توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میزگرد ارتش سرخ
Siyavoush
06-07-2008, 07:16 AM
در اين تاپيك دوستان ميتوانند در مدت زمان معين و مشخص با ارايه طرح و نطرات خود در مورد موضوعات مختلف به بحث و تبادل نظر بپردازند.
تذكر:تنها موضوعاتي مجاز است در اينجا به مورد بحث گذاشته شود كه خلاف مقررات و قوانين سايت نباشد و این شامل موضوعات مذهبی و سیاسی میشود.
موفق باشيد
KAMIC
06-12-2008, 09:33 PM
حالا ميزش واقعا گرده؟؟
Siyavoush
06-13-2008, 02:52 AM
حالا ميزش واقعا گرده؟؟
گفتیم گرد درستش كنن حالا ظاهرا گرده ;D
KAMIC
06-13-2008, 10:52 PM
سلام بر كاپيتان سابق ارتش سرخ و باقي دوستان!
دوستان قديمي پارس فوتبال با اين آي دي منو ميشناسن و جديدترها با آي دي كاسپر!
خوشحالم كه اينجا در خدمتتون هستم!
اين فوريوم خيلي بامزه است! آدم هي دلش مسخواد توش ارسال كنه! ;D
اوه اوه ببین کی اومده ;D سوهان روح 6تایی ها :-* چطوری کامیک کاسپر جون ؟ :)
عليرضا! از آخرين حمله ي انتهاريت به كلوب سپاهانيا تو پارس فوتبال بگو كه چطور كليشونو به درك واصل كردي! ;D
کامیک جون والا من تیکه زیاد بار این سپاهانی ها کردم ! کدومشون رو میگی ؟ از شله زرد بگیر تا حرفایی که بارشون کردم ;D آخرش هم که بلاک شدیم ولی شخصا کلی حال کردم که زدم تو پوزشون :'(
بيشتر منظورم اون حمله ي انتهاري كه نارنجك به خودت بستي و پريدي رو آبيدلان و بعدش بلاكيده شدي! ;D
Alireza Rouhandeh
06-13-2008, 11:56 PM
عليرضا! از آخرين حمله ي انتهاريت به كلوب سپاهانيا تو پارس فوتبال بگو كه چطور كليشونو به درك واصل كردي! ;D
کامیک جون والا من تیکه زیاد بار این سپاهانی ها کردم ! کدومشون رو میگی ؟ از شله زرد بگیر تا حرفایی که بارشون کردم ;D آخرش هم که بلاک شدیم ولی شخصا کلی حال کردم که زدم تو پوزشون :'(
بيشتر منظورم اون حمله ي انتهاري كه نارنجك به خودت بستي و پريدي رو آبيدلان و بعدش بلاكيده شدي! ;D
کامیک جون حیف شد از آمار تلفات شله زردی ها اطلاع ÷یدا نکردم اما همین قدر بدون که دهن اون آقا معلمشون و سیاهی لشگر رو بستم ;D هواداران فلک زده سپاهان که زخم و زیلی شده بودن دقیقا مثل این فلسطینی ها بودن ;D کامیک جون خبر نداری چد تا کارت زرد و قرمز پخش کردن ؟ :D
KAMIC
06-14-2008, 01:50 AM
کامیک جون حیف شد از آمار تلفات شله زردی ها اطلاع ÷یدا نکردم اما همین قدر بدون که دهن اون آقا معلمشون و سیاهی لشگر رو بستم ;D هواداران فلک زده سپاهان که زخم و زیلی شده بودن دقیقا مثل این فلسطینی ها بودن ;D کامیک جون خبر نداری چد تا کارت زرد و قرمز پخش کردن ؟ :D
اينو از سياوش بپرس كه هيچكدومشون اتفاقي براشون نيفتاد!
آقا اينا رو بيخيال!
امشب هر كسي برنامه ي مثلث شيشه اي شبكه تهران رو نديد نصف عمرش بر فناست!
اين برنامه امشب با حضور هنرپيش ظنز و مردمي يعني فيروز كريمي برگزار شد!
از بس خنديدم فكم دچار مشكل شده!
يارو رو انگار آفريده خدا براي دلقك بازي!
Alireza Rouhandeh
06-14-2008, 02:50 AM
اينو از سياوش بپرس كه هيچكدومشون اتفاقي براشون نيفتاد!
آقا اينا رو بيخيال!
امشب هر كسي برنامه ي مثلث شيشه اي شبكه تهران رو نديد نصف عمرش بر فناست!
اين برنامه امشب با حضور هنرپيش ظنز و مردمي يعني فيروز كريمي برگزار شد!
از بس خنديدم فكم دچار مشكل شده!
يارو رو انگار آفريده خدا براي دلقك بازي!
سیا بیا یه توضیح بده ببینم ;D
حیف شد من اون برنامه رو ندیدم ! متاسفانه تهران نبودم که دلقک بازی های حاجی فیروز رو تماشا کنم :'(
Siyavoush
06-14-2008, 05:17 AM
حیف شد من اون برنامه رو ندیدم ! متاسفانه تهران نبودم که دلقک بازی های حاجی فیروز رو تماشا کنم :'(
در مورد چی توضیح بدم؟نگرفتم موضوع چیه؟ ;D
Hamed Kaka
06-14-2008, 01:07 PM
میگم به نظرتون سال دیگه با 16 تیمه شدن لیگ...کیسه میمونه تو لیگ برتر یا مثل سال 72-73 غزل خداحافظی رو میخونه ومیره لیگ 1 پیش شیرین فراز :D
Alireza Rouhandeh
06-14-2008, 01:45 PM
سیا قبلا که ایران بودی باهوش تر بودی ;D در مورد قضیه بلاک من و اینکه چند تا شله زردی کارت گرفتن یه توضیحی بده :D
karim
06-14-2008, 07:30 PM
مدير كاربلد در شهرداري!!!
فيروز كريمي جمعه شب ميهمان برنامه تلويزيوني مثلث شيشه اي بود. سرمربي سابق باشگاه استقلال تهران در پاسخ به سوال مجري برنامه پيرامون رييس سازمان تربيت بدني گفت:ايشان مديري مدبر و كاربلد بودند،البته در شهرداري!
Siyavoush
06-14-2008, 09:08 PM
سیا قبلا که ایران بودی باهوش تر بودی ;D در مورد قضیه بلاک من و اینکه چند تا شله زردی کارت گرفتن یه توضیحی بده :D
نمیدونم اصلا خبر ندارم چی شد من اصلا حتی تاپیك مدیرانو نمیخونم ;D
حام هنوز قطعی نشده این 16 تیمی شدن ها.بعد از اینكه دیدن اونا 13 شدن ترسیدن یك وقت سقوط نكنه قراره 20 تیمی بكنن لیگ رو بخاطر كیسه ها ;D
كسی لینك این برنامه فیروزو رو داره؟ ;D
Hamed Kaka
06-15-2008, 12:11 AM
نمیدونم اصلا خبر ندارم چی شد من اصلا حتی تاپیك مدیرانو نمیخونم ;D
حام هنوز قطعی نشده این 16 تیمی شدن ها.بعد از اینكه دیدن اونا 13 شدن ترسیدن یك وقت سقوط نكنه قراره 20 تیمی بكنن لیگ رو بخاطر كیسه ها ;D
كسی لینك این برنامه فیروزو رو داره؟ ;D
منظورت از"حام" همون "حامد" بود دیگه ???
این طرحم فایده ای نداره...به نظر من اصلا اگه تیمی سقوط نکنه بهتره...چون میتونن امیدوار باشن هر سال تو لیگ بمونن ;D
KAMIC
06-16-2008, 10:50 PM
هم اكنون پارس فوتبال تركيد! ;D
نمي دونم چش شده؟!
اميدوارم سر اينجا چنين بلايي نياد! ;)
Hamed Kaka
06-19-2008, 01:37 PM
راستی کامران جان این سارا کیسه کش خواهر کیه که بهش گفتی از آبجیت یاد بگیر!؟
تو آّبی دلان زیادی پر رو بازی در آورد...تو یاهو شستمش انداختمش رو بند ;D
KAMIC
07-04-2008, 01:04 PM
بيخيالش شو حامد! :d
نگم بهتره!
اما زياد سر به سرش نذار!
KAMIC
07-04-2008, 01:33 PM
ارتش سرخ! بخنديد!
با تصمیم کمیته فوتسال
تیم فوتسال استقلال تهران از لیگ حذف شد!تهران-خبرگزاری ایسکانیوز:عباس ترابیان رییس کمیته فوتسال تیم استقلال تهران را به دلیل عدم ارائه به موقع اسامی خود برای حضور در لیگ کنار گذاشت.http://iscanews.ir/Media/Images/138704121151_IM_1088386911.jpgبه گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" رئیس کمیته فوتسال با تائید این خبر گفت:در حالی که رقابت های لیگ برتر فوتسال فردا استارت می خورد اما باشگاه استقلال با بی توجهی به این مطلب علیرغم تاکید چند باره ما هیچگونه لیستی از بازیکنانش در اختیار ما نگذاشته که ما هم مجبور به حذف این تیم از رقابت های لیگ فوتسال شدیم.
وی در ادامه افزود:تیم فوتسال استقلال علاوه بر از دست دادن بازی فردا مقابل صدرای شیراز حق بازی در هیچ یک از دیگر بازی هایش در لیگ امسال را نخواهد داشت.
ترابیان با تاکید بر برخورد قاطعانه با بی نظمی ها گفت:این تصمیم تجربه ای خواهد شد با دیگر تیم های لیگ تا به قوانین و مقررات توجه کافی داشته باشند.
این اولین باری نیست که مسئولان استقلال تهران به دلیل عدم توجه و رعایت زمان در ارسال لیست به مرجع مربوطه موجبات حذف خود از رقابتی را فراهم می کنند ، چرا که این باشگاه سال گذشته نیز به دلیل عدم ارائه به موقع لیست تیم فوتبال به AFC تورنمنت بزرگی همچون جام باشگاه های آسیا را از دست داده بود و این بار هم با سهل انگاری خود لیگ برتر فوتسال را از دست دادند./
Fatima
07-04-2008, 02:21 PM
این استقلالیا کلا با ارسال اسمی مشکل دارند یا چشماشون آلبالو گیلاسیه یا اسماشون مورد داره
omidperspolisi
07-04-2008, 03:19 PM
با آخه استقلال ارزش بحث کردن داره
بیایند درباره تیم محبوب خودمون بحث کنیم
omidperspolisi
07-04-2008, 03:20 PM
حامد این سارا آشنا درآمد ؟؟ بابا ما با این حسابی دعوامون شد که اگه آشناست بگو دیگه ادامه ندیم
Hamed Kaka
07-04-2008, 03:38 PM
بيخيالش شو حامد! :d
نگم بهتره!
اما زياد سر به سرش نذار!
خودم فهمیدم خواهر کیهhttp://qsmile.com/qsimages/208.gif
ولی خدایی این کجا و اون کجا؟
خدا هم دونسته و بده رو کیسه کش کردهhttp://qsmile.com/qsimages/244.gif
دیگه کاری بهش ندارم...کم آورد و دیگه جواب ندادhttp://qsmile.com/qsimages/53.gif
Hamed Kaka
07-04-2008, 03:53 PM
خبری از روحنده نیست؟
احتمالا مشغول حمله انتحاری به یه جای دیگسhttp://qsmile.com/qsimages/39.gif
KAMIC
07-04-2008, 10:51 PM
عليرضا وقتي ساكته خطرناكه!
peerless alex
07-13-2008, 01:20 AM
به مثه اینکه خبر ندارید پسر عمو ها :4:
علیرضا مشغول پاک کردن سبزی هایه قورمه سبزیشونه.اخه الان وقت ذخیره واسه زمستونه :4:
MR.ALIREZA
07-20-2008, 02:04 PM
حوصلم سر رفت!
يكي بياد يه بحثي راه بندازه لذت ببريم!
فاطیما
07-22-2008, 09:30 PM
سلام
چه خبر پرسپولیسیای گل؟
mohammad_mp
07-23-2008, 02:34 AM
:8:عزیزان دل محمد هستم آرزوی موفقیت وشادی واسه شما پرسپولیسیها دارم
فاطیما
08-04-2008, 09:45 PM
آهای پرسپولیسیای گل
کجایید؟؟خوابید؟؟
تبریک می گم/طبق معمول ما بردیم
ایول به همه ی پرسپولیسیای خوشگل
zamara
08-04-2008, 09:54 PM
من هم اين پيروزي قشنگ رو به همه پرسپوليسيهاي خوشگل تبريك ميگم .
مبارك باد اولين پيروزي
فاطیما
08-04-2008, 10:03 PM
امید وارم این پیروزیا همین طور ادامه پیدا کنه
نه؟؟؟؟
Hamed Kaka
08-04-2008, 10:21 PM
منم تبریک میگم این برد رو
ایشالله که روز به روز بهتر میشیم
ashool_red
08-19-2008, 12:35 AM
استادیوم بیاهای این هفته کیا هستن؟ می خوایم بریم جامونو از ذوبی ها پس بگیریم! اول جدول باید مثل 34 هفته لیگ قبل همیشه پرسپولیس باشه!
سلام دوستان
من خواستم از همه شما عزیزان دعوت کنم به لیگ فانتزی نگاهی بیاندازیدو یک تیم بردارید.
monir_ttt
08-26-2008, 09:08 PM
باعرض سلام
من هم نیز بازگشت این بازیکن را تبریک می گم
یاعلی
Karim
08-27-2008, 12:29 AM
دوستان به نظرشماباتوجه به سقوط3تیم به دسته پایین تر(که امسال اعمال میشه)استقلال بایدبه فکربقاباشه یاقهرمانی؟احتمال میدید استقلال 16جدول شه؟؟!
zamara
08-27-2008, 12:39 AM
به نظر من اگه بخواد اينجوري ادامه پيدا كنه ، انشالله به دسته يك سقوط ميكنه ، ولي فكر نكنم به اونجا برسه و به احتمال زياد بين رده پنجم تا دهم قرار ميگيره .
Karim
08-27-2008, 12:58 AM
من رتبه 4جدولومیدم به استقلال.مگراینکه یه مهاجم خارجی که میخوان بگیرن گل زن باشه .
ولی یه سوال پیش میاداین وسط!مگه مهاجم خوب روزمین مونده؟لیگ اکثرجاهاشروع شده وبازیکنای خوب همه به این تیم واون تیم پیوستند.بازیکنای بدردنخورموندن که انشا الله یکی 2تاشونوقالب میکنن به استقلال!
peerless alex
08-27-2008, 07:25 PM
اینجا مثلا میزگرده سرخه ها چرا در مورده ابی ها میحرفین:4:راستی اقایه زمارار من عکس اواتارم تو صفحه ی شخصی می افته ولی تو انجمن نمی افته منظورم لوگوم هستا
Karim
08-28-2008, 01:03 AM
اینجا مثلا میزگرده سرخه ها چرا در مورده ابی ها میحرفین
میزگرده دیگه درموردهمه چی میحرفیم شمامراجعه کن به صفحه های قبل درموردقورمه سبزی هم بحث شده!:4:
zamara
08-28-2008, 01:27 AM
اینجا مثلا میزگرده سرخه ها چرا در مورده ابی ها میحرفین:4:راستی اقایه زمارار من عکس اواتارم تو صفحه ی شخصی می افته ولی تو انجمن نمی افته منظورم لوگوم هستا
احتمالا شما گزينه انتخاب عكس آواتار را اشتباها انتخاب كرديد . از نظر سايت مشكلي نبود . شما يك بار ديگر دقيقا مرور كنيد و گزينه صحيح را انتخاب كنيد . حتما مشكل برطرف خواهد شد .
با تشكر
peerless alex
08-28-2008, 02:00 AM
احتمالا شما گزينه انتخاب عكس آواتار را اشتباها انتخاب كرديد . از نظر سايت مشكلي نبود . شما يك بار ديگر دقيقا مرور كنيد و گزينه صحيح را انتخاب كنيد . حتما مشكل برطرف خواهد شد .
با تشكر
اره مرسی درست شدش.اشتب میزدم گزینه رو:9:
moj_khazar
09-09-2008, 05:26 PM
اینجا در مورد هر موضوعی كه بشه صحبت میكنیم
سلام .
سرخ رنگ شب رویاست ، همه میدانند
عشق همرنگ افق هاست ، همه میدانند
خوب من سرخ بمان در دلها
نام تو حرمت گلهاست ، همه میدانند
حضور دوباره جادوگر آسیا علی کریمی در جمع ستارگان ارتش سرخ بفال نیک میگیریم و امید است شاهد درخش این فوق ستارگان در آسیا باشیم .
Karim
09-09-2008, 05:58 PM
به به به به!چه شعرزیبایی.خوش اومدی عزیز.
بروتوتاپیک خوش اومدی خودت رومعرفی کن.توتاپیک یادمان کاربران هم همینطور.
امیداست فعال باشی توانجمن
ashool_red
09-12-2008, 07:05 AM
به به به به!چه شعرزیبایی.خوش اومدی عزیز.
بروتوتاپیک خوش اومدی خودت رومعرفی کن.توتاپیک یادمان کاربران هم همینطور.
امیداست فعال باشی توانجمن
خوبه یه مدال داری فقط! آقا می خواید مدال به کسی بدین یه کم در موردش تحقیق کنید!
sinapes
09-17-2008, 02:26 AM
agha man chetore bayad team begiram
Karim
10-20-2008, 07:20 PM
بياد مديرعامل محبوب و معزول حبيب كاشاني
كاشانى كجايى كه يادت بخير!
۱- سلام حاج حبيب كاشانى خوبى؟خوشى؟ موفقى؟ ايام به كام هست؟ سرخوشى؟ زندگانى بر وفق مراد پيش مى رود؟ مدرسه چطور است؟ هنوز هم «مدير مهربان مدرسه» هستى يا نه؟
۲- كجايى حاج حبيب كه يادت بخير... كجايى كه دلمان تنگ شده براى مديريت ساده فصل قبلت... براى همه چيز مديريت فصل قبل پرسپوليس دلمان تنگ شده... براى كنفرانس هاى مطبوعاتى ات حتى... وقتى احترام مى گذاشتى و در كنفرانس مطبوعاتى خبرنگارانى كه خودت دعوت كرده بودى را مورد حمله قرار نمى دادى... در بدترين شرايط احترام و حرمت و ادب از يادت نمى رفت حاجى... آن قدر هم با تو راحت بوديم كه بتوانيم از تو انتقاد كنيم و خيالمان راحت باشد كه حرمت طرفين حفظ مى شود...
