توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ##اخبار کوتاه و حواشي از فوتبال ایران ##
rahim
05-13-2009, 12:02 AM
حتمال برکناری همه اعضای هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس وجود دارد...
- حبیب کاشانی، مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس گفت: براي بررسي مسائل مختلف و موفقيت تيم ملي به ديدار عليآبادي رفتم.
- نوروزی پزشک تیم فوتبال استقلال اعلام کرد پیروز قربانی رباط صلیبی پاره نکرده است و تا 10 روز دیگر آماده خواهد شد.
- مهدی کریمیان، هافبك فصل گذشته تيم برق شيراز گفت: با مسئولان استقلال مذاكراتي داشته ام؛ اما هنوز به توافق كامل نرسيده ام.
- غلامحسین زمانآبادی، سخنگوي اسبق فدراسيون فوتبال گفت: اگر ميخواهند دادكان به ورزش بازگردد، بايد از او دعوت به عمل آورند و درخواست خود را مطرح كنند.
- سازمان ليگ به دنبال اجراي قانون 1+3 و تعيين سقف قرارداد براي دروازهبانها است.
- مسعود معینی، پيشكسوت تيم فوتبال استقلال گفت: جدايي امير قلعه نويي به ضرر استقلال خواهد بود.
- عباس انصاریفرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به اينكه تصميم به سكوت گرفتهام جوابی به بیانیه پيرواني را نميدهم.
- مرتضی ضرابی، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: حرفهاي اخير شايعه است و هيچ تغييري در هيات مديره صورت نخواهد گرفت.
- مجید فرخزادی، سخنگوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: به خاطر اتفاقات رخ داده از مردم ايران، دولت نهم و مسئولان سازمان تربيت بدني عذرخواهي ميكنيم.
- تيم ملي فوتبال امارات قبل از سفر به تهران در ديداري دوستانه با آلمان روبرو مي شود.
- اشکان نامداری، دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: محمدي يا بوفون برايم فرقي ندارد و بايد براي حضور در تركيب تيم رقابت كنم.
- فوتبالیست شهرستانی لیگ برتر که مشکوک به استفاده از مواد نیروزاست طی درخواستی از کمیته پزشکی خواستار آزمایش نمونه b شد.
- محمدرضا مامانی و اسماعیل محمد نظر، دو بازیکن تیم فوتبال پاس همدان در آستانه جدایی از این تیم هستند.
- سعداوی، مربی تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از کنار گذاشتن افشین پیروانی از کادر فنی این تیم گفت: عباس انصاریفرد با این اقدام خود بزرگترین لطمه را به پرسپولیس زد.
- عباس انصاریفرد پس از اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس و مصاحبه هایی که اعضای هیئت مدیره علیه یکدیگر انجام دادند ممنوع المصاحبه شد.
- جعفر کاشانی، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس به نشانههای وجود سو مدیریت در این باشگاه اشاره کرد و گفت : تنها بخش خصوصی است که می تواند این تیم را از وضعیت فعلی نجات دهد.
- مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: قرارداد پرويز مظلومي چهارشنبه به صورت رسمي تمديد ميشود.
- مجید جلالی، كارشناس فوتبال گفت: آغاز پاكسازي فوتبال هر چند دير آغاز شد، اما، واقعا يك ضرورت بود.
- جانواریو هافبک برزیلی استقلال در مورد آیندهاش در این تیم گفت: قرارداد من دوساله است و فصل بعد هم به احتمال فراوان در اين تيم خواهم بود. البته از لحاظ مالي بايد مرا راضي كنند چون اين موضوع در قراردادم ذكر شده است و اميدارم كه مشكل خاصي پيش نيايد.
- منابع نزدیک به سازمان تربیت بدنی و همچنین باشگاه پرسپولیس از برکناری اعضای هیات مدیره این باشگاه خبر می دهند.
- به نظر مي رسد پس از مذاكره باشيري و كريميان بازيكنان تيم سقوط كرده و به ليگ يك، مسئولان باشگاه استقلال به دنبال جذب بازيكنان ديگري از تيم هاي سقوط كرده هستند در اين بين نام افشين چاوشي نيز وجود دارد اين بازيكن مدنظر باشگاه استقلال قرار گرفته كه به زودي مذاكره با او آغاز مي شود.
- اميرقلعهنويي سرمربي سابق استقلال براي مذاكره با تيم هاي اماراتي به اين كشور سفر مي كند. الامارات، الاهلي و عجمان تیمهای خواهان ژنرال هستند.
- بهرغم انتشار شایعه مذاکره مدیران باشگاه پرسپولیس با کارلوس آلبرتو پریهرا این مربی اواسط اسفندماه سال گذشته با تیم فلومیننسه برزیل قرارداد بسته بود.
rahim
05-13-2009, 10:03 PM
اخبار کوتاه فوتبال ایران
-------------------------------
شاید دیدار دوستانه تیم ملی ایران برابر تایلند لغو شود...
- پژمان نوری، هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: راه سختي براي صعود به جام جهاني داريم اما شناخت قطبي از دو كره برگ برنده ما است.
- كادر فني تيم فوتبال اميد به سرمربي تيم ملي پيشنهاد داد مقابل آنها با سيستم كره شمالي بازي كنند.
- نعیم سعداوی، مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از اظهارات انصاريفرد که گفته "سعداوي را به باشگاه احضار كرده ايم " متعجبم چرا كه خوردبين به من گفت؛ ديگر حق حضور در تمرينات را نداري.
- مهدی تاج، نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: براي برخورد باناهنجاري ها تاكنون نام هيچ فردي را اعلام نكرده ايم.
- پرویز مظلومی، سرمربي تيم فوتبال مس كرمان امروز قرارداد خود را با باشگاه مس امضا كرد.
- عباس انصاریفرد، مدیرعامل پرسپولیس گفت: متاسفانه به دروغ از علي كريمي سئوال هاي كرده اند كه او را مقابل من قرار دهند. من به هيچ عنوان اظهار نظري درباره رفتن ايشان از پرسپوليس انجام نداده ام و حتي به هواداران قول دادم كه اگر در خدمت پرسپوليس باشم او را به هر قيمتي نگه دارم.
- استویچکوف، بازيكن سال اسبق فوتبال جهان گفت: تا اين لحظه هيچ قراردادي با باشگاه ابومسلم امضا نكرده ام.
- محمود خوردبین، سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: همان آقاياني كه 12 نفر را در ليست مازاد پرسپوليس اعلام كردند من را هم جزو اخراجيها معرفي كردهاند.
- فرزاد آشوبی، هافبك تيم ملي فوتبال گفت: من قلبا پرسپوليس را دوست دارم و اگر به من اعلام كنند حاضر هستم با آنها مذاكره كنم.
- جعفر جعفری، مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي گفت: براي حضور جلالي در تيم خود اصرار داريم و منتظر نظر او هستيم.
- پزشك تيم ملي فوتبال ايران گفت: كريم باقري با رفع مصدوميت از فردا در تمرينات تيم ملي شركت ميكند.
- علی کفاشیان، رئيس فدراسيون فوتبال گفت: به دليل مخالفت رئيس سازمان ليگ تايلند، احتمالاً ديدار دوستانه تيم ملي مقابل اين تيم لغو مي شود.
- محمد آخوندی، سخنگوي سازمان تربيت بدني گفت: محمد دادکان از افراد با سواد و با تجربه ورزش است و قرار نيست كه اين افراد هميشه از ورزش دور باشند. امثال دادکان صاحبان ورزش هستند كه بايد روزي دوباره به ورزش كمك كنند.
- سعید آذری، مدير عامل باشگاه ذوب آهن گفت: تنها هدفمان آوردن جام حذفي به اصفهان است.
- فرهاد کاظمي سرمربي سابق سپاهان به دليل عدم رعايت مفاد ماده 47 آئين نامه انضباطي و مصاحبههاي خارج از چارچوب اين آئين نامه به کميتهي انضباطي فرا خوانده شد.
- تیم ملی فوتبال ایران اردوی یک هفته ای را در شهر "کینگ هانگ دوا" واقع در 300 کیلومتری شهر پکن برپا خواهد کرد.
- دراین جلسه که با حضورسید حمید سجادی مدیرعامل باشگاه سایپا و محمد مایلی کهن سرمربی تیم فوتبال سایپا برگزار شد، برنامه ها ، زمان آغاز تمرینات ، بازیکنان جدید و مازاد، کادرفنی تیم و هدفگذاری و استراتژی باشگاه سایپا در لیگ نهم مشخص شد.
