشند .
اميدوارم كه كرانچار به يك درك اساسي از اوضاع واحوال پيرامونش برسه .

red girl
11-13-2009, 03:17 PM
آره هدف درک کرانچاره !!
اگه درک کنه که برخی مشکلات تیم هم حله...
متاسفانه نمیفهمه! نمیدونم لجبازه؟ یا کلا مشکل داره؟!
اخه کارایی که این میکرد هیچ ادم عاقلی انجام نمیداد..
توی این تعطیلیا یه برنامه ریزی درست
مثل بازیهای تدارکاتی میتونه بچه ها رو بیشتر و با آرامش بهتری کنار هم بیاره.
به هر حال واسه انجام هر کاری این مدت زمان مناسبیه.
کریمی هم که نیومد دیگه کش دادن بحثش دردی رو از پرسپولیس دوا نمیکنه.

shayan love red
11-13-2009, 03:39 PM
من با احترامی که برای همتون قائل هستم اما کمی نظرم متفاوت :
ما که اینجا میشینیم و از یک مربی که تقریبا کارنامه خوبی داره ایراد میگیریم !
و بعضی از خواسته ها و نظراتمون رو (مثال حضور محسن خلیلی تو زمین) میخوایم دیکته کنیم و شعار میدیم به نظر من یک توهین بزرگ به کادر فنی هستش !

من تماشاگر وقتی میرم ورزشگاه باید تیم رو تشویق کنم !
وقتی هم که تیم رو تشویق کردم باید به کل تیم اعتماد داشته باشم و بدونم کسی که تصمیم ها رو میگیره از من بیشتر میدونه که این کار رو کرده و مثلا نوروزی رو گذشته تو زمین ....

متاسفانه تو فوتبال ما هوادارا به خودشون اجازه میدن هرنظر غیر کارشناسانه خودشون رو بدن ! و رو اون تصمیم غلط پا فشاری کنن ! مدیریت ناصحیح فوتبال ما که اکثرا تن به این خواسته ها میده ! افت شدیدی رو برای تیم و فوتبال کشور به وجود میاره ...........

RED STORM
11-13-2009, 03:44 PM
واقعا دمت گرم
حال کردم با این پستت
متاسفانه دلیل درجا زدن فوتبال ما هم همینه
همگی خودمونو عقل کل میدونیم!
بازم میگم واقعا دمت گرم با این پست عالی!

red girl
11-13-2009, 03:50 PM
خوب شایان جان نظرات متفاوته
و نظر تو هم کاملا محترمه.

من دلیلم واسه نظرم اینه که کرانچار کارهایی کرد که مثل یه ادم هیچی ندون بود.اصلا مثل یه سرمربی ای نبود که کارنامه خوبی داره!

کارهایی که این با ترکیب کرد صدای کمیته فنی و کارشناسها رو هم در اورد..
درسته ما توی تیم نیستیم که چیزی بدونیم.. اما دیگه چشم که داریم..
میبینیم بادامکی چطوری بازی میکنه.. میبینم جلال اکبری 90 دقیقه گند میزنه ولی تعویض نمیشه.میبینیم بائو بخاطر یه اشتباه و یه افت توی یک بازی میره روی نیمکت یا اصلا توی لیست 18 نفره نیست اما همین بادامکی خیلی راحت فیکس بازی میکنه.
توی روزی که بازیکنامون همه مشکل دارن خوبها میرن روی نیمکت و رو مخا تو زمینن!
در مورد ارفی و خلیلی هم ما میگییم کاش این همه که به نوروزی فرصت داد اصلا به خلیلی که مصدوم بود نه به آرفی میداد.

shayan love red
11-13-2009, 04:03 PM
همین ادم هیچی ندون تیم رو درسته در یک وضعیت شاید ضعیف یا متوسط قرار داده !
اما باید کلی شرایط رو در نظر گرفت .....
مربی خارجی اومده تیم رو تحویل گرفته فرصت اشنایی با تیم نداشته !
بعد درگیر شدش با مدیریت تیم ! و ........

اما الان تیم با تیم 3 جدول 1 امتیاز فاصله داره !
با صدر جدول 5 امتیاز !
و الان رتبه 5 با این وضعیت از نظر من بد نیست ! اما عالی هم نیست !

کارنامه یک مربی تو 1تیم فقط مشخص نمیشه که میگی مثل مربی های کارنامه نداره میمونه !
از تیم های قبل تا الان یک موفقیت تقریبا نسبی رو کسب کرده ! حالا اومده تو فوتبال ما ! یک تیم 1000 تا صاحاب داره ! هرکی یک حقی از تیم برای خودش میدونه !
تا مربی خارجی بیاد این شرایط فوتبال ما رو بتونه برای خودش بقبولونه ! چیزی بهتر از این عاید تیم نمیشه !

rahim
11-13-2009, 04:21 PM
و بعضی از خواسته ها و نظراتمون رو (مثال حضور محسن خلیلی تو زمین) میخوایم دیکته کنیم و شعار میدیم به نظر من یک توهین بزرگ به کادر فنی هستش !

وقتی هم که تیم رو تشویق کردم باید به کل تیم اعتماد داشته باشم و بدونم کسی که تصمیم ها رو میگیره از من بیشتر میدونه که این کار رو کرده و مثلا نوروزی رو گذشته تو زمین ....

متاسفانه تو فوتبال ما هوادارا به خودشون اجازه میدن هرنظر غیر کارشناسانه خودشون رو بدن ! و رو اون تصمیم غلط پا فشاری کنن ! مدیریت ناصحیح فوتبال ما که اکثرا تن به این خواسته ها میده ! افت شدیدی رو برای تیم و فوتبال کشور به وجود میاره ...........
------------------------------------------------------------------------

ببين شايان جان گفتن نظر وداشتن عقايد مختلف فكر نكنم مشكلي داشته باشه چون لازمه ي پويايي وسلامت جامعه عقايد مختلفه گفتن اينكه مديري يا مربي اشكالاتي داره خداي ناكرده توهين به مقدسات وعقايد ديگران نيست .همانطوري كه شما با اين سن وسال اشكالاتي از مسئولين مملكت مي گيريد واعتقاد به عملكرد ضعيف انها وخواستار تغيير هستيد ايا ميشه گفت چون انها از شما باسوادتر{ از نظر مدارك تحصيلي} وبزرگتر وباتجربه ترهستند شما نبايد حق انتقاد داشته باشيد .
اين كه كرانچار كارنامه ي موفقي داشته در اون شكي نيست اما دليل بر بدون خطا واشتباه بودنش نيست .
اما در مورد اينكه هميشه مديران تحت فشار هواداران تصميم مي گيرند موافقم بات متاسفانه اين خصلت ماست كه هميشه مصلحتي اداره ميشديم .
اگر دقت كني در همين انجمن گروهي طرفدار هوار .كريمي وخليلي وباقري وغيره هستند وهر كس بازيكن مورد علاقه ي خودش را ترجيع ميده و دوست نداره كه اون بيرون باشه در بيرون از انجمن هم همينطوره معمولا بازيكناني كه هوادار دارند بايد تحت هر شرايطي بازي كنند اما بازيكني مثل بادامكي بايد بيرون باشه چون كسي دوستش نداره اينه روش ما وكلهم هواداران تيمها در سرتاسر دنيا { البته به نوع ديگه}.
اما در مورد كرانچار به اعتقاد من هوادري كه فقط نظرش در دوسه انجمن ورزشي نوشته ميشه به درد پرسپوليس نخورد نه اينكه از نظر فني ضعيفه نه بلكه اون هم مثل وينگادا نتوانست باشرايط ايران كنار بياد اينجا قوانين حكم فرما نيست وهيچي روي نظم وقاعده وبرنامه نيست پس نياز داره كه مربي هايي كه در اين تيمها هستند خودشون وفق بدن با شرايط ويا با مديريت صحيح وسازگارانه وهوشمندانه اوضاع تيم را در دست بگيره .
اما متاسفانه در كرانچار اين چيزها ديده نشد اون مي خواست نظم ود پيلسن اروپايي را حكم فرما كنه اون هم در بي نظم ترين جاي ممكن .{ نمونه اش عدم استفاده از سرمايه هاي باشگاه} شما بگيد در كدام تيم وكدام مربي همچين كاري مي كنه .
يك مربي بزرگ وباشخصيت وقتي با شخصيت وابروي حرفه ايي او بازي ميشه عطا را به لقايش مي بخشه اما ديديم كه وقتي حكم اخراج او توسط انصاريفر صادر شد نه تنها بر خوردحرفه اي نكرد بلكه با بازگشتششخصيت واعتبار خودش را مورد زير سوال برد { معمولا مربيان بزرگ در همچنين مواقعي تصميم بر حفظ اعتبار خودشان مي گيرند}
اما در مورد نكات فني بازيهاي نيم فصل وتغييرات مداوم وعدم شناخت كافي كرانچار از بازيكنان تيمش نشون ميدهكه ايشون هنوز نياز به زمان داره اماليگ در حال اتمامه . پس ما بايد حالا با ايشون يك پروسه ي دوساله را دونبال كنيم چون در ابتدا دنبال يك هدف كوتاه مدت بوديم حالا كه محقق نشد پس اهداف بلند مدت بايد دنبال بايد بشه .

در اخر باز هم تكرار ميكنم هيچ كس معصوم نيست وهمه حق انتقاد دارند وگفتن نظر وبيان عقايد خلاف شرع نبوده ونيست.{به هرحال بودجه ي پرسپوليس از بيت المالي كه ازماليتي كه از ما گرفته ميشه تامين هست پس به اندازه ي همون مالياتي كه پرداخت مي كنم حق انتقاد دارم}

اما اينكه نظر من هوادار بايد سرلوحه ي اهداف باشگاه باشه نه ما نه خواهان هوادار خودخواه { عقل كل}هستيم نه مديران ترسو .
ما همه يك چيز مي خواهيم موفقيت وسرباندي پرسپوليس حالا با هر مريبي وبازيكني مي خواهد باشد .
به اميد موفقيت وسربلندي پرسپوليس

shayan love red
11-13-2009, 04:42 PM
------------------------------------------------------------------------

ببين شايان جان گفتن نظر وداشتن عقايد مختلف فكر نكنم مشكلي داشته باشه چون لازمه ي پويايي وسلامت جامعه عقايد مختلفه گفتن اينكه مديري يا مربي اشكالاتي داره خداي ناكرده توهين به مقدسات وعقايد ديگران نيست .همانطوري كه شما با اين سن وسال اشكالاتي از مسئولين مملكت مي گيريد واعتقاد به عملكرد ضعيف انها وخواستار تغيير هستيد ايا ميشه گفت چون انها از شما باسوادتر{ از نظر مدارك تحصيلي} وبزرگتر وباتجربه ترهستند شما نبايد حق انتقاد داشته باشيد .
اين كه كرانچار كارنامه ي موفقي داشته در اون شكي نيست اما دليل بر بدون خطا واشتباه بودنش نيست .
اما در مورد اينكه هميشه مديران تحت فشار هواداران تصميم مي گيرند موافقم بات متاسفانه اين خصلت ماست كه هميشه مصلحتي اداره ميشديم .
اگر دقت كني در همين انجمن گروهي طرفدار هوار .كريمي وخليلي وباقري وغيره هستند وهر كس بازيكن مورد علاقه ي خودش را ترجيع ميده و دوست نداره كه اون بيرون باشه در بيرون از انجمن هم همينطوره معمولا بازيكناني كه هوادار دارند بايد تحت هر شرايطي بازي كنند اما بازيكني مثل بادامكي بايد بيرون باشه چون كسي دوستش نداره اينه روش ما وكلهم هواداران تيمها در سرتاسر دنيا { البته به نوع ديگه}.
اما در مورد كرانچار به اعتقاد من هوادري كه فقط نظرش در دوسه انجمن ورزشي نوشته ميشه به درد پرسپوليس نخورد نه اينكه از نظر فني ضعيفه نه بلكه اون هم مثل وينگادا نتوانست باشرايط ايران كنار بياد اينجا قوانين حكم فرما نيست وهيچي روي نظم وقاعده وبرنامه نيست پس نياز داره كه مربي هايي كه در اين تيمها هستند خودشون وفق بدن با شرايط ويا با مديريت صحيح وسازگارانه وهوشمندانه اوضاع تيم را در دست بگيره .
اما متاسفانه در كرانچار اين چيزها ديده نشد اون مي خواست نظم ود پيلسن اروپايي را حكم فرما كنه اون هم در بي نظم ترين جاي ممكن .{ نمونه اش عدم استفاده از سرمايه هاي باشگاه} شما بگيد در كدام تيم وكدام مربي همچين كاري مي كنه .
يك مربي بزرگ وباشخصيت وقتي با شخصيت وابروي حرفه ايي او بازي ميشه عطا را به لقايش مي بخشه اما ديديم كه وقتي حكم اخراج او توسط انصاريفر صادر شد نه تنها بر خوردحرفه اي نكرد بلكه با بازگشتششخصيت واعتبار خودش را مورد زير سوال برد { معمولا مربيان بزرگ در همچنين مواقعي تصميم بر حفظ اعتبار خودشان مي گيرند}
اما در مورد نكات فني بازيهاي نيم فصل وتغييرات مداوم وعدم شناخت كافي كرانچار از بازيكنان تيمش نشون ميدهكه ايشون هنوز نياز به زمان داره اماليگ در حال اتمامه . پس ما بايد حالا با ايشون يك پروسه ي دوساله را دونبال كنيم چون در ابتدا دنبال يك هدف كوتاه مدت بوديم حالا كه محقق نشد پس اهداف بلند مدت بايد دنبال بايد بشه .

در اخر باز هم تكرار ميكنم هيچ كس معصوم نيست وهمه حق انتقاد دارند وگفتن نظر وبيان عقايد خلاف شرع نبوده ونيست.{به هرحال بودجه ي پرسپوليس از بيت المالي كه ازماليتي كه از ما گرفته ميشه تامين هست پس به اندازه ي همون مالياتي كه پرداخت مي كنم حق انتقاد دارم}

اما اينكه نظر من هوادار بايد سرلوحه ي اهداف باشگاه باشه نه ما نه خواهان هوادار خودخواه { عقل كل}هستيم نه مديران ترسو .
ما همه يك چيز مي خواهيم موفقيت وسرباندي پرسپوليس حالا با هر مريبي وبازيكني مي خواهد باشد .
به اميد موفقيت وسربلندي پرسپوليس

چه طوماری ! :shamshir:
رحیم جان من مخلص شما هم هستم :lover: بعضی چیزها رو شفاف گفتی و خیلی عالی بود :5:
به تفاهم هم رسیدیم تو چند نکته :
اینکه کرانچار با محیط و فوتبال ایران سازگار نشده ! اما زمانی که من و کلی هوادار فهیم دیگه این نکته رو درک میکنیم !
چرا نیایم شرایط رو برای پیشرفت محیا کنیم ؟! چرا نیایم ما تو پیشرفت کمک کنیم ؟!
اگه کرانچار میخواد دیسیپرین اروپایی رو تو فوتبال ما بیاره ! چرا ما بهش کمک نکنیم ؟!
چرا ما باید با بعضی از صحبت ها و حرفامون با بعضی روند پیشرفت فوتبال ساز مخالف بزنیم ! شما میگی قصد کرانچار پیشرفت و بردن به سمت سبک اروپایی چرا پس ازش حمایت نمیکنین ؟! چرا ظرایط رو محیا نمیکنیم ؟!

بحث انتقاد به مربی و تیم نیست !
شما نگاه کن ! کدوم هوادار منچستر اجازه داره که تو چند تا بازی مکرر بیادش و یک بازیکن رو تشویق کنه !
مطمئنن همچین اتفاقی بیفته فرگوسن شدیدا ناراحت میشه ! توهین میشه بهش !
باشگاه هم از فرگوسن حمایت میکنه نه طرفدارا !
نمومنش هم زمانی میتونیم ببینیم که بکهام از منچستر جدا شد !

حالا شاید شما بگی مقایسه کرانچار با فرگوسن درست نباشه !
اما یک نمونه هستش برای احترامی که هوادارای تیم برای سرمربی تیمشون قائل هستند ! و در اکثر تیم های اروپایی و خارجی این وجود داره !

اما انتقاد و پول بیت المال که تیم رو میچرخونه و ....... ! با دید شما از نظر من درست نیست !
اون پول صرف تیم میشه ! شما حمایت کن از تیم !
اون پول و حق بیت المال یک سرمایه میشه که تیم موفقیت کسب میکنه !
تا اینکه بخوایم اون رو به صورت انتقد بیان کنیم !

به هر حال همه این بحثا برای موفقیت تیم :گل:
پس بازم مثل همیشه ! پرسپولس برنده میشه :lover:

red girl
11-13-2009, 04:45 PM
شایان من در این مورد
خیلی توی پستای قبلیم حرف زدم.
نظرمو کامل در مورد کرانچار دادم.
الان دیگه حسش نیست دوباره بگم.
اما میدونم این ادم برای ما حرفه ای کار نکرد.
فرصت اشنایی هم قبول دارم اما کمیته فنی و عبدی نقش دیوار رو که در مقابلش بازی نمیکردن!
چشماشم که البالو گیلاس نمیچید !! بازی بد و خوب بازیکن رو میتونست تشخیص بده.
تعجب من از اینه که چرا بازیکنای بد و بازیهای بد رو همه میبینن جز خود کرانچار!
درمورد کارنامه ندار هم بگم : مثل کسایی میمونه که خیلی وارد نیست.. مثل یه ادم تازه کار..
و اینکه 100 صاحب ما و این نوع مسائل فکر نکنم ربطی به ترکیبای مسخره ای که این میزنه داشته باشه.

shayan love red
11-13-2009, 04:53 PM
منم انرژیم سر جواب دادن به رحیم تموم شد ! :4:
یکم استراحت میکنیم بعد دوباره شروع میکنم ! :shamshir:
راستی من از کرانچار هم پول گرفتم ازش دفاع کنم !!:4::khalal::24:

red girl
11-13-2009, 05:00 PM
اره شایان بهت شک کرده بودم..
باز خوبه خودت اعتراف کردی
تو دیگه چرا پدر؟!!

در هر صورت عشق است پرسپولیس .. نظرات متفاوته اما همه یه ارزو داریم..اونم سربلندیه تیمه.

rahim
11-13-2009, 05:19 PM
چه طوماری ! :shamshir:
رحیم جان من مخلص شما هم هستم :lover: بعضی چیزها رو شفاف گفتی و خیلی عالی بود :5:
به تفاهم هم رسیدیم تو چند نکته :
اینکه کرانچار با محیط و فوتبال ایران سازگار نشده ! اما زمانی که من و کلی هوادار فهیم دیگه این نکته رو درک میکنیم !
چرا نیایم شرایط رو برای پیشرفت محیا کنیم ؟! چرا نیایم ما تو پیشرفت کمک کنیم ؟!
اگه کرانچار میخواد دیسیپرین اروپایی رو تو فوتبال ما بیاره ! چرا ما بهش کمک نکنیم ؟!
چرا ما باید با بعضی از صحبت ها و حرفامون با بعضی روند پیشرفت فوتبال ساز مخالف بزنیم ! شما میگی قصد کرانچار پیشرفت و بردن به سمت سبک اروپایی چرا پس ازش حمایت نمیکنین ؟! چرا ظرایط رو محیا نمیکنیم ؟!

بحث انتقاد به مربی و تیم نیست !
شما نگاه کن ! کدوم هوادار منچستر اجازه داره که تو چند تا بازی مکرر بیادش و یک بازیکن رو تشویق کنه !
مطمئنن همچین اتفاقی بیفته فرگوسن شدیدا ناراحت میشه ! توهین میشه بهش !
باشگاه هم از فرگوسن حمایت میکنه نه طرفدارا !
نمومنش هم زمانی میتونیم ببینیم که بکهام از منچستر جدا شد !

حالا شاید شما بگی مقایسه کرانچار با فرگوسن درست نباشه !
اما یک نمونه هستش برای احترامی که هوادارای تیم برای سرمربی تیمشون قائل هستند ! و در اکثر تیم های اروپایی و خارجی این وجود داره !

اما انتقاد و پول بیت المال که تیم رو میچرخونه و ....... ! با دید شما از نظر من درست نیست !
اون پول صرف تیم میشه ! شما حمایت کن از تیم !
اون پول و حق بیت المال یک سرمایه میشه که تیم موفقیت کسب میکنه !
تا اینکه بخوایم اون رو به صورت انتقد بیان کنیم !

به هر حال همه این بحثا برای موفقیت تیم :گل:
پس بازم مثل همیشه ! پرسپولس برنده میشه :lover:
ما بيشتر عزيز :گل:

اما در مورد تيم بنده از زماني كه دست چپ وراستم را شناختم باواژه ي به نام پرسپوليس اشنا شدم كه اوايل برايم فقط نشونه ي اين بود كه بايد پيراهن قرمز بپوشم بعدها يواش يواش به مرور كه خودم را شناختم احساس كردم كهاين واژه چيزي فراتر از پوشيدن لباس قرمز و بحثبا پيراهنهاي ابي هست .
احساس يك عاشق به معشوق يك حس ناب وداغ حسيكه نه با ككل نه پيراهن نه باپيروزي وشكست تغييري مي كرد ديگه باختها وبردها برام مهم نبود نگرفتن كاپ وقهرمان شدن ونشدن دليل نبود .مهم بودنش بود و سربلندي{ نه قرماني بلكه خوار نبودن كوچك نبودن} .
من الان خود پرسپوليس را دوست دارم وعاشق پرسپوليسم نه بازيكنان وكادر مديريتي وفني اش چون اونا رفتني هستند .
هر كاري كه از دستم براي سربلندي تيم بربياد انجام ميدم حتي سكوت كردن .
من الان چندين ساله طرفدار ليورپولم با اين كه مدتهاست قهرمان نشده حدود19 سال اما هنوز عاشقشم مثل يك مادر كه عاشق فرزند زشت ومعلولش هست.
اما يك جاهايي هست كه ميبني اين عشقت بدجوري لطمه ديده بدجوري مضعكه تيمهاي كوچيكي شده اون هم تو خونه اينجا ديگه نياز ميبني كه به كمكش بيايي .

نكته مهم اينجاست كه كمك ودوستي بعضي ها مثل دوستي وكمك خاله خرسه هست { همون حرف شما}.
من يك چيز را مي خوام سربلندي تيم .

اما در مورد كرانچار همه ي رفتار واخلاق ايراني ها در يكشب وتوسط يكنفر عوض نميشه بلكه يك اراده ي جمعي از مديران تا بازيكنان وهواداران را مي طلبه { اسلام هم همون بار اول يك مرتبه شراب را حرام نكرد يواش يواش}.
بله ما بايد كمك كنيم كمك ما هم همين صبر ماست اما چشم بستن كمك نيست گناه هست وخيانت.
درمورد ماليات با شما مخالفم در هرجاي دنيا پرداخزنده ي ماليات از حقوق ومزايايي برخورداره وحق شهر وندي داره .به هرحال ما هم يك جورهايي بايد از مديراني كه خصوصي نيستند ودولتي هستند خواستار جواب باشيم .