۳- كجايى حاج حبيب... كجايى كه ببينى پرسپوليس اينگونه بازى ها را مى بازد و ... نيمكت نشين تيم تو حميد على عسگرى ۱۷ ساله بود و نبى باقرى ها و بهادر عبدى ليگ يكى... نيمكت نشين اين تيم اما محمد علوى است با ۵۰ بازى ملى و خيلى نفرات ديگر... قيمت تيم تو ۲ ميليارد بود و قيمت تيم فعلى ۵ ميليارد... راستى يادت هست كه سقف قيمت تيم تو ۱۷۰ ميليون بود و خيلى از بازيكنانى كه اين فصل ۳۰۰ ميليون گرفته اند راضى بودند با ۱۳۰ ميليون با تيم تو قرارداد ببندند؟ تازه آن تيم ۹۰ دقيقه مى جنگيد و شكست نمى خورد يا كمتر مى باخت. تيم تو حاج حبيب باخت پى در پى در ليگ را هرگز در كارنامه خود نداشت... هرگز...
۴- حاج حبيب! اگر توبودى نمى گذاشتى افشين قطبى عملاً به خبرنگارها توهين كند... دستش را مى گرفتى و وادارش مى كردى به عذرخواهى... اما جانشين تو خودش در كنفرانس مطبوعاتى حرف هايى مى زند كه آدم از دست آنها بايد به افشين قطبى پناه ببرد! دلمان برايت تنگ شده كاشانى! دلمان برايت خيلى خيلى تنگ شده حاج حبيب... كى مى شود برگردى تا احترام هم با تو به پرسپوليس افزوده گردد.
Ma3ouD
10-20-2008, 07:49 PM
کاشانی دیگه بر نمی گرده؟ http://qsmile.com/qsimages/258.gif
Karim
10-20-2008, 08:42 PM
مگه وقتی رفت گفت برمیگردم؟!
مگه خودش رفت؟
مگه استعفاداد؟
استعفابود!ولی استعفاش دادن!استعفای اجباری.
به خاطراختلاف با علی آبادی رفت.علی آبادی یه کاری کرد که بره.گفت بودجه امسالت 400میلیونه میتونی بمون .نمیتونی استعفابده!
کاشانی رفت.علی آبادی مصطفوی روآورد وبودجه 2میلیاردی دادوهدایتی روآوردو...
hesam88
11-10-2008, 09:45 AM
سلام سايت خيلي خلوت هست
كسي نبود؟؟؟؟
zamara
11-10-2008, 03:30 PM
سلام سايت خيلي خلوت هست
كسي نبود؟؟؟؟
من هم با شما كاملا موافق هستم ولي اميدوارم با حضور شما و ساير دوستان عزيزي كه از جانب شما با اين سايت آشنا خواهند شد بزودي زود سايت عزيز پرسپوليس يكي از شلوغ ترين سايت ها شود .
منتظر حضور گرم شما عزيزان هستيم .
mona_casillas
11-17-2008, 07:37 PM
مگه وقتی رفت گفت برمیگردم؟!
مگه خودش رفت؟
مگه استعفاداد؟
استعفابود!ولی استعفاش دادن!استعفای اجباری.
به خاطراختلاف با علی آبادی رفت.علی آبادی یه کاری کرد که بره.گفت بودجه امسالت 400میلیونه میتونی بمون .نمیتونی استعفابده!
کاشانی رفت.علی آبادی مصطفوی روآورد وبودجه 2میلیاردی دادوهدایتی روآوردو...
مایل نیستم یه بحث قدیمی و بی سرانجام رو پیش بکشم اما جناب کاشانی که شما اینطور براش دل تنگی میکنید دقیقا با عث استعفای اجباری انصاری فردی شد که محبوب خیلی از پرسپولیسی ها از جمله خودمن بود و هست و هیچوقت خاطرات تلخی که کاشانی و بیادی در خرداد سال 86 برای پرسپولیس و انصاری فرد رقم زدن از خاطرم محو نمیشه . در حالی که این دو از اعضای هیئت مدیره وقت پرسپولیس بودن نه تنها کوچکترین کمکی به انصاری فرد در رفع مشکلات و معضلات پرسپولیس نمی کردن بلکه با خالی کردن پشت انصاری فرد در موقع بد بیاری ها و نادواری ها و باخت های تیم فضا رو برای استعفای اجباری انصاری فرد آماده کردن و در نهایت کاشانی به سفارش رئیس جمهور مدیر عامل پرسپولیس شد و با دریافت کمک های مالی بسیار از شهرداری تونست مشکلات مالی پرسپولیس رو حل کنه .اگه کاشانی میخواست فقط به پرسپولیس کمک کنه نمیشد این کمک ها رو در زمان انصاری فرد انجام میداد ؟ مدیریت انصاری فرد با دستان خالی و با تیم نهم جدول که از پروین و خطیب تحویل گرفته بود هرگز قابل قیاس با مدیریت کاشانی نبوده و نیست .
omidperspolisi
11-17-2008, 10:21 PM
من دوست ندارم وارد این بحث بشم چون گذشته ولی باید بگم تمام آن فرافکنی ها که کاشانی دشمن پرسپولیس هست رو خود انصاری فرد برنامه ریزی کرده بود بعدها مشخص شد که کاشانی و بیادی هیچکاره بودند
zamara
11-17-2008, 10:29 PM
البته نميشه زحمات آقاي كاشاني رو ناديده گرفت و انصافا ايشان هم براي قهرماني پرسپوليس متحمل زحمات و رنج هاي فراوان شد . اما ....
اما بقول مونا خانم همين آقاي كاشاني اگر با آقاي انصاري فرد همكاري ميكرد و به نوعي زير پاي او را خالي نميكرد ، الان پرسپوليس حال و روزش اين نبود .
به اين دليل اين حرف را ميزنم كه جناب كاشاني ، با توجه به قول و قرار هايي كه در جهت مديريت از بالا گرفته بود ، هيچگونه كمكي به انصاري فرد نكرد تا او بالاجبار استعفا دهد و حتي براي اينكه وجه او را بيشتر خراب كند ، در زمان مديريت خود به هيچ عنوان به تعهدات انصاري فرد نسبت به طلبكاران باشگاه احساس مسئوليت نكرد كه يكي از آنها همان رافائل و اون شركت نميدونم چي بود كه متاسفانه همان ها باعث كسر شش امتياز از باشگاه شد .
در صورتي كه آقاي كاشاني فرصت كافي براي پرداخت طلب آنها را داشت و همه اعضا هم در جريان بودند كه باشگاه اگر اين پول را پرداخت نكند با محروميت و جريمه سنگين فيفا روزبرو خواهد شد اما تا زماني كه شش امتياز كسر نشد هيچيك بفكر پرداخت طلب اين بازيكن نشدند .
آيا غير از اين است كه ميخواستند با اينكار وجه انصاري فرد را خراب كنند تا در طول تاريخ باشگاه همه فكر كنند كه انصاري فرد عامل اين مشكلات و كسر شش امتياز شد .
ولي از آنجاييكه خدا در جاي حق نشسته ، هم آقاي كاشاني در انتهاي مديريت خود متوجه اشتباه خود شد و هم پرسپوليس به حق خود كه همان قهرماني بود رسيد .
البته اين ميتواند يك طرف قضيه باشد و در طرف ديگر ميشود اينگونه استباط كرد كه:
بعضي بالانشين هاي ورزش چشم ديدن پيشرفت و ترقي پرسپوليس را ندارند و از آنجاييكه ديدند آقاي انصاري فرد هم محبوبيت زيادي در بين هواداران دارد و هم در آينده نزديك اگر بودجه لازم را به ايشان بدهند ميتواند اين باشگاه را قدرت اول فوتبال ايران بكند ضمن اينكه دست او را خالي گذاشتند با وعده و وعيد فراوان به آقاي كاشاني كه فكر ميكردند از عهده اينكار بر نخواهد آمد ، او را بر سر راه انصاري فرد قرار دادند و مسايلي را پيش روي باشگاه قرار دادند كه انصاري فرد مجبور به استعفا شد و از شانس بد اين مسئولان رده بالاي ورزشي ، آقاي كاشاني وظيفه خود را بنحو احسن انجام داد و وقتي ديدند كه پرسپوليس با قهرماني فاصله اي ندارد ، مسئله رافائل را بهترين گزينه براي از پاي در آوردن پرسپوليس به پيش كشيدند و با ندادن بودجه باعث كسر شش امتياز از اين باشگاه شدند و درست بعد از كسر امتياز و جريمه باشگاه ، اين اشخاص محترم !!! بودجه لازم را در جهت تسويه حساب با اين بازيكن در اختيار باشگاه قرار دادند به اين اميد كه هم پرسپوليس شش امتياز ازدست داده و هم باعث تضعيف روحيه بازيكنان و مربيان و مديران باشگاه شدند و حتما باشگاه با مشكلات بوجود آمده ديگر قادر نخواهد امتيازي كسب كند كه صد البته با قهرماني پرسپوليس تمام اميد و آرزوي خود را فنا شده ديدند .
به همين جهت براي سقوط پرسپوليس با آقاي كاشاني همان كار را كردند كه با آقاي انصاري فرد كردند و با ندادن بودجه به اين باشگاه كاشاني را مجبور به استعفا و كناره گيري كردند و شخص مصطفوط استقلالي را بر مسند مديريت اين باشگاه قرار دادند و همه گونه بودجه هم در اختيار او قرار دادند و از ايشان هم حتما قول گرفته اند كه پرسپوليس را در اين فصل در رده هاي پايين جدول برساند كه الحق و الانصاف ايشان با مديريت بي نظيري !!!! كه از خود به نمايش گذاشته ، بخوبي در مقابل كساني كه اين وظيفه را به او محول كرده اند ، انجام وظيفه ميكند .
اگر به كارهايي كه اين مدير استقلالي طي مدت حضور خود در باشگاه داشته دقت كنيد متوجه خواهيد شد چه بر سر پرسپوليس آورده است .
مسئله دي كارمو كه با اطلاع از اين موضوع كه با حذف او باشگاه قادر نخواهد بود بازيكن ديگري را جايگزين كند و حتي بعيد نيست كه مصدوميت هاي بازيكنان ما هم به نوعي با آنها در ارتباط باشد و كسي هم صدايش در نميايد و يا موضوع دستيار قطبي كه اينقدر با او بد رفتاري و بد قولي كردند تا او مجبور به ترك ايران شود و كاري با او كردند كه او برود و از پرسپوليس در فيفا شكايت كند تا مجددا پرسپوليس با محروميت و جريمه و كسر امتياز مواجه شود و حتي ممكن است اينبار پرسپوليس را به دسته پايين انتقال دهند .
از طرفي آن افراد براي نابودي پرسپوليس مصطفوي را مامور كردند و از طرف ديگر خودشان هم بيكار ننشسته و از هر طريقي كه بتوانند به باشگاه ضربه ميزنند .
نمونه اش مسئله نيكبخت كه بخاطر يك اشتباه و يا سهل انگاري او را ميخواهند بشدت مجازات كنند كه در اصل هدفشان از پاي در آوردن پرسپوليس است و اين وسط با قرباني كردن نيكبخت اولين قدم را بر خواهند داشت .
سرتان را در آوردم ولي همه دست به دست هم داده اند تا در اين فصل تمام زهر خود را بر روي پرسپوليس خالي كنند و عقده هاي خود را خالي كنند و همه اينكارها بي شك زير سر كساني است كه بيشتر از همه از پرسپوليس در مسابقات ضربه خوردند و قهرماني پوشالي خود را از دست دادند .
نميخواهم شخص بخصوصي را نام ببرم ولي همه ميدانند كه چه كساني اينكار را ميكنند .
اما مطمئن هستم خدا هميشه يار و ياور دلهاي پاك و مهربون ميليونها هوادار اين باشگاه است و نخواهد گذاشت كه توطئه آنان به ثمر بنشيند .
در ضمن اين را هم يادآوري كنم كه آنها حتي از نام عزيز و مقدس پرسپوليس هم نگذشتند و به هر طريقي بود اسم بي معني و مجعول پيروزي را با زور براي اين باشگاه انتخاب كردند و به خورد هواداران دادند و صداي ميليونها هوادار را در اعتراض به اين نام شنيدند ولي با توجه به هدف خود كه همانا نابودي پرسپوليس بود ، به آن اهميتي ندادند و با خيالي آسوده كار خود را كردند .
ما كه جز خدا پناهي نداريم و فقط اميدمان خداي بزرگ است و انشالله اين دشمنان قسم خورده پرسپوليس روزي رو سياه خواهند شد. انشالله
omidperspolisi
11-18-2008, 01:35 AM
آقا اسماعیل شما تو نوشته ات به چند نکته مختلف پرداختی که بعضی از آنها رو کاملا با شما موافقم و بعضی هارو هم مخالف :اول بگم که راجع به اسم پرسپولیس با نوشته شما کاملا موافقم و این رو برنامه ریزی از مفامات بالاتر میدونم که با شکست مواجهه شد ولی این رو نادیده نگیرید که کاشانی تو برنامه 90اعلام کرد حاضر هست با طرح یک نظرسنجی اسم باشگاه را مشخص کند و در مجمع باشگاه اسم رو به همان نظرسنجی تغییر دهد_ _دوم بحث شما درباره مدیریت کاشانی بود که اعلام کردید محبوبیت آنچنانی داره تجربه نشون داده مدیران باشگاه پرسپولیس هر زمان که نتیجه میگیرند محبوب هستند و در مواقع بحران مدیر نلایقی خطاب داده م شوند برای شما مثال میزنم که همین انصاری فرد وقتی پروین رو کنار گذاشت انواع و اقسام القاب مختلف بهش دادن ولی تا تیم نتیجه گرفت طرفداران پروین هم سکوت رو اختیار کردند ولی کسی بعد از بازی با سپاهان رو فراموش نمیکنند درحالی که تمام سکوها قبل از بازی برعلیه حاج حبیب شعار میدادند و وحشتناک ممد حسن تشویق میکردند ولی در پایان بازی آقای انصاری فرد به طرز عجیبی هو شد در حالی که لیدرها هم از سوی انصاری فرد حمایت میشدند راجع به هیئت مدیره من با توجه به صحبتهایی که اطرافیان و نزدیکان باشگاه کردند و خودم هم از خیلی افراد پرسوجو کردم به این ننتیجه رسیدم که تمام آن صحبتها که انصاری فرد انجام میداد بیشتر برای مظلوم نمایی و تبرئه کردن خودش بود چون درست این صحبتها از حدود فروردین ماه شروع شد و آن موقع پرسپولیس رتبه 6رو کسب کرده بود و کسی فکرش رو نمیکرد که تو نیم فصل دوم تیم اصلا باخت نداشته باشه و اگر یادتون باشه از اردیبهشت ماه بود که تمام آن صحبتها قطع شد تا بازی با سپاهان و آن گندی که بالا آمد و باز صحبتهای چند ماه قبل به میان آمد و بحث استعفا که به نظرم حرف خنده داری بود و مشخص بود که با آن باخت و وضعی که همه ی تماشاگران پیدا کرده بودند که واقعا چیزی شبیه به کابوس بود برای همه از جمله خودم چاره ای جز کنار گذاشتن انصاری فرد نبود و در آن مقطع فردی بهتر از کاشانی هم نبود _شمایه بحثی رو باز کردید که مسوولان نمیخواهند پرسپولیس نتیجه بگیره من با این حرف شما موافق نیستم و این حرفهارو یک جور بدبینانه نگاه کردن به فضای فوتبال میدونیم اینکه ما بیایم اینطور همه رو محکوم کنیم که دوست ندارند فلان تیم نتیجه بگیره زیاد کار درست و معقولانه ای نیست راجع به آمدن مصطفوی هم به نظرم تمامش به خاطر اتفاقاتی بود که در زمان کمیته انتقالی رخ داد و باعث کنار کشیدن مصطفوی از دبیر کلی شد و علی آبادی هم برای جبران آن اقدامات این پست رو به مصطفوی داد
mona_casillas
11-18-2008, 04:11 PM
انصاری فرد به لحاظ شخصیتی چنان بین هوادران پرسپولیس شناخته شده بود که نیاز به فرافکنی نداشت و اصولا چه چیز رو باید فرافکنی می کرد ؟!
انصاری فرد تیمی سر تا پا بدهکار رو در نیمه های لیگ از خطیب تحویل گرفت و بدون اینکه اتهامی به مدیران قبلی وارد کند شروع کرد در حد توان به پرداخت بدهی ها . میزان بدهی ها بیش از حد تصور بود از کشتی گیران گرفته تا تیم های پایه و بازیکنان ایرانی و خارجی پرسپولیس و ....به لحاظ فنی و نتیجه گیری نیزپرسپولیس وضعیت اسفناکی داشت بطوری که پروین بارها و بارها یا بواقع یا بر اساس سیاست خاص خود اعلام کرد حاضر به کناره گیری از سمت سرمربیگری پرسپولیس است اوج این مورد بعد از باخت 4 بر 2 مقابل فجر سپاسی در آزادی بود .
انصاری فرد جوان با تمام توان خود ضمن تلاش برای پرداخت بدهی ها بدنبال جانشین مناسبی برای پروین بود که نهایتا آری هان به عنوان سرمربی پرسپولیس انتخاب شد . آری هان مربی شناخته شده و دارای کارنامه ایمشخص و معتبر بود و از کشوری صاحب سبک . گرچه اوضاع پرسپولیس در لیگ آنچنان خراب بود که نتوانست به مقامی بهتر از نهم دست یابد ولی با قدرت تمام به فینال جام حذفی رسید و چنانچه کارشکنی های ساکت و سپس دادکان در برگزاری به موقع فینال جام حذفی به صورت رفت و برگشت نبود بدون تردید پرسپولیس قهرمان جام حذفی میشد . آری هان در ادامه راه بنای ناسازگاری رو گذاشت و با غیبت های مکرر خود موجب شد تا انصاری فرد با تصمیمی قاطع او را برکنار کند و در مدت زمان کوتاهی مانده به شروع لیگ ششم با دنیزلی به توافق برسد .