- گمانه زني ها در خصوص ايراني بودن سرمربي استقلال تهران در شرايطي ادامه دارد که تحرکات مسئولان اين باشگاه طي چند روز گذشته حکايت از آن دارد که سرمربي بعدي آبي پوشان يک مربي مطرح خارجي خواهد بود.
- بيژن طاهري هدايت تيم فوتبال سپاهان اصفهان برابر الاتفاق عربستان را برعهده خواهد داشت.
- خداداد عزیزی گفت: باوجود حرف و حديثهاي اخير، نه من روي زمين ميمانم نه فوتبال. بدون شك سرانجام خداداد عزيزي با يك تيم به توافق خواهد رسيد و قطعا حتي اگر من هم سرمربي استقلالاهواز نشوم اين تيم هم بدون مربي نخواهد ماند.
- رسول كربكندي با اشاره به ناهنجاريهايي كه اين روزها فضاي فوتبال كشورمان را در بر گرفته است پيگيري جدي مسئولان قضايي و امنيتي را خواستار شد.
- لوکا بوناچیچ، سرمربي كروات فولاد پس از عقد قرارداد يكساله با اين تيم دوشنبهشب عازم كرواسي شد.
- هومن افاضلی، دستیار علی دایی در تیم ملی گفت: از چند تيم پيشنهاد دارم. دو پيشنهاد از ليگ برتر، 4 تيم از ليگ دسته يك و همچنين يك پيشنهاد خارجي هم دارم كه هنوز وارد مرحله جدي نشده است.
- رضا عنايتي كه مدتها است از النصر اخراج شده، فعلا به صورت انفرادي تمرين ميكند و تصميمي هم براي فصل آينده نگرفته است.
rahim
05-20-2009, 11:50 PM
خداداد با استقلال اهواز تمام کرد
مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: خداداد عزيزي با ما به توافق رسيده و براي مدت يک سال قرارداد داخلي امضا کرد.
شهرام شفيع زاده گفت: با توافق خداداد با باشگاه استقلال اهواز، مهدي هاشمي نسب و کريم بوستاني به عنوان مربي در کادر فني با عزيزي همکاري خواهند کرد.
شفيع زاده گفت: درباره محروميت يک ساله خداداد عزيزي با کميته انضباطي صحبت کرده ايم و نظر آنها اين بوده که بايد عزيزي نيمي از مدت محروميت خود را سپري کند و پس از آن تقاضاي بخشش کند. باشگاه نيز اين موضوع را پذيرفته است.
رحمان احمدي به تيم ملي دعوت شد
پس از اينکه افشين قطبي سه بازيکن ديگر (زندي، عمران زاده و معمارزاده) را به اردوي تيم ملي دعوت کرد رحمان احمدي؛ دروازه بان سپاهان را نيز به اردو فرا خواند.
تأميني و رافخايي با ملوان تمديد کردند
هادي تأميني مدافعي که به تيم ملي دعوت شده و سيد جلال رافخايي مهاجم تيم ملوان قراردادشان را براي يک فصل ديگر تمديد کردند. رافخايي در زمان سرمربيگري علي دايي در تيم ملي حضور داشت.
ملوان پيش از اين هم با فيليپ دسوزا هافبک برزيلي خود براي يک فصل ديگر به توافق رسيده بود.
حقي: راه آهن قهرمان است
کاپيتان تيم فوتبال راه آهن شهرري گفت: يک نيمه از فينال جام حذفي را برده ايم و اکنون به نيمه دوم آن فکر مي کنيم.
داوود حقي افزود: مي دانم که کار دشواري داريم اما، با اعتماد به نفس و تلاشي که در بازيکنان راه آهن ديدم مطمئن باشيد که جام قهرماني نصيب راه آهن مي شود.
مديرعامل علم و ادب: اسپانسر جديد مي گيريم
مديرعامل علم و ادب از اعلام برنامه تيم فوتسال اين باشگاه پس از برگزاري نشست سازمان ليگ خبر داد و گفت: براي فصل آينده تيمي جوان و پرقدرت آماده مي کنيم.
مهدي يارحسيني، مديرعامل باشگاه علم و ادب مشهد افزود: اعلام برنامه هاي تيم فوتسال علم و ادب مشهد براي فصل آينده را به بعد از نشست سازمان ليگ فوتسال موکول کرده ايم که عصر چهارشنبه در محل فدراسيون فوتبال برگزار مي شود. ما برنامه هاي خود براي فصل آينده را تدوين و آماده کرده ايم و بزودي آن را اعلام مي کنيم.
وي با اشاره به اين موضوع که حضور خوب و پرقدرت در ليگ برتر فوتسال نيازمند سرمايه گذاري است، افزود: سرمايه گذاري به معناي پول خرج کردن نيست. سرمايه گذاري يعني استفاده از نيروهاي جواني که در دل باشگاه پرورش يافته اند. ما باشگاهي هستيم که در مدت کم حضورمان در فوتسال کشور 6 بازيکن را به اردوي تيم ملي فرستاده ايم، نفراتي که با درخشش خود مورد توجه باشگاههاي داخلي و خارجي قرار گرفته اند.
يارحسيني در خاتمه از قطع حمايت مالي سايپا از تيم فوتسال علم و ادب خبر داد و اعلام کرد، حامي مالي جديد اين تيم در اوايل ماه آينده معرفي خواهد شد.
هدايتي خطاب به پرسپوليسي ها: پول شما تا ريال آخر پرداخت مي شود
رئيس هيأت مديره باشگاه پرسپوليس خطاب به بازيکنان گفت: مطمئن باشيد پول شما بدون کم و زياد تا ريال آخر پرداخت مي شود.
حسين هدايتي در جلسه هيأت مديره با بازيکنان پرسپوليس خطاب به آنها اظهار داشت: براي باشگاه پرسپوليس با توجه به اينکه دو جام معتبر را از دست داده بازي مقابل الشباب عربستان جنبه ملي دارد چون ما تنها نماينده ايران در آسيا هستيم.
وي افزود: با خيال آسوده وارد زمين شويد و به فکر خدمت به پرسپوليس باشيد مطمئن باشيد پول شما تا ريال آخر پرداخت خواهد شد. تا وقتي که ما پولهاي شما را ندهيم نمي توانيم به صورت رسمي با افراد ديگر صحبت کنيم.
معمارزاده: خاطرات 4002 را با تيم ملي تکرار مي کنم
دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با حضور در کنار رحمتي و طالب لو خاطرات سال 4002 با تيم اميد را اين بار در تيم بزرگسالان تکرار مي کنم.
ميثاق معمارزاده پس از دعوت به تيم ملي اظهار داشت: خوشبختانه در شرايط خوبي هستم و سعي مي کنم تا بازي با الشباب مصدوميت جزيي ام را برطرف کنم تا در صورت صلاحديد کادر فني پس از مدتها در چارچوب دروازه پرسپوليس قرار بگيرم. من تمام فکرم را به اين بازي مشغول کردم و احتياج زيادي دارم که به من اعتماد شود تا بتوانم جواب مردم و مسؤولان باشگاه را بدهم.
لژيونرها در چين به تيم ملي ملحق مي شوند
سرپرست تيم ملي از ملحق شدن لژيونرهاي اروپايي در اردوي چين به تيم ملي فوتبال خبر داد.
پورحيدري درباره نحوه تکميل شدن اردوي تيم ملي عنوان کرد: بازيکنان ملي پوش ايراني درگير مسابقات داخلي و لژيونرها درگير بازي هاي خارجي هستند، اما روز به روز بر تعداد حاضران در اردوي تيم ملي افزوده خواهد شد.
وي افزود: لژيونرهاي شاغل در امارات روز يکشنبه هفته آينده آخرين بازي خود را در ليگ امارات انجام خواهند داد و بعد از آن رقابتها مي توانند در اردو شرکت کنند، اما بازيکنان شاغل در اروپا در اردوي چين که از 8 خرداد آغاز مي شود به ما ملحق خواهند شد.
مذاکره برهاني با اماراتي ها
آرش برهاني که هنوز با استقلال قرارداد دارد باب مذاکره با چند تيم اماراتي را باز کرده و با حضور خود در امارات به همراه استقلال مذاکرات خود را نهايي خواهد کرد.