Siyavoush
11-13-2009, 05:42 PM

حرف این دوستمون کاملا درسته
و بدتر از این مثلا مدیرهای غیر فوتبالی ما هم به حرف طرفدار ها برای اینکه خودشونو راحت کنن راحت گوش میدن!و سریع دست به اخراج میزنن

اما در مورد کرانچار حرف من شخصا این هست که ما تعدادی بازیکن رو امتحان کردیم در این فصل که واقعا نتونستن در حد پرسپولیس باشن
شخصا خواسته من اینه که از بازیکنان با تجربه و ثابت شده بیشتر استفاده بشه
به طور مثال خلیلی در پرسپولیس عالی بوده و در سایپا خوب اما در این فصل فقط 45 دقیقه فرصت داشته اما بازیکنی مثل نوروزی 14 بازی وقت داشته و در 12 بازیش ثابت بوده که در بازی استیل اذین و قبلش دو موقعیت عالی رو از دست داد که راحت میتونست برای ما امتیاز اور باشه.همین شرایط برای ارفی هم هست.فقط یک بازی فیکس بوده و 5 بازی جایگزین
ایا پروینی که استعدادش به همه ثابت شده و این فصل هم هروقت که بازی کرده خوب بوده نباید بهش بیشتر فرصت داده بشه؟چرا وقتی کلاه کج جواب داده میره رو نیمکت میشینه؟یا ما 3 تا دفاع چپ مختلف این فصل استفاده کرده و به هیچ کدوم فرصت کافی ندادیم
یادمون نره عدم ثبات چه در مدیریت
چه در مربیگری چه در چینش بازیکنها هیچوقت موفقیت به بار نمیاره

shayan love red
11-13-2009, 07:04 PM
ما بيشتر عزيز :گل:

اما در مورد تيم بنده از زماني كه دست چپ وراستم را شناختم باواژه ي به نام پرسپوليس اشنا شدم كه اوايل برايم فقط نشونه ي اين بود كه بايد پيراهن قرمز بپوشم بعدها يواش يواش به مرور كه خودم را شناختم احساس كردم كهاين واژه چيزي فراتر از پوشيدن لباس قرمز و بحثبا پيراهنهاي ابي هست .
احساس يك عاشق به معشوق يك حس ناب وداغ حسيكه نه با ككل نه پيراهن نه باپيروزي وشكست تغييري مي كرد ديگه باختها وبردها برام مهم نبود نگرفتن كاپ وقهرمان شدن ونشدن دليل نبود .مهم بودنش بود و سربلندي{ نه قرماني بلكه خوار نبودن كوچك نبودن} .
من الان خود پرسپوليس را دوست دارم وعاشق پرسپوليسم نه بازيكنان وكادر مديريتي وفني اش چون اونا رفتني هستند .
هر كاري كه از دستم براي سربلندي تيم بربياد انجام ميدم حتي سكوت كردن .
من الان چندين ساله طرفدار ليورپولم با اين كه مدتهاست قهرمان نشده حدود19 سال اما هنوز عاشقشم مثل يك مادر كه عاشق فرزند زشت ومعلولش هست.
اما يك جاهايي هست كه ميبني اين عشقت بدجوري لطمه ديده بدجوري مضعكه تيمهاي كوچيكي شده اون هم تو خونه اينجا ديگه نياز ميبني كه به كمكش بيايي .

نكته مهم اينجاست كه كمك ودوستي بعضي ها مثل دوستي وكمك خاله خرسه هست { همون حرف شما}.
من يك چيز را مي خوام سربلندي تيم .

اما در مورد كرانچار همه ي رفتار واخلاق ايراني ها در يكشب وتوسط يكنفر عوض نميشه بلكه يك اراده ي جمعي از مديران تا بازيكنان وهواداران را مي طلبه { اسلام هم همون بار اول يك مرتبه شراب را حرام نكرد يواش يواش}.
بله ما بايد كمك كنيم كمك ما هم همين صبر ماست اما چشم بستن كمك نيست گناه هست وخيانت.
درمورد ماليات با شما مخالفم در هرجاي دنيا پرداخزنده ي ماليات از حقوق ومزايايي برخورداره وحق شهر وندي داره .به هرحال ما هم يك جورهايي بايد از مديراني كه خصوصي نيستند ودولتي هستند خواستار جواب باشيم .

الان فکر کنم اکثر کاربر ها در انجمن عاشق پرسپولیس هستند !
و الان دیگه با این اوضاع فقط عشق به پرسپولیس که هوادارا رو کنار هم نگه داشته !

اخلاق و رفتار اگر یک شب عوض نمیشه ! اما به مرور زمان باید بهتر بشه !
و ما هم نباید پشت این استدلال قایم بشیم !
الان به تاریخچه سرمربی های خارجی که در لیگ ما فعالیت کردن دقت کن ! اکثرشون رو یک جوری فراری دادیم ! یا یک جوری باعث نتیجه نگرفتنشون شدیم !

سرمربی خارجی موفق از نظر من اخریش الن راجرز بود .
بعد از اون هم اری هان در ییک برهه زمانی کوتاه اومد ! نتایج خوبی داشت ! اما به خاطر یک بازی ! و عدم ثبت قرار داد درست از ایران رفت یا فرار کرد !!

صبر چیز خوبی ! من نگفتم چشمامون رو ببندیم ! اما میتونیم بهتر هم باشیم !

اما مالیات که شما گفتی :
از نظر من بهتر این هست که کاری کنیم که مسوولین خودشون رو موظف به پاسخگویی به ما کنن ! نه اینکه ما خواستار پاسخگویی از اونا باشیم !

Scofield
11-14-2009, 12:30 AM

اولا باید بگم با هدف غایی تون از این نوشته ها کاملا موافقم یعنی اینکه هوادرا باید از تیمش حمایت کنه . من خودم یکی از منتقدین عملکرد هوادارها در نیم فصل اخیر و فصل گذشته بودم چرا که از هواداری و حمایت از تیم به سمت تخریب تیم پیش رفتیم!اما اینکه باید بصورت محض فقط حمایت کرد و تحت هر شرایطی تیم و تشویق کرد این و من قبول ندارم یعنی اصلا منطق قبولش نداره . وقتی تیم خوب نیست و خوب نتیجه نمی گیره اتوماتیک وار روی هوادار منعصب تاثیر منفی می گذاره این تاثیر و فشار هایی که از قبل بوده باعث می شه هوادار واکنش نشون بده . اون می خواد نشون بده که راضی نیست و متاسفانه از اینجا به بعدش خیلی بد می شه چرا که نوع اعتراض ها درست نیست و این چیزی که باید درست بشه نه اینکه بخوایم کلا موضوعیت اعتراض و از مقوله هواداری حذف کنیم!!! هواداری آگاهانه یعنی حمایت با خرد و آگاهی
وقتی به اینجا می رسیم یعنی هوادار با آگاهی و خردمند و با علم به کنترل احساساتش وارد ورزشگاه می شه دیگه نمی تونیم بگیم نظر این هوادار اهمیت نداره که برعکس باید نظر این هوادار اعمال بشه چرا که کل تیم به خاطر اون شکل گرفته و اونکه بدون غرض ورزی فقط موفقیت تیمش و می خواد. پس اینکه بگیم نظر این هوادار نباید مورد توجه قرار بگیره اصلا درست نیست یک هوادار آگاه خیلی خیلی دلسوزانه تر از اون مدیر تیمش و نقد می کنه پس نمی شه گفت اون نمی دونه!! بله درسته که از نظر فنی باید اجازه داد سرمربی تصمیم بگیره اما انی هم باعث نمی شه نقد منصفانه رو رها کنیم با این توجیه که ما کم اگاه تر از مربی هستیم!
این ها همه رو گفتم اما کاملا قبول دارم که نباید فراموش کنیم اینجا ایران!!!!
در مرد کرنچار هم من اصلا موفق نیستم که کارنامه کرانچار برای تیمی مثل پرسپولیس خوب بوده بلکه متقدم اون در حد خودش و با شرایطی که داشت نتایج بدی نگرفت!!
در پایان این طومارم! بازهم تاکید می کنم اونچه که مهمه پرسپولیس. قبلا هم گفتم, در این نیم فصل به همراه تیم هوادار هم باید خودش و ترمیم و اصلاح کنه ما یک نیم فصل سخت و پیش رو داریم,باید صبور بودن و یاد بگیریم و باید آگاهانه تر شعار بدیم.....

sajad_shahini
11-14-2009, 10:53 AM
http://www.iransoccer.ir/images/topics/perspolis_logo.gif (http://www.iransoccer.ir/article-topic-2.html) اهلِ کاشانم http://www.iransoccer.ir/images/topics/perspolis_logo.gif (http://www.iransoccer.ir/article-topic-2.html)

http://www.iransoccer.ir/themes/iCGstation/forums/images/spacer.gif
http://up.iranblog.com/3/1257828794.jpg

اهل کاشانم

روزگارم بد نیست

تکه نانی دارم

سر سوزن رویی

من مسلمانم

قبله ام پرچم سرخ

روی پیشانی من داغِ صلاتِ ظهر است

داغِ پررنگِ نماز و مُهر است

پدرم وقتی مُرد!

پاسبانها همه تاجی بودند

رَپی و خوشگل و( باربی) کم بود

مانکن ها همه باجی بودند

عصرِ هیپی ها بود!

شهرمان بی مترو, کوچه هامان تنگ بوددر کجای این شهر, این همه بوی حشیش و بنگ بود؟
پدرم وقتی بود/ عصرِ دلگیرِ ستمشاهی بود/کاغذِ کاهی بود
عصرِ آبدوغ و سیراب شیردان بود
جگرک ارزان بود
انقلاب و خبر ِ خوبِ کشاورزان بود!
مرد, دنبالِ سَر و همسر بود
عصرِ (فردین) و غمِ (قیصر) بود
قصه ی گمشده ی عاشقی و معشوقی
جامِ آرژانتین و (ممد بوقی)
تویِ فوتبال , بسی یَِل بودیم
با عربها کجا درپیِ کَل کَل بودیم؟
سرِمان بر تنمان می ارزید
عرب و زرد از این نامِ گران می لرزید
عصرِ سرخاب و سفیداب و مش و ماتیک بود
عشقها آنتیک بود
رازها بود میانِ دلمان
آبروداریِ مردم, خودش تاکتیک بود
داریوش و غم و بویِ گندم
گوگوش و هلهله هایِ مردم
عصرِ آوازکِ کوچه باغی
عصرِ مردانِ سیبیل چخماقی
جاهلی, الواتی
مستی و عربده جویی و پُزِ عشاقی
درکِ مردم کم بود!!!!
بی وفایی سَم بود
غمِ همسایه, غمِ بیگانه
دغدغه ها و غمِ عالم بود
(شهرِنو) بود و طرفدارانش
(شعرِنو)آمدو حامیانش
عصرِ اشرافی و بی دردان بود!!
نفتمان ارزان بود!
صحبت از داغ و شکنجه, خطر و زندان بود!
پدرم وقتی مُرد
داورِ بد, هدفِ شیرِ سماور می شد
لایقِ اِگزوزِ دردآورِ خاور می شد!
صحبت از تانک نبود, فشفشه در کار نبود
باختِ فرمایشی و توصیه در کار نبود
این همه زندان و کمپِ تازه تاسیس نبود
اینهمه قاچاق و درد و رنجِ ترخیص نبود
آبِ کشمش همه جا بود و گِلاس و شامپاین
عرقِ سگی و قلابی و ساندیس نبود
ماهرویان همه جا , اما ماهواره نبود
صحبت از (اِل سی دی) و دیسکت و موشواره نبود
انتقادِ بیخودی اینهمه آزاد نبود!
شهر, ویرانه سرا, دهکده, آباد نبود
حلب آباد شده بود خودش شهره ی شهر
تونلِ مترونبود و برجِ میلاد نبود
(قُل قُلی)آمدو جورِ سیخ و وافور کشید
شیشه و پایپ نبود, اینهمه معتاد نبود
شبِ جمعه ها برای قلیون و تلخکِ ناب
اینهمه وِلوِله در کویِ فرحزاد نبود
چاپیدن بود و بخور بخور برای رفقا
اسکله و قاچاق و منطقه آزاد نبود
اهل کاشانم
من همان مردِ امینِ شهرم
با دورنگی قهرم
پدرم وقتی مُرد
آرزوهایش را
با غم و حسرت بُرد
نتوانست ببیند پسرِ خندانش/قاریِ قرآنش/ تیمِ قهرمانش/ امپراطورو همه مردانش
شهرِ تهران و شورا و خردمندانش!/ این کلانشهر و شبِ تابانش
ازدحام و همه (راه بندانش)
رَجُلِ با نمک و خندانش/ اِوین و زندانش/
تره بار و (وَنک) و میدانش/صفِ بیکارانش
برجِ آزادی و مهمانانش/شب و ولگردانش/عابرانِ گُم و سرگردانش
تیمِ فوتبال ِ هنرمندانش
پرسپولیس و همه ی یارانش/ دوستدارانِ علی سلطانش
تیم آبی و هوادارانش
ژنرال و کت و شلوارهای ناصرخانش...
پدرم وقتی بود, پاسبانها همه شاعربودند
پدرم وقتی رفت, پاسبانها همه تاجر بودند
اهل کاشانم
اما,,, بچه یِ تهرانم
روزگارم بد نیست.

منبع (http://www.iransoccer.ir/article12966.html)

zamara
11-14-2009, 06:52 PM
سلام
سلام به همه عزيزان و فعالان و سرخدلان عزيز.
بچه ها گاهي اوقات به خود سايت ارتش سرخ هم سري بزنيد .
جديدا نظر سنجي در مورد بازيكنان خارجي پرسپوليس قرار داده ايم ، خوشحال خواهيم شد شما هم نظر خود را ابراز كنيد.

http://arteshesorkh.com/

:گل:با تشكر از همه شما عزيزان :گل:

PeRsPoLiSi_2atishe
11-14-2009, 06:57 PM
سلام
جديدا نظر سنجي در مورد بازيكنان خارجي پرسپوليس قرار داده ايم ، خوشحال خواهيم شد شما هم نظر خود را ابراز گنيد.
با

جشم اقا زامارا,,من الان نظر دادم ولي نميكم جون خصوصي بيييييد
من به حوار راي دادم

lionel messi 10
11-15-2009, 02:15 AM
سلام
جديدا نظر سنجي در مورد بازيكنان خارجي پرسپوليس قرار داده ايم ، خوشحال خواهيم شد شما هم نظر خود را ابراز كنيد.

http://arteshesorkh.com/

:گل:با تشكر از همه شما عزيزان :گل:
بازهم از مدير كل عزيزمون آقا اسمايل بابت اطلاع رساني سپاسگزارم.

lionel messi 10
11-15-2009, 02:22 AM
فققققطط پرسپوليسسسسسسسس تو دنيا رو دستش تيم نمياد تههههههه تيممممممممممممه
پرسپوليس زلزله محبوب هر چي دله.

zamara
11-15-2009, 08:55 AM
http://media.farsnews.com/Media/8805/Images/jpg/A0715/A0715615.jpg

پرسپوليس تنهاست.

شايد جمله عجيبى به نظربرسد اما واقعيت دارد. حتماً از خود مى پرسيد پرسپوليس با بيش از ۲۰ ميليون هوادار چطور مى تواند تنها باشد اما واقعيت اين است كه اگر تنها نبود قطعاً شرايط متفاوتى داشت.

مى گوييم پرسپوليس تنهاست چون فقط آنهايى برايش دل مى سوزانند كه خود در آن حضور دارند. اگر قرار باشد كسى هم غير از اين عمل كند شرايطش فراهم نيست.
به اوضاع و احوال امروز پرسپوليس كه نگاه كنيد بهترين گواه اين مدعا را پيدا مى كنيد.
اگر فارغ از بعضى كنش ها كه واكنش هايى را به بار مى آورد به موضوع نگاه كنيم به يك جمع بندى مى رسيم.
هجمه اى كه امروز وجود دارد متعارف نيست. كسى را متهم نمى كنيم. افراد شايد ناخودآگاه وارد اين جريان مى شوند.
البته بديهى است كه مسئولان باشگاه بايد هوشمندانه عمل كنند و اقدامات اخير چنين بوده است. نبايد اجازه داد درگيرى و برخورد به وجود آيد و اگر هم آمد بايد آن را از اتاق پذيرايى و حياط خلوت پرسپوليس دور كرد.
امروز حبيب كاشانى طرف حساب هيچ كس نيست. نبايد فراموش كنيم كه او سرپرست باشگاه پرسپوليس است.
لطمه به او لطمه به پرسپوليس خواهد بود. او ديگر خودش نيست. بخشى از پرسپوليس است، چنانكه مديران قبلى هم چنين بودند. پرسپوليس تنهاست چون كمتر كسى حاضر است براى كمك به آن بدون چشمداشت پا پيش بگذارد.
همه مى خواهند باشند و قدمى بردارند. بعضى هم قدمى برنمى دارند تا به تعبير خودشان بساط بزرگى ديگران را فراهم نياورند.
مشكل به پرسپوليس، فوتبال و ورزش برنمى گردد. ما با يك گرفتارى فرهنگى دست به گريبان هستيم كه در اينجا نمود بيشترى دارد.
به همين دلايل است كه مى گوييم پرسپوليس تنهاست. نيروهايى كه همگى مى توانند در خدمت پرسپوليس باشند تا اين بار فقط از روى زمين برنداشته شود بلكه چند قدمى هم پيش برود.
نيروها يكديگر را مستهلك مى كنند هر روز هم بدتر مى شود. همين كه يكى بخندد، ديگران ناراحت مى شوند.
امروز حبيب كاشانى مسئوليت امور پرسپوليس را برعهده دارد. طبعاً او موافقان و مخالفانى دارد كه نظر هر يك در جاى خود قابل بحث خواهد بود اما اين دليل نمى شود كه اگر با خود او مخالف باشند اين نكته را از ياد ببرند كه در اينجا بحث بر سر حق و حقوق يك باشگاه پرطرفدار است.
تضعيف او به سود مجموعه تحت پوشش وى نخواهد بود و ايجاد درگيرى ها از مصاديق تضعيف در عملكرد خواهد بود. البته اين سخن به معناى پذيرش بى چون و چراى مسائل نيست.
به نيت افراد برمى گردد. گاهى صحبت از نفر است و گاهى سخن از قطع ريشه است و اين دومى قابل پذيرش نيست.
هر چند حمايت بى چون و چرا و عدم تلاش براى اصلاحات هم خود مشكل ساز مى شود. اعتدال را بايد حفظ كرد. اين رويه بايد اصلاح شود كه هر كس در اين مجموعه حضور پيدا مى كند بلافاصله افراد نيروهاى خود را براى براندازى گرد مى آورند.
پرسپوليس و فراتر از آن ورزش ايران در سالهاى گذشته از اين ناحيه لطمه بسيارى خورده است و از دلايل عدم ثبات در مديريت و تغييرات پى در پى نيز همين است.

zamara
11-15-2009, 05:53 PM
پرسپوليس قهرمان مي شه ...

پرسپوليس يك نيم‌فصل دشوار را پيش روي خود مي‌بيند. البته يك نيم فصل به علاوه يك مسابقه كه به لحاظ اهميت حداقل با دو مسابقه از مجموع ديدارهاي نيم‌فصل دوم برابري مي‌كند.

پرسپوليس 18 مسابقه حساس پيش رو دارد كه درست نيمي از آنها خارج از خانه و مقابل ديدگان هواداران حريف برگزار خواهد شد.
تيم قرمز تهراني بعد از پشت سر گذاشتن يك نيم‌فصل پر‌نوسان و پر از علامت سوال‌هاي كوچك و بزرگ و با از دست دادن 22 امتياز يعني نزديك به 50 درصد كل امتيازات ديدارهايش، هنوز هم در نزديكي‌هاي صدر به سر مي‌برد و شايد همين نكته براي آنهايي كه فكر مي‌كنند قهرماني دور از دسترس نيست مايه اميدواري باشد.
هرچند كه فاصله 5 امتيازي تا صدرنشين زردپوش ليگ- كه خود 17 امتياز را از دست داده- مي‌تواند سندي بر نزديكي كيفيت تيم‌هاي ليگ برتر باشد اما تجربه نشان داده جمع‌آوري امتيازات در نيم‌فصل دوم و در بازي‌هايي كه دروازه‌ها كوچك‌تر مي‌شود (!) حكم به قهرماني يكي از مدعيان خواهد داد.
در اين ميان مي‌توان به حضور تيم‌هاي مدعي در رقابت‌هاي ديگر از جمله ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي، تعدد مصدوميت‌ها، گل و شل زمين‌ها و چند عامل ديگر براي كاستن از تعداد مدعيان قهرماني نيز اشاره كرد اما چنانچه تيمي در ابتداي فصل با سازماندهي مناسبي تشكيل شود شايد دغدغه‌اي براي مواجهه با اين مشكلات در مجموعه وجود نداشته باشد.
در اين ميان تجربه قهرمان نشدن تيمي كه نيم‌فصل اول را با قهرماني پشت سر گذاشته اهميت ديدارهاي دشوار نيم‌فصل دوم و تلاش براي دست يافتن به حداكثر امتيازات را به خوبي نشان مي‌دهد.
با اين وجود بايد در نظر گرفت در ليگ برتر ايران يك تيم مدعي با كسب متوسط 2 امتياز از هر بازي (68 امتياز) 90 درصد قهرماني خود را مسجل خواهد كرد اما با كيفيت ليگ امسال شايد اين ماكسيمم تا عدد 62 و حتي 60 هم نزول كند.
در اين صورت بايد در نظر داشت كه پرسپوليس براي قهرمان شدن حداقل به 34 تا 36 امتياز از 18 ديدار باقيمانده نيازمند است و بايد نسبت به نيم‌فصل اول جهشي خيره‌كننده بردارد تا حداقل شانس قهرماني خود را با كسب 2 امتياز از هر بازي زنده نگه دارد اما بدون شك عوامل رسيدن به چنين موفقيتي را بايد در خود مجموعه پرسپوليس پيدا كرد.
همان طور كه شروع و اتمام پرنوسان پرسپوليس در ليگ نهم به معرض نظرسنجي گذاشته و نتايجش بر همگان معلوم شد. حال قصد داريم نقش اين سه گزينه را در رسيدن به كسب موفقيت احتمالي و قهرماني، يعني هدف اصلي پرسپوليس در فصل جاري بررسي كنيم تا شايد هر گروه با خواسته‌هايي كه از ايشان مي‌رود بهتر و بيشتر آشنا شده و براي رسيدن به هدف از تمام پتانسيل‌هاي خود استفاده كند.