دنیزلی تیم بسته شده رو چند روز مانده به شروع لیگ تحویل گرفت . فینال جام حذفی تیز سرانجام به صورت رفت و برگشت و در زمان دنیزلی برگزار شد و همونطور که همه میدونیم و عنایت هم سال گذشته اقرار کرد با اشتباه مسلم مسعود مرادی قهرمانی از کف پرسپولیس پرید و به سپاهان رسید در لیگ نیز اغلب شاهد بازی های خوب و زیبا و به یاد ماندنی از تیم پرسپولیس بودیم ولی در نتیجه گیری موفقیت لازم رو نداشتیم . اختلافات بین دنیزلی و استیلی بالا گرفت و با کنار گذاشته شدن استیلی از تیم حاشیه های زیادی از تیم دور شد و پرسپولیس توانست در نتیجه گیری نیز موفق عمل کند و در نهایت نه تنها اختلاف 11 امتیازی با استقلال مدعی رو جبران کرد بلکه در رتبه سوم لیگ و بالاتر از استقلال قرار گرفت . در جام حذفی نیز در مرحله نیمه نهایی با سپاهان روبرو شد که باز با ناداوری مرادی (که این نیز توسط عنایت اقرار شد ) در بازیی مشکوک تن به باخت سنگین 4 بر 1 مقابل سپاهان داد .....
از حدود عید آن سال دو چهره ناشناخته در ورزش و فوتبال مملکت به وارد هیئت مدیره پرسپولیس شدند: کاشانی و بیادی .....از زمان حضور این دو آرامش نسبی پرسپولیس در هیئت مدیره نیز به هم خورد مصاحبه های کاشانی وبیادی به عنوان اعضای هیئت مدیره و تعیین مهلت برای انصاری فرد و دنیزلی نمونه کارهایی بود که به راحتی آرامش خیال رو از مدیرعامل و سرمربی تیم گرفت مگر غیر از این بود؟ این مصاحبه ها حتی به برنامه نود هم کشیده شد . آیا این ها فرافکنی و جو سازی انصاری فرد بود یا جو سازی کاشانی و بیادی برای آماده سازی بستری مناسب جهت استعفای اجباری انصاری فرد ؟در حالی که خود از محبوبیت کم نظیر انصاری فرد در بین هواداران آگاه بودند . کاشانی و بیادی که دو عضو شورای شهر تهران بودند و به منابع مالی در شهرداری دسترسی داشتند هیچگاه از موقعیت خود برای کمک رسانی به پرسپولیس و مدیر عامل وقت (انصاری فرد ) استفاده نکردند .
بعد از باخت به سپاهان انصاری فرد که قبلا نیز استعفا داده بود و با فشار زیاد هوادران آقایون ناچار شدن او را باز گردانند این بار با سناریوی کامل نوشته و اجرا شده توسط آقایون ناچار به استعفا شد و در نهایت با دستور مستقیم رئیس جمهور کاشانی مدیر عامل پرسپولیس شد .
نحوه ورود کاشانی به پرسپولیس بسیار منفور و بیزار کننده است ومطمئنااز یاد بسیاری از هوادران نخواهد رفت . کاشانی با کمک استیلی دوست نزدیک و صمیمی و یار ستاد انتخاباتیش در شورای شهر و با بهره گیری از پشتیبانی مالی شهرداری که در اختیار داشت توانست تیم خوبی روانه مسابقات لیگ هفتم کند و در کنار بعضی کم و کاستی ها و حاشیه ها تیم به قهرمانی رسید .
اما مسئله کاشانی فقط اجرای سناریویی علیه انصاری فرد برای استعفا و جانشینی خودش نبود بلکه کاشانی در پی از بین بردن محبوبیت کم نظیر انصاری فرد نیز بود چنانچه در مسئله رافائل کوتاهی و کم کاری کاشانی اگر بیشتر از انصاری فرد نبوده باشد کمتر نیز نیست . انصاری فرد فرصتی نداشت تا قضیه رافائل را جمع و جور کند و بدهی او را به نحوه مطلوب پرداخت کند اما کاشانی به دلیل عدم اطلاع از قوانین بین المللی و نیز کوتاهی های عمدی در حالی که حداقل سه ماه زمان در اختیار داشت به گونه ای عمل کرد تا انصاری فرد را زیر سوال برده و مقصر جلوه دهد و در نهایت هم 6 امتیاز از پرسپولیس کم شد و هم بدهی رافائل تمام و کمال پرداخت شد در همان زمان جناب کاشانی همراه با قالیباف شهردار تهران مسافرتی به عراق داشت و در باره طرح های عمرانی برای آباد سازی بغداد بحث و گفتگو میکرد !!!!!!
کاشانی هر بار سخن از بدهی های پرسپولیس میکرد و جو سازی هایی هایی در برنامه نود داشت و اسناد و مدارکی که هیچکس آن ها را ندید با خود به برنامه نود و عادل عشق حاشیه میاورد و کم کم رقم بدهی ها رو به 12 میلیارد !!!!رسانده بود و طوری وانمود میکرد که این بدهی ها مربوط به دوران مدیریت 17 ماهه انصاری فرد هست . در حالی که در زمان انصاری فرد ایشان بدهی های پرسپولیس رو حدود 6 میلیارد تخمین زده بود و بعدا سعیدلو به صراحت مبلغ را به مراتب کمتر از این میزان اعلام کرد . حال سوال اینجاست چه کسی جو را علیه دیگری مسموم میکرد ؟ انصاری فرد که در سکوت و آرامش کنار رفت و به مدیر عاملی راه آهن پرداخت و کوچکترین مصاحبه ای از او در دست نیست که علیه کاشانی مطلبی گفته باشد و حتی از تریبون روزنامه پیروزی که مدیر مسئول آن برادرش می باشد هم استفاده نکرد و برای نمونه یه تیتر جنجالی نیز در این روزنامه دیده نشد یا کاشانی و دارو دسته وی ؟
خرید رافائل درزمان انصاری فرد اشتباهی مسلم بود اما در زمان کاشانی خرید ماته و آراندا نیز هیچ سودی برای پرسپولیس نداشت کاشانی چون بر مسند قدرت بود و پول هم در اختیار داشت مبلغ قرارداد این دو بازیکن را داد و بی سرو صدا پرونده آنان در پرسپولیس بسته شد اما در مورد رافائل چه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به این مسئله بسیار اعتقاد دارم که هدف وسیله رو توجیه نمیکنه حتی اگر هدف بسیار مقدس و فرا زمینی باشه . بنابراین به اعتقاد راسخ من قهرمانی پرسپولیس در لیگ هفتم به هیچ وجه توجیه کننده بازی سخت و دردناکی نبود که کاشانی و بیادی با روح و روان بسیاری از پرسپولیسی ها راه انداختندتا بر مسند مدیر عاملی پرسپولیس بنشینند و در نهایت خود نیز به همانگونه که آمدند برکنار شدن و اینک این پرسپولیس است و تغییرات پیاپی مدیریتی که ضربه های سختی بر پیکر تیم محبوب ما میزند....
zamara
11-18-2008, 04:29 PM
از موناي عزيز تشكر ميكنم كه واقعا وقايع اتفاق افتاده را همانطور كه بوده ، مجددا براي اطلاع ما و ياد آوري بيان كردند و شخصا با ايشان كاملا موافق هستم . البته باز هم صحبت هاي مونا خانم مفصل و كامل نيست اما همين مختصر را هم ميشود در آن به بسياري از موارد اتفاق افتاده در پرسپوليس رسيد و به اين نتيجه رسيد كه اين باشگاه هيچگاه در آرامش كامل نبوده ، مخصوصا در زماني كه به نتايج خوب و درخشان دست پيدا ميكند . و هميشه كساني هستند كه به بعلل مختلف ( يكي براي منافع شخصي ، يكي براي منافع مالي ، يكي براي رسيدن به مقام ، و ديگري براي سركوب و بي ارزش جلوه دادن باشگا و نام پرسپوليس و خلاصه به علت هاي گوناگون) براي باشگاه حاشيه سازي ميكنند و براي سد كردن راه پيروزي و قهرماني پرسپوليس سنگ انداري ميكنند .
من بد بينانه به همه مسايل نگاه نميكنم ولي با توجه به اتفاقات و رويدادهاي بوجود آمده ، قبول كنيد كه پرسپوليس دشمنان قسم خورده زيادي دارد و اگر از جانب مسئولين باشگاه و مديران و مربيان و بازيكنان فقط كمي كوتاهي بوجود بيايد ، اگر به دسته يك سقوط نكند بيشتر از رده سيزدهم و چهاردهم را بدست نخواهد آورد .
در انتها باز هم از مونا خانم بخاطر توضيحات خوب و جامعي كه ارايه دادند تشكر و قدرداني ميكنم .
موفق باشيد
omidperspolisi
11-18-2008, 06:22 PM
مونا خانوم صحبتهات رو از کناره گیری پروین شروع کردی و آن بازی به یادماندنی 4_2مقابل فجر قضیه از آنجا شروع شد که پرسپولیس نتایج خوبی نمیگرفت ولی سابقه نداشته که هواداری نه گروهی هواداری برعلیه پروین شعاری نامناسب بدهد ولی به طرز عجیبی از دقیقه 70 تماشاگران جایگاه با طرفداری گروهی خاص شروع به فحاشی برعلیه پروین کردند(باید بگم که دوستانی که من میشناسن میدونن که پروینی نیستم و پروین رو مثل بقیه اسطوره های پرسپولیس دوست دارم)من آن بازی تو ورزشگاه بودم و جایگاه35نشسته بودم و این درحالی بود که تیفوسی های پرسپولیس به هیچ عنوان شعاری برعلیه پروین ندادند و فقط بازیکنان رو هو کردند ولی اصل قضیه چی بود این حرف رو از قدیمیهای پرسپولیس شنیدم و کاملا هم مستند هست و به یقین رسید برام چند سال قبل که پروین سرمربی پرسپولیس بود و انصاری فرد بازیکن پرسپولیس در یک بازی پرسپولیس بازی رو واگذار میکنه و مشکلاتی پیش میاد که همه بازیکنان اصلی به طرفداری از پروین جلوگیری میکنند از بازی کردن ولی انصاری فرد از این حرکت استقبال نمیکنه و به گروه مقابل و مخالف پروین میپیوندد ولی با برطرف شدن مشکلات این محمدحسن انصاری فرد بود که به نیمکت میخکوب میشه و از همون موقع بود که شکاف بین پروین و محمد حسن ایجاد میشه و این شکاف روز به روز بزرگتر میشه ولی هیچ وقت انصاری فرد موقعیتی رو کسب نمیکنه که بتونه انتقام آن دوران بگیره تا اینکه روزنامه پیروزی چاپ شد و آن دوستانی که روزنامه رو مطالعه میکردند قشنگ یادشون هست که بارهاو به دفعات قصد برهم زنی عابدزاده با پروین رو داشتند که خوب موفق نشدند زیاد از بحث دور نشم برای من هیچ شکی وجود نداشت که باعث آن فحاشی ها و هتک حرمت هایی که به پروین در آن بازی شد از طرف همان لیدرهایی بود که در باند انصاری فرد حضور داشتند_ _ _ _ _ _شما داری میگی با حضور این دو عضو ناشناس مشکلا هم آغاز شد و تیم به حاشیه رفت میتونم ازتون بپرسم کدوم ناکامی ها غیر از این بود که تازه تیم رو روند صعودی خودش قرار گرفته بود با تلنگری که کاشانی به عنوان یه عضو هیئت مدیره به تیم وارد کرد باعث شد تیم به روند صعودی خودش ادامه بده بحث اصلی ما تو آن دوران چی بود غیر از اینکه انصاری فرد تو برنامه 90اعلام کرد بعضی از دوستان دوست ندارند ما تو تیم باشیم پس استعفا میدهیم ولی کدوم دوستان کدوم مدرک مستندی وجود داشت که نشون بده کاشانی داره برعلیه تیم اقداماتی رو انجام میده انصاری فرد قبل از بازی با سپاهان استعفا نداد بلکه قبل از هفته 22بود که فکر کنم استعفارو تقدیم کرد که مورد قبول واقع نشد و خوب همون لیدرها که پروین از تیم بیرون کردند شروع به تشویق انصاری فرد کردند شما باز هم داری اعلام میکنی محبوبیت بی نظیر انصاری فرد ولی من به جوابم نرسید یه جمعیتی که طرفدار وحشتناک یک شخص هست آیا حاضر میشه بر علیه آن فرد شعار میده؟؟؟پس چرا بعد از بازی با سپاهان انصاری فرد مورد بدترین فحش ها قرار گرفت پس این محبوبیت یه محبوبیت کذایی بود نه واقعی محبوبیت واقعی یعنی محبوبیت پروین و عابدزاده که به هیچ عنوان از دل هواداران بیرون نمیره من اصلا قبول ندارم که انصاری فرد مردی محبوب بود چون از یه طرف طرفداران متعصب پروین از قضایای فصل پیش ناراحت بودند طرفداران پرسپولیس هم که فقط براشون موفقیت تیم مهم بود نه شخص حالا میخواست کاشانی باشه انصاری فرد باشه یا غمخوار:4: باشه راجع به بدهی باید بگم کاشانی مبالغ خالص بدهی ها رو اعلام میکرد برای مثال اگر من 100میلیون بدهی داشتم و 40میلیونش رو بخشیده بودم رو چون تو حسابرسی نبود اعلام نمیکرد که اینطور مبالغ بالا میرفت ولی یادمون نره که خود کاشانی بسیاری از مبالغ پرداخت کرد و از تیم آن فصل هم هیچ فردی طلبکار نیست از باشگاه حالا از هرجا کمک گرفت مهم نیست مهم اینکه تیم یک فصل رو بدون طلبکار سپری کرد کاشانی تونست روح جنگندگی تو تیم بیدار کنه شما اگه فیلم مردان پرسپولیس ببینی متوجه میشی که نقش کاشانی در مسائل روحی خیلی بیشتر از بقیه بوده_ _ _ _ _ _من هم قول دارم که تغییرات مدیرعاملی ضربات سختی به تیم وارد میکنه ولی باید دید چرا کاشانی از تیم رفتنی شد که اصلی ترین دلیلش بودجه ای بود که کاشانی برای موفقیت تیم خواست که مورد موافقت قرار نگرفت و یکی هم جبران برکناری مصطفوی بود که پست مدیرعاملی یکی از دوتیم بهش وعده داده شده بود _ _ _ _ _ _ _ _در کل کسی منکر زحمات انصاری فرد نمیشه ولی به هیچ عنوان قبول ندارم که کاشانی باعث رفتن انصاری فرد شد چون برای این حرفها شما دلایلی نداری و فقط حرف از توطئه میزنی باید این آخر یه اعترافی بکنم من خودم تو آن بهبهه استعفای انصاری فرد حق به محمد حسن میدادم چون بسیار زیرکانه جو سازی کر و همه رو مجذوب خودش کرد ولی وقتی 1ماه گذشت و مسائل قشنگ بررسی شد میشد فهمید که همه آن حرفهایی که انصاری فرد زد فقط یه بادکنک بود که باد شده بود
mona_casillas
11-18-2008, 07:20 PM
شما یا حرفها و دلایل من رو دقیق و کامل نخوندی و یا نمیخوای بخونی .
من خیلی حرفهای دیگه هم برای گفتن دارم ولی چون موضوع و مشکل فعلی پرسپولیس این نیست فعلا مطرح نمیکنم .
انصاری فرد از دل من و هوادران بسیاری بیرون نرفته و محبوبیت خاص خودش رو داره
من نه لیدر دار و دسته کسی هستم و نه اصولا میتونم به ورزشگاه برم ولی همین الان هم از ته دل فریاد میزنم مدیر مخبوب ما ....حسن انصاری فر
خیلی از دوستان و آشنایانی رو هم که می شناسم همینطور هستن .
zamara
11-18-2008, 07:39 PM
با تشكر از مونا خانم محترم و آقا اميد عزيز و گل كه با ارايه نقطه نظرات خود ، هم درد دلي كردند از گذشته و هم ياد آوري از وضعيت باشگاه در گذشته و حال انجام داده اند.
مونا عزيز از نظر هواداران باشگاه پرسپوليس اكثر مديران باشگاه محبوب و محترم هستند و در اين بين بعضي مديران محبوب تر و به ياد ماندني تر هستند كه از جمله آقاي علي پروين و آقاي غمخوار و آقاي انصاري فر و همچنين آقاي كاشاني و اگر قديمي ها هم بخواهيم نام ببريم ميتوان از آقاي دهداري مرحوم هم نام ببريم .
همه اين عزيزان براي هواداران ،عزيز و داراي محبوبيت هستند حالا هر كدام به اندازه اي و براي تعدادي داراي محبوبيت بيشتر هستند و ما بايد از همه آنها تشكر و قدرداني كنيم .
بقول خودتان الان باشگاه ما داراي مشكلاتي ديگري است و به نظر من بهتر است فعلا در مورد اين مشكلات و حاشيه هاي بوجود آمده براي باشگاه به بحث و تبادل نظر بپردازيم .
من خودم شخصا به آقاي انصاري فرد اعتقاد كامل دارم و برايم هميشه محبوب است ولي فعلا كه ايشان در باشگاه راه آهن است و به نوعي در طول يك فصل دو بار رقيب ما محسوب ميشود .
نظر من اينست كه ما فعلا اين بحث را در همينجا خاتمه بدهيم و بيشتر به مسايل حال حاضر باشگاه بپردازيم .
با تشكر از شما عزيزان و خوبان اين انجمن .
موفق باشيد
omidperspolisi
11-18-2008, 11:21 PM
من نظراتم گفتم و بهتر هست که این بحث تموم بشه ما هممون پرسپولیسی هستیم و برای موفقیت هرچه بیشتر تیممون این دلسورزهارو انجام میدهیم وگرنه هر کدوم از ماها گرفتاریهای خاص خودشون رو دارند در کل امیدوارم هر دو عزیزی که تو این بحث مدنظر ما بودند موفق باشن
mona_casillas
11-19-2008, 01:17 AM
من هم بخشی از نظراتم رو گفتم و قبلا هم عرض کردم دیگه ادامه ندیم چون الان پرسپولیس مسائل مهم تری داره وگرنه حرف برای گفتن زیاد دارم از طرفی احترام آقای رازقندی هم بر همه ما واجبه .