در حالي که شنيده مي شود آرش برهاني قصد مذاکره با مسؤولان باشگاه استقلال را نيز دارد، اما در امارات با کسب اجازه از مسؤولان آبي پوش پايتخت مذاکراتي را با 2 يا 3 تيم اماراتي انجام داده و در صورت توافق با اين تيمها فصل آينده جزو بازيکنان لژيونر ايران خواهد بود.
redlove
10-01-2009, 01:11 PM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/43716.jpgعزیزمحمدى رئیس سازمان لیگ گفت: همه چیز مهیاى برگزارى دربى روز جمعه است.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانى استقلال تهران ، عزیزمحمدى در آستانه برگزارى دربى گفت: همه چیز مهیاى برگزارى دربى روز جمعه است و هماهنگى با تمام نهادهاى مرتبط انجام شده است تا هر چه بهتر بازى استقلال و پیروزى برگزار شود. عزیزمحمدى ادامه داد: همانطور که قبلا اعلام شده است درهاى ورزشگاه آزادى ۷ صبح باز خواهد شد و سیستم بلیت فروشى به نوعى است که امکان ایجاد بازار سیاه بلیت به صفر مى رسد. رئیس سازمان لیگ در ادامه گفت: با همکارى نیروى انتظامى که درجلوى گیشه هاى بلیت فروشى حضورى فعال خواهند داشت،هرتماشاگرى پس از خرید بلیت، داخل ورزشگاه خواهد شد و امکان خروج نخواهد داشت.به این ترتیب احتمال امکان ایجاد بازار سیاه به صفر خواهد رسید.البته این طرح سال گذشته پیاده نشده بود و گشت هاى نامحسوس در تمام محوطه داخل و خارج ورزشگاه به مبارزه با پدیده شوم بازارسیاه مى پرداختند.در دربى قبل هم بازارسیاه محدودى به وجود آمد اما در این دربى با توجه به همین مساله خرید بلیت و ورود به ورزشگاه و عدم اجازه خروج به محوطه ورزشگاه بازارسیاهى بوجود نخواهد آمد. عزیزمحمدى ابراز امیدوارى کرد که با توجه به شرایط بازى و۲ تیم تماشاگران داخل ورزشگاه و بینندگان تلویزیونى شاهد یک فوتبال زیبا باشند.
redlove
10-01-2009, 01:13 PM
وای خدی من میشه حتما خواهشان پرسپولیس برنده این مسابقه باشه
redlove
10-01-2009, 01:14 PM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/43698.jpgهفته نهم لیگ برتر هر چند تحتالشعاع شهرآورد بزرگ پایتخت و حواشی آن قرار گرفته است، اما در دیگر دیدارهای این هفته، جدال حساس سپاهان و سایپا یا بهتر بگوییم قلعهنویی و مایلیكهن نیز حساسیتهای خود را دارد.
به گزارش جام جم آنلاین، پیكان صدرنشین برای حفظ صدرنشینی دیدار سختی مقابل مس دارد و گوشه چشمی هم به دربی دارد و امیدوار است با لغزش استقلال، جایگاه خود را در صدر جدول مستحكم كند. از طرف دیگر، علیرضا منصوریان و شاگردانش در پاس كه امسال نتایج بسیار ضعیفی گرفتهاند، این هفته هم كار بسیار سختی در پیش دارند و باید به مصاف شاهین بروند كه بتدریج به سمت شگفتیساز شدن در حركت هستند. در زیر هفته نهم را از نظرگاه مربیان تیمها مورد توجه قرار دادهایم.
محمود یاوری (شاهین بوشهر): به هیچ وجه تیم بحرانزده پاس را دستكم نخواهیم گرفت و بازیكنان ما برای شكست حریف انگیزه بالا و روحیه خوبی دارند. در این بازی همانند دیگر بازیها هجومی بازی خواهیم كرد، چرا كه اساسا علاقهای به فوتبال غیرهجومی ندارم.
علیرضا منصوریان (پاس همدان): در روزهای اخیر شرایط تیم بخوبی پیش رفته است. متاسفانه یك مقدار بد شانس بودهایم. حریف این هفته ما شاهین است كه مربی فهیمی بالای سر خود دارد، با این حال ما بایستی با پیروزی در این دیدار ناكامیهای گذشته را جبران كنیم. مشكل ما تنها مسائل روحی و روانی بازیكنان است كه امیدواریم بر آن فائق آییم.
مجید باقرینیا (استقلال اهواز): بازیكنان ما با انجام تمرینات فشرده و تاكتیكی مناسب نقاط ضعف خود را برای دیدار با راهآهن شهر ری برطرف كردهاند. تمرینات بیشتر برای تقویت سیستمهای دفاعی و هجومی تدارك دیده شده است. بازیكنان استقلال اهواز از استعداد و توانایی بالایی برخوردارند و اگر بتوانند انسجام تیمی خود را افزایش دهند نتایج مطلوبی را در هفتههای آینده كسب خواهیم كرد. هدف ما این است كه استقلال را به جایگاه واقعی خود در لیگ برتر بازگردانیم.
پرویز مظلومی(مس كرمان): پیكان تیمی قدرتمند است كه از كادر فنی و بازیكنان خوبی بهره میبرد و همین عوامل موجب شده تا این تیم صدر جدول را به خود اختصاص دهد اما ما هم از نظر آمادگی بدنی و شرایط روحی و روانی در وضعیت خوبی قرار داریم و اگر دچار اشتباهات فردی نشویم، میتوانیم با كسب 3 امتیاز به خانه برگردیم.
حمید درخشان (پیكان): مس تیم خوبی است. هر چند پیكان در این فصل نوسان داشته است، اما این مساله باعث نمیشود ما كیفیت این تیم را نادیده بگیریم. قطعا دیدار دشواری برابر این تیم خواهیم داشت. یقینا پیروزی ما در این بازی و توقف استقلال برابر پرسپولیس میتواند در صدر جدول حاشیه امنی برای ما به وجود بیاورد. به همین دلیل غیر از بازی خودمان، دیدار استقلال را هم زیر نظر خواهیم گرفت. هر چند صدرنشینی در هفتههای ابتدایی، تضمینی برای موفقیت تیم صدرنشین نیست.
مجید جلالی(فولاد خوزستان): من چون بتازگی وارد تیم فولاد شدهام، هنوز آشنایی كاملی با این تیم ندارم. با وجود این نخستین هدف ما این است كه تیم را از نظر ذهنی برگردانیم و سعی كنیم تیم شاداب شود. بازی با استیلآذین نخستین بازی من است و میخواهیم با موفقیت در این بازی، شروع تازهای داشته باشیم.
منصور ابراهیمزاده (ذوبآهن): صبا به علت مشكلات هفته پیش، این هفته با انگیزه بیشتری بازی میكند و مسابقه جذابی را پیش رو داریم. همیشه یك باخت 5 بر صفر بهتر از 5 باخت یك بر صفر است و شكست ذوبآهن در مقابل مس شوك مناسبی برای تیم بود و باعث شد بازیكنان ما در بازیهای بیرون از خانه دقت بیشتری داشته باشند و از همه فرصتها استفاده كنند.
امیر قلعهنویی ( سپاهان): سایپا تیمی جوان و دونده است. پس از آنالیز بازی این تیم مقابل ملوان متوجه شدیم، آنها با بازیكنان با تجربه و جوان خود فوتبال را بخوبی بازی میكنند. با وجود داشتن چند مصدوم از آمادگی خوبی برخورداریم و امیدوارم سایر بازیكنان بتوانند جای خالی غایبان بنگر، نویدكیا، عقیلی و جمشیدیان را پر كنند.
redlove
10-01-2009, 01:15 PM
دوستان نظر شما در رابطه با رویارویی آقای مایلی کهن با آقای قلعه نوعی چیه؟
به نظر من یه جنجاله دیگه شروع میشه
redlove
10-01-2009, 01:17 PM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/43691.jpg
نیكبخت : می ترسم به ورزشگاه بروم
به گزارش هورا اسپورت، علیرضا نیكبخت واحدی پس از حضور در تمرین امروز پرسپولیس عنوان كرد: وظیفه خود دانستم كه به عنوان یك پرسپولیسی در تمرینات این تیم شركت كنم و با دوستان خود دیدار داشته باشم تا بتوانم به آنها انرژی مثبت بدهم.
وی ادامه داد: در دربی منطق حكمفرما نیست و احساسات نتیجه را رقم میزند به همین دلیل نمیتوان نتیجه را پیشبینی كرد. تیمی میبرد كه شایستگی و تمركز لازم را در 90 دقیقه داشته باشد.
وی گفت: برتری ظاهری حال حاضر استقلال دلیلی بر پیروزی قطعی آنها نیست و من مطمئنم اگر پرسپولیسیها تلاش كنند میتوانند حریف را غافلگیر كنند.
مهاجم سابق پرسپولیس خاطرنشان كرد: روزهای خوبی با لباس قرمز داشتم اما حالا كه در دربی شصت و هفتم نیستم فقط افسوس میخورم و امیدوارم بار دیگر در این دیدار حساس به میدان بروم.
این بازیكن یادآور شد: میترسم به ورزشگاه آزادی بروم. برای این حرف دلایلی دارم كه الان لازم نیست آنها را بازگو كنم.
نیكبخت خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: من به عنوان عضو كوچك از پرسپولیس از هواداران میخواهم اتفاقات گذشته را فراموش كنند تا از دقیقه یك تا 90 پرسپولیس بازیكنان را تشویق كنند تا این تیم به نتیجه لازم برسد. اگر دل یك بازیكن در زمین شكسته شود همه دچار مشكل میشوند. تماشاگران پرسپولیس باز هم بزرگواری خود را نشان دهند.
نیكبخت تاكید كرد: فعلا تمرینات اختصاصی خودم را دنبال میكنم و چشمانتظار آینده هستم.
redlove
10-01-2009, 01:18 PM
راست میگه اینقدر آقایون فحش ندید وقتی می تونید تشویق کنید چرا فحش میدید
redlove
10-01-2009, 01:33 PM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/43685.jpgشاید خواندن اظهار نظرهای جالب سر مربیان دو تیم استقلال و پرسپولیس پیش از داربی خالی از لطف نباشد.
به گزارش سایت استقلال،
کرانچار: به احتمال ۶۵ درصد استقلال را شکست مى دهیم
زلاتکو کرانچار سرمربى تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به احتمال ۶۵ درصد روز جمعه استقلال را شکست خواهیم داد.وى همچنین عنوان کرد: خوشبختانه با پادرمیانى کاشانى و تلاش هاى انصارى فرد مشکل من حل شد و با میل خودم دوباره به میدان آمدم تا رقابت کنم. او افزود: براى من فرقى ندارد در دربى بخواهم خودم را نشان دهم یا در بازى دیگرى. من برنامه ۲ ساله اى را طبق قراردادم به باشگاه پرسپولیس ارائه داده ام و امیدوارم بتوانم آنرا اجرا کنم. این مربى کروات درباره اخراج یک روزه اش تاکید کرد: اول باید بگویم از دست مطبوعات ناراحت هستم. چون در فاصله ۳ جلسه اى که در تمرینات نبودم و تا پس از دیدار با کاشانى با هیچکس مصاحبه نکرده بودم اما از قول من مطالبى نوشتند و حاشیه هایى درست کردند. البته مى دانم برخى از من حمایت کردند که جا دارد از آنها تشکر کنم. کرانچار یادآور شد: مسأله حضور نیافتن من در تمرینات پرسپولیس فقط بحث اخراج نبود. من به خاطر حل مشکل بازیکنان مخصوصاً مشکل مالى و اجراى مفاد قراردادم و برخى موارد دیگر تصمیم گرفتم سر تمرین حاضر نشوم. البته اظهارنظر انصارى فرد نیز بعد از بازى با پیکان من را ناراحت کرده بود. او ادامه داد: فکر مى کنم مشکلات ما حل شد و امیدوارم از حالا به بعد روند خوبى را براى کمک به پرسپولیس مهیا کنیم. من از صمیم قلب امیدوارم یک سال در پرسپولیس بمانم و آن وقت کارنامه من را مورد بررسى قرار دهید. تا به امروز هم اگر کمى ناموفق بودم بدشانسى و مشکلات به پرسپولیس ضربه زد.سرمربى پرسپولیس خاطرنشان کرد: پس از جلسه اى که با کاشانى وانصارى فرد داشتم نحوه تمرینات پرسپولیس را براى آنها بازگو کردم. به آنها گفتم مى دانم که بسیارى از هواداران پرسپولیس چشم انتظار این بازى هستند و به موفقیت تیم خود فکر مى کنند پس من هم وظیفه ام سخت است. کرانچار اظهار داشت: بازى روز جمعه پرسپولیس زیباتر از همه روزها مى شود و چهره اى متفاوت از ما را خواهید دید. آمادگى بازیکنان براى حضور در دربى من را متعجب کرد. وى اضافه کرد: تنها مشکل من این است که باید ۱۱ بازیکن را به داخل زمین بفرستم. از همین الان مى گویم که من تصمیم گیرنده هستم و هر کس مى خواهد در بازى مقابل استقلال نفر اول پست خود باشد تلاش خود را انجام دهد در غیر این صورت باید کنار من و روى نیمکت بنشیند. الان دیگر بهانه اى نمى بینم و با حل مشکل بازیکنان انجام شد همه باید به فکر خدمت به پرسپولیس باشند. سرمربى پرسپولیس درباره پیش بینى نتیجه دربى گفت: با توجه به انگیزه و پتانسیلى که دارم تمام تلاش خودم را انجام مى دهم تا به هدفم برسم. مى توانم بگویم ۶۵ درصد مى توانیم استقلال را شکست دهیم. البته استقلال نیز تیمى بسیار حرفه اى و خطرناک است. کرانچار عنوان کرد: پرسپولیس دیگر بحران ندارد چون دیگر نه من و نه بازیکنان تحت فشار نیستیم و برایمان فقط دربى مهم است. دوست دارم یک سال دیگر در پرسپولیس خدمت کنم و برایم فرقى ندارد که پس از دربى چه تصمیمى درباره من بگیرند. مى دانم برد در دربى ایران که شاید از برخى کشورها مهم تر است کارنامه من را بهتر و پربارتر مى کند.
مرفاوى: فقط براى برد به میدان مى رویم
سرمربى تیم فوتبال استقلال تهران گفت: هدف ما در دیدار مقابل پرسپولیس پیروزى و کسب و ۳ امتیاز است.وى اظهار داشت: شرایط تیم ما خوب است. بعد از بازى با ابومسلم تمرینات خوبى داشتیم و برد در این بازى را فراموش کردیم. او ادامه داد: در این هفته با تمریناتى که پشت سر گذاشتیم براى بازى با پرسپولیس برنامه ریزى کردیم. در حال حاضر روانخواه و امیرآبادى را به دلیل مصدومیت قطعا در اختیار نخواهیم داشت و برهانى نیز ۳ اخطاره است اما امیدوارم بقیه نفرات بتوانند به تیم ما کمک کنند. مرفاوى در خصوص شرایط دربى ۶۷ تاکید کرد: این بازى حساسیت خاص خودش را دارد. از قدیم همه روى این دیدار حساس بوده اند و رسانه ها از یکى ، دو هفته قبل به این بازى مى پردازند. از هواداران ۲ تیم مى خواهم آرامش خود را حفظ کرده به تشویق تیم خود بپردازند و به داور و تیم حریف کارى نداشته باشند. ضمن آن که همان طور که با آرامى به ورزشگاه مى آیند، با آرامى نیز ورزشگاه را ترک کنند. سرمربى استقلال در خصوص پیش بینى نتیجه مسابقه یادآور شد: در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینى نیست. درست است که این بازى شرایط خاص خودش را دارد اما ما سعى مى کنیم هر ۳ امتیاز مسابقه را به دست بیاوریم. باید بگویم شرایط بحرانى این دو تیم قبل از شروع مسابقه نمى تواند تعیین کننده نتیجه مسابقه باشد چون هر ۲ تیم با قدرت وارد زمین مى شوند. هر تیمى که تمرکز داشته باشد، مى تواند برنده شود.
عابدزاده: دروازه بانان نقش زیادى در نتیجه دربى دارند
احمدرضا عابدزاده مربى تیم فوتبال پرسپولیس گفت: سابقه نشان مى دهد نقش دروازه بانان در دربى تاثیرگذار است. وى همچنین اظهار داشت: تمام تلاش خودم را براى دروازه بانان پرسپولیس انجام داده ام و کوتاهى نکرده ام اما نمى دانم چرا زحمات خودم را کم رنگ تر مى بینیم اما همچنان معتقدم گذشت زمان وضعیت دروازه بان ها را بهتر مى کند. او در خصوص دربى ۶۷ گفت: سابقه نشان مى دهد دروازه بان ها در این دربى تاثیرگذارهستندوتیم هاى خوب همیشه برنده نمى شوند. البته به نظرم قدرت پرسپولیس و استقلال یکنواخت است و یک جنگ تمام عیار در زمین انجام مى شود. عابدزاده خاطرنشان کرد: به پرسپولیس امیدوار هستم اما باید مراقب حریف خطرناک خود باشیم. به عنوان دروازه بان سابق پرسپولیس از هواداران مى خواهم ما را تنها نگذارند.
redlove
10-01-2009, 01:34 PM
وای چه اعتماد به نفسی داره این صمد آقا
PeRsPoLiSi_2atishe
11-29-2009, 01:55 AM
حماسه سازان ملبورن 97 کجا هستند
سايت ارتش سرخ: 12 سال پس از بازي تاريخي مقابل استراليا که به حماسه ملبورن در فوتبال ايران معروف شد، ياداوري بازيکنان و مربيان ايران در ان بازي مي تواند جالب توجه باشد:
احمدرضا عابدزاده: چهار سال پس از ان بازي از فوتبال خداحافظي کرد و اکنون مربي گلرهاي پرسپوليس است.
نعيم سعداوي: دستيار مجيد جلالي در فولاد خوزستان است.
محمد خاکپور: مقيم امريکا شده و در حال حاضر مدرسه فوتبالي را اداره مي کند.
افشين پيرواني: پس از برکناري از پرسپوليس اين روزها فعاليت خاصي در فوتبال ندارد.
مهدي پاشازاده: در اتريش و مشغول گذراندن کلاسهاي مربيگري است.
حميد استيلي: سرمربي تيم استيل اذين در ليگ برتر است و خوب هم نتيجه گرفته است.
کريم باقري: تنها بازيکني بازمانده از ان بازي که همچنان در حال بازي است. کريم کاپيتان تيم پرسپوليس است.
مهدي مهدوي کيا: در فرانکفورت المان روزهاي اخر حضورش در فوتبال را سپري مي کند. مهدي در اين فصل يک دقيقه هم بازي نکرده است.
رضا شاهرودي: فصل گذشته در تيم داماش لرستان فعاليت مي کرد، ولي اکنون فعاليت خاصي در فوتبال ندارد.
عليرضا منصوريان: بعد خداحافظي از استقلال مدير اکادمي اين باشگاه شد و اين فصل هم سرمربي پاس همدان بود که برکنار شد.
خداداد عزيزي: منتقد شماره يک قطبي و تيم ملي، بعد از ناکامي با استقلال اهواز و کناره گيري از اين تيم فعلا در فوتبال فعاليت خاصي ندراد.
علي دايي: پس از برکناري از تيم ملي، در ميادين فوتبال افتابي نشده است و کلمه اي درباره فوتبال حرف نزده است.
ابراهيم تهامي: همين ديروز هدايت تيم دسته سومي خليج فارس مرودشت را برعهده گرفت.
اکبر استاد اسدي: در مدرسه فوتبالش در تبريز مشغول فعاليت است.
والدير ويرا: پس از اخراج از تيم ملي ايران در تيمهاي مختلفي مربيگري کرده است و اکنون سرمربي تيم اماتور ناگانو در ژاپن است.
حاتم ایرانی
12-16-2009, 06:25 PM
ايران تيم ششم آسيا
سقوط مجدد تيم ملي در رده بندي فيفا
خبرگزاري فوتبال ايران- آخرين ردهبندي برترين تيمهاي ملي جهان اعلام شد كه در اين ردهبندي تيم ملي فوتبال ايران به مانند ردهبندي ماههاي گذشته سقوط كرد.
http://www.footballiran.ir/Images/News/Smal_Pic/25-9-1388%5CIMAGE633965776518750000.jpg
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران ،فيفا امروز آخرين ردهبندي برترين تيمهاي ملي فوتبال جهان در سال 2009 را اعلام كرد كه در اين ردهبندي تيم ملي فوتبال ايران با يك پله سقوط و با 508 امتياز و 10 امتياز منفي، در جايگاه 64 جهان قرار گرفت. اين در حالي است كه عربستان سعودي جاي ايران را در اين ردهبندي اشغال كرده است. در ردهبندي آسيايي هم تيم ايران با يك پله سقوط در جايگاه ششم قرار گرفت. استراليا، ژاپن، كره جنوبي، بحرين، عربستان در ردههاي اول تا پنجم قرار گرفتند. با توجه به اختلاف امتيازي كم ازبكستان و عمان با ايران، احتمال سقوط تيم ايران در ردهبندي ماههاي آينده حتي تا رتبه هشتم هم وجود خواهد داشت.
ردهبندي ده تيم برتر جهان در دسامبر 2009:
1ـ اسپانيا 1627 امتياز
2ـ برزيل 1568 امتياز
3ـ هلند 1288 امتياز
4ـ ايتاليا 1209 امتياز
5ـ پرتغال 1176 امتياز
6ـ آلمان 1173 امتياز
7ـ فرانسه 1117 امتياز
8ـ آرژانتين 1085 امتياز
9ـ انگليس 1076 امتياز
10ـ كرواسي 1042 امتياز
mohsen.8
02-14-2010, 03:31 PM
انصراف «احمدزاده» از ادامه كار در اهواز
سايت گل ـ محمد احمدزاده از ادامه كار در استقلال اهواز انصراف داد. سرمربي سابق ملوان كه به تازگي به استقلال اهواز پيوسته بود ديروز به شكل ناگهاني و بدون هيچ توضيحي از سمت خود استعفا كرد تا مشكلات تيم اهوازي دو چندان بشود.
هنوز از واكنش باشگاه استقلال اهواز نسبت به اين اتفاق و همچنين سرمربي بعدي تيم اطلاعي در دست نيست.
mohsen.8
02-14-2010, 03:32 PM
بازي با تراكتورسازي آخرين فرصت مايلي كهن
سايت گل ـ ظاهراً صبر مديران سايپا به پايان رسيده است. نتايج اخير اين تيم مخصوصا شكست پرگل مقابل سپاهان سبب شده تا مديران باشگاه سايپا بازي بعدي اين تيم مقابل تراكتورسازي تبريز را به عنوان آخرين مهلت براي سرمربي خود در نظر گرفته اند تا تيم را از بحران خارج سازد.
اينطور كه به نظر مي رسد مايلي كهن براي ادامه كار در سايپا نياز به يك پيروزي مقابل حريف تبريزي دارد كه كسب آن اصلا ساده نيست!
mohsen.8
02-14-2010, 03:32 PM
انصراف دو بازيكن خارجي از حضور در كرمان
دو بازيكن خارجي تيم مس كرمان كه قرار بود به اين تيم بپيوندند از سفر به كرمان پشيمان شدند.
سايت گل- پس از اينكه مسولان باشگاه مس كرمان نتوانستند بازيكن آزادي را براي همراهي تيمشان در ليگ قهرمانان پيدا كنند و سنگشان براي جذب بازيكن قرضي از تيم پرسپوليس و تيم هاي ديگر به سنگ خورد به دنبال دو بازيكن خارجي بودند. يك مهاجم تيم ملي بحرين و يك بازيكن ازبكستاني دو گزينه اي بودند كه قرار بود با حضور در كرمان قراردادشان را به ثبت برسانند اما آنها طبق قرارشان در كرمان حاضر نشدند و تلفني انصراف خودشان را از حضور در اين تيم اعلام كردند. بدين ترتيب در بازيهاي اول ليگ قهرمانان آسيا مس كرمان بايد با همين بازيكنان به ميدان برود و نمي تواند از حضور بازيكن جديدي بهره ببرد.
محمدجواد
02-18-2010, 09:29 AM
سايت باشگاه استيل آذين اعلام کرد ديدار خداحافظي کاپيتان اين باشگاه که قرار بود در آلمان برگزار شود لغو شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005382.jpg
"مهدي مهدوي کيا" کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين براي تسويه حساب با باشگاه اينتراخت فرانکفورت و حضور در بازي خداحافظي 4 روز پيش راهي آلمان شد و بامداد امروز چهار شنبه به ايران بازگشت.
مهدوي کيا در آلمان در بين دو نيمه بازي اينتراخت فرانکفورت و فرايبورگ آلمان با اهداي دسته گلي از سوي مسئولان باشگاه آلماني و حتي نماينده باشگاه هامبورگ رسما از فوتبال وهواداران آلماني که با صداي بلند نام( ميدي )را فرياد مي زدنند خداحافظي کرد و در ورزشگاه اختصاصي اينتراخت دور افتخار زد.
مهدوي کيا که پس از 11 سال از فوتبال آلمان جدا مي شد با چشماني اشک بار در آغوش بازيکنان و مسئولان تيم فوتبال اينتراخت قرار گرفت و در صحبتي براي تيم اينتراخت در آينده آرزوي موفقيت کرد.
پيش از اين طي هماهنگي هايي قرار بود تيم دوم هامبورگ واينتراخت در ديداري دوستانه به خاطر مهدوي کيا به ميدان بروند اما بنابر دلايلي و توافق طرفين اين بازي بر گزار نشد. "
zamara
04-20-2010, 04:43 PM
گذری بر پشت پرده فوتبال ایران
استیلی تیم ملی امید یا تراکتور؟
حمید استیلی بعد از اخراج از استیل آذین با مسولین فدراسیون فوتبال برای سرپرستی تیم ملی امید وارد مذاکره شده که به احتمال زیاد به تواق برسد و در غیر این صورت گزینه اصلی تراکتور برای فصل بعد خواهد بود....
فتح الله زاده جانشین سردار آجر لو!
اختلافات میان علی کریمی و سردار آجر لو باعث شده که هدایتی مجبور شود از بین این 23نفر یکی را برای فصل بعد انتخاب کند و منابع خبری ما در اطراف این باشگاه از قطع همکاری استیل آذین با آجرلو خبر می دهند و گویا گزینه جانشینی او هم کسی نیست جز علی فتح الله زاده که اینروزها در ترکیه در حال مذاکره با فاتح تریم و دنیزلی برای استیل آذین است و اخراج مدیر روابط عمومی استیل آذین هم به خاطر افشای چنین اخباری بوده است.
علی دوستی پیشنهاد تیم ملی امید را رد کرد:گویا مسولین فدراسیون فوتبال چند شب پیش به علی دوستی پیشنهاد سرمربی گری تیم ملی امید را داده بودند که با مخالفت این مربی روبرو شده اند...
2ایرانی و یک فرانسوی گزینه های جانشینی افشین قطبی!
شنیده شده که علی رغم حمایت رییس سازمان ورزش از افشین قطبی آقایان (م )و(ی) گزینه های ایرانی هستند که در کنار (ز)برای جانشینی افشین قطبی مد نظر برخی اعضای هیات رییسه فدراسیون قرار دارند.در این زمینه اخبار کامل تری نیز به گوش می رسد که در آینده ای نزدیک فاش خواهیم کرد.
عقاب در دو راهی !
بعد از اینکه برخی دوستان ناباب عقاب با دادن خط اشتباه به او ازش خواسته بودند تا با مراجعه به کمیته انظباطی و بخشیدن پولش شرایط را برای دریافت رضایت نامه از باشگاه پرسپولیس آماده کند تا بعد از آن با عقد قراردادی .....میلیونی به استیل آذین برود و بعد از حضور او در استیل آذین مسولین این تیم هم با مصاحبه های تبلیغاتی خود همان ترفندی را به کار بگیرند که در بازی رفت با علی کریمی این کار را کردند شنیده شده که حبیب کاشانی قصد ندارد به عابدزاده رضایت نامه بدهد تا مبادا این پیشکسوت فوتبال به خاطر پول ابزار تبلیغاتی برخی در بازی برگشت استیل آذین نشود.
فرخزادی بازهم از پرسپولیس دور شد:
بعد از درج مطلب انتقادی و البته کمی تند علیه مجید فرخزادی که این حقیر به خاطر عصبانیت از کارهای روانی او در شرایط حساس باشگاه و مصاحبه های کنایه دارش انجام دادم گویا آقا مجید قصه ما پرینت مصاحبه سکوی سرخ را نزد دکتر سعیدلو برده و با مظلوم نمایی و نشان دادن تیتر مطالب ذهنیت دکتر را به این سمت برده که مثلا بنده از حبیب کاشانی خط می گیرم و هدفم هم تخریب دولت بوده!!!!و گویا این آقا از فعالیت های بنده در ستاد های انتخاباتی دکتر بی خبر است و یادش رفته که روز یکشنبه که من جواب ایشان را دادم حاج حبیب در این روز به دلیل جلسات مهم شورای شهر وقتی ندارد تا به کسی خط بدهد و از سوی دیگر یادش رفته که آقای کاشانی از مدیران ارشد ستاد انتخاباتی دکتر احمدی نژاد بود که البته احساس می شود دکتر سعید لو هم با دادن حکم مشاور به فرخزادی با یک تیر 2نشان زده که نشان اول به ما مربوط نیست اما نشان دوم یعنی اینکه دور شدن او از هیات مدیره پرسپولیس.
-------------------
منبع: سكوي سرخ
zamara
05-10-2010, 05:37 PM
امسال بهتر از پارسال
عزيز محمدي، رييس سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال ايران از برگزاري جشن قهرماني با كيفيت بهتر و شرايط استاندارد سخن ميگويد و ما به اين فكر ميكنيم كه آيا ممكن است روزي ليگ فوتبال كشورمان آن قدر حرفهاي شود كه بتوانيم يك جشن قهرماني واقعا استاندارد بر پا كنيم؟!
آنچه تا به حال شاهدش بودهايم، بينظميهاي افراطي و سردرگمي كساني است كه قرار بوده برگزاركننده جشن قهرماني باشند.
ازدحام مردم و هواداران در مقابل سكوي قهرماني و دست به دست شدن جام قهرماني از كاپيتان تيم تا هواداري كه دوان دوان و جام در آغوش در حال دور شدن از سايرين است و...!
هنوز از ياد نبردهايم كه در ميان جشن قهرماني باشگاه استقلال تهران، چگونه يك اسبسوار قرمزپوش(!) روي پيست تارتان ظاهر شد.
اسبسواري كه البته در نهايت هم معلوم نشد از كجا آمده و خود مسوولان استقلال هم از آن اظهار بياطلاعي كردند!
اميدواريم كه جشن قهرماني ليگ نهم به مراتب منظمتر از نمونههاي قبلياش برگزار شود و البته با توجه به اينكه امسال سپاهان اصفهان قرار است در تهران جشن قهرماني خود را برگزار كند و هواداران مشتاق و پرشوري وجود ندارند كه بخواهند نظم اين مراسم را برهم بزنند اصلا بعيد نيست كه جشن امسال بهتر از سالهاي قبل از آب دربيايد!
zamara
05-10-2010, 06:18 PM
تلاش براي عدم انتقال قطعي سند مالكيت پيام
انتشارفايل صوتي مكالمه مديرعامل عليه مالك باشگاه
انتشار فايل صوتي مکالمه مديرعامل باشگاه پيام که در آن عليه مالک باشگاه صحبت ميکند، حاشيه جديدي براي تيم در آستانه صعود پيام ايجاد کرد.
روز شنبه فايل صوتي مکالمهاي ميان علي صلاحي، مديرعامل باشگاه پيام و يکي از ليدرهاي اين باشگاه منتشر شد که در آن صلاحي خواستار اقدام ليدرها براي جلوگيري از انتقال سند مالکيت باشگاه به نام «صفايي» ميشود.
انتشار اين فايل صوتي در حالي صورت ميگيرد که پس از ياس و نااميدي به وجود آمده در ميان جامعه جوان استان به دليل سقوط تيم ابومسلم به ليگ دسته اول باشگاههاي کشور، تنها اميد جامعه فوتبال به درخشش تيم پيام در ليگ دسته اول و صعود اين تيم به ليگ برتر بود اما به نظر ميرسد با وجود حواشي زياد پيرامون مالکيت باشگاه پيام نبايد نسبت به آينده اين تيم نيز چندان دل خوش کرد.
مسوولان ورزش استان خراسان رضوي و استاندار اين استان اگر از هم اکنون به فکر جمع کردن حواشي تيم پيام نباشند و هر چه زودتر بحث مالکيت باشگاه حل نشود، در فصل آينده ليگ دسته اول فوتبال کشور شاهد برگزاري داربي تيمهاي ابومسلم و پيام در ليگ دسته اول خواهيم بود.
مکالمه مدير عامل باشگاه با جهانپناه، ليدر و مسوول سابق کانون هواداران باشگاه پيام که فايل صوتي آن در دفتر ايسنا - منطقه خراسان موجود است، بدين شرح است:
جهانپناه: سلام سردار.
صلاحي: سلام حالت خوبه، نگاه کن امروز قرار بود که صفايي با شاکري با اون نامه بروند سهام را به نام خودش کنند، ولي شعباني که از باشگاه چک داشت رو بسيج کردم رفت دادگاه پرونده تشکيل داد، نامه گرفت و جلو انتقال سهام گرفته شد.
بعد چند تا ديگه که چک داشتند، شماره شعباني را بهشون دادم گفتم اونها هم تا کميته انضباطي پولشون را نداده، نگذارند به نامش کنن. دست سعيد ضياءالحق ( ليدر باشگاه) دو سه تا چکه، يکي 30 توماني، دو تا 15 توماني، به سعيد هم گفتم 30 توماني را شما زحمتشو بکشي، اقدام کن.
جهانپناه: چشم سردار.
صلاحي: فقط به سعيد زنگ بزن بگو اون چک 30 تومان را بياره ببينيم چه کار بايد بکنيم. بعد اين وکيل شعباني کار رو از صبح شروع کرده، به اون زنگ بزن خودش ميره همه کارها رو انجام ميده. فقط همان 30 توماني رو بگير که يک چيزي دستت باشه که اگر پول نداد، نتونه به نامش کنه.
جهانپناه: باشه چشم.
صلاحي: الان به سعيد زنگ بزن.
جهانپناه: ميگم به شعباني زنگ بزنه.
به اعتماد استاندار قبول كردم ادامه دهم
محمود صفايي: از اين رفتار «صلاحي» متاسفم
تنها به توصيه استاندار خراسان رضوي فعلا با علي صلاحي به عنوان مديرعامل باشگاه كار را ادامه خواهم داد.
محمود صفايي، مالك باشگاه پيام خراسان، با اعلام اين مطلب ميگويد: «مالك سابق باشگاه پيام پس از دستور استاندار مالكيت تيم را به صورت وكالتي به تربيتبدني استان داده بود و با دستور استاندار خراسان رضوي قرار شد مالكيت به نام من زده شود اما زماني كه كارهاي انتقال را انجام داديم، با حكمي از طرف دادگاه مواجه شديم كه بر اساس آن به دليل عدم پرداخت بدهي باشگاه به يك شخص حقيقي، از انتقال سند مالكيت تيم به من جلوگيري شد.»
اما داستان كارشكني مديرعامل عليه صفايي از زبان مالك باشگاه: «دو شب پيش فايل صوتي مکالمه مديرعامل باشگاه با يكي از ليدرهاي تيم به دستم رسيد كه مديرعامل در آن ميگويد افرادي را بسيج كرده است تا با به اجرا گذاشتن چكهاي باشگاه از انتقال سند آن به نام من جلوگيري شود و آن حکم دادگاه نيز با تلاش وي گرفته شده است. اين فايل صوتي را در اختيار استانداري خراسان رضوي قرار داده و صحت آن كاملا تاييد شده است، من قصد قطع همكاري با علي صلاحي را داشتم اما به توصيه استاندار خراسان رضوي فعلا وي در باشگاه حضور خواهد داشت. از اين رفتار مديرعامل باشگاه متاسفم، از زماني كه به پيام آمدم كاملا به وي احترام گذاشتم و از شير مرغ تا جان آدميزاد، هرچه كه خواسته بود در اختيارش گذاشتم و هيچگاه در كارش دخالت نكردم اما باورم نميشود كه وي چنين كاري كرده باشد بايد از خودش بپرسيم چرا اين كار را كرده است. به دليل اين رفتار مديرعامل باشگاه ديگر از ادامه كار خسته شده بودم و استعفايم را به استاندار دادم اما وي با اين استعفا مخالفت و اعلام كرد كه تيم مال من است و انتقال سند به نام من را شخصا ضمانت خواهد كرد و با توجه به اعتماد استاندار قبول كردم كه كار را ادامه دهم.»
پس تكليف مالكيت قطعي و بدهيهاي باشگاه پيام چه ميشود؟ «استاندار خراسان رضوي معاون خودش را به عنوان نماينده تامالاختيار براي انتقال سند باشگاه مامور كرده است و وي پيگير اين كار خواهد بود. تمامي طلبهاي منطقي طلبكاران و نه طلبهاي واهي باشگاه را پرداخت خواهم كرد اما پرداخت بدهيها منوط به تاييد معاون استاندار است.»
در آن دنيا تمام صداها ضبط خواهد شد
صلاحي: جلوگيري از انتقال سند نفعي به حال من ندارد
جلوگيري از انتقال سند باشگاه به نام صفايي هيچ نفعي براي من ندارد.
علي صلاحي، مديرعامل باشگاه پيام در واكنش به ادعاي مالك اين باشگاه مبني بر تلاش وي براي جلوگيري از انتقال سند باشگاه با تحريك طلبكاران ميگويد: «جلوگيري از انتقال سند هيچ نفعي به حال من ندارد و چرا بايد به دنبال اين كار باشم، 10 درصد از سهام باشگاه به نام من بوده است كه آن را به تربيتبدني دادهام و برايم هيچ فرقي نميكند كه چه كسي مالک باشگاه باشد و از وجود نواري كه مالك باشگاه مدعي آن شده است، خبر ندارم.»
اما صلاحي در خصوص مكالمهاش با ليدر باشگاه پيام كه فايل صوتي آن توسط مالك باشگاه منتشر شده است ميگويد: «جهانپناه از سال گذشته چكي از باشگاه داشته است و از او خواستهايم چك را به ما بازگرداند و در عوض از مالك باشگاه زمين دريافت كند كه وي مدعي شده بود اين چك گم شده است اما بعدها چك پيدا شد و مالك باشگاه نيز زميني به وي نداد و جهانپناه پيگير دريافت زمينش شد.
چك جهانپناه به سعيد ضياءالحق، يکي ديگر از ليدرهاي باشگاه داده شده بود و در اين مكالمه تلفني به جهانپناه گفتم كه براي دريافت چكش پيش ضياءالحق برود. اگر در اين دنيا صدايم ضبط نشود، مطمئنم در آن دنيا تمام صداها ضبط خواهد شد و من هم هيچگاه به دنبال سنگاندازي در كار باشگاه پيام نبودم.»
صلاحي با بيان اينكه پاي تمام چكهاي باشگاه را من امضا كردهام، ميگويد: «اگر تيم به نام هر شخصي شود و پول طلبكاران باشگاه داده نشود همه به سراغ من خواهند آمد زيرا كه چكهاي باشگاه با امضاي من بوده است و من به دنبال پيدا كردن تمامي طلبكاران باشگاه هستم. ليستي از افرادي كه از باشگاه طلب دارند را درآوردهام و با تكتك آنها نيز تماس گرفتم تا ببينم كه آيا براي طلبشان اقدام كردهاند و يا ميتوانيم با آنها به توافق برسيم و اگر پيگير بدهيها بودهام هيچ نظر و نيت سوئي وجود نداشته است و براي من موفقيت پيام از همه چيز مهمتر است اما از همه مسوولان ميخواهم كه پيگير پرداخت بدهيهاي باشگاه باشند و اين حق من است.»
صلاحي در پايان با تاكيد بر نداشتن ادعا در مالكيت باشگاه ميگويد: «بايد به من حق بدهند كه پيگير چكهايي كه امضا كردهام باشم زيرا تبعات آنها متوجه من خواهد بود. تنها يكي از هواداران پيام هستم و تا روزي كه نياز باشد به اين باشگاه خدمت خواهم كرد اما از هر كسي كه مالك باشگاه شد و يا استاندار خراسان ميخواهم به فكر چكهايي كه من امضا كردهام، نيز باشند.»
zamara
05-10-2010, 06:18 PM
وقت تغيير رويه است
انتشار خبر استعفاي صفايي، مالك پيام مشهد، آنقدر تعجببرانگيز بود كه از هزار و يك زاويه متفاوت ميتوان به آن پرداخت.
درگيريهاي مديريتي و ملكي فراواني كه حول و حوش اين تيم وجود دارد، براي آنكه هر كسي را به كار كردن و سرمايهگذاري در اين باشگاه دلسرد كند، كافي است، اما شواهد و قراين حاكي از آن هستند كه استعفاي صفايي به اين دليل صورت گرفته كه فهميده مسوولان تربيتبدني اين استان قصد واگذاري اين باشگاه به وي را ندارند!
البته در نهايت حرفهاي مديران ورزش استان خراسان در صفايي اثر كرده و وي بعد از رد شدن استعفايش توسط مديران تربيتبدني، دوباره زمام امور را در دست گرفته است. به وي قول داده شده كه به زودي اسناد باشگاه را به نامش خواهند كرد، اما...
اما اين چه روالي است كه باعث ميشود آنهايي كه ميخواهند سرمايههاي خصوصي را به وادي ورزش حرفهاي فوتبال بياورند، دلسرد شده و از اين سرمايهگذاري نااميد شوند؟
فردي كه بيش از يك ميليارد تومان براي پيام خراسان هزينه كرده به آن اميد كه بالاخره روزي رسما صاحب اين باشگاه باشد را چگونه بايد به ادامه كار اميدوار كرد و آيا راهكارهايي كه تاكنون در پيش گرفته شده كامل و بينقص بودهاند؟
آيا وقت آن نرسيده كه روشمان را تغيير بدهيم؟
Rainyboy
05-24-2010, 05:36 PM
دو سكانس از وقايع اخیر فوتبال ایران
http://www.everluck.com.tw/images/football350.jpg
۱- صعود با شكوه سپيدرود رشت و باقى قضايا
- تيم فوتبال سپيدرود رشت چندى پيش بعد از گذشت چند سال موفق شد به ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاى ايران صعود بكند اما آنچه در اين نوشتار بررسى مى شود نحوه صعود اين تيم نيست كه خود آن بحث جداگانه مى طلبد بلكه حاشيه هاى بعد از صعود اين تيم جاى تعجب دارد. درست در روزهايى كه طرفداران بى شمار اين تيم مردمى در حال و هواى جشن صعود هستند به يكباره از گوشه و كنار شنيده مى شود كه گويا قرار است سرمربى اين تيم عوض شود و آقاى ... به جاى او بيايد. واقعاً جاى تاسف است. سپيدرود رشت در سال ۱۳۵۳ خورشيدى همزمان با برگزارى بازيهاى آسيايى تهران (۱۹۷۴ ميلادى) توسط شادروان «غلامرضا صومى» بنيانگذارى شد و مربيان خوبى از جمله احمد صومى و فريدون عسكرزاده در طى ساليان مختلف، افتخارات متعددى با اين تيم كسب كردند كه قهرمانى در باشگاه هاى رشت و استان گيلان و قهرمانى در جام معتبر آقاخان بنگلادش از آن جمله هستند. متاسفانه در سالهاى ابتدايى دهه ۶۰ ليگ سراسرى باشگاهى برگزار نمى شد و در همين سالها بود كه سپيدرود افتخارات زيادى كسب كرد. در طى دهه هاى ۷۰ و ۸۰ سپيدرود تا به امروز فراز و نشيب بسيارى داشت. اكنون كه اين تيم با مربيگرى فرهاد حسين پور و تلاشهاى امير فرحسينى با شايستگى به دسته اول صعود كرده است نام كسى را مى آورند كه در طول سالهاى مختلف هميشه عادت دارد لقمه آماده را تحويل بگيرد اما از لقمه آماده هم نمى تواند درست و حسابى استفاده كند. آيا درست است كه در شرايط سخت و طاقت فرسا زحمات اصلى را كادر فنى فعلى بكشد و حالا كه وقت ميوه چيدن است اين آقا سر برسد؟ جالب است فردى را كه براى جايگزينى سرمربى فعلى در نظر گرفته اند كه در اين چند سال گذشته به خاطر عملكرد فنى ضعيف وى در دوران مربيگرى به او تيمى نداده اند و وى فقط در جلسات ترحيم و سوم و هفتم افراد ورزشى شركت مى كند. اين نكته هم قابل گفتن است كه فرهاد حسين پور هم بايد بر دانش فنى خود بيفزايد و مسلماً حضور در ليگ دسته اول با دسته دوم فرق مى كند با همه اوصاف حداقل بايد يك فصل به او فرصت داد تا عيارش در دسته اول سنجيده شود.
۲- كارنامه تازه واردهاى ليگ برتر
در ليگ ۸۹-۸۸ سه تيم استيل آذين تهران، شاهين بوشهر و تراكتورسازى تبريز كه سال گذشته از دسته اول به ليگ برتر آمده اند در مجموع كارنامه قابل قبولى داشته اند. استيل آذين كه براى نخستين بار در ليگ برتر حضور مى يافت و تراكتورسازى تبريز با فراز كمالوند و شاهين بوشهر با محمودخان ياورى هم بعد از گذشت چند سال موفق شدند و توانستند در مجموع كارنامه نسبتاً خوبى از خود برجاى بگذارند. محمود ياورى نشان داد كه تجربه چقدر مفيد است و هنوز دود از كنده بلند مى شود. فوتبال ايران باز هم به ياورى احتياج دارد.
rahim
06-14-2010, 02:33 PM
هشدار یک مقام مسئول به سایتهای پیش بینی فوتبال با شروع جام جهانی؛آغاز برخورد جدی و سراسری با قماربازی آنلاین!
------------------------------------------------------------------------------------
پس از پیگیریهای افکارعمومی و معدودی از رسانهها در چند سال پیرامون توسعه قماربازی به ویژه قماربازی آنلاین بر روی رقابتهای ورزشی که عمدتاً متمرکز بر مسابقات داخلی و خارجی فوتبال است، یک مقام آگاه مسئول ضمن اعلام شناسایی عوامل این جرایم، به دارندگان سایتهای شرط بندی فعال در داخل کشور هشدار داد، که در صورت عدم توقف این فعالیتها، مشمول برخوردهای در چهارچوب قانون خواهند شد و پیگیریهای قضایی برای برخورد با این دست فعالیتها که حتی بعضاً در کشورهای اروپایی نیز به واسطه عوارض اجتماعی و متضرر شدن شدید شرکت کنندگان، چندان مورد پذیرش نیست، انجام شده است.
سایتهای قماربازی فارسی زبان در سالهای اخیر با عدم برخورد سنگین فعالیتهایشان توسعه چشمگیری داشته و بر روی تمامی رقابتهای ورزشی و به طور خاص فوتبالی سایه افکندهاند که بعضاً عنوان میشود در این رویدادها نیز مفاسدی را به همراه داشته و زمینه ساز شبهه برانگیز شدن برخی نتایج گشته است اما علی رغم هشدارها، سازوکار جدی ویژه برخورد با این سایتها تعریف نشده بود و یا از این سازوکار بهره مناسب برده نمیشد که عمدتاً بیتفاوتی دستگاههای مسئول در قبال این اتفاقات تلقی میشد.
همین رویه باعث شده بود که این اشخاص بدون ترس نه تنها شماره حسابهای داخلی به نام اشخاص حقیقی را برای واریز مبالغ و دریافتها فرمها یا کوپنهای شرط بندی در این سایتهای قماربازی ورزشی درج شود، بلکه برخی از این قماربازیهای آنلاین حتی علاوه بر امکان قماربازی آنلاین بر روی لیگهای داخلی و خارجی، امکان قمار بر روی هر مسابقه فوتبال - حتی لیگ فوتبال رژیم غاصب اسرائیل- را فراهم آورده باشند که تشکیک در خصوص ارتباطات این اشخاص با خارج از کشور را نیز به همراه داشته است و دست آخر این عده با سوءاستفاده از فتاوای برخی مراجع خاص و برداشت کاملا شخصی و مغایر از این فتاوا، قماربازی که با عنوان "پیش بینی نتایج فوتبال" انجام میشود و طبیعتاً قماربازی نیز جز این نیست(!) را شرعی اعلام کردند که دست این اشخاص پیرامون این سوءاستفاده رو شد.
در آستانه جام جهانی آفریقای جنوبی که بزرگ ترین بازار درآمدزایی نامشروع این قبیل سایتها محسوب میشود، مجدداً هشدارهایی در خصوص تبلیغات گسترده این سایتها از طریق پوشاک ورزشی و حتی با قرار دادن تبلیغات در بخشهایی از برخی سایتهای خبری - تحلیلی، عزم دستگاههای مسئول برای ریشه کن کردن این رویه، جدی تر شد و آغاز دور جدید برخورد با سایتهای شرطبندی و مروجان این فعالیتها اعلام رسمی شد و در همین رابطه یک مقام مسئول گفت: متأسفانه با شروع به مسابقات جام جهانی، شاهد رشد قارچگونه انواع و اقسام سایتهای شرطبندی هستیم که این اقدام مجرمانه قطعا از سوی مسئولان به شکل جدی مورد پیگرد قرار خواهد گرفت.
این مقام مسئول با اشاره به برخی پیشین صورت گرفته با برخوردهای با راهاندازان و اداره کنندگان سایتهای شرطبندی گفت: به رغم پیگردهایی که درباره سایتهای شرطبندی و فعالیتهای از این دست صورت گرفته، باز هم شاهدیم که این سایتها همچنان مشغول به انجام فعل حرام هستند. بنابراین، تدابیر و برنامههای لازم برای برخورد با این سایتها اندیشیده شده و در فهرستی که تهیه شده، علاوه بر برخورد قضایی و پیگیرد قانونی با تکتک این سایتها، دسترسی به آنها نیز مسدود و این پایگاههای قمارآنلاین به زودی مسدود خواهند شد و سپس ضمن شناسایی عوامل چنین فعالیتهایی که برخی از ایشان به شکل علنی و با هویت اصلی فعالیت دارند، برخوردهای بعدی صورت خواهد پذیرفت.
گفتنی است؛ برخی سایتهای خبری - تحلیلی در بخش ورزشی یا بخش اصلی خود احتمالاً به واسطه ناآگاهی از صادق بودن فعل حرام قمار برای این دست فعالیتها، دست به درج آگهی و تبلیغ برخی از این سایتهای شرط بندی آنلاین "تحت عنوان پیش بینی آنلاین با پرداخت پول!" کردهاند که قطعاً برای عدم قرار گرفتن در میان سایتهایی که مشمول برخوردهای مذکور میشوند، میبایست با شروع جام جهانی و پس از آن با دقت عمل خاصی به بررسی این قبیل آگهیها پرداخته و با عدم پذیرش تبلیغ این فعالیتهای خارج از چهارچوب اخلاق، شرع و قانون، عملاً در ساماندهی قماربازی آنلاین مشارکت نداشته باشند.
منبع: پارس فوتبال
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.