PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كافي شاپ v2

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71

asal
08-01-2011, 02:27 PM
http://liansad.persiangig.com/musichafte/HameMigan-MaziarFallahi.mp3 همه ميگن ..از مازيار فلاحي ..خيلي قشنگه

maryam10
08-01-2011, 02:29 PM
آره،منم دوسش دارم........خدا وکیلی خیلی قشنگه.............

maryam10
08-01-2011, 02:39 PM
امروز که هیچی ولی دیروز سرمون کلاه رفت،پیشواز نبود...............ولی خب خدا رو شکر که زنده بودیم و ماه رمضون امسال رو هم دیدیم.......ایشالله تو این شبا و روزا خوا کمکمون کنه تو زندگی و درس و همه چی.......................ایشالله که امروز پرسپولیس هم عزیزمون می بره...............

جانم فدای پرسپولیس
08-01-2011, 03:11 PM
باید تو این تاپیک درباره چی حرف بزنیم؟!8745961

زهره جان هرچي دل تنگ و گشادت بخواد365498716
ببينم ميتوني اينجا بابك رو ادبش كني!!!!!!!!:4:
(الهي بميرم بابك:cry:)
هيچ هيزم تري به من نفروختي اينقدر نگران نباش!!!!258147963
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

ديشب به اتفاق چند تن از اعضاي خانواده:4:رفتيم صفا:salamati:
جات خالي مسعود دودو دم قيلون راه انداخته بوديم با طعم پرتقال(نعنا نداشت:17:)
يه چند تا قور قور كردم ببينم چي داره مسعود انقدر عاشقشه!!!!!
اصلاً هم فاز نداد!!!! سيگار بهتر از قيلونه:smoke::sigar..
-------------------
خوش به حال پسرا ديگه
به زور ابر و باد و مه خورشيد و دوربينم كه شده نتونستند ماهو ببنن
اصلا از ترس روزه خواري 70 درصد مردم اين دورو زمونه
(آمار من درآورديه جدي نگيرين!) ماه عزيز نميخواد كه ديده بشه!!
اين سر رمضان ماهه پيداش نيست
آخر رمضان هم يكي دوروز زودتر پيداش ميشه!!!!!:10::kesh:
همه ماههاي قمري 29 روزه نميدونم اين رمضان چرا 28 روز و هرسال هم كمتر ميشه؟؟؟؟؟؟
قديما درستر بودا از وقتي تكنولوژي زياد شده و پيشرفت كرده
ماه رمضانم كم يا زياد ميشه!!!!!
يومالشك رو كه روزه ميگيريم خيالمون راحته
موندم عيدو چيكار كنم؟؟؟؟؟؟
يه روز زودتر عيد ميشه يا ديرتر؟؟درست يا غلتشم به گردنه...:10:

الماس سرخ
08-01-2011, 04:18 PM
خورخه لوئيس بورخس
- هميشه حرفي را بزن که بتواني بنويسي، چيزي را بنويس که بتواني امضايش کني وچيزي را امضا کن که بتواني پايش بايستي.
- آنانکه تجربه‌هاي گذشته را به خاطر نمي‌آورند محکوم به تکرار اشتباهند.
- وقتي به چيزي مي‌رسي بنگر که در ازاي آن از چه گذشته‌اي.
- آدم‌هاي بزرگ شرايط را خلق مي‌کنند و آدم هاي کوچک از آن تبعيت مي‌کنند.
- آدم‌هاي موفق به انديشه‌هايشان عمل مي‌کنند اما سايرين تنها به سختي انجام آن مي‌انديشند.
- گاهي خوردن لگدي از پشت، برداشتن گامي به جلو است.
- هرگز به کسي که براي احساس تو ارزش قايل نيست دل نبند.
-هميشه توان اين را داشته باش تا از کسي يا چيزي که آزارت مي‌دهد به راحتي دل بکني.
- به کساني که خوبي ديگران را بي‌ارزش يا از روي توقع مي‌دانند، خوبي نکن و اگر خوبي کردي انتظار قدرداني نداشته باش.
- قضاوت خوب محصول تجربه است و از دست دادن ارزش و اعتبار محصول قضاوت بد.
-هرگاه با آدم‌هاي موفق مشورت کني شريک تفکر روشن آنها خواهي بود.
- وقتي خوشبخت هستي که وجودت آرامش بخش ديگران باشد.
- به خودت بياموز هرکسي ارزش ماندن در قلب تو را ندارد.
-هرگز براي عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش، گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه‌اي مي رسي که زندگيت را روشن مي‌کند.
- هرگاه نتوانستي اشتباهي را ببخشي آن از کوچکي قلب توست، نه بزرگي اشتباه.
-عادت کن هميشه حتي وقتي عصباني هستي عاقبت کار را در نظر بگيري.
- آنقدر به در بسته چشم ندوز تا درهايي که باز مي‌شوندرا ببيني.
- تملق کار ابلهان است.
- کسي که براي آباداني مي‌کوشد جهان از او به نيکي ياد مي کند.
- نتيجه گيري سريع در رخدادهاي مهم زندگي از بي‌خردي است.
-هيچ گاه ابزار رسيدن به خواسته ديگران نشو.
- از قضاوت دست بکش تا آرامش را تجربه کني.
- دوست برادري است که طبق ميل خود انتخابش مي‌کني .
کم کم یاد خواهی گرفت تفاوت ظریف میان نگهداشتن یک دست و زنجیر کردن یک روح را
اینکه عشق تکیه کردن نیست و رفاقت، اطمینان خاطر و یاد می‌گیری که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری
که حتی نور خورشید هم می‌سوزاند اگر زیاد آفتاب بگیری
باید باغِ خودت را پرورش دهی به جای اینکه منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد.
یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی.

yas_sorkh
08-01-2011, 06:19 PM
:cry:زهره جان هرچي دل تنگ و گشادت بخواد365498716
ببينم ميتوني اينجا بابك رو ادبش كني!!!!!!!!:4:
(الهي بميرم بابك:cry:)
هيچ هيزم تري به من نفروختي اينقدر نگران نباش!!!!258147963
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

انشالله بازی رو ببریمممممممممم

هی بابی کجایی؟ تو این انجمن شلوغ پلوغ....من بی تو خیلی تنهام:cry:(اینو باید تو شهرک خالی بند میگفتم:24:)

babak red
08-01-2011, 06:47 PM
زهره من اینجاممممممممم

بچه ها میدونین امروز روزه نبوده اصلا؟ اونایی که گرفتن ثواب کردن ولی اونایی که مثل من نگرفتن هیچ گناهی نکردن:24:

پیش به سوی ماه رمضانی بدور از گناه و ریا همراه با خنگولای این انجمن.یعنی غزاله جون و زهره جون و مریم جون و عسل جون و رحیم جون وکریم جون و نسیبه جون ولاله جون وامین جون وفرشاد جون ومینا جون و نداجون و سارا جون و بقیه جونها که یادم نیست:4:

AM1NR3Z4
08-01-2011, 06:53 PM
جل الخالق. یه 12 ساعت تو انجمن نیستیم میترکوننش :4:
خب شروع ماه رمضون رو به همه تبریک میگم ( البته به روزه داراش نه روزه خواراش :4: )
هرسال تشنگی بهم فشار آورده امسال هم مثه سالای قبل همونجورم...

Number_one
08-01-2011, 07:11 PM
ثوابش بیشتر....

Number_one
08-01-2011, 07:22 PM
اسپایدرزن - طرح جدید گشت ارشاد، برای مبارزه با بد حجابی در منازل http://www.blogsky.com/images/smileys/007.gif ـ

http://s1.picofile.com/file/7101874943/wjhej6j.jpg (http://funozv.ir/)

asal
08-01-2011, 08:02 PM
بابككك خنگول خودتي :دي من عسل دردونتونم :دي

mahi.f
08-01-2011, 09:44 PM
سلام سلام
نماز و روزه تون قبول
بفرمایین براتون سفره اماده کردیم
گشنه هاش بسم الله
فعلا باز کنین روزه
بعدا به شامم میرسیم

http://masjed-naft.persiangig.ir/image/85.07.28_Sofre%20Efter..-.jpg (http://masjed-naft.persiangig.ir/image/85.07.28_Sofre%20Efter..-.jpg)

asal
08-01-2011, 09:51 PM
پس كو شام من اينا رو نميخورمممم .

SaRa
08-01-2011, 10:03 PM
زهره من اینجاممممممممم

بچه ها میدونین امروز روزه نبوده اصلا؟ اونایی که گرفتن ثواب کردن ولی اونایی که مثل من نگرفتن هیچ گناهی نکردن:24:

پیش به سوی ماه رمضانی بدور از گناه و ریا همراه با خنگولای این انجمن.یعنی غزاله جون و زهره جون و مریم جون و عسل جون و رحیم جون وکریم جون و نسیبه جون ولاله جون وامین جون وفرشاد جون ومینا جون و نداجون و سارا جون و بقیه جونها که یادم نیست:4:

بابك جون خودتو جا گذاشتي
در ضمن تو خنگي چرا خودتو ميچسبوني به بقيه :24:
جل الخالق. یه 12 ساعت تو انجمن نیستیم میترکوننش :4:
خب شروع ماه رمضون رو به همه تبریک میگم ( البته به روزه داراش نه روزه خواراش :4: )
هرسال تشنگی بهم فشار آورده امسال هم مثه سالای قبل همونجورم...
بابا ظريف:24:
تو كه پتانسيل تحمل تشنگي رو نداري چجوري ميخواي بياي شهرك رو از من بگيري:4:
اسپایدرزن - طرح جدید گشت ارشاد، برای مبارزه با بد حجابی در منازل http://www.blogsky.com/images/smileys/007.gif ـ

خانم هاي محترم انجمن ياد بگيرن
سلام سلام
نماز و روزه تون قبول
بفرمایین براتون سفره اماده کردیم
گشنه هاش بسم الله
فعلا باز کنین روزه
بعدا به شامم میرسیم

ممنون ماهي جون
خوشحالم برگشتي@};-

mahi.f
08-01-2011, 10:06 PM
پس كو شام من اينا رو نميخورمممم .

شام چی میخوای؟؟
گارسون نیس.....

ممنون ماهي جون
خوشحالم برگشتي:گل:

خواهش عزیزم
ممنون که به فکرم بودی
چاکرخواتیم.....

asal
08-01-2011, 10:08 PM
با مني ؟؟ من همه چي ميخوام :دي شوخي كردم من چيزي نميخورم فقط يه نوشيدني خنك :-*

AYLAR
08-01-2011, 10:15 PM

:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
:24::24::24::24::24::24:
warningwarningwarningwarningwarning

فکر کنم شکلک ها گویا بودن
اما خب !
جلل خالق
تیترش رو نمیدونم درسته یانه
ولی راسی راسی دارن چیکار میکنن اینااا؟
دوچرخه سواری رو واسه ما تو خیابون ممنوع میکنن
قبول کردیم
بحثشم پیش رفت و تموم !!!!!!!
حالا داره از دیوار راست بالا میره
این یعنی چی ؟
کیو مسخره میکنن؟
خدای اینا با خدای مهربون و با عظمت ما جداس احتمالا ....
خدا یا عاقبت مردم و زن های ما رو ختم به خیر بفرما
آمین

الماس سرخ
08-01-2011, 10:27 PM
زهره جون کدوم بازی؟

yas_sorkh
08-01-2011, 10:56 PM
هیچی بازی فردا شبو گفتم...:24:

ندای سرخ
08-01-2011, 10:58 PM
:24::24::24::24:همین خانومای زیبا به منم گیر دادن:24:آدم تو خونشم راحت نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

mahi.f
08-02-2011, 01:32 AM
گفتگوی زولبیا وبامیه زولبیا: سلام بامیه!
بامیه: چه سلامی، چه علیکی؟! چه کشکی، چه پشمی؟!
زولبیا: تو مگر با چه روغنی درست شدی، که همین اول بسم اللهی، آب روغن قاطی کردی؟!
بامیه: وقتی مرا با روغن مانده درست می کنند و کلی هم افزودنی های ارواح عمه شان مجاز، به من می زنند، توقع داری چه جوری با تو صحبت کنم؟!
زولبیا: تو امسال کیلویی چندی؟!
بامیه: اتحادیه صنف شیرینی پزها یک قیمت روی من گذاشته، تنظیم بازار یک قیمت، شیرینی فروش میادین عرضه اقلام مصرفی مردم یک قیمت، و مغازه دار هم یک قیمت. حالا کدام قیمت را برایت بگویم؟! الان روسپی های روسیه هم قیمت شان در سراسر مسکو یکی است، اما من و تو چی؟! آن از نحوه درست کردن مان، این هم از نحوه قیمت گذاری مان!
زولبیا: یارو که داشت مرا درست می کرد، لای ناخنش یک من چرک بود!
بامیه: زنگ می زدی تعزیرات، خب!
زولبیا: مگر من آدمم که تلفن داشته باشم؟! من صحبت کردن بامیه: اینکه مردم بعد از خوردن ما به توصیه پزشکان باید دهان شان را مسواک بزنند، به نظر تو، توهین به ما نیست؟!
زولبیا: حالا خیلی هم مسواک می زنند؟! فوق فوقش خیلی حال داشته باشند؛ همان درازکش، نخ دندان! البته خدا برکت بده به همین آدامس های اکالیپتوس!! می دانی بامیه جان! ما داریم چوب همین شیرینی بیش از حدمان را می خوریم و الا ما هم بلد بودیم مثل گوش فیل، برای ذائقه مشتری کلاس بگذاریم!!

بامیه: اتفاقا دل من هم خون است! صبحی با یک گوش فیل، سر افزودنی های غیر مجاز دعوای مان شد که یک نان خامه ای خودش را قاطی ماجرا می کرد، من هم تیزی کشیدم و کشتمش!
زولبیا: گوش فیل را کشتی؟!
بامیه: نه بابا! نان خامه ای را!! اتفاقا قوی ترین نان خامه ای شیرینی فروشی بود! فردا دادگاه دارم؛ به ریاست نان کرمان شاهی!!
زولبیا: من که مانده ام چه بگویم؟! هم از دست بی سر و سامانی قیمت ها و هم از دست همه چی. جخت بلا پزشکان مدام به مردم توصیه می کنند که من و تو را نخورند؛ خرما بخورند!
اینها می خواهند من و تو را بایکوت کنند، اما محبوبیت به قول امیر قلعه نوعی دست خداست!
زولبیا: لامروت ها می گویند ما سرطان زا هستیم! یعنی گیرشان بیشتر به روغنی است که ما را به وسیله آن درست می کنند!
بامیه: ای عوام! اینها به روغن ما گیر می دهند که خودمان را بکوبند!!
زولبیا: حکایت جریان انحرافی و قوه مجریه؟!
بامیه: چرا بحث را سیاسی می کنی؟! من اصلا سیاسی نیستم. این پزشکان کلا با هر چیزی که خوش مزه است، مشکل دارند. مگر “رانی” نبود؟! تا مردم از “رانی” استقبال کردند،تا مردم از “رانی” استقبال کردند، فوری گفتند که “رانی” سرطان زاست!
زولبیا: کم مانده ما را عامل مرگ و میر معرفی کنند! دیروز همین “ریزگرد آواره” می گفت که تو و بامیه، جریان انحرافی ماه رمضان هستید!!
بامیه: اما جریان انحرافی و سران فتنه و سران قوا و مردم همیشه در صحنه و خواص بی بصیرت و جامعه پزشکی، همه شان ما را مثل چی می خورند، بعد می گویند سرطان زا هم هستیم! یعنی همچین که سیر می شوند، بنا می کنند پشت ما حرف زدن! هنوز اسید معده روی ما ترشح نکرده، پشت آدم صفحه می گذارند! می خواهم ببینم با ترشی جات هم همین برخورد می شود؟!
زولبیا: بعد از طرح هدفمندی، خدا را شکر زیاد قیمت ما بالا نرفت!
بامیه: فکر کنم می خواهی وام بگیری ناقلا!!
زولبیا: از اینکه “ریزگرد آواره” این فرصت را در اختیار من و تو قرار داد، بیا تشکر کنیم!
بامیه: اما صحبت ما تازه گل انداخته!
زولبیا: در آخر اگر حرف ناگفته ای داری، بگو!
بامیه: همیشه دوست داشتم عمل جراحی کنم؛ بشم زولبیا!
زولبیا: اینکه در بعضی شیرینی فروشی ها، زولبیا و بامیه را کنار هم می گذارند، از نظر شرعی مشکلی ندارد؟!

AYLAR
08-02-2011, 01:49 AM
قاب های دیوار را رها کنید!
آن ها سال هاست که رفته اند
میز را برای ناهار
و تخت را برای شام
به موریانه های کارگر بدهید

تَرَک های اتاق هم
که از خودم هستند
می ماند
چند قطره باران شور
بی ابر
بی آسمان ...
*
در گوشه اتاقم نشستم
و قلیان
مرا کِشید و
تمام شد
_______
آقای مسعود
نکش
258147963
....
چه جای منیره خالیه

mahi.f
08-02-2011, 02:11 AM
واااااااااااااای من تونستم پست بدم

فرد افطار همگی مهمون من.......258147963میخوام سور بدم.....:rose:

ندای سرخ
08-02-2011, 05:36 AM
ماهی افطاری چی میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4:

mahi.f
08-02-2011, 12:07 PM
همه چی....البته اگه بتونم پست بدم.....

mahi.f
08-02-2011, 12:31 PM
- داريم 10 نفري بازي شبکه اي ميکنيم اومده ميگه جدي حال ميده؟ ميگم پــ نه پــ اسکوليم! عذاب داره اما ميخوايم تهذيب نفس کنيم!

- رفتم آزمايش ادرار. يارو ميگه ادراره؟ ميگم: پـــ نه پـــــ سکنجبين برو کاهو بيار بزنيم توش بخوريم!

- تو صف پمپ گاز منتظرم تا نوبتم بشه، يارو زده به شيشه ميگه آقا شما هم مي خواي گاز بزني؟ پـــ نه پـــ من مي خوام ليس بزنم...

- رفتيم غار عليصدر. به رفيقم خفاش نشون دادم. ميگه واي خفاشه! پــ نه پـــ بتمن بود. اجاره خونه گرونه اينجا سکونت دارن فعلا!!!

- تو دستشويي به خواهرم ميگم آفتابه رو ميدي؟ ميگه ميخواي خودتو بشوري؟ پ نه پ ميخوام آبش کنم بذارم تو يخچال.

- به يارو راننده ميگم: آقا اگه ميشه يکم سريعتر. الان هواپيما ميپره... ميگه: بسلامتي مسافرين؟

... پــ نه پـــ... فندک هواپيما ديشب دستم جامونده، ميرم بدم به رانندش!

- رفتم بالاي برج ميخواستم خودمو بندازم پايين يارو ميگه ميخواي خودکشي کني؟ ميگم پــــ نه پــــــ اومدم ببينم

سرعت صفر تا صدم از اين بالا تا پايين چقدر ميشه، بجاي پروژه بدم دانشگاه.

- رفيقم ميگه اگه با گوشي برم تو اينترنت از شارژم کم ميشه؟ پـــ نه پـــ از ذخيره ارزي کشورهاي عضو اپک کم ميشه.

- دم دستشويي عمومي واستادم تا نفر قبلي بياد بيرون، اومده بيرون، ميبينه دارم پيچ و تاب ميخورم ميگه دستشويي داري؟؟

ميگم پـــ نه پـــ ، دارم با صداي موزيکي که نواختي تمرين رقص عربي ميکنم!

- به اپراتور اداره ميگم لطفا شماره فلاني رو برام بگير. ميگه گرفتم وصل کنم؟ ... پـــ نه پـــ فوت کن, قطع کن

- يارو اومده مي بينه همکارم توي اتاق نيست باز مي پرسه خانم فلاني نيست؟ پـــ نه پـــ هستن. افتادن پشت اون کمد. با خط کش بزن در بياد.

- مگس کش دستمه. مامانم ميگه ميخواي مگسا رو بکشي؟ ميگم پـــ نه پــــــ ميخوام رهبري ارکسترشون رو بکنم سمفوني بتهوون بزنن!

- حواسم نبود با صورت رفتم تو در، ميگه نديديش؟ ميگم پـــ نه پــــــ من دارکوبم مي خوام با منقار يه سوراخ برا خودم باز کنم برم تو.

- رفتم صندلي بخرم واسه کامپيوتر، يارو گفت: راحت باشه؟ پــــ نه پــــ خار داشته باشه...

- دارم تو حياطمون موتورمو تعمير ميکنم به مامانم ميگم دستمال بيخودي داري؟ ميگه ميخواي موتورتو تميز کني؟

پـــ نــه پــــــ ميخوام هل هله کنان برم تو کوچه کردي برقصم.

- طوطي گرفتم فاميلمون اومده ميگه اااااااااااااااااااااااا طوطيه؟

پـــ نــه پــــــ يا کريمه يه کم با فتوشاپ تغييرش دادم!

- ميگم بابا... تصميمم رو گرفتم... مي خوام زن بگيرم... ميگه ميشناسيش؟ ميگم آره. ميگه مجرده؟

پـــ نــه پــــــ منتظرم شوهرش رضايت نامشو امضا کنه بريم خواستگاري.

- دستمو بلند کردم از استاد سوال کنم. ميگه شما سوال داري؟ پـــ نــه پــــــ خواستم خطوط کف دستمو بهت نشون بدم فالمو بگيري ...

- رفتم پيژامه از کمد برداشتم پوشيدم بابام ميگه از تو کمد برداشتي؟ پـــــ نه پـــــــ گذاشته بودم تو يخچال تابستونيه پيژامه تگري بپوشم خنک شم.

- ميگم آقا شهيد همت کجاس؟ ميگه بزرگراه شهيد همت؟ ميگم پــــ نه پـــــ مي خواستم خودشو پيدا کنم يه خانواده اي رو از نگراني در بيارم!!!

- ماشينم بنزين تموم کرد وسط جاده, واستادم دم جاده يکي ? ليتر بنزين از ماشينش بهم بده که فقط خودمو برسونم

به يه پمپ بنزيني, يکي زد بقل گفت آقا بنزين براي ماشينت مي خواي؟ پـــ نــه پـــ مي خوام باهاش خودمو آتيش بزنم

- بعد از چهار ساعت از کنکور تو هوا ?? درجه اومدم خونه خواهرم ميگه خسته اي؟ اگه نيستي منو ببر يه جايي ميخوام خريد کنم

پـــ نــه پـــ خسته نيستم تو جلسه کنکور لحاف دشک انداخته بودم داشتم قليون ميکشيدم

- رفتيم سر خاک يکي از فاميلامون ساکت نشستيم پسر خاله ام ميگه ساکتي!!! پــــ نه پـــــــ بلند شم برات سيا نرمه نرمه رو بخونم
- يارو عکسمو ديده ميگه:اااا دماغ خودته اين؟ پــــ نه پـــــــ دماغ اجدادمه که بيني به بيني، نسل به نسل منتقل شده الان رسيده به من!!!!

- داداشم گفت چرا بال بال ميزني؟چيزي پريد تو گلوت؟گفتم پــ نــ پـــ دارم خودم رو آماده پروار ميکنم

- کله صبحي رفيقم ميخواست بياد درس بخونيم بهش زنگ زدم گفتم دوتا نونم بگير بيار گفت واسه صبونه؟

پــ نــ پـــ واسه ذخيره سازي تو روزاي سخت زمستون

- خواهرم از بيرون مياد خونه..ميبينه پشت سيستمم...ميگه کامپيوتر روشن کردي؟؟

پــ نــ پـــ دکتر گفته بشين جلوي مانيتور خاموش زل بزن بهش واسه چشات خوبه...!

- ميري مسجد وضو بگيري تا نماز بخوني ميبيني يه آقايي ميرسه ميگه پسر جان وضو ميگيري ميگي پــ نــ پـــ ميخوام قزل الا صيد كنم

- نون بربري خريدم همسايمون منو ديده ميگه نون بربريه؟ پــ نــ پـــ ماشين جديدمه طرح بربري توليد شده
- ساعت 7 صبح رفتم برا امتحان دانشگاه نگهبانه ميپرسه امتحان داري؟ ميگم پــَ نه پــَ اومدم خمير بگيرم بدم دست نونوا
- تو هواپيما نشستم دارم دعا مي خونم بغل دستيم مي گه دعا مي کني سالم برسي؟

پــ نــ پـــ دوست دارم صحنه سقوط هواپيما رو از نزديک ببينم دعا مي کنم سقوط کنيم

- از بالا در دارم ميام تو خونه بابام از راه رسيد ميگه باز تو کليد يادت رفت؟ پــ نــ پـــ دارم

آمادگي جسمانيمو تست ميکنم امشب ميخوايم بريم سرقت!!!

- يکي زنگ زده ميگه شما فرشادين ميگم نه ميگه پس اشتباه گرفتم؟ پــ نــ پـــ من فرشادم صداي تورو شنيدم الزايمرگرفتم يادم نيست !!!

- زنه شيکمش اومده جلو ، رفيق ما ميپرسه اين حامله س؟؟ پــ نــ پـــ اين زن آقا گرگه اس، شنگول رو خودش خورده، منگول رو داده شوهرش

- حسيني باي دست پسره رو گرفته ميگه با ياد چي ميري کنکور بدي؟پسره ميگه با ياد خدا.....پــ نــ پـــ بگه به ياد دوست دخترم ميرم سر جلسه

- صبح رفتم کنکور بدم .مراقب ميگه تو هم اومدي کنکور بدي؟ پــــ نه پـــــــ اومدم اينجا برم دسشويي

زنگ زدم 115، ميگه آمبولانس ميخواين قربان؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ يه پليس 110 ميخوام, بقيش هم آدامس بدين!

به مامانم ميگم من ميرم کارواش، ميگه ماشينم ميبري؟ ميگم پَـــ نَ پَــــ دارم ميرم اونجا دوش بگيرم

رفتم دکتر ميگم:دو روزه بدنم خيلي درد ميکنه! بعد از 10 دقيقه معاينه ميگه: ميخواي واست دارو بنويسم؟! پـَـَـ نَ پـَـَــــ ميخواي واسم دعا کن تا خوب بشم!!!!

زنگ زدم ميگم مامان بيا منو گرفتن... ميگه خاک تو سرم, گشت ارشاد؟ ميگم پـَــــــ نَ پـَــــ مرکز نخبگان ايران

حدود ? صبح بود رفتم سر يخچال تنگه آب رو برداشتم آب بخورم، دوستم بلند شده ميگه ميخواي آب بخوري ؟

گفتم پـَـَـ نَ پـَـَــــ ،تو خواب يادم افتاد به گلا آب ندادم ميخوام بهشون آب بدم

سوار تاکسيم ميگم آقا نگه داريد ميگه پياده ميشي؟ پـَـَــــ نــه پـَـَــــــ ميخوام باد لاستيکا رو چک کنم...!!

با گل رفتم بيمارستان نگهبان ميگه گل براي مريضتون آوردين گفتم پ نه پ اومدم خواستگاري تو با اين سيبيلات...

کامپيوترم يه ويروس گرفته بود رفتم کلي پول آنتي ويروس اورجينال دادم بعد سه ساعت اسکن ويروسه رو پيدا کرده پيغام داده:
آيا مطمئن هستيد که مي خواهيد اين ويروس را حذف کنيد؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ مي خوام ازش نگهداري کنم بزرگ بشه بشه عصاي دستم

داشتم تلويزيون ميديدم بعد مادر بزرگم اومده کانال رو عوض کرده بعدش به من ميگه داشتي ميديدي؟؟؟!!!

پَـــ نَ پَـــ داشتم گرمش ميکردم تا شما بياي ببيني!!!!!

به استاد ميگم لطفا كمكم كنيد دارم مشروط ميشم ميگه نمره ميخواي گفتم پَـــــ نَ پَــــــ... نظر شما رو در مورد مقدار و جنس خاكي كه بايد بريزم تو سرم ميخوام

raha_01
08-02-2011, 02:33 PM
دخترها مثل بلوتوث هستند تا وقتی کنارشون هستی بهت متصل اند. پسرها مثل وای فای هستند ممکنه پیش شما باشن اما همزمان به ده نفر دیگه نیز وصل اند.:4:365498716

احساس آرامشی که در “خفه شو” میباشد را هیچ گاه نمیتوان
در “عزیزم لطفا صحبت نکن” یافت !:24:365498716

خودت باش! به اعتماد هیچ شانه ای اشک نریز.. به اعتبار هر اشکی هم شانه نباش...:rose:365498716

maryam10
08-02-2011, 02:34 PM
عالی بود عزیزم...............

raha_01
08-02-2011, 02:59 PM
عالی بود عزیزم...............

قربونت بشم قابلی نداشت عزیزم.نوش جان.:24:365498716

HitboY
08-02-2011, 03:17 PM
رها اشتباه نکن دخترا بلوتوث نیستن ،دخترا وایرلس هستن با سرعت 100 مگا بایت.

raha_01
08-02-2011, 03:44 PM
رها اشتباه نکن دخترا بلوتوث نیستن ،دخترا وایرلس هستن با سرعت 100 مگا بایت.

نه درسته.دخترا تا وقتی پیش کسین حواسشون فقط پیشه همونه.ولی وقتی باهاش نیستن.........:4:365498716

الماس سرخ
08-02-2011, 04:34 PM
یاد دارم در غروبی سرد سرد
می گذشت از کوچه ی ما دوره گرد
داد می زد : کهنه قالی می خرم
دسته دوم جنس عالی می خرم
کاسه و ظرف سفالی می خرم
گر نداری کوزه خالی می خرم
اشک در چشمان بابا حلقه بست
عاقبت آهی کشید بغضش شکست
اول ماه است و نان در سفره نیست
ای خدا شکرت ولی این زندگیست؟
بوی نان تازه هوشش برده بود
اتفاقا مادرم هم روزه بود
خواهرم بی روسری بیرون دوید

گفت آقا سفره خالی می خرید...؟

raha_01
08-02-2011, 04:38 PM
آري دوستي دو نيمه دارد
نيمي از آن عشقي است كه دل تو را بيقرار كرده است
و نيمي ديگر آن محبتي است كه در دل من مي تپد
چه خوب میشد اگر این دو نیمه بهم میپیوستند

@};-365498716

RED STORM
08-02-2011, 05:00 PM
کاش همیشه زمستون بود . گرما واقعا کلافه کنندس :4:
کلا سرما بیشتر حال میده . با کاپشن شب تو برف بزنی بیرون ... آی حال میده

الماس سرخ
08-02-2011, 05:03 PM
پويا آي گفتي ،:20:منم ميخوام زمستون باشه مردم از تشنگي حالا 4 ساعتم تا اذون مونده

Masoud
08-02-2011, 05:16 PM
زمستونی که شما میگید حال نمیده.
زمستون ما حال میده تو نور :4:
کلا نور تقریبا هواش یه جوریه از ابان تا فروردین و من اون هوا رو دوست دارم.
عاشقم عاشق هوای نور.
بارون.
گفتی بارون یاده اب افتادم.
راستی خوش به حال اقا اسماعیل اینا.نیم ساعت زودتر افطار میکنن.
و دلتم بسوزه نسیبه ما یه ربع ، بیست دقیقه فکر کنم زودتر از شماییم :4:
بهترین دوران دوران اص لا حات بود.5 بعد از ظهر افطار میگردیم کسی هم نمیفهمید چطوری گذشت.اما حالا ..... :4:
ماه رمضون یه چیزش بده.اولین روزش که سخترین روزشه از نظر زمانی هم طولانی ترین روزشه :4:

بعد از این همه چرت و پرتی که گفتم. قبول باشه از همه اونایی که روزن و ما رو هم دعا کنید

الماس سرخ
08-02-2011, 05:19 PM
مسعود چرا داغ دلمو تازه كردي ؟هر سال ما مظلوم واقع ميشيم حالا تو جنوب يه ساعت زودتر از ما افطار ميكنند:cry:

الماس سرخ
08-02-2011, 05:20 PM
دنبال خدا، در وجود ديگران بگرديم.

' دوستان،‌ فرشته هايي

هستند كه شما را بر روي پاهايتان بلند ميكنند،

زماني كه بالهاي شما به سختي به ياد مي‌آورند چگونه پرواز كنند.'
هيچ آغاز و پاياني وجود ندارد....
ديروز،‌ به تاريخ پيوسته،
فردا ، رازي است ناگشوده،
اما امروز يك هديه است

AM1NR3Z4
08-02-2011, 05:46 PM
ای بابا این روزه هم امون مارو برید :sweet:
آخرشم تو اون دنیا میگیم کو ثواب این همه روزه ؟ میگن بیجا کردی روزه گرفتی نمیباس بگیری مجبورت نکرده بودن :4:
بخدا دیگه دارم از تشنگی کلافه میشم. تو این هوای کویری کولرم دیگه جواب نمیده. تازه همش که نمیشه تو خونه باشی.
رفقای بیکار میگن بیا بریم فلان جا.
اینجا ساعت 8 افطاره.
یعنی حدودا 2.5 دیگه...
یعنی واقعا من تا اون موقع میتونم بدون اب دووم بیارم ؟!

الماس سرخ
08-02-2011, 05:50 PM
خوش به حالت امين كاش اينجا بودي اونوقت 3.5 ساعت ديگه افطار ميكردي:4:

AYLAR
08-02-2011, 07:08 PM
زدین به خط شعر و حس ؟ .!
!
دیگر قضایت نمی گذارم...

اذان فاصله که پایان گرفت،

سر وقت می خوانمت...
تا یه ساعت
بی حال و کلافه میزنگی که لیچار بگی چرا منطقه مون ...
بعده یه ساعت که برق میاد
نه اثری از خواب مونده
نه آرامش اعصاب
!
ببینم
برق های شمام میره ؟
یا فقط زورشون به ما میرسه ؟
:cry:

SaRa
08-02-2011, 07:14 PM
ایول به همه ما فارسی زبانها
ما واسه صداهای کاملا مشابه، حروف مختلف داریم
واسه این صدا ۲ تا حرف داریم: ت، ط
واسه این ۲ تا: هـ، ح
واسه این ۲ تا: ق، غ
واسه این ۲ تا: ء، ع
واسه این ۳ تا: ث، س، ص
و واسه این ۴ تا: ز، ذ، ض، ظ
این یعنی:
«شیشه» رو نمی‌شه غلط نوشت
«دوغ» رو می‌شه ۱ جور غلط نوشت
«غلط» رو می‌شه ۳ جور غلط نوشت
«دست» رو می‌شه ۵ جور غلط نوشت
«اینترنت» رو می‌شه ۷ جور غلط نوشت
«سزاوار» رو می‌شه ۱۱ جور غلط نوشت
«زلزله» رو می‌شه ۱۵ جور غلط نوشت
«ستیز» رو می‌شه ۲۳ جور غلط نوشت
«احتذار» رو می‌شه ۳۱ جور غلط نوشت
«استحقاق» رو می‌شه ۹۵ جور غلط نوشت
و «اهتزاز» رو می‌شه ۱۲۷ جور غلط نوشت!

واغئن چتوری شد که ماحا طونصطیم دیکطه یاد بگیریم!؟

mahi.f
08-02-2011, 08:04 PM
جمع بشین همگیییییییییییییییییییییی یی
وقت افطاره.......
زود باشین بیاین دور میز.......

http://www.myup.ir/images/41370087024626539631.jpg (http://www.myup.ir/)
http://www.myup.ir/images/82364390257403597840.jpg (http://www.myup.ir/)
http://www.myup.ir/images/46065997004539737596.jpg (http://www.myup.ir/)

Karim
08-02-2011, 08:42 PM
اول که ملت 1 روز بیشتر از کاسبی افتادن به خاطر یوم الشک
رمضون بدجوری کرد تو پاچه کاسبا امسال
دوما که مسعود منجی آی لاویو:-*
دوس دارم یه بار دیگه بریم قلیون بکشیم تو برج مینا
راجع به تهمت های مسعود رضا پور و رحیم عزیزی فقط میتونم بگم تشابه اسمی هس:4:
من هم شیرازی نیستم و شناسنامه اهل اونجاست
راستی
تف به این ...
که خوردن و نوشیدن هم از سنگین ترین جرمهاس
کشیدنی ها بماند
زنگ میزنی میگی پشت در قاتل هس
میگن هنوز جرمی صورت نگرفته
حالا بینم کی جرات داره چیزی بخوره تا از هوا و زیرزمین مامور بریزه
در ضمن
ذهنم مشغول این بود که سرنوشت بالاخره جبره یا اختیار؟
حالا جبر یا اختیار چه فرقی میکنه؟
ما راه خودمونو میریم
چه جبر ما رو
چه اختیار ما رو

الماس سرخ
08-02-2011, 09:48 PM
حاج آقا و دختر شیطون

یک روز در یکی از خیابان های بالا شهر ؛ پیاده راه می رفتم ؛ سرم به کار خودم بود و داشتم به یک موضوع کاری فکر می کردم که دیدم یک صدای دخترانه دارد صدایم می زند" حاجاقا حاجاقا !" چرتم پاره شد و سری برگرداندم ودیدم دختری زیبا با تیپّی آنچنانی همراه دوستانش که کپی برابر اصل بودند ؛ تمام نگاه پرسش گرش را به چشمانم میریزد ؛ آب دهانم را از ترس و استرس و تعجّب ؛ قورت دادم و زیر لب گفتم ؛" بله ؛ بفرمایین ؟ "

پرسید" حاجاقا میتونم یه سوال خصوصی ازتونبپرسم "؛ نالیدم "بله ؛ بفرمایین ! " با شیطنتی که در نگاهش موج میزد پرسید ؛" ببخشیدحاجاقا ؛ شما شب ها وقتی میخواین بخوابین این همه ریش رو زیر پتو میذارین یا روی پتو ؟!" که صدای انفجار قهقهه ی دوستانش پیاده رو را لرزاند و در عرض چند ثانیه دورشدند ؛ نگاه همه به من جلب شده بود و من که هنوز گیج بودم ؛ تنها کاری که کردم این بود که یک تاکسی دربست گرفتم و به منزل رفتم !

بعد از دقایقی همه چیز یادم رفته بود؛ ولی مشکل بزرگ وقتی شروع شد که پاسی از شب گذشته بود و موقع خواب شده بود ؛ روی تخت دراز کشیدم و تا آمدم پتو را روی خودم بکشم ؛ انگار در ذهنم یکی چندین بار پشتسر هم زمزمه کرد که ببخشید حاجاقا ؛ شما شب ها وقتی میخواین بخوابین این همه ریش روزیر پتو میذارین یا روی پتو ؟! آمدم فکرم را منحرف کنم ؛ امّا دیگر کار از کارگذشته بود ؛ پتو را که روی ریش هایم می کشیدم احساس می کردم ریش هایم دارد از ریشهکنده می شود و وقتی که ریش هایم را روی پتو میگذاشتم احساس می کردم دارم خفه می شوم !
چشمت روز بد نبیند ؛ نزدیک به یک ماه شبها نمی توانسیتم درست بخوابم ؛ فقط درگیراین بود که پوزه ی این دختر را به خاک بمالم ؛ ولی نمی توانستم نه پتو را زیربگذارم نه رو ؛ مانده بودم این همه سال ؛ وقتی که میخواستم بخوابم پتو را کجایم می گذاشتم !!! هیچ کس نتوانسته بود در طول زندگی ام مرا قدر آن دختر اذیت کند

maryam10
08-02-2011, 09:54 PM
دستت درد نکنه ماهی جون.................خیلی افطار باحالی بود......مخصوصا که همه دور هم جمع بودیم بهمون چسبید................:8:

RED STORM
08-02-2011, 09:56 PM
در حال گوش دادن Rasmus
خوشم میاد ازشون ...
داداشمم رفته کرج .نیستش یکم باهم کل کل کنیم و تو سر و کله همدیگه بزنیم:4:

mahi.f
08-02-2011, 10:31 PM
پوسترهای تبلیغاتی کشورهاي کافر به مناسبت ماه مبارک رمضان

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/view_ramazan.jpg

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/TeData_Ramadan_by_fadyosman.jpg

تبلیغ شرکت تی ای دیتا به مناسبت ماه مبارک رمضان

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/A_MCDONALDS-EID-MUBARAK.jpg

تبلیغ مگدونالد به مناسبت ماه رمضان

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/AMER_restaurants_ramadan_by_marwael.jpg

تبلیغ یک رستوران به مناسبت ماه رمضان

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Apple-EP.jpg

پوستر با شعار حمایت از فقیران و بیچارگان. این ماه فرصت مناسبی است برای کمک و حمایت از این قشر

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Eid-ad.jpg

تبلیغ شامپو

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/mildramadhan.jpg

یک بیلبورد بسیار جالب، زیبا و خلاقانه به مناسبت ماه رمضان
در این بیلبورد روزها فقط ظروف مشخص است و با تاریک شدن هوا و نزدیک شدن به وقت افطار غذاهای داخل ظروف هم نمایان می شود

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/nescafe_ramadan2_by_Hossamahmed.jpg

تبلیغ نسکافه به مناسبت ماه مبارک

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/OREO_high.jpg

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Ramadan_billboard_by_Nousnous.jpg

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/ramadan_greeting_card_by_radwasea.jpg

تبلیغ یک آژانس هوایی به مناسبت ماه مبارک

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Ramadan_Kareem_by_SnowZone.jpg

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/tiida.jpg

تبلیغ نیسان به مناسبت ماه مبارک رمضان

http://www.coreldesign.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/vwramadanfront.jpg

تبلیغ واگن فولکس به مناسبت ماه مبارک رمضان

AM1NR3Z4
08-02-2011, 11:31 PM
آخرالزمون شده
تو بلاد کفر هم ماه رمضون رو تبریک میگن...

yas_sorkh
08-03-2011, 12:44 AM
اههههههههه.....وسط بازی برق خونمون رفت .بیشترشو ندیدم.....از دقیقه 87 به بعد دیدمش

Masoud
08-03-2011, 12:53 AM
خسته نباشی زهره :4:
اون 9 دقیقه رو هم خاموش میکردی تا جواب محکمی بهشون میدادی :4:

maryam10
08-03-2011, 10:55 AM
روزی لقمان به پسرش گفت امروز به تو 3 پند می دهم که کامروا شوی. اول اینکه سعی کن در زندگی بهترین غذای جهان را بخوری! دوم اینکه در بهترین بستر و رختخواب جهان بخوابی و سوم اینکه در بهترین کاخها و خانه های جهان زندگی کنی پسر لقمان گفت ای پدر ما یک خانواده بسیار فقیر هستیم چطور من می توانم این کارها را انجام دهم؟ لقمان جواب داد: اگر کمی دیر تر و کمتر غذا بخوری هر غذایی که میخوری طعم بهترین غذای جهان را می دهد. اگر بیشتر کار کنی و کمی دیرتر بخوابی در هر جا که خوابیده ای احساس می کنی بهترین خوابگاه جهان است. و اگر با مردم دوستی کنی و در قلب آنها جای می گیری و آنوقت بهترین خانه های جهان مال توست.

RED STORM
08-03-2011, 03:44 PM
آنجا که کلام بازمی ماند، موسیقی آغاز می شود...

raha_01
08-03-2011, 05:35 PM
خسته نباشی زهره :4:
اون 9 دقیقه رو هم خاموش میکردی تا جواب محکمی بهشون میدادی :4:

اتفاقا بعد گل ملوان که خوب بود مخصوصا سروصداها.:6:

صبح برای سحری بیدار شدم داداشم میگه چه عجب تو یه سال سر سحری خوش اخلاقی.
گفتم ناراحتی آمادگیه هر گونه سگ سگی رو دارما.هنوز اولش ماه رمضونه حالا وقت زیاده.:24::4:365498716

ندای سرخ
08-03-2011, 06:00 PM
سلاممممم به کافی شاپیای عااشق خوبی؟بسوزه پدر عشقو عاشقی که همتونو گوشه گیر کرده خواستین بگین خودم باهاشون حرف میزنمااااااااا:4:

asal
08-03-2011, 06:19 PM
امروز رفته بودم كلاس رانندگي كه خير سرم رانندگي يادم بدن , منو دخترخالم بوديم , اول نويت اون بود از پارسال تا الان داره رانندگي ميكنه , واسه اون توضيح داد يكم , بعد نوبت من شد ازم پرسيد رانندگي كردي ! لعنت به دهاني كه بي موقع باز شود گفتم اره 3 بار ( 3 بار كردم ولي اونم مربوط ميشه به پارسال تابستون كه هيچي يادم نبود ) اين مرتيكه ي نفهم ديگه هيچي بهم نميگفت چيكار كنم موقع روشن كردن چه كنم موقع وايسادن چه كنم موقع .......چه كنم در كل هيچي نميگفتم فقط فرمونو داده بود دستم خودشم دستش روش بود و با پدال بازي ميكرد اصلا به من نميگفت چيكا كنمممممم .و تا تونست تحقيرم كرد. پيرمرد خرفت كرده ي كم شئور اشكمو در ورد .. كلي گريه كردم

SaRa
08-03-2011, 07:14 PM
خب بهش ميگفتي بهناز كه قبلا رانندگي كردي و الان ديگه يادت نيست.

mahi.f
08-03-2011, 08:17 PM
سلااااااااااااااااااااااا اام
خوبین؟؟؟؟؟؟؟
نماز و روزه تون قبوووووووووول@};-

الماس سرخ
08-03-2011, 08:20 PM
اولین روز بارانی را به خاطر داری؟

غافلگیر شدیم چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم

دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود

و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد. وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..

دکتر علی شریعتی

AM1NR3Z4
08-03-2011, 10:37 PM
سلام به همگی
به قول یه بنده خدایی : کافی شاپ سوخت 258147963
جاتون خالی امروز از 8 صبح از خونه زدیم بیرون. تا همه ی بچه ها جمع شدن ساعت 9 شد. رفتیم گیم نت pes 2011 . کلا زندگی من با ps3 تو همین pes خلاصه میشه 258147963
بازی اول ادعا کردیم 0-1 باختیم همچین قشنگ رفت تو پاچمون !
بعدش تا حدود 1 ظهر چهار نفره بازی میکردیم. اون بازیارو خداروشکر هرچیم باختیم اون رفیقم مینداخت گردن من منم گردن اون. کلا این مدلی حال میده چون آخرش معلوم نمیشه واقعا تقصیره کی بود :4:
ساعت 7 عصر میخواستیم بریم واسه افطار بیرون یه دفه حس ادعامون گل کرد !
به یکی از بچه ها گفتیم بیا بازی. با بارسا تو نیمه اول 8 تا گل بهش زدم ! نیمه دوم بازی نکرد دیگه :24:
خلاصه خیلی حال داد. هنوز یادم نمیره به این رفیقمون 8 تا زدم ! کم کم دارم به استعدادهای درونی خودم امیدوار میشم :4:

mahi.f
08-04-2011, 12:07 AM
ما آدمها موجوداتــــ ِ عجیبـے هستیمـ.

وقتـے مـے گوییمـــ تنهایمـــ بگذار

یعنـے

...

بیش از همیشه بــ ِ وجودت احتیاج دارمــ ...

beckham
08-04-2011, 12:11 AM
احساس پوچی مبکنم

Masoud
08-04-2011, 12:32 AM
ای بابا امین ما رو بردی تو دوران راهنمایی
یادم نیست چند سالم بود ولی از دوم تا سوم دبیرستان قهرمان همه مسابقات play station 2 بودم.
با کسایی بازی میکردم که اندازه موهای من سیبیل داشتن.
از محله های مختلف میومدن ولی بهترن play باز خودم بودم :4:
بالاترین جایزه ای هم که تو مسابقات نصیبم شد 10 هزار تومن بود یادمه که از کاپ 22 نفره فکر کنم کسب کردم :4:
یادش به خیر
اون موقع ها خیلی خوب.
کاش الانم مثل اون موقع ها بزرگترین دق دقم بردن بازیهای پلی استیشن بود :cry:
روزگار سختی شده
همین و بس.....

P!NK
08-04-2011, 12:39 AM
ای بابا امین ما رو بردی تو دوران راهنمایی
یادم نیست چند سالم بود ولی از دوم تا سوم دبیرستان قهرمان همه مسابقات play station 2 بودم.
با کسایی بازی میکردم که اندازه موهای من سیبیل داشتن.
از محله های مختلف میومدن ولی بهترن play باز خودم بودم :4:
بالاترین جایزه ای هم که تو مسابقات نصیبم شد 10 هزار تومن بود یادمه که از کاپ 22 نفره فکر کنم کسب کردم :4:
یادش به خیر
اون موقع ها خیلی خوب.
کاش الانم مثل اون موقع ها بزرگترین دق دقم بردن بازیهای پلی استیشن بود :cry:
روزگار سختی شده
همین و بس.....

اااا مسعود مگه الان کلاس چندمی؟ :4::4::4::4::4:365498716365498716365498716

AYT@K
08-04-2011, 01:02 AM
سلامی چو بوی خوش اشنایی
شاعر میگه:
تقصیر ما نیست که روی حرفهایمان نمی مانیم
ما بر روی زمینی زندگی میکنیم که هر روز خودش را دور میزند!!!!!!!!!!!
اینو گفتم ینی این که گفتم نمیام یه ماه...نشد به جون خودم....خواستم خودمو امتحان کنم....ببینم میتونم
دیدم...نچ
چه کاریه خب...واه واه واه
ماهی و فاطمه معلوم نیست کجان که@};-

P!NK
08-04-2011, 01:18 AM
سلامی چو بوی خوش اشنایی
شاعر میگه:
تقصیر ما نیست که روی حرفهایمان نمی مانیم
ما بر روی زمینی زندگی میکنیم که هر روز خودش را دور میزند!!!!!!!!!!!
اینو گفتم ینی این که گفتم نمیام یه ماه...نشد به جون خودم....خواستم خودمو امتحان کنم....ببینم میتونم
دیدم...نچ
چه کاریه خب...واه واه واه
ماهی و فاطمه معلوم نیست کجان که@};-
:4: خوب شد که اومدی... داشت کم کم دلمون برات میتنگید

mahi.f
08-04-2011, 02:46 AM
منیره خوش اومدی برادر.....ای دلاور قهرمان و غیور.....

--------

امام جماعت قزوین

http://up.iranblog.com/images/m2ij79eq6inu6m73upk4.jpg (http://up.iranblog.com/)

mahi.f
08-04-2011, 02:56 AM
موتورعروس

مدل جدیده.....

http://forum.zirmizi.ir/images/smilies/new/25r30wi.gif http://forum.zirmizi.ir/images/smilies/new/25r30wi.gif

http://best2fun.com/upload/b1b182a4d22abc96deca34d7da9cd060.jpg

منیره اینم به افتخاره ورودت ............:4:
برو باهاش بوق بوق بازی کن حالشو ببر......:4:

ندای سرخ
08-04-2011, 05:10 AM
من میخوام ماشین عروسم اینجوری باشه خیلی شیکه:24:

P!NK
08-04-2011, 06:52 AM
بچه ها امضای جدیدم چطوره؟ 258147963 عاشقشمممم

ندای سرخ
08-04-2011, 07:31 AM
خیلی شیکه بپاچش نخوره258147963:4:

AnGeLiNa
08-04-2011, 10:02 AM
درود بر ارتشيان
پرسپوليس كه نبرد اس اس هم نباخت
اين آرش برهانى چه ميكنه همشهريه خودمه ديگه!
كلا خانوادگى ورزشكارن آبجيشم مربى هست
امشب پس از مدتها ميخوام عادل فردوسى پورو ببينم دلم براش خيلى تنگ شده هيچوقتم نمياد اينجا برم از نزديك ببينمش@};-

ديروزم نفرات برترو اعلام كردن من گفتم اسم منو اعلام نكنن ريا نشه:4:
اين امينرضا آبخو دوست دوران بچگيم بود حالا اون كجا ما كجا (شوخيدم)
البته يه دوست ديگه هم داشتم بچگيم باهم مهد كودك ميرفتيم اون الان انگليسه حالا اون كجا ما كجا!
فردا هم روز مرگ خنده هامه، اما تصميم برآن شده هر دانشگاهى جز كرمان برم، بله خلاصه بگم روياى باهنر پرپر شد، بسوزه پدر عشق و وابستگى . . .

ايشالا فردا همه كنكوريا شاد باشن (خودم كه هميشه شادم)

maryam10
08-04-2011, 10:07 AM
خدا از دهنت بشنوه نرگس جون..........من که با اینکه می دونم گند زدم،بد جور،بازم یه امید مبهمی دارم و فک می کنم یه جای خوب و یه رشته ی خوب قبول می شم...................نمی دونم چی می شه آخرش...........

maryam10
08-04-2011, 10:14 AM
به خدا گفتم "خسته ام" گفت : " لا تنقطوا من رحمه الله ... از رحمت خدا ناامید نشوید." گفتم : " هیچ کسی نمیدونه تو دلم چی میگذره" گفت : " ان الله بین المرء و قلبه .... خدا حائل است میان انسان و قلبش." گفتم : " هیچ کسی رو ندارم." گفت : " نحن اقرب الیه من حبل الورید... ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم." گفتم : " ولی انگار اصلا منو فراموش کردی" گفت : " فاذکرونی اذکر کم ... منو یاد کنید تا یاد شما باشم."

AnGeLiNa
08-04-2011, 10:28 AM
مريم جون اصن ناراحت نباش.
هرچى خدا بخواد همون ميشه

من كه همگام با كنكورم دوران جهالت ميگذروندم فك كنين فقط خرداد واسش خوندم اصنم واسم مهم نيس قبول بشم يا نشم چون بالاخره دانشگاه ميرم ديگه آزاد و عالى فرق نداره.:24:

maryam10
08-04-2011, 10:33 AM
ببین آخه من نه پیام نور زدم و نه غیرانتفاعی..........فقط آزاد و سراسری................تازه منم از تو بهتر نیستم.........از اسفند واقعا خوندم ............می رفتیم با بچه ها از 8 صبح تا 8 شب کتابخونه و دلمونو خوش می کردیم داریم درس می خونیم...........کلا یا حرف می زدیم،یا چیزی می خوردیم یا تو کتابخونه اغتشاش می کردیم.................دلمونو خوش کردیم که درس خوندیم.................ولی من دلم روشنه.............حالا دقیقا نتایج رو کی می زنن رو سایت؟

الماس سرخ
08-04-2011, 10:39 AM
اميدوارم كه همه بچه هاي ارتش كه تو كنكور شركت كردند ،با رتبه عالي قبول شن@};-

maryam10
08-04-2011, 10:45 AM
واسمون دعا کنین یه عالمه................

beckham
08-04-2011, 10:59 AM
ایشالا که همونجا که دوس داشتی قبول بشی

maryam10
08-04-2011, 11:01 AM
ممنوووووووووووووووووووووو وووووونم....................

beckham
08-04-2011, 11:06 AM
خواهش میکنم چون طرفدار پرسپولیسی اینو گفتم

maryam10
08-04-2011, 11:29 AM
fishing :::::::: A man called home to his wife and said, “Honey I have been asked to go fishing up in Canada with my boss & several of his Friends. We’ll be gone for a week. This is a good opportunity for me to get that Promotion I’v been wanting, so could you please pack enough Clothes for a week and set out my rod and fishing box, we’re Leaving From the office & I will swing by the house to pick my things up” “Oh! Please pack my new blue silk pajamas.” The wife thinks this sounds a bit fishy but being the good wife she is, did exactly what her husband asked. The following Weekend he came home a little tired but otherwise looking good. The wife welcomed him home and asked if he caught many fish? He said, “Yes! Lots of Salmon, some Bluegill, and a few Swordfish. But why didn’t you pack my new blue silk pajamas like I asked you to Do?” You’ll love the answer… The wife replied, “I did. They’re in your fishing box…..” ______________________________________________ ماهیگیری :::::::::::::: مردی باهمسرش در خانه تماس گرفت و گفت:”عزیزم ازمن خواسته شده که با رئیس و چند تا از دوستانش برای ماهیگیری به کانادابرویم” ما به مدت یک هفته آنجا خواهیم بود.این فرصت خوبی است تا ارتقائ شغلی که منتظرش بودم بگیرم بنابراین لطفا لباس های کافی برای یک هفته برایم بردار و وسایل ماهیگیری مرا هم آماده کن ما از اداره حرکت خواهیم کرد و من سر راه وسایلم را از خانه برخواهم داشت ، راستی اون لباس های راحتی ابریشمی آبی رنگم را هم بردار زن با خودش فکر کرد که این مساله یک کمی غیرطبیعی است اما بخاطر این که نشان دهد همسر خوبی است دقیقا کارهایی را که همسرش خواسته بود انجام داد.. هفته بعد مرد به خانه آمد ، یک کمی خسته به نظر می رسید اما ظاهرش خوب ومرتب بود. همسرش به او خوش آمد گفت و از او پرسید که آیا او ماهی گرفته است یا نه؟ مرد گفت :”بله تعداد زیادی ماهی قزل آلا،چند تایی ماهی فلس آبی و چند تا هم اره ماهی گرفتیم . اما چرا اون لباس راحتی هایی که گفته بودم برایم نگذاشتی؟” جواب زن خیلی جالب بود… زن جواب داد: لباس های راحتی رو توی جعبه وسایل ماهیگیریت گذاشته بودم.

AnGeLiNa
08-04-2011, 11:36 AM
ببین آخه من نه پیام نور زدم و نه غیرانتفاعی..........فقط آزاد و سراسری................تازه منم از تو بهتر نیستم.........از اسفند واقعا خوندم ............می رفتیم با بچه ها از 8 صبح تا 8 شب کتابخونه و دلمونو خوش می کردیم داریم درس می خونیم...........کلا یا حرف می زدیم،یا چیزی می خوردیم یا تو کتابخونه اغتشاش می کردیم.................دلمونو خوش کردیم که درس خوندیم.................ولی من دلم روشنه.............حالا دقیقا نتایج رو کی می زنن رو سایت؟

من كتابخونه كه ميرفتم خر خونى ميكردم چون بچه هاى تيزهوشان انگيزه ميدادن
اما تو خونه فقط حماقت ميكردم

فرداشب از ساعت 12 رو سايتن
ايشالا قبوليم258147963

يعنى من دانشجو ميشم؟987654321:24:

mahi.f
08-04-2011, 11:54 AM
تقصیر خودمه زن جماعت را چه به بیرون رفتن

مسافر کناری مدام خودش را رویم می اندازد، دستش را در جیبش می کند و در می آورد، من به شیشه چسبیده ام اما هر قدر جمع تر می شوم او گشادتر می شود. موقع پیاده شدن تمام عضلات بدنم از بس منقبض مانده اند درد می کنند...
(تقصیر خودم بود باید جلو می نشستم.)

مسافر صندلی پشت زانوهایش را در ستون فقراتم فرو می کند، یادم هست موقع سوار شدن قد چندانی هم نداشت، باید با یک چیزی محکم بکوبم توی سرش، چیزی دم دستم نیست احتمالاً فکر کرده خوشم آمده که حالا دستش را از کنار صندلی به سمت من می آورد...
(تقصیر خودم بود باید با اتوبوس می آمدم.)

اتوبوس پر است ایستاده ام و دستم روی میله هاست، اتوبوس زیاد هم شلوغ نیست و چشمان او هم نابینا به نظر نمی رسد ولی دستش را درست در 10 سانت از 100 سانت میله ای که من دستم را گذاشته ام می گذارد. با خودم می گویم ”چه تصادفی” و دستم را جابه جا می کنم اما تصادف مدام در طول میله اتفاق می افتد...
(تقصیر خودم است باید این دو قدم راه را پیاده می آمدم.)

پیاده رو آنقدر ها هم باریک نیست اما دوست دارد از منتها علیه سمت من عبور کند، به اندازه 8 نفر کنارش جا هست ولی با هم برخورد خواهیم کرد. کسی که باید جایش عوض کند، بایستد، جا خالی بدهد، راه بدهد و من هستم...
(تقصیر خودم است باید با آژانس می آمدم.)

راننده آژانس مدام از آینه نگام می کند و لبخند می زند. سرم را باید تا انتهای مسیر به زاویه 180 درجه به سمت شیشه بگیرم. مدام حرف میزند و از توی آینه منتظر جواب است. خودم را به نشنیدن می زنم. موقع پیاده شدن بس که گردنم را چرخانده ام دیگر صاف نمی شود. چشمانش به نظر سالم می آید اما بقیه پول را که می خواهد بدهد به جای اینکه در دستم بگذارد از آرنجم شروع می کند، البته من باید حواسم می بود و دستم را با دستش تنظیم می کردم.
(تقصیر خودم است باید با ماشین شخصی می آمدم.)

راننده پشتی تا می بیند خانم هستم دستش را روی بوق می گذارد، راه می دهم. نزدیک شیشه ماشین می ایستد نیشش باز است و دندانهای زردش از لبان سیاهش بیرون زده است. “خانم ماشین لباسشوئی نیست ها”. مسافرهای توی ماشین همه نیششان باز می شود. تا برسم هزار بار هزار تا حرف جدید می شنوم و مدام باید مواظب ماشینهایی که فرمانهایشان را به سمت من می چرخانند باشم. موقع رسیدن خسته هستم، اعصابم به کلی به هم ریخته است.

(تقصیر خودم است زن جماعت را چه به بیرون رفتن!!!)

yas_sorkh
08-04-2011, 12:10 PM
سلامممممممممممممممممممممم مممم

وای چقد دلم برای کریم باقری تنگ شده برای قدیما

افشین امپراطور.....96 رویایی....سپهر سرطلایی

بچه ها کسی از محسن خلیلی خبر نداره..رفته کدوم تیم؟؟؟؟؟؟؟؟

Captain Nc Sparrow
08-04-2011, 12:14 PM
ندا جان حالا بذار خواستگار بیاد واست! اون موقع که هنو فرزاد نیمده بود منم آرزوم بود همچین چیزه شیکی ماشین عروسم باشه! اما بعدش! تیراختورم مارو سوار نکردش!هم! گیه

AnGeLiNa
08-04-2011, 12:18 PM
به به انسى خانوم

خدا شانس بده ما كه نه خاستگارشو داريم نه تراختورشو نه بى ام و شو نه هم الاغشو

Sorkh/rag
08-04-2011, 03:26 PM
منم آن بچه پولداری که الان
تو می بینی مرا در این خیابان

همان هستم که شلوارم بود تنگ
لباسم هر ورش باشد به یک رنگ

به چشمم عینک Reyban گذارم
به گوشم هدفون آی پاد گذارم

تو که مبهوت من هر روز بودی
مرا حتما شناسایی نمودی

پرادوم قرمز است و لامبورم زرد
دو بنزم را پدر از "آخن" آورد

دوسالی هم خودم رفتم به خارج
نوشتم اسم خود را توی کالج

و چون در تنبلی ممتاز گشتم
اروپا را که گشتم بازگشتم!

بهار مالزی را دوست دارم
زمستان سوی آلمان رهسپارم

روم گر بهر سرگرمی به پاریس
دو ویلا می خرم در"کان"و در"نیس"

اگر یک هفته در تهران بمانم
روم سوی فشم با دوستانم

ایمیل و فکس من درجنب و جوش است
موبایلم نیز همواره به گوش است

خلاصه زندگی شیرین و خوب است
کجایش حاوی نقص و عیوب است؟

نمی دانم چرا بعضی ز مردم
نمی پویند راه لندن و رم؟!

اگر از غصه دنیا غمینی
سفر باید کنی حتی زمینی!

به یک جا ماندگاری حیف دارد
سفر سوی فرانسه کیف دارد!

چرا نالی ز کمبود و گرانی؟
سفر کن جان من تا می توانی!

ز بی نانی چرا هی می کنی غش؟
بخور شیرینی و پیتزا به جایش!

چرا آخر پراید را دوست داری؟!
بخر بنزی به عنوان سواری!

چرا در شوش مسکن می گزینی؟
نداری ظرفی از پیرکس و چینی!

اتاق منزلت مانند گور است
بیا جردن، ببین اینجا چه جوراست؟!

کمی چون وقت من امروز ضیقه(!)
کنم ایجاز: هان ای بدسلیقه!

اگر از خوب و بد بی اطلاعی
بکن با بنده تشریک مساعی

بگویم تا چه چیزی برگزینی
و در دنیا کجاها را ببینی!

ولی فعلا ندارم وقت تفسیر
که پرواز هلندم می شود دیر

Sorkh/rag
08-04-2011, 03:30 PM
ملت زندگي ميكنن ما هم زنگي ميكنيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maryam10
08-04-2011, 03:35 PM
عزیزم،خدا رو شکر کن............258147963

Sorkh/rag
08-04-2011, 03:37 PM
راس ميگي.يه وقت همين زندگي هم از كف مون ميره..
خدايا..خيلي نوكرتم.شكرت...........

maryam10
08-04-2011, 03:38 PM
چرا بالا ها رو نیگاه می کنی؟......پایین تر از تو هم هست.............@};-

P!NK
08-04-2011, 05:41 PM
یه سایت هست توش جدول داره میتونی توی نت حل کنی... جالبه. مثلا این لینک جدول ورزشیشه....:

http://jadval.net/?p=47 دوس داشتید برید حل کنید!

Captain Nc Sparrow
08-04-2011, 07:01 PM
راس میقه دیقه ریحانه جون! خوب بود عین آرش گل نزن پاهات کج باشه نتونی از یه متری دروازه خالیو بزنی ولی پولدار باشی؟! برو خداروشکر کن سالمی!

الماس سرخ
08-04-2011, 07:26 PM
پادشاهی جایزه بزرگی برای هنرمندی

گذاشت که بتواند به بهترین شکل ،
آرامش را تصویر کند.
نقاشان بسیاری آثار خود را به قصر فرستادند.
آن تابلو ها ، تصاویری بودند از جنگل به هنگام
غروب ، رودهای آرام ، کودکانی که در خاک
می دویدند ، رنگین کمان در آسمان ،
و قطرات شبنم بر گلبرگ گل سرخ.
پادشاه تمام تابلو ها را بررسی کرد ،
اما سرانجام فقط دو اثر را انتخاب کرد.

اولی ، تصویر دریاچه ی آرامی بود که
کوههای عظیم و آسمان آبی را در خود

منعکس کرده بود.
در جای جایش می شد ابرهای کوچک و سفید

را دید، و اگر دقیق نگاه می کردند، در گوشه

ی چپ دریاچه، خانه ی کوچکی قرار داشت،

پنجره اش باز بود، دود از دودکش آن بر

می خواست، که نشان می داد شام گرم و

نرمی آماده است.

تصویر دوم هم کوهها را نمایش می داد.
اما کوهها ناهموار بود ،
قله ها تیز و دندانه ای بود.
آسمان بالای کوهها بطور بیرحمانه ای تاریک
بود، و ابرها آبستن آذرخش، تگرگ و باران
سیل آسا بود.

این تابلو هیچ با تابلو های دیگری که برای
مسابقه فرستاده بودند، هماهنگی نداشت.
اما وقتی آدم با دقت به تابلو نگاه می کرد،

در بریدگی صخره ای شوم،
جوجه پرنده ای را می دید.
آنجا، در میان غرش وحشیانه ی طوفان ،
جوجه گنجشکی ، آرام نشسته بود.

پادشاه درباریان را جمع کرد و اعلام کرد که
برنده ی جایزه ی بهترین تصویر آرامش،

تابلو دوم است.
بعد توضیح داد :
آرامش آن چیزی نیست که در مکانی بی سر و

صدا ، بی مشکل ، بی کار سخت یافت
می شود ، چیزی است که می گذارد در میان
شرایط سخت ، آرامش در قلب ما حفظ

شود.
این تنها معنای حقیقی آرامش است

AM1NR3Z4
08-04-2011, 08:06 PM
اینو تو fb دیدم. واقعا جای تامل داره :4:

گفتگوی دو دختر پای تلفن: سلام عشقم، قربونت برم. چطوری عسل؟ فدات شم... می بینمت خوشگم... بوس بوس بوس

گفتگوی دو پسر پای تلفن: بنال... بوزینه مگه نگفتی ساعت چهار میای؟ د گمشو راه بیفت دیگه کره خر

بعد از قطع کردن تلفن :

دخترها: واه واه واه !!! دختره ایکبیریه بی فرهنگ چه خودشم میگیره اه اه اه انگار از دماغ فیل افتاده حالمو بهم زد

پسرها: بابا عجب بچه باحالیه این ممد خیلی حال میکنم باهاش خیلی با مرامه

الماس سرخ
08-04-2011, 08:08 PM
امین جان این نشون میده که هم دخترا و هم پسرا غیرطبیعین ولی دخترا باسیاست ترند:4:

Captain Nc Sparrow
08-04-2011, 09:54 PM
امین پسر ناظر شدی تحویل نمیگیری!(نیس قبلش کلی تحویل میگرفتی:-d! عروسی دعوتت نمیتنم

AM1NR3Z4
08-04-2011, 09:57 PM
انسیه دعوت نکنی عروسیتو بهم میریزما :4:
نه بابا ما کی باشیم نخوایم تحویل بگیریم :6:

maryam10
08-04-2011, 10:06 PM
انسیه جون،منم عروسی دعوتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:rose:

Ebiali
08-04-2011, 11:01 PM
آقا من به این ناظرتون اعتراض دارم این چه ناظریه گذاشتین یه کم شخصیت نداره!

AM1NR3Z4
08-04-2011, 11:07 PM
ابی جان با خشونت وارد نشو :4:
یه نفس عمیق بکش ... آرامشتو حفظ کن ...

mahi.f
08-04-2011, 11:49 PM
اینو تو fb دیدم. واقعا جای تامل داره :4:

گفتگوی دو دختر پای تلفن: سلام عشقم، قربونت برم. چطوری عسل؟ فدات شم... می بینمت خوشگم... بوس بوس بوس

گفتگوی دو پسر پای تلفن: بنال... بوزینه مگه نگفتی ساعت چهار میای؟ د گمشو راه بیفت دیگه کره خر

بعد از قطع کردن تلفن :

دخترها: واه واه واه !!! دختره ایکبیریه بی فرهنگ چه خودشم میگیره اه اه اه انگار از دماغ فیل افتاده حالمو بهم زد

پسرها: بابا عجب بچه باحالیه این ممد خیلی حال میکنم باهاش خیلی با مرامه

جفتمون لنگ میزنیم پس بی حساب...یستر دی؟؟http://irang.ir/images/smilies/new2/2/sdfsdfsdfsdf.gif
امین پسر ناظر شدی تحویل نمیگیری!(نیس قبلش کلی تحویل میگرفتی:-d! عروسی دعوتت نمیتنم
من چی عروسی دعوتم یا نه؟؟http://irang.ir/images/smilies/new2/23.gif
آقا من به این ناظرتون اعتراض دارم این چه ناظریه گذاشتین یه کم شخصیت نداره!
چی شده http://irang.ir/images/smilies/new2/5.gif!!!کی کیو کشته؟؟http://irang.ir/images/smilies/new2/53.gif
عریضه نویس دو تا کوچه پایین تر......http://irang.ir/images/smilies/new2/vbiran/65d6a5d6s.gif

AYLAR
08-05-2011, 12:47 AM
رفتنت را خواب دیدم
حالا
آمدنت را
به خواب هم نمی بینم.../

GANDOM
08-05-2011, 12:54 AM
امروز رابه باد سپردم
امشب کنار پنجره بیدار مانده ام
دانم که بامداد
امروز دیگری با خود می آورد
تا من دوباره آن را
بسپارمش به باد

AYLAR
08-05-2011, 01:04 AM
تنها فایده
این پا و آن پا کردن تو
برای رفتن و ماندن

فرو رفتن بیشتر
نوک قلاب
در دهان من.

Captain Nc Sparrow
08-05-2011, 01:07 AM
وای بچه ها شلام آجی فاطی کرتیم. دوست فرزاد فوت کرده یه صلوات بفرسید واسش. همتونم بجز امین رضا عروسی دعوتیدا! بچه ها من بامزی ترم یا نانا؟ نانا همون فرزاده ها! بالایی منم پایینی فرزاده تو آواتارم

AYLAR
08-05-2011, 01:08 AM
بالاخره شناختی مارو انسی جون ؟
تو ناز تری
@};-

Captain Nc Sparrow
08-05-2011, 01:25 AM
آجی فاطی بخدا شرمندتم اون روز از فرزاد کتک خولده بودم قاطی کرده بودم! وای دوج داجتم اونجا بودی میدیدی! هه هه! آخه نانا هروخت میخاد بحرفه اگه دستاش به فرمون نباشه کلی دستاشو تکون میده یکی ندونه فک میتنه میخاد پرواز کنه! آجیی که شما باشی داشت بال میزد که دستش خولد تو مماغم! آی درد گرفت که نگو!

P!NK
08-05-2011, 01:52 AM
این مقایسه رو خودم امشب کردم... فکر کنم جالب باشه...

http://s1.picofile.com/file/7109001505/moghayese.jpg

mahi.f
08-05-2011, 02:11 AM
بارانیم امشب…
آغوش گرمی…
دستان مهربانی..
پناهی…
آیا هست؟

Sorkh/rag
08-05-2011, 02:50 AM
با استارتی که داره لیگ برتر
مریضی های قلبی میشه بیشتر

فشار خون میره بالا و پایین
یکی خندونه و اون یکی غمگین

90 میره رو آنتن ها دوباره
شروع جیغ و فریادی که داره

دوباره گفتن از غمهای فوتبال
کمی هم گفتن از دردای فوتسال

به روی داوری ها زوم کردن
یه چندتایی شونو معروف کردن

دوباره عکسای ارسالی از ما
یه تصویر از یه گله تو چمن ها

که با کودی که میباره ز گله
چمن میشه المپیکی و حله

دوباره مچگیری از نوع عادل
زیادی تیزه و باهوش و بادل

دوباره قطبی و شیرای جنگل
ببخشید ، شیر بی دندون تنبل

دوباره گفتن از جام جهانی
نرفتیم ، با یه تیم کهکشانی

دوباره با پیامک یار میشیم
نظرسنجی هارو همراه میشیم

دوباره گیسکِشون واسه پنالتی
رو بودن یا نبودن داره شاکی

3-4 هفته هنوز نگذشته از لیگ
مربی های اخراجی توی دیگ

دوباره بازیا تعلیق میشن
با بی برنامگی درگیر میشن

دوباره صندلی های بیچاره
میشن قربانی باخت دوباره

90 می پیچه با اخبار و جنجال
میگه از سوژه های روز فوتبال

الماس سرخ
08-05-2011, 12:43 PM
پزشکان به روزه داران توصیه می کنند با توجه به قرار گرفتن ماه رمضان در فصل تابستان حتما سحری را از برنامه غذایی خود حذف نکنند. با توجه به طولانی بودن زمان روزه داری در تابستان که حدود ۱۴ تا ۱۵ ساعت طول می کشد، مصرف غذای مقوی و نوشیدن مایعات در وعده غذایی سحری می تواند انرژی مورد نیاز برای فعالیت روزانه را تامین و عوارض ناشی از کمبود مواد غذایی و مایعات را در بدن کاهش دهد.

روزه داران در برنامه سحری از یک برنامه غذایی کامل و مناسب که حاوی پروتئین کافی، کربوهیدرات و چربی مناسب باشد، استفاده کنند، یعنی برنامه غذایی سحر بهتر است شبیه یک وعده غذایی ناهار باشد.
بهترین غذاها در وعده سحر غذاهای آب پز و بخارپز، برنج و خورشت های کم چرب است، همچنین روزه داران لازم است در سحر مایعات مثل آب، چای کم رنگ و آب میوه مصرف کنند. همچنین نخوردن سحری باعث تامین نشدن نیازهای تغذیه ای ضروری روزه دار شده و در نتیجه بدن او به سوخت ناقص چربی ها متوسل می شود و سوخت ناقص چربی ها در بدن ترکیبات کتونی را به وجود می آورد که نتیجه آن بوی بد دهان روزه دار است.

AnGeLiNa
08-05-2011, 02:57 PM
دوستان كنكورى نتايج كنكور اعلام شد

من رسما دانشجوى اين مملكت شدم به افتخارم كف بزنيد از اين به بعد منو خانوم مهندس خطاب كنيد ايشالا شهريور ميگم مهندس چى
(خدا زده تو سرم از رشته تجربى بايد برم مهندسى بخونم):24:

maryam10
08-05-2011, 02:59 PM
ولی من همچنان منتظرم.........رو سایت نیومده که.....................منم هنو نتایج نیومده،مهندس خطابم کنین..........:4:چرا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

AYT@K
08-05-2011, 03:34 PM
سلاااااااااااااااام
یه چیزی بگم بخندین
راستش امسال به خواهش دوستان . خویشان و خویشاوندان و...
کنکور شرکت کرم:24:
اونم نه تو رشته خودم تجربی...انسانی
اونم بدون باز کردن لای یک کتاب واسه رضای خدا
.
جلسه کنکورم همش خواب بودم...2 تا دخترم مارو .....گیر اورده بودن...هی ساعت میپرسیدن
حلاصه اعصاب نذاشتن واسه مون که
.
همه رو عشقی زدم...شوخی کردم..اونایی که میتونستم زدم...بجز ریاضی...بعد دیدم ضایع است...گفتم 2 تا ستون ریاضی خالیه
رو هوا همینطوری زدم:4:
الان رفتم دیدم...مجاز شدم...هه هه هه...تازه ریاضی ام درصد اوردم
خواستم ثابت کنم من میتوانم..وگرنه کی حوصله دانشگاه داره

monji
08-05-2011, 03:37 PM
سلام
تبریک به همه اونهایی که نتیجه کنکورشون رو گرفتن چون فکر کنم همه قبول شدن
من یه داداش دارم کلا از مغز فلجه . ادبیات فارسی و معارف و شیمی رو منفی زده
الان میگه با 26هزار پیام نور قبولم . میگم اسکول این سه تا رو نمیزدی صفر میومد ضریب این سه تا چی؟
میگه د نه د اونجوری پزشکی قبول میشدم
واقعا برگه سفید تحویل بدی قبولی . تعریف از خود نباشه زمان ما از هر 500 نفر یه نفر سراسری قبول میشد
الان فکر کنم دو به یک شده
کلا امیدی به آینده نداشتم
دیگه کم کم دارم از آینده میترسم

maryam10
08-05-2011, 03:38 PM
عاششششششششقتم منیره،خیلی باحالی...........:4:دمت گرم:8:من که هی چی می زنم،هی می گه داوطلبی با این مشخصات یافت نشد........دلم می خواد لهش کنم..........:17:..:cry:

asal
08-05-2011, 03:51 PM
ايول منيره ..چه بي خيالي ..ولي فكر ايندتم باش خوب چند ساله ديگه بپرسن خانوم سطح سوادت چيه ميخواي بگي ذيپلمم ؟؟ من كه همين الانشم كه دانشجوام خجالت ميكشم وقتي جايي ميرم بگم ديپلمم ... واسه همين راهنمايي رانندگي تو فرمه نوشته بود ديپلم اب شدم !!!!!!!!!!! ولي ازت خوشم اومد كاش منم ميتونستم مثه تو بيخيال باشم

RED STORM
08-05-2011, 03:58 PM
منیره تبریک ... از تو بعید بود258147963
مسعود جون اتفاقا منم یه داداش دارم که اون مخش چیزیش نی ... ولی داداشش از مخ تعطیله :4:... یعنی کلا خلاصه ...
زمان ما هم دانشگاه رفتن خیلی سخت بود ( حدودا سالای 40-41 :4:)

AnGeLiNa
08-05-2011, 04:46 PM
الان زنگيدم به عشقم مرد و مردونه گفت روزانه مجاز نشدم خودم فداش بشم كه صادقه
زنگيدم به يكى از فاميلا ميگه رتبم شده سه هزار اما ميخوام برم آزاد تو دلم گفتم تف به ذات دروغگوت اگه تو 3هزار شدى پس من 300 شدم.
ميگه من پزشكى بندرو انتخاب كردم من موندم انتخاب رشته كه از هفدهم شروع ميشه اين چطور امروز انتخاب رشته كرده؟؟؟
به حق چيزاى نديده و نشنيده

مرام عشقمو عشقه كه از روز اولش صادق بود.
عشقم دارم ميام پيشت جاده چه همواره
حال ميكنم بهترين اتفاق زندگيم امروز افتاد دم دكتر خدايى گرم
خدا جون عاشقتم م م م م م م م م م م م
تموم نگرانيام تموم شد، درهاى غم بسته شد ، درهاى خوشبختى همشون به روم باز شده.
بالاخره تونستم به عهدم وفا كنم
عاشقتم م م م م م م م م م م م م@};-

g.hoseyn
08-05-2011, 04:50 PM
یک عمر رفتیم سینما اخر نفهمیدیم دسته های صندلیش مال خودمون یا بغل دستیمون987654321

asal
08-05-2011, 04:58 PM
مگه رتبه هاتون چند شده يكي يه سعيد بزنگه ببينم چند شده رتبش:دييييييي امين چي؟؟ كسي از امين خبر نداره دارم از فوضولي ميميرم

RED STORM
08-05-2011, 05:01 PM
این مشکل به خودت برمیگرده که از اول چجوری باهاش برخورد کنی ...:4:
جفت دستاتو بذار رو دسته ها اون وقت میبینی که مال خودت میشه کسی هم نمیتونه چیزی بگه ...258147963

maryam10
08-05-2011, 05:02 PM
بهناز جون پیدا نمی کنه..............حتما اونام همین مشکلو دارم چون قرار بود به محض این که گرفتن بیان اینجا و بگن.......ولی نیومدن هنوز................حتما اونام مشکل منو دان..........اعصابم داغونه،هر کار می کنک پیدان نمی کنه.........:cry:

AnGeLiNa
08-05-2011, 05:15 PM
چرا پويا و مريم پستشونو چند بار گذاشتن؟

maryam10
08-05-2011, 05:16 PM
نمی دونم چی شده نرگس جون................

الماس سرخ
08-05-2011, 05:28 PM
اوا مریم جون نتیجت معلوم نیست؟ نکنه اول شدی میخوان جر زنی کنن؟

maryam10
08-05-2011, 05:29 PM
آره بخدا....................اعصاب واسم نمونده..........:17:

الماس سرخ
08-05-2011, 05:31 PM
به اعصابت مسلط باش مریم جون@};-

maryam10
08-05-2011, 05:33 PM
نمی شه عزیزم...............آخه همه گرفتن جز من..............:cry:

Masoud
08-05-2011, 05:34 PM
ایول جو درس و اینها کلا دوس دارم.
من سال اول فکر کنم شدم 70 هزار.سال دوم ولی زیر 60 هزار بود.
البته اون موقع که ما درس میخوندیم 60 هزار خودش خیلی بود :4:
ولی رفتم دانشگاه دیگه از ترس پوله بی زبون هم شده درس میخونم مثل خر.
اسطوره ی پسرهای نرم افزار ورودی 88 هستم ولی 2-3 تا دختر جلوترن ازم که باید یه بلایی سرشون بیارم یا با کمک بچه ها درگیر مسائل عشقیشون کنم تا زمین گیر شن :4:

هرکی مجاز شده تبریک و هرکیم نشده فدای سرش.
اصلا چیز مهمی نیست به خدا درس :4: الان این مسعود منجی یا حسین ترکه رو ببینید.ککشونم نمیگزه :4:

نفر اول انجمن هم فکر کنم امین باشه که خودش میاد رتبش رو میگه از نظر من که عالیه ولی خودش میگه هیچی قبول نمیشه.
چیزی تقریبا 1/8 من شده :4:

الماس سرخ
08-05-2011, 05:36 PM
من اولین سال با رتبه ی 3000 قبول شدم زمان ما رتبه ی 3000 یعنی نفر اول کنکور الان:4:

maryam10
08-05-2011, 05:36 PM
واقعا نسیبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

الماس سرخ
08-05-2011, 05:37 PM
مریم جون دخمل گلم بی خیال بابا درست میشه حتما تراکم زیاده سازمان سنجش قاط زده@};-

maryam10
08-05-2011, 05:38 PM
ایشالله...........من که دیووووووووووونه شدم.............:cry:

AnGeLiNa
08-05-2011, 05:39 PM
امين كه حتما قبول شده
اصن شايد اون امينرضا رتبه 3 تجربيه همين امينرضا خودمونه
اين تيزهوشانيا امسال تركوندن اينجا
من كه مطمئنم امينرضا 2يا 3 رقمى شده مثل ما كه سرگرم جهالت نبود طفل معصوم فقط درس ميخوند:24:

maryam10
08-05-2011, 05:40 PM
فک کنم تو راست می گی نرگس جون...........

g.hoseyn
08-05-2011, 05:41 PM
الان این مسعود منجی یا حسین ترکه رو ببینید.ککشونم نمیگزه :4:

اون سالی که من برق -قدرت تهران جنوب قبول شدم تو از هتلداری دوگوزآباد هم قبول نمیشدی چه برسه کامپیوترنور:4:
تو این چندسال به لطف دولت خدمتگزار مهرپرور هر کی ثبت نام میکنه قبول میشه
258147963
انشاالله همه بچه های کنکوری انجمن موفق باشن

babak red
08-05-2011, 05:42 PM
اخ جون امروز چه روز خوبیه.ازچند لحظه پیش نتایج کنکور اومده و من دارم تو کافی نت نتایج رو به ملت میگم.دستم خیر بوده تا حالا که.اکثرشون با رتبه های خوب قبول شدن.یکیشون که خانوم هم بود وقتی گفتم رتبت 7000 شده یه جیغی از خوشحالی زد که گوشم هنوز که هنوزه داره درد می کنه

maryam10
08-05-2011, 05:43 PM
بابک،چرا ماله من نمیاد.............آدم اینقد بد شانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

الماس سرخ
08-05-2011, 05:45 PM
این جور که معلومه کار و بار بابی حسابی گرفته این روزا:4:

AnGeLiNa
08-05-2011, 05:46 PM
واقعا خوشبحالت بابى خوب پول ميروفى
اينجا نرخ كافى نت 3000 ت هست اونجا تو چند ميگيرى؟

الماس سرخ
08-05-2011, 05:51 PM
این بابکی که من میشناسم از آب گل آلود ماهی میگیره الان دیده نتایجو دادن هر کی قبول شده 5000 میگیره هر کی هم قبول نشده 4000 باور ندارین از خودش بپرسین

maryam10
08-05-2011, 05:53 PM
نسیبه،شیطون ،خوب بابکو شناختیا............258147963

Masoud
08-05-2011, 05:55 PM
اون سالی که من برق -قدرت تهران جنوب قبول شدم تو از هتلداری دوگوزآباد هم قبول نمیشدی چه برسه کامپیوترنور:4:
258147963

از دنیا عقبی دیگه داش حسین.
اولا اون موقع که شما درس میخوندی بر میگرده به سالهای خیلی خیلی دور پس بیخیال 258147963
بعدشم اون موقع فقط خر خونها میتونستن برن دانشگاه ! الان بیا ببین دانشجوها چــــــــــــی شدن :4:
یکی از دلیلهایی که درصد خوبی دانشگاه ازادیها بهتر از سراسری ها هستن هم همینه که اونا درس خونن :4:

maryam10
08-05-2011, 05:59 PM
بچه ها گرفتم،ولی گند زدم.............:cry::cry:الان اعصابم بهم ریختست.................فعلا خدافظ تا حالم بهتر بشه...............:cry::cry::cry::20:

babak red
اصلا هم اینطور نیست عزیزای من.به من میگن بابک با انصاف:4:

نامردا نمیدن اخه.میگم شیرینی بدین نمیدن.ولی کاملا حساس میکنم براشون.اولش میگم رتبت شده 100 هزار و مجاز نیستی بعدش که میگم اینطوریه کلی خوشحال میشن.

raha_01
مریم کمک میخوای بگو شتید نتیجتو به ما بده.

ما که سال اول اونهمه درس خوندیم هیچی نشدیم.
سال دومم که درگیر اون یه نفر شدیم اصلا درس نخوندیم.
تهش به آزاد راضی شدیم.بازم خدا رو شکر درس نخونده بهترین دانشگاه آزاد قبول شدیم.
البته پیام نور و غیرانتفاعی به کلاسمون نمیخوردا وگرنه قبول بودم.:4:
این امین همینجاها داره میچرخه.سپاسش پایه پستا هست.فک کنم صنعتی شریف رو زده تو گوشش نمیخواد رو کنه.:24:365498716

maryam10
08-05-2011, 06:00 PM
راستی....مجاز شدما.................

g.hoseyn
08-05-2011, 06:03 PM
از دنیا عقبی دیگه داش حسین.
اولا اون موقع که شما درس میخوندی بر میگرده به سالهای خیلی خیلی دور پس بیخیال 258147963
بعدشم اون موقع فقط خر خونها میتونستن برن دانشگاه ! الان بیا ببین دانشجوها چــــــــــــی شدن :4:
یکی از دلیلهایی که درصد خوبی دانشگاه ازادیها بهتر از سراسری ها هستن هم همینه که اونا درس خونن :4:

نه خیلی هم عقب نیستم
برادرزادم پارسال عمران تبریز قبول شده تو دوترم کلا 12 واحد پاس کرده:10:تنظیم خانواده رو هم 18 شده:24:
سئوالای ریاضی و فیزیکشو منی که بیش از 10 سال کتابهای ریاضی فیزیکمو ندیدم جواب میدم ولی اون قیرپاچ میکنه
دانشجوی مملکته داریم!؟

AnGeLiNa
08-05-2011, 06:05 PM
امسال نفر اول زبان تبريزى بود و جز 10 نفر اول رياضى بود

الماس سرخ
08-05-2011, 06:06 PM
رتبت چند شده مریم؟

الماس سرخ
08-05-2011, 06:07 PM
امسال نفر اول زبان تبريزى بود و جز 10 نفر اول رياضى بود

جدی میگی همشهریه منه ها

جانم فدای پرسپولیس
08-05-2011, 06:21 PM
به همه بروبچ نرگس مريم منيره(كه مثل خودم درس خونه:4:) و بقيه كنكوريا كه قبول شدن صميمانه تبريك ميگم
اميدوارم واقعا دانش بجوين نه بجَوَن:4::4::4:
خلاصه اينكه خوشحاليم كه همه امروز شادن
حسين قارداش نجه سن؟؟؟؟؟؟
چوخداندور يوخ سان؟؟؟
به نيه تراختور اله؟؟؟؟
بابا ياشاسين شهرداري

RED STORM
08-05-2011, 06:28 PM
چرا پويا و مريم پستشونو چند بار گذاشتن؟

یه مشکل فنی بوده که ظاهرا حل شده ...:4:
خو حالا وقت شیرینی دادنه :4:
بیاید بند و بساطو پهن کنید :4:

Masoud
08-05-2011, 06:28 PM
نه خیلی هم عقب نیستم
برادرزادم پارسال عمران تبریز قبول شده تو دوترم کلا 12 واحد پاس کرده:10:تنظیم خانواده رو هم 18 شده:24:
سئوالای ریاضی و فیزیکشو منی که بیش از 10 سال کتابهای ریاضی فیزیکمو ندیدم جواب میدم ولی اون قیرپاچ میکنه
دانشجوی مملکته داریم!؟

بچه محل ما 4 ترم 12 واحد هست.
البته اون یه افتخاره دیگه هم داره که کاسب دانشگاهشون بود تو شهر شهید پرور تفرش :4:
هم خونه ایم درس دفاع مقدس رو به دلیل غیبت حذف شد :4: به این میگن دانشگاه داریم؟؟؟

maryam10
08-05-2011, 06:29 PM
بچه ها،من نمی دونم کدوم رتبه مهمه......یکی بهم میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AnGeLiNa
08-05-2011, 06:31 PM
رتبه در سهميه مهمه مريم جون

P!NK
08-05-2011, 06:31 PM
تشریف بیارید اینجا خوشحال میشم... http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=7737

الماس سرخ
08-05-2011, 06:33 PM
مریم جون بستگی داره کدوم درسو چجوری زده باشی مثلا اگه ریاضی دوست داری و ریاضی رو بالاتر از میانگین زده باشی قبول میشی هر چند رتبت خوب نباشه ، فکر کنم رتبه کل مهمتره

AnGeLiNa
08-05-2011, 06:35 PM
نه نسيبه جون رتبه در سهميه مهمه

maryam10
08-05-2011, 06:37 PM
مرسی بچه ها؛ممنون....................ولی نمی دونم بگم یا نه...............987654321
ولی چون بد شد،نمی گم............فقط بدونین مجاز شدم و میانگین درصدام 35-40 هستش.............................:9::cry:

AnGeLiNa
08-05-2011, 06:43 PM
خاكتو سره من بشه كه بايد برم رشته مهندسى رو از تجربى بخونم، تمام رفقام دارن پزشكيا رو بررسى ميكنن
من مهندسيا رو
خاك دو عالم تو سرم
خدا سه روزه مرگم كنه:24:

maryam10
08-05-2011, 06:45 PM
نرگس جون،نزن این حرفو..........حالا که همه چی تموم شد.....برو خدارو شکر کن مجاز شدی با این وضع تجربیا....................

الماس سرخ
08-05-2011, 06:48 PM
ایشالا که همه به هر چی صلاحشونه برسن من که دلم روشنه بچه ها:8:

AnGeLiNa
08-05-2011, 06:52 PM
كلا در حال سپاس از خدا هستم
چون با اون وضعى كه من داشتم كسى فك نميكرد مجاز بشم
سر قضيه كنكورم يه چيزى رو امروز فهميدم از خوشحالى دارم بال در ميارم258147963

maryam10
08-05-2011, 07:03 PM
خوش به حالت...............ایشالله اون چیزی رو که تو فهمیدی،منم بفهمم................258147963

monji
08-05-2011, 07:31 PM
مرسی بچه ها؛ممنون....................ولی نمی دونم بگم یا نه...............987654321
ولی چون بد شد،نمی گم............فقط بدونین مجاز شدم و میانگین درصدام 35-40 هستش.............................:9::cry:
سلام
خدا رو شکر . الان اینو می گم قکر میکنی دارم خالی میبندم
ولی از یکی دو ساعت پیش که استرس تو رو اینجا دیدم
اعصابم به هم ریخت
یه بار هم از خدا خواستم ردیف کنه
الان هم که اینو میگی مریم خانم یعنی بین 9 تا 12 هزار شدی؟
فکر کنم شبانه یه چی توپ قبولی ایشالاه

maryam10
08-05-2011, 07:36 PM
مرسی...نه بابا اوضاع وخیم تره...............

الماس سرخ
08-05-2011, 07:42 PM
زمانی که ایرلند اعلام استقلال از انگلستان کرد و در طی آن 9 جوان شورشی ایرلندی دستگیر و محکوم به مرگ شدند.
از آن جایی که حکم مجازات آنان قبل از ملکه ویکتوریا صادر شده بود ، او که تحمل اعدام کردن آنان را نداشت و به همین خاطر دستور داد تا آنان را به زندانی در مستعمره انگلستان یعنی استرالیا منتقل کنند .
حدود 40 سال پس از آن ، ملکه ویکتوریا از استرالیا دیدن کرد و مورد استقبال نخست وزیر آنجا یعنی آقای چارلز دافی(Charles Gavan Duffy ( قرار گرفت . وقتی آقای چارلز به اطلاع ملکه رساند که او یکی از 9 نفر ایرلندی محکوم به مرگ بوده است ، ملکه به راستی شوکه شد . ملکه از او پرسید که آیا از سرنوشت آن هشت زندانی دیگر خبری دارد یا نه ؟
او به آگاهی ملکه رساند که آنان همگی با یکدیگر در تماس هستند:
توماس فرانسیس(Tomas Francis Meagher) به ایالات متحده مها جرت کرد و خیلی زود به مقام فرمانداری مونتانا رسید.
ترنس مک مانس Terrence McManus) و پاتریک دونا او (Patrick Don Ahue ) هر دو ژنرال ارتش ایالات متحده شدند و بسیار عالی خدمت کردند.
ریچارد اوگورمان (Richard O Garman) به کانادا مهاجرت کرد و فرماندار کل نیوفوندلند شد .
ماریس لین(Morris Lynne)و مایکل ایرلند) (Michael Ireland هر دو از اعضای هیئت دولت استرالیا شدند و جدا از هم به عنوان دادستان کل استرالیا انجام وظیفه کردند .
دارسی مگی (Darcy McGee) نخست وزیر کانادا شد . و در آخر جان میچل(John Mitchell) نیز در مقام شهردار نیویورک خدمت کرد .
همه ما نه تنها با سر خوردگیها و نا کامی ها بلکه با موانع و سدهایی در جاده های مختلف موفقیت روبرو می شویم. این داستان مصداق این جمله است : در معامله زندگی، گذشته شما هرگز برابر با آینده تان نیست.

maryam10
08-05-2011, 07:46 PM
بچه ها،نزدیکه افطاره.............انتماس دعا............@};-

الماس سرخ
08-05-2011, 07:48 PM
آره نزدیک افطار شماست ولی به افطار ما 1 ساعت بیشتر مونده:4:
حالا شما من رو دعا کنین یه ساعت دیگه هم من شما رو دعا میکنم:4:

monji
08-05-2011, 07:50 PM
258147963

دمت گرم حسین جون باس یادآوریش کنیم
چقدر دعا کردیم واسش هی بی بی سه شنبه و سفره 14 معصوم و ...
تازه با یه اشنا تو مرکز آزمون آزاد تونست انتخاب هفتم ( کاردانی) کامپیوتر نور قبول شه
بچه هایی که دستشون تو کاره میدونن کاردانی یعنی ماشین حساب نه کامپیوتر

maryam10
08-05-2011, 07:54 PM
آره نزدیک افطار شماست ولی به افطار ما 1 ساعت بیشتر مونده:4:
حالا شما من رو دعا کنین یه ساعت دیگه هم من شما رو دعا میکنم:4:

رو چشمم عزیزم ...............اینجا 8 و نیم اذانه..........

Masoud
08-05-2011, 09:29 PM
دمت گرم حسین جون باس یادآوریش کنیم
چقدر دعا کردیم واسش هی بی بی سه شنبه و سفره 14 معصوم و ...
تازه با یه اشنا تو مرکز آزمون آزاد تونست انتخاب هفتم ( کاردانی) کامپیوتر نور قبول شه
بچه هایی که دستشون تو کاره میدونن کاردانی یعنی ماشین حساب نه کامپیوتر

اولا که پسر جون یه نگاه به شناسنامت بکن و از موی سفیدت خجالت بکش :4:
بعدشم حاجیت انتخاب دومش نور بود و کارشناسی هم میخونه 987654321
بنده فقط 20 نفر تا انتخاب اولم کم اوردم و بعدشم چون از بچگی عشق شما بودم و ویلای داییه هم اونجا بود زده بودم نور چون فکر میکردم 90% انتخاب اول رو قبولم :4:
در کل خوبه حالا پزشکی مزپشکی نخوندید تو حسین وگرنه باید سبزتون میکردم و میرفتم :4:
اصلا خستم کردید.صحبت فایده ای نداره.
ما بریم دو تا دود از یه هلو خسته بگیریم شاید این شب خبری شد !

AYT@K
08-05-2011, 09:47 PM
برو بچ...به خصوص مریم و نرگسی
این غلام کاردی سابق و حاجی فعلی...شد دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی
اونم بعد اون سالای خفت بار
شما چرا نه....

RED STORM
08-05-2011, 11:09 PM
امروز سالگرد درگذشت حسن پناهیه دوست داشتنیه، گفتم یه شعر ازش بذارم

میزی برای کار
کاری برای تخت
تختی برای خواب
خوابی برای جان
جانی برای مرگ
مرگی برای یاد
یادی برای سنگ

این بود زندگی...

\+/ حسین پناهی \+/

P!NK
08-06-2011, 01:22 AM
وای این مسابقه مربی ارتش فردا چقد جذابه... من که نمیتونم حدس بزنم کی میبره!

mahi.f
08-06-2011, 05:53 AM
سلام برو بچ خوابو بیدارhttp://irang.ir/images/smilies/new2/2/68218841339766833944.png
خونه بابابزرگم بودیم ...الان اومدیم خونه
تو راه که میومدیم اونقد شهر خلوت بود...عالی!
تا حالا اینجوری ندیده بودم شهرو..جز دو سه تا ماشین از اونجا تا خونه هیچی تو شهر ندیدم
آروم...خلوت...زیبا...هوا خنک و عالی..گهگاهی صدای دعا و مناجات از تو خونه ها...روحانی..عجیب نشست به دلم...دو سال جوون تر شدم...http://irang.ir/images/smilies/new2/2/129fs3705.gif
سرکوچه مون یکی از کارگرای زحمت کش شهرداری هم مشغول کار بود ..هم یه ساندویچ تو دستش
انگاری داشت دیگه سحریشو میخورد
خیلی دلم سوخت براش...رفتگری هم کار سختیه اخه...الان که همه سر سفره افطار دور هم جمع...اون تو خیابون تنهاhttp://irang.ir/images/smilies/new2/vbiran/sad.gif
آخییییییییییی...الهی بمیرم براشhttp://irang.ir/images/smilies/new2/vbiran/tsimuzpzwoap1t9y3o7.gif.....نون حلال در اوردنم کار سختی شده...
البته نمیدونم ایتا بازیه سرنوشته یا چیزه دیگه...یکی میشینه پشت میز چهار تا ورق امضا میکنه
میشه کار...یکی هم تو گرما و سرمای زمستون دور از خانواده صبح تا شب عرق میریزه
اینم میشه کار...البت هر دو هم منظرم نونای حلالhttp://irang.ir/images/smilies/new2/53.gif
نی دونم ...بالاخره هرکی باید یه جایگاهی رو پر کنه شاید...نمیشه که همه مهندس باشن
ولی انصافا بعضی کارا خیلی سخت و طاقت فرسان....همون داستان گاو نر و مرد کهنو(مایلی کهن:4:)!
بگذریم ...
این چند روزه بازار کنکور حسابی داغ شده و هرجا میری حرف از کنکورهhttp://irang.ir/images/smilies/new2/61.gif...عجب چیزیه ولی
یاد دوران خودم افتادم...خیلی سخت بود اون قدیماااااhttp://irang.ir/images/smilies/new2/36.gifhttp://irang.ir/images/smilies/new2/vbiran/smilies-azardl%20%2813%29.gif
وقتی میخواستن جوابو بدن خیلی استرس داشتم... بخاطر خودم نبود که قبول بشم یا نه
البته خب خودمم اون همه خونده بودم و بالاخره یه انتظاری از خودم داشتم ولی
حجم بالای استرس واسه خانوادم بود چشمای نگران و منتظر مادر و پدر خیلی عذاب اور بود
همش ترس نداشتم نکنه قبول نشم برام اینهمه زحمت کشیدن این همه دلشونو به من خوش کردنhttp://irang.ir/images/smilies/new2/vbiran/dadad4.gif...فکر شب و روزم این بود که جواب اونا رو چجوری بدم...
اکثرا هم همه همین مشکل و احساسو دارن...میگن اگه قبول نشم ج خانوادمو چی بدم...بیشتر دل از این جهت میترسه...
نمیدونم ولی این مقوله کنکور که تو چند سال اخیر خیلی تو ایران داغ شده...به نظرم اصلا جالب نیس
حجم بالای از فشار و استرس رو توی اوج جوونی به آدم وارد میکنهhttp://irang.ir/images/smilies/new2/38.gif
آخرشم میشه موی سپیدو توی آینه دیدم...به خودت نگاه میکنی میبین هزار سال پیرتر شدی سر این قضیهhttp://irang.ir/images/smilies/new2/14.gif
به نظرم که زیاد جالب نیس این قضیه...این همه استرس آخه...واسه چی و چراhttp://irang.ir/images/smilies/new2/vbiran/riz273.gif
دوران خودم و خودمم شامل میشد ولی کلا حرفم اینه که چرا اینقد همه چی شده به سمت کنکورhttp://irang.ir/images/smilies/new2/33.gif
و شده آخرین چاه و راه و همه چی....
برای خودم که خیلی سخت گذشت...الانم البت تو دوران دانشجویی خیلی خوش نمیگذره
تا انقلاب مهدی استرس ادامه داره...http://irang.ir/images/smilies/new2/vbiran/drtboeiwydmrw9jtma4i.gif
اینقد ماها سر کنکور و دانشگاه همه رو ح و روان و زندگیمون از بین میره فکر نکنم دیگه برای آینده و بچه و نوه
اعصابی بمونه..http://irang.ir/images/smilies/new2/vbiran/p7977cujr38iyymsu8.gif.باورکن!
حالا جوابای انتخاب رشته ها که دیگه جون به لب میکنه ادمو ...
یادمه من یه سکته ناقص اونجا تو مرحله ای که برم تا پای مانیتور و صفحه لود بشه ونتیجه بیاد بالا و چشام ببینه و برسه به مغزو مغز لود کنه که چی دیده ووووhttp://irang.ir/images/smilies/new2/2/sdfsdfsdfsdf.gif...زدم...
یه سکته ناقص دیگه هم سر یه قضیه دیگه...منتظر سکته سومم که برم دیگه حلال کنین..:4:
خیلی حرف زدم نه!!کی تو دلش گفت آره.؟؟http://irang.ir/images/smilies/new2/2/wufaccouqb69c4kz31zm.png
خلاصه ایشالا همگی دوستان موفق و پیروز باشن تو دانشگاهای خوب رشته های خوب...به آرزوهاشون برسن

امیدوارم همگی آرامش روحی مطلق داشته باشیم
ویه زندگی بی دغدغه که به همه دنیا می ارزهhttp://irang.ir/images/smilies/new2/40.gif
لطفا موفق باشید@};-

http://irang.ir/images/smilies/new2/71.gif

ندای سرخ
08-06-2011, 06:40 AM
و به نام آنکه دل را آفرید

تا پدیده ای چون عشق را معلول آن کند

پس به نام پروردگار عشق و

به نام پروردگار هستی
سلام بچه ها خوبین؟منم خوبم:4:
گفتم همه که عاشقن ماهم تریپ عاااااااشقی ورداریم:4:من عاشقم لی لی لی لی لی لی :4:اینو از طرف همه گفتم 258147963

mahi.f
08-06-2011, 06:49 AM
و به نام آنکه دل را آفرید

تا پدیده ای چون عشق را معلول آن کند

پس به نام پروردگار عشق و

به نام پروردگار هستی
سلام بچه ها خوبین؟منم خوبم:4:
گفتم همه که عاشقن ماهم تریپ عاااااااشقی ورداریم:4:من عاشقم لی لی لی لی لی لی :4:اینو از طرف همه گفتم 258147963

خوب میشی امیدوار باش....http://irang.ir/images/smilies/new2/2/68218841339766833944.png

ندای سرخ
08-06-2011, 07:04 AM
من خوبم نگران نشو:4:

mahi.f
08-06-2011, 07:10 AM
من خوبم نگران نشو:4:

عاشق نشو فقط توام تو این گیری ویری......http://irang.ir/images/smilies/new2/2/129fs3705.gif

ندای سرخ
08-06-2011, 07:12 AM
چشمممممممممممم هرچی تو بگی فعلا سر عشق شلوغه بزار سرش خلوت بشه میرم سراغش:4:

mahi.f
08-06-2011, 07:16 AM
باشه رفتی اون موقه سلام منم بش برسون......بگو مشتاق دیدار......http://irang.ir/images/smilies/new2/2/sdfsdfsdfsdf.gif

ندای سرخ
08-06-2011, 07:17 AM
باشه سرش خلوت شه میرم سراغش:4:

mahi.f
08-06-2011, 08:16 AM
چطور این وقت روز بیداری تو؟؟:4:

mahi.f
08-06-2011, 08:17 AM
باشگاهي براي تفريح «بي*اعصاب*ها»

در يكي از عجيب*ترين باشگاه*هاي جهان، جوانان ثروتمند مي*توانند هر چيزي از كامپيوتر و تلويزيون گرفته تا لپ*تاپ و پيانو را سفارش داده و با سلاح دلخواه*شان به*طور كامل خرد كنند.اعضاي اين باشگاه مي*توانند براي خرد كردن اين اشيا سفارش تبر، چوب گلف، شمشير، اره برقي و خلاصه هر چيزي را بدهند و با استفاده از آن*ها تمام ناراحتي*ها و عصبانيت*هاي خود را بر سر آن*ها خالي كنند.جالب اين جاست كه 40 درصد از اعضاي اين باشگاه را زنان تشكيل مي*دهند. اين موضوع نشان مي*دهد، آن*ها هم تمايل زيادي دارند تا با شكستن و تخريب كردن، استرس*هاي كاري و زندگي را از خود دور كرده و كمي احساس آرامش كنند!سخنگوي اين باشگاه در اين باره مي*گويد: «با اين*كه خرد كردن اشيا با اين روش، خشن به*نظر مي*رسد اما بايد اعتراف كرد كه هر كسي هم هنر خرد كردن و شكستن ندارد.البته ما سفارش*هاي عجيبي هم داشتيم. براي مثال يكي از مشتريان ثروتمند ما علاقه به خرد كردن يك ماشين فراري داشت يا يك زن تمايل داشت همه وسايل همسر سابقش را به اين باشگاه بياورد و با سلاح*هاي دلخواهش، همه آن*ها را نابود كند.

AnGeLiNa
08-06-2011, 09:51 AM
منم فك كنم دارم به جمع فضايى ها ميپيوندم

بده دستم اى ساقى
پيمونه عمرم رو
امشب تو خلاصم كن
تا بشم دور از دنيا
بده رخصت اى ساقى
تا بگيرم حقم رو
ساقى ساقى باز مستمو ديوونه
غم عشقو رسوايى ديگه از كى پنهونه

maryam10
08-06-2011, 10:17 AM
نرگس جون،منم فک می کنم دارم به جمع همون فضایی ها می پیوندم........:4:

همه شب صورت خود را به خدا خواهم کرد

از خدا خواهش دیدار تو را خواهم کرد

تا که جان دارم و در سینه نفس

بر تو و عشق تو ای دوست وفا خواهم کرد :8:
چی کار کنم دیگه،شد.................:4::4:

الانم با دیال اپ ان شدم،سرعتش خیلی پایینه، واسم اعصاب نزاشته،adsl تموم شده،باید تمدیدش کنم........اومدم که با تموم عاشقای اینجا ابراز همدردی کنم...:6:............امید است که مقبول گردد...........:4:

AnGeLiNa
08-06-2011, 10:42 AM
مريم جون همدردى شما مقبول درگاه حق شد:24:

maryam10
08-06-2011, 10:50 AM
خب خدا رو شکر...............:4:

raha_01
08-06-2011, 02:24 PM
این همه کنکوری داشتیم فقط مریم بود؟
امین کجاست پس؟
فکر کنم نمیذارن از سازمان سنجش بیاد بیرون این خبرنگارا.258147963365498716

maryam10
08-06-2011, 02:50 PM
آره،امین که ترکونده.............:4:

raha_01
08-06-2011, 03:09 PM
*تبسم شیرین عشق گوشه ای از نگاه خداست ، تنها به نگاه او میسپارم.

*وقتی کسی به تو ابراز علاقه کرد فکر نکن که فوق العاده ای شاید اون کم توقعه.....شکسپیر

*کاش ما آدما شبيه قو بوديم که وقتي جفتمون مي ميره اونقدر فرياد مي زديم تا بميريم.ولي حيف که ما آدما وقتي جفتمون مي ميره فرياد مي زنيم که نکنه از تنهايي بمبريم.

*اگه يه روز حس كردی تو يه زمان عاشق دو نفری ؛
دومی رو انتخاب كن ،
چون اگه واقعا عاشق اولی بودی ، به عشق دومي گرفتار نميشدی..

*كاش مي شد سرزمين عشق را در ميان گام ها تقسيم كرد
كاش مي شد با نگاه شاپرك عشق را بر آسمان تفهيم كرد
كاش مي شد با دو چشم عاطفه قلب سرد آسمان را ناز كرد
كاش مي شد با پري از برگ ياس تا طلوع سرخ گل پرواز كرد
كاش مي شد با نسيم شا مگاه برگ زرد ياس ها را رنگ كرد
كاش مي شد با خزان قلب ها مثل دشمن عاشقانه جنگ كرد
كاش مي شد در سكوت دشت شب ناله ي غمگين باران را شنيد
بعد ، دست قطره ها يش را گرفت تا بها ر آرزوها پر كشيد
كاش مي شد مثل يك حس لطيف لابه لاي آسمان پرنور شد
كاش مي شد چا در شب را كشيد از نقاب شوم ظلمت دور شد
كاش مي شد از ميا ن ژاله ها جرعه اي از مهرباني را چشيد
در جواب خوبها جان هديه داد سختي و نا مهرباني را شنيد

:rose:365498716

mahi.f
08-06-2011, 06:33 PM
بچه ها برین اینجا

همه بیاااااااااااااااااان (http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=7731&page=5)

ببینید آقا پوریا تون چه کاراییی که نمیکنه!:4:

الماس سرخ
08-06-2011, 06:49 PM
:24:عجب کارایی از دست این آقا پویا برمیاد:24:

AM1NR3Z4
08-06-2011, 07:18 PM
دوستان نگران نباشین. ایشالا داروسازی نقطه ی مرزی کشور رو شاخمه :4:
راستی کافی شاپ سوخت ! :4:
امشب داریم با رفقا میریم بیرون.
اسم اون ده بی بی گرامیه هست. میگن خیلی مرموزه. یجورایی مثه همون ریگ جن هست که تو 20:30 نشون میداد :4:
قراره تا فردا قبل از روشن شدن هوا اونجا باشیم. 7-8 نفر هستیم. عاشق اینکارا هستم که دنبال ماورالطبیعه باشم :4::4::4:
البته میگن تو تپه های اطرافش از این موارد دیده شده. یعنی امشب واقعا جن میبینم ؟! :4:
خلاصه تا فردا صبح خدانگهدار :4:@};-

maryam10
08-06-2011, 07:55 PM
بچه ها برین اینجا

همه بیاااااااااااااااااان (http://www.arteshesorkh.com/forum/showthread.php?t=7731&page=5)

ببینید آقا پوریا تون چه کاراییی که نمیکنه!:4:

پویا،فک نمی کردم تو هم این جوری باشی.........!!!!!!!!!!!!!

الماس سرخ
08-06-2011, 08:01 PM
دوستان نگران نباشین. ایشالا داروسازی نقطه ی مرزی کشور رو شاخمه :4:
راستی کافی شاپ سوخت ! :4:
امشب داریم با رفقا میریم بیرون.
اسم اون ده بی بی گرامیه هست. میگن خیلی مرموزه. یجورایی مثه همون ریگ جن هست که تو 20:30 نشون میداد :4:
قراره تا فردا قبل از روشن شدن هوا اونجا باشیم. 7-8 نفر هستیم. عاشق اینکارا هستم که دنبال ماورالطبیعه باشم :4::4::4:
البته میگن تو تپه های اطرافش از این موارد دیده شده. یعنی امشب واقعا جن میبینم ؟! :4:
خلاصه تا فردا صبح خدانگهدار :4:@};-

بدرود داش امین
جن ها تو رو ببینن که زهره ترک میشن میگن بسم الله این چیه

maryam10
08-06-2011, 08:05 PM
گل گفتی نسیبه جون.........این امین خودش 100 تا جنو درس می ده.............:4:

خب دیگه الان نزدیکه افطار ماست.........یه 20 مینه دیگه اذونه..........من می رم سفره رو بچینم.........راستی مامیم فردا داره از مشهد برکی گرده،خیلی خوشحالم...........به قوله ندا لی لی........:4:

التماس دعا

الماس سرخ
08-06-2011, 08:08 PM
مریم جون التماس دعا از طرف منم مامانت رو ببوس@};-

maryam10
08-06-2011, 08:10 PM
فدات شم عزیزم.............حتما.........:-*

AnGeLiNa
08-06-2011, 08:27 PM
اذان اينجا 40 مين پيش بود اما از تهرونيا الانه:4:

نسيبه چرا فقط مامان مريم رو ميبوسى؟ مامان منو نميخواى ببوسى؟:24:

asal
08-06-2011, 08:47 PM
سلام به هر كي كه نامرده ( امينرضا رتبشو ننگفت :p ) وبقيه بچه هاي ارتش كه رتبشونو به مامانيشون ( من ) نگفتن ...با همتون قهرم اشتي بكنم نيستم :((

Masoud
08-06-2011, 09:28 PM
اینم برای مسعود منجی یا دخان خودمون :4:

گفت: اینقدر سیگار نکش، میمیری
گفتم: اگه نکشم میمیرم...

گفت:اگه بکشی با درد میمیری.
گفتم:اگه نکشم از درد میمیرم.

گفت:هوای دودی جلوی درد رو نمیگیره.
گفتم:هوای صاف جلوی مرگ رو میگیره؟

یک کم نگاهم کرد، گفت: پس بکش.
گفتم: مرسی،تو ترکم.

Spring_red
08-06-2011, 10:43 PM
درود بر مسعود
خیلی توپ بود

maryam10
08-06-2011, 10:48 PM
دمت گرم مسعود................:24:

AYLAR
08-07-2011, 12:43 AM
به گمانم
خدا ،
آن بالا ،
کلاف ِ رنگ رنگی ِ روزهای من را گم کرده است !
همه اش تکرار می بافد برایم ...!
:gamm::gamm::gamm::gamm:

جانم فدای پرسپولیس
08-07-2011, 05:44 AM
چطور یه رابطه خراب میشه؟
http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1
هر دو فکر میکنند طرف مقابلشون گرفتارهhttp://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.3&fid=Inbox&inline=1http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.4&fid=Inbox&inline=1
و تماس نمیگیرن چون فکر میکنن نباید مزاحم بشنhttp://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.5&fid=Inbox&inline=1
وقتی زمان گذشتhttp://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.6&fid=Inbox&inline=1
هردو فکر میکنند بذار طرف مقابل تماس بگیرهhttp://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.7&fid=Inbox&inline=1
بعدش هرکدوم فکر میکنند که چرا من اول تماس بگیرم؟http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.8&fid=Inbox&inline=1http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.9&fid=Inbox&inline=1http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.10&fid=Inbox&inline=1

اینجاست آغاز تبدیل علاقه شون به نفرت
http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.11&fid=Inbox&inline=1
نهایتا بدون هیچ تماسی از یاد هم غافل میشن
http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.12&fid=Inbox&inline=1
وهمدیگر و فراموش میکنن
http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.13&fid=Inbox&inline=1

پس تماستون رو با هم حفظ کنید و این داستان و برای همه بفرستید
http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.14&fid=Inbox&inline=1.http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.15&fid=Inbox&inline=1

نمیخوام شما یکی از این دو نفر باشید
http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.16&fid=Inbox&inline=1
من اين مطلبو رو برای همه میفرستم
http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.17&fid=Inbox&inline=1
که بگم http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.18&fid=Inbox&inline=1
http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.19&fid=Inbox&inline=1
دوست عزیز.
من خوبم

http://us.mg5.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f1001%5fABZVimIAALCPTexrcwEDxkeKz3 g&pid=2.20&fid=Inbox&inline=1

لطفا با من در تماس باش

جانم فدای پرسپولیس
08-07-2011, 05:49 AM
غریب است دوست داشتن. وعجیب تر از آن است دوست داشته شدن... (http://buy4u.ir/group/best.html)
وقتی می‌دانیم کسی با جان و دل دوستمان دارد ... (http://buy4u.ir/group/best.html)
ونفس‌ها و صدا و نگاهمان در روح و جانش ریشه دوانده ؛ به بازیش می‌گیریم (http://buy4u.ir/group/best.html)
هر چه او عاشق‌تر ، ما سرخوش‌تر،هر چه او دل نازک‌تر ، ما بی رحم ‌تر ... (http://buy4u.ir/group/best.html)
تقصیر از ما نیست ؛ تمامی قصه های عاشقانه، اینگونه به گوشمان خوانده شده‌اند... (http://buy4u.ir/group/best.html)
******* (http://buy4u.ir/group/best.html)
وقتی که دیگر نبود من به بودنش نیازمند شدم، وقتی که دیگر رفت من به انتظارآمدنش نشستم، (http://buy4u.ir/group/best.html)
وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست داشته باشد من او را دوست داشتم، (http://buy4u.ir/group/best.html)
وقتی که او تمام کرد من شروع کردم ، وقتی او تمام شد من آغاز شدم وچه سخت است تنها شدن! (http://buy4u.ir/group/best.html)
****** (http://buy4u.ir/group/best.html)
چه غم انگیز است وقتی که چشمه ای سرد و زلال در برابرت می جوشد و می خواند و می نالد ، (http://buy4u.ir/group/best.html)
تو تشنه ی آتش باشی و نه آب. و چشمه که خشکید ، و چشمه که از آن آتش که تو تشنه ی آن بودی ، (http://buy4u.ir/group/best.html)
بخار شد و به هوا رفت و آتش کویر را تافت و در خود گداخت و از زمین آتش رویید (http://buy4u.ir/group/best.html)
و از آسمان آتش بارید ، تو تشنه ی آب گردی و نه آتش!!! (http://buy4u.ir/group/best.html)
و بعد ، عمری گداختن از غم نبودن کسی که تا بود ، از غم نبودن تو می گداخت ...! (http://buy4u.ir/group/best.html)
رسم زندگی این است (http://buy4u.ir/group/best.html)

یک روز کسی را دوست داری (http://buy4u.ir/group/best.html)
و روز بعد تنهائی (http://buy4u.ir/group/best.html)
به همین سادگی او رفته است (http://buy4u.ir/group/best.html)
و همه چیز تمام شده است (http://buy4u.ir/group/best.html)
مثل (http://buy4u.ir/group/best.html) یک میهمانی که به آخر می رسد (http://buy4u.ir/group/best.html)
و تو به حال خود رها می شوی (http://buy4u.ir/group/best.html)
چرا غمگینی؟ (http://buy4u.ir/group/best.html)
این رسم زندگیست (http://buy4u.ir/group/best.html)
تو نمی توانی آن را تغییر دهی (http://buy4u.ir/group/best.html)
کسی را دوست میدارم..... (http://buy4u.ir/group/best.html)
خداوندا (http://buy4u.ir/group/best.html)
از بچگی به من آموختند همه را دوست بدارم (http://buy4u.ir/group/best.html)
حال که بزرگ شده ام، (http://buy4u.ir/group/best.html)
و کسی را دوست می دارم، می گویند: (http://buy4u.ir/group/best.html)
فراموشش کن. (http://buy4u.ir/group/best.html)
صبر کردن دردناک است و فراموش کردن دردناکتر (http://buy4u.ir/group/best.html)
و از این دو دردناکتر ان است که ندانی باید صبر کنی یا فراموش!!!! (http://buy4u.ir/group/best.html)
حرفهایی است که هیچ گاه زبانها بهم نمیگویند.... (http://buy4u.ir/group/best.html)
حرفهایی است که فقط دستها میتوانند بهم بگویند. (http://buy4u.ir/group/best.html)
دلی که از بی کسی غمگین است،هر کسی را می تواند تحمل کند.هیچ ﮐس بد نیست. (http://buy4u.ir/group/best.html)
دلی که در بی اویی مانده است،برق هر نگاهی جانش را می خراشد. (http://buy4u.ir/group/best.html)
اما (http://buy4u.ir/group/best.html)چه رنجی است لذت را تنها بردن و چه زشت است زیبایی را تنها دیدن و چه بدبختی آزار دهنده ای است تنها خوشبخت بودن! (http://buy4u.ir/group/best.html)
در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است ..... (http://buy4u.ir/group/best.html)
خداوندا..... (http://buy4u.ir/group/best.html)
برای همسایه که نان مرا ربود، نان !! (http://buy4u.ir/group/best.html)
برای عزیزانی که قلب مرا شکستند، مهربانی !! (http://buy4u.ir/group/best.html)
برای کسانی که روح مرا آزردند، بخشش !! (http://buy4u.ir/group/best.html)
و برای خویشتن خویش آگاهی و عشق می طلبم..... (http://buy4u.ir/group/best.html)
******** (http://buy4u.ir/group/best.html)
زندگی خوردن و خوابیدن نیست (http://buy4u.ir/group/best.html)
انتظار و هوس و دیدن و نادیدن نیست. (http://buy4u.ir/group/best.html)
زندگی چون گل سرخی است (http://buy4u.ir/group/best.html)
پر از خار و پر از برگ و پر از عطر لطیف. (http://buy4u.ir/group/best.html)
تا آسمان راهی نیست (http://buy4u.ir/group/best.html)
اما (http://buy4u.ir/group/best.html)تا آسمانی شدن راه بسیار است.. (http://buy4u.ir/group/best.html)
من رقص دختران هندی را بیشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم، (http://buy4u.ir/group/best.html)
چون آنها از روی عشق می رقصند و اینها از روی عادت نماز می خوانند. (http://buy4u.ir/group/best.html)
چه بسیارند کسانی که همیشه حرف می زنند بی آنکه چیزی بگویند و چه اندکند کسانی که حرفی نمی زنند اما بسیار می گویند (http://buy4u.ir/group/best.html)
با توhttp://mail.yimg.com/a/i/mesg/tsmileys2/01.gif....همه رنگهای این سرزمین را آشنا میبینمhttp://mail.yimg.com/a/i/mesg/tsmileys2/40.gif....

AnGeLiNa
08-07-2011, 09:40 AM
سلام بر دوستان
امروز ميخواستيم دفترچه بگيريم اما خواب موندم سپردمش به مامى

يه پسرى دارم لنگه نداره، يه داماد هم دارم كه لنگه داره
پسرم گير داده ميگه آيا برادپيت پدرمه؟
مجبورى بهش گفتم تو رو از پرورشگاه آوردم، بيچاره ديشب كمه كم تا 4 بيدار بود:24:

ديشب ديگه ساعت 1 دوستم اس داده كه بازى ميلان چى شده؟
ابتدا خواستم خشونت بخرج بدم كه مگه گوشيه باباته اين موقع اس ميدى، اما بيخى شدم گفتم ميشكنه اون قلب شيشه ايش

سعيد كرمانى هم يه آهنگ خوشجل خونده بنام عاشقت ميشم خيلى قشنگه مخصوصا اين تيكه اش

آره عاشقت ميشم
آره لايقت ميشم
اگه بزنى به دريا
آره قايقت ميشم

مفهوم اين شعر اينه تو اگه عاشق بودى و معشوقت رفته ميتونى بازم عاشق كسى بشى كه دوست داره

maryam10
08-07-2011, 10:16 AM
نرگس جون این آهنگی که گفتی رو دانلود کردم خیلی باحال بود،حال کردم...........حالم تازه شد...................سر صبحی بهم حال تازه دادی............

AnGeLiNa
08-07-2011, 10:37 AM
خواهش ميكنم مريم جون قابل نداره
ولى واقعا نازه اون تكه اولش
كلا عشق جيزه اما تنوعش بايد زياد باشه:4:

mahi.f
08-07-2011, 12:21 PM
قلیان که دست ساز باشه اینجوری میشه دیگه
http://kalaqnews.persiangig.com/www.takedel.com_ghelyon.jpg (http://kalaqnews.persiangig.com/www.takedel.com_ghelyon.jpg)

http://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gifhttp://www.footballparsi.net/images/smilies/25r30wi.gif

الماس سرخ
08-07-2011, 12:24 PM
جای مسعود خالی:24:

AnGeLiNa
08-07-2011, 12:27 PM
دوستان قليون چه مزه اى داره؟؟؟؟

بنظره من آدم مشروب بخوره اما دودى نشهwarning

mahi.f
08-07-2011, 12:52 PM
من برعکس تو فکر میکنم نرگس
زندگی مگه بی دود هم میشه....:4:

SaRa
08-07-2011, 01:07 PM
دوستان گلم اينجا كافي شاپه نه قهوه خونه
بساط اين قليونارو جمع كنيد:4:

mahi.f
08-07-2011, 01:15 PM
سخت نگیر سارا
مسعود سفارش داده
منم کاردستی خودم براش درست کردم
بیا یه پک بزن اووقات تلخی نکن ...

mahi.f
08-07-2011, 01:17 PM
به این می گن قفل عکس

http://www.iranpicture.tk/images/c598895a7671.jpg:24::4:

AnGeLiNa
08-07-2011, 01:20 PM
من برعکس تو فکر میکنم نرگس
زندگی مگه بی دود هم میشه....:4:

ماهى تو هم اهل دودى؟:4:

خوشبحال خودم كه پاكه پاكم
اما من در همه حال مشروبو توصيه ميكنم
جولى و پيت هم ميخورن:4:

maryam10
08-07-2011, 01:32 PM
من نه مشروب و نه دود...............پاکه پاکم...............

rahim
08-07-2011, 01:33 PM
دوستان قليون چه مزه اى داره؟؟؟؟

بنظره من آدم مشروب بخوره اما دودى نشهwarning

مزه اش رو از مسموهاي ببخشيد مسعود هاي انجمن بپرسيد ..ولي يه چيزي تو مايه هاي زهر مار ه....258147963

یا رب این مسعوده دانا که سپردی به منش
میسپاریم به تو حرف بد نیاید از دهنش

raha_01
08-07-2011, 01:36 PM
نکنید این کارارو.شاید اینجا کسی توی ترک باشه.
خوب اینجوری بازم دلش میخوا خوووووووووب.:cry:365498716

mahi.f
08-07-2011, 01:41 PM
ماهى تو هم اهل دودى؟:4:

خوشبحال خودم كه پاكه پاكم
اما من در همه حال مشروبو توصيه ميكنم
جولى و پيت هم ميخورن:4:
نبودم...کافی بود برای جواب؟
شما خیلی غلط میکنه امریکا ما تو دهنش میزنیم:4:
یعنی چی توصیه میکنی...داری امر به منکر میکنی؟
من نه مشروب و نه دود...............پاکه پاکم...............
آفرین دخمل خوب.....این عروس خودمه:4:همه برین کنار:4:
مزه اش رو از مسموهاي ببخشيد مسعود هاي انجمن بپرسيد ..ولي يه چيزي تو مايه هاي زهر مار ه....258147963

یا رب این مسعوده دانا که سپردی به منش
میسپاریم به تو حرف بد نیاید از دهنش
درود بر مرد پاک ارتش سرخ@};-
آقایون مسعودها یاد بگیرین
ایشون برای همگی باید الگو باشن....پاک پاک@};-
نه که مثه سران میان تبلیغ میکنن قلیونو ..خب ادم دلش میخواد:4:
مسعودی کم رنگ شده!warning

AM1NR3Z4
08-07-2011, 02:34 PM
سلام دوستان :4:
عجب شب رویایی بود دیشب. به اندازه کل عمرمون خندیدیم. ساعت 10 راه افتادیم با 2 تا ماشین رفتیم به طرف همینجا که میگفتن جن و من زیاد داره :4:
از کرمان تا اونجا حدود 50 تا راه بود ولی خب با ابتکار دوستان 300 کیلومتر رفتیم :24:
حدودا نصف بیشتر راه جاده خاکی بود. بخاطره همین با ماشین شاسی بلند رفتیم. ولی از شانس بدمون لندکروز گشت که مال نیرو انتظامی بود گرفتنمون چون فک کردن اشرار هستیم :4:
خلاصه قیافمون رو یه نگاه کردن دیدین نه بابا ادم حسابی هستیم داخل 2 تا ماشین هم چیز خاصی نیست :4:
بعدشم گفت حواستون باشه. از 10 کیلومتر به اونطرف تر نرین منطقه اشرارخیزه ببینن ماشین شاسی بلند دارین اول خودتونو میکشن بعدشم ماشیناتون رو میبرن :4::4::4:
خلاصه ما ازشون پرسیدیم این بی بی گرامیه که میگن کجاس ؟ گفت مسیر مستقیم برین رسیدین به رودخونه بپیچین دست راست :24: ( ادرس به شدت دقیقه :4:)
خلاصه ما رفتیم ولی به رودخونه ای نرسیدم. به یه جایی رسیدیم خداوکیلی شکل درختاش خیلی ترسناک بود :4:
ساعت حدودا 1 شب بود. تو این تاریکی 2 تا ماشین وسط بیابون. خلاصه برگشتیم راهو گفتیم شاید اشتباه اومدیم. جالب بود اونجا ایرانسل انتن میداد اما همراه اول نمیداد. دیدم دانیال ( رفیقمون که راننده اون یکی ماشین بود و پشت سر ما بود ) زنگ زد گفت امین حواستون باشه 2 تا موتوری مسلح پشت سرتون هستن اومدن کنارتون بهشون راه نده اگرم دیدی دست به اسلحه هستن با ماشین لهشون کنین ! میگم دانیال تو این تاریکی تو از کجا فهمیدی اینا مسلحن ؟! :24::24::24:
خلاصه ما دیدیم این بدبختا نه اسلحه ای دارن نه چیزی. از بس تو این جاده خاکی پست سر ما خاک خورده بودن خفه شده بودن :4:
بالاخره راه رو پیدا کردیمو همه خوشحال. ولی همچین که افتادیم تو سربالایی ماشین خاموش کرد چون بنزین تموم کرده بود :24:
زنگ زدم میگم دانیال بنزین تموم کردیم. میگه طوری نیست همونجا وایسین ما رفتیم :4: بهش گفتم تو اصن فهمیدی من چی میگم ؟ گفت نه :24: گفتم پس غلط میکنی جواب میدی :4:
خلاصه ماشینو تا جای امکان خلاص کردیم و رفتیم سر جاده. اونا هم رفتن تو یه 20 لیتری بنزین اوردن برامون. وقتی رسیدیم بی بی گرامیه ساعت 1 و 45 بود. تازه داستان بعدش خیلی جالبتره :4: یعنی زمانی که رسیدیم اونجا. دیگه حسش نیست بنویسم :4:
دیشب جن ندیدیم اما یه سری موارد واقعا خیلی باحال بود. کلی حال کردیم. چقدر خندیدیم با بچه ها...

SaRa
08-07-2011, 02:49 PM
آخه وقتي چندنفر با وجود اين امين رضا برن ددر...وضعيت بهتر از اين نميشه.!!!!

mahi.f
08-07-2011, 02:55 PM
تازه داستان بعدش خیلی جالبتره :4: یعنی زمانی که رسیدیم اونجا. دیگه حسش نیست بنویسم :4:
دیشب جن ندیدیم اما یه سری موارد واقعا خیلی باحال بود. کلی حال کردیم. چقدر خندیدیم با بچه ها...

علیک سلام امین جن گیر:4:
یعنی چی حسش نیس!ادامه شم بنویس بابا
من تازه رفتم تخمه اوردم:4:
ای وای هواسم نبود ماه خداست:sweet: .....صلوات برفسین:4:

بگو دیگه امین همشو بگو
خیلی جالف بود
شما پسرا کلا همتون دیوونه این و قاطی:4:
حالا ادامه شو بگو

mahi.f
08-07-2011, 03:50 PM
http://files.myopera.com/ahadpop/cartpostal/161_Dochar_Yanii_Ashegh.jpg

دلم گرفته...

دلم عجیب گرفته است...

چرا گرفته دلت؟چرا؟

مثل اینکه تنهایی؟

چقدر هم تنها...

دچار یعنی عاشق...

و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک دچار آبی دریای بی کران باشد...

ندای سرخ
08-07-2011, 04:30 PM
سلام بروبچ عاشق طرف من نیاین منم عاشق میشم:4:
امروز رفتم حموم آب رفته تو گوشم هی صدای آب تو گوشمه چیکا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:

الماس سرخ
08-07-2011, 04:34 PM
سلام بروبچ عاشق طرف من نیاین منم عاشق میشم:4:
امروز رفتم حموم آب رفته تو گوشم هی صدای آب تو گوشمه چیکا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:

گوشتو سشوار بكش

P!NK
08-07-2011, 04:37 PM
عجب شب رویایی بود دیشب. به اندازه کل عمرمون خندیدیم. ساعت 10 راه افتادیم با 2 تا ماشین رفتیم به طرف همینجا که میگفتن جن و من زیاد داره :4:
از کرمان تا اونجا حدود 50 تا راه بود ولی خب با ابتکار دوستان 300 کیلومتر رفتیم :24:
حدودا نصف بیشتر راه جاده خاکی بود. بخاطره همین با ماشین شاسی بلند رفتیم. ولی از شانس بدمون لندکروز گشت که مال نیرو انتظامی بود گرفتنمون چون فک کردن اشرار هستیم :4:
خلاصه قیافمون رو یه نگاه کردن دیدین نه بابا ادم حسابی هستیم داخل 2 تا ماشین هم چیز خاصی نیست :4:
بعدشم گفت حواستون باشه. از 10 کیلومتر به اونطرف تر نرین منطقه اشرارخیزه ببینن ماشین شاسی بلند دارین اول خودتونو میکشن بعدشم ماشیناتون رو میبرن :4::4::4:
خلاصه ما ازشون پرسیدیم این بی بی گرامیه که میگن کجاس ؟ گفت مسیر مستقیم برین رسیدین به رودخونه بپیچین دست راست :24: ( ادرس به شدت دقیقه :4:)
خلاصه ما رفتیم ولی به رودخونه ای نرسیدم. به یه جایی رسیدیم خداوکیلی شکل درختاش خیلی ترسناک بود :4:
ساعت حدودا 1 شب بود. تو این تاریکی 2 تا ماشین وسط بیابون. خلاصه برگشتیم راهو گفتیم شاید اشتباه اومدیم. جالب بود اونجا ایرانسل انتن میداد اما همراه اول نمیداد. دیدم دانیال ( رفیقمون که راننده اون یکی ماشین بود و پشت سر ما بود ) زنگ زد گفت امین حواستون باشه 2 تا موتوری مسلح پشت سرتون هستن اومدن کنارتون بهشون راه نده اگرم دیدی دست به اسلحه هستن با ماشین لهشون کنین ! میگم دانیال تو این تاریکی تو از کجا فهمیدی اینا مسلحن ؟! :24::24::24:
خلاصه ما دیدیم این بدبختا نه اسلحه ای دارن نه چیزی. از بس تو این جاده خاکی پست سر ما خاک خورده بودن خفه شده بودن :4:
بالاخره راه رو پیدا کردیمو همه خوشحال. ولی همچین که افتادیم تو سربالایی ماشین خاموش کرد چون بنزین تموم کرده بود :24:
زنگ زدم میگم دانیال بنزین تموم کردیم. میگه طوری نیست همونجا وایسین ما رفتیم :4: بهش گفتم تو اصن فهمیدی من چی میگم ؟ گفت نه :24: گفتم پس غلط میکنی جواب میدی :4:
خلاصه ماشینو تا جای امکان خلاص کردیم و رفتیم سر جاده. اونا هم رفتن تو یه 20 لیتری بنزین اوردن برامون. وقتی رسیدیم بی بی گرامیه ساعت 1 و 45 بود. تازه داستان بعدش خیلی جالبتره :4: یعنی زمانی که رسیدیم اونجا. دیگه حسش نیست بنویسم :4:

امین خیلی جالب بود من پیشنهاد میکنم یه وبلاگ بزن این خاطره هاتو توش بنویس خیلی باحال میشه!@};-

AYLAR
08-07-2011, 04:56 PM
من تمام شده ام ،
خیلی وقت پیش ،
هنوز گاهی ،
کودکی مرا می تراشد !
مثل ِ کاری که با مدادهای ِ رنگی ِ تمام شده اشان می کنند !
نمی دانند ، تمام تر که می شود !
بیشتر درد دارد ، بیشتر !

ندای سرخ
08-07-2011, 04:58 PM
فاطی هم عاشق شد خاک برسرم:4:

AYLAR
08-07-2011, 05:08 PM
فاطی هم عاشق شد خاک برسرم:4:
من یک آهِ نکشیده ام..

من یک بغض ِ نشکسته ام

من شروع یک بی نهایتم..!

یک قدم بر نداشته.. یک اشک ِ نچکیده..

من طعم گس خرمالوی نرسیده ام..

من نگاه ماسیده بر روی پنجره ام..

یک آهنگ نزده.. یک حرفه نگفته.. یک عشق بی نقطه..

من وامانده

بین

بودن

و

نبودنم..!
! ! ! !
تنها چیزی که نیستم !
عشخو عاشخیه ندا
:-* 4 u

Masoud
08-07-2011, 05:15 PM
ایول امین بابا.
خودش یه پا کامران نجف زاده هست بابا.
استخدامه از این به بعد دوربین هم میخوایم بهش بدیم گزارش اختصاصی بیاره از جن کجا بود ؟ از همونجا :4:
انجمن که نیست ماشالله عاشق دونیه. :4:
یه دو ماه دیگه باید ببندیمش یه بنگاه عشاق باز کنیم.
ولی خوبه مشغول باشید.
راستی دعا معا یادتون نره.
نکشیدن هلو داره به 48 ساعت میکشه خدا صبر بده.
راستی ماهی اون قلیونی که عکس رو گذاشته بودی مزخرفترین قلیون میتونه باشه.
چون فاکتورهای لازم یه قلیون خوب رو نداره :4:
در هر صورت التماس دعا از همگی.

P!NK
08-07-2011, 05:20 PM
ایول امین بابا.
خودش یه پا کامران نجف زاده هست بابا.
استخدامه از این به بعد دوربین هم میخوایم بهش بدیم گزارش اختصاصی بیاره از جن کجا بود ؟ از همونجا :4:
انجمن که نیست ماشالله عاشق دونیه. :4:
یه دو ماه دیگه باید ببندیمش یه بنگاه عشاق باز کنیم.
ولی خوبه مشغول باشید.
راستی دعا معا یادتون نره.
نکشیدن هلو داره به 48 ساعت میکشه خدا صبر بده.
راستی ماهی اون قلیونی که عکس رو گذاشته بودی مزخرفترین قلیون میتونه باشه.
چون فاکتورهای لازم یه قلیون خوب رو نداره :4:
در هر صورت التماس دعا از همگی.

داش مسعودمون دودی هستن؟!:4: من میکشم اما هروقت که بساط پهن باشه، شاید دو ماه یه بار یا کمتر یا بیشتر. ولی خدایی با هلو بیشتر از همه حال کردم تا الان!258147963

Karim
08-07-2011, 05:39 PM
اپیزود اول

3 سارق مسلح نیمه شب زدن به خونه بی بی
یا همون مادر بزرگم
اونهایی که بردن نوش جونشون
خوبه به مادر بزرگم تجاوز نکردن
حوصله بغل کردن دایی یا خاله جدید رو نداریم:4:

اپیزود دوم

بعد از 15 سال زنبور ماچم کرد
یه بوس کوچولو
کجا؟!
اونم تو تاکسی!
او از ته با من در آمیخت
انفاق فوقانش...
نمیدونم ارزش این رو داشتم که جونشو بده و ما رو قلقلک بده؟!

پایان فصل 1
انسیه جان فرزاد شاید تو رو سوار تراختور هم نکرده باشه
ولی من رو که سوار ماکسیما کرده:4:
دوو سیلوش رو هم دیدم
مرامش مال رفیقاشه
اگه یه کاره ای بشم تو مملکت میسپارم زنا رو سوار درشکه و الاغ هم نکن
عین یارو رضا خان که این بلار و سر یه قشری آورد

مسعود رضاپور!
چوپون دروغگو؛
تو چت 3 سال پیش بم گفتی رتبه ات 250 هزار شده که
حالا میگی 60 هزار؟

الماس سرخ
08-07-2011, 06:49 PM
فرض کنید زندگی همچون یک بازی است. قاعده این بازی چنین است که بایستی
پنج توپ را در آن واحد در هوا نگهدارید و مانع افتادنشان بر زمین شوید.
جنس یکی از آن توپها از لاستیک بوده و باقی آنها شیشه ای هستند. پر واضح است که در صورت افتادن توپ پلاستیکی بر روی زمین، دوباره نوسان کرده و بالا خواهد آمد، اما آن چهار توپ دیگر به محض برخورد ، کاملا شکسته و خرد میشوند. آن چهار توپ شیشه ای عبارتند از خانواده، سلامتی، دوستان و روح خودتان و توپ لاستیکی همان کارتان است.كار را بر هیچ یك از عوامل فوق ترجیح ندهید، چون همیشه كاری برای كاسبی وجود دارد ولی دوستی كه از دست رفت دیگر بر نمیگردد، خانواده ای كه از هم پاشید دیگر جمع نمیشود،‌ سلامتی از دست رفته باز نمیگردد و روح آزرده دیگر آرامشی ندارد

الماس سرخ
08-07-2011, 06:53 PM
معلم پای تخته داد می زد
صورتش از خشم گلگون بود

و دستانش به زیر پوششی از گردپنهان بود
ولی ‌آخر کلاسی ها
لواشک بین خود تقسیم می کردند
وان یکی در گوشه ای دیگر جوانان را ورق
می زد
برای آنکه بی خود، های و هو می کرد
و با آن شور بی پایان

تساوی های جبری رانشان می داد
خطی خوانا به روی تخته ای کز
ظلمتی تاریک غمگین بود
تساوی را چنین بنوشت

یک با یک برابر هست
از میان جمع شاگردان یکی برخاست

همیشه یک نفر باید به پا خیزد
به آرامی سخن سر داد

تساوی اشتباهی فاحش و محض است
معلم

مات بر جا ماند !
و او پرسید

اگر یک فرد انسان واحد یک بود
آیا بازیک با یک برابر بود؟

سکوت مدهوشی بود و سئوالی سخت

معلم خشمگین فریاد زد
آری برابر بود.

و او با پوزخندی گفت

آن که زور و زر به دامن داشت بالا بود
وانکه قلبی پاک و دستی فاقد زر داشت

پایین بود

آن که صورت نقره گون
چون قرص مه می داشت

بالا بود
وان سیه چرده که می نالید

پایین بود
اگریک فرد انسان واحد یک بود

این تساوی زیر و رو می شد
حال می پرسم

یک اگر با یک برابر بود
نان و مال مفت خواران

از کجا آماده می گردید
یا چه کس دیوار چین ها را بنا می کرد ؟

یک اگر با یک برابر بود
پس که پشتش زیر بار فقر خم می شد ؟

یا که زیر ضربت شلاق له می گشت ؟
یک اگر با یک برابر بود
پس چه کس آزادگان را در قفس می کرد ؟
معلم ناله آسا گفت

بچه ها در جزوه های خویش بنویسید:

یک با یک برابر نیست

RED STORM
08-07-2011, 10:19 PM
نفرینی ام در حسرت بیداری از این خواب ...

GANDOM
08-07-2011, 11:56 PM
قلب من
در سحر ها حسرت میل می کند
وقت افطار ، افسوس!
روز و شب بی تو ندارد فرقی
سالهاست!
قلب من روزه نمی گیرد...............

mahi.f
08-08-2011, 12:28 AM
سلام ما هم اومدیم.....@};-

asal
08-08-2011, 12:29 AM
سلام جيگر ..خوش اومدي :-*

mahi.f
08-08-2011, 12:38 AM
ممنون عزیز .....چه خطر ؟؟خوبی؟؟

asal
08-08-2011, 12:41 AM
ارههه .امشب عااااااااااالي شدددم :دي الان اگه مسعود منجي اينجا بود خفم ميكرد :d

lionel messi 10
08-08-2011, 12:43 AM
باید هم حالت خوب باشه تیمتون شانسی برده داری حال میکنی.:4:
تبریک.

asal
08-08-2011, 12:46 AM
مرررررررررررررسييي..شانسي!! !!!!!!!!!!!!! كاري نكن بروتون بيارم كه نيمه ي دوم داشتين لت و پار ميشدينااا :d