كرانچار؛ اعتماد داشته باش، درست استفاده كن

زلاتكو كرانچار درست دو هفته قبل از شروع ليگ به پرسپوليس آمد، تيم را خودش نبست، در نيم‌فصل بعضا با كج سليقگي، ديسيپلين خاص خود يا هر دليل ديگر برخي بازيكنانش را حاشيه‌نشين كرد، امتيازات زيادي را از دست داد، يك بار تا آستانه اخراج پيش رفت و در نهايت با حفظ تيمش در ميان بالانشين‌ها به اجرايي كردن اهداف خود در نيم‌فصل دوم اميدوار شد.
اما زلاتكو كرانچار در نيم‌فصل دوم بايد و به صورت قطعي مربي ديگري باشد تا قهرماني در دسترس قرار گيرد. هرچند كه سرمربي پرسپوليس اخلاق و منش خاص خود را دارد و خيلي سخت از اصولش كوتاه مي‌آيد اما شايد بهتر باشد او موارد زير را در تيمش به‌كار گيرد:
1) كرانچار بايد با بازيكنانش بيشتر از قبل دوست باشد.
2)كرانچار بايد بيشتر از نيم‌فصل اول از كمك فكري دستيارانش ازجمله حسين عبدي استفاده كند.
3) كرانچار بايد بيشتر از گذشته از پتانسيل تيمش استفاده كند و ستاره‌هاي خاموش را دوباره احيا كند.
4) كرانچار بايد به لحاظ رواني تيم خود را براي چنگ انداختن به جام آماده كند.
در اين صورت او قطعا سكوها را تا لحظه آخر همراه خود خواهد ديد. اعتماد بازيكنان و مديريت باشگاه را جلب مي‌كند و براي رسيدن به هدف خود و پياده كردن برنامه‌هايش بستر مناسبي خواهد داشت.
شايد بهتر باشد كرانچار به قطبي، ادبياتش و تفكراتش در ليگ هفتم دقت داشته باشد و براي رسيدن به موفقيت از اين الگو بهره‌برداري كند.

كاشاني؛ براي تكرار موفقيت كار زيادي داري

هرچند كه تداوم مشكلات ابتداي فصل و خشت كجي كه بناي پرسپوليس را نامتوازن كرده بود باعث ادامه نوسان تيم در امر نتيجه‌گيري شد اما بروز نشانه‌هايي از مديريت مدير قهرمان دو فصل قبل اميدهايي را زنده نگه داشت كه در صورت تقويت آنها مي‌توان به تكرار موفقيت دو سال قبل و جاودانگي حبيب كاشاني در پرسپوليس دل بست و اميدوار ماند.
حبيب كاشاني كه دايره فعاليتش چندين برابر زلاتكو كرانچار خواهد بود هم قطعا به بعضي از «بايد» ها پايبند باشد تا شايد در اين شرايط نيمه بحراني موفقيت را در آغوش كشد:
1) كاشاني بايد حواشي مربوط به بازيكنان را جمع كرده و در راستاي نزديك كردن آنها به كادر فني و به‌خصوص كرانچار گام اساسي بردارد
2) كاشاني بايد در جهت تقويت كادر فني و ارتباط نزديك‌تر بين اعضاي آن، درست مثل حركتي كه در بدو ورودش به پرسپوليس انجام داد، حركتي اساسي‌تر انجام دهد
3) كاشاني بايد به لحاظ تامين منابع مالي تيم بي‌خيال وابستگي به سازمان تربيت‌بدني شده و مثل حركتي كه در دبي شروع كرده قدم در راه تامين اقتصادي باشگاه و رفع مشكلات موجود بردارد.
4) كاشاني بايد در سازماندهي باشگاه پرسپوليس و عناصر اجرايي در جهت رسيدن به يك باشگاه حرفه‌اي گام‌هاي بلندتري بردارد.
5) و در آخر اينكه وي با تعيين تكليف سريع براي هيات مديره و مديريت خود در باشگاه براي تصميم‌گيري‌هاي مهم و اساسي ثبات دلخواه يك باشگاه حرفه‌اي را به‌وجود بياورد.

بازيكنان؛ همه بدانيد كه پرسپوليس كجاست

بازيكنان پرسپوليس در بيشتر مسابقات نيم‌فصل خودشان نبودند، به موفقيت تيم فكر نمي‌كردند، هر كدام به فكر خود بودند، به سرمربي خود اعتماد نداشته و خواستار بركناري‌اش بودند، بعضا دل به كار نمي‌دادند و موقعيت‌ خود در پرسپوليس را درك نمي‌كردند.
همه اينها و مواردي جزيي‌تر كه ناشي از همين موضوعات كلي مي‌شد باعث شد پرسپوليس با وجود برخورداري از 31 بازيكن و پشتوانه مثال زدني از مهره‌هاي كارگشاي ليگ كه پيش‌تر در تيم‌هاي خود ستاره بودند نوساني عجيب داشته و امتيازات زيادي از دست بدهد.
در اين تيم هيچ زوج تاكتيكي يا تك ستاره اميدواركننده‌اي -به غير از كريم باقري كه تمام نشدني به نظر مي‌رسد – وجود نداشت تا مشخص شود تيمي كه هدفي مثل قهرماني را در سر مي‌پروراند بايد بازيكنان با كيفيت‌تر، باهوش‌تر و باغيرت‌تر داشته باشد.
در عين حال شايد بازيكنان پرسپوليس بايد حداقل از اين موارد كلي تبعيت كنند تا شايد هدفي كه بعضي از آنها فكر مي‌كنند نشدني است، ميسر شود:
1) بازيكنان بايد بيشتر از گذشته با هم دوست باشند.
2) به رقابت سالم فكر كنند و براي بيرون رفتن همبازي خود از عرصه رقابت خوشحال نشوند.
3)بايد به سرمربي خود اعتماد كرده و به اين موضوع فكر كنند كه او در قبال آنها غرض‌ورزي نكرده و با آنها عناد ندارد.
4) بايد نهايت كيفيت خود را به فوتبال ايران نشان داده و موقعيت خود در تيمي بزرگ مثل پرسپوليس را درك كنند.
5) و در نهايت اينكه ذهنيت خود را تغيير داده و به شان پرسپوليس و جايگاهي كه برازنده اين تيم است، فكر كنند و به پايين‌تر از آن راضي نشوند.
ایران ورزشی

redsun
11-16-2009, 03:08 AM
نمی دونم چرا به دله منم افتهاده ما قهرمان می سیم انشاالله که همینطور بشه و روی خیلی ها از جمله این هدایتی کم بشه

redboy2atishe
11-16-2009, 05:10 AM
وای اون روز برسه ... سخته اما ممکنه ... ممکنه کرانچار از اسلحه ی پنهان درسترین استفادرو بکنه ...

ممکنه هم دلی تو تیم موج بزنه ... ممکنه دیگه بازی بی روح از پرسپولیس نبینیم ...

ممکنه اردوی دبی مفید باشه ... ممکنه بچه ها واسه نبردن تو خونه ی حریف ناراحت بشن

ممکنه دیگه تو ازادی نباخت.ممکنه ارفی اقای گل شه. ممکنه استیل اذین سقوط کنه

ممکنه هوا دارا از کریمی دل زده بشن ... ممکنه دیگه حیا کن رها کن نباشه

.
.
.
.ممکنه همه ی اینا خواب باشه ...

pesarjonoob
11-16-2009, 11:01 AM
نمی دونم چرا به دله منم افتهاده ما قهرمان می سیم انشاالله که همینطور بشه و روی خیلی ها از جمله این هدایتی کم بشه
انشالله که قهرمان بشیم اونم قهرمان لیگ وجام حذفی وتیم مرفاوی هم بره غاز بچرونه

HitboY
11-16-2009, 04:09 PM
پس سپاهان با اقاي قلعه نوعي چي ؟

نازنين
11-16-2009, 04:40 PM
اگر حاشيه ها از كنار تيم جمع بشه چرا كه نه..... البته امتياز زياد از دست داديم و اكثر بازيهاي دور برگشت در رمين حريفه اما اگر همت كنن حتما مي تونن....

PeRsPoLiSi_2atishe
11-16-2009, 04:50 PM
باور كنيد برسبوليس فصل دوم كاري ميكنه كه متعجب ميشيم,,به نظر من اول ميشه ولي بايد از خيلي جيزها دور و نزديك باشند

red girl
11-16-2009, 05:13 PM
آرزوی همه ما قهرمانیه..
با تمام بدبختیهایی که داشتیم ولی الان با بالا دستیامون خیلی اختلاف نداریم..
اگه ناداوریها یکم مارو اذیت نمیکرد شاید بالاتر هم میشدیم.

روزنامه گل قبل از شروع لیگ یه مطلب نوشته بود. درمورد طبیعت فوتبال. الان دقیقا حضور ذهن ندارم که چی بود اما تیترش این بود که :: پرسپولیس امسال قهرمانه!!
بعد یه سری توضیحات داده بود : مثلا اسم هم تیما رو نوشته بود با بازیها و سابقه هاشون توی نیم فصل اول و دوم و گلهایی که زدن. و قهرمانها هم طبق همون طبیعتی که توصیف کرده بود قهرمان میشدن! حالا میگفت اگه لیگ امسال طبق همون طبیعت پیش بره پرسپولیس قهرمان میشه..

Las Galaxias
11-16-2009, 07:41 PM
میخوام الان اینجا بحث در مورد هدایتی رو باز کنم که باهم بفهمیم هم حسمون نسبت به آبراموویچ وطنی چیه هم شاید بتونیم واقعا بهتر بشناسیمش !
اول موضع خودمو اعلام کنم که منم از هدایتی ناراحت شدم به این خاطر که زمان عقد قرارداد با کریمی گفت که علی پیش ما امانته و هروقت بخواد میتونه بره پرسپولیس ولی گویا این حرفو فراموش کردن جناب هدایتی که باید ازش پرسید که اولا چرا زیر حرفت میزنی و دوما چرا از روی احساس حرفی زدی که حالا بقولا زیرش زاییدی !!
از این جهت حق با پرسپولیسی هاست ولی در مورد اینکه بعضی جاها خوندم هدایتی کریمی رو از ما دزدید باید یادآوری کنم نقل و انتقالات اول فصل رو و جریانات تعیین شده ای که کریمی رو از پرسپولیس دور کردند ! خب شما جای هایتی بودید کریمی رو برای تیمتون نمی خریدید ؟ همه دوست داشتن کریمی مال اونا باشه به جز پرسپولیس پس هدایتی دست به کار شد و اونو به تیم خودش برد .
درضمن خوبه یادمون بیاد همین آقای هدایتی خوب یا بد ، باعث اصلی بازگشت کریمی به پرسپولیس بود تا جادوگر دوباره پادشاه قلب من و شما بشه !

red girl
11-16-2009, 07:48 PM
هووي قرمز، ستاره‌ها را بلعيد!
فرصتي براي سوگواري نيست

1 - پيوستن علي كريمي به پرسپوليس منتفي شد. طي بيانيه‌اي كوتاه، روشن و فاقد هر گونه ايهام و ابهام، هر آنچه سرخپوشان به آن دل بسته بودند به باد فنا رفت تا جادوي جادوگر از اقليم پرسپوليس دور بماند. حالا دست كم تا پايان ليگ نهم، پيراهن شماره هشت قرمزها از اندام صاحب اصلي‌اش دور خواهد ماند تا درخت جدايي كه نهالش را حاج عباس انصاري‌فرد كاشته بود، همچنان به رشد خودش ادامه دهد! حتي روياي معدود هواداراني كه دلخوش به اضافه شدن نيكبخت‌واحدي هم بودند نقش برآب شد تا «هووي قرمز»، همه ستاره‌هاي پرسپوليس را ببلعد. حالا زلاتكو كرانيكار مانده و حوضش، اين مربي كروات پرسپوليسي است و آن هم همه موجودي‌اش در دوبي...!
2 - «حقيقت» آن چيزي است كه «بايد» وجود داشته باشد، اما «واقعيت» چيزي است كه وجود دارد. هيچ آدم عاقلي نمي‌تواند و نبايد به هواي آنچه مي‌پندارد «حق» است نفس بكشد و كار خودش را پي بگيرد. بايد واقعيت‌ها را ديد، آنها را جدي گرفت و با گرامي داشتن‌شان زندگي كرد. «حق» اين است كه بازيكني مثل علي كريمي كه از معدود سرمايه‌هاي انساني باقي مانده در فوتبال ايران است، به پرسپوليس علاقه دارد و سزاوار «ديده شدن» است در لباس تيم محبوبش توپ بزند، اما «واقعيت» موجود از قرار ديگري است و بر جدايي جادوگر از سرخپوشان مبتني شده. حالا كريمي بازيكن تيم حريف است و اتفاقا تجربه نشان داده همه تلاشش را براي موفقيت استيل‌آذين به كار مي‌گيرد. او حتي مي‌تواند در مجموعه هدايتي، در راه موفقيت احتمالي پرسپوليس و قهرماني‌اش در ليگ نهم مانع ايجاد كند و روياي ميليون‌ها هوادار سرخ را به تباهي بكشاند. در اين شرايط اين وظيفه كادرفني و مديريتي پرسپوليس است كه با واقعيات كنار آمده و بستر را براي كاميابي تيم محبوب‌شان در همين اتمسفر و با همين محدوديت‌هاي فعلي فراهم كنند.
3 - فرصتي براي سوگواري نيست. همه داشته‌هاي پرسپوليس در ادامه راه، همين بازيكناني هستند كه در كمپ اين تيم در دوبي گرد هم آمده‌اند. در حال حاضر براي تيمي كه در نيمه اول فصل بيشتر بازي‌هايش را خانه‌نشين بوده و البته به اندازه كافي هم گان داده و نقدا پنج امتياز با صدر جدول فاصله دارد، امكان به سوگ نشستن در فراق ستاره‌هاي دور مانده وجود ندارد. دست بر قضا، اين پرسپوليس به اندازه كافي مهره به درد بخور هم دارد كه اگر چشم آقاي سرمربي «باز» شود، مي‌توان از آنها براي ادامه راه مدد گرفت. به صندلي‌هاي پلاستيكي ورزشگاه آزادي نگاه كنيد؛ منتخب سكونشين‌هاي پرسپوليس ليگ نهم هم مي‌تواند مدعي قهرماني باشد! عليرضا محمد، ابراهيم شكوري، محمد پروين، مهدي شيري، محمد منصوري، آرفي، خليلي و ديگران، موهبت‌هايي هستند كه هر تيمي براي در اختيار داشتن‌شان بي‌تابي مي‌كند، اما متاسفانه از سوي مرد كروات پرسپوليس، هنوز ديده نشده‌اند. كيست كه نداند نگرشي دوباره در نحوه استفاده از ستاره‌هاي سرخ، مي‌تواند آسمان ليگ را براي رقبا ابري كند؟
4 - تعطيلات نيم‌فصل در امارات، فرصت مناسبي براي تجديد قواي روحي و جسمي بازيكنان، مربيان و مديران پرسپوليس است. شايد زلاتكو كرانيكار در اين فضاي آرام و بي‌هياهو، بتواند نگاهي دوباره به نيم‌فصل سپري شده ليگ نهم بيندازد و از ادامه سوخت شدن سرمايه‌هاي مادي و معنوي تيم خودداري كند. غير از او، مديران پرسپوليس نيز بايد باقيمانده انرژي و توان خود را صرف «موجودي» پرسپوليس كنند و از هر گونه فعاليت جانبي و حاشيه‌اي بپرهيزند و البته از همه مهمتر اين هواداران هستند كه سرانجام بايد با ستاره‌هاي فعلي‌شان كنار بيايند و دور از روياي سوپراستارهاي بيرون مانده، ورزشگاه را به افتخار بازيكنان كنوني پر كنند، چه بسا اين افزايش حمايت به ويژه در نيمه دوم ليگ، منجر به تكرار روياي قهرماني پس از دو سال شود.

rahim
11-16-2009, 07:53 PM
در دنياي حرفه اي فوتبال هر كس حق داره از منافع باشگاه وتيمش حمايت كنه واولويت را منافع خودش بگذاره متاسفانه كمي كه نه يك مقدار بيشتر از يكمي توقع ما زياديه اينكه ما از مدير باشگاهي بخواهيم ستاره اش را به ما بده تحت هر شرايطي درست نيست .حالا مي خواد اين مدير شخصي مثل هدايتي باشه كه در اول فصل براي جلب طرفداران پرسپوليس يك حرفهايي زده كه نمي دونست به اينجا ختم ميشه .بگذريم.

اين رويه چند ساليه تو فوتبال پرسپوليس رخنه كرده ماجراي رفتن كاظميان وبعد تلاش بر اي برگداندن او همچنين معدنچي كه بعد از عقد قراردادش مي خواستند كه برش گردوند ويا همين فرزاد اشوبي وپژمان نوري چرا بايد توقع داشته باشيم بازيكني كه قراداد داره چون ما نياز داريم بايد حتما به تيم ما بياد اين يك خود خواهي اشكاره.
مديريت ضعيف وبدون برنامه نمونه اش همين چيزها وبحثهاي غير حرفه اي ميشه كه مي بينيد .

lionel messi 10
11-16-2009, 08:05 PM
حق باتو داش رحيم واقعا كسي نبايد به يك مدير بگه كه بازيكنتو بده به ما اين حرف زوره.

redboy2atishe
11-16-2009, 08:09 PM
پرسپولیس برادر نداره اصلا عین منه تک وتنها ... کسی بی جا میکنه استیل اذین و برادر پرسپولیس بدونه.

مشکل ما این بود این الاغ و جز ادما حساب کردیم ... انصاری فرد بد شد اما باز خوبه که بد نمی مونه اما اقا

رحیم گل این اشغال باید می دونست اول فصل داره درباره ی یه ستاره حرف می زنه داره میگه امانت وقتی

اسم امانت میاد یعنی هر وقت صاحبش نیاز داشته باید برگردونه باید... هر چقد می خوام فحش ندم بهش

نمییشه... بهتره پست و بست اصلا حق با شما وهدایتی نیست اقا رحیم گل ..

red girl
11-16-2009, 08:21 PM
هدایتی با انگیزه خرید سهام اومد.
در مورد خرید کریمی هم حق داره.
پولشو داره خریده.. حقشه.
کسی کاریش نداره.
اما حق این رو نداره که پرسپولیس رو تیم دوم بدونه و زر بزنه.
اگه خرج کرده.. خوب وظیفش بوده.. مگه عاشق نیست؟! خوب خرج کنه.
ولی اگه از روز اول میدونست سهامی در کار نیست یک ریال هم خرج نمیکرد.
حاج حبیبم اشتباه کرد که این همه این مسئله رو تو بوق و کرنا قرار داد.
دلیلی نداشت اونا بازیکنشون رو الکی به ما بدن.
انتقاد در این مورد که باید کریمی رو میداد یکم بی انصافیه.
چون بازیکنشه میتونه نده!!
خوب به قول خودش استیل طفل سه سالشه!
معلومه که تیم خودش رو بیشتر دوست داره.
چون زیاد زر میزد که من عاشق پرسپولیس هستم و اینا همه فکر کردن کریمی رو میده.

rahim
11-16-2009, 08:21 PM
سامان جان احساسات را درك مي كنم ولي چيزي كه ميش گفت فعلا اينه كه كريمي مالشه و جز ي از امولش وايشون صاحب اختيار مالش هست حالا يك ماجراهايي پيش امد وايشون صاحب اين مال شد ديگه طبق قانون وعرف نميشه به زور گفت مالت را بده ما خودت قبلا گفتي . بله معامله معامله هست وتو اين سودا دروغ وچرب زباني ودادن وعده وعيد جزلاينفك انه .مهم عقل ودرايت ماست كه طرف معامله ي خودمون را بشناسيم گاهي طرف ادم درست با وجدانيه كه راحت ميشه باش معامله كرد گاهي هم نه.مي دوني كه چي ميگم مثل خريد وفروش يك خونه يا يك ماشين كه خيلي دوستش داري و بنا به اجبار وضعي پيش بياد كه مجبوري ازش دل بكني وبفروشيش وقتيرفتي محضر وقولنامه كردي كه ديگه شما صاحبش نيستي حالا گذشت وشما پشيمون شدي نمي توني كه بري يقه ي فلاني را بگيري كه مالم را بده خودت گفتي اگر خواستي بت برگردونم .

نه برادر هر چيزي حساب وكتابي داره امثال هدايتي كه از روز اول معلوم بود براي چي تو ي اين فوتبال رخنه كردند نبايد بشون اعتماد كرد هر حرف وسخنش بوي تبليغ وريا ميده .

redboy2atishe
11-16-2009, 08:25 PM
کدوم حرفه ای؟ ایران کجای فوتبالش حرفه اییه؟ تو کجای دنیا بازیکنی رو که میگیرن امانت معرفی میکنن؟

کجای دنیا 2 قطب لیگ استادیو اختصاصی ندارن؟ کجای دنیا 50 سال بعد از ساخت استادیوم تازه می

فهمن نورش مناسب نیست؟ کجای دنیا اسم لیگش لیگ برتره اما یه نیم فصلش 16 بازیه و یکی دیگش 18 بازی؟

کجای دنیا داور یه مسابقه 2روز قبل بازی عوض میشه؟ کجای دنیا باشگاه داور و قبول می کنه یا نمیکنه واسه بازی؟

کجای دنیا..... اگه بخوام بنویسم صفحه کم میاد تو دنیای حرفه ای اره اما فوتبال ایران با دنیا کل یوم فرق

میکنه ... بهتره خودمونو به دنیا نچسبونیم ...

نازنين
11-16-2009, 08:27 PM
چيزهايي كه نيم فصل بي داد ميكرد
ضعف بدني
نا هماهنگي
عدم رفاقت كافي
حاششششششششششيه !
تعويض هاي بد!
بي دقتي..
و....
بايد اينهارو بر طرف كنن...

redboy2atishe
11-16-2009, 08:30 PM
صحبتای من اصلا احساسی نیست ... شما اگه می خوای صحبت احساسی بشنوی یه سری به اول فصل

موقع انتقال کریمی به استیل اذین بزن صحبتای هدایتی رو گوش کن اونوقت متوجه خواهید شد که صحبت

احساسی .....

کریمی الان مال استیل اذینه.مبارکه اما شما هایی که میگید مالشه حتما امانتو می پیچونید ...

RED STORM
11-16-2009, 08:35 PM
بروبچ میبینم که قاطی کردید!:4::4::4:
خونسرد باشید:lover:
پیروزی با ماست:4:

rahim
11-16-2009, 08:37 PM
سامان برادر بي خيال:taslim باز رفتي تو فاز چاوز :4:
عزيز من به شخصه هيچكدوم از حرفهاي هدايتي را قبول نداشتم چون كه اصلا شخصيتش را قبول نداشتم زياد به حرفها وژستهاي تبليغاتي ايشون دل نبند .مرد وقتي كه حرفي را ميزنه روي حرفش هست ولي ايشون يك تاجره تاجري كه دنيايش سود وزيانه نه مرام ومعرفت پس به حرفش دل نبند .

