توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كافي شاپ v2
g.hoseyn
05-17-2010, 11:06 PM
حسين جان اين هم يك سماور و يك قوري چايي با يك فنجان تركي خدمت شما تا هر چي دلت ميخواد چايي بخوري . نوش جانت .. گواراي وجودت .
http://i10.tinypic.com/8anm7vd.jpg
اين هم يك چايي قند پهلو براي محسن عزيز و گل :
http://www.movazi.ir/images/chaie-shirin/tarhchaieshirin10.jpg
آقا اسماعیل این عکس ماله شهر بجنورده؟
Masoud
05-18-2010, 12:03 AM
ماشالله بچه های تیم ملی.
تا یکی یه خورده دپرس میشه همه سعی میکنن راه حل بدن.
خوبه ایول :4:
راه حل پیش منه ولی برد سپاهان و قهرمانی تو حذفی به یه خورده خوش شانسی و قبول شدن درسها همه چی رو حل میکنه.
ولی .......
zamara
05-18-2010, 07:39 AM
آقا اسماعیل این عکس ماله شهر بجنورده؟
سلام
والله حسين جان حقيقتا نميدونم اين عكس (كه البته فكر كنم منظورتون سماور باشه ديگه !) مربوط به بجنورده و يا يك جاي ديگه ولي فكر كنم مال همون بجنورد باشه و من يك چيزايي در موردش شنيدم .
اما دقيقا مطمئن نيستم .
g.hoseyn
05-18-2010, 11:46 AM
سلام
والله حسين جان حقيقتا نميدونم اين عكس (كه البته فكر كنم منظورتون سماور باشه ديگه !) مربوط به بجنورده و يا يك جاي ديگه ولي فكر كنم مال همون بجنورد باشه و من يك چيزايي در موردش شنيدم .
اما دقيقا مطمئن نيستم .
بله آقا اسماعیل
منم فکر می کنم عکس ماله بابا امان بجنورد(یه پارکه)باشه
من 3 ترم تو بجنورد دانشجو بودم از بهمن 74 تا شهریور 76اونجا زندگی می کردم بعدش تهران قبول شدم وانتقالی گرفتم یادش به خیر
این عکس شما منو به 13-14 ساله پیش برد
ضمنا آقا اسماعیل تو اون فنجون میشه آدم خفه کرد شما مثل اینکه می خوای از دست تراکتوریهای انجمن راحت شی :4:
AmiR TiFo36
05-18-2010, 06:53 PM
سلام دوستان
باري بار پنجم برگشتم...
بالاخره adsl من درست شد و از اين به بعد شاهد حضور پر رنگ تر من هستيد...
گرچه اينجا ديگه اون رنگ و بوي قديم رو نداره و بچه هاي قديمي كم شدن...
zamara
05-18-2010, 07:09 PM
بله آقا اسماعیل
منم فکر می کنم عکس ماله بابا امان بجنورد(یه پارکه)باشه
من 3 ترم تو بجنورد دانشجو بودم از بهمن 74 تا شهریور 76اونجا زندگی می کردم بعدش تهران قبول شدم وانتقالی گرفتم یادش به خیر
این عکس شما منو به 13-14 ساله پیش برد
ضمنا آقا اسماعیل تو اون فنجون میشه آدم خفه کرد شما مثل اینکه می خوای از دست تراکتوریهای انجمن راحت شی :4:
سلام حسين جان
ممنون از اطلاعاتي كه داديد .
ميگم حسين جان شما هم ماشالله سن و سالي داري ها ! من فكر ميكردم نهايت بيست سالت باشه اما حالا داري ميگي 13 14 سال پيش توي بجنورد دانشجو بودي!!!
من مقصر نيستم حسين جان ، خودت گفتي يك چايي تركي بيار و منم سعي كردم يك چايي بيارم كه ديگه حسابي سيرت كنه :6:
سلام دوستان
باري بار پنجم برگشتم...
سلام و صد سلام به امير خان عزيز
به به ... امير خان گل و بلبل ، خيلي خيلي خوش اومدي .
دلتنگ حضور گرم و ديدن پست هاي قشنگت بوديم.
خب خدا رو شكر كه مشكلي شما هم برطرف و منبعد ميتونيم در خدمت باشيم.
RED STORM
05-18-2010, 07:19 PM
سلام دوستان
باري بار پنجم برگشتم...
سلام امیر جون:6:
پارسال دوست امسال آشنا!:4:
جیگر اگه واقعا بخوای بمونی که عالی میشه!
2تایی میترکونیم!
:گل::گل::گل:
AmiR TiFo36
05-18-2010, 07:32 PM
قربون جفتتون برم
آره اومدم كه بمونم ايشا ا... و يكي از مدير هاي ارشد بشم!!!:4:
به اميد قهرماني
اميدوارم همتونو 2شنبه تو آزادي ببينم...
Masoud
05-18-2010, 11:53 PM
به به به....
خوش اومدی مجدد امیر جوون
یادش به خیر چه پیش بینی هایی رو میکردی تو بازیکنهای چپل چلاق رو هم تشخیص میدادی.
بچه های جدید هم دست کمی از قدیمیها ندارن.
ایشالله با خودت دوباره فضا مثل قبل میشه.
ایشالله
mohsen.8
05-19-2010, 09:30 AM
این متن رو از طرف آیدا اینجا میزارم چون نمیتونه پست بده گفت متنش رو من براتون بزارم
سلام
با احترام به مدیران انجمن اومدم استعفای خودم رو اعلام کنم و این پست رو به فرد دیگه ای که مورد اعتماد مدیریت هست واگذار کنم.
با عرض معذرت به این خاطر که دیر اعلام کردم , چند روزی رو حوصله نت و نوشتن و فکر کردن رو نداشتم , دلایل استعفای خودم رو بیان میکنم :
1.درگیری های شخصیم بسیار زیاده و زمان زیادی ندارم که پای فروم نویسی بذارم.
2.ببخشید که صریح عرض میکنم ولی روال مدیریتی این فروم رو قبول ندارم و با اخلاقی که از خودم سراغ دارم میدونم با این روند نمیتونم بمونم و بودن من در این فروم ممکن منجر به درگیری جدید بشه .
3.آدم کینه ای نیستم ولی به این معتقدم که وقتی توی یک مکان چه مجازی و چه واقعی وقتی پرده ای دریده شد جمع و جور کردنش تا حدی سخته ! آقا اسماعیل از من عذر خواهی کرد و من رو شرمنده خودش کرد , من انتظار معذرت خواهی نداشتم ! چون دو طرف مقصر بودند و شاید من هم بیشتر مقصر بودم .. پس عذر خواهی وظیفه من هم هست .. ولی چون روال مدیریتی رو تا حدی قبول ندارم ترجیح میدم به همکاری پایان بدم .آدم باید جایی ادامه بده که راحت باشه . من بنا به دلایلی راحتی سابق رو ندارم.
هدف من از فروم نویسی فقط خدمت و همکاری با هواداران پرسپولیسه و اگر روزی انجمنی به من پیشنهاد همکاری داد با سنجیدن شرایط حتما قبول میکنم و خدمتم رو به هواداران سرخ ارائه میدم , هر چند که این روزا درگیری های زیادی دارم و نمیتونم این خدمت رو عملی کنم ولی هدفم از نت اومدن جدای از تفریح خدمت در فروم های پرسپولیس هست (البته با سنجیدن شرایط مدیریتی اون فروم).
عذر میخوام از بچه هایی که از من خواستن برگردم و بر نگشتم , امیدوارم من رو درک کنند .. هرچند که تعدادی رو توی یاهو و تعدادی رو در یک فروم دیگه پیدا کردم و هر از گاهی حالشون رو میپرسم..
هر شروعی هم پایانی داره.
از آقا اسماعیل هم خواهش میکنم بجای نفرین کردن من درکم کنن , چون شروع و اتمام فعالیتم فکر میکنم به اختیار خودمه..
فکر نمیکنم یک فروم اونقدر بیارزه که بخواید بی دلیل کسی رو نفرین کنید.
امیدوارم این متن من حذف و یا تحریف نشه.ببخشید که خودم پست ندادم , من نمیدونم ایراد از چی هستش که فقط یوزرم محدود به پروفایل و پیغام خصوصی هست و اون قسمتی که توش پست میدن بسته شده !زحمت این کار هم گردن محسن افتاد.
مهدی نگهدار همگی شما باشه.
این هم ایمیل من برای دوستانی که ندارند.
persepolis_lover67@yahoo.com (persepolis_lover67@yahoo.com)
یا حق خدا نگهدار
g.hoseyn
05-19-2010, 11:50 AM
قربون جفتتون برم
آره اومدم كه بمونم ايشا ا... و يكي از مدير هاي ارشد بشم!!!:4:
به اميد قهرماني
اميدوارم همتونو 2شنبه تو آزادي ببينم...
منم خوش آمد 5 باره بهت می گم:4:
راستی شما با آقا کریم karim-redبچه محل بودی نه؟
دلم برا آقا کریمم خیلی تنگ شده تواین انجمن فکر می کنم نظرات(درمورد پرسپولیس وبازیکنها وحتی تیم ملی) من وآقا کریم خیلی به هم نزدیک بود .البته بهتره بگم نظرات من به ایشون نزدیک بود چون مطالب ایشون خیلی بیشتر بود.
در هر حال از بازگشتتون خیلی خوشحال شدم
درضمن برای آیدا خانم هم درهر کجا که هستن آرزوی موفقیت می کنم
monji
05-19-2010, 08:29 PM
سلام
دو سه روزی انجمن برا من تعطیل بود
نه که خودم بخواهم . خودش نمیخواست
به هر حال بعد از سه چهار روز برگشتم کلی ممنونم که همه هستن و مینویسن
امیر برادرانه برگشت و برادرانه وشحالمون کرد . آیدا هم هدفش از نت اومدن خدمت بوده به پرسپولیسی ها
و این که اگه یه فرومی بهش پیشنهاد بده با سبک سنگین کردن شرایط میره اونجا مینویسه
.....
یه خانم جدید هم اومده . نمیدونم چرا اسمشو نمیگه . شاید دنبال یه اسم جالب میگرده
به هر حال حال جفت مسعود های انجمن خرابه
با احتساب حاتم و سامان ( این یکی به خاطر نوشته هاش )
آدم های مریض این انجمن زیاد شدن . شدیم 4 نفر
محسن دکترا گرفته .
پویا هم شاعر شده . حسین اکتیو شده . حاج اسماعیل دنبال رتق و فتق امور هست
همه چی آرومه ...
خواستم سلامی کرده باشم
یا حق
Masoud
05-19-2010, 11:17 PM
داش مسعود خوش اومدی بعد چند روز نبودت احساس میشد.
ما هم دو هوا شدیم میایم تهران دلمون همش تو خونه زندگیه دانشجوییه و میریم اونجا.....
راجب ایدا هم استعفاش رو الان خوندم.
نمیدونم چی بگم.
واسه ارتش زیاد زحمت کشید و من هم سعی کردم برشگردونم ولی انگاری تصمیمش رو گرفته بود....البته حاضر نشد با من صحبت کنه که این خودش...
راجب پست نتونستن دادنش هم فکر نکنید یه موقع ما همچین کاری کردیم و من براش پیغام دادم که بیاد این قضیه رو رفع کنیم و حرفش رو بزنه ولی نخواست.....خودتون شاهدید که اینجا از نظر صحبت ازادی مطلقه.جز صحبت توهین امیز.
بگذریم همه ما یه روزی رفتنی هستیم و باقی مونده پرسپولیسه و شعبه کوچیکترش ارتش سرخه.
redboy2atishe
05-20-2010, 03:59 AM
تازگیا زود زود میام ارتش ... نمی دونم شاید یاد دوران خدمت افتادم!سر کچل ...لباس ارتشیه سرخ وسفید ... و سر کله زدن و بحث کردن ...اینجور جاهام که سلاح قلم و بس...
سر ناله رو مسعود باز کرد و حرف از پاس شدن واحدا زد ...مام از دور نشستیم و گریه کردیم ...ای کاش پاس واحدارو می شد مثه پاس تهران به یه جایی حتی دور تر از همدان پاس داد ...
که مدعی قهرمانی تو سه فصل اول لیگ از نرفتن به لیگ 1 هواداراشو شاد کنه...نه بابا حرص پاسو
نمی خورم اما قضیه هامون خیلی شبیه همه...مام یه روزی پاس تهران که سهل پرسپولیس60 بودیم الان اگه بگیم پاس همدانیم خالی بستیم ...
باشه باشه باشه... فضای انجمن خلوت و دلگیر از این بدترش کردم...ببخشید
اخه هنوز اینجا امن ترین و راحت ترین جا واسه حرف زدن حد اقل ادم مجبور نیست الکی بخنده
ایشالا 2شنبه بیام تبریک جام و بدم...
شمع همتون روشن...فعلا.
nesta1899
05-20-2010, 08:41 AM
سلام به همه دوستان
من چند وقتی بی معرفت شدم و کمتر اومدم انجمن
چند روزی ماموریت بودم و چند روزی هم کارام زیاد بود
تو این مدت هم باید به سوالهای شما دوستان در صندلی
داغ جواب میدادم که واقعاً معذرت خواهی میکنم مخصوصاً
از آقا اسماعیل و داش مصطفی که خیلی هم عجله داشت
امیدوارم از این به بعد بتونم بیشتر بیام و در خدمتتون باشم
امیدوارم من رو بخشیده باشید و ازم دلخوری نداشته باشید
موفق و پیروز باشید
یا حق
kapitan
05-20-2010, 09:14 AM
سلام بچه ها
بابا اينجا چقدر بچه هاي باحالي داره بخدا ..
خدايي دمتون گرم . خيلي با صفايين .
نستاي عزيز خب پيش مياد ديگه ... آدم گاهي اوقات كارها و مشكلاتي براش بوجود مياد كه نميتونه حتي تا يكماه هم به اينجور جاها سر بزنه . همينكه اومدي و اينجا اينو گفتي نشون از معرفت بيش از اندازه ته بخدا .
خيلي باحالي .
دم همه بچه هاي ارتش سرخ گرم.
Masoud
05-20-2010, 01:36 PM
تازگیا زود زود میام ارتش ... نمی دونم شاید یاد دوران خدمت افتادم!سر کچل ...لباس ارتشیه سرخ وسفید ... و سر کله زدن و بحث کردن ...اینجور جاهام که سلاح قلم و بس...
