توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كافي شاپ v2
خيليم دلت بخاد بهناز تا حالا واسه هر كدوم از دوستام يكيو جور كرده عشق اولشون برگشته:4: امرو معلم زبان فارسيمون ميگه سوالا چطور بود؟ ما همه گفتيم خوب بود تقريبا آسون بود گف از تيزهوشان دادم!
گفتم خانوم جان اعتقاد داري يا نه هاه!!!:khalal:
یعنی دوستای فرزاد با هرکدوم از دوستات مچ شدن دوست فرزاد رو ول کردن رفتن پیش عشق اولشون :d
فرزاد کسی رو سراغ نداری واسه من پچول جان :d
دیگه گذشت اون زمون که من میومدم دستتو میگرفتم:4:
اوا بابی من که هیچ وقت بهت جواب بله ندادم تو کی دست منو گرفتییییییی؟؟؟ :p:
عجب بچه پرو هستي تو بابك اينجا به چن نفر قول دادي:4: هان دودره باز؟
ندا ؟ بهناز؟ فريد؟:ghah:
ببخشید به فریدم قول ازدواج داده ؟؟:d بابا ایول بابی تو دیگه کی هستی :d
Masoud
01-31-2012, 08:36 PM
ای بابا منیره صد دفعه گفته میشستی سره درس و مشقت که تو بحث ها رات میدادن :4:
چند بار گفتم این تصمیم کبری لعنتی رو خوب بخون که مجبور نشی ترک تحصیل کنی.
صحبت سیا-سی هم میکنی میان کت بسته میبرنتـــــــــــــــــــ ــــا.
روزگار ما هم خوش نیست.
با این وضع من نمیدونم این بچه ها چطوری عاشق میشن.
فکر ازدواج مزدواج نکنید یه موقع ها.
اون دیگه واسه فیلمها بود و دورانش سر اومده.
کماکان در خوشحالی نمرات دانشگاه هستم و ریکاوری ریه.
روزی یه دونه که ضرری نداره.نه ؟ :4:
باید به ریه استراحت بدم واسه ترم بعد که خیلی درسها سخته.
تازه مسعود منجی قول چیزهای بهتری داده.
دلم یه اتفاق بزرگ میخواد.
یه اتفاق خیلی خوب که زندگی زیر و روو بشه.
یعنی میشه ؟
من که میگم نمیشه :d
تو چکار منیره داریا اگه حسنک دوا کن بود میرفت صنعتی شریف درس میخوند نه تو نور :-&
NELOFAR
01-31-2012, 08:52 PM
سلام بچه ها چطورین خوبین ؟
بنا به درخاست دوستان امدم کافی شاپ یه پست بزاریم که اعلام حضور کنیم بگیم هنو زندیم
چطورین دلم واسه همتون بدجوری تنگ شده بود واستون بی معرفتا یه حالی میپرسیدین بد نبود
عیبی نداره
در نبود ما خوش میگزره ؟
C D E M
01-31-2012, 09:06 PM
خب خوبه تو این گیرودار خداحافظی کردنا یکی برگشت.کافی شاپ اینجا شده بود اتاق پرواز هرکی پست آخرشو اینجا می داد.مرسی نیلوفرجان.خوش اومدی.
مسعود خیلی وقته دلم تغییر می خواد شاید همین حس باعث شده تغییرات تو ارتش رو بهونه کنم و راه و بیراه مزاحم مدیرا بشم برای تحول.بعضی موقع ها زندگی با سختی هاش آدم رو نمی کشه بلکه با یکنواختیش آدم رو از پا درمیاره.ما که دستمون رو داریم به هر طناب آویزونی میندازیم که از این منجلاب یکنواختی بیارتمون بیرون.
NELOFAR
01-31-2012, 09:13 PM
ممنون
مگه اینجا چه خبر شده همه خداحافظی میکنن؟
C D E M
01-31-2012, 09:17 PM
ممنون
مگه اینجا چه خبر شده همه خداحافظی میکنن؟
بیخیال کشش ندیم. شما هم کم نیار درمورد نمره آب و هوا صحبت کن می بینی که اساتید دارن به هم پز می دن یا بانمره یا با استراحت کردنشون.ای خدا این روزا رو تموم نکن برای هیچ دانشجویی.:17::17:
NELOFAR
01-31-2012, 09:34 PM
نمره ها که میگذرن اب هواهم توپه اینجا داره بارون میاد اساتیدم دارن عشق میکنن که دانشجوا نازشونو میکشن:4:
Captain Nc Sparrow
01-31-2012, 10:22 PM
برادر مسعود يا دوستاش كه باش ارتباط داريد باهاش حرف زديد بگيد پرسيدم از دختر عمم مسعود چشت درآد ٤ترم پشته هم تاپ شده:4: خانوادگي با استعداديم:khalal: گفت اول شده تو رشتش ٥٠%تخفيف دادن بش واسه ترم بعدش دانشگاشون كلا دوتا رشته بيشتر نداره آمار و انفورماتيك اين تو آمار بوده سوال ديگه اي هم هست؟:4:
rahim
01-31-2012, 10:31 PM
بزن دست قشنگه رو به افتخار خودم که کمترین نمرم 14 بود اونم فرهنگ تمدن که از کلاس 40نفری 28نفر افتادن و بقیه هم زیر12.سوالا خارج از کتاب.ناجی من کنفراسی بود که دادم.ازمن می شنوید تو طول ترم هی کنفراس بدید تحقیق هم نه کنفراس یه تاثیر دیگه داره. ای جونم مونا.این ترم ولی فکر کنم بالاترین نمرم بشه 14 با این انتخاب واحد.
درکل فضا فضای دانشجوییه!دانشجویان محترم دستا بالااااااااا نه نه اشتباه نکنید وقت اذانه براهم دعا کنید.
بدون شرح !258147963
=======
پ ن:
صرفا جهت تفکر واندکی مزاح
riftaina
01-31-2012, 10:34 PM
واقعا دله آدم برا بعضی بچه ها که میوفتن میسوزه:cry:
امروز رفته بودم دانشگاه یکی از دوستام ترم آخرش بود و یه درس یه واحدی افتاده بود به استاد کلی التماس کرد خیلی دلم واسش سوخت بعد کلی التماس استاد میگه مگه میشه الکی الکی فارق التحصیل شد من نمیزارم8745961 خیلی عصبانی شدم دلم میخواست حالشو بگیرمممممwarning
بقیشو نمیگم.....@};-
C D E M
01-31-2012, 10:37 PM
رحییییییییییییییییییییییی یم.بادم شیر هم شوخی؟منظورت چی بود؟زود تند سریع بگو.تا ندادمت به بچه های بالا!
riftaina
01-31-2012, 10:42 PM
رحییییییییییییییییییییییی یم.بادم شیر هم شوخی؟منظورت چی بود؟زود تند سریع بگو.تا ندادمت به بچه های بالا!
منظور خاصی نداشت فقط خواست بگه سطح هوشی بچه های کلاستون خیلی بالاست:4::4:
Captain Nc Sparrow
01-31-2012, 10:44 PM
مونا منظورش كه واضح بود:4: منظورش سطح فرهنگو تمدنمون بود:ghah: :fararrrrr:
بااااااااااااااااااشه بانمک!
ید!!!!
شور!!!!
دریاچه قم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
C D E M
01-31-2012, 10:45 PM
نه بابا هممون کتاب رو خورد کرده بودیم از بس خونده بودیم نامرد همه رو خارج از کتاب داده بود.مثلا گفته بود از نظر شما تاریخ چیه.یا نظر افلاطون درباره ی فلان چیز درست بوده یا نه؟همش مفهومی وجدانی فقط 6نمره از کتاب داده بود 3تاسوال 2نمره ای که همه درست نوشته بودن.خدایی منم شانس آوردم که کنفرانس داشتم.
Captain Nc Sparrow
01-31-2012, 10:56 PM
نظرسنجي بود يا امتحان املاح جونم:ghah: حالا به نظرت درست بود تا نه؟ منكه ميگم درس نبود:mon gool: مونا سرم رو يادت رف سرم=نمك+شكر:4:
lionel messi 10
01-31-2012, 11:26 PM
تو نمیخواد کسی رو واسه من پیدا کنی پچول جان :d
نمیخوای که نخواه من چیکار کنم:6:
نگفتم کاری کنی فقط برو کشکتو بساب یا نهایتا دیوار نزدیکه بزنش به دیوار :-)
یه بار تو خوابگاه با دوستان دور همی نشسته بودیم :d بعد یکی از بچه ها که استاد حل تمرینش برای میانترم باهاش درس کار کرده بود تا بتونه نمره بیاره موقع امتحانات ترم بود که بعد امتحان ریاضی , استادش بهش مسیج داد و پرسید که امتحان رو چطور دادی ..ما هم که همیشه اینو مسخره میکردیم و بش میخندیدیم و میگفتیم این استاده از تو خوشش میاد این موقعم طبق معمول داشتیم اذیتش میکردیم :d اون شب اس ام اسا نمیرسید و دوستم هی میگفت وای زشته مسیج نمیرسه و الان میگه خودش جواب نداده و بی احترامی میشه و از این حرفا بعد مام همینطور که میخندیدیم میگفتیم واااااااااای چی میشه اگه الان زنگ بزنه و بگه چرا جواب ندادی اونم خو از تو خوشش میاد پس حتما میزنگه و اونم میگفت وای اگه زنگید من پیشم زشته باهاش حرف بزنم و کلی برنامه میچیدیم که زنگ بزنه و اینم هی مسیج میداد هی نمیرسید
بعد من بش گفتم گوشیتو بده بینم چی نوشتی واسش :d و گوشیو ازش گرفتم و شماره ی خودم که با اسم زیبای بهناز :d تو گوشیش حک شده بود رو به اسم نازیبای طرف تغییر دادم :24: و گوشیو بش پس دادم تو همین حرف زدنا بود که یهو صدای جیغ و داد دوستم رفت هوا که طرف داره زنگ میزنه :24: :24: همه ریخته بودن دور گوشیش و تو ذوق بودیم و اونم ور نمیداشت :d بار دوم که زنگ خورد ما گفتم خو وردا بینم چی میگه :d این گوشیو ورداشت که قطع شد :24: گفت لابد تک زنگ بوده و میخواسته بگه چرا جواب اس نمیدی که گوشی دوباره زنگ خورد :ghah: :ghah: همه میگفتن بردار گوشیو برداااار و میس نیستو این زنگه که برداشت و این بار دیگه نتونستم خودمو بگیرمو پووووووووووووکیدم از خنده :24: :ghah: :ghah: این دوست بدبختم وقتی فهمید من بودم که اینقد اذیتش کردم میخواست منو بکشه :ghah: اسمم هم با بهنازو ذخیره کرد بعدش که خواست درستش کنه :24:
babak red
02-01-2012, 08:40 AM
به جان خودم هنوز به فرید قول ازدواج ندادم:4:
babak red
02-01-2012, 08:47 AM
یه چیزی بگم؟
ندا تو دیگه چرا به مسعود گیر نمیدی که میاد خاطرات روزانش رو برامون تعریف میکنه؟:4:
یادش بخیر دوران سربازی که شاهرود بودم همش شبا میرفتم شاهرود از مشهد بلیط میگرفتم به مقصد شاهرود. تو اتوبوس هم کسل کننده بود ومنم خوابم نمیبرد. یکی از بچه ها پیشنهاد داد که قرص خواب بخورم و تخت بخوابم تا شاهرود. همین کارو کردم یه قرص خواب گرفتم وخوردم. تخت خوابیدم منتهی از شاهرود رد کردم وقتی بیدار شدم دیدم میدون دامغانم.سریع پیاده شدم ساعت 2 شب بود یه اتوبوس اومد و سوار شدم تا شاهرود. بازم خواب موندم و بعد شاهرود پلیس راهش پیاده شدم.خلاصه تا وقتی قرصه اثرش تموم شد در رفت وامد بودم تا صبح دیگه:4:
monji
02-01-2012, 09:01 AM
بالایی رو تشکر زدم فقط واسه تجربه کردن حس زیبای چرت طلایی
تقدیم به مسعود و مونا:
دانشگاه باید دانشگاه باشد ، دانشگاهی که دانشگاه نباشد که دانشگاه نیست
تقدیم به بهناز عسلی :
شاد باش به سلامتی اونی که تو هوای دونفره تنهایی قدم میزنه
تقدیم به ... به ... به همه اونهایی که همدیگرو دوست دارن:
به سلامتی همه ی اونایی که ما رو همین جوری که هستیم دوس دارن وگرنه بهتر از ما رو که همه دوس دارن...
g.hoseyn
02-01-2012, 11:22 AM
تفاوت خوابگاه دختران و پسران در شب امتحان...!:4:
http://www.shiaupload.ir/images/52603615613859299595.jpg
g.hoseyn
02-01-2012, 11:24 AM
http://www.shiaupload.ir/images/54838300441069457448.jpg
خوب آخرین خواستش بوده دیگه ......!:24:
ندای سرخ
02-01-2012, 02:25 PM
امان از دل ندا چه خون شد دل ندا:4::cry:
یه چیزی بگم؟
ندا تو دیگه چرا به مسعود گیر نمیدی که میاد خاطرات روزانش رو برامون تعریف میکنه؟:4:
یادش بخیر دوران سربازی که شاهرود بودم همش شبا میرفتم شاهرود از مشهد بلیط میگرفتم به مقصد شاهرود. تو اتوبوس هم کسل کننده بود ومنم خوابم نمیبرد. یکی از بچه ها پیشنهاد داد که قرص خواب بخورم و تخت بخوابم تا شاهرود. همین کارو کردم یه قرص خواب گرفتم وخوردم. تخت خوابیدم منتهی از شاهرود رد کردم وقتی بیدار شدم دیدم میدون دامغانم.سریع پیاده شدم ساعت 2 شب بود یه اتوبوس اومد و سوار شدم تا شاهرود. بازم خواب موندم و بعد شاهرود پلیس راهش پیاده شدم.خلاصه تا وقتی قرصه اثرش تموم شد در رفت وامد بودم تا صبح دیگه:4:
آدم نباید هرچیو بگه:17:
مسعود منو تهدید کرد گفت ی بار دیگه گیر بدی بهم بنت میکنم:cry:
ازت شکایت میکنم321469852
:4:
خوب شاید دارن به طور اینترنتی درس یاد میگیرن:4:
اون شلوار چارخونه ه منو کشته:4:
توی خوابگاه دخترونه دخترا توی اتاقشون با مقنعه هستن؟؟؟ کاملا معلومه دارن فیلم بازی میکنن :24:
نه فرید جون این ساعت 9 شب رو نشون میده که دختره تازه از قرائت خونه دانشگاه برگشته :d
C D E M
02-01-2012, 03:26 PM
توی خوابگاه دخترونه دخترا توی اتاقشون با مقنعه هستن؟؟؟ کاملا معلومه دارن فیلم بازی میکنن :24:
فرییییییییییییییییید !
بشین سرجات تا نشوندمت.
maryam10
02-01-2012, 03:29 PM
اتفاقا عکسش دقیقا برعکسه......دوتاشونم فیلمن.....
دخترا و درس؟!؟!؟!؟!؟
و ایضاً پسرا و درس نخوندن؟!؟!؟!؟!؟
:10::10::10::10:
نه فرید جون این ساعت 9 شب رو نشون میده که دختره تازه از قرائت خونه دانشگاه برگشته :d
هرکی نشناسه من این دخترا رو خوب میشناسم...!
دخترا هنوز از در مدرسه و دانشگاه خارج نشده چادراشون رو در میارن، چه برسه به اینکه توی خوابگاه باشن و با مانتو و مقنعه... یعنی 1% هم من احتمال نمیدن این عکس واقعی باشه :24:
C D E M
02-01-2012, 03:34 PM
هی من میخوام به این فرید چیزی نگم نمیشه.
اون وقت بهت می گم از زن کمتر ناراحت می شی.تو خودت چادرتو برمیداری چرا کول بقیه دخترا میندازی؟:24:
اتفاقا دخترا زیاد میخونن اما خدا وکیلیش پسرایی که نمرشون خوب میشه با یه دور خوندن یاد می گیرن.یعنی اگر خوب گوش بدن خداوکیلی هوششون بهتره.(پسرای ارتش بردمتون بالا اساسی.جرات دارین از این حرف من سوءاستفاده کنین از دم برای همتون تخلف می زنم)
مونا از مدیریتت داری سو استفاده میکنی :d من به عنوان حامی پسرا میگم که از حرف مونا کمال استفاده رو ببرید و حق نداره تخلف بنویسه :d
فرید گفتم که این دختره تازه از دانشگاه برگشته و از خرخونی شدید و برای جلوگیری از وقت تلفی خواسته درس بخونه :-))
ندای سرخ
02-01-2012, 03:38 PM
چه دوستان فعالی در ارتش داریم:4:
به به پست پشت پست
ندا هم بیش فعاله :d از همون بچگیاش بیش فعال بود :p: دیشب تا نصفه شب بیدار بودم و به یه بنده خدایی اس دادم نوشتم
peeeeeeekh :d
khabam nemibodr goftam toam az khab bidar konam :D
ندای سرخ
02-01-2012, 03:46 PM
ندا هم بیش فعاله :d از همون بچگیاش بیش فعال بود :p: دیشب تا نصفه شب بیدار بودم و به یه بنده خدایی اس دادم نوشتم
peeeeeeekh :d
khabam nemibodr goftam toam az khab bidar konam :d
:24::24::24::24:منکه نبودم صد در صد:24::24::24:
C D E M
02-01-2012, 03:46 PM
یه مورچه میخواسته خودکشی کنه ازش می پرسن چرا می خوای خودتو بکشی میگه 2سال عمرم رو عاشق یکی بودم تازه فهمیدم تفاله چایی بوده:24::24:
حالا حکایت ندا و منه.من تا امروز فکر می کردم ندا رومانتیکه نگو یه پا خل و چله واسه خودش.
نه به هیچ وجه :d
برقمون دیشب از 1 تا 5 و نیم صبح رفته بود من تا 3 بیدار بودم تقریبا :(( حوصلمم سر رفته بود :(( خدایا برقو قطع نکن که بی نتمون کنی :d
ندای سرخ
02-01-2012, 03:52 PM
نه به هیچ وجه :d
برقمون دیشب از 1 تا 5 و نیم صبح رفته بود من تا 3 بیدار بودم تقریبا :(( حوصلمم سر رفته بود :(( خدایا برقو قطع نکن که بی نتمون کنی :d
:4:میدونم:4:
تو ساعت 3 خوابیدی بعد چجوری فهمیدی تا 5 برق نداشتین؟:4:
چون 5 و نیم بیدار شدم و تا 7 خواب نرفتم :d خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــنگ :d
یه مورچه میخواسته خودکشی کنه ازش می پرسن چرا می خوای خودتو بکشی میگه 2سال عمرم رو عاشق یکی بودم تازه فهمیدم تفاله چایی بوده:24::24:
حالا حکایت ندا و منه.من تا امروز فکر می کردم ندا رومانتیکه نگو یه پا خل و چله واسه خودش.
آخه این داستان چه ربطی داشت به تو و ندا؟ نکنه ندا تفاله چاییه؟ :24:
C D E M
02-01-2012, 04:38 PM
آخه این داستان چه ربطی داشت به تو و ندا؟ نکنه ندا تفاله چاییه؟ :24:
دیروز به انسیه گفتم دریاچه نمک امروز باید به تو بگم.
چادرتو سرت کن.:24::24:
ندای سرخ
02-01-2012, 04:39 PM
تو عمق ماجرای مورچه ه بری میفهمی دردشو...