اما در مورد ليگ حرفه اي بله ما فقط اسمش حرفه ايه ومابقي اش زير اماتور بحثي نيست اما در همين فوتبال نيم بند اماتوريمون هم قواعدي هست .

به هرحال معلومه كه خيلي دوست داشتي كريمي برگرده من هم همينطور ولي ديگه همينه اينه واقعيت ما .

redboy2atishe
11-16-2009, 08:39 PM
دوست داشششششششششتم ...

redsun
11-16-2009, 09:05 PM
از اول گفتیم این تیم نیاز به زمان داره
بیا اینم زمان
حالا ببینیم تو نیم فصل اول چه گلی به سرمون می زنند

red girl
11-16-2009, 09:06 PM
به امید روزهای خوب ارتش سرخ...
امیدوارم دیگه حرصمون ندن.
من دیگه اعصاب حرص خوردن رو ندارم.

redboy2atishe
11-16-2009, 09:09 PM
خدا بیامرزه یاد مسعود افتادم:4: ایشلا...

zamara
11-16-2009, 09:17 PM
به امید روزهای خوب ارتش سرخ...
امیدوارم دیگه حرصمون ندن.
من دیگه اعصاب حرص خوردن رو ندارم.
دخترم سلام
لزومي نداره شما حرض بخوري!
چرا كه اينا متوجه شدند كه شما و نازنين خانم يكي از با شخصيت ترين و محترم ترين افراد حاضر در سايت ارتش سرخ هستيد و براي همين ميخوان عقده هاي خودشون رو خالي كنند .
بخاطر همين كارش بلايي سرش در بيارم كه تا عمر داره يادش نره.
چند روز فرصت بدين خودتون متوجه ميشين.
با آرزوي سلامتي و موفقيت براي شما و همه پرسپوليسي هاي گل.

rahim
11-16-2009, 09:23 PM
ايول سردار مطمئنم حرف شما حرفه .

به اميد موفقيت وسربلندي پرسپوليس .
اين چوري طلايي هيچ حسني كه نداشت يك نكته مهم داشت واون اين بود كه بچه هاي انجمن را با هم متحد ونزديكتر كرد حالا خواسته ها واميال شخص به هدف واحدي تبديل ميشه وان هم سربلندي پرسپوليس در مقابل هجوم فهم وشعور ودرك برخي طرفداران بي ظرفيت تيمها ست كه تحمل وظرفيت بزرگي وشهرت ورا ندارند .
قباي بزرگي وسروري بر تن برخي خيلي گشاده خازج از حد توان انها هست.

پس يك بار ديگه به اميد سربلندي پرسپوليس

pesarjonoob
11-16-2009, 10:31 PM
پرسپولیس انشالله که امسال قهرمان بشه و به تمام سپاهانیا واستقلالی ها بگه که پرسپولیس محبوبترین تیم ایران وپر تماشگر ترین تیم لیگ هست .
به امید موفقیت های پرسپولیس

RED STORM
11-16-2009, 10:34 PM
صد رحمت به استقلالی جماعت بابا
حداقل آدمن
من نصف رفیقام استقلالی دو آتیشه هستن
ولی میشینیم باهم عین بچه آدم بحث میکنیم و آخر سر هم به نتیجه میرسیم
ولی در مورد این سه پا هانیا ...
آدم فقط میتونه به حالشون تاسف بخوره!

pesarjonoob
11-16-2009, 10:57 PM
صد رحمت به استقلالی جماعت بابا
حداقل آدمن
من نصف رفیقام استقلالی دو آتیشه هستن
ولی میشینیم باهم عین بچه آدم بحث میکنیم و آخر سر هم به نتیجه میرسیم
ولی در مورد این سه پا هانیا ...
آدم فقط میتونه به حالشون تاسف بخوره!
من فکر میکردم استقلالی ها ادمهای حرف نشنو هستن .ولی افسوس به این ادما.
سه پا هانیان اقا پویا این جمله که با قرمز نوشتم خودت سا ختی یا نه ساختن خیلی جالبه تا هالا به این نتیجه نرسیده بودم:24:

shayan love red
11-16-2009, 11:07 PM
سلااااااام یک نکته رو بد نیست من بگم ! از تو صحبتاتون در اوردم ! خواستم نظرم رو بدم :5:

حضور کریمی در استیل اذین :

من خودم زمانی که کریمی از پرسپولیس رفت زیاد ناراحت نشدم ! از این ناراحت شدم که به حرفهای خودش پایبند نبود ! اگه یادتن بیاد علی کریمی زمانی که از لیگ های اروپایی و اسیایی و ..... یک بازیکن افت کرده بود اومد پرسپولیس .
گفت که فوتبالش رو در پرسپولیس تموم میکنه ! در لیگ ایران در هیچ تیم دیگه ای بازی نمیکنه !
اما حالا ...... .
و اما حرف هدایتی که اون رو یک امانت میدونست در استیل اذین از هیچ نظر درست نبود !
و این بیشتر شبیه به یک بازی با کلمات بود ! که محبوبیت خودش رو بین هادارا حفظ کنه ! و از حضور کریمی در استیل اذین جنجال درست نشه !
اما الان هم حقش رو داره که کریمی رو به پرسپولیس نده ! و این حق طبیعیش هست ! و هیچکس نمیتونه اعتراض کنه !

اما حرکت کریمی در بازی مقابل پرسپولیس ! یک حرکت تعجب امیز و توهین کننده هم به پرسپولیس و هم استیل آذین بود !
اینجور حرکات رو شاید بشه تو لیگ افغانستان نمونش و دید ! شایدم اونجا هم به ما بخندن !

با در اوردن پیرهنش مستقیما به تیم استیل اذین توهین کرد ! و اصلا قابل توجیه نیست ...
وقتی کریمی میدونه که اجازه حضور نداره در پرسپولیس ! این حرکتش فقط نوعی شیرین کردن هستش ! و میخواست با این حرکت هوادارا رو گول بزنه .....

صحبت های کریمی با هم تضاد داره ! اون زمانی از عشق و تعصب به پرسپولیس میگفت ! اومد و گفت تو لیگ ایران فقط پرسپولیس ....
حالا به عشق پرسپولیس باید برگرده تا حرفاش رو ثابت کنه !
درست اجازه نداره ! اما میتونه به خاطر پرسپولیس و هوادارا قراردادش رو یکطرفه فسخ کنه و برگرده .....
خداروشکر الان هم دیگه بهانه هایی از قبیل مشکل با مدیریت و ..... هم نداره !

red girl
11-16-2009, 11:56 PM
شایان منم میگم
میتونست رو به روی پرسپولیس بازی نکنه.
تو قرار داد بیاره رو به روی پرسپولیس بازی نمیکنم.

rahim
11-17-2009, 12:01 AM
ديگه فكر نكنم بازيكني اين حق را داشته باشه وقتي بازيكن قرارداد بست بايد تمام وكمال در خدمت تيم باشه واز منافع تيمش دفاع كنه. { البته تو فوتبال حرفه اي }.

red girl
11-17-2009, 12:36 AM
من همچین چیزی رو شنیدم..
چندین بار هم شنیدم.. ولی دقیقا حضور ذهم ندارم که کی بوده یا کجا بوده؟!
http://img3.tinypic.info/files/tltzuon3tvt767lma8l6.png

lionel messi 10
11-17-2009, 02:06 AM
باز كي دست از پا خطا كرده بگين تا حالشو بگيرم.
واقعا بعضي ها جاشون تو ارتش سرخ نيست چون قرمز نيستن.

sajad_shahini
11-17-2009, 10:26 AM
تفاوت کیفیت حریفان تدارکاتی استیل آذین و پرسپولیس در اردوی دوبی
سایه سنگین باشگاه استیل آذین حتی در دوبی هم از روی سر پرسپولیس کنار نمی رود.

سایت گل- صرف‌نظر از كوچ ستاره‌هاي فصل قبل پرسپوليس به اردوي استيل‌آذين‌ اردوي تداركاتي دو تيم در امارات هم بدون رقابت نيست و باز هم كفه ترازو به سود جبهه هدايتي سنگيني مي‌كند. كيفيت حريفان تداركاتي دو تيم به خوبي بيانگر توفيق استيل‌آذين در برگزاري بازي‌هاي دوستانه با تيم‌هاي اماراتي است. حشمت مهاجراني، مدير فني استيل‌آذين كه از اعتبار ويژه‌اي در فوتبال امارات و باشگاه‌هاي اين كشور برخوردار است چند روز پيش از اعزام بازيكنان و مربيان اين تيم به امارات رفت و مقدمات بازي‌هاي دوستانه با تيم‌هاي مطرح اين كشور را مهيا كرد.
استيل‌آذين يك‌شنبه شب در اولين بازي تداركاتي‌اش و در حالي‌كه عشوري‌زاد و نوروزي را به دليل اخراج و مصدوميت از دست داده بود، 9 نفره تيم اصلي الوصل را 5 بر يك شكست داد، در تيم الوصل دو بازيكن از تيم‌ملي جوانان امارات، چهار بازيكن از تيم بزرگسالان و دو بازيكن مطرح خارجي حضور داشتند. به گفته حشمت مهاجراني الوصل با بازيكنان اصلي‌اش مقابل استيل‌آذين بازي كرد و روز جمعه هم الوحده با تركيب اصلي مقابل اين تيم قرار مي‌گيرد. در اردوي سرخ‌ها اما وضعيت به كلي متفاوت است. پرسپوليس در اولين بازي تداركاتي‌اش با تيم ناشناخته و گمنام اوشين مارين بازي كرد. جالب اينكه پرسپوليس با بازيكنان اصلي‌اش در نيمه اول اين بازي به نتيجه بدون گل رسيد اما در نيمه دوم بازيكنان ذخيره نتيجه را يك بر صفر به سود پرسپوليس رقم زدند.
رقابت استيل‌آذين و پرسپوليس در دوبي به انتخاب حريفان تداركاتي ختم نمي‌شود. استيل‌آذين به واسطه حضور ستاره شناخته شده‌اي مثل علي كريمي تماشاگران بيشتري را به ورزشگاه سوت و كور الوصل كشاند اما پرسپوليس در سكوت محض ورزشگاه اختصاصي اوشين مارين به مصاف اين تيم رفت. واقعيت اين است كه سرخ‌ها اين روزها همه جا سايه سنگيني استيل‌آذين را بالاي سر خود احساس مي‌كنند، حتي در اردوي دوبي.
منبع (http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/16/1628293/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84-%D8%A2%D8%B0%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D9%88%DB%8C)

HitboY
11-17-2009, 04:05 PM
راستي پرسپوليس ديروز تو دبي بازي داشته؟

RED STORM
11-17-2009, 04:28 PM
1-0 بازیشو برد

red girl
11-17-2009, 10:18 PM
خیلی خوبه که دارن بازیکنامون رو میدن به تیم ب.
بازیکنای بدی نداشتیم, خیلی بهتره که از تیم جدا نمیشن.
فقط خدا کنه خوب بسازنشون.
کرانچار هم که از آمادگی خلیلی حرف زده و گفته خلیلی و آرفی توی نیم فصل دوم بیشتر ازشون استفاده میشه.
امیدوارم اسلحه پنهان جواب بده.

lionel messi 10
11-18-2009, 01:41 AM
خیلی خوبه که دارن بازیکنامون رو میدن به تیم ب.
بازیکنای بدی نداشتیم, خیلی بهتره که از تیم جدا نمیشن.
فقط خدا کنه خوب بسازنشون.
کرانچار هم که از آمادگی خلیلی حرف زده و گفته خلیلی و آرفی توی نیم فصل دوم بیشتر ازشون استفاده میشه.
امیدوارم اسلحه پنهان جواب بده.
حتما شك نكنيد از خليلي تو نيم فصل دوم بيشتر استفاده ميشه و بهتر هم جواب ميده و خداروشكر ميثاق به بازي با چهار پاهان ميرسه.:4:

lionel messi 10
11-18-2009, 01:44 AM
1-0 بازیشو برد
تبريك.
حالا باكي بازي كرده و كي گل زده.

redsun
11-18-2009, 02:06 AM
این بازی کی ها بازی کردند؟

redboy2atishe
11-18-2009, 05:26 AM
یه نیمه اصلیا یه نیم ذخیره ها ... تیم اصلی 0-0 کرده و تیم ذخیره با تک گل صغیری تو دقیقه 72 برده کلا 1-0 شده و باقری ها اخراج شده و با توافق 2 تیم دوباره برگشته!

بازی با تیم اول اماتورهای امارات یعنی اوشن مارین تو ورزشگاه ایرانیان دبی برگزار شده 2هزار طرفدار داشته پرسپولیس که بیشترشون خانم ها بودند ...

zamara
11-18-2009, 09:03 AM
تعویض کرانچار آخرین راهکار مدیریت پرسپولیس

می‌گویند در پی شکست احتمالی کرانچار مقابل امیر قلعه‌نویی، حبیب کاشانی دست به تغییر او می‌زند. می‌گویند بازی با سپاهان آخرین فرصت این کروات است. شایعه‌سازان همه چیز می‌گویند حتی می‌گویند جانشین کرانچار یا علی دایی است و یا حمید استیلی.

اما نظر کارشناسان چیست؟
اینها می‌گویند برکناری کرانچار در این مقطع اشتباه است، دلایل آنها برای این حرف به این نکات بازمی‌گردد:

اول: کرانچار بد نتیجه نگرفته؛ او در لیگی که صدرنشین فعلی اش (سپاهان) 93/1 امتیاز به طور میانگین از هر بازی گرفته، میانگین عددی 62/1 را دارد و تنها 4 امتیاز کمتر از صدرنشین گرفته آن هم در حالی که 17 بازیکن در این تیم جابه‌جا شده‌اند و برای به دست آوردن ترکیب اصلی و راندمان بهتر او (زلاتکو کرانچار) یا هر مربی خارجی دیگری حداقل یک نیم فصل زمان نیاز داشته است و به این ترتیب تصور می‌رود که او در نیم‌فصل دوم نتایج بهتری بگیرد.

دوم: وزن نیمکت پرسپولیس بد نیست، سپاهان و استقلال به شدت پایین است و از نظر تعداد ملی‌پوشان هم در شرایط بدی قرار دارد تا جایی که سپاهان و استقلال قریب به 3 برابر کرانچار بازیکن ملی دارند و نزدیک به همین تعداد هم مدعی تیم ملی! به این ترتیب عدم صدرنشینی پرسپولیس را می‌توان به این دلیل منوط کرد و نه فقط به کرانچار!

سوم: در صورت برکناری کرانچار پس از بازی با سپاهان، پرسپولیس زمان نیم‌فصل را هم از دست داده و مربی جدید هم نمی‌تواند زمانی برای اجرای تاکتیکهای خود داشته باشد تا جایی که او هم درست مثل کرانچار که تازه 3 هفته تا شروع لیگ زمان داشت زمانی را برای رسیدن به ترکیب اصلی از دست می‌دهد و به این ترتیب به بن‌بست می‌رسد.

چهارم: بسیاری از موارد وجود دارند که طبق گفته حبیب کاشانی به کرانچار منتقل نشده است، به عنوان مثال کرانچار نمی‌دانست که معمارزاده رباط پاره کرده و باز پست قبلی بسیاری از بازیکنان پرسپولیس را نمی‌دانست. بر پایه این فرض باید تأکید کرد که کرانچار بسیاری موارد دیگر را هم نمی‌داند که در صورت دانستن شاید پرسپولیس از وضعیت کنونی خلاص شود. باز هم به عنوان مثال تصور می‌کنیم کرانچار نمی‌داند خلیلی آقای گل 2 فصل قبل لیگ بوده است و به نظر می‌رسد که از "اشپیتیم آرفی" هم اطلاعات کافی ندارد که اگر داشت تیمش را در بن‌بست قدکوتاه‌ها (مهاجمان پرسپولیس اعم از زارع، وسلی برزیلیا، نوروزی، پروین و... جملگی کوتاه قد هستند و سرزن نیستند! )گرفتار نمی‌کرد.
کرانچار اگر به خلیلی و آرفی به اندازه کافی فرصت بدهد تا اینها در ترکیب جا بیفتند می‌تواند به جای حمله از روی زمین گهگاه دلبستگی به توپهای هوایی هم داشته باشد و همانطور که کریم باقری هرازگاهی ضربات سر را به سادگی به گل تبدیل می‌کند، خلیلی یا آرفی همچنین کنند و پرسپولیس در قالب تاکتیک زمینی محصور نشود.

پنجم: به دلیل چهارم و دلیل ذیل به نظر می‌رسد کرانچار نیازمند تغییر دیدگاه است نه جابجایی!
کرانچار در بسیاری موارد گزینش‌های اشتباهی هم دارد. نشاندن محمد پروین (آقای گل دو فصل قبل لیگ دسته اول) روی نیمکت و به میدان فرستادن حسین بادامکی در اوج ناآمادگی به میدان جزء اشتباهات محض کرانچار است که تصور می‌کنیم دیدگاه او نیازمند ترمیم و تزریق اطلاعات است. کرانچار اگر به درستی توجیه شود و دستیارانش بهتر کار کنند می‌تواند حتی پرسپولیس را به قهرمانی ایران هم برساند اما او باید اطلاعات بیشتری داشته باشد؛ اطلاعاتی که بدون آنها حتی "بکن‌باوئر" و "کاپلو" هم سقوط می‌کنند!
البته این حرف به مفهوم موفق بودن کرانچار تا این لحظه نیست اما در مقایسه با وینگادا، قطبی، پیروانی و دیگر مربیانی که پارسال پرسپولیس را با علی کریمی، نیکبخت، بادامکی آماده، خلیلی و... در اختیار داشتند و تیم قهرمان را هم تحویل گرفته بودند بد کار نکرده!
علی کریمی نصف استیل‌آذین است و تیم استیلی با اتکا به خلاقیت کریمی (که در بازی با پرسپولیس به وضوح دیده شد) توانست امروز به اندازه استقلال امتیاز کسب کند اما کرانچار به جز باقری که به اندازه 60 دقیقه توان تغییر نتیجه را دارد چه بازیکنانی در اختیار دارد؟
واقع‌بین بودن هم موضوع مهمی است که باید با اتکا به آن جلو رفت به همین پرسپولیس علی کریمی یا یک مهاجم سرزن و سرپنجه چون عنایتی را بدهید آن وقت لابد کرانچار می‌شود بهترین مربی!
مخلص کلام اینکه توجیه کرانچار بهترین راه چاره است و تعویض او آخرین کاری که کاشانی باید در پرسپولیس انجام دهد.
* * *
ایپنا

sajad_shahini
11-18-2009, 10:17 AM
نگاهى به كارنامه تيم هاى ليگ برتر فوتبال ايران در ۱۶ هفته آغازين رقابتها

قسمت پنجم :پرسپوليس

سرخپوشان، دور از حد انتظار

http://www.abrarnews.com/sport/1388/880827/html/105243.jpg

هميشه عادت داشتيم كارنامه تيم هاى ليگى فوتبال ايران را در نيم فصل انتشار دهيم و با اين كار از نظر اطلاع رسانى وآمارى كمكى به باشگاه هاى ايران كرده باشيم اما اين بار با برنامه ريزى فدراسيون فوتبال مجبور هستيم كه كارنامه تيم هاى ليگى فوتبال ايران را در پايان هفته شانزدهم انتشار دهيم. مى دانيم كه كارمان مثل ادوار گذشته كامل نيست اما اميدواريم با بازنگرى ۱۶ هفته گذشته ليگ بتوانيم كمكى به تيم هاى ليگى ايران كرده باشيم. نگاه ما به ۱۶ هفته اخير ليگ يك نگاه آمارى خواهد بود، چرا كه اعتقاد داريم زبان آمار، زبانى است كه در آن اشتباهى ديده نمى شود.مثل هميشه كارمان را براساس جايگاه تيم هاى ليگ برترى در جدول رده بندى ليگ آغاز خواهيم كرد. ليگى كه به گفته دوست و دشمن كيفيتى نازل تر از اداور گذشته ليگ داشت.
تيمى كه در ليگ هشتم به دليل تغييرات مديريتى نتوانسته بود توفيق لازم را به دست آورد، ليگ نهم را با تغيير چهره در نفراتش آغاز كرد تا بلكه به واسطه حضور بازيكنان جديد و جوان و با تجربه هاى هميشه ماندگار در اين تيم بتواند، يكبار ديگر در حد و اندازه هاى يك تيم قهرمان ظاهر شود اما اين اتفاق هرگز نيفتاد و پرسپوليس بازى به بازى به نوعى تحليل رفته تر نشان داد تا اميد به قهرمانى اين تيم براى هواداران در حكم يك آرزو تلقى شود. پرسپوليس در شرايطى به مقام پنجم نيم فصل اول ليگ دست يافت كه مى توانست عملكردى به مراتب بهتر از اينها داشته باشد.

تغيير مديريت

عباس انصارى فرد كه در ليگ هشتم جايگزين داريوش مصطفوى در پرسپوليس شده بود، شايد هرگز فكرش را هم نمى كرد كه در اين تيم به همان بلايى گرفتار آيد كه چند سال پيش به آن دچار شده بود.
عباس انصارى فرد كه پيش از اين هم ۲بار مديريت پرسپوليس را تجربه كرده بود در اواسط ليگ نهم جاى خودش را به حبيب كاشانى سپرد، همان مديرى كه پيش از اين توانسته بود با پرسپوليس به مقام قهرمانى ليگ برسد.

حكايت كرانچار

پرسپوليسى ها پيش از شروع ليگ نهم براى سپردن سكان هدايت خود به يك سرمربى خارجى تلاش بسيارى را به كار بستند كه هيچ كدام از آنها جواب نداد.آنها ابتدا به سراغ تاپ مولر آلمانى رفتند اما ظاهراً نتوانستند بر سر مسائل مالى با او كنار بيايند. سپس به سراغ اولگ بلوخين روس رفتند كه او هم بنا به دلايلى از حضور در اين تيم پرطرفدار سر باز زد. سرخپوشان اين بار با استفاده از ۲ تجربه قبلى خود به سراغ برانكو ايوانكوويچ سرمربى اسبق تيم ملى ايران رفتند و با او به گفت وگو پرداختند.سرخپوشان درحالى كه اعلام داشتند كارشان با برانكو تمام شده است اما ناگهان برانكو از حضور در پرسپوليس عذرخواهى كرد تا مديران پرسپوليس به فكر جذب يك مربى ديگر باشند.پرسپوليسى ها كه در آن ايام زمان را به نوعى براى خود از دست رفته مى ديدند با زلاتكو كرانچار سرمربى اهل كرواسى به گفت و گو پرداختند و نهايتاً بر سر هدايت تيم پرسپوليس با او به توافق رسيدند. گفت وگوهايى كه در خلوت انجام گرفت تا سرنوشتى نظير گزينه هاى ديگر مربيگرى براى كرانچار پيش نيايد.