سر ناله رو مسعود باز کرد و حرف از پاس شدن واحدا زد ...مام از دور نشستیم و گریه کردیم ...ای کاش پاس واحدارو می شد مثه پاس تهران به یه جایی حتی دور تر از همدان پاس داد ...
که مدعی قهرمانی تو سه فصل اول لیگ از نرفتن به لیگ 1 هواداراشو شاد کنه...نه بابا حرص پاسو
نمی خورم اما قضیه هامون خیلی شبیه همه...مام یه روزی پاس تهران که سهل پرسپولیس60 بودیم الان اگه بگیم پاس همدانیم خالی بستیم ...
باشه باشه باشه... فضای انجمن خلوت و دلگیر از این بدترش کردم...ببخشید
اخه هنوز اینجا امن ترین و راحت ترین جا واسه حرف زدن حد اقل ادم مجبور نیست الکی بخنده
ایشالا 2شنبه بیام تبریک جام و بدم...
شمع همتون روشن...فعلا.
کجایی بابا.
زود زود اومندت شده ماهی یه بار ؟
اگه انجمن از تب و تاب و بحث افتاده به خاطر نیومدن امثال شماست.
اگه هر کدوم یه هفته ثابت بیاید و اون یکی بفهمه فلانی اومده و فلانی اومده بازهم بحثها و عشق و حالهای قبل به راهه.
ایشالله دیگه هر روز ببینیمت و بعد از قهرمانی اینجا باشیم همگی.
گفتی شمع ..... ما رو هم دعا کنید احساس میکنم شمعم جلوی یه باده سخته و کم کم میخواد خاموش شه :taslim
mohsen.8
05-20-2010, 01:42 PM
ای بابا چه نا امیدین همه درسو بیخیال بابا پاس نشد ترم دیگه نشد ترم دیگه نشد...این داستان ادامه دارد
فعلا پرسپولیس رو عشقه که میخواد قهرمان بشه
شمع ما هم یک پنکه خاموشش کرد ولی چون طبق علم روز دنیاست بعد از یک ساعت خود به خود روشن میشه:5:
Masoud
05-20-2010, 02:00 PM
نه بابا درس بخشیشه محسن خان.
همه رقمه بد میارم.
البته عیبب نداره نباید فاز بد داد.
میگن همونی که فکر میکنی میشه و چون من همش بد فکر میکنم بد میشه.
ایشالله من بعد درست شه.
فردا صبح ما میریم باز 10 روزی انجمن کم میایم.
Masoud
05-21-2010, 02:45 AM
بعد از 8 روز تهران بودن و رسیدن به یه سری کارهای عقب افتاده تا 2 ساعت دیگه عازم شمالم و ایشالله میخوام بچسبم این سری به درس.
البته این حرف رو از بار اولی که اومدم از شمال گفتم که بعد از 7 ماه هنوز نشده.دعا کنید این بار بتونم بشینم پای درسها و همه رو پاس کنم.
بازی دوشنبه رو خیلی دوست داشتم استادیوم بودم ولی قسمت نیست ایشالله شبش بتونم بیام تو این استادیوم کوچیک خودمون.
خلاصه حواستون بیشتر به ارتش سرخ باشه که مثل سری قبل نشه و بین خودمون مشکل پیش بیاد.
ایشالله همه چی حل میشه ارتش سرخ به معنای واقعی ارتش سرخ میشه.
ولی تو این راه همه باید کمک کنید و به امید فعالیت اون یکی نشینید.
شاید باور نکنید ولی پست پست شماست که ستونهای این انجمن رو قویتر میکنه.
منتظر کمک همتون هستیم
یا علی . خداحافظ
آقا مسعود ايشالله كه ميري و با موفقيت اين ترم رو هم تموم ميكني و مياي .
به اميد روزهاي خوب و شيرين براي ارتش سرخ
zamara
05-22-2010, 09:41 PM
سلام بچه ها:
ببخشيد كه من دو روزه نميتونم بطور كامل به سايت بيام چرا كه حالم اصلا خوب نبست و همش دكتر و بيمارستانم
من ناراحتي حنجره پيدا كردم سخت درگير اين موضوع شدم .
انشاالله اگه خوب شدم بيشتر ميام و در خدمتتون هستم.
از محسن جان و پويا جان و آقا چيا و بقيه بچه ها خواهش ميكنم ارتش رو تنها نزارن و با بي ميلي به انجمن نيان و سعي كنند با شور و نشاط بيشتري بيان و كاري كنند كه بقيه هم رغبت حضور و فعاليت پيدا كنند .
موفق باشيد
حاتم ایرانی
05-23-2010, 01:08 AM
یکی بهم برسه
چند روزی هست که انجمن واسم باز نمیشه آخه چرا؟؟؟
سلام بچه ها :گل::گل::گل::گل::گل:
سلام رها جون .
خوبين شما
چرا زود رفتي خواهري . آقا اسماعيل بلا بدور باشه ، انشالله كه چيزي نيست و زود خوب ميشيد .
monji
05-23-2010, 09:20 PM
سلام
برا حاج اسماعیل هم دعا میکنیم
یا حق
حاتم ایرانی
05-23-2010, 09:42 PM
عمو اسماعیل ایشالا هرچه زودتر حالت خوب بشه واست دعا کنید ایشالا خدا همه مریضارو شفا میده
redboy2atishe
05-23-2010, 11:36 PM
سلام همگی ...اینجا خیلی خلوت شده درسته گفتم فضا نیست اما نه اینقد...پس من برگشتم ... تا جایی که تحمتی نباشه ... و همه دوباره مثه قبل جمع شن ...
ایشالله فردا بعد قهرمانی شلوغ شه و همه واسه یه تبریک خشکو خالی بیان... ان شا الله
Masoud
05-24-2010, 12:01 PM
سلام به همه ارتش سرخی های بزرگ
از شمال میام.سرعت افتضاحه و قابل تعریف نیست.
از مسعود و حاتم و همه اونهایی که انجمن براشون مشکل داره معذرت میخوام ولی باور کنید پیگیر سرورم و سفارش دادیم ولی هنوز اماده نیست و ایشالله دیگه همه چی حل شه.
از اونهای که واسه انجمن دل میسوزن و انجمن خودشون میدونن ممنونیم و ایشالله روزهای خوب میرسه.
مطمئن باشید
به امید قهرمانی پرسپولیس و خوشحالی همه پرسپولیسی ها
monji
05-25-2010, 10:37 PM
سلام
اومدم تبریک بگم
هم قهرمان شدنمون و هم آسیایی شدنمون و هم اینکه بفهمیم بد بودیم و قهرمان شدیم
اگه خوب بودیم که ...
سامان هم برگشته
ما رو هم جایی راه نمیدن جز اینجا
راضیم ازتون
یا حق
mohsen.8
05-25-2010, 10:58 PM
امجمن هفته ای دوبار برام باز میشه. پیر شدیم ولی هنوز این سرور درست نشد که نشد
برد رو به همه تبریک میگم
Karim
05-25-2010, 11:39 PM
سلام خدمت تمامی دوستان.
خیلی خوشحالم که بعد از 6ماه قولم رو
http://www.arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=129297&postcount=1333
زیر پا گذاشتم و به انجمن محبوبم برگشتم!و خیلی خوشحال ترم که در حال پست دادن در تاپیک محبوبم هستم!البته اینو هم عرض کنم بازگشت من تقریبا به هیچ وجه فوتبالی نیست!
دلم برای همه تون تنگ شده بود:گل:.خیلی ناراحتم که عده ای از بچه ها دیگه به ما سر نمیزنن.سعیمو میکنم بر گردونم بچه ها رو.
وخیلی متاسفم که سایت این همه مشکل داره و اغلب در دسترس نیست.مسعود هم که خدای وعده وعیده!
g.hoseyn
05-26-2010, 12:12 AM
منم خوش آمد 5 باره بهت می گم:4:
راستی شما با آقا کریم karim-redبچه محل بودی نه؟
دلم برا آقا کریمم خیلی تنگ شده تواین انجمن فکر می کنم نظرات(درمورد پرسپولیس وبازیکنها وحتی تیم ملی) من وآقا کریم خیلی به هم نزدیک بود .البته بهتره بگم نظرات من به ایشون نزدیک بود چون مطالب ایشون خیلی بیشتر بود.
در هر حال از بازگشتتون خیلی خوشحال شدم
درضمن برای آیدا خانم هم درهر کجا که هستن آرزوی موفقیت می کنم
سلام خدمت تمامی دوستان.
زیر پا گذاشتم و به انجمن محبوبم برگشتم!و خیلی خوشحال ترم که در حال پست دادن در تاپیک محبوبم هستم!البته اینو هم عرض کنم بازگشت من تقریبا به هیچ وجه فوتبالی نیست!
دلم برای همه تون تنگ شده بود:گل:.خیلی ناراحتم که عده ای از بچه ها دیگه به ما سر نمیزنن.سعیمو میکنم بر گردونم بچه ها رو.
وخیلی متاسفم که سایت این همه مشکل داره و اغلب در دسترس نیست.مسعود هم که خدای وعده وعیده!
آقا کریم خیلی خوش اومدی
بابا دلمون برات خیلی تنگ شده بود
این پست یک هفته پیش منه در جواب پست امیر تیفوسی
کاشکی یه چیز بهتر ازخداخواسته بودم:4:
اما برگشتن شما ودیدن دوباره شمابهتراز بهترینه
redboy2atishe
05-26-2010, 12:31 AM
کریمم برگشت ....جای تبریک داره...
راستی بین انجمن و ساکر 10 با صفحه ی منیتوری بزرگ الان کدومو ترجیح میدی؟:4:
کریم... همش می ترسم پی اس4 بگیریو تنهامون بذاری:4:
Karim
05-26-2010, 12:34 AM
مخلصم حسین جان.لطف دارید شما.میبوسمت:6::11:
من خودمو دست کم گرفتم اصلا حواسم نبود که کلی چشم به راه دارم:24:
Karim
05-26-2010, 12:41 AM
کریمم برگشت ....جای تبریک داره...
راستی بین انجمن و ساکر 10 با صفحه ی منیتوری بزرگ الان کدومو ترجیح میدی؟:4:
کریم... همش می ترسم پی اس4 بگیریو تنهامون بذاری:4:
سلام گلم.ببخش که اسمتو فراموش کردم.(فکر نکنی بی معرفتم به یادتون نبودم و...من حافظه کوتاه مدتم به شدت بد کار میکنه.فشار زندگیه دیگه.2سال پیشو با الان مقایسه میکنم از زمین تا آسمون فرق کرده.)
کامپیوتر برای من کافیه.همیشه هم تکی بازی میکنم.آخرین بار 2 روز پیش بود.هم انجمن هم ساکر 10.
بی معرفت یعنی من انجمنو به خاطر ساکر 10 ترک کردم؟!
redboy2atishe
05-26-2010, 12:45 AM
هاااااان!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نهههههههههه توضیح دادی(در عوض حافظه سامان مثه ساعته:5:)
اما خداییش بازیه ها.....گرفتی که http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FC.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10)
نه بابا همرو گفتی منم یادمه البته یه سریش در گوشی بود با عموهاااا!!!!!!!
Karim
05-26-2010, 12:55 AM
آها!اوکی!
دوستان شب خوش.طبق معمول ما ساعت1 خاموشی میزنیم.بعد ازچندین سال من احتمالا دائما صبح کار میشم.ساعت 5 صبح بیدار شدن هم عالمی داره!آرامش خاصی به آدم دست میده.البته احساس بزرگی به آدم دست میده.شب بخیر
g.hoseyn
05-26-2010, 01:38 AM
اینم شیرینی برگشتن آقا کریم :گل:
http://img.tebyan.net/big/1387/12/2221852142105112059175787157257055145.jpg
قرابیه تبریز
ساناز
05-26-2010, 03:58 AM
یه قلیون دو آتیشه لطفا :5:
zamara
05-26-2010, 08:57 AM
سلام خدمت تمامی دوستان.
ســـــــــــــــــــــلام كريم جان
نميدوني با ديدن پست هاي قشنگت و حضور مجددت چقدر خوشحال شدم.
منم بهت صميمانه خير مقدم ميگم و اميدوارم دوباره شاهد غيبت هاي كبراي تو نباشيم.
همه بچه ها بي صبرانه منتظر حضور و بازگشتت بودند و فكر ميكنم حضورت در جمع ارتشيان سرخ ، بهترين شيريني بعد از قهرماني براي همه ما باشه .
از اينكه با حضورت كام همه ما رو شيرين كردي ، ازت سپاسگزارم.
mohsen.8
05-26-2010, 03:05 PM
آقا کریم خیلی خوش اومدی
بچه ها هر هفته شبای جمعه میامدن میگفتن شاید این جمعه بیاید کریم شاید و لی نیمد که نیمد تا همه رفتن اومد. ایشالا بقیه هم برگردن
این مسعود منجی هم به افتخار تو سیگارش رو ترک کرد. خبر نداشتی چقدر محبوبی اینجا:4:
Masoud
05-26-2010, 03:36 PM
قهرمانی پرسپولیس یه تبریک داره چون تقریبا قطعی بود ولی برگشت کریم دو تا تبریک.
خیلی خوشحالم که داش کریم برگشته.
اما اقا کریم ما وعده دروغ ندادیم و داریم مثل بولدوزر کار میکنیم که مشکلات حل شه ولی بی پولی و درس بد دردایی هستن.
ولی مطمئن باش یه روز خوب میاد و همه چی درست میشه.
اینو بهت قول میدم که نزدیکه.
اندکی صبر این بار سحر واقعا نزدیک است.
آقا كريم منم وصف شما رو خيلي اينجا شنيدم و بهتون خوش امد ميگم منم.
چكار كردي كه همه دوستت دارن .
كاش منم محبوب بودم اينجا
سرخ پوش
05-26-2010, 08:38 PM
من هم مثل بقيه بچه ها و بنا بر وظيفه اخلاقي و به حكم ادب به آقا كريم خوش آمد ميگم .
درسته كه من زياد فعال نيستم اما مدت هاي زيادي است كه عضو اين خانواده خونگرم و مهربون شدم و مي بينم كه همه از شما ياد ميكنند آقا كريم .