Pars_Redboy
11-21-2008, 04:13 PM
ای کاش انصاریفر به پرسپولیس بر میگشت این بار با تجربه بیشتر دلسوزی انصاریفر در هیچکسی نبود فقط انصاریفر :red boy2:
Masoud
11-22-2008, 10:18 AM
ای کاش انصاریفر به پرسپولیس بر میگشت این بار با تجربه بیشتر دلسوزی انصاریفر در هیچکسی نبود فقط انصاریفر :red boy2:
اگه قرار بود یه مدیر رو الان حمایت کنم برای برگردوندنش اون کاشانی بود ولی بعید میدونم کاشانی به فوتبال دیگه برگرده . منم با تغییر مدیریت به شدت موافقم ولی انصاری فر هم شاید نیاد راه اهن تیمی که باهاش اخت گرفته و تو ارامش هست رو ول کنه بیاد این طرف.
البته اینها همه حرفهای ما هست باید ببینیم که جناب علی ابادی چی می پسندن
mona_casillas
11-23-2008, 01:55 AM
بدون شک انصاری فرد .........اما افسوس که تصمیم گیری در امرمدیریت این تیم مردمی فقط از کانال های مخصوصی انجام میشه .
mona_casillas
11-23-2008, 02:01 AM
به این مطلب بیشتر به چشم یک شایعه نگاه کنید هر چند بعید نیست که بوقوع بپیوندد
بعد ازاینکه عنوان شد افشین قطبی برای بازگشت دوباره خود به پرسپولیس شرط گذاشته که ........مصطفوی را برکنار کنید، تا برگردم!
در لابلای خبرها خوندم :
آخرین گمانه زنیها در خصوص پرسپولیس ... شهنازی و انصاری فردجانشینان احتمالی مصطفوی
صبح امروز پس از انتشار خبر پیش شرط افشین قطبی برای بازگشت به پرسپولیس برخی افراد مدعی شدند به زودی رییس سازمان تربیت بدنی داریوش مصطفوی را از این سمت برکنار و فرد دیگری را به عنوان مدیرعامل این باشگاه معرفی خواهد کرد
به گزارش مرجع خبري برخی منابع خبری مدعی شدند شاهرخ شهنازی و عباس انصاری فرد به عنوان گزینههای احتمالی مدبرعاملی باشگاه پرسپولیس هستند که به زودی یکی از این دو به عنوان مدیرعامل باشگاه از سوی محمد علیآبادی معرفی خواهند شد.
با این حال تردیدهای بسیاری در این خصوص وجود دارد که به هیچ وجه نمیتوان در خصوص صحت و سقم آنها اظهار نظر کرد اما نکتهای که کاملا مشهود است این مساله است که افشین قطبی برای بازگشت به تهران منتظر برکناری داریوش مصطفوی است و چنانچه این اتفاق روی ندهد نباید انتظار ورود مجدد قطبی به تهران را داشت.
با این حال مدیرعامل پرسپولیس در خصوص بازگشت قطبی به تهران اظهارنظر جالبی را مطرح کرد و در جمع خبرنگاران اعلام کرد: "دیگر به قطبی فکر نکنید و اجازه دهید او اسطوره بماند.
Masoud
11-23-2008, 01:10 PM
به این مطلب بیشتر به چشم یک شایعه نگاه کنید هر چند بعید نیست که بوقوع بپیوندد
بعد ازاینکه عنوان شد افشین قطبی برای بازگشت دوباره خود به پرسپولیس شرط گذاشته که ........مصطفوی را برکنار کنید، تا برگردم!
در لابلای خبرها خوندم :
آخرین گمانه زنیها در خصوص پرسپولیس ... شهنازی و انصاری فردجانشینان احتمالی مصطفوی
صبح امروز پس از انتشار خبر پیش شرط افشین قطبی برای بازگشت به پرسپولیس برخی افراد مدعی شدند به زودی رییس سازمان تربیت بدنی داریوش مصطفوی را از این سمت برکنار و فرد دیگری را به عنوان مدیرعامل این باشگاه معرفی خواهد کرد
به گزارش مرجع خبري برخی منابع خبری مدعی شدند شاهرخ شهنازی و عباس انصاری فرد به عنوان گزینههای احتمالی مدبرعاملی باشگاه پرسپولیس هستند که به زودی یکی از این دو به عنوان مدیرعامل باشگاه از سوی محمد علیآبادی معرفی خواهند شد.
با این حال تردیدهای بسیاری در این خصوص وجود دارد که به هیچ وجه نمیتوان در خصوص صحت و سقم آنها اظهار نظر کرد اما نکتهای که کاملا مشهود است این مساله است که افشین قطبی برای بازگشت به تهران منتظر برکناری داریوش مصطفوی است و چنانچه این اتفاق روی ندهد نباید انتظار ورود مجدد قطبی به تهران را داشت.
با این حال مدیرعامل پرسپولیس در خصوص بازگشت قطبی به تهران اظهارنظر جالبی را مطرح کرد و در جمع خبرنگاران اعلام کرد: "دیگر به قطبی فکر نکنید و اجازه دهید او اسطوره بماند.
منم بیشتر به چشم شایعه نگاه می کنم قطبی به خاطر مصطفوی نرفت که به خاطر نبودن مصطفوی برگرده.
ولی اگه خدا بخواد و بره تیم خیلی رو به راه میشه . امیدوارم یه مدیر امتحان پس داده مثل کاشانی یا انصاریفر بیان رو کار
omidperspolisi
11-23-2008, 07:57 PM
این شایعه از سوی خوئ قطبی تکذیب شد
mona_casillas
11-24-2008, 01:37 AM
سرمربی سایق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت : جدایی من به خاطر عقاید شخصی بود و ارتباطی با فرد خاصی نداشت.
افشين قطبي اظهار داشت: همانطور كه قبل از خروج از ايران گفتم، عاشق پرسپوليس و ايران هستم و فقط به خاطر عقايد شخصي از اين تيم جدا شدم.
وي افزود: متاسفانه شنيده ام از قول من مطالبي در ايران منتشر شد كه گفته ام اگر در هيئت مديره يا مديريت باشگاه تغييرات ايجاد شود، بازمي گردم، در حالي كه اين مسائل صحت ندارد، چراكه من به خاطر شخص خاصي از پرسپوليس جدا نشدم.
سرمربي مستعفي پرسپوليس ادامه داد: با اعضاي هيئت مديره هيچ مشكلي ندارم و از اصحاب رسانه مي خواهم اينچنين از قول من اظهاراتي كه صحت ندارد را مطرح نكنند.
وي ادامه داد: هرگز نگفتم در صورتي كه مصطفوي برود من بر ميگردم. وي از بزرگان فوتبال ايران است و مشكلي با او نداشتم كه به دنبال تغييرش باشم.
قطبي خاطرنشان كرد: اگر مي ماندم، برخي اجازه نمي دادند پرسپوليس دوباره قهرمان شود و به همين دليل تصميم گرفتم بروم شايد دست از سر تيم بردارند.
وي تاكيد كرد: باز هم از تمام مسئولان باشگاه تشكر ميكنم و بايد بدانند هنوز قلبم با آنها است. اميدوارم پرسپوليس با پيرواني كه بهترين انتخاب بود، نتيجه بگيرد و قهرمان شود.
مرجع خبری پرسپولیس : پیش از این برخی مطبوعات و خبرگزاری ها از قول قطبی اعلام کرده بودند در صورت برکناری مصطفوی حاضر است بار دیگر هدایت پرسپولیس را بر عهده بگیرد
Ultra_Red90
12-09-2008, 09:58 PM
مونا خانوم صحبتهات رو از کناره گیری پروین شروع کردی و آن بازی به یادماندنی 4_2مقابل فجر قضیه از آنجا شروع شد که پرسپولیس نتایج خوبی نمیگرفت ولی سابقه نداشته که هواداری نه گروهی هواداری برعلیه پروین شعاری نامناسب بدهد ولی به طرز عجیبی از دقیقه 70 تماشاگران جایگاه با طرفداری گروهی خاص شروع به فحاشی برعلیه پروین کردند(باید بگم که دوستانی که من میشناسن میدونن که پروینی نیستم و پروین رو مثل بقیه اسطوره های پرسپولیس دوست دارم)من آن بازی تو ورزشگاه بودم و جایگاه35نشسته بودم و این درحالی بود که تیفوسی های پرسپولیس به هیچ عنوان شعاری برعلیه پروین ندادند و فقط بازیکنان رو هو کردند ولی اصل قضیه چی بود این حرف رو از قدیمیهای پرسپولیس شنیدم و کاملا هم مستند هست و به یقین رسید برام چند سال قبل که پروین سرمربی پرسپولیس بود و انصاری فرد بازیکن پرسپولیس در یک بازی پرسپولیس بازی رو واگذار میکنه و مشکلاتی پیش میاد که همه بازیکنان اصلی به طرفداری از پروین جلوگیری میکنند از بازی کردن ولی انصاری فرد از این حرکت استقبال نمیکنه و به گروه مقابل و مخالف پروین میپیوندد ولی با برطرف شدن مشکلات این محمدحسن انصاری فرد بود که به نیمکت میخکوب میشه و از همون موقع بود که شکاف بین پروین و محمد حسن ایجاد میشه و این شکاف روز به روز بزرگتر میشه ولی هیچ وقت انصاری فرد موقعیتی رو کسب نمیکنه که بتونه انتقام آن دوران بگیره تا اینکه روزنامه پیروزی چاپ شد و آن دوستانی که روزنامه رو مطالعه میکردند قشنگ یادشون هست که بارهاو به دفعات قصد برهم زنی عابدزاده با پروین رو داشتند که خوب موفق نشدند زیاد از بحث دور نشم برای من هیچ شکی وجود نداشت که باعث آن فحاشی ها و هتک حرمت هایی که به پروین در آن بازی شد از طرف همان لیدرهایی بود که در باند انصاری فرد حضور داشتند_ _ _ _ _ _شما داری میگی با حضور این دو عضو ناشناس مشکلا هم آغاز شد و تیم به حاشیه رفت میتونم ازتون بپرسم کدوم ناکامی ها غیر از این بود که تازه تیم رو روند صعودی خودش قرار گرفته بود با تلنگری که کاشانی به عنوان یه عضو هیئت مدیره به تیم وارد کرد باعث شد تیم به روند صعودی خودش ادامه بده بحث اصلی ما تو آن دوران چی بود غیر از اینکه انصاری فرد تو برنامه 90اعلام کرد بعضی از دوستان دوست ندارند ما تو تیم باشیم پس استعفا میدهیم ولی کدوم دوستان کدوم مدرک مستندی وجود داشت که نشون بده کاشانی داره برعلیه تیم اقداماتی رو انجام میده انصاری فرد قبل از بازی با سپاهان استعفا نداد بلکه قبل از هفته 22بود که فکر کنم استعفارو تقدیم کرد که مورد قبول واقع نشد و خوب همون لیدرها که پروین از تیم بیرون کردند شروع به تشویق انصاری فرد کردند شما باز هم داری اعلام میکنی محبوبیت بی نظیر انصاری فرد ولی من به جوابم نرسید یه جمعیتی که طرفدار وحشتناک یک شخص هست آیا حاضر میشه بر علیه آن فرد شعار میده؟؟؟پس چرا بعد از بازی با سپاهان انصاری فرد مورد بدترین فحش ها قرار گرفت پس این محبوبیت یه محبوبیت کذایی بود نه واقعی محبوبیت واقعی یعنی محبوبیت پروین و عابدزاده که به هیچ عنوان از دل هواداران بیرون نمیره من اصلا قبول ندارم که انصاری فرد مردی محبوب بود چون از یه طرف طرفداران متعصب پروین از قضایای فصل پیش ناراحت بودند طرفداران پرسپولیس هم که فقط براشون موفقیت تیم مهم بود نه شخص حالا میخواست کاشانی باشه انصاری فرد باشه یا غمخوار:4: باشه راجع به بدهی باید بگم کاشانی مبالغ خالص بدهی ها رو اعلام میکرد برای مثال اگر من 100میلیون بدهی داشتم و 40میلیونش رو بخشیده بودم رو چون تو حسابرسی نبود اعلام نمیکرد که اینطور مبالغ بالا میرفت ولی یادمون نره که خود کاشانی بسیاری از مبالغ پرداخت کرد و از تیم آن فصل هم هیچ فردی طلبکار نیست از باشگاه حالا از هرجا کمک گرفت مهم نیست مهم اینکه تیم یک فصل رو بدون طلبکار سپری کرد کاشانی تونست روح جنگندگی تو تیم بیدار کنه شما اگه فیلم مردان پرسپولیس ببینی متوجه میشی که نقش کاشانی در مسائل روحی خیلی بیشتر از بقیه بوده_ _ _ _ _ _من هم قول دارم که تغییرات مدیرعاملی ضربات سختی به تیم وارد میکنه ولی باید دید چرا کاشانی از تیم رفتنی شد که اصلی ترین دلیلش بودجه ای بود که کاشانی برای موفقیت تیم خواست که مورد موافقت قرار نگرفت و یکی هم جبران برکناری مصطفوی بود که پست مدیرعاملی یکی از دوتیم بهش وعده داده شده بود _ _ _ _ _ _ _ _در کل کسی منکر زحمات انصاری فرد نمیشه ولی به هیچ عنوان قبول ندارم که کاشانی باعث رفتن انصاری فرد شد چون برای این حرفها شما دلایلی نداری و فقط حرف از توطئه میزنی باید این آخر یه اعترافی بکنم من خودم تو آن بهبهه استعفای انصاری فرد حق به محمد حسن میدادم چون بسیار زیرکانه جو سازی کر و همه رو مجذوب خودش کرد ولی وقتی 1ماه گذشت و مسائل قشنگ بررسی شد میشد فهمید که همه آن حرفهایی که انصاری فرد زد فقط یه بادکنک بود که باد شده بود
اولا كه حرف دهنتو بفهم و در مورد انصاري فرد درست حرف بزن تا بيشتر از اين دهنم باز نشده تا هرچي ليافتشو داري بهت بگم .
لياقت تو و امثال تو همين مصطفوي خائن و استقلالي يا اون قطبي دلال و بيشرفه . فهميدي ؟؟ قطبي با حرفاي الكي و چرتش ميخواست همرو مجذوب خودش كنه .
يك تار موي گنديده حاج حسن و با 1000 تا آدم سياسي مثه كاشاني عوض نمي كنيم و به اميدخدا تا چند هفته ديگه هم حاج حسن به خونه خودش برميگرده . اونوقت هست كه وقتي قهرمان شديم امثال تو ميايد و ميشيد از عشاق انصاري فرد
لطف كن دهنتو ببند تا بيشتر از اين حرف بارت نكردم . محبوبيت انصاري فرد و امثال كاشاني تو رويا هم نمي بينه
Karim
12-09-2008, 10:57 PM
دوستان کافیه.دیگه حرفای تحریک آمیزنزنید.
حسن انصاریفرد وکاشانی که هیچ اگه ماییم(مایی که طرفدار پرسپولیس هستیم نه طرفدارمدیرعامل خاص وبازیکن خاص ومربی خاص)که مرحوم علی عبده ازگوربیادبیرون مدیریت کنه!
اون آقایونی هم که میگه افشین قطبی فلان وبیساره تاچندی پیش پرچم به دست فریاد"افشین امپراطور"سرمیدادن.اونایی که میگن فلانی میادوسرمربی خارجی میاره(درحالی که سرمربی خارجی برای پرسپولیس امسال منع شده ازسوی علی آبادی!)بعدازباخت 4-1 به سپاهان به همه کس طرف توهین کردنو گیردادن بهش که 700-750 میلیون واسه دنیزلی زیاده واون آری هان فلان فلان شده درهفته 2روزایران بود چه خبرش بوداون هم پول ریختی پاش؟!و...
ماطرفدار یه تیمیم.مدیرش کاشانی یا انصاریفریامصطفوی باشه وقتی خوب کارکنن فرقی نمیکنه کدومشون باشن.(گرچه مصطفوی خیلی بدکارکرده )
مربی هم قطبی بودتاروزاخرحامیش بودیم،پیروانی هم حمایت میشه.
گرچه بامصطفوی مخالف بودم ازروزاول ولی بگین چی کارمیتونسته بکنه ونکرده؟بایدچن تاامضا میکرده ومصاحبه میکرده که تومصاحبه هاش بدجورگندمیزنه!ولی چه ربطی به مسایل فنی داره من نمیدونم!
وقتی پرسپولیس به بن بست تاکتیکی رسیده باید عیب روجای دیگه جستجوکرد نه اینکه سریع زوم کنیم رومصطفوی!
من یاهرکس دیگه ای یه خورده سرکیسه روشل کنیم ودم لیدراروببینیم توورزشگاه بیشترازتیم تشویق میشیم!منظورم اینه که وقتی انصاریفرد(که افتخارش 17ماه نباختن به تیم استقلال دردوران مدیریتی هست)ضعیف کارکرد وحدود1/5 میلیاردداد به دنیزلی وآری هان ومقامهای شامخ 4لیگ،نایبی حذفی وباخت مفتضحانه مقابل سپاهان وچهارمی حذفی روآورد چطورمیتونه محبوب باشه؟
یه عده لیدرسمت راست ورزشگاه:
مدیرمحبوب ما
یه عده لیدرسمت چپ ورزشگاه:
حسن انصاریفرد
تماشاگرهم هرچی لیدربگه تکرار میکنه!عموسبزی فروش!بله
طرفدارای انصاریفرد(بعضا چلوکبابی)اول فصل پارسال شعارشون این بود:مدیرسیاسی نمیخوایم نمیخوایم!
الان همونا امروزفریادوامصیبتاسرمیداد ن و:
حبیب کاشانی برگرد به تیمت،داریوش مص طفوی ...ه به تیمت!
مدیراستقلالی نمیخوایم،نمی خوایم
مصطفوی حیاکن،پرسپولیس رورها کن
zamara
12-09-2008, 11:22 PM
اولا كه حرف دهنتو بفهم و در مورد انصاري فرد درست حرف بزن تا بيشتر از اين دهنم باز نشده تا هرچي ليافتشو داري بهت بگم .