نقش كميته فنى

درحالى كه چنين به نظر مى رسيد يارگيرى ها در فصل نقل و انتقالات با نظر مستقيم عباس انصارى فرد مديرعامل اين تيم انجام مى شود اما مديرعامل سرخپوشان اعلام كرد كه انتخاب بازيكن براى تيم پرسپوليس با نظر مستقيم اعضاى كادر فنى تيم پرسپوليس صورت مى گيرد. كميته اى كه اعضاى آن را دكتر محمدرضا زادمهر، حميد جاسميان، همايون بهزادى، عباس انصارى فرد و حسين عبدى تشكيل مى دادند. كميته اى كه در اين اواخر به نوعى نقش در جذب بازيكنان تيم پرسپوليس را انكار كرد.

اخراج كرانچار

پيش از هفته نهم رقابت هاى ليگ برتر فوتبال ايران و بازى حساس با استقلال، عباس انصارى فرد حكم به اخراج زلاتكو كرانچار سرمربى اين تيم را داد، حكمى كه تنها كمتر از ۲۴ ساعت دوام داشت و توسط كميته فنى باشگاه پرسپوليس وتو شد.انصارى فرد بعدها اعلام داشت كه اگر آن زمان كه او قصد اخراج زلاتكو كرانچار را داشته اين كار صورت مى گرفت، قطعاً ضرر و زيان آنچنانى شامل حال پرسپوليسى ها نمى شد، حرفى كه مديران فعلى پرسپوليس را به فكر واداشت و آنها را متوجه اشتباهشان كرد.

ليست پُر

عباس انصارى فرد در فصل نقل و انتقالات فهرست بازيكنان پرسپوليس را به لحاظ بازيكن پُرپُر كرد تا سرخپوشان ديگر نتوانند بازيكنى را به فهرست خود اضافه كنند. به طورى كه وقتى در آخرين دقايق فصل نقل و انتقالات على كريمى اعلام كرد كه آمادگى حضور دوباره در پرسپوليس را دارد، انصارى فرد اعلام كرد كه جاى خالى در پرسپوليس وجود ندارد و همين مسأله باعث شد تا على كريمى با استيل آذين به توافق برسد و دست پرسپوليسى ها از رسيدن به او كوتاه
بماند.

بيشترين بازى

سپهر حيدرى كه در فصل قبل در پرسپوليس چندان به او بازى نمى رسيد با حضور كرانچار در اين تيم پرطرفدار بيشترين بازى را براى سرخپوشان در نيم فصل اول ليگ انجام داد.او در ۱۵ بازى اين تيم به عنوان بازيكن ثابت يا ذخيره براى سرخپوشان به ميدان رفت و ركورد ۱۲۶۶ دقيقه بازى را از خود بر جاى گذاشت تا به يك ركورد خوب در اين تيم دست يافته باشد.حيدرى تنها در ديدار آخر اين تيم مقابل ابومسلم در زمين بازى حضور نداشت.

25 بازيكن

سپهر حيدرى، ميثم بائو، ميثاق معمارزاده، هادى نوروزى، كريم باقرى، مجتبى شيرى، شيث رضايى، مجتبى زارعى، عادل كلاه كج، عليرضا محمد، نبى الله باقرى ها، جلال اكبرى، حسين بادامكى، حميد رضا على عسكرى، وستلى برازيليا، هوار محمد، تياگو فراگو، عليرضا حقيقى، سامان آقازمانى، مهدى شيرى، اشپيتيم آرفى، محمد پروين، ابراهيم شكورى، محسن خليلى و اكبر صغيرى ۲۵ بازيكنى بودند كه در نيم فصل اول ليگ براى سرخپوشان به ميدان رفتند.

اخطارى هاى پرسپوليس

شيث رضايى، عليرضا محمد، مجتبى شيرى، مهدى شيرى، جلال اكبرى، حميدرضا على عسكرى، حسين بادامكى، ميثم بائو، مجتبى زارعى، سپهر حيدرى، هادى نوروزى، محمد پروين، وستلى برازيليا، هوارمحمد و سامان آقازمانى ۱۵ بازيكنى بودند كه در نيم فصل اول ليگ از داوران كارت زرد دريافت داشتند كه در بين آنها وستلى برازيليا با ۳ كارت زرد ركورددار اخطار در بين ديگر سرخپوشان پايتخت بود.

اخراجى

تنها بازيكن اخراجى تيم پرسپوليس بازيكنى بود كه از اصفهان به پرسپوليس منتقل شده بود.جلال اكبرى ثانيه هايى بعد از پايان ديدار تيمش با صباى قم كه در ورزشگاه آزادى برگزار شد و با حساب يك بر صفر به سود سرخپوشان به پايان رسيد به دليل ايجاد جنجال از خداداد افشاريان كارت قرمز گرفت تا با محروميت ۲ جلسه اى مواجه شود.جلال اكبرى در مجموع در پرسپوليس آن بازيكنى نبود كه از او در سپاهان سراغ داشتيم.

شگفتى

حضور يك بازيكن جوان به نام سامان آقازمانى در تركيب ثابت پرسپوليس در ديدار با استقلال همه علاقمندان به فوتبال را شگفت زده كرد.آقازمانى كه تا آن روز يك دقيقه هم براى سرخپوشان به ميدان نرفته بود در آن بازى به عنوان بازيكن ثابت به ميدان رفت و از دقيقه ۵۸ نيز به دليل مصدوميت جايش را به هوار محمد عراقى داد. سامان در مجموع ۱۶ ديدار پرسپوليس در ليگ نهم ۳۰۳ دقيقه
در ۴ بازى براى اين تيم به ميدان رفت.

بهترين گلزن

كريم باقرى بازيكن باتجربه تيم پرسپوليس در نيم فصل اول ليگ ۷ گل براى تيمش به ثمر رساند تا عنوان بهترين گلزن سرخپوشان در نيم فصل اول را به خود اختصاص داده باشد. باقرى در بازى با تيم هاى صباى قم، ذوب آهن،
شاهين بوشهر، راه آهن، مقاومت و ابومسلم براى تيمش گلزنى كرد تا با آن سن و سال نسبتاً بالا يكى از مؤثرترين بازيكنان اين تيم پرطرفدار لقب گيرد. باقرى ۲ گل از مجموع ۷ گل خود را از روى نقطه پنالتى وارد دروازه حريفان كرد.

4 بازى، ۴ گل

كريم باقرى بعد از على كريمى كه در ۵ بازى متوالى موفق به گلزنى براى تيمش شد در ۴ بازى پى در پى ۴ گل براى سرخپوشان به ثمر رساند تا يك ركورد نسبتاً خوب را از خود بر جاى گذاشته باشد.باقرى از هفته چهارم ليگ و در بازى با صباى قم كار گلزنى را در ليگ نهم آغاز كرد و اين روند تا هفته هفتم ادامه داشت.باقرى در ۴ بازى متوالى پرسپوليس با تيم هاى صباى قم، ذوب آهن، شاهين بوشهر و راه آهن ۴ گل براى تيمش به ثمر رساند تا يك ركورد خوب را از خود بر جاى گذاشته باشد.

پرگل ترين پيروزى

پرگل ترين پيروزى سرخپوشان در هفته دهم رقابت هاى ليگ و در بازى با مقاومت سپاسى شيراز در ورزشگاه آزادى تهران به دست آمد.سرخپوشان در آن بازى با گل هاى كريم باقرى، ميثم بائو، هادى نوروزى و هوار محمد توانستند با حساب ۴ بر ۲ تيم خوب مقاومت سپاسى را شكست دهند، نتيجه اى كه حتى خوشبين ترين افراد هم آن را پيش بينى نمى كردند.

ركورددار تماشاگر

پرسپوليسى ها مثل هميشه در زمينه جذب تماشاگر ركورد شكستند تا همچنان به لحاظ تماشاگر سرآمد تيم هاى ايران و آسيا باشند.براساس آمار موجود چيزى حدود ۶۰۵ هزار تماشاگر در ۱۶ بازى گذشته ليگ از بازى هاى پرسپوليس در ورزشگاه آزادى و ديگر ورزشگاه هاى كشور ديدن كردند تا يك ركورد خوب و قابل قبول را از خود بر جاى گذاشته باشند. ۹۰ هزار تماشاگر پرسپوليس تنها در ديدار اين تيم مقابل استقلال در ورزشگاه بزرگ آزادى حضور داشت.
توضيح : سازمان ليگ ، تراكتور سازى را پر تماشاگر ترين تيم معرفى كرد اما
نكته اى كه وجود دارد اين است كه پرسپوليس در بازيهاى خارج از خانه خود نيز تعداد زيادى تماشاگر را به ورزشگاه مى كشاند ، خواه طرفدار ميزبان باشند.

برزيلى هاى موفق

تياگو فراگو و وسلى برازيليا ۲ بازيكن برزيلى تيم پرسپوليس بودند كه در اين فصل به جمع بازيكنان اين تيم اضافه شدند و توانستند كارنامه موفقى از خود بر جاى بگذارند.فراگو براى پرسپوليس ۵۱۰ دقيقه و وستلى برازيليا ۶۲۴ دقيقه در نيم فصل اول بازى كردند و اگر هم نتوانستند بيشتر از اين براى سرخپوشان به ميدان بروند دليل آن ؛مصدوميت ناخواسته اى بود كه دچار آن شده بودند. در جمع برزيلى هاى پرسپوليس هم شرايط وستلى به تعبيرى بهتر از فراگو بود.

هوار محبوب شد

هوارمحمد بازيكن عراقى تيم پرسپوليس كه ۷ بازى آغازين اين تيم را به دليل مصدوميت و بيمارى مادرش از دست داده بود، از هفته هشتم براى سرخپوشان به ميدان رفت و توانست تا پايان فصل براى اين تيم به ميدان برود.هوارمحمد درخشش بسيار خوبى در پرسپوليس داشت، به طورى كه خيلى زود توانست رضايت تماشاگران را نسبت به عملكرد خودش به دست بياورد و به يكى از محبوبترين بازيكنان تيم پرسپوليس تبديل شود.

عملكرد دروازه بانان

ميثاق معمارزاده و عليرضا حقيقى ۲ دروازه بانى بودند كه براى سرخپوشان در نيم فصل اول ليگ به ميدان رفتند.سهم ميثاق معمارزاده در حفاظت از دروازه سرخپوشان ۵/۱۲بازى بود و عليرضا حقيقى نيز در ۵/۳بازى براى سرخپوشان دروازه بانى كرد.معمارزاده در بازى هايى كه براى سرخپوشان درون دروازه ايستاد ۱۵ گل دريافت داشت و سهم عليرضا حقيقى هم در گل هاى خورده تيمش ۳ گل بود.

برادران شيرى

مهدى و مجتبى شيرى ۲ برادرى بودند كه در نيم فصل اول ليگ در پرسپوليس به آنها به اندازه استحقاق شان بها داده نشد، به طورى كه اين مسأله مورد نقد بسيارى از كارشناسان فوتبال قرار گرفت. در پرسپوليس اگر چه مجتبى بيشتر از مهدى بازى كرد اما چنين به نظر مى رسيد كه كرانچار بنا به دلايلى كمتر از توانايى ۲ برادر شيرى در تيمش استفاده كرد، به طورى كه شنيده مى شود اگر چنين شرايطى تداوم داشته باشد اين احتمال وجود دارد كه يكى از ۲ برادر ،پرسپوليس را ترك كند.

كمترين باخت

پرسپوليسى ها به همراه تيم فوتبال ذوب آهن در ليگ نهم صاحب كمترين شكست مى باشند.سرخپوشان كه ۸ بار مقابل حريفان خود به نتيجه تساوى دست يافتند در بازى مقابل پيكان و استيل آذين به ۲ شكست مشابه تن دادند.سرخپوشان در هر ۲ بازى با حساب ۲ بر يك مقابل حريفان خود مغلوب شدند تا عدد ۲ مقابل گزينه باخت اين تيم حك شود.

ميانگين ها

ميانگين برد: ۳۷درصد
ميانگين مساوى: ۵۰درصد
ميانگين باخت: ۱۳درصد
ميانگين گل زده : ۶۲/۱درصد
ميانگين گل خورده: ۲۵/۱درصد
ميانگين امتياز: ۶۲/۱درصد

نگاهى به ديدارهاى پرسپوليس در ۱۶ بازى گذشته ليگ

۱۵/۵/۸۸ ، پرسپوليس ۳ - مس ۳
۲۳/۵/۸۸ ، پرسپوليس يك - استقلال اهواز صفر
۲۹/۵/،۸۸ پرسپوليس ۲ - پاس يك
۶/۶/،۸۸ پرسپوليس يك - صباى قم صفر
۱۶/۶/،۸۸ پرسپوليس يك - ذوب آهن يك
۲۳/۶/،۸۸ پرسپوليس ۲ - شاهين بوشهر ۲
۲۹/۶/،۸۸ پرسپوليس ۲ - راه آهن ۲
۳/۷/۸۸ پرسپوليس يك - پيكان ۲
۱۰/۷/،۸۸ پرسپوليس يك - استقلال يك
۱۴/۷/،۸۸ پرسپوليس۴ - مقاومت ۲
۱۹/۷/،۸۸ پرسپوليس صفر - فولاد صفر
۲۴/۷/،۸۸ پرسپوليس يك - ملوان يك
۳۰/۷/،۸۸ پرسپوليس۲ - سايپا صفر
۴/۸/،۸۸ پرسپوليس۲ - تراكتورسازى يك
۹/۸/،۸۸ پرسپوليس يك - استيل آذين ۲
۱۴/۸/،۸۸ پرسپوليس ۲ - ابومسلم يك
منبع (http://www.abrarnews.com/sport/1388/880827/html/page3.htm)

pesarjonoob
11-18-2009, 11:16 AM
امیدوارم که خلیلی بزاره تو نیم فصل بازی کنه و بتونه خودشو نشون بده .وکرانچار هم بازیکنای اصلی تیم دستش بیاد.

red girl
11-18-2009, 12:34 PM
این نیم فصل واقعا به نفع ماست.
4پاهان و اس تق لول بازیکن ملی و به قول کارشناسا مدعی ملی پوش شدن زیاد دارن.
اس تق لول که رفته تو حاشیه..ملی پوش هم که زیاد داره.. بازیهای آسیایی هم در راهه..
4پاهان هم همینطور.
ذوب آهن همینطوره.
ما امسال امیدوارم که قهرمان شیم.. اگه نشدیم فکر میکنم سهمیه آسیا رو میگیریم.

HitboY
11-18-2009, 12:49 PM
قهرمان ميشيم سهميه هم ميگيريم.درسته؟

red girl
11-18-2009, 12:50 PM
به امید خدا..
آروزی هر هواداری همینه.

HitboY
11-18-2009, 02:20 PM
مخصوصا بجه هاي ارتش سرخ

rahim
11-18-2009, 08:08 PM
خوب صحبت از قهرماني نميتونه زياد تخيل پردازي باشه به هرحال ما فقط 4امتياز با صدر فاصله داريم كه بازي بعدي ما هم با تيم سپاهانه اگر بتونيم ببريم كه خيلي خوب ميشه والا همون مساوي وندادن باج هم برامون خوبه .
اما در مورد پرسپوليس در نيم فصل دوم به نظرم كرانچار بايد به يك استراتژي مناسب واگاهي لازم رسيده باشه وديگه بدونه از شرايط بازيها يك پيش فرض مناسب در ذهنش بسازه .
به هرحال تيم فعلي پرسپوليس نياز به كارهاي زيادي وخلاهاي زيادي را هم حس مي كنه ولي اميدوارم برگرده به بازي واز شرايط گورس با تيمها خارج نشه هر چند نيم فصل دوم شرايط ما نسبت به نيم فصل اول سختر هست .

lionel messi 10
11-19-2009, 12:06 AM
هنوز هيچي نشده سپاهاني ها جنجالو شروع كردن خوراكشونم حاشيه سازي بر عليه پرسپوليسي هاست اوميدوارم اون ساكت سكوت ديگه مزاهم نشه

red girl
11-19-2009, 01:12 AM
امسال هم مثل پارسال بازی برگشت .. رو به روی سپاهان .. سرود قهرمانی سر میدیم..
انشاالله

red girl
11-19-2009, 01:27 AM
فشار تمرینات خیلی بالاست.
همه پا درد گرفتن! باقری هم که میگن کم آورده و مفصلش گرفته!
اگه اینطوری پیش برن برای بازی با سپاهان نایی براشون نمیونه.
خودشون هم ظاهرا اعلام کردن که خیلی خسته شدن.

Masoud
11-19-2009, 02:29 AM
از پرسپولیس و اردو و فشار تمرینات و اینا هیچ خبری ندارم فقط امیدوارم کرانچار با تجربه بالاش بتونه یه تیم فوق العاده واسه نیم فصل بسازه و نشون بده که مربی بزرگیه.
چون تمرینات قبل فصل رو نبوده این بهترین فرصته براش که تمام کاستی ها رو جبران کنه

sajad_shahini
11-19-2009, 09:17 AM
امیدوارم با تعطیلی که به لیگ خورد پرسپولیس بتونه خودش رو پیدا کنه هر چند مشکل پرسپولیس از ریشه است و با این جور تعطیلی ها درست نمیشه.به هر حال نمیشه گفت بازی اسونی در اصفهان داریم هر چند اگه در هر صورت ببریم میشه گفت مدعی هستیم.رسفقط یه مشکل هست که من نمیدونم چرا لیست پرسپولیس هر فصل پر میشه و نمیشه بازیکنی در نیم فصل به پرسپولیس بیاد.یکی از بچه گانه ترین کارهای مدیر عامل های پرسپولیس همین است دیگه مجبور نبودند که بازیکنیخط بزنند.

pesarjonoob
11-19-2009, 10:13 AM
فقط امیدوارم که کرانچار تریکیب اصلی پرسپولیس بارش بیاد و بعد از هر بازی دست به ترکیب نزنه

lionel messi 10
11-19-2009, 02:21 PM
فقط امیدوارم که کرانچار تریکیب اصلی پرسپولیس بارش بیاد و بعد از هر بازی دست به ترکیب نزنه
اينو هستم خدايي اگه تركيب اصليو پيدا كنه و دم به دقيقه عوض نكنه ما قهرمان هم ميشيم.

lionel messi 10
11-19-2009, 02:22 PM
حالا تيم كي از دوبي بر ميگرده؟

rahim
11-19-2009, 02:30 PM
لازمه ي پيشرفت وماندن در كورس قهرماني هم فقط وفقط ارامش هست وبس همين تيم فعلي پرسپوليس با همين مهرهها اگر در يك فضاي ارام وبدون جنجالهاي كاذب قرار بگيره با يك استراتژي مناسب واستفاده ي درست از ابزارهاي موجود قطعا در كورس قهرماني خواهد بود به هرحال نكته ي كه مهمه اينه كه تيمهاي سپاهان واستقلال به همراه ذوب اهن كه جز شانسهاي قهرماني هستند در نيم فصل دوم بايد در چند جبهه ديگه از جمله جام باشگاههاي اسيا هم به ميدان بروند كه اين مي تونه يك فاكتور وامتياز مهم باشه به شرطي كه از خستگي وحواشي احتمالي كه گريبان گير انها خواهد شد نهايت استفاده كنيم { مثل خستگي سپاهان در دوسال قبل وقهرمان شدن}.

rahim
11-19-2009, 02:34 PM
اقا من يك جدولي را يك انجمن ديگه ديدم جالب بود بد نديدم شما هم ببينيد جالبه نيم فصل دوم هم بيشتر بازيها تو ازادي داريم وجدول هم زياد بدك نيست .

http://www.img98.com/images/em7tip4mcjj14unh0ty.png

البته بازي با پيكان كه در قزوين وصبا در قم هست .

يك چيزي كهمهمه بازي با تيمهاي سپاهان وذوب و مس در ازادي هست كه فرصت مناسبي هست براي كم كردن يا افزايش فاصله در دور برگشت به نظرم بازي با استقلال اهواز وتراكتور جز بازيهاي سخته .

pesarjonoob
11-19-2009, 05:42 PM
پرسپولیس تو نیم فصل اول تو ازادی بود تو نیم فصل دوم هم بیشتر بازیهاش تو ازادی هست دیگه باید سنگ تموم بزاره .واین سپاهانو وتیمهای دیگه رو که تو ازادی داره بزنه خیلی نزدیک میشه به سطح وشاید هم رفت سطح جدول .

red girl
11-19-2009, 06:12 PM
بچه ها تا حالا هر تیمی رو که سخت گرفتن رو به روش خوب بازی کردن.
بازی با سپاهان هم سخته اما بردنمون چیز دور از ذهنی نیست.
این تعطیلی هم مسلما مفیده.. کرانچار این همه مدت کنار تیم بوده دیگه باید تیم رو شناخته باشه.
الان که این مدت طولانی کنارشون بوده و با خیال راحت هر ترکیبی رو خواسته امتحان کرده مطمئنا میتونه یه پون + براش باشه.
فقط نگرانی من از فشار تمرینات هست که صدای بچه هارو در آورده.خدا کنه دیگه بیش از حد خستشون نکنه.

pesarjonoob
11-19-2009, 06:18 PM
کی ایرانه میاد پرسپولیس
؟

red girl
11-19-2009, 06:20 PM
الان بیشتر دارن روی بدن بچه ها کار میکنن.
یه جورایی اون بدن سازی نامناسب یا بهتره بگیم عدم بدنسازی اول فصل داره جبران میشه.
به همین خاطر هست که این همه خسته میشن.
خودشون که خیلی احساس خستگی کردن ولی یکی از بدنسازای معروف کشور کار کرانچار رو تایید کرده.
و گفته چون ما بدنسازی خوبی نداشتیم الان نیاز هست که روزانه بجای 2 نوبت تمرین 3 نوبت تمرین کنبم.
و کرانچار هم الان داره این کار رو میکنه.

rahim
11-19-2009, 08:00 PM
کی ایرانه میاد پرسپولیس
؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zamara
11-19-2009, 08:05 PM
کی ایرانه میاد پرسپولیس
؟
سلام به محمد اقاي :گل:
انسالله فردا پرسپوليس وارد ايران ميشه.
محمد جان سئوالت رو بهتر مطرح كن تا آقا رحيم و ساير بچه ها هم متوجه بشن ديگه !!!:4::گل::4:

zamara
11-19-2009, 08:10 PM
اين موضوع رو ميخواستم توي تاپيك علي كريمي بزارم اما چون مخاطب اصليش هدايتي بود ناچار اينجا گذاشتم تا نظر شما رو هم در اين مورد جويا بشيم.

http://i.imagehost.org/0752/Untitled-4.jpg

پايان تلخ کريمي، مي تواند شيرين باشد؛ حالا هدايتي را بهتر مي شناسيم

روزي را بايد به ياد آورد که حسين هدايتي، تنها به پشتوانه بودجه اي که در حساب بانکي خود مي ديد علي کريمي را به هيأت فوتبال استان تهران برد و با او قراردادي براي استيل آذين به ثبت رساند، مقابل خبرنگاران ايستاد و با همان جملاتي که برگرفته از ذهن کاملاً تجاري و ادبيات کاملاً بازاري اش بود، گفت: «علي کريمي متعلق به پرسپوليس است. او پيش ما امانت مي ماند تا روزي که بخواهد به پرسپوليس برگردد! »

هدايتي در حقيقت فيلمي را روي پرده تخيل و احساسات هواداران به نمايش مي گذاشت که يک طرفه براي خود او سودمند بود. او در حقيقت تلاشي مضاعف را براي در اختيار گرفتن پرسپوليس آغاز کرده بود. او که بي ترديد يکي از اصلي ترين عوامل ناکامي پرسپوليس در فصل گذشته بود، وقتي جايي در تيم مديريتي سال جديد پيدا نکرد، از در مهرباني و رئوفت با ستاره هايي وارد شد که مي دانست در قلب هواداران پرسپوليس جا دارند.