من هم از بازگشت مجدد شما خوشحالم.
Karim
05-27-2010, 12:38 AM
ســـــــــــــــــــــلام كريم جان
نميدوني با ديدن پست هاي قشنگت و حضور مجددت چقدر خوشحال شدم.
منم بهت صميمانه خير مقدم ميگم و اميدوارم دوباره شاهد غيبت هاي كبراي تو نباشيم.
همه بچه ها بي صبرانه منتظر حضور و بازگشتت بودند و فكر ميكنم حضورت در جمع ارتشيان سرخ ، بهترين شيريني بعد از قهرماني براي همه ما باشه .
از اينكه با حضورت كام همه ما رو شيرين كردي ، ازت سپاسگزارم.
سلام خدمت آقا اسماعیل پدر معنوی انجمن.زیادی لطف دارید.لایقش نیستم
آقا کریم خیلی خوش اومدی
بچه ها هر هفته شبای جمعه میامدن میگفتن شاید این جمعه بیاید کریم شاید و لی نیمد که نیمد تا همه رفتن اومد. ایشالا بقیه هم برگردن
این مسعود منجی هم به افتخار تو سیگارش رو ترک کرد. خبر نداشتی چقدر محبوبی اینجا:4:
سلام محسن جان.ایشالا همه برگردن.خدا رو شکر که ترک کرد نمیدونستم.نمیدونید از کجا به کجا رسیده بود که!میدونم که پله پله ترک کرده!
قهرمانی پرسپولیس یه تبریک داره چون تقریبا قطعی بود ولی برگشت کریم دو تا تبریک.
خیلی خوشحالم که داش کریم برگشته.
اما اقا کریم ما وعده دروغ ندادیم و داریم مثل بولدوزر کار میکنیم که مشکلات حل شه ولی بی پولی و درس بد دردایی هستن.
ولی مطمئن باش یه روز خوب میاد و همه چی درست میشه.
اینو بهت قول میدم که نزدیکه.
اندکی صبر این بار سحر واقعا نزدیک است.
سلام مسعود خان.مخلص مدیر سایت هم هستیم.
آقا كريم منم وصف شما رو خيلي اينجا شنيدم و بهتون خوش امد ميگم منم.
چكار كردي كه همه دوستت دارن .
كاش منم محبوب بودم اينجا
سلام فروغ جان.کنیز فروغ خانوم هم هستیم!آبجی ظرفاتو بده من بشورم:4:
این چیزایی که دوستان مینویسن همه دروغه و لطفشون خیلی زیاده.اگه 1روز پولا رو دیر به حسابشون بریزم تو همین تاپیک فحش کشم میکنن:24:
من هم مثل بقيه بچه ها و بنا بر وظيفه اخلاقي و به حكم ادب به آقا كريم خوش آمد ميگم .
درسته كه من زياد فعال نيستم اما مدت هاي زيادي است كه عضو اين خانواده خونگرم و مهربون شدم و مي بينم كه همه از شما ياد ميكنند آقا كريم .
من هم از بازگشت مجدد شما خوشحالم.
مخلص سرخپوش عزیز و مختصر ومفید هم هستیم!
امیدوارم مشغله ها و گرفتاریها امون بدن تا بیشتر درخدمتتون باشم.:گل:
طبق عادت دیرینه این تکیه کلامم رو تکرار میکنم.
فعال وموندگار باشید،این یه دستوره.
ارتش سرخ؛تجلی گاه عشق وتعصب
Karim
05-27-2010, 12:55 AM
وای ،وای،وای.داشتم میرفتم بخوابم.یه چیزی یادم اومد ونگران شدم واسه امیر تیفوسی!:4:
امیر معمولا چهارشنبه ها ساعت 9 شب از میدون آزادی تا سر استامعین پیاده میره!ایشالا که بلایی سرش نیومده باشه:24:...دعا کنید واسش
rahim
05-27-2010, 06:10 PM
نمي دونم از كجا بايد شروع كنم از اينكه گفتم خداحافظ ودوباره اومدم وگويي چون يك زگيل بدخيم همچون نويسنده ي متن بالايي به انجمن اويزون موندم وول نمي كنم .
حقيقت اين مدت راحت بودم وبراي خودم هر از چندگاهي وب گردي مي كردم اما باديدن پست كريمو تصميم گرفتم { كه قطعنا كريم عامل وانگيزه مهم بود چون اون اول قولش را شكست وما هم رومون شد برگرديم }من هم بيام وچرخي بزنم وهر از چند گاهي مزاحم بشم ويادي كنيم از گذشته وبخنديم وبگرييم وبرويم .
بهتر خلاصه اش كنم وبرم به هرحال خوشحالم كه دوباره اسامي خيلي ها را اينجا ميبنيم الخصوص كه برخي از قدما وعظما هم تشريف اوردند .
ها راستي داشت يادم ميرفت در مورد پست بالايي كريم جان نگران نباش بادنجان بم افت نداره .اميرو از زماني كه باجنابعالي در هتل چند ستاره ك........ اقامت داشتند به سبب نوشيدن وخوردن غذاها ومشروبات از ما بهترون معده ايشون ديگر به ماكولات واطعام ما فقرا عادت نداشته ونخواهد داشت واز ان سبب كه هر چهارشنبه ساندويچ وهمبرگر به دست از سر ميدون ازادي به اميد جستن راهي دوباره براي بازگشت به ان مكان رويايي هر چهارشنبه به اميد وياد حوادث چهار شنبه سوري پياده روي مي كنه وچون معده ايشان طاقت وظرفيت هضم اين غذاهاي فقيرانه وفوق سنگين را نداشته پياده روي مي كند تا هم غذا هظم شود وهم .....................
ودر اخر روز همگي خوش وبه قول يك دوست قديمي
يا حق
rahim
05-27-2010, 06:23 PM
وای ،وای،وای.داشتم میرفتم بخوابم.یه چیزی یادم اومد ونگران شدم واسه امیر تیفوسی!:4:
امیر معمولا چهارشنبه ها ساعت 9 شب از میدون آزادی تا سر استامعین پیاده میره!ایشالا که بلایی سرش نیومده باشه:24:...دعا کنید واسش
نمي دونم از كجا بايد شروع كنم از اينكه گفتم خداحافظ ودوباره اومدم وگويي چون يك زگيل بدخيم همچون نويسنده ي متن بالايي به انجمن اويزون موندم وول نمي كنم .
حقيقت اين مدت راحت بودم وبراي خودم هر از چندگاهي وب گردي مي كردم اما باديدن پست كريمو تصميم گرفتم { كه قطعنا كريم عامل وانگيزه مهم بود چون اون اول قولش را شكست وما هم رومون شد برگرديم }من هم بيام وچرخي بزنم وهر از چند گاهي مزاحم بشم ويادي كنيم از گذشته وبخنديم وبگرييم وبرويم .
بهتر خلاصه اش كنم وبرم به هرحال خوشحالم كه دوباره اسامي خيلي ها را اينجا ميبنيم الخصوص كه برخي از قدما وعظما هم تشريف اوردند .
ها راستي داشت يادم ميرفت در مورد پست بالايي كريم جان نگران نباش بادنجان بم افت نداره .اميرو از زماني كه باجنابعالي در هتل چند ستاره ك........ اقامت داشتند به سبب نوشيدن وخوردن غذاها ومشروبات از ما بهترون معده ايشون ديگر به ماكولات واطعام ما فقرا عادت نداشته ونخواهد داشت واز ان سبب كه هر چهارشنبه ساندويچ وهمبرگر به دست از سر ميدون ازادي به اميد جستن راهي دوباره براي بازگشت به ان مكان رويايي هر چهارشنبه به اميد وياد حوادث چهار شنبه سوري پياده روي مي كنه وچون معده ايشان طاقت وظرفيت هضم اين غذاهاي فقيرانه وفوق سنگين را نداشته پياده روي مي كند تا هم غذا هظم شود وهم .....................
ودر اخر روز همگي خوش وبه قول يك دوست قديمي
يا حق
Masoud
05-28-2010, 03:08 PM
اقا رحیم ما خیلی خیلی خیلی خوشحالیم از برگشت شما.
ایشالله مثل سابق اینجا فضای دوستانه قوی برقرار بشه بین بچه ها که میدونم میشه و شده تقریبا.
همه دارن میان.
چه روزهای خوبیه .....
zamara
05-28-2010, 03:36 PM
به به ... چشمم به جمال زيباي آقا رحيم گل و با مرام روشن شد .
رحيم جان حضور مجددت رو به فال نيك ميگيرم و اميدوارم حضور گرم شما و كريمو باعث نشاط و شور فراوان در ارتش سرخ بشه .
خيلي خيلي خوشحال شدم رحيم جان .
ديگه داشتم بطور كل از حضورت نااميد ميشدم كه (البته تاحدود زيادي شده بودم و غصه داشتم) خدا رو شكر امروز شاهد پست گرم و دلنشينت شدم.
رحيم جان به خونه خودت خوش آمديد.
rahim
05-28-2010, 04:06 PM
مخلص هر دو بزرگوار هم هستيم واين را هم اضافه كنم كه دلم واسه شما هم تنگ شده بود .
اميدوارم ارتش هم روزاي خوب گذشته اش را ببينه .
kapitan
05-28-2010, 04:38 PM
سلام
بابا خوش بحالتون قديمي ها
ما هنوز آش خوريم و كسي هم تحويلمون نميگره .
اما اميدوار به روزهاي آينده ايم كه بتونيم سري تو سرا در بياريم .
ماهم به آقا كريم و آقا رحيم و بقيه كه قبلا بودنو بعدا رفتنو و دوباره اومدنو ، خوش اومد ميگم .
خب يعني چي كه هي ميريد و هي مياييد ؟
يه كاري نكنين كه منم هي برم و هي بيام تا عزيز بشم ها:4:
rahim
05-28-2010, 04:43 PM
سلام رفيق . يك توصيه براي اينكه سري تو سرها در بياري يك كم ابرو بالا بنداز وناز ادا در بياور يك مدت هم گم وگور شوتا عزيز شي .
بلاخره ما اين ريشها را تو اسياب سفيد نكرديم همين جا سفيدشون كرديم .
ميگي نه از كريم سوال كن.
kapitan
05-28-2010, 04:50 PM
ايول داش رحيم ، خوشم اومد خيلي باحالي به مولا
حالا بگو ببينم داش رحيم توي پست و تاپيك ها چجوري ميشه ابرو بالا بندازيم و ناز كزشمه بيام !؟
چطوره برم و از خودم عكس بندازم و بيارم اينجا
البته قبلش حتما با ابروهام بايد كارهايي كرده باشم ديگه درسته داش رحيم؟
rahim
05-28-2010, 05:02 PM
نه رفيق لازم نيست دست به موهايت بزني بلكه بايد موهاي ديگران را بكشي .{ در اين رابطه مي توني از كريم بيشتر اطلاعات بگيري ايشون استاد هستند دراين زمينه }.
RED STORM
05-28-2010, 05:26 PM
سلام
میدونم دیره ولی اینم میدونم که شما به بزرگی خودتون میبخشید
کریم و رحیم هم که برگشتن
دنبال بهونه بودن انگار مثلا قهرمانی پرسپولیس
حال من که حسابی گرفتس
همه هم جدیدا مخفی میان
بابا اینقد اسکی نکنید
در هر صورت امیدوارم موفق باشید
خوش آمد هم نمیگم
چون خوش آمد رو صاحب خونه به مهمون میگه !
ما که اینجا هیچ کاره ایم!
:گل:
zamara
05-28-2010, 05:57 PM
پويا جان اين چه حرفيه عزيزم
شما صاحبحونه كه هيچي ، تاج سر ما هستي .
اگه كسي قراره هيچكاره باشه اون منم نه شما كه يك جوون پرانرژي و پر تلاش و فعال هستي.
من نه تنها در اينجا كه در كل اين دنيا مهمونم و شايد چند صباحي درخدمت شما باشم و بعد ديگه براي هميشه نباشم .
RED STORM
05-28-2010, 08:39 PM
شرمنده میکنی آقا اسماعیل!
من کوچیک همتون هستم
monji
05-28-2010, 09:18 PM
سلام
کریم و رحیم خوش اومدن
پویا ناراحت نباشه
بقیه هم سفارشاتشون رو به ممل جنوبی و محسن بدن
من هم یه دعوا درست و حسابی کردم و تعادل روحی و روانی ندارم
نمیتونم زیاد بمونم فعلا یا حق
zamara
05-28-2010, 09:38 PM
مسعود جان راستش رو بگو ، زدي يا خوردي ؟:shamshir:
دعوا دسته جمعي بود يا تك به تك ؟:shamshir:
كي مقصر بود؟
ضربه اول رو كي زد؟
آخ چقدر حال ميده آدم دعوا تماشا كنه !:hora:
مسعود يالله بيا و قشنگ از اين دعوا برامون تعريف كن كه دلم لك زده براي هيجان.:24:
rahim
05-28-2010, 10:20 PM
سلام
کریم و رحیم هم که برگشتن
حال من که حسابی گرفتس
همه هم جدیدا مخفی میان
بابا اینقد اسکی نکنید
خوش آمد هم نمیگم
رفيق دير وزود نداره من وشما كه اين حرفها را نداريم گفتي بهونه شايد ...نمي دونم ....ممكنه ..به هرحال بگذريم حالت گرفته خوب اين هم از عوارض معاشرت با مسعود منجي هست .
سلام
کریم و رحیم خوش اومدن
پویا ناراحت نباشه
رفيق دلمون واست يك ذره شده بود در مورد تعادل روحي ورواني هم كه گفتي خدمت شما عارضم كه مشكلي نيست ردبول بزن
مسعود جان راستش رو بگو ، زدي يا خوردي ؟:shamshir: خوب جواب كه مشخصه مسعود ما مثل يك شير جلوشون ايستاد وخورد
دعوا دسته جمعي بود يا تك به تك ؟:shamshir: اون تكي بود مسعود ما با دوستانش
كي مقصر بود؟ مسعود
ضربه اول رو كي زد؟ اون
آخ چقدر حال ميده آدم دعوا تماشا كنه !:hora:الخصوص كه طرف زير دست وپا اشنا هم باشه
مسعود يالله بيا و قشنگ از اين دعوا برامون تعريف كن كه دلم لك زده براي هيجان.:24:
حقيقت اينه كه اين مسعود ما يك مقدارزيادي خودش را قبول داره از خماري { البته سيگار فكر بد نكنيد} ميره تو پارك همراه با دوتا از دوستاش نشستن از بد زمانه مي گفتند كه يهو ميبند اي دل غافل يك پسره مردني ولاغر اندام اينهو كريمو داره با دوچرخه اش تك چرخ ميزه تو پارك مسعود مابه دوستاش ميگه خوبه داغ دلمون روي بچه خالي كنيم هم ضعيف ومردنيه وهم ما سه نفر واون يك نفر .دوستش ميگه مسعود تو برو شروع كن ما ميايم قاطي دعوا به بهونه جدا كردن ميگيريمش تو خوب بزنش .