لياقت تو و امثال تو همين مصطفوي خائن و استقلالي يا اون قطبي دلال و بيشرفه . فهميدي ؟؟ قطبي با حرفاي الكي و چرتش ميخواست همرو مجذوب خودش كنه .
يك تار موي گنديده حاج حسن و با 1000 تا آدم سياسي مثه كاشاني عوض نمي كنيم و به اميدخدا تا چند هفته ديگه هم حاج حسن به خونه خودش برميگرده . اونوقت هست كه وقتي قهرمان شديم امثال تو ميايد و ميشيد از عشاق انصاري فرد
لطف كن دهنتو ببند تا بيشتر از اين حرف بارت نكردم . محبوبيت انصاري فرد و امثال كاشاني تو رويا هم نمي بينه
دوست عزيز به شما توصيه ميكنم با لحن و ادبيات بهتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد و اين گويش و استفاده از اين نوع كلمات اصلا در حد و شآن شما و شخصيت هواداران پرسپوليس نيست .
پس لطف كنيد اينگونه صحبت نكنيد و كاملا منطقي و با استفاده از كلمات و جمله هاي زيبا ، شخص مقابل را قانع كنيد . اگر بنا بر زور و قلدري باشد نه صحبت هاي شما به جايي خواهد رسيد و نه ديگران .
پس مهربان باشيد .
انصاري فرد براي من شخص بسيار محبوب و دوست داشتني است و آرزوي من برگشت او به پرسپوليس است . اميدوارم هر چه زودتر اين خواسته به انجام برسد . اما ما اين حق را نداريم كه با قلدري و صحبت هاي تند با دوستان خود برخورد داشته باشيم .
اميدوارم ديگر شاهد اينگونه صحبت ها از جانب شما نباشيم .
omidperspolisi
12-10-2008, 01:01 AM
منظرم دهنت باز کنی بینم چی میخوای بگی هنوز یادم نرفته چه گندهایی همین طرفداران انصاری فرد به تیم وارد کردند یادم نرفته یه نفر رو به خاطر انتقاد از انصاری فرد به باد کتک گرفتند منطق یه عده طرفدار مثل شماهارو هم دیدیم سابقه نشون داده کسی که از یه شخخص به صورت صرف دفاع میکنه هیچ وقت موفقیت پرسپولیس رو نخواسته 3سال تو ورزشگاه با آدمهایی مثل تو سرکار داشتم نمیخواد به من یاد بدی که تعصب داره کی نداره همین آقا تو آن روزنامه اش بحث تفرقه بین عابدزاده و پروین رو راه انداخت تا به محبوبیت برسه چون خوذش هم میدونه در مقابل عابدزاده و پروین اصلا عددی نیست پس الکی جو بهم نریز تو این انجمن همه هم میدونن که هیچ وقت طرفدار قطبی نبودم و نیستم ولی به خاطر یم محبوبم همیشه ازش چه تو ورزشگاه چه تو انجمن حمایت کردم امروز یکی خوب حرفی زد گفت یه آدمک رو هم بذارن سرمربی ازش حمایت میکنیم به خاطر تیممون دیگه چه برسه به پیروانی که کاپیتان تیممون بوده
Karim
12-10-2008, 01:07 AM
نطق آتشین که میگن همینه!
omidperspolisi
12-10-2008, 01:16 AM
نه بابا چه آتشینی به خدا زور داره از استقلالی توهین میشنویم بسمون نیست حالا طرفدارای خودمون هم بهمون توهین میکنند
Karim
12-10-2008, 01:19 AM
همینه که طرف میسراید:
مازیاران چشم یاری داشتیم...:aasab:
منظرم دهنت باز کنی بینم چی میخوای بگی هنوز یادم نرفته چه گندهایی همین طرفداران انصاری فرد به تیم وارد کردند یادم نرفته یه نفر رو به خاطر انتقاد از انصاری فرد به باد کتک گرفتند منطق یه عده طرفدار مثل شماهارو هم دیدیم سابقه نشون داده کسی که از یه شخخص به صورت صرف دفاع میکنه هیچ وقت موفقیت پرسپولیس رو نخواسته 3سال تو ورزشگاه با آدمهایی مثل تو سرکار داشتم نمیخواد به من یاد بدی که تعصب داره کی نداره همین آقا تو آن روزنامه اش بحث تفرقه بین عابدزاده و پروین رو راه انداخت تا به محبوبیت برسه چون خوذش هم میدونه در مقابل عابدزاده و پروین اصلا عددی نیست پس الکی جو بهم نریز تو این انجمن همه هم میدونن که هیچ وقت طرفدار قطبی نبودم و نیستم ولی به خاطر یم محبوبم همیشه ازش چه تو ورزشگاه چه تو انجمن حمایت کردم امروز یکی خوب حرفی زد گفت یه آدمک رو هم بذارن سرمربی ازش حمایت میکنیم به خاطر تیممون دیگه چه برسه به پیروانی که کاپیتان تیممون بوده
امید جان منم 100% طرفدار داش حسن انصاری فرد و با حرفات مخالفم
اما اینو قبول دارم که باید محترمانه مخالفت کرد و نظر شخصی خودمو بگم نه این که...
omidperspolisi
12-10-2008, 02:28 AM
آن ارسالی که آن آقا از من نقل قول کرد اصلا توش توهینی نبود ولی چون ما مخلف هستیم باید فحش بخوریم در کل من نظرم دادم با یکی دوتا فحش هم ناراحت نمیشم به ما یاد دادن فحش اینجور آدم ها صلواته ماها که تو یه جمع 70نفری استقلالی از تیممون حمایت میکنیم پوست کلفت شدیم
آن ارسالی که آن آقا از من نقل قول کرد اصلا توش توهینی نبود ولی چون ما مخلف هستیم باید فحش بخوریم در کل من نظرم دادم با یکی دوتا فحش هم ناراحت نمیشم به ما یاد دادن فحش اینجور آدم ها صلواته ماها که تو یه جمع 70نفری استقلالی از تیممون حمایت میکنیم پوست کلفت شدیم
منم میگم که تو توهین نکردی انتقاد نکردی اینم نظر شخصی تو بوده
نظر شخصی من هم اینه که انصاری فرد لایق ترین مدیر است با احترام میشه بحث کرد
اتفاقا من که ناراحت شدم اینجور حرف زد به شما که خیلی از اون در اینجا قدیمی تر هستی
Ultra_Red90
12-11-2008, 12:23 AM
دوست عزيز به شما توصيه ميكنم با لحن و ادبيات بهتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد و اين گويش و استفاده از اين نوع كلمات اصلا در حد و شآن شما و شخصيت هواداران پرسپوليس نيست .
پس لطف كنيد اينگونه صحبت نكنيد و كاملا منطقي و با استفاده از كلمات و جمله هاي زيبا ، شخص مقابل را قانع كنيد . اگر بنا بر زور و قلدري باشد نه صحبت هاي شما به جايي خواهد رسيد و نه ديگران .
پس مهربان باشيد .
انصاري فرد براي من شخص بسيار محبوب و دوست داشتني است و آرزوي من برگشت او به پرسپوليس است . اميدوارم هر چه زودتر اين خواسته به انجام برسد . اما ما اين حق را نداريم كه با قلدري و صحبت هاي تند با دوستان خود برخورد داشته باشيم .
اميدوارم ديگر شاهد اينگونه صحبت ها از جانب شما نباشيم .
آقاي مدير به خاطر شما چشم زيبا صحبت مي كنم :4::4::4:
آقاي اميدپرسپوليسي آآ قربون پسر بخند عزيزم بخند آهان چه گل پسري . عزيزدله من كاشاني خوب بود ولي پسرگلم قبول كن كه كاشاني يك آدم نفوذي بود و پول داشت و با پولش مي توانست هركاري انجام بده اما انصاري فرد طفلك چي ؟؟ پول داشت . عزيزم برو تمام ناداوري هايي كه زمان انصاري فرد به تيم وارد شد و بررسي كن و با زمان كاشاني مقايسه كن ببين اگر ناداوري ها نبود آيا انصاري فرد و مربي بزرگش نمي تونستند 3 جام ممكن را بدست بياورند يا نه
در ضمن آقاي مدير چطور فردي به اسم كريم رد هر چرندي رو ميتونه بگه اما بقيه نمي تونند . چطور به هواداران انصاري فرد مي گه چلوكبابي يا ميگه محبوبيت حاج حسن به خاطر ليدرها بوده و شما چيزي نمي گيد فقط به من تذكر ميديد .
البته آرزو مي كنم كه از اين لحن من راضي شده باشيد . اميد جون توهم همينجور . آآ قربون پسرگلم :bos::bos::5::6:
ولي كريم رد دلم ازت خونه خيلي هم زياد حيف كه مدير دستمو بست وگرنه ديگه باهات حرف نميزدم
Ultra_Red90
12-11-2008, 12:30 AM
درضمن يك چيز اينجا بگم . اميدجونم جيگر من 21 سالمه از 8 سالگي پرسپوليسي بودم و تيممو واسه خودش خواستم نه واسه شخص حالا تو هرچي دوست داري اينجا بگو و به قول دوست خوشتيپمون كريم رد بيا و به من بگو چلوكبابي واسم مهم نيست اما ماه هيچوقت پشت ابر نميونه . مدير محبوب ما تا چند هفته ديگه به خانه خودش برميگرده اگرم اين اتفاق نيفتاد بازم فداي پرسپوليس
omidperspolisi
12-11-2008, 12:33 AM
خوب دوست عزیز شما که پرسپولیسی هستی و خودت رو پرسپولیسی میدونی نه شخص دوست بهتره اول بیای از تیمت حمایت کنی بعد از شخص محبوبت من به هیچ مدیری علاقه نداشتم و ندارم کلا با مدیریت کاری ندارم ولی مدیری رو موفق میبینم که برای تیمم موفقیت بیاره پس شما هم بهتر بود اول از تیممون حمایت میکردی تا شخص
zamara
12-11-2008, 12:42 AM
با تشكر از لطف و محبت كاربر عزيز Ultra_Red90 (http://www.arteshesorkh.com/forum/member.php?u=298) :
ضمن تشكر از تذكر و ياد آوري شما ، بايد عرض كنم در اين انجمن ،توهين و بي احترامي به كاربران - مديران - و ربيان و بازيكنان از طرف هر شخص و مسئولي خلاف مقررات سايت است و مطمئن باشيد در هر شرايطي از اينگونه اعمال جلوگيري و با خاطي برخورد خواهد شد .
همانطور كه به شما در پيغام خصوصي تذكر داده شد به كاربر كريم رد هم تذكر لازم داده شده است ه هر چند ايشان منظورشان طرفداران آقاي انصاري فرد نبوده بلكه منظورشان ليدرهاي باشگاه بوده كه با تحريك هواداران براي دادن شعار هاي مختلف ، نسبت به اينكار عمل كرده اند .
در هر حال همانطور كه هم من و هم ساير دوستان عنوان كردند، آقاي انصاري فرد براي همه هواداران پرسپوليس محبوب و عزيز است همانطور كه آقاي علي پروين ، عزيز و يك اسطوره است و يا آقاي قطبي و ساير مربيان و بازيكنان باشگاه . در نتيجه ما بايد به علايق دوستان احترام بگذاريم و احساس و نظر خود را بديگران تحميل نكنيم و به علايق سايرين احترام بگذاريم .
باز هم از شما بخاطر شعور و احترام بالايتان كه منطقي با اين موضوع برخورد كرديد تشكر و قدرداني ميكنم و از همه عزيزان هم تقاضا ميكنم در كمال آرامش و احترام متقابل به فعاليت سالم و مفيد خود بپردازند.
موفق و پايدار باشيد
Karim
12-11-2008, 01:54 AM
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان سرخ پوش وسرخ دوست من.
دوست عزیز Ultra_Red90.
چطور فردي به اسم كريم رد هر چرندي رو ميتونه بگه اما بقيه نمي تونند . چطور به هواداران انصاري فرد مي گه چلوكبابي يا ميگه محبوبيت حاج حسن به خاطر ليدرها بوده
اول اینکه احترام خودتو نگه دار من چرند نگفتم اون چرندوپرند مال دهخدا خدابیامرزبود.کی گفت همه طرفدارای انصاریفردچلوکبابین؟
من گفتم:
طرفدارای انصاریفرد(بعضا چلوکبابی)اول فصل پارسال شعارشون این بود:مدیرسیاسی نمیخوایم نمیخوایم!
ولي كريم رد دلم ازت خونه خيلي هم زياد حيف كه مدير دستمو بست وگرنه ديگه باهات حرف نميزدم
آقااسماعیل کسی رومجبورنکرده که حتمابافلانی حرف بزن!
به قول دوست خوشتيپمون كريم رد بيا و به من بگو چلوكبابي واسم مهم نيست
1.اصلا هم خوش تیپ نیستم.
2.کی به شماگفتم چلوکبابی؟هیچ یک ازارسالهای من ویرایش نشده بروبازببین.
وقتی من اززمان دنیزلی(3بازی آخرش) تا الان فقط وفقط 1بازی نتونستم برم ورزشگاه واونم بازی باصبا(امسال که 2-2 شد)بود میدونم کی چی کاره است وفلانی ازکی خط میگیره وتواستادیوم چه خبره.
وقتی میبینیم که 3تالیدراونورواینور داد میزنن مدیرمحبوب ما حسن انصاریفرد وتماشاگرهمراهی میکنه میفهمیم که یه خبرایی هست واین حرف دل تماشاگرنیست که اگه بودبازی باسپاهان(4-1)هرگزبهش فحش نمیدادن.
بذارروشنت کنم.بازی با سایپا فقط وفقط 3.4 جایگاه روبروی vip شعارضدمصطفوی میدادن که اصلا لیدری اونجانبود!طوری که صدا به جایگاههای روبرو نمیرسیدبه طورواضح. وعابدزاده گفته که من شعارضدمدیرنشنیدم!این حرف دل تماشاگره(به اصطلاح تماشاگر پاپتی که جزوهیچ حزب ودسته ای نیست یا به قولی ریگی توکفشش نیست!)
یامثلا نیکبختی که روی نیمکت نشسته توسط یه جایگاه خاص به طورمداوم تشویق میشه اونم بااون همه حاشیه!باید تعجب کرد.
بازی با راه آهن من توجایگاه..نشسته بودم.اون آقاپسری که لیدربود(لیدررسمی نه ها ازاون پاثابتهای استادیوم که نقش لیدرروبازی میکنه وخط میگیره!)گفتش نیکبخت اومد تشویقش کنیدشدیدا!ازرونیمکت باید بلندش کنیم!
والسلام.
Karim
12-11-2008, 02:00 AM
درضمن توجهتوجلب میکنم به این پست مسعود مدیرکل سایت که تاچندوقت پیش همه بازیهااستادیوم بود.
http://www.arteshesorkh.com/forum/showpost.php?p=8611&postcount=76
امیدوارم علی اقا برگرده به این تیم ( تو هیئت مدیره ) که همه پرسپولیسیهای پروینی به استادیوم برگردن و اون وقته که قدیمیهای 36 هم برمیگردن و کسایی امثال مهران و میلاد که نون خوره انصاریفر بودن و شعار مدیر محبوب ما رو میدادن رو میندازن بیرون و رو به رو هم باز لیدرهایی میان که هر کدومشون میتونن یه جایگاه رو منفجر کنن.
omidperspolisi
12-11-2008, 09:59 PM
داش کریم ارسالت خیلی عالی بود
Karim
12-12-2008, 12:22 AM
مخلصیم!ارسالهای شما هم عالی وگهگاهی آتشین هستند:4:
میلاد
12-25-2008, 01:01 AM
سلام من تازه وارد بحث شدم و با نظرات امیدجون و اقا کریم کاملا" موافقم .
پس ازتمای اعضای که توی این بحث شرکت کردن خواهش می کنم بخاطر اعتقادهای شخصی نسبت به یک فرد خاص کل تیم رو زیر سوال نبرند و همچنین از مشترک ultra-Red90 می خوام که وقتی داره راجب به قول خودش تیم محبوبش صحبت می کنه لا اقل راجب افرادی که یک زمانی تو این تیم بودن و به هر حال برای این تیم زحمت کشیدن (چون اگر زحمت نمی کشیدند تیم قهرمان نمی شد) درست صحبت کنه چون اگر به این طرز صحبت کردنش ادامه بده منم مجبور میشم با لحن خودشون باهاش صحبت کنم به هر حال هرچی من نسبت به تیمم تعصب دارم .
Karim
12-25-2008, 02:27 AM
سلام من تازه وارد بحث شدم و با نظرات امیدجون و اقا کریم کاملا" موافقم .
پس ازتمای اعضای که توی این بحث شرکت کردن خواهش می کنم بخاطر اعتقادهای شخصی نسبت به یک فرد خاص کل تیم رو زیر سوال نبرند و همچنین از مشترک ultra-red90 می خوام که وقتی داره راجب به قول خودش تیم محبوبش صحبت می کنه لا اقل راجب افرادی که یک زمانی تو این تیم بودن و به هر حال برای این تیم زحمت کشیدن (چون اگر زحمت نمی کشیدند تیم قهرمان نمی شد) درست صحبت کنه چون اگر به این طرز صحبت کردنش ادامه بده منم مجبور میشم با لحن خودشون باهاش صحبت کنم به هر حال هرچی من نسبت به تیمم تعصب دارم .
درقهرمانی پرسپولیس،قطبی واستیلی که هیچ،من تماشاگر ،داودکاشانی تدارکاتچی و... هم نقش داشتیم!
میلاد
12-25-2008, 11:01 AM
پرسپولیس یکی یدونست
پرسپولیس گل تو خونست
پرسپولیس عشق من
پرسپولیس جون من
پرسپولیس دوست دارم
پرسپولیس تو سروری، سرور هرچی دل
پرسپولیس سالار کل تیم ها تو اسیا
omidperspolisi
12-25-2008, 11:04 PM
از میلاد عزیز تشکر میکنم امروز تو دانشگاهمون کل قهرمانی و دربی افتاده بود و بحث به جاهای باریک کشید و حتی کار به یقه گیری و شاخ شونه کشیدن هم کشید میخوام بگم تعصب ما هواداران به تیممون رو اصلا نمیشه قیمت گذاشت مطمئنا تو همه موفقیت های تیم محبوبمون ما تماشاگران و هواداران و عاشقان این تیم هستیم که بیشترین نقش رو تو این موفقیت داشتیم
Karim
12-26-2008, 12:35 AM
بیشترین نقش روکه نه ولی به هرحال نقش زیادی داشتیم
Masoud
12-26-2008, 01:18 AM
کاش 20% این غیرتی که طرفدارا دارن بازیکنها داشتن اون موقع بازیکنهایی مثل پویول تو بارسا و دل پیرو تو .
یا امثال عابدزاده و کریم.
ولی تعداد اینها انگشت شماره و واقعا باید تاسف خورد که بازیکنها نمیدونن چه پیرن مقدسی تنشونه
Karim
12-26-2008, 01:23 AM
باید یکی مثل "علی آغا" بالاشون باشه یاشاگردش(قلعه نوعی):24:
میلاد
01-01-2009, 05:45 PM
خدا کنه که زودتر غیرت خفته بعضی از بازیکنان پرسپولیس زودتر بیدار بشه یا اگرهم نمی خوان بیدارش کنن حداقل وقتی تو ورزشگاه آزادی یه گل خوردیم یکم فقط یکم ها ازاش استفاده کنن تابازی 2_0 نشه.
واقعا" برای تیمی مثل پرسپولیس افت داره تو خونه خودش بازی رو به تیمی ببازه که چهادهم جدول من فقط می تونم، ابراز تاسف کرد، همین و بس.
saeid_perspolis
01-13-2009, 04:37 PM
سلام ما سایت زدیم نیاز به خبر نگار وسر دبیر داریم میشه راهنمای کنین ار کجا باید پیدا کنیم
خیلی ممنون
ایدیm_saeid70
omidperspolisi
02-04-2009, 10:24 PM
بچه ها از این به بعد تو این تایپیک راجع به مسائل روز و حاشیه ای پرسپولیس و یا مسائل قدیمی و خاطره انگیز پرسپولیس صحبت خواهیم کرد خواهشا اگه پیشنهاد و یا موضوعی رو در نظر دارید حتما اعلام کنید تا از نظراتتون استفاده بکنیم
($)AMIR
03-06-2009, 12:53 PM
yeki nemikhad esme timo perspolis kone akhe pirooziam esme biain ta esme tim perspolis nashod be varzeshgah nemirim
zamara
03-06-2009, 01:58 PM
yeki nemikhad esme timo perspolis kone akhe pirooziam esme biain ta esme tim perspolis nashod be varzeshgah nemirim
با سلام و عرض خير مقدم حضور شما :
ارسال مطلب با زبان فينگيليش خلاف مقررات سايت است . لطفا فقط از زبان فارسي استفاده كنيد . در غير اينصورت پست هايي كه با زبان فينگليشي ارسال شده باشد حذف ميشود.
موفق باشيد
saeed_redBoy
03-24-2009, 01:35 PM
به به
یه تیم داره اسیا محبوبترین ایران
پرسپولیس قهرمان
به به!
mandagarana
10-01-2009, 11:56 AM
:red boy2:هم عقیده هست یه یا علی بگه:red boy2:
mandagarana
10-01-2009, 12:58 PM
پرسپولیس قهرمان آسیا
نازنين
10-01-2009, 01:05 PM
پرسپوليس نگين سرخ آسيات... سرور كل تاجياست... تا هستيم هست پرسپوليس!
redlove
10-01-2009, 02:30 PM
کاربرهای پرسپولیس نیوز تنها نزارید ما به شما احتیاج داریم
شما از کنار ما بودن لذت می برید
هدف مدیریت نیست اینها یک عنوانه ما همیشه کنار شما یک کاربر هستیم
از ما حمایت کنید لطفا
rahim
10-09-2009, 06:45 PM
خوب دوستان بهتر نيست استينها را بالا بزنيم ويكم اين تاپيك را غبار روبي كنيم . مي تونيم بحثهاي روز را در ارتش سرخ و عقايد قلبي و انتظاراتمون در مورد باشگاه را در اينجا به نقد وبررسي بگذاريم .
چطوره هستيد . اگه هستيد يا علي شروع كنيم .
zamara
10-09-2009, 06:53 PM
كاملا با آقا رحيم موافقم .
rahim
10-09-2009, 07:22 PM
ممنون اقا اسماعيل .بهتره خودمون اول استارت بزنيم .
من صحبت را ميارم روي سه موضوع كه اين روزها با اون روبرو هستيم يا بوديم . دوستان مي توانند روي هر كدوم از موضاعات كه خواستند بحث را اغاز وبه نتيجه برسانيم .
بهتره اينجور بگيم كه براي بحث ونقد رعايت انصاف وادب ورعايت حقوق ديگران لازم وملزوم هست ودوم اينكه با شروع هر بحث تمركز را روي همون بحث بگذاريم وتا حصول نتيجه ادامه دهيم .
نكته مهم اينكه دوستان خواهشا با كمال ارامش و متانت با صحبتهاي مخالفان بر خورد كنند كهدر ارامش به همه چيز خواهيم رسيد ودر جو تنش زا ومتشنش نه تنها به اهدافمون نخواهيم رسيد بلكه خداي ناكرده ممكنه خدشه اي به رفاقت ودوستيمون وارد شود.پس دوستان لطفا احترام نظرات ديگران را داشته باشيد.
اول بازگشت كريمي و اينكه از اين بازگشت چه سودي وچه زياني داره براي تيم .
دوم رفتن انصاريفر و بازگشت حاج حبيب واينكه ايا دوباره بايد منتظر شروع يك برنامه ي جديد باشيم يا نه ادامه ي همون طرح هاي گذشته ولي به شكل ديگر.
سوم كارها ومديريت انصاريفر ونقد منصفانه ي مديريت وي.
من میگم موضوع دوم رو مورد بحث قرار بدیم
rahim
10-16-2009, 04:59 PM
دوستاني كه مايل به شركت در ميزگرد بحث وبررسي مسائل پرسپوليس هستند اعلام حضور كنند تا اطمينان ازحضور دوستان وشركت انها در بحثها فعاليت اين تاپيك را اغاز كنيم .
1-دوستان مي توانند موضاعات پيشنهادي خودشان را هم بگويند تا مطرح كنيم ودر مورد موضوع مشترك بين كاربرها بحث را اغاز كنيم .
2- دوستان در نظر داريم تا به حول وقوه ي الهي سه شنبه استارت ميز گرد را بزنيم وانشالله يكي از فني ترين قسمتهاي انجمن را فعال كنيم وهر هفته سه شنبه ها با موضوعاتي جديد به بحث وتبادل نظر بپردازيم .
3- دوستان لطف كنند در كنار بقيه ي مسائل انجمن از دادن نظر وشركت در بحثها كوتاهي نكنند.
نازنين
10-16-2009, 06:13 PM
آقا رحيم دستت درد نكنه فكر خوبيه ! منم هستم!!!!!!
rahim
10-16-2009, 06:29 PM
خب ممنون اين هم اولين مشتري پس تا اينجا داريم
1- خودم
2- نازنين
3 اقا اسماعيل { تشكر زدي يعني هستي }
RED STORM
10-16-2009, 07:19 PM
منم بیام؟:4:
red girl
10-16-2009, 07:30 PM
زیر سایتون هستیم.
rahim
10-16-2009, 07:48 PM
با تشكر از دوستان تا اينجا كاربران زير امادگي خودشان را اعلام كردند.
1- نازنين
2- سارا
3- پويا
4-ايدا
5- رحيم
6- اقا اسماعيل هم كه حتما هست
red girl
10-17-2009, 02:05 AM
الهه هم میاد
با sms اوکی رو داد.
redsun
10-17-2009, 03:22 AM
آخه اصلا میز گرد بدون من فایده ای هم داره
آقا رحیم نبینم بدون من باند درست کنی
نازنين
10-17-2009, 03:28 AM
بله!!!!!!! الهه جون به غيبت صغري پايان داده هورررررررررررررررررررا! ديگه فرار نكنياااااااااا
redsun
10-17-2009, 03:56 AM
نازی جون من کی غیبت صغری بودم
من که شب و نصف شب اینجا الافم
امروز عصر هم آمدم هیچکس نبود من هم رفتم
اما مرسی که اینقدر به فکر منی
نازنين
10-17-2009, 04:51 PM
آخه الهه جون!!!!!!!! چرا وقتي مياي كه هيچكي نيست!!!!!!!!!!!!:گل::گل::گل:
rahim
10-17-2009, 07:40 PM
خب فكر كنم براي شروع همين تعداد كافي باشيم انشالله با شروع بحثها بقيه ي دوستان هم به جمع ما مي پيوندند.
اما حالا كه دوستان لطف كردندواعلام حضور كردند بهتر هست تا سه شنبه موضوع بحثمون را نتخاب كنيم دوستان پيشنهادادتون را مطرح كنيم با جمع بندي نظرات به يك موضوع مشترك و اولويت جمع بپردازيم.
ت.ب : دوستان لطف كنند موضوع پيشنهاديشون را حول ومحور باشگاه پرسپوليس واتفاقات پيرامون ان قرار بدهند.
نازنين
10-17-2009, 08:05 PM
به نظر من مطرح كنيم آيا باآمدن علي كريمي مشكلات پرسپوليس حل ميشه؟؟؟؟ يعني تنها كمود اين تيم نبودن علي هست؟؟؟؟؟!!!!( من خودم از خدامه علي بياد ) بحث سر حل مشكل اصلي هست!!!!
rahim
10-17-2009, 08:30 PM
ممنون بقيه ي دوستان هم لطفا نظرشون بگن تا جمع بندي كنيم .
zamara
10-17-2009, 09:25 PM
سلام
من پيشنهاد ميكنم در باره اين موضوع صحبت كنيم كه چرا پرسپوليس نتيجه دلخواه رو توي بازيها بدست نمياره ؟
علت چيست ؟
آيا سرمربي عامل عدم نتيجه گيريه؟ (يعني قادر به آموزش لازم در زمينه هاي مختلف نيست)
آيا بازيكنان رفاقت و همدلي و وفاق ندارند؟
آيا بازيكنان از نظر آمادگي جسماني مشكل دارند؟
آيا بازيكنان از نظر روحي رواني داراي مشكل هستند؟
و يا عوامل بيروني و حاشيه ها ؟
با تشكر
red girl
10-18-2009, 12:58 AM
پیشنهاد زامارا + تغییرات بازیکنا در نیم فصل (کی بره . کی بیاد؟ )
فعلا تنها بحث مفید فکر کنم تبادل نظر در مورد نتیجه نگرفتن تیمه.
redsun
10-18-2009, 01:39 AM
من با پیشنهاده آقا اسماعیل موافقم اما خیلی کلیه
به نظر من بیایم اول در مورد بحثی که خیلی این روز ها در پرسپولیس مطرح و رفاقته صحبت کنیم
واقعا چرا توی تیم ما رفاقت نیست چه عامل های داخلی و خارجی باعث از بین رفتن این رفاقت شده و باید چه کار کرد
پرسپولیسی.جنوبی
10-18-2009, 08:14 AM
اقا اسماعیل عزیز من فکر میکنم بازیکنها اونجوری که باید بازی کنند بازی نمیکنند دیگه نمیدونم چرا شاید تعصب به تیم پرسپولیس ندارن .شاید پولدارن وشاید به خاطر پول فقط بازی میکنند وشاید های دیگر...
zamara
10-18-2009, 09:12 AM
سلام
از دوستان و سروران عزيز تقاضا دارم با توجه به توافقات به انجام رسيده بحث هاي خارج از موضوع را در تاپيك كافي شاپ با انجام برسانند و در اينجا فقط در مورد موضوع مورد بحث بحث و تبادل نظر شود.
با تشكر از دوستان عزيز و خوبمان.
موفق باشيد
(چند مورد از پست هاي خارج از موضوع حذف شد)
Karim
10-18-2009, 12:15 PM
سر در تاپیک میخوانیم:
اینجا در مورد هر موضوعی كه بشه صحبت میكنیم
تاپیک با پرسش درمورد گرد بودن میز انجمن و حمله انتحاری به سپاهانیا شروع شده!
آقا اسماعیل نمیدونم چرا اکثر مواقعی که من پست میدم توانجمن یادتون میفته که مدیرین!
zamara
10-18-2009, 07:00 PM
سلام به آقا كريم عزيز:
بله حق با شماست و در سر در تاپيك مرقوم شده است كه در مورد هر موضوعي ميشود صحبت كرد! اما وقتي همه تصميم گرفته اند كه در مورد موضوع مشخصي صحبت كنند آيا اين صحيح است كه بي مقدمه در مورد مسايل سياسي كه بحث آن شديدا منع شده است و يا ساير موارد به صحبت بپردازيد !؟
احترام به نظرات ديگران نشانه شخصيت است .
براي اينكه از موضوع سر در تاپيك دچار برداشت هاي اشتباه نشويم بنده آن را تغيير خواهم داد تا منبعد شاهد اينگونه مسايل نباشيم.
موفق باشيد
rahim
10-18-2009, 09:34 PM
با تشكر از اقا اسماعيل وبقيه ي دوستان خدمت اقا كريم عارضم برادر هر گردي كه گردو نيست التزامي به غلتاندن ان هم نيست تصميم گرفتيم منبعد ستون ميزگرد را به بحث وتبادل نظر روي يك محور مشخص قرار بديم و بحثها راهفتگي كنيم. رفيق تو كه ماشالله يك پا استادي چرا ما را از بهره ودانشت محروم مي كني عزيز منتظر نظرات و حضور سبز جنابعالي هم هستيم گلم .
با تشكر از دوستان تا حالا كه 3 نفر از دوستان مواضع مشتر ك داشتند و فردا از بين نظرات روي يك موضوع توافق وتمركز مي كنيم تا انشالله به نتيجه ي از اين فك زدنها داشته باشيم وهم سطح كيفي انجمن را ارتقا بدهيم وبه داشته هايمان بيفزايم .
حاصل برداشت بنده از صحبتهاي دوستان تا اينجا اينه كه دليل افت وضعيت فعلي پرسپوليس چيست و چه راهكاري براي خروج ان از وضعيت فعلي مي توان داشت.
Karim
10-19-2009, 01:37 AM
سلام به آقا كريم عزيز:
بله حق با شماست و در سر در تاپيك مرقوم شده است كه در مورد هر موضوعي ميشود صحبت كرد! اما وقتي همه تصميم گرفته اند كه در مورد موضوع مشخصي صحبت كنند آيا اين صحيح است كه بي مقدمه در مورد مسايل سياسي كه بحث آن شديدا منع شده است و يا ساير موارد به صحبت بپردازيد !؟
احترام به نظرات ديگران نشانه شخصيت است .
براي اينكه از موضوع سر در تاپيك دچار برداشت هاي اشتباه نشويم بنده آن را تغيير خواهم داد تا منبعد شاهد اينگونه مسايل نباشيم.
موفق باشيد
سلام.اولا صحبتهای هم سیاسی نبود وطنز بود.
همه چطور تصمیم گرفته اند درمورد موضوع مشخصی بحث کنند؟یکی پیشنهاد داده و بقیه هم گفتند آره خوبه و...
شما نه تنها به نظرمن احترام نذاشتید که با ویرایش سردرتاپیک صورت مساله رو هم پاک کردین!
پیشنها میشه سردر کافی شاپ بزنید:فقط حرفهای عاشقانه بزنید!
با تشكر از اقا اسماعيل وبقيه ي دوستان خدمت اقا كريم عارضم برادر هر گردي كه گردو نيست التزامي به غلتاندن ان هم نيست تصميم گرفتيم منبعد ستون ميزگرد را به بحث وتبادل نظر روي يك محور مشخص قرار بديم و بحثها راهفتگي كنيم. رفيق تو كه ماشالله يك پا استادي چرا ما را از بهره ودانشت محروم مي كني عزيز منتظر نظرات و حضور سبز جنابعالي هم هستيم گلم .
با تشكر از دوستان تا حالا كه 3 نفر از دوستان مواضع مشتر ك داشتند و فردا از بين نظرات روي يك موضوع توافق وتمركز مي كنيم تا انشالله به نتيجه ي از اين فك زدنها داشته باشيم وهم سطح كيفي انجمن را ارتقا بدهيم وبه داشته هايمان بيفزايم .
حاصل برداشت بنده از صحبتهاي دوستان تا اينجا اينه كه دليل افت وضعيت فعلي پرسپوليس چيست و چه راهكاري براي خروج ان از وضعيت فعلي مي توان داشت.
رحیم جان من اشتباه کردم اون پستها رو دادم.اما برای جلوگیریش چه کاری انجام شده بود؟من بارها شده وارد تاپیکی شدم و پستهاشو نخوندم ودر چند وچون کار قرار نداشتم و پست دادم...
به ویرایش یا حذف پستهام هم حساسم بارها واکنش نشون دادم وبعضا برشون گردودندم!آقا اسماعیل هم درجریان هستند...
redsun
10-19-2009, 03:09 AM
با تشکر اقا اسماعیل
آقا رحیم بلاخره موضوع چی شد؟
نازنين
10-19-2009, 03:51 PM
آره من هم نميدونمممممممممم!
rahim
10-19-2009, 09:04 PM
با تشكر از نظرات دوستان چون فردا سه شنبه هست وقراره انشالله از فردا كليد استارت بحثها را بزنيم بنابراين با اجازه ي دوستان ميرم سر انتخاب موضوع .
اقا اسماعيل پيشنهادش اين موارد بود
آيا سرمربي عامل عدم نتيجه گيريه؟ (يعني قادر به آموزش لازم در زمينه هاي مختلف نيست)
آيا بازيكنان رفاقت و همدلي و وفاق ندارند؟
آيا بازيكنان از نظر آمادگي جسماني مشكل دارند؟
آيا بازيكنان از نظر روحي رواني داراي مشكل هستند؟
و يا عوامل بيروني و حاشيه ها ؟
نظر ايدا هم همينها بود به علاوه تغييرات درنيم فصل وكلا جابجايي مهر ها ي مفيد با ناكارامد .الهه هم همينها را داشت وتاكيدبر موضوع دوم اقا اسماعيل داشت ودوست خوبمون ممل جان هم نقش پول وسرمايه را پيشنهاد داد.
از ميون همه ي اينها ميشه روي يك چيز كه نظر مشترك يا نزديك دوستان باشه تاكيد مي كنيم .
بررسي علل افت پرسپوليس وراهكارهاي احتمالي خروج از ان
نازنين
10-19-2009, 11:47 PM
آخه چه كنيم كه همه اينا هسسسسسسسسسست ! همش مشكلاتي هست كه داره داد و بيداد ميكنه و صداش تا آسمون هفتم هم رفته! جالبه كه گوش همه ميشنوه جز خودشون!
rahim
10-20-2009, 12:06 AM
بررسي علل افت پرسپوليس وراهكارهاي احتمالي خروج از ان
از نظر من افول تيم را مي توان نتيجه ي اتفاقات چندين ساله ورزش دانست اما شروع بد امسال را بايد از زمان امدن هدايتي وخريدهاي پارسال دونست اون نتايج واون اتفاقات منشا تحولات امسال شد كه با قضاوت وحركت عجولانه ي انصاريفر روبروشد جايي كه انصاريفر تصميم گرفت به جاي خريد ستاره هاي پوشالي وگران قيمت به جوانان پر انگيزه بها بده اين تز در نگاه اول خوب بود اما نه براي يك تيم بزرگ ونه به اين وسعت وزمان تغييرات مي بايست اندك اندك وحساب شده صورت مي گرفت كه متاسفانه در اين بخش كارشناسي خوبي صورت نگرفت والان در تيم پستهايي وجود داره كه واقعا جاي يك بازيكن با تجربه خاليه .
در بخش هاي مالي هم به نظرم انصاريفر نتوانست موفق باشه و ماجراهاي لباس ها ودستمزدها نماينگر ان هستند .
موج ديگه ي تحولات درگير شدن انصاريفر در بازي با برخي ...... از جمله هدايتي وبه تبع ان ماجراي كريمي بود .
اگر چه در اغاز همه اينها نشان از تيم جديد وپوست انداخته ي پرسپوليس بود ولي رفته رفته چهرهي خودش را نشان داد تا جايي كه انصارفر امروز نيست ومربي انتخابي ايشون هم در خطر اخراج هستند .
در بخش ديگر به مواردي ديگر مي پردازم.
rahim
10-20-2009, 11:07 PM
بحث دومم در مورد افت تيم بر ميگرده به مديريت كرانچار واتفاقات پيرامون بازيكنان.
به نظرم كرانچار هنوز تو شناخت افراد دور ورش دچار ترديد وشكه ونتونسته به خوبي با اطرافش ارتباط مناسب برقرار كنه خوندم كه مي خوان خاكپور را به جاي عبدي بيارند .اين يعني چه يعني عدم اعتماد به دور ور وهمكارانش .در مورد بازيكنان هم بعضي مواقع با لجبازي و تاكيد بيش از حد روي يك موضوع وشخص خاص بارها به خودش وتيم ضربه زده .به هرحال نميشه منكر تغييرات نسبي در روند بازي تيم شد ولي متاسفانه در بيشتر بازي ها فاقد تاكتيك واستراژتي خاص هست .
پرسپولیسی.جنوبی
10-20-2009, 11:12 PM
علل افت پرسپولی فروش اسمهاشه فکر کنم
rahim
10-20-2009, 11:24 PM
رفتن بود يا نبود ستاره ها نه كه تاثير نداره ولي صدرصد علت افت نيست ميشه مثلا روي كريمي تمركز كرد كه نبودش خللي هست تو تيم ويا عدم استفاده از خليلي كه به شدت به يك تمام كننده نياز داريم .
ولي اگر مربي بتونه ازهمين مهر ها بازي بگيره نتايج جالبي رخ خواهد داد .البته به قول برخي دوستان عدم حمايت وصميمت بين بازيكنان طوريه كه اگر مسي ورونالدو را هم داشته باشيم تاثير چنداني نداره .
صميمت وهمدلي بين بازيكنان مي تونه دليل خوبي براي عدم بازي خوب وزيبا باشه .
پرسپولیسی.جنوبی
10-20-2009, 11:27 PM
ببین عزیز ستارهای پرسپولیس توری بودن که وقطی علی کریمی بازی میکرد دونفر علی کریمیو میگناشتن .و بازیکن گل زن میرف راحت کارش انجام میداد
rahim
10-20-2009, 11:32 PM
حرفت درست ومقبول . ولي اونچه كه علي كريمي را علي كريمي كرد فكرش تو بازي بود ما الان به اون فكر نياز داريم .دوندگي هست تكنيك هم در حد نياز داريم ولي يك فكر يك طراح وبازيساز به اصطلاح يك پلي ميكر مثل كريمي نياز داريم اينه كه در بيشتر بازي ها به بن بست مي خوريم .
پارسال هم همين مشكل را داشتيم وبيشتر مواقع اين هوش بازيكن بود كه گره ي بازي بسته را باز ميكرد .
پرسپولیسی.جنوبی
10-20-2009, 11:35 PM
من فکر کنم بائو خوب بازی باز میکنه بازی با استقلال که خوب کار کرد
rahim
10-20-2009, 11:42 PM
ممل جان بهتر ه در مورد موضوع و علل افت صحبت كنيم بله بائو تكنيكش خوبه ولي اون فكر وطراحي را نداره واصلا نمي تونه يك پلي ميكر خوب براي ما باشه يعني اصلا نيست .
پس شما علل افت را خالي بودن تيم از ستاره مي دانيد .بله ميشه يكي از عوامل ضعف تيم همين موردي باشه كه شما فرموديد.
ديگه به نظرت چه عواملي مي تونه دخيل باشه نظرت در مورد مربي ومواردي كه من گفتم چيه .
پرسپولیسی.جنوبی
10-20-2009, 11:44 PM
سرمبی هم به در تیم که من دوستش دارم نمیخوره اگر علتشم خواستی در خدمتم
rahim
10-20-2009, 11:49 PM
عزيز ممنون ميشيم كه شما هم دلايلت را بگي اصلا فلسفه ي اين تاپيك همينه بحث وتبادل ونظر .
RED STORM
10-20-2009, 11:49 PM
به نظر من کمبود بازیکن تراز اول مهمترین مشکل تیمه
دفاع چپ و دفاع راست (در غیاب محمد) هافبک دفاعی و هافبک هجومی(شیری 3-4 ساله عمر فوتبالیش تموم شده و بائو هم همه تلاششو میکنه و لی انگار همه توانش همینه و کار بیشتری ازش ساخته نیست)
rahim
10-20-2009, 11:53 PM
بات موافقم واقعا كمبود بازيكن مفيد وباتجربه داريم و در بعضي پستها بازيكن مخصوص اون پست را نداريم واين ميشه كه در خيلي بازيها مربي مرتب بازيكنان را جابجا مي كنه كه شايد چيزي از توش در بياد ايمن مشكل چند سالي هست كه داريم .
پرسپولیسی.جنوبی
10-21-2009, 12:56 AM
فکنم باکمبود بازیکن با تجربه تو دفاع هم یکی دیگه از مشکلمونه.البته که مهاجمانمون اونتور که باید گل بزنن نمیزنن .
rahim
10-21-2009, 10:57 PM
مدافعان كم تجربه كه كم نداريم ولي نكته ي مهم عدم هماهنگي كامل بين انهاست واين هم به خاطر جابه جايي مداوم انهاست يك روز شيري هست يك روز اكبري يك روز محمد ويك روز ديگه علي عسكر وهمينطور شيث وبقيه به نظرم نداشتن ثبات بين انها يكي از عوامل اشتباهات پي در پي هست .
بحث كيفيت بازي هر كدوم هم كه بحثي جداست اكبري وحيدري مدتهاست سطحشون همينه وپيشرفتي نداشته .
zamara
10-21-2009, 11:35 PM
سلام
در مورد عدم نتيجه گيري تيم ، من يك موضوعي بد جوري داره آزارم ميده و اون هم اينه كه احساس ميكنم بين كرانچار و عبدي اون وفاق و يكدلي كه بايد باشه نيست !! حالا يا كرانچار عبدي رو قبول نداره و يا اينكه عبدي ناخواسته و اجبارا در حالي كه خودش رو مستحق پست سرمربي گري تيم ميدونه ، بعنوان دستيار و مربي در كنار كرانچار در حال كار كردنه .
شايد تا حالا كسي به اين موضوع زياد توجه نكرده اما از خبرهاي گذشته كه در مورد نوع ترجمه صحبت هاي كرانچار توسط عبدي و اينكه گفته ميشد به نوع ديگري نظرات كرانچار رو به بازيكنان منتقل ميكرد و يا اينكه در تمرينات بيشتر نظاره گر و تقريبا با بي ميلي كار خودش رو انجام ميده ، اين احتمال وجود داره كه يكي از عوامل عدم تحرك مفيد بازيكنان و بدنبال آن عدم نتيجه گيري لازم ، صحبت هاي در گوشي اين مربي هم باشه !
البته من به اين موضوع يقين ندارم و اميدوارم كه هيچگاه چنين نباشه ، اما يك حسي بهم ميگه عبدي تا حدود زيادي توي اين مسئله ، نقش داره!
فقط اميدوارم كه چنين چيزي نباشه و اگه هم هست آقاي كاشاني كه بي شك متوجه آن هم هست اقدامي در اينمورد صورت بده.
rahim
10-21-2009, 11:54 PM
در مورد عدم تفاهم بين كادر فني من هم موافقم وشنيده بودم كه قرار بود خاكپور بياد /
متاسفانه اين بحثها مدتهاست به صورت مشابه در فوتبال باشگاهي وملي ما هست وهميشه مربيان خارجي علت عدم نتيجه گيري را عدم تفاهم با كمكها ويا مترجم خود مي دانند وكلا يك جور جو بي اعتمادي ساختند كه هر مربي ديگه از بيرون مرزهاي ايران بياد با خودش دستيار مياره .
نمي دونم طمع كمكهاست يا واقعا مربيان فرافكني مي كنند ولي متاسفانه كرانچار اولين نفر نيست واخرين نفر هم نخواهد بود .
عدم هماهنگي و تفاهم ودوستي بين كادر فني مسلما به داخل بازيكنان هم سرايت خواهد كرد ونتيجه ي ان هرج ومرج داخلي وباند وباند بازي ميشه .
redsun
10-22-2009, 01:56 AM
به نظر من جدید بودن بیشتر بازیکن ها و در یک سطح نبودنشون باعث ناهمگونی در تیم شده
من فکر می کنم انصاری فر بازیکن ها را فقط با دیدن یک بازی از آنها انتخاب کرده به جای دیدن کلی کیفیت بازیکنهاش
همین تازه بودن بیشتر تیم باعث شده که رفاقت توی تیم دیده نشه
نداشتن ستاره باعث شده که همه ادعای حضور در زمین را داشته باشند و با مصاحبه هایی که می کنند باعث ایجاد حاشیه بشند
پرسپولیسی.جنوبی
10-24-2009, 04:06 PM
ستاره داریم داخل زمین نمیکنه محسن اونجا نشسته انوقت میاد بادمکی رو وارد زمین میکنه .سرمربی زیاد خوب نیست بلد نیست به نظرمن ارنج خوب بریزه داخل زمین.
rahim
10-25-2009, 09:52 PM
خوب قبلا هم گفتم ستاره ها تكميل كننده هستند ولي تضمين كننده نيستند اما مي توانند شانس برد از 50 درصد به 70 درصد افزايش دهند ولي هيچ وقت 100 نيست.
redsun
10-26-2009, 02:05 AM
منم با آقا رحیم موافقم اما با شرایط پرسپولیس که تجربه حرف اول را میزنه و ستاره ها می تونند این تجربه را به تیم تزریق کنه
rahim
10-26-2009, 08:50 PM
خوب با تشكر از دوستان پس نتيجه ي بحثمون اين شد دليل شكستها ووضعيت فعلي تيم مربوط ميشد به عوامل زير.
1- كمبود بازيكن كليدي وبا تجربه
2- خالي بودن بعضي پستها از بازيكنان مخصوص اون پست
3- عدم تفاهم بين كادر فني
4- دوستي ورفاقت كم رنگ بين بازيكنان وكادر فني
5- لجبازي كرانچار با برخي ستاره ها از جمله خليلي
6-واز همه مهمتر سياستهاي ناكارامد وغلط انصارفرد
rahim
10-26-2009, 09:01 PM
دوستان با توجه به اينكه قرار شد هر سه شنبه موضوع جديد داشته باشيم .با توجه به كمبود وقت براي طرح موضوع با اجازه ي دوستان موضوع اين هفته را انتخاب كردم.
{ در مورد برگشت برخي بازيكنان مثل نيكبخت وكريمي وهمچنين خريد غلام رضا رضايي و اينكه احتمال جايگزيني انها با چه كساني هست}
rahim
10-27-2009, 11:01 PM
بحث شروع مي كنم در مورد بازگشت نيكبخت .
يك بازگشت بد ويك كار غير مفيد ازموده را ازمودن خطاست .
من شخصا روي بازگشت نيكبخت مخالفم زيرا بر خلاف شيث كه رفت وخودش را نشان داد وبر گشت ايشون اصلا چيزي به ما نشون نداده كه عوض شده يا نه اگر همون نيكي سابقه كه وامصيبتا امدن يك حاشيه جديد .
پرسپولیسی.جنوبی
11-01-2009, 03:10 PM
نیکبخت خوبه به نظر من نیکبخت تکنیکش خوبه ما الان به یک با زیکن تکنیکی هم نیاز داریم .ولی هالا دیگه کریمی جون داره میاد با نیکبخت خوب جواب میدن ولی فکنم نیکبخت جاق شده
ممکنه نیکبختم عوض شده باشه ما به تکنیک نیکبخت تو حمله نیاز داریم الان
نیکبخت اگه تو اوج باشه میدونید که چه میکنه....
babak red
11-11-2009, 08:36 PM
اتفاقا من باهمتون مخالفم.نیکبخت یه نیم فصل بیرون گود بوده و حالا کلی انگیزه داره.به نظرمن بیاد خوبه
rahim
11-11-2009, 08:48 PM
خوب يك مدتي بود انگيزه ها كم رنگ بود اين تاپيك هم از دستمون رفت .
با توجه به اينكه قرار بود هر سه شنبه يك موضوع داشته باشيم با تشكر از نظرات دوستان .
موضوع اين هفته ها را بررسي عملكرد پرسپوليس در نيم فصل اول مي گذارين نظرتون چيه .
لطفا موافقان ومخالفان نظر بدهند كه تا شروع نيم فصل دوم به اين موضوع بپردازيم .
babak red
11-12-2009, 11:28 AM
خوبه رحیم جان موافقم.مطمئن باش من که باهات باشم کل انجمن باهاتن
rahim
11-12-2009, 05:26 PM
ممنون بابك جان .
پرسپوليس به نظر من در نيم فصل اول نمره ي 12 گرفت .
شروع نسبتا خوبي داشتيم يك تساوي پرگل 3به 3 تو زمين حريف اون هم مس كرمان حريف سرسختي نشون ميداد بازي كه حتي مي توانستيم پيروز باشيم اميد هاي زيادي به هواداران بعد از رفتن ستاره ها داد.
اما كم كم جواني ونبود تجربه وخاليبودن پستها از بعضي بازكنان كليدي ومتخصص ومهمتر از همه مصدوميتها وبدشانسيها از جمله جريان هوار وكلاه كج نمودار صعودي تيم را از بالا به پايين كج كرد.
فارغ از تمام بازيهاي نيم فصل بدترين بازي تيم در نيم فصل اول بازي با استقلال اهواز تو ازادي بود جايي كه وافعا تيم خداداد براي باخت امده بود وبه راحتي قابل شكست با نتيجه ي پرگل بود ما نتونستيم از اين موقعيت استفاده كنيم وتن به مساوي داديم.
در بقيه ي تساوي ها وباختها الحق تيمهاي حريف زحمت هم مي كشيدند هر چند ما هم مشكل تاكتيكي و تكنيكي داشتيم .
من سهم كرانچار را در اين نتايج ضعيف حدود 40 درصد مي دانم .
پرسپولیسی.جنوبی
11-16-2009, 12:06 PM
به نظر من پرسپولیس تو نیم فصل بد کار نکرد .ولی در بعضی جها میتونست استفادهای بجا و خوبی بکنه پس من نمره 18
rahim
11-16-2009, 09:06 PM
ممنون ممل جان از نظرت . من هنوز روي نظرم هستم كه پرسپوليس بدبياري ها وسو مديريت و ناكارامدي هايي را در خود ديده كه در نيم فصل اول نتوانست به خوبي از مواضع خودش دفاع كنه .
نازنين
11-16-2009, 09:10 PM
من مي گم خوب نبود!!!!
ما ميزبان بوديم
خيلي امتياز داديم.......
خيلي تلاش براي جبران لازمه......
rahim
11-16-2009, 09:27 PM
بله خيلي امتيازهايي زا تو زمين خودمون از دست داديم متاسفانه .كه براي جبرانشون بايد نيم فصل دوم تو زمين حريفان جبران كنيم كه كاري بس سخته اون هم در روزهاي پاياني ليگ كه حريفان ما بيشتر براي بقا ويا صعود در حال جدال هستند .
بازي با استقلال اهواز در اهواز وشاهين در بوشهر از بازيهاي سخت ماست .
redsun
11-16-2009, 09:35 PM
به نظر من نیم فصل اول دو قسمت داره زمان انصاری فر و زمان حاج حبیب
که هر دوش هم جای بحث زیادی داره
کلا نیم فصل خوبی را پشت سر نگذاشتیم اما خوب نیمه ی حاج حبیب آرامش بخش تر از نیمه ی عباس انصاری فر بود
اما اگه بخواهیم کل شرایط تیم قبل از شروع بازی ها را در نظر بگیریم باید بگیم خدا را شکر بد تر از این هم می تونست باشه که بخیر گذشت
پرسپولیسی.جنوبی
11-18-2009, 12:19 PM
خوب امیدوارم که تو نیم فصل دوم دیگه بتونیم بریم برای قهرمانی
rahim
11-18-2009, 09:11 PM
اميدوارم پرسپوليس در نيم فصل دوم چهره اي ديگه داشته باشه واين امتيازهاي از دست رفته را جبران كنه در نيمه ي اول ليگ بازيهاي خانگي زيادي داشتيم كه خوب استفاده نكرديم .
پرسپولیسی.جنوبی
11-19-2009, 06:43 PM
رحیم جون موضوع جدید نمیزاری دوستان بیان شرکت کنن
rahim
11-19-2009, 09:05 PM
ممل جان از حسن نظرت ممنون. هنوز تو همين موضوع تقريبا كارمون نيمه كاره مونده . انشالله با شروع نيم فصل موضوع جديد هم مي گذاريم ولي تا شروع بازي ها همين بحث بهتره ادامه بديم بلكه به يك جايي برسيم .
rahim
07-13-2010, 03:07 PM
خب نظرم اينه كه حالا كه جام جهاني تمام شد وتا شروع ليگ هم چيزي نمونده .
بهتره اين تاپيك فعال كنيم و بحثهاي فني مربوط اين روزها رو بياريم همين جا .
نظر شما چيه ؟
حاتم ایرانی
07-13-2010, 03:25 PM
هرچه شما بگید
Masoud
07-13-2010, 03:28 PM
خوبه رحیم.
ولی به نظرم یه سرو سامونی باید به تاپیکها بدیم.
مثلا اگه بحث معمولی باشه که کافی شاپ شناخته شده تره یا اگه فوتبالی باشه راجب هرچیزی یه تاپیکی هست دیگه.....
نظر شما چیه ؟
rahim
07-13-2010, 03:40 PM
مسعود اين يك تاپيك جدا وموازيه در همون راستاي ارتش سرخ اونجا بحث پرسپوايسه واينجا موضوع رو خودمون انتخاب مي كنيم وبحث ميكنيم ودر مورد همه وقايع فوتبالي ويا حتي ورزشي هاي غيره هم مي تونه باشه .
100درصد ورزشي هست .
mohsen.8
07-13-2010, 04:40 PM
آیا ایران به جام جهانی 2014 صعود میکنه؟
جالب هست بدونید که تیم های مطرح دنیا از الان دارن برنامه میریزن برای 4 سال دیگه.
ولی ما هنوز برای آسیا برنامه نداریم
خیلی باحالیم به مولا
rahim
07-13-2010, 04:47 PM
با حالي از خودت محسن جان .
تيمها ي ديگه مدتهاست برنامه ريزي كردن . عربستان كه بعد از اوت شدن تيمش بازسازي كرد .كره وژاپن خون تازه وارد جريان تيم مليشون كردند وتازه اب ديدشون هم كردند . استراليا هم كه بعد از اين جام ميره براي بازسازي .
ميشه اينطوري استنباط كرد كه جام اسيا محل تمرين بازيكنان اينده دار تيمهاي مطرح اسيا هست .
ما كه هنوز نمي تونيم يك برنامه مفصل براي ليگمون بچينيم .
zamara
07-13-2010, 09:54 PM
سلام
متاسفانه با اين شرايطي كه توي فوتبال ما حاكمه ،فكر نميكنم حالا حالا ها بتونيم ك برنامه ريزي درست و اصولي براي اينده فوتبال كشورمون رقم بزنيم ، در جايي همه هر كس خودش رو عقل كل ميدونه و ديگرون رو ناتوان از اجرا در حوزه مسئوليت خودش ، و به همين جهت هر كجا كه بتونه براي عدم پيشرفت اهداف يك مدير كه مسئوليت بزرگي هم داره ، سنگ اندازي ميكنه و باعث كند شدن و حتي راكد موندن اهداف طرف ميشه .
الان كفاشيان رئيس فدراسيونه و اگه از هر نظر بد باشه از يم نظر وافعا خوبه و اون هم اينكه به حرف كسي توجه نميكنه ، بعنوان مثال اينقدر كه در مورد قطبي بد گويي ميكنند و توي هر روزنامه و سايتي يك عده نويسنده معلوم الحال نسبت بهش بد نويسي ميكنند تا كفاشيان رو مجبور به تعويض اون بكنند اما نه تنها اينكار رو نميكنه بلكه هر روز بيشتر هم حمايتش ميكنه كه اين خيلي خوبه اما از يك طرف هم روحيه قطبي رو با اينكاراشون تضعيف ميكنن و هم كفاشيان رو اينقدر فكرش رو درگير اين مسايل ميكنند كه فراموش ميكنه رئيس فدراسيون وظيفه اش فقط حفظ سرمربي نيست و بايد به هزار تا كار ديگه هم برسه .
به نظر من اگه اطرافيان ، دوستان ، مغرضان ، جاه طلبان و غيره .. اگه دايه مهربان تر از مادر نشن و اجازه بدهند هر مدير و مربي و مسئول كار خودش رو بكنه حتما فوتبال رو پيشرفتي خواهيم داشت اما با اين شرايط محاله فوتبال ايران ترقي بكنه .
يك روز مايلي كهن با فلان و فلاني درگير ميشه ، يك روز دايي با رئيس فدراسيون و سازمان درگير ميشه ، يك روز اين مربي يك چيز ميگه ، يك روز اون مدير باشگاه فلان كار رو ميكنه و فلان حرف رو ميزنه ، يك روز مديران فلان سازمان اظهارنظر غير كارشناسانه در مورد حوزه مديريت ديگران ميكنن !و حتي بعضي اوقان كار رو به جايي ميكشونن كه بايد در مورد يك بازيكن نه تنها فدراسيون كه حتي سازمان هم درگير اون مسئله بشه ! خب در چنين شرايطي يك مدير ؛ چه مدير سازمان باشه و چه فدراسيون ، چطور ميتونه فكر خودش رو متمركز كنه و براي پيشرفت فوتبال ايران كار بكنه و وقتي روحيه ضعيف بشه ، ابتكار و طرح هاي جديد هم خود به خود نابود ميشه .
خب ما چرا نبايد چند ورزشگاه درست و حسابي توي اين كشور بزرگ و نفت خيز با ثروت زياد داشته باشيم ؟ مگه ما چي مون از آفريقاي جنوبي كمتره ؟ چي مون از نظر ثروت از كره جنوبي و ژاپن و چين و مالزي كمتره ؟
ما حتي يك باشگاه به معناي واقعي نداريم ! تنها باشگاهي كه در حال حاضر كمي ميشه اسمش رو باشگاه گذاشت ، باشگاه سپاهانه ! پرسپوليس و استقلال با اين قدمت و ميليون ها هوادار هنوز يك تيم هستند و نتونستند باشگاه بشن ! حتي براي همين تيم هم يك زمين مخصوص براي تمرين و بازي ندارند ! اين واقعا فاجعه است ! متاسفانه روساي سازمان و فدراسيون فوتبال تا الان كوچكترين قدم جدي و محكمي براي سر و سامون دادن به فوتبال ايران برنداشتند و فقط نشستند و نگاه كردن و از منافع بدست آمده اين دو تيم بقول يارو گفتني ، حالشو بردند !
هر وقت وضعيت باشگاههاي ايران بطور كامل سر و سامون گرفت و هر كدوم از اونا تونستند به معناي واقعي باشگاه بشن ، اونوقت تازه ميشه كم كم براي شكل گيري يك تيم ملي مقتدر و آينده دار ، اميدوار بود ..
اما با اين شرايط ................!!!! از محالاته و بايد همينجور الكي دلمون رو خوش كنيم.
ببخشيد تو رو خدا سرتون رو بدرد اوردم ! شرمنده.
rahim
07-13-2010, 10:31 PM
نه اقا اسماعيل بحث خوبيه . همين ادامه ميديم .
حاتم ایرانی
07-13-2010, 11:53 PM
عمو حرفت درسته
مشکل فوتبالمون این هست که هرکس به منصبو جاه و مقام فک میکنه
مشکل فوتبالمون این هست که یه مدیریت ثابت در هر مقامی نداریم
فدراسیونی که سال 2006 مارو برد بالا درسته کمو کاست داشته ولی بهتر از این بود
همیشه ما بیش از حد از تیم انتظار میبریم
با هزار زحمت رسیدیم جام جهانی چون از گروهمون صعود نکردیم همه فوتبالو عوض کردن
شاید اگه فقط برانکورو عوض میکردن بهتر بود
بعد عوض شدن فدراسیون تا حالا ما چندتا سرمربی واسه تیم ملیمون دیدیم
توی جوانانو امید به همه جاها میرسیم حتی قهرمان آسیا میشیم ولی وقتی حرف به المپیک میرسه سخت
چند ساله که ما المپیک صعود نکردیم
کلی سر پیروانی حاشیه درمیارن بعد اینکه ول میکنه میان بهش میگن برگزد آدم که همون روحیه قبلیشو نداره
البته فک کنم از موضوع خارج شدم
ولی در کل مشکل مدریت داریم
C D E M
09-08-2010, 08:21 PM
ببینید فوتبال ایران الان از چاله افتاده تو چاه بایه تلفن یه تیم 22 تا گل بخوره!چشم.محرومیت بازیکن بخشیده بشه!چشم.مربی اخراج بشه!چشم. در یه کلام ساده شده خط و خط بازی.آقایون فقط وزن جیبشون براشون مهمه اما ما هوادارا کیفیت و جایگاه تیممون برامون مهمه خب معلومه تصاد بین این دوتا چی میشه؟به نظرم فوتبال ایران به بی راهه رفته جایی که پیشکسوت خونه نشین و منزوی بشه و تا میاد حرف بزنه بهش میگن ساکت! در عوض به یه کسی میدون می دن که از 40 سال عمرش 10 سالشم ایران نبوده و یکی یکی هم داره ادبیات وافرش رو میشه
RED STORM
09-08-2010, 08:35 PM
ببینید فوتبال ایران الان از چاله افتاده تو چاه بایه تلفن یه تیم 22 تا گل بخوره!چشم.محرومیت بازیکن بخشیده بشه!چشم.مربی اخراج بشه!چشم. در یه کلام ساده شده خط و خط بازی.آقایون فقط وزن جیبشون براشون مهمه اما ما هوادارا کیفیت و جایگاه تیممون برامون مهمه خب معلومه تصاد بین این دوتا چی میشه؟به نظرم فوتبال ایران به بی راهه رفته جایی که پیشکسوت خونه نشین و منزوی بشه و تا میاد حرف بزنه بهش میگن ساکت! در عوض به یه کسی میدون می دن که از 40 سال عمرش 10 سالشم ایران نبوده و یکی یکی هم داره ادبیات وافرش رو میشه
مثلا کاپلو که الان مربی انگلیسه از بچگی تو لندن بزرگ شده؟؟؟
یا مثلا سابقه یوآخیم لوو بیشتر از یکی مثل الیور بیرهوفه تو آلمان؟
یا الان سابقه باتیستا تو آرژانتین بیشتر از مارادونائه؟
ولی کاری رو کرد کا مارادونا تا 100 سال دیگه هم تو تیم ملی آرژانتین به عنوان مربی نمیتونست بکنه!
یا فان مارویک فوتبالیست بزرگتری بوده از رود گولیت و رایکارد؟؟؟؟
کلا تمام مشکلات فوتبال ایران انگاری سر منشاءش به قطبی میرسه ...
C D E M
09-08-2010, 09:20 PM
مثلا کاپلو که الان مربی انگلیسه از بچگی تو لندن بزرگ شده؟؟؟
یا مثلا سابقه یوآخیم لوو بیشتر از یکی مثل الیور بیرهوفه تو آلمان؟
یا الان سابقه باتیستا تو آرژانتین بیشتر از مارادونائه؟
ولی کاری رو کرد کا مارادونا تا 100 سال دیگه هم تو تیم ملی آرژانتین به عنوان مربی نمیتونست بکنه!
یا فان مارویک فوتبالیست بزرگتری بوده از رود گولیت و رایکارد؟؟؟؟
کلا تمام مشکلات فوتبال ایران انگاری سر منشاءش به قطبی میرسه ...
ببینید چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه تا مربی های خوبی تو ایرانن چرا خارجی ؟تاحالا چرا گزینه ی جلالی رو امتحان نکردن؟به نظرم بهترین مربیه فعلیه لیگ جلالیه
RED STORM
09-08-2010, 09:54 PM
جلالی رو امتحان نکردن تا حالا
ولی به قول خودشون 2تا از بهترین های لیگ رو امتحان کردن(دایی و قلعه نویی) و نتیجش رو هم دیدن
حالا یه فرصتی هم به قطبی دادن
به خدا جای دوری نمیره
الان هم که همه دارن میبینن شکل بازی تیم دگرگون شده
بازیکن های تو زمین از جون و دل مایه میزارن و این خیلی ارزش داره
تازه همون انگلیس و آلمان و آرژانتین هم فکر نمیکنم مربی خوب کم داشته باشه
از مارتین اونیل بگیر تا یوپ هاینکس و پاسارلا و....
Masoud
09-08-2010, 10:03 PM
من مشکل فوتبال ایران چه لیگ برتر چه تیم ملی ...... چه لیگ یک چه دسته سه ..... چه فوتسال چه فوتبال و کلا هرچی و هرچی رو بگی مربی و این مسائل نمیبینم.
فوتبال ایران انقدر کثیف ؛ انقدر کثیف هست که یک ذره فقط یه ذره اگه از یک هوادار بیشتر بهش نزدیک شی بوی تهفنش خفت میکنه.
کثیفترین فوتبال دنیا رو داریم و فقط به خودمون میگیم ما بهترینیم.
به قول سید محبوب : خود گوییم و خود خندیم عجب مرد هنرمندی ....
حقیقتا الان فقط پیگیر فوتبال ایرانم ولی هیچی نداریم و فقط خودمون سر خودمون رو گول میزنیم.
این وسط پولهای میاد یه سریعها تا ابد و دهر بار خودشون و خاندانشون رو میبندن و امثال من و تو باید حرص و جوشش رو بخوریم.
yasi2010
09-08-2010, 10:10 PM
تموم بد بختیای ما اینا که مردم نمیدونن پشت این حرفا وتوپ زدن ها ومصاحبه ها دروغ هایی پنهون شده که فقط خدا ازشون خبر داره ...کجا رفته اون موقعه ها که اگه طرف بعد چندین سال که توی یه تیم بوده میخواست از فوتبال خداحافظی کنه همه غصه میخوردن ...ولی الان باید افتخار کنیم یکی مثل ابراهیم صادقی 10سال توی یه تیمه ...فوتبال ما فقط شده پول ومشکل اساسی اینه که هیچکس به پیراهنی که پوشیده تعصب نداره و از جون مایه نمیزاره.
Masoud
09-08-2010, 10:25 PM
این دلیل درسته ولی من فوتبال سنتی رو با فوتبال مدرن مقایسه نمیکنم.
منم اون فوتبال سنتی رو دوست دارم که علی پروین جای نصف قرارداد به بازیکنها گفت باقی پولی که میگیرید افتخار پوشیدن پیراهن پرسپولیسه و حرفی هم زده نمیشه چون عاشق بودن.
ولی حرف من اینه مگه تو اروپا غیرت هست ؟ مگه اشلی کول از ارسنال به چلسی نرفت و یا گالاس از چلسی به ارسنال نیومد و خیلی نقل و انتقالات دیگه ولی به خاطر اینکه فوتبالشون سالمه مشکلی ندارن.
مشکل اینها نیست مشکل خیلی خیلی عمیقتر از بحث غیرت و این حرفهاست.
فوتبال ایران = دلالی و بس
rahim
09-08-2010, 10:49 PM
فوتبال ايران ..ضعفهاي زيادي داره .عمده ترينش مديران ترسو هست ..در كل فقدان مديريت تو اين بخش بيداد مي كنه ....
نبود حاشيه امن براي كار ..صندلي لرزان ...واينكه كسي از فردا خبري نداره باعث شده كه هيچ بر نامه اي تا حالا كامل پيش نره ...
همين پرسپوليس كم مربي خارجي متوسط رو به بالا براش امد تو اين چند سال از وينگادا وتا همين اخري چكار كردند همون كاري كه حسين عبدي كرد ... زمان كم وصبر كم ....
فوتبال ما نياز به مديران شجاع در وهله اول و در وهله دوم به بالا بردن استانه تحمل وصبر و اعتماد نياز داره ..
مسائل ديگر بماند ...
C D E M
09-10-2010, 10:58 PM
ببینید الان دیگه نباید حساب کهنه پاک کنیم باید فکری کرد نمیشه همینطور نشستیم و داریم شعار می دیم همه چی آرومه ماهم خوشحالی بابا چی چی آرومه؟ کی خوشحاله؟ شما؟ بله خب شما باید هم خوشحال باشین! حرفتون چه ناروا چه روا به کرسی میشینه و هیچکی هم جرات جیک زدن نداره حرف هم که می زنیم می گن ما نمی خوایم بیت المال حروم بشه آقا چرا بحث و به مال و بیت المال می کشونین شمایین که با اومدنتون همه چی پولکی شد. باشگاه و بازیکن سر صدهزار تومن خون همدیگرو می خورن این شده اتفاقات روتین تو فوتبال به اصطلاح ملی ما!
fati joon
09-28-2010, 03:57 PM
میز خوبی بود:4:
redlove
11-10-2010, 02:10 PM
نظرتون درباره مصاحبه خدادا عزیزی چیه ؟ این که در بچگی فقیر بوده و حالا داره زندگی می کنه من واقعا
متوجه نمیشم ایشون کارهاش بیشتر معروفش کرده تا فوتبالش البته به نظر من
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/80113.jpgخداداد عزیزی از دوران کودکیاش صحبت میکند....
خداداد عزیزی در پاسخ به این سوال که سختترین دوران زندگیاش کدام بوده میگوید: «کودکی من به سختی و فلاکت گذشت. از زمانی که یاد می آید هم فوتبال بازی کردم و هم کار می کردم. به خاطر وضعیت مالی سختی که داشتیم، از 12 سالگی مشغول به کار شدم. در آن دوران به زمین های خاکی هم می رفتم. وقتی در 17 سالگی به ابومسلم رفتم تازه نفس راحتی کشیدم.»
او ادامه میدهد: «برادرم در کار گچ بری دستی بود. در تابستان ها پیش او می رفتم و شاگردی می کردم. در دوران مدرسه هم که درس می خواندم.»
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.