چه کسي مي توانست اثر انگشت پررنگ هدايتي در تفرقه هاي مديريتي پرسپوليس در فصل گذشته را ناديده بگيرد؟
چه کسي مي تواند منکر دخالتهاي مکرر او در مديريت مصطفوي و ورود به جمع ليدرها براي همسو کردن آنها شود؟
چه کسي مي تواند اين حقيقت را کتمان کند که رئيس وقت سازمان تربيت بدني با ميدان دادن به که از فوتبال و بخصوص پرسپوليس چيزي جز شهرت و محبوبيت نمي خواست، فرصت را براي تغييراتي مداوم در هيأت مديره و دخالت در امور اجرايي هر دو مدير شکل داد.
در حقيقت اين هدايتي بود که با شکل دادن گروهي از مخالفان عباس انصاري فرد (مديري که خود او نزد مهندس علي آبادي برد و او را گزينه دلخواهش براي مديريت باشگاه معرفي کرد) تفرقه را به قلب باشگاه وارد کرد. رحمان رضايي و حتي علي کريمي به سادگي غرق در بازي مديري شدند که همه چيز را در معادلات بازاري خود مي ديد.
حسين هدايتي با همين زيرکي خود بود که علي کريمي را شکار کرد و البته براساس همين تفکر هم بود که خود را باز هم به هواداراني که از پشت پرده داستانهاي پرسپوليس اطلاعي نداشتند نزديک کرد.

هدايتي البته در معادلات خود دچار اشتباههايي شد. او که خوب مي دانست پرسپوليس با عباس انصاري فرد و تيمي که ساخته به هيچ هدف بالايي نمي رسد، اميدوار بود با کمک هوادارانش روي سکوها جاي مديرعامل را بگيرد. ولي در حقيقت رؤياي او با حضور مردي مانند حبيب کاشاني رنگ باخت. کاشاني مانند رجلي که هدايتي را به پرسپوليس آوردند، اهليتي با مراودات او نداشت!
جمله اول هدايتي فراموش شدني نيست: «کريمي به هواداران پرسپوليس تعلق دارد... او به امانت نزد ما مي ماند! » و البته ماندگارتر از آن اين جمله بود: «هر زمان هواداران و کريمي بخواهند او به پرسپوليس برمي گردد! »
و اما اين تمام شروط واقعي هدايتي براي بازگرداندن علي کريمي نبود.
او ابتدا راههاي حضور خود در هيأت مديره پرسپوليس و نشستن بر کرسي رياست باشگاه را سنجيد و وقتي به اين اطمينان کامل دست يافت که کاشاني جايي را براي فرصت طلبيهاي او خالي نگذاشته، نامه رسمي باشگاه پرسپوليس براي دراختيار گرفتن کريمي را با پاسخ منفي و البته دلايلي بي بها و فاقد ارزش همراه کرد! مي شد از متن سرد و تلاش مکتوبانه نگارنده در دور ماندن از تريبون پرمخاطب پرسپوليس را حدس زد !

در حقيقت بايد از حبيب کاشاني ممنون بود که چهره واقعي مردي که قبل از اين هم تلاش کرده بود به هيأت مديره باشگاه پرسپوليس و استقلال نزديک شود را نشان داد. وقتي از دل سازمان تربيت بدني خبر مي رسد که براي هدايتي هيچ تفاوتي ميان مديريت در استقلال يا پرسپوليس وجود نداشته و او تنها علاقه مند به مطرح کردن نام خود در يکي از اين دو باشگاه بوده، بيشتر ماهيت جملاتش در مورد کريمي و هواداران و بعد آزاد نکردن جادوگر براي پرسپوليس را درک مي کنيم.

هدايتي نمايش خود را به بدترين شکل ممکن به پايان برد. داستان غم انگيز وداع يک ساله کريمي با پرسپوليس، محصول مشترکي بود که هدايتي و انصاري فرد با سهمي يکسان آن را عليه هواداران ساختند.
پايان غم انگيز کريمي اين حسن را داشت که ماهيت واقعي مرداني که براي پرسپوليس دندان تيز کرده اند را نشان دهد.
* * *
پيام يونسي پور

Siyavoush
11-19-2009, 08:21 PM
تاریخ دقیق نقل و انتقالات رو کسی رو میدونه که کی تموم میشه؟
به نظر میرسه نه خروجی داریم و نه ورودی برای نیم فصل
البته حلافی ظاهرا قطعی برای یک نیم فصل رفته به راه هن
خیلی هم بد نشد البته چون حداقل بازیکنها هماهنگ میشن و خیلی بازیکن خوب هم نبود برای خرید.تیم پتانسیل بهتر شدن را داره حالا باید دید کرانچار چه میکنه

rahim
11-19-2009, 08:30 PM
امسال كلا تيمها كم دست به تغييرات زدند .از تغييرات تيم بي خبرم حلافي را هم از شما فهميدم . راستش بد هم نشد چون نياز به تغييرات نداشتيم به اندازه كافي اول فصل تغييرات داشتيم .
حالا ديگه كرانچار بايد خودش را نشون بده من اميدوارم كه نيم فصل دوم را بهتر از نيم فصل اول باشيم دوسه بازي مهم هم با رقيبانمون هم تو ازادي داريم ميشه به قهرماني ويا حداقل كسب نتيجه اميدوار شد به شرطي كه دوباره اسير حاشيه و جنجال كي بياد كي بره نشيم وكرانچار هم قدر بازيها خانگي وامتيازات را بيشتر بدونه .

redsun
11-19-2009, 10:50 PM
امروز تو روزنامه خوندم که کریمی گفته : دیگه حتی به پرسپولیس فکر هم نمی کنم

red girl
11-20-2009, 12:40 AM
آره الهه جون..
توی تاپیک هواداراش اون تیکه روزنامه رو زدم.

Masoud
11-20-2009, 01:38 AM
نمیخوام باز بحث کریمی رو پیش بکشم چون به نظرم کاملا تموم شد.
ولی خوشحالم که هدایتی الان پیش دونه دونه پرسپولیسی ها منفوره ولی کریمی بد اشتباهی کرد که خودش رو بنده هدایتی کرد

redboy2atishe
11-20-2009, 04:56 AM
این بازی رو کریمی برد ....

محبوبیتش حفظ شد توپ افتاد تو خونه ی هدایتی و انصاریفرد ...

ما هم تا اخر فصل به موثر ترین بازیکن لیگ فکر نمی کنیم(تا الان با 5پنالتی) به بازیکنی که اگه به جای فوتبالیستی بازیگری

رو انتخاب می کرد به همون اندازه شایدم بیشتر موفق می شد ... شاید بزرگتر از ستاره های سینمای

الان ...

sajad_shahini
11-20-2009, 02:09 PM
فشار تمرینات خیلی بالاست.
همه پا درد گرفتن! باقری هم که میگن کم آورده و مفصلش گرفته!
اگه اینطوری پیش برن برای بازی با سپاهان نایی براشون نمیونه.
خودشون هم ظاهرا اعلام کردن که خیلی خسته شدن.
انقدر خوردن و خوابیدن که یه تمرین پرفشار به تیم دادن همه کم اوردن!!
اینم برمیگرده به قبل شروع فصل که تیم سرمربی نداشت و اینا معلوم نبود چیکار میکردن!! کریم باقری هم دیگه امسال ساله اخرشه و سن وسالش بالاست ولی بقیه باید از پس تمرین بر بیان

Masoud
11-20-2009, 02:13 PM
این بازی رو کریمی برد ....

محبوبیتش حفظ شد توپ افتاد تو خونه ی هدایتی و انصاریفرد ...

ما هم تا اخر فصل به موثر ترین بازیکن لیگ فکر نمی کنیم(تا الان با 5پنالتی) به بازیکنی که اگه به جای فوتبالیستی بازیگری

رو انتخاب می کرد به همون اندازه شایدم بیشتر موفق می شد ... شاید بزرگتر از ستاره های سینمای

الان ...

اصلا باهات موافق نیستم که کریمی بازی رو برد
کریمی شاید هنوز پیش پرسپولیسی هایی که از این تیم دور هستن و فقط هفته ای یه بار بازی پرسپولیس رو ( اونم شاید ) نگاه میکنن محبوب باشه ولی میتونم بگم پیش 70-80% کسایی که حرفه فوتبال رو دنبال میکنن و پرسپولیسی تیر هستن دیگه اون محبوبیت قبل رو نداره.
کریمی بازی رو نبرد . کریمی بازی هدایتی رو خورد

red girl
11-20-2009, 02:15 PM
منم با مسعود موافقم.

red girl
11-20-2009, 02:16 PM
سجاد صحبت خوردن و خوابیدن نیست. بحث اینه که برای شروع فصل بدن سازی درست و حسابی نداشتن.
الان دیگه دارن جبران میکنن.
خدا رو شکر که تا الان کسی از بدنسازیشون ایراد نگرفته.
فقط خودشون خیلی خسته شدن که حقم دارن. چون بار اون بدن سازی اول فصل رو دارن به دوش میکشن.

rahim
11-20-2009, 02:25 PM
بهتر بحث كريمي را تمام كنيم .به هرحال كريمي الان بازيكن استيل اذين هست نه پرسپوليس به هرحال بازيكنان زيادي مي ايند وميرند ولي مهم پرسپوليسه {ما هيچوقت قدر ستاره هاي خودمون را ندانستيم اين هم روش} .

مهم در تيم الان بازي كردن امثال خليلي هست كه بازيكن فعلي ماست وروي نيمكت خاك مي خوره بهتر بحث بياريم روي بازيكنان فعلي تيم .
در مورد تمرينات هم به نظرم تمرينات پرفشار هم زمان مي خواد براي ازادكردن بدنها وممكنه بدنها در يكي دوبازي اول خوب جواب نده .معمولا در تمرينات بين فصل در كارهاي تاكتيكي بيشتر مرور مي كنند ولي انگار در فوتبال ما بايد با اين نحوه ي برنامه ريزي سالي دوبار بدنسازي كنيم .

red girl
11-20-2009, 02:31 PM
فعلا که تیم ما هرچی داره گذاشته واسه بدن سازی!
این چند روزه چیزی در مورد تاکتیک نشنیدم !
هر چی خوندم دیدم که دارن رو بدنا کار میکنن.

rahim
11-20-2009, 02:36 PM
ايول كارشون درسته پس بايد دوباره برن تپه هاي داوديه تپه نوردي .
خدا به خير كنه .

red girl
11-20-2009, 02:53 PM
امیدوارم این قدر نرن تو کار بدن که از عدم تاکتیک و هماهنگیشون غافل بشن.

rahim
11-20-2009, 08:03 PM
فعلا كه رفتند تو كار بدن

redboy2atishe
11-20-2009, 08:09 PM
من اگه بخوام راجع به جواب مسعود حرف بزنم باز بحث کریمی وا میشه ... بی خیال ...

red girl
11-20-2009, 10:11 PM
کریمی و نیکبخت رفتند..
تنها چیزی که همیشه هست نام پرسپولیسه..
پس ما حامی سربازانی هستیم که توی این تیم تلاش میکنن .. ولی .. احترام هم قائلیم برای کسانی که براش زحمت کشیدن.
پس کسانی که رفتند نباید بحث رفتنشون رو کرد .. باید بحث کسانی رو کرد که هستن و دارن زحمت میکشن.

lionel messi 10
11-21-2009, 01:21 AM
دقیقا همینطوره یعنی نظره منم همینه.

red girl
11-21-2009, 02:54 AM
الان خوندم (خبر ورزشی) کرانچار و قندلی کلی خط و نشون کشیدن برا هم!
کرانچار ظاهرا واسه تاکتیک هم برنامه هایی داشته!!
ما که هرچی این چند روز شنیدیم در مورد بدن سازی بود .. صحبت تاکتیک به گوش ما نخورد!
اما الان یه نواهایی اومد که برنامه تاکتیکی هم کار میشده.
من که بی صبرانه منتظرم پرسپولیسه نیم فصل جدید رو ببینم.

redboy2atishe
11-21-2009, 09:26 AM
اقای سعید لو ما خوشبخت ترین تیم دنیا هستیم ...

ونگر دستی به موهایش کشید و خطاب به آری هان گفت: «پس شما خوشخبت ترین تیم دنیا هستید»
مرجع خبری پرسپولیس : می گویند حسین هدایتی در یک قدمی بازگشت به هیئت مدیره پرسپولیس قرار دارد آن هم با نقشی پر رنگ تر! وقتی این اطلاعات را در کنار جمله سعیدلو که گفته بود : «نمی نوانیم تا ابد به پرسپولیس و استقلال کمک کنیم» قرار می دهیم، تنها چیزی که نظرمان را جلب می کند پاک کردن صورت مساله است. از رئیس سازمان ورزش می پرسیم که چگونه در نظر شما بازگشت حسین هدایتی با وعده هایی که احتمالا به آبراموویچ وطنی داده می شود قابل توجیه است؟ مگر غیر از این است که مالک استیل آذین همان چند آجری که در ذهن هواداران پرسپولیس بنا کرده بود به چشم بر هم زدنی ویران کرد؟ حاج حسین همان روزی که عامل تفرقه میان اعضای هیئت مدیره شد تا پر هزینه ترین پرسپولیس تاریخ در دریای ناکامی ها غرق شود مقبولیت خود را از دست داد. آقای سعیدلو! ماجرای کریمی هنوز آنقدر کهنه نشده که شامل مرور زمان شود و فراموشش کنیم. وقتی برای جبران هم باقی نمانده. این هوادار از ستاره اش گذشت تا عظمت پرسپولیس خدشه دار نشود. از کریمی گذشتند تا آدم کوچکی چون هدایتی منتی روی نام پرسپولیس نباشد. تا فریبشان ندهد!
آقای سعیدلو دیر زمانی است که از دولتی بودن خیری ندیدیم. آنچه بود شر بود و امیدی هم به آینده و تصمیمات دولتی برای فوتبال نداریم. نه در حیطه باشگاه داری که در مجموعه فوتبال سال هاست در جا می زنیم.

تمام این ها قابل تحمل بوده اما لطفی کنید و آبروی پرسپولیس را به کوچک مردانی چون حضرت ایشان حراج نکنید. روایت می کنند وقتی آری هان وارد لندن شد و پیش روی آرسن ونگر قرار گرفت، سرمربی آرسنال از او پرسید سرمربی چه تیمی هستی؟ هان پاسخ داد : «سرمربی پرطرفدارترین تیم آسیا». ونگر پرسید این تیم چقدر هوادار دارد؟ و هان جواب داد : «30 میلیون». ونگر دستی به موهایش کشید و گفت پس شما خوشبخت ترین تیم دنیا هستید. لبخند تلخ هان به کنار! هستند کسانی که از همه چیزشان بگذرند برای این نام بزرگ. آقای سعیدلو! ما هستیم، کاری کنید پرسپولیس، پرسپولیس بماند...

sajad_shahini
11-21-2009, 11:16 AM
لازمه ي پيشرفت وماندن در كورس قهرماني هم فقط وفقط ارامش هست وبس همين تيم فعلي پرسپوليس با همين مهرهها اگر در يك فضاي ارام وبدون جنجالهاي كاذب قرار بگيره با يك استراتژي مناسب واستفاده ي درست از ابزارهاي موجود قطعا در كورس قهرماني خواهد بود به هرحال نكته ي كه مهمه اينه كه تيمهاي سپاهان واستقلال به همراه ذوب اهن كه جز شانسهاي قهرماني هستند در نيم فصل دوم بايد در چند جبهه ديگه از جمله جام باشگاههاي اسيا هم به ميدان بروند كه اين مي تونه يك فاكتور وامتياز مهم باشه به شرطي كه از خستگي وحواشي احتمالي كه گريبان گير انها خواهد شد نهايت استفاده كنيم { مثل خستگي سپاهان در دوسال قبل وقهرمان شدن}.
نظر شما آقا رحيم محترمه ولی من میگم پرسپولیس باید با اقتدار کار خودشو دنبال کنه و به فکر اینکه حالا تیمهای رقیب کی شل میزنن نباشه در ضمن من فکر میکنم دو سال پیش پرسپلیس یک تیم رویایی بود و با توجه به اینکه چند امتیاز از اون کسر کردند باز هم قهرمان شد

HitboY
11-21-2009, 03:28 PM
درسته بايد اونجوري كه هستن بازي كنن. من با نظرت موافقم

SaRa
11-21-2009, 08:23 PM
بازی با سپاهان به نظرم بازی سختی میاد یه کم.
قلعه نوعی تیم خیلی خوب و هجومی بسته
امیدوارم دروازمون گلباران نشه.
اردوی امارات هم که معلومه اردوی خوبی بوده.
با کمی غیرت و تلاش بازیکنا و حمایت هوادارا پرسپولیس 100% سپاهان و میبره .
پرسپولیس همیشه سر تر و سرور سپاهان بوده و هست!!!!!!

نازنين
11-21-2009, 10:00 PM
اميدوارم طوري بازي كنن كه ساكت رو واقعا ساكت كنن! چقدر بدم مياد از اين بششششششششر!

red girl
11-22-2009, 12:06 AM
منم ار ساکت بدم میاد..بیزارم.
من بهش میگم خفه!

red girl
11-22-2009, 12:16 AM
بازی با سپاهان واقعا سخته.
من خودم از جمله کسایی هستم که میگم داور هم نقش بسزایی توی آوردن 4پاهان به صدر داشت.
اما 4پاهان تیم خوبی داره.. شکستش خیلی مشکله.
ولی من فکر میکنم برای ما از ذوب آهن دیگه سخت تر نباشه.
ما روزای اول که ناهماهنگیهامون نسبت به اواخر نیم فصل که خیلی زیادتر بود توی زمین ذوب آهن 1-1 کردیم و دقایقی هم سر بودیم.
الان که دیگه شرایط خوبی داریم مطمئنا میتونیم از پسشون بر بیایم.

red girl
11-22-2009, 01:20 AM
http://www.myup.ir/images/oa7xwzava2i0z7r2bjf.png

واقعا همدلی گمشده تیم ما بود!
خیلی خوشحالم که همدلی به تیم برگشته..
امیدوارم همینطوری بمونه.

lionel messi 10
11-22-2009, 02:08 AM
اميدوارم طوري بازي كنن كه ساكت رو واقعا ساكت كنن! چقدر بدم مياد از اين بششششششششر!آخ گفتی خیلی آدم بدیه واقعا ازش بدم میادمتنفرم ازش ولی باید تحملش کرد دیگه.
و در بارهء بازی ما میبریم شک نکید 3 امتیاز تو اصفهان برای ماست.:hora::red boy::red boy2::lover:

redsun
11-22-2009, 03:35 AM
همه باید عزمشون یکی کنند
تو جهنم فولاد شهر سپاهانی ها به راحتی امتیاز نمی دهدند
با یک دلی می تونند به برد شیرین برسند

sajad_shahini
11-22-2009, 10:53 AM
این کرانچار ازوقتی چلنگر اومده کنار دستش داره یواش یواش میاد تو باغ ، اول همه محسنو شروع کرده بازی دادن و تازه گلم زد و کرانچار کلی به به چهچه کرده از این و منصوری گفه نیم فصل دوم کلی کمکمون می کنن ، بعدشم خط و نشون برا قلعه نویی ، بیخود نبود کاشانی چلنگرو به مجموعه اضافه کرد ، حالا این که حضور چلنگر اتماد بهنفس بش میده یا با فوتبال ایران آشناش میکنه یا بهتر ترجمه می کنه یا چیو نمی دونم وی حضورش خیلی کرانچارو عوض کده البته هنوزم میگم تو هر فرصتی حتی وسط نیم فصل دوم اگه دنیزلی شراط اومدنش جور شد درنگ نباید بکنه کاشانی

red girl
11-22-2009, 02:44 PM
در صورت توافق مديران دو باشگاه
اولروم در پرسپوليس، وسلي يا آرفي در تراكتورسازي!

در صورت توافق مسوولان دو باشگاه پرسپوليس و تراكتورسازي، اين احتمال مي‌رود تا عرفان اولروم با يكي از مهاجمان خارجي پرسپوليس معاوضه شود.
با توجه به وضعيت اولروم در تراكتورسازي، مسوولان و مربيان اين باشگاه بي‌تمايل نيستند تا شرايط معاوضه عرفان را با يكي از مهاجمان ليگ برتري فراهم كنند. با توجه به پربودن ليست باشگاه تراكتورسازي و وضعيت اولروم، او شانس اول تيم تبريزي براي جابه‌جايي است. اولروم كه تاكنون عملكرد چندان خوبي در تراكتورسازي نداشته ، به دنبال اين است تا از اين باشگاه جدا شود. البته آنطور كه در اين مورد شنيديم ريشه مسايل مربوط به اولروم به ارتباط اين بازيكن با مربيان تراكتورسازي برمي‌گردد و اين بزرگترين دليل براي جدايي احتمالي اولروم از تراكتورسازي محسوب مي‌شود.
اخبار دريافتي از تبريز حكايت از آن دارد كه اولروم در حال حاضر هيچ آسيب‌ديدگي و مشكلي ندارد و فقط از روي سلايق كادر فني تراكتورسازي است كه او روي نيمكت مي‌نشيند، در همين مورد شنيديم كه عصر ديروز حتي مذاكرات اوليه بين مسوولان دو باشگاه پرسپوليس و تراكتورسازي انجام شده و اين احتمال مي‌رود تا معاوضه مهاجمان خارجي بين اين دو باشگاه انجام شود.
مسوولان باشگاه تراكتورسازي قصد دارند تا در ازاي انتقال اولروم به پرسپوليس يكي از مهاجمان خارجي اين تيم را طبق قوانين ليگ برتر جذب كنند. با توجه به نيمكت‌نشيني‌هاي آرفي در پرسپوليس و تشابه وضعيت اين بازيكن با اولروم، اين مهاجم آلبانيايي اولين هدف تراكتورسازان است. داشتن يك آرفي سرحال و گلزن هم مي‌تواند مشكلات تيم هجومي و پرطرفدار تراكتورسازي را حل كند و هم اينكه به ماجراي اختلافات مربيان اين تيم با اولروم پايان دهد. البته در اين مورد شنيديم كه وسلي برازيليا دومين گزينه باشگاه تراكتورسازي است و او نيز مي‌تواند در صورت موافقت كرانيكار راهي تبريز شود. اين درست كه وسلي بيشتر از آرفي براي پرسپوليس بازي مي‌كند و نقش پررنگ‌تري در برنامه‌هاي كرانيكار دارد، ولي غيبت او در تمرينات و اردوي پرسپوليس باعث شده تا او از سوي مسوولان باشگاه حتي تهديد به حضور در كميته انضباطي شود. با تمام اين حرف‌ها مذاكرات اوليه بين مسوولان باشگاه پرسپوليس و تراكتورسازي براي انتقال اولروم به تهران انجام شده و اگر كاشاني و كرانيكار براي انتقال آرفي يا وسلي رضايت داشته باشند، آن وقت اولين نقل‌وانتقال نيم‌فصل ليگ برتر رقم مي‌خورد.