اقا مسعود ميره جلو شروع ميكنه به بد وبيراه گفتن به اين طفل مظلوم .بچه اول جدي نميگيره ولي وقتي مسعود ديگه از كوره در ميره وميره جلوش ميگره شروع مي كنه به زدن مسعود ما دوستاش تا اين وضع ميبنند ميان جلو ولي اقا چشمتون بد نبينه بچه بعد از يك كتك كاري مفصل مسعود ورفقاش به هم گره ميزنه وميره دنبال كارش .
از ما نشنيده بگيريد ميگن ماموراي زحمتكش شهرداري با كلي زحمت ودردسر از هم بازشون كردند .
طفلي ميگن مثل يك گربه كه سبيلش را ميكنند تعادل نداره مسعود ما هم تعادلش را از دست داده
حالا شما هم به همه بگيد مسعود زده تو جمع خوبيت نداره .
حاتم ایرانی
05-28-2010, 10:21 PM
کریم جان خیلی خوش اومدی ما از وقتی که اومدیم تاحالا کریم کریم میکردن تا آخرش این آقا کریمو دیدیدم ایشالا همیشه پیشمون بمونی
رحیم آقا گل و گلاب خیلی خوش اومدی دلمون خیلی واست تنگ شده بود دیگه توضیح نداره
mohsen.8
05-28-2010, 11:32 PM
مدتی بود که نوک قلم رحیم شکسته بود و تیغ تراشیدن مدادش کند بود تا اینکه کریم اومد و یک تراش جدید برای رحیم خرید و دوباره رحیم قلمش رو تراشید و بازگشت. رحیم جان خوش آمدی
جای آیدا و الی واقعا خالیه کاش اونا هم برمیگشتن حیف!!!!
آقا اسماعیل ریشای رحیم رو ببین چقدر خوشگل شده سفید رنگ هم هست درسته ریشای من سیاه ولی اگه سفیدش کنید ممنون میشم.
mohsen.8
05-28-2010, 11:33 PM
راستی حس کردم پویا ناراحته
چو پویا نباشد هیچکس مباد:4:
داش پویا درسته قراره از برزیل 4 تا بخورین ولی خوب فوتبال همینه دیگه تا زمانی که برزیل هست نباید طرافدار تیم دیگه شد. بالاک هم به ملکوت اعلا پیوست
اشکال نداره:4:
Masoud
05-29-2010, 01:21 AM
دوست دارم بنویسم.
راجب همه چی.
ولی اوضاع خوب نیست خیلی.درسها سنگینه و باز اخر ترمه و با اینکه این ترم تقریبا ترم سبکی دارم ولی میترسم بازم واحد بیوفتم.
سر و کله زدن با اینترنت نفتی هم که خیلی سخته.
دعا کنید برام لطفا.هم درس هم سایت هم همه چی
راستی یه روزه خوب میاد ؟
zamara
05-29-2010, 07:22 AM
مدتی بود که نوک قلم رحیم شکسته بود و تیغ تراشیدن مدادش کند بود تا اینکه کریم اومد و یک تراش جدید برای رحیم خرید و دوباره رحیم قلمش رو تراشید و بازگشت. رحیم جان خوش آمدی
جای آیدا و الی واقعا خالیه کاش اونا هم برمیگشتن حیف!!!!
آقا اسماعیل ریشای رحیم رو ببین چقدر خوشگل شده سفید رنگ هم هست درسته ریشای من سیاه ولی اگه سفیدش کنید ممنون میشم.
سلام محسن جان
نگران ريش هاي رحيم نباش ، همين روزها همه ريش هاشو از ته ميتراشم و ميشه يك جوون خوشگل و رعنا و پر انرژي كه بايد آستين هاشو بالا بزنه و رخت جنگ بپوشه تا به يك كارزار مهم بره .
تازه هنوز برات فكرها دارم و خودت رو بايد آماده بيشتر از اينها بكني .
ابنكه الان هستي چيزي نيست محسن گلم.
monji
05-29-2010, 08:17 PM
سلام
لازم دیدم یه چیزایی بنویسم
اولا برای مشخص شدن اسکی رو ها و از اونجایی که یه سری شایعات دور و بر من میچرخه
عمرا هیدن نیومدم و همیشه و هر وقت اومدم چراغم روشن بوده
( فارسیش میشه من اسکی نمیکنم و مخفی هم نمایم )
در مورد دعوا درگیری هم باید با عرض برسونم که خدا کنه طرف پیدام نکنه و دعا کنید پامون آخر عمری به دادگاه پاسگاه باز نشه
نه داش رحیم ترکوندمش . جوری زدمش یادش بره کی بوده عین یه حیوون وحشی شده بودم
البته اینجاش حق با رحیمه عقده تمام بد بختی هام رو رو سرش خالی کردم
نفهمیدم ولی فکر کنم بالای سی تا مشت تو صورتش خورد
ما هم از بس دعوا دیدیم میدونیم کجا بزنیم طرف ناک اوت بشه و نتونه خسارتی کنه جریانو
ولی یه عوضی یهوو نفهمیدم از کجا با یه قمه شاید هم نیمچه کمری بود نفهمید اومد و زد
شصت ( شست!!!!) دستمو داغون کرد . خدا رو شکرچیزی نیست
فقط یه کم درد میکنه . جریان اولش هم خیلی زیاده و مثبت 18 هستش
نه که بخواهم بی احترامی کنم به بقیه نه
فقط بگم که به درد کسی نمیخوره بخواهم تعریفش کنم
خلاصه داش رحیم بنده خدا آخرکار دستاشو به نشانه تسلیم برده بود بالا
نفهمیدم این کارش یعنی چی
به هر حال این هم از بخت بد ما که لات و ارازل نبودیم که متاسفانه این هم رفت جزء افتخاراتمون
الان خوبم یعنی فکر کنم خوبم ( چون هیچ وقت و شاید هم کم تر وقتی بوده که من خوب بوده باشم بهمین خاطر یادم نمیاد وقتی خوبم چه جوری بودم )
یا حق
mohsen.8
05-29-2010, 08:37 PM
ایول مسعود منجی. سی تا مشت!!!
مسعود من محسن هستم از آشناییت خیلی خوشبختم به خدا نه قمه دارم نه هیچی ناخون هام هم کوتاهه
آزارم به مورچه نرسیده. کلا بیخطر هستم:5: هوای مارو داشته باشی ها. این حاتم یکم ازیت میکنه . دوتا از اون مشت ها رو تقدیمش کنی دیگه ناک اوت که چه عرض کنم. طبقه ی هقتم آسمون میره
سلام باز من امدام کسی نیست من میم
Karim
05-30-2010, 05:11 PM
سلام
بابا خوش بحالتون قديمي ها
ما هنوز آش خوريم و كسي هم تحويلمون نميگره .
اما اميدوار به روزهاي آينده ايم كه بتونيم سري تو سرا در بياريم .
ماهم به آقا كريم و آقا رحيم و بقيه كه قبلا بودنو بعدا رفتنو و دوباره اومدنو ، خوش اومد ميگم .
خب يعني چي كه هي ميريد و هي مياييد ؟
يه كاري نكنين كه منم هي برم و هي بيام تا عزيز بشم ها:4:
سلام خدمت اهالی.کاپیتان جان گرمای خوزستان مخ واسه رحیم نذاشته دائم چرند میگه.مگه شعار من رو نمیدونی؟
فعال باش وموندگار(البته در صورتی که بتونی امثال رحیم رو تحمل کنی!خدا به داد دانش آموزا برسه!)
سلام رفيق . يك توصيه براي اينكه سري تو سرها در بياري يك كم ابرو بالا بنداز وناز ادا در بياور يك مدت هم گم وگور شوتا عزيز شي .
بلاخره ما اين ريشها را تو اسياب سفيد نكرديم همين جا سفيدشون كرديم .
ميگي نه از كريم سوال كن.
شما تخته سیاه رو پاک کن،آمار غلط نده.
نه رفيق لازم نيست دست به موهايت بزني بلكه بايد موهاي ديگران را بكشي .{ در اين رابطه مي توني از كريم بيشتر اطلاعات بگيري ايشون استاد هستند دراين زمينه }.
مگه تو معلم نیستی؟خوب بیشتر راهنماییش کن.
سلام
کریم و رحیم هم که برگشتن
حال من که حسابی گرفتس
همه هم جدیدا مخفی میان
بابا اینقد اسکی نکنید
خوش آمد هم نمیگم
سلام پویا خان.حالا با واسطه از من خرید میکنی دیگه؟
والله دنبال بهونه نبودم.با امیر رفتم استادیوم فینال رو.اصلا هم حال نکردم.
سلام
کریم و رحیم خوش اومدن
پویا ناراحت نباشه
مخلص مسعود خان هم هستیم.داداش کدوم کمپ خوابوندنت؟با متادون ترک کردی؟
این دعوا آخری رو که فهمیدم زدی.قبلیه هم که مساوی شد.کجای جدولی؟تفاضلت؟
کریم جان خیلی خوش اومدی ما از وقتی که اومدیم تاحالا کریم کریم میکردن تا آخرش این آقا کریمو دیدیدم ایشالا همیشه پیشمون بمونی
رحیم آقا گل و گلاب خیلی خوش اومدی دلمون خیلی واست تنگ شده بود دیگه توضیح نداره
حاتم جان سلام.خوشحالم از آشناییتون.ایشالا همیشه پیش هم میمونیم.
توصیه به دوستان:
با این رحیم زیاد گرم نگیرید اخلاقش فاسده.
راستی این امیر تیفوسی یه جورایی خیلی باحاله!
موقعی که اینترنت ذغالی داشت آویزوون انجمن بود شباهم تو پستو میخوابید! 2هفته است adsl گرفته از جلو در ارتش سرخ هم رد نمیشه!
RED STORM
05-30-2010, 10:26 PM
راستی حس کردم پویا ناراحته
چو پویا نباشد هیچکس مباد:4:
داش پویا درسته قراره از برزیل 4 تا بخورین ولی خوب فوتبال همینه دیگه تا زمانی که برزیل هست نباید طرافدار تیم دیگه شد. بالاک هم به ملکوت اعلا پیوست
اشکال نداره:4:
اینو الان دیدم!
حست درسته!:aasab:
بالاک به چی چی پیوست؟:shamshir:
یا آلمان یا هلند!
همه دنیا میدونن برزیل تیم نمیشه!:24::4:
هر وقت من میام کسی اینجا نیست
RED STORM
05-30-2010, 10:31 PM
چرا
الان که 5-6 نفری هستن!
محسن جای طرفداری از اون تیم زپرتی زرد پوش چایی بیار!:4:
monji
05-30-2010, 10:34 PM
سلام
به قول کریم وقتی همه هستن شما نیستی!!!!!!!
مثل اون دیالوگ فیلم ناخدا خورشید:
نا خدا خورشید ! همونی که یه دست نداره؟
نه ! همونی که یه دست داره!!!!
دنیا چقدر کوچیک شده همه فیلمها با دیالوگاشون میان اینجا و میرن
امروز کلی لعنت به هیچکس و امزیپر و زد بازی و تهی و تلو و ... فرستادم
که نزاشتن به وقتش شیرین و فرهاد شادمهر رو گوش بدم
بعد از چند ماه تازه یکی دو روزه دارم گوش میدم
آی وای وای شیرین من
monji
05-30-2010, 10:38 PM
http://aydaahmadzadeh.persiangig.com/document/November/chicken-soup_300.jpg
این شام محبوب من هستش
سوپ مرغ با فلفل فراوون
واسه رها تنها
http://cleverwater.persiangig.com/image/Other/18949a9e623a71fd3ea137f7f64e21c4.jpg
این هم واسه پویا هیدن
یا حق
تا بعد
RED STORM
05-30-2010, 10:39 PM
من گشنم غذا میخوام
همشو محسن و سوسکاش خوردن فعلا چیزی نداریم!
چه گیری دادم به محسن بیچاره!:4:(خدایا از سر تقصیرات ما بگذر)
البته تقصیر خودش بود!
هر کی با پویا و بالاک در افتاد سرانجام ور افتاد:5:
این حفا دردی از شکم خالی من دوا نمیکن یکی الان باید به من غذا بد
RED STORM
05-30-2010, 10:52 PM
چایی بخور!:4:
خوبه!
حجم هم داره
شیکم پر کنه!
مسعود هم دم کرده که استاد دم کردنه چاییه!
منم میرم شب بخیر مدیریت کافی شاپ خیلی ضعیف از دستش شکایت میکنم
کافی شاب به این بی مدیریتی والا خجالت دار:shamshir::shamshir::shamshir:
:shamshir::shamshir::shamshir::shamshir::shamshir: :shamshir:
RED STORM
05-30-2010, 10:56 PM
منم میرم شب بخیر مدیریت کافی شاپ خیلی ضعیف از دستش شکایت میکنم
کافی شاب به این بی مدیریتی والا خجالت دار:shamshir::shamshir::shamshir:
:shamshir::shamshir::shamshir::shamshir::shamshir: :shamshir:
بیا محسن!
مشتری ناراحت شد!:4:
خودت حالا باید پاسخگو باشی!
منم دیگه برم لالا :aasab:
mohsen.8
05-31-2010, 12:37 AM
اینو الان دیدم!
حست درسته!:aasab:
بالاک به چی چی پیوست؟:shamshir:
یا آلمان یا هلند!
همه دنیا میدونن برزیل تیم نمیشه!:24::4:
آره همه دنیا میدونن برزیل تیم نیست ولی نمیدونم چرا پر طرافدار ترین تیم جهانه!
همه دنیا میدونن 5بار قهرمان جهان شده و همه ی دنیا میدونن بهترین بازیکنان جهان از برزیل بوده و هست و همه ی جهان میدونن که تو رنکیک فیفا برزیل اوله و همه ی جهان میدونن که برزیل باعث شد که فوتبال حذاب بشه و همه ی جهان میدونن که برزیل بی همتاست
همه ی جهان میدونن برزیل پر افتخار ترین تیم جهانه
یادش بخیر فینال 2002 رونالدو آلمان رو چیکار کرد:shamshir:
بالاک و مولر هم مصدومن . بازی کردن کلوزه هم در هاله ای از ابهامه. میمونه اشنایدر و لام و پدولسگی
البته امسال برزیل با تیم دومش شرکت کرده... ولی خوب همه دنیا میدونن که برزیل میتونه 10 تا تیم در یک سطح درست کنه
مسئول کافی شاپ هم من نیستم از اول حاتم بود گردن منو سوسکا نندازین
غیرتی شدم:khalal:
mohsen.8
05-31-2010, 12:42 AM
سلام
به قول کریم وقتی همه هستن شما نیستی!!!!!!!
مثل اون دیالوگ فیلم ناخدا خورشید:
نا خدا خورشید ! همونی که یه دست نداره؟
نه ! همونی که یه دست داره!!!!
دنیا چقدر کوچیک شده همه فیلمها با دیالوگاشون میان اینجا و میرن
امروز کلی لعنت به هیچکس و امزیپر و زد بازی و تهی و تلو و ... فرستادم
که نزاشتن به وقتش شیرین و فرهاد شادمهر رو گوش بدم
بعد از چند ماه تازه یکی دو روزه دارم گوش میدم
آی وای وای شیرین من
هرکسی یک دنیایی داره داش مسعود میتونی کوچیکش کنی میتونی بزرگش کنی دست خودته
واسه گوش دادن شیرین و فرهاد وقت زیاد هست ولی واسه بزرگ کردن دنیای خودمون وقت کمه:گل:
من که میام اینجا از تجربیات شماها استفاده کنم تا دنیام بزرگ بشه نه کوجیک
Masoud
05-31-2010, 01:36 AM
فردا نه پس فردا خونه ام .....
خیلی خوشحالم چون کلی کار تو نت و خونه و تهران دارم.
درسها هم خیلی خیلی سنگینه دارم کم کم میترسم.
دعا کنید ما رو امتحانات نزدیکه.
همه غم و غصه هامون یه طرف سلطان هم یه طرف
حاتم ایرانی
05-31-2010, 02:11 AM
مسعود جان ایشالا امتحاناتو خوب بدی
مارو که دعا نکردن احتمالا آخر سالی آخرش تک رو ببینم که تاحالا ندیدم
محسن من مسئول نیستم چون من کلا راش ننداختم کاااااااااافی شاپ واسه رحیم هست
من گفتم اگه هستم در خدمت همه ارتش سرخیام ولی چون وقتی میام که کسی نیست پس کاری هم نمیکنم ولی اگه قبول کنید الان سفارشاتونو میدم
حاتم ایرانی
05-31-2010, 02:20 AM
رها اگه اومدی بفرما اینم غذات
http://bahar-20.com/pichak/albums/userpics/10001/normal_rosgibafduntmxwvdmzl%5B1%5D.jpg
redboy2atishe
05-31-2010, 04:20 AM
من از سیب زمینیاش نمی تونم بگذرم ...:5: بقیش مال خودتون ...حاتم خان دست طلا ....:hora:
Karim
05-31-2010, 08:05 PM
کافی شاپی که ما میبینیم فقط به درد چاقیدن قلیون میخوره.هر کی اهلشه باید ابزرا یراقشو هم با خودش بیاره.
مدیریت جدید حیثیت واسه اینجا نذاشته.
mohsen.8
05-31-2010, 09:42 PM
مدیر کافی شاپ رحیم بوده و هست پای منو وسط نکشید
من اینجا جز اینکه پامو رو میز بندازم و به حاتم دستور بدم کافه بیاره و لج بقیه رو در بیارم کار دیگه نکردم و نمیکنم
رحیم رو باید از تخت پایین کشید و کریم رو جایگزین کرد
Karim
05-31-2010, 11:20 PM
نه عزیز من شایسته این پستها ومسئولیتهای خطیر نیستم.
آقا رحیم کلی درس خونده وتجربه داره و تخصص.چرا میخوای از سماور و قوری دورش کنی؟بهتره که حسادت رو بذاری کنار و تمام سعیتو بکنی تا با علم ودانش سماوری رحیم رو از اریکه قدرت بکشی پایین!
redboy2atishe
06-01-2010, 12:20 AM
اقا رحییییییم کلی درس خونده:kesh:
جات خالی کریم اینجا یه بار از مرز قلیون گذشت و رفت تو فازای مت و اینا .... ملت شاکی شدن ...تا 1 هفته فقط بحث ویرایش پست داشتیم....البته من مثه همیشه بی تقصیر بودم:4:
mohsen.8
06-01-2010, 09:57 AM
یادش بخیر... همش تقصیر سامان بود من داشتم پای منقل کباب درست میکردم اومد و مارو از راه به در کرد
ولی چه فازی داد:khalal:
pesarjonoob
06-01-2010, 01:32 PM
سلام به همه چقدر دلم برای کافی شاپ تنگ شده بود همه خوب هستید
Masoud
06-01-2010, 03:50 PM
سلام به همه.
به رحیم.کریم..محسن.حاتم.ممد جنوبی.سامان و .........
برگشتیم به خونه بالاخره.
30-40 ساعتی هست نخوابیدم ولی انجمن بیشتر از اون چیزی که فکر کنید برام جاذبه داشت و اولین کار اومدم اینجه.
خوشحال جمع کوچولومون داره باز سر و سامون میگیره و میبینم هی داره پر ، پر و پیمون ترم میشه.
redboy2atishe
06-01-2010, 07:51 PM
حتماً این سوال برایتان پیش آمده است که ستاره های فوتبال ایرانی در تعطیلات پایان فصل چه می کنند؟ یا تفریحات آنها چیست؟
ستاره های 500 میلیون به بالا
پاتوق: فرحزاد، تجریش، کلانتری!
اقلام تفریحی: قلیون، بیلیارد، آناناس، نوشابه انرژی زا( به جون خودم فقط انرژی زا!)
وسیله نقلیه: بنز، بی ام و، لکسوز
ترانه: همه چی آرومه، من چقدر خوشحالم....!
ستاره های 300 میلیونی
پاتوق: نزدیک فرحزاد، نزدک تجریش( بیشتر از دو سه دور زدن جریمه دارد!)، گاه گداری کلانتری!
اقلام تفریحی: قلیون، بیلیارد، کیوی، دلستر
وسیله نقلیه: بنز دوستشون!
ترانه: وای وای وای پارمیدای من کوش؟ وای وای وای میرم از هوش .....
ستاره های 100 میلیونی
پاتوق: میدان ونک، شهرک غرب
اقلام تفریحی: قلیون، پلی استیش، موز، دوغ یا نوشابه گازدار سیاه!
وسیله نقلیه: ماکسیما
ترانه: سوسن خانوم! ( چند بار!)
ستاره های 50 میلیونی
پاتوق: ولیعصر( از بالا تا پائین)
اقلام تفریحی: قلیون، آتاری! نارنگی، آب معدنی
وسیله نقلیه: پژو 206،
ترانه: حالم بده، حالم بده، سال هزار و سیصده ......
ستاره های 20 میلیونی
پاتوق: سرکوچه شون، کافی نت محلشون، دیزی سرای محل!
اقلام تفریحی: قلیون، منچ، مارپله ،آب هویج، ساندویچ با نون اضافه
وسیله نقلیه: پژو آردی،
ترانه: سپیده دم اومد و وقت رفتن، حرفی نداریم ما برای گفتن ....
نویسند:اسکویی
Masoud
06-01-2010, 10:14 PM
متاسفتانه این سرور ما بعضی از روزها تو بعضی از قسمت های ایران اختلال داره و بچه ها نمیتونن بیان.
صمیمانه ازتون معذرت میخوام و و باور کنید سخت دنبال کارهای سرورم و قول میدم واسه جام جهانی حتما حتما تمام بچه ها اینجا باشن و بتونن بدون هیچ مشکلی سایت و انجمن.
در هر صورت از این مشکل معذرت میخوایم و بدونید دارم کاراش رو میکنم و ایشالله به زودیه زود همه چی درسته.
ضمن اینکه میتونم بگم تو یک ماه اخیر سایت و انجمن پیشرفت خوبی از نظر من داشته.
RED STORM
06-01-2010, 11:02 PM
پلیس در نقاط مختلف دنیا
امریکا: شما خلاف می کنید.پلیس شما را دستگیر میکند.احیاناً آن وسط مقادیری مشت و لگد توسط افسر پلیس دریافت میدارید. یک نفر از این صحنه فیلم میگیرید و در اینترنت پخش می کند. صحنه ضرب و شتم شما از 222 کانال خبری و سیاسی پخش می شود. پلیس رسوا می شود.پلیس از مردم امریکا عذرخواهی می کند.پلیس 15 میلیون دلار به شما غرامت می دهد.شما نیز به خاطر جرمی که مرتکب شده اید مجازات می شوید.
ایتالیا: شما خلاف می کنید. پلیس شما را دستگیر می کند. شما به پلیس رشوه می دهید. شما آزاد می شوید!
فرانسه:شما خلاف می کنید اما پلیس شما را دستگیر نمی کند چون فعلاً به خاطر حقوق پایینش در حال اعتصاب است.
انگلیس:شما خلاف می کنید و پلیس یک مسلمان سیاه پوست عرب را به جای شما دستگیر می کند.
آلمان:شما خلاف می کنید و سگ های پلیس ردتان را پیدا می کنند و شما را دستگیر می کنند.
سوئیس: شما خلاف نمی کنید .پس نیازی به حضور پلیس نیست.
عراق:شما خلاف می کنید.پلیس شما را دستگیر می کند.در حین دستگیر شدن بمبی که در جورابتان جا سازی کرده اید منفجر می کنید و به همراه پلیس می میرید.
چین:شما خلاف می کنید.شما اعدام می شوید!
امارات:شما حال و حوصله خلاف ندارید و به جایش با همراهی پلیس ،از کشور های همجوار دختر وارد می کنید!
هندوستان:شما خلاف می کنید.پلیس شما را دستگیر می کند و شما عاشق دختر رییس پلیس می شوید و توسط اون دختر از زندان فرار می کنید و در حالیکه دو تایی آواز میخوانید و دور درخت می چرخید و روسری دورگردن معشوقه تان می پیچید و هی دستش را می گیرید و می کشید و ول میکنید به دوردست ها فرار می کنید.
هلند: از آنجا که همه کار های خلاف در این کشور خلاف محسوب نمی شوند بنابراین شما خواهر و مادر تان را هم که به یکدیگر پیوند بزنید باز هم خلاف محسوب نمی شود و پلیس دستگیرتان نمی کند!
روسیه:شما خلاف می کنید اما قبل از آنکه توسط پلیس دستگیر شوید توسط گروه های رقیب کشته می شوید.
یک کشور آسیایی که اسمشو نمیاریم: شما خلافی نمی کنید اما پلیس شما را دستگیر می کند.شما ناپدید می شوید.یک هفته می گذرد و خبری از شما نمیشود.دو هفته میگذرد و کسی خبری از شما ندارد.پلیس دستگیری شما را تکذیب می کند.اداره قضاوت نسبت به وجود شما ابراز بی اطلاعی می کند.بیمارستان ها و زندان ها و پزشکی قانونی هم از شما خبری ندارند.در پایان هفته سوم یک سایت محارب و معاند و فتنه گر و برانداز و اغتشاش گر و حرمت شکن مکان دقیق دستگیری ، همراه با فیلم ضرب و شتم تان را پخش می کند. پلیس از طریق 222 کانال خبری و سیاسی این اتفاق را تکذیب می کند و فیلمبردار این صحنه را تحت تعقیب قرار می دهد! شما هم بالاخره یه بلایی سرتان می آید. نگران نباشید...!
lionel messi 10
06-02-2010, 01:37 PM
سلام.
عمو اسماعیل اون آقایی که پیش حسین بادامکیه شما هستید؟
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/1275454640.jpg
منبع عکس:ارتش دات کام
pesarjonoob
06-02-2010, 02:10 PM
اقا مسعود من فعلا میتونم بیام بعد دست کاری میکنی من گم میشم از صحنه روزگار
Masoud
06-02-2010, 02:19 PM
نه بابا ممد جوون
اینطوری نیست.
ایشالله دیگه مشکل برای همه و همه و همه حل میشه.
zamara
06-02-2010, 05:58 PM
سلام.
عمو اسماعیل اون آقایی که پیش حسین بادامکیه شما هستید؟
http://www.arteshesorkh.com/module_images/news/1275454640.jpg
منبع عکس:ارتش دات کام
سلام
بله من كنار بادامكي و پشت سر اسماعيل بيگي هستم.
zamara
06-02-2010, 06:05 PM
سلام ..... سلام
واي خدا مردم از بس پشت خط موندم.
من كه نتونم بيام انجمن و سايت ، واي به حال بقيه!:24:
از شوخي گذشته اين سرور هم گويا به نوبت در زمان هاي مختلف براي اذيت كردن به سراغ شهرهاي مختلف ميره و اين چند روزه نوبت استان خراسان بود كه حقيقتا خودمم هم به هيچ عنوان قادر به حضور در سايت و انجمن نبودم.
اما خدا رو شكر از صبح خوب شده و تا اينجاي كار مشكلي نداشتم.
انشاالله با همت و پشتكار و تلاش مسعود جان اين مشكل براي همه مرتفع ميشه و ديگه منبعد شاهد اين بداخلاقي سروري نباشيم.
به اميد روزهاي اوج و پيشرفت پرسپوليس و شادي دل همه هواداران دوست داشتني پرسپوليس
lionel messi 10
06-02-2010, 08:26 PM
سلام
بله من كنار بادامكي و پشت سر اسماعيل بيگي هستم.
آقا اسماعیل دمت گرم که تو جشن شرکت کردین واقعا با دیدن این عکس خوشحال شدم
امیدوارم یکروزی شما بیایید تهران و با شما بریم استادیوم مخصوصا دربی.
mohsen.8
06-03-2010, 01:11 AM
بازم اومدیم کافی و کسی نیست
صندلی ها هم که رو میز گذاشتین یک چراغ هم بیشتر روشن نیست و طبق معمول هیچی برای خوردن نیست
مملی هم که صندلیشو برداشته گذاشته وسط جاده شاید یکی بیاد بشینی ولی این جاده مسدوده
شنیدم برزیل میخواد قهرمان بشه و استقلال میخواد سقوط کنه و استیل هم که با پول همه رو خریده و پرسپولیس هم که هیچ کاری نکرده و دنیا هم آخرشه و اون دنیا هم دهنمون سرویسه و شب هم بخیر دیگه و ...
Masoud
06-03-2010, 10:07 AM
کلا نمیدونم چرا خودیها هم وقتی میان تو کافی شاپ حال و حوصله نوشتن و ندارن و فقط میخوان یه چی بخورن و برن.
چرا اینطوری شدید ؟
هنوز هم طالب اصلاح ( انجمن ) هستید ؟ به قول کدخدا گمراه هستید ؟
سلام......
امروز روز مادر من مادرم تازه فوت کرد این گلارو تقدیم میکنم به تمام مادرای بچه های که تو انجمن هستن ایشالام سایشون 100 سال روی سر بچه هاشون باشه..
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
روزت مبارک مادر
http://www.3jokes.com/gallery/d/15173-1/3Jokes_Mother+_13_.jpg
zamara
06-03-2010, 10:55 PM
سلام......
امروز روز مادر من مادرم تازه فوت کرد این گلارو تقدیم میکنم به تمام مادرای بچه های که تو انجمن هستن ایشالام سایشون 100 سال روی سر بچه هاشون باشه..
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
روزت مبارک مادر
سلام رها خانم
من هم مثل شما هستم و مادرم رو از دست دادم و مادر ندارم .
پس با هم همدرديم.
خداوند قرين رحمتش كنه .
من هم روز مادر رو به همه بچه هاي گل ارتش سرخ تبريك ميگم.
redboy2atishe
06-04-2010, 05:28 AM
سلام...
اول از همه روز مادر مبارک...
بعدش روز زن...
بعدم روز دخترها یا پدرایی که به هر نوع نقشی جایگزین مادر رو دارن:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل: :گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:: ل::گل::گل::گل::گل:
سلام دادشی ممنون از لطفت خدا رحمت کن مادرت ایشالام روزای خوبی در کنار هم تو ارتش داشته باشیم به امید سر بلندی روزای خوب تو ارتش
mitra*
06-04-2010, 03:12 PM
اینجا کافی شاپه چقدر سوت و کوره من یه بستنی شکلاتی میخوام
http://i174.photobucket.com/albums/w113/MeetaA/Food/ApricotPistachioIceCream04.jpg
http://bahar-20.com/pichak/albums/userpics/10001/thumb_%25D8%25A8%25D8%25B3%25D8%25AA%25D9%2586%25D B%258C%5B1%5D.jpg (http://bahar-20.com/pichak/displayimage.php?album=86&pos=0)اجی بسته یا بازم بیارم
Masoud
06-04-2010, 04:57 PM
سخت درگیر درس خوندن هستم.
بعد از یه ترم میخوام همه درسها رو دم امتحان کامل بخونم.
شما هم ما رو دعا کنید.
برای یاد گرفتم علم و دانش احتمالا دو شبی رو خونه نیستم و یکشنبه بر میگردم.
مواظب انجمن باشید.
من که با تو قرم مسعودددددددددددددد
Masoud
06-05-2010, 01:04 AM
بعله انگار قرار نیست ما درس بخونیم.
قرار درس خوندن افتاد عقب.
دعا کنید برام بتونم این ترم همه رو پاس کنم.
9 واحد سخت و 11 واحد اسون دارم.
با خودم عهد کردم چیزی از اون 9 تا رو نیوفتم.
دعا بفرمایید لطفا....
-------------------
درس و مشق از یه طرف این سرور انجمن هم از یه طرف اعصاب ما رو به هم ریخته.
ولی مطمئن باشید تا چند روز اینده و یقینا یقینا تا قبل جام جهانی همه چی درسته و اون روز خوب میاد.
احساس میکنم فردا که سایت برای بعضی ها باز شه دوباره بیان بگن بااااااااااااااااااااز اینطوری شده و بود و ما پشت در بودیم.
اما فقط چند روز صبر.فقط چندر روز :taslim
-------------
رها جواب تو رو هم که چت باکس دادم.
پشت کامپیتور نبودم و معذرت
lionel messi 10
06-05-2010, 01:23 AM
اگه درسهای منو ببینی چی میگی فکر کنم سره امتحانها یا یاتاقان بزنم یا پیستون و سوپاپم مرخص بشه!!:4:
سلام ............
من شیر قهوه میخوام
redboy2atishe
06-05-2010, 09:50 PM
http://safarezendegi.files.wordpress.com/2009/01/coffee11.jpg
چون هر وقت میای اینجا کسی نیست و دس خالی میری این بار جبران شد 2تا شد
wooooow
خوش بحال رها
پس من چییییییییییییییییی؟(بیاد جیغام تو ارتش یه بار دیگه ...
چی میخوای اجی گلم بگو خودم بیارم برات
یه معجون خوشمزه با ...................سان شان باااااااااااااااااااا قرار دعوت یه ناهار برا فردا شب مهمون شما..
http://www.aftab.ir/lifestyle/images/9cbec8c70a16db7e7189db84b95fa05c.jpg
عزیز من فردا امتحان دارم باید برم پس فردا شب سر ساعت 9 میبینمت
مرررررررررررررررررررسی
ولی ببخشید نوشتم بودم ناهار برای شب منظورم شام بود اوکی من که هستم باعث افتخاره دعوت شما دوست عجیییجمو قبول کنم
zamara
06-06-2010, 07:06 AM
سلام
هيچوقت فكر نميكردم كه منم با مشكل سرور روبرو بشم و چندين روز نتونم وارد سايت بشم!!
الان هم تونستم وارد بشم بازهم معلوم نيست تا ساعات ديگه باز هم بتونم وارد بشم يا نه ، بچه ها حق داشتتند كه اعتراض داشتند و گله ميكردند كه نميتونن وارد سايت بشن .
اميدوارم كه اين سرور كه داره عئض ميشه هر چه زودتر اينكار انجام بشه تا منبعد ديگه مشكلي براي ورود به سايت هيچيك از بچه ها نداشته باشند .
پس کووووووو رهااااااا
رها پس کو غذا
Masoud
06-06-2010, 10:01 PM
اگه خدا بخواد امشب سرور منتقل میشه.
البته اگه بخوایم امشب این کار رو بکنیم و اگه بخوایم انجمن رو نبدیم پستهایی که از 12 شب به بعد میدید بپره پس حواستون باشه بعدا نگید که پستهای ما رو پاک کردید.
تو پستهای بعدی بیشتر در جریانتون میزارم.
redboy2atishe
06-06-2010, 11:29 PM
ای بابا خدا به خیر بگذرونه ...ایشالا پروژه به سلامتی حل وفصل شه ...
این انتقال سرور انجمن از انتقال سید جلال و انصاریفرد سخت تر به نظر میرسه:4:
سلامممم
محسن من بستنی میخوام
http://www.google.com/images?q=tbn:7ZgOPNcYWhNvrM::www.persianv.com/photo/albums/ghazaa%252520araee/normal_1sushi5.jpg&t=1&h=196&w=147&usg=__4HO60N8-U4z6v9kt_6ZzOrBGa1Q= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.persianv.com/photo/albums/ghazaa%2520araee/normal_1sushi5.jpg&imgrefurl=http://www.persianv.com/view/001441.php&h=400&w=300&sz=34&tbnid=7ZgOPNcYWhNvrM:&tbnh=259&tbnw=194&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__cU-SdfuKVF8_3YkB-OZiE3MV1Es=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CAYQ9QEwAQ)
http://www.google.com/images?q=tbn:5gJVAlySDaXjNM::www.takyar.persiangig .com/photo/max/5.jpg&h=94&w=125&usg=__T_8CYSdthAc5nHYHGn5sEbwKsGc= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.takyar.persiangig.com/photo/max/5.jpg&imgrefurl=http://takyar.blogfa.com/post-41.aspx&h=390&w=520&sz=40&tbnid=5gJVAlySDaXjNM:&tbnh=98&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__rygpwkm0Y-VQaGzepgU07rG3lGM=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CAgQ9QEwAA)http://www.google.com/images?q=tbn:wCh30R5mjcglVM::4.bp.blogspot.com/_-5ZH8eDYPEw/ScnrXLVof6I/AAAAAAAAC78/7SZ9YmmhxDg/s400/%25D8%25A7%25D9%2584%25D9%2588%25DB%258C%25D9%2587 %252B%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%252B %25D8%25B4%25DA%25A9%25D9%2584.jpg&h=94&w=125&usg=__OD_BKMA9FTLyfmJo8eZfe96XEHs= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_-5ZH8eDYPEw/ScnrXLVof6I/AAAAAAAAC78/7SZ9YmmhxDg/s400/%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87%2B%D9%85%D8%A7%D9%8 7%DB%8C%2B%D8%B4%DA%A9%D9%84.jpg&imgrefurl=http://atelieh.mihanblog.com/post/11&h=300&w=400&sz=32&tbnid=wCh30R5mjcglVM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__kGMH8d9VU6sQ6pE9AwVORoQd1cA=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CAoQ9QEwAg)http://www.google.com/images?q=tbn:4pjtkvMsGAvlLM::dl2.mihandownload.com/dl1/ghaza%25255Bwww.MihanDownload.com%25255D.gif&h=94&w=102&usg=__nj-YMFMcCRz_56PBuKmRbTSMKTs= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://dl2.mihandownload.com/dl1/ghaza%255Bwww.MihanDownload.com%255D.gif&imgrefurl=http://2nload.com/index.php/1389/01/%25D9%2585%25D8%25AC%25D9%2585%25D9%2588%25D8%25B9 %25D9%2587-%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3-%25D8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7-%25D9%2587%25D8%25A7-%25D9%2588-%25D9%2585%25DB%258C%25D9%2588%25D9%2587-%25D9%2587%25D8%25A7-%25D8%25A8%25D8%25A7-%25DA%25A9%25DB%258C%25D9%2581%25DB%258C%25D8%25AA-%25D8%25B1%25D9%2586%25DA%25AF/&h=340&w=369&sz=64&tbnid=4pjtkvMsGAvlLM:&tbnh=112&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__zpvgMOS8cDefJpdk5506b99ago0=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CAwQ9QEwAw)http://www.google.com/images?q=tbn:I4XgTSqzx-QvnM::www.thisismine.persiangig.com/image/sidewalk/food1.jpg&h=94&w=125&usg=__MuNWQLEWjirQucBB_R8ULOVmGd8= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.thisismine.persiangig.com/image/sidewalk/food1.jpg&imgrefurl=http://sidewalk.persianblog.ir/1384/8/&h=960&w=1280&sz=57&tbnid=I4XgTSqzx-QvnM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__Ty92mgR0kRazQohQ99Z-KUOvito=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CA4Q9QEwBA)http://www.google.com/images?q=tbn:aZXjZL2xvBuKWM::www.persianv.com/photo/albums/ghazaa%252520araee/normal_1sushi2.jpg&h=94&w=79&usg=__4pb8Kmp6EDw8rXU-sJqWwG5EcWo= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.persianv.com/photo/albums/ghazaa%2520araee/normal_1sushi2.jpg&imgrefurl=http://forum.gigapars.com/showthread.php%3Ft%3D15953&h=400&w=340&sz=40&tbnid=aZXjZL2xvBuKWM:&tbnh=124&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__IZi9zG6ENgRgDxPiqu6Yh4IJD1w=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CBAQ9QEwBQ)http://www.google.com/images?q=tbn:mNsF24sqn3aIXM::i36.tinypic.com/2m4ydg8.jpg&h=94&w=141&usg=__amJRuRvrHAhf87PRJMcaz5UmuLA= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://i36.tinypic.com/2m4ydg8.jpg&imgrefurl=http://taheriabkenar.persianblog.ir/1387/11/&h=283&w=425&sz=57&tbnid=mNsF24sqn3aIXM:&tbnh=84&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__bO08eRvizpD-yC4srypBa3i95jQ=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CBIQ9QEwBg)
اینا همه برای عسلللللللللللللللللللل اجی گلم
http://www.google.com/images?q=tbn:7ZgOPNcYWhNvrM::www.persianv.com/photo/albums/ghazaa%252520araee/normal_1sushi5.jpg&t=1&h=196&w=147&usg=__4HO60N8-U4z6v9kt_6ZzOrBGa1Q= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.persianv.com/photo/albums/ghazaa%2520araee/normal_1sushi5.jpg&imgrefurl=http://www.persianv.com/view/001441.php&h=400&w=300&sz=34&tbnid=7ZgOPNcYWhNvrM:&tbnh=259&tbnw=194&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__cU-SdfuKVF8_3YkB-OZiE3MV1Es=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CAYQ9QEwAQ)
http://www.google.com/images?q=tbn:5gJVAlySDaXjNM::www.takyar.persiangig .com/photo/max/5.jpg&h=94&w=125&usg=__T_8CYSdthAc5nHYHGn5sEbwKsGc= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.takyar.persiangig.com/photo/max/5.jpg&imgrefurl=http://takyar.blogfa.com/post-41.aspx&h=390&w=520&sz=40&tbnid=5gJVAlySDaXjNM:&tbnh=98&tbnw=131&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__rygpwkm0Y-VQaGzepgU07rG3lGM=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CAgQ9QEwAA)http://www.google.com/images?q=tbn:wCh30R5mjcglVM::4.bp.blogspot.com/_-5ZH8eDYPEw/ScnrXLVof6I/AAAAAAAAC78/7SZ9YmmhxDg/s400/%25D8%25A7%25D9%2584%25D9%2588%25DB%258C%25D9%2587 %252B%25D9%2585%25D8%25A7%25D9%2587%25DB%258C%252B %25D8%25B4%25DA%25A9%25D9%2584.jpg&h=94&w=125&usg=__OD_BKMA9FTLyfmJo8eZfe96XEHs= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_-5ZH8eDYPEw/ScnrXLVof6I/AAAAAAAAC78/7SZ9YmmhxDg/s400/%D8%A7%D9%84%D9%88%DB%8C%D9%87%2B%D9%85%D8%A7%D9%8 7%DB%8C%2B%D8%B4%DA%A9%D9%84.jpg&imgrefurl=http://atelieh.mihanblog.com/post/11&h=300&w=400&sz=32&tbnid=wCh30R5mjcglVM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__kGMH8d9VU6sQ6pE9AwVORoQd1cA=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CAoQ9QEwAg)http://www.google.com/images?q=tbn:4pjtkvMsGAvlLM::dl2.mihandownload.com/dl1/ghaza%25255Bwww.MihanDownload.com%25255D.gif&h=94&w=102&usg=__nj-YMFMcCRz_56PBuKmRbTSMKTs= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://dl2.mihandownload.com/dl1/ghaza%255Bwww.MihanDownload.com%255D.gif&imgrefurl=http://2nload.com/index.php/1389/01/%25D9%2585%25D8%25AC%25D9%2585%25D9%2588%25D8%25B9 %25D9%2587-%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3-%25D8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7-%25D9%2587%25D8%25A7-%25D9%2588-%25D9%2585%25DB%258C%25D9%2588%25D9%2587-%25D9%2587%25D8%25A7-%25D8%25A8%25D8%25A7-%25DA%25A9%25DB%258C%25D9%2581%25DB%258C%25D8%25AA-%25D8%25B1%25D9%2586%25DA%25AF/&h=340&w=369&sz=64&tbnid=4pjtkvMsGAvlLM:&tbnh=112&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__zpvgMOS8cDefJpdk5506b99ago0=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CAwQ9QEwAw)http://www.google.com/images?q=tbn:I4XgTSqzx-QvnM::www.thisismine.persiangig.com/image/sidewalk/food1.jpg&h=94&w=125&usg=__MuNWQLEWjirQucBB_R8ULOVmGd8= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.thisismine.persiangig.com/image/sidewalk/food1.jpg&imgrefurl=http://sidewalk.persianblog.ir/1384/8/&h=960&w=1280&sz=57&tbnid=I4XgTSqzx-QvnM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__Ty92mgR0kRazQohQ99Z-KUOvito=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CA4Q9QEwBA)http://www.google.com/images?q=tbn:aZXjZL2xvBuKWM::www.persianv.com/photo/albums/ghazaa%252520araee/normal_1sushi2.jpg&h=94&w=79&usg=__4pb8Kmp6EDw8rXU-sJqWwG5EcWo= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.persianv.com/photo/albums/ghazaa%2520araee/normal_1sushi2.jpg&imgrefurl=http://forum.gigapars.com/showthread.php%3Ft%3D15953&h=400&w=340&sz=40&tbnid=aZXjZL2xvBuKWM:&tbnh=124&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__IZi9zG6ENgRgDxPiqu6Yh4IJD1w=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CBAQ9QEwBQ)http://www.google.com/images?q=tbn:mNsF24sqn3aIXM::i36.tinypic.com/2m4ydg8.jpg&h=94&w=141&usg=__amJRuRvrHAhf87PRJMcaz5UmuLA= (http://www.google.com/imgres?imgurl=http://i36.tinypic.com/2m4ydg8.jpg&imgrefurl=http://taheriabkenar.persianblog.ir/1387/11/&h=283&w=425&sz=57&tbnid=mNsF24sqn3aIXM:&tbnh=84&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3D%25D8%25B9%25DA%25A9%25D8%25B3%2B%25D 8%25BA%25D8%25B0%25D8%25A7&hl=en&usg=__bO08eRvizpD-yC4srypBa3i95jQ=&sa=X&ei=SMsMTNTKNITGlQeMg-idDw&ved=0CBIQ9QEwBg)
اجی عسل من اگه تونستم ساعت 9 تا 10 میام دوست دارم
Masoud
06-07-2010, 03:31 PM
بچه ها من از امروز تا پنجشنبه میرم دنبال علم و تحصیل و دانش.
درسهامون خیلی سخته و به همه پیشنهاد میکنم تا هر جایی که میخونن بسته و همونجا ترک تحصیل کنن که هرچی میای بالاتر سختره :24:
خلاصه کارهای سرور انجام شده و وقتی خواستیم انتقال بدیم انجمن چند ساعتی بسته میشه تا کسی پست نتونه بده که بعدا بپره و بعد دوباره بازگشایی میشه.
ایشالله واسه جام جهانی و فصل بعد دیگه هیچ مشکلی نیست بعد از درست شدن سرور و یه خورده درسها سبک بشه میریم واسه تغییرات قالب و امکانات و مدالها و شکلکها که ایشالله تا قبل از شروع لیگ تماما انجمن زیر و روو خواهد شد و فقط میمونه فعالت شما بزرگواران.
فعلا به قول دوستمون.
یا حق
پس قبل از بسته شدنش از اجی رهای گلم ممممممممممنونم میییسی اجی خیلی با ذوق و سلیقه بود و خوششششششمزههههههه
redboy2atishe
06-10-2010, 12:40 AM
بابا هر چی میگیم یه دفاع متوسط بگیرید حایشون نمیشه از طریق همین تریبون کافی شاپ یکی به اقایون بگه جلال حسینی رو بیخیال....صبری که رفت سایپا حد اقل نیسانی رو بگیرید...این همه دفای خوب...
فرشید طالبی...امیر تاجیک ای بابا ...
Masoud
06-10-2010, 11:42 AM
واقعا از همه معذرت میخوام :taslim
نمیدونم چرا من انقدر بدشانسم اخه ........
دوشنبه شب قرار بود سرور عوض بشه و من اینجا ظهرش پست دادم و بعد به خاطر درس خوندن رفتم پیش یکی از بچه ها تو قم....
دوشنبه شب مسئول سرور میاد و سرور رو طبق قرارمون عوض میکنه و بعد از عوض کردن محل دامین که خودش چندین ساعت طول میکشه متوجه میشه به خاطر اینکه سرور قدیمی هست و سیستم سایت ما جدید این دو با هم همخونی ندارن و نمیشه که سایت بیاد بالا.
که نصفه روزی فکر کنم هرکی میومده تو سایت هدایت میشده به انجمن ....
خلاصه دوباره مجبور شدیم برگردیم به سرور قبلی و فکر میکنم پستهایی که شما سه شنبه داده بودید پاک شد :17::((:((
واقعا از همه معذرت میخوام این سرور من رو خسته کرده چه برسه به شماها.....
نمیدونم دیگه باید چی کار کنم...
یکشنبه هم باید برم نور برای امتحانات موندم تو این دو روزه سریع یه فکر ضربتی کنم و عوضش کنم یا بزارم 8 تیر بعد از امتحانام که قرار قالب انجمن اینها رو عوض کنیم اون رو هم یه دفعه عوض کنم.
باور کنید از فشار این مشکل درس هم نتونستم بخونم اونجا...
Masoud
06-11-2010, 10:14 PM
انتظارهااااااااااااااا به پایان رسید
بالاخره سرور قدرمند ارتش سرخ هم اوکی شد کارش و از امروز دیگه ایشالله امید به خدا هیچ مشکل سروری نداریم.
به دوستاتون که این مشکل رو داشتن هم بگید که ایشالله دیگه از امروز شروع کنیم واسه ساختن ارتش سرخ هرچه بهتر.
به امید خدا این تابستون خیلی حرفها واسه گفتن داریم.
مثل پرسپولیس که میخواد همه رو بترکونه.
حاج رحیم و مسعود منجی منتظر نوشته ها هستیم
مرسی دادش مسعود پس از فردا شب تو مسابقه با عسل حالت میگیریم
من 1دونه کافه گلاسه میخوام
قربون آجییییییم برم منننننننن. کافه گلاسه خواستی برات یکی اماده کردم جفتمون شارژ میشیم بازی بعدی پسرا رو شکست میدیم پاشنه طلام نیستش کارمون راحتتره
تازه اگه مسعود باشه بهتر همش سوتي ميدن
مسعود بازي بلد نيست همش سوتي ميدههههه
حاتم ایرانی
06-12-2010, 10:39 PM
مگه مسعود چیزی جز سوتی بلده؟؟؟
Masoud
06-12-2010, 10:41 PM
چه سوتی ای اونقت حاتم خان ؟
حاتم ایرانی
06-12-2010, 10:42 PM
نمیدونم من دیدم رها نوشته مسعود سوتی میده منم گفتم حتما درسته:4:
مسعود خوش باشی خواب خر خواستی ببین
راست ميگه ديگه فقط بلدي سوتي بدي
حاتم ایرانی
06-12-2010, 10:43 PM
راستی من دیگه باید برم ایشالا واسه فردا میام اگه انجمن بسته نباشه
سرعت هم خیلی خوب شده مرسی
AnGeLiNa
06-12-2010, 10:44 PM
جريان اين كافى شاپ تون چيه؟
حاتم ایرانی
06-12-2010, 10:45 PM
نرگس اینجا محل استراحت بچه های انجمن هست
میان با هم شوخی میکنن
اگه کسی چیزی میل داشت بهش میدن
و همه کار ..........
مثلا من الان يدون كافه گلاسه ميخوام
حاتم ایرانی
06-12-2010, 10:50 PM
بفرما رها جون
http://www.iranchef.com/learning/_/6404-photo.jpg
این دفعه دیگه بااااااااااااای
خواب خر یادتون نره
AnGeLiNa
06-12-2010, 10:52 PM
حالا مثلا چى واسه خوردن دارين؟
كى صاحب اينجاست؟
كى سرايدارش هست؟
حاتي بددددددددددددددددد نروووووووووووووووووووو
هرچي ميخواي بگو ميگم مسعود بيار
حاتم ایرانی
06-12-2010, 10:53 PM
من اگه باشم د رخدمت همه ارتش سرخیا هستم
رها باید برم آجی
برو دادش گلم به كارات برس باي
نمیدونم من دیدم رها نوشته مسعود سوتی میده منم گفتم حتما درسته:4:
مسعود خوش باشی خواب خر خواستی ببین
خواب خر ببین یعنی چی:5:
حاتم این معنی خاصی داره یا اصطلاحه یا همون یعنی خ..ر.. تو خوابت بیاد:4:
عسل جان اجی اشتباه نوشتاری بود اجی گلم
Masoud
06-13-2010, 03:51 PM
چند غورباغه از جنگلی عبور میکردند که ناگهان ۲ تا از آنها به داخل چاهی عمیق میفتند ..بقیه غورباقه ها در کنار گودال جمع شدند و وقتی دیدند گودال چقدر عمیق است به آن ۲ گفتند : چاره ای نیست شما به زودی میمیرید .. ۲ غورباقه این حرف ها را نادیده گرفتند و با تمام توانشان کوشیددند که از گودال بیرون آیند ..اما دائما غورباقه های دیگر به انها میگفتند دست از تلاش بردارید..چون نمیتوانید خارج شوید ...به زودی خواهید مرد.. بالاخره یکی از ۲ غورباقه تسلیم شد و به داخل اعماق گودال افتاد و مرد..اما غورباقه دیگر حداکثر توانش را برای بیرون آمدن به کار گرفت ..بقیه غورباقه ها فریاد میزدند که دست از تلاش بردار اما او با توان بیشتری تلاش کرد و بالاخره خارج شد ... وقتی بیرون آمد بقیه از او پرسیدند مگر صدای ما را نمیشنویدی ..؟؟؟ معلوم شد که غورباقه ناشنواست ..او در تمام مدت فکر میکرده که دیگران وی را تشویق میکنند .
اره خوب قشنگ بود ولی منظور مسعود
Masoud
06-13-2010, 03:59 PM
منظور خاصی نداشتم ولی به نظرم واقعا درست میگه همیشه دیگران سعی میکنن تو رو ضعیف کنن و باعث شکستت بشن.
اره خوب مسعود داشی من سخت میتونم بیام تو سایت
الان میگن رها دوباره گشنش شد امد انجمن
من میرم مسعود یادت نره بای تا شب
حاتم ایرانی
06-13-2010, 08:10 PM
خواب خر ببین یعنی چی:5:
من شنیدم خواب خر دیدن تفسیرش پول حلاله
اگه نخواستین ببینید نبینید کسی مجبورتون نکرده:4:
من که این همه میگم خواب خر ببینید تا حالا ندیدم
حاتم ایرانی
06-13-2010, 08:12 PM
رها جون بیا اینم غذا
http://bahar-20.com/pichak/albums/userpics/10001/y1pPY42e5zWRoFtJcpcLSJd6BDiEsfgaZQyw-xxPp5G6TCpYaIE1qwWPwBMKAlLg2abTy8nQKRC9n8X2b5HjRo5 Ag.jpg
Karim
06-13-2010, 10:30 PM
جدا از بحث شیرین خواب شیرین خر و کسب حلال،باید یه نکته ای رو گوشزد کنم خدمت کسانی که مسببین زلزله رو به رخ بقیه میکشن!
آقای امیرخان تیفوسی این چه وضع آواتاره؟اگه کاربر مشهدی ارتش بودی یک و300 جریمه میشدی از سوی آقا اسماعیل.
http://img16.img98.com/out.php/i89318_ARGgirlbodypaint.jpg
Masoud
06-14-2010, 12:37 AM
فردا ساعت 5 صبح پرواز دارم به سمت نور برای شرکت در امتحانات بین الملی دانشگاه ازاد این شهر.
از کلیه دوستان میخوام که سخت من رو دعا کن که 9 واحد حیاتی دارم این ترم که باید و باید و باید پاس کنم و واقعا سخته و بدترین شکل ممکن برنامه ریزی شده که هیچ وقت خوندنی نیست.
خلاصه که ما رو دعا کنید بتونیم پاسشون کنید ( لااقل نفرین نکنید )
این بار که اومدم دست اوردهای ارزشمندی داشتیم که شاید سالیان دراز نام نیکی در اذهان نسلهای بعدی قرار بگیره که میشه به مهمترینش یعنی تغییر سرور اشاره کرد و ایشالله تا شروع لیگ قالب و امکانات انجمن و امکانات سایت هم درست میشه.
دیگه باقی کارها با شما که ببینیم چطور فعالیت میکنید و چطور دوستانتون رو جذب اینجا میکنید.
ارتش سرخ منتظر همه شما هست.
rahim
06-14-2010, 12:01 PM
جدا از بحث شیرین خواب شیرین خر و کسب حلال،باید یه نکته ای رو گوشزد کنم خدمت کسانی که مسببین زلزله رو به رخ بقیه میکشن!
آقای امیرخان تیفوسی این چه وضع آواتاره؟اگه کاربر مشهدی ارتش بودی یک و300 جریمه میشدی از سوی آقا اسماعیل.
http://img16.img98.com/out.php/i89318_arggirlbodypaint.jpg
والبته اگر كاربر خوزستاني بود الان منشوري شده بود ودو سه سالي محروميت تو شاخش بود .
فردا ساعت 5 صبح پرواز دارم به سمت نور برای شرکت در امتحانات بین الملی دانشگاه ازاد این شهر.
از کلیه دوستان میخوام که سخت من رو دعا کن که 9 واحد حیاتی دارم این ترم که باید و باید و باید پاس کنم و واقعا سخته و بدترین شکل ممکن برنامه ریزی شده که هیچ وقت خوندنی نیست.
خلاصه که ما رو دعا کنید بتونیم پاسشون کنید ( لااقل نفرین نکنید )
این بار که اومدم دست اوردهای ارزشمندی داشتیم که شاید سالیان دراز نام نیکی در اذهان نسلهای بعدی قرار بگیره که میشه به مهمترینش یعنی تغییر سرور اشاره کرد و ایشالله تا شروع لیگ قالب و امکانات انجمن و امکانات سایت هم درست میشه.
دیگه باقی کارها با شما که ببینیم چطور فعالیت میکنید و چطور دوستانتون رو جذب اینجا میکنید.
ارتش سرخ منتظر همه شما هست.
مسعود اگر پاس نكني وبشتر تو نور موندگار باشي بچه ها بيشتر دعات مي كننند رفيق:4:
در مورد تغييرات و......... فكر كنم اشتراكهاي زيادي با اوباما داري البته تو يكمقدار بيشتر دم از تغييرات زدي:24:
مرسی دادش حاتم الاهی اجی فدا بشه
من گشنم کسی هست به این رها بقدبخت غذا بده
چرا امروز اینجا انقدر خلوت انگار کسی اینجا نیست
pesarjonoob
06-14-2010, 01:41 PM
به تازگی عرب ها یک نظر سنجی برای تغییر نام خلیج فارس با نام مجعول خلیج ع ر ب و پیشنهاد آن به گوگل راه اندازی کرده اند.
به لینک زیر بروید ودر این رای گیری شرکت کنید و به خلیج فارس رای دهید.
http://www.persianorarabiangulf.com/
در آدرس مذکور در کادر خاکستری رنگ سمت راست صفحه ، خلیج فارس رو انتخاب وسپس روی vote کلیک کنید.
من میگم گشنمه تو چی تو فکر چی
pesarjonoob
06-14-2010, 01:55 PM
کی من یا با دوست عسلی:khalal:
با توام ........................
pesarjonoob
06-14-2010, 02:02 PM
اره منم تو همین فکرم
بابا تو جور رفیقی هستی بیا دونگم بدام گشنمه
pesarjonoob
06-14-2010, 02:09 PM
این چه حرفیه بندری ها مهمان نوازن
http://i41.tinypic.com/24ytsig.jpg
http://the.honoluluadvertiser.com/dailypix/2003/Nov/19/taste11_b.jpg
همش مال من به تنهای دمه شما خیلی گرمممممممممممممممممممممم
pesarjonoob
06-14-2010, 02:13 PM
بندرعباسی ها خیلی با مرامن
دمه شما گرم ایشالم بیاید تهران ما جبران کنیم
pesarjonoob
06-14-2010, 02:18 PM
تهران یک بار امدم .شما هم بیا بندر ما هستیم
من تازه کیش بودام دو هفته نیست امدام از اونجا بعدشم تابستون بیای بندر دیونه گی
pesarjonoob
06-14-2010, 02:22 PM
اره تابستون خیلی گرمه
ایشالم یه موقع دیگه خدمت میرسیم
redboy2atishe
06-14-2010, 08:14 PM
ای دوست بدان که :« رجب » نام نهری است در بهشت که از شیر سفید تر است و از عسل شیرین تر . پس هر کس روزی از ماه رجب را روزه بگیرد ، از آن نهر سیراب خواهد شد .
http://i7.tinypic.com/211tetl.jpg
به فرموده پیامبر گرامی : « ماه رجب ، ماه خداست در غایت حرمت و فضیلت . اگر کسی روزی از این ماه را روزه بگیرد خدای را خشنود و شعله غضب الهی را خاموش نموده است و دری از درهای جهنم به روی او بسته می شود . ماه رجب ماه استغفار امت من است . رجب را اصّب نیز نامیده اند زیرا که در این ماه ، رحمت خدا بر امت من ریزش می یابد .»
در صحرای محشر که همه دلها نگران و همه چشمها اشکباراست ، آوائی در گوشها طنین می اندازد که : « این الرّجبیون » کجایند کسانی که ماه رجب را محترم شمرده و اعمالی از آن ماه را انجام داده اند . و بدین ترتیب آن افراد ، از دیگران جدا شده و به رضوان الهی داخل می شوند.
حلول ماه رجب مبارک ...
Karim
06-14-2010, 09:15 PM
مسعود جان پس از یه روز کاری سخت شاید بهترین خبر ممکن برای من رفتنت به دانشگاه بود.
به امید روزی که تو دانشگاه استخدام رسمی شی یا لا اقل 5ساله قرار داد ببندی.
رها جان لطف کن آدرس کافی شاپهایی که توشون مرغ سرو میشه رو به ما بده.لازم میشه
رحیم جان آی لاویو برا خنده
حاتم ایرانی
06-14-2010, 09:41 PM
باز این رها گشنشه تو سیر نمیشی دختر؟؟؟!!!
بفرما رها
http://bahar-20.com/pichak/albums/userpics/10001/13%5B1%5D.jpg
حاتم ایرانی
06-14-2010, 09:42 PM
کسی به جز رها چیزی نمیخواد؟؟؟
من گشنمه حاتی به من غذا بده
کریم جان همین جا کجا بهتر از اینجا اگرم غذا نیست انجمن یه رستوران بخواطر من باید بزنه
حاتم ایرانی
06-14-2010, 09:54 PM
رها بهت دادم که دیگه میخوای؟؟؟
سه پست بالاتره
خوردام مرسی حاتی جان دوست دارم دادشی
من دیگه نه میام تو کافی شاپ نه چیزی میخوام که همه به من سر کوف بزنن که رها هر وقت گشنش میشه میاد اینجا من نمیام دیگه اینجا راحت باشید
Karim
06-14-2010, 10:39 PM
من دیگه نه میام تو کافی شاپ نه چیزی میخوام که همه به من سر کوف بزنن که رها هر وقت گشنش میشه میاد اینجا من نمیام دیگه اینجا راحت باشید
رها جان چرا ناراحت میشی؟اساس "گفتگوی آزاد"حول محور شوخی و هر چه میخواهد دل تنگت بگو هست.
معذرت میخوام ازت وخواهشم اینه که فراموش کن.دیگه با شما شوخی نمیکنم.:گل:
rahim
06-14-2010, 11:18 PM
وقتي كريمو مهربان ميشه اين چهره ديدن داره . بي خيال داش گشنش ميشه بر ميگرده:4:
ميگم كريمو الان چه فيلمي تو بورسه چند تا معرفي كن اين شبها ي طولاني تابستان مشغول شيم .
Karim
06-14-2010, 11:30 PM
ببین آقا معلم فیلم به تنهایی کفاف 100 روز تعطیلی رو نمیده.سریال خوراک تعطیلات 3ماهه هست.
24،اسپارتاکوس،فلش فوروارد گزینه های خوبی هستند.
lionel messi 10
06-15-2010, 01:21 AM
آخ گفتی چه حالی میده تو تابستون فقط بشینی سریال نگاه کنی.:4:
Karim
06-15-2010, 03:54 PM
آره اما مگه رحیمو این چیزا حالیشه
رها جان چرا ناراحت میشی؟اساس "گفتگوی آزاد"حول محور شوخی و هر چه میخواهد دل تنگت بگو هست.
معذرت میخوام ازت وخواهشم اینه که فراموش کن.دیگه با شما شوخی نمیکنم.:گل:
ناراحت نشودام فقط گفتم برای من رستوران بزنید وگرنه من هر وقت بیام اینجا میگم گشنمه25
وقتي كريمو مهربان ميشه اين چهره ديدن داره . بي خيال داش گشنش ميشه بر ميگرده:4:
رحیم جان دادشی یعنی من هر وقت گشنم میشه میام انجمن پرووووووووووو:shamshir:
pesarjonoob
06-15-2010, 04:18 PM
الان وقط عصرونه است زود عصرونه یکی بیاره:4:
برو بابا من ناهار نخوردام امدام اینجا کریم ...رحیم وتای برن برام غذا درست کنن
Karim
06-15-2010, 04:29 PM
پیشنهاد من در درجه اول اینه که یه نمایندگی هایدا بگیریم واسه ارتش یا اگه غذای گرم و گرون میخوان بچه ها رستوران بوف گزینه خوبیه.
pesarjonoob
06-15-2010, 04:32 PM
بیا کریم بوفه ما که خراب کردن حالا به رحیم بگو بیاد غذاش بده
در هر صورت دکریم جان من گشنمه جوجه بدنم کم شده هر کاری میخواید بکونید زودتر انجام بدید
Karim
06-15-2010, 04:34 PM
اhttp://www.hanifworld.com/Sofreh/MealsPhotos2/Polo_Joojeh_Kebab.jpg
رها جان از آقا اسماعیل یه تاپیک رستوران درخواست کن.ردیفش میکنه اگه امکان داشته باشه
pesarjonoob
06-15-2010, 04:37 PM
اره مشتریه خوبی هم میشی براش
حاتم ایرانی
06-15-2010, 04:38 PM
رها میخوام ببینم بازم گشنت میشه؟؟؟:4:
http://bahar-20.com/pichak/albums/userpics/10001/s1185451145s%5B1%5D.jpg
اخ جون غذا کسی به غذای من نگاه نکونه مال خودام دادشم خرید مرسی دادشی
حاتم ایرانی
06-15-2010, 04:40 PM
بفرما محمد این هم یه عصرونه ساده
http://forum.sofrehkhune.com/attachments/forum111/2738d1264769361-c6kfkh5xgfsgz7hr75m.jpg
وای خدای بزرگ چقد غذا من شمارو چقد دوست دارم مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی
pesarjonoob
06-15-2010, 04:43 PM
بیا عصرونه من هم میخاد بخوره یکی بگیردش:4:
نخیر همش مال خودامه به تو نمیدام من تورو دوست ندارم فقط کریم حاتی دوست دارم البته تا وقتی غذا تموم نشه:4:
pesarjonoob
06-15-2010, 04:51 PM
http://www.khanevadeyema.com/index.php?module=pagesetter&type=file&func=get&tid=1&fid=image&pid=1908
بیا بخور تو گلوت گیر نکنه
مرسی توش چیزی نریخته باشی بخوای من بکوشی
pesarjonoob
06-15-2010, 04:59 PM
نترس تو مگه بغیر از خوردن به سم هم فکر میکنی:4:
اره پس چی خیال کردی من دختر شکمویم نخیرم من 22سالم وزنمم متعادل خراکمم زیاد نیست ولی میام انجمن گشنم میشه:4:
pesarjonoob
06-15-2010, 05:05 PM
پس انجمن بوی غذا میده نه
مهدی دادشی من باید برم میخوام برم سر خاک مادرم اگه شد بعدظهر که از سر خاک امدام میام انجمن پیشتون اگه هم که نشود واقعا ببخشید فردا میام از طرف من از حاتی کریم خداحفظی کن
اینام مال کل بچه های انجمن همتون دوست دارم:گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل: :گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل::گل:: ل::گل::گل:25
میبینم که دیروز تا حالا کسی اینجا نیومد در اینجارو به علت بد حجابی اماکن بسته بود
pesarjonoob
06-16-2010, 03:29 PM
اره به علت فروش غذا بدون مجوز:24:
پس تو رفتی مارو فروختی که در اینجارو بستن
pesarjonoob
06-16-2010, 03:45 PM
من برم بفروشم که چی بشه اینجا دارن به یک نفر غذا میدن دارن کار خیر میکنن من برم بفروشم.این چه حرفیه
مهدی خودتو سری لو بده کار تو بود من از اولم به تو مشکوک بودام والی الان کمکم دارم متمعا میشم که تو جاسوسی چرا باعث شدی اینجا بسته بشه
دادش مهدی من میرم ناهار بخورام اینجا که بسته شده بعد ظهر میبینمت
pesarjonoob
06-16-2010, 04:55 PM
ببخشید رها خانوم مهدی شما با منی؟
اگر مهدی با منی اسم من محمده .
:4:
حاتم ایرانی
06-16-2010, 05:32 PM
کسی چیزی میل نداره ؟؟؟
حاتم ایرانی
06-16-2010, 09:54 PM
بازم مثل همیشه بفرما اینم غذا
http://bahar-20.com/pichak/albums/userpics/10001/1137887195_77bfed815d_1%5B1%5D.jpg
حاتم ایرانی
06-16-2010, 09:59 PM
دلم بستنی خواست گفتم واسه شما هم بگیرم
http://bahar-20.com/pichak/albums/userpics/10001/%25D8%25A8%25D8%25B3%25D8%25AA%25D9%2586%25DB%258C %5B1%5D.jpg
دادشی ایشالام از چند روز دیگه جبران میکنم رستورانم که باز شد با انواع غذاهای ایرانی خارجی در خدمت همی شما هستم اسمشم رستوران رها
حاتم ایرانی
06-16-2010, 10:08 PM
وظیفمه رها جون
من در خدمت همه ارتش سرخیا هستم
ممنون دادشی تو نسبت به همه لطف داری نسبت به من که خیلی لطف کردی کی بشه بتونم از خجالت تو بچه های دیگه در بیام نمیدونم
ممنون از بابت بستنی حاتم دادش گلم
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.