---------------
به قول دوستان
برای خالی نبودن عریضه!
+
میـــخــواهــ ــمـــ بنـــوــیــ ــسمـــ
نمیــــتوانمـــ ...
یـــک کلـــمهِ بــهِ ذهنمــ میـــرســد
+ تـــــ ـــــــــ ـــو +
تمـــآمــ شُــــد ایــــن هـــم نوشـــتهِ یِ امـــــروز مــــن!
دانلود کنید
برام ی چیزی رو زنده میکنه .. ی ماجرا بین خودم و ..... بچه هم = عروسکم
از اینجا دی ال کنید
http://www.mykavirmusic9.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%DA%A9-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%AA%D9%84%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%84%D8%A7%D9%84/
sky girl
02-01-2012, 09:32 PM
امروز گفتم چه روز باحالی جواب دانشگاه اومد و خوشحال و سر خوش اما خدا نذاشت 1 روز خوشحال باشیم
مامانم زنگ زد و گفت که مامان بزرگه سنا مرد منو داری سکته کردم ای بابا این سنا هم عزادار شد و 1 هفته نمیاد دیگه منم نمیدونم چرا میخوام تسلیت بگم خندم میگیره زنگ زدم اول خندیدم بعد تسلیت گفتم اونم تا تونست فحشم داد
riftaina
02-01-2012, 10:17 PM
کلا بعضی بچه ها برا خودشون جوکی هستن :24: :4:
منم یه بار عمه یکی از دوسام فوت شده بود از خنده داشتم میپوکیدم ..نمیدونم چرا اینطورین اصلا از مرگ کسی ناراحت نمیشم فقط تا 5 مین ممکنه اشکم بیاد اگه نزدیک باشه :دی ولی اگه مثلا عمه ی دوستم باشه عمرا...همون که عمش مرد دوست صمیمیم هم بودا :-)) جلوش خودمو گرفتم نخندیدم ...اون یکی دوستش کور کورر گریه میکرد باهاش :-(( ولی من هر هر :-))
sky girl
02-01-2012, 10:51 PM
پس فقط من اینطوری نیستم :4:
نمیدونم دست خودم نیست حالا فکر کن بخوایم بریم خونشون من چطوری جلوی باباش خودمو کنترل کنم خو خندم میگیره این سنا هم خودش بدتر از منه وقتی میخنده ادم منفجر میشه یادمه رفنه بودیم مسجد واسه ختم فقط سرشو میندازه پایین میخندید همه هم فکر میکنن داره گریه میکنه :4:
بنده خدا امروز سر امتحان نرفت 3 واحدی حذف شد البته خرجشو دولت میده منم باشم نمیرم :4:
AYT@K
02-02-2012, 12:47 AM
http://dl2.aryapdf.com/uploads/1328217329.jpg
اینجا زن هم که باشی ...
مهریه ات اب هم که باشد !
قاضی جیره بندی اش می کند ...
babak red
02-02-2012, 08:37 AM
http://dl2.aryapdf.com/uploads/1328217329.jpg
اینجا زن هم که باشی ...
مهریه ات اب هم که باشد !
قاضی جیره بندی اش می کند ...
دیگه منیره قرار نشد عکستو بندازی تو کافی شاپ دیگه.:4:
جانم فدای پرسپولیس
02-02-2012, 10:16 AM
چند روز بود دلم بد به هم ریخته بود
خیلی هارو به ذهنم آوردم که شاید دلم براشون تنگیده
نه هیچ یک از اونا نبود. درد من یه چیز دیگه اس
ساعت 6.30 بود بخدا قسم همون که گفتم پرسپولیس دلم برا قدرتت تنگ شده
باریدم هق هق با صدای بلند...
تا 7 و این قصه دوباره آخر شب تکرار داشت....
دیشب انقدر گریه کرده بودم احساس می کردم قلبم رو دارن له می کنن
فقط گفتم پرسپولیس ترا خدا فردا بازی رو ببر...
واقعاً دلم برای پرسپولیس با غیرت و پرقدرت تنگ شده...
ندای سرخ
02-02-2012, 01:41 PM
یاد سهراب بخیر
آن سپهری که تا لحظه ی خاموشی گفت
تو مرا یاد کنی یا نکنی
باورت گر بشود گر نشود
حرفی نیست
اما نفسم میگیرد
در هوایی که نفسهای تو نیست
raha_01
02-02-2012, 07:54 PM
2روزه ناجور مریضم.
حالا چرا مریض شدم مهم نیست یعنی مهم هست اما نمیخوام دوباره یاد آوری بشه.
امروز برای امتحان نرفتم و حذفش کردم امتحان آخرو.
میدونی چی بیشتر حالمو بد کرد؟
حالا غیر از بازی پرسپولیس.
این آقایون که رو اعصابت راه میرن.
به جای اینکه بگه عزیزم خوبی؟بهتر شدی؟میگه امتحانی که ندادی خوب بود؟؟؟؟؟:17:
گفتم دستت درد نکنه بهترم.:cry:
sky girl
02-02-2012, 08:28 PM
میدونی چی حال داد
نیمه دوم به دروازه ای گل زدیم و سوراخش کردیم که نیمه اول ازش دفاع کردیم چه قانون جالبیه
raha_01
02-02-2012, 08:31 PM
فکر کنم حالم خوب شده.اینجا خیابونا جشنه.مام زدیم بیرون.
تبریک به همه برای این پیروزیه شیرین.
Karim
02-02-2012, 10:28 PM
استقلال،زیر زاید زایید...
امام کریم
Captain Nc Sparrow
02-02-2012, 11:09 PM
عزا عزاست امروز اس اسي سولاخه صاحب عزاست امروز:4: ما اينيم افت داره واسمون خوشالي واسه بردن هم چين تيماي سولاخي ولي واسه ك. . . ن سوزي اس اسيا حالا دست دست دست شله شله:hora: :jashnmmm:
hamid3
02-03-2012, 12:31 AM
http://www.forums.mihandownload.com/images/icons/laugh.gif اگه خانم ها برن استادیوم چی میشه؟!!!(کاریکاتور)
http://up.persianv.com/images/vhex1genumqzldn4zci.jpg
http://up.persianv.com/images/ymqjsk6p0wgclkqvdfmv.jpg
http://up.persianv.com/images/drvdphmcc4s954eg8yr.jpg
http://up.persianv.com/images/v8ludbq78p4zwiocg8zm.jpg
http://up.persianv.com/images/ugl6tgqnsyg80qkdzi6.jpg
http://up.persianv.com/images/bohjoee5b0i6yl3hcbe.jpg
http://up.persianv.com/images/4foer9q6lbfoh4xyzebk.jpg
http://www.forums.mihandownload.com/images/icons/laugh.gif اگه خانم ها برن استادیوم چی میشه؟!!!(کاریکاتور)
http://up.persianv.com/images/v8ludbq78p4zwiocg8zm.jpg
این رو دیدم یاد مهری افتادم!:24:
عاشقتم دمت گرم اگه میشد واقعا ماچت میکردم گل کاشتی اقا
Masoud
02-03-2012, 01:15 AM
به زنبوره میگن میتونی تو 10 دقیقه 3 تا گل بخوری؟
میگه مگه من استقلالم؟
Captain Nc Sparrow
02-03-2012, 01:19 AM
واي واي چقد نمكي ماشالا:4: مدير مديره آره خود مديره:ghah:
lionel messi 10
02-03-2012, 01:39 AM
اسکار٢٠١٢
مصطفی دنیزلی كارگردان"جهنم در ده دقيقه"
مهدوي كيا بازيگر نقش اول "اسطوره بمب روحيه"
ايمون زايد بازيگر نقش مكمل "ماموريت سه گانه"
we love persepolis:8::8:
redboy2atishe
02-03-2012, 05:23 AM
اصن روز عجیب قریبی بود! خیلی از وقایع مثه بردی بود که کریم گلو زد!! اون روزم سگ همسایه واق واق کرد و با صدای اون پا شدم واسه دربی البته خب ساعتش فرق میکرد... اون روز صبونه عسل زدم...بدون کره با چای تلخ تا شیرینی عسلو بزنه!! امروز عسل زدم با کره!! . . من به دو دو هم راضی بودم...! اما گل سومو که زد شبیه خوشحالیه کلنیزمن بعد گلش به ایران تو جام جهانی نشستم جلو تی وی و داد میزدم!چه خوبه که میشه نوشت!چون صدام شبیه لیدراست الان!! خلاصه که بازی که تموم شد عین همون دربیه پیرزنه همسایه اومد گفت این سرو صدا ها چیه!!؟ بش گفتم جمعه و شنبه نسل همو زیر رو میکنید ما چیزی میگیم!؟؟ الانم تو ایران شبه جمعه است!!!! شبه جمعه ی رحمتی و زاید!! اینا رو به خدا بش گفتم...گفت مادرت خونست؟ گفتم چطور گفت فک میکنم الان شما به یه پزشک نیاز داشته باشید!! الکل زیاد خوردی!؟ . . مسود برادر من این نور افکن دلت تازه روشن شده...قبلا مثه لامپای گازی بود! به جون خودم زور دنیزلی از اون نور افکنه دلت بیشتر بود و الا باز وا میدادیم!! به خدا من همین 4تا درمیونشم راضیم! فقط از من دومنک نساز!!
g.hoseyn
02-03-2012, 08:00 AM
ولنتاين هيچكس تنها نيست
.
.
.
دوست پسر /دوست دختر مقوايي در سايزهاي مختلف رسيد:4::24:
Captain Nc Sparrow
02-03-2012, 10:44 AM
بكس ميگن ولنتاين ديگه خزوليدا؟ خبر مبر داريد؟ ٢٩بهمن سپندارمذگان رو ميخايم جشن بگيريم انگار؟ خودم كه ترجيح ميدمش وقتي يه جشن ايراني و قديمي به اين قشنگي داريم چرا بايد ولنتاينو جشن بگيريم؟!
تازشم يه خصوصيت جالب تره سپندار مذگان اينه كه دخترا ميتونن به طرف مقابلشون هديه ندن چون روزه گراميداشتشون هستش:4: به به به
saeed1372
02-03-2012, 10:51 AM
ولنتاين نزذيكه321469852
Captain Nc Sparrow
02-03-2012, 10:53 AM
برادر روشن دلي؟:ghah: ميگم خز شد ولنتاين ديگه ازين به بعد سپندارمذگان بگو؟ سه پن دار مذ گان!
saeed1372
02-03-2012, 11:47 AM
برادر روشن دلي؟:ghah: ميگم خز شد ولنتاين ديگه ازين به بعد سپندارمذگان بگو؟ سه پن دار مذ گان!
87459618745961874596198765432198765432198765432165 4159756654159756654159756
اصن روز عجیب قریبی بود! خیلی از وقایع مثه بردی بود که کریم گلو زد!! اون روزم سگ همسایه واق واق کرد و با صدای اون پا شدم واسه دربی البته خب ساعتش فرق میکرد... اون روز صبونه عسل زدم...بدون کره با چای تلخ تا شیرینی عسلو بزنه!! امروز عسل زدم با کره!! . . من به دو دو هم راضی بودم...! اما گل سومو که زد شبیه خوشحالیه کلنیزمن بعد گلش به ایران تو جام جهانی نشستم جلو تی وی و داد میزدم!چه خوبه که میشه نوشت!چون صدام شبیه لیدراست الان!! خلاصه که بازی که تموم شد عین همون دربیه پیرزنه همسایه اومد گفت این سرو صدا ها چیه!!؟ بش گفتم جمعه و شنبه نسل همو زیر رو میکنید ما چیزی میگیم!؟؟ الانم تو ایران شبه جمعه است!!!! شبه جمعه ی رحمتی و زاید!! اینا رو به خدا بش گفتم...گفت مادرت خونست؟ گفتم چطور گفت فک میکنم الان شما به یه پزشک نیاز داشته باشید!! الکل زیاد خوردی!؟ . . مسود برادر من این نور افکن دلت تازه روشن شده...قبلا مثه لامپای گازی بود! به جون خودم زور دنیزلی از اون نور افکنه دلت بیشتر بود و الا باز وا میدادیم!! به خدا من همین 4تا درمیونشم راضیم! فقط از من دومنک نساز!!
چته اینقد عسل عسل میکنی ؟ ها ؟:d
mahi.f
02-03-2012, 01:40 PM
روزهــــاے ِ خـوبـــے کـه در راه بــــودنـد
يــا سـِـقــط شــدنــد
يــا مـُـرده بــه دُنــيــا آمــدنــد ...
+تبریک بابت برد افسانه ای حِرص پولیس(اسم جدیدشه آخه دیروز اونقد حرص داد مارو تا بُرد )
+برف هم دیگه فقط ماله مرفهین بی درد شده به گمونم!!ماکه وُسع مالیمون نمیرسه بخریمش!
+چه روزای بیخودیه این روزا ... خلاء روانی رو فک کنم دارم میتجربم!
+خوش به حال پسرا ... نمیدونم چرا!ولی فک کنم یکمی وضعشون بهتر از ماس!شایدم بهتر از من!
+ذائـــقـــه امــــ ــ پــيــر شـــده
بيـــســـتـــــ/ ســـالگي امــــ ــ ـ ؛
طـــعــــم / پنــــجــــاهـــ ــ ـ / ســــــالــگـــي دارد !!! (شایـــدم بیشتر مثلاً صد سالگی ...یا بیشتر مثلا مرگ!)
+خُدا بات حرف دارم... کوشی؟
+چطوری رفیق ؟(بالاخره یکی شنید صدامونو انگار!)
ایـــــــ ــــام به کــــــامِ همگی (خودمو بیخی)
pesarjonoob
02-03-2012, 06:33 PM
من هم با کمی تاخیر برد پرسپولیسو تبریک میگم.
دیشب خیلیییییی خوش گذشت جاتون خالی در بین جمع پرسپولیسیا چشن بزرگی داشتیم .کلی خیابون محله رو بسته بودیم :4:صد بار راهنمایی رانندگی میمد باز میکرد ولی باز همون اشو کاسه بود.:4:
مسافرین شهرستانی کلی حال کردن البته بیشتر کرمانی بودن اونم از روی پلاک خودرو فهمیدم.45-65
خوش بگذره دوستان
hamid3
02-03-2012, 10:47 PM
توی سال 90، تو دربی 74، پژمان منتظری دنبال ایمن بدو، آی بدو آی بدو، آی بدو آی بدو!
http://www.upsara.com/images/lhihsqaxrsxc7g8nin0.jpg
hamid3
02-03-2012, 11:03 PM
پرویزمظلومی در مصاحبه بعد از بازی استقلال با پرسپولیس علت شکست تیمش را
غیبت محسن ترکی اعلام کرد258147963:4::24:
بكس ميگن ولنتاين ديگه خزوليدا؟ خبر مبر داريد؟ ٢٩بهمن سپندارمذگان رو ميخايم جشن بگيريم انگار؟ خودم كه ترجيح ميدمش وقتي يه جشن ايراني و قديمي به اين قشنگي داريم چرا بايد ولنتاينو جشن بگيريم؟!
تازشم يه خصوصيت جالب تره سپندار مذگان اينه كه دخترا ميتونن به طرف مقابلشون هديه ندن چون روزه گراميداشتشون هستش:4: به به به
تو یکی هم واقعــــــــــــا دلت خوشه ...!
Captain Nc Sparrow
02-03-2012, 11:29 PM
خو من چيكار كنم تو ناخوشي!والا! نكنه گفتم واسه پسرا كادو نخريد حال نكردي؟ هان:4: بعدم واسه افرد واجد شرايط گفتم نه تو كه از ٧دولت تعطيل رسميي:ghah:
روزهــــاے ِ خـوبـــے کـه در راه بــــودنـد
يــا سـِـقــط شــدنــد
يــا مـُـرده بــه دُنــيــا آمــدنــد ...
+تبریک بابت برد افسانه ای حِرص پولیس(اسم جدیدشه آخه دیروز اونقد حرص داد مارو تا بُرد )
+برف هم دیگه فقط ماله مرفهین بی درد شده به گمونم!!ماکه وُسع مالیمون نمیرسه بخریمش!
+چه روزای بیخودیه این روزا ... خلاء روانی رو فک کنم دارم میتجربم!
+خوش به حال پسرا ... نمیدونم چرا!ولی فک کنم یکمی وضعشون بهتر از ماس!شایدم بهتر از من!
+ذائـــقـــه امــــ ــ پــيــر شـــده
بيـــســـتـــــ/ ســـالگي امــــ ــ ـ ؛
طـــعــــم / پنــــجــــاهـــ ــ ـ / ســــــالــگـــي دارد !!! (شایـــدم بیشتر مثلاً صد سالگی ...یا بیشتر مثلا مرگ!)
+خُدا بات حرف دارم... کوشی؟
+چطوری رفیق ؟(بالاخره یکی شنید صدامونو انگار!)
ایـــــــ ــــام به کــــــامِ همگی (خودمو بیخی)
دوستان جملاتی که بنفش شدند نمونه ی بارزی از افسردگی هست، شوخی نمیکنم دارم جدی حرف میزنم، افسردگی یه حس خاص نیست، یک بیماری روانیه، برای این دوست خوبمون دعا کنید تا از شر این بیماری خلاص بشه...
RED STORM
02-03-2012, 11:36 PM
پيشنهاد ويژه پرسپوليس براي دربي بعدي. ما 10 نفره ميايم توي زمين! دو گلم براي اس تق لا لي ها از دقيقه 80 هم بازي شروع مي كنيم .... خوبه؟ نبود؟ صدا نمي ياد؟
Captain Nc Sparrow
02-04-2012, 01:08 AM
بچه ها حالم افتضاحه ال سي دي گوشيم سوخت! دارم گريه ميكنم چيكار كنم حالا!
Number_one
02-04-2012, 09:29 AM
به یارو گفتن درد دندون بدتره یا درکلیه؟
گفت هنوز از تیم 10 نفره تو 10 دقیقه 3تاگل نخوردی که بدونی درد چیه!!!
...
بعد مدتی به افتخار ÷رس÷ولیس!(پ ÷؟) گفتم بیام با تاخیر یه تبریکی گفته باشم به هم قطارای عزیز!!!
یه برد افسانه ای بود ا... وکیلی!
...
یا تبریک با تاخیر تری واس بازگشت سران لشکری و کشوری ارتش!!!!
همین رفقایی که تو لموزین مشکی متالیک کافی شاپ جلوس فرموده و مفتخرمون کرد!
خوبه که همینطوری بمونه!!!
مدیر مدیره.....
...
راستی چن وقته به نتیجه ی کتمان ناپذیری رسیدم!!
هروخت هی فک کردی و هی فک کردی اما به هیچ نتیجه ای نرسیدی ... افکارت ریخت بهمو کلن ارور داد!
من مکان دستشویی رو به همه پیشنهاد میکنم!
هرکی برده پس نیاورده....واقعن نمیدونم این چه معجزه ایه که این مکان مقدس داره!!
تمام هیکل ادمو منظم و یکپارچه میکنه!!سخت ترین تصمیاتو برو اونجا بگیر رفیق!
من یه چیزی میدونم که میگم....!!!
...
خوب باشین و خودتون!
maryam10
02-04-2012, 10:57 AM
سوراخ شدن استقلال توسط 10 نفر در 10 دقیقه،در 10 فجر(:4::4::4:) مبااااااااااااااااااااااا ارک..............
:ghah::funi::ghah::funi::ghah::funi::ghah::funi::g hah::funi::ghah::funi::ghah::funi:
Captain Nc Sparrow
02-04-2012, 12:00 PM
گوشيم درست شد قاط زده بود گمانم!:20:
با شماره يك:4: موافقم ناجور جواب ميده اين حركت
C D E M
02-04-2012, 12:24 PM
انسیه گوشیت چیه؟اگر نوکیاست که فکر کنم این مدل گوشی یه تعمیر کار سیار هم رو خودش داره.خداوکیلی ته گوشیه.هرچند الان خریدار نداره اما مهم کارکردشه که من روش قسم می خورم.
Captain Nc Sparrow
02-04-2012, 12:42 PM
فدات سوني اريكسونه xperia mini 10
راضي نيسم ازش نخريد اگه طالب گوشي هستيد! اين سري xperia فقط مدل بالاهاش به درد بخوره اين
AYT@K
02-04-2012, 12:52 PM
دوستان جملاتی که بنفش شدند نمونه ی بارزی از افسردگی هست، شوخی نمیکنم دارم جدی حرف میزنم، افسردگی یه حس خاص نیست، یک بیماری روانیه، برای این دوست خوبمون دعا کنید تا از شر این بیماری خلاص بشه...
عادت این قبیله است ، به دور اتشی که تو می سوزی می رقصند !
پستت جدی بود و تمسخر امیز
هر کی ندونه فکر میکنه انگار ماهی چه دردی گرفته که طلب دعا کردی !
خوش به حالت که همیشه حالت خوبه258147963
sky girl
02-04-2012, 03:10 PM
دوستان چه حالی داد خداییش اول صبحی یه روزنامه پیروزی خریدم با افتخار و غرور ګرفتم دستم و اومدم یه همکار استقلالی داریم ګذاشتم رو میزش اومد چه حالش ګرفته شد جالبه همه اینجا پرسپولیسی هستن جاتون خالی ناهاری خوردیم خیلی چسبید اخه بنده خدا شرط رو باخته بود
sky girl
02-04-2012, 03:35 PM
[/center]
این رو دیدم یاد مهری افتادم!:24:
خو مګه چیه فرید؟
خوشحال بودم دیګه تازه اګه میشد همشون رو ماچ میکردم همشون براداری ما هستن ولی جواد یه چیز دیګه است خو :4:
به زنبوره میگم می تونی توی 10 دقیقه سه تا گل بخوری نگام می کنه میگه مگه من استقلالم؟:d
http://s1.picofile.com/file/7280796555/600_KhabarVarzeshi_1390_11_15.jpg
:ghah:
misagh27
02-04-2012, 04:32 PM
جناب فرید خان!!!
کجای عکس امضای من ضایعس؟؟؟؟؟؟987654321
raha_01
02-04-2012, 08:39 PM
شاهکاری دیگر از دختران باهوش ایرانی به نقل از یه دختر باهوش دیگ
یکی از دوستام با یه پسر خیلی پولدار دوست شده بود و تصمیم داشت هر طور شده باهاش عروسی کنه ، تو یه مهمونی یه دفعه از دهنش پرید که 5 ساله دفتر خاطرات داره و همه چیزشو توش می نویسه ، این آقا هم گیر داد که دفتر خاطراتتو بده من بخونم!
از فردای اون روز مژگان و من نشستیم به نوشتنه یه دفتر خاطرات تقلبی واسش ، من وظیفه قدیمی جلوه دادنشو داشتم ، 10 جور خودکار واسش عوض کردم ، پوست پرتقال مالیدم به بعضی برگاش ...، چایی ریختم روش ...
مژی هم تا می تونست خودشو خوب نشون داد و همش نوشت از تنهایی و من با هیچ پسری دوست نیستمو خیلی پاکم و اصلا دنبال مادیات نیستم و فقط انســــانیت برام مهمه و ...
بعد از یک هفته کار مداوم ما و پیچوندن آقای دوست پسر ، دفتر خاطراتو بُرد تقدیم ایشون کرد ... آقای دوست پسر در ایکی ثانیه دفتر خاطرات رو بر فرق سر مژی کوبید و گفت :
منو چی فرض کردی؟
اینکه سالنامه 1390 هست! تو 5 ساله داری تو این خاطره می نویسی؟
و اینگونه بود که مژی هنوز مجرد است...:24::24::24:
lionel messi 10
02-04-2012, 09:03 PM
شاهکاری دیگر از دختران باهوش ایرانی به نقل از یه دختر باهوش دیگ
یکی از دوستام با یه پسر خیلی پولدار دوست شده بود و تصمیم داشت هر طور شده باهاش عروسی کنه ، تو یه مهمونی یه دفعه از دهنش پرید که 5 ساله دفتر خاطرات داره و همه چیزشو توش می نویسه ، این آقا هم گیر داد که دفتر خاطراتتو بده من بخونم!
از فردای اون روز مژگان و من نشستیم به نوشتنه یه دفتر خاطرات تقلبی واسش ، من وظیفه قدیمی جلوه دادنشو داشتم ، 10 جور خودکار واسش عوض کردم ، پوست پرتقال مالیدم به بعضی برگاش ...، چایی ریختم روش ...
مژی هم تا می تونست خودشو خوب نشون داد و همش نوشت از تنهایی و من با هیچ پسری دوست نیستمو خیلی پاکم و اصلا دنبال مادیات نیستم و فقط انســــانیت برام مهمه و ...
بعد از یک هفته کار مداوم ما و پیچوندن آقای دوست پسر ، دفتر خاطراتو بُرد تقدیم ایشون کرد ... آقای دوست پسر در ایکی ثانیه دفتر خاطرات رو بر فرق سر مژی کوبید و گفت :
منو چی فرض کردی؟
اینکه سالنامه 1390 هست! تو 5 ساله داری تو این خاطره می نویسی؟
و اینگونه بود که مژی هنوز مجرد است...:24::24::24:
بابا دم شما ها گرم یعنی این همه زحمت کشیدین حواستون نبود به سال نامه یا تقویم 1390؟!!!!:24::24::24::24::24::24:مردم از خنده:24:
Masoud
02-04-2012, 09:25 PM
کافی شاپه بچه های افسرده شده محل شادیها.
خیلی خوبه.
خدا پدر مادر ایمون زائد رو براش نگه داره.
باعث شد یه سری دوستهای قدیممون که از ارتش سرخ نقل مکان کرده بودن رو ببینیم و بسی خوشحال شیم.
یه سری دوست جدید هم اضافه شدن که بازم خوشحالیم.
دربی هم تموم شد ساعتهای خوشحالی بعدش هم تموم میشه.
باز ما میمونیم و بدبختها و یه سری ادم افسرده :24:
البته مزه شیرینی این برد حالا حالا ها از دهنمون نمیره.
عادت این قبیله است ، به دور اتشی که تو می سوزی می رقصند !
پستت جدی بود و تمسخر امیز
هر کی ندونه فکر میکنه انگار ماهی چه دردی گرفته که طلب دعا کردی !
خوش به حالت که همیشه حالت خوبه258147963
وقتی یه آدم هر چند وقت 1بار یه جا میاد و هر دفعه یه متن طولانی که غم و افسردگی از سر و روش می باره به نظرت بدون مشکل هستش؟
من همیشه حالم خوب نیست اما همیشه هم حالم بد نیست!
hamid3
02-04-2012, 10:41 PM
آخر عاقبت سر كار گذاشتن خانوم ها!!!
روزی روزگاری یک زن آمریکایی قصد میکنه یک سفر دو هفته ای به ایتالیا داشته باشه…
شوهرش اون رو به فرودگاه می رسونه و واسش آرزوی می کنه که سفر خوبی داشته باشه…
زن جواب میده ممنون عزیزم ، حالا سوغاتی چی دوست داری واست بیارم؟
مرد می خنده و میگه : “یه دختر ایتالیایی”
زن هیچی نمیگه و سوار هواپیما میشه و میره …
دو هفته بعد وقتی که زن از مسافرت برمی گرده ،
مرد توی فرودگاه میره استقبالش و بهش میگه : خب عزیزم مسافرت خوش گذشت؟
زن : ممنون ، عالی بود!
مرد می پرسه : خب سوغاتی من چی شد؟
زن : کدوم سوغاتی؟
مرد : همونی که ازت خواسته بودم… دختر ایتالیایی!!
زن جواب میده: آهان! اون رو میگی؟ راستش من هر کاری که از دستم بر می آمد انجام دادم!
حالا باید ۹ ماه صبر کنم تا ببینم پسر میشه یا دختر؟
http://www.forums.mihandownload.com/images/smilies/766.gif
زن جواب میده: آهان! اون رو میگی؟ راستش من هر کاری که از دستم بر می آمد انجام دادم!
زنیکه خیانتکار جنبه شوخی هم نداره! بگیرم لهش کنم همینجا :gahh:
hamid3
02-04-2012, 10:56 PM
گفتگو با خدا
خواب دیدم در خواب با خدا گفتگویی داشتم
خدا گفت : پس میخواهی با من گفتگو کنی ؟
گفتم : اگر وقت داشته باشید
خدا لبخند زدوقت من ابدی است
چه سوالاتی در ذهن داری که میخواهی بپرسی ؟
چه چیز بیش از همه شما را در مورد انسان متعجب می کند ؟
خدا پاسخ داد …
این که آنها از بودن در دوران کودکی ملول می شوند
عجله دارند که زودتر بزرگ شوند و بعد حسرت دوران کودکی را می خورنداین که سلامتی شان را صرف به دست آوردن پول می کنند
و بعد پولشان را خرج حفظ سلامتی میکنند
این که با نگرانی نسبت به آینده فکر میکنند
زمان حال فراموش شان می شود
آنچنان که دیگر نه در آینده زندگی میکنند و نه در حال
این که چنان زندگی میکنند که گویی هرگز نخواهند مرد
و آنچنان میمیرند که گویی هرگز زنده نبوده اند
خداوند دست های مرا در دست گرفت و مدتی هر دو ساکت ماندیم
بعد پرسیدم …
به عنوان خالق انسان ها ، میخواهید آنها چه درس هایی اززندگی را یاد بگیرند ؟
خدا دوباره با لبخند پاسخ داد
یاد بگیرند که نمی توان دیگران را مجبور به دوست داشتن خود کرد
اما می توان محبوب دیگران شد
یاد بگیرند که خوب نیست خود را با دیگران مقایسه کنند
یاد بگیرند که ثروتمند کسی نیست که دارایی بیشتری دارد
بلکه کسی است که نیاز کم تری دارد
یاد بگیرن که ظرف چند ثانیه می توانیم زخمی عمیق در دل کسانی که دوست شان داریم ایجاد کنیم
و سال ها وقت لازم خواهد بود تا آن زخم التیام یابدبا بخشیدن ، بخشش یاد بگیرن
یاد بگیرند کسانی هستند که آنها را عمیقا دوست دارند
اما بلد نیستند احساس شان را ابراز کنند یا نشان دهند
یاد بگیرن که میشود دو نفر به یک موضوع واحد نگاه کنند و آن را متفاوت ببینند
یاد بگیرن که همیشه کافی نیست دیگران آنها را ببخشند
بلکه خودشان هم باید خود را ببخشند
و یاد بگیرن که من اینجا هستم
همیشه
lionel messi 10
02-04-2012, 11:27 PM
http://www.forums.mihandownload.com/images/smilies/766.gif
چه رویی داره زنیکهء ......8745961از خدا خواسته زود رفته اوهم:4:
hamid3
02-04-2012, 11:32 PM
فرزاد بی ادب نشو حالا:4:
AYLAR
02-05-2012, 12:49 AM
ازونجایی که ارادتم به منیره رو باس تو هر پست برسونم:4: میفرماید :
دنیای آدم برفی دنیای ساده ایست ... اگر برف بیاد هست ... اگر برف نیاد نیست ...مثل دنیای من . اگر تو باشی هستم ... اما اگر نباشی ... !!!!!
+به شونه م میزنی که تنهاییمو تکونده باشی ؟ به چی دل خوش کردی ؟ تکوندن برف از شونه آدم برفی ؟
(به خدا افسرده نیستم-افعال معکوس هم نیست)والا
--
آقا برفی گرفته :8: اصن واژه شدید با تشدید هم کمه از براش :8:
هر روز با دلیل بی دلیل میزنیم بیرون برف بازی /البت تو جو بودیم منو سمیر ماشین نیرو انتظامی رو دیدیم نفری یکی یدونه گوله برف توپوندیم به هیکل ماشینشون /سری تکان دادن و خندیدن و رفتند
--
جنسیت : دخمل - زمان تولد : 9:30 الی 12 شب - تهیه کننده گان : فاطمه و سمیرا ( چارتا گوله هم مای سیستر زد تنگش ) خیلی هم خوشگله قصد ازدواج هم نداره :4: پرسپولیسی دو آتیشه هم هس
اون یکی کوشولو موشولوهه رو خودم درستیدم این مای حیاط :4:
http://p30upload.com/download.php?imgf=1328389753_.jpg
http://p30upload.com/download.php?imgf=1328389754_.jpg
:24:
نخند :4: خیلی هم ناااوووزن :4:
Karim
02-05-2012, 12:58 AM
لا اقل پسر میساختید تا یه خواستگار لا اقل پاشو تو حیاطتون گذاشته باشه برا خالی نبودن عریضه:4:
ولی آدم برفی اگه آدم باشه پاشو پیش نمیذاره برا شماها:24:
AYLAR
02-05-2012, 01:04 AM
قصد داشتیم پسر باشه بچه ... یهو قد کشید گفتیم برا رونمایی بسازیمش ته کوچه که همه بفهمن از هر انگوشتمون هفصد هشصدتا هنر میباره :4: که ناغافل دختر شد :4:
اتفاقا:5: توی حیاط یدونه پسر استقلالیشو ساختیم:4: قدش کوتا بود ردش کردم :24:
GANDOM
02-05-2012, 01:05 AM
ادم نساختيم اتفاقا...نشونه اي ازادميت هم نيس توش
سفيده باكه و خالي ازهرجي برعكس ما ادما...
اتفاقا جلوي دره خونس كه باشنه ي دروبشكونه...يكم بلرزه ازسرما...بدرش دراد...
حالاتاببينم جي ميشه=))
lionel messi 10
02-05-2012, 01:17 AM
ازونجایی که ارادتم به منیره رو باس تو هر پست برسونم:4: میفرماید :
دنیای آدم برفی دنیای ساده ایست ... اگر برف بیاد هست ... اگر برف نیاد نیست ...مثل دنیای من . اگر تو باشی هستم ... اما اگر نباشی ... !!!!!
+به شونه م میزنی که تنهاییمو تکونده باشی ؟ به چی دل خوش کردی ؟ تکوندن برف از شونه آدم برفی ؟
(به خدا افسرده نیستم-افعال معکوس هم نیست)والا
--
آقا برفی گرفته :8: اصن واژه شدید با تشدید هم کمه از براش :8:
هر روز با دلیل بی دلیل میزنیم بیرون برف بازی /البت تو جو بودیم منو سمیر ماشین نیرو انتظامی رو دیدیم نفری یکی یدونه گوله برف توپوندیم به هیکل ماشینشون /سری تکان دادن و خندیدن و رفتند
--
جنسیت : دخمل - زمان تولد : 9:30 الی 12 شب - تهیه کننده گان : فاطمه و سمیرا ( چارتا گوله هم مای سیستر زد تنگش ) خیلی هم خوشگله قصد ازدواج هم نداره :4: پرسپولیسی دو آتیشه هم هس
اون یکی کوشولو موشولوهه رو خودم درستیدم این مای حیاط :4:
http://p30upload.com/download.php?imgf=1328389753_.jpg
http://p30upload.com/download.php?imgf=1328389754_.jpg
:24:
نخند :4: خیلی هم ناااوووزن :4:
من اونی که رو سرش کلای قرمزه پرسپولیسرو دوست دارم نکنه ایمون زایده؟258147963
فرزاد بی ادب نشو حالا:4:
:4::4:
Karim
02-05-2012, 01:57 AM
از رو زمین برش داشتم،یکی پرتش کرده بود یا شاید از کیفش افتاده بود یا شاید از آسمون افتاده بود پایین ...
اسم کتاب بود "درمان درد با دعا" یا همون داروهای معنوی
فهرستشو که میدیدی دعا واسه انواع امراض و دردها بود. مفصلی و ماهیچه ای و گوارشی و...
اونوخ یه مشت اُسکُل(رحیم جان جسارت نشه ها)میرن کلی پول میریزن پای یه مشت اسکل که7، 8سال تو دانشگاه چش چرونی کردن و دس آخر لیبل دکتر چسبوندن بهشون
مگه نشنیدید یا من اسمه دوا و ذکره شفا؟
اتقو الله...
لازم به ذکره این ادعیه مشکل جنسی رفیقمم حل کرده
raha_01
02-05-2012, 05:49 PM
دوتا نی نی پیش هم خوابیده بودن,
پسره به دختره میگه: تو دختلی یا پسل؟
دختره میگه: نمی دونم,
...
پسره میگه: بذال من بلم زیل پتو ببینم, میره و میاد
میگه: تو دختلی,
دختره میگه از كجا فهمیدی؟؟؟؟
میگه: آخه جولابات صولتیه
( آخه من به شما منحرفا چی بگم؟ به همه آره به نی نی هم آره )
lionel messi 10
02-05-2012, 06:28 PM
دوتا نی نی پیش هم خوابیده بودن,
پسره به دختره میگه: تو دختلی یا پسل؟
دختره میگه: نمی دونم,
...
پسره میگه: بذال من بلم زیل پتو ببینم, میره و میاد
میگه: تو دختلی,
دختره میگه از كجا فهمیدی؟؟؟؟
میگه: آخه جولابات صولتیه
( آخه من به شما منحرفا چی بگم؟ به همه آره به نی نی هم آره )
حالا کی منحرف فکر کرد هان؟؟8745961من یکی که میدونستم از جوراباش فهمیده قبله اینکه بخونم.365498716
raha_01
02-05-2012, 06:42 PM
حالا کی منحرف فکر کرد هان؟؟8745961من یکی که میدونستم از جوراباش فهمیده قبله اینکه بخونم.365498716
آره فرزاد تو گفتی منم باورم شد.321469852
آخی چه پسره گلییییییییییییییییییییییی ی.@};-258147963
Captain Nc Sparrow
02-05-2012, 07:03 PM
نخيرم ميدونس:4: بهله
بگو ماشالا چشش نزني مامانش سپرده به من:4:
raha_01
02-05-2012, 07:15 PM
نخيرم ميدونس:4: بهله
بگو ماشالا چشش نزني مامانش سپرده به من:4:
سوسکه از دیوار بالا میرفت نامزدش گفت قربونه دست و پایه بلوریت برم.:24:
بابک بیا حمایت محمد منو به تو سپرده.258147963
زندگی در ایران.....................
http://up3.iranblog.com/images/57277636930103943394.jpg
babak red
02-05-2012, 07:40 PM
سوسکه از دیوار بالا میرفت نامزدش گفت قربونه دست و پایه بلوریت برم.:24:
بابک بیا حمایت محمد منو به تو سپرده.258147963
زندگی در ایران.....................
http://up3.iranblog.com/images/57277636930103943394.jpg
من حمایتت میکنم
من به پشتوانه محمد تو دهن این کافی شاپی ها میزنم:4:
raha_01
02-05-2012, 08:19 PM
اصــلاً مهــم نیــست کــه 3 میـــلیـــارد جنــس مذکر روی کـُـره خــاکـــیـــه و مــَـن یــکیــشــــم نــــدارم ..
.
.
.
.
.
.
... .
مهـــم ایـنــــه کــــه 3 میـــلیــــاد پسر هَــستـن کـــه آرزوی یـــه دختر خـــوب دارن و مـــنـــو ندارن !! یه همچین دختریم من.@};-
چوپان بالای تخته سنگی رفت و به گوسفندان گفت:
«با هم باشید و از هم جدا نشوید تا گرگها آسیبی به شما نزنند.»
سپس پایین آمد و گله را به طرف کشتارگاه هدایت کرد.
Karim
02-05-2012, 08:38 PM
همیشه فکر میکردم دیر شده اما خلافش ثابت میشد
یعنی خودمو میرسوندم
هیچوقت وقت کم نیاوردم
شاید خواب کم آوردم اما ...
این بار دیگه فرق میکنه
دیرم شده،خیلی دیر
@};-@};-
C D E M
02-05-2012, 08:43 PM
بر هر چی دانشگاه علوم تحقیقاته لعنت.......................................... .............
ها؟چیه؟الان باید بگم ببخشید؟
واقعا لعنت به این دانشگاه!
واقعا مزخرفه.
قربون دانشگاه خودمون.
چراش رو بعدا وقتی یخ های انگشتام باز شد می نویسم.
اه اه اه اه
ندای سرخ
02-05-2012, 10:01 PM
سیلام سیلام:4:
برپا
بنشینید جانم بنشینید:4:
مقداری شادی از خود در میکنیم:barareh::barareh::jashnmm::jashnmm::h ooorr::hooorr:
خوبین؟منم خوبم:4:
من ی چند روزی نبودم نت نداشتم دیدم چقد نگران بودین:4:
اگه از ارتش برم سکته زده ناقص +گوشت اضافه+_آبکش+مرگ:4:
اسگولیتوحال کنین:ghah:
ما چند روز نت نداشتیم تا امشب راس ساعت 9!
هی زنگ زدیم به پشتیبانی مخابرات هی دادو بیداد کردیم یاروهی قسم آیه آقا نت شما مشکلی نداره!
آخر امشب داداشم گقت شاید کابلا مشکلی پیدا کرده
رفتیم دیدیم بله
گربه های عزیز محل پریدن 4 قسمت کردن سیمارو:4:
خلاصه امشب منو برادر همت گماشتیم:4:رفتیم تو این سرما از اول سیم کشی کردیم از حیاط به طبقه سوم وحال درکنار شما هستیم:4:
خوشحال وخشنودیم که با شما هستیم:4::-*
hamid3
02-05-2012, 10:07 PM
ما هم ندا جان خیلی ناراحت شدیم خیلی نارحت شدیم که نت وصل شده باز اومدی:4:
شوخی کردم خوش اومدی ندا لی لی لی:jashnmm::orkest:
Me To You
02-05-2012, 10:10 PM
ايول مهري زدي تو خال.تازه سيستمه سايت هم بهش خوش آمد گفته:24::24::24::24:
فكر كنم مديريت سايت داره خواب 7 پادشاه رو ميبينه.البته بي احترامي نباشه
pesarjonoob
02-05-2012, 10:27 PM
همیشه فکر میکردم تا دیدم این بوده یک دختر میوفتاد زمین صد نفر میومدن کمکش کنند.
ولی امروز بلعکسش رو دیدم.کلیم زدیم زیر خنده.
داشتیم میرفتیم تو شهر گشت بزنیم من رفیقمو دیدم دو تا ماچ میکردیم شوخی مسخره دو تا دختره رد شدن یکی داشت نگاه میکرد چپلاق افتاد زمین نگاه کردم افتادم زمین ولی از خنده داشتم سکته میزدم
رنگش سرخ شد یک چهارتا فوش زیر زبونش نثارمون کرد.
جز اولین کسانی هستم که به دختر جماعت کمک نیکنم هورااااا خودم.@};-
pesarjonoob
02-05-2012, 10:28 PM
راستیییییییییییی تبریک اوزیل گفته تا اخر عمر فوتبالیم در رئال میمونم زنده باد سلطان پاس جهان و غیره..
همیشه فکر میکردم تا دیدم این بوده یک دختر میوفتاد زمین صد نفر میومدن کمکش کنند.
ولی امروز بلعکسش رو دیدم.کلیم زدیم زیر خنده.
داشتیم میرفتیم تو شهر گشت بزنیم من رفیقمو دیدم دو تا ماچ میکردیم شوخی مسخره دو تا دختره رد شدن یکی داشت نگاه میکرد چپلاق افتاد زمین نگاه کردم افتادم زمین ولی از خنده داشتم سکته میزدم
رنگش سرخ شد یک چهارتا فوش زیر زبونش نثارمون کرد.
جز اولین کسانی هستم که به دختر جماعت کمک نیکنم هورااااا خودم.@};-
معلومه من و دوستم علی رو ندیدی چقد این دخترا رو سر کار میذاریم و میخندیم تو یزد :24:
sky girl
02-05-2012, 10:35 PM
ايول مهري زدي تو خال.تازه سيستمه سايت هم بهش خوش آمد گفته:24::24::24::24:
فكر كنم مديريت سايت داره خواب 7 پادشاه رو ميبينه.البته بي احترامي نباشه
اره ایمان جان ولی به خاطر یه سری صحبت ها مجبور شدم حذفش کنم
hamid3
02-05-2012, 11:49 PM
http://www.forums.mihandownload.com/images/icons/hgyh.gif راز جعبه کفش
راز جعبه کفش
http://www.teddybearfriends.co.uk/images/teddy-bears/large/giggling-girls-doll.jpg
زن وشوهری بیش از ۶۰ سال با یکدیگر زندگی مشترک داشتند.
آنها همه چیز را به طور مساوی بین خود تقسیم کرده بودند.
در مورد همه چیز با هم صحبت می کردند و هیچ چیز را از یکدیگر مخفی نمیکردند مگر یک چیز!!!
یک جعبه کفش در بالای کمد پیرزن بود که از شوهرش خواسته بود هرگز آن را باز نکند و در مورد آن هم چیزی نپرسد.
در همه ی این سالها پیرمرد آن را نادیده گرفته بود و در مورد جعبه فکر نمی کرد.
اما بالاخره یکروز پیرزن به بستر بیماری افتاد و پزشکان از او قطع امید کردند.
در حالی که با یکدیگر امور باقی را رفع رجوع می کردند پیرمرد جعبه کفش را از بالای کمد آورد و نزد همسرش برد.
پیرزن تصدیق کرد که وقت آن رسیده که همه چیز را در مورد آن جعبه به شوهرش بگوید.
و از او خواست تا در جعه را باز کند.
وقتی پیرمرد در جعبه را باز کرد دو عروسک بافتنی و دسته ای پول بالغ بر ۹۵ هزار دلار پیدا کرد.
پیرمرد در اینباره از همسرش سوال کرد.
پیرزن گفت:
”هنگامی که ما قول و قرار ازدواج گذاشتیم مادر بزرگم به من گفت که راز خوشبختی زندگی مشترک در این است که
هیچ وقت مشاجره نکنید.
او به من گفت که هر وقت از دست تو عصبانی شدم باید ساکت بمانم و یک عروسک ببافم.”
پیرمرد به شدت تحت تاثیر قرار گرفت.
تمام سعی خود را به کار برد تا اشک هایش سرازیر نشود.
فقط دو عروسک در جعبه بودند.
پس همسرش فقط دو بار در طول تمام این سالهای زندگی و عشق از او رنجیده بود.
از این بابت در دلش شادمان شد.
سپس به همسرش رو کرد و گفت:
”عزیزم، خوب، این در مورد عروسک ها بود. ولی در مورد این همه پول چطور؟ اینها از کجا آمده؟”
پیرزن در پاسخ گفت: ” آه عزیزم، این پولی است که از فروش عروسک ها بدست آورده ام.”
Captain Nc Sparrow
02-06-2012, 12:01 AM
يزد مگه دخترم داشت فريد؟:4:
raha_01
02-06-2012, 12:04 AM
بر هر چی دانشگاه علوم تحقیقاته لعنت.......................................... .............
ها؟چیه؟الان باید بگم ببخشید؟
واقعا لعنت به این دانشگاه!
واقعا مزخرفه.
قربون دانشگاه خودمون.
چراش رو بعدا وقتی یخ های انگشتام باز شد می نویسم.
اه اه اه اه
مونا کلاهمون تو هم میره هاااااااااااااااااااااااا .:10::10::10:
من رو دانشگاهمون حساسم.دانشگاه به این خوبی و خوکشلی کجا دیدی؟
اصلا تو اونجا چیکار میکردی؟
سرماشم ملسه.اونجا 4فصلو میبینی.وای وقتی که برف میاد یا وقتایی که مه میشه ندیدی که چه گشنگ میشهههههههههههههههههههههه هههههه.
فقط یه کمی برنامه ریزیشون این ترم مزخرف بوده همین.
AYT@K
02-06-2012, 12:07 AM
شگفتا !
رد پای دزد دهکده ما بر روی برف
چقدر شبیه چکمه های کدخداست !
g.hoseyn
02-06-2012, 12:33 AM
شگفتا !
رد پای دزد دهکده ما بر روی برف
چقدر شبیه چکمه های کدخداست !
کدخدای این دهکده مسعوده البته آقااسماعیل هم سرور همه است:4:
lionel messi 10
02-06-2012, 12:58 AM
راستیییییییییییی تبریک اوزیل گفته تا اخر عمر فوتبالیم در رئال میمونم زنده باد سلطان پاس جهان و غیره..
ممل جان سلطان پاس جهان ژاوی هستش گفتم که یاد آوری بشه(اوزیل هم بازیکن بسیار خوبیه و منم خیلی قبولش دارم ولی تو بازی سازی و پاسکاری به پایه ژاوی و اینیستا نمیرسه شاید بعد ها برسه)
babak red
02-06-2012, 09:05 AM
سیلام سیلام:4:
برپا
بنشینید جانم بنشینید:4:
مقداری شادی از خود در میکنیم:barareh::barareh::jashnmm::jashnmm::h ooorr::hooorr:
خوبین؟منم خوبم:4:
من ی چند روزی نبودم نت نداشتم دیدم چقد نگران بودین:4:
اگه از ارتش برم سکته زده ناقص +گوشت اضافه+_آبکش+مرگ:4:
اسگولیتوحال کنین:ghah:
ما چند روز نت نداشتیم تا امشب راس ساعت 9!
هی زنگ زدیم به پشتیبانی مخابرات هی دادو بیداد کردیم یاروهی قسم آیه آقا نت شما مشکلی نداره!
آخر امشب داداشم گقت شاید کابلا مشکلی پیدا کرده
رفتیم دیدیم بله
گربه های عزیز محل پریدن 4 قسمت کردن سیمارو:4:
خلاصه امشب منو برادر همت گماشتیم:4:رفتیم تو این سرما از اول سیم کشی کردیم از حیاط به طبقه سوم وحال درکنار شما هستیم:4:
خوشحال وخشنودیم که با شما هستیم:4::-*
خدا روشکر. این مدت که نبودی کمرم خم شد . نابود شدم. داغون شدم اصلا:4:
mahi.f
02-06-2012, 09:21 AM
آدم های بزرگ درباره ایده ها سخن می گویند،
آدم های متوسط درباره چیزها سخن می گویند،
آدم های کوچک پشت سر دیگران سخن می گویند.
آدم های بزرگ درد دیگران را دارند،
آدم های متوسط درد خودشان را دارند،
آدم های کوچک بی دردند.
آدم های بزرگ عظمت دیگران را می بینند،
آدم های متوسط به دنبال عظمت خود هستند،
آدم های کوچک عظمت خود را در تحقیر دیگران می بینند.
آدم های بزرگ به دنبال کسب حکمت هستند،
آدم های متوسط به دنبال کسب دانش هستند،
آدم های کوچک به دنبال کسب سواد هستند.
آدم های بزرگ به دنبال طرح پرسش های بی پاسخ هستند،
آدم های متوسط پرسش هایی را می پرسند که پاسخ دارد،
آدم های کوچک می پندارند پاسخ همه پرسش ها را می دانند.
آدم های بزرگ به دنبال خلق مسئله هستند،
آدم های متوسط به دنبال حل مسئله هستند،
آدم های کوچک مسئله ندارند.
آدم های بزرگ سکوت را برای سخن گفتن برمی گزینند،
آدم های متوسط گاه سکوت را بر سخن گفتن ترجیح می دهند،
آدم های کوچک با سخن گفتن بسیار، فرصت سکوت را از خود می گیرند.
چون کوچیکی هیچی بت نمیگم ...
ولی مواظب پَرات باش ... قیچی میشن ...
نبینمت دیگه ...
+چقَــــــــد خوبه که بعضیااااااااا هوای آدمو دارن (مای لاو من مُنیـــــر میرزا :-*)
+چقَــــــــد بده فامیلای آدم بشن دشمنای خاموش ِ آدم ...(خودت میدونی ...آره با توام..warning)
+بعض اتفاقا باعث میشه آدم دوست و دشمناشو بشناسه ...258147963
+حالا همه اینارو بیخی یه پستی تو کافی خوندم قشنــــــــگ دوتـــــا شاآخ از این بالای سرم دراومد...شاخااااا ...اصن شگفت انگیز بود ... آدم کِیف میکنه این لحظات عرفانی رو میبینه:4:
+ینی اونقد بدم میاد از ادمایی که دماغ گندشونو میکنن تو کفش هرکس ...:mouzi:
+پذیرای تسلیت های شما برای شروع ترم جدیدم هستیم کماکان ...:4:
+خوش بحالت آیلاآر ... سلام مارم برسون به برفــــــ ــــــ ... بگو :dasi:
التماس دُعــــ ـــــــــــــ ـــــــا
MR.ALIREZA
02-06-2012, 10:04 AM
اين آهنگ رو استثنا اينجا براي دانلود ميزارم.چون يكي از آهنگ هاي قديمي و زيبا و خاطره انگيز ما هست.خواننده داريوش رفيعي
شعر:
شب به گلستان تنها متنظرت بودم
بادهی ناکامی در هجر تو پیمودم
منتظرت بودم منتظرت بودم
آن شب جانفرسا من بی تو نیاسودم
وه که شدم پیر از غم، آن شب و فرسودم
منتظرت بودم منتظرت بودم
بودم همه شب دیده به ره تا به سحرگاه
ناگه چو پری خنده زنان آمدی از راه
غمها به سر آمد زنگ غم دوران از دل بزدودم
منتظرت بودم منتظرت بودم
پیش گلها، شاد و شیدا، میخرامید آن قامت موزونت
فتنهی دوران دیدهی تو از دل و جان من شده مفتونت
در آن عشق و جنون مفتون تو بودم
اکنون از دل من بشنو تو سرودم
منتظرت بودم منتظرت بودم
دانلود كنيد (http://www.iran-iraniha.com/downloads/music/Shab%20e%20Entezaar.MP3)
pesarjonoob
02-06-2012, 10:14 AM
ممل جان سلطان پاس جهان ژاوی هستش گفتم که یاد آوری بشه(اوزیل هم بازیکن بسیار خوبیه و منم خیلی قبولش دارم ولی تو بازی سازی و پاسکاری به پایه ژاوی و اینیستا نمیرسه شاید بعد ها برسه)
بینم فرزاد جان تو این دو سه سالی که اوزیل امده رئال ژاوی رفته غاز بچرونه.
پارسالم بهترین پاسور شد قابل توجت.
و ما بقی قابل توجهات. به اوزیل جلب میکنم.
همراه اول شما را به ادامه حرکات اوزیل جلب میکند :4:
اینم امار پاس اوزیل قابل توجت اگر جدول پاسورا رو یادت رفته
اوزیل رئال مادرید
12که اولیش دیماریا هست بعد از اوزیل هم مسی هست با 8 :4:ژاوی کجایی که ببینی اوزیل داره شخم میزنه :4:
pesarjonoob
02-06-2012, 10:21 AM
بینم ملکو شعارا دیوان حافظ فردوسی جون نکن هرکاری کنی من نمیشی:4:
بعدم نگاه سنش نکن در پس رگبرگ های این درخت کولباری تجربس.
تازه عکسشم ندیدی 30 میخوره کی میگه بچس(دشمن):4:
بعدم فاطمه پیشرفت کرد از شاعری زده تو کار مجسمه سازی نون توش نی بیااا بیرون
از این کار .
شما را به خدای منان میسپارم صدا سیمای جمهوری اسلامی ایران
ادامه پیامارو دیدن فرماید
babak red
02-06-2012, 10:24 AM
اين آهنگ رو استثنا اينجا براي دانلود ميزارم.چون يكي از آهنگ هاي قديمي و زيبا و خاطره انگيز ما هست.خواننده داريوش رفيعي
شعر:
منتظرت بودم منتظرت بودم
منتظرت بودم منتظرت بودم
بودم همه شب دیده به ره تا به سحرگاه
ناگه چو پری خنده زنان آمدی از راه
غمها به سر آمد زنگ غم دوران از دل بزدودم
منتظرت بودم منتظرت بودم
پیش گلها، شاد و شیدا، میخرامید آن قامت موزونت
فتنهی دوران دیدهی تو از دل و جان من شده مفتونت
در آن عشق و جنون مفتون تو بودم
اکنون از دل من بشنو تو سرودم
منتظرت بودم منتظرت بودم
دانلود كنيد (http://www.iran-iraniha.com/downloads/music/shab%20e%20entezaar.mp3)
آی دمت گرم داداش. من چقدر با این اهنگ حال میکنم. دستت طلا
Number_one
02-06-2012, 11:31 AM
منتظرت بودم منتظرت بودم
منتظرت بودم منتظرت بودم
همینجاس که شاعر میگه....
من گلمیشم سیزه گناخ...جیران منه باخ باخ...مارال منه باخ باخ
پیشیر منه بیر گیگاناخ...جیران منه باخ باخ...گوزل منه باخ باخ
خمار اولدوم...
...
جماله هرچی لوتی و بامرامه...که یه طرفه به قاضی نمیرن!!
خوبه که ادم نقاب نزنه و خودش باشه!
مخصوصن الان که آخرالزمونه و...همه نارفیق!
آدم های بزرگ درباره ایده ها سخن می گویند،
آدم های متوسط درباره چیزها سخن می گویند،
آدم های کوچک پشت سر دیگران سخن می گویند.
آدم های بزرگ درد دیگران را دارند،
آدم های متوسط درد خودشان را دارند،
آدم های کوچک بی دردند.
آدم های بزرگ عظمت دیگران را می بینند،
آدم های متوسط به دنبال عظمت خود هستند،
آدم های کوچک عظمت خود را در تحقیر دیگران می بینند.
آدم های بزرگ به دنبال کسب حکمت هستند،
آدم های متوسط به دنبال کسب دانش هستند،
آدم های کوچک به دنبال کسب سواد هستند.
آدم های بزرگ به دنبال طرح پرسش های بی پاسخ هستند،
آدم های متوسط پرسش هایی را می پرسند که پاسخ دارد،
آدم های کوچک می پندارند پاسخ همه پرسش ها را می دانند.
آدم های بزرگ به دنبال خلق مسئله هستند،
آدم های متوسط به دنبال حل مسئله هستند،
آدم های کوچک مسئله ندارند.
آدم های بزرگ سکوت را برای سخن گفتن برمی گزینند،
آدم های متوسط گاه سکوت را بر سخن گفتن ترجیح می دهند،
آدم های کوچک با سخن گفتن بسیار، فرصت سکوت را از خود می گیرند.
ولی مواظب پَرات باش ... قیچی میشن ...
نبینمت دیگه ...
+چقَــــــــد خوبه که بعضیااااااااا هوای آدمو دارن (مای لاو من مُنیـــــر میرزا :-*)
+چقَــــــــد بده فامیلای آدم بشن دشمنای خاموش ِ آدم ...(خودت میدونی ...آره با توام..warning)
+بعض اتفاقا باعث میشه آدم دوست و دشمناشو بشناسه ...258147963
+حالا همه اینارو بیخی یه پستی تو کافی خوندم قشنــــــــگ دوتـــــا شاآخ از این بالای سرم دراومد...شاخااااا ...اصن شگفت انگیز بود ... آدم کِیف میکنه این لحظات عرفانی رو میبینه:4:
+ینی اونقد بدم میاد از ادمایی که دماغ گندشونو میکنن تو کفش هرکس ...:mouzi:
+پذیرای تسلیت های شما برای شروع ترم جدیدم هستیم کماکان ...:4:
+خوش بحالت آیلاآر ... سلام مارم برسون به برفــــــ ــــــ ... بگو :dasi:
التماس دُعــــ ـــــــــــــ ـــــــا
من پشت سرت حرف نزدم خانوم بزرگ! گفتم افسرده ای بچه ها دعا کنن خوب بشی! البته اینطور که معلومه بعید به نظر میرسه! از اون چیزی که فکر میکردم وخیم تر به نظر میرسه!
راستی شاخ بازی برای p!nk هم ممنوع محضه، هرکی واسه من شاخ بازی درآورده پشیمون شده حالا خوددانی
[quote=mahi.f;292583]:rose:
ایـــــــن روزها ..
عجیب
...........................
......................................
......................
............................
http://rasekhoon.net/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1/1388/Azar/11/00015571.jpg
http://www.nztramping.com/NZTrampingBlog/images/deadfish.jpg
:ghah:
C D E M
02-06-2012, 02:38 PM
مونا کلاهمون تو هم میره هاااااااااااااااااااااااا .:10::10::10:
من رو دانشگاهمون حساسم.دانشگاه به این خوبی و خوکشلی کجا دیدی؟
اصلا تو اونجا چیکار میکردی؟
سرماشم ملسه.اونجا 4فصلو میبینی.وای وقتی که برف میاد یا وقتایی که مه میشه ندیدی که چه گشنگ میشهههههههههههههههههههههه هههههه.
فقط یه کمی برنامه ریزیشون این ترم مزخرف بوده همین.
از دیروز الان یخم وا رفت.
والا هیچی از بخت بد ما تربیت بدنی 2افتادیم باشگاه کنار دانشگاه شما.
از دربونتون می پرسم این باشگاه کجاست؟میگه برو تو اتوبوس های فنی مهندسی رو سوار شو(در صورتی که اصلا باشگاه تو دانشگاه نبود) بعدش می گیم کجا پیاده شیم همون موقع دوتا ماشین زدن به هم به جای اینکه جواب منو بده با خودش میگه ععععععجججججججب خوبه چیزی نشد.باز تکرار کردم سوالمو باز آقا داره میگه فقط خط افتاد روش. خب این از حراست و دربونتون
رفتیم تو اتوبوس این دانشجویان قشنگ همه یه galexy رو پاهاشون دارن بازی می کنن با مدل موهایی که سرشون رو با سقف اوتوبوس ارتباط می داد و کت هایی که انگار گربه روش افتاده واسه من pain ballبازی می کنن اصلا باهم قهرن.
تو اون برف پیاده شدیم. جون شما جاده هراز بود سرد برف.یه ماشین هم رد نمیشد. تازه فهمیدیم چه بلایی سرمون اومده و کلا اشتباه اومدیم.
آقا سرتون رو درد نیارم دیروز فقط فحش بود که در میدان پونک و حصارک از دهن ما اومدن بیرون.خوبه اونجا نبودید چون اصلا مونا نبودم شده بودم شعبون بی مخ!
ندای سرخ
02-06-2012, 02:45 PM
راحت باش شما:4:
اقایون در تاکسی ها!
http://up98.org/upload/server1/01/a/e4d1cfrp2r4gjmka9y2p.jpg
راحت باش شما:4:
اقایون در تاکسی ها!
http://up98.org/upload/server1/01/a/e4d1cfrp2r4gjmka9y2p.jpg
خب هیکلیه مرده نمیبینی؟ دست خودش نیست که هیکلش گنده س:4:، بعدشم فاصله شرعی رعایت شده دیگه :4: این دختره چرا کچل کرده موهاشو؟ 8745961
monji
02-06-2012, 04:04 PM
سلام
واسه یه کار مزاحم شدم
یه فارسی ساز قدر میخواهم برای ویندوز موبایل
برای اچ تی سی
فقط یه چیز امتحان پس داده پدر مادر دار
کپی هم نکنید تا مطمئن نشدین دستتون رومیبوسم
به داد این مشکل ما برسین
تازه گی ها مشکلاتم زیبا شدن
خیلی زیبا
حتی از تو زیباتر
فارسی ساز برای همزبانی با او
یا حق
raha_01
02-06-2012, 04:29 PM
از دیروز الان یخم وا رفت.
والا هیچی از بخت بد ما تربیت بدنی 2افتادیم باشگاه کنار دانشگاه شما.
از دربونتون می پرسم این باشگاه کجاست؟میگه برو تو اتوبوس های فنی مهندسی رو سوار شو(در صورتی که اصلا باشگاه تو دانشگاه نبود) بعدش می گیم کجا پیاده شیم همون موقع دوتا ماشین زدن به هم به جای اینکه جواب منو بده با خودش میگه ععععععجججججججب خوبه چیزی نشد.باز تکرار کردم سوالمو باز آقا داره میگه فقط خط افتاد روش. خب این از حراست و دربونتون
رفتیم تو اتوبوس این دانشجویان قشنگ همه یه galexy رو پاهاشون دارن بازی می کنن با مدل موهایی که سرشون رو با سقف اوتوبوس ارتباط می داد و کت هایی که انگار گربه روش افتاده واسه من pain ballبازی می کنن اصلا باهم قهرن.
تو اون برف پیاده شدیم. جون شما جاده هراز بود سرد برف.یه ماشین هم رد نمیشد. تازه فهمیدیم چه بلایی سرمون اومده و کلا اشتباه اومدیم.
آقا سرتون رو درد نیارم دیروز فقط فحش بود که در میدان پونک و حصارک از دهن ما اومدن بیرون.خوبه اونجا نبودید چون اصلا مونا نبودم شده بودم شعبون بی مخ!
این ترم تربیت2 داری؟
اسم باشگاه چیه؟
اشتباه بهت آدرس ندادن.
دانشگاه یه باشگاه داره به اسم فتح که چندتا سالنه و 2تا زمین چمن.یه استخره بزرگ و اینا.
نه گلم جاده چالوسه.:4:.تا فنی بخوای بری با اتوبوس حدوده 15-20 دقیقه راهه.دانشکده ما 5دقیقه بیشتر.
از آب و هواشم نگو که تویهههههههههههه.
بچه های به این خوبی همه یا گلکسی یا رن یا آیفون.از تیپاشونم که نگووووووووو.:24::24::24:
C D E M
02-06-2012, 04:56 PM
این ترم تربیت2 داری؟
اسم باشگاه چیه؟
اشتباه بهت آدرس ندادن.
دانشگاه یه باشگاه داره به اسم فتح که چندتا سالنه و 2تا زمین چمن.یه استخره بزرگ و اینا.
نه گلم جاده چالوسه.:4:.تا فنی بخوای بری با اتوبوس حدوده 15-20 دقیقه راهه.دانشکده ما 5دقیقه بیشتر.
از آب و هواشم نگو که تویهههههههههههه.
بچه های به این خوبی همه یا گلکسی یا رن یا آیفون.از تیپاشونم که نگووووووووو.:24::24::24:
نه باشگاه شهدای حصارک.
بلللللههههههه تو فتح رفتیم و کلی به اون شکم حراستیش خندیدیم چون قبلش اون فهمید ما اشتباه اومدیم کلی مسخرمون کرد.
بااااااااااااااشه شما با تیپ و پول دانشجو پز بده.ولی یه چندتا ایستگاه عقب تر پیاده شو از اتوبوس ببین دانشگاه ما با چیاش پز میده:4::4::4::4::4::4:
raha_01
02-06-2012, 05:06 PM
نه باشگاه شهدای حصارک.
بلللللههههههه تو فتح رفتیم و کلی به اون شکم حراستیش خندیدیم چون قبلش اون فهمید ما اشتباه اومدیم کلی مسخرمون کرد.
بااااااااااااااشه شما با تیپ و پول دانشجو پز بده.ولی یه چندتا ایستگاه عقب تر پیاده شو از اتوبوس ببین دانشگاه ما با چیاش پز میده:4::4::4::4::4::4:
مگه شما کجایین؟کدوم دانشگاه؟
babak red
02-06-2012, 06:27 PM
[/URL] [URL="http://www.web.iran-forum.ir/what-where/do-you-believe-or-not/25856-%D8%B9%DA%A9%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%9F/-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.html"]عکاس به این نترسی دیده بودی؟/ عکس (http://www.web.iran-forum.ir/what-where/do-you-believe-or-not/print:page,1,25856-%D8%B9%DA%A9%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%9F/-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.html)
یک عکاس آمریکایی زمانی که در حال عکس گرفتن از غروب آفتاب در گراند کانیون آریزونا بود به صحنه ای جالب از یک عکاس دیگر برخورد کرد!
http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-12/thumbs/1322993115_1.jpg (http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-12/1322993115_1.jpg)
او گفته که در آن موقع سه سوال برای من پیش آمده بود:
۱- او چطور از این صخره بالا رفته است؟
۲- چرا صخره کناری که امنیت بیشتری دارد را برای عکس برداری انتخاب نکرده است؟
۳- چطور قصد برگشن دارد؟
چند لحظه بعد عکاس فوق وسایلش را جمع کرد تا برگردد :
http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-12/thumbs/1322993072_2.jpg (http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-12/1322993072_2.jpg)
توجه داشته باشید که ارتفاع این صخره ۹۰۰ متر است!
http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-12/thumbs/1322993144_3.jpg (http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-12/1322993144_3.jpg)
او در حالی که وسایل خود را در دست چپ گرفته بود و با دست راست صخره را نگه داشته بود، وسایل خود را به بالای صخره پرتاب کرد و بعد خود را بالا کشید! او حتی کفش مناسب هم نپوشیده و صندل به پا داشت.
http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-12/thumbs/1322993126_4.jpg (http://www.web.iran-forum.ir/uploads/posts/2011-12/1322993126_4.jpg)
(http://www.magazin.ir/)
pesarjonoob
02-06-2012, 11:41 PM
باسه ما اینترنت ملی شد فکر کنم باور نمیکنی بایا
این دو عکسو ببین بفهم اینترنت ملی.
pesarjonoob
02-07-2012, 01:27 PM
ایرنا: شادی طرفداران تیم پرسپولیس در شهر گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد منجر به مرگ یک دختر جوان شد. پس از پیروزی تیم پرسپولیس و راه افتادن خودروها و مردم به خیابانها، رانندهای با دو خانم جوان تصادف کرد که منجر به مرگ یکی و زخمی شدن یکی دیگر از آنها شد. با پایان مسابقه فوتبال دو تیم پرسپولیس و استقلال تهران و برد سرخپوشان، هوادارن این تیم در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد و از جمله شهرستان گچساران در خیابانها به شادی پرداختند. دیدار استقلال و پرسپولیس از ساعت 18 دیروز در ورزشگاه آزادی در حضور بیش از 65 هزار نفر آغاز شد و با نتیجه 3 بر 2 به سود پرسپولیس به پایان رسید.
pesarjonoob
02-07-2012, 01:32 PM
http://www.tisfoooon.tk/images/pov1zzas7vew1imvi4t6.jpg
اینو یک جا دیدم بد ندیدم بذارم.
بقول یاس از چی بگم.
raha_01
02-07-2012, 02:33 PM
از نگاهـــــــت تا دلـــــــم
رنــــــگین کـــــــمان گــــــل می کـــند....
با تــــــــــــــو باید مثل بـــــــــاران حرف زد
maryam10
02-07-2012, 02:45 PM
سلام و درود فراواااااااااااااااان........ ....@};-
خوبین دوستای گلم؟
دلم براتووووون یه ریزه شده....امیدوارم که ایّام به کام و همیشه موفق باشید.......
با این که از حامل خبر بد بودن متنفّرم،ولی متاسفانه خبر خیلی خیلی بدی شنیدم که ترجیح می دم شما هم بدونین.....خیلی خیلی اعصابمو از صبح خورد کرده.....
:cry::cry:
نرگس که یادتوووون هس؟نرگس کرمووونی؟
امروز زنگیدم بهش،حالشو بپرسم،
متاسفم،ولی باید بگم که مامانش گوشیو ج داد و گف که نرگس حالش خوب نی....
از من اصرارو از مامانش انکار که بهم بگو نرگس کجاس....
بلاخره بهم گف که نرگس حالش اصلن خوب نیست و بسمارستانه و براش دعا کن....
آری دوستان،،،،،،،،باید خدمتتون عرض کنم که دوست عزیزمون نرگس بعد از یه تصادف خیلی فجیع تو جاده ی راین-کرمان راهی بیمارستان شده و اصن حالش خوب نیست.......
دیگه واقعا نمی دونم چی بگم..........
بچه ها،براش یه عالمه دعا کنین.....یه عالمه......
دعا کنین که حالش خوب شه و اتفاق بدی براش نیوفتاده باشه........
خیلی ناراحتم،واقعا خبر بدی بود....
واقعا..........
Captain Nc Sparrow
02-07-2012, 03:33 PM
خوبین دوستای گلم؟
دلم براتووووون یه ریزه شده....امیدوارم که ایّام به کام و همیشه موفق باشید.......
با این که از حامل خبر بد بودن متنفّرم،ولی متاسفانه خبر خیلی خیلی بدی شنیدم که ترجیح می دم شما هم بدونین.....خیلی خیلی اعصابمو از صبح خورد کرده.....
آری دوستان،،،،،،،،باید خدمتتون عرض کنم که دوست عزیزمون نرگس بعد از یه تصادف خیلی فجیع تو جاده ی راین-کرمان راهی بیمارستان شده و اصن حالش خوب نیست.......
واقعا..........
نمدونم چي بگم:?, . ?......., . '-
حرف پيدا نكردم برا اولين دفه زودتر خوب شوخانم پرستار
خوووبه خوب
Me To You
02-07-2012, 03:37 PM
ايشالا كه زوده زود خوب شه.@};-
raha_01
02-07-2012, 03:42 PM
خیلی ناراحت شدم.
تنها چیزی که میتونم بگم آرزوی سلامتی میکنم برای نرگس عزیزم.
برای سلامتی اجی نرگس همه دعا میکنیم پیشنهاد میکنم ی تاپیک برای این موضوع باز بشه تا بعذ از خوب شدن اجی نرگس ی سری بهش بزنه
خدایا تن درستی را از من و خانواده ام دنگیر...
ایشالله که نرگس خانوم هر چه سریعتر بهبودی کامل خودشون رو بدست بیارن . از شنیدن این خبر متاثر شدم.
با ارزوی سلامتی برای همه ی بیمارا.
sky girl
02-07-2012, 04:35 PM
ای وای بر من اخه چرا؟:20:
ایشالا که زود خوب میشه و دوباره بر میگرده ارتش خیلی جاش خالیه همه این دعا رو واسش بخونید
يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء
pesarjonoob
02-07-2012, 05:40 PM
چی میتونم بگم امیدوارم حالش هرچه سریع تر خوب بشه و به اغوش خوانوادش برگرده.
hamid3
02-07-2012, 10:40 PM
خیلی حالم گرفته شد وقتی این حبر را شنیدم
امیدوارم زودتر حال نرگس جان خوب بشه
بچه ها براش هر شب دعا کنید
zamara
02-07-2012, 11:02 PM
خوبین دوستای گلم؟
واقعا..........
باخت به فجر یک طرف و این خبر ناراحت کننده هم یکطرف !
باخت رو میشه فراموش کرد و بی خیال شد اما اینکه یکی از هوادارهای خوب پرسپولیس و بخصوص اعضا عزیز ارتش سرخ دچار این حادثه تاسف بار شده بیشتر از همه آزارم میده ، امیدوارم مسئله خاصی نباشه و هر چه زودتر نرگس جان ما خوب بشه و مثل گذشته بیاد و جمع ما رو گرمتر بکنه .
وظیفه همه ماست که از جون و دل براش دعا بکنیم و امیدوار باشیم که زودتر از موعد شفای یک بیمار خوب بشه و خوشحالی رو به خانواده محترمشون و جمع بزرگ هوادارهای پرسپولیس و اعضا ارتش سرخ هدیه بکنه .
با آرزوی سلامتی برای نرگس عزیز
lionel messi 10
02-08-2012, 12:45 AM
وای خدای من باورم نمیشه آبجی نرگس تصادف کرده!!:17:
حالم خیلی گرفته شد اصلا تو کتم نمیره اینکه آبجی نرگس تصادف کرده و حالش خیلی بده یعنی نمیتونم باور کنم:20:
هنوز شوکم!!
خدای من خدای مهربونم آبجی نرگسه گلمونو از ما نگیر جونه من هرچه زودتر خوبش کن مثل گذشته.
اللهی آمین.
بچه ها تورو خدا هر چقدر در توانتونه واسه آبجی نرگسمون دعا کنید@};-
دوست دارم به امیده خدا وقتی صبح از خواب پا میشم خبره خوبه مرخص شدنه آبجیو از بیمارستان بشنوم@};-
AYLAR
02-08-2012, 01:24 AM
حال من هم خوبه ! اما شما باور نکن ....
صاعقه ی کلافگی بهت نزنه ایشالله ! "الان در خودم گره خورده ام "
-
نمدونم چرا وقتی میخوام بعده جمله بندی اینتر بزنم یاد یه بابایی میوفتم که به اینترام گیر میداد / یادتونه ؟
-
کی میدونه تعبیر خواب لیوان خالی چیه ؟
خدا خیلی با حاله ها ... کلا تو خواب هم میگه خوابشو ببینی :4:
-
اگه سال جدید برسه فحش میدم.بی پرده
حلق آویز شدن یک سال دیگه رو باس ببینم به این زودی! همین دیروز نبود ؟ شب عید ؟
-
علاوه بر همه ی اونچه که میدونین دست بزن داره ! خیلی هم درد داره !
گذشته ! شده چوب گذشته تون رو بخورین ؟ هم میسوزه . هم درد داره . هم جای ورمش میمونه .... ایناها ... جاهاش رو ببین
-
بروبچه های نرم افزار !؟ یکی بیاد کلا مموری ما رو بحذفه !
babak red
02-08-2012, 08:24 AM
روزای بد زمستون تمومی نداره. میدونم دعاهای من گناهکار به هیچ جا نمیرسه ولی بازم میزنم به پررویی و برای نرگس عزیز که خیلی جاش خالیه دعا میکنم. خدایا به سلامت برش گردون پیش ما.الهی امین
دخترک شانزده ساله بود که برای اولین بار عاشق پسر شد.. پسر قدبلند بود، صدای بمی داشت و همیشه شاگرد اول کلاس بود. دختر خجالتی نبود اما نمی خواست احساسات خود را به پسر ابراز کند، از اینکه راز این عشق را در قلبش نگه می داشت و دورادور او را می دید احساس خوشبختی می کرد.
در آن روزها، حتی یک سلام به یکدیگر، دل دختر را گرم می کرد. او که ساختن ستاره های کاغذی را یاد گرفته بود هر روز روی کاغذ کوچکی یک جمله برای پسر می نوشت و کاغذ را به شکل ستاره ای زیبا تا می کرد و داخل یک بطری بزرگ می انداخت. دختر با دیدن پیکر برازنده پسر با خود می گفت پسری مثل او دختری با موهای بلند و چشمان درشت را دوست خواهد داشت.
دختر موهایی بسیار سیاه ولی کوتاه داشت و وقتی لبخند می زد، چشمانش به باریکی یک خط می شد.
در ۱۹ سالگی دختر وارد یک دانشگاه متوسط شد و پسر با نمره ممتاز به دانشگاهی بزرگ در پایتخت راه یافت. یک شب، هنگامی که همه دختران خوابگاه برای دوست پسرهای خود نامه می نوشتند یا تلفنی با آنها حرف می زدند، دختر در سکوت به شماره ای که از مدت ها پیش حفظ کرده بود نگاه می کرد. آن شب برای نخستین بار دلتنگی را به معنای واقعی حس کرد.
روزها می گذشت و او زندگی رنگارنگ دانشگاهی را بدون توجه پشت سر می گذاشت. به یاد نداشت چند بار دست های دوستی را که به سویش دراز می شد، رد کرده بود. در این چهار سال تنها در پی آن بود که برای فوق لیسانس در دانشگاهی که پسر درس می خواند، پذیرفته شود. در تمام این مدت دختر یک بار هم موهایش را کوتاه نکرد.
دختر بیست و دو ساله بود که به عنوان شاگرد اول وارد دانشگاه پسر شد. اما پسر در همان سال فارغ التحصیل شد و کاری در مدرسه دولتی پیدا کرد. زندگی دختر مثل گذشته ادامه داشت و بطری های روی قفسه اش به شش تا رسیده بود.
دختر در بیست و پنج سالگی از دانشگاه فارغ التحصیل شد و در شهر پسر کاری پیدا کرد. در تماس با دوستان دیگرش شنید که پسر شرکتی باز کرده و تجارت موفقی را آغاز کرده است. چند ماه بعد، دختر کارت دعوت مراسم ازدواج پسر را دریافت کرد. در مراسم عروسی، دختر به چهره شاد و خوشبخت عروس و داماد چشم دوخته بود و بدون آنکه شرابی بنوشد، مست شد.
زندگی ادامه داشت. دختر دیگر جوان نبود، در بیست و هفت سالگی با یکی از همکارانش ازدواج کرد. شب قبل از مراسم ازدواجش، مثل گذشته روی یک کاغذ کوچک نوشت: فردا ازدواج می کنم اما قلبم از آن توست… و کاغذ را به شکل ستاره ای زیبا تا کرد.
ده سال بعد، روزی دختر به طور اتفاقی شنید که شرکت پسر با مشکلات بزرگی مواجه شده و در حال ورشکستگی است. همسرش از او جدا شده و طلبکارانش هر روز او را آزار می دهند. دختر بسیار نگران شد و به جستجویش رفت.. شبی در باشگاهی، پسر را مست پیدا کرد. دختر حرف زیادی نزد، تنها کارت بانکی خود را که تمام پس اندازش در آن بود در دست پسر گذاشت. پسر دست دختر را محکم گرفت، اما دختر با لبخند دستش را رد کرد و گفت: مست هستید، مواظب خودتان باشید.
زن پنجاه و پنج ساله شد، از همسرش جدا شده بود و تنها زندگی می کرد. در این سالها پسر با پول های دختر تجارت خود را نجات داد. روزی دختر را پیدا کرد و خواست دو برابر آن پول و ۲۰ درصد سهام شرکت خود را به او بدهد اما دختر همه را رد کرد و پیش از آنکه پسر حرفی بزند گفت: دوست هستیم، مگر نه؟
پسر برای مدت طولانی به او نگاه کرد و در آخر لبخند زد.
چند ماه بعد، پسر دوباره ازدواج کرد، دختر نامه تبریک زیبایی برایش نوشت ولی به مراسم عروسی اش نرفت.
مدتی بعد دختر به شدت مریض شد، در آخرین روزهای زندگیش، هر روز در بیمارستان یک ستاره زیبا می ساخت. در آخرین لحظه، در میان دوستان و اعضای خانواده اش، پسر را بازشناخت و گفت: در قفسه خانه ام سی و شش بطری دارم، می توانید آن را برای من نگهدارید؟
پسر پذیرفت و دختر با لبخند آرامش جان سپرد.
مرد هفتاد و هفت ساله در حیاط خانه اش در حال استراحت بود که ناگهان نوه اش یک ستاره زیبا را در دستش گذاشت و پرسید: پدر بزرگ، نوشته های روی این ستاره چیست؟
مرد با دیدن ستاره باز شده و خواندن جمله رویش، مبهوت پرسید: این را از کجا پیدا کردی؟ کودک جواب داد: از بطری روی کتاب خانه پیدایش کردم.
پدربزرگ، رویش چه نوشته شده است؟
پدربزرگ، چرا گریه می کنید؟
کاغذ به زمین افتاد. رویش نوشته شده بود::
معنای خوشبختی این است که در دنیا کسی هست که بی اعتنا به نتیجه، دوستت دارد
raha_01
02-08-2012, 12:50 PM
***چرا بغل کردن حس خوبي به آدم ميده ؟ چون در سمت راست بدن قلب وجود نداره و اونجا خاليه ولي وقتي کسي رو که دوست داري بغلش ميکني قلبش اون جاي خالي رو پر ميکنه و انگار که تو صاحب دو تا قلب شدي...!!!
***اگر كسي به حرفت گوش كرد برايش مهمي، اگر خنديد ونگاهت كرد برايش قشنگي، واگر بهت فكر كرد برايش عزيزي،
***آمار طلاق توی کشوی جورابای من خیلی نگران کنندست...!258147963
***اعتماد به نفس کاذب + بی ادبی + پررویی + حسادت +ایرادگیری + دورویی + دروغگویی = برنده ی بفرمایید شام..!
ندای سرخ
02-08-2012, 09:59 PM
تا حالا دقت کرده بودین تام و جری تمام مدت لخت بودن، اما وقتی میرفتن لب ساحل شلوارک پاشون میکردن؟:4:
riftaina
02-08-2012, 10:26 PM
تا حالا دقت کرده بودین تام و جری تمام مدت لخت بودن، اما وقتی میرفتن لب ساحل شلوارک پاشون میکردن؟:4:
بیخیال:4: وقتی هم میرن حموم بدنه خودشونو از همدیگه قایم میکنن:4::4:
riftaina
02-08-2012, 10:27 PM
من دارم برا همیشه میرم
این دفه واقعا جدی میگم:cry:
نمیخواستم بدون خداحافظی برم
خداحافظ
hamid3
02-08-2012, 11:37 PM
مدت هاست
آن قدر مرد شده ای
که کاری به کارم نداری
با این حال
نمی دهی نان خشکی ببرد ام،
خیالم راحت شود
عروسک دوران کودکی کسی بودن چقدر بد است!
lionel messi 10
02-09-2012, 12:18 AM
آفرین به این دقتت از کجا فهمیدی به ما هم بگو کشفش کنیم:4:
Captain Nc Sparrow
02-09-2012, 12:33 AM
اه اه اه! از عصري تا شب به دنبال يه جفت كاترپيلاريما از ٣٠تومن بود تا ١٣٠تومن حالا پولش جهنم يا ٤٠نداشت يا رنگش قشنگ نبود ديگه يه تهرانگردي كرديم:bbadd:
T.Amirhosain
02-09-2012, 08:13 AM
تماممممم مطلب اینجا همگی قشنگ بودن
دست گلللللللللللتون درد نکنه
بازم بذارین
به امید قهرمانی پرسپولیس در لیگ قهرمانان اسیا
redlove
02-09-2012, 11:14 AM
همین جوری بیصدا نشستی تولدت هم که هست منم که کلا عاششقتم انگل
بابک عزیزم بهترین دوستم بهترین عشقم بهترین هم صحبتم بهترین بهترین انسان روی زمین
جشن میلادت مبارک منو اون سوی دل جا نزاری
عزیزمممممم تولدت مبارک
عشقم تولدت مبارک
دوستم تولدت مبارک
babak red
02-09-2012, 11:47 AM
همین جوری بیصدا نشستی تولدت هم که هست منم که کلا عاششقتم انگل
بابک عزیزم بهترین دوستم بهترین عشقم بهترین هم صحبتم بهترین بهترین انسان روی زمین
جشن میلادت مبارک منو اون سوی دل جا نزاری
عزیزمممممم تولدت مبارک
عشقم تولدت مبارک
دوستم تولدت مبارک
واییییییییییییییی غزاله یادت بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه باید اعتراف کنم آخر معرفتی.هرچند که قبلا هم بهم ثابت شده بود.تو این سایت فقط تو ومهسا یادتون بود.
من و غافلگیر کردی با اومدنت و تبریک گفتنت مهربونم
غزاله از خدا میخوام خوشبختت کنه و مرد آرزوهات با bmw بیاد درخونتون:4:
جبران میکنم محبتت رو عزیزم
redlove
02-09-2012, 12:11 PM
دیگه باید اعتراف کنم آخر معرفتی.هرچند که قبلا هم بهم ثابت شده بود.تو این سایت فقط تو ومهسا یادتون بود.
عزیزم واسه جبران نگفتم از ته قلبم بود از صمیم دل و با تمام عشقم به تو بود
واااااااااااااااااای مرد رویاهام با بی ام و آلبالویی بیاد لطفا مرسی از همکاریتون
babak red
02-09-2012, 12:37 PM
ای بابا جم کنید این لاوبازیاتونو وسط ملاء عام...بابا بد آموزی داره!
حالا غزاله من فک نکنم این انگلتون بتونه یه البالویی شو واست جورکنه ها...من وساطتشو میکنم بایه مدل پائین تر راضی شو ...خیرشو ببینی!
...
خدا سایه ی کلهم سرخوشان از سر ما کم نفرماید!!!
...
حواس ادمو پرت میکنید کلن یادم رف اومدم چی بنویسم!
خدایا به حق همین روزای عزیز به تمام بدخواهان عاشقان یک هفته شب ادراری با ضمیمه ی اسهال مکرر عنایت بفرما!
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو کلا اینطور ادمی هستی زهرا؟
شاید من و غزاله بخوایم لاو بترکونیم تو باید دخالت کنی؟
اصلا خوشم از این کارت نیومد اصلا
سرخوش هم خودتی.یادمه که این کلمه رو به یکی دیگه از بچه ها هم گفته بودی
C D E M
02-09-2012, 01:29 PM
برایت از طلا تختی
مسیری رو به خوشبختی
.......
......
یادم نمیاد بقیشو.
خلاصه براتون آرزو می کنم بهترینارو.
این ترم بدجور شلوغ کردم دورو برم رو. دعا کنین فقط برام.
پیشاپیش عیدتون مبارک باشه.
T.Amirhosain
02-09-2012, 01:35 PM
کافی شاپ !!
بچه ها نتایجی چه من کردم این بوده چه !!
سپاهان چهارم میشه
تراختور سوم
استقلال اول
نفت هم پنجممم
پرسپولیس شششم
بچه ها قبول دارین حرفه منو
شاید این لیگ اینجوری چه من نظر دادم شد !!
شاید شاید شاید شاید
اه اه اه! از عصري تا شب به دنبال يه جفت كاترپيلاريما از ٣٠تومن بود تا ١٣٠تومن حالا پولش جهنم يا ٤٠نداشت يا رنگش قشنگ نبود ديگه يه تهرانگردي كرديم:bbadd:
این که گفتی خوشمزس یا نه؟ :4:
raha_01
02-09-2012, 02:59 PM
یعنی ما که الان اصلا نمیدونستیم تولد بابک کیه شدیم بی معرفت.
دسته گلت درد نکنه.321469852:17:
ندای سرخ
02-09-2012, 03:11 PM
دخترای عزیز سعی کنید تو این ماه با دوست پسرتون اصلا جروبحث نکنین که ولنتاین نزدیکه حیفه به خدا !
Captain Nc Sparrow
02-09-2012, 03:33 PM
كاتر پيلارو تو محل ما نمخورنش:4: ميپوشن فريد!
T.Amirhosain
02-09-2012, 03:58 PM
کسی می تونه بده زندگی به چه معناست و معنی عشق و زندگی واقعی رو قشنگ توضیح بده مممنون
babak red
02-09-2012, 04:47 PM
یعنی ما که الان اصلا نمیدونستیم تولد بابک کیه شدیم بی معرفت.
دسته گلت درد نکنه.321469852:17:
نه ابجی گلم از اون لحاظ نمیگم. از لحاظی که یادش مونده بود رو میگم
Me To You
02-09-2012, 06:02 PM
آقا بابك تبريك258147963
تولدت خيلي مبارك ايشالا 100000000 ساله و فسيل شي:24:
raha_01
02-09-2012, 06:24 PM
نه ابجی گلم از اون لحاظ نمیگم. از لحاظی که یادش مونده بود رو میگم
نه دیگه دادش حرفتو زدی.:17::17:
rahim
02-09-2012, 07:46 PM
میگن تولد این یارو پسر خاله نسوان انجمنه ..
اون هم تو این ایام الله ...
چه تقارن مبارکی هردو در یک راستا ویک مسیر ویک هدف
تعالی انسان
خیلی هم خوب ومبارکه ..
این هم هدیه من که از یک جایی کش رفتم ..{ شرمنده دنیا دنیای مجازیه نمیشه رفت تو پارک وگل چید ودر رفت }
مبارک بادت این روز جهانی
که نوشیدی شراب زندگانی
بدنیا آمدی لپّت تپل بود
ولیکن معده ات همواره شل بود
عمو،خاله،مامان،دائی و عمّه
بگفتن تخته اش انگار کمّه
ولی بخت زمان گردید یارت
همان تخته، بشد بازار کارت
که هم هالو و هم استاد گشتی
به چشم حاسدانت خار گشتی
به شخصه باور دارم پسر خاله با اون استعداد نهفته اش بهتر از نقش اکبر عبدی تو فیلم اخرش بر میومد
258147963
==========
به هر حال ...
امیدوارم پسر خاله جان شونه به شونه دبیر شورای نگهبان در مسیر زندگی ثابت قدم بمانی ..
raha_01
02-09-2012, 08:32 PM
بچه ها 7 روز بعد از داربي دارم پلی استیشن بازی میکنم. هر کاری میکنم نمیتونم تو 10 دقیقه 3 تا گل بزنم. چی کار کنم من؟؟؟ دیگه خسته شدم. حتی تو پلی استیشن هم نمیشه تو 10 دقیقه 3 تا گل زد حتی اگه بازیو آماتور بزاری...258147963:4:
T.Amirhosain
02-09-2012, 08:50 PM
مممنون از شما خیلی مطالبتون قشنگ بود بازم بذارید ممممنون
Masoud
02-09-2012, 09:59 PM
درووووود به ارتش سرخیان بزرگ.
جاتون خالی یه چند روزی تهران نبودیم.
با 2 تا از دوستام رفته بودیم دنبال یه کاری واسه دانشگاه و بعدش یه شهر دیگه.
خیلی خوب بود و جای شما هم خالی.
بیشترین چیزی که تو کل این سفر بهم حال داد یه خونه ای بود که گرفته بودیم و ما خواستیم مثل همیشه با اینترنت تقریبا زغالی ایرانسل ( نسل جدید gprs :24:) کانکت بشیم که اتفاقی وایرلس هم روشن بود یه 3-4 تا کانکشن که از شانس ما یکیش پسورد هم نداشت.
جاتون خالی برای اولین بار از اینترنت لذت واقعی رو بردم.
جدا از اینکه مفت بود این خودش یه لذت خاصی داره سرعت اینترنت هم 1مگ واقعی بود و واقعا میشه گفت هیولاااااااااااا.
لحظاتی فکر میکردم تو سانفراسیسکو هستم.
قابل تعریف نیست و بهتون پیشنهاد میکنم حتی به صورت دزدی هم شده یه باری استفاده کنید.
هفته اخری هست که گویا میتونیم کلاسها رو بپیچونیم و از اسفند باید بریم سر کلاس دیگه.
مسعود منجی هم کماکان اون دوای درد رو نیاورده و من بسی از ترم بعد میترسم.
انشالله که به زودی برسه.
فعلا تا بعد......
ندای سرخ
02-09-2012, 10:24 PM
درووووود به ارتش سرخیان بزرگ.
جاتون خالی یه چند روزی تهران نبودیم.
با 2 تا از دوستام رفته بودیم دنبال یه کاری واسه دانشگاه و بعدش یه شهر دیگه.
خیلی خوب بود و جای شما هم خالی.
بیشترین چیزی که تو کل این سفر بهم حال داد یه خونه ای بود که گرفته بودیم و ما خواستیم مثل همیشه با اینترنت تقریبا زغالی ایرانسل ( نسل جدید gprs :24:) کانکت بشیم که اتفاقی وایرلس هم روشن بود یه 3-4 تا کانکشن که از شانس ما یکیش پسورد هم نداشت.
جاتون خالی برای اولین بار از اینترنت لذت واقعی رو بردم.
جدا از اینکه مفت بود این خودش یه لذت خاصی داره سرعت اینترنت هم 1مگ واقعی بود و واقعا میشه گفت هیولاااااااااااا.
لحظاتی فکر میکردم تو سانفراسیسکو هستم.
قابل تعریف نیست و بهتون پیشنهاد میکنم حتی به صورت دزدی هم شده یه باری استفاده کنید.
هفته اخری هست که گویا میتونیم کلاسها رو بپیچونیم و از اسفند باید بریم سر کلاس دیگه.
مسعود منجی هم کماکان اون دوای درد رو نیاورده و من بسی از ترم بعد میترسم.
انشالله که به زودی برسه.
فعلا تا بعد......
واقعا نمیتونم درک کنم که چرا ما باید برنامه هفتگی تو رو بدونیم؟:4:
hamid3
02-09-2012, 10:26 PM
ای گفتییا :4:
یه حرف درست هم از ندا شنیدیم:4:
بچه ها 7 روز بعد از داربي دارم پلی استیشن بازی میکنم. هر کاری میکنم نمیتونم تو 10 دقیقه 3 تا گل بزنم. چی کار کنم من؟؟؟ دیگه خسته شدم. حتی تو پلی استیشن هم نمیشه تو 10 دقیقه 3 تا گل زد حتی اگه بازیو آماتور بزاری...258147963:4:
معلومه بلد نیستی بازی کنی! بده خودم 5 تا میزنم :4::4::4:
ندای سرخ
02-09-2012, 10:37 PM
خب بله:4:شما واردی:4:
هرچی باشه بیکاری تو یزد در هر زمینه ای رکورد میزنی:4:
hamid3
02-09-2012, 10:43 PM
بچه ها یکی از دوستانمون توی تخت بیمارستان خوابیده
منظورم نرگس عزیز بود
لطف کنید براش دعا کنید که به اغوش خانوادهاش برگردد
خدایا خودت نرگس را کمکش کن
mahi.f
02-10-2012, 01:28 PM
به سَـرنوشتــ بگـویید
اسباب بازی هایـش بی جان نیستـند ؛ آدمَـند ،
می شكننـد .... آرام تــر !
علی تیفوسی
02-10-2012, 06:11 PM
میخوام بنویسم از هرچه دل تنگم میخواد اما این نوشتن انگاری مدتهاست که با ما سر ناسازگاری گذاشته.
میخوام شاعری کنم. پرت بشم تو دنیایی که خیال توش بیشتر از همیشه موج میزنه اما شعرم نمیآد. حتی شعر خوندن هم نمیتونه به این پرت شدن کمکی بکنه.
میخوام بیفتم به ورطه خاطرهنویسی و روزمرگیهای مرور شدهام رو بیارم تو صفحه اما خستگی این مرورهای ناتمام جلوی نوشتنام رو گرفته.
با این که بساط بارون دیرهنگام و هوای مهگرفتهی قشنگ با یه موسیقی خوب هم به راهه اما انگاری خودم هنوز تو بیراهههای ذهن و واقعیت گیر افتادم و نمیتونم یکیاش رو انتخاب کنم.
دوباره این بلاتکلیفی مزمن یقهام رو گرفته. بهتره باز هم برم کنار پنجره و یه نگاهی به این کوچه خالی بندازم و با صدای خوردن بارون به شیشه و برگهای نمونده درختا حال کنم.
ندای سرخ
02-11-2012, 02:12 AM
درپی اون قضیه ی اینترنت ما بود؟:4:همون چند روز که نبودم
اینترنت ما 2 روزه اول به خاطر خود مخابرات قط بوده بقیش گربه ها!
ما چند وقته هی کارمیکنیم پای نت میبینیم سرعت پایینه
با وی پی ان کی بری که دیگه هیچی باز نمیشه258147963
دوباره زنگ زدیم به اون آقا ا
فهمیدیم اینترنت ما از 256 به 128 تبدیل شده:4:
بله:4:
ZAHRA.E
02-11-2012, 10:59 AM
زیباترین جمله ی پدر ژپتو به پینوکیو:
چوبی بمان،دنیای آدم ها سنگی است.
@};-@};-@};-
raha_01
02-11-2012, 03:40 PM
تو که احتمالا از سر بیکاری خوردی پلی استیشنو.
hamid3
02-11-2012, 03:48 PM
حرف هاي خداوند با من بنده
http://img.tebyan.net/big/1386/11/14299202811119222208131119113181192184231135.jpg
يک عمر به خدا دروغ گفتم و خدا هيچ گاه به خاطر دروغ هايم مرا تنبيه نکرد.
مي توانست، اما رسوايم نساخت و مرا مورد قضاوت قرار نداد.
هر آن چه گفتم باور کرد و هر بهانه اي آوردم پذيرفت.
هر چه خواستم عطا کرد و هرگاه خواندمش حاضر شد.
اما من هرگز حرف خدا را باور نکردم! وعده هايش را شنيدم اما نپذيرفتم.
چشم هايم را بستم تا خدا را نبينم و گوش هايم را نيز، تا صداي خدا را نشنوم.
من از خدا گريختم بي خبر از آن که خدا با من و در من بود.
مي خواستم کاخ آرزوهايم را آن طور که دلم مي خواهد بسازم
نه آن گونه که خدا مي خواهد. به همين دليل اغلب ساخته هايم ويران شد
و زير خروارها آوار بلا و مصيبت ماندم. من زير ويرانه هاي زندگي دست و پا زدم و از همه کس کمک خواستم. اما هيچ کس فريادم را نشنيد و هيچ کس ياريم نکرد. دانستم که نابودي ام حتمي است.
با شرمندگي فرياد زدم خدايا اگر مرا نجات دهي، اگر ويرانه هاي زندگي ام را آباد کني با تو پيمان مي بندم هر چه بگويي همان را انجام دهم. خدايا! نجاتم بده که تمام استخوان هايم زير آوار بلا شکست. در آن زمان خدا تنها کسي بود که حرف هايم را باور کرد ومرا پذيرفت. نمي دانم چگونه اما در کمترين مدت خدا نجاتم داد. از زير آوار زندگي بيرون آمدم و دوباره احساس آرامش کردم. گفتم: خداي عزيز بگو چه کنم تا محبت تو را جبران نمايم.
http://img.tebyan.net/big/1386/11/221214148667811115324019823051312006035.jpg
خدا گفت: هيچ، فقط عشقم را بپذير و مرا باور کن و بدان در همه حال در کنار تو هستم.
گفتم: خدايا عشقت را بپذيرفتم و از اين لحظه عاشقت هستم. سپس بي آنکه نظر خدا را بپرسم به ساختن کاخ رويايي زندگي ام ادامه دادم.
اوايل کار هر آن چه را لازم داشتم از خدا درخواست مي کردم و خدا فوري برايم مهيا مي کرد. از درون خوشحال نبودم.
نمي شد هم عاشق خدا شوم و هم به او بي توجه باشم. از طرفي نمي خواستم در ساختن کاخ آرزوهاي زندگي ام از خدا نظر بخواهم زيرا سليقه خدا را نمي پسنديدم. با خود گفتم اگر من پشت به خدا کار کنم و از او چيزي در خواست نکنم بالاخره او هم مرا ترک مي کند و من از زحمت عشق و عاشقي به خدا راحت مي شوم.
پشتم را به خدا کردم و به کارم ادامه دادم تا اين که وجودش را کاملاً فراموش کردم. در حين کار اگر چيزي لازم داشتم از
رهگذراني که از کنارم رد مي شدند درخواست کمک مي کردم.
عده اي که خدا را مي ديدند با تعجب به من و به خدا که پشت سرم آماده کمک ايستاده بود نگاه مي کردند و سري به نشانه تاسف تکان داده و مي گذشتند. اما عده اي ديگر که جز سنگ هاي طلايي قصرم چيزي نمي ديدند به کمکم آمدند تا آنها نيز بهره اي ببرند. در پايان کار همان ها که به کمکم آمده بودند از پشت خنجري زهرآلود بر قلب زندگي ام فرو کردند.
همه اندوخته هايم را يک شبه به غارت بردند و من ناتوان و زخمي بر زمين افتادم و فرار آنها را تماشا کردم.
آنها به سرعت از من گريختند همان طور که من از خدا گريختم. هر چه فرياد زدم صدايم را نشنيدند همان طور که من صداي خدا را نشنيدم.
http://img.tebyan.net/big/1386/11/175137837367642171831865253173165149134160.jpg
من که از همه جا نااميد شده بودم باز خدا را صدا زدم. قبل از آنکه بخوانمش کنار من حاضر بود. گفتم: خدايا! ديدي چگونه مرا غارت کردند و گريختند. انتقام مرا از آنها بگير و کمکم کن که برخيزم.
خدا گفت: تو خود آنها را به زندگي ات فرا خواندي. از کساني کمک خواستي که محتاج تر از هر کسي به کمک بودند.
گفتم: مرا ببخش. من تو را فراموش کردم و به غير تو روي آوردم و سزاوار اين تنبيه هستم. اينک با تو پيمان مي بندم که اگر دستم را بگيري و بلندم کني هر چه گويي همان کنم. ديگر تو را فراموش نخواهم کرد.
خدا تنها کسي بود که حرف ها و سوگندهايم را باور کرد. نمي دانم چگونه اما متوجه شدم که دوباره مي توانم روي پاي خود بايستم و به زودي خداي مهربان نشانم داد که چگونه آن دشمنان گريخته مرا، تنبيه کرد.
گفتم: خدا جان بگو چگونه محبت تو را جبران کنم.
خدا گفت: هيچ، فقط عشقم را بپذير و مرا باور کن و بدان بي آنکه مرا بخواني هميشه در کنار تو هستم.
گفتم: چرا اصرار داري تو را باور کنم و عشقت را بپذيرم.
گفت: اگر مرا باور کني خودت را باور مي کني و اگر عشقم را بپذيري وجودت آکنده از عشق مي شود. آن وقت به آن لذت عظيمي که در جست و جوي آني مي رسي و ديگر نيازي نيست خود را براي ساختن کاخ رويايي به زحمت بيندازي. چيزي نيست که تو نيازمند آن باشي زيرا تو و من يکي مي شويم. بدان که من عشق مطلق، آرامش مطلق و نور مطلق هستم و از هر چيزي بي نيازم. اگر عشقم را بپذيري مي شوي نور، آرامش و بي نياز از هر چیز.
چند وقت بود تهران بودم دلم برای دست پخت خودم تنگ شده! :4: من برم یه غذای حرفه ای واسه خودم درست کنم که دل همتون آب بشه :p: از این کافی شاپ که چیزی به شیکم صاحب مرده مون نماسید!
Me To You
02-11-2012, 05:15 PM
فريد چي ميخواي درست كني.بگو دلمون بيشتر آب شه.
raha_01
02-11-2012, 05:21 PM
چند وقت بود تهران بودم دلم برای دست پخت خودم تنگ شده! :4: من برم یه غذای حرفه ای واسه خودم درست کنم که دل همتون آب بشه :p: از این کافی شاپ که چیزی به شیکم صاحب مرده مون نماسید!
فرید کسی دلش برای دستپخت تو آب نمیشه.چایی بستنیت صرف شد کافی بود.:4:
raha_01
02-11-2012, 05:24 PM
دیدم یه شماره غریب اس ام اس داده
" چطوری مهندس بی معرفت ؟ "
زدم شما؟
زد " یکی که با وجود همه بی معرفتیات دلش طاقت دوریتو نداره و همیشه "برمی گرده" طرف تو "
یکم فک کردم , گفتم
" نیوشا تویی ؟ برگشتی ایران عسلم ؟ نیوشا از اون موقع که تو رفتی از دلتنگی تو و تنهایی دارم میمیرم , اما چون میدونستم هیشکی و مثل تو نمی تونم دوست داشته باشم سمت هیشکی نرفتم "
گفت
" من نیوشا نیستم , فک کنم با وجود نیوشا باید به من بگی دوست دختر سابق "
کلی فک کردم قبل نیوشا با کی بودم
زدم
" یاسمن تویی؟ تو دوست دختر اول و آخر من و ملکه آرزوهای منی تا ابد, سابق چیه ,میگن دلت و به هرکی بار اول ببازی دیگه بقیه عشقا برات بی رنگ میشه و منم که دلم به تو قفل شده نفس"
گفت من یاسمن نیستم, حالا که انقد سرت شلوغه کاش لااقل یادگاری ازت تو دلم نبود
کلی فک کردم خدایا یادگاری تو دل؟ ,کدومشونه
گفتم
"ستاره تویی ؟ باید قبول کنی برای ما زود بود و آبروی خودمون میرفت , صد بار بهت گفتم اون بچه رو بنداز, هنوزم دیر نشده , اگه بندازیش میتونیم تا ابد با هم بمونیم زندگی من, هنوزم جدایی از تو رو باور نمی کنه دلم "
گفت
" احمق من دلارامم, هم دانشگاهیت که سال دومه " ادبیاته ", فک نکنم بشناسی با اینکه آخرین دیدارمون 2 ساعت پیش بوده, نمی خواد بقیه رو رو کنی کثافت, حیف من که وسط کلاس " برگشتم " اومدم دم خونه دنبالت ببرمت خونمون ...:10:
فرید کسی دلش برای دستپخت تو آب نمیشه.چایی بستنیت صرف شد کافی بود.:4:
اتفاقا چایی بستنی یکی از بهترین کشفیات عمرم بوده :8::8:
فريد چي ميخواي درست كني.بگو دلمون بيشتر آب شه.
جاتون خالی املت درست کردم در حد بین المللی :4:
راستش چون خیلی گشنم بود نمیتونستم غذای وقت گیر درست کنم مجبور شدم یه چیزی درست کنم زود بشه خورد! :4:
Me To You
02-11-2012, 05:39 PM
ايول فريد غذايه مورد علاقه ي خودم البته به علاوه همه ي غذا هايه تخم مرغي.
raha_01
02-11-2012, 06:00 PM
رفتم برای ارتش گزینش بشم
یارو بهم گفت: راهپیمایی روز قدس رفتی؟
گفتم: آره
گفت:کیک و ساندیس هم دادن؟
منم که . . .
گفتم: بله، از برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی کیک و ساندیس هم دادن
مرده گفت: بلند شو برو بیرون
آخه ابله کی تو ماه رمضون کیک و ساندیس میده؟258147963
ندای سرخ
02-11-2012, 07:23 PM
چی شد كه سیگاری شدی؟
یه شب بارون میومد… خیلی تنها بودم.!
- چی شد که ترک کردی؟
یه شب بارون میومد… دیگه تنها نبودم.
- چی شد الکلی شدی و سیگار رو دوباره شروع کردی؟
............ یه شب بارون میومد… دوباره تنها شدم.!
- چی شد آوردنت اینجا بستریت کردن؟
یه شب بارون میومد… خیلی تنها بودم… تو خیابون دیدمش… اون تنها نبود
HitboY
02-11-2012, 09:21 PM
وصیت میکنم بعد از مرگم ....
.
.
.
.
... ... از بوی گلاب بدم می آید، همون آب معدنی کفایت می کند، نگید این رانی هلو دوست داشت، سنگ قبرش رو با رانی بشوریمااا ، نوچ میشه !
آقایون فامیل، به خاطر من سه متر ریش نذارید!
خانم های فامیل، خواهشا بالای سر قبرم جیغ و داد نکنید، باور کنید من از همهمه و شلوغی بدم میومد! مردم، گناه که نکردم!
مراسم ختم من آخوند هم نیارید واسه فامیل، دینی کلاس پنجم رو یادآوری کنه!!!
توی درایو e عکس دارم، خوراک اعلامیه، عکس پرسنلی نذاریداا، اونا جلب ترحم نمی کنه!
بعد از مرگم هنوز میت رو زمین مونده هارد کامپیوترم رو بزارید تو ماکروفر! یا با چکش خردش کنید! یه کاری کنید درایو d بیشتر بترکه! من اندک آبرویی داشتم در این خانواده!!! !! حواستون باشه ....
روی خرما ها پودر نارگیل نریزید، هم شکلش خز میشه، هم بدمزه میشه! همون گردو بزارید لاش خیلی حال میده!
شایعه کنید قبل مرگش بهش الهام شده بود میمره! از اون دیالوگ هاست که مو به تن سیخ می کنه هااا !!
پنج شنبه ها سر خاکم نیاید چه کاریه؟ ترافیکه!
فیس بوکم رو بلاک نکنید، گاهی باهاش پست بدید بیاد بالا جیگر رفیقام کباب شه!
روحم شاد و یادم گرامی باد !
parastoo
02-11-2012, 09:26 PM
وصیت میکنم بعد از مرگم ....
.
.
.
.
... ... از بوی گلاب بدم می آید، همون آب معدنی کفایت می کند، نگید این رانی هلو دوست داشت، سنگ قبرش رو با رانی بشوریمااا ، نوچ میشه !
آقایون فامیل، به خاطر من سه متر ریش نذارید!
خانم های فامیل، خواهشا بالای سر قبرم جیغ و داد نکنید، باور کنید من از همهمه و شلوغی بدم میومد! مردم، گناه که نکردم!
مراسم ختم من آخوند هم نیارید واسه فامیل، دینی کلاس پنجم رو یادآوری کنه!!!
توی درایو e عکس دارم، خوراک اعلامیه، عکس پرسنلی نذاریداا، اونا جلب ترحم نمی کنه!
بعد از مرگم هنوز میت رو زمین مونده هارد کامپیوترم رو بزارید تو ماکروفر! یا با چکش خردش کنید! یه کاری کنید درایو d بیشتر بترکه! من اندک آبرویی داشتم در این خانواده!!! !! حواستون باشه ....
روی خرما ها پودر نارگیل نریزید، هم شکلش خز میشه، هم بدمزه میشه! همون گردو بزارید لاش خیلی حال میده!
شایعه کنید قبل مرگش بهش الهام شده بود میمره! از اون دیالوگ هاست که مو به تن سیخ می کنه هااا !!
پنج شنبه ها سر خاکم نیاید چه کاریه؟ ترافیکه!
فیس بوکم رو بلاک نکنید، گاهی باهاش پست بدید بیاد بالا جیگر رفیقام کباب شه!
روحم شاد و یادم گرامی باد !
خیلی جالب و خنده دار بود.:24:
ولی چجوری دلتون میاد همچین حرفایی بزنید؟؟؟ من که دوست دارم 100 سال زندگی کنم:4:
g.hoseyn
02-11-2012, 11:34 PM
سرباز شطرنج اگه تا آخر بره وزیر نمیشه، پرتش میکنن بیرون بجاش وزیر میارن یه سرباز همیشه سرباز میمونه !!!!!!
Sorkh/rag
02-11-2012, 11:40 PM
از یکی پرسیدم زندگی ینی چی...
گفت...
زندگی ینی چی...
Karim
02-11-2012, 11:48 PM
فک میکردم دیگه تا عید یه دقه هم بیکار نشم...
اما تو این مملکت که کارا با فکر و برنامه من و شما پیش نمیره که
باید دید چه خوابی دیدن برامون
خلاصه که با این وضع میل و ...موندم فیلم ببینم،کتاب بخونم،موزیک گوش بدم،برم سر ختم یا برم گشت و گذار
اصن کاش میشد 23 ساعت بخوابم تا دچار سر درگمی نشم
2 ساعت باقی موندش هم برا تناول و قضای حاجت
نه راستی باید مسجد هم رفت...
یوم الله هم اومد و رفت
روزی که قرار بود زمستونو بهار کنه
روزی که نوبرشو آوردیم
دیکتاتوری رو بردیم...
rahim
02-12-2012, 12:15 AM
فک میکردم دیگه تا عید یه دقه هم بیکار نشم...
اما تو این مملکت که کارا با فکر و برنامه من و شما پیش نمیره که
باید دید چه خوابی دیدن برامون
خلاصه که با این وضع میل و ...موندم فیلم ببینم،کتاب بخونم،موزیک گوش بدم،برم سر ختم یا برم گشت و گذار
اصن کاش میشد 23 ساعت بخوابم تا دچار سر درگمی نشم
2 ساعت باقی موندش هم برا تناول و قضای حاجت
نه راستی باید مسجد هم رفت...
یوم الله هم اومد و رفت
روزی که قرار بود زمستونو بهار کنه
روزی که نوبرشو آوردیم
دیکتاتوری رو بردیم...
خدایا شکرت لااقل اگر زمستون بعضی ها بهار نشد ..شبانه روزشون رو یه ساعت اضاف کردی تا بیشتر وقت قضای حاجت داشت باشند شاید وقت بیشتری برای فکر کردن ..
AYT@K
02-12-2012, 12:19 AM
ادم ها برای هم مثل کتاب میمونن
که وقتی به اخرش میرسن میرن سراغ یکی دیگه
ولی من میگم
بعضی از ادمارو مث بعضی از کتابا باید هی دوره کرد
تازه تو دور چندم پی به عظمتشون میبری
بعضیارم باید نخونده دور انداخت
چارش به قول شاعر اینه که
برای هر کسی راحت ورق نخوریم
.
کاربر بالایی باید حتما بدونه
زندگی اگه قشنگ و تو دل برو بود..من و تو واسه به دنیا اومدن با گریه شروع نمی کردیم !
.
کوک نیستم این روزا
و البته افسرده ام نیستم !
تنها چیزی که نمیگذره، گذشته هست.
به به میبینم که با وجود اسطوره های ارتش، کم کم داره کافی شاپ جون میگیره!!!
raha_01
02-12-2012, 02:23 PM
ادم ها برای هم مثل کتاب میمونن
که وقتی به اخرش میرسن میرن سراغ یکی دیگه
ولی من میگم
بعضی از ادمارو مث بعضی از کتابا باید هی دوره کرد
تازه تو دور چندم پی به عظمتشون میبری
بعضیارم باید نخونده دور انداخت
چارش به قول شاعر اینه که
برای هر کسی راحت ورق نخوریم
.
کاربر بالایی باید حتما بدونه
زندگی اگه قشنگ و تو دل برو بود..من و تو واسه به دنیا اومدن با گریه شروع نمی کردیم !
.
کوک نیستم این روزا
و البته افسرده ام نیستم !
میگما من یه کتاب رو اول 10صفحه اولش رو میخونم بعد که شخصیتاشو شناختم آخرش و میخونم ببنیم آخرش چی میشه.بعد تازه شروع میکنم به خوندنش.
همچین آدماییم داریم که اینجوری خوندشون؟987654321
ندای سرخ
02-12-2012, 02:43 PM
يادته زير گنبد کبود تو بودي و کلي آدماي حسود؟
تقصير همون حسوداست که حالا
هستي ما شده يکي بود يکي نبود...
raha_01
02-12-2012, 02:58 PM
اینو بخونید واقعا درس بگیرید:
دختر: می دونی فردا عمل قلب دارم؟
پسر: آره عزیز دلم
دختر: منتظرم میمونی؟
پسر رویش را به سمت پنجره اطاق دختر بر میگرداند تا دختر اشکی که از گونه اش بر زمین میچکد را نبیند
پسر: منتظرت میمونم عشقم
... ... دختر: خیلی دوستت دارم
پسر: عاشقتم عزیزم(اوووووووو ووووق از طرف ادمین)
...
بعد از عمل سختی که دختر داشت و بعد از چندین ساعت بیهوشی کم کم داشت هوشیاری خود را به دست می آورد
به آرامی چشم باز کرد و نام پسر را زمزمه کرد و جویای او شد
پرستار: آرووم باش عزیزم تو باید استراحت کنی
دختر: ولی اون کجاست؟ گفت که منتظرم میمونه به همین راحتی گذاشت و رفت
پرستار: در حالی که سرنگ آرامش بخش را در سرم دختر خالی میکرد رو به او گفت: میدونی کی قلبش رو به تو هدیه کرده؟
دختر: بی درنگ که یاد پسر افتاد و اشکاز دیدگانش جاری شد: آخه چرا؟؟؟؟؟؟ چرا به من کسی چیزی نگفته بود و بیامان گریه میکرد
پرستار: شوخی کردم بابا !
رفته wc الان میآد
Me To You
02-12-2012, 03:17 PM
دستت درد نكنه رها واقعاً درس گرفتم.از اين به بعد ديدن هركي كه تو بيمارستان بود رفتم همينجوري سر كارش ميزارم.
Number_one
02-12-2012, 08:33 PM
هر کس به طریقی دل ما میـ ـشکند!!
خدارو شکر ...
حوصله مون سر نمیره!!
...
جدن که عجب مخیله ای!
GANDOM
02-12-2012, 08:45 PM
در گهواره از گریه تاسه می رود
کودک کر و لالی که منم
هراسان از حقایقی که چون باریکه ای از نور
از سطح پهن پیشانیم می گذرد
خواهران و برادران
نعمت اندوه و رنج را شکر گذار باشید
همیشه فاصله تان را با خوشبختی حفظ کنید
پنج یا شش ماه
خوشبختی جز رضایت نیست
به آشیانه با دست پر بر می گردد پرستوی مادر
گمشده در قندیل های ایوان خانه ای که سالهاست
از یاد رفته است
خوشا به حالتان که می توانید گریه کنید بخندید
همین است
برای زندگی بیهوده دنبال معنای دیگری نگردید
برای حفظ رضایت
نعمت انتظار و تلاش را شکرگزار باشید
پرستوهای مادر قادر به شمارش بچه هاشان نیستند
@};-
امیدوارم نرگس هر چه زودتر خوب شه....بیشتر از عامو رحیم نگرانش نیسم...
بی خبری از اینکه حتی خبر بدی باشه بدتره واس ما ادما
نگرانیه عجیبی دارم این روزا...
سرمای هوا نه تنها دس و پامو میلرزونه که دسو دلمم میسوزونو سرماش
گرما میخوام....خورشید...که نه جسممو که دلمو گرم کنه
زندگی با گریه شرو میشه منیر...اما گریه ی بچه بخاطر به دنیا اومدن نیس بخاطر جدا شدن از اغوش گرم مادرشه....اونم چه اغوشی...حل شدن تو هم...
زندگی باید کرد
@};-
babak red
02-12-2012, 08:48 PM
خدایا کی این سرما تموم میشه. امسال خیلی سخت گذشت کلا زمستونش. الانم اینجا اینقدر سرده که میترسم برم بیرون
این کافی شاپ هم به نظرم بهترین تاپیک انجمنه. بعضیا نوشته هاشون واقعا خوندنیه ومن حال میکنم.
نوشته های رها منیره رحیم ندا مسعود و ....
دستتون درد نکنه
ندای سرخ
02-12-2012, 08:52 PM
خدایا کی این سرما تموم میشه. امسال خیلی سخت گذشت کلا زمستونش. الانم اینجا اینقدر سرده که میترسم برم بیرون
این کافی شاپ هم به نظرم بهترین تاپیک انجمنه. بعضیا نوشته هاشون واقعا خوندنیه ومن حال میکنم.
نوشته های رها منیره رحیم ندا مسعود و ....
دستتون درد نکنه
این پست جهت چاپلوسی بود:4:
Captain Nc Sparrow
02-12-2012, 11:57 PM
به به نگا اين جارو:4: كجارو؟
امرو ا مرسه اومدني ديديم(يم=من.الناز'سوگي و بقيه دستاندركاران)
يكي داره لبخند جوكون ميزنه تو شورلت گفتيم عجب اوشكوليه يارو رفتيم جلوتر ديديم زكي! اوشكول به اوشكولان تبديل گشت يه داف جواديه ول شده روش:khalal:
آخه لامصب اين چه حركتي وسط خيابون! خوبه يارو آشخورم بود واه واه واه! اسفناج بالا بياري روشون بازم كمه!
redboy2atishe
02-13-2012, 08:22 AM
میگن ادم تو سکوت بهتر همه کاری میکنه!
اهنگ جو رو عوض میکنه...
عادت کردم به یه سری ا مسائل دیگه اعصاب خوردی تو پس و پیشش نیست!
روال قبلو ادامه میدیم مگه واقعا نیاز به صحبت باشه...یا اهنگی بیاد که بگه حرفاتو قورت میدی تا شنونده شی...پرحرفی ولی میگی بزنم که چی!؟
نمیدونم خیلی خوش بینم که یه فکرایی میاد تو سرم یا واقعا اینا دست ساخته ی ذهن نی...حق دارم
اگه خدا بودم دو تا چیزو به ادم نمی دادم یکی قدرت تفکر دو پروانه ی بهره برداریش...چرا باید یه سری از مسائلو فهمیدو حرف نزد!؟ طبق اطلاعات جدید من 95% تمام پولهای که ملت ما به خورد خانواده میدن حرومه!!
باشد که جز 5% باشیم...باشد که نفهمیم و بگوییم الهی شکر...
این وسط عاشق شدن و دوست داشتن که سرو کلش پیدا بشه همه خوب میشن...لبخند ملیحی به لب میادو...باشه بذا بیاد...کمتر از 6ماه به منحنیه عکس پرانتز تبدیل میشه...
اینارو نوشتم که یعنی ما هم هستیم...
AYT@K
02-13-2012, 12:20 PM
جناب
میشه صورت مسئله رو به مام بدی..شاید ما یه جوری دیگه حساب کردیم
درصدا جا به جا شد:4:
میگن زمان جنگ
وقتی موشکی ..چیزی
به سوی شهر قم روانه شده بوده
قمیا میریزن تو کوچه خیابون میگن :
خمینی...تو گفتی ... اب مفتی..برق مفتی
نگفتی.................... موشک به این کلفتی:24:
درسته ما ایرانیا سابقه درخشانی در چرت سرایی داریم:4:
ولی این که گفتم راسته..شنیدم..ولی ندیدم
ما یه همچین مردمی هستیم..واسه این حماسه حضور گفتما
که شده زینت سمت راست و چپ شبکه هامون
به هر حال مطمئنا ساندیس نمیدن
اگه کسی خبر گرفت که ال سی دی
ایپدی
چیزی میدن..ما از سال دیگه..شب اصن میدون ازادی میخوابیم..اول همه باشیم
جان خودش:4:
HitboY
02-13-2012, 12:48 PM
خیلی جالب و خنده دار بود.:24:
ولی چجوری دلتون میاد همچین حرفایی بزنید؟؟؟ من که دوست دارم 100 سال زندگی کنم:4:
خوبه
اونوقت دیگه پیر و چروکیده میشی.
دیگه هیچکس بهت اهمیت نمیده حتی بچه هات.
پس بهتر .................!!!!
babak red
02-13-2012, 12:48 PM
جناب
میشه صورت مسئله رو به مام بدی..شاید ما یه جوری دیگه حساب کردیم
درصدا جا به جا شد:4:
میگن زمان جنگ
وقتی موشکی ..چیزی
به سوی شهر قم روانه شده بوده
قمیا میریزن تو کوچه خیابون میگن :
خمینی...تو گفتی ... اب مفتی..برق مفتی
نگفتی.................... موشک به این کلفتی:24:
درسته ما ایرانیا سابقه درخشانی در چرت سرایی داریم:4:
ولی این که گفتم راسته..شنیدم..ولی ندیدم
ما یه همچین مردمی هستیم..واسه این حماسه حضور گفتما
که شده زینت سمت راست و چپ شبکه هامون
به هر حال مطمئنا ساندیس نمیدن
اگه کسی خبر گرفت که ال سی دی
ایپدی
چیزی میدن..ما از سال دیگه..شب اصن میدون ازادی میخوابیم..اول همه باشیم
جان خودش:4:
منیره منم از این جریانا زیاد شنیدم
یه روز تو ابادان صدام بمب و میندازه تو حموم زنونه. روز بعدش مردم راهپیمایی میکنن و میگن:
جنگ جنگ تا پیروزی بمب رو بنداز جای دیروزی
ندای سرخ
02-13-2012, 03:15 PM
کوله را باید بست.
زیر باران باید رفت...
گوش کن،
جاده صدا می زند از دور،
قدم های مرا...
lionel messi 10
02-13-2012, 05:07 PM
بچه ها کسی از نرگس خبر نداره؟
نمیدونید حالش خوب شده یا نه؟
Captain Nc Sparrow
02-13-2012, 08:32 PM
اگه خبري باشه كه دست مريم يا موناس! من خنگ شمارشو داشتما پاك كردم:20:
اي بابا امروز كار بدي نكردم ولي كلي شرمنده شدم!
خيلي حس بديه!
آدم كاري نكنه ولي از دستش ناراحت بشن و شرمنده بشه ولي خب حقم باهاش بود كه ناراحت شه ازم
موندم چه كنم!
در پس لبخند هاي شيرانم زهري تلخ و جگرخوار خفته كاش ببنيش
hamid3
02-13-2012, 11:08 PM
جمعه مریم اومد ارتش از حال نرگس پرسیدم ازش ولی خبر نداشت
امیدوارم هرچی زودتر به اغوش خانواده اش بر گرده
بچه ها برای سلامتی نرگس دعا کنید
علی تیفوسی
02-14-2012, 12:34 AM
اینترنت مدام، مثل عیش مدام است که اینجا دست نمی دهد. در عوض، دیدار آدم های خواستنی هست، فرصت مکالماتی که می خواهی بی پایان باشند، نشستن روبروی آدم هایی که دلت می خواهد ثانیه شمار ساعت تکان نخورد در دیدارشان.
اینترنت مدام، مثل عیش مدام است اما عیش مدام مجازی. ساعت ها و ساعت ها چشم در چشم کسان بسیاری می نشینی که چراغ شان سبز است اما هفته ها و هفته ها جمله ای رد و بدل نمی شود. اینجا اما چند بار تلفن می کنید، قرار می گذارید و حرف می زنید، حرف می زنید، حرف می زنید، گاهی حتی مزخرف می گوئید اما همین مزخرف، خوب است.
این روزها عیش مدام غیرمجازی را تجربه می کنم.
جانم فدای پرسپولیس
02-14-2012, 09:17 AM
جمعه مریم اومد ارتش از حال نرگس پرسیدم ازش ولی خبر نداشت
امیدوارم هرچی زودتر به اغوش خانواده اش بر گرده
بچه ها برای سلامتی نرگس دعا کنید
سلام
یکی به من بگه نرگس چش شده؟؟؟؟؟؟:gamm::gamm:
امیدوارم هرچی هست سلامت باشه...
Captain Nc Sparrow
02-14-2012, 10:01 AM
مام خبر نداريم!
اينجا مدرسه زنگ قالي بافي آيلاپلو ارتش:-*
جانم فدای پرسپولیس
02-14-2012, 11:21 AM
والنتاین مبارک
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
:rose::rose::rose::rose::rose::rose:
25814796325814796325814796325814796325814796325814 79632581479632581479632581479632581479632581479632 58147963
RED STORM
02-14-2012, 11:57 AM
اینم دلیل اینکه چرا حافظ نمیرفته مسجد :4:
http://shiaupload.ir/images/45356351462723479895.jpg
pesarjonoob
02-14-2012, 12:10 PM
سلام دوستان خوبي همگي.
اينجا محمود اباده خيلي سرده.بعدم امدم بندر ميام خدمتون.
فعلا خوس باشيد
Karim
02-14-2012, 01:05 PM
پیرو در افشانی دو دوست مون...
شاعر میفرماید که زندگی جنگ است و جنگ است زندگی!
البته کارشناسان امر گوشزد میکنند که قدیما مرگ بود و نه جنگ
ما کاری به این حرفا نداریم
کارشناسا شکر زیادی میخورن!
همه داریم میجنگیم...
یه جورایی
رحیم با قلمش
شاید هم با خط کشی که بر کف دست طفل معصوم فرود میاره!
آقا اسماعیل هم میجنگه...با عزرائیل:4:
منم که همین روزا میرم غزه...
بجنگ تا بجنگیم
کوله را باید بست.
زیر باران باید رفت...
گوش کن،
جاده صدا می زند از دور،
قدم های مرا...
ندا خیلی داری پیشرفت میکنی...!
ولی خودمونیما این جمله های گهر بار رو از کجا کپی میکنی؟ :4:
NAKHODA_707
02-14-2012, 02:01 PM
سلام به همه دوستای ارتشی گل..
چن مدتی نبودم الانم یه کوچولو اومدم واسه عرض ارادت ...
ایشالا به زودی برمیگردم و باعث چندش همتون میشم ..
کریمم که ما نباشیم فعاله ماشالا ما که باشیم کم پیدا میشه..
ما رو هم پاک یادش رفته warning
ندای سرخ
02-14-2012, 03:12 PM
بچه ها یه سوال!
من بی معرفت شدم?
یه روز یه آقا پسره میره تو مغازه و میگه:"آقا کارتی دارین که روش نوشته باشه «تو تنها عشق من هستی»؟"
فروشنده هم میگه: "بله"
آقا پسرهه:"لطفا 16 تا ازش بدین !!":4:
ولنتاین مبارک:-*
داوود آی لاو یو:4::8:(این جمله خانوادگی بود)
raha_01
02-14-2012, 04:00 PM
بعد از سالها جستجو و نيافتن نيمه ي گم شده
به اين نتيجه رسيدم خدا منو كامل خلق كرده
نيمه ميمه ندارم.
Captain Nc Sparrow
02-14-2012, 04:49 PM
ندا خیلی داری پیشرفت میکنی...!
ولی خودمونیما این جمله های گهر بار رو از کجا کپی میکنی؟ :4:
فيستافيس ديگه!:|
ندا جان انتشار بدون ذكر منبع و ماخذ پيگرد قانوني دارد بهله:bbadd:
AYT@K
02-14-2012, 05:29 PM
بعد از سالها جستجو و نيافتن نيمه ي گم شده
به اين نتيجه رسيدم خدا منو كامل خلق كرده
نيمه ميمه ندارم.
موندم ولنتاین امسال واسه خودم چی بخرم؟
ساعت ؟
گوشی؟
یا لباس ؟
می خوام خودم رو سورپرایز کنم یه چیزی بخرم که دوست داشته باشم !!!
به سلامتیه همه ی اونایی که ولناتین مث من تنهای تنهان ...
Me To You
02-14-2012, 05:50 PM
ساعت ؟
گوشی؟
یا لباس ؟
بودن با كسي كه دوستش نداري و نبودن با كسي كه دوستش داري همه اش رنج است پس اگرهمچون خود نيافتي تنها باش مثل خدا...(و من)365498716365498716
Me To You
02-14-2012, 05:52 PM
در نهان به آنانی دل میبندیم که دوستمان ندارند و در آشکارا از آنانی که دوستمان دارند غافلیم .
شاید این است دلیل تنهایی ما!:cry:
raha_01
02-14-2012, 06:24 PM
ساعت ؟
گوشی؟
یا لباس ؟
سلامتیه همه اونایی که این روزها درگیر خریدن کادو ولنتاین نیستن..!
به سلامتیه اونایی که عشقی ندارن که بهش کادو بدن..
به سلامتیه اونایی که سالهای قبل به کسی کادو دادن که لیاقت نداشته!!!
به سلامتیه تنهایی که اگه تنها باشی 1 درد داری
اما با بی لیاقت باشی 1000 تا...
... به سلامتی اونایی که حاضرن ولنتاین رو تنها باشن
اما به خاطر گرفتن کادو
با کسی نباشن
@};-آره منیره جون.
mahi.f
02-14-2012, 07:27 PM
درود ...321469852
✘منــ اومدَمـــ ... كُليَ مــ خوشالَمــ ... خوشحالِ نگران ... نگرانِ آیندهـ ... دیروز یه یروز خیلی خوب بود!
✘ واقعــاً نميدونَمــ چي بگمــ !خودممــ چيزي رُ كهـ ديدَمــ ، باوَرَمــ نميشهـ ! کاری کــهـ کردمـو ... خودم بودم ینی؟واقعـــا نميدونَمــ چــرا ... ؟!
✘یه خواب دیدم تو واقعیت ... شایدم خوابم؟!
✘خواب دنبالِ دار ...
✘ میگن 70 ملیون دشمن دارم خیالی نیست . . . یه مافیا پشتم دارم!
✘ولنتاین مــا در اصل ۲۹ هـسـتـشـاا (روز ِ عشق - روز سپندار مذگان ایران باستان )
✘ ✘ ✘ ✘ ✘ ✘ ✘
اِےِ شُـروع ڪِـُـنــَنده ےِ آغازــها !!
مَــرـآ بـــِـﮧ پـآیـآنے خوشـ ـ بــِرَسـآטּ...
پیرو در افشانی دو دوست مون...
شاعر میفرماید که زندگی جنگ است و جنگ است زندگی!
البته کارشناسان امر گوشزد میکنند که قدیما مرگ بود و نه جنگ
ما کاری به این حرفا نداریم
کارشناسا شکر زیادی میخورن!
همه داریم میجنگیم...
یه جورایی
رحیم با قلمش
شاید هم با خط کشی که بر کف دست طفل معصوم فرود میاره!
آقا اسماعیل هم میجنگه...با عزرائیل:4:
منم که همین روزا میرم غزه...
بجنگ تا بجنگیم
:ghah: :ghah: :ghah:
کریم ای لاو یو برای این نمکایی که پشک میدی
g.hoseyn
02-14-2012, 11:26 PM
ازکی تا حالا تنهابودن پوئن بزرگی محسوب میشه که یه سریام بابت تنهاییشون پزمیدن8745961
ایرانیام خدای کپی کارین واندشم به اسم خودشون تموم میشه ...8745961 اززمانیکه ولنتاین بورس شد وتودنیا وبالطبع توایران تبدیل به رسم شد سریع دوستان پان ایرانیسم یه روز ازتو جیبشون درآوردن که بابا ماالان 4-5هزار ساله تواین روز واسه عشقمون کادو میخریم...تاجایی که من سنم قدمیده ولنتاین توایران 10-15ساله که مد شده وقبل ازاونم ما سپندارمذگان نمی گرفتیم نمیدونم الان چطور یهو یادمون افتاده که همچین روزیم داشتیم
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.