بچه ها واقعا اولروم بهتر از وسلی و آرفیه؟؟
مگه دیروز نگفتن که اولروم رو عوض نمیکنن؟! چی شد دوباره ؟!
حالا گیریم اینم بیاد وقتی اصلا تمرینی نداشته چطوری میتونه به ما کمک کنه؟!

RED STORM
11-22-2009, 03:00 PM
اولروم به درد هیچی نمیخوره
آرفی خیلی ازش سر تره

HitboY
11-22-2009, 07:14 PM
ارفي هم تو بازي هايي كه بود زياد بازي خوبي از خودش نشون نداد.نميشه گفت ارفي هم خوبه.

SaRa
11-22-2009, 09:34 PM
به ارفی امسال زیاد میدون داده نشده

red girl
11-22-2009, 11:44 PM
آرفی امتحان خودش رو توی پیام پس داد
بازیکن خوبیه
اما باید توجه کرد که اول فصل مصدوم بود بعد هم که بهش اصلا فرصتی داده نشد.. پاس ندادن ها هم که هنوز یادمونه

lionel messi 10
11-23-2009, 01:36 AM
ارفي هم تو بازي هايي كه بود زياد بازي خوبي از خودش نشون نداد.نميشه گفت ارفي هم خوبه.اتفاقا آرفی خیلی هم خوبه ولی از اول فصل بد شانسی اورد اگر مصدوم نمیشد اون موقع قضیه فرق میکرد تو نیم فصل دوم به حرف من میرسید.

redsun
11-23-2009, 02:52 AM
آرفی خوبه اما هنوز نتونسته خودش را ثابت کنه
اگه بشه آرفی فصل قبل پیام دیگه کلی از مشکلات حل میشه
مطمئن باشید نه وسلی نه آرفی از پرسپولیس تا آخر فصل جدا نمیشند

SaRa
11-23-2009, 01:19 PM
فعلا باید به محسن تو این فصل میدون داده بشه و با فرواردها هماهنگ بشه چون محسن اگه آماده بشه غوغا به پا میکنه...وسلی هم که تیز و سرعتیه همراه هوار محمد چه شود.....

HitboY
11-23-2009, 05:28 PM
اگه خوب تمرین میکرد حتما بهش میدون میدادن.

HitboY
11-23-2009, 05:32 PM
اتفاقا آرفی خیلی هم خوبه ولی از اول فصل بد شانسی اورد اگر مصدوم نمیشد اون موقع قضیه فرق میکرد تو نیم فصل دوم به حرف من میرسید.
خداکنه حرفت درست در بیاد اگه درست باشه پرسپولیس میترکونه.

red girl
11-23-2009, 06:02 PM
ارفی که اول فصل مصدوم بود , بعدشم که بهش میدون ندادن , بعدشم که 1 ثانیه فرصت دادن بهش , بهش پاس نمیدادن! توی چندتا صحنه واضح بود.
به هر حال با حاشیه ها و مشکلاتی که داشت اگه فقط یکم اعتماد به نفس بهش میدادن حتما موفق میشد.
این بنده خدا مصدوم که بود پاسم که بهش نمیدادن! دیگه چه روان سالمی براش میمونه؟!
محسن هم میتونه یه تموم کننده خوب باشه.

lionel messi 10
11-23-2009, 07:21 PM
خداکنه حرفت درست در بیاد اگه درست باشه پرسپولیس میترکونه. مطمئن باش نیم فصل دوم هم محسن و هم آرفی یکی از آماده ترین مهاجم ها میشن مطمئن باشید و حتما یک جامو میگیریم و آسیایی میشیم.

HitboY
11-23-2009, 07:34 PM
خيلي دوست دارم پرسپوليس سپاهان رو ببره اگه ببره چي مي شه انگار استقلالو برده.

rahim
11-23-2009, 07:58 PM
من امشب از اخبار ورزشي چيزي شنيدم ولي درست متوجه نشدم ظاهرا پرسپوليس اكبري وپروين ويكي دونفر ديگه را جابجا كرده بود يا من درست نشنيدم .

red girl
11-23-2009, 08:16 PM
اقا رحیم خبرگزاریا که چیزی نگفتن
من شنیدم که شاهین بوشهر شیری و اکبری رو خواسته!
-----------
http://www.myup.ir/images/gff6d9uhpeo4jc5pvxsi.png

خدا رو شکر .. امیدوارم اگه واقعا آمادست کرانچار باهاش لج نکنه.

red girl
11-23-2009, 08:18 PM
http://www.myup.ir/images/d2e3bc4vgmz9kpnkhfb.png
بچه ها یه نگاهی به این مطلب کنید .. جالبه

rahim
11-23-2009, 08:22 PM
نه من اسم پروين واكبري را شنيدم ولي متوجه نشدم .

Siyavoush
11-23-2009, 08:44 PM
خوشبختانه نیم فصل خیلی اروم و بی سر و صدا تری رو نسبت به گذشته داشتیم که میتونه نوید نیم فصل دومی بهتری رو بده
امروز ظاهرا جدایی صغیری هم قطعی شد بعد از حلافی
حداقل خوبیش اینه که تیم کمی خلوت تر میشه .32 بازیکن خیلی زیاده برای یک تیم

lionel messi 10
11-24-2009, 12:51 AM
راستی سپاهان چندتا مصدوم و محروم داره یا اصلا داره پرسپولیس چی؟
هر دوست عزیزی که کاملا خبر داره بگه.
با تشکر

red girl
11-24-2009, 02:38 AM
والا من که چیزی نمیدونم..
فکر نکنم کسی باشه..

بچه ها یکی از بچه های تبریز گفت که شفق گفته آرفی 100% میره تراکتور سازی
کسی چیزی شنیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

redboy2atishe
11-24-2009, 09:10 AM
پرسپولیس! پرسپولیس باش ....

شنبه داره میاد ... میادو میره مثل همه ی بازیا چیزی که مهم این که هوادارا و سر مربی همه امیدوارند.

خوب این خیلی خوبه اما حریف ما سپاهان هستش...فرق عمده ی این تیم با استقلال این که اولا این تیم

یه تیم شهرستانی محسوب میشه و دربی نیست و فرق دوم این که تیما ترس دربی رو ندارن و این کمک

میکنه تا بازی مساوی نشه... خودمونو گول نزنیم مساوی هم بگیریم کلامونو طوری پرت می کنیم هوا که

دیگه به دستمون نرسه اما فراموش نکنیم اگه پرسپولیس پرسپولیس باشه زمین این واون ندار که براش ...

تو آستانه ی این بازی هوادارا فقط یه چیزی می خوان که پرسپولیس تو این بازی سخت خودشو به ما به

همه ی هوادارا اثبات کنه نه اینکه بعد از دیدن یه بازی ضعیف به امید "ال سوپر کلاسیکو" بشینیم تا فردا

شبش یه بازی تو کلاس جهانی ببینیم

sajad_shahini
11-24-2009, 09:19 AM
به نظر منم اولروم به دردمون نمی خوره ولی تعویضش با وسلی خوبه اقلا تکروی نمی کنه واقعا حیفه آرفی رو از دست بدیم چون تجربه ی بیشتری داره و سربه راه تره

HitboY
11-24-2009, 02:56 PM
بهتره كه اين جوري باشه ولي وسلي هم درسته تكنيك بالايي داره ولي زود خسته ميشه

red girl
11-24-2009, 05:22 PM
متاسفانه شیث و سپهر و کریم مصدومند!
تمرینات بدنسازی بچه هارو خیلی اذیت کرد.. اگه شیث نرسه خیلی بد میشه//

لیست مازادم که گفتن منتفی شد .. اما ظاهرا دارن بچه ها رو یکی یکی میبخشن به این ور اون ور.
پروین رو که منی که تو خونم نشستم میدونم نمیخوانش! الکی دارن حرمت باباش رو نگه میدارن که میگن میخوایمش! الانم که گفتن اگه بخواد میتونه بره..
آرفی رو هم که فکر کنم دارن بررسی میکنن که ببینن کی بیشتر میده ردش کنن بره!!

red girl
11-24-2009, 05:40 PM
حوار ملامحمد خواستار فسخ قرارداد با پرسپوليس

حواردر حال حاضر در لبنان به سر مي‌برد وقصد ادامه براي همكاري با پرسپوليس ندارد

http://i.media.goal.com/g/60123_news.jpg

سايت گل ـ حوار ملامحمد بازيكن عراقي پرسپوليس كه براي شركت در بازي تيم ملي عراق ايران را ترك كرد و در اردوي پرسپوليس در دوبي هم حضور پيدا نكرد، حواردر حال حاضر در لبنان به سر مي‌برد وقصد ادامه براي همكاري با پرسپوليس ندارد.
ملامحمد كه در روز پاياني نقل و انتقالات به پرسپوليس ملحق شد و بسيار دير به جمع بازيكنان پيوست در روزهاي آخر نيم‌فصل به بازيكن ثابت اين تيم تبديل شد و سه گل هم براي پرسپوليس به ثمر رساند با اين حال او از ادامه كار در پرسپوليس دست شسته و مي‌خواهد قرارداد خود با اين باشگاه را فسخ كند.
حوار يك بازيكن مشهور در سطح منطقه است كه ظاهراً پيشنهادهاي بهتري نيز دارد. مسئولان پرسپوليس هنوز هيچ خبري در اين زمينه اعلام نكرده‌اند.

بچه ها این خبرو خوندم مغزم داره میترکه .. یعنی چی آخه؟!نکنه راست باشه

redboy2atishe
11-24-2009, 05:41 PM
یا خدااااااااااااااااااااااا اااا ................... این چه زندگی ؟

red girl
11-24-2009, 05:56 PM
این زندگی ... ماست !!
مصدوما یه طرف .. بازیکنایی که دارن یکی یکی پر میدن هم یه طرف..
به ما نیومده یه اردو درست و بی حاشیه مثل آدم داشته باشیم.

SaRa
11-24-2009, 05:58 PM
من باشگاهو آتیش میزنم اگه این خبر درست باشه........ااااااااااااااااا اااااا

SaRa
11-24-2009, 05:59 PM
باهات موافقم آیدا
همیشه مشکل حاشیه داشتیم بقیه مشکلاتو نداشتیم امسال شدیم بی حاشیه ولی اینطوری تیم داره فنا میشه.امیدوارم خبر درست نباشه

redboy2atishe
11-24-2009, 06:09 PM
تو سایت رسمی باشگاه نیومده این خبر اما ظاهرا خبر درسته و جدید ....

red girl
11-24-2009, 06:12 PM
پروین رو که دارن محترمانه بیرون میکنن ..
ارفی رو هم دنبال مشتری خوبن واسش..
وسلی هنوز نیومده .. هوار هم نیومده (جدای از این خبر جدید)
شیث مصدومه .. سپهر مصدومه .. کریم مصدومه ..میثاق تازه از مصدومیت راحت شده.

این وضع ماست برای رویارویی با 4پاهان

redboy2atishe
11-24-2009, 06:20 PM
ظاهرا دعواشون سر پول ...حوار پیغام داده قست اول پولش رو می خواد مسولین هم گفتن اول باید بیاد تا

نصف قراردادتو بدیم....

red girl
11-24-2009, 06:26 PM
شهرداري فقط مسوول جارو پارو كردن نيست
قهرماني پرسپوليس و ارزشي به اندازه تونل توحيد!

1 - اعلام آمادگي شوراي شهر تهران براي اسپانسرينگ پرسپوليس، برخي واكنش‌هاي منفي را به دنبال داشته است. عده‌اي اين موضوع را بر نتابيده‌اند و حتي پاي انتقادات و اعتراضات‌شان را به رسانه‌هاي پرمخاطب نيز كشانده‌اند. حجم اين نقد‌ها - كه حق طبيعي مخاطبان ورزش، دوستداران آن و حتي شهروندان عادي است - اين روزها چنان گسترش يافته كه دامنه‌اش تا درون شوراي شهر نيز امتداد يافته، تا جايي كه در تازه‌ترين عكس‌العمل، حسن بيادي نيز به مخالفت با آن برخاسته است. بزرگترين برهان مخالفان اين پروژه، ناعادلانه دانستن اين قبيل مخارج در ليست هزينه كردهاي ارگاني مثل شهرداري است كه در راس امورش بايد رسيدگي به خدمات شهري را در راستاي رفاه بيشتر شهروندان مورد توجه قرار بدهد اما آيا به راستي پشتيباني مالي شهرداري از پرهوادارترين تيم ايراني كه اهليتش «تهراني» است، اينقدر ظالمانه و دور از عدالت به نظر مي‌رسد؟
2 - در بسياري از نقاط دنيا، شهرداري كه يك نهاد قدرتمند غير‌دولتي محسوب مي‌شود متولي اداره تيم‌هاي گوناگون است. شهرداري‌ها به واسطه امكاناتي كه در حوزه مديريت شهري در اختيار دارند، حتي در روند ساخت و سازهاي باشگاه‌هاي حرفه‌اي تحت توليت خود نيز تسريع اعمال مي‌كنند تا اوضاع از هر جهت براي كسب موفقيت ايده‌آل شود. در حال حاضر، مالكيت بسياري از ورزشگاه‌هاي مشهور ايتاليا در اختيار شهرداري شهرهاي گوناگون اين كشور بوده و اوضاع در بسياري از نقاط ديگر جهان نيز بر همين منوال است. اين، يعني آنكه تيمداري شهرداري‌ها مساله چندان عجيبي نيست و نمي‌تواند كاملا منافي عرف و قانون باشد؛ گرچه اصولا آنچه اكنون مد‌نظر شهرداري تهران است، تصاحب تيمي همچون پرسپوليس نيست، بلكه مبادرت به اسپانسرينگ اين باشگاه است كه به هيچ وجه كار عجيب و خارق‌العاده‌اي به شمار نمي‌رود. به ويژه سخنان اخير شهردار كه اطمينان داده حمايت مالي شوراي شهر از سرخپوشان حتي مي‌تواند سود‌زا هم باشد، باعث مي‌شود به قرارداد مذكور به چشم «اعانه» نگاه نكنيم و آن را تعهدي متداول در دنياي فوتبال بدانيم.
3 - به اين موضوع، از زاويه‌اي ديگر نيز مي‌توان ورود كرد. مگر نه اين است كه شهرداري در هر شهري موظف است با بهره‌برداري از منابع مالي موجودش، به هر چه فراهم‌تر كردن مقدمات زندگي بهتر و مرفه‌تر شهروندان مبادرت كند، در اين صورت، مي‌توان هزينه تحميل شده بر پيكر شهرداري را در راستاي اسپانسرينگ پرسپوليس، گامي در راه تحقق رفاه و نشاط اجتماعي قلمداد كرد. واضح است كه تيمي مثل پرسپوليس ميليون‌ها هوادار در ايران دارد كه بخش قابل توجهي از آنها ساكن تهران هستند. وضعيت مزاج و حالات روحي بسياري از اين آدم‌ها در گرو نتايج تيم محبوب‌شان است و بسيار ديده شده كه شكست‌ها و ناكامي‌هاي اين باشگاه و البته ديگر تيم‌ها، تاثير سوء خودش را در عميق‌ترين رفتارهاي افراد جامعه گذاشته و شادي و شعف را از آن ربوده است. به طور قطع مي‌توان ادعا كرد با پژوهش‌هاي دقيق و بررسي‌هاي علمي، حتي مي‌شود هزينه ريالي گزافي كه اين ناكامي‌ها و متعاقب آن افسردگي شهروندان روي دست جامعه مي‌گذارد را نيز اندازه‌گيري و اعلام كرد. در اين شرايط، طبيعتا تقبل گوشه‌اي از هزينه‌هاي تيم محبوبي مثل پرسپوليس كه براي شهرداري رقم چندان درشت و دندانگيري هم نيست، مي‌تواند نوعي سرمايه‌گذاري - و نه هزينه - محسوب شود كه تماشاي تاثيرات مثبت آن در حوزه شهري، چندان دشوار نيست.
4 - پرسپوليس تجربه شيريني از همكاري با شوراي شهر و شهرداري در ليگ هفتم دارد. كاهش مشكلات مالي سرخپوشان در آن سال به واسطه همين حمايت‌ها، در نهايت به جايي انجاميد كه در بهار 87، ميليون‌ها تهراني از شدت شادي سر به طاق آسمان زدند. آيا كسي مي‌تواند ادعا كند شهرداري در حوزه خدمات شهري، خدمتي از اين موثرتر انجام داده است؟ اي‌كاش مخالفان اجازه تكرار آن تجربه شيرين را بدهند و باور داشته باشند قهرماني احتمالي پرسپوليس هم به اندازه افتتاح تونل توحيد، شيرين و براي شهروندان سودمند است!

shayan love red
11-24-2009, 06:26 PM
اینا همه حواشی نیم فصل ! :khalal:
تیم که 1هفته مونده به شروع لیگ میفته رو غلطک !
خیالی نیست ...... همه بازیکن ها هم برمیگردن !
اما خداروشکر فکر کنم از شر بادامکی خلاص بشیم ! :6:
رو نیمکت هم جا برای امثال پروین زیاد .......:funi:

پرسپولیس نیم فصل 2 طوفانی میاد ...... :5:

red girl
11-24-2009, 06:27 PM
بعضی از این مطالب سایت گل خیلی جالبند ..
نمیدونم آقا اسماعیل اجازه میدن اینجا بذاریم یانه؟!
آخه اینجا بازدیدش بالاتره تا بخش اخبار..

red girl
11-24-2009, 06:27 PM
شایان فعلا همه قراره جدا بشن جز بادامکی

rahim
11-24-2009, 08:09 PM
بهتر ه اين حرفها وپيشبيني هاي روزنامه ها الخصوص سايت گل را نخوريد تا بوده همين بوده هميشه ابتداي فصل وبين فصل وپايان فصل حرف وحديثهاي هست تعويض قهر ومن هستم وتو نيستي حرف روزنامه ها هست .

همه ي بازيكنان قرارداد دارند وتابع باشگاه هستند ومطمئن باشيد اين باشگاه هست كه تصميم ميگيره نه بازيكنان واگر هم خبري باشه از سايت رسمي باشگاه اعلام ميشه .

redboy2atishe
11-24-2009, 08:12 PM
خدا از دهنت بشنوه ...

RED STORM
11-24-2009, 08:26 PM
سایت گل اخبارش اصلا اعتبار نداره
معروف هستن به اینکه بیشتر به شایعات بها میدن تا اصل ماجرا!!!!

red girl
11-24-2009, 08:49 PM
امیدورام همین طور باشه.

zamara
11-24-2009, 09:42 PM
http://i.imagehost.org/0377/4_8702281674_L600.jpg

شهرداري فقط مسوول جارو پارو كردن نيست
قهرماني پرسپوليس و ارزشي به اندازه تونل توحيد !

1 - اعلام آمادگي شوراي شهر تهران براي اسپانسرينگ پرسپوليس، برخي واكنش‌هاي منفي را به دنبال داشته است. عده‌اي اين موضوع را بر نتابيده‌اند و حتي پاي انتقادات و اعتراضات‌شان را به رسانه‌هاي پرمخاطب نيز كشانده‌اند. حجم اين نقد‌ها - كه حق طبيعي مخاطبان ورزش، دوستداران آن و حتي شهروندان عادي است - اين روزها چنان گسترش يافته كه دامنه‌اش تا درون شوراي شهر نيز امتداد يافته، تا جايي كه در تازه‌ترين عكس‌العمل، حسن بيادي نيز به مخالفت با آن برخاسته است. بزرگترين برهان مخالفان اين پروژه، ناعادلانه دانستن اين قبيل مخارج در ليست هزينه كردهاي ارگاني مثل شهرداري است كه در راس امورش بايد رسيدگي به خدمات شهري را در راستاي رفاه بيشتر شهروندان مورد توجه قرار بدهد اما آيا به راستي پشتيباني مالي شهرداري از پرهوادارترين تيم ايراني كه اهليتش «تهراني» است، اينقدر ظالمانه و دور از عدالت به نظر مي‌رسد؟

2 - در بسياري از نقاط دنيا، شهرداري كه يك نهاد قدرتمند غير‌دولتي محسوب مي‌شود متولي اداره تيم‌هاي گوناگون است. شهرداري‌ها به واسطه امكاناتي كه در حوزه مديريت شهري در اختيار دارند، حتي در روند ساخت و سازهاي باشگاه‌هاي حرفه‌اي تحت توليت خود نيز تسريع اعمال مي‌كنند تا اوضاع از هر جهت براي كسب موفقيت ايده‌آل شود. در حال حاضر، مالكيت بسياري از ورزشگاه‌هاي مشهور ايتاليا در اختيار شهرداري شهرهاي گوناگون اين كشور بوده و اوضاع در بسياري از نقاط ديگر جهان نيز بر همين منوال است. اين، يعني آنكه تيمداري شهرداري‌ها مساله چندان عجيبي نيست و نمي‌تواند كاملا منافي عرف و قانون باشد؛ گرچه اصولا آنچه اكنون مد‌نظر شهرداري تهران است، تصاحب تيمي همچون پرسپوليس نيست، بلكه مبادرت به اسپانسرينگ اين باشگاه است كه به هيچ وجه كار عجيب و خارق‌العاده‌اي به شمار نمي‌رود. به ويژه سخنان اخير شهردار كه اطمينان داده حمايت مالي شوراي شهر از سرخپوشان حتي مي‌تواند سود‌زا هم باشد، باعث مي‌شود به قرارداد مذكور به چشم «اعانه» نگاه نكنيم و آن را تعهدي متداول در دنياي فوتبال بدانيم.

3 - به اين موضوع، از زاويه‌اي ديگر نيز مي‌توان ورود كرد. مگر نه اين است كه شهرداري در هر شهري موظف است با بهره‌برداري از منابع مالي موجودش، به هر چه فراهم‌تر كردن مقدمات زندگي بهتر و مرفه‌تر شهروندان مبادرت كند، در اين صورت، مي‌توان هزينه تحميل شده بر پيكر شهرداري را در راستاي اسپانسرينگ پرسپوليس، گامي در راه تحقق رفاه و نشاط اجتماعي قلمداد كرد. واضح است كه تيمي مثل پرسپوليس ميليون‌ها هوادار در ايران دارد كه بخش قابل توجهي از آنها ساكن تهران هستند. وضعيت مزاج و حالات روحي بسياري از اين آدم‌ها در گرو نتايج تيم محبوب‌شان است و بسيار ديده شده كه شكست‌ها و ناكامي‌هاي اين باشگاه و البته ديگر تيم‌ها، تاثير سوء خودش را در عميق‌ترين رفتارهاي افراد جامعه گذاشته و شادي و شعف را از آن ربوده است. به طور قطع مي‌توان ادعا كرد با پژوهش‌هاي دقيق و بررسي‌هاي علمي، حتي مي‌شود هزينه ريالي گزافي كه اين ناكامي‌ها و متعاقب آن افسردگي شهروندان روي دست جامعه مي‌گذارد را نيز اندازه‌گيري و اعلام كرد. در اين شرايط، طبيعتا تقبل گوشه‌اي از هزينه‌هاي تيم محبوبي مثل پرسپوليس كه براي شهرداري رقم چندان درشت و دندانگيري هم نيست، مي‌تواند نوعي سرمايه‌گذاري - و نه هزينه - محسوب شود كه تماشاي تاثيرات مثبت آن در حوزه شهري، چندان دشوار نيست.

4 - پرسپوليس تجربه شيريني از همكاري با شوراي شهر و شهرداري در ليگ هفتم دارد. كاهش مشكلات مالي سرخپوشان در آن سال به واسطه همين حمايت‌ها، در نهايت به جايي انجاميد كه در بهار 87، ميليون‌ها تهراني از شدت شادي سر به طاق آسمان زدند. آيا كسي مي‌تواند ادعا كند شهرداري در حوزه خدمات شهري، خدمتي از اين موثرتر انجام داده است؟ اي‌كاش مخالفان اجازه تكرار آن تجربه شيرين را بدهند و باور داشته باشند قهرماني احتمالي پرسپوليس هم به اندازه افتتاح تونل توحيد، شيرين و براي شهروندان سودمند است.
* * *
بهروز رسايلي

lionel messi 10
11-24-2009, 10:15 PM
همهء اين خبرهاي دروغ كاره ساكت هستش چون بارها قبل از بازي با سپاهان اين حاشيه هاي مسخره رو
درست كرده همهء شما هم با حرف من موافقين.

lionel messi 10
11-24-2009, 10:18 PM
من باشگاهو آتیش میزنم اگه این خبر درست باشه........ااااااااااااااااا اااااا
تو رو خدا اين دفعه رو رحم كن چون همهء‌ اين حرف ها دروغه.:6:

HitboY
11-24-2009, 10:24 PM
همهء اين خبرهاي دروغ كاره ساكت هستش چون بارها قبل از بازي با سپاهان اين حاشيه هاي مسخره رو
درست كرده همهء شما هم با حرف من موافقين.
اره واقعااينكارا از ساكت بعيد نيست من باهات موافقم.

red girl
11-25-2009, 02:15 AM
امروز یکی از بچه های تبریز رفته بود پیش کمالوند
بهش گفته بود که ارفی و اولروم قطعی شدند!!
دوروز پیش هم شفق بهش گفته بود.
فکر کنم ارفی رفتنیه
خدا نکنه

red girl
11-25-2009, 03:36 AM
مدیر برنامه های حوار ملا محمد شایعاتی که در مورد تصمیم حوار برای فسخ قرارداد خود با باشگاه پرسپولیس منتشر شده است را تکذیب کرد.

عبدالرضا سعدی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، درباره اخبار منتشر شده در خصوص تصمیم حوار برای ترک تیم فوتبال پرسپولیس و حضور این بازیکن در کشور لبنان، گفت: " این اخبار به هیچ عنوان صحت ندارد. حوار در حال حاضر در اردن به سر می برد و فردا شب یا پنج شنبه صبح وارد ایران می شود."
سعدی به مشکلات فدراسیون فوتبال عراق اشاره کرد و گفت: "حسین سعید، رئیس فدراسیون فوتبال عراق ساکن اردن است و برای رفع مشکل تعلیق فوتبال کشور عراق از سوی فیفا، جلسه ای را در اردن با حضور تمامی بازیکنان تیم ملی عراق و تنی چند از مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور ترتیب داده بود."
مدیر برنامه های حوار ملا محمد افزود: "هیچ پرواز مستقیمی بین اردن و ایران وجود ندارد و حوار برای عزیمت به ایران راهی عراق شده است تا از اربیل و از راه زمینی خود را به مرز ایران برساند."
وی تاکید کرد: "حوار از شرایط حضورش در ایران و تیم بزرگ پرسپولیس کاملا راضی است و به هیچ عنوان قصد ترک این تیم را ندارد."

سایت "گل" امروز از تصمیم حوار ملا محمد برای فسخ قرارداد خود با پرسپولیس خبر داده و اعلام کرده بود این بازیکن در لبنان به سر می برد.

خـــــــــــدا رو شکر .. من که ترسیده بودم

redboy2atishe
11-25-2009, 05:24 AM
این سایت گل کار و زندگی که نداره سوهان روح می شه؟

red girl
11-25-2009, 12:52 PM
دیروز هیچجا این خبر نبود ولی گل این خبرو گذاشته بود.
به قول بچه ها گل چرند زیاد میگه اما خداییش من یه لحظه جا خوردم.

HitboY
11-25-2009, 01:03 PM
اين سايت گل بيكاره ميشينه يه سري حرف هاي علكي درست ميكنه كه تو دل مردم نگراني بندازه من اصلا سايته گل رو قبول ندارم حالا شمارو نميدونم

red girl
11-25-2009, 02:39 PM
علي كاظمي، يكي از مسئولان سازمان ليگ فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در اين خصوص اظهار داشت: اداره كل تربيت بدني اصفهان با ارسال پيشنهادي همراه با مصوبه شوراي تأمين اعلام كرد در صورت امكان ديدار پرسپوليس و سپاهان روز شنبه برگزار نشود.
وي ادامه داد: اين پيشنهاد را امروز در جلسه‌اي بررسي و نتيجه را اعلام خواهيم كرد. مسئولان اداره كل تربيت بدني استان اصفهان بنا به استقبال زياد هواداران هر 2 تيم در روز تعطيل براي تماشاي اين بازي و كمبود ظرفيت در ورزشگاه فولاد شهر اين پيشنهاد را ارسال كرده‌اند.
اين ديدار قرار است از هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال روز شنبه و از ساعت 14 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شود، اما ممكن است پس از بررسي پيشنهاد اصفهاني‌ها با يك روز تأخير در تاريخ 8 آذرماه سال جاري (يكشنبه) برگزار شود.
هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال ايران پس از دو هفته تعطيلي از روز جمعه آغاز خواهد شد.

بچه ها نظر شما در مورد دلیل این کار چیه؟
قرار بود ورزشگاه نصف نصف باشه!! از ازدحام پرسپولیسیا ترسیدن؟

Siyavoush
11-26-2009, 03:43 AM
نمیدونم امشب بازی منچستر رو در لیگ قهرمانان دیدین یا نه ولی بشیکتاس با سرمربیگری دنیزلی امروز در التدرافرد 1-0 از منچستر برد
این دنیزلی همون کسیه که روزنامه نگارهای با وجدان! امروز انواع لقب هارو به قطبی و کرانچار میدن و میدادن به دنیزلی میگفتن 1 میلیارد گرفته بیاد بخنده!کار به جایی رسید که از کلمه کلاه بردار هم ازش تو روزنامه های استفاده کردن.

نازنين
11-26-2009, 11:55 AM
هركي بياد ايران اوضاعش همينه ! چون هسچ كجاي دنيا قد اينجا فوتبالش حاشيه نداره..
تو كشوري كه حتي ليدر توي كاراي مربي دخالت ميكنه تكليفش معلومه ديگه.......

lionel messi 10
11-26-2009, 07:29 PM
نمیدونم امشب بازی منچستر رو در لیگ قهرمانان دیدین یا نه ولی بشیکتاس با سرمربیگری دنیزلی امروز در التدرافرد 1-0 از منچستر برد
این دنیزلی همون کسیه که روزنامه نگارهای با وجدان! امروز انواع لقب هارو به قطبی و کرانچار میدن و میدادن به دنیزلی میگفتن 1 میلیارد گرفته بیاد بخنده!کار به جایی رسید که از کلمه کلاه بردار هم ازش تو روزنامه های استفاده کردن.
روزنامه ها توشون آدم های ....... زیاد هستش برای همین همرو مسخره میکنن براشونن احترام معنی نداره هرچی دوست دارن مینویسن و به شخصیت همه بی احترامی میکنن.

lionel messi 10
11-26-2009, 07:33 PM
هركي بياد ايران اوضاعش همينه ! چون هسچ كجاي دنيا قد اينجا فوتبالش حاشيه نداره..
تو كشوري كه حتي ليدر توي كاراي مربي دخالت ميكنه تكليفش معلومه ديگه.......
تازه خوب دووم اوردن چون امسال حاشیه ها تو ایران از گذشته بیشتر هم شده.
حوار هم داره میاد ولی وسلی هنوز معلوم نیست.

zamara
11-26-2009, 08:00 PM
روزنامه ها توشون آدم های ....... زیاد هستش برای همین همرو مسخره میکنن براشونن احترام معنی نداره هرچی دوست دارن مینویسن و به شخصیت همه بی احترامی میکنن.
من هم كاملا با شما موافق هستم .
به اين نوشته روزنامه ابرار ورزشي كه دشمن سرسخت فوتبال ايران و بخصوص كساني كه در حال و گذشته با پرسپوليس بوده اند، هم لقب گرفته توجه كنيد:
در كدام بخش مشكل نداريم؟

افشين قطبى مى گويد: مسئوليت شكستى كه در امان به تيم ملى تحميل شد را به عهده مى گيرم!
از سرمربى تيم كشورمان مى پرسيم: مگر قرار بود كس ديگرى مسئول اين شكست باشد كه خيال مى كنيد بر عهده گرفتن مسئوليت آن هنر بزرگى است؟!
آقاى قطبى! به جز شما، چه كس ديگرى مى توانست مسئول چنين افتضاحى باشد؟
بله «افتضاح» بود. به اين خاطر كه اگر ضربه سر مدافع اردنى به جاى تير بر تور بوسه مى زد و چنانچه كمك داور ضربه برگردان حسين كعبى را داخل خط تشخيص مى داد، امروز اردن هم به اين موفقيت تاريخى نائل مى آمد كه دروازه يكى از قدرت هاى آسيا را گلباران كند.
آقاى قطبى! هميشه گفته ايم و باز هم مى گوييم كه مشكل فقط متوجه سرمربى تيم ملى نيست و كسى كه او را انتخاب كرده تقصير بيشترى را به گردن دارد. اگر آن روزى كه وعده رساندن فوتبال ايران به جام جهانى تحقق نيافت، بركنارتان مى كردند و كار را به دست كاردان مى سپردند، امروز اوضاع تيم كشورمان تا اين حد وخيم و نگران كننده نبود.
آرى ما بيشتر از آنكه گله از قطبى داشته باشيم
از آنهايى ناراحت هستيم كه براى بار چندم به يك جنس نامرغوب وطنى اعتماد كردند به اين اميد كه شايد اين بار وقايع به گونه ديگرى رقم بخورد.
•••
برخى مى گويند: تيم ملى مشكل گلزنى دارد. از ايشان سؤال مى كنيم: تيمى كه قطبى ساخته در كدام بخش مشكل ندارد؟
اين تيم متأثر از هر فشارى دچار فروپاشى مى شود. اين تيم فاقد سازمان دفاعى است. اين تيم طراحى درستى در زمان حمله ندارد. اين تيم نمى تواند در لحظاتى كه لازم است توپ را حفظ كند. اين تيم «پرس» كردن را ياد نگرفته است. در اين تيم تعداد پاس ها گاهى از ۲ ۳، پاس متوالى عدول نمى كند. اين تيم...
البته قطبى براى پاسخگويى به هرگونه انتقادى دليل دارد منتهى دلايل او هم مثل وعده هايش تكرارى شده اند و روى هيچ كس آن اثرى كه قبل ترها داشته را نمى گذارد.
مردم از شنيدن بهانه ها و شعارهاى مردى كه حالا ديگر فقط ادبياتش قابل تحمل است خسته شده اند و كم كم نگاهشان متوجه كسانى است كه اين مربى محصول سليقه آنهاست.
بى شك سنگينى اين نگاه كفاشيان و تاج را متوجه اين نكته خواهد ساخت كه شايد «سعيدلو» نيز درصدد برآيد با اعمال تغييراتى جو را عوض كند، بنابراين چه بسا رؤساى فدراسيون قبل از اينكه بالاسرى هايشان دست به كار شوند اقدامى بكنند و تيم ملى را با يك انتخاب معقول از اين وضعيتى كه دچارش شده است نجات دهند.

از اين نوع روزنامه هاي زرد و حاشيه ساز و فوتبال خراب كن در ايران زياد داريم كه فقط از روي تعصب به تيم مورد علاقه خودشان و همچنين براي كسب درآمد براي خود دست به هر كاري ميزنند . به اميد روزي كه نسل اين روزنامه ها هر چه زودتر نابود شود.

RED STORM
11-26-2009, 08:43 PM
یه جوری هم حرف میزنن انگار قبل قطبی قدرت بلامنازع آسیا بودیم
الان با قطبی افت کردیم

lionel messi 10
11-26-2009, 10:03 PM
حالا بگذریم از این حرف ها اینشالا به اومیده الله پرسپولیس مقتدرانه سپاهانو شکست میده برام فرقی نمیکنه کی تو بازی هست یا نه فقط برام موفقیت پرسپولیس مهم هستش نه چیزه دیگه ای.
پس دوستان از خداوند بخشنده و مهربان بخواین که پرسپولیس هر طوری شده بازیو مقابل سپاهان ببره.
همونطوری که تو اون بازی دشوار از خدا خواستین و جوابشو در دقیقهء 96 گرفتین یادتون که هست پس میتونه اون اتفاق دوباره تکرار بشه.

نازنين
11-26-2009, 10:47 PM
اگر مردونه بازي كنن.. اگر بلاتكليف و بي تاكتيك توي زمين قدم نزنن.. اگر همدل و رفيق باشن 100% پيروزيم.. به اميد همون خداي دقيقه 96

RED STORM
11-26-2009, 11:52 PM
راستي عماد رضا بازي مي كنه يا دست سپاهاني ها رو گذاشته تو پوست گردو و هنوز نيومده اصفهان؟ ابراهيم توره چه طور اون نيم فصل نرفته آفريقا ؟:24::24::24::24::24::24::24::24::24:وسلي خودمونم كه مي گن گم شده و هيچ اثري نيست ازش! هوارم داره مياد ايران ولي بعيد ميدونم تو بازي سپاهان باشه

redsun
11-27-2009, 12:54 AM
اگه شانس ماست که همه هستند و تو فرم ایده آل خودشون
والا اگه شانس داشتیم که الان قهرمانیمون حتمی شده بود

red girl
11-27-2009, 01:34 AM
فعلا که کل تیم مصدومند!
یا مصدومند یا تازه خوب شدن!
اینم حتما نتیجه تمرینای پرفشار !!
خیلی جالبه! دقیقا همه مصدومند!
خدا به ما رحم کنه!

redsun
11-27-2009, 01:43 AM
نیک نفس هم که فرستادند مس پس کی می خواهد بره تو زمین

RED STORM
11-27-2009, 01:56 AM
نیک نفس هم که فرستادند مس پس کی می خواهد بره تو زمین

مگه تا حالا نیک نفس واسمون بازی کرده بود که حالا غصه از دست دادنشو بخوریم؟

lionel messi 10
11-27-2009, 02:15 AM
مگه تا حالا نیک نفس واسمون بازی کرده بود که حالا غصه از دست دادنشو بخوریم؟
ولی خودمونیما نیکنفس تا حالا برای ما چیکار کرده بود.:4:
مهم اینه که هنوز اصلی ها نرفتن.

redboy2atishe
11-27-2009, 02:44 AM
علی عسگر مصدومه؟> ... حیف شد:4:

red girl
11-27-2009, 11:12 AM
نیک نفس رفته صنعت نفت

Siyavoush
11-27-2009, 04:39 PM
خوبیه این دو انتقال قرضی بودنشون هستش
مثل گذشته بیخودی بازیکنهای جوونمون و کسانی که کمتر بازی گرفته میشن رو نفروختیم
امیدوارم بتونن خودشونو برای فصل بعد اماده تر کنن.

lionel messi 10
11-27-2009, 05:55 PM
اومید وارم همینطور باشه وبرای فصل بعد بازیکنهای کاملی بشن تا برای پرسپولیس اثر گذار بشن.

RED STORM
11-27-2009, 06:24 PM
حالا با برد ذوب آهن
ما هم مجبوریم ببریم تا اختلاف بیشتر نشه
ما از بازی فردا فقط 3 امتیاز رو میخوایم
اگه استقلالم بتونه هفته بعدش سپاهانو بزنه واقعا عالی میشه!

PeRsPoLiSi_2atishe
11-27-2009, 06:29 PM
حالا با برد ذوب آهن
ما هم مجبوریم ببریم تا اختلاف بیشتر نشه
ما از بازی فردا فقط 3 امتیاز رو میخوایم
اگه استقلالم بتونه هفته بعدش سپاهانو بزنه واقعا عالی میشه!

ما جه ذوب مي برد يا مي باخت بايد بازي فردا رو 3 امتياز رو كسب كنيم
اكه سباهان و استقلال مساوي بشه بهتره به نظر من
اكه استقلال ببره برسبوليس شانس دوم شدن رو نداره ولي اكه مساوي بشه داره

RED STORM
11-27-2009, 06:33 PM
نکته مهم فعلا اینه که تیم صدر نشین امتیاز از دست بده

lionel messi 10
11-27-2009, 06:40 PM
فردا فقط برد فرقی هم نمیکنه کی گل بزنه چجوری بزنه اصلا مهم نیست فقط 3 امتیاز.
به اومیده خدا فقط برد.

lionel messi 10
11-28-2009, 01:49 PM
تركيب 18 نفره بازيكنان پرسپوليس براي بازي مقابل تيم سپاهان مشخص شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در اين تركيب ميثاق معمارزداده، عليرضا حقيقي، شيث رضايي، نبي الله باقري ها، سپهر حيدري، ابراهيم شكوري، عليرضا محمد، مجتبي شيري، سامان آقا زماني، فراگو تياگو، عادل كلاه كج، ميثم بائو، محمد منصوري، مجتبي زارع، محمد پروين، حسين بادامكي، محسن خليلي و هادي نوروزي قرار دارند.
تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان ساعت 14 امروز در فولاد شهر اصفهان به مصاف يكديگر مي روند.

به اومید شکست دادن سپاهان فقط توکل به خدا میتونه به تیم ما کمک کنه.

lionel messi 10
11-28-2009, 04:22 PM
خاکبر سره کلاه کج خاکبر سره کرانچار خاکبر سره نوروزی و آفرین به مجتبی زاریی و سپهر حیدری.
آخه یکی نیست به این کرانچار یونجه خار بگه برای چی مهاجمتو در زمانی که تیمت عقبه بیرون میکشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
یا برای چی وقتی بازیکنت روحیه پنالتی زدن داره میدی به نوروزی دستپاچولفتی بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Siyavoush
11-28-2009, 04:25 PM
نمیدونم ناراحت باشم یا راضی از این بازی
ما 60 دقیقه 10 نفره بودیم اما میتونستیم این بازی رو ببریم.واقعا تیم بدشانسی بودیم در این بازی
در 17 بازی بعدی واقعا جای هیچ اشتباهی برای تیم نمونده و باید تمامی امتیازات رو حداقل رد تهران بگیرن
این بازی های انفرادی شیث رضایی اخر هم به ما ضرر زد!هم سر گل اول توره رو ول کرده بود کاملا و بعد هم با وجود اینکه دفاع اخر بود یادش افتاد رونالدو هستش بیاد یک دریبل بزنه!خیلی راحت تیم رو 10 نفره کرد.
حرکتی که من رو خیلی ناراحت کرد و زشت بود پرتاب بازوبند بودش .البته رضایی ظاهرا هیچوقت درست نمیشه.از فحاشی به طرفدار و ترک ورزشگاه در بازی سپاهان در دقیقه 80 در حالی که همه موندن و بازی رو تا اخر دیدن و قهرمانی رو هم دیدن و البته مشکلاتی که اون فصل پیش اورد این هم از پرتاب بازوبند که کار جدیدش هستش.
امیدوارم جلوی مس اشتباه نداشته باشیم.واقعا جای اشتباهی باقی نمونده

PeRsPoLiSi_2atishe
11-28-2009, 04:28 PM
خاکبر سره کلاه کج خاکبر سره کرانچار خاکبر سره نوروزی و آفرین به مجتبی زاریی و سپهر حیدری.
آخه یکی نیست به این کرانچار یونجه خار بگه برای چی مهاجمتو در زمانی که تیمت عقبه بیرون میکشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
یا برای چی وقتی بازیکنت روحیه پنالتی زدن داره میدی به نوروزی دستپاچولفتی بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرزاد جان نظر بده ولي يكم با ادب تر,,,ممنون ميشم:گل:

ali_karimi
11-28-2009, 04:33 PM
تا وقتی‌ این نوروزی و بادمکی تو تیم هستند پرسپولیس به هیجا نمیرسه
کرانچار امروز بر خلاف روز‌های دیگه تعوض خوبی‌ انجام داد اما ۲ تا پنالتی مفت از دست دادیم و بازی ‌ رو باختیم

lionel messi 10
11-28-2009, 04:33 PM
فرزاد جان نظر بده ولي يكم با ادب تر,,,ممنون ميشم:گل:
والا چی بگم داداش من با این سن کمم نزدیک بود سکته بزنم پس حقشونه البته حق با شماس اینجا جای نوشتن این کلمات نیست ولی حقشونه:shamshir:

lionel messi 10
11-28-2009, 04:34 PM
تا وقتی‌ این نوروزی و بادمکی تو تیم هستند پرسپولیس به هیجا نمیرسه
کرانچار امروز بر خلاف روز‌های دیگه تعوض خوبی‌ انجام داد اما ۲ تا پنالتی مفت از دست دادیم و بازی ‌ رو باختیم
خدا از دهنت بشنوه.:red